Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
@GUMBAL
Nie "SE", tylko "SOBIE" -.-
A JA MAM NEO I NIE MAM LAGÓW ! ! ! !
Dlamnie to jest poprawne A ty jakis nauczycie czy co ?
Grasz na USA servie :D lub wyjatek 1 na 100
[QUOTE=Zotemut;1216560]
knoobik wyjdz!
:(:( pojechałeś Mi konkret :(
buuuuu :(
:]
[QUOTE=Zotemut;1216560]
knoobik wyjdz!
:(:( pojechałeś Mi konkret :(
buuuuu :(
:]
Nie płacz :(
Dlamnie to jest poprawne A ty jakis nauczycie czy co ?
Grasz na USA servie :D lub wyjatek 1 na 100
Gram na Morganie.
Dla Ciebie, to nie znaczy zgodnie z poprawną pisownią >.>
@UP
A to dlatego te powodzie? ;o
@Knobik
Naucz się cytować, bardzo Cię proszę.
@DOWN
Calm down ;/
Gram na Morganie.
Dla Ciebie, to nie znaczy zgodnie z poprawną pisownią >.>
twoje dwie milosci w zyciu to SZKOLA I TIBIA
@knobik
ale nie zamykaj sie w sobie z tego powodu bedzie dobrze :D chyba
Tyle gadania że juz "po fire" a wkońcu zapłacili :D
Tyle gadania że juz "po fire" a wkońcu zapłacili :D
dopiero 4-5 osob zaplacilo
dopiero 4-5 osob zaplacilo
A co?
Może ta żałosna garstka ludzi w Hurri ma szanse z Fire? ^^
A co?
Może ta żałosna garstka ludzi w Hurri ma szanse z Fire? ^^
A może ty jesteś żałosny?? :evul:
A może ty jesteś żałosny?? :evul:
Nie.
Ale mam czelność określać ich mianem żałosnych, ponieważ "porwali się z motyką na słońce".
@up
A może mieli ku temu powody ?? Może nie chcieli patrzeć jak Nizahe sie rządzi na servie??
@up
A może mieli ku temu powody ?? Może nie chcieli patrzeć jak Nizahe sie rządzi na servie??
A może chcieli sami rządzić?
;o
Nizahe nie jest taki zły.
Już sobie wyobrażam Morgane pod panowaniem np. Tengu, lub Hurri~.
A może chcieli sami rządzić?
;o
Nizahe nie jest taki zły.
Już sobie wyobrażam Morgane pod panowaniem np. Tengu, lub Hurri~.
a co mieli patrzec jak ich wywala z respa ??
a co mieli patrzec jak ich wywala z respa ??
A czemu by nie? ;o
Jakby wygrali, inaczej by robili? :]
A czemu by nie? ;o
Jakby wygrali, inaczej by robili? :]
napweno byli by lepsi od Nizahego i innych PA :p
napweno byli by lepsi od Nizahego i innych PA :p
Skąd wiesz?
Znam Nizahe osobiście, i Ci powiem, że to bardzo fajny koleś.
Skąd wiesz?
Znam Nizahe osobiście, i Ci powiem, że to bardzo fajny koleś.
Nie wiem czy pamietasz ale na Morganie była akcja ze Nizahe i jego przydupasy mówili zeby chodzic na czarno ubranym:P
moze i jest Fajny ale i tak wolałbym zeby na Morganie panowała Polska Gildia:P
Nie wiem czy pamietasz ale na Morganie była akcja ze Nizahe i jego przydupasy mówili zeby chodzic na czarno ubranym:P
moze i jest Fajny ale i tak wolałbym zeby na Morganie panowała Polska Gildia:P
Hmm.
Szkoda, że dawno, dawno temu, w wojnie Avis / Nemezis, nie zwyciężył Zaznos ze spółką.
Wtedy to by było coś.
A o rządzącym Hurricane nie chcę nawet myśleć.
A Nizahe?
Spoko koleś jak z nim dobrze żyjesz.
Nigdy mi nic nie narzucał -.-
Hmm.
Szkoda, że dawno, dawno temu, w wojnie Avis / Nemezis, nie zwyciężył Zaznos ze spółką.
Wtedy to by było coś.
A o rządzącym Hurricane nie chcę nawet myśleć.
A Nizahe?
Spoko koleś jak z nim dobrze żyjesz.
Nigdy mi nic nie narzucał -.-
Tobie może nie ale mnie naprzykład tak. ponad 1.5 roku temu gdy była tibia 7.4 gralem drutkiem. Gdy wbilem lvl zeby robic UH'y bardzo z tego powodu sie cieszylem. gdy zrobilem swoj pierwszy bp uhow chcialem go sprzedac za 1.5k (wtedy to dla mnie byla kasa bardzo wielka). Napisal do mnie Pewien Elite Knight i powiedzial zebym mu dal tego bp uh'ów za darmo albo mnie zabije.
Domyśl sie kto to mogł byc
Tobie może nie ale mnie naprzykład tak. ponad 1.5 roku temu gdy była tibia 7.4 gralem drutkiem. Gdy wbilem lvl zeby robic UH'y bardzo z tego powodu sie cieszylem. gdy zrobilem swoj pierwszy bp uhow chcialem go sprzedac za 1.5k (wtedy to dla mnie byla kasa bardzo wielka). Napisal do mnie Pewien Elite Knight i powiedzial zebym mu dal tego bp uh'ów za darmo albo mnie zabije.
Domyśl sie kto to mogł byc
Nizah? Oo Bardzo mi przykro ale gdy byla tibia 7.6 to ani titani ani morgany wtedy nie bylo ;) i nizah jeszcze wtedy nie gral ;)
Nizah? Oo Bardzo mi przykro ale gdy byla tibia 7.6 to ani titani ani morgany wtedy nie bylo ;) i nizah jeszcze wtedy nie gral ;)
jak nie ? Jul 19 2005, 09:07:53 CEST wtedy zalozylem tamtą postać. Więc jaka wtedy byla tibia ?
Jeśi mnie pamięć nie myli to Morgana powstała w maju 2005. A tibia 7.6 to jest jesien 2005 :P
kto wie co o postaci felgasora na allegro ?
Felgasor zawsze mowil, ze jak wbije 130 lvl to sprzeda chara. Wbil ten lvl, doszedl do wojny, padl i nie jest w stanie go odrobic wiec sprzedaje teraz.
@up
Co do tego ma Apu~? On gra na Xerenie i to nie jest pl...
Szkoda ,że char pojdzie na sell kupi go jakiś nuuuub jak anandumima xD i postać spadnie z lvlem... Reditq de'Oldstar tez sprzedał chara :/
Szkoda ,że char pojdzie na sell kupi go jakiś nuuuub jak anandumima xD i postać spadnie z lvlem... Reditq de'Oldstar tez sprzedał chara :/
Kolega mi mówił ze za Pro chce 20k :/ z tego 10k na splate czegos :/
Czyżby Reditq de'Oldstar sprzedał za chara za kase w tibi?*
*Moje przypuszczenia
Zbiera pewnie na payment :D:D:D:D 600k xDD:D :o
Elo all!!!
Dziś dotarła smutna nowina, poległ :D:D mój "przyjaciel" (którego pozdrawiam) DEMOHOLIKUS. Bardzo mi przykro ........
Oto ss z jego śmierci :)
http://i9.photobucket.com/albums/a74/Ablink/Naaby/Demonek.jpg
Hawan~
Pozdro....
Nie no respekt. Mogłem iść na wagary i oglądać śmierć wiernego kolegi :), który jest the best, ponieważ nosi z sobą 1 bp UH O.o
Właże do chaty a Hawan na podłodze i ze śmiechu płacze. Nie dziwie mu się :D. Żałuje że tego nie widziałem :D:D. Ubaw po pachy. :D
P.S. Demoholikus trzymaj tak dalej.
P.S.2. Knight Kudini i Lord Cygus: Serdeczne gratz :D za solo style :D
~~Demoholikus Rox~~ :D
Nice Job. Hail Fire. :D
Omen :)
Oh moj najlepszy przyjaciel padl :<
Żaluje ze po szkole nie poszlam prosto do domu ;<
GRATZ !
Btw. Gdzie są ci forum spamerzy z hurri?
Fure mysle ze to juz koniec :*
teraz po wojnie bedzie mozna spokojnie bic lvls ;)
A demoholikus tak sie chwiali na forumtibia.ocm ze jest niesmiertelny :D
Morii
a nie bija lvl slicceryn 130 volltio 130 vildigen 142 jakos szybko idzie im to :D
Czemu viktor zabil mausa ?
Z tego co wiem mause to teraz rl jego
Noname18
30-01-2007, 11:47
Przydałoby się więcej blokerów i na PoI quest gogo B)
Ale payment 250k :confused: (czy warto?)
Demoholikus pewnie był na tyle mądry, że loota sprzedawał w ab:p
A no fakt, Mouse to prawdziwie new owner?
hahah ładnie padł xDD lepiej dla niego zeby zapłacił ;P Na forum tibia.com woził się strasznie i padł wreszcie ! :D8o
btw. Gdzie on padł bo nie moge skojarzyć miejsca O.o'
1. Padł kolo depo ab (najniższy poziom)
2. Nie sellal loota, tylko zrobil PZ, o czym dowiedzało się FIRE :) (ciekawe od kogo hmmm.......)
3. Fureyka masz czego załować:P:P
Demon trzymał się około 5 min (nawet mniej).
Pozdro
Hawan
A takie pytanko. Wygrał ktoś z was pacc'a w loterii ?? :P Albo kiedy przyjdzi emial :P ?
@up przycztaj uwaznie post o loteri, maile beda wysylane w śRODE.:baby:
Mam w zwyczaju nie expienie podczas wojny ;P
Tesknie za postami nirka i didera :(
Hawan to prawda, ze demonob mial tylko bp uh?
Co do mouse to jest to nowy owner, rl kumpel victerona, ktory mu bloczy hydry. Jak padl to nie wiem, pewnie victeron stanal kratke za daleko i mort hury lecialy tez w mouse ;p
Gratz dla tych co tak ostro expia, oby tak dalej ;)
Kiedys was dogonie ^^
Może ktos powiedzieć o co dokładnie chodzi Sylanus'owi? Dosć chaotycznie napisał swój post 0o Anyways, cieszę się, że kończy z Morganą. Nigdy go nie lubiłem :)
@up przycztaj uwaznie post o loteri, maile beda wysylane w śRODE.:baby:
No czytam ale mi chozi o której godzinie
Może ktos powiedzieć o co dokładnie chodzi Sylanus'owi? Dosć chaotycznie napisał swój post 0o Anyways, cieszę się, że kończy z Morganą. Nigdy go nie lubiłem :)
Fire zabilo 91ek z jego gildi i z tego cala afera
I felgasor to nowy owner
Pewnie jakiś dzieciak xD .Huntał już zapłacił - ciekawe tylko czy umie grac , poczekamy zobaczymy :baby:
Pewnie jakiś dzieciak xD .Huntał już zapłacił - ciekawe tylko czy umie grac , poczekamy zobaczymy :baby:
z tego co wime koles ma 20+ lat
Zobaczymy jak gra , ale skoro ma 20 lat+ nie mógł sam sobie zrobić chara? :/
Moze skoro ma te 20+ lat zrozumial, ze tibia to nie wszystko :confused:
Jakies 30min temu miała miejsce walka Blood Heart vs Prophecy + kilka osób w Thais. Vic ujebał Raistlin Firearrow, lecz po 5min padł za to. Na razie nie wiadomo co się dokładnie dzieje. Wiadomo tylko, że Victeron nie będzie wolny dopóki nie zapłaci :)
@Edit
Vic zapłacił golden legs.
Moze skoro ma te 20+ lat zrozumial, ze tibia to nie wszystko :confused:
I dlatego kupił chara? o.O' :o
I dlatego kupił chara? o.O' :o
Fakt, to nie trzyma się kupy :P
[QUOTE=Vacek;1239760]Fakt, to nie trzyma się kupy :P[/QUOTE
a może ma 20 lat i mu sie nie chcialo expic tylko kupił chara nie oszczędzając pieniądy ale oszczędzając czas ? :P
[QUOTE=Vacek;1239760]Fakt, to nie trzyma się kupy :P[/QUOTE
a może ma 20 lat i mu sie nie chcialo expic tylko kupił chara nie oszczędzając pieniądy ale oszczędzając czas ? :P
1) naucz się cytować:)
2) Moze masz racje ;) Moze nie szkoda mu kasy ... mi tez nie ,ale na pacc xD
Fakt, to nie trzyma się kupy :P
1) naucz się cytować
2) Moze masz racje Moze nie szkoda mu kasy ... mi tez nie ,ale na pacc xD
Klawiatura mi źle działa i dlatego :D
Majsterek
03-02-2007, 19:49
To że kupił to może faktycznie żeby nie tracić czasu. Ale w przeciwieństwie do Anandumima widać że ten zakup ma jakiś sens. Przynajmniej expi i nie pada co drugi dzień ;) A propo Nizahe to coś dał sobie sianka chwilowo (chyba). Nie expi, prawie wogóle nie jest online. A tak chciał wbić ten 200 lvl na Morganie. :D
wrogonastawiony
03-02-2007, 23:01
1) naucz się cytować:)
To, ze zjadlo mu koncowke taga nie znaczy, ze nie umie cytowac :D
To, ze zjadlo mu koncowke taga nie znaczy, ze nie umie cytowac :D
:D dzieki za wsparcie :P a propo Nizahe wbic 200lvl to wbije napewno ale moze ma problem z netem ze mu nie wchodzi ? ja tez tylko expie w nocy bo wtedy maly ruch jest i wogole :P
Miszczunio
04-02-2007, 02:56
ja mam pytanie: czy działają jescze te pkeye w kazz? jakiś czas temu mieli oficjalną gildie ale teraz patrze i jej nie widze... więc czy można spokojnie expić w kopalniach?
:D dzieki za wsparcie :P a propo Nizahe wbic 200lvl to wbije napewno ale moze ma problem z netem ze mu nie wchodzi ? ja tez tylko expie w nocy bo wtedy maly ruch jest i wogole :P
jak bys czytal to na forum tibicom niz jest posta na jego temat i tak wszystko pisze
a 200 wbije nie martw sie
Majsterek
04-02-2007, 21:06
hehe. Wcale nie napisałem że się martwie także nie wiem co pijesz do mnie. Chodzi mi ogólnie że ostatnimi czasy bardzo mało gra co do niego zbytnio nie pasuje. A w te problemy z netem to też nie chce mi się wierzyć. To że raz mu sie w Veno przydarzył kłopot z siecią to już nie masakra. A propo wklejania to wypadki chodzą po ludziach :p
hehe. Wcale nie napisałem że się martwie także nie wiem co pijesz do mnie. Chodzi mi ogólnie że ostatnimi czasy bardzo mało gra co do niego zbytnio nie pasuje. A w te problemy z netem to też nie chce mi się wierzyć. To że raz mu sie w Veno przydarzył kłopot z siecią to już nie masakra. A propo wklejania to wypadki chodzą po ludziach :p
Nie miał problemów z siecią. 2 osoby go spingowały (jeżeli wiesz co to znaczy...).
Majsterek
05-02-2007, 09:09
Dokładnie...
Chyba Cie pojeb*alo, skoro mowisz ze 2 osoby go spingowaly lol. To co, on ma neta 12kb/s ?
Do pingowania potrzeba CO NAJMNIEJ 10 osób ale musiałyby się baardzo sprężyć
(no chyba, że z wszystkich kompów w kafejce go pingowali :p )
Chyba Cie pojeb*alo, skoro mowisz ze 2 osoby go spingowaly lol. To co, on ma neta 12kb/s ?
Do pingowania potrzeba CO NAJMNIEJ 10 osób ale musiałyby się baardzo sprężyć
(no chyba, że z wszystkich kompów w kafejce go pingowali :p )
Lol! Haha :> Więc coś ci o tym powiem. Są 2 rodzaje pingowania: atak DoS i DDoS. Atak DoS może przeprowadzić jedna osoba, za to do ataku DDoS potrzeba wiele zainfekowanych przez Ciebie komputerów, zwanych ZOMBIE. Tak więc gdy mówię, że spingowały go 2 osoby, mam na myśli to, że 2 osoby zaatakowały go w tym samym czasie DoS'em. Tak więc milcz jeśli się nie znasz :)
Hm w sumie mądrze mówisz więc może masz i rację :P Sroki za to up, no ale choć mam troche pojęcia o pingowaniu plx ? :d
@edit, down
Nooo mniej niz NIC ? o;
Hm w sumie mądrze mówisz więc może masz i rację :P Sroki za to up, no ale choć mam troche pojęcia o pingowaniu plx ? :d
;) Loozik :p Następnym razem nie wypowiadaj się na tematy, o których wiesz mniej niż nic ^^
KILLERUS
05-02-2007, 18:38
Chociaz nie gram na morganie ale bardzo fajne dzieje sie tam dziejom :cup: bardzo mi sie podoba ze grace ale szkoda zamnie tam nie ma:cup:
Majsterek
05-02-2007, 21:45
Co za różnica 2 czy 8 osób. Ostatnio zauważyłem że na morganie strasznie szerzy się cwaniactwo i PA. Mam na myśli Isopetha który jak to napisał do jednego z graczy że ma prawo do wywalania ludzi z expowisk. No cóż... Wkońcu jest z Fire ale kiedyś trafi na nieodpowiednią osobę ( tylko 110 lvl ).
Victeron padł z ręki Vilde Granke i Essde'Inferno ( Thumpe ). Czyżby znów jakieś potyczki?
Mi sie zdaje ze hurri bedzie narazie milczec a gdy sami ocenia z emozan atakowac to tak zrobia i wtedy sie zdziwicie naby(nie pisze nooby bo szkoda mi obrazac noobow;p)
Mi sie zdaje ze hurri bedzie narazie milczec a gdy sami ocenia z emozan atakowac to tak zrobia i wtedy sie zdziwicie naby(nie pisze nooby bo szkoda mi obrazac noobow;p)
milczec ? to czemu hurri sprzedaj doslownie wszystko rare itemy domki runy a nawet postacie ?
nie wime ale mi sie zdaje ze jescze pokaza na co ich stac chyba ze juz sami sie poddali to niehc sprzedaja... ale wierzylem ze hurri na cos wiecej stac ...
Vilde Granke i Essde~ zabili Victerona niby dlatego ze Victeron kiedyś zabił Vilde i ten się teraz zemścił , przynajmniej on tak twierdzi...
Nizahe Inferno ma retired , ponieważ wojna się zakonczyła i musi zając sie sprawami w rl - tak napisał na forum tibia.com :)
Hurricane to przeszłość kolejna wojna na Morganie za nami :)
@Vacek
Co trzeba mieć aby spingować konkretny komputer? NP. Co mieli crakerzy ktorzy pingowali Nizahe Inferno , ip jego komputera czy co? Nie znam się na tym ... więc moze mi wytlumaczysz ?:>
@Vacek
Co trzeba mieć aby spingować konkretny komputer? NP. Co mieli crakerzy ktorzy pingowali Nizahe Inferno , ip jego komputera czy co? Nie znam się na tym ... więc moze mi wytlumaczysz ?:>
IP, lepszy komputer i internet od ofiary i umiejętność pingowania ^^ Ja Cię nie będę tego uczył, gdyż jest to nielegalne w świetle prawa polskiego.
Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
IP, lepszy komputer i internet od ofiary i umiejętność pingowania ^^ Ja Cię nie będę tego uczył, gdyż jest to nielegalne w świetle prawa polskiego.
Nie chce zebys mnie tego uczył... Dzięki za info :)
Coraz wiecej osob placi to juz jest koniec
Czemu hurri juz sie nie udziela ?
Coraz wiecej osob placi to juz jest koniec
Czemu hurri juz sie nie udziela ?
Eh... Może im się nie chce, może nie chcą się dłużej kompromitować... Kto to wie... Najbardziej brakuje mi Didera i Nirka ^^
pitt6ull
08-02-2007, 12:23
@Vacek
Jesli chodzi o pingowanie to kazdy firewall ma opcje wylaczenia odpowiadania na pingi. Wiec jesli by nie potrafil tego wlaczyc (w co watpie skoro juz tak dlugo gra) to wyszedlby na zwykla sierote.
@Vacek
Jesli chodzi o pingowanie to kazdy firewall ma opcje wylaczenia odpowiadania na pingi. Wiec jesli by nie potrafil tego wlaczyc (w co watpie skoro juz tak dlugo gra) to wyszedlby na zwykla sierote.
Jeżeli byś się w to zagłębił to wiedziałbyś, że nie ma skutecznej ochrony przed atakiem DDoS\DoS! Jeśli to byłoby takie łatwe, to może odpowiesz mi na pewne pytanie? A mianowicie: jakim cudem takie serwery jak firmy SCO, Microsoft, portal Gazeta.pl, CNN czy też Yahoo uległy atakowi DDoS?? :)
Dider Z Rivii
08-02-2007, 18:19
Eh... Może im się nie chce, może nie chcą się dłużej kompromitować... Kto to wie... Najbardziej brakuje mi Didera i Nirka ^^
Tez cie kocham
Sorry, you did not pass the tutor exam. The following question has been answered wrong:
"What does the login message "Account disabled for 5 minutes" mean?"
You may repeat the exam in two months. Until then use the time to study the documentation again. We hope to welcome you as tutor in the future.
:/
mnie ciekawi kto następny rzuci wyzwanie nizkowi i reszcie "ogników", bo jak na razie to nie widze nikogo kto mógł dać im rade. A moze hurri się zrehabilituje i wznowi wojne ?? :) i tym razem dadzą "ognikom" do wiwatu :) ale pewnie minie jeszcze sporo czasu do nastepnej wojny :)
Tez cie kocham
hrhr ja Ciebie nie ;)
Dajmy Morganie odetchnac przez jakis czas od wojen , starczy ich tutaj jak narazie
Mimo, że byłem w wojnie za Fire, to teraz wku*wiają mnie te pizodliny typu Sliccery czy Kunskaps którzy protektują połowę noobów i wypierd*lają z respów.
///Wyjebać 1/2 ESP z servera !!1
btw
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Solle :), będzie chyba lepszym guild leaderem od Niza~..
Mimo, że byłem w wojnie za Fire, to teraz wku*wiają mnie te pizodliny typu Sliccery czy Kunskaps którzy protektują połowę noobów i wypierd*lają z respów.
btw
Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Solle :), będzie chyba lepszym guild leaderem od Niza~..
tylko ta wojne wygrali hiszpanie i szwedzi to sie nie dziw
No wiem, wiem.. Powoli zaczynam się rozglądać za nowym severem na lato :p
@edit
Volltio lognij sie bo mam 4bp hmm na sell ;d
Z tego co mi wiadomo volltio chce opuscic morgane nieznanych mi powodow wiem tylko ze sprzedal wszystko co mial dostalem tylko od niego ss (http://img401.imageshack.us/my.php?image=sscx4.jpg) jestem ciekawy co zrobi z tym dalej i czy wroci ?
volltio <3
Majsterek
09-02-2007, 21:11
btw
Solle~ to spoko koleś mimo że trzyma z fire. Zachowuje się jak normalny gracz, trafia na zajęty spawn, pyta czy moze next i idzie dalej. Ze Sliccerym nie miałem się jeszcze okazji spotkać tzn. żeby mnie kickną ze spawnu. Co do Kunskapsa to przed wojną go znałem i też był spoko, ale później rzeczywiście zaczą ostro kozaczyć PA. Ale jeszcze gorsza jest w tym Trix~. To to już całkiem przegięcie. Człowiek expi pół dnia np. na żółwiach a on przyjdzie i napisze że 30 min temu cie tu nie było... No cóż... lvl i znajomości zrobią swoje :( Trzeba zmieniać expowisko -.-
Trixtara to ostry PA no ale coz jakby to ująć 'może' robić co chce :)
@Jaz
Co takiego zrobił Solle ze cie zaskoczył? ;>
Osobiście nie mam nic do Volltia , ale to tylko jego decyzjia czy będzie dalej kontynłował grę na Morganie lub w ogóle w Tibie . :)
Komisarzyk
10-02-2007, 02:11
"A ten to PA a ten to spoko". Jestescie wszyscy pionkami i takimi pozostaniecie.
Ale grajcie sobie w spokoju i wylazcie ze spawnow jak was przeganiaja to przetrwacie i bedziecie zyli w swiadmosci ze cos znaczycie i macie kolegow w fire :)
~Eter, ten co cos probowal zmienic ale mu nie wyszlo...
"A ten to PA a ten to spoko". Jestescie wszyscy pionkami i takimi pozostaniecie.
Heh ;P Wątpie :)
Yreneush
10-02-2007, 13:37
Ale grajcie sobie w spokoju i wylazcie ze spawnow jak was przeganiaja to przetrwacie i bedziecie zyli w swiadmosci ze cos znaczycie i macie kolegow w fire :)
~Eter, ten co cos probowal zmienic ale mu nie wyszlo...
Hahaha, czujesz się tak niedoceniony, że musisz chwalić samego siebie na forum?
i znowu rozpadlo sie FIRE moze ktos wie czemu ?
Yreneush
11-02-2007, 15:45
bo wojna się skończyła? -.-
to powinien chyab dac invita wszytski co mu pomagali a nie 10 osoba ?
A mi się to podoba, gdyż w najlepszej gildii nie będzie Cratiz'a, Kunkaps~ (?) itd ;) Czyli tych największych PA >: )
tez niema vildigena co dziwne
tez niema vildigena co dziwne
Nizahe pozbył się PA ;o
patrykol
11-02-2007, 20:46
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105619
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105619
hehe widziałem ten film już dawno... no i ten temat też... Może niza zacznie swoje filmy udostępniać... :d fajnie byloby ;>
Majsterek
12-02-2007, 19:20
Komisarzyk, a ty tak nie kozakuj bo gówno wiesz. To jest forum publiczne i każdy mówi co mu się podoba. I jeśli mówisz że ja czy ktoś jest pionkiem to chyba tylko po ilości postów na tym forum. Wielce mi 110 lvl sie znalazł. Ty za to najwiecej narobiłeś przeciw PA jak padałeś... hahaaha, ładnie prosiłeś ale ci się nie udało:baby:
Komisarzyk
12-02-2007, 21:12
Komisarzyk, a ty tak nie kozakuj bo gówno wiesz. To jest forum publiczne i każdy mówi co mu się podoba. I jeśli mówisz że ja czy ktoś jest pionkiem to chyba tylko po ilości postów na tym forum. Wielce mi 110 lvl sie znalazł. Ty za to najwiecej narobiłeś przeciw PA jak padałeś... hahaaha, ładnie prosiłeś ale ci się nie udało:baby:
Chyba kurwa napisalem ze probowalem ale mi sie nie udalo:O
Nawet jak bym padl 10 razy to ty pionkeim jestes i nim pozostaniesz.
Chyba kurwa napisalem ze probowalem ale mi sie nie udalo:O
Nawet jak bym padl 10 razy to ty pionkeim jestes i nim pozostaniesz.
To, że Wam się nie udało nie oznacza, że inni są pionkami!
Komisarzyk
12-02-2007, 21:40
Pewnie ze nie. Czy ja cos takiego mowie?
. Jestescie wszyscy pionkami i takimi pozostaniecie.
gubisz sie sam w swoich myślach ^^
E tam, zostawcie Eterka :p Przynajmniej kogos tam sfragowal ;] (A mógłby spróbować Vildi albo Kunskaps ;d)
Pewnie ze nie. Czy ja cos takiego mowie?
Tak. <10 znaków>
Victeron cwaniakował i znowu padł...
Feb 13 2007, 22:42:14 CET Killed at Level 126 by Vex Tyria and by Jessie Drestas
Victeron cwaniakował i znowu padł...
Feb 13 2007, 22:42:14 CET Killed at Level 126 by Vex Tyria and by Jessie Drestas
Bańka Wstanką :D co wbije lvl to go za jakiś czasstraci :P
Ja sie nie dziwie temu ze pada
Ja sie nie dziwie temu ze pada
Cwaniakuje to pada...
Cwaniakuje to pada...
Szkoda ze Innych z Morgany co cwaniakują nikt nie zabija :/ :D
Szkoda ze Innych z Morgany co cwaniakują nikt nie zabija :/ :D
Hehe bywa ;)
Hehe bywa ;)
Przydalo by sie :D
noxgrandbasaj
16-02-2007, 03:18
elo :) mam pytanko, bo pomimo tego ze czytam uważnie wydarzenia, nie mogę się połapać. Wojna trwa ?
Majsterek
16-02-2007, 09:06
elo :) mam pytanko, bo pomimo tego ze czytam uważnie wydarzenia, nie mogę się połapać. Wojna trwa ?
Wojna już się skończyła [ mam nadzieję ;p ]. Dużo ludzi sprzedało postacie i się wypłaciło. No ale są i tacy co odpuścili sobie tibie, przynajmniej Morgane :]
Z tego co gadalem ze znajomymi kolejna wojna wisi w powieczu i to napewno bedize juz wojna a nie jakies "podchody milosne"
@@@EDIT
Dobra już wszystko wiem ;)
@@@EDIT
Dobra już wszystko wiem ;)
To Podzielcie sie z nami waszą wiedzą :D:D
gawroonn
17-02-2007, 22:15
Z tego co gadalem ze znajomymi kolejna wojna wisi w powieczu i to napewno bedize juz wojna a nie jakies "podchody milosne"
co to jest "powiecze" ?
Noname18
17-02-2007, 22:50
co to jest "powiecze" ?
Mozna sie domyslec ze takie cos czym sie oddycha, a w tym przypadku ze wojna jest blisko dzieciaku z przedszkola.
Mozna sie domyslec ze takie cos czym sie oddycha, a w tym przypadku ze wojna jest blisko dzieciaku z przedszkola.
to bedzie fajnie ;]
To może uchylicie rąbka tajemnicy i powiecie kto i z kim?? :)
To może uchylicie rąbka tajemnicy i powiecie kto i z kim?? :)
Apocalyptic Legion - Warriors Of Glory
ale i tak nie chodzi o te wojne :D Pewnie Nizahe kontra Polacy :D
Ja słyszałem, że szwedzi :>
Ja słyszałem, że szwedzi :>
Moge się mylić
Mam nadzieje ze hawane i omena rozniosą Ci z legionu. Nie darze ich "miłością":p .
@szwedzi??
czyżby sophi miała coś z tym wspolnego ??:)
no bo przecież nie vildingen :p
Mam nadzieje ze hawane i omena rozniosą Ci z legionu. Nie darze ich "miłością":p .
To tylko kwestia czasu. To co dzisiaj zaszło to tylko drobny błąd ;] . A na błędach można się często wiele nauczyć, prawda? ^^ No nic, nie poddamy się tak łatwo...
Mucka Nekromanta padł, dostał hunta 30k za darmo i można powiedzieć, że tutaj się cała historia zaczęła.
A on pierwszą ofiarą Hawana nie był, jeśli o moich kumpli chodzi.
Ktoś to musi wreszcie zakończyć ;]
Noname18
20-02-2007, 03:24
Feb 20 2007, 02:09:15 CET Killed at Level 144 by Lunatika
Vildingen~
Co wy na to?
Vildingen~
Co wy na to?
"A my na to jak na lato..."
To poczatek konca Vildingena* Trixtary* (* Czytaj PA) i wielu innych graczy na tym serwie miejmy nadzieje :P
Vildingen~
Co wy na to?
A my na to Nizahe skonczyl 1 war, zebral kasiore, rozwalil gildie i trzeba nowej war, nabieze miesa armatniego, zrobi war, zbierze kasiore, znowu rozwali gildie i tak to sie kreci na morganie od 2 lat ;)
Jezeli to koniec Vildigena ,to prawdopodobnie Solle~ tez odejdzie z serwa (?).Nie jestem pewien ale to chyba rl kumple. :P
up
tak ale solle jest po stronie niza ale jak bardzo to wyjdzie z czasem
nie bylo mnie 4 dni i tyle sie wydarzlo :D jestem ciekawy kto do kogo dojdzie moze to jest sznasa dla czesci hurri co niema zamiaru placic ?
I tu jest pytanie
Jaki bedzie lepszy serv pod wladaniem szwedow lub niza ?
up
tak ale solle jest po stronie niza ale jak bardzo to wyjdzie z czasem
nie bylo mnie 4 dni i tyle sie wydarzlo :D jestem ciekawy kto do kogo dojdzie moze to jest sznasa dla czesci hurri co niema zamiaru placic ?
I tu jest pytanie
Jaki bedzie lepszy serv pod wladaniem szwedow lub niza ?
Niza.
Co do Vildingena... Padł chyba za to, że bronił Ehazin'a.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1546328&pagenumber=2
ZObaczcie na Xerene - tam rządzą szwedzi i serv jest roz***** , jak dla mnie Nizahe jeszcze długo zostanie liderem na Morganie.
@Darth Torax
Czy jakby wybuchła wojna dołączyłbyś do Nizahe Inferno?
@Inni
Pomiędzy jakimi miałby być wojna Corruption vs. (?)
Czemu Volltio odszedł z Corruption? ; o
Niepozwulcie zeby Szwedzi rządzili tym servem xDDDD
A my na to Nizahe skonczyl 1 war, zebral kasiore, rozwalil gildie i trzeba nowej war, nabieze miesa armatniego, zrobi war, zbierze kasiore, znowu rozwali gildie i tak to sie kreci na morganie od 2 lat ;)
Ale Nizahe w tym przypadku niechcial tej wojny raczej Vildingen i reszta prowokuje wszystkich do war.
Zapowiada sie dluga i ciekawa wojna :p
Czemu Volltio odszedł z Corruption? ; o
Niepozwulcie zeby Szwedzi rządzili tym servem xDDDD
@volltio
to sie musisz go zapytac
@ panowanie
co do panowania to zalezy kto do kogo dojdzie ( duzo bedzie zalezalo od POLAKOW )
Od polaków mówisz , heh .
Jak pomogą szwedom, to potem szwedzi wydymają polaków i server bedzie szwedzki = sux!!! Jak dla mnie polacy powinni stanąc po stronie Nizahe.
Feb 20 2007, 17:29:59 CET Killed at Level 132 by Ahazin
and by Saweh on Morgana
Felgasor owned :}
Feb 20 2007, 17:41:32 CET Killed at Level 85 by Victeron
Vans van helden
Raditz Saiya-jin
20-02-2007, 19:25
Ciekawe jakim sposobem wujek Niz wygra tę wojnę ;]
btw. powstała nowa gildia "Super duper doeda niz" - cokolwiek to znaczy brzmi nubsko
Hmm kasą?? (jak zwykle)
@gildia
dopiero teraz zobaczylem ;p
____
Feb 20 2007, 17:41:32 CET Killed at Level 117 by Victeron
Ahazin~
Czy vic chce placic kolejny raz za wolnosc czy tym razem nie bedzie musial ? ;p
Ahazin glebe tez zaliczyl:P
Czekam z niecierpliwoscia na dalszy ciag wydarzen:D
Ale mi Solle lojalny juz doszedl do tej gildi 'Super duper doeda niz' lol...
Ahazin:
Feb 20 2007, 17:41:32 CET Killed at Level 117 by Victeron
Zobaczymy jak to się potoczy...
Edit:
Ahazin padł przez przypadek. Victeron jest po stronie Nizahe.
Super duper doeda niz hereby declares war on Nizahe Inferno and his pack.....
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1551259 tu
@edit
Teraz tylko czekam na post nirka jaki to on byl dzielny ze tez chcial wygonic nizaha i ze sie solle dopiero obudzil.
@edit2
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Beware
Hurricane reaktywacja ? XD
Najwidoczniej Solle~ i inni chcą pozegnać sie z charami albo z znaczną iloscią kasy...
A Corruption rośnie w siłe! Enjoy... :D
Tengu się dolacza do wojne lol ;P po stronie solle :P
Dzis moj kolega noob'ek opowiedział mi Straszną historie;(
19:19 Magmoman [26]: Ja uciekam z morgany ide na non-pvp tam nie bede zabijac!!A jak nizahe wygra wojne to wszyscy beda musieli placic mu kase!!
Tak sie wystraszylem ze mama nie musiała budzic bo zemdlałem ze strachu!! :D
@down
To moze Nizahe wygra ? nie wiem na kogo liczyć ;/ w tibi poznalem wielu szwedów ale tak naprawde do 5 z nich było fajnych
Xavrass sie wykupił i już lezie do niza xD
hahahaha jaka smietanka dolacza do Corruption :]
Victeron
Xavrass
Rogstah Fearless
Shopithia
bedzie ciekawie :d
Raditz Saiya-jin
20-02-2007, 20:41
haha juz sie nie moge doczekac jakiejs open battle xd tym razem to chyba bedzie najtrudniejsza wojna dla nizahe xd
tengu doszło ;d do super duper~~
tengu doszło ;d do super duper~~
o niee :P Czyżby to był koniec Niza ? :D
Potop szwedzki zalewa morgane :p all na czestochowe :D
hmm :D ciekawe jak teraz czuje się niz ~:D
Koniec nizahe? raczej nie Tengu na morganie ma malo kasy... :) za to Nizahe , SHopi etc mają jej sporo ;D
wojne wygra na 90% niz ale bedzie napewno ciekawie
co do kasy to Corruption ma jej pod dostatkiem Jestem ciekawy kto tym razem bedzie finasowal tengu ?
Mała Ankieta
Za Kim Jestescie?
Nizahe czy Super dupe czy jak im tam ? :D
@edit
Ja za Nizahe , ponieważ nie jest juz takim PA jak kiedyś ,a swe to PA - taka trixtara na przykład
Ja tez za Nizem :P to juz 2-0
A ja powiem tak : NIECH WYGRA LEPSZY! ;)
A jesli wygra super duper ? i Polakow nie dadzą żyć na Morganie ?
Ja za Nizahe , ponieważ nie jest juz takim PA jak kiedyś ,a swe to PA - taka trixtara na przykład
A ja powiem tak : NIECH WYGRA LEPSZY! ;)
za volltiem :> -> za nizahem
wczoraj bylem swiadkiem jak nirek, wielki wojownik panoszyl sie po dp w Veno .Wcześniej dal hunta niewinnej osobie(moja przyjaciółka). Napisałem mu że ona nic nie zawiniła, na to on cyt "je** mnie to". Tak właśnie nooby zbierają pieniądze na wojne!!! LoL, jeszcze 2 tygodnie temu, ze niby lagi i nie można grać. Wielkie LOL dla takich graczy !!!
@up kolezanka ma hunta nic tego nie zminie ona wie za co a co do tych 2 tygodnie to nie 2 tylko 5-6 tygodni temu
tak to juz jest na morganie ;)
Raditz Saiya-jin
21-02-2007, 12:24
Corruption:
9 knightów - średni lvl 126
7 magów - średni lvl 118
2 paladynów - średni lvl 126
ŚREDNI LVL - 123
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super duper doeda niz:
10 knightów - średni lvl 116
5 magów - średni lvl 114
2 paladynów - średni lvl 105
ŚREDNI LVL - 112
Kafffffar
21-02-2007, 13:41
10:40 Nirek Devilek [77]: kafar
10:40 Kafarotwaty Kafar [65]:ke?
10:40 Nirek Devilek [77]: wiesz ze masz p*****bane ?
10:40 Nirek Devilek [77]: nikt CI nie pomoze
A ja za co mam "p*****bane" ? xD
Pisze tutaj bo na tibi nie byłeś łaskaw odpisać=]
10:40 Nirek Devilek [77]: kafar
10:40 Kafarotwaty Kafar [65]:ke?
10:40 Nirek Devilek [77]: wiesz ze masz p*****bane ?
10:40 Nirek Devilek [77]: nikt CI nie pomoze
A ja za co mam "p*****bane" ? xD
Pisze tutaj bo na tibi nie byłeś łaskaw odpisać=]
Moze on bez beki zbiera kase na wojne :D Kupi 2 BP Lmm i jedzie xd
Raditz Saiya-jin
21-02-2007, 15:09
tak czy siak niewiele zdziala ;<
tak czy siak niewiele zdziala ;<
Dużo Gada mało robi ;p
Powinna być jakaś modyfikacja klienta tibii, aby dzieci poniżej 15 powiedzmy lat nie mogły grać ;p (pozdro nirek xd)
btw.
thread nr 1551495 o;
Ot taka cała prawda dzieci zapewne prześladowane w szkole mszczą się tu nabijając lvl, by potem pokazać swą świetność chociażby tutaj w Tibii.Takie persony baaardzo psują i gre i klimat panujący na Morganie.
Powinna być jakaś modyfikacja klienta tibii, aby dzieci poniżej 15 powiedzmy lat nie mogły grać ;p (pozdro nirek xd)
btw.
thread nr 1551495 o;
tak sie sklada ze z modyfikacja tez bym mogl grac ;s wiec lepiej wymysl cos lepszego a co do tego co robie jak sie wam to nie podoba to zapraszam na server non-pvp
tak sie sklada ze z modyfikacja tez bym mogl grac ;s wiec lepiej wymysl cos lepszego a co do tego co robie jak sie wam to nie podoba to zapraszam na server non-pvp
zapraszasz nas, czyli mamy rozumiec, ze juz tam grasz? i btw na forum.tibia.com pisze się po angielsku ;)
A co tam tez zabijasz heheh ;p
@up
Jesli on Po angielsku Kuma 2 słowa XD Fuck You :P
2 x up pisze sie jak ma to byc dla wszystkich ja chcialem zeby 1 osoba to przeczytala. A nawet jak gram na non pvp to nie placze chociaz tak jak ty jak ktos mi cos zrobi/napisze
2 x up pisze sie jak ma to byc dla wszystkich ja chcialem zeby 1 osoba to przeczytala. A nawet jak gram na non pvp to nie placze chociaz tak jak ty jak ktos mi cos zrobi/napisze
To nie Lepiej Msg do niej ? :P A z kąd wiesz ze on płacze ? :>
A wiesz, że zachwujesz się jakby ta modyfikacja mogła działać ?
dobra nvm bb
Skąd wiesz, że płacze? Funny guy, ***
2 x up pisze sie jak ma to byc dla wszystkich ja chcialem zeby 1 osoba to przeczytala.
Witaj och jakże wspaniały Nirku!
Non-English or not topic related statements in a public game channel or forum board.
Comment:
Please make sure you use the appropriate channel or board if you want to state something. For example, the trade channel and the trade boards are restricted to trading Tibia-related content only, so do not ask there, e.g. for quest hints. Also, you should limit real life topics such as discussions about music or movies to the "RL-chat" or private conversations.
Moreover, it is considered rather impolite to lead public conversations in a language which not everyone can understand. Surely you would not like to see the public channels spammed with seemingly senseless sentences or words. This is how it feels for many other players if you talk to your friends in your native language such as Portuguese or Swedish. Since most players can understand at least basic English and this is the official language in Tibia, it has to be used for public communication in the game channels as well as on the boards. The only public channel and boards where languages other than English are welcome are the "RL-chat" and both the real life and the convention board. Note that you can talk in any language in default channel, of course, because it is not a public chat channel.
:)
To ja wymysliłem coś lepszego. Może modyfikacja Tibii, aby iloraz iq był proporcjonalny do lvl-u. Och Nirek wtedy nie wiem czy na Rook byś się załapał:D
To ja wymysliłem coś lepszego. Może modyfikacja Tibii, aby iloraz iq był proporcjonalny do lvl-u. Och Nirek wtedy nie wiem czy na Rook byś się załapał:D
O ile dobrze wiem to nie w tibi lvl poniżej 0 ??:D;)
no to wtedy bys nawet niezalozyl hara a z wami anonimowe nooby nie bede rozmawial dopuki sie nie przedstawicie CIOTYYYYYYYYYYYYYY:baby:
Ja sie Nie Przedstawilem bo sie Boje że mnie wielki Nirek zabije :D ;p
no to wtedy bys nawet niezalozyl hara a z wami anonimowe nooby nie bede rozmawial dopuki sie nie przedstawicie CIOTYYYYYYYYYYYYYY:baby:
Nirek na h*j ty się ośmieszasz???
Hail? (corruption chyba xP)
Moglibyscie zaczac rozmawiac na temat lub skonczyc pisać glupoty?
Na wasze gadanie o modyfikacji Tibi załuzcie sobie osobny topic.
@up
Ok, już koniec głupotek :) ale czasem trzeba do forum trochę śmiechu wporowadzić :P
Były już jakieś Fragi??
Noname18
22-02-2007, 14:27
@up
Ok, już koniec głupotek :) ale czasem trzeba do forum trochę śmiechu wporowadzić :P
Były już jakieś Fragi??
Nie, ale padł Sazael i Benji Kelevra (rl solle i vildingena).
Fureyka jest nerwowa radze uważac na nia.:p
Nie, ale padł Sazael i Benji Kelevra (rl solle i vildingena).
Fureyka jest nerwowa radze uważac na nia.:p
Z czasem jej przejdzie xD
Sazael 2x padl
Feb 22 2007, 15:18:24 CET Killed at Level 80 by Switek Niszczyciel
and by Cinias Sorcerer
Feb 22 2007, 03:56:46 CET Killed at Level 82 by Rogstah Fearless
Ta wojna to pic na wode. Zobaczycie jeszcze ;p
Mmm... Co masz na myśli?
wrogonastawiony
22-02-2007, 17:59
Długo nad tym myślałeś ?
Raditz Saiya-jin
22-02-2007, 18:03
nie wydaje mi sie ;} chociaz rzeczywiscie niektore rzeczy na to wskazuja
Vivalis Revan
22-02-2007, 19:45
Vildingen i Nizahe nigdy sie nie lubili.
Nizahe pozbierał hajsiwo, znalazł sobie powód do ubicia Vildingena ( sprawa z Ehazinem) , następnego dnia na Behemotach odwiedziła ekipa Felgasora, Vans padł gdyż dzień wcześniej razem z ekipą wyPAowali Victerona z hydr.
Vand dołączył do wojny, Solle będac wiernym Simonowi odszedł od Nizahego i dołączył do Super Duper Doeda Niz.
I wojna nie jest zadnym picem na wode :)
Noname18
22-02-2007, 20:08
Vildingen i Nizahe nigdy sie nie lubili.
Nizahe pozbierał hajsiwo, znalazł sobie powód do ubicia Vildingena ( sprawa z Ehazinem) , następnego dnia na Behemotach odwiedziła ekipa Felgasora, Vans padł gdyż dzień wcześniej razem z ekipą wyPAowali Victerona z hydr.
Vand dołączył do wojny, Solle będac wiernym Simonowi odszedł od Nizahego i dołączył do Super Duper Doeda Niz.
I wojna nie jest zadnym picem na wode :)
Vildingen planowal wojne juz od jakiegos czasu, i to sie wydalo i za to padl, lepiej zabic i zaczac wojne niz zeby oni ja zaczeli fragiem. Solle jest rl vildingena wiec trudno sie dziwic zeby walczyl z Nizahe. I dobrze sie stalo ze jest wojna bo PA trixtary i vansa to juz przesada byla :confused:
Vivalis Revan
22-02-2007, 20:15
A PA Saweha nie ? Po obu stonach znajdziemy wybornych Power abuserów.
Trixtara ochrania wielu noobów, ale to taki Saweh wbija Ci sie na edron d lair i wygania.
jak ma waldze to moze wywalac zadna nowosc to jest na kazdym servie kwestia na kogo trafisz
Noname18
22-02-2007, 21:42
A PA Saweha nie ? Po obu stonach znajdziemy wybornych Power abuserów.
Trixtara ochrania wielu noobów, ale to taki Saweh wbija Ci sie na edron d lair i wygania.
Niechodzi mi o wywalanie ze spawno bo to naturalne akurat ^^
Mowie o tego typu rzeczach jak naprzyklad pkowanie w tombach, atakowanie pierwszego lepszego druida/maga ktorego zobacza, haracze za nic itd ^^
Vildingen planował wojne przy czym robił ogromne PA, więc nie pada na ryj! Nizahe lepszy od Vildingena przynajmniej nie robi takiego PA!
wojna bedzie ciekawa, u nizaha wiecej ludzi ale w drugiej gildi sami rl prawie ....
zgranie vs mala mieszanka wybuchowa , pytanie kto to lepiej rozegera...
Vildingen planował wojne przy czym robił ogromne PA, więc nie pada na ryj! Nizahe lepszy od Vildingena przynajmniej nie robi takiego PA!
Ja tez Niza wole :)
wojna bedzie ciekawa, u nizaha wiecej ludzi ale w drugiej gildi sami rl prawie ....
zgranie vs mala mieszanka wybuchowa , pytanie kto to lepiej rozegera...
Mmm... Tyle, że Tengu słynie ze stosowania różnych 'sztuczek' w celu wygrania wojny. Mam na myśli pingowanie, hackowanie... Poza tym, tengusy mają doskonałe zgranie. U Nizahe za to panuje dyscyplina. Widać kto tam rządzi... Jeżeli Vildingen i Solle wygrają tą wojnę, to życie na Morganie będzie bardzo ciężkie. Nie będzie można sobie już swobodnie poexpić. Zrobią coś na wzór Xereny. Bez znajomości nie przetrwasz. Nizahe ostatnio się uspokoił więc życzę mu wszystkiego najlepszego w tej wojnie :)
Czesiu Sam Sam...
@Morita
... na pewno nie ty ;P
idz juz na swojego non pvp serwerka xd
Raditz Saiya-jin
23-02-2007, 14:16
idz juz na swojego non pvp serwerka xd
osiagnal w tej grze wiecej niz ty kiedykolwiek osiagniesz wiec stfu, chce grac na candii to gra i to jego sprawa nie twoja
btw. tam tez kradniesz looty tak jak na morganie ? xd
~~~
Vans Van Helden to rzeczywiscie PA, wygonil mnie z rotow na liberty bay jak mial bodaj 20lvl ;-( no i zaslanial sie vince'm
Noname18
23-02-2007, 15:03
A to pare tibicam:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19327
Vildingen
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19325
Benji Kelevra
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19324
Sazael
enjoy xd
Victeron i Mouse Padli
tyle, że victeron na banshee d;
Raditz Saiya-jin
23-02-2007, 16:46
Mouse:
Feb 23 2007, 13:04:32 CET Killed at Level 109 by Mordag Inferno
and by a banshee
co oni na huncie banshee byli ?xd czy DHQ xd
Mouse:
Feb 23 2007, 13:04:32 CET Killed at Level 109 by Mordag Inferno
and by a banshee
co oni na huncie banshee byli ?xd czy DHQ xd
Na demon helu Jofawag jebna im Soulfire, a potem tylko mass log :s
A to pare tibicam:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19327
Vildingen
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19325
Benji Kelevra
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19324
Sazael
enjoy xd
Dzięki za filmy. Fajnie, że ktoś je uploadował.
15:58 Volltio [133]: who is on russel
Raditz Saiya-jin
23-02-2007, 17:14
lol jaki przypal dla russela xd
Vivalis Revan
23-02-2007, 18:10
Vildingen chciał wojny ? To Nizahe szukał pretekstów aby ubić kogoś od Vildingena. Sam Vildi padł niby za wtrącanie sie w problemy z Eha, Felgasor za rzekomy zaległy payment, Vans za Pa na hydrach. A teraz to już całkiem pokazał klase ubijając friendsów Vildingena i ekipy tylko za to że sie z nimi kumplują. Mowa o Benji i Sazaelu
Noname18
23-02-2007, 18:17
Vildingen PLANOWAL juz wojne od jakiegos czasu. I vildingen wlasnie za to padl, bo dla nizahe jest najlepiej zaczac ta wojne jak najszybciej sie da. Felgasor padl za to bo mial byc w tej wojnie. A vans za to ze szerzyl PA i sie wozil, pkowal itd.
A teraz to już całkiem pokazał klase ubijając friendsów Vildingena i ekipy tylko za to że sie z nimi kumplują. Mowa o Benji i Sazaelu
Sazael i Benji wstąpiliby do wojny prędzej czy później, dlatego, że są z Västervik team i są RLami Solle, Cratiza, Vildi itd.
Vivalis Revan
23-02-2007, 19:32
Vildingen PLANOWAL juz wojne od jakiegos czasu. I vildingen wlasnie za to padl, Felgasor padl za to bo mial byc w tej wojnie.
A takich głupot to gdzie sie dowiedzieć można ?
Dzięki za filmy. Fajnie, że ktoś je uploadował.
15:58 Volltio [133]: who is on russel
Bk z tego , osobiście nie wiedziałem ze passy do Russela mają min. 2 osoby 8o
Ważne zeby wojne wygrał Nizahe , ponieważ jezeli zrobią to swe to Morgana wtedy bedzie dopiera martwa. :)
Noname18
23-02-2007, 19:52
Wystarczy grac 2 lata na morganie
Vivalis Revan
23-02-2007, 20:06
Do tej pory myślałem że obycie z serverem poszerza zakres naszej wiedzy na jego temat, a nie odwrotnie...
W Corruption xD
@edit
Vivalis stfu dziecko neo. Nic nie wiesz to po co się wtrącasz ? :D
Gdybyś patrzył obiektywnie na to, co się dzieję na Morganie, wiedziałbyś jak jest. Poza tym znając wersję tylko jednej strony (Vildingena) nie możesz osądzać wiedzy innych. Często jest tak, że musisz 'skonfrontować' 2 wiadomości i zlepić z nich logiczną całość. Wtedy właśnie będziesz patrzył na sprawę obiektywnie.
Vildingena kumple nie traca czasu i graja na Thori ;>
Vivalis Revan
23-02-2007, 21:44
Tylko nie dziecko i tylko nie neo. :)
Jakoś mam wrażenie że wiem znacznie więcej od was, ale dobrze poraz kolejny utwierdzić się how noobish polish players are.
Na sprawę patrzę bardzo obiektywnie.
Ps. W przeciwieństwie do was :)
Nie wypowiadam sie która strona powinna wygrać i dlaczego, ja tylko propaguje fakty.
@Up
W swoich wypowiedziach jesteś stronniczy.
Vivalis Revan
23-02-2007, 22:11
Gdzie dokładniej ?
Moge dodawać osobisty komentarz na temat jakiegoś faktu, ale same informacje są rzetelne i obiektywne.
Gdzie dokładniej ?
Moge dodawać osobisty komentarz na temat jakiegoś faktu, ale same informacje są rzetelne i obiektywne.
Tak rzetelne jak ty ? ;]
Vivalis Revan
23-02-2007, 22:21
Co masz do mojej rzetelności ? :(
Nie dziwcie sie nizahemu ze powybijal rl vildingena i solle...przejechal sie na nich bo dal im szanse na expa po wojnie tengu vs. fire. Ja bym ich wszystkich powybijal na jego miejscu, jakos wole rzady nizahego niz tych falszywych ciot . Zreszta zeby sie pozbyc zagrozenia, musi UDUPIC cala Killmille (czy jak to tam sie nazywa teraz) i zrobic ich hunter FOREVER...wazne jest to zeby byli hunted FOREVER, wtedy wg. mnie morgana byla by jednym z przyjemniejszych serverow. Natomiast jezeli stanie sie odwrotnie to bedzie stan wojenny na Morganie.
Noname18
24-02-2007, 00:05
Cale to killemall jest hunted na zawsze z tego co wiem, do rooka, bez zadnych paymentow.
To najlepszy sposob zeby zapobiec nastepnym wojnom.
Vivalis Revan
24-02-2007, 00:22
Jeszcze przydałoby sie pozbyć Ahazina i Saweha.
Właściwie to na pierwszy rzut oka to Killemall ma predyspozycje na zwycięstwo.
Ehazin, Vildingen i solle maja wystarczającą moc by przy odrobinie sprytu zmiażdzyć Corru. Nizahe jest bogaty ale jako ek dalej nie wiele może sam zrobić.
Jeśli dobrze pamiętam highest lvl ms z Corru to Victeron a o jego niewatpliwie śweitnym pvp chyba wszyscy wiemy.
Noname18
24-02-2007, 00:35
Kogo teraz obchodzi czyjes pvp jesli mozna strzelac z battle?
Obudz sie, ta bardzo dluga wojne wygra Corruption, przewaga kasy, takie jest moje zdanie.
Szwedzi by zrobili z tego swiata chaos, a jesli Nizahe bedzie gral tak jak gra, a bedzie, morgana bedzie spokojnym swiatem, i dlugo niebedzie tu wojny.
Vivalis Revan
24-02-2007, 00:44
To, że Victeron puszcza panike jak tylko jest w sytuacji zagrożenia, wystarczy zobaczyć któryś z jego deadów.
Taa, kto by nie wygrał tej wojny server będzie sux.
Jeśli nawet Nizahe wygra i będzie tak jak jest teraz ( czyli Nizahe prawie nie grający) to knypki pokroju Saweha poczują władze ( brak poważnego zagrożenia) i do reszty im odbije. Dalej potwierdzam , że jeżeli Vildingen wykorzysta moc jaką aktualnie ma w rękach to jest w stanie wygrać wojne.
Gdzie dokładniej ?
Ślepo bronisz Vildingena nie patrząc na drugą stronę medalu.
Vivalis Revan
24-02-2007, 00:54
Nie bronie Vildingena. Jest mi całkowicie obojętny :>
Osobiście moje "osiedle" częsciej padało ofiarami Pa ze strony Corru niż Mob.
Dalej jednak otwarcie mówie, że po obu stronach jest śmietanka Pa i kto by nie wygrał będzie źle, gdzie tu ślepa obrona Vildingena ?
Noname18
24-02-2007, 00:58
Jedynie co Corruption moze zrobic to wywalic ze spawnow, wiecej nic nierobia. A szwedzi pkuja wieczorami po tombach i szukaja zaczepki. Swiat za Nizaha bedzie na 100% lepszy i spokojniejszy.
Ktos wkoncu musi kims rzadzic.
Czy ja wiem czy victeron ma takie słabe pvp? No w sumie jakbyś się zacował jak bije Cię 5 a ty jesteś sam, PVP radził bym ocenić na jakimś Open Battle etc...
Co masz do mojej rzetelności ? :(
Nie smutaj sie :P
Jedynie co Corruption moze zrobic to wywalic ze spawnow, wiecej nic nierobia. A szwedzi pkuja wieczorami po tombach i szukaja zaczepki. Swiat za Nizaha bedzie na 100% lepszy i spokojniejszy.
Ktos wkoncu musi kims rzadzic.
Agree 100% :p
@Vivalis Revan
Chyba corruption lepiej na tym wyjdzie ,ze nizahe to 184 ek a nie 184 ms. Jak sie zgraja bedzie dobrze.
Zgadzam sie z Noname... Mowicie ze jak niz wygra wojne to bedzie zle ? Nizahe potrafi rzadzic Morgana, nie tak jak ci wszyscy szwedzi. Wydaje mi sie ze wojne zaczeli tez troche dlatego ze Nizahe (ostatnio jest nieobecny) znalazl czas i zrobil posta na forum o ostrzezeniu dla h lvli, zeby nie wywalac z respa, nie uprawiac random pkingu itp. Zachowal sie jak prawdziwy !Uncle Niz! ;)...Vildingen,solle i reszta poczuli sie tym troche urazeni, bo wiedzieli ze chodzi m.in. o nich, i to przyczynilo sie do wszczecia wojny...oczywiscie powodow bylo jeszcze wiele ;P
@Vivalis Revan
Chyba corruption lepiej na tym wyjdzie ,ze nizahe to 184 ek a nie 184 ms. Jak sie zgraja bedzie dobrze.
Zgadzam sie z Noname... Mowicie ze jak niz wygra wojne to bedzie zle ? Nizahe potrafi rzadzic Morgana, nie tak jak ci wszyscy szwedzi. Wydaje mi sie ze wojne zaczeli tez troche dlatego ze Nizahe (ostatnio jest nieobecny) znalazl czas i zrobil posta na forum o ostrzezeniu dla h lvli, zeby nie wywalac z respa, nie uprawiac random pkingu itp. Zachowal sie jak prawdziwy !Uncle Niz! ;)...Vildingen,solle i reszta poczuli sie tym troche urazeni, bo wiedzieli ze chodzi m.in. o nich, i to przyczynilo sie do wszczecia wojny...oczywiscie powodow bylo jeszcze wiele ;P
Haha... Twierdzisz, że wojna została wywołana, gdyż Nizahe uderzył w dumę Vildingena i Solle? :D No co Ty :P Po prostu rządzić im się chce ;)
wrogonastawiony
24-02-2007, 16:40
Hmmm co ja widze, Xavrass w jednej gildii z Nizahe ? Jak to sie potoczyło ? Wypłacił sie, czy Niz poczuł sie zagrozony i nastapiło "pojednanie" z Hurri ? Moze ktos kumaty opisac co jest ? Do dziś mam przed oczami... "Killed at Level 173 by Xavrass" i payment 1KK ; )
pozdr
Vivalis Revan
24-02-2007, 17:11
Nizahe zebrał ekipę, wymyślił denne reasony by ubić Vildingena, Felgasora i Vansa z zaskoczenia, po czym zakłopotany tym iż Solle opowiedział się po stronie Vildingena ( I dosyć pokaźna ekipa ) postanowil rozpocząć żałosną propagandę "Anty-Pa" , a te szopki Z Hurricane to po prostu desperackie szukanie sprzymierzencow.
Noname18
24-02-2007, 17:30
Ile jeszcze razy bedziesz pi*rd*lil to samo?
Skonczylbys juz.
Vivalis Revan
24-02-2007, 17:57
Do skutku.
Nizahe zebrał ekipę, wymyślił denne reasony by ubić Vildingena, Felgasora i Vansa z zaskoczenia, po czym zakłopotany tym iż Solle opowiedział się po stronie Vildingena ( I dosyć pokaźna ekipa ) postanowil rozpocząć żałosną propagandę "Anty-Pa" , a te szopki Z Hurricane to po prostu desperackie szukanie sprzymierzencow.
Nizahe wiedział, że Solle opowie się po stronie Vildingena, ze względu na to, że to RLe. I nie jest to desperackie szukanie sprzymierzeńców, gdyż to Hurri zaproponowali pomoc. Wiedzą, że nie będzie dało się grać na Morganie, jeżeli Västervik team przejmie świat.
Do skutku.
Jakiego kur*a skutku. Przypominasz mi Świadków Jechowych plączących się po domach, trujących dupe mimo, że <prawie> nikt ich nie chce słuchać.
(Jeśli ktoś się poczuł urażony, oprócz Vivalisa, to sorki ;) )
Moze Vivalis Revan to Felgasora ktory teraz oplakuje deda jedyny z 2 polakow w swe teamie
Noname18
24-02-2007, 18:27
Moze Vivalis Revan to Felgasora ktory teraz oplakuje deda jedyny z 2 polakow w swe teamie
HEHEHEHEHE tak! to napewno on! lol
Jak może być JEDYNYM z dwóch polaków ? :> Rozumiem, że literówka ;p
Jak może być JEDYNYM z dwóch polaków ? :> Rozumiem, że literówka ;p
Szanowny pan IMMORTAL Anandumim ale nie zakceptowal invita :/ i szanowny .... Felgasor to neich bedzie potorej
Vivalis Revan
24-02-2007, 18:47
Tak to spewnością On !
Jaz czy musisz szukać argumentów w wulgaryzmach ?
Vivalis nigdy nie czuje sie urażony :>
Vivalis Revan - jak dla mnie juz tak wylizałes dupe szwedom ze chcesz zeby oni rządzili , ponieważ uwazasz ze bedzisz mial od nich ochrone ;< Niestety musze cię ściągnąc na ziemie, jezeli KellMell (wahtever) wygra wojne na Morganie to ty mozesz pozegac sie ze swoim ms'em . PA Zawsze było ,jest i będzie , ale ostatnio Nizahe karze PA (np. Marudas). Najwidoczniej zalezy mu na tym , zeby na Morganie było wiecej graczy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.