zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

LaresCotton
09-02-2008, 21:25
pamietam akcje ze kogos upierdolilismy jak pkowalismy jeszcze i ty do nas wyskoczyles "DLACZEGO ZABILISCIE MOJEGO OJCA????!!!!!", nawet hektor pisze ze odbijeCIE nie odbijesz wiec przestan pierdolic i chociaz przyznaj sie

Wazanek
09-02-2008, 21:38
yhym a powody?

Hektor_Druidek
09-02-2008, 21:41
Mówię teraz do każdego. Wazanek na Tibi to tata Xhilijiana, a tutaj pod nickiem Wazanek pisze Xhilijian. Mówicie, że powody zna WRI ale to naszego członka zabiliście więc my tym bardziej powinniśmy znać powody. Z waszej strony ładnie by było gdybyście je napisali.

Wazanek
09-02-2008, 21:50
Dobra nie mam zamiaru sie z toba klucic bo to tylko wtopa czasu ani tez niczego udawadniac.Powiem tylko jak bylo niejwiecej zeby kazdy mogl nas zrozumiec:>.Po akcji (moim i twoim zgonie) sie spytalem czy xhi~~ to twoj syn.. odpowiedziales tak.Takze mowiles inne przedziwne "bajki" ktore widziala wiekszosc z nas bo kopiowalem to co mowiles na gc.
Wiec jesli bedziesz teraz zaprzeczal wyjdziesz na wiekszego nooba ,a juz nie wiem czy mozna gorzej :>.

ja mam zapisaną rozmowe z Toralem. O to jak prosił mnie abym podał pasy na Ihlilnihlir ( Xhilijian Tata ). Mój ojciec odpowiedział [tutaj zacytuje z notatnika]:

Channel saved at Fri Nov 10 17:58:24 2006
17:30 Ihlilnihlir [42]: nie wiem z kim rozmawiam
17:31 Toral dabekk [34]: a jak myslisz?
17:31 Ihlilnihlir [42]: wczoraj byl na toralu Marek z Wrocka
17:31 Toral dabekk [34]: ta i?
17:32 Ihlilnihlir [42]: ?
17:32 Toral dabekk [34]: nom cros tu
17:32 Toral dabekk [34]: chesz zrobic dobry uczynek?
17:32 Ihlilnihlir [42]: ?
17:33 Ihlilnihlir [42]: ?
17:33 Toral dabekk [34]: 17:30 Toral dabekk [34]: Ihlilni~jesli chcesz zrobic dobry uczynek to podaj mi swoje pasy na priv
17:33 Ihlilnihlir [42]: jaki dobry uczynek ?
17:33 Toral dabekk [34]: 17:30 Toral dabekk [34]: Ihlilni~jesli chcesz zrobic dobry uczynek to podaj mi swoje pasy na priv
17:34 Ihlilnihlir [42]: dalej nie rozumiem oswiec
17:37 Toral dabekk [34]: jesli chesz zrobic dobry uczynek
17:37 Toral dabekk [34]: to podaj mi pasy
17:37 Toral dabekk [34]: do postaci
17:37 Toral dabekk [34]: jeszcze cos nie zrozumiale napisalem ;/
17:37 Ihlilnihlir [42]: ?
17:37 Toral dabekk [34]: ?
17:37 Ihlilnihlir [42]: jak podasz swoje pasy dam swoje
17:38 Toral dabekk [34]: a kiedy odmieniamy sie postaciami?
17:38 Ihlilnihlir [42]: dobry uczynek mnie interesuje
17:38 Ihlilnihlir [42]: wyjasnij co
17:38 Toral dabekk [34]: 17:37 Ihlilnihlir [42]: jak podasz swoje pasy dam swoje
17:39 Toral dabekk [34]: ja to rozumiem tak
17:39 Toral dabekk [34]: ze ja daje Ci pasy do tej postaci
17:39 Toral dabekk [34]: a Ty mi swoje
17:39 Ihlilnihlir [42]: a dobry uczynek ?
17:39 Toral dabekk [34]: ale tylko na jakis czas
17:39 Toral dabekk [34]: to jest dobry exp ;P
17:39 Toral dabekk [34]: bo ten char ma za duzo huntow
17:39 Toral dabekk [34]: a chce sobie poexpic
17:39 Ihlilnihlir [42]: powiem tak - nie wierze Ci
17:39 Toral dabekk [34]: jak wolisz
17:40 Ihlilnihlir [42]: Ty sie okresliles
17:40 Ihlilnihlir [42]: jezeli nie wierzyles ze zabilem vuza przez pomylke
17:41 Ihlilnihlir [42]: moglem to zrekompensowac poprzez kase albo itemy
17:41 Ihlilnihlir [42]: a Ty nie nawet nie rozmawiales od razu atak
17:42 Ihlilnihlir [42]: to juz wiem na czym stoje
17:45 Toral dabekk [34]: no lol
17:45 Toral dabekk [34]: heh tamto to nvm
17:45 Toral dabekk [34]: ale teraz mowie
17:45 Toral dabekk [34]: powazne
17:45 Toral dabekk [34]: podaj mi pass na weekend bo kurde nie mam czym expic
17:45 Toral dabekk [34]: a tym sie nie da rady
17:45 Toral dabekk [34]: ;/
17:45 Ihlilnihlir [42]: masz crosera
17:45 Toral dabekk [34]: sprzedajeny
17:45 Toral dabekk [34]: juz dawno
17:46 Toral dabekk [34]: zreszta mowie o expie sorcem
17:46 Toral dabekk [34]: co ma wanda od 33
17:46 Toral dabekk [34]: a Twoj ma
17:46 Ihlilnihlir [42]: traktujesz mnie jak wroga i ja mam dac passy?
17:46 Toral dabekk [34]: ale pisalem
17:47 Toral dabekk [34]: ze ter mowoie na powaznie
17:47 Toral dabekk [34]: juz zapomnialem o tamtym
17:47 Toral dabekk [34]: ze padl mi vuz
17:47 Toral dabekk [34]: tylko chce sobei dobrze pograc
17:47 Toral dabekk [34]: przez weekend
17:47 Ihlilnihlir [42]: ale ja nie i nie dam Ci pasów bo kupilem pacca
17:47 Ihlilnihlir [42]: bede mial dopiero w poniedzialek
17:48 Toral dabekk [34]: aha, ok
17:48 Ihlilnihlir [42]: wynosze sie z kazo
17:48 Toral dabekk [34]: jak wolisz
17:48 Toral dabekk [34]: ;]

[Skoro Toral powiedział że tamto NVM to jaki powód tym razem wymyśliliście żeby mnie i tate (Wazanek) ubić?]

Jeśli chodzi o to co powyżej napisałeś prosił bym uzasadnić jakimś dowodem który to potwierdza. Bo to że napiszesz że jakieś bajki mój ojciec gadał to niczego nie dowodzi. Mam całą rozmowę jeśli chcesz moge ci to w jakiś sposób wysłać.(Chyba ze boisz się że ci Keylogera albo virus***** wyśle) Pzdro

Toral
09-02-2008, 22:21
checsz pogadac pisz na priv.

Wazanek
09-02-2008, 23:06
Nie mam ochoty. Potem podasz powód że do ciebie brzydko pisałem. Wszystko wole wyjaśniać tutaj. A więc nie masz co się łudzić abyśmy pisali w Tibi.
Za długo was znam :(

Silny123
09-02-2008, 23:46
haha gorzkie zale. i tak predzej czy pozniej odejda z serva wiec ciagniecie dalej tego tematu nie ma sensu a wszystko co oni mowia jest kłamstwem bo oszukuja nawet samych siebie i nie mow mi ze gowno wiem bo duzo wiem. zabłysłem? :D

Silny123
09-02-2008, 23:53
pozatym dlurzsza gra bez pekowania jest nudna a jak zaczniecie ostro pekowac, bo napewno zaczniecie to tylko kwestia czasu to przestana was bronic i pewnie bedzie next wojna wri znowu wygra i tak juz bedzie zawsze dlatego lepiej grac w spokoju "pod wri" niz sie wychylac albo zmienic serva.w sumie tez bym sobie tak popekowal jak wy bo to fajna zabawa ale niemoge :/. Eneris jak tam wam idzie na Beryli?

Misiuuu
10-02-2008, 00:33
hahaha ale bydla z serva sie zlecialo na forum
jak milo :>

Lancellots
10-02-2008, 00:37
haha klamiemi ta ?Ty jestes niczym na tej elysii bo nic nie mozez zrobic bez zgody Angelo ,a Angelo bez zgody Hichama.Czy bedziemy pkowac? Nie ale i napewno nie bedziemy dawac dupy takim jak ty i twoi koledzy ,od was padli my padlismy i wy zaplaciliscie za nasze zgony i co dalej ? My gramy dalej normalnie nie to co Wy szukacie powodow za co padla familia wazala :/

A co do tej rozmowy z Toralem nic nie wnynika z niej po 1 jedna osoba nie podejmuje decyzji za wszystkich.... wiec jesli to jest wasz "dowod" czy co tam pisaliscie up no to mozecie se go wsadzic ekhm....

///Lance

Hektor_Druidek
10-02-2008, 00:40
A jak myślisz Silny. Lansują się, no a już w ogóle z Enerisem na czele to gruby lans jest :D A co do tej wojny to tak zawsze :P Dzieci się najarają, że mogą zmienić losy Elysi, że Polska jest w stanie rządzić etc. zdobędą parę fragów, następnie wyje**ią sie na plecy kasa sie skończy, będą honorowi "Nigdy nie zapłacimy" a za kilka chwil będziemy mogli czytać na tibia.com jak Arioc wystawia post, że ktoś tam free jest :) Jak w przypadku Fallingów było. I jestem pewien, że Firiux znowu będzie się starał polepszyć losy Polski na Elysi a być może Siejniki mu w tym pomogą bo tak się chwalił Elaro kiedyś na vencie jak z nami gadał B)

Lancellots
10-02-2008, 00:47
Roftl po 1 n/c zmienic los elysii>Polska jest w stanie rzadzic<itp. Polacku glupi to nie jest wojna narodow i nigdy taka owa nie byla i nie pier*ol takich zjebanych rzaczy jak up bo mi zle sie robi po 2 dzieci to ty se mozez robic i je tak nazywac po 3 bajka.pl nie mamy zamiaru nikomu pomagac w wojnach.... Gramy we wlasnym interesie i nie rozpowiadaj takich bredni jezeli g*wno wiesz ok? k thx bye

Hektor_Druidek
10-02-2008, 00:52
haha klamiemi ta ?Ty jestes niczym na tej elysii bo nic nie mozez zrobic bez zgody Angelo ,a Angelo bez zgody Hichama.Czy bedziemy pkowac? Nie ale i napewno nie bedziemy dawac dupy takim jak ty i twoi koledzy ,od was padli my padlismy i wy zaplaciliscie za nasze zgony i co dalej ? My gramy dalej normalnie nie to co Wy szukacie powodow za co padla familia wazala :/

A co do tej rozmowy z Toralem nic nie wnynika z niej po 1 jedna osoba nie podejmuje decyzji za wszystkich.... wiec jesli to jest wasz "dowod" czy co tam pisaliscie up no to mozecie se go wsadzic ekhm....

///Lance

I tu masz żal do nas B) Bo Silny jak i reszta zna Angelo, a Angelo Hichama i tu was boli, że my praktycznie bezkarni jesteśmy ;) a my jesteśmy bezkonfliktowi bo Bax chce poexpić kiedyś mu się to znudzi, jak na razie nie pkujemy bo szanujemy jego decyzję i u nas jest zgoda, jeżeli Leader coś karzę to się go słuchamy. A co do zdania " Nie ale i napewno nie bedziemy dawac dupy takim jak ty i twoi koledzy " to Ci powiem, licz się ze słowami ...

Hektor_Druidek
10-02-2008, 00:56
Roftl po 1 n/c zmienic los elysii>Polska jest w stanie rzadzic<itp. Polacku glupi to nie jest wojna narodow i nigdy taka owa nie byla i nie pier*ol takich zjebanych rzaczy jak up bo mi zle sie robi po 2 dzieci to ty se mozez robic i je tak nazywac po 3 bajka.pl nie mamy zamiaru nikomu pomagac w wojnach.... Gramy we wlasnym interesie i nie rozpowiadaj takich bredni jezeli g*wno wiesz ok? k thx bye

Nie powiem kto tu g*wno wie. Byłem na Ventrillo i wiem swoje. Pewnie, że dzieci to mogę sobie zrobić bo ja mam czym w porównaniu do Ciebie B)

Lancellots
10-02-2008, 00:58
Hahaha a silny pszto liczyl sie ze slowami jak napisal "robicie im lody" czy cos takiego nie dosc ze nas obrazil to i jeszcze wri...albo ty ze masz czym ,a ja nie ? pewnie i masz tam pare probowek z czyims natryskiem to i mozesz.
wiec zamilcz lepiej bo nie moge przetrawic twoich pro own postow ;]

Hektor_Druidek
10-02-2008, 01:09
Jeżeli mi nie wierzysz, to zapraszam z Olecka do Giżycka jest w cale nie dużo może z 50km? Nie wiem sam. Ale jestem w stanie Ci pokazać co ja mam :)

Lancellots
10-02-2008, 01:12
sorry ale ja nie jestem z twego pokroju idz gdzies indziej poszukac malych chlopcow :/

Hektor_Druidek
10-02-2008, 01:26
Szkoda :( a może wiesz gdzie ich znajdę?

Lancellots
10-02-2008, 01:30
Jak juz napisalem up nie jestem z twojego pokroju i nie mam pojecia o takich rzeczach.....

LaresCotton
10-02-2008, 01:39
nie skomentuje ostatnich postow :X

co do troche wczesniejszych to hektor w zadnym wypadku nie porownuj nas do falling legion... w ogole dwa inne swiaty

@SILNY_SZO
nie, niestety nie zablysles. przydaloby sie troche faktow a nie domyslow

i ktostam pisal ze jestescie bezkarni na tym servie... ROTFL

Silny123
10-02-2008, 08:50
napewno bedziecie pekowac niema bata na to tak jak juz mowilem to tylko kwestia czasu.a co do Angelo to sie myslisz. pozatym raz napisalem cos co was niby obrazilo i wri haha a ty to ciagniesz caly czas i jak bym to na tibi napisal bylo by to powodem zeby zabic mnie zal mi was naprawde takie powody to se wsadzic mozesza a co do zabicia Xhilijian powody se sami wymysleliscie i dlatego ich nie wymieniacie.nic wam nie placilismy...nikt od nas

Hektor_Druidek
10-02-2008, 09:32
@Silny Szo
"a co do zabicia Xhilijian powody se sami wymysleliscie i dlatego ich nie wymieniacie."

Jestem takiego samego zdania. ;) Chyba że czymś nas oświecą?

Toral
10-02-2008, 10:34
Lako, Ludy skonczcie ta dyskusje, bo tutaj 90% postow tych co pisza oparte jest na domyslach i o tym jak wg nich jest, a jak dobrze wiecie prawda wyglada nieco inaczej.

~Nup

Hektor_Druidek
10-02-2008, 12:08
Więc jaka jest prawda ? ukrywacie to wiec może nic nie macie. Random PK? :confused:

Lancellots
10-02-2008, 12:40
po 1 ta sprawa ciebie nie dotyczy po 2 tutaj niczego napewno sie nie dowiesz wiec dalej se spamuj....

Hektor_Druidek
10-02-2008, 12:51
po 1 ta sprawa ciebie nie dotyczy po 2 tutaj niczego napewno sie nie dowiesz wiec dalej se spamuj....

Po 1 sprawy osób z gildi są moimi sprawami.
Po 2 wiec gdzie się mogę tego dowiedziec?

LaresCotton
10-02-2008, 14:31
@silny szo

widzisz kurwa ze nie mozesz obrazac to nie obrazaj a nie pozniej do baksia placzesz ze to ktos pod twoj nick sie podszywa ;((((((( masz jaja to pisz na tibii dla mnie jestes leszczem jakich wielu tutaj

Wazanek
10-02-2008, 17:32
Moim Zdaniem jesteście za bardzo "rozwydrzeni". Piszecie pierdoły, nie podacie powodów tylko każecie pisać na Tibi. Myślicie, że ktoś ma czas pisać na tibi? Po to jest to forum aby usiąść i pomyśleć nad tym co się pisze. Można także poprawiać tekst a więc nie jebniesz mi potem że napisałem do Ciebie "s*******aj" na tibi i na tym się zacznie wojna. Nikt od nas nie będzie z wami pisać na Tibi. Jeśli nie podacie Tutaj powodów postaram się abyście zostali zmuszeni do napisania tutaj posta na temat tych "powodów". I przestańcie się chłopcy wymądrzać że wy wiecie lepiej. Bo chuja wiecie i próbujecie improwizować. Może i potraficie Pkować ale nie na tym polega gra. I zauważyłem jednak gdybyście mieli robić 100+ lvle to chyba byście posrali się w gacie. Skoro Tibia to tylko gra to czemu nie zrobicie 150+ lvli i nie zaczniecie Pkować? Szkoda wam charów? To po chuj w ogóle się pakujecie z pięćdziesiątymi Lvlami do pkowania? Widać, że wasza gra i tok rozumowania jest oparta na zrobić, zabić, zapomnieć Dlatego macie wode zamiast mógzu. :baby: Pzdro

Lancellots
10-02-2008, 17:49
Hahaha ale ty jestes ****** zmuszaj se i tak ci nikt tu nic ci nie napisze.A co do grania ,my gramy for fun nie potrzebujemy 200 lvl aby dobrze sie bawic.Jak narazie to ty padles jak pierwszorzedny noob i nie powiem kto tu ma wode zamiast mozgu.Caly czas nam grozisz i spamujez tu lecz w tibii cicho o twoich "poteznych" zamiarach.Nie wiem do czego zmierzasz ale slabo ci to idzie;/ Anyway powodzenia w spamowaniu :>

LaresCotton
10-02-2008, 18:26
Moim Zdaniem jesteście za bardzo "rozwydrzeni". Piszecie pierdoły, nie podacie powodów tylko każecie pisać na Tibi. Myślicie, że ktoś ma czas pisać na tibi? Po to jest to forum aby usiąść i pomyśleć nad tym co się pisze. Można także poprawiać tekst a więc nie jebniesz mi potem że napisałem do Ciebie "s*******aj" na tibi i na tym się zacznie wojna. Nikt od nas nie będzie z wami pisać na Tibi. Jeśli nie podacie Tutaj powodów postaram się abyście zostali zmuszeni do napisania tutaj posta na temat tych "powodów". I przestańcie się chłopcy wymądrzać że wy wiecie lepiej. Bo chuja wiecie i próbujecie improwizować. Może i potraficie Pkować ale nie na tym polega gra. I zauważyłem jednak gdybyście mieli robić 100+ lvle to chyba byście posrali się w gacie. Skoro Tibia to tylko gra to czemu nie zrobicie 150+ lvli i nie zaczniecie Pkować? Szkoda wam charów? To po chuj w ogóle się pakujecie z pięćdziesiątymi Lvlami do pkowania? Widać, że wasza gra i tok rozumowania jest oparta na zrobić, zabić, zapomnieć Dlatego macie wode zamiast mógzu. :baby: Pzdro

nie musimy miec 150+ lvli zeby pkowac, wystarcza 45 terazx ;)

POZA TYM ILE RAZY MAM TLUMACZYC ZE NIE PKUJEMY TYLKO GRAMY NORMALNIE I MIELISMY POWOD ZEBY CIE UPIERDOLIC I CI KTORZY MUSZA ZNAJA TE POWODY

co do wbijania 100+, nie kazdemu sprawia taka przyjemnosc expienie, poza tym co ty pierdolisz jak masz chara od 2 lat ktorym expicie a nie dobiliscie do 90 jeszcze sharujac z tatusiem. zalosne w chuj ;d poza tym nie potrzeba nam jak widac 100+ zeby sprawic ze bedziesz lezal

Eneris
10-02-2008, 21:42
wrzucilem ten filmik bo elyris go juz uploadowal, ta akcja nie miala byc public, tak jak wiekszosc zreszta

Zle mnie zrozumiałeś.

@Silny
Nie mów nic o lizaniu dupy Wri, bo nieche ci mówić kto wam pomogł jak wypowiedziłem wam wojne.

Nie gram na Berylii, gram na Selenie.
Mówisz ze lepiej siedzieć "pod szwedami"? Na Selene byla taka sama sytlacja jak na Elysii a teraz po 4 miesacach wojny prawdopodobnie server będzie nasz. Nigdy się nie postawiłeś przeciw Wri wieć nie wypowiadaj sie na tematy na które nie masz pojęcia.
@Polacy na Elysii.
Nic na to nie poradzimy ze na elysii grają ludzie tacy jacy grają, Firiux pokazał ze swoją gildią co potrafi w momencie w którym Gipo wypowiedziało 2 wojne Wri, mogł wtedy dojść i było by pozamiatane lecz tego nie zrobił.
@TD
Z czego wy się cieszycię? Jestescie nikim, pokazaliscie to w wojnie z moją gildią i pokazujecie na każdym battlu jak wri wam każe zabijać noobów. PROSTE, Wy wolicie się dostosowac do tego jak jest, Ja wole dostosować to jak jest do siebie.

Zaproponowałbym wojne TD vs Siejnik ale wiadomo że TD dostanie w pizde i Angelo znwou będzie musiał prośic Wri o pomoc bo jego dzieci nie dają sobie rady...

Eneris
10-02-2008, 21:46
jeszce coś do TD
Mówicie że siejniki robią PA? to zróbcie to samo na siejnikach.. chyba że wam Wri nie pozwala......

Wazanek
10-02-2008, 22:30
co do wbijania 100+, nie kazdemu sprawia taka przyjemnosc expienie, poza tym co ty pierdolisz jak masz chara od 2 lat ktorym expicie a nie dobiliscie do 90 jeszcze sharujac z tatusiem. zalosne w chuj ;d poza tym nie potrzeba nam jak widac 100+ zeby sprawic ze bedziesz lezal

Zazdrościsz że gram z ojcem. Szkoda mi was. Bo i tak szybciej odejdziecie z tego serva jak przyszliście. Jest coś takiego jak praca dom rodzina i szkoła czego wam widocznie brakuje. :baby:

LaresCotton
10-02-2008, 22:45
nie no roz*******asz mnie kompletnie, najpierw wypierasz sie jakobys gral z tatusiem razem a teraz przyznajesz sie i myslisz ze ci zazdroszcze. hahaha koles kurwa zastanow sie co ty gadasz dla mnie by byl wstyd zeby moj ojciec takimi glupotami sie zajmowal. podejrzewam ze ostre lanie miales pozniej jak padles dwoma charami, musiales sie chowac do szafy zeby za mocno nie dostac wpierdol? jedynie kogo moze byc szkoda to ciebie D: piszesz ze brakuje nam rodziny, nie, mylisz sie, nikomu nic nie brakuje, za to tobie moze byc ciezko jak wolne chwile spedzasz razem z ojcem na tibii zamiast gdzies wyjsc, posiedziec, pogadac idziecie expic =( piekna forma itegracji ojca z synem. naprawde zazdroszcze ci ze szczerego serca, wyobrazam sobie jakie wspaniale wspomnienia bedziesz mial za pare lat "tato tato pamietasz jak nas siejnik ujebal?" pozdrow swego cool ojczulka koniecznie :*

Lancellots
10-02-2008, 23:14
wyobrazam sobie jakie wspaniale wspomnienia bedziesz mial za pare lat "tato tato pamietasz jak nas siejnik ujebal?" :*

AHahahaha dobre a co do tematu naprawde jestes zalosny ze swoim tat0m :S.Szybciej odejdziemy niz przyszlismy ? Chlopcze ja gram na Elysi od poczatku tego serva (dokladnie zaczelem grac 2 miechy po powstaniu) wiec sie zastanow co ty mowisz , bo jesli odejdziemy to pociagniemy ciebie i twojego tate na same dno :>

Hektor_Druidek
11-02-2008, 00:22
@Lares
Mówiłeś coś o spędzaniu czasu rodzinnego Wazanka i Xhilijiana. U Ciebie może to wygląda tak, że tata wraca zmęczony z pracy i chcę sie odprężyć a Ty od tego masz szorstkie uda :]

Co do wojny to już wcześniej pisałem, że owych nie będzie bo bax chce poexpic jeszcze.

Dobra Eneris widzisz Twój "honor" doprowadza Cię jak na razie do ciągłych zmian servera. Czasami wystarczy pokazać trochę pokory a jak to mówią czasami "milczenie jest złotem" ale u Ciebie i u Twojego brata honor tzn. kozactwo. Oby tak dalej honorowi chłopcy. A swoją drogą to Twoi rl, a nawet Twój brat Elaro mówi, że nie masz pvp. A Twoi rl mówią, że na wojnach Enerisem to i tak Elaro gra i na Selenie też. Ty już trochę dużo lat masz, weź idź na panienki wyrwij coś, a nie całe życie przed kompem.

LaresCotton
11-02-2008, 00:37
@Lares
Mówiłeś coś o spędzaniu czasu rodzinnego Wazanka i Xhilijiana. U Ciebie może to wygląda tak, że tata wraca zmęczony z pracy i chcę sie odprężyć a Ty od tego masz szorstkie uda :]

Co do wojny to już wcześniej pisałem, że owych nie będzie bo bax chce poexpic jeszcze.

Dobra Eneris widzisz Twój "honor" doprowadza Cię jak na razie do ciągłych zmian servera. Czasami wystarczy pokazać trochę pokory a jak to mówią czasami "milczenie jest złotem" ale u Ciebie i u Twojego brata honor tzn. kozactwo. Oby tak dalej honorowi chłopcy. A swoją drogą to Twoi rl, a nawet Twój brat Elaro mówi, że nie masz pvp. A Twoi rl mówią, że na wojnach Enerisem to i tak Elaro gra i na Selenie też. Ty już trochę dużo lat masz, weź idź na panienki wyrwij coś, a nie całe życie przed kompem.

widzisz jak ladnie sie wyslowiles, jestes hunted za to co napisales, dowiem sie twojego chara i zaplacisz slono lub padniesz

have fun

ps. musze dodac ze to co piszesz jest kompletnie nietrafione no ale coz ;)

Eneris
11-02-2008, 00:38
Ja mam honor, wole zmieniac server co 2 miesące niż być ******* w dupe przez szwedów.

Elaro nigdy nie gral mną na battlach ani na Elysii ani na Selenie.

co do mojego pvp? wystarczylo zeby wygrać z wami wojne :D

Toral
11-02-2008, 10:24
Jednego u was nie rozumiem, zajebalismy od was dwie osoby - ok, ale traktujemy was jako tako z szacunkiem, nie bluzgamy jesli wy nie zaczynacie, ale nie napiszecie jakis strasznych bzdur, a w uwazacie chyba za punkt honoru pojechac po Siejniku, tyle ze to moze sie wiazac z koncem waszej gry na elysii, wiec zastanowcie sie czy warto.

~Nup

Pindrales
11-02-2008, 15:32
Dojebcie te śmieszne TD :evul:

Silny123
11-02-2008, 15:40
LaresCotton
po pierwsze to ty sie poplakales do rezy a nie ja do baksia i pewnie nieraz jeszcze sie do niego poplaczesz o te forum jak bym na tibi do ciebie napisal to bys sie poplaka do wri ze cie wyzywam i jakies powody bys zaczol se zmyslac, pozatym nie mam jak napisac na tibi hehe :)
Eneris tu nie selena wri ma ten server i juz go nie odzyskasz wiec lepiej sie dostosowac i przez takich jak ty niektore servy sa z*****e.wojny td vs siejnik nie bedzie bo oni sie chowaja z wri(tym razem nie my)
haha wszyscy jada na td gz..gz.. chcieliscie zebysmy sie udzielali na forum zeby po nas mozna bylo pojechac? :>

Hektor_Druidek
11-02-2008, 15:43
Dojebcie te śmieszne TD :evul:

Chłopak jak mnie pocałujesz w trąbę to dopiero będę cię słuchał.
A śmieszny to Ty jesteś bo Cię już sporo razy zajebałem a Ty mnie ani razu więc się nie kozacz :baby:

Hektor_Druidek
11-02-2008, 15:51
@Lares

Mojego maina się nie dowiesz bo Firiux etc. próbowali i nie dali rady, a jak będę uważał za stosowne to sie ujawnię. I jak na razie to exp mi leci całkiem fajnie :) Anyway Powodzonka guys B)

LaresCotton
11-02-2008, 16:11
LaresCotton
po pierwsze to ty sie poplakales do rezy a nie ja do baksia i pewnie nieraz jeszcze sie do niego poplaczesz o te forum jak bym na tibi do ciebie napisal to bys sie poplaka do wri ze cie wyzywam i jakies powody bys zaczol se zmyslac, pozatym nie mam jak napisac na tibi hehe :)
Eneris tu nie selena wri ma ten server i juz go nie odzyskasz wiec lepiej sie dostosowac i przez takich jak ty niektore servy sa z*****e.wojny td vs siejnik nie bedzie bo oni sie chowaja z wri(tym razem nie my)
haha wszyscy jada na td gz..gz.. chcieliscie zebysmy sie udzielali na forum zeby po nas mozna bylo pojechac? :>

ja nic rezie nie mowilem o tym co piszesz kretynie, poznaj fakty zanim cos napiszesz. czlowieku zebyscie nie byli pod protekcja hichama dawno juz by was tu nie bylo wiec mi nie pierdol tutaj bo jesli wri by pozwolilo nam was u*******ac to bys skonczyl gadke i pytal ile mozeszp lacic

Hektor_Druidek
11-02-2008, 16:15
ja nic rezie nie mowilem o tym co piszesz kretynie, poznaj fakty zanim cos napiszesz. czlowieku zebyscie nie byli pod protekcja hichama dawno juz by was tu nie bylo wiec mi nie pierdol tutaj bo jesli wri by pozwolilo nam was u*******ac to bys skonczyl gadke i pytal ile mozeszp lacic

Ciekawe to co piszesz B)

Silny123
11-02-2008, 16:42
moze przestalibyscie kłamac? nieuwazasz ze klamanie w tej sytuacji jest bezsensu? wiedze ze nie ma sensu z wami pisac bo albo jedziecie td albo klamiecie zeby nie weszlo ze jestescie krety~

LaresCotton
11-02-2008, 17:40
w ktorym miejscu sklamalem? :(

Hektor_Druidek
11-02-2008, 18:01
@Lares
ty kłamiesz ciągle :]

"ja nic rezie nie mowilem o tym co piszesz kretynie, poznaj fakty zanim cos napiszesz. czlowieku zebyscie nie byli pod protekcja hichama dawno juz by was tu nie bylo wiec mi nie pierdol tutaj bo jesli wri by pozwolilo nam was u*******ac to bys skonczyl gadke i pytal ile mozeszp lacic"

Może ty myślisz ze będziecie ciągle pod protekcją WRI ?
A co do płacenia ;( to se możesz tylko pomarzyć

@Eneris
Co do ******* w dupe pogadaj z elaro to może ci da ? :confused:

LaresCotton
11-02-2008, 19:01
czy bedziemy ciagle pod protekcja nie da sie przewidziec, ale jedno sie nie zmieni - wy zawsze bedziecie pierwsi w kolejce do padania jesli bedzie okazja

jak takis kozak czemu nie podasz name swojego chara? boisz sie czy co? :F

Silny123
11-02-2008, 19:33
czyli teraz sie przyznales ze nas bedziesz zabijal bo.... nas nie lubisz? :D
a jak ci szczerze powiem ,ze nigdy bym nikogo za free nie zabil np.teraz pomomo to ze mnie troche potargales na tym forum nie mam do ciebie zalu i jak bym mial nawet okazje do zabicia ciebie nie zrobil bym tego bo wiem jak hujowo jest padac no ale to ze zabiles Xhilijian zmienia postac zeczy (nie mowie ze cie zabije bo go zabiles). a ty zabijasz bo tak ci sie podoba a td nie lubisz bo my gramy w spokoju mamy kochanego baksia i jak jest war niechcemy do was dolonczyc przeciwko wri

LaresCotton
11-02-2008, 21:12
czyli teraz sie przyznales ze nas bedziesz zabijal bo.... nas nie lubisz? :D
a jak ci szczerze powiem ,ze nigdy bym nikogo za free nie zabil np.teraz pomomo to ze mnie troche potargales na tym forum nie mam do ciebie zalu i jak bym mial nawet okazje do zabicia ciebie nie zrobil bym tego bo wiem jak hujowo jest padac no ale to ze zabiles Xhilijian zmienia postac zeczy (nie mowie ze cie zabije bo go zabiles). a ty zabijasz bo tak ci sie podoba a td nie lubisz bo my gramy w spokoju mamy kochanego baksia i jak jest war niechcemy do was dolonczyc przeciwko wri

rofl myslisz ze bedzie jakis war wri vs siejnik? lol nie poprosilibysmy was o pomoc w zadnej kwestii, daruj sobie ;d

jak grasz uczciwie to graj ja nic do ciebie nie mialem poki nie zaczales pierdolic glupot na forum. jesli cos piszesz to rob to opierajac sie o fakty. nie zabijam juz bo mi sie podoba, bo nie moge, zabijam teraz tylko jesli mam powod

Silny123
11-02-2008, 21:29
twoj powdo to jest: prosze pana on do mnie powiedzial h*j i teraz musze go zabic bo to jest niewybaczlne haha podobnie jak elaro sie do mnie o cos kiedys przyczepil nawet nie wiem o co powiedzial ze napisalem cos czego nie napisalem.ja tam o to co wypisujesz na froum nic do ciebie nie mam poprostu wyrarzasz swoje zdanie tak samo ja wrarzam swoje a trudno jest cos powiedziec opierajac sie na faktach bo prawie caly czas klamiesz

pogromcar
11-02-2008, 22:49
Ktoś tam pisał, że eneris niema pvp to weź mi człowieku powiedz jak pal ma mieć pvp co combo walnie w najta z exori mas i najt padnie rozumie pvp postaci magicznych sd, sd, sd, vis hur, ue, sd, ded ale palka. Palek strzela z as starów i exori con na czym ma niby te jego pvp polegać na tym żeby sie potionował czy jak

Eneris
11-02-2008, 23:07
Ja na was nie wrzucam tylko mówię to co sądzę, a że sądzę to co sądze to już moja sprawa.

Silny nikt nigdy nie chcial żebyTD dolączyło do wojny...

LaresCotton
11-02-2008, 23:09
chociazby na tym zeby wiedziec gdzie sie nie wchodzic, gdzie rzucac mwalle, kiedy sie leczyc, jak uciekac/blokowac. chujowa masz definicje pvp bo to nie tylko runy -_-

@silny szo
mowilem ci ze nic rezie nie pisalem o tym co wypisujecie na forum, nie mozesz tego zrozumiec? wskaz mi tez gdzie klamalem, bo ja nie widze nigdzie klamstw z mojej strony, oswiec mnie

Dyziohyziopl
11-02-2008, 23:44
Witam - wreszcie coś się na forum dzieje.Na początek chciałbym kogoś poprosić o zwięzłe wyjaśnienie sytuacji o którą jest tu od kilku dni jazda.Czytam te posty od kliku dni i za ch..a nie wiem o co chodzi:) A co do siejnikow - mam do nich stosunek obojętny ( jeszcze od nich nie padłem ale wszystko jest możliwe) , tylko wszystkim ich wrogoom zwracam uwagę,że co by o nich nie mówić dzieki nim ten świat jest żywy i coś sie dzieje. A co do Wazanka to osobiście nic do niego nie mam i być może go lubię ale mam uzasadnione podejrzenia, że botuje lub botował na malpach a tego k...wa nienawidzę . Dodam, że swoją postacią gram sam od chwili jej powstania i na bocie nie zrobiłem nawet 1 expa-pozdrawiam all.

Lancellots
12-02-2008, 00:16
Witam - wreszcie coś się na forum dzieje.Na początek chciałbym kogoś poprosić o zwięzłe wyjaśnienie sytuacji o którą jest tu od kilku dni jazda.Czytam te posty od kliku dni i za ch..a nie wiem o co chodzi:) A co do siejnikow - mam do nich stosunek obojętny ( jeszcze od nich nie padłem ale wszystko jest możliwe) , tylko wszystkim ich wrogoom zwracam uwagę,że co by o nich nie mówić dzieki nim ten świat jest żywy i coś sie dzieje. A co do Wazanka to osobiście nic do niego nie mam i być może go lubię ale mam uzasadnione podejrzenia, że botuje lub botował na malpach a tego k...wa nienawidzę . Dodam, że swoją postacią gram sam od chwili jej powstania i na bocie nie zrobiłem nawet 1 expa-pozdrawiam all.

O ktorym ownerze mowisz? A co sie dzieje ? trzeba grac i byc na biezaco informowany ^^

Eneris
12-02-2008, 00:44
Co do mojego pvp jezeli co do gry na Knighcie, to nigdy nie byłem jakis wielkim evul pk wiec nie mailem okazji sprawdzać tego PVP, wojny w których byłem byly "noob warami", a na Selenie padłem 5x i tylko raz ze swojej winy.

elysiaforever
12-02-2008, 02:10
nie chce mi się już zaglądać na to forum... i chuj bąbki strzelił

Silny123
12-02-2008, 10:01
Eneris a czemu masz takie złe zdanie o td(jakies przyklady itp.)

Eneris
12-02-2008, 16:14
1. Zgrywaliscie kazaków, wypowiedziałem wam wojne, i juz nie byliscie tkaie kozaki Wri was ratowało.
2.Ludzie tacy jak Neriust, Rage Shenron, Angelo.

Pyro Aris
12-02-2008, 17:24
to kogo teraz sharuje bax z mama ?

Silny123
12-02-2008, 18:12
nerek,rage nie sa w td

Hektor_Druidek
12-02-2008, 18:28
1. Zgrywaliscie kazaków, wypowiedziałem wam wojne, i juz nie byliscie tkaie kozaki Wri was ratowało.
2.Ludzie tacy jak Neriust, Rage Shenron, Angelo.

Eneris kto tu jest kozak to ja nie będę mówił, my wojny nie chcieliśmy, WRI pomogło dlatego że wypowiedziałeś wojnę za nic bo ktoś tam cię przezwał. :o

Co do Neriusta i Rage to wtedy nie byli w TD
A do Angelo nie masz sie co przyczepiac po wychodzi na to że tylko mu zazdrościsz tego co osiągnął.

Mogę tylko zasugerować jeżeli wszyscy Polacy z Elysia walczyli by przeciwko Szwedom było by po nich. Ale tak nie jest i prawdopodobnie nie będzie. :p "Bo Polak z Polakiem nigdy sie nie zgrają" tym bardziej ludzie z Elysi. Ze względu na stare czasy.

Hektor_Druidek
12-02-2008, 19:14
Ktoś tam pisał, że eneris niema pvp to weź mi człowieku powiedz jak pal ma mieć pvp co combo walnie w najta z exori mas i najt padnie rozumie pvp postaci magicznych sd, sd, sd, vis hur, ue, sd, ded ale palka. Palek strzela z as starów i exori con na czym ma niby te jego pvp polegać na tym żeby sie potionował czy jak

Ale Ty jesteś mądry o ja jeb*e .... Idź na jakiś otsach pograj gdzie palek wali sd, bo w tedy dla Ciebie można palkiem mieć pvp, i się nie udzielaj jak g*wno o tej grze wiesz, bo tylko do chrzanu ucierania sie nadajesz ...

@Pyro Aris

Znam Baxa i jego mamę i powiem Ci, że on nie sharuje z nią chara, co więcej z nikim nie sharuje postaci. Jego name to Gryby.

Misiuuu
12-02-2008, 20:40
Jego name to Gryby.

ale gorącego newsa jebłeś xd

pogromcar
12-02-2008, 22:06
Hektor druid jest pedałem i gówno ma w gaciach zgrywa super elo elo mastera a jest noobem i fletem

Hektor_Druidek
12-02-2008, 23:13
ale gorącego newsa jebłeś xd

Ale, Ty jesteś zje*any .... Czytaj wyżej :/ Pytał jaki on ma name to mu powiedziałem a o tym newsie to już moglem pisać jak on miał Grybym 40 lvl.

Hektor_Druidek
12-02-2008, 23:15
Hektor druid jest pedałem i gówno ma w gaciach zgrywa super elo elo mastera a jest noobem i fletem

Chyba zły nick napisałeś :confused:

I nie mów do mnie jak do swojej mamy ;)

Wazanek
12-02-2008, 23:58

Powiem tyle. Kto Ma czas ten gra. Skoro ma się rodzinę i dzieci w wieku 15 Lat to chyba można pozwolić sobie na grę kiedy się widzi?
Z tym Botem naprawdę obrażasz Wazanek (tutaj na forum wazanek to Xhilijian [Czyli ja -.-] ) Napisz do Wazanek lub Xhilijian I Jeśli poznamy się lepiej to zmienisz zdanie na temat Bota. Ah i jeszcze jedno. Skoro nigdy nie pisałeś z Wazanek (Kiedy twoim zdaniem botował) To jakim prawem twierdzisz że Botuje? Jesteś w stanie podać chociaż jeden dowód że botuje? :confused: X(

Pyro Aris
13-02-2008, 04:00
[Czyli ja -.-] )

czyli ty ,czyli kto ?

EJ CZMEU kdAfES nie JEst W Wri ?

Silny123
13-02-2008, 12:16
a ty czemu nie jestes w psychiatryku?

Eneris
13-02-2008, 16:29
Hektor
Wojne wypowiedzałem bo
1. West Club i Morki Warrior próbowali mnie zabić.
2. Elaro miał dosyć twojego gadania.
A z tego co mówisz to nawet nie wiesz z kim jesteś w gildii bo Neriust był w TD w momencie wypowiedzenia wojny(nawe byl nieudany masslog na niego).

@Silny
Może już ich w gildii nie ma ale smród pozostał, a Angelo zazdroszcze tylko tego ze jest slynny nawet na innych światach( ostatnio na Xerene ktos pisal pod depo ze na elysii jest kretyn co ma 2x 170 pala i 140 ms).

Pyro Aris
13-02-2008, 17:29
a ty czemu nie jestes w psychiatryku?

wyrzucili za dobre zachowanie ,a ty ?

Wazanek
13-02-2008, 21:53
czyli ty ,czyli kto ?

(tutaj na forum wazanek to Xhilijian [Czyli ja -.-] )
Nie będę pisać Na forum Wazanek to Xhilijian (czyli Xhilijian) widzę, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przeczytaj coś 1x, 2x, 3x, 5x, 10x, a potem pisz posty :):baby::]

Pyro Aris
13-02-2008, 23:19
a ten xhihijijan to ojciec czy syn ,panie kolego ?

Mercioleksy
14-02-2008, 01:37
Chciałbyś mieć taki lvl jak baxik, ale co to za pociecha. On niema time na rl życie chyba, że botuje albo sharuje.

Eneris
14-02-2008, 02:03
Prawdopodobnie...

Yvonne withme < Elaro nowy char

Pyro Aris
14-02-2008, 02:26
Yvonne withme < Elaro nowy char

huehue ,dobre :D

Hektor_Druidek
14-02-2008, 09:17
Chciałbyś mieć taki lvl jak baxik, ale co to za pociecha. On niema time na rl życie chyba, że botuje albo sharuje.

Niestety tutaj muszę ci powiedzieć ze angelo z nikim nie sharuje konta i nie botuje. A co do życia w rl to jego sprawa, a ty nie powinieneś sie wypowiadać jeśli nic nie wiesz.

@Eneris
@Silny
Może już ich w gildii nie ma ale smród pozostał, a Angelo zazdroszcze tylko tego ze jest slynny nawet na innych światach( ostatnio na Xerene ktos pisal pod depo ze na elysii jest kretyn co ma 2x 170 pala i 140 ms).

Pewnie to twój ziomek co ? :baby:

Bax
14-02-2008, 09:53

666 ownerów :)

Pit3r
14-02-2008, 19:25
ja baxa nie lubie bo mnie oszukal,ale zemscilem sie zabilem go ,wiec jestesmy kwita. Obiektywnym trzeba byc, raczej nie sharuje :p Raczej,bo go nie znam :] A co do rl life,no to rzeczywiscie jego sprawa,jesli zdecydowal sie go nie miec ,jego wybor.

btw zauwazylem 1 rzecz. TD siedzialo cicho poki jako takie szanse na wygrana dla FL byly. A teraz nawet na forum pyskuja :] Cóz enjoy Elysia

Hektor_Druidek
14-02-2008, 20:06
ja baxa nie lubie bo mnie oszukal,ale zemscilem sie zabilem go ,wiec jestesmy kwita. Obiektywnym trzeba byc, raczej nie sharuje :p Raczej,bo go nie znam :] A co do rl life,no to rzeczywiscie jego sprawa,jesli zdecydowal sie go nie miec ,jego wybor.

btw zauwazylem 1 rzecz. TD siedzialo cicho poki jako takie szanse na wygrana dla FL byly. A teraz nawet na forum pyskuja :] Cóz enjoy Elysia

Huahuahuahua FL i sznase na wygraną to jakieś żarty? O lol Twoje ideologie mnie rozbawiły. Temat sie zaczął bo Wazanka zabili a nie dla tego ze Fallingi jak zwykle batów dostali.

Eneris
14-02-2008, 20:23
ej Bax to ty naprawde ty?!

Co do rl Baxa macie racje a w sumie teraz 170 rp to szybko expi.

Fl nie miało szans wygrać? Tak masz racje, ale Gipo mogło 2, a TiHWD wygrało bo to arioc proponował pokój z payment 25k od głowy.

Bax
14-02-2008, 21:07
Hummm

Yours Angelo.

Hektor_Druidek
14-02-2008, 21:53
Eneris
ej Bax to ty naprawde ty?!

Co do rl Baxa macie racje a w sumie teraz 170 rp to szybko expi.

Fl nie miało szans wygrać? Tak masz racje, ale Gipo mogło 2, a TiHWD wygrało bo to arioc proponował pokój z payment 25k od głowy.

No widzisz chociaż raz sie rozumiemy.:]

Mercioleksy
14-02-2008, 23:20
Małe szanse na wygraną. Połowa PL trzęsie gaciami przed ariocem i udają deadsa jak go widzą a druga nie gra już, bo jak tu expić z huntem od 250rp ;]

Eneris
15-02-2008, 01:54
Panie Angelo dziękujemy za wyczerpujący komentarz.

@Fl
Było, minełom nie wróci i nie ma nad czym teraz płakać. TEMAT ZAMKNIĘTY.

W sumie to bym sobie z Baxem pogadal tak na poważnie o pewnych rzeczach ale...

Hektor_Druidek
15-02-2008, 08:12
Panie Angelo dziękujemy za wyczerpujący komentarz.

@Fl
Było, minełom nie wróci i nie ma nad czym teraz płakać. TEMAT ZAMKNIĘTY.

W sumie to bym sobie z Baxem pogadal tak na poważnie o pewnych rzeczach ale...

@Eneris
Każdy pewnie chce wyj**** SWE z elysi ale niestety tak narazie musi być i nic na to nie poradzi gipo złączone z Fl bo żeby wygrać muszą najpierw pogodzić sie Polacy a potem wszyscy walczyć wtedy masz 100% wygrana.
Może w niedalekiej przyszłości tak sie stanie ;)

Mercioleksy
15-02-2008, 13:28
Ten o czym myśli, all pl razem? marzyciel :P

Eneris
15-02-2008, 15:01
@Eneris
Każdy pewnie chce wyj**** SWE z elysi ale niestety tak narazie musi być i nic na to nie poradzi gipo złączone z Fl bo żeby wygrać muszą najpierw pogodzić sie Polacy a potem wszyscy walczyć wtedy masz 100% wygrana.
Może w niedalekiej przyszłości tak sie stanie ;)

Nie stanie się ponieważ polaków na Elysii już nie ma.

Hektor_Druidek
15-02-2008, 17:18
Nie stanie się ponieważ polaków na Elysii już nie ma.

Ja nie mówię o wojnie PL vs SWE tylko jakaś gildia vs WRI.
Nie tylko Polacy muszą w niej byc :]
A co do tego czy sie stanie to nic nie wiadomo.

Silny123
15-02-2008, 17:22
buahhahahahahh.... pogadajmy jeszcze :D

Misiuuu
15-02-2008, 19:17
dajcie polakom dojść do władzy a sami sie pozabijają, przykład - furora, to że rządzą tu szwedzi to błogosławieństwo i nie mówcie o pa bo strach myśleć co by byo jakby taki elaro sie dorwał do władzy :D

Hektor_Druidek
15-02-2008, 19:33
dajcie polakom dojść do władzy a sami sie pozabijają, przykład - furora, to że rządzą tu szwedzi to błogosławieństwo i nie mówcie o pa bo strach myśleć co by byo jakby taki elaro sie dorwał do władzy :D

Elaro to się może dorwać do zupki chińskiej a nie do władzy ciekawe kto by go dopuścił ;)

pogromcar
15-02-2008, 21:30
Ja bym polaków wywalił bo jak na razie to żaden szwed ani brazyl mnie nie ubił tylko polacy, robią te hlvl w pizdu noobcharów i sie wożą po carlin z rsami i pk pod depo a jak go walniesz raz to relogy ?? relogy? jestem neriust albo jakiś inny peda.l Niech was wri wybije wszystkich i ja bede mógł grać spokojnie

Bax
16-02-2008, 00:10
Buuuu

Elaro:
O czym takim?

Mercioleksy
16-02-2008, 02:54
Jakby dumbo sprawował władze to by był koniec całej Elysi :( , ale byłoby wtedy fajnie, wszędzie pk etc. to by była jazda ^^

Pyro Aris
17-02-2008, 03:15
@siejnik
czemu nie wrocice do waszego starego fachu ?
jak wrociliscie na elysie ,daliscie pOlAcKsoM nadzieje :D

Hektor_Druidek
17-02-2008, 12:02
lol ^ co Ty w ogóle bredzisz?

LaresCotton
17-02-2008, 14:53
@siejnik
czemu nie wrocice do waszego starego fachu ?
jak wrociliscie na elysie ,daliscie pOlAcKsoM nadzieje :D

zebysmy dalej pkowali to wlasnie oni by stracili nadzieje :D

Pyro Aris
17-02-2008, 22:21
lol ^ co Ty w ogóle bredzisz?

no nie mowilem o tobie ,ciebie zalicza sie do tych szmat-polaczkow ,ktore tylko liza dla ariocow dupska

Eneris
17-02-2008, 23:29
@Bax
a o starych czasach np pierwszej wojnie, wojnie grinders vs noctum itp.

Mercioleksy
18-02-2008, 00:33
Pamiętam jak Baxem miałeś solo z jakimś kinią w ab, Bostormem chyba. Miałem chyba 21lvl moją pierwszą postacią ;] To tibia 7.5 albo 7.6 max była. Pamiętam jak grindy z zerową stratą zmiotły ludzi z Thais ^^

Pyro Aris
18-02-2008, 01:40
Pamiętam jak Baxem miałeś solo z jakimś kinią w ab, Bostormem chyba.

bardzo duzo mozna zrozumiec z tego zdania

Hektor_Druidek
18-02-2008, 07:50
no nie mowilem o tobie ,ciebie zalicza sie do tych szmat-polaczkow ,ktore tylko liza dla ariocow dupska

Co do lizania dupska nikomu nie liże, może ty to robisz i masz kompleksy nie wnikam.

Może okres? :baby:

Wazanek
18-02-2008, 15:31
Ten o czym myśli, all pl razem? marzyciel :P

Ty nigdy chyba nie będziesz w pokoju z ~~ppl~~ wy macie własny świat więc o co kaman? :baby:

Pyro Aris
18-02-2008, 20:28
Co do lizania dupska nikomu nie liże, może ty to robisz i masz kompleksy nie wnikam.

Może okres? :baby:

nieeee wcale :D

mam

Hektor_Druidek
18-02-2008, 23:18
No, Ty taki kozak, bo już pewnie nie grasz, a jakbyś grał i jakbym znał Twojego maina to byś nie był taki mądry B)

Silny123
18-02-2008, 23:50
hoho... Bax dajesz, eneris chce gadac o starych czasach o.0 :D

LaresCotton
18-02-2008, 23:54
No, Ty taki kozak, bo już pewnie nie grasz, a jakbyś grał i jakbym znał Twojego maina to byś nie był taki mądry B)

to dlaczego sam swojego main chara sie boisz ujawnic? : D

Bax
19-02-2008, 08:31
Co dziś odpuścisz, jutro nie dogonisz.

Mercioleksy:

Żadnego solo z Bostormem nie mialem. :o

Eneris:
Słucham dalej.

Mercioleksy
19-02-2008, 17:17
A ja wam coś powiem! Gryby to Bax! Aaaaaaa dobre :P Ty to miałeś z tymi deletami

Pyro Aris
19-02-2008, 17:24

no akurat ciebie to najbardziej z kumplami z carlina sie boimy ;x

Silny123
19-02-2008, 21:06
oooooooooo a ja myslalem ze gryby to jest Vivienne De Marco. dzieki ze powiedziales

Toral
19-02-2008, 22:26
Pamiętam jak Baxem miałeś solo z jakimś kinią w ab, Bostormem chyba. Miałem chyba 21lvl moją pierwszą postacią ;] To tibia 7.5 albo 7.6 max była. Pamiętam jak grindy z zerową stratą zmiotły ludzi z Thais ^^

taa ja pamietam solowke jego 2 charem (czyt. charem jego mamy) z stoned avenger (pozniej byl rudeerakis skunk po namelocku)

to najpierw groziles mu potem pisales do swojej super gildi na gc (tam gdzie protektowales all baxem za to ze sprzedawali ci runki) "come help pomocy etc" i jak to sie skonczylo?? ze waliles sie ze stonedem moze 3 minuty a twoja walka wygladala tak ze zjechal ci mane to spierdlales za ekran sie doladowac idioto bo byles wtedy szybszy.

po paru minutach sie zjawia ekipa wpizdu w tym west c~, morki i inne nooby

skonczylo sie tym ze gowno zrobiles ze swoja ekipa bo uciekl stoned do kazo. Jestes marny dla mnie

Silny123
20-02-2008, 01:44
jak dla ciebie? do kogo ty sie porownujesz kmiocie?

Silny123
20-02-2008, 01:46
jestes jak gowno do dupy
pozatym all to jest z zazdrosci niewiem czemu tak macie ale jak komus czegos zazdroscicie, amacie czego mu zazdroscic to wyzywacie heh
Hail idiots

Pyro Aris
20-02-2008, 03:21
taa ja pamietam solowke jego 2 charem (czyt. charem jego mamy) z stoned avenger (pozniej byl rudeerakis skunk po namelocku)

to najpierw groziles mu potem pisales do swojej super gildi na gc (tam gdzie protektowales all baxem za to ze sprzedawali ci runki) "come help pomocy etc" i jak to sie skonczylo?? ze waliles sie ze stonedem moze 3 minuty a twoja walka wygladala tak ze zjechal ci mane to spierdlales za ekran sie doladowac idioto bo byles wtedy szybszy.

po paru minutach sie zjawia ekipa wpizdu w tym west c~, morki i inne nooby

skonczylo sie tym ze gowno zrobiles ze swoja ekipa bo uciekl stoned do kazo. Jestes marny dla mnie

a ty pewnie jestes ten stoned avenger (pozniej byl rudeerakis skunk po namelocku)

LaresCotton
20-02-2008, 08:24
jak dla ciebie? do kogo ty sie porownujesz kmiocie?

jestes jak gowno do dupy
pozatym all to jest z zazdrosci niewiem czemu tak macie ale jak komus czegos zazdroscicie, amacie czego mu zazdroscic to wyzywacie heh
Hail idiots

grabisz sobie grabisz, co pozniej znowu wkrecicie ze to moze nie ty pisales?

Bax
20-02-2008, 10:04
Buuuuuuuuuuu

Tak, dla wyprostowania informacji.

Name Silny123

Nie równają sie z informacjami poniższymi

"Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silny Szo
Profesja: Elite Knight
Gildia: TD
Świat: Elysia
Poziom mag.: 8"

Hektor_Druidek
20-02-2008, 14:31
@Toral
ty to sie nadajesz jedynie do zbierania ryżu. ;)

LaresCotton
20-02-2008, 17:27
Buuuuuuuuuuu

Tak, dla wyprostowania informacji.

Name Silny123

Nie równają sie z informacjami poniższymi

"Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silny Szo
Profesja: Elite Knight
Gildia: TD
Świat: Elysia
Poziom mag.: 8"

sam dobrze wiesz ze to on tyle ze niestety biedny silny szo nie ma jaj zeby napisac to co mysli gdzie indziej

Pyro Aris
20-02-2008, 17:49
kill the nigga !

Hektor_Druidek
20-02-2008, 20:52
kill the nigga !

Patrzcie jak on dobrze umie angielski B) WoW kozak k**wa bez kitu.

Toral
20-02-2008, 20:54
@Toral
ty to sie nadajesz jedynie do zbierania ryżu. ;)

zastanow sie zanim cos napiszesz

@Pyro Aris
to nie bylem ja tylko moj rl

@silny
skoro jestes taki kozak to dlaczego sie nie odezwiesz na tibi tylko na jakims marnym polskim forum??
wolisz dalej lizac dupy baxowi co robisz od poczatku twego grania na ttym swiecie??
myslisz ze on ci pomoze jak ciebie ujebie z powodem?? ty lizesz dupe jemu on sie zali hichamowi i taka jest wasza polityka, zal mi was

@bax
wypowiedz sie cos na ten temat tego duela... nie pamietasz?? czy zaraz powiesz ze czegos takiego nigdy nie bylo??

Bax
21-02-2008, 00:04
Dobranoc xD

Pyro Aris
21-02-2008, 00:24
Patrzcie jak on dobrze umie angielski B) WoW kozak k**wa bez kitu.

dzieki ziomus ,nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy ,taki komplement od takiego elo-ziomka !

Hektor_Druidek
21-02-2008, 09:03
@Bax

Napisz mi na msn lub zadzwoń albo wiesz co zrobie.
Masz czas do końca dnia

BB

Bax
21-02-2008, 17:04
Halo... Jest tam ktoś??

"Name: Gimebe
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 42
World: Elysia
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Aug 29 2006, 15:44:16 CEST
Account Status: Free Account"

Hektor_Druidek
21-02-2008, 18:12
Halo... Jest tam ktoś??

Yyyy... lol ? msn kom!

Toral
21-02-2008, 19:33
Halo... Jest tam ktoś??

no i? co mi potym ze wklejasz swojego chara tu?? bo nie rozumiem tu czegos. co masz zamiar przez to wyrazic?

Bax
21-02-2008, 23:27
Swojego??

Buhahaha

Hehehhehe

Hyhyhyhy

Sysysysysy

Hihihihihi

Pyro Aris
22-02-2008, 07:03
oho ,siejnik sie rozdwoil

LaresCotton
22-02-2008, 13:07
no niestety

Misiuuu
22-02-2008, 20:54
co siem stalo? :<

Silny123
22-02-2008, 21:12
ale czemu? :(

Bax
22-02-2008, 21:37
Siabada siabada

Silny123
22-02-2008, 21:39
majteczki w kropeczki

Vatian
23-02-2008, 04:08
Jedyne co tu widze, to fakty ze strony Torala i beznadziejne proby obrony ze strony przydupasow Baxa.- To tak na marginesie. Nie czytalem o co chodzi, ale po samym przebiegu rozmowy na ostatnich 2 stronach widze, ze ta dyskusja jest bez sensu.

peace Wiseguys/Toral <3

Elysia, od kiedy pamietam, nigdy nie zapomne.

Misiuuu
23-02-2008, 10:17
up
wypraszam sobie, jeszcze moje bezsensowne wstawki :>

Toral
23-02-2008, 13:47
@Vatian
thx

@bax
no sory nie swojego tylko Twojej matki, czy znowu wg ciebie cos pokrecilem??

fakty stwierdzam jakie byly i to co pisales wtedy z tamtego chara.

ja juz koncze dyskusje tu bo to nie ma sensu, pozatym szkoda mi czasu i cierpliwosci jak widze tak beznadziejne forum jak to. bb

Silny123
23-02-2008, 15:58
poryzane gary... zaspiewał bym wam :d sieje sie podzielily? o.0 to ktorych mozna w dupsko cisnac?

Eneris
23-02-2008, 16:15
@Bax
Masz głupi sposób konwersacji ale postaram się jakoś z tobą porozumieć..
Interesują mnie takie rzeczy jak:
Skąd był pierwszy owner Oles tse, Tsaro i Divraela??
Czy Keto hakną Dellassa ??
Czego Lowe z Noctum wypłacili się z wygranej wojny??
Jak to było z tym Neuterem? on umar łczy wciąż żyje??

Odpowiedz prosto na pytanie i nie popisuj się.

Silny123
23-02-2008, 19:15
Eneris ,a gdzie prosze?

Eneris
23-02-2008, 20:49
Jeśli chciałeś być śmieszny to ci się to nie udało.

LaresCotton
23-02-2008, 22:26
poryzane gary... zaspiewał bym wam :d sieje sie podzielily? o.0 to ktorych mozna w dupsko cisnac?

zadnych nie dasz rady pocisnac :D

Bax
23-02-2008, 22:32
Silny:

Sam siebie pociśnij.

Eneris:

Neuter żyje zrobił wałka.

HIghlander
23-02-2008, 23:18
Eneris nie zadawaj takich trudnych pytań na które bax nie zna odpowiedzi, ponieważ nie posiada on odpowiednich kompetencji (zawsze byl troszke zacofany) jeśli chodzi o to co sie działo.

Skąd był pierwszy owner Oles tse, Tsaro i Divraela??
Oles chyba z olecka, tsaro i div z płocka
Czy Keto hakną Dellassa ??
-trudno powiedziec w momencie kiedy został shakowany dostęp do jego konta miało conajmniej 3 różne osoby.

Czego Lowe z Noctum wypłacili się z wygranej wojny??
-Noctum nigdy nie wygralo wojny, byl niedługi okres bodajże 10 godzin kiedy to mieli niewielką przewagę we fragach. Ale, polacy m.in michael davidoff i kilku innych poczuli się twardzi i postanowili zrobić "sneaka"na własną ręke. Wszyscy padli. Tras nie wytrzymał i postanowił zakończyć kontakty z polakami.

Dyziohyziopl
24-02-2008, 00:32
pierwsi ownerzy Olesia Tse,Divraela i Tsaro byli ze Słubic-moje miasto:)

Dyziohyziopl
24-02-2008, 00:35
i jeszcze z bardziej znanych na tym świecie to Rybsonq - skąd wziąłeś Płock i Olecko?

Dyziohyziopl
24-02-2008, 00:43
co do Olesia mogę się mylić - długo grał nim gość ze Słubic a ostatnio chara sellnął

LaresCotton
24-02-2008, 01:34
na 99% to nie byl owner z olecka

HIghlander
24-02-2008, 15:19
i jeszcze z bardziej znanych na tym świecie to Rybsonq - skąd wziąłeś Płock i Olecko?

rybsonq znany ?? wolne żarty

Mercioleksy
24-02-2008, 15:40
Rybsonq dawno sprzedany :P Znany to byl Gekke z PA

Vatian
24-02-2008, 16:12
Debiliusz! <33333333333333333333333333

Pit3r
25-02-2008, 19:58
Jak loguje na Elysie to sie okazuje ze znam 1% spolecznosci Elysii z widzenia. Rok temu znalem 99%. Masa noobow wybotowala/wysharowala chary,co nie zmienia faktu,ze mimo lvla sa noobami. Dowody widzimy na forum,nie bede wskazywal palcem.

"Pozdro" dla Siejnika,ktory zawsze darzylem i bede darzyc szacunkiem, bo sa jedyna prawdziwa legenda tego servera.

p.s kto to Wazanek i ten koles Xgfdkjgfdgfdgfd, ze tyle o nich dymu?

@Artur
OWNUJEMY KYRE

Bej

Eneris
28-02-2008, 04:07
@Piter
A ja ownuje Selene 3 battla 3 dla nas i 102 lvl już wbity prawie xD
_____
Tsaro nie był przypadkiem z Bialegostoku?

Pyro Aris
28-02-2008, 21:51
@Piter
A ja ownuje Selene 3 battla 3 dla nas i 102 lvl już wbity prawie xD
_____
Tsaro nie był przypadkiem z Bialegostoku?

po huj non stop pierdolisz o tej xerenie ,wastwiasz jakies screeny ,jakby to kogos obchodzilo

Eneris
29-02-2008, 00:44
Xerenie??

Umiejętnośc czytania - tylko dla wybranych....

Bax
29-02-2008, 00:45
Buuuuuu

Żal :o

Pyro Aris
29-02-2008, 01:32
Xerenie??

Umiejętnośc czytania - tylko dla wybranych....

powiedzialem pierwszy swiat ,ktory mi do mysli przyszedl ,bo jakos w dupie mam gdzie grasz

Pit3r
29-02-2008, 08:55
odczep sie od mojego kolegi ok?

ELaro
29-02-2008, 18:32
Swojego??

Buhahaha

Hehehhehe

Hyhyhyhy

Sysysysysy

Hihihihihi

(up odpowiedz jak ktos napisal ze gimebe to jego char)
nie bede cytowal jak bax spamuje ze on nigdy nie sharowal sharuje jak wytlumaczysz to ze char gimebe(nie twoj!) znalazl sie na TWOIM(?) koncie z mighty charem bax sho?:>

gdzies tam hektorek pisal ze on juz wiedzial ze bax gral na grybym jak mial 40 lvl

2007-08-02 08:51:04 Gryby 50 Niszinron 107
(gryby lvl 50 padl od niszinron 107 lvl) tez tam bylem hehe
napisz w jakim miejscu cie zabilismy to bede wiedzial czy grybego kupiles
a co do sharowania nie pamietam jak byl name jego sorca viviene de angelo czy jakos tak nie sadze by osoba ktora zrobila 170 rp a potem 113 ms spamowala jak go bije sam 110 ek~(ja na enerisie)
PLX UIPAY 500K IN DP NO KILL HUNTED BY HICHAM IUPAY
Shaniqe(ktos tam z rodziny baxa) pisal mi ze Bax SHo to nie jest vivienne ze to jego brat wiec co do tego ze bax to vivienne de angelo,gryby nie jest wszystko jasne

a teraz spamujcie ze nie postawilem zadnej kropki przcinka śćż itd itd
tak macie racje gryby elysia byla moja to makil do dzisiaj mialby redskulla(elysia by byla najgorszyn serverem w tibi) kthxyesbyeyo

pogromcar
29-02-2008, 20:09
hmmm z tego co pisze elaro wywnioskowałem to, że obojętnie kto grałby na charze gryby, bax sho to cioty tak jesteście ciotami i pedałami gardzę wami pozdrowienia dla żyda który ma zajebiste cenny soraniz pozdrawiam cię serdecznie

HIghlander
01-03-2008, 00:51
przyznaj odrazu.. wszyscy jesteście pojebanymi bezmózgimi dziećmi elo

Bax
01-03-2008, 23:45
Kocham was :-)

Pan Jordi
02-03-2008, 13:40
Hmmm co do Bax'a to tez cos dam dodam od siebie :) Nie bede pisal czy to sharer czy nie ale jedynie NAPISZE CO LUDZIE MOWIA

1. Bax Sho, Gryby - Cytuje "Gra cala rodzina"
2. Vivienne - Kiedyś mnie bił/a a jak rozmawiałem z nią/min to sie okazało że z tej strony pisze brat Bax'a... (Niech sobie przypomni Tar Tomb zaa TP jak bił za nic Pan'a Jordi'ego... Wiedziałem że coś nie pasuje bo nagle taki kiepski eng...
3. Co do Grybego to hmm... Znałem go troche ale jak mial 40lvl to był brat ale zapomniałem kogo już :/...

A pozatym nie oszukujmy sie 70% Elysi to sharing/booting wiec moim skromnym zdaniem nie ma co sie rozwodzic kto boot a kto nie. Zrobcie sobie rachunek sumienia i sami pomyslcie czy wbiliscie te 100 bez czy z bootem czy kumplem to tyle odemnie.

@BTW
Sprzedalem Debiliusza :)

Mercioleksy
02-03-2008, 15:03
Sharuje 70% ale botuje na pewno ponad 90% xD Nie licze <20lvl

HIghlander
02-03-2008, 20:12
i co w związku z tym ?

Bax
02-03-2008, 21:03
Ojejka
Fajne informacje, szkoda ze związane z oszczerstwem

Buuuuu :D

Pan Jordi
02-03-2008, 21:42
tak dla sprostowania to punkty 2 i 3 to 100% by history...

Zrób rachunek sumienia i pilnuj sie bo duchy prawy i zapomnienia przyjda cie rozliczyć z twoich czynów... ale jesli jestes w porządku to nie masz sie czego martwic ale w innym wypadku przepadniesz gdzieś miedzy zapomnieniem a od chlania nicości i zawiśniesz między tymi dwoma sferami a jedyne co będziesz słyszał to kołatanie łańcuchów które będą cię oplątywać...

Bax
03-03-2008, 02:05
oO Słoneczko

Hektor_Druidek
03-03-2008, 07:49
@Angelo
Skończ wreszcie z tymi głupimi postami i zacznij normalnie sie wypowiadac, każdy wie jaki jesteś nie dla jednej osoby wisisz kasę i nie oddajesz (mi tez)

Mam nadzieje ze sie dogadamy i oddasz to co do mnie należy albo może powiedziec na forum co planujesz z kim jak i gdzie ? sam mi to mowiłes może z deka za dużo nie ważne. Wiec zastanów sie, I tak zobaczymy sie na rl :o

ps. A i co do telefonu to odbierz go wkoncu, wczoraj cię zaskoczyłem wiec musiałeś sie rozłonczyc? :baby:

Misiuuu
03-03-2008, 09:47
Bax przejął pałeczkę od kafesa? ;o

Jordi co ty jakiś fanatyk religijny? xD

Bax
03-03-2008, 11:57
Najlepsze jest blefowanie :-)

ojojojoj

Hektor mam już dziewczynę, więc odmawiam.
Powodzenia u innych.

Misiuuu Chyba się pomyliłeś.

Pit3r
03-03-2008, 12:28
Przyznajde sie wybotowalem 110ek,nie widzialem ani 1 advance na zywo powyzej 50 lvla. Moja wina, moja wina ,moja bardzo wielka wina !

Wybaczycie?:/

Trzymaj sie tam Baxio,zawsze Cie lubilem :D Zabilem Cie 2 razy,ale to Elaro szatan mnie podkusil. Wielkiej szkody Ci to nie przynioslo.:]

Hektor_Druidek
03-03-2008, 15:36
Najlepsze jest blefowanie :-)

ojojojoj

Hektor mam już dziewczynę, więc odmawiam.
Powodzenia u innych.

Misiuuu Chyba się pomyliłeś.

Hahah ty masz dziewczyne ? chyba przez internet
A jesli mam mowic dalej to lubisz chłopców

Noi odpowiedz mi wkoncu na moje pytanie. Czemu tego unikasz masz cos do ukrycia ??

Powiedz wszystkim jak to wkoncu jest :baby:

LaresCotton
03-03-2008, 16:47
zajebal ci kase?

Pyro Aris
03-03-2008, 17:27
slyszeliscie kawal o tym ,ze bax ma w rl dziewczyne ?

btw. bax mysli ,ze jak napisze jakies ojojoj albo kocham was to wszyscy sie smieja lol

Hektor_Druidek
03-03-2008, 20:10
zajebal ci kase?

i to dużooooo :( ale i tak odzyskam predzej czy pozniej :] Baxiu:*

LaresCotton
03-03-2008, 20:20
:O a taki wasz wielki kolega byl

ile?

Pan Jordi
03-03-2008, 20:27
Kiedy po ziemi chodzili nie jaki Angelo chodź to i może dobry człowiek był to nie zmiennie się z tym krył.. jego znajomi chcieli z nim nawiązać jakiś kontakt ale on kłamał, oszukiwali i odpowiedzi swoją głupią gadką na ich pytania unikał... aż do pewnego czasu kiedy po okolicy rozeszła się wieść ze po dolinach chodzi Stary Prawdy Cieć... a co to za Cieć się pytasz? a no odpowiem ci co to był za dziwny typ i co wiąże się z nim... wiec on jest prawdy i oszczerstw strażnikiem i jeśli kto tylko kłamstw i unikania opdowiedzi nadużywa to on do tej osoby przybywa która potem Od razu w powietrzu się rozmywa a zostają po nim tylko wspomnienia i jego na ziemi odzienia... a wiec gdy już ten prawdy ciec odpuścił dolinne to Angelo już ci nic nie nawinę a dlaczego się zapytasz? Bo Angelo już nie stąpa po ziemi bo się rozpłyną jak dym z komina po niedzieli… a na polu ludzie tylko jego odzienia widzieli…

Angelo nie chcesz rozmawiać, chcesz nas z tropu zbić unikasz odpowiedzi nie wiemy co w tobie siedzi ale długo tak nie dasz rady bo w końcu dopadną cię prawdy zjawy… przyjdą do ciebie w śnie i wezmą daleko cię gdzie z tobą się rozprawią i z marzeń, duszy czy myśli pozbawia a twoje martwe ciało odpadnie na zapomnienia dno… ale w tedy na prawde będzie już za późno… wiec prosimy cię porozmawiaj z nami normalnie to nie jest w brew pozorom złe… chcemy kontakt z tobą nawiązać i o starych Elysyjskich czasach nawiązać po wspominać i o kilka rzeczy cię zapytać…

ELaro
03-03-2008, 21:12
baxiq moze powiedz cos o sobie ile masz lat?:o
bo z tego co wiem twoja mama mowila ze masz 20 cos lat i gdzies tam za granica mieszkasz a Niszinron ktory gral na poczatku elysi jakims sho mowil ze jak wyslales mu fotke (z 3-4 lata temu) i ze miales max 11-13 lat
+ ryj taki...........;D

Hektor_Druidek
03-03-2008, 21:20
@Pan Jordi
Jaki poemat :P Powinieneś książki pisać hehe ;)

@Lares~
Okradł mnie na jakieś 900zł. Teraz się przekonałem jaki jest mr. Angelo.
Za dużo mu pomogłem, zaufałem to teraz mam. A taki moralny chłopak z niego niby jest, uczciwy, spokojny itp. Tak btw to jego super ziomek Spemalien czy inni tak samo skończą jak ja, bo Angelo tylko szwedów szanuje. A Hicham to chyba jego bogiem jest, za każdym razem kiedy z nim rozmawiałem to tylko "Hicham najlepszy jest, najlepsze pvp, Hicham się dla mnie zrookuje itp." może chciałeś bax powiedzieć Hicham jest zajebis*y bo jest murzynek i ma w majtach wacka na miarę murzyńskiego kalibru czyli 1m.

Ty pisałeś, że masz dziewczynę lol? 24/h siedzisz przed kompem to gdzie i kiedy ją poznałeś?:D I jaka dziewczyna chodziła by z chłopakiem, który wygląda jak CYGAN !!!!!! Zabawne ;)

Twoja mama kiedyś pisała, że się dobrze uczysz. Więc oznajmiam tutaj wszystkim. Skoro się tak dobrze uczysz to po co ja Ci tłumaczyłem posty po angielsku? Dlaczego masz same 2 w szkole i dlaczego JAK DO CIEBIE dzwoniłem to mówiłeś mi "nie PATRZAŁEM" po jakiemu to?:D

I na koniec chcę oznajmić, że pieniądze odzyskam. Wiesz jak?
Tutaj masz mały problem, że ja znam Twój adres a Ty mojego nie znasz, wiem kiedy Twoich rodziców w domu nie ma więc kiedyś możesz, się mnie spodziewać. A kiedyś napisze o Twoich planach co do swe które są żałosne bo teraz czasu nie mam i tak za bardzo się rozpisałem.

Hektor_Druidek
03-03-2008, 21:24
baxiq moze powiedz cos o sobie ile masz lat?:o
bo z tego co wiem twoja mama mowila ze masz 20 cos lat i gdzies tam za granica mieszkasz a Niszinron ktory gral na poczatku elysi jakims sho mowil ze jak wyslales mu fotke (z 3-4 lata temu) i ze miales max 11-13 lat
+ ryj taki...........;D

Bax ma niby 18 lat, ale głos ma taki, że chyba mutacji nie przeszedł. Mieszka w Bydgoszczy. A co do wyglądu baxa to Angelo wygląda jak CYGAN xD

Misiuuu
03-03-2008, 21:43
ponowie do coś straszne na G~ nawiedziło lodowe wyspy naszego serva, ma ktoś movie? bo chyba ujebali

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/38011

sory ze zaspoiluje ale jestem so excited ;o

20:52 You see a demonbone (Atk:48 Def:38 -2).
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher.
It weighs 180.00 oz.

ELaro
03-03-2008, 21:54
widze ze czesto tu postuje lares cOttOn
moglbys mi mniejwiecej powiedziec co sie dzieje na elysi co siejniki kminia bo widze ze jedni padaja od 2 siejnikow inni od wri itd itd...
i co tam sie dzieje na elysi bo ja ja opuscilem(makil bez redskulla ;o)

Pan Jordi
03-03-2008, 22:10
Prosze zobaczyc...

http://img117.imageshack.us/img117/4268/67389531bg2.jpg

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2042946

Nie chce ich tutaj :/...

ELaro
03-03-2008, 22:28
niech graja moze skloca wri i wyjebia muzyna

Bax
04-03-2008, 00:37
Tylko jedno skomentuje bo szkoda na resztę czasu. "Cygan" Gdzie ukończyłeś kursy jasnowidza?? Nikt niema mojej fotki.
Jak możesz podaj namiary też sie zapiszę

Forum pl = Książka z kawałami.
To jest najlepsze kiedy chce się komuś pośmiać.

Plum plum

HIghlander
04-03-2008, 00:46
slyszalem ze hektor jest gwiazda na serwisie fotka.pl

LaresCotton
04-03-2008, 01:15
widze ze czesto tu postuje lares cOttOn
moglbys mi mniejwiecej powiedziec co sie dzieje na elysi co siejniki kminia bo widze ze jedni padaja od 2 siejnikow inni od wri itd itd...
i co tam sie dzieje na elysi bo ja ja opuscilem(makil bez redskulla ;o)

nie wiem co na elysii sie dzieje ogolnie, ale siejnik (oprocz mnie) powrocil do starego stylu gry i dalej pkuje. maja hunta od wri ale sobie radza heh

Hektor_Druidek
04-03-2008, 09:07
Tylko jedno skomentuje bo szkoda na resztę czasu. "Cygan" Gdzie ukończyłeś kursy jasnowidza?? Nikt niema mojej fotki.
Jak możesz podaj namiary też sie zapiszę

Forum pl = Książka z kawałami.
To jest najlepsze kiedy chce się komuś pośmiać.

Plum plum

Człowieku czepiasz się jednego zdania odpowiedz wkoncu na moje pytanie o tym jak mnie okradłeś nie umiesz odpowiedziec. Co do twojego foto to je widziałem ktoś mi pokazał i wiem jak wyglądasz.
Około 1.75cm szczupły noi z twarzy jak cygan. Teraz mi tego nie wyjaśnisz to pogadamy jak przyjadę ale wtedy będzie gorzej bo tam nie będziesz miał wyjścia a tu jeszcze masz. A wiedz ze przyjadę i słowa dotrzymam. ;)

@HIghlander
A co też chcesz zostac? :o

@Elaro
niech graja moze skloca wri i wyjebia muzyna

Chociaż raz sie z tobą zgodzę.

Wiec angelo radze ze mną tu porozmawiac niż na rl nie to zebym ci grozil i mówił co to nie ja jaki "kozak" tylko nie lubię złodziejów itp.... tym bardziej jak sie złamuje umowę a wiesz ze taka była.

Misiuuu
04-03-2008, 09:57
a ja sie ciesze im większy burdel tym fajniej x)

pogromcar
04-03-2008, 15:56
Więc tak siejniki mają dużo harów, zauważyliście ze często padają i nie odrabiają lvla

Pan Jordi
04-03-2008, 20:02
Więc tak siejniki mają dużo harów, zauważyliście ze często padają i nie odrabiają lvla

Dokładnie 413 w tym 93 uh makerów...

Pit3r
04-03-2008, 21:19
Co was obchodzi ten Bax,jak chce grac niech gra tak jak chce. I jak jest zerem wedlug was to po co sie nim interesujecie? Moim zdaniem Bax to thief,oszukaniec itd itp ale po co to tak przezywac ,jest taki jaki jest.

Pan Jordi
04-03-2008, 22:30
Heh... Piter wyprzedziłeś mnie :P chciałem to samo napisać ale nie tak ostro :P. Temat posta to Nowe "lepsza" Elysia?? a nie Wszystko o Bax Sho... Więc zmienimy temat :) może coś w powrocie Darklight'owców? Jak myślicie dojdą do WRi czy może zrobią swoją Guild?

HIghlander
04-03-2008, 22:55
kpisz sobie ?

Eneris
05-03-2008, 02:47
"Szwed ze Szwedem zawsze się dogada"

Hektor_Druidek
05-03-2008, 07:49
A Polak z Polakiem nie :(

LaresCotton
05-03-2008, 09:19
jape i gekke sa z nl, nie wiem jak z thomasem nie wnikam w to

widocznie u was kazdy spoza polski i brazylii jest szwedem ; D

Misiuuu
05-03-2008, 12:09
fajnie by było gdyby porobiły się jakieś inne znaczące gildie poza wri... może ten kombek coś w tym zmieni ;s

a tak btw czemu kafes wyleciał z wri? bo jakoś o tym cicho, a już dawno byo

Eneris
08-03-2008, 02:02
Lares
wiem ze jape i geke z holandii ale nie o państwa mi chodzi :> zrozum to ze murzyn dogadał sie z lowe dogadał sie z japem ale z polakami nigdy nie może....

Misiuuu
08-03-2008, 08:27
Lares
wiem ze jape i geke z holandii ale nie o państwa mi chodzi :> zrozum to ze murzyn dogadał sie z lowe dogadał sie z japem ale z polakami nigdy nie może....

haha a baxio? xD

Pan Jordi
08-03-2008, 10:21
Co do Kafesa to on już się nie bawi w Tibie.

Właśnie... Dlaczego Niger nie chce się dogadać z nami... A może to z nami nie da się jakoś dogadać? Nie wiem nie wnikam ale na Elysi zawsze będzie Sajgon...

Mam takie pytanie.

Czy na Elysi był taki okres że SWE z PL trzymali z sobą?

Matos
08-03-2008, 11:44
chyba nie od początku PL i SWE na Elysi ze sobą walczyli, dowodem jest Old war on elysia.

Misiuuu
08-03-2008, 17:52
możesz przybliżyć termin "old war on Elysia"?

chodzi o to takie hell vs ao czy unne hujstwo?

pamiętam wojnę Grinders vs. Noctum, tam były bardzo pomieszane składy

Bax
08-03-2008, 19:25
Narodowość niema znaczenia.

Człowiek jest człowiekiem.

Pyro Aris
09-03-2008, 04:44

a ten dalej mysli ,ze tibia to gra RPG

Kaczyy
09-03-2008, 07:12
co tu się dzieje?mm.

Hektor_Druidek
09-03-2008, 18:28

Człowiek jest człowiekiem.

Hahahaha Tutaj mnie rozjebałeś. Mówi to ten który wszystkich oszukuje hahah "Cygan zawsze będzie Cyganem" 8o

Pan Jordi
09-03-2008, 21:05
obkokbobk??

HIghlander
09-03-2008, 22:00
Bax nie jest oszustem, poprostu umiejętnie wykorzystuje naiwność dzieci pokroju "Hektor druidek"

Hektor_Druidek
10-03-2008, 10:02
Bax nie jest oszustem, poprostu umiejętnie wykorzystuje naiwność dzieci pokroju "Hektor druidek"

Nie byłeś w mojej sytuacji więc na ten temat możesz powiedzieć całe nic
a "poprostu" pisze sie oddzielnie - po prostu. Ortografie masz jak pan Angelo :D

Hektor_Druidek
10-03-2008, 10:03

Co do dziecka to chyba ty nim jesteś.... :baby:

I nie wiem czy naiwność można nazwać to ze zna sie ta osobę parę lat sry ale nie znalem go 2 dni i nie uwierzyłem mu z dnia na dzień
Jeśli nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj.
Tylko idz na raty pozbieraj serki :o

HIghlander
10-03-2008, 11:18
ok mistrzu ide zbierać serki

dobry jestes znasz go pare lat i nie wiedziałeś do czego jest zdolny rotfl rozjebujesz mnie naiwniaku

Pit3r
10-03-2008, 18:43
Dlaczego kazdy temat na tym forum zostaje zfinalizowany spamem na temat Baxa lub Kafesa? Co mnie obchodzi czy ktos kurwa "cygan", zyd czy szwed, wazne kim jest,jakim jest czlowiekiem dla mnie.Jak jest dobrym kumplem,zawsze pomoze, co mnie obchodzi kim jest w rl? Kto Ci nie pasuje to sie nie zadawaj z nim i tyle. lol

Ogarnijcie sie

ps. ciekawe kto po mnie pojedzie

Matos
10-03-2008, 19:13
nie bd po tobie jechal Pit3r bo to nie konkurs disów. Ale powiedzcie co sie stalo z Kafesem :D nie loguje sie wogole.

HIghlander
10-03-2008, 21:12
lol ty zdatny pojechac po kimś .. dzieciaku...

co do kafesa... konto ma nie ukryte czyli wychodzi ze nie ma zadnego bana ??

więc chyba wychodzi na to ze skonczyl z gra inteligencie ?? boze co za dzieci...

Oriss
11-03-2008, 09:05
Jakbyście czytali forum na tibia.com to byście wiedzieli ze Kafes przestał grać,
a nie będę się wypowiadał o inteligencji, bo niektóre osoby piszące tutaj, mają bardzo niskie IQ, albo udają takie osoby :p

Misiuuu
11-03-2008, 16:07
łał, nie znam nikogo bardziej przebiegłego od was ... widziałeś może post pożegnalny kafesa? "bez pierdolenia, poprostu bye"

ale tacy myśliciele jak wy odrazu sie domyślili czemu odszedł, za co poleciał z WRI itp., co nie?

a pozatym widze czasami Elixanora, a jeżeli pamięć nie zawodzi to jego ms na tym samym accouncie ...

Toral
11-03-2008, 19:40
a pozatym widze czasami Elixanora, a jeżeli pamięć nie zawodzi to jego ms na tym samym accouncie ...

takie male sprostowanie.
kafes jest na faccu :P

eh btw mnie tam zaden pierdolony LIZOSZWED nie obchodzi niech zdycha i s*******a z tej nedznej elysi. Im mniej takich przydupasow jak on tym lepiej. Jesli to czyta to bedzie wiedzial dokladnie o co chodzi. bb

HIghlander
11-03-2008, 20:05
powiało frustracja, skąd w tobie tyle nienawiści ? zabił cie ?
a misio mówi ze ludzie są mało inteligentni a sam dał poppis z tym elixanorem

Toral
11-03-2008, 20:11
powiało frustracja, skąd w tobie tyle nienawiści ? zabił cie ?
a misio mówi ze ludzie są mało inteligentni a sam dał poppis z tym elixanorem

nie nigdy nie padlem od niego i pewnie nie padne. To raczej on padal od nas niz my od niego. Po prostu jest zwyklym prostakiem i frajerem nic za potym.

HIghlander
11-03-2008, 20:13
no jednak musi być coś więcej

Misiuuu
12-03-2008, 14:04
takie male sprostowanie.
kafes jest na faccu :P

no tak sory mój bład, HIgh~ nie gryź prosze

pojebało mi się sorry, ale skoro HIgh czyta forum.t.com i jest fssysstko ffieconcy, to za co kafes poleciał z serva?

wkońcu każdy temat musi sie skończyć akcentem na temat kafesa albo angela

HIghlander
12-03-2008, 14:08
misiuu ty jednak zaliczasz sie do tych co maja "niskie IQ"

Misiuuu
12-03-2008, 14:36
wedle konstytucji nawet z niskim iq jestem obywatelem RP na równych prawach jak ty ze swoim evul high i nie masz prawa mnie dyskryminować

jak mnie zdemaskowałeś, po czym poznałeś że mam niskie iq ? :<<<<

HIghlander
12-03-2008, 16:07
po numerku przy napisie "Poziom

Pit3r
12-03-2008, 19:24
Elixanor to nie char Kafesa, byl to char sharowany przez Azura i Arrosona.
Teraz gra jakis noob z Holandii,bo na 48 lvlu wysolowalem go 27 msem.

Interzor to ms Kafesa :P

Misiuuu
12-03-2008, 19:31
no 8 literek pomyliłem i afera...

ale ja wiedziałem, wieeedziałem że kafes ma sorca

@HIgh

"poziom? pfff marze o takim iq

Mersok
13-03-2008, 08:54
Je***c juz tego Kafesa, z polowa postow w tym temacie to o kafesie :D. Popiszmy na temat jak Elysie zmienic, zeby byla tak jak w tytule tematu."Nowa Lepsza Elysia??"

Misiuuu
13-03-2008, 13:54
grać i nie spamować forum? :P

Eneris
14-03-2008, 00:30
23:59 Arioc Scalp [262]: hi best friend
23:59 Eneris [125]: Hello.
00:00 Eneris [125]: go go kill elivines
00:00 Arioc Scalp [262]: lol
00:00 Arioc Scalp [262]: i give him a chance
00:00 Eneris [125]: don't do it
00:00 Arioc Scalp [262]: if irme give back what is ours
00:00 Eneris [125]: don't give a chance for elivines
00:00 Arioc Scalp [262]: haha
....
00:13 Arioc Scalp [262]: is it some idiot who wanna fight with elivines? lol
00:13 Arioc Scalp [262]: not even polish people like him
00:13 Arioc Scalp [262]: i wanted him to take 200 and show people i let polish people lvl much also, but he had to insult me lol

kurwa Elivines widzisz jak blisko byłeś nieba.....
__
Tak jak pisałem na tibia.com ... za 2 tygodnie wszyscy z wyjątkiem irmego się wypłacą

Pyro Aris
14-03-2008, 01:48
sie juz nie moge doczekac jak zobacze cos w stylu

<TO JEST FAKE>Irme Assassin
March 15 2008, 17:05:12 CET Died at Level 161 by a Firiux and Arioc Scalp<TO JEST FAKE>

Pit3r
14-03-2008, 09:15
Niestety kolega up ma racje,nie zdziwilbym sie jakbym zobaczyl cos takiego. Elysia :D

1929
15-03-2008, 10:17
sie juz nie moge doczekac jak zobacze cos w stylu

<TO JEST FAKE>Irme Assassin
March 15 2008, 17:05:12 CET Died at Level 161 by a Firiux and Arioc Scalp<TO JEST FAKE>

napewno nie zobaczysz tam firiux :)

Toral
15-03-2008, 10:55
na irme listy dedow na bank sie siejnik wpisze za te szopki ktore ostatnio od*******a.

LaresCotton
15-03-2008, 12:17
sie nie wpisze bo irme stoi w depo ab i jest bez pacca ; (

1929
15-03-2008, 18:40
sie nie wpisze bo irme stoi w depo ab i jest bez pacca ; (

irme ma juz pacc od 2 dni //

Pan Jordi
15-03-2008, 21:00
heh...

Sprzedam N95

Za co padł Gem~ od Irmego jeśli mogę wiedzieć??

Pit3r
15-03-2008, 22:18
Wri sobie huntowalo Irmego(nie wiem za co), Gemnazet trafil sie afk pod dp Edron no i d3d :o

LaresCotton
16-03-2008, 00:10
irme ma juz pacc od 2 dni //

wczoraj jak go widzialem byl bez paka

1929
16-03-2008, 08:39
heh...

Sprzedam N95

Za co padł Gem~ od Irmego jeśli mogę wiedzieć??

bo sie z nim klucil i hunta mial miec to go zabil zeby byl jakis normalny powod jego hunta ; 0

Pan Jordi
16-03-2008, 13:07
Chyba wrócę sobie do gry coś mi się tak wydaje :) bo nudy a wakacje mam za hmmm miesiąc :) a przydał by się wakacyjny 100lvl :P

Jak myślicie kto i komu wypowie wara ?

LaresCotton
16-03-2008, 14:37
nie wiem, ale wiem jedno, ze 90% polakow jak zwykle sie wyplaci po jakims czasie x(

Hektor_Druidek
16-03-2008, 19:41
Hahahahahah 8o

Eneris
22-03-2008, 02:56
firux dead yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye ye:cup: