zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Midarth
17-11-2008, 17:44
nom wiadomka ze nastempna wojna bedzie nieunikniona ale morze uda sie jej uniknac

Gelul
17-11-2008, 19:55
@Eneris
To że wy to robicie w 15 minut a oni w 5 minut to o czymś to musi świadczyć nie? Sam z siebie teraz głupka zrobiłłeś...

@up

BF zawsze tak siedziało bo są neutral :P

Tekkila
17-11-2008, 20:47
nom wiadomka ze nastempna wojna bedzie nieunikniona ale morze uda sie jej uniknac

hahaha /69znakow/

Gonzo
17-11-2008, 21:35
Twierdzicie ze Polska Elysia podupada?? to dlaczego sie niejednoczymy przeciw szwedzkim nobom?? pozdro ;]

Pamiętaj- gdy Polacy przejmują władzę na serwerze jest to pierwszy znak, że coś będzie nie tak jak powinno być. ;)

(Zaczerpnięte od kogoś z Tibia.pl, nie pamiętam, kto to napisał).

Zresztą - tak samo jest z każdą inną nacją. Serwery, gdzie panuje tylko jeden kraj (przykładowo Valoria lub Tenebra) są do dupy.

ELaro
17-11-2008, 22:00
gonzo

jak polacy przejmuja wladze to jest fajnie(to nie ironia) bo wtedy na servie gra srednio po 200-300 osob non stop biegaja pk,pa i jest git xD

Frezen
17-11-2008, 23:40
Heh ty elaro ubiles ostatnio mojego kuzyna master maxika i bardzio płakał zalił mi sie xDD a 2 sprawa czy polacy wygrali ta wojne czy przejebali ;/ aa i od czego sie zaczeła ;] bardzo jeste ciekaw

Gonzo
17-11-2008, 23:41
gonzo

jak polacy przejmuja wladze to jest fajnie(to nie ironia) bo wtedy na servie gra srednio po 200-300 osob non stop biegaja pk,pa i jest git xD

Niech zgadnę - jesteś punkiem na rl, na śniadanie zamiast mleka do płatków lejesz Komandosa, i stoisz na dworcu z pudełkiem po maśle i karteczką "Anarchia kurwa, zbieram na czołg, by rozwalić sejm!"!

Frezen
18-11-2008, 00:14
lekko mówiac ale trzaby było szwedów zlikwidowac no chyba hyounga lowe mamy z głowy jak sie roknoł nuhna tez chyba ;] to tlyko kwestia czasu co nie?? ;p

Zetraksos
18-11-2008, 00:14
2X UP, LAMPKĘ KOMANDOSA POPEOSZĘ, 2xup i hakbarta tesz

OldWerladyn
18-11-2008, 00:21
Oryginalnie napisane przez OldWerladyn Pokaż post
Jest ktoś chętny do WT moja Elysia twoja:
Celesta
Guardia
Harmonia
Honera
Julera
Ocera
Refugia
Tenebra
100k do WT

ponawiam :)

Gonzo
18-11-2008, 00:24
lekko mówiac ale trzaby było szwedów zlikwidowac no chyba hyounga lowe mamy z głowy jak sie roknoł nuhna tez chyba ;] to tlyko kwestia czasu co nie?? ;p

Co Ty masz do Szwedów? Osobiście mam do nich mniej niż do większości Polaków, chociaż i tu, i tu zdarzają się k***y.

To nie jest kwestia narodowości, tylko poszczególnej jednostki.

Frezen
18-11-2008, 09:59
Ja nienawidze szwedów jedynego szweda co lubie to Swifty mcway niewiem czy sie to tak pisze ;p

Kafes
18-11-2008, 12:57
masz jakis konkretny powód ? czy idziesz za tłumem z carlin ?

Frezen
18-11-2008, 14:13
Kilka ;] przedewszystkim szwedzi to cwaniaki p******one po 2 zabijaja za nic po 3 sa wku****jący i irytujacy ;]

Frezen
18-11-2008, 14:14
90% pewne ze jakby szwedzi liderami nie byli lepiej by było ;]

Frezen
18-11-2008, 14:19
A po 4 jeste rasista uznaje tylko polske ;]

rekinek
18-11-2008, 14:25
Kilka ;] przedewszystkim szwedzi to cwaniaki p******one po 2 zabijaja za nic po 3 sa wku****jący i irytujacy ;]

marny powod bo polacy to takie same albo i wieksze cwaniaki :D i tez zabijaja za nic... thats the life man

90% pewne ze jakby szwedzi liderami nie byli lepiej by było ;]

no jakos w chuj w to watpie... Polacy rzadzacy jakims swiatem i myslisz ze co przyhcodzisz i mowisz plz free items i'm from poland i dostaniesz itemy? ahaha nie no nie znasz chyba zycia ;d kazdy chce dla siebie jak najlepeij i w dupie ma innych tak jest prawie zawsze i tyle ;d

to juz Twoj problem a nie nasz i jak cos piszesz to zloz to do kupy i napisz w jednym poscie a nie spamujesz

ervinius
18-11-2008, 15:08
To nie jest rasizm, miałem to kiedyś na WoSie, ale już nie pamiętam co to jest,
jak człowiek wywyższa swój kraj ponad inne.

rekinek
18-11-2008, 15:54
@Frezen

Sorry ale nie rozumiem 3/4 Twoich postow ;d

podales powody dla ktorych nie lubisz szwedow a ja Ci tylko napisalem ze te powody sa marne :D

Decade
18-11-2008, 16:10
To nie jest rasizm, miałem to kiedyś na WoSie, ale już nie pamiętam co to jest,
jak człowiek wywyższa swój kraj ponad inne.

to albo nacjonalizm, albo ksenofobia.
A frezen to prowokacja :P

Gelul
18-11-2008, 16:11
@ervinius

Nacjonalizm :)

ELaro
18-11-2008, 16:15
Niech zgadnę - jesteś punkiem na rl, na śniadanie zamiast mleka do płatków lejesz Komandosa, i stoisz na dworcu z pudełkiem po maśle i karteczką "Anarchia kurwa, zbieram na czołg, by rozwalić sejm!"!

nie osobiscie szkoda ze szwedzi robia tak malo random pk nudno na serverze

no ale prawda jest taka ze i tak polacy to idioci nie znaja polskiego a co mowic angielskiego

a szweda ktory by nie umial angielskiego nigdy nie spotkalem.

Gonzo
18-11-2008, 16:20
nie osobiscie szkoda ze szwedzi robia tak malo random pk nudno na serverze

no ale prawda jest taka ze i tak polacy to idioci nie znaja polskiego a co mowic angielskiego

System polskiej edukacji leży i kwiczy na poziomie nauczania języków obcych (nie tylko języków, bo i fizyka, i matematyka też kwiczą). Kiedyś usłyszałem wyjaśnienie dla tego zjawiska:

"Bo zachodnie szkoły uważają, że szkoła ma być jak iskra, powodująca u ucznia zapłon do dalszych działań. A polskie? Polskie szkoły uważają, że głowa to dzban, i należy do niego wlać jak najwięcej".

Przykra prawda.

rekinek
18-11-2008, 16:32
to co sie dzieje to parodia ;d
jak chodizlem do szkoly to mialem w podstawowce jezyk niemiecki od 5 klasy chyba pozniej w gimnazjum jezyk niemiecki tylko i znowu od poczatku w szkole sredniej 2 jezyki i mial byc podzial na grupy z poziomem podstawowym i rozszerzonym a wszystko w koncu ze wszyscy od poczatku zaczynali jeden i drugi jezyk tylko tez przewodni troche szybciej robili co i tak bylo bez sensu :D

a teraz w szkolach od 1 klasy podstawowki wprowadzaja juz 2 jezyki co tez jest durnota ;p bo wyglada to tak, ze staraja sei jak najwiecej nauczyc i jada z materialem dosc szybko zamiast zrobic to dokladnie i powoli czyli podstawy wymowy i wyrazów a nie z czasami juz na wstepie ;d

Gonzo
18-11-2008, 18:25
Zacytuję samego siebie:

"Przykra prawda". :/

LovePA
18-11-2008, 18:28
Co do tematu...

Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze...

@Sieje
Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie...
Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic :)
słaby przykład bo najeżdzają na mnie bo ich prowokuję :D

ale Gonzo to wogóle jest "inny". Ktośtam mówił że najpierw miał grać spokojnie a tu nagle do war idzie i jeszcze sypie jakimiś bzdetami z rękawa bez znajomości serwa :D

P.S Kafes lamus daje rade, nie broń go Marta X(
P.S 2 Kafes żeby nie było to poprzedni LovePA odeszedł z tego forum co pisał wam wcześniej nie mniej na wiele tematów mamy podobne zdanie więc wiesz... Taki sharing konta - wy z Wri coś o tym wiecie pspsps ;D

P.S 3 najlepszy i najnormalniejszy szwed = Hicham i jego brat (zapomniałem imienia) old Azur

Decade
18-11-2008, 19:05
Szkola srednia jest do dupy:)
mamy taka jedna "sorke" co przypomina przodownika pracy z PRL
program zrobimy czy tego chcecie czy nie, jedni odpadna drudzy dadza rade, nie moga wszyscy zdac, program musi byc zrealizowany tak jak mowi ministerstwo, zaczynamy lekcje nie mozemy utracic ani minuty. Efekt? Stara mi na hydrach prad w domu wylaczyla. Jeszcze jeden taki numer i siegne po krzesło.

Kafes
18-11-2008, 19:52
ale Gonzo to wogóle jest "inny". Ktośtam mówił że najpierw miał grać spokojnie a tu nagle do war idzie i jeszcze sypie jakimiś bzdetami z rękawa bez znajomości serwa :D

jego znajomość serva jest na wiekszym poziomie niz twoja tj. (jesli ciezko ci to pojąć to odrazu wyjasniam, jesli jego wiedza jest równa 0 - twoja jest ponizej)

fail. (kto to marta) ?

P.S 2 Kafes żeby nie było to poprzedni LovePA odeszedł z tego forum co pisał wam wcześniej nie mniej na wiele tematów mamy podobne zdanie więc wiesz... Taki sharing konta - wy z Wri coś o tym wiecie pspsps ;D

może bys wkońcu przestał sie ośmieszać?

reasumując, umrzyj.

edit: umrzyj 2x

Al'Bundy
18-11-2008, 20:17
Szkola srednia jest do dupy:)
mamy taka jedna "sorke" co przypomina przodownika pracy z PRL
program zrobimy czy tego chcecie czy nie, jedni odpadna drudzy dadza rade, nie moga wszyscy zdac, program musi byc zrealizowany tak jak mowi ministerstwo, zaczynamy lekcje nie mozemy utracic ani minuty. Efekt? Stara mi na hydrach prad w domu wylaczyla. Jeszcze jeden taki numer i siegne po krzesło.

ja w w tym roku szkolnym zacząłem liceum i narazie w miare ogarniam, ale czasami jest ciężko, jednak po krzesło jeszcze nie sięgałem xD

Decade
18-11-2008, 20:26
nie no to była prowokacja z mojej strony z tym krzesłem..
aczkolwiek elysia pogorszyla moje oceny. na no pvp czlowiek bota puscil na noc i mial tibie w dupie i nie cisnelo. a tu trzeba recznie

Zetraksos
18-11-2008, 20:34
tvn wam juz namieszal w glowach, nacjonalizm to nic zlego, slowo ktorego szukacie to moim zdaniem faszyzm (moge sie mylic) tylko mi nie mowcie ze faszym=hitler

Midarth
18-11-2008, 20:47
"a tu trzeba recznie"

bluznisz synu, bluznisz ;/

Zetraksos
18-11-2008, 20:48
Wielu różnych naukowców różnie definiuje faszyzm, niemniej poniższe elementy są najczęściej wymieniane jako integralne części faszyzmu: nacjonalizm, etatyzm, militaryzm, totalitaryzm, antykomunizm, korporacjonizm, populizm.
hmm cos jest w tym co napisalem.
Nacjonalizm (z łac. natio – naród) - postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki
W literaturze polskiej istnieje wyraźne rozróżnienie między nacjonalizmem a patriotyzmem, który w odróżnieniu od nacjonalizmu częściej postrzegany jest pozytywnie. Za skrajną, agresywną formę nacjonalizmu uważany jest szowinizm.
Nacjonalizm może oznaczać poczucie przynależności narodowej, świadomość narodową, ideę narodową itp.

Nawet jesli sie myle w jakims stopniu niech mi ktos powie co jest zlego jesli chce dla swojego kraju jak najlepiej? I czy jesli jestem nacjonalista to odrazu musze nienawidzic szwedow? :)

Gonzo
18-11-2008, 21:02
Wielu różnych naukowców różnie definiuje faszyzm, niemniej poniższe elementy są najczęściej wymieniane jako integralne części faszyzmu: nacjonalizm, etatyzm, militaryzm, totalitaryzm, antykomunizm, korporacjonizm, populizm.
Nacjonalizm (z łac. natio – naród) - postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki
W literaturze polskiej istnieje wyraźne rozróżnienie między nacjonalizmem a patriotyzmem, który w odróżnieniu od nacjonalizmu częściej postrzegany jest pozytywnie. Za skrajną, agresywną formę nacjonalizmu uważany jest szowinizm.
Nacjonalizm może oznaczać poczucie przynależności narodowej, świadomość narodową, ideę narodową itp.

Nawet jesli sie myle w jakims stopniu niech mi ktos powie co jest zlego jesli chce dla swojego kraju jak najlepiej? I czy jesli jestem nacjonalista to odrazu musze nienawidzic szwedow? :)

Jeśli uważasz, że Polska jest najlepsza, a Szwecji nienawidzisz - jesteś nazistą.
Jeśli uważasz, że Polska jest najlepsza, ale inne kraje Ci nie wadzą - jesteś nacjonalistą.
Jeśli po prostu nienawidzisz Szwecji i jej mieszkańców z samego powodu istnienia kraju - jesteś idiotą.

Nie bierz tego do siebie, to był taki przykład dla ogółu.

Al'Bundy
18-11-2008, 21:06

Oczywiscie, że chcieć dla swojego kraju jak najlepiej jest w porządku, ale moim zdaniem nie można tego łączyć z jakąś nienawiścią wobec innych narodów. ;p

Al'Bundy
18-11-2008, 21:08
nie no to była prowokacja z mojej strony z tym krzesłem..
aczkolwiek elysia pogorszyla moje oceny. na no pvp czlowiek bota puscil na noc i mial tibie w dupie i nie cisnelo. a tu trzeba recznie

wystarczy miec miejscowe i nic ci nie grozi ... xd

Vatian
18-11-2008, 21:26

a po 5- jestes glupim kretynem, ktory ma zbyt maly iloraz inteligencji, zeby pomyslec o innych osobach jako o istotach ludzkich.

sorri, menz! raz spotkalem. Jakis rl Rolzeya na Valorii- Gonzo bedzie wiedzial o co chodzi. Fakt jest taki, ze wszedzie sie znajda kretyni poziomem dowyzszajacy Frezen'owi, nawet w Szwecji:)
Ale przyznam racje, ze zawsze wolalem szwedow od polakow.

Gonzo
18-11-2008, 21:32
sorri, menz! raz spotkalem. Jakis rl Rolzeya na Valorii- Gonzo bedzie wiedzial o co chodzi. Fakt jest taki, ze wszedzie sie znajda kretyni poziomem dowyzszajacy Frezen'owi, nawet w Szwecji:)
Ale przyznam racje, ze zawsze wolalem szwedow od polakow.

E tam, nie szukajmy po realach Rolzeya. Łatwiejszy przykład to former Korv Tony, który ni ch**a po angielsku słowa nie potrafił. ;)

Co do Frezen'a, to dosyć szybko bana mu się udało załatwić - 5 minut po raporcie i już banned, huh.

Vatian
18-11-2008, 22:01
http://pl.youtube.com/watch?v=wO6hLQfsRDY

HUAHAUHAUHAA

Gonzo
18-11-2008, 22:13
Hehehe, widziałem to. Taką to bym się bał spotkać na ulicy. o,o

Decade
18-11-2008, 23:17
"a tu trzeba recznie" bluznisz synu, bluznisz ;/
Od 69 levelu gram recznie :)) Zaraz beda skojarzenia ze 69 level tez zboczona cyferka.. ;p Poza tym nie jestem twoim synem, Ojcze.

wystarczy miec miejscowe i nic ci nie grozi ... xd
E tam. Mnie tam nawet na -5 w MOLS znalezli w nocy przy skilowaniu. I to nie na drodze na warlocki tylko w takich wybitnych zakamarkach.

Jeśli uważasz, że Polska jest najlepsza, a Szwecji nienawidzisz - jesteś nazistą.
Jeśli uważasz, że Polska jest najlepsza, ale inne kraje Ci nie wadzą - jesteś nacjonalistą.
Jeśli po prostu nienawidzisz Szwecji i jej mieszkańców z samego powodu istnienia kraju - jesteś idiotą.

Nie bierz tego do siebie, to był taki przykład dla ogółu.

Jesli uwazasz, ze Polska jest najlepsza, a Szwecji nienawidzisz - jestes faszystą.

Gdybys byl Niemcem, i uwazal ze Niemcy są najlepsze, a Szwecji nienawidził - byłbyś nazistą:P

Łapiesz różnice? Nazizm to faszyzm w wydaniu niemieckim tylko i wyłącznie.

OldWerladyn
19-11-2008, 00:09
Da się botować da tylko trzeba wiedzieć jak :P

Gonzo
19-11-2008, 00:31
Łapiesz różnice? Nazizm to faszyzm w wydaniu niemieckim tylko i wyłącznie.

Nazizm jest ideologią, którą w dzisiejszych czasach można zastosować do każdego kraju. Wywodzi się z III Rzeszy, i błędnie utożsamia się ją tylko z Niemcami.

elvaanes
19-11-2008, 14:57

Marta? Kafesie , masz inna obronczynie procz mnie!? foch bym rzekla, a ta Marte dojade xd! ;p.

laaa glany, biale sznurowki, szelki i jaazda na obcokrajowcow !
gadac o czyms o czym sie nie ma pojecia jest najlepeij ;p;p

Zetraksos
19-11-2008, 15:14
kejfes jest spoko a konkretnie jego elokwencia i zarazem inteligencia

..Mistrzuniu..
19-11-2008, 15:24
ojj posypia sie paymenty ;s;s

Decade
19-11-2008, 17:00
Ja mam pecha do botów, poza tym nie ma w co grac w międzyczasie. Odejde na 5 minut od kompa to zaraz mi ktoś wpada na botowisko. Lepiej RĘCZNIE jak to rekinek lubi :)

Marta? Kafesie , masz inna obronczynie procz mnie!? foch bym rzekla, a ta Marte dojade xd! ;p.

laaa glany, biale sznurowki, szelki i jaazda na obcokrajowcow !
gadac o czyms o czym sie nie ma pojecia jest najlepeij ;p;p

Ze glany to wiedzialem, ze biale sznurówki to też, ale szelki tez naleza do symboliki?
W sumie goscio z fanatyka tez mial szelki zawsze dopoki sie w żyda nie zamienił.

Gonzo
19-11-2008, 18:10
O, koniec wojny!

Kenow
19-11-2008, 18:30
Congratulations, you should've inform me before I actually became hunted 4ever, and you should've inform whole team about your plans - most of us wouldn't ever join you then. Do not count on me anymore.

poor gonzo :(
wtopa siana na chara poszla huh?

Eneris
19-11-2008, 19:37
@Eneris
To że wy to robicie w 15 minut a oni w 5 minut to o czymś to musi świadczyć nie? Sam z siebie teraz głupka zrobiłłeś...

a ty włąsnie zrobiłeś z siebie diote do potegi bo widze że daelj nie wiesz co daje Inquisition Quest, a własnie on wpływa na to że szwedzi kupują blessy w 5 minut a my w 15 minut...

http://tibia.wikia.com/wiki/The_Inquisition_Quest
Jak nie rozumiesz po ang to moge ci dać po polsku.

OldWerladyn
19-11-2008, 19:45
Arioc robi to szybciej... statek npc statek i gotowy max 1min

Gonzo
19-11-2008, 20:39
poor gonzo :(
wtopa siana na chara poszla huh?

Czy ja wiem? Po prostu poczekam do następnej wojny. =)

Arioc robi to szybciej... statek npc statek i gotowy max 1min

Pamiętam, że na jakiejś openie w Port Hope padł i bez blessów ponownie poleciał o,o

ELaro
19-11-2008, 20:49
Czy ja wiem? Po prostu poczekam do następnej wojny. =)

i do jakiej strony niby chcesz dojsc

Pamiętam, że na jakiejś openie w Port Hope padł i bez blessów ponownie poleciał o,o

mial blessy tylko na camie wycial po to zeby udawac 'Kozaka' ze biega bez blessow

Kenow
19-11-2008, 21:39
napewno nie bylby na tyle glupi zeby bez blessow poleciec

LaresCotton
19-11-2008, 21:48
a moze wycial cama po to, zeby sie lepiej ogladalo?

Eneris
19-11-2008, 21:53
a czy powód dlaczego wyciął cama lub nie jest taki ważny??

OldWerladyn
19-11-2008, 22:11
wytłumaczcie mi kogo zabił kto, że Fatery huncą OA?

ELaro
19-11-2008, 22:30
a moze wycial cama po to, zeby sie lepiej ogladalo?

to by tez wycial jak kupuje runy xD

Eneris
19-11-2008, 22:40
wytłumaczcie mi kogo zabił kto, że Fatery huncą OA?

nauka angielskiego nie boli :/

rekinek
20-11-2008, 00:09
Ja mam pecha do botów, poza tym nie ma w co grac w międzyczasie. Odejde na 5 minut od kompa to zaraz mi ktoś wpada na botowisko. Lepiej RĘCZNIE jak to rekinek lubi :)

Ale o co Ci chodzi? ;| to ze mialem bana za bota nie znaczy ze botuje bynajmnije nie botowalem na tamtm koncie kina nie grale mw chuj czasu sorcem mam za maly lvl zeby botowac a ba i tak polecial a na konto gdzie botowalem non stop nawet w dzien kiedy bany sypali to nic nie dostalem ... :D

ale prawde mowiac jak bym mogl to bym botowal caly czas swoim sorcem bo jakos nie bawi mnie zabijanie ciagle etgo samego przez kilka godzin dlatego tez mam taki maly lvl :D

@Eneris

Mozna tez sprobowac jedno zdanie w translatora wrzucic i chyab tez by zrozumial ;p
ale widac ze lepeij najpeirw posprawdzac wszystkie postaci czy aby nei padly a pozniej spytac na forum o co chodzi :D

OldWerladyn
20-11-2008, 07:55
jakby ci z jakiegoś powodu tibia.com nie działała też byś nie wiedział...

Decade
20-11-2008, 15:22
Ale o co Ci chodzi? ;| to ze mialem bana za bota nie znaczy ze botuje bynajmnije nie botowalem na tamtm koncie kina nie grale mw chuj czasu sorcem mam za maly lvl zeby botowac a ba i tak polecial a na konto gdzie botowalem non stop nawet w dzien kiedy bany sypali to nic nie dostalem ... :D

ale prawde mowiac jak bym mogl to bym botowal caly czas swoim sorcem bo jakos nie bawi mnie zabijanie ciagle etgo samego przez kilka godzin dlatego tez mam taki maly lvl :D

nie wiedzialem ze miales bana :p
poprostu czepiles sie tego "recznie" kilka postow wyzej.

EDIT: A to Midarth powiedzial :P popieprzyl mi sie z rekinkiem;p no to sorry;]

"a tu trzeba recznie"

bluznisz synu, bluznisz ;/

ELaro
20-11-2008, 17:46

z czasem nawet ustawianie bota sie nudzi xD

a wtedy jest koniec z tibia na jakis czas ;]

Decade
20-11-2008, 18:05
No wlasnie teraz to juz wole pograc recznie z jakas dobra bronia niz botowac

Eneris
20-11-2008, 20:06
nie ważne jak ważne żeby mieć przyjemność, dla mnie ktoś kto gra 100% na bocie zazwyczaj jest maniakiem.

@edit
Prawie jak na żywo :/

http://img148.imageshack.us/img148/3404/eq0002or8.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/eq0002or8.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img148/eq0002or8.jpg/1/)

Decade
20-11-2008, 20:54
Osobiscie expiąc czymkolwiek slabszym od power boltow nie odczuwam przyjemnosci z expa :)

Eneris
20-11-2008, 21:19
Dlaczego??

Decade
20-11-2008, 21:35
Jakos nie lubie sie patrzec na 2-cyfrowe hity i pudła. Lubie patrzec jak lecą dobre hity i potworek pada szybko. Poza tym royal spearki są nieprzyjemne, przynajmniej dla mnie, mają mały zasięg. Na wolnym podłożu to nie przeszkadza ale na szybszej nawierzchni już tak.

Kenow
20-11-2008, 22:17
nawet i to sie z czasem nudzi
mialem to samo z sdkami co ty z pboltami lol

Eneris
20-11-2008, 22:25
aha to widocznie Ja już jestem taki maniak że mogę expić ze wszystkiego i wszędzie abym tylko miał jakiś cel.

Kenow
20-11-2008, 23:59
no wbicie 300 lvl brzmi jak calkiem dobry cel, potem mozna na to wyrywac

-hej lala, mam 300lvl i full droida
- ; ooooo

subkategoria blachar w tibii?

--
NOT

Tekkila
21-11-2008, 08:46
xD [miliarTznaków]

Decade
21-11-2008, 12:12
Dobrze ze i to sie z czasem nudzi
czekam dwa lata az mi sie tibia znudzi i sie jeszcze nie doczekalem niestety
eh przynajmniej na cukierki jest

Eneris
21-11-2008, 18:49
interesujące.....

Vatian
22-11-2008, 00:05
Dobrze ze i to sie z czasem nudzi
czekam dwa lata az mi sie tibia znudzi i sie jeszcze nie doczekalem niestety
eh przynajmniej na cukierki jest

no to kawał czasu, stary.[fullofsarcazm]

LovePA
22-11-2008, 01:15
Nov 22 2008, 00:49:37 CET Killed at Level 266 by Bultkastar Elof
and by Snow Widow

dawać cama na .de :D

Gonzo
22-11-2008, 01:35
Śmiechowa wojna będzie. :D

rekinek
22-11-2008, 01:36
Śmiechowa wojna będzie. :D

idz spac? ;)

Gonzo
22-11-2008, 01:50
idz spac? ;)

Szkoda życia na sen. I tak muszę wstać do nauki za kilka godzin. Af.

LovePA
22-11-2008, 02:18
idz spac? ;)
i tak dostaniecie w dupę od Fraterów. Wy wszyscy siebie jednakowo warci. :baby:

Gonzo
22-11-2008, 02:29
W dupę dostanie ten, kto nie stworzy alliance z jakąś gildią. Bo teraz jest gildia Kittela, Wiseguys i Fraternitas przeciwko sobie. Wiadomka, Fraternitas mają najlepszy skill w PvP - ale jest ich za mało do odparcia takiej masy ludzi.

Free for all mode. ;)

..Mistrzuniu..
22-11-2008, 02:33
W dupę dostanie ten, kto nie stworzy alliance z jakąś gildią. Bo teraz jest gildia Kittela, Wiseguys i Fraternitas przeciwko sobie. Wiadomka, Fraternitas mają najlepszy skill w PvP - ale jest ich za mało do odparcia takiej masy ludzi.

Free for all mode. ;)

chyba nie analizowales ich filmikow z ob, a tym bardziej nigdy z nimi na vencie nie siedziales wtrakcie akcji. Wiec nie pierdol o ich pvp nie majac o tym zielonego pojecia. Maja skilla w pg chociaz i w tym nie jest az tak trudno dojebac chuj wie ile kk expa z sd na frostach czy warlockach, biorac pod uwage ich budżet.

Gonzo
22-11-2008, 02:46
chyba nie analizowales ich filmikow z ob, a tym bardziej nigdy z nimi na vencie nie siedziales wtrakcie akcji. Wiec nie pierdol o ich pvp nie majac o tym zielonego pojecia. Maja skilla w pg chociaz i w tym nie jest az tak trudno dojebac chuj wie ile kk expa z sd na frostach czy warlockach, biorac pod uwage ich budżet.

Widziałem sporo starych openek, z 2007 roku, jak Elaro miał jeszcze 86 poziom. Znajdź jeden filmik, na którym nikt nie ucieka gdy oni rushują. Potrafią rushować. A to się nazywa skill'em w PvP w dzisiejszej Tibii.

Kenow
22-11-2008, 02:53
rushuja bo maja do tego dobre chary, nic wiecej, to napewno nie swiadczy o ich zajebistym pvp

..Mistrzuniu..
22-11-2008, 02:53
Widziałem sporo starych openek, z 2007 roku, jak Elaro miał jeszcze 86 poziom. Znajdź jeden filmik, na którym nikt nie ucieka gdy oni rushują. Potrafią rushować. A to się nazywa skill'em w PvP w dzisiejszej Tibii.

ty naprawde jestes marny.

OldWerladyn
22-11-2008, 03:04
Co jak co, ale przewaga charów jakaś jest ;]

Vatian
22-11-2008, 13:04
ty naprawde jestes marny.

nie masz argumentow to ratujesz sie czyms takim oO? so low.

topic:
A co chcecie nazwac pvp w takim razie ? umiejetnosc na*******ania w hotkey, tak, zeby osiedle pobudzic ? W dzisiejszych czasach mozna tylko dobrze 'biegac', a jak wiemy ( mam nadzieje ) rushowanie jest to czesc dobrego biegania ; ) inne pytania ?; <

Midarth
22-11-2008, 14:05
Rofl, jedyny problem to taki ze to nie Frat maja dobre pvp, tylko gildia Walizirdofa [wlasciwie to ludzie z Lunary], bo to oni w wiekszosci siedzieli na ich charach jak byla wojna z Val i to wlasnie Walizirdof byl battle commanderem WRI.

Gonzo
22-11-2008, 16:02
15:49 Kagozon Thamin [120]: hahaha
15:49 Bultkastar Elof [114]: haha
15:49 Snippy Sniper [80]: hahahaha
15:49 Kagozon Thamin [120]: all
15:49 Luciano Trafficante [102]: agagagagagahahaha

Eee... ktoś się polewał z mojego śmiechu, affz.

Gagaga.

LaresCotton
22-11-2008, 16:15
lol wyszla epic akcja, wszyscy ktorzy mogli to padli, czemu by sie nie mieli cieszyc?

Gonzo
22-11-2008, 16:18
lol wyszla epic akcja, wszyscy ktorzy mogli to padli, czemu by sie nie mieli cieszyc?

Epic to Wam wyszedł na trapie w Venore :roll:.

Ale przyznam rację, gz dla Was, akcja idealna.

Eneris
22-11-2008, 18:33
Gratuluje Akcji oraz życzę więcej rozumu niż w ostaniej wojnie.

btw Kto jest ze Szczecina??

LovePA
22-11-2008, 18:57
Rofl, jedyny problem to taki ze to nie Frat maja dobre pvp, tylko gildia Walizirdofa [wlasciwie to ludzie z Lunary], bo to oni w wiekszosci siedzieli na ich charach jak byla wojna z Val i to wlasnie Walizirdof byl battle commanderem WRI.
ale z drugiej strony wri nie raz pokazywało że są nawet nieźli w pvp a co zapewne wiesz, lunara nienawidzi hichama a było często tak że w czasie gdy battlecommanderem był arioc to i tak było wpierdol i po krzyku. Przykład ?? Mini openka w ancient temple w thais, zaczęło się podobnie - Valentyny się zleciały, Arioc był sam i co -> wpierdol i po krzyku.

@odnośnie akcji to faktycznie część z was ma rację, fratery dały ciała, widać było że wpadli tam pewni swej potęgi i spalili się na tym. Gdyby ktoś z nich pomyślał zanim wlecieli w teleport że taka sytuacja może zaistnieć to założę się że 3/4 polaków nie podniecało by się ponownie po wygranej jak wtedy na Ghostlandzie :D

Bax
22-11-2008, 19:59
jak byla wojna z Val i to wlasnie Walizirdof byl battle commanderem WRI.

Jak już to batter comanderem Elitism, gdyż większość była retired. Pozdro xD

LaresCotton
22-11-2008, 20:24
@odnośnie akcji to faktycznie część z was ma rację, fratery dały ciała, widać było że wpadli tam pewni swej potęgi i spalili się na tym. Gdyby ktoś z nich pomyślał zanim wlecieli w teleport że taka sytuacja może zaistnieć to założę się że 3/4 polaków nie podniecało by się ponownie po wygranej jak wtedy na Ghostlandzie :D

plan byl taki zeby zabic arioca i gekkesosa, nikt tu sie nie podnieca, po prostu akcja wyszla lepiej niz sie spodziewalismy i to wszystko

na*******aj dalej trollu, niestety ty nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na tym marnym swiecie

elysiann
22-11-2008, 20:55
A są jakieś filmiki z ostatnich akcji?

W ogóle to gdzie szukać filmików z warów etc. bo na tibiacam był tylko 1...

Zetraksos
22-11-2008, 20:56
guess wg did it because none of them still cares about elysia nor tibia, so i dont think there is any war, just giving up on elysia to have some fun wasting chars"

to było serjo czy pół rzartem?

LaresCotton
22-11-2008, 21:07
serjo jak ja pierdole

Zetraksos
22-11-2008, 22:16
z tego nic nie bedzie choc pofstanie, jeden powie drugi nanie

rekinek
22-11-2008, 23:57
z tego nic nie bedzie choc pofstanie, jeden powie drugi nanie

Ty no myslalem ze jestem trzezwy ale naprawde nie zrozumialem co Ty tu napisales wiec albo jednak jestem pijany albo kurwa ni chuja nie umiesz pisac ;d

Vatian
23-11-2008, 00:26
Ty no myslalem ze jestem trzezwy ale naprawde nie zrozumialem co Ty tu napisales wiec albo jednak jestem pijany albo kurwa ni chuja nie umiesz pisac ;d

Popieram.. tez ja zem po paru piwkach i nie wiedzialem ocb poki nie zobaczylenm twego posta.

Zetraksos - przestan pisac w takim jebanym kolorze, bo ni chuja nie mozna sie doczytac na trzezwo, a co dopiero po pijaku oczywiscie jesli jest jakis sens, bo w tym ostyatnim to nawet jakbys pisal normlanie to niewiem ocb oOOO

..Mistrzuniu..
23-11-2008, 01:41
plan byl taki zeby zabic arioca i gekkesosa, nikt tu sie nie podnieca, po prostu akcja wyszla lepiej niz sie spodziewalismy i to wszystko

na*******aj dalej trollu, niestety ty nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na tym marnym swiecie

LOL no co ty pierdolisz jak to wszystko bylo zaplanowane, wiec jak to mialo byc ze wyszlo lepiej niz sie spodziewalismy?! nie czaje ciebie

OldWerladyn
23-11-2008, 04:30
i tak was znowu dojadą... nic z tego nie będzie...

Zetraksos
23-11-2008, 11:38
jak to wkoncu jest sieje bedziecie aktywni w tej wojnie czy po prostu macie to w pizdzie co sie dzieje na elysi, i czy wam te szwedy pomogom? btw tamten post to byl cytat z lecha rocha pawlaka - "wena king konga"

rekinek
23-11-2008, 14:43
jak to wkoncu jest sieje bedziecie aktywni w tej wojnie czy po prostu macie to w pizdzie co sie dzieje na elysi, i czy wam te szwedy pomogom? btw tamten post to byl cytat z lecha rocha pawlaka - "wena king konga"

a why sie pytasz? ;d

Zetraksos
23-11-2008, 18:08
jak to czego pytam, proste wannabe spy ;]

Gonzo
23-11-2008, 20:03
Taki offtop.

ROFL, dostałem warna za taki post:

http://tukeyloggerbylalesiezmyl.com.edu.pl.se.noob

wdeleter. kto wie, ten wie o co chodzi. Można sie łatwo uchronić przed pierdołami z wartibii :] Admin z lekka mnie zdenerwował więc niech napisze nowy, lepszy.
Pzdr

Panu już podziękujemy.

Powód: Nie cytuj keyloggerów.

PS Drogi Moderatorze, pod adresem *.com.edu.pl.se.noob na bank znajduje się całe stadko keyloggerów. Get a life.

Sakan
23-11-2008, 20:11
PS Drogi Moderatorze, pod adresem *.com.edu.pl.se.noob na bank znajduje się całe stadko keyloggerów. Get a life.

Life is brutal full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas very very mocno. :p

Zetraksos
23-11-2008, 22:00
haha beka kilku wri padlo a pozostale 20 s*******a po calej mapie, teraz wszystkie noobki co mowily ze wri ma "lepszy skill" i "doswiadczenie" w pvp widza jak jest^^

Gonzo
23-11-2008, 22:03
haha beka kilku wri padlo a pozostale 20 s*******a po calej mapie, teraz wszystkie noobki co mowily ze wri ma "lepszy skill" i "doswiadczenie" w pvp widza jak jest^^

Dopóki nie zobaczę cam, to nie skomentuje.

rekinek
23-11-2008, 22:12
Dopóki nie zobaczę cam, to nie skomentuje.

tibia.de z widoku walizidorfa chyba all fragi sa ;p aslbo prawie all

Zetraksos
23-11-2008, 22:33
@wMV: dobra robota nupers ino ante up nie lepsze rmx z busta rhymem (czyt. basta rajmem) ? btw jestem tam na filmikuuuuu jupi:D

Gonzo
23-11-2008, 22:33
tibia.de z widoku walizidorfa chyba all fragi sa ;p aslbo prawie all

No cóż, gz.

elvaanes
23-11-2008, 22:49
No cóż, gz.

piszesz, jakbys byl lekko zawiedziony ze im sie udalo. ;p

..Mistrzuniu..
23-11-2008, 23:23

JA MAM ZAWSZE RACJE !!!

....

LovePA
23-11-2008, 23:32
zgadnijcie z kim się zgaduje hicham w sprawie pomocy w wojnie haha dobre info jest cenniejsze niż cała kasa :D jak narazie fratery w dupe ale myślę że to będzie ewenement na skalę całej tibii :D fajna zagadka nie ?? daje do myślenia 8o

Ehur
23-11-2008, 23:40
No cóż, gz.

gonzo-magic from aldora, moj kolega jest zawiedziony? : <

Zetraksos
23-11-2008, 23:44
Mistrzu: proste ze wri to noobki w pvp i kazdy kto ma jakies pojecie o walce z nimi ci to powie :D tylko ci ludzie z TD i nooby z carlin maja ich za Bogów :DD

LovePA: nie skminilem intrygi ^.--

Gonzo
23-11-2008, 23:47
gonzo-magic from aldora, moj kolega jest zawiedziony? : <

Nigdy na Aldorze nie grałem. o,o

piszesz, jakbys byl lekko zawiedziony ze im sie udalo. ;p

Czemu mam być zawiedziony? Mnie ta wojna średnio dotyczy. ;)

rekinek
24-11-2008, 00:01
JA MAM ZAWSZE RACJE !!!

....

GOWNO PRAWDA ;d

zgadnijcie z kim się zgaduje hicham w sprawie pomocy w wojnie haha dobre info jest cenniejsze niż cała kasa :D jak narazie fratery w dupe ale myślę że to będzie ewenement na skalę całej tibii :D fajna zagadka nie ?? daje do myślenia 8o

nie wazne z kim wazne czy ten ktos sie zgodzi dojsc do nich ^^

LaresCotton
24-11-2008, 00:30
LOL no co ty pierdolisz jak to wszystko bylo zaplanowane, wiec jak to mialo byc ze wyszlo lepiej niz sie spodziewalismy?! nie czaje ciebie

ze sie dalo w koncu tyle osob pogarnac?

LovePA
24-11-2008, 07:28
Mistrzu: proste ze wri to noobki w pvp i kazdy kto ma jakies pojecie o walce z nimi ci to powie :D tylko ci ludzie z TD i nooby z carlin maja ich za Bogów :DD

LovePA: nie skminilem intrygi ^.--
że tak powiem "wszystko w swoim czasie". jak nie wierzycie to zagadajcie z hichamem ale nie wiem czy będzie chciał wam zdradzić cokolwiek, w sumie to ma być to "niespodziewany zwrot akcji". :o

Vatian
24-11-2008, 12:35
Gonzo, myslisz, ze Hicham moglby przekonac Fidde do powrotu i wziecia paru heretykow z Valorii ? Z tego co pamietam pokloceni byli, ale kto wie, kto wie.

Dla jasnosci, Fidde- Master Rango

Morrak
24-11-2008, 14:06
btw Kto jest ze Szczecina??

Ja B)

Btw.Pozdrow Elara TIHWD _/

Zetraksos
24-11-2008, 15:20
Gonzo, myslisz, ze Hicham moglby przekonac Fidde do powrotu i wziecia paru heretykow z Valorii ? Z tego co pamietam pokloceni byli, ale kto wie, kto wie.

Heretycy z valorii to team E L R A D I R A i kitla zdaje sie wiec hisham by musial ich za rl cash sobie kupic do pomocy^^

..Mistrzuniu..
24-11-2008, 15:41

hmm jesli tak bedzie to bedzie naprawde ciekawie, jesli bedzie wariant 2 ktorego sie kazdy spodziewa to bedzie i mniej ciekawie dla wri, lunary i dla nas. Proste.

ufaj tylko sobie.

Eneris
24-11-2008, 17:22
Heretycy z valorii to team E L R A D I R A i kitla zdaje sie wiec hisham by musial ich za rl cash sobie kupic do pomocy^^

Ale Zetrax LovePa ma wieści od samego hichama więc jak możesz podważac jego wiarygdnośc jak on mówi że Valoria dojdze do Hicham to dojdzie... :D

Gonzo
24-11-2008, 17:32

Wystarczy, że weźmie od Rattafjonga kilka osób i z Helsingborgu, jeśli by tego dokonał, to i Lunara, i WG mają pograne. Aczkolwiek, wątpię, by mu sie udało. ;)

Nie wiesz, co mówisz. Faktycznie, Rau jest z Heretics, ale nie każdy z Heretics stanie za Rau.

Kafes
24-11-2008, 17:34
nikt nikogo nie bedzie zapraszal z tych joke serverów, wiec stfu all

elorin
24-11-2008, 17:52
Wystarczy ze Wri wezmie do pomocy jak bc bsp plus pare jego ziomkow do pomocy na najwyzszych lvlowo charach i pozamiatane.
ps.uprzedzam ewentulane pytania,nie wiem czy Lunara ma sztame z bsp ;p

Gonzo
24-11-2008, 17:57
Wystarczy ze Wri wezmie do pomocy jak bc bsp plus pare jego ziomkow do pomocy na najwyzszych lvlowo charach i pozamiatane.
ps.uprzedzam ewentulane pytania,nie wiem czy Lunara ma sztame z bsp ;p

BSP aka Isahias z Novy?

o,o

Ktoś na Vencie Mythery puszczał mp3 z nagraniem z OB bodajże w jego wykonaniu z Aldory, zajebiście prowadzi. W sumie, Valoria to porównywalny poziom.

Kenow
24-11-2008, 18:28
niezle tu niektorych popierdolilo z tymi teoriami spiskowymi

Eneris
24-11-2008, 18:54
dobra a polacy wezma Andiego,Spoxtera i kilku innych będziemy mieli pojedynek tibijskich bogów...

Al'Bundy
24-11-2008, 19:18
jeszcze mdw oraz lorda i wszyscy sie posikają z emocji ...

Eneris
24-11-2008, 20:19
Ta wojna skończy się tak samo jak poprzednie 2-3 battla kilka snejków i paymenty albo retired.

Zetraksos
24-11-2008, 21:12
sieje moga zrobic to samo

Zetraksos
24-11-2008, 21:13
BSP aka Isahias z Novy?

o,o

Ktoś na Vencie Mythery puszczał mp3 z nagraniem z OB bodajże w jego wykonaniu z Aldory, zajebiście prowadzi. W sumie, Valoria to porównywalny poziom.

valoria od kazdego dostawala w pizde na test servie :P

LovePA
24-11-2008, 21:14
Ale Zetrax LovePa ma wieści od samego hichama więc jak możesz podważac jego wiarygdnośc jak on mówi że Valoria dojdze do Hicham to dojdzie... :D
dlaczego wkładasz w moje usta własne teorie ?? pokaż mi że napisałem coś o Valori to ci przeleje 20 złotych na konto.

LovePA
24-11-2008, 21:16
nikt nikogo nie bedzie zapraszal z tych joke serverów, wiec stfu all
tak tak teraz tak gadasz a potem będziesz ramie w ramie biegał z kolesiami z tych niby joke serverów, hicham postawi cię przed faktem dokonanym i będziesz miał gówno do powiedzenia, pozatym nie muszę ci przypominać że ludzie z joke serverów mają lepsze pvp niż całe fratery koleś...

Kafes
24-11-2008, 21:27
jak zawsze wyjebales z kontekstu ziomal, gdzies ty do huja widzial mnie zebym wychwalał fraterow pvp, UMRZYJ DO HUJA PLZ

LovePA
24-11-2008, 21:44
jak zawsze wyjebales z kontekstu ziomal, gdzies ty do huja widzial mnie zebym wychwalał fraterow pvp, UMRZYJ DO HUJA PLZ
ja wyjebałem ?? nawet nie potrafisz pokazać w którym momencie, puszczasz jakieś populistyczne hasełka. Byś był taki kozak to byś wytknął w chuj argumentów przeciw, ale ty jesteś koleś od turystyki więc to ty WEŹ UMRZYJ DO CHUJA PLZ.

P.S Naucz się czytać bo nie napisałem że ty wychwalasz kogoś, wymyślaj dalej ćwoku może ci się kiedyś uda. Jesteś najgłupszą osobą w Polsce człowieku. Gorzej niż ja a o to ciężko jak cię to pocieszy pajacu.

Kafes
24-11-2008, 21:50
widze, że masz zajebiste mniemanie o sobie paranoiku
posta skierowałeś DO MNIE i dlatego tak sobie pomyslalem ze MASZ NA MYSLI MNIE chyba oczywiste, ale ok sam uważasz siebie za głąba wiec joŁ

Gonzo
24-11-2008, 22:09

Zależy, kto grał, i kto tam był. Ja mówię o tych, co grali na większości wojen na tym serwerze lub nie boją się nadstawić karku dla swoich (Darren Haste, Rillander, Zuzun, Apitov, Lihitos, Nash Mandragoran, Therion Archons, Rattafjong, Mazman, Tatios, Wiggina, Nelaith, Foxxie, Arf Arf), a nie o tych, co z dupy przyszli, i gówno widzieli (ok. 75 % obecnego składu Heretics).

rekinek
24-11-2008, 22:23
co z dupy przyszli, i gówno widzieli

to zupelnie tak samo jak Ty tutaj :D

Midarth
24-11-2008, 22:23
dlaczego nie zostalismy jeszcze zbesztani za przegrana openke?

OldWerladyn
24-11-2008, 22:40
zbeształem cie :)

chyba byliście zbyt pewni siebie i jest wynik...

pozdro

Gonzo
24-11-2008, 22:42
to zupelnie tak samo jak Ty tutaj :D

Nie chodzi akurat o rozpoznanie w serwerze, tylko o udział w wojnach. A akurat przeciwko temu nic mi nie można zarzucić. :)

Midarth
24-11-2008, 22:45
zbeształem cie :)

chyba byliście zbyt pewni siebie i jest wynik...

pozdro

nie koniecznie, szczerze [co widac na filmach] dzis bylo ich wiecej i mogli na nas pratkycznie buchac z 2ch stron naraz, w dodatku fakt ze w przeciagu 10 sekund stracilismy 3 osoby ktore pelnia role bc zmusil nas do wycofania sie w zorganizowanym pospiechu na z gory upatrzone pozycje ;p

Zetraksos
24-11-2008, 23:10
@love pa; rillander=elradir :D btw czy ty przypadkiem nie postujesz na forum pl iridii?

co do openy z konretow wymienie, ze wri rozdalo chary ktore nie maja main ownerow dobry pvperowcom jak D U R I M :D do czego mieli najwieksze prawo i ogolnie widac bylo ze spamili mwalle nonstop nie zatrzymywali sie nie popuszczali tak jak to na ob powinno wygladac co do ilosci to chyba jakos 25 ich bylo a was?^.0

Zetraksos
24-11-2008, 23:19
shit to nie bylo do love pa tylko do gonzo ;P

Gonzo
24-11-2008, 23:29
@love pa; rillander=elradir :D btw czy ty przypadkiem nie postujesz na forum pl iridii?

Akurat Elradir aka Rau nie jest aktualnym ownerem Rillandera. Na Rillanderze gra teraz Martin aka Ex-Owner Muchie, a Rau gra na Xogaze. Rau także nie jest formerownerem Rillandera, bo former Rillander już od dawna nie gra, Rau chyba nawet nie wbił tą postacią ani jednego poziomu.

A na Iridii nie postuje, nigdy tam nie grałem.

Zetraksos
24-11-2008, 23:32
ta masz racje ziomek co do postowania na iridii to wlasnie do love pa bylo pytanie

OldWerladyn
25-11-2008, 01:04
widziałem waliz od razu dead :P

główny bc...

Pan Jordi
25-11-2008, 01:10
gz ;p jordi dobry swir :PPP

yyyy ja? :P

Vatian
25-11-2008, 14:09
schowaj sie pod biurko, dzwonek ;P

ELaro
25-11-2008, 15:37

co do test servera

spotkalem valorie na test servie ale po 1 rashu uciekli moze dlatego ze nie ogarniali bicia sie z 5(?) ekipami naraz("thoria","antica","lunara","kyra","saphira")

ogolnie ten duzy open chyba wygrala lunara bo przyszli na koncu po tym jak my stracilismy 50%+ teamu po wykluczeniu z walki saphiry antici i kyry

z tego co wiem na test servie glownie ownowala miedzy innymi furora na paccu + my na faccu.(1 dzien test serva)

elvaanes
25-11-2008, 16:22
yyyy ja? :P

wyrwales cos z kontekstu ;p. nvm .

LovePA
25-11-2008, 22:16
@Zetrax, nie nie postuję tam, nie grałęm tam, jestem skazany na Elysie

@Wiseguys (a raczej ci co mają gówno do powiedzenia a gadają) czyżby czyjeś słowa wchodziły w życie ?? miłej gry życzę :)

LaresCotton
25-11-2008, 22:39
chowaj sie dalej za postcharem jou

..Mistrzuniu..
25-11-2008, 23:30
hahahahahahah ale nas pojechali kurwy szwedzkie ;P

Decade
25-11-2008, 23:36
Ciekawe rzeczy sie dzieja zobaczymy ile jeszcze wytrzymam

Gonzo
25-11-2008, 23:40
hahahahahahah ale nas pojechali kurwy szwedzkie ;P

What goes around, comes around. Chcieliście nas w c***a zrobić, a obróciło się to przeciwko wam. Szczerze, to wykonanie tego planu mnie także zaskoczyło.

..Mistrzuniu..
26-11-2008, 00:02
What goes around, comes around. Chcieliście nas w c***a zrobić, a obróciło się to przeciwko wam. Szczerze, to wykonanie tego planu mnie także zaskoczyło.

tyle ze z naszej strony wystawienie oa i ujebanie potem wri bylo zaplanowane od poczatku.

LovePA
26-11-2008, 00:27
^ w p i e r d o l goni w p i e r d o l sialalala :cup::cup:

Eneris
26-11-2008, 09:08
Koniec wojny. Tak jak mówiłęm....

LaresCotton
26-11-2008, 09:15
NIE bylo zadnej wojny i NIE ma dalej wojny i NIE bedzie wojny =)

to bylo/jest odejscie z elysii na zasadzie raczej "albo jestes z nami albo przeciwko"

..Mistrzuniu..
26-11-2008, 17:33
NIE bylo zadnej wojny i NIE ma dalej wojny i NIE bedzie wojny =)

to bylo/jest odejscie z elysii na zasadzie raczej "albo jestes z nami albo przeciwko"

?? <xxxxznakow>

LaresCotton
26-11-2008, 17:46
lol, a jak mialo to z zalozenia wygladac?

Eneris
26-11-2008, 18:04
Expiłeś sobie na frostach i pomyślałes "Ale ten server hujowy zabijemy sobie arioca i skończymy z elysią". Nie pierdol Lako....

@Lako
wasze założenia zazwyczaj wyglądają do dupy, najpierw założenie pomocy wri, potem żałożenie pomocy polakom przeciw wri, potem założenie pokoju, a potem załóżenie "odejścia" z Elysii.

Gonzo
26-11-2008, 18:28
Expiłeś sobie na frostach i pomyślałes "Ale ten server hujowy zabijemy sobie arioca i skończymy z elysią". Nie pierdol Lako....

@Lako
wasze założenia zazwyczaj wyglądają do dupy, najpierw założenie pomocy wri, potem żałożenie pomocy polakom przeciw wri, potem założenie pokoju, a potem załóżenie "odejścia" z Elysii.

Po drodze jeszcze był plan jednego z ownerów Guardaliona, polegający na rozpoczęciu wojny, gdy wszyscy wbiją 140 +.

LaresCotton
26-11-2008, 18:34

@Lako

to jest troche bardziej skomplikowane niz ci sie wydaje i jakos nie mam ochoty/nie mam zamiaru tego pisac na publicznym forum :p

@gonzo

pierwsze slysze o 2 ownerze guardaliona heh

Midarth
26-11-2008, 21:41

@Lako

HAHA nawet nie wiesz jak blisko jestes :D

rekinek
26-11-2008, 21:56
@Eneris

Czy ja wiem czy te zaloezenia byly tak do dupy? :D zawsze wychodzilismy na tym dobrze albo nawej najlepeij ze wszystkich :P
Pozlniej zaloezenie ze sami gowno zrobimy na serwie a walka z wri moze sie udac wlasnie teraz kiedy sa "podzieleni" tez byla dobrym zaloezeniem :P niefortunny backstabb zmienil wszystko i tyle :D

wiekszosc polakow sei ciszy ze sa free po tylu letniej walce.
wiekszosc elysi cieszy sie ze jestesmy hunted (chociaz nie jestem pewnien czy to tak dobrze dla nich :D)
Szwedzi nadal rządza serwerem i juz pewnie tak zostanie bo jakos watpie zeby ktos sie znowu tak zmotywowal zeby z nimi walczyc :D
a my jak to my .... DAMY RADE :D

OldWerladyn
26-11-2008, 22:28
zmieńcie server będę miał kazz wolne xD

LaresCotton
26-11-2008, 22:36
@Eneris

Czy ja wiem czy te zaloezenia byly tak do dupy? :D zawsze wychodzilismy na tym dobrze albo nawej najlepeij ze wszystkich :P
Pozlniej zaloezenie ze sami gowno zrobimy na serwie a walka z wri moze sie udac wlasnie teraz kiedy sa "podzieleni" tez byla dobrym zaloezeniem :P niefortunny backstabb zmienil wszystko i tyle :D

wiekszosc polakow sei ciszy ze sa free po tylu letniej walce.
wiekszosc elysi cieszy sie ze jestesmy hunted (chociaz nie jestem pewnien czy to tak dobrze dla nich :D)
Szwedzi nadal rządza serwerem i juz pewnie tak zostanie bo jakos watpie zeby ktos sie znowu tak zmotywowal zeby z nimi walczyc :D
a my jak to my .... DAMY RADE :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D <- za duzo tego HAHAH

Gonzo
26-11-2008, 22:39
e, "to mogem iśdź ekspić"? o,o

LovePA
26-11-2008, 22:45
cóż mogę powiedzieć ?? może krzepiące "sp ierdalajcie w p izdu" :D
won z siejami, już szwdzei są lepsi od was bo mają jakieś zasady.

Gonzo
26-11-2008, 22:49
cóż mogę powiedzieć ?? może krzepiące "sp ierdalajcie w p izdu" :D
won z siejami, już szwdzei są lepsi od was bo mają jakieś zasady.

Piejniki nie są tacy źli, gdyby OA nie zrobiło backstabbu, to by razem to wygrali.

Ale, że OA nie planowało być z WG, wyszło inaczej... ;)

Dużo nie mam do powiedzenia na temat samej walki, bo nie walczyłem - ale na temat planu trochę wiem o,o.

Eneris
26-11-2008, 22:49
@Lares
Zawsze wychodziliście do dobrze?? Może tylko na "oko" bo po kolei traciliście poparcie ludzi którzy byli by wam potrzebni teraz(FL&Valentines).

Jak chcesz możemy się ustawić na rozmowe na vt :]
@Rekinek i Lares
To w końcu ta wojna była planowana czy nie? Bo z postu Rekinka można wnioskować że tak.

btw. Mam nadzieje że nie odbieracie mojej krytyki jako obrazy dla siebie.

@edit
LovePA
Jeszczę będziesz tęsknił za Siejnikami, chyba że jesteś jednym z "wybranych" na tym servie.

..Mistrzuniu..
26-11-2008, 23:16

@Lako

llooll my nigdy nie odejdziemy z elysi bedziemy tutaj robic rozpierdol dla szwedow skupiajac sie na OA za ta wyjebe, tak jak juz pisalem to wszystko bylo zaplanowane <nie liczac wyjebki ze strony lunary heh>. Albo wyjdziemy z innego zalozenia stawimy sobie cel "bedzie tu max 100 ludzi online" wtedy beda mogli sobie expic jak im sie podoba, ale to jest mniej realne heh.

a co do tego naszego "niezdecydowania" to tak juz wychodzilo stawiamy sie w miare ciekawych sytuacjach i zbieralismy ||zaufanie|| z kilku stron przynajmniej mozna to tak odebrac.

wole byc najemnikiem, niz lizodupem. HAha

LovePA
27-11-2008, 09:24
Piejniki nie są tacy źli, gdyby OA nie zrobiło backstabbu, to by razem to wygrali.

Ale, że OA nie planowało być z WG, wyszło inaczej... ;)

Dużo nie mam do powiedzenia na temat samej walki, bo nie walczyłem - ale na temat planu trochę wiem o,o.
są źli bo o*******ają dupy na wszystkie możliwe fronty, raz z wri potem z Valentines, potem sami potem z OA kurwa niech s*******ają w pizdu.

@Eneris O mnie się nie martw, raczej o swojego głupiego braciszka z którego mają polewkę wszyscy nie-polacy na serwie.

@wiseguys retardy na tibia.de wstawiają linki z pseudo-filmikami hahaa "*****.cam" już lepiej nie dało się ukryć ?? pathetic

LaresCotton
27-11-2008, 10:33
@up

hahahahaha najmniej wie a najwiecej pierdoli polaczek z gimnazjum =)

@eneris

spojrz na to z innej strony, stawiajac sie w trudnych sytuacjach widzimy, kto bylby gotow z nami pojsc, a kto by sie po kilku niepowodzeniach wyplacil, no i jak ogolnie reaguja ludzie

jak juz zostalo napisane, wszystko oprocz ostatniego backstabba bylo zaplanowane i raczej przewidziane (no oprocz wynikow ob i sneakow heh). wszystko to bylo sprawdzianem ludzi, no i niestety nie wyszlo do konca, choc jak teraz na to patrze, to bylo tyle znakow, ze akcja na edron zakonczy sie wyjebka, takze jesli by wtedy sie dwa razy zastanowic, to moznaby tego uniknac ;p

w sumie nic sie nie stalo, wiemy na czym stoimy

elvaanes
27-11-2008, 11:11
to jest troche bardziej skomplikowane niz ci sie wydaje i jakos nie mam ochoty/nie mam zamiaru tego pisac na publicznym forum :p

@gonzo

pierwsze slysze o 2 ownerze guardaliona heh

A ja nie, Guardalion mial dwoch ownerow ;p

Gonzo
27-11-2008, 18:20
zamknij morde dzieciaku pierdolony bo !GOWNO WIESZ!

jestes takim kozakiem na forum to sie ujawnij kim jestes naprawde. Twoje slowa odpowiadaja za twoje wychowanie.
Dziecko neo

Poziomem to mu dorównujecie. ;)

Eneris
27-11-2008, 18:43
@Gonzo
Nie każdy potrawi ignorować LovePA.

@Dyklo
Fajnie wiedzieć :]

@Lares
Zgodzę się z tobą, teraz macie pewność kto jest z wami a kto nie, ale Valentines i FL dalej by było z wami gdyby nie dziwny pokój z Wri.

@edit
xD zablokowałem sobie LovePA i nie musze juz czytać jego pierdół.

Gonzo
27-11-2008, 19:53
@Gonzo

Chodziło mi o wyzwiska. ;)

Midarth
27-11-2008, 20:19
@Gonzo

@Dyklo
Fajnie wiedzieć :]

@Lares
Zgodzę się z tobą, teraz macie pewność kto jest z wami a kto nie, ale Valentines i FL dalej by było z wami gdyby nie dziwny pokój z Wri.

@edit
xD zablokowałem sobie LovePA i nie musze juz czytać jego pierdół.

No ale przez ten pokoj wszyscy oprocz 2ch osob przestali byc hunted, co do wywalania ze spawnow moglo sie to wydac nieuczciwe, ale nie bylo opcji zalatwic tego dla wszystkich, wiec dostal to tylko orginalny Siejnik. No i dodam ze nie wyrzucalismy Val i FL ze spawnow, chyba tylko raz byl taki incydent z Lorderem Borei, ale to dlatego ze go Mistrzunio nie lubil.

Eneris
27-11-2008, 21:02
Jeżeli nie było opcji że wszscy to ja bym się wcale nie zgadzał.

@Gonzo
Ale każdego debila można ignorować jakiś czas.

@edit
A State of Trance Episode 380.

Weronisia
27-11-2008, 21:52
dobra a polacy wezma Andiego,Spoxtera i kilku innych będziemy mieli pojedynek tibijskich bogów...

Jeśli chodzi o leaderowanie to Rafał (dawny Spoxter) to cicha myszka i sie nie odzywa :P

Jakby nie bylo i kto by nie pomógl, myśle ze Hicham to wygra, no chyba ze AFK team zamiesza :]

yoguss
27-11-2008, 22:15
witam wszystkich

założyłem konto tylko żeby sprostować pewną sprawę. Długi czas nie czytałem forum więc piszę dopiero teraz. A więc to nie ja rozmawiałem z Ariocem. Uważam, że wiązanie sprzedawania postaci z czymś takim jest śmieszne. A co do lako to nigdy nie miałem z Tobą do czynienia ani Ty ze mną więc skąd się wzięła taka opinia o mnie.

..Mistrzuniu..
27-11-2008, 22:16
Jeżeli nie było opcji że wszscy to ja bym się wcale nie zgadzał.
prawie wszyscy polacy dostali szanse expienia. Jak to wykorzystaja to jest tylko ich sprawa. Moze hicham chce miec jakis potencjalnych wrogow w przyszlosci, nie wiem. Nie wnikam w to zbytnio.

ja mam zamiar dobrze sie bawic na elysi razem z 3-4 ludzmi ktorymi sie dogadam i tyle.

@rekin
czy jakos tak :D

btw.
rekin zostanie ojcem :):)

@edit
yogus
witamy na jednym i z nielicznych polskich jak i badziwnych forach o tibii

Gonzo
27-11-2008, 22:28
@rekin
czy jakos tak :D

btw.
rekin zostanie ojcem :):)

O rly? No to gratulacje i powodzenia, Dreamit. ;)

@edit
yogus
witamy na jednym i z nielicznych polskich jak i badziwnych forach o tibii

Tibia.pl jest elo i jazzy.

LaresCotton
27-11-2008, 23:00
witam wszystkich

założyłem konto tylko żeby sprostować pewną sprawę. Długi czas nie czytałem forum więc piszę dopiero teraz. A więc to nie ja rozmawiałem z Ariocem. Uważam, że wiązanie sprzedawania postaci z czymś takim jest śmieszne. A co do lako to nigdy nie miałem z Tobą do czynienia ani Ty ze mną więc skąd się wzięła taka opinia o mnie.

jesli to inny owner, to sie nie wnikaj

jesli to ty wtedy pisales, to sobie przypomnij

lol

yoguss
27-11-2008, 23:03
nie wiem skąd wam się wzięło, że to byłem ja. Wtedy char był mój.

LaresCotton
27-11-2008, 23:19
to chyba pamietasz jak pisales "jebac was sieje i tak wpierdol dostaniecie"?

rekinek
27-11-2008, 23:37
@mistrzuniu

hehehe wszystkim mnie sprzeda :D najpeirw opis przez tydzioen na gadu teraz to :P heh jak juz sie tak mna chwalisz to jeszcz mozesz dodac ze sei dzisiaj zareczylem :P

@Gonzo
dzieki

LovePA
27-11-2008, 23:37
yoogus ****u jeżeli to ty jesteś stary owner to ci powiem że cię starzy kumple sprzedali pało :D
źle dobrałeś sobie ziomali i cie kur wo sprzedali

@ i to ty postowałeś z murzynem :baby:

yoguss
27-11-2008, 23:46

zapewniam Cie ze to nie ja.

@ lako

pamiętam mówiłem do myradowika cos w stylu "i tak przegracie" ale reszta była pod jego adresem a nie całej gildii WG, za co go później przeprosiłem.

Vatian
28-11-2008, 00:02
yoogus ****u jeżeli to ty jesteś stary owner to ci powiem że cię starzy kumple sprzedali pało :D
źle dobrałeś sobie ziomali i cie kur wo sprzedali

btw. masz naprawde 20 lat ? Jesli tak, no to gratuluje blyskotliwosci:>

ps. a to tak ode mnie- morda, bo lancuch skroce.

Gonzo
28-11-2008, 01:42
@mistrzuniu

hehehe wszystkim mnie sprzeda :D najpeirw opis przez tydzioen na gadu teraz to :P heh jak juz sie tak mna chwalisz to jeszcz mozesz dodac ze sei dzisiaj zareczylem :P

@Gonzo
dzieki

To podwójne gratulacje. All at once? O,O

btw. masz naprawde 20 lat ? Jesli tak, no to gratuluje blyskotliwosci:>

ps. a to tak ode mnie- morda, bo lancuch skroce.

Ke?! Mattelito has spoken, crap!

E no, rozluźnijcie odbyty. Spinacie się za bardzo. Wpadnie tutaj moderator i wyczyści wszystko, i po kiego wam to? Szkoda tylko jego czasu, i waszego, na pisanie jak bardzo "spięci" jesteście. ;)

..Mistrzuniu..
28-11-2008, 06:31
E no, rozluźnijcie odbyty. Spinacie się za bardzo. Wpadnie tutaj moderator i wyczyści wszystko, i po kiego wam to? Szkoda tylko jego czasu, i waszego, na pisanie jak bardzo "spięci" jesteście. ;)

wtedy jemu main chara zrookujemy i zobaczysz jak szybko wszystko naprawi tak jak bylo :):):)

Decade
28-11-2008, 14:41
A ja sie dolacze do kazdego teamu walczacego przeciwko szwedom:]
doszedlem do momentu w ktorym znudzilo mi sie expienie a jebane szwedki maja taka siatke ze nawet bot chara im ubic nie idzie bo zaraz sie wri zleci :P Po co mi swobodny exp na serwie gdzie nie mam nic do powiedzenia i byle 50 level szwedzki mi mowi co mam robic?:P to juz sie wole klepac;]

czego mnie nikt na wojnie nie chcial? 150 hp na ture piechota nie chodzi;] jakby siejom sie zachcialo powrotu albo valentinesom kolejnej wojny to nie zapomnijcie sie przypomniec przez PM:P szkoda 70 dni pacc zeby sie zwastowalo

Vatian
28-11-2008, 15:35
Character name Vasilies does not exist. oO

..Mistrzuniu..
28-11-2008, 16:29
doszedlem do momentu w ktorym znudzilo mi sie expienie a jebane szwedki maja taka siatke ze nawet bot chara im ubic nie idzie bo zaraz sie wri zleci :P Po co mi swobodny exp na serwie gdzie nie mam nic do powiedzenia i byle 50 level szwedzki mi mowi co mam robic?:P to juz sie wole klepac;]

czego mnie nikt na wojnie nie chcial? 150 hp na ture piechota nie chodzi;] jakby siejom sie zachcialo powrotu albo valentinesom kolejnej wojny to nie zapomnijcie sie przypomniec przez PM:P szkoda 70 dni pacc zeby sie zwastowalo

nie pisz takich rzeczy bo tu duzo szwedzkich lizodupow jest.
pozatym dlaczego napisales ze gdyby nam sie zachcialo powrotu? bo nie rozumiem tego ;s

Gonzo
28-11-2008, 16:57
Character name Vasilies does not exist. oO

Doprawdy, drogi Macieju - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199140.

Po prostu bug i tyle.

Decade
28-11-2008, 17:22
nie pisz takich rzeczy bo tu duzo szwedzkich lizodupow jest.
pozatym dlaczego napisales ze gdyby nam sie zachcialo powrotu? bo nie rozumiem tego ;s

Bo z tego co przeczytalem to wywnioskowalem ze sieje sobie odpuscili gre na tym serwie (tymczasowo)?

gonzo jak matury poszly? bo u mnie przejebane matma rozszerzona i 3 zadania tylko zrobilem

LovePA
28-11-2008, 17:31
Bo z tego co przeczytalem to wywnioskowalem ze sieje sobie odpuscili gre na tym serwie?

gonzo jak matury poszly? bo u mnie przejebane matma rozszerzona i 3 zadania tylko zrobilem

angielski podstawowy podobno był listening zwalony ale ja na rozszerzonym nie miałem problemu, historia dziś podstawa pojebana jakaś i polski w środę w podstawie łatwy.

P.S Matma rozszerzona nie była taka zła, na 70% ujdzie ;(

Decade
28-11-2008, 18:02
ng - czego tak kozacki bot musi miec tak zryte niektore rzeczy?

nie da sie nic odczytac z pliku na dysku
i wez tu zrob masslog script

ogolnie to jakos odnosze wrazenie ze boty czerpia wiecej rozrywki z gry

moj 14 letni kolega otarl sie o bycie ojcem, moja 17 letnia rl jest od poltora roku zareczona.
Rekinek ile masz lat?:>>

Weronisia
28-11-2008, 20:59
kup se blackd tam masz all i duzo lepszy od ng :)

to nie jest temat poświecony botom, ale jesli juz o tym mowa, to powiem ze sie z Tobą nie zgadzam. Blackd ma o wiele wiecej mozliwosci i teoretycznie jest lepszy. Tylko ze biorac pod uwage ze przez blackd mozesz poniesc smierc, a przez ng nie, to warto wybrac ng i nie padac niz uzywac proxy i padac :P ja na blackd wypgowalam knighta z 186 na 178 w tydzien z powodu dziwnych kickow bota :d Koledzy podobnie, dlatego przerzucilam sie na elfbota, na ktorym ludzie sie jeszcze nie poznali, chyba ze wzgledu na cene.

elfbot rox <333

Artur & Marcin

Stesknilam sie :D Dalej sie tak kochacie ;]?

Eneris
28-11-2008, 21:22

to ie jes żadne 150 h na ture bo z twoim lvl padniesz za nim battle się zacznie, i wąłsnie po to miałbyś expić żeby się kiedyś przydać, ale właśnie dlatego Polacy mają wszędzie po pizdzie od szwedów.. bo są GŁUPI.

@WErOnIkA
Ta kochamy się co wieczór :] Co tam ciekawego słychać oprócz tego że grasz na Aldorze (a tak wogóle to twoje miasto jest hujowe, 1h szukania jakiegośmiejsca żeby flache rozpracować w spokoju)

Decade
28-11-2008, 22:30
kup se blackd tam masz all i duzo lepszy od ng :)

niczego juz do tibii nie kupie, ostatni pacc to tez byl blad, ng mam za free. Tu chodzi o to raczej ze dosc dobrze znam delphi, a język skryptowy w NG = delphi. Naprawde lubie pisac skrypty dla wlasnej przyjemnosci. mam fajne zreszta do sortowania loota w backpacki w dp, do leczenia itd - moge sie podzielic bo nikt ich nie kupi;]

Eneris ja nie bede PGowal swojej postaci do 170 levelu zeby pomoc polakom na elysii. Moge pomoc tym czym mam a skoro sie nie nadaje ten 80 ty to trudno. Niech sie kurzy w depo :) lepiej zeby sie kurzyl niz pozeral moj czas.

Decade
28-11-2008, 23:05
ja tez za kase w tibii ale ta kase w tibii tez mozna sprzedac na allegro i na rl przepierdolic na prawdziwe piksele a nie komputerowe

ja jestem dziwny zaczalem na tym forum spamowac ze pomagam w crackowaniu ng, a zapomnialem ze keyloga nie poprawilem na tibie 8,31. Filantrop? xd

Gonzo
28-11-2008, 23:22
Bo z tego co przeczytalem to wywnioskowalem ze sieje sobie odpuscili gre na tym serwie (tymczasowo)?

Powiem Ci, że mam jeszcze przed sobą piękne 2,5 roku do matur. :)

Ale dzięki, że pytasz. Swoją drogą, zdawanie matematyki na maturze to wg. mnie sadomasochizm. ;)

Decade
29-11-2008, 00:05
aa pojebalo mi sie jak wtedy gadalismy, ty powiedziales ze idziesz sie uczyc a ja zrozumialem ze do matury. Powiem ci ze pierwsza klasa jest bardziej przejebana niz te wszystkie matury.

Matma sadomasochizm? no coz... wzialem kartke do reki zadne zadanie mi nie podchodziło. Po pol godziny znalazlem sobie jakies zadanie od ktorego moglem zacząć. Po dwoch godzinach mialem wszystkie ponapoczynane. Po dwoch i pol godziny skonczylem 3 zadania reszte zostawilem tak jak była. 30% powinno być. Ale nie uczylem sie do niej zupelnie więc.. 2 zadan nie zrobilem bo zapomnialem jak sie robi schemat hornera, innego bo nie wiedzialem jak sie sinusy przez siebie dzieli - to wszystko bylo tylko trzeba sobie powtorzyc.
Ale i tak zmienie deklaracje maturalna na informatyke.

rekinek
29-11-2008, 00:05
Rekinek ile masz lat?:>>

22

tu nic wiecej nie bylo ;d tylko chujowo ze mnie ktos zacytowal ;|

elvaanes
29-11-2008, 00:16
22

heh dzisiaj wlasnie iopidjalem moje przysze ld dzidzi ":D

Edit: i gdyby nei to ze w jakis samocjhdo walnalem po piajku to by bylo fajnie ?D

hahaha gz ! ;D.
Mam nadzieje ze Ci tam ktos odemnie gratulacje powiedzial , bo jak widzialam na opisie u kogos xd to mowilam zeby Ci przekazal !! a jesli nie to :
gratuluje i coz.. szczescia zycze^^

Gonzo
29-11-2008, 01:25
aa pojebalo mi sie jak wtedy gadalismy, ty powiedziales ze idziesz sie uczyc a ja zrozumialem ze do matury. Powiem ci ze pierwsza klasa jest bardziej przejebana niz te wszystkie matury.

Dodam jeszcze, jak wygląda mój sprawdzian z biologii - dostajemy zadania z matury, HUH! I <3 biol-chem.

Matma sadomasochizm? no coz... wzialem kartke do reki zadne zadanie mi nie podchodziło. Po pol godziny znalazlem sobie jakies zadanie od ktorego moglem zacząć. Po dwoch godzinach mialem wszystkie ponapoczynane. Po dwoch i pol godziny skonczylem 3 zadania reszte zostawilem tak jak była. 30% powinno być. Ale nie uczylem sie do niej zupelnie więc.. 2 zadan nie zrobilem bo zapomnialem jak sie robi schemat hornera, innego bo nie wiedzialem jak sie sinusy przez siebie dzieli - to wszystko bylo tylko trzeba sobie powtorzyc.
Ale i tak zmienie deklaracje maturalna na informatyke.

Uważam, że matma to sadomasochizm, ponieważ osobiście nigdy jej nie rozumiałem, ba, od drugiej klasy gimnazjum co semestr jestem zagrożony. Mimo korepetycji, jak i osobistego ślęczenia nad nią po kilka godzin - null po prostu.

22

heh dzisiaj wlasnie iopidjalem moje przysze ld dzidzi ":D

Edit: i gdyby nei to ze w jakis samocjhdo walnalem po piajku to by bylo fajnie ?D

Przypomniał mi się kawał.

Spotyka się dwóch znajomych:
- Stary, jedziemy do Zenka, dziecko mu się urodziło.
- Tak? A co ma?
- Wyborową.

....mistrzuniu....
29-11-2008, 01:28

to zle zinterpretowales wypowiedzi kogokolwiek od nas.

btw. jakis frajer dal mi bana hahaHAHahhaha zenada, ale nie tylko mi bo zlaczkowanemu tez ;s hehHEHEhhaha zaaall

....mistrzuniu....
29-11-2008, 11:20
to teraz sie tylko dowiedziec ktory to mod sie bawi w straznika texasu i dojebac

Powód: Zupełny brak kultury
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 10 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2351703
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
hahaha zdziwiłbyś się jak dużo wiem na temat lamusie po zawodówce, nie wiesz z kim gadasz a zgrywasz cwaniaka. dajesz się mamić że niby ja to akont dilejtet or so założę się żę jakbym powiedział że ja to hagen to byś uwierzył a potem bym zmienił się na dalitasa który stoi na aukcji za 1,4k koron szwedzkich i byś się zjebał w gacie. nawet nie wiesz jak łatwo tobie i twoim kumplom z wiochy wcisnąć baję. i do tego bezczelnie uważasz się za nie wiadomo kogo. dowartościowój się tu dalej może zyskasz uznanie gdzieś poza dwutysięczną wioską.
zamknij morde dzieciaku pierdolony bo !GOWNO WIESZ!

jestes takim kozakiem na forum to sie ujawnij kim jestes naprawde. Twoje slowa odpowiadaja za twoje wychowanie.
Dziecko neo
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl

lóól, takie cos mi wyslali heh

Weronisia
29-11-2008, 17:22
to ie jes żadne 150 h na ture bo z twoim lvl padniesz za nim battle się zacznie, i wąłsnie po to miałbyś expić żeby się kiedyś przydać, ale właśnie dlatego Polacy mają wszędzie po pizdzie od szwedów.. bo są GŁUPI.

@WErOnIkA
Ta kochamy się co wieczór :] Co tam ciekawego słychać oprócz tego że grasz na Aldorze (a tak wogóle to twoje miasto jest hujowe, 1h szukania jakiegośmiejsca żeby flache rozpracować w spokoju)

lol byles i nic nie powiedziales xD?
Ja juz jestem wiecej w Krakowie niz w Warszawie, ale mysle ze udaloby sie cos wypic:> mówie jak alkoholiczka a po 1 wypitym piwie swiat staje sie bardziej kolorowy :D Wawa ogólnie beznadziejna i do tego duzo wsi sie zjechalo w pogoni za edukacja ;<

Al'Bundy
29-11-2008, 20:48
[QUOTE=Gonzo;2353872]Dodam jeszcze, jak wygląda mój sprawdzian z biologii - dostajemy zadania z matury, HUH! I <3 biol-chem.

mi tez ciagle pierdola o tej maturze ... " na maturze bedzie to, na maturze bedzie tamto" etc a o matmie to nic nie wspomne ...

yoguss
29-11-2008, 21:17
w sumie nikt wam nie kazał iść do liceum

rekinek
29-11-2008, 21:33

musisz sei uczyc do 18 roku zycia bo inaczej zostanie nalozona kara piniezna lub inna na Twoich rodzicow ;p

Eneris
29-11-2008, 23:09
lol byles i nic nie powiedziales xD?
Ja juz jestem wiecej w Krakowie niz w Warszawie, ale mysle ze udaloby sie cos wypic:> mówie jak alkoholiczka a po 1 wypitym piwie swiat staje sie bardziej kolorowy :D Wawa ogólnie beznadziejna i do tego duzo wsi sie zjechalo w pogoni za edukacja ;<

używasz już GG? Do Krakowa zamierzam zawitać po maturach bo robie małe tour do Zielonej Góry.

Gonzo
29-11-2008, 23:16
mi tez ciagle pierdola o tej maturze ... " na maturze bedzie to, na maturze bedzie tamto" etc a o matmie to nic nie wspomne ...

Dokładnie. Matura w dupie dziura, 30 % to żaden próg. I tak zdamy, chociaż... Niestety, samo zdanie mi nie wystarcza - na medycynę chce się dostać.

W sumie też prawda, ale czasami każdy powinien trochę ponarzekać. Dla odstresowania. :p

musisz sei uczyc do 18 roku zycia bo inaczej zostanie nalozona kara piniezna lub inna na Twoich rodzicow ;p

Autopsja, czy zacząłeś czytać poradniki dla początkujących rodziców? ;)

Gonzo
30-11-2008, 02:05
Rozmowy nocą, wersja Elysia.

01:51 You see Werladyn (Level 71). He is a paladin.
01:51 Vasilies [117]: o,o
01:51 Werladyn [71]: 0.o
01:51 Vasilies [117]: :O
01:51 Werladyn [71]: :o
01:51 Vasilies [117]: OWL
01:51 Werladyn [71]: wtf
01:51 Vasilies [117]: i dont know.
01:51 Werladyn [71]: me too
01:51 Werladyn [71]: gonzo
01:51 Werladyn [71]: xD
01:51 Vasilies [117]: heuaehauiehaeuiae
01:52 Werladyn [71]: oldwerladyn here
01:52 Vasilies [117]: OldWerladyn
01:52 Vasilies [117]: wiem
01:52 Werladyn [71]: yeye
01:52 Vasilies [117]: :D
01:52 Werladyn [71]: :P
01:52 Werladyn [71]: ja tyz
01:52 Werladyn [71]: xD
01:52 Vasilies [117]: o rly?
01:52 Werladyn [71]: nie no na zarty
01:52 Werladyn [71]: :P
01:52 Vasilies [117]: e, to wleci na tibia.pl
01:52 Vasilies [117]: o,o
01:52 Werladyn [71]: co
01:52 Werladyn [71]: xD
01:52 Vasilies [117]: GÓWNO, tu Cie mam :D
01:52 Werladyn [71]: aaaaaaa
01:52 Vasilies [117]: 1:0 dla mnie.
01:52 Werladyn [71]: dobre
01:53 Werladyn [71]: spytne
01:53 Werladyn [71]: jestes sprytny jak lis
01:53 Werladyn [71]: nie no tak mnie zrobic
01:53 Werladyn [71]: xD

OldWerladyn
30-11-2008, 02:08
to było takie sprytne :P

Gonzo
30-11-2008, 02:20
Jakie to uczucie, gdy z PZ można wyjść TYLKO w nocy?

http://img221.imageshack.us/img221/104/faildmi0.jpg

To już trzeci fail.

Decade
30-11-2008, 03:28
wczesnie z andrzejek wrociliscie.

nie stresuj sie matura, w 3 klasie bedziesz chcial studiowac cos zupelnie przeciwnego do medycyny.

Gonzo
30-11-2008, 03:46
wczesnie z andrzejek wrociliscie.

nie stresuj sie matura, w 3 klasie bedziesz chcial studiowac cos zupelnie przeciwnego do medycyny.

Na andrzejki siedziałem w domu, nie ma to jak zapalenie tchawicy, huh!

A co do matury - szczerze w to wątpię. :)

Decade
30-11-2008, 04:10
Na andrzejki siedziałem w domu, nie ma to jak zapalenie tchawicy, huh!

A co do matury - szczerze w to wątpię. :)

tez wątpilem ale hormony sa silniejsze niz twoje przekonania

Kenow
30-11-2008, 05:53

To już trzeci fail.

Jakie to uczucie siedziec w pz CALY dzien ?

Eneris
30-11-2008, 11:38
I idź tu z takimi na akcje....

Gonzo
30-11-2008, 13:11
Jakie to uczucie siedziec w pz CALY dzien ?

30 Nov 2008 +157,101 175 117 25,815,120

"okej, miszczu, fatalne" :D

Ale dobrego mam skilla, wbić 160 k expa podczas siedzenia w PZ... Wow!

OldWerladyn
30-11-2008, 13:38
ej powiem wam że to forum nabrało tempa, ciągle nowe posty etc. ;]
160k xp to 1.5h expa :O

Gonzo
30-11-2008, 13:42
ej powiem wam że to forum nabrało tempa, ciągle nowe posty etc. ;]
160k xp to 1.5h expa :O

3 h, na małpach siedziałem.

ervinius
30-11-2008, 14:22
lub botowałem. (;

Gonzo
30-11-2008, 14:42
Na kogo masslog był?

laczek123
30-11-2008, 16:17

To już trzeci fail.
Lepiej według ciebie lizać dupe szwedom hahahhhhhhhahahahah
you are an idiot

ELaro
30-11-2008, 16:32

To już trzeci fail.

nie znam zabardzo nupova

ale co do bultka

troche chujowe uczucie bo jest malo magicznych targetow i jest duze prawdopodobienstwo ze wri nie wpadnie=no fun

edit2

16:27 Bultkastar Elof [114]: http://www.***********.com/112346413.html
16:27 Bultkastar Elof [114]: http://www.***********.com/351575883.html

edit:

i nie placz kurwa jak to trudno jest w lo jak o 2 W NOCY w ANDRZEJKI na*******asz w tibie zamiast sie wyspac lub chociaz bawic sie w jakims klubie albo w miare normalny sposob spedzac ten czas.

Gonzo
30-11-2008, 17:34
i nie placz kurwa jak to trudno jest w lo jak o 2 W NOCY w ANDRZEJKI na*******asz w tibie zamiast sie wyspac lub chociaz bawic sie w jakims klubie albo w miare normalny sposob spedzac ten czas.

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2355497&postcount=2483

Nic dodać, nic ująć. :)

BTW, czy ja płaczę? Po prostu nawiązuję normalną rozmowę. Niestety, zawsze wpadnie jakiś debil (w tym wypadku Ty) i zacznie przedstawiać swoje racje.

Edit:

Zinric - kolejny fail. Ile jeszcze? ;)
Meta-Kraid - i na cholerę zabijacie ludzi, którzy nic do tej wojny nie mają? Dlatego właśnie nie trzymam się z POLACZKAMI, bo zamiast powiedzieć sobie "postaramy się i wygramy", to "i tak przejebiemy, odejdziemy z serwera itd itp".

Kafes
30-11-2008, 18:31
jak main targety są offline to sie bije kogo może, logika lol

rekinek
30-11-2008, 19:36
"ZINRIC - KOLEJNY FAIL ILE JESZCZE?"

az do skutku tak ze bedziesz mial otwarte vipy caly czas i exivowal kazdego od nas co 5 minut. Nie wszystkie akcje beda wychodzily i tyle na ten temat. Heh tak pozatym piszesz do elara ze sie za bardzo emocjonuje ta gra moze i to prawda ale robisz dokladnie to samo piszesz po kazdej akcji fail fail fail i chcac w ten sposob pokazac jaki to jestes "kozak"? :d
pamietam ze kiedys czytalem chyba na tibia.com jak ktos temat o gosuge zalozyl jak to uciekl 2 czy 3 razy od tihwd albo od kogos nie pamietam dokaldnie i przeczytalem ten temat 2 dni po jego zalozeniu patrze na dead liste... a tam w kolejnych dniach juz 2 deady od tych ludzi z ktorych sie smial lol :D

Decade
30-11-2008, 20:58
Zawsze natomiast bylo widac jedno - ci ktorym nie chcialo sie grac napieprzali na tych maniakow ze nie maja rl life ze nic nie pija ze imprezka przy karmi itd, a ci maniacy ze przegraliscie wojne to nie macie lepszych argumentow. Racje maja obie strony... Sytuacja na serwie zmienia wasz punkt widzenia, raz maniaczycie a raz rl

edit: ogolnie rzecz biorąc tibia to samonapedzajacy sie problem. tibia jest troche jak fajki. Ciezko zaczac palic (w tibie grac bo na pierwszy rzut oka wydaje sie pojebana) a jak juz zaczniesz to uwazasz ze to bez sensu wydajesz na to kase (w tibii kase mniej, wiecej czas). Zerwiesz na jakis czas, wroci ze zdwojona sila.

Gonzo
30-11-2008, 21:03
Zawsze natomiast bylo widac jedno - ci ktorym nie chcialo sie grac napieprzali na tych maniakow ze nie maja rl life ze nic nie pija ze imprezka przy karmi itd, a ci maniacy ze przegraliscie wojne to nie macie lepszych argumentow. Racje maja obie strony... Sytuacja na serwie zmienia wasz punkt widzenia, raz maniaczycie a raz rl

edit: ogolnie rzecz biorąc tibia to samonapedzajacy sie problem.

"Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia".

Decade
30-11-2008, 21:23
mnie tam sie udalo narazie przestac zobaczymy na jak długo :D
11 dni maniaczenia zmienilo moje spojrzenie na wiele spraw i dopiero wracam do normy ;/ hujowo ze nie umiem grac jak wszyscy godzine dziennie.

gonzo kupil sam przeciez powiedzial ze kupil... tak z 10 stron do tylu

Gonzo
30-11-2008, 21:54
mnie tam sie udalo narazie przestac zobaczymy na jak długo :D
11 dni maniaczenia zmienilo moje spojrzenie na wiele spraw i dopiero wracam do normy ;/ hujowo ze nie umiem grac jak wszyscy godzine dziennie.

Powiem Ci, że ja po pięciu latach z Tibią mam już w pewnych momentach odruch wymiotny jak na nią patrzę, ale nawyk robi swoje (nie mówię, że to uzależnienie - bez komputera na prawdę prosperuję całkiem dobrze - ale będąc przy komputerze, zazwyczaj odpalam Tibię).

gonzo kupil sam przeciez powiedzial ze kupil... tak z 10 stron do tylu

Taaa, ale niektórzy wolą spróbować wjechania mi na ambicję, z ichnimi problemami dot. mojego stylu gry. Osobiście, mam na to wy****ne. ;)

Decade
01-12-2008, 00:10
kenow widze ze to czytasz to powiedz jak duza jest roznica w damage hell's core i rage of the skies?

gonzo: ja nie umiem sobie porcjowac albo jestem 3 tygodnie niegrajacy i nawet mi sie nie chce tibii wlaczyc albo tydzien gram jak najety i w kolko mysle o tym co sie na serwerze dzieje

OldWerladyn
01-12-2008, 02:52
Ehh ja gram jak nie mam sprawdzianów etc...
Inaczej to trzeba ograniczyć :P

btw. buy TibiaCamTV
Pacc
RecKey
ALL GP!!!

laczek123
01-12-2008, 13:07
mimo, ze to jeden z twych pierwszych postow juz widze ze jestes jebanym głąbem wiec 'kup se musk' i wroc jak bedziesz mial cos konkretnego do powiedzenia
zamknij morde psie, sam jesteś głabem i po jakiego h*** udzielasz się na tutaj przecież kafes i ryby głosu nie mają , bronisz kolege bo sam tak samo postępujesz z lizaniem cielska dla swe .. lepiej nie udzielaj się jak nie masz nic sensownego do dodania moronie ty