PDA

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Elmer
11-12-2005, 20:02
Jak większość osób grających na Nebuli wie, że od kilku dni trwa wojna między 2 najlepszymi Gildiami na serverze: Rebirth i Phyrexian. Rebirth to w 95% Polacy a Phyrexian to Szwedzi. Bardzo wiele osób odeszło z Nebuli z powodu PA prowadzonego przez Phyrexian (pod różnymi nazwami). Teraz może się to zmienić po wygranej polaków...Ale zacznijmy od początku. Szwedzi w obliczu bardzo szybkiego expienia Polaków przestraszyli się nas i zaatakowali. Nieprzypadkowo wybrali moment w którym pierwszy Polak był bliski 100lv.
Koqu został zaatakowany w momencie, gdy posiadał 99lv. Wojna nabrała tempa a do Rebirth przyłączyło się Lithium z Xakan Dazorem (Szwedzki 112lv) na czele. Lithium miesiąc temu przegrało wojne z Phyrexian i teraz w chęci odwetu wspierają Polaków w oczyszczeniu servera z PA.

Frag list:

Rebirth 7 - 3 Phyrexian

Rebirth Deaths.

Sir'Master sorcerer
Killed at Level 41 by Zixoffe and by Wizz Lowe
Cybe Anth
Killed at Level 45 by Sqeensy and by Congo
Masakratus
Killed at Level 59 by Waritor

Phyrexian Deaths.

Zezex
Killed at Level 51 by Xakan Dazor
Killed at Level 50 by Meleandra and by Earth Thunder
Killed at Level 49 by Koqu and by Scottie Cruise
Xiahev
Killed at Level 93 by Koqu and by Silver Chan
Wizz lowe
Killed at Level 115 by Xakan Dazor and by Fuvezy
Armann
Killed at Level 66 by Koqu and by Hellux Nifok
Avara
Killed at Level 84 by Koqu and by Mandan

Najbardziej spektakularnym fragiem, było zabicie największego levela
(i najwiekszego PA) na Nebuli WIZZ LOWE'a:

http://img514.imageshack.us/img514/3996/wizzdead7kh.jpg (http://imageshack.us)

Przez cały czas wojny Polacy levelują w bardzo szybkim tempie i w najbliższym czasie wyprzedzą Phyrexian, a Szwedzi od święta się zalogują i chyba nie zależy im na przyszłej grze na tym serverze. Przykładem szybkiego expienia przez Polaków może być Koqu:

http://img382.imageshack.us/img382/5995/koqu1001qd.jpg (http://imageshack.us)

W moich oczach Szwedzi czekają na nowy server i losy Nebuli są już w 99% przesądzone. Zatem zapraszam wszystkich, którzy już tu grali, aby wrócili na Nebule i wszystkich nowych aby zaczeli grać z nami na tym już "Polskim" Świecie.

ripper
11-12-2005, 20:21
Co można powiedzieć? Szwedzi są troche przereklamowani, a nie wszyscy są takimi mistrzami w pvp. Gratuluje przejęcia servera, obyście nie zaczeli PA'ować.

Elmer
11-12-2005, 20:24
@up
Oficjalnie trwa jeszcze wojna, ale nie sądze, że Szwedzi zdołają się podnieść.

Earth Thunder
11-12-2005, 20:24
Wszystko idzie jak narazie po naszej mysli , gildia Phyrexians czeka juz raczej tylko na nowy server no ale podejmuje jeszcze proby walki .

Wszystkim gorąco polecam swiat Nebule gdyz tworzymy leprzy swiat :)

Zapraszamy

Massior
11-12-2005, 21:44
Fajny temacik ;) niedługi ale bardzo treściwy :D i po tym co przeczytałem to może to być zachęta do gry na tym servie :) Oby wam sie wiodło jak najlepiej i nie dajcie szwedom wyjść z doła :D

Jestem z wami :)

Neth
11-12-2005, 22:04
Kolejna polska glidia przejmuje serva gz!Oby nie dzialo sie to co teraz w dunskiness

Earth Thunder
12-12-2005, 06:32
Nie ma czego się obawiać lider Rebirth watpie by pozwolil komus na skandaliczne zachowanie miedzy innymi Pa i terror , trzyma nas na krotkiej smyczy :baby: Hail Wickanina ;)

Koronowany rycek
12-12-2005, 06:42
Mówisz.. idą na nowy swiat? dostali łupnia na galanie potem na nebuli... to i my wypedzimy ich... bo całkiem niezła grupka idze z calmery na nowy swiat:)

Celmir
12-12-2005, 07:08
Na Galanie to nie bardzo dostali lupnia;/ Nadal przewazaja swe na galanie........Za kazdym razem na galanie polacy dostaja mocnego klapsa w dupala ale moze sie to kiedys zmieni ;(

TehRegent
12-12-2005, 12:32
@up

Nie boj sie wkoncu szwedzi tak jak be na Pytherze zaczna robic wojny miedzy soba :P

Czip
12-12-2005, 21:53
Go Go Go
Wspieram was duchem i modlitwą...Więcej nie jetsem w stanei zrobic ; D

Podroznik
13-12-2005, 19:27
Gralem tu z 4 miesiace temu jak startowala rodizna qu~~ .
hmm moze by tak wrocic do kolegow ;)

Po przegranej wojnie czesc oposcila Nebule nawet Koqu i tam paru innych zaczelo grac na Arkani. Ale odezwal sie duch walki noi prosze... :]
Teraz zaluje ze ja wtedy niewiezylem w zwyciestwo B) i od dwoch ponad miesiecy gram na furoze.

Respekt dla tych ktozy pomimo przegranej wojny sa teraz w stanie wygrac...
( Wickanina, Koqu, Sowqu, Masakratus ..... and more )

Wiki
13-12-2005, 19:35
:/ hehe Gz dla was szkoda ze mam delete :/ ale moze zrobie jeszcze raz tam postac :p
Yours
Akvarium

Vil
13-12-2005, 23:22
Gralem tu z 4 miesiace temu jak startowala rodizna qu~~ .
hmm moze by tak wrocic do kolegow ;)

zapraszamy ;p

____
Vilqu

____
Hail Diahma

Mahau
18-12-2005, 11:06
co jest ze sqeensym ? ma delete czy nie bo juz sie pogubilem :P

Elmer
18-12-2005, 11:26
@up
Sqeensy nie ma delete. Po prostu to jakaś ich tam głupia gra, żeby nas zdenerwować czy coś w tym stylu.

Feli90
18-12-2005, 11:37
Niezle zycze wam wygranej Rebirth.
Ciekawe co bedzie jak polacy opanuja server?
Juz widac na nebulce wzrost ludzi kiedys bylo 300+ a teraz 400+ :o

Xeltix
18-12-2005, 19:40
@up
racja , teraz jest bardzo fajne zycie na nebuli prawie codziennie moja gildia wybiera sie na dle albo hydry :) a populacja rosnie i rosnie oby tak dalej

Rafx
18-12-2005, 20:29
Hello:)
Gz wygranej wojny, chętnie pograłbym sobie znowu pallem, a skoro mam palka na nebuli z nienajgorszym przecierz lvlem to czemu by nie wrócic:), zamiast czekać na new serva.
Cya in game! I jeszcze raz gratz. Well done.

W moich oczach Szwedzi czekają na nowy server i losy Nebuli są już w 99% przesądzone. Zatem zapraszam wszystkich, którzy już tu grali, aby wrócili na Nebule i wszystkich nowych aby zaczeli grać z nami na tym już "Polskim" Świecie.

Czemu Polskim:) , nazwałbym to raczej "normalnym" świecie. Server jest dla wszystkich a polacy to najsilniejsza grupa.
PS. Co z Baxter Lowe? czy jest hunted albo cos??

Lord Yendras
19-12-2005, 14:03
hehe teras trzeba uderzyc i wybic wszystkich. Trzeba szukac na tibi.com i h-lvl'i i kasować tych co sa ze szwecji...
Może jestem troche za radykalny... :(

Kreeven
19-12-2005, 14:40
Mówisz.. idą na nowy swiat? dostali łupnia na galanie potem na nebuli... to i my wypedzimy ich... bo całkiem niezła grupka idze z calmery na nowy swiat:)

jesteś niezbyt poinformowany ponieważ Ci z galany aktualnie graja NA GALANIE ale gdyby na nebuli grali nie zebrali byście na trapa .
nowy serv ta miło mi prawdopodobnie spotkamy sie ale nie sadze aby twoi koledzy mnie polubili , lubie robic zamieszanie możliwe też ze namowie chłopaków z galany na nowy serv ale wtedy to juz sobie na nim zostaniemy

szkodi
20-12-2005, 14:06

hahaha :) na galanie dostali lupnia i wrocili na galane gdie odbili serv :E piszecie o rzeczach ktorych nawet nie znacie :S poza tym w phyrexians (tym najnowszym) jest moze 2 typkow z galany :S reszta albo wrocila na galane albo jest w lithium.

Na Galanie to nie bardzo dostali lupnia;/ Nadal przewazaja swe na galanie........Za kazdym razem na galanie polacy dostaja mocnego klapsa w dupala ale moze sie to kiedys zmieni ;(

mam nadzieje ze nie. polacy sie nie nadaja do wladania galana. zrozumialem to jak juz jestem retired :P a chcialem powiedziec ze w lithium/hyrexians kilku polakow z galany tez bylo - scottie cruise (moj byly char) i bodhi cruise (retired) i bodajze Apocalitpus (Lithium). reszta nie byla. a co do wojny to sie tak nie cieszcie bo chlopaki z Phyr to elita i to bardzo zgrana. Pokazali to w 1 wojnie .Wygrywalismy 7:1 a oni i tak sneak attackami odzyskali serv. Ot poprostu szkoda im lvli ktore nabili. Za darmo tego nie sprzedadza. W to mi wierzcie. I powodzenia zycze. Szczegolnie Fuviemu i calym Loyal Ones. Staremu Lithium :)

Koronowany rycek
20-12-2005, 14:24
hahaha :) na galanie dostali lupnia i wrocili na galane gdie odbili serv :E piszecie o rzeczach ktorych nawet nie znacie :S poza tym w phyrexians (tym najnowszym) jest moze 2 typkow z galany :S reszta albo wrocila na galane albo jest w lithium.

mam nadzieje ze nie. polacy sie nie nadaja do wladania galana. zrozumialem to jak juz jestem retired :P a chcialem powiedziec ze w lithium/hyrexians kilku polakow z galany tez bylo - scottie cruise (moj byly char) i bodhi cruise (retired) i bodajze Apocalitpus (Lithium). reszta nie byla. a co do wojny to sie tak nie cieszcie bo chlopaki z Phyr to elita i to bardzo zgrana. Pokazali to w 1 wojnie .Wygrywalismy 7:1 a oni i tak sneak attackami odzyskali serv. Ot poprostu szkoda im lvli ktore nabili. Za darmo tego nie sprzedadza. W to mi wierzcie. I powodzenia zycze. Szczegolnie Fuviemu i calym Loyal Ones. Staremu Lithium :)

Stary... myslisz ze ja gralem na galanie.. -.- slyszalem to od rl kumpla ktory tam gra(galana)

nowy serv ta miło mi prawdopodobnie spotkamy sie ale nie sadze aby twoi koledzy mnie polubili , lubie robic zamieszanie możliwe też ze namowie chłopaków z galany na nowy serv ale wtedy to juz sobie na nim zostaniemy

ee... pa plx? watpie-.-

Zelot
20-12-2005, 15:10
Na 100% wypedzimy swe !!! Juz kilka swe padlo !! :D
Polacy do boju !!

Hail QU Family =]

szkodi
20-12-2005, 15:24
Stary... myslisz ze ja gralem na galanie.. -.- slyszalem to od rl kumpla ktory tam gra(galana)

to tego nie wiedzialem :P ale poinformuj kolege zeby lepiej sie doinformowal bo plecie bzdury i to niebylejakie :)

Vil
20-12-2005, 16:25
bodajze Apocalitpus (Lithium)

Apocalliptus gral na valorii ( przynajmniej pierwszy wlasciciel chara ). Aktualnie charem gra jego kumpel, czy gral na galanie - nie wiem.

Morun Kous
20-12-2005, 16:38
No, no. Czytając te posty moge tylko powiedzieć GZ dla Was i POLAND RULEZ!!! xD

Może i ja założe sobie postać na tym servie, bo na Pytherze to jakoś "br" dużo jest i wogóle.

Acha i jeszce małe pytanko (wzasadzie 2 :P ):

1) Czyli moge sobie spokojnie grać, nieobawiając się Pk (szczególnie "br") ?
2) Czy moge liczyć na "miejsce" w Waszej gildi (chodzi mi o tą co "rządzi" na servie) ?

Za wszelkie błędy ort. itp przepraszam !

szkodi
20-12-2005, 17:19
Apocalliptus gral na valorii ( przynajmniej pierwszy wlasciciel chara ). Aktualnie charem gra jego kumpel, czy gral na galanie - nie wiem.

apocaliptus to kattler :) gral tez czy gra na askarze jako kattler del fifik. na galanie nie gral. imho czlowiek niezwiazany z galana i nie znajacy raczej lithium i phyrexians przed przyjsciem na nebule.

kaapa
20-12-2005, 19:38
No i mamy nowe światy. Tylko pytanie czy napewno Szwedzi przeniosą się na nie. Czekam na informacje. Jak sie wynieśli to ja wracam :P

Vil
20-12-2005, 21:36
apocaliptus to kattler :)
wiem ;p

Stare dobre BSE .. : >

szkodi
20-12-2005, 22:24
wiem ;p

Stare dobre BSE .. : >

swego czasu tez gralem na valorii :P

Webi
21-12-2005, 07:13
Jak widac za szybko sie wzieliscie do przejmowania serwa ;pPhyrexian wzielo sie do fragowania i to oni teraz wygrywaja.

szkodi
21-12-2005, 07:27
Jak widac za szybko sie wzieliscie do przejmowania serwa ;pPhyrexian wzielo sie do fragowania i to oni teraz wygrywaja.

jak mowilem. chlopaki za darmo nie oddadza serva. poza tym Polacy nie sa jakos przeznaczeni do ownowania serverow :)

Uaktualniona lista :

Sir'Master sorcerer
Killed at Level 41 by Zixoffe and by Wizz Lowe
Cybe Anth
Killed at Level 45 by Sqeensy and by Congo
Killed at Level 44 by Avara and by Babi Gant
Masakratus
Killed at Level 59 by Waritor
Kylea'Rex
Killed at Level 48 by Sqeensy
Killed at Level 48 by Wizz Lowe
Tio Guido
Killed at Level 42 by Capelton and by Wyrius
Cano'ac
Killed at Level 70 by Wizz Lowe and by Xiahev
Fajny Ludek
Killed at Level 61 by Wizz Lowe
Killed at Level 62 by Xiahev and by Waritor
Xakan Dazor
Killed at Level 114 by Wizz Lowe and by Waritor
Rowerzystka
Killed at Level 72 by Wyrius and by Avara

Phyrexian Deaths (and wizz lowe + babi gant).

Zezex
Killed at Level 51 by Xakan Dazor
Killed at Level 50 by Meleandra and by Earth Thunder
Killed at Level 49 by Koqu and by Scottie Cruise
Xiahev
Killed at Level 93 by Koqu and by Silver Chan
Wizz lowe
Killed at Level 115 by Xakan Dazor and by Fuvezy
Armann
Killed at Level 66 by Koqu and by Hellux Nifok
Avara
Killed at Level 84 by Koqu and by Mandan

Elmer
21-12-2005, 15:08
@up
- Nie ufaj frag listom robionym przez przydupasów phyrexian.
- W większości phyrexian nabiło fragi na członkach lithium na emeryturze (Np; kylea, tio)
- To my expimy, to my jesteśmy on line i nawet jak kogos z nas zabiją to zajmuje mu 1-2 dni na odrobienie levela, więc nie możesz powiedzieć, że losy wojny się zmieniły. Oni sneak atakami wojny nie wygrają.

@Co do galany:
Na galanie wcale nie dostali łupnia tylko przeszli na Nebule. Patriots założyli Phyrexian. Do gildi dołączali ludzie z innych światów ze Szwecji. Po kilku wewnętrznych konfliktach Patriots odeszli z Phyrexian i założyli Lithium z Ferrym na czele (Konda na Galanie). Póżniej większość Lithium wróciła na Galane. Teraz Phyrexian składa się z ludzi z całego tibijskiego świata.

Morun Kous
21-12-2005, 19:22
Ja mam pytanko w sprawie gildi Rebirth. Mianowicie czy jest możliwość, żę "dostanę się" do Waszej gildi. Bo ja sprawdzałem na tibia.com, to wszyscy mają PACC, oraz 40lvl+. Tak więc czy przyjmiecie takiego np. 8lvl knight facc ?? Więcej "szczegółów" proszę kierować na nr gg: 7429105 (nawet jak niedostępny)....

Webi
21-12-2005, 23:13
Sure, na pewno cie przyjma. :D:D

Vil
21-12-2005, 23:25
Ja mam pytanko w sprawie gildi Rebirth. Mianowicie czy jest możliwość, żę "dostanę się" do Waszej gildi. Bo ja sprawdzałem na tibia.com, to wszyscy mają PACC, oraz 40lvl+. Tak więc czy przyjmiecie takiego np. 8lvl knight facc ?? Więcej "szczegółów" proszę kierować na nr gg: 7429105 (nawet jak niedostępny)....

Zastanow sie po co ci gildia, czy chcesz byc w ekipie z duzo silniejszymi graczami i czy oni chca byc z toba. Jesli szukasz protekcji to zle trafiles.

Poza tym zrobienie 8 lev facc to jakies 2-3 godziny wolnej gry, naprawde nie masz czym szukac gildii ?

Morun Kous
22-12-2005, 16:45
No wiesz, Vil. Niemówie, że chce (chciałbym) aby jakiś hlvl z gildi za mną zaził,lub krzyczeć nasle na ciebie hlvl lub coś takiego. Wystarczy, że np: Pk looknie, i jak zobaczy gildie to odrazu sobie daruje raczej..... a jeśli chodzi o facc/pacc to jak zobie sobie ten np: 30lvl to wtedy kupie se pacca.....

Elmer
23-12-2005, 01:44
@up
Ehh wiesz, że 8 lv naprawde się nie przyda w wojnie.

@topic

No tak szwedzi są w odwrocie (won na kyrie)
http://img280.imageshack.us/img280/622/sqee8lh.jpg (http://imageshack.us)

Ten co padł, to był Sqeensy. Jeden z największych Power Abuserów na Nebuli :D(108 royal pally)

August
23-12-2005, 08:09
Jacek masz moze albo ktos z Reb~ ma filmy lub wiecej ssow z dedow Phy~?

Elmer
23-12-2005, 08:58
Nie nikt nie myślał nawet o kręceniu. więcej ssów jest na pbuckecie amfqu:
http://photobucket.com/albums/b31/Amfqu_/

Mimo-vader
23-12-2005, 09:24
No tak szwedzi są w odwrocie (won na kyrie)

Tylko nie to :p . Weź nam tam życia nie utrudniaj ;)
A tak btw to gratz.

Czip
23-12-2005, 17:54
Spoko Kahu...

Ze mną w składzie wypędzimy Szwedów z każdego serva. :)

HAIL CZIP..... HAIL AMEL TASH!!

Feli90
23-12-2005, 19:02
Spoko Kahu...

Ze mną w składzie wypędzimy Szwedów z każdego serva. :)

HAIL CZIP..... HAIL AMEL TASH!!

Oj Oj żebyś się nie przeliczył Szwedzi pokażą Wam jescze na co Ich stać =)
Pozdrawiam i Gratuluje ubicia Sqeensiego :)) Najwiekszego PA na serverze!
Teraz kolej chyba na Baxter Lowe? Hmm?

szkodi
24-12-2005, 11:40
@Co do galany:
Na galanie wcale nie dostali łupnia tylko przeszli na Nebule. Patriots założyli Phyrexian. Do gildi dołączali ludzie z innych światów ze Szwecji. Po kilku wewnętrznych konfliktach Patriots odeszli z Phyrexian i założyli Lithium z Ferrym na czele (Konda na Galanie). Póżniej większość Lithium wróciła na Galane. Teraz Phyrexian składa się z ludzi z całego tibijskiego świata.

no i kurcze znowu niedoinformowanie :P na galaniedostali lupnia a dokladnie wyjechal ich/nas jejihev (najwyzszy sork na servie) ktory poprostu dzieki patriots wybijal wszytstkie gildie pokolei po czym odszedl i wybil patriots :) a co do konfilktow w phyrexians to mowisz prawde. wielu z nas utworzylo lithium (gildai ta byla allied with patriots na galanie) ze wzgledu an to ze nie podobalo nam sie to co robi sqeensy czy snorg~~ :E

Elmer
24-12-2005, 12:23
no i kurcze znowu niedoinformowanie :P na galaniedostali lupnia a dokladnie wyjechal ich/nas jejihev (najwyzszy sork na servie) ktory poprostu dzieki patriots wybijal wszytstkie gildie pokolei po czym odszedl i wybil patriots :) a co do konfilktow w phyrexians to mowisz prawde. wielu z nas utworzylo lithium (gildai ta byla allied with patriots na galanie) ze wzgledu an to ze nie podobalo nam sie to co robi sqeensy czy snorg~~ :E

Ten sorc pokonał ich miesiąc czy dwa po powstaniu Nebuli. Wojna z jej~ trwała w tym samym czasie co wojna na Nebuli, dlatego Np taki Ferry b mało był na Nebuli online w czasie wojny. Sprawe załatwiło zrokowanie jejiheva.

djmtv
24-12-2005, 16:36
@elmer
nie kluc sie z ziomkiem z mojego miasta (szkodim) bo z tego co wiem to on byl jedym z ekipy z galany co zalozyla phy i wie co jak i dlaczego :)

btw grazt (50lvl :D)
@szkodi
jak juz zaczynasz odpowiadac na temat to pisz wszystko co i jak zeby nie bylo potem niedomowien

fakt faktem rebirth wygrywa wojne na nebuli ;)

szkodi
24-12-2005, 18:27
@elmer
nie kluc sie z ziomkiem z mojego miasta (szkodim) bo z tego co wiem to on byl jedym z ekipy z galany co zalozyla phy i wie co jak i dlaczego :)

@szkodi
jak juz zaczynasz odpowiadac na temat to pisz wszystko co i jak zeby nie bylo potem niedomowien

fakt faktem rebirth wygrywa wojne na nebuli ;)

a wiec pisze :D Jejihev od poczatku Galany byl czlonkiem gildii zalozonej przez rodzine Del'Toro znan raczej wszystkim :) Tam tez przez dlugi czas mlvlowal i zbytnio nie expil. Po zrobieniu dostatecznego zapasu run (a wierzcie mi ze przez kilka tygodni dzien w dzien robil explo stojac na Central Circle) poszedl expic. Po wybiciu sie i shakowaniu Sugusita (Piccaro Del'Torro) stal sie 1 magiem na serwerze. Wtedy to podpuscil Konde (Ferry'ego) do walki przeciwko Polakom. Legendarna bitwa pod Ab stoczyla sie a Polacy albo polegli albo pouciekali niestety do domkow. W ten sposob Galana stracila na dluzszy czas wielkich plajerow ala Haldir the Silver, Catrishia, Zaxuhe czy Boltina. Po zownowaniu servera Jejihev odszedl od Patriots i zalozyc Gildie Blackboarded Maruders. Zgromadzil wielka ilosc przydupasow na dosyc wysokich lvlach i zaatakowal Patriots. Czesc z nas, Polakow dolaczyla do grona Patriots. Walki trwaly dosyc dlugo. Przegralismy 1 wojne. Wtedy to wyszla Nebula i zalozono Phyrexians. Cel sie udal bo 4 pierwsze wojny wygralismy. Wiekszosc byla przeciwko Polakom, ale coz... Durnin nie wybiera :) DLa nas to byla zadna roznica. Tymczasem po zownowaniu servera Jejihevowi zaczelo sie nudzic i ... sprzedal postac. Zgarnal za nia tyle kasy za ile moznabyloby kupic sredniej klasy samochod i... haknal ja :) Dlatego polowa Phyrexians odeszla na Galane. Walki ktore trwaly o ktorych mowisz drogi Friido to te ktore mialy na celu odzyskanie Galana z rak Blackboarded Maruders ktorzy nie mieli swojego ogniwa "Jajka".

To tyle co ode mnie :)

Pomocnik
25-12-2005, 15:40
Hmm to juz chyba 3-ci server opanowany przez Pol..Celesta (polaków jak much:)) Nebula i Nova :P

Elmer
25-12-2005, 19:47
Hmm to juz chyba 3-ci server opanowany przez Pol..Celesta (polaków jak much:)) Nebula i Nova :P
Jest wiele innych serverów na których Polacy rządzą np: Aldora, Furora czy Arcania.

@Szkodi:
Niech będzie tak jak mówisz. Może masz rację. Ja tam w sprawy na Galanie się nie mieszam :d

Mimo-vader
27-12-2005, 16:37
Polacy przejęli władze i niewiele się zmieniło. Przynajmniej takie ja mam odczucie ...

Feli90
27-12-2005, 16:42
Lapka of Fear:
Dec 27 2005, 03:41:25 CET Killed at Level 71 by Waritor

Waritor niezle fraguje z tego co widze...
A nikt tego 83 mastera jescze nie ubił...
Trapnijcie go lub cus bo robi zagrozenie dla ppl.

August
27-12-2005, 17:57
To trapnij lub cos. Ty swoja glupota robisz zagrozenie dla ppl -.-.
On atakuje jak nikogo niema sa 3-4 osoby od nas no i wybiera kogos... i zabija Łapa padl o 3 w nocy to wiesz... nie kazdy tyle gra... BTW on zacua utani gran hur, time ring i nikt go nie dogoni...

Tyczol
27-12-2005, 19:12
Gratuluję wypędzenia szwedów , na eterni też kiedyś (kopa lat temu :P ) tak było . Zapraszam na Grim , tu jakieś 10 % (w porywach :P ) polaków reszta BR , ale jakoś nie grandzą (jeszcze...........)

Feli90
27-12-2005, 19:54
To trapnij lub cos. Ty swoja glupota robisz zagrozenie dla ppl -.-.
On atakuje jak nikogo niema sa 3-4 osoby od nas no i wybiera kogos... i zabija Łapa padl o 3 w nocy to wiesz... nie kazdy tyle gra... BTW on zacua utani gran hur, time ring i nikt go nie dogoni...

Ale wkoncu Warit~ jak kogos sfraguje ma pz? No nie? Mastahu? 15m.
Zbieracie ekipe z 5~Rebirthow i atakujecie frajera...
Wkoncu time ringi i manaski mu sie skoncza =)
Jedne dobre combo i takiego masterka nie ma a jezeli ma utamo vite lub energy ringa to nie moze time ringa...Mana mu sie skonczy szybciej niz wam sie wydaje ;))
4~ Pallow i go nie ma :))
Pozdrawiam

August
28-12-2005, 09:38
Czlowieku zrozum ze jak on zabija to jest on line 3-4 osoby zdolne do walki... -.- a zanim mu sie skonczy mana na gran hury to zniknie mu pz a My znowu bedzie sie gryzc w brode za zabil jednego z naszych. A poza tym skoro to takie proste zbierz ekipe i ubij go...

Feli90
28-12-2005, 11:30
Czlowieku zrozum ze jak on zabija to jest on line 3-4 osoby zdolne do walki... -.- a zanim mu sie skonczy mana na gran hury to zniknie mu pz a My znowu bedzie sie gryzc w brode za zabil jednego z naszych. A poza tym skoro to takie proste zbierz ekipe i ubij go...

Wystarczy np: Koqu , Xakan . Meleandra i Wickanina high lvl'owe pallle...
Haste caly czas i t-ringi powinni dogonic.
Jak Wizza ubili to co to taki waritor -.- ?
Pozdrawiam 8o

TeRcIk
28-12-2005, 15:39
up @
Po 1 Wizz sam sobie zrobil trapa mozna tak powiedziec
Po 2 to co opowiadasz w swoich postach to zwykle bajki.. nic nie wiesz o wojnie.

cya ;)

Mimo-vader
28-12-2005, 19:13
Ty to sie kur** feli zamknij bo trzymałeś ze Szwedami, a jak tera przegywają tu już kur** do Polaków sie podlizujesz. Jak jesteś taki inteligenty to dawaj zfraguj Waritora. Ty sie podniecałeś jak 33 knightem z Gsa zabiłeś mojego UhMakera -.-.
Impossible is nothing, Waritor jest do zfragowania. Ma mało hp, więc używa energy ringa. W takim razie nie nosi Time ringa. Tylko jak Castor powiedział, trzeba mieć jeszcze ekipe. Jak ziomek wali sd po 250 to raczej ciężko go walić w 3 50 lv ...

szkodi
28-12-2005, 20:16
Lapka of Fear:
Dec 27 2005, 03:41:25 CET Killed at Level 71 by Waritor

Waritor niezle fraguje z tego co widze...
A nikt tego 83 mastera jescze nie ubił...

mmm. ubil oj ubil :P a dokladnie 2 Polaczkow :P Zainteresowani pamietaja kwestie "leave or die" (c) by Waritor :D

TeRcIk
28-12-2005, 20:58
No to dobra ludzie macie waritora: Banished: until deletion because of using unofficial software to play

Ban za lh ( light hack )
To juz jego 3 ban wiec mowimy dla dziadka waritora papa

Hail GM Xadam
Hail Nebula
Hail Rebirth

Slyth
28-12-2005, 22:45
Przejeliscie server juz czy nie ? B) ;) :)

Mimo-vader
29-12-2005, 08:22
mmm. ubil oj ubil :P a dokladnie 2 Polaczkow :P Zainteresowani pamietaja kwestie "leave or die" (c) by Waritor :D

Ja pamiętam. Miał wtedy bodajrze koło 40-50 lv i chciał na hero huncic. ;)
Stare czasy nebulki ... I will miss this world and those great people.

Btw. Może wróce o ile nie mam hunta :p

Webi
29-12-2005, 09:05
chcial huncic na necro nie hero

djmtv
03-01-2006, 23:42
swieze prosto z nebuli

phy probowalo trapnac meleandre dragon lair kolo venore

ale im nie wyszlo :D

polecialy fragi dla rebirth ^^
You see a dead human (vol:10).You recognize Fuvezy. He was killed by Koqu.
You see a dead human (Vol:10).You recognize Avara. He was killed by Chormonek.
You see a dead human (Vol:10).You recognize Sqeensy. He was killed by Chormonek.

to tyle z mojej strony

pa ^^

Mimo-vader
04-01-2006, 16:46
Fuvezy to ma nowego ownera/chacka czy jest chory psychicznie ? :D Najpierw staje na czele Lithium po stronie Rebirh, walczy z tyranią jaką stworzyli Wizz, Sqeensy i spółka, a teraz im pomaga :confused: . Ale i tak Rebirh trzyma pewnie władzę B) . Wickanina i spółka stara się trzymać swoich ludzi "na smyczy", co daje rezultaty. Teraz naprawde można poczuć, że nebula to lepszy świat.

August
04-01-2006, 18:19
Tez sie zastanawialem nad Fuvezym ale jesli przypomniec sobie wczesniejsze czasy to on od poczatku byl w Phy~ wiec pewnie tylko szpiegowal...

Koronowany rycek
05-01-2006, 15:41
Fuvezy to ma nowego ownera/chacka czy jest chory psychicznie ? :D Najpierw staje na czele Lithium po stronie Rebirh, walczy z tyranią jaką stworzyli Wizz, Sqeensy i spółka, a teraz im pomaga :confused: . Ale i tak Rebirh trzyma pewnie władzę B) . Wickanina i spółka stara się trzymać swoich ludzi "na smyczy", co daje rezultaty. Teraz naprawde można poczuć, że nebula to lepszy świat.

Co ty gadasz!? Moze i proboja nie paowac ale jakos im to nie wychodzi...
Wiecej sie dowiedziecie :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=651288#post651288

Mimo-vader
06-01-2006, 14:16
Co ty gadasz!? Moze i proboja nie paowac ale jakos im to nie wychodzi...
Wiecej sie dowiedziecie :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=651288#post651288

To ty chyba nie pamiętasz czasów, kiedy jeszcze za zrobienie za dobrego magicu/lv/skilli można było już szukać nowego serva. Wywalanie z expowisk, płacenie za bzdety. Jak ziomek z Calmery może wiedzieć co to jest PA :confused: ?

djmtv
07-01-2006, 10:18
jak dlamnie dzieje sie to samo co z phy na poczatku byl spokuj
ale juz zaczol poczatek konca
wogle akcja z zabiciem "hildaxe" przez "koqu" to bylo lekkie przegiecie paly :(

dimi
07-01-2006, 11:47
no to ja sie wypowiem uwazam ze to beznadziejny server !!!!!!
@Topic
mowiles ze polacy przejeli wladze na serverze i niewiem czy to takie wspaniale gdyz to polacy mnie wy*******ja z expa to polacy na***ali mojego kolege i mnie tez !!!!
jak ktos mnie klepal to tylko polacy !!!! wiec ja uwazam ze jest tam lipa
wbilem tam w pare dni 22lvl niedlugo 23 i padlem od kogo od polaka!!
i jeszcze placic mi kaze za to ze sie bronilem bo ma silniejszych kolegow dos ze stracilem p-seta moze malo wartosciowy ale zawsze cos to jeszcze jak nie zaplace to niemam juz zycia i se nie pogram tak powiedzial !!!!

ciekawe co na to powiesz :)

Elmer
07-01-2006, 11:55
@up
powiem tak:
Na jakim serverze gildia rządząca jest wstanie trzymać wszystkich 20-30 leveli za pyski? Ludzi, którzy pkuja na 20-30 są setki. Żebyśmy mieli ich wszystkich pozabijać, to by się posypały bany za nieusprawiedliwione zabijanie. To tyle.

dimi
07-01-2006, 11:57
@up
uejbal mnie koles z twojej gildji za to ze jego kolega zaczol i ja z nim walczylem

Zummer
07-01-2006, 13:02
Rozwalcie tych szwedów ;p. Życzę wam powodzenia w wojnie.
BTW. Co to znaczy PA

djmtv
07-01-2006, 19:33
dimi
mi narazie tylko groza i strasza rebirth naszczescie ja znam tam kilka osob :D

a mozesz mi podac name tego pana i jego kolegi z rebith ?

dimi
07-01-2006, 20:18
Darris czy jakos tak to koles ktory zaczol ze mna i zabil mojego kolege jak skilowal na roatch (12lvl knight zblokowany przez roty jakie mial szanse ??)
Meleandra to osoba ktora mnie zabila jak probowalem walczyc z wyzej wymieniana osoba

i wy mowicie ze polacy zwalczycli PA na Nebuli a oni nie sa wcale lepsi !!!!

i tak wogole to tylko polacy mnie z respow wyganiaja

a jak bylem na pohu i expil tam jakis bodajze swe to gdyz brakowalo mi 25% do lvl to sie z nim dogadalem i zszedl mi z respa zebym szybko wbil
i sobie poszedl a polacy nieraz bylem tam pierwszy i nagle pobiegali i mnie klepali zebym poszedl i to niebylo ze on pisze leave a ja no i sie zaczyna
podochodzil zaczynal mnie bic i dobpiero i ty tworco tematu muwisze ze zwalczyliscie PA jak polacy nie sa lepsi od swe a nieraz nawet gorsi

sry za bledy jak jakies sa (napewna sa :P )

Sid Domestos
07-01-2006, 20:37
Darris czy jakos tak to koles ktory zaczol ze mna i zabil mojego kolege jak skilowal na roatch (12lvl knight zblokowany przez roty jakie mial szanse ??)
Meleandra to osoba ktora mnie zabila jak probowalem walczyc z wyzej wymieniana osoba

i wy mowicie ze polacy zwalczycli PA na Nebuli a oni nie sa wcale lepsi !!!!

i tak wogole to tylko polacy mnie z respow wyganiaja

a jak bylem na pohu i expil tam jakis bodajze swe to gdyz brakowalo mi 25% do lvl to sie z nim dogadalem i zszedl mi z respa zebym szybko wbil
i sobie poszedl a polacy nieraz bylem tam pierwszy i nagle pobiegali i mnie klepali zebym poszedl i to niebylo ze on pisze leave a ja no i sie zaczyna
podochodzil zaczynal mnie bic i dobpiero i ty tworco tematu muwisze ze zwalczyliscie PA jak polacy nie sa lepsi od swe a nieraz nawet gorsi

sry za bledy jak jakies sa (napewna sa :P )
Popieram slowa. Normalnie expic sie nie da bo ciagle wykurzaja z respow ;/ Specialnie z grupka kolegow sprzedalismy postacie z aldorki (60+) zeby sie przenies na nebule a tu sie okazuje ze POLACY TO NOOBY ;/
Kategorycznie NIE polecam ten serwer gdyz nie da sie spokojnie grac ;/

Xeltix
08-01-2006, 09:17
Mówcie co chcecie , ale i tak server idzie w BARDZO DOBRYM kierunku . Kiedy
jeszcze nie bylo wojny z phy to online bylo max 380 w niedziele o 20 , a teraz
w sobote o 20 bylo 600 osob online :) , do tego nie bedzie juz takie pa w cyclopis i 0 randomingu . Eh ale po co to mowic polakom i tak zawsze cos nie pasi.......

Xavery
08-01-2006, 11:11
Dalej nie wiem o co wam chodzi. Czy moze o to ze jak ktos sobie zajmie miejsce do expienia, to chce tam expic sam ? To chyba nie jest takie dziwne, ze nie chce zeby mu ktos blokowal respa. Mnie tam jeszcze ani razu nie wyrzucli z expa a expilem juz w wielu miejscach. Jak przyjdzie jakis hlvl to sie spyta kiedy skonczy itp. A to ze Cie jakis 30 lvl z expa wyrzucil no to coz...rada pozostaje chyba tylko jedna: wbij lvl i Cie nie wywala :P
Nebula jest teraz bardzo dobym serwerem, ceny sa odpowiednie. Wiec jak sie ktos zastanawia gdzie zaczac grac to polecam Nebule.

Sid Domestos
08-01-2006, 12:14
Dalej nie wiem o co wam chodzi. Czy moze o to ze jak ktos sobie zajmie miejsce do expienia, to chce tam expic sam ? To chyba nie jest takie dziwne, ze nie chce zeby mu ktos blokowal respa. Mnie tam jeszcze ani razu nie wyrzucli z expa a expilem juz w wielu miejscach. Jak przyjdzie jakis hlvl to sie spyta kiedy skonczy itp. A to ze Cie jakis 30 lvl z expa wyrzucil no to coz...rada pozostaje chyba tylko jedna: wbij lvl i Cie nie wywala :P
Nebula jest teraz bardzo dobym serwerem, ceny sa odpowiednie. Wiec jak sie ktos zastanawia gdzie zaczac grac to polecam Nebule.
O lol ale z ciebie noob ;/ Wez ty czytaj dokladnie ;/ Mu chodzli o to ze jak TY jestes pierwszy np na pohu to przybiega np 60+ i cie WY****DALA z respa ;/ A jak mowisz nie albo cos probojesz sie ugadac to albo cie zabija albo masz hunta ;/ A najgorsze jest to ze to sa POLACY ;/
A niby pokanonanie szwedow mialo zwlaczyc PA :/

Elmer
08-01-2006, 19:26
O lol ale z ciebie noob ;/ Wez ty czytaj dokladnie ;/ Mu chodzli o to ze jak TY jestes pierwszy np na pohu to przybiega np 60+ i cie WY****DALA z respa ;/ A jak mowisz nie albo cos probojesz sie ugadac to albo cie zabija albo masz hunta ;/ A najgorsze jest to ze to sa POLACY ;/
A niby pokanonanie szwedow mialo zwlaczyc PA :/
Ja ze swojej strony niczego takiego nie widze. Pozatym on dopiero zaczyna i każdy 20-30 lv może go wyrzucić z respa. Tego już nie zmienimy. Pozatym podajcie mi nazwę servera młodszego od Nebuli na którym jest mniejszy power abusing. Nie ma takiego.

Sid Domestos
09-01-2006, 15:49
Ja ze swojej strony niczego takiego nie widze. Pozatym on dopiero zaczyna i każdy 20-30 lv może go wyrzucić z respa. Tego już nie zmienimy. Pozatym podajcie mi nazwę servera młodszego od Nebuli na którym jest mniejszy power abusing. Nie ma takiego.
O lol ;/ my tu nie mowimy o 20-30 lvlach tylko o 80-100 ;/ A tak po za tym to chyba po to byla to wojna zeby ZWALCZYC power abusing a nie go rozsiewac ;/

djmtv
10-01-2006, 15:36
@Sid Domestos

wez poprawke ze wojna jeszcze trwa a polacy chca expic i dlatego sa takie sytuacje im sie spieszy bo wieczorami loguja szwedzi dlatego mogli cie wy***ac z poh`u to tyle odemnie
osobiscie od czasow gdry rebirth przejelo wladze nie spotkalem sie zeby ktos mnie wy***al z jakiegos miejsca
pa

@elmer nie ma takiego
na morganie jest jeszcze mniej ludzi niz na nebuli
na askraze Kylea`rex (Krapek) padl za to ze zaszybko expil
a na furorze np rzadza dusski :/ nie bede opisywal co oni robia ^^

adrian104
10-01-2006, 15:56
B) Witajcie .Moim zdaniem powinnismy tępic szwedów co do jednego bo kiedys sie odegrają...;) X( 8o

djmtv
11-01-2006, 00:19
B) Witajcie .Moim zdaniem powinnismy tępic szwedów co do jednego bo kiedys sie odegrają...;) X( 8o

idz stad ok ?
stary 100% poslki server to jest najgorzsze co cie moze spotkac w tej grze
osobiscie denrwuje mnie akcja tepienia obco krajowcow na nebuli
ok phy tak za to co zrobili ale nie kazdy kto pochodzi z innego kraju bo to jest przesada

Zelarz
11-01-2006, 00:27
Mnie strasznie wkurza jak widze jakis 20 lvl ktory expi na pohu i marnuje 1500 strzal albo run na glupiego cyclopa zamiast isc i mniejszym wysilkiem zabic spokojnie kilka dwarfow (exp taki sam straty mniejsze)
W ten sposob blokuje expowisko temu ktory moglby z niego wyciagnac ile sie tylko da
Ja osobiscie nikogo nigdy na hama niewywalam ani nepekuje za to ze ktos sobie tam zajol ale szlag mnie trafia bo ten nabije tam za godzine tyle co ja ja 10 min a przecierz moglby isc na expa stosownego do jego lvlu i naprawde stratny na tym by niebyl

Zelarz
11-01-2006, 00:33
djmtv a kto na nebuli tempi obcokrajowcow ?? o tym jeszcze nieslyszalem.
LoL to ze ludzie phy nazywaja rowniez swe ( bo ponoc w w wiekszosci phy to szwedzi) to nieznaczy ze kazdego swe trzeba ubic i z serwa wygonic

Sir Doorn
11-01-2006, 12:01
xDDD Xakan Dazor i Sowqu oraz inni nie pozwolą żeby Szwedzi panowali na Nebula

Crookie
11-01-2006, 15:39
Musimy zauważyć, że przed wojną Lithium przegralo nie z "phyrexian" jak podaje kolega, ale z Attitude. Tak się złożyło, że w Attitude byli wszyscy najlepsi polscy gracze z Nebuli, a była to gildia Wizz lowa. :) Więc polacy najpierw byli z Phrexian. Ogólnie to nebula ma za***istą historię pod tym kątem. Grałem na niej jak miała 1 tydzień czasu, osiągnołem nawet dużo. Jednak popełniłem błąd, zalicytowalem chatke (Seagull walk 1) miałem wtedy 40 lvl, co nei spodobało się Snorgregerowi (teraz znany jako Baxter lowe) miał wtedy 32lvl, oczywiście nie byłem obeznany w tym kto ma władze a kto nie, więc walczylismy ze sobą, biedag nie mogl mnie dogonić, ale wpadł Sqeensy, Whffed, thalanta oraz bergsten i mogłem pomarzyć o ucieczce. Muszę wymienić tutaj Pro'Karacza, dla mnie legenda serva. To on pierwszy wypowiedział im wojne (phyrexianom) I założył gildię "Hell" Niestety za dużo noobów 20+ miało do niej wstęp i rozsiali chaos,a współpracy z nimi żadnej nie było. Przegraliśmy powalającym wynikiem. Następną Legendą serva jest masakratus, expił za***iście szybko, był przez pewien czas najlepszym polakiem na Nebuli. Niestety, za szybko expił, co skończyło się huntem. Założył gildie "GBL" i przestał expić, jednak i on popełnił ten sam błąd co "Karaś" za dużo przyją noobów, którzy dawali okazję do fragowania siebie.

2 wojny i obie przegrane, jednak po paru dniach GBL powstało na nowo, w lepszym zorganizowanym squadzie. Koqu, Silver Chan, Wickanina, Majq etc...
- Na początku mieliśmy eleganckie zgranie i wygrywaliśmy 7:3 (może 7:4 nie pamiętam juz dokladnie) ale jak przyszlo co do czego i spotkalismy się na otwartym terenie Szwedzi znów wygrali 3-cią wojnę.

Długo polacy nie grali, większość bez nadzieji odeszła z serva. Niektórzy nei wrocili do tej pory.

- Następną nadzieją było Lithium. Szwedzka gildia, pod panowaniem Elstato. Rozgromili Phyrexian. Lecz popełnili wielki błąd, dali im sie wybić , Phyre~ zapłaciło payment(nawet nei wszyscy) i expili dalej... Powbijali lvle i Rozgromili Lith~
Phyre sie rozpadło i zmienili nazwę na Attitude. Attitude miało być gildią pokoju i przestrzegania prawa jakie panowało na servie. Joinowali polaków, którzy potrzsebowali 2 razy mniej czas na wybicie się niż szwedzi.

Po 2-óch miesiącach rozpadło się Attitude, ponieważ Wizz ~ miał małą zajadkę na rl'u powstały 2 gildie , glamour i jakas jeszcze nie pamiętam bo już nie gralem. A dziś znów sięzjednoczli i pod przewodnictwem Xiaheva, walczą i przegrywają :D....

Dziś wrócilem na Nebule ;)

Hail Traped Under Ice ;)
Hail Hast'er
Hail eR Family :)

Dziękuję za przeczytanei posta

Elmer
11-01-2006, 19:26
ee będe miał dużo do sprostowania...

Grałem na niej jak miała 1 tydzień czasu, osiągnołem nawet dużo. Jednak popełniłem błąd, zalicytowalem chatke (Seagull walk 1) miałem wtedy 40 lvl, co nei spodobało się Snorgregerowi (teraz znany jako Baxter lowe)
Jak licytowałeś chatke to server miał 2-3 miesiące. Pamiętam ten moment.

Muszę wymienić tutaj Pro'Karacza, dla mnie legenda serva. To on pierwszy wypowiedział im wojne (phyrexianom) I założył gildię "Hell"

Hell powstało kilka dni po gbl z powodu kłutni i duela Karacza ze Sqeensym.

Następną Legendą serva jest masakratus, expił za***iście szybko, był przez pewien czas najlepszym polakiem na Nebuli. Niestety, za szybko expił, co skończyło się huntem.

Przeciwnie Masa nie chciał dołączyć do wojny i polacy (głównie ze starego servera Valoria) go namówili

Założył gildie "GBL" i przestał expić, jednak i on popełnił ten sam błąd co "Karaś" za dużo przyją noobów, którzy dawali okazję do fragowania siebie.

Dokłanie odwrotnie. To on sam padł 7 razy na wojnie. Nie chce go oczerniać. Był moim kolegą. Nawet czasem gadamy i mamy niezłe kontakty.

2 wojny i obie przegrane, jednak po paru dniach GBL powstało na nowo, w lepszym zorganizowanym squadzie. Koqu, Silver Chan, Wickanina, Majq etc...

Przyczyną właśnie tej wojny było zabicie masakratusa, a nie poprzedniej.

Phyre sie rozpadło i zmienili nazwę na Attitude.

Cold faces a nie attitude.

Po 2-óch miesiącach rozpadło się Attitude, ponieważ Wizz ~ miał małą zajadkę na rl'u powstały 2 gildie , glamour i jakas jeszcze nie pamiętam bo już nie gralem.

Po Cold faces powstało attitude. Rozpadło się na Glamour i Equal in love.
Nie byli oni w złych stosunkach. Jedynie xakan dazor przeciwstawił się ciągłemu power abuseingowi Glamour i dołączył do Lithium. Teraz jest z nami.

Tyle..się rozpisałem troche xd

Webi
11-01-2006, 20:11
Prostujac to masa nigdy nie byl najlepszym, majac na mysli najwyzszym lvlem, na nebuli. Z poczatku szybko sie wybil akvarium, a przez caly czas jak bylo GBL i te sprawy to koqu mial bodajze 68 lvl. A jak to bylo z gildiami to wytlumaczyl ladnie Elmer;p Poza tym gdy phy sie rozpadlo na cold faces to wtedy juz bylo chyba equal in love. W cold byl wizz z ekipa, a w equal(nie ejstem pewien czy to akurat ta gildia) byl bergsten, connor knox, poxar i reszta, ktorzy potem walczyli rpzeciwko phy doalczajac do lithium. I mozna gdybac ze wtedy bez polakow phy mogloby przegrac wojne z kylea'rex.

a co do obecnje sytuacji to niedawno miala miejsce tragiczna w skutkach dla polakow bitwa na edron. Zapanowal wielki chaos i w ogole. Polakom chyba opadlo troche morale. Dzis padla Meleandra i Arcus~ . W sumie nie wiem jak bo phy juz od 14-15 wykazywalo wzmozona aktywnosc i bylo mozna sie spodziewac mass loga jezeli taki byl. AKtualnie to phy sobie spokojnie expi :(

Nalezy tylko wierzyc ze sytuacja sie odwroci. W tkaim momencie jak oni expia polacy powinni sie gdzies zgadac i zrobic mass loga i open battle, ale to sie tylko latwo mowi. GL

djmtv
12-01-2006, 23:02
djmtv a kto na nebuli tempi obcokrajowcow ?? o tym jeszcze nieslyszalem.
LoL to ze ludzie phy nazywaja rowniez swe ( bo ponoc w w wiekszosci phy to szwedzi) to nieznaczy ze kazdego swe trzeba ubic i z serwa wygonic

no widzisz a ja slyszalem :P
a z 2 czescia tej wypowiedzi sie zgadzam ^^

@ elmer @ crookie

panowie a wolfpack ? a inner circle (czy jakos tak ) ? a windtalkers ?
wszystko to polacy :P

na nebuli od zawsze byl konflikt ;O

a ustalenie chronologi wydarzen jak i przyczyn to juz teraz jest raczej sprawa nie mozliwa wiec to pominmy ;P

Outsiderr
12-01-2006, 23:23
a ty webi nei peirdol smutow jestes hutned i tyle

Webi
13-01-2006, 06:30
:>
@2up
TO jest mozliwa wystarczy zapytac masy ;p BO dwie pierwsz wojny ludzie pamietaja, a kazda nastepna to praktycznie masa, koqu i reszta walczyli. Poza tym Windtalkers bralo udzial w wojnie po przylaczeniu sie do nich GBL w celu lepszej komunikacji miedzy dwoma gildiami polaczonymi sojuszem ;p

ShixoHolic
15-01-2006, 12:53
Ja juz sie gubie... Zauważyłem że wczoraj został zabity Hands of Pain przez Meleandre i Koqu ... Czy to ma byc ta solidarność? Zastanowiło mnie to bardzo. Może hands został zabity dlatego że nie był w gildi meleandry i koqu tylko w "bad girls"? A może dlatego, że zaszybko expi... Odpowiedzi może byc wiele najlepiej by było gdyby ktos kto zna sytuacje by sie wypowiedzial... Zastanawiam sie czy swe nie są od nas lepsi (nie mówie o lvl) tylko o tym, że oni sie nie zabijają nawzajem yulko trzymają sie razem przemyślcie to...

August
15-01-2006, 13:19
Hands padl poniewaz cieszyl sie z deda Fajnego Ludka i dlatego ze trzymal ze swe ogolnie lizal im dupe.

TeRcIk
15-01-2006, 20:36
Ja juz sie gubie... Zauważyłem że wczoraj został zabity Hands of Pain przez Meleandre i Koqu ... Czy to ma byc ta solidarność? Zastanowiło mnie to bardzo. Może hands został zabity dlatego że nie był w gildi meleandry i koqu tylko w "bad girls"? A może dlatego, że zaszybko expi... Odpowiedzi może byc wiele najlepiej by było gdyby ktos kto zna sytuacje by sie wypowiedzial... Zastanawiam sie czy swe nie są od nas lepsi (nie mówie o lvl) tylko o tym, że oni sie nie zabijają nawzajem yulko trzymają sie razem przemyślcie to...

Lol
Powiem ci jedno jak by sie lizal im dupy i by sie nie cieszyl z deada ludka ;/ to by nie bylo takie sytuacji a ze gosc jest falszywy to jego sprawa.

Mowisz ze swe moze sa od nas lepsi?
ok przegramy wojne to mozesz odejsc z tego swiata bo bedzie non stop rzez pod dp low lvli ;), non stop bedziesz slyszal gadke typu " leave or hunted by phyrexian" itp.
Pamietasz za czasow phy bylo 250 osob max online..
Dzis 550 + roznica robi wrazenie bedziesz mial komu sprzedawac itemki .
Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;p
bye ;)

PiXik
15-01-2006, 20:45
Gratulacje Nebula spieprzony server od początków grałem tam wpadłem na phyrexian i przestałem grać ale nie zapomne nigdy tych akcji jak wygrywałem 3:1 w fragach i musialem opuscic serv;p

Elmer
16-01-2006, 08:43

Po 1. nie padł tylko od nich 2 tylko od całej gildi.
Po 2. Czy za Solidarność uważasz trzymanie z wrogiem i wyrozumiałść dla takiego pacjenta?
Po 3. Nevir wyrzucił go z Bad Girls bo ten trzymał, ze Szwedami, a Bg są neutralni.
Po 4. Nas nie obchodzi czy ktoś expi szybko czy wolno. Jeżeli jest przeciwko nam to jest wrogiem. Jeżeli sobie spokojnie expi i nie miesza się w wojne to my napewno go nie zabijemy.
Po 5. Szwedzi do czasu odrodzenia gildi phyrexian sami się wybijali więc wątpie.

djmtv
17-01-2006, 18:34
jesli chodzi o tego pana
to akurat niedziwie sie rebirth
szczegolnie ze ludek przy ostanim zgonie pomagal ratowac koqu z trapa
(info od ludka jak cos nie tak to ludek sciemnial xD)
zrobili dobrze

zato wielka zagadka dlamnie jest dlaczego
bad girls nie stanie po stronie rebirth ?
wtedy bylo by po wojnie
ale bad girls woli sobie expic i miec to w dupie :/
i mysla ze sa fajni :(

Webi
17-01-2006, 19:28
Po wojnie to zaczyna sie powoli robic tak czy tak, wystarczy dowiedziec sie o stanie wydarzenia i zalogowac sie w dowolnym czasie gry na nebule, a tam vip lista pelna czaszek ;p

djmtv
17-01-2006, 21:34
@webi
przemysl to co napisales i napisz jeszcze raz
bo cos nie gramatycznie jest :D
tak czy tak to znaczy jak bo ja nie wiem ?
a tyle skulli az nie ma xD

Webi
18-01-2006, 13:13
po wojni zaczyna robic sie tak czy tak - mam na mysli ze polacy przegrywaja wojne nhiezaleznie od sytuacji ktora sie dzieje
dowiedz8iec sie o stanie na swiecie- oblooka ckto padl w ostatnich trech bitwach, edron venore darashia
vip lista pelna czaszek - mam na liscie lwia czesc phy zaznaczona czaszkami czyli po prostu znacyz to tyle ze swe sa online

ale nie ma sie co bac, pewna wazna persona wczoraj zasilila mnie abrdzoo dobrym niusem. Mysle ze niedlugo kazdy ebdzie wiedzial o czym mowa. Nie pytac o szcegoly

Loron
18-01-2006, 19:09
A pamiętacie ten moment, kiedy padł Wizz? Pamiętam, że po tym przez około 4 dni wszyscy myśleli, że po wojnie, oczywiście tak nie było, o czym można się teraz przekonać, ale to inna sprawa.

Chodzi o to, że przez te kilka dni Polacy sobie poszaleli. Przez CAŁĄ moją karierę na Nebuli nie zostałem tyle razy zaatakowany, ile wtedy. Normalnie z kopalni wychodzę bez strachu, z lootbagiem, nie chowam go, nikt się nie czepia. Wtedy miałem 2 incydenty.

Pierwszy to 53 knight, pod***ał mi lootbaga, wywalił mnie z expowiska, a koledze tłumaczył się, że był pierwszy, chociaż ja tam już godzinę byłem. Polak.
Gdy wychodziłem z kopalni, Bogdana, 40 lvl knight, zaatakował mnie za to, że WYCHODZIŁEM z kopalni. Oczywiście byłem hunted, lecz nie miała tyle szczęścia:D 5 min później padła.
Okazało się, że ponoć był to second char Suffer Freed'a, który wtedy miał bana do 15 stycznia, na szczęście nie jestem hunted. To nie był Polak.

Drugi incydent to wychodzenie z kopalni z lootbagiem. Jeszcze w kopalni Polak próbował mi go zakosić, potem na powierzchni drugi próbował, udało mu się zwinąć jedną rzecz, trudno. Pod dp trzecia osoba. Do tego kupa pk pod dp, więc nie było tak łatwo.

Po tych dwóch incydentach myślałem, że zrezygnuję z gry, ale jakoś mi się udało wytrzymać, i tak aktualnie nie gram, lagi :)

Cezary____22
20-01-2006, 07:26
Co do Hands of Pain to dlamnie dziwna postac 2 razy opuszczal bad girls, za pierwszym razem to mowil ze sie wk....rwil na wszystkich a za drogim to juz sie niepytalem ;p

Nawet jak bysmy sie przylaczyli do wojny to by to bylo troche bezsensu bo wiekszosc czlonkow gildi niechce sie bic i by odrazu odeszla a po drogie to wojna juz jest przesadzona phy juz sie pogodzila z poraszaka wiekszosc tylko pekuje np. Avara , Babi Gant , Armann , ponoc Sqeensy juz gra na innym serwie, tylko wizz i jeszcze kilku cos tam kabinuja zdobyc level ale to bardzo mala garstka graczy...

Mi po ostatnim dedzie odechcialo sie grac w tibie, zaduze mam problemy z netem chce zrobic 2 questy i moze zaczne w cos innego grac....

Moren
20-01-2006, 12:07
a mi jest przykro, ze co niektorzy szukaja na sile problemow wsrod swoich, jak by mieli ich malo z wrogiem :(

djmtv
21-01-2006, 18:22
a mi jest przykro, ze co niektorzy szukaja na sile problemow wsrod swoich, jak by mieli ich malo z wrogiem :(

jedyny problem jaki ja tu widze to taki ze pan hands of pain
zasluzyl na smierc poprosty nie jest z polakami ( jest wrogiem )
jeszcze skoro tak bardzo lubi szwedow powinien dostac hunta tak jak wizz
i pusc z nimi na nowy server a nie grac na nebuli i smiac sie z tego ze polacy gina w wojnie
jesli dla ciebie to nie jest problem to strasznie plytko myslisz :/

Moren
21-01-2006, 19:01
Hands Of Pain jest Polakiem??
wiec przeczytaj jeszcze raz to co napisalem i zapomnij o plytkosci mojej wypowiedzi.

pchelas
23-01-2006, 10:46
...sytuacja - oczywiście z mojego punktu widzenia robi sie coraz mniej ciekawa (oczywiście dla Rebirth) ...

W fragach zdecydowanie przegrywają (wiem wiem nocne ataki i te inne)
Co chwile pada ktoś "ważny" - Mele (x2),Amfqu,Apocaliptus,Tert Clawint..i wiele innych nie wspomnianych wyżej..

Ktos tu pisał, że Sqeensy gra gdzie indziej..ta...w ciagu ostatniego tygodnia nacykał ponad 400 K expa podobnie zreszta jak Wizz Lowe (ten to ostatnio urządza prawdziwą rzeź na członkach rebirth..)

A może odnosze mylne wrażenie ...?
Z tego co wiem to pisałeś Elmer w miare co sie dzieje, więc jeśli możesz to przybliz troszke sytuacje...

pzdr

Elmer
23-01-2006, 12:35
@up
No więc tak. Mamy mały kryzys. Wicka nie mogła walczyć do dzisiaj rana, bo każdy jej unjust byłby banem (teraz już może). Koqu miał uroczystość i przez 3 dni nie był trzeźwy i nie walczył. Xakan dazor (118 RP) za kilka dni zostanie odbanowany więc to jest duży plus. Co do tych deadów, to tracimy strasznie idiotycznie fragi (przypadkowe nabijanie pz locków itp).
Teraz z pełną siłą będziemy walczyć i myśle, że będzie dobrze.

pchelas
23-01-2006, 13:34
ano jak tak to w porządku....
bo nie widzi mi sie by szwedzi rządzili jakkolwiek nic do nich nie mam =)

pchelas
23-01-2006, 13:34
ano jak tak to w porządku....
bo nie widzi mi sie by szwedzi rządzili jakkolwiek nic do nich nie mam =)

zmija1991
24-01-2006, 08:22
niepodoba mi sie zachowanie pl poniewż na servie bylo doabrze ale zobaczylem jakie pl to frajery mianowicie miaem na sell trochce lepszych itemkow to wyslij boexpie potem wysle ci kase itam dalej nielubie phy ale oni przynajmiej w wienkszosci tak sie nie zachwowywali -.- to ma byc zachenta?
wontpie -.- gram od dawna na nebuli i znam sytuacje jaka tam panuje ciesze sie za razem ze zdobyliscie serva a phy popadali !!! 1 dzienki mnie atylan !!:)
:D 8o
knight ... lev
m lev 4
skile 70 /68
-.- dalej nic nie mowie

Elmer
24-01-2006, 09:04
@up
Aha..fajnie, że ciebie zrozumiałem.

pchelas
24-01-2006, 09:14
niepodoba mi sie zachowanie pl poniewż na servie bylo doabrze ale zobaczylem jakie pl to frajery mianowicie miaem na sell trochce lepszych itemkow to wyslij boexpie potem wysle ci kase itam dalej nielubie phy ale oni przynajmiej w wienkszosci tak sie nie zachwowywali -.- to ma byc zachenta?
wontpie -.- gram od dawna na nebuli i znam sytuacje jaka tam panuje ciesze sie za razem ze zdobyliscie serva a phy popadali !!! 1 dzienki mnie atylan !!:)
:D 8o
knight ... lev
m lev 4
skile 70 /68
-.- dalej nic nie mowie

sorry , ze tak to nazwe ale z tego twojego bełkotu nie wiele wiadomo....
rozumiem, tylko ze dałes sie nabrac jakims noobom wymuszaczam...
pozdro

djmtv
24-01-2006, 09:52
Hands Of Pain jest Polakiem??
wiec przeczytaj jeszcze raz to co napisalem i zapomnij o plytkosci mojej wypowiedzi.

no to ze jest polakiem to juz wiemy

ale ja nie pisalem ze nie jest polakiem
tylko nie jestes z polakami
jakos nie widac zeby im pomagal ale smiac sie umie :/
dlatgo padl i koniec
i dalej twierdze ze plytko myslisz
do tego nie dokladnie czytasz
sa tam literowki ale da sie zrozumiec co napisalem xD
pa

Moren
24-01-2006, 13:17
moze i niedopatrzenie moje
przepraszam
ale plytko nie mysle na pewno, nawet w tej kwestii

pozdrawiam

Mimo-vader
28-01-2006, 22:47
Co tu dużo mówić. Szwedzi wzięli się za odrabianie strat, biegali dziś po całej Tibi, zabijali wszystkich członków "sojuszu". Kiedy zabili już kilku, poszli ... expić. Tak jest Wizz lowe biega sobie z Gsami na POHu, a Rebirth jest bezsilne, ponieważ ich High Lv są offline . No cóż, czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

Elmer
28-01-2006, 22:55
Co tu dużo mówić. Szwedzi wzięli się za odrabianie strat, biegali dziś po całej Tibi, zabijali wszystkich członków "sojuszu". Kiedy zabili już kilku, poszli ... expić. Tak jest Wizz lowe biega sobie z Gsami na POHu, a Rebirth jest bezsilne, ponieważ ich High Lv są offline . No cóż, czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

Powiem może inaczej. Dziś Rebirth przegrało open battle, ponieważ było nas za mało. Nie możemy teraz stoczyć 2 bitwy, ponieważ kilku członków musi kupić blessy. 2 sprawą są n00b chary phyrexian. Postacie o nickach takich jak Elder bobby czy saina próbują zrobić jak największe spustoszenie na Serverze zabijając zwykłych graczy. Całe szczęście, że 70% Rebirth teraz zaczyna ferie i opanujemy sytuacje.

Mimo-vader
29-01-2006, 08:44
Te ich noob chary są dobijające. W większości są to sorce lub paladyni, biegają w dużych grupach i zabijają takie 40-60 lv. Nawet jeśli odzyskają server, będzie on spustoszony ...

pchelas
29-01-2006, 11:57
to trzeba pomóc Rebirth i samemu ich klepać :)
ale tez trzeba miec do tego odpowiedni i level i umiejetności a tego (niestety) szwedasom nie brakuje...

Webi
29-01-2006, 11:57
Na dobra sprawe to ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo nikt sie nie podda. Chyba ze ktora ze storn znajdzie sie na rooku. A Polacy zaczeli przegrywac po stracie Xakana takze raczej czekamy na jego powrot. A ostatnie battle to byla zenada po prostu kto widzial ten wie nie bede komentowal.

August
29-01-2006, 11:59
Przegrana bitwa nie swiadczy o przegranej wojnie... A to ze Phyrki maja bota to chyba juz kazdy wie. W sumie racja skoro nie da sie normalnie trzeba kombinowacm, ale i tak ich wymieciemy. Co do spusztoszenia serva to ciezko zapanowac nad banda 30-40 lv noob harow... ale i tak wygramy.

To jeszcze nie jestes nasze ostatnie slowo!
HAIL REBIRTH!

August aka Castor~

Mimo-vader
29-01-2006, 12:02
To jeszcze nie jestes nasze ostatnie slowo!

No ja myśle ;)

pchelas
29-01-2006, 12:24
A kiedy dokładnie wraca Xakan ?.....

Elmer ...?

[ mz ]
29-01-2006, 20:38
Wielu ludzi z Rebirith używa lighthacka, toż to nie problem i aim bota włączyć ;-P.

djmtv
30-01-2006, 16:24
A kiedy dokładnie wraca Xakan ?.....

Elmer ...?

xakanowi podobno 10 lutego
a ludkowi 7lutego tylko ze ludek nie ma neta w nowym miejscu zamieszkania

Exin
31-01-2006, 21:59
Ja chcialbym pomoc gildi Rebirth w tej wojnie, lecz mam maly lvl i mialbym pytanie czy moglbym pomoc w taki sposob ze bede robil uh'y dla gildi(jestem druidem :p ) i jej sprzedawal bo nizszej cenie. Prosze aby gildia to rozwazyla. Nie lubie tych burakow ze swe( tych co najbardziej pakerują ) i jestem jak najbardziej za aby polska przejela ten server i wykopala ich.

smagi
01-02-2006, 13:15
Ja chcialbym pomoc gildi Rebirth w tej wojnie, lecz mam maly lvl i mialbym pytanie czy moglbym pomoc w taki sposob ze bede robil uh'y dla gildi(jestem druidem :p ) i jej sprzedawal bo nizszej cenie. Prosze aby gildia to rozwazyla. Nie lubie tych burakow ze swe( tych co najbardziej pakerują ) i jestem jak najbardziej za aby polska przejela ten server i wykopala ich.

to ze polska przejmie ten server jest praktycznie niemozliwe, polacy mieli duza przewage nad swe, a teraz swe maja duza przewage nad polakami. To ze ty chcesz robic uhy po nizszej cenie dla rebirth to nic nie da, jakbys robil sd to moze by cos dalo, ale jedna fabryka sd czy nawet hmm nie wystarcza.

pchelas
01-02-2006, 17:55
na jakiej podstawie strzelasz takie hasło ?

to ze polska przejmie ten server jest praktycznie niemozliwe, polacy mieli duza przewage nad swe, a teraz swe maja duza przewage nad polakami.

Cecar__4
01-02-2006, 18:29
Hunter oficjalnie wlaczony do wojny hehe:D

Feb 01 2006, 11:08:51 CET Killed at Level 117 by a hunter

Troche go ostudzi :D:D:D :D :D 8o 8o :evul: :evul:

Ps.dzis sie nieoplaca expic ostre frezy sa
;( ....

pchelas
01-02-2006, 20:05
w sumie nie ma z czego brechtać,,,
to go może zmotywowac do dalszego expienia .....

Chesterkaa
03-02-2006, 08:58
No i bardzo dobrze! tak ma byc xD moj najlepszy kumpel odszedl z Nebuli.... majac prawie 50lvl i najstarsza polska gildie ktorej juz nie ma... mojemu kumplowi Phy powiedzieli ze za szybko wbija lvl i ma deda... tak nie moze byc! polacy gora a szwedzi kanalami! :p POLSKA RZL:cup:

dimi
03-02-2006, 09:30
no wiec sprobowalem jeszcze raz :) wbilem 2lvl z 22 na 24
poszeldem exic na poh ale byl juz zajety wiec poszedlem na amazony
fajnie sie expilo bylem tam sam :) a tu nagle wpada 49 palek (polak) i zaczyna mnie napier**** i musialem zaplacic p-seta ;/ i znowu niemam arma i legow ;/
juz zostane na tym serveze bo przekonalem sie do niego ale na polakow tez tu trzeba uwazac :P choc wielu jest spoko :)

Cecar__4
03-02-2006, 09:41
no wiec sprobowalem jeszcze raz :) wbilem 2lvl z 22 na 24
poszeldem exic na poh ale byl juz zajety wiec poszedlem na amazony
fajnie sie expilo bylem tam sam :) a tu nagle wpada 49 palek (polak) i zaczyna mnie napier**** i musialem zaplacic p-seta ;/ i znowu niemam arma i legow ;/
juz zostane na tym serveze bo przekonalem sie do niego ale na polakow tez tu trzeba uwazac :P choc wielu jest spoko :)

Podaj nik tego kozaka 8o 8o

smagi
03-02-2006, 12:18
slyszalem, ze w ab byla bitwa o polnocy, ze byl koqu i inni, tak mi kumpel mowil, ale nie mowil mi kto wygral. Ktos cos wie na ten temat?:baby:

dimi
03-02-2006, 12:55
@cecar_4
Duch druta tylko juz ma troche nizszy lvl :P

moze ja poprostu mam pecha ;P i jestem zawsze w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie :P

Exin
04-02-2006, 13:02
Ja tez slyszalem o wojnie w ab tylko ze bylo to juz chyba od 22 tylko nie znam wyniku wojny :( jakby ktos mogl powiedziec wynik to bardzo prosze aby tu napisal o nim

Elmer
04-02-2006, 17:30
Wab byla szybka akcja polaków. Zabiliśmy Babi ganta, a następnie się zabarykadowaliśmy. to wszystko. ss z akcji:

http://img146.imageshack.us/img146/6802/uo00585aq.jpg (http://imageshack.us)

ironmisiek
04-02-2006, 23:46
Większość Szwedów to spoko ludzie. To naszy rodacy grają po hamsku. Wygonienie szwedów nic nie da. Bo to Polacy "psują" serwer!!!

ironmisiek
04-02-2006, 23:59
Taka jest niestety prawda. Większość PK to Polacy. Jak już chcecie coś zmienić to zmiencie Polaków!!!

djmtv
05-02-2006, 01:31
@cecar_4
Duch druta tylko juz ma troche nizszy lvl :P

moze ja poprostu mam pecha ;P i jestem zawsze w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie :P

a co ja mam powiedziec ?
jako 1 pal na nebuli zrobilem 70 shieldingu xD po co ?
nie zawsze moge expic/to z nodow wbijajac mlvl wbilem shield
ale co z tego jak po tym wyczynie
padlem 4 razy w ciagu 24 h w tym 3 razy od pk
ktorych bronili phy z 39lvl spadlem na 35 i cala zabawa po powrocie zaczela sie od nowa
wkurzylem sie dalem sobie spokoj an chwile ale ludek tert i roem nie dali mi odejsc :) puzniej ja namawialem ludka 4 razy zeby tu wrocic i ze jest sens tu grac i jakos idzie do przodu wiec rob lvl jak masz problem z jakims palem na 49lvl (polak) to napisz na forum nick :) jest kilka osob co sie tym zajmnie :)
Pozdor

djmtv
05-02-2006, 01:34
Taka jest niestety prawda. Większość PK to Polacy. Jak już chcecie coś zmienić to zmiencie Polaków!!!
tak zgodze sie z toba a co najgorsze to sa to koledzy hlvl
i to jest denerwujace ^^
to jest tak jak ja byl poszedl zabijac druidem a zaslanial bym sie tertem xD

problem w tym ze hlvl ich bronia :( zamias umyc od tego rece ;/

Mimo-vader
05-02-2006, 10:08

Jeśli chodzi ci o 15-25 lv to się zgodze, Polacy to urodzeni pkerzy ;).
Jednak prawdziwą plagą są pkerzy, noob chary Phyrexian. 35-50 lv magowie/druidzi w grupie 3 osobowej połążą nawet50 knighta. Jeśli ktoś się postawi i zabije ich to praktycznie odrazu łapie hunted :p.

Nicki noob charów-pkerów:
Saina
Elder Bobby
Macke Newmoutain
Zerrion
Derrion
Klirr Nifok

Oni też są pkerami ale nie jestem pewnien czy to Phy~.
Danych
Alvarich
Whivuk
Raldric.

zmija1991
05-02-2006, 16:22
ciesze sie ze przejeliscie server ale staowczo musze oznajmic iz niekturzy polacy są gorsi od swe jednym z przykladow moze byc to iz jestem hunted od polaka za nic
MIANOWICIE
napisalem spokojnie na trade sell gs itd dobre itemki a ze koles zobaczyl ze mam 31 level to powiedzial ze jezeli nie dam mu gsa wracam na rooka
i tak mu nie dam ale jezeli takie ma byc w przyszlosci zachowanie pOlakow
to wspolczuje serverowi osoba ktura mnie prubuje zabic to 71 ek z rebisth wiec elmer napewno wiesz kto to jest a po za tym co tu duzo mowic zlapalem hanta za free wczesniej pisaliscie
ze zachencacie do gry na nebuli a teraz są efekty tego jak ktos sie czegos dorobi to potem jest hunted a i mowie ta osoba nie miala innego zadnego powodu by mnie huntowac POwiedzcie czy tak ma wyglondac gra na nebuli"?
bo jezeli tak to odradzam ;( ;( ;( i mysle ze po tym co tu napisalem wyciongniecie wnioski

ironmisiek
05-02-2006, 19:08
Zmieni się tylko gildia rządząca a zasady pozostaną takie same. Nadal będzie: jak za szybko rośnie ci level to masz dead. Kiedyś grałem na innym serwerze i sytuacja była podobna. Gildia rządząca bawiła się w PA i PK. Druga się postawiła mówiąc jacy to oni będą dobrzy jak wygrają. Wygrali i robili to samo co tamta gildia. Miałem 78 level zattakował mnie jakiś PK , zabiłem go. On napuścił na mnie swoją gildie. I zjechałem na 43 level. Dałem sobie spokój na pewien czas z Tibia. Teraz założyłem nowe konto. I mam nadzieje że gildia Polska jak przejmie serwer nie bedzie osłaniała PK z swoich szeregów!!!

Sir Duet
06-02-2006, 02:01

lol oni tu niedostali lupnia?bys widzial poczatki 50 polakow na 20 swe i jeszcze nas roz***ali...tak ****a wiekszosc polakow poszla po dragon hamy ..doo tej suki jednej zapomnialem xD niby tam fajnego ludka gf czy cos tam^^
wtedy wyszli i polacy w ****e dostali
a warritor mnie pozniej po pohu ganial bueheu(i zabil:|)
znudzilo im sie to przestali grac proste
gratuluje "przejecia serva" szkoda ze juz niemam tych charow;p
gz koqu 100^^

up@ 100% popieram^^ przykladem jest furora;o

smagi
06-02-2006, 12:09
ponoc znowu byla bitwa w thais, kumpel mi mowil, ze stal z boku i sie przygladal, ale ja mu niewierze. Jezeli to prawda to prosze o potwierdzenie uczestnikow rzekomej bitwy :baby:

Cecar__4
06-02-2006, 21:18
zmija1991 lolu jeden jak ci niepodoba sie nebula bo zaduzo pk to idz na serwer no pvp . zaluje tylko tego za best frend z galany namowil mnie na nebule a moglem grac na refurgi Zmarnowalem tyle czasu Ahhh

ps. Kazdy kto poczuje wladze bedzie chcial ja wyprubowac to normalne czy to polak czy swe

smagi
07-02-2006, 12:39
ps. Kazdy kto poczuje wladze bedzie chcial ja wyprubowac to normalne czy to polak czy swe

nawet br? 8o

Lelek_71
07-02-2006, 12:45
Hail Polska :D

Atakują polaków chociaz że wiedzą że to się zle skończy dla nich xD
Polak Twardy i zawziety jest i kasze se nie pozwoli pluć. :cup:

smagi
07-02-2006, 18:27
Dzisiaj, kiedy gralem to myslalem, ze padne! Ide sobie do statku na Edronie, by sobie gdzies poplynac, a tam patrze 6 szwedow, wszyscy red skulle! ;( Jeszcze to wygladalo tak, ze wszyscy mieli barwy szwedzkie: zolte wlosy, niebieski stroj! ;( . Jak popatrzylem to wszyscy byli z Phyrexian. I zauwazylem jedna rzecz. Non stop wysylali jakis dwoch low lvli (tez szwedow) do depo po cos i tak oboje chodzili caly czas w jedna i druga strone. Moze jakas kolejna bitwa sie szykuje? Jak bedzie jakas bitwa, to prosze powiedziec, jakby co to uprzedzilem :cup: .

@Edit

Pare minut pozniej poszedlem na statek jeszcze raz i zobaczylem 30 swe!!! Zrobilem nawet SSa ale niestety nie wiem jak je umieszczac na stronie. Jakby co to ja moge dalej szpiegowac swe dla Rebirth :P

@Edit_2

Pomyslalem nad kolejnym raportem :P . Poszedlem tam z nimi na statek na Edron. Na szczescie nikt mnie nie zaatakowal. Widzialem tez tam jednego z "naszych" . Ku mojemu zdziwieniu udali sie oni do zamku na Edron i polecieli dywanem na hills. Polecialem z nimi, ale przez lagi stracilem slad. Moim zdaniem udali sie albo do Kazz, albo do Carlin. Nie wiem, ale to jest według mnie zbior na kolejna bitwe z Rebirth albo jakis wielki hunt :D. Prosze mi nie miec za złe rzecz, ktora zrobilem, chcialem pomoc :P

Sid Domestos
07-02-2006, 23:00
@E;mer wez odswiez fragi ss'ki i wydazenia ;/ bo to juz sie stalo nudne :P

Frycex
07-02-2006, 23:10
Szczerze po przeczytaniu tego tematu nie wiem co mam myslec;) Bo z mojego doswiadczenia na tym servie to szwedzi zawsze jak dostawali w d*** to potfarili sie podniesc i chyba po tej wojnie bedzie to samo ale moge sie mylic;) I wiecej przkrosci dostawalem od polakow niz od szwedow:( Jestem neutralny ale wiem ze totalnie polski server to najgorsze co moze byc:evul: Sercem jestem za Rebirth ale zobacze jak potocza sie sprawyB)

zmija1991
08-02-2006, 16:01
cezar 4
nie chodzi mi o to ze
nebula z***ana bo
duzo pk lubioe nebule i szanuje rebisth ale to co zaczyna sie dziac to nie moja wina dorub sie na 31 levie 2 gsow, boszkow itd i powiedz w kazoo
sell te itemki
zobaczysz nie minie 3 minuty padnom slowa "dawaj gsy albo padasz i nara na rook" chociaz nic nie zawinilem
ale grajcie na nebuli tylko jak cos bedzeicie sellowac to sellujcie 8levelami zeby sie do was nie dowalili o itemki :)
cya pozdro tibia.pl i all uzytkownikow forum

Frycex
10-02-2006, 11:10
Ostatnie wydarzenia pokazaly ze to Rebirth to j*****ci nacjonalisci:evul: Wole zeby to Phyrexianie wygrali wojne B) HAIL PHYREXIAN:cup: REBIRTH SUXX(

Diamonic
10-02-2006, 16:09
Ostatnie wydarzenia pokazaly ze to Rebirth to j*****ci nacjonalisci:evul: Wole zeby to Phyrexianie wygrali wojne B) HAIL PHYREXIAN:cup: REBIRTH SUXX(

W moim przekonaniu to Phyrexianie na każdym kroku jadą po Polakach jakby im coś zrobili. Nacjonaliści - może to dla ciebie za trudne słowo żebyś go używał, pamiętaj nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Rozumiem, że dziecku trudno to zrozumieć, ale postaraj się.

Napisałem na forum petycję o zakończenie "nacjonalistycznych", "faszystowskich" i ogólnie obrażających inne narodowości postów/tematów, ale Starprinze i kilku innych Phyrexian (nie mówię tu o noobcharach) jakoś ciągle nie umieją przestać. Tak, na forum wypowiadam się jako Factorr.

Baba.
-Diam~

dimi
10-02-2006, 20:09
ja napoczatku mialem lipne nastawienie do servera :) ale to sie zmienilo i teraz z calego serca zycze wygranej wojny dla rebith :)
sam chetnie bym pomogl ale co ja zrobie jak posiadam marny 26 lvl :/

a co do pk oni zawsze byli sa i beda tylko gdyby hight lvl polscy niebronili pekerow bo co z tego ze ja go powiedzmy urypie albo cos to mam lipe a za co za to ze sie bronilem :P
a te nizsze lvl chodza i sie woza bo maja znajomosci :)

Sieba
11-02-2006, 14:38
Tak jasne przejmujecie serwer to szwedzi mają coraz większą przewage co z tego, że bijecie fragi jak Wizz Lowe sobie expi i nikt mu w tym nie przeszkadza szwedzi wygrywają. To oni są online to oni mają władzę dzisiaj prawie padłem bo mnie Xondrius dorwał ze Starprinze i jeszcze jednym bo byłem sobie po czary na edron. Rebirth weźcie w końcu coś zróbcie sensownego. Licze na was bo inaczej będzie koniec z nami wszystkimi na tym serwie.

zola
11-02-2006, 15:00
:( Nom teraz jest troche lipa phyrki expia w dzień, a my po nocach, jednym slowem chu... zwlaszcza, ze ostatnio ok godziny 23:00 zaczynaja sie mass kicki, sam wczoraj padlem i 216 k expa poszlo psu w dupe ;/ ;/

Hail Rebirth, Hail of Fear Family

Yours Archer ;)

zola
11-02-2006, 15:09
:) Ale i tak damy rade, zwycięstwo jest tylko kwestia czasu :) (oby tylko nie trwalo to zadlugo ;))

zmija1991
11-02-2006, 16:52
nielubie swe ale to co pl zaczyna wyprawiac na servie tez mi sie cholernie nei podoba po pierwsze ze nic hanty po 2 haracze po 3 w*******anie sie na expowiska chociaz to tez bylo wczesniej ale nie w takim stopniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
zabijcie all swe i uspokujcie sie z tom wladzom
!!!
nie dziwie sie ze coraz wiecej polakow dolancza sie do SWE wiec wiecie
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Diamonic
11-02-2006, 17:45
nielubie swe ale to co pl zaczyna wyprawiac na servie tez mi sie cholernie nei podoba po pierwsze ze nic hanty po 2 haracze po 3 w*******anie sie na expowiska chociaz to tez bylo wczesniej ale nie w takim stopniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
zabijcie all swe i uspokujcie sie z tom wladzom
!!!
nie dziwie sie ze coraz wiecej polakow dolancza sie do SWE wiec wiecie
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Ja tesh nie lubje noobuF!!111 x(x(x( Oni som glópji!!11

Chlopcze wynieś się stąd i wróc po piętnastu wiosnach. Pa.

pozdro600
-Diam~

dimi
14-02-2006, 14:44
@Elmer wez odswiez fragi bo ta wojna juz troche dalej zaszla niz wypisane fragi :)

Cecar__4
15-02-2006, 02:25
Diamonic coty taki nerwowy jestes wez se lepiej wsadz kij do japy :D :D

Diamonic
15-02-2006, 10:46
Diamonic coty taki nerwowy jestes wez se lepiej wsadz kij do japy :D :D

Ha Ha Ha... śmieszne? Nieee! Dowcip gnojka w wieku 10~ lat. Takim ludziom dziękujemy i idźcie już sobie z tego forum. Papa...

-Diam~

Darth Torax -.-
15-02-2006, 10:54
Coz mozna powiedziec Gratki :)

A co do szwedow radze obejrzec Film z wojny Fire vs Tengu na morgnaie
Czyli Pol&Spain&Eng vs Swe na dobra sprawe Fire to starzy znajomi od lat z titani
Piekna bitwa 19:0 !

Cecar__4
15-02-2006, 18:12
Diamonic a ty poco sie udzielasz ??? Ty i te twoje 18 lev BUAHAHA :D :D
Nikogo nieinteresuje to co ma do powiedzienia noob ;/

papa z tego forum ;p:D :D idz lepiej poskiluj ;xD B)

Diamonic to dla ciebie hrhr ponoc lubisz takie hardkory:d
http://www.filecabi.net/video/church-of-fudge.html

dimi
15-02-2006, 21:29
ludzie uspokojcie sie troche -.-
to jest temat o wojnie na nebuli a wy sie tu klucicie
wezcie se idzcie na gg albo niewiem :P

pewnie zaraz mnie zjedziecie :P

Diamonic
15-02-2006, 23:20
Diamonic a ty poco sie udzielasz ??? Ty i te twoje 18 lev BUAHAHA :D :D
Nikogo nieinteresuje to co ma do powiedzienia noob ;/

papa z tego forum ;p:D :D idz lepiej poskiluj ;xD B)

Diamonic to dla ciebie hrhr ponoc lubisz takie hardkory:d
http://www.filecabi.net/video/church-of-fudge.html

Szkoda, że na forum nie ma funkcji "Ignore".

Nie lvl świadczy o wiedzy człowieka, ba, ja wolę mieć przyjaciół w rl niż napier***** cały dzień w Tibię i tam mieć swoich "głównych" kumpli. Own3d? Pfft.. żałuję też, że do dzieci to nie dociera...

Btw. Ile ty masz lat? Zastanawiam się nad sensem podtrzymywania tej bezsensownej konwersacji.

-Diam~

Cecar__4
16-02-2006, 00:05
no wlasnie szkoda ze niema tej funkcji "Ignore". :D :D :D :D

Ps. słyszeliscie o krainie ktora mlekiem miodem plynie ? to refugia <(^.^)>

Elmer
17-02-2006, 08:52
Ktoś prosił o napisanie co się dzieje na servie: fragi itp itd.
Więc tak W poniedziałek 6 Lutego miał być open battle, jednak szybko zlapalismy w trap jednego z największych PA na Nebuli. Baxter lowe padł w trapie i przypadkowo 2 frag Royal faldt. Reszta Phyrexian uciekła z pola bitwy. Następny open battle był w poniedziałek 13 lutego. Padło 6 phyrexian (Xondrius, Macke Newmountain, Kna Vaxst, Royal Faldt , Lise Lashes i Elder Bobby) i 0 rebirth. Wczoraj w trapie padło 2 phyrexian Stor nose a póżniej Sqeensy. Ogólnie szwedzi przestali się logować i podzielili się na 3 gildie. Zwycięstwo Rebirth to tylko kwestia czasu.

Diamonic
17-02-2006, 14:20
Ktoś prosił o napisanie co się dzieje na servie: fragi itp itd.
Więc tak W poniedziałek 6 Lutego miał być open battle, jednak szybko zlapalismy w trap jednego z największych PA na Nebuli. Baxter lowe padł w trapie i przypadkowo 2 frag Royal faldt. Reszta Phyrexian uciekła z pola bitwy. Następny open battle był w poniedziałek 13 lutego. Padło 6 phyrexian (Xondrius, Macke Newmountain, Kna Vaxst, Royal Faldt , Lise Lashes i Elder Bobby) i 0 rebirth. Wczoraj w trapie padło 2 phyrexian Stor nose a póżniej Sqeensy. Ogólnie szwedzi przestali się logować i podzielili się na 3 gildie. Zwycięstwo Rebirth to tylko kwestia czasu.

Nareszcie jakieś wieści, a do tego dobre. =)

Webi
17-02-2006, 22:11
Friida z ta kwestia czasu to trzeba wuazac, juz raz na poczatku tak bylo ze szwedzi przestali grac, troche odpoczeli i zaczeli sneak atakami wracac az to oni zaczeli w koncu expic a reb siedziec w domku. takze znaim wizzi sqn nie ebda na rooku konca wojny raczej nie ebdzie;p

Sieba
18-02-2006, 10:16
Brawo Rebirth ostatnio pokazaliście jak potężną i dobra gildią jesteście. Teraz by sie jeszcze przydało ubić Wizz Lowe i by było po wszystkim. Air'Mage ma racje jednak uważajcie bo już nie raz tak było, że niby szwedzi nie grali, a zaczęli nadrabiac starty. Ale chyba masz racje zwycięstwo to tylko kwestia czasu. Nawet zrobili śmieszną gildie Retired:P.

dimi
18-02-2006, 11:02
O wilekie GZ! dla was ;)
a ja ostatnio szukajac jakies gligi dla siebie (sork 27 ) i dla kumpla knight 18 69/69 zobaczylem ze wizz lowe swoja gildie zalozyl ;)

Tak wogole bylo by spoko jak by ktos czesciej muwil co sie dzieje na tym serverze :P moze i tam gram ale moje zanjomosci ograniczaja sie do tego knighta
i nikt mnie nie poinformoje :P a wiekszosc postow tutaj to jak uzytkownicy sie kluca :P

pchelas
18-02-2006, 11:30
No :) To bardzo fajnie :) Tak trzymac Rebirth !

Elmer
18-02-2006, 23:45
Friida z ta kwestia czasu to trzeba wuazac, juz raz na poczatku tak bylo ze szwedzi przestali grac, troche odpoczeli i zaczeli sneak atakami wracac az to oni zaczeli w koncu expic a reb siedziec w domku. takze znaim wizzi sqn nie ebda na rooku konca wojny raczej nie ebdzie;p

Oczywiście wizz, sqeensy i spółka najlepszych nie będą mogli płacić, więc się będą logować i robić nam niespodzianki w nocy. Wielu średnich leveli się pyta o payment, więc przewagi liczebnej napewno mieć nie będą. Oczywiście zostanie część "Loyal to the end", którzy będą pomagać niedobitkom. Myślę, że ta partyzantka nie potrwa długo i wojna zostanie pomyślnie zakończona.

Webi
19-02-2006, 09:02
mmm, to nie ejst tak z tym pytaniem sie o payment, oni jeszcze poczekaja, albo zpalaca wbija 10 lvli i znowu dolacza. A czy to bedzie partyzantka... przypominam sobie, ze poprzednim razem jak phy sie poddalo praktycznie to pisales ze sneak atackami sie wojny nie wygra, historia pokazala ze jednak od jednego ataku to drugiego i to phy expilo a my siedzielismy na OTSach/noobach/w depo. Takze na takie slowa ze to ebda niedobitki to chyba jeszcze za szybko. Z reszta taki niedobitek 120 elder tez duzo zdziala:>

Xavery
21-02-2006, 23:00
Poprostu pieknie :D

Feb 21 2006, 06:07:12 CET Killed at Level 120 by a demon
Feb 21 2006, 02:37:49 CET Killed at Level 120 by Wolgler De'Zul and by Koqu

Wizz Lowe
male
Elder Druid
117

CHyba mial pechowy dzien :D Oby takich wiecej to sie moze wyniesie :P

I gratz za fraga.

@edit.
To nie koniec :P
Sqeensy:

Feb 21 2006, 02:42:59 CET Killed at Level 108 by Shargas and by Fajny Ludek
Feb 21 2006, 06:03:18 CET Killed at Level 106 by a demon

TU tez gratuluje ubica go. Narazeszcie sie cos ruszylo :D
GL.

orion137
22-02-2006, 13:22
Gratuluje Rebirth !! Oby tak dalej.

Ja od niedawna gram na Nebuli i ciesze się, że przynajmniej tu mogę sobie poczytać, bo zbyt wielu wiadomości to nie mam :p

btw, rebirth nie spoczywajcie na laurach i pamiętajcie, że ciągle musicie być czujni, bo oni pewnie coś kombinują. Może żeby na koniec odwalić coś dużego.

STAŁA CZUJNOŚĆ SIĘ LICZY I POWODZENIA !!

pchelas
22-02-2006, 15:06
A może jakieś screeny, filmiki z fraga na wizzie ? Elmer..?

orion137
22-02-2006, 15:12
No ja również chętnie bym obejżał sobie jakieś filmy albo screeny B) Czekamy, czekamy.. ;)

Elmer
22-02-2006, 21:57
Żadnego filmiku ani ssków z akcji nie ma. To był ponoć 100% spontan o 3 w nocy.

orion137
23-02-2006, 00:05
Szkoda, no ale mówi się trudno. Ale w razie gdybyście coś mieli to wrzucajcie :)

Cecar__4
24-02-2006, 18:03
Widzie 2 nowe dedy : Fire de'Down i Blaze El'dontre

Feb 23 2006, 23:05:19 CET Killed at Level 71 by Outsider Rebrith
and by Hespios

Feb 23 2006, 18:20:44 CET Killed at Level 64 by Lapka of Fear
and by Hespios

Niezle Reb.. szaleje :D Polak Polaka ubija :(

Gauwartt'Pulse nazekal na Reb ze to PA na forum tibia.com ... ale on niejest polakiem wiec sie tym nietrzeba przejmowac ??:confused:
Przypomnialo mi sie ze tez odczulem Pa jak po godzinie expienia na dragach w edron jak czekalem na resp nagle wpada Mel nic niemowiac zaczyna expic na dragach ja sie pytam oco chodzi ? ja tu expie a on ze ,, przeciesz niebede cie prosic'' LOL ( a mialo byc tak dobrze )

Webi
24-02-2006, 22:51
No tak niestety ejst, szkoda ze na fragach Fire~ jest Out.
Koniec koncow jest tak jak bylo tylko ekipa rzadzaca sie zmienila. Oczywiscie ejst duzo spoko ludzi w Reb, ktorzy za PA nie sa, ale znajda sie tez czarne owce, wsrod nich taka jedna najczerniejsza ^.^

Mimo-vader
24-02-2006, 23:32
Never mind

Koronowany rycek
24-02-2006, 23:41
Ni ewazne,

Cecar__4
25-02-2006, 02:54
Nawet ci co sa w reb musza dupe licac h lev i byc cicho .. pewnie pamietacie zaco wy***ali mandana ;/

Niemoge tego strawic jak mozna kogos ubic za zabicie zerka lol a tak dla wszystkich to niedogadacie sie z apo bo on ma 2 ownerow :]

Chyba uniezalezniony mi kiedys mowil ze reb walczy z oszustami a sami co robia to jest zalosne podam wam kilka przykladow :
Xakan Dazor sprzedal postac za 150 euro a obecny owner ma pasy i gral Wolgler De'Zul kiedy mial gana , Gohoode tez ma 2 ownerow , Majqu to gej .. mozna by jeszcze kilku wymienic

Dobrze ze juz niegram na tym serwie bo robi sie coraz gorzej ..
jesli ktos chcialby kupic tusk shield , silver dager , i pare innych itemow ktore mi zostaly to moge tanio odsprzedac albo zrobic world trade na refugie..

Webi
25-02-2006, 10:26
Lol!!!!

Uniezalezniony lizal dupe Phyrexian, a to co mowil jest smieszne.
Phyrki tez nie sa czyste. Baxter sprzedal chara a potem go rec keyem ukradl, Wizz Sqeensy i wszystkie inne ziomki tez sharowaly, aot erm ze ktos sharuje to ich sprawa. A sharuje wiekszosc h lvli i nie tylko z Reb takze to nic nowego.

Aha mozesz powiedziec Uniezaleznionemu ze podal zla cene Xakana. ^.^

Elmer
25-02-2006, 10:41
Nawet ci co sa w reb musza dupe licac h lev i byc cicho .. pewnie pamietacie zaco wy***ali mandana ;/

Po 1: Mandan za***al 300 k z domu lord-qerixa
Po 2: Nikomu dupy nie liże i ta sytuacja mnie też zaczyna w****iać. Jak się pewna sprawa nie wyjaśi to przestane się podpisywać pod Rebirth.
po 3: Teraz możesz bluzgać jak już odszedłeś z servera. Dlaczego nie byłeś taki mocny wcześniej?

miciun
25-02-2006, 21:15
Wszystko fajnie że Server jest Polski, tylko wqurza mnie ze polacy polaków zabijają ;/ Ale można przecież cos z tym zrobic ;p.
Według mnie na Nebuli robi się coraz lepiej, coraz mniej PA, i spoko hlvl(nie kozaczą tak). Bardzo mi się podoba zachowanie Friidy która coś robi aby ten server stal sie jeszcze fajniejszy i więcej osób tu grało. Bravo!!

dimi
25-02-2006, 23:41
no tez musze przyznac ze server sie zmienia i sa ludzie ktorzy potrafia np wyprosic elegacko z respa ale sa tez chole*** chamscy ludzie
np Rowerzystka kolega treni sobie na rotach tam na pohu i zawsze mial 1 rota na red i jak zabijal drugiego to szedl po kolejnego a rowerzystka jak zeszla to zawsze mu rota zabila jak po niego szedl a nieraz jak wychodzil po rota i ten z red zostawal to nawet z tylu to nawet tegu ubijala a to bylo juz chamskie ale naszczescie wbil juz 70/70 i niemusi sie z takimi chamowami meczyc ;P

zmija1991
26-02-2006, 08:36
jA *******e wy mowicie ze reb jest wporzo
ja mam inne zdanie -.- wczoraj byl baseshe qest -niewiem jak to napisac dobrze ale ci co szli podobno musieli zaplacic za wykonanie po 10k dla rebisth albo nie idą czyli osoby z reb.. idą za darmo a inni muszą płacic za questa do qrwy nedzy co to jest
albo ostatnio ide se na poh expie se a tu nagle qrwa z nikond ./..... do mnie wy*******aj albo dead wiec co to qrwa jest -.-

Elmer
26-02-2006, 08:40
ja mam inne zdanie -.- wczoraj byl baseshe qest -niewiem jak to napisac dobrze ale ci co szli podobno musieli zaplacic za wykonanie po 10k dla rebisth albo nie idą czyli osoby z reb.. idą za darmo a inni muszą płacic za questa do qrwy nedzy co to jest

Po 1 to nic takiego nie było.A nawet jakby to dlaczego nie ?? Jak nie chcesz płacić to idz sam i sam zmarnuj swoje runki.

djmtv
26-02-2006, 10:15
albo ostatnio ide se na poh expie se a tu nagle qrwa z nikond ./..... do mnie wy*******aj albo dead wiec co to qrwa jest -.-

nie chce cie martwic ale sie wyglupiles to proste ze skoro ludzie z rebirth maja pomagac z questem to czego maja to robic za darmo ?
to jest oczywiste ze sie placi
nie chcesz placic znajdz ekipe co pujdzie z toba i zrobicie sami xD
oni biora 10k od osoby ale za to masz 99% ze tego questa skonczysz i dostaniesz nagrody
jak dlamnie to mozesz tego qesta zrobic solo xD

@elmer
duzo sie dzieje ale jakos z ludkiem nie kapujemy o co wickaninie chodzilo z odejsciem
jak mozesz nas osiwiecic to pisz na pm :P thx

Webi
26-02-2006, 10:34
Erm, potwierdze ze nic takiego nie bylo jak placenie za quest. Byla opcja zeby wziac Koqu do pomocy i dla usprawnienia questu, ale Hespios zdecydowal ze sobie poradzimy.
A co do dzialan Rebirth. Wam sie marzy jakis cud serwer. Jasne jest ze zawsze cos bedzie nei tak. Sa random pkerzy jak wszedzie. Swiat mniej wiecje jak kazdy inny, tylko wojen troche wiecej.
A co do mowienia ze Polak zbaija Polaka to jest to dla mnie zabawne. Dla mnie ta gra toczy sie niejako ponad narodowoscia. Kolege z Brazylii traktuje tak smao jak tego z Polski czy ze Szwecji. Liczysie to co ktos robi w rgze i jak sie w niej zachowuje, a nie gdzie sie urodzil. Dlatego przynajmniej ja nie mam oporow do tego zeby zabic Polaka, oczywiscie majac powod do tego.

miciun
26-02-2006, 11:01
Według mnie prawidłowo że Rebirth pomaga w wykonaniu Banshee questu.Bo jescze jak ktos nie mial zrobionych wrl to bardzo trudno go wykonać. Byłem u kumpla jak on wykonywał.Dobrze że przyszedł Goho i im bloknął wrl.I tak pare blockerów i nawet shooterów padło ;/.Na koncu weszli w tp i sie do miasta tp, bo tyle run zeszlo ze nie starczylo by do Final roomu.Tyle run tam schodzi ze ***.Quest za***iscie trudny dobrze ze Rebirth pomaga.

Webi
26-02-2006, 16:38
Przeciez nam Rebirth w zadnym quescie nie pomagalo. Robilismy questa jak kazda inna druzyna, tn blockerow bylo dwoch, takze moze troche ianczej niz inni. Nikt nie robil questa po to zbey pomoc, kazdy robil go pierwszy raz, a ze byli tam ludzie z Reb to co w tym dziwnego? Tez wbijaj lvle i tez msuza robic questy, ot cala filozofia.

FRED021
26-02-2006, 23:08
wystarczy miec wiekszy lev i juz se koles mysli ze cos osiagnie tym :D

22:38 Lord Arcticus: kupie hmm
22:38 Lord Arcticus: za 1.5 k
22:38 Zezowata Marysia: slepy jestes deklu pisze ze za 2k
22:39 Lord Arcticus: a wiesz ze priice list jest 1.5 k
22:39 Lord Arcticus: ?
22:39 Zezowata Marysia: A WIESZ ZE MAM TO W DUPIE ?
22:44 Lord Arcticus: jak ty sie ****o
22:45 Lord Arcticus: odzywasz
22:45 Lord Arcticus: Hunted.
22:45 Zezowata Marysia: s*******aj
22:45 Lord Arcticus: nie stosujesz sie do price listy
22:45 Lord Arcticus: xD
22:46 Lord Arcticus: ZAN TP

no nieladnie lordzie nobie tak mi tu bluzgac i jeszcze klamiesz ze jakas price list jest oj nieladnie -.- jeszcze mam 2 filmiki jak lorda ubili :D pamietacie co robil zamiast uciekac to on pisal no kill no kill no kill HRHRHR nobek jeden

djmtv
27-02-2006, 11:20
@Fred21
ja tez nie u ciekam
bo po co ?
jak mnie za***ia to pisze do ludka albo terta xD
i wystarczy przynajmniej jak do tatad wystarcza :P

dawno temu sqeeny za***al mnie na poh`u
ludek wtedy nic mu nie mogl zrobic
a teraz sqeensy padl 2 razy ;D

a no i gadac glupoty ze nie ma price listu
jak ktos nie umie szukac to nie znajdzie
otoz jest price list
i zapiamietaj szukanie nie boli ^^
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1064369

FRED021
27-02-2006, 14:52
sluchaj panie djmtv kimkolwie jestes :D ja niemusze dupe lizac ludkowi baa KOMUKOLWIEK zeby niekrepowac sie i napisac ceny na trade a propo price list to jest nieaktualna -.- hmm ja uznaje tylko swoja hrum hrum :D
jesli ktos niejest zainteresowany niech niepisze domnie proste nie ?
A propo bede selowal ta postac moze ktos jest chetny ma prawie 37 mlev ... idealny uhmaker...

miciun
27-02-2006, 18:16
Kiedys Lord mnie o***ał, wysłałem bp hmm bo chcial kupic ja wyslalem first bo wiedzialem ze mnie nie oszuka... a jednak ;/

FRED021
27-02-2006, 18:27
Lord jest udany kiedys dawal na siłe inva do swojego domku a potem czyscil domek twierdzac ze ktos go o***al no i niestety david gwardzista w***al sie w gowno :D a ze niechcial sie klucic z downem wiec mu dal chyba to bylo 20k-.-

pchelas
28-02-2006, 19:56
może ktoś napisac co to sie ostatnio podziało ..?
część Rebirth założyła i dołączyła do innej,nowej gildi..

PS. Zrobiono anihilatora i d helmet questa. GZ dla całej ekipki !

djmtv
01-03-2006, 10:27
sluchaj panie djmtv kimkolwie jestes :D ja niemusze dupe lizac ludkowi baa KOMUKOLWIEK zeby niekrepowac sie i napisac ceny na trade a propo price list to jest nieaktualna -.- hmm ja uznaje tylko swoja hrum hrum :D
jesli ktos niejest zainteresowany niech niepisze domnie proste nie ?
A propo bede selowal ta postac moze ktos jest chetny ma prawie 37 mlev ... idealny uhmaker...

teraz cie czlowieku nie rozumie
na jakiej podstawie twierdzisz ze lize dupe ludkowi ?
bo co to jest moj sasiad i znamy sie od dobrych 10 lat to musialem mu wilizac dupe
aha
oczywiscie bez bluzgania na innych rozmawiac nie umiesz to jest wlasnie kozaczek na forum ^^
gratuluje inteligencji jak ci brakuje argumentow to obrazasz innych :D
EOT

FRED021
01-03-2006, 15:10
@up
spokojnie i poco te nerwy -.-
wiesz mnie to zabardzo nieobchodzi co ty robisz z jego zadem ale czasem prawda boli ;/ :D:D:DB)

Dzis poprawil mi sie dzien jak zobaczylem na stronce jak apo najwiek pa na nebuli chapnal deda :D:D

djmtv
01-03-2006, 17:44
@up
widzisz a mnie obchodzi
jak ktos mnie obraza
wiec lepiej zebym cie nie spotkal bo tez cie zabije za to lizanie dupy

nie wiem co chcesz od apo~ i jego pa
kolejny polak co lize dupe swe :D? sqeensy byl lepszy nie :D?

Sieba
01-03-2006, 19:39
Weźcie się już nie kłóćcie to nie miejsce ani czas na to. Większość ma racje teraz jest mniej więcej takie Pa jak za czasów Phy z tym, że role sie pozmieniały nie mówie oczywiście o wszystkich, ale niektórzy tacy są. Druga sprawa jestem ciekawy co zrobi Rebirth i reszta, Del Nabo zadeklarowało wojne prawdopodobnie całe Phy tam dojdzie. Powoli zaczynaja być coraz częściej online. Jednym słowem miało byc lepiej, a powolótku jest coraz gorzej chociaż jak widać coraz więcej osób jest online i dużo osób robi nowe postacie lecz jeśli nie wygracie tym razem wojny to wszystko przepadnie.

A tak na marginesie GRATZ zrobienia Anni i Demon Helmeta. I gratz tak szybkiego wybicia się z levelem, a szczególne gratulacje dla Koqu, który pokazał, że naprawde potrafi expić. Pozdro All.

Diamonic
01-03-2006, 21:22
Weźcie się już nie kłóćcie to nie miejsce ani czas na to. Większość ma racje teraz jest mniej więcej takie Pa jak za czasów Phy z tym, że role sie pozmieniały nie mówie oczywiście o wszystkich, ale niektórzy tacy są. Druga sprawa jestem ciekawy co zrobic Rebirth i reszta, Del Nabo zadeklarowało wojne prawdopodobnie całe Phy tam dojdzie. Powoli zaczynaja być coraz częściej online. Jednym słowem miało byc lepiej, a powolótku jest coraz gorzej chociaż jak widać coraz więcej osób jest online i dużo osób robi nowe postacie lecz jeśli nie wygracie tym razem wojny to wszystko przepadnie.

A tak na marginesie GRATZ zrobienia Anni i Demon Helmeta. I gratz tak szybkiego wybicia się z levelem, a szczególne gratulacje dla Koqu, który pokazał, że naprawde potrafi expić. Pozdro All.

Ja tam wolę żeby Del Nabo wygrało, teraz jest jeszcze większe PA niż kiedyś... No cóż, kto nie grał na początku serva nie ma prawa porównywać... Zresztą to jest moja jedyna wypowiedź co do tego, bo zaraz mi tu jakieś nooby wylecą z "polakuf nie lubish? tżymash ze szfedamji?!?!?!?!?!!?!?!?! X( X( X( X( X( "

Przykro mi, taka prawda...

Signed.

FRED021
01-03-2006, 23:00
djmtv moze i sqe jest dlaciebie lepszy wkoncu dawal ci 2k za bp hmm dobra cena.. zabardzo mnie to nieinteresuje poprostu juz niewnikam :D niestety nieubijesz mnie bo ja juz tu niegram ( 24 lev chcesz bic ? :( ).... ciesze sie czystym powietrzem na refugi bo na nebuli ostro podkoniec zalatywalo :D:D:D:cygaro:

A to co sie tyczy del nabo to jakas ostra paranoja ! Widac ze wiz podejmnie wszelkie srodki zeby wygrac te wojne .. moze wrescie pomyslal :)

NO jasne ze powinno wygrac del nabo przynajmniej szwed czy brazol nieubije cie za zabicie mu zerka olol :D

Dregar
02-03-2006, 08:32
Szczeze ja tez jestem za Del'Nabo i tez wole Trzymac Z szwedami bo to co teraz sie dzieje na Nebuli to jest istne szalenstwo gdzie sie nie rusze leci ktos z Reb albo gdzie nie pujde ktos expi np. Tomby. Szczeze zmienilem serwer tak jak kolega ale nie jedynym powowdem bylo to ze ludzie z Reb sa wiekszymi PA jak szwedzi 2 powod to wczorajszy hack tak to jest jak sie kozysta z dziwnych stron fanowskich o Tibi ;]B)

Edit;]
znajac zyje zaloguje sie i zaraz ktos do mnie napisze Hunted ;]. i jeszcze maly przyklad PA na nebuli Blaze El'dontre Expil na Pohu z Wosem the joke i zobaczyli Lapke of Fear spytali sie czy expi na pohu po czym przylecial 70+ royal nie pamietam nicka i ubili Blazego no cos na tym serwerze nie ma przyszlosci :p

Sryy za ortografie i bledy ;]

Webi
02-03-2006, 10:09
Gadanie ze ejst gorzej niz bylo jest bez sensu i nieprawdziwe. Jestem przekonany ze 85 % z was nawet nie gra od poczatku a pamieta tylko okres krotko z przed wojny, gdzie swe probowlai byc mili i w ogole ze to Reb najgorsi. Wypadki sie zdarzaja wszedzie, jednakze palce jednej reki nei starczylyby wyliczenie tych wypadkow.
Mi sie wydaje ze ludzie oczekuja nie wiadomo czego, ot co.
A ze hunta masz? Jestem przekonany ze mniejszy lub wiekszy powod byl, a jaka kto ma granice od tego zeby rpzymknac oko do tego zeby zabic to ja juz nie wiem.

FRED021
02-03-2006, 10:17
webi moze i niegralem od poczatku ale pamietam jeszcze te czasy kiedy akva byl nr1 zanim jeszcze dostal 2 bana :cygaro:

Webi
02-03-2006, 12:05
I co chcesz mi powiedziec ze wtedy bylo lepiej?
Hmm, to zasugeruje dwie rzeczy, albo byles providerem kogos z phy, albo z nimi dorbze trzymales, badz tez nie osiagnales takiego lvla zeby sie toba zainteresowali. Albo po prostu miales fuksa i nie wchodziles im nigdy w droge.

Dregar
02-03-2006, 13:14
Pamietam Poczatki serwera jak biegaly 40 lvl wtedy tak naprawde zaczela sie moja droga z tibia i wtedy nie przywiazywalem uwagi do tego czy ktos jest swe pl czy br ani ze mnie ktos zabijal ale w czerwcu jak gralem i mi sie chcialo to nie bylo tak ze jakis swe mnie bil za nic a inna zecz swe huntowali wiekszosc moich znajomych i nadal uwazam ze teraz jest gorzej jak bylo.
Tych przypadkow jest moze faktycznie malo ale maja wieksze lub mniejsze znaczenie dla ludzi, dla mnie maja wieksze moze kiedys patrzylem na to jak "noob" i dlatego teraz odczuwam te pomylki Bardziej jak kiedys ale ponad 70% mudzi z mojego vipa ze mna sie zgodzi ze kiedys bylo lepiej. tak apropo to jeszcze nie mam hunta bo nie zasluzylem sobie nieczym ale i tak zmieniam swiat :]

djmtv
02-03-2006, 14:52
@Fredo21

jak nie grasz to po co tu wogle sie wypowiadasz

@
2 smiesza mnie osobiscie gatki typu ze kiedys bylo lepiej :D
a teraz jest gorzej gram od kat ten server powstal i wiem ze bylo zle i nie bylo lepiej
nic dziwnego ze jest pa bo jest wszedzie
tylko na no-pvp nie moga was zabic :D
raj dla noobow jak komus nie pasuje nebula
refugia was wita bawcie sie tam i nie komentujcie nebuli
nikt zwas chyba nie liczyl na server bez pa bo to taka sama utopia jak komunizm ktory mial byc taki za***isty
rebirth teraz nadrabia stracony czas na wojnie jak oni musieli walczyc wy moglscie expic
teraz jak oni chca zrobic lvl to nie moga bo musza puscic nizszy lvl na poh czy of bo to nizszy lvl potrzebuje expa bardziej ?
osobiscie jak bym ryzykowal (padl kilka razy na wojnie ) to teraz bym sie nie zastanawial tylko kazdego kto sie mi wbije na exp po protu hunt nic wiecej
bo wszyscy gadal jakie rebirth nie jest cudowna bo walczyli za was jak wygrali to sa zli bo wam nie daja expic
to jest hipokryzja

poprostu moim zdaniem w dupach wam sie poprzewracalo i na 40lvl chcecie przestawiac 100 lvl i to koqu mela czy apo maja sie dowas dostosowac ?

nie jest moze idealnie na nebuli czego dowodem jest maly rozlam w rebirth
mniejsza z tym o co poszlo ale napewno i to napewno nie jest gorzej niz za czasow phy

EOT
to jest proprostu smieszne nic wiecej
dla tych wszystkich co im nie pasuje
niech sie rusza na rubere / morgane / galane / furore i zobacza ze tam tez jest pa
a jak im to przeszkadza ze nie moga sobie swobodnie podstakiwac do lepszych to wlasnie po to wam cip oferuje servery no pvp

jeszcze jedno moze wam opowiem jak ja i ludek znalezlismy sie tu taj na nebuli
o toz dawno temu gralismy sobie na shiverze
i tam zrobilismy 2 knightow
po 2 miesiachac Ludek (Adra corleone ) i ja (su***a corleone) bylismy 2 i 4 w axe fighting na shiverze sreszta su***a dalej jest w top 30 mimo ze juz tam dawno mnie nie bylo
ale dostalismy hunta od kilku hlvl dokladniej 10 osbo na lvl 90-100 zaczelo nas gonic powod ?
jeden tylko jeden
"za wysokie skille"
i co mielismy zrobic ?
nie dalo sie nic zrobic w walce 40lvl vs 100 xD
i musielismy odejsc

Diamonic
02-03-2006, 16:38
Gadanie ze ejst gorzej niz bylo jest bez sensu i nieprawdziwe. Jestem przekonany ze 85 % z was nawet nie gra od poczatku a pamieta tylko okres krotko z przed wojny, gdzie swe probowlai byc mili i w ogole ze to Reb najgorsi. Wypadki sie zdarzaja wszedzie, jednakze palce jednej reki nei starczylyby wyliczenie tych wypadkow.
Mi sie wydaje ze ludzie oczekuja nie wiadomo czego, ot co.
A ze hunta masz? Jestem przekonany ze mniejszy lub wiekszy powod byl, a jaka kto ma granice od tego zeby rpzymknac oko do tego zeby zabic to ja juz nie wiem.

Jedyne czego ja chcę to wyrzucenie z Reb~ i huntowanie za PA i uniemozliwianie gry na Nebuli:
1. Apocalliptusa
2. Lapka of Fear
3. Gohoode(co do tego ja mam swoje powody)

/\ wymienieni są od największego PA do najmniejszego zła. Choć widać, że nowy lider reb~ ma server w ***** i zależy mu tylko na expie, żal.pl...

No, i price lista by się przydała...

Jest ich więcej, nie dodałem "random noobs" do tej listy, bo posta by nie starczyło...

Xavery
02-03-2006, 17:56
@up
Nie sadzisz, ze wymagasz troche za duzo ? Reb~ jest prosto po wojnie i wiadomo, ze chcieli podexpic, gdyz mogli sie spodziewac ze Wizz tak latwo nie odpusci ( co sie zreszta stalo). Zeby wprowadzac na serw dobra price liste to trzeba miec silna pozycje na serwie, czego Reb~ brakowalo.

Ja gralem na Nebuli od samgo poczatku ( z przerwami i ze zmiana charow). Pamietam pierwsza wojne , wielkie(?) powstanie, wojna Phy~ vs. Lithum. I jezeli mi ktos powie ze kiedys, jak panowalo Phy~ bylo mniejsze PA niz teraz pod panowaniem Reb~ to to go nazwe klamca, lub kims kto gra krotko na tym serwie, a tym panom juz podziekujemy. Mam nadzieje ze del'nabo nie pokona Reb~ tak jak nie pokonalo Phy~ kiedys. Powodzenia panowie( i panie? :P )

Xcid
02-03-2006, 18:11
Ten lord to n00b niezly:D
Ale po co tyle jezdzicie po nim jezdzicie?
Nawiasem ferdo masz cos na sell? tez na refugii jestem:p

Diamonic
02-03-2006, 19:39
@up
Nie sadzisz, ze wymagasz troche za duzo ? Reb~ jest prosto po wojnie i wiadomo, ze chcieli podexpic, gdyz mogli sie spodziewac ze Wizz tak latwo nie odpusci ( co sie zreszta stalo). Zeby wprowadzac na serw dobra price liste to trzeba miec silna pozycje na serwie, czego Reb~ brakowalo.

Ja gralem na Nebuli od samgo poczatku ( z przerwami i ze zmiana charow). Pamietam pierwsza wojne , wielkie(?) powstanie, wojna Phy~ vs. Lithum. I jezeli mi ktos powie ze kiedys, jak panowalo Phy~ bylo mniejsze PA niz teraz pod panowaniem Reb~ to to go nazwe klamca, lub kims kto gra krotko na tym serwie, a tym panom juz podziekujemy. Mam nadzieje ze del'nabo nie pokona Reb~ tak jak nie pokonalo Phy~ kiedys. Powodzenia panowie( i panie? :P )

Też grałem od samego początku i wiem, że do phy się nie skacze, bo są zbyt mocni z ventrilo... teraz jeszcze del nabos, stara ekipa z aldory, widziałeś jak miotali fragami? Nigdy nie przegrali, tylko odpuścili i poszli na inny świat. Powodem było najpewniej brak run czy coś. :P

Oni mają zgranie o wiele większe od Rebirth, nic dodać nic ująć, mam nadzieję, że Del Nabo wygra.

Signed.

Elmer
02-03-2006, 21:28
NO jasne ze powinno wygrac del nabo przynajmniej szwed czy brazol nieubije cie za zabicie mu zerka olol :D

MUAHAHA to żeś się popisał. Wiesz w ogóle kto to są del nabo? widziałeś kiedyś któregoś z nich? NIE?! to się nie wypowiadaj.

@webi
Jestem pewien, że 99% z tych ludzi co się wypowiadają nie grało od początku i nie widzą co to Phyrexian. Dlaczego się nie zainteresowali? bo kto by chciał się interesować 10 latkiem z 15 levelem krzyczącym Free itans?

@diamonic
Oni mają zgranie o wiele większe od Rebirth, nic dodać nic ująć, mam nadzieję, że Del Nabo wygra.

Ok my już czekamy 4 dzień. Chce zobaczyć ich te supermega za***iste zgranie:D

Konkluzja wyjęta z Gc
Friida: Myślicie, że oni kiedyś wyjdą na open battle?
Sowqu: Jak pójdziemy na nich n00b charami to może i wyjda.

@apropo PA
Tak niektórzy członkowie rebirth wyganiają z respów, ale jakbyś się zachował np na miejscu takiego Łapki of fear. Expisz na poh od 6 godzin. Przychodzi taki Blaze~ wybija ci resp mówi sorry. Łapa myśli ok nie wiedział, że ja tu expie. po 20 minutach to samo. I tak 3 razy. Co byście zrobili na miejscu Łapy? *******ili mu żeby wyszedł?

Diamonic
02-03-2006, 21:51
Ok, no to po kolei.

MUAHAHA to żeś się popisał. Wiesz w ogóle kto to są del nabo? widziałeś kiedyś któregoś z nich? NIE?! to się nie wypowiadaj.

Do kogo to było? Jeśli do mnie to: tak widziałem, wiem kto to jest. Over and out.

@webi
Jestem pewien, że 99% z tych ludzi co się wypowiadają nie grało od początku i nie widzą co to Phyrexian. Dlaczego się nie zainteresowali? bo kto by chciał się interesować 10 latkiem z 15 levelem krzyczącym Free itans?

Mam nadzieję, że to nie do mnie... Ja do grupy proszących o "wsparcie" nie należę. :)

@diamonic

Ok my już czekamy 4 dzień. Chce zobaczyć ich te supermega za***iste zgranie:D

Konkluzja wyjęta z Gc
Friida: Myślicie, że oni kiedyś wyjdą na open battle?
Sowqu: Jak pójdziemy na nich n00b charami to może i wyjda.

Ja nie wiem kiedy oni wyjdą, ale mam nedzieję, że szybko... :confused:.

@apropo PA
Tak niektórzy członkowie rebirth wyganiają z respów, ale jakbyś się zachował np na miejscu takiego Łapki of fear. Expisz na poh od 6 godzin. Przychodzi taki Blaze~ wybija ci resp mówi sorry. Łapa myśli ok nie wiedział, że ja tu expie. po 20 minutach to samo. I tak 3 razy. Co byście zrobili na miejscu Łapy? *******ili mu żeby wyszedł?

Ok, lapka usprawiedliwiony/a (nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna;p). A Apocalliptus, nakładanie 20k(?) paymentu na Fire~ za zabicie zerka jest rzeczą nie tyle śmieszną co poprostu głupią, nie sądzisz? Zresztą OF jest na tyle dużym miejscem, żeby mogły expić tam ponad dwie osoby (oczywiście bez przesady z ilością osób;p ale z 3 mogłyby tam expić...).

To jest kwestia upierania się przy swoim, kłótnia o to kto jest lepszy, etc. jest bezsensowna, czyż nie? ;p

Signed.

djmtv
03-03-2006, 00:54
oj Friida jak ty niewidzisz co sie dzieje na serwie to lepiej wytrzyj okulary:cygaro: mowisz namnie ze ja czegos niedostrzegam ??? a przecie to ty jestes slepy oh lol
n/c

costam pisales zeby dzieli 10-15 lat niewypisywali kocopolów ?
niewiem oco ci chodzi bo sam tak wygladasz jak maly chudy dzieciaczek z brylami na nosie ... powiedz mamie zeby ci mleko kupila wiesz taka rada od serca bialko dobre na wzmocnienie kosci hrhrhr -.-

a mialo byc tak pieknie -.-

po raz 2 blyszczysz
brakuje ci argumentow to musisz bogu winnego elmera zwyzywac
odpowiedz mi na proste pytania ok?
co ma wyglad elmera do jego zachowania? co ma do rzeczy to ze elmer nosi okulary ? i po co mu mama ma kupic mleko i jaki to ma zwiazek z nebula ? bo co jak co ale tego nie kmninie po prostu mam 20 lat i jestem za stary :( chyba
dziecku juz podziekujemy
witaj w krainie mlekiem i miodem plynacej
Refugia
a na temat nebuli sie nie wypowiadaj bo
a) nie masz pojecia co tu sie dzieje
b) brakuje Ci argumentow
c) nie wiesz co chcesz :D ale fajnie sobie nawrzucac na forum
po prostu podejscie typowego polaka

@Diamonic
a ciebie to juz nie kumam momentami wcale :D naprawde
nie wiem o co ci chodzi z del`nobo
tak lapka to pa apo tez i gohoode tez
no ale jak wygra del`nobo i wroci wizz sqeensy i reszta
to znowu bedzie lepiej
przeciez oni ca cacy ;)
tak ?
sam sie nie slyszysz albo nie przemyslales tego co tu piszesz

Zelarz
03-03-2006, 02:13
Ludzie!! wy mowicie ze teraz jest wieksze pa ze swe niezabijali za zerka itd itp..
Ja do tej pory pamietam jak musialem placic za to ze strzelilem przypadkowo jednemo z nich w cyclopa albo hunted (taknaprawde to myslalem ze gosc padnie mial duzo nizszy lvl odemnie i chcialem mu pomoc jak byl na red hp no ale oni za pomaganie sobie tez kazywali placic)...do tej pory pamietam jak wlazilem na poh sprawdzic czy wolny i zachwile wyjawial sie sqen walacy do mnie sdkami bez ostrzezenia... i pamietam tez jak skilowalem z kolega przez dosc dlugi okres czasu niestety musial skonczyc gre na tym serwie bo phy zobaczylo ze zaniedlugo moze im zaczac zagrazac(ja mialem nizszy skil i to mnie uratowalo) ..pamietam jak wiz kazal mi zaplacic 50k tak poprostu za stanie w dp ... i pamietam jeszcze wiele wiele innych tego typu sytuacji

Ale najbardziej utkwilo mi w glowie jedno zdanie "Hunted by(oni)" zawsze tak mowili
Teraz niech mi ktos powie czy zobaczyliscie napis ""Pay or you hunted by rebrith"" za to ze weszliscie komus na expa albo poprostu ze staliscie w dp
niesadze ze ktos z was mogl to zobaczyc bo jesli ludzie z reb pkowali to nigdy niebylo to za free pozatym niemaczegos takiego ze dana osoba zaczela przeszkadzac jednemu z gild to wszyscy go beda teraz bic (hyba ze idzie o cos powazniejszego to wiadomo)..
Jesli juz ktos kogos za***ie bo tak tez sie zdaza (wkoncu jest okolo 30 ludzi w gild i moga czasami kogos poniesc emocje)to dostaje niezla zj**be od lidera musi potem przepraszac poszkodowanego + dostaje jakas kare niesodze zeby swe kiedys tak robili...

THE END............................................... ......................

Zelarz
03-03-2006, 02:14
Szczerze mowiac chetnie bym ubil paru ludzi ktorzy mnie wkurzaja albo tez wkurzali ale niemoge bo potem jest ze nie ja go zabilem ale zabilo go Rebrith (to powinno wam dac troche do myslenia )

Webi
03-03-2006, 11:30
NO w gildii jest przekichane troche to, ze robiac cos zlego rpacujesz na imie calej gildii a nie swoje. Pozniej nie poweidza ci ze rata zabil Friida, tylko ze rata zabilo Reb. ;p
A co do wywalania z expa, to nie popieram ale jest tak jak ktos wyzej mowil. Wszysyc sobie expili podczas wojny a Reb siedzialo w depo, expilo czasami. Dlatego teraz chca zaspokoic glod

Diamonic
03-03-2006, 12:00
@Diamonic
a ciebie to juz nie kumam momentami wcale :D naprawde
nie wiem o co ci chodzi z del`nobo
tak lapka to pa apo tez i gohoode tez
no ale jak wygra del`nobo i wroci wizz sqeensy i reszta
to znowu bedzie lepiej
przeciez oni ca cacy ;)
tak ?
sam sie nie slyszysz albo nie przemyslales tego co tu piszesz

Wiem co piszę, próbujesz mi wmówić, że to co mówie jest błędne, wiesz to się nazywa odmienność zdań. Ja wiem jak było kiedyś i jak jest teraz, więc proszę cię, nie rozumiesz co ja piszę - nie komentuj. I nie próbuj mi wmówić tego, że kiedyś było gorzej bo szwedzi robili PA, a nie polacy, bo ja nie dzielę Tibijczyków na narody jak 3/4 tibijskiego społeczeństwa...

Zresztą ja wolę gadać właśnie z przeciwnikami Reb~, bo oni przynajmniej potrafią dobrze po angielsku pogadać, a nie jak my wielki naród: "I NO YOU!!!" albo "I are <tutaj cokolwiek>"... nie krytykuje tylko stwierdzam i myślę, że większość się ze mna zgodzi, że 3/4 społeczeństwa tibijskiego z polski po prostu nie potrafi gadać po angielsku. Tutaj troszkę wybiegłem poza temat, ale co tam. :P Nie mówiać tu już o inteligentnej konwersacji w ojczystym języku. Wchodzi ci na resp jakiś **** i mówi s*******j bo padasz... a najlepsze jest to, że mówi to odrazu po polsku 8o gdyby to był ktoś z innego narodu to co?

Dobra, koniec. Jak już powiedziałem - to jest kwestia odmienności zdań, nie ma co tego kontynuować.

Signed.
P.S. Kurde, nie wiem jak się piszę "spróbuj" czy "spróbój"? :P

Diamonic
03-03-2006, 12:06
NO w gildii jest przekichane troche to, ze robiac cos zlego rpacujesz na imie calej gildii a nie swoje. Pozniej nie poweidza ci ze rata zabil Friida, tylko ze rata zabilo Reb. ;p
A co do wywalania z expa, to nie popieram ale jest tak jak ktos wyzej mowil. Wszysyc sobie expili podczas wojny a Reb siedzialo w depo, expilo czasami. Dlatego teraz chca zaspokoic glod

Jest tak: wbija ci ktoś na resp albo każe spier***** bo hunted, miałem już tak kilka razy...

Ostatnio wbił mi na guardy 45knight (rider of dream) i kazał spadać, bo on ma protekta z reb~... jak powiedziałem, że nie to minutę później msg od gohoode, że mam wypier****, bo już nie pogram na tym servie, a to że brali udział w wojnie, co mnie to obchodzi, że expić nie mogli... ja im nie kazałem brać udziału w wojnie. Zresztą to, że nie mogli expić nie usprawiedliwia wywalania z respa tylko dlatego, że ktoś ma mniejszy lvl...

Signed.
P.S. Sorry za double posta:P

August
03-03-2006, 15:17
Chcialem sie nie wtracac poniewaz poziom prowadzonej konwersacji jest tak denny ze az mi zal co poniektorych, ale patrzac na to wszystko musialem napisac to co wiem.

Diamonic skoro Ciebie nie interesuje ze wygralismy wojne i chcemy expic to czemu ma nas interesowac to ze ktos Cie wyzucil z respa? Nie kminisz tego ze walczylismy zebys mogl miedzy innymi Ty tez grac na tym za******* servie... no chyba ze masz wiecznie 10 lv i po prostu wszyscy wbijaja w Ciebie bo jestes z jednym z 100 newbie/noobow na servie, ale taki ktos jak Air~, Friida, Ja i wielu wielu innych naprawde interesuje to kto zadzi servem i w jaki sposob. Phyrexianie sami zaczeli wojne i ja wtopili i sie bardzo ciesze, jak tobie cos nie pasuje to name w tibi pylyzy, change server pylyzy albo po prostu stul dupe i nie pisz takich zeczy na forum. Kminisz? Czy za glupi jestes? Chyba skonczylem... xD

HAIL REBIRTH!

Dregar
03-03-2006, 16:05
Musze wtracic swoje 3 zdania ;] . Po pierwsze zgadzam sie z tym ze wy chcecie expic ale to chyba lekka przesada jezeli nakladacie na kogos payment albo jak w przykladzie blazego el'dontre poszedl wyciagnac Wosa the Joke z dziury poniewaz nie bylo mozliwosci ropniecia sie :p a akurat natrafili na Lapka i kazdy wie jak sie skonczyla ta histowia. Po drugie Vura Soth pisal na forum na tibia.com ze jezeli jest ktos pierwszy to on ma prawo tu expic i to tej osoby trezba spytac czy mozna wejsc mu na resp. Po trzecie po przemysleniu sprawy i po waszych argumentach doszedlem do wniosku ze chyba miacie racje i teraz jest lepiej jak bylo albo pozostaje bezstronny tej wojnie :cygaro:

EDIT
Jeszcze jeden przyklad PA na serwie: W depo siedzi 15 knight i sprzedaje 10 uh podbiega do niego Apo~ i muwi offer ten mu odpowiada 1,5k a Apo~ na to ze 1,3k sprzedajacy sie nei zgadza i wychodzi z depo po chwili ma red Hp zgadnijcie dlaczego :> Znajde wiecej takich Przykladow tylko musze pomyslec troszke bo bania pusta

Diamonic
03-03-2006, 16:10
Chcialem sie nie wtracac poniewaz poziom prowadzonej konwersacji jest tak denny ze az mi zal co poniektorych, ale patrzac na to wszystko musialem napisac to co wiem.

I kto to mówi, popatrz na swój post na "wysokim poziomie intelektualnym", w którym jedna rzecz zaprzecza drugiej. Own3d?

Diamonic skoro Ciebie nie interesuje ze wygralismy wojne i chcemy expic to czemu ma nas interesowac to ze ktos Cie wyzucil z respa?

Patrz niżej [tak na twoją wypowiedź też].

Nie kminisz tego ze walczylismy zebys mogl miedzy innymi Ty tez grac na tym za******* servie... no chyba ze masz wiecznie 10 lv i po prostu wszyscy wbijaja w Ciebie bo jestes z jednym z 100 newbie/noobow na servie, ale taki ktos jak Air~, Friida, Ja i wielu wielu innych naprawde interesuje to kto zadzi servem i w jaki sposob.

Może was to interesuje, czy ja mówię, że nie? Jeśli tak to podaj cytat. Widzisz jednego quota wyżej? BRAWO! Właśnie sam sobie zaprzeczyłeś, jeśli was nie obchodzi, że mnie wywalają z respa, a graliście po to żebym mógl grac, jaki w tym sens. Chyba, że za grę uważasz stanie pod depo i proszenie o "wsparcie", dla mnie gra to: odkrywanie świata gry, expienie, robienie questów oraz poznawanie nowych ludzi [tych, których narazie poznałem to banda PA i debili, którzy nie potrafią poprawnie "Mój" napisac.], nie wspominając już o "RPG part of this game".

Phyrexianie sami zaczeli wojne i ja wtopili i sie bardzo ciesze, jak tobie cos nie pasuje to name w tibi pylyzy, change server pylyzy albo po prostu stul dupe i nie pisz takich zeczy na forum. Kminisz? Czy za glupi jestes? Chyba skonczylem... xD

Po co ci mój nick? Zabijesz mnie za moje zdanie na temat rebirth i przyjaciół? Czlowieczku śmieszny jesteś...
Nie nie jestem za głupi, ale widocznie ty jesteś skoro myślisz, że tylko twoje zdanie jest tu ważne, a ktoś spoza kręgu Reb~ nie ma prawa się wypowiadać o servie i o sytuacji na nim, rotfl. Ależ oczywiście twoje zdanie jest super mega elo joł joł, moje się nie liczy bo jestem jednym z lower leveli, nawet jeśli o wiele mądrzejszym od ciebie.

Over and out.

HAIL REBIRTH!

HAIL PA. Nie wszyscy, ale kilka osób już wcześniej wymienionych...

Prowadzenie z tobą dyskusji nie ma sensu skoro ty tu jesteś mistrzem i twoje zdanie jest prawdą (nawet jeśli naprawde tak nie jest).

Own3d?
Wszelkie ironie w tym poście były zamierzone i jak najbardziej nie przypadkowe...

Signed.

Koocur
03-03-2006, 17:13
Ja moge tylko powiedzieć NO COMMENT co do ludzi którzy wypowiadają sie ,że Łapka to PA. Lapka używa przemocy tylko w sprawach gdy ktos go naprawde zdenerwuje na maxa jak to zrobił Blaze~ a to że Blaze~ jest takim noobem ze padl od knight i 1 palka na otwartej przestrzeni i wysral okolo 4 bp uh to tylko pozazdroscic skilla uhania sie LOL:baby:

Elmer
03-03-2006, 20:04
@fredo21
Jeżeli sądzisz, że 185cm i 72kg to za mało, to aż się boję pomyśleć jak ty wyglądasz. Nie będę więcej komentował twoich wypowiedzi, abyś nie czuł się zauważony.

@topic
Czekamy 5 dzień a nabosów jak nie było tak nie ma =/

Webi
03-03-2006, 23:00
Lapka dzis uzyl swojej sily na mnie :S pomogl mi wyniesc manasy z depo zeby noobki nei ukradli, a Friida to w ogole nie wspomnie przebiegl kolo mojego domku i czesc nie poweidzial, banda noobow. Ja tez nie lubie Reb Hail Phy z nimi mozna po angelszku pogadac,a z polakami nie. A prawda jest taka ze kto by nie rzadzil zawsze ebdzie zle, wszystkich sie nigdy nie zadowoli. Zawsze bedzie stal 30 palek w dpeo i krzyczal reb to pa. Jak chcesz expic to miejsce sie zawsze znajdzie. A kolega tam wyzej co mowil ze go rider wyrzucil z guardow to troche albo psize zeby cos tam napisac albo ma nieaktualny profil, bo ja jakbym zobaczyl 19 knajta na guciach to tez bym go wypchnal stamtad bo tylko marnuje czas innych;p
Albo noobki na Pohu, bije gsy a tu przychodzi 30 pal i luruje gsa pod temple po czym sie chowie a gs leci na mnie a on mi na priv ze to jego gs i od PA mnie wymysla bo mu potworka zabilem. hrhr czasami to sie fajnie z noobkami pouzerac.
Swoja droga jestem przekonany ze 80 % z was gdyby mialo 60 + lvl i byloby w gildii rzadzacej byloby jak Phy albo i gorzej. A jak ci sie serw nie podoba bo ejst PA to masz x innych serwow, w tym n pvp gdzie cie nikt nie ruszy bezposrednio. Zapraszam

Balthasar
03-03-2006, 23:13
@fredo 21, póki grałeś(aś) na Orleańskiej dziewce jakoś byłeś(aś) milszy(a). Twojego posta nawet nie chce mi sie komentować.

@Dregar, Apoca miał racje. Nawet nie wiesz jak tacy ludzie potrafią zdenerwować. Postaram sie wytłumaczyć na innym przykładzie. Jeżeli coś wylootuje mam zamiar to sprzedać za normalną cenę a zazwyczaj trafiam na idiotów którzy chcą 2 razy taniej... Żaden cwaniak który ledwo z rooka wyszedł i zrobił kilka uh nie będzie ustalał price listy, bo zapewne nie wie nawet do czego ona służy...

@Diamonic, z Reb na czele nie jest idealnie, ale nie wmówisz mi że kiedyś było lepiej. Dzisiaj padłem na kicku i loota zebrała Rowerzystka. Na początku mówiła że nie ma nic mojego, ale po pokazaniu bp na trade okazało sie że kłamała. Na koniec oddała uhy i inne runy a reszte zostawiła sobie, albo jej nie miała. To świadczy TYLKO o niej a nie o reb. Widać phy miało jakiś powód, że nie dobrało Ci sie do tyłka, albo miałeś szczęście.

Webi
03-03-2006, 23:38
Reb to PA!!!!1
23:34 Masakratus: hunted

i potem mnie zaczol bic!!! Jaaaa on ejst w Vacum jakie Pa robi wgule, ja nie wieże rze tak polak polaka morze bic bez powodó. A myslalem rze masa jest spoko ale siem okazalo rze nikomó nie morzna ófac. Jeszcze kiedys go zabijem za to jak mi nie zaplaci uh i mana flóiduw.

Dregar
03-03-2006, 23:53
@Balthasar, Oki masz racje ale z tego co sie orientuje to wedlug Price Lista Bp uh chodzi po 3k a 10uh to polowa bp czyli wychodzi na logike ze 10uh to 1,5k nie zaprzeczam ze sie myle:p a pozatym Apo~ ma tyle kazy ze raczej nie zaszkodzilo by mu dodac 100gp czy 200 gp a taki 15 knight by byl bardzo szczesliwy

Diamonic
03-03-2006, 23:57
Lapka dzis uzyl swojej sily na mnie :S pomogl mi wyniesc manasy z depo zeby noobki nei ukradli, a Friida to w ogole nie wspomnie przebiegl kolo mojego domku i czesc nie poweidzial, banda noobow.

Widać, że jesteś zbyt głupi żeby wypowiadać się w sprawach poważniejszych od "mamo on ukradł mi łopatke i wiaderko" i nic sobą nie reprezentujesz, poza tym, że robisz z siebie debila.

Ja tez nie lubie Reb Hail Phy z nimi mozna po angelszku pogadac,a z polakami nie. A prawda jest taka ze kto by nie rzadzil zawsze ebdzie zle, wszystkich sie nigdy nie zadowoli. Zawsze bedzie stal 30 palek w dpeo i krzyczal reb to pa.

Patrz wyżej.

Jak chcesz expic to miejsce sie zawsze znajdzie. A kolega tam wyzej co mowil ze go rider wyrzucil z guardow to troche albo psize zeby cos tam napisac albo ma nieaktualny profil, bo ja jakbym zobaczyl 19 knajta na guciach to tez bym go wypchnal stamtad bo tylko marnuje czas innych;p

Słyszałeś o nowym charze? Co do guardów, wtedy grałem paladynem mialem 30~ level, więc wątpie, że to jest "marnowanie czasu innych", ale widać, że jesteś skończonym kretynem i noobem krytykując i dzieląc ludzi na noobów lub nie noobów(;p) tylko wg levelu...

Albo noobki na Pohu, bije gsy a tu przychodzi 30 pal i luruje gsa pod temple po czym sie chowie a gs leci na mnie a on mi na priv ze to jego gs i od PA mnie wymysla bo mu potworka zabilem. hrhr czasami to sie fajnie z noobkami pouzerac.

Nigdy nie byłem na pohu na gsach palkiem przed 60 levelem, chyba że z kolegą blokerem...

Swoja droga jestem przekonany ze 80 % z was gdyby mialo 60 + lvl i byloby w gildii rzadzacej byloby jak Phy albo i gorzej. A jak ci sie serw nie podoba bo ejst PA to masz x innych serwow, w tym n pvp gdzie cie nikt nie ruszy bezposrednio. Zapraszam

Z Phy~ nie było gorzej, bo było conajmniej tak jak teraz... Wystarczy, że masz niższy level albo nie masz kolegów w rządzącej gildii to możesz spokojnie spier***** z respu.

@Diamonic, z Reb na czele nie jest idealnie, ale nie wmówisz mi że kiedyś było lepiej. Dzisiaj padłem na kicku i loota zebrała Rowerzystka. Na początku mówiła że nie ma nic mojego, ale po pokazaniu bp na trade okazało sie że kłamała. Na koniec oddała uhy i inne runy a reszte zostawiła sobie, albo jej nie miała. To świadczy TYLKO o niej a nie o reb. Widać phy miało jakiś powód, że nie dobrało Ci sie do tyłka, albo miałeś szczęście.

Jeżeli myślisz, że powodem miał być "asslicking" to się mylisz, trzeba im było nie wchodzić w drogę...

Co do price-listy to jakoś nie za bardzo rozumiem czemu Apo~ go bił skoro nie ma żadnej aktualniej price-listy, bo ludzie zapomnieli o tej co jest tam w zakątkach forum... Zrobili by nową price-listę i tyle, jako gildia rządząca powinni się tym zainteresować, a nie tylko wbijać levele mając w du*ie server (poza kilkoma osobami).

Over and out.

Signed.

FRED021
04-03-2006, 02:49
@Balthasar
Zezowata Marysia i Orleanska Dziewica maja tylko jedno wspulnego to ze sa smieszne nicki a jesli ktos mysli ze to jedna i ta sama osoba to juz jego problem :cygaro:

a tak propo czemu padl Deatch Knight ??

Webi
04-03-2006, 12:31
@Diamonic
Nigdzie nie powiedzialem ze to ty byles na Pohu.
Co do reszty to napisze tylko jedno:

Ironia - wypowiedź na temat, który w sposób oczywisty jest tematem negatywnym, wyrażona celowo dla kontrastu w sposób pozytywny i aprobujący, mająca przez to wydrwić dany temat, np. jakąś sytuację lub osobę.
zrodlo : Wikipedia.pl

dimi
04-03-2006, 16:46
Dzisiaj taka sytuacja
wracam sobie z malego huncika i dopadl mnie 36rp ja mam 30lvl ale niemialem run zeby podjac walke wiec zakladam time ringa i w dluga co prawda mialem bp uhow i 2bp mansow wiec jak bym nie nikt niezablokowal , niebylo by laga , strzelal by tylko z boltow to na 90% bym uciekl do dp
a podrodze spotkalem friide odrazu zaiterweniowal dzieki niemu niestracilem zadnych run i byc moze nie poadlem :)
thx dla ciebie :)
zauwazcie wiec ze sa ludzie na tym servie ktorzy wlacza o jego dobro a ze nazekacie na pare osob to na kazdym serverze tak bedzie ze ktos bedzie wykozystywal swoja sile
a ze niewystawili jesczze pricelist i niewzieli sie za inne zeczy to zuwazcie ze jesto dopiero co po wojnie moze oni tez chca ochlanac :)

zaraz mnie pewnie ktos skomentuje ze niemam racji itp
sry ze tak powiem ale jak ci sie niepodoba server to go zmien albo wypowiedz wojne

Diamonic
04-03-2006, 17:03
@Diamonic
Nigdzie nie powiedzialem ze to ty byles na Pohu.
Co do reszty to napisze tylko jedno:

Ironia - wypowiedź na temat, który w sposób oczywisty jest tematem negatywnym, wyrażona celowo dla kontrastu w sposób pozytywny i aprobujący, mająca przez to wydrwić dany temat, np. jakąś sytuację lub osobę.
zrodlo : Wikipedia.pl

Ok, nie mam zamiaru wywoływać/kontynuować niepotrzebnych kłótni na forum. Jak dla mnie to EOT.

Nawet jak ktoś zaraz zacznie, za przeproszeniem, pieprzyć, że nie wiem co powiedzieć to chcę skończyć tą kłótnię... Więc wy, którzy macie zamiar to powiedzieć to: "dzieci i ryby głosu nie mają".

Tak jak mówiłem kilka postów wcześniej, kilka razy i powtórzę to jeszcze raz: to jest kwestia odmienności zdań... wiadomo, że każdy się będzie upierał przy swoim. :P

Signed.

Dregar
04-03-2006, 18:19
Mam prosbe do Kogos z Rebirth zeby w czasie wolnym postaral sie napisac New Price List bo wiekszosc cen po zaopserwowaniu trade sie zmienila i to mocno. Naprzyklad Vamp Shield kosztuje teraz 25k itd. wiekszosc (tak przypuszczam) osob nie wiem w jakich cenach kupowac ani sprzedawac w tym ja :P

FRED021
04-03-2006, 23:24
Mar 04 2006, 18:01:52 CET Killed at Level 80 by Mevan and by Gohoode

hmm ... -.-

Dziewica padla...
to chyba norma :D:cygaro:

Elmer
05-03-2006, 13:07
Mar 04 2006, 18:01:52 CET Killed at Level 80 by Mevan and by Gohoode

hmm ... -.-

Dziewica padla...
to chyba norma :D:cygaro:

Hmm sprzedałeś(sprzedaliście) jej chara to padła za acc trading. Pozatym pkowała.

Dregar
05-03-2006, 14:23
Dzis w nocy:
Koveryou

Mar 05 2006, 00:22:42 CET Killed at Level 65 by Lord Arcticus and by Poxar

Oprucz tego:

Mar 05 2006, 00:16:41 CET Killed at Level 68 by Gauwartt'Pulse and by Sir'Bandar

Mar 05 2006, 00:26:46 CET Killed at Level 63 by fire

Mar 05 2006, 00:32:42 CET Killed at Level 61 by Maxeno and by fire

i na dodatek:

Banished: until Mar 12 2006, 00:36:53 CET because of offensive statement

Ktos to moze mi wyjasnic?? HACK?? Czy jakies glupie pomysly??

Jak ja kocham polakow xD nie wiedza ze ja pl i :

14:18 Tapion powraca: hi polak
14:19 Tapion powraca: 0siemka jestes polka
14:19 Tapion powraca: pobij mnie co
14:19 Tapion powraca: daj mi plecak
14:19 You see Tapion powraca (Level 7). He is a knight.
14:20 Tapion powraca: dasz mi plecak
14:20 Tapion powraca: dasz ni plecak
14:20 Tapion powraca: hallo?

zmija1991
05-03-2006, 15:44
tak szczeze to powiedzcie
za kogo wy sie qrwa uwazacie
myslicie ze jestescie najlepisi? wontpie
gram na nebuli od bardzo dawna i jak jescze nie bylo phy byl spokuj - niewiem o co poszlo -ale wiem ze teraz nie da sie wytrzymac expisz sobie na pohu a tu wbija naprzyklad lapka of fear i tekst jak niechcesz pasc to wy*******aj czy to normalne /?? albo jak niekturzy z reb nie majom kasy to co robiom ? pay or die do 30 levow low levom szkoda levow wienc placom a reb sie bogaci a co do questa to ci z reb tez po raz pierwszy wykonywali jak co
albo nagle slyszyzs tekst oddwaj ... itemki okradles mie albo cos w tym stylu
a wiec zastanow sie a jak polak polaka zabija to nie jest dobrze po 2
*** was to obhodzi
czy orleanska sellnela hara
tak samo dlaczego nie bijedzie mi'ni ona tez wystawila swojego hara na allegro, sir scrappy do tez
i duzo takich jest .... a wy sie o byle gowno *******icie z polakami moze byscie sie zajeli wojnom -- on nie z reb ale mnie najbardziej wqrwia KAZIU ZABIJAKA - pytanie why z rebisth wywaliliscie? plx msg

Webi
05-03-2006, 16:54
15 lat a taka ortografia jak dzieci z przedszkola :>