Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
Siar, Solle i Ehazin. Vild padł :(
Trix niejest w Fire, pomaga z własnej woli.
I napewno niebedzie w fire, po tym jak doszedł do Octal na początku wojny.
Gratz dla nich ;]
Dider@
Slyszalem ze na Thorii zaczeliscie. Jak wam idzie? :>
Ma ktoś filmik jak zginęli?
Mam takie pytanie z ciekawosci do Hurri na bank to czytaja
Czemu nie umuwicie sie na open ?
Mam takie pytanie z ciekawosci do Hurri na bank to czytaja
Czemu nie umuwicie sie na open ?
Bo nie maja szans wygrac open battle ... ?
haha a może poszczęściłoby im się? :D
przeciesz jednego open battla wygrali gdzie fire bylo z tengu jeszcze to szanse maja ale niewiem czemy sie boja
przeciesz jednego open battla wygrali gdzie fire bylo z tengu jeszcze to szanse maja ale niewiem czemy sie boja
Hurri dyga i tyle.
Lamusy jakich malo.
Takiej wojny to chyba nigdy nie było.
Fire sobie expi, a Hurri sika w majtki kolo pz. -.-
Noname18
06-01-2007, 19:42
Dokladnie, Knobik expi swoim noob charem, inni poszli na inne swiaty.
Zal jak niewiem co....
Dokladnie, Knobik expi swoim noob charem, inni poszli na inne swiaty.
Zal jak niewiem co....
Zal=Hurri
Hurri=Zal
^.^
A z tego co widze to fire nie robi PA. Z tego co wiem mardus robil pa to wylesial z fire to czemu jest ta wojna ? Hurri chcialo rzadzic ?
Haha może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Anan na 144lvl nie ma blessów? XDDDDD
Jan 09 2007, 07:32:27 CET Died at Level 144 by Minishabaal
Name: Anandumim
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 140
4lvle w dół HAUAHAHUAHUAHU
12 latek gra Anandumimem pisze tak szybko ,że ja opis czegokolwiek bym napisał szybciej. . . Ogolnie ZAL :)
btw. Ciekawe jakie ma teraz skille... Szkoda ogolnie chara bo 1 ovner dosc dobrze nim grał. ;/
Btw. Co to wogle ten Minishabaal ? :confused:
Btw. Co to wogle ten Minishabaal ? :confused:
boss diabolic impa
Noname18
09-01-2007, 20:41
Najbardziej szkoda tego chara ogólnie 4kk expa poszło sie je***..
Skille najlepsze na servie, ale owner ponoc kompletny noob.
PS: Jak tam Hurricane, odpuściliście z wojną?
Kijancza
10-01-2007, 12:11
Czarna seria xD
12:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Anandumim. He was killed by Cinek Niszczyciel.
Gratz xD
12:59 Kijanczka [75]: nikt nie ma takiej sily
12:59 Kijanczka [75]: aby obali takiego tytana
12:59 Kijanczka [75]: jak ANAN!!!!!!!!
13:00 Anandumim[140]: az tKI mocny nie jestem
huahua
13:03 Kijanczka [75]: chcesz kupic
13:03 Kijanczka [75]: BSa
13:03 Kijanczka [75]: ?
xDDDDDDDDDDDDD
Anandumimem gra teraz ziomek który dostał chara na 18 urodziny. xDDDDDDD respekt xD A dzisiaj niestety nie udalo mu sie wyuhać od comba 7 ludzi :D no szkoda xD Dropnął Devil Helmet :o Ciekawe czy blessy kupi ?:o
Maciuś rlzzzz :D Haha :D
Pewnie niedługo ananadumim'a wyżucą z Fire. A was z Hurricane docisną =)
btw. Wzpidu low lvlowych lvl polakow placi 10k anadumimowi za protekcje xDDDD
Super Pro ... Po co 1 ovner sprzedawał chara ...
@Knobik Ty tez padłes 2-3 razy? I nikt sie nie smiał :P
Cos anandumimowi lvl nie spadł po dedzie od was. hmm czyzby 136 lvl ? xDD
@Kijaczynka
Character Deaths
Dec 29 2006, 16:50:20 CET Killed at Level 75 by Solle'Steinhold - on sam cie zabił a Anandumima we 7 ;] Chyba nie powinnas się smiac z innych ;D
Noname18
10-01-2007, 14:25
Z Fire niezostanie wywalony, bo nikogo nieobchodzi czy jest noobem czy nie, może byc 100 noobów w Fire i nikt się niebędzie przejmował. I tak gildia rządzi i nikt niemoże nic zrobic.
A to że go atakowało 7 osób to oczywiste że niewyuhał jeśli on leczy 700-800.
Taa FIre żądzi expi ,a Hurricane? hahahahahaha xD No to ja myśle żeby ci co chcą grać z Gildi Hurricane zaplacili i będzie spokoj.
Wojne zaczeliscie ,bo chcieliscie dorwać się do władzy a nie ,że PA Nizahe i Siara... Kazdy jakby miał 170 ek by się woził.... X( X( X( X( X(
Noname18
10-01-2007, 14:59
Dokładnie, kontynuujcie granie na tej Thorii, bądz jak wolicie na noob charach.. LMAO
Kijancza
10-01-2007, 16:15
Taa FIre żądzi expi ,a Hurricane? hahahahahaha xD No to ja myśle żeby ci co chcą grać z Gildi Hurricane zaplacili i będzie spokoj.
Wojne zaczeliscie ,bo chcieliscie dorwać się do władzy a nie ,że PA Nizahe i Siara... Kazdy jakby miał 170 ek by się woził.... X( X( X( X( X(
"...zaplacili i bedzie spokoj" pff chyba spokoj dla Fire a tego nie chcemy wiec zamilcz ;) Ci co chca "grac" z Hurricane juz odeszli.
Dzieki za super porady ale wole bez :p
A co do mojej smierci od Sollego to nikt niewie doklanie jak bylo ;) nawet ja :confused:
@Down
Nie chodzi o to :/ Zreszta nvm
Noname18
10-01-2007, 16:27
Niewie?
Wyszedles z dp, solle spamowal sd, a ty exura gran. lol
2 oVner? a moze brat grał ,bo chciał zobaczyc jak to jest , lmao. ;dB)
Spokoj Dla Fire hmmm.... to po co zaczeliscie wojne? Teraz nie będziecie mieli spokoju nigdy , lol.
:baby: :baby:
Anan gra na tyle ile potrafi czyli ??? .......
To jak muwicie ze hurri jeszcze nie umarlo to moze umuwiony OPEN czy sie boicie jak zwykle ?
Anan gra na tyle ile potrafi czyli ??? .......
To jak muwicie ze hurri jeszcze nie umarlo to moze umuwiony OPEN czy sie boicie jak zwykle ?
Może najpierw zdradź nam łaskawie kim jesteś a potem coś pisz...
A to że go atakowało 7 osób to oczywiste że niewyuhał jeśli on leczy 700-800.
hahaha:D Oczywiste ? to pozdroo 600 :] Wierz mi, że bez problemu da sie wyuhać 140 najtem od 7 osób w tym było 3 sorków od nas...ale w każdym bądź razie padłby szybko bo za dużo uhów to nie miał...
:]
Dider Z Rivii
10-01-2007, 18:12
Ja jebie co za gracz...
Noname18
10-01-2007, 18:25
hahaha:D Oczywiste ? to pozdroo 600 :] Wierz mi, że bez problemu da sie wyuhać 140 najtem od 7 osób w tym było 3 sorków od nas...ale w każdym bądź razie padłby szybko bo za dużo uhów to nie miał...
:]
Bylo 3 sorckow, 3 palladynow i knight, to se policz matole.
liczmy ze kazdy sorc wali po 250 i paladyn 200
750 + 600 i jeszcze knight, to masz duze combo.
ale niepowiem ze macius byl by tam uzyteczny:p
Ja jebie co za gracz...
Ty siedz cicho i graj na thorii :baby: :baby: :baby: albo zapłać bo jak narazie gówno zrobiłes w tej wojnie.
Ja ciebie tez pierdole.;(
Dider jakis czas temu twoja postac byla na allegro. Co sprzedales ?
Może najpierw zdradź nam łaskawie kim jesteś a potem coś pisz...
to jest moja slodka tajemnica
Dider Z Rivii
10-01-2007, 22:50
Byla na allegro poniewaz mialem taka potrzebe wystawic, nie poszla i juz gram dalej; to bylo dobre 3-4 miechy temu
Do wielkich wszechwiedzacych narratorow tej wojny:
To ze nie mam zadnego fraga badz nie ma mnie na wiekszosci filmow nie oznacza, ze nic nie robilem; widze ze macie dobre informacje, ze gram na thori ;0, ciekawe ciekawe.:D
Noname18
10-01-2007, 23:04
Niemówie że ty, ale pare ludzi z Hurricane tam grało (niewiem czy jeszcze grają).
"I juz grasz dalej" wiec tez nie na morganie :p
Byla na allegro poniewaz mialem taka potrzebe wystawic, nie poszla i juz gram dalej; to bylo dobre 3-4 miechy temu
Do wielkich wszechwiedzacych narratorow tej wojny:
To ze nie mam zadnego fraga badz nie ma mnie na wiekszosci filmow nie oznacza, ze nic nie robilem; widze ze macie dobre informacje, ze gram na thori ;0, ciekawe ciekawe.:D
Ta max 1 miech zato powinien byc ban ! ! Szkoda ze cip soft tego nei czyta :/ TRUDNO
To czemu ty nie zorganizujesz ekipy na open ? Czy tez zaliczasz sie do tych co sie boja ?
Mmm... Dider, bez obrazy, ale w wojnie siedzisz w dp zawsze jak coś się dzieje i potem mówisz na forum jaki ty bohater ;ooo Na Thorii wiem, że gra Victeron, Shejq i kilku innych.
Mmm... Dider, bez obrazy, ale w wojnie siedzisz w dp zawsze jak coś się dzieje i potem mówisz na forum jaki ty bohater ;ooo Na Thorii wiem, że gra Victeron, Shejq i kilku innych.
Shejq na Furorze gra :D Sindubia :] a na Morganie wchodzi postrzelać z sd jak jest potrzeba :D
=]
Dider Z Rivii
11-01-2007, 09:41
Gówno wiesz, zeby ta twoja pyszczata morde zamknac to Ci pokaze, iz od 3 miesiecy siedze w pz i na anana naprawde byla taka ekipa, ze straszne to...
Btw- open nie ja organizuje bo nie jestem liderem ani prowadzacym walki lol :|
http://img444.imageshack.us/my.php?image=anandiedjo2.jpg
@Wyluzujcie z tymi klutniami i bluzgami na siebie bo nie do tego sluzy ten temat, i pewnie czesci ludzi sie nie pododoba (m.in. mi :P) szukanie postow o czyms konkretnym pomiedzy zbednymi bluzgami.
@Topic.
POmimo tego ze Hurricane przegrywa wojne to ja i tak jestem za nimi. Przecierz oni walcza nie tylko o swoj dobrobyt (choc w duzej mierze tak jest) ale tez o dobro innych POlakow grajacych na morganie, wiec przemyslcie i ta kwestie.
@ A co do Anandumima to troche przypal lazic na 144 lvl bez blessow xd dobrze ze AOL'a mial:P:baby:
Pozdro
oo widze ze Darkfas jest na SS'ie chyba będzie miał hunta jak się o tym dowie Fire ,sialaalallalallalala. ;( Nirek był zdrajcą a jednak dalej jest z wami , łał. ;]
Pewnie dlatego ,że Nizahe nakazał wyzucenie Nirka z gildi Keriego...
Hurricane powinniscie go huncić ... za zdrade. Dzięki niemu Fire wygrywa , chociaż raczej i tak by wygrywali ;)
@Feyzzy Hurricane chciało wojny ,bo chcą wkoncu rządzić na tym servie. Ale wiesz podobno PA Nizahe robił ... Pewnie się członkowie Hurricane za bardzo wozili to Nizahe robił na was PA. Nie wiem nie wnikam....
@Victeron były podobno bardzo dobry kumpel Nizaha ... a jednak jest przeciwko niemu... Co za nielojalność. ;]
@up
Moim zdaniem Hurri~ nie chce rzadzic serwem tylko nie chca byc uwazani za (tu brakuje mi slowa xd) "noobow" (sry za to okreslenie). W koncu oni tez maja po 100+ lvl i powinno byc tu jakies zgranie. Tibia to gra i nie powinna liczyc sie narodowosc, a niestety tak nie jest.
@ A co do powodu wojny to moim zdaniem powinni sie czlonkowie Hurri~ wypowiedziec i moze w koncu skoncza sie te rozne plotki i odmienne wersje.
Pozdro.
oo widze ze Darkfas jest na SS'ie chyba będzie miał hunta jak się o tym dowie Fire ,sialaalallalallalala. ;( Nirek był zdrajcą a jednak dalej jest z wami , łał. ;]
Pewnie dlatego ,że Nizahe nakazał wyzucenie Nirka z gildi Keriego...
Hurricane powinniscie go huncić ... za zdrade. Dzięki niemu Fire wygrywa , chociaż raczej i tak by wygrywali ;)
@Feyzzy Hurricane chciało wojny ,bo chcą wkoncu rządzić na tym servie. Ale wiesz podobno PA Nizahe robił ... Pewnie się członkowie Hurricane za bardzo wozili to Nizahe robił na was PA. Nie wiem nie wnikam....
@Victeron były podobno bardzo dobry kumpel Nizaha ... a jednak jest przeciwko niemu... Co za nielojalność. ;]
a czy darkfas ma skulla ??
@ Anan~
Tak to jest jak ludzie, którzy mają małe pojęcie o grze kupią chara i myślą ze majac wysoki lvl to mogą wszystko, jednak są rzeczy bardziej istotne niz wysoki lvl.
@ Open battle
Po co maja sie umawiac na open battle skoro je przegrają? Proboją pokazac jacy są potezni tylko wtedy gdy głowne sily Fire są offline.
@ War
Hurri przegrało, robią tylko czasami sneak attacki, przygoda z Morgana dla nich prawdopodobnie sie skonczyla, graja noob charami, na thori albo nie graja wogole a to co maja tutaj sprzedaja na allegro.
@ Feyzzy
Co ty taki patriota? Myslisz ze z Hurri byloby lepiej? Byloby jeszcze wieksze pa niz teraz, przykladem są zachowania kilku osob. Fire to nie jest Pa w porownaniu z tym co sie dzieje na innych servach. Poza tym mając taki lvl i osiągniecia zasluzyli na wywalanie ludzi z respa itd.
Edit
A co moze Darkfas przypadkiem sie znalazl w takim miejscu?
@UP
Fatkycznie jak czytam teraz moje posty to troche patriotycznie brzmia xd ale taka prawda. Fire, a w zasadzie tylko pare osob troche mnie wkurzylo bo raz Marudas chcial ode mnie wyciagnac 2 bps uhow za nic, a innym razem Dorlik 4 fun zaczol mnie bic kolo dp i mialem miec hunta... a nie chce sie klucic co do tego jak duze jest PA na morganie bo nie gralem na innych servach wiec nie wiem, ale jednak jest :/
Fatkycznie jak czytam teraz moje posty to troche patriotycznie brzmia xd ale taka prawda. Fire, a w zasadzie tylko pare osob troche mnie wkurzylo bo raz Marudas chcial ode mnie wyciagnac 2 bps uhow za nic (wiem ze teraz nie ejst juz w gildi wlasnie za takie PA ale wtedy jescze byl:P), a innym razem Dorlik 4 fun zaczol mnie bic kolo dp i mialem miec hunta... a nie chce sie klucic co do tego jak duze jest PA na morganie bo nie gralem na innych servach wiec nie wiem, ale jednak jest :/
Sry za double posta ale cos sie zjebalo i zamiast edytowac wyslal sie nowy :O
@up
no wlasnie, problem pa fire nie tkwi w tym co robi Nizahe tylko tak jak napisales np Marudas. Jak widac takiego zachowania Nizahe nie popiera i Marudasa w fire nie ma. Takie narzekanie na PA jest bez sensu, Pa bylo jest i bedzie na kazdym servie, więc juz sie nie wypowiadam na ten temat.
@Fureyka
Sama prawda ;d
@Feyzzy
1)Nikt nie broni Hurricane powiedziec jakie są przyczyny dla ktorych zaczeli wojne.
Prawdopobnie nie mają dobrego argumentu.
2) Marudas już nie jest w Fire , bo odpie**** za duże PA. Nizahe napiał to na forum. ;]
@Gumball
Co z tego ze nie miał skulla? Był tam a nie powinnien ...był w wojnie zrobił swoje (czytaj : nic) zapłacił i gra dalej (mądra decyzja) , Jak tam będzie patrzał zboku jak hurricane leje kogoś to wkoncu hunta zarobi znowu....
Pzdr for all ;d
@ Open battle
Po co maja sie umawiac na open battle skoro je przegrają? Proboją pokazac jacy są potezni tylko wtedy gdy głowne sily Fire są offline.
Ale oni twierdza ze chca dalej walczyc ?
To by zrobili open dla samej zabawy by sie przekonami na co ich stac tutaj a jak nie to czemu sie nie wykupia ? Juz kasy niema ?
@ Up
Po tym jak aktywni są na Morganie to raczej widac ze nie chcą walczyc, zreszta zdali sobie chyba w koncu sprawe z tego ze nie maja zadnych szans. umówionego open battle nie sa w stanie wygrac.
Kase napewno niektorzy jeszcze maja, ale juz "troche" sprzedali na allegro.
@ Spai
Thx ;]
Z mojej storny to juz koniec tematu PA :P ja wyjasnilem co chcialem wyjasnic m.in. dzieki Fureyka (ty :P). Mam nadzieje ze niedlugo znajdzie sie jakis nowy watek do dyskusji :).
KTHXBYE
Noname18
11-01-2007, 17:35
Darkfas pomagal ANANOWI a nie hurricane...
I niewiem czy praktycznie hurricane tak niezalezy na tej wojnie, moze tym najwazniejszym "liderom" ale jest wiele osob ktorzy stoja w dp kilka h na dzien nic nierobiac.
Kafffffar
11-01-2007, 19:26
Hello XD
skoro tak ostatnio wszyscy sie wypowiadaja to ja tez tak zrobie:D
@ Anan~ Podobno dostal chara od kuzyna na 18 urodziny.Ale to chyba nie nasza sprawa kto nim gra... niech sobie gra,czas pokaze co z tego bedzie;)
@ Open battle
Z tego co wiem (nie jestem pewien na 100%) Huri~ chcialo kilka razy umowic sie na Open Battle... Nawet kiedys ktorys z nich zrobil o tym posta na forum.Ale nie wiem jak jest teraz.
@ War
Hmmm... tak jak juz ktos wspomnial w huri~ jest dozo osob co chce walczyc ale te "Najwazniejsze" osoby nie maja czasu lub poprostu im sie niechce ( lub jest inny powod) by ich do tego poprowadzic.Ale wojna sie jescze nie skonczyla wszystko moze sie jescze zmienic(chyba XD).
@ PA Huri & Fire
W kazdej gildi jest jakis "PA" ktory bedzie huntowal i wyrzucal ludzi z respow za nic i nikt tego nie zmieni:D Ale w kazdej gildi sa tez normalni spoko ludzie ktorzy nie huntuja ludzi bez powodu i nie wyrzucaja ich z respow.I nie mowcie ze gdyby Huri wygralo to bylo by dozo wieksze PA bo w zawsze znajdzie sie jakas czarna owca xP W huri sa tez spoko ludzie ktorzy nie wyrzucaja z respow i nie huntuja za nic (Np.Knobik,Cinek,Kijanczka,Banano and more) tak samo w Fire znajdzie sie kilku "Dobrych" i "Złych" ludzi.
@ Darkfas
23:25 Elder Melu [32]: raczej jestes tchurzem -.- bo nie pomagasz kolega z ktorymi byles tyle w gildi a odeszles bo byla wojna
23:25 Elder Melu [32]: wiec jestes nikim
23:25 Elder Melu [32]: lojalnosc to rzecz swieta
23:27 Darkfas [125]: odszedlem bo mialem swoje powody
23:27 Darkfas [125]: a jak chcialem wrocic to oni mnie olali
23:27 Elder Melu [32]: bo sie bales
23:27 Darkfas [125]: wiec zamknij (Cenzura) jesli nie znasz faktow
23:27 Darkfas [125]: :>
23:28 Elder Melu [32]: muhaha na bank chcicales wrocic-.-
23:29 Elder Melu [32]: ciekawe kto ci w to uwierzy
23:29 Darkfas [125]: nie musi mi nikt wierzyc z noobow z zewnatrz
23:29 Darkfas [125]: wazne ze hurri wie i ja wiem
23:30 Darkfas [125]: a reszte mi (Cenzura)
(Ocenzurowane by Kafar XD)
Dostalem ta rozmowe troche czasu temu od dalekiego kolegi (Ktory kupil Elder~) Moze nie powinienem tego pokazywac ale mowil ze i tak zrobi posta na forum(tibia.com-jak bedzie dzialac) z ta rozmowa.Wiec poprostu dostaliscie ta romozwe troche wczesniej;p
Ja nie wiem jak to bylo/jest z Darkfasem i Huri~ wiec sie nie wypowiadam na ten temat juz.:]
@ Spai and "Noobs?"
Malo wiecie a dozo gadacie. Co chwile mowicie ze jestescie po stronie huri lub
fire...Zdecydujcie sie wreszcie.I niegadajcie ze huri~ boi sie walczyc,zrobcie sobie chary na 70/80 lvl+ i walczcie wtedy zobaczymy jacy jestescie odwazni
i boscy...
@ Ja/Kafar~
Nie bronie/usprawiedliwiam Huri ani nie jestem po ich stronie (mam nawet u kilku z nich hunta XD) ani po stronie Fire.Poprostu patrze "racjonalnie?:o" na ta sytulacje i wypowiadam sie na ten temat :]
Adios ;-)
Wyjasnione i zmienione , lol.
Zart , zartami musiałem edytować xD
Kafffffar
11-01-2007, 19:54
@ Sepi
Pisalem ze nie stoje po niczyjej stronie to czemu mam wbic 70 lvl i isc na wojne?:-O
Wywolali wojne ale to chyba ich sprawa? chcieli wojne maja wojne.
Skoro sie juz musisz wypowiadac to nie gadaj glupot tylko pisz swoje poglady... Nikogo raczej nie obchodzi twoja "krytyka"
Zreszta nvm
Pozdro.;)
Edit.
Smieszny ten twoj "joke" ...
Spai , Sepi to samo ;d już się hunta nie boje , bo nie gram xD (chwilowo) ;P
Sorka nie doczytałem ,że jesteś neutralny. ;d Wyrazam swoje poglądy , lmao. ;D
edit: Kazdy ma inne poczucie humoru , hail xD
@Valyrr jest online na Tibii xD ? napisze na prv ;d
ty masz bodajze 66 lvl wbij 70 lvl i idz na wojne lol... Pokaż swoje bycie fajnym.
Uwazam ,że Hurricane nie powinno zaczynać wojny i już. Fire wygrało wojne... teraz będą jakieś snake ataki, bla bla bla.
Open Battle raz jedni chcą raz drudzy... Hurricane chce sie umowic na OB a akórat połowa Fire offline i możliwe ,że jest na odwrót
Czlowieku ty nic nie powinienes uwazac bo nie masz w ogole pojecia o tym co dzieje sie na morganie...
Snake attaki jak to ktos napisal na forum.tibia.com to dobra taktyka ;)
btw. to forum jest ogólne mogę pisać co chce i jak mi się podoba ;] :D. Wypowiadam się na tematy ale oczywiście nie jestem w 100% pewien we wszystkich "sprawach".:evul:
Mowisz ze nie jestes pewny w 100 %... Ty nie mozesz byc pewny nawet w 10 % bo nic nie wiesz...
btw2. Mając 70lvl pallkiem lub knightem raczej gównow zrobisz w tej wojnie... ;d
Moze skoro on nie zrobi nic 70 palkiem, ty nabij 150 lvl i zrob cos :> ujawnij sie w koncu a nie pisz anonimowo...
Najlepsze wyjscie: Opuść to forum...
Jest mały problem pan Ice Slug zaczoł pkować na dwarfach. Leje ludzi i mówi oddawajcie eq albo death. Kto pojdzie ze mną na niego? xD - joke ;P
nawet smieszne :]
Gdyby pekowal i byl online spytalbym go najpierw kim jestes a dopiero pozniej zabil...
@ Open battle
Z tego co wiem (nie jestem pewien na 100%) Huri~ chcialo kilka razy umowic sie na Open Battle... Nawet kiedys ktorys z nich zrobil o tym posta na forum.Ale nie wiem jak jest teraz.
@ PA Huri & Fire
W kazdej gildi jest jakis "PA" ktory bedzie huntowal i wyrzucal ludzi z respow za nic i nikt tego nie zmieni:D Ale w kazdej gildi sa tez normalni spoko ludzie ktorzy nie huntuja ludzi bez powodu i nie wyrzucaja ich z respow.I nie mowcie ze gdyby Huri wygralo to bylo by dozo wieksze PA bo w zawsze znajdzie sie jakas czarna owca xP W huri sa tez spoko ludzie ktorzy nie wyrzucaja z respow i nie huntuja za nic (Np.Knobik,Cinek,Kijanczka,Banano and more) tak samo w Fire znajdzie sie kilku "Dobrych" i "Złych" ludzi.
@ Darkfas
23:25 Elder Melu [32]: raczej jestes tchurzem -.- bo nie pomagasz kolega z ktorymi byles tyle w gildi a odeszles bo byla wojna
23:25 Elder Melu [32]: wiec jestes nikim
23:25 Elder Melu [32]: lojalnosc to rzecz swieta
23:27 Darkfas [125]: odszedlem bo mialem swoje powody
23:27 Darkfas [125]: a jak chcialem wrocic to oni mnie olali
23:27 Elder Melu [32]: bo sie bales
23:27 Darkfas [125]: wiec zamknij (Cenzura) jesli nie znasz faktow
23:27 Darkfas [125]: :>
23:28 Elder Melu [32]: muhaha na bank chcicales wrocic-.-
23:29 Elder Melu [32]: ciekawe kto ci w to uwierzy
23:29 Darkfas [125]: nie musi mi nikt wierzyc z noobow z zewnatrz
23:29 Darkfas [125]: wazne ze hurri wie i ja wiem
23:30 Darkfas [125]: a reszte mi (Cenzura)
(Ocenzurowane by Kafar XD)
Dostalem ta rozmowe troche czasu temu od dalekiego kolegi (Ktory kupil Elder~) Moze nie powinienem tego pokazywac ale mowil ze i tak zrobi posta na forum(tibia.com-jak bedzie dzialac) z ta rozmowa.Wiec poprostu dostaliscie ta romozwe troche wczesniej;p
Ja nie wiem jak to bylo/jest z Darkfasem i Huri~ wiec sie nie wypowiadam na ten temat juz.:]
@ Ja/Kafar~
Nie bronie/usprawiedliwiam Huri ani nie jestem po ich stronie (mam nawet u kilku z nich hunta XD) ani po stronie Fire.Poprostu patrze "racjonalnie?:o" na ta sytulacje i wypowiadam sie na ten temat :]
-->open battle
tematy byl na forum chyab nawet club go napsial i niz tam dal posat cos w stylu ze ma sie z nim skataktowac w grze i byl battle gdzie fire mozna powiedziec przegralo
jak na teraz to byly momenty ze hurri robilo pz lock zeby zrobic open lub cos w stylu ale w momencie gdzie jest 7 moze mniej z fire online ?
-->Darkfas
on ma swoje powody jak polacy co sa po stronie fire
-->Ja/Kafar~
to jest jego zdanie tak jak to on widzi i luz
kazdy ma swoje zdanie ! !
Ja bylem za fire jestem i bede powiniscie sie domyslic czemu
18:57 Victeron [109]: BUY BOHS po dzisiejszym dedzie cos wypadlo ?
Gz dla Slicerre'go jakies pikatne :evul: szczególy? Sam zabił czy tylko dobił?
Noname18
11-01-2007, 21:49
Był tam Russel, Isopeth i Sliccery. Suuuuuuuuper team :p
22:34 Elven Jaris [120]: 22:32 Warning! The murder of Dorlik was not justified.
xddd
Dider Z Rivii
11-01-2007, 23:39
Nie chcielismy Darkfasa, najpierw wylazl, a pozniej w łaske brzydko mowiac...
Mial on swoje powody wyjscia, ktore znaja niektorzy czlonkowie hurri, byc moze wszyscy lecz wy ich nie musicie wiedziec...
No raczej ninja nie przylazl ;0 jak teraz wytlumaczycie Dorlika? Mial lagi, nie mial uhow ani mf, kiklo go? Tu mozecie ch*** gadac, bo to byl atak gdzie bil go ms i ed, przed ktorymi dobry gracz bez problemu ucieknie.:D
jak teraz wytlumaczycie Dorlika? Mial lagi, nie mial uhow ani mf, kiklo go? Tu mozecie ch*** gadac, bo to byl atak gdzie bil go ms i ed, przed ktorymi dobry gracz bez problemu ucieknie.:D
Byłeś tam? Nie? To co się odzywasz? :o
Nie chcielismy Darkfasa, najpierw wylazl, a pozniej w łaske brzydko mowiac...
Mial on swoje powody wyjscia, ktore znaja niektorzy czlonkowie hurri, byc moze wszyscy lecz wy ich nie musicie wiedziec...
No raczej ninja nie przylazl ;0 jak teraz wytlumaczycie Dorlika? Mial lagi, nie mial uhow ani mf, kiklo go? Tu mozecie ch*** gadac, bo to byl atak gdzie bil go ms i ed, przed ktorymi dobry gracz bez problemu ucieknie.:D
by uciek i nie dorlik ma okolo 1200 hp zbiera ue za okolo 500 i sd za 300 i 800hp poszlo sie juz j**** a kiedy zebral combo niemial full hp i pada
A ty kurwa jestesz z Hurri? Nie, to po chuj sie odzywasz ? Jakbys wiedzial knight ma inna role na wojnie niz shooterzy, na niektore posty brak mi słow, zal.
Twoją rolą jest siedzenie w pz i później gadanie jacy jesteście wspaniali.
Dider Z Rivii
12-01-2007, 16:40
Twoją rolą jest siedzenie w pz i później gadanie jacy jesteście wspaniali.
Wyjdz bo zal mi slow na takie dziecko jak ty, ktore naogladalo sie wojen na innych swiatach i bedzie mi mowilo co robie dobrze a co nie. Nikt gałganie nie powiedzial ze jestesmy wspaniali :D. Gadasz glupoty majac 20 lvl, zrob 100 knighta i dojdz do jakiejs wojny to zobaczysz na czym polega rola blokera, żal.
No Quarter - ta gildia jest neutralna? Sylanus napisał na forum tibia.com ,że będzie bił członków Hurricane. :D
Wyjdz bo zal mi slow na takie dziecko jak ty, ktore naogladalo sie wojen na innych swiatach i bedzie mi mowilo co robie dobrze a co nie. Nikt gałganie nie powiedzial ze jestesmy wspaniali :D. Gadasz glupoty majac 20 lvl, zrob 100 knighta i dojdz do jakiejs wojny to zobaczysz na czym polega rola blokera, żal.
bloker ma swoja robote a shooter swoja ale nie gadaj mi tu glupot ze knightem nie mozna robic sneak atk
Ty chyba nieznasz mocy kina
Knight jest super własnie zaczołem nim grać ;D:o :wiking:
1. Mam lvl troszkę wyższy niż 20.
2. Co ty o mnie wiesz?
3. Mówisz, że się naoglądałem wojen... Na Xerenie wygraliśmy w 9 (później 15) osób wojnę przeciwko 60-70 osobom (swe i pl). Mieliśmy taktykę, która nas nie zawiodła.
4. Jedynym dzieckiem jesteś Ty. Niedawno jeszcze mi dupę lizałeś na Morganie.
Dider Z Rivii
12-01-2007, 22:23
Wez skoncz moze sie ujawnisz a pozniej pierdolisz glupoty. Ja ten temat wycinam tak jak ciebie.
Nirek_Devilek
12-01-2007, 22:47
@Vacek
1.wiekszy czyli jaki 25 ? 30 ? 40 ?
4.on lizal i nie lize a ty cal czas lizesz fire dupsko smieciu ;*
@Vacek
1.wiekszy czyli jaki 25 ? 30 ? 40 ?
4.on lizal i nie lize a ty cal czas lizesz fire dupsko smieciu ;*
HAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAH XDDDDDDDD
1) Mój drogi Nirq XD NIGDY nikomu dupy nie lizałem xD
2) Nigdy nie byłem za Fire, gdyż nie lubię większości ludzi, którzy tam są xP
3) Jestem raczej obiektywnym obserwatorem ;)
4) Mam nawet hunta od Fire, jak mogę lizać im dupę? XD
5) Watch your back ;)
A co do mojego lvl... Większy niż się Tobie wydaje :o
Vince van helden 88 lvl hacked /hunted/kamikadze ?? wie ktos co sie z nim stalo ?? ;/
Wyia Cora, Vince Van Helden who next? Ciekawe kto jest tym hakerem ;/ co za ludzie -złodzieje dla których Tibia jest najwazniejsza.X(
Oho, kolejny z Fire hacked by Hurricane.. Żal...
Dider Z Rivii
13-01-2007, 12:34
Oho, kolejny z Fire hacked by Hurricane.. Żal...
Tak tak, następny będzie Nizahe :)
juz wiem co z vince 3 owner hara chcial sie troche pobawic dal invita do domku dal wszystkich i all powyzucal i zjechal lvle
Nireek Twoja składnia rox..
@Dider
Czy to nie jest dziwne, że hackowani są jedynie h-lvle z Fire ? o0
Jaz wytlumacz slowo "ROX"
a i Vince nie byl w fire tylko no quater czy cos wiec jak nie wiesz to zamknij py sk ;s
juz wiem co z vince 3 owner hara chcial sie troche pobawic dal invita do domku dal wszystkich i all powyzucal i zjechal lvle
Bullshit. -.-'
'Rox' - poprawnie pisze się rocks xP
Rox - rządzi
@edit
A czy No Quater nie jest z Fire ? -.- więc zamknij pysk
ojeeeeejq ludzie jak ja lubie słuchac jak ktos sie wypowiada (czyt. np nirek) nie mając pojecia wogole co sie dzieje.
Lepiej siedz cicho i sie nie osmieszaj, albo chociaz skladaj zdania w logiczną calosc ...
Co do hacka Vince~ to Nirek gów*o wiesz jak zwykle a Dider nie zgrywaj "bohatera".
Dider jaka jest twoja funkja w Hurri? Chyba jedyna rzecz to czytanie tego forum i gadanie jaka ta twoja gildia jest boska i co ona potrafi...
ojeeeeejq ludzie jak ja lubie słuchac jak ktos sie wypowiada (czyt. np nirek) nie mając pojecia wogole co sie dzieje.
Lepiej siedz cicho i sie nie osmieszaj, albo chociaz skladaj zdania w logiczną calosc ...
Co do hacka Vince~ to Nirek gów*o wiesz jak zwykle a Dider nie zgrywaj "bohatera".
Dider jaka jest twoja funkja w Hurri? Chyba jedyna rzecz to czytanie tego forum i gadanie jaka ta twoja gildia jest boska i co ona potrafi...
Agree XD Chyba pierwszy raz się z Tobą zgadzam, lol xD
Hahahah Fureyka wes wyjdz z tego forum masz jakies hujne info od swojego fagasa ehazina i udajaesz madra .Napewno wiem wiecej niz ty i przyjdzie czas ze bedziesz dla nas dupe lizac tak jak to robisz dla fire obecnie.
Cya in hell ;*
Dobra Nirek wez spierda*aj
btw.
15:13 You lose 184 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
:)
Dider Z Rivii
14-01-2007, 16:14
Ssij biacz :)
Widze, że sie ostro robi :D
Haha :]
Nie musze lizac komus dupy zeby miec przyjaciol wiec skoncz swoje bezpodstawne zarzuty. Zapytaj sie ludzi z Fire pokoleji i zapytaj czy komus dupe lize, zawsze mowie co mysle i nigdy im dupy nie lizalam.
W takim razie na to wychodzi ze skoro sie kumplujesz z Huri to lizesz im dupe? skoro tak definiujesz przyjazn to ok
Dobra koniec rozmowy z toba nirek i z toba dider, nie mam zamiaru znizac sie do waszego poziomu, jednak jestescie bardziej dziecinni niz wasz wiek na to wskazuje ;)
Greetings i tez was kocham ;*
Nie musze lizac komus dupy zeby miec przyjaciol wiec skoncz swoje bezpodstawne zarzuty. Zapytaj sie ludzi z Fire pokoleji i zapytaj czy komus dupe lize, zawsze mowie co mysle i nigdy im dupy nie lizalam.
W takim razie na to wychodzi ze skoro sie kumplujesz z Huri to lizesz im dupe? skoro tak definiujesz przyjazn to ok
Dobra koniec rozmowy z toba nirek i z toba dider, nie mam zamiaru znizac sie do waszego poziomu, jednak jestescie bardziej dziecinni niz wasz wiek na to wskazuje ;)
2nd time agreed, plax ;]
Huri potrafi tylko pisac glupie posty i padac....
// Stwierdzam Fakty hah
morii a ty potrafisz sie tylko wymadrzac a jak mieliscie open battle na titani to poza pz byles 2 minuty a w pz byles 1, s*******ales jak pojebany taki kozak zal
tez stwierdzam fakty
Kto jak kto ale ty nirek daruj sobie komentarze na temat wojen...
Nie umiesz sie wogole zgrac z ekipa a z hurri wyleciales tak szybko jak tam sie dostales, to chyba podsumowuje caly twoj udzial w war.
Huri potrafi tylko pisac glupie posty i padac....
// Stwierdzam Fakty hah
To tak jak ty?
Dider Z Rivii
15-01-2007, 08:19
Kto jak kto ale ty nirek daruj sobie komentarze na temat wojen...
Nie umiesz sie wogole zgrac z ekipa a z hurri wyleciales tak szybko jak tam sie dostales, to chyba podsumowuje caly twoj udzial w war.
Odezwala sie baba co ma zgranie godne del'toro :D . On przynajmniej nie siedzial od 33 lvla na hydrach i cos potrafi a nie tylko wymadrzanie sie i jakim to sie nie jest kozakiem, bo fagas ehazin zawsze obroni.
Wylecial z hurri? Moge go w kazdej chwili przyjac spowrotem, pfff
Fureyka nic nie wiesz a pier*****z jak pisalas posta to bylem w hurri wiec zamknij pysk idz bic swoje ukochane 3 glowe potwory.
Noname18
15-01-2007, 10:29
Hello, Sorry ale po co sie klócicie o takie bzdury? ;p
Przeciez to FIRE wygrywa ta wojne, wojna juz jest zakonczona, hurricane niewalczy, poszlo na inne swiaty.
Niechce im sie tylko przyznac do tego ze przegrali, a tych waszych klotni to chyba niepotrzeba tutaj:confused:
To tak jak ty?
ja nie padam ;>
Moge na morganie robic co chce i co zazdrosny?! Rob pg na thori moze tam sie czegos dorobisz. Albo w sumie nie warto bo dowiem sie nick i tez ci tam zycie utrudnie.
A co do hyder to przynajmniej mnie na nie stac i moge wbic wysoki lvl w krótkim czasie nie tak jak ty meczyc lvle nie wiadomo jak dlugo a ty nirek to sie nie wypowiadaj na temat expienia bo twoj lvl mialam w 1,5 miecha. Wiec skonczcie wywody na ten temat bo expic tez nie umiecie ;s
A nirka wezcie do hurri, przeciez i tak juz z dp nie wychodzicie a jak sie wam zdarzy to znowu nei bedzie uzywal tych run co trzeba i wyleci. Jedynym waszym zadaniem jest pisanie glupot na forum wiec nirek sie idealnie do tego nadaje.
Zgadzam sie z Noname18 i wiecej nie mam do powiedzenia.
Nudne te wasze kłótnie...
Kijancza
15-01-2007, 12:09
Hello, Sorry ale po co sie klócicie o takie bzdury? ;p
Przeciez to FIRE wygrywa ta wojne, wojna juz jest zakonczona, hurricane niewalczy, poszlo na inne swiaty.
Niechce im sie tylko przyznac do tego ze przegrali, a tych waszych klotni to chyba niepotrzeba tutaj:confused:
Wojna nie jest zakonczona, a przekonacie sie o tym juz wkrotce. :p
I nawet PGrka Fureyka nie bedzie mogla robic "co chce" :D
Kafffffar
15-01-2007, 12:22
Wylecial z hurri? Moge go w kazdej chwili przyjac spowrotem, pfff
Kurde ale ty masz wielka moc;S
btw.
Wasza klutnia nie ma sensu ,a skoro sie juz musicie klucic to (Nirek i Dider) zachowujcie sie przynajmniej jak kulturalni ludzie ...
Adios
[QUOTE=Wylecial z hurri? Moge go w kazdej chwili przyjac spowrotem, pfff[/QUOTE]
Przymiesz zdrajce spowrotem , looz. ;]
@Kijanczka no pokaz jaka to jestes suuuuper! i ta gildia w której jestes ...:baby:
Pokazcie cos Hurricane ;] btw. I tak nie wygracie Shopi i Rogstach mają wyje*** inni odeszli , bla bla bla.
Kijancza
15-01-2007, 14:08
Przymiesz zdrajce spowrotem , looz. ;]
@Kijanczka no pokaz jaka to jestes suuuuper! i ta gildia w której jestes ...:baby:
Pokazcie cos Hurricane ;] btw. I tak nie wygracie Shopi i Rogstach mają wyje*** inni odeszli , bla bla bla.
Zebys sie kmiotku smieszny nie zdziwil :>
Czekam od 3 miechow i zobaczyc nie moge ;d
Nie obrazaj mnie gdyż ja w twoją strone nie uzywałem obraźliwych słów.
Nudne te wasze kłótnie...
EXACTLY ! :baby:
A żebyście sie kurwa nie zdziwili... bo Mnie już to w*****a jak jakies jebane noby piszą ze przegralismy wojne. Myślicie ze jak fire ma wiecej fragów a My chwilowo nie robimy zadnych ataków to przegralismy wojne? jesli tak to jestescie w bledzie...a co do Thorii to kilka osób gra tam ale to nie znaczy ze na Morganie juz nie beda walczyc ;]
Baj =]
Moim zdaniem o wojnie powinni sie wypowiadac TYLKO Ci, ktorzy w niej uczestnicza...
KTHXBYE
yyyy chyba jesteś w bledzie. Jak ujebalismy Anana nie było Shopi z Nami ?bla bla bla :]
Wojna nie jest zakonczona, a przekonacie sie o tym juz wkrotce. :p
I nawet PGrka Fureyka nie bedzie mogla robic "co chce" :D
@ Kijancza
a co macie zamiar hacknac next graczy Fire lub wam przeciwnych? hah...to jest zalosne...
@nie widzicie ze ludzie ktorzy sa/byli dla was neutralni na tym forum zaczynaja przyznawac racje Fure~? Ona gada sensownie i to sie trzyma kupy bo tak jest. A wy nawet nie potraficie wymyslec dobrej bajki zeby ktos w to uwierzyl...
~Player...
yyyy chyba jesteś w bledzie. Jak ujebalismy Anana nie było Shopi z Nami ?bla bla bla :]
Dobrze wiecie ze Ananem gra gracz który uczy się grać... A to ze dostał takiego chara to nie nasza sprawa.
Fire ma przewage nad wami: zgraniem , wiekszą ilosćią kasy itp ;d aha no i prawie całe Fire expi , a jak wy wyjdziecie na exp to was złapią - zadziwiające .
Yreneush
15-01-2007, 15:57
A żebyście sie kurwa nie zdziwili... bo Mnie już to w*****a jak jakies jebane noby piszą ze przegralismy wojne. Myślicie ze jak fire ma wiecej fragów a My chwilowo nie robimy zadnych ataków to przegralismy wojne? jesli tak to jestescie w bledzie...a co do Thorii to kilka osób gra tam ale to nie znaczy ze na Morganie juz nie beda walczyc ;]
Baj =]
Większość waszych "ataków" i tak kończyło się porażką...
Kijancza
15-01-2007, 16:04
Dobrze wiecie ze Ananem gra gracz który uczy się grać... A to ze dostał takiego chara to nie nasza sprawa.
Fire ma przewage nad wami: zgraniem , wiekszą ilosćią kasy itp ;d aha no i prawie całe Fire expi , a jak wy wyjdziecie na exp to was złapią - zadziwiające .
To sie zmieni :>
@Delarev
Wiesz zal mi takich tekstow, jakie masz dowody ze to Hurricane hakuje ludzi?
Aktulanie przegrywamy ale to nie powod zeby nas o wszystko obwiniac. Wszystko co zle to Hurri a dlaczego? bo Hurri przegrywa i tacy ludzie jak ty trzymaja sie sliniejszych (aktualnie) a jezeli sytulacja sie zmieni to pewnie polowa was bedzie pisac "HAIL HURRICANE"
zalthxbye xd
Połowa była za Hurricane na początku wojny ale jak zaczeliscie przegrywać to większość zmienili strone... - to się nazywa lojalność. Ja zawsze będę po stronie Fire. :)
Noname18
15-01-2007, 16:30
Zmieni sie??
Ja juz to slysze od kilku miesiecy ze sie zmieni i jakos niewidze zadnej zmiany, poza waszymi przechwalkami na forum.
Wojny niemacie szans wygrac, lepiej by bylo jakbyscie nieprobwali nawet.
A to ze zabicie Anana, ktory grac sie uczy dopiero albo Dorlika ktory pada na kazdym sneak jakiego sie robi na niego to niejest zaden sukces.
Kijanczka popatrz na siebie, wyszles z dp i Solle byl sam i puscil sd za 300, a ty sie leczysz exura gran czy to niejest zalosne?
Solle wbil juz 25lvl odkad sie wojna zaczela, rowniez sliccery nizahe i kilka osob ladnie expi, a wy spadacie w dol.
I wiem ze to jedynie 'royal navy' chce cos osiagnac w tej wojnie, bo prawdziwym hurricane niezabardzo zalezy.
Pozdrawiam kumatych.
Dider Z Rivii
15-01-2007, 16:35
Zmieni sie??
Ja juz to slysze od kilku miesiecy ze sie zmieni i jakos niewidze zadnej zmiany, poza waszymi przechwalkami na forum.
Wojny niemacie szans wygrac, lepiej by bylo jakbyscie nieprobwali nawet.
A to ze zabicie Anana, ktory grac sie uczy dopiero albo Dorlika ktory pada na kazdym sneak jakiego sie robi na niego to niejest zaden sukces.
Kijanczka popatrz na siebie, wyszles z dp i Solle byl sam i puscil sd za 300, a ty sie leczysz exura gran czy to niejest zalosne?
Solle wbil juz 25lvl odkad sie wojna zaczela, rowniez sliccery nizahe i kilka osob ladnie expi, a wy spadacie w dol.
I wiem ze to jedynie 'royal navy' chce cos osiagnac w tej wojnie, bo prawdziwym hurricane niezabardzo zalezy.
Pozdrawiam kumatych.
Gdyby babcia dziadkiem byla
Jakiś sukces to jest, bo to zawsze fragi... Dorlik też mądry zawsze a pada szybciutko... Tyle, że to nie zmienia tego, że przegrywają wojnę 40oma fragami~? 1 frag mniej czy więcej... Phi... Jak wygrają kilka Open Battle to to będzie duży sukces xP
Co do reszty zgadzam się.
@Up
Masz na myśli:
"Gdyby dider liderem Hurri był" ? :o
http://www.youtube.com/watch?v=OoJvLZ_P1Pc - zrobiony przez... Niespodzianka ;)
Temat: Hurricane vs. Fire
http://www.youtube.com/watch?v=OoJvLZ_P1Pc - zrobiony przez... Niespodzianka ;)
Temat: Hurricane vs. Fire
Tavi~ odwalil dobra robote :cup:
Wystarczy obejrzec ten film a wnioski sa oczywiste, odbre podsumowanie tematu.
ŻAL
nirek ty sam malo mozesz mi zrobic ^^ zrob sobie tylko pz locka ;)
Dobra powiem wam wszystkim ze oficjalnie zakonczylismy dzialalnosc na morganie nie bediemy juz nic robic wiekszosci z nas juz sie ta gra znudzila trudno przegralismy nasza wina mozecie nas zwyzywac,wysmiac i zrobic co chcecia ale w razie problemow nie liczcie na nasza pomoc
Cya all
Kijancza
15-01-2007, 17:27
Nom, koniec sciemniania :<
Przegralismy :/
Cu :/
Az wiezyc sie nie chce :(
Paaaaa. GL & HF . Czemu taka nagła zmiana? ;> zart ? not funny ;):evul: aaaa już wiem chcecie uspokoić czujność Fire i zeby na forum o tym nie pisano? ;> a potem od****cie coś zajebistego jak wam wyjdzie xD spokojnie nie wyjdzie wam ;d ;) Zycze wam tego!
nirek pierszy ras siem stoba zgadzam.
ten órlop przeznacz na nałke nad swojiom gramatykom.
no i dobrze niech beda czujni cal czas mnie ten swiat jebie tak jak mojich kolegow z hurricane mamy ekipe na nowy swiat okolo 150~ osub i bedzie fajnie a narazie potrzebny nam urlop od tej gierki wrednej i od was forumowych zmiji
Nawet na new servie wam się nie uda. Idzie Olecko Team (z nimi przegracie :O) + Domnesticus z Xereny. Z nimi też szans nie macie xddd
Kijancza
15-01-2007, 18:49
Przestancie juz xd
Noname18
15-01-2007, 19:01
Przestancie juz xd
No to moze sie wyplaccie? :)
Kijancza
15-01-2007, 19:22
No to moze sie wyplaccie? :)
ahahahahah
Chyba cie grzeje xd
Placic? No i po co? Sprawa bylaby taka sama jak z Volltio kiedys placil codziennie Nizahowi no i teraz mamy Nizahego noobusia rzucajacego mwallami :p
Kim ty wogole jestes Noname?
@Down
Aha :p
Noname18
15-01-2007, 19:27
Niegram juz w tibie.
Wiec pewnie nawet jak ci powiem moje imie to i tak nieskojarzysz.
Dider Z Rivii
15-01-2007, 19:37
Trzeba sie przyznac wkoncu do porazki, nasz czas sie skonczyl, zycze powodzenia w grze przy wladzy Fire. Chcielismy swiat zmienic, coz jestesmy dobrzy ale oni lepsi :)
Cu in rl B)
Ja bym powiedział, że nie masz zamiaru wznosić się do ich poziomu ;o
Tavi~ odwalil dobra robote :cup:
Wystarczy obejrzec ten film a wnioski sa oczywiste, odbre podsumowanie tematu.
ŻAL
nirek ty sam malo mozesz mi zrobic ^^ zrob sobie tylko pz locka ;)
Powiesz ehazinkowi? -.-
@Noname18
Mów swój nick koleżko.
Niegram juz w tibie.
Wiec pewnie nawet jak ci powiem moje imie to i tak nieskojarzysz.
Powiedz.
Skojarze ;-)
@ahahaha duple POZT
VARN BLX !
Dobra ja strzelam : 1wszy owner Volltia albo Anana ;]
gumball = roni ? ;f
Dobra ja strzelam : 1wszy owner Volltia albo Anana ;]
ZAZNOS PLX?
Rlly Zaznos
Noname ma na imie Kuba
Koniec ? to jednak sie podaliscie czy se jaja robicie jak na wasz poziom to jaja
KUBUS XDDDDDDDDDDDDDDDD
Ojj mozliwe ze sie znamy xdddddddd
Anonymouse
15-01-2007, 23:10
Ja nie wiem czy sie myle ale to jest chyba jeden z pierwszych polskich pali w Tengu, mieszkaniec Ab:]
dobrze wiemy ze teraz unit wam pomoze na morganie ;) nie potrzeba walic takiej sciemy,
pozdro ~
Noname18
16-01-2007, 00:17
Ahazin w Fire znowu.
Nastepna szansa? :p
Ahazin w Fire znowu.
Nastepna szansa? :p
on facc i sie praktycznie nie loguje wcale ;|
widocznie nizahe mu wybaczyl
on facc i sie praktycznie nie loguje wcale ;|
WTF!
Ahazin już nie retired!
Wczoraj z nim gadałem.
W najbliższym czasie ma zamiar qpić pacc.
Do Fire wstąpił bo zaczął znów grać.
Więc stul pysk. "PRAKTYCZNIE NIE LOGUJE SIE WCALE"?
Ohhh, loguje się często w tym czasie. Tzn. wczoraj, dziś. ;]\
@UP
Ahh, to ten Nireek Debilek ya? -.-
gÓnow wiecie, a gadacie jakbyście go z rl znali ;O
no i niech se caly serwer idzie do Fire zrozum ziomus huragan zawsze wygra z ogniem
no i niech se caly serwer idzie do Fire zrozum ziomus huragan zawsze wygra z ogniem
Nie byłbym tego taki pewny.
czemu nie byl bys tego taki pewien ??
@Nirek
Czytam juz twoje posty od kilku dnia a najciekawsze jest w tym to że kilka postów wyżej napisaleś ze nie bedziesz tu w ogóle pisać bo Cie zdanie "Forumowiczów" nie interesuje wiec po co odpisujes zna każdy czyś post?
:confused:
WTF!
Ahazin już nie retired!
Wczoraj z nim gadałem.
W najbliższym czasie ma zamiar qpić pacc.
Do Fire wstąpił bo zaczął znów grać.
Więc stul pysk. "PRAKTYCZNIE NIE LOGUJE SIE WCALE"?
Ohhh, loguje się często w tym czasie. Tzn. wczoraj, dziś. ;]\
Radziłbym uważać na słowa. Pomyśl, jak często się logował przez czas wojny? 1 raz na 2-3 tygodnie? Wyjdź dziecko.
Kijancza
16-01-2007, 17:14
@Nirek
Czytam juz twoje posty od kilku dnia a najciekawsze jest w tym to że kilka postów wyżej napisaleś ze nie bedziesz tu w ogóle pisać bo Cie zdanie "Forumowiczów" nie interesuje wiec po co odpisujes zna każdy czyś post?
:confused:
A ty po co podszywasz sie pod kogos kim niejestes? -.-
@Down
Ahaaaaaaaaaaaaaaa
Noname18
16-01-2007, 17:50
Z Ahazinem to jest tak, że doszedl do Tengu na poczatku tej wojny. Nizahe był wściekły, że tak postąpił po tym co dla niego zrobił.
Ale powiedział, że dał mu następną szanse, więc raczej Ahazin wróci do gry.
Radziłbym uważać na słowa. Pomyśl, jak często się logował przez czas wojny? 1 raz na 2-3 tygodnie? Wyjdź dziecko.
16:57 ***: u buy pacc?
16:57 Ahazin [112]: ya
17:00 ***: U comeback on morgana? :p
17:02 Ahazin [112]: ya i come back
FFs -.-
@UP
A mi się zdaje, że jego gildia przyłączyła się do wojny, a później Ahazin przestał grać.
@EDIT
17:06 *** : Why u comeback to Nizahe?
17:06 Ahazin [112]: was my bad before,
17:06 Ahazin [112]: long story
Najgorsze jest to, że wszyscy tu wiedzą wszystko najlepiej ;/
Czytając posty Nirka wydaje mi się ,że masz jakieś 13 lat i Tibia to twoje zycie. Nie wiem dlaczego moze to prawda ;>?
Co do Hurricane nie zycze wam powodzenia na nowych serwach , ponieważ nie idziecie na nowego serva próbujecie być smieszni , hahaha...
@up
Huhu, mocne slowa xD
Riposta plax :P
@Down
Powialo groza... :P
Czytając posty Nirka wydaje mi się ,że masz jakieś 13 lat i Tibia to twoje zycie. Nie wiem dlaczego moze to prawda ;>?
Co do Hurricane nie zycze wam powodzenia na nowych serwach , ponieważ nie idziecie na nowego serva próbujecie być smieszni , hahaha...
Oni nie są i nie próbują być śmieszni.
ONI SĄ ŻAŁOŚNI!
Oni nie są i nie próbują być śmieszni.
ONI SĄ ŻAŁOŚNI!
skad mozesz wiedziec jak polowa nawet tu nie pisze ??
skad mozesz wiedziec jak polowa nawet tu nie pisze ??
Ale z 40% czyta to
Gaucho10
17-01-2007, 18:11
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Morgana jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Morganie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Morgana jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Morganie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa
Można, jeśli masz dobre znajomości.
@pyzio2
Tak, ale ta wojna pokazała, jacy wy COOOOOOOOOOOL 0.o
Gaucho10
17-01-2007, 18:47
Można, jeśli masz dobre znajomości.
Niestety znajomości nie mam na tym serwie :( Może ktoś mi pomoże na początku ??:P
Niestety znajomości nie mam na tym serwie :( Może ktoś mi pomoże na początku ??:P
Grac mozesz jak nie podpaniesz komus to ci nic nie zrobia
ceny dijnowe
grac mozesz do 60 lvla puzniej wchodzisz na erig net zaczynaja cie huncic za szybki exp a jak ci sie uda dobre expowisko zajac to Cie wyzuca ;o tyle o morganie wiec lepiej tu nie graj odrazu powiem :)
Taa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka ;)
Gaucho10
17-01-2007, 20:07
grac mozesz do 60 lvla puzniej wchodzisz na erig net zaczynaja cie huncic za szybki exp a jak ci sie uda dobre expowisko zajac to Cie wyzuca ;o tyle o morganie wiec lepiej tu nie graj odrazu powiem :)
Dzięki za dodanie otuchy do gry :P
PS. Serio tak jest ??:P
Od czasu do czasu ukazuje się jakiś gracz co wywala z expa ale to zadkość albo miałem farta ;)
Gaucho10
17-01-2007, 20:12
Od czasu do czasu ukazuje się jakiś gracz co wywala z expa ale to zadkość albo miałem farta ;)
W sumie to jest normalne że wyższe lvl wyrzucają Llvl ale raczej jak na początku będę exp na trolach to chyba mnie nie będą wyrzucać z expowiska tak często :p
Immortal Alliance i Hurricane vs. Fire? hshshhs
kilku członków Hurricane oraz Shopi i Rogtah stworzyli gildie Immortal Alliance Jak to skomentować? Żal? Immortal Alliance - to ludzie co chcą płacić? nie wiem Hurricane moze się wypowie? Najchętniej wysłucham Nirrka ;)
Kijancza
17-01-2007, 20:21
Immortal Alliance i Hurricane vs. Fire? hshshhs
kilku członków Hurricane oraz Shopi i Rogtah stworzyli gildie Immortal Alliance Jak to skomentować? Żal? Immortal Alliance - to ludzie co chcą płacić? nie wiem Hurricane moze się wypowie? Najchętniej wysłucham Nirrka ;)
Uwiez mi ze jeszcze sie zdziwisz kto bedzie placil na tym servie smiesznym ; >
@Down
Cie sie tak przejmujesz jezeli tak myslisz ze "gówno mozemy" to czemu ta sprawa tak cie interesuje
@Kijankcza
Wy? ;) no bo któż by inny? :> gówno mozecie na tym servie ... idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje!:( i nie chce ;)
Kafffffar
17-01-2007, 20:40
a co myslisz ze nizahe lub ktos z fire przybiegnie i wygoni cie z soldkow ?
Prawda jest taka ze malo wiesz o morganie bo nigdy nie miales tu tak dozego lvlu by ktos z mogl sie toba zainteresowac.Skoncz krytykowac i przestan wypowiadac sie w imieniu innych.Ta wojna cie nie dotyczy wiec niech huri~ robi sobie co chce a ty siedz cicho.
btw. smiejesz sie z Nirrka ,a sam jestes dozo bardziej zalosny...
Wez sie za robienie lvlu i jak wbijesz wystarczajaco dozy lvl to dojdziesz sobie do fire i wtedy bedziesz przemawiac do huri~ w stylu " idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje"
Adois
Noname18
17-01-2007, 20:52
Bez powodu nikt cie niebędzie cie bił, jedynie co to Fire wywala ze spawnów. Każdego kto niejest w Fire.
Marudas był taki co bił każdego za nic albo za durny powód, i każdy wie jak skończył.
@Kijancza
To zacznijcie coś robic ku temu bo same forum ci niepomoże.
Kijancza
17-01-2007, 20:57
Dobrze gadasz Kafar :p
Noname a czy ja prosze o pomoc? xd
Prosze tylko o cierpliwosc tych co pozostali po stronie Hurricane :)
Edit
Niee na morganie nie ma PA WOGOLE a to ze Gripex-max musial oddac Slicceremu Chate bo mu sie spodobala to tylko przejaw dobrej woli Gipexa -.-
Gripex w Hurricane :)
a co myslisz ze nizahe lub ktos z fire przybiegnie i wygoni cie z soldkow ?
Prawda jest taka ze malo wiesz o morganie bo nigdy nie miales tu tak dozego lvlu by ktos z mogl sie toba zainteresowac.Skoncz krytykowac i przestan wypowiadac sie w imieniu innych.Ta wojna cie nie dotyczy wiec niech huri~ robi sobie co chce a ty siedz cicho.
btw. smiejesz sie z Nirrka ,a sam jestes dozo bardziej zalosny...
Wez sie za robienie lvlu i jak wbijesz wystarczajaco dozy lvl to dojdziesz sobie do fire i wtedy bedziesz przemawiac do huri~ w stylu " idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje"
Adois
Smieje się z Nirrka bo to kompletny idi*ta... pisze tak ,że jeśli chcę zrozumieć o co mu chodzi musze przeczytać jego tekst kilkakrotnie.
Jakbyś niezauważył nie wypowiadam się za innych tylko za siebie i WEDŁUG MNIE MORGANA NIE POTRZEBUJE HURRICANE - mam nadzieje że teraz zrozumiałeś... jak nie peszek.
PA jest na kazdym servie Jak Hurricane wygra( to razczej nie możliwe) też będzie , omg. Gripex chyba jest lekkomyślny jeżeli najpierw płaci hunta robi lvl i dochodzi do przegranej strony.!
@Kafffar
Dajesz przykład ,że lvl daje władze? fool! znajomi i protekcja daje władze i spokój ;P
POST NAPISAłEM WE WłASNYM IMIENIU NIE INNYCH! i WYRAZAM TU WłASNE OPINIE !!!
Immortal Alliance sie utworzylo bo stwierdzili ze chca pograc na serwerze oni zaplaca paymenta a puzniej jak zarobia to wykupia reszte hurricane
Kafffffar
17-01-2007, 23:25
@Kafffar
Dajesz przykład ,że lvl daje władze? fool! znajomi i protekcja daje władze i spokój ;P
POST NAPISAłEM WE WłASNYM IMIENIU NIE INNYCH! i WYRAZAM TU WłASNE OPINIE !!!
nie daje takiego przykladu lol...
mowie ci tylko zebys nie marudzil i nie wyzywal huri~ skoro ta wojna cie nie dotyczy.
btw.Nie ma takiej zeczy ktora dawala by TOBIE wladze-.-
Nie bede z toba dyskutowal poprostu przestan pisac durne/wulgarne posty w ktorych piszesz ze Huri~ jest do d**y,fuj i beee skoro nie masz nawet o tym zielonego pojecia.W wojnie wszystko jest mozliwe i w kazdym momencie moze sytuacja zmienic sie o 180 stopni... .
@Kijancz
Thx^^
Za to ,ze jak kiedys padlem na poh ,a ty zagadales po kilku min i powiedzales ze masz moj bp i mi go oddales.Respect__/
Nigdy wczesniej cie nie znalem.Malo jest ludzi ktorzy postapili by podobnie :]
Adios
Immortal Alliance sie utworzylo bo stwierdzili ze chca pograc na serwerze oni zaplaca paymenta a puzniej jak zarobia to wykupia reszte hurricane
"Sraty taty Nirek ma dupę w kraty". Hahaha?
Nie bluzgam Hurricane mówie tylko że najchetniej chciałbymzeby odeszli z tego serva. Takie trudne do zrozumienia? Wojna mnie nie dotyczy to prawda. A musze wiedzieć tyle o wojnie co ty zeby wyrazać własne opinie? No nie wiem , nie wiem.
Sytuacja nie zmieni się o 180 stopni :) ;P
Złego słowa uzyłem, 'władze' ma Fire(jak narazie chociaż niektórzy wierzą ,że to się zmieni) ale dzięki protekcji masz spokój ;) oczywiście zalezy u kogo.
Gripex-noc
18-01-2007, 10:59
@Kijancz
Domek to był tylko pretekst.Ogólnie mnie nie lubili no i wkońcu wbilem ten 100lvl.B)
@Spai
Jak nic niewiesz to nie wypowiadaj się na forum na mój temat.
Ale z 40% czyta to
lol
no comments
@Gripex-Noc
To moze mi powiesz czym się kierowałeś robiąc 100 lvl i włazić do gilidi która prowadzi wojnę??
Gripex-noc
18-01-2007, 17:34
@Spai
Na morgane wróciłem bo chcieli mnie tu moi Rl i nie tylko.Za wolność zapłaciłem prawie 200k, miałem wtedy 67lvl.Na 80+lvlu zaczeły sie kłopoty z Fire jednak wybronili mnie Liderzy Glidi (na 85 z Sylanusem, 95 z Siarem).Na 99lvlu kupiłem domek,(MS4Shop) który podobał sie Slicceremu.Co chwile dostawałem Msg od ludzi z Fire którzy grozili mi wojną.Opuściłem glidie i dowiedziałem sie że moge zmienic server (9:32 Sliccery [122]: hunted forever).Potem okazało się że cała glidia ma hunta więc oddałem domek by zostawili ich w spokoju.Reszte historii już chyba znasz.
@ Gripex
Kazdy dobrze wie ze kto pierwszy zalicytuje domek ten go kupuje, szczegolnie jesli jest to h lvl nie mowiac juz o Fire. Wiec troche przez glupote twoja sytuacja tak wyglada
@ Hurri min Victeron
Bluzgacie mnie, czaicie sie, grozicie itd a pewnym osobą mowicie ze chce sie dolączyc do was wraz z Unique, jestescie smieszni w tym momencie.
Kijancza
18-01-2007, 18:28
deleted....
Noname18
18-01-2007, 18:32
@Gripex
To może wytłumacz łaskawie dlaczego miałeś problemy z Siarem?
Od tego zacznij, później sie zastanów czy warto "ofiare" z siebie robic:confused:
@ Kij~
Sama chcialam licytowac ten domek, zobaczylam ze nikt jeszcze tego nie zrobil wiec zalogowalam sie na moj acc i zobaczylam ze juz zalicytowal ją Sliccery wiec wiem jak to bylo, mimo wszystko dziekuje za twoje cenne porady
Kolejny przyklad jak dziecko z Royal Navy lami Hurri...
Ciao
Kto raz zarobi hunta od gildi w której jest Nizahe i jego kumple zawsze będzie miał problemy...
Kijancza
18-01-2007, 18:56
@ Kij~
Sama chcialam licytowac ten domek, zobaczylam ze nikt jeszcze tego nie zrobil wiec zalogowalam sie na moj acc i zobaczylam ze juz zalicytowal ją Sliccery wiec wiem jak to bylo, mimo wszystko dziekuje za twoje cenne porady
Kolejny przyklad jak dziecko z Royal Navy lami Hurri...
Ciao
Lami to cie Ehazin ; >
@Topic
Czego Fire dzis nie robi PG jak to codziennie mozna bylo zaobserwowac? :p
@Down
Moj blad :p
@Gripex
To może wytłumacz łaskawie dlaczego miałeś problemy z Siarem?
Od tego zacznij, później sie zastanów czy warto "ofiare" z siebie robic:confused:
Może dlatego, że Siar go nie lubił i nie lubi w dalszym ciągu? Ty za to pomyśl zanim coś napiszesz, a później się zastanów czy warto "idiotę" z siebie robić.
@Kijancza
Zaobserwować a nie "zaopserwowac"
Gripex-noc
18-01-2007, 19:11
@Fureyka
Na początku "zbierałem" pieniądze na SS1 jednak Trixtara dała więcej.Jakieś 20min przed Ss zacząłem szukać innej chatki zobaczyłem ze 20lvl licytujue M4Shop więc przebiłem cene(nie wiedziałem że Sliccery ją licytował).A tak wogle to sprawdz znaczenie słowa "Aukcja".
@Noname18
Ta sprawa ze Siarem to "częściowo" moja wina.Jednak ten payment 200k za 8lvla na którego przeżucił się Gs to przesada, i te teksty typu "stupid pl" etc.
nie znam Was z Hurii~ nie stykalem sie z Wami w Tibi ale Gripex... zycze Ci wszystkiego najgorszego, jestes w Hurri to moze sie spelnic to co bym chcial...poprostu zycze Ci z spadku lvla i zebys odszedl z Morgany.
bajabongo~
Kijancza
18-01-2007, 19:15
Gripex to niebyl sliccery tylko moj kumpel z rla ;)
Unique do Hurri?Ahuhahahhahah. Widze, ze hurri nie ma juz co wymyslac wiec pierdo*i trzy po trzy...
No cóz nadzieja matką głupich..
@edit, down
Nie chcialo mi sie calosci bo bym musial napisac cos w stylu wypracowania ;s
No cóz nadzieja matką głupich..
ale każdą matkę trzeba szanować...
jak juz to pisz całość a nie kontekst :P
Noname18
18-01-2007, 19:19
@ Vacek
To znaczy o co ci chodzi? Sorry, ale niezabardzo czaje..:(
@ Gripex
To było 20-30k, niewiem skąd 200k wziąłeś.
@ Vacek
To znaczy o co ci chodzi? Sorry, ale niezabardzo czaje..:(
@ Gripex
To było 20-30k, niewiem skąd 200k wziąłeś.
Myśl dalej. Może w końcu zrozumiesz.
@Delarev
Uważaj co mówisz.
Taa, najlepiej sie jeszcze pobijcie... ehh
Może dlatego, że Siar go nie lubił i nie lubi w dalszym ciągu? Ty za to pomyśl zanim coś napiszesz, a później się zastanów czy warto "idiotę" z siebie robić.
@Kijancza
Zaobserwować a nie "zaopserwowac"
Tylko jak gripex dostal hunta za tengu ( jak cos poprawcie ) to siar jeszcze niegral ? wiec jakim cudem mial go nie lubic ?
Gripex-noc
18-01-2007, 19:34
@Delarev
Też cie lubie;*
@Kijancz
Nie napisałem że byl to Sliccery:P
@Jaz
Unique do Fire a nie do Hurricane.
@Noname18
Początkowy payment wynosił 200k.Lider glidii wynegocjował 30k.Siar uswiadomił sobie ze to naprawde głupi powód.
@Delarev
Uważaj co mówisz.
albo? bedzie huntad blx? nie badz smieszny...
Gripex-noc
18-01-2007, 19:42
@Gumball
Najprawdopodobniej Siarem grał Nizahe.
kija oni nie expia bo pewnie juz nie maja pieniedzy nizahe wszystko zabral im :(
albo? bedzie huntad blx? nie badz smieszny...
1) hunted*
2) "nie bądź śmieszny"... Żebyś się nie zdziwił.
3) "16. UŻYCIE WIELKIEJ LITERY ZE WZGLĘDÓW SKŁADNIOWYCH
[56] Wielką literę stosuje się na początku każdego wypowiedzenia rozpoczynającego tekst oraz na początku każdego wypowiedzenia następującego po kropce:
Zbliżało się południe. Rzeka przepływająca przez niebiosa spłynęła za widnokres razem z moją wsią. Wprawdzie nadal wzdłuż rzeki rosła kukurydza i tytoń, ale okolica była już zupełnie inna. Może dlatego, że zbliżałem się do rozsypanego po wzgórzu miasteczka. Samo miasteczko, poza klasztorem z białego kamienia, niczym nie różniło się od naszej parafialnej wsi. (http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629371)"
"Po pytajniku i wykrzykniku również stosuje się wielką literę, np.
Renesans Brzozowskiego? Za wcześnie o tym mówić. Dopóki książki Brzozowskiego są białymi krukami, gdzież można mówić o renesansie? Czy na zapowiadane pełne wydanie jego dzieł w Polsce będziemy czekać równie długo jak na Norwida? (http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629371)"
W wieku 15 lat powinieneś znać podstawy języka polskiego.
1) hunted*
2) "nie bądź śmieszny"... Żebyś się nie zdziwił.
3) "16. UŻYCIE WIELKIEJ LITERY ZE WZGLĘDÓW SKŁADNIOWYCH
[56] Wielką literę stosuje się na początku każdego wypowiedzenia rozpoczynającego tekst oraz na początku każdego wypowiedzenia następującego po kropce:
Zbliżało się południe. Rzeka przepływająca przez niebiosa spłynęła za widnokres razem z moją wsią. Wprawdzie nadal wzdłuż rzeki rosła kukurydza i tytoń, ale okolica była już zupełnie inna. Może dlatego, że zbliżałem się do rozsypanego po wzgórzu miasteczka. Samo miasteczko, poza klasztorem z białego kamienia, niczym nie różniło się od naszej parafialnej wsi. (http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629371)"
"Po pytajniku i wykrzykniku również stosuje się wielką literę, np.
Renesans Brzozowskiego? Za wcześnie o tym mówić. Dopóki książki Brzozowskiego są białymi krukami, gdzież można mówić o renesansie? Czy na zapowiadane pełne wydanie jego dzieł w Polsce będziemy czekać równie długo jak na Norwida? (http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629371)"
W wieku 15 lat powinieneś znać podstawy języka polskiego.
dyskusji ciąg dalszy...
1. czy "blx" nie zwróciło Twojej uwagi na to, że "huntad" jest częścią mojej ironicznej wypowiedzi?
2. jak już jesteś taki cwany to byś kopiował każdemu regułkę dotyczącą pisowni...każdy tu pisze jak chce a ja pisze wielką literę tylko gdy się do kogoś zwracam...mam szacunek do ludzi...reszta mnie pierdoli bo nie siedzę na lekcji j. polskiego tylko w moim przypadku mam ferie...(tak wogóle to że używam polskich znaków to też święto ;) )
@Gumball
Najprawdopodobniej Siarem grał Nizahe.
Mozliwe ze tak przeciesz to jego postac
Mozliwe ze tak przeciesz to jego postac
Czy Nizahe i Siar są na tym samym koncie? Niedawno była dyskusja na forum tibia.com jakiś 70+ knight napisał post ,że bardzo często Siar i Nizahe są online jednoczeście i że to Nizahe gra 2 postaciami na raz - nie wiem czy to prawda :)
Gumball mógłbyś mi to wyjaśnić na prv albo napisać na forum? - z góry dzięki :)
nizahe i siar sa na roznych kontach ale postacie obie sa jego
Reszty niewiem czy moge pisac
Niektorzy z Royal Navy kolejny raz wymyslaja bajki, że Uniqe chce dojśc do Hurri, jak widzicie nikt wam nie wierzy ;)
Unique jako gildia zostanie nieutralna i na 100% nigdy nie dojdzie do Hurri.
Kwestia poszczegolnych osob to inna bajka.
Edit: Nice try w veno ... ;)
A co się stało w Veno ;> ?:D
prosimy o relacje na zywo :d
a co bylo ?? bo nie bylo u mie w miescie 2 h pradu
puzniej
pÓźniej ;) zajmij się szkołą a nie biciem levela. Na morganie mam lagi wiec gram coraz rzadziej.
jedyne co moge powiedzieć to gz dla Nizahe i Trixa :) gogo 200 (both) ;s [ladnie expia]
pÓźniej ;) zajmij się szkołą a nie biciem levela. Na morganie mam lagi wiec gram coraz rzadziej.
jedyne co moge powiedzieć to gz dla Nizahe i Trixa :) gogo 200 (both) ;s [ladnie expia]
trix ma nowa sile napedowa to sie nie dziw
Kijancza
18-01-2007, 23:47
Edit: Nice try w veno ... ;)
O co kaman?
trix ma nowa sile napedowa to sie nie dziw
Jaśniej? Acc sharing ?
btw. Co się stało w Veno Feuryka?! ;D
Acc sharing nie.
Nic sie nie stalo, nie jestem taka głupia jak im sie wydaje.
Jesli sprzedaje bądz kupuje cos to spotykam sie na statku, nie w depo, wiec darujcie sobie ten typ "mass loga" na mnie, trade odpada ;)
fireyka i nie jestes tez taka madra jak ci sie wydaje
Jaśniej? Acc sharing ?
btw. Co się stało w Veno Feuryka?! ;D
jak to powiedziec zmienila sie osoba grajaca :D
Ah to szkoda ale z tego co widzę nie gra najgorzej ;)
Ah to szkoda ale z tego co widzę nie gra najgorzej ;)
W porównaniu do nowego Anana, to świetnie uehueu
Rolwgordzik (czy jak to sie tam pisze) i banano free ;ooo
Rolwgordzik (czy jak to sie tam pisze) i banano free ;ooo
A słyszałem, że nikt nie będzie płacić ;ooo
zaczynaja placic bo co maja robic :D
wojna trwa ponad 2 miesiace przyczym fire normalnie expia oni ? Brania pz
Stwierdzil, że nie ma szans w war
Zapłacił
Przeprosił
Kto next?
Noname18
21-01-2007, 17:50
Victeron free:o
Nizahe Inferno [183]: gripex noc is free
Nizahe Inferno [183]: gripex noc is free
Ciekawe jak zachowają się wodzowie Hurr~? =D
Hurricane mimo że jestem za wami to pora dla was żebyście zmienili serwer ;) bye bye
@Gripex-noc
Mozesz mi powiedzieć co kierowało tobą zeby wejść do Hurricane? Byłeś tam kilka dni i zmarnowałeś tylko kase...
@Gripex-noc
Mozesz mi powiedzieć co kierowało tobą zeby wejść do Hurricane? Byłeś tam kilka dni i zmarnowałeś tylko kase...
Kierowało nim to, że miał hunta od Fire. Za nic, ale mniejsza z tym. A co do jego funduszy ;) To akurat nie jest Twoją sprawą. To jego kasa i może nią dysponować tak jak chce :)
Kierowało nim to, że miał hunta od Fire. Za nic, ale mniejsza z tym. A co do jego funduszy ;) To akurat nie jest Twoją sprawą. To jego kasa i może nią dysponować tak jak chce :)
Czy pytałem ciebie o zdanie? Vacku? Pytam Gripexa.
To forum publiczne, i KAŻDY może się wypowiadać. ;o
Tyle, że Gripex zagląda tutaj dość rzadko i wątpie aby odpowiedział na Twoje pytanie.
Gripex-noc
22-01-2007, 17:27
@Spai
Nie "zmarnowałem kasy" ponieważ moj payment przed dojsciem do Hurricane był taki sam.
Tyle, że Gripex zagląda tutaj dość rzadko i wątpie aby odpowiedział na Twoje pytanie.
I co człowieczku małej wiary? ^^
dobrze ze se zaplacili przynajemiej zrobia ani i dh i beda mieli kase na rl z tej gierki jakas
a co do tego dlaczego nic hurricane nie robi to nie robimy bo prawie wszyscy ludzie z hurricane ma neostrade a jak wiecie od jakis 20 dni neostrada ma lagi w tibi
dobrze ze se zaplacili przynajemiej zrobia ani i dh i beda mieli kase na rl z tej gierki jakas
a co do tego dlaczego nic hurricane nie robi to nie robimy bo prawie wszyscy ludzie z hurricane ma neostrade a jak wiecie od jakis 20 dni neostrada ma lagi w tibi
[Nireek Style/]a wiecie co nooby jestescie nie macie grac bo nie umiecie lagi to dupa nie wiecie ze neo ma lagi pewnie polowa klamiecie bo sie boicie przyznaz ze przegracie naueheuahuehe takie nooby z was ze zal kurde ****e jedne sie pchaja do wojny a nic nie umio! [/Nireek Style]
OT CO!
[Nireek Style/]a wiecie co nooby jestescie nie macie grac bo nie umiecie lagi to dupa nie wiecie ze neo ma lagi pewnie polowa klamiecie bo sie boicie przyznaz ze przegracie naueheuahuehe takie nooby z was ze zal kurde ****e jedne sie pchaja do wojny a nic nie umio! [/Nireek Style]
OT CO!
Stfu noobas ;ooo KAŻDY, kto posiada Neostradę ma straszne lagi i freezy, które uniemożliwiają grę. Over and out~
OT CO!
Glownym dostawca neta w polsce jest caly czas TP wiec duzo ludzi ma Neo lub DSL i napeno polowa hurri ma neta z TP
i tu sie zgadzam z nim Nirkiem ( Pierszy raz :/ )
Se poczytaj Link do tematu tibia.pl (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=110786)
OT CO!
@Zetomut
Fajnie ,że masz swoje zdanie , ale czy mógłbyś pisać jak Polak a nie jak niedorozwinięty chłopczyk z wioski ? ;>
@Gripex-Noc
Dzięki ze mi to wyjaśniłeś , ale dlaczego miałeś hunta przed dojściem do Hurricane ? Za ten domek Slic~?
Kafffffar
22-01-2007, 21:14
Zozemut-Żałosny jesteś...
Gripex-noc
22-01-2007, 21:31
@Spai
Tak chodziło o ten domek.
@Nirek
20:43 You have found a demon helmet.
Anni spróbuje za jakieś 2tyg+
Yreneush
23-01-2007, 00:11
Stfu noobas ;ooo KAŻDY, kto posiada Neostradę ma straszne lagi i freezy, które uniemożliwiają grę. Over and out~
To fajnie masz na chacie...
Polecam wam odwiedzić tibia.com - macie tam napisane, że na niektórych niemieckich serwach są lagi i próbują to naprawić, neostrada tu nie ma nic do rzeczy synek...
@Up to jak wytlumaczysz ze osoby kture nie maja neostrady a graja na morgaeni nie maja lagow ??
Zozemut wyjdz...
knoobik wyjdz!
@VACEK
NIE KAŻDY >.>
@UP
A jak wytłumaczysz, że mam NEO i nie mam lagów? :}
Kaffar = sraka raka -.-
@GUMBAL
Nie "SE", tylko "SOBIE" -.-
A JA MAM NEO I NIE MAM LAGÓW ! ! ! !
@UP
Nie "KTURY", tylko KTÓRY!
Go to school kids!
@DowN
A ja pamiętam, jak mojemu najtowi dupę lizałeś ;o
Jak upośledzony, ale w miarę poparwnie ;]
knoobik wyjdz!
@VACEK
NIE KAŻDY >.>
@UP
A jak wytłumaczysz, że mam NEO i nie mam lagów? :}
Kaffar = sraka raka -.-
@GUMBAL
Nie "SE", tylko "SOBIE" -.-
A JA MAM NEO I NIE MAM LAGÓW ! ! ! !
łoooo masz neo i nie masz lagów cool!!! cieszymy się razem z tobą!!!
Nie pouczaj Gumball'a jak pisać, bo sam piszesz jak upośledzony... a teraz ładnie poprosze żebyś poszedł... i nie wracał. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.