Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
No nie powiedzialbym zeby dolaczal do jakiejs ze stron bo wojna sie juz skonczyla. I wyniklo z niej tylko strata postaci. Nebulas, Qerix, Calh troje straceni przez Ordo.. co jest nie do uwierzenia, ale to jest prawda.
Powiem wam nawet przez kogo zostaly te 3 postacie stracone...
Otoz wszystkie one zostaly zniszczone przez jedna osobe a mianowicie Pyrokar Aldix. Nebulas dal passy Pyrokarowi, pyro mu nie ufal i po jakims czasie go zrookowal i wymyslil bajke wraz z Nabonitem ze to niby siostra nebulasa cos sciagnela. Qerix stracil postac poniewaz pyrokar ustawil jednego z noobcharów qerixa na magebombie, ktora usmiercila Vukiosa. Calh czyli ja dostalem hacka od pyrokara, nie mial passów przez 2 tygodnie i nic nie zrobili, nagle chcieli zrobic akcje i... niby nabonit nie mial kim grac, uwierzylem bo wczesniej nic sie nie dzialo, a tu nagle smiechy na tsie i zaczeli wychodzic wiec chcialem sie lognac i ujrzalem napis "Your account is bannished". A potem w rozmowie z Shargasem dowiedzialem się ze zdziwieniem ze BYLEM SZPIEGIEM. Podobno maja na to dowody typu zdjecia (ktorych naprawde nie maja), ale nie chca pokazac. Shargas powiedzial tez ze ostatnio jak nie bylem na tsie to udała im się akcja na Maledrusa i Silvera bo oboje padli. Ale zapomniał chyba o tym, ze sami stracili 7 osob. To moim zdaniem juz przesada
normalnie pękam ze smiechu. UDALA IM SIE AKCJA GDZIE PADLO OD NICH 7 OSOB A OD VU 2 KNIGHTOW I 0 LOOTA Z NICH AHhahahahHAHHAHAHHAhAHHahHa...
poldek_p
12-02-2007, 16:00
no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?
Ola_Petrov
12-02-2007, 19:06
no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?
MUAHAHAHAHAHAHAHAHHA dobre, dobre, bardzo dobre po 1 to bedzie duel botow, a wygra ten kto bedzie mial wiecej stone skinow po 2 PVP a PG to jest chyba roznica bo cos Ci sie chyba pojebało :)
Wiecie co mysle ze gra na Nebuli nie ma juz sensu,dlatego ze pojawil sie nowy team-Blue Team :/
Ola_Petrov
12-02-2007, 22:48
pojebało to chyba ciebie i twoja mame . Zreszta bota tez trzeba umieć uzywać nie pamietasz jak hingoos mial duela z shaelionem .
Oi mylisz sie i to bardz mam nadzieje ze za obrazanie mojej Matki dostaniesz bana, tylko ze @up napisales ze Arthas ma najlepsze pvp na servie z czym by sie niejedna osoba niezgodzila poczytaj czasami forum tibia.com... A wiem jak sie bota uzywa bo uważnie słuchałem nagrania które Elmer umieścil tutaj jak to Pyro tłumaczy dla Wickaniny hahaha....
Estana sie wlasnie rozlozyl gz dla Vanum udany snake ;o
Wczoraj od nas padl Estana po udanym mass logu gz.
Jakies poltorej godziny temu zaczela sie exterminacja zydow na nebuli skonczyla sie niedawno, a oto fragi.
Cybe Anth
Feb 13 2007, 18:10:17 CET Killed at Level 108 by Xaemus Serigimox
and by Castor Greey
Xendosa
Feb 13 2007, 18:12:48 CET Killed at Level 112 by Xaemus Serigimox
and by Morrderca
Masakratus
Feb 13 2007, 18:17:16 CET Killed at Level 154 by Vura Soth
Lipek Aldix
Feb 13 2007, 18:10:13 CET Killed at Level 103 by Morrderca
and by Arthas of nebula
Wickanina
Feb 13 2007, 18:08:56 CET Killed at Level 147 by Xaemus Serigimox
and by Hespios
Xakan Dazor
Feb 13 2007, 18:12:06 CET Killed at Level 118 by Vura Soth
and by Redeo
Exizaiterer
Feb 13 2007, 18:08:45 CET Killed at Level 116 by Xaemus Serigimox
and by Hespios
Shargas
Feb 13 2007, 18:08:46 CET Killed at Level 129 by Celandia
and by Castor Greey
Pentagram-neo
Feb 13 2007, 18:11:17 CET Killed at Level 76 by Hinogoos
and by Morrderca
Plus jeszcze ludzie zabici od potworow, ale tez na battle, a Pyro przed battle:
Pyrokar Aldix
Feb 13 2007, 17:37:27 CET Died at Level 113 by a demon
Gridlok
Feb 13 2007, 18:21:34 CET Died at Level 99 by a cyclops
Straty ze strony VU.
Hinogoos
Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca
and by Celandia
I jeszcze kilku ludzi 60-80 lv
War Macia, Deerdek
Bilans dzisiejszej bitwy:
9:1
Bilans Wojny 65:21
Patrzcie patrzcie !
Hinogoos
Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca
and by Celandia
Jak She~ padl od swoich to byla wielka afera :P
Gz opena, czyz by ex Vanum prubowalo sie podniesc? ale im chyba cos nie wyszlo. Rozumiem ze ta wojna jednak bedzie trwala dlugo :P
August pytanie do ciebie. Czy zastanawialiscie sie nad paymentami? i czy wszyscy bede mogli placic chodzi mi tu np o Masakratusa czy rodzinke Aldixow?
To pytanie nie jest raczej do mnie. Ja jestem tylko membersem VU. Zapytaj Vury, ale z tego co mi wiadomo to raczej wszyscy beda mogli placic. No coz Hinogoos padl przez glupote juz 2 raz, shaelion tez wiec beke ma kazdy, ale przy stratach Ordo~ to kropelka w oceanie...
Btw. To nie byl open :P
Bjoern Shu
13-02-2007, 20:36
chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!!
nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = =
no, ale niestety.. :(
Lucky_Luke
13-02-2007, 20:51
chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!!
nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = =
no, ale niestety.. :(
Jesli zaczynamy koncert zyczen to ja zyczylbym sobie zeby ludzie przestali byc gowniani. Swiat bylby o wiele lepszy.
Ja niewidzialem zadnego ====
Bjoern Shu
13-02-2007, 21:43
Jesli zaczynamy koncert zyczen to ja zyczylbym sobie zeby ludzie przestali byc gowniani. Swiat bylby o wiele lepszy.
jezu zal mi Ciebie naprawde, mam prawo do oceniana swego kraju jakkolwiek chce i gowno Ci do tego, to ze jestes zbyt glupi by to uszanowac to juz twoja sprawa.
keep insultin >.>
Moze jakis koment ze strony Ordo aka Vanum aka Assasino??
Grabadia
13-02-2007, 22:33
@bjoern shu~~
Nie dziw się, że ludziom nie podoba się twoja lokalizacja bo to obraża poniekąd naszą ojczyznę :(
moze niemozna powiedziec ze VU juz wygralo ale jednak ostro expia kolejna wygrana bitwa... juz niebede mowil o fragach bo zaraz ktos wyskoczy ze fragi niemaja znaczenia ale wiadac jak to wyglada. Vu sobie spokojnie expi...
a zastanawia mnie jedna rzecz dawno sie nielogowalem na nebule ale tak patrze na starych znajomych i Skus Tyro wbija cigle lvl a w zadnej guild niejest solo rider sie z niego zrobil ? ;D czy cos ? ;>
@Down
ups ;P
Ola_Petrov
13-02-2007, 22:59
moze niemozna powiedziec ze VU juz wygralo ale jednak ostro expia kolejna wygrana bitwa... juz niebede mowil o fragach bo zaraz ktos wyskoczy ze fragi niemaja znaczenia ale wiadac jak to wyglada. Vu sobie spokojnie expi...
a zastanawia mnie jedna zecz dawno sie nielogowalem na nebule ale tak patrze na starych znajomych i Skus Tyro wbija cigle lvl a w zadnej guild niejest solo rider sie z niego zrobil ? ;D czy cos ? ;>
mnie tez ciekawi ta "zecz"
Juz nie expi... wedlug skusa to Vu z masa mialo niewygrac.
Uszolotek
13-02-2007, 23:19
Moze jakis koment ze strony Ordo aka Vanum aka Assasino??
Nie wiem co tu komentowac :confused: Po prostu po raz kolejny byliscie lepsi i nie da sie tego ukryc.
Dzisiejszy dzien warto skomentowac, moze jednym zdaniem?
WPIERDOL TRWA!!
No coz... blyskotliwy komentarz. Trzyma poziom.
ErichBenek
14-02-2007, 00:54
Co tu komentowac...
przez tego zj.ba Shargasa tulu nas padlo -.-
Jednego Sneaka zrobilismy i juz mysla ze all im sie uda na opena sie rwa to mieli swojego opena... n/c
http://img357.imageshack.us/img357/7772/mengirtyz1.jpg
Cos wam nie poszlo ;)
Może następnym razem wam sie uda :s
Gridlok
Feb 15 2007, 07:59:07 CET Killed at Level 98 by Hinogoos
and by Redeo
marttin89
16-02-2007, 00:21
No nie powiedzialbym zeby dolaczal do jakiejs ze stron bo wojna sie juz skonczyla. I wyniklo z niej tylko strata postaci. Nebulas, Qerix, Calh troje straceni przez Ordo.. co jest nie do uwierzenia, ale to jest prawda.
Powiem wam nawet przez kogo zostaly te 3 postacie stracone...
Otoz wszystkie one zostaly zniszczone przez jedna osobe a mianowicie Pyrokar Aldix. Nebulas dal passy Pyrokarowi, pyro mu nie ufal i po jakims czasie go zrookowal i wymyslil bajke wraz z Nabonitem ze to niby siostra nebulasa cos sciagnela. Qerix stracil postac poniewaz pyrokar ustawil jednego z noobcharów qerixa na magebombie, ktora usmiercila Vukiosa. Calh czyli ja dostalem hacka od pyrokara, nie mial passów przez 2 tygodnie i nic nie zrobili, nagle chcieli zrobic akcje i... niby nabonit nie mial kim grac, uwierzylem bo wczesniej nic sie nie dzialo, a tu nagle smiechy na tsie i zaczeli wychodzic wiec chcialem sie lognac i ujrzalem napis "Your account is bannished". A potem w rozmowie z Shargasem dowiedzialem się ze zdziwieniem ze BYLEM SZPIEGIEM. Podobno maja na to dowody typu zdjecia (ktorych naprawde nie maja), ale nie chca pokazac. Shargas powiedzial tez ze ostatnio jak nie bylem na tsie to udała im się akcja na Maledrusa i Silvera bo oboje padli. Ale zapomniał chyba o tym, ze sami stracili 7 osob. To moim zdaniem juz przesada
normalnie pękam ze smiechu. UDALA IM SIE AKCJA GDZIE PADLO OD NICH 7 OSOB A OD VU 2 KNIGHTOW I 0 LOOTA Z NICH AHhahahahHAHHAHAHHAhAHHahHa...
Odkopalem moje konto na tym forum, bo normalnie nie moglem tego czytac, co ty pierdolisz czlowieku, masz numer do nebulasa? zadzwon do niego, skontaktuj sie z nim, on ci powie, ze to nie bylem ja tylko xaemus, on jest tego juz na 100 % pewien. To byl jeden z najlepszych moich ziomkow w tej grze, wiec po raz drugi ci powiem, nie pierdol glupot. Co do Qerixa to prawda, uzylem jego konta do magebomb i przez to dostal delete'a. Jednak nadal jest moim kumplem i nic tego nie zmieni, z toba bylo tak jak opisales, miala byc "akcja" i wszystko sie udalo. Shargas powiedzial ci prawde, a co do loota to wlasnie widac kim jestes, obchodzi cie tylko hajs i loot, ciekawe za ile cie Vu kupilo ;) Jakbys byl szczery, to nic by sie nie stalo, ale ty wciaz musiales wszystko wiedziec, kazdy name noob chara, kazdy lvl, kazde miejsce, wszystko, a sam miales tajemnice przed nami. Jak chcesz jeszcze o czyms pogadac to zlap mnie w grze, chociaz ostatnio jestem malo onilne.
aaa calh Dlaczego nie przedstawiles czytelnikom sytuacji, jak mnie Vu pingowalo, przez to, ze podales im moje ip?:> Nie napisales rowniez o tym, ze zmieniles haslo do bota ;/ nastepnym razem miej odrobinke honoru i napisz o wszystkim
Co do mojego ostatniej gleby, tak, padlem od demona przez moj blad. I jestem w stanie sie do tego przyznac. S
Szanuje wiekszosc moich przeciwnikow, czasami ponosza mnie nerwy jak wiekszosc z nas.
Nestor aka Pyrokar Aldix
P.S. jeszcze kiedys bede fragowal na nebuli ;]
Dobra pyro teraz to zagrales... Nigdy nie pytalem o kazdy nick nooba sam do mnie pisales, btw nie znam twojego ip, a vu cie nie pingowalo (jak coś to neo) sam mowiłeś o wszystkim.
Btw jaka akcja niby wyszla? Bo ja nie widzialem zadnej, wtedy co mnie hacknales co chcialem isc po Xaemusa tylko, ze ty jestes noobem i zle mnie zrozumiales. Mowilem pojdzie noobami bloknijcie mu tombe, a ja spobuje ubic najwyzej sam padne, ale nieeee pyrokar musi pokazac potege... Co do tego hacka to jeszcze sie zobaczymy u Ciebie na chacie. A co ja tam bede robil? Zgadnij, wiekszosc z was juz pewnie wie: Pyro bedzie zbieral ząbki z podlogi, a ja w miedzy czasie "porzycze" sobie jego itemy i pobawie sie jego postaciami :)
Wiec jesli chcesz tego uniknac, to widze u Mevionka na Liberty Bay swoje itemy + Demon Helmet (bo z niczego innego nie masz jak zaplacic) za bana i zniszczenie postaci :)
@EDIT:
Zapomnialem o jeszcze jednym. "a Nie napisales rowniez o tym, ze zmieniles haslo do bota ;/ nastepnym razem miej odrobinke honoru i napisz o wszystkim" Co do zmiany hasła to jak juz Ku*Wa wiesz ja tego nie zrobiłem. Szpiegiem od samego początku byla osoba, ktora wszyscy znaja (Knaak), NIE WIERZYSZ? SPRAWDZ CZY GO NIE UBIJA JAK POJDZIE EXPIC, A NIE OSĄDZASZ LUDZI POCHOPNIE -.- Bo zapewnili obrone swojemu szpiegowi... Wiec jezeli tak napisali czemu mieliby klamac na temat ochrony szpiega. Jezeli bylem nim ja, a Vu dobrze wie, że Mevionek to mój brat, wiedz powiedz mi Ku*Wa czemu nie pojde expic nim? Ja osobiscie skonczyłem z Tibią tak jak juz mowilem Ci na tsie: "Przegramy, Koncze z tibia". I tak tez sie stalo. W moim opisie jest piosenka, posluchaj jej, a bedziesz wiedzial jak Cie pojmuje po tym hacku.
Pyrokar Aldix, Nestor Xav, Atavand --> WSIUR <-- I zapamietaj jeszcze to. Jesteś dla mnie malcem robionym palcem...
david aka fif
16-02-2007, 14:54
Dobra pyro teraz to zagrales... Nigdy nie pytalem o kazdy nick nooba sam do mnie pisales, btw nie znam twojego ip, a vu cie nie pingowalo (jak coś to neo) sam mowiłeś o wszystkim.
Btw jaka akcja niby wyszla? Bo ja nie widzialem zadnej, wtedy co mnie hacknales co chcialem isc po Xaemusa tylko, ze ty jestes noobem i zle mnie zrozumiales. Mowilem pojdzie noobami bloknijcie mu tombe, a ja spobuje ubic najwyzej sam padne, ale nieeee pyrokar musi pokazac potege... Co do tego hacka to jeszcze sie zobaczymy u Ciebie na chacie. A co ja tam bede robil? Zgadnij, wiekszosc z was juz pewnie wie: Pyro bedzie zbieral ząbki z podlogi, a ja w miedzy czasie "porzycze" sobie jego itemy i pobawie sie jego postaciami :)
Wiec jesli chcesz tego uniknac, to widze u Mevionka na Liberty Bay swoje itemy + Demon Helmet (bo z niczego innego nie masz jak zaplacic) za bana i zniszczenie postaci :)
@EDIT:
Zapomnialem o jeszcze jednym. "a Nie napisales rowniez o tym, ze zmieniles haslo do bota ;/ nastepnym razem miej odrobinke honoru i napisz o wszystkim" Co do zmiany hasła to jak juz Ku*Wa wiesz ja tego nie zrobiłem. Szpiegiem od samego początku byla osoba, ktora wszyscy znaja (Knaak), NIE WIERZYSZ? SPRAWDZ CZY GO NIE UBIJA JAK POJDZIE EXPIC, A NIE OSĄDZASZ LUDZI POCHOPNIE -.- Bo zapewnili obrone swojemu szpiegowi... Wiec jezeli tak napisali czemu mieliby klamac na temat ochrony szpiega. Jezeli bylem nim ja, a Vu dobrze wie, że Mevionek to mój brat, wiedz powiedz mi Ku*Wa czemu nie pojde expic nim? Ja osobiscie skonczyłem z Tibią tak jak juz mowilem Ci na tsie: "Przegramy, Koncze z tibia". I tak tez sie stalo. W moim opisie jest piosenka, posluchaj jej, a bedziesz wiedzial jak Cie pojmuje po tym hacku.
Pyrokar Aldix, Nestor Xav, Atavand --> WSIUR <-- I zapamietaj jeszcze to. Jesteś dla mnie malcem robionym palcem...
bywa :/
A to cos jest dla calego asesino? ;////////////////////////////////////////
a ty wlasnie moze ja zaplace za pyra? Mam dobre serducho w ch*j
Und~
Soongo-Can
16-02-2007, 16:21
Hahaha widać co dzieje się w szeregach Asesino. Rozpad i raczej nie podniosą się już. Moim zdaniem o wojnie nie ma już mowy ani o jej wyniku bo wszystko jest już jasne.
Calh osmieszyles sie tutaj starsznie :) kurwa wrzuty robisz z jakis disow tedego i tak dojebal z plomieniem haha jestes malcem robionym palcem :)
Songo co do wojny... uwierz mi ze jest taka osoba na nebuli ktora solo mogla by zrobic czystke z VU i kazdy z nich by mial lvl 1 :) pozdro for all
zreszta... zrobil to z Kasia i zrobia z reszta :)
@pyro~
Moze i se kiedys na nebuli pofragujesz, moze nawet swoim ms'em ale pamietaj, jaka cane zaplacil Calh~ za nic/szpiegowanie. Widzisz popelniles blad, a moze i nie, tylko czy to powud rzeby niszczyc chara?, ciekawe tylko czy zalujesz? :s To jest tak jak bym byl jakis memberem ex ordo i powiedzial: Pyro jest zdrajca bo widzialem jak przechodzil na statku obok Vury, czy to jest powud, a z tego co kojarze to raczej nie wyszla wam zadna akcja :P
@calh~
zhakowal cie? no i co z tego skoro miales skonczyc z tibia, to w symie nic nie straciles prucz kilkudziesieciu do kilkuset zloty zalerzy ile chcialbys pociagnac na allegro za chara. Zrobisz mu wjazd?za glupia pikselowa gre?(pamietaj on jest u siebie i ma przewage) pobijesz go? i pujdziesz na dolek, jak nie byles karany to cie wypuszcza, a jak byles, to se posiedzisz.
@Ola_Petrov
kasi sie nalezalo ?
prosze podaj przyklad :P
Z wypowiedzi sandera wnioskuje ze na nebuli grasuje jakis evul HACKER !! :P no czekamy kiedy to VU bedzie mialo 1 lvl :P <lol2>
hahaha smieszny jestes :) i tyle Ci moglabym powiedziec....
wiesz dlaczego Xaemus nie hackuje juz ludzi z Vanum itp???
Bo jasno pewna osoba postawila mu sytuacje jesli zrobi jeszcze jednego hacka starci all.. i w tym momencie kicklo go z gry wystarszyl sie zmienil pass chudzierlok identyczna sytuacje mial wczoraj gdy kicklo go z gry...
poogladaj czasem telewizje to go poznasz :) ...
Pytales o kazdy nick, kazdy nowy char, ktory mial byc szykowany do wojny, wszystko chciales wiedziec, moj char, terta, knaaka, wiec sklej pizde pączuś.
Bede czekal, az przyjedziesz, wysiadziesz z samochodu i z cyca mi wyjebiesz? maly grubasku ;) nie chcialem tego wczesniej pisac, ale mnie w*****les.
"Jesteś dla mnie malcem robionym palcem..."
/\
Co to kurwa ma byc, dzieciaku, obudz sie, kazdy sie z ciebie smieje a ty dalej piszesz takie glupoty.
P.S. ten link N/C zioooooom
No nie wiem ktos sie pytal o knaaka char... moze sie pytalem ale nikt nie powiedzial, Ty zadnego chara nie robiles wiec nie pie**dol, a od terta nie chcialem nicka, przynajmniej na tsie nie pytalem:) bo znam go lepiej ku*wa niz ty...... I nie boj sie przyjade i odechce ci sie hackowanie, jechanie lvla itp... a co do knaaka czemu go nie wytestujesz? No powiedz czemu? Wolisz mu dupsko wylizac to pojedz do niego i wyliz. Albo lepiej niech assesino przyjedzie do knaaka na chate i mu wylize dupe z gowna. Ta wojna skonczyla sie tylko na tylko przez to ze zaczelismy sobie nie wierzyc, wiec masz problem. I bedziesz mial wiekszy, tylko kolega dostanie prawko. Aaaa, znam adres tylko Nabonita moze dasz swoj co? na priv wyslij :)
ktoś wierzy w te zapowiedzi wogule? dzieciak się napina na kompie, że szok ;D
czytając ostatnie kilka stron tego działu myślałem że spadne z fotela ze śmiechu:D:D:D:D:D
wogule to walneliście taki offtopic że może zacznijcie sobie grozic na priv? bo ludzie chcą czytac o nebuli a nie o tym, jak niwyżyty dzieciak chce bic innego kolesia :D
co ta tibia robi z ludzi XD
pojedźcie mnie teraz :D!
Soongo-Can
16-02-2007, 18:44
Calh osmieszyles sie tutaj starsznie :) kurwa wrzuty robisz z jakis disow tedego i tak dojebal z plomieniem haha jestes malcem robionym palcem :)
Songo co do wojny... uwierz mi ze jest taka osoba na nebuli ktora solo mogla by zrobic czystke z VU i kazdy z nich by mial lvl 1 :) pozdro for all
zreszta... zrobil to z Kasia i zrobia z reszta :)
Hmm piszecie bajeczki jedno wam powiem.Że udało się niektórych pozbawic postaci o niczym to nie świadczy a jedynie o tym że ktoś widocznie bał się ich.
Miedziany_Rudzielec
16-02-2007, 18:48
Po postach Calha i pyrokara odrazu widac dlaczego nigdy nie wygraja wojny. Jest to banda dzieciaków którzy potrafią sie tylko wyzywać. Mała rada idzcie lepiej do szkoły i postarajcie sie nadrobic swoje braki. Wielkie nicku typu Masakratus, Wickanina, Shargas jak widać nie załatwiaja sprawy. Trzeba jeszcze posiadac umiejetnosci i potrafic myslec nad tym co sie robi, a Assasino niestety nie posiada tych zdolnosci. Nie oszukujcie sie VU jest poprostu lepsze a szpieg to tylko wytłumaczenie waszej nieudolności.
marttin89
16-02-2007, 18:49
Ja nikogo nie strasze, smieszy mnie to co pisze calh, te jego bajeczne teksty, sam nie czuje jak rymuje. Jedna sprawa calh to ja zrobilem wiecej dla tej wojny, jestem tego przekonany, ze wiecej niz ty. Dam ci rade, nie pograzaj sie bardziej,
tak jak Agon napisal "Moja rada "baranek"w sciane" Co do gry na obsidi, mysle, ze Ola_Petrov nie zmieni naszej pozycji ;) Ogolnie ja jestem od kilku dni nieaktywny, to nie koniec z tibia, ale robie sobie przerwe :) Calh tobie tez radze czasami wyjsc z domu, a nie wciaz wymyslac te glupkowate teksty.
outsider
16-02-2007, 18:50
calh a kiedy ten twoj ziom dosatnie prawko? zebyscie tylko nie wjebali sie do rowu podczas tej dziewiczej podrozy lol.. a na benzyne kto da? mama czy robicie zrzute?
calh a kiedy ten twoj ziom dosatnie prawko? zebyscie tylko nie wjebali sie do rowu podczas tej dziewiczej podrozy lol.. a na benzyne kto da? mama czy robicie zrzute?
sprzedadzą itemy na allegro i będzie na benzynkę ;d
albo nie ej sorry !! chłopaki!! bo i mi wjadą na chate :(
Bjoern Shu
17-02-2007, 02:36
dobra gruby aka calh skoncz tutaj piepszyc glupot na forum..
byles szpiegiem i taka prawda
szkoda ze to ze dawales swe passy kazdemu komu popadnie nie wzbudzilo w nich wiekszego zaufania haha
Kapitan Chrupek
17-02-2007, 04:30
po 1. chciałbym wam uświadomić iz osoba piszaca pod nickiem Ola_petrov nie jest ownerem "Oli" która gra na nebuli
btw. chciałbym zobaczyc jak Pyro dostaje wpier*** moze nagrasz filmik jak mu napier**** ( o ile tam pojedziesz, dojedziesz, i mu najeb*** bo nigdy nic nie wiadomo) wojna wojna juz po wojnie a przed chwila masa i pyro (prawdopodobnie) siedzieli na expie ;d godzina 2.00 w nocy białostockiego czasu xD nocne marki :D
Calh zagadaj do mnie w grze z Mevionka, mam sprawe do Ciebie.
Btw. Gridlok gratz PG!
:) Fajne macie zabawy tu :)
@Outsider
Odezwij sie do mnie na kom, na gg albo wez mi tu napisz kieyd ebdziesz online na nebuli to postaram sie skontaktowac.
A Ty jak sie bawisz na nowym servie?
a wiesz poki co botuje sobie :) Raczej nie zaczne nic powaznego przed matura, takze zostaje tylko bocik bocik i ejszcze raz bocik ;p
ErichBenek
19-02-2007, 05:52
Itemki wyslane mam nadzieje ze zrobisz z nich dobry uzytek :)
pozdro for Knaak <3
Viribus expi sobie w najlepsze co mnie bardzo cieszy a Vanum peczy w nocy.:baby:
Pieczarek
20-02-2007, 15:30
Aktualnie sytuacja na Nebuli wygląda tak że VU sobie expi i ma wszystko gdzieś.
A Vanum ma znakomitą zabawe swoimi charami - tym co zostało im z charów.
Axel Lou
Feb 19 2007, 01:16:43 CET Killed at Level 68 by Masakratus
Avalan Asmon
Feb 19 2007, 01:10:30 CET Killed at Level 75 by Wickanina
Sam wczoraj sie przekonałem że Wickanina PA ma opanowane do perfekcji :)
Najlepiej z wygranej korzystają Asanil i Vukios którzy w PA nie są gorsi od Wickaniny czy Shaeliona.
Btw są juz paymenty dla vanum :)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=13193089#post13193089
Ola_Petrov
20-02-2007, 16:27
eee price list fajny tylko ALDIXY 800k? omfg :/ dojeb mi 8kk nikt i tak nei chce tych smieci na serwie
nie maly payment ma knaak ;)
Nie wszyscy maja paymenty np. ja ;<
A jezeli bede wiedzial ile, to moze zrobie sobie postac na nebuli zmotam kase i zaplace. Wbije sobie troche lvli i poubijam tych co mnie hackneli. A z pyrem i tak sie rozprawie na rl. Szkoda tylko ze on mieszka kolo 350 km ode mnie, a nie np. z 30-50, bo juz byloby po wszystkim.
@Out~
Nie wazne kiedy zrobi i tak sie dowiesz o wszystkim.
co niektorzy maja za wysoki payment....np jaa ;// ale coz zrobic.... poprostu opuszcze serwer. pozdro
Nie wszyscy maja paymenty np. ja ;<
A jezeli bede wiedzial ile, to moze zrobie sobie postac na nebuli zmotam kase i zaplace. Wbije sobie troche lvli i poubijam tych co mnie hackneli. A z pyrem i tak sie rozprawie na rl. Szkoda tylko ze on mieszka kolo 350 km ode mnie, a nie np. z 30-50, bo juz byloby po wszystkim.
@Out~
Nie wazne kiedy zrobi i tak sie dowiesz o wszystkim.
LOL, przeciez mozesz zrobic sobie postac i sie nie chwalic, ze ty to stary calh.
Pieczarek
21-02-2007, 00:51
Henry Vedo
Feb 20 2007, 23:35:06 CET Killed at Level 84 by Masakratus
Masakratus
Feb 20 2007, 23:43:39 CET Killed at Level 153 by Vura Soth
and by Finix
Ojej!
Henry Vedo
Feb 20 2007, 23:35:06 CET Killed at Level 84 by Masakratus
Masakratus
Feb 20 2007, 23:43:39 CET Killed at Level 153 by Vura Soth
and by Finix
Ojej!
Nalezalo mu się za te szarze w nocy :>
Bjoern Shu
21-02-2007, 12:36
Hehe Vu wygralo!
witamy wszystkich na nowej Furorze :) tylko czekac na konflikt wewnetrzny w vu i kolejna wojne, wiecej asslickerow i hackow .. juz po nebuli
Teraz mozna bynajmniej pograc w dzien nie bojac sie o swoj 60 lvl :P
Pieczarek
21-02-2007, 15:54
Hehe Vu wygralo!
witamy wszystkich na nowej Furorze :) tylko czekac na konflikt wewnetrzny w vu i kolejna wojne, wiecej asslickerow i hackow .. juz po nebuli
Uuu
A co ma Furora do Nebuli ? :)
Ola_Petrov
22-02-2007, 02:36
Jaka sie zrobiła niezręczna cisza : (
Grabadia
22-02-2007, 04:58
@Hori
No, ale w nocy nie można :D
Zaczyna się dawna codzienność na serverze ;]
Sid Domestos
22-02-2007, 19:09
Ale za to teraz ordo bedzie robic to co phy i zabijac w nocy wszystko co sie rusza ^^
Grabadia
22-02-2007, 19:42
@Sid Domestos
Trafiłeś w dziesiątkę ;]
Ola_Petrov
22-02-2007, 19:54
Jeśli tylko chcesz! Jeśli tylko mozesz! Jesli tylko chcesz! jesli tylko mozesz@! NIE MYSLE O SMIERTELNYCH CZASACH ^.~
Ale za to teraz ordo bedzie robic to co phy i zabijac w nocy wszystko co sie rusza ^^
Juz to robią :D
polecam czar "find person" skoro macie taki problem >.>
Ehh... ja tu widze ze assesino zaczyna placic, a z tego co pamietam to Pyro, Vius itp mowili ze nie zaplaca... jednak jest odwrotnie
Dla pyrokara nie bylo z tym problemu 350k tylko, wystarczalo sprzedac moje itemy i juz mial na paymenta
Nie pamietam, zebym mowil, ze nie zaplace. a robie to po prostu z braklu czaus an tworzenie znowu nwoego chara
Ehh... ja tu widze ze assesino zaczyna placic, a z tego co pamietam to Pyro, Vius itp mowili ze nie zaplaca... jednak jest odwrotnie
No i co z tego ze mowili :s ludzie sa zmiennymi i moga zmienic zdanie, sam bys pewnie po tej wojnie tez zaplacil gdyby nie hack. Mimo ze mowiles jak przegracie wojne to konczysz z tibia :s
No i co z tego ze mowili :s ludzie sa zmiennymi i moga zmienic zdanie, sam bys pewnie po tej wojnie tez zaplacil gdyby nie hack. Mimo ze mowiles jak przegracie wojne to konczysz z tibia :s
Ojj juz sram na to, jeszcze sie wyplace, aby zapisac sie w historii nebuli tak jak Gauwartt'Pulse albo Wizz Lowe.
@Adikeen
I co bedziesz zabijal 40 lvl'owe sorce i druidy na Ue? I myslisz ze bedziesz fajny? Ja na twoim miejscu wolal bym sie nie kompromitowac i sobie odpuscic sobie, ale jak wolisz, a i jeszcze jedno owszem Wizz Lowe jest legenda tego serwera ale Gau~ napewno nie jest legenda myslisz ze jak chlopak umie pk'owac to juz zaslurzyl na miano legendy ?
Pieczarek
24-02-2007, 22:00
Ojj juz sram na to, jeszcze sie wyplace, aby zapisac sie w historii nebuli tak jak Gauwartt'Pulse albo Wizz Lowe.
Daj sobie już spokój bo jesteś delikatnie mowiąc - żałosny, a twoje posty nic nowego nie wnoszą. Pyrokar cie shakował? Przykro nam ale wystarczy że raz o tym napisałes:). Po co to w kółko powtarzać :)
Daj sobie już spokój bo jesteś delikatnie mowiąc - żałosny, a twoje posty nic nowego nie wnoszą. Pyrokar cie shakował? Przykro nam ale wystarczy że raz o tym napisałes:). Po co to w kółko powtarzać :)
Oj dobra... wroce tu dla jednej osoby i nie bede sie w nic bawil
Kapitan Chrupek
25-02-2007, 05:56
ciekawe kiedy bedzie nowa wojna :D i kto z kim ;d
pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa :pp
to tylko spekulacje. Czas pokaze
Pieczarek
25-02-2007, 11:46
pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa :pp
to tylko spekulacje. Czas pokaze
Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne :).
15:13 Celandia [135]: 15:13 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor.
Arthas z Xeamem Umrzywneli ;(
@Adikeen
I co bedziesz zabijal 40 lvl'owe sorce i druidy na Ue? I myslisz ze bedziesz fajny? Ja na twoim miejscu wolal bym sie nie kompromitowac i sobie odpuscic sobie, ale jak wolisz, a i jeszcze jedno owszem Wizz Lowe jest legenda tego serwera ale Gau~ napewno nie jest legenda myslisz ze jak chlopak umie pk'owac to juz zaslurzyl na miano legendy ?
Dla mnie Gau~ jest legendą. Wiesz ilu high lvli od niego padło? Wiesz ile osób bało się wyjść z PZ jak był online? W sumie dziwie sie troche, ze nie dolaczal ani do Phy~, ani do Reb~ bo mogl zmienic losy tej wojny, ale zrobil jak uwazal.
Dla mnie Gau~ jest legendą. Wiesz ilu high lvli od niego padło? Wiesz ile osób bało się wyjść z PZ jak był online? W sumie dziwie sie troche, ze nie dolaczal ani do Phy~, ani do Reb~ bo mogl zmienic losy tej wojny, ale zrobil jak uwazal.
czyli co jak sobie zabije kilku h lvl i beda mnie sie bali to bede legeda ? zal :s tak wiem ile osob zabil i ile osob balo sie wyjsc z pz, kozakiem moze i byl ale napewno nie jest legenda
Gauwartt to idiota.
To lepiej nie pisać, kim Ty jesteś ;)
gauwartt to raczej legenda pk ( mial dobrego bota ? ) pamietam filmik jak walil z sd zza ekranu o.O
Pieczarek
25-02-2007, 23:16
Gauwartt to wzór dla gości którzy lubia nocne akcje, umial uwalic kogos z np vanum czy divonium i nie pasc. Zna podobno od groma róznych kryjówek o których większosc graczy w tibii nie ma pojecia. Gauwartt to gracz który nie miał nic do stracenia i dla tego pkował, z pewnością zapisał sie w historii nebuli ale nie jako legenda. :)
Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo
Bjoern Shu
26-02-2007, 09:14
no ilu zabil? jednego? dwoch?
wezcie ludzie sie zastanowcie co wy piszecie wogole
zabijanie paru znanych ludzi i nocne pk rajdy to nie wystarczajacy powod by byc legenda -.-
Legenda to Wizz Lowe to jego sie najbardziej bali na servie to on rzadzil servem przez dlugi czas to samo Waritor, a nie Gauwartt glupi retard ktory sam siebie nazwal legenda (haha)
on jest poprostu zalosnym mr. TibiaNG
Sonik'ex
26-02-2007, 09:15
Guw~ napewno zostanie zapamietany na Nebuli ale nie jako legenda a jako slynny pekER :] a legenda nebuli to hmm chyba knaakthenOOb ^^?
BB Elvas...
Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo
z tego co pamietam padl takze Zelarz na 90+ Shaelion na 100+ Pyrokar Aldix na 80+
Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne :).
tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie:P) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka :P
Pieczarek
26-02-2007, 21:21
tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie:P) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka :P
Skończy im sie kasa... Chyba by musieli chodzic na raty z SD :). Ale to nie była ostatnia wojna w tym roku :D. Jednak nie uwazam zeby byli czlonkowie OF uczestniczyli w niej (mowa o tych co zapłacili)
Kapitan Chrupek
27-02-2007, 10:07
Gau~~ po prostu jest dobrym pk'erem, żeby być legenda trzeba uczynić coś pożytecznego dla nebuli
Skończy im sie kasa... Chyba by musieli chodzic na raty z SD :). Ale to nie była ostatnia wojna w tym roku :D. Jednak nie uwazam zeby byli czlonkowie OF uczestniczyli w niej (mowa o tych co zapłacili)
skad wiesz ze to nei ostatnia wojna? pewnie vu teraz zaatakuje SW :p i serwer bedzie juz TYLKO I WYLACZNIE dla VU, chyba ze planujesz jakis zamach stanu... ?
lycha_ziom
27-02-2007, 22:03
Calh widzialem twoja rl fote jestes strasznie tlusty zaczym sprobujesz uderzyc Pyrokara to on juz bedzie zalogowany w domu na Tibi,wpadniecie we 2 max 5,zaczym ruszycie bule Pyro zadzwoni po qmpli i bedzie wpierdol (chyba ze pyro na osiedlu jest jebanym frajerem i nikt go nie szanuje).Widzialem takze fote Pyro mysle ze szybko by zrobil unik przed twoim ciosem bo jest szczuply,chyba ze ma s*****ale ruchy bo za duzo przed Tibia siedzi.
Pieczarek
27-02-2007, 23:53
skad wiesz ze to nei ostatnia wojna? pewnie vu teraz zaatakuje SW :p i serwer bedzie juz TYLKO I WYLACZNIE dla VU, chyba ze planujesz jakis zamach stanu... ?
Jestem medium i wiem :).
Wg. mnie wojna VU vs OF nie wyjaśniła tak na prawde kto jest lepszy.
Ale może to tylko moje błedne zdanie.
Czas pokaze.
Grabadia
28-02-2007, 04:45
Pytanie nie powinno być CZY dojdzie do następnej wojny, ale KIEDY:p
marttin89
28-02-2007, 18:21
http://rapidshare.com/files/18721761/its_only_a_game.rec.html
nie wiem czy to dobre miejsce na ten link, ale jest zwiazane z nebula i ze mna, musialem to zrobic, a teraz ide sie uczyc :) nareszcie mam czas na inne rzeczy, planowalem to juz 3 miechy, dzis nadeszla ta chwila, jestem z siebie zadowolony, to zaden hack zrobilem to, bo tak chcialem
Koronowany rycek
28-02-2007, 21:59
To masz zapewne slaba pamiec bo zabil : Pyra, Shaelion'a, Gee cos tam i naprawde duzo ludzi z 70-80 :)
I byl dobrym pgrem póki nie zabiło go rebirth i dostal hanta 4ever
Bjoern Shu
01-03-2007, 01:45
http://i7.tinypic.com/4dor910.jpg
siemka
lycha_ziom
01-03-2007, 18:32
Koro prosze zamilcz bo Gee nigdy nie padl od Gau~.Pyro~,Sha~ padli na afku,wiec to zaden frag byle 3 20 lvle z sd tez by daly rade,jednak nie zaprzeczam ,ze Gau~ nie fragowal.
Pieczarek
04-03-2007, 20:44
VU przyszalało :)
Shargas
Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 128 by Szaki Da'Doom
and by Arthas of nebula
Sir'Bandar
Mar 03 2007, 11:20:24 CET Killed at Level 109 by Celandia
and by Zieger'Virgos
Szaki Da'Doom
Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 108 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula
Mi'ni
Mar 02 2007, 07:40:42 CET Killed at Level 78 by Castor Greey
Exizaiterer ("free")
Mar 04 2007, 18:39:32 CET Killed at Level 116 by Macius de'Down
and by Hui Hqui Qui Ki
A jeśli chodzi o Gau~ to tu macie jego filmik.
http://www.megaupload.com/?d=2IMQOVGR
Sir'Bandar jesli szpiegiem?<hahaha> ciekawe kto z was bedzie nastepny? :) a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?(szaki jest hunted by Vu)? niektorzy zaplacili? Exi~ padl za jakies tam badziewia i nie jest hunted ? nie wierze wam :P
@webi
zaplaciles 700k a teraz startujesz znow do wojny ? z tego co widzialem to cie na to nie stac :p
Nebula idzie już na głębokie dno...
Bandar którego od zawsze podniecało zajebanie kogoś z Ordo nagle uznany za szpiega... <śmiech> a najlepsze że prawdziwy szpieg siedzi sobie dalej w Vu i ma to gdzieś. Może Vura powie o tym, że większośc guild nie chciała go bic bo była pewna że to nie on... a sorry bo Vura to tylko raz looknął na jakieś forum jak paymenty trzeba było dac.
Vu niszczy ten server, i moge powiedziec tylko że jako następna (i pewnie nie ostatnia) osoba, opuszczam go.
nie piszcie tylko "Ok nara" XDDDDDDD
@dregar
"a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?"
skoro nie wiesz, to po chuj za przeproszeniem piszesz glupioty?
Bjoern Shu
05-03-2007, 13:39
@dregar
"a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?"
chyba sie zapytal nie?
najpierw naucz sie czytac, a potem za przeproszeniem odpowiedz mi na moje pytanie, bo nie wiem :)
AliEn125
05-03-2007, 17:09
Cały czas mówicie jakie to Viribius jest złe i okropne, jakie to pa i pk i wogóle banda złych ludzi chcących zniszczyć Nebule, a większa część z was, mając potencjał VU, robiłoby to samo, nieraz zapewne na większą skalę, więc dajcie se w końcu siana...
Cały czas mówicie jakie to Viribius jest złe i okropne, jakie to pa i pk i wogóle banda złych ludzi chcących zniszczyć Nebule, a większa część z was, mając potencjał VU, robiłoby to samo, nieraz zapewne na większą skalę, więc dajcie se w końcu siana...
dobra bylo by tak, nawet jak zaluzmy wbil bym ten 120 lvl czy nawet 90 lvl to w sumie nie robil bym nic poza zabijaniem to fakt, ale napewno nie posunol bym sie do stopnia zabicia czlonka gildi wedlug mnie falszywie posadzonego.
dowiem sie wkonczu jak padl szaki ? wogule moze wkoncu sie wypowie ktos bardziej poinformowany odemnie lub innych uzytkownikow tego forum :s
@edit
heh jakos nie zwrucilem uwage na godzine tego wydarzenia, ale ja jestem pusty :s
Hmmmm, byc moze by robili, byc moze nie, ale nie mozesz tego przewidziec. To tak samo jakby policjant strzelil do dziecka i powiedzial:
- Gdyby mial pistolet, robilby to samo.
Co do PA i PK, to nie pamietam zeby na Nebuli kiedykolwiek było bezpiecznie, wiec dziwia mnie wasze narzekania =P
AliEn125
05-03-2007, 17:36
Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 128 by Szaki Da'Doom
and by Arthas of nebula
Mar 03 2007, 04:05:07 CET Killed at Level 108 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula
Już? Czy jeszcze nie?
Co do szakiego to pewnie bylo tak ze nie mogli zabic shargasa i arcticus i arthas walneli ue zeby go zabic, ale zabili tez przypadkiem szakiego
Nebula to swiat PL czy SWE ??
Chetnie bym sobie zagral na tym serwie
Shargas biegal po sklepach na ank, na tsie powiedzielismy ze gasimy go na ue jak bedzie przebiegal ze sklepow na ta swiatynie po prawo. No i szaki tez biegl i sie przewrocil. Proste.
A co do PA, PK itp... to zawsze bylo jest i bedzie, a to ze jestes ofiara a nie lowca to juz niemoja wina. Co do Bandara to padl za to ze niby jest szpiegiem... :/ w co ja osobiescie nie wierze, ale to byla decyzja sporej czesci gildi. To samo bylo z Efaxem, i Kasia Drut ktora hacknela Apoca~
Pozdrawiam Castor.
Moze mi ktos napisac jaks ie gra na tym serweir bo mam dosc wojny na Xerenie i tłuczenia polakow przez sw> Czy na Nebuli rzadza Swe czy PL
Moze mi ktos napisac jaks ie gra na tym serweir bo mam dosc wojny na Xerenie i tłuczenia polakow przez sw> Czy na Nebuli rzadza Swe czy PL
na Nebuli rzondza mx, spain i jpn!
na Nebuli rzondza mx, spain i jpn!
mx ??
Spain czaje
jpn ??
Polacy sa tempieni czy normalnie mozna grac
Swiat w 80% pl, ale polacy wybijaja sie nawzajem.
mx ??
jpn ??
mx-meksyk
jpn-japonia
Powiem ci w skrucie ze teraz jak nie znasz nikogo kto ma plecy albo sam nie masz plecow to nawet tu nie zaczynaj grac chyba ze jestes debilem, ale to juz inna kwestia, serwer z pozoru jak kazdy, trzeba tu dlurzej pograc by zrozumiec, ten serwer mozna porownywac do furory czy aldory? (tam jest wojna ekipa Nemtora vs. EM?) ale to nie to samo, to jest jeden jedyny taki swiat, tak jak jedna jest ziemia :) z jednej strony gorszego nie znajdziesz za to z 2 stony lepszego tez nie znajdziesz :)
zanim coś napiszesz użyj worda -,-
Nie idz na ten serwer :p z jednej strony banda nie umiejaca sie zgrac, majaca w przeszlosci duzy potencjal do przejecia serwera, ktora przegrajac wojne pekuje teraz 80 lvle, zamiast robic mass logi na ludzi z vu, a z drugiej banda ludzi az nadto zgranych, jednak ich celem jest wykonczenie wszystkich grajacych na tym serwerze czyli wychodzi na to: na nebule szkoda czasu...
wybierz sie lepiej na inny serwer bo ten jest shiet. bb
Odnosnie JPN, to sa najsilniejsi na servie _/
Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ... ze wykopalo paru Swe i ich sojusznikow ? Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...
pojedzcie po tym postcie ale ja stwierdzam fakty !! Taka jest prawda i taka jest Nebula i dlugo to sie nie zmieni !!
Nie pasuje ??
Proponuje
Nerana Unitera
Shargas biegal po sklepach na ank, na tsie powiedzielismy ze gasimy go na ue jak bedzie przebiegal ze sklepow na ta swiatynie po prawo. No i szaki tez biegl i sie przewrocil. Proste.
A co do PA, PK itp... to zawsze bylo jest i bedzie, a to ze jestes ofiara a nie lowca to juz niemoja wina. Co do Bandara to padl za to ze niby jest szpiegiem... :/ w co ja osobiescie nie wierze, ale to byla decyzja sporej czesci gildi. To samo bylo z Efaxem, i Kasia Drut ktora hacknela Apoca~
Pozdrawiam Castor.
EE co do Efaxa , czyli mojej osoby, to nie porównuj mnie do Bandara ani Kasi Drut bo ja nikogo nie "zdradziłem" ani nie hacknołem. Fakt nie posłuchałem się Kazia i dałem pass takiemu jednemu osobnikowi, który tą postać dosłownie zniszyczył i tu jedynie jest mój błąd. Od dawna nie grałem na Efaxie bo miałem sesje, a "kolega" nie posłuchał się mnie i zaczął zachowywać się jak kretyn i stało się...
Nie idz na ten serwer :p z jednej strony banda nie umiejaca sie zgrac, majaca w przeszlosci duzy potencjal do przejecia serwera, ktora przegrajac wojne pekuje teraz 80 lvle, zamiast robic mass logi na ludzi z vu, a z drugiej banda ludzi az nadto zgranych, jednak ich celem jest wykonczenie wszystkich grajacych na tym serwerze czyli wychodzi na to: na nebule szkoda czasu...
wybierz sie lepiej na inny serwer bo ten jest shiet. bb
Z tego co widze to mełno polakow z h lvl i jesli to prawda to naprawde zenada czy my musimy byc zawsze najgorszymi pvp ;/X(
@up twoje rozumienie czegokolwiek jest raczej znikome:baby: Tutaj wiekszosc h lvl to polacy, a co do całego serwera to malo mu brakuje żeby byl polski 8o
Z tego co widze to poalcy bija sie miedzy soba zrobcie cos z tym albo bijecie sie meidzy soba albo zrobice swerer pl albo :P zastanowicie sie czy to wogole ma jakis sens ja gram na Nebuli od 3 dni i juz mam 17 lvl i pelno PK I RS najczesciej polacy zreszta polakow takich pelno na kazdym serwie Panowie z Nebuli zgrajcie sie jakos :P
w ciagu 2 dni zrobilem 18lvl i poznałem Hidetoshi Nakamura [81]EK spoko ziomek Pozdrawiam
Z tego co widze to poalcy bija sie miedzy soba zrobcie cos z tym albo bijecie sie meidzy soba albo zrobice swerer pl albo :P zastanowicie sie czy to wogole ma jakis sens ja gram na Nebuli od 3 dni i juz mam 17 lvl i pelno PK I RS najczesciej polacy zreszta polakow takich pelno na kazdym serwie Panowie z Nebuli zgrajcie sie jakos :P
w ciagu 2 dni zrobilem 18lvl i poznałem Hidetoshi Nakamura [81]EK spoko ziomek Pozdrawiam
wow! ale pegie!! na czym ty expiles zeby wbic ten 18 lvl!!!!
Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ...
Hmmmm, trudne wojny to sa na Novie czy Aurei - tam wojny tocza sie dlugimi miesiacami, w ostrzejszych momentach, open battle co pare dni lub nawet codziennie (patrz poczatek wrzesnia '06 na novej). Nie zmienia to jednak faktu, ze wygranie wojny bylo sukcesem.
Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...
Jesli chodzi o moje zdanie to wydaje mi sie po wygranej Ordo sytuacja z PA byłaby taka sama. Zresztą na Nebuli nie było władzy dbającej o ten serwer (no moze z wyjatkiem poczatkow powojennego Rebirth).
Odnosnie zaczynania na Nebuli - gdybym mial cofnac czas do kwietnia ubieglego roku, dwa razy bym sie zastanowil zanim znow bym nacisnal haczyk przy Nebuli. Teraz, gdy wbilem lv i poznalem ciekawych ludzi to 'ot tak' servera nie zmieniam ;) Mimo wszystko, zapraszam do gry tutaj.
/Lovah
Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade
Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade
czyli jak przykladowo Ordo bylo by swe to bylo by dobrze...
Jak dlamnie niema znaczenie czy Pol czy Swe czy ktos inny niektozy poprostu niemoga sie dogadac lub nawet sie nienawidza z jakis tam powodow ...
to co maja sie znosic nawzajem bo obydwoje sa z Polski nieda sie tak ty napewno z Rl tez kogos nielubisz biles sie z kims etc ;D to niepowinienes tego robic bo to tez Polak ...;D
a do pana 2xUP
z toba sie zgodze przydala by sie gildia ktora konkretnie zadbala by o ten serwer... bo badz co badz ale NEbula to dobry serwer i idzie sobie poradzic
bez "Plecow" co prawda juz od pol orku ponad niegram w tibie ale jak zaczynalem na Nebuli to tylko z jednym ziomem z rl i jakos dalismy sobie rade ...:)
Grabadia
09-03-2007, 23:23
bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku.
Biją za nic = nie ma powodu,
Zawsze znajdą jakiś powód = jest powód, jakoś się to nie klei ziom :)
Nie pasuje ??
Proponuje
Nerana Unitera
Osobiście bardziej polecam Neranę XD
Vu niszczy ten server, i moge powiedziec tylko że jako następna (i pewnie nie ostatnia) osoba, opuszczam go.
nie piszcie tylko "Ok nara" XDDDDDDD
No nie jesteś ostanią bo ja też opuściłem =)
Biją za nic = nie ma powodu,
Zawsze znajdą jakiś powód = jest powód, jakoś się to nie klei ziom :)
Bije cie za nic poprostu dizesz sobie on atakuje a wymysla ze stałes w tym miejscu gdzie on chcial lub zagrodziles mu miejsce wiec zawsze znajdzie sie jakis powod wiec sie teraz chyba klei
a Royal Matej to chyba lubi czekac w nocy na respa ponad 20 minut, jeżeli wywalanie ludzi z serva idzie mu tak gładko, ale niech tylko poczeka aż w godzinach szczytu na Nebuli będzie grało po 200 osób, wtedy sobie przypomni słowa z forum. :)
pozdrowienia :)
a co do kumpli Bandara, zamiast pomóc koledzie kiedy go Vu biło to jeszcze niektórzy z was pobiegli też go ubic bo "tak wam kazano"...to jest chore, gdzie przyjaźń, koleżeństwo, dobrze wiedzieliście, że on nie był szpiegiem a jednak nie pomogliście a niektórzy jeszcze go bili.
Brawo za umiejętne bycie pieskami Vury.
btw. a szpieg jest cały czas w waszym teamie, pamiętajcie o tym.
Sir'Bandar jesli szpiegiem?<hahaha> ciekawe kto z was bedzie nastepny? :) a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?(szaki jest hunted by Vu)? niektorzy zaplacili? Exi~ padl za jakies tam badziewia i nie jest hunted ? nie wierze wam :P
@webi
zaplaciles 700k a teraz startujesz znow do wojny ? z tego co widzialem to cie na to nie stac :p
Nie zagladalem tu chwile to tez nie odpowiedzialem.
1) Poki co zaplacilem 350k i drugie tyle ejszcze zaplacic musze.
2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny.
@ Arte
Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ...
Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ...
Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ?
N/C zawisc to jest choroba
Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek
Gram niecały tydzien na tym seriwe. No i jedyne co moge powiedziec ze sa spoko ludzie duzo PK I PA na PK kilku sie nadziałem poznałem kilku h lvl i spoko ziomki da sie grac powoli bede bic ten lvl juz tylko 25h staminy zostało X(
Ogołem jest ok SERDECZNIE ZAPRASZAM
@ Arte
Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ...
To nie znaczy, że możesz robic sobie tyle PA ile chcesz i miec w dupie innych graczy, ale ok, chcesz miec 30 minutowe respy, prosze bardzo w końcu "to jest PvP server" twoja ulubiona wymówka.
@ Arte
Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ...
Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala.
@ Arte
Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ?
norma, ale dlaczego są posty TYLKO o tym, że "Viribus jest złe" ? na innych servach też tak jest, że są posty na best guild, że PA robi itp, ale są też posty miłe wobec tej guild, ofc na nebuli tego brak, Gz, bo to też Twoja zasługa.
@ Arte
N/C zawisc to jest choroba
ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej :)
@ Arte
Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek
Chciałbym ci zaproponowac to samo, ale ciężko jest wpatrywac się kilkanaście godzin w znaczek X myśląc w tym czasie ile % ma się do lvla, skilli itp
Troche życia koleś.
To nie znaczy, że możesz robic sobie tyle PA ile chcesz i miec w dupie innych graczy, ale ok, chcesz miec 30 minutowe respy, prosze bardzo w końcu "to jest PvP server" twoja ulubiona wymówka.
___
Moze sobie robic co mu sie podoba. A jak tobie cos sie nie podoba to wypowiedz mu wojne albo przestan plakac.
Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala.
___
Widocznie wolimy byc psami Vury niz kundlami masy. Tobie kupa do tego.
norma, ale dlaczego są posty TYLKO o tym, że "Viribus jest złe" ? na innych servach też tak jest, że są posty na best guild, że PA robi itp, ale są też posty miłe wobec tej guild, ofc na nebuli tego brak, Gz, bo to też Twoja zasługa.
___
No i co w zwiazku z tym? Napisz do Pana Premiera, ze osobnik "brzydko gra"
Mamo, Mamo a on robi PA...
ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej :)
___
Moze on jest w rl leszczem. Ty natomiast placzesz bo w grze ktos ci nakopal w dupsko. Ciekawe co robisz jak ktos nakopie ci w rl. Chowasz sie pod krzeslo?
Chciałbym ci zaproponowac to samo, ale ciężko jest wpatrywac się kilkanaście godzin w znaczek X myśląc w tym czasie ile % ma się do lvla, skilli itp
Troche życia koleś.
Przestan plakac zachowujesz sie jak baba. Wstyd, nie pozostaje nam nic innego jak spoznione zyczenia wszystkiego dobrego z okazji "dnia kobiet".
2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny
pozwolilem sobie to wywnioskowac na podstawie ruznych sytulacji ktore mialy miejsce w tamtych dniach, widac moje wnioskowanie bylo omylne :)
Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...
btw
zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj
.... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu
A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc
walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie
Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro
Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam
Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?
A co do PA to bylo jest i bedzie!
Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil.
Signed Hans.
Przestan plakac zachowujesz sie jak baba. Wstyd, nie pozostaje nam nic innego jak spoznione zyczenia wszystkiego dobrego z okazji "dnia kobiet".
nie pisałem do Ciebie trolku z forum ;)
i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy.
Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :<
Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...
btw
zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj
.... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu
A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc
walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie
Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro
jakbyś był jego kumplem to byś się postawił. z bandim często rozmawiam i wiem jak jest. Ale sorry, swojemu "panu" się nie postawiłeś :<
Ten trolek ma takiego hara i takich przyjaciol, ze zjedli by Cie zanim bys napisal "no keal plx".
Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam
naucz się czytac, piszę o akcjach PA i o niesprawiedlwym ubciu bandara a nie o jakieś zazdrości. Nie karmic trola plx!
Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?
A co do PA to bylo jest i bedzie!
Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil.
Signed Hans.
Co to pierwszej częsci tej wypowiedzi to się zgadzam w 100%.
A po rozmowie z Pyro od razu dokonywac takich decyzji... a jakby powiedział ze szpiegiem był ktoś z top w VU to co? też byście go poszli ubic?
A jeszcze jak jesteś pewny, że bandi nie był szpiegiem to dlaczego nie pomogłeś mu? nc
Pies robi wszystko co mu pan rozkazuje, taka prawda.
Naucz sie edytowac posty pajacyk.
Edit:
Rozmowa z Pyro utwierdzila tylko Vure w przkonaniu ze jest szpiegiem.
A Ty kozaku co bys zrobil? Z jednej strony koles ktorego znasz z rl, w sumie gra tutaj bo ja go wciagnalem z drugiej strony ludzie z ktorym znami sie od 40-50 lvla z ktorymi wyjebalismy Phyrexian, wyjebalismy Ordo i wyjebiemy jeszcze kogo bedziemy chcieli jesli uznamy to za stosowne. Jedyne co moglem zrobic to zrobilem caly czas gadam i negocjuje wolnosc Bandara, ale Vura jest nieugiety jak narazie, a i jeszcze jak mialem mu pomoc jak o tym ze ida go zabic wszyscy na tsie dowiedzieli sie jak oni juz byli na edl? Vura wiedzial ze ktos taki jak ja chcialby go ostrzec, wiec sie zabezpieczyl. Ehh jak jestes taki kozaczek, odezwij sie w grze to pogadamy tutaj niebedziemy robic burdelu.
/Hans
@August
Juz podczas pierwszej wojny bylo wiadomo kto dojdzie i kiedy, a o tym decydowal Vura i nie zgrywam slayera na tym forum tylko mnie w*****aja takie kozaczki jak arte bo az zal czytac tego co ten czlowiektu wypisuje
@arte
Skoncz plakac i zasmiecac to forum masz jakies ale... to napisz w grze
Tutaj nie widze sensu wypisywac pierdol
Podczas pierwszej wojny to nic nie bylo wiadomo nikt nie wiezyl w nasza pierwsza siedemnastke z ktorej i tak po 4 dniach wykruszyl sie Archer. Wszyscy spisywali nas na straty. Dopiero potem jak Ordo bylo zmeczone nasza obecnoscia i ciaglymi porazkami, to ludzie zaczeli dolaczac... i nie mow ze tak nie bylo bo tylko sie osmieszysz.
Bez odbioru.
/Hans
Korodrel
12-03-2007, 17:13
huj im w dupe :p
nie pisałem do Ciebie trolku z forum ;)
i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy.
Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :<
Trolek z forum wyjmuje cie z tylnej kieszeni i odwija ze sreberka. Zrob garba to wejde sobie po tobie na swoja kasztanke lub innego kucyka.
Otrzyj lzy i przeprowadz sie na Guardie.
@August
Widocznie nie pamietasz battle na 7x ank ? nie mam zamiaru ci nic wypominac i to nie ja sie napinam na tym forum ;p
X log
bez odbioru
Signed
Agon
Grabadia
12-03-2007, 20:16
huj im w dupe :p
Zachwycająca kultura, aż mnie zatkało...
No i jeszcze błąd w pisowni pierwszego wyrazu - N/C
I jeśli można wiedzieć to komu??
@August
Widocznie nie pamietasz battle na 7x ank ? nie mam zamiaru ci nic wypominac i to nie ja sie napinam na tym forum ;p
X log
bez odbioru
Signed
Agon
Jakbys byl chociaz w 10% tak inteligetny jaki probujesz byc, to bys wiedzial ze nie uczestniczylem w tamtym battle... (chodzi mi o siedzenie przed kompem)
I wlasnie o tamtym momencie mowie wtedy dolaczylo sporo osob, ale gdy wczesniej potrzebowalismy pomocy to sie nikt niechcial mieszac.
@ August
Napinasz sie chyba sporo nie wiedzac, ale prosze bardzo chodz dalej z glowa w chmurach
zamykam ten temat ...
bez odbioru
No no bedziesz sie tlumaczyl ze Vura niepozwalal dojsc... smieszny jestes : ) bo za maly lvl, Estanie czy Mengirtowi nieprzeszkadzalo ze maja 80~ lvl... wiec niewiem poco tlumaczenie ze lvl mieliscie podbic.
Matej, wole pozostac anonimowy i nie pisac do Ciebie na Tibii bo wiem, że nie chodzi Ci o to żeby rozmawiac tylko między sobą, lecz, żeby zdobyc mój nick.
Niestety zasmuce Cie ale nie gram już od dawna na nebuli i nie mam zamiaru wracac.
Hah Matej doszedł na gotowe a teraz się spina że brał udział w jednym battle !
Spójż na wynik 80-20 +/-, jedno battle, braawo, wielkie osiągnięcie.
@ Arte
Zal Ci dupe sciska ze to Viribus wygralo. Prubujesz VU pokazac jako tych najgorszych tych zlycz. Gdyby Ordo wygralo to by bylo tak samo albo jeszcze wieksze PA i inne cyrki zobacz co sie dzieje wieczorami... jak paru Ordowcom sie nudzi i pomysl jak by bylo gdyby to Ordo wygralo.
@August
dolaczylem wtedy kiedy mialem dolaczyc. Wiekszosc Vu wiedzialo kiedy i kto dojdzie chyba ze ty tego nie wiedziales ? A pozatym to nie ty decydowales o tym. Chcialem juz na 80 lv ale mialem jeszcze nasz na wbicie LV. Nie napinam sie ze wiele w tej wojnie zrobilem ale wiekszosc czasu bylem na TS i czekalem.
Kozaka to nie ja tu zgrywam... a kto ? to sobie sam odpowiedz na to pytanie ...
@ Arte
Zal Ci dupe sciska ze to Viribus wygralo. Prubujesz VU pokazac jako tych najgorszych tych zlycz. Gdyby Ordo wygralo to by bylo tak samo albo jeszcze wieksze PA i inne cyrki zobacz co sie dzieje wieczorami... jak paru Ordowcom sie nudzi i pomysl jak by bylo gdyby to Ordo wygralo.
@August
dolaczylem wtedy kiedy mialem dolaczyc. Wiekszosc Vu wiedzialo kiedy i kto dojdzie chyba ze ty tego nie wiedziales ? A pozatym to nie ty decydowales o tym. Chcialem juz na 80 lv ale mialem jeszcze nasz na wbicie LV. Nie napinam sie ze wiele w tej wojnie zrobilem ale wiekszosc czasu bylem na TS i czekalem.
lol przestancie sie klocic lepiej idzicie na demony jak moj ziomek tutaj macie link do zdjec
http://www.speedyshare.com/547540686.html
Heh, w kazdym poscie ktory tu byl napisany przez membera VU widnieja slowa "gdyby Ordo wygralo bylo by tak samo albo i gorzej", a moze bylo by troszke lepiej,nie mowie ze nie bylo by PA ale moglby ale nie musialo byc lepiej. Nie mozecie powiedziec jak by bylo gdyby ... mozecie powiedziec ze moglo by byc. :) tyle
poldek_p
13-03-2007, 17:24
Heh, w kazdym poscie ktory tu byl napisany przez membera VU widnieja slowa "gdyby Ordo wygralo bylo by tak samo albo i gorzej", a moze bylo by troszke lepiej,nie mowie ze nie bylo by PA ale moglby ale nie musialo byc lepiej. Nie mozecie powiedziec jak by bylo gdyby ... mozecie powiedziec ze moglo by byc. :) tyle
lol a co mają mówic ? Mają mówić coś w stylu "szkoda że wygraliśmy bo było by lepiej ". Zresztą myślicie ze wy Ordo bylibyście lepsi ? Nie jestem po niczyjej stronie ale wygrał leprzy i nie ma co się tu kłucic
lol a co mają mówic ? Mają mówić coś w stylu "szkoda że wygraliśmy bo było by lepiej ". Zresztą myślicie ze wy Ordo bylibyście lepsi ? Nie jestem po niczyjej stronie ale wygrał leprzy i nie ma co się tu kłucic
po pierwsze wypraszam sobie jestem tylko komentatorem nigdy nie bylem w Ordo, ani nie mialem z nim nic wspulnego. Czy gdzie kolwiek napisalem ze nieslusznie wygralo Vu? Nie. Wiec prosze cie skoncz.
@ Arte
@August
oj akurat byłem za tym, że Vu wygrało, może się zdziwisz ale nawet starałem się wam pomagac... zmieniłem jednak zdanie o was po tym co teraz się dzieje, więc nie mów, że "żal mi dupe sciska" tylko spójż na te sytuacje ze strony osób, które teraz niestety doznają skutków tego zwycięstwa.
Matej, wole pozostac anonimowy i nie pisac do Ciebie na Tibii bo wiem, że nie chodzi Ci o to żeby rozmawiac tylko między sobą, lecz, żeby zdobyc mój nick.
Niestety zasmuce Cie ale nie gram już od dawna na nebuli i nie mam zamiaru wracac.
Hah Matej doszedł na gotowe a teraz się spina że brał udział w jednym battle !
Spójż na wynik 80-20 +/-, jedno battle, braawo, wielkie osiągnięcie.
__
Nie wazne kiedy doszedl. Wazne ze doszedl.
On i wszyscy inni sa rownouprawionymi czlonkami VU. Byly momenty w tej wojnie gdzie jeden hit, jeden noob char czy jeden ruch mogl zadecydowac o zwyciestwie lub porazce. Prawda jest taka ze jako jednostki nie osiagneli bysmy tego co osiagnelismy jako zespol. Wam pozostaje narzekanie, ciezko dogodzic kazdemu. A w zyciu czesto jest tak ze narzeka konkurencja.
EllO
__
Nie wazne kiedy doszedl. Wazne ze doszedl.
On i wszyscy inni sa rownouprawionymi czlonkami VU. Byly momenty w tej wojnie gdzie jeden hit, jeden noob char czy jeden ruch mogl zadecydowac o zwyciestwie lub porazce. Prawda jest taka ze jako jednostki nie osiagneli bysmy tego co osiagnelismy jako zespol. Wam pozostaje narzekanie, ciezko dogodzic kazdemu. A w zyciu czesto jest tak ze narzeka konkurencja.
EllO
zarzuciłeś starszym wątkiem, który już był opisany ;p
@ Zygmunt
ladnie to ujales
Ale tacy ludzie jak August nie potrafia przestac innym wypominac tego ze pozniej dolaczyli "na gotowe" jak to powiedzial moj dobry znajomy w rozmowie...
"mam wyjebane na to xD" ja tez zaczynam to olewac
August nie widzi niczego innego poza czubkiem wlasneego nosa i juz nie odpisuje na debilne posty "bujajacego sie jak ser na czapie" tak samo ja jestem w VU tak samo i ty ...
Pieczarek
16-03-2007, 01:40
@ Zygmunt
ladnie to ujales
Ale tacy ludzie jak August nie potrafia przestac innym wypominac tego ze pozniej dolaczyli "na gotowe" jak to powiedzial moj dobry znajomy w rozmowie...
"mam wyjebane na to xD" ja tez zaczynam to olewac
August nie widzi niczego innego poza czubkiem wlasneego nosa i juz nie odpisuje na debilne posty "bujajacego sie jak ser na czapie" tak samo ja jestem w VU tak samo i ty ...
Widze ze mamy to samo co po wojnie reb vs phy, czyli wypominanie sobie ile kto zrobił w wojnie. Pamiętajcie że takie gadanie moze sie zle skonczyc 8o
starysiad
16-03-2007, 15:14
@up
dokladnie mialem to napisac... juz po wojnie z phy, "elita" rebrith po prostu olala reszte ktora im pomagala, bez ktorych nie mieliby szans na zwyciestwo ;)
mam nadzieje ze teraz bedzie tak samo i znowu dojdzie do wojny (za pare tygodni ofc ;p)
c ya
długo nie bedzie wojny poniewaz kazdy sie boi VU bo maja duzo shooterow wiec nikt im narazie nie podskoczy...
@up
pomysl troszke, on ma na mysli rozpad Vu :)
1 etap tego sie zaczyna :) wystarczy czekac
Pieczarek
16-03-2007, 20:20
Apropos Wydarzen z serwera to:
Ornitier i Utann są hunted.
Lord Arcticus padł od ordo/vanum/asesino/niewiadomo co.
Celandia bije lvl aż jej/mu/im się uszy częsą (150lvl)
Apropos Wydarzen z serwera to:
Ornitier i Utann są hunted.
Lord Arcticus padł od ordo/vanum/asesino/niewiadomo co.
Celandia bije lvl aż jej/mu/im się uszy częsą (150lvl)
mu*(10 znakow)
Bjoern Shu
17-03-2007, 00:21
mu*(10 znakow)
asslickin' _/
arthas,
celandia,
vura = IM.
asslickin' _/
arthas,
celandia,
vura = IM.
vura = mateusz and filip
arthas = ?
celandia = on
Bjoern Shu
17-03-2007, 12:25
vura = mateusz and filip
arthas = ?
celandia = on
slabe masz info, synku.
http://img174.imageshack.us/img174/7518/uo0560oj7.jpg (http://imageshack.us)
THX DUDES :*
Sebcio :)
18-03-2007, 16:12
no to teraz kapuchy a kapuchy :p
Co sie stalo zobaczyliscie payemnty i szczenami rysujecie podloge? I niewiecie co pisac?
Temat umarl?
Pieczarek
21-03-2007, 23:42
Co sie stalo zobaczyliscie payemnty i szczenami rysujecie podloge? I niewiecie co pisac?
Temat umarl?
No to napisz nam o waszych konfliktach w gildi.
Ale nie wiem skąd wzieliscie 19kk na screenie skoro z paymentow wychodzi jakies 3,7kk.
Uszatek_Jacek
21-03-2007, 23:42
Temat umarl?
HAHA zal pl.br.swe
dodaliscie swoja kase i podniecacie sie hehe
policzcie ile kasy dostaliscie z paymentow i daj ssa ; ]
No to napisz nam o waszych konfliktach w gildi.
Ale nie wiem skąd wzieliscie 19kk na screenie skoro z paymentow wychodzi jakies 3,7kk.
niekoniecznie wszedzie lezy 100cc ;) mogli poukladac po 30 zeby wizualnie to ladnie wygladalo ;)
Pieczarek
22-03-2007, 00:23
niekoniecznie wszedzie lezy 100cc ;) mogli poukladac po 30 zeby wizualnie to ladnie wygladalo ;)
Otoz musze cie zmartwic ale 30 gold coins/platinum coins/crystal coins nie wygląda wcale tak jak 100 gold coins/platinum coins/crystal coins. Najmniej bylo tam 9,5kk
sry dawno niegralem, dziury w pamieci juz sie robia ;d zeczywiscie musi byc 50 nie 30
luknelem na tibie.com ;d no i raczej troche za duzo na tym ss jest =D
ale i tak ladnie to wyglada :P
Dobrze ktos zauwazylem tam niemusi lezec po 100 crystalek, ale tam jest 9.5kk i jest to kasa z paymentow oraz z tego co zarobilismy na Ordo/Vanum/Assesin i wszystkich pomocnikach : )
Konflikty w gildi uhmm... chyba jak w kazdej sa jakies sprzeczki, ale uwierzcie ze do rozlamu jeszcze daleko. Poza tym niewyobrazam sobie strzelac sdkami w ludzi z ktorymi walcze od poczatku serva.
Zaraz ktos napisze ze podczas wojny z Phyrexian tez sobie nikt niewyobrazal, otoz nie kazdy wiedzial ze bedzie rozlam predzej czy pozniej. : )
/Hans
rozlam jest nieunikniony... kwestia czasu..
rozlam jest nieunikniony... kwestia czasu..
wszystko zalezy... ;d bo jesli gildia w wiekszosci sklada sie z osob kotre poprostu chcialy dokopac ordo to raczej jest to nieuniknione
ale jesli gildia stworzyla naprawde dobra ekipa to raczej szybko sie nie rozpadnie
co najwyzej odpadnie pare osob
Ale co ja tam moge wiedziec :) czlonkowie VU wiedza najlepiej jaki klimpa w ich gildi panuje a jak bedzie zly i tak watpie zeby nam sie tym chwalili
z tego co mi wiadomo co juz w czasie woojny sie klociliscie... (kto kogo ma huncic ) teraz to jest tylko kwestia czasu
Signed/
Lukasz aka Xelimo
Maly Offtop :)
Za co padl Kaytek? Odpowiedzcie plx .
nebulanoob
22-03-2007, 23:30
Duzo ludzi z VU zna sie z rl wiec nie sadze aby byl jakis tam rozpad czy cos takiego.
Maly Offtop :)
Za co padl Kaytek? Odpowiedzcie plx .
za darmo
pewnie ktoś z Vu mu sie wbił na resp albo coś takiego, a on nie chciał go oddac :)
marttin89
25-03-2007, 00:17
To ja Pyro, jesli ktos nie wie. chce powiedziec tylko jedno, nigdy nie powiedzialem vurze kto jest/byl spy, owszem vura mnie wypytywal ale nigdy na nikogo nie wskazalem, jak widac po moim 2 swiadomym banie, ta gra mnie serdecznie pierdoli :D
pozdro hf&gl
To ja Pyro, jesli ktos nie wie. chce powiedziec tylko jedno, nigdy nie powiedzialem vurze kto jest/byl spy, owszem vura mnie wypytywal ale nigdy na nikogo nie wskazalem, jak widac po moim 2 swiadomym banie, ta gra mnie serdecznie pierdoli :D
pozdro hf&gl
To sa proste szachy. Gdybyście mieli szpiega to my wam bysmy teraz placili a nie na odwrot.
starysiad
25-03-2007, 21:37
juroqu has left the party (sh party) ;)
Uszatek_Jacek
26-03-2007, 00:54
HEHE naszym kolegom z vu sie nudzi
Oto rezultaty better nebuli :
pk w thais by noob chars of vu
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21184
Padaja miedzy innymi 2 h lvle.
juroqu wielki frajer opuscil SW haahahaaa i cos tam sapie na forum lol. chyba jego bardzo ukochana postac sie psuje ;d
oOoo chyba zapowiada się nowa wojna.
Słyszałem że wczoraj miała miejsce mała bitwa Sowqu vs Morrderca czy to prawda czy tylko brednie?:>
Urgothiri
27-03-2007, 09:37
ta? a oto co robi stare ordo swoimi normal charami...
Mar 27 2007, 04:19:18 CEST Killed at Level 65 by Wickanina
dzieki ; *
nie ma co :D hahahaha Pwned. :)
Signed/
Xelimo
starysiad
02-04-2007, 12:20
exp exp exp, ze nawet nie ma o czym pisac, tylko exp exp exp
Pieczarek
05-04-2007, 23:15
Xaemus wyszedł z VU i huntuje tych ktorzy sie wypłacili.
Efekty:
Cabolts
Apr 05 2007, 16:38:29 CEST Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox
Calh Mand'ik
Apr 05 2007, 20:08:53 CEST Killed at Level 86 by Xaemus Serigimox
Pieczarek
08-04-2007, 14:54
Castor wylecial z VU i Morrderca go ubił.
Z tego co widac na tibia.com Silver jest z Castorem.
Zobaczymy co z tego wyjdzie :).
Castor wylecial z VU i Morrderca go ubił.
Z tego co widac na tibia.com Silver jest z Castorem.
Zobaczymy co z tego wyjdzie :).
Wojna ?? xDDD
Pieczarek
08-04-2007, 16:40
Wojna ?? xDDD
Baaardzo możliwe :D
hahahaa a nie mowilem?? :D szkoda ze mi chara zrokowali ;/....
Bjoern Shu
08-04-2007, 18:25
Ahahahahhaha Czytajcie Topic Castora
<lezy Na Ziemi> Hahaahahahaha
Nie Moge
Roooooooooooooofffffffffffllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
Zna ktoś powód dlaczego Morderrca zabil Castor Greeya??
Wszytko wrócilo do normy Castor w Viribus Morderrca też:PP
To chyba jeszcze nie rozpadl Viribus.
Pieczarek
08-04-2007, 22:06
Ahahahahhaha Czytajcie Topic Castora
<lezy Na Ziemi> Hahaahahahaha
Nie Moge
Roooooooooooooofffffffffffllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
Hmm...
Hehehe. Daliśmy sie wkrecic :P i to nie ty masz powód do śmiechu tylko VU.
Okazało sie ze ded Castora to poprostu miss click mort hur :P. Chłopaki postanowili to wykorzystać i pokręcili sobie z nas wszystkich beke (że niby wojna, że Castor hunted itd.).
Gzzz żartu :P
Naprawde wam wyszło :).
starysiad
08-04-2007, 22:45
te misclicki to calkiem normalne u was, wystarczy wspomniec friide
a no i kepso cos jakos ostatnio cicho siedzi, czyzby bal sie konfrontacji z webim? ;)
No tak jakos wyszlo, dostalem mort hura na hydrach zlagowalo dostalem next i spadlem :P czasem bywa.
@UP
A o Shaelionie czemu nie wpomnisz? :P
starysiad
09-04-2007, 11:11
@up
bo hinogoos do tej pory mu to wyrzuca, to wolalem nie przypominac ;)
Urgothiri
11-04-2007, 23:32
oj cos pechowe dni dla Redeo :( wczoraj 2 dedy i dzis dead przy czyszczeniu banshee questu ;p
Kapitan Chrupek
12-04-2007, 03:25
oj cos pechowe dni dla Redeo :( wczoraj 2 dedy i dzis dead przy czyszczeniu banshee questu ;p
podobno miał freeza .. ale tak naprawde to chyba za bardzo sie rozpedził i wszedł bez utamki ;( zal mi go bo juz troche lvl stracił :/
ale mam nadzieje ze nadrobi d;
Ma ktos moze niewykonane te Questy bo z checia bym poszedl :pDeep Fibula Banshee Quest Fire Axe Quest
@ Up
Zbierz wiekszy team to wam wyczyszcze Deep fibule i F axe. Jak cos odezwij sie w grze.
Agon
Oj Heiks Padl jaka szkoda;<
Pieczarek
15-04-2007, 19:23
Heiks
Apr 15 2007, 16:28:12 CEST Killed at Level 149 by Archer of Fear
and by Castor Greey
Po czym Hespios założył nową gildię
Unforeseen
Vura Soth Nie jest juz w VU :).
Nowy żart :)?
Hellraiser
15-04-2007, 19:34
Heiks
Apr 15 2007, 16:28:12 CEST Killed at Level 149 by Archer of Fear
and by Castor Greey
Po czym Hespios założył nową gildię
Unforeseen
Vura Soth Nie jest juz w VU :).
Nowy żart :)?
Tym potwierdzasz moje nieoficjalne wiadomości ze bedzie znowu wojna na tym serwerze,..
A Vura odeszedl ponieważ wkurzył sie na tą sytuacje,..
Trzymam kciuki za ekipe przeciwko VU lub ekipie przeciwko Xeamusowi,..
Pieczarek
15-04-2007, 19:48
Tym potwierdzasz moje nieoficjalne wiadomości ze bedzie znowu wojna na tym serwerze,..
WOOOW. Skąd ty masz takich informatorów? O tym że bedzie wojna wiedzieli wszyscy jeszcze zanim skończyła sie poprzednia.
PS. bez ofensywy :P
starysiad
15-04-2007, 20:39
neutralne biedaki z sw staly i patrzyly jak ich guildmate pada po quescikku ;P
bywa i tak
enjoy new war
Hellraiser
15-04-2007, 20:44
WOOOW. Skąd ty masz takich informatorów? O tym że bedzie wojna wiedzieli wszyscy jeszcze zanim skończyła sie poprzednia.
PS. bez ofensywy :P
No ja wiem ze dlugo juz alles o tym wiedzieli, ale ja nie jestem z waszego serwera, wiec myslalem ze zawsze podac info to nie grzech :P
Omg, co to sie porobiło, ciekawe tylko w jakich składach to sie wszystko odbędzie, czy Swe dołącza i stare "ordo", o ile to nie jest jakiś żarcik znów
Uszatek_Jacek
15-04-2007, 22:55
Omg, co to sie porobiło, ciekawe tylko w jakich składach to sie wszystko odbędzie, czy Swe dołącza i stare "ordo", o ile to nie jest jakiś żarcik znów
Tym razem to naprawde powazna sprawa i war na 100 % :)
@edit
zobaczysz :) kazdy ma swoje 5 minut.
A kto sie bedzie bil?
/Castor
Sonik'ex
16-04-2007, 13:48
A moze Nebula dowie sie zaco Padl Heiks??
A war bedzie predzej czy pozniej bedzie
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Zapakuj lepiej żuka WEST'ami i jedz zarabiac na buty nike czy inne adidasy a od Xaemusa sie odklej.
UP
Heiks padl bo na x rayu botem sprawdzal jak sowqu sobie radzi z questem. Zawiodla podzielnosc uwagi. Na tibia.com powinno pisac "killed by bot". Nie raz mowilem ze ludzie zezowaci w takich sytuacjach maja przewage. Np warto wspolzyc z kobieta ktora ma zeza poniewaz zawsze drugim okiem popilnuje ci rower. Dziwi tylko postawa tych 10 ludzi ktorzy tam byli. Nie wliczajac xe'riena ktory robil za konfidenta, pozostala grupa dziwnie sie wystraszyla. Strach ma wielkie nie zezowate oczy ale to juz wiemy.
Uszatek_Jacek
16-04-2007, 15:11
Zapakuj lepiej żuka WEST'ami i jedz zarabiac na buty nike czy inne adidasy a od Xaemusa sie odklej.
Drogi zygmuncie my uwielbiamy pana Pawła Wantocha Rekowskiego ktory przebywa 24/7 na ul. Rydla 93. wprost urzekla nas jego piekna historia jak to syn na 18 chcial mpa czy z powodu tibi rozwiodl sie.
Down.
Kazdy czlowiek jest omylny ;]
Ciekawe czy bedziesz tez go tak bronil jak bedzie cie jebal sdkiem w dupala ale wszystko w swoim czasie :)
Drogi zygmuncie my uwielbiamy pana Paweł Wantocha Rekowskiego ktory przebywa 24/7 na ul. Rydla 93. wprost urzekla nas jego piekna historia jak to syn na 18 chcial mpa czy z powodu tibi rozwiodl sie.
Drogi jacku skoro pana to nie "Paweł" a "Pawła" i pierwszy czlon nazwiska nigdy sie nie odmienia czyli "Wantoch" z drugim czlonem calkiem dobrze ci wyszlo. Jak widac jedno nazwisko moze odslonic braki w edukacji "playerow tibijskiego swiata" jak Cher - dupę.
Co do syna Xaemusa to ma lat 12. Zona o ile wiem w dalszym ciagu przedstawia Xaemusowi nogi w procę mrucząc przy tym.
Dziekuje w jego imieniu o troske.
A skoro juz jestesmy przy tematach rodzinnych to dziekuj bogu ze masz obrotna mame.
znowu pojechane ;]
btw
co do oplacalnosci papierosów kierujcie sie do Lapki ;]
outsider
17-04-2007, 20:13
niech jakis mod zamknie ten temat. server zostal przejety juz ze 3 razy i teraz sa tu tylko tak debilne rozmowy jak wyzej
Pieczarek
17-04-2007, 21:28
niech jakis mod zamknie ten temat. server zostal przejety juz ze 3 razy i teraz sa tu tylko tak debilne rozmowy jak wyzej
Nie ma tu (z reguly) zadnych wyzwisk itp. Wiec jesli ci temat nie odpowiada to poprostu zostaw go w spokoju. Zobacz sobie temat o furorze - to jest naprawde temat do wykasowania :).
Uszatek_Jacek
17-04-2007, 22:11
Co to fajek :P fajny temat LoL schodza jak woda bez fajek nie gram bo mozna dostac *****..
A co do gadania o przejeciu serwera 3 razy przejmowali itd temat jest nebula wiec mozna pisac o wszystkim. Szukam chetnych na Questy Banshee Fire Axe Deep Fibula kto chetny niech sie wpisze
Lepiej napisac na forum tibia.com napewno znajdziesz o wiele wiecej chetnych niz tu :)
Lepiej napisac na forum tibia.com napewno znajdziesz o wiele wiecej chetnych niz tu :)
przed tym tematem napisalem juz wczesniej na tibia.com :baby:
Pieczarek
21-04-2007, 23:12
Po fałszywym kolejnym fałszywym alarmie nic ciekawego sie nie dzieje...
Tylko exp exp i exp. Celandia jest nowym liderem w expie na nebuli - kto by sie tego spodziewal jeszcze 5 miesiecy temu :)
kierowca_smieciarki
22-04-2007, 12:47
Czy ja wiem. Heiks padł za free, Vilir padł za free bedą dolewać dolewać aż sie wyleje i ich wyjebia z tego serwa. Celandia i arthas expia bo jak Hespios bedzie po duie dostawać to dojdą do nic :D wiekszych psów na tej nebuli to nie ma. Kaziu to chyba zapomniał jak go shargas zajebał jak był w reb~. Teraz łazi wszedzie gdzie tylko dymy. Ale spokojnie w końcu beda gryść kwiadki od dołu :D Ileż można patrzeć
Ola_Petrov
24-04-2007, 02:13
01:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pan Fral. He was killed by Pyrokar Aldix.
WOW! Pyro gz frag! ja kto zrobiles ?? Mastah!
Uszatek_Jacek
24-04-2007, 13:51
01:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pan Fral. He was killed by Pyrokar Aldix.
WOW! Pyro gz frag! ja kto zrobiles ?? Mastah!
idz sie poplacz kolegom z piaskownicy.
Kapitan Chrupek
24-04-2007, 16:45
idz sie poplacz kolegom z piaskownicy.
-.-`` nie chodzi o chara... tylko o to ze pyruś nie boi sie właczac skulla w nocy..
@kierowca_smieciarki
Nie mysl ze tylko Celka i Arthas pujda za Hespiosem Kaziem Castorem i innymi ;]
kierowca_smieciarki
25-04-2007, 08:24
Pewnie Apo, Zigier, xa'ien, chudy, vukios? ktos jeszcze?
Pieczarek
25-04-2007, 16:20
Pewnie Apo, Zigier, xa'ien, chudy, vukios? ktos jeszcze?
__
| | < tam są drzwi :)
| -
| |
kierowca_smieciarki
26-04-2007, 08:05
__
| | < tam są drzwi :)
| -
| |
Pozatym chłopcze, jak można siedzieć na jednym TS, gadać ze soba na privach, pisać na forum to samo co vura kazal. Jednym słowem jestescie żałośni. Myslicie, ze to zabawne? Ludzie wiedza wszytko, nie sa naiwni. Naszczescie nie wszytscy z bylego VU są skazeni:P
Pieczarek
28-04-2007, 13:40
Pozatym chłopcze, jak można siedzieć na jednym TS, gadać ze soba na privach, pisać na forum to samo co vura kazal. Jednym słowem jestescie żałośni. Myslicie, ze to zabawne? Ludzie wiedza wszytko, nie sa naiwni. Naszczescie nie wszytscy z bylego VU są skazeni:P
Moglbys napisac dokladnie o co ci chodzi :)?
kierowca_smieciarki
29-04-2007, 10:53
Wszytko Ci napisałem jak nie umiesz czytać to zamiast grać w tibie wróć sie do podstawówki:D
widze ze tu nowy forum slayer sie pojawil ;] zal
Z ostatnich dni...
http://img402.imageshack.us/my.php?image=anidb0.jpg
no to życze Wam powodzenia :D
widze ze tu nowy forum slayer sie pojawil ;] zal
Z ostatnich dni...
http://img402.imageshack.us/my.php?image=anidb0.jpg
Gz matej fajna fotka
jEnTkEr92
02-05-2007, 14:12
Już mnie to wku.... że szwedzi większośc pvp world chcą rządzić ja tam nigdy nie grałem na pvp i nie weim jak to jest , ale życze wam powodzenia ;)
Uszatek_Jacek
02-05-2007, 14:45
Już mnie to wku.... że szwedzi większośc pvp world chcą rządzić ja tam nigdy nie grałem na pvp i nie weim jak to jest , ale życze wam powodzenia ;)
heh szwedzi byli 2 lata temu poczytaj ostatnie posty... teraz ogolnie 90 % pl to " h lvle " i sie wybijaja nawzajem ;)
Pozdrawiam.
Kapitan Chrupek
03-05-2007, 01:59
heh szwedzi byli 2 lata temu poczytaj ostatnie posty... teraz ogolnie 90 % pl to " h lvle " i sie wybijaja nawzajem ;)
Pozdrawiam.
dokładnie WYBIJAJA :)
Uszatek_Jacek
03-05-2007, 21:06
No i w koncu poi team sie szykuje.
Organizuje go Sowqu 166 ek wraz z kumplami.
Powodzenia dla teamu :)
###### EDIT
ah cos z sowikiem sie stalo i :
Sowqu::::
I want to cancel POI quest becouse I want to stop play Tibia. If you want to do the quest, you need to find other quest team leader.
no coz ten team juz nie pojdzie, czyzby vu bylo 1? zobaczymy
Pozdrawiam
Urgothiri
03-05-2007, 22:25
jak myslicie dadza rade? ; )kurde 6 lvli jeszcze brakuje no ale trudno ;d zycze im powodzenia ;d cena w porownaniu z harmonia (300k) znacznie mniejsza ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.