Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
@UP
Chcesz bana za pkowanie dostac?? :p
Wczoraj troche pobalowałem, pknąłem trzech ludzi, 45 ed, 41 ms, 41 knight, użyłem kilka sdów i okazało się że dostałem vampire shield, crusader helmet, 5 bp uh, 3 bp hmm, bp explo, quigmire (albo coś takiego) rod, i duuużo innych rzeczy, wysłałem wszystko do dp, stanąłem pod domkiem czekająć aż minie pz i obserwująć vip czy czasem Nizahe sie nie loguje, ale sie nie logował, nagle patrze nie moge sie ruszyć, kickło mnie z tibia, internet nie działał, to poszedłem spać po 15 minutach czekania. Dzis rano zalogowałem sie w temple, cała historia ;d
Tak samo ja miałem ostatnio na morganie ;)
@UP
Jaki nick ma Twoja postac na morganie???
@UP
Jaki nick ma Twoja postac na morganie???
A co Cię to k***a obchodzi?
Popatrze lvl, i inne tam .:D
Wczoraj troche pobalowałem, pknąłem trzech ludzi, 45 ed, 41 ms, 41 knight, użyłem kilka sdów i okazało się że dostałem vampire shield, crusader helmet, 5 bp uh, 3 bp hmm, bp explo, quigmire (albo coś takiego) rod, i duuużo innych rzeczy, wysłałem wszystko do dp, stanąłem pod domkiem czekająć aż minie pz i obserwująć vip czy czasem Nizahe sie nie loguje, ale sie nie logował, nagle patrze nie moge sie ruszyć, kickło mnie z tibia, internet nie działał, to poszedłem spać po 15 minutach czekania. Dzis rano zalogowałem sie w temple, cała historia ;d
Wszystko spoko, tylko czemu blessow nie kupujesz?
Mr Torax
21-05-2006, 16:00
byl se kiedys maly rycerzyk na Titandze , nie wiedzacy o bozym swiecie , ale byl uparty i sporo sie uczyl potomek vampirow z Isaranny , mlodziutki Moritus rosl w sile i poznwal tajmniki Mainalndu z czasem doszedl do perfekcji i z niejaki NIzahusem Elesarusem I wielkim i madrym magiem Sumerusem , maly Moritus mial juz dosc spore sily , i dlatego wyblokowal duzo pradawnych mumi, pomedzy tymi panami zaczela sie wiez przyjazni, Nadszedl czas zeby zaslynnac Moritus I Sumerus dokonali rzecz niesamowita wbili 4 miliony doswiadczenia w 23 godzini jako jedyni na tym marnym zdechlym kawalku swiata ale na Titandze zaczela sie wojna , Nizahus odszedl wczesniej i opanowal Morganie , po wojnie NIzahus sprowdzil do siebie Moritusa , ktory dosc szybko wybil sie w gore posiadajac juz spore doswiadczenie w walce i expieniu a takze questach, Swiat krecil sie na przod real zycie dawalo znac Nizahusowi wiec powolal na zastepce ostatniego Sprawiedliwego Morutisa , Gdyz Ahazinus rowniez mial sporo na glowie i tak oto zostalem LIderem :)
byl se kiedys maly rycerzyk na Titandze , nie wiedzacy o bozym swiecie , ale byl uparty i sporo sie uczyl potomek vampirow z Isaranny , mlodziutki Moritus rosl w sile i poznwal tajmniki Mainalndu z czasem doszedl do perfekcji i z niejaki NIzahusem Elesarusem I wielkim i madrym magiem Sumerusem , maly Moritus mial juz dosc spore sily , i dlatego wyblokowal duzo pradawnych mumi, pomedzy tymi panami zaczela sie wiez przyjazni, Nadszedl czas zeby zaslynnac Moritus I Sumerus dokonali rzecz niesamowita wbili 4 miliony doswiadczenia w 23 godzini jako jedyni na tym marnym zdechlym kawalku swiata ale na Titandze zaczela sie wojna , Nizahus odszedl wczesniej i opanowal Morganie , po wojnie NIzahus sprowdzil do siebie Moritusa , ktory dosc szybko wybil sie w gore posiadajac juz spore doswiadczenie w walce i expieniu a takze questach, Swiat krecil sie na przod real zycie dawalo znac Nizahusowi wiec powolal na zastepce ostatniego Sprawiedliwego Morutisa , Gdyz Ahazinus rowniez mial sporo na glowie i tak oto zostalem LIderem :)
OMGGGGGGGG To ty Mori?? buehehehehheheh
Spoko historia, GZ.
Spoko historia, GZ.
Taa... Wspaniała.8o 8o 8o 8o
fire megidox
21-05-2006, 21:33
Taa... Wspaniała.8o 8o 8o 8o Mogło być więcej akcji i efektów specjalnych <lol> Ale dobrze jest :)
A czy powie mi ktos, bo slyszlaem pogloski, ze ma byc wojna Avis vs. Hurriance. To prawda???8o 8o 8o
@Torax: Liderem to ty jesteś ale z tytułu. Wszyscy wiedzą kto tak naprawdę rządzi. Nie byłbyś w stanie nawet sprzeciwić się Nizahe, a te twoje "Mr." przed Torax, sprawia że ludzi bolą brzuchy (od śmiechu). Ciekawi mnie ile masz lat, może 13? A może mniej, pewnie cię przeceniam. Nie znam Vaikora, ale pamiętam gdy pisałeś na forum.tibia.com, że "od teraz nikt go nie tknie, bo Vaikor jest twoim przyjacielem bla bla". Ta, właśnie widać. Słowo wspaniałego MR. Toraxa ma duże znaczenie. Zero honoru, zresztą mózgu pewnie też nie za dużo.
@Vandoz: Widzę, że kontynuujesz włażenie h-lvlom do pewnej częście ciała. Ok, gl.
fire megidox
22-05-2006, 08:23
@Torax:
@Vandoz: Widzę, że kontynuujesz włażenie h-lvlom do pewnej częście ciała. Ok, gl.
Lol - Co jest złego że pyta sie czy bedzie wojna czy nie.
Mr Torax
22-05-2006, 08:54
@Torax: Liderem to ty jesteś ale z tytułu. Wszyscy wiedzą kto tak naprawdę rządzi. Nie byłbyś w stanie nawet sprzeciwić się Nizahe, a te twoje "Mr." przed Torax, sprawia że ludzi bolą brzuchy (od śmiechu). Ciekawi mnie ile masz lat, może 13? A może mniej, pewnie cię przeceniam. Nie znam Vaikora, ale pamiętam gdy pisałeś na forum.tibia.com, że "od teraz nikt go nie tknie, bo Vaikor jest twoim przyjacielem bla bla". Ta, właśnie widać. Słowo wspaniałego MR. Toraxa ma duże znaczenie. Zero honoru, zresztą mózgu pewnie też nie za dużo.
To juz by bylo po wojnie z hurricane :) Vaikor padl bo przegial~~
fire megidox
22-05-2006, 09:26
Mu chodzi o to czy BEDZIE wojna a nie czy była :)
Omg, ja nie mogę po prostu czytać twoich postów Vandoz. Czy ty jesteś taki tępy, czy po prostu chcesz się podlizać high levelom? Pewnie i to i to.
haha xD
a wy sie kluccie dalej ;p kto i ile ma szarych komorek B) a ja teraz z innej beczki troche :] dzisiaj Mr Russel Inferno and Dorlik byli na demonach i co Russel wylotowal
Russel Inferno: 17:58 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.00 oz.An enchanted gem glows on the platearmor.
link jak by ktos nie wiedzial co to jest MPA:] http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=79
ale gosc mial farta ;] to z tego co ja wiem to juz napewno 2 MPA na serwie :D
Jestes w bledzie. Z tego co JA wiem, to jush chyba +5 MPA na servie:
1. zostal lootniety przez Nizahe (chyba)
2. Na 100% wiem ze drugie zdobyl dawno temu Xadero, ktory sprzedal go chyba Hakard Fura
3. Saweh~
reszty nie wiem
@Didier
A wiesz czy ktos ma magic long sworda???:baby:
uehehe
ten typ jest BOSKI xD
Ananowi jak zapewne wiekszosci h-lvli odechcewa albo odechcialo sie grac, z reszta i mi sie juz nudzi, a o e-plate to zapytajcie go sami osobiscie w grze czy ma, powinien odpisac :)
komu nie odechciewa sie grac na morganie?? :O
@ post 154 - tak, kal Cie zna(m). Przykro mi, ale komentuje, co widze, a nie prezentujesz soba zbyt wiele =/
@ post 155 - Wiem o co chodzilo, ale niestety z Nizahe to jest tak, ze przewodniczyl najsilniejszej gildii, od samego poczatku. I gdyby byla wojna, to ON by jej przewodniczyl. Wanna bet, eh? No i dzieki za łelkombaka.
:o chyba ktos zapomnial o Zaznosie:o czy to nie On byl zalozycielem Avis?? a jesli nie, to czy nie On mial najwiekrzy lvl i czy to nie On rzadzil Avis z poczatku??:O
A ja czuje, ze jesli Overshadows wie o tym co sie dzieje, tych co wyszli zjednoczy, i wojna moze odzyc.
a co oNi nie maja co robic??
@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze..
huhu, musze sie z Toba zgodzic:)
Mu chodzi o to czy BEDZIE wojna a nie czy była :)
a niby po co ta wojna miała by być ??
ja nic o wojnie nie slyszalem a wiesz mi ze jestem dobrze poinformowany :)
A co przegiąłem? Sprężynke do ćwiczen w rlu czy co? Napisz tutaj jak juz zacząłeś, napisz wszystkim co zrobiłem źle, może wbiłem 90 level?
@Raul, Crissbi, tylko Ayman wie czemu zapłaciłem :) wszystko było w zgodzie z Tengu więc zamilczcie? :o
Mr Torax
22-05-2006, 16:01
Niby po co ma byc wojna z huricane skoro ja i Ewelinaa to prawie jak real znajomi ? zreszta 3/4 huricane tak traktuje , Avis I Huricane zawsze mowilo jednym glosem i to bedziemy kontynuowac. ~~
Co do E plate na Morganie
2( shopithia)
1(nizahe, trepik, saweh, Kerrash,clubmaster, Hakard, Russel)
Lol - Co jest złego że pyta sie czy bedzie wojna czy nie.
Wiesz, nie miałem na myśli akurat tego postu, tylko większość jego postów.
chyba ktos zapomnial o Zaznosie czy to nie On byl zalozycielem Avis?? a jesli nie, to czy nie On mial najwiekrzy lvl i czy to nie On rzadzil Avis z poczatku??:O
Nie, nie zapomnialem o Zaznosie. Nie on byl zalozycielem gildii. Chyba mial najwyzszy level. Ale gdyby rzadzil w Avis, to by z niego nie uciekl, prawda? Nie przegralby tez wojny, bo ludzie byli by mu wierni, prawdopodobnie... W koncu, jesli bylby dobrym liderem, to nie przegralby wojny Nemesis & Sunblade versus Avis, bo potrafilby nimi dowodzic i nie dalby sie w kretynski sposob 'hack'' owac. >.<
We will see ;)
We will see ;)
Coś mi się zdaje że Mr Torax, nie rozumie po angielsku.
We will see ;)
Nigdy nie bedziemy walczyc przeciwko Hurricane!!!!!!!!
@up - czekaj, czekaj...
'NIGDY NIE BEDZIE WOJNY TENGU VS FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!' Hm, chyba cos takiego slyszalem. Kiedys. :)
lol, jaka wojna? :)
Mogliscie powiedziec wczesniej to bym sd w demony nie wywalil tylko w ciebie Torax :P
@ Darth Torax, odpowiedz mi na moje pytanie, co przegiąłem. Powiedź wszystkim tutaj co znowu wymysliłeś, prosze, jeśli nie odpowiesz na to pytanie nie masz honoru dla mnie jak pewnie i dla innych to czytających. (podpowiem wam że niezbaił mnie tylko Nizahe ale i Torax z Torpedo)
@ Darth Torax, odpowiedz mi na moje pytanie, co przegiąłem. Powiedź wszystkim tutaj co znowu wymysliłeś, prosze, jeśli nie odpowiesz na to pytanie nie masz honoru dla mnie jak pewnie i dla innych to czytających. (podpowiem wam że niezbaił mnie tylko Nizahe ale i Torax z Torpedo)
Nom przybieglem tam do was. Ale tak wogole co to ma do rzeczy?? Zbytnio nie rozumiem:(
Nieee...
Mylisz sie.
Nie, nie zapomnialem o Zaznosie. Nie on byl zalozycielem gildii. Chyba mial najwyzszy level. Ale gdyby rzadzil w Avis, to by z niego nie uciekl, prawda? Nie przegralby tez wojny, bo ludzie byli by mu wierni, prawdopodobnie... W koncu, jesli bylby dobrym liderem, to nie przegralby wojny Nemesis & Sunblade versus Avis, bo potrafilby nimi dowodzic i nie dalby sie w kretynski sposob 'hack'' owac. >.<
true true xd ale potrafil dowodzic.. tak mi sie wydaje.. ciagle mam w pamieci ta bitwe w kanionie.. gdzie Avisi polegli jak psy..
Nom przybieglem tam do was. Ale tak wogole co to ma do rzeczy?? Zbytnio nie rozumiem:(
Nie ciebie pytałem. Pytałem Toraxa i od niego oczekuje odpowiedzi.
Vaikor, to jest tylko gra. Nie gorączkuj się tak. ;]
@Crissbi - Bitwa byla przednia, ale nagranie ze strony niespodziewanie dolaczajacych sie Sunblade. Bardzo dobrze sie wywiazali z zadania i glownie z tego powodu Nizahe, totalnie zaskoczony, nie mial jak sie bronic. Element zaskoczenia i bylo dobrze.
: >
Vaikor, to jest tylko gra. Nie gorączkuj się tak. ;]
Ale mnie tak gra podnieca :)
EDIT: @Naharth, Zaznoz założył gildie Nemesis razem z Michałem, Kissmeną.
Ale mnie tak gra podnieca :) No to tylko pogratulować, że zwykła gra Cię może tak podniecać. Ale podniecenie, podnieceniem, a zakładanie idiotycznych tematów (ten o Ahazinie) swoją drogą. No chyba, że przy pisaniu tego tematu doznałeś, jakby to nazwać, szczytu podniecenia grą. ;]
@Vaikor - tak, zalozyl wychodzac z Avis. Dzieki czemu pozniej zostali zaatakowani i wojna 'se przyszla'. A Sunblade dolaczylo, bez oficjalnej deklaracji. Tak, z niespodzianki. x) No i to wlasnie dzieki SUNBLADE ta bitwa tak zownzowala Avis. :)
I po co gadacie o przeszlości???
Wazniejsze jest to co teraz sie dzieje.:p
@up
Święta prawda. Dlatego coś aktualnego:
http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/100eq.jpg
(http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/100eq.jpg)
Aaaaaaah, ok. Ladne exori. :)
I chyba synku, Vandozie, co Crazy Froga czcisz, nie masz chyba zbyt dobrej oceny z historii? 'Lepiej sie skupiac na tym co jest, psze pani'. Brawo. I na Morganie nie dzieje sie nic ciekawego, w porownaniu do tego, co sie dzialo kiedys. Morgana to takie wymarle dinozaury. x)
Dider Z Rivii
24-05-2006, 09:55
@Raul
Moze wreszcie wyjdziesz z cyco :P
A tak na marginesie to Gratz!
No to tylko pogratulować, że zwykła gra Cię może tak podniecać. Ale podniecenie, podnieceniem, a zakładanie idiotycznych tematów (ten o Ahazinie) swoją drogą. No chyba, że przy pisaniu tego tematu doznałeś, jakby to nazwać, szczytu podniecenia grą. ;]
Jesli nie wiesz o co chodzi z Ahazinem to sie nie odzywaj.
@UP
Slyszalem ze chcesz Ahazina zabic.
To prawda???
Powodenia >.<
@Naharth
I chyba synku, Vandozie, co Crazy Froga czcisz, nie masz chyba zbyt dobrej oceny z historii? 'Lepiej sie skupiac na tym co jest, psze pani'.
Nie czcze Crazy Froga. Moglbym powiedziec ze ty czczisz Dynie.
Mam piatke z hiry ;)
Vaikor już ma zabić mnie, Toraxa, Torpedo, Ahazina i może Nizahe na deser. Tylko zrób to zanim Twój lvl spadnie poniżej 40. ;]
A co do tego robienia nowo poznanych kolegów, to was nigdy nie uznawałem za kolegów, tak Russel i Trixtara są i będą moimi kolegami a nie dziećmi bez honoru jak Torpedo i Torax. May 23 2006, 23:35:19 CET Killed at Level 86 by Russel Inferno
Vaikor już ma zabić mnie, Toraxa, Torpedo, Ahazina i może Nizahe na deser. Tylko zrób to zanim Twój lvl spadnie poniżej 40. ;]
May 23 2006, 23:35:19 CET Killed at Level 86 by Russel Inferno
No to czekajmy na kolejny atak Over~ :) Jak się dzisiaj bawiłeś?
@up
Całkiem, całkiem. Najlepszy był moment jak Steph uciekał gdy się Nizahe zalogował.
@up
Całkiem, całkiem. Najlepszy był moment jak Steph uciekał gdy się Nizahe zalogował.
NNIeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Najlepsze było jak go Nizahe (157ek z 9mlvl [mwalls]) dogonić nie mógł ;) I trepiq drogi... Mr Packier! Dlaczego nie ubiłeś ich wszystkich!?
Dlaczego nie ubiłeś ich wszystkich!? Ciekawe jak sam mogę zabić kilku 100+ lvl :confused:. No chyba, że posiadasz wiedzę i umiejętności, dzięki którym można tego dokonać.
To ja się powinienem spytać czemu Overshadows nie zabili mnie w Venore, gdy miałem pz locka i mieli mnie jak na tacy. Na dodatek jeszcze przebiegłem z Venore do Thais.
@Trepik, nastepnym razem nam sie uda 8o a najlepsze było jak zauważyłeś że Overshadows sie zalogowali i napisałeś mi "robicie coś?" ;dddd szkoda że nie napisałes jeszcze "tylko nie idzcie po mnie plz, ja sie Tengu boje" ;ddd, oh whatever.
Co do Russela, to wczoraj zabiłem na dwa sdy 63 master sorca którego zabić nie powinienem, ja tam nie gram, Russel i jego kolega graja więc... troche było by nie ładnie ze strony Russela jeśli nic by z tym nie zrobił, on nadal jest moim kolegą codziennie rozmawiamy na msn :)
Ciekawe jak sam mogę zabić kilku 100+ lvl :confused:. No chyba, że posiadasz wiedzę i umiejętności, dzięki którym można tego dokonać.
To ja się powinienem spytać czemu Overshadows nie zabili mnie w Venore, gdy miałem pz locka i mieli mnie jak na tacy. Na dodatek jeszcze przebiegłem z Venore do Thais.
You still sux.
pitt6ull
24-05-2006, 23:18
No coz , nie zabardzo sie tu wypowiadalem ale tak po wypiciu paru drinow nabralem ochoty. Ogolnie jesli chodzi o tangu to poznalem ich na xerenie. Dwóch z nich bylo inteligentnych reszta to zwykle oszolomy. Overy zabily ostatnio mojego rl kumpla i juz za to jestem na nie jesli chodzi o ich rzadzenie. Jesli by chcieli probowac wogule odzyskac wladze to by nie atakowali nikogo od nas aby nie robic dodatkowych wrogow (tak wynika wedlug zasad logiki) nami by sie zajeli po wygranej.
Nie zna wojen ktore byly przed moim wejsciem na server (tj. Przed 15 maja)
ale u nas lojalnosc zawsze byla na 1szym miejscu i kazdy z nas stanie za kazdym zawsze. Jesli moi znajomi z gildi sa z avis ja jestem z nimi. A co do ludzi ktorzy mowia o nich dupowlazy to poprostu nigdy nie poznali prawdziwej lojalnosci. My zawsze trzymamy sie razem chodzby do rooka. Tak wlasnie trzeba postepowac aby sie cieszyc z bycia w prawdziwej gildii.Avis nigdy nie zabijalo ludzi ktorzy byli im lojalni.
Hail hurricanes (tj. Spoko ziomy :) ) always loyal to the end.
Co do Russela, to wczoraj zabiłem na dwa sdy 63 master sorca którego zabić nie powinienem, ja tam nie gram, Russel i jego kolega graja więc... troche było by nie ładnie ze strony Russela jeśli nic by z tym nie zrobił, on nadal jest moim kolegą codziennie rozmawiamy na msn :) Fajne pojęcie koleżeństwa. Mnie tam koledzy nie zabijają. ;]
You still sux.
Każdy Twój następny post jest coraz bardziej żałosny.
Fajne pojęcie koleżeństwa. Mnie tam koledzy nie zabijają. ;]
Wbij poziom 150 i leżysz.
Żeby wbić 150lvl trzeba mieć trochę inteligencji, której Mr Trepikowi brakuje.
Twoje dupolizostwo z każdym słowem robi się bardziej żałosne.
Twoje dupolizostwo z każdym słowem robi się bardziej żałosne.
Żal mi Ciebie, skoro Ty wszędzie tylko to widzisz.
Żeby wbić 150lvl trzeba mieć trochę inteligencji, której Mr Trepikowi brakuje.
Żeby ze mną nawiązać rozmowę trzeba wykazywać chociaż odrobinę tej inteligencji. Dlatego wybacz, ale zacznę Ciebie ignorować. ;]
To chyba bynajmniej nie od Ciebie, bo na tym lvl to Ty mnie nie dogonisz nawet, już o celowaniu z sd nie wspominając. ;]
Takie pytanie z ciekawości, dlaczego akurat 150?
Mr Torax
26-05-2006, 17:58
Skoro wy z zasadzki nie umiecie zabic to co dopiero w open battle? :<
Już sie z Over pogodzileś ? Vaikor?
no ładnie =)
To jest temat o Morganie wiec obywatelu Xereny odpuść sobie bo skamlenie nic już nie pomoże a przynajmniej nie tobie.
Myślisz ze LvL jest wykładnikiem inteligencji? jak tak to lepiej zacznij sie uczyć tej gry od początku , tu liczy sie przewdewszystkim Teamwork i zaufanie , nikt nie dba o zdrajców czy kłamców prędzej czy później sam sie o tym przekonasz , twoja osoba i stanowisko jakie zajmowałeś w tym Temacie chyba najlepiej o tym świadczy
" Walcz albo zamilknij na zawsze "
~~ Mr Torax.
Skoro wy z zasadzki nie umiecie zabic to co dopiero w open battle? :<
Już sie z Over pogodzileś ? Vaikor?
no ładnie =)
To jest temat o Morganie wiec obywatelu Xereny odpuść sobie bo skamlenie nic już nie pomoże a przynajmniej nie tobie.
Myślisz ze LvL jest wykładnikiem inteligencji? jak tak to lepiej zacznij sie uczyć tej gry od początku , tu liczy sie przewdewszystkim Teamwork i zaufanie , nikt nie dba o zdrajców czy kłamców prędzej czy później sam sie o tym przekonasz , twoja osoba i stanowisko jakie zajmowałeś w tym Temacie chyba najlepiej o tym świadczy
" Walcz albo zamilknij na zawsze "
~~ Mr Torax.
Jeśli ten post był skierowany tylko do mnie to wybacz ale nie ja pisałem o inteligencji bo jej mam w nadmiarze. A bynajmniej więcej od Ciebie. Nie bede Ci pisał jak było ale ja Tengu nie zdradziłem. Nie, ja nie byłem pokłucony z Tengu kto Ci tak powiedział? Ja, że napisałem że mam hunta od OS? Musiałem jakoś lizać Twoje dupsko żeby grać na Morganie. Pożarłem sie z Vildingenem na msn i to wszystko, a nie byłem pokłucony z Tengu czy kim kolwiek z nich oprócz właśnie Simona, ale już wszystko ok. Z Tengu byłem zawsze, popytaj Nomsana/Aymana jesli masz ich msn, oni byli liderami Tengu i oni o wszystkim wiedzieli, dlaczego i po co to własnie ja wyszedlem i zapłaciłem jako pierwszy. Obywatelem Morgany byłem wcześniej od Ciebie i od Ciebie dłużej nim będe.
"Zamilcz albo wypier.."
Żal mi Ciebie, skoro Ty wszędzie tylko to widzisz.
Żeby ze mną nawiązać rozmowę trzeba wykazywać chociaż odrobinę tej inteligencji. Dlatego wybacz, ale zacznę Ciebie ignorować. ;]
A ty znowu swoje? Widzę to co widać wyraźnie :) Znam Cię lepiej niż myślisz. Pamiętam jak shackowałeś Areye itp itd... Mówiąc o mojej inteligencji musisz wiedzieć, że przewyższa ona o wiele twoją. 8o 8o
@Torax
'Teamwork'... Zaczęłeś się angielskiego uczyć? 8o
WYJDŹ
Pamiętam jak shackowałeś Areye itp itd... I tym stwierdzeniem upewniłeś mnie, że jednak nic o mnie nie wiesz. ;]
'Teamwork'... Zaczęłeś się angielskiego uczyć? Możliwe, a Ty mógłbyś zaczĄć się uczyć swojego ojczystego języka.
I tym stwierdzeniem upewniłeś mnie, że jednak nic o mnie nie wiesz. ;]
Możliwe, a Ty mógłbyś zaczĄć się uczyć swojego ojczystego języka.
Widzę, że z ortografią też jesteś w tyle.
Od jakiegoś czasu używa się formy z "ą", ale jak użyjesz "ę" to nie jest to błędem.
kthxbye
Od jakiegoś czasu używa się formy z "ą", ale jak użyjesz "ę" to nie jest to błędem. Tym tekstem to już mnie totalnie położyłeś. Wyjdź albo zamilcz i przestań się kompromitować. ;]
Gothican
27-05-2006, 21:12
Z Tengu byłem zawsze, popytaj Nomsana/Aymana jesli masz ich msn, oni byli liderami Tengu i oni o wszystkim wiedzieli, dlaczego i po co to własnie ja wyszedlem i zapłaciłem jako pierwszy.
; o bardzo intrygujace ...
tak jakbyscie chcieli zajsc Fire, opowiedz mi o tym ;s
btw @ Raul & Colm & Vaikor
kloccie sie dalej cale forum ma ubaw ^^
Korialstrasz
27-05-2006, 21:33
@UP
Slyszalem ze chcesz Ahazina zabic.
To prawda???
Powodenia >.<
@Naharth
Nie czcze Crazy Froga. Moglbym powiedziec ze ty czczisz Dynie.
Mam piatke z hiry ;)
A co Ahazina zabic już w tych czasach nie wolno? :> Lol, a ja okna bezołowiowe czcze :P
PS. Lookajcie XD (to nie moje) http://www.megaupload.com/?d=GCH1CLSI
Gratki dla Elder Fullmoon i X~ za zabicie Toraxa
<3 Them :D
@up
Wypingowanego każdy głupi zabije. :confused:
Vaikor jestes niczym. Żal mi ciebie czlowieku. Ciekaw jestem jak bardzo podniecilo cie spingowanie dartha a potem ubicie go.
Gratki dla Elder Fullmoon i X~ za zabicie Toraxa
<3 Them :D
to był Veikor :/ tamci tylko fragi zgarneli bo Veikor ma 4ml i nie może używać sdów :cup:
@ Torpedo, tak podnieciło mnie to bardzo i Ty będziesz następny ;( 8o ;(
HAHAHA Nizahe Inferno down. So sweet. Dzięki Doktor Pettersen i Falcon Eter!
Dzięki Doktor Pettersen i Falcon Eter!
They own ;D
W sumie to Nizahe padł dlatego, że był exhausted. Ale mniejsza z tym, załóżmy, że to Wy macie rację i to przez Was Nizahe padł.
@Vaikor
Cieszę się, że sztukę edytowania postów opanowałeś do perfekcji. :P
W sumie to Nizahe padł dlatego, że był exhausted. Ale mniejsza z tym, załóżmy, że to Wy macie rację i to przez Was Nizahe padł.
@Vaikor
Cieszę się, że sztukę edytowania postów opanowałeś do perfekcji. :P
DzikĘkujĘ.
Nizahe nie miał exhausta tylko wyrywał kombosy, nie potrzebnie siĘ ruszył kiedy Falcona m wall zniknĄł bo zamiast sie uhnĄć to zszedł square south east.
szkoda tego deda mam nadzieje ze wroci i wykopie cie z tego serwa vaikor
szkoda tego deda mam nadzieje ze wroci i wykopie cie z tego serwa vaikor
Ja tam już nie gram od jakiegos tygodnia ;) a po Ciebie sie przejde któregoś dni.
Btw: Trepik Banished: until Jun 28 2006, 11:32:44 CET because of using unofficial software to play
HAHAHA TRZEB BYŁO BOTA NIE UŻYWAĆ!!!!!!!!!!!!
Gothican
29-05-2006, 15:52
; o
Vaikor zatryumfowal,grats =p
btw kiedy Trepik uzywal bota? =p
Wątpie czy osoba używająca "unofficial software" powinna być tu modkiem. Brawo Trepiq ;)
Nie używałem żadnego bota. Falcon na forum napisał: "Nawet bot, którego używałeś podczas Orshabaala nie uchroni Cię od śmierci.". Ja mu odpowiedziałem: "W takim razie to musiał być jakiś specjalny bot, bo raz uhałem siebie, raz Nizahe i raz Dorlika.".
I za tą wypowiedź dostałem bana. Zawsze myślałem, że trzeba uzyskać 100% pewności, że dana osoba stosowała nielegalne oprogramowanie, a nie kierować się zwykła ironią. Na dodatek ban trwa miesiąc, nie ma możliwości odwołania się od niego i jest on ostatecznym ostrzeżeniem przed kasacją konta.
Raul tylko z twojej wypowiedzi nie wynika że używałes bota...
@up
Wiem i dlatego uważam tę decyzję za dosyć dziwną i postaram się to wszystko jak najszybciej wyjaśnić.
@Vaikor
Nie ukrywam, że tych kilka ostatnich dni możesz zaliczyć do jednych z najlepszych na Morganie. Śmierć Toraxa i Nizahe i mój ban.
@Vaikor
Nie ukrywam, że tych kilka ostatnich dni możesz zaliczyć do jednych z najlepszych na Morganie. Śmierć Toraxa i Nizahe i mój ban.
;) zgadza sie :cup:
Mr Torax
29-05-2006, 18:04
Co do dead wypada pogratulowac pinga przez uzycie komunikatora nie wiem ile w tym bylo gry a ile czystego hakerstwa , nie bede sie nad tym rozczulac teraz przynajmniej wiem ze walcze raczej z obejsciami hakerskimi niz z graczami jak to mozna zkomentowac widac komus na grze az tak bardzo zalezy ze posuwa sie do ostatecznosci czyli pingowania ktore mogl wykonac tylko przez to iz posiadal moj adres msn prawda co do tekstow odnosnie wychodzenia z wojny i tych innych co do colma i trepika to zachowujecie sie jak dzieciaki i spamujecie to forum daty waszych postow wskazuja na to ze chyba od komputera nie odchodzicie wogole . Przemyslcie swoja gre i zastanowcie sie gdzie sa granice gry dla przyjemnosci i nalogu . Tekst vaikora na priv " przyjedziemy do ciebie i masz wpierdol " daleko odchodza za granice normalnosci no ale jak na czlowieka ktory zrezygnowal ze szkoly dla jakiejs gierki to i tak nie szczyt mozliwosci. Moze kiedys zrozumiesz ze w zyciu liczy sie cos wiecej niz tylko gra a moze i nie , pluj i pisz glupie posty dalej nie bede ich komentowal bo jest to strata czasu przynajmniej dla mnie wole poswiecic ten czas dla przyjaciol albo kolezanek :D Nie wypisujcie ze to ja jestem nalogowcem bo nie expilem juz od dobrych 3 tygodni poprostu zrozumialem , obudzilem sie ze snu , i tak za dlugo w nim trwalem
~~ Torax.
Nie wypisujcie ze to ja jestem nalogowcem bo nie expilem juz od dobrych 3 tygodni poprostu zrozumialem , obudzilem sie ze snu , i tak za dlugo w nim trwalem
~~ Torax.
08 May 2006 +183,595 6 112 22,617,152
09 May 2006 +188,551 6 113 22,805,703
10 May 2006 +126,712 6 113 22,932,415
11 May 2006 +234,198 6 113 23,166,613
12 May 2006 +395,826 6 114 23,562,439
13 May 2006 +97,618 6 114 23,660,057
14 May 2006 +299,435 6 114 23,959,492
15 May 2006 +295,016 6 115 24,254,508
16 May 2006 +105,462 6 115 24,359,970
17 May 2006 0 6 115 24,359,970
18 May 2006 0 6 115 24,359,970
19 May 2006 +1,112 6 115 24,361,082
20 May 2006 0 6 115 24,361,082
21 May 2006 0 6 115 24,361,082
22 May 2006 0 6 115 24,361,082
23 May 2006 +68 6 115 24,361,150
24 May 2006 +158,728 6 115 24,519,878
25 May 2006 +2,009 6 115 24,521,887
26 May 2006 +20,485 6 115 24,542,372
27 May 2006 -453,546 6 115 24,088,826
28 May 2006 +5,059 6 115 24,093,885
twoje 3 ostatnie tyg :) Fajnie że przez ten czas nie expiłeś.
Co do pinga, to gdybyś był mądrzejszy to byś wiedział jak sie chronić przed zdobyciem twojego IP przez hackera. Zdobycie IP zajmuje 1min albo i mniej ;)
@Raul
Na uhanie kilku osób też są boty... i to popularne.
mam pytanie do Toraxa...Co sie stalo z bylymi uczestnikami Tengu jak Scorpish,Silver'Soth ??
@Raul
Na uhanie kilku osób też są boty... i to popularne. Nie zagłębiam się w tym bo ich nie używam.
Prawdopodobnie ban i tak i tak zostanie. Więc cóż, przerwa miesięczna od grania. :P
Tak ogólnie gdy Morgana była moim pierwszym servem wszystko było pięknie...związałem się z Tengu a mianowicie Kerrashem...wszyscy wczesniej mowili ze Tengu (Overshadows) to PA...dziwnym zbiegiem okolicznosci trafilem chyba na focha Nizahe...5 razy jednego dnia ded...z jego reki...nie zdobyl rsa bo sam go atakowalem gdy wychodzilem ze swiatynii...czekal przed nia na mnie z exori :/ ...ogólnie Morgana się zrąbała... Ceny wysokie,za wysokie...
Co do dead wypada pogratulowac pinga przez uzycie komunikatora nie wiem ile w tym bylo gry a ile czystego hakerstwa , nie bede sie nad tym rozczulac teraz przynajmniej wiem ze walcze raczej z obejsciami hakerskimi niz z graczami jak to mozna zkomentowac widac komus na grze az tak bardzo zalezy ze posuwa sie do ostatecznosci czyli pingowania ktore mogl wykonac tylko przez to iz posiadal moj adres msn prawda co do tekstow odnosnie wychodzenia z wojny i tych innych co do colma i trepika to zachowujecie sie jak dzieciaki i spamujecie to forum daty waszych postow wskazuja na to ze chyba od komputera nie odchodzicie wogole . Przemyslcie swoja gre i zastanowcie sie gdzie sa granice gry dla przyjemnosci i nalogu . Tekst vaikora na priv " przyjedziemy do ciebie i masz wrzodkiewka jest super " daleko odchodza za granice normalnosci no ale jak na czlowieka ktory zrezygnowal ze szkoly dla jakiejs gierki to i tak nie szczyt mozliwosci. Moze kiedys zrozumiesz ze w zyciu liczy sie cos wiecej niz tylko gra a moze i nie , pluj i pisz glupie posty dalej nie bede ich komentowal bo jest to strata czasu przynajmniej dla mnie wole poswiecic ten czas dla przyjaciol albo kolezanek :D Nie wypisujcie ze to ja jestem nalogowcem bo nie expilem juz od dobrych 3 tygodni poprostu zrozumialem , obudzilem sie ze snu , i tak za dlugo w nim trwalem
~~ Torax.
o ja pier... jak mnie każdy twój post rozśmiesza! Wypier... stąd do koleżanek! KOLEŻANEK HAHAHA!
Widze Vaikor ze dobrze sie tam trzymasz na morgance... osobiscie odradzam dalsze siedzenie tam...Fucking in odbyt nizahe to juz nieodlaczna czsec morgany (niezapominajac o jego pieskach)
mr torax iz naab - zmien komunikator :D
Widze Vaikor ze dobrze sie tam trzymasz na morgance... osobiscie odradzam dalsze siedzenie tam...Fucking in odbyt nizahe to juz nieodlaczna czsec morgany (niezapominajac o jego pieskach)
Mnie już tam dawno nie ma.
No i dobrze zrobiles... zgadaj sie kiedys z kims i pyknijcie nizahe... np z Tengu na Xerenie, siedza tam i niezle sie trzymaja...pamietam jeszcze czasy jak byles w Tengu...
No i dobrze zrobiles... zgadaj sie kiedys z kims i pyknijcie nizahe... np z Tengu na Xerenie, siedza tam i niezle sie trzymaja...pamietam jeszcze czasy jak byles w Tengu...
nizahe retired?
A to czemu retired??
bo dednol na orshu ;)?
eh nieciekawie sie na morganie robi ;/
Niech deda codziennie...ja tam osobiscie jestem pewien ze Overshadovs czasem wpadnie i peknie kogos :) Ahhh ten serv...ja osobiscie polecam Thorie
Ciekawe ceny...tanio... luzno sobie gram...nie to co na Morganie...
Name: Melisan
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 103
World: Morgana
Residence: Edron
House: Central Circle 6 (Shop) (Edron) is paid until Jun 02 2006
Guild membership: Supernena of the Sinew
Last login: May 30 2006, 13:40:25 CET
Comment: ~Retired Forever~
20/5/06
Always with Shopithia :*
In memory of Van Buren & Zakk.
The destiny is the promise to continue.
Ona jest naprawde retired forever czy sobie zarty stroi? moze ktos wie?
@Raul
A jestem ciekaw kto Ci powiedzialem o tym "planie" Vaikora, ktory ma was usmiercic.
A tak wogole to co slychac na morganie? Troszke dlugo nie gralem.
@Raul
A jestem ciekaw kto Ci powiedzialem o tym "planie" Vaikora, ktory ma was usmiercic.
A tak wogole to co slychac na morganie? Troszke dlugo nie gralem.
nie zaczynaj...Nizahe swiruje...Jest Avis...niewiadomo po co...rzekomo po to zeby wywalic nOObow z Fire...atmosfera sie popsula...skonczyly sie urzekajace historie typu: Jimbob Inferno...
@UP
O co Ci biega???
O to ze zapytalem sie co sie dzieje???
No to Overshadows niech wracaja na serw i niech zaczyna sie od nowa wojna.
Wtedy cos sie bedzie dzialo.
Sepi LAye
30-05-2006, 18:47
:) Nizahe Wróci za jakiś czas tak pisze na Forum ;) a wtedy inni też wrócą :> Darth trzymaj się B)
@UP
Moze mu byc trudno sie trzymac, jak Overshadows sprobuja szczescia :p
Juz lepiej zakonczmy temat Nizahe i Avis...nie wszyscy ich lubia ale jest jak jest...A co powiecie o Hurricane...???
Juz lepiej zakonczmy temat Nizahe i Avis...nie wszyscy ich lubia ale jest jak jest...A co powiecie o Hurricane...???
Z tego co wiem, to spoko gostki.
Z tego co wiem to Cosanostra Pyros to tez spoko gostek ^^
Gothican
30-05-2006, 21:31
Emm wlasnie zauwazylem ... dlaczego Avis juz nie istnieje?
Dark polo
30-05-2006, 21:37
Przepraszam wszystkich, że wtrącam się w rozmowę:)
Ostatnio na Morganie był Orsh i chciałbym zapytać się, czy ktos z was ma filmik?
Pozdrawiam
Z tego co wiem to Cosanostra Pyros to tez spoko gostek ^^
Nie?
Ja odpoczatku uwazalem go za anty spoko gostka.
Overshadow loguja sie coraz czesciej.
Czyzby to oznaczala powrot???
Slyszalem ze Avis sie rozpadlo, poniewaz odeszlo kilka dobrych osob, i wogule sie poklucili czlonkowie.
Ale to nie moje slowa :p
Gothican
30-05-2006, 21:55
Nie?
Slyszalem ze Avis sie rozpadlo, poniewaz odeszlo kilka dobrych osob, i wogule sie poklucili czlonkowie.
tak wszedzie Overshadows juz wszedzie tu i tam
Overshadows rzadza na Xerenie i watpie zeby chcialo sie im wracac a jak wroca to nie beda mieli pewnie nawet z kim walczyc
cale Avis retired a raczej Avis juz nie ma
a nawet gdyby wrocili to jedynych chlopcow do bicia jacy by im zostali byloby Hurricane i wtedy by bylo fajnie =)
Wielu z nich, np. Darkfas, Akon Yode jest spoko, ale sa tam takze typowe debile ;)
@Xavine
Cosa~ był największym PA na servie.
@Vandoz
Jeżeli Overshadows loguje sie czesciej, to znaczy to wiecej sneaków :)
Nie?
Nie. Ja ich namawiam codziennie żeby "popakować" :) np. wczoraj sam zabiłem 51 lv knighta bez aola, z 4 uhami w nim które upuścił, zużyłem 3 sdy z 2 fire elementami :) loocik całkem całkiem, lepiej niż cały dzień na demonach, demon shield i royal helmet :)
Gothican
31-05-2006, 19:06
Nie. Ja ich namawiam codziennie żeby "popakować" :) np. wczoraj sam zabiłem 51 lv knighta bez aola, z 4 uhami w nim które upuścił, zużyłem 3 sdy z 2 fire elementami :) loocik całkem całkiem, lepiej niż cały dzień na demonach, demon shield i royal helmet :)
; o grats grats
lepiej zabijaj tych ktorzy sa under Avis'es pro =pp
Anonymouse
31-05-2006, 21:24
GZ:] Jeszcze zeby tak padaly osoby odpowiadajace za zepsucie serva to bylby git:p
Oby:] Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena:]) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne:(
Gothican
31-05-2006, 21:38
GZ:] Jeszcze zeby tak padaly osoby odpowiadajace za zepsucie serva to bylby git:p
Oby:] Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena:]) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne:(
; o a zapodalbys jakis filmik?
Oby Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne
Jakos mogli ;)
Mr Torax
31-05-2006, 23:03
Ja dostalem Crash pceta dzis :P come back za 10 dni =)
tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak:(
Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu
:o Przecież mówiłeś że tibia to strata czasu, a ty wolisz się spotkać z 'koleżankami'.
Drodzy Państwo, właśnie mogliście zobaczyć Mr Lier Torax8o
Demiphant
01-06-2006, 00:22
Mori bierz ich;] Jak mi się nie uda na Galanie to idę do ciebie;p
Mr Torax
01-06-2006, 07:56
Nie Demi moj czas juz minal, dobije te 130 na morganie , 150 na titani i se odpuszcze na dosc dlugi czas ta gre, mam duzo zajecia na real nie da rady ^.-
Nie Demi moj czas juz minal, dobije te 130 na morganie , 150 na titani i se odpuszcze na dosc dlugi czas ta gre, mam duzo zajecia na real nie da rady ^.-
Heh... Mr Torax? Teraz pogadamy na xerenie.
Mori bierz ich;] Jak mi się nie uda na Galanie to idę do ciebie;p
OMFG CO TY TU ROBISZ :OOOOOOOOO DEMI!!!!!!! Ja gdzieś jeszcze Twoje gg mam lol, pewnie już nie pamiętasz swojego sąsiada <-- w Carlin :p taaaa to ja kolega Michała :O (starego Zakebistego Zioma)
PS: musiałem nick przekręcić bo mi jakiś lubie jeść banany zamiast z a j e b i s t e g o wychodzi
tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak:(
Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu
chyba smieszny jestes:P to wlasnie WY, bez tej jednej 'bitwy" w venore na statku nic nie pokazaliscie podczas tej wojny:P gdyyby nie ten trap to WY byscie dostali po dupie, nie tengu:P
Edit: A przepraszam.. jesli chodzilo CI o over~.. to nie bylo zadnej wojny.. to byly Snake Ataki.. po co komu walczyc skoro wiedzieli ze nie maja szans
Ich filmiki sa zaje**ste :) Najwiekrza polewke mam z tego jak VOlltio ubili xD jak go dorwali na cyklopolis czy gdzies tam:p zadnego uha nieuzyl i padl z red skullem xD muhaha;p
@UP
Co mu wylecialo????
@Down
Nie, ale jestem ciekaw >.<
@up - masz problemy ze soba? o_O
No i Morgana to chyba najmniej zaludniony serwer wogole, a to chyba o czyms swiadczy, prawda? XD
Korialstrasz
04-06-2006, 13:02
@UP
Co mu wylecialo????
Chyba cale eq, no nie? Jak mial reda :P
@Down
Nie, ale jestem ciekaw >.<
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (czy jakos tak :P)
Masz dwie postacie na 100lvl+? Dzikus z ciebie :p, ja bym za Chiny nie wbil :P
Chyba cale eq, no nie? Jak mial reda
Ale JAKIE eq?
Ale JAKIE eq?
Chodzi Ci o eq z Trepika czy z Volltia??
Z Trepika:
MMS, Golden Legs, DSM, GS, SB, BOH, Royal Helmet, GS
Z Volltia:
bp sd, 5bp uh, troche mf. Z eq nie poleciały nawet BoHy. P set i zwykłe buty tylko...
Capoadaś
05-06-2006, 09:26
Chodzi Ci o eq z Trepika czy z Volltia??
Z Trepika:
MMS, Golden Legs, DSM, GS, SB, BOH, Royal Helmet, GS
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Respekcik dla Trepika gdyby mi to wszystko wypadlo to bym chyba krzesłem monitor roz.... i nigdy nie siadł do tibi
Respekcik dla Trepika gdyby mi to wszystko wypadlo to bym chyba krzesłem monitor roz.... i nigdy nie siadł do tibibo prawdziwy gracz potrafi kontrolowac emocje ;)
Mr Torax
05-06-2006, 16:53
Gdybyśmy wygrali tylko jedna potyczke to Tengu by nie odeszło, jak to Mawia Gaura " nie liczy sie Efektowność tylko Efektywnośc" nawet podczas gry a we fragach bylo wysoko :( tylko nie były po Ue czy po czymś tylko po dość szybkich i sprawnych atakach z niezła organizajca :)
Respekcik dla Trepika gdyby mi to wszystko wypadlo to bym chyba krzesłem monitor roz.... i nigdy nie siadł do tibi
Inaczej byś myslal gdybys te rzeczy zdobyl.
Taki 100lvl ma duuuzo kachy.
Stracil bys takie zeczy np, poszedlbys do depo po jakies gorsze, idziesz na dl itp i odrabiasz:P
Stracil bys takie zeczy np, poszedlbys do depo po jakies gorsze, idziesz na dl itp i odrabiasz:P
Oj nie wiem czy strata MMSa i Golden Legow to taka latwa do odrobienia strata nawet dla 100 lvl. A na Dle itp chyba nie idziesz tylko co najwyrzej na Demony.
@UP
Moze i, ale ze slabym eq?
A moze przebiegniemy sie w k-setach? :D
Gdybyśmy wygrali tylko jedna potyczke to Tengu by nie odeszło, jak to Mawia Gaura " nie liczy sie Efektowność tylko Efektywnośc" nawet podczas gry a we fragach bylo wysoko :( tylko nie były po Ue czy po czymś tylko po dość szybkich i sprawnych atakach z niezła organizajca :)
K.u.r.w.a. śmieszny jesteś -.-
You are so pathetic...
@Vaikor & Colm
Nie wnosicie wiele do dyskusji :(
@EDIT
Pisze na laptopie taty, bo komp mam rozwalony, a na laptopie poje***a klawiatura. :/
@DOWN
Tego nie powiedzialem :P
@Nalog
Przykro mi, gdy cie wkur**am, lecz to legalne.
Moze i nie wnosze duzo do dyskusji, ale cos wnosze piszac swoje posty.
A nie K.u.r.w.a smieszny jestes <== to you :)
Co nie znaczy, ze racji nie maja. =P
@Vaikor & Colm
Nie wynosicie wiele do dyskusji :(
Twoje posty też nie wnoszą wiele ;)
Nie wynosicie wiele do dyskusji
Co do Vandoza, to też uważam że jego posty dużo nie wnoszą i od początku tematu mnie wku*****. Poczekajmy teraz na jego odpowiedź czy chodziło mu o wynoszenie czy wnoszenie bo nie ma tu jasności.
omg nizahe w overshadows >.<
Capoadaś
08-06-2006, 15:19
Co ty nie powiesz? ;( Jak Trepika zabili to napewno wtedy nie miał 100lvl a nawet jakby miał to po stracie sprzetu wartego ok. 1000k nie skakałby z radości X( X( X( X(
omg nizahe w overshadows >.<
Co sie dzieje??!!!
@UP
Ale chodzi mi o myslenie.
Tamten gosc powiedzial ze skonczyl by z Tibia.
Gdyby mial takie eq i ten wysoki lvl to inaczej by to przyjal. :P
Nizahe zostal zaproszony do Over~ 4fun.
Barnabhinio
08-06-2006, 19:20
Co sie dzieje??!!!
Sadze ze Nizahe dolaczyl do Overshadows, zeby stac sie tematem plotek i zrobic kawal niektorym, co jak sadze mu sie udalo, bo wielu ludzi zastanawia sie nad tym dlaczego dolaczyl do Over~.
Juz kilka razy tak robil, na przyklad, gdy chwalil sie ze ma "bear legsy" czy tez gdyzakazal noszenia rozowego stroju(1 kwietnia, dla zartu, ale ludzie sie wystraszyli :) )
Ale powod moze byc inny, to tylko moje domysly...
@UP Nie bylo twojego postu jak ja pisalem swojego, ale tez tak sadze, tylko nie potrafilem tego tak zwiezle ujac :)
@UP
Czyli on tam poszedl tak sobie!? 8o 8o 8o
Luzak z niego :D
@Down
Niby czemu???
8o
To chyba narazie moge sobie odpuscic we wkurzaniu "wszystkich".
Przyznajcie ze jestem dobry :)
@Colm
@Down
Niby czemu???
Fajnie, ja napisalem "@Down" , a ty piszesz "UP". Luzik :)
@UP
Czyli on tam poszedl tak sobie!? 8o 8o 8o
Luzak z niego :D
Zaczynasz mi działać na nerwy
haha, the same
@UP
Niby czemu???
WYJDŹ!
<10 znaków>
Gothican
09-06-2006, 20:50
ten kolo wqr**a juz chyba wszystkich ktorzy odwiedzili ten temat
Lukasz'Neto
11-06-2006, 15:59
MAM TEGO JUŻ DOŚć!!!!!!
Nie będę płacił za NIC!!!!
Jeśli ktoś zabije: Diabolum,Wichura Of Morgana lub Errant Thern zaplace 2k w kasie.
Pisze tego posta,gdyż nie wytrzymam już!!!!!
Trzeba skończyć z PA RAZ NA ZAWSZE!!!!!!
Z góry Thanks,jak ktoś chce mi pomoc,za kase msg in morgana lukasz'Neto
bb
Pisz jasniej :P
Z tego co wiem, Wichura i i inni, to nie sa jakies lalaki, 20lvl itd, wiec 2k to chyba ZA MALO.
Jun 05 2006, 13:53:13 CET Killed at Level 45 by Diabolum
and by Elda Thern
... Brawo, 9 level paladyn ma killa na Tobie, brawo. Zreszta dosc skutecznie mozesz sie bronic, jesli masz takie skille, jak piszesz. ;p
Capoadaś
12-06-2006, 11:09
MAM TEGO JUŻ DOŚć!!!!!!
Nie będę płacił za NIC!!!!
Jeśli ktoś zabije: Diabolum,Wichura Of Morgana lub Errant Thern zaplace 2k w kasie.
Pisze tego posta,gdyż nie wytrzymam już!!!!!
Trzeba skończyć z PA RAZ NA ZAWSZE!!!!!!
Z góry Thanks,jak ktoś chce mi pomoc,za kase msg in morgana lukasz'Neto
bb
lol Elda Thern ->8 lvl Diabolum -> 57 lvl teraz juz wiesz jak to jest gdy wyskakuje na ciebie dwóch noobów i cie leją? raz szedłem sobie do kazo qa tu wyskakuje lukasz'neto i riki koza i mnie leja! haha teraz popatrz jak to fajnie :D
__________________________________________________ ____________
riki koza już padl ty też [wysle Diabolum Elda Thern po 1k może znowu cie zabiją]
Lukasz'Neto
14-06-2006, 10:51
lol Elda Thern ->8 lvl Diabolum -> 57 lvl teraz juz wiesz jak to jest gdy wyskakuje na ciebie dwóch noobów i cie leją? raz szedłem sobie do kazo qa tu wyskakuje lukasz'neto i riki koza i mnie leja! haha teraz popatrz jak to fajnie :D
__________________________________________________ ____________
riki koza już padl ty też [wysle Diabolum Elda Thern po 1k może znowu cie zabiją]
Takis kozak?????
Zobaczymy,tylko się zaloguj to sobie pożałujesz
Lukasz'Neto
14-06-2006, 10:54
and by Elda Thern
... Brawo, 9 level paladyn ma killa na Tobie, brawo. Zreszta dosc skutecznie mozesz sie bronic, jesli masz takie skille, jak piszesz. ;p
To że dał mi ostatniego hita jakiś 8 lvl to trudno,ich tam bylo z 6 więc nie miałem szans:(:(
Omg.
Lukasz, nie tlumacz sie.
I po co gosciowi grozisz?
Jesli on mowi prawde, to Ty nie jestes lepszy od tych co Cie zabili :)
Zreszta, masz dobre skile. Uhów nie nosisz? Znasz opcje : w nogi?
@naloq
Milo mi :)
Jesli on mowi prawde, to Ty nie jestes lepszy od tych co Cie zabili
Chyba pierwszy raz się z tobą zgodzę.
Lukasz'Neto
15-06-2006, 05:54
Omg.
Lukasz, nie tlumacz sie.
I po co gosciowi grozisz?
Jesli on mowi prawde, to Ty nie jestes lepszy od tych co Cie zabili :)
Zreszta, masz dobre skile. Uhów nie nosisz? Znasz opcje : w nogi?
Stary zrobili mi takiego trapa,że szkoda gadać...............:(:(
PO prostu nie mogłem uciec:(:(
Zwiększam cene do 5k za deada Errant Thern,Diabolum lub wichura of morgana
Capoadaś
15-06-2006, 08:52
Takis kozak?????
Zobaczymy,tylko się zaloguj to sobie pożałujesz
co mi grozisz? prawda jest taka, że ty też mnie kiedyś zabiłeś tak jak oni ciebie i mam z ciebie niezłą hahe bo już wiesz jak to jest mieć traopa od wyższego lvl-ela.
May 27 2006, 07:53:08 CET Killed at Level 28 by Lukasz'Neto
and by Elda Thern
NNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBB :] :] :] :] :] :] :] :]
Lukasz'Neto
15-06-2006, 09:18
co mi grozisz? prawda jest taka, że ty też mnie kiedyś zabiłeś tak jak oni ciebie i mam z ciebie niezłą hahe bo już wiesz jak to jest mieć traopa od wyższego lvl-ela.
May 27 2006, 07:53:08 CET Killed at Level 28 by Lukasz'Neto
and by Elda Thern
NNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBB :] :] :] :] :] :] :] :]
Nezły ubaw miałem przed chwilą...HAHAHAHHAHAHAHAHHA
]
Loguje się na neto pisze do nooba UP a on mi mówi "Oni cię zabili za to że ty mnie kilnąłeś!!!!!!!TY NOOBIE!!!!!"
Sprostowanie:Ubili mnie bo myśleli,iż zostałem Haknięty bo mam Rsa:P:P
KOLEŚ I TAK DEDNIESZ HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA
Dzięki za "dobry dowcip rano"bardzo mnie rozbawił:P:P
Dider Z Rivii
15-06-2006, 10:46
Przestaniecie wkoncu pieprzyc glupoty na temat : "Hahahah zabil cie 8 lvl" , "A to nie moja wina ze mnie trapli :[" etc. Ten topic nie sluzy temu zeby rozmawiac o tym, ze ktos padl >.< ; Jak mnie by zabili to tez mam pisac ze PA robili,za co mnie zabili? Padles i nie ma co tutaj rozpaczac... Ciagle sie klocicie i wreszcie moze zamkna topic to sie skonczy glupie gadanie. Moze lepiej sie zajmemy sytuacja jaka jest na Moganie, bo wprowadzono nowe price list:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1252841
Capoadaś
16-06-2006, 23:15
lol z lukasza'neto to ciota!!!! chce mnie zabić bo napisałem jak było naprawde! sami przyznajcie! ja mówie tylko fakty a w tym przypadku jest że lukasz'neto to noob i ciota! zabij mnie noobie jestem uh providerem trixtary i ciekawe jak na to zareaguje bb allB) B) B) B) B) B)
Sepi LAye
19-06-2006, 10:35
Yo! WIDZE ZE LUKASZ'NETO BANA DOSTAł B) BTW. NOWY PRICE LIST PRAKTYCZNIE SIE NIE ZMIENIL
Długo tego bana mieć nie będzie.
Sepi LAye
19-06-2006, 19:45
Długo tego bana mieć nie będzie.
Na ile sie bana dostaje za sprzedawanie kasy ?? B)
Nie wiem, nie znam się na tym ale wystarczy zobaczyć jego account na tibia.com.
Banished: until Jun 23 2006, 15:44:08 CET because of real money advertisement
Nie wiem, nie znam się na tym ale wystarczy zobaczyć jego account na tibia.com.
No to Capodaś ma spokoj. Lukasz'net nie bedzie mogl sie zemscic :(
Co za szkoda!:baby: :baby: :baby:
Tak faktycznie spokój na cztery dni. O.o
Żal co niektorzy tu pisza...
Żal co niektorzy tu pisza...
Agree. Pls niech ktos zbanuje tych noobow :D:D
Capoadaś
20-06-2006, 12:55
no i bardzo fajnie że lukasz dostal bana. dlugo go mieć nie bedzie, ale trzeba sie cieszyć kazdą chwilą
Zobaczcie czemu go zbanbowali:
Za co dostał bana? a pozwoliłem sobie zachować akurat tamten trade channel bo wydał mi się zabawny
15:43 Lukasz'Neto: SELL PACC (2X90 DAY OR 1X 180 DAY!!!!!!)!!!!!!!!
(...)
15:44 GM Sidnia on Morgana: Lukasz'Neto banished for real money advertisement - please don't buy or sell Premium Accounts in game!
15:44 Russel Inferno: ok ok xD
15:44 Zaan of Araghoth: Yeye xD
15:44 Ennesix: :)
15:44 Rambobambo of Morgana: ok :D
15:44 Yuri Tribal: hehe
15:44 Nazehar: np:)
15:45 Mokoko: good
15:45 Rivanel Shadowwalker: NOOB
15:45 Emesa Nati: gooooooooooooooodddddddddddddddddddd
15:45 Cry'ing Angel: najsss :)
Pls niech ktos zbanuje tych noobow :D:D
Nie rozumiem dlaczego, tak bardzo chcesz dostać bana.
dzisiaj było fajne wydarzenie jak 70 ms xxx walczył z 48 knightem i rozdzielal ich 69 lvl nirek devilek było nawet śmiesznie ze 8o 70 ms walna kombo i ten 48 lvl prawie padł xd
Ale pare osób głupoty tu pisze n/c nie potrzebnie sobie konto zakladalam, tylko beda mnie wkurzac ;s
@up: szkoda ze pod dp tyle ludzi stoi =/
Ale pare osób głupoty tu pisze n/c nie potrzebnie sobie konto zakladalam, tylko beda mnie wkurzac ;s
@up: szkoda ze pod dp tyle ludzi stoi =/
Hello Mr PG
sry pomylilo mi sie przez te outfity ;>
Looknijcie lepiej to a nie jakies glupoty piszecie :P
http://img70.imageshack.us/my.php?image=uo04854rn.jpg
:D
Radament Hellfire
24-06-2006, 15:10
Knobik=kNOOBik
Knobik=kNOOBik
Guild Black Tigers is hunted because of you :o
Guild Black Tigers is hunted because of you :o
On nie jest w Black Tigers!
Sam go wywalilem :) :) :)
Gz Knobik 100 dista to juz cos :cup: .
Go go 101 B)
Sry że głupie pytanie zadaje ale jest to dla mnie dosyć ważne a nigdzie nie znalazłem. Więc: Czy Blacklisty są tylko na światach Non-PvP? Bo dowiedziałem się od kogoś że jestem na blackliście Morgany 8o ale mam jakieś przeczucie że to jakaś lewa stronka.
Cortez Blackheart
26-06-2006, 01:20
Looknijcie lepiej to a nie jakies glupoty piszecie :P
http://img70.imageshack.us/my.php?image=uo04854rn.jpg
:D
Gratuluje ;) btw, niezly mlv
@Nephar
Blacklisty to zawsze są wkręty, żeby cie hacknąć. Jeżeli lubisz swojego chara i przywiązany jesteś do itemów to nie właź na takie strony, zwłaszcza jesli adres to hack.me.plz.pl. Kiedyś daaaawno daaawno temu pierwszym charem nadziałem się na podobną stronę bo noob byłem i kolega dobry dawał mi link. Nie wiedziałem wtedy, że on też mogł być hacknięty :)
White Patriots
28-06-2006, 10:38
Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie gdzie macie honor a moze to dlatego ze gdy gralem tu jeszcze byliscie wszyscy zwyklymi szczurkami odpowiednio sie przylizaliscie pozwolily wam szwedzkie malpy expic a teraz kozaczycie wysokimi lvlami i co najgorsze dalej jestescie giermkami szwedzkimi wysluguja sie wami na kazdym kroku a wy nic gdyby sie tu polacy zjednoczyli bez problemu by wkopali swe z serva do tej pory ne zorientowaliscie ze nie ma w tibi gorszej zarazy od swe wiekszych judaszy niz oni ludzie przejrzyjcie na oczy i wezcie sie do roboty chyba ze wiekszosc z was potrafi sie tylko chwalic przed ziomkami swoim lvl a niestety pvp pozostaje takie jakie bylo czyli zenujace co boicie sie stracic swoje postacie boicie sie paisc pare razy aby pozniej odniesc sukces moze i szwedzi sa zgrani ale nigdy nei bedziecie mieli lepszego momentu aby odzyskac server niz obecna chwila wielu swe jest retired nie kazdy by walczyl na wojnie wiekszosc z was pewnie nei pamieta poczatkow serva i wielkich wojen miedzy pl a swe gdzie kazdy na servie albo szedl walczyc albo wspomagal swoich w jakis inny sposob nie bylo biernosci przemyslcie sprawe X(
Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie gdzie macie honor a moze to dlatego ze gdy gralem tu jeszcze byliscie wszyscy zwyklymi szczurkami odpowiednio sie przylizaliscie pozwolily wam szwedzkie malpy expic a teraz kozaczycie wysokimi lvlami i co najgorsze dalej jestescie giermkami szwedzkimi wysluguja sie wami na kazdym kroku a wy nic gdyby sie tu polacy zjednoczyli bez problemu by wkopali swe z serva do tej pory ne zorientowaliscie ze nie ma w tibi gorszej zarazy od swe wiekszych judaszy niz oni ludzie przejrzyjcie na oczy i wezcie sie do roboty chyba ze wiekszosc z was potrafi sie tylko chwalic przed ziomkami swoim lvl a niestety pvp pozostaje takie jakie bylo czyli zenujace co boicie sie stracic swoje postacie boicie sie paisc pare razy aby pozniej odniesc sukces moze i szwedzi sa zgrani ale nigdy nei bedziecie mieli lepszego momentu aby odzyskac server niz obecna chwila wielu swe jest retired nie kazdy by walczyl na wojnie wiekszosc z was pewnie nei pamieta poczatkow serva i wielkich wojen miedzy pl a swe gdzie kazdy na servie albo szedl walczyc albo wspomagal swoich w jakis inny sposob nie bylo biernosci przemyslcie sprawe X(
Brak mi słów. Wojny na tle nacjonalistycznym w Tibii są dosyć popularne, co tylko dowodzi idiotyzmu ludzi którzy za takie coś odpowiadają. Jak można tak mieszać rl z grą komputerową?
White Patriots
28-06-2006, 11:39
Widze ze jestes na emeryturze wiec tam pozostan a co do furory to chyba nie znasz sytuacji szwedzi sie wysluguja polakami aby wybijali swoich pod jakimis glupimi pretekstami zenada polak polakowi wrogiem i co najgorsze nikt nikomu nie pomoze bo sie boi narazic. X(
a co do furory to chyba nie znasz sytuacji
Chyba pomyliłeś tematy.... Tak przy okazji, to mam wrażenie jakbyś był z Młodzieży Wszechpolskiej. Ciekawe dlaczego, nie?
@White Patriots
Tez mam wrażenie, że pomyliłeś światy. Kiedyś jak grałem na elysii czy arcanii to tam zawsze byly akcje pl vs swe. Czytając twojego posta dopiero sobie uświadomiłem, że na morganie jeszcz ani razu nie slyszalem o tym, żeby ktoś, kogoś zabił za to jakiej jest narodowości. Według mnie na morganie nie ma takich problemów a post jest pisany tak ogólnie i bez sensu, że się zastanawiam czy nie jesteś politykiem. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem kto konkretnie na Morganie jest Szwedem i nie mam zamiaru się dowiadywać, bo mam wbite na to.
ps. gratuluje postu. Jeszcze nigdy nie widziałem postu na 8linijek (w mojej rozdzielczości) bez ANI JEDNEGO przecinka, czy kropki. W szkole jeszcze nie doszliście do znaków interpunkcyjnych, czy jak?
edit: dopiero teraz do końca przeczytałem twojego posta bo to jest tak męczące że wcześniej nie dałem rady :) nie gram od początku serva i nie jestem znawcą historii morgany. Piszę to, co zauważyłem podczas swojej wcale nie aż takiej krótkiej obecności na morganie
Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie
Przecież Szwedzi, w postaci Tengu, już dawno zostali wykopani z tego serwera. o0
White Patriots
29-06-2006, 08:38
Widze Ennesix ze osoba z takim lvl jak ty zapewne wie wszystko najlepiej i ten lvl pokazuje rowniez jak dlugo grasz na tym servie a odnosnie znakow interpunkcyjnych czy przeskadza ci ich brak w zrozumieniu tekstu jesli tak to tobie sugeruje powrot do szkoly niekoniecznie dla ludzi zdrowych i normalnych. A z twoje posta wlasnie widac jak duzo wiesz o ty servie a nie wiesz nic i jestem pewny ze kazda z moich postaci na tym serverze byla lepsza od twojej a wracajac do swe tez zapewne nei pamietasz jednego tekstu wypowiedzianego przez Nizahe "All Polish PPL are Hunted" bylo podczas licznych wojen na tym servie i nei sadze ze jego stosunek do polakow bardzo sie zmienil w przeciagu paru miesiecy i jesli maja sie w tym temacie tacy zieloni ludzie wypowiadac to lepiej zamknac dyskusje bo wy nic do niej nie wniesiecie a ja bym nie potrafil grac spokojnie jesli wokol mnie jest pelno swe bawiacych sie w PA na polakach ale o tym tez zapewne malo wiecie bo skad skoro lepiej zbratac sie ze swe i udawac ze sie nei widzi problemu a przy okazji wchodzic im w dupy. X(
White Patriots
29-06-2006, 08:42
Sry za double post ale w tengu akurat byli jedni z bardziej normalnych swe z ktorymi dalo sie dogadac a cale zlo tego servera to Nizahe i jego wesola ekipa ktory robi co chce na servie zapewne tez nie spotkaliscie sie z PA z jego strony no ale wybaczcie ale z rotow was wyganiac nie bedzie. B) Wychowal sobie pokolenie noobow ktore sie mu do zabawy nie wtraca ale widac mu sie chyba znudzila gra na tak martwym serverze.
@up
Z całym szacunkiem, ale jeśli myślisz, że Nizahe to Szwed to się mylisz.
White Patriots
29-06-2006, 08:47
Nvm w kazdym razie podlaczenie sie do Tengu i wykopsanie go z serva bylo ostatnia szansa wiecej juz takich okazji nie bedzie a jak widzialem z przebiegu wojny przestraszone polaczki wolaly stanac po jego stronie.
A czy tym "przestraszonym polaczkom" źle się teraz żyje, gdy wygrali wojnę? Nie, a chyba o to chodzi.
@White Patriots: Ja też spotykałem się z PA ze strony szwedów, co nie zmienia faktu że nadal uważam że jesteś idiotą. Tibia to tylko gra, a to że w niej tyle spięć na tle narodowym to jest przegięcie. Postami takimi jak twoje nie poprawisz sytuacji, tylko jeszcze bardziej ją zaostrzysz. Nie mówiąc o tym, że z PA ze strony polaków na Morganie spotykałem się dużo częściej... No i ty znawca historii Morgany, uber-patriota najpierw gadasz że trzeba wywołać wielką wojnę, wywalić najlepiej wszystkich szwedów z serwera; później twierdzisz że polacy mieli zjednoczyć się ze szwedami z Tengu aby wykopać z serwera Nizahe, który jest podobno Anglikiem chociaż wygląda jak jakiś gej z Armenii. I żeby była jasność: ja nie staje w swoich wypowiedziach po niczyjej stronie bo ani Tengu/Overshadows [czyli twoich "dobrych" szwedów] ani bandy z Fire/Avis [czyli twoich Nizahe anglika-armeńczyka i zastraszonych polaków, oraz szwedów kanibali których należy wykopać] nigdy nie lubiałem. Po prostu, uważam że piszesz głupoty i chce ci to pokazać.
osoba z takim lvl jak ty zapewne wie wszystko najlepiej
Nic takiego niepowiedziałem, w dodatku nie wiem skąd to wydedukowałeś bo w swoim poście nie wymądrzałem się, w odróżnieniu od ciebie.
ten lvl pokazuje rowniez jak dlugo grasz na tym servie
Ten lvl nic nie pokazuje bo nie lece w PG. Znam wiele osób, które zaczęły grać dużo później niż ja i teraz maja wyższe lvl. Ja w Tibie gram tylko dla przyjemności, poza tym nie mam czasu bo dla mnie RL jest ważniejsze.
tobie sugeruje powrot do szkoly niekoniecznie dla ludzi zdrowych i normalnych
Do takiej szkoły powrócić nie mogę bo nigdy tam nie byłem. Za to z miłą chęcią wróciłbym do podstawówki. Tam to było pięknie :)
A z twoje posta wlasnie widac jak duzo wiesz o ty servie a nie wiesz nic
Ty za to wykazałeś się wybitną znajomością servera wieszając psy na Nizahe za to, że jest Szwedem :)
jestem pewny ze kazda z moich postaci na tym serverze byla lepsza od twojej
Bardzo możliwe :) Nie wykluczam i takiej ewentualności, ale nawet jeśli, to co z tego? bo nie rozumiem
jesli maja sie w tym temacie tacy zieloni ludzie wypowiadac to lepiej zamknac dyskusje bo wy nic do niej nie wniesiecie
Dobrze, że ty dużo wnosisz. Jeżeli tak mamy rozmawiać to może faktycznie lepiej zamknąć dyskusję.
@White Patriots
Żal mi Ciebie. :(
Moze ty komus lizesz dupe, nie wnikam.
Ale ja takich sytuacji nie widze na serwie. :( :( :(
Czy to ze niektorzy przyjaznia sie ze Szwedami to zle?
TO juz sie podlizuje wtedy?
Poprostu mi Ciebie zal, jak jakis ..... wyskakujesz z tekstami "zdrajcy gdzie wasz honor!?".
Po twoich postach widze ze ty to masz taki wielki honor, ze bys za Polske zycie oddal.
Wy macie problem jak nic :baby: jak male dzieci
Z tego co mi wiadomo jest kolejny MPA na servie :)
Cortez Blackheart
02-07-2006, 14:09
@White Patriots
Żal mi Ciebie. :(
Moze ty komus lizesz dupe, nie wnikam.
Ale ja takich sytuacji nie widze na serwie. :( :( :(
To widac ze mocno zorientowany jestes w sprawach Morgany...
@UP
No wiesz, w Tibii nie da sie lizać dupy.
A moze Ty mozesz i to robisz?
Nie wnikam :)
Watek up a tu moj advance
http://img332.imageshack.us/my.php?image=uo00012ex.jpg
Watek up a tu moj advance
http://img332.imageshack.us/my.php?image=uo00012ex.jpg
Gratz lvlu i gratz nowej zabaweczki :)
Cortez Blackheart
11-07-2006, 01:59
@UP
No wiesz, w Tibii nie da sie lizać dupy.
A moze Ty mozesz i to robisz?
Nie wnikam :)
coz moge powiedziec... skoro nawet najprostszej metafory nie potrafisz pojac... moze rzeczywiscie lepiej nie wnikaj... szkoda twojego czasu....
potrzebny
12-07-2006, 00:06
Był gdzieś temat o morganie ale znalazł się na szarym końcu więc założyłem nowy...
A więc, niejaki "Raul"(moderator www.tibia.pl (http://www.tibia.pl)) a w tibi Trepik na świecie morgana sprzedaje swojego bohateraz za pieniądze w RL, oto link do aukcji
:
Czyszby to nie naruszało regulaminu tibi panie modku?! ale tak to jest gdy robi się pa na swojej gildi -.-
Time to LEAVE!
nowy temat odrazu skasowany -.-
Niestety nie jest to moja aukcja. Wystarczy chociażby spojrzeć na podany mail kontaktowy i nr gg. Mój kolega dla żartów wystawił tą postać żeby zobaczyć ile maksymalnie mógłbym za nią wyciągnać pieniędzy, jednak w żadnym wypadku nie zamierzam jej sprzedawać (przecież to narusza regulamin). A co do opisu postaci to kolega się pomylił, bo anni już mam wykonanego. :P
O jakim pa na mojej gildii mówisz? o0
potrzebny
12-07-2006, 08:10
No a za co zostałeś wyrzucony z gildi????!!! pozatym to Twój domek ;-]więc?! niestety
@up
Mój domek, no i co w związku z tym? A teraz powiedz mi chłopcze jak chcesz udowodnić, że sprzedaję postać skoro oficjalnie zaprzeczam, że to nie moja aukcja?
@down
Ty jesteś ślepy czy czytać nie umiesz? o0
A co ja się tam będę Wam tłumaczył z nie mojej aukcji. Olewam tą sprawę, piszcie co chcecie.
@up
Mój domek, no i co w związku z tym? A teraz powiedz mi chłopcze jak chcesz udowodnić, że sprzedaję postać skoro oficjalnie zaprzeczam, że to nie moja aukcja?
Nie Twoja aukcja?
Dziwne ze Twoja postac...
@Trepik
A ja mam inne pytanie do Ciebie. Powiedz mi prosze jak to jest z Cyclopolis - bo podobno publiczne jest.
Był gdzieś temat o morganie ale znalazł się na szarym końcu więc założyłem nowy...
A więc, niejaki "Raul"(moderator www.tibia.pl (http://www.tibia.pl)) a w tibi Trepik na świecie morgana sprzedaje swojego bohateraz za pieniądze w RL, oto link do aukcji
:
Czyszby to nie naruszało regulaminu tibi panie modku?! ale tak to jest gdy robi się pa na swojej gildi -.-
Time to LEAVE!
Nietrudno jest wystawic aukcje na kogos innego bez jego zgody ... Wystarczy miec jego screena i podstawowe informacje. A pozatym jeżeli nieposiadasz żadnych informacji poza aukcją na allegro to niepowinieneś wogóle się wypowiadać na ten temat.
kthxbye
@Trepik
A ja mam inne pytanie do Ciebie. Powiedz mi prosze jak to jest z Cyclopolis - bo podobno publiczne jest.
Trepik tak jak Demoholikus ;] Dla wszystkich publiczne, dla nich prywatne ;)
@Trepik
Pan Trepiq to PA!?
Uuuuuuu XD
@DOWN
you to :)
@Gothican
Ahhhh?
Od dawna?
Szkdoa tylko ze przeczytales te zdanie na stronie tytulowej pewnej gazety.
Gothican
12-07-2006, 15:54
Pan Trepiq to PA!?
Uuuuuuu XD
eh juz od dawna chcialem to powiedziec ...
spieprz*j dziadu
=))
Trepik tak jak Demoholikus ;] Dla wszystkich publiczne, dla nich prywatne ;)
przy respie na morganie rzeczywiscie publicznie da rade grac szczegolnie jak 1 expi na cyclo to wtedy ma szanse na jako taki exp i resp
@Trepik
A ja mam inne pytanie do Ciebie. Powiedz mi prosze jak to jest z Cyclopolis - bo podobno publiczne jest. Było publiczne, dopóki ja nie zacząłem grać na Morganie. A masz jakieś przeciwskazania?
Znudził mi się już ten świat. Mało ludzi, nie ma co robić, każdy ma protekcję u jakiegoś większego levela. Żałuję, że zmarnowałem tyle czasu na taki server. Retired.
@Vandoz
A jeśli nawet jestem pa, to co? Lepsze jest przynajmniej wykorzystywanie swojego levela, a nie leveli kolegów.
potrzebny
14-07-2006, 23:08
;(
Szkoda mi Twojego sova i mpa, mimo Twojego pA szkoda... demo~ nie ma zamiaru oddać? jak to się stało że zgineły takie itemy?
potrzebny
15-07-2006, 10:23
oO i znów pan Trepik, czyt Raul wystawiony na sprzedaż, tym razem bez itemów
edit: itemy każdy osobno po 100 zł to się pan dorobi Trepiku, ale to przecież nie legalne!!!!!!
Szkoda mi Twojego sova i mpa, mimo Twojego pA szkoda...
Mysle ze wiekszosci ludzi nie szkoda Trepika :P
demo~ nie ma zamiaru oddać?
Demo juz tego nie ma. Chcial inva do Octals to zeby sie podlizac dal inva do domku Ztyx Drestas'owi. Ten wszedl i wzial wszystko.
jak to się stało że zgineły takie itemy?
Z tego co slyszalem to trepik stal kolo domku, demo sie zalogowal kolo tego domku, wszedl i zabral itemki :)
Jeden z lepszych tygodni na Morganie :p Trepik stracil ze 2,5kk, Demoholikus wyje*any z serva nic z calej kradziezy nie majac :p
Ewelinaa on Morgana lvl 100 :)
gz
@Vandoz
A jeśli nawet jestem pa, to co? Lepsze jest przynajmniej wykorzystywanie swojego levela, a nie leveli kolegów.
A o kim mowisz panie Trepiq?
@UP
Gz B)
Jeden z lepszych tygodni na Morganie Trepik stracil ze 2,5kk, Demoholikus wyje*any z serva nic z calej kradziezy nie majac
Ma cos z tej kradziezy.
Satysfakcje!
napisalbym do ciebie tak samo jak na gg ale mi bana wlepia za taka odzywke :D
anyway naprawde trza byc mega fuksiarzem zeby znalezc w 10 min 2x red robe i blue robe grrrr :baby:
a co do trepika... hmmmm... stracil, no cos szkoda mi go bo w koncu knightem na sova/sca pracuje sie od 1 lvla inne profesje nie potrzebuja tych itemow tak bardzo jak my knajty 8o
ale coz to tylko gra i trzeba grac dalej :P gl in future mr trepik -
PS @trepik - i tak nie bede czytal forum bo mi sie nie chce :P
PS2 - nie nie playstation 2 tylko post scriptum 2 lol -
NIE GRAJCIE W TIBIE - DIABLO ROX !!!! ;) B) :] :D
NIE GRAJCIE W TIBIE - DIABLO ROX !!!! ;) B) :] :D
A Ty już nie grasz, panie clumastah?
Ewelinaa on Morgana lvl 100 :)
gz
GZ!
Jak czytam o takich awansach mam ochote wrocic do expa i tez sobie wbic te trzy cyferki :) Ale jakos potem mi mija :P
Jak czytam o takich awansach mam ochote wrocic do expa i tez sobie wbic te trzy cyferki :) Ale jakos potem mi mija :P
Gadanie. Wróć i wbij:P
Capoadaś
25-07-2006, 22:17
:
Time to LEAVE!
Myslicie, że ten facet kłamie? co wy sam brałem udział w aukcji trepika i na zapytanie czy ta postac ma na serio 100lvl powiedizał mi:
"ta vpostac ma nick trepik reszte sprawdź na tibia a eq masz na stronce"
it's real miłem pare pozytywów więc nie bał mi się mi powiedzieć. trepik sprzedaje swoje konto, już 2 raz za pierwszym odzyskał konto za pomoca rkeya dlatego prosze, aby jakis gm dał mu jakąś nauczke i zbanował go za sprzedaż kont5a za real pieniądze i zhakowanie mi konta
mam przez niego bana patrz lore de'osco
Dider Z Rivii
25-07-2006, 22:58
Gratz adv no i szkoda trepika...
Moze i mi chec grania wroci, wkoncu urlop dal sie we znaki! Jedzcie nad morze wypoczac, a potem mozna grac :D . Btw- polecam Sopot ;p
Aynahanir
28-07-2006, 12:40
morgana to spokojny świat. czasem ktoś kogoś goni (goniący z red skullem) czasem dojście do skrzynki depo to Mission Impossible (:p) a czasem na ulicy znajdzie się 2 platynki albo baga z 33 copper shieldami (te 2 ostatnie trafiły się mnie:])
szkoda że nic nie napada Carlinu... B)
Barnabhinio
31-07-2006, 11:00
Pricelist zostal zupdatowany(tak powinno byc spolszczone? xD), a Nizahe przestal huntowac: Silver'Soth-a,Kerrash-a, Gidar-a Riso, Atzos-a Inferno i Kali-ego Inferno.
Uwazam ze "uwolnienie" tych graczy to swietna wiadomosc, wreszcie Morgana sie troche ozywi(szczegolnie dzieki Atzosowi i Kaliemu ).
Sepi LAye
02-08-2006, 11:27
Jak dla mnie nizahe najpierw uwolni ludzi zeby po teżby bylo z kim walczyc w przyszlosci ; :p :p :p :p :p
Dider Z Rivii
02-08-2006, 18:28
W miedzy czasie po update odrazu atak na liberty bay, znalazlem sie w nie odpowiednim miejscu w nieodpowiedniej chwili :
17:41 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
17:44 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay.
http://img502.imageshack.us/my.php?image=ataknalibertybayfb6.jpg
Tenoradzkie
02-08-2006, 22:06
Ja dodam informacje z takich niskich lvl mozna powiedziec. Diabolum robi za wielkiego PA wsrod srednich lvl, sadzi ze skoro ma ten 58 lvl to moze rzadzic w Carlin ;/ a tak na marginesie moj kumpel na 20 zwial przed nim :P Vizashiro dal mi hunta poniewaz nie kupilem od niego zbroi ktora wpierw mi kots inny zaoferowal po korzystniejszej cenie -.- Wiec wsród low lvl tez sie cos dzieje :P
Sepi LAye
04-08-2006, 10:27
Diabolum o ile wiecie kiedy s zostal sprzedany :) i gra nim nowy owner , ale ja do niego nic nie mam :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :p :p :p :p
Amaris' Shadow
06-08-2006, 23:55
Osobiscie wcale nie obchodza mnie ludzie z okolic carlin dp, diabolum wydawal sie kiedys wporzadku, teraz to chyba faktycznie nowy owner
Sepi LAye
08-08-2006, 21:15
AMaris za co padles ? Te 2 ostatnie dedy ? za addona ? :P;) :o :o :o btw. kolejny polak "retired" , tym razem torpedo :(
Gothican
09-08-2006, 09:43
Osobiscie wcale nie obchodza mnie ludzie z okolic carlin dp, diabolum wydawal sie kiedys wporzadku, teraz to chyba faktycznie nowy owner
Hahaha Amaris, U going down!! =)
widze ze zabil cie ostatnio ktos oprocz mnie i qmpla ; o
btw up
zabilismy go poniewaz on wczesniej uwalil naszego qmpla z fe jak tamten byl na redzie i demon shield mu polecial ;]
... btw. kolejny polak "retired" , tym razem torpedo :(
:) Np Kiedyś trzeba zrobić przerwę.
Zamierzam wrócić na troche w przyszłe wakacje ale to już nie będzie Morgana. :)
Sepi LAye
09-08-2006, 16:56
Torpedo dlaczego nie chcesz grac na morganie masz 100 lvl nie kumam wielu polaków wbija 100+ i Retired ;(:(:(:( btw. torax tez retired ?
@Sepi~
Robię przerwę z Tibią ponieważ nie mam i nie bede miał czasu na granie z wielu ważnych powodów.
Przychodząc na Morgane mialem na celu wbicie tego 100lvl i zrobienie annihilatora. Cel osiągnąlem. Nie mam ochoty tluc tym palkiem 150lvl. Totalny waste czasu. Wole pobawic sie na innym świecie i inną profesją i wbic kolejny 100lvl a może wyżej jesli sie znów uzależnie:P
Co do Moriego to nie widzialeś jego postu na forum? Bawi sie w tej chwili na titani i moze ja do niego tez dolacze kiedys:P:P
Torpedo dlaczego nie chcesz grac na morganie masz 100 lvl nie kumam wielu polaków wbija 100+ i Retired ;(:(:(:( btw. torax tez retired ?
No może 100lvl nie wbiłem (97:)) ale też retired, też polak, i też palek (jak Torpi i Morita). Jak ktoś z was nie miał wysoko levelowego palka to nie wie pewnie że od lvl 80+ ta profesja strasznie zostaje w tyle, a po 100+ lvl juz tylko traci do reszty :/ Gdy twoj best hit jest 165 nie łatwo jest expić szybko i przyjemnie, praktycznie palek od 80 lvl w zwyż ogranicza sie do ganiania jaszczórek, a po zabiciu 13427965471254 smoka z koleii naprawde chce się wymiotować na monitor :( Krótko mówiąc, tam gdzie dla knighta zaczyna się przygoda (po anihilatorze) dla palka gra się kończy. To moje zdanie.
W moim przypadku odejście było przyśpieszone po tym jak 3 razy z rzędu zostałem hamsko wyrzucony z edron przez lvl zdecydowanie niższe odemnie. Oj może się człowaiek zdenerwować :P Ale taka już jest nasza (wasza?) Morgana.
Pozdrowienia dla znajomych :)
pitt6ull
10-08-2006, 03:28
Glinek ty nie marudz i wracaj , trza dobic te 8 lvli i na anni. Pozniej pozwole ci nie grac:P Palek sucks ale przynajmniej wiecej kaski trzepie na srednich lvlach (po 80 MS rox :P ).Jednak nadal wole magow ( moj palek to przerwa w grze magiem). Co do knajtow, glin wyobrazasz sobie siebie bijacego ciagle na battle? Nuuuuuda.
No może 100lvl nie wbiłem (97:)) ale też retired, też polak, i też palek (jak Torpi i Morita). Jak ktoś z was nie miał wysoko levelowego palka to nie wie pewnie że od lvl 80+ ta profesja strasznie zostaje w tyle, a po 100+ lvl juz tylko traci do reszty :/ Gdy twoj best hit jest 165 nie łatwo jest expić szybko i przyjemnie, praktycznie palek od 80 lvl w zwyż ogranicza sie do ganiania jaszczórek, a po zabiciu 13427965471254 smoka z koleii naprawde chce się wymiotować na monitor :( Krótko mówiąc, tam gdzie dla knighta zaczyna się przygoda (po anihilatorze) dla palka gra się kończy. To moje zdanie.
W moim przypadku odejście było przyśpieszone po tym jak 3 razy z rzędu zostałem hamsko wyrzucony z edron przez lvl zdecydowanie niższe odemnie. Oj może się człowaiek zdenerwować :P Ale taka już jest nasza (wasza?) Morgana.
Pozdrowienia dla znajomych :)
Jezeli masz dosyc PA na Morganie moze warto sprubowac czegos innego na innym serwerze?;) Jakbys mial ochote pograc na spokojnym serwie posc msg w grze i Gl od bylego sasiada z ank :p
Szkoda ze Torpedo i Glin odchadza z morgany ;( ale dzieki glinowi troche to zrozumialem. Tylko sa tesh dobre strony takiego palla na hlvl a mianowicie hit z sd... Chociarz, pall nie bedzie expil sd'kami. Faktycznie troche to glupie :confused: :confused: :confused:
Pozdro 4allB)
P.S. Mam nadzieje ze jednak wrocicie ;)
Glinek ty nie marudz i wracaj , trza dobic te 8 lvli i na anni. Pozniej pozwole ci nie grac:P Palek sucks ale przynajmniej wiecej kaski trzepie na srednich lvlach (po 80 MS rox :P ).Jednak nadal wole magow ( moj palek to przerwa w grze magiem). Co do knajtow, glin wyobrazasz sobie siebie bijacego ciagle na battle? Nuuuuuda.
Ja zrobilem anni na 101 lvlu a w moim teamie padl 108 palek wiec jak widzisz anni to loteria dlatego to nie ma sensu bic tych 8lvli jak mowisz.
Co do knighta to sie mylisz. Bo knightem mozna swietnie poszalec i nie jest nudny!
Moje także. Paladyn w pewnym momencie staje sie najnudniejsza profesja w tibijskim swiecie.
Pozdro Glin. Dobij ten 100! co ci szkodzi:P Zrob anni i sobie zarobisz:)
Szkoda ze Torpedo i Glin odchadza z morgany ;( ale dzieki glinowi troche to zrozumialem. Tylko sa tesh dobre strony takiego palla na hlvl a mianowicie hit z sd... Chociarz, pall nie bedzie expil sd'kami. Faktycznie troche to glupie :confused: :confused: :confused:
Pozdro 4allB)
P.S. Mam nadzieje ze jednak wrocicie ;)
Co to za frajda gdy w pvp walisz z sd troche ponad 200 a w monstery ~400??? Żadna:(
Nie sadze bym wrocil jeszcze:P
pitt6ull
12-08-2006, 05:03
Torpedo , zdaje sobie sprawe, ze anni to loteria. Moj kolega na obsdii na 100 lvl zrobil (120pall i 105 pall wtedy padli). Chodzi o to, ze 8 lvli bedzie bil dluzej(wiec dluzej ze mna pogra :P ) , a pozatym glin sam mowil, ze chce anni robic na 105 lvl. Co do knajta to możesz mówić co chcesz ale stanie w miejscu i klepanie w battle na next potworka (uhajac sie przy okazji) jest dla mnie nudne i to bez wzgledu na hity. Poprostu knajt nie jest dla mnie , juz na 25 od niego dostaje odruchow wymiotnych :P Ale to dlatego pewnie, ze zawsze lubilem sie ruszac :P
Szkoda Mi Torpa~ I will miss u!
Ale żyje sie dalej i lvl trzeba bić:D
knight nie jest wcale nudny mógłbym powiedzieć że jest ciekawy a nawet bardzo! ale cuż... sorc roX x](szkoda że tak mało hp ale za to mana hoho) x]
Name: Jajoo
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Morgana
Residence: Rookgaard
Last login: Aug 16 2006, 22:01:39 CEST
Comment:[ ... ]
Account Status: Premium Account
Schakowany i zrookowany z dniem dzisiejszym -.-
We will miss u!
R.I.P
Schakowany i zrookowany z dniem dzisiejszym -.-
We will miss u!
R.I.P
NIe pierwszy i nie ostatni, tak koncza dzieciaki ktore siedza na kasie i kupuja chary bo same do nieczego nie potrafia dojsc jak xillio , volltio, jajoo etc. z tym ze ci pierwsi mieli tylko haka a jajoo jeszcze rooka zaliczyl ;)
SOrry ze to mowie ale wydaje mi sie ze haknoł Jajoo ; Dany darko ostatnio napisal ze jajoo jest wolny a tu nagle hack ;/ jak oni to robią ze hlvl hack mają ? Boty ? Filmy Z Forum ? JAK ?!?!?!?!X( X( X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.