Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Morgany
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Grasz na Morganie??Widzisz rózne fajnie, przykre lub przedziwne sytuacje?
Chcesz poskarżcy się na jekiegos thiefa, PA lub rasiste???
NAPISZ TU!!!:dance:
PS: błagam bez takich postów : A TEN I TEN TO SOM PK I !!!
Wie ktoś może co się stało z graczem : Aquvanka ? Dlaczego się zrokował? Negdyś grałem na Morganie a teraz patrze, że ma 1 lvl ... Ocb?
Radament Hellfire
27-03-2006, 21:39
Nie mam pojecia co to za kolesiowka. Moze zwyczajnie pomyliles nick.
B. możliwe :P ale raczej dobrze napisałem :>
Barnabhinio
28-03-2006, 18:13
Sadze ze chodzilo ci o "Apuvankka" a ona ma sie dobrze, 58 lev :P
Legendarny Banita
28-03-2006, 18:37
Morgana jest spokojna, chcociarz czasami jakis p********y noob mi ssummona zabije albo spidery ktore pomagaja mi w treningu....
JAK ZOBACZE JAKIEGOS NOOBA KOLO MNIE DIE!
Uff... dzieki za informacje :P Widocznie pomyliłem nazwy :P
A co ogólnie dzieje się na Morganie ? Dawno tam nie zaglądałem :]
Legendarny Banita
29-03-2006, 19:49
Duzo. Orshabal byl ;]
17:35 Nizahe Inferno: 16:35 You advanced to magic level 9.
Osobiście wątie żeby to było możliwe ale jeżeli tak (a świadczy o tym http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1177266)
to wielkie gz dla tego pana. Ponoć widziano go w Port hope gdzie wypijal duże ilości manasow. :P
No Nizahe. Jeśli to prawda , to wielkie GZ dla niego.
Ciekawe ile manasów zuzyl??;)
Meros Finox
02-04-2006, 12:40
Jesli to prawda to jest to trzeci knight w Tibii, ktory moze uzywac magic walli xD
Jeśli to prawda.;)
Ale z takim to nie ma zabawy :(
Np. Ganiasz sie z nim a on ci magic walla (chyba dobrze napisalem):p
Uwzględniając że każdy manas przywracałby mu 100 many to 104,976. Nie uwzględniając kasy ze sprzedaży viali wydal na to 5,773,680 GP. A zajęło by mu to 2d 10h 19m 12s gdyby pił manasa co 2s. 8o
Taa. Racja.
Ale mógl to równie dobrze robic tydzien w wolnym czasie, no nie??
Do tematu powiem tyle, ze ostatnio czesto przypadkiem napotykalem Niz ~~ spalajacego exori manasy. :p
No to mamy rozwiazanie. Exori + manasy = 9mlvl;)
Radament Hellfire
04-04-2006, 18:16
Tak to prawda. Ostatnio mozna go bylo spotkac w kazo na wypijaniu ogromnej ilosci manasow.
:D A czy wie ktos ile tych manasów sie opil?? Moze i ja wbije te 5 mllv do 9 mlvl
Tak Nizahe Inferno jest prawdopodobnie trzecim knight'em z 9 magiclvl.
*Up
Móglbys screena wkleić :p Ale spójrzmy na róznice. Np Eternal ma 260lvl+ a Nizahe 140+ i maja po 9mlvl. Zadziwiające.
Tak to prawda wilkie gz dla niego ale wiesz selnol mpa np i ma ten 9mlvl<chyba>
Nie selnął żadnego Mpa :o porpstu miał kase za haracze w wojny i swoje 2kk napewno,jak nie więcej.
Magin Gewu
05-04-2006, 22:51
*Up
Móglbys screena wkleić :p Ale spójrzmy na róznice. Np Eternal ma 260lvl+ a Nizahe 140+ i maja po 9mlvl. Zadziwiające.
Eternal ma ten 9mlvl zapewne droga zwykłego spalania many i troche manasów (mówie troche jak na jego lvl) a Nizahe ma to dzieki manasom głównie ;)
Radament Hellfire
06-04-2006, 15:02
Dancer ma racje on jest najbogatszy na Morganie wiec mogl sobie na to pozwolic.
Omg co za noobowski thread.
Eternal ma ten 9mlvl zapewne droga zwykłego spalania many i troche manasów (mówie troche jak na jego lvl) a Nizahe ma to dzieki manasom głównie ;)
Lol! Nie wazne jaka droga zdobyli obydwaj te 9 mlvl-i, wazne ze maja ten 9mlvl.
Meros Finox
09-04-2006, 22:10
Omg co za noobowski thread.
Co w nim takiego noobowskiego? >.<
kostooch
10-04-2006, 10:40
Eternal wbil swoj 9 mlvl na 163 lvl.
Eternal wbil swoj 9 mlvl na 163 lvl.
Taaa, ale Nizahe ma mniejszy lvl :D
Radament Hellfire
11-04-2006, 22:28
Sprawa Nizahe i jego MLV jest juz zamknieta. Wszyscy wiedza ze to jest prawda.
Moze ktos zarzuci jakims tematem innego waznego wydarzenia :P
kostooch
11-04-2006, 23:00
Dlaczego na Morganie, ktora jest starsza minimum od 2 miesiace od Furory, jest tylko 17 graczy na +100 lvl, a na Furorze ponad 40? :D
Bo na Furorze sa sami acc sharerzy. Ktorym tylko władza w głowie i panowanie nad serverem. Może się myle ale takie jest moje zdanie.
Cortez Blackheart
12-04-2006, 02:44
Bo na Furorze sa sami acc sharerzy. Ktorym tylko władza w głowie i panowanie nad serverem. Może się myle ale takie jest moje zdanie.
Moje jest bardzo podobne ;)
Dzisiaj ok. godziny 17 skiluje sobie moim knightem i przegladam sobie neta patrze mysle sobie co by zobaczyc jaki Nizahe~ lvl ma. Tak wiec patrze i co widze? "Guild membership: One of the Avis"... Powiem tyle: Zdziwilem sie bardzo. Wszyscy ci ktorzy grali na morganie ok pol roku temu wiedza o co mi chodzi :P
Dzisiaj ok. godziny 17 skiluje sobie moim knightem i przegladam sobie neta patrze mysle sobie co by zobaczyc jaki Nizahe~ lvl ma. Tak wiec patrze i co widze? "Guild membership: One of the Avis"... Powiem tyle: Zdziwilem sie bardzo. Wszyscy ci ktorzy grali na morganie ok pol roku temu wiedza o co mi chodzi :P
Character Information
Name: Nizahe Inferno
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 154
World: Morgana
Residence: Edron
House: Central Circle 2 (Edron) is paid until May 03 2006
Guild membership: One of the Avis
Last login: Apr 12 2006, 21:01:57 CET
Comment: The Inferno burns
I hate Yoni (A Jew taught me everything I know)
Dany Darko is my bloodbrother
Don't take me seriously, it's just a game.
Account Status: Premium Account
No comment, ale spx :D
Nie wiem czemu Fire rozpadło się na Fire i Avis ale możliwe że to ma związek z wojną "Fire vs Overshadows"?
Tutaj link do tematu o wojnie na tibia.com: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1161967&pagenumber=1
Całe byłe Fire (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Fire) jest aktualnie podzielone na 4 gildie: Avis (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Avis), Chipmonks (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Chipmonks), Flame (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Flame) i Hurricane (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Hurricane). I o ile się nie mylę wszystkie te gildie są w sojuszu.
Do tego jest jeszcze Fire Academy z jakimiś Low-lvl. Dzięki temu Fire będzie miało ludzi w każdym przedziale lvl-owym...
Statystyki na erig.net:
http://erig.net/guilds.php?world=Morgana
Jak widać Fire ma 4 miejsce... Ale mają i tak najwyższe lvl i w tym problem :/ .
EDIT: Hehehhe :P . Love idiots xD .
Fire Academy jest zrobiona przez kilku idiotów aby wyśmiewać się z Fire. Nie ma żadnego prawdziwego powiązania między tymi gildiami.
Radament Hellfire
13-04-2006, 20:48
Czyli jak teraz bedzie z wojna Firevs Overshadows?? Ci co zostali w Fire to beda dalej prowadzic ta wojne czy jak?
Jesli fire się rozpadnie, bedzie to jednoznaczne z wygraniem wojny przez Overshadows. A oni takiej okazji nie przepuszcza:D
Cortez Blackheart
13-04-2006, 22:33
Jesli fire się rozpadnie, bedzie to jednoznaczne z wygraniem wojny przez Overshadows. A oni takiej okazji nie przepuszcza:D
To ze pare osob przeszlo do Avis nie oznacza ze sie wycofali z wojny -.-'
Taaa.
Wojna: Fire vs. Overshadows.
JEsli Fire PRZESTANIE ISTNIEC, kto bedzie walczyl z Overshadows???
Wtedy Overshadows wygra, a pewnie nowy Avis wypowie im wojne. Proste??
Cortez Blackheart
13-04-2006, 23:07
Taaa.
Wojna: Fire vs. Overshadows.
JEsli Fire PRZESTANIE ISTNIEC, kto bedzie walczyl z Overshadows???
Wtedy Overshadows wygra, a pewnie nowy Avis wypowie im wojne. Proste??
No dla ciebie chyba skomplikowane... bo skoro ludzie przechodza do Avis z Fire nie mowiac ze odchodza z wojny to znaczy ze dalej w niej uczestnicza... co za tym idzie nie musza wypowiadac nowej...
Tak, Overshadows wygrali (ale nie mogą grać), a Fire przegrali (ale grają). Bardzo inteligentne rozumowanie. Chyba to oczywiste, że Avis dalej jest przeciwko Overshadows.
Jak czytam takie tematy to zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że Tibia powinna być jak alkohol... od 18 roku życia!
Boszszsze! Zlituj się nad tą grą i obdziel ludzi w nią grających odrobina logicznego myślenia.
Radament Hellfire
14-04-2006, 20:27
Spokojnie wyluzuj. Chcialem sie tylko dowiedziec co bedzie dalej z ta wojna. Teraz sie juz dowiedzialem :D
MaCi0r3x
15-04-2006, 14:16
ehh... nawet jeśli ktoś odejdzie z Fire lub Overshadows i nie zaplaci to dalej jest w wojnie (tak mi sie wydaje :] )
a tak wogle to dzisiaj był atak orków na thais!! było bardzo fajnie jak dla mnie :) pozdro:D
Radament Hellfire
16-04-2006, 13:51
Właśnie moze jest jakis naoczny świadek, żeby zdac relacje z tego ataku ?? :P:P:P
Mr Torax
20-04-2006, 08:52
Nizahe Inferno Tak to prawda ma 9mlvl :) I jest trzecim tibijczykiem z tym osiągnięciem.
Jest tez pare nowosci na serwerze , nowa gilida ale dziala tak samo.
Lider Avis,
Mr Torax.
Radament Hellfire
20-04-2006, 18:30
No to już wiemy...
Ale może znajda sie jakies nowe wydarzenia warte uwagi :P:P:P
Mr Torax
22-04-2006, 00:55
Melisan, Snurvlan. Rogstah faerless, Faclon Eter ukończyli Dh quest :)
Gratz!!
//Mr Torax
Dider Z Rivii
22-04-2006, 13:57
Torax-> a przypadkiem nie placili oni Ananowi za zrobienie questa :p ? Weszli tylko po nagrody ;)
A no i wlasnie, jest pierwszy 100 ms na Morganie :
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1203628
Dość długo czekaliśmy na tego pierwszego na morganie sorca z 100 lvl :p A tak btw. pamiętam że Nizahe~ napisał na forum tibia.com kiedyś że da pierwszemy sorcowi, który to osiągnie 100 bp sd. Ciekawi mnie czy wywiązał się z obietniecy;)
Ahazin , wielkie GRATZ!
Pierwszy ms z 100lvl na Morganie.
I pomyslec ze to moj protek...;)
Radament Hellfire
22-04-2006, 21:36
hehe to dobrze bo jestem z toba w gildii :P:P:P
A tak na powaznie z tymi 100 bp sd czy no naprawde jest prawda ze nizahe cos takiego napisal? Moze ktos to jeszcze potwierdzic?
Hehe. Spx obietnica.
Ale..
Moze Nizahe myslal ze nikt nie zdobedzie tego 100 lvl sorkiem < glupieeeeeeee:] >.
Lecz jesli dotrzyma slowa, straci troszke kasy. :D
A tak na powaznie z tymi 100 bp sd czy no naprawde jest prawda ze nizahe cos takiego napisal?
Postaram się znaleźć ten temat na forum tibia.com, jak znajde dam edita i podam link.
Dider Z Rivii
23-04-2006, 00:10
Fakt, Niz~ wspominal kiedys o tym, ze da 100 bp sd za osiagniecie 100 lvl MSem, ale to juz nie aktualne... Pozniej zmienil zdanie i powiedzial, ze zrobi w zamiast 100 bp sd, ktore ciezko dorwac po upadte,demon helmet solo za free dla niego ;) Ale czy i to jest aktualne jeszcze... tego nie wiem
A czy wie ktos, dlaczego Fire sie rozpadlo??
Plx fast odp.
Te 100 bp SD sa nieaktualne od kilku miesiecy juz. I nie sadze, ze chodzi o to, ze Nizahe mialby trudnosci ze zdobyciem ich, bo kasy to on ma 'dosc duzo', tyle, ze sobie palnal, iz odda pierwszemu, a teraz juz mu sie to nie podoba. Zreszta gdyby Danko Valerious (jeszcze przed pierwotna wojna Fire vs Tengu) zrobil pierwszy ten 100 level, to nie sadze, aby mial jakiekolwiek szanse na 100 bp SD. Wedlug planu Ahazin mial byc tym, ktory zrobi pierwszego ms 100~
No i Demon Helmet Quest chyba jest jeszcze aktualny, bo go nie odwolal.
A co do rozpadniecia sie Fire. To 'Nizahe' (bo przepraszam, ale niezbyt wiele ludzi wierzy w to, iz utracil on swoja wladze absolutna - nie pozwolilby na to) podzielil ludzi na tych, ktorym ufa i beda w glownej gildii i na tych, ktorzy beda w 'sojuszniczych'. Rotfl. To juz sie zdarzylo na Morganie dosc dawno temu. No, a pozniej... bylo ciekawie. ;)
Radament Hellfire
23-04-2006, 14:19
To bylo walkowane pare postow wczesniej. Sprawdz.
Lecz po co ten podzial??
Fire 'radzilo'.
I ciekawe dlaczego Nizahe nie jest liderem Avis.
pitt6ull
23-04-2006, 16:23
Bo liderowanie to ciezka praca. ;] Po co ma sie przemeczac, tak jak go ktos meczy ,ze chce do gildi to mowi "pisz do lidera " i ma spokoj. To ze ktos nie jest liderem nie znaczy ze nie ma duzo do powiedzenia w gildi.
Ta, Radament - kilka to zdecydowanie jeden post. Zreszta nie wiem czy zauwazyles, ale zgaduje, ze moje zgadywanie dlaczego przestal oferowac 100 bp jednak 'cos wnioslo'. Zreszta mowisz o calym poscie chyba, a tylko polowa byla poswiecona 2000 SDkow. Chyba, ze nie mowiles do mnie, wtedy to juz zupelnie inna para kaloszy, aczkolwiek zapostowales tak, ze wyglada, iz mowisz (piszesz) do mnie.
Vandoz - tak to jest, jak sie nie jest w stanie zniesc kilku osob w gildii. Hm, mniej wiecej polowa wojen sie tak zaczyna. Druga polowa jest o wladze, a trzecia polowa, to nawet najstarsi gorale nie wiedza czemu sie toczy. Tak czy siak przy ostatnim takim podziale, skonczylo sie to wojna. I tak jak powiedzial pitt6ull (napisal!) Nizahe, ktory byl pewnie spammowany o zlym zachowaniu podkomendnyc, a tak to juz ma wzgledny spokoj. Zreszta jak najwyzszy level moglby miec kiedykolwiek spokoj? O_O
Radament Hellfire
23-04-2006, 17:46
sry Naharath jak pisalem mojego posta nei zauwazylem twojego i to tyczylo sie posta przed toba o tym dlaczego sie fire rozpadlo.
Bo liderowanie to ciezka praca. ;] Po co ma sie przemeczac, tak jak go ktos meczy ,ze chce do gildi to mowi "pisz do lidera " i ma spokoj. To ze ktos nie jest liderem nie znaczy ze nie ma duzo do powiedzenia w gildi.
Tak??? A wiesz ze sa opcje ignorowania???
Moglby ich uzyc. Wydaje mi sie ze o cos innego chodzi.
Radament Hellfire
24-04-2006, 12:41
Ja gram na Morganie od tego czasu jak juz istnialo fire, a czy ktos wie czy ktos z czlonkow obecnego avis byl w skladzie avis podczas wojny z nemesis?
Tak, byl w nim Nizahe Inferno.
Lista członków "dawnego" Avis. Lista jest z czasów zanim wybuchła wojna Avis vs. Nemesis.
Nizahe inferno
Mordag inferno
Wizo fearless
Jimbob inferno
Derrian
Zaznos
Craxim
Jamina
Xadero
Dany darko
Solle'steinhold
Ravina Ozbizerdik
Druugan
Charoken
Doktor pettersen
Kal inferno
Atzos inferno
Lixt inferno
Kevin inferno
Tan inferno
Snike bollt
Russel inferno
Anandumim
Kissmena
Narlin
Carlos vercetti
Afu De'Blaze
Metood
Nurse Nicole
Ulizes
Ruthless Demonic
Anandumim, Dorlik, Nizahe Inferno, Melisan, Shopithia, Russel Inferno ---> to chyba wszyscy ludzie, ktorzy byli w Avis w czasie tej wojny. No i nie ma wiekszego problemu, jesli chodzi o tamten post. xd
LoL. Dzis spotkalem nooba. Nick Pacarmanek. Chcial mnie wkrecic na questa z horseman helmet. Mialem powiedziec do krola w Thais : ass key. Zalosne. Mogli by wymyslec cos innego.:D
Radament Hellfire
25-04-2006, 19:39
W Carlin robia to samo tylko trzeba to powiedziec do krolowej :P
Powinnismy szpiegowac ty ludków, dowiadywac sie jakie maja main chary, i pisac ich nicki tu. Niech sie wstydza. Moze by to cos zmienilo??? Moze Tibia byla by piekniejsza. Duzo newbie traci na tym, ze sie ich wrabia. A nie zapominajmy ze my kiedys tez nie umielismy grac, bylismy newbie.:p
znam jednego co mnie wrobil Aste Denor
Losiu 16 to ll i noob zabilem go bo mnie wk***il dalem mu na chwile konto zeby zobqaczyl co mi zabrali bi mi hakli konto i ten ciec zrobil pk i mi spadle 2 lvle wiec mu oddalem tylko ze spadlem z 20 na 18 a on tylko raz zginol z chyba 11 na 10 lvl wiec sami widziccie.
Pozatym tylko nooby sie daja nabrac :]
@UP
Kto tu jest noobem???
Dales mu konto lolu??
Za to mozna bana dostac. >.<
Barnabhinio
26-04-2006, 18:08
Te 100 bp SD sa nieaktualne od kilku miesiecy juz.
No i Demon Helmet Quest chyba jest jeszcze aktualny, bo go nie odwolal.
Chyba jednak oba sa aktualne, tak sadze po poscie Nizahe :
> > @Nizahe
> >
> > Some time ago you promised to give 100bp of sd to
> > fist mage who will reach lvl 100. Remember?
>
> He changed it to doing Demon helmet quest for free.
Doing both
(http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1203628&pagenumber=4 13 post)
Pozdro
Barnabhinio
Radament Hellfire
26-04-2006, 21:39
W sumie to co Nizahe obiecał pierwszemu 100 msowi to teraz nie ma akurat znaczenia, bo tym pierwszym 100 msem jest jego najlepszy kumpel Ahazin. 100 bp Sd mu raczej nie da, a demon helmet quest pewnie i tak zrobil (zrobil) mu za free.
Nawet, jesli nie da mu tych 100 bp, to i tak sie pewnie o tym nigdy nie dowiemy, bo moga powiedziec, ze mu dal i tyle. Zreszta obiecal pozniej te 100 bp SD wykorzystac na Demon Hell razem z tym msem. (? O_O) Istnieje zreszta szansa, ze tak wlasnie Ahazin zdobyl 100 lvl. Czyli nagroda, przed osiagnieciem.
Tak czy siak Nizahe, ktory z roznych wojen dostal sporo kasy, akurat moze sie wykosztowac na 100 bp SD bez wiekszych klopotow.
Nie moja wina, ze ma mlodziencze wachania nastrojow i zmienia zdanie. =/
Vandoz-to do ciebie !
Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :]
Vandoz-to do ciebie !
Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :]
Wiem, ale radze ci nikomu nie dawac "na chwile konta" znowu.;)
Edit:Losiu 16 to ll i noob
Do tego nawiazywalem.
Radament Hellfire
30-04-2006, 12:59
O lol dałeś mu na chwile? Ty sie lepiej nie odzywaj jak dajesz kolesiowi konto na "chwile" i uwazasz ze nie jestes noobem to lepiej nie graj w ta gre.
fire megidox
30-04-2006, 13:02
To jak na morganie grają takie noobki to "Poprosze Nizahe żeby mi na 15 min pożyczył swoje passy - zobacze jakie ma eq " <hahahahha>
Mr Torax
30-04-2006, 13:22
Wyjasnie pare niedomowien.
1) Ahazin dostal te 100 bp sd dlatego ma prawie 102 lvl~~
2) Mam cos do powiedzenia w gildi....
Radament Hellfire
30-04-2006, 16:35
No czyli sprawa tych 100bp sdkow jest wyjasniona przez toraxa. Niezbyt dobrze zrozumialem ten drugi podpunkt....., ale wazne ze ta sprawa z sdkami jest wyjasnmiona i zamknieta.
Chyba jednak niebardzo :] Większość w Avis chodzi jak pieski za nizem. Tak jak ty :] Sorry... Taka prawda... 8o
Chyba jednak niebardzo :] Większość w Avis chodzi jak pieski za nizem. Tak jak ty :] Sorry... Taka prawda... 8o
Prawda jest taka, że nie masz zielonego pojęcia o czym gadasz.
Zagadaj do Nizahe czy możesz dojść do gildii, zobaczymy do kogo Cię odeśle.
Daj na to przykład.:baby:
Co masz do powiedzenia w gildi?? Jak juz piszesz to pisz zeby wiekszość zrozumiala.;p
Vampir Z Zaglebia
05-05-2006, 08:24
A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?
Dider Z Rivii
05-05-2006, 13:54
PA nie ma ;]
Character Information:
Name: Cosanostra Pyros
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Morgana
Residence: Rookgaard
A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?
PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o
Vampir Z Zaglebia
05-05-2006, 15:54
No to nieciekawie bo wlasnie chcialem tam grac...teraz bede musial szukac new serva
PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o
Tak jasne. Ja jestem huntowany przez krolika bugsa bo powiedzialem ze jest krolikiem.
@Vampir z Zaglebia:
Graj na Morganie. TO spx serw.
Vampir Z Zaglebia
05-05-2006, 21:06
No to jak jest z tym waszym servem? jak n. zajme sobie miejsce na tombach i High lvlowi z Avis sie zachce huncic to mnie zapir***? albo czy mozna zginac bez powodu od wiekszego levela? Edit: Sorry Vandoz nie doczytalem tego co dopisales
Sytuacja na Morganie jest doskonala. Wystaczy zalatwic sobie protektora ktory nalezy do Avisu <HAIL!>. Moim protem jest szanowny pan Ahazin.
Zobaczcie. To dziala.B)
Napewno nikt nie będzie huntowany ani wyrzucany z wcześniej zajętego spawnu bez sensownego powodu.
Radament Hellfire
06-05-2006, 12:30
Taa jasne to wypowiedz mi czemu zginał Knobik i Neq de'Oldstar jak nie za to że za szybko lv bili ?
fire megidox
06-05-2006, 12:59
No już nie przesadzajcie - np. Clubmaster on Morgana leci z lvl jak szalony i jakoś nikt go nie huntuje
Ok.ja chyba teraz troszke zmienie temat.
1.-Czy ktos z was wie cos wiecej na temat tego ze Nizahe ktos haknol ??(u mnie w szkole tam mowia i nie wiem czy to do konca prawda)
2.-I jeszcze czy ktos wie jaki byl powod zmiany nazw dwuch najmocniejszych gildi ??mianowicie "Fire" na "Avis" ... a "Tengu" na "Overshadows" ??
Taa jasne to wypowiedz mi czemu zginał Knobik i Neq de'Oldstar jak nie za to że za szybko lv bili ?
Knobik zginał za podejrzenie acc sharingu o ile pamięć mnie nie myli, ale teraz sobie spokojnie gra i nikt go nie huntuje za nic (chodź za te skile powinien deda mieć odemnie :P Pozdro knobik :))
Tengu zmienilo nazwe na Over~~ bo sie rozpadlo po tym jak zaczeli chlopaki placic. Fire na Avis bo takie jest życie :P
Na serwerze nie ma wielkiego pa, ale za to jest sporo n00bow (w koncu masa polakow tu gra). Moge tylko zapewnic ze Hurricane za nic nikogo nie huntowalo jeszcze.
Radament Hellfire
06-05-2006, 16:54
Account sharingiem powinni sie zajmowac gmowie. Widac ze nie mogles znalezc lepszego powodu... Neq de'Oldstar i Knobik zgineli bo za szybko lv wbijali i nikt tego nie zaprzeczy (chyba ze ludzie ktorzy sa za to odpowiedzialni i dupkolizacze ktorzy chca sie przypodobacz high levelowca)
@up
Knobik (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Knobik) padł bo był podejrzewany o account sharing, jak się później okazało niesłusznie i już teraz w spokoju gra. Neq (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Neq+de%27Oldstar) natomiast padł, ponieważ nabluzgał Sylanusowi (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Sylanus), który następnie wziął ze sobą Getura (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Getur+Division) i dwa razy go zabili.
Radament Hellfire
06-05-2006, 18:25
Tak jasne wziol ze soba Getura tylko? Lal go nizahe darth torax sophitia getur sylanus i pare ladnych hight lv, wiec nie mow mi ze go w dwoch zabili. A Sylanusowi powiedzial zeby oddal vamp shielda, ktorego wyloocil z Sachiela de'Gazel (zabil go za free) ,a jak nie to Neq go zabije wiec ta gadka z Sylanusem byla tylko pretekstem.
Vampir Z Zaglebia
06-05-2006, 19:20
Mam prośbe gdyby byl ktos tak mily to czy moglby mi wyzbierac troszke spearow :)? "Brak funduszy", mnie teraz nie ma w domu (wracam w niedziele wieczór, a kuzyni nie lubia Tibii ^^) Jak tak to "Private Msg"...
Tak jasne wziol ze soba Getura tylko? Lal go nizahe darth torax sophitia getur sylanus i pare ladnych hight lv, wiec nie mow mi ze go w dwoch zabili. A Sylanusowi powiedzial zeby oddal vamp shielda, ktorego wyloocil z Sachiela de'Gazel (zabil go za free) ,a jak nie to Neq go zabije wiec ta gadka z Sylanusem byla tylko pretekstem.
A skad wiesz ze gdy Neq zabil Sachiela za free, to sie mogl Sylanus i all Avis wnerwic, bo prez takich ludzi na serwerze mnie graj osób, wiec chcieli dac mu nauczke.B)
No już nie przesadzajcie - np. Clubmaster on Morgana leci z lvl jak szalony i jakoś nikt go nie huntuje
Bo jest w Kazadum? omfg, lol.
fire megidox
06-05-2006, 20:29
Bo jest w Kazadum? omfg, lol.
No i co z tego że jest w kazzo ??
Wlasnie. Co z tego ze jest w kazzo???
A moze tam jest w calym kazo pz??
Kazo nie rozni sie od innych miast.;)
Radament Hellfire
06-05-2006, 22:30
Vandoz to nie Neq zabil Sachiela tylko Sylanus i to on zgarnal vamp-shielda.
A do ciebie Trepik: ty sie lepiej o account sharingu nie wypowiadaj bo wiesz czemu przez pare dni non stop byly przez ciebie scaraby zajete.
fire megidox
06-05-2006, 22:35
Gościu chyba myśli że w kazzo nie ma h lvl
Gothican
06-05-2006, 22:36
Wlasnie. Co z tego ze jest w kazzo???
A moze tam jest w calym kazo pz??
Kazo nie rozni sie od innych miast.;)
chodzilo mu o to ze Clubmaster swoja druga postacia jest w gildii Kazadum na titanii
a ze wielu z titanii gra na morganie a w tym goscie z avis to go nikt nie tknie bo qmple z titanii czyli niektorzy z avis mu pomoga
fire megidox
06-05-2006, 22:45
chodzilo mu o to ze Clubmaster swoja druga postacia jest w gildii Kazadum na titanii
a ze wielu z titanii gra na morganie a w tym goscie z avis to go nikt nie tknie bo qmple z titanii czyli niektorzy z avis mu pomoga
Chyba ze tak więc sry bo to też prawda ( ach ten club rider ) A co do ludzi z tibiani to gdzieś z 25-30 % to byli gracze titani - z powodu wojny zmienili serv
ty sie lepiej o account sharingu nie wypowiadaj bo wiesz czemu przez pare dni non stop byly przez ciebie scaraby zajete. Wiem, bo zostawiałem list przy zejściu, że ja tu expię i przyznam, że całkiem dużo czasu tam spędzałem bo były ferie. Ale nie non stop. Ogólnie to różne teorie słyszę od takich Ty, typu, że w Cyclopolis expię na cavebocie. ;]
@fire megidox
Ze jest w Kazdum? To automatycznie zmienia sprawe. Nizahe Inferno, swoim 2 charem, tez jest w Kazdum.;)
Radament Hellfire
07-05-2006, 13:12
Wez juz o tym account sharingu juz nie wspominaj bo wiesz ze mam racje jak ponad 48 godzin prawie on-line byles z malymi przerwami bo grales z kolega na zmiane. Wiarygodne informacje od K******a. :D
Makawita
07-05-2006, 13:57
Jak juz ktos ładnie napisał - AccSh~ niech zajmują się GMowie a nie my.
Czy Raul sharuje ? ma cboota ? Oczywiscie ze tak.
Sam widziałem jak smigał po respie x2 ( albo x3 sam juz niewiem) cave ratów na zmiane z ciotka wujka stryjecznego dziadka wbijal po 300 expa /h i własnie z tąd jego lvl.. to wiarygodna
informacjia od sąsiada kolegi mojej córki.
Knobika zabili za free ? Niech się zainteresowany wypowie a nie każdy swoje teorie snuje.
Pytanie było chyba jasne ( kilka postów up) Czy jest PA czy serw jest ok.
To ja odpowiem - Na każdym serwie jest mniejsze czy większe PA i nic tego nie zmieni.
W zależności jak kto wysoko dupe nosi odpowie inaczej. Mam tu kilku znajomych którzy
rozpoczeli swoją przygode z Morgana kilka/kilkanascie dni temu i żaden nie płakał
że grać się nieda i nie wołał o pomoc . To juz nie te czasy kiedy Xad albo Cosa bawili sie nobkami jak lalkami.
Jeśli masz zamiar pograc spokojnie , nie cwaniakować to ten serw nadaje się do tego .
btw. Powoli ten temat zamienia sie w chat ze spóźnionym zapłonem .
Radament Hellfire
07-05-2006, 14:02
Nie mowie ze Raul uzywa botta bo pewnie tak nie jest ale prawda jest ze przez jakies czas dzielil konto z kolega, ale jak to wyzej powiedziano juz o tym nie gadajmy. Pozniej staral sie wmoiwc ze Neq zabil Sylanus i Getur za to ze nabluzgal Sylanusowi. Moze jakis czlonek Avis sie wypowie na temat Neq i Knobika.
pitt6ull
07-05-2006, 20:43
@Fea
Dobrze gadasz. Zaczelem grac na morganie w polowie marca i nie bylem power abussowany. Jak czlowiek z szacunkiem do innych podchodzi to moze sobie na tym serwie pograc. Ludzie ktorzy chca nabic lvl po to zeby sie wozic i ustawiac innych z pewnoscia dostana klapsa dla pokory i nie ma sie co dziwic. PA oczywiscie wystepuje , jak na kazdym serwie, ale nie jest tak najgorzej. Mnie sie tu podoba;]
BTW: Club ma wypas cavebota bo nawet sensownie ze mna rozmawia. Normalnie sztuczna inteligencja w tym cavebocie rzadzi ;] Przelom ;]
Nie mowie ze Raul uzywa botta bo pewnie tak nie jest ale prawda jest ze przez jakies czas dzielil konto z kolega, ale jak to wyzej powiedziano juz o tym nie gadajmy. Pozniej staral sie wmoiwc ze Neq zabil Sylanus i Getur za to ze nabluzgal Sylanusowi. Moze jakis czlonek Avis sie wypowie na temat Neq i Knobika.
A powiedz mi, czy kazdy gra w Tibi gra fer plej < spolszczylem to sobie;) >???
Nie wiele jest takich osob.
Lecz zamknijmy teamat o cavebocie ktorego uzywa Raul, bo i tak do niczego on nie prowadzi.
Lecz zamknijmy teamat o cavebocie ktorego uzywa Raul, bo i tak do niczego on nie prowadzi.
Ja gram fer. Każdy punkcik expa zdobyłem sam, nie robie PA nie używam cbotów tylko sobie gram. Jeżeli nie umiecie wbić lvl 50+ to już nie moja wina, ale nie oznacza to że każdy wyższy lvl zrobił go botem, sharingiem, PA. Wystarczy nie stać tyle pod depo tylko ruszyć dupska ma exp!
Ja gram fer. Każdy punkcik expa zdobyłem sam, nie robie PA nie używam cbotów tylko sobie gram. Jeżeli nie umiecie wbić lvl 50+ to już nie moja wina, ale nie oznacza to że każdy wyższy lvl zrobił go botem, sharingiem, PA. Wystarczy nie stać tyle pod depo tylko ruszyć dupska ma exp!
mądre słowa bić a nie stać xD
macie dobry przykład w osobie cluba~
Radament Hellfire
08-05-2006, 12:29
Dobra ale nikt mi nie odpowiedzial o sprawie zabicia Neq i Knobika.
Jak dobrze wiedziec ze sa jeszcze tacy ludzie.;)
Każdy może nie, lecz ja tak. Zadnych caveboterow, mcow i sharingu. Popieram słowa Glina odnosnie siedzenia w depo:D
Hah a co do PA to lubie to xD Moze kiedys dogonie świetej pamieci Cosanostre:P. Bo Toraxa to pewnie nigdy nie przegonie:D
btw 2.-I jeszcze czy ktos wie jaki byl powod zmiany nazw dwuch najmocniejszych gildi ??mianowicie "Fire" na "Avis" ... a "Tengu" na "Overshadows" ??
Widze ze nikt ci tak naprawde nie odpowiedzial na to pytanie.
Fire zostalo rozwiazane po to aby pozbyc sie wielu noobow ktorzy znalezli sie w nim z powodu wojny z tengu.
Poworocono do Avis w skladzie juz sprawdzonym i w tej chwili rekrutowani sa ludzie zaufani i potrafiacy grac.
Dziwne ze zadales takie pytanie. Przeciez tego latwo jest sie domyslec.
@UP
Czy nie twierdziles wczesniej ze to noobowski temat??;)
@UP
Czy nie twierdziles wczesniej ze to noobowski temat??;)
Teraz troche zmadrzeliscie :P:P
Spox.
Czy moglbymi ktos powiedziec jeszcze raz na jakie gildie rozpadlo sie Fire, i która z nich (oprócz Avisu) jest potencjalnie w tej chwili najsliniejsza.
Spox.
Czy moglbymi ktos powiedziec jeszcze raz na jakie gildie rozpadlo sie Fire, i która z nich (oprócz Avisu) jest potencjalnie w tej chwili najsliniejsza. Na Hurricane i Avis, a trochę osób jest jeszcze we Flame i Templarios.
Oprócz Avis potencjalnie najsilniejsza jest Hurricane.
Radament Hellfire
08-05-2006, 20:18
Dobra ale nikt mi nie odpowiedzial o sprawie zabicia Neq i Knobika.
Ciagle czekam na odpowiedz ktoregos z czlonkow AVIS.
Co zes sie ich tak uczepil???
;)
A co gildi.
Czy jest na Morganie jakas wojna ( nie wliczajac Overshadows i ich snake ataków <jesli jeszcze atakuja>)????
Na Hurricane i Avis, a trochę osób jest jeszcze we Flame i Templarios.
Oprócz Avis potencjalnie najsilniejsza jest Hurricane.
Żeby nie było nieporozumień, Hurricane odeszło z Fire dzień po zakończeniu wojny (rozpadzie Tengu), Fire istniało jeszcze potem dobrych kilka tygodni po czym rozpadło się na Avis i reszte, która rozeszła się po róznych gildiach. Z Fire nie doszedł do Hurricane NIKT (chodź osobiście żałuje nieprzyjecia jednej czy dwóch osób).
@UP
Nie, w tej chwili nie ma żadnej wojny i żadna się nie zapowiada.
siema wszystkim!!! mam takie pytanko czy jest tu jakas gildia ktora by mnie przyjeła jestem magiem na 17 lvl'u i jak na teraz mam 16 mlvl przyjmie mnie ktos?? bo niemoge znalesc zadnej gildi
wkrecil sie noob w temat i od razu swoje....co ty myslisz ze z tak beznadziejnym lvlem ktos przyjmie?:D
a tak wracajac do tematu...szkoda ze fire nie przegralo tej wojny...byloby o wiele lepiej bez nizahe i jego przydupasow
Radament Hellfire
09-05-2006, 19:43
Ja tak sie doczepilem bo zabili ich za darmo (chyba ze argumentem jest za szybkie bicie levela) i nie chca sie teraz przyznac.
wkrecil sie noob w temat i od razu swoje....co ty myslisz ze z tak beznadziejnym lvlem ktos przyjmie?:D
a tak wracajac do tematu...szkoda ze fire nie przegralo tej wojny...byloby o wiele lepiej bez nizahe i jego przydupasow
Jasne, byloby SUPER gdyby Fire przegralo!
Biegali by glupie tengusy typu costantora~ , itp.
Bili by kazdego za to ze np ma zly outffit albo ze jest ze "zlego krau".
Powiem Ci ze w tengu bylo wiele rasistow, ktorzy zabijali Polakow, za to ze sa Polakami.
Wiec cale szczescie ze Nizahe z ekipa wygrali wojne :p :]
Ja tak sie doczepilem bo zabili ich za darmo (chyba ze argumentem jest za szybkie bicie levela) i nie chca sie teraz przyznac.
Ale jesteś upierdliwy. Powody były (w jednym przypadku mylne ale były). Może napisz jak cosa atakował za to, że ktoś nie chciał sprzedać mu domku, albo jak wpadali na exp i zabijali ludzi tylko za to że keidyś grali na tym samym serwerze co nizahe, albo jak szantażowali nowych członków Hurricane i atakując ich i mówiąc żeby wyszli z gildii (nie byliśmy wtedy w wojnie!), albo jak zabili kogos tylko dlatego że miał powiazania w rl z kimś z fire, albo jak kłamali na forum, albo jak umawiali się na bitwy i nieprzychodzili, albo jak zabijali bo ktoś po polsku gadał, albo jak robili random PK żeby mieć runy na wojne...
Jak nie wiesz o co szło to trzymaj buzie zamkniętą, ponad miesiąc siedziałem w pzetach żeby tacy jak Ty mogli sobie pograć. Na własne uszy słyszałem jak tengu wyzywało polaków od niepowiem kogo bo dostane ostrzeżenie za wulgaryzmy (nie było przy tym Vaikora ani Osamka). Cosa~~ robił takie PA jakiego w życiu nie widziałes jeszcze. Niepodoba się na morganie to won na inny serv (najlepiej nonpvp) a nie zacinaj się jak stara płyta na jednym temacie.
PS: Tak wyzywasz Avis a jestes w gildii w której 1/3 osób ma u nich protekta. To dopiero żałosne jest, lol.
@UP
Dlatego sie ciesze ze Fire wygralo wojne;)
A i dzieki ze mozemy dzeiki Tobie ( i innym ktorzy sie do tego przyczynili) grac w "spokoju".
A co do Avis, to ludzie zpasujcie.
Nie ma innych tematów do rozmow???
@UP
Dlatego sie ciesze ze Fire wygralo wojne;)
A i dzieki ze mozemy dzeiki Tobie ( i innym ktorzy sie do tego przyczynili) grac w "spokoju".
A co do Avis, to ludzie zpasujcie.
Nie ma innych tematów do rozmow???
LOL, nie dzieki mnie, ja byłem mała kropelką w oceanie. Ale fakt, miesiąc nie expiłem.
Bylo tam "i innym"
Czytaj uwaznie ;)
Dider Z Rivii
10-05-2006, 09:33
No to sie narobilo ;/
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1224884
Licze na to, ze ci co nic nie zrobili beda wolni...
Radament Hellfire
10-05-2006, 10:52
Glin za przeproszeniem sram na twoja gadke wczesniej gralem na morganie sorcem i na 43 mnie vildingen ubil i wiem jak tengu robilo PA, Avis tez duzo uzywa pa ale znacznie minej niz uzywalo Tengu. Nie gram juz na Morganie wiec w koncu mowie co mysle nie bojac sie hunta itp. Najbardziej wkurw** mnie to ze takie buraki bojac sie ze ktos ich dogoni levelem wiec leca gromada zeby go ubic. A ty Glin idz lepiej tam popodlizywac sie nizahe a nie sie na forum udzielasz.
Glin za przeproszeniem sram na twoja gadke wczesniej gralem na morganie sorcem i na 43 mnie vildingen ubil i wiem jak tengu robilo PA, Avis tez duzo uzywa pa ale znacznie minej niz uzywalo Tengu. Nie gram juz na Morganie wiec w koncu mowie co mysle nie bojac sie hunta itp. Najbardziej wkobieta lekkich obyczajów** mnie to ze takie buraki bojac sie ze ktos ich dogoni levelem wiec leca gromada zeby go ubic. A ty Glin idz lepiej tam popodlizywac sie nizahe a nie sie na forum udzielasz.
Lol czlowieku mysl co piszesz a najlepiej nie pisz kiedy to nie ma sensu. Glin wedlug ciebie sie podlizuje?? P***balo cie totalnie. Glin to wporzo gosc!!!!.
No coz teraz i tak nie masz juz co tu wracac bo jesli tak to dla zabawy cie uje***e :D
@dider
Na gildijnym forum mamy liste ludzi ktorzy maja hunta, Jesli chcecie wiedziec czy jestescie na tej liscie pytajcie sie czlonkow avis.
Dider Z Rivii
10-05-2006, 20:12
@Torpedo
Gadalem z jednym czlonkiem Avisu i dowiedzialem sie to co mnie interesowalo ;p
@Radament Hellfire
LoL, LoL i jeszcze raz LOL!
Wez ty sie chlopie uspokuj.
Nizahe to nie Stalin zeby za kazde slowo zabijac.I jeszcze jedno, co do twojego srania, to chyba osrales se mozg ze takie zeczy piszesz.
fire megidox
10-05-2006, 20:39
Vandoz z tego co on pisze to on jest w naszej gildi <lol>
Ale sprawie sobie ta przyjemnosc i go wywale.
Przeciez tu nie gra.
A liderowi sie to nie spodoba napewno co pisze on, jak i sie nie podoba ZALOZYCIELOWI.:)
@Torpedo
Ja Ci z przyjemnoscio pomoge go ubic.
bedzie to dla mnie zaszczyt:kat: :wiking:
Radament Hellfire
11-05-2006, 17:40
A wywalaj ja juz tutaj nie gram nie bede mial do ciebie zadnych pertensji. Mnie juz tibia nie obchodzi.
Radament Hellfire
11-05-2006, 17:41
Aha za podlizywanie zabije sobie tylko Vandoza jak bede mial czas :P
fire megidox
11-05-2006, 18:16
Radament Hellfire a podaj swój nick :)
Makawita
11-05-2006, 18:38
a ja z czystej i nie przymuszonej woli zabije ze 2 Trole :) (no może nawet 3 jak UHów starczy)
Zaczyna mnie to bawić , cały czas w swojej naiwnosci myslałem ze zgodnie z definicją
"Forum służy do wymiany informacji, poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach"
a nie do demonstrowania własnej frustracji i obrazania innych .
@Radament
Jeśli Radament chcesz wyrazic swoje zdanie to prosze bardzo , ale postaraj
sie uargumentować je w sensowny sposób bez "obsrywania" wszystkich na około
po 1 - Masz dowody że ktoś zabija za level ? chętnie przeczytam ale z sensem prosze.
po 2 - Jakoś nie widze postu Knobika pt. "Zabili za level". Chcesz odpowiedzi ? odpalasz Tibie - Logujesz - Pytasz Knobika , 3 proste rzeczy i masz odpowiedź.
@Dider
ehhh , odkupie tanio troche skili ;)
// Fea ze zdrętwiałym jęzorem od podlizywania
btw. komu dziś miałem się podlizywac bo grafik zgubiłem .....
Aha za podlizywanie zabije sobie tylko Vandoza jak bede mial czas :P
Spróbuj szczescia.B)
I uwazaj bo mam twoj adres IP.;)
A ja cie ubije jak mnie zaatakujesz.
Myslisz ze z explo nie walne?? :p
A co do podlizywania, to nie ja sie podlizuje, ale ty swojej mamie podlizujesz. :P :p :P
@Fire~
Jego nick to nazwa na forum.
@post 89 - Tak, oczywiscie, ze do Dartha, ktory przejal papierkowa robote. Coz, Nizahe nie jest w ciemie bity. Aczkolwiek co ma swoj poczatek, ma swoj koniec.
@post 90 - Hm, dowod na to? Czy jest rzecz, ktora trzeba udowadniac jeszcze mniej? Hm, moze o czyms swiadczy fakt, ze Nizahe przez 1 rok byl liderem najpotezniejszej gildii i zapewnial jej zwyciestwo? (No coz, nie zawsze to jego zasluga) No i to chyba nie wymaga wielkiego ilorazu inteligencji, aby sie domyslic, co pan Torax ma do powiedzenia w gildii.
@post 95 - Hm, to akurat jest prawda z tym uhnieciem. Coz, chyba nie sledzisz forum wlasciwego, prawda? I nie, Morgana nie jest spx serwerem. Aczkolwiek nigdy nie narzekalem, bo mimo moich 'niepoprawnych' opinii nigdy nie dalem im powodu.
@post 97 - To smutne, aby sobie zalatwiac protektora i TYLKO w tym upatrywac nadziei na granie. Zaloze sie, ze Ahazin nie robi tego bezinteresownie?
@post 106, 109, 110, 112, 116 - ROTFL, tu moje szare komorki nie wytrzymaly i z glosnym PYK poszly wszystkie w krzaczki.
@post 118, 120 - No i tu sie mniej wiecej zgadzam.
@post 121 - Przykre, ze tak sadzisz. A przykre jest to, iz uwazasz, ze jesli inni tak robia, to wszyscy sa usprawiedliwieni...
@post 126 - Ten post jakos mi sie tak bardzo podoba, szczegolnie druga czesc.
@post 128 - To, ze teraz jest to All - love - Fire - Avis - thread to wcale nie znaczy, ze zmadrzeli.
@post 132 - Snake Attack! <3
@post 136 - Brawo, a Ty synku wiesz o czym mowisz? Powiedzmy, ze osoby - Szwedow - ktore krytykuja Polakow, nie lubia ich, oddaje sprawiedliwosc. Ale zgadnij czemu? Po co? Tak bedzie dla Ciebie lepiej! Otoz Szwedzi niezbyt toleruja Polakow, ktorzy najczesciej (sic!) to, male, nierozumne dzieci, o ilorazie inteligencji mniejszej niz liczba posiadanych przeze mnie samochodow.
@post 137 - Dobrze wiemy, ze to Fire umawialo sie na kilka bitew i nagle Nizahe znajdowal sobie zajecie w rl. Taa... Jesli ktos traktowal ich z szacunkiem, uczciwie, to nie slyszalem o przypadku w ktorym bez ZADNEGO powodu zaatakowali go, probowali PA'owac. (Polacy baaaaaaaaaaardzo wzglednie traktuja frazes 'dobry powod')
@post 145 - A Ty panie, prosze pana, co pan wie o panie Stalinie? -.-'
@post 146, 147 - Kolejny spad z krzesla.
@post 150 - Cudowna przenikliwosc Twojego umyslu mnie, swoja droga, powalila. Naprawde. x)
@up - To juz jest zalosne, inaczej tego nie potrafie nazwac. Mniej wiecej z tego powodu, ze uwarzasz sie za lepszego od niego, a pokazales rowny, nawet nizszy!, poziom. 'Mam Twoje IP!'
No to sobie popisalem. Sorry, ze tak dlugo i ze prawdopodobnie nikt nie sprawdzi, co to za posty, ale dawno mnie tu nie bylo. A jak zaczalem czytac, wszystkie tutejsze posty, to niektore sprawily, ze nagle poprawil mi sie humor. Nie sadze natomiast, aby tutejszym filozofom powinno byc do smiechu. Coz, tak jak twierdza media - Tibia szkodzi. Coz, to chyba wszystko. Koniec wywlekania brudow.
No i co z tego???
Mam pewnego dobrego kumpla, co hakuje na neostradzie.
Niski poziom, mozesz prezentowac ty.
Wedlug prawa, wszyscy ludzie sa rowni, i nie uwarzam sie za lepszego.
Wiec jesli czegos nie wiesz, to nie pisz, bo gowno mnie znasz.
I to tyle.
Barnabhinio
11-05-2006, 21:09
No i co z tego???
Mam pewnego dobrego kumpla, co hakuje na neostradzie.
Niski poziom, mozesz prezentowac ty.
Swoim pierwszym zdaniem zaprzeczyles drugie :(
@Naharth
Zgadzam sie z toba w wiekszosci tego co napisales , ale jedna uwaga :
@post 90 - Hm, dowod na to? Czy jest rzecz, ktora trzeba udowadniac jeszcze mniej? Hm, moze o czyms swiadczy fakt, ze Nizahe przez 1 rok byl liderem najpotezniejszej gildii i zapewnial jej zwyciestwo?
Vandozowi chodzilo chyba o dowod na to ze on chodzi za Nizahe.
Sorry, ze tak dlugo i ze prawdopodobnie nikt nie sprawdzi, co to za posty
Jednak ktos sprawdzil :) Witaj spowrotem!
@sprawa z Sovem Melisana
Moim zdaniem Liux zachowal sie "chamsko", Melisan zasluzyl sobie na ten miecz, a Liux wykorzystujac przyjazn okradl Melisana. To przykre jak gra komputerowa moze zniszczyc przyjazn, nawet taką "wirtualną"...
Ale uwazam ze Nizahe nie powinien huntowac przyjaciol Liuxa, bo:
1.Dzieki temu Sova nie odzyska (widac co dla Liuxa znacza przyjaciele).
2. Zrobi sobie nowych wrogow(a wlasciwie juz zrobil).
3. Oni nie sa winni.
To tyle ode mnie
Pozdro
Barnabhinio
Dider Z Rivii
11-05-2006, 21:32
@Makawita
Ile dasz za skille ^^?
Zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo w sprawie sova
Kumpel z rla mowil mi, ze liux podobno sprzedawal sova na trade za 500k, ale nie moge potwierdzic tej informacji
Vandozowi chodzilo chyba o dowod na to ze on chodzi za Nizahe.
Dokladnie o to chodzilo.
fire megidox
12-05-2006, 13:31
Mam takie pytanko bo gdzieś słyszałem że jest w planie zrobienie nowej P list któa będzie w 100% inna niz Nizahe i mam obowiązywac w większości Polaków - nie hce mi się w to wierzyć ale może ....
Barnabhinio
12-05-2006, 15:23
Mam takie pytanko bo gdzieś słyszałem że jest w planie zrobienie nowej P list któa będzie w 100% inna niz Nizahe i mam obowiązywac w większości Polaków - nie hce mi się w to wierzyć ale może ....
Nie slyszalem o tym ale sadze ze raczej jest to nie mozliwe, tzn. ktos moze stworzy jakistam Price List, ale Nizahe nie bedzie go popieral, uwazam tak poniewaz:
1.Jesli pricelist dla Polakow mialby byc mniejszy(ceny) to stracilby sporo kasy.
2. Przy wiekszym priceliscie(cenach) Polacy odwrociliby sie od niego, a wielu jest jego sojusznikami.
3. Mozna wiele powiedziec o Nizahe, ale na pewno nie to ze jest rasista, czy tez kims kto bedzie wyroznial jeden kraj na tle innych.
PS. Pisze ze "Nizahe" nie bedzie popieral pricelisty, gdyz to on jest liderem tego swiata, a Darth Torax Avisu, a zreszta sadze ze Torax respektowalby decyzje Niza.
Ale nie przecze ze Darth Torax nie ma nic do powiedzenia w gildii - bo ma i to jak sadze sporo, w koncu nie kazdy zostaje liderem Avisu :)
@post 145 - A Ty panie, prosze pana, co pan wie o panie Stalinie? -.-'
Wiem tyle, ze Stalin bal sie cholernie ludzi, i uwazal ze kazdy chce go zabic, wiec on zbaijal ich.
:baby: :baby: :baby:
Radament Hellfire
12-05-2006, 16:20
VAndoz ty sie lepiej zamknij i ciekawe jak mnie zabijesz jak ty przez miesiac 3 lv wbiles i ty mi mowisz o explo jak jestes knightem... idz sie utop najlepiej.
VAndoz ty sie lepiej zamknij i ciekawe jak mnie zabijesz jak ty przez miesiac 3 lv wbiles i ty mi mowisz o explo jak jestes knightem... idz sie utop najlepiej.
Przez miesiac?? W dlugie weekendy i weekendy bardzo czesto nie gralem a w dni powszedne trzeba sie uczyc.
Pwiem ci tyle, ze nie tylko gram vandozem.
Na obsidi mam 29 sorca, a na galanie 29palla.
Wiec gdy czegos nie wiesz, nie pisz.
A co knight nie moze explo uzywac???
Smieszny jestes.
Anonymouse
13-05-2006, 15:19
Napewno nikt nie będzie huntowany ani wyrzucany z wcześniej zajętego spawnu bez sensownego powodu.
Heh sorki ze tak pozno ale dopiero teraz czytam to forum. To co piszesz jest smieszne.
Bylem na tombie, expilem z 1 h, nagle patrze a tu stoi Anandumim(sry nie wiem czy dobrze napisalem) i jeszcze jakis 80+. I co? I Anandumim skull, zaczynam uciekac,musialem zostawic loota, gonil mnie jeszcze chwilke po wyzszych pietrach i zostawil:/
I niech mi nikt nie mowi ze jak ma sie prota w Avis to ma sie luz bo ja mialem(wtedy Fire) i zostalem wygoniony z respa.
Jeszcze dodam ze zanim mnie zaczal bic to sie usmiechnalem i postawilem "?" a ten 80+ napisal "leave?"X(
To sie takie zeczy zglasza protowi, a on moze zalatwic takie sprawy dyplomatycznie.
Omg, ja nie mogę po prostu czytać twoich postów Vandoz. Czy ty jesteś taki tępy, czy po prostu chcesz się podlizać high levelom? Pewnie i to i to.
A moje szare komurki po przeczytaniu twojego posta poszly do kibla i sie utopily.;(
Ja sie nie musze nikomu podlizywac.
Najwidoczniej mnie nie znasz.
Michael Jordan
13-05-2006, 19:36
a wy sie kluccie dalej ;p kto i ile ma szarych komorek B) a ja teraz z innej beczki troche :] dzisiaj Mr Russel Inferno and Dorlik byli na demonach i co Russel wylotowal
Russel Inferno: 17:58 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.00 oz.An enchanted gem glows on the platearmor.
link jak by ktos nie wiedzial co to jest MPA:] http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=79
ale gosc mial farta ;] to z tego co ja wiem to juz napewno 2 MPA na serwie :D
Gz dla niego.
Chcialbym miec takiego farta, ehh:(
to z tego co ja wiem to juz napewno 2 MPA na serwie :D
Oj zapewniam Cię, że jest już więcej tych mpa.
Raul, a Ty posiadasz te "cacko"???
Raul, a Ty posiadasz te "cacko"???
I don't think so. lol
Shopithia ma 2 ;d Niz chyba tez.
a wy sie kluccie dalej ;p kto i ile ma szarych komorek B) a ja teraz z innej beczki troche :] dzisiaj Mr Russel Inferno and Dorlik byli na demonach i co Russel wylotowal
Russel Inferno: 17:58 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.00 oz.An enchanted gem glows on the platearmor.
link jak by ktos nie wiedzial co to jest MPA:] http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=79
ale gosc mial farta ;] to z tego co ja wiem to juz napewno 2 MPA na serwie :D
Russel sam ma już dwa. A chwile po wyjęciu mpa wyjął mms... 8o
Michael Jordan
13-05-2006, 21:03
Oj zapewniam Cię, że jest już więcej tych mpa.
ja w to nie watpie tylko ja mowie z tego co mi sie obilo o uszy :]a jak jest ich wiecej to bardzo dobrze:] moze niedlugo bedzie chcial ja ktos sprzedac tylko nie wiem czy ktos kupi za 1kk :( no ale jak bedzie wiecej to moze zejda z ceny :]
Raul, a Ty posiadasz te "cacko"??? Posiadam, posiadam. Ale dopiero od wczoraj:
http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/eq.png
moze niedlugo bedzie chcial ja ktos sprzedac tylko nie wiem czy ktos kupi za 1kk Ja właśnie wczoraj kupiłem od Nizahe, ale trochę taniej niż 1kk.
Nie tak dawno chcial anan sprzedac. A kilka dni temu zlootowalem MPA (bylismy w 3 osoby), kto troche gra pewnie wie kto go nosi teraz :D
@Vaikor
Pozdrowienia :)
Michael Jordan
13-05-2006, 21:26
Raul (powiem tak bez nickow z gry:p) mam 1 pytanie:
why Dany Darko wyszedl z gildii?? jesli mozesz odp to bede bardzo wdzieczny :]
czyzby cos sie szykowalo?? bo ostatnio Dany z lev to zap**** jak nie wiem :D juz Anandumima (jakos tak sie pisze) wypszedzil nawet B) a byl za nim i to 10+ lev
a i tez cos obilo mi sie o uszy o Danym ale to juz pozostawie dla siebie :p
@ Glin& Raul
Wielkie Gz, da ktos?? plx plx plx <joke>
fire megidox
13-05-2006, 22:30
Gz każdemu kto ma e-palte :) Giln a ten kto z toba byl to z gildi ?
A czy ma ktos na morganie magic long sworda???
Gz każdemu kto ma e-palte :) Giln a ten kto z toba byl to z gildi ?
Nic więcej nie powiem, może sobie ta osoba nie życzy by ktoś o tym wiedział (lol takiego spamu nie dostalem jeszcze nigdy jak na tym huncie, wiec kazdy pewnie juz wie :P).
Ja nadala czekam az mi ktos odpowie czy ma ktos na morganie magic long sworda!!!
Dider Z Rivii
14-05-2006, 09:35
@ Glin
Widzialem filmik krecony przez ****, bodajze 4-ty demon i e-plate, to trzeba miec szczescie :p
A z tego co mi wiadomo anan nie ma e-plate, bo cos mu nie idzie lotniecie, moze to juz stare zrodlo, ale kto wie...:confused:
@Didier
A wiesz czy ktos ma magic long sworda???:baby:
Dider Z Rivii
14-05-2006, 11:06
@ Vandoz
Twoj post mnie rozsmieszyl, MLS to jest rare, ktory dostaje sie za zaslugi lub pomoc w wykryciu buga, zapewniam cie, ze nikt z Morgany nie ma tego mieczaB)
Jezeli chodzilo ci o Magic Sworda, owszem jest pare na serwerze
Chodzilo mi o magic sworda ale sie pomylilem.:p
@Vaikor
Za co Cie zgnebili???
Inaczej zabili.
Chodzi mi o Anana i Toraxa.
Chodzilo mi o magic sworda ale sie pomylilem.:p
@Vaikor
Za co Cie zgnebili???
Inaczej zabili.
Chodzi mi o Anana i Toraxa.
Bo zabiłem kolege Volltia, Tawog który ma hunta u Nizahe od, 3 miesięcy?
To naprawde mieli argument.. :evul:
fire megidox
15-05-2006, 15:15
Glin bardzo ładnie wyglądałeś na filmiku z lootowaniem Mpa :)
@Up
Hehe, spoko. A mam pytanie, czy ty jestes... no wiesz, kochajacy inaczej :D <joke>:D
Korialstrasz
15-05-2006, 16:45
@Up
Hehe, spoko. A mam pytanie, czy ty jestes... no wiesz, kochajacy inaczej :D <joke>:D
Nie żartuj sobie Alan :P. Co do morgany to troche z Vandozem pkujemy na nuup charach, co nie?
@UP
A ty graczu z Morgany kto ty???
Domel, Dawid, Daniel czy Maciek???
Masz sie przyznac!!!B)
Panie Karolu, ty pkujesz, ja Ci tylko pomagam. :D
fire megidox
15-05-2006, 18:19
@Up
Vandoz jeśli ty kochasz inaczej to sie przyznaj - wezprzemy Cię duchowo :D
Ale masz poczucie humoru. >.<
Nie kocham inaczej bo mam dziewczyne a jestem chlopakiem.:p
fire megidox
15-05-2006, 18:31
A no chyba że.....:p
Lol troche tutaj pierd*licie zamiast pogadac o wazniejszych sprawach :P...ktos tam powiedzial ze Dany~ wyprzedzil w lvl Anana - pewnie dlatego ze slyszalem ze anandumim przestaje grac ale to jest 60%...co do mpa to niewiedzialem ze jest az tyle, moze zaczne teraz zbierac na mpa ;) , zobaczy sie ;P
To troche sobie pozbierasz.;)
@up...jakbym sie dobrze postaral tak jak zbierajac na mms to 1.5 -2 miechy i mpa jest moje :D
Korialstrasz
15-05-2006, 22:11
Ja tu tylko tak chcialem pisac bo Vandoz mi kazal... Ale teraz to jakos zainteresowalem tematem i moze jeszcze pare postow tutaj napisze.
Co do Anandumima to ja mysle ze on ma te MPA. I szukam kogos zeby mi bohy opylil za 37k bo niedlugo bede miec. Jak ktos chce sprzedac to msg w grze, k?
Vandoz ty tez przeciez unjusta zalapales :P
@edit:
Jakie sa tagi zeby zdjecia wklejac??
Dider Z Rivii
15-05-2006, 23:53
Ananowi jak zapewne wiekszosci h-lvli odechcewa albo odechcialo sie grac, z reszta i mi sie juz nudzi, a o e-plate to zapytajcie go sami osobiscie w grze czy ma, powinien odpisac :)
@Up
Czemu im sie odechciewa grac????
Korialstrasz
16-05-2006, 21:42
@up:
Bo Tibia zaczyna sie robic coraz bardziej nudna? :evul:
@edit:
Nie potrzebuje juz tych bohow, bo nie wiem kiedy bede robil deserta.
@UP
Omg, nudna???
To niech wbija 200lvl i wtedy nie bedzie im sie nudzilo.
Korialstrasz
16-05-2006, 22:03
Wlasnie dla mnie im wiekszy lvl to wieksza nuda :P. Moze zmienmy temat, a nie piszemy o Anandumimie i o jego mpa, co? 8o
@ post 154 - tak, kal Cie zna(m). Przykro mi, ale komentuje, co widze, a nie prezentujesz soba zbyt wiele =/
@ post 155 - Wiem o co chodzilo, ale niestety z Nizahe to jest tak, ze przewodniczyl najsilniejszej gildii, od samego poczatku. I gdyby byla wojna, to ON by jej przewodniczyl. Wanna bet, eh? No i dzieki za łelkombaka.
@ post 160 - to wiesz bardzo niewiele.
@ post 166 - widac =D Panie komurkoffcu.
@ post 177 - jestem za gupi na Twoje joke'i. =/
@ post 188, 189 - sexi, bardziej sexi.
@ post 190 - Czy przypadkiem chara, ktory ma 23 level nie traktujesz, jako n00b chara? O_O
@ pSOt 200 - Brawo, brawo, rozsmieszyles mnie do lez. Nie zauwazyles, ze Tibia, jest... jakby to powiedziec... CHOLERNIE SCHEMATYCZNA? : )
@ post 202 - powodzenia.
Jaja, i znowu mi sie zrobilo kilka stron do nadrobienia. Ale moge tu zagladc, tylko i wylacznie, jak mam dobry humor. x)
Korialstrasz
17-05-2006, 08:56
@ post 202 - powodzenia.
Jak mowiles do Vandoza to troche sie chyba pomyliles, bo on mowil do tych 100 lvlow. :P
@ pSOt 200
:D
Jakie Nizahe ma skille ktos wie? Bo ja slyszalem ze bardzo dupne. :P
@up
Sprawdz na tibia.com lol ...
a o ile mi wiadomo ananowi jeszcze sie nie trafilo to dupne mpa i chodzi jeszcze w dsm, na ostatnim demon huncie polecialy mu g legs...ale jakie to ma znaczenie ? zadne ;P
@vandoz
A czego niby od 200 lvl tibia staje sie taka interesujaca ? ... chyba tylko jakby ktos taki poszedl pk -.- dla mnie tibia ma sens do 100 lvl kiedy mozna pojsc na anihilatora i zdobyc swoja upragniona bron :) nastepnie tylko klepanie lvli...mozna jeszcze dobic do 120lvl zeby sie pobawic swoim nowym cackiem hueh ;P
@UP
Omg, nudna???
To niech wbija 200lvl i wtedy nie bedzie im sie nudzilo.
Od setnego lvla juz sie robi nudno dlatego np ja mam w planie wbic 105lvl, zrobic anni, wziac sov i zaczac grac ryckiem:P
Extra kasa z rycka bedzie szla wtedy na sdeki dla palka i co jakis czas jakis demon hunt itp i w ten sposob bede sie jeszcze jakis czas bawil ta gra:)
Tia wy macie fajnie, 100-105 lv i anihi a ja? X( musze dojechać do 151 lv żeby mieć te 900hp lol :cup: no ale co, jak narazie 89 i niejest źle, go me go me :o
@up
Huah no wiesz moja siostra Shadow Anaconda chce probowac anihi na 100 lvlu , drutem ... hihih ^.- 645hp róx ?
Dider Z Rivii
18-05-2006, 10:07
Kiedy byl filmik jak bodajze 115 MS, zrobil anniego uhajac sie (elven amulet+might ringi) :)
Moze sprubujesz kiedys Vaikor ;p ?
Spróbować to może i spróbuje ale nie poniżej 150 lv ;d bo ja chce go zrobić :p
Tia wy macie fajnie, 100-105 lv i anihi a ja? X( musze dojechać do 151 lv żeby mieć te 900hp lol :cup: no ale co, jak narazie 89 i niejest źle, go me go me :o
Jak bedziesz mial szczescie to na 120 lvl juz ani zrobisz:P
Bedzie mu raczej trudno. :p
ok, ja niechce szczęścia ale ... (itemek) nie powiem co ;d
fire megidox
19-05-2006, 13:23
Mam pytanko do czlonkow avis - Czy to prawda że są plany zrobienia czegoś w stylu akademi Avis ?
@UP
Myslisz o zmiane gildi???!!!
:kat: :kat: :kat: :kat: :kat: :lucznik: :axeman: :mag: :wiking: :sword: :topornik2 :2handed: :miecz: :berserk: :Ork: :crusader: :elf:
fire megidox
20-05-2006, 06:30
Vandoz nie mam zamiaru narazie odchodzić ale chce tylko dowiedzieć się czy to prawda
Może chcecie troche newsów? Więc wczoraj byłem z Shopithia na demonach, nagle przybiega Nizahe, zaczął mnie bić bije bije bije pytam sie o co mu chodzi, czy coś odemnie chce a on napisał "nothing" więc zaczynam spierdzielać, w między czasie niestety zaatakowałem Shopithie... więc wiedziałem że nie mam po co uciekać heh bo i tak pz lock. Niz niedawał rady ^.- więc przybiegli Darth Torax i Torpedo De'Fire. Darth Torax który przez telefon mi powiedział że będe miał spokój i że ginąć bez powodu nie będe. Morgana jest ... i nie radze wam tam grać jeśli chcecie mnieć wyższy poziom, a Torax to poprostu śmieć i dostanie w pape ;) Raul (Trepik) bana mi dasz za to co pisze o twoim koledze z gildi? :( to daj na ip bo it tak tu wróce, chociaż i tak neo ;d zawsze są kafejki :evul:
EDIT: Shopithia, Melisan, Trixtara, Rogstah Fearless, Spira Inferno wyszli przez to z Avis, pewnie tego chcieli chłopcy ;)
fire megidox
20-05-2006, 09:20
Coś czuje że niedługo Avis będzie historią
A ja czuje, ze jesli Overshadows wie o tym co sie dzieje, tych co wyszli zjednoczy, i wojna moze odzyc.
Raul (Trepik) bana mi dasz za to co pisze o twoim koledze z gildi? :(
Nie.........
fire megidox
20-05-2006, 11:12
Mam pytanie do osób które grają jakiś czas na morganie - Która strona )Avis czy Overl) lepiej zachowywała się jako najsilniesza gildia na serv ( bo ponoć Over byli taką przez jakiś czas)
Mam pytanie do osób które grają jakiś czas na morganie - Która strona )Avis czy Overl) lepiej zachowywała się jako najsilniesza gildia na serv ( bo ponoć Over byli taką przez jakiś czas)
Tengu.
@Vandoz, Overshadows ma teraz wojne na Xerenie, tam gdzie grają. Oni tutaj nie wrócą. Ich zadaniem na Morganie jest pkowanie przed ss hehe, czasem może jakiś snake attack żeby Fire dokuczyć.
08:09 Trepik: ratuj
08:09 Trepik: edron fast
08:09 Trepik: leja mnie
08:09 Trepik: tengu
08:09 Trepik: fast
:(
08:09 Trepik: ratuj
08:09 Trepik: edron fast
08:09 Trepik: leja mnie
08:09 Trepik: tengu
08:09 Trepik: fast
:(
Weź nie ośmieszaj tego Pana! To 98ek :( Jak możesz... Jak chcesz to robić to proszę, masz forum.tibia.com! Tutaj Pan Trepik jest moderatorem i może dać Ci bana... No weź... PLZZZZ? :baby:
:D
Chociaz z avis odeszlo pare osob ciagle jestesmy kumplami i nikt nie zamierza wszczynac zadnej nowej wojny na serwerze.
Chociaz z avis odeszlo pare osob ciagle jestesmy kumplami i nikt nie zamierza wszczynac zadnej nowej wojny na serwerze.
I ty wierzysz w to co mówisz?
Demoholikus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Demoholikus)
May 02 2006, 12:30:06 CET Killed at Level 71 by Radoga and by Xavrass
Może odpowiesz dlaczego Mr Nizahe pisze o tym na forum po 2 tyg? Chce wywołać wojnę z Hurricane bo mu się w WoW nudzi? LóL...
Vaikor (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vaikor)
May 19 2006, 18:45:05 CET Killed at Level 90 by Nizahe Inferno
A może powiesz dlaczego Mr Nizahe zabił go? Pytanie retoryczne... (jak nie wiesz co to znaczy to CLICK (http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne))
A odeszli bo twój kolega to szmata bez honoru, jak również i ty :baby:
@Colm
Widzę, że zagadnienia ironii i pytań retorycznych masz opanowane do perfekcji. ;]
@Vaikor
Wstaw sobie to moje "wołanie o pomoc" do podpisu zamiast się męczyć i wszędzie dopisywać. I spróbuj się wypowiadać bez obrażania innych ludzi.
@Vaikor
Wstaw sobie to moje "wołanie o pomoc" do podpisu zamiast się męczyć i wszędzie dopisywać.
Ale ja to lubie :) wcale sie nie męcze :]
A odeszli bo twój kolega to szmata bez honoru, jak również i ty :baby:
Agree :d
@Deer Raul
Ja? Owszem, a ty? :] Wątpie ;) Jeżeli nie wiesz co to pytanie retoryczne to tam jest taki wytłuszczony, większy napis 'CLICK'. Teraz przeciągnij wskaźnik myszy na niego i naciśnij lewym przyciskiem. O! Patrz jakie proste...:baby: :D
Stary vaikor powrocil. Teraz bedzie na wszystkich bluzgal:(
@Colm
Typowe lanie wody. Potrafisz się wypowiedzieć bez ironii?
@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze.
Nie liczę nawet na normalną odpowiedź, gdyż z Vaikorem i Colmem nie da sie nawiązać rozmowy. Banda dzieciaków gotowa zbluzgać i wyśmiać innych za jakąś gierkę. Płytkie.
@Colm
@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze.
Nie liczę nawet na normalną odpowiedź, gdyż z Vaikorem i Colmem nie da sie nawiązać rozmowy. Banda dzieciaków gotowa zbluzgać i wyśmiać innych za jakąś gierkę. Płytkie.
Potrafię wypowiedzieć się bez ironii do ludzi którzy są warci prowadzenia jakiegokolwiek dialogu (czyt. rozmowy). Poza tym nie wiem o jakiej ironii mówisz. Czy jakaś moja wypowiedź zawiera to? :D :baby: :D Nie bluzgam Cię za 'gierkę' tylko za to jaki jesteś i co przejawiasz w tej 'gierce'. Twoje zachowanie w Tibii mówi jaki jesteś na RL. I sorry, ale nie będę mówił kto tu jest dzieciak.
@Colm
@Vaikor
Hoho pan dorosły sie znalazł, grający w tibie jak inne dzieci, ciekawe kiedy to skończysz? Ja za trzy miesiące wyjeżdżam do niemiec do pracy, zajme sie prawdziwym życiem, a nie jak ty myślisz że jesteś niewiadomo co w grze, a w rlu? Taki cwaniak w grze to każdy być potrafi "**:** Falcon Eter: **:** Trepik: nie wchodz to gildi Vaikora, i tyle, bye" haha lol. A co do tego robienia nowo poznanych kolegów, to was nigdy nie uznawałem za kolegów, tak Russel i Trixtara są i będą moimi kolegami a nie dziećmi bez honoru jak Torpedo i Torax. Po tym jak Overshadows opuścili Morgane musiałem zakolegować sie z Avis albo mógłbym zapomnieć o grze na Morganie to jest chyba proste i logiczne, znajdź i przeczytaj moje posty na forum tibia.com jeszcze raz i pomyśl czy tak naprawde broniłem Avis przed OS czy może jednak broniłem tam siebie. I ja nie udaje że wszystko jest ok, tylko raczej wy, tak? To Torax mi powiedział że wszystko będzie już ok, aż tu nagle wczoraj przybiega i sduje. Ci ludzie są dziećmi, nie ja i Colmes. I Trepik, to że jesteś moderatorem tutaj na tym forum o niczym nie świadczy, chcesz to mnie zbanuj jeśli nie będziesz miał ochoty odpowiadać na moje posty. Ale przestań bronic tych nisko położonych śmieci.
EDIT: Ja zawsze byłem twardy a ty sie taki stałeś od kąd dołączyłeś do Avis ;d, pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci ;)
@Raul
Jeszcze odnośnie Tibii :)
Pozwól, że przytoczę pewną historię o człowieku z RS i w dobrym eq...
Nie tak dawno temu był sobie elite knight, nazwany Trepik. Miał on około 85lvl i red skulla. Expił sobie gdy wpadła gildia Overshadows. Zabili oni tego ek i... Otworzyli ciało... Ich oczom ukazała się piękna zbroja zwana DSM, lśniące g legs, tajemnicze MMS, starożytny GS, BoH, Steel Boots, runy i Bóg wie co jeszcze. I to koniec historii... 8o
Nawet to noobowskie zachowanie świadczy o tym kto tu dzieciak ... 8o
@Colm
To nie ja mieszam prawdziwe życie z Tibią. Czy naprawdę uważasz, że to jak się ktoś zachowuje w grze świadczy o tym jaki jest naprawdę? Tak straciłem całe eq (było trochę inne ale mniejsza z tym) i uważasz mnie przez to za "dzieciaka"? Dziwna teoria Ci powiem.
Hoho pan dorosły sie znalazł, grający w tibie jak inne dzieci, ciekawe kiedy to skończysz?
Nie mówiłem, że jestem dorosły. Skończę grać jak mi się znudzi, proste.
Ja za trzy miesiące wyjeżdżam do niemiec do pracy, zajme sie prawdziwym życiem, a nie jak ty myślisz że jesteś niewiadomo co w grze, a w rlu?
Czy to oznacza, że do tej pory nie zajmowałeś się prawdziwym życiem? Nie moja sprawa, że niektórzy nie potrafią podzielić życia na to wirtualne i prawdziwe. I nie uważam się za niewiadomo kogo ani w grze ani w rlu.
Po tym jak Overshadows opuścili Morgane musiałem zakolegować sie z Avis albo mógłbym zapomnieć o grze na Morganie (...)
Chodzi mi o to, że byłeś pierwszym, który mówił, że nigdy nie zapłaci i jednocześnie byłeś pierwszym, który zapłacił, a wtedy wojna się jeszcze nie kończyła i niewiadomo było kto wygra.
I Trepik, to że jesteś moderatorem tutaj na tym forum o niczym nie świadczy, chcesz to mnie zbanuj jeśli nie będziesz miał ochoty odpowiadać na moje posty.
Skończ z tym banowaniem. Gdzie ja Ci powiedziałem, że Cię zbanuję? Na siłę chcesz z siebie robić cierpiętnika.
pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci
I kto tu robi z siebie niewiadomo kogo? ;]
Mr Torax
20-05-2006, 17:33
Jak juz kiedyś ci powiedziałem , zawsze wykonuje rozkazy~
Co do twojej PRAWDOMÓWNOŚCIzostawie bez komentarza, Gl inrl~
@Colm
To nie ja mieszam prawdziwe życie z Tibią. Czy naprawdę uważasz, że to jak się ktoś zachowuje w grze świadczy o tym jaki jest naprawdę? Tak straciłem całe eq (było trochę inne ale mniejsza z tym) i uważasz mnie przez to za "dzieciaka"? Dziwna teoria Ci powiem.
eh... Owszem, tak uważam. Chyba nie powiesz, że zachowujesz się sztucznie w tibii, przed innymi ludźmi;) Charakteru tak łatwo nie zmienisz, mój drogi Trepiq...
Jak juz kiedyś ci powiedziałem , zawsze wykonuje rozkazy
Przecież to ty jesteś liderem Avis i to ty powinieneś wydawać rozkazy. Dajesz sobą tak pomiatać? 8o
@Colm
Nie tak dawno temu był sobie elite knight, nazwany Trepik. Miał on około 85lvl i red skulla. Expił sobie gdy wpadła gildia Overshadows. Zabili oni tego ek i... Otworzyli ciało... Ich oczom ukazała się piękna zbroja zwana DSM, lśniące g legs, tajemnicze MMS, starożytny GS, BoH, Steel Boots, runy i Bóg wie co jeszcze. I to koniec historii...
Nawet to noobowskie zachowanie świadczy o tym kto tu dzieciak ...
Czemu to bylo noobowskie zachowanie??? Jesli chodzi o eq, to mial nosic leather set???
Przecież to ty jesteś liderem Avis i to ty powinieneś wydawać rozkazy. Dajesz sobą tak pomiatać? 8o
Masz zupelna racje.
Ale prosze was (Raul, Mr Torax, Vaikor, Colm)przestancie mowic kto jest dzieciak a kto nie, bo to do niczego nie prowadzi.
@Raul
Po jego postach widac, ze potrafi.
Czy to oznacza, że do tej pory nie zajmowałeś się prawdziwym życiem? Nie moja sprawa, że niektórzy nie potrafią podzielić życia na to wirtualne i prawdziwe. I nie uważam się za niewiadomo kogo ani w grze ani w rlu.
Uwazam ze Vaikorowi chodzilo o samodzilne zycie.
Skończ z tym banowaniem. Gdzie ja Ci powiedziałem, że Cię zbanuję?
Nie zazdroszcze Ci pracy modka. Nie maja sie do czego chyba czepiac.
@Colm
Czemu to bylo noobowskie zachowanie??? Jesli chodzi o eq, to mial nosic leather set???
Lol? Owszem to było noobowskie. Z rs sie takiego eq nie nosi. Mogl chociaz c set nalozyc... n\c
@UP
Moze ma takich itemków wiecej, ze nawet z rs moze z nimi biegac.:baby:
@UP
Moze ma takich itemków wiecej, ze nawet z rs moze z nimi biegac.:baby:
Nom. W domku walaja mu sie mms, g legs, dsm itp ;)
Nah, teraz jest już mpa od Nizahe. ;)
Może mnie na to stać żeby chodzić w takim eq z rs. Przyznam, że jedyny mój błąd to taki, że dzięki mojej śmierci Overshadows się trochę wzbogaciło. Ale nikt nie jest idealny.
Mr Torax
21-05-2006, 02:30
Rozkaz@ jezeli ktos pisze o pomoc nalezy jej udzielic czlonkowi z gildi :)
Coś mi się zdaje że Vaikor nie ma łatwego życia:
May 20 2006, 23:50:37 CET Killed at Level 88 by Nizahe Inferno
Rozkaz@ jezeli ktos pisze o pomoc nalezy jej udzielic czlonkowi z gildi :)
To jest raczej prośba. Rozkaz to jak ktoś ci każe coś zrobić... ż@l.pl
@Cabal
Nie zdaje Ci sie. :)
Jesli Raula na to stac, to niech biega w takim eq nawet z rs.
To juz jego sprawa.
@Mr Torax
Ciekawi mnie, jak zostales liderem Avis.
Moglbys opowiedziec to historie. :)
@Cabal
@Mr Torax
Ciekawi mnie, jak zostalem liderem Avis.
Moglbys opowiedziec to historie. :)
Ja Ci opowiem. Wyszedł z Fire i założył Avis. Koniec
Wczoraj troche pobalowałem, pknąłem trzech ludzi, 45 ed, 41 ms, 41 knight, użyłem kilka sdów i okazało się że dostałem vampire shield, crusader helmet, 5 bp uh, 3 bp hmm, bp explo, quigmire (albo coś takiego) rod, i duuużo innych rzeczy, wysłałem wszystko do dp, stanąłem pod domkiem czekająć aż minie pz i obserwująć vip czy czasem Nizahe sie nie loguje, ale sie nie logował, nagle patrze nie moge sie ruszyć, kickło mnie z tibia, internet nie działał, to poszedłem spać po 15 minutach czekania. Dzis rano zalogowałem sie w temple, cała historia ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.