Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
@Bavve
eh, twoje puste myslenie i wszystkich innych dobija mnie.
1000 post
qrwa czlowieku wez sie zlituj nad nami i daj sobie spokoj z postowaniem an tym marnym forum.
a co do Bavve, to on poprostu stwierdzal fakty, nic wiecej.
bb
ervinius
16-05-2008, 08:25
przepraszam cie, bylem zmeczony, hahaha.
hm, nigdy nie mów nigdy, takie jest powiedzenie. jesli przegrają to przegraja.
ale jesli wygraja? [;
Predzej DN:Forever wyjdzie niz oni to wygraja
Banished: until May 23 2008, 10:25:26 CEST because of spamming
ELO ELARO, jak wytrzymasz tygodniowa przerwe? Podobno 3 pierwsze dni sa najgorsze O.O
no ja wam zycze powodzenia :P
lako gora!
jednego mniej heh
LaresCotton
16-05-2008, 18:41
=] no chociaz tydzien wakacji sobie chlopaki zrobia
go out and have some fun!
ervinius
16-05-2008, 21:59
Lares nie szpanuj tak angielszczyzną, bo jeszcze zostaniesz tłumaczem/nauczycielem angielskiego co w twoim wypadku oznacza klęskę,
bo i tak każdy wie, że tłumaczysz sobie w translatorze.
A co do Elaro, trudno, ma przerwe chłopak, a wy dalej będziecie klepać w tą klawiaturę ( oczywiscie, ze glową ). Tak sie składa, ze ja tez mam, ale miesieczną.
Lares nie szpanuj tak angielszczyzną, bo jeszcze zostaniesz tłumaczem/nauczycielem angielskiego co w twoim wypadku oznacza klęskę,
taa tpo fakt dla niego to byla by "kleska" bo w porownaniu do ciebie mierzy duzo wyzej co do swojej przyszlosci...
poraz kolejny prosze ciebie abys postowa z glowa i napisal chociaz jednego posta, gdzie bys komus nie ublizal. [to swiadczy tylko o waszym wychowaniu :/ ]
pzdr
ervinius
16-05-2008, 22:16
aaaaa, jak mi się chce spać. dobranoc
@Midarth
Tylko że wy najgłośniej szczekaliście że chcecie walczyć, a teraz jak chcemy się orać to już wam przeszły chęci.
@about ban
Damy rade, przyjaciele jutro przyjadą mnie pocieszyć.
a co mozemy zrobic na faccu?
pozatym tak jak pisalismy niejednokrotnie ze nie mamy tyle czasu co wy aktualnie na tibie... /
Tak tak wiem jak to jest mówić że ma się real life jak się przegrywa wojnę pół roku tak na selenie gadałem ;]
NA CHUJ sie wogole odzywasz jakbys wszystko wiedzial i wszystko przeszedl, nie wiesz jak z nimi jest wiec NA CHUJ TAK WOGOLE GLUPIO MOWISZ? Jak takie cos mnie w*****a no na maxa, nie wiesz jak jest a pierdolisz
edit: nie zebym ich bronil, ale ponioslo mnie, ze ty popierdolony dzieciaku klamales ze masz rl life jako usprawiedliwienie na przegrywanie wojny to nie znaczy ze oni tak robia, wiec jesli nie wiesz jak jest to po prostu sie zamknij
Przez jakis czas probowalem tu zachowac spokoj i bezstronnosc jednak im dluzej czytam to forum, tym bardziej mnie irytuja wypowiedzi co niektorych
LaresCotton
17-05-2008, 00:57
bo i tak każdy wie, że tłumaczysz sobie w translatorze.
A co do Elaro, trudno, ma przerwe chłopak, a wy dalej będziecie klepać w tą klawiaturę ( oczywiscie, ze glową ). Tak sie składa, ze ja tez mam, ale miesieczną.
pokazales klase tym postem, nie ma co, bez sensu jest komentowac tego jakos szerzej, bo wszyscy, ktorzy choc troche uzywaja mozgu powinni wywnioskowac sobie prawidlowo
@Midarth
Tylko że wy najgłośniej szczekaliście że chcecie walczyć, a teraz jak chcemy się orać to już wam przeszły chęci.
@about ban
Damy rade, przyjaciele jutro przyjadą mnie pocieszyć.
bo taka jest prawda ze nie gramy bo nie ma czasu, nie mysl ze sie poddalismy czy cos
spokojnie, wrocimy kiedystam
Hektor_Druidek
17-05-2008, 08:17
:baby::baby::baby::baby::baby::baby: xD
ervinius
17-05-2008, 08:32
Post bez obrażenia kogoś, specjalnie for Toral.
up
fajnie :)
ale jeszcze fajniej bylo by gdybys nauczyl swoich dobrych ziomkow z guildi kultury, chociaz troche a juz bedize duza zmiana.
Predzej DN:Forever wyjdzie niz oni to wygraja
Banished: until May 23 2008, 10:25:26 CEST because of spamming
ELO ELARO, jak wytrzymasz tygodniowa przerwe? Podobno 3 pierwsze dni sa najgorsze O.O
wytrzymam nie bój sie XD
juz wytrzymalem tydzien potem dwa tygodnie teraz tez wytrzymam
A wri,sieje itp i tak nie poexpia bo na czas bana mam 100+ ek:D
=] no chociaz tydzien wakacji sobie chlopaki zrobia
go out and have some fun!
sorry ale moze kiedy indziej XD
ja mysle ze followers of pyro aris
sucharek pliz
siemanko.bylem nowey na elysi wbilem 40lvl poczym elaro mnie zabil i powiedzial ze mam hunta niedowiedzialem sie za co i w dupie mam ta wasza elysie oby wri z zprzymierzencami was rozjebalo bo sie nienadajecie heja
bywa XD
A wy potraficie w 30 osób cały dzień siedzieć na vencie, żeby zmasslogować 60 lvl'a, a nikt wam tego nie wypomina.
nasze akcja wygladaja tak:
GATHER 18;00(wpisuje w comment kilka osob + message of the day)
18;00 jest nas XX na vt
-JEst target?
-Nie
-ok to strzalka i jestem
-ja o 18;30 ide na dwor elaro na gg masz passy daj jakiemus ogarnietemu
itd itd
albo
-jest target?
-ta
-3,2,1 MASSLOG
ja mysle ze followers of pyro aris
sucharek pliz
siemanko.bylem nowey na elysi wbilem 40lvl poczym elaro mnie zabil i powiedzial ze mam hunta niedowiedzialem sie za co i w dupie mam ta wasza elysie oby wri z zprzymierzencami was rozjebalo bo sie nienadajecie heja
bywa XD
A wy potraficie w 30 osób cały dzień siedzieć na vencie, żeby zmasslogować 60 lvl'a, a nikt wam tego nie wypomina.
nasze akcja wygladaja tak:
GATHER 18;00(wpisuje w comment kilka osob + message of the day)
18;00 jest nas XX na vt
-JEst target?
-Nie
-ok to strzalka i jestem
-ja o 18;30 ide na dwor elaro na gg masz passy daj jakiemus ogarnietemu
itd itd
albo
-jest target?
-ta
-3,2,1 MASSLOG
Albo kogos wystawiamy nie przychodzi WRI przez 30 min moze 1h kto chce zostaje na vt kto nie chce idzie sobie
ervinius
17-05-2008, 21:29
Elaro, oszczędź sobie słow.
I tak wątpie, że ktoś tu cos zrozumie.
To nie jest złośliwe Toral.
Fakt, dyskusja z wami juz dawno mnie przerosla intelektualnie to sie nawet nie wypowiadam.
ervinius
18-05-2008, 15:25
Hm, napisałem ci, że to nie jest złośliwe, okulary ci potrzebne czy nie skonczyles edukacji? Nie jestes z nami, nie zrozumiesz. Każdy ma swoje myślenie. To było raczej w takim kontekście.
@Bavve
tak tak ulżyj sobie :>
taka prawda że polak zawsze jak przegrywa wojnę czyli nie może grać swoim ukochanym ludzikiem to mówi że ma rl life.
jak mi Agyz wyśle fotki to pokaże wam jak wczoraj obradowaliśmy nad przyszłością elysii <HAHAHA>
Nie sądze zeby przegrywali wojne?
A ja nie sądzę że ją wygrywają?
Aktualnie, są po stronie która wygrywa, nieważne czy ich zasługa czy nie, ale wygrywają.
mają vt do tej strony? nie mają więc nie są z nimi.
LaresCotton
19-05-2008, 12:26
nie potrzeba nam miec poki co, jedna osoba ma i to starczy
nie byloby problemu zeby wszyscy mieli, pomysl dlaczego z nimi nie siedzimy
mają vt do tej strony? nie mają więc nie są z nimi.
hahahahhaha rozjebales mnie koles tym swoim twierdzeniem
GZ dla ciebie
Huj mnie obchodzi czego nie siedzicie wiem co mi mówi Elyris z Kitelem o "polaczkach" i na tym się opieram.
ervinius
19-05-2008, 16:58
no a jak mniemam, oni maja na was wylane.
Eneris pm.
CHuj mnie obchodzi czego nie siedzicie wiem co mi mówi Elyris z Kitelem o "polaczkach" i na tym się opieram.
ortografia plax ;'<<<
LaresCotton
19-05-2008, 19:41
zaraz beda glosy "ze tak szybciej" ^^
ta sama wymowka jak z "czego"?
heheheh
ervinius
19-05-2008, 19:54
też to zauważyłem, ale nie upomina się swoim na forum wszystkich.
humm, misiu ekspercie od ortografi!
I valentynki dalej swoje, i znowu taka sama akcja.. jaki wynik? 20:5?
firiux 2 padaki 1 dzien heh ;p Game Over panowie, game over. Kamusa nie ma, morisa nie ma, avnara nie ma, tami tez na wykonczeniu, wiekszosc z was ma 4+ padaki, ta wojna chyba wam nie sluzy ;)
ehh no ciekawe ile jeszcze wytrzymaja tak walic. I tracic na blesy bo jak by nie bylo, liczac all padaki z blesami + aole <poczatkowe> no to troche sie nazbiera. ^^ A jeszcze trzeba miec siano aby moc sie wyplacic... ;/
ervinius
20-05-2008, 08:23
humm, Toral, trzeba mieć siano, jak się będzie wypłacało.
można zrobić i tak, że nie placąc skończyć tu grać, ogólnie grać w tą grę.
bo niektórzy maja jeszcze życie rl, a nie przeliczaja wszystkiego na gp.
i nie pierdol mi tutaj o honorze, prosze cie.
HIghlander
20-05-2008, 12:14
on tylko stwierdza fakty..
wy tymbardziej nie powinniscie mowic o honorze "i never pay", a dalej juz wiadomo jak to bylo ;]
I valentynki dalej swoje, i znowu taka sama akcja.. jaki wynik? 20:5?
firiux 2 padaki 1 dzien heh ;p Game Over panowie, game over. Kamusa nie ma, morisa nie ma, avnara nie ma, tami tez na wykonczeniu, wiekszosc z was ma 4+ padaki, ta wojna chyba wam nie sluzy ;)
roznica lvli jest za duza a zreszta jakto wojna nie sluzy? dobra zabawa na openach jest czy wygrywamy czy nie i to sie liczy lol , jesli chodzi o elysie ofc :)
pozdro elo :) WRI < Gipo
Dla was moze i tak, macie jeszcze Berylie, ale valentynki sa aktualnie w dupie, krotko ujmujac.
Zaraz pewnie napisza ze im to zwisa itd, ale napewno czesc z nich bedzie chciala jeszcze pograc, czas pokaze ;) Z samych blessow, supplies, bohow, aoli (na poczatku niektorzy nosili) juz by sie niektorym payment prawie ze uzbieral ;d Nie mowiac o straconym czasie
Mi tam rybka mogę Enerisa zjechać do 80 lvl bo i tak z tego nie mam ze mam 129 lvl a jak wygramy wojnę to lvl sie odrobi?
Ale co jak co to wy i tak więcej lvl straciliście niż my <lol>
@Edit
Gramy tutaj dla zwyklej zabawy bo stara miłość do wroga nie rdzewieje
Gipo ma berylie
Ja gram na selenie
Firek wygrywa na Thorii
A 90 % reszty gildii ma chary na Kyrze, więc pewnie te 10% albo się wypłaci kiedyś kiedyś albo zostaną retired ;]
Aole nosiliśmy na początku bo teraz większość ludzi ma rs wbite na was ;]
Haha, jak wygramy wojne..
made my day ^^
hmm, wy popelniliscie ten blad ze jak wri bylo nieaktywne jak i my to mysleliscie ze odpuscilismy i ze macie wygrane i takie tam myslenia. I nagle wszyscy od was zaczeli sie ujawniac co nas bardzo ucieszylo ehh.
@elaro
na jakiej podstawie twierdziles ze "server za 5 dni bedzie moj" piszac to co tydzien??
@elivines
15:07 Elivines [180]: sell protection !!
kupil ktos:> ?
w koncu z czegos trzeba zyc.
ervinius
20-05-2008, 16:40
tak, tak, tak !
ja kupiłem to pro.
tobie się przyda [;
hm, a nawet jeśli Firek zapłaci i przegrają nasi wojne? zawsze mozna zrobic kolejna.
HIghlander
20-05-2008, 16:44
brawo doszedles do sedna, firkowi nigdy nie znudzi się robienie z siebie idioty
ervinius
20-05-2008, 16:51
to jest gra głupcze.
jakby robił z siebie idiotę w realu, to wtedy możesz strzelać z pyska.
LaresCotton
20-05-2008, 17:34
Mi tam rybka mogę Enerisa zjechać do 80 lvl bo i tak z tego nie mam ze mam 129 lvl a jak wygramy wojnę to lvl sie odrobi?
Ale co jak co to wy i tak więcej lvl straciliście niż my <lol>
@Edit
Gipo ma berylie
Ja gram na selenie
Firek wygrywa na Thorii
A 90 % reszty gildii ma chary na Kyrze, więc pewnie te 10% albo się wypłaci kiedyś kiedyś albo zostaną retired ;]
Aole nosiliśmy na początku bo teraz większość ludzi ma rs wbite na was ;]
jak tam na selenie? z tego co widzialem to dostajecie? czy sie myle?
Gipo ma berylie
Ja gram na selenie
Firek wygrywa na Thorii
No sam wreszcie podkresliles co sie z wami stanie.. inne servery, czesc sie wyplaci predzej czy pozniej, i tak to bedzie wygladac, a kiedy to sie stanie to juz nie ma znaczenia ;)
Mercioleksy
20-05-2008, 22:02
@Highsraka
odłącz się od tibrixa, może ci całkiem mózgu nie wessie.
Firek poprostu lubi się nap... bić.
PK(bić i uciekać) i War'y to najlepsze rzeczy w tibi, kocham skoki adrenalinki :>
btw. nigdy nie przypuszczałem, że br, swe i pl będą w jednym team xD
Nie komentuje tego ze smiali sie na samym poczatku z siejnika ze nie maja godnosci zeby byc ze swe w teamie, a pare dni pozniej sami zaczeli walczyc po 1 stronie z brazylami, no gz po prostu. Chuj mnie obchodzi czy oni ogarniaja czy nie, ale sam fakt tego ze ich wysmiewaliscie po czym zrobiliscie to samo, a nawet gorzej.
LaresCotton
20-05-2008, 23:14
HUAHAUAHAU
od kiedy tami szwedem jest? =(
passy juz rozdajecie?
HUAHAUAHAU
od kiedy tami szwedem jest? =(
passy juz rozdajecie?
czy ty wiesz o czyms, czego my nie wiemy?
@Mercioleksy
ehh, kolejny "fan" valentynek, ktory nie chce poznac prawdy.
ervinius
21-05-2008, 07:12
@Toral
jeśli miałeś na myśli jeszcze mnie, jako w tych fanach, to wiedz, że tą prawdę znam.
Czasu na tibie nie maja ale na forum 24h na dobe haha
Na selenie przegrywamy ale nooby już zrobione i oramy 11 fragów ostatnio wbite w 1 dzień, uwierz mi że tam ekipa która nigdy się nie podda już 3x wyjebali nas z serva a my i tak zawsze wracaliśmy na szczyt, więc o selene się nie martw.
Na Elysii dobra zabawa wpadamy noobami pomagać na naszym na Hg a tam jakies 2 nooby ze skullem bach bach spią
Dyklo
May 19 2008, 21:20:28 CEST Killed at Level 63 by Zorhegix and by Acor Toth
Pewniakov
May 19 2008, 21:21:05 CEST Killed at Level 62 by Ram Zes and by Zorhegix
Spytajcie sie murzyna czy w tym miesiącu na battle wyjdzie hahaha??
eh no tak szczytem jest to miec kogos ip i nie zdolac go spingowac do deda...
wypominam to wam, dlaczetego ze elaro sie chwalil ze maja zajebistego kolesia co potrafi pingowac i ze moze kazdego wyjebac jak chce. O to jest przykld.
a co do tego 24h. To wyglada tak ze u mnie lapek jest 24/7 online praktycznie i to ze mam zakladke z marna tibia.pl otwarta to nie oznacza ze tam caly czas siedzie. Chociaz fakt faktem przez ostatnie 2 dni nie mialem co robic wiec bylem przed kompem ehh, ale to sie znowu skonczylo ^^
co do padakow to fakt wlecialem w trapa na kozaka z wami nie sprawdzajac ilu od was online jest, polecialem bo mi ktos pisal ze acor leci ze statku do dp i ze mam go blokowac i wyszlo jak wyszlo, a pewniakov po czesci byl afk
@ervinius
to bylo kierowane do Mercioleksy
Marian87
21-05-2008, 08:44
hmm nadupcacie tak ze enerisowi i reszcie skoncza sie hajsy hmm moze i tak ale wezcie pod uwage ze WRI tez odczuje ta roznice w hajsie i przy nastepnej wojnie albo jesli wiecej ludzi dolaczy do Enerisa jest opcja ze tez im bedzie brakowac kasy :) dlatego trzeba byc dobrej mysli .. pozdro LBN ;)
hmm nadupcacie tak ze enerisowi i reszcie skoncza sie hajsy hmm moze i tak ale wezcie pod uwage ze WRI tez odczuje ta roznice w hajsie i przy nastepnej wojnie albo jesli wiecej ludzi dolaczy do Enerisa jest opcja ze tez im bedzie brakowac kasy :) dlatego trzeba byc dobrej mysli .. pozdro LBN ;)
hahaha nie no prosze cie
wri ma nieograniczona ilosc kasy!!!
zreszta to dla nikogo nie powinno byc dziwne. I jesli myslisz ze im sie "skonczy" siano to jestes w DUZZYYMM BLEDDZIE
LaresCotton
21-05-2008, 12:16
sprawdzenie i odpisanie na forum to kwestia 5 minut
a granie i expienie to chyba troche dluzej ;/
Pan Jordi
21-05-2008, 13:02
Może znów zaczne grać na ely :P
ervinius
21-05-2008, 14:05
Co do tego, że wri będzie miało kasę na wojnę to się zgodzę Toral.
150lv + maja tego bardzo dużo. A jak nie to od Arioca wezmą, obczajcie jego domek.
humm @Lares
ale jesli odpisujesz po kazdej odpowiedzi, to z 5 min robi sie 50, 500 i tak dalej.
@Toral
1.A jak wy pingowaliscie Elaro?? Krytykujesz błędy innych a sam popełniasz te same.
2.Jak wri ma nieograniczoną liczbę kasy to czego wam nie kupi pacców?
Ale co mi tam błaznujcie dalej.
_____
Marian zbierz ekipę i jedziemy w wakacje do Gdyni nocleg gwarantowany ;]
http://img364.imageshack.us/my.php?image=dsc05737fv2.jpg
@Toral
1.A jak wy pingowaliscie Elaro?? Krytykujesz błędy innych a sam popełniasz te same.
ad1
zaznaczylem przy mojej wypowiedzi dlaczego tam to wypominam.
ad2
hahhaah joke?
po 1 oni maja inny przelicznik niz my, pozatym nie maja podstaw do tego aby nam mieli cos takiego fundowac, a no i ja bym od nich pacca nie akceptowal bo po chuj mi od nich jakis marny pacc. (rzeczy nierealne)
po 2 przeczytaj i przeanalizuj sobie to jeszcze raz.
Podpisz moze zdjecie kto jest kto? ;>
Co do online na forum ciaglym, znaczy to jedynie tyle ze jest wlaczony firefox = wlaczony komp caly czas, nic wiecej.
ervinius
21-05-2008, 21:17
lag lag lag lag lag
ervinius
21-05-2008, 21:18
yea, eneris, teraz podpisiki.
enerisku ja tez chyba na wakacje do gdyni z morisami i avnarami ;d
LaresCotton
21-05-2008, 21:38
Co do tego, że wri będzie miało kasę na wojnę to się zgodzę Toral.
150lv + maja tego bardzo dużo. A jak nie to od Arioca wezmą, obczajcie jego domek.
humm @Lares
ale jesli odpisujesz po kazdej odpowiedzi, to z 5 min robi sie 50, 500 i tak dalej.
hehe no sprawdzam forum z 3-4 razy dziennie
@Toral
_____
Marian zbierz ekipę i jedziemy w wakacje do Gdyni nocleg gwarantowany ;]
http://img364.imageshack.us/my.php?image=dsc05737fv2.jpg
ahahahahaha
ervinius
22-05-2008, 08:47
@Elyris
give your 'fat photo'.
HIghlander
22-05-2008, 10:35
chyba lepiej byc grubym niz wychudzonym przez tibie ? haha
teraz wri wie z kim walczy, z zakompleksionymi malymi dziecmi pozdro
ervinius
22-05-2008, 14:15
ja pierdolę, jakim ty jesteś kiepem.
nie widzę tam nikogo poniżej 18 lat.
żal mi cie stary, współczuję twojej mamusi.
nie myślalem, ze kiedys spotkam większego debila, niż.. ah, niewazne.
no ja raczej widze.... ELARO?!?!?!!?
zeby te zdjecia jeszcze byly podpisane to bym powiedzial kto jeszcze ;p
HIghlander
22-05-2008, 15:12
haha ervinius widze ze jestes jeszcze na etapie wlazenia w dupsko, ale mniejsza z tym
nie wiedzialem ze 18 latki sa mniejsi niz gimnazjalisci lol normalnie wyglada moze tylko ten po lewej reszta to: jak to ty nazwales "kiepy"
ervinius
22-05-2008, 15:27
@high
ja juz nawet nie czytam co piszesz.
Mercioleksy
22-05-2008, 16:15
@Toral
Nie jestem fanem, ale nie mówię, że jestem ich wrogiem :>
@Hight
Od dziś jestem za testem na IQ przed każdym logowaniem. Jeśli chcesz się wypowiadać to rób to z sensem.
To takie <<< na focie to chyba firkoszczak.
Mój kumpel ma 19 lat i 172cm, ja ledwo skończyłem 16 a mam 193cm. Wzrost o niczym nie świadczy.
Pan Jordi
22-05-2008, 16:23
@up
dryblas
a ja mam 20 lat i 172 cm
Pyro Aris
22-05-2008, 16:37
ja pierdolę, jakim ty jesteś kiepem.
nie widzę tam nikogo poniżej 18 lat.
żal mi cie stary, współczuję twojej mamusi.
nie myślalem, ze kiedys spotkam większego debila, niż.. ah, niewazne.
taa ,a ten chlopiec na maxa po prawej to pewnie 15 nie skonczyl jeszcze
Ale każdy siejnik się rodzi mając 2 metry wzrostu i 50cm w bicepsie to dla nich każdy jest małolatem a na dodatek każdy ma real life i jest ideałem piękności i inteligencji.
@Podpiski
Na photobukecie mam więcej fotek i wszytki są podpisane.
@edit
Z wyjątkiem Elara, Kuunegundy i jednego typa która nie gra na elysii wszyscy mają 18 lat albo w tym roku będą mieli. :]
Pan Jordi
22-05-2008, 17:18
byłem zobaczyłem i musze stwierdzić że ładne dziewczyny wam towarzyszyły :)
LaresCotton
22-05-2008, 18:08
Ale każdy siejnik się rodzi mając 2 metry wzrostu i 50cm w bicepsie to dla nich każdy jest małolatem a na dodatek każdy ma real life i jest ideałem piękności i inteligencji.
@Podpiski
Na photobukecie mam więcej fotek i wszytki są podpisane.
@edit
Z wyjątkiem Elara, Kuunegundy i jednego typa która nie gra na elysii wszyscy mają 18 lat albo w tym roku będą mieli. :]
agyz tez ma 18? :O
firek mi przypomina kubusia puchatka LOL
no i ty z bratem podobni jestescie
Mercioleksy
22-05-2008, 18:15
@up
rozwaliłeś mnie ostatnimi słowami
ale tak ogólnie co was obchodzi ile mają lat ^^
firkowi się przytyło chyba xD - mi to looz nie gustuje w chłopcach :P
ervinius
22-05-2008, 18:25
Eneris wyślesz mi fotki?
@Toral
Udał ci się wrzut, gratuluje.
Agyz jest 90 rocznik.
@ervinius
www.photobucket.com >Eneris.
@Mercioleksy
Też nad tym samym myśle.. ale widocznie nie jest taki mądry jak siejnik żeby to zrozumieć...
@Edit
Rasis Daron
Killed at level 105 by vodka and beer.
http://img505.imageshack.us/img505/1336/dsc05928ct2.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/1336/dsc05928ct2.8842611861.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=505&i=dsc05928ct2.jpg)
@co do ostatniej foty
dobrze ze nie wchodzil na slup wysokiego napiecia lol
a tak to generalnie trzeba umiec pic...
ervinius
22-05-2008, 20:13
Toral na wakacje zapraszamy do Gdynii.
Pokażesz nam jak pić, okej?
A moze to wy zawitacie w wielkopolsce?
ervinius
22-05-2008, 22:19
Tylko, że to Toralek napisał, że trzeba umiec pić.
LaresCotton
22-05-2008, 23:49
LOL a jakie to ma znaczenie, jesli juz to chce pokazac jak sie pije > zaprasza do siebie x]
Mercioleksy
23-05-2008, 03:08
to miało wywołać uśmiech, a nie czepianie się, wpadajcie do Warszawy to pogadamy ;]
ervinius
23-05-2008, 10:25
Sranie w banie takie.
Eneris, ta druga dziewczyna oprócz Karoliny to kto? ;>
Toral na wakacje zapraszamy do Gdynii.
Pokażesz nam jak pić, okej?
eh nie po drodze mam, patrzac gdybym mial jechac do kogokolwiek...
ervinius
23-05-2008, 15:51
humm, a gdzie mieszkasz?
humm, a gdzie mieszkasz?
Poznan, a dokladniej na wiosce pod poznaniem ;p
Krystian Paladyn
May 24 2008, 01:56:29 CEST Killed at Level 76 by Snippy Sniper and by Gufroman
Szybki regroup z expów i wpadamy do kazo..
Dazobit
May 24 2008, 02:12:41 CEST Killed at Level 70 by Aiwen Maggus and by Revange Twin
Snippy Sniper
May 24 2008, 02:14:59 CEST Killed at Level 52 by Eneris
Gufroman
May 24 2008, 02:16:16 CEST Killed at Level 52 by Zetrax and by Mimi Shinja
LaresCotton
24-05-2008, 02:57
zebysmy leczyli dazo jak bylo zaplanowane to by sie inaczej potoczylo heh
w ogole zastanawialismy sie czy stac czy co innego robic, postawilismy na to pierwsze i nie wyszlo, zdarza sie
ogolnie to wasze chary sa dla nas za szybkie, ostra lipe mamy na open field ;/
nie bylo tak zle na 5 vs 8-10 osob
Racja, nas było więcej ale mogliście mnie sprobować za mwalować, jakby wam sie udało już bym was nie dogonił.
Sranie w banie takie.
Eneris, ta druga dziewczyna oprócz Karoliny to kto? ;>
Klaudia siostra Karoliny
45 sorc z elysi
LaresCotton
24-05-2008, 14:13
Racja, nas było więcej ale mogliście mnie sprobować za mwalować, jakby wam sie udało już bym was nie dogonił.
hehe wiem, ale ciezko troche bylo jak miales na nim follow
ogolnie duzo bledow popelnilismy ale chuj z tym ;p
ogladajac wasz filmik naliczylem 3 powazne bledy xD
ale to sie da naprawic, jeszcze bedzie okazja heh
LaresCotton
24-05-2008, 15:07
nie wiem czemu ciebie w ogole nie bylo, zasnales??
nie wiem czemu ciebie w ogole nie bylo, zasnales??
a no zasnelo mi sie.... wylaczylem glosniki i tak to wygladalo i koma Xd
ervinius
24-05-2008, 21:38
Przypadki chodzą po ludziach.
Dzieki Elaro, od Enerisa chyba bym sie nie doczekał odpowiedzi.
hehe wiem, ale ciezko troche bylo jak miales na nim follow
ogolnie duzo bledow popelnilismy ale chuj z tym ;p
w sumie nie wiem nie będę sie sprzeczał
___
Dziś w akcji wam coś nie wyszło, czy zrobiliśmy coś innego niż wy zakładaliście?
2lvle w gore, 2 w dol, 2 w gore, 2 w dol, jak dlugo bedziecie grac takim stylem?
przynajmniej coś się dzieje :P
LaresCotton
25-05-2008, 11:22
w sumie nie wiem nie będę sie sprzeczał
___
Dziś w akcji wam coś nie wyszło, czy zrobiliśmy coś innego niż wy zakładaliście?
niedopracowany plan troche, ale nie bylo zle =D najwazniejsze ze nikt od nas nie padl haha
niedopracowany plan troche, ale nie bylo zle =D najwazniejsze ze nikt od nas nie padl haha
nie zle to fakt nie bylo, bo kurwa bylo tragicznie!!
LaresCotton
25-05-2008, 13:26
noob jestes :p
to ze duzo osob od nas mialo wyjebane na akcje to ich problem
noob jestes :p
to ze duzo osob od nas mialo wyjebane na akcje to ich problem
bp shoveli na dp moje. <Za nooba>
no ale tak ogolnie to prawda jest taka, ze znowu nie przygotowane to bylo tylko taki bardziej spontan... czyli pizda
ervinius
25-05-2008, 16:14
Toral, teraz przekonujemy się o mocy Siejników, bez WRI.
2lvle w gore, 2 w dol, 2 w gore, 2 w dol, jak dlugo bedziecie grac takim stylem?
Ja w dół nie jadę.
@Lares
"to ze dużo osób od nas miało wyjebane na akcje to ich problem" humn interesujące :D
jednak da się normalnie rozmawiać na tym forum z co niektórymi ludźmi.
/point tanaka, firiux, elivines, irme
Toral, teraz przekonujemy się o mocy Siejników, bez WRI.
heheh no sie jeszcze przekonacie... bo jak wiadomo ponad polowa siejow nie jest aktywna.
@Toral
Dzisiaj byliście aktywni ale jedyne co pokazaliście to jak umiejętnie chować się na skarbcu, raszowaliśmy podobna liczebnie ekipą do waszej a wy i tak uciekaliście, podejmijcie w końcu walkę, bo jak narazie to walczycie tylko na forum.
Fragi:
Elaro- przeraszował
Azur Dark- widocznie brat mu nie powiedział że go pingowałiśmy.
@Toral
Dzisiaj byliście aktywni ale jedyne co pokazaliście to jak umiejętnie chować się na skarbcu, raszowaliśmy podobna liczebnie ekipą do waszej a wy i tak uciekaliście, podejmijcie w końcu walkę, bo jak narazie to walczycie tylko na forum.
Fragi:
Elaro- przeraszował
Huh?
Jak nie podjelismy jak podjelismy walke i po tym jak Elaro padl wycofaliscie sie...
1. Kilku ludzi z wri biegło z 2 strony.
2. Po co mieliśmy znowu was gonić do skarbca?
Przestańcie tuszować to że się boicie albo nie macie pomysłów na to jak z nami walczyć.
@Bavee
Zauważyłeś ze prawie każdy olewa twoje posty?
@eneris
moze to wy poszukajcie sposobu na nas? bo jak widac dzis nam sie udalo...
kazdy walczy jak umie, zreszta wy dopiero wpadliscie jak sie gipo pojawilo a wasz atak noobcharami w veno tez byl niezwykle olsniewajacy i fair play, nie wspominajac juz o pingowaniu azura
~V!
Nie mów tu o wojnie fair play bo to wy zaczeliscie pingowaniei spajowanie.
Możesz powiedzieć co wam się udało?? bo Elaro moim zdaniem padł przez swoją głupotę a nie przez was pomysł.
@Toral
Fragi:
Elaro- przeraszował
1. Kilku ludzi z wri biegło z 2 strony.
2. Po co mieliśmy znowu was gonić do skarbca?
Przestańcie tuszować to że się boicie albo nie macie pomysłów na to jak z nami walczyć.
@Bavee
Zauważyłeś ze prawie każdy olewa twoje posty?
sam sobie odpowiadasz na swoje posty.
@Toral
To są tylko moje domysły wolałbym poznać twoje zdanie.
@Ehur
Chciałbym cię jeszcze spytać gdzie widziałeś tam Gipo? Bo sam Lyxe to nie jest całe gipo.. nie pisz więcej o tym co usłyszałeś w osiedlowej piaskownicy.
@Toral
odpowiadajac na twoje poprzednie posty napisze tylko tyle, ze dzialanie takie a nie inne czyli wycofanie sie na skarbiec byla to czesc taktyki widocznie z naszej strony.
LaresCotton
26-05-2008, 00:13
eh dokladnie, nie bieglismy prosto na skarbiec, probowalismy pojedynczo was brac no i jak widac z elaro plan sie powiodl. nie mowie ze stalismy ciagle, ale tez nie byla to typowa ucieczka
znowu nikt od nas nie padl wiec jest ok xD
Dziwna ta taktyka ale okej, jakoś się dostosujemy.
LaresCotton
26-05-2008, 00:38
nie wiem co w niej widzisz dziwnego, ale okej :D
Ja wole atakować, bardziej się ciesze z 1 fraga zdobytego w ataku niż z 2 w obronie. Samą walkę rozumie też jako atak a nie ciągły odwrót.
LaresCotton
26-05-2008, 00:48
nie mielismy pewnosci ilu was dokladnie bylo, poza tym my jako ekipa nie uczestniczylismy w prawdziwej wojnie, takze zdobywamy dopiero doswiadczenie, kazdy frag cieszy i uczy
Myślałem że walczyliście coś na Aldorze o.0
@Do Elysianczyków xD
Jak widzicie wrogowie też mogą normalnie ze sobą rozmawiać na forum.
@Toral
@Ehur
Chciałbym cię jeszcze spytać gdzie widziałeś tam Gipo? Bo sam Lyxe to nie jest całe gipo.. nie pisz więcej o tym co usłyszałeś w osiedlowej piaskownicy.
jakbys czasami pomyslal to bys wiedzial ze akurat tam bylem, i wiem ze ze lyxe to nie cale gipo, nie pisze tutaj wiecej bo szkoda czasu na gosci takich jak ty
i zobaczymy kto bedzie zygal sianem
jakbys czasami pomyslal to bys wiedzial ze akurat tam bylem, i wiem ze ze lyxe to nie cale gipo, nie pisze tutaj wiecej bo szkoda czasu na gosci takich jak ty
i zobaczymy kto bedzie zygal sianem
Jeżeli tam byłeś i widziałeś gipo to czas udać się do okulisty ;]
Drogi Enerisie
Powiedz mi co szanowne Valentines robilo na poczatku wojny? mass log na jedna osobe wycofywanie sie chowanie na ank dragi, carlin podziemia, edron, VDL i gdzie tam jeszcze to byla wasza taktyka czyz nie? Sami pisaliscie, ze kazda taktyka jest dobra... Weic przestan sie teraz czepiac tego co robimy.
Byliscie w podobniej ilosci co my? Liczebnie? a porownales lvle? u nas byla jedna osoba majaca powyzej 100 lvl? a u was ile? Przestraszyliscie sie WRI? Trudno takie zycie jesli ma sie tylu wrogow zawsze trzeba sie spodziewac kogos kto moze nadejsc z drugiej strony i wy rowniez tak robicie...
Prosze Cie tylko zebys nie porownywal waszej ekipy do ekipy z seijnika bo przewyzszacie nas i liczebnie i lvl-owo i to bardzo ;) Dzieki za wyrozumialosc ^^
Jak sam powiedziałeś ze my masslogowaliśmy i kogoś zabijaliśmy a wy na 3 masslogi zabiliście 1 osobę.
Wri ma większe lvl od nas ale my na to nie narzekamy jak jest gipo to na 99% wychodzimy na ob.
I wcale się was nie czepiam <lol>
a pozatym jeżeli nie jesteście wstanie z nami walczyć to nie trzeba było nam wypowiadać wojny.
wy ale pierdolicie farmazony...
btw.
ktos z sieja pamieta mini ob na elysi z gipo? jeszcze przed aldora? jak dostalismy w pizde?
Jak sam powiedziałeś ze my masslogowaliśmy i kogoś zabijaliśmy a wy na 3 masslogi zabiliście 1 osobę.
Wri ma większe lvl od nas ale my na to nie narzekamy jak jest gipo to na 99% wychodzimy na ob.
I wcale się was nie czepiam <lol>
a pozatym jeżeli nie jesteście wstanie z nami walczyć to nie trzeba było nam wypowiadać wojny.
Wy mass logowalisice i zabijaliscie nasze nooby do zarabiania kasy? lol a ze nasze "mass" logi nie wyszly to trudno zycie.
a my wychodzilismy na was gdy Wri nie bylo i gdy nie mieliscie tylu sojusznikow i my mielismy pacce znaczy wiekszosc a wy uciekaliscie ^^
Huh przeciez walczymy wiec o co chodzi? ^^
May 26 2008, 20:10:03 CEST Killed at Level 130 by Spemalien and by Gryby
Żałosne :] już nie miał mnie kto zfragować
Mercioleksy
26-05-2008, 22:17
Nie wiem co to za różnica, 2 fragi w obronie czy 1 w ataku. Wolisz na wyścigi wziąć super wyglądające auto 100km czy 200konne bardziej skuteczne, ale mnie widowiskowe?
Gratz zwyciestwa chlopaki ;pp
LaresCotton
26-05-2008, 23:50
noo, to byla masakra
Teraz widać jak brak jednej osoby wpłyną na naszych przeciwników i jak dodatkowa osoba podziałała na nas.
nom, pogratulowac wam mozna lepszego zgrania od naszego.
Mercioleksy
27-05-2008, 00:26
jakieś ob było? czy co? dajcie filma!
23:58 Tanaka Arkino [134]: http://data.fuskbugg.se/skalman01/saemstaobever.cam
23:58 Tanaka Arkino [134]: to od hirre
23:58 Lako Edeomoo [56]: tyty
23:58 Tanaka Arkino [134]: http://www.s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e.com/372269935.html
23:58 Tanaka Arkino [134]: od jerjaum
Mercioleksy
27-05-2008, 14:31
com.cam ..... według jottiego czyste, i otwiera się też film :>
no bo sa czyste co z tego ze jest com.cam specjalnie tak zrobił zeby nobki pisaly gejloger... zobacz sobie typ pliku ... tibicam tv
Mercioleksy
27-05-2008, 22:38
wiem wiem, ale ja tylko plików rec nie sprawdzam ;>
Arioc Scalp [266]: king is back
Elaro [96]: to temple :>
Kilka minut później
May 27 2008, 22:45:44 CEST Killed at Level 266 by Sabo Tache and by Elivines
Arioc mogłby pisać książki podobno spingowaliśmy wri vt o.0
na Ztekarnie tez padł murzyn ;]
ervinius
28-05-2008, 13:51
Banished: until Jun 03 2008, 23:09:23 CEST because of excessive unjustified player killing
Humm Elyris, gz. Gogo delete. ;D
Banished: until Jun 03 2008, 23:09:23 CEST because of excessive unjustified player killing
Humm Elyris, gz. Gogo delete. ;D
Zajebal ue bo byl strapowany przez nooby, ban na tyga to zadna strata, a ty juz o delecie piszesz, idiota
Zajebał ue bo nie chciał paść, nooba mogł na sd zdjąć.
ervinius
28-05-2008, 17:13
Idiota to ten który ma tak tępego syna, za 3 bany za pk jest delete.
Dlatego napisalem 'gogo delete'.
Walil z sd w nooba ktory go centralnie blokowal i go nie zabil, na manie caly czas byl (35~lvl), to ue zajebal po okolo 4 turach
Widzę jakiś ex-member wri się wypowiada xD
Stalem obok niego, i rowniez na ue sie nadzialem, juz na ostatniej kratce zasiegu
Pan Jordi
29-05-2008, 23:15
ulallalallalalalallaa co nic nie piszecie?
Dzis Mr. Who care? znowu uciekł Wri pomimo tego że miał pz.
Mr Who care? = Sabo Tacze
Nic sie nie dzieje to co mamy pisać :)
btw Jakby ktoś by mógł mi zamienić filmik rec na filmik cam to niech napisze tu albo w grze ;]
Eneris
May 30 2008, 13:26:24 CEST Killed at Level 130 by Skraek
and by Nida Von'Gawain
Yoki
May 30 2008, 13:26:49 CEST Killed at Level 129 by Ztekarn
Skraek
May 30 2008, 14:24:25 CEST Killed at Level 109 by Elaro
and by Tanaka Arkino
Ekim
May 30 2008, 14:27:39 CEST Killed at Level 146 by Bultkastar Elof
and by Eltartako
Troche sie dzis dzialo :p
Moglbys Eneris napisac jak padli Skraek i Ekim, bo w sumie nikt od nas nie wie, a mnie to ciekawi ;p
ekim jak to nowy ekim znoobil max
a jak skreak to pojecia nie mam ^^
zapytajcie kenantiwina on tam byl
troche weronika zamulila no ale kazdy ma zly dzień;D
Gdyby weronika przycisnela 7 to by padlo okolo 5-6 waszych
a gdyby skraek nie rozminil ze to jest trap by padlo was 15~
ale skraek zaczal drzed sie na default
ITS TRAP ELARO IS NOT SO STUPID TO TAKE PZ NOW MOVE MOVE FAST
i kilku zdazylo zejsc zanim zmasslogowalismy
tak dla informacji to ja dzisiaj znoobilem na enerisie bo bultkastar krzykna ze bije go Kukusia a nie wiedzialem ze jest przy 2 wyjsciu z dp to zrashowalem na kamikaze mu pomóc ale i tak juz polowa lvla odrobiona
/elaro nie chce mi sie zmieniac uzytkownika;Pp
ervinius
30-05-2008, 22:27
ehehe, no czekamy nastepnym razem na 15 ~ humanów z Wri and supporters.
erv~
ahahahahahaa
nie pisz nam co by bylo gdyby.
tylko przedstawiaj nam fakty dokonane!!!!
no dokladnie...
a gdyby nie bylo gipo to valentines to smiecie
a gdyby siejniki mieli pacce to by mogli sie na*******ac
a gdyby wri nie bylo retired to by nie bylo zadnej walki
a gdyby valentines mialy wyzsze lvl to i tak by przegraly wojne
i tak mozna jechac
01:19 Nida Von'Gawain [131]: we got those kind of ppl to
01:19 Nida Von'Gawain [131]: mustafa etc
01:20 Nida Von'Gawain [131]: and ppl that yells in vent
01:20 Nida Von'Gawain [131]: IM TRAPED
01:20 Nida Von'Gawain [131]: like bax before
xD ! ANGELO
no dokladnie...
a gdyby nie bylo gipo to valentines to smiecie
a gdyby siejniki mieli pacce to by mogli sie na*******ac
a gdyby wri nie bylo retired to by nie bylo zadnej walki
a gdyby valentines mialy wyzsze lvl to i tak by przegraly wojne
i tak mozna jechac
gipo i tak juz nie ma max jest 1-2 gipo na akcje a
to ich problem ze nie maja 200k zeby zakupic pacca :/
czy wri jest retired? srednio polowa guild jest na akcje o godzinie 11(praca,szkola)(?)
Narazie to my wygrywamy ta wojne wiec jak bedziemy mieli wyzsze lvle to tylko latwiej bedzie zabijac wrogow
No nie wiem... patrzac na same fragi jakby sie liczyly tylko fragi wasze i wri to raczej i nie wygrywacie.. Moze wasze + gipo, i td + wg to byscie mogli wygrywac we fragach..
Ja wiem ze fragi to nie wszystko ale jak jest 110~70 to cos to jednak znaczy
No nie wiem... patrzac na same fragi jakby sie liczyly tylko fragi wasze i wri to raczej i nie wygrywacie.. Moze wasze + gipo, i td + wg to byscie mogli wygrywac we fragach..
Ja wiem ze fragi to nie wszystko ale jak jest 110~70 to cos to jednak znaczy
jest 110 do `100~
przeczytaj moj post do hichama zeby dodal nasze 35
+ to jest smieszne jesli on liczy rage shenron jako naszego supportera jesli on przyszedl nas bic
Falleniasty
01-06-2008, 11:41
Hicham(ow) sie opieprza.
Ma lepsze rzeczy do robienia jak jest 30+ stopni na dworze niz siedzenie na tibii, szczegolnie ze na tibii nic wiecej juz nie osiagnie.
Ownuje server, ma wszystkie rary w grze (lub prawie wszystkie), jeden z najwyzszych lvl rp w grze, to po co jeszcze ma grac? ;p
Wchodzi sobie jedynie zeby valentyny pokopac, a pewnie wroca jak sie chlodniej zrobi, i prawidlowo robia
Real Life Baby!
Pan Jordi
02-06-2008, 01:38
Hmm nie zaglądałem do tematu przez jakiś czasu a tu dalej kłótnia
Ma lepsze rzeczy do robienia jak jest 30+ stopni na dworze niz siedzenie na tibii, szczegolnie ze na tibii nic wiecej juz nie osiagnie.
Ownuje server, ma wszystkie rary w grze (lub prawie wszystkie), jeden z najwyzszych lvl rp w grze, to po co jeszcze ma grac? ;p
Wchodzi sobie jedynie zeby valentyny pokopac, a pewnie wroca jak sie chlodniej zrobi, i prawidlowo robia
Real Life Baby!
Po co? żeby pomoc swoim polskim kolegów którzy muszą wychodzić na real life bo nie mogą grać w tibie ;]
Jemu nawet by to roznicy nie zrobilo jakby siejniki byli z valentynkami, i tak by wojne wygrali
@eneris
ty masz kiurwa ile 19-20 lat? a piszesz posty jak bys mial max 16... czytaj co sie pisze i dostosuj sie do tego.
I skoncz z jakimis bezsensownymi komentarzami ktore popieraja tylko ludzie od was , czy nie zauwazyles tego?
wg mnie takie komentarze sa na poziomie podstawowki. I nie ze sie na ciebie uwzialem tylko jak to czytam to mnie chuj strzela. Prawda boli was i taka to wyglada.
Hektor_Druidek
02-06-2008, 15:07
Real Life Baby!
Ja osobiście uważam, że jak jest 30+ stopni za oknem to lepiej w domu posiedzieć, tak jest zdrowiej i chyba przyjemniej, a właśnie pod wieczór jak jest chłodniej to można wyjść na miasto na jakieś piwko albo coś. Ale nie każdy preferuje letnie, nocne życie. W końcu ta zabawa w piaskownicy z kolegami bezcenne nie Bavve? ^^
Mam lat 18 ale jestem taki gupi ze kazdy moj post wszytkich denerwuje, jestem dzieckiem ktore ma marzenia i za te marzenia jest szykanowane na forum przez ludzi ktorzy maja te same marzenia lecz nie moga ich spelnic poniewaz proboja wmowic sobie ze tibia nie jest ich zyciem, wiec kazdego ranka jak wstaja wala posta na tibia pl w ktorym popisuja sie znajomoscia pogody oraz aktualnych wydarzen ze swiata.
Ja osobiscie uwazam ze jak jest 30 stopni to jest wsam raz pogoda by grac w tibie poniewaz kable ktorym za*******la moj kosmiczny internet z ksiezyca sa dobrze nagrzane i nie mam kickow.
Popieram kolege wyzej,w domu o tej porze jest znacznie chłodniej.
Cos dawno nie bylo zadnego ob :/
Mercioleksy
02-06-2008, 16:12
Moim zdaniem all mają rl life, sieje, valentynki, wri - nawet Bax chyba. Tibia jest po prostu takim dopełnieniem, nudzi ci się chodzenie na piwo(nie pije)lepiej zagrać trochę, potem iść pograć w piłę, poukładać babki w piaskownicy jak kto woli. Jak jest 30st. to jeden będzie za piłą za*******ać, drugi kąpać się a trzeci będzie pk'ował.
All mamy rl life i śmieszą mnie posty typu:
"Ty nie masz rl life, Tibia is your life."
ervinius
02-06-2008, 16:24
z ostatnich 20 postów jedyną mądrze piszącą osobą jest Mercioleksy.
no i po części Eneris ma racje, ale wiadomo trzymam ze swoim, i ludzie tak mają w naturze, wróg 'tyra' wroga, i zrobi wszystko żeby się 'przewrócił'.
Cóż tylko ludzmi jesteśmy, prawda? ;]
Ciekawe jak sie zachowa cip~ w zaistnialej sytuacji...
Cofka czy znowu jakis jebany double week?
ervinius
02-06-2008, 21:27
Nie, cofka bez sensu, nigdy nie przepadałem za cofkami w grach online.
Double week, ojj! Teraz to by było coś, poprawione oceny od dzisiaj, totalny looz do któregoś tam września. Nie wiem jak wy, ale cofka według mnie jest bez sensu, ktoś grał, padał, tracił, ale inni nie padali, zyskiwali. I mają mieć to zabrane? I jeszcze na domiar ich 'szczęścia' paść po cofce?
Z drugiej strony inni mogą narzekać, że nie maja czasu grać w ten double.
Zresztą rozpisałem się, a i tak nie bedzie ani cofki anie żadnego tygodnia. ;]
@down
Oj Elaro byś się zdziwił, Morisowi nie wystarcza 10h siedzenia z dziewczyną.
"30 stopni na dworze a wy gracie w Tibie"
osobiscie 1-3h dziennie z Kolegami mi wystarcza i zostaje mi 5h prawie siedzenia w domu wiec wtedy gram w Tibie
Mercioleksy
02-06-2008, 21:56
Te kicki żalowe, 3 deady jednego dnia...
jak dlugo istnieje elysia, to byly chyba 2 cofki serva moze 3
a sam przezylem 2 ehh... i w sumie zrobili to zawsze po tym jak byly masskicki, ale od jakiegos czasu juz tego nie stosuja [dobrze, zle?]. Nie wiem czy lepsza byla by cofka serva czy tez nie. Ale napewno na lepsze nie wyjdzie dajac double exp. Zamiast kurwa kupic nowe servery, sprzet, odkurzyc cala siec to te kurwy ide na latwizne i daja wlasnie takie double exp, z czego sie tylko dzieciaki ciesza. Bo kazdy by wolal, aby zrobili cos w koncu z tym swoim pierdolonym, zasranym systemem.
LaresCotton
02-06-2008, 23:32
pamietam jak nanottenowi(?) cofnieto raz 3 czy tam 2 pierwsze mmsy na elysii
teraz na pewno nie bedzie cofki, cip ma wyjebane jajka na klientow x[
Mercioleksy
03-06-2008, 14:27
Niech nie robią cofki, double exp czy czegoś podobnego, tylko zrobią new servery z nowymi lepiej zabezpieczonymi łączami.
ervinius
03-06-2008, 16:00
Mar~ i znowu gadasz najmądrzej.
Blady_Gliwice
03-06-2008, 18:43
Ja zgadzam sie z Mercioleksy o new serwach i zakupili new sprzęt itp skoro maja zmieniać wygląd tibi :)
Kolejny wieczor kickow \o/ :p
Blady_Gliwice
03-06-2008, 19:48
Kolejny wieczor kickow \o/ :p
Mi to tam wisi i tak nie gram tylko szkoda ze niektórym sie pacc marnuje -.-
No wyjebane na to ale szkoda ze akurat wieczorem to jest, kiedy akurat niektorzy maja tylko czas zeby pod wieczor na godzinke wskoczyc gdzies
ervinius
03-06-2008, 20:40
Taa, o ile pamietam to wszystkim paccom kiedyś zwracali dni stracone?
Mercioleksy
03-06-2008, 20:55
zwrócili niegyś 7 dni, kurde ja mam time only 21-05 i akurat 20-01 są kicki :/
Blady_Gliwice
03-06-2008, 20:55
Taa, o ile pamietam to wszystkim paccom kiedyś zwracali dni stracone?
ta był dodany tydzień darmowego pacca tym którzy byli posiadaczami pacca w dniach w których były mass kicki, mam nadzieje ze teraz tez tak zrobią bo co niektórzy mogą sie zdenerwować ;p
@down
szczęście masz :)
ervinius
03-06-2008, 21:02
Już się denerwuje, kolejny kick, dobrze, że skończyłem bić dragi i nie zdązyłem wejść dalej..
Mercioleksy
03-06-2008, 23:11
Jak mi nie zwrócą tych dni z pacc to będzie rozróba w cipach. Ogólnie powinni zmontować jakiś system zabezpieczającym który np, gdy jest mass kick zatrzymuje potwory. Nie znam się więc nie wiem czy to możliwe.
Nie "mi" tylko "nam". Setki ludzi sa w podobnej sytuacji teraz ;p I z tym zeby potwory sie nieruszaly to niemozliwe raczej bo wogole nie wiem jak to widzisz, system jest zapchany w takiej chwili, zrywaja sie polaczenia, to jakby mialo jeszcze wyslac informacje ze potwory maja stanac?
Mercioleksy
04-06-2008, 06:45
Mówię, że się nie znam :/ a no faktycznie nam. Ciekawe co na to cipsoft :(
LaresCotton
04-06-2008, 09:08
a cipsoft na to najprawdopodobniej nic :p
ervinius
04-06-2008, 09:15
haha, Lares ma rację.
oni na nas naiwniakach trzepią kase.
Blady_Gliwice
04-06-2008, 15:49
dagoto i fox cadian padli a chciałem pomoc ;p za późno z roboty wróciłem zalogowałem sie po akcji .. :( zal ale 70 ed nieoficjalnie z valentines owned :]
dowiedziałem sie ze z valentines wcześniej padło tez parę osób :) shika,aiwen,zetrax, no to nice :)
Mercioleksy
04-06-2008, 15:55
Ale mi ob żal, praktycznie 5min.
moze ktos to dokladniej opisac? jak to wygladalo?
Blady_Gliwice
04-06-2008, 17:23
moze ktos to dokladniej opisac? jak to wygladalo?
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=122387
filmik z OB xd
ervinius
04-06-2008, 20:54
kolejny wieczór kickow?
"Elysia 0 GER "
;D
Najbardziej irytuje fakt ze CIPY nic sobie z tego nie robia, nawet nie racza poinformowac ze maja problemy, ani na forum nie odpisuja.
Mercioleksy
04-06-2008, 21:40
Cipsoft na pewno wie o kickach, zanim ogarną co jest ich przyczyną troch minie, rozwiązania też przyjdą z czasem i mam nadzieję coraz lepsze ;> Cipsoft w końcu zacznie się uczyć na błędach. Gracze jak gracze denerwują się mi np. się marnuje 4'ty dzień pacca a kupiłem go 2 dni przed kickami ;>
ervinius
04-06-2008, 22:31
Marcioleksy, każdemu marnuje się 4 dzień pacca, nie tylko tobie.
Jedyną dziwną rzecza jest to, ze kicki są od około 20.. Rano brak.
;D
Najbardziej irytuje fakt ze CIPY nic sobie z tego nie robia, nawet nie racza poinformowac ze maja problemy, ani na forum nie odpisuja.
maja ataki na ddosa wszystko jest opisane na forum w technical support board.
pozatym maja te problemy co roku i odziwo mniejwiecej w tym samym czasie...
Mercioleksy
05-06-2008, 01:36
Hmm hakusie wybrali złe godziny :/
Tragedia dziś musiałem wyjść na dwór przez te kicki, mogłem się zarazić grypą albo innym gównem ten cipsoft naraża życie milionów ludzi.
ervinius
05-06-2008, 09:43
No bez przesady. ;D
Tysiącom. Ciekawy jestem czy dzisiaj ludzie też bedą zmuszeni narażać swoje życie <;
btw dzisiaj kolejne pg, wczoraj 2 % i dziś 3.
Blady_Gliwice
05-06-2008, 18:21
ja to nie wychodzę na dwór w tygodniu bo zmęczony po pracy jestem i mi sie nie chce wiec zbytnio życia swojego nie narażam ;p
Blady_Gliwice
05-06-2008, 20:15
No bez przesady. ;D
Tysiącom. Ciekawy jestem czy dzisiaj ludzie też bedą zmuszeni narażać swoje życie <;
btw dzisiaj kolejne pg, wczoraj 2 % i dziś 3.
a kim grasz ?:D please nick xd
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=19018061#post19018061
nasza deklaracja pokoju wobec Wri, Siejników i Trinus Detrimentum..by elysi żyło sie lepiej.
Yours Eneris.
ervinius
05-06-2008, 21:55
@Blady_Gliwice
Wszystko w swoim czasie.
LaresCotton
06-06-2008, 00:02
nasza deklaracja pokoju wobec Wri, Siejników i Trinus Detrimentum..by elysi żyło sie lepiej.
Yours Eneris.
eloeloelaro
valentyny vs senior
0 : 2
kto nastepny?
eneris, firiux.
@edit
tych noobow na roku nie licze ofc.
Ja nie wiem co wy macie z tymi naszymi noobami na roku jakis pierdolniety rookslajer czy jak sie pisze to gowno napisal ze robimy jakies nooby na rooku i caly server to podlapal
Yours Eneris.
5 minut 'sławy'__/ wielkie el0 dla elar0!
Blady_Gliwice
07-06-2008, 09:56
Widzę ze Tupek sie dołączył do Valentine ;] nieoficjalnie
ervinius
07-06-2008, 10:01
Za dużo widzisz.
/ 09:54 Neru Zagu [12]: a dasz swojego hara?
Blady_Gliwice
07-06-2008, 10:05
Za dużo widzisz.
/ 09:54 Neru Zagu [12]: a dasz swojego hara?
Wiem :d czekam az sie zimniej zrobi u wri to moze wroca na elysie i zobaczymy xd wszyscy nie tylko ja ;]
ervinius
07-06-2008, 10:10
Morze to jest szerokie i głebokie, jak stad do Szwecji.
Pogdybamy dalej?
Blady_Gliwice
07-06-2008, 12:14
ok napisz z maina do mnie w tibi :) Jussti albo Niue -.-
Mercioleksy
07-06-2008, 14:28
co to za nowy nuhn?
18:01 Nuhn [200]: i now, what kan you do]
ervinius
07-06-2008, 16:41
Marcioleksy, on mi napisał, ze operuje polskim, szwedzkim i brazylijskim, to chyba jest mieszanka.
@Blady_Gliwice
Przyjdzie i czas na to.
Hektor_Druidek
07-06-2008, 17:24
Polska vs Niemcy 3 - 0 !! A wy jak myślicie ? ;)
:evul::evul:
http://m.onet.pl/_m/a726c8b136f49faa5d00a9114e26b111,14,1.jpg
ervinius
07-06-2008, 17:36
Poland 1:2 Germany.
LaresCotton
07-06-2008, 23:50
0;0
.
.
.
.
.
Mercioleksy
07-06-2008, 23:59
PL:GR 4:1 <10znaków>
ervinius
08-06-2008, 10:26
Widzę, że sami optymiści, ale trzeba myśleć realistycznie.
2:0 dla niemcow.. cały nasz optymizm poszedl sie jeb.. kochać ^^'
haha trafilem, szkoda ze bukmachera tak nie obstawilem :x
ale ten pierwszy to spalony był jak dla mnie a drugi no n/c
Hektor_Druidek
09-06-2008, 17:10
1 gol na bank był spalony ale co do naszego gola dokładniej Ebiego ktory "niby" był na spalonym to bym sie zastanowił jak dla mnie nie był i powinien byc remis :(
Odegramy sie Niemcom w Finale :D :cup::cup:
LaresCotton
09-06-2008, 23:41
odbiora polsce euro 2012, a co za tym idzie polska bedzie musiala grac w kwalifikacjach, ktorych zapewne nie przejdzie :/
takze zapewne dluzej niz 4 lata, no chyba ze miszczostfa swiata
gdzie? w RPA? będą płakać że za gorąco, no chyba że sie nie dostaniemy
btw jakiś ziomek wczoraj naśmiewał się z naszej reprezentacji...
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Character: ***
Reason: offensive statement
Statement: "fuck u, pl rocks" (Jun 09 2008, 20:08:53 CEST in Main Trade Channel)
Comment: Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a
Date: Jun 10 2008, 10:40:36 CEST
Until: Jun 17 2008, 10:40:36 CEST
Duration: 7 days
co za czasy xd
eeee ziomy kiedy macie ten zajebiaszczy zlot w gdyni :> ?
ervinius
10-06-2008, 16:02
Wyczuwam ironie, jadą chyba jakoś na pierwszy weekend po zakonczeniu roku.
'Jadą' bo ja nie mogę.
omg dlaczego tak wczesnie...
Hektor_Druidek
10-06-2008, 18:35
Gdy się uda - w historii euro zapisani
Obojętnie co się stanie:
Najważniejsze - zaangażowanie!
Akcja, podanie, pada strzał
- cały nasz kraj wpada w szał!
Odzyskać chcemy dawny blask
to magia futbolu łączy nas!
Żyjemy i to żyje w nas
Bo to coś więcej niż gra!
http://www.wrzuta.pl/film/5gaWPnkk8x/bialoczerwoni_-_hymn_kibicow_polskich_na_euro_2008
:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Hektor_Druidek
12-06-2008, 07:14
Dziś mecz :cup: Polska vs Austria :cup:
Jak tym razem obstawiacie ?
1:0 dla Polski!!! ;)
ervinius
12-06-2008, 07:31
Poland 2:1 Austria
Tutaj chyba nie trzeba zadnego optymizmu,
mam nadzieje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.