Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Mercioleksy
12-06-2008, 14:15
tego sie nie da przegrać :>
0:0 ;/ albo 1:0 dla nas i Roger strzeli lub bedzie mial asyste
LaresCotton
12-06-2008, 20:40
mhm, austria niezle sobie poczynala w 2 polowie z chorwacja, takze bedzieciezko troche
0;0 lub 1;1
ervinius
12-06-2008, 21:27
Eneris jesteś jasnowidzem? Jak tak sie skończy mecz, i obstawiłbyś tak wygrałbyś chyba ze 100tys. zł. ;oo
LaresCotton
12-06-2008, 23:28
ej ale to ja wytypowalem 1;1 ;(
http://img209.imageshack.us/my.php?image=wantedws7.jpg
23:00 You see dead human (Vol:8). You recognize Howard Webb. He was killed by Leo Beenhakker.
Znowu dokladnie trafilem
I polowa 1:0, II polowa 1:1
Dostane ciasteczko?
LaresCotton
13-06-2008, 00:36
ILE CI KURWO DALI (http://img106.imageshack.us/img106/8656/ilecidaliyw4copytp0.jpg)
öööööö
Hektor_Druidek
13-06-2008, 06:45
Kurwa Mac!
Taki wynik oznacza, że odpadamy z turnieju - dodał Beenhakker.
I huj bombki strzelił ;(;(
ervinius
13-06-2008, 09:09
Teoretycznie, jesli dobrze pamietam, to wygrywamy z Chorwatami, Niemcy przegrywaja z Austria i wchodzimy..
..czyli odpadamy z turnieju.
Jebac Sedziego I Cala Rodzine Jego
Jebac Sedziegoo I Cala Rodzine Jego!
/elaro
Wygramy z Chorwacja, Niemcy przegraja z Austria to i tak wieksza szanse na Austria na wyjscie
Mercioleksy
15-06-2008, 12:25
Z tego co widzę WRI & friends przegrało wojenkę
Z tego co widzę WRI & friends przegrało wojenkę
Możliwe ale pod koniec wakacji i jesienią oni wrócą i znowu będzie burdel na servie. Teraz ekipa Valentines ma okazję się wykazać jakimi są graczami jak nie muszą walczyć. Jeżeli się okaże że odpie*dalają głupoty na servie to w sumie wolę szwedów niż tych ****ów ze wschodu polski. X( X( X(
valentines pokazuja jak wyglada server pod ich rzadami, robiac PA gdzie sie da (typu wy*******anie z respow, wszedzie), i pizgajac random.. (nie mowie ze wszyscy ale paru jest takich..)
valentines pokazuja jak wyglada server pod ich rzadami, robiac PA gdzie sie da (typu wy*******anie z respow, wszedzie), i pizgajac random.. (nie mowie ze wszyscy ale paru jest takich..)
I dlatego też zamiast się trzymać razem polacy leją się między sobą i część odchodzi na stronę szwedów z WRi i nie tylko.. A taki Elaro/Eneris i reszta strasznie pokrzywdzonych i represjonowanych graczy z polski płacze że to nie oni zaczęli i są ofiarami PA. Jakbyście stosowali zasadę "nie rób bliźniemu co tobie nie miłe" to Elysia byłaby dużo lepsza. Co do szwedów to mam rodzinę w tym kraju i zdążyłem zauważyć że wszyscy a nawet młodzież jest strasznie spokojna i że tak powiem "zamulona" więc nie gadajcie tylko że "te lamy ze szwecji są szaleni" a pozatym oni mieszkają blisko Karlskrony i napewno mają jakiś kontakt z polakami a złą opinię wyrobili sobie dzięki paru pseudo cwaniakom przed kompem z Lublina i okolic wschodu polski.
Do tego oni mysla ze dzieki nim server bedzie lepszy, podczas gdy lepszy jest tylko dla valentyn z racji ze jak narazie sobie moga pa robic, reszta spolecznosci elysii traci na tym, no sorry ale kiedy wri/td/wg gralo normalnie to takiego pa nie bylo...
Dlugo nie pociagna jak dalej beda perfidne pa na kazdym kroku pizgac
pogromcar
15-06-2008, 18:29
Valentines teraz kozaki nie ma swe to sobie można porządzić. Zauważyłem że większość Low-lvli Polaków są za Valentines i liżą im ostro dupę, Low-lvle stają się hight-lvlami i padają od Valentines, nie są już tak bardzo za V.
ervinius
15-06-2008, 19:56
Wasze rozpiski to jedno wielkie gówno.
Wasze rozpiski to jedno wielkie gówno.
o znalazł się asslicker, z lublina pewnie jakiś albo ze wschodu. Swoją drogą słyszałem że po prawej stronie wisły często nie macie prądu i latacie z świeczkami po domach i dlatego tam tyle pożarów ale nie ważne. Jedyne miasto normalne to Tarnów a reszta to shit nie ma co gadać nawet.
@topic
Valentines w sumie nie grają już na elysii ( i są ustawieni na innych serwach zapewne liżąc dupe innym polaczkom) więc nie mają nic do stracenia ale tylko pokazują ze złej strony polską narodowość. Potem taki Elaro pojedzie gdzieś za 10 lat za granice i przypadkiem spotka jakiegoś szwedka co dawno dawno temu grał w tibie, to ten szwedek tylko biedaka wyśmieje że Elaro z Polsky.
Ale cóż ci z Valentines wytykają innym brak rozumu a sami nie grzeszą inteligencją :| taki naród polski niestety, może to jeszcze wina dziadków i ich zakompleksienia za czasów prl..
Shanloth92
15-06-2008, 23:34
w sumie to rozumiem zachowanie valentines (pa ,wywalanie z respa).
Oni maja teraz wojne i nie moga za bardzo expc gdzie i kiedy im sie podoba ,wiec jak taki koles ma powiedzmy 2h czasu ,zeby se pohuncic ,idzie tam gdzie najszybciej lvl wbic a ,ze jakis noobki ,nie znaja swojego miejsca w szeregu ,to ich problem
ervinius
16-06-2008, 07:51
@LovePA
Od kiedy Zielona Góra jest na wschodzie, umyślny człowieku?
o znalazł się asslicker, z lublina pewnie jakiś albo ze wschodu. Swoją drogą słyszałem że po prawej stronie wisły często nie macie prądu i latacie z świeczkami po domach i dlatego tam tyle pożarów ale nie ważne. Jedyne miasto normalne to Tarnów a reszta to shit nie ma co gadać nawet.
@topic
Valentines w sumie nie grają już na elysii ( i są ustawieni na innych serwach zapewne liżąc dupe innym polaczkom) więc nie mają nic do stracenia ale tylko pokazują ze złej strony polską narodowość. Potem taki Elaro pojedzie gdzieś za 10 lat za granice i przypadkiem spotka jakiegoś szwedka co dawno dawno temu grał w tibie, to ten szwedek tylko biedaka wyśmieje że Elaro z Polsky.
Ale cóż ci z Valentines wytykają innym brak rozumu a sami nie grzeszą inteligencją :| taki naród polski niestety, może to jeszcze wina dziadków i ich zakompleksienia za czasów prl..
zal mi Ciebie
LovePa gadasz o tym jakby to było twoje zycie i zaraz sie pojdziesz powiescic bo cie z resa wywalili to tylko gra kolego ... a po 2 valentines chce wbic jak najszybciej lvl do powrotu wri dlatego nie placz
LovePa gadasz o tym jakby to było twoje zycie i zaraz sie pojdziesz powiescic bo cie z resa wywalili to tylko gra kolego ... a po 2 valentines chce wbic jak najszybciej lvl do powrotu wri dlatego nie placz
Tibia nie jest "moim zyciem" od ponad roku i bardzo się cieszę z tego. A co do tego że V. chce wbić lvl jak najszybciej to mnie to chu* obchodzi. I tak życzę im bardziej niż innym rooka. Tacy właśnie są polacy, że swoich najbardziej gonią. :( :(
@ 2x up Oto najprawdziwszy przykład "polaczka" ;( . Szkoda że jego zdanie jest tak słabe. Ja myślałem że na tibia.org.pl są tylko dzieciaki po 15 latek albo niżej ale widzę że i tu prócz normalnych ludzi (ludzi - nie graczy) takich jak mariandpst, elaro, eneris, soraniz, i innych których wypowiedzi świadczą o ich dojrzałości emocjonalnej i psychicznej są i dzieciaczki:baby: które przed blokiem się bawią jeszcze w żołnierzy i strzelają z pukawek:baby:, i są komandosami ale tylko przed kompem.
@up
nom, niestety zycie jest brutalne, ale w tym przypadku nie dla nas tylko dla nich :)
ervinius
16-06-2008, 16:59
Boże tego się nie da czytać ludzie.
Przestanćie pieprzyć od rzeczy.
Znieście gorycz porażki i szykujcie sie na rewanż.
Słownie to każdy może, nawet największy noob.
Wiem, że nie gadam z jakimiś młotkami, więc mam nadzieje,
że sie pozamykają wszyscy.
I Valentines, i reszta.
Mercioleksy
16-06-2008, 17:17
Wy to macie problemy, PA to nieodłączna część klimatu tibijskiego. Byłoby za spokojnie gdyby nie PA. PA przeważnie prowadzi do sporów, spory do warów a wary do zajebiaszczej zabawy ;>
ervinius
16-06-2008, 17:25
@up
Zawsze wiedziałem, że jesteś jednym z normalnych na tym forum. <;
Hektor_Druidek
16-06-2008, 22:37
@LovePA
Jak Ci sie coś nie podoba to zmień obywatelstwo na szwedzkie ja płakać za Tobą na bank nie będę.
Coś pisałeś o pukawkach. Ja potrafię Ci wytlumaczyć Twoje zrażenie do zabaw dziecinnych. Spowodowane jest to wszystko tym, że jak Ty byłes małym "polaczkiem" koledzy z podworka nie chcieli się z Tobą bawić, a teraz siedzi taki człowiek przed monitorem i twierdzi, że takie zabawy to dziecinada. Sorry ale np. paintball to też taka jakby zabawa pukawkami. Ja uważam, że mężczyźni i tak do końca nie dorastają i lubią czasami obudzić w sobie takie beztroskie dziecko. Ale to tylko moje zdanie i pewnie zaraz będzie dużo krytyki na temat tego twierdzenia.
Pisałeś również coś o braku prądu we wschodniej części Polski. Dobra ale jak mi się dobrze wydaje to ostatnia większa awaria prądu była w Szczecinie to wschodnia Polska? Kolejna super zaleta zachodu to np. Czyste powietrze na mazurach a zj***ne na śląsku? Nie będę oceniał poszczególnych partii Polski, ale i zachód i wschód posiadają wady i zalety. Trzeba patrzeć na życie realnie a nie pod WPłYWEM EMOCJI lub opowieści starszych kolegÓw panie "LovePA".
Powiedz mi jeszcze że Wri nie robiło pa ze spawnów? propaganda rox
@Shanloth92
Piwa mu.
@Siejniki
A dzisiejsza wasza akcja z Prouds?? pa nazywacie zabijaniem naszych supporterów. Powodzenia.
Do tego oni mysla ze dzieki nim server bedzie lepszy, podczas gdy lepszy jest tylko dla valentyn z racji ze jak narazie sobie moga pa robic, reszta spolecznosci elysii traci na tym, no sorry ale kiedy wri/td/wg gralo normalnie to takiego pa nie bylo...
Dlugo nie pociagna jak dalej beda perfidne pa na kazdym kroku pizgac
nie wiem czy jest server na ktorym rzadzaca guild nie wyrzuca ze spawnow(?)
To jest server PVP teraz rzadzi nim valentines i ludzie musza sie do tego przystosowac
@Elysia
Napoczatku mielismy kilka problemow z random pk ale skonczylo sie to szybciej niz w WRI(trwalo to kilka miesiecy) Jesli masz jakis problem z Valentines msg Firiux,Elaro,Zetrax
Co do PA ze spawnow gram na elysi od 3 lat i zawsze bylem wyrzucany ze spawna wiec nie wiem wczym jest problem.
Zauwazcie ze to juz bylo tak ze jak wri sie pojawil na expie to osoba sama juz wychodzila
Placzecie PAPAPA VALENTINES PA. widocznie nie pamietacie co bylo wczesniej co tras ci wyrzucil wszystkich z calych malp za to ze mu dasz APE FURY
Nawet na rotach nie mozna bylo poexpic bo pisal Nagowenen leave or i will kill u till rook.
Przejzyjcie na oczy czy Hicham rzadzil lepiej? my wyrzucamy ze spawna ale oni to robili od 3-4 lat
Gekkesos pod rzadami hichama nazbieral 3 bp boh z PA
Tras przychodzil na frosty zostawial liscik przy kladce ze bierze cale frosty(stare exori vis)a lajtowo 3-4 osoby by sie na frostach zmiescily
Pierwszy raz rzadzimy serverem wiec jeszcze wiele do pracy
jakis problem z valentines msg me
LaresCotton
17-06-2008, 13:35
Powiedz mi jeszcze że Wri nie robiło pa ze spawnów? propaganda rox
@Shanloth92
Piwa mu.
@Siejniki
A dzisiejsza wasza akcja z Prouds?? pa nazywacie zabijaniem naszych supporterów. Powodzenia.
dziwne ze ci ludzie wzieli sie z nikad i robia sobie pg na elysii
graja tu jakies 2 tygodnie, skad wiedzieli do kogo pisac? pomogli tym samym wam, wiec sa przez nas uznawani za waszych sojusznikow
ervinius
17-06-2008, 15:26
Elaro dobrze mówi.
Przed wojna nie doswiadczylem zadnych problemow jakoby ktos mnie ze spawnu wy*******al... Ale jak sam zaznaczyles mowisz o sytuacji sprzed lat
dziwne ze ci ludzie wzieli sie z nikad i robia sobie pg na elysii
graja tu jakies 2 tygodnie, skad wiedzieli do kogo pisac? pomogli tym samym wam, wiec sa przez nas uznawani za waszych sojusznikow
Skad wiedzieli? Kazdy idiota wchodzac na fourm widzi ze jestesmy w wojnie
LaresCotton
18-06-2008, 13:34
nawet jesli wiedzieli, to piszac wam wspomogli was
tym bardziej, ze pozniej na forum napisali ze nie potrzebuja niczyjej pomocy lololo
Slabo na tej nowej elysii upierdolili mnie na bocie na 10 levelu 20 minut po wyjsciu z domu
Mercioleksy
18-06-2008, 17:41
Hmm Valentynki straciły soja w wojnie a zyskały wroga...
LaresCotton
18-06-2008, 18:43
wierzysz w to? =D
taa moze jeszcze gipo do wri dolaczy haha, niezly dżołk
Acor2323
18-06-2008, 19:07
jo naprawde duza strata ;] Kyxe, Polcerer i Jyxe xD
Weronisia
18-06-2008, 19:35
Widac ze nic nie wiecie :P Kto robi pa w Valentines wylatuje z venta na jakis czas jesli sie nie poprawi to jest hunted. Mozecie zapytac kolegów trudniacych sie random pkingiem jak Kentan czy Necki :P A wywalanie ze spawna bylo,jest i bedzie zawsze, bo mamy wojne. Dzis expimy a jutro mozemy campic pz,a taki neutral expic moze zawsze :P
Niestety zawsze bylo i bedzie narzekanie na gildie panujace.
nie wiem czy jest server na ktorym rzadzaca guild nie wyrzuca ze spawnow(?)
To jest server PVP teraz rzadzi nim valentines i ludzie musza sie do tego przystosowac
@Elysia
Napoczatku mielismy kilka problemow z random pk ale skonczylo sie to szybciej niz w WRI(trwalo to kilka miesiecy) Jesli masz jakis problem z Valentines msg Firiux,Elaro,Zetrax
Co do PA ze spawnow gram na elysi od 3 lat i zawsze bylem wyrzucany ze spawna wiec nie wiem wczym jest problem.
Zauwazcie ze to juz bylo tak ze jak wri sie pojawil na expie to osoba sama juz wychodzila
Placzecie PAPAPA VALENTINES PA. widocznie nie pamietacie co bylo wczesniej co tras ci wyrzucil wszystkich z calych malp za to ze mu dasz APE FURY
Nawet na rotach nie mozna bylo poexpic bo pisal Nagowenen leave or i will kill u till rook.
Przejzyjcie na oczy czy Hicham rzadzil lepiej? my wyrzucamy ze spawna ale oni to robili od 3-4 lat
Gekkesos pod rzadami hichama nazbieral 3 bp boh z PA
Tras przychodzil na frosty zostawial liscik przy kladce ze bierze cale frosty(stare exori vis)a lajtowo 3-4 osoby by sie na frostach zmiescily
Pierwszy raz rzadzimy serverem wiec jeszcze wiele do pracy
jakis problem z valentines msg me
mumumumuuhuuhewhwhehehahahahahhhehehahahahahaaahha h hahahha hah ahu,mumumumuhahehehahahaha
tak mnie rozsmieszyles piszac tego posta.
Jestem ciekaw ilu ludzi starych/nowych uzytkownikow tego beznajdziejnego forum popiera ta twoja wypowiedz. :D /14lat plax/ <--- tylko ci?
mumumumuuhuuhewhwhehehahahahahhhehehahahahahaaahha h hahahha hah ahu,mumumumuhahehehahahaha
Jestem ciekaw ilu ludzi starych/nowych uzytkownikow tego beznajdziejnego forum popiera ta twoja wypowiedz. :D /14lat plax/ <--- tylko ci?
Pewnie ktoś popiera bo wiadomo w sporze o panowanie nad servem zawsze są co najmniej 2 strony i każda ze stron ma część racji ale nie da się uniknąć i błędów.
@Elaro czy ktoś tam wyżej
Nie sądzę żebyś miał po raz 1 do czynienia z luzem ze strony wri co przejawia się waszym panowaniem na servie więc nie wiem czemu napisałeś że po raz pierwszy zaczynacie panować.
@ktośtam
PA zawsze było jest i będzie dla nie których plusem a dla innych minusem serverów typu pvp, ale moim zdaniem sęk w tym że nie jest problemem fakt że ekipa valentines "używa" PA bo przecież pracują na swoje lvle żeby mieć jakieś profity z tego, lecz problem leży w tym że Wy narzekacie na PA from SWE a sami robicie to sami. To działa w kółko i jest bez sensu. Jeżeli walczycie z SWE to powinniście porzucać część metod jakimi posługują sie kabaty z północy ponieważ to ich zachowanie spowodowało u was tą nienawiść/niechęć/wkurw** (niepotrzebne skreślić).
@ktośtam II
Ja się nie żalę ponieważ nie gram w tibie wogóle ale leży mi na sercu los elysii bo według mnie to i tak najlepszy serv jaki istnieje choćby się tam waliło i paliło. ( Możę kiedyś wrócę ale to tak mocnym marginesie)
@topic czy coś takiego
Moim zdaniem (i tylko moim) dużo polaków zniechęciliście (to do valentines) swoim PA i częściowo to jest powodem negatywnych stosunków między - jak tu nie patrzeć - rodakami.
Co do pukawek to właśnie bawiłem się w to i nie raz oberwałem po twarzy więc proszę mi nie zarzucać że wtedy siedziałem w domu. W tibię grałem sporadycznie (przy okazji deszczu itp.). Nie jestem typowym no lifem i w moim mniemaniu nie zaniedbuję relacji międzyludzkich w moim otoczeniu.
Dziękuję. Jak ktoś zrozumiał chociaż połowę z tego to będę zaszczycony.:cup:
Dobrze gada, polac mu.
A bo wri robilo pa to my tez 'bedymy' pa, a co!
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, wri to ze robicie pa aktualnie zwisa, ale spolecznosc elysii i jakby na to nie patrzec sporo polakow ktorzy traca przez wasze pa, robicie sobie tylko cichych wrogow, ktorzy gdy wri wroca moga sie wam za to chciec odegrac.
to tyle, troche pewnie zamulilem ale nie chce mi sie czytac tego co napisalem, troche % weszlo, dobre mecze byly dzis ;p
16 w grudniu xP
Myslalem ze nie jestes takim idiota co pisze DZIECI NEOSTRADY H3H3
To jest gra i nie wazne czy ty masz 20 lat a ja 11 najwazniejsze jest twoje zachowanie
/Elaro.
chyba lubisz pisk na vencie ;p
Weronisia
19-06-2008, 03:36
Na vencie nie piszcze nawet ja ;D
Mercioleksy
19-06-2008, 03:40
Nie oceniaj książki po okładce/człowieka po wieku :> Ja mam 16lat i się kurcze czuje już stary :/
@Weronisia
Wildze, że będę miał z kim gadać in night :>
Weronisia
19-06-2008, 11:04
To ze ktos ma 15 lat nie znaczy ze jest newbem i jest "zerem". Zwidek ma 15 lat, nie wiem tego z plotek bo go znam i niewidze róznicy miedzy nim a takim Nemtorem ktory ma 20~lat, jest tepy i nie reperezentuje nic swoja osobą. Wiek nie swiadczy o osobie.
@kolega up
Massloga mielismy na Kyrze i troszke sie zasiedzialam xD
W sumie racja co do słów kilku przedmówców. Jest jednak jedno "ale".
Przytaczam jedną z sytuacji:
Kolega XX ma 100 lvl a koleżanka YY 50 lvl.
Kolega XX ma 12 latek a koleżanka YY ma hm.. niech będzie 23 lata.
I teraz taki XX będzie się mądrzył i pouczał o życiu koleżankę YY prawie dwa razy starszą od siebie. Dla mnie to jest lekko nie normalne.
Dobrym przykładem jest mój kolega z osiedla który mając 75~ lvl pouczał (nieświadomie) naszego kumpla o 5 lat od niego starszego. Ten młodszy strasznie kozaczył niewiedząc że rozmawia z kolesiem prawie "zza ściany" i nie było by w tym nic nienormalnego gdyby ten młodszy - pewny swej anonimowości - nie zaczął wygadywać głupot o ustawkach w rl i jaki to on nie jest pro pvp irl. Skończyło się na tym że że młody dowiedział się z kim gadał i nie wychodził z domu ponad tydzień a kiedy wyszedł dla bezpieczeństwa z mamą, został przykładnie ukarany na oczach matki. Jaki z tego morał ?? Ano taki że najlepiej zachowywać się normalnie i nie zgrywać nikogo kim się nie jest bo nie wiemy z kim mamy do czynienia. Najlepiej być sobą na +.
Co do wypowiedzi wyżej to są ludzie którzy w wieku 15 lat już są psychicznie dojrzali ( nie bójmy się tego słowa) a są ludzie którzy w wieku 20 lat od ciągłego grania w tibie mają wyprane mózgi i ciężko się z nimi dogadać.
Dzięki za przeczytanie chociaż kawałka z tego co napisałem.:)
ervinius
19-06-2008, 12:38
LovePa, pierwszy raz dobrze piszesz, a co do tego chłopaczka, to nie wiem czy tak jest na serio, ale morał jest jaki morał.
Chorym jest to jak ktoś przelewa tibię, na życie realne (może po za zakupem pacca, za rl kase, chociaz to ten nie do końca normalne).
Moje zdanie jest takie, że można mieć i 10 lat i byc psychicznie dojrzałym, a można mieć i 40 i być dalej 'dzieciakiem'..
LovePa, pierwszy raz dobrze piszesz, a co do tego chłopaczka, to nie wiem czy tak jest na serio, ale morał jest jaki morał.
Chorym jest to jak ktoś przelewa tibię, na życie realne (może po za zakupem pacca, za rl kase, chociaz to ten nie do końca normalne).
Moje zdanie jest takie, że można mieć i 10 lat i byc psychicznie dojrzałym, a można mieć i 40 i być dalej 'dzieciakiem'..
Tak to jest prawdziwa historia kolesia z bloku obok. Obecnie koleś już nie gra - starzy dowiedzieli się za co dostał oklep i zrezygnowali z neta.
ervinius
19-06-2008, 13:00
Ja bym raczej zgłosił go do jakiegoś lekarza, najlepiej psychologa lub psychiatry.
Shanloth92
19-06-2008, 14:53
Wildze, że będę miał z kim gadać in night :>
jak juz tak bardzo wstydzisz sie j. polskiego i chcesz uzywac angielskiego to uzywaj go poprawnie plax
Mercioleksy
19-06-2008, 15:18
@up
Ja się niczego nie wstydzę.
Nie lubię bajkopisarzy, też bym mu pewno manto spuścił :P
@Weronisia
Jakie rezultaty nocnego siedzenia?
Acor2323
19-06-2008, 19:36
LovePa a byl w tej bajce smok? ;>
LovePa a byl w tej bajce smok? ;>
Nie, ale był mój kumpel Artur z Szamotuł B) B) B)
Pozdro dla niego :D
Acor2323
19-06-2008, 21:48
kumpel Artur z Szamotuł hmm moze tez go znam :)
kumpel Artur z Szamotuł hmm moze tez go znam :)
możliwe możliwe ;)
Ktoś tam pisał że my narzekaliśmy że Swe robi PA i teraz robimy to samo....
wiec ja walczyłem dla swojego dobra i kumpli z gildii a nie dla dobra ludzi "neutral".
Shanloth92
20-06-2008, 05:09
wiec ja walczyłem dla swojego dobra i kumpli z gildii a nie dla dobra ludzi "neutral".
wlasnie.
myslicie ,ze ludzie ,ktorzy przesiedzieli w pz pol roku beda walczyc po to abyscie WY mieli dobrze ? niby czemu maja za was wojny wygrywac ? chcecie lepszej elysii ,to sdki w lape i polecieli
Jeszcze nie wygrali, panuje tylko czasowy spokoj ^^ A WRI to obojetne czy czy bedziecie mieli 100 czy 110, a moze 130 sorcow, bo oni swoimi charami zawsze beda mogli podjac walke, tak samo jak nie potrzebuja siana, takze obojetnie kiedy wroca, sa w stanie podjac z wami walke
Ktoś tam pisał że my narzekaliśmy że Swe robi PA i teraz robimy to samo....
Prawda jest taka, ze na serverach pvp zawsze bedzie PA;) Jedynym lekiem na przykrosci...sa znajomosci(taka zyciowa sentencja.)
Weronisia
20-06-2008, 12:44
@do kolegi ktory zwracal sie do mnie
wynik nocnego siedzenia 13:5 dla mojego teamu ;)
@temat
to chyba byl theard o nowej wojnie a nie o refleksjach zyciowych xD
W sumie dyskusja jest zaskakujaco kulturalna jak na to forum, dorastamy?:P
ervinius
20-06-2008, 12:59
Weronisia, może, może xd
Co do pana Torala i Baave, to jest akurat prawda, że kiedy wri będzie chciało to może ponownie podjąc walke, ale ja bym się zastanowił czy jeszcze będzie im sie chcialo? <;
Weronisia, może, może xd
Co do pana Torala i Baave, to jest akurat prawda, że kiedy wri będzie chciało to może ponownie podjąc walke, ale ja bym się zastanowił czy jeszcze będzie im sie chcialo? <;
Jak dla mnie to Valentines mają obecnie największe szanse na całkowite zapanowanie nad servem od czasów GiPO i FL. Zauważcie że szwedom się zaczęło nudzić i coraz mniej czasu przykładają na grę - odpadł już hyung i prawie odpadł lurran ale nie znam okoliczności że jeszcze nie jest na rooku. Szwedzi zaczynają się zapominać i ściągają polskie pornosy z keyloggerami :baby: Jak dla mnie to teraz kiedy wrócą blondasy z północy to zacznie się fajna walka i obstawiam wynik że V. wygra :evul: Teraz w waszych rękach aby moje słowa się spełniły bo gdyby ekipa V. zachowywała się tak jak na tym forum to jestem skłonny ich poprzeć. :D Ludzie się zmieniają i ich poglądy też 8o
Pozdro.
Jeszcze nie wygrali, panuje tylko czasowy spokoj ^^ A WRI to obojetne czy czy bedziecie mieli 100 czy 110, a moze 130 sorcow, bo oni swoimi charami zawsze beda mogli podjac walke, tak samo jak nie potrzebuja siana, takze obojetnie kiedy wroca, sa w stanie podjac z wami walke
a słyszałeś może o tym że arioc sprzedaje cała swoją kasę? i zostawia sobie TYLKO 1kk na wojne z nami ? i wątpię żeby murzyn poświęcał swoją karierę tenisisty dla TIBII, więc żyjcie dalej marzeniami że WRI wróci do normalnej gry na elysii. eLo
a słyszałeś może o tym że arioc sprzedaje cała swoją kasę? i zostawia sobie TYLKO 1kk na wojne z nami ? i wątpię żeby murzyn poświęcał swoją karierę tenisisty dla TIBII, więc żyjcie dalej marzeniami że WRI wróci do normalnej gry na elysii. eLo
Mozna smialo zalozyc, ze sprzedaje ja zeby miec rl siano, 1kk sobie zostawia. Jezeli po wakacjach WRI wygra wojne w ciagu kolejnych miesiacy odrobi sobie sprzedana kase i ta poswiecona na wojne z nawiazka. Jezeli WRI przegra odpusci, nie zaplaci za wolnosc, w ciagu pol roku rzadzenia Valentines sie podziela, bo do wladzy beda chcieli dojsc Ci, ktorzy byli na dole, wewnetrzna wojna oslabi ich tak, ze WRI w ciagu miesiaca spowrotem przejmie kontrole nad calym serwerem. Tak to widze, jestesmy Polakami. nie oszukujmy sie ze w Valentines kazdy jest traktowany na rownym poziomie, predzej czy pozno cos musi pierdolnac, dosc duzo osob zeby przejac serwer, ale rownoczesnie za duzo zeby moc nim bez sporow rzadzic. Takie moje zdanie.
Nie zgadzam się z tobą, ponieważ dopóki wri będzie próbowało grać na elysii my sie nie podzielimy to ci mogę obiecać.
Nigdy nie wiesz co przyniesie przyszlosc, pozatym poza murzynem jest jeszcze dalitas, dagoto, fox, keto i reszta szwedow ktorzy tez maja od chuja siana...
Dobra nie ma co gdybac, czas pokaze co sie stanie ;p
Nie zgadzam się z tobą, ponieważ dopóki wri będzie próbowało grać na elysii my sie nie podzielimy to ci mogę obiecać.
No moze jakos nie doslownie napisalem, ale z tym pol roku rzadzenia chodzilo mi wlasnie o to ze WRI sobie odpusci, nie beda sie logowac i po pol roku waszego rzadzenia zacznie sie w srodku psuc. Zreszta jest tak na prawie kazdym pvp, przykladem moze byc Aldora, gdzie po chwili spokoju, zupelnie sie zmienil uklad sil, z Animy + CO vs EM, w Anime vs CO + Em [lub jakos tak, nie wnikam zbyt dokladnie].
Weronisia
20-06-2008, 19:25
jak na kazdym servie pvp co pare miesiacy jesli jest spokoj to wybucha nowa wojna.
a co do Animy, z tego co wiem to tam jest stala ekipa,przynajmniej tak slysze od leaderow :P xD oczywiscie jest grupa osob ktora zmienia strone co wojne, ale oni tak naprawde w gildii sie nie licza :P
Mozna smialo zalozyc, ze sprzedaje ja zeby miec rl siano, 1kk sobie zostawia. Jezeli po wakacjach WRI wygra wojne w ciagu kolejnych miesiacy odrobi sobie sprzedana kase i ta poswiecona na wojne z nawiazka. Jezeli WRI przegra odpusci, nie zaplaci za wolnosc, w ciagu pol roku rzadzenia Valentines sie podziela, bo do wladzy beda chcieli dojsc Ci, ktorzy byli na dole, wewnetrzna wojna oslabi ich tak, ze WRI w ciagu miesiaca spowrotem przejmie kontrole nad calym serwerem. Tak to widze, jestesmy Polakami. nie oszukujmy sie ze w Valentines kazdy jest traktowany na rownym poziomie, predzej czy pozno cos musi pierdolnac, dosc duzo osob zeby przejac serwer, ale rownoczesnie za duzo zeby moc nim bez sporow rzadzic. Takie moje zdanie.
To znow ja Elaro ktory zapomnial zmienic konta xP
Zawsze ktos musi byc na gorze i rozwiazywac problemy tych na dole
W Valentines sa 4 osoby na gorze w tym jedna RETIRED
A reszta jest traktowana na rownym poziomie(tak mi sie wydaje)
Trudno jest traktowac tak samo 40 lvla jak 170 ale chyba nam to sie udaje
znow zapomnialem zmienic konta
/Elaro
ekhm może taki mały offtop
wpadłem osttanio na kolesia Dark Druid Piter i strasznie mnie to zaintrygowało xd czy to ten dark piter z Elysii? xd
Jak dla mnie to Valentines mają obecnie największe szanse na całkowite zapanowanie nad servem od czasów GiPO i FL. Zauważcie że szwedom się zaczęło nudzić i coraz mniej czasu przykładają na grę - odpadł już hyung i prawie odpadł lurran ale nie znam okoliczności że jeszcze nie jest na rooku. Szwedzi zaczynają się zapominać i ściągają polskie pornosy z keyloggerami :baby: Jak dla mnie to teraz kiedy wrócą blondasy z północy to zacznie się fajna walka i obstawiam wynik że V. wygra :evul: Teraz w waszych rękach aby moje słowa się spełniły bo gdyby ekipa V. zachowywała się tak jak na tym forum to jestem skłonny ich poprzeć. :D Ludzie się zmieniają i ich poglądy też 8o
Pozdro.
hahahah wyczuwam lizanie dupy.
btw podjac walke to zawsze i kazdy moze. A tu wyglada to inaczej. Przewaga lvl jest taka i pewnie dlugo w chuj taka pozostanie chyba ze valentynki dojebia po 160lvl w ciagu miecha, ale to i tak nie duzo im da. Obecnie korzystaja z sytuacji i dobrze robia, ale pozniej stwierdza tak czy siak ze tracili czas. Wri nie gra bo sa "wakacje" normalna sprawa, praca, wyjazdy, kursy i takie tam. Oni tak maja od 2 lat conajmniej w tym samym okresie.
Widze ze ktos tu nie zna polityki naszej elysi ;/
Acor2323
21-06-2008, 15:00
jo wy sie nadajecie =P HAIL SIEJNIK
hahahah wyczuwam lizanie dupy.
btw podjac walke to zawsze i kazdy moze. A tu wyglada to inaczej. Przewaga lvl jest taka i pewnie dlugo w chuj taka pozostanie chyba ze valentynki dojebia po 160lvl w ciagu miecha, ale to i tak nie duzo im da. Obecnie korzystaja z sytuacji i dobrze robia, ale pozniej stwierdza tak czy siak ze tracili czas. Wri nie gra bo sa "wakacje" normalna sprawa, praca, wyjazdy, kursy i takie tam. Oni tak maja od 2 lat conajmniej w tym samym okresie.
Widze ze ktos tu nie zna polityki naszej elysi ;/
Gdyby chcial lizac dupe to kilka postow wczesniej nie pisal by ze zle rzadzimy serverem
Pisanie swoich pozorow to nie lizanie dupy (?)
Wezu_aka_Polc
21-06-2008, 16:22
Gdyby chcial lizac dupe to kilka postow wczesniej nie pisal by ze zle rzadzimy serverem
A co oznacza pisanie swoich pozorow? :|
Wraca mi wiara w człowieka i jego możliwości percepcyjne 8o
Czyżby jeden,- powiem po imieniu - Artur widział i czytał co pisze wyżej ??
Toral ty to chyba masz pamięć 10 minut wstecz no może 15 minut :baby:
To że polityka V. jest taka a nie inna to wszyscy wiedzą a jeżeli zapytasz dlaczemu zmniłem zdanie to ci odpowiem: Firiux pomógł mi z grupką 3 innych osób pogonić kolesia który miał 66 lvl i kozaczył do all pod dp w thais. Co więcej nie zabili go lecz tylko pouczyli jak dobry nauczyciel hahah :D
Ja nikomu nie liżę dupy bo nie mam po co a pocą to się nogi nocą i czasem pod pachami :cup:
A co oznacza pisanie swoich pozorow? :|
zapewne chodzi o pisanie swoich przypuszczeń... Ludzie myślcie czasami logicznie ;(;(;(
Wezu_aka_Polc
21-06-2008, 16:46
zapewne chodzi o pisanie swoich przypuszczeń... Ludzie myślcie czasami logicznie ;(;(;(
Dzieki wielkie, na serio nie wiedzialem co mial elaro na mysli i na serio nie napisalem tego posta zeby wytknac brak sensu w ostatnim zdaniu posta enerisa, kretynie.
Dzieki wielkie, na serio nie wiedzialem co mial elaro na mysli i na serio nie napisalem tego posta zeby wytknac brak sensu w ostatnim zdaniu posta enerisa, kretynie.
tego kretyna na końcu zdania mogłeś sobie podarować trolu forumowy...
Nie wdaje się w dyskusje z chamstwem..
Weronisia
21-06-2008, 20:22
ekhm może taki mały offtop
wpadłem osttanio na kolesia Dark Druid Piter i strasznie mnie to zaintrygowało xd czy to ten dark piter z Elysii? xd
to nie ja xD Ale kiedys wylapalam wrzute ze nie place na Elysia bo gram na non pvp :/
ps. Elaro nie ma na imie Artur tylko Marcin :P Artur to Eneris ;)
Mercioleksy
21-06-2008, 21:43
Ogólnie V tak nie pakerują, robią swoje i dość przyzwoicie, ale Adorables to porażka. Ciekaw jestem czemu jeszcze nie zostali obdarzeni huntami ;>
LaresCotton
21-06-2008, 22:10
bo sprzedaja pacce
Mercioleksy
21-06-2008, 23:45
ehh to ich trzyma przy życiu xD
Ogólnie V tak nie pakerują, robią swoje i dość przyzwoicie, ale Adorables to porażka. Ciekaw jestem czemu jeszcze nie zostali obdarzeni huntami ;>
Ostatnio troche opieprzylem gahna jak zobaczylem ze Shan the adorable ban za PKING ale niby mial haka.... Powiedzialem mu ze jak ktos mi napisze ze robi random PK a ten nie poda mi doprego powodu to sie wtrace
LaresCotton
22-06-2008, 12:58
to beda bany za invalid payment
Zetraksos
22-06-2008, 13:02
Hejka NIECH ZYJE NOWA LEBSZA ELYSIAAA
to nie ja xD Ale kiedys wylapalam wrzute ze nie place na Elysia bo gram na non pvp :/
ps. Elaro nie ma na imie Artur tylko Marcin :P Artur to Eneris ;)
Dzięki ze to napisałaś bo mi już brak sił ;]
Nie było mnie troche na forum, tak sobie patrze na posty LovePA i mnie krew zalewa... Na poczatku jechal innych od asslickerow vals~, byl wielce retired od poltora roku, ogolnie jechal po val~ i ekipie ze wschodu polski, teraz wielce chce wracac grac, i sam stal sie asslickerem val~. Po prostu zalosny jestes
Wersja postu dla dzieci neo, bo jeszcze by mogli nie zrozumiec:
LovePA zal mi ciebie!!!1111
......
Mercioleksy
23-06-2008, 01:49
Up
idź sobie haxie
Hektor_Druidek
23-06-2008, 09:16
@Sunnade ^^
Hahahah
***** :baby:
Gz 8o
Starego sobie haknij ;(
LaresCotton
23-06-2008, 13:10
lolo to nie hack, chyba ze zmiescisz syf w pliku .jpg
Zetraksos
23-06-2008, 14:11
PAJ OR DAJ
@Sunnade ^^
Hahahah
***** :baby:
Gz 8o
Starego sobie haknij ;(
mumumm,ubiubbebbababababbabababububewbbababaumhehe hehhahaha
hahahah co jest xD 2 raz? dobry jesteś
3 raz jesli mamy byc dokladni ^^
firkowi "sie dedlo" :O
mimi tez ;OO
mieliscie stacka, czemu nawet nie probowaliscie czegos zrobic? pvp "mosthahs"
Hektor_Druidek
24-06-2008, 16:16
mumumm,ubiubbebbababababbabababububewbbababaumhehe hehhahaha
Dla twojej swiadomosci możesz niewiedziec bo wkoncu co dzieci neo wiedza ze w pliku " .*****. " tez można włozyc keya :) tylko trzeba umiec :o
Weronisia
24-06-2008, 16:27
firkowi "sie dedlo" :O
mimi tez ;OO
mieliscie stacka, czemu nawet nie probowaliscie czegos zrobic? pvp "mosthahs"
moze dlatego ze byla prawie 3 w nocy :P moze i Valentines to nie pr0 w pvp,ale ja szanuje tych ludzi za to, ze od poczatku mieli odwage stawic opór i nie podporzadkowywali sie jak chickeny :)
Pfff jesli ta odwaga ogranicza sie do wypowiedzenia wojny, padania, wyplacania sie, to ja dziekuje, to jest na pograniczu odwagi i glupoty
Shanloth92
24-06-2008, 16:40
Pfff jesli ta odwaga ogranicza sie do wypowiedzenia wojny, padania, wyplacania sie, to ja dziekuje, to jest na pograniczu odwagi i glupoty
najlepiej to isc na trolle i expic z rozancem w reku ,zeby tylko po ciebie nie wpadli ,co nie ?
a jak juz wpadna ,to huj ,zaplacisz im 50k za to ,ze 'zabiles kogos kolege' albo 'ukradles loota dla xxx'
Dla twojej swiadomosci możesz niewiedziec bo wkoncu co dzieci neo wiedza ze w pliku " .*****. " tez można włozyc keya :) tylko trzeba umiec :o
hahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahah ahahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahah ahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahaha hahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahaha hahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahaha
nie no kurwa zal mi ciebie.
NIE MASZ KURWA POJECIA O TYM, TO NIE PISZ BYLE CZEGO!!
Zetraksos
25-06-2008, 01:31
@up Forum troll banek plez
Hektor_Druidek
25-06-2008, 08:12
hahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahah ahahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahah ahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahahahhaahaha hahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahhahaha hahahahahhaahahahahahahahahhahahahahahaha
nie no kurwa zal mi ciebie.
NIE MASZ KURWA POJECIA O TYM, TO NIE PISZ BYLE CZEGO!!
Kurwa głąbie pierdolony skończyłeś ledwie podstawówkę a w przedszkolu miałeś problemu i ty jesteś największy znawca? Komputer ci stara pomaga właczyc bo sie gubisz i ty jesteś wielki specjalista ? jak byś sie znal troche na tym to byś wiedział ze można bo jak można wsadzic do innych skrótów zwiazanych z obrazem itp to do tego tez mozna tylko ze jak ktos to wie to nie pokazuje i nie opisuje a ja ci tylko mowie ze można ale huj ci do tego jak.
Toral = PRO po Harvardzie :baby::baby::baby::baby:
LaresCotton
25-06-2008, 11:44
to, co piszesz o toralu pasuje idealnie do ciebie
przynajmniej ja tak to widze wnioskujac z twojego postu
moglbys sie powstrzymac, bo sam siebie tylko upokorzyles i nie sadze zeby toral wnikal w te twoje "pojazdki"
a ty co zrobiłeś odważnego na elysii? miałeś wykupione pro tylko u jednego typa z wri? podczas gdy wszyscy twoi koledzy mieli po 3 protektórów?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Konrad W. - Come back [Tech-House Radio edit].mp3
Ale PO CO mialem cos robic jesli zylo sie dobrze i problemow nie bylo, nie doswiadczylem zadnego pa w ciagu ostatniego roku (przed wojna), wiec po co mialem robic "cos odwaznego" jesli bylo dobrze?
edit:
Nigdy u nikogo nie kupowalem pro za $$$ skoro juz ruszyles ten temat ;)
LaresCotton
25-06-2008, 17:02
ej no polacy, do boju kurde
pokazcie, ze wasze slowa maja w czyms poparcie i idzcie sie pizgac na ten ob
Kurwa głąbie pierdolony skończyłeś ledwie podstawówkę a w przedszkolu miałeś problemu i ty jesteś największy znawca? Komputer ci stara pomaga właczyc bo sie gubisz i ty jesteś wielki specjalista ? jak byś sie znal troche na tym to byś wiedział ze można bo jak można wsadzic do innych skrótów zwiazanych z obrazem itp to do tego tez mozna tylko ze jak ktos to wie to nie pokazuje i nie opisuje a ja ci tylko mowie ze można ale huj ci do tego jak.
Toral = PRO po Harvardzie :baby::baby::baby::baby:
dajesz, dajesz
mumumhehehahahahaha ahhahahuhehhehehe,mumumhehehehahahahhah
kazdy kto ma jakies pojecie o tej tematyce to kurwa wie jakim jestes pierdolonym dzieciakiem hahahahahahahahahaha zal mi ciebie poraz kolejny!!
@do ludzi co znaja sie na "programowaniu"
NIE ODPISUJCIE NA JEGO POSTA... hahaha
Hektor_Druidek
26-06-2008, 11:24
Up^
Tym postem sam robisz z siebie debila :]
:D:D:D:D
Up^
Tym postem sam robisz z siebie debila :]
:D:D:D:D
Skoncz uzywac tych emotow, to jest dopiero w*****ajace, juz pomijajac pozostala zawartosc Twoich postow.
Weronisia
26-06-2008, 13:55
ej no polacy, do boju kurde
pokazcie, ze wasze slowa maja w czyms poparcie i idzcie sie pizgac na ten ob
juz druga openke pod rzad nie raczyliscie wyjsc pod ab.
LaresCotton
26-06-2008, 16:00
juz kilka razy pisalem czemu ab nie odpowiada wri
Czemu ?? Ja bardzo chciałbym zobaczyć openke w Thais np. Na zamku króla B)
To dopiero byłoby wyzwanie a nie iść na pustynie i uciekać na dragi jak źle idzie w czasie walki BEZ SENSU !!!
Shanloth92
26-06-2008, 18:45
Czemu ?? Ja bardzo chciałbym zobaczyć openke w Thais np. Na zamku króla B)
To dopiero byłoby wyzwanie a nie iść na pustynie i uciekać na dragi jak źle idzie w czasie walki BEZ SENSU !!!
chyba nie wierzysz w co mowisz ;p
40 valentines vs 30 wri vs 190478290874 noobow
ervinius
26-06-2008, 18:46
hm, Lares, mogłbyś napisać jeszcze raz, dlaczego ab nie odpowiada wri?
Zetraksos
26-06-2008, 18:54
Tylko tam maja szanse nas pokonac [piasek duza przestrzen malo krzakow h lvle] poza tym mieli by gdzie s*******ac ;] np podziemia ankrahmun albo defence na dragach poza tym port hope ;d zreszta co to nas powinno obchodzic gdzie wri chce ob? skoro oni sa tacy wy***sci i oni "run it" to czemu nie przyjda nas rozwalic? przeciez to ich serwer...
LaresCotton
26-06-2008, 20:10
hm, Lares, mogłbyś napisać jeszcze raz, dlaczego ab nie odpowiada wri?
milion noob charow, s*******anka na hg w razie porazki
ogolnie wri nie pasuje facc land, bo tam by wlasnie za duzo noobcharow latalo i przeszkadzalo
Zetraksos
26-06-2008, 20:20
noobchary przeszkadzaja obu stronom... zreszta co to za tlumaczenie ze uciekanie na hg w razie porazki... tak jakby na ank nie bylo 5x wiecej miejsc do defenca a nawet noobskiej ucieczki po katach :D zreszta robcie co chcecie my nie musimy wygrac openki by expic...
Mercioleksy
26-06-2008, 20:45
Ludzie nie pasują wam:
*facc land
*otwarte przestrzenie
*możliwość kampienia(wszędzie jest gdzie wiać)
Proponuje wam takie fajne miejsca:
*pustynia za skałami na zachodzie Darashi(tam gdzie DS, nad necro questem)
*Goroma Island(BB najlepiej, potwory łatwo wybić i nooby ciężko tam sprowadzić, bo quest nie jest prosty)
*Svar Big Camp Barbów(te najmniejsze nooby popadają od barbów)
OB w tych miejscach by fajnie wyglądały i byłoby to coś nowego ;]
Pustynia to jedno z najlepszych miejsc na openy glownie z racji otwartego terenu, dlatego tez nie wiem dlaczego valent~ nie chcieli wyjsc, glowna roznica polega na tym pewnie ze tam sobie sprowadza 3x tyle noobcharow ile ich jest, a na ankh nie beda w stanie, czy tylko o to chodzi?
Jesli uwazacie ze macie sile i wygraliscie to, to dlaczego nie wyszliscie tam?
WRI w sumie moglo wyjsc na ab, ale wy tymbardziej powinniscie wyjsc na ankh
Shanloth92
26-06-2008, 21:48
Ludzie nie pasują wam:
*facc land
*otwarte przestrzenie
*możliwość kampienia(wszędzie jest gdzie wiać)
Proponuje wam takie fajne miejsca:
*pustynia za skałami na zachodzie Darashi(tam gdzie DS, nad necro questem)
*Goroma Island(BB najlepiej, potwory łatwo wybić i nooby ciężko tam sprowadzić, bo quest nie jest prosty)
*Svar Big Camp Barbów(te najmniejsze nooby popadają od barbów)
OB w tych miejscach by fajnie wyglądały i byłoby to coś nowego ;]
dodaj jeszcze Eremo island ,przynajmniej nikt nie ucieknie z pola walki
Mercioleksy
26-06-2008, 22:28
@up
Jeśli naszła cię chęć na żarty i drwiny to pisz mi na prv, innym sposobem zaśmiecasz forum.
Ale wy jesteście tępi... jak będe chciał to mogę mieć 100 noobów na faccu i na paccu.
Chcieliśmy się bić na faccu ponieważ ani My ani WRI nie miało by gdzie uciec.
@Bavee
Wyszliśmy potem na ank, ale wri poszło grać nagle w piłkę ;/
Śmieszne to było to że Elyris poszedł grac w piłkę do Dagota... w sumie dobry by był na bramce xD !
grubasowi się udzielił duch mistrzostw europy może :p
poszedł spalić 100 kg jeszcze mu zostało 900
No, a Elaro w swojej koszulce z napisem "Rebel is back" poszedl swietowac kolejny sukces z openki, ktorej nie bylo, ta slynna lubelska? perla trzymajac ja obiema rekami i do tego jeszcze lewa noga, starajac sie pijac nie pogryzc szyjki. Nie wiem jak ty ale ja to sie cholernie usmialem.
e tam dobrą asekuracje ma przynajmniej jak się rzuca :p
Weronisia
27-06-2008, 10:03
Pustynia to jedno z najlepszych miejsc na openy glownie z racji otwartego terenu, dlatego tez nie wiem dlaczego valent~ nie chcieli wyjsc, glowna roznica polega na tym pewnie ze tam sobie sprowadza 3x tyle noobcharow ile ich jest, a na ankh nie beda w stanie, czy tylko o to chodzi?
Jesli uwazacie ze macie sile i wygraliscie to, to dlaczego nie wyszliscie tam?
WRI w sumie moglo wyjsc na ab, ale wy tymbardziej powinniscie wyjsc na ankh
Nie chodzi o noobchary. Speedboost na pustynie jest na 151 lvlu, potem na 191. Wiekszosc graczy z WRI lapie sie na takowego boosta na 151 lvl. W Valentines nieliczne osoby posiadaja ten poziom. Mysle ze latwy do ogarniecia jest fakt, ze walka na pustyni dla Valentines jest duzo trudniejsza,poniewaz sa znacznie wolniejsi. Aby chociaz w minimalny sposob to wyrownac,preferujemy ob na trawie, gdzie WRI nie moze az tak bardzo wykorzystywac swojej predkosci ze wzgledu na krzaki.
Kolejna kwestia:
Nie chodzi o zadne hellgate,bo defensa mozna ustawic wszedzie. Na ankrahmun dragi,ewentulanie mozna przebiec sie na ph na dworce. Przy malym teamie defens mozna ustawic nawet na larvach. Na Darashi niedaleko necro równiez da rade ustawic defens.
Noobchary mozna miec wszedzie,NASZYCH noobcharow jest stosunkowo malo, a te moga bez problemu znajdowac sie na pacc land. Na facc land jest taka roznica ze pojawia ze duzo random noobkow,krecacych sie pod nogami.Przeszkadzaja zarówno Valentines jak i WRI.
ps. na ankh tez nie chcecie wyjsc wiec o co kaman
Mercioleksy
27-06-2008, 14:57
Dzisiaj był ostry pocisk, ile było?
Było na tyle źle że:
15:07 Eneris [132]: wt my elysia, selena your xerena
Hm... co to chcecie zawojować kolejny świat z marnym skutkiem ?? :D
Bavve się ucieszy:
11:0 dla WRI
PWNED:
Cervantas de'Arc
Shika Raquil
Tanaka Arkino
Yoki Moodon
Zetrax
Daramentus
Gustlik Drifter
x2 Ram Zes
Myxe
Pro'mil
Pewnie ze sie ciesze, a co ;)
Poczatek konca valentyn
hahahah błagam powiedzcie że macie movie <3
down
hahaaahaaha
@up
To jest jakies przegiecie ;D
@2up
movie jest na WOT forum
Eneris kliknij na ten jebany obrazek i daj mu się hacknąć to się ziomek odwali wreszcie bo i tak nie masz nic do stracenia 8o:D:p
wt robie tylko dlatego ze dostałem 120 paladyna na xerenie by pomoc tam w wojnie i muszę mieć pieniądzę by go obkupić.
Co do openki gratuluje zwycięstwa, lecz nie będę jej komentował bo nasze błędy przy błędach Wri są NICZYM. Każdy kto obejrzy filmik Trasa powinien wiedzieć o co mi chodzi.
Shanloth92
28-06-2008, 01:03
wt robie tylko dlatego ze dostałem 120 paladyna na xerenie by pomoc tam w wojnie i muszę mieć pieniądzę by go obkupić.
Co do openki gratuluje zwycięstwa, lecz nie będę jej komentował bo nasze błędy przy błędach Wri są NICZYM. Każdy kto obejrzy filmik Trasa powinien wiedzieć o co mi chodzi.
na xerenie po ktorej stronie jestes ?
Elaro jaka glidie zajebista ma
Aranibal Aiver - jego podpis mnie roz*******a
(on jest z elaro glidii ofc)
Paula Odjazdowy Budyn
Character Information
Name: Aranibal Aiver
Sex: male
Profession: Knight
Level: 36
World: Elysia
Residence: Thais
Guild membership: Najlepsi Kozacy of the Paula Odjazdowy Budyn
Last login: Jun 30 2008, 16:41:03 CEST
Comment: Protected by Gosuge
Motor forever in my heart
Wiara,honor,walka
slask ,motor , Chelmianka
PRO BY WRI NIE PODSKAKUJCIE BO WAS TRAS UJEBIE PRO BY MAJ OSTRZE AI em Noob
Account Status: Premium Account
Ta pseudo gildia to jedna wielka kpina, elarowi sie zachcialo zabrac kase od noobów a noob jak to noob myśli że bedzie mial pro i wogóle hahahha nie lepiej jest w sumie z Valentines, przykład ?? Krystian Paladyn który polazł do Valentines sam nie wiem po co. Pewnie sie rozmysli jak zaliczy pierwszego deda by wri/wiseguys :D:D:D
@up a byl tam misiek ?
lovepa new jasnowidz krystian jest w gildi bo sa jego kumple z rl i chce im pomoc i jak chcesz wiedziec padl pare razy od wri i sieja wiec pozdro tam ziomek... nie wymyslaj bajek...
Fajna glidia 2k za invite sie placi :))
Elaro troche zarobil, nalapie sie nobow jeszcze troche i usunie.
200 K to na nasze złotóweczki z 60 zl wiesz ile perełek mozna za to kupic?:P
a niech ktos mi wyjasni co to znaczy
sneak attack
zraszowac
i o co chodzilo z tym speedbostem na 151 i 191 lev. Jakis ukryty bonus do predkosci czy jak?
ervinius
02-07-2008, 08:54
Nie wiem czy dobrze napiszę, ale
zraszować - od slowa 'rush' z angielskiego, reszte dopowiedz sobie sam ;)
sneak attack - pojedyncze ataki, na graczy, z czego oczywiscie moga zrobic sie nie pojedzyncze xd
ostatniego nie mam pojecia.
no jest chyba taki "próg szybkości" jaki masz z wzrostem lvla, np na 34 lvl biegasz wolniej niż 35 lvl,
to chyba chodzi o to że pustynia ma swoje progi szybkości?
Weronisia
02-07-2008, 09:53
Na pewnych lvlach sa "progi szybkosci"(uzyje okreslenia kolegi up bo nie znajduje lepszego:P). Na pustynie sa inne,na powierzchnie jak trwa inne. Latwo to sprawdzic. wychodzisz na pustynie. 190 ms daje mapclicka a 170 ms biegnie z nim na follow. 190 ms zgubi tego 170 msa tylko dlatego, ze ten wyzszy zaliczyl juz "boosta" a ten 170 jeszcze nie. Róznica 20 lvli nic nie robi :P Pobiegnie na mapwalku 170ms a na follow 150ms i ten 150ms spokojnie dogoni kolege i nie zgubi go,poniewaz obaj sa jeszcze na tym samym speedbooscie (150 lvl).
Troche niejasno,ale inaczej nie umiem xD
Swoja droga ktos powinien zrobic porzadny theard o tym bo sa pewne niejasnosci co do fastboostow. Jedni mowia ze ma to miejsce na 31,71,111,151,191 itd a drudzy ze na 30,70,110,150,190 itd(pustynia). Nie wiem jak to jest dokonca bo dla przykladu kolega na 170 nie mial tego boosta a inny na 190 zlapal juz nowego :P Nie moge byc do konca pewna jak to jest i nie chce sprzedawac bzdur,ale moze jest jakos na zmiane ten speed, np 150(pustynia),171(trawa),190(pustynia)etc?
Jesli jest jakis ogarniety w tych tematach gracz, to prosze oswieccie xD
Weronisia czyli speedbosta można porównać do pewnych przedziałów prędkościowych np. 150 lvl i 170 są w swoim przedziale więc różnica prędkości na pustyni jest podobna mimo różnicy lvli, ale 190+ już jest w wyższym przedziale prędkościowym więc odchodzi "w oczach" od tego 170 ms na pustyni :D:D Ja to tak rozumiem i myślę że tak jest najłatwiej..
Ja 11:43:31
ap rush
Infobot 11:43:32
gorączka (złota)
duży popyt na jakiś towar
sitowie
gazować
hahahaa
nie no joke wiem juz co to tak naprawde znaczy ale niektore byly zabawne
ervinius
02-07-2008, 14:40
Ja 14:33:57
ap rush
Infobot 14:33:58
1 sitowie
2 pęd masowy
3 tłok
4 duży popyt na jakiś towar
5 gorączka (złota)
6 gwałtowne tempo
7 nagły przypływ
8 napływ
9 pośpiech
10 silny prąd rzeki
11 pognać
12 śpieszyć się
13 rzucać się
14 pędzić
15 lecieć
16 przypilić
17 gazować
18 przynaglać
19 ponaglać kogoś
20 szybko działać
21 szybko
22 załatwiać coś szybko
23 nagle napłynąć (do twarzy)
24 wtargnąć do pokoju
25 mknąć
26 zdzierać
Shanloth92
02-07-2008, 15:51
24 wtargnąć do pokoju
mozna powiedziec ,ze to pasuje
Weronisia
02-07-2008, 16:35
i znow zepsuli zabawe update'em :(
ervinius
02-07-2008, 16:50
O jakiej zabawie mowisz? xd
btw. bedziesz w Gdyni?
Grommy'knight
02-07-2008, 17:00
Podobają mi sie te itemki na 8 lvl 8o zarobiste jest to trade z NPC ! ;)
ahahahahaha
http://img111.imageshack.us/img111/3559/beztytuujo3.jpg
co najlepsze link do nowego klienta nie dziala na www.tibia.com
fajnie by było gdyby w tibii był taki gothic albo wow, 15 milionów npc (np jacyś niewolnicy w kopalni w kazzo, citizeny itp) i każdy może coś powiedzieć... wtedy byłby taki rpgowy klmacik ;p
ervinius
02-07-2008, 21:59
Ale już nie tibijski. (;
wiesz, kiedyś tibia żyła, pod każdym dp stało piętnaście tysięsy uhmakerów, i był fajny klimacik, zawsze można było zagadać itp. teraz gdy czasy się troszke zmieniły i ludzie nastawili się na ciągły exp (przynajmniej większość), tibia straciła ten swój klimacik, stała się taka pusta (przynajmniej dla mnie), więc fajnie by było ją zalać jakimiś npctami pokroju menela spod temple w carlin który opowiadał by o zeszłej nocy czy też starego krasnoluda przechadzającego się uliczkami kazzo i opowiadającego o wielkiej mitologicznej wojnie i stworzeniu świata tibii ;)
Weronisia
02-07-2008, 22:28
O jakiej zabawie mowisz? xd
btw. bedziesz w Gdyni?
Do Gdynii specjalnie nie jade, bo nie lubie wiekszosci Valentines bo sa to random zrekrutowane retardy (powiedzialam to wprost na ventrilo i za to mnie tepia), ale jade z chlopakiem do Gdanska spotkac sie z Furora/Aldora team wiec moze wstapimy do was na jakies "pogaduszki" bo warto spotkac takich ludzi jak Firek, Agyz czy Legito(moglabym tu wymieniac jeszcze z 10 takich osob ale daruje sobie spam). Pewnie znow wylapie blame za szczerosc :P
Mercioleksy
03-07-2008, 07:06
Za parę dni usłyszymy w wiadomościach:
Grupa młodocianych fanów Tibi zdemolowała rynek w trójmieście.
ervinius
03-07-2008, 08:48
Marcioleksy, wiekszosc Valentines to są kulturalni, dojrzali ludzie.
Nie mierz nikogo swoją miarą, oczywiscie jesli to byla ironia - zwracam honor.
Weronisia jedziesz do 'nich' ja niestety nie moge w tym roku ;ss
ervinius
03-07-2008, 16:13
@poprzedni post
Gejloger? (;
Mercioleksy
03-07-2008, 17:23
Przecież to był żart sytuacyjny w postaci ironii :>
ervinius
03-07-2008, 19:41
A więc jak pisałem - zwracam honor. (;
nom, miałeś. ale nie mów tym noobom o co chodzi niech ich ciekawość zje :D
nom, miałeś. ale nie mów tym noobom o co chodzi niech ich ciekawość zje :D
sie wie :p
Shanloth92
04-07-2008, 01:07
o co chodzi bo mnie ciekawosc zjada ?
ervinius
04-07-2008, 08:57
@up
Przebijam, mnie już zjadła (;
Shanloth92
09-07-2008, 01:07
18:56 Spemalien [166]: dawajcie up
18:56 Spemalien [166]: kurwa kozaki
18:56 Spemalien [166]: widac kurwa wasze pvp
18:56 Spemalien [166]: nooob
:D
00:16 XXX [xxx]: ty a wogule na tibia.pl o co chodzilo ze mieles racje w czyms?
hahah nawet na tibi mnie o to atakuja ;s masakra
Mercioleksy
11-07-2008, 16:11
Dobra Vki wybrały raz miejsce do OB, teraz czas na WRI :>
Valentines szaleją hahaha
1. fajnie się schowaliście pod ziemię jak szczury;)
2. bilton to padł oczywiście z powodu waszych noobcharów a wy mówicie że nie używacie noobcharów na OB
3.Spemalien ma rację - jesteście cwaniaki pod ziemią - szkoda że nie umiecie wygrać na otwartym terenie :baby:
to 3-0 i tak nie przebije 0-11 dla wri hahah :D:D:D
@up
1.Sneaki sa czescia wojny wiec nie rozumiem czemu masz jakies zastrzezenia do tego co zrobilismy
2. Keitho i Bilton padl dlatego ze wri chcialo cos zrobic i im nie wyszlo : )
3. Spemalien jest kozakiem w grupie : (
18:56 Spemalien [166]: dawajcie up
18:56 Spemalien [166]: kurwa kozaki
18:56 Spemalien [166]: widac kurwa wasze pvp
18:56 Spemalien [166]: nooob
/\
Pokaz swoje pvp : (
11:0 <-- Przynajmniej nie balismy sie wyjsc : )
Mercioleksy
11-07-2008, 22:54
Teraz niech WRI wybiera teren :>
Niech te OB będą co 3dni a nie co tydzień :/
ob powinny byc codziennie/co 2 dni, wychodzace zwykle ze sneakow, lub z umowienia sie, ale zwykle na dobrych wojnach tak jest
Shanloth92
12-07-2008, 04:48
odezwali sie najwieksi weterani wojny ;s
wam sie pewnie wydaje ,ze 100+ ma odrazu 100cc w banku/dp i jak expi to same dsmy lootuje
LaresCotton
12-07-2008, 13:58
co jak co ale z chuj wie ilu juz bot charow powinniscie kokosy trzepac x[
Shanloth92
12-07-2008, 15:41
nie gram na elysii
Mercioleksy
12-07-2008, 17:03
Człowieku, noobchary to ciągle kasę zarabiają(elfy, chakoye)
Vki mają za co walczyć :>
kto dojdzie do mojej gildi Anty Darklight? ;s;/
Fox Cadian
Jul 12 2008, 21:47:11 CEST Killed at Level 198 by Elivines and by Myxe.
Wri podobno miało rl meeting więc reakcji z ich strony nie było.
~~
Czego Dyklo nie lubisz Darklightów??
od poczatku mojej gry na elysi ich nie lubilem i pewnie nie polubie. frajerow trzeba tepic i tyle.
jestem huntado od najwiekszych lizodupow na elysi ;s;s
ervinius
13-07-2008, 22:18
Od Darklightów? Or Black Future? ;>
Humm, no tak, prawda częśc tych 'najważniejszych' z wri miało meeting.
hahahha no to owned na calego
ile bylo? 20-0?
Zaraz podlicze ;d
heh do zera nie ale do 1 to tak.
mhm nom pewnie ze od darklightow !!
Nie rozumie ludzi podpisujących się tylko pod zwycięstwami :]
Mercioleksy
14-07-2008, 01:21
Panowie cam prosimy zapodać ;>
Panowie cam prosimy zapodać ;>
a nikt ciebie nie nauczyl korzystac z tibia.de?
kubaziolo
14-07-2008, 10:21
Szukam Gildi na Elysi! :P
32 PalleK xD
Xill Rath~~PISAC !:)
LaresCotton
14-07-2008, 15:13
kubaziolo haahahahha
Nie rozumie ludzi podpisujących się tylko pod zwycięstwami :]
Mam pisac "hahahaha dostalismy 3-0 owned owned owned" ?
ervinius
14-07-2008, 19:03
Marcioleksy, rookowałęś swojego chara?
Mercioleksy
14-07-2008, 23:06
Hmm, jakby co to Werladyn/Evil Kafrak to już nie moje chary, mam inne :P
Kafrak był zrookowany na moją "prośbe"
ervinius
15-07-2008, 08:52
To zmień to u siebie w dopisku, pod nickiem.
A można wiedzieć czym teraz grasz?
Mam pisac "hahahaha dostalismy 3-0 owned owned owned" ?
dostali*
Najwyzej jestes w TD,Wiseguys albo juz w best guild ever Wanteds
I nie siedzisz na vencie WRI wiec nie mow "dostalismy"
Gram hmm rp, ed, ek on Elysia & ms na Titanii, teraz kupie blackd i te moje 9lvl kinie będą mi kaske zarabiać xD.
@Elaro
Co masz do Wanteds? Jeszcze jedno słowo i dostaniesz z dyńki xD
Ten post calkowicie zmienia moje zdanie o Tobie. pff
/topic off
Mercioleksy
16-07-2008, 07:37
Jakbyś nie zauważył pierwsza część to ironia a druga część przekazuje pewną informacje półżartem...
ervinius
16-07-2008, 08:55
A tak serio? Bo moje zdanie też się powoli zmienia.
;ss prąd mi się wyłączył po napisaniu tego posta. dobrze, ze teraz save (;
lol co to sie dzialo, masslog valentines
Mercioleksy
16-07-2008, 17:31
Ogólnie zdanie mnie nie interesuje, wyrażam swoją opinie w dowolny sposób.
btw. Coś ta wojna trochę stoi w miejscu, nie rozumiem po co toczyć wojnę, gdy się nie ma środków. Proponuje więcej expić niż masslogować, WRI zabije jednego
z V'ek, ale reszta wbije sobie lvlek ;> I tak do przodu, aż będzie komu i z czym walczyć.
Jeśli ktoś mi powie, że zmienia o mnie zdanie to jego opinia i nie będę jej negować :>
GL i fragowania!
No po ostatnim masslogu padlo wiecej osob niz tylko 1 z V, a WRI teraz expi..
widzialem siejnikow i wri przed depo ab dendriel dzis przed polnoca biegali i kogos jakby tlukli... nie szedlem dalej zeby mnie nie ubili za przeszkadzanie. ale byla openka? kto wygral jesli byla?
13-1 mniejwiecej.. dla kogo to wiadomo..
ervinius
18-07-2008, 14:16
Nom, padl tylko nieszczesny Sypan.
A od Valen standardowo, Elaro, Firiux etc
dobra nvm.................
szkoda tylko ze nie wpuszczaja nobkow na bitwy bo to fajnie wyglada z perspektywy swojej postaci.
swoja droga czy nie lepiej by bylo gdyby wygraly valentyny? Porządzili by sobie serwem i by nie pekowali, a wri siedzace w depo robiloby sneaki na nich. A tak to wri/sieje/inni nie wiem kto tam jest/ bedzie sobie expic/rządzic/retirowac a valentiny beda pekowac na zwyklych graczach. Wzieliscie to pod uwage?;p
21:2 Znowu prawie wygralismy ; D
Mercioleksy
19-07-2008, 02:09
Tupek to ma szczęście xD
Jedyne co mogłoby uratować Vki jak były na wieży to comba UE na zejści, bardzo jest to niebezpieczne, ale tych rp poniżej 130lvl i mniejszych eków moglibyście pozdejmować ;>
Combo ue... na podkarpacki ots tak robiłeś?
sądzę że gdyby nie problemy z logowaniem to padło by kilku wri tak jak miało paśc i ta masacra by nie miała miejsca, ale wyszło jak wyszło.
teraz czekam na krytyke od wanna be Wri member.
@edit
o przepraszam jeden wanna be Wri memeber już się podpisał.
@edit2
Decade, nie nie będziemy pekować random graczy.
Mercioleksy
19-07-2008, 03:25
Jeśli macie 60+ magów to jaki problem na 3 być ready, na 2 zejść z drabinki, na 1 mieć palucha na UE i na combo go kliknąć? nawet jakby nie wyszło combo a spam to takie rp by się poskładały ;>
Macie z 8 magów lekko, nawet po rozłożeniu dmg na 2 tury między którymi wchodzi leczenie to i tak narobiłoby szkód ;>
8x300hp+ dmg, daje 2400hp dmg, rozłożone na 2 tury po 1200hp, jakby nie padli na pewno nie byliby tacy pewni siebie :>
Wszystkiego należy próbować, szczególnie w waszej sytuacji :>
Shanloth92
19-07-2008, 03:48
Jeśli macie 60+ magów to jaki problem na 3 być ready, na 2 zejść z drabinki, na 1 mieć palucha na UE i na combo go kliknąć? nawet jakby nie wyszło combo a spam to takie rp by się poskładały ;>
Macie z 8 magów lekko, nawet po rozłożeniu dmg na 2 tury między którymi wchodzi leczenie to i tak narobiłoby szkód ;>
8x300hp+ dmg, daje 2400hp dmg, rozłożone na 2 tury po 1200hp, jakby nie padli na pewno nie byliby tacy pewni siebie :>
zapomniales dodac jeszcze ,ze jesli powiedzmy 8 magow stoi na jednej kratce RAZEM z toba ,to ty tez dostaniesz combo ,nie tylko ci naokolo
nie filozofuj
Mercioleksy
19-07-2008, 03:56
No i właśnie tu jest ten haczyk, teraz doceniamy wartość starych właściwości ssa.
Oddaje honory :)
nie wpadłeś też na to ze kilku knightów ciągle bilo z broni ludzi na sqm a jest jeszcze hold target....
btw, kiedy zaczniecie sie wyplacac?
ervinius
19-07-2008, 10:41
Pewnie niedługo zaczną (;
btw, kiedy zaczniecie sie wyplacac?
Ja nie zamierzam ponieważ na elysii skończyłem grać rok temu a te 7 lvl które wbiłem przez ten rok to efekt uboczny zarabiania na pacce.
btw, kiedy zamierzacie puścić spódnice Arioca?
Nie rozumiem czego sie czepiasz, zazdroscisz ze to my jestesmy z WRI po jednej stronie czy jak?
Nie lubię jak ktoś podpisuje się pod sukces innych.
Pan Jordi
20-07-2008, 09:36
Czyli WRI osiągnęło sukces?
LaresCotton
20-07-2008, 14:14
eh no i jak zawsze sie skonczylo.. brakuje tylko wyplacenia sie polowy
szkoda ze nie moglismy wiecej zrobic, no ale za wczesnie to sie wszystko dla ans zaczelo
sorcowie i druty nie maja za co sie pewnie wyplacic, a kiny moga sprzedac swoje eq i heja. Chyba ze kupia siano na allegro hahahahahahahaha
:)
noob :O
pozdro dla elysian
/nyxe
I sie zaczynaja wyplacac ci ktorzy pisali "never pay xaxaxaxaxa".. huh
Zapewne i tak ani gp z tych paymentów nie dostaniecie, więc z czego się cieszycie?
ervinius
21-07-2008, 09:07
Z tego, że płacicie. (;
Doczekam się aż Dupek zapłaci? (;
Zapewne i tak ani gp z tych paymentów nie dostaniecie, więc z czego się cieszycie?
Raz dwa trzy, gowno wiesz. Nie zebym chcial Cie obrazic, ale taka jest prawda, zreszta niech Elaro wykorzysta jednego z tych swoich Elo szpiegow, ktorych mial we WRI, TD i u nas i niech sie dowie co i jak.
Mercioleksy
21-07-2008, 12:13
@Rev'ico
przecież przyznałem się do błędu...
btw. czy ssa zakupione przed up'em z żywiołami działają już na new zasadach?
znow samego siebie oszukujesz.
Dobrze przepraszam Wannbe Wri member.... a dostaliście już vt?
Ze tak zapytam.. Dlaczego sadzisz ze nikt z nas nie mial?
Bo na większości akcji was nie było, logowaliście się w środku akcji lub biegaliście tylko za tłumem :)
ostatnio dowiedziałem się jakim sposobem Filip Meredzia ustawił się na Elysii :]]
LaresCotton
21-07-2008, 22:25
mamy za wolne chary w wiekszosci
widziales ze nup, aser i kukusia biegali z wri, po prostu 60 lvlem ciagniesz sie jak zolw
co do venta to sie grubo mylisz eh
Dalej są wojny na elysii?
@down
^^ Nie wiesz? To co się głupio odzywasz?
ervinius
22-07-2008, 09:16
Dalej jesteś nubsem?
może Filip ma za to dał chara wri, ale wy na bank nie macie :P
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2226529
jakie macie vt do wri to czego dagoto pisze ze pisaliście do wri o pomoc? i dlaczego wam nie pomogli wasi blood bro ;]
No wiadomo na VT sobie bede z nimi gadal, w koncu caly Siejnik to native speakerzy po szwedzku, no zycze Ci powodzenia haha. Nie wiem czy jest sens z Toba pisac, bo jest zwyczajnie zazdrosny to co my znaczymy na serwerze po pol roku jako tako aktywnej gry wam sie nie udalo osiagnac przez lata przegrywanych wojne, a to musi frustrowac no nie? ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.