Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Balu_kiler
19-03-2007, 20:24
@Schnapie
Tak dla twojej wiadomości, ty nie masz paymenta i nigdy go nie będziesz miał.
Ciężko będzie ci kiedykolwiek wyjść poexpić.
Pozdrawiam. Po prostu źle wybrałeś :/ :baby:
@Schnapie
Tak dla twojej wiadomości, ty nie masz paymenta i nigdy go nie będziesz miał.
Ciężko będzie ci kiedykolwiek wyjść poexpić.
Pozdrawiam. Po prostu źle wybrałeś :/ :baby:
Nie po to dolaczylem zeby wam placic :D
Wiedzcie ze ZLAMANEGO GROSZA byscie odemnie nie dostali!
heh....
Widze, ze Cru~ sie rozroslo. Mam nadzieje, ze zobaczymy jakas ciekawa bitwe ^_^
Jednak rzeczywiscie sprawa wojny jest nadal otwata. Aczkolwiek nie wydaje mi sie by Cru~ mialo wieksze szanse na zwyciestwo ;)
Balu_kiler
19-03-2007, 20:48
To będzie jak mówie :D
Balu_kiler
19-03-2007, 20:57
Dopóki Cruois nie zmontuje sobie do gildi jeszcze kilka osób na pewno open battle nie zobaczymy. Jedynie "snake attack".
Trzy niezłe wzmocnienia: Arding, Uber Nooper, Schnapie.
Będzie jeszcze ciekawiej :)
No to teraz chyba czekamy na wasz ruch ^_^
Wasz POZIOM mnie przygniata:
18:34 Balu kiler [96]: takiej dziwki ktora mysli ze ma kolegow wsrod swe
20:57 Iduara [26]: pozdrow starego ode mnie
Daj mi swój adres etc...
Macie kolejne powody dlaczego postapilem tak a nie inaczej. Nie umiecie przyjac porazki z honorem, tylko wysylacie szczeniacki teksty które naprawde nie robia na mnie wrazenia!
Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl
Aego
(sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum :) i niemam ohoty pisac z zasadami:P)
Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl
Aego
(sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum :) i niemam ohoty pisac z zasadami:P)
Jak kuba bogu tak Bóg Kubie, ehh?
Ciebie szacunku nie nauczyli. Co ma patriotyzm do glupiej gry nie jestem rasista ot co! LUDZIE TO TYLKO GLUPIA GRA!
a czy ja napisalem ze jakas populacja ludzka jest be czy cos napisalem ze przykro mi z powodu ze nie walczysz dla pl ale to siwadczy o tobie a jesli lubisz swe to lub ale wiedz ze ja do Ciebie szqacunku niebede miec bo niemam powodu zeby miec
szelbisz
19-03-2007, 22:57
a czy ja napisalem ze jakas populacja ludzka jest be czy cos napisalem ze przykro mi z powodu ze nie walczysz dla pl ale to siwadczy o tobie a jesli lubisz swe to lub ale wiedz ze ja do Ciebie szqacunku niebede miec bo niemam powodu zeby miec
Ale szacunek dla Ultimation mimo że walczą razem ze szwedami i słowakiem w jednej drużynie cały czas oczywiście masz... no comment
A to że nie ma kolegów wśród polaków z Fra naprawdę nie czyni z niego mniejszego patrioty niż ja czy ty.
Wasz POZIOM mnie przygniata:
18:34 Balu kiler [96]: takiej dziwki ktora mysli ze ma kolegow wsrod swe
20:57 Iduara [26]: pozdrow starego ode mnie
Daj mi swój adres etc...
Macie kolejne powody dlaczego postapilem tak a nie inaczej. Nie umiecie przyjac porazki z honorem, tylko wysylacie szczeniacki teksty które naprawde nie robia na mnie wrazenia!
No i nareszcie piszesz jak czlowiek. Konkretnie i bez zbednych obelzyn ;)
Czyzby pomogly te 3 bany? :>
A moze Pan Wielki Patriota z szacunku dla swojego ojczystego jezyka pisalby poprawnie? Co tu patriotyzm ma do wojny w grze? Po jednej stroni sa Polacy i Szwedzi, po drugiej Szwedzi i Slowacy (Slowency?), a ty tu farmazony nt. patriotyzmu :/
szelbisz
19-03-2007, 23:11
Nie buj sie jestem Tu:P
Biorąc pod uwagę twój system wartości można by rzec, że nie jesteś patriotą bo nie potrafisz poprawnie pisać po polsku.
A moze Pan Wielki Patriota z szacunku dla swojego ojczystego jezyka pisalby poprawnie? Co tu patriotyzm ma do wojny w grze? Po jednej stroni sa Polacy i Szwedzi, po drugiej Szwedzi i Slowacy (Slowency?), a ty tu farmazony nt. patriotyzmu :/
Takich ludzi nazywam pogardliwie polaczkami.
KubaGuzikkk
19-03-2007, 23:20
@Selbisz & zalfik
Signed _/
Patriota z niego w ch*j xD
@Aego
Wyjdź ;d I nie zapomnij zamknąć drzwi ;d
No i nareszcie piszesz jak czlowiek. Konkretnie i bez zbednych obelzyn ;)
Czyzby pomogly te 3 bany? :>
4?! Specjalnie zrobilem takie konta, aby zobrazowac wam mniej wiecej wasze zachowania.
Jak widzisz te z ktorego pisze obecnie nie jest nowe, wrecz najstarsze.
napaleniec
19-03-2007, 23:29
Szelbisz siadło xD Aego chyba dostał wlasnie lekki owned od uzytkownikow forum :>
4?! Specjalnie zrobilem takie konta, aby zobrazowac wam mniej wiecej wasze zachowania.
Jak widzisz te z ktorego pisze obecnie nie jest nowe, wrecz najstarsze.
Jeszcze tylko nie pisz "wasze", bo jak zapewne zauwazyles nie wszyscy uzytkownicy forum zachowuja sie jednakowo. Nie rozumiem po co robiles te konta i pisales takie bzdety, no ale to Twoja sprawa.
A teraz po raz kolejny nawoluje do wrocenia do wydarzen z Seleny, bo znow sie bany posypia ;)
Macie filmik ze smierci Unicrona?
Name: Despi
Mar 20 2007, 01:24:55 CET Killed at Level 101 by Zorlan
and by Evalor Nocturna
Have No fear despi is DED;/
szelbisz
20-03-2007, 11:52
Może wreszcie despi przestanie cwaniakować na forum :) Uploadujcie camy na tibicams.
Name: Beneck
Mar 20 2007, 12:15:47 CET Killed at Level 152 by Zorlan and by Master Wrath
No widze, ze zaczelo sie dziac. A filmikow jak nie bylo tak nie ma :/
Moze Ci co zgineli sie wypowiedza? :>
EDIT:
Dogathor'Nah Tal
Mar 20 2007, 12:33:33 CET Killed at Level 64 by Schnapie
Balu_kiler
20-03-2007, 13:54
:) Despi no comment, Po Unicronie wiele się nie nauczył.
A do Burniastego i Schnapiego to ja w ogóle nie mam pytań.
Dla mnie to największe śmiecie na serwerze.
Schnapie. ty mi piszesz, że na przykład dlatego jestes przeciwko nam bo ja cię wyzywam czy coś ...
Ja dla ciebie zły nie byłem. Nie lubiłem cię to prawda i mało kto cię lubił. Ale przed bluzgami ty miałeś ruch a nie ja zacząłem bluzgać ot tak.
Tak jak myslelismy - sneaki i masslogi sie posypaly i cru jest o kilka fragow do przodu
KotiConqueror
20-03-2007, 16:25
Dopóki Cruois nie zmontuje sobie do gildi jeszcze kilka osób na pewno open battle nie zobaczymy. Jedynie "snake attack".
Trzy niezłe wzmocnienia: Arding, Uber Nooper, Schnapie.
Będzie jeszcze ciekawiej :)
Wydaje mi sie ze to jest sneak attack. Snake to jest wąż; sneak czyli przebiegly.
"To sneak" skradac sie. ( nie chce mi sie do slownika patrzec co to dokladnie znaczy). Irytuje mnie jak ktos mowi caly czas snake i snake. Chociaz jak p. Miodek raz powiedzial na przykladzie slowa ch*j slowo pisane w inny sposob h*j przez szerokie grono spoleczenstwa nalezy uznac za pisane prawidlowo ( dlatego ja zawsze pisze h*j a nie ch*j i na podstawie jego slow uwazam ze to tez jest prawidlowa pisownia). Ale wracajac do tematu.. niestety zauwazam ze mnostwo osob pisze snake attack i chyba nie da rady ich tego oduczyc :(
Koniec bezsensownych dywagacji
Aego
Wielki patriotyzm przejawiający się w pieprzniętej grze 2D? Jezu, czy wy doprawdy traktujecie te gre jak życie? Jestem śmieciem bo dolączyłem się do swe? A co wy dla mnie zrobiliście przed wojną? Żeby było jasne, dołączyłem się do pl na samym początku, bo Koti i Magda mnie do tego nakłonili, i tak naprawdę to były jedyne osoby które znałem i szanowałem z pl, prócz ludzi z Amery. Wy zaczęliście planować zabicie Schnapiego, Ubera, biliście też Elaazego który nie chciał wcale walczyć. Biliście moich najlepszych kumpli, o co miałem z wami walczyć? Teraz gdybyście wygrali to ja długo normalnie bym nie pograł. Walcze o swoje, bo to się w tej grze liczy. Kto walczy o swoje ten może odnieść sukces. To samo robiliście i robicie wy. Nazywajcie mnie zdrajcą,śmieciem etc. Sram na to żadkim kałem, co mnie obchodzi co myślą o mnie ludzie grający w Tibie których rl ryjów nigdy nie zobacze w normalnym świecie. Wasz wielki mentor Macavelli otaczał się przed wojną szwedami, robił nawet pa na moim dobrym kumplu, a jak mu stary Beneck chciał pomóć, to groził huntem od Evalora całej naszej gildi. Wyrolowali go, trudno, być może mnie wy też tak wyjebią jeśli wygramy te wojne. Sram na to również, ponieważ to tylko gra.
@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być.
sir Tifejo
20-03-2007, 17:02
Eee, Lenrock mnie wyprzedzil, nie zauwazylem jego posta :/
50:13~ :p
Wielki patriotyzm przejawiający się w pieprzniętej grze 2D? Jezu, czy wy doprawdy traktujecie te gre jak życie? Jestem śmieciem bo dolączyłem się do swe? A co wy dla mnie zrobiliście przed wojną? Żeby było jasne, dołączyłem się do pl na samym początku, bo Koti i Magda mnie do tego nakłonili, i tak naprawdę to były jedyne osoby które znałem i szanowałem z pl, prócz ludzi z Amery. Wy zaczęliście planować zabicie Schnapiego, Ubera, biliście też Elaazego który nie chciał wcale walczyć. Biliście moich najlepszych kumpli, o co miałem z wami walczyć? Teraz gdybyście wygrali to ja długo normalnie bym nie pograł. Walcze o swoje, bo to się w tej grze liczy. Kto walczy o swoje ten może odnieść sukces. To samo robiliście i robicie wy. Nazywajcie mnie zdrajcą,śmieciem etc. Sram na to żadkim kałem, co mnie obchodzi co myślą o mnie ludzie grający w Tibie których rl ryjów nigdy nie zobacze w normalnym świecie. Wasz wielki mentor Macavelli otaczał się przed wojną szwedami, robił nawet pa na moim dobrym kumplu, a jak mu stary Beneck chciał pomóć, to groził huntem od Evalora całej naszej gildi. Wyrolowali go, trudno, być może mnie wy też tak wyjebią jeśli wygramy te wojne. Sram na to również, ponieważ to tylko gra.
@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być.
Signed ;)
<too short>
Balu, przestań kogokolwiek nazywać śmieciem, ta gra to tylko zabawa, a że pragniesz wracać do Potopu to już masz jakieś schorzenie psychiczne chyba. To co się dzieje w Tobii to nie wojna, to zabawa w wojnę, i zawsze nią pozostanie, niech was nie niosą tak emocje, behi ma racje, to tylko głupia gra, tutaj się gra na swoje konto, nie na konto swojego narodu.
PS: GDZIE DO CHOLERY MACIE FILMY? :)
:) Despi no comment, Po Unicronie wiele się nie nauczył.
A do Burniastego i Schnapiego to ja w ogóle nie mam pytań.
Dla mnie to największe śmiecie na serwerze.
Schnapie. ty mi piszesz, że na przykład dlatego jestes przeciwko nam bo ja cię wyzywam czy coś ...
Ja dla ciebie zły nie byłem. Nie lubiłem cię to prawda i mało kto cię lubił. Ale przed bluzgami ty miałeś ruch a nie ja zacząłem bluzgać ot tak.
obydwaj 18 czy tam 20 lat to macie tylko w papierach bo w sposobie wypowiadania sie i myslenia jestescie w gimnazjum.
"Mamo to on pierszyyy zaczal wyzywac to nie moja wina ja musialem mu oddac bo...!!!"
NIe wszyscy ludzie podchodzą do tej gry jako do klikaniny 2D, niektórzy poprosu biorą ją bardziej do siebie. Porste - tyle ile ludzi tyle różnych spojrzeń na świat. Dla mnie osobiście to poprostu klikanina co nie znaczy, że sie nie denerwuje gdy padne/pk mnie zabije ale cóż tak napisali ją twórcy i tak ma być:P
Iomer Thunderblade
20-03-2007, 23:58
SZARANcZQ A CO TY INO MOSZ DO GIMNAZYJUM :/ ?
KubaGuzikkk
21-03-2007, 00:55
@up
To RZE JESTES NIEFAJNY HUEHAUHUEHAUHUEHUAHU ! XD
Filmik z OPEN'a
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20970
Ktos robil noobcharem, niewiele widac, ale poki co musi nam to wystarczec ^_^
Padli: Arding, Gady, Beneck, Despi, Maca, Ninja Tyon
Mozliwe, ze kogos pominalem :P Ogolnie to niewiele zobaczylem na filmiku, wiec mam nadzieje, ze ktos jeszcze wrzuci ;)
Iomer Thunderblade
21-03-2007, 13:13
gdzie beneck padl :P ? nie padl !1 despi tez nie
padli
od nas:
Maca i Tyon
od nich:
Gady, Arding, Kapten Klenning
Komuszq, wiadomo, w każdej zabawie jak "przegrasz" to się denerwujesz, tzn niektórzy się denerwują, niektórzy się wkur***ą na maxa i demolują całe otoczenie.
Ten film jakiś średniacki, battle też, zawsze powtarzacie strategie :P
PS: Uber best fragger Cruoirs się robi ;p
no to ilu was w koncu padlo o.0
IOMERQQ MUJ KOHANY DLACSHEGO NIE KRENCICIE FILMUF? :(
Iomer Thunderblade
21-03-2007, 14:13
2 !!!!!!!!!!!!!!!
film zapodany od ezekiela;
http://rapidshare.com/files/22024073/OPEN_.rec
beneck padl wczoraj tak samo jak despi, co ty zalfik godosz
beneck padl wczoraj tak samo jak despi, co ty zalfik godosz
Nie tak samo... Despi padl na expie, a ben z pz'em na edron.
Kapten Klenning nie jest od nas o.O
Iomer Thunderblade
21-03-2007, 18:25
Kapten nie jest od was a ja nie jestem elite knightem :/
sir Tifejo
21-03-2007, 19:15
obydwaj 18 czy tam 20 lat to macie tylko w papierach bo w sposobie wypowiadania sie i myslenia jestescie w gimnazjum.
"Mamo to on pierszyyy zaczal wyzywac to nie moja wina ja musialem mu oddac bo...!!!"
Wypraszam sobie, to ze wiekszosc gimnazjalistow reprezentuje taki styl jaki reprezentuje, nie nalezy uogolniac i krzywidzic innych ;)
@Iomer: faktycznie, rzadzisz :P
Wybaczcie, ale patrzylem poprostu po deathlistach kto padl wczoraj :-)
@up
Ty jestes jednym z wyjatkow potwierdzajacych regule ;)
A JA A JA? Ja być gimnazjalista XD
Oto przecudowne wydarzenie z Seleny, otóż wszyscy się radują, wbiłem 46lvl, skrenszoty z 46lvlem i 48mlvlem wrzucę jutro (bo jeszcze mlvla nie mam)
Stonhard
21-03-2007, 23:56
Wojna pomiędzy Phoenix Units a Symphony of Death.
Wojna która zaczeła się z przyczyn ogólnie nieznanych?:o
Dla niektórych trudna sytuacja, w obu gildiach koledzy, którym nie pomożesz to i tak będziesz musiał zabić kolege :( . Ajajaj.
Balu_kiler
22-03-2007, 12:31
@Stonhard
Powodem wojny jest na pewno próba przeciwstawienia się Lavande PA które robi Thorval i jego kumple pokroju Dedon Maya czy Burnka
@ Wszyscy
Może dla mnie to coś więcej niż gra? :o
Tzn że balu jest cyborgiem i ma mózg w pełni zintegrowanym z tibią, jeżeli on pada, jego mózg na tym traci B) B) B)
Ciekawe jak wojna pójdzie
Twierdzisz ze ten koles nie jest z wmai hahahha.
MW on mi rzucal i mojemu teamowi jak was gonilsimy wiec nie pierdol:]
Lara nawet jak wyszla a guildii i nie brala udzialu w zadnej walce to ja zaliczylsice wiec stop lieng noob.A ten rzucal nawet mw wiec mozemy go zaliczac spokojnie do fragow a i jeszcze jedno nie gral przez rok i nagle zachcialo mu sie expic jak zaczeliscie w*******al dostawac? w cuda nie wierze^^
Papaj004
22-03-2007, 18:12
Ludzie są hamscy.!!!!:(
Zabiła mnie baba bo dostała 5 k Za mojego killa
@ Wszyscy
Może dla mnie to coś więcej niż gra? :o
To chyba nie swiadczy dobrze o tobie.
Ta wojna troche stanela w miejscu, malo filmikow, duzo gadania i ogolnie zaczynam sie troche gubic w sytuacji. Po co tyle mieszania, moze walczcie co? :)
Marczio jak jetses taki cwany to walcz zludzmi ktorzy siedza w pz a jak zaczynaja przegrywac ob to uciekaja do jakeigos trapa to naprawde nie jest proste a jak oni wyleza z pz to w takim momencie gdy my nie mam ludzi bo organizajca we Fraternitach naszych swe koelgow jest tragiczna.I takie pierdolenie w tej wojnie.
Twierdzisz ze ten koles nie jest z wmai hahahha.
MW on mi rzucal i mojemu teamowi jak was gonilsimy wiec nie pierdol:]
Lara nawet jak wyszla a guildii i nie brala udzialu w zadnej walce to ja zaliczylsice wiec stop lieng noob.A ten rzucal nawet mw wiec mozemy go zaliczac spokojnie do fragow a i jeszcze jedno nie gral przez rok i nagle zachcialo mu sie expic jak zaczeliscie w*******al dostawac? w cuda nie wierze^^
Fragi mowia ze to Wy po dupie dostajecie ^^
Marczio jak jetses taki cwany to walcz zludzmi ktorzy siedza w pz a jak zaczynaja przegrywac ob to uciekaja do jakeigos trapa to naprawde nie jest proste a jak oni wyleza z pz to w takim momencie gdy my nie mam ludzi bo organizajca we Fraternitach naszych swe koelgow jest tragiczna.I takie pierdolenie w tej wojnie.
Jezeli ich organizacja jest tragiczna to czemu dopiero po ich przylaczeniu zaczeliscie zodbywac jakies NORMALNE fragi?
Fragi mowia ze to Wy po dupie dostajecie ^^
Jezeli ich organizacja jest tragiczna to czemu dopiero po ich przylaczeniu zaczeliscie zodbywac jakies NORMALNE fragi?
1) Fragi nie swiadcza o tym kto wygrywa imho (http://pl.wiktionary.org/wiki/IMHO)
2) Sprecyzuj "normalne fragi". Bo wydaje mi sie, ze w pierszej OB Ultimation zdobylo takie "normalne" fragi ;)
@Sidar
Przypominam Ci, ze wy tez nie raz po tym jak sytuacja robila sie goraca uciekaliscie do jakichs trapow. To by byla glupota, gdyby ktos przegrywajac pchal sie dalej w walke. I ani Wy, ani oni takiej glupoty nie popelnili ;)
Iomer Thunderblade
22-03-2007, 20:17
Schnapie, lubisz kluski slaskie z sosem pieczarkowym ?
Ja jednak uważam tibie za coś więcej niż tylko grę. Na pewno wkładam w nią w więcej czasu niż na inne gry:p W sumie najłatwiej na miejscu Schnapiego powiedzieć ze to tylko gra i mieć wszystkich w dupie :P sam sie usprawiedliwia;]
@Rebell, Marczio. to ze ktoś uważa tibie za pasje czy hobby to nie znaczy ze jest psychiczny...:]
Ja jednak uważam tibie za coś więcej niż tylko grę. Na pewno wkładam w nią w więcej czasu niż na inne gry:p W sumie najłatwiej na miejscu Schnapiego powiedzieć ze to tylko gra i mieć wszystkich w dupie :P sam sie usprawiedliwia;]
@Rebell, Marczio. to ze ktoś uważa tibie za pasje czy hobby to nie znaczy ze jest psychiczny...:]
Mamy mieć wyrzuty sumienia, nie spać po nocach i nie walić konia?:/
Iomer Thunderblade
22-03-2007, 22:10
Tak wlasnie !!!!
Balu_kiler
22-03-2007, 22:12
Myślę, że jak narazie po prostu się w tej grze nie spełniłem.
Gram tylko weekendami, przerwami świątecznymi oraz wtedy jak jestem chory więc mam niedosyt i gdybym miał dostęp do neta tyle ile niektórzy z was to uwierzcie, że moja postać miałaby wiele większy poziom niż ten śmieszny 96.
W każdym razie liceum niedługo kończe i wyruszam na studia a wtedy mnie poznacie :)
To może nawet więcej niż hobby, a już na pewno uzależnienie.
NapalonaMisia
22-03-2007, 22:40
@up i sie nie spełnisz xD
Skoro piszesz ze grasz wtedy jak min. jestes chory to powinienes miec juz 300 + lvl bo ADHD to tez choroba o.O
@Balu
Heh... spoko. To fajnie umiec sie przyznac do czegos takiego. W sumie to nie jest zla sprawa poki sie matki krzeslem nie zaczyna napierniczac ;)
Swoja droga ja mam tak z pilka nozna, wiec po czesci Cie rozumiem ;)
@topic
Zobaczcie co Puge i spolka robia, kiedy sie nudza:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21075
I jak tu miec inne zdanie o Polakach grajacych w ta gre? Smutne, ale niestety prawdziwe :/
@down
Eeeee... a co to ten "basshunter"??????
@Balu
Heh... spoko. To fajnie umiec sie przyznac do czegos takiego. W sumie to nie jest zla sprawa poki sie matki krzeslem nie zaczyna napierniczac ;)
Swoja droga ja mam tak z pilka nozna, wiec po czesci Cie rozumiem ;)
@topic
Zobaczcie co Puge i spolka robia, kiedy sie nudza:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21075
I jak tu miec inne zdanie o Polakach grajacych w ta gre? Smutne, ale niestety prawdziwe :/
Prison break byl mocny, szczególnie z dubbingiem na vent ; D
Na tym filmiku nie ma wszystkiego, pózniej typiare na górze zamkneli. Kazali jej szczekac i wyc jak podczas stosunku.
Zapusccie szwedom z fraternity basshuntera na vent obczajcie reakcje :D
Balu_kiler
22-03-2007, 23:21
@Zalfik
Ja właśnie przez piłkę nożną jestem poza domem i nie moge na całego w Tibie grać :D
Eeeee... a co to ten "basshunter"??????
www.google.pl? Ehh?
sir Tifejo
22-03-2007, 23:53
@up i sie nie spełnisz xD
Skoro piszesz ze grasz wtedy jak min. jestes chory to powinienes miec juz 300 + lvl bo ADHD to tez choroba o.O
o ktorej najwyrazniej nie masz zielonego pojecia.
rozumiem, ze wojna wzbudza wiele negatywnych emocji, ale apeluje, zebyscie nareszcie skonczyli jechac po sobie, bo az sie odechciewa czytania i pisania tutaj. zacznijcie soba cos reprezentowac.
@zalfik: za komplement dziekuje ;)
@Schnap
Wiem, wiem.... te lenistwo ;)
@Tif
To nie komplement, tylko fakt. Podziekuj rodzicom ;)
Qrna przyznać się kto do draga na pohu wlurował 6 czy 7 gsów?
Thorval, miałem taki sam los jak Ty -.-
Zapomniałem zrobić skrina
Mar 23 2007, 14:42:18 CET Killed at Level 101 by Master Wrath
and by Arding
NapalonaMisia
23-03-2007, 16:09
Have no fear ?
Qrna przyznać się kto do draga na pohu wlurował 6 czy 7 gsów?
Thorval, miałem taki sam los jak Ty -.-
Zapomniałem zrobić skrina
hehe widze ze trapy robia fufore rowniez u nas :)
Mar 23 2007, 14:42:18 CET Killed at Level 101 by Master Wrath
and by Arding
Cos Despi ciala daje :/
---=== PK Z ZALFIKIEM PART 2 ===---
Jutro o godzinie 20 spotykamy sie pod Dwarf Bridge. Bierzcie co trzeba i idziemy na random PK. W razie jakichs pytan zapraszam na priv badz gygy ;)
Nie, ja sie nie obraziłem ;p
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1280141 i agree!!
LarosFeleon
24-03-2007, 04:00
I gitara, schnap ma przesrane.
Szczegoly?
PS: PK odwolane. Zastanowcie sie 1000 razy zanim zamieszkacie ze swoja kobieta ;)
I gitara, schnap ma przesrane.
O kurcze!:/
A ja nie mam????????????????????
NapalonaMisia
24-03-2007, 11:23
Larosss Nieeeeeee Zostaw Schnapa ;/ W Sumie Ostatnio Zrobiles Sie Grozny Widzialem Cie Na Open Ze Skullem ;o!!! Robisz Postepy ! Chyba Wszyscy To Zauwazyli Ze Laros Mial Pz Co Nie!??!!?!?!?!?!
Moin zdnaiem dobrze ze Despi padl .poniewaz mysle ze Schnapie nauczyl go wkoncu pokory z teamem i ze jednak da sie go zabic-.-
Dzieki Schnapie wyjdzie nam to an dobre mysle.
3M sie
Co by wam panowie morale nie spadlo bo cru was punktuje. Chyba nie macie podejscia, bo robicie te same bledy co robilo cru jak wy ich sneakowaliscie, tylko ze oni wiecej fragow juz na tym zdobyli. Wezcie sie umowcie wszyscy zeby sie nie logowac przez iles, to troche zmyli cru, oni tylko czekaja az was zostanie 4-5 na expie.
Moin zdnaiem dobrze ze Despi padl .poniewaz mysle ze Schnapie nauczyl go wkoncu pokory z teamem i ze jednak da sie go zabic-.-
Dzieki Schnapie wyjdzie nam to an dobre mysle.
3M sie
Cala przyjemnosc po mojej stronie.
NapalonaMisia
24-03-2007, 12:37
Nie no Sidar zadziwiasz mnie ... xD Najpierw twierdzisz ze szwedzka czesc fraternity nie jest zgrana teraz sie cieszysz ze Despi padl xD A TAK NAPRAWDE ZAWSZE TO TY BYLES JESTES I BEDZIESZ NAJWIEKSZA PORAZKA NA SELENIE .NIE BEZ POWODU NOSISZ KSYWE "CZLOWIEK PORAZKA"
sir Tifejo
24-03-2007, 13:10
Tak, a nie przyszlo Wam na mysl ze to Wy wniesliscie chaos do Fraternity?;) znalem ich przed wojna, byli zgrani, teraz w sumie jakos tego nie widac ;)
pozdro
Tak, a nie przyszlo Wam na mysl ze to Wy wniesliscie chaos do Fraternity?;) znalem ich przed wojna, byli zgrani, teraz w sumie jakos tego nie widac ;)
pozdro
Powiedzmy ze po prostu zlaczyli sie i obie strony nie moga znalezc wspolnego jezyka :)
Iomer Thunderblade
24-03-2007, 23:27
Nie mozemy znalesc ventrilo na ktorym mozna siedziec caly czas a nie... :P
NapalonaMisia
24-03-2007, 23:34
Na kazdym ventrilo da sie siedziec caly czas dopoki nie ma tam sidara xD
Iomer Thunderblade
25-03-2007, 00:05
chyba ze sa lagi
Everyone has got a payment, ur is 2kk + the queue's payment.
Zdecydujcie sie... Czy mam payment czy nie mam :/
sir Tifejo
25-03-2007, 00:44
I tak sie nie wyplacisz, i tak ;)
Schnap nigdy nieplac !!!
jak zaplacisz tym popapranca to cie tak czy tak zajeb**a:D
i tak bedzie pay armor, legs, boots. o.0
Schnap nigdy nieplac !!!
jak zaplacisz tym popapranca to cie tak czy tak zajeb**a:D
Myslisz ze zamierzam? lol:P
Wczoraj byla bitwa pomiedzy Phoenix Units a Symphony of Death :-)
Filmiki:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21213
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21210
Jak widac ludzie, ktorzy z wojny pomiedzy Cru~ a Frat~ moga korzystac (dogonic w lvl niektorych "haj lvl"), wola robic ciekawsze rzeczy ^_^
Jodokus i Peterer padli jak lamki, co do Peterera to nie dziwne bo on jest lama ale po jodokusie sie wiecej spodziewalem.
Jodokus to tez lama bo to nowy owner potem padl 2 raz pod domkiem Danego spadlo mu 1,8 mln expa.
@NapalonaMisia< przyklad nastepnego nie ogarnietgo dziecka ktoremu zostalo tylko pisanie a co do punktu zgrania juz to nadroblismy najlepszym tego przykladem jets zabicie Gadego~ na openie ktory zreszta wygralismy:]
NapalonaMisia
26-03-2007, 12:08
Jak zwykle sidar lubisz przypisywac sobie nie swoje osiagniecia ;> przeciez ty nic nie robisz oprocz pierdolenia i padania jak lama -.-'
(...)nadroblismy(...)
Liczba mnoga ^_^
A kysz do szkoly napalency/napalone misie (ta sama osoba jak mniemam)
Zaczyna mi sie podobac na tej selenie :D jeszcze troche i mnie wciagniecie z powrotem w granie.
Iomer Thunderblade
26-03-2007, 22:03
uehaeuhuaheua szarancz \0/
Kusy_Kazakov
26-03-2007, 22:08
21:10 Raen Dhart [49]: szwedzi zdychaja ;P pokazuja w tv ze malo lekazy maja :D i zdychaja :D
21:10 Raen Dhart [49]: i wielu ludzi umiera :)
gz dla tego pana X( sami sobie robimy opinie... :confused:
@Up
Powiedz mi ... Kto to bierze na powaznie ? :) . To jego sprawa i jego wlasny styl "glupoty" niech robi sobie z nia co chce a nam z takich ludzi pozostaje sie tylko posmiac :) . Ja mialem hacka od jakiegos newbie , ale zyje dalej i juz tak zostanie :) .Pozdro syskim :)
KubaGuzikkk
27-03-2007, 00:04
Zaczyna mi sie podobac na tej selenie :D jeszcze troche i mnie wciagniecie z powrotem w granie.
;) To wracaj >.> Nie pogniewamy się o.o
@Tininho's hack
Widzialem ze Ci typ pozmienial comment i dane. Lepiej je zmien abys kolejnego bana nie wylapal.
Dlaczego Ty wyzej srasz niz dupe masz?
Jestes noobkiem na tej wojnie, nic nie robisz a na dodatek wysmiewasz sie z Despi, ktory padl.Gdyby nie Fraternity juz dawno by Cie zmiotlo z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc jak Ezekiel, Alfis, Aqual i inni.Wiec wez sie chlopku ogarnij i okaz troche pokory bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy.
Przyganial kociol grankowi?
Jestes noobkiem w tej wojnie, nic nie robisz, a na dodatek wysmiewasz sie z Despi'ego, ktory padl. Gdyby nie Fraternity juz zostalbys zmieciony z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc, jak Ezekiel, Alfis, Aqual i innym.Wiec wez sie chlopku(???) ogarnij i okaz troche pokory, bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy.
Jak bedziesz sam pieknie pisal czysta Polszczyzna, to wtedy rob takie uwagi innym ;)
Wybaczcie, ale nie moglem sie powstrzymac!
@Thin
A cos ty lyknal, ze hacka dostales?
Program do zmniejszania lagów jak mniemam, lub jak zwykle "nic".
sir Tifejo
27-03-2007, 14:26
Jestes noobkiem na tej wojnie, nic nie robisz a na dodatek wysmiewasz sie z Despi, ktory padl.Gdyby nie Fraternity juz dawno by Cie zmiotlo z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc jak Ezekiel, Alfis, Aqual i inni.Wiec wez sie chlopku ogarnij i okaz troche pokory bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy.
zes trafil z tymi przykladami
Czy Ty rozumiesz o czym napisalem? O slowniku ortograficznym a nie o stylistyce wypowiedzi, wiec nie wytykaj bledow.Poza tym odmiana Despi w sposob, ktory Ty napisales uzywana jest w jezyku angielskim-Despi'ego.Zastanow sie nad tym a moj post jest napisany poprawnie.Zybys Ty w szkole byl taki madry jak tu na forum to byloby super lolku.
KubaGuzikkk
27-03-2007, 15:46
@Kapucyn
Marczio Ci nic nie pisał :|
A co do odmiany Despi'ego tak, to prawda - jest to odmiana angielska. Teraz powiedz mi jaka może być inna odmiana niż angielska imienia postaci w grze, w której z założenia WSZYSTKO jest po angielsku (łącznie z nickiem) :|?
Wyjdź i zamknij drzwi -.-
Czy Ty rozumiesz o czym napisalem? O slowniku ortograficznym a nie o stylistyce wypowiedzi, wiec nie wytykaj bledow.Poza tym odmiana Despi w sposob, ktory Ty napisales uzywana jest w jezyku angielskim-Despi'ego.Zastanow sie nad tym a moj post jest napisany poprawnie.Zybys Ty w szkole byl taki madry jak tu na forum to byloby super lolku.
Czekam na cytat, w ktorym cie atakowalem o.0
i nie mow o szkole bo za taka skladnie to by ci mature z polskiego z powrotem w dupe wepchneli chyba :)
Przyganial kociol grankowi?
Jak bedziesz sam pieknie pisal czysta Polszczyzna, to wtedy rob takie uwagi innym ;)
Wybaczcie, ale nie moglem sie powstrzymac!
@Thin
ej mr. wanna be cool, tak naprawde w jego wypowiedzi jest tylko jeden bląd, nie liczac przecinkow. "na" wojnie.
A vidfamne bez nas tez by chuja osiagneli bo dzieki nam mogli expic na nich tez Nocturny robily PA wiec zorjentuj sie w sytuacji potem pierdol swoje:]
i tu mi wypada sie zgodzic.
a co do mojej skladni i ortografii to z polskiego mam 5 ale dla takiego kretyna jak ty nie mam zamiaru sie starac pisac posty.
Jest tutaj tez paru innych "nie-kretynow", ktorzy czytaja Twoje posty i to dla nich moglbys sie potarac ;)
@Burniasty
Chyba niepotrzebnie napisalem tego posta z lista bledow. Szkoda mojego czasu na tlumaczenie pewnych rzeczy, oraz miejsca na serwerach forum.
<skrucha>
@down
Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tegoz forum ;)
Shifos Wielki
27-03-2007, 19:19
Czy to jest forum o poprawnej pisowni w j. polskim lub angielskim czy raczej forum na temat wydarzen na swiecie Selena chyba wam sie zaczyna mylic powoli to chyba nie to miejsce :)
Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.
Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru :( :D
"Sidar jest fe i be" xD
A tak naprawdę to Sidar jest fajny bo mnie dzisiaj chciał na hydery zabrać xD
KotiConqueror
27-03-2007, 22:14
Co do opisow:
@Khazud
Nie wiem kim jestes ale to jest troche lamowate podszywac sie pod kogos (laros feleon). Pewnie wpisales go dla zartu ale bynajmniej dla mnie on nie jest zabawny, bo laros zawsze byl i bedzie jednym z moich najlepszych kumpli z tibii; poza tym nalezy mu sie szacunek. Jeden z hlvl ktorzy zrobili najmniej PA przez cala swoja gre( o ile on w ogole zrobil jakas akcje PA, bo o zadnej nie slyszalem).
@Marczio
Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego :P
szelbisz
27-03-2007, 22:31
...a co do mojej skladni i ortografii to z polskiego mam 5 ale dla takiego kretyna jak ty nie mam zamiaru sie starac pisac posty...
Nie najlepiej świadczy to o poziomie twojej szkoły w takim razie. A poziom swojej "składni i ortografii" pokazujesz właśnie w swoich postach bo to jest twój realny poziom. Każdy się może postarać w szkole i napisać dobrze klasówkę/dyktando itp.
Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.
Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru :( :D
Masz racje sidar jeszcze cie dojade ;)
Iomer Thunderblade
27-03-2007, 23:50
O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha :) ?
KubaGuzikkk
28-03-2007, 00:45
@Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d?
NapalonaMisia
28-03-2007, 01:17
Sidar naprawde juz mi sie nie chce po tobie jezdzic na forum itp uwierz mi ale jak widze u na tym forum i na tibia.com jak piszesz takie pierdoły to musze znowu cie zrugac.Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D:D:D:D:D:
Po drugie primo nie wiem czy czytałes drugi raz swoj post na tibia.com bo naprawde jest on na poziomie 4 klasy podstawowki
Noi po trzecie primo jesli masz rzeczywiscie ta 5 z polskiego to angielski zaliczasz chyba w sierpniu xD
@Thin
Moj kuzyn lyknal u mnie na kompie :) , ale mysle ze sie nie poddam i jakos bede dalej gral xD .Puki co na ta sprawe poprostu lache wykladam =D Pozdro 4all :)
szelbisz
28-03-2007, 01:50
Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D:D:D:D:D:
Chłopak zapomniał postawić kropkę albo przecinek po "sux" już dajcie spokój :)
KotiConqueror
28-03-2007, 03:38
@Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d?
Jezeli tylko to zauwaze to oczywiscie ze tak. Kazdemu powinno sie skladac zyczenia w dzien urodzin ( albo tuz po urodzinach gdy innej opcji nie ma :P )
rozmieszyl mnie post thal xarina, o paymencie dla phoenix units. wojna nie trwa nawet tydzien, a ten juz chce paymenty, lmao :D w ogole co do tej wojny symphony of deth vs phoenix units, lavande godzine przed open battle zebrał ponad 10 osób takich jak queth, xyriela, stonhard, lady of selena, zumoni i pare lepszych shooterow, a my jednak wyszlismy an ten open, huj ze wiekszosc z nas padla, ale przynajmniej sie nie balismy. kilka osob sie wyplacilo, ale ja , thorval i wiele innych osób nie mamy zamiaru sie wyplacac, bedziemy dalej walczyc. balu kto ci tak powiedzial? reason wojny jest taki ze kery ją chcial, myslal ze rozjebie nas tak jak gildie leony dekalyi - 40 lvlowa gildia. to kery chcial napisac deklaracje i to ona chcial tej wojny i ją ma. wroce do tej payment listy, jest naprawde smieszna :D
Schnapi ty juz kurwa mnie od dawna w*****asz, to ze thal tak pisze i co robi to niech sobi robi mi to jakos nie przeszkadza, ale kurwa czytajac to co ty piszesz, i jak cwaniakujesz po elblagu i w tym tolkmicku? (czy jakas inna wioska). Mam kurwa chcec sie przejsc do tego ekonomika czy gdziekolwiek sie uczysz i zajebac gonga w leb. :evul:
Patrz Komu Ufasz...
Ehhhe... Taki juz jestem, nie da sie mnie zmienic ;)
Nikt ci nie karze czytac tego co pisze... i co Ci przeszkadza w tym co pisze?
W Elblagu na Twoich dzielnicach zapewne nie bywam wiec tez nie wiem o co sie czepiasz
Ten Twój nick to jakas aluzja?
Edit: dla jasnosci mi tez thal nie przeszkadza ale skoro insynuuje jakies brednie a potem wymysla te pierdoly to sorry... sa jakies granice.
Co do opisow:
@Marczio
Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego :P
11 marca, dzieki :)
Schnapi ty juz kurwa mnie od dawna w*****asz, to ze thal tak pisze i co robi to niech sobi robi mi to jakos nie przeszkadza, ale kurwa czytajac to co ty piszesz, i jak cwaniakujesz po elblagu i w tym tolkmicku? (czy jakas inna wioska). Mam kurwa chcec sie przejsc do tego ekonomika czy gdziekolwiek sie uczysz i zajebac gonga w leb. :evul:
Patrz Komu Ufasz...
Ta zapewne to zrobisz i spierzesz go na KWAŚNE JABŁKO EHEHHEHEHEHEHEHEHE
O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha :) ?
Kupie chara za real kase ?
Zreszta ciebie tez kiedys dojade ;)
KubaGuzikkk
28-03-2007, 22:27
@Szarancz
W takim razie best wishes ode mnie takze o.0!
A bedziecie pamietac o moich urodzinach :\?22.09 OWW :@
@Koti
Dzieeeeki ;d
@Marczio
Najlepsiejszego ;)
@Koti
Gratzky spostrzegawczosci ;)
@Sidar
Straszenie rl jest be!
@Kuba
Jak przypomnisz dzien wczesniej
Swoja droga mi na dniach stuknie oczko ^_^
Iomer Thunderblade
28-03-2007, 23:50
@queth
Bring it on ;)
Doktor Dokurobei
29-03-2007, 14:42
ktos wie kiedy cos bedzie sie "dziac"? :d
ktos wie kiedy cos bedzie sie "dziac"? :d
Ja, ja i jeszcze raz ja wiem :D
Gorti_E.L.O
30-03-2007, 09:35
Wiele pozytywnych informacji słyszałem o Selenie no wiec Here I Am :p
Jak narazie gram od wczoraj i na poczatku bedzie trudno , ale dam rade ;)
Narazie : 08:30 You advanced from Level 9 to Level 10.
Pozdro
Wiele pozytywnych informacji słyszałem o Selenie no wiec Here I Am :p
Jak narazie gram od wczoraj i na poczatku bedzie trudno , ale dam rade ;)
Narazie : 08:30 You advanced from Level 9 to Level 10.
Pozdro
Ehhehe.. zapewne sie rozczarujesz.
btw.:
Seleniyan
Mar 30 2007, 02:54:18 CEST Killed at Level 70 by Uber Nooper and by Schnapie
@UPUP:
Uahahahah,
powodzenia na selenie, wspieramy Cię duchowo :D
Może wbijesz ten 15lvl zanim pierwszy raz Ciebie zatłuką jakieś nupy
Witam wszystkich!
Widze ze schnapi jest teraz rzecznikiem Cruoris no i musze tutaj pogratulowac nocnego czuwania przed kompem cala ekipa(mam nadzieje ze sie trzymacie jeszcze po tylu nie przespanych nocach) a i jeszcze twoj post na tibia.com pokazal jakim jestes zjebem osobiscie ,napewno nortecowi sie spodobalo twoje wsparcie i poglaskal po glowce i ty mowisz o jakies kulturze?to ze sidar napisal posta z zyczeniami urodzinowymi to jest podlizywanie sie?z mojego punktu widzenia to raczej ty zachowales sie jak lizusek
Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem)
ludzie ktorzy strasza najazdem innych w rl ,ciezkim pobiciem z kolegami i wielkim cwanniactwem prze internet
kupcie sobie np.meliske na uspokojenie bo wam nerwy cos puszczaja
jak juz chcecie cos zrobic to polecalbym to robic a nie pisac i straszyc jak dzieciaki w piaskownicy a jeszcze gdzies czytalem cos na temat wygladu wiec powiem tyle ze taki typek to najperw niech sie sam pokaze a potem ocenia innych bo musial nie wiele przezyc jak jeszcze nie wie ze pozory czasem myla(ale to nie dziwi jak siedzi na necie cale dnie i jego swiat jest czysto wirtualny)
no i panowie profesorowie z j.polskiego
czy moglibyscie przestac poprawiac te wszystkie bledy bo jak juz naprawde musicie to robcie to w swoich szkolach (na pewno macie kolegow ktorym przydala by sie pomoc w nauce) a nawet mozecie sie zapisac na olipiady z polskiego czy za slabi jestescie?
i nie jestem po zadnej stronie wolalbym osobiscie widziec jak walczycie konkretnie a nie jakies tam ataki na 70 lvl bo zaraz to bedziecie nawzajem sobie liczyc fragi na 8lvl lol
Witam wszystkich!
Widze ze schnapi jest teraz rzecznikiem Cruoris no i musze tutaj pogratulowac nocnego czuwania przed kompem cala ekipa(mam nadzieje ze sie trzymacie jeszcze po tylu nie przespanych nocach) a i jeszcze twoj post na tibia.com pokazal jakim jestes zjebem osobiscie ,napewno nortecowi sie spodobalo twoje wsparcie i poglaskal po glowce i ty mowisz o jakies kulturze?to ze sidar napisal posta z zyczeniami urodzinowymi to jest podlizywanie sie?z mojego punktu widzenia to raczej ty zachowales sie jak lizusek
Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem)
ludzie ktorzy strasza najazdem innych w rl ,ciezkim pobiciem z kolegami i wielkim cwanniactwem prze internet
jak juz chcecie cos zrobic to polecalbym to robic a nie pisac i straszyc jak dzieciaki w piaskownicy a jeszcze gdzies czytalem cos na temat wygladu wiec powiem tyle ze taki typek to najperw niech sie sam pokaze a potem ocenia innych bo musial nie wiele przezyc jak jeszcze nie wie ze pozory czasem myla(ale to nie dziwi jak siedzi na necie cale dnie i jego swiat jest czysto wirtualny)
czy moglibyscie przestac poprawiac te wszystkie bledy bo jak juz naprawde musicie to robcie to w swoich szkolach (na pewno macie kolegow ktorym przydala by sie pomoc w nauce) a nawet mozecie sie zapisac na olipiady z polskiego czy za slabi jestescie?
i nie jestem po zadnej stronie wolalbym osobiscie widziec jak walczycie konkretnie a nie jakies tam ataki na 70 lvl bo zaraz to bedziecie nawzajem sobie liczyc fragi na 8lvl lol
Ej, to straszne :| Nie tzeba wcale czuwac zeby kogos zabic o 2 nocy. Twoi towarzysze broni moga do Ciebie np. zadzwonic, albo poprostu nie masz ochoty spac, czy co kolwiek innego. Dla mnei to normlane siedziec do 2-3, tym bardziej ze mam wolne. Kolejne primo, nie ukrywajmy bo wszyscy to wiemy ze sidar lizal i lize kazda dupe która mu sie napatoczy. Co nortecowi do tego co ja pisze na forum? Chce to pisze i pisze to co chce(wyrazanie wlasnego zdania sie to nazywa)
haha no nie polacy mnie coraz bardziej zaskakuja i to niby ci "inteligeci" co do schnape czy jak on tam ma( 0 szacunku dla ciebie jestes zalosny i uzyl bym tu mocniejszych słow ale nie chce tu sie zachowac jak prostak i poejchac ci ale naprwde twój wybryk na forum tibia.com w temacie zyczenia urdzoinowe to mistrzostwo swiata)
ile ty masz lat ?? piszesz tam ze sidar lize dupe dla tiases~ a ty sam wjechales tak w dupe nortecowi ze twojego ryja przez chwile nie widzialem hehe nie lubie uzywac tego slowa ale tutaj jest ono jask najbardziej na miejscu zal zal zal zal mi ciebie chłopcze. co do burniasty nie chcę byc tu stronniczy no ale chłopak albo ma 5 ownerów i dotego nierozgarniętych albo poprostu jest dwulicowy. naszczescie chlopak potrafi sie zachowac i nie zalicza tanich tekstów jak to robi jeba*** pała shnaps :(
haha no nie polacy mnie coraz bardziej zaskakuja i to niby ci "inteligeci" co do schnape czy jak on tam ma( 0 szacunku dla ciebie jestes zalosny i uzyl bym tu mocniejszych słow ale nie chce tu sie zachowac jak prostak i poejchac ci ale naprwde twój wybryk na forum tibia.com w temacie zyczenia urdzoinowe to mistrzostwo swiata)
ile ty masz lat ?? piszesz tam ze sidar lize dupe dla tiases~ a ty sam wjechales tak w dupe nortecowi ze twojego ryja przez chwile nie widzialem hehe nie lubie uzywac tego slowa ale tutaj jest ono jask najbardziej na miejscu zal zal zal zal mi ciebie chłopcze. co do burniasty nie chcę byc tu stronniczy no ale chłopak albo ma 5 ownerów i dotego nierozgarniętych albo poprostu jest dwulicowy. naszczescie chlopak potrafi sie zachowac i nie zalicza tanich tekstów jak to robi jeba*** pała shnaps :(
O Kurcze jakie to straszne!
Kolejne primo, nie ukrywajmy bo wszyscy to wiemy ze sidar lizal i lize kazda dupe która mu sie napatoczy. Co nortecowi do tego co ja pisze na forum? Chce to pisze i pisze to co chce(wyrazanie wlasnego zdania sie to nazywa)
hehehe i tu sie mylisz nie moj kolego opinie wyrazil nortec mowiac, ze mu zyczy smierci w rl ty to tylko temu przyklaskałeś :) tak wiec /przylizales dupy/dostales od norteca plate arma/ aby cie hu*j spalił 8o
Witam wszystkich!
Powiedziałem wcześniej jasno i wyraźnie dlaczego przystąpiłem do wojny po stronie swe. Jesli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie wypowiadaj się przynajmniej na mój temat.
Pozdro.
hehehe i tu sie mylisz nie moj kolego opinie wyrazil nortec mowiac, ze mu zyczy smierci w rl ty to tylko temu przyklaskałeś :) tak wiec /przylizales dupy/dostales od norteca plate arma/ aby cie hu*j spalił 8o
co ma piernik do wiatraka
Originally posted by Dark Sidar on 29.03.2007 22:14:05:
> Best wishes from Czestochowa.
> We love u
> 19 years old affff big guy.
Dont lick his a$$ so hard.
Originally posted by Nortec Nocturna on 29.03.2007 23:45:31:
> die and loose it
Signed
Sidar lize dupe bo sklada zyczenia urodzinowe? Czyli zalozenie topicu o 100 lvlu to tez jest lizanie dupy a chyba byles autorem niejednego (albo jakis inny owner?) No i to lizanie dupy norteca. Skoncz pajacowac.
Sidar lize dupe bo sklada zyczenia urodzinowe? Czyli zalozenie topicu o 100 lvlu to tez jest lizanie dupy a chyba byles autorem niejednego (albo jakis inny owner?) No i to lizanie dupy norteca. Skoncz pajacowac.
To ze przyznalem nortecowi racje, potwierdzilem, czy to jest wg. waszego mniemania lizanie dupy?Zastanów sie co Ty pieprzysz.
Jezeli kiedykolwiek zalozylem taki temat, to widzisz nikt mnie i lizanie dupy nie posadzal, a sidar wklada nos w kazdy otwór!
@Ketama
Tobie rowniez ten raz uczycnie wyjatek od swojej zasady "nie odpowiadaj anonimom" ;) Jadziem:
Po stokroc sie zgadzam. Straszenie najazdami w rl to zachowanie smieszne i zalosne.
Zwracanie uwagi na bledy i apele, aby ktos pisal poprawnie itd nie sluza absolutnie wywyzszaniu sie, czy pokazywaniu jakim sie jest dobrym z polskiego. Ja osobiscie chcialbym aby post kazdego uzytkownika czytalo sie bez problemow i domyslow. A czytajac Twoj, musialem sobie w glowie ukladac kropki i przecinki, ktore Ty byles tak uprzejmy ominac :/
Poza tym piszac na forum akceptujesz regulamin, a piszac "po polskiemu" lamiesz go ;)
@Schap
To co zrobil Nortec bylo conajmniej denne. To jest gra i bez wzgledu na to, jak ktos powaznie do niej podchodzi, zyczenie komus smierci w rl (do tego w topicu urodzinowym) jest zalosne. A ty co robisz? Nie dosyc, ze przytakujesz debilnemu postowi (bo to napisal Twoj super-uber-friend), to jeszcze stwierdzasz, ze zlozenie komus zyczen urodzinowych jest podlizywaniem sie. To przypomnij sobie w ilu topicach Ty zyczyles komus wszystkiego najlepszego, badz gratulowales awansu! Tylko czy w tamtych tematach tacy ludzie jak Sidar (ktorego masz za tego najgorszego) zyczyli komus smierci w rl, albo stwierdzali, ze topic jest "lizodupny"? Ble... przyminusiles ;)
@smierc Selenyan
Wczoraj z nim gadalem i pytalem czy nie boi sie expic. Stwierdzil, ze ~Cru nie bedzie sie chcialo zasuwac po 70 knighta :)
Burniasty
A i owszem napisales ze walczysz o swoje i ze normalnie bys nie pogral gdyby wygrali ta wojne tyle tylko ze wczesniej napisales ze cie to wali kto wygra wojne bo i tak konczysz z tibia wiec wybacz ale trudno mi zrozumiec o jakie swoje walczysz ?
Schnapi
Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy?
czy to dlatego ze wycina cie w twojej dziedzinie ?
Nie no oczywiscie ze jest to calkiem normalna sytuacja jak dzwoni kolega do kolegi w godzinach nocnych tylko po to zeby zabic przeciwnika w grze
tyle ze jest to calkiem normalne dla osob ktore zyja ta gra.
A ty przeciez podchodzisz do tego jak do glupiej gry czy sie cos zmienilo?
To ze napiszesz ze to nie bylo czuwanie to jestem w stanie zrozumiec przeciez nie napiszesz ze siedzicie cale nocki oby kogos ubic bo wtedy sam bys sobie uswiadomil ze cos z toba nie tak a tak poza tym to ja tylko pogratulowalem czyz nie?
Zalfik
wydaje mi sie ze troche przesadzasz z ta gramatyka musisz zrozumiec ze sa ludzie zdolniejsi i mniej zdolni wiec nie ma sensu wedlug mnie poprawianie czyjejs pisowni bo nie mow ze az tak ciezko sie domyslic a co do regulaminu to nie trzeba sie go tak kurczowo trzymac w kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
A jakie to ma znaczenie czy jestem anonimowy czy tez nie?
Niestety ale musisz zaakceptowac brak kropek i przecinkow
Nono nie ktorzy sie rozwijaja ,a nie ktorzy cofaja w rozwoju tak jak Nortec~ i jego polski przyjaciel Schnapie.To co zrobiliscie w tym poscie bylo naprawde zalosne.Zazdrosni jestescie , ze jemu ktos zlozyl zyczenia bo ludzie go lubia ,a wam nikt nie zlozyl, poniewaz nikt was nie lubi? jaka szkoda ale to nie nasza wina wybaczycie nam;(
Jesli ktos komus zyzy smierci jego samego tez to nie ominie.
Zobaczymy kto ostatni bedzie sie smial.:evul:
Burniasty
A i owszem napisales ze walczysz o swoje i ze normalnie bys nie pogral gdyby wygrali ta wojne tyle tylko ze wczesniej napisales ze cie to wali kto wygra wojne bo i tak konczysz z tibia wiec wybacz ale trudno mi zrozumiec o jakie swoje walczysz ?
Schnapi
Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy?
Nie no oczywiscie ze jest to calkiem normalna sytuacja jak dzwoni kolega do kolegi w godzinach nocnych tylko po to zeby zabic przeciwnika w grze
tyle ze jest to calkiem normalne dla osob ktore zyja ta gra.
A ty przeciez podchodzisz do tego jak do glupiej gry czy sie cos zmienilo?
To ze napiszesz ze to nie bylo czuwanie to jestem w stanie zrozumiec przeciez nie napiszesz ze siedzicie cale nocki oby kogos ubic bo wtedy sam bys sobie uswiadomil ze cos z toba nie tak a tak poza tym to ja tylko pogratulowalem czyz nie?
Zalfik
wydaje mi sie ze troche przesadzasz z ta gramatyka musisz zrozumiec ze sa ludzie zdolniejsi i mniej zdolni wiec nie ma sensu wedlug mnie poprawianie czyjejs pisowni bo nie mow ze az tak ciezko sie domyslic a co do regulaminu to nie trzeba sie go tak kurczowo trzymac w kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
Napisalem to zeby mnie nie zabili zanim sie dolacze. Miałem wbić 110lvl ale jestem zbyt wielka ciota zeby zrobic pg, wiec wbilem 102.
Schnapi
Spadlem z krzesla ^_^
Zalfik
(...)kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
Primo - za ok 2 lata bede nauczycielem (matmy i infy, wiec dziedziny to dalekie od polskiego).
Nikogo nie zmusze do pisania poprawnie. Jednoczesnie pisanie niepoprawnie nie sprawia, ze nie bede Cie szanowal.
Np. na upominanie Siadara juz nie mam sily, ale tak czy siak na tibii czasem pogadamy (zapewne pod lizanie tylka mozna to podciagnac ;P).
Takze znaj gest - wybaczam brak kropek i przecinkow ;)
NapalonaMisia
30-03-2007, 18:35
Zalfik niezła przyszłosc sie przed toba szykuje xD nauczyciel lol... :D
Schnapi
Nie gdyby, tak poprostu jest. Meczy mnie to tak bo prubuje wytepic ta jakze okrutna rase, a tu z kazdym dniem ich coraz wiecej :|
Primo - za ok 2 lata bede nauczycielem
za ok 2 lata bede rokersem.
Zalfik niezła przyszłosc sie przed toba szykuje xD nauczyciel lol... :D
Bede mial forsy jak lodu ^_^
Ze kim? Tylko mi to googlami nie rzucaj znow ;)
@Zalfik
Morze inaczej ty jeztez na to skasany:D
Wszytskie bledy zrobilem celowo by zdenerwowac znowu Zalfika:p
w zaratch oczywiscie.
sir Tifejo
30-03-2007, 22:32
Po prostu pojechaliscie Schepiego, ktory probuje sie wybornic i wyjsc z glowa. Nieudolnie imo.
@Zalfik
Morze inaczej ty jeztez na to skasany:D
Wszytskie bledy zrobilem celowo by zdenerwowac znowu Zalfika:p
w zaratch oczywiscie.
Patologia
@Zalfik
To byl Joke- tekst z kawalu :p
Po prostu pojechaliscie Schepiego, ktory probuje sie wybornic i wyjsc z glowa. Nieudolnie imo.
Niezmiernie sie przejalem
To ze przyznalem nortecowi racje, potwierdzilem, czy to jest wg. waszego mniemania lizanie dupy?Zastanów sie co Ty pieprzysz.
Jezeli kiedykolwiek zalozylem taki temat, to widzisz nikt mnie i lizanie dupy nie posadzal, a sidar wklada nos w kazdy otwór!
Przyznawanie mu racji w TAKIEJ sprawie jest tylko dowodem na to, jak bardzo chory jestes z powodu tej gry. Skoro nikt cie nie posadzil o lizanie dupy, dlaczego ty to robisz? Jakos zyczenia przeszly do porzadku dziennego na forum, a ty nagle znalazles powod zeby zjechac sidara. Moze wsadza nos w otwory ale przynajmniej robi inne rzeczy z glowa, ja mu nie zapomne larosowania ale to ze urosly mu ostatnio jaja na + zalicze.
sir Tifejo
30-03-2007, 22:50
Niezmiernie sie przejalem
Slusznie, slusznie. Byl na tym forum czlek Twojego pokroju, nie lubilem go jak cholera, do tego stopnia ze myslalem, ze nikogo glupszego na tym forum juz nie spotkam. Jakze sie wtedy mylilem.
Slusznie, slusznie. Byl na tym forum czlek Twojego pokroju, nie lubilem go jak cholera, do tego stopnia ze myslalem, ze nikogo glupszego na tym forum juz nie spotkam. Jakze sie wtedy mylilem.
Dorosniesz, pomyslisz, wtedy pogadamy.
Nie przesadzajmy. Raczej wiekszosc uzytkownikow uwaza, ze to co zrobil bylo be i mowi mu o tym. Czy ktos napisal "schapm ty &^$%#%^@@(# cos ty &^^%$$# napisal, ja cie &^%^$%^$ %^&$%^#$*&**()*"??
@Doktor Dokurobei
Jesli to zart - to zajebisty
Jesli twierdzisz tak na powaznie - to brak slow ;)
PS: Jak piszcie "zalfik" to poprosze mala litera ;) Bede niezmiernie wdzieczny :*
Twierdzisz ze masz w dowodzie 20 to jestes dorosly :)
Siedzisz na utrzymaniu rodzicow i grasz w te gre nawet po nocach - to wystarczy na ocene twojej "doroslosci"
Sidar :D
Tiasesa to moze ludzie lubia ale ciebie to ja watpie, Sidar schanpi ma racje i Burniasty tez ze dolaczaja do swe jak bym znal lepiej eng i bym mial jakies zaufanie u nich to bym tez dolaczyl.
0o i jeszcze jedno ty nawet niemasz szacunku u polakow ;)
Siedzisz na utrzymaniu rodzicow i grasz w te gre nawet po nocach - to wystarczy na ocene twojej "doroslosci"
To że ktoś gra w nocy to nie jest chyba coś czego musi się wstydzić?Podejrzewam że ogólnie on spędza mniej czasu dziennie przy kompie niż wiele innych osób...
Sry schnapie maly blad schnapie*
KotiConqueror
31-03-2007, 11:43
Witam wszystkich!
To ja go namowilem.
Jestem Ci winien przeprosiny Burniasty...
Przepraszam.....
Akurat granie po nocach nie jest imho wyznacznikiem "doroslosci" i "niedoroslosci". Vide ludzie, ktorzy robia miesiecznik PSX EXTREME ;)
Ale co do utrzymania to masz racje. Ja jakis rok temu musialem przez kilka miesiecy sam zarobic sobie na stancje i jedzenie. To jest dopiero kopniak od zycia ^_^
@Queth
A uzywanie opcji "edytuj post" to juz zakazali na tym forum?
To ja go namowilem.
Jestem Ci winien przeprosiny Burniasty...
Przepraszam.....
Oo
KotiConqueror
31-03-2007, 12:04
Bez urazy itd;
takie moje skojarzenie xD
"za 2 lata bede roOkersem"
hehe :P
Bez urazy itd;
takie moje skojarzenie xD
"za 2 lata bede roOkersem"
hehe :P
Niedoczekanie Twoje.:p
Ale co do utrzymania to masz racje. Ja jakis rok temu musialem przez kilka miesiecy sam zarobic sobie na stancje i jedzenie.
smiem twierdzic ze na pacca tez od rodzicow dostaje.
smiem twierdzic ze na pacca tez od rodzicow dostaje.
lol, gorsza bym w ta zjebana gre nie wsadzil.
@Up:
A co, nortec Ci pacca kupił? =)
Schnap, i tak wszyscy wiedzą że kupiłeś 50kk na allegro na początku gry (nie weźcie tego do siebie)
xD
@Up:
Schnap, i tak wszyscy wiedzą że kupiłeś 50kk na allegro na początku gry (nie weźcie tego do siebie)
xD
Nie kochaneczku, zrobił worldtrade z Amery:)
@Up:
xD
Nie kochaneczku, zrobił worldtrade z Amery:)
Ale co was to obchodzi ludzie kazdy zaczyna jak chce, przeciez mogl dostac pozyczke od kogos -.-
To sie poprostu nazywa "Zazdrosc":baby:
sir Tifejo
31-03-2007, 20:21
Nie cierpie takich ludzi, ktorzy mysla ze mjaa ta 18nastke i mysla ze sa kims, kim nie sa. to ze skonczyles te 18 lat nie znaczy ze jestes dorosly.
@zalfik: "pojechanie" - nie chodzilo mi o to ze go zbluzgaliscie, tylko o to ze pokazaliscie, ze nie jest tu lubiany ;)
KotiConqueror
31-03-2007, 21:37
Zalfik smierdzi potem :D
Nie wiem czy masz skleroze czy inna dolegliwosc. Ale informuje Cie ze sie powtarzasz :)
@zalfik: "pojechanie" - nie chodzilo mi o to ze go zbluzgaliscie, tylko o to ze pokazaliscie, ze nie jest tu lubiany ;)
jesli sam wczesniej nie zaczail ze nie jest idolem to znaczy, ze te jego "18" mu strzelilo do glowy za bardzo
sir Tifejo
31-03-2007, 22:11
jesli sam wczesniej nie zaczail ze nie jest idolem to znaczy, ze te jego "18" mu strzelilo do glowy za bardzo
cos w tym moze byc ;)
Dajcie juz spokoj z ta jego dorosloscia. Jesli za takiego sie uwaza to spoko. Juz dalismy mu do zrozumienia, ze nie uwazamy go za dojrzalego czlowieka. Ale tylko (czy tez "az") nasza opinia (przypadkiem zgodna ;)).
Wracajac do tematu Wydarzen z Seleny to ostatnio sie biednie zrobilo. Zadnej porzadnej akcji etc. I malo o jakims konkretnym PA slychowac :-)
BTW: Marczio jest dzieckiem NEO (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=123046)
Piszac to co napisalem o PA, wyrazilem swoje zdzwienie a nie niezadowolenie. Jesli to tak zabrzmialo to coz... macie sprostowanie ;)
A co do szacunku przyjazni etc., jesli Twoim zdaniem wyznacznikiem przyjazni jest kupno komus PACCA to wspolczuje Twoim przyjaciolom :/
B) Hmmm...
Mowicie ze niema pa na servie i sie nieloguja to macie na mysli tylko Corius??
A o tych lamusa** z fraternity nawet niewspomnicie ?X(
Kto tu Robi pa jak np taki sidar badz iomer (celowo z malej litery bo brak szacunku ;)) chce huntowac gosci za to ze walnol jakis post na forum...
@Up:
xD
1.Nawet jesli Nortec by kupil, przemawia przez ciebei zazdrosc?
2.Nawet jesli, to ciebie to pwoinno najmniej obchodzic, ale behi juz Ci udzielil odpowiedzi skad mielismy cashor.
Jeden z filmików ujrzal swiatlo dzinne
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21608
Od tygodnia gramy na otsie; jakby ktos mial kiedys ochote sie do nas przylaczyc to:
selena1sthost.no-ip.org
albo
selena2ndhost.no-ip.org
W zaleznosci który bedzie dostepny w danej chwili. passy: 1/1 2/2
Cruoris - 12345/12345 (nie zawsze dostepne)
protocol 7.92
NapalonaMisia
01-04-2007, 11:03
Kogo moze sidar huntowac ? nie przesadzaj cwaniakowanie w dp ank mu tez nie wychodzi bo i tak sie z niego smieje ci ktorym grozi...
@ zalfik minka " ;/ " nie jest raczej ta minka ktora ukazuje zdziwienie.
A co do kupna pacca to nie poweidzialem ze jest moim wyznacznikiem przyjazni tez czytaj uwaznie.Napisalem ze szwedzi sa zdolni komus kupic pacca kolega itp a polacy nie wiec nie widze tu zadnego wyznacznika przyjazni tylko pewnego rodzaju szacunek i to ze jednak trzymaja sie razem w swojej ekipie ;>
SIDAR CZŁOWIEK PORAŻKA
Napalona
A ty komus kupiles kiedys pacc?
Queth
czy ty placzesz?
Mówiłem nie weźcie tego do siebie :|
Przecie wiem i dawno wiedziałem że WT
Z tym paccem też żartowałem -.-
Iomer Thunderblade
01-04-2007, 13:56
Uno ! Dos ! HEHE ! Brazooka !
BTW: Marczio jest dzieckiem NEO (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=123046)
hauahuauhahuahua pryma aprylizs
Nawet na OT swój poziom pokazujecie:
"21:48 Alphon [140]: hunted in selena"
NapalonaMisia
02-04-2007, 00:26
O jezu dac nubom otsa ... schnapie to nie był najlepszy pomysł ;D:D oni tylko podniecaja sie ze moga uzyc UE o.O jezu jeszcze groza na otsie... naprawde niezly poziom
No Schnap to naprawde bylo dobre:D:D Na otsie wiekszosc nOOby graja;p
ja wyslalem dzisiaj lisciki o tresci "I am Gay and wann fuck you!"
wyslalem to do najlepszych graczy na selenie czyli:
Koti Conqueror
Zorlan
Alucard de'Moon
Healek
Beneck
Laros Feleon
Saphir Thor
Swapzor
Xaarcus
Ezekiel Vidfamne
Gady Karde
Evalor Nocturna
Tiases
Alphon
Golle
Slash'Boone
Gusar
Xait
Sulle Vidfamne
Alfis
Shadar Ray
Nortec Nocturna
Iomer Sworddancer
Xan Karde
Master Unicron
Slash'Cedz
Sheinen
dalej juz nie chcialem wydawac forsy na listy :) . a jesli ktos jest na tej liscie i nie wie skad te listy to
a)przeczytaj kto to napisal
b)moj nick: Sander van Doorn
Robilem to dla jajc z nudow :p .
NapalonaMisia
03-04-2007, 00:37
Sory ze pytam ale w jakim celu wysyłales te listy bo naprawde troche dziwne o.O to nawet pod nuba nie podchodzi tylko troche gorzej ...JESTES MŁODSZYM BRATEM SIDARA!?
Koti Conqueror
Zorlan
Alucard de'Moon
Healek
Beneck
Laros Feleon
Saphir Thor
Swapzor
Xaarcus
Ezekiel Vidfamne
Gady Karde
Evalor Nocturna
Tiases
Alphon
Golle
Slash'Boone
Gusar
Xait
Sulle Vidfamne
Alfis
Shadar Ray
Nortec Nocturna
Iomer Sworddancer
Xan Karde
Master Unicron
Slash'Cedz
Sheinen
dalej juz nie chcialem wydawac forsy na listy :) . a jesli ktos jest na tej liscie i nie wie skad te listy to
HEHEHEHEHEHEHEHE SWIETNA ZABAWA
Koti Conqueror
Zorlan
Alucard de'Moon
Healek
Beneck
Laros Feleon
Saphir Thor
Swapzor
Xaarcus
Ezekiel Vidfamne
Gady Karde
Evalor Nocturna
Tiases
Alphon
Golle
Slash'Boone
Gusar
Xait
Sulle Vidfamne
Alfis
Shadar Ray
Nortec Nocturna
Iomer Sworddancer
Xan Karde
Master Unicron
Slash'Cedz
Sheinen
KCEM BYDŹ TAKJI IAK TY ZIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄA ownujesz OWNUJESZ~@~!@~!@~!@~!@
KotiConqueror
03-04-2007, 20:14
No dostalem ten Twoj list i co mam Ci teraz odpisac? lol..
Ze odwzajemniasz jego uczucie ?:PP
To był właśnie taki klasyczny "burn", a koleś się jeszcze tym szczyci;/
On szuka akceptacji, moze znajdzie kogos na swoim poziomie wsrod adresatow tych listow :p
On szuka akceptacji, moze znajdzie kogos na swoim poziomie wsrod adresatow tych listow :p
Aew, nie ma tam sidara, więc nie znajdzie, ;[
Btw, aj em bak o.o!!
@Down.
Nawet mi? O_o
Tobie też ;d
Poniewaz w rodzinnej miejscowosci odciety jestem od swiata (czyt. netu), chcialbym juz teraz zyczyc Wam wszystkim, bez wyjatku, spokojnych swiat Wielkanocnych, mokrego jajka d(^_^)b oraz dyngusa. Powodzeniu w biciu lvl podczas tych wolnych dni ;)
Do zobaczyska w przyszlym tygodniu :* :* :*
@up
Dziekujemy I... Nawzajem :)
Maragax
Apr 05 2007, 03:03:45 CEST Killed at Level 95 by Benget
Widac ze wy jednak wolicie siedziec po nocach i czekac az ktos wyjdzie z pz niz sie wyspac ;o
jakos daje rade i sie wysypiam ; )
Niech wam sie pochwali jak padl, czy moze NIE WIDZIAL SAM?:|
Było by milo gdybym mógł zobaczyć filmiki był bym szczęśliwszy
Nikt nie krecil tej akcji
Nikt nie krecil tej akcji
Skoro tak sadzisz...
http://www.speedyshare.com/528369453.html
Z kamery Unicrona filmik nudny dopiero w 95 min pada dopiero Arding reszta ucieka, daje loga.
Panowie i panie, jak widzicie, ze taki bluzgajacy plebs sie dobral do waszego tematu, nie bojcie sie reportowac! ;)
@edit : wyczyscilem tez temat z postow broniacych Sidara, widze, ze jednak wiekszosc odwiedzajacych ten temat zachowala sie po ludzku, a nie jak banda dzieciakow.
@Modek.
Wreszcie, jak tu cicho o.o
Słuszna decyzja moderatora. Miejsce kompleksiarzy i frustratów jest gdzie indziej.
@sachnpie
Widze, że nie dajesz za wygraną i dalej robisz z siebie idiotę myśląc że jesteś fajny.
Sirblaze
06-04-2007, 14:59
Badz co badz moze chociaz na moment zapanuje tu spokoj. Swoja droga swieta sie zblizaja chcialem wam zyczyc wszystkim wesolych i pogodnych swiat.
Regards
@down:
Ktos tu sie naprasza (wrecz nalega) o bana na IP patrze..
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/3yfz48y.png
To ci się źle zdaje :\, muj kómpló (dzouk) sznapi to jórz nótne jest :\ tak samo jak ty o.o
(ortografia celowa)
sir Tifejo
06-04-2007, 15:35
Milutko ;-)
Wesolych ;)
Btw, kłoda~ dolaczyl do Cruziow - kolejny oponent kolo 100 :)
Khoda mówił, że nie chciał się dołączać, ale nie miał wyjścia, choć z jego postów na tibia.com łatwo możnabyło wywnioskować, że jest "pro-cruorisowy" :p
A co do reszty <Fraternity> zycze wam wiele dedow :D
Gooo Corius XD!
HAHAHAHAH CO TO "Corius" FELL OWNED! :<
Iomer Thunderblade
06-04-2007, 20:37
orius, jemu o ciebie chodzilo :o !!!!!!!!!!!!!!!!!!
orius, jemu o ciebie chodzilo :o !!!!!!!!!!!!!!!!!!
;O!!! Ach ta sława ;<
Ale ja nie ide (tzn nie na selenie), ale jak mi sam queth kibicuje to najs!! o_O
@Down;
To nie jest "cool" -.-''
jak ktos moze to niech mi wysle jak najwiecej listow (letter) parcelem (do Carlin) albo niech rzuci na dach mojej chaty (East Lane 2 Carlin). zrobie z nich dobry uzytek :evul:
Wy tu sie rozwodzicie nad ryjem Sidara a zobaczcie na mój:(
http://img261.imageshack.us/img261/7122/debilqq9.jpg (http://imageshack.us)
Wczoraj z nudów oddałem się pracy;
http://i138.photobucket.com/albums/q244/Orius_sheran/aaaa.jpg
_/ Prawda że mam talent? :S
KubaGuzikkk
08-04-2007, 10:51
@Burniasty
W twojej twarzy nie ma nic dziwnego, tak samo jak w Sidara ;) Więc nie wiem o co Ci chodzi :|
Doktor Dokurobei
08-04-2007, 11:23
@Burn
omg masz mandrake na scianie;o offer?
sir Tifejo
08-04-2007, 14:02
@Burn
omg masz mandrake na scianie;o offer?
Popatrz, a ja myslalem ze to z jego glowy wystaje :/
No to ja tez jebne fote :P(stara fota ledwo stalem xD)
http://img206.imageshack.us/img206/6404/gallery16103769500x500co7.jpg
Uniform szkolny (lekcja PO xD)
http://img206.imageshack.us/img206/8250/gallery18194063500x500du5.jpg
Filmik z zabijania PK (qumpla mi ujeb...)
http://www.speedyshare.com/298393530.html
Tak Tak, to hack link!!
@Up;
Sim hack w rec o.o!!
http://i138.photobucket.com/albums/q244/Orius_sheran/aaaaaaaaaaaaa.jpg
Tak dla pewności :S
Filmik z zabijania PK (qumpla mi ujeb...)
http://www.speedyshare.com/298393530.html
Tak Tak, to hack link!!
fajnie padli
Fraternity ubilo Zumoniego. Ma ktos filmik??
Ta zabilismy Zumoniego a wiekszosc nawet nie zdazyla dobiec by w neigo sobie strzelic sd ,ale za to o 3 a.m. stracilismy Macavelliego i Despiego bo zachcialo nam sie robic pz na zajebanym 51 ms'ie kiedy bylo nas moze 10 online.
http://www.speedyshare.com/848436198.html
Film jak pada Zumoni.
KubaGuzikkk
09-04-2007, 15:50
@Orius;
OK TRADE ! O.O
sir Tifejo
09-04-2007, 16:52
Ta zabilismy Zumoniego a wiekszosc nawet nie zdazyla dobiec by w neigo sobie strzelic sd ,ale za to o 3 a.m. stracilismy Macavelliego i Despiego bo zachcialo nam sie robic pz na zajebanym 51 ms'ie kiedy bylo nas moze 10 online.
http://www.speedyshare.com/848436198.html
Film jak pada Zumoni.
Po co sobie robicie jeszcze wiecej wrogow, lol. kazdy glupi wie ze zumoni z cruoris nic nie ma wspolnego. chyba ze sie owner zmienil, w co watpie :p
KubaGuzikkk
09-04-2007, 17:32
@up;
No owner sie zmienil i ponoć ma się znowu zmienić.
@Sidar;
Właśnie, za co padł Zumoni :p?
kumpel z cru powiedzial mi tak;
" oni nie mogą zabic nas, to zabijaja naszych rli" zumoni to rl zorlana
btw
ladnie was szwedzi rozjebali, ale i tak najlepszy bylo gdy beneck jebnal ue w 20 noob charow ;-)
sir Tifejo
09-04-2007, 18:40
Dark Sidar, Eldrik Deazobu, Ninja Tyon, Kraffs, Levic Vidfamne, Golle,Lizard Feleon, Balu kiler,
Dany Karde, Gady Karde, Khoda Klinthzor, Uber Nooper, Evalor Nocturna, Burniasty, Swapzor,
Koniec?
8:7?
Dark Sidar, Eldrik Deazobu, Ninja Tyon, Kraffs, Levic Vidfamne, Golle,Lizard Feleon, Balu kiler,
Dany Karde, Gady Karde, Khoda Klinthzor, Uber Nooper, Evalor Nocturna, Burniasty, Swapzor,
Koniec?
8:7?
laros feleon + arding + puge nocturna.
kto jeszcze? ; p
bw healek ma pzta i chodzi w fajnym eq :D
edit: jeszcze sznapi, arvit i ktos tam jeszcze nie pamietam ;p
sir Tifejo
09-04-2007, 19:28
W kazdym razie fajnie bylo, na tibia.com na forum juz Puge napisal ladnie kto padl.
Sa jakies filmy?:)
Iomer Thunderblade
09-04-2007, 20:03
Byla rzeź :p Ledwo co ogarnialem, ide stad bo mnie glowa boli
Iomer, powiem Ci, ze miales farta jak Wiciu u mnie an kompie Cie na redzie uhal... Larosas tez uhal ale combosa niezlego dostal:D
dajcie filllma bede tak spamowal do czasu az zapodacie link :D
Fajny OB, niestety 12:11 dla Cruoris. Wojna staje się coraz bardziej ciekawa i zapewne szybko się nie skończy. Tak jak poprzednicy oczekuję na cama jeśli takowy w ogóle jest:)
sir Tifejo
09-04-2007, 21:02
http://rapidshare.com/files/25116077/selenka.rec.html
/prosze.
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 36 minutes)
Aew ;[, nie lubie rapidszera!! ;[
sir Tifejo
09-04-2007, 23:00
Aew ;[, nie lubie rapidszera!! ;[
http://files-upload.com/pl/158869/selenka.rec.html
Tu macie filmik z kamery Alucarda chyba jest najlepszy.
Battle sie skonczylo 11;11 poniewaz nie mozna liczyc Makaroniego i Despiego ktorzy padli o 3 na ranem przez to ze zrobili pz na 51msie.Nie wiem moze cos ucieklo naszej uwadze albo nie umiemy liczyc ale wg. eriga jest 11;11.Nie wazne i tak bylo fajnie.Ja z Arvitem pobieglismy tam jeszcze raz bez blessow.Tyle ze ja stalem przy statku i poczatkowo bilem Pugge~ ale stwierdzilem ze samemu bez blessow nabijac pz to nic smiesznegoxD i wrocilem na statek.
http://www.speedyshare.com/568545815.html
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.