zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

Pepit
28-08-2006, 12:47
niepokozaczymy niestety razem bo juz dalem sobie spokoj z nebula po wojnie z phy...

Pierwsze cala ekipa koqu mele wicka itd pozbierali nas do rebirth zebysmy im pomagali w wojnie potem juz o wszystkich zapomnieli najwidoczniej uznali ze wojne wygrali sami
jak shargas seyko itp zaczeli PA nawet niekiwli palcem zeby nam pomoc a zabic ich tez niepozwolili
Teraz jak widze ze jeszcze ich do ordo przyjeli i maja zamiar razem z nimi zabijac osoby z ktorymi razem sie phy z serwa pozbywali to juz napewno niewroce
niestety sie zawiodlem na pewnych osobach ...conajwyzej moge sobie pokozaczyc na forum i powspierac was duchowo :P

djmtv
28-08-2006, 16:02
@up

widzisz czas ludzi zmienia
tylko w calej tej akcji smieszy mnie to ze twierdzisz ze na nebuli nie grasz
skoro nie grasz to skad masz pojecie co tam sie dzieje i na jakiej podstawie walisz komentarze kto jest dobry a kto zly w tej wojnie ?

to tak samo jak ja po 2 letniej przerwie byl wrocil na rubere i zaczol nadawac bo kiedys bylo inaczej ;E

Pepit
28-08-2006, 16:38
niegram ale mam jeszcze konto na nebuli i kilku znajomych od ktorych wiem co sie dzieje pozatym jest jeszcze forum......

Nikogo nieocenilem w moich wypowiedziach (poza kilkoma cieciami ze stars) napisalem moze cos o koqu itd. ale dla nich i tak respect bo za czasow kiedy gralem niespotkalem sie zeby bili kogos za free albo okradali

Webi
28-08-2006, 19:58
(...)Nikogo nieocenilem w moich wypowiedziach (poza kilkoma cieciami ze stars) napisalem moze cos o koqu itd. ale dla nich i tak respect bo za czasow kiedy gralem niespotkalem sie zeby bili kogos za free albo okradali

Pierwsze cala ekipa koqu mele wicka itd pozbierali nas do rebirth zebysmy im pomagali w wojnie potem juz o wszystkich zapomnieli najwidoczniej uznali ze wojne wygrali sami
jak shargas seyko itp zaczeli PA nawet niekiwli palcem zeby nam pomoc a zabic ich tez niepozwolili
Teraz jak widze ze jeszcze ich do ordo przyjeli i maja zamiar razem z nimi zabijac osoby z ktorymi razem sie phy z serwa pozbywali to juz napewno niewroce
niestety sie zawiodlem na pewnych osobach ...conajwyzej moge sobie pokozaczyc na forum i powspierac was duchowo :P

Wymaga komentarza?

August
29-08-2006, 13:54
Scythe 1 - Ordo Fidelis 0

Aug 29 2006, 13:22:04 CEST Killed at Level 104 by Celandia

Dregar
29-08-2006, 13:57
Gratz Fraga na Majqu :P. Mam nadzieje ze wygracie wojne, a to dlatego, ze starzy znajomi mowia mi: "Masa zaczal wojne bo nie ma kasy" ... nie wiem komu wiezyc ale uwazam ze raczej osoby ktorym kiedys ufalem by mnie nie oklamaly

Webi
29-08-2006, 16:06
Hmm jakby nie mial kasy huntowal by pojedyncze osoby, Jak wiesz na wojne jest duzy naklad pieniezny, sdki mfy itd. I czesot ejst tak ze przegrana stronja po prostu odchodiz a nie placi. Takze te stwierdzenia sa bledne.
Kolejna sprawa to taka ze sorc kupe kasy zarabia na dragonach. np ja wyciagalem 100k/lvl takze watpie ze masa wybralby wojne jako sposob na zarobienie kasy:) Mozenie ejst jakis bogaty jak vura ale uwierzmi ze na granie mu wystarczy

Maksim
29-08-2006, 17:01
Hmm jakby nie mial kasy huntowal by pojedyncze osoby, Jak wiesz na wojne jest duzy naklad pieniezny, sdki mfy itd. I czesot ejst tak ze przegrana stronja po prostu odchodiz a nie placi. Takze te stwierdzenia sa bledne.
Kolejna sprawa to taka ze sorc kupe kasy zarabia na dragonach. np ja wyciagalem 100k/lvl takze watpie ze masa wybralby wojne jako sposob na zarobienie kasy:) Mozenie ejst jakis bogaty jak vura ale uwierzmi ze na granie mu wystarczy

Masa po prostu nudzi sie, niedlugo wyjeżdża do szkoły i chce ustawić swoich kolegów. :)

Hail SCYTHE

Bjoern Shu
29-08-2006, 17:47
Masa po prostu nudzi sie, niedlugo wyjeżdża do szkoły i chce ustawić swoich kolegów. :)

Hail SCYTHE

suuuuuper ty jestes taaaaaki fajny, serio..
pochwal sie czemu z furo poleciales, lol

Maksim
29-08-2006, 19:02
suuuuuper ty jestes taaaaaki fajny, serio..
pochwal sie czemu z furo poleciales, lol

Najlepszą metodą na debilstwo jest ignorancja. :D

Bjoern Shu
30-08-2006, 01:56
Najlepszą metodą na debilsto jest ignorancja. :D

HEHEHE i najlepsza metoda na kradziez jest wyrzucenie delikwenta z serva tak jak to uczynili z toba ;(

Maksim
30-08-2006, 08:09
@Up

:) Widze że gówno wiesz o mojej przeszłości.

August
30-08-2006, 09:22
Scythe 2 - Ordo Fidelis 0

Aug 30 2006, 09:08:04 CEST Killed at Level 124 by Arthas of nebula
and by Vura Soth

Elmer
30-08-2006, 09:55
@up
dokładnie kasztanku :]

I oczywiście pozdro dla internetowych napinaczy.

Bjoern Shu
30-08-2006, 15:44
@Up

:) Widze że gówno wiesz o mojej przeszłości.
;((((((
2-0 dla Scythe
SCYTHE FTW1!!111! -.-'
czekam na open battle =D

Dider Z Rivii
30-08-2006, 22:29
Kaziu zabijaka (22:17)
22:13 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lipek Aldix. He was killed by Friida

Oby tak dalej a wygracie z tymi dupkami :P

August
30-08-2006, 22:36
Scythe 3 - Ordo Fidelis 0

Aug 30 2006, 22:12:41 CEST Killed at Level 93 by Arthas of nebula
and by Friida

Dregar
30-08-2006, 22:47
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD czekam na open battle i filmik z tego. Najgorsze jest to ze ponoc dzis masa w trapie mial deep hp a moj kolega z rl go uhnol i masa tylko dlatego przezyl ... (nie wiem czy to nie kolejna sciema mojego kolegi)
@EDIT
moze wyobraznie mam bujna ale znow sie okazalo ze kolega klamal :P

Naven
30-08-2006, 22:53
Według mnie na żadne open battle się nie zanosi, ponieważ nadal Scythe jest tak jakby w mniejszości.. Najprawdopodobnije będą masslogi ;p

Maksim
30-08-2006, 22:55
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xD czekam na open battle i filmik z tego. Najgorsze jest to ze ponoc dzis masa w trapie mial deep hp a moj kolega z rl go uhnol i masa tylko dlatego przezyl ... (nie wiem czy to nie kolejna sciema mojego kolegi)

Masz bujną wyobraźnię :)

Koronowany rycek
30-08-2006, 23:46
UP@
OOOOown3dh ahhahaha. Riispekt Xd

@Topic

hyhy zobaczymy.. zobaczymy... ;)

Knaak The Sorcerer
30-08-2006, 23:47
@EDIT
moze wyobraznie mam bujna ale znow sie okazalo ze kolega klamal :P

nieeee, to bylo tak ze masa juz padl, ale twoj kolega uzyl animate dead i ozyl ;p

dopiero pozniej go uhnal z deep hp

elezde
30-08-2006, 23:54
gram na nebuli ale jakos nie potrafie się połapać w polityce tego świata, komu w wojnie powinienem kibicować for better nebula ? w ogóle moze ktos coś powie na teamat stron walczących między sobą, co można się po kim spodziewać po wygraniu wojny ? pozdro

Gadziu
31-08-2006, 00:24
gram na nebuli ale jakos nie potrafie się połapać w polityce tego świata, komu w wojnie powinienem kibicować for better nebula ?

Nikomu. Żadna strona w żadnej wojnie nie walczy dla ogółu. Walka "for better xxx" jest tylko chwytem reklamowym żeby zyskać popracie jakiejśtam grupki ludzi. Każdy walczy dla siebie i taka jest prawda ;>

Dedalek
31-08-2006, 01:13
Nikomu. Żadna strona w żadnej wojnie nie walczy dla ogółu. Walka "for better xxx" jest tylko chwytem reklamowym żeby zyskać popracie jakiejśtam grupki ludzi. Każdy walczy dla siebie i taka jest prawda ;>

A czy kazda wojna musi miec jakis szczytny cel?

Gadziu
31-08-2006, 01:44
A czy kazda wojna musi miec jakis szczytny cel?

Nie musi (w zasadzie chyba żadna nie ma). Właśnie to wyjaśniałem panu powyżej.

[ mz ]
31-08-2006, 09:20
Huhu xD czyzby scythe poczatkowo bez szans po dojsciu lapki silvera i vury nabralo wiatru w skrzydla i zamiezalo wygrac xDNo tak, skoro Vura online 24h to jak tu przegrać? Musiałby byc mass log Ordo.

Koronowany rycek
31-08-2006, 10:42
3;0

Gz friida XD

Bjoern Shu
31-08-2006, 13:04
open battle pliz?

djmtv
31-08-2006, 14:59
nie chce nic mowic ale juz jest 3:2

Bjoern Shu
31-08-2006, 15:29
Hespios: Killed at Level 120 by Koqu
and by Shaelion

Chudzierlok: Killed at Level 90 by Masakratus

Heil menz

Webi
31-08-2006, 15:43
reszta sie wylogowala ^.-

Bjoern Shu
31-08-2006, 16:27
reszta sie wylogowala ^.-

bo to jest ich perfekcyjna praca w teamie jak friida powiedzial, LMFAO

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 16:51
Z racji tego, że wylogowałem sie gdzieś pośród zielonej trawy poha a zóltego piasku deserta, jak i mając na uwadze to, iż przyjaciele złodzieja knaaka czają się w pobliżu popiszę sobie z Wami o moim "kozactwie".
Jeśli kozakiem nazywacie człowieka który broni swoich racji, to jest to tylko i wyłącznie Wasz punkt widzenia. Jak wiemy każdy człowiek wyposażony został w odbyt i rozum (no może oprócz Lisa Zapinatora), więc macie prawo sądzić co chcecie. Rozumiem, że ciężko o obiektywizm, każdy z Was ma gdzieś kolegów, a wiadomo, że uczucia często biorą przewagę nad zdrowym rozsądkiem. Prawda jest jednak taka; strony Vanum i Scythe były przeciwne tej wojnie. Wojnie która została wywołana wierzcie lub nie tylko i wyłącznie, ze względu na wygórowane w stosunku do umiejętności ambicje Pana Bartosza, popularnie zwanego "Masakratusem", lub w innych niezależnych kręgach "Rudym Bartoszem". Sama wizja rządzonego świata przez człowieka nieobiektywnego, nieuczciwego, niesprawiedliwego a w dodatku zardzewiałego przypawa mnie o mdłości. Najgorsze jest jednak to, że On mimo wszystkich swoich wad, na tle swoich zakompleksionych kompanów wydaje się być najrozsądniejszy. Ciężko opisać kompleksy jego druchów. Pokazy jego kolegów typu: Alpax, Liedson, czy wreście Knaaki wszyscy grający na Nebuli znają. Dobrze, że to tylko świat wirtualny. Mam wielką nadzieje, że w normalnym świecie wielu z w/w tak naprawdę nie jest debilami, a Tibia to tylko sposób na nudy.
Pozdrawiam,
__
Xaem

Czip
31-08-2006, 17:24
Xaemus jestes moim idolem. Masz u mnie protekcje.

djmtv
31-08-2006, 17:27
@xaemus

ja cie znam tylko z akcji jak na*******asz na vilira
nie wiedziec czemu xD
(fajna zrobiles awanture ze twoi koledzy blokuja dla loituma :O)
pozdor

[ mz ]
31-08-2006, 18:05
Xaemus, właściwie to czym Ty się zajmujesz? Niby 34 lata, ale całymi dniami bąki zbijasz przy tibii. Jakąś rente dostajesz? Czy jeszcze rodzice Cie utrzymują? No chyba, że Twoje źródło utrzymania to sprzedawanie jakiś pierdół na allegro, bo na kogoś z branży IT mi nie wyglądasz. Tak z ciekawości pytam, żeby nie było (;

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 18:20
@xaemus

ja cie znam tylko z akcji jak na*******asz na vilira
nie wiedziec czemu xD
(fajna zrobiles awanture ze twoi koledzy blokuja dla loituma :O)
pozdor

__

Skoro nie wiesz czemu myślę, że warto byś go spytał, czym sobie na to zapracował. Ja od siebie zapewniam, reason był, a nie padł tylko ze względu na swojego brata Fajnego Ludka, którego przed wstąpieniem do Ordo~ zawsze szanowałem. Masa jak wiemy do wprowadzania swojego rządu absolutnego potrzebuje żywych tarcz. Teraz wiadomo jak nisko upadł wyręczając się dzieciakami.
Niechciałbym robić tutaj propagandy w stylu Goebbelsa, tym bardziej, że jestem stroną w konflikcie i mam prawo być stronniczy. Ale skoro jest tak różowo to czemu Sowqu, Ezaqu i Juroqu mimo zniewalającej przewagi Ordo~ opóścili ich szeregi. Uważam, że wiedzą iż sama siła rażenia nie jest wystarczająca do rządzenia światem, a Masakratus dąży tylko i wyłącznie do władzy absolutnej. Nebula to nie Rumunia i sama siła rażenia na nic sie nie zda. Dla mnie Nebulą dalej kieruje Cybe Anth, który niejednokrotnie swoim pacyfistycznym nastawieniem, wręcz wstrętem do przemocy udowadniał, że zgoda buduje a wojna niszczy. Dopóki zdrowie pozwoli i alzheimera brak, nie zamierzam się poddawać. Czego i Wam życzę,
__

Xaem

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 18:35
;965679']Xaemus, właściwie to czym Ty się zajmujesz? Niby 34 lata, ale całymi dniami bąki zbijasz przy tibii. Jakąś rente dostajesz? Czy jeszcze rodzice Cie utrzymują? No chyba, że Twoje źródło utrzymania to sprzedawanie jakiś pierdół na allegro, bo na kogoś z branży IT mi nie wyglądasz. Tak z ciekawości pytam, żeby nie było (;

___

Wiem, że może łatwiej byłoby Ci znieść info, że spaceruję po mieście z miotłą, a w drugiej ręce trzymam Gameboya z załadowanym softem "POCKET TIBIA", ale tak naprawdę znalazłem swoje miejsce na ziemi i daje sobie radę.
Nie handluje na Allegro, nie pracuję w łódzkim pogotowiu, a mimo to sam sobie napełniam lodówkę. CUD??? Nie!! Internet Cafe...
;)

Mimo-vader
31-08-2006, 18:46
Jak to fajnie łączyć przyjemne z pożytecznym :) .

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 18:57
Jak to fajnie łączyć przyjemne z pożytecznym :) .

...a jeszcze jak widzisz jak koło Ciebie pada knaak albo inny pyrokar to prawie jak... orgazm

Webi
31-08-2006, 19:11
Xaem skoro taki powazny probujesz byc na forum, to dlaczego w stylu 10 letniego dziecka bawisz sie w wyzywanie w stylu rudy bartek. Niewazne jak gra, jaki jest twoj przeciwnik, ale lepiej go pokonac na polu walki a nie bawic sie w takie wyzywanie.

Czip
31-08-2006, 19:15
Xaemus daj mi swój autograf blz

Wszyscy z Ordo Fidelis macie hunted od Bubla co jej mONz to Cipsoft

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 19:29
Xaem skoro taki powazny probujesz byc na forum, to dlaczego w stylu 10 letniego dziecka bawisz sie w wyzywanie w stylu rudy bartek. Niewazne jak gra, jaki jest twoj przeciwnik, ale lepiej go pokonac na polu walki a nie bawic sie w takie wyzywanie.

___
Przymiotnik "rudy" w połączeniu z rzeczownikiem "bartek" obrazuje tylko cechy wyglądu zewnętrznego danej osoby. I nijak ma się to jako obraza. Znając Ciebie ze zdjęć Webi wiem, że natura obdarzyła Cię włosami o ciemnym odcieniu. CZY OBRAŻĘ CIĘ słowami: "Ty szatynie" lub "Ty brunecie"?
Jeśli ktoś ma to szczęście i ma włosy koloru rudego i jest z tego powodu nieszczęśliwy co stoi na przeszkodzie, by wsadzić łeb do wiadra ze smołą???????

___
Xaem

Knaak The Sorcerer
31-08-2006, 19:34
huahua, wez xaem idz z tad pomoc kumplom na polu bitwy a nie mass logouty robisz :<

Te twoje teksty nie smiesza nikogo, oprocz garstki ludzi ktorzy asslickowali Cie

to jest poprostu smieszne jak all stoicie w domku xaema i wyzywacie nas, pozniej zabijacie kogos na sneak attack i wszyscy spamujecie fora, a jak przyjdzie co do czego to dajecie mass logout -.-

mozesz sobie pisac o mnie co chcesz, ale tak naprawde gowno wiesz

btw. fajnie sie zabija ludzi z trapped under ass

gdzie jest Hespios ?? zawsze tu cos pisal a dzis ??

Webi
31-08-2006, 19:45
Xaem przeciez dobrze wiesz i ty i ja, ze nie wypowiadacie tego w przyjacielskim stylu, albo jak to ujales obrazujacym cechy zewnetrzne. Twoj koment na tibia.com tez nie ejst ofensywny, no ale coz. ja utrzymam zdanie, ze jak jest ciezko walczyc normalnie to mozna na inne sposoby.
Gdzies tam wyzej napisales, ze nie chces byc Goebbelsem tutaj, ale jednak twoi kompani z gildii pisza na forach je.bac zydow.
Jezeli dalej uwazasz, ze nie jestescie ofensywni to dlaczego dzisiaj rzucales itemki nubom pod warunkiem ze beda krzyczeli je.bac ordo. Kaziu i Trax wrecz zachecali do tego.
I dlaczego kazdy tak potrafi wyzywac z noob charow? Fajnie by bylo zobaczyc kto jest tak glupi i stoi w depo wyzywajac reszte.
Jeszcze gdzies tam pisales ze masz nadzieje ze w rl ludzie sa inni, chcac zaznaczyc roznice miedzy zyciem, a wirtualnym swiatem. Jednak sam w pewnym momencie zatraciles ta granice grozac komus tam w realu? Czyz tibia nie ejst tylko gra?

TeRcIk
31-08-2006, 19:46
___
Przymiotnik "rudy" w połączeniu z rzeczownikiem "bartek" obrazuje tylko cechy wyglądu zewnętrznego danej osoby. I nijak ma się to jako obraza. Znając Ciebie ze zdjęć Webi wiem, że natura obdarzyła Cię włosami o ciemnym odcieniu. CZY OBRAŻĘ CIĘ słowami: "Ty szatynie" lub "Ty brunecie"?
Jeśli ktoś ma to szczęście i ma włosy koloru rudego i jest z tego powodu nieszczęśliwy co stoi na przeszkodzie, by wsadzić łeb do wiadra ze smołą???????

___
Xaem

LOL jak zrobil sie nagle mily uhm... czyzby to ta propaganda w celu pokazania ludzia jacy jestescie " dobrzy " ????

Aff zal mi ciebie bo codziennie wyzywasz nas , naszych rodzicow na nic innego cie niestac.
Robicie chore akcje noob charami w celu zabijania ludzi pod depo " 4fun ". A co powiesz na temat akcji w dp venore jak niby rozdawales " frii items " 2 golden army ? XD wyzuciles je na ziemie a ludzie ktorzy je wzieli to noob chary scythe ? ^^
Narobiles pewnemu kumplowi klopoty a gdy ten zwrocil sie do ciebie o pomoc ( bo przeciez byles wielkim protektorem dla niego ) zaczeles go wyzywac od najgorszych i zasytuje " jak bedziesz odchodzil wyslij mi swoje itemki do venore :) "
dlamnie jestes i zawsze byles dwulicowym czlowiekiem chociaz szanuje cie jako wroga.

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 19:49
huahua, wez xaem idz z tad pomoc kumplom na polu bitwy a nie mass logouty robisz :<

Te twoje teksty nie smiesza nikogo, oprocz garstki ludzi ktorzy asslickowali Cie

to jest poprostu smieszne jak all stoicie w domku xaema i wyzywacie nas, pozniej zabijacie kogos na sneak attack i wszyscy spamujecie fora, a jak przyjdzie co do czego to dajecie mass logout -.-

mozesz sobie pisac o mnie co chcesz, ale tak naprawde gowno wiesz

btw. fajnie sie zabija ludzi z trapped under ass

gdzie jest Hespios ?? zawsze tu cos pisal a dzis ??

__
Po takich jak ty, to ja wsiadam na swoją Kasztanke. Nie jesteś w stanie mi ubliżyć. Przeczytaj może z dwie książki nim zaspamujesz nas kolejnymi wypocinami bez sensu i treści. Wylogowaliśmy się ponieważ Hespios tak nam rozkazał. Wiedział, że padnie i niechciał narażać swoich ludzi. To cechuje prawdziwego przywódce. Wasz zapewne kazałby wam się wyciąć w pień tylko dlatego by ratować swój własny, za przeproszeniem Webiego <rudy tyłek>.

Knaak The Sorcerer
31-08-2006, 20:03
__
Po takich jak ty, to ja wsiadam na swoją Kasztanke. Nie jesteś w stanie mi ubliżyć. Przeczytaj może z dwie książki nim zaspamujesz nas kolejnymi wypocinami bez sensu i treści. Wylogowaliśmy się ponieważ Hespios tak nam rozkazał. Wiedział, że padnie i niechciał narażać swoich ludzi. To cechuje prawdziwego przywódce. Wasz zapewne kazałby wam się wyciąć w pień tylko dlatego by ratować swój własny, za przeproszeniem Webiego <rudy tyłek>.

eh, mnie to nie kosztuje zadnych sil, aby tu napisac cos o tobie

masz 35 lat i grasz w takie gry, zal.pl (nie mam nic do tego w sumie ze grasz, ale wyzywasz kazdego kogo spotkasz na drodze i na koncu mowisz ze masz styl)

Hespios hero :)))

wiesz co, jezeli ty chcesz walczyc tak jak dzis to pokazaliscie to wiecie co mozecie zrobic :)

..pogadac na forum :P

Knaak The Sorcerer
31-08-2006, 20:05
LOL jak zrobil sie nagle mily uhm... czyzby to ta propaganda w celu pokazania ludzia jacy jestescie " dobrzy " ????

Aff zal mi ciebie bo codziennie wyzywasz nas , naszych rodzicow na nic innego cie niestac.
Robicie chore akcje noob charami w celu zabijania ludzi pod depo " 4fun ". A co powiesz na temat akcji w dp venore jak niby rozdawales " frii items " 2 golden army ? XD wyzuciles je na ziemie a ludzie ktorzy je wzieli to noob chary scythe ? ^^
Narobiles pewnemu kumplowi klopoty a gdy ten zwrocil sie do ciebie o pomoc ( bo przeciez byles wielkim protektorem dla niego ) zaczeles go wyzywac od najgorszych i zasytuje " jak bedziesz odchodzil wyslij mi swoje itemki do venore :) "
dlamnie jestes i zawsze byles dwulicowym czlowiekiem chociaz szanuje cie jako wroga.

:) na glupote nie ma rady, Im starsze tym glupsze

Knaak The Sorcerer
31-08-2006, 20:11
hah, bubel to z ciebie wyszedl i niezly szpieg dla szwedow :)

od dzis nie zamierzam sie klocic z toba i innymi wybrykami tibii, bede poprostu czytal :) i postowal fragi jak bedzie mi sie nudzilo

djmtv
31-08-2006, 20:11
@xaemus

jak mozesz to poprosze info czym sobie vilir zasluzyl ;) na priv moze byc nie musisz pisac na forum

a co do wieku w tibii nie ma to znaczenia przynajmniej dlamnie
ale wyzywanie sie nawzajem jest troszke zalosne

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 20:15
eh, mnie to nie kosztuje zadnych sil, aby tu napisac cos o tobie

masz 35 lat i grasz w takie gry, zal.pl (nie mam nic do tego w sumie ze grasz, ale wyzywasz kazdego kogo spotkasz na drodze i na koncu mowisz ze masz styl)

Hespios hero :)))

wiesz co, jezeli ty chcesz walczyc tak jak dzis to pokazaliscie to wiecie co mozecie zrobic :)

..pogadac na forum :P
___
...to widać, że nic cię to nie kosztuje. Ty też będziesz miał kiedyś 35 lat nastąpi to szybciej niż myślisz i stawiam all, że będąc w moim wieku będziesz pracował jako spychacz, koparka lub ciągnik osiowy, gdzieś tam w dalekiej europie. I po 16h pracy dziennie, nie w głowie będzie ci granie.
Ty mały zazdrośniku.
___
Xaem

Webi
31-08-2006, 20:16
Xaem jak zaczales pisac byles taki oficjalny, mily. Jednak sie okazalo ze masz za mala sile argumentow zeby takim dotrwac. Masa sie wami wysluzyl? Nie znam dokladnie skladu scythe, ale kto stamta walczyl? Amfa silver i vura? Dwom ostantim nikt dolaczac nie kazal.

Edit:
A co do itemow, jasne, mozesz robic z nimi co chcesz. Wazne natomiast jest w jakim stylu to zrobisz.

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 20:22
hah, bubel to z ciebie wyszedl i niezly szpieg dla szwedow :)

od dzis nie zamierzam sie klocic z toba i innymi wybrykami tibii, bede poprostu czytal :) i postowal fragi jak bedzie mi sie nudzilo

__
Nic innego ci nie zostaje. Twoje horyzonty nie pozwalają na za wiele. Zostałeś owned i lepiej sobie daj spokój z wojnami słownymi. Ciebie od pługa tak naprawdę oderwać można tylko za pomocą granatu. Nie rozumiem tylko czemu informujesz nas co będziesz robił, przecież nikogo z nas to tak naprawdę nie interesuje. Czyżby mania wielkości..... ??????
__
Xaem

Bjoern Shu
31-08-2006, 20:25
Xaem nie rozumiem Cie na forum starasz sie robic wrazenie super madrego i powaznego gracza wiec powiedz mi dlaczego w grze wyzywasz innych na poziomie 10 latka? nie kapuje..

djmtv
31-08-2006, 20:27
@xaemus
nie wiem raczej ty masz manie wielkosci
skoro sie podniecasz ze masz cafe i mozesz zarabiac i grac
a my bedziemy jezdzic za granice robic 16 h na dzien

a i dalej nie napisales czym sobie vilir zasluzyl
skleroza ?

Knaak The Sorcerer
31-08-2006, 20:29
__
Nic innego ci nie zostaje. Twoje horyzonty nie pozwalają na za wiele. Zostałeś owned i lepiej sobie daj spokój z wojnami słownymi. Ciebie od pługa tak naprawdę oderwać można tylko za pomocą granatu. Nie rozumiem tylko czemu informujesz nas co będziesz robił, przecież nikogo z nas to tak naprawdę nie interesuje. Czyżby mania wielkości..... ??????
__
Xaem

wiesz, gdybym czul sie owned to bym sie nie odzywal

na twoim miejscu zaczal bym myslec na przyszlosc, ahh zapomnialem nie masz juz przyszlosci na tym serwerze :)

over and out

Webi
31-08-2006, 20:30
@upupupup (nie wiem ile postow sie pojawi zanim enter wcisne :D)
Jak sie okazalo troche wyzej, nie tylko w grze wyzywa.

Xaem, piszesz do knaaka nic innego ci nie zostaje, rotfl. On zrobil dokladnie to samo co ty. W ostantim poscie psizac jaki to on jest glupi rowniez napiales co nieco o sobie. A jezeli ktos jest tu owned to wydaje mi sie ze ty, poniewaz pekl twoj image "madrego, doswiadczonego, dojrzalego", jaki probowales miec jeszcze strone czy dwie predzej. Juz nie mowisz takladnie i slodko ze ktos tam ciebie i innych wykiwal na nebuli, jaki to masa jest okropny. teraz twoimi argumentami staja sie teksty rodem z bluzgatora. Na nic wiecej ciebie nie stac?

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 20:37
Xaem nie rozumiem Cie na forum starasz sie robic wrazenie super madrego i powaznego gracza wiec powiedz mi dlaczego w grze wyzywasz innych na poziomie 10 latka? nie kapuje..
__
Być może tego nie zrozumiesz, tibia to gra strategiczna będąc wrogiem publicznym numer jeden, skupiam uwagę na sobie, a reszta może działać. Nawtykałem im tak, że chcąc nie chcąc skupiają swoją uwagę na odwiedzaniu dowolnego pz w którym akurat mam przyjemność się znajdować.
Frag na kimś takim pozwalałby im na dalsze życie bez seksu, przez następne hmmm 10-15lat ;)
___
Xaem

djmtv
31-08-2006, 20:38
@webi
ale to normalne jak komus brakuje argumentow to zaczyna wyzywac
jak narazie xaemus podal nam jeden ze knaak to zlodziej ( bo kilka miesiecy temu zabral d-lance z thalant i sie nie przyznal a wszyscy mysleli ze to elmer)

Bjoern Shu
31-08-2006, 20:39
__
Być może tego nie zrozumiesz, tibia to gra strategiczna będąc wrogiem publicznym numer jeden, skupiam uwagę na sobie, a reszta może działać. Nawtykałem im tak, że chcąc nie chcąc skupiają swoją uwagę na odwiedzaniu dowolnego pz w którym akurat mam przyjemność się znajdować.
Frag na kimś takim pozwalałby im na dalsze życie bez seksu, przez następne hmmm 10-15lat ;)
___
Xaem

ale wogole nie odpowiedziales mi na pytanie..
dlaczego na forum starasz sie pokazac jako powazny itp
a w grze zachowujesz sie jak 10 latek?

Webi
31-08-2006, 20:39
__
___
Xaem

Xaem to nie ty przypadkiem pisales ze dead knaaka czy pyrokara jest dla ciebie jak orgazm?

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 20:45
Xaem to nie ty przypadkiem pisales ze dead knaaka czy pyrokara jest dla ciebie jak orgazm?

Jak będziesz troszkę starszy, to będziesz wiedział, że orgazm orgazmowi nie równy. Spytaj Taty jak to jest z jego przyjaciółką...a jak z Mamą.
___
Xaem

Webi
31-08-2006, 20:50
Rozumiem, ze dead pyro alboknaaka jest dla ciebie jak ten z przyjaciolka?

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 20:53
@webi
ale to normalne jak komus brakuje argumentow to zaczyna wyzywac
jak narazie xaemus podal nam jeden ze knaak to zlodziej ( bo kilka miesiecy temu zabral d-lance z thalant i sie nie przyznal a wszyscy mysleli ze to elmer)
__
Widzę, że nie znasz całej prawdy. Spytaj się knaaka gdzie są itemy Hildaxe.
Razem z Seykotronem vel Jo'bol, okradli go ze wszystkiego co miał.
Wiem Hildaxe to szwed, ale spójrz przez pryzmat tego co by było gdyby okradli Ciebie.

Dedalek
31-08-2006, 20:59
Co do Knaaka to wkoncu sie przyznal i oddal. Resocjalizacja....;). Nie wiem w czym wam moze pomoc obrazanie innych, fragow przez to nie zdobedziecie. Lepiej pokazac jakim sie jest mocnym w walce.

@Xeamus~
Skoro starasz sie pokazac jaki jestes dorosly i madry na forum to po co ich wyzywasz na tibi. Dziwne? Moze 2 ownerow albo rozdwojenie jazni? Wole nie wnikac. Jezeli sluchasz swojego lidera-herosa Hespiosa to ignoruj ich jak on to zrobil.

djmtv
31-08-2006, 21:00
@xeamus

jesli chodzi o hildaxe to moge cos o nim powiedziec
i jakos go nie zaluje po akcji na pohu gdzie go zreszta koqu ubil ;)

August
31-08-2006, 21:01
Kilka(nascie) postow up.

Ze skladu Scythe walczyli: Vura~, Silver~, Xaem~, Hespios, Arthas~, Kyrio, Archer~, Friida, Lapa~, Pan Ciasteczko aka Amfqu no i Ja.

Masa badz co badz wypial sie na nas. My tej wojny nie chcielismy po prostu chcielismy grac. Fakt jego zady nie zawsze nam sie podobaly, ale zawsze dochodzilismy do porozumienia. Wojna wybuchla dlatego ze:
Jedni powiedza ze Scythe to Pa itp itd.
Inni zas powiedza ze wybuchla dlatego ze Masa tego chcial.

Znow kilka(nascie) postow up. (Do Knaaka)
Napisales ze Xaem majac 35 lat i grajac w tibie jest taki i owaki.
Kiedys grali tylko tacy gracze i elemnt RPG byl wazniejszy od expa, skila itp.
Teraz w naszej zeczywistosci kazdy 11 latek moze grac i wlasnie przez takich ludzi niedocenianych w rl. Brzydkich jak Air'Mage rudych jak Bartus krzywdzonych po prostu w rl Tibia schodzi na psy i tacy ludzie chca zadzic.

/Kasztanek. : )

Webi
31-08-2006, 21:05
Casor polowa z tych co wymieniles miala lvle mniejsze od50, takz uwierz i bez nich sytuacja bylaby taka sama. Ja tez jakos tam sie udzielalem, aleo sobie nie powiemjak friida ze walczylem.
A co do tego czyjestem brzydki. Nie jestem gejem, nie msuz ci sie podobac, a jezeli nie ejstem w towim guscie to rpzepraszam.

djmtv
31-08-2006, 21:09
@august
a to jak zwyzywales gohoode to jest przejaw tego klimatu rpg nie ?
i w jakim sensie jestes lepszych od tych 11latkow ?

@xaemus
juz od godziny nie mozesz powiedziec czym sobie vilir zasluzyl :O
obawiam sie ze nie masz jakiegos kontretnego powodu

Webi
31-08-2006, 21:13
aha , zacytuje elmera "pozdro dla internetowych napinaczy" :) po dzisiejszej jakze krotkiej, ale owocnej wymianie zdan chyba nie ma watpliwosci o kim mowa.

djmtv
31-08-2006, 21:23
@up
moze bym uwiezyl gdyby nie to ze juz mialem przejscia z Toba ;) i nic sie nie zmienilo

Elmer
31-08-2006, 21:39
aha , zacytuje elmera "pozdro dla internetowych napinaczy" :) po dzisiejszej jakze krotkiej, ale owocnej wymianie zdan chyba nie ma watpliwosci o kim mowa.

Casor polowa z tych co wymieniles miala lvle mniejsze od50, takz uwierz i bez nich sytuacja bylaby taka sama. Ja tez jakos tam sie udzielalem, aleo sobie nie powiemjak friida ze walczylem.

Nie mam pytań. Chciałbym napisać coś na temat twojej osoby ale biecałem sobie , że nie będe się napinał.

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 21:43
@august
a to jak zwyzywales gohoode to jest przejaw tego klimatu rpg nie ?
i w jakim sensie jestes lepszych od tych 11latkow ?

@xaemus
juz od godziny nie mozesz powiedziec czym sobie vilir zasluzyl :O
obawiam sie ze nie masz jakiegos kontretnego powodu

__
Zagryzając bananem spróbuję Ci to streścić. Vilir zaatakował ludka który miał prota u mnie. Twierdził i do dziś twierdzi, że miał powód. Zapomniał natomiast dać mi znać, zanim go zaatakował, że człowiek który jest protected zrobił mu coś złego. Z opowiadań Wickaniny wiem, że Vilir ma do mnie pretensje o to, że w dzień ostatniego open battle swe-pl zginął, po tym jak zabił mojego noob chara. Szkoda tylko, że nie pamięta, że Boski Tomuś czyli ja nie miałem na to wpływu poprostu wylazłem z temple w momencie kiedy Tert był uprzejmy użyć czaru exori. Sam do cholery się nie zabiłem??

djmtv
31-08-2006, 21:49
@xaemus
aha rozumiem

Xaemus Serigimox
31-08-2006, 21:55

Webi, o ile pamiętam grałeś kiedyś charem Air'Mage, tym samym którym teraz ktoś kradnie loty w kazo. Szanowany Webi dał sobie ukraść chara 100lvl+. Nie był to hack, poprostu podał pasy, zanim dostał pieniądze od kupca. Dobrze, że chociaż od czasu do czasu dają Ci pograć Pyrokarem i Outsiderem.
Ty moj internetowy zapinaczu, napinaczu, pikaczu....

Webi
31-08-2006, 22:02
Pozwole sobie przytoczyc twoje slowa, oczywiscie niedoslownie.
To byl moj char, niekardziony, niesharowany jak twoj, i mam pelne prawo do tego zeby go dac komu chce, prawda?

Dregar
31-08-2006, 22:06
Powiem tak:
Jako osoba "niestronnicza" powiem wam ze pan Xaemus Serigimox do pewnego czasu byl mily i wogule az go "polubilem", po chwili zaczelo mu brakowac argomentow i zaczol was najprosciej bluzgac...
Szczeze mowiac ta wojna nie ma sensu w sumie jak kazda, ale ta jest wyjakowo glupia ... i teraz se mysle ze jak cybe pisal no war love plx to mial racje. Slysze ze scythe was wyzywa a potem Xaemus Serigimox ("pan niewinny") komentuje to ze to nie jest obrazanie kogos innego mowiac ze wolal by nie miec takiego syna jak Knaak (cos w tym stylu) i to wydaje mi sie zalosne... Jestem od ciebie ponad 2x mlodszy i powiem ci tak nie liczac tego ze wypowiadasz sie znacznie ladniej na forum niczym sie odemnie nie ruznisz...

A wlasnie zazdroszcze ci ze masz Cafe xD

djmtv
31-08-2006, 22:14
@up
nie rozsmieszaj mnie z cybe
bo o ile pamietam to 1 napisal ze stoi po stronie friidy a jakos go nie widze w gildi scythe cos sie zmienilo wielki przyjaciel jakos nie ma ochoty teraz brac udzialu w wojnie ? :O friida moze nam powiesz co sie stalo z panem cybe anth ze zmienil zdanie ?

bo dlamnie to najwieksza zagadka tej wojny

Dregar
31-08-2006, 22:23
@djmtv
Ja ci powiem ze cybe jako "najwiekszy przyjaciel" Friidy jako najwiekszy kozak nebuli jako ze chcial huncic shealiona (tak sie pisze?) postanowil nie tracic swojego lvl i byc neutral w tej wojnie... Pewnie dlatego ze Masa mu sie postawil a on nie chce "znow" zmieniac swiata.

@down
moze i jest jednym z najlepszych graczy z calej tibi nie znam jego przeszlosci ale na pewno swoim zachowaniem pokazuje jaki jest zalosny...

orcalle
31-08-2006, 22:23
Jak dla mnie ta woja nie ma sensu jak wczesniej ludzie juz mowili juz nie mowie o zabijaniu sie nawzajem ale o PA ktore zaczelo juz sie na serwerze np air mage ktory wpada sobie do kazz i pisze hunted bo obrazales kogos tam nie wazne ze dopiero sie loglem i nie bylo mnie caly dzien ale jest ok a widzialem ze od jakiegos kola kase wziol 10k za to ze bedzie mogl sobie 54 ms expic bezsens
a Xaemus Serigimox jest jednym z najleszych graczy w tibi ale to moje zdanie i nie zmuszam innych do zmiany pogladow

Bjoern Shu
31-08-2006, 23:22
Jak dla mnie ta woja nie ma sensu jak wczesniej ludzie juz mowili juz nie mowie o zabijaniu sie nawzajem ale o PA ktore zaczelo juz sie na serwerze np air mage ktory wpada sobie do kazz i pisze hunted bo obrazales kogos tam nie wazne ze dopiero sie loglem i nie bylo mnie caly dzien ale jest ok a widzialem ze od jakiegos kola kase wziol 10k za to ze bedzie mogl sobie 54 ms expic bezsens
a Xaemus Serigimox jest jednym z najleszych graczy w tibi ale to moje zdanie i nie zmuszam innych do zmiany pogladow

wooooooooooooooooooooow najlepszy gracz w calej tibii
ja bym cie nazwal asslickerem but w/e

Ola_Petrov
01-09-2006, 03:36
Z tego co wiem to aktualny stan wojny to 3:2 8o jesli mozecie to informujcie o kazdych zmianach ... Szukam teamau na OF ^^

Bjoern Shu
01-09-2006, 12:12
mighty Iscarath
Sep 01 2006, 03:21:06 CEST Killed at Level 86 by Chaja
and by Wizz Lowe

HAHAHAHAHAH!!!!!!!!

Lovah
01-09-2006, 12:42
mighty Iscarath
Sep 01 2006, 03:21:06 CEST Killed at Level 86 by Chaja
and by Wizz Lowe

HAHAHAHAHAH!!!!!!!!

Nebulą zatrzęsła się raz jeszcze.

Wojenny mikser, ot co.

Xaemus Serigimox
01-09-2006, 16:43
Pozwole sobie przytoczyc twoje slowa, oczywiscie niedoslownie.
To byl moj char, niekardziony, niesharowany jak twoj, i mam pelne prawo do tego zeby go dac komu chce, prawda?

__
Ależ, drogi Airz'e jest pewna zasadnicza różnica między - rzucić komuś free items z własnej i nieprzymuszonej woli, a co innego zostać (nie boje się użyć tego słowa) "wydymanym"....
Co się tyczy sharowania, po tym zdaniu nos Twój zapewne powiększył swoje rozmiary, cóż ma to swoje zalety łatwiej będzie Ci walczyć z AKNE.
__
Xaem

Bjoern Shu
01-09-2006, 16:47
__
Ależ, drogi Airz'e jest pewna zasadnicza różnica między - rzucić komuś free items z własnej i nieprzymuszonej woli, a co innego zostać (nie boje się użyć tego słowa) "wydymanym"....
Co się tyczy sharowania, po tym zdaniu nos Twój zapewne powiększył swoje rozmiary, cóż ma to swoje zalety łatwiej będzie Ci walczyć z AKNE.
__
Xaem

doczekam sie odpowiedzi dlaczego na forum jestes taki powazny a w grze jedziesz po ludziach textami 10 latka?

Xaemus Serigimox
01-09-2006, 16:52
Powiem tak:
Jako osoba "niestronnicza" powiem wam ze pan Xaemus Serigimox do pewnego czasu byl mily i wogule az go "polubilem", po chwili zaczelo mu brakowac argomentow i zaczol was najprosciej bluzgac...
Szczeze mowiac ta wojna nie ma sensu w sumie jak kazda, ale ta jest wyjakowo glupia ... i teraz se mysle ze jak cybe pisal no war love plx to mial racje. Slysze ze scythe was wyzywa a potem Xaemus Serigimox ("pan niewinny") komentuje to ze to nie jest obrazanie kogos innego mowiac ze wolal by nie miec takiego syna jak Knaak (cos w tym stylu) i to wydaje mi sie zalosne... Jestem od ciebie ponad 2x mlodszy i powiem ci tak nie liczac tego ze wypowiadasz sie znacznie ladniej na forum niczym sie odemnie nie ruznisz...

A wlasnie zazdroszcze ci ze masz Cafe xD
___
ruznie się ruznie.

Xaemus Serigimox
01-09-2006, 17:03
doczekam sie odpowiedzi dlaczego na forum jestes taki powazny a w grze jedziesz po ludziach textami 10 latka?
Nie mów, że tak długo czekałeś. Podziwiam wytrwałość. :) O ile w grze mam do czynienia z 10 latkami, staram się zniżać do ich poziomu, by zrozumieli w lot o co chodzi. Na publicznym forum tacy jak, np. TY mają więcej czasu by zgłębić sens treści. W przypadku nie zrozumienia mogą przeczytać post raz jeszcze i jeszcze raz i jeszcze, co i tak jak widać w niektórych przypadkach, nie daje oczekiwanych rezultatów. Szansa jednak, została im dana.....
Patrząc jednak na Twój avatar, opis lokalizacji i forum signature wiem, że i tak tego nie zrozumiesz... bo masz może z 10lat.
___
Xaem

Bjoern Shu
01-09-2006, 17:26
Nie mów, że tak długo czekałeś. Podziwiam wytrwałość. :) O ile w grze mam do czynienia z 10 latkami, staram się zniżać do ich poziomu, by zrozumieli w lot o co chodzi. Na publicznym forum tacy jak, np. TY mają więcej czasu by zgłębić sens treści. W przypadku nie zrozumienia mogą przeczytać post raz jeszcze i jeszcze raz i jeszcze, co i tak jak widać w niektórych przypadkach, nie daje oczekiwanych rezultatów. Szansa jednak, została im dana.....
Patrząc jednak na Twój avatar, opis lokalizacji i forum signature wiem, że i tak tego nie zrozumiesz... bo masz może z 10lat.
___
Xaem

soon 18 :(
edit. zmienie specjalnie dla ciebie :)
edit.2 co jest zlego w miejscu lokalizacji?
czlowiek nie musi miec 35 lat zeby zaczac pokazywac swe poglady na temat kraju.. :)

Xaemus Serigimox
01-09-2006, 17:56
soon 18 :(
edit. zmienie specjalnie dla ciebie :)
edit.2 co jest zlego w miejscu lokalizacji?
czlowiek nie musi miec 35 lat zeby zaczac pokazywac swe poglady na temat kraju.. :)

Opisem lokalizacji sugerujesz, że jest Ci źle. Skoro jest Ci źle, to czemu nie próbujesz nic zmienić? Czyżby bezsilność? TAK! Podpowiem Ci więc jak starszy brat, nie okazuj nigdy swojej bezsilności. Ktoś mógłby to wykorzystać.
__
Xaem

Bjoern Shu
01-09-2006, 18:04
Bezsilnosc jestes conajmniej smieszny, zreszta co ma moj opis lokalizacji do twojego dziecinnego zachowania w grze to niewiem :)

Xaemus Serigimox
01-09-2006, 18:33
Bezsilnosc jestes conajmniej smieszny, zreszta co ma moj opis lokalizacji do twojego dziecinnego zachowania w grze to niewiem :)
Tak jak mówiłem jednak nie zrozumiałeś. Jakoś zbytnio mnie to nie dziwi.
Więc, jacy ludzie taki kraj. I zanim zaczniesz kogoś zmieniać wypadało by zacząć od siebie...Przestań być gówniany to może i Polska będzie lepsza.
___
Xaem

djmtv
01-09-2006, 18:55
Więc, jacy ludzie taki kraj. I zanim zaczniesz kogoś zmieniać wypadało by zacząć od siebie...Przestań być gówniany to może i Polska będzie lepsza.
___
Xaem

chcialem tylko powiedziec ze polacy to malkontenci i oportunisci i mamy to we krwi
nawet ty xaemus :)
jestes malkontentem - napierasz jaki to bartek jest rudy i zly a ty jestes dobry :) wogle ordo fidelis sa zli a wy jestescie mega wypas zajebisci
tak samo narzekarz ze to bartek zaczol wojne a wy nie chcieliscie sie bic
wiec sam tez przestan byc gowniany to tez bedzie lepiej :) po prostu zanim zaczniesz na*******ac na innych zacznij od siebie ;) i skonczmy z hipokryzja pozdor ;)

Bjoern Shu
01-09-2006, 19:26
___
Xaem
przestan pierdzielicglupoty ze znizasz sie do poziomu graczy, bo jeden wielki bullshit
zaczynasz rozmowy insultami z innymi graczami natomiast na forum odgrywasz cwaniaczka z madra buzka..

Webi
01-09-2006, 21:20
Bjoern, a jednak ulegles i zmieniles lokalizacje, a raczej ja usunales. A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice. Ale niestety tego watku nie bede rozwijal, bo uwazam ze zejdzie on po prostu na tematy czysto polityczne, a to forum i ten temat raczej do tego typu polemiki nie jest.

Xaem mowisz, zeby nie okazywac bezsilnosci, to czemu to robisz bawiac sie w jakze dziecinne wyzywanie? Ktos to moze wykorzystac... :)

Jezeli po avatarze i lokalizacji stwierdziles, ze Bjoern ma 10 lat, to ja po twoim zachowaniu tutaj, czy tez w grze nie dalbym ci tych 35.

aha, ja tez mam 10 lat i nie boje sie powiedziec POLSKA JEST GOWNIANA i niestety rowniez okaze swoja bezsilnosc, bo w tym momencie zrobic nic nie moge.
I jedyna nadzieja jaka mam w tym kierunku, to taka ze po studiach, ktore mam w planach, nie pozostanie mi po prostu tylko wyjazd z kraju. Ale to wybieganie o dobrych kilka lat w przyszlosc.

Xaemus Serigimox
01-09-2006, 21:39
Bjoern, a jednak ulegles i zmieniles lokalizacje, a raczej ja usunales. A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice. Ale niestety tego watku nie bede rozwijal, bo uwazam ze zejdzie on po prostu na tematy czysto polityczne, a to forum i ten temat raczej do tego typu polemiki nie jest.

Xaem mowisz, zeby nie okazywac bezsilnosci, to czemu to robisz bawiac sie w jakze dziecinne wyzywanie? Ktos to moze wykorzystac... :)

Jezeli po avatarze i lokalizacji stwierdziles, ze Bjoern ma 10 lat, to ja po twoim zachowaniu tutaj, czy tez w grze nie dalbym ci tych 35.

aha, ja tez mam 10 lat i nie boje sie powiedziec POLSKA JEST GOWNIANA i niestety rowniez okaze swoja bezsilnosc, bo w tym momencie zrobic nic nie moge.
I jedyna nadzieja jaka mam w tym kierunku, to taka ze po studiach, ktore mam w planach, nie pozostanie mi po prostu tylko wyjazd z kraju. Ale to wybieganie o dobrych kilka lat w przyszlosc.

__
Skoro twierdzisz Webi, że Polska jest gówniana spróbuj zadać sobie pytanie czemu tak jest. Zresztą najprawdopodobniej nie będziesz sam sobie w stanie odpowiedzieć na to pytanie, więc spróbuję Ci pomóc.
Ponieważ, wasi pradziadkowie byli gówniani, wasi dziadkowie też byli gówniani, rodzice jak trudno się domyślić też są gówniani, i wy też jesteście gówniani. Tylko dlatego w Waszym pojęciu ten Kraj jest gówniany. Typowe narzekanie gównianych nieudaczników, których los jest równie gówniany jak ich przodków, bo nie byli w stanie swojego gównianego życia wziąść we własne gówniane ręce, tylko czekali, aż ktoś inny równie gówniany im coś da. Najlepiej coś nie gównianego...
___
Xaem

Webi
01-09-2006, 21:45
Uwierz, ze nie chodzi tu o moich przodkow, pradziadek, ktory zmarl w roku bodajze 97, bral czynny udzial w II wojnie, takze w jakims stopniu wzial sprawy w swoje rece. Niestety my teraz nie mamy takich mozliwosci. Co do moich rodzicow, czy sa nieudacznikami. Oboje pracuja, zapewnili mi byt, jakis tam start na zycie, wychowali mnie(zaraz ktos madry powie ze za slabo), natomiast edukacja pozostala w moich rekach i uwierz, ze tez nie idzie mi zle a plany mam ambitne. takze samego siebie nie uwazam za nieudacznika. Jednak mimotego wszystkiego znam realia, wiem jaka jest Polska, i jak mlodemu czlowiekowi, czasami nawet po studiach, a bez znajomosci, jest ciezko znalesc prace. Polska w tym momencie to skorumpowany kraj kolesi, gdzie afera goni afere. Dlatego uwazam, ze jest gowniany.
I z mojego punktu widzenia, nie mam zbyt wiele mozliwosci, by sprawic zeby ta Polska nie byla taka jak jest i jak ja widza inni na swiecie, a jedyne co moge zrobic to zmienic mentalnosc, ale tylko i wylacznie swoja. Ale po co robic usmiech do zlej gry skoro wszyscy wiedza i widza jak jest?

Xavery
01-09-2006, 21:55
A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice.

Pozwolisz ze sie wypowiem tylko do tych zdan, nie obchodzi mnie sytuacja na Nebuli, jak dla mnie to sie mozecie tam nawzajem powybijac. Czyli wg ciebie Polska jest "gówniana" moze zechcialbys rozszerzyc nam to pojecie...co wg ciebie jest gownianego w naszej OJCZYZNIE? Opcja wyjazdu za granice...hmmm...nie widze powodu zeby ludzie tacy jak ty mieli zostac w Polsce, skoro jest taka gowniana...( No bo jak by ktos nie wiedzial to za granica jest poprostu raj, placa krocie za obijanie sie calymi dniami).

Nie mam nic do twojej osoby, ale jako Polaka dotknela mnie twoja wypowiedz...

Webi
01-09-2006, 22:04
Pozwolisz ze sie wypowiem tylko do tych zdan, nie obchodzi mnie sytuacja na Nebuli, jak dla mnie to sie mozecie tam nawzajem powybijac. Czyli wg ciebie Polska jest "gówniana" moze zechcialbys rozszerzyc nam to pojecie...co wg ciebie jest gownianego w naszej OJCZYZNIE? Opcja wyjazdu za granice...hmmm...nie widze powodu zeby ludzie tacy jak ty mieli zostac w Polsce, skoro jest taka gowniana...( No bo jak by ktos nie wiedzial to za granica jest poprostu raj, placa krocie za obijanie sie calymi dniami).

Nie mam nic do twojej osoby, ale jako Polaka dotknela mnie twoja wypowiedz...

Ja nie pisalem, ze za granica jest raj, po prostu zarobki sa wieksze. a co w Polsce jest gownianego? Otoz to, znie majac znajomosci badz nie dajac koperty bardzo ciezko jest znalesc prace, nawet wyksztalconym ludziom.
To, zludzie haruja po kilkanasci godizn dziennie, a zarabiaja tyle, ze nie starczy na caly miesiac. W tym momencie, dla mnie jest to kraj bez perspektyw. Uwierz, ze ludzie, przynajmniej ci ktorych znam, nie jade za granice zeby zbijac kokosy. Jada po to by godnie zyc bo niestety Polska nie dala im takich mozliwosci. I mialem na mysli ten aspekt.
Co ejszcz ejs gownianego? Ano to ze powoli zacyzxna sie cenzura, jak w starozytnosci, a partia rzadzaca probuje wprowadzic dyktature:) Jezeli pytasz czemu cenzura, to powiem ze mam na mysli kilka ostatnich afer, jak to np pan z E-ga wysylal kawaly o Kaczynskich i mial wszczete postepowanie rpzeciw niemu. Jeszcze inny przyklad to akcja pewnego portalu internetowego a link do tje akcji to blizejzwyklychludzi.pl
Powiesz, ze malo argumentow, a mi to wystarczy

Xavery
01-09-2006, 22:21
Nie mam znajomosci, ani tym bardziej nie jetsem bardzo dobrze wyksztalcony (narazie :P ) ale na prace nie moge narzekac. A co do polityki to nie bede komentowal...bo tu w sumie nie ma czego komentowac, a jak mnie maja pozniej zamknac to lepiej nie ryzykowac :P

Argumenty masz dobre, a ja tylko 1. Ucieczka nie jest dobrym rozwiazaniem.

P.s. Lepiej nie kontynuujmy tej dyskusji bo, jak juz wspomniales to forum nie jest od tego.

Mimo-vader
01-09-2006, 22:21
Wybaczcie że przerywam waszą kłótnie o to dlaczego Polska jest gówniana, jaki to Xaemus jest niedojrzały jak na swój wiek i wyzwya wszystkich naokoło itp. Jak chcecie sobie nawzajem powrzucać albo coś udowodnić to przenieście się na priva albo na jakiś komunikator ;). Proponuje żebyście pisali tu tylko o tym, co ma bezpośredni związek z wydarzeniami na Nebuli.

Pepit
01-09-2006, 23:24
Hmm co do sytuacji na nebuli ..sam nie opowiedzial bym sie za zadna ze stron OF moim zdaniem osoby z niczym sie nieliczace jak potrafia nawet takiego thiefa jak seykotron do siebie przyjac (na miejscu scythe pozbieralbym all osoby ktore zabito na banshe chocby taka przewaga ludzi czasami pomaga ;) wykorzystalbym poprostu zla reputacje pewnych osob ktore sa w ordo ) a co do scythe niesa lepsi moim zdaniem idioci potrafiacy wołac ze trzeba jebac zydow i nic pozatym .. conajwyzej xaem teraz napisal kilka calych zdan na tym forom o czyms innym

a co do gownianej polski to z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli ktos wie co chce robic w yciu to nawet w polsce dobrze na tym wyjdzie ale pod warunkiem jesli jest dobry w swoim fachu ja np zaraz po studiach znalazlem prace po roku szef niespelnial moich wymagan wiec w ciagu tygodnia znalazlem lepsza oferte zmienilem prace i mam sie dobrze :) ...i to bez zadnych znajomosci lapowek czy czy o czym tam ktos pisal

Oczywiscie moze za granica lepiej placa ale zycie tez jest drorzsze wiec z kasy ktora tam zarobisz bedziesz sie mogl cieszyc chyba dopiero jak wrocisz do polski a to bedzie jednoznaczne z pozuceniem pracy gdzies tam w niegownianym kraju

Bjoern Shu
01-09-2006, 23:31
boze niechodzi tutaj o prace itp
poprostu jesli porownac polske do innych krajow mozna smialo stwierdzic ze to jeden wielki syf i nie bardzo mnie to obchodzi co inni sadza poniewaz mam prawo do wlasnej opinii i nie zmienie jej.
btw. Webi nie zmienilem miejsca lokalizacji? tylko podpis lol

Webi
01-09-2006, 23:47
Hmm co do sytuacji na nebuli ..sam nie opowiedzial bym sie za zadna ze stron OF moim zdaniem osoby z niczym sie nieliczace jak potrafia nawet takiego thiefa jak seykotron do siebie przyjac (na miejscu scythe pozbieralbym all osoby ktore zabito na banshe chocby taka przewaga ludzi czasami pomaga ;) wykorzystalbym poprostu zla reputacje pewnych osob ktore sa w ordo ) a co do scythe niesa lepsi moim zdaniem idioci potrafiacy wołac ze trzeba jebac zydow i nic pozatym .. conajwyzej xaem teraz napisal kilka calych zdan na tym forom o czyms innym

a co do gownianej polski to z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli ktos wie co chce robic w yciu to nawet w polsce dobrze na tym wyjdzie ale pod warunkiem jesli jest dobry w swoim fachu ja np zaraz po studiach znalazlem prace po roku szef niespelnial moich wymagan wiec w ciagu tygodnia znalazlem lepsza oferte zmienilem prace i mam sie dobrze :) ...i to bez zadnych znajomosci lapowek czy czy o czym tam ktos pisal

Oczywiscie moze za granica lepiej placa ale zycie tez jest drorzsze wiec z kasy ktora tam zarobisz bedziesz sie mogl cieszyc chyba dopiero jak wrocisz do polski a to bedzie jednoznaczne z pozuceniem pracy gdzies tam w niegownianym kraju

Wiesz z praca sa wyjatki, ale to nie zmienia faktu ze jest baaardzo ciezko ja znales nawet wyksztalconym ludziom. A co do zagranicy, zycie jest drozsze, ale uwierz ze starcza i jeszcze zdazysz sobie odlozyc.

djmtv
02-09-2006, 02:40
@gowniana polska

ej nie kurde nie moge
w tej kwesti popieram xeamusa w 100%
tak jak mowilem polacy to malkontenci
zamiast narzekac to byscie sie ogarneli troszke i wzieli sprawy w swoje raczki ^^
podniecacie sie zachodem
a popatrzcie kurwa na wschod od nas (Blugaria, Rumunia) jam wam to nic nie mowi to na Afryke i nie pierdolcie ze w Polsce jest zle bo nie jest. Co oni maja powiedziec ?
zastanowcie sie zanim zaczniecie malkontencic ;)
bo nie macie racji :/

pozdor

Webi
02-09-2006, 11:50
Wzialem sprawy w swoje rece, ucze sie. Wiecej nie moge :) chyba ze dojde do Mlodziezy Wszechpolskiej i bede walczyl o lepsza Polske :D:D Wiem, z Polacy marudza, ale Polacy sami wybrali PiS i obecny rzad. Zdarza sie.
A co do marudzenia, uwazam, ze jak narazie Polska to kraj bez przyszlosci, a Ci co pracuja na Wiejskiej jak narazie nie daza do polepszenia naszego bytu, tylko do zdominowania samorzadow lokalnych, takze narazie lepiej nie bedzie.

Co do Maksima, to wez moze kolego nie chwal sie juz swoim intelektem. Zastanawia mnie powod takiej Twojej postawy :) Bo raczej w czasie wojny Polacy byli tak samo pietnowani jak Zydzi,inie rpzez Zydow tylko przez Niemcow.

August
02-09-2006, 11:54
@Up.

Po prostu: Zyd to frajer zyd to buc zyje poto by go tłuc!

Dregar
02-09-2006, 14:01
@Up

Rasista -.- to powiedz mi chociaz co ci zyd zrobil widziales zyda na oczy O.o
pobil cie? udezyl? zabil ci kogos z rodziny? niee ... wiec o co wam chodzi tylko o to ze troszke inaczej wyglada ... aff nie rozumiem was

Webi
02-09-2006, 14:11
mysla, ze sa cool i trendy :)

Bjoern Shu
02-09-2006, 16:54
Ja tam nie jestem antysemitą. Mój dziadek np. był w Auschwitz. Siedział tam jakieś 3 lata. Był umieszczony na pierwszym piętrze po lewej od bramy w wieżyczce strażniczej i obsługiwał CKM....
Całe życie jednak twierdził, że strzelał tylko do rudych.
__
Xaem

ale ty masz poczucie humoru DAMN!

Ola_Petrov
03-09-2006, 07:34
Zamiast rozmawiac co sie dzieje na serverz (od tego jest ten temat) To sie klócicie i jedziecie po Xaem~ Ja nic do niego nie mam ale moglibyscie sie uspokoic albo zrobic solo w grze ;)
~
Scythe go to winn !:cup: :cup:

Bjoern Shu
03-09-2006, 11:52
"we don't want got owned in open battle"
slowa jednego z memberow scythe, lmao :D
chyba nie bedzie open :(

Webi
03-09-2006, 13:26
Czyzby hespios mial bana tutaj? Jak widac nei tylko mi nie podoba sie jego antysemityzm ;p

Brzydal
03-09-2006, 13:39
Dlaczego wszyscy Polacy twirdza ze Szwedzi to PA, w swojej karierze gralem na wielu serwerach... Nie wazne kto rzadzil, Power Abusing zawsze byl obecny i tego elementu nie dalo sie wyeliminowac. Nawet jesli Polacy przejmuja wladze na serwerze, to z reguly jest tylko gorzej, niz bylo...
Moze w waszym przypadku bedzie inaczej...

Pozdrawiam.

BOtter
03-09-2006, 15:31
@Up

Rasista -.- to powiedz mi chociaz co ci zyd zrobil widziales zyda na oczy O.o
pobil cie? udezyl? zabil ci kogos z rodziny? niee ... wiec o co wam chodzi tylko o to ze troszke inaczej wyglada ... aff nie rozumiem was

Jak już wspomne ( religijnie ) żydzi ukrzyżowali Jezusa Chrystusa, to jednak komuś mogło to się nie spodobać...

@Kamil ty zły chłopcze !! :D

/Botter

Xaemus Serigimox
03-09-2006, 15:50
Jak już wspomne ( religijnie ) żydzi ukrzyżowali Jezusa Chrystusa, to jednak komuś mogło to się nie spodobać...

@Kamil ty zły chłopcze !! :D

/Botter

Zapomniałeś jednak o tym, że on sam też był żydem. Więc wycieli swojego. Podobnie jak Seykotron - Fajnego Ludka. Coś w tym musi być...
__
Xaem

Xaemus Serigimox
03-09-2006, 15:54
Czyzby hespios mial bana tutaj? Jak widac nei tylko mi nie podoba sie jego antysemityzm ;p

__
Czyżby, Air dostałeś swojego nie kradzionego, nie sharowanego hahahah chara back?

Xaemus Serigimox
03-09-2006, 16:02
"we don't want got owned in open battle"
slowa jednego z memberow scythe, lmao :D
chyba nie bedzie open :(

;( Mi wiewiórki doniosły, że Bartosz siedzi na LAN z Wicka i Koqu. Taki mini LAN po polsku. Bartosz operuje strzałkami, Koqu wciska hotkeye a Wicka bawi się złotą myszką Bartka.

djmtv
03-09-2006, 16:22
xeamus znasz taka funcje jak edit D? a nie walisz 3 posty pod rzad xD
nie no boski 34letni polski inteligent nie daje rady ;)
to mala lekcja xD
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
mam tez 2
ale narazie Ci nie potrzebna

tak to fakty ze ludek padl bo przykozaczyl zreszta all jest na tibia.com

BOtter
03-09-2006, 16:42
;( Mi wiewiórki doniosły, że Bartosz siedzi na LAN z Wicka i Koqu. Taki mini LAN po polsku. Bartosz operuje strzałkami, Koqu wciska hotkeye a Wicka bawi się złotą myszką Bartka.

HAHAHAHHAH xDDD
Ale ty jestes koles :D

@Drugi Hegesistratos ^^

Xaemus Serigimox
03-09-2006, 17:57
to mala lekcja xD
mam tez 2

___

1. Na twoim tle każdy jest inteligentem nawet Lis Zapinator.

BOtter
03-09-2006, 19:58
to mala lekcja xD
mam tez 2

To ty pewnie Bartek jesteś !!

djmtv
03-09-2006, 22:55
___

1. Na twoim tle każdy jest inteligentem nawet Lis Zapinator.

nie lis nie

Bajojek
04-09-2006, 12:11
Ja nie moge juz z wami !! Wy nooby !! POLACY TO MASZYNY DO EXPIENIA !! PHYREXIANIE ODESZLI BO MIELI DOSC NUDNEJ WOJNY Z POLAKAMI W KTOREJ WYGRYWALi !! -.- A po 2 polaków bylo troszke za duzo ;/ jakby bylo tyle samo polaków co szwedów to phy gorą :) I tak Phy bylo the best :* Pozdro :)

BOtter
04-09-2006, 14:59
POLACY TO MASZYNY DO EXPIENIA !!
W ilu ownerów?

jakby bylo tyle samo polaków co szwedów to phy gorą :) I tak Phy bylo the best :*
Jakby było 100 polaków czy tam ilu vs 50 szwedów, to by i tak polacy przegrali -.-
MY SIĘ NADAJEMY DO WALKI Z BR!!
Tylko...

August
04-09-2006, 21:45
@UP
Jakos na tym servie wygralismy ostateczna rozgrywke ze szwedami...

@2UP
Jestes idiota.

Lovah
04-09-2006, 22:38
@UP
Jakos na tym servie wygralismy ostateczna rozgrywke ze szwedami...

@2UP
Jestes idiota.

Bez obrazy, ale ilu było 60+ w Phy~ w ostatecznej rozgrywce? Dziesięciu?

Pepit
05-09-2006, 01:51
Bylo ich dosc sporo a gdyby nierobili takiego hamskiego PA wczesniej to moze bylo by ich wiecej a moze niebylo by wtedy wojny wogule ...tak czy inaczej w open batel dostali po dupie tak jak trzeba i sie wyniesli na szczescie xD

Miedziany_Rudzielec
05-09-2006, 08:13
Nie we wszystkich open battle Phy przegrało. Przykładem jest bitwa obok AB gdzie zginęło parę osób z Rebirth. Drugim przykładem jest bitwa w Ankrahmun.
Według mnie było to spowodowane złym sposobem dowodzenia przez lidera gildi Rebirth. Podobna sytaucja jest obecnie, W Scythe jest nieliczna grupa weteranów którzy jak widać posiadają dobrego lidera i zgranie. Ordo~ natomiast ma przewage liczebną której zresztą nie wykorzystują. Poza tym Ordo~zaczeło rekrutować co odrazu daje sie zauważyć jako brak pewności w zwycięstwo a nawet już jako stan agonii.

Bjoern Shu
05-09-2006, 08:34
Nie we wszystkich open battle Phy przegrało. Przykładem jest bitwa obok AB gdzie zginęło parę osób z Rebirth. Drugim przykładem jest bitwa w Ankrahmun.
Według mnie było to spowodowane złym sposobem dowodzenia przez lidera gildi Rebirth. Podobna sytaucja jest obecnie, W Scythe jest nieliczna grupa weteranów którzy jak widać posiadają dobrego lidera i zgranie. Ordo~ natomiast ma przewage liczebną której zresztą nie wykorzystują. Poza tym Ordo~zaczeło rekrutować co odrazu daje sie zauważyć jako brak pewności w zwycięstwo a nawet już jako stan agonii.

czesc xaemus,kyrio albo ktory z tej waszej suuuuuuuuuper gildii byl tak zalosnie zabawny by zrobic wlasnie taki nick? zal mi was.

Miedziany_Rudzielec
05-09-2006, 15:02
czesc xaemus,kyrio albo ktory z tej waszej suuuuuuuuuper gildii byl tak zalosnie zabawny by zrobic wlasnie taki nick? zal mi was.

A co nick ma do tego co napisałem? Nick mogę mieć taki jaki chcę a jeżeli tobie brakuje argumentów to już twój problem. Poza tym nie jestem z gildi Scythe i staram się być obiektywny. A jeżeli ty jesteś z Ordo~ to możesz sie pochwalić nickiem i zaprezentować nam swoje argumenty. Czekam na nie z niecierpliwością.

Xaemus Serigimox
05-09-2006, 15:38

Ekhem.
Kochany Bjoernie Shu,
Mi Ciebie nie jest żal. Z drugiej jednak strony te Twoje prymitywne, wręcz znamionujące postępującą ociężałość umysłową, ubliżąjące mojej i moich przodków inteligencji wypowiedzi budzą żal w sercu.
__
Xaem

Lovah
05-09-2006, 15:56
Bylo ich dosc sporo a gdyby nierobili takiego hamskiego PA wczesniej to moze bylo by ich wiecej a moze niebylo by wtedy wojny wogule ...tak czy inaczej w open batel dostali po dupie tak jak trzeba i sie wyniesli na szczescie xD

Faldt Wizz Bax Sqeensy Congo Avara Xondrius Wyrius Waritor Hank (no pacc chyba) Xiahev

rzeczywiscie bardzo sporo, przeciwko ekipie jaka mialo rebirth.

Pepit
05-09-2006, 17:47
Niepamietam wszystkich ale w phy walczyli przeciw nam tacy ludzie jak Avara.Babi Gant,Chaja, Elder Bobby, Fuvezy, Hellux Nifok, Jilixi, Kna Vaxst, Lise Lashes, Macke Newmountain, Marvek, Royal Faldt, Sqeensy, Starprinze, Stor nose ,Sudish. Wizz Lowe, Wyrius , Xiahev, Xondrius, Zantero Luturin Baxter ..dolicz sobie jeszcze tych co pominolem...bo zapomnialem

Uszatek_Jacek
05-09-2006, 17:50
Ekhem.
Kochany Bjoernie Shu,
Mi Ciebie nie jest żal. Z drugiej jednak strony te Twoje prymitywne, wręcz znamionujące postępującą ociężałość umysłową, ubliżąjące mojej i moich przodków inteligencji wypowiedzi budzą żal w sercu.
__
Xaem

eh co poradzic ze xaemus jest inny :>
Sa ludzie i krzesla

Lovah
05-09-2006, 18:01
@pepit
Sudish = congo
a poza tym ja mówie o 60+, a nie o wielkich fajterach z 50 lvlem :p

Odnosnie 'uszatego' wygladu pewnego Jacka, to ja do niego nic nie mam, na odstajace uszy nie mogl miec wplywu, jeszcze jakby ktos sie chcial dopier...... do okularów, to na to zapewne też.

Ja tam w jego wygladzie nic zlego nie widze.

/always yours Lovah ;)

I-me-hause
05-09-2006, 18:21
Scythe - jestescie najlepsi, oby scie wygrali tego wara bo jush nie moge wytzymac z ordo. Xaemus jestes wystrzalowy, dowaliles im !!!!!!!!!111 naprawde ty to jestes, chcial bym bardzo zebys byl mojm ojcem

Ordo - jestescie bandom debili bez muzgu lepiej pomyslcie 10000000000 razy zanim cos zrobicie bo mi sie juz no poprostu nie chce widziec co robicie. idzdzie do szkoly bo jush naprawde przesadzacie, ten gupi skaywolker mje z exitem probowali zdedzic ale wam sie nie udaluo

HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_

Pssss xaemus moge do ciebie muwic wujku?????????///

mugl by mi ktos wyslac boh off haste????? proshe
Przyjazny Pedal'ek / Rookguard

Xaemus Serigimox
05-09-2006, 19:06
eh co poradzic ze xaemus jest inny :>
Sa ludzie i krzesla

Siema krzesło co tam??

Uszatek_Jacek
05-09-2006, 19:20
Siema krzesło co tam??

tato ratuj pk chce mi uszy upierdolic ;( ;(

Koronowany rycek
05-09-2006, 21:10
Co za burdel powstal na tej nebulii.

OF sa neutralni w stosunku do Phy..

Czyzby jak to dobrze ktos z rodziny "fear" powiedzial "Zli chlopcy zawsze wracaja ?".Zobaczymy tym razem, mam nadzieje, ze przez ta wojna Scythe vs OF nie odejdzie znowu rzesza ludzi jak to bylo za czasow Swe.

Pozyjemy zobaczymy =)

Dregar
05-09-2006, 21:13
Taa ta forum sie zrobilo wielkim syfem nie zebym nazekal czy cos ale z tego co widze tu na forum to zaczynam myslec ze poczatkowa mysl ze jak bedzie zadzilo scythe to bedzie lepiej niz z masa i pyro to teraz mysle ze chyba nebula nie ma przyszlosci za ich zadow

Webi
05-09-2006, 21:36
lol, phyrexian nie wroci, bo maja sie dobrze na pandorii takze nie macie sie co martwic :)

Xaemus Serigimox
05-09-2006, 21:37
Co za burdel powstal na tej nebulii.

OF sa neutralni w stosunku do Phy..

Czyzby jak to dobrze ktos z rodziny "fear" powiedzial "Zli chlopcy zawsze wracaja ?".Zobaczymy tym razem, mam nadzieje, ze przez ta wojna Scythe vs OF nie odejdzie znowu rzesza ludzi jak to bylo za czasow Swe.

Pozyjemy zobaczymy =)

__

To napewno nie ostatnia niespodzianka, jaką Świński Blondyn Bartłomiej nam przygotował

Bjoern Shu
06-09-2006, 00:00
ladnie sie starasz xaemus ale nigdy nie sprawisz bym czul sie niewiem urazony?
powiem Ci jedno ze twoje zachowanie jest conajmniej zalosne jak na twoj wiek..
zrzuc ta maske forumowego kozaczka i zrob cos w wojnie lepiej..
bo jak narazie to wam cos nie idzie ownowanie Ordo~

Mimo-vader
06-09-2006, 07:25
No bo raczej ciężko zabić kogoś, kto stoi w dp nie ? Większość członków obu gildi, loguje się na chwile postoi w dp i wylogowywuje się. Wojna trwa już około tygodnia (?) a jest dopiero 5 fragów. Obie gildie są teraz ostrożne i nie chcą tracić głupich fragów.

Bjoern Shu
06-09-2006, 08:12
Open batlle nie moge sie doczekac, ale pewnie nigdy nie bedzie :(

Xaemus Serigimox
06-09-2006, 23:02
WEEEEEEEEBI, twój char sie popsuł ;) 7 lvl w jeden dzień. Pure PG!

Miedziany_Rudzielec
07-09-2006, 13:46
ladnie sie starasz xaemus ale nigdy nie sprawisz bym czul sie niewiem urazony?
powiem Ci jedno ze twoje zachowanie jest conajmniej zalosne jak na twoj wiek..
zrzuc ta maske forumowego kozaczka i zrob cos w wojnie lepiej..
bo jak narazie to wam cos nie idzie ownowanie Ordo~

Scythe wygrywa we fragach 3:2 a podobno to gildi Ordo~ma przewagę liczebną i levelową. Czyli rozumiując logicznie to Ordo~powinno ownować Scythe xD ale tak jak to doskonale ująłeś nie wychodzi im to jak narazie.

Uszatek_Jacek
07-09-2006, 14:59
Scythe wygrywa we fragach 3:2 a podobno to gildi Ordo~ma przewagę liczebną i levelową. Czyli rozumiując logicznie to Ordo~powinno ownować Scythe xD ale tak jak to doskonale ująłeś nie wychodzi im to jak narazie.

Tak ale gdyby scythe wogole wyszlo na opena to byla by masakra a jak oni potrafia tylko snejk ataki robic i s*******ac jak cholota dziecki like akcja z hughym gdzie po zalogowaniu ordo scythe uciekalo gdzie po padnie a churdzierlok i hespios niezdazyli. n/c

Gogo Ordo wiem ze jestescie lepsi od scythe wieze w was :D

Miedziany_Rudzielec
07-09-2006, 15:19
Tak ale gdyby scythe wogole wyszlo na opena to byla by masakra a jak oni potrafia tylko snejk ataki robic i s*******ac jak cholota dziecki like akcja z hughym gdzie po zalogowaniu ordo scythe uciekalo gdzie po padnie a churdzierlok i hespios niezdazyli. n/c

To tylko pokazuje że myślisz jak prymityw. Widać że twój poziom inteligencji i myślenie strategicznego jest mniejszy niż 0. Open battle jest to najłatwiejszy element wojny i gdy widzę sposób twojej wypowiedzi(bełkotu) odrazu widać że nie należysz do grona doświadczonych graczy.A co do open battle, żebyś sie nie zdziwił jeżeli to oni zrobią masakre Ordo~.

Webi
07-09-2006, 15:19
WEEEEEEEEBI, twój char sie popsuł ;) 7 lvl w jeden dzień. Pure PG!

sam go bilem :)

Bidus
07-09-2006, 15:30

dlaczego jedna, od razu 2 wieze w nich!!!

Miedziany_Rudzielec
07-09-2006, 15:36
dlaczego jedna, od razu 2 wieze w nich!!!

Uszatek Owned :D

Uszatek_Jacek
07-09-2006, 19:00
Uszatek Owned :D

Nigdy nieczuje sie own3d :D

Miedziany_Rudzielec
07-09-2006, 19:12
Nigdy nieczuje sie own3d :D

To, że ty nieczujesz się owned to nie znaczy, że nie zostałeś zownowany.

Uszatek_Jacek
07-09-2006, 19:37
To, że ty nieczujesz się owned to nie znaczy, że nie zostałeś zownowany.

wiem czemu tak mowisz heh... niestety co mam poradzic ze czujesz sie owned od dziecka :(

Koronowany rycek
07-09-2006, 20:10
@Uszaty
prosze zmien avatar, bo to ponizej godnosci wrecz graniczace z zenada-.-

Chcialbym abys go zmienil, ja cie nie zmusze ale ... nie zachowuj sie jak dzieciak.

@Topic

No chlopaki, jak narazie to wojna jest w martwym punkcie

Xaemus Serigimox
07-09-2006, 20:38
wiem czemu tak mowisz heh... niestety co mam poradzic ze czujesz sie owned od dziecka :(

Na Twoim miejscu, z Twoimi zdolnościami, Twoim umysłem i zachowaniem powinieneś dziękować naszym władzom, że w Polsce eutanazja jest zakazana. Znam Cię tylko via [email protected], Twoi rodzice znają Cię dłużej i napewno jedyne co ich powstrzymało przed wrzuceniem Cię do kloaki, było takie a nie inne ustawodawstwo w Polsce. Innego wytłumaczenia nie ma. Mam nadzieję, że chociaż to doceniłeś i kochasz ich swoją trędowatą miłością osoby niepełnosprytnej. A ja ze swojej strony dodam, że z każdym dniem uczę się więcej. Myślałem, że dane mi było już poznać wszelkiej maści debili.....byłem uprzejmy tkwić w błędzie.
___
Xaem

Bidus
07-09-2006, 21:03
@up
siema ziom:* jak sie czyta twoje posty to zaczyna czlowiekowi brakowac jedynego i slusznego gc...

a co do debili, z ktorymi meczysz sie na tym forum jak don kichot z wiatrakami...
lepiej z takimi nie dyskutowac, najpierw Cie sprowadza do swojego poziomu a potem pokonaja doswiadczeniem ;(

Bjoern Shu
07-09-2006, 22:49
@uszaty jacek
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
uwazam ze to bezczelnosc dac czyjes zdjecie jako avatar, no ale coz bywa xDDDDD

Ola_Petrov
07-09-2006, 23:53
Znowuuu awantury no ludzie uspokojcie sie troche...
jest 3:2 dla mnie moze juz byc tak do konca ...:confused:

Balthasar
08-09-2006, 16:34
Bjoern, nie widze powodu by cieszyć się z posiadania w gildii takiej osoby. Domyślam się, że wiesz kto to jest. Nie karanie go za to pokazuje tylko wasz poziom. To samo tyczy się Miedzianego Rudzielca. Swoją drogą śmianie sie z takich rzeczy i przejmowanie tym było aktualne na początku podstawówki, więc wątpie by Jacek/Bartek sie tym przejął.

Miedziany_Rudzielec
09-09-2006, 08:20
A z czego wywnioskowałeś ten motyw? Z książki dla akwizytorów? A Xaem cię najlpiej podsumował xD, poprostu nic do dodania.

Webi
09-09-2006, 23:15
Open battle
7:1 dla ordo

Deady scythe:

Castor Greey aka August Sep 09 2006, 22:21:28 CEST Killed at Level 97 by Koqu
and by Hughy

Celandia Sep 09 2006, 22:23:50 CEST Killed at Level 93 by Masakratus
and by Wickanina

chudzierlok Sep 09 2006, 22:23:00 CEST Killed at Level 90 by Masakratus
and by Wickanina

Estana Sep 09 2006, 22:21:57 CEST Killed at Level 72 by Masakratus
and by Koqu

Vukios Sep 09 2006, 22:55:23 CEST Killed at Level 92 by Thor Eter
and by Wickanina

Pan ciasteczko Sep 09 2006, 22:22:14 CEST Killed at Level 100 by Masakratus
and by Wickanina

Morrderca Sep 09 2006, 22:20:50 CEST Killed at Level 85 by Wickanina

Deady Ordo

Koqu Sep 09 2006, 22:26:58 CEST Killed at Level 139 by Masakratus
and by Arthas of nebula

August
09-09-2006, 23:22
No coz tak chcieli ludzie opena no i byl. Niestety 7:1 w dupe. Do zobaczenia na nastepnym razem. : )

Bjoern Shu
10-09-2006, 00:16
Scythe zrobilo massloga i co? a toć niespodzianka ! ordo sie lognelo :(:(

Gadziu
10-09-2006, 00:26
pwned, eh?

August
10-09-2006, 08:05
Scythe zrobilo massloga i co? a toć niespodzianka ! ordo sie lognelo :(:(

Mylisz sie, oni byli zalogowani.

Sid Domestos
10-09-2006, 14:31
Macie jakies filmylub ssy? :>

Bjoern Shu
10-09-2006, 18:22
:(

August
11-09-2006, 22:04
Koqu ded.

: )

Lovah
11-09-2006, 22:16
Koqu ded.

: )

Trochę ma pecha, w ciagu 3 dni dwa razy paść.

No, ale wojna to wojna...

Bjoern Shu
11-09-2006, 22:18
dead*
snack attack?

Dedalek
11-09-2006, 23:04
Scythe zrobilo 4 fragi w 2 tygodnie(??), a Ordo 7 w pol godziny. Open battle r0x ^^. Scythe juz pokazalo na co ich stac w open battle, pozostaly im tylko snejki. Tak jeszcze chyba nikt wojny nie wygral i nie wygra. :)

Lovah
12-09-2006, 15:46
Scythe zrobilo 4 fragi w 2 tygodnie(??), a Ordo 7 w pol godziny. Open battle r0x ^^. Scythe juz pokazalo na co ich stac w open battle, pozostaly im tylko snejki. Tak jeszcze chyba nikt wojny nie wygral i nie wygra. :)

Aurea? Wiesz ile było snejków zanim FAG wygral 1sza bitwe?

Dedalek
12-09-2006, 17:58
@Up
FAG jeszcze nie wygral wojny. Chociaz wojna na Auerze jest troche podobna do wojny na Nebuli. Jest Bartek, jest imprezka xDD, tak samo na Auerze, jest Liam, jest imprezka.

Bjoern Shu
12-09-2006, 21:13
Nic dziwnego, że nosisz przydomek Skywalker. W końcu cepem się nie urodziłeś jak knaak. Tylko młotem. ROM na Aurea nie istnieje. To samo co czeka Ordo jak Ludy Baltek będzie robił questa na outfit w rl i uda się na miesięczną kurację do kosmetyczki celem naprawy ryja.
_
Xaem

kolejny zalosny post napisany przez "doswiadczonego i powaznego 30-latka"
zal mi Ciebie
<teraz masz czas na mydlenie oczow piekna gadka>

Dedalek
12-09-2006, 21:28
Nic dziwnego, że nosisz przydomek Skywalker. W końcu cepem się nie urodziłeś jak knaak. Tylko młotem. ROM na Aurea nie istnieje. To samo co czeka Ordo jak Ludy Baltek będzie robił questa na outfit w rl i uda się na miesięczną kurację do kosmetyczki celem naprawy ryja.
_
Xaem

Czy ja w moim poscie Cie obrazalem?? Zaczynam sie sie zastanawiac czy ty naprawde masz te 34 lata czy to poprostu masz kompleksy zwiazane z twoim wiekiem i czujesz wewnetrzna potrzebe dodania sobie kilkudziesieciu lat.

Co do "Ludego Baltka". Ty taki piekny jestes?? Szkoda, ze Cie w Miss World 2006 nie widzialem.

Skoncz lepiej pisac na tym forum bo z kazdym Twoim postem wydaje mi sie, ze jestes coraz głupszy. I chyba nie tylko ja mam takie spostrzezenia.

Lynx
12-09-2006, 22:24
Ta wojna zaczela sie przez Mase...
Wbił wiekszy levelek:D i zaczał szpanować bijac all kto mu sie postawil.. przykład Kaziu:D oprócz tego jego gildia huncila lov levleli ;( np. Gildia Street Hooligans
narazie ta wojne wygrywaja ordo ale tlyko dlatego ze maja wiecje ludiz w gildi i wieksze lvle... wszystko sie jescze moze zmienic:D

Xaemus Serigimox
13-09-2006, 10:22
Czy ja w moim poscie Cie obrazalem?? Zaczynam sie sie zastanawiac czy ty naprawde masz te 34 lata czy to poprostu masz kompleksy zwiazane z twoim wiekiem i czujesz wewnetrzna potrzebe dodania sobie kilkudziesieciu lat.

Co do "Ludego Baltka". Ty taki piekny jestes?? Szkoda, ze Cie w Miss World 2006 nie widzialem.

Skoncz lepiej pisac na tym forum bo z kazdym Twoim postem wydaje mi sie, ze jestes coraz głupszy. I chyba nie tylko ja mam takie spostrzezenia.
Jak mogłeś mnie widzieć w "Miss WORLD" cepie i młocie skoro to są wybory w szeregach płci żeńskiej. Czasami zdarzy się tranwestyta, sprawdź lepiej wtedy czy twój tato dalej siedzi na couch czy może rozpoznasz w TV znajome rysy ukryte zgrabnie za makijażem. DURNIU

Dziub'ek
13-09-2006, 15:45
Zaczynam gre na tym servie mam nadzieje ze zaczynanie od zera nie bedzie bledem... pozdrawiam... do zobaczenia w grze:)

Zembol91
13-09-2006, 17:58
Zaczynam gre na tym servie mam nadzieje ze zaczynanie od zera nie bedzie bledem... pozdrawiam... do zobaczenia w grze:)

hah. na azure nawet sie nie pokazuj bo juz dzisiaj nawet dostales 2 sd....
mowilem zebys mnie nie wkorwial ;]

a nie wiem czy to zaczynanie od zera. no 23 lvl wkoncu miales <lol2> hah

Dedalek
13-09-2006, 23:08
Jak mogłeś mnie widziesz w "Miss WORLD" cepie i młocie skoro to są wybory w szeregach płci żeńskiej. Czasami zdarzy się tranwestyta, sprawdź lepiej wtedy czy twój tato dalej siedzi na couch czy może rozpoznasz w TV znajome rysy ukryte zgrabnie za makijażem. DURNIU

Przez Twoje posty popadne w samouwielbienie. Mam 100% pewnosci ze jestem inteligentejszy i lepiej wychowany od conajmniej jednego 34 latka xDD. Az tak bardzo przeraziles sie PRAWDĄ???? Smutne : (

Xaemus Serigimox
14-09-2006, 15:05
Przez Twoje posty popadne w samouwielbienie. Mam 100% pewnosci ze jestem inteligentejszy i lepiej wychowany od conajmniej jednego 34 latka xDD. Az tak bardzo przeraziles sie PRAWDĄ???? Smutne : (
Ja nawet mam 200% pewności, że jesteś cyt. "INTELIGENTEJSZY" odemnie, mojej żony, syna a nawet mojego psa - burka.
Twoja INTELIGENTEJSZOSC jest wprost-proporcjonalna do słomy która wyłazi tobie z sandałów.

Człowieku inteligentejszy.

Dedalek
14-09-2006, 15:14
Kazdy popelnia blędy. Ops zapomnialem, ze ty ich nie robisz. Jestes przeciez DOSKONALYM 34 latkiem. A jakbys nie zrozumial, to chodzilo mi o "inteligentniejszy".;)

Xaemus Serigimox
14-09-2006, 15:22
Kazdy popelnia blędy. Ops zapomnialem, ze ty ich nie robisz. Jestes przeciez DOSKONALYM 34 latkiem. A jakbys nie zrozumial, to chodzilo mi o "inteligentniejszy".;)
Jedyne co pragnę zauważyć to to, iż ludzie dzielą sie na inteligentnych i INTELIGENTEJSZYCH. Dobrze, że znasz swoje miejsce na ziemi. I nie chcę wiedzieć jakie masz IKU

Dedalek
14-09-2006, 15:31
@DOSKONALY Xaemus
Napisz o tym książke.

Z kazdym postem, ktory przeczytalem i zostal on napisany przez Ciebie, moje IQ spada do niebezpiecznie niskiego poziomu, ktory TY sobą i Twoimi postami reprezentujesz.

Xaemus Serigimox
14-09-2006, 15:32
@DOSKONALY Xaemus
Napisz o tym książke.

Chętnie bym to zrobił, ale co to da skoro Ty jej i tak nie będziesz w stanie przeczytać i zrozumieć?

Dedalek
14-09-2006, 15:42
Chętnie bym to zrobił, ale co to da skoro Ty jej i tak nie będziesz w stanie przeczytać i zrozumieć?

Fakt, glupoty nigdy nie bede w stanie zrozumiec.

Bidus
14-09-2006, 15:53

podziwiam ze potrafisz zrozumiesz siebie, lol

Xaemus Serigimox
14-09-2006, 15:57

Zmuszenie ciebie do przeczytania czegokolwiek, skazując twój jakże oporny na wiedzę mózg równałoby się z wysłaniem cię na pewną śmierć. Zaiste lepiej zaszufladkować wszelkie informacje jako "glupoty" niż ryzykować explozję własnego czerepa, choć wiem, że w twoim przypadku byłby to jedynie wybuch stężonego, nieświeżego powietrza...

Dziub'ek
14-09-2006, 20:08
Sluchaj idioto nie wiem czy miales jakis problem w dziecinstwie czy moze wplyw nielegalnego alkoholu wywoluje u ciebie takie zacmienie okolomozgowe. Otoz poznales mojego NOOBA. Powiem ci cos... zanim nastepnym razem napiszesz cos glupiego to popytaj sie kim jestem a nie wypisujesz tu glupoty... ale kto by chcial gadac z czlowiekiem ktory najpierw byl NR pozniej gdy zrobilo sie goraco zaplacil DOF'owi kase, a gdy Defendorsi prowadzili wcieliles sie w ich szeregi... az teraz no prosze wielki "fighter" zembol zaplacil Wanted i zostal "neutralny"... gratuluje noobku:baby:

@down
sry za offtopic ale nie wytrzymalem... zmienilem serva i chce zaczac nowa gre a ten imbecyl tak mnie irytuje iz nie moglem niezainterweniowac... otoz na kretynskie teksty nalezy natychmiastowo i zdecydowanie reagowac bo nawet najwieksze klamstwa wielokrotnie powtarzane "staja sie prawda"...
przypomina mi to wydarzenia z ulicy wiejskiej w warszawie... pozdrawiam i jeszcze raz sry za offa

BOtter
14-09-2006, 20:59
Sluchaj idioto nie wiem czy miales jakis problem w dziecinstwie czy moze wplyw nielegalnego alkoholu wywoluje u ciebie takie zacmienie okolomozgowe. Otoz poznales mojego NOOBA. Powiem ci cos... zanim nastepnym razem napiszesz cos glupiego to popytaj sie kim jestem a nie wypisujesz tu glupoty... ale kto by chcial gadac z czlowiekiem ktory najpierw byl NR pozniej gdy zrobilo sie goraco zaplacil DOF'owi kase, a gdy Defendorsi prowadzili wcieliles sie w ich szeregi... az teraz no prosze wielki "fighter" zembol zaplacil Wanted i zostal "neutralny"... gratuluje noobku:baby:

Wanted? To chyba temat o Nebuli nie o Azurze, przypominasz Ludego Baltka

Bjoern Shu
15-09-2006, 11:19
Xaemus moze postnął byś swoje zdjecie razem z kolegami z gildii, bo skoro wysmiewacie sie z kogos koloru wlosów to pewnie wy musicie wygladac lepiej czyz nie?

August
15-09-2006, 12:45
Nie nic tak sobie xD

Lynx
15-09-2006, 14:30
@up
zeczywiscie ziomal Vura podobny....:D:D
skad masz jego fote:d!!

Xaemus Serigimox
15-09-2006, 16:36
Xaemus moze postnął byś swoje zdjecie razem z kolegami z gildii, bo skoro wysmiewacie sie z kogos koloru wlosów to pewnie wy musicie wygladac lepiej czyz nie?

Sugerujesz, że mogę być brzydki :( lub co gorsza rudy :( ??

Bjoern Shu
15-09-2006, 19:17
Sugerujesz, że mogę być brzydki :( lub co gorsza rudy :( ??

a czy tym postem sugerujesz strach przed pokazaniem swej twarzy?

Xaemus Serigimox
16-09-2006, 14:20
a czy tym postem sugerujesz strach przed pokazaniem swej twarzy?
Jedyne czego się obawiam to to, że mogę ci się spodobać i zaczniesz mnie molestować. Znam cię bowiem tylko via forum, a twoje wypowiedzi o cyt.: "gównianej polsce" mogą wskazywać, że jesteś członkiem jakiejś miejszości i nie mogę wykluczyć złych intencji. Żeby cie nie martwić to ta miłość i tak nie miała by szans, jak wiemy mam Żonę którą kocham.

Bidus
16-09-2006, 14:57
Jedyne czego się obawiam to to, że mogę ci się spodobać i zaczniesz mnie molestować. Znam cię bowiem tylko via forum, a twoje wypowiedzi o cyt.: "gównianej polsce" mogą wskazywać, że jesteś członkiem jakiejś miejszości i nie mogę wykluczyć złych intencji. Żeby cie nie martwić to ta miłość i tak nie miała by szans, jak wiemy mam Żonę którą kocham.

hrhrhrhrhrhr xD

Webi
16-09-2006, 19:53
CO ja widze, Xaem udaje znowu tego samego czlowieka jak na poczatku pisania na forum. Banik troche utemperowal wyzwiska?:)

Lynx
16-09-2006, 20:12
@up itp.
czy mi sie wydaje ze to byl temat na temat wojny na Nebuli a nei waszego wyzywania sie...

Xaemus Serigimox
16-09-2006, 20:44
CO ja widze, Xaem udaje znowu tego samego czlowieka jak na poczatku pisania na forum. Banik troche utemperowal wyzwiska?:)
Pokaż mi jedno wyzwisko. Nazywanie rzeczy i ludzi po imieniu nie jest zabronione. Dałem jednak słowo adminowi, że będe chamował pientom. Modki do dziś nie wiedzą co tak naprawdę przeskrobałem. Więc umówiliśmy się, że dostanę bana za "wulgaryzmy". Kara za coś czego nie zrobiłem, w żadnym poście bowiem, nie użyłem wulgaryzmu. Mimo tego wolę to niż "całkowity brak kultury" bo to trochę naciągane.
A prawda jest taka, że znowu ci się coś wydaje. Tak samo jak wydawało ci się, że gość który właśnie rokuje twojego "NIESHAROWANEGO" chara wysłał ci już pieniądzorki, a kopia przelewu nie jest zrobiona w Corelu.

Dałem słowo Adminowi więc nie nazwę cie po imieniu. Ty i ja wiemy kim jesteś.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

@ Bidus
^^

Webi
16-09-2006, 21:37
obrazales innych uzytkownikow forum ot co. A jezeli chcesz mnowic o moim sharowaniu to pomysl o swoim bo ja jkos nie przypominam sobie zeby ktos expil airem w czsie jak gralem, czego nie mozna powiedziec o tobie.

djmtv
17-09-2006, 19:43
@up
nie liczylbym na to ze xaemus sie przyzna
tak samo jak pozostali a na nebuli duzo osbo dzieli konto :/

Bidus
17-09-2006, 20:30
@up
nie liczylbym na to ze xaemus sie przyzna
tak samo jak pozostali a na nebuli duzo osbo dzieli konto :/

wiesz to z autopsji?

xaem~ w przeciwienstwie do wiekszosci z was (i do mnie, do czego bez bicia sie przyznaje, nie gram w tibie bo nie umiem, a jak czegos nie umiem to mi szkoda czasu) potrafi grac, nie musi dzielic konta. to czlowiek bardzo ambitny, poza tym nie wierze ze ktos inny grajac ta postacia potrafilby walic takie teksciory ^^

info dla ludzi typu Ci dwaj wyzej: lize dupeczke xaemusowi~ !!! jestem niegrajacym od roku czlowiekiem, ktorego najwiekszym osiagnieciem w tibii jest zdobycie 40 leva i spamowanie forum w pierwszych tygodniach serva, a chodzi mi o fri itanzzzz i protekta!!!!!111!!1

@xaem~ : <3

djmtv
17-09-2006, 21:03
@up
to widze ze z ciebie taki gracz jak zemnie tylko ja mam lvl 49 :O i nie lize dupy nikomu ale szanuje mniejszosci ;) mozesz lizac dupe komu chcesz tylko nie adoptuj dzieci

ja to wiem xaemus to wie i inni tez wiedza ze xaemuss jak i inni
w tym tez ludzie z ordo fidelis dzielili/dziela konta, niektorzy przestali inni robia to dalej ale to fakty ^^

August
17-09-2006, 21:17
Sep 17 2006, 21:03:46 CEST Killed at Level 89 by Xaemus Serigimox
and by Arthas of nebula

Bidus
17-09-2006, 23:24
@up
to widze ze z ciebie taki gracz jak zemnie tylko ja mam lvl 49 :O i nie lize dupy nikomu ale szanuje mniejszosci ;) mozesz lizac dupe komu chcesz tylko nie adoptuj dzieci

ja to wiem xaemus to wie i inni tez wiedza ze xaemuss jak i inni
w tym tez ludzie z ordo fidelis dzielili/dziela konta, niektorzy przestali inni robia to dalej ale to fakty ^^

widze ze nieznane Ci pojecie "lizania dupy" (potocznie mowi sie tak o tzw. "wazeliniarstwie") i jak rozumiem o praktykach opisanych w twoim poscie tez wiesz z autopsji? :)

gratz fraga, haha knaak napinacz xD

Webi
17-09-2006, 23:47
wiesz to z autopsji?

xaem~ w przeciwienstwie do wiekszosci z was (i do mnie, do czego bez bicia sie przyznaje, nie gram w tibie bo nie umiem, a jak czegos nie umiem to mi szkoda czasu) potrafi grac, nie musi dzielic konta. to czlowiek bardzo ambitny, poza tym nie wierze ze ktos inny grajac ta postacia potrafilby walic takie teksciory ^^

Mylisz sie.

Bidus
18-09-2006, 00:13
Mylisz sie.

jestem powalony twoim wachlarzem argumentow

Bjoern Shu
18-09-2006, 02:26
poraz kolejny xaem uciekasz od odpowiedzi..
ale coz skoro chciales uslyszec to co napisales to prosze
jestem napalony na goroNCEgo 30latka jakim jestes ty:(:(
Ze zdjeciami chodzilo mi poprostu o to, ze skoro potraficie wysmiewac sie z cudzego wygladu to dla samych siebie musicie byc "cool" i pokazanie swojej osoby bylo by swietna 'promocją'
rofl

Xaemus Serigimox
18-09-2006, 11:01
http://s90.photobucket.com/albums/k245/Xaemus/?action=view&current=knaakowned.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Padł na tyle szybko, że nie zdążyliśmy się nacieszyć. Więc po pixelowym morderstwie, zaciągneliśmy jego pixelowe zwłoki do pobliskiej pixelowej chaty. Bawiliśmy się w pixelowego kolejarza. Było fajnie. :)
@Bidus
Jestem z Ciebie dumny. Nauka nie poszła w las. :P
@Bjoern shu
Wiem, że jesteś napalony, ale tłumaczyłem ci już - ta miłość nie ma namniejszych szans. Daj anonce do "Kontakt'u" dział "Towarzyskie" napewno coś znajdziesz. Powodzenia.

Webi
18-09-2006, 14:04
jestem powalony twoim wachlarzem argumentow

A jk ja mam to zaargumentowac. Przeciez nie mam dowodow. Na jakism 70 lvlu xaem stal z lvlem dosyc dlugo, potem ruszyl. Jak zuwazyles rpedzej pisalem, ze zaluje xaema i arthsa na tej wojnie. Czyli Xaema znalem. I ze shrowal tez wiedzialem.
I mniej wiecje zaargumenotwalem w ten sam sposob jak on mowil o airze. Shrowany i tyle.

Knaak The Sorcerer
18-09-2006, 18:54
http://s90.photobucket.com/albums/k245/Xaemus/?action=view&current=knaakowned.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Padł na tyle szybko, że nie zdążyliśmy się nacieszyć. Więc po pixelowym morderstwie, zaciągneliśmy jego pixelowe zwłoki do pobliskiej pixelowej chaty. Bawiliśmy się w pixelowego kolejarza. Było fajnie. :)
@Bidus
Jestem z Ciebie dumny. Nauka nie poszła w las. :P
@Bjoern shu
Wiem, że jesteś napalony, ale tłumaczyłem ci już - ta miłość nie ma namniejszych szans. Daj anonce do "Kontakt'u" dział "Towarzyskie" napewno coś znajdziesz. Powodzenia.

hehe, kazdy by padl szybko gdyby byl sdkowany przez cala gildie, z tego co wiem zuzylem nawet bp uh zanim padlem, wiec nie bylo zle

przyznam ze trap byl niezly, gratz

wojna skonczona, keep insulting

Bjoern Shu
20-09-2006, 01:23
po raz kolejny wojna skonczona
znajac zycie naiwny masa aka wszystkie polacki ze scythe i ordo dali sie przekabacic na ladne slowa
make peace no war pliz

musze powiedziec jednak ze Nebula to noobserv.

djmtv
20-09-2006, 11:19
@up
nikt Cie tu na sile nie trzyma xD jest 70 swiatow mozesz wybrac inny

a co do wojny chlopcom znudzilo sie siedzenie w pz to sie pogodzili podejrzewam nawet ze polowa nie wiedziala o co tak naprawde sie biją

pozdor ;`)

Lynx
21-09-2006, 18:19
tak wogole to czemu koniec wojny??? czyzby Masie sie znudzilo...

jura
23-09-2006, 21:37
po raz kolejny wojna skonczona
znajac zycie naiwny masa aka wszystkie polacki ze scythe i ordo dali sie przekabacic na ladne slowa
make peace no war pliz

musze powiedziec jednak ze Nebula to noobserv.

pewnie o tym wiesz, słowo "polack" to słowo obraźliwe.
Każdy może wpisać na google i zobaczyć co mu wyskoczy.

-------------------------------------

Xaemus, moze zapomniales o swoich obrazliwych slowach na tibia.com forum? Jak mnie nazwales raz? Hm... bylo cos o "hairy" i chyba "dick", nie wiem w jakiej kombinacji, ale post jest zachowany na pewno Ale coz... to stare czasy, teraz juz nie piszesz takich fajnych postow. Zmieniles sie troszke.

Oczywiscie napisales post nub charem ktory kazdy znal i zna, ale wiesz, inne konto wiec ban za obrazanie by cie nie dotknal nawet. Heh, jakos raportu nie zlozylem

Ale coz... jak to "ktos" powiedzial, ty tylko znizasz sie do naszego poziomu. Wiec moze powiesz mi kiedy uzywalem az tak wulgarnych slow? Kazdy kto kiedykolwiek ze mna rozmawial moze potwierdzic ze ja nie uzywam takich slow.

Bjoern Shu
24-09-2006, 19:21
potwierdzam Juroqu =)
btw. Polack w szwedzkim jezyku znaczy to samo co w polski "Polanie"

jura
25-09-2006, 23:34
potwierdzam Juroqu =)
btw. Polack w szwedzkim jezyku znaczy to samo co w polski "Polanie"

językiem obowiązującym w Tibii jest język angielski.
Językiem obowiązującym tutaj jest w zasadzie język polski.
Hm... jesteś Szwedem że używasz języka szwedzkiego w miejscu publicznym takim jak forum? - ironia -

Bjoern Shu
27-09-2006, 11:15
pisząc polack NIE LAMIE regulaminu, dziekuje.

Koronowany rycek
27-09-2006, 23:25
Masz racje nie lamisz regulaminu ^^.

@topic

Nie jedna wojna bedzie i nie jedna minie ;)

Bjoern Shu
28-09-2006, 19:41
jezu w regulaminie pisze zeby nie uzywac polskich znaków
ale dla ludzi nie kumatych jak ty mialem na mysli
NIE ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAMIE regulaminu.

Koronowany rycek
28-09-2006, 20:10

UP@
Kumatych jak ja ? Gdybys mial wiecej IQ niz deska klozetowa to bys sie domyslil, ze to był sarkazm/ironia ;). Peace!

Bjoern Shu
28-09-2006, 21:41
to po co to pisac?lol

jura
29-09-2006, 12:56
jezu w regulaminie pisze zeby nie uzywac polskich znaków
NIE ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAMIE regulaminu.

pytanie, czy obrażanie jakiejś narodowości jest dozwolone tutaj na forum?
(chyba że piszesz po szwedzku, wtedy "polack" jest chyba dozwolone).

Bjoern Shu
30-09-2006, 00:21
napisalem powszechna nazwe polskich zalosnych graczy z poziomem angielskiego niczym lapka of fear i poziomem polskiego niczym lis zapinator, mialem na mysli takze ludzi ktorzy sa opoznieni (czytaj posty na forum m.in Kyrio,Asanil etc)
uzywajac slowo polack nie mialem na mysli graczy pokroju Wickanina,Xaemus(choc go nie lubie) oraz paru innych graczy z Nebuli, dziekuje.

jura
30-09-2006, 01:33
napisalem powszechna nazwe polskich zalosnych graczy z poziomem angielskiego niczym lapka of fear i poziomem polskiego niczym lis zapinator, mialem na mysli takze ludzi ktorzy sa opoznieni (czytaj posty na forum m.in Kyrio,Asanil etc)
uzywajac slowo polack nie mialem na mysli graczy pokroju Wickanina,Xaemus(choc go nie lubie) oraz paru innych graczy z Nebuli, dziekuje.

Okreslajac Niemca slownem "Szwab", Francuza: "Zabojad", Wietnamczyka, Chinczyka: "Zoltek" a Rosjanina: "Rusek" obrazasz nie tylko dana osobe ale wszystkie osoby ktore sa w danej nacji, narodzie.Tak samo jak samo uzycie slowa "Nigger" obraza wszystkie osoby danej rasy - i co moze wazniejsze - pokazuje poziom moralny osoby ktora uzywa danego okreslenia majac pelna swiadomosc znaczenia danego slowa.

Coz... pozostaje jedynie poczekac jeszcze na bardziej oficjalne stanowisko adminow tego forum i forum tibia.com.

Bjoern Shu
30-09-2006, 20:00
wszystkie wyzej wymienione okreslenia wystepuja tylko w jez polskim,
natomiast slowo "polack" jest powszechna nazwa na polakow w szwecji niczym w polsce slazak goral etc
za uzycie jednego okreslenia w jez szwedzkim a nie w polskim serdecznie przepraszam BO TO CHYBA STRASZNEEEEEE WYKROCZENIIE nie???????????
:(:(:(:(

Ashlon
30-09-2006, 22:47
Okreslajac Niemca slownem "Szwab", Francuza: "Zabojad", Wietnamczyka, Chinczyka: "Zoltek" a Rosjanina: "Rusek" obrazasz nie tylko dana osobe ale wszystkie osoby ktore sa w danej nacji, narodzie.Tak samo jak samo uzycie slowa "Nigger" obraza wszystkie osoby danej rasy - i co moze wazniejsze - pokazuje poziom moralny osoby ktora uzywa danego okreslenia majac pelna swiadomosc znaczenia danego slowa.

Szwabia = sredniowieczny land niemiecki, w ktorym zyla ludnosc szwabska.
Zabojad = pejoratywne okreslenie dot. pewnej czynnosci.
Rusek = pochodzi od okreslenia osob, ktore mieszkaly na terenach Rusi. Skrocona wersja slowa "Rosjanin".
Nigger = "czarnuch", tak samo jak "zoltek" odnosi sie do koloru skory. Nie wiem dlaczego mialbym sie obrazic, ze ktos powiedzial na mnie "bialas".
Polack = pejoratywne okreslenie osoby pochodzenia polskiego. Sam czasami sie denerwuje, gdy widze polackow piszacych "muj, twuj" jak idioci.

Bjoern Shu
30-09-2006, 23:06
jak milo =)

jura
01-10-2006, 01:24
Szwabia = sredniowieczny land niemiecki, w ktorym zyla ludnosc szwabska.
Zabojad = pejoratywne okreslenie dot. pewnej czynnosci.
Rusek = pochodzi od okreslenia osob, ktore mieszkaly na terenach Rusi. Skrocona wersja slowa "Rosjanin".
Nigger = "czarnuch", tak samo jak "zoltek" odnosi sie do koloru skory. Nie wiem dlaczego mialbym sie obrazic, ze ktos powiedzial na mnie "bialas".
Polack = pejoratywne okreslenie osoby pochodzenia polskiego. Sam czasami sie denerwuje, gdy widze polackow piszacych "muj, twuj" jak idioci.

pewne okreslenia sa naznaczone w sposob pejoratywny, okreslajacy, silnie naakcentowanie negatywnie i znaczaja calkiem co innego niz pierwotnie?
Coz, ciekawe czy obrazilby sie ktos na okreslenie "debil" - przeciez to nie powinno byc wg ciebie slowo obrazliwe, okresla po prostu osobe o pewnym, dosc niskim poziomie inteligencji. Podobnie jak "idiota".
Liste takich slow mozna ciagnac naprawde dosc dlugo, sadze jednak ze admini byliby mniej wyrozumiali od ciebie na uzycie takich slow, zwlaszcza tzw. "niecenzuralnych".

edited by nekr : wychodze z takiego zalozenia : jesli ktos nazywa Polakow per "polack", mam w dupie, gdy ktos powie "szwab/rusek/zabojad/zoltek". Natomiast - jesli ktos zacznie cie bluzgac, a ty nazwiesz go per "debil", z mojej strony warna nie dostaniesz, bo taka osoba faktycznie jest niepelnosprytna umyslowo ;)

Sonik'ex
01-10-2006, 08:09
OMG ile wy macie lat? przegadujecie sie juz chyba z 4 str. -.- na gg se pogadajcie,a nie na forum wydarzeniach ze swiata sie klocicie!!! ehh

p.s hehe pewnie teraz namnie sie przezuca bo niemaja obydwaj co robic -.-

Wydarzenia-pytanie-ile na serwie jest Dragon Claw/ow 2?;)

Resza
01-10-2006, 08:18
Ja nie mogę! Kiedy się to skończy. Jestem na nebuli i dwa razy mnie zabili!!

Bjoern Shu
01-10-2006, 11:24

ahahahahha lol xD
idz na serv non pvp =D

Lotress
01-10-2006, 13:33

Nie poplacz sie.

jura
01-10-2006, 23:44
OMG ile wy macie lat? przegadujecie sie juz chyba z 4 str. -.- na gg se pogadajcie,a nie na forum wydarzeniach ze swiata sie klocicie!!! ehh

p.s hehe pewnie teraz namnie sie przezuca bo niemaja obydwaj co robic -.-

Wydarzenia-pytanie-ile na serwie jest Dragon Claw/ow 2?;)

Sonik'ex, jesli grales na Nebuli w trakcie wojny Phyrexian vs Rebirth i byles w miare blisko tego konfliktu to pewnie wiesz, jakich wyzwysk uzywali niektorzy ludzi z Phyre. Okreslenia w stylu: "Szkoda ze Hitler was wszyskich nie zabil" albo... zwroty z "komora gazowa" i "heil Hitler" to byly praktycznie na porzadku dziennym. Moze pamietasz i znasz sprawe Baxter Lowe i jego "kocham Main Kampf" czy jakos tak.
Wojna sie praktycznie skonczyla, a tu przychodzi kolejna osoba i majac swiadomosc znaczenia pewnych slow, obraza. Obraza nie tylko mnie konkretnie (jesli ktos widzial co pisze na forum, wie ze mnie takie obrazanie nie rusza, patrz dawne posty Xaemusa i Phyre), ale obraza caly narod.
Jesli ktos chce obrazic kogokolwiek, niech napisze na przyklad: "Lapka of Fear to <cenzura> bo nie zna angielskiego" albo... "Lis Zapinator to <cenzura> bo <cos tam>".
Powtorze raz jeszcze, kiedys obrazali niektorzy ludzie z Phyre, obrazali uzywajac najgorszych wyzwisk, a teraz obrazaja inni. Obrazali nie konkretne osoby ale - wg mnie - wszystkich Polakow.

Bjoern Shu
02-10-2006, 01:54
wg. Ciebie:)

TeRcIk
02-10-2006, 13:11
Skączcie sie klucic i pogadajcie co sie dzieje na serwie ? :)

starysiad
02-10-2006, 15:30
problem w tym ze na serwie nie dzieje sie praktycznie nic ciekawego obecnie ;p

Bjoern Shu
02-10-2006, 21:12
co prawda to nie klamstwo..

Elmer
02-10-2006, 21:31
pewnie o tym wiesz, słowo "polack" to słowo obraźliwe.
Każdy może wpisać na google i zobaczyć co mu wyskoczy.

-------------------------------------

Xaemus, moze zapomniales o swoich obrazliwych slowach na tibia.com forum? Jak mnie nazwales raz? Hm... bylo cos o "hairy" i chyba "dick", nie wiem w jakiej kombinacji, ale post jest zachowany na pewno Ale coz... to stare czasy, teraz juz nie piszesz takich fajnych postow. Zmieniles sie troszke.
Oczywiscie napisales post nub charem ktory kazdy znal i zna, ale wiesz, inne konto wiec ban za obrazanie by cie nie dotknal nawet. Heh, jakos raportu nie zlozylem

Ale coz... jak to "ktos" powiedzial, ty tylko znizasz sie do naszego poziomu. Wiec moze powiesz mi kiedy uzywalem az tak wulgarnych slow? Kazdy kto kiedykolwiek ze mna rozmawial moze potwierdzic ze ja nie uzywam takich slow.

Jura, znam Xamuesa juz pare ładnych miesięcy i o ile pamiętam wtedy na forum tibia.com napisal cyt.: "...w momencie gdy na twoim penisie pojawi się kilka włosów, wtedy być może będziesz mógł mi powiedzieć co mam robić a na razie sry ale nie". I naprawdę nie mogę się dopatrzyc czegoś obraźliwego w Jego poście. Poprostu pośrednio dal Ci do zrozumienia, że jeszcze Ci trochę latek brakuje, lodówki mu nie napełniasz, rachunków za niego nie płacisz, więc powinieneś się od niego odczepić.
To tyle z mojego punku widzenia.
Xaemus z tego co wiem ma bana na trzy miesiące, więc nie może niestety Ci odpowiedzieć. Nie jest mi dane osądzać czy ban został dany ze względów prywatnych, czy też rzeczywiście Xaemus przegioł pałe. On sam niechętnie o tym mówi jedyne co udało mi się ustalić to to, że jeden z Adminów tutejszego forum nazwał go publicznie kotkiem.

jura
03-10-2006, 13:08
Jura, znam Xamuesa juz pare ładnych miesięcy i o ile pamiętam wtedy na forum tibia.com napisal cyt.: "...w momencie gdy na twoim penisie pojawi się kilka włosów, wtedy być może będziesz mógł mi powiedzieć co mam robić a na razie sry ale nie". I naprawdę nie mogę się dopatrzyc czegoś obraźliwego w Jego poście. Poprostu pośrednio dal Ci do zrozumienia, że jeszcze Ci trochę latek brakuje, lodówki mu nie napełniasz, rachunków za niego nie płacisz, więc powinieneś się od niego odczepić.
To tyle z mojego punku widzenia.
Xaemus z tego co wiem ma bana na trzy miesiące, więc nie może niestety Ci odpowiedzieć. Nie jest mi dane osądzać czy ban został dany ze względów prywatnych, czy też rzeczywiście Xaemus przegioł pałe. On sam niechętnie o tym mówi jedyne co udało mi się ustalić to to, że jeden z Adminów tutejszego forum nazwał go publicznie kotkiem.

jesli jego post byl naprawde taki niewinny to dlaczego on sam mial watpliwosci co do niego? A mial bo uzyl innego acca.

Dragon96
04-10-2006, 07:08
Uwaga Apel:
Polacy uważajcie bo Szwedzi mogą sie podniesć naprzykładzie II wojny sw
Polska padała ale wygrała

Bjoern Shu
04-10-2006, 08:37
Uwaga Apel:
Polacy uważajcie bo Szwedzi mogą sie podniesć naprzykładzie II wojny sw
Polska padała ale wygrała

jestes zalosny, wyjdz

Lipek_Aldix
04-10-2006, 20:40
w porownaniu do niektorych graczy na nebuli to Xaemus jest spoko ziomek (przynajmniej w stosunku do mnie)
ale to co sie ostatnio wyrabia to naprawde jest ponizej krytyki, nie bede sypal imionami bo nie chce znow sie klucic ale naprawde, troche szacunku dla innych...

Lipek_Aldix
04-10-2006, 20:51
Co do Nebuli,
dzieje się dzieje, twoj sharowany char, sprzedany inaczej, leci z lvl na łeb i na szyję, jak tu się nie cieszyć i nie komentować? Jeśli natomiast chodzi o koniec wojny na Nebuli to myślę, że miło jest widzieć, że Hlvl potrafią się między sobą dogadać i współpracować tak jak kiedyś to miało miejsce. Wypada się tylko cieszyć.

czy napewno?
zajmowanie edl/vdl gildia cala przez was dalej ma miejsce tylko ze teraz przeniesiono to na list, ktory mial przed tym ustrzegac.
ciagle napiecie miedyz nami, boje sie odezwac do Castora albo Morrdercy bo jak powiem cos nie tak to zaraz awantura ( akurat Castor jak sie z nim dobrze pogada to jest normalny )

a i jeszcze to :
20:44 Pyrokar Aldix [105]: 20:44 Pyrokar Aldix [105]: ja ide na otsa zanim sie drag nie zrespi :PP 20:44 Pyrokar Aldix [105]: bede pozniej wiec jak cos to pisz 20:44 Hespios [123]: trenuj trenuj 20:44 Pyrokar Aldix [105]: nie mam do czego ;) 20:45 Hespios [123]: przyda ci sie :)

i interpretujcie to jak chcecie...