Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
Nie wie ktoś może czy Nizahe ma zamiar wrócić?
Osobiście wolałbym widzieć Victerona albo innego Polaka na 200lvl...
Sądzę jednak,że Hiszpanie i Szwedzi nie ułatwią mu tego...:p
Steve, czyli stary owner Niza już prawdopodobnie nie wróci do tibi. Sam char, jak można wywnioskować z pierwszego zdania, został sprzedany.
Nizahe Inferno nie zostal sprzedany.
Kazdy gdy robi sobie przerwe mówi, ze nigdy juz nie bedzie gral. Jednak potem wraca ^^.
Steve raczej tym razem powaznie mowil ze nie bedzie gral :/
Czas pokaze.
Kafffffar
24-04-2007, 23:44
logicznie myslac ....
Jesli nizahe sprzedal by postac,nowy owner prawdpopobnie zaczol by grac,expic,padac itp. ....
Skoczylem na poh dobic lvl i co spotkalem...?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23316
01:10 You advanced from Level 122 to Level 123.
:p
gz
nie masz ty zbyt duzego szczescia? ;]
nic dodać, nic ująć...poprostu big gz ;)
Barnabhinio
25-04-2007, 21:44
Sam char, jak można wywnioskować z pierwszego zdania, został sprzedany.
Niezupelnie, bo bylo napisane: "Osobiście wolałbym widzieć Victerona albo innego Polaka na 200lvl..." co oznacza ze autor chcialby, zeby to Polak zdobyl jako pierwszy 200 level.
@Zabster
Gratulacje :)
Ja mam nadzieje ze Nizahe wkrotce wroci do Tibii, bo jednak "zasluzyl" na rzadzenie tym swiatem...
Michael Jordan
25-04-2007, 21:55
@Zab'ster
GRATZ masz szczescie jesli chodzi o takie rzeczy :D pozdro
Zal_ludzi_ulicy
26-04-2007, 02:59
gz
nie masz ty zbyt duzego szczescia? ;]
Kurs wkręcania w pupsko: "odbyt smarujemy wazeliną dokładnie i gładko, następnie wkładamy głowe i obsypujemy szczęśliwca komplementami"
Asslicker plax?
@up
Ofc =) Tylko jedno pytanie: po ch*j miałbym to robić, jeśli on prawdopodobnie nawet nie wie kim ja jestem? x)
Bye~
@up
Caleth. . . ?
@edit
Jeden z ownerów Caletha? xd
@up
Caleth. . . ?
nie do konca ;d
Loot z Demow:P
http://foteka.pl/pokaz.php?id=9361
Loot z Demow:P
http://foteka.pl/pokaz.php?id=9361
LMAO -.- Długo siedzieliscie?
LMAO -.- Długo siedzieliscie?
troszki :P
@Down
xd hehe xd
Arminuss
26-04-2007, 19:52
@Zab'ster może mi odstapicie jedne takie zółciutkie gatki? ;) tak z okazji kwietniowych mikołajek ;) no d0bra wiem że nie nalezycie do Caritasu :D
NaRuTo__xD
26-04-2007, 21:08
troszki :P
@Down
xd hehe xd
A ile zeszło manasów i runek ? xD
Victeron
26-04-2007, 21:39
600 bp mf :)
Victeron
26-04-2007, 21:59
Zaskocze Cie wcale nie bylo waste jakies 200 k + do przodu bylo. To nawet nie byl caly loot pokazany na ss
Zaskocze Cie wcale nie bylo waste jakies 200 k + do przodu bylo. To nawet nie byl caly loot pokazany na ss
GrAtZ ^^ ja bym chcial sie wybrac moim ed na parchamencie(nie wiem jak sie dokładnie pisze) ;p Ale po hacku nie gram juz nim ^^
Zal_ludzi_ulicy
26-04-2007, 22:52
Dokładnie!
3 Up
Policz kase z loota matołku :)
Po co piszesz "dokładnie" asslickerze?
Nie policzyłem d dustów i d hornów, więc wyszło mi że minimalny waste(przy cenach, które ostatnio widziałem na morganie... Teraz to można nawet dsm po 35k kupić...Żal).
wrogonastawiony
27-04-2007, 15:00
Victeron a Ty byles w Hurri czy z Nizahe w czasie wojny Hurricane vs Avis Reloaded/Fire ? Bo jakos chodzi mi to po glowie i nie moge sobie przypomniec :)
ladny chlopaki mieliscie loocik ;] tez chce takii ;d pozdro ;]:)
Po co piszesz "dokładnie" asslickerze?
Nie policzyłem d dustów i d hornów, więc wyszło mi że minimalny waste(przy cenach, które ostatnio widziałem na morganie... Teraz to można nawet dsm po 35k kupić...Żal).
Mi tam pasi ze dsm po 35 K :)
@Up
Komu pasi, temu pasi... :/
Na pewno nie mnie.
@Vic&Zab~
Gratki ;]
@Vic & Zab
big gz ;)
@ Żal_ludzi_ulicy
wbijasz na to forum i sie srasz do ludzi...czy masz zamiar nadal wyładowywać tu swoje nieudane dzieciństwo? :S
@2x up
Domyslalm sie, ze dla h lvl to duze utrudnienie, ale takie zycie :P
Mi tam pasi ze dsm po 35 K :)
A mi nie pasi ;d Bo to bez sensu. Każdy 25 lvl moze miec dsm expiąc na dc albo na gl ;/
Zal_ludzi_ulicy
27-04-2007, 22:33
@Vic & Zab
big gz ;)
@ Żal_ludzi_ulicy
wbijasz na to forum i sie srasz do ludzi...czy masz zamiar nadal wyładowywać tu swoje nieudane dzieciństwo? :S
Nie? Ale wystarczy policzyć loota i nie wychodzi wasted, zapewniam :). Pokój, już nic nie mówie :D
A zty że DSM za 35k to może nie do końca ale to chyba tylko desperaci za tyle bo sądze, że na pewno można drożej, ddemon dusty za 12k. Ogółem się opłacało z tego co wiem :D
Nie? Ale wystarczy policzyć loota i nie wychodzi wasted, zapewniam :). Pokój, już nic nie mówie :D
A zty że DSM za 35k to może nie do końca ale to chyba tylko desperaci za tyle bo sądze, że na pewno można drożej, ddemon dusty za 12k. Ogółem się opłacało z tego co wiem :D
Następny skur*iel do zbanowania -.-
Pokój, już nic nie mówie :D
Gangsta wannabe \o/
Witam wszystkich! Zauważyłem, że na DC pojawia się ostatnio dużo PK. Czy też tak sądzicie? Podobno ostatnio biegał tam RS z ok. 55lvl i na szczęście przybył tam jakiś h-level, który załatwił sprawę. Czy to prawda? Jeśli było to już gdzieś wspomniane to przepraszam.
PK niestety byli,sa i beda zawsze, trzeba sie z tym pogodzic.:(
Ale nie slyszalem, zeby na DC jacys byli Oo
Tensz-in
28-04-2007, 12:38
Jakby kazdy zaczal mowic ze a tam byl pk, a tutaj byl pk to by sie syf zrobil. Jak juz mowicie podajcie nicki konkretne, bo mowienie o kazdym pkeyku jest bez sensu.
wrogonastawiony
28-04-2007, 12:51
A tobie sie musi cos niepodobac, kolega wyzej ma problem, opisał go elegancko i oczekuje odpowiedzi. Wkoncu to wydarzenia z morgany, nie tylko o tym czy Zab'sterowi sie zwrocilo czy sie nie zwrocilo na huncie ^,-
Bounty Darko
Apr 28 2007, 12:11:37 CEST Killed at Level 82 by Thanzul
and by Volltio
Bobinaitor
Apr 28 2007, 11:54:07 CEST Killed at Level 53 by Volltio
I chyba prawie Raldric Darko i Dorlik padli :p
Szkoda ze to przegapilem :(
Gustaw_konrad
28-04-2007, 15:44
Bounty Darko
and by Volltio
Bobinaitor
Nareszcie PA dostali po dupsku... A Dorlik to w Corruption jest i go laliscie?
A tobie sie musi cos niepodobac, kolega wyzej ma problem, opisał go elegancko i oczekuje odpowiedzi. Wkoncu to wydarzenia z morgany, nie tylko o tym czy Zab'sterowi sie zwrocilo czy sie nie zwrocilo na huncie ^,-
Popieram w 100 % ;)
Tensz-in
28-04-2007, 22:42
Opisal problem, ze pk na dc...wieele mi to mowi naprawde, jak dla mnie nie zasluguje to na miejsce w tym temacie, bo random pk jest dla mnie w tej grze normalny, byl jest i zawsze bedzie. Zreszta wg. ciebie jakiej odp. on oczekuje ? "och wspolczuje ci podaj nick wysle ci p seta do venore" ?? Dla mnie wydarzenia z morgany to sa wlasnie takie jak przedstawil Gumball - wszystkich to interesuje bo jest to zasadniczo wazne dla morgany.
Co do bobi~ raldrica~ dorlika....padli za PA ? uhm watpie, ewidentnie wybita all hiszpanow-kumpli. Sie zobaczy co bedzie dalej czekam na rozwoj sytuacji, moze sie ktos wypowie :P
@edit
ok juz wiem jak to bylo wszystko xp
Opisal problem, ze pk na dc...wieele mi to mowi naprawde, jak dla mnie nie zasluguje to na miejsce w tym temacie, bo random pk jest dla mnie w tej grze normalny, byl jest i zawsze bedzie. Zreszta wg. ciebie jakiej odp. on oczekuje ? "och wspolczuje ci podaj nick wysle ci p seta do venore" ?? Dla mnie wydarzenia z morgany to sa wlasnie takie jak przedstawil Gumball - wszystkich to interesuje bo jest to zasadniczo wazne dla morgany.
Co do bobi~ raldrica~ dorlika....padli za PA ? uhm watpie, ewidentnie wybita all hiszpanow-kumpli. Sie zobaczy co bedzie dalej czekam na rozwoj sytuacji, moze sie ktos wypowie :P
@edit
ok juz wiem jak to bylo wszystko xp
Mogłbyś sie z nami podzielić tą informacja?
Albo niech ktoś inny powie za co padli :)?
btw. Jakiej narodowośći jest Russel?
Mogłbyś sie z nami podzielić tą informacja?
Albo niech ktoś inny powie za co padli :)?
btw. Jakiej narodowośći jest Russel?
Russel jest Hiszpanem, a Ty nie musisz wszystkiego wiedzieć :P
Zal_ludzi_ulicy
29-04-2007, 00:55
Russel jest Hiszpanem, a Ty nie musisz wszystkiego wiedzieć :P
Znawca morgany numer jeden to vacek więc "ty nie musisz wszystkiego wiedzieć"!!! A co vacek ty wiesz all???
Jaz~
Jeżeli napisałem pokój to zamknij ryj, zbanować to ci mogą kurnik za domem.
Znawca morgany numer jeden to vacek więc "ty nie musisz wszystkiego wiedzieć"!!! A co vacek ty wiesz all???
YEH!!!!!!!@!21211!@!1!!1
Jeśli zaczynacie o jakimś wydarzeniu pisać to kończcie:P
Bounty Darko
and by Volltio
Bobinaitor
Yeah!!! Jest jakis filmik?
No dobrze, przepraszam za pytanie, które nic nie znaczy dla morgany.
Ale jeśli chodzi o odpowiedż na jaką oczekiwałem: Nie, nie oczekiwałem, że ktoś mi da plate seta. Ja poprostu pytałem czy Wy też sądzicie, że coraz częściej można spotkać PK na DC. Jeśli tak, to tak. Jeśli nie, to nie. I to samo dotyczyło mojego drugiego pytania. Czy jakiś h-level "wleciał" na DC i zabił RS'a, czy nie. O nic więcej mi nie chodzi.
A tak wogóle, też chętnie bym obejrzał filmik, jeśli istnieje. :)
@UP odpowiadam na towje pytanie :D
WG mnie, to przypakowo zdazylo sie, ze na DC pojawil sie jakis pk, bo zreguly (pkerzy) wola miejsca blizej miast a nie DC, do ktorej trzeba dlugo isc.
No nareszcie ktoś odpowiedział. :D
I sprawa załatwiona, dziękuję. :)
@Borucao
niewiesz ze na tym forum hlvle zaczynaja o czyms pisac, po czym nie konca stwarzajac wielka tajemnice...jakos musza sie dowartosciowac a tu robia to w ten sposob ze odmawiaja wyjasnienia sprawy ludziom ktorzy sa ciekawi tego co sie dzieje :)
Kafffffar
29-04-2007, 16:00
@Borucao
niewiesz ze na tym forum hlvle zaczynaja o czyms pisac, po czym nie konca stwarzajac wielka tajemnice...jakos musza sie dowartosciowac a tu robia to w ten sposob ze odmawiaja wyjasnienia sprawy ludziom ktorzy sa ciekawi tego co sie dzieje :)
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;dd
Wydarzenia z Morgany:
-Benisato Hacked :(:(:( (Podobnie jak Keeph i Raistlin) ...
-Kafar ma sie dobrze
-Borucao own3d
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla;dd
Wydarzenia z Morgany:
-Benisato Hacked :(:(:( (Podobnie jak Keeph i Raistlin) ...
-Kafar ma sie dobrze
-Borucao own3d
A to że ja own3d to nie wydarzenie x] Nawet ładnie z sd walnołeś ;)
Też miałem hacka :D
@down
To jest wydarzenie :P
Kafffffar
30-04-2007, 15:34
Avadonn owned:)
http://www.**************/file/z3wv7k
Bez obrazy Kafar, ale to nic specjalnego zabić nooba ;)
Kafffffar
30-04-2007, 18:08
heh ale ja sie tym nie szczyce ;p tymbardziej ze nawet nie mam fraga ;d
poprostu chcialem pokazac jak padl i tyle :)
btw. mielismy go bic w 5-6 osob ale jak go blisimy przybieglo corruption;p
jak by nie bylo ... padl....
Wzucisz to na tibiacams?:>
Podniecacie sie zabiciem chara z allegro?
Gustaw_konrad
01-05-2007, 01:35
W ladnego trapa sie wjebal ;O
@Faumik
Frag jak frag, ale wiadomo lepszy niz bylby na twoim 58 ek.
Kafffffar
01-05-2007, 09:32
Podniecacie sie zabiciem chara z allegro?
powiedz mi gdzie ja napisalem ze mnie to podnieca? albo skad to wywnioskowales?
jesli ciebie podnieca cokolwiek co jest zwiazane z tibia to chyba powinienes udac sie z tym do lekarza...
witam jestem tu nowy ale juz od dluszego czasu czytalem je
I mam takie pytanie co sadzicie o price list ktora chce wprowadzic volltio i pare h-lvl? Pomysl moze jest dobry ale jak zawsze jest ale bo niektore ceny to leka przesada
witam jestem tu nowy ale juz od dluszego czasu czytalem je
I mam takie pytanie co sadzicie o price list ktora chce wprowadzic volltio i pare h-lvl? Pomysl moze jest dobry ale jak zawsze jest ale bo niektore ceny to leka przesada
Pomysl do niczego bo ceny jak na nowym servie-.-
pewnie jak zwykle niewypali ;]
A mi się Prince List podoba :) Bedzie na co kase zbierać :P
Niedawno Sellowalem B robe. Napisal do mnie kolo z 16lvl. Napisał ze da mi maks 9k. Bo za tyle kupi od jakiegos h-lvl :/
Mouse From The Mars sie rookowal dzis.
Tak se obliczyłem ze na 9 mlvl poszlo dla Nizaji 10 mln manasów.
Ell Demono
Apr 28 2007, 00:00:37 CEST Killed at Level 64 by Thanzul and by Dark Dasol
Apr 14 2007, 22:15:45 CEST Killed at Level 63 by Fureyka
może to nie jest nowość ale Ell podobno jest szanowany...patrzę sobie na listę dedów Mouse, klikam w Ella a tu zonk o.O
ktoś wie za co padł?
Od Fureyki przez przypadek, od Thanzula nie wiem czemu..
Gustaw_konrad
01-05-2007, 18:40
Pkowali poprostu, wiem ze ten dead ich kosztowal 100k ;)
Ell Demono
Apr 28 2007, 00:00:37 CEST Killed at Level 64 by Thanzul and by Dark Dasol
Apr 14 2007, 22:15:45 CEST Killed at Level 63 by Fureyka
może to nie jest nowość ale Ell podobno jest szanowany...patrzę sobie na listę dedów Mouse, klikam w Ella a tu zonk o.O
ktoś wie za co padł?
Dalolo chcial kolejny raz popekowac to poprosil ich o pomoc ;]
Widzeze jest tu mowa o roznego rodzaju huntach ja zapraszam do tematu "Dizt Cold hunded" tam jest wiele ciekawych zeczy i on juz niedlugo dedniety zostanie i nie bedzie juz nic nie bedzie wtedy niczego bo bedzie war zadnych bujek i zadnego pkowania bo beda liczyly sie fragi a jak ktos nie wie jak sie fragi lapie to robi sie to tak
http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU
po fragach piszcie w tamtym temacie a zdrajcy w warze beda siedziec w pz
pozdro od Urizy
Raditz Saiya-jin
01-05-2007, 21:02
HAHA XD Jaki filmik :]
a teraz napisze o mich friendach chgcacych pomoc
kazdy noob sork i noob druid i noob knajt i noob palek jest mile widziani ale knajt i palek troche mniej .
Chcem oficjalnie napisac ze swoja pomoc oferuja:
Asco Gall (ma czerwonego skula wiec jest doswiadczonym wojownikiem ale troche mnie teraz expi),
Viltheriuska (zobaczcie jakie pa odwala niedlugo bedzie dobry lvl)<
Dlaczego akurat ja ( bo powiedzial a "dlaczego akurat ja" miałbym nie pomoc kumplom wiec jest z nami
Zidix Shia ( bo on kazda czaszke rusza i padfl od Ditz Colda wiec on ma czaszke i go ruszy)
Edlas Dari 9 nasz najlepszy lvl tez ma czaszke ale to swiadczy o jego umiejetnosciach pvp <<is good)
jescze ja Uriza ( przsywodca naszej rebeli tez czszka jest ale mam wolne fragi do bana )
szukamy liderow do glidi bo nie mam paca i jak juz zalozymy i wygramy wara to bedzemy friendai i nam juz nikt nie podskoczy
to tyle na razie
pozdro od naszego składu aha tu sa nasze wyczyny jak trenujemy do wara
http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU
@Uriza
Mam płakać czy się śmiać ? :confused:
Wiedz że wbicie rs'a na 8lvl'ach to naprawdę jest pvp mastah.
(zobaczcie jakie pa odwala niedlugo bedzie dobry lvl)
Nom, pa, rzeczywiście powód do dumy, szczególnie na tym lvl. Wygoni 8 lvl z rotkow? Łał. Aaa, kolega moze pomylił pa z pg? XD
Reszty mi się nie chce komentować xD
@Uriza
Mam płakać czy się śmiać ? :confused:
Wiedz że wbicie rs'a na 8lvl'ach to naprawdę jest pvp mastah.
Zobaczymy jak skacze z dizt'em i za ciebie sie wezmeX( X( X(
Z tej zgraji napalonych Pekejów znam Tylko Edlasa :] I on jest spoko ;]
Ale do tego pa 13 lvl ;d to n/c
Viltheriuska
02-05-2007, 00:09
Z tej zgraji napalonych Pekejów znam Tylko Edlasa :] I on jest spoko ;]
Ale do tego pa 13 lvl ;d to n/c
Mialo byc pg dzis z 30k+ :)))
Zobaczymy jak skacze z dizt'em i za ciebie sie wezmeX( X( X(
Dlaczego mi grozisz? :( Toż mam prawo wypowiadać swoją opinię... "Zakumplujemy się, so?" :confused: Jeszcze nie wszystko stracone...
Tensz-in
02-05-2007, 00:36
Pkowali poprostu, wiem ze ten dead ich kosztowal 100k ;)
Nie pkowali -.-'........ Btw. komu dali to 100k wg. ciebie ? ^_^
7 mlvl XD
http://7mlvl.patrz.pl
@Up
Gratki ;)
@Uriza
I co tak kozaczysz? xD
Lavio bój się Boga ;/ A raczej Urizy :P
@Valyrr
Gratki
noxgrandbasaj
02-05-2007, 02:50
...i tak właśnie zapadła anarchia na Morganie. Może nie do końca, ale to są jej właśnie początki. Nie ma wyraznie dominującej gildii!!! Coś tam probują h-lvle działać, ale wg mnie to tylko na pozór. Trwa wyścig w biciu lvl-a, by móc pózniej rządzić...ale czy nie będzie za pózno? Gdzie ta przysłowiowa polska solidarność? Więc mam apel;) do h-lvli: Zróbcie raz, a dobrze porządek na serwie i pozniej zajmijcie sie swoimi sprawami, bo kto jak nie Wy Jestescie do tego jak najbardziej zobowiązani. No chyba, ze liczy sie tylko lvl, by moc pozniej wyrwac pare groszy na allegro8o
Gustaw_konrad
02-05-2007, 08:45
@ Valyrr
Gratz
@Tensz-in
No chyba nie mi i nie Tobie... Ell napisal do Russela i ten drugi powiedzial ze jak nie zaplaca to wyjazd z Corruption i zaplacili Ellowi za aola i blessy.
Jak wiesz lepiej to podziel sie wiedza, a nie mowisz ze ktos cos zle napisal... Jak rozmawialem z Ellem to wlasnie to mi powiedzial.
Tensz-in
02-05-2007, 10:20
@up
Mowie ze zle, wiec to znaczy ze nic mu nie dali - simply. Jezeli ell demono ci to powiedzial to (nie lubie tego uzywac, ale ) Z@L. Jezeli juz ktos mialby mu kase oddawac to tylko dalolo i bobinaitor a nie dasol i thanzul rotfl. Z tym wyjazdem z corruption to mnie troche rozbawiles ^^', ale ok.
...i tak właśnie zapadła anarchia na Morganie. Może nie do końca, ale to są jej właśnie początki. Nie ma wyraznie dominującej gildii!!! Coś tam probują h-lvle działać, ale wg mnie to tylko na pozór. Trwa wyścig w biciu lvl-a, by móc pózniej rządzić...ale czy nie będzie za pózno? Gdzie ta przysłowiowa polska solidarność? Więc mam apel;) do h-lvli: Zróbcie raz, a dobrze porządek na serwie i pozniej zajmijcie sie swoimi sprawami, bo kto jak nie Wy Jestescie do tego jak najbardziej zobowiązani. No chyba, ze liczy sie tylko lvl, by moc pozniej wyrwac pare groszy na allegro8o
Temu to my robimy war'a i potem porzadek na servie
Jaki porządek ? :] Wy waszą paczką macie szanse kogoś ubić ale nie porządek na servie -.-.
@Valyrr
Gratz xD
HardClan
02-05-2007, 10:53
Będziemy czekać ;)
Będziemy czekać ;)
Dojebcie im :] Bo mnnie też bedą huncić :( Prosze Uwalcie tych PA ja sie ich boję :/ Ze mi sie na raty w thias wbiją i mnie z lmm uwalą :(
A tak wogóle to jak z AL ?xD
HardClan
02-05-2007, 11:09
Dojebcie im :] Bo mnnie też bedą huncić :( Prosze Uwalcie tych PA ja sie ich boję :/ Ze mi sie na raty w thias wbiją i mnie z lmm uwalą :(
A tak wogóle to jak z AL ?xD
AL campi pz ;)
Jak narazie tylko ferbi miał pecha ;)
Ja pamiętam jak była wojna Al- WoG xD
Szerszen caly czas byl offline ;p wiec pewne teraz też tak jest ;p
HardClan
02-05-2007, 11:36
Ja pamiętam jak była wojna Al- WoG xD
Szerszen caly czas byl offline ;p wiec pewne teraz też tak jest ;p
Był offline a wojne WoG przegrało...jak zapewnie pamiętasz ;>
Był offline a wojne WoG przegrało...jak zapewnie pamiętasz ;>
Nom, ale przed końcem wojny WoG sie rozpadlo ;p
Victeron
02-05-2007, 21:03
:D :D :D 19:51 You advanced to magic level 75. :D :D :D
HardClan
02-05-2007, 21:37
Gratuluję :>
Już wkrótce first gringo z 80mlvl :>
No no chłopaki i dziewczyny za 7 dni czeka Dizt Colda ostra jechanka bo poki bo mały banik ( 7 dni)
May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board))
teraz trwaja przygotowana do wojny wiec małe retired na 7 dni urizy wiec mtemu sie nie loguje
HardClan
02-05-2007, 22:24
Czekamy na Ciebie ;)
No no chłopaki i dziewczyny za 7 dni czeka Dizt Colda ostra jechanka bo poki bo mały banik ( 7 dni)
May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board))
teraz trwaja przygotowana do wojny wiec małe retired na 7 dni urizy wiec mtemu sie nie loguje
A kogo to obchodzi? Ale mi wydarzenie ,że 25 ed dostał bana i wierzy ze bedzie panował na Moragnie ahahaha o.o'
Tensz-in
03-05-2007, 00:34
:cup: Gratz:cup:
HardClan
03-05-2007, 01:38
Ey a zo co to ban jest?
Za to, że wkleiłeś/łaś link na forum tibia.com, który w żaden sposób nie łączy się z grą ;)
Za to, że wkleiłeś/łaś link na forum tibia.com, który w żaden sposób nie łączy się z grą ;)
jak sie nie laczy przeciez o tibi jest i pokazuje co umiemy
jak sie nie laczy przeciez o tibi jest i pokazuje co umiemy
Buahahaha. Żal...
Czasem Jest dobrze sie pośmiać w nocy :) z Wielkego PA co ma 13 lvl i 25 ed władającego morganą :)
niestety viltheriuska z powodu slabych ocen w szkole w wogule chujowemu pvp odchodzi z naszej glidi wiec dalej jest 0:0 w warze
Viltheriuska
03-05-2007, 03:43
niestety viltheriuska z powodu slabych ocen w szkole w wogule chujowemu pvp odchodzi z naszej glidi wiec dalej jest 0:0 w warze
ja wracam jak ocebny poprawie
Krucyfix
May 03 2007, 03:31:37 CEST Killed at Level 47 by Rogstah Fearless
Reason:
03:28 Knight Kudini [48]: stop
03:28 Knight Kudini [48]: why you atack him
03:28 Knight Kudini [48]: Dorlik
03:29 Knight Kudini [48]: why you atack him?
03:29 Knight Kudini [48]: pls answer
03:29 Dorlik [120]: he have uhs
03:29 Knight Kudini [48]: pls stop
03:29 Knight Kudini [48]: Utani Hur
03:30 Knight Kudini [48]: pls stop
03:30 Knight Kudini [48]: why?
03:30 Knight Kudini [48]: why you atacking him?
03:30 Knight Kudini [48]: reason?
03:30 Dorlik [120]: outfit
03:31 Knight Kudini [48]: no
03:31 Knight Kudini [48]: pls
03:31 Knight Kudini [48]: Utani Hur
03:31 Your party has been disbanded.
03:31 Knight Kudini [48]: :(
03:31 Dorlik [120]: xdddd
03:31 Knight Kudini [48]: why?
03:31 Rogstah Fearless [121]: outfit
03:31 Rogstah Fearless [121]: n osexy
03:31 Dorlik [120]: ye
Jakby ktoś nie chciał wierzyć...
na free4up com leży ss...
/ShowImage.aspx?fn=253108189158185.JPG
jak ja bym zadzil takich sytuacji by nei bylo
Nie chciałam się wypowiadać ale już nie moge sie powstrzymac jak na to patrze...
Uriza, nie mam zamiaru Cie urazic bo widze, ze ta smieszna war i wypowiedzi na forum na które czekasz z utęsknieniem znacza dla Ciebie tak wiele jednak mysle, ze ludzi nie interesuje za bardzo to co sie dzieje w swiece 20lvlowych postaci i ich "przejmujących" wojen.
Wiec... w imieniu wszystkich (chyba) prosze Cie przestań przeżywać swoje plany o władaniu servem i wojne bo tu na forum nas to nie intere B)
Krucyfix
May 03 2007, 03:31:37 CEST Killed at Level 47 by Rogstah Fearless
Reason:
03:28 Knight Kudini [48]: stop
03:28 Knight Kudini [48]: why you atack him
03:28 Knight Kudini [48]: Dorlik
03:29 Knight Kudini [48]: why you atack him?
03:29 Knight Kudini [48]: pls answer
03:29 Dorlik [120]: he have uhs
03:29 Knight Kudini [48]: pls stop
03:29 Knight Kudini [48]: Utani Hur
03:30 Knight Kudini [48]: pls stop
03:30 Knight Kudini [48]: why?
03:30 Knight Kudini [48]: why you atacking him?
03:30 Knight Kudini [48]: reason?
03:30 Dorlik [120]: outfit
03:31 Knight Kudini [48]: no
03:31 Knight Kudini [48]: pls
03:31 Knight Kudini [48]: Utani Hur
03:31 Your party has been disbanded.
03:31 Knight Kudini [48]: :(
03:31 Dorlik [120]: xdddd
03:31 Knight Kudini [48]: why?
03:31 Rogstah Fearless [121]: outfit
03:31 Rogstah Fearless [121]: n osexy
03:31 Dorlik [120]: ye
Jakby ktoś nie chciał wierzyć...
na free4up com leży ss...
/ShowImage.aspx?fn=253108189158185.JPG
Lol O.o' , a jaki to outfit nie jest sexy wg. nich?
chcem powiedziec zewar sie skonczyl bo nasz druzyna sie rozpadla za duzo spy bylo ale to nie konnic wkrotce dizt padnie
Lol O.o' , a jaki to outfit nie jest sexy wg. nich?
Citizen bez addonow.
Kolory od góry - brązowy, biały, ciemny szary, czerwony.
Gdy Dorlik napisał, że Kruc~ ma uhy zaczęli z Rogstahem używać SD.
Ell_Demono
03-05-2007, 15:26
B)
Siema. szukalem sobie czegos na moj temat na google.. i tu takie cos XD
nawet nie wiedzialem ze ktos przejmuje sie moim losem o.0
No wiec.. Fureyka zabila mnie przez przypadek na dragach.. a Thanzul i Dark Dasol niewiedzieli co robia poniewaz Dalolo cos im nagadal.. ale spokojnie.. Fureyka oddala loota a Thanzul i Dasol zaplcili 100k za moj aol i moje blessy :D
Dzieki ze ktos wogule sie mna interesuje a ja przed chwila zalorzylem konto na tibia.pl o.0
Signed.
Ell~
@Uriza
Sorry że się powtarzam, ale ja mam płakać czy się śmiać? :confused:
@Victeron
Moje gratulacje. :)
@Fureyka
Zgadzam się z Tobą, ale cóż zrobisz jak to forum jest dla wszystkich..
Citizen bez addonow.
Kolory od góry - brązowy, biały, ciemny szary, czerwony.
Gdy Dorlik napisał, że Kruc~ ma uhy zaczęli z Rogstahem używać SD.
No to juz jest szczyt PA.
No to juz jest szczyt PA.
Teraz tylko pytanie... co takim można zrobić, dalej będą biegać i zabijać ludzi dla zabawy! Według mnie hl'e zaczynają się nudzić, więc niech sobie wyruszą na PoI i tam sprawdzą swoją siłę.
Ciekawe co na to powiedział Russel :D?
Wojna na Morganie. Victeron, Zabster itd przeciwko Fire~ (prawdopodobnie)
Zab'ster
May 03 2007, 16:56:41 CEST Killed at Level 126 by Lunatika
and by Xavrass
Dokladnie niewiadomo o co biega, pewne jest 1 padlem xd
Nie ma Corru, jest Avis i Successful, do tego Solle jest free...
Teraz pytanie, co zrobią Hurri i Killemall? :f
Hmmm, a mnie ciekawi co zrobi Sanguis.. Pokój za wszelką cenę to nie jest najlepsze rozwiązanie, jak dla mnie..
Hmmm, a mnie ciekawi co zrobi Sanguis.. Pokój za wszelką cenę to nie jest najlepsze rozwiązanie, jak dla mnie..
Jako gildia nie dołączą do wojny.
Czemu nie jest najlepszym rozwiązaniem? :p Podaj mi jakieś argumenty.
Czemu nie jest najlepszym rozwiązaniem? :p Podaj mi jakieś argumenty.
Bo jeżeli gildia Secue~ przegra ,zabiorą sie za was?
Szczerze powiedziawszy..wątpię w to. ;)
@up
Myślę, że prędzej, czy później i tak będziecie musieli brać udział w (jakiejś) wojnie.. Ile to gildii tutaj chciało być 'neutralnymi'..
No to teraz co niektorzy forumowi kozacy (fureyka) beda okaze mieli sie wykazac swoim pvp chwd zdrajcom ktorzy stoja po stronie szwedzkiego angielskiego i hiszpanskiego scierwa.:evul:
Rozumiem Twoje obawy, ale wiedz że nie każda neutralność kończy się tak samo, a już nawet gdyby to może ktoś z gildii zostanie włączony w wojnę... ale w to też śmiem powątpiewać.
SathMion
03-05-2007, 20:29
jaki jest powod aktualnej wojny?;>
jak narazie Successful ma niezle baty...
Raditz Saiya-jin
03-05-2007, 20:43
No to teraz sobie chyba polaczki no-liferzy popadają.
Zaraz obczaję na forum co i jak x)
Gustaw_konrad
03-05-2007, 20:55
No to teraz sobie chyba polaczki no-liferzy popadają.
Zaraz obczaję na forum co i jak x)
Pozwol ze Cie poprawie. Nie "no-liferzy" ale tzw. "sharerzy".
jaki jest powod aktualnej wojny?;>
jak narazie Successful ma niezle baty...
OMG, czy 1 (słownie: jeden) frag to już niezłe baty? ^.-
Tego fragu się nie wlicza, bo to właśnie dead Zab'stera rozpoczął wojnę.
Lol niebylo mnie a tu takie jaja:(
jak volltio nie jest z russlem to jak to przegraja polacy to wszytskim 100+ maja pograne jak za szybko bede lvlowac to ded lub o inny powod
Tego fragu się nie wlicza, bo to właśnie dead Zab'stera rozpoczął wojnę.
No. Wiec żadnych batów jak narazie nie ma.
SathMion
03-05-2007, 22:31
chodzi mi o liczebnosc, bo chyba zaczelo sie od tego ze padl Zab'ster wiedz to nie jest frag...
Victeron
03-05-2007, 22:41
No to zaczelo sie :) zobaczymy co bedzie sie dzialo. Fureyka co do twojego pvp to zobaczymy jak bedziesz sie obracac no chyba ze oddasz passy jakiemus swe :D :D. zal robia polacy co pomagaja nizahe. nizahe powiedzial ze jak mu nei pomoga to beda hunted forever i juz Lokkeyy itp dolanczaja ale przynajmniej bedzie ciekawie :) No a zupelnym smiechem jest to ze Nizahe mowil ze solle ~ itp bedzie hunted forever a juz pare oosb puscil wolno widac jak sie boja ze walczyli by przeciwko niemu. Zobaczymy Fureyka czy na hydrah nauczylas sie tylko bo jak widac to caly lvl tam wbiles :D
narq
signed.
Vic~
łaś*
Niezle teorie macie w oczernianiu Niza, oby tak dalej ;)
Czego oczekiwales, że stane po twojej stronie skoro zawsze mi utrudniales życie ^^?
Passow nikomu nigdy nie dalam i tego nie zrobie, w przeciwienstwie do ciebie.
Ahh sry juz chyba sam grasz, przestraszony o deleta po banie na ananie xDD?
Victeron
03-05-2007, 23:05
lol ...
zal robisz laska !
zreszta jak mialem 80 ~lvl to sie przedstawiles jako chlopak i nie wciskaj kitu. a jak nei wiezysz wpadnij do mnie w rl i zobaczysz z kim gram :) a jesli chodzi o anana to nei twoj interes tylko ci powiem ze nie dostal bana za sharing :)
Szkoda ze niektórzy polacy nie stoną po stronie rodaków bo się boją o lvl, taki lookeyy , nasghan itp. Przeciez i tak powojnie będą paymenty i zaczniecie na nowo grać... xD
lol ...
) a jesli chodzi o anana to nei twoj interes tylko ci powiem ze nie dostal bana za sharing :)
No nie wiem, to GM zle wpisal czy co? :p Sprawdzalem jakies 2h od czasu kiedy dostal bana, gdy jeszcze nie mial ukrytych informacji o koncie to bylo napisane za sharing, czyzby dolozyli mu za trading?
I zaczely sie wzajemne flejmy....
Spai, kogo obchodzi narowodosc? Liczy sie przyjacile czy nie : p
EDIT:
Tak dokladnie to:
Banished: until May 19 2007, 18:55:00 CEST because of account sharing
Nie wiem o cvo te klotnie ale war tak bewdzie
klto chce sojusz msg w grze ale pod waruynikime ze dizta zabijemy
wiem ze sie tu duzo zmieni wiec lepiej przemyslcie wszystkie swe kroki
A do tych co chca sie smiac ze mnie o patrzcie jak tacy koncza:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
May 03 2007, 15:42:39 CEST
Ogothoss:Uriza to noob i jego war jest slaby.
May 03 2007, 15:51:35 CEST
Ogothoss
Killed at Level 66 by a fire elemental of Edlas Dari
To ze mam bana nie znaczy ze nie dowodze friendami i moza sie smiac zemnie
Dla tych co na filmik chca zobaczyc to spoko bedzie wkrotce
Niedlugo all moi friendy pacce kupuja i dopiero sie zacznie war ale od poczatku o ty m mowie
Vic pakuj manaty twoj czas dobiegl konca
Tensz-in
04-05-2007, 00:00
@up
Najwyzej... niektorzy wola byc lojalni , niz pozostac pacanami na zawsze.
Widze że naznemu trudno dotrzymać słowa z tego co pamiętam trix~ miała być hunted forever a tu razem w gildii nawet są:(
@pytanie do furey~
znasz Zwidka z Furory??
@Uriza
A ty koleś skąd ty żes się wyrwał?? Własną price liste wystawiłeś, ze swojej wojenki zrobileś bitwe o Morgane, a z siebie conajmniej legende. Ty próbujesz być śmieszny czy na serio piszesz??:baby:
Widze że naznemu trudno dotrzymać słowa z tego co pamiętam trix~ miała być hunted forever a tu razem w gildii nawet są:(
@pytanie do furey~
znasz Zwidka z Furory??
@Uriza
A ty koleś skąd ty żes się wyrwał?? Własną price liste wystawiłeś, ze swojej wojenki zrobileś bitwe o Morgane, a z siebie conajmniej legende. Ty próbujesz być śmieszny czy na serio piszesz??:baby:
Chce wykurzyc pekerow z serva na czele z Dizt Coldem a all sie smija ze mnie bo to jego kumple nic zlego nie robie:(
Życzę powodzenia obu stronom. ;) Chociaż wiem że ta wojna będzie wyglądać tak jak każda na Morganie. Jedna walka albo atak, a później wszyscy w pz'tach, następnie inni będą retired, a drudzy będą zdobywać kolejne lvl'e, na samym końcu paymenty i od nowa. :p
Czyli nowa WAR...? Walka o władzę? Nagłe posuniecia, czy dawno knute plany? Widziałem Zab'ster padl i od razu utworzyly się dwa obozy (a moze na odwrót). Kto wtajemniczony potrafi napisać o co poszło i czy to moze byc jedna z poważniejszych wojenek w historii serwa?8o
Czyli nowa WAR...? Walka o władzę? Nagłe posuniecia, czy dawno knute plany? Widziałem Zab'ster padl i od razu utworzyly się dwa obozy (a moze na odwrót). Kto wtajemniczony potrafi napisać o co poszło i czy to moze byc jedna z poważniejszych wojenek w historii serwa?8o
Ty moze wez sie za pisanie kryminalow ;)
@up
To tylko czysta ciekawość:] zresztą teraz na Morganie bardziej kryminał niż wiejska sielanka:p
Gustaw_konrad
04-05-2007, 02:17
Szkoda ze niektórzy polacy nie stoną po stronie rodaków bo się boją o lvl, taki lookeyy , nasghan itp. Przeciez i tak powojnie będą paymenty i zaczniecie na nowo grać... xD
Nie znasz Nashgana to zamknij morde, poki co nie przylaczyl sie jeszcze do nikogo, co prawda ma inva do Avis, ale to nie znaczy ze go przyjmie.
Spór wynikl z nieporozumienia. Za sprawa pewnej dziewicy (hmm... a moze juz nie) ktora biegle przetłumaczyła pewien tekst. Z nieporozumienia wynikla... Wojna :)
Na morgane wracaja jeden po drugim szwedzi (raz my hunted raz oni ;D) a co za tym idzie? Zapomnijcie o dragach hydrach i o innych rozrywkach w tibi przez najbliższe 2 miesiace w porywach do 4.
Hiszpanie i szwedzi + odlam polakow:
-Lookeyy: dochodze do avis bo bede mial wiecej razy wolne wrl i hydry;
-Fureyka: chyba sami wiecie xd ( na próżno to do Polski Russel nie przyjechał)
-Forlond: jak fureyka to i ja
no to tyle :p
Powiem tyle niektorzy przezyja szok PDK. Fureyka a ty co z czarnuchem sie szmacisz ? Zreszta przecierz i tak jestes facetem no chyba ze jestes facetem a czujesz sie kobieta ale spoko rozumiem wasz gejowski zwiazek przez internet. Internet rox. B) Oby sie co niektorzy nie przejechali na przyjazni z tym scierwem pewnei myslicie ze zawsze nizahe sie udawalo to tym razem tez sie uda. Trzymam za was kciuki i licze fragi na was. :evul:
Powiem tyle niektorzy przezyja szok PDK. Fureyka a ty co z czarnuchem sie szmacisz ? Zreszta przecierz i tak jestes facetem no chyba ze jestes facetem a czujesz sie kobieta ale spoko rozumiem wasz gejowski zwiazek przez internet. Internet rox. B) Oby sie co niektorzy nie przejechali na przyjazni z tym scierwem pewnei myslicie ze zawsze nizahe sie udawalo to tym razem tez sie uda. Trzymam za was kciuki i licze fragi na was. :evul:
Tekst z czarnuchem wymiata xD! Ale co prawda to prawda...
http://i14.tinypic.com/4xpgqvn.jpg
Z tego co wiem to to jest powód wojny x)
@Up: Zgadzam się ;)
Jestem ciekaw, co z tego będzie. Zobaczymy.
Vic tak naprawde sra w gacie nikt nie zatrzyma AVIS
Volltio czemu tym razem jestes przeciwko Russelowi? :s
@up Vacek
Gratz za ssa:cup:
Teraz przynajmiej otwarcie wiadomo o co kaman:p
Szkoda mi tylko SUNSET(Peacefull and Neutral guild. Not Recruting.)
Rozpadla się na 2 obozy...a to moi faworyci byli...;(
@Uriza, a ty komu bedziesz pomagal w wojnie? :o
@A tak btw to na wała rozpetaliscie ta wojne? O.o'
@EDIT
Why dorlik i Rogstah Fearless pk'uja? Chca uhy na wojne zdobyc czy jak? ( Juz drugiego knighta {o ktorym wiem } ubili - May 03 2007, 03:16:27 CEST Killed at Level 56 by Rogstah Fearless and by Dorlik )
Vic tak naprawde sra w gacie nikt nie zatrzyma AVIS
a tak naprawde to nic nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj ;)
Raditz Saiya-jin
04-05-2007, 12:32
Macie spore SD combo i dużo magów, ale i tak przegracie, bo nie macie doświadczenia w wojnie. Jestem tego pewny.
Victeron
04-05-2007, 12:35
Zamknij morde noobie zobaczymy co bedzie a jak chcesz wiedziec to nie moja pierwsza i ostatnia wojna. postac tez to nie jest moja pierwsza wiem na czym tibia polega a nie tak jak ty stoisz pod dp i spamujesz.
Macie spore SD combo i dużo magów, ale i tak przegracie, bo nie macie doświadczenia w wojnie. Jestem tego pewny.
najwiekszym problemem bedzie zgranie avis ma troche wiecej ludzi wiec bedzie to bardzo potrzebne ale czas pokarze
B.Slayer
04-05-2007, 13:34
A wie Ktoś Może o co poszła ta wojna?? :P :)
jest filmik z deda Zabstera?
Ja jestem za Cria i resztą ^.-
Cria pomogł mi wczoraj i przez to ma nieprzyjemności :/
I Dlatego mam najdzieję że wygrają :]
Jak czytam jak tu jacys forumowi fighterzy zaczynaja p******** o braku doswiadczenia to mi sie plakac chce ty gosciu chyba k**** nie wiesz do kogo piszesz gadasz z goscmi ktorzy graja na tym servie od poczatku a to nie sa ich pierwsze postacie grali na innych servach i mieli postacie o ktorych ty mozesz tylko pomarzyc. PDK
Crealnex
04-05-2007, 14:14
a tak naprawde to nic nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj ;)
Już kipie z ciekawości, na myśl o waszym PvP.
Tak próbujecie oczernić np. Fureyke i innych z Avis, mówiąc o nich przeważnie kłamstwa.
Pokażcie w boju, jacy jesteście wielcy. ;]
Zamknij morde noobie zobaczymy co bedzie a jak chcesz wiedziec to nie moja pierwsza i ostatnia wojna. postac tez to nie jest moja pierwsza wiem na czym tibia polega a nie tak jak ty stoisz pod dp i spamujesz.
Tak? To pochwal się swoimi charami.
;]
Btw. Nie nazywaj innych noobami, a z moich informacji wynika, że człowiek ma buzię.
Może w Twoim przypadku jest inaczej.
A wie Ktoś Może o co poszła ta wojna??
Cofnij się 3 strony, i przeczytaj wszystko do bieżących postów. ;]
Btw. Nie nazywaj innych noobami, a z moich informacji wynika, że człowiek ma buzię.
Może w Twoim przypadku jest inaczej.
Ależ Ty dowcipny heh :P
Wszystko okaże się w swoim czasie :D
Dobra napinajcie sie dalej sprzedawczyki i tak wszyscy prawdziwi wiedza ze lizecie tylko dupe zeby sobie pograc a my to mamy w dupie bo mamy honor. Sprzedawczyki za garsc crystali ahahahhahahaha.
Tak? To pochwal się swoimi charami.
;]
Po co ma się chwalić innymi charami, skoro ma tego i to w zupełności wystarczy.
Nie znasz Nashgana to zamknij morde, poki co nie przylaczyl sie jeszcze do nikogo, co prawda ma inva do Avis, ale to nie znaczy ze go przyjmie.
No i przyją zaproszenie do Avis... musisz go znać naprawde dobrze!
B.Slayer
04-05-2007, 15:28
JA też jestem z cria Xd i myślę że wygramy i przejmiemy serva x
Gustaw_konrad
04-05-2007, 15:38
No i przyją zaproszenie do Avis... musisz go znać naprawde dobrze!
Napewno lepiej od Ciebie, przyjal inva bo nie mial wyjscia, mowili mu ze bedzie mial problemy po wojnie jak zostanie chociaz neutralny a taki chcial byc, a jako ze wiadomo iz Succ~ przegraja wybral lepsza strone.
Hail Avis
Tensz-in
04-05-2007, 16:31
@up
To jest zalosne ze strony Avis. Jak taki ktos moze z nimi walczyc w wojnie jak jest do tego zmuszony ? Nie rozumiem >.>....
Dobra napinajcie sie dalej sprzedawczyki i tak wszyscy prawdziwi wiedza ze lizecie tylko dupe zeby sobie pograc a my to mamy w dupie bo mamy honor. Sprzedawczyki za garsc crystali ahahahhahahaha.
Kto lize dupe ten lize, polowa z nas ma ukryte swoje postacie wiec....wniosek sam sie nasowa.
Co do wizyty Russela, to za 9 miesięcy okaże się, czy była owocna :D :baby:
;)))))))))))))))))))))))))))))
Wojny na morganie się nigdy nie skończą. Było Hurri vs. Niz squad. Hurricane przegrało i zapłaciło ale w większości mogło grać dalej. Gildia Niza podzieliła się na Corruption i Killemall. DO Corruption dochodzi Revolution, a Killemall jest hunted forever. Teraz Corruption rozpadło się na Avis i Successful, i mamy kolejną wojenkę, a Killemall wraca do łask. I ktoś mi może powie, że to jest ostatnia wojna na morganie??
A tak w ogóle to jestem po stronie Successful i pisać kto chce darmowe uhy (nick i miasto). Na morganę już nie wróce a przynajmniej wam pomogę. Nie chodzi o to, że Successful jest Polską gildią. Po prostu z ich strony nie widziałem PA, czego nie mogę powiedzieć o Avis.
Wojny na morganie się nigdy nie skończą. Było Hurri vs. Niz squad. Hurricane przegrało i zapłaciło ale w większości mogło grać dalej. Gildia Niza podzieliła się na Corruption i Killemall. DO Corruption dochodzi Revolution, a Killemall jest hunted forever. Teraz Corruption rozpadło się na Avis i Successful, i mamy kolejną wojenkę, a Killemall wraca do łask. I ktoś mi może powie, że to jest ostatnia wojna na morganie??
A tak w ogóle to jestem po stronie Successful i pisać kto chce darmowe uhy (nick i miasto). Na morganę już nie wróce a przynajmniej wam pomogę. Nie chodzi o to, że Successful jest Polską gildią. Po prostu z ich strony nie widziałem PA, czego nie mogę powiedzieć o Avis.
Uriza
Venore
Uriza
Venore
Żal... On mówił o członkach Successful, kretynie.
Żal... On mówił o członkach Successful, kretynie.
sam kretyn jestes on pisze a nie mowi
Następny gracz rookuje swoja postać:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20:07 Steph Spectre [77]: i need someone to rook me
20:08 Xanroar [24]: You want rooked?
20:08 Steph Spectre [77]: yaya :D:D
20:08 Xanroar [24]: Its joke? :d
20:08 Steph Spectre [77]: no
20:09 Xanroar [24]: Ok, bb heh ;0
20:14 Steph Spectre [75]: please come all venore to rook me!!
Chyba, że żartuje (On). Ehh...
@Down: Zgadzam się jak słyszę takie teksty jak "Je*** Szwedów", to mi się źle robi. A czy widzieliście kiedyś Anglików, Szwedów itd., którzy chodzą po depo i wołają "Plx Items!"? Ja nie.
@Edit: 21:36 Ell Demono [64]: Bye bye morgana :* for ever in my life :*~ Że co?
Crealnex
04-05-2007, 21:27
Żal mi was, wielcy POLACY!
Oczerniacie innych, bo są ze Szwedami, Anglikami, Hiszpanami, itp.
A to przecież Unia Europejska! ;]
Czy wy nie rozumiecie, że niektórzy wolą się nie przyznawać, że są Polakami?
Ostatnio w Radiu R*F MF (Żeby nie było, że reklama -.-), był artykuł o tym, że Polacy za granicą wstydzą się innych Polaków.
Przytoczę pewne słowa:
Jedziemy autostradą, a tu nasi rodacy, z piwami, krzyczą, przeklinają, pokazują brzydkie gesty...
Czy to, że ktoś jest w drużynie, która jest w GRZE WIRTUALNEJ, tworzy go zdrajcą?
Get a life!
@Up
Jak dasz to jesteś równy gość, a jak nie dasz, wyklną Cię, że aż żal się robi, czego te dzieci się uczą. :P
fakt faktem: ze strony Avis mozna doszukac sie PA. nie na mnie osobiscie bo 30 lvli oni nie pkuja ale z tego co czytam i ogladam. jesli mialbym wybrac to bylbym za Successful dlatego ze oni nie stosuja PA (przynajmniej nikt nic nie mowil). a nie dlatego ze to sa polacy. mnie raczej tez denerwuja ludzie ktorzy mowia POLAND ROX, WSZYSTKO INNE NOOBS AND SUX. a trzeba przyznac racje ze jak zaczynalem grac (ok 6 lat temu) to brazyle to byli nooby...biegali po depo i sell chain armor, plx items. teraz my przejelismy po nich paleczke i jakos chyba nie pali nam sie zeby sie tego wyzbyc :/
*pisze "nam" jako Polakom, narodowi
pozdro i goodluck for Succ~
Crealnex
04-05-2007, 22:55
May 04 2007, 21:26:57 CEST Killed at Level 66 by Marcin Reichert
and by Master Fiara
Ell Demono
Co się stało, Panie Czesiu? ;/
Gustaw_konrad
04-05-2007, 23:28
Czy to, że ktoś jest w drużynie, która jest w GRZE WIRTUALNEJ, tworzy go zdrajcą?
Get a life!
Dokladnie! A w pilce noznej? Jak jakis Polak gra w zagranicznym klubie i ma mecz z polska druzyna to tez nazywacie go zdrajca?
@2xUp
Wydaje się, że to samo, co z Tenchu Vortex... Jakieś noobki niby po Thais latają i zabijają ludzi przy pomocy bota z sd :f
EDIT: Ell już na tibia.com wszystko napisał, ehh...
Crealnex
04-05-2007, 23:36
Dokladnie! A w pilce noznej? Jak jakis Polak gra w zagranicznym klubie i ma mecz z polska druzyna to tez nazywacie go zdrajca?
Dokładnie!
@UP
Zaznaczasz atak, i HOTKEY SD.
Podobno Ell stracił rzeczy warte 1kk.
Ale fart, takiego ubić. :evul:
Dajcie se siana z tymi zdrajcami-.- chcą być po stronie avis niech będą ich sprawa -.- I dajcie spokój Monice to że bardzo lubi Russelka to jest sprawa :] Każdy ma prawo wyboru :] uahaha xD
22:33 Ell Demono [64]: niewidze klawiatury przez jebany lzy -.-.- ;//////
MarcinStw
05-05-2007, 00:06
http://img66.imageshack.us/img66/1522/ellfe9.png (http://imageshack.us)
Sheriff Thais own3d?
Prosze was nie żałujcie go tak ;)
Screeny lekki przedsmak przed filmikiem
EQ
http://img58.imageshack.us/img58/8218/eqlv1.png (http://imageshack.us)
looooooooool
DavidSTW
05-05-2007, 00:17
Troszkę mi Cię szkoda no ale trudno Ell troszkę kozaczyłeś i musiało się to skończyć teraz my zaprowadzimy tu ład i porządek i posprzątamy MORGANE z syfu i jeszcze jedno dlaczego w full eq sie woziłeś??
No nic będę miło Cię wspominał bo były czasy, że mi pomagałeś.
Może jeszcze się spotkamy.
POWODZENIA;(
P.S
/\
Fransua De'laviva to ja nieprawdasz że jestem piękna(ny);)
Dajcie se siana z tymi zdrajcami-.- chcą być po stronie avis niech będą ich sprawa -.- I dajcie spokój Monice to że bardzo lubi Russelka to jest sprawa :] Każdy ma prawo wyboru :] uahaha xD
no wlasnie...moze Russel jest na viagrze i ma wiekszego od przecietnego polaka xD a to juz pewnie jest wazne dla P. Moniki xD
...nie no tak se kpie troszku :p
a co do Ella to dobrze mu tak ze padl. Skonczyl mu sie rs to wbil nowy i do tego z full eq biegal. I dobrze mu tak.
Troszkę mi Cię szkoda no ale trudno Ell troszkę kozaczyłeś i musiało się to skończyć teraz my zaprowadzimy tu ład i porządek i posprzątamy MORGANE z syfu i jeszcze jedno dlaczego w full eq sie woziłeś??
WTF ? New Uriza ? New edition? -.-
Raditz Saiya-jin
05-05-2007, 00:28
Ell~
Mushausahusa XD Co za noob, na RS'ie chodzic w takim eq. Rozumiem jakby to byl np. Nizahe, ale nie jakis 60ek ktory jest latwym celem dla ekipy 30 sorców.
DavidSTW
05-05-2007, 00:33
Ell~
Mushausahusa XD Co za noob, na RS'ie chodzic w takim eq. Rozumiem jakby to byl np. Nizahe, ale nie jakis 60ek ktory jest latwym celem dla ekipy 30 sorców.
Po pierwsze było nas 8 wkrótce będzie film.:D
MarcinStw
05-05-2007, 00:35
Ell~
Łatwy cel? hmm.. no nie wiem dostał 2x Comba na jednym wyłapał prawie 700hp ~~ po czym sie nie uhnoł (nie wiem czemu?) potem juz tylko dobitka, a przy kompie był i nie był afk bo caly czas biegał przed dp i meczylismy sie z nim jakieś 15 min~~ i była nerwówka na Vencie~~ bo cały czas biegał i się krecił ;< ale stał na jakaś minute w miejscu ;) zdążył napiasc "help"<co bedzie widać na filmie> zamiast się uhnąc :)
:)
No w sumie takie eq w rs no to dziwne.
Respect dla Ell~
8o Ciekawie się robi 8o
* Avis vs Successful
* Uriza squad vs Dizt Cold
* Nev pk squad;) vs ...no na razie padł Ell
Hestoran
05-05-2007, 01:42
* Uriza squad
Ja tego bym sie bał najbardziej :(
ExploSTW
05-05-2007, 09:13
* Nev pk squad;) vs ...no na razie padł Ell
Ell demono, Teufelhuenden, Tenchu Vortex.... jak narazie
MarcinStw
05-05-2007, 09:27
Screeny
69 MS
http://img89.imageshack.us/img89/9033/tefr2.png (http://imageshack.us)
56 ED
http://img84.imageshack.us/img84/5669/tufnk9.png (http://imageshack.us)
41 EK
http://img227.imageshack.us/img227/9333/41ff3.png (http://imageshack.us)
37 MS
http://img89.imageshack.us/img89/2818/37zz0.png (http://imageshack.us)
Ten 37 MS i 41 EK ubiliśmy na szybkosci w thais jak pekowali ;) nie byly zamierzone fragi
więcej w krótce
Hahahha widze ze ziomki ze Stalowej ostro szaleja ale to dopiero poczatek :evul:
Jak dasz to jesteś równy gość, a jak nie dasz, wyklną Cię, że aż żal się robi, czego te dzieci się uczą. :P
O co Ci chodzi? Nie rozumiem. :)
Aphydion odezwij się na Tibii. Raków&Stalówka I All Jasne Chyba xD
Crealnex
05-05-2007, 13:17
Żal. Ludzie! To tylko GRA!
@Xanroar
Cytuję :
FRI ITENZ BLX!!??!?!?!?
@MarcinStw
No gratuluję!
W końcu wielki Pan Szeryf padł.
Btw.
Co poleciało z Ell'a oprócz ekwipunku?
Runy jakieś? ;p
Ell_Demono
05-05-2007, 13:35
heh.. widze ze tu o mnie mowi sie rozne rzeczy wiec postanowilem cos wyjasnic zeby nie bylo plotek >.<
1# Jak dostalem combo to zobaczylem ze bijecie mnie z wandow i rodow, wiec postanowilem napisac help na guild chacie ;) ale nie zadzialal tabulator i napisalem to na default, lecz dostalem combo i nie zdarzylem sie uhnac..
2# Bylem w good eq poniewaz wracalem z hunta i kolega do mnie napisal zebym przyszedl do venore bo mial rzeczy dla mnie do addonow na sell ;)
Potem pokrecilem sie pod dp i stanolem na chwile zeby pogadac na gg.. i zobaczylem ze mi zjerzdza hp i wiecie co sie stalo dalej..
3# Gratuluje loota ale to nie jest koniec ;) moze i moich rzeczy nie odzyskam ale nawet jak bym mial bana wbic powybijam was suczki ;)
4# Przyznaje ze wczoraj sie poplakalem bo to normalne jak straci cos wartosciowego.. w moim przypadku z 400zl ;p
5# Zadne jebane noobki nie doprowadza do tego zebym przestal grac w tibie.. wczoraj mialem taki zamiar ale jednak bede gral dalej..
Signed.
Ell~
Crealnex
05-05-2007, 13:42
heh.. widze ze tu o mnie mowi sie rozne rzeczy wiec postanowilem cos wyjasnic zeby nie bylo plotek >.<
1# Jak dostalem combo to zobaczylem ze bijecie mnie z wandow i rodow, wiec postanowilem napisac help na guild chacie ;) ale nie zadzialal tabulator i napisalem to na default, lecz dostalem combo i nie zdarzylem sie uhnac..
2# Bylem w good eq poniewaz wracalem z hunta i kolega do mnie napisal zebym przyszedl do venore bo mial rzeczy dla mnie do addonow na sell ;)
Potem pokrecilem sie pod dp i stanolem na chwile zeby pogadac na gg.. i zobaczylem ze mi zjerzdza hp i wiecie co sie stalo dalej..
3# Gratuluje loota ale to nie jest koniec ;) moze i moich rzeczy nie odzyskam ale nawet jak bym mial bana wbic powybijam was suczki ;)
4# Przyznaje ze wczoraj sie poplakalem bo to normalne jak straci cos wartosciowego.. w moim przypadku z 400zl ;p
5# Zadne jebane noobki nie doprowadza do tego zebym przestal grac w tibie.. wczoraj mialem taki zamiar ale jednak bede gral dalej..
Signed.
Ell~
Bo idio*a Vandoz Cię przekonał? xD
WIELKI PAN SZERYF MUSIAŁ PISAĆ HELP!?
Nie radziłeś sobie z 30lvl'ami? ;D
Jak chcesz ich ubić, to włącz wybij ich lepiej pojedynczo (Jeśli zdołasz).
Ell_Demono
05-05-2007, 13:45
Bo idio*a Vandoz Cię przekonał? xD
WIELKI PAN SZERYF MUSIAŁ PISAĆ HELP!?
Nie radziłeś sobie z 30lvl'ami? ;D
Jak chcesz ich ubić, to włącz wybij ich lepiej pojedynczo (Jeśli zdołasz).
Vandoz mnie nie przekonywal ;) to byla moja decyzja.. hmm.. ciekawe czy ty bys sobie w takiej sytuacji poradzil jak sam powiedziales z "30 lvlami"
Jak cos to ja jestem Vice Sheryfem Thais.. Sheryfem jest Senoth ;)
A ubije ich jak bede chcial.. to juz nie twoja sprawa ;)
Signed.
Ell~
Crealnex
05-05-2007, 13:47
Vandoz mnie nie przekonywal ;) to byla moja decyzja.. hmm.. ciekawe czy ty bys sobie w takiej sytuacji poradzil jak sam powiedziales z "30 lvlami"
Jak cos to ja jestem Vice Sheryfem Thais.. Sheryfem jest Senoth ;)
A ubije ich jak bede chcial.. to juz nie twoja sprawa ;)
Signed.
Ell~
Ale temat na Forum.Tibia.Com był O.o
Tak, poradził bym sobie.
A wiesz czemu?
Bo nie jestem na tyle głupi by afkować poza Depo, Temple etc. ;]
No i oczywiście nie stoję przed depo, i nie szukam SD COMBO -.-
I bym na Twoim miejscu w takim ekwipunku nie biegał
Ell_Demono
05-05-2007, 13:50
Ale temat na Forum.Tibia.Com był O.o
Tak, poradził bym sobie.
A wiesz czemu?
Bo nie jestem na tyle głupi by afkować poza Depo, Temple etc. ;]
No i oczywiście nie stoję przed depo, i nie szukam SD COMBO -.-
I bym na Twoim miejscu w takim ekwipunku nie biegał
Moze sie ujawnisz twoim charem?
a nie kozaczysz.. pewnie jestes noobem tak jak tamci ludzie i masz max 30 sorc krotym cfaniakujesz i sie wozisz.. eq w ktorym sie bujam to tez nie jest twoja sprawa.. i dla twojej wiadomosci nie bylem afk.. jak bys sie nauczyl czytac to bys wiedzial bo wszesniej to napisalem..
MarcinStw
05-05-2007, 13:55
Ekhm.. Ell~ i znowu kozaka zgrywasz ;) jakbyśmy byli takimi noobkami z 30 lvl'ami to byśmy poszli pekować na kopy albo cos w tym stylu.. po 1
Po 2 nie moge sobie Ciebei wyobrazić jak nas ganiasz "solo" ? albo z twoja gildia pajacyków :D (wpadli wczoraj 70 ek i 90 ms walneli w noob chary z Gfb, naibli poczym 90 ms~~ nabił rs'a dostał magic walla przed siebie i zaczoł uciekać ;)
PO 3 PRIMO NIE BYłES AFK ;) bo cały czas biegałeś <szybka akcja z naszej strony i sam nie wiedziałeś co sie dzieje i nie opowiadaj caly czas bajek, bo jak dostaleś 2-3 hity z rodów/wandów odrazu sie uhałes, po czym dostałeś Comob pierwsze napisałeś <help> Drugie (dobitka) Gleba :)
TO TYLKO GRA
Pamietaj
Edit
a nie kozaczysz.. pewnie jestes noobem tak jak tamci ludzie i masz max 30 sorc krotym cfaniakujesz i sie wozisz.. eq w ktorym sie bujam to tez nie jest twoja sprawa.. i dla twojej wiadomosci nie bylem afk.. jak bys sie nauczyl czytac to bys wiedzial bo wszesniej to napisalem..
Noobem to jesteś ty, to ty cwaniakujesz i skończ swój pajacowac na tym forum bo robisz z siebie błazna większego niż jestes.
Crealnex
05-05-2007, 13:55
Ja się uczę, ale mam komputer wyłączony. ;]
Nie nazywaj innych noobami, bo sądzę, że przez właśnie takie KOZACZENIE padłeś.
(To wynika z postów 1 człowieka z tamtego PK Teamu)
@UP
Ale nie którzy nie rozumieją, że to gra.
I weź już nie jeździj po Panu Szeryfie, bo on może się zemścić.
P.S
CZESIO ROXANDO
To była Ironia (dla wolniej myślących ;p)
Btw.
Dla mnie nie liczy się poziom, i postać, tylko osobą, która tą postacią gra.
Ale dla Ciebie liczy się chyba tylko poziom i postać w grze ;/
P.S 2
Ell, rozmawiamy o Tobie!
Czujesz się doceniony? ;D
(To do Twojego postu kilka stron wcześniej)
Ell_Demono
05-05-2007, 13:59
Ekhm.. Ell~ i znowu kozaka zgrywasz ;) jakbyśmy byli takimi noobkami z 30 lvl'ami to byśmy poszli pekować na kopy albo cos w tym stylu.. po 1
Po 2 nie moge sobie Ciebei wyobrazić jak nas ganiasz "solo" ? albo z twoja gildia pajacyków :D (wpadli wczoraj 70 ek i 90 ms walneli w noob chary z Gfb, naibli poczym 90 ms~~ nabił rs'a dostał magic walla przed siebie i zaczoł uciekać ;)
PO 3 PRIMO NIE BYłES AFK ;) bo cały czas biegałeś <szybka akcja z naszej strony i sam nie wiedziałeś co sie dzieje i nie opowiadaj caly czas bajek, bo jak dostaleś 2-3 hity z rodów/wandów odrazu sie uhałes, po czym dostałeś Comob pierwsze napisałeś <help> Drugie (dobitka) Gleba :)
TO TYLKO GRA
Pamietaj
Ty tez nie umiesz czytac czy wtf? Przeciez ja caly czas mowie ze NIE BYLEM AFK.. a ten ziom na C~ cos piepszy..
Przyznaje ladna akcja ale z uhaniem to przesadziles.. nie uhnolem sie ani raz.
Ell_Demono
05-05-2007, 14:02
~koniec tematu~
Padlem, trudno, nie popelnie tego wiecej bledu.. papa
MarcinStw
05-05-2007, 14:09
Ty tez nie umiesz czytac czy wtf? Przeciez ja caly czas mowie ze NIE BYLEM AFK.. a ten ziom na C~ cos piepszy..
Będzie filmik zobaczysz na własne oczy, może Cie bot sam uhał potem już nie dał rady i ze swirował ?
DavidSTW
05-05-2007, 14:29
To fajnie graj dalej otrząśniesz się z tego powoli ;]
Myślę że ten died dał Ci dużo do myślenia:)
Nie wiem czy się zmienisz ale bym chciał.
I jeszcze jedno lepiej nie zadzieraj z nami ;)
Do zobaczenia :p
nie no z tym uwazaniem na Was to chyba przesada...kazdy moze wziac 5 30 lvli i z combo bic...Ellowi ten dead sie nalezal za to ze kozaczyl bo chyba nikt nie powie ze tak nie jest/bylo ale mimo wszystko dobrze ze jednak nie konczy z tibia:)
@Ell
Gadalem z Maciejem (nie chce rzucać nicku) i mowil ze chyba idziecie na new serv jak wyjdzie... i najprawdopodobniej tez sie wlacze xD
pozdro:)
ExploSTW
05-05-2007, 15:12
Ell przypadkowa ofiara to ty nie byles, gdybys tak nie cwaniakowal po thais itp itd., nie zostawial durnych postow na forum kto to ci nie zaplacil za deada, to bys nie padl. Raz mowisz ze byles afk, raz mowisz ze cos tam miales otwarte okno? 8o czy cos takiego, a teraz mowisz ze NIE byles afk, po czym mowisz ze sie ani razu nie uhnales. Ja walczylem z toba czy z uh-botem ? 8o 8o Ktoregos dnia wrzucimy filmy i sam zobaczysz, ze sie kompromitujesz.
Btw. jak chcesz nas zabic zapraszamy.
Crealnex
05-05-2007, 15:45
Zawsze myślałem, że Uhy są po to, by się nimi leczyć...
@UP
100% racji!!!
Wiesz, tłumaczyć się musi, bo on ma duże ego o sobie ;/
Btw.
Ja i tak wole Kazu'ya Team ^.^
Raditz Saiya-jin
05-05-2007, 15:56
Płakać z powodu utraty czegokolwiek w Tibii to dla mnie oznaka poważnego uzależnienia. Ell~ radziłbym iśc do psychiatry, albo chociaż psychologa i porozmawiać z nim o swoich problemach.
Zauważ, że są rzeczy ważniejsze niż ta gra. Może dzięki tym, którzy cię zabili przejrzysz na oczy ? Sam straciłem niedawno tyle co ty, a może i więcej, więc wiem co mówię.
Wydoroślej. To tylko durne pixele.
Z poważaniem,
Raditz~
Crealnex
05-05-2007, 16:08
Płakać z powodu utraty czegokolwiek w Tibii to dla mnie oznaka poważnego uzależnienia. Ell~ radziłbym iśc do psychiatry, albo chociaż psychologa i porozmawiać z nim o swoich problemach.
Zauważ, że są rzeczy ważniejsze niż ta gra. Może dzięki tym, którzy cię zabili przejrzysz na oczy ? Sam straciłem niedawno tyle co ty, a może i więcej, więc wiem co mówię.
Wydoroślej. To tylko durne pixele.
Z poważaniem,
Raditz~
On ma podobno 16 lat! xd
@Down
Ja chociaż nie szaleję na punkcie KRULA SZAMANUF, i nie płaczę jak coś stracę w Tibii.
Btw.
Jak czegoś nie wiesz, to sie nie wypowiadaj się na ten temat, Spai ;-)
Mam więcej lat
On ma podobno 16 lat! xd
Za to po twoich postach wnioskuje ,że masz 10.
@Raditz Saiya-jin
Zgadzam się z tobą.
Raditz Saiya-jin
05-05-2007, 16:25
O, teraz zauważyłem że Ell Demono zfragował Master Fiara, czyli noobchar który zostal sprzedany razem z Tenshinkhanem.
Gratuluję fraga, moze nie jestes taki cienki jak myslalem?
O, teraz zauważyłem że Ell Demono zfragował Master Fiara, czyli noobchar który zostal sprzedany razem z Tenshinkhanem.
Gratuluję fraga, moze nie jestes taki cienki jak myslalem?
Skąd wiesz ,ze Tenshinkhan został sprzedany?
Crealnex
05-05-2007, 16:32
Skąd wiesz ,ze Tenshinkhan został sprzedany?
Żal.
Bo Tenshi to Kazu'ya.
Pooglądaj filmiki Kazu'yi, a ujrzysz tam pana Raditza.
Oni są kumplami ;o
Nie no, nvm
Tzn. Kazu'ya, to 1 właściciel Tenshiego.
IceMaster :)
05-05-2007, 16:40
chwalil sie;-)
Żal.
Bo Tenshi to Kazu'ya.
Pooglądaj filmiki Kazu'yi, a ujrzysz tam pana Raditza.
Oni są kumplami ;o
Nie no, nvm
Tzn. Kazu'ya, to 1 właściciel Tenshiego.
Szkoda tylko ze teraz Tenshinkanem gra jakieś dziecko...
Crealnex
05-05-2007, 16:48
Szkoda tylko ze teraz Tenshinkanem gra jakieś dziecko...
Bo Tensh został kupiony -.-
A Kazu'ya to stary Tensh.
Tensz-in
05-05-2007, 17:01
Ei wlasnie kópilem postac powiecie mi gdzie moge dobże expic rzebym nic nic nie stracil i czy mam expowac ze szczalami czy z boltuw ? Pszyjmie mnie ktos do guilda ?
Ei wlasnie kópilem postac powiecie mi gdzie moge dobże expic rzebym nic nic nie stracil i czy mam expowac ze szczalami czy z boltuw ? Pszyjmie mnie ktos do guilda ?
Widzicie to cały Tensh~ .... :) dziecko... ^^
Gustaw_konrad
05-05-2007, 17:08
Zal.
Powiedz ze nie kupiles tej postaci to pol morgany Cie wysmieje.
Tensz-in
05-05-2007, 17:10
@up
Ej widze rze ty jestes jusz durzy i pewie umierz grac w tibie powiez mi gdzie moge expowac ? GDIZE SOM KOPALNIE ROTUW KOLO THAIS ?!
@Edit
Eh dobra koncze to bo widze ze IQ niektorych tutaj nie przekracza rozmiaru buta. Gratuluje ! :D
Gustaw_konrad
05-05-2007, 17:17
@up
Ej widze rze ty jestes jusz durzy i pewie umierz grac w tibie powiez mi gdzie moge expowac ? GDIZE SOM KOPALNIE ROTUW KOLO THAIS ?!
@Edit
Eh dobra koncze to bo widze ze IQ niektorych tutaj nie przekracza rozmiaru buta. Gratuluje ! :D
Po czyjej stronie walczyles w wojnie Tengu vs. Fire?
Chyba ze nie walczyles :o
Rozumiem, że Master Fiara i Tenshi~ byli na tym samym koncie, tak? o;
Tenshi peekay ? :>
Crealnex
05-05-2007, 18:20
@up
@Edit
Czyli nie kupiłeś postaci? -.-
Ręce opadają!
Tenshi, a Ty masz pewnie IQ takie samo, jak ma Doda ;D
I o czym to świadczy? ;/
Tensz-in
05-05-2007, 18:22
Po czyjej stronie walczyles w wojnie Tengu vs. Fire?
Chyba ze nie walczyles :o
Po stronie Fire.......A co ?
@up
To ze nie zrozumiales ironii to juz nie moja wina koles..idz sie wyzalic na wieczorynce, a nie bedziesz mi tutaj pie*dolil wywody na forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.