Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
@Soul
po czesci bylo to do ciebie, moze i cie zle zrozumialam wiec sorry a jesli nie to <still love ya :D ;*> jestem pewna ze masz powod i pogadamy jak sie logne.
gawroonn
11-10-2006, 21:46
(...) ale wierzę, że cała rzesza tych, którzy są neutrealni, zrozumieją w końcu, że jeśli nie wezmą się w garść i nie opowiedzą się po stronie Huri~, (..)
Soul~
mowisz co maja robic inni a sam jestes neutral
Kafffffar
11-10-2006, 22:06
Tak czytam i czytam...
Tylko kilku z was ma jakies pojecie co sie naprawde dzieje...
Vandoz oczywiscie jest nobem ktory nic nie wie a mysli ze wie... ma max 13 lat
Sepi aż mi cie szkoda ...
Co do wojny... Huri~ samo sobie napewno nieporadzi i mam nadzieje ze uzyska pomoc ze strony ASHOK i w ich slady pujda inni polacy ...
mysle ze jesli wszyscy polacy by sie zjednoczyli dalo by rade .
Oczywiste wiekszosc ludzi bedzie sie bala pomoc ...
osobiscie nie wiem czego tu sie bac skoro to tylko gra .Huri~ walczy zeby wam gralo sie dobrze na Morganie wiec moglibyscie im pomoc a nie pisac pierdoly na forum.
Mam jedno pytanie. Kto z was (Nie pytam vandoza ani sepi) dolaczy do wojny gdy np.Ashok lub grupa osob z dosc przyzwoitymi lvlami chciala by pomoc Huri~?
/Kafar
Soulofhestra
11-10-2006, 22:36
Lista ludzi, którzy nic nie wiedzą:
1.Sepi
2.Vandoz
3.Gawrooon
4.
5.
6.
7.
Nie chcę za dużo mówić na forum, bo to forum ogólne, więc nie ciągnijcie mnie za język.
Ja pomagam jak moge i na ile mnie stac :) jesli trza bedzie sie lac to nie ma problemu tylko ze ja mam hunta u nizahe , wiec co by nie mowic zwisa mi to czy padne raz czy 10 bo jesli on wygra to i tak nie bede gral , a placic mu nie mam zamiaru. Wielka szkoda ze Polacy tam grajacy nie moga sie dogadac, ale tak to juz jest z tym naszym narodem ;)
Kafffffar
11-10-2006, 22:55
Ja tez moge pomoc jesli bedzie taka okazja...
tylko huri~ nierekrutuje wiec trzeba czekac na jakas gildie co bedzie chciala dolaczyc i moze do niej sie wbic :P
Ahcum lewap
11-10-2006, 23:09
Na kazdego przyjdzie pora na morganie... najpierw pzryszla na nas na Sunblade..nikt niechcial pomoc a mowilo sie ze jest okazja...potem tengu(karma)...teraz pzryjdzie czas na Huricane a chyba lepszej sytuacji niebedzie...jaka gilda bedzie nastepna?...Ashok?...Ade Infinitum? Wiec nielepiej ryzykowac i wywalic z serwa pelnego pychy nizahy ktory za moich czasow oglosil sie bogiem morgany i niebyl liderem avis tylk omial range bog...a wygrali tylko dzieki hakom zaznosa i innym...Sunblade zaplacilo 300k wtedy za wolnosc ale potem pokolei kazdy padal z glupich powodow... no i zostalo tylko zabijanie na anka i ucieczka po piramidach ale wtedy byla zabawa:) mistrzem w tym byl yebak nigdy niemogli go dorwac:)... eh bo polak mysli tylko o sobie a potem retired albo nowy serv i tak wkolko:)...a Huricane jeszcze im napsuje krwi...trzymajcie sie chlopaki i pozdro od ekipy Sunblade :)
sorry za bledy...
Na kazdego przyjdzie pora na morganie... najpierw pzryszla na nas na Sunblade..nikt niechcial pomoc a mowilo sie ze jest okazja...potem tengu(karma)...teraz pzryjdzie czas na Huricane a chyba lepszej sytuacji niebedzie...jaka gilda bedzie nastepna?...Ashok?...Ade Infinitum?
Ade Infinitum pozostanie neutral, przynajmniej mam taką nadzieję.
@Soul
po czesci bylo to do ciebie, moze i cie zle zrozumialam wiec sorry a jesli nie to <still love ya :D ;*> jestem pewna ze masz powod i pogadamy jak sie logne.
ziomek znam Cie i to bardzo dobrze z Morgany .. ale nie rozkminiam jednego czego jestes Tranzestyta .. Dobra niech bedzie jestes w grze kobieta <female> ale dlaczego na Forum wypowiadasz sie jako kobieta ? ... "zrozumiałam" itd .. nie rozkminiam tego naprawde .. i po co wciskasz kity ze nie masz neta itd. i tak masz pvp na poziomie zerowym wiec nic byś nie pomógł w wojnie.
Pozdro dla kumatych.
@ co do tematu
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12659
Filmik z Wojny jak Club~ jest w trapie
Maximilius
12-10-2006, 07:38
bo to jest dziewczyna inrl młotku...
buhaua co za koleś
Unit mial podobna sile jak huric i walczyl z 70 osobowa gildia gdzie bylo sporo ryckow. Ale nie odbywalo sie to w open battle , Przypomnijcie sobie historie i zrobcie to samo :) a wataha nizahe nie zrobi kompletnie nic, skoro nie sa w stanie zabic waszych knightow na 1 serie, moze warto zrobic jakies ciekawe pol open battle w cyclo. w tombach fibuli itd itp
Wasz blad polega na tym, ze odrazu stawiacie nas w przegranej sytuacji.
Jeszcze sie zdziwicie ~
^^B)
Dider Z Rivii
12-10-2006, 10:30
@Up
Co prawda to prawda :]
bo to jest dziewczyna inrl młotku...
buhaua co za koleś
Ziomek Po 1 nie wyzywaj mnie, a po 2 to nie jest dziewczyna bo gralem na Morganie pewien czas i wiem ze to nie jest dziewczyna i nie pajacuj tu na forum z wypowiedziami takimi jak sam dobrze nie wiesz .. chyba ze ty tez jestes tranzwestytą i bronisz swojego kolege.
pozdro dla kumatych
DObra moze nic nie wiem bo to prawda ta wojna mnie nie dotyczy, ale licze Na Hurricane :P:P:PB) B) B) B) Jezeli was to zadowoli nie będe sie udzielał w sprawach w ktorych nie mam pojecia :P
@Knobik Hunta miales na 80 lvl bo padles od Niz a hunt to nie wiem od kogo :P nie będe sie wypowiadal jezeli nie jestem w temacie sorry ! :( Ale chcialbym sie czegoś dowiedzieć ...
P.S. poprzednie posty były noobowskie bo ja się tylko domyslam nikt mi nic nie powie...ehh...
chyba jedna niewiadoma wraca Xillio jest w karmie czyli jak zwykle bedzie z russem do smierci i jeden dzien dluzej:p
chyba jedna niewiadoma wraca Xillio jest w karmie czyli jak zwykle bedzie z russem do smierci i jeden dzien dluzej:p
Jakiej narodowości jest Russel?:)
Raditz Saiya-jin
12-10-2006, 14:25
z tego co widac bylo na tym filmie to Nizahe i spolka nie wykazali sie doslownie niczym szczegolnym poza trapnieciem Hurricane i wastowaniem ich uhów. A próba zdjecia cluba przed zwastowaniem uh byla nieudana. Nizahe dobrze wie ze w takich zamknietych pomieszczeniach wlasnie knighci radza sobie najlepiej, przy takiej ilosci noobcharow odpada mozliwosc uzycia UE, mozliwosc ucieczki...
Darth Torax racje ma, powinniscie jakos strategicznie to rozegrac, tak jak Unity zrobili to na Titani
Btw. Gdyby nie nooby Club wyszedlby z trapa for sure! :S
pitt6ull
12-10-2006, 14:50
Widze, ze temat wzbudzil zainteresowanie. Blad rzeczywiscie tkwi w tym, ze nas ludzie nie doceniaja.
Zerknijcie chocby na to, ze u nas nikt nie wyszedl z gildi. Nie jestesmy banda szczeniakow ktorzy po dedzie sie zniechecaja(wiek jest jednym z wymagan jakie zawsze byly wazne przy dojsciu do nas). Najwazniejsza sprawa to to ,że my nie placimy (no przynajmniej ja dlatego to moj 4rty serw :D ). Morri dobrze prawisz , zamkniete pomieszczenia to dla knajtow ,a nasza sila tkwi w magach , no coz ale ubaw mialem niezly trapujac trixtare jak mnie po 15scie "glaskal" :D.
Zobaczycie , jeszcze usuniemy Nizahe (alias mrocznego cebularza) z morgany.
ps: morii to i tak najwiekszy PA jaki biegal po ladach morgany :P (pozdro)
Jakiej narodowości jest Russel?:)
hiszpan jak dobrze pamientam Villarreal
co do hurricanes to sie trzemaja w jednym skladzie odkad pamientam mzoe minimalne zmiany ale i tak szacuneczek dla nich
o Pan Soul szmata co najpierw w No Quarter kozak a teraz za Hurricane wez wyjdz...:evul: :evul: :evul: :evul:
Uważaj na słowa.
Sepi, nie wyzywaj moich kolegów ponownie. Już wiesz czym to się kończy. Przykro tylko patrzeć na uzależnione od tej gry dziecko...
15:46 Sepi Knight [36]: zjebales mi dzien smieciu
hiszpan jak dobrze pamientam viareal (niewiem jak sie pisze)
Villarreal. ;)
Zapalony kibic FC Barcelony...
Character Deaths
Oct 12 2006, 15:18:39 CEST Killed at Level 37 by Lavio Cold
padlem no cos ide na innego chara xD paymentu nie bedzie przykre ... wiem ;]
Sepi, nie wyzywać moich kolegów ponownie. Już wiesz czym to się kończy. Przykro tylko patrzeć na uzależnione od tej gry dziecko...
15:46 Sepi Knight [36]: zjebales mi dzien smieciu
Uzalezniony byłem dzieki wam nie jestem gram sorcem nick nie wazny :P a po pacc przestaje grac na jakich czas albo new serv zapomnij ze ci zaplace... szkoda mi Knighta ale sorc tez dobry xD
Soulofhestra
12-10-2006, 17:45
Uzalezniony byłem dzieki wam nie jestem gram sorcem nick nie wazny :P a po pacc przestaje grac na jakich czas albo new serv zapomnij ze ci zaplace... szkoda mi Knighta ale sorc tez dobry xD
Patrz jacy my niedobrzy jesteśmy :<
Napisz lepiej posta "Padłem tylko za to, że nazwałem Soul~ szmatą!!11!".
Warto było?
haha ciekawi mnei tylko jedno... skad miales pewnosc ze ten sepi z forum to naprawde byl ten gostek na morganie? ;p kazdy sobei moze ttuaj zalozyc konto o dowolnej nazwie :P
Patrz jacy my niedobrzy jesteśmy :<
Napisz lepiej posta "Padłem tylko za to, że nazwałem Soul~ szmatą!!11!".
Warto było?
Warto hmm plusy tego ze padlem będe grał mniej
minusy musze grac sorcem :(
@ Sepi
Padles, konczysz grac, zmieniasz serwer, grasz sorcem, plusy, minusy .....
Ogarnij sie troche krecie i przestan truc ludziom glowe na tym froum.
Sa wazniejsze rzeczy niz twoje ryczenie. grzecznie powiem Wyjdz Stad Zjebie i prosze bys to zrobil :D
Soulofhestra
12-10-2006, 18:35
haha ciekawi mnei tylko jedno... skad miales pewnosc ze ten sepi z forum to naprawde byl ten gostek na morganie? ;p kazdy sobei moze ttuaj zalozyc konto o dowolnej nazwie :P
Na początku się zastanawiałem, ale z dedukcji wynikało, że to on.
No i w rezultacie moja dedukcja okazała się słuszna ;)
Tak to ja cie zbluzgalem ...trudno a wyjść nie wyjde w*****am was hehe :D gobra jebał was pies zmieniam serva
Sell Giant Sword and K armor :PX(
@Sepi dobrze ze sobie idziesz nie wracaj :-) B) B)
Chcialbym zyczyc Hurricane powodzenia w Wojnie szkoda ze wczoraj wam sie nie udało , ale dacie rade :)
:D :D
@Sepi dobrze ze sobie idziesz nie wracaj :-) B) B)
Chcialbym zyczyc Hurricane powodzenia w Wojnie szkoda ze wczoraj wam sie nie udało , ale dacie rade :)
:D :D
Sadze Ze niz wygra wojne. Za stary z niego wyga :D
@Down
Bo POLSKA NAJLEPSIEJSZA JEJEJEJEJEJEJEJ!!!1 1 1 1 1 1 1
^^
ja też sądziłem ze Polska wczoraj przegra bo przecierz Grali z Czwarta drużyna świata ;).. a tu nagle Wygrali ;) z czego jestem Dumny
Pozdro dla kumatych
Ja tam się pIlką nie interesuje ale ciesze sie ze polacy wygrali ;] moze na tibi tez im sie uda xD:evul:
Kafffffar
12-10-2006, 21:25
Sepi ty pajacu -.-
znam twojego sorca i moglem cie dzisaij ubic wystarczylo dobic sd ale wykazalem sie dobra wola i cie zostawilem ...
next time nie bede taki dobry =)
Troche przerwy od Morgany i widze,że się burdello robi:p
Sepi ty pajacu -.-
znam twojego sorca i moglem cie dzisaij ubic wystarczylo dobic sd ale wykazalem sie dobra wola i cie zostawilem ...
next time nie bede taki dobry =)
jaki nick ?8o
@up
Sepi Laye. Juz zrokowany chyba, ale nie wiem. Jak bylem w carlin to mowil ze hacker ;d
Sepi przestal grac albo go hakli to przykkre nie wazne kim był ale hack to straszna rzecz ...
Dobra kogo interesuje jakis 29 MS który kozaczy na forum.. A jak tam wojna ? Czybżby narazie cisza przed burza?:>
Dobra kogo interesuje jakis 29 MS który kozaczy na forum.. A jak tam wojna ? Czybżby narazie cisza przed burza?:>
Hmmm.
A ja tu wpisze takie ogloszenie:
Gildia Dark Hero, Rekrutuje kazdego gracza od 35 lvl.
Msg w grze do Giovani-forgotten.
@UP
Chyba tak ^^
Siema to ja Sepi :):):) Dzis zrokowalem z kilku moich charow Sepi Laye a wiec hestra (koxie) zabilas mnie wiecej niz 7 razy więc nie musze placic ? :P:P:P btw.
jak juz mowilem na tibi Slowo szmata ma 7 liter czyli payment 7k :P ty powiedzialas 7 dedow ok padlem 7 razy cya ;]8o :confused: :cup: :cup:
jak juz mowilem na tibi Slowo szmata ma 7 liter czyli payment 7k
Ktoś tu chyba liczyć nie potrafi.
Ktoś tu chyba liczyć nie potrafi.
Sry szesc ale i tak payment dla Samej Soul~20 k xD a reszta... n/c:baby: :baby: :baby:
Tu wojny a wy o bzdetach gadacie !
Statystyki:
Fragi:
Incendor & Karma - 12
Hurricane - 3
Incendor & Karma / Najlepsi zabijacy ^^:
1. Nizahe Inferno - 4
2. Lord Mortul - 4
3. Solle'Steinhold - 4
4. Sliccery - 2
5. Master Exzor - 2
6. Russel Inferno - 1
7. Mortana - 1
Hurriances / Najlepsi zabijacy
1. Eter Rael - 1
2. Amfaro - 1
3. Xavrass - 1
4. Dae Thalion - 1
A tu Fragi Nizaha i spolki:
Clubmaster on Morgana
Oct 11 2006, 00:58:33 CEST Killed at Level 118 by Mortana and by Sliccery
Amfaro
Oct 11 2006, 00:24:32 CEST Killed at Level 79 by Lord Mortul
Dae Thalion
Oct 11 2006, 00:07:17 CEST Killed at Level 84 by Nizahe Inferno and by Master Exzor
Scotie sorcer
Oct 10 2006, 23:38:33 CEST Killed at Level 115 by Solle'Steinhold and by Nizahe Inferno
Xavrass
Oct 11 2006, 00:01:36 CEST Killed at Level 114 by Solle'Steinhold and by Lord Mortul
Borgo Thalion
Oct 10 2006, 23:45:40 CEST Killed at Level 60 by Lord Mortul
Eter Rael
Oct 11 2006, 00:47:30 CEST Killed at Level 104 by Russel Inferno and by Sliccery
Nitt Sethos
Oct 10 2006, 23:44:52 CEST Killed at Level 81 by Master Exzor
Tonatiuh The Wolf
Oct 10 2006, 23:50:43 CEST Killed at Level 83 by Solle'Steinhold and by Lord Mortul
Fea Thalion
Oct 10 2006, 23:43:26 CEST Killed at Level 82 by Solle'Steinhold
Deepfas
Oct 11 2006, 11:58:35 CEST Killed at Level 64 by Nizahe Inferno
Glin Thalion
Oct 10 2006, 00:17:58 CEST Killed at Level 97 by Nizahe Inferno and by a hydra
Fragi Hurriances:
Trixtara
Oct 10 2006, 23:43:29 CEST Killed at Level 115 by Xavrass
and by Dae Thalion
Solle'Steinhold
Oct 11 2006, 00:07:46 CEST Killed at Level 100 by Eter Rael and by Amfaro
Snurvlan
Oct 09 2006, 23:59:24 CEST Killed at Level 104 by Scotie sorcer
Sry szesc ale i tak payment dla Samej Soul~20 k xD a reszta... n/c:baby: :baby: :baby:
Ops~!!! im Hunted payment 30k ? :D
Soul~ pozdro dla ciebie milego zabijania mnie B) =)
Tak czytam ten temat prawie od początku..
ale mam nadzieje ze polacy wygrają i wywalą Niz~ z serva ;p:cup: :cup: 8o
Pozdro dla Polaków ;]
Polacy nie wygrają wojny ponieważ :
Mowią ze Xillio , Volltio , Torax itp. powinni pomoc, a wy 70 lvl to nie musicie bedziecie siedziec cicho jak ...
Na przyklad ludzie z Gulid Adi Inf~ dlaczego nie dolaczycie do wojny ,siedzicie cicho i liczycie na Hurricane jestescie smieszni. :P
Pozdro moze wkoncu zastanowicie sie co chcecie tu osiągnąc bo jak narazie gówno... =)
Btw. co do wojny pan Deepfas juz chyba w tibie nie gra dele zrobi ;o :P
Jak myśle to o Pieczywku nikt nie wspomniał.Chyba ma 64 lvl.Najlepszy kumnpel jak mnie ktoś atakuje.UWAGA.W******sz go to żal mi twojej postaci.Mnie zar zaczol walić do 1 hp.Raz mnie j......ł z SD.Wypróbował na mnie UE :D(na małym spawnie minosków).Jego kumle to chyba : Tathar de'Fire,Volltio,Anandumim,Nizahe Inferno,Xillio i jeszcze pare innych wysokich lvl.Podobno mają iść kiedyś wszyskie wysokie lvle na Ferumbas Tower.Jak tak to screeny prosze z hunta :D
@edit
Duuuude dam screena z twojego rookowania (jak naprawie neta bo zle chodzi,chyba ze ktos to stawi to prześle i niech opublikuje :D)
Siema siema Sepi Knight bedzie mial od dzisiaj 8 lvl ; Raigel'a zrookuje potem :P:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
LoL:cup: przesle ci zdjęcie a ty je opublikujesz Duuuude
@edit
Podaj mi twojego e-maila
P.S. Czy twoja postać ma nick Sepi Lave?Bo mam z nim screena.Nie wiem czy przesłac czy nie.
Sepi laye - 1 lvl moja postac ; Sepi Knight 8 lvl ek :D, Raigel 31 ms nie rookuje , ale jest problem nie ruszaj moich kumpli ;d:o :o :o :o
Noname18
14-10-2006, 12:33
Skończcie ten temat nikogo nieinteresują postacie na rooku ani 30 levele, zacznijcie gadac cos mądrego albo wogóle sie nieudzielajcie.
@Duuuude, Sepi czy jakoś tam
Codziennie wchodzę na różne tibiowskie fora, żeby się dowiedzieć jak z wojną, może jakiś newsów ciekawych poczytać. Zawsze jak wchodzę na forum.tibia.pl patrzę, a tam 2-3 strony doszły. Fajnie – myślę – chłopaki się rozpisali, czegoś się dowiem. A tu nie! Bo połowę postów Ty piszesz na 1-2 zdania o swoich charach. Co mnie obchodzi że Cię ktoś zabił? Jak ja zginę postów nie pisze. Co mnie obchodzi że masz hunta? Jak ja miałem postów nie pisałem. Co mnie obchodzi że się zrookowałeś? Ja się nie rookowałem jeszcze nigdy ale odchodziłem na inne światy i postów też nie pisałem bo miałem za niskie lvl żeby to kogoś obchodziło.
Chcesz się publicznie wypłakiwać? Załóż sobie bloga albo właśnie forum. Zostaw w spokoju „Wydarzenia z Morgany” bo przez Ciebie czytanie tego tematu (przynajmniej dla mnie) jest bardzo męczące.
edit:
@up
W sumie powiedzieliśmy to samo, z tym że Ty mnie ciut wyprzedziłeś :) jak pisałem, Twojego posta jeszcze nie było
Chcesz się publicznie wypłakiwać? Załóż sobie bloga albo właśnie forum. Zostaw w spokoju „Wydarzenia z Morgany” bo przez Ciebie czytanie tego tematu (przynajmniej dla mnie) jest bardzo męczące.
Sraka.
Chociaz jestem wku**iajcacy, to mnie on wkurza jeszcze bardziej. Sepi, plx plx.
Juz sie ucisz z tymi dedami.
Wojene jak narazie wygrywa Nizahe & Karma. Mysle ze tak zostanie ^^
Skończcie ten temat nikogo nieinteresują postacie na rooku ani 30 levele, zacznijcie gadac cos mądrego albo wogóle sie nieudzielajcie.
Popieram i za kolejne idiotyczne posty będą ostrzeżenia.
Soulofhestra
14-10-2006, 13:22
Popieram i za kolejne idiotyczne posty będą ostrzeżenia.
Czy czasem on nie powinien być zbanowany po tym, jak publicznie na forum nazwał kogoś "sz**tą"? Chyba, że są jakieś kryteria co do insultingu.
@Sepi
Nie podniecaj się tak tym, że se rokujesz chary przez hunta ode mnie, bo nikogo to nie obchodzi. Każdy wie, że jesteś jaki jesteś i kisiel z gaci zostaw se na kolacje.
Soul~
Czy czasem on nie powinien być zbanowany po tym, jak publicznie na forum nazwał kogoś "sz**tą"? Chyba, że są jakieś kryteria co do insultingu.
@Sepi
Nie podniecaj się tak tym, że se rokujesz chary przez hunta ode mnie, bo nikogo to nie obchodzi. Każdy wie, że jesteś jaki jesteś i kisiel z gaci zostaw se na kolacje.
Soul~
To ty grasz babką wiec kisiel tobie leci ;s
btw. wypowiedzialem sie na temat wojny kilka postow wyzej :](o tym dlaczego polacy przegrają) pozatytm ty piszesz bezsensowne posty na temat tego zeby polacy sie polaczyli a sama nie robisz nic ...
Dostał za to ostrzeżenie.
A co do wojny to gdyby nie to, że Tengu dołączyli się do Nizahe to jako takie szanse na pokonanie go by były. Dopóki wszyscy Polacy nie złączą się przeciwko niemu to samo Hurricane nie ma szans w tej wojnie.
To ty grasz babką wiec kisiel tobie leci ;s
btw. wypowiedzialem sie na temat wojny kilka postow wyzej :](o tym dlaczego polacy przegrają) pozatytm ty piszesz bezsensowne posty na temat tego zeby polacy sie polaczyli a sama nie robisz nic ...
Co z tego ze gra kobieta? To tylko gra. -.-
@Trepik
Mam pytanie. Taki pewien pan, w Incedor ma takie cus w gildi :
Mortana (Antimadridista)
Hmm. Widzac pod twoim nikiem na forum : Madridista, sadze ze to ma zwiazek z Toba. Tylko nie wiem jaki ^^
Mortana jest kibicem FCB czyli nienawidzi Realu Madryt.
O tej gildii Tengu to słyszałem masę rzeczy.Miała niby prowadzić(chyba pól roku temu wojne z Fire).Wtedy Gildia Fire była porgomem na Morganie lecz kto do niej dołączył to miał hunty.Nie wiem czemu i nie pamiętam ale chyba że chceli za***ać Dany`ego Darko.Nie wie czy dobrze pisze bo moje wiadomości sie w umyśle zamazały na ten temat.A Tengu:czy ta gidia nie została zniszczona?Kiedyś doszły mnie takie informacje że miała woje i j... i jej nie było bo niby wszystkich do reszty wytłukli .
Jak wyżej nie wiem czy nie p......dole głupot ale chyba cos takiego bylo spytam sie Pieczywka.:confused:
@edit
Czy ten temat jest do komentowania wydarzeń czy kto zakim idzie?
@up Noname18
Ok.Koniec gatki szmatki :D
Hmm. Widzac pod twoim nikiem na forum : Madridista, sadze ze to ma zwiazek z Toba. Tylko nie wiem jaki ^^
Madridista to ogólnie kibic Realu. Mortana to kibic Barcelony, więc jest przeciwko. Ale jak jeszcze grałem to miałem z nim dobre relacje. ;)
Jezu Chryste(niech mi Bóg wybaczy) upominam jednego to drugoii jedzie z tym samym.Załóżcie osobny temat,pogadajcie se na GG albo e-maile se posyłajcie.Tu nie ma miejsca na takie pierdoły!Jeden idzie za Realem ,drugi za Pogoniem szecin,a inny za Ruchem Chorzów.Skończcie tu takie c....wa pisać.Kogo to obchhodzi??????????X(
Noname18
14-10-2006, 14:13
Jezu Chryste(niech mi Bóg wybaczy) upominam jednego to drugoii jedzie z tym samym.Załóżcie osobny temat,pogadajcie se na GG albo e-maile se posyłajcie.Tu nie ma miejsca na takie pierdoły!Jeden idzie za Realem ,drugi za Pogoniem szecin,a inny za Ruchem Chorzów.Skończcie tu takie c....wa pisać.Kogo to obchhodzi??????????X(
W sumie dobrze ale za agresywnie :p
Raul, napisałeś, że póki wszystkie "polskie" gildie się nie połączą, to Hurricane nie ma szans w walce z Nizahe.
A teraz uświadom sobie, że Hurri narazie nie chce żadnej pomocy bitewnej z zewnątrz. Myślę, że dopiero jak będą dostawać ostro po dupie to reszta 'naszych' się włączy do wojny.
Może i POLSKIE GILDIE ale wiele osób(w szczególności polacy)Nie mają gildi.to jak się mają połączyć gildie jak tyle osób jest bez Gildii a na 99% chciałyby w jakiejś być.
Oto jest Pytanie!:p
@up
Wiem że za arresywnie ale jakoś musi to dojść do innych.Bo wkońcu jaki temat ma ten post:Wydarzenia z MORGANY czy Wydarzenia z boiska??:baby:
Noname18
14-10-2006, 14:26
Dwóch Polaków wybrało już; dołączyli do Karmy. Ale niewiem co z tego wyjdzie. Jeden ma bana, a zresztą obydwaj free account o0
Dobra, hurricane nie ma szans, Polacy sie boja dolaczyc do wojny. Wlasnie nie bo ja bym chetnie dolaczyl, tyle ze nikt nie chce tej pomocy >.>. Wiec jak narazie nie miejcie pretensji do Polakow ze sie boja dolaczyc, jak nie ma takiej mozliwosci. Szykuje sie do zalozenia nowej gildii ktora bedzie po stronie polakow, z kilkoma osobami, moze wtedy cos zawojujemy. Btw. okazuje sie ze jednak Polacy chca sie przylaczyc do wojny, i to naprawde okazna gildia, ktora to nie powiem narazie niestety bo nie moge ;)
@edit
Czy ten temat jest do komentowania wydarzeń czy kto zakim idzie?
@up Noname18
Ok.Koniec gatki szmatki :D
Do wypowiadania na temat co sie dzieje na Morganie, czyli to i to ^^
Taaa. Xillio ma bana do jutra... Zresztą Xillio = Volltio, czyż nie ?
Tathar to ja bym się dołaczył bo barzdo lubię wojny tylko że cie zniechęci mój mały poziom w grze(10 lvl) ale jakbym tak zrobił 15 to bym walil z Fire Fieldów,Potem 18 lvl z FB,25 lvl z HMM.(chociaż wątpię zrobić taki lvl :D)
Ale moja propozycja może być co nie.Liczy się HONOR i ODWAGA!A ja mam w 3dupy odwagi.Jakbym chciał to kupuje PACCA i ide na Demony :P
@up Vendoz
No dobra to o tym można mówić w Tibi a tego kto za kim idzie nie mam w temacie tego POSTA(?)!!
Noname18
14-10-2006, 14:40
Taaa. Xillio ma bana do jutra... Zresztą Xillio = Volltio, czyż nie ?
Co znaczy Xillio - Volltio?:confused:
Jak chcesz to zbluzgaj mnie znowu, że nic nie wiem.. Vollio chyba kupił Xillia za jakieś 600k ?
Jeszcze jedno. Jak rozmawiałem z Volltiem jakieś 4 dni temu, i spytałem o jego poprzedniego chara, to powiedział że był nim Xillio, więc jest chyba jakieś ziarenko prawy w tym ?
@down
Xillio i Volltio są razem z Russelem - Karma(sojusz z Incendorem)
No ja nie wiem Jaz kto kogo czyj har i wogóle.Jak narazie sie niepcham w privem do Volltio i wysokich 100 i innych lvl.Mam za mały lvl,nie chciał by ze mnom gadać bo mnie nie zna.Ale jak tak mówisz to może tak jest.
A czy Xillio nie jest Liderem Jakiejś polskiej Gildii??
Noname18
14-10-2006, 14:54
Jak chcesz to zbluzgaj mnie znowu, że nic nie wiem.. Vollio chyba kupił Xillia za jakieś 600k ?
Jeszcze jedno. Jak rozmawiałem z Volltiem jakieś 4 dni temu, i spytałem o jego poprzedniego chara, to powiedział że był nim Xillio, więc jest chyba jakieś ziarenko prawy w tym ?
@down
Xillio i Volltio są razem z Russelem - Karma(sojusz z Incendorem)
Chyba tak było, wiec kto gra teraz kim bo sie poglubilem? :(
Jakie bzdury tu wypisujecie, o jezu!!
Na razie prowadzi Nizahe, ponieważ od trzech dni nie chce podjąć walki, czeka, aż mu się opinia publiczna poprawi ;]. My jesteśmy gotowi, rękawicę rzuciliśmy, teraz czekamy, aż on ją podniesie.
Co do polaków, którzy dołączyli do Karmy, to mieli oni swoje powody, nie każdy musi czuć jakąś specjalną sympatię do rodaków z serva, mamy w koncu wolny kraj.
Ogólnie nie liczcie że w weekend coś sie zmieni, ponieważ większość Incendoru i Karmy baluje po jakis różnych party i nizahe nie ma teamu.
A jak już mowa o imprezkach to najlepszego Morita :] Oczywiście z okazji osiemnastki - witaj na progu dorosłego życia. Mam nadzieje, że z tej okazji uda nam się zdelevelować twojego chara :P.
Hail Hurricane!!!
Volltio gra oboma charami. Jego brat(Kuba) 'podobno' sprzedał mu postać...
Pytanie do osób z dużym stażem na Morganie :
Czy Volltio kiedyś powiedział, że Xillio to jego rl brat, lub odwrotnie ?
Kiedys tam , dawno temu, jak innym charem gralem, to cos Xillio wspomnial takiego, ze cos z bratem musi pomoc czy gdzies isc, i poszedl z Volltiem :p
Oj.Nic mi o tym nie wiadomo ale myślę że tak mogło być...:baby:
Tathar to ja bym się dołaczył bo barzdo lubię wojny tylko że cie zniechęci mój mały poziom w grze(10 lvl) ale jakbym tak zrobił 15 to bym walil z Fire Fieldów,Potem 18 lvl z FB,25 lvl z HMM.(chociaż wątpię zrobić taki lvl :D)
Ale moja propozycja może być co nie.Liczy się HONOR i ODWAGA!A ja mam w 3dupy odwagi.Jakbym chciał to kupuje PACCA i ide na Demony :P
No to rzeczywiście jesteś odważny. Nie boisz się poświęcić postaci na 10lvl, którą da się zrobić w kilka godzin. Dla mnie to odważni są ludzie z Hurricane, bo w przypadku przegranej wojny tracą postacie na 100+lvl.
No to rzeczywiście jesteś odważny. Nie boisz się poświęcić postaci na 10lvl, którą da się zrobić w kilka godzin. Dla mnie to odważni są ludzie z Hurricane, bo w przypadku przegranej wojny tracą postacie na 100+lvl.
No a jak ktoś jest ułomnym dzieckiem to robi postać 10 lvl w miesiąc,a ded byłby dla niego załamaniem.
PS.Nie brać tego do siebie i mi sie nie awanturować z tego powodu.;)
Jakie bzdury tu wypisujecie, o jezu!!
Na razie prowadzi Nizahe, ponieważ od trzech dni nie chce podjąć walki, czeka, aż mu się opinia publiczna poprawi ;]. My jesteśmy gotowi, rękawicę rzuciliśmy, teraz czekamy, aż on ją podniesie.
Co do polaków, którzy dołączyli do Karmy, to mieli oni swoje powody, nie każdy musi czuć jakąś specjalną sympatię do rodaków z serva, mamy w koncu wolny kraj.
Ogólnie nie liczcie że w weekend coś sie zmieni, ponieważ większość Incendoru i Karmy baluje po jakis różnych party i nizahe nie ma teamu.
A jak już mowa o imprezkach to najlepszego Morita :] Oczywiście z okazji osiemnastki - witaj na progu dorosłego życia. Mam nadzieje, że z tej okazji uda nam się zdelevelować twojego chara :P.
Hail Hurricane!!!
Takie pyatnko ktos z człwonkow Hurricane napisale ze kupujecie kase itp. na allegro czy to prawda?
Oj.Nic mi o tym nie wiadomo ale myślę że tak mogło być...:baby:
Ale to bylo z rok+ temu na Edron. Wiec sie mogli wlasciciele pozamieniac ^^
Takie pyatnko ktos z człwonkow Hurricane napisale ze kupujecie kase itp. na allegro czy to prawda?
Se zobacz na Allegro ;)
Ale to bylo z rok+ temu na Edron. Wiec sie mogli wlasciciele pozamieniac ^^
No Vandoz może masz racje.A jak to było rok temu...jezu wtedy to ja grałem chyba...no nie wiem gdzie grałem.
Z tego wszystko co tu piszemy to zaniedługo chyba napisze opowiadanie bo wszystko zaczyna sie układać w całość.;)
No Vandoz może masz racje.A jak to było rok temu...jezu wtedy to ja grałem chyba...no nie wiem gdzie grałem.
Z tego wszystko co tu piszemy to zaniedługo chyba napisze opowiadanie bo wszystko zaczyna sie układać w całość.;)
Napisz chetnie poczytam btw. wczoraj byly urodziny legendarnego Jimboba :PP
Napisz chetnie poczytam btw. wczoraj byly urodziny legendarnego Jimboba :PP
Jakiego znowu Jimboba nikogo takiego nie znam.A te opowiadanie to chyba będzie wyglądało jak coś takiego jak ppierwsze kartki z Nowego Testamentu :D
Chcialbym zapytac czy gildia Hurricane nie chce pomocy chodzi mi o to ze jezeli wysoko lvli polacy chca wam pomoc wy nie chcecie czy jak ? ;s:(
Jakiego znowu Jimboba nikogo takiego nie znam.A te opowiadanie to chyba będzie wyglądało jak coś takiego jak ppierwsze kartki z Nowego Testamentu :D
Osz kuwa szalejesz koles. Jestes zajebisty:baby: Kolejny ...... ktory zarejestrowal sie na forum i teraz zasmieca to forum bezsensownymi pytaniami. Zalosne:(
Osz kuwa szalejesz koles. Jestes zajebisty:baby: Kolejny ...... ktory zarejestrowal sie na forum i teraz zasmieca to forum bezsensownymi pytaniami. Zalosne:(
LOL!? A moze dopiero zaczal grac i chce poznac troche histori?
@R.R.
Jimbob Iferno, to osoa ktora walczyla w wojnie pomiedzy Tengu vs. Fire, i zostala zrookowana, a przedtem hacknieta. Jesli dobrze pamietam, ktos z FIre go haknol, i chcial zeby on odszedl od Tengu. Lecz ten byl wierny ;(
Mial 100+lvl
Teraz jego har nie istnieje ;(
Chcialbym zapytac czy gildia Hurricane nie chce pomocy chodzi mi o to ze jezeli wysoko lvli polacy chca wam pomoc wy nie chcecie czy jak ? ;s:(
Prosze przestancie oczekiwac ze dostaniecie odpowiedz na takie pytania na ogulnodostepnym forum. To kto nam chce pomoc to my dobrze wiemy i takie sprawy zalatwiamy w grze a nie na forach.
No to sie wkońcu dowiedziałem o kogo chodziło.
Jedna uwaga.Nie w.....j mnie Torpedo.Jeżeli ci chodzi to ja na tym forum to ja juz jestem od roku.Przedtem byłem na koncie kuzyna bo przestał grać w Tibie(Kerva Zandor) więc jestem doświadczonym graczem.NAJPIERW POMYŚL POTEM NAPISZ.Twoja reputajcja u mnie zmalała......
@edit
O takiej osobie jak Jimbob Inferno nie słyszłem dlatego sie pytam.Ani go nie widziałem ani o nim nie słyszałem.A wogóle od tego jest Forum.By pytać i odpowiadać na pytania!A że jeste aktywny na Forum to nie moja wina...
Noname18
14-10-2006, 15:46
No to sie wkońcu dowiedziałem o kogo chodziło.
Jedna uwaga.Nie w.....j mnie Torpedo.Jeżeli ci chodzi to ja na tym forum to ja juz jestem od roku.Przedtem byłem na koncie kuzyna bo przestał grać w Tibie(Kerva Zandor) więc jestem doświadczonym graczem.NAJPIERW POMYŚL POTEM NAPISZ.Twoja reputajcja u mnie zmalała......
rofl lmao :confused:
Soulofhestra
14-10-2006, 15:52
Glin~ ma racje, największą bronią w wojnie jest tajemnica i zaufanie, a fora są ogólne, więc jeżeli te forum stanie się otwartą księgą, to huri~ napewno nie wygra. Ja wiem swoje, i huri~ ma naprawde wielkie szanse pomimo sojuszu Nizahe z byłym Tengu. To będzie tylko kwestia trafnych decyzji Xavrassa i reszty zarządu Huri~.
A propo twoich postów sepi@: Nie oceniaj , nie pytaj, nie pisz, tylko czytaj.
Glin~ ma racje, największą bronią w wojnie jest tajemnica i zaufanie, a fora są ogólne, więc jeżeli te forum stanie się otwartą księgą, to huri~ napewno nie wygra. Ja wiem swoje, i huri~ ma naprawde wielkie szanse pomimo sojuszu Nizahe z byłym Tengu. To będzie tylko kwestia trafnych decyzji Xavrassa i reszty zarządu Huri~.
A propo twoich postów sepi@: Nie oceniaj , nie pytaj, nie pisz, tylko czytaj.
Dobrze ale czasem jak cos jest nie jasne to i tak zapytam :baby: btw. @Soul~chce zaplacic hunta moja oferta to 10k , Pozdro for all ;d
Dobrze ale czasem jak cos jest nie jasne to i tak zapytam :baby: btw. @Soul~chce zaplacic hunta moja oferta to 10k , Pozdro for all ;d
No KUR*A MAC!
Nie mozesz tego zalatwic w grze!?
Wiem chyba dlaczego DArth Torax doszedł do Karmy :P w jego komecie jest jasno napisane "I just hate Kobyl and him Team ! < Thiefs >" pozatym ktos wczesnej pisal ze Kobyl ukradl Toraxowi ;( ;( sov albo ssa :P wiem nie odkryłem Ameryki =)
Nie mogę na to pytanie odpowiedzieć ;) ale...
"Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze." - Gian-Jacopo Trivulzio, marszałek Francji do Ludwika XII
"Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze." - Gian-Jacopo Trivulzio, marszałek Francji do Ludwika XII
Nie mozesz ale odpowiedziales tak jakby zagadką =):o w carlinie Hurricane i niz + kumple !!! :D wybrali se miasto ;s
No masz rację.Pieniądze są potzrebne by kupic np.w 3dupy bp manasków,uhów,SDków.HMMówi innych rzeczy ale trzeba też ustalić taktykę.Można zrobić pułapkę(jaką nie wiem).Albo ssummonować pełno fire devili i jazda(2 fire devile na druta i na sorca)by one walczyły za nas.Oczywiście jakieś walnięcia z UE by 1000 pkt poszło przeciwnikowi.I inne bajery dotyczace walki lub wojny. :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Noname18
14-10-2006, 17:37
Wiadome, że kasa najważniejsza, co do kasy to Hurricane members z tego co wiem to duża lipa, jeszcze Scotie Sorcer miał hacka niedawno, a u Nizahe wiadomo jak jest, Russel ma 2kk+ Ztyx też całe tengu może utrzymac :)
Soulofhestra
14-10-2006, 17:54
No masz rację.Pieniądze są potzrebne by kupic np.w 3dupy bp manasków,uhów,SDków.HMMówi innych rzeczy ale trzeba też ustalić taktykę.Można zrobić pułapkę(jaką nie wiem).Albo ssummonować pełno fire devili i jazda(2 fire devile na druta i na sorca)by one walczyły za nas.Oczywiście jakieś walnięcia z UE by 1000 pkt poszło przeciwnikowi.I inne bajery dotyczace walki lub wojny. :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Listen up kid... Nie to, że się przy****szam, ale skoro masz małą wiedzę na temat tibii i jeszcze mniejszą na temat morgany i nie chcesz poziomem postów dorównywać do Sepiego, dawnego Vandoza, albo Gawroona, to poczekaj, aż troche będziesz doświadczony w tych sprawach, bo twoje posty strasznie rażą w oczy i nie mówie tu o tym niedźwiedziu, tylko tych mass komercyjnych emotionkach i wogóle o treści twoich postów. Szanuje to, że jesteś początkujący graczem, ale nie przesadzaj...
Soul~
Wiadome, że kasa najważniejsza, co do kasy to Hurricane members z tego co wiem to duża lipa, jeszcze Scotie Sorcer miał hacka niedawno, a u Nizahe wiadomo jak jest, Russel ma 2kk+ Ztyx też całe tengu może utrzymac :)
I tu byś się mylił, Tengu już dawno zrobiło world trady i obecnie walczy za kase Nizahe, a u niego spory majątek ale w itemach bo gotówkę to on waste'ował na Siara. Mimo wszystko mają nad nami przewagę finansową ale nie aż tak ogromną jak by się mogło wydawać... co prawda u nas jest wiecej kosztów [czytaj: więcej sorków - a to naprawdę droga profesja szczególnie na wojnie, no i trochę na blesy ostatnio poszło] ale i tak nas spokojnie starcza, mamy jeszcze za co walczyć tak co najmniej do lutego. :] Zawdzięczamy to miedzy innymi sporej pomocy tych wszystkich ludzi, którzy nie mają lvla do walki ale bezinteresownie ślą runki. Dziękuję Wam chłopaki i dziewczyny w imieniu całego Hurricane.
Hail Hurricane!!!
Hail Morgana!!!
Ja sadze, ze chodzi o characze itp. Ze kto przegra bedzie placil. Tak trzeba to rozumiec <chyba>
Pen battle kolo carlin kolo gablinow Blood oath devils reli~:baby: z Hurricane
ladna Bitwa ma wlasnie miejsce:) Bedzie duzo fragow
IceMaster :)
14-10-2006, 18:43
a gdzie rozgrywa się ta bitwa ?;>
Nizahe zbanowany podobno? ;)
Noname18
14-10-2006, 18:45
Już popadali, hahahaha Hurricane niezałamywac sie dacie rade nastepnym razem;)
Nizahe zabija juz swoich przyjaciol, np Ahazin. Ja apeluja do all:
Pomozcie Hurricanes! Musimy wygrac!
Devils Rejects :
Ehazin zabil Dorlika, wiec sadze, ze pomoga Hurr~
Wkurzylem sie!
I bede [pdburzal ludzi przeciw Nizahowi! Mam w dupie dedy!
Nizahe! Its ur over !
Soulofhestra
14-10-2006, 19:12
Fragi Nizahowcuf
Ahazin
Oct 14 2006, 18:11:37 CEST Killed at Level 114 by Nizahe Inferno and by Ztyx Drestas
Jofawag
Oct 14 2006, 18:34:03 CEST Killed at Level 108 by Falcon Eter and by Sliccery
Ehazin
Oct 14 2006, 18:16:58 CEST Killed at Level 104 by Master Exzor and by Serioz
Amfaro
Oct 14 2006, 18:18:39 CEST Killed at Level 78 by Nizahe Inferno
Dae Thalion
Oct 14 2006, 18:16:38 CEST Killed at Level 83 by Vildingen
Oct 14 2006, 18:36:06 CEST Killed at Level 82 by Solle'Steinhold
Xavrass
Oct 14 2006, 18:23:35 CEST Killed at Level 113 by Vildingen
Borgo Thalion
Oct 14 2006, 18:13:50 CEST Killed at Level 59 by Solle'Steinhold and by Latco
Darkfas
Oct 14 2006, 18:10:06 CEST Killed at Level 119 by Lord Mortul
Eter Rael
Oct 14 2006, 18:03:46 CEST Killed at Level 103 by Nizahe Inferno and by Lord Mortul
Oct 14 2006, 18:28:20 CEST Killed at Level 102 by Nizahe Inferno and by Sliccery
Glin Thalion
Oct 14 2006, 18:03:57 CEST Killed at Level 97 by Nizahe Inferno and by Solle'Steinhold
Oct 14 2006, 18:18:40 CEST Killed at Level 96 by Vildingen
Sebestian
Oct 14 2006, 18:24:09 CEST Killed at Level 60 by Russel Inferno
Vohyt
Oct 14 2006, 18:44:31 CEST Killed at Level 117 by Sliccery and by Solle'Steinhold
---------
Fragi Huricanes and friends
Wyia Cora
Oct 14 2006, 18:10:15 CEST Killed at Level 107 by Rogstah Fearless
DorlikOct 14 2006, 18:15:51 CEST Killed at Level 108 by Ehazin
Shazzer Inferno
Oct 14 2006, 18:14:59 CEST Killed at Level 51 by Jofawag
Oct 14 2006, 18:32:12 CEST Killed at Level 50 by Nilivio
Craxim
Oct 14 2006, 18:09:05 CEST Killed at Level 99 by Ahazinand by Xavrass
Statystyka mówi sama za siebie...
@Soul~
Wiedzcie, ze teraz prowadze rozmowy ze Skyline, Royal Navy i innym dobrymi gildiami.
Wkurzyl mnie Nizah.
Mam w dupie ze dedne, niech mnie zrookuja.
Ale zrobie all, zeby Hurriances wygrali!
19:20 Senoth [90]: Nasza gildia zostaje neutralna
Tu sie nie udalo ;/
@Down
Ja sam nic nie zdzialam, ale umiem rozmawiac z ludzmi. I mam zamiar pomoc wam Hurr~
Noname18
14-10-2006, 19:25
Devils Rejects :
Wkurzylem sie!
Nizahe! Its ur over !
UWAGA! Wkurzył sie :(
Kafffffar
14-10-2006, 19:41
@Vandzo
wez stul pysk czlowieku ...
to co ty piszesz to kompletne bzdury...
naprawde myslisz ,ze przekonacz chociaz jedna osobe ?!
nikt nie bedzie sluchal takiego pajaca jakim jestes ... ile ty masz lat ?
Naprawde myslisz ze Senoth powie ci prawde ze niedochodza ?
Nie wiesz kompletnie nic o tej wojnie a myslisz ze jestes kims warznym na tym forum...
Co do wojny to robi sie ciekawie xD a jutro moze byc jescze ciekawiej z tego co wiem ^^
Btw. Zaczynam bic lvl i mam nadzieje ze uda mi sie jakos pomoc...
tylko nie wiem ile tych lvl mam nabic ^^
We will see...
@Up
Nie, ale chce pomoc.
I wez nie pird**ile mam lat, bo tu nie gra roli. Co ? Zhuncisz mnie za ze chce pomoc? Ty nic nie wiesz !
-.-
I moj wiek nie gra tu roli -.-
Devils Rejects :
Wkurzylem sie!
Nizahe! Its ur over !
Z tego co wiem Devils Reject i Blood Oath dolaczylo do Hurricane ;)
@Up
Nie, ale chce pomoc.
I wez nie pird**ile mam lat, bo tu nie gra roli. Co ? Zhuncisz mnie za ze chce pomoc? Ty nic nie wiesz !
-.-
Ahahahahah "ty nic nie wiesz" own3d !! Idź vandoz na tibia.org.pl załóż temat, może ktoś się tam zbiegnie do Ciebie...
@up
Potwierdzam. Przed chwilą gadałem z qmplem Jofawaga, i on jest przeciwko Nizahemu. Jak to powiedział o nim :
19:36 Varian Anon [63]: I think he's a dumb fuck
xD
Z tego co wiem Devils Reject i Blood Oath dolaczylo do Hurricane ;)
PRZECIEZ TO NAPISALEM KUR*A!!!
Ahazin dedl za to, ze chcial byc neutralny ;/
Devils Rejects :
I niech mi nie mowi taki ***** Jaz, ze nic nie wiem >.<
Ludzie! Proszę! Jakiś filmik albo ss chociaż! Powiedzcie, że macie :p
Vandoz zamknij sie. Kiedy powiedziałem, że nic nie wiesz ? Ile jest 2x2 ? Wiesz ? No właśnie ! Czyli jednak posiadasz jakąś wiedzę :)
Kafffffar
14-10-2006, 20:16
@Vandoz
co za pajac omg...
Chcesz pomoc to bij lvl i dolacz do wojny albo najbardziej pomorzesz jak sie zamkniesz...
14-10-2006, 20:17
Ile jest 2x2 ?
2x2=32534637624124123543654755424241243-32534637624124123543654755424241239
Xd proste nie?
@pare up
wlasnie ma ktos filmiki ??;>
@Vandoz
co za pajac omg...
Chcesz pomoc to bij lvl i dolacz do wojny albo najbardziej pomorzesz jak sie zamkniesz...
Nie mam eq , z powodu deda -.-
@Ice MAster
2x2=22 -.-
Idzcie do skzoly ku**a ^^
Kafffffar
14-10-2006, 20:23
@up
Pozostaje ci ta druga opcja B)
14-10-2006, 20:26
lekka pomylka ale wiesh ja mlody jestem :|(5 latek <lol2>)
PRZECIEZ TO NAPISALEM KUR*A!!!
Ahazin dedl za to, ze chcial byc neutralny ;/
I niech mi nie mowi taki ***** Jaz, ze nic nie wiem >.<
Baranie napisales "sadze" wiec napisalem ci jak jest... Sklej wargi i opusc to forum...
Jezeli tak potoczyla sie sytuacja, to wolalbym zeby banda Nizahego to wygrala, PA poszlo do hurricane, boje sie tylko co bedzie jak nizahe wygra i tengu sie dorwie do wladzy :P Ja poprostu wolalbym sie jeszcze od czasu do czasu pobawic sovem, a nie dawac go w brudne lapy ehazina. Pajaca.
No ładnie.Nie było mnie w grze i na forum 2 godziny i już kurde wojny i inne ceregiele sierobią.Chociaż parę noobków bęfdzie miało deda :P
Soulofhestra
14-10-2006, 23:41
Sepi@ Free. Zapłacił, więc ktokolwiek go hunci za ten incydent na forum, niech już przestanie :D. Pisze na wszelki wypadek, gdybym nie był online.
@Up
Nie, ale chce pomoc.
-.-
I moj wiek nie gra tu roli -.-
Wiek to podstawa ^^
Soulofhestra
15-10-2006, 11:27
troszke se pofraguje :D
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pmyślności w RL Life, Dużo forsy, lasek na każde skinienie, żeby tibia nie zaślepiła Ci rl no i oczywiście duuuuuuużo szczęścia na progu dorosłości, a uwierz mi, to z tego wszystkiego najbardziej Ci się przyda :P. No i oczywiście udanej imprezy urodzinowej 8o 8o 8o :evul:
Dołączam się do życzeń Soul'a, bo nie chce mi się pisać własnych :P
@edit
Oct 15 2006, 13:38:43 CEST Killed at Level 34 by Enrico Maxwell
and by Kafarotwaty Kafar
Za to, że ujebalem pk(bił mnie i arcy volltio przy skillowaniu) i mam wczesniej nabitego red skulla -.-
ja tam moricie zyczen nie zloze bo on na moje urodzinki mi nie zlozyl :P
btw mori twoj comment jest smieszny :D jesli juz mowisz o thiefowskim teamie kobyla to jego najbardziej aktywnym czlonkiem byl nizahe hahaha i jesli liczysz ze nizahe odda ci to co ci za****ukradl to sie mylisz ;)
Martinesz
15-10-2006, 14:51
huhu widze, że mamy rozłam "okhrany" na morganie ;p
good luck guys
Anonymouse
15-10-2006, 15:09
Ale syf sie tu robi:/ Zamiast pisac o wojnie i waznych sprawach Morgany to wy sie bluzgacie, piszecie o dedach 15 lvl. Jak na to patrze to odrazu przychodzi mi do glowy obraz z dziecinnych lat gdzie kazdy kazdego przekrzykiwal i pier**** glupoty nic nie wiedzac.
Chyba trzeba pomyslec o prywatnym forum morgany na HASłO I TEST IQ przy zakladaniu konta. Mysle ze wtedy bedzie git:]
Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin :P Dla Mority.
Na huj pomagasz Karmie&Incendorowi :P Pomagaj POLAKOM!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin :P Dla Mority.
Na huj pomagasz Karmie&Incendorowi :P Pomagaj POLAKOM!!!
Niech Morita pomaga komu chce, widocznie ma powody. Mam nadzieje że spotkamy się na polu bitwy :)
Dzis sie zawiodlem na ludziach z Hurr~ i Blood i Devil.
Trzymalem na Melisan attack (zeby miala pz bo skull) przez 10 min i wolalem all a tu nic ;/
Ma moze ktoś jakies Filmy z Pola Bitew ?? :)
Polacy trzymajcie sie :cup: :cup: :cup: :cup:
Anonymouse
15-10-2006, 18:53
Ma moze ktoś jakies Filmy z Pola Bitew ?? :)
Polacy trzymajcie sie :cup: :cup: :cup: :cup:
Nie wiem czy ktoś już dawał czy nie wiec prosze:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12659
:]
Mam pytanie do czlonkow Hurricane mozecie mi powiedziec co to było za walka kolo goblinow ??!?!? 0 strategi lataliscie i laliscie zerooo zgrania. POwodzenia w dalszych walkach ;p:baby: :baby: :baby:
Dzis sie zawiodlem na ludziach z Hurr~ i Blood i Devil.
Trzymalem na Melisan attack (zeby miala pz bo skull) przez 10 min i wolalem all a tu nic ;/
Połowa z nas jeszcze blessów nie ma wiec powiedz mi czego od nas oczekiwałes? Samobójstwa?
Hmmm...
Hurricane
Wezcie się do roboty plx bo nie chce aby inne po***y wladaly tym servem
Liczę na was nie zawiedzcie POLAKÓW !!! :D
Rekrutujcie tych co chcą wam pomóc oczywiście nie 8 lvl :P :)
:evul: :evul: :evul:
Soulofhestra
15-10-2006, 21:56
Pierwszy raz zgodze się z Duuuudem, ta akcja przy goblinach to był nieprzemyślany spontan i następnym razem musi to być jakaś przemyślana akcja. Mam koncepcje, jak możecie przechylić szale zwycięstwa na waszą stronę w dwie bitwy, ale nie powiem tego na forum. Jeżeli byłby ktoś z huri zainteresowany to msg.
cos ode mnie: nigdy nie myslalem ze jeden z najlepszych kolegow moze zachowac sie jak s*****el
over and out
Saweh on Morgana
Oct 15 2006, 23:43:33 CEST Killed at Level 100 by Ahazin and by Xavrass
i jeszcze jedno: Vilde Granke out of war
powolutku do przodu
Soulofhestra
16-10-2006, 06:45
cos ode mnie: nigdy nie myslalem ze jeden z najlepszych kolegow moze zachowac sie jak s*****el
over and out
Nie wiem czemu, ale przyjąłem to do siebie...
Nie wiem czemu, ale przyjąłem to do siebie...
ja tez nie wiem czemu przyjeles to do siebie.
Caleth, jeszcze raz ci mowie, zamknij sie wreszcie i przestan zachowywac sie jak noob.
Na forum jest wszystko wyjasnione.
Caleth, jeszcze raz ci mowie, zamknij sie wreszcie i przestan zachowywac sie jak noob.
Na forum jest wszystko wyjasnione.
ta, wyjasniles ze jak chcial odzyskac sov to nie chciales mu dac. wyjdz. nigdy nie myslalem ze mozesz sie zachowac jak ***** i mow co chcesz. jeszcze wczoraj moglem pasc 50x za ciebie, ale nie po tym co zrobiles.
Dider Z Rivii
16-10-2006, 07:24
@Caleth&Senoth
Wezcie przejdzcie na gg lub skype i tam na siebie wzucajcie. Temat wogle nie pasuje do tytulu topicu i forum nie jest po to, aby na siebie wzucac:D
Soulofhestra
16-10-2006, 20:38
@Caleth&Senoth
Wezcie przejdzcie na gg lub skype i tam na siebie wzucajcie. Temat wogle nie pasuje do tytulu topicu i forum nie jest po to, aby na siebie wzucac:D
co jak co, ale to jest wydarzeniem z Morgany.
Senoth@
Cokolwiek by nie było prawdą, to pokazałeś, że jesteś gorszy od Tathara,
Straciłeś w każdym razie swój jakże mocny autorytet i napewno twoje poważanie na tym serverze zmaleje do minimum, a wszystko z powodu chęci posiadania sova. btw. wątpie w sytucję, gdzie Tathar kradnie ci mpa, a potem porzycza ci sova, masz wszystkich za kretynów?
Lord Caleth@
Aż dziw, że przez jedną osobę opuszczasz nas.... To jest tylko świadectwo twojej niedojrzałości i słabej woli... Wiesz dobrze, że wolałbym, żebyś został i mam nadzieję, że przemówię ci do rozsadku...
Soul~
Lord Caleth@
Aż dziw, że przez jedną osobę opuszczasz nas.... To jest tylko świadectwo twojej niedojrzałości i słabej woli... Wiesz dobrze, że wolałbym, żebyś został i mam nadzieję, że przemówię ci do rozsadku...
Soul~
I tu sie mylisz misiek :*
Lord Caleth@
Soul~
Kiedy ty się oduczysz nazywania rzucania Tibii, świadectwem słabej woli? To raczej świadectwo rozsądku.
Soulofhestra
17-10-2006, 08:13
Kiedy ty się oduczysz nazywania rzucania Tibii, świadectwem słabej woli? To raczej świadectwo rozsądku.
Nie mówie o zerwniu z grą, tylko o skończeniu, przez takiego Senotha, a zerwanie z grą, jako zerwanie z rozsądku to inna sprawa. :P
----------------------------Edit--------------------------
@SoulofHestra
Nie powinienes wypowiadac sie na temat spraw ktore sa Ci obce. Jesli stracilem jakiekolwiek powazanie na serverze, to ze strony ludzi ktorzy nie sa dla mnie wazni. Jesli ktos jest moim kumplem od praktycznie poczatku Morgany i mi nie wierzy to nie mamy o czym gadac. Nie obchodzi mnie ani twoje ani Caletha zdanie na ten temat. To jest sprawa miedzy mna a Tatharem. Smsuje z nim codziennie i on zna powod, ja znam powod i obaj uwazamy Caletha za *****.
Cala ta historyjke i szopke wymyslil Caleth, moze chcial sie znalezc w centrum zainteresowania bo nie mam bladego pojecia po co robil taki show.
Tak jak juz powiedzialem, prosze abyscie nie komentowali wiecej tej sprawy bo za przeproszeniem gowno wiecie ;)
Ps: Soul~ powodzenia na nowym swiecie :baby:
Dider Z Rivii
18-10-2006, 23:11
A co do wydarzen z Morgany, doszly 3 setne lvle , dodam ze to knighci :)
Forlond,Mouse~B)
@Senoth
Olej to co pisza, ja mam smiechy i twierze, ze zrobiles to co uwazales za sluszne :p
Senoth, nawet nie masz mojego nr. tel, nie wyslalem do ciebie smsa ani jednego, a "smsujesz" z moim bratem, pacanie. -.- Zbłazniles sie publicznie i tyle. Nie probuj sie bronic tym ze ktos tam ci wierzy itp itd, ze koledzy ci wierza -.-' Wykreciles dla mnie, dla kumpla takiego wala jakiego jeszcze nie widzialem, i jestes w moich oczach nikim. Cu
Btw.
Troche czasu juz minelo, a ty dalej nic od siebie konkretnego nie napisales na temat calej sytuacji, tylko glupawe obelgi na wszystkich, jacy to my wszyscy jestesmy BE , jakim ja jestem czlowiekiem, ALE to wlasnie ty ukradles Sov. Może napisz swoja wersje sytuacji ? Tylko prosze cie nie pisz mi ze ja pozyczylem od ciebie mpa i ci je ukradlem a potem ci sova dalem czy cos takiego >.>
@up
No to sie smiej tobie tez zycze zeby dobry kumpel ukradl najlepsze co masz w tej grze -.-
No to moze to sprostuje.
Smsuje z twoim drugim ownerem :confused: , wiec on tez ma cos to powiedzenia. Nigdy nie twierdzilem ze mi pozyczyles sova po tym jak mi ukradles mpa, tylko ze ja ci ukradlem sova. Jest roznica? Pozatym nie wyzywaj mnie, bo nie obrazilem ani ciebie ani kogo innego (no moze po raz pierwszy Caletha, ale zasluzyl :p )
Drugi owner jest spoko, wie o co chodzi, tak przynajmniej rozumuje z jego Sms'ow.
@Dider~
Dzieki, to wlasnie slysze od wszystkich :D
Nareszcie sie przyznales do tego ze mi go ukradles, apropo to nie jest moj zaden owner tylko brat cioteczny. -.- Wie o co chodzi moze dlatego ze jak sie zamienialismy ( na niby kilka dni) sov za mpa to byl w mnie w domu ??
NIe wyzywam cie, tylko smieszne mi sie wydalo ze myslales ze smsujesz ze mna.
btw. oczywiscie ze zrobil to co bylo sluszne, zamieniajac swoje mpa za sova , gdyz wyszedl na tym na spory + ;)
Soulofhestra
19-10-2006, 20:46
Senoth@
Oceniam fakty na podstawie tego co wiem, a w tym wypadku przyznam Ci rację, że mało wiem. O tyle mnie to zabolało, że jesteś jedną z osób z którymi mi się dobrze rozmawia i do których mam szacunek. Tak samo Caleth, a skoro jest twoim kumplem, to nie obarczał Cie bez powodu. Może troche przesadziłem, mam nadzieję, że pogadasz ze mną, gdy będe online. I nie opuszczam servera, ale narazie nie moge grać. Jednym z powodów jest myśl o odrabianiu jakże ciężko zarobionych pieniędzy utraconych po hacku, a drugim zaś jest to, że jestem na dobrej drodze, żeby zaistnieć w naszych mediach :P. Ale to nic pewnego, mimo wszystko muszę się na tym skupić najbardziej, jeżeli chcę to osiągnąć. Poza tym studia i te sprawy ;>.
Soul~
Moze mi ktos powiedziec jaki jest wynik wojny ?
Bo jakos nikt nie wie na tibii ;/
Bede wdzieczny za odp :)
BB
Soulofhestra
20-10-2006, 08:39
Incendor/Karma 28 : 8 Huricane/Devil Rejects
Reserved~
Soulofhestra
20-10-2006, 08:49
Fragi Incendoru/Karmy
Clubmaster on Morgana
- Oct 11 2006, 00:58:33 CEST Killed at Level 118 by Mortana and by Sliccery
Amfaro
- Oct 11 2006, 00:24:32 CEST Killed at Level 79 by Lord Mortul
- Oct 14 2006, 18:18:39 CEST Killed at Level 78 by Nizahe Inferno
Dae Thalion
- Oct 11 2006, 00:07:17 CEST Killed at Level 84 by Nizahe Inferno and by Master Exzor
- Oct 14 2006, 18:16:38 CEST Killed at Level 83 by Vildingen
- Oct 14 2006, 18:36:06 CEST Killed at Level 82 by Solle'Steinhold
Scotie sorcer
- Oct 10 2006, 23:38:33 CEST Killed at Level 115 by Solle'Steinhold and by Nizahe Inferno
Xavrass
- Oct 11 2006, 00:01:36 CEST Killed at Level 114 by Solle'Steinhold and by Lord Mortul
- Oct 14 2006, 18:23:35 CEST Killed at Level 113 by Vildingen
Borgo Thalion
- Oct 10 2006, 23:45:40 CEST Killed at Level 60 by Lord Mortul
- Oct 14 2006, 18:13:50 CEST Killed at Level 59 by
Solle'Steinhold and by Latco
Eter Rael
- Oct 11 2006, 00:47:30 CEST Killed at Level 104 by Russel Inferno and by Sliccery
-Oct 14 2006, 18:03:46 CEST Killed at Level 103 by Nizahe Inferno and by Lord Mortul
-Oct 14 2006, 18:28:20 CEST Killed at Level 102 by Nizahe Inferno and by Sliccery
Nitt Sethos
- Oct 10 2006, 23:44:52 CEST Killed at Level 81 by Master Exzor
Tonatiuh The Wolf
- Oct 10 2006, 23:50:43 CEST Killed at Level 83 by Solle'Steinhold and by Lord Mortul
Fea Thalion
- Oct 10 2006, 23:43:26 CEST Killed at Level 82 by Solle'Steinhold
Deepfas
- Oct 11 2006, 11:58:35 CEST Killed at Level 64 by Nizahe Inferno
Glin Thalion
- Oct 10 2006, 00:17:58 CEST Killed at Level 97 by Nizahe Inferno and by a hydra
- Oct 14 2006, 18:03:57 CEST Killed at Level 97 by Nizahe Inferno and by Solle'Steinhold
- Oct 14 2006, 18:18:40 CEST Killed at Level 96 by Vildingen
Ehazin
- Oct 14 2006, 18:16:58 CEST Killed at Level 104 by Master Exzor and by Serioz
Ahazin
Oct 14 2006, 18:11:37 CEST Killed at Level 114 by Nizahe Inferno and by Ztyx Drestas
Jofawag
Oct 14 2006, 18:34:03 CEST Killed at Level 108 by Falcon Eter and by Sliccery
Darkfas
Oct 14 2006, 18:10:06 CEST Killed at Level 119 by Lord Mortul
Sebestian
Oct 14 2006, 18:24:09 CEST Killed at Level 60 by Russel Inferno
Vohyt
Oct 14 2006, 18:44:31 CEST Killed at Level 117 by Sliccery and by Solle'Steinhold
Kobyl Knight
Oct 14 2006, 19:06:26 CEST Killed at Level 102 by Melisan and by Marudas
Reserved~
Soulofhestra
20-10-2006, 08:53
Fragi Hurricane/Devil Rejects
Trixtara
- Oct 10 2006, 23:43:29 CEST Killed at Level 115 by Xavrass
and by Dae Thalion
Solle'Steinhold
- Oct 11 2006, 00:07:46 CEST Killed at Level 100 by Eter Rael and by Amfaro
Snurvlan
- Oct 09 2006, 23:59:24 CEST Killed at Level 104 by Scotie sorcer
Wyia Cora
- Oct 14 2006, 18:10:15 CEST Killed at Level 107 by Rogstah Fearless
Dorlik
- Oct 14 2006, 18:15:51 CEST Killed at Level 108 by Ehazin
Shazzer Inferno
- Oct 14 2006, 18:14:59 CEST Killed at Level 51 by Jofawag
Craxim
- Oct 14 2006, 18:09:05 CEST Killed at Level 99 by Ahazin and by Xavrass
Saweh on Morgana
- Oct 15 2006, 23:43:33 CEST Killed at Level 100 by Ahazin and by Xavrass
Reserved~
Mam pyatnie wojna konczy sie wtedy kiedy jedna ze stron oglosi kapitulacjie czy jak?
Raditz Saiya-jin
20-10-2006, 17:45
dobre pytanie ;) pewnie beda walczyc dopoki nie zabraknie im kasy/ nie zostana zrookowani / nie opuszcza gildi ze strachu przed swoim tylkiem, lub po uswiadomieniu sobie ze nie maja szans ze strona przeciwna
ale jak bedzie, zobaczymy :)
22:39 You lose 44 hitpoints due to an attack by Kafarotwaty Kafar.
Ała uciekllem mu bo miał lagi :P Pozdro i milego zabijania , niestety nie wiem dokładnie za co. Have Fun!
Mam pyatnie wojna konczy sie wtedy kiedy jedna ze stron oglosi kapitulacjie czy jak?
Jak Nizahe~ i Siar zostana zrookowani badz wystawia na dach domu biala flage
Noname18
21-10-2006, 11:03
Niemożliwe do wykonania :p
"o to historia o to marzenia..." :D:D:D
"o to historia o to marzenia..." :D:D:D
Marzenia sie spelniaja :)
Marzenia sie spelniaja :)
Może ale wiecie Dany i Niz wrocoli a Ahazin , Ehazin , Vince ~ i Thumpe odeszli od was ;(
Może ale wiecie Dany i Niz wrocoli a Ahazin , Ehazin , Vince ~ i Thumpe odeszli od was ;(
Ahazin odszedl!?
Sup?
Mr.lordi
22-10-2006, 19:55
Sadze ze chodzilo ci o "Apuvankka" a ona ma sie dobrze, 58 lev :P
Sry ze post z tak odległej stronki ale on teraz po hacku jest :( ale ma 98 lvl i kupuje od niego tempest rod :D
Barnabhinio
23-10-2006, 17:09
Sry ze post z tak odległej stronki ale on teraz po hacku jest :( ale ma 98 lvl i kupuje od niego tempest rod :D
Lol, przeciez pisalem tego posta sporo czasu temu, Appu~ nabil/a level przez ten czas....:p
Gz Tempesta ;)
Mam pytanie:czy znowu będzie jakaś woja bo plotki krążą po carlin. I z gildi Hurrri~ odeszli podobno Ehazin,Ahazin i parę innych gości.
Odpowiedź!:evul:
@UP
Ahazin, Ehazin nie byli w Hurr~
Byli w Devil Reject.
Ale cos sie pogodzili z Nizahem czy cos.
Slyszalem ze to sa RL :P
23-10-2006, 22:22
@up
Wydaje mi sie, że tylko Ehazin i Ahazin to rl. Niz, Dany i Russel spotykają się z nimi czasami. Pamiętam jak Ehazin krzyczał "sell photo nizahe drunken" :P
@up
Wydaje mi sie, że tylko Ehazin i Ahazin to rl. Niz, Dany i Russel spotykają się z nimi czasami. Pamiętam jak Ehazin krzyczał "sell photo nizahe drunken" :P
Ahazin i Nizahe to sa rl
Russel i Siar to rl
Dany chyba ejst z irlandi
ehazim to hiszpa chyba tez rl russa ale niei jestem pewien
Pamiętam jak Ehazin krzyczał "sell photo nizahe drunken" :P
to byl ahazin ;]
24-10-2006, 15:34
To też mówił Ehazin :))
No, zajebiście.. Krzyczał.
Jaz [56]: Sell photo Eternal Oblivion and Taifun Devilry DRUNKEN !!!11one
Ahazin i Nizahe to sa rl
Russel i Siar to rl
Dany chyba ejst z irlandi
ehazim to hiszpa chyba tez rl russa ale niei jestem pewien
Co za !@#$^*!
Nie wie a sie wymadrza.
Ahazin jest z Irnaldi -.-
A Dany to hiszpan -.-
[email protected] -.-
@Down
Zgadzam sie :P
24-10-2006, 21:15
@up
przyznaje racje
Ahazin i Ehazin to 100% rl przynajmniej tak wywnioskowałem z rozmów z nimi :>
btw. chyba skonczmy ten temat kto jest kogo rl friendem bo to jest ciutke bez sensu :|
Mam Pytanie...
Czy Wojna Dalej trwa??
Yreneush
24-10-2006, 23:12
Tak, Avis dalej poluje na ludzi z Hurr...
23:11 You advanced from Level 1 to Level 2.
-------------------------------------------
Osobiscie wolałbym żeby wygralo Huri~~ a wy??
Zna Ktoś aktualny wynik Wojny?
Artlanux
25-10-2006, 08:44
Dokladnego wyniku nie znam, ale wczoraj rozmawialem z moim kumplem z Avis~~. Powiedzial mi ze wygrywaja.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1404200
Wchodzicie, pojawia Wam sie forum.tibia.com
Pierwszych kilka postow to statystyki i fragi
Avis Reolader (32) vs. Hurriances (9)
Moj kumpel z Fossy gada ze wysokie lvl poszli do Hurri~ by sie bic.A wojna ma byc w najbliższym czasie :Dł
newbies20
25-10-2006, 19:11
jaki nick tego kumpla?
25-10-2006, 22:29
rozmowy o wojnie w temacie "Wojna na morganie bla bla bla Avis~ vs Hurri~".
Forlond zmienił ownera?;>
Forlond zmienił ownera?;>
czyżby temat Xillia i Volltia wam juz sie znudził?
To co napisales to kolejna sciema taka jak ta ze Vic~ to Zaznos.
Forlond od 1 do 103 lvl to ten sam owner.
Creator of Nightmare
27-10-2006, 12:25
Pamieta ktos stary comment Nizahe??
Tam było cos w stylu:
1. Nizathe died and went to hell.
2. Nizathe killed much demons and asked Devil for a lvl up.
etc etc.
zajebista historyjka tylko juz jej nie pamietam :(
jakby ktos znal ja albo chociaz pamietal mniej wiecej jak to szlo napiszcie plx :P
thx
Raditz Saiya-jin
27-10-2006, 13:23
niz mial tez koment "only friends can make me bleed now" no i prosze sprawdzilo sie ;)
Gustaw_konrad
27-10-2006, 18:04
Mało kto zapewne pamięta te czasy, ale ja ich nie zapomnialem i nie zapomne:
Name: Nizahe Inferno
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 59
World: Morgana
Residence: Edron
House: Central Circle 3 (Edron) is paid until Jun 07 2005
Guild membership: Leader of the Avis
Last login: May 31 2005, 16:27:28 CET
Comment: Read My Lips: Powerabuse
As if the power abusing can't get any worse, Nizahe Inferno, the leader of the top guild on Morgana has decided to force everyone on the server to wear the clothes he likes.
Its obvious that power abuse is present on every server, but with this new rule, Morgana seems to be heading in the direction of a complete totalitarianism.
Account Status: Premium Account
Account Information
Real name: Steve
Position: Tutor
Homepage: http://photobucket.com/albums/v648/Nizahe/
Created: May 03 2003, 14:30:16 CET
Pewnie jesteście ciekawi skąd to mam... Po prostu poszukałem w odpowiednim miejscu :)
@down
Chodzilo mi nie o ukazanie jak dawno temu to bylo ale o to co miał wtedy mr. PA w comments wpisane :)
Wtedy to ja jeszcze nioe wiedziałem co to Tibia :baby:
Raditz Saiya-jin
27-10-2006, 22:05
fajny ten photobucket ;)
Toowreck
27-10-2006, 22:59
to jest zart to co on mial w opisie ;)
Creator of Nightmare
28-10-2006, 01:08
1. Nizahe died and went to hell.
2. Nizahe killed much demons and asked Devil for a lvl up.
3. Because Nizahe killed much bad demons Devil sent Nizahe to Heaven.
4. There Nizahe killed all Angels and kicked God form Heaven.
5. Nizahe felt bored and went to Gods bed.
6. There he met his beautifull wife.
7. Rest not for chilldrens......
Jakos tak to wygladalo, jakby ktos pamietal to lepiej lub znal oryginal plxxx napiszcie.
Z gory dziekowa :P
Nizahe mi przypomina Stalina.
Nie wiem why ^^
Heh, na tym albumie jego, zobaczylem Zaznosa.
Stare dobre czasy. Ehh...
Barnabhinio
07-11-2006, 13:58
niz mial tez koment "only friends can make me bleed now" no i prosze sprawdzilo sie ;)
W sumie to smutne ze przyjazni z Titanii rozpadaja sie tu na Morganie przez chec dominacji nad serverem :(
I by skonczyc drazenie tematu Volltia:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1434641
Volltio retired
Dider Z Rivii
07-11-2006, 14:53
Nie chodzi o dominacje lecz wolnosc serwera! Volltia retired nic nie znaczy bo i tak nie moze expic podczas war :)
Barnabhinio
07-11-2006, 15:42
Jak to zwal tak to zwal ;)
A Volltio nie bedzie dzieki temu uczestniczyl w czesci bitew przynajmniej ;)
Raditz Saiya-jin
07-11-2006, 15:58
Nie chodzi o dominacje lecz wolnosc serwera! Volltia retired nic nie znaczy bo i tak nie moze expic podczas war :)
oczywiscie, ze moze, tak samo jak solle~, vildingen, trixtara (niedlugo 120lvl...)
Jakos oni ciagle expia a wy siedzicie w pz
Noname18
07-11-2006, 17:12
A co mają robic?
Jedyne co moga to sneak attacks, wojne przegrywają, nic tego nieukryje.
Pokazalibyście open battle, a było by ciekawie :)
oczywiscie, ze moze, tak samo jak solle~, vildingen, trixtara (niedlugo 120lvl...)
Jakby co Vildingen ma juz 130....Solle jak wiemy to cwana bestia i se radzi jak moze....Trixtara to no comment.... A co do open battle to nie jestem pewien.Wydaje mi się ze w tym przewage ma Avis...
Osobiscie proponuje kasowac z sd np Solle ma rsa i po 2-3 lvlach powinien odpasc....wezcie sie za sorcow...
Dider Z Rivii
07-11-2006, 21:49
Tak tylko ze praktycznie cale Hurri to sa polacy, wiec my noca(Zzz) nie gramy i to sa ich szanse na exp... Nie mysl sobie ze o 3:00 zrobimy mass loga i kogos zabijemy, bo to przecierz nie realne...
up
E sorry a Avis to bry??rozumiem np ze taki Russel,melisan moga expic wkoncu to Spain ...sadze ze ten ich exp zwiazany z tym ze raczej nie wyskakujecie jak oni expia...czy rzeczywiscie jest tak ze gdy cos planujecie to all z avis w pzecie siedza??
pitt6ull
08-11-2006, 00:25
No u nas sa ludzie ktorzy pracuja. Nie tak latwo sie zorganizowac np. o 14:00. Ale najwazniejsze to to ze nikt sie nie wykupi, nie ma szpiegow. Trzymac sie razem to podstawa. Chcielismy kilku open battle na ktore avis balo sie wyjsc, a ci ktorzy expia korzystaja z okazji.
Noname18
08-11-2006, 12:52
No u nas sa ludzie ktorzy pracuja. Nie tak latwo sie zorganizowac np. o 14:00. Ale najwazniejsze to to ze nikt sie nie wykupi, nie ma szpiegow. Trzymac sie razem to podstawa. Chcielismy kilku open battle na ktore avis balo sie wyjsc, a ci ktorzy expia korzystaja z okazji.
Sa szpiedzy ;)
Skoro avis nie chce open battle to sami to wykorzystajcie....
Czaje ze zorganizowac sie trudno ale oni jako ludzie maja tak samo jak i wy....przeciez to tylko ludzie.
Nie warto grac fair play....nie mowie tu o hackach czy cos ale skoro na open battle nie ma raczej szans to juz jedzcie na maxa.Czas dziala raczej na niekorzysc Hurricane...
Tasartir
08-11-2006, 15:23
Sa szpiedzy ;)
Nie wiem skąd ta pewność, może ty jesteś tym szpiegiem.
Nie wiem skąd ta pewność, może ty jesteś tym szpiegiem.
on watpie :D
a co do expienia polski i hiszpanski czas jest ten sam ? albo minimalny poslizg 1-2h
Tak tylko ze praktycznie cale Hurri to sa polacy, wiec my noca(Zzz) nie gramy i to sa ich szanse na exp... Nie mysl sobie ze o 3:00 zrobimy mass loga i kogos zabijemy, bo to przecierz nie realne...
żarcik? Trix calymi dniami siedzi w tar tombie za tp -.^ z takim myśleniem to powodzenia
jutro minie miesiac od kad jest wojna i mozna powiedziec ze avis se gra "normanie" a wy .... moze server zmieniliscie ?
08-11-2006, 17:55
Hymm mam (przynajmniej dla mnie) fajną nowine
Pare miechów temu sprzedałem Ice Sluga bo najt mi sie znudził bla bla bla niechciało mi sie grac... wczoraj podchodzi do mnie last owner i normalnie daje mi passy a więc jak mi sie uda to wróce popatrzec sie na wojne :))
@Hurri
Dlaczego wszystko co wam dobrze idzie to pierdolicie?
Victeron chyba się przenioooosł :D kiedyś codziennie po kilka h przynjamniej a teraz zonk... Jeste prawie pewien
Avis to dzieci dla ktorych ta gra to cale zycie.
My mamy prace i szkole i nikt nie bedzie rezygnowal ze szkoly lub brak wolnego tylko dltego ze oni zamiast zdobywac wiedze, wola grac w TIBIE :D
My gramy w ta gre dla przyjemnosci.
U nich bycie kims to wysoki lvl w tibii :)
Dider Z Rivii
08-11-2006, 22:26
10:8 dla nas po dzisiejszym battle :). Filmik mozliwe ze sie pojawi niedlugo :P. Moge powiedziec ze walka trwala ponad 2h na ktora sie nie zlapalem...
Niestety sa tez dla nas minusy, 3 bany (Nirek, Vic, Shopi)
Steph tez sie liczy B) :
Nov 08 2006, 21:30:52 CET Killed at Level 99 by Scotie sorcer
Nov 08 2006, 20:02:19 CET Killed at Level 101 by Elven Jaris
and by Knobik
Oct 29 2006, 21:52:27 CET Killed at Level 102 by Eter Rael
and by Knobik
i Getur :
Nov 08 2006, 21:09:07 CET Killed at Level 101 by Dae Thalion
and by Knobik
http://rapidshare.com/files/2551614/battleedron.rec.html
Avis to dzieci dla ktorych ta gra to cale zycie.
My mamy prace i szkole i nikt nie bedzie rezygnowal ze szkoly lub brak wolnego tylko dltego ze oni zamiast zdobywac wiedze, wola grac w TIBIE :D
My gramy w ta gre dla przyjemnosci.
U nich bycie kims to wysoki lvl w tibii :)
Synu jak taktyki nie zmienicie to bedziecie od nowa gdzies zaczynac....chyba ze zaplacicie smieszne paymenty....
Dider Z Rivii
08-11-2006, 23:30
@up
Juz poraz nie wiem ktory raz powtarzamy : NIKT NIE ZAPLACI!!
Noname18
08-11-2006, 23:39
@up
Juz poraz nie wiem ktory raz powtarzamy : NIKT NIE ZAPLACI!!
Ciekawe... A to, że szpiegów macie, wiesz?
Wyda sie niedługo.
Dider Z Rivii
09-11-2006, 01:25
Watpie zeby ktos szpiegowal, juz bysmy to zauwazyli, a jezeli ty jestes wszechwiedzacy to mnie oswiec B)
Tasartir
09-11-2006, 07:51
Ciekawe... A to, że szpiegów macie, wiesz?
Wyda sie niedługo.
Juz wiem kogo podejżewasz.... Vecelachu, czy jakoś tak
Victeron chyba się przenioooosł kiedyś codziennie po kilka h przynjamniej a teraz zonk... Jeste prawie pewien
To że nie ma jego online lub reszty zespołu to nie oznacza że nie działamy, wiekszość akcji musi być z zaskoczenia, avis nie może sie domyślać ze coś planujemy.
@Hurri
Dlaczego wszystko co wam dobrze idzie to pierdolicie?
Tobie się dobrze mówi, ciekawe czy ty byś nie spierdolił, zapewne to byś nawet muchy w kiblu nie ubił.
@dider, też nie załapałem, i'm faccman.
Juz wiem kogo podejżewasz.... Vecelachu, czy jakoś tak
Dlaczego mówisz, że Noname~ to ja? Victoria, pomyśl zanim coś powiesz.
@Dider, czego wczoraj jak się hurri biło to ty latałes po edron boat? :rotfl:
Tobie się dobrze mówi, ciekawe czy ty byś nie spierdolił, zapewne to byś nawet muchy w kiblu nie ubił.
Wiesz o mnie mniej niż nic, więc #@#$ -.-
Tasartir
09-11-2006, 08:19
Dlaczego mówisz, że Noname~ to ja? Victoria, pomyśl zanim coś powiesz.
Nie popatrzyłem na nick twojej postaci, a nie wiem czemu skojażyłem sobie z Noname po objeżeniu filmu.
@Dider, czego wczoraj jak się hurri biło to ty latałes po edron boat? :rotfl:
Bo zalogowal sie w połwie bitwy, jak nie później,??
Nie popatrzyłem na nick twojej postaci, a nie wiem czemu skojażyłem sobie z Noname po objeżeniu filmu.
Just so you know... Vecelah = Vacek, Noname~= chuj go wie kto. A o tym, że macie szpiegów wie coraz więcej ludzi. I radzę wam, abyście się tym zajęli, zamiast ciągłego pisania na forum jacy jesteście boscy...
Synu jak taktyki nie zmienicie to bedziecie od nowa gdzies zaczynac....chyba ze zaplacicie smieszne paymenty....
skoro jestes takim mega strategiem to czas zebys przedstawil swoja opcje gry bo jestem bardzo ciekaw
09-11-2006, 09:32
w/g mnie strategia ostatniej bitwy była całkiem niezła tzn fajnie to wyglądało jak all wyszliscie z domq i zaczeliscie lac all :D
Dider Z Rivii
09-11-2006, 11:09
@Ice
Warto bylo zaryzykowac B)
I jak ktos wyzej juz wspomnial ja wrocilem do domu w polowie bitwy, podobnie Ewelinaa.
A co do szpiegow, to chyba nie ten adres :)
10:8 dla nas po dzisiejszym battle :). Filmik mozliwe ze sie pojawi niedlugo :P. Moge powiedziec ze walka trwala ponad 2h na ktora sie nie zlapalem...
Niestety sa tez dla nas minusy, 3 bany (Nirek, Vic, Shopi)
Steph tez sie liczy B) :
Nov 08 2006, 21:30:52 CET Killed at Level 99 by Scotie sorcer
Nov 08 2006, 20:02:19 CET Killed at Level 101 by Elven Jaris
and by Knobik
Oct 29 2006, 21:52:27 CET Killed at Level 102 by Eter Rael
and by Knobik
i Getur :
Nov 08 2006, 21:09:07 CET Killed at Level 101 by Dae Thalion
and by Knobik
http://rapidshare.com/files/2551614/battleedron.rec.html
Ladnie Ladnie Natrzepiecie im jeszcze ladnie dupy Hihi
Ladnie Ladnie Natrzepiecie im jeszcze ladnie dupy Hihi
Tanio skóry nie sprzedamy, hehe. Bitwa ta wbrew temu co mówi Niz nie była żadną nasza klęską. To była bardzo dobra, taktyczna i wyrównana bitwa zakończona wynikiem kontrowersyjnym (czyli można przyjąć że nieroztrzygnięta). Z avisów i ich znajomych brakowało mi na vip liście tylko Toraxa.
09-11-2006, 15:01
Dider widzialem Cie na łódce :D (z tego co pamiętam to sie pytałem czemu sie nie bijesz a Ty nie odpowiedziałes -.^)
lepiej czytajcie forum morgany na tibia.com teraz :) bo dzis jest :)
Wedding Reception
thais o 18 hahhaa impreza na calego :)
09-11-2006, 16:14
sory ze pisze raz po razie ale mam pytanko do Hurrii czy Ice Slug ma hunta?
Dider Z Rivii
09-11-2006, 16:39
Wyjasnilem kilka postow wczesniej dlaczego sie nie bilem
Nie jestem pewien ale Nizahe podniósł wam paymenty :]
Raditz Saiya-jin
09-11-2006, 20:31
http://img54.imageshack.us/img54/5796/dieph1.jpg
Gothican
09-11-2006, 20:35
@up
coz to za cudo? ; o
Raditz Saiya-jin
09-11-2006, 20:41
nudzilo mi sie bardzo :d to jest nizahe jak widac [a moze i nie widac]
Tasartir
09-11-2006, 21:11
@up
coz to za cudo? ; o
Fragment z najlepszego filmu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.