zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

Jaz
24-02-2007, 22:05
Tak to spewnością On !
Jaz czy musisz szukać argumentów w wulgaryzmach ?
Vivalis nigdy nie czuje sie urażony :>

A czy Ty musisz truć nam wszystkim dupe swoimi bezsensownymi postami powtarzając w kólko to samo ?

Vivalis Revan
24-02-2007, 22:10
Może i tępi Pa , ale tylko poza obszarami właśnej gildii.
Dupy nigdy nikomu nie lizałem, nie liżę i lizać nie będzie coś na wzór płacenia .
Jaz czy musisz truć nam dupę powtarzając w kółko że ja pisze głupoty ?
Jaki sens mają Twoje posty ?

Fureyka
24-02-2007, 22:48
Widze, ze Vivalis Revan probuje zastapic nam nirka.
Wyjdz albo chociaz rozwin swoje wypowiedzi zamiast powtarzac sie w kolo.
Uwazasz ze swe nie robi pa a Nizahe tak? Twierdzisz, ze Morgana pod wladza swe bedzie lepsza?
Moglbys to jakos rozwinąc i poprzec faktami z "zycia"?

boorex
24-02-2007, 22:53
@2up
Wbij ze 80 lvl a poczujesz trixtara,vildingen,vans van helden powah. Nie poexpisz raczej nigdzie, a klucic z nimi sie nie radze. Btw. chyba cie ubilem jakims hacknietym 30 ed z morgany jak monka stawiales jakiemus ziomkowi :evul: w lb.
@Vacek
napewno nie mozna powiedziec ze vildingenowi sie to podobalo.

Co do xavrassa w corru...ktos tam na forum powiedzial ze ktos z corru go kupil, ale watpie w to. Napewno sie wyplacil, a jak to nizahe powiedzial kiedys, po wyplaceniu wszystko jest mozliwe , mozesz zostac nawet dobrym przyjacielem nizahego, tak jak kiedys Anandumim (mowie tu o starych czasach 1st owner anana) tez placil, ale potem jak mozna bylo zobaczyc byl naprawde dobrym kumplem nizahego.

Zreszta nie powinny sie tu wypowiadac osoby ktore graja tu od 2 miesiecy, i mowia co by bylo lepsze dla Morgany, a wiedze maja na poziomie forum.tibia.pl i forum tibia.com, a doswiadczenie i obycie to rotwormy i kumpel z osiedla.

Jaz
24-02-2007, 23:26
@Tarhar

A dziwne, bo widziałem Xavrassa mówiącego po chyba hiszpańsku o;

Spai
25-02-2007, 00:20
@2up
Wbij ze 80 lvl a poczujesz trixtara,vildingen,vans van helden powah. Nie poexpisz raczej nigdzie, a klucic z nimi sie nie radze. Btw. chyba cie ubilem jakims hacknietym 30 ed z morgany jak monka stawiales jakiemus ziomkowi :evul: w lb.
@Vacek

Co do xavrassa w corru...ktos tam na forum powiedzial ze ktos z corru go kupil, ale watpie w to. Napewno sie wyplacil, a jak to nizahe powiedzial kiedys, po wyplaceniu wszystko jest mozliwe , mozesz zostac nawet dobrym przyjacielem nizahego, tak jak kiedys Anandumim (mowie tu o starych czasach 1st owner anana) tez placil, ale potem jak mozna bylo zobaczyc byl naprawde dobrym kumplem nizahego.

Zreszta nie powinny sie tu wypowiadac osoby ktore graja tu od 2 miesiecy, i mowia co by bylo lepsze dla Morgany, a wiedze maja na poziomie forum.tibia.pl i forum tibia.com, a doswiadczenie i obycie to rotwormy i kumpel z osiedla.
Zły i nie dobry haker :(((( jak mozna tak nisko upaść zeby zabierac drugiej osobie postac i eq :evul: a to ze go ubiles to dobrze ;-)

boorex
25-02-2007, 01:31
@up
Mnie okradli, to dlaczego ja mam tego nie robic. Od tamtej chwili szacunek w tibii mam tylko do niektorych osob, i nikomu nie ufam. To tylko gra i te pixelowe ludziki mnie nie obchodza (znaczy tak jak powiedzialem tylko niektorzy). Wiem ze mam evul myslenie.

LesteR
25-02-2007, 01:47
Jak hakujesz to łapią się nooby, a po co ci nooby na servie, dobry noob to martwy noob!

Vacek
25-02-2007, 02:17
Jak hakujesz to łapią się nooby, a po co ci nooby na servie, dobry noob to martwy noob!

W takim razie czego jeszcze żyjesz? :(

boorex
25-02-2007, 11:32
Pwn3d xD...

Soul's
25-02-2007, 13:49

:D:D:D evul

Spai
25-02-2007, 14:03
@2up
@Vacek

Hakli cię czy jeden z twoich kumpli cie okradł ?

Vacek
25-02-2007, 14:09
Hakli cię czy jeden z twoich kumpli cie okradł ?

Chyba zły cytat dałeś... Chodziło Ci o ten?
@up
Mnie okradli, to dlaczego ja mam tego nie robic. Od tamtej chwili szacunek w tibii mam tylko do niektorych osob, i nikomu nie ufam. To tylko gra i te pixelowe ludziki mnie nie obchodza (znaczy tak jak powiedzialem tylko niektorzy). Wiem ze mam evul myslenie.

On nie powiedział, że go shackowali. Powiedział za to, że go okradli. Ponadto zrobił to jeden z jego najlepszych kumpli.

Vivalis Revan
25-02-2007, 16:27
Nigdy nie powiedziałem, że Swe nie PAują. Widzicie narzekacie że powtarzam się a i tak pewne fakty do was nie docierają :)
Co do mojego wpisu na deathliscie, nie moge sie niestety przyznać że kumpel któremu "stawiałem" monka dostał ode mnie passy właśnie w tym celu. Niestety.

LesteR
25-02-2007, 16:27

Nie ma co, musi to Nireek xDDD

Spai
25-02-2007, 16:28
Chyba zły cytat dałeś... Chodziło Ci o ten?

On nie powiedział, że go shackowali. Powiedział za to, że go okradli. Ponadto zrobił to jeden z jego najlepszych kumpli.

Tak pomlily mi sie posty :(

LesteR
25-02-2007, 16:29
Widze, ze Vivalis Revan probuje zastapic nam nirka.
Wyjdz albo chociaz rozwin swoje wypowiedzi zamiast powtarzac sie w kolo.
Uwazasz ze swe nie robi pa a Nizahe tak? Twierdzisz, ze Morgana pod wladza swe bedzie lepsza?
Moglbys to jakos rozwinąc i poprzec faktami z "zycia"?

Jestem ciekaw co ty zrobisz? Ale chyba długo nie poexpisz.

A tak poza tym to tu jest sporo takich "Nirków". Vacek evul znawca, masz chociaż 9 lvl?

Vivalis Revan
25-02-2007, 16:40
Najlepsze jest to, że największe "kozaki" nigdy nie pokazują nicków.

Fureyka
25-02-2007, 16:42
@2up

Tak dokladnie, dlugo nie poexpie, w sumie to juz nie moge ;]]
Co zrobie, komu pomoge, do kogo dolacze to juz wiem. Narazie mozecie sie domyslec (chyba nietrudno).

@up

bo te najwieksze "kozaki" nie graja albo mają 20 lvle~.

Vivalis Revan
25-02-2007, 17:00
Czy tak nie trudno ? W sumie też z tego co wiem masz przyjaciół po obu stronach.
A co do tych 20 lvli i niegrających to właśnie o tym mówie.

Gumball
25-02-2007, 19:01
Po co muwic kim kto jest jak moze miec problemy lub inne pierdoly ?

a co do swe to dzisiaj se zrobili zabaw i pkowali na ostro gdzie od 2-3 naszego czasu i oni maja wladac morgana ?

Vacek
25-02-2007, 20:04
Czy tak nie trudno ? W sumie też z tego co wiem masz przyjaciół po obu stronach.
A co do tych 20 lvli i niegrających to właśnie o tym mówie.

Wierz mi, że wielu 20lvli ma większą wiedzę o Morganie niż ty kiedykolwiek będziesz miał :) Ja akurat mam lvl odrobinkę większy :(

Jaz
25-02-2007, 20:09
Dziś Killemall chciało zrobić Open Battle w Fermor Hills, ale Corruption było offline.. Przypadek ? :>

Spai
25-02-2007, 20:24
@Jaz
Jakbys czytał posty na forum,tibia.com zauwazyłbys post w ktorym Nizahe napisał ze wiekszosc ludzi z Corruption ma sprawy na rl i nie moga grac w Tibie. Russel smial sie z Ehazin'a ze ten niby wrócil do gry odtsawiając kebbab ;P (byl tam tez wątek ze ehazin zucil prace dla gry Oo). Ale spokojnie i tak wygrają wojne. ;)

Vacek
25-02-2007, 20:26
Dziś Killemall chciało zrobić Open Battle w Fermor Hills, ale Corruption było offline.. Przypadek ? :>

Podejrzewam, że Corruption nie zgodziło się dlatego, że nie byłoby Nizahe...

Nireek
25-02-2007, 22:22
Podejrzewam, że Corruption nie zgodziło się dlatego, że nie byłoby Nizahe...

no to sie mylisz bo nizahe byl

Vivalis Revan
25-02-2007, 22:37
Wierz mi, że wielu 20lvli ma większą wiedzę o Morganie niż ty kiedykolwiek będziesz miał :) Ja akurat mam lvl odrobinkę większy :(

Bla bla bla, bla bla bla blah.

@Gumball - po co zgrywać kozaka jak sie boimy wypowiadać naszą opinie ?

Vacek
25-02-2007, 23:00
Bla bla bla, bla bla bla blah.

@Gumball - po co zgrywać kozaka jak sie boimy wypowiadać naszą opinie ?

Po co w ogóle zgrywać kozaka?

boorex
25-02-2007, 23:06
Vivalis zobacz na swoj ostatni post, mianowicie ostatnie zdanie, i sie zastanow jeszcze raz nad jego sensem. Jezeli sobie nie poradzisz to ci powiem. Wypowiadanie wlasnej opinii to jest wg. ciebie to wlasnie "kozaczenie". Dlaczego nikt nie "kozaczy" nie anonimowo ? Bo Morgana na to nie pozwala. Dlatego wyrazic swoja opinie najlepiej jest anonimowo. Wogole ile ty grasz tutaj ?

Vacek
25-02-2007, 23:15
Vivalis zobacz na swoj ostatni post, mianowicie ostatnie zdanie, i sie zastanow jeszcze raz nad jego sensem. Jezeli sobie nie poradzisz to ci powiem. Wypowiadanie wlasnej opinii to jest wg. ciebie to wlasnie "kozaczenie". Dlaczego nikt nie "kozaczy" nie anonimowo ? Bo Morgana na to nie pozwala. Dlatego wyrazic swoja opinie najlepiej jest anonimowo. Wogole ile ty grasz tutaj ?

2 tygodnie, Vildingen sprzedał mu pierwszy p arm więc nie patrzy na to co robią i jest po ich stronie =)

Gumball
25-02-2007, 23:30

wlasnie wrocilem do domku i zapytalem sie russla czy cos wie o tym muwi ze nic niewie

Vacek
26-02-2007, 00:07
wlasnie wrocilem do domku i zapytalem sie russla czy cos wie o tym muwi ze nic niewie

Na forum napisał, że noob charem był tam..

MasteR Driv3r
26-02-2007, 01:41
Ale sie dzieje na tej morganie, juz mniejsze zamieszanie za czasow tengu bylo... Ehhh czasy tibii 7.5 <3 to juz nie powroci, ani najlepsza guild ever... Illusion :) Morgana best server, szkoda ze przepelnia sie PA

Gumball
26-02-2007, 10:04
Na forum napisał, że noob charem był tam..

bo by ja tez bylem jak niza lali a on sie exurami leczyl ale russ nic o open niewie

Hahahaha trap na volltia staja tak juz 1h jak na teraz 13:07
http://img87.imageshack.us/my.php?image=uo0028iy3.jpg

LesteR
26-02-2007, 17:31
2 tygodnie, Vildingen sprzedał mu pierwszy p arm więc nie patrzy na to co robią i jest po ich stronie =)

Vacek Evul xD

Vacek
26-02-2007, 17:44
Vacek Evul xD

LesteR a$$licker :o

Maslana
26-02-2007, 18:04
Volltio:

Feb 26 2007, 16:50:58 CET Killed at Level 133 by Solle'Steinhold
and by Ehazin

Vivalis Revan
26-02-2007, 18:15
To właśnie jest zgrywanie kozaka. Dzieciak pisze anonimowo jaki to jest mocny, mądry a swe sa złe, a gdy podejdzie do neigo taki swe to zaczyna mu sam dupe lizac. Jeśli boisz sie bronić swojej opini i przekonań to kim jesteś ?
2 tygodnie, ale tak sie składa że mam absolutnie inne motywy "bycia" po stronie Killemall. A co do p arma czy tam setu to dzieki cudownemu world trade stac mnie na odrobinke lepszy equip.

Jaz
26-02-2007, 19:16
Volltio:

Feb 26 2007, 16:50:58 CET Killed at Level 133 by Solle'Steinhold
and by Ehazin

Jaka będzie odpowiedź Corruption ? ;d

@Jaz
Jakbys czytał posty na forum,tibia.com zauwazyłbys post w ktorym Nizahe napisał ze wiekszosc ludzi z Corruption ma sprawy na rl i nie moga grac w Tibie. Russel smial sie z Ehazin'a ze ten niby wrócil do gry odtsawiając kebbab ;P (byl tam tez wątek ze ehazin zucil prace dla gry Oo). Ale spokojnie i tak wygrają wojne.

Taa czytam, możliwe że częściej od Ciebie, a do tego na niektore odpowiadam ;p

boorex
26-02-2007, 21:06
To właśnie jest zgrywanie kozaka. Dzieciak pisze anonimowo jaki to jest mocny, mądry a swe sa złe, a gdy podejdzie do neigo taki swe to zaczyna mu sam dupe lizac. Jeśli boisz sie bronić swojej opini i przekonań to kim jesteś ?
2 tygodnie, ale tak sie składa że mam absolutnie inne motywy "bycia" po stronie Killemall. A co do p arma czy tam setu to dzieki cudownemu world trade stac mnie na odrobinke lepszy equip.

Troszeczke nie zrozumiales sensu tego "p arma", ale chwalic sie jakie to ty masz pro evul eq nie musisz. Szkoda ze nie masz kasy na manasy, bo 30 ed wykonczylem cie z visa i to nie byles afk. :(

Vacek
26-02-2007, 21:12
Troszeczke nie zrozumiales sensu tego "p arma", ale chwalic sie jakie to ty masz pro evul eq nie musisz. Szkoda ze nie masz kasy na manasy, bo 30 ed wykonczylem cie z visa i to nie byles afk. :(

Zrobil WT, kupil noble arm i zabraklo kasy na mf :( Nie smiej sie!! :D

Ertil
26-02-2007, 22:45
Zrobil WT, kupil noble arm i zabraklo kasy na mf :( Nie smiej sie!! :D

Cóż za doskonałe poczucie humoru. Proszę o więcej Twoich żarcików.

Xavine
26-02-2007, 23:42
tak sie fajnie sklada ze mamy teraz 2 rownorzedne gildie....
Po 1 stronie 2 najlepsi magowie Morgany po 2 Niz i Russel-najbardziej doswiadczeni.....

Co do rzekomego PA Killemal-> sadze ze jesli nawet wygraja to zbytniego PA nie bedzie.....Vildingeny i reszta zajma jakis resp i beda tam poprostu expic.....Szwedzi nie sa az tacy straszni... :)

Maslana
27-02-2007, 03:53
tak sie fajnie sklada ze mamy teraz 2 rownorzedne gildie....
Po 1 stronie 2 najlepsi magowie Morgany po 2 Niz i Russel-najbardziej doswiadczeni.....

Co do rzekomego PA Killemal-> sadze ze jesli nawet wygraja to zbytniego PA nie bedzie.....Vildingeny i reszta zajma jakis resp i beda tam poprostu expic.....Szwedzi nie sa az tacy straszni... :)

Jasne -.- wez bo takie gadanie mnie roz****dala. Jezli wygraja masz racje nie bedzie PA tam gdzie ty expisz Roty Larvy moze i na scaraby sie zalapiesz ale jezeli wbijesz wiekszy lvl (W co watpie) zobaczysz ze sa inne potwory jak np Dragi wrl etc. i zapewniam cie ze gdy wladze przejmie glownie Trixtara / Esde'aren / Vildingen za H*JA sie tam nie dostaniesz. A dlaczego bo to beda wlasnie "...jakies respy i beda tam poprostu expic..." a tobie pozostanie zbieranie mace i swordow z rotow. GL!

Jezeli Vildingen wygra ta wojne na pewno nie pozostane na tym servie :p

Borucao
27-02-2007, 16:15
Jezeli Vildingen wygra ta wojne na pewno nie pozostane na tym servie :p

Nom, Ja też ;p

Xavine
27-02-2007, 16:29
Pffffffff sluchaj i nie pajacuj........dokad pamietam to Niz sie czepia tych ktorzy wbijaja wiekszy lvl np 100+ Vildingen poki co nie mial okazji zeby wypowiadac komus wojne itd wiec kwestia jest to czy zobaczymy jak bedzie panowal....btw to juz mam wiekszy lvl na Morganie.....i poki co raczej nikt nie bedzie zbieral mace i swordow z rotow....Juz tak nie panikujcie jaki to Vildi i reszta zla i wogole........

LesteR
27-02-2007, 16:51
LesteR a$$licker :o

Nie wacku nie liże ci dupy, chociaż może ty mi coś poliżesz? Takie kozaczki z forum pewnie nieźle liżą w szkole, w kiblu -.-

boorex
27-02-2007, 17:03
@2up
Gralem roznymi postaciami na morganie 2 lata, i jakos nie spotkalem sie z PA ze strony Nizahego, takiego chamskiego, bez najmniejszego powodu...Sorry ale to vildingen ci wjezdza z Esde'aren bez slowa z double ue jak expisz na venore. Anyways Solle i Vildingen nie sa NAJGORSI...gorsze sa nizsze lvle ktore maja kumpli i kompleksy na rl. Zreszta pie**olisz jak potluczony..cale killemall zajmie sobie resp i bedzie tam expic... juz bez zasadniczej wladzy trixtara potrafi odpie*dolic niezle przedstawienie, a jak dojdzie do tej wladzy to cya....mowie w imieniu 80+ lvli a nie waszych hajt extra 38 knightow...i to max. PA mozna poczuc dopiero od venore d lair w gore pod wzgledem respa. I koniec gadania, mowie setny raz to samo, ale jak widze takich pro evul morgana inhabitants to mi sie smiac/plakac/zygac chce na raz.

@up
Nie unos sie kolego :<

Ertil
27-02-2007, 18:20
@ Borucao & Maślana

Mam nadzieję, że dotrzymacie słowa.

Borucao
27-02-2007, 20:04
@ Borucao & Maślana

Mam nadzieję, że dotrzymacie słowa.

Spoko ;] O mnie sie nie Martw

Majsterek
27-02-2007, 23:58
22:51 Isopeth [114]: Selling stonecutter axe, mpa 400ks, demon helmet 170ks ,14 fish fins 100ks,red dragon scales 1k each

Hmm... ma za dużo rare itemków albo dal sobie spokój z Morganą xD oby tak dalej :]

Maslana
28-02-2007, 02:33
Mass kick na Morganie _._

@Edit

Prawie all swiaty off -.- cofka plx?

Vacek
28-02-2007, 08:55
22:51 Isopeth [114]: Selling stonecutter axe, mpa 400ks, demon helmet 170ks ,14 fish fins 100ks,red dragon scales 1k each

Hmm... ma za dużo rare itemków albo dal sobie spokój z Morganą xD oby tak dalej :]

Lol... Wątpie. MPA mógł lootnąć, dh miał już dawno, a drugie SCA jest Sliccerego?:>

LesteR
28-02-2007, 17:03
@2up
Gralem roznymi postaciami na morganie 2 lata, i jakos nie spotkalem sie z PA ze strony Nizahego, takiego chamskiego, bez najmniejszego powodu...Sorry ale to vildingen ci wjezdza z Esde'aren bez slowa z double ue jak expisz na venore. Anyways Solle i Vildingen nie sa NAJGORSI...gorsze sa nizsze lvle ktore maja kumpli i kompleksy na rl. Zreszta pie**olisz jak potluczony..cale killemall zajmie sobie resp i bedzie tam expic... juz bez zasadniczej wladzy trixtara potrafi odpie*dolic niezle przedstawienie, a jak dojdzie do tej wladzy to cya....mowie w imieniu 80+ lvli a nie waszych hajt extra 38 knightow...i to max. PA mozna poczuc dopiero od venore d lair w gore pod wzgledem respa. I koniec gadania, mowie setny raz to samo, ale jak widze takich pro evul morgana inhabitants to mi sie smiac/plakac/zygac chce na raz.

@up

Popieram w 100%

Gumball
28-02-2007, 17:48
Lol... Wątpie. MPA mógł lootnąć, dh miał już dawno, a drugie SCA jest Sliccerego?:>

oboje brali demon arma

Spai
28-02-2007, 17:51
Ispopetk juz na 98 lvl mial SCA :) widzialem na filmach zobaczymy co sie stanie... Mozliwe ze gildia Sliceerego dojdzie do Nizahe , bla bla bla.

Vivalis Revan
28-02-2007, 17:56
Boorex i co Ci z tego przyszło ? Masz tego ~`70 ek ktorym i tak nie pograsz i myślisz że jesteś taki elo ?:>
Wpis mam może i od Ciebie, ale na pewno nie zabiłeś mnie, a i mojego chara nie samymi visami niestety.
I tak masz praw oczuć sie ważny, w końcu chociaż nie ukrywasz chara, ale skoro i tak nie możesz na servie grać to jaka róznica ?

Feyzzy
28-02-2007, 19:15
@2up

@up

Nie zapominaj, ze ty tez kiedys miales 38 lvl.

Ja pomimo swojego 38 (+) lvl juz zdazylem doswiadczyc PA ze strony Szwedow. . .:baby:

boorex
28-02-2007, 20:09
@up
Tak, mialem 38 lvl i nie pierd*lilem glupot na forum co jest lepsze dla Morgany.

@vivalis
Co mi z czego przyszlo ? Mam 70 k ktorym juz nie pogram, tyle ze to nie ma nic do rzeczy z tym co mowie. Postawilem 2x fe, vitnales sie/uhnales kilka razy i uciekles a ja za toba, wiec FE juz nie bylo. Na koniec gdy miales reda wykonczylem cie z 3 visow...Manasow miales z bag, co swiadczy o tobie zreszta. Za to ty masz kolege Torpedo De'fire ktorej to postaci nie trzeba komentowac. A pozatym to ja nie mowie ze jestem kozak bo chara nie ukrywam, ale za to ty tak myslisz i kazdemu to wytykasz, a w tym momencie wole miec hunta i powiedziec to co zawsze myslalem, a nie pie*dolic o Szopenie tak jak ty. Jedyne twoje argumenty to "zianie" ze moj 70 k ma hunta i mowienie ze jestem kozak. Lepiej nie badz taki pewny siebie.

Vampir Z Zaglebia
28-02-2007, 22:28
@hehe widze ze ladny dym na servie macie ;)
A takie moje pytanie: da sie pograc na ~70+ nie majac nic wspolnego z wojna?

Ertil
28-02-2007, 22:40
@up

@vivalis
Co mi z czego przyszlo ? Mam 70 k ktorym juz nie pogram, tyle ze to nie ma nic do rzeczy z tym co mowie. Postawilem 2x fe, vitnales sie/uhnales kilka razy i uciekles a ja za toba, wiec FE juz nie bylo. Na koniec gdy miales reda wykonczylem cie z 3 visow...Manasow miales z bag, co swiadczy o tobie zreszta. Za to ty masz kolege Torpedo De'fire ktorej to postaci nie trzeba komentowac. A pozatym to ja nie mowie ze jestem kozak bo chara nie ukrywam, ale za to ty tak myslisz i kazdemu to wytykasz, a w tym momencie wole miec hunta i powiedziec to co zawsze myslalem, a nie pie*dolic o Szopenie tak jak ty. Jedyne twoje argumenty to "zianie" ze moj 70 k ma hunta i mowienie ze jestem kozak. Lepiej nie badz taki pewny siebie.

Drobne sprostowanie. Zabiłeś go postacią która miała lvl 27. Z moich obliczeń wynika, iż niestety jestes w błędzie!!!! O Tak!! 8o 8o 8o Choć wydaje się to być niemożliwe to jednak znalazłem mały błąd w Twej wypowiedzi!!!!!8o 8o 8o FE nie można jeszcze summonować na 27 lvl'u. 8o 8o To nie może byc literówka, bo napisałeś 2x. Co do fraga to moje gratulacje, musiałeś wtedy czuć ogromne podniecenie.

Soul's
28-02-2007, 22:57

pograc sie da tyle ze z expem ciezko :D

Feyzzy
28-02-2007, 22:58

Da sie; ale lepiej sie nie wypowiadac na temat wojny, bo kazde twoje slowo bedzie zapamietane i przy okzaji paymentu ogloszone :P

boorex
28-02-2007, 23:03
@Ertil
Mialo byc fd, zreszta troche nie pamietam tej sytuacji bo to bylo "troche" czasu temu, zreszta to nie ma najmniejszego znaczenia. A tak wogole tu nie chodzi o fraga, nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi, i wczesniejszych takze (chyba ze nie czytales)...sorry, ale nie udalo ci sie zrobic ze mnie idioty :< Moze nastepnym razem :)

hazab
01-03-2007, 00:46
[URL=http://foteka.pl/pokaz.php?id=6040]
oczywiscie morgana, jak to możliwe moze ktoś mi wytłumaczy?

Ertil
01-03-2007, 16:27
@Ertil
Mialo byc fd, zreszta troche nie pamietam tej sytuacji bo to bylo "troche" czasu temu, zreszta to nie ma najmniejszego znaczenia. A tak wogole tu nie chodzi o fraga, nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi, i wczesniejszych takze (chyba ze nie czytales)...sorry, ale nie udalo ci sie zrobic ze mnie idioty :< Moze nastepnym razem :)

Robienie z Ciebie idioty nie jest konieczne. Ale jeśli masz wrażenie, że każdemu zależy na tym, żeby pokazać jakim jesteś debilem, to chyba powinieneś z kimś o tym porozmawiać. Bo to już jest problem.:confused:

Xavine
01-03-2007, 21:55
Gratulacje dla Vandoza za znajomych...............pvp Keigi naprawde wymiata.....2x 35lvl+ nie potrafia zabic 27 druta czy tam sorca lols.....jeszcze sami prawie padaja xD

"20:48 Keiga [35]: filmik ci wysle to zobaczysz co to znaczy pvp ^^"

Filmik z tego przeuroczego pekowania na tibiacams.

Yreneush
02-03-2007, 08:37
no, rzeczywiście żałośne to było... a ten co padł to nie był drugi char Vandoza?

boorex
02-03-2007, 11:22
Robienie z Ciebie idioty nie jest konieczne. Ale jeśli masz wrażenie, że każdemu zależy na tym, żeby pokazać jakim jesteś debilem, to chyba powinieneś z kimś o tym porozmawiać. Bo to już jest problem.:confused:

Z kontekstu twojej wczesniejszej wypowiedzi, zajebiscie wyraznie bylo widac, ze TOBIE jednak zalezy :) Co ty dajesz czlowieku... lepiej juz z toba nie bede rozmawial :)

Maslana
02-03-2007, 15:37
Ehazin expi na wyspie hydr...

Zadnego loga ze strony nizahego :/

Niedobrze ojjj... ://////

Ertil
02-03-2007, 16:24
Z kontekstu twojej wczesniejszej wypowiedzi, zajebiscie wyraznie bylo widac, ze TOBIE jednak zalezy :) Co ty dajesz czlowieku... lepiej juz z toba nie bede rozmawial :)

Nie. To, że pomylił Ci się Fe z Fd to jeszcze nie akt debilizmu, ale podejrzewam, że jeśli nie skończymy tej niezwykle bystrej dyskusji, to raz dwa udowodnimy to, że jednak jesteś debilem.

Vacek
02-03-2007, 18:35
Nie. To, że pomylił Ci się Fe z Fd to jeszcze nie akt debilizmu, ale podejrzewam, że jeśli nie skończymy tej niezwykle bystrej dyskusji, to raz dwa udowodnimy to, że jednak jesteś debilem.

LOL?! Ile ty masz lat idioto? "eśli nie skończymy tej niezwykle bystrej dyskusji, to raz dwa udowodnimy to, że jednak jesteś debilem"

HAHAHA!! Dzięki temu odowodniłeś, że jedynym debilem tutaj jesteś ty ;))

Ertil
02-03-2007, 20:05
LOL?! Ile ty masz lat idioto? "eśli nie skończymy tej niezwykle bystrej dyskusji, to raz dwa udowodnimy to, że jednak jesteś debilem"

Polecam przeczytać drugi raz.

Raditz Saiya-jin
02-03-2007, 20:09
Powinniście skończyć tą durną dyskusję bo to temat o wydarzeniach z Morgany, a nie o tym kto jest debilem.

Vivalis Revan
03-03-2007, 12:56

Sam sie ownujesz ziom, szanuj siebie.
Byłem, jestem i będe pewny siebie.

Jaz
03-03-2007, 17:15
Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin, Kuba !!! :D
Ten retirement jest definitywny ? :p

@edit

Despen

Inhabitant of Amera
Profession: Knight
Level: 110

Jaaa pierd*le jak można mieć aż tyle postów :O

link na przyklad Tu (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=659886)

Vacek
03-03-2007, 17:20
Sam sie ownujesz ziom, szanuj siebie.
Byłem, jestem i będe pewny siebie.

Nie byłem, nie jestem i nie będę Twoim "ziomem". Ma ktoś film jak Ehazin padł?

Barnabhinio
03-03-2007, 18:48
Ehazin expi na wyspie hydr...

Zadnego loga ze strony nizahego :/

I juz byl log packa Nizahego :)
To chyba tyle expienia Ehazina :)

A sam Niz ma zamiar powrocic niedlugo, jak wroci to pewnie bedzie ciekawie :)

Vivalis Revan
04-03-2007, 01:31
Nie byłem, nie jestem i nie będę Twoim "ziomem". Ma ktoś film jak Ehazin padł?

Nigdy nie mów nigdy.

Vandi
04-03-2007, 10:15
no, rzeczywiście żałośne to było... a ten co padł to nie był drugi char Vandoza?

Nie.
I weźcie już przestańcie snuć teorie, który char jest mój, a który nie.

Gratulacje dla Vandoza za znajomych...............pvp Keigi naprawde wymiata.....2x 35lvl+ nie potrafia zabic 27 druta czy tam sorca lols.....jeszcze sami prawie padaja xD

"20:48 Keiga [35]: filmik ci wysle to zobaczysz co to znaczy pvp ^^"

Filmik z tego przeuroczego pekowania na tibiacams.

A co ja mam do pvp Keigi?
Kiedy JA pkowałem?
Czy to, że Keiga pkuje to moja wina?
Jest moim kumplem.
Dopóki nie zabił nikogo z moich przyjaciół, nie będę miał do niego pretensji.
A to, że jestem jego przyjacielem, wpłynie na to, że nie będę komentował filmiku.

Vacek
04-03-2007, 12:28
Ponawiam prośbę o filmik z zabicia Ehazin'a.

Soul's
04-03-2007, 14:41
Nie.
nie będę komentował filmiku.

ale musisz przyznac ze zrobił z siebie nooba?:D:D:D

Vandi
04-03-2007, 15:36
ale musisz przyznac ze zrobił z siebie nooba?:D:D:D

Nie będę się wypowiadał, ponieważ jest moim przyjacielem.

Spai
04-03-2007, 18:59
Jestem twoim przyjacielem tak dlugo go znasz? ;>
Raczej jest twoim kumplem... przyjaciel to wielkie słowo -.-

Gumball
05-03-2007, 13:45
I juz byl log packa Nizahego :)
To chyba tyle expienia Ehazina :)

A sam Niz ma zamiar powrocic niedlugo, jak wroci to pewnie bedzie ciekawie :)

jak na razie w corruption nikt niechce walczyc tylko masslog tak jak ehazin pad wojna dopiero sie zacznie jak niz i pare innych osob zacznie wracac

kawalek rozmowy z msn archiwum
06:35:59 Russel Inferno we won't fight

wiec wszystko przed nami

Spai
05-03-2007, 14:46
Moze nie chca walczyc , bo ile mozna? Co chwile jakas wojna i trzeba byc aktywnym .

boorex
05-03-2007, 15:05
@up
-.-' ? "Moze nie chca walczyc , bo ile mozna? " ....toz to wojna, sami ja zaczeli.

Gumball
05-03-2007, 15:35
Moze nie chca walczyc , bo ile mozna? Co chwile jakas wojna i trzeba byc aktywnym .

beda walczyc ! ! o to sie nie martw sie nie odadza serva swe

Spai
05-03-2007, 19:00
beda walczyc ! ! o to sie nie martw sie nie odadza serva swe

Nie twierdze ze nie będą waalczyc jestem za nimi w tej wojnie ;D . Ale rozumiem ze im sie nie chce xDD

Gumball
05-03-2007, 19:04
Nie twierdze ze nie będą waalczyc jestem za nimi w tej wojnie ;D . Ale rozumiem ze im sie nie chce xDD

duzo 34 sorce mnie pomorzesz ale pomoc jest zawsze mile widziana

Spai
05-03-2007, 20:45
duzo 34 sorce mnie pomorzesz ale pomoc jest zawsze mile widziana

Jak bedziesz chcial ubic jakiego swe na 40 lvl to pisz pomoge xDDD

@borex szwedzi zaczeli wojne :S Sam Solle'Steinhold =)

buziaki :*:*:*:*

Vandi
05-03-2007, 22:38
Jestem twoim przyjacielem tak dlugo go znasz? ;>
Raczej jest twoim kumplem... przyjaciel to wielkie słowo -.-

Przyjaciel, kumpel.
Ten może zdradzić i ten może zdradzić.
Ten może być lojalny i ten może być lojalny.
I pozwól, że będę go nazywał jak mi się podoba, przyjacielem, albo kolegą.

Spai
06-03-2007, 11:16
Przyjaciel, kumpel.
Ten może zdradzić i ten może zdradzić.
Ten może być lojalny i ten może być lojalny.
I pozwól, że będę go nazywał jak mi się podoba, przyjacielem, albo kolegą.

Róbta co chceta :)

boorex
06-03-2007, 15:52
@Spai
Ja slyszalem ze to Nizahe z ekipa zaczeli bic vildingenow itp. potem solle zrobil posta na forum, co nie oznacza ze wojna zaczela sie akurat wtedy.

Gumball
06-03-2007, 16:26
@Spai
Ja slyszalem ze to Nizahe z ekipa zaczeli bic vildingenow itp. potem solle zrobil posta na forum, co nie oznacza ze wojna zaczela sie akurat wtedy.

lol
Ile razy trza to powtarzac wojne zaczol nizahe w momencie jak wyszlo najaw ze vildigen planowa rozpaczac wojne ( proba opanowania serva przez swe )

Vivalis Revan
06-03-2007, 17:05
Jak bedziesz chcial ubic jakiego swe na 40 lvl to pisz pomoge xDDD

@borex szwedzi zaczeli wojne :S Sam Solle'Steinhold =)

buziaki :*:*:*:*

Śmieszny jesteś.

Spai
06-03-2007, 19:38
Śmieszny jesteś.

A ty asslikerze of swe , czego tu szukasz ? Idz lizac im dupe na forum.tibia.com :)

Dobra Nizahe zaczoł , ale przez Vildigena! ;P

Vandi
06-03-2007, 19:48
A ty asslikerze of swe , czego tu szukasz ? Idz lizac im dupe na forum.tibia.com :)

Po co się sprzeczać "Kto zaczął?".
Lepiej się sprzeczać "Kto wygra!?".
;p

Vivalis Revan
07-03-2007, 11:19

Znowu jesteś śmieszny.

boorex
07-03-2007, 15:27
lol
Ile razy trza to powtarzac wojne zaczol nizahe w momencie jak wyszlo najaw ze vildigen planowa rozpaczac wojne ( proba opanowania serva przez swe )

Ja nie mowilem do Ciebie ...Oo
To byla odp. do Spai'a z lekkim ironicznym akcentem.

Spai
07-03-2007, 17:45
Ja nie mowilem do Ciebie ...Oo
To byla odp. do Spai'a z lekkim ironicznym akcentem.

Ironią ? ała :( Wszystko się wyjaśniło :P a , Vivalis Revan teraz i mnie zaczoł wk**wiać...

boorex
07-03-2007, 22:38
@up
Na to niestety skazani sa wszyscy uzytkownicy odwiedzajacy ten temat :(

Nudna ta wojna na Morganie :/ kiedy wraca nizahe ?

Valyrr
08-03-2007, 11:11
@up
Na to niestety skazani sa wszyscy uzytkownicy odwiedzajacy ten temat :(

Nudna ta wojna na Morganie :/ kiedy wraca nizahe ?

Najstarsi górale nie wiedzą

Dider Z Rivii
08-03-2007, 19:26
Najstarsi górale nie wiedzą

Lol :)

Stevo na dniach wroci :)

wrogonastawiony
09-03-2007, 08:34
Btw Nizahe Inferno skąd jest ? Swe ?

Gumball
09-03-2007, 08:41
Londyn Anglia

LesteR
09-03-2007, 15:31
Gratez Zab'ster 100 lvl and MPA GZZZZZ!!!

Vandi
09-03-2007, 22:23
Btw Nizahe Inferno skąd jest ? Swe ?

Z Honolulu ;]

@Up
Yeppa!

Soul's
10-03-2007, 00:33
Gratez Zab'ster 100 lvl and MPA GZZZZZ!!!

heh to sie nazywa "szczęście!"

Vacek
10-03-2007, 10:17
Wszystkiego najlepszego, Fureyka!

Borucao
10-03-2007, 22:06

Hepi Berfdej tu ju;p

Soul's
10-03-2007, 22:25

nawzajem! sto lat !

Vacek
11-03-2007, 03:23
Lavio wreszcie wbił 100 =) Gratz dla niego:)

LesteR
11-03-2007, 12:33

I kto tu jest asslicker posrany noobie??? Myślisz że to biacz da ci plate armor i postawi buźke typu (;p)???

JAPA

Vacek
11-03-2007, 20:30
I kto tu jest asslicker posrany noobie??? Myślisz że to biacz da ci plate armor i postawi buźke typu (;p)???

JAPA

Lol? Jest taki zwyczaj, że z okazji urodzin i innych świąt składa się życzenia. Poza tym, wątpie czy ona wie kim ja jestem :-)

Maslana
11-03-2007, 20:40
Kunskaps lezy...

Nizahe wrocil...

Fragi tez...

XD

Fureyka
11-03-2007, 20:46
Thx za zyczonka ;p

Kunsk sie ladnie złozyl ;]]

Gumball
11-03-2007, 22:23
przy tylu osobach sie nie dziwie ale akcja ladna

LesteR
11-03-2007, 22:29
Lol? Jest taki zwyczaj, że z okazji urodzin i innych świąt składa się życzenia. Poza tym, wątpie czy ona wie kim ja jestem :-)

Więc nie nazywaj mnie więcej asslicker i wyliż Fureyce rowa!

Soul's
11-03-2007, 22:41
przy tylu osobach sie nie dziwie ale akcja ladna

macie film moze?

Gumball
11-03-2007, 22:44
z tego co wiem to niema ale nie jestem pewien

ja zapomnialem ss zapisac :/

ale nareszcie cos sie zaczelo dziac

Soul's
11-03-2007, 22:48
szkoda =/ może następnym razem...

Vacek
11-03-2007, 23:06
Więc nie nazywaj mnie więcej asslicker i wyliż Fureyce rowa!

Haha :D A$$licker ;] I czego miałbym jej cokolwiek lizać? :(

Vivalis Revan
12-03-2007, 00:27
A dlaczego nie ?

Vacek
12-03-2007, 01:20
A dlaczego nie ?

A czemu tak? :)

Gawlarz
12-03-2007, 08:46
Jak na tym swiecie sie ma PA, random pking, czy zeby pograc trzeba miec plecy?

Vandi
12-03-2007, 10:39
Jak na tym swiecie sie ma PA, random pking, czy zeby pograc trzeba miec plecy?

Po prostu nie wadź innym. :p
A nie tak jak niektórzy, biegają "AJEM KOZAK MATA FAKA KOMON KEAL ME AHEUEAHEUHAEUHE"
>Tak jak w przeszłości ja :D<

Jaz
12-03-2007, 12:54
Jeszcze wczoraj Ci przypominiałem o filmiku :P Ale może wtedy już klepaliście Kunskapsa, dobra nvm ;)

LesteR
12-03-2007, 23:18
Fureyka masz foty na fbukecie, to dowimy się czy jest co lizać xD :D

Noname18
13-03-2007, 09:25
Nie, niema, ale stron porno dla dzieci z przedszkola w internecie jest sporo. Idz sobie ulżyj, i niepodniecaj sie.

Gawlarz
13-03-2007, 15:31
Kto rzadzi tym serwerem? Pl? Swe? Br? Badz ewetnulanie gildia to gracze z jakiego kraju tam sa? odp fast

Vacek
13-03-2007, 16:14
Obecnie jest wojna pomiędzy Anglikami + Polakami + Hiszpanami vs Szwedzi :)

Gawlarz
13-03-2007, 16:31
A jaki jest powod wojny? PA ze strony swe? Jaka przyszlosc czeka ten serwer wedlug Was?

Vacek
13-03-2007, 16:41
Swe się wozili :P Myślę, że wygra Corruption i będzie spokojnie jakiś czas :P

Gumball
13-03-2007, 17:44
Swe się wozili :P Myślę, że wygra Corruption i będzie spokojnie jakiś czas :P

bo tak bedzie i musi byc ale w corruption tez sa swe xD

Vacek
13-03-2007, 18:02
bo tak bedzie i musi byc ale w corruption tez sa swe xD

1 albo 2óch :)

Spai
13-03-2007, 18:49

Pozatym ci szwe co są z Corrution raczej są spokojni ;) :D

Vacek
13-03-2007, 18:59
Pozatym ci szwe co są z Corrution raczej są spokojni ;) :D
Taaaaaaa:P

Gumball
13-03-2007, 19:15

3 xD
Snurvlan
Rogstah Fearless
Shopithia

Maslana
13-03-2007, 19:22
3 xD
Snurvlan
Rogstah Fearless
Shopithia

Rogstah Fearless = Shopithia

Vacek
13-03-2007, 19:39

Bullshit. "Get your facts straight before posting."

LesteR
13-03-2007, 19:51
Nie, niema, ale stron porno dla dzieci z przedszkola w internecie jest sporo. Idz sobie ulżyj, i niepodniecaj sie.

A ty idź do psa i użyj se :>

Hau Hau auuuuuu

Maslana
13-03-2007, 19:58
Bullshit. "Get your facts straight before posting."

O wszech wiedzacy VACKU niech ci bedzie ale malo wiesz ;)

Gumball
13-03-2007, 20:09

tak i nie char jest jednej osoby ale graja 2 rozne

LesteR
13-03-2007, 22:09
Vacek wie wszystko on wie wszystko, powtarzam on wszystko wie!

Co sie stao sie? :D

Vacek
13-03-2007, 23:44

Więcej od Ciebie ;)

Ertil
14-03-2007, 09:00

Człowiek który osiągnął tyle co on musi wiedzieć wszystko. Z resztą Vacek jest niezwykle bystrym i inteligentnym człowiekiem. Jest on bardzo mądry i nawet powiem, że jest moim autorytetem. Tak więc, kto sugeruje, że vacek nie zna się obraża także i moją skromną osobę.

Powtarzam: Vacek Wie Wszstyko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Borucao
15-03-2007, 13:32

Ciekawe z kąd ? :P

Gumball
15-03-2007, 15:19

moze wrozka albo cos w tym stylu ?

Ertil
15-03-2007, 16:12

Bo wie i już.

boorex
15-03-2007, 16:54
Jak juz cos mowicie, to mowcie o Morganie, albo o Tibii przynajmniej, bo chyba wam sie nudzi. Jeden probuje byc zabawniejszy od drugiego, ale niestety sie nie udaje.

Feyzzy
15-03-2007, 21:12
Huh, trudno sie polapac kto komu lize dupe, ale ktos napewno. . .

Jaz
15-03-2007, 21:27
moze wrozka albo cos w tym stylu ?

Pszeeestań, wróżka... On jest GejMasterem!

Vandi
15-03-2007, 22:08
21:03 Rege Sara [34]: napisze ze rege na prezydenta

Zmusili mnie :<

boorex
16-03-2007, 19:16
Pszeeestań, wróżka... On jest GejMasterem!

Ahah Ahah Ahah...wes prosze nie zartuj wiecej, bo mnie brzuch ze smiechu boli.... -.-'

Torpedo
17-03-2007, 11:26
Jakosc nic sie nie dzieje na tej morganie:( a myslalem ze wojna nizahe ze szwedami bedzie miala ciekawszy przebieg niz wojny poprzednie....

Vacek
17-03-2007, 15:08
@Up
Ja też ;]

Noname18
17-03-2007, 15:13
To dlatego że Nizahe walczy spokojnie, i robi tylko przemyślane rzeczy. Niemusi się spieszyc bo niezależy mu na pg, a na dłuższą metę ma najwięcej kasy.

Jeśli by przegrał open battle, to by morale spadły i szwedy by zaczęly sie wozic.

Vacek
17-03-2007, 21:40
To dlatego że Nizahe walczy spokojnie, i robi tylko przemyślane rzeczy. Niemusi się spieszyc bo niezależy mu na pg, a na dłuższą metę ma najwięcej kasy.

Jeśli by przegrał open battle, to by morale spadły i szwedy by zaczęly sie wozic.

Co prawda to prawda :p

Nireek
17-03-2007, 23:11
jak mozna robic przemyślane rzeczy nie robiac nic ?? nie rozumiem cie ziomek moze mi powiesz ze on kazdego snake'a planuje 2 tygodnie ?? omg zal.swe

Vacek
18-03-2007, 03:04
jak mozna robic przemyślane rzeczy nie robiac nic ?? nie rozumiem cie ziomek moze mi powiesz ze on kazdego snake'a planuje 2 tygodnie ?? omg zal.swe

Owszem, można. Spójrz, wspaniały i jakże mądry Nirku.

Przykład #1
Nizahe czeka, aż szwedzi będą na tyle zniecierpliwieni, że pójdą expić. Wtedy, gdy już zaczną expić, Corruption zrobi massloga i zabiją tą osobę :)

Gumball
18-03-2007, 10:24
chodza ploty ze swe chca odac wojne vildigen i solle ponoc juz nie beda grac a reszta gra z tengusami na xerenie

Noname18
18-03-2007, 10:44

Co za pustak...

Wystarczy, że nic nierobi na pałe, ani pochopnie..

Widocznie jesteś zagłupi, żeby to zrozumiec, ale spokojnie to nie twoja wina.

Vacek
18-03-2007, 10:47
Co za pustak...

Wystarczy, że nic nierobi na pałe, ani pochopnie..

Widocznie jesteś zagłupi, żeby to zrozumiec, ale spokojnie to nie twoja wina.

Na szczęście :P

Lester_back
18-03-2007, 14:56
Człowiek który osiągnął tyle co on musi wiedzieć wszystko. Z resztą Vacek jest niezwykle bystrym i inteligentnym człowiekiem. Jest on bardzo mądry i nawet powiem, że jest moim autorytetem. Tak więc, kto sugeruje, że vacek nie zna się obraża także i moją skromną osobę.

A to ci dopiero, jak na mój gust Vacek to przyboczny przydupas "high lvli".

A ty noobku masz nieźle jeżeli jakiś tam śmieszny Vacek to twój autorytet!!! Pogratulowac takim aby!

Nireek
18-03-2007, 17:52
niekturzy ludzie na penisa mowia vacek do ciebie to gosciu pasuje bo wszyscy cie maja w dupie

Ertil
18-03-2007, 17:58

To mówi samo za siebie. Vacek szanuje tylko ludzi o wyższym poziomie niż on sam posiada.

Raditz Saiya-jin
18-03-2007, 22:06
http://img79.imageshack.us/img79/6915/exorixycs9.gif
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20846

~~~~~~~~~~~~~~:*~~~~~~~~~~~~~~

http://img79.imageshack.us/img79/7082/30druidsn1.gif
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20847

Vacek
18-03-2007, 22:12
To mówi samo za siebie. Vacek szanuje tylko ludzi o wyższym poziomie niż on sam posiada.

1. Szanuję różnych ludzi ;)
2. Nie masz pojęcia, jaki lvl posiadam.

@Nirek
Czy potrafisz coś innego niż bezsensowne pisanie na forum bzdurnych postów?

@Lester_back - Mastah wannabe :)
Nie znam osobiście prawie żadnego z hlvli :)

Nireek
18-03-2007, 22:41
@Vacuś jak patrzał byś na swoje posty to zobaczył byś ze piszesz większe bzdury niż ja

Vacek
19-03-2007, 00:22
@Vacuś jak patrzał byś na swoje posty to zobaczył byś ze piszesz większe bzdury niż ja

Wątpie ;) Wróć do stron, gdy na Morganie była wojna Fire vs Hurri :p

Nireek
19-03-2007, 01:16
co było a nie jest nie pisze się w rejestr

hazab
19-03-2007, 01:54
Jestem naprawdę rozczarowany tym co tu można przeczytać. Przecież to forum "wydarzenia ze światow" > Morgana. Niestety od dłuższego czasu tylko sobie ubliżacie. Naprawdę chciałbym dowiedzieć się tu co się na tym serwie dzieje, a nie "Ty taki , a Ty owaki". Proszę odpuśćcie sobie, bo gdyby to zależało odemnie połowę z tych postów skasowałbym.

Spai
19-03-2007, 13:23
http://img79.imageshack.us/img79/6915/exorixycs9.gif
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20846

~~~~~~~~~~~~~~:*~~~~~~~~~~~~~~

http://img79.imageshack.us/img79/7082/30druidsn1.gif
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20847

Dalej pkujecie :P

Ertil
19-03-2007, 13:58
1. Szanuję różnych ludzi ;)
2. Nie masz pojęcia, jaki lvl posiadam.

@Nirek
Czy potrafisz coś innego niż bezsensowne pisanie na forum bzdurnych postów?

@Lester_back - Mastah wannabe :)
Nie znam osobiście prawie żadnego z hlvli :)

Ani Ty, jaki ja posiadam.

Lester_back
19-03-2007, 15:22

Nikrku, pisze się patrzył! Pochodzisz z Grabiny xDDDD (taka wiocha z "m jak miłość")

Lester_back
19-03-2007, 15:38
Do Raditza:

http://rapidshare.com/files/20926386/pk1534.rec.html

Zobacz to! Co prawda film bardzo długi bo to cała noc na Furrorze aczkolwiek warto spojrzeć ponieważ:
1. Padaj m.in. 46 sorc, 35 ed, 39knight, 39 knight, i dużo dużo jeszcze 30 i 20+
2. Piękne trapy w Kazoo które możecie zastosować (polegają one na tym że piszesz np. na trade że sell dsm ktoś idzie kupić jak jest np. w ab to mówisz mu do thais i w kanionie robisz młucke jeden daje loga tam gdzie są trzy kratki do góry a reszta na dole, i koleś pada), aha i piękny masslog na d bridge którego nie widać ale jak będziesz chciał to ci załatwie film jak widać!
3. Loot: bohy(na tym masslogu), vampirka, medusa shield, i many many runes...
4. A tak na koniec możecie brać z nas przykład tylko tyle że nas 6 ale jbc to kilka osob z morgany!

A tak w ogóle to widziałem wasze WMV, GRATEZ może my też zrobimy bo mamy dużo tego materiału...

Obejrz to :)

Feyzzy
19-03-2007, 21:01
@UP
Jesli to naprawde jest film (w co watpie po twojej dacie dolaczenia i podejzanym linku) to po twojej wypowiedzi nawet nie bede sie bawil w skanowanie bo juz znam mniej wiecej tresc "filmu"...:baby:

Lester_back
19-03-2007, 23:34
@UP
Jesli to naprawde jest film (w co watpie po twojej dacie dolaczenia i podejzanym linku) to po twojej wypowiedzi nawet nie bede sie bawil w skanowanie bo juz znam mniej wiecej tresc "filmu"...:baby:

Chłopcze żal mi Ciebie!!! Nie chcesz nie ściągaj zresztą nie opłacało by mi się hakować twojego leather seta...
Podejrzany link? Twoja twarz jest podejrzana "my cyganie co pędzimy razem z wiatrem...", zrozumiałeś aluzje?

Feyzzy
20-03-2007, 15:59
1.Huh, jesli przez forum widzisz moja twarz to gz moze mnie nauczysz.
2.Nie unos sie tak bo napewno ktos w koncu to sciagnie.CYganie...
3.Jesli jestes normalnym uzytkownikiem forum to pochwal sie z kad jestes, jaka masz postac a nie pozostawiasz pustke w info o sobie.
4.Dorobilem sie juz plate seta....
Ogolnie zal

Michael Jordan
20-03-2007, 16:58
Lester_back co do tych osob z morgany to i moze wiem nawet kto :p no ale kto to pozostawie dla siebie :P

Borucao
21-03-2007, 11:58
Ani Ty, jaki ja posiadam.

Ja mam skromny lvl :P
Ale nie liczy sie level, liczy się osoba która danym charem grac :D Tak mi powiedziała bardzo ważna osoba dla mnie:)

Ertil
21-03-2007, 12:59
Ja mam skromny lvl :P
Ale nie liczy sie level, liczy się osoba która danym charem grac :D Tak mi powiedziała bardzo ważna osoba dla mnie:)

Popieram...

Lester_back
21-03-2007, 13:50
1.Huh, jesli przez forum widzisz moja twarz to gz moze mnie nauczysz.
2.Nie unos sie tak bo napewno ktos w koncu to sciagnie.CYganie...
3.Jesli jestes normalnym uzytkownikiem forum to pochwal sie z kad jestes, jaka masz postac a nie pozostawiasz pustke w info o sobie.
4.Dorobilem sie juz plate seta....
Ogolnie zal

No to GZ plate seta i lvla gogogogo Knight Set

Jaz
21-03-2007, 14:11
Lester, proszę Cię, stfu :)

Spai
21-03-2007, 22:41
No to GZ plate seta i lvla gogogogo Knight Set

Wez stąd wy*******aj , dziecko...

Borucao
21-03-2007, 23:05
@lester
Szkoda ze nie da sie wprowadzic nowego testu przy zakładaniu konta :/
Jeśli zdasz to możesz pisać, a jak nie to nie możesz

Lester_back
21-03-2007, 23:09
Żal wam "Haj" levele dupe ściska bo nigdy nie byliście na pk a jak byliście to swoim main charem po hacku i zabiliście 9 lvla na swampach?

W każdym razie znawcy film, który dałem to na pewno kelog, brońcie tego leszcza idioci który nawet nie skanował pliku.

No ale ok Gz rodzicom za mądre dzieci!

Lester_back
21-03-2007, 23:13
Wez stąd wy*******aj , dziecko...

Btw. mówisz cokolwiek na mnie a sam masz 34 lvl więc sory ale no po prostu żal takich znawców!

Borucao
21-03-2007, 23:18
Btw. mówisz cokolwiek na mnie a sam masz 34 lvl więc sory ale no po prostu żal takich znawców!

Lol i co z tego ze on ma ten 34 ? Może to było kiedyś, a do tej pory nie zmenił? Pochwal sie swoim lvl

Vacek
22-03-2007, 00:34
Żal wam "Haj" levele dupe ściska bo nigdy nie byliście na pk a jak byliście to swoim main charem po hacku i zabiliście 9 lvla na swampach?

Jesteś pewien, że nie masz megalomanii albo czegoś? "Ja jestem mastah bo coś tam hauabauhua wy jesteście nooby, ja mastah patrzcie i podziwiajcie!"... Zbyt wysoka samoocena ziomek...

Gumball
22-03-2007, 09:37
Piszcie o morganie a nie opisujcie swoich spraw z dziecinstwa

Gustaw_konrad
22-03-2007, 11:25

A nie przeczytales przypadkiem tego w comments Nizahe?

@Lester~

Wyjdz i zamknij za soba drzwi, bo jak patrze na twoje posty to mi sie nie dobrze robi... btw. i tak wiem ze mnie za to zbluzgasz ale jebie mnie to ;)

Spai
22-03-2007, 15:32

Nie oglądam filmow z k-logerami =) podaj nick pokaze ci co potrafi 34 lvl =))

Lester_back
22-03-2007, 16:56
Nie oglądam filmow z k-logerami =) podaj nick pokaze ci co potrafi 34 lvl =))

chłopcze ty chyba nie wiesz co my potrafimy na pk, jeżeli chcesz zobaczyć proponuje skanowac link który dałem i obejrzeć film!

do: Gustaw_Konrad
Zazwyczaj jak mówi się cokolwiek to się to dokumentuje argumentuje itd... Tobie tego brak i właśnie dlatego żal mi Ciebie, idź na swampy i zbieraj ryby chłopcze bo forum to głębsze wody :)

Borucao
22-03-2007, 17:14
A nie przeczytales przypadkiem tego w comments Nizahe?

Nah.. Powiedziałą mi to inna osoba xd

@Modek :P
Wywalcie Lestera :P :D

Feyzzy
22-03-2007, 17:14
Lester wyjdz!
Kozaczysz sie swoim PEKA, bluzgasz wszystkich pokolei ktorzy wypowiedza sie negatywnie na temat twojego "czystego" linku.:baby:
Wroc jak sie uspokoisz.
(Pewnie jutro zobacze tu post napisany przez ciebie jaki to jestem pojebany, ale mowie co mysle)
KTHXBYE

Viltherius
22-03-2007, 18:06
Slayer Cahir
Mar 22 2007, 12:26:06 CET Killed at Level 50 by Tarrise

Muahaha no coment xD 8lvl !!!!

MasteR Driv3r
22-03-2007, 19:34
Buziaczki 4 Old Illusion team :*:*:*:* :P

Ehh Morgana, gdzie się podziały czasy Tengu massacre, czasy Illusion... Czasy rodzinnej atmosfery na Morganie oraz wojen z PK... To już nie powróci :(

Erdi \_

Xaaro
22-03-2007, 19:43
Oh tak... stare illu :( JAK JA BYM CHCIAŁ TAMTE CZASYYY!!!! :<

Reg
22-03-2007, 22:13
Slayer Cahir
Mar 22 2007, 12:26:06 CET Killed at Level 50 by Tarrise

Muahaha no coment xD 8lvl !!!!

Brawo bracie 8o . Jaki będzie twój kolejny krok??
Wie ktoś może, co z wojną?

Gustaw_konrad
23-03-2007, 02:23
do: Gustaw_Konrad
Zazwyczaj jak mówi się cokolwiek to się to dokumentuje argumentuje itd... Tobie tego brak i właśnie dlatego żal mi Ciebie, idź na swampy i zbieraj ryby chłopcze bo forum to głębsze wody :)

Chlopcze czytam te slowa i jakbys stal kolomnie zasmialbym Ci sie prosto w twarz... Wystarczy spojrzec na twoje posty i masz "dokumenty, argumenty itd". Mowisz jestes taki mastah pk i wogole, bo widocznie nic innego Ci nie pozostaje kiedy expiac wyrwiesz hunta bo napyskujesz komus. Zegnam dzieciaku forum to za glebokie wody dla Ciebie.

PS.
Co Ty tak o tych swampach nawijasz? Jakis uraz? Zabil Cie ktos tam kiedys? Moze lubisz tam pkowac swoim mainem po hacku?

kthxbye

Borucao
23-03-2007, 14:42
Ok. Koniec juz tego kłocenia się :)
Piszcie coś o Wydarzeniach z Morgany xd

Feyzzy
23-03-2007, 17:07
@ Buraco evul modek ;)
@ Własnie co ciekawego sie dzieje w "swiecie hlvls"?

Borucao
23-03-2007, 19:09
@ Buraco evul modek ;)
@ Własnie co ciekawego sie dzieje w "swiecie hlvls"?

Może kiedyś.. hehe
Hlvle idą na Banute dzis :P

Lester_back
24-03-2007, 00:15
Chlopcze czytam te slowa i jakbys stal kolomnie zasmialbym Ci sie prosto w twarz... Wystarczy spojrzec na twoje posty i masz "dokumenty, argumenty itd". Mowisz jestes taki mastah pk i wogole, bo widocznie nic innego Ci nie pozostaje kiedy expiac wyrwiesz hunta bo napyskujesz komus. Zegnam dzieciaku forum to za glebokie wody dla Ciebie.

PS.
Co Ty tak o tych swampach nawijasz? Jakis uraz? Zabil Cie ktos tam kiedys? Moze lubisz tam pkowac swoim mainem po hacku?

kthxbye

Jedyna część ciała do której mógłbyś mi się wyśmiać to dupa! Swampy to twoja działka więc nie rozmawiajmy o tym! W twoich wypowiedziach nie ma żadnej jakiejkolwiek argumentacji więc wyjdź z tego forum. A i dla twojej wiadomości nie gram w tibieale niestety zaskocze Cię i ci powiem wiem wiele więcej niż ty i zapraszam na duel jak kozak taki jestes :)

Btw. Gratez deda vacekk

Vacek
24-03-2007, 01:07
Btw. Gratez deda vacekk

Zwróciło mi się za niego :)

Borucao
24-03-2007, 09:45
Zwróciło mi się za niego :)

za Kogo :D?

Ellein
25-03-2007, 22:19
Jedyna część ciała do której mógłbyś mi się wyśmiać to dupa! Swampy to twoja działka więc nie rozmawiajmy o tym! W twoich wypowiedziach nie ma żadnej jakiejkolwiek argumentacji więc wyjdź z tego forum. A i dla twojej wiadomości nie gram w tibieale niestety zaskocze Cię i ci powiem wiem wiele więcej niż ty i zapraszam na duel jak kozak taki jestes :)

Btw. Gratez deda vacekk

Hmmmm skoro jestes taki cwany to powiedz jaki miales lvl i nick dla pewnosci. Jesli jestes taki mega pro i wiesz "wiele" to napisz cos sensownego bo jak dla mnie jestes zwyklym trollem. Ale mam do Ciebie szacunek i czekam az ujawnisz nam swoj nick i lvl. Pozdro.

Khazul
25-03-2007, 22:37
chce ktos domek w ven kupic? silver street 2 :)

Zabster
26-03-2007, 02:09
Atak piratow na morganie ^^

01:05 You see Deadeye Devious' eye patch.
It weighs 1.50 oz.
01:05 You see the Lethal Lissy's shirt.
It weighs 20.00 oz.

Bylo 3 bossow :P ale zabilem tylko 2 ; < :P

@down

Thx :p
Sie gra, sie ma xd

hazab
26-03-2007, 02:54
@up Gratz
Szybko Ci ten lvl idzie:]

Vacek
26-03-2007, 12:18
Jak ktoś chce to CC 6 jest do sprzedania za 500k.

Ellein
26-03-2007, 19:01
Zabsterowi szybko lvl leci poniewaz non stop na hydrach z Anadumiemem i aby mort hury i mort hury. Anadumima kupil jeden z high lvli na morganie z tego powodu aby mogl blokowac potwory jemu ale jak widac wypozycza go innym. Nie pytajcie mnie skad to wiem bo dowiedzialem sie tego od kumpli z tibi z morgany. Dziekuje . Ale i tak gz za lvl.

Noname18
26-03-2007, 19:38
Z tego co wiem anandumima kupił victeron za kase za mouse, ale moge sie mylic.

Ellein
26-03-2007, 19:48
@up

Masz racje ; )

Arminuss
26-03-2007, 19:55
a ja mam niski lvl i IHy robie:baby: ;( ale moze kiedys bedzie jaki przyzwoity(złudna nadzieja) mimo wszystko pozrdo dla graczy z Morgany...tych z klasą...

Lester_back
26-03-2007, 20:03
Nie ma tu żadnego "haj" lvl. Może ty się charem pochwalisz?

Btw. Zab gz fraga fagasie, elven nie miał farta xD, ale i tak nieźle, chociaż scoti to debil ale flet mu w dupsko

A i jeszcze jedno fajnie że sprzedaliście z tym ananem teraz nooby typu vacek sprzedawczyk polecą do ehazina OMG żal...

Ellein
26-03-2007, 20:07
No lester na co czekasz pochwal sie lvlem.

Arminuss
26-03-2007, 20:10
Lester jak nie masz o czym pisać-to nie pisz....taka moja sugestia...krytyka innych wychodzi Ci nazbyt dobrze...może troszkę pokory>??

Ellein
26-03-2007, 20:55
@up

On usiluje na sile kogos zdenerwowac ale mu nie wychodzi. Moim zdaniem on nie mial 20 lvla a tak sie podnieca zabsterem bo pewnie jest jego rl znajomym. Chce zaistniec chlopak bo w rl mu niewychodzi ;)

Noname18
26-03-2007, 21:25
Znowu sie zaczyna rozmowa typu pierdolina :D

hazab
26-03-2007, 21:31
Jestem naprawdę rozczarowany tym co tu można przeczytać. Przecież to forum "wydarzenia ze światow" > Morgana. Niestety od dłuższego czasu tylko sobie ubliżacie. Naprawdę chciałbym dowiedzieć się tu co się na tym serwie dzieje, a nie "Ty taki , a Ty owaki". Proszę odpuśćcie sobie, bo gdyby to zależało odemnie połowę z tych postów skasowałbym.

a już było prawie prawie:/ więc jeszcze raz proszę piszcie konkret a jak co poniektorzy niech sobie przejdą na priv czy tam gg a nie śmietnik z forum.

Llvl (low level :P)

Spai
26-03-2007, 22:41
@up

On usiluje na sile kogos zdenerwowac ale mu nie wychodzi. Moim zdaniem on nie mial 20 lvla a tak sie podnieca zabsterem bo pewnie jest jego rl znajomym. Chce zaistniec chlopak bo w rl mu niewychodzi ;)

Jak dla mnie to ty Vandoz jesteś.

Lester_back
26-03-2007, 22:48
@up

H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!

Fureyka
26-03-2007, 22:51
ŻaaaaaaaaL

Zabster
27-03-2007, 17:46
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!

zamknij ryj szymek bo pie***lisz glupoty.

@topic

Dzis znow piraci tym razem to ja wtopilem xd

Lester_back
27-03-2007, 19:09
zamknij ryj szymek bo pie***lisz glupoty.

@topic

Dzis znow piraci tym razem to ja wtopilem xd

Bóg Cię pokarał!!! A Fureyka się zdenerwowała bo nie poexpiła se na hydrach :D, miałaś mi dać fotobuketa bijacz

boorex
27-03-2007, 19:30
@Fureyka
Twoim "mezem" w tibii nie jest juz Ehazin ? Moze odkryl nagle ze jest hetero~? :O

Fureyka
27-03-2007, 19:32
@2up

Jesli to byla proba zdenerwowania mnie to daruj sobie chlopcze.
Nie przejmuje sie ludzmi twojego poziomu, ktorzy uzywaja wulgaryzmow w swojej wypowiedzi oraz nie potrafia napisac zdania poprawnego gramatycznie.

@up

Ludzie sie zmieniaja. Najwięksi wrogowie są Twoimi najlepszymi przyjaciolmi a przyjaciele staja sie wrogami.
Ehazin jest tego przykladem.

Ellein
27-03-2007, 19:35

Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.

Lester_back
27-03-2007, 19:41
@2up

Jesli to byla proba zdenerwowania mnie to daruj sobie chlopcze.
Nie przejmuje sie ludzmi twojego poziomu, ktorzy uzywaja wulgaryzmow w swojej wypowiedzi oraz nie potrafia napisac zdania poprawnego gramatycznie.

@up

Ludzie sie zmieniaja. Najwięksi wrogowie są Twoimi najlepszymi przyjaciolmi a przyjaciele staja sie wrogami.
Ehazin jest tego przykladem.

Dasz ten fotobuket czy nie??
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa :)

Zabster
27-03-2007, 19:42
Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.

Nie wiem kim jestes ale dokladnie tak jest xD

@up "staniczu" xd

Ellein
27-03-2007, 20:00
@ up

Hmmm czyli jednak Lester~ jest od Ciebie z rl i mieszkacie w Lublinie? Jak tak to spoko niedaleko siebie mieszkamy jakies yyyy 450 km. :) Widze to co mi kumpel mowil to jest prawdziwe a Zabster jaki Les~ mial level w tibi i jaki nick ma na morganie? Z gory Thx

Spai
27-03-2007, 22:52
Do you speak Polish? Please!

Spai
27-03-2007, 22:53
Dasz ten fotobuket czy nie??
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa :)

Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...

Fureyka
28-03-2007, 01:35
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.

Mielosz
28-03-2007, 10:26
Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. :) Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich :P )

Mielosz
28-03-2007, 10:30
Zapomniałem zapytać

Ehazin i Solle to się już poddali czy tylko planuja jakiś rewanż??

I co z Nizahe?? Miał się pojawić znowu a tu nic. Czasami się tylko loguje na 10- 15 min

hazab
28-03-2007, 12:01
No Właśnie, była wojna i się zmyła? xD
Tych najbardziej wtajemniczonych proszę o krótkie objaśnienie kto z kim,skąd te roszady w teamach itp. itd. Nawet kiedy pytam tych, którym niejednokrotnie temat wojny jest bliski...pogubili się... lol

Gumball
28-03-2007, 15:09
Tego chyba nikt nie wie. Ponoc niz podal liste osob ktora ma hunta ale kto jest na tej liscie to tylko wiedza wtajemniczeni

Lester_back
28-03-2007, 16:50
[QUOTE=Fureyka;1337855]Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE

a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat :)
dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu :D

btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p

Zabster
28-03-2007, 17:00
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE

a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat :)
dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu :D

btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p

Szymek jelopku "dziecko neostrady" To przenośnia i nie chodzi tu o to jakiego masz neta tylko spamujesz forum swoimi glupimi postami.

ZAWSZE taki bylem ZAWSZE... zal

Feyzzy
28-03-2007, 18:08
Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. :) Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich :P )

Lester, mam prosbe, badz jak wiekszosc uzytkownikow tego forum - kultularna i mow na temat, a nie jaki ty jestes dorosly i jakie masz fajne i texty i jak fajnie bluzgasz ;/ bo to zalosne. A no i naucz sie cytowac.:baby:

Krishna
28-03-2007, 20:05

No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.

Ja Ci powiem ze lester ma juz :cup: 13 lat:cup: Grał na serwach aurea, nebula, thoria,furora. Bodajrze na furorze miał swoj NAJWIEKSZY LEV 19 (jeszcze jeden i deserta by zaliczył) Żeby sie dowartościowac to lubi używając bluzg obrażac innych albo chodzi na KSM(katolickie stowarzyszenie mlodzierzy) i razem z ksiedzem rozmawiaja na różne tematy.Sądzi że jest super mastash masohista PRO, zna sie na wszystkich profesjach i normalnie jest cały COOL. A więc lepiej mu nie dawaj żadnych zdjęc;) Skąd to wiem? Znam go trochę z gry troche mi jego znajomi o nim opowiadali. Jeżeli mi nie wierzycie to niech on sam sie wypowie na ten temat. Nie daj(cie) sie z nim zagłebiac w dyskusje bo z dzieckiem nie wygracie ono jest najmondrzejsze !!!

Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back

Borucao
28-03-2007, 20:28
Wcześcniej Poprosilem O bana dla Lestera i nic ;p
Ponawiam moją wcześniejszą Prośbe ;d:evul:
@down
Nie masz sie czym chwalić ;/

Lester_back
28-03-2007, 20:45
Jeden wielki żal i śmiech na sali

To nie moja wina ze lubie chlopcow...

Krishna
28-03-2007, 21:02
Jeden wielki żal i śmiech na sali

To nie moja wina ze lubie chlopcow...

Wiemy że z Tobą nie wygramy. A więc pokłony dla Ciebie "królu" i odejdz z tego forum na zawsze jak pragnie lud

Lester_back
28-03-2007, 21:54
Krishna jbc to Zab'ster

Tylko ty znasz moje hasło gZ!!! Wole dziewczyny, i w ogóle gz pomysłu wjebania się na acc normalnie gz

teraz to mi was Żal

Jaz
28-03-2007, 22:03
Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...

Ależ inteligĘtny.

//Nie było mnie a Wy już zaczynacie coś pierdolić d;

@edit
Co do wczorajszzych piratów :
Zab'ster :
Mar 27 2007, 15:15:55 CEST Died at Level 112 by a pirate cutthroat

Arcy Volltio:
Mar 27 2007, 15:16:15 CEST Died at Level 59 by a pirate corsair

20 sek. róznicy xd