Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
Tak jak juz mowilem, jesli chcialbym robiac chara sie na*******ac potem, zrobilbym maga, zrobilem pala for fun, i mi sie nim dobrze gra, zreszta kazdemu sie podoba inna profesja, zalezy tylko od gustu B)
Trol'Trol
21-08-2009, 11:51
to masz chujowy gust hehe
btw pal dobry na botowanie elfem :P
to masz chujowy gust hehe
btw pal dobry na botowanie elfem :P
sorc lepszy, pal za czesto nie trafia.
Widze ze we wroclawiu wszystkie cuda w Polsce maja miejsce.
To chyba najlepsze miasto w Polsce tj najbardziej przyjazne młodym mieszkancom. Szkoda ze niemieckie ale i tak dobrze
Trol'Trol
21-08-2009, 12:34
co niby kurwa magiem lepiej na elfie niz palem pojebalo ?? maga trzeba pilnowac mf odkupywac wpierodli sie w kilka potorkow i spi a palla puszczasz odkupuje spiry i odklada lota do dp i tak expi do deleta xd
LaresCotton
21-08-2009, 12:48
a widzisz duza roznice w odkupowaniu spearow a manasow?
Trol'Trol
21-08-2009, 13:53
no nie ale trudno znalesc takiego skypta dla maga no ale jak ktos ogarnia elfa umie robic tekie skrypty to wsumie da rade palem sie wiecej kasy zarabia
co niby kurwa magiem lepiej na elfie niz palem pojebalo ?? maga trzeba pilnowac mf odkupywac wpierodli sie w kilka potorkow i spi a palla puszczasz odkupuje spiry i odklada lota do dp i tak expi do deleta xd
co ty trol pierdolisz botowalem swoim palkiem i swoim magiem, obie postacie mialy okolo 80 level.. palkiem jest huj a nie botowanie, 3 sqm to jest duzo za malo, co drugi hit z royalek to jebane pudło, biega i biega za tymi potworami, ubic nie moze, w*******a sie w kolejną grupke ktorej nie moze ubic, leczyc sie trzeba sporo wiec mana s*******a, manasuje sie w takim momencie ktory jest najmniej odpowiedni. Palkiem jak jakies botowanie to raczej spiry + tarcza i 1 sqm od potwora niz to nieudane uciekanie... i to palek w*******a sie w grupki na elfie, bo strasznie dlugo bije jednego moba, i jeszcze nie ujebie jednego a z drugiej strony mu kolejny wychodzi.. mag sie wyrabia miedzy jednym a drugim, przynajmniej na elysii.. a palkowi znowu dasz mu power bolty do reki to bedzie dawal sie doganiac i obrywal nieziemskie hity.. a mag to mag. W elfie jest opcja ze bije visa rowno z rozdzka, kilka hitow, 3 kratki w bok zdazy mag uciec i potwor spi. mag na*******a rowne hity i ubija szybko. Wybija grupki zanim do niego podejdą, a jak nawet sie wpierdoli w grupke to masz w elfie taka opcje ze na*******a z SD dopoki na ekranie sa np wiecej niz 3 ancienty.. sprobuj palkiem botowac np na workerach, palków co widzialem to ledwo co 70k na godzine recznie mieli na levelu takim jak moj, i ledwo radzili sobie z jedna jaskinia, podczas gdy moj czarodziej na takim samym levelu wybijal workery na bocie robiac 110k na godzine... a recznie byloby jeszcze szybciej :PP
ps odkladanie loota do depo to bylo w tibii auto a nie w elfie, poza tym nie wiem jak chcesz botem dopchac lootbag do depo
czarodziejowi kupisz potionki i na godzine masz spokoj, przeciez i tak i tak trzeba tego pilnowac.
oczywiscie mowie o botowaniu takich troche wiekszych postaci np. 60-80, a nie o 20 palkach bijacych roty ze spearow
Trol'Trol
21-08-2009, 14:43
oj drobra nie znasz sie a o odkladanie lota do depo to chodzilo mi o gp i item jakis a nie lot bag
kozaczeprzezneta
21-08-2009, 20:20
dudi to jestes jakis jebniety grasz for fun to idz na non pvp
Trol'Trol
21-08-2009, 21:12
hahahahha on ma funa
grefusshio
21-08-2009, 22:08
Decade
Debil jestes. ;> Moze botowales pallem ale chyba na goblinach :F i jezeli piszesz ze co pare hitow jest pudlo to wez sie zabij odrazu bo zal cie czytac :F
dudi to jestes jakis jebniety grasz for fun to idz na non pvp
Nie lubie non pvp bo sie w*****am jak ktos mnie w*****a i nie moge go upierdolic :p
mnie sie zdaje ze ten kubek mnie kiedys na piwo zapraszal, ale to na jakims nub charze siedzialem. wystarczylo mu do szczescia ze ja to okolice lublina xd
nje skorzystalem z zapr.
xddd
teraz za*******a w belgi cos z mrozonkami xDD
Pan Jordi
22-08-2009, 12:39
Eneris jak bedziesz we Wrocku to daj znac. Moze jakis maly Meet?
Decade
Debil jestes. ;> Moze botowales pallem ale chyba na goblinach :F i jezeli piszesz ze co pare hitow jest pudlo to wez sie zabij odrazu bo zal cie czytac :F
to ze twoj 20 palek co drugiego hita ma pudlo nie znaczy ze to z czasem minie...
ja z tego powodu zmienilem palka na maga, nie dosc ze kompletnie nie dalo sie nim nic zrobic w pvp to jeszcze przy expie czesto pakowalem sie w ryzykowne sytuacje.. np biegam po bonebeast island.. 6 hit w tego jebanego bonebeasta i to juz 3 pudlo pod rzad.. a cale stado za mna leci.. kolejny hit i znow pudlo.. a jak juz nalurujesz sobie cala wyspe s*******ajac przed jednym potworem swoim zezujacym palkiem to nie ma tego jak wybic.
magiem ue i happi uratowany
mysle ze ratio expa ktore osiagaja palkowie z power boltami w porownaniu z magami uzywajacymi rózdzki i strike jest miazdząco na korzysc maga.. a palek z power boltami jest nieduzo tanszy niz mag bo drozej sie leczy i dluzej bije
No widzisz ja sobie expie z power boltow i nie mam sytuacji ze nie trafiam, moze 1 na caly dzien :) nie no moze wiecej ale nie mam jakos takich sytacji zeby z tego powodu bylo zagrozenie czy cos, wiec mi to zbytnio nie przeszkadza, to tak samo jakbys s*******al magiem i nie zauwazyl ze ci sie mana skaczyla walac z StrikeB)
kurde. to ja chyba mialem jakas podróbke a nie palka ;/
Trol'Trol
23-08-2009, 16:48
no chyba albo miales 50 dista
nieee z 82 mialem i 82 level z tego co pamietam i huja to dawalo
zrobilem sobie dzis postac ale nie chce mi sie w ogole grac. Załączyłem bota.. noz normalnie ale radocha patrzec sie jak perpetum mobile samo chodzi i działa! botowanie sprawia duzo satysfakcji :>
Trol'Trol
23-08-2009, 22:04
aha tak wiemy ze nie chce ci sie grac
Pan Jordi
23-08-2009, 22:17
A mnie kumple namawiaja :/
Trol'Trol
23-08-2009, 23:22
DAJ SIE WCIAGNAC
TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA TIBA TIBIA
Eneris jak bedziesz we Wrocku to daj znac. Moze jakis maly Meet?
hmm Na sensation raczej nie przyjadę ale może odwiedzę Wrocław w tym roku jeszcze.
btw Tak było \/ w Poznaniu
http://www.youtube.com/watch?v=tFukehh85lI
http://www.youtube.com/watch?v=YHqijja0nlo
http://www.youtube.com/watch?v=vVpIaJuzAsc najlepsza cześć
http://www.youtube.com/watch?v=vVpIaJuzAsc
nie mam sytuacji ze nie trafiam, moze 1 na caly dzien :)
HAHAHAHHAHAAHHAHHAHAHABUHAUAHAUHAAUHA
Czym cie rozsmieszyla drogi Elaro moja wypowiedz :D
ponieważ JA 181 PALADYNEM ZE 104 DISTEM Z POWEr BOLETÓW I ROYAL CROSSBOW czesto nie trafiam w dl, więc albo grasz na podkarpackim albo kupiłem Gremara.
ponieważ JA 181 PALADYNEM ZE 104 DISTEM Z POWEr BOLETÓW I ROYAL CROSSBOW czesto nie trafiam w dl, więc albo grasz na podkarpackim albo kupiłem Gremara.
graj elarem :> przeniesiesz sobie na selene :PP
sorkom sie ledwo zwraca od poczatku. palkowie do tam 60 levela maja duzy plus na kazdym huncie.. ale z czasem.. obu profesjom sie zaczyna ledwo zwracac albo i nie jak chcą normalnie poexpic. Tylko ze ten smierdzacy palek jeszcze nie trafia :P lepiej miec ten komfort psychiczny i wiedziec ze np. ancienta bierzeszz zawsze na 4 hity niz biegac z nim pol jaskini czasem jak tak popadnie.. ;PP
oczywiscie eneris nie expi na ancientach ale to taki przyklad
Trol'Trol
25-08-2009, 03:27
jak nie expi na prawych ancientach ciagle
Kupiles gremara :cup:
po co mam grać elarem i go przenosić jak moge sobie kupić 200 ms i nim grać?
Trol'Trol
25-08-2009, 20:48
Acc buyer.
a ile taki ms kosztuje ciom eneris?
ja nie musze kupowac, niechby mi k***a tylko ich nie kasowali :/
6kk <za krotka wiadomość>
oro oro troszki za bardzo sie w polakow wgryzli ale lepsza przegrana openka niz zadna w czasach obecnego pvp :>
zydy jakiegos combo bota maja, tak raszowac to nie w stylu tych wszystkich ferskingów i innych szwedzkich nobów
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171815 dla tych co nie widzieli :D
Trol'Trol
26-08-2009, 02:08
slabe ob ostro val rozniesli d;
Val i tak jest lepsze od tych ugrzecznionych szwedów
btw u nich teraz zima jest czy snieg pada ze ich tyle na openke przyszlo?
Trol'Trol
26-08-2009, 23:31
jak wam sie podoba nowa nazwa typu servera Open PvP ?
Val i tak jest lepsze od tych ugrzecznionych szwedów
btw u nich teraz zima jest czy snieg pada ze ich tyle na openke przyszlo?
rok szkolny xd
ja to teraz na non pvp bym poszedł bo jest lepsze od Open pvp
ja to teraz na non pvp bym poszedł bo jest lepsze od Open pvp
"gracze i summony nie moga blokowac innych graczy" wtf?
bedzie sobie mozna przez ludzi na wylot przebiegac czy jak
Lukasz'92
27-08-2009, 22:04
od teraz na npvp bedzie mozna skakac :p
Trol'Trol
28-08-2009, 18:15
"gracze i summony nie moga blokowac innych graczy" wtf?
bedzie sobie mozna przez ludzi na wylot przebiegac czy jak
chodzi chyba o to ze bedzie mozna wysuwac na fire bombe np. ale nie jestem pewien
pasowaloby jeszcze rozwiazac problem noob charów na openkach, poniewaz z racji ich ilosci nie mozna ich pou*******ac, a czesto moga zdecydowac o tym kto wygra;/ na no pvp jakos tak zrobia ze nie bedzie tego problemu a na open pvp ? enfo ma ciekawie :D 2 magow pierdolnie ue i problemu nie ma ;>>
Trol'Trol
28-08-2009, 20:11
e tam noobachary sa wazne na ob i jak niby mieli by roziazac ten problem do 100 lvl nie mozna wyjsc na pustynie ? ;d
pasowaloby jeszcze rozwiazac problem noob charów na openkach, poniewaz z racji ich ilosci nie mozna ich pou*******ac, a czesto moga zdecydowac o tym kto wygra;/ na no pvp jakos tak zrobia ze nie bedzie tego problemu a na open pvp ? enfo ma ciekawie :D 2 magow pierdolnie ue i problemu nie ma ;>>
na pvp enfo nie ma noob charów na battlach? więc po co walić ue?
na pvp enfo nie ma noob charów na battlach? więc po co walić ue?
nie ma bo i tak by zajebali :> gdyby nie bylo takiej mozliwosci aby masowo skurwysynow ujeba't to by byly ;PP
tez nie mam pomyslu jak pozbyc sie problemu nobcharow.. wiem tyle ze sa w*****ajace i to bardzo. to ile gildia potrafi sobie ogarnac ludzi do nobcharow z innych swiatow nie powinno decydowac o tym kto wygrywa openki. powinni zrobic cos ze mozna u*******ac te nobchary podczas openki.. ale nie mam na to pomyslu jak to mozna by sensownie rozwiazac, i raczej nie wyjdzie nic takiego
Trol'Trol
29-08-2009, 02:54
jakies areny do walk maja byc moze tam nie bedzia noob charow
Shanloth92
29-08-2009, 06:06
ciekawa jak bedzie wygladac taka arena ? bo ja se to jakos wyobrazam jako taki wielki kwadrat gdzies na mapie :D
kozaczeprzezneta
29-08-2009, 11:13
jak dla mnie powinino byc to duzo sqm z np. schodami i zeby nie bylo wyjscia dopuki nie padna wszyscy z przeciwnej gildi : D
Lukasz'92
29-08-2009, 12:06
powinno byc bez schodow, zwykly duzy kwadrat i obie strony powinny decydowac czy char moze wejsc czy nie, np. leaderzy obu gildii moga wejsc i wpuszczaja lub nie chary przeciwnej gildii, a zeby sie nie wybijali zanim kazdy wejdzie by mogly byc takie jakby szatnie z pz przed walka :D
i mogliby dac jeszcze limit charow zeby bylo po rowno, np. przed openka sie ustala czy 30 vs. 30 itd.
Nieeee zadne jebane areny, openki i inne walki musza byc na naturalnych miejscówkach. mi sie np podoba bardzo w yalahar, duzo domów, schody itd i fajna sceneria. walki jak w kambodzy albo w czeczenii w miescie xd.
moglo by byc cos takiego ze leaderzy "wynajmują" całe miasto na openke i wtedy nikt nie moze wejsc oprocz stron walczacych. Ale to tez byloby hujowe bo ludzie by blokowali wyspy dla expa zeby nikt nie wchodzil. ktos robilby udawana openke i mial cala wyspe dla siebie.
Niech zrobią tak ze jesli np 2 dwie gildie sa w wojnie przeciwko sobie, i ktos z jednej gildii wbije pzta na graczu z drugiej gildii, i powiedzmy ze gracze z jednej i z drugiej sa w odleglosci mniejszej niz 100 kratek to moze bezkarnie zabijac postaci nie bedace w wojnie ktore maja level nizszy niz 50 ty. i by bylo po problemie. na pewno daloby sie to jakos zaprojektowac tak aby nie dalo sie tego nauzywac.
moze dla kogos noob chary to urok tibijskiego pvp, dla mnie to jebane zywe tarcze ktore powinny zostac zlikwidowane.
Zadne Areny!! To by za bardzo wiało OTSem i sztucznoscia.
niech zrobia po prostu jakies fajne wyspy na ktore jest jakis prosty quest od 60 levelu i by sie problem rozwiazal w 100 procentach.
jedna niechby byla pustynią, jak ank. Druga powiedzmy niechby byla sobie taka jak meriana. A trzecia to niechby bylo jakies opuszczone miasto. I zeby byly tam jakies defensy czy stacki, i na wszystkie płyneło sie statkiem na ktorym jest pz. I od 60 levela sie odblokowuja same, albo trzeba zrobic jakis prosty quest. 60 levelowe nob chary byloby troche trudniej zrobic niz 10 levele.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2744075
Nie wiem jak wam, dla mnie takie cos byloby dobre, wiec dalem to na proposal, a czy sie bedzie podobało to juz nie mam na to wplywu.
Pan Jordi
29-08-2009, 19:12
Jesli ktos ma Mercedesa to zapraszam!
Witam panowie. Organizujemy zlocik na terenie Bielan Wrocławskich dnia 12.09.2009.
Osobiście będą koledzy z w210.pl. Myślimy o Grillu nie opodal jest tor kartingowy wiec i wyszaleć się będzie można :D A jak komuś kiełbaski z grilla nie będą smakować to zostało KFC, Mc Dondald's, Pizza Hut, Kebab Hut czy nawet Hod-Dogi z Ikea (te po 1zl :D).
Dokładna godzina pozostaje jeszcze do ustalenia.
Ktoś się pisze? :P
kozaczeprzezneta
29-08-2009, 19:19
zlot padaczek robicie? :D
Pan Jordi
29-08-2009, 19:29
Umyles juz tacie Lanosa? Czy dopiero bedziesz zaczynal?
Lukasz'92
29-08-2009, 20:04
Decade, ale openka to ma byc openka - pusty teren, tylko zwasione strony i niech walcza do upadlego:D wkoncu teraz i tak wojny to nic powaznego, a bardziej rozrywka. a defensy i stacki mozna robic praktycznie wszedzie i wtedy noobchary maja sens - "wy stackujecie to my podejdziemy noobami i jest fair"
ale jak kurwa z 8 stron pikselowego swiata są jebane szwedzkie nobchary ktorych samych nobcharow jest 2x wiecej niz twoich ludzi, nobchary dzieki ktorym biec na opence praktycznie mozesz tylko i wylacznie na ukos, nic im nie mozesz zrobic bo red/ban, a niedaj boze nie walnij ue przypadkowo bo pozabijasz. i tak biegasz po pustynii do usranej smierci az cie otocza te jebane noby ze wszystkich stron i wtedy szwedki sobie przybiegaja swoimi pro 200 levelami i wykanczaja cie z swoich evul sd, kiedy jebane nobchary są wszedzie i zabierają całą radosc z open battla, to wtedy zaczynasz wątpic w to ze są "Fair".
Zreszta wszystkoby sie zgadzalo, bylyby wyspy areny cale plaskie - bylaby openka bez nobow. Bylaby bitwa na mainlandzie czy nowym kontynencie - byloby stack battle i nobchary.
Teraz jak sie umawiasz na openke to kazdy sie wypiera swoich nobcharow - mowia ze to "sa tylko jakies noby ktore ogladaja sobie openke" a w rzeczywistosci siedzi na nich sami koledzy murzyna. a tak by bylo fair - skoro nikt nie ma nobcharow to robimy open na arenie i wszystko spoko
--- Decade dodał 1 minut i 28 sekund później ---
Umyles juz tacie Lanosa? Czy dopiero bedziesz zaczynal?
a ty zaszpachlowales juz dziury w swojej gwiezdzie?
hahaha chyba tylko fiaty sie sypia bardziej z tego co widzialem :>
busiarze powoli sie ogarniaja i kupuja ludowozy transportery zamiast sprinterów, bo klienci wystawiaja nogi na zewnatrz w czasie jazdy ze sprintow :>>>
Trol'Trol
30-08-2009, 02:18
ale zes chujstwo krejzi rozkminil najlpeij by bylo zeby zmienili te 20 fragow na 2 max 3 i bedzie dobze
Lukasz'92
30-08-2009, 08:35
no dlatego na openkach nie powinno byc noobcharow :p napisalem, ze fair jest jak noobami sie podchodzi do stacka/defensa. a co do tej wyspy czy areny to raczej jeden chuj co to bedzie, wazne zeby dalo rade tam openy robic;)
ale zes chujstwo krejzi rozkminil najlpeij by bylo zeby zmienili te 20 fragow na 2 max 3 i bedzie dobze
ciebie to chyba nie dotyczy i tak? ;-|
ale jak kurwa z 8 stron pikselowego swiata są jebane szwedzkie nobchary ktorych samych nobcharow jest 2x wiecej niz twoich ludzi, nobchary dzieki ktorym biec na opence praktycznie mozesz tylko i wylacznie na ukos, nic im nie mozesz zrobic bo red/ban, a niedaj boze nie walnij ue przypadkowo bo pozabijasz. i tak biegasz po pustynii do usranej smierci az cie otocza te jebane noby ze wszystkich stron i wtedy szwedki sobie przybiegaja swoimi pro 200 levelami i wykanczaja cie z swoich evul sd, kiedy jebane nobchary są wszedzie i zabierają całą radosc z open battla, to wtedy zaczynasz wątpic w to ze są "Fair".
Dlatego zawsze dostawaliście po dupie... ;)
elo ludzie nie grajcie w tibie joł
pozdro
http://infobot.pl/r/1plT
Dlatego zawsze dostawaliście po dupie... ;)
odezwal sie ten co nie dosc ze nigdy nie dostawal po dupie, to jak szczur s*******al/wykupywal sie z kazdego tonącego okretu po pierwszej przegranej.:p zbieracz lotów
sukces odniosles tylko na tipji.pl
Pan Jordi
30-08-2009, 18:54
a ty zaszpachlowales juz dziury w swojej gwiezdzie?
hahaha chyba tylko fiaty sie sypia bardziej z tego co widzialem :>
busiarze powoli sie ogarniaja i kupuja ludowozy transportery zamiast sprinterów, bo klienci wystawiaja nogi na zewnatrz w czasie jazdy ze sprintow :>>>
Dlaczego nasluchales sie ojca? :/
Moj akurat jak na okularnika nie gnije :(
Jordi nie słuchaj dzieci, jeszcze nie dorośli do Mercedesa :>
po huj jakieś kwadraty zróbmy walki w klatce klatka 40 sqm i pojawia sie w niej 20 z 1 gildii i 20 z 2 gildii nikt sie nie może ruszyc i czyste oro, a openka będzie trawała mniej niż minute, i mniejszy waste kasy bo m wali nie trzeba będzie używać(w sumie i tak połowa ludzi ich nie używa) 8o
Trol'Trol
30-08-2009, 19:55
hahaha fajne by wygladala takie ob ;d wszycy combo na bocie kto ma lepszego bota wygrywa
odezwal sie ten co nie dosc ze nigdy nie dostawal po dupie
Masz rację - nigdy nie dostawałem po dupie. :)
to jak szczur s*******al/wykupywal sie z kazdego tonącego okretu po pierwszej przegranej.
Że niby kiedy s*******ałem/wykupywałem się czy chociaż BA przegrałem (nie licząc momentu gdy Arioc z Firiuxem mieli na mnie fraga gdy grałem Miikkapem)? :D
sukces odniosles tylko na tipji.pl
Sukces odnoszę w 90 % miejsc, gdzie się pojawię. ;)
Trol'Trol
30-08-2009, 20:37
gonzo jest wysmiewany wszedzie gdzie sie pojawi
gonzo jest wysmiewany wszedzie gdzie sie pojawi
Prawda w oczy kole. :D
kozaczeprzezneta
30-08-2009, 21:56
hahaaha
nie oszukujcie sie mercedesy to najwiekszy shit narobilem sie troche na blacharni koło ktorej jest mechaniki jak wjezdzal merceds to kazdy sie za glowe lapal :D nie to co moja vectra c / albo golifk
hahaaha
nie oszukujcie sie mercedesy to najwiekszy shit narobilem sie troche na blacharni koło ktorej jest mechaniki jak wjezdzal merceds to kazdy sie za glowe lapal :D nie to co moja vectra c / albo golifk
Golfiści to moja ulubiona grupa społeczna. :D
hahaaha
zgadza sie.pierwsze 2 miesiace wakacji szpachlowalem wraki u mechanika, mercedesy trzymaly sie jak na niemiecki samochod beznadziejnie. Moze i silniki sa nie do zajebania ale co z tego jak po kilkunastu latach sam silnik ci zostaje z samochodu ?:p
choc nic nie odmowi "uroku" fiatom jednak - 15 letni fiacik tempra swiezo po remoncie silnika, nowiutka instalacja gazowa i palcem blache przebijalismy na wylot w nizszych czesciach karoserii :D a jak sie go fajnie kopało :D cale kawalki odpadały :)) wlasciciel go zostawil i zapomnial odebrac :D
A 15 letnie audi 80 to by jeszcze mozna bylo kupic i jezdzic z 5lat... ;pp a ludziom ktorzy woleliby jakiegos 10 metrow szerokosci kanciastego mercedesa od zgrabnego audi A4 nie moge sie nadziwic. W mercedesie zgrabnie to moze byc tylko szpachla nalozona i nic wiecej.
Gonzo przyznaj sie nam naczytales sie selfhelp szitu, niestety zaprzeczanie faktom to nie jest najlepsza droga na bycie fajnym, musisz sie podszkolic. W pilke se nie pograsz na desce nie pojezdzisz piwa sie nie napijesz i po co ci to.
Dla trola vięcej rispektu juz mam niz do tego moda :> trol przynajmniej nie poprawia błędów po dzieciach neo po kilka godzin dziennie za mozliwosc zrobienia sobie kolorowego podpisu nad avatarem.
ja tam do golfistow nic nie mam o ile jest to golf 3 i nowszy albo jakis passat > 3, bo 2 to prl jeszcze troche.
Gorzej beemki, zajezdzaly mi jak pojebane droge na prawie jazdy. ludzie z problemami emocjonalnymi. Jeden idiota to nawet trąbił na mnie na egzaminie tak mu sie spieszylo do domu na telewizje.
Cóż... gdybym zdał za 10 razem prawo jazdy to tez bym droge [L]kom i egzaminom zajezdzał i trąbił bez powodu. Gdzies trzeba w koncu odreagowac.
Pan Jordi
31-08-2009, 08:55
Sukces odnoszę w 90 % miejsc, gdzie się pojawię. ;)
Szkoda że nie w łóżku z dziewczyną :(
Golfy, Passaty, A4 i oczywiście w TDI :D <3 i to musi być 110 lub 115/130 bo to szpan :D
Już wiecie dlaczego w polskich garażach wieje nudą :(
Tak jak już zostało powiedziane w tym temacie "Do Mercedesa się dorasta" i cos w tym jest :)
A ja wole mieć gwiazdę na masce, słyszeć dźwięk kompressora i wiedzieć ze nie jestem jednym z kilku milionów ludzi w moim wieku którzy marzą o Golfie 3/4 najlepiej w TDI :D
Co do kanciastych Mercedesów to ktoś się zatrzymał na modelach do 95r.
nie ma to jak prywatne kompleksy odzwierciedlone na kimś innym, co? :)
Gonzo przyznaj sie nam naczytales sie selfhelp szitu, niestety zaprzeczanie faktom to nie jest najlepsza droga na bycie fajnym, musisz sie podszkolic. W pilke se nie pograsz na desce nie pojezdzisz piwa sie nie napijesz i po co ci to.
Że co? Zabrakło Ci konkretów, nie potrafisz podeprzeć tego co mówisz, to robisz mi wjazd na ego, że jestem no-life'm? Tiaa... :)
Golfy, Passaty, A4 i oczywiście w TDI :D <3 i to musi być 110 lub 115/130 bo to szpan :D
Już wiecie dlaczego w polskich garażach wieje nudą :(
Tak jak już zostało powiedziane w tym temacie "Do Mercedesa się dorasta" i cos w tym jest :)
A ja wole mieć gwiazdę na masce, słyszeć dźwięk kompressora i wiedzieć ze nie jestem jednym z kilku milionów ludzi w moim wieku którzy marzą o Golfie 3/4 najlepiej w TDI :D
Co do kanciastych Mercedesów to ktoś się zatrzymał na modelach do 95r.
dokładnie, powiem wam że niedługo dorośniecie i przestanie się napinać na forum np. Gonzo,, przejdą wam Golfy Audi itp a pomyślicie nad czymś co zawiezie twoją rodzine z punktu A do punktu B i przy tym jakaś cześć ludzi zwróci na was uwage, wsiądając do Mercedesa tak jak wspomniał Jordi, moge się wczuć w dzwięk kompressora albo charakterystycznego odgłosu Diesla a nie w orkiestre tanich plastików i tłumników oj przeprszam koncówek do tłumników w stylu szybkich i wściekłych, w życiu trzeba mieć klase a Mercedes ją ma.
btw Mój ojciec kiedyś jak mu jakiś facet szpanował audi a4 nad jeziorem to powiedział że on by nigdy nie kupił samochodu dla niemieckiego robola z kopalni węgla haha, tylko woli kupić Mercedesa od prezesa tej kopalni :)
Jezdzenie w tym 20 letnim mercedesie nie będąc panem prezesem, jest takim samym pompowaniem sobie ego jak zakladanie gwizdka do "tjuningowego" wydechu w golfie 2 ktorego tak nienawidzicie. Skoro naleze do klasy spolecznej roboli to faktycznie wole dobre auto dla robola niz jakiegos rozpierdolonego starego grata z gwiazdą od pana prezesa z njemjec bo przeciez mercedes tez musi kosztowac (karoseria cynkowana z jednej strony swoje kosztuje :DD) 2x tyle co normalny samochod.
w ogole to jakos wszyscy upatrują w niemcu błysku dostatku, a nikt nawet nie zwrocil uwagi na japończyki! A taka Honda Accord nowa to tez cos:>
Stary kupi jakis tam samochod niedlugo to bede jezdzil, ja i tak celuje w Yamahe thundercat yzf600r za kilka lat, a Yamaha xj600 bedzie do niej wstępem :PP puszkarze.
dokładnie, powiem wam że niedługo dorośniecie i przestanie się napinać na forum np. Gonzo,, przejdą wam Golfy Audi itp a pomyślicie nad czymś co zawiezie twoją rodzine z punktu A do punktu B i przy tym jakaś cześć ludzi zwróci na was uwage, wsiądając do Mercedesa tak jak wspomniał Jordi, moge się wczuć w dzwięk kompressora albo charakterystycznego odgłosu Diesla a nie w orkiestre tanich plastików i tłumników oj przeprszam koncówek do tłumników w stylu szybkich i wściekłych, w życiu trzeba mieć klase a Mercedes ją ma.
btw Mój ojciec kiedyś jak mu jakiś facet szpanował audi a4 nad jeziorem to powiedział że on by nigdy nie kupił samochodu dla niemieckiego robola z kopalni węgla haha, tylko woli kupić Mercedesa od prezesa tej kopalni :)
dobra, ale co ludzie widzą w Mercedesach? srsly.
nie przypominam sobie zeby nas stary cos takiego powiedzial xdd
a nie uwazacie ze kazdy ma swoj gust i nie ma po co sie klocic?xd
Pan Jordi
31-08-2009, 23:53
dobra, ale co ludzie widzą w Mercedesach? srsly.
To czego Vag-Group Fans nie dostrzegą nigdy.
To czego Vag-Group Fans nie dostrzegą nigdy.
Jordi, a co myślisz o Volvo?
nooo ja z elarem jezdizmi warszawa i huj wam w dupy
Taka warszawa odpicowana z jakims mocnym silnikiem to niezly Rar jest teraz
http://www25.patrz.pl/u/f/10/38/68/103868.jpg
kozaczeprzezneta
01-09-2009, 12:20
Taka warszawa odpicowana z jakims mocnym silnikiem to niezly Rar jest teraz
http://www25.patrz.pl/u/f/10/38/68/103868.jpg
hahaha : D
musimy sie troche poklucic bo o czym bedziemy pisali ;d
Fłaśnie :D
Btw, jak tam 1 wrzesnia ;) ?
psss Vag-group przynajmniej tworzy auta dla ludu a nie dla "wannabe prezes", było się kształcić a nie teraz się swoje ego podnosi kupując 20 letniego rumpla, poza tym merce to bardzo fajne auta jak prawie każde niemieckie. Ja jednak zostane przy VW ewentualnie Audi bo i stylistyka poszła do przodu a nie w tył a osiągami i kulturą pracy dorównują rywalom.
Pan Jordi
01-09-2009, 14:31
psss Vag-group przynajmniej tworzy auta dla ludu a nie dla "wannabe prezes", było się kształcić a nie teraz się swoje ego podnosi kupując 20 letniego rumpla, poza tym merce to bardzo fajne auta jak prawie każde niemieckie. Ja jednak zostane przy VW ewentualnie Audi bo i stylistyka poszła do przodu a nie w tył a osiągami i kulturą pracy dorównują rywalom.
Ja tam wole pic Coca Cole niz Polokokte.
A kto mowi o 20letnich mercach?
Osobiscie mialem w202 teraz mam w210 i jakos nie placze.
nooo ja z elarem jezdizmi warszawa i huj wam w dupy
no ba
<piona>
;o powiedziałeś coś mądrego. ;o
Ja tam wole pic Coca Cole niz Polokokte.
A kto mowi o 20letnich mercach?
Osobiscie mialem w202 teraz mam w210 i jakos nie placze.
ja nie wiem co masz do polokokty, poza tym ja w ogóle nie pije coli, a tobie proponuje żebyś tą coca-colę markową użył do odrdzewiania rumpli "markowych, z gwiazdą".
za bardzo cię chyba rozpieszczali w domu zapominając o dobrych obyczajach i że nie każdy może sobie pozwolić w tym kraju nawet na godne życie.
pozdro
Pan Jordi
01-09-2009, 19:14
Nie rozumiem do czego zmierzasz? To znaczy że jest w Polsce bieda to ja nie mogę mieć Mercedesa? Trochę brak tutaj logiki szczerze mówiąc…
No fakt rodzice kupili mi pierwsze auto. Ale właśnie tylko kupili. Wszystkie ubezpieczenia, naprawy czy paliwo to ja już sam sobie sam musze zapewnić.
Polska dziwny kraj bo jak ktoś ma tylko lepiej to mu wytykają :(
Jak ktoś ma dobry lvl to boci.
Jak ktoś ma lepsze auto to złodziej.
Jak ktoś ma ładniejszą dziewczynę to blachara.
Dla mnie Polokokta to shit i podróbka Coke. I nie chodzi mi o jej markowość.
Nie lece na markowe rzeczy. Ba nawet wole napić się Tigera niż Redbula. No chyba że z lodem :D
--- Pan Jordi dodał 1 minut i 23 sekund później ---
no ba
<piona>
Warszawka to sam bym po śmigal :D !
Tato sie napalił na czarna Wołge :D
http://www.youtube.com/watch?v=Wab1flANGNc&feature=related
;o
http://img198.imageshack.us/img198/2369/200906071762.jpg
"tato mi kupil ;( a chcialem Golfa..."
Pan Jordi
02-09-2009, 01:29
Znam ten ból... Chciałem TDI a kupili mi Kompressora :/
I hate my parents! :<<<<
Macie dzieciaki zajawkę
http://img168.imageshack.us/img168/9554/47094801.jpg
Zdjęcie uwiecznia demontaż starego zderzaka :) Zrobię wam fotke jak będę miał już nowy pomalowany i zamontowany :)
Musimy się Fizolek spotkać u mnie na wsi i zapić nasze smutki związane z niespełnionymi motoryzacyjnymi marzeniami :((
Moge wam dac 10 innych reggae nut na tym samym beacie co ten mesajah...
dobrze masz jordi rodzice ci kupili merca od tego momentu rob sobie sam opłaty a ja bede mowil do ciebie per "panie prezesie".
Niektorzy musza sobie pojazd sami kupic w tym ja ;/ i nie mowie tu o jakims samochodzie ktory stary chce kupic dla wszystkich tylko o motocyklu ktory mam zamiar posiąść
Pan Jordi
02-09-2009, 03:37
Dlaczego Fizolka nie pojechałeś tylko mnie? Bo Fizol ma większy lvl tak? :<<
Trol'Trol
02-09-2009, 09:56
fizol fajna kamienica ^^
Pan Jordi
02-09-2009, 15:35
być może i fajna ale nie jego :(
Pan Jordi
02-09-2009, 18:15
Pamiętajcie jak jesteście u fizola przed blokiem żeby uważać na wiśniowe polonezy...
Pamiętajcie jak jesteście u fizola przed blokiem żeby uważać na wiśniowe polonezy...
jeśli chodzi ci o to co myślę to u mnie na szczęście nie ma takiej nędzy i jeżdżą fiatami punto :) a ten merc pasuje do tej kamienicy buhaha jak nie powiem co... niefajne pedalskie wozidełko - pozdro fizol <-^^
a ta E klasse zacna szkoda że sprowadzana z włoch :)
Pan Jordi
02-09-2009, 21:59
Z tym polonezem to nie chodzi o biedę, ale oto ze kiedyś C Klassą cofałem i przyjebałem... Na nieszczęście moje właściciel tego poloneza chodził od 6lat na siłownie... Wielki człowiek... Ale na szczęście spoko i sprawa jakoś się zakończyła :P.
A to że ściągana z Italii to jest jej plusem :) Karoseria w lepszym stanie :). Ale i oczywiście minusem jest to przedni zderzak jest po obijany... A jak zobaczycie po ile chodzą na Allegro to się trochę wykosztowałem :) Ale gdy kocha się Mercedesy to koszty utrzymania schodzą na drugi plan panowie :)
Więc Okular zacniejszy od jego SLK? :D
LovaPA - Chcesz fotkę środka?
JORDI !!!
"Frajer pucuj bajer"
...
Pan Jordi
03-09-2009, 01:20
O huj ci chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=icWTv49q7LA
"chwala wszystkim tym co bronia Polskich barw nie sprzedali sie nie odwrocili kart moze tu jest trudniej niz po drugiej barykady stronie trzeba miec swoj honor"
"po co bylo sie sprzedawac isc do zydow ..... dawac teraz macie ..... i na tym serwie pograne"
niema to co swieza nutka hh jak sie fizkol podoba ? nie nie zebym cos zasugerowal bo nic nie mam przeciwko Polakom w Noctum bo was znam z rl chyba tylko dla tego ;/
Pan Jordi
03-09-2009, 02:16
ty rob spota a nie tutaj linki wysylasz...
To Fizola już nie zapraszaj na meeting ja mogę pojechać sam :D
Ketoprom_Torg
03-09-2009, 15:49
http://img513.imageshack.us/img513/9660/pulpitj.png (http://img513.imageshack.us/i/pulpitj.png/)
http://img513.imageshack.us/i/pulpitj.png/
To jest dopiero maszyna ma same zalety...
+ mało pali (przeciętnie 1l czystej wody na 10km)
+ w pełni ekologiczna (naturalny i intuicyjny napęd na 2 pedały)
+ zwiększa krzepę kierowcy (nie trzeba tłumaczyć)
+ tani w utrzymaniu (nawet jak sie cos zjebie to wystarczysz ty i ewentualnie kumpel i szesciopak)
+ nie potrzeba prawa jazdy
+ lekki (można go zabezpieczyć przed kradzieżą trzymając w domu)
Skonczcie o samochodach :p
A to że ściągana z Italii to jest jej plusem :) Karoseria w lepszym stanie :). Ale i oczywiście minusem jest to przedni zderzak jest po obijany...
Włosi jezdzą jak kompletne pojeby i przepisy maja gleboko w powazaniu. Bałbym sie tam przez jezdnie przechodzic na przejsciu na zielonym swietle.
A przepis ze do 0,5 promila mozna prowadzic jest kompletnie idiotyczny
Jordi weź mi wytłumacz co jest z tymi okularnikami że na allegro takie w niezłym stanie zaczynają się od powiedzmy 20-25 tysięcy?? Coś za tanio mi się wydało...
Jak dla mnie okular ftw, jak już powiedziałem - SLK pedalskie wozidełko ewentualnie dla jakiejś zamożnej lalki :) a ceny okularów wcale nie porażają i jak słyszę że ktoś kupuje za 40 tysięcy jakiegoś fiata to się zastanawiam gdzie ten ktoś ma głowę że takiego merca z powiedzmy 2000 roku sobie nie kupić albo nowszego tyle że używanego.
chcesz to wrzuć na jakieś fotosik, odsiebie i zapuść linka :)
p.s jeśli chodzi o italię to wiem że oni nie używają soli bo i śniegu nie mają za bardzo, ale ogólnie kanonem dla mnie przy kupnie takiego merca jest zakup od możnego bawarczyka który wymienia auto na nowsze, a tobie może odpuścić auto praktycznie nowe za pół darmo jako że i ty jesteś fanem marki xdddd i tym samym auto pozostaje "w rodzinie" xD
Jordi weź mi wytłumacz co jest z tymi okularnikami że na allegro takie w niezłym stanie zaczynają się od powiedzmy 20-25 tysięcy?? Coś za tanio mi się wydało...
Jak dla mnie okular ftw, jak już powiedziałem - SLK pedalskie wozidełko ewentualnie dla jakiejś zamożnej lalki :) a ceny okularów wcale nie porażają i jak słyszę że ktoś kupuje za 40 tysięcy jakiegoś fiata to się zastanawiam gdzie ten ktoś ma głowę że takiego merca z powiedzmy 2000 roku sobie nie kupić albo nowszego tyle że używanego.
chcesz to wrzuć na jakieś fotosik, odsiebie i zapuść linka :)
p.s jeśli chodzi o italię to wiem że oni nie używają soli bo i śniegu nie mają za bardzo, ale ogólnie kanonem dla mnie przy kupnie takiego merca jest zakup od możnego bawarczyka który wymienia auto na nowsze, a tobie może odpuścić auto praktycznie nowe za pół darmo jako że i ty jesteś fanem marki xdddd i tym samym auto pozostaje "w rodzinie" xD
po co miec za 40 tysiecy samochod uzywany 10 letni
powiedzmy nie 10 letni a 8 letni a jeżeli jesteś taki anty to idź kup coś co wygląda jak samochód za to 40 tysięcy powodzenia życzę, jak lubisz szyby na korbkę, 1.0 silnik który nie przyspiesza, w razie wypadku twoją poduszką powietrzną będzie szyba to ok ale przecież nówkę będziesz miał. IMHO dziwne myślenie, powiedziałbym typowe dla starych dziadków i ociemniałych chłopków dla których nowe to dobre tylko szkoda że takie ubogie jak kawałek drewna.
ja wolę 10 letniego okularnika bo jak sobie bym kupował to nie kupiłbym klepanego i zużytego tylko zadbanego który spokojnie pociągnie drugie 10 lat bez zarzutu i w którym komfortowo! przewiozę znajomych czy rodziców.
@Eneris, mam nadzieję że słuchasz właśnie najnowszego A State of Trance Epizod 420 xD
jest zajebisty :)
powiedzmy nie 10 letni a 8 letni a jeżeli jesteś taki anty to idź kup coś co wygląda jak samochód za to 40 tysięcy powodzenia życzę, jak lubisz szyby na korbkę, 1.0 silnik który nie przyspiesza, w razie wypadku twoją poduszką powietrzną będzie szyba to ok ale przecież nówkę będziesz miał. IMHO dziwne myślenie, powiedziałbym typowe dla starych dziadków i ociemniałych chłopków dla których nowe to dobre tylko szkoda że takie ubogie jak kawałek drewna.
ja wolę 10 letniego okularnika bo jak sobie bym kupował to nie kupiłbym klepanego i zużytego tylko zadbanego który spokojnie pociągnie drugie 10 lat bez zarzutu i w którym komfortowo! przewiozę znajomych czy rodziców.
@Eneris, mam nadzieję że słuchasz właśnie najnowszego A State of Trance Epizod 420 xD
jest zajebisty :)
i tak pewnie nie zapinasz pasów to lepiej by ci sie jezdzilo bez poduszek.
:PPPP
Zdziwisz się bo zapinam, kumpel na moich oczach przy tylko ostrym hamowaniu (bez uderzenia) doznał wstrząśnienia mózgu bo pierdolnął w schowek. Poza tym praktycznie od małego jeżdżę z pasami i nawet o tym nie myślę w czasie jazdy.
Tak swoją drogą to i wygodniej jest przy dynamicznej jeździe bo się nie lata po całym samochodzie jak kukła :p a i te 100 pln do przodu w razie wszechogarniających nas kontroli xD
Zdziwisz się bo zapinam, kumpel na moich oczach przy tylko ostrym hamowaniu (bez uderzenia) doznał wstrząśnienia mózgu bo pierdolnął w schowek. Poza tym praktycznie od małego jeżdżę z pasami i nawet o tym nie myślę w czasie jazdy.
Tak swoją drogą to i wygodniej jest przy dynamicznej jeździe bo się nie lata po całym samochodzie jak kukła :p a i te 100 pln do przodu w razie wszechogarniających nas kontroli xD
No to spoko.
Kurwa jak ciezko zdobyc jakiegos dzialajacego elfa.
Dzis alleluja po 2tygodniach znalazlem jakis crack. Dziala! A przy reboocie wylazly keyloggery.
Ale to i tak cud ze dzialalo, bo zazwyczaj te jebane dzieci wrzucaja instalke elfa z poprzedniego roku zbindowana z serwerem owntibii i nawet nie zmienia ikony. I co ma niby sie scrackowac po uruchomieniu czegos takiego.
Nuta fajna :] podoba sie ;] ale ja juz nie rozumiem to do mnie czy nie bo juz sie pogubilem, juz nie jestem mile widziany :( ??
Nuta fajna :] podoba sie ;] ale ja juz nie rozumiem to do mnie czy nie bo juz sie pogubilem, juz nie jestem mile widziany :( ??
bądź sobą, rób co uważasz za słuszne i nie słuchaj ludzi zbytnio biorących wszystko do siebie - recepta na życie. Tibia addict doprowadza do tego że gra ma wpływ na relacje w "realu", smutne...
a swoja drogą to ciekawe czy jakbyś Koga grał z kimś w powiedzmy karty/szachy/piłkę i był przeciwko niemu (swojemu kumplowi) to potrafiłbyś tak nagle zacząć go nie lubić?? Jeśli tak to coś jest nie tak...
pozdro
p.s
http://www.di.fm/wma/trance.asx
http://www.di.fm/wma/vocaltrance.asx
bądź sobą, rób co uważasz za słuszne i nie słuchaj ludzi zbytnio biorących wszystko do siebie - recepta na życie. Tibia addict doprowadza do tego że gra ma wpływ na relacje w "realu", smutne...
a swoja drogą to ciekawe czy jakbyś Koga grał z kimś w powiedzmy karty/szachy/piłkę i był przeciwko niemu (swojemu kumplowi) to potrafiłbyś tak nagle zacząć go nie lubić?? Jeśli tak to coś jest nie tak...
pozdro
p.s
http://www.di.fm/wma/trance.asx
http://www.di.fm/wma/vocaltrance.asx
nie no po prostu zapodalem nute ktora mi sie podoba dodalem ze nie mam nic przeciwko ze bys nie czul sie urazony bo to tylko fajna nutka a pyzatym ja odrozniam rl/tibi zapraszamy zawsze u nas mlekiem i piwem kraina plynaca wiec nie braknie nikomu zapraszamy zawsze
Peace Koga tylko wiesz z tym postem co dałeś nutę to zawiało sarkazmem odrobinę więc myślę że dlatego Fizol pomyślał tak a nie inaczej :P
LaresCotton
05-09-2009, 22:27
kogus nie sciemniaj xd
Zetraksos
06-09-2009, 13:23
widac juz pierwszego szweda szybki rasz emłole z nieba
No to spoko.
Kurwa jak ciezko zdobyc jakiegos dzialajacego elfa.
Dzis alleluja po 2tygodniach znalazlem jakis crack. Dziala! A przy reboocie wylazly keyloggery.
Ale to i tak cud ze dzialalo, bo zazwyczaj te jebane dzieci wrzucaja instalke elfa z poprzedniego roku zbindowana z serwerem owntibii i nawet nie zmienia ikony. I co ma niby sie scrackowac po uruchomieniu czegos takiego.
hujowo szukasz :)) ja boce od 2 tygodniu na cracku od kumpla i eq dalej jest :)
hujowo szukasz :)) ja boce od 2 tygodniu na cracku od kumpla i eq dalej jest :)
jak elfload.dll to deasemblowalem ten plik i nawet ci moge podac adres strony na ktorą sie pasy wysylają. a jak masz hwid changer to masz lajcik - u mnie on dziala tylko w trybie awaryjnym, a w normalnym windowsie to nie rusza mojego elfa ani sh4dovv hwid changer ani armag3doon ani nic w tym stylu. dodalem sobie do pliku hosts ten adres, tak jak ludzie dodawali sobie kiedys serwery owntibii zeby byc zabezpieczonymi przed keyem i zbieram sie do kupna paca ;PP
ale jesli masz tego elfloada to ratuj chara poki mozesz:PP
mama mówiła żeby nić nie dawać za frii
@Love
to słuchałem w łożku szpitalnym xDD nawet spoko ale i tak wole set Armina który zagrał w Poznaniu i nie tylko dlatego że szlyszałem go na żywo.
@Siejniki
po huj się wychylać ?
to ja juz wiem od kogo masz cracka :> tzn domyslam sie :PPP
i ten ktos mial go za darmo a tobie go sprzedal :PP
Trol'Trol
08-09-2009, 01:35
no i sieje dostali kare za pioseneczke na forum 8o
LaresCotton
08-09-2009, 01:48
co do bota, nie lepiej kupic za kase w tibii i miec spokoj?
co do dzisiaj, mowi sie trudno, zaszlo spore nieporozumienie. przynajmniej probowalismy cos dzialac B)
co do enerisa, wiesz dobrze, ze wisisz siano kogavegowi i tylko o to chodzi, wiec po chuj sie pchales do noctum i blokowales nasze chary?
@Lares
Jak NIE wiesz dobrze ja żadnej kasy Kogavegowi nie stoje, to wam odbił freedom do głowy i myśleliście że oddam wam kase którą jest wam inny Elaro, więć doinformuj się na następny raz, a dlaczego się pchałem? bo lubie jak prawdziwa władza przywraca pionki do szeregu :)
co do bota po co kupywać jak można mieć za free?
@Decade
Cracka mam od rl kumpla a on cracka mam od siebie z gildii, więc p-u-d-ł-o
LaresCotton
08-09-2009, 10:19
dlug w tym przypadku przechodzi wraz z charem
dlug/payment nigdy nie jest na ownera tylko zawsze na chara nie wiedziales ?
mysle ze to nic nowego tak bylo zawsze jest i bedzie
a co do wczoraj to byly tylko cwiczenia kazdemu przydalo sie troche ruchu trza rozruszac stare kosci i przypomniec sobie jak sie ora niestety brak na elysi przeciwnikow to musielismy noctum poprosic o trening
przenosi sie na chara? czyli Elaro hunted Eneris free na moje oko ? nie poniżajcie się już bardziej niż TD
co do bota, nie lepiej kupic za kase w tibii i miec spokoj?
a po huj mi bota kupowac jak pobocę max 1-2 miesiace? I ban?
z moim hujowym szczesciem.
LaresCotton
09-09-2009, 09:15
to sie nie boci jednym charem tylko kilkoma zeby sie ladnie zwrocil koszt bota B)
a ostatnio z tymi banami to trzeba miec pecha zeby wyrwac
@eneris
a moze po prostu koga nie widzi innego sposobu na odzyskanie kasy? z firkiem juz bylo ustalone ze jest ilestam czasu zebyscie oddali (ty czy tam twoj brat), koga na to przystal a wy nic sobie z tego nie robiliscie
uuu Eneris, sieje cię dorwią bo wisisz najgrubszemu sto KA, osz kurrr B)
masz racje było coś takiego tylko ja Sebe powiedziałem odrazu że odemnie tych pieniędzy nie dostaniecie, a Seba się zgodził na propozycje Kogavega bo chciał żebym w wojnie im pomóc.
LOve
alem to nie jom wzioł te monety !!
a niech was pieruny siarczyszte dorwą i wam kable od interentu po palą
uuu Eneris, sieje cię dorwią bo wisisz najgrubszemu sto KA, osz kurrr B)
wygladalo to tak ze on mial pomagac w wojnie a ja go chcialem huncic firek mnie poprosil zebym chociaz dal mu troche czasu na nazbieranie kasy wiec nie mialem nic przeciwko ale potem skonczyl tu grac i odszedl bez slowa i co nagle wraca i mysli ze all jest ok ?
pafcio nie spinaj sie tak bo spuchniesz
/gufer
http://www.sadistic.pl/pics/787ae34b00b7.jpg
Pan Jordi
10-09-2009, 18:10
Panowie co myślicie o modzie na JP i nie jakiej Firmie która promuje ten skrót i kaleczy idee Hip-Hopu?
Panowie co myślicie o modzie na JP i nie jakiej Firmie która promuje ten skrót i kaleczy idee Hip-Hopu?
nie znaczek lecz zasady robia z ciebie czlowieka poczciwego czy jak to tam szlo!
smieszni są ci JP :> JP na 100%
15 letnie dzieciaki pokrzykujace JP z 10 pietra bloku gdy policja przejezdza 400 metrow od ich wiezowca
ci ktorzy naprawde pierdola policje i maja ku temu predyspozycje zlodziejskie czy tam mięsniowe nie uzywaja takich hasel :) nie musza :)
dlatego ja mowie rodacy JP na 100% JP JP JP jeszcze nie mam samochodu to mi nie ukradna moge sobie krzyczec
a dla mnie hiphop to wszystko czego sluchalo sie w ukryciu przed rodzicami, kaliber 44, nagly atak spawacza, pierwsza plyta peji, jakies zipery.. te nowe rapy mi sie nie podobaja w ogole. teraz jungle dnb na*******a. Przynajmniej nie udaje ze jest mądre.
ja też jeżdze pociągiem ale tylko w 50% bo firma pkp jest do dupy
Pan Jordi
10-09-2009, 22:40
To co napisałeś było hujowe i nic ciekawego nie wniosło do tematu. (na temat JP.)
Ketoprom_Torg
11-09-2009, 03:51
Jak dla mnie JP 100% to 100% głupota.
Swoją drogą ostatnio widziałem piękny przykład elo elo jp kozaczka który dostał delikatnie mówiąc wpierdol i zgadnijcie gdzie poszedł?
A co do hip-hopu dla mnie skończył się on na Magiku.
Lukasz'92
11-09-2009, 08:47
hip-hopu nie slucham ale w*****a mnie te wasze gadanie, ze policja jest potrzebna itp... na pewno spora... no moze przesadzilem - jakas czesc policjantow to sa normalni ludzie ale reszta to albo ludzie, ktorzy po upadku komuny sobie przeszli normalnie z MO do policji, a zwyczaje katowania ludzi zostaly im w tych tepych glowach, albo jakies mlodziaki, ktore mialy ciezkie dziecinstwo i chca sie wyrzyc palujac niewinnych ludzi lub wypisujac mandaty "dla beki" - ale tylko dla ich beki, bo mnie nie smieszy wydawanie hajsu za nic. wiadomo, ze policja jest potrzebna do walki z tymi wazniejszymi, a wlasciwie jedynymi przestepstwami, bo co to za zbrodnia jechac sobie na mecz, czy wypic piwo pod sklepem... a wlasnie za te "zbrodnie" ludzie sa karani, ale np. jakas mafia, co by sobie obrobila bank i zabila tuzin ludzi, wyjdzie sobie z aresztu szybciej niz niewinni ludzie, bo da w lape. podsumowujac: gdyby policja nie ingerowala az tak w nasze zycie, gdyby nie miala az takiej wladzy jaka daja im politycy, gdyby zamiast dreczenia normalnych obywateli zajeli sie sciganiem przestepcow, gdyby wazniejsze dla nich bylo prawo, a nie grubosc portfela... to moze byliby znosni
policja nie powinna istnieć wszyscy powinni chodzic najebani z maczetami i wyrywać kszeselka z trybun
osobiscie nie mam nic do tych co wyznaja te jp niech se robia co chca
ale ich postulaty graniczą z ironią można by powiedzieć ze sa wręcz absurdalne :S
a ja powiem tak: JPSP na 100%, tylko Bóg może mi gasić mieszkanie !!
każdy kto narzeka na policję to tempy lamus i nigdy nie miał do czynienia z prawdziwą procedurą zatrzymania, a jak są jakieś określone zasady to należy ich przestrzegać, dla mnie ktoś kto wyznaje to całe JP to ciota i sprzedawczyk z którym nie ma się co zadawać. Najczęściej Jp wyznają ludzie/dzieci które nie miały nigdy styczności z wymiarem sprawiedliwości a idą za jakąś głupią modą.
pozdro :)
Lukasz'92
11-09-2009, 14:47
otoz policja powinna istniec - wyobrazcie sobie jaki chaos by zapanowal gdyby wszystko mozna bylo robic bezkarnie...
ale nasza policja? to jest jakis zart, nie umiem wymienic ani jednego plusa z posiadania jej w Polsce.
no ale wiadomo... tvny, mohery i fakty rozpowrzechniaja, ze to mlodziez jest zla, a policja dobra, wiec tego sie wszyscy trzymaja... wy byscie chyba chcieli znowu komune? propaganda mediow, jeden na drugiego donosi, wladza ma zawsze racje i wy jak takie pieski - bedziesz grzeczny, bedziesz donosil = dostaniesz kielbaske. brak slow :|
@up
a dlaczego niby ktos, kto nielubi policji mialby byc sprzedawczykiem? wyjasnij mi prosze Oo
a co do tego JP to dla mnie jest to zwykly skrot jak CHWDP czy ACAB... moda to jest jak wy nosicie te swoje czerwone koszulki "CCCP" nie wiedzac nawet co to znaczy i czyja ta podobizna na koszulce.
Al'Bundy
11-09-2009, 15:44
u mnie w miasteczku firmomania nastala gdy kolesiowi udalo sie zorganizować ich koncert. to po miescie nawet 10- latki biegaly z telefonami puszczajac "reprezentuje jp"
niezla beka jest z rozszerzania skrotu jp, inaczej niz jebac policje ;d
a turbodymoman zawstydzil wszystkich JOT PE 100% osiągając 150% E:ELELo
wy byscie chyba chcieli znowu komune?
@up
a dlaczego niby ktos, kto nielubi policji mialby byc sprzedawczykiem? wyjasnij mi prosze Oo
a co do tego JP to dla mnie jest to zwykly skrot jak CHWDP czy ACAB... moda to jest jak wy nosicie te swoje czerwone koszulki "CCCP" nie wiedzac nawet co to znaczy i czyja ta podobizna na koszulce.
co do pierwszego zagadnienia, to TAK, pod tym względem wolę komune bo jak za komuny milicjant szedł to się wszystkie kozaki chowały, bo najpierw sprali a dopiero pytali o dokumenty - po nicku wnioskuję że nie masz pojęcia o tym, nvm.
Co do drugiego zagadnienia, to nie noszę kiczastych koszulek z cccp, poza tym wiem co to znaczy, masz zły obraz ludzi słuchających innej muzyki niż tego kiczastego i walącego z kilometra komerchą rapu, są gusta i guściki.
po tym jak się napinasz wnioskuję że sam jesteś reprezentant LWWL jp 100% joł
Trol'Trol
11-09-2009, 18:36
17:54 Khabar [81]: utani gran hur ""~JP czlowieku, nigdy nie przestan
heh
Lukasz'92
11-09-2009, 20:37
no ty tez sie mylisz, bo nie slucham rapu, hip hopu ani nic z tych rzeczy... poprostu po tych bredniach co wy tu wypisujecie to pierwsze co mi do glowy przychodzi to komuna i chyba sie nie mylilem skoro ty bys ja wolal?
no z tego co masz napisane pod avatarem, to duzego pojecia o komunie ty tez raczej nie masz... a co do tego watku z milicjantem palujacym bezkarnie ludzi, to duzo sie raczej nie zmienilo, co prawda teraz policja pierw prowokuje albo stara sie zeby nie bylo zadnych swiadkow. zreszta co ja sie bede produkowal, wierzcie sobie dalej, ze swiat jest rozowy, politycy mowia prawde, a policja to wzor do nasladowania... jak was to uszczesliwia to ja wam tego szczescia zabierac nie bede.
17:54 Khabar [81]: utani gran hur ""~JP czlowieku, nigdy nie przestan
heh
Khabar
xdddddd
jest pedałem, nigdy nie przestanie faktycznie ;PPP
--- Decade dodał 4 minut i 49 sekund później ---
no ty tez sie mylisz, bo nie slucham rapu, hip hopu ani nic z tych rzeczy... poprostu po tych bredniach co wy tu wypisujecie to pierwsze co mi do glowy przychodzi to komuna i chyba sie nie mylilem skoro ty bys ja wolal?
no z tego co masz napisane pod avatarem, to duzego pojecia o komunie ty tez raczej nie masz... a co do tego watku z milicjantem palujacym bezkarnie ludzi, to duzo sie raczej nie zmienilo, co prawda teraz policja pierw prowokuje albo stara sie zeby nie bylo zadnych swiadkow. zreszta co ja sie bede produkowal, wierzcie sobie dalej, ze swiat jest rozowy, politycy mowia prawde, a policja to wzor do nasladowania... jak was to uszczesliwia to ja wam tego szczescia zabierac nie bede.
A spałowali cie kiedys?
Udowodniles jakiemus politykowi ze mowi nieprawde?
Jak ty sobie tak gdybasz to ja sobie tez pogdybam: Jestes orientacji homoseksualnej, do swojego wieku dopisales +4 lata, jestes JP choc nigdy nie miales stycznosci z Policją itd itd. Tez nie lubie polityki ale w*****a mnie takie gdybanie.
Jesli faktycznie jebiesz policje to idz wez kastet, kij, idz zlap jakiegos psa napierdol mu i bedziesz wtedy JP, a jak masz krzyczec puste hasla to sie ucisz.
Moj stary z kolegą najebał do krwi milicjanta jak mial 17 lat. Milicjant do nich cos cwaniaczył faktycznie, oni byli podpici no to zakasali rekawy i wpierdol. Jakby jego babka go nie wykupila z aresztu to ciezko by z nim bylo. Zreszta wiecej reki na wladzę wykonawczą nie podnosił, o czyms to swiadczy. I jakos nie chodzi w koszulce JP. Dokonaj takiego czynu a pozniej załóż szlachetny strój, z lamusow pierdolących policje z odleglosci pol kilometra sprzed ekranu komputera smieje sie nawet sama Firma w swoich nowszych utworach ("znaczek nie czyni z ciebie porzadnego czlowieka" czy cos tam)
Pan Jordi
11-09-2009, 22:23
Widzę że nie jestem sam w moim uzależnieniu od Demotywatorów.pl :D
Lukasz'92 wy*******aj stąd bo wszystkim zaczynasz grać na nerwach tym swoim stylem bycia "ganksta" który uprawia "ganksterke" sprzed komputera a bałby się zawinąć cukierka ze sklepu.
Bezstresowe wychowanie się tu kłania, mamusia z tatusiem podtykają pod nosek wszystko to się w głowie zaczyna pierdolić z nudów.
porównam cię do typków z forum o cripsach którzy nazwali się polskim odziałem crips i na forum wzywają do tłuczenia innych lamusów, gorzej niż żałosne...
p.s życzę ci żeby cię kiedyś policja spałowała w środku miasta i zabrała na 48 na wyjaśnienia ;) ty ganksterku od 7-miu boleści
@Jordi ty też demotywatory.pl? B)B) jest nas wielu
ja wchodze tylko na demotywatory.jp.pl
byloby fajne ale zamula tibie i nie da sie ogladac podczas grania, doganiaja mi postac jebannnee potforki....
Pan Jordi
12-09-2009, 00:01
http://img.demotywatory.pl/uploads/1252685288_by_Tora007_500.jpg
Co dziennie po pare godzin :P
Al'Bundy
12-09-2009, 01:14
demotywatory wymiataja ;d
edit.
http://demotywatory.pl/149792/Glupota
kozaczeprzezneta
12-09-2009, 01:55
dobra pierdolicie 3po3
fakt ze dzieci jp sa smieszne i ze duza liczba osob jak dostanie wpierdol pierwsze co biega na policje niech robia swoje niech bronia ludzi przed kradziezami i zadymami jakis najebanych idiotow ale fakt jest taki ze lubia sie w*******ac tam gdzie nie musza... do mnie na dzielnie cochwile ci sami wpadaja i sa wporzadku ale to nie znaczy ze jest tak z kazdym...
http://www.youtube.com/watch?v=Ul9U6ae5meQ&feature=related
to z tym dziadkiem co Jordi dał dosadnie jebitne i takie życiowe :p
Co do Jp to zalezy jak kto zinterpretuje kurwa.
Dla wielu hasla w stylu ,, jp" to tylko spalic policje itp.
Dla mnie to haslo ktore ma na celu zeby ludzi z ,,wyzszej pozycji " niz ci z policji troche sie przypatrzyli co oni robia, na to ze wykorzystuja swoje prawa i to zabardzo, podam przyklad
SIedze z kumplami, ziomek mial pileczke kalczukowa, odbijal i mu wleciala na dach sklepu, wszedl po nia, akurat jechala policja. Wyszli i tekst do ziomka
,, Albo zlazisz stad albo cie zestrzele..". Po krotkiej chwili oskarzyli nas o probe napadu na kiosk. Wtf ?
To troche jednak w*****a.
Mamy na osiedlu dzielnicowego ktory jest spoko, nie przy*******a sie o byle co.
A zdarzaja sie kurwy ktore sie przyjebia o byle co, i to niestety jest ta wieksza czesc. Ktos tam powiedzial ,, to idz napierdol psa i bedziesz jp eloeloelo"
Uwierz ze jesli policje karalo by sie w ten sposob ze jesli cos zrobia wobec nas i mamy winnego funkcjonarusza i mozemy go pobic za to bez konsekwencji 90 % policji chodzilo by z zmasakrowanym ryjem:baby:
Pan Jordi
12-09-2009, 14:19
http://img.demotywatory.pl/uploads/1252749285_by_Konradekkk_500.jpg :D
LovePA - Daj buziolka
A co do tego zdjęcia W124 do mógłbym dodać I szybszy niż twoje auto :D
Na zdjęciu zostało przedstawione 500E :) Czyli 5l, 326km i 6.1s do 100km :)
Lukasz'92
12-09-2009, 14:57
ja wam powiem tak - jestescie grzecznymi studencikami, nic nie od*******acie, wiekszosc czasu marnujeciepewnie na nauke i tibie, to logiczne, ze policja wam nic nie zawinila. ale jakbyscie zobaczyli co policja od*******a na meczach i jak w ogole reaguje na grupy ludzi na ulicach, czy kogos z lysa glowa lub szalikiem. albo przykladowo jakies zamieszki na ulicach, mogles nie miec z tym nic wspolnego, moglo nie byc zadnych swiadkow albo sobie tylko przechodzic, ale policja i tak bedzie sie przyczepiac do kazdego w okolicy. no ale mniejsza, nie wytlumacze wam widocznie tego.
aha no i dla wszystkich tych, ktorzy widocznie maja problemy ze zrozumieniem tekstu napisze jeszcze raz, ze nie jestem jakies "JP100proc." i nie krzycze z daleka zadnych tekstow w strone mo.. ja poprostu mam zle zdanie o Polskiej policji i mam ku temu powody, juz wczesniej pisalem, ze na pewno nie kazdy policjant jest jebniety, ale na pewno spora wiekszosc przynajmniej z patroli na te "ciemne dzielnice" i obstaw na mecze... jak wy jedyna policje jaka widujecie to drogówke w drodze na wycieczke, to sie nie dziwie, ze lubicie policje, a drogowki do kryminalnych nawet nie macie co porownywac...
Ketoprom_Torg
12-09-2009, 15:35
ja wam powiem tak - jestescie grzecznymi studencikami, nic nie od*******acie, wiekszosc czasu marnujeciepewnie na nauke i tibie, to logiczne, ze policja wam nic nie zawinila. ale jakbyscie zobaczyli co policja od*******a na meczach i jak w ogole reaguje na grupy ludzi na ulicach, czy kogos z lysa glowa lub szalikiem.
A wiec tak co do nauki i tibii to marnuje na nią sporo czasu aczkolwiek stawiam się także na prawie każdym meczu mojej (niepokonanej) FLOTY i jakoś jak wracamy grupką z meczu i nie od*******amy nic to najwyżej czeka nas spisanie ale co w tym zlego?
albo przykladowo jakies zamieszki na ulicach, mogles nie miec z tym nic wspolnego, moglo nie byc zadnych swiadkow albo sobie tylko przechodzic, ale policja i tak bedzie sie przyczepiac do kazdego w okolicy. no ale mniejsza, nie wytlumacze wam widocznie tego.
A brałeś w takim czymś udział? :D
Widać moje Świnoujście jest zbyt spokojne bo nie ma zamieszek na ulicach :<
juz wczesniej pisalem, ze na pewno nie kazdy policjant jest jebniety, ale na pewno spora wiekszosc przynajmniej z patroli na te "ciemne dzielnice" i obstaw na mecze... jak wy jedyna policje jaka widujecie to drogówke w drodze na wycieczke, to sie nie dziwie, ze lubicie policje, a drogowki do kryminalnych nawet nie macie co porownywac...
Siedzimy w parku wieczorem/wracamy z pubu/od kumpla/cokolwiek podjeżdżają suką najwyżej spiszą i jadą dalej nie pałują nas nie obrażają tylko wykonują swoją prace
Swoją drogą co komu przeszkadza ze się wypije piwo w parku >.>
ehh kurwa słabo mi się robi, naprawdę już Lukasz'92 idź sobie i nie wracaj.
mieszkam na takim osiedlu że byś się posrał nim przeszedł się koło 10 p.m marny nastolatku, i nie jestem studentem a tym bardziej nie gram w tibie od długiego czasu, a ty pewne grasz więc rzucasz takimi argumentami swoją drogą żałosnymi.
ja powiem JLukasz'92, tylko Bóg może się wypowiadać na tym forum joł :baby:
ponaglam życzenia o jak najszybsze dojechanie cię przez policję i spranie ci mordy, to jest przestępstwo być takim małoletnim lamusem :]
ja wam powiem tak - jestescie grzecznymi studencikami, nic nie od*******acie, wiekszosc czasu marnujeciepewnie na nauke i tibie, to logiczne, ze policja wam nic nie zawinila. ale jakbyscie zobaczyli co policja od*******a na meczach i jak w ogole reaguje na grupy ludzi na ulicach, czy kogos z lysa glowa lub szalikiem. albo przykladowo jakies zamieszki na ulicach, mogles nie miec z tym nic wspolnego, moglo nie byc zadnych swiadkow albo sobie tylko przechodzic, ale policja i tak bedzie sie przyczepiac do kazdego w okolicy. no ale mniejsza, nie wytlumacze wam widocznie tego.
aha no i dla wszystkich tych, ktorzy widocznie maja problemy ze zrozumieniem tekstu napisze jeszcze raz, ze nie jestem jakies "JP100proc." i nie krzycze z daleka zadnych tekstow w strone mo.. ja poprostu mam zle zdanie o Polskiej policji i mam ku temu powody, juz wczesniej pisalem, ze na pewno nie kazdy policjant jest jebniety, ale na pewno spora wiekszosc przynajmniej z patroli na te "ciemne dzielnice" i obstaw na mecze... jak wy jedyna policje jaka widujecie to drogówke w drodze na wycieczke, to sie nie dziwie, ze lubicie policje, a drogowki do kryminalnych nawet nie macie co porownywac...
joł to co sie dzieje na meczach i w miastach jest pojebane, jak juz tak bardzo chcecie to umawiajcie sie na ustawki i aktywujcie swoje PVP w miejscach gdzie wpierdol nie dostają przypadkowi ludzie.
Dobrze ze lukaszku92 dostajesz od policji upomnienia i pały bo po to są by tępic blokersów ktorzy nie maja co zrobic z wolnym czasem tylko prują sie do ludzi i do pozostawionych przez nich przedmiotów. Wyjdz stad to forum dla grzecznych lamusow pierdolacych o tibii a nie gangsterow ktorzy nie moga sobie dac rady z policja. Nic tu nikomu nie udowodnisz, jak tak bardzo nie lubisz policji to idz sie z nimi bic
http://demotywatory.pl/152750/Nie-masz-dziewczyny
haha a jak ja mam 180 lvl to nawet nadzei na chłopaka już pewnie nie mam :< tylko sutanna mi została
no i coś od siebie
http://demotywatory.pl/147376/Budowlancy
ja tak mam jak ten budowlaniec, choc nie aż tak brązowo. Moze z połowe tej opalenizny co on ma. Maliniak ze mnie :>
Al'Bundy
13-09-2009, 00:59
kilka zyciowych demotow ;d
http://demotywatory.pl/122312
http://demotywatory.pl/99823
http://demotywatory.pl/16070
http://demotywatory.pl/82120
http://demotywatory.pl/1104
Lukasz'92
13-09-2009, 18:54
o chuj ci decade chodzi z tymi niewinnymi ludzmi to ja nie wiem, ale widocznie media ci w glowie pomieszaly.
ketoprom, mowisz, ze sie starasz byc na kazdym meczu Floty i nadal lubisz policje? a nie denerwuje cie jak np. policja proboje nie dopuscic do wyjazdu albo do wpuszczenia na stadion? albo kiedy to policja decyduje ktoredy jedziesz, kiedy sie zatrzymasz i zabroni ci zostac w miescie gosci np. pozwiedzac?
dobra tam, z tym jednym macie racje, nie bede sie z wami klocil. wszyscy adhd, ktorych tak doprowadzalem do szalu moga odetchnac z ulga( o ile jeszcze nie wyskoczyli z mojego powodu przez okno :D)
^ albo przyjeżdza się zwiedzać albo na*******ać, jedno drugie wyklucza kolego.
mało wiesz jeszcze joł a się sadzisz do policji :(
Ketoprom_Torg
14-09-2009, 00:12
ketoprom, mowisz, ze sie starasz byc na kazdym meczu Floty i nadal lubisz policje? a nie denerwuje cie jak np. policja proboje nie dopuscic do wyjazdu albo do wpuszczenia na stadion? albo kiedy to policja decyduje ktoredy jedziesz, kiedy sie zatrzymasz i zabroni ci zostac w miescie gosci np. pozwiedzac?
Powiem ci tak nawet na wyjeździe policja nie sprawia nam problemu żeby isć do pubu i wypić piwko a potem SPOKOJNIE wrócić na peron w burdy nigdy się nie angażuje bo niby morda nie szklanka nie zbije się ale mimo wszystko boli :d
U nas tym bardziej...
OB rox!
Zawdzieczacie mi 2 fragi xD!
@Edit
Sep 14 2009, 01:20:45 CEST Killed at Level 150 by Mental Theo, Pablo Rogdrigues and Timmiie.
01:11 Ketoprom Torg [149]: one question why?
01:11 Mental Theo [204]: dont want u as high lvl
01:11 Mental Theo [204]: go help firek in war
I pozdro.
o chuj ci decade chodzi z tymi niewinnymi ludzmi to ja nie wiem, ale widocznie media ci w glowie pomieszaly.
dobra tam, z tym jednym macie racje, nie bede sie z wami klocil. wszyscy adhd, ktorych tak doprowadzalem do szalu moga odetchnac z ulga( o ile jeszcze nie wyskoczyli z mojego powodu przez okno :D)
jasne jasne. televizji nie ogladam. mialem taka akcje ze dostalem wpierdol za przechodzenie wieczorem przez osiedle, po prostu za sama obecnosc. Psy powinny rozganiac takie grupki, bo gdyby byli we trzech a nie w 20 to by nawet nie wystartowali. a to ze w moim miasteczku policja boi sie tej "szalonej" mlodziezy to juz inna sprawa i nawet pojawienie sie na komisariacie ze zlamanym nosem nie spowodowalo interwencji strozow prawa. natomiast w innym miasteczku gdzie policja jest aktywna i wylapuje takich cwaniaczkow, tak jak to mowisz "prują sie do was", do takich akcji jak ta powyzej dochodzi rzadziej. mam rowniez kuzynów ultrasów z duuuzego miaaasta i wiem ze oni sie do bicia nie zabieraja dopoki nie maja 4 x wiecej ludzi niz przeciwnicy, a są tak samo JP i CHWDP i huj wie co jeszcze jak ty.
jednym slowem wy*******aj stad pod swoj szary blok, kolegom sie pozwierzaj jak to zle na swiecie.
Powiem ci tak nawet na wyjeździe policja nie sprawia nam problemu żeby isć do pubu i wypić piwko a potem SPOKOJNIE wrócić na peron w burdy nigdy się nie angażuje bo niby morda nie szklanka nie zbije się ale mimo wszystko boli :d
U nas tym bardziej...
OB rox!
@Edit
Sep 14 2009, 01:20:45 CEST Killed at Level 150 by Mental Theo, Pablo Rogdrigues and Timmiie.
I pozdro.
albo mi sie wydaje albo Tigersy tej wojny nie wygrają :)
albo mi sie wydaje albo Tigersy tej wojny nie wygrają :)
Jezeli nie wprowadza tego systemu pvp to ta wojna nigdy sie nie skonczy ; D
LaresCotton
14-09-2009, 16:04
no zebyscie jeszcze expili wszyscy ;p
Niech sie nie konczy, ja tez sie chce na nią jeszcze zalapac :>>
nie mówie o systemie pvp tylko o pomocy z niebios
15-5 ??
Shanloth92
14-09-2009, 22:54
mialem taka akcje ze dostalem wpierdol za przechodzenie wieczorem przez osiedle, po prostu za sama obecnosc.
tak juz jest, zawsze znajda sie na osiedlu takie sieroty, ktorzy sa gnebieni az sie wyprowadza i akurat wypadlo na ciebie
mam rowniez kuzynów ultrasów z duuuzego miaaasta i wiem ze oni sie do bicia nie zabieraja dopoki nie maja 4 x wiecej ludzi niz przeciwnicy
sa dwie opcje :
- twoj kuzyn ma 15 lat
- albo poprostu twoja druzyna ma taka ekipe (co nie znaczy, ze wszystkie sa takie same)
tak juz jest, zawsze znajda sie na osiedlu takie sieroty, ktorzy sa gnebieni az sie wyprowadza i akurat wypadlo na ciebie
sa dwie opcje :
- twoj kuzyn ma 15 lat
- albo poprostu twoja druzyna ma taka ekipe (co nie znaczy, ze wszystkie sa takie same)
a ty ile jestes starszy od mojego kuzyna?
nie mieszkam i nie mieszkalem tam gdzie mi najebali, mialem szczescie nie urodzic sie na zadnym z polskich osiedli
kuzyn ma 16 lat, ten lukasz caly ma tez 15-16 dlatego taki przyklad padł przeczytaj 2 strony wstecz i dopiero graj mądrego
Shanloth92
15-09-2009, 04:27
nie mieszkam i nie mieszkalem tam gdzie mi najebali, mialem szczescie nie urodzic sie na zadnym z polskich osiedli
kuzyn ma 16 lat, ten lukasz caly ma tez 15-16 dlatego taki przyklad padł przeczytaj 2 strony wstecz i dopiero graj mądrego
no taka roznica, ze ja nie udaje jakiegos ultrasa
dlaczego mowisz, ze miales szczescie nie urodzic sie na polskim osiedlu ?
moze sie urodzil w stodole
co chcecie, na wsi jest teraz git, te dopłaty nie dopłaty xD
a tobie Shan dziękujemy za adekwatny do dyskusji komentarz, zapraszamy ponownie za kolejny rok :)
ty ultras z łysą głową i JP na czole jak żeś taki mocny to ile policjantów zabiłeś w quescie Killing the name of?
Pan Jordi
15-09-2009, 23:32
Chada - Dramat (Gościnnie Pih)
pozytywnie mnie zaskoczyło
co chcecie, na wsi jest teraz git, te dopłaty nie dopłaty xD
a tobie Shan dziękujemy za adekwatny do dyskusji komentarz, zapraszamy ponownie za kolejny rok :)
Na wsi jest git, ale na zadne doplaty nie licz. jakby byly to bym mial free pacce do konca zycia ;ppp. zeby brac kase z unii trzeba sie utrzymywac z rolnictwa a nie z uczciwej pracy. ja jestem zadowolony ze swego miejsca zamieszkania - jak mi cos trzeba to nie problem do Lublina pojechac, a tak nie musze sie cisnac w spalinach w małym bloku otoczony milionem innych ludzi mieszkajacych na tym samym kilometrze kwadratowym co ja :PPP
wiecej intymnosci jest ze tak powiem w wiosce.
Al'Bundy
16-09-2009, 16:18
Na wsi jest git, ale na zadne doplaty nie licz. jakby byly to bym mial free pacce do konca zycia ;ppp. zeby brac kase z unii trzeba sie utrzymywac z rolnictwa a nie z uczciwej pracy. ja jestem zadowolony ze swego miejsca zamieszkania - jak mi cos trzeba to nie problem do Lublina pojechac, a tak nie musze sie cisnac w spalinach w małym bloku otoczony milionem innych ludzi mieszkajacych na tym samym kilometrze kwadratowym co ja :PPP
wiecej intymnosci jest ze tak powiem w wiosce.
mowisz tak jakby uprawianie roli nie bylo uczciwa praca i dlatego sa doplaty z unii
moim zdaniem jak ktoś jest rolnikiem to nie jest robotnikiem i w drugą stronę.
Denerwuje mnie to że rolnicy robią na polu, dostają dopłaty i dodatkowo zajmują miejsca pracy w miastach... :(
poza tym lubię wieś i chętnie jeżdżę na weekendy tamże
na jakiej dzielnicy Ci najebali?xD
tak w ogole skad ty jestes?:p
03:27 Hakiv [183]: nie wiedzialem
03:27 Hakiv [183]: ze wy tacy odwazni bez Niklasa
03:27 Reatlia [186]: to nie odwaga
03:27 Reatlia [186]: to alkohol
selena ftw :))
boże juz o Rolnikach gadacie co będzie następne polityka?
http://www.youtube.com/watch?v=4IRqFJHoodY
Zajebista płytka :cup:
u mnie ten ziomal 16 października nawija :p
http://www.youtube.com/watch?v=RaqLz0zyF-Q
to lepsze
moim zdaniem jak ktoś jest rolnikiem to nie jest robotnikiem i w drugą stronę.
Denerwuje mnie to że rolnicy robią na polu, dostają dopłaty i dodatkowo zajmują miejsca pracy w miastach... :(
poza tym lubię wieś i chętnie jeżdżę na weekendy tamże
ja nie wiem po co w ogole ktos w polsce uprawia zboże chyba ze ktos ma kurwa 1000 hektarów i 20 ludzi do pomocy, to moze przynosi mu wtedy dochód. Zwykli rolnicy to tylko sobie czas tym zajmują, cena na skupach zboza jest groszowa i pewnie hoduja to tylko po to by dostawac te dopłaty. A one własnie po to są te doplaty, zeby zbic cene produktów rolnych. Huj tam. Znam dwoje rolnikow ktorym sie dobrze powodzi ale to sa ludzie ktorzy maja ziemi do zajebania. A reszta tych rolnikow ktorzy mnie otaczaja to te zboże maja na wlasny uzytek, do karmienia swin czy cos, jak sprzeda swinie to moze ma jakis profit. a tak to chodza do normalnej pracy bo by nie wyzyli.
@elaro najebali mi kilka kilometrow od mojego miejsca zamieszkania, ale nie znalem tych ludzi wiec motyw z gnebieniem ofermy jest niemozliwy. A gdzie mieszkam - godzine drogi od Lublina ;PP
Dobrze ze chociaz tarczy nie zbudowali :>>
Al'Bundy
17-09-2009, 20:38
grubson jest zajebisty dla mnie ten kawalek wymiata
http://www.youtube.com/watch?v=Mm_cT5BRdq4&feature=related
bronek wyciaga 100 k expa. Turbodymoman zawstydzil bronka, wyciaga 150 k expa bo ma bonus! xd
Chętnie przyjme passy do jakiegoś 60 knighta+(facc)40+(pacc) mogą być bez eq
@Decade
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-77073.html
może umówimy się na piwko z 15 ? XD
Pan Jordi
20-09-2009, 04:28
Kolega ma do sprzedania bilet na Sensation White.
Jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam na PM.
Kolega ma do sprzedania bilet na Sensation White.
Jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam na PM.
ja już swoje passy mam ale tak z czystej ciekawości jaki nominał wejściówki ma na sprzedaż? B)
:)
Pindrales
20-09-2009, 14:35
U nas tym bardziej...
OB rox!
@Edit
I pozdro.
Jak siedzisz na pikniku to wiadomo, że Ci nic policja nie zrobi.
I sam masz przykład co się u was działo jak byli Ci z Płocka, rozkręcili zadymę, a policja i tak do kiboli floty podleciała. Fakt, że tamtych na promie dupnęli, ale to inna sprawa. :P
Pan Jordi
20-09-2009, 17:06
ja już swoje passy mam ale tak z czystej ciekawości jaki nominał wejściówki ma na sprzedaż? B)
:)
240zł
10 znaków
Chętnie przyjme passy do jakiegoś 60 knighta+(facc)40+(pacc) mogą być bez eq
@Decade
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-77073.html
może umówimy się na piwko z 15 ? XD
dlatego nie lubie plazy ;P
no to masz zajebisty powod zeby jej nie lubic lol
a co do bohaterki tego artykułu to wydaje mi sie ze podobna kiedys widzialem przy wejsciu, moze to ona HEHEHe
było brać, za 5 dych byś miał swoją odstawioną w kosmos lalunię :evul:
no to masz zajebisty powod zeby jej nie lubic lol
a co do bohaterki tego artykułu to wydaje mi sie ze podobna kiedys widzialem przy wejsciu, moze to ona HEHEHe
nie z powodu jednej galerianki tylko z powodu klimatu jaki tam panuje.
to juz jest zajebisty powod.
nie ma co sie nad galeriankami rozwodzic, jedne dziewczynki ida do pracy w maliny 4 zł za koszyk w palącym słońcu, inne wolą dawac dupy, nie ma co robic z galerianek ofiar bo robia to z wlasnej woli i lenistwa.
LaresCotton
23-09-2009, 13:00
wiecie moze kto gra charem gniewo teraz? =)
Trol'Trol
23-09-2009, 22:39
kto dostal bana ??
Ja nie dostalem :) ale sram sie teraz z tymi banami jak sa
http://i35.tinypic.com/2ut3uhw.jpg
niech ktos kto ma konto na demotywatorach wrzuci ten obrazek tam, screen mojego autorstwa
wiecie moze kto gra charem gniewo teraz? =)
Ketoprom wie :)
Ketoprom_Torg
24-09-2009, 15:41
Ketoprom wie :)
Ile w tym prawdy to nie wiem ale pozwólcie że zacytuje jednego posta z tibia.org.pl
Witam was drodzy Elysiowcy ;]
Piszę dlatego iż zdarzył się niemiły wypadek :/
A mianowicie:
Na pewno kojarzycie Gniewa, 105 Rp z Elysi. Wrzucał tu kiedyś jakieś ss-y.
Darzył on wielkim zaufaniem Dudiego Lowe.
Dzisiaj Dudi wyhujał go w dupe i został zhakowany...
Tak więc nie pobierajcie od niego nic i nie handlujcie z frajerem.
A w szczególności nie pobierajcie Ventrilo bo jakimś zajebistym sposobem znalazł się tam key...
Pozdrawiam
Eddy Mastersoon
Oraz jeszcze jeden.
Kolejna ofiara Dudiego Hakera
Rilran 115+ ek :(
A tak z innej beczki potrzebuje osoby, która mi sprzeda itemy do Green i Blue Djina i do Rashida :D
Pisać :P
Pozdrawiam :))
LaresCotton
24-09-2009, 16:14
trzeba byc niemozliwie glupim zeby sie na to nabrac
Rilranem to teraz jakies dziecko gra, ten pierwszy owner co zrobił nim tam chyba z 90 level to byl spoko gosc, a ten obecny jak sie nabral to sie nie dziwie.
"hakuj co sie bedziesz glupimi nobami przejmowac"
Rilranem to teraz jakies dziecko gra, ten pierwszy owner co zrobił nim tam chyba z 90 level to byl spoko gosc, a ten obecny jak sie nabral to sie nie dziwie.
"hakuj co sie bedziesz glupimi nobami przejmowac"
obecnie Rilranem gra niejaki owner innego chara Majk Shadowbolt czy jakoś tak, koleś ma koło 17 lat ale w głowie nadal 5, to samo ta reszta ekipy ketopromowej czyli wszyscy z tibia.org.pl i ich koledzy, te Catteq, Ardy arcusy, Raptorqi, i reszta botów, Kwiaty ziomy, itd. itd
p.s byłem z nimi w gildii i dobrze pamientam jak się chwalili gdzie to bocą, np Shattered islands surface etc, wszystko na vt/skype było jawne i prawdziwe.
jedno mnie interesuje: czemu sporo high-lvli z jednej strony lubi Catteq a z drugiej hunci Knight Mertalse, chyba to jest jasne że to ta sama osoba...
240zł
10 znaków
odpalaj malczana xD
Ketoprom_Torg
25-09-2009, 23:55
jedno mnie interesuje: czemu sporo high-lvli z jednej strony lubi Catteq a z drugiej hunci Knight Mertalse, chyba to jest jasne że to ta sama osoba...
Zdziwił byś się to nie jest takie łatwe jak ci się wydaje poza tym nie wiesz wszystkiego (no chyba ze ja nie wiem) ^^
trzeba byc niemozliwie glupim zeby sie na to nabrac
e tam. po prostu trzeba mieć polski paszport, i być urodzonym po roku 1994.
Trol'Trol
26-09-2009, 17:29
smieszne kurde moj maszport wygasl ale urodzilem sie przed 94 jakie sa szanse ze sie nabiore ??
chyba chciales napisac urodzony po 94 no chyba ze masz 15 lat to wusmie by sie zgadzalo
urodzilem sie przed 94
nie kłam, masz 13 lat albo jesteś niemiłosiernie tępy.
jakie sa szanse ze sie nabiore ??
chyba chciales napisac urodzony po 94 no chyba ze masz 15 lat to wusmie by sie zgadzalo
racja, mój błąd, poprawiony, miało być "po".
Gonzo jak zwykle demonstruje mistrza cietej riposty najstarszego ze wszystkich na szwedzkim paszporcie, zamiast napisac cos ciekawego.
A te wszystkie catteqi, shadowbolty, eddy mastersony to jacys tacy ludzie ktorych sie widywalo calkiem czesto ale tacy nijacy byli. A ta catteq to chyba pol zycia przesiedziala w thais depo... pff
A gdzie ludzie z charakterem jak np Mistrz Gała, daj jakis znak ze zyjesz jak to czytasz :)
spoko spoko ja wróciłem na elysiie wszystko będzie jak w Modzie na Sukces.
btw niech ktoś mi kupi next miecha wowa bo ja przuchulałem cała wypłate :<
Trol'Trol
27-09-2009, 14:22
mistrz gala :D kto to ?
Mistrz Gala to ten palek chyba 70~ tak? pamiętam go z thais - noob jak nie wiem co - chyba kupił chara, bo aż dziw że taki dzieciak wbił coś więcej jak 40 :) :)
Ile w tym prawdy to nie wiem ale pozwólcie że zacytuje jednego posta z tibia.org.pl
Oraz jeszcze jeden.
Bo tylko Chuck i Ja wiemy jak hakowac ludzi kiedy sie jest retired :baby:
Wyjebalem wszystkie itemy po pijaku i porozdawalem jakims noobom, potem nie gralem, wiec jak kurwa moglem kogos shakowac ? Ketoprom wytlumacz mi to k?
Mistrz Gala to ten palek chyba 70~ tak? pamiętam go z thais - noob jak nie wiem co - chyba kupił chara, bo aż dziw że taki dzieciak wbił coś więcej jak 40 :) :)
z gałą i arielem miałem wspólnego skypa, on i ariel bili level w równym tempie jak moj stary krejzi, od zera, caly czas miał pacca, ale to było moze w lutym - marcu. Jak mowisz ze noob to moze opchnał komus postac, bo ten gała co ja z nim gralem to na pewno ani noob ani dzieciak. nie pamietam dokladnie ale max 2 lata mlodszy ode mnie. Huj wie co z nimi, pol roku mnie nie bylo na elysii, a im sie pierwsze pacce pokonczyly i chyba dali sobie spokoj.
Najglupsze co zrobil to kiedys zjarany sobie tibie wlaczyl i na hydry pobiegł, w ogole sie nie leczyl, z 15 minut za nim biegalismy i go leczylismy, ale nie padł :)
Łzy w oczach wtedy mialem ze smiechu. boze jak to wygladalo smiesznie
lzy w oczach mialem po tym
http://i.demotywatory.pl/uploads/1254053991_by_Harpun_500.jpg
(interperetuj tylko pod wzgłedem tibijskim)
Trol-Trol
29-09-2009, 21:40
nie dygaj mam jeszcze noob chara :D
Hahaha to mnie rozjebalo haa
Najglupsze co zrobil to kiedys zjarany sobie tibie wlaczyl i na hydry pobiegł, w ogole sie nie leczyl, z 15 minut za nim biegalismy i go leczylismy, ale nie padł :)
Łzy w oczach wtedy mialem ze smiechu. boze jak to wygladalo smiesznie
hihihi a to ci dowcip.
Corgan933
30-09-2009, 21:35
Elysia? Jest + tego servera gildji rzadzaca tym serverem mianowicie noctum pomaga nowym gracza, broni itp dlaczego? Nie maja dla kogo organizowac questow typu DHQ POI
Mnie osobiscie raz pomogli
Co do wojen to jest tak zwany server wiecznych wojen dlatego tak malo osob na tym serverze gra.
Trol-Trol
30-09-2009, 21:49
wieczne wojny 20 polakow vs 100 swe no dlatego nikt tu nie gra ;d a nie maja dla kogo organizowac questow bo ceny maja kosmiczne i malo jest nowych graczy
Corgan933
01-10-2009, 00:17
wieczne wojny 20 polakow vs 100 swe no dlatego nikt tu nie gra ;d a nie maja dla kogo organizowac questow bo ceny maja kosmiczne i malo jest nowych graczy
200k za POI to jest duzo? Zobacz sobie na innych serverach gdzie stoi po 250k czy 300k
Elysia? Jest + tego servera gildji rzadzaca tym serverem mianowicie noctum pomaga nowym gracza, broni itp dlaczego? Nie maja dla kogo organizowac questow typu DHQ POI
Mnie osobiscie raz pomogli
Co do wojen to jest tak zwany server wiecznych wojen dlatego tak malo osob na tym serverze gra.
elysia zajebisty serwer, pograsz to polubisz.. ;)
Gonzo ty jebany demotywatorze jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj albo wydłup sobie oczy to nie bedziesz widział zamiast glupio komentować
Co prawda swe zalezy na szybszym respie i to sie wiaze z pomoca dla nowych.
Malo jest serverow gdzie guild rzadzaca pomaga graczom ktorzy byli Pa.
Na innych serverach sie placi za pro, a tu wystarczy napisac do kogos z Noctum, i to jest + servera. A minusem jest to ze czasami wykorzystuja za bardzo swoja wladze. Przyklad:
Ziomek ubil rl'a Timmiiego na bocie, dostal paymenta 20k za zabicie bez reasona, pomijajac fakt ze dobrze wiedzial ze jego ziomek boci.
Czasami ta pomoc swe jest ,,dla picu"
Ale ogolnie jeden z lepszy servow B)
Niech sobie szwedzi sztuczny tlum na multiklientach zrobia to beda mieli respa
Trol-Trol
01-10-2009, 16:04
a nie robia ?
Gonzo ty jebany demotywatorze jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj albo wydłup sobie oczy to nie bedziesz widział zamiast glupio komentować
wydłub* jeśli już.
:-)
natomiast ty, zamiast cokolwiek pisać, to weź do ręki słownik języka polskiego, bo kaleczysz (kaleko umysłowy :<).
wydłub* jeśli już.
:-)
natomiast ty, zamiast cokolwiek pisać, to weź do ręki słownik języka polskiego, bo kaleczysz (kaleko umysłowy :<).
Ja pierdole czlowieku odczep sie z tym slownikiem, ten wrzut rok temu juz przestal byc fajny. Po prostu sie znudził. Nie bede bral zadnego jebanego slownika bo jak chce to moge pisac bez bledow. Jak masz za duzo czasu to sobie konia zwal przy redtube to ci napiecie seksualne zamiast po palcach do internetu przejdzie po prąciu do klozetu... moderator sie znalazl. Moderator powinien dawac przyklad internetowym idiotom a nie udawac glupszego niz jest, ogarnij sie
Ja pierdole czlowieku odczep sie z tym slownikiem, ten wrzut rok temu juz przestal byc fajny.
To nie miał być "wrzut". Po prostu - nazywasz innych "głupimi", a sam inteligencją nie grzeszysz... hipokryta. ;)
over and out!
moderator sie znalazl. Moderator powinien dawac przyklad internetowym idiotom a nie udawac glupszego niz jest, ogarnij sie
Prawie jak moderator :]
szkoda że nie było wam dane rządzić serverem przez jakiś czas..
nie grasz juz na Selenie ?
Upierdolili Onyke i swe sie w*****li :D
Ketoprom_Torg
04-10-2009, 17:21
Bo tylko Chuck i Ja wiemy jak hakowac ludzi kiedy sie jest retired :baby:
Wyjebalem wszystkie itemy po pijaku i porozdawalem jakims noobom, potem nie gralem, wiec jak kurwa moglem kogos shakowac ? Ketoprom wytlumacz mi to k?
1 Przeczytaj co napisałem od siebie (nie to co zacytowałem).
2 Przeanalizuj.
3 Wypowiedz się.
Dobra przyznaje mój błąd ziom, ale trochę mnie poniosło :p
Moja teoria jest taka :
Gniewo noobek coś sciągnął na pc, shakowali go, Gniewo w akcie desperackiej rozpaczy po utracie kolorowych pixeli bez których nie może żyć, chuj wie jak i skąd wziął te linki, zaczął je wysyłać, tak jak to Olin zacytowal jego wypowiedz ,, Bo mnie shakowali, to ja tez kogoś musiałem ". Jest to gdzieś na forum elysii ale nie chce mi się tego szukać. Ale po przemyśleniu swojego idiotyzmu który dostał w darze podczas kiedy był jeszcze zalążkiem, stwierdził że nie może życ bez kolorowych sklejek bit-map i postanowił zrobić z siebie ofiarę. Prawie wszyscy uwierzyli w to, a on wraz z Eddy~ zaczął płakać na prze zajebistym forum jakim jest tibia.org.pl (Gdzie jeśli nie napiszesz jakie to ss'y sa zajefajne to możesz dostać bana) ze padł ofiara złego i podstępnego Dudiego Lowe !!! Desperacko sygnalizowali zagrożenia które ,,ten zły" może wysyłac, tak bardzo przesączone chciwością zdobycia pixeli linki, ze nicku jego nie będzie w dalszym poście !!! Ave Gniewo ! Ave bohaterzy dzięki którym już ,,ten zły" nie zabierze więcej plate setów!
Może być dobranocka ;( ?
Te dzieci z tibia.org.pl to w ogóle do kwadratu lamusy, na czele z tym pseudo ganja-manem sir Brokerem czy chuj wie jak mu tam. Tylko zrobić sobie kilka charów i pozabijać żeby nie grali.
worek111
05-10-2009, 00:33
LovaPA zazdrosc cie zjada widze :/. Juz ja to widze jaki z ciebie pro evul people killer. Rob sobie chary i idz ich zabijac. Good luck i gogo lvl 8. Btw: Nie nie jestem jednym z tych dzieci z torga :/
widzicie... ja poprostu jestem slawny :D
na torgu sami mnie okrzykneli ojcem a tutaj juz mowia ze jestem ich przywodca :D
/Sir Brokerr :)
@down
nigdy nie powiedziałem że jestem ich przywódcą i nadal tak nie twierdzę.
jak podoba ci się bycie przyffódcom 15 latkóff to pozdro dla ciebie emigrancie :p
a ten wyżej co tam coś się sapie, to krótkie s*******aj, pojechałeś mnie na maksa plebie tylko potem nie biegaj lizać dupy po thais że cię ktoś bije ;(
A tak btw, jak myślicie, Swe skończą swoją ere rządzenia na Elysii po tym world - transfer ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.