Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Pewnie wri stwierdzilo ze ma mało kasy i postanowili sobie dorobic a jak dorobią to wojna zacznie sie od nowa
zapomnieli dodać jednego name w tym poscie... bo raczej free nie jestem
@edit a jednak grubas nigdy o mnie nie zapomina, ale myśle że 2 raz dajecie dupy.
zapomnieli dodać jednego name w tym poscie... bo raczej free nie jestem
@edit a jednak grubas nigdy o mnie nie zapomina, ale myśle że 2 raz dajecie dupy.
ale grubas jest ciota. niby wszyscy free a ten tłuściarz musiał wcisnąć swoje 3 grosze. niechby go hamburger kopnął w dupe...
jak wszyscy to wszyscy, ja na twoim miejscy bym się zgadał z "dominatorem" w tej sprawie choć i tak arioc umyje ręce od tego.
chyba oczywiste jest ze enerisq ma hunta jak jest na tym samym acc co elaro, puszczenie wolno tylko jednego z nich byloby co najmniej glupie
W sumie Kafes masz racje, nigdy by nie bylo wiadomo czy gram Ja czy Elaro ale z drugiej strony dobrze wiesz że ja nigdy nie chciałem być w wojnie.
@Edit
Braxito??? yyy?
właśnie co z tym braxito ?? new owner ?? :D
elvaanes
02-11-2008, 22:25
@Eneris
a wlasciwie czemu tylko Wy macie hunta? ^.-
Pewnie wri stwierdzilo ze ma mało kasy i postanowili sobie dorobic a jak dorobią to wojna zacznie sie od nowa
heh wri i za malo kasy ;p dobre
Tupek nie wiem za co, Elaro chyba za całokształt a Ja za Elaro raczej.
Tupek nie wiem za co, Elaro chyba za całokształt a Ja za Elaro raczej.
A co elaro takiego wri zrobil?:p poza tym ze bil sie bedac w valentines?
Skoro nie za malo kasy to widocznie wri sie wystraszylo tego rozlamu przez kapelusik... ale nawerbuja nowych 100 leveli i znow wojne zaczna :PP Tak czy srak wri zapewne tego tak nie zostawi ze wise ma prawie rowne zasady jak oni i tylko odzyskaja rownowage to wojna znow sie zacznie
elaro byl wodzem tych powstań narodowościowych xD gdyby nie elaro to ludzie by się wypłacali jakis miesąc wcześniej .
tak mi sie wydaje ...
Al'Bundy
03-11-2008, 18:34
Elaro jak Kosciuszko xDDDDDDDDDDD
Elaro jak Kosciuszko xDDDDDDDDDDD
hahaha........ NOT
elvaanes
04-11-2008, 00:38
Elaro jakoby Jędruś Kmicic ojczyzne swą raczył poratować i jako smialy dowodca battle commanderem ostal byc , prawda-li? xD
Tylko ze Kmicic dostal na koniec Oleńke, a Elaro hunta :P
Al'Bundy
04-11-2008, 17:00
Elaro jakoby Jędruś Kmicic ojczyzne swą raczył poratować i jako smialy dowodca battle commanderem ostal byc , prawda-li? xD
Tylko ze Kmicic dostal na koniec Oleńke, a Elaro hunta :P
zali gżdy prawda to xd
Kenow czemu nie? ;p
żeby nie było tak poważnie to mam tu oto gorący wywiad z hichamem by sami wiecie kto :D
Channel Arioc Scalp saved at Tue Nov 04 17:38:17 2008
17:30 XXX [29]: hey Hicham Larhnimi
17:31 XXX [29]: i see u back to game
17:31 XXX [29]: u said , ur retired and u relaxing on the marocco beach
17:31 Arioc Scalp [265]: i still am
17:31 Arioc Scalp [265]: who says im in sweden
17:31 XXX [29]: still ?
17:32 XXX [29]: what about this premium time
17:32 Arioc Scalp [265]: yep
17:32 Arioc Scalp [265]: i didnt buy it
17:32 XXX [29]: so who
17:32 Arioc Scalp [265]: friend bought it to me just to creat a guild =)
17:32 XXX [29]: oh i thought about this option
17:32 XXX [29]: so u have nice friend
17:33 XXX [29]: have u this feru cap ??
17:33 Arioc Scalp [265]: nop :<
17:33 XXX [29]: i saw on forum a lot of comment which talks u stolen this cap
17:33 XXX [29]: or something
17:33 XXX [29]: probably trolls said that
17:33 XXX [29]: ye?
17:34 Arioc Scalp [265]: keitho stole it but everyone had chance to buy it
17:34 Arioc Scalp [265]: and keitho paid 3,5 mill for it
17:34 XXX [29]: ;o
17:34 XXX [29]: u didn't want it ?
17:34 XXX [29]: for addon ?
17:35 Arioc Scalp [265]: nop
17:35 XXX [29]: last question from me is about war especially how much time elysia goes w8 for new war ?
17:36 Arioc Scalp [265]: i cant decide that
17:36 Arioc Scalp [265]: i wait always to somene starts messing with us
17:36 XXX [29]: i saw on polish forum comments like "fraternitas want earn more money and make a war" or "they have to clear their own situation in guild and make a war"
17:36 XXX [29]: isn't true ?
17:37 XXX [29]: i think u and ur guild have a lot of money
17:37 Arioc Scalp [265]: lol its not true cuz i only need 10-15 plp to fight war
17:37 Arioc Scalp [265]: and money we got lol
17:37 XXX [29]: heh
17:37 XXX [29]: so nice
17:37 XXX [29]: anyway
17:37 XXX [29]: thanks for waste time for me
17:37 Arioc Scalp [265]: no problem
17:37 XXX [29]: enjoy and have a nice day (??)
17:37 XXX [29]: i have night yet
17:37 XXX [29]: ;d
17:37 XXX [29]: byr
17:37 XXX [29]: bye*
On jest boski :D sugoY
:D
Ehh :PP
11 lisciopada niedlugo, swieto niepodleglosci :))
:O Na wot ktos dodawal .cam z trojanami, w przyklejonym temacie byl screenshot z linkiem do Elysia open battle...
Tam byl trojan czy jak? W tym filmiku Elysia open battle ostatnim co walizidorf wkleil?
Ogladalem filmiki pozniej uruchomil mi sie jakis proces play***** co bral 99% procka ale zamknalem i hacka nie bylo.
elvaanes
05-11-2008, 15:40
widzę, że tutaj jakieś talenty dziennikarskie sie odkrywaja xDD
Arioc , jesli mowa o Hichamie (tak mu bylo?xD), bo ja sie juz zagubilam kto siedzi na kim , to doobry z Niego nigga ;d da sie pogadac , a nie jak z niektorymi : 'pan i wladca nie raczy odpowiedziec bo ma 100lvli wiecej od Ciebie' :P. Nie to co ja !! Przyjaznie zawieram w Carlin tudziez w innym z miast for free acc , tutaj odpowiem na "hej" tam zapodam dwarven shielda, no kulturka xD.
A tak juz powaznie, jakies typowania ile będzię trwać "peace and love" ? Bo szczerze wątpie żeby to był wieczny stan :P
Albo może już jakies niecne plany sie szykują , niegrzeczni ;>? :evul:
Arioc , jesli mowa o Hichamie (tak mu bylo?xD), bo ja sie juz zagubilam kto siedzi na kim , to doobry z Niego nigga ;d da sie pogadac , a nie jak z niektorymi : 'pan i wladca nie raczy odpowiedziec bo ma 100lvli wiecej od Ciebie' :P. Nie to co ja !! Przyjaznie zawieram w Carlin tudziez w innym z miast for free acc , tutaj odpowiem na "hej" tam zapodam dwarven shielda, no kulturka xD.
A tak juz powaznie, jakies typowania ile będzię trwać "peace and love" ? Bo szczerze wątpie żeby to był wieczny stan :P
Guardalion dzisiaj ojebał, niby za botting. Humm...
A co do Arioca, to się zgadzam - na prawdę w porządku gość.
..Mistrzuniu..
05-11-2008, 17:15
Guardalion dzisiaj ojebał, niby za botting. Humm...
A co do Arioca, to się zgadzam - na prawdę w porządku gość.
jesli sie dowiem ze go dojebali za bota, albo ze mieli dobry powod zeby go ujebac to zapewniam was ze szybko wyleci z WG. :]
Chcą mieć pokój, to szykują się do wojny, słynne przysłowie
nowa wojna to jest kwestia puszczenia nerwów którejś ze stron, coś jak zimna wojna, od WG ktoś padnie za free to wątpie żeby puścili to bez echa i w drugą stronę to samo. Hicham napisał że on nadal retired itd. ale taki grubas Elyris to co ma innego do roboty niż denerwowanie i prowokowanie polaków ?? Jak on tylko komp - komp - kibel - komp - obiad x2 - komp - random w ank - komp - 3 x duza pepperoni na kolacje - komp - rozlozy łóżko do spania - komp - komp - lognie na 5 minut - potem nowy dzien i procedura zaczyna sie od nowa.
Jak widzę to Hicham na wakacjach jest bardziej chill i da się z nim pogadać, nie to co inni zarozumiali tego świata przykład ?? daleko nie trzeba szukać :D BAXIU MORDO TY NASZA :D 8o :D 8o a że arioc 80% czasu online expi albo ma OB to się nie ma co dziwić że nie odpisuje na każde piernięcie :D
Pozdro.
nowa wojna to jest kwestia puszczenia nerwów którejś ze stron, coś jak zimna wojna, od WG ktoś padnie za free to wątpie żeby puścili to bez echa i w drugą stronę to samo. Hicham napisał że on nadal retired itd. ale taki grubas Elyris to co ma innego do roboty niż denerwowanie i prowokowanie polaków ?? Jak on tylko komp - komp - kibel - komp - obiad x2 - komp - random w ank - komp - 3 x duza pepperoni na kolacje - komp - rozlozy łóżko do spania - komp - komp - lognie na 5 minut - potem nowy dzien i procedura zaczyna sie od nowa.
Jak widzę to Hicham na wakacjach jest bardziej chill i da się z nim pogadać, nie to co inni zarozumiali tego świata przykład ?? daleko nie trzeba szukać :D BAXIU MORDO TY NASZA :D 8o :D 8o a że arioc 80% czasu online expi albo ma OB to się nie ma co dziwić że nie odpisuje na każde piernięcie :D
Pozdro.
Dziwisz sie? Sadze ze kazdy z nas wie ze uzaleznienie od tibii jest stresujace.
A co do reasonu "za bota" to jest on bardzo elastyczny i sporo osob pada za free a pozniej uzasadniaja ze "za bota".
jak ktos siedzi przy kompie i odpisuje po 2-3 sekundach na "hi" to nie jest to bot dla mnie.
..Mistrzuniu..
05-11-2008, 23:34
lol pierdolony hipokryta ;/
Trzeba utrzymywac zasady jakie byly przed wojna. A i jesli znajde jakis powod na eczile to bedzie moj pierwszy frag na td xD
@posty up
sorry, ale nie wiem dlaczego ale nieche mi sie czytac waszych postow ;s
nawet Eddie on Elysia powrócił do gry <hahaha>
Czyżby naprawdę powrócił??
P.S new owner plax ?? byćmożeeeee :] :]
love ale ci wszyscy na tibia.com jada za akont dilejted :))
LaresCotton
06-11-2008, 21:54
rotfl, to jego postchar? x]
podaj jeszcze mainchara hahah
Wpisał sobie :PP
Wiesz lako, nie kazdy ma jedna z najlepszych glidii na serwerze i nie kazdy bedzie sie wyplacal za kilka glupich słow, a wiekszosc chce miec wolnosc slowa ja tam sie nie dziwie ze anonimowy jest tezbym byl
LaresCotton
07-11-2008, 00:07
to po co pierdolic, jesli boisz sie wstawic za swoimi slowami? bycie anonimowym na forum jest kompletnie bez sensu, takie posty sa bezwartosciowe
jesli chcesz cos powiedziec, cos co cie boli na serwerze, a za powiedzenie tego bedziesz mial bezsensownego hunta? Co innego jest wrzucanie na kogos z noob chara a co innego jest zwrocenie uwagi na jakas bolesna dla rządzacych sprawe..
LaresCotton
07-11-2008, 07:54
jesli chcesz cos powiedziec, cos co cie boli na serwerze, a za powiedzenie tego bedziesz mial bezsensownego hunta? Co innego jest wrzucanie na kogos z noob chara a co innego jest zwrocenie uwagi na jakas bolesna dla rządzacych sprawe..
wszystko mozna powiedziec, jezeli zrobisz to w odpowiedni sposob =)
rotfl, to jego postchar? x]
podaj jeszcze mainchara hahah
incognito el capurino meeen a maina się nigdy nie dowiecie :D
zresztą i tak go sellne niedługo więc to nie istotne :D po co grać w tą tibię ;D
może kiedyś se kupie chara i pomoge wam w warze :D
boisz sie? =)
nom szczególnie ciebie i Baxa :D Plax no kill
Pozgaduj Kafes - nie lubisz zagadek ?? to jakim cudem się z Baxem kumplujesz ??
Myślisz że mi naprawdę zależy na postaci którą za tydzień będzie grał jakiś dzieciak z gimnazjum ?? Może dla ciebie Tibia ma tak duuuże znaczenie ale nie wszyscy są od tego uzależnieni :D Pamiętaj
P.S tak na marginesie to Kafes byłbyś ostatnią osobą której bym coś powiedział, skoro zgrywasz ważniaka i nie odpisujesz nigdy to się dowiaduj wszystkiego od szwedów - może ci co jakiś czas powiedzą jakąś ciekawostkę ;d
skąd sie tacy ludzie biorą, ty wogóle rozumiesz o czym piszesz ? ogaraniasz co sie dzieje ? nie, ludzie niechcą twego maina zeby cie ubić tylko chcą wiedziec z kogo tak naprawde sie śmieją
nom szczególnie ciebie i Baxa :D Plax no kill
Pozgaduj Kafes - nie lubisz zagadek ?? to jakim cudem się z Baxem kumplujesz ??
Myślisz że mi naprawdę zależy na postaci którą za tydzień będzie grał jakiś dzieciak z gimnazjum ?? Może dla ciebie Tibia ma tak duuuże znaczenie ale nie wszyscy są od tego uzależnieni :D Pamiętaj
P.S tak na marginesie to Kafes byłbyś ostatnią osobą której bym coś powiedział, skoro zgrywasz ważniaka i nie odpisujesz nigdy to się dowiaduj wszystkiego od szwedów - może ci co jakiś czas powiedzą jakąś ciekawostkę ;d
E tam, mi Kafes odpisał parę dni temu na pytanie dot. nowego systemu spawnów. Pierwszy raz napisałem do Niego, i dostałem odpowiedź w ciągu minuty...
Tak na marginesie dodam jeszcze, nie wtrącając się w Wasza kłótnię (bezsensowną, jak zresztą każda kłótnia - peace, love & serenity!), że obydwaj, Ty i Kafes powinniście takie sprawy załatwiać poprzez PM, ponieważ są to Wasze osobiste konwersacje, nie związane bezpośrednio z tematem. Grozi za to warn od moda.
Ale mozna sobie poczytac.
Ja padlem z 5 razy od szwedow za post na tibia.com (to bylo z 1,5 miecha temu, byl pokoj, wri sie tak nudzilo ze klepalo 30 levele wchodzace do edron i kazdy najbłahszy reason byl dobry zeby huntowac, zajebac i sie wyzyc choc troche bo w sumie to nawet kasy ode mnie nie chcieli, chcieli tylko zeby miec kogo zabijac) i widze juz ze czasami warto byc incognito albo w ogole sie nie odzywac..
E tam, mi Kafes odpisał parę dni temu na pytanie dot. nowego systemu spawnów. Pierwszy raz napisałem do Niego, i dostałem odpowiedź w ciągu minuty...
bo miał włączony alarm "private message".
Kafes podaj konkrety albo zamilcz na zawsze. Jaką postawę wobec innych sobą reprezentujesz każdy wie i nie zgrywaj pajaca bo to ty nie ogarniasz tematu i się ratujesz jakimiś tekstami w stylu "co ty dajesz" pspsps
idź się potnij
..Mistrzuniu..
08-11-2008, 03:14
Kafes podaj konkrety albo zamilcz na zawsze. Jaką postawę wobec innych sobą reprezentujesz każdy wie i nie zgrywaj pajaca bo to ty nie ogarniasz tematu i się ratujesz jakimiś tekstami w stylu "co ty dajesz" pspsps
idź się potnij
zalosny jestes ;/
Zawsze tak bylo na elysi? ze jak ktos ma sorca 45 lvl to od razu nap****a wszystkich z sd? za glupie wejscie na rotwormy mam hunta rotfl 0_o rozumiem od szwedów albo br. ale nie...od swoich ^^
LaresCotton
08-11-2008, 12:43
chopaki dostali troche wolnosci to sie panosza :D
Zawsze tak bylo na elysi? ze jak ktos ma sorca 45 lvl to od razu nap****a wszystkich z sd? za glupie wejscie na rotwormy mam hunta rotfl 0_o rozumiem od szwedów albo br. ale nie...od swoich ^^
oooddd ?? zarzuć name'a plax :D
Jakbys, po dlugich godzinach botowania/expienia wreszcie wbil 45 level na SDKi to tez bys na*******al wszystkich naokoło, przynajmniej ja jak zrobilem maga 45 to tylko sdki w lape i pk :) Empatia czlowieku wczuj sie w czyjas sytuacje:)
czyzby tym cudownym 45 magiem byl master krystus elysia? albo kebziut roxi? Oni lubia bic 24 levele na fibuli, wpadaja we dwoch bo jeden SD mag to za malo sily dla nich zeby zabic 24 sorcka :P
Jakbys, po dlugich godzinach botowania/expienia wreszcie wbil 45 level na SDKi to tez bys na*******al wszystkich naokoło, przynajmniej ja jak zrobilem maga 45 to tylko sdki w lape i pk :) Empatia czlowieku wczuj sie w czyjas sytuacje:)
czyzby tym cudownym 45 magiem byl master krystus elysia? albo kebziut roxi? Oni lubia bic 24 levele na fibuli, wpadaja we dwoch bo jeden SD mag to za malo sily dla nich zeby zabic 24 sorcka :P
ten Krystus to jest pierwszy do skasowania. To jest noob jakich mało, on na 32 lvlu bił każdego 7 lvla z pk pod dp. Zapierdole go zaraz jest online ??
P.S Rone widziałeś jak Darklightsy kozaczą pod dp Thais ?? bo Cię widziałem w dp, a i Keitho wleciał pochwalić się addonem :D
Mam pytanie, czy obowiązuje jakaś price lista obecnie?
Wlogowalem sie tylko na chwile bo jestem uzalezniony jak nie wejde raz dziennie to zglupieje ale nie mam czasu grac dzis. A darklighty kozacza, co maja robic teraz jak po wojnie niech sobie kozaczą.. a co do krystusiow i kebziutow to bym nic do nich nie mial jakby mi nob chara nie probowali kilka razy zabic;p Kebziut to jest w ogole mastah bil mi 24 druta swoim 60 kiną to ucieklem do dp, przyszedl 48 masterem to ucieklem mu i zamknalem goscia za drzwiami do fibuli, dopiero jak przyszli we dwoje ten 60 kina i ten master krystus to udalo im sie mnie zabic :PP
A po 80 levelu juz raczej nie bedzie mi sie chcialo expic to sie zajme nim, póki co od kiedy nie bocę to level idzie w tempie żółwia i niepredko to nastąpi
a co do fraternitasow(w sumie siejów tez to dotyczy): wymijac ich z daleka nie mają teraz sie z kim bić to bedą huncili za byle co i kogo popadnie...Ja bym sobie gonzo na twoim miejscu cale fraternitas na vipliste dodal teraz i jeszcze ludków ktorzy z nimi współpracują czyli te różne grottomany gahny, i wszyscy ~ lowe
gonzo ponawiam moje pytanie .. WHO THE FUCK ARE YOU?!
gonzo ponawiam moje pytanie .. WHO THE FUCK ARE YOU?!
Vasilies...
Wlogowalem sie tylko na chwile bo jestem uzalezniony jak nie wejde raz dziennie to zglupieje ale nie mam czasu grac dzis. A darklighty kozacza, co maja robic teraz jak po wojnie niech sobie kozaczą.. a co do krystusiow i kebziutow to bym nic do nich nie mial jakby mi nob chara nie probowali kilka razy zabic;p Kebziut to jest w ogole mastah bil mi 24 druta swoim 60 kiną to ucieklem do dp, przyszedl 48 masterem to ucieklem mu i zamknalem goscia za drzwiami do fibuli, dopiero jak przyszli we dwoje ten 60 kina i ten master krystus to udalo im sie mnie zabic :PP
A po 80 levelu juz raczej nie bedzie mi sie chcialo expic to sie zajme nim, póki co od kiedy nie bocę to level idzie w tempie żółwia i niepredko to nastąpi
a co do fraternitasow(w sumie siejów tez to dotyczy): wymijac ich z daleka nie mają teraz sie z kim bić to bedą huncili za byle co i kogo popadnie...Ja bym sobie gonzo na twoim miejscu cale fraternitas na vipliste dodal teraz i jeszcze ludków ktorzy z nimi współpracują czyli te różne grottomany gahny, i wszyscy ~ lowe
przecież ten Vasilies to był support wri z Teddies (???) to on jest chyba u nich ustawiony chyba że new owner pspspsps
@Rone nadal nosisz Pirate Outfit w kolorach Feliany z Furory ?? :D :D
Vasilies jest sympatyczny:PP
przecież ten Vasilies to był support wri z Teddies (???) to on jest chyba u nich ustawiony chyba że new owner pspspsps
@Rone nadal nosisz Pirate Outfit w kolorach Feliany z Furory ?? :D :D
Fakt, stary owner, był supporterem WRI z Teddies. Aczkolwiek, padł od WRI później z tego co wiem, więc postanowił postać sprzedać. Tym sposobem, od 111 poziomu gram nim ja (2-3 tygodnie). Co do hunta to jednak nie mam, na prawdę idzie się dogadać z WRI.
Vasilies jest sympatyczny:PP
\o/
Fakt, stary owner, był supporterem WRI z Teddies. Aczkolwiek, padł od WRI później z tego co wiem, więc postanowił postać sprzedać. Tym sposobem, od 111 poziomu gram nim ja (2-3 tygodnie). Co do hunta to jednak nie mam, na prawdę idzie się dogadać z WRI.
\o/
wypłacałeś się u kogoś ?? Pamiętam jak ten char robił Banshee z tym lamusem Absdotmanem :D
Radzę ci nie udzielaj się na forum .com bo z doświadczenia wielu osób wiem że to się prędzej czy później źle kończy :D
Najlepiej tam nic nie pisać oprócz rzeczy najważniejszych :D
wypłacałeś się u kogoś ?? Pamiętam jak ten char robił Banshee z tym lamusem Absdotmanem :D
Radzę ci nie udzielaj się na forum .com bo z doświadczenia wielu osób wiem że to się prędzej czy później źle kończy :D
Najlepiej tam nic nie pisać oprócz rzeczy najważniejszych :D
Umm, nie mam zwyczaju pisać o rzeczach mało ważnych. :)
BTW, ktoś na Annihilator może?
Najlepiej na tibia.com NIC nie pisac predzej czy pozniej konczy sie to huntem, a w moim przypadku takze skonczylo sie banem
LaresCotton
09-11-2008, 15:14
haahahahahahah
diabelski duet vertona erielix + akont dilejted = Decade + LovePA
?
Ze ja to niby vertona?;p
nie, ja na forum tibia.com postowalem tylko ze swojego rone, teraz nie pisze juz nic. Najwyzej czytam jak sie dzieje cos ciekawego. Wiec nie pisz takich rzeczy:PP
Kafciu teraz to zniżyłeś się do mojego poziomu, wstydź się !! Jak się z tym czujesz ?? Pewnie źleeee :baby::baby:
Gonzo
<lol> powiem ci szczerze że mnie zaskoczyłeś.
Gonzo
<lol> powiem ci szczerze że mnie zaskoczyłeś.
W jaki sposób?
W jaki sposób?
Gonzo odwołaj to co mówiłeś wyżej, nie udzielaj się na tym forum i najlepiej zaszyj się gdzieś bo na tym forum przesądzane są losy świata Elysia. Tutaj jedno słowo złe a Bax albo Kafes cię zjedzą i vice versa Elaro i jego ekipa też cię zjedzą a i Siejejejeje cię nie oszczędzą. Ucieakakakakkajjjj :D
zapewniam cie, ze jedyną osobą która miała by hunta to ty
prawie ciągle cię widuję kafciu a jakoś nie mam tego hunta ?? wytłumacz mi zatem WHY ?? Może najwyższa pora dać mi tego hunta ?? pspspps ale żeś tempy :D nawet bardziej niż ja :baby:
Gonzo odwołaj to co mówiłeś wyżej, nie udzielaj się na tym forum i najlepiej zaszyj się gdzieś bo na tym forum przesądzane są losy świata Elysia. Tutaj jedno słowo złe a Bax albo Kafes cię zjedzą i vice versa Elaro i jego ekipa też cię zjedzą a i Siejejejeje cię nie oszczędzą. Ucieakakakakkajjjj :D
Nie wiem, na jakiej podstawie tak sądzisz. Mi na Elysii gra się bardzo dobrze, imho Kafes jest wg. mnie wporządku tak po pierwszej rozmowie.
prawie ciągle cię widuję kafciu a jakoś nie mam tego hunta ?? wytłumacz mi zatem WHY ?? Może najwyższa pora dać mi tego hunta ?? pspspps ale żeś tempy :D nawet bardziej niż ja :baby:
mówiłem hipotetycznie głąbie to raz
dwa, jedyna osoba ktora moze cie przebic to twoj brejdol VERTONKA
Nie wiem, na jakiej podstawie tak sądzisz. Mi na Elysii gra się bardzo dobrze, imho Kafes jest wg. mnie wporządku tak po pierwszej rozmowie.
nie ja nic nie sugeruję, twoja opinia ulegnie zmianie po pierwszym no-reason dedzie od kogoś z nich :D
@Kafes to zgadnij teraz kto jest tą Vertoną Elix bo zaręczam cię że to nie jest żadna osoba z tego forum :D
Ja wiem a ty ?? Wiesz taka trollerska unia :D
Wciąż czekam aż rozszyfrujesz mojego maina :D ale po twojej bystrości to można się spodziewać że jeszcze długo to nie nastąpi :D
a ja??
@Love po twojej bystrości wydaje mi sie że nigdy nie przestaniesz być idiotą.
@edit
Scandalous-in the night (the real booty babes radio edit).mp3
(na bearshare nie ma, ja sciągałem z http://odsiebie.com/pokaz/887650---b292.html)
Love troche przesadza. Jesli twoja anonimowosc ma sluzyc wrzucaniu ludziom naokoło to daj sobie spokój.
Kafes ty na umcs studiujesz, i to turystyke chyba? Fajny masz kierunek jesli to prawda sporo panienek nie to co mnie czeka na lubelskiej polibudzie gej party na 400 osob 1 dziewczyna..
<bartek> a wiesz dlaczego laski z polibudy nosza spodniczki za kolana?
<marek> ni
<bartek> zeby im fujary nie wystawaly
...............
ervinius
11-11-2008, 09:25
^hahah
yo, co tam słychać Kafes?
widzę, że ten niewyzyty dzieciak dalej tu postuje, ;x
LovePA, of course.
hehe Decade mnie niestety tez to czeka :/. o to na tej samej polibudzie ;d
ja pierdole same lamusy z politechnik pspsps
nikt z was nie aspiruję na uniwerek ?? żal i kto tu kogo ma pouczać :(
zrobię wam przysługę i nie będę się z wami zadawał bo zadawać się z robolami to wstyd na całego. Zawsze wiecie gdzie możecie mnie znaleźć na -> .com 8o
Adios lamusy budownicze i turystyczne z kutasami pod spódnicą :baby:
Love, ciągle zastanawia mnie, czy Ty aby na pewno masz te 20 lat. Zachowujesz się jak niewyżyty 13latek.
Opowiem Wam kawał, tak co do studiów:
Po ulicy idą dwie dziewczyny, jedna brzydka a druga też z Polibudy. ;)
No tak widze ze tu sam Lublin jest :PP
Mam nadzieje ze przynajmniej akademiki polibudy sie mieszaja z tymi z akademii medycznej po godzinach nauki;]
A moze bym tak do bydgoszczy zwial na studia.. ale w bydgoszczy chałowe piwo jest ten specjal to omg okropny :)
LaresCotton
11-11-2008, 16:27
wg go war agejn
No tak widze ze tu sam Lublin jest :PP
Mam nadzieje ze przynajmniej akademiki polibudy sie mieszaja z tymi z akademii medycznej po godzinach nauki;]
A moze bym tak do bydgoszczy zwial na studia.. ale w bydgoszczy chałowe piwo jest ten specjal to omg okropny :)
jesteś z Lublina ?? ;/
@edit
Siejniks go war??
I tak skończy się to podpisaniem pokoju za 1-2 dni po 3-4 fragach.
gonzo go war :d
Not.
Co ja mogę zrobić w tej wojnie? Ew. pokrzyczeć "gogogogogogogogo Zyphya!".
to na chuj doszedles do gildii?
jak chcesz nam dotacje zrobic to mogles bezposrednio ;p
LaresCotton
11-11-2008, 17:48
nhahaha a tak chciales pograc normalnie na elysii
skonczylo sie
I tak uważam, że:
1a) Nie macie szans.
Jeśli macie szanse, to:
1b) Occido Aevum ma więcej memberów, a od Tibii 7.8 głównie to się liczy.
2) Jeśli jakimś cudem Occido Aevum zaczęłoby przegrywąć, to na prawdę wątpię, żeby ludzie wyżej zostali obojętni wobec tego.
Pozdrawiam.
A tak chcieliście normalnie pograć... ;/
eh chcialbym cie pojechac bo jestes w tym momencie mega idiota dla mnie, ale pozostawie to innym
edit:
ale za Gentleman'a respect :d
LaresCotton
11-11-2008, 17:59
I tak uważam, że:
1a) Nie macie szans.
Jeśli macie szanse, to:
1b) Occido Aevum ma więcej memberów, a od Tibii 7.8 głównie to się liczy.
2) Jeśli jakimś cudem Occido Aevum zaczęłoby przegrywąć, to na prawdę wątpię, żeby ludzie wyżej zostali obojętni wobec tego.
Pozdrawiam.
chyba liczycie, ze bedzie pokoj po kilku dniach, tak jak z wri, a nawet nie macie pojecia jak to wyszlo wczesniej
nie znasz widocznie elysii, wiseguys ma duze szanse. tak jak arioc napisal, wri nie dolaczy dopoki nie invituje sie nikogo hunted.
koles rozbrajasz, mam nadzieje ze dostaniesz najwiekszy payment, lub w ogole nie bedziesz mial opcji wyplacenia sie
I tak uważam, że:
Co przez to rozumiesz?
LaresCotton
11-11-2008, 18:26
Co przez to rozumiesz?
hahaahah hi elyris =)
powodzenia ziomq, liczby nigdy o niczym nie przesądzaja vasil
jesteś z Lublina ?? ;/
@edit
Siejniks go war??
tak jakby:P Chodze tam do szkoly
btw: hirre to pl?
hirre pl xD "ok"
jestem w 50 procentach polakiem
tylko nie spamuj mnie w tibii plz
az tak dlugo to tu nie gram zeby wiedziec jakiej hirre jest narodowosci zawsze myslalem ze to szwed. Dalej tak mysle bo sie kenow smieje czyli cos jest nie tak;P
Jaka brygada pod thais teraz biega :O Nawet jak byl mecz ten wielki polska niemcy to takie brygady 20 levelowych PL nie biegały:)
Hirre urodził się w Polsce ale przeprowadził się do Szwecji a urodził się w Wrocławiu. a na imię miał Robert. hejka Robert :!
@o wojnie
Siejniki obserwując wasze podejscie do "wojny" z Wri nie macie żadnych szans z Occido, chyba że zamierzacie się zmienić.
LaresCotton
12-11-2008, 00:00
Hirre urodził się w Polsce ale przeprowadził się do Szwecji a urodził się w Wrocławiu. a na imię miał Robert. hejka Robert :!
@o wojnie
Siejniki obserwując wasze podejscie do "wojny" z Wri nie macie żadnych szans z Occido, chyba że zamierzacie się zmienić.
wri > oa
nie sadze zeby oa bylo az takim problemem ;P
Co przez to rozumiesz?
To już pozostawiam własnej interpretacji. 8)
Ah i tak poza tematem - ludzie, to jest tylko gra. nie obchodzi mnie jak spadne z 117 na 1, było zabawnie i tyyyyle. =]
Życzę każdemu miłej gry.
eh chcialbym cie pojechac bo jestes w tym momencie mega idiota dla mnie, ale pozostawie to innym
edit:
ale za Gentleman'a respect :d
Od Niego zaczęła się moja "przygoda" z reggae. Ten człowiek jest niesamowity, tak samo tworzy niesamowity klimat na koncertach. :p Także słuchasz?
Gonzo ... nie lepiej by ci było botowac knightem i robić sorca?? 45 ms zrobisz wiecej niż swoim knightem....
Gonzo ... nie lepiej by ci było botowac knightem i robić sorca?? 45 ms zrobisz wiecej niż swoim knightem....
Masz rację, ale już jest za późno. ;)
Nigdy na nic nie jest za poźno.
OldWerladyn
12-11-2008, 09:10
45 może nie, ale takim 50~ już zrobi więcej :)
Occido ma lepszy skład, ale jestem za siejami...
Same sorce/druty i przetarci w wojaczce już :)
btw. pozdro dla Tarnowa, kiedy pkujemy?
Sieje przetraci w wojnie?? To Occido jest zatarte już w wojnie, tam 50% ludzi jest z innych serwów gdzie walczyli długi czas.
Za Siejami przemawiać może tylko to że nic za nimi nie przemawia. (chciałem byc jak baxio)
elvaanes
12-11-2008, 16:00
w takim razie jakbym miala byc w Lublinie to dam posta z tyg. wyprzedzeniem zebyscie zdarzyli sie ewakuowac ;d , a mam zamiar tam być juz nie dlugo juz tuż tuż :P.
Co do wojny hummm... powiem tak : naszczescie mnie to niedotyczy i mam nadzieje ze nie bedzie :PPP
Czego chcesz mnie odrazu bić?? nie lepiej wypić piwo?
@edit
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 3, gości: 3)
rekord??
OldWerladyn
12-11-2008, 17:25
Sieje zawsze sobie radziły, teraz też sobie poradzą...
Kasy im nie braknie charów mają w pyte...
Liczę, że wygrają :)
Mi jest szkoda tylko że jak zwykle zyska na tym Wri.
Mi jest szkoda tylko że jak zwykle zyska na tym Wri.
Tzn? (10 znaków)
Chodzi mi o to ze sieje i occido beda padać tracić kase expa a wri nie
btw
fabryka pracuje
http://img352.imageshack.us/img352/9553/fabrykapracuje0001nx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img352.imageshack.us/img352/fabrykapracuje0001nx8.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img352/fabrykapracuje0001nx8.jpg/1/)
Fabryka budząca respekt. o,o Ile masz ramu?
OldWerladyn
12-11-2008, 19:44
spróbuj włączyć do tego utorrenta, będziesz miał krakse xD
elvaanes
12-11-2008, 20:04
Czego chcesz mnie odrazu bić?? nie lepiej wypić piwo?
@edit
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 3, gości: 3)
rekord??
nie no bron boze bic , balam sie o wlasna skore w koncu jestem zla i niedobra ;d
jesli tylko bedziesz mial checi to jak najbardziej piwko tak :)
Tej Eneris wez mi tam odrazu walnij jeszcze jakiego mojego chara bo ja nie moge miec u siebie mcka ni bota do stycznia jakoś ;(
6 mckow? nie ma sie czym chwalic.. wow moze dla kogos kto ma knighta jako maina i jedynie nim botuje
@spekulacje co do wojny
na chuj glupio pierdolicie? a moze ci maja szanse? a moze tamci? a moze dolaczy ten i wygraja ci? a moze wri pomoze? a moze nie? czyste fakty plx, a narazie fakty sa takie ze z oa w kurwe wiary odeszlo, wiekszosc jest wydygana, i tyle
elvaanes
12-11-2008, 20:44
6 mckow? nie ma sie czym chwalic.. wow moze dla kogos kto ma knighta jako maina i jedynie nim botuje
jesli tu sugerowales cos do mnie to to nie jest moj ani pierwszy, ani ostatni char na elysi :p
jesli tu sugerowales cos do mnie to to nie jest moj ani pierwszy, ani ostatni char na elysi :p
nie zrozumialas widze
elvaanes
12-11-2008, 20:53
nie zrozumialas widze
zrozumialam, ale widocznie opacznie :p
Tibia Bot NG bierze bardzo mało procesora u mnie na dosc starym sempronie 3000xp bierze moze z 1% i ma genialne zmniejszanie framerate w tibii, ze sam klient bierze nie wiecej niz tez z 1-2%. NA tibii auto 6 mc odpalic to jest sztuka:)))) Kazde zre 50% procka. Dalej dalej piszcie wszystko w javie i w innych gownach typu .NET albo Python wszystko mobilne zajebiste i wszystko caly procek bierze... :)
jako osoba posiadajaca pewne doswiadczenia programistyczne sie gotuje we mnie jak widze taki szit:P co to jest zeby tyle procka zarlo
OldWerladyn
12-11-2008, 21:20
20:57 GM Amarth Elysia [2]: Please remember to ONLY use English in public channels such as the Trade Channel, Game Chat and Help Channel! - Rule 2e) Non-English Public Statement
21:08 GM Amarth Elysia [2]: Account of player Anoniks banished for 7 days.
21:09 GM Amarth Elysia [2]: Sorry, that was not ment to be a broadcast :)
o kurde gm się rozbrykał xD
Tibia Bot NG bierze bardzo mało procesora u mnie na dosc starym sempronie 3000xp bierze moze z 1% i ma genialne zmniejszanie framerate w tibii, ze sam klient bierze nie wiecej niz tez z 1-2%. NA tibii auto 6 mc odpalic to jest sztuka:)))) Kazde zre 50% procka. Dalej dalej piszcie wszystko w javie i w innych gownach typu .NET albo Python wszystko mobilne zajebiste i wszystko caly procek bierze... :)
jako osoba posiadajaca pewne doswiadczenia programistyczne sie gotuje we mnie jak widze taki szit:P co to jest zeby tyle procka zarlo
A BlackD jak oceniasz? ;)
Shanloth92
12-11-2008, 22:25
ta nowa wojna sie toczy jakos ? czy tylko na forum ?
ta nowa wojna sie toczy jakos ? czy tylko na forum ?
Jak na razie forum. Szczerze, to nie spodziewałem się, że ludzie uciekną. No cóż, "każdy chciałby władać ogniem ale bez poparzeń".
Kenow
Nie chciałem się chwalić że mam 6 mc, chciałem tylko pokazać że pomimo tego że najgorsze szuje an tym servie są free Eneris don't give up.
Elvanes
To jak bedziesz w Lublinie daj znać , są tylko dwie osoby które bym chciał "zabić" w rl za to jakie są w Tibii :P
Gonzo
Więc ramu mam 1GB i Procka 2,0 więc żadna rewelacja, pociągnąłbym wiecej ale nie mam już charów i neo 512 musi pójśc do wymiany.
OldWerladyn
pl?
OldWerladyn
12-11-2008, 22:47
Ja w kompa nie wbijałem nic od lat i na 512ram(mało w chuj) i 2.2GHz, 1mb neo śmigają mi 4 mc , w tym 3 oczywiście na 10klatkach a jeden main na reszcie :)
eneris mogę liczyć na odpowiedź z pw?
Przeczytane i załatwione.
A BlackD jak oceniasz? ;)
Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie
A ta twoja sentencja jest bardzo mądra
Hmm chcesz kogos zabic za to co w grze Ci zrobil/robi~ czy tam jaki jest... No nie wiem czy u psychologa by to przeszlo ^^
edit:
a jest cudzyslow, nvm
Jak na razie forum. Szczerze, to nie spodziewałem się, że ludzie uciekną. No cóż, "każdy chciałby władać ogniem ale bez poparzeń".
heh szczerze mowiac to mialo wiecej osob odejsc, w kazdym badz razie ci ktorzy nie odeszli nie robia wielkiej roznicy. Najzabawniejsze sa pojazdki ze przegramy itd. jak nawet odwagi nie macie wyjsc na openek, heh
Aż tak źle ze mną nie jest żeby zabijać przez Tibie.. ale może wkrótce ?? :D
OldWerladyn
13-11-2008, 00:09
decade opracuj sprawny golddepositer ^^
kurwa jak to kocham cisza w domu za oknem cicha noc.. a w pokoju tylko Ja i trance !
Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie
A ta twoja sentencja jest bardzo mądra
Co do mojej sentencji, jeśli o mnie mówiłeś, to jest to z piosenki Mesajah'a ;).
(...) heh szczerze mowiac to mialo wiecej osob odejsc, w kazdym badz razie ci ktorzy nie odeszli nie robia wielkiej roznicy. Najzabawniejsze sa pojazdki ze przegramy itd. jak nawet odwagi nie macie wyjsc na openek, heh
Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy ;). Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii. :)
kurwa jak to kocham cisza w domu za oknem cicha noc.. a w pokoju tylko Ja i trance !
Jak ja to kocham, cisza w domu, za oknem cicha noc, a za 6 godzin trzeba wstać i znowu zapier**lać. :<
Dobranoc.
Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy ;). Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii. :)
no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:
" tak uważam, że:
1a) Nie macie szans."
Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.
W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...
Prosze Cie nie pisz juz nic bo ta gra jednak chyba nie jest dla Ciebie ;p
Edit:
Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB
decade opracuj sprawny golddepositer ^^
Zrobilem na dworce razem z rozwalaniem tych patykow ale to bylo jeszcze jak gralem na nopvp. A teraz to nawet nie wiem czy mam.
no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:
Było to, gdy mieliśmy ok. 80 ludzi w gildii. Byłem zbyt pewny siebie. Sprostowanie napisałem, że się tego nie spodziewałem.
Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.
Patrząc na to jak się zachowujecie (teksty na boacie "pizdo, szmato pomagasz SZWEDOM! zuo!!111oneone", czy chociażby "styl" Twojego posta) to na prawdę wnioskuję, że większość z Was ma max. 14 lat, albo jest przewrażliwiona na swoim punkcie. Innym przykładem jest brak możliwości komunikacji bez przekleństw i wyzwisk ;).
W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...
Dołączyłem z innej rozkminy - miała dołączyć cała moja stara gildia Division za wyrzucanie kilku osób od nas z spawnów. A to, że mnie polecieli w ch**a i tylko ja dołączyłem, to już inna sprawa. Po prostu wiem komu zaufać, a komu nie.
Edit:
Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB
W takim wypadku po prostu nie wypłacę się. 8)
Mam jedno pytanie:
Jak Wam się wczoraj biegało za tawariszem Gosuge po Thais?
Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie.
Było to, gdy mieliśmy ok. 80 ludzi w gildii. Byłem zbyt pewny siebie. Sprostowanie napisałem, że się tego nie spodziewałem.
Hahah 80 ludzi w tej gildi? no chyba w ogole nie wiesz co piszesz nigdy w tamtej gilid nie bylo 80 ludzi nawet 50 nie bylo ... i jak juz Ci napisalem wczesniej nie znasz swiata nei znasz ludzi a pchasz sei gdzie nie potrzeba
Patrząc na to jak się zachowujecie (teksty na boacie "pizdo, szmato pomagasz SZWEDOM! zuo!!111oneone", czy chociażby "styl" Twojego posta) to na prawdę wnioskuję, że większość z Was ma max. 14 lat, albo jest przewrażliwiona na swoim punkcie. Innym przykładem jest brak możliwości komunikacji bez przekleństw i wyzwisk ;).
Daj mi screen z ludzmi ktorzy na mainach badz na znanych wszystkim noobach tak napisali ( chodzi o tych z wisegus ranga siejnik) bo chyba znowu sobie jakies glupoty ubzdurales. Co do mojego posta to tak nie bede do Ciebie pisal bez przeklenstw bo na to nei zaslugujesz jestes jak narazie jedyna osoba ktora mnie tak naprawde wpienila tutaj swoimi durnymi postami i na poczatku Cie zlewalem i nie odpisywlaem na Twoje durne teksty ale jakos juz nie moglem sie powstrzymac teraz. Zreszta niektore te przeklenstwa dodawaly poprostu mocy slow :D
Dołączyłem z innej rozkminy - miała dołączyć cała moja stara gildia Division za wyrzucanie kilku osób od nas z spawnów. A to, że mnie polecieli w ch**a i tylko ja dołączyłem, to już inna sprawa. Po prostu wiem komu zaufać, a komu nie.
tutaj wkleje tekst enerisa "Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie. "
i ponowie znow "Nie znasz swiata ani ludzi a pchasz sei tam gdzie nie potrzeba"
iii tak mi sie wydaje ze wygladalo to tak ze wpisales na forum gildi division posta nastepnie napsiales na forum check guild boards i po jakies ja wiem 30 minutach odlaczyles od gildi wiec nie wiem czy tak aby wszyscy mieli dosjc chyba ze skontaktowales sie ze wszystkimi w tak krotkim czasie w inny sposob ^^
W takim wypadku po prostu nie wypłacę się. 8)
Mam jedno pytanie:
Jak Wam się wczoraj biegało za tawariszem Gosuge po Thais?
Fajnie sie biegalo i gadalo tez sie spoko i nie tylko z nim biegalismy ale co za roznica jak narazie to nei my jesetmy na straconej pozyji gdzie musimy siedziec w pz.
Edit:
Udowodnij ze jestes kozak i tez tak pobiegaj z nami. ^^
a i jeszcze jedno z tego co widze to TY masz 17 lat ... lol
Hahah 80 ludzi w tej gildi? no chyba w ogole nie wiesz co piszesz nigdy w tamtej gilid nie bylo 80 ludzi nawet 50 nie bylo ... i jak juz Ci napisalem wczesniej nie znasz swiata nei znasz ludzi a pchasz sei gdzie nie potrzeba
Było ich sporo, no nieważne. :p
Daj mi screen z ludzmi ktorzy na mainach badz na znanych wszystkim noobach tak napisali ( chodzi o tych z wisegus ranga siejnik) bo chyba znowu sobie jakies glupoty ubzdurales. Co do mojego posta to tak nie bede do Ciebie pisal bez przeklenstw bo na to nei zaslugujesz jestes jak narazie jedyna osoba ktora mnie tak naprawde wpienila tutaj swoimi durnymi postami i na poczatku Cie zlewalem i nie odpisywlaem na Twoje durne teksty ale jakos juz nie moglem sie powstrzymac teraz. Zreszta niektore te przeklenstwa dodawaly poprostu mocy slow :D
Muszę Ci coś udowadniać ss'ami? Sam znasz prawdę, a jak nie, to popytaj na Ventrilo tych, co polecieli wczoraj za Gosuge jak wbił piętnastkę w Thais - jeśli szczegółowo chcesz znać sytuację. Nie mówię tutaj o randze Siejnik, tylko o całej gildii (prócz Guardalion'a, który faktycznie w porządku się zachował po tym jak dołączyłem - bez bluzgów, powiedział co ma przeciwko mnie). Natomiast, jeśli uważasz, że przekleństwa dodają mocy słów to żal mi Ciebie.
tutaj wkleje tekst enerisa "Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie. "
i ponowie znow "Nie znasz swiata ani ludzi a pchasz sei tam gdzie nie potrzeba"
iii tak mi sie wydaje ze wygladalo to tak ze wpisales na forum gildi division posta nastepnie napsiales na forum check guild boards i po jakies ja wiem 30 minutach odlaczyles od gildi wiec nie wiem czy tak aby wszyscy mieli dosjc chyba ze skontaktowales sie ze wszystkimi w tak krotkim czasie w inny sposob ^^
Tak się złożyło, że zdecydowana większość zdążyła do mnie napisać na MSN bądź GC.
Edit:
Udowodnij ze jestes kozak i tez tak pobiegaj z nami. ^^
W najbliższym czasie postaram się trochę za Wami pobiegać.
Over n' out.
OldWerladyn
13-11-2008, 16:13
@decade
weź poszukaj plax xD
@topic
nie czepiajcie się lat... może być 20latek który ma w bure time a 16latek który np zero, bo chodzi do good sql etc a 1lo w dobrych szkołach jest często ciężką sprawą...
btw. sam mam 16lat :P
btw2. od kogo jest necki/kentan/szantek?
mam :PP Ale chce cos w zamian:P
@OldWerlardyn-Necki etc sa ze szczeninka ;p i walczyli po stronie Valentines
http://www.youtube.com/watch?v=o2VwnBU1-iU&feature=related
0:43
http://www.youtube.com/watch?v=uZuL6wXhkA4&feature=related
0:16
@Edit
szantek nie jest ze szczecinka
Co do pierwszego filmiku - dlatego właśnie przestałem trenować capo. :)
Lmfao, dobre!
ALDorKa i KSerenKa JesT LeprzA:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul:
ahuahuahuhauhauhauwhauhshaushuahsuahsuahudaidxsbah uahauhauhaah
ALDorKa i KSerenKa JesT LeprzA:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: :evul::evul::evul::evul:
ahuahuahuhauhauhauwhauhshaushuahsuahsuahudaidxsbah uahauhauhaah
Wojtek już nie gra na Aldorze, więc nie może być lepsza.
Było ich sporo, no nieważne. :p
... o 10 mniej niz teraz ^^
Muszę Ci coś udowadniać ss'ami? Sam znasz prawdę, a jak nie, to popytaj na Ventrilo tych, co polecieli wczoraj za Gosuge jak wbił piętnastkę w Thais - jeśli szczegółowo chcesz znać sytuację. Nie mówię tutaj o randze Siejnik, tylko o całej gildii (prócz Guardalion'a, który faktycznie w porządku się zachował po tym jak dołączyłem - bez bluzgów, powiedział co ma przeciwko mnie). Natomiast, jeśli uważasz, że przekleństwa dodają mocy słów to żal mi Ciebie.
Tak musisz mi udowadniac ssami bo jedyna osoba z seija ktora by sie tak zachowala raczej nie byla online ^^
i sorry ale nic nie wiem kto za nim biegal jak mial 15 i raczej za wiele osob o tej godzinei od nas nie bylo.
Ja tez wyrazilem swoja szczera niechec do Ciebie i to jak bardzo mnie w*****asz i TAK uwazam ze przeklenstwa dodaja "mocy" zdaniom, ale jesli Ty nie widzisz roznicy miedzy zdaniem:
Bardzo mocno mnie denerwuejsz badz nawet wkurzasz.
a zdaniem:
W*****asz mnie w chuj.
to juz Twoj problem nie uzywam bluzgow gdy tego nie potrzebuje, ale watpei rowniez ze nie przeklinasz nigdy w RL badz gdzie kolwiek indziej chyab ze jestes taka cnotka niewydymka.
Tak się złożyło, że zdecydowana większość zdążyła do mnie napisać na MSN bądź GC.
no to masz lojalnych kolegow
W najbliższym czasie postaram się trochę za Wami pobiegać.
Over n' out.
I'll be waiting for u.
... o 10 mniej niz teraz ^^
I don't think so.
Ja tez wyrazilem swoja szczera niechec do Ciebie i to jak bardzo mnie w*****asz i TAK uwazam ze przeklenstwa dodaja "mocy" zdaniom, ale jesli Ty nie widzisz roznicy miedzy zdaniem:
Bardzo mocno mnie denerwuejsz badz nawet wkurzasz.
a zdaniem:
W*****asz mnie w chuj.
to juz Twoj problem nie uzywam bluzgow gdy tego nie potrzebuje, ale watpei rowniez ze nie przeklinasz nigdy w RL badz gdzie kolwiek indziej chyab ze jestes taka cnotka niewydymka.
Publicznie na forum wśród ludzi, których nie znam, staram się dobierać słowa.
I'll be waiting for u.
Same here:
http://img100.imageshack.us/img100/9046/panrekinkm4.jpg
good job i dzieki za pozdrowienia
good job i dzieki za pozdrowienia
Cam z mojego widoku:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=55e8600ymq8vzvnd
Noobiłem strasznie :/.
PS Zastanawiam się, kto od Was rzucał paraliże - bo widziałem, że ktoś od nas miał paraliż co chwila. Macie dobrych druidów.
LaresCotton
13-11-2008, 21:27
hehe no tak to wygladalo jak to pierwsza openka z wri
ciekawe czy wg sie podniosa =P
hahah parazlizy to lecialo mega duzo ale sd prawie w ogole :D
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 1, gości: 4)
:O
a tak btw masz moj bp :D
send to:
dreamit/ankrahmun
ahaha ;p
Po backpack zgłoś się do:
- Dagooto Nose - dostał Twoje magic walle.
- Walizirdof - dostał Twoje manasy.
- Hiroflex - dostał Twoje SD.
A ja sobie wziąłem light shovela, 2 k, ten backpack z dodatkowymi runkami i bp uh. Nie dostaniesz, przydadzą się. :D
@Edit:
A mówiłem Eddiemu, żeby wszedł do domku. :<
haha padl przez glupote swoja
Shanloth92
14-11-2008, 00:42
haha padl przez glupote swoja
a co zrobil ?
Nigdy nie lekceważ przeciwnika.
Znowu ty...i znowu nie wiadomo o czym mówisz czy mówisz o tym ze siejniki zlekceważyly Occido czy o tym że eddie coś zrobił i zleckeważył Siejów..
ok, openka ze szkołą wbije 8 fragów i wracam expić. pozdro sejset.
Napisałem to ogólnie, nie odnosiłem się do nikogo.
ervinius
14-11-2008, 07:42
hahaa, bax i te jego naukowe sformulowania, jakos mi to do ciebie nie pasuje,
ciekawe dlaczego?
ervinius
14-11-2008, 14:32
taka jakby ironia, sam nie wiem co to mialo byc, wazne ze ja wiem o co chodzi (;
taka jakby ironia, sam nie wiem co to mialo byc, wazne ze ja wiem o co chodzi (;
Jezeli tylko Ty masz wiedziec o co chodzi, to po co wogole piszesz, rownie dobrze moglbys zachowac to dla siebie
..Mistrzuniu..
14-11-2008, 15:45
Co do pierwszego filmiku - dlatego właśnie przestałem trenować capo. :)
Lmfao, dobre!
HAHA
koles dostal wpierdol przez swoja glupote, dlatego ze nie potrafil wykorzystac swoich umiejetnosci. I dlatego ty nie lubisz capoeiry. xD
@co do twojego filmu
Ja bym sie wstydzil jego pokazac ;p
@edit
Prywatne
Powód: Znaczne nadużywanie wulgaryzmów
03-11-2008 20:07 Tompior 3 / 03-12-2008 20:07
no ja jebie, niedlugo znow bede musial zrobic nowe konto
tego tompiora to trzeba bedzie dojebac tak jak tego innego modka, tez sie im w*******al w rozmowy to mu hunta wjebali i na tym sie skonczylo, pokora odrazu byla
albo jestes debilem, albo jebanym hipokryta, jesli za kazde przeklenstwo tutaj warnami rzucasz, a z domu wychodzisz i zapewne sam rzucisz czasem, jak kazdy, o chocby "kurwa, jak jezdzisz?"
16:54 Vasilies [117]: Exori Gran ""Vi ska döda Polacker!
pierdolona szmata. wy*******aj śmieciu do szwecji.
miałes juz tu nie zaglądać, żegnam
miałes juz tu nie zaglądać, żegnam
to moja druga wizyta retardzie więc elo lamusie
morda plebsie, jeszcze ci mało? wszędzie cie skarali lolq teraz czas na .de forum gogo
no ta ostatnia wypowiedzia ostro pojechales po jego poziomie
najważniejsze ze nie wie co odpisac =)
16:54 Vasilies [117]: Exori Gran ""Vi ska döda Polacker!
pierdolona szmata. wy*******aj śmieciu do szwecji.
Żałosny jesteś. Ty naprawdę masz 20 lat?
Jag tycker om att tala svenska. \o/
Nowy update koooozak wszyscy w party beda biegac teraz :) Wypas gilidie duze beda mialy na expie
Nowy update koooozak wszyscy w party beda biegac teraz :) Wypas gilidie duze beda mialy na expie
Mnie zastanawia kwestia buffów dla profesji, bo to zmieni zupełnie system walki PvP.
Chujowo z lepszym hastem dla kinow i palkow
...
@Kafes
e tam wroci pewnie niedlugo z riposta ze go nie bylo w domu czy cos
Napisałem to ogólnie, nie odnosiłem się do nikogo.
Dzięki za rade.
Chujowo z lepszym hastem dla kinow i palkow
...
@Kafes
e tam wroci pewnie niedlugo z riposta ze go nie bylo w domu czy cos
mowisz tak bo jestes sorkiem:PPP
a to haste dla palka to pewnie bedzie slabsze od utani gran hur i jak sam widziales redukuje moc uderzen, kina ma ciekawe bo jemu chyba nie redukuje.
Jakby nie swiaty non-pvp to chyba by nic nowego od 2 lat nie dodali do tibii :))
mowisz tak bo jestes sorkiem:PPP
a to haste dla palka to pewnie bedzie slabsze od utani gran hur i jak sam widziales redukuje moc uderzen, kina ma ciekawe bo jemu chyba nie redukuje.
Jakby nie swiaty non-pvp to chyba by nic nowego od 2 lat nie dodali do tibii :))
Nie redukuje, tylko w tym czasie nie może atakować.
No to takie zeby spierdolic przed pk
W sumie to glupie bylo palek (ten tibijski czyli strzelec) wysportowany powinien byc, prezny i s*******ac zwinnie przed potworkami a tu taki stary dziadek z brodą do ziemi mag co mu tam osteoporoza dawno kosci zjadla rzuca sobie czar za 100 many i na piechte go bierze troche nielogiczne to bylo:P No troche sie wyrownalo przynajmniej uciekac przed magami bedzie mozna tak szybko jak oni
http://pl.youtube.com/watch?v=rSoTdxKYz4g
:D komentarz zbędny, monitor zapluty hahaha
Haha
Nasi szwedzcy przyjaciele z serwera elysia mówią że szukaja dziewczyny
Buy Hot girl 1kk thais (http://pl.youtube.com/watch?v=KWle99oABdQ)
btw to ciekawe te wymiany miedzynarodowe sa moi koledzy namówili araba zeby poszedl do pokoju nauczycielskiego, zlapal sie za glowe i powiedzial "O k...a ale sie najebalem". Pokoj nauczycielski padł
(tu był link, ale Decade był szybszy hahaha)
Lol.
Dobre są takie niektóre filmiki. :P
Grzechu jest już Hicham w domu??
Łajsgajs, dlaczego zamiast wyjść na open to kroicie massloga na Port Hope? Fizol i tak nie wyjdzie.
Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już drugi fail.
To było mocne.
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 4, gości: 6)
Rekordy bijemy.
nom masz wprawe w wylogowywaniu sei ahaha :D zreszta przestan spamowac to forum do 3 razy sztuka. Uda sie albo sei nei uda wojna to wojna.
glupi ma zawsze szczescie, "czy jakos tak"
HEHE(...)HE
nom masz wprawe w wylogowywaniu sei ahaha :D zreszta przestan spamowac to forum do 3 razy sztuka. Uda sie albo sei nei uda wojna to wojna.
Sory, ale nie tylko w tym. :<
Sory, ale nie tylko w tym. :<
a no tak i w "chapaniu" loota do jedynego ciala jaikego doszedles? :D
dodam jeszcze ze wasz masslog wczorajszy to byl o wiele wiekszy fail, aczkolwiek nie usprawiedliwiam naszego :D z zaskoczenia wybiegles
a no tak i w "chapaniu" loota do jedynego ciala jaikego doszedles? :D
Zły bo to było Twoje ciało?
dodam jeszcze ze wasz masslog wczorajszy to byl o wiele wiekszy fail, aczkolwiek nie usprawiedliwiam naszego :D z zaskoczenia wybiegles
Z początku jakiś noob char na 8 lvlu napisał do mnie, żebym do Carlin pobiegł z kasą bo chciałem winning lottery ticket kupić, więc myślałem, że tam massloga macie. To od Was ktoś był?
on raczej mowi to z usmiechem i wysmiewa Twoje bieganie na ob
a w carlin z tego co wiem to nic nie mielismy ; o
nie no spoko, nic juz nie mowie
btw. ktos w WoW'a tu gra? ^^ "The day of wrath has come" ; D
Gonzo oO
wtf are you doin' here?
Grasz tutaj cos teraz, czy tylko chwilowo? bo wlasnie zastanawiam sie zeby gdzies sobie zaczac, a Valoria nudzi powoli, z aldora to samo- mysle o Elysii, Kyrze, badz Obsidii.
'Fajnie jak na kombajnie!'
ps. 14.12 - no name, polmetek.
Laskawie Gonzo skoncz pierdolic, bo jak do tej pory gowno zrobiles, i 70% OA takze, jak to jest ze kiedy zabilismy Eddiego i nagle dologowalo was 10 osob tak ze bylo was 2 razy wiecej niz nas nikt nie wybiegl i nie probowal nawet walczyc? Pogodz sie z faktem, ze jak nie macie ustawionej openki i ogarnietych ludzi z Lunary czy chuj wie skad, to nie zrobicie pz nawet jak nas bedzie 3 razy mniej, bo nie obsadzicie charow ktore kupil Kittel i wiekszosc z was to pierdolone nieogary i nie ma sie co oszukiwac ze jest inaczej.
Ps. Jak to sie stalo, ze jeszcze 2 tyg. temu lizales mi dupe ze chcesz dolaczyc, ze tez jest z Wroclawia, a tu nagle sie okazuje ze jestes przeciwko nam? ;o
Gonzo oO
wtf are you doin' here?
Grasz tutaj cos teraz, czy tylko chwilowo? bo wlasnie zastanawiam sie zeby gdzies sobie zaczac, a Valoria nudzi powoli, z aldora to samo- mysle o Elysii, Kyrze, badz Obsidii.
'Fajnie jak na kombajnie!'
ps. 14.12 - no name, polmetek.
A walczę sobie w wojnie przeciwko Siejejejejejnikom. Elysia zdecydowanie bardziej mi się podoba od Valorii, bo na Valorii ta wojna była taka jakaś niewyraźna, nie było wiadomo, kto był spy, a kto nie. Tutaj spy nie ma (chyba?). Rób maga i chodź do Occido Aevum, a na GG napisz do mnie to Ci venta założę :*.
PS. półmetek której szkoły? ;> Bo brzmi ciekawie, a no i No Name, mrauu <3.
PS2. ONE LOVE W HALI LUDOWEEEEEJJJJJ DZISIAJJJJ WOOOOOO. :D
Laskawie Gonzo skoncz pierdolic, bo jak do tej pory gowno zrobiles, i 70% OA takze, jak to jest ze kiedy zabilismy Eddiego i nagle dologowalo was 10 osob tak ze bylo was 2 razy wiecej niz nas nikt nie wybiegl i nie probowal nawet walczyc? Pogodz sie z faktem, ze jak nie macie ustawionej openki i ogarnietych ludzi z Lunary czy chuj wie skad, to nie zrobicie pz nawet jak nas bedzie 3 razy mniej, bo nie obsadzicie charow ktore kupil Kittel i wiekszosc z was to pierdolone nieogary i nie ma sie co oszukiwac ze jest inaczej.
Co do naszej gildiowej roboty - jak na razie to skopaliśmy Wam dupę 11:1 na opence. Co do Eddiego - Która to była godzina? Północ? :| Myślisz, że mamy ludzi o tej porze? 6-7 osób poleciało tam do Was (w tym "nieogar" Kittel), ale stwierdzili, że nie ma sensu, bo przez Waszego stacka w taką liczbę osób i tak się nie przebijemy. Czego Ty oczekiwałeś, szansy, że dojebiesz jeszcze nas kilku? BTW, uważasz się za pro ogarniacza? No braaaawo <klap klap>, jesteście zadowoleni, że ujebaliście Eddiego (który i tak to odrobi niedługo), a mogliście ujebać dwie osoby. Ja byłbym średnio zadowolony.
Ps. Jak to sie stalo, ze jeszcze 2 tyg. temu lizales mi dupe ze chcesz dolaczyc, ze tez jest z Wroclawia, a tu nagle sie okazuje ze jestes przeciwko nam? ;o
Chciałem znaleźć jakąś gildię, gdzie byliby Polacy. Jeśli te trzy pytania, które Ci zadałem:
"Z Wrocławia jesteś?"
"Rekrutujecie może?"
"Jaka dzielnia?"
Uważasz za lizanie dupy, to masz nieźle zrytą banie i przerośnięte ego, a ja jestem całkiem zadowolony, że jednak nie doszedłem.
Myślałem nad ew. wykupieniem, ale nie jestem pewien, czy mam czas na questing. :<
Dodali jakiś nowy BG? I czy jest lepszy od EOTS ;>.
Polmetki sa zajebiste
Ta, jeśli nie masz do czynienia z 4ma bramkarzami, tak jak miesiąc temu moja ekipa. (Maciuś you know what! :D)
Oryginalnie napisane przez Kenow Pokaż post
Myślałem nad ew. wykupieniem, ale nie jestem pewien, czy mam czas na questing. :<
Dodali jakiś nowy BG? I czy jest lepszy od EOTS ;>.
Dodali "strand of the ancients" z siege weapons, ponoc fajne ale podobno od 80 dopiero mozna isc, z tego co kumpel mowil (ja osobiscie teraz nie gram, skonczylem jakos 2 tyg przed wypuszczeniem 2.4)
Gdzie grales?
edit:
czemu usuneles swoj glupi HAHAHA~ spam? :( to bylo takie 14yo : o
A walczę sobie w wojnie przeciwko Siejejejejejnikom. Elysia zdecydowanie bardziej mi się podoba od Valorii, bo na Valorii ta wojna była taka jakaś niewyraźna, nie było wiadomo, kto był spy, a kto nie. Tutaj spy nie ma (chyba?). Rób maga i chodź do Occido Aevum, a na GG napisz do mnie to Ci venta założę :*.
Siejeje, to dobre ziomki mojego rla. Jordi- napewno zna go tu pare osob.
PS. półmetek której szkoły? ;> Bo brzmi ciekawie, a no i No Name, mrauu <3.
PS2. ONE LOVE W HALI LUDOWEEEEEJJJJJ DZISIAJJJJ WOOOOOO. :D
1. Mojej szkoly polmetek xD Krystian bedzie itp.
2. Nie lubie komercyjnych imprez; (
Ta, jeśli nie masz do czynienia z 4ma bramkarzami, tak jak miesiąc temu moja ekipa. (Maciuś you know what! :D)
Pamietaj, ze probowalem was ratowac, ale jak Ci juz mowilem, nie dawno bramka ise musiala zmienic : P btw. to przez Twojego kumpla wszystko bylo <hahahaha> ' nie wiedzialem, ze ona to kupila na zewnatrz oO' xD
LaresCotton
15-11-2008, 14:12
@gonzo
haha smieszne jest troche to, ze nie wspomniales nic o lunarze siedzacej na niektorych charach, bez ktorych zdaje sie nic nie robicie
heh w sumie to nie moja wojna, ale dziwne mi sie to wydaje
a o polmetkach na priv prosze ;d
..Mistrzuniu..
15-11-2008, 17:40
@Gonzo
ty jestes albo nawiedzony albo jakis pojebany, jestem ciekaw co bedziesz pisal gdy bedizesz siedzial dalej w pz przez pierwsze 3 miechy... wyplacisz sie???
@sieje
mhm nie kumam was po chuj tyle gadac o tym ze obstawiaja chary, maja do tego prawo ich wybor ze obstawiaja, ze sa na tyle pojebani. Wiara z lunary na bank robi listy na te chary jeden konflikt i listy pojda do gma.
poza tym widzicie jak jest campia pz wiec o co chodzi xD
albo jak maja ekipe to spamuja od 18 do 22 o ob
"OB PLAXXX", "OB NOW!!" i inne scierwa.
www.zalzor.occido_aevum.plswebr
elvaanes
15-11-2008, 18:01
Siejeje, to dobre ziomki mojego rla. Jordi- napewno zna go tu pare osob.
gz ;p jordi dobry swir :PPP
@about Gonzo
W*****a mnie jak 15 osob wjezdza na jednego czlowieka. To jest Jego sprawa co zrobi jak OA wdupia wojne, Jego srpawa co o tym pisze, a jesli tak on Was drazni to na chuj sie z Nim wdajecie w dyskusje?? . Pewno znowu uslysze ze ejstem lizoduypem czy cos bo staje w obronie kogos kogo wiekszosc bluzga i mozecie tak sobie myslec i mnie to jebie bo koles sobie dobrze radzi z Waszymi atakami w Jego osobe i ne uzywa przy tym co 2 slowa 'kurwa' :p. Troche kultury ! :P
@Gonzo i Vatian
prywate na gg sobie zalatwiajcie , to jest forum o Elysi, a nie o tym gdzie Was nie wpuscili miecha temu...
to jest forum o elysi ?? od kiedy lol
..Mistrzuniu..
15-11-2008, 18:18
@elvaanes
jw
elvaanes
15-11-2008, 20:00
to jest forum o elysi ?? od kiedy lol
# Ostatnia wiadomość: Nowa "lepsza" Elysia?? Dzisiaj 18:01
pardon, o nowej 'lepszej' Elysi ;p
nie zmienia to faktu ze niepotrzebne jest pisanie rzeczy typu : (Maciuś you know what! ) a reszta moze sobie poczytac jakis bzdet o ktorym nie ma zielonego pojecia bo typ odpowiada piszac o bog wie czym ;p
@elva
Najezdzaja bo maja takie prawo i koles jest poprostu denerwujacy wychodzac z jakimis durnymi tekstami nie majac czasami pojecia co pisze ;d ale nie wiem w sumie co CI do tego :o i po co w to wnikasz. Co do przeklinania to, ktos lubi przeklinac kto inny nie lubi i tyle. Jesli typ do woja pojdize to pewnie tez zacznie naduzywac slow wulgarnych ^^ Chociaz w sumie widze ze nie dociera do niego to co sie pisze wiec moze jednak trzeba nie przeklinac to szybciej do niego dojdzie? ^^
elvaanes
15-11-2008, 23:04
@elva
Najezdzaja bo maja takie prawo i koles jest poprostu denerwujacy wychodzac z jakimis durnymi tekstami nie majac czasami pojecia co pisze ;d ale nie wiem w sumie co CI do tego :o i po co w to wnikasz. Co do przeklinania to, ktos lubi przeklinac kto inny nie lubi i tyle. Jesli typ do woja pojdize to pewnie tez zacznie naduzywac slow wulgarnych ^^ Chociaz w sumie widze ze nie dociera do niego to co sie pisze wiec moze jednak trzeba nie przeklinac to szybciej do niego dojdzie? ^^
Nie wnikam tylko czemu nie potraficie pisac normalnie jak to robi Eneris ,Decade etc. nie reaguja na kazdego kto ich denerwuje jak na robaka ktorego mozna zgnoic za to ze zyje i taki sie urodzil ,a potem zdeptac ;p
Co do przeklinania too :
przy kolezance sobie moge przeklinac bo wiem ze jej to nie przeszkadza
przy nie wiem mamie nie przeklinam bo nie lubi jak ktos przeklina bez wzgl na to czy to robi jej corka czy jakis lebek pod blokiem.
I co ? mam przeklinac bo mi sie tak podoba... , z szacunku do niej tego nie robie przy niej.
Koles mowil ze nie lubi jak sie bluzga w Jego strne, w kazdym razie tak to odebralam jesli zle to w sumie nie ma o czym mowic, to czy z dobrego wychowania (bo jak napisze ze z szacunku do drugiej osoby to mi powiesz ze Go nie szanujesz) nie mozesz dobrac inaczej slow ?
A tak wgl to dajecie sie prowokowac.. ile on tam ma wpisane ? 16 czy 17latkowi ;p
@edit
Rekinek zreszta zoobacz jak Twoj post wyzej ladnie wyglada, odrazu lepiej sie czyta ;d;d;d
I mozna prowadzic ladna dyspute na temat jakiegos nubka xD
ofc bez obrazy Gonzo , ale pomimo to ze stanelam w Twojej obronie to i tak niektore Twoje posty to szatan moc i serio nie wiesz chyba o czym piszesz:P , bo wiesz ja tutaj sprawuje role obroncy ucisnionych :P
a mnie czemu nie bronisz, ten zły gościu lovepa ciągle mi dokucza! ; (
elvaanes
15-11-2008, 23:40
a mnie czemu nie bronisz, ten zły gościu lovepa ciągle mi dokucza! ; (
ale Ty sobie swietnie z Nim radzisz XD . Spokoo , jak jeszcze raz zobaczee... Tlyko pytanie : kto potem bedzie bronil mnie?:P
ahah a ja Ci powiem tylko tyle ze kazdy pisze jak chce wole juz czytac te przeklenstwa badz ******* niz wyrazy w stylu "ktury" "muwi" itp.
i dla mnie to co oni pisza jest normalne chociaz rzadko przeklinam ;p
a tak a propo... pisalas ze jest to topic Nowa "lepsza" Elysia?? wiec....
ROBISZ OFFTOPA :D
Editnalem i zeby nie bylo zaznaczyle mmoj blad ortograficzny :D
ale Ty sobie swietnie z Nim radzisz XD . Spokoo , jak jeszcze raz zobaczee... Tlyko pytanie : kto potem bedzie bronil mnie?:P
nikt, bedziesz musiała iść war
elvaanes
15-11-2008, 23:47
ahah a ja Ci powiem tylko tyle ze kazdy pisze jak chce wole juz czytac te przeklenstwa badz ******* niz wyrazy w stylu "ktury" "muwi" itp.
i dla mnie to co oni pisza jest normalne chociaz zadko przeklinam ;p
a tak a propo... pisalas ze jest to topic Nowa "lepsza" Elysia?? wiec....
ROBISZ OFFTOPA :D
dla mnie tez to jest normalne , ale tak jak sam mowiles kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i ja tez z tego prawa korzystam .
rozmawiamy teraz w sumie o ludziach z elysi konkretniej o zachowaniach tych ze , wiec adekwatnie tyczy sie to rowniez servera bo ludzie na nim graja, czyli : skuuchaaaa ;p
na Elysii już nie ma wojny pk gildii itp. jak się wam to podoba??
Ale sie temat rozwinał:)
nigdy nie przeczytalem całego
a po kafesie calkiem niezle wszystko spływa te zaczepki, jak "woda po dupie kaczki"
elvaanes
15-11-2008, 23:50
nikt, bedziesz musiała iść war
Jakem Kasia! Szabla w dlon i jazda na nieprzyjacielska orde !!
btw. dzieki za wsparcie Grzesiu ;p , sorry za OFFTOPIC !!!!! chociaz w sumie reasumujac fakty to war...blablabla ;p na wszystko znajdzie sie wytlumaczenie ;d
Duża ta piaskownica. xD
Na selenie ukradli nam pomarańczowy tłuczek do schabowych z evul demona madafaka (wie ktoś o co c'mon??)
Healek to on :S
kupowaliśmy ihy, hmm a tu cap szwedy były szybsze xD
i nie potłucze sobie schabowych.. :S
16-11-2008, 00:53
Jest ktoś chętny do WT moja Elysia twoja:
Astera
Calmera
Candia
Celesta
Chimera
Guardia
Harmonia
Honera
Julera
Nerana
Ocera
Pythera
Refugia
Tenebra
100k do WT
Jest ktoś chętny do WT moja Elysia twoja:
Astera
Calmera
Candia
Celesta
Chimera
Guardia
Harmonia
Honera
Julera
Nerana
Ocera
Pythera
Refugia
Tenebra
100k do WT
Mam hajs na Calmerze, pw mi GG.
03:01 Vasilies [117]: macie wielkie pyski
03:01 Vasilies [117]: na forum
03:01 Vasilies [117]: to chodzcie
03:01 Vasilies [117]: :-]
"O-K"
kozacz jak cepow z lunary nie ma, a nie o 3 w nocy jak bylo was 16 (!) a nas raptem 7, a i tak nie ogarneliscie sie zeby zajebac nas z pz
wynik:
1:0 + wbite like 6-8 unj na noobach
Z reguly sie tu nie wypowiadam... ale
po 1 Jaka Lunara gdzie ty to wymysliles?...
po 2 Nie bylo nas 16 jak juz jestes tak dokladny
po 3 Was rowniez nie bylo 7 tylko wiecej
po 4 Zabic was w Kazz no nie rosmieszaj mnie jak wy tam macie niewiadomo ile Noobkow co zreszta widac po ilosci unj z naszej strony, zreszta Kazz to wasze miasto i tak sie zakampiliscie ze zabicie was tam graniczylo z cudem
A co do ilosci fragow owszem Welzu padl troche z pospiechu i glupoty ale szacunek dla niego a wam gratulacje
Regards
ad 1 jesli nie wiesz o co chodzi to widac ekipa cie olewa, lub po prostu jestes niedoinformowany
ad 2 bylo was 15 i dologowal zyphya w trakcie = 16
ad 3 6-7 magow + 1 knight
ad 4 masslog lecial jak bilismy ciebie caly czas, mieliscie ponad 20sekund zeby do nas dobiec i wtedy bylibysmy zamknieci kolo ab, trzeba bylo nas nie dopuscic do kazo
szacunek? za to ze jest kretynem i na ukos nie przeszedl?
btw macie cama? ; o
Zyphya sie tam nawet nie pokazal natomiast was na mojej VIP liscie nie liczac Hugo w pewnym momencie widzialem 10, mowisz ponad 20 sekund to nie jest tak duzo zwlaszcza ze ta akcja to zupelny przypadek z inicjatywy Raje, ja zreszta i Raje bylismy jedynymi czlonkami OA online i wsumie mielismy juz zawijac spac tylko ze potem trafiliscie na mnie no a uwierzysz lub nie ludzie z naszej gildi nie siedza 24 godziny na dobe na msn czy vencie wiec zwolanie ludzi troche czasu zabralo, apropo cama to raczej nie ma przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo bo tak jak mowilem wczesniej to nie byla planowana akcja.
I wracajac do tematu Kazz to znacie to miasto duzo duzo lepiej niz my i bronic sie jest tam latwiej niz atakowac zwlaszcza wam <ilosc noobkow ktore tam macie, znajomosc wszystkich "szpar" :D >
Dla Welzu szacunek z innego powodu, a jesli ty chcesz nazywac kretynem kazdego kolesia ktory padnie to wy macie ich az 11?
Tak czy siak cos sie wkoncu ruszylo ja i tak czekam na kolejne OB
Pozdrawiam
"ahah a ja Ci powiem tylko tyle ze kazdy pisze jak chce wole juz czytac te przeklenstwa badz ******* niz wyrazy w stylu "ktury" "muwi" itp.
i dla mnie to co oni pisza jest normalne chociaz zadko przeklinam ;p"
Rzeczywiście rekinek bez błędów ortograficznych :)
Co do tematu...
Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze...
@Sieje
Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie...
Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic :)
ahaha ;d no to popelnilem bad (ale nigdzie nie napisalem ze tego nei robie) ;p i nie byl on az tak razacy jak te w stylu ktore wyminilem.
A Ty co kolega gonzo jestes? ^^ On wyrazil swoje zdanie oni wyrazili swoje i tyle.
Jesli grasz na elysi to sei ujawnij, bo widze ze w sumie to Twoj 3 post na tych forum i zapewne tez nie wiesz co i jak a domyslasz sei rzeczy tylko czytajac fora :D i nie mow o poprzednich openkach bo tez gownie wiesz ;p a tych openek bylo ile? 3? ^^
Edit:
Btw. Fizol i Vasillies wy w ogole jestescie na bierzaco ze wszystkim? Informuja was tam jakos czy tak nie za abrdzo? ;)
..Mistrzuniu..
16-11-2008, 12:29
Co do tematu...
Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze...
no jak to kurwa dlaczego, bo jest noobem poczuwajacy sie w ekipie.
@Sieje
Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie...
Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic :)
HAHAHAHHAH teraz to mnie rozbawiles. Z taka mala roznica ze to nie MY siedzimy w pz. Wychodzicie z pz jak macie full team ale chuj z tym
@ Dyklo
Jeżeli Vasilles jest noobem to w takim razie kim ty jesteś? Debilem? :) Nie jestem żadnym kumplem Vasillesa a na Elysia gram już któryś rok ale z tego co widze co tu piszecie to ujawnienie sie jest zbędne... On tylko powiedzial kto wedlug Niego wygra wara, nie powiedzial ze wygra bo sieje to nooby czy cos poprostu wyrazil swoje zdanie i już "gang" Siejów jedzie z Nim, bluzga i h... wie co jeszcze... Dla Mnie to idiotyczne :)
@rekinek
odnosiłem sie do openek przeciwko Elitism... Oni Was poprostu miażdżyli.. A Wy uciekaliście może tak nie bylo? Wystarczy filmiki zobaczyć i już mozną wywnioskować że to Wy powinniście być okrzyknięci noobami a nie Vasilles czy kogo tam jedziecie...
@ Dyklo
Jeżeli Vasilles jest noobem to w takim razie kim ty jesteś? Debilem? :) Nie jestem żadnym kumplem Vasillesa a na Elysia gram już któryś rok ale z tego co widze co tu piszecie to ujawnienie sie jest zbędne... On tylko powiedzial kto wedlug Niego wygra wara, nie powiedzial ze wygra bo sieje to nooby czy cos poprostu wyrazil swoje zdanie i już "gang" Siejów jedzie z Nim, bluzga i h... wie co jeszcze... Dla Mnie to idiotyczne :)
@rekinek
odnosiłem sie do openek przeciwko Elitism... Oni Was poprostu miażdżyli.. A Wy uciekaliście może tak nie bylo? Wystarczy filmiki zobaczyć i już mozną wywnioskować że to Wy powinniście być okrzyknięci noobami a nie Vasilles czy kogo tam jedziecie...
Na takich ludzi i takie teksty wystarczy mieć po prostu wyjebane, ot co, ale dzięki za potwierdzenie mych racji. ;)
@rekinek
tak jak napisalem walilismy 3 openki 1 z OA i 2 z elitism
pierwsza openka z eli~ byla miazdzaca w drugiej juz bylo inaczej tyle tylko ze elitism kupowali blessy w doslownie 1 minute i wracali do walki i wcale nie miazdzyli ans az tak wtedy dopoki nie ucieklismy na stacka.
dlaczego ujawnianie sie jest zbedne?
@Gonzo
przeklnales....................................... ..........................
shit edytuj fastem swojego posta bo Cie ktos nakrzyczy....
Ja polecam rozładować atmosferę, bo widzę na Vencie, że jakieś tutaj potajemne liderowskie spiski są. ;)
@rekinek
jeżeli porażka 29-9 jest według Ciebie dobrym wynikiem to gratuluje :) Tak samo Elitism jak i Wy lataliście po kilka razy na openke (patrz Elivines, Guardalion etc) i popadali więc nie ma o czym rozmawiać wygrajcie wkońcu jakąś openke wtedy powiem że jesteście dobrzy jak narazie nie moge tego powiedzieć...
I nie mam zamiaru tu nikomu lizać dupy poprostu źle podchodzicie do sprawy jeżeli ktoś wyrazi jakieś swoje zdanie (tzn bluzganie)...
OldWerladyn
16-11-2008, 15:15
Przypominam, że w Polsce mamy wolność słowa i każdy może mieć swój pkt. widzenia na dany temat, ale dyrektywą jest nie obrażanie innych podczas odsłony swojego zdania wzg. danego tematu :)
@OldWerladyn
O to Mi właśnie chodzi :) Pięknie to ująłeś :P
OldWerladyn
16-11-2008, 22:49
Kupie TibicamTV za gp na elysi... pw
Zetraksos
16-11-2008, 23:23
Hej! w Polsce jest wolnosc slovva! zatrzymajcie ta nienawisc do eachother ;/
Nie wnikam tylko czemu nie potraficie pisac normalnie jak to robi Eneris ,Decade etc. nie reaguja na kazdego kto ich denerwuje jak na robaka ktorego mozna zgnoic za to ze zyje i taki sie urodzil ,a potem zdeptac ;p
lol xD
@rekinek
jeżeli porażka 29-9 jest według Ciebie dobrym wynikiem to gratuluje :) Tak samo Elitism jak i Wy lataliście po kilka razy na openke (patrz Elivines, Guardalion etc) i popadali więc nie ma o czym rozmawiać wygrajcie wkońcu jakąś openke wtedy powiem że jesteście dobrzy jak narazie nie moge tego powiedzieć...
I nie mam zamiaru tu nikomu lizać dupy poprostu źle podchodzicie do sprawy jeżeli ktoś wyrazi jakieś swoje zdanie (tzn bluzganie)...
ziomuś weż idź na candie polurawać acienty 30 sorcowi bo ty wogóle nie masz pojęcia o co chodzi ludziom na pvp. Co z tego ze Elivines i Guardalion wócili jeżeli zajeło im to 5-10 minut, a Wri zajmuje to około minuty?
@werladyn
offer??
elvaanes
17-11-2008, 00:58
lol xD
ziomuś weż idź na candie polurawać acienty 30 sorcowi bo ty wogóle nie masz pojęcia o co chodzi ludziom na pvp. Co z tego ze Elivines i Guardalion wócili jeżeli zajeło im to 5-10 minut, a Wri zajmuje to około minuty?
@werladyn
offer??
chcialam zeby Ci sie milej zrobilo haha ;p.
Hmm... gdybym tak miala ze 180lvl+ mysle ze moglabym sie poscigac z Nimi w kupowaniu blessow xD
czy ja wiem oni maja all w 1 miejscu a ty nie
czy ja wiem oni maja all w 1 miejscu a ty nie
Twierdzicie ze Polska Elysia podupada?? to dlaczego sie niejednoczymy przeciw szwedzkim nobom?? pozdro ;]
Bf tez chyba ma durzo do powiedzenia a polanków na tym serwie mam nadzieje ze sie niemyle jest wiencej ;] pozdro
LaresCotton
17-11-2008, 09:33
bf jest ciche jak mysz pod miotla
Twierdzicie ze Polska Elysia podupada?? to dlaczego sie niejednoczymy przeciw szwedzkim nobom?? pozdro ;]
zeby takich polskich 'noobow' jak ty nie dopuscic do władzy przez przypadek?
@Frezen
Też kiedyś myślałem tak jak ty, dlatego rozumie o co ci chodzi, ale uwierz mi mylisz się.. wbijesz wiekszy level i zobaczysz na czym wszytko polega.
Sory kafes nobem niejeste moze neiznam sie na tych zsprawach o wojnach itp wszystkie wiadomosci mam od piekła a co do wojen itp zabardzo wtajemniczony niejeste ;]
Heh napewno sie dowiem bo narazie mały lev mam ;] ale nieiwm czy polacy maja przewage nad szfedami ;] wielu spoko ziomów przez nich niegra nawed nieiwem co z tupkiem jest czy ma dalej hunted cczy co ;/ no mówie zabardzo wtajemniczony niejete
Chodzi o to że naet gdyby wszscy polacy walczyli przeciwko wszytkim szwedom to i tak to by nie miało sensu ponieważ to nie jest wojna narodowościowa.
Al'Bundy
17-11-2008, 15:58
@Eneris-check pm
Ale sam przyznasz ze nastempna wojna bedzie nieunikniona??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.