Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Crealnex
05-05-2007, 18:37
Po stronie Fire.......A co ?
@up
To ze nie zrozumiales ironii to juz nie moja wina koles..idz sie wyzalic na wieczorynce, a nie bedziesz mi tutaj pie*dolil wywody na forum.
Od tego jest publiczne forum. >.<
Btw.
Zdążę się tu wyżalić do 19, bez obawy!
Wieczorynki nie będę już męczył ;D
Raditz Saiya-jin
05-05-2007, 19:07
@up
Ej widze rze ty jestes jusz durzy i pewie umierz grac w tibie powiez mi gdzie moge expowac ? GDIZE SOM KOPALNIE ROTUW KOLO THAIS ?!
@Edit
Eh dobra koncze to bo widze ze IQ niektorych tutaj nie przekracza rozmiaru buta. Gratuluje ! :D
Nie ironizuj, bo i tak nikogo nie zmylisz.
Patrząc z innej strony... Postać trafiła w całkiem dobre ręce, nie została zjechana, wręcz przeciwnie. Na początku, po tym deadzie od 60 i 30 knighta pomyślałem, że trafiła w ręce nooba, ale się myliłem.
Btw. Tak, Kazu'ya to 1 owner Tenshiego, mój kolega z rl.
Proponuję kontynuować wątek wojny Avis z Succesfull. O ile mi wiadomo Victeron wbił kolejny lvl, Keri Inferno również. O co chodzi?:)
Sylanus zapowiedział, że zfraguje Victerona...
Crealnex
05-05-2007, 19:13
Patrząc z innej strony... Postać trafiła w całkiem dobre ręce, nie została zjechana, wręcz przeciwnie. Na początku, po tym deadzie od 60 i 30 knighta pomyślałem, że trafiła w ręce nooba, ale się myliłem.
Proponuję kontynuować wątek wojny Avis z Succesfull. O ile mi wiadomo Victeron wbił kolejny lvl, Keri Inferno również. O co chodzi?:)
Ahazin też wbił lvl.
SYLANUS GO GO GO!
Victeron Wbił lvl i skasował postac oraz odszedl od gildi :)
Jezeli to zart to nie smieszny...
Name: Victeron, will be deleted at Jul 04 2007, 18:54:17 CEST
pr0vokacja?:D
edit: Name: Anandumim, will be deleted at Jul 04 2007, 19:06:49 CEST
Victeron
05-05-2007, 20:48
O nic nie chodzi. Nie bede mowil o co poszlo i jakie sa powody bo po co maja wszyscy wiedziec. Powodzenia w wojnie :cup: tylko tak dalej a rozwalicie AVIS :D
moge się zalożyć, że prędzej czy później "oddeletujesz" chara.
Gdzie teraz będziesz grał(jeśli wogóle?)
EDIT: a o tym, że pierwszy owner tensh'a sprzedał postać chyba wiedzą wszyscy
O nic nie chodzi. Nie bede mowil o co poszlo i jakie sa powody bo po co maja wszyscy wiedziec. Powodzenia w wojnie :cup: tylko tak dalej a rozwalicie AVIS :D
Oddeletuj te chary ... -.- i sprzedaj mi xD
Zal dupe sciska i oczami wychodzi >.>
Crealnex
05-05-2007, 21:06
Vic, chcesz zwrócić na siebie uwagę? ;/
Taka sobie prowokacja xD
Crealnex
05-05-2007, 22:05
Kup sobie gumowy młotek i pierdolnij się w czoło, bo chuja wiesz a pierdolisz takie farmazony że głowa mała..
To miało być mądre? O.o
@Leefoo
Nieciekawie ;/
Crealnex
05-05-2007, 23:10
Szczerze ? jebie mnie to :] wazne zeby dotarlo do twojej osoby ;)
"Wolność słowa".
Nie możesz mi zakazać, żebym wypowiadał swoją opinię ;]
Crealnex
05-05-2007, 23:34
Leje na to ;] i tak chuja wiesz wiec mozesz tu pisac co ci sie zywnie podoba :] to co napisalem wczesniej to byla po prostu alternatywa dla ciebie ;)
"Pie***l, pie***l!
Ja posłucham!"
P.S
Vic już nie jest do usunięcia.
Tak jak przypuszczałem ;]
Name: Victeron
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 162
World: Morgana
Residence: Ankrahmun
House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until May 06 2007
Last login: May 05 2007, 16:44:35 CEST
Comment: R.I.P.
John Paul II
02.04.05 21:37
1920-2005 born in Wadowice
Forever Shopithia :*
Account Status: Premium Account
P.S 2
No przyznawać się.
Kto z was pierwszy narobił w gacie? Xd
Victeron
06-05-2007, 00:05
A co wy sie mnie tak tylko czepiacie ? Ze ja volltia w huja zrobilem.
A co wy sie mnie tak tylko czepiacie ? Ze ja volltia w huja zrobilem.
Napisałem, że wygląda na to, że go zrobiłeś~. Póki co nie ma Cię w Successful~...
Jeśli się pomyliłem, to przepraszam..
@down
Ehh nie wiem już sam xd.
@edit2
Aaaa chyba już kapuję xP
Wygląda na to, że Victeron zrobił Volltia i Getura w chuja...
Odwrotnie. Volltio okłamał Avis. Wykorzystał Victerona & CO do jego prywatnych celów ^^ Dostarczył on Avis SS, na którym planują walkę. Powiedział on im, że Victeron chce rozpocząć wojnę przeciwko Avis. Avis zaatakowało Zab'stera, po czym rozpoczęła się to całe gówno. Dlatego też Volltio i Getur są hunted 4evah. Getur dlatego, że to konto Volltia ^^.
Over and out~,
Vacek
Kto z was pierwszy narobił w gacie? Xd
Twój stary
Ty jestes j***** w dupe dzieciaku a od Stalowej wara!!! Padles jak ostatnia lama i tyle w temacie. PDK
MarcinStw
06-05-2007, 00:54
Przynajmniej juz ode mnie temat odszedl.. i zajebiscie..
Co sie dzieje wogóle na tej morganie? zal.pl
Jak tylko wyjdzie server pvp to za*******aaaaam na niego jak najszybciej..
btw. kazu'ya team jest najlepszym pk squad na morganie.. a co do moich fragow na tych jebanych pk'rach ze Stalowej Woli.. to nie koniec ;)
Zapraszamy do Stalowej ;), i zamilcz naabku xD i tak nie dasz nam rady :), Lavio Cold i reszta twojej smiesznej bandy pajaców za nami gania ale i tak na mogą narobić tyle co Ty, bo są na twoim poziomie PvP.
Gustaw_konrad
06-05-2007, 01:31
Zapraszamy do Stalowej ;), i zamilcz naabku xD i tak nie dasz nam rady :), Lavio Cold i reszta twojej smiesznej bandy pajaców za nami gania ale i tak na mogą narobić tyle co Ty, bo są na twoim poziomie PvP.
Za to twoje pvp jest zajebiste... kazdy umie sdkiem z hotkeya strzelic.
pzdr~.
HardClan
06-05-2007, 01:42
Gdyby Lavio chciał Was zabijać to by zabijał...ale po co wbijac rs na ludziach poniżej 30 lvla?
@ell
No zlamiłeś trochę z tym eq...A znam przynajmniej z 2 pk squady o niebo lepsze od kazu'ya team ;)
@gdzieś tam daleko up
To nie jest najważniejsza wojna na Morganie...najważniejsze odbyły się na początku...kiedy server dopiero się kształtował..A teraz to nieudolne próby zniszczenia nizahe~. Powodzenia ;)
Odwrotnie. Volltio okłamał Avis. Wykorzystał Victerona & CO do jego prywatnych celów ^^ Dostarczył on Avis SS, na którym planują walkę. Powiedział on im, że Victeron chce rozpocząć wojnę przeciwko Avis. Avis zaatakowało Zab'stera, po czym rozpoczęła się to całe gówno. Dlatego też Volltio i Getur są hunted 4evah. Getur dlatego, że to konto Volltia ^^.
Over and out~,
Vacek
po piersze getur nie jest volltia
a po drugie ani volltio ani getur nie jest hunted 4evah
Crealnex
06-05-2007, 07:42
Przynajmniej juz ode mnie temat odszedl.. i zajebiscie..
Co sie dzieje wogóle na tej morganie? zal.pl
Jak tylko wyjdzie server pvp to za*******aaaaam na niego jak najszybciej..
btw. kazu'ya team jest najlepszym pk squad na morganie.. a co do moich fragow na tych jebanych pk'rach ze Stalowej Woli.. to nie koniec ;)
Kazu'ya roxando!
@Valyrr
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia,
powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.
@HardClan
Może "IRASU TEAM"? -.-
@Sarmur
Jak on jest taką ostatnią lamą, to jak wbił ten 65~ lvl? ;/
@MarcinStw
1 rzecz :
Jesteście na 1sd, tylko, że to straszne waste na takich super mega hiper pekaaaajaa marnować sd'ki ;/
Jarasz się tym, że Cię oszczędził taki 100~? Wtf!?
Jak wy ubiliście Ella? Filmik plx ;/
No faktycznie 65 lvl to mega osiagniecie Taifun wbil 280+ a walczy jak walczy wiec lvl tu nic nic nie znaczy.
Raditz Saiya-jin
06-05-2007, 10:32
Za to twoje pvp jest zajebiste... kazdy umie sdkiem z hotkeya strzelic.
pzdr~.
Jak nie było hotkeyów w kliencie strzelano z SDków z bota, a teraz, kiedy wszyscy mają równe szanse, narzekasz? ; )
Ell_Demono
06-05-2007, 10:50
May 05 2007, 14:40:46 CEST Killed Fransua De'laviva at Level 20 unjustified
Powoli powytepiam was jak psy ;)
Crealnex
06-05-2007, 11:10
No faktycznie 65 lvl to mega osiagniecie Taifun wbil 280+ a walczy jak walczy wiec lvl tu nic nic nie znaczy.
Hmm, to wbij 280+ ok?
HardClan
06-05-2007, 11:15
@Crealnex
1st. Ira~ team to nie pekeje. Nie wiem czy sa lepsi, widziałem filmy i akcje z obu stron. Kazu'ya Team ograniczał się do kopalni za to Ira Team robił wojenki :P ... Ale nie mówiłem tu o polskich składach ;)
2nd. Spraw żeby ktoś mnie utrzymywał i miałbym 24h na dobę wolny czas a zapewniam Cię, że wbiję 280 ;)
po piersze getur nie jest volltia
a po drugie ani volltio ani getur nie jest hunted 4evah
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1645588
Mmm... O tym, że konto jest tej samej osoby powiedział mi ktoś tam z Avis :o Może to prawda, może nie :)
Crealnex
06-05-2007, 11:32
@Crealnex
1st. Ira~ team to nie pekeje. Nie wiem czy sa lepsi, widziałem filmy i akcje z obu stron. Kazu'ya Team ograniczał się do kopalni za to Ira Team robił wojenki :P ... Ale nie mówiłem tu o polskich składach ;)
2nd. Spraw żeby ktoś mnie utrzymywał i miałbym 24h na dobę wolny czas a zapewniam Cię, że wbiję 280 ;)
Daj mi dowód, że Taifun ma 24h na dobę wolny czas.
Btw.
Czy Ell Demono to przypadkiem nie Yo Jin? :o
MarcinStw
06-05-2007, 12:24
Dalolo uderza o glebę ;), Film wkrótce
http://img129.imageshack.us/img129/2705/scree2hm4.jpg (http://imageshack.us)
Dalolo uderza o glebę ;), Film wkrótce
Juz drugi raz mowicie, ze film w krotce, jesli go macie to dajcie na tibie cams...
Crealnex
06-05-2007, 12:54
@MarcinStw
A czemu bez nicków? ;/
@UP
Ciekawe czy mają...
MarcinStw
06-05-2007, 13:05
filmów teraz nie damy bo widać tam nasze nicki.. ;), no i screen bez nicków także z tego samego powodu. Filmy potem w rzucę z wszystkich akcji. A jeśli wam nie pasuje to screenów też nie będę wrzucał.
Crealnex
06-05-2007, 13:28
filmów teraz nie damy bo widać tam nasze nicki.. ;), no i screen bez nicków także z tego samego powodu. Filmy potem w rzucę z wszystkich akcji. A jeśli wam nie pasuje to screenów też nie będę wrzucał.
A macie tak w ogóle filmiki? :D
P.S
Wy tą całą wojne ( mówię tu szczególnie do osób którzy nie biorą udziału w wojnie, za to najgłośniej wykrzykują -> Hail Succ~) przeżywacie bardziej niż mrówka okres.
Zastanawiam się co by się działo jakby kiedyś Steve po pijaku wyłączył Morganę na 2-3 dni...
P.S 2
A Elluś Demonek znów lata po Thais i kozaczy ;]
odeszlem z morgany dawno temu
@ kilka stron wstecz
Mm nie widziałeś mojego pvp, także nie wypowiadaj się na temat o którym zielonego pojęcia nie masz. Wbijanie bana/rs na was jest co najmniej głupim pomysłem, bo oboje dobrze wiemy że to są pk chary i to że padniecie kilka razy to was mało obchodzi. Tak czy siak odrobicie te straty..
Crealnex
06-05-2007, 18:06
@ kilka stron wstecz
Mm nie widziałeś mojego pvp, także nie wypowiadaj się na temat o którym zielonego pojęcia nie masz. Wbijanie bana/rs na was jest co najmniej głupim pomysłem, bo oboje dobrze wiemy że to są pk chary i to że padniecie kilka razy to was mało obchodzi. Tak czy siak odrobicie te straty..
Nigdy do końca nie wyplenisz zarazy głupoty ze świata...
MarcinStw
06-05-2007, 18:19
next frags ..
66 Ek
http://img58.imageshack.us/img58/6618/comob3bj5.jpg (http://imageshack.us)
56 MS
http://img441.imageshack.us/img441/674/comob2am6.jpg (http://imageshack.us)
40 EK
http://img518.imageshack.us/img518/6278/combo1kj9.jpg (http://imageshack.us)
Filmik jest będzie wkrótce
MarcinStw
06-05-2007, 18:23
Dobule .. sorka
17:00 The ancient volcano on Goroma slowly becomes active once again.
17:06 There is an evil presence at the volcano of Goroma.
17:12 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals.
Welcome Morgaroth. o.O
Oj, co to będzie?
Crealnex
06-05-2007, 18:42
17:12 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals.
Welcome Morgaroth. o.O
Oj, co to będzie?
TEKSAŃSKA MASAKRA!
POZDRAWIAMY
ZKS & RKS
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Raditz Saiya-jin
06-05-2007, 18:54
Szaleją chłopaki ;D
MarcinStw
06-05-2007, 19:06
Jebane śmiecie ze stalowej woli..
Zajebaliscie mnie.. zajebaliscie Tenchu.. zajebaliscie Thunderaxe..
rzygam wami, zapierdole was jak suki, dojade jak dzikie swinie, macie popierdolony mózg w glowach wyjebany na sucho przez stado krów, macie pojebane we łbie.. stara was nie kochala i przez 2 miesiące po waszym urodzeniu patrzyla na was i dotykala patykiem nie wiedzac co to jest 0.o jestem tak na was w*****ony ze nie wiem co zrobie.. teraz bede gral w tibie po to zeby was upierdolic..
A KAZU'YA TEAM I TAK JEST I BEDZIE LEPSZY BO ONI NIE UZYWAJA BOTOW TAK JAK WY SKURWYSYNY
Z poważaniem
Signed.
Ell~
:) na takiego leszcza jak ty nie potrzeba bota
Welcome Morgaroth. o.O
Oj, co to będzie?
i tak go nie zabija nawet nie beda prubowac bo niema kto walic xd
Crealnex
06-05-2007, 19:26
Szaleją chłopaki ;D
Raditz.
Ja padłem w karierze Tibijskiej od PK'erów wiele razy.
Ale tylko jednej śmierci nie jest mi wstyd.
Gdy ubiłeś mnie z Kazu'yą.
Więc proszę wbij sobie 30lvl, i znów Pkujcie, kręćcie filmiki i w ogóle ;D
@Ell~
Jestem z Tobą!
Btw.
Kto z was idzie na new world?
@MarcinSTW
Każdy by był leszczem, jakby dostał od 8 sorców w tym samym momencie combo sd, które leci z BOTów. O.o
Gothican
06-05-2007, 19:33
rzygam wami, zapierdole was jak suki, dojade jak dzikie swinie, macie popierdolony mózg w glowach wyjebany na sucho przez stado krów, macie pojebane we łbie.. stara was nie kochala i przez 2 miesiące po waszym urodzeniu patrzyla na was i dotykala patykiem nie wiedzac co to jest 0.o jestem tak na was w*****ony ze nie wiem co zrobie.. teraz bede gral w tibie po to zeby was upierdolic..
A KAZU'YA TEAM I TAK JEST I BEDZIE LEPSZY BO ONI NIE UZYWAJA BOTOW TAK JAK WY SKURWYSYNY
Z poważaniem
Signed.
Ell~
zeby cie jescze kazu'ya team uwalil...
Crealnex
06-05-2007, 19:34
Crealnex for president !!!
<dojade jak dzikie swinie>
Ja lece na new world tylko musze zalatwic jedna sprawe.. ZAPIERDOLIC SUKI
No to Paweł, jedziemy na tym samym wózku XD
@UP
Ja tam się cieszyłem jak padłem od nich
Ell_Demono
06-05-2007, 19:39
@UP
Złap mnie jakos w tibii.. noob chara se zrob.. brb ;)
Raditz Saiya-jin
06-05-2007, 19:41
@Crealnex
nick? ;)
Crealnex
06-05-2007, 19:48
zeby cie jescze kazu'ya team uwalil...
Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia,
powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.
@Raditz
Padłem żałośnie
Pięknie to zrobiliście ;]
Jeszcze mam koszmary ;D
@Ell~
Odezwę się...
BTW.
RADITZ KIEDY WRACASZ?
Bo już każdy wasz filmik obejrzałem z 20 razy ;D
ExploSTW
06-05-2007, 19:51
@UP
Pierdolisz jak potluczony. Skakales po pokoju, kupiles picolo i cieszyles sie ze padles. Blablabla targasz mordą.
I wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz pojecia :(
@ell demono
hahahahahah wes sie nie unos chlopcze. Ty chyba wolal bys umrzec na rl niz w tibii hahaha.
Btw. taak taak idzcie na nowe swiaty moze wkoncu opuscicie temat o wydarzeniach z morgany =)
Ell_Demono
06-05-2007, 19:53
Pierdolisz jak potluczony. Skakales po pokoju, kupiles picolo i cieszyles sie ze padles. Blablabla targasz mordą.
@ell demono
hahahahahah wes sie nie unos chlopcze. Ty chyba wolal bys umrzec na rl niz w tibii hahaha.
Ty tez padniesz ;)
MarcinStw
06-05-2007, 20:03
Ell~~ już Ci pisałem skończ pajacować na tym forum, a jak masz jakieś sapy do Stalowej Woli to przyjezdzaj a nie taki kozak z za monitora jesteś
Crealnex
06-05-2007, 20:05
@ell demono
Btw. taak taak idzcie na nowe swiaty moze wkoncu opuscicie temat o wydarzeniach z morgany =)
Nie wiesz o co mi chodzi, więc się łaskawie zamknij.
A ja będę odwiedzał ten temat cały czas, nie bój się! ;]
@MarcinStw
LoL?
Do tej wiochy?
Nie chcemy sobie brudzić butów, sorki.
Nie zwiedzimy waszych obór.
MarcinStw
06-05-2007, 20:12
Nie wiesz o co mi chodzi, więc się łaskawie zamknij.
A ja będę odwiedzał ten temat cały czas, nie bój się! ;]
@MarcinStw
LoL?
Do tej wiochy?
Nie chcemy sobie brudzić butów, sorki.
Nie zwiedzimy waszych obór.
Widzę że nie nauczono Cię czytać ze zrozumieniem ;), ale to już nie moja wina, miej pretensje do swojej Pani Polonistki z podstawówki.
Ell~ do Ciebie nic nie dociera, ale sram na Ciebie już usahusauhsahusa FAJNE EQ ! AUFHASUFHAISFHASIHN
i naucz się edytować posty a nie :/ nabijasz je lepsie
Crealnex
06-05-2007, 20:13
Chetknie tylko na wakacje plzz? bo z kolegami wybieramy sie wlasnie tam w okolice tej jebanej wsi ;)
E tam ;/
Nie chcę później zmarnować tony wody by obmyć się z ich smrodu.
Ja nie jadę ;/
Btw.
Explomen,
kto BOT'em wojuje, od BOT'a ginie ;D
MarcinStw
06-05-2007, 20:26
Ale mnie po karaliście :(
Crealnex
06-05-2007, 20:32
Ale mnie po karaliście :(
Koszmary będziesz miał ;D
Ej, budzili cię kiedyś w nocy?
Hahahahaha forumowi n@pinacze kij wam w d***** padniecie nie raz jeszcze.
Raków RKS Stalówka ZKS Nasza Zgoda Najlepsza W Polsce Jest!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Widze, ze temat podupada. Jezeli macie zamiar sie wyzywac, to nie w temacie o Morganie, right? Btw. Dzisiaj na Morganie zrespil sie Morgaroth :) , pewnie nikt go nie ubije, bo jak narazie na naszym swiecie za male lvle sa, a szkoda, bo szybko sie znow nie pojawi.
Crealnex
06-05-2007, 21:04
Hahahahaha forumowi n@pinacze kij wam w d***** padniecie nie raz jeszcze.
Raków RKS Stalówka ZKS Nasza Zgoda Najlepsza W Polsce Jest!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
BABAEBAEEAHAE
Spróbuj mnie zabić ^.^
@UP
Powiedz coś nowego
Chetknie tylko na wakacje plzz? bo z kolegami wybieramy sie wlasnie tam w okolice tej jebanej wsi ;)
Bez obrazy, ale Ty masz 15-16 lat. Naprawde niewiele zrobisz komukolwiek ;)
Skoncz sie napinac, prosze. Padles jak noob, nosiles takie eq majac RS (jak noob) wiec prosze Cie, nie wrzucaj na ludzi, ktorzy Cie dojechali ok? Poza tym zachowujesz sie jak dziecko wrzucajac po starych i chyba nie potrafisz skleic jednego zdania bez wulgaryzmu...
Wiem ze prawda w oczy kole, ale czasem trzeba stawic jej czolo ;p
No dobrze, zróbmy przerwę w starciu Ell Demono vs Stalowa Wola i porozmawiajmy o Morgaroth'cie, który najechał na Morganę. Jak sądzicie, czy jest szansa na zabicie jego? Ja sądzę, że nie (niestety).
Crealnex
06-05-2007, 21:30
Skoncz sie napinac, prosze. Padles jak noob, nosiles takie eq majac RS (jak noob) wiec prosze Cie, nie wrzucaj na ludzi, ktorzy Cie dojechali ok? Poza tym zachowujesz sie jak dziecko wrzucajac po starych i chyba nie potrafisz skleic jednego zdania bez wulgaryzmu...
Wiem ze prawda w oczy kole, ale czasem trzeba stawic jej czolo ;p
Jak go stać, by mieć takie eq, to jego sprawa -.-
@Vacek
No, zależy ;]
@Ell~
Jutro spróbuję się z Tobą skontaktować...
Jacoobus
06-05-2007, 21:39
Doooobra :D
Pora troche powyć z innych graczy :D
a wiec ponizej przedstawie krotka scenke ktora miala dzis miejsce jak bylem na starowce z Mucka :D
Pewnego słonecznego dnia (ch*j z tym ze padal deszcz ale tak ladniej wyglada) , to jest dzisiaj, podczas spożywania wykwintnego posiłku, to jest pizzy, naszła nas (mnie i mucke) ochota zadzwonić do naszego drogiego kolegi Leefoo, niestety nie odbierał telefonu, kontynuowaliśmy próby dodzwonienia się do niego przez kolejne 10 min, po czym w końcu odebrał, ale na pytanie czemu nie odbierał stwierdził "afkowałem". Wieć kochani nawyjmy temu kto potrafi afkować przy telefonie: HahahHAHAHAhahahHAAHAHAHAhahahahahaHAHA XD XD xD xD xd XD
...
20:35 Ell Demono [65]: 20:35 You advanced from Level 64 to Level 65.
HardClan
06-05-2007, 22:05
Z poważaniem
Signed.
Ell~
Kazu'ya team bez botów? <rotfl>
Daj mi tylko przejrzeć kolekcję moich filmów z morgany i znajdę Ci:
xx.xx Raditz Saiya-jin: z xxx
;)
gz ell
jakie masz teraz eq :P????
MarcinStw
06-05-2007, 22:43
no to tak.. przed chwilą poganiliśmy troche Ell~ po Thais lecz jednak nasz forumowy forum fighter bał się nas i gdy nas zobaczył zaczoł uciekać :( ( a miał nas powycinać all, byliśmy all czego nam tego nie zrobiłeś?), po czym zawołał (napisał do Saweha~ i Jessy~) gdy jessy się zjawiła wyłapała od nas Combo, ale niestety się wyuhała .. Saweh też bał się nas jak ognia :( gdy już wszyscy pouciekali od nas wpadł nasz drogi kolega Nizahe :) (czyżbyśmy byli tak silni żeby Jessy~~ i Saweh~ nie dali nam rady? .. a jeszcze wpadł Lavio Cold gdy zobaczył że Niz~~ online żeby podlizać dupke :), hmm to tyle z wieczornej wyprawy.
Ten Serwer jest nasz ten serwer do nas nalezy nie damy nikomu nie damy nikomu bo on sie nam nalezy. :evul: :evul: :evul:
@2up
Próbujesz być taki fajny, co? Kompleksy robią swoje, może sam siebie nie akceptujesz? A może jakieś problemy o innym podłożu? Boję się nawet o tym pomyśleć. A co do zaistniałej sytuacji to lognąłęm się, bo się lognąłem. I przyszedłem do Raista, który też był na statku. Z Nizahe nie zamieniłem ani słówka, także wkręcać sobie filmy możesz dalej o 'lizaniu dupy', jak już przedtem powiedziałem...nie próbuj być fajnym na siłę, bo to robi się żałosne.
Ell~ dziecko:baby: Stara tak na ciebie najeżdża w domu? ze musisz sie spinac na forum. Ty tylko potrafisz gadać, a jak przyjdzie co do czego to Spi*****asz.
Jedno jest pewne WYPI*****ASZ z SERVERA sZeRyFiE. 8o
btw. Wbiles lev :cup: To teraz go stracisz 2x :evul:
Kurwaaaaa mam już tego dość, naabs.. Założyłem specjalnie dla Was forum. (Ell Demono i pk team~). http://www.tusiekloccie.fora.pl/ Miłego srania się i nie spamujcie więcej tutaj.
Arturo Soprano
06-05-2007, 23:57
Sorki ze tak pózno pytam ale za co padl Dalolo ?;( Tylko za gildie ? Czy jest jescze jakis powód ?
@up podobno za szeryfowanie-kozaczenie w Thais, ale to już chyba zamkniety temat, bo spamy sie zaczynają.
To ja mam pytanie. Ztego co pamiętam mówiło się o POI. Minął miesiąc i...?
Będzie coś z tego, Zbiera się jakaś ekipa, czy za duży rozpiżdziaj na Morganie?:]
2 @up sorka:p myslałem że znowu o Ell...
a tego to nie wiem:]
z@L...
@up Dalolo padł bo jest PA i to Dorlika postać.
@up Czytaj uważnie posty. koleś sie pytał o DALOLO nie o Ell~ (nooba).
@up Jak ma być POI skoro jest wojna.
@up Co sie jaracie tym MORGAROTHEM skoro k***a nikt nie pójdzie zabić bo jest wojna, i nie ma odpowiedniego blokera. (Nie Lamentuj tak na tym forum tylko idź go sam zabij)
@up Ell~ NICE
14:40:46 CEST Killed Fransua De'laviva at Level 20 unjustified ;(
(Pls no kill me im pay you :confused: )
PS. Skończcie już PIER***IĆ wszystko wiedzący "forumowcy".
btw. Jak chcecie to mam na roku eq, MOGĘ POŻYCZYĆ. :baby:
>>>SELL<<< :evul: >>>BUY<<<
Sell:
-G-Legs/140k
-MMS/100k
-DSM/50k
-B-robe/15k
-C-Legs/28k
-Medusa Shield/8k
-Boh/35k
Buy:
-All bp SD
-All SS'a
Crealnex
07-05-2007, 10:06
no to tak.. przed chwilą poganiliśmy troche Ell~ po Thais lecz jednak nasz forumowy forum fighter bał się nas i gdy nas zobaczył zaczoł uciekać :( ( a miał nas powycinać all, byliśmy all czego nam tego nie zrobiłeś?), po czym zawołał (napisał do Saweha~ i Jessy~) gdy jessy się zjawiła wyłapała od nas Combo, ale niestety się wyuhała .. Saweh też bał się nas jak ognia :( gdy już wszyscy pouciekali od nas wpadł nasz drogi kolega Nizahe :) (czyżbyśmy byli tak silni żeby Jessy~~ i Saweh~ nie dali nam rady? .. a jeszcze wpadł Lavio Cold gdy zobaczył że Niz~~ online żeby podlizać dupke :), hmm to tyle z wieczornej wyprawy.
Miał walczyć 1 na 10? -.-
Wyskoczcie z nim na duela.
Lavio nikomu dupy nie liże.
O, i pewnie prawie Nizahe padł?
Bravo! Bravo!
Btw.
A Mateusz Dragon Wielki też tam był?
@MatiStw
Ell~ dziecko Stara tak na ciebie najeżdża w domu? ze musisz sie spinac na forum. Ty tylko potrafisz gadać, a jak przyjdzie co do czego to Spi*****asz.
Jedno jest pewne WYPI*****ASZ z SERVERA sZeRyFiE.
btw. Wbiles lev To teraz go stracisz 2x
On ma takie dzieciństwo, o którym możesz tylko pomarzyć
;]
@Crealnex
Nom i tak jak już powiedziałem up. ty tylko tyle potrafisz "forumowcu":baby: Jeżeli jesteś taki kozaczek to wpadnij razem z Ell~ to przynajmniej będzie ciekawiej. Może i Lavio dupy nie liże ale ty im liżesz, oni i tak ci nie pomogą kiedy staniesz sam na sam z Shadow COMBO. A i jeszcze jedno Nizahego nie było, tylko Jessie z Sawehem szkoda tylko że uciekli 8o.
Btw.
MDW też tam był. Tylko ciebie zabrakło, w sumie to na magicznej krainie jaką jest rookgaard nie ma pvp. ;(
Crealnex
07-05-2007, 11:37
@Crealnex
Nom i tak jak już powiedziałem up. ty tylko tyle potrafisz "forumowcu":baby: Jeżeli jesteś taki kozaczek to wpadnij razem z Ell~ to przynajmniej będzie ciekawiej. Może i Lavio dupy nie liże ale ty im liżesz, oni i tak ci nie pomogą kiedy staniesz sam na sam z Shadow COMBO. A i jeszcze jedno Nizahego nie było, tylko Jessie z Sawehem szkoda tylko że uciekli 8o.
Btw.
MDW też tam był. Tylko ciebie zabrakło, w sumie to na magicznej krainie jaką jest rookgaard nie ma pvp. ;(
Sporstowanie:
Jak mogę im lizać dupę, jeśli ani Lavio, ani Ell nie wiedzą kim jestem? -.-
Śmieszny jesteś.
Btw.
Ale na Infernie jest.
Tylko, że ostatnio na 1 UE padłem ;/
@up No coment :baby:
btw. Już nic nie masz do powiedzenia?8o
PS Filmiki będą wkrótce.
Crealnex
07-05-2007, 11:57
@up No coment :baby:
btw. Już nic nie masz do powiedzenia?8o
PS Filmiki będą wkrótce.
Tzn?
Nie lubię rozmawiać z osobami, które najpierw mówią, a później myślą.
Powiedz, jak ja mogę lizać dupę Ellowi? ;/
Btw.
Mówicie o tych filmikach cały czas.
Zamiast pier****ć to je tu wrzućcie i będzie git.
11:39 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Volltio. He was killed by Fureyka.
Cieszysz :baby: ?
Przyjdzie czas na ciebie nananana ...
PS Z dedykacja dla wszystkich fighterów forumowych.
Raditz Saiya-jin
07-05-2007, 13:03
Biedny Volltio. Pamietam jak padl jak go Tengu gonilo, nawet sie nie uhnal ;(
~ ~~~~~~~~ ~
Apocalypse Angel
~ ~~~~~~~~ ~
Teufelhuenden
May 02 2007, 22:23:02 CEST Killed at Level 56 by Explomen
and by Erku Montanas
http://www.rogepost.com/n/8341371260
Tenchu Vortex
May 03 2007, 21:54:41 CEST Killed at Level 69 by Marcin Reichert
and by Fransua De'laviva
http://www.rogepost.com/n/7252868750
Ell Demono
May 04 2007, 21:26:57 CEST Killed at Level 66 by Marcin Reichert
and by Master Fiara
http://www.rogepost.com/n/8424400467
Dramoda
May 05 2007, 07:58:34 CEST Killed at Level 41 by Zaznos Nemesis
and by Explomen
http://www.rogepost.com/n/1010257490
Dalolo
May 06 2007, 10:24:12 CEST Killed at Level 68 by Switek Niszczyciel
and by Darendius
http://www.rogepost.com/n/3780365577
Morganinek
May 06 2007, 15:56:29 CEST Killed at Level 54 by Eis Lodreip
(BRAK FILMU) "Rozgrzewka"
Knight of the Thunderaxe
May 06 2007, 16:01:39 CEST Killed at Level 66 by Enrico Maxwell
and by Zaznos Nemesis
Richoaren
May 06 2007, 16:02:10 CEST Killed at Level 56 by Enrico Maxwell
Quinwow
May 06 2007, 16:10:38 CEST Killed at Level 40 by Shadow Anaconda
and by Darendius
http://www.rogepost.com/n/1369670754
Cdn~ :evul:
Cieszysz :baby: ?
Przyjdzie czas na ciebie nananana ...
PS Z dedykacja dla wszystkich fighterów forumowych.
Nie ciesze sie bo Kuba to jeden z najlepszych przyjaciol i on o tym wie ;*
Ale, ze wybral Succ~ to niestety jestesmy "wrogami".
Raditz Saiya-jin
07-05-2007, 13:34
Zabawne jak jakies pixele moga poroznic dwie osoby.
Crealnex
07-05-2007, 13:36
Nie ciesze sie bo Kuba to jeden z najlepszych przyjaciol i on o tym wie ;*
Ale, ze wybral Succ~ to niestety jestesmy "wrogami".
Pfff! Dwulicowiec!
-.-
@Com-bo
Czemu nie na TibiaCam? =/
Nie czuje sie dwulicowa. Kuba to jedyna osoba z tej gildi, która bardzo lubie. To, że wybral victerona i bande to jego sprawa, czujemy sie zdradzeni ale mial mniejsze lub wieksze powody by tam dojsc.
Mimo wszystko to nie zmienia faktu, ze traktuje go jak przyjaciela.
Raditz ma niestety racje ;/
Crealnex
07-05-2007, 14:02
Nie czuje sie dwulicowa. Kuba to jedyna osoba z tej gildi, która bardzo lubie. To, że wybral victerona i bande to jego sprawa, czujemy sie zdradzeni ale mial mniejsze lub wieksze powody by tam dojsc.
Mimo wszystko to nie zmienia faktu, ze traktuje go jak przyjaciela.
Raditz ma niestety racje ;/
Ty się czujesz zdradzona? xD
To oni powinni czuć się zdradzeni >.<
I Jak się podobały filmiki :evul:
PS przyjdzie i pora na wasze spotkanie sie z Shadow Combo 8o
Ty się czujesz zdradzona? xD
To oni powinni czuć się zdradzeni >.<
oni? Heh.
Jestem pewna, ze zaden z Succ~ nie liczyl na moją pomoc, wrecz przeciwnie ubiliby mnie predzej czy pozniej nawet gdybym teraz byla neutral.
Zreszta jesli ich zapytasz powiedza to samo.
Veanerio
07-05-2007, 14:54
ona czuje sie zdradzona heheh :D
Crealnex
07-05-2007, 14:56
ona czuje sie zdradzona heheh :D
Niesmaczne to było ;/
@Fureyka
Napisałem :
... POWINNI ...
Nie napisałem, że się tak czują.
Czyt. ze zrozumieniem.
Veanerio
07-05-2007, 14:58
ahaaa noi dobrze hehehe ale ziac mi sie chce z tego ona sie czuje zdradzona??:p
Crealnex
07-05-2007, 15:07
ahaaa noi dobrze hehehe ale ziac mi sie chce z tego ona sie czuje zdradzona??:p
No comment XD
Btw.
Tutaj niezła dyskusja się robi, więc wojnę proponuję przenieść do nowego tematu ^.^
P.S
Veanerio ! Używaj znaków interpunkcyjnych.
Lepiej się czyta ;/
@cala banda "Shadow Combo"
Noo...niewiem jak by tu pisać o tym Waszym "sojuszu" Rakówka i Stalowa Wola...chciałbym widzieć stadion Was i kibiców Zawiszy Bydgoszcz + ŁKSu + GKS Jastrzębie + Parę innych fanklubów...
nie było by mowy tylko o łamaniu nóg czy rąk ;] więc z rl skończmy a fakt faktem Ell nie zachował sie jak na 16-latka przystaje :P
A pewnie dobrze wiecie że gdyby ktoś chciał to by Was ubił... coto za problem..Marcin Reichert (czy jak to tam sie pisze) jest na 1 sd od 100+ sorca...reszta to samo..więc na moje narazie możecie liczyć na łaskę. (I pewnie brak zainetersowania)
Crealnex
07-05-2007, 16:15
więc z rl skończmy a fakt faktem Ell nie zachował sie jak na 16-latka przystaje :P
Powiem tak, jak mój nauczyciel od W-F:
MORDA KAPCIU ! ! !
Każdy popełnia błędy -.-
I każdy ma chwile słabości
Tak nas stworzył Pan!
@cala banda "Shadow Combo"
Noo...niewiem jak by tu pisać o tym Waszym "sojuszu" Rakówka i Stalowa Wola...chciałbym widzieć stadion Was i kibiców Zawiszy Bydgoszcz + ŁKSu + GKS Jastrzębie + Parę innych fanklubów...
nie było by mowy tylko o łamaniu nóg czy rąk ;] więc z rl skończmy a fakt faktem Ell nie zachował sie jak na 16-latka przystaje :P
A pewnie dobrze wiecie że gdyby ktoś chciał to by Was ubił... coto za problem..Marcin Reichert (czy jak to tam sie pisze) jest na 1 sd od 100+ sorca...reszta to samo..więc na moje narazie możecie liczyć na łaskę. (I pewnie brak zainetersowania)
A ja chcialbym zobaczyc ciebie na tym meczu ;] wiecej szacunku kolejny forumowy fighterze ;]
a co do gry, to nie wiem czy wiesz ale jest w tibii takie cos jak stone skin amulet i utamo vita, sa jeszcze manafluidy ale nie wiem czy slyszales :/
poza tym liczy sie tez to jak kto umie grac, bo moze przyjsc 150 sork i padnie od combo 40 sorkow ( taki film juz widzialem ;)) wiec nie filozofuj ;)
Crealnex
07-05-2007, 16:44
A ja chcialbym zobaczyc ciebie na tym meczu ;] wiecej szacunku kolejny forumowy fighterze ;]
a co do gry, to nie wiem czy wiesz ale jest w tibii takie cos jak stone skin amulet i utamo vita, sa jeszcze manafluidy ale nie wiem czy slyszales :/
poza tym liczy sie tez to jak kto umie grac, bo moze przyjsc 150 sork i padnie od combo 40 sorkow ( taki film juz widzialem ;)) wiec nie filozofuj ;)
100% popieram.
Widziałem film, na którym 90 ms padł od 2x 30 ms, bo gdy dostawał sd'ki, leczył się EXURĄ.
ExploSTW
07-05-2007, 16:50
@up
Ty to wogole duzo widziales, duzo slyszales, jestes zajebisty ziąąąą , prosiles o te filmiki bo byles pewien ze ich nie zrobilismy, a gdy je dostales zaczales narzekac ze nie na tibicams....idz sie lecz.
Nie sądzę, bo jak mają sporo ssa to zapomnij o takiej akcji.
Crealnex
07-05-2007, 17:55
@up
Ty to wogole duzo widziales, duzo slyszales, jestes zajebisty ziąąąą , prosiles o te filmiki bo byles pewien ze ich nie zrobilismy, a gdy je dostales zaczales narzekac ze nie na tibicams....idz sie lecz.
Czekam, aż wrzucicie na TibiaCam ^.^
Gdzie napisałem, że jestem pewien, że ich nie macie? O.o
Dopiero zauważyłem, że Sanguis się rozjebcało. Jaka przyczyna?:P
Onionhawk
07-05-2007, 19:35
Hmm, co do wojny, to sadze ze kazdy ma prawo wyboru strony po ktorej sie opowiada, to nie znaczenie Narodowosci tylko ludzi z ktorymi przystajesz w grze staje sie glownym powodem wyboru. to, ze ja zaczolem grac i poznalem wiecej ludzi spoza polski i po ich stronie jestem nie znaczy, ze jestem jak to ujeliscie "zdrajca" poprostu nie znam was, i ze Vinc i Zab~~ wiecej zawinili niz cale avis (z otoczenia w jakim jestem) mimo to nie tylko Vinc i zabster tworza ta gildie i mam w Succesfull paru znajomych, co nie bardzo mi sie podoba ;)
Co do fraga Quin~~ o ile mozna to nazwac fragiem, to nie cieszcie sie tak ;P poszedlem tam bez uhow i eq tylko po to zeby sprawdzic kto PKa ;P... myslalem ze oczywistym jest ze nie bede mial eq ale w/e... cieszcie sie ze scale arma bo widzialem ze zniknal z ciala XD
pa
wasz, Quinwow ;]
Fureyka czego nie wyszliscie na open battle :<?
Bylem pewny ze wyjdziecie a tu psikus :P
Edit
Aha i juz wiemy
18:57 Nizahe Inferno [184]: we are in edron
18:58 Nizahe Inferno [184]: we are scared
18:58 Nizahe Inferno [184]: and u?
Crealnex
07-05-2007, 20:13
Może była zajęta z Russelem?
Nie czepiaj się jej ;D
Hmm, co do wojny, to sadze ze kazdy ma prawo wyboru strony po ktorej sie opowiada, to nie znaczenie Narodowosci tylko ludzi z ktorymi przystajesz w grze staje sie glownym powodem wyboru. to, ze ja zaczolem grac i poznalem wiecej ludzi spoza polski i po ich stronie jestem nie znaczy, ze jestem jak to ujeliscie "zdrajca" poprostu nie znam was, i ze Vinc i Zab~~ wiecej zawinili niz cale avis (z otoczenia w jakim jestem) mimo to nie tylko Vinc i zabster tworza ta gildie i mam w Succesfull paru znajomych, co nie bardzo mi sie podoba ;)
Co do fraga Quin~~ o ile mozna to nazwac fragiem, to nie cieszcie sie tak ;P poszedlem tam bez uhow i eq tylko po to zeby sprawdzic kto PKa ;P... myslalem ze oczywistym jest ze nie bede mial eq ale w/e... cieszcie sie ze scale arma bo widzialem ze zniknal z ciala XD
pa
wasz, Quinwow ;]
btw. My się wcale nie cieszymy z tego żałosnego fraga, po prostu się nawinąłeś i nie myśl ze jeżeli byś miał uhy to byś dał rade a "Scale armor" sie przydał bo nie mamy eq. 8o
@up możesz przyjść tym swoim mega sorkiem i sie zmierzysz z nami. W tedy się przekonasz na własnej skórze że nie jesteśmy takimi noobami jak ty. I mamy spore zainteresowanie skoro co chwile kręci sie koło nas wspaniałą Jessie~ szkoda tylko ze ucieka ale w końcu i ona będzie gryzła glebę. :evul:
PS Chyba gdzieś jest forum dla rookgaardowych fighterów, tam możecie się śmiało wymieniać swoimi przygodami i marzeniami.:baby:
Edit
Aha i juz wiemy
18:57 Nizahe Inferno [184]: we are in edron
18:58 Nizahe Inferno [184]: we are scared
18:58 Nizahe Inferno [184]: and u?
Mmm... Oni w dalszym ciągu szukają ;)
@Jaz
Nie rozpadło się, tylko z pewnych powodów musieli się rozłączyć na czas nieokreślony. Niedługo znowu się połączą :)
Victeron
07-05-2007, 21:17
Fureyka chcielisie open battle to wyszlismy dzis az 2 razy to nie przyszliscie, a i przekaz temu Nizahe ze jak pisze cos to niech dotrzymuje slowac. Spamowal mi na priv ze chce duel z cala nasza gildia a on sie nawet z wami nie zjawil na open :D to zescie Volltio zabili to nie znaczy ze jestesmy zalamani :) huh ten Sliccery tez spamowal ze nas sam rozwali i co wyszlismy to on sie wylogowal :D Moze nastepnym razem bedziecie miec wiecej odwagi bo Nizahe napisal ze ludzi nie macie :D Was bylo 17 a nas 9 B) to ilu wy chcecie ludzi zeby sie z nami lac ? 100 ? moze caly serv wesnie na open z nami...
Fureyka chcielisie open battle to wyszlismy dzis az 2 razy to nie przyszliscie, a i przekaz temu Nizahe ze jak pisze cos to niech dotrzymuje slowac. Spamowal mi na priv ze chce duel z cala nasza gildia a on sie nawet z wami nie zjawil na open :D to zescie Volltio zabili to nie znaczy ze jestesmy zalamani :) huh ten Sliccery tez spamowal ze nas sam rozwali i co wyszlismy to on sie wylogowal :D Moze nastepnym razem bedziecie miec wiecej odwagi bo Nizahe napisal ze ludzi nie macie :D Was bylo 17 a nas 9 B) to ilu wy chcecie ludzi zeby sie z nami lac ? 100 ? moze caly serv wesnie na open z nami...
Nizahe wam napisał, że chce walczyć na Edron. Przyszliście tam, posiedzieliście na statku i się wylogowaliście. Następnie Avis poszło i sie ustawiło w Ankh miejąc nadzieję, że jednak się zjawicie. Niestety się rozczarowali.
Crealnex
07-05-2007, 21:42
btw. My się wcale nie cieszymy z tego żałosnego fraga, po prostu się nawinąłeś i nie myśl ze jeżeli byś miał uhy to byś dał rade a "Scale armor" sie przydał bo nie mamy eq. 8o
@up możesz przyjść tym swoim mega sorkiem i sie zmierzysz z nami. W tedy się przekonasz na własnej skórze że nie jesteśmy takimi noobami jak ty. I mamy spore zainteresowanie skoro co chwile kręci sie koło nas wspaniałą Jessie~ szkoda tylko ze ucieka ale w końcu i ona będzie gryzła glebę. :evul:
PS Chyba gdzieś jest forum dla rookgaardowych fighterów, tam możecie się śmiało wymieniać swoimi przygodami i marzeniami.:baby:
LoL?
Wyskocz jej 1 vs. 1.
Ja tak się ganiałem nie z 1 członiek Avis, Hurricane, Tengu itp.
I mam hunta od baaaaaardzo wielu osób, więc nie sprawdzisz moich sił ;/
@Vic
Masz kompletnego zajoba.
Ty, walczaku Ty! Hu Hu!
Nie no, ludzka głupota nie zna granic. Expie sobie na beho i nagle wchodzi mi na resp pewien gracz, a to co mówił:
20:39 Xanroar [24]: I HUNTING HERE
20:39 Losiex of Morgana [19]: ??
20:39 Xanroar [24]: ffs
20:39 Losiex of Morgana [19]: ??
20:39 Xanroar [24]: ...
20:40 Xanroar [24]: JA TU EXPIE
20:40 Losiex of Morgana [19]: ..!..
20:40 Losiex of Morgana [19]: i co mnie to
20:40 Xanroar [24]: omg
20:40 Losiex of Morgana [19]: ja tez
Dodam też, że expiłem obok Thais na respie 2 beho.
Nie komentuje.
@Jaz: Co Wy macie z tym "Fri items plx?" :)
LoL?
Wyskocz jej 1 vs. 1.
Ja tak się ganiałem nie z 1 członiek Avis, Hurricane, Tengu itp.
I mam hunta od baaaaaardzo wielu osób, więc nie sprawdzisz moich sił ;/
@Vic
Masz kompletnego zajoba.
Ty, walczaku Ty! Hu Hu!
Ustal czas i miejsce kiedy 1vs1 na pewno sie zjawie. Ja też mam hunta tylko że mnie się boją a o tobie zapomnieli.
btw. gdzie się z tym Avis, Hurri~, Tengu ganiałeś? na rooku8o
PS tak jak mówiłem na w poprzednich postach ty tylko potrafisz gadać FIGHTERZE:baby:
#Xanroar
Wri itanz blx?
Sorki, ale co nas to obchodzi ?:s Gdyby nawet Cię zrookował to (prawie) nikt by się nie przejął...
Uriza_prawdziwa
07-05-2007, 22:04
ja hacka na forum mialem i konto stracilem ale juz mam 2 tamte co pisze uriza sie nie liczy bo to juz nie ja pozdro
Tensz-in
07-05-2007, 22:04
Nizahe wam napisał, że chce walczyć na Edron. Przyszliście tam, posiedzieliście na statku i się wylogowaliście. Następnie Avis poszło i sie ustawiło w Ankh miejąc nadzieję, że jednak się zjawicie. Niestety się rozczarowali.
A my przyszlismy do Ab miejac nadzieje , ze avis sie jednak zjawi. Niestety takze sie rozczarowalismy :( Dlaczego wg. ciebie nizahe ma dyrygowac walka ? ^^' Zreszta to przesuniecie parceli ivelliosowi w ankrahmun dp bylo zalosne, gratuluje. Lepiej zebys sie nie nawinal na jakas open battle bo bedzie nie ciekawie.
#Xanroar
Wri itanz blx?
Sorki, ale co nas to obchodzi ?:s Gdyby nawet Cię zrookował to (prawie) nikt by się nie przejął...
Może nikt by sie nie przejął. Ale poznałem niedawno Xanroar i jest całkiem miły :) Może niektórych to obchodzi =.=
Gorsze jest to że Uriza wróciła :( :( z Nowym charem :( ze śilniejszym orężem :P
#Xanroar
Wri itanz blx?
Właśnie mi o to chodzi że nikt by się tym nie przeją bo nikt go nie pamięta. My tworzymy Legendę i zapamiętacie nas na zawsze. :evul:
Majsterek
07-05-2007, 22:31
No wielka szkoda że to Open Battle nie wypaliło:confused: . Wtedy sytuacja by się nieco rozjaśniła. Ale nic. Poczekamy zobaczymy :evul: Pozdrawiam
A nie można by było tworzyć legendy w inny sposób? ^^
No cóż dla niektórych aby zostać "legendą*" jedynym sposobem jest zabicie XX graczy... . Taki jest mój pogląd, Wy możecie mieć inny.
*Ohh, tak zostać legendą servera gry komputerowej...
A my przyszlismy do Ab miejac nadzieje , ze avis sie jednak zjawi. Niestety takze sie rozczarowalismy :( Dlaczego wg. ciebie nizahe ma dyrygowac walka ? ^^' Zreszta to przesuniecie parceli ivelliosowi w ankrahmun dp bylo zalosne, gratuluje. Lepiej zebys sie nie nawinal na jakas open battle bo bedzie nie ciekawie.
Haha ;) Tenshi... Naprawde jestes taki pojebany czy tylko tak sie zgrywasz? :)
@Marcin STW
znasz moze ze Stalowej Woli goscia Łukasz Sitarz? :P
Może nikt by sie nie przejął. Ale poznałem niedawno Xanroar i jest całkiem miły :) Może niektórych to obchodzi =.=
Gorsze jest to że Uriza wróciła :( :( z Nowym charem :( ze śilniejszym orężem :P
Spoko, ja nic do niego nie mam :P Tylko mógł to załatwić z jakimś kumplem, a nie na forum pisać :P Dobra już nvm.
#Tensh~
O so chozi z tymi parcelami ? :d
#Tensh~
Pojebało Polaczka xD
@ Vic, Zabster (?)
Co do Sliccerego to byl w szkole, dlatego go nie bylo.
Skoro tak bardzo chcieliscie walczyc to dlaczego od rana tego unikacie?
1. Rano, wy w duzym skladzie online. My w 6 (?) mielismy pz po akcji.
Dlaczego nie przyszliscie skoro tak bardzo chcecie battle?
2. Poszliscie po Lookeyya. Lognelismy sie to uciekliscie.
Dlaczego nie zostaliscie skoro tak bardzo chcecie battle?
3. Statek carlin. Wy wszyscy online, my prawie tez. Przed statkiem lataja z pz lockiem.
Dlaczego nie wyszliscie skoro tak bardzo chcecie battle?
4. Edron. Chcieliscie battle wiec czekalismy tam na was.
5. Ank~. Po tym jak paru z was dalo loga polecielismy na Ank z nadzieja, ze w koncu cos bedzie sie dzialo.
6. Hydry. Zrobiliscie mi pz locka na 15 min.
#Tensh~
Pojebało Polaczka xD
@Fureyka
Nie ma sensu tak gadać, zaraz odpowiedzą, że to oni czekali i że do nich nikt nie przyszedł, że zawsze jest ich mniej i że wszyscy Polacy, którzy są z Avis to mothafucka, cocksucker, asslicker, zdrajca kraju, narodu; że nasi przodkowie walczyli o nasz wolny kraj a tutaj sie znalezli tacy ktorzy nie pamietaja juz o krwi przelanej przez pradziadow............
Tensz-in
07-05-2007, 23:11
Ivellios mial hacka, blokowalem go parcelami w dp, a ten przyszedl swoja Evul postacia Setanus i wypierdolil te parcele. Pozalujesz tego i nie pal glupa tutaj, bo slabo ci to idzie.
Ivellios mial hacka, blokowalem go parcelami w dp, a ten przyszedl swoja Evul postacia Setanus i wypierdolil te parcele. Pozalujesz tego i nie pal glupa tutaj, bo slabo ci to idzie.
nie przesunal zjebie, tylko chcial zobaczyc co pod. ja pierdole ^^
btw
gratz za combo na toraxie ;) ladnie wam ng dziala ;p
Tensz-in
07-05-2007, 23:22
Ojej tia pewnie....przesunal niefortunnie wszystkie 3 i hackniety ivellios spierdolil nam z dp. Trudno peszek....pozatym nie mow o swojej postaci w 2 os.
Zreszta tak durnowatego wytlumaczenia jeszcze nie widzialem :cup:
Zreszta dalej liż dupe tym co wygrywaja/rzadza, a juz niedlugo sie przekonasz ze daleko z tym nie zajedziesz, jak i wiele innych osob.
Elo~
Ojej tia pewnie....przesunal niefortunnie wszystkie 3 i hackniety ivellios spierdolil nam z dp. Trudno peszek....pozatym nie mow o swojej postaci w 2 os.
Zreszta dalej liż dupe tym co wygrywaja/rzadza, a juz niedlugo sie przekonasz ze daleko z tym nie zajedziesz, jak i wiele innych osob.
Elo~
lol, myslisz ze potrzebuje sie ci tlumaczyc? :) nie ;))
"że wszyscy Polacy, którzy są z Avis to mothafucka, cocksucker, asslicker,"
Znany cytat: "a nie mowilem"? :)
Yreneush
07-05-2007, 23:30
Apr 02 2007, 16:30:40 CEST
Killed Uriza at Level 34 unjustified
Apr 01 2007, 21:40:21 CEST
Killed Uriza at Level 35 with a fire devil unjustified
Mar 31 2007, 16:40:10 CEST
Killed Uriza at Level 36 unjustified
o ta urize ci chodzi ?
#Succ~Tensh
-.- Już na początku wojny była informacja, że Avis będzie chciało hackować, a Wy nie posłuchaliście. Teraz widać tego skutki.
Gustaw_konrad
07-05-2007, 23:39
Elo~
Za to Ty jestes madafaka kozak i ownujesz Morgana dzieki kupionej postaci.
Elo~
Raditz Saiya-jin
08-05-2007, 00:02
http://i96.photobucket.com/albums/l177/Morgana_photobucket/Morgana_Photobucket/Fureyka.jpg
Fureyka : P
HardClan
08-05-2007, 00:11
@ten~
Kozacz, kozacz a zobaczysz co Cię spotka :o
@zaznos~
Tworzycie legendę? Jedna legedna z Zaznosem już jest..kazdy zna inną wersję..A legenda ludzi na bocie nam poytrzebna nie jest..raczej robicie z siebie pośmiewisko... ;)
Wujo_Juzio
08-05-2007, 00:43
@ Vic, Zabster (?)
Co do Sliccerego to byl w szkole, dlatego go nie bylo.
Skoro tak bardzo chcieliscie walczyc to dlaczego od rana tego unikacie?
1. Rano, wy w duzym skladzie online. My w 6 (?) mielismy pz po akcji.
2. Poszliscie po Lookeyya. Lognelismy sie to uciekliscie.
Dlaczego nie zostaliscie skoro tak bardzo chcecie battle?
3. Statek carlin. Wy wszyscy online, my prawie tez. Przed statkiem lataja z pz lockiem.
Dlaczego nie wyszliscie skoro tak bardzo chcecie battle?
4. Edron. Chcieliscie battle wiec czekalismy tam na was.
5. Ank~. Po tym jak paru z was dalo loga polecielismy na Ank z nadzieja, ze w koncu cos bedzie sie dzialo.
6. Hydry. Zrobiliscie mi pz locka na 15 min.
Pani "super ekstra powah i love russ Fureyka". A kto moczył tyłek na statku w ab jak na was czeakli, kto chciał na Edron jak czekali na Ank (i było ich mniej). Pod czupryną ciemnych włosów (widocznych na zdjęciu) masz rozum i choć czasem się wyłączasz, to jednak zdołaj pomyśleć, że Succesful nie zagra tak jak gra Niz (You love Antek). To chyba nie jest skomplikowane, że nie wyszli na Edron a stali na Ank, jeżeli jestes taka chojrakowata to było się tam nie chowac tylko powiedzieć do swojego powah Anthony żebyście wyszli na Ank!
A co do zdjęcia: ładna jesteś ale wiesz, tutaj każdy się na (t)obie poznał więc nikt nie ma do (c)iebie szacunku, który należy się normalnym Kobietom. Nie dziwne że znalazłaś miłość aż w Hiszpanii.
Vacek
Nie ukrywajmy tego ale każdy na tym forum widzi że jesteś przybocznym przydupasem rządzących. Można się domyślać że ten idiota łażący koło succesful i szpiegujący dla avis to byłeś ty, nadodatek inteligentnie z 2 sd zabiłeś noob chara, gratuluje!!! Widzisz Vacku pełno w historii tibii takich asslickerów jak ty, ale chyba domyślasz się jak każdy z nich skończył?
A ogólnie to dzisiaj Succesful pokazało że nie boi się Avis i wyszło walczyć!!! Oby tak dalej chłopaki, wygonicie ich z serwera a na takich pseudo powah Vacków przyjdzie wtedy pora :D
WIELKIE GZ
Vacek
Nie ukrywajmy tego ale każdy na tym forum widzi że jesteś przybocznym przydupasem rządzących. Można się domyślać że ten idiota łażący koło succesful i szpiegujący dla avis to byłeś ty, nadodatek inteligentnie z 2 sd zabiłeś noob chara, gratuluje!!! Widzisz Vacku pełno w historii tibii takich asslickerów jak ty, ale chyba domyślasz się jak każdy z nich skończył?
No keal, plx :( Jaka jest różnica pomiędzy znajomymi jeszcze z początku Morgany a lizaniem dupy? Typowy Polaczek [czyt. Ty] nie zna takowej :) Btw, którego noob chara?
HardClan
08-05-2007, 01:23
Bardzo ciekawe te Wasze filmiki...ciekawe tylko czemu żaden z nich nie działa ;>
Victeron
08-05-2007, 08:08
@ Vacek pochwal sie jaka ty masz postac na morganie ?
No chyba ze to dla Ciebie tajemnica :D a Moze 12 lvl na rooku masz i boisz sie wyjsc bo cie beda zabijac :(
Tensz-in
08-05-2007, 08:25
@up
A takze Vacelah i Setanus.
I nie chodzi mi o to, ze Avis hackuje czy co tam jeszcze robi, ale o to ze jakis placek (Vacek) probuje podlizac sie Avis i przesuwa parcele w trakcie gdy ktos ma hacka.
I prosze jezeli mnie straszycie podpiszcie sie pod tymi jebanymi avatarami. Wiecie na forum kazdy moze byc COOOOL ale i tak boi sie o swoje pixele :(
@Jaz
A czy ja sie zale ze Avis hackuje ? Mowie tylko o zalosnym zachowaniu Setanusa.
Btw.
Vacek nie nie potrzbujesz sie tlumaczyc. Twoja sprawa.
Pozatym naucz sie czytac, czy ja powiedzialem cos o Polakach w Avis ? Nie, za to powiedzialem cos o takich przydupasach jak ty.
Vacek do teraz zastanawialem sie czy jestes takim debilem czy sprawiasz takie wrazenie rozwiales moje watpliwosci pieknie potraficie z fureyka przeinaczyc fakty ale wiecie ze to tylko forumowa zagrywka bo i tak to war przerzniecie nie macie najmniejszych szans wiec robicie dobra mine do zlej gry a ty Fureyka pvp mastahu przypomnij sobie jak niedawno pewien pallek cie omal nie sciagnal podczas gdy ty walilasz mort hury jak posrana i zadnym nie trafilas. Macie samych ryckow i myslicie ze jestescie w stanie cos nam zrobic? Bedziecie nas drapac z "axa"? I Nie myslcie ze pobiegniemy tam gdzie ten pieprzony cygan nizahe bedzie chcial bo nie jest Bog wie kim zeby ustalac reguly na tej war. Boicie sie OB.......... i tak was dorwiemy.
HardClan
08-05-2007, 10:42
Vacek do teraz zastanawialem sie czy jestes takim debilem czy sprawiasz takie wrazenie rozwiales moje watpliwosci pieknie potraficie z fureyka przeinaczyc fakty ale wiecie ze to tylko forumowa zagrywka bo i tak to war przerzniecie nie macie najmniejszych szans wiec robicie dobra mine do zlej gry a ty Fureyka pvp mastahu przypomnij sobie jak niedawno pewien pallek cie omal nie sciagnal podczas gdy ty walilasz mort hury jak posrana i zadnym nie trafilas. Macie samych ryckow i myslicie ze jestescie w stanie cos nam zrobic? Bedziecie nas drapac z "axa"? I Nie myslcie ze pobiegniemy tam gdzie ten pieprzony cygan nizahe bedzie chcial bo nie jest Bog wie kim zeby ustalac reguly na tej war. Boicie sie OB.......... i tak was dorwiemy.
Nie żebym komuś dupe lizał...Ale chciałbym zauważyć taki jeden mały fakt..
Każda wojna jak odbywała się na tym serwerz wygląda tak samo...wszyscy piszą jak to nizahe zaliczy gleba, jak to zniszczą go i jego gildie, jak to są wspaniali..A nizahe od poczatku server jest ciągle tam gdzie był...
Więc nie pier****** bo jak to kotś powiedział 'prawdziwe słowa muszę mieć pokrycie' ;)
Crealnex
08-05-2007, 10:47
Ustal czas i miejsce kiedy 1vs1 na pewno sie zjawie. Ja też mam hunta tylko że mnie się boją a o tobie zapomnieli.
btw. gdzie się z tym Avis, Hurri~, Tengu ganiałeś? na rooku8o
PS tak jak mówiłem na w poprzednich postach ty tylko potrafisz gadać FIGHTERZE:baby:
Wielcy ludzie w polityce też tylko gadają.
Btw. ja piszę -.-
Umiesz czytać?
Bo ja napisałem
Wyskocz jej 1 vs. 1.
Czytaj ze zrozumieniem -.-
@UP
Bo Steve nie przejmuje się co mówią jakieś wielkie 30+ lvl ;>
Ja bym się Zaznosem nie jarał, że to legenda.
Dawał passy qmplom, i na własne życzenie go zhakowali ;/
@Saramur
Widzę, że u was mieszka dużo ludzi z Avis i Succ, bo wy wszystko wiecie najlepiej.
@Super-Pk-Team-Co-Wszystkich-Dorwie-Yo-Yo-Mastah-BumBum
Powiem wam 1:
NIE DORWIECIE MNIE NIGDY
A czemu? Bo nigdy się nie dowiecie jaki mam nick i kim jestem.
Aktualnie tą widzę posiada tylko ...
Mój Stwórca ;]
No keal, plx Jaka jest różnica pomiędzy znajomymi jeszcze z początku Morgany a lizaniem dupy? Typowy Polaczek [czyt. Ty] nie zna takowej Btw, którego noob chara?
Mało Polaków jest lojalnych do końca
@Nireek
A Ty jesteś *@&#(*@*$#!(@$+_+@_*$9418(*E$(*@$_!@)(*$(!@_$#R&!@^$_!@*$.
Happy? -.-
Mało Polaków jest lojalnych do końca
Fakt ;) Są jednak jeszcze tacy, którzy byli, są i będą lojalni :)
@Tenshi
Ty naprawdę jesteś takim debilem? Czy Ty myślisz, że każdy kto nie jest z Wami musi od razu lizać dupę? Kilka osób z Avis znam od początku Morgany, od Was nikogo praktycznie nie znam.
Crealnex
08-05-2007, 12:30
@Tenshi
Ty naprawdę jesteś takim debilem? Czy Ty myślisz, że każdy kto nie jest z Wami musi od razu lizać dupę? Kilka osób z Avis znam od początku Morgany, od Was nikogo praktycznie nie znam.
Ej, a ja liże dupę dla qmpli nie z Polski, bo ich lubię i jestem ich sojusznikiem?
Bo wychodzi na to, że tak.*
*Lvl'e 20-60.
Co Vacek liczysz ze ci sciagna tego hunta ktorym tak sie chwaliles jak przylizesz dupe na forum?
Nie chce mi sie juz z niektorymi licytowac po prostu patrzcie co sie bedzie dzialo.
PDK:evul:
Co Vacek liczysz ze ci sciagna tego hunta ktorym tak sie chwaliles jak przylizesz dupe na forum?
Nie chce mi sie juz z niektorymi licytowac po prostu patrzcie co sie bedzie dzialo.
lol, to ja teraz lize komukolwiek dupe? :( Uwierz mi, ze mnie to jebie czy jakis jebany polaczek mnie hunci :)
HardClan
08-05-2007, 13:18
We will see ;)
Crealnex
08-05-2007, 13:44
Idź gnić w tej waszej Rakówce Stalowej czy w czymś!
Sklej wary bo kiedys cos zlego moze cie spotkac ;)
Skoro taki odwazny jestes to podpisz sie pod swoim postem kim jestes, bo anonimowe pisanie znaczy dla mnie tyle samo co twoja osoba, czyli w tym wypadku zero. Wiecej szacunku, pisalem ci to juz kiedys ;)
Crealnex
08-05-2007, 13:55
Sklej wary bo kiedys cos zlego moze cie spotkac ;)
Skoro taki odwazny jestes to podpisz sie pod swoim postem kim jestes, bo anonimowe pisanie znaczy dla mnie tyle samo co twoja osoba, czyli w tym wypadku zero. Wiecej szacunku, pisalem ci to juz kiedys ;)
Ja nie muszę udowadniać swojej wartości i tego kim jestem %)
Nie musisz udowadniać swojej wartości, bo inni i tak będą zazdrościć.
Pamietajcie ze to Successful bedzie ustalalo miejsce open battle chyba ze nie bedziecie nas atakowac po sneake atakach ;)
ExploSTW
08-05-2007, 14:57
@Cr cos tam
Jak mowisz ze cie nigdy nie dorwiemy bo nie znamy twojego nicku to kurwa gratuluje ! Samokompromitacja lol ;D
Wujo_Juzio
08-05-2007, 15:09
@Tenshi
Vacku wszechwiedzący, czy to była aluzja że ty jesteś lojalny? Dla kogo? Dla mamy? I weś skończ z tym tekstem "polaczek". Jak ci się w Polsce nie podoba to jedź do Hiszpanii tam wylizałeś już wszystkie zady więc pewnie dadzą Ci karton pod mostem żeby Ci na ten pusty łeb nie kapało.
A co do wojny
Tak czy siak Nizahe gówno obchodzą wszyscy Polacy (oprócz bardzo nielicznych bezszacunkowych wyjątków widocznych na zdjęciach, czasami :p) I to chyba proste, że jak przez całe istnienie Morgany wyganiał (P)olaków to jakby wygrał tą wojne wygoniłby następnych. Obecna wojna ma największe znaczenie i największe szanse dla Polskich graczy na przejęcie serwera! I zapewniam Cię że jeżeli przejmą to pierwsi dostaną zdrajcy, (tu ważne zdanie) którzy ubierając w ładne słowa zdradę i wkręcanie w pupsko, sprytnie uciekają od pomocy swoim!
P.S. Acha Vacku, po twoich postach widać, że jesteś zerem. Tylko tyle chciałem powiedzieć i sądze, że reszta forumowiczów dawno to stwierdziła,
P.S.2. (nie play station) Fureyka jak Fureyka, jej dojście można tłumaczyć miłością do Antonia, (chcociaż mogłaby pozostać neutralna), aczkolwiek Lookey, Nashgan i Forlond to zdradzieckie świnie i ka.żdy normalny Polak wie o tym, aczkolwiek (tak jak już mówiłem) wiele w historii takich zdrajców trupów (wczoraj było blisko prawda Look?) :D
Vacku wszechwiedzący, czy to była aluzja że ty jesteś lojalny? Dla kogo? Dla mamy? I weś skończ z tym tekstem "polaczek". Jak ci się w Polsce nie podoba to jedź do Hiszpanii tam wylizałeś już wszystkie zady więc pewnie dadzą Ci karton pod mostem żeby Ci na ten pusty łeb nie kapało.
Tutaj Cię rozczaruję. Od dłuższego czasu praktycznie nie mieszkam w Polsce ;) W Hiszpanii także nie. Jakiś czas temu musiałem niestety wrócić ze względów rodzinnych :)
P.S. Acha Vacku, po twoich postach widać, że jesteś zerem. Tylko tyle chciałem powiedzieć i sądze, że reszta forumowiczów dawno to stwierdziła
Po Twoich można stwierdzić to samo.
Czy wiadomo już kiedy będzie najbliższe ,,OPEN BATTLE" ? Prosze aby ktoś nakręcił filmik i wysłał go do YOUTUBE albo GOOGLE VIDEO. ;)
@Vacek
Haha ;) Tenshi... Naprawde jestes taki pojebany czy tylko tak sie zgrywasz? :)
Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.:baby:
btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH.
@Gustaw_konrad
Za to Ty jestes madafaka kozak i ownujesz Morgana dzieki kupionej postaci.
@ten~
Kozacz, kozacz a zobaczysz co Cię spotka
Co cię to k**wa obchodzi czy kupił postać. Z@L ci dupe ściska ze nie masz? Ty tez byś chętnie pokozaczyl ale nie masz czym. Sorry ty masz konto na forum forumowy Fighterze. ;]
@zaznos~
Tworzycie legendę? Jedna legedna z Zaznosem już jest..kazdy zna inną wersję..A legenda ludzi na bocie nam poytrzebna nie jest..raczej robicie z siebie pośmiewisko...
Jedną z wielu osób która robi z siebie pośmiewisko jesteś ty sam. Jeżeli masz coś do powiedzenia to proszę zapraszam zobaczymy jaki będziesz Kozq (Na SD trzeba sobie zasłużyć:evul:) Wiec już skończ pierd**ic swoje filozofie na tym forum tylko zajmij się wbijaniem upragnionego 20 lev (tylko uważaj na desercie żebyś nie stracił majątku) bo przez takich jak ty potem są afery w TV ze pobili matkę bo zostali zabici 8o.
IGNORE~
@HardClan
Bardzo ciekawe te Wasze filmiki...ciekawe tylko czemu żaden z nich nie działa ;>
Nom to musisz jeszcze dużo sie uczyć skoro nie umiesz włączyć filmu (poproś mamę)
@Crealnex
Ja nie muszę udowadniać swojej wartości i tego kim jestem %)
No nie musisz ponieważ jesteś tylko formowym fighterem. Ja już ci chyba mówiłem żebyś wypierd**ał na forum dla Rookggardu.:baby: (Myślę ze nawet FUREYKA się zemną zgodzi co do ciebie)
btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L
@Crealnex
No k**wa KOZAQ chodz na to 1vs1 ! a nie piszesz ze Zaznos nie umie czytać przecież powiedział ze z chęcią pójdzie sam. To ty przekręcasz all i do tego obrażasz Stalówke ty sie jej porostu boisz poskładali byśmy cie na combo HMM bo na SD trzeba sobie zasłużyć FIGHTERZE.
PS jak dobijesz 20lev to sie odezwij bo szkoda fraga.8o
@Vacek
Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.:baby:
1) Chodziło mi o 2. część jego posta: "Zreszta to przesuniecie parceli ivelliosowi w ankrahmun dp bylo zalosne, gratuluje. Lepiej zebys sie nie nawinal na jakas open battle bo bedzie nie ciekawie."
2) Nie podobała mi się Polska i dlatego wyjechałem.
3) Nie znam Fureyki akurat :/ Nie mówiłem także o Polakach z Avis. :P Na Morganie jest jeszcze grupa 3-4 Polaków, na których ZAWSZE mogę liczyć :) Gosh..
4) Wiele razy ryzykowałem utratą chara ratując kolegę :)
5) Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej...
Dlatego też pozwól, że będę się wypowiadał na te tematy, na które chcę i ile chcę :)
Crealnex
08-05-2007, 16:38
@Vacek
btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH.
@Gustaw_konrad
Co cię to k**wa obchodzi czy kupił postać. Z@L ci dupe ściska ze nie masz? Ty tez byś chętnie pokozaczyl ale nie masz czym. Sorry ty masz konto na forum forumowy Fighterze. ;]
Jedną z wielu osób która robi z siebie pośmiewisko jesteś ty sam. Jeżeli masz coś do powiedzenia to proszę zapraszam zobaczymy jaki będziesz Kozq (Na SD trzeba sobie zasłużyć:evul:) Wiec już skończ pierd**ic swoje filozofie na tym forum tylko zajmij się wbijaniem upragnionego 20 lev (tylko uważaj na desercie żebyś nie stracił majątku) bo przez takich jak ty potem są afery w TV ze pobili matkę bo zostali zabici 8o.
IGNORE~
@HardClan
Nom to musisz jeszcze dużo sie uczyć skoro nie umiesz włączyć filmu (poproś mamę)
@Crealnex
No nie musisz ponieważ jesteś tylko formowym fighterem. Ja już ci chyba mówiłem żebyś wypierd**ał na forum dla Rookggardu.:baby: (Myślę ze nawet FUREYKA się zemną zgodzi co do ciebie)
btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L
Nie wstydzę się.
W swoim czasie poznasz mój nick.
;]
@Fureyka
faktycznie fajna laska z Ciebie...tylko szkoda że ten hiszpan Ci zawrócił w głowie...bo zawsze jedno sd wiecej w Succ~ :p
@HardClan
Nie żebym komuś dupe lizał...Ale chciałbym zauważyć taki jeden mały fakt..
Każda wojna jak odbywała się na tym serwerz wygląda tak samo...wszyscy piszą jak to nizahe zaliczy gleba, jak to zniszczą go i jego gildie, jak to są wspaniali..A nizahe od poczatku server jest ciągle tam gdzie był...
Więc nie pier****** bo jak to kotś powiedział 'prawdziwe słowa muszę mieć pokrycie'
popieram w 100% ale fakt faktem szkoda...ze tak jest =/
No keal, plx :( Jaka jest różnica pomiędzy znajomymi jeszcze z początku Morgany a lizaniem dupy? Typowy Polaczek [czyt. Ty] nie zna takowej :) Btw, którego noob chara?
Typowy Polaczek? Czyli wstydzisz się swojej narodowości, tak? Żal.
Wujo_Juzio
08-05-2007, 17:55
Tak jak mówie Vacku, sprytnie uciekasz od paru tematów, i sram na to czy napiszesz mi czy jestem zerem czy nie, każdy widzi i wie że to (t)y nim jesteś. Zero szacunku dla (c)iebie asslickerze.
A co do patriotyzmu. Z tego, że jest się Polakiem trzeba być dumnym choćby przez wzgląd na historie, na to jak nas inne państwa dymały na przestrzeni lat. A to że Polacy mają swoje wady, które ty piszesz pod nazwą "typowy polaczek" to chyba naturalne. Tak jak np. niemcy są zatwardziali, tak my jesteśmy Cwaniaczkami, ale to tylko jedna z wad każde państwo ma wiele, aczkolwiek prawdziwy Polak to nie jest zdrajca.
Tak jak mówie Vacku, sprytnie uciekasz od paru tematów, i sram na to czy napiszesz mi czy jestem zerem czy nie, każdy widzi i wie że to (t)y nim jesteś. Zero szacunku dla (c)iebie asslickerze.
A co do patriotyzmu. Z tego, że jest się Polakiem trzeba być dumnym choćby przez wzgląd na historie, na to jak nas inne państwa dymały na przestrzeni lat. A to że Polacy mają swoje wady, które ty piszesz pod nazwą "typowy polaczek" to chyba naturalne. Tak jak np. niemcy są zatwardziali, tak my jesteśmy Cwaniaczkami, ale to tylko jedna z wad każde państwo ma wiele, aczkolwiek prawdziwy Polak to nie jest zdrajca.
<yawn>
@Jaz
Tak.
<yawn>
@Jaz
Tak.
To było pytanie retoryczne.. Widocznie tego nie uczą za granicą :s
To było pytanie retoryczne.. Widocznie tego nie uczą za granicą :s
Gadasz ;o!
Crealnex
08-05-2007, 21:17
Gadasz* ;o!
Hmmm
*Piszesz
Tibia to gra komputerowa, wiesz?
22:25 You see a dead human (Vol:10). You recognize Jofawag. He was killed by Victeron.
;)
22:25 You see a dead human (Vol:10). You recognize Jofawag. He was killed by Victeron.
;)
Ey, Avis czeka na open battle ;)
Tensz-in
09-05-2007, 00:26
@up
A my idziemy spac i chuj ci do tego mr. war mastah xddddddddddd
23:09 Nizahe Inferno [184]: WE OWNS WITHOUT FIGHT :( XD
//// Russel na Nizahe (Niz nie napisałby We owns... Nie zrobiłby takiego błędu :P No, chyba że nachlany 8o )
23:09 Nizahe Inferno [184]: WE OWNS WITHOUT FIGHT :( XD
//// Russel na Nizahe (Niz nie napisałby We owns... Nie zrobiłby takiego błędu :P No, chyba że nachlany 8o )
23:16 Nizahe Inferno [184]: MOVE ALL TO THE NORTH
Russel nie napisałby "to the north" :)
tylko ze my czekaliśmy na open tyle ile mieliśmy ochoty oni sie bali tak jak wczoraj . Dopiero jak my daliśmy loga to oni chcieli open zal ;p
tylko ze my czekaliśmy na open tyle ile mieliśmy ochoty oni sie bali tak jak wczoraj . Dopiero jak my daliśmy loga to oni chcieli open zal ;p
http://img409.imageshack.us/img409/3984/avisym6.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/8369/succsf2.jpg (http://imageshack.us)
Nie przyszli dlatego, że musieli zebrać ludzi ;) Mieliście o 1,6k hp silniejsze combo. Jeżeli tak bardzo chcecie open battle to umówcie się na konkretny dzień i godzinę ;)
Edit:
Screeny wzięte zaraz po śmierci Jofawaga.
maja słabsze kombo bo większość z nich to knighty :| a co do tego komba to mnie nie policzyles
maja słabsze kombo bo większość z nich to knighty :| a co do tego komba to mnie nie policzyles
Jeżeli się jeszcze nie zorientowałeś, to ta lista to lista ludzi, którzy byli online. Po zalogowaniu się jeszcze kilku osób z Avis ich combo było o wiele większe niż wtedy ;)
wali mnie kombo sam pokazales bylo ich 16 nas 14 czekalismy na open nie przyszli to nie wymiekaja
Caleth czego tak im sie podlizujesz :) Mówiłeś wcześniej ze jesteś lojalny wobec ludzi którzy grają od początku. Hymm nie wiem czy Fureyka gra od początku i Avis obsrało sie wiedza ze nawet all maja mniejsze combo niż Succ~ wiec nie chcą wychodzić, i szkoda tylko ze zauważasz jacy oni sa super i ze to oni caly czas czekaja na succ~ Z@L.
PS przyjdzie i czas na ciebie i na te twoje Dizt Coldy itp.
btw. Ty nie jestes lojalny, ty sie po prostu boisz:baby:
@up
A i jeszcze jedno Nizahem gra Russel ;]
:evul: War Statistics: Avis [1] vs Successful [1]:evul:
# Avis top fraggers:
1)Fureyka - 1
- Lookeyy - 1
3)
# Successful top fraggers:
1)Victeron - 1
2)
3)
# Overall top fraggers:
1)Victeron - 1
-Fureyka - 1
-Lookeyy - 1
2)
3)
Avis level statistics:
Russel Inferno 125(0)
Dany Darko 150(0)
Fureyka 130(0)
Nizahe Inferno 184(0)
Rogue Inferno 130(0)
Ahazin 128(+0)
Dark Dasol 104(0)
Dorlik 120(0)
Forlond 120(0)
Isopeth 114(0)
Jessie Drestas 109(+2) 111
Keri Inferno 80(+1) 81
Lookeyy 133(+1) 134
Lunatika 118(0)
Magnus Grimm 100(+1) 101
Mortana 113(0)
Raldric Darko 105(0)
Rogstah Fearless 121(0)
Saweh on Morgana 111(0)
Shopithia 150(0)
Siar 123(0)
Snurvlan 116(0)
Thanzul 107(0)
Trius'saviola 137(+1) 138
Trixtara 141(-1) 140
Xavrass 109(0)
Sliccery 151(0)
Nashgan 107(+1) 108
Halunke 101(0)
Jofawag 114(-1) 113
Successful level statistics:
Volltio 141(-1) 140
Cria Andan 147(0)
Elven Jaris 144(0)
Victeron 161(+1) 162
Zab'ster 125(0)
Anandumim 145(0)
Banano'heck 105(+1) 106
Benisato 63(0)
Cinek Niszczyciel 117(0)
Darth Torax 128(0)
Felgasor 130(0)
Getur Division 107(0)
Ivellios the Hero 77(0)
Minusia 70(0)
Nirek Devilek 77(0)
Shaikon 79(0)
Svitek Niszczyciel 97(0)
Tenshinkhan 97(0)
Thorgx 145(0)
Tsunamin 93(0)
Wichura of morgana 68(0)
Uber Laps 86(0)
Frags made by the guild Avis:
Volltio
May 07 2007, 11:39:49 CEST Killed at Level 141 by Lookeyy and by Fureyka
Frags made by the guild Successful:
Jofawag
May 08 2007, 22:25:18 CEST Killed at Level 114 by Victeron
@Hacki sie nie licza -.- CALETH PAJACU.8o
btw. Odswiez to na tibia.com
Vacek teraz to przebiles po prostu wszystko jestes zwyklym zerem majac w dupie swoja narodowosc i kraj zero szacunku dla takiego scierwa, my takich tu tez nie chcemy.
A co do postu ktoregosc frajera ktory obrazil RKS&ZKS to moge ci tylko pogratulowac odwagi Internet Rox n@pinaj sie dalej sprzed monitora albo daj nick to ci udowodnie nasza wyzszosc.
Caleth czego tak im sie podlizujesz :) Mówiłeś wcześniej ze jesteś lojalny wobec ludzi którzy grają od początku. Hymm nie wiem czy Fureyka gra od początku i Avis obsrało sie wiedza ze nawet all maja mniejsze combo niż Succ~ wiec nie chcą wychodzić, i szkoda tylko ze zauważasz jacy oni sa super i ze to oni caly czas czekaja na succ~ Z@L.
Ile razy oni byli gotowi to Succ się wylogowuje x) Jestem lojalny wobec tych, których znam od początku Morgany i którzy są lojalni wobec mnie, tak trudno to zrozumieć? Powtórzę to po raz setny, Fureyki nawet nie znam, nie wiem dlaczego ją cały czas w to mieszacie lol.
Ile razy oni byli gotowi to Succ się wylogowuje x) Jestem lojalny wobec tych, których znam od początku Morgany i którzy są lojalni wobec mnie, tak trudno to zrozumieć? Powtórzę to po raz setny, Fureyki nawet nie znam, nie wiem dlaczego ją cały czas w to mieszacie lol.
tak se mów kochaniutki :baby: jak wytłumaczysz avis z poniedziałkowego speniania kiedy to oni mili prazwie cala guildie i na pustynie nie przyszli ?
tak se mów kochaniutki :baby: jak wytłumaczysz avis z poniedziałkowego speniania kiedy to oni mili prazwie cala guildie i na pustynie nie przyszli ?
Tym, że czekali na Edron :) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Tak samo ja mogę powiedzieć, że wy 'spenialiście' i nie przyszliście na Edron, eh?
Bo po cholere Successful ma isc lac sie na Edron w trapach jak ma 2 (!) knightow w gildii na (stosunkowo) niskich lvlach... Watpie zeby kiedykolwiek zgodzili sie na takie warunki Avis, wiec bedzie zabawa w sneak attacki. Jesli Avis uwaza sie za tak potezna gildie i twierzi, ze Succ nie ma szans niech przyjmie ich warunki i pokaze co potrafi.
Majsterek
09-05-2007, 12:34
Bo po cholere Successful ma isc lac sie na Edron w trapach jak ma 2 (!) knightow w gildii na (stosunkowo) niskich lvlach... Watpie zeby kiedykolwiek zgodzili sie na takie warunki Avis, wiec bedzie zabawa w sneak attacki.
Successful ma 5 knightów i nie na tak niskich lvlach. Tylko Svitek ma 100-. Fakt że m.in Anan~ i Felgasor to postacie z Alledrogo i ownerzy nimi grający nie należą do elity ale nie ma to znaczenia, liczy się że są.
@down
Dokładnie :)
Successful ma 5 knightów i nie na tak niskich lvlach. Tylko Svitek ma 100-. Fakt że m.in Anan~ i Felgasor to postacie z Alledrogo i ownerzy nimi grający nie należą do elity ale nie ma to znaczenia, liczy się że są.
+ club, vohyt ;p
Niedawno byl tylko Banan i Svitek ^^' i tylko oni byli online podczas przygotowac do walki przedwczoraj. Anan ma bana, Felgasora nie bede komentowal ;)
Powiem jeszcze raz... to moja gildia bedzie wybierala miejsce open battle ;)
I niebedzie to napewno edron. :) Mowcie ze sie boimy, ogolnie mowcie co chcecie xd
Majsterek
09-05-2007, 16:13
Wytłumacz mi w jaki sposób Felgasorem gra stary owner? Starego ownera znałem dobrze w grze. Jak kończył grać, odkupiłem od niego eq. Widziałem aukcję z tą postacią zakończoną pozytywnie. Po tym zaś rozmawiałem w grze z osobą która kupiła tego hara i na samym wstępie przedstawiła się jako 2 owner. Od tamtej pory kontaktów nieutrzymujemy. Więc masz jeszcze jakieś za... że to ciągle jeden owner?? A może znowu odkupił hara i gra dalej?? Wiedział bym coś o tym. :p pozdro
POLSKA DLA POLAKÓW FaszystoX( .
RASISTA!!1!111!!!1ONEONEONE!11
RASISTA!!1!111!!!1ONEONEONE!11
Żaden rasista! TO ty sie nie przyznajesz do POLSKI Wiec za przeproszeniem nie wypowiadaj na tym forum. (POLSKA DLA POLAKÓW - metafora) O ile tam uczą o takim czymś Z@L MOCZORYJU.:baby: 8o :baby:
Wytłumacz mi w jaki sposób Felgasorem gra stary owner? Starego ownera znałem dobrze w grze. Jak kończył grać, odkupiłem od niego eq. Widziałem aukcję z tą postacią zakończoną pozytywnie. Po tym zaś rozmawiałem w grze z osobą która kupiła tego hara i na samym wstępie przedstawiła się jako 2 owner. Od tamtej pory kontaktów nieutrzymujemy. Więc masz jeszcze jakieś za... że to ciągle jeden owner?? A może znowu odkupił hara i gra dalej?? Wiedział bym coś o tym. :p pozdro
Nom skoro taki z ciebie gracz to powinieneś wiedziec nie bede wiecej nic mowil na forum bo wy jestescie wszystko wiedzacy Fighterzy.8o
Crealnex
09-05-2007, 16:55
:evul: War Statistics: Avis [1] vs Successful [1]:evul:
# Avis top fraggers:
1)Fureyka - 1
- Lookeyy - 1
3)
# Successful top fraggers:
1)Victeron - 1
2)
3)
# Overall top fraggers:
1)Victeron - 1
-Fureyka - 1
-Lookeyy - 1
2)
3)
Avis level statistics:
Russel Inferno 125(0)
Dany Darko 150(0)
Fureyka 130(0)
Nizahe Inferno 184(0)
Rogue Inferno 130(0)
Ahazin 128(+0)
Dark Dasol 104(0)
Dorlik 120(0)
Forlond 120(0)
Isopeth 114(0)
Jessie Drestas 109(+2) 111
Keri Inferno 80(+1) 81
Lookeyy 133(+1) 134
Lunatika 118(0)
Magnus Grimm 100(+1) 101
Mortana 113(0)
Raldric Darko 105(0)
Rogstah Fearless 121(0)
Saweh on Morgana 111(0)
Shopithia 150(0)
Siar 123(0)
Snurvlan 116(0)
Thanzul 107(0)
Trius'saviola 137(+1) 138
Trixtara 141(-1) 140
Xavrass 109(0)
Sliccery 151(0)
Nashgan 107(+1) 108
Halunke 101(0)
Jofawag 114(-1) 113
Successful level statistics:
Volltio 141(-1) 140
Cria Andan 147(0)
Elven Jaris 144(0)
Victeron 161(+1) 162
Zab'ster 125(0)
Anandumim 145(0)
Banano'heck 105(+1) 106
Benisato 63(0)
Cinek Niszczyciel 117(0)
Darth Torax 128(0)
Felgasor 130(0)
Getur Division 107(0)
Ivellios the Hero 77(0)
Minusia 70(0)
Nirek Devilek 77(0)
Shaikon 79(0)
Svitek Niszczyciel 97(0)
Tenshinkhan 97(0)
Thorgx 145(0)
Tsunamin 93(0)
Wichura of morgana 68(0)
Uber Laps 86(0)
Frags made by the guild Avis:
Volltio
May 07 2007, 11:39:49 CEST Killed at Level 141 by Lookeyy and by Fureyka
Frags made by the guild Successful:
Jofawag
May 08 2007, 22:25:18 CEST Killed at Level 114 by Victeron
@Hacki sie nie licza -.- CALETH PAJACU.8o
btw. Odswiez to na tibia.com
Zrobiłem od tego temat, pajacu -.-
Zrobiłem od tego temat, pajacu -.-
Powiesz o co ci chodzi? CZY TYLKO probujesz byc FAJNY. PRAWDA W OCZY KOLE :>:baby:
Crealnex
09-05-2007, 17:19
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA !!! TY LEPIEJ *****SZONIE POCZYTAJ CO ON PISAL WCZESNIEJ -.- A NIE WYJ****ES MI Z TAKIM POSTEM JA NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU ZEBY WYJEZDZALI ZA GRANICE ALE JAK KTOS SIE NIE PRZYZNAJE DO POLSKI TO JUZ Z@L I NIKT MU NIE KAZDE LIZADC DUPY DO ZADNYCH POLAKOW ! TYLKO PRZEZ TAKICH JAK ON POLACY NIE MOGA WYGRAC WOJNY BO CHODZI I KURWA PRZESZKADZA PIERDOLA .
A TY PODAJ SWOJ NICK KOZACZKU TO ZOBACZYMY HILEVELU JAKI BEDZIESZ MOCNY>.>8o
Żałosny dzieciak, który uważa Tibię za swoje drugie życie.
@UP
Tak, to, że nie mam dobrego lvl w grze i w ogóle słabo w nią gram, czyni mnie lamusem w rl!
Aaaa!
:<
Twoja gildia sie nawet nie liczy wiec cichutko x]
Nom to po co takie cos piszesz? skoro jego gildia sie nie liczy :>:baby:
btw. Wy wszyscy andajecie sie tylko komentowac FIGHTERZY. Powiedcie dlaczego Niz~ boi sie wyjsc z pz jak Succ~ jest tylko dopiero wychodzi jak oni wyloguja -.- z@L noobs:baby:
Wyzywanie się nawzajem wam pomaga, dowartościowuje? Bo moim zdaniem to jest naprawdę żałosne i kompromitujące. Nie kwestionujcie polskości Vacka, każdy ma prawo do wyborów, on wybrał i to jest jego prywatny biznes.
Zgodzę się z nim że zachowujecie się idiotycznie jeśli chodzi o ten złudny patriotyzm, ale moglibyście nie wyzywać go od razu. Aczkolwiek zgodzę się z wami jeśli chodzi o to, że tak szydził mówiąc Polaczki, bo pojechał po całośći..A to uraża dumę każdego polaka, ale nie w tym sęk. Dajce po prostu spokój z tym, bo jak widzę te wulgaryzmy to nie chcę mi się tego czytać, a chciałbym..
Teraz poleci od was saldo wrzut, ale mnie to nie obchodzi. ;)
Crealnex
09-05-2007, 17:29
Nom to po co takie cos piszesz? skoro jego gildia sie nie liczy :>:baby:
btw. Wy wszyscy andajecie sie tylko komentowac FIGHTERZY. Powiedcie dlaczego Niz~ boi sie wyjsc z pz jak Succ~ jest tylko dopiero wychodzi jak oni wyloguja -.- z@L noobs:baby:
Hmm.
To nie Nizahe gra ;/
A gdyby Nizahe grał, to by było dla nas, POLACZKÓW nieciekawie.
Btw.
Mieszkam w Polsce ;)
@ Co-mbo
Dla niektorych ludzi najwiekszymi trzema wartosciami są: Bóg, Honor i Ojczyzna. Twoimi wartosciami są: Tiba, Tibia i Tibia. Sprzedalbys rodzine za postac w tibi jakbys mogl :S
To na jaką CHOLERĘ VACEK obraża Polaków...jak ma pisać takie bzdury typu,,typowy polaczek" czy jak tam to niech lepiej zatrzyma to dla siebie X( . Swoją drogą juz wiem dlaczego MATEUSZ DRAGON WIELKI zmienił forum na TIBIA.BR ...przez takich właśnie buraków co obrażają wsystkich a na samych siebie nie patrzą...myslicie że nikt nie ma wad...zastanówcie sie nad tym co piszecie. Co do wojny, jeśli AVIS uważa się za takich kozaków to czemu nie przystaną na warunki SUCCESSFUL ?! Bo dygają się że dostaną już na pierwszym OPEN BATTLE, z kolei to wywoła panike w gildi i nie wykluczone że strach B)
Crealnex
09-05-2007, 17:34
To na jaką CHOLERĘ VACEK obraża Polaków...jak ma pisać takie bzdury typu,,typowy polaczek" czy jak tam to niech lepiej zatrzyma to dla siebie X( . Swoją drogą juz wiem dlaczego MATEUSZ DRAGON WIELKI zmienił forum na TIBIA.BR ...przez takich właśnie buraków co obrażają wsystkich a na samych siebie nie patrzą...myslicie że nikt nie ma wad...zastanówcie sie nad tym co piszecie. Co do wojny, jeśli AVIS uważa się za takich kozaków to czemu nie przystaną na warunki SUCCESSFUL ?! Bo dygają się że dostaną już na pierwszym OPEN BATTLE, z kolei to wywoła panike w gildi i nie wykluczone że strach B)
Bo nas trzeba obrażać.
Taki żałosny naród.
Cóż zrobisz?
Swoją drogą juz wiem dlaczego MATEUSZ DRAGON WIELKI zmienił forum na TIBIA.BR ...przez takich właśnie buraków co obrażają wsystkich a na samych siebie nie patrzą...
zmienil bo Tibia.br sponsoruje mu pacca.... tak jak kiedys Eternalowi gdy byl najwyzszym lvlem w tibi....
Wyzywanie się nawzajem wam pomaga, dowartościowuje? Bo moim zdaniem to jest naprawdę żałosne i kompromitujące. Nie kwestionujcie polskości Vacka, każdy ma prawo do wyborów, on wybrał i to jest jego prywatny biznes.
Zgodzę się z nim że zachowujecie się idiotycznie jeśli chodzi o ten złudny patriotyzm, ale moglibyście nie wyzywać go od razu. Aczkolwiek zgodzę się z wami jeśli chodzi o to, że tak szydził mówiąc Polaczki, bo pojechał po całośći..A to uraża dumę każdego polaka, ale nie w tym sęk. Dajce po prostu spokój z tym, bo jak widzę te wulgaryzmy to nie chcę mi się tego czytać, a chciałbym..
Teraz poleci od was saldo wrzut, ale mnie to nie obchodzi. ;)
B) GRATZ LAVIO POPIERAM TO W 100% tylko powiedz mi jak tu nie pojechac po takich noobkach co sie wypowiadaja na forum o czyms o czym wogule nie maja pojecia. Ja rozumiem ze na rooku nie ma pvp ale wystarczy wbic ten 8lev i mozna wejsc na maina. LAVIO bardzo ladnie to ujołes;)
@up
Żałosny dzieciak, który uważa Tibię za swoje drugie życie.
Tak, to, że nie mam dobrego lvl w grze i w ogóle słabo w nią gram, czyni mnie lamusem w rl!
Aaaa!
:<
Żałosny to jestes tlyko ty udajesz kozaczka za tym monitorkiem Jezeli nie potrafisz grac w tibie to po co sie tu wypowiadasz... I moim Drugim życiem nie jest Tibia ciebie porostu boli to ze jesteśmy dobrzy i z@l IGNORED~
btw. Po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic ze jestes lamusem sorry ZYCIE;( Lepiej zakoncz grac w te gre bo niechce uslyszec o tobie w FAKTACH jak pobiles Rodziców przez gre;(
PS Ile razy bede musiał powtarzać ze jest takie forum dla
Rookgaardzistów.:baby:
Z@L Z@L
A co do Vacka to juz nie bede pisał o tym jego "Polaczkowaniu" bo przyjdzie taki czas ze zapisze tu jego fraga.
@Warda
@ Co-mbo
Dla niektorych ludzi najwiekszymi trzema wartosciami są: Bóg, Honor i Ojczyzna. Twoimi wartosciami są: Tiba, Tibia i Tibia. Sprzedalbys rodzine za postac w tibi jakbys mogl :S
To się nazywa GRACZ :) Ja nie musze sprzedawac rodzicow zeby miec dobra postac w tibi ja na tibi tylko sie bawie w pk a takie noobki jak ty pisza tylko "help". I JUZ NIE BEDE SIE WYPOWIADAL NA WASZE TEMATY BO JSTESCIE ŻAŁOŚNI nie potraficie zrobic postaci i BOLI WAS TO ;] IGNORED~
Crealnex
09-05-2007, 17:41
B) GRATZ LAVIO POPIERAM TO W 100% tylko powiedz mi jak tu nie pojechac po takich noobkach co sie wypowiadaja na forum o czyms o czym wogule nie maja pojecia. Ja rozumiem ze na rooku nie ma pvp ale wystarczy wbic ten 8lev i mozna wejsc na maina. LAVIO bardzo ladnie to ujołes;)
@up
Żałosny to jestes tlyko ty udajesz kozaczka za tym monitorkiem Jezeli nie potrafisz grac w tibie to po co sie tu wypowiadasz... I moim Drugim życiem nie jest Tibia ciebie porostu boli to ze jesteśmy dobrzy i z@l i Ignore dla ciebie.
btw. Po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic ze jestes lamusem sorry ZYCIE;( Lepiej zakoncz grac w te gre bo niechce uslyszec o tobie w FAKTACH jak pobiles Rodziców przez gre;(
PS Ile razy bede musiał powtarzać ze jest takie forum dla
Rookgaardzistów.:baby:
Z@L Z@L
A co do Vicka to juz nie bede pisał o tym jego "Polaczkowaniu" bo przyjdzie taki czas ze zapisze tu jego fraga.
@Warda
To się nazywa GRACZ :)
Ehhh!
Tylko na tyle Cię stać?
"Ż@L Ż@L Ż@L!"
Tak btw.
Wole zgrywać kozaczka na rl ;]
P.S
Ja nie jestem uzależniony od tej gry, i nie podniecam się jak zabije kogoś tak jak Ty.
A rodzice mogą mi naskoczyć, bo mieszkam w internacie ;]
Trochę płacą, ale ja mam luz-blus!
Raditz Saiya-jin
09-05-2007, 17:42
Jofawag jak padl nie byl w Avis, wiec to zaden frag...
Bo nas trzeba obrażać.
Taki żałosny naród.
Cóż zrobisz?
Nie zgodze się z tym co napisałeś. To jest wynikiem kilku żałosnych niedowartościowanych bachorów które miały złe dzieciństwo a teraz chcą zabłyszczeć i pokazać że są kimś(kozak). Dam na to przykład...jeśli pojedzie do FRANCJI Polak...upije się w parku (ogólnie w miejscu publicznym) to Ci Francuzi będą uważać właśnie przez tego CHLORA Polaków za pijaków. Chcem pokazać że nie wszyscy są tacy...chyba mnie zrozumiałeś :]
osoby pomagające w wojnie uznawane są za fraga
zmienil bo Tibia.br sponsoruje mu pacca.... tak jak kiedys Eternalowi gdy byl najwyzszym lvlem w tibi....
A to przepraszam za pomyłke...ja co innego słyszałem :) ... to jest wprowadzenie klienta w błąd ;)
Hmm.
To nie Nizahe gra ;/
A gdyby Nizahe grał, to by było dla nas, POLACZKÓW nieciekawie.
Btw.
Mieszkam w Polsce ;)
O jaki sie znawca. Nieciekawie by było dla polczakow heheh nie boj sie na rookgaard nie przyjdzie no chyba ze HAcked.
btw. Zeby juz nie było takich postów pouczajacych NIZAHEM GRA RUSSEL.:baby:
Tibia to tylko gra a piksele i pier***enie na forum nie mają nic wspólnego z patriotyzmem. Władza nad serwerem nie jest warta tylu obraz i pesudo-patriotycznych wypocin... Caleth idzie za tymi, których zna. Liczyliście, że porzuci "przyjaciół" dla swoich rodaków, bo prawdziwy patriota chce żeby to polacy rządzili w Tibii! Debilizm... Przyjmijcie do wiadomości że to jest TYLKO gra.
Co do określeń w stylu "typowy polaczek" to w zupełnie zgadzam się z tym co napisał Lavio.
A co do ciebie Crealcośtam, to najlepiej stul pysk a dokładniej odłącz klawiature. Jak przeczytałem "bo nas trzeba obrażać" to złapałem się za łeb. Polacy mają swoje wady ale nie wyskakuj z takimi tekstami. Zamiast obrażać nas i siebie, lepiej zachowuj się tak jakbyś chciał żeby każdy Polak się zachowywał i dawaj sobą przykład, że stereotypy o Polakach nie dotyczą wszystkich. Lepsze to od żałośnego "nas trzeba obrażać".
Ehh... A dla mnie większość tych cool wannabe zostanie typowymi polaczkami :)
Bo nas trzeba obrażać.
Taki żałosny naród.
Cóż zrobisz?
Załosny to jesteś ty... lepiej wyjdź z tego forum ;]
Starzy cie pewnie bluzgają ,więc uwazasz ze to jest normalne... :)
@Co-mbo
Dziękuję za poparcie..
@reszta
Możecie tyle nie przeklinać, bo to nie wnosi nic nowego, a wręcz przeciwnie.. bo to powoduje że forum wygląda jak spirala, która dąży ku dołowi czyli spodleniu.. A forum ma być dawcą informacji z danego świata, a nie dawcą nowych przezwisk, wulgaryzmów itp.
Onionhawk
09-05-2007, 19:08
"Liczyliście, że porzuci "przyjaciół" dla swoich rodaków, bo prawdziwy patriota chce żeby to polacy rządzili w Tibii! Debilizm..."
100% popieram
@up
To co wypisales pod "reszta" ksztaltuje nasz w oczach innych.
i nie myslcie sobie ze jak napiszesz po polsku to inni nie dowiedza sie co napisales... to i tak wyjdzie na jaw, i te glupoty sa brane pod uwage, gdy ktos ocenia polakow, i jak takie osoby wyzywaja same siebie i nie traktuja sie powaznie, cala tibie traktuja jak glowne zycie a nie gre to potem jestesmy wyzywani od "polaks" -.-
Quini
Crealnex
09-05-2007, 19:46
Załosny to jesteś ty... lepiej wyjdź z tego forum ;]
Starzy cie pewnie bluzgają ,więc uwazasz ze to jest normalne... :)
Oj nie bluzgają ;]
I mówię co myślę, tak jak powiedział tam ktoś kilka postów up~.
Pojedzie polaczek, zarobi, nachla się, i taką mamy opinię.
Więc Ty Spai, wielki 35+, który wszystko wiesz najlepiej, przymknij się ;-)
@UP
Nic dodać, nic ująć.
@Lavio
Ale przekleństwa są częścią języka polskiego...
Oj nie bluzgają ;]
Więc Ty Spai, wielki 35+, który wszystko wiesz najlepiej, przymknij się ;-)
@UP
Nic dodać, nic ująć.
@Lavio
Weś sie stul pajacu czego tak ukrywasz ten swoj nick. Boisz sie hhahahahahah;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Nie kaz nikomu sie przymknac tylko sam sie przymknij MOCZORYJU.
BTW. Mnie stac na Z@L DLA CIEBIE -.-8o
Oj nie bluzgają ;]
Heh, to fakt że tak bywa i to dosyć często... Ale ty też jesteś Polakiem i narzekanie na "reszte" nie sprawia że przestajesz nim być. :) No i jako naród mamy też swoje dobre strony. Takie zachowania są głęboko zakorzenione w psychice Polaków, imho najlepszy sposób na zwalczenie tego to świadczenie samemu za siebie i nie przejmowanie się resztą. Jeżeli nie możesz wpłynąć na innych słowami, przekonaj ich czynami. Sam bądź w porządku i nie dbaj o "reszte".
P.s. Sorry że tak na Ciebie najechałem w poprzednim poście ale zdenerwowało mnie to co napisałeś.
Oj nie bluzgają ;]
@Lavio
Nie musza byc uzywane co 2 slowo... Chyba...
Hmmmm ... może skończymy już pisać o PATRIOTYZMIE. Koniec obzywania się i pisania obraźliwych postów o narodach ITP ... zacznijcie pisać ciekawe wydarzenie i ciekawostki z MORGANY. Dziękuje.... :]
Hmmmm ... może skończymy już pisać o PATRIOTYZMIE. Koniec obzywania się i pisania obraźliwych postów o narodach ITP ... zacznijcie pisać ciekawe wydarzenie i ciekawostki z MORGANY. Dziękuje.... :]
Szkoda tylko ze najwiekszy pajac na tym forum (czyt. Crealnex) , jest z nami tutaj na forum :( i co najgorsze , wypowiada się. :/
@Crealnex
Nie gram w tibie więc nie wbije 35 lvl'a , btw. Napisz jak zrobisz awans z 20 na 21... :). Ja rzadko coś piszę , a ty bluzgasz innych ... zyskując rzesze " fanów ". btw. Ja o patryotyźmie nic nie gadam więc nie wiem o co ci chodzi.
@Do ludzi uczestniczących w wojnie.
Jezeli bylisbyscie tak laskawi , jak bedzie openbattle zróbcie filmik i wzućcie go na tibiacams- było by super ;P
tak ja też bym plicksował o filmik z jakiegokolwiek battle :P
HardClan
09-05-2007, 22:07
No to zaczynamy ;)
@Większość
Tylko takie przypomnienie, że Tibia to gra.
@Narodowść
Mogę trzymać z br, swe albo z kimkolwiek będe chciał bo oni potrafią 'mnie szanować'. Jeśli tak jest to okej.
@Avis vs Succ~
Każdy chce walczyć na SWOICH warunakch...musicie to brać pod uwagę.
Każdy ma swój plan i swoje techniki i nikt mu tego nie zabroni ;)
@Nirek
Ludzi w wojnie pomagających...zaliczmy jako War Related Frag
@Zaznos team
Jeśli chcesz 1vs1 na Tibi to z chęcią go przyjm,nę, bo zasłużyć na sd od combo bot to naprawdę 0 <zero>. Gra się for fun. DLa Ciebie zabijanie to fun dla mnie również, ale każda zabawa ma w sobie coś pięknego...
Czyli...
Można się dobrze bawić bez alkoholu? Tak.
Można grać w Tibie bez botów? Tak. I to naprawdę jest fun ;)
Reasumując ostanich 40 (no może 60 postów)- nie licze wyzwisk i itp. itd. ofc
Nizahem gra Russel ale to już chyba wiedzą wszyscy, a przynajmniej Ci co czytaja forum na tibia.com
Jofag nie należał do Avis nim padł - mi to zwisa czy się liczy czy nie ważne że padł :p
Moim zdaniem jako frag nie powinien sie zaliczać ten hacknięty char z Succ~ jego nicku nie pamiętam już:p Jako dowód niedowiarkom moge powiedzieć tyle że nie znam osoby ktora dala by sobie 5 razy zabić postać i to na tym lvlu
@up
też mam nadzieje że będzie filmik z OB, ale kręcony przez uczestnika wojny a nie jakiegoś noobchara
@ Avis vs. Succ~
Obie gildie zgrywają kozaków, a wlaściwie niektórzy jej członkowie, ale chyba bardziej by sprowokować przeciwnika a niżeli naprawdę kozaczyć ale oczywiście moge się mylić:) . Nie dziwie sie też obu gildiom że nie chcą walczyć na terenie gdzie przeciwnik ma przewagę.
@ Polacy vs. Polacy
To jest gra i sluzy rozrywce oraz ma na celu jednoczyć ludzi z rożnych krajów, anie potęgować rasizm i homofobie. Każdy ma prawo wyboru i propagowania własnych poglądów, ale z wyjątkiem takich które obrażają odczucia innych:p
@Avis
Chcialbym aby na tym forum wypowiadalo się więcej Polaków(Polek) z Tej gildii, jeżeli to robią niech się ujawnią bo chcialbym znac opinie obu stron tego konfliktu :)
omg ależ ja to mądrze napisalem :p
@up
Pomysł :] podpisuję się pod tym
@up do wszystkich z podniesionym ciśnieniem:
Dajcie na luz chociaż przez jakiś czas. Szkoda spamować obelgami itp. jak trwa wojna.
Więcej szczegółów od wtajemniczonych, a najlepiej od biorących czynny udział w konflikcie obu gildii. Gram na Morganie i zależy mi na informacjach jasnych i obrazowych. Z góry thx;)
Widze, ze zmierza to w nieodpowiednia strone. Temat dot. ''polaczkowania'' i patriotyzmu skonczony, teraz zajmijcie sie innymi watkami tejze wojny ;)
@up
No w końcu jakaś reakcja i od razu popieram.
orshaball ??? jaka szkoda ze nikt nie zabije ;/
@up
Orsh~ jest?
@Avis
Chcialbym aby na tym forum wypowiadalo się więcej Polaków(Polek) z Tej gildii, jeżeli to robią niech się ujawnią bo chcialbym znac opinie obu stron tego konfliktu :)
Tylko ja mam tu konto i chcialam wam pisac opinie Avis, jednak sie nie da bo po kazdym moim poscie pelno waszych z bluzgami (patrz posty nizej?), wiec to nie ma sensu.
Jesli wam zalezy na filmikach to moge wrzucic te z fragami Avis.
@up tak jest orshaball
pokaz jak zab'ster pada
Tylko ja mam tu konto i chcialam wam pisac opinie Avis, jednak sie nie da bo po kazdym moim poscie pelno waszych z bluzgami (patrz posty nizej?), wiec to nie ma sensu.
Olej ich poprostu :p
nie udana próba bloknięcia orsha przez jessi dla dasola hardcore team we 2 :) May 10 2007, 10:22:10 CEST Died at Level 111 by Orshabaal
Tsunamin
10-05-2007, 13:17
@up
Orsh~ jest?
Nie rozpedzaj sie za mocno. Na razie mozesz wrzucic filmiki z FRAGIEM Avis :p.
Wujo_Juzio
10-05-2007, 15:04
@up
Orsh~ jest?
Tylko droga Moniko jeste pewien problem. W Twoim ostatnim poście pisałaś o tym, że czekaliście na Suc~ na Edron i wielkie sapy miałaś czego nie przyszli. Następnie jak oni czekali na Ankra to jak dali loga to wy tam wpadliście.
Wielkie z was kozaki ale tylko wtedy jak Succesfull offline.
Buzi Monisiu :*
@Wujo_Juzio
Taka sama droga. Oni mogli przyjsc i my. Nie lubimy Ank~, pewniej czulismy sie na Edron dlatego tam na nich czekalismy. Pozniej stwierdzilismy, ze czemu nie Ank, wiec tam poszlismy. Jednak pare z nich dalo juz loga i nie zalogowali sie spowrotem.
@Tsunamin
Chodziło mi o Zabstera (rozpoczecie war) i Volltia. Dlatego uzylam liczby mnogiej ;]
Obiecane filmy:
Zabster - poczatek war (cos zaczyna sie dziac od 24 min, wiec sobie przewincie).
http://rapidshare.com/files/30540177/morganawarstart.rec
Volltio
http://rapidshare.com/files/30540282/xdxd.rec
@Orsh~
http://rs131cg.rapidshare.com/files/30527778/3403115/orsha.JPG
Oho, loguje się na chwile na morganie i co widzę??
Victeron
May 10 2007, 15:20:47 CEST Killed at Level 162 by Isopeth
Tsunamin
May 10 2007, 15:13:23 CEST Killed at Level 93 by Dany Darko
Aha, ludzie z Avis są w ank, czyli pewnie tam była akcja.
@Fureyka
A z akcji w ktorej pada victeron tez masz moze jakis filmik?:)
Gz fragow
Oho, loguje się na chwile na morganie i co widzę??
Victeron
May 10 2007, 15:20:47 CEST Killed at Level 162 by Isopeth
Tsunamin
May 10 2007, 15:13:23 CEST Killed at Level 93 by Dany Darko
Aha, ludzie z Avis są w ank, czyli pewnie tam była akcja.
Vic padł w demonie, Tsunamin padł jak sobie biegał :D
Vic padł w demonie, Tsunamin padł jak sobie biegał :D
Poważnie? Aff a ja myslalem ze w Rotwormie :/
Linki to filmow poprawione, powinno dzialac ;D
Co do miejsca gdzie dzisiaj padli to tak jak Vacek powiedzial.
Vic na demonie a Tsunamin kolo Carlin.
@Torpedo.
Filmiku chyba nie ma, szybka akcja. Jak sie znajdzie dam wam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.