Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
pozwole sobie zacytowac wypowiedzi kilku juz ex-memberow valentynek ; ]
"zetrax i elaro to dzieci..płacza kiedy ludzie niechcą isc na massloga ;("
"eneris lize dupe makavellemu"
"bez dempaha nic nie umielismy zrobic"
a tak woglole rozumiem twoja frustracje eneris wkoncu wyjebali cie z dwoch serwerów praktycznie w tym samym momencie ; (
btw. cytaty autentyczne aczkolwiek nie skopiowane dosłownie ;]
masz cos do tego posta eneris?!?
LaresCotton
22-07-2008, 17:52
oo elo kafes ;]
Czego mam ci zazdrościć? Jeżeli tego że arioc w przypływie złego humoru może z was zrobić błoto i to szybciej niż z nami? czy może tego że podpisujecie sie pod wygraną wojnę w której zrobiliście tyle ile ja zrobiłem w 1 dzień? czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać? POWIEDZ MI KURWA CZEGO MAM WAM ZAZDROŚCIĆ??
btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami?
Post Kafesa
-Co mnie obchodzi co robi elaro i zetrax dla mnie ważne jest żeby jak będzie akcja robili to co mają robić.
- Hmm Liże dupe Patrykowi? Jak widzę słyszałeś żart z naszego vt który odnosił się do tego że mieliśmy się dzielić na ludzi którzy będą chodzić na battle main charem a inni noob charem i wtedy powiedziałem "Że będe lizałdupe macaveliemu bo chce walczyć Hakivem," w żarcie oczywiście ale myście sobie co chce o selenie wiece tyle ile Siejnik ii TD o wojnie razem wzięci.
-Dempah jest jednym z najlepszych battle comanderów W Tibii, a Elaro dopiero nabiera doświadczenia więc wiadome że ludzie woleli chodzić pod wodzą Dempaha? mam czy przypomnieć jak wyglądało battle bez Arioca?
ervinius
22-07-2008, 21:26
Hm, wg mnie i z Wise~ i z TD, były osoby które wiedziały o wojnie tyle co i ty.
[czyt. Spemalien, Ladykukusia, Aser, Wladimir, Silny, etc]
Co do reszty to sie nie wtrącam.
Czego mam ci zazdrościć? Jeżeli tego że arioc w przypływie złego humoru może z was zrobić błoto i to szybciej niż z nami? czy może tego że podpisujecie sie pod wygraną wojnę w której zrobiliście tyle ile ja zrobiłem w 1 dzień? czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać? POWIEDZ MI KURWA CZEGO MAM WAM ZAZDROŚCIĆ??
Post Kafesa
-Co mnie obchodzi co robi elaro i zetrax dla mnie ważne jest żeby jak będzie akcja robili to co mają robić.
- Hmm Liże dupe Patrykowi? Jak widzę słyszałeś żart z naszego vt który odnosił się do tego że mieliśmy się dzielić na ludzi którzy będą chodzić na battle main charem a inni noob charem i wtedy powiedziałem "Że będe lizałdupe macaveliemu bo chce walczyć Hakivem," w żarcie oczywiście ale myście sobie co chce o selenie wiece tyle ile Siejnik ii TD o wojnie razem wzięci.
-Dempah jest jednym z najlepszych battle comanderów W Tibii, a Elaro dopiero nabiera doświadczenia więc wiadome że ludzie woleli chodzić pod wodzą Dempaha? mam czy przypomnieć jak wyglądało battle bez Arioca?
Ty chyba nie masz naprawde pojecia co piszesz, dla przykladu powiem tylko ze po tym jak zajebalismy starego Nuhna, poklocilismy sie z Reza i odjebalismy kilka slusznych randomow nadal bylismy sie w stanie ulozyc z WRI na poprzednich zasadach, bo obie strony czerpaly z tego korzysci, a wy od 3 lata dostajecie wojne po wojnie i nie mozecie jednej osoby zabic, zeby nie miec przejebane, a my jesli mamy powod to mozemy orac do woli, nikt nam nic nie mowi, ze zle czy za duzo bo tez mamy swoje zasady. Sytuacji z Dyklo nawet nie znasz, wiec wypisujesz glupoty, jak sie dowiesz o co chodzi dokladnie to moze pogadamy, tak to nawet tego tematu nie ruszam.
O wojnie sie okazuje wiesz nie wiele, wybitnym strategiem to raczej nikt od was nie jest, ot tyle zeby na tym swoim kinie zaznaczyc atak, rzucic follow i sie leczyc, zadna wielka sztuka. Co do Dempah to mogliscie sobie zalatwic ekipe z Novy albo jakiej Furory zeby wam na charach grala, bo widac Depmah nie wystarczyl, a nawet jesli to dla mnie to nie jest zaden wstyd dostac openke od typow, ktorzy co miesiac maja innego 150 lvla na wojne i w kolko sie oraja, my przynajmniej zaliczamy padaki na naszych wlasnych charach i nie dajemy ich nikomu do grania [no, jest wyjatek, bo gralismy na kukusi troche, wylacznie dlatego ze Pasek co akcje pinga dostawal]. Co do Arioca to tez widze ze sie znasz, Ztekarn ktory wtedy prowadzil 2 razy kicka dostal, a przed poczatkiem walki ludzie dali logi, wiec co mial innego zrobic, niz sie wycofac zeby straty zmiejszy, od poczatku jesli nie ma Arioca to sa inni, ktorzy rownie dobrze prowadza, wiec zadna wielka strata. Co do podpisywania sie pod ta wojna, to to sobie chyba ubzdurales, bo jakos nikt z sieja nie pizga tutaj chamskich postow jak to po was pojechalismy, wiec ogarnij troche o czym piszesz, poszukaj informacji i sobie pogadamy na spokojnie, bez zbednych farmazonow.
Post Kafesa
Komentarz na vencie po przeczytaniu tego "eneris coraz bardziej mnie roz*******a" mowi wszystko xd
ok eneris 3 ostatnie battle BEZ ARIOCA: 49:3 dla wri/wise
POZDRO i NIE nie slyszalem tego dowcipu
a odrazu uprzedzajac nastepne posty: huj mnie to obchodzi ze wri ma 200lvle, wri tej wojny nie zaczelo :S
Komentarz na vencie po przeczytaniu tego "eneris coraz bardziej mnie roz*******a" mowi wszystko xd
:p
@nup
"wyjąłeś" mi to z ust :)
@Mid
Teraz sami sobie zaprzeczasz jeżeli mówisz w imieniu gildii, bo Gufroman sam mi mówił (mam chyba nawet gdzieś ss potem poszukam) że ztekarn zaczął w połowie battla mówić po szwedzku i miał was w dupie.
jeżeli sądzisz że sytuacji nie znam to proszę przedstaw ją mi tutaj.
@Kenow
Ty roz*******asz mnie tylko tym że jesteś.
@Kafes
3 battle mówisz o frostach, ab, port hope? arioc był na okolnir i ab więc nie wiem o jakich 3 batlach mówisz.
chodzi o to ze był na laptopie i bez venta misiek
@Mid
Teraz sami sobie zaprzeczasz jeżeli mówisz w imieniu gildii, bo Gufroman sam mi mówił (mam chyba nawet gdzieś ss potem poszukam) że ztekarn zaczął w połowie battla mówić po szwedzku i miał was w dupie.
jeżeli sądzisz że sytuacji nie znam to proszę przedstaw ją mi tutaj.
Bo w polowie battle zostali juz sami szwedzi, moment po tym jak Blant sie zlozyl [ja pacca nie mialem] to bylo "ok, no way to do anything we are going to gates" i nie bylo sensu na*******ac dalej po ang, skoro zostalo moze 10 osob, z ktorych wszyscy Szwedzki znali.
Co do tej sytuacji z Dyklo to nie bede w nia wnikac, ot zaczeli sobie pojezdac sobie na wzajem, Dyklo ma charakter jaki ma i moglobyc wszystko zalatwione bez paymenta z jego strony, ale zdecydowal ze nie bedzie i w to wbija, a my to szanujemy.
23:08 Paragnoz [82]: ja pierdole tegre
23:08 Paragnoz [82]: czlowieku
23:08 Paragnoz [82]: bo ja mam rodzine
23:08 Paragnoz [82]: mam prace
23:08 Paragnoz [82]: tutaj gram wieczorami
23:08 Qnoss [54]: to nie pzzywaj
23:08 Paragnoz [82]: twoje namiary mam
23:08 Paragnoz [82]: spotkamy sie wkrotce
23:08 Paragnoz [82]: przyzekam ci to
23:08 Paragnoz [82]: szyja
23:08 Qnoss [54]: okej czekam
23:08 Qnoss [54]: pa ;*
pozdrawiam i czekam bys mial rodzine to bys w to gowno nie gral nawet i jeszcze mnie straszysz idz sie powies 15lat max pa kotku ;*
ervinius
23-07-2008, 23:41
A Paragnoz czyta to forum , że to wklejasz tutaj?
Moze mi ktos powiedziec jakim cudem ktos zlurowal behemotha do -4 cyclopolis? Tam jest przeciez bramka levelowa... :D Nie to zeby mi szkoda bylo tego glupiego deda ale ciekaw jestem jak tego dokonano... :p
Shanloth92
24-07-2008, 00:02
Moze mi ktos powiedziec jakim cudem ktos zlurowal behemotha do -4 cyclopolis? Tam jest przeciez bramka levelowa... :D Nie to zeby mi szkoda bylo tego glupiego deda ale ciekaw jestem jak tego dokonano... :p
on sie tam respi po uptade ;p
zeby 40 palki nie mogly sobie skakac na behe
23:08 Paragnoz [82]: ja pierdole tegre
23:08 Paragnoz [82]: czlowieku
23:08 Paragnoz [82]: bo ja mam rodzine
23:08 Paragnoz [82]: mam prace
23:08 Paragnoz [82]: tutaj gram wieczorami
23:08 Qnoss [54]: to nie pzzywaj
23:08 Paragnoz [82]: twoje namiary mam
23:08 Paragnoz [82]: spotkamy sie wkrotce
23:08 Paragnoz [82]: przyzekam ci to
23:08 Paragnoz [82]: szyja
23:08 Qnoss [54]: okej czekam
23:08 Qnoss [54]: pa ;*
pozdrawiam i czekam bys mial rodzine to bys w to gowno nie gral nawet i jeszcze mnie straszysz idz sie powies 15lat max pa kotku ;*
haha to ty jestes tym, ktory przez 2 miechy nie zmienil recover key'a?
haha to ty jestes tym, ktory przez 2 miechy nie zmienil recover key'a?
nie na odwrot ja nie jestem taki inteligentny ; D
A Paragnoz czyta to forum , że to wklejasz tutaj?
po mnie juz bylo chyba z 3 ownerow to mozliwe ;o
troche smieszne sa posty enerisa i innych(jesli sa tacy) ktorzy pisza
"btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami?"
"czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać"
Widac ze Ci co to pisza nie maja pojecia o wojnie i siejach
Przytocze tutaj sytuacje sytuacje jaka miala kilka misiecy temu
gdy sieje zabily Nuhna.
Jak dobrze pamietam to Nuhn wyrzucal Sakmardiego(?) z Labiryntu by botowac tam swoim knighteM(chyba hichamowi nie udala sie wojna przeciwko boterom)
Wiec gdyby byli takimi co zostawiaja "kolegow" zeby byc free u WRI czy tam Darklightow to by nie poszli zabic nuhna tylko by zostawili Sakmardiego.
Troche nudne jest te forum wkolko to samo
TD,WISEGUYS PRZYDUPASY!!!!!!!!!
VALENTINES NOOBY!!!!!!!!!
TY GUFNO WIESH O WOJNIE!!!!!
itd itd
pomyslcie czy to ma jakis sens
moze lepiej zignorowac post i przywrocic jakis sens temu tematowi
troche smieszne sa posty enerisa i innych(jesli sa tacy) ktorzy pisza
"btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami?"
"czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać"
Widac ze Ci co to pisza nie maja pojecia o wojnie i siejach
Przytocze tutaj sytuacje sytuacje jaka miala kilka misiecy temu
gdy sieje zabily Nuhna.
Jak dobrze pamietam to Nuhn wyrzucal Sakmardiego(?) z Labiryntu by botowac tam swoim knighteM(chyba hichamowi nie udala sie wojna przeciwko boterom)
Wiec gdyby byli takimi co zostawiaja "kolegow" zeby byc free u WRI czy tam Darklightow to by nie poszli zabic nuhna tylko by zostawili Sakmardiego.
Troche nudne jest te forum wkolko to samo
TD,WISEGUYS PRZYDUPASY!!!!!!!!!
VALENTINES NOOBY!!!!!!!!!
TY GUFNO WIESH O WOJNIE!!!!!
itd itd
pomyslcie czy to ma jakis sens
moze lepiej zignorowac post i przywrocic jakis sens temu tematowi
Elaro co to za labirynt? MOLS?
z ta akcja bylo tak ze sakmardi expil na labie, wpadla jakas kina i pa na nim zrobila. Zalogowalismy sie ujebalismy ta kine zaraz wpada nuhn na kozaka padl jak scierwo. Potem wpadlo chyba z 8 ludu z wri. Dlugo sie zastanawiali co zrobic, a my wybralismy to co wybieramy zawsze czyli walczymy do konca.
Elaro co to za labirynt? MOLS?
ehh.. guardy
Może elaro masz racje a może nie, z czasem ludziom czasami zaczyna bardziej zależeć na lvlu niż na znajomych. tak btw elaro kiedyś zabił swojego real ziomka bo tak mu kazał gumiś fighter :] co jest najlepszym przykładem co ludzie robią żeby tylko ich ludzik mógł dalej expić.
edit
To jak w końcu powie jakiś SIEJNIK co się będzie działo z tym Dyklem??
ervinius
24-07-2008, 23:12
Na chuj ci to wiedziec, idz na dwór.
Może elaro masz racje a może nie, z czasem ludziom czasami zaczyna bardziej zależeć na lvlu niż na znajomych. tak btw elaro kiedyś zabił swojego real ziomka bo tak mu kazał gumiś fighter :] co jest najlepszym przykładem co ludzie robią żeby tylko ich ludzik mógł dalej expić.
edit
ojoj u nas co chwile ktos pada od swojego :):):)
edit
to bylo 4 lata temu to troche sie od tego czasu zmienilem a ty powinienes byc ostatnim ktory to pisze :D
ervinius
25-07-2008, 08:59
Dlatego, że jesteście braćmi, i starszy nienawidzi młodszego?
OldWerladyn
25-07-2008, 10:22
Rozmowa zaczyna zbiegać na mało interesujący temat...
Może ma ktoś ochotę pofilozofować? Kto rozpęta wojnę i między kim? Mi to się wydaje, że będzie teraz bardzo długi czas bez wojny, chyba, że WRI będzie neutral i takie SoG, Darklight, Lost, Ail, BF, DP, Light czy inne takie zaczną walczyć między sobą ;>
Na chuj ci to wiedziec, idz na dwór.
Pogoda nie ciekawa.
czekam dalej.:D
chce ktoś kupić 17 bp icile? jakby co to pm
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2232030
Czyżby o kimś zapomniano? :D
Ze niby tylko WRI moze robic PA czy o co Ci w tym momencie chodzi?
ervinius
26-07-2008, 10:54
Wydaje mi się, że nie ma 'specjalnego podziękowania' dla TD i Wiseguys, tzn supporterów, ogółem. Lub coś w tym stylu.
OldWerladyn
26-07-2008, 12:55
Tylko WRI może cię wywalić ze spawna ;>
LaresCotton
26-07-2008, 16:34
nigdy nie moglismy wywalac ze spawnow lol
sami tez nie zostalismy wypierdoleni ani razu na charach z gildii, takze problemu nie widze
przez taki noobów jaki Lenx ludzie traca swoje chary :/
edit
OCB ?? co miało byc z Dyklem ?
przez taki noobów jaki Lenx ludzie traca swoje chary :/
"nooby" (proponuje sprawdzic jakie jest prawidlowe znaczenie tego slowa) traca chary wylacznie przez swoja glupote.
ervinius
28-07-2008, 09:06
^up
Po części, bo tej głupoty nie musieliby prezentować gdyby tacy nie wrzucali na fora takich rzeczy.
Nie poddaje sie koles heh
Shanloth92
29-07-2008, 04:41
fajny screen ,nawet klikac nie trzeba bo i tak wszystko widac :D
kenow
Jul 29 2008, 01:39:21 CEST Killed at Level 47 by Dyklo
huh
Weronisia
29-07-2008, 12:18
Siejniki sie zabijaja bo jak w kazdej gildii,rózni ludzie,rózne charaktery i czasem pojawiaja sie spory. Tak czy siak beda sie trzymac razem tak jak trzymali sie zawsze.
a Ja nareszcie uwolnilam sie od Elysii bo oddalam chara mlodszemu bratu. Ciesze sie ja i napewno cieszy sie Elysia :D
Przypadek to byl akurat, ue weszlo za pelne hp ;p
OldWerladyn
30-07-2008, 05:58
^^ Przypadkiem wbite ue w kumpla bez utamy ^^
ervinius
30-07-2008, 09:02
Nie czepiaj się juz, ich sprawa? [;
w sumie misstake ue sie zdaża, ale zdaża się też głupi combo leader ( oczywiście nic nie sugeruje)
btw. zrobiłem na tibia.com o czasach TiHWD i jak umiecie to możecie się pod nim podpisać.
Elaro cos dzisiaj akcji nie mogl ogarnac :p
Dreamit Krizeek i chyba jeszcze jakieś noobki zaczeły dziś bić na Anku elaro, lecz gdy elaro zaczą bić Dreamita noobki już nie były takie odważne i rozpoczęły Tour De Ankrahmun pomiędzy piramidami, zostawiając Dreamita na pastwę losu. Elaro bił Dreamita do momentu w którym Lurran przybiegł na ank a potem zgubił pz i dał loga. Cała akcja rozgrywana była przy 3 osobach online z Valentines Elaro, Tarzanosie i Wuntanie.
a więc to chyba wam coś nie wyszło jeżeli zaczynacie kogoś bić on robi na was pz i go nie zabijacie, uprzedzając posty że było was za mało to Dreamit mógł użyć taką magiczną rune Soul Fire.
sorry za błędy ale post kenowa po prostu rozjebał mi psychikę.
Hehe Elaro, jak on to robi ze 178 ek przed nim ucieka ;p
A tak pozatym to cos valentynki sie nie staraja, moze jakies podsumowujace OB i po wojnie :D.
JA chce EXPIC :D
Czaili sie przez pare godzin (od rana relogi byly robione i cos krecili, Tarzanosa bysmy dojebali jak biegl ankh->dara ale nie zdazylismy), koniec koncow nikogo nie zajebali, wuntana padl, to stwierdzam ze akcja nie wyszla, yes?
A moze o to chodzilo?
Zrobic pz i dac sie zajebac?
Co do soulfire to tak, zjebalismy sprawe, ale glownie przez to ze byl ten element zaskoczenia, padl everor, elaro zaczyna bic, vipy zamrugaly, nie wiadomo bylo czy ktos jeszcze od was dologuje, i tak wyszlo
Huhhue
To bylo tak zabilismy jakiegos tam pallka od was wpadl elaro
ja otwieram bp patrze ze sdkow w ogole nie mialem i many na sobie 300 :D i elaro zaczal mnie bic wiec troche uciekalem a jak dostale mspma ze mass log t ozamiast walic soulfire to wolalem sei manasowac i uciec w bardziej odpowiednie dla mnie miejsce i nie walnalem elara ani razu bo nawet sd nie mialem i bp pozamykane z soulfire ;d
gdy juz moglem sie lepeij namanasowac to elaro wbiegl w takie miejsce gdzie juz raz probowaliscie massloga walnac ... ;p
a jak sam elaro napisal tarzanos nie mial hotkey :D jak by mial to pewnie bym padl :D
ahaha a ty co eneris siedzisz za bratem i bez przerwy obesrwujesz co robi? xd
ahaha a ty co eneris siedzisz za bratem i bez przerwy obesrwujesz co robi? xd
tak sie składa że dostałem 2 dni wolnego, wczoraj byłem nad jeziorem a dziś odpoczywałem przed kompem/telewizorem/książką by jutro mieć siłe do pracy :D
Czaili sie przez pare godzin (od rana relogi byly robione i cos krecili, Tarzanosa bysmy dojebali jak biegl ankh->dara ale nie zdazylismy), koniec koncow nikogo nie zajebali, wuntana padl, to stwierdzam ze akcja nie wyszla, yes?
A moze o to chodzilo?
Zrobic pz i dac sie zajebac?
Co do soulfire to tak, zjebalismy sprawe, ale glownie przez to ze byl ten element zaskoczenia, padl everor, elaro zaczyna bic, vipy zamrugaly, nie wiadomo bylo czy ktos jeszcze od was dologuje, i tak wyszlo
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAH AH
o ja pierdole o kurwa nie moge boże trzymajcie mnie !! ludzieee co za debil
czaili sie od rana a sytuacja o której mówimy miała miejsce o 16-17? ty widziałeś chociaż jak Wuntana padał?
@Rekinek
o jakim masslogu mówisz jeżeli zalogował Wuntana i Tarzanos? widzę że dla was 2 ludzi od nas logujących w tym samym momencie to masslog.
Zaraz zaczniecie wywody że tam był counter-masslog a nas było 400 na vt bo przyszły nasze słynne noob chary, więc odrazu wam powiem tym co uczestniczyli w Tour De Ankrahmun oraz schowali się pod biurko jak zobaczyli massloga 2 osób że Lurran wbiegł po elara i nikt go nie masslogną.
Tymi dwoma postami w których piszecie o masslogu ktory wogóle nie miał miejsca i zachowaniu na "akcji" pokazaliście jak się nas boicie.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAH AH
o ja pierdole o kurwa nie moge boże trzymajcie mnie !! ludzieee co za debil
czaili sie od rana a sytuacja o której mówimy miała miejsce o 16-17? ty widziałeś chociaż jak Wuntana padał?
@Rekinek
o jakim masslogu mówisz jeżeli zalogował Wuntana i Tarzanos? widzę że dla was 2 ludzi od nas logujących w tym samym momencie to masslog.
Zaraz zaczniecie wywody że tam był counter-masslog a nas było 400 na vt bo przyszły nasze słynne noob chary, więc odrazu wam powiem tym co uczestniczyli w Tour De Ankrahmun oraz schowali się pod biurko jak zobaczyli massloga 2 osób że Lurran wbiegł po elara i nikt go nie masslogną.
Tymi dwoma postami w których piszecie o masslogu ktory wogóle nie miał miejsca i zachowaniu na "akcji" pokazaliście jak się nas boicie.
a czy Ty czytac umiesz? :D
napisalem ze mialem spama o tym ze jest masslog nie napislem ze byl tylko ze takie info mialem oczywiscie bledne i oczywsice to kenan spanikowal haha :D nie zwracalem uwagi na vip liste bo mialem co inneg odo roboty w tym momencie.
a bac to sie boi kazdy oczywsice jestli sie jest 3 vs masslog (jesliby mial miejsce) elaro przestraszyl sie lurrana wiec nie rozumiem o co CI chodzi ;d
czytaj najpeirw ze zrozumieniem pozniej odpowiadaj na posty ;)
Nie mialem listy otwartej do konca, i akurat widzialem ze sie zalogowal tarzanos i ktos tam, to na vencie powiedzialem, zreszta zle ujalem to "rano", bylo jakos po 12-13 jak zaczeli cos mieszac, wiec stad to stwierdzenie.
I tak, widzialem jak wuntana padl
a czy Ty czytac umiesz? :D
napisalem ze mialem spama o tym ze jest masslog nie napislem ze byl tylko ze takie info mialem oczywiscie bledne i oczywsice to kenan spanikowal haha :D nie zwracalem uwagi na vip liste bo mialem co inneg odo roboty w tym momencie.
a bac to sie boi kazdy oczywsice jestli sie jest 3 vs masslog (jesliby mial miejsce) elaro przestraszyl sie lurrana wiec nie rozumiem o co CI chodzi ;d
czytaj najpeirw ze zrozumieniem pozniej odpowiadaj na posty ;)
gdybym sie go bal to bym nie zrobil pz bo lurran i dalitas byli non stop online;]
ktos tam napisal ze czailismy sie od rana?;o
zadzwonilem po tarzanoska bo expiac na necro zauwazylem ze swifty na wyrmach ale zanim tarzanos wrocil do domu to swifty byl offine to biegalem sobie przez kilka minut po miastach az everor mi napisal ze zrobliscie pz
ze nie mialem za duzo czasu bo bylo nas 3-4 na vt to nie moglem cie bic na up/down
edit:
k dopadlismy swiftiego na wyrmach we 3;pp potem wri probowalo mnie zabic ale ja "never" die
sell movie from din din,deentan,prawie zinric,swifty mcvaY(HOT MOVIE) 5k each ankrahmun no travel
Rekinie byłeś zajety czymś innym? sprawdzenie vipów zajmuje 1-2 sekundy wiec nie widzę w problemu sprawdzeniu vip listy, chyba że byłeś zbyt zpanikowany.
Rekinie byłeś zajety czymś innym? sprawdzenie vipów zajmuje 1-2 sekundy wiec nie widzę w problemu sprawdzeniu vip listy, chyba że byłeś zbyt zpanikowany.
bylem spanikowany tralalala ;d moze byc?
hmm uciekajac w miesjce gdzie mozesz dac loga i dajac loga gdy tylko lurran tam wlecial nie jest baniem sie? ;)
ervinius
31-07-2008, 18:01
taa, dawaj film, kur wa xd
Jak mam u siebie bp pootwierane to na vipy mam malo w chuj miejsca, wiec jak mam 5 osob online to raczej ciezko jest zczaic skale massloga, bo nie wiem czy sie zalogowaly 2 osoby czy 20.
Skoro dostal od Kena cynka ze jest masslog to co on mial sprawdzac, dobrze ze Ken sie pomylil, ale chyba nie chodzi o to, zeby sprawdzac wszystko co Ci ludzie na vencie mowia, bo juz lepiej by bylo wszystko samemu robic.
up up up mozna bylo sie domyslec ze to post mojego brata(Enerisa) ktory zapomnial zmienic konta
@Rekinek
czasami trzeba rozroznic glupote od strachu
powiedzmy w waszym wyobrazeniu nie "boje" sie lurrana nie daje loga i co dalej?
daj pinć zloty
@edit
Co wy na to żeby zrobić Elysia Life Thread? dla nie wiedzących byłby to temat gdzie ludzie by wrzucali ss z awansami w lvl, skilach itp, z jakiś questów, pk i innych wydarzeń waszym zdaniem ciekawych z elysii.
LaresCotton
04-08-2008, 18:04
i valenty znowu polegly ;/
Tez zal kurwa Lako nie prowokuj, bo facca masz i wiesz jak jest
LaresCotton
04-08-2008, 21:35
nom rzal jestem faccem ;/
I w liero dostales, no rzal.pl to juz jest
A co sie dzialo bo przez pare dni nie bylem online.
LaresCotton
05-08-2008, 00:46
I w liero dostales, no rzal.pl to juz jest
nie od ciebie, wiec cisza tam
nie od ciebie, wiec cisza tam
ok, wyzywasz mnie?
to jest forum o takich "shitach" gadajcie sobie na gg
LaresCotton
06-08-2008, 15:00
ok, wyzywasz mnie?
yes
musialem odpisac : D
Ep'Dulin
07-08-2008, 03:34
Witam może napiszę troszkę offtopicowo ale trudno :) Widzę że tu często piszą osoby z siejnika a pamiętam ich z Aldory i mogą być tym zainteresowane.
Chciałbym wykonać World Trade ( Elysia => Aldora ) Na Elysi mam kilka par bohów, blue roby itp ...
Po ostatniej akcji z bratem na elysi jak chcieliśmy poexpić na ludziach i wpadli po nas uznaliśmy że nie ma sensu nawet tam wchodzić... Są zbyt zorganizowani ... Jak na tylko dwie osoby. Nicki mocno podobne do tych z Aldory :) Czyli wiadomo o kogo chodzi ;) (Wiseguys)
Jak coś pisać GG:3272735
to jest elysia bez znajomosci i mieszania sie w wojny nie pograsz.
Ep'Dulin
07-08-2008, 16:54
Właśnie zauważyłem na Aldorze to był pikuś z porównaniem do Elysi ;)
LaresCotton
07-08-2008, 21:53
hehe, no na aldorze tez troche sie smigalo
co do wt to prawie napewno znajde ci kogos zeby sie zamienil
A co tam z Dyklem, bedzie w Wise ??
a oprocz hirre ,keto itp. padly jakies siejniki ?
@edit
zapomnialem ,ze ich tam nawet nie bylo <lol>
LaresCotton
12-08-2008, 15:58
bo jestesmy neutralni
jak nei wiesz to nie mieszaj ludziom w glowach ;/
W Szwecji impreza - Elaro zabity :D
W Szwecji impreza - Elaro zabity :D
heh gdzie go dopadli? bo cos mi sei obilop o uszy ze biegali po ank pustyni jak go ubili
biegalem z 10x przez ankh
potem z codeniusem biegalismy sobie za joey stripe na ankhu nagle pobiegl na boat my tez i boom masslog;d codenius tam jakos wyszedl ja podbieglem pod nich wszystkich bo przez kilka sekund i tak nie mogli mnie bic stanalem probowalem wysunac chyba guldetta czekam ale zanim go wysunelo to mnie wysuneli;D probowalem jakos kolko z nimi zrobic ale poszedl juz spam wszystkilo kilka sekund dEd
OldWerladyn
13-08-2008, 14:15
Dead to dead... Expi się dalej ;]
Al'Bundy
15-08-2008, 22:48
sa jakies dane na temat stanu nowej wojny ?
dane haha a co list piszesz ? chyba wiadomosci
a co do wojny valentynki robia co moga bija cochwile kogos, nikt praktycznie nie expi na ob valentynki nie wyjda bo sa bez szans i tak wkolko wiec jest fajnie : )
Al'Bundy
16-08-2008, 13:06
Dane -wiadomosic >mala roznica xD
Al'Bundy
16-08-2008, 14:49
Aug 16 2008, 14:32:04 CEST Killed at Level 109 by Vozzo
@Elaro gdzie Cię dorwali ??
na tibia.de ziom
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=125472
50 minut przed akcja Elivines mówił że w dupie ma Elaro i on ogarnie akcje xD! jak widać ogarną.
LaresCotton
16-08-2008, 22:15
teraz na edron?
Shanloth92
16-08-2008, 23:13
jakis filmik ?
@edit
znalazem
http://data.fuskbugg.se/skalman01/Grym cam.cam
ale miejsce se wybraliscie ;o
wes zrob cos z tym linkiem ;d
OldWerladyn
17-08-2008, 13:49
rehostnijcie filmik na speeda czy coś, bo to nie działa :/
hir ju ar ^^
http://data.fuskbugg.se/skalman01/Grym%20cam.cam
Shanloth92
17-08-2008, 16:41
przynajmniej tradycyjnie gryby padl
http://www.***********.com/163957134.html
18:29 Tarzanos [85]: Immak
18:29 Tarzanos [85]: s*******aj
18:29 Immak [90]: przepraszam
hahaha Valentines wymiatają i będą wymiatać :baby::baby:
nawet do siebie nie mają szacunu losery
Al'Bundy
17-08-2008, 22:41
na tibia.de ziom
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=125472
wiem jak to pisalem nie bylo jeszcze filmu ;]
OldWerladyn
18-08-2008, 02:05
WRI to szmaty, żal ich zajebali mnie, chociaż jestem ich supporterem...
Shanloth92
18-08-2008, 04:29
WRI to szmaty, żal ich zajebali mnie, chociaż jestem ich supporterem...
own3d :D
nie jestes ,byles
OldWerladyn
18-08-2008, 07:10
Teraz tylko dobije parę lvli na edku oraz ms i lecimy pomóc V :>
Beka ostra nie mogli 61EK złożyć w 3.
Yenerax/Welzu/Wali
Po prostu nooby w ch*j ;>
A bo ja wiem czy 2 x 100 ms + 120 rp maja combo na 1k hp albo sa w stanie orac Cie tak zebys tego nie wyleczyl, nie wynika to raczej z ich noobostwa, tylko z naszego ukochanego przez wszystkich nowego systemu pvp.
ervinius
18-08-2008, 13:43
@LovePA
nc.
@OldWerladyn
WAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH, widzę, że jesteś jak posłuszny piesek ^^ mamusia zbije to idziesz do tatusia, tatuś zbije idziesz do mamusi, elo elo. Tak samo postępujesz w grze, raz jesteś w Valen, bo bije cię wri a raz jestes we wri, bo bije cie Valen. dobre. [;
@werladyn wri sie nie udało dupy wylizac to tera idzie do valentyn ; D
OldWerladyn
18-08-2008, 14:36
Żal nie lizałem dupy WRI, byłem w supporter guild... ubili mnie to ubili, chockad man mnie zajebał na palku kiedyś, keto kazał mi płacić za ciulanie rl, a teraz 3 zatarczka i starczy ;]
Mogli spamować mnie UE, próbowali ale im nie wychodziło trafianie z UE xD
Al'Bundy
18-08-2008, 18:06
przy okazji xD
http://pl.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw
Shanloth92
18-08-2008, 18:20
A bo ja wiem czy 2 x 100 ms + 120 rp maja combo na 1k hp albo sa w stanie orac Cie tak zebys tego nie wyleczyl, nie wynika to raczej z ich noobostwa, tylko z naszego ukochanego przez wszystkich nowego systemu pvp.
lol. mowisz tak jakby ten koles moglby sie uleczyc z 1 hp odrazu na 1k
lol. mowisz tak jakby ten koles moglby sie uleczyc z 1 hp odrazu na 1k
shp: Heals approximately 300 Health Points
2 x ture = 600 hp,
te magi mialy sd na jakies 500 hp razem dobrze liczac [nie wiem jakie mlvl maja, ale nie zawsze wpada sd po 250, czasem wiecej czasem mniej] + palek, ktory pewnie wailil z assasinow, hity mial zalozmy czysto teoretycznie po 150-200 co nam daje 650-700 na ture, czyli zeby zjechac 1k hp potrzebowali by 10-20 tur, dodajac do tego obrazenia z wandow, trzeba policzyc ze czekanie na strzal z wanda to minimalne opoznienie, nadrobione na 4 turach przez 1 potka leczacego, wiec juz lepiej sd spamowac, czyli sa w stanie zajebac kogos takiego pod warunkiem, ze beda go mieli w trapie i bede spamowac sd przez kilkanascie tur, z biegajacym celem jest gorzej, bo w koncu trzeba go gonic, jak teren jest zjebany typu drzewka itd. to wystarcza sekundy nieuwagi zeby to cale "combowanie" zaczac od nowa
wariantu z ue nie bede rozpisywal, bo zrobienie dobrego comba z ue jest nierealistyczne, wiec z wlasnego doswiadczenia bo mam rozrzut hitow od 190 do 410, wiec teoretycznie mogliby go zdjac na combo ue, ale prawdopodobnosc czegos takiego to jakies 10%,
ja osobiscie to bym wolal 4 fe + sd i te assassinki i pozamiatane ;p
ervinius
18-08-2008, 21:13
@OldWerladyn
HAHAHA, widze humor sie ciebie trzyma czlowieczku [;
pewnie jeszcze byles szybszy od nich i dlatego nie trafiali z ue [;
a powiedz, byl w tej bajce smok?
OldWerladyn
18-08-2008, 23:59
@erv
Nie, ale jak robisz nagły zwrot a oni próbują cię blokować parę sqm w przód to od nich trochę uciekniesz, wianie z dworc jest ciężką sprawą. Zwastowałem all co miałem, nawet bp zwykłych potów. Na zwykłych potach mnie nie zdjęli, wymarnowałem cały bp i dopiero po spamie exana mort za 80hp dostałem dead xD
Nigdy nikomu nie lizałem dupy...
Dostawałem nice baty, z 980hp po turze miałem zawsze yellow, ale dawałem radę.
ervinius
19-08-2008, 09:48
To teraz takie pytanko dla ciebie.
"Beka ostra nie mogli 61EK złożyć w 3.
Yenerax/Welzu/Wali
Po prostu nooby w ch*j ;>"
Wypowiedz nr1.
"Dostawałem nice baty, z 980hp po turze miałem zawsze yellow, ale dawałem radę."
Wypowiedz nr2.
Teraz sam się zastanów co napisałeś, i co inni ci przekazali. (m. in. Midarth)
I pomyśl czy to było mądre. [;
OldWerladyn
20-08-2008, 21:04
Piszę ci 100% prawdy, jak nie wierzysz, spytaj Yeneraxa jaki miał "loot"
90% czasu, gdy mnie bili byłem w biegu...
Sieje to sieje, pvp mają wyćwiczone, ale teraz mówimy o Yeneraxie Welzu i Walim ;>
ervinius
20-08-2008, 21:49
Mam nadzieję, że jesteś w pełni świadom tego, co napisałeś w swojej sygnaturze?
OldWerladyn
21-08-2008, 02:50
Nom, spytaj tego Yeneraxa, zejdzie ci uśmieszek z twarzy.
ervinius
21-08-2008, 07:50
Boże, myślałem, że mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi.
Niestety się myliłem.
Jak kiedyś już się namyślisz, i wkońcu dowiedziesz swojej głupoty,
to napisz cos.
Sypan zrokowany hahahha zal
sypan
pewnie wlazl w jakies "nice porn chick polish movie.avi*****"
Al'Bundy
26-08-2008, 09:44
o.o cos sie nie rozkreca ten temat ...
to go rozkrec moze zatanczysz
@up sorry ale nie jestes pro :/
Gekkesos i Zalinaz w WRI
do mnie rozmawiasz ? pl ?
Al'Bundy
27-08-2008, 13:03
to go rozkrec moze zatanczysz
tancze tylko w parze . przylaczysz sie ?
Al'Bundy
28-08-2008, 10:07
nie wiadomo czy jestes chlopem ... musialbym zdjecie zobaczyc
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2279895
made my day
i banda lizdodupów kupiła all tickety.
Shanloth92
28-08-2008, 16:10
Twentysixth: pirate voodoo doll + BP-destroy field rune
lolek
i banda lizdodupów kupiła all tickety.
A to tempe szczaly ; <
hehe Sypan 2 lvl ;p
P.S. A czego Gekkesos we WRI ?? Pewnie za te wszystkie wylapane boszki, dostal inva do guild ;p
Al'Bundy
30-08-2008, 10:05
Aug 29 2008, 11:42:07 CEST Killed at Level 195 by Elivines
and by Ram Zes
Aug 28 2008, 22:24:49 CEST Killed at Level 199 by Lord Jerjaum do taxi
and by Shasherus Lowowk
Aug 27 2008, 18:09:17 CEST Died at Level 200 by a ghost
Nuhn dal popis niezlego pg ;p
Al'Bundy
30-08-2008, 10:05
Aug 29 2008, 11:42:07 CEST Killed at Level 195 by Elivines
and by Ram Zes
Aug 28 2008, 22:24:49 CEST Killed at Level 199 by Lord Jerjaum do taxi
and by Shasherus Lowowk
Aug 27 2008, 18:09:17 CEST Died at Level 200 by a ghost
Nuhn dal popis niezlego pg ;p brak blesow rlz
hehe co Nuhn dal 190 lvl max mial 203 :p
nom ty tez nie najgorsze ;)
Aug 28 2008, 11:05:30 CEST Died at Level 44 by a bonebeast
Aug 28 2008, 10:56:17 CEST Died at Level 45 by a crypt shambler
Aug 26 2008, 07:20:44 CEST Died at Level 45 by a necromancer
Al'Bundy
30-08-2008, 14:13
nom ty tez nie najgorsze ;)
Aug 28 2008, 11:05:30 CEST Died at Level 44 by a bonebeast
Aug 28 2008, 10:56:17 CEST Died at Level 45 by a crypt shambler
Aug 26 2008, 07:20:44 CEST Died at Level 45 by a necromancer
dzieki dobre pg nie jest zle ;p
28 sierpnia mialem lekkie problemy z internetem i okrasilem to dwoma dedami xD
Dajcie wy juz spokoj boterom;p
Al'Bundy
31-08-2008, 15:27
jakim boterom?
hehe no jak od takich potworów padasz na takim lvl to albo grac nie umiesz i jestes noobem, albo masz slabego bota :]
Al'Bundy
02-09-2008, 09:10
dzieki dobre pg nie jest zle ;p
28 sierpnia mialem lekkie problemy z internetem i okrasilem to dwoma dedami xD
@mersok jak juz napisalem mialem problem z netem ...
ja mowie o nuhnie a nie o tobie.
nawiasem mowiac znow mi sie zrespily trzy jebane behemothy w -4 cyclo...
znow najazd jakis respia sie raz na miesiac. 2 dedy.. xD
@Mersok w tym momencie ty pokazales jakims jestes noobem,tras padal na 200 lvlu od elephanta i moze on tez jest noobem?
zgadzam sie z kolega up mam neo i net mi ciagle pada co nie znaczy ze jestem noobem raz padlem jak net sie rozlaczyl na 120 lvl na ancietach a na tibie.com wpisala sie larva 8o fajnie ze z tego powodu jestem noobem czy tam boterem
@UP Ahhh nie spojrzalem na klopoty z netem jesli to kick to zwracam honor ;)
korvfest jaka sie glidia ostatnio mocna robi randomy na*******aja o 4 w nocy
KORVFEST
ervinius
04-09-2008, 16:27
We run it tez. (;
Np Chockad Man, czy jak mu tam.
oj pomylilo mi sie
nie korvfest tylko we run too
jebance pekuja po nocach :PP
LaresCotton
05-09-2008, 23:14
TO MOZE BYC TWOJA NIEPOWTARZALNA SZANSA EHEHEHE (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2290507)
na początku miałem dołączyc ale nie lubie wszelkich akademii... to takie rodem z plemion.
Sadze ze wise powinno byc tą zwartą grupką RL kumpli tak jak napisal to lurran do was to po prostu nie pasuje. Choc patrzac na to co sie dzieje we wri co chwile biora jakiegos nowego szweda...
a co sie stalo z ladykukusia wywalona z wri i nie widac zeby grała czyzby ja nordzi shakowali (ktos mowil w tym temacie ze jak chcesz byc we wri musisz sharowac z nimi konto)
ostatnia rodzina na elysii chyba umiera xd
ciekawe ile ludziw w wri jest w vaterinska~ a ile było z rok temu? ;o
Nie wiem czy ogolnie pisaliscie to co potem pisalem, ale sam w fakt bycia w tej akademii nic nie daje, a szansa dostania sie do WG to jakies 0,1%, bede szczesliwy jak znajdzie sie chociaz jedna osoba warta zaufania na caly serwer ;p
LaresCotton
06-09-2008, 14:11
niemalze niemozliwym jest dostanie sie do akademii nie bedac rl ktoregokolwiek z czlonkow
chcemy po prostu sprawdzic czy ktos by sie nadal
a co sie stalo z ladykukusia wywalona z wri i nie widac zeby grała czyzby ja nordzi shakowali (ktos mowil w tym temacie ze jak chcesz byc we wri musisz sharowac z nimi konto)
1 z powodow jest to ze w ostanim czasie wolal robic kaske swoim knightem zamiast walczyc, dalsza czesc informacji jest poufna i nie dotyczy publiki joł
co do sharowania to jest tak, ze jak ktos chce sharowac to sharuje jak nie to nie proste lol
ale rozszerzylo sie wri ostatnio i mocno
ubyl im sypan xd
Al'Bundy
10-09-2008, 21:17
robimy wixe i a zaraz wybóhna
Zalinaz mnie w nocy na bocie ujebal a nastepnie całe WRI się rozpadło w pizdu :(((
fakt faktem nie ma wri na liscie glidii te arioce trasy zalinazy i inne walidorfy nie maja nic napisane przy glidii :)
pogromcar
11-09-2008, 15:32
Hirre zrobił gildie dał inva elaro i enerisowi, pewnie to jest coś w stylu testu elaro i eneris dojdą do jego gildi a hirre ja rozwiarze zrobią na nowo wri i będą się śmiać z polaków i ich lojalności
Al'Bundy
11-09-2008, 20:48
@ Eneris sa to teksty mojego kolegi z rl i mam z nich ogolnie polewke ;>
wixa to robienie rzeczy szalonych , glupich a wybuchna to , ze z czegos sie smieje albo mnie rozsmiesza cos w tym stylu :p
LaresCotton
11-09-2008, 21:45
Hirre zrobił gildie dał inva elaro i enerisowi, pewnie to jest coś w stylu testu elaro i eneris dojdą do jego gildi a hirre ja rozwiarze zrobią na nowo wri i będą się śmiać z polaków i ich lojalności
loooooolol dal sobie inva dla zwaly, co to zmienia ze dolaczyli by to tej jego gildii
@ Eneris sa to teksty mojego kolegi z rl i mam z nich ogolnie polewke ;>
wixa to robienie rzeczy szalonych , glupich a wybuchna to , ze z czegos sie smieje albo mnie rozsmiesza cos w tym stylu :p
O jAAAaaaa ty to jednak fajny jestes = )
tez macie lagi? bo na 90% to nie moj komp. Nie idzie kroku zrobic
LaresCotton
11-09-2008, 22:59
nom jakies laggi sa u czesci osob
po co wri i wrt zmienili nazwe gildi wie ktos ?
Shanloth92
11-09-2008, 23:40
po co wri i wrt zmienili nazwe gildi wie ktos ?
bo [serwer] finest jest teraz w modzie
jakis gm uznal ze cos bylo niezgodne z tibja rules, zapwene ich nie czytal wczesniej ale ok joł/ jutro bedziemy wiedziec czemu usunal elo
Ta zajebalismy z elarem backstabba i teraz bedziemy w Wri fajnie co nie?
16:37 Borep [78]: na vipach zle kliklem lol
ale zaszczyt <lick Lick>
Al'Bundy
12-09-2008, 20:09
borep to letau
Al'Bundy
14-09-2008, 15:13
a ja go nie lubie o.O
Al'Bundy
14-09-2008, 22:16
this is how we do !!!
a ja go nie lubie o.O
a ja lubie twoje pvp
Weronisia
15-09-2008, 12:51
Co jak co Marcinku ale TO tihwd mialo byc bez noobkow :| Bobek Zgnieciuch :|
a ja się zastanawiałem czego na forum tibia.com taki spam "TIHWD back" jest...
Durahod
Sep 15 2008, 10:55:46 CEST Killed at Level 101 by Hirre
edit:
14:33 Akallabet [55]: dlaczego durahod padl?
14:34 Gryby [200]: Za to ze chcial pa zrobic
zunman
Sep 15 2008, 10:52:09 CEST Killed at Level 100 by Hirre
:D
LaresCotton
15-09-2008, 16:21
kto jest taki bystrzak i gildia "szkulka tihwd" dopierdolil?
edit:
14:33 Akallabet [55]: dlaczego durahod padl?
14:34 Gryby [200]: Za to ze chcial pa zrobic
:O
to nie wolno nawet wszystkim we wri robic pa? pff;P
podobno tylko bax i Kafes mogą ;/
Al'Bundy
15-09-2008, 18:44
a ja lubie twoje pvp
a mi to wisi co lubisz . ja gram tylko dla zabawy zabiles mnie trudno ... nie przejmuje sie tym zbytnio ;p
Al'Bundy
15-09-2008, 18:46
buuuuuuu sie poplacze wyzyfajom mnie ot nobkuf ;(
chyba w najblizszym czasie nie odkryjecie czemu padl dura i zunman
(bax nie wie) ;]
wrecz przeciwnie Weronisiu :D
zobacz prywatne wiadomosci czy jakos tak to sie dowiesz o jakich noobow mi chodzilo :D
chyba w najblizszym czasie nie odkryjecie czemu padl dura i zunman
(bax nie wie) ;]
Woleli stara nazwe glidi? xD
durahod w*****ony nic nie chce powiedziec
Woleli stara nazwe glidi? xD
durahod w*****ony nic nie chce powiedziec
sry nie widzialem ze nazwe zmienili ;p
milanello75
16-09-2008, 18:28
nie cieszcie sie :evul: wlasnie zaczelem grac na elysi bp potow i jazda :evul: wczoraj padl 33 knight i kilka innych noobow ponizej 20:evul: a mam tylko 9 lvl BUHAHAHHAHAHAHAHAHA :evul:
LaresCotton
16-09-2008, 22:28
to elo jestes
pewnie mojego nob chara zabil i sie podnieca :)
Borep to huj i oby mial hacka i to ode mnie jeszcze
Nie wiem jaki jest twój name ale prawdopodobnie spotkałeś Borepa na swej drodze?
No ja chyba wiem kto to x)
Jak wiesz to sie podziel.
(sorry za brak polskich znakow)
LaresCotton
21-09-2008, 13:48
:D:DD
tak sie sklada ze raczej da rade dojsc co to za typek i bedzie inaczej spiewal ;]
hahaha
przeszla mi zlosc ubylo mi 6 leveli i 50 k
to ja rone epso xd
i nowa banda szwedów gra na elysii, po lunarze przyszła xerena i załozyła gildie Pulsedriver
@edit
Pozdro dla Polaków.
ta szanse polakow spadaja w dol o ile jescze jakies sa ... ] krystian paladyn hacked
"ej szybko jest akcja, wbijaj na nowego venta 4.7.0"
gz tym ktorzy sie na to wjebuja x)
"ej szybko jest akcja, wbijaj na nowego venta 4.7.0"
gz tym ktorzy sie na to wjebuja x)
haha dziwne ze Tobie z tym najwiecej spamuja ;p chyba widac ze taki noobek jestes i wkoncu zainstaljesz tego "venta" ;d
Keyloger? bo nie w temacie jestem..
e tam "macie fotke mojej gołej siostry bo zabrala mi kase na pacca" jest lepsze :D
Lepsze jest "yesterday open battle riders vs. Wri" xD
Najlepsze były te zdjęcia z openek co jakis madrala wklejal tutaj i na imageshackuss prowadzily...
Skoro ja sie na nie nabralem to znaczy ze sa dobre :P
"ej siema jest na black liscie gm xadama wejdz na ta strone www.wcalecieniehakne.pl i sie odbanuj"
decade napisz pod wieczor do mnie
Marian87
28-09-2008, 10:35
Elo Elo 3 2 zero ;< pozdro ;D dla starych wyjadaczy;D hr hr
ervinius
28-09-2008, 19:22
Decade, te softy moze jakos sie taniej da?
da sie. moge znizyc do 190k.
ale i tak mi teraz konto zbanowali :/ za posta na forum w ktorym napisalem ze bylem afk. Afk znaczy away from keyboard a nie 'hello world i am botter pls ban me' ale wez z CM rozmawiaj.. nawet complaina opcji nie bylo:)
Al'Bundy
29-09-2008, 17:58
up hehe:p:p:p:p
19:42 King Of Woman [18]: http://rapidshare.com/files/149367296/Elysia_war**********l <<--- Elysia war (Elitism VS Divinus Parlamentum) (Yesterday Battle)
uhauhauhauh owneddddd
Najbardziej żałosne jest to, że GM'owie gówno z tym robią ;/ mam praktycznie od rana puszczone Report channel i nic. Na Candii/Harmonii GM byłby przynajmniej 2-3 razy na dzień, ale najwyraźniej mało ich obchodzi taki świat jak Elysia (btw zacząłem tu grać i mam nadzieje naprawić ten server ;P - śmiejcie się ile chcecie, ale takie są moje zamiary ;))
OldWerladyn
30-09-2008, 14:22
Hhaha na tego Właź na new venta nabrał się new owner Werladyna ^^
to trzeba mieć zryty łeb :P ale bez obrazy xD
A mnie denerwuja takie debilne bany :)
Lepiej bylo sie wytlumaczyc przez pm niz forum ale mądry PL po szkodzie
October 1st 2008 11:00PM EST - TibiaBot NG 4.8.0 Released.
TibiaBot NG has been updated for the newest version of the client.
~LordOfWar
Ludzie już nie musice siedzieć na ławce przed blokiem ,możecie wrócić przed monitor.
OldWerladyn
03-10-2008, 16:15
ehh ten co nie botował...
botowałem hum? tak ale Eneris był do 107 lvl zrobiony bez bota/sharingu,107-123 expiłem z elaro, 123-132 to tylko bot bo expiłem tylko po to żeby zarobić na pacce.
OldWerladyn
04-10-2008, 00:55
ja nie potępiam bota... chyba ze combo leadera i ogólnie all związanego z pvp na bocie... ale bot bez auto heal to nie bot :P
szczerze ci powiem że na bocie na battlu byłem tylko raz i więcej już nie będe.
OldWerladyn
05-10-2008, 14:27
Nie lubie bot warów(wojen z użyciem bota)... wtedy wystarczy mieć więcej ed/ms i wygrywasz...
Ja lubie auto heal
caveboty tez jak mam zbierac kase na jakims gownie typu dworce to wole sobie z dziewczyna na gg poklepac i tego bota zostawic niz sobie nadwyrezac palce :PP
dworce ręcznie = idź się leczyć.
eneris o to mu chodzilo ze trzeba byc debilem zeby dworce bic bez bota...
Moj kumpel 80+ek po hacku recznie na chakoyach siedzial ;d
kupiles mu bilet bo psychiatryka w 1 strone?
dworce ręcznie = idź się leczyć.
jak sie nie myle to kilka dni temu na*******ales recznie dworce.
jak sie nie myle to kilka dni temu na*******ales recznie dworce.
edit:
i vdl 130 ek
a pamiętasz jak mówiłeś że Elysia jest już twoja?
btw. zajebisty edit.
OldWerladyn
08-10-2008, 00:15
Heh niedługo ktoś będzie expił na rotach darashia bez bota i na mintwalin...
ervinius
08-10-2008, 09:08
h4h4 dsadasfas
Siemka...
mam takie pytanie...
warto zacząć grać na elysii..??
pozdro
Poczytaj temat i sie domysl xD
dodam tak na marginesie ze gram od roku, ciezko opuscic ten serwer
server nalezy do szwedow to se odpowiedz na to pytnie jest duzo lepszych worldow aczkolwiek bez znajomych wszdzie ciezko ...
Poczytaj temat i sie domysl xD
dodam tak na marginesie ze gram od roku, ciezko opuscic ten serwer
ja 4 xo
ten serv jest jak narkotyk
server nalezy do szwedow to se odpowiedz na to pytnie jest duzo lepszych worldow aczkolwiek bez znajomych wszdzie ciezko ...
moj kumpel na arcani ma 170 z tego co opowiadal im bardziej serwer zapelniony polakami tym bardziej przejebane :))
aczkolwiek...
bez znajomych wszedzie ciezko.
OldWerladyn
10-10-2008, 23:43
ehh elysia to server który po aklimatyzacji ciężko opuścić :)
Al'Bundy
11-10-2008, 09:26
zgadzam sie ja juz prawie rok ...
CO TAM JAK TAM?! a szłyszeliście plote ze Elaro ma facca ? :D
O JA ! ON MA FAKA i JEST MASTEREM !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.