PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]

Sequenzo
23-01-2010, 11:01
Nie rozumiem tego, czemu Wy się czepiacie ludzi którzy Botują, to jest ich sprawa, a jeżeli Wy Wypominacie Mu to z czystej zazdrości, bo to jest też wyczyn wbić 150lvl na Bocie... Trzeba poświęcić temu czas i liczyć się z tym, że można dostać bana, hunta czy jakiegoś Bloka... Ja nie botuję i nikomu nie zazdroszczę Levela w Tibii.. bo to jest tylko i wyłącznie gra, dzięki której można się nauczyć wielu rzeczy.. Kultury do Innych, czy nawet języka.. Ja sam mam 19 lat i dopiero w Tibii wyszkoliłem swój Angielski.. w tej grze można poznać wielu Ciekawych Ludzi :]:]... Dla jednych Tibia jest Całym Ich życiem, a dla drugich tylko zabawą dla Zabicia Czasu.. No i jeszcze można się niezłej kaski dorobić na sprzedaży postaci, itemków czy Kasy na Allegro :)

LovePA
23-01-2010, 13:44
http://www.ftb.pl/news/72167_0_1/a-state-of-trance-450-%E2%80%93-10-kwietnia-2010.htm

ja już mam bilet :D

kozak :D ciekawe jak to wypadnie :D ciekawe po ile u koników będą passy kosztować B)

@up co, już z torga odsiecz nadchodzi?? hahah

euphory
23-01-2010, 14:25
Nie rozumiem tego, czemu Wy się czepiacie ludzi którzy Botują, to jest ich sprawa, a jeżeli Wy Wypominacie Mu to z czystej zazdrości, bo to jest też wyczyn wbić 150lvl na Bocie... Trzeba poświęcić temu czas i liczyć się z tym, że można dostać bana, hunta czy jakiegoś Bloka... Ja nie botuję i nikomu nie zazdroszczę Levela w Tibii.. bo to jest tylko i wyłącznie gra, dzięki której można się nauczyć wielu rzeczy.. Kultury do Innych, czy nawet języka.. Ja sam mam 19 lat i dopiero w Tibii wyszkoliłem swój Angielski.. w tej grze można poznać wielu Ciekawych Ludzi :]:]... Dla jednych Tibia jest Całym Ich życiem, a dla drugich tylko zabawą dla Zabicia Czasu.. No i jeszcze można się niezłej kaski dorobić na sprzedaży postaci, itemków czy Kasy na Allegro :)

wyszkoliles w tibi angielski? haha no to ci gratuluje ;]

Trol'Trol
23-01-2010, 14:44
bo to jest tylko i wyłącznie gra, dzięki której można się nauczyć wielu rzeczy.. Kultury do Innych, czy nawet języka.. m mam 19 lat i dopiero w Tibii wyszkoliłem swój Angielski.. w tej grze można poznać wielu Ciekawych Ludzi :]:]...

co za debil haha

LovePA
23-01-2010, 17:27
Sequenzo, chyba sam nie wierzysz w to co mówisz B)

du ju spik inglisz łelll??

LaresCotton
24-01-2010, 12:06
aj tam pierdolicie, jesli duzo rozmawiasz w grze po angielsku, czytasz angielskojezyczne fora zwiazane z gra itd, to nie ma opcji, zebys nie podszkolil choc troche jezyka

kozaczeprzezneta
24-01-2010, 12:20
dokladnie jebani idioci z czego wy sie cieszycie bo nie kminie ? gra jest angielska na forach piszesz po angielsku rozmawiasz ze szwedami po angielsku... wiec jak mozna sie w angielskim nie podszkolic

Decade
24-01-2010, 13:37
dokladnie jebani idioci z czego wy sie cieszycie bo nie kminie ? gra jest angielska na forach piszesz po angielsku rozmawiasz ze szwedami po angielsku... wiec jak mozna sie w angielskim nie podszkolic

jak jestes pojebany to jak sie chcesz podszkolic :D

worek111
24-01-2010, 17:32

Na chuj sie klocisz z tymi cieciami?

LovePA wez wy*******aj z tego forum raz na zawsze. Zostales pocisniety, nie bylo cie, byl spokoj. Podaj mi nick chara na elysi. Aha, jesli powiesz, "mialem 100ms, ale zhackowali mnie zrookowali, albo bylem 212 ownerem miikkapa" to cie wysmieje.

Do trol'trol'a nic nie mam bo wiem ze to idiota od urodzenia, i nie winie go za to tylko jego rodzicow.

euphory
24-01-2010, 17:41
Do trol'trol'a nic nie mam bo wiem ze to idiota od urodzenia, i nie winie go za to tylko jego rodzicow.

Takimi wypowiedziami udawadniasz swój poziom.

:confused:

~pozdro!

Sequenzo
24-01-2010, 19:15
Wyobraźcie sobie, że tak... Dzięki stałej rozmowie po Angielsku z Graczem Szlifujesz to... Ale widzę, że Bardzo Mnie Zlinczowaliście... -.-

A to, że tak to skomentowaliście to tylko świadczy o Was..

euphory
24-01-2010, 22:49
malo graczy tibii mowi poprawnie po angielsku(ze wzgledy na srednia wiekowa tez), nawet "anglicy" robia bledy gramatyczne w tym co piszą tak samo jak polak mowiacy po polsku.
Rozmawiajac w grze mozna co najwyzej jakis podstaw z gimnazjum zalapc ew. poprawic, Ale nie wyzszy angielski uczony w szkolach srednich tym bardziej jak ktos ma rozszerzony ten przedmiot.
( tak samo szkola srednia a szkola srednia jest roznica, rozne poziomy rozne szkoly, proste w jednej ucza lepiej w drugiej gorzej kazdy sobie sam wybiera co woli)

Inna sprawa jak ktos ma 18/19 lat i jeszcze chodzi do gimnazjum :D albo zaczyna dopiero szkole srednia B)
~Pzdro!

:cup:

LovePA
24-01-2010, 23:09
LovePA wez wy*******aj z tego forum raz na zawsze. Zostales pocisniety, nie bylo cie, byl spokoj. Podaj mi nick chara na elysi. Aha, jesli powiesz, "mialem 100ms, ale zhackowali mnie zrookowali, albo bylem 212 ownerem miikkapa" to cie wysmieje.

pociśnięty? dobrze wiedzieć, bo nie czytam stron wstecz :D aha i nie gram w tibie więc to bez znaczenia kochasiu :o powiem "miałem 8 druida i po jakimś czasie sprzedałem go z zyskiem" spełniłem twoje marzenie, nie dziękuj :D

du ju spik inglisz łell? :baby::D

--- LovePA dodał 2 minut i 42 sekund później ---

Rozmawiajac w grze mozna co najwyzej jakis podstaw z gimnazjum

widocznie polaczków taki poziom wiedzy o tym języku zadowala, potem stękają coś po jakiemuś 5 minut jak chcą iść do kibla bo im się siku od zbierania tulipanów zachciało :cup:

Trol'Trol
25-01-2010, 00:00
@worek

tez do ciebie nic nie mam ;d

ja sie smieje bardzije z tego ze mozna sie nauczyc wielu rzeczy w tibi x d i poznac fjanych ludzi a tu sa same zjeby od urodzenia jak worek

Sequenzo
25-01-2010, 19:42
No można poznać Ciekawych Ludzi, ale to rzadkość jest.. Rozumiem z ludźmi 150+ lvl, bo z takimi 30+ to nie ma co, bo mówią czego to Oni nie Mają, a później wychodzi dupa :)... co do Języka, to Gimnazjum Kończyłem z 4 na Koniec Roku z Angielskiego, a w Liceum z 5 :):).. Podszkolić się można, bo wiadomo, że wszystkich słówek nie nauczysz się na lekcjach..

Bax
26-01-2010, 00:12
"Po pierwsze nie przypominam sobie zebym gadal z toba na vt conajmniej 2 miechy to ciekawe skad masz takie info.
po drugie do 150 lvla bilem recznie kazdy kto siedzial na vt moze to potwierdzic potem pomyslalem po cholere ja w to gram? i zaczalem robic na bocie knightow/mag"

1. Nie powiedzialem ze slyszlem to w przeciagu ostatnich 2 miechow.
Jesli nie widac to okolo roku juz nie gralem w tibie.
Ale nie bede sie o to klucil, bo to nie ma mniejszego sensu.

2.Tak poza tym, to nie rozumie ludzi ktorzy na siebie najezdzaja.

3.Odnosnie poznawania fajnych ludzi, to czesciowo przyznam racje.

4.Macie moze do powiedzenia cos ciekawszego?? xD

Decade
26-01-2010, 00:31
"Po pierwsze nie przypominam sobie zebym gadal z toba na vt conajmniej 2 miechy to ciekawe skad masz takie info.
po drugie do 150 lvla bilem recznie kazdy kto siedzial na vt moze to potwierdzic potem pomyslalem po cholere ja w to gram? i zaczalem robic na bocie knightow/mag"

1. Nie powiedzialem ze slyszlem to w przeciagu ostatnich 2 miechow.
Jesli nie widac to okolo roku juz nie gralem w tibie.
Ale nie bede sie o to klucil, bo to nie ma mniejszego sensu.

2.Tak poza tym, to nie rozumie ludzi ktorzy na siebie najezdzaja.

3.Odnosnie poznawania fajnych ludzi, to czesciowo przyznam racje.

4.Macie moze do powiedzenia cos ciekawszego?? xD
baks jak szukasz ludzi do jalowych dyskusji to idz na politechnike. albo znajdz sobie dziewczyne, tu nikt nie powie nic ciekawego.

wiesz po czym poznalem sequenzo ze jestes pojebany?
po twoim sposobie pisania w ktorym naduzywasz duzych liter, i po tym ze swoje uzaleznienie od pojebanej gry tlumaczysz sobie tym ze szlifujesz angielski i zarabiasz cos na tym.

fajni ludzie nie musza byc na poziomie :) a wy jestescie dostojni ponad miare.
od kogo chcecie byc lepsi? od nas? a po co?;p

Bax
26-01-2010, 01:34
baks jak szukasz ludzi do jalowych dyskusji to idz na politechnike. albo znajdz sobie dziewczyne, tu nikt nie powie nic ciekawego.

oO jakis jasnowidz czy jak? z kad wiesz czy mam czy nie mam??
Nieraz zdaza sie ze cos ciekawego poleci.

euphory
26-01-2010, 08:08
No można poznać Ciekawych Ludzi, ale to rzadkość jest.. Rozumiem z ludźmi 150+ lvl, bo z takimi 30+ to nie ma co, bo mówią czego to Oni nie Mają, a później wychodzi dupa :)... co do Języka, to Gimnazjum Kończyłem z 4 na Koniec Roku z Angielskiego, a w Liceum z 5 :):).. Podszkolić się można, bo wiadomo, że wszystkich słówek nie nauczysz się na lekcjach..

chwali sie ze miales piatke w liceum, gratuluje (tylko w jednej bedziesz mial 5 a w drugiej umiac to samo 3)
Powiem Ci ze to co ja mam na angielskim rozszerzonym w 3 klasie, pokazalem gosciowi na studiach ktory ma angielski i 3/4 slowek i powiedzeń nie znał i to nie jest jeden przypadek bo dawalismy material paru osobą ze studiow z ang. i tez nie wiedzieli/ nie znali 3/4. Bo poprostu maja jezyk ogolny a to co ja mam na roz.~ jest branzowy i tego napewno w Tibii sie nie nauczysz ;)

Co do Poznawania ludzi w tibi to ok sa ludzie spoko ale sa ludzie ktorzy myslac o anonimowosci ci wciskaja kity kim to oni nie sa i ile lat nie maja, gosc mowi ze ma 18/19 lat albo i wiecej rozmawiasz z nim, i po paru zdaniach dochodzisz do wniosku ze rozmawia sie z nim jak z 14latkiem. Dziwne coO? :baby:

~zdr

--- euphory dodał 0 minut i 57 sekund później ---

oO jakis jasnowidz czy jak? z kad wiesz czy mam czy nie mam??
Nieraz zdaza sie ze cos ciekawego poleci.

Własnie to jest najlepsze jak ktos wie lepiej od Ciebie co sie dzieje w twoim zyciu realnym etc.

~zdr

Sakan
26-01-2010, 23:22
(Kiedy była mowa o tym kto dostał bany)
lord'paulistinha na candii
:cup::cup:8o
Kto to? Tibia.com nie zna takiego... :gazeta: (dobra żeby nie było, nadal widnieje w highscores )

Bax
27-01-2010, 00:25
Własnie to jest najlepsze jak ktos wie lepiej od Ciebie co sie dzieje w twoim zyciu realnym etc.

~zdr

Dziwne stwierdzenie, w prawdzie nie realne ale nie bede rozwijal tego tematu bo jak znam zycie to beda szly same bzdury.

Tak po za tym jaki serwer byscie mi proponowali??
Na jakis przeszla wieksza ekipa??
xD

Shanloth92
27-01-2010, 04:17
Dziwne stwierdzenie, w prawdzie nie realne ale nie bede rozwijal tego tematu bo jak znam zycie to beda szly same bzdury.

xD

pol tibii spierdolilo na kyre, jak masz jakies 10kk (na blessy) i jako takie pojecie o pvp to pewnie bedziesz mile widziany

euphory
27-01-2010, 07:29

xD

próbuj..

Vale na Saphirze ;)
Ale nie expia, tylko padaja a przeciwny team nie chce wziasc war mode bo w dupe dostaja z warkiem.

Trol'Trol
27-01-2010, 13:47
gyrby na kyrze ? chyba nie jego klimaty ;d

na olympe idz a czmu na elysi nie chcesz grac ??

euphory
27-01-2010, 15:12
chyba woli pvp. Idz na saphire jak nie masz czasu expic tak to chociaz czasem sie pobawic mozesz

Bax
27-01-2010, 23:44
SHANLOTH92:
Czemu 10kk??

Nie wiem jeszcze czy zostac na elysi czy nie.
Narazie rozwazam kazda opcje.

Grzybuu
28-01-2010, 01:53
SHANLOTH92:
Czemu 10kk??

Daj mi chara :D

Bax
28-01-2010, 02:48
Daj mi chara :D

Predzej ujzysz skasowana moja postac niz komus bym ja udostepnil.

euphory
28-01-2010, 10:17
Predzej ujzysz skasowana moja postac niz komus bym ja udostepnil.

Mowisz ze nie masz czasu grac tto idz gdzies sobie powalczyc, no chyba ze ci szkoda chara.

~zdr.

LovePA
28-01-2010, 11:25
wątpię żeby komuś takiemu jak Bax, z taką przeszłością w tibii, było szkoda chara :baby: :D

Trol'Trol
28-01-2010, 15:48
no wusmie bax to maszyna expa jakby chcial w 2 miechy by zrobil 2 grybego ;D

euphory
28-01-2010, 17:58
wątpię żeby komuś takiemu jak Bax, z taką przeszłością w tibii, było szkoda chara :baby: :D

przeszlosc nie przeszlosc mamy terazniejszosc, zreszta co gdybac nie moj char nie moj problem nie ja chce wracac ;)

~pozdro!

LovePA
28-01-2010, 18:35
przeszlosc nie przeszlosc mamy terazniejszosc,~pozdro!

miałem tu na myśli fakt że jak stracił Baxa, potem tego ms'a (wybacz Bax zapomniałem nicka ;) ) i co? odwalił takie pg na Grybym że się ludzie dziwili jak tak można... więc strata takiego chara to przy tych układach na serwie to jest moment i już.

Bax
28-01-2010, 23:59
Postac stracic czy jak ktokolwiek to ktos nazwie to zadna strata jak sie chce grac to sie zrobi nowa :P
Dlatego czy padne 1 raz czy 100 razy czy deleted to jeden pies ale ze swoim honorem.

EUPHORY:

Nie mowilem ze nie mam czasu obecnie.
Wczesniej nie mialem.

Grzes:
Napisz mi esa na polski numer z msn, bo cos mi sie zjeb...

Shanloth92
29-01-2010, 01:42
SHANLOTH92:
Czemu 10kk??

bo tam wojna jest 24/7, niektorzy juz po 20 lvli potracili
a przynajmniej tak bylo wczesniej, nie wiem co tam sie teraz dzieje

na elysii sie raczej nic nie dzieje i watpie zeby jakas wojna miala nastapic bo jedyni, ktorzy jakos stawiali opor noctum, przeniesli chary

kozaczeprzezneta
29-01-2010, 13:26
elysia zawsze byla serverem szwedzkim zawsze polacy dostawali w pizde i to sie nie zmieni chyba ze wri sie znudzi bocenie, pozatym jak wiadomo ulepszono wykrywanie botow i bany nie znikaja wiec mam nadzieje ze jak naszybciej dostana warny albo zmienia server bo wojny zadnej nie ma i dlugo nie bedzie... pewnie ci co beda chcieli walczyc zmienia server

euphory
29-01-2010, 19:45
Zostaw Grybego na elysi a jak masz czas na pg to zrob chara na innym servie i tam graj sobie ;] a tutaj nikt ci nic nie zrobi z charem.

Bax
30-01-2010, 00:04
W sumie tez jakies rozwiazanie.
Odnosnie czasu to moge miec duzo, a nie koniecznie, to wszystko zalezy odemnie :P

Ps. Orientuje sie ktos czy zmienili regulamin odnosnie dawania postow z 1 lvl??

euphory
30-01-2010, 02:14
W sumie tez jakies rozwiazanie.
Odnosnie czasu to moge miec duzo, a nie koniecznie, to wszystko zalezy odemnie :P

Ps. Orientuje sie ktos czy zmienili regulamin odnosnie dawania postow z 1 lvl??

nie ma co rozkminiac wybierasz server i jedziesz z pg :)
tylko sie pochwal potem jaki :evul:

~zdr

Decade
30-01-2010, 13:30
w sumie grac w tibie to tez jakies rozwiazanie :)

LovePA
30-01-2010, 15:02
http://allegro.pl/item894324055_1200k_elysia_tibia_profesjonalnie_z_ gratisami.html

elo B)

Sequenzo
30-01-2010, 19:39
Co do Poznawania ludzi w tibi to ok sa ludzie spoko ale sa ludzie ktorzy myslac o anonimowosci ci wciskaja kity kim to oni nie sa i ile lat nie maja, gosc mowi ze ma 18/19 lat albo i wiecej rozmawiasz z nim, i po paru zdaniach dochodzisz do wniosku ze rozmawia sie z nim jak z 14latkiem. Dziwne coO? :baby:

~zdr

No Trochę się nauczyłem z Tibii, nie mówię, że wszystkiego :)... na szczęście Ja studiuję co Innego :-)

euphory
30-01-2010, 21:39
No Trochę się nauczyłem z Tibii, nie mówię, że wszystkiego :)... na szczęście Ja studiuję co Innego :-)

spoko ;)

~zdr

Trol'Trol
30-01-2010, 22:52
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=183134

o kurwa ;o

Bax
02-02-2010, 23:56
Kiedys tutaj widzialem wiecej osob udzielajacych sie.
Wszyscy poodchodzili czy jak??

Trol'Trol
05-02-2010, 00:05
no nie graja juz pewnie

co to jakas nowa wojna sie szykuje ? trigery z noll~

kozaczeprzezneta
05-02-2010, 08:28
tak bedzie oro

Sequenzo
05-02-2010, 16:22
Ja tam się o Wojnę nie Boję :):)... nie jestem w żadnej Guild i Gitara :P:P.. A jeśli by nawet miałbym brać udział w Wojnie, to z Moim Levelem to nie poświrowałbym :]:].

Eneris
05-02-2010, 23:01
Bax
Jaki server takie forum, nudny server nudne forum.

Pan Jordi
05-02-2010, 23:16
Yo!

Ojjj właśnie tak rozmyślałem jak się to miało 16-18lat i grało w Tibie :D Aj to były czasy :P

Sequenzo
05-02-2010, 23:50
No Ja mam 19 lat :P:P.. Pracuję, Uczę się :):).. Ale Gram, chyba z Nałogu i po tak długim czasie chciałoby się coś osiągnąć w tej grze :) jakiś 200+lvl

LovePA
06-02-2010, 22:53
zajebiście, lubię cię Sequenzo, napisz o tym książkę jakie masz marzenia i w ogóle jaki to z ciebie uczciwy gość skoro znasz doskonale swoje przywary, powodzenia Ci życzę i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz piniendzy ;)

p.s po co masz w sygnie że jesteś neutral blablabla skoro i tak nigdzie nie podajesz jakiego masz chara więc nikt cie nie powinien ganiać?? plixor odpowiedź mi na to nurtujące mnie o tej wczesnej jeszcze - jak dla tibiomaniakófff - porze okej??

pozdrófffka misiaczkuu:baby:

LaresCotton
07-02-2010, 04:13
po hcuj sie czepiasz

Trol'Trol
07-02-2010, 06:06
no tez go bardzo lubie tak sie zwierza jeabny bardzo interesuje mnie jego zycie opowiedz cos jeszcze Sequenzo

LaresCotton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik

lol dlugo juz grasz ;o

Eneris
07-02-2010, 08:35
200 lvl żadna frajda oprócz tego że chce ci się grać 2x mniej niż przed 200 lvl :P

edit
(ciąg dalszy mojego wywodu) a dalej grasz tylko dlatego że żal ci opuścić ludzi z którymi walczyłeś przez 2 lata, którzy poszli za tobą w każdy ogień i bronili twojego zdania nawet jeżeli wiedzieli że jesteś w błędzie.

Decade
08-02-2010, 16:31
lovePa zamknij morde bo ci usunę konto tutaj

LaresCotton
08-02-2010, 19:24
no tez go bardzo lubie tak sie zwierza jeabny bardzo interesuje mnie jego zycie opowiedz cos jeszcze Sequenzo

LaresCotton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik

lol dlugo juz grasz ;o

to jest tylko data zalozenia konta na tym forum, co jak co, ale z tibia mialem stycznosc w mniejszym lub wiekszym stopniu chyba nawet wczesniej

no ale przez te lata to nie bylo przeciez tak, ze gralem ciagle B)

LovePA
08-02-2010, 21:15
kreeeejzi: kimkolwiek chciałbyś być, usuń sobie mózg, i tak z niego nie korzystasz, najlepiej oddaj się na części, uratujesz kilka istnień a starsi będą mieli spokój z tobą na zawsze, melepeto z polibudy lubelskiej :baby:

Trol'Trol
08-02-2010, 21:59
no domyslam sie ze dopeiro po jakims czasie grania zalozyles tu konto

^
odjeb sie od krejzjego hujku ;d 20 letni sharujacy chara na forum

zero_skillu_szczylu
09-02-2010, 12:39
kupować:D

http://allegro.pl/item915135147_48_master_sorcerer_elysia_tibia_35dn i_pacca.html

a tu coś starego

http://i642.photobucket.com/albums/uu143/Poohwa666/220ms.jpg

Sequenzo
09-02-2010, 16:26
zajebiście, lubię cię Sequenzo, napisz o tym książkę jakie masz marzenia i w ogóle jaki to z ciebie uczciwy gość skoro znasz doskonale swoje przywary, powodzenia Ci życzę i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz piniendzy ;)

p.s po co masz w sygnie że jesteś neutral blablabla skoro i tak nigdzie nie podajesz jakiego masz chara więc nikt cie nie powinien ganiać?? plixor odpowiedź mi na to nurtujące mnie o tej wczesnej jeszcze - jak dla tibiomaniakófff - porze okej??

pozdrófffka misiaczkuu:baby:

Po prostu mam, bo kiedyś miałem Wara na innej postaci i tak już zostało :O:O:O..
W przeciwieństwie do innych jestem Uczciwy..Doskonale nie znam :/:/:/.. Mówię jaki jestem Only

Eneris
11-02-2010, 08:24
Wymienie 94 knighta bez warninga na knighta którego można przenieść na inny server, lvl 60+

Sakan
11-02-2010, 21:01
Feb 11 2010 16:36:31 CET -

Today, 5158 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.

Wcześniej bany były co miesiąc, teraz co -+ tydzień??

Edit:
No tak. Lepiej, że bany lecą coraz częściej.

Sequenzo
11-02-2010, 23:26
to chyba lepiej ?? :-)

Bax
12-02-2010, 00:00
Pewnie wiekszosc to zasluzona ale co to za roznica i tak wiekszosc co botuje to banow nie dostaje.
Ciekawi mnie tylko czy ktos juz dostal bana za uzywanie bota a go nie uzywal.

Trol'Trol
12-02-2010, 00:19
no pelno jest takich niewinnych zbanownych ;/ np mental duranto

Bax
12-02-2010, 03:03
no pelno jest takich niewinnych zbanownych ;/ np mental duranto

Chyba zle mnie zrozumiales, nigdy nie popieralem i nie bede popieral bota.

Nie pisalem o zasluzonych banach.

--- Bax dodał 29 minut i 43 sekund później ---

Ten post dotyczy sie wszystkich osob ktore chca mi pomoc.
Jesli ktos ma jakiekolwiek zdjecia, filmiki itd zwiazane zemna (Bax sho, Vivienne de'marco, Gryby)
To bede wdzieczny jesli podacie mi namiary linkow itd.
Na chwile obecna jeszcze nie zdradze do czego mi to jest potrzebne, badzcie wyrozumiali mala niespodzianka.

Yours Angelo

Trol'Trol
12-02-2010, 04:10
o kurde ale fajnie
nie no nie sadze zeby kogos kto nie uzywal bota zbanowali jak nie banuja tych co uzywaja ;p

Sequenzo
13-02-2010, 01:02
Odkąd jest System, to różnie to bywa.. Nawet sami Pracownicy Cipsoftu się wypowiadali, że ten System nie jest jeszcze Doskonały.. Więc pewnie Numery Wali jakieś.. Moją Postać na Rookgardzie zbanowali za bota, a stałem na Skeletonach :O:O.. ale to z 3 miesiące temu

pogromcar
13-02-2010, 14:31
Kto zna aktualną sytuację na elysi kto jest z kim itp czy opłaca się tu grać

Trol'Trol
13-02-2010, 17:04
burdel, raczej nie

kozaczeprzezneta
13-02-2010, 22:57
ogolnie to trigery z noll fyra i rinkeby czy jakos tak ale to sie zmieni niedlugo

Eneris
14-02-2010, 11:15
bo jest panowie zasada że jak się czegoś nie umie robić to sie tego nie robi, więc jak nie umiesz używać bota, to go nie używaj :P

kozaczeprzezneta
15-02-2010, 11:12
bo jest panowie zasada że jak się czegoś nie umie robić to sie tego nie robi, więc jak nie umiesz używać bota, to go nie używaj :P

elaro juz nie uzywa ? :DDD

euphory
15-02-2010, 18:54
elaro juz nie uzywa ? :DDD

pewnie uzywa jak 3/4 normalnych ludzi. Ale jak sie umie to sie uzywa B)

Trol'Trol
16-02-2010, 23:19
co wy tu o jakis pierdolach gadacie war jest ;d jak myslicie kto wygra ?

Bax
16-02-2010, 23:59
Pewnie wygra lepszy samo z siebie jest odpowiedz :P

Kazdy ma szanse wygrania, zalezy to od kilku wspolczynnikow.

Tak po za tym wracajac do Valentinesow jak ktos szybciej wspomnial, to z tego co widzialem duzo osob nie zmienilo serwera tylko kilka.
Noctum przez ostatnie 6 miesiecy robi gorsze "pa"??

Decade
17-02-2010, 00:02
a ciebie baks wyjebali z noctum czy cie nie chca z powrotem?

Bax
17-02-2010, 01:14
Jakbys nie zauwazyl to przez okolo ostatnich 7 miesiecy nie bylem prawie zalogowany.
Chyba nie myslales zeby stara ekipa wyrolowala jakas osobe.

Niedlugo wroce do gry, ale czy na elysie czy na inny serwer to sie jeszcze okaze zalezy to od wielu zeczy.
Nie wyjebali mnie, sam odeszlem bo wiedzialem ze nie bede przez dluzszy okres aktywny. Z tego o wiem to nie wielu starych osob "WRI" gra obecnie.
W tym badz nastepnym miesiacu wszystko sie okaze.
Jesli juz zaczne grac, nawet jak to bedzie inny serwer to chwile bede na elysi zeby zalatwic kilka spraw z kilkoma osobami xD
Zreszta kazde ubdate pier*** ta gre i nie wiem czy bede siedzial kiedykolwiek tyle co kiedys. Byc moze bede gral tylko zeby innym pomagac czas pokaze.

Cos jeszcze chialbys wiedziec?

Yours Angelo

Trol'Trol
17-02-2010, 01:19
masz juz taki lvl i tyle kasy pewnie ze nie musisz juz expic :p dojdz do wara na elysi ;d

euphory
17-02-2010, 12:55
masz juz taki lvl i tyle kasy pewnie ze nie musisz juz expic :p dojdz do wara na elysi ;d

i wg. Ciebie dla kogo by miał walczyć?

Trol'Trol
17-02-2010, 16:52
for fun ???

euphory
17-02-2010, 22:40
for fun ???

nie spytalem sie po co tylko dla kogo... :]

Trol'Trol
17-02-2010, 22:56
dla siebie :p

Grzybuu
17-02-2010, 23:00
Niedlugo wroce do gry, ale czy na elysie czy na inny serwer to sie jeszcze okaze zalezy to od wielu zeczy.

No zapewne od wielu ,,zeczy'' to zalezy

euphory
17-02-2010, 23:13
No zapewne od wielu ,,zeczy'' to zalezy

mysle ze mu r zjadlo..

a o to dla kogo to nie chodzilo mi ze dla siebie tylko dla ktorej ze stron? :)B)

Trol'Trol
18-02-2010, 00:03
to trzeba bylo pisac z kim by niby mial byc ; D

no nie wiem z kim chce moze z noll~ bo mniej ich

Bax
18-02-2010, 00:44
euphory, Grzybuu

Nie bede tych 2-ch postow komentowac.

Co do dolaczenia do ktorejs z tych gildi to nie wiem czy bym chcial.

Tak z innej beczki, jesli ktos jest zainteresowany zarobkiem na elysi ktory moge podarowac pierwszej osobie ktora okaze sie ze ma przydatna informacje i bedzie ona miala praktyczne znaczenie nie tylko teoretyczne to moze sie domnie zgloscic. Obecnie w grze bedzie to cieszko bo sie narazie jeszcze przes kilkanascie dni nie bede logowal.

Pewnie nie bedzie zadnej chetnej osoby i beda glupie posty , ale napisze o co biega.
Jezeli ktos mi powie jak mozna zrobic bana komus majac, wszystkie dane numer konta, chasla jakie byly oprucz obecnego.

Yours Angelo

euphory
18-02-2010, 01:27
euphory, Grzybuu

Nie bede tych 2-ch postow komentowac.

Co do dolaczenia do ktorejs z tych gildi to nie wiem czy bym chcial.

Tak z innej beczki, jesli ktos jest zainteresowany zarobkiem na elysi ktory moge podarowac pierwszej osobie ktora okaze sie ze ma przydatna informacje i bedzie ona miala praktyczne znaczenie nie tylko teoretyczne to moze sie domnie zgloscic. Obecnie w grze bedzie to cieszko bo sie narazie jeszcze przes kilkanascie dni nie bede logowal.

Pewnie nie bedzie zadnej chetnej osoby i beda glupie posty , ale napisze o co biega.
Jezeli ktos mi powie jak mozna zrobic bana komus majac, wszystkie dane numer konta, chasla jakie byly oprucz obecnego.

Yours Angelo

Najprostsza sprawa jak dla mnie :) I powiem Ci za darmo, ale na PW ;p inni nie muszą wiedziec.

~pozdro

Bax
18-02-2010, 01:30
Bede bardzo wdzieczny.

Your's Angelo

Trol'Trol
18-02-2010, 01:30
nieda sie chyba lol mozesz mu blokowac acc nie bedzie mogl lognac ;d

napisz i mi na pw co ty tam wykminiles ciekawy jestem ;d

euphory
18-02-2010, 01:37
Poszlo PW Aniele.

--- euphory dodał 0 minut i 39 sekund później ---

nieda sie chyba lol mozesz mu blokowac acc nie bedzie mogl lognac ;d

napisz i mi na pw co ty tam wykminiles ciekawy jestem ;d

bedzie chcial to sie podzieli, co z tym zrobi to juz nie moj intere

Tak w sumie nie jest to az taka prosta sprawa :P Trzeba angielski znać na poziomie wyższym niz gimnazjalny ;p

Bax
18-02-2010, 01:52
Na chwile obecna dziekowac, poczekam moze ktos jeszcze sie podzieli jakas informacja.

Jezeli przyniesie to jakis skutek to opowiem.

euphory
18-02-2010, 02:01
Na chwile obecna dziekowac, poczekam moze ktos jeszcze sie podzieli jakas informacja.

Jezeli przyniesie to jakis skutek to opowiem.

No problemo , jak bedzie to mialo jakis skutek to sie podziel chociażby na PW kto to jest?

I publiczne pytanie szczesliwiec z Elysi? :evul:

Bax
18-02-2010, 02:09
Podziele sie kto to jest, tak szczesliwiec z Elysi ktoremu wbilem ponad 40 lvl'i i zmienil nasza umowe.
Jesli wchodzi tutaj na forum to juz wie ze to o niecho chocdzi.
Jezeli nic z tych zeczy nie wyjdzie to bedzie trzeba rozegrac to inaczej.
Nie chcialem mu tego robic ale skoro on nie dotrzyma umowy mimo tego jak dostanie bana to bede zmuszony.
Poprostu chce mu dac szanse normalnej swobodnej gry.
Tyle ze nie po to siedzialem tyle czasu i wlozylem troche kasy zebym teraz z tego nic nie mial.

Dokladnie o kogo mi chodzi to powiem juz jak pozalatwiam.

euphory
18-02-2010, 02:12
Podziele sie kto to jest, tak szczesliwiec z Elysi ktoremu wbilem ponad 40 lvl'i i zmienil nasza umowe.
Jesli wchodzi tutaj na forum to juz wie ze to o niecho chocdzi.
Jezeli nic z tych zeczy nie wyjdzie to bedzie trzeba rozegrac to inaczej.
Nie chcialem mu tego robic ale skoro on nie dotrzyma umowy mimo tego jak dostanie bana to bede zmuszony.
Poprostu chce mu dac szanse normalnej swobodnej gry.
Tyle ze nie po to siedzialem tyle czasu i wlozylem troche kasy zebym teraz z tego nic nie mial.

Dokladnie o kogo mi chodzi to powiem juz jak pozalatwiam.

Nie mozesz go wpisac na swojego black lista? Dobrze wiemy oboje ze wtedy jego kariera jest zakonczona.

~Pozdro

Trol'Trol
18-02-2010, 02:17
tak sobie siedizalem i rozkminialem i jest sposob jak go zbanowac sluchaj mistrza trola ;d

Jak zansz jego dane kupujesz nowego recka po 3 dniach jedziesz do niego najleiej zamaskuj sie jakos np przebiez sie za balwana xD tylko nie zakladaj kominiarki bo to przypal jest wtedy i jak juz przebiezesz sie za balwana stoj caly dzien pod jego skrzynka jak listonosz wsadzi list wyjmij go wloz w lewa kieszen i uciekaj potem wracasz do domu wyrabaisz nowego reca logujesz sie na tego chara no i rokujesz go albo pisz na trade cos za co mozna dostac bana xD

sprawdzana szpona 100% safe

euphory
18-02-2010, 02:20
tak sobie siedizalem i rozkminialem i jest sposob jak go zbanowac sluchaj mistrza trola ;d

Jak zansz jego dane kupujesz nowego recka po 3 dniach jedziesz do niego najleiej zamaskuj sie jakos np przebiez sie za balwana xD tylko nie zakladaj kominiarki bo to przypal jest wtedy i jak juz przebiezesz sie za balwana stoj caly dzien pod jego skrzynka jak listonosz wsadzi list wyjmij go wloz w lewa kieszen i uciekaj potem wracasz do domu wyrabaisz nowego reca logujesz sie na tego chara no i rokujesz go albo pisz na trade cos za co mozna dostac bana xD

sprawdzana szpona 100% safe

nie moze logac na chara bo ma stare passy.

Bax
18-02-2010, 02:30
Euphory
Odnosnie black listy.
Wiem ze zasluzyl na nia, tyle ze nie jestem taki jak duzo osob mysli.
Daje wiele szans i mozliwosci do porozumienia sie. Wole pomagac, a nie uprzykszac komus.
Tam daje juz w ostatecznosci jezeli ktos zemna pomimo moich prob i staran nawiazania porozumienia zignoruje mnie na maxa.

euphory
18-02-2010, 02:34
Euphory
Odnosnie black listy.
Wiem ze zasluzyl na nia, tyle ze nie jestem taki jak duzo osob mysli.
Daje wiele szans i mozliwosci do porozumienia sie. Wole pomagac, a nie uprzykszac komus.
Tam daje juz w ostatecznosci jezeli ktos zemna pomimo moich prob i staran nawiazania porozumienia zignoruje mnie na maxa.

Wiem jaki jestes bo mialem okazje z toba rozmawiac pare razy grajac w piksele, i dlatego tylko "prowadze konwersacje z toba" ;)

~pozdro

euphory
18-02-2010, 02:51
kurwa mac idioto jak zajebie mu recka ze skrznki to bedzie mial nowe pasy

ta, bardzo inteligentne

Trol'Trol
18-02-2010, 02:53
no ale to jest 1 opcja na serio nic nie da pisanie do cpisoftow oni maja na to wyjebane ; p

euphory
18-02-2010, 03:00
No masz racje podlizuje mu sie,jakby to mialo jeszcze sens to moze by ktos w to uwierzyl.

Apropo jesli wg. Ciebie normalna rozmowa to podlizywanie sie to wspolczuje ci w twoim życiu realnym jesli je masz.:baby:

~pozdro and sweet dreams

Bax
18-02-2010, 03:01
Tyle ze stanie i czekanie kilka dni na list to jest troche bez sensu.
O ile nie trzeba miec obecnego chasla, dawno nie zamawialem nowego rk takze nie pamietam.

Rafix92
18-02-2010, 14:04
co tam?
bez spiny zią

@bax
co tam panie baksorze?
wiem ze sie na EKIMA czaisz !!

@kgv
Koga <3 much luv

@desti members
za 3 tygodniemi bs znika ^^

@ketus
mordo ty moja

@tibia.pl
ssij?

@LovePA
sup?

@trol~
na stos !!
ps. dobre to z tym bałwanem ^^

@Ekim
watch out gryby sie czai xD

Trol'Trol
18-02-2010, 20:35
juz cisna :<

nie trzeba miec obecnego hasla a rec dochodzi po 3 dniu po zamuwieniu wiec nie stal bys pare dni ale i tak jaja sobie robie jak cos ; d ale jak jestaj warjat to zrob to

Bax
18-02-2010, 23:52
Az tak to mi sie nie nudzi.

To tylko kwestia czasu zeby dosiegla go kara za to chyba ze wywiaze sie z umowy xD

euphory
18-02-2010, 23:54
No jezeli go znasz z rl to ja bym to inaczej załatwił ale ok.

2. sprawa moze nie jest w stanie sie wywiazac mimo zeby chcial ;p

Bax
18-02-2010, 23:55
Tak tyle ze ja obecnie jestem w Uk, a on w Polsce.

Odnosnie 2 sprawy to nie sadze, bo taka osoba powinna chociazby porozmawiac o tym, a nie ignorowac.

euphory
19-02-2010, 00:14
...........

Ketoprom_Torg
19-02-2010, 08:53
No offence ale Bax sciagnij mozille lub cos co podkresla bledy :/

Sakan
19-02-2010, 13:20
No offence ale Bax ściągnij mozille lub coś, co podkreśla błędy :/

Po prostu nie mogłem się powstrzymać! :D

euphory
19-02-2010, 13:50

;] ...

Ketoprom_Torg
19-02-2010, 15:09

Ja mowie o bledach typu "chaslo" "zeczy" "cieszko"

A nie braku polskich znakow :/
Nie mowie zeby dosrac bo nie chce z nikim na forum wojen toczyc a szczegolnie z Baxem ze wzgledu na stare czasy tylko poprostu to jest zenujace...

Trol'Trol
19-02-2010, 21:23
ketoprom ma racje piona bitels bracie

widocznie bax expil na lekcji polskiego hihi :lolo:

Ekim
19-02-2010, 22:29
Siemka Angelo wiesz co nie czytałem tego forum ponieważ nigdy mnie to nie interesowało.
Poza tym myślałem ze nieraz wyjaśnialiśmy sobie ta sprawę i myślałem ze jest ona zakończona ale jak widzę ty dalej nie dorosłeś i płaczesz ludziom na rożnych forach i mówisz jaki to ja jestem nie dobry i cie wykorzystałem.
Zastanawia mnie tylko dlaczego nie piszesz w żadnej z tych wersji jak ty się zachowałeś. Dlaczego nie napiszesz ze mieszkałeś u mnie przez tydzień nie płacąc za jedzenie chociaż miałeś wyprowadzić się zaraz po znalezieniu nowego mieszkania, czego tez nie robiłeś bo nie chciało ci się? Dlaczego nie napiszesz ze nie potrafiłeś zrobić sobie kanapek tylko musiała ci robić je moja Kasia?. Dlaczego nie napiszesz ze umawiałeś się z Dawidem na pewna sumę która miałeś zapłacić w zamian za mieszkanie u niego, a ty porostu wyszedłeś rano nawet się z nim nie pożegnałeś. Dlaczego nie napiszesz jakim ciężarem było rozścielanie sobie koca,to tez robiła za ciebie moja dziewczyna. Dlaczego nie napiszesz o tym jak się upiłeś za free u mnie w klubie i zanim zacząłeś wymiotować na prawo i lewo chciałeś bić tam wszystkich ochroniarzy. Pisząc o tym wszystkim wspomnij jeszcze to tym jak wysłałeś maila do Rafała z treścią jak to jak bardzo ja cie już drażnię i jak bardzo cie skrzywdziłem oraz co mnie możne spotkać jak ci nie dam kasy, a za co ja pytam? i jakie 40 lvl o czym ty chłopcze mówisz.
Wiesz co 26 marca wracam do Londynu, wiec będziesz miał okazje się ze mną rozliczyć co mam nadzieje zrobisz bo wierz mi sam bym sobie wyjaśnił z tobą co nie co.

Trol'Trol
19-02-2010, 23:31
haha bax=smiec

Bax
20-02-2010, 00:20
Heyka Lukasz.

Jesli chcesz wypisywac cale zajscie jak sie poznalismy i co mialo miejsce to pisz dokladniej zeby wszyscy zroozumieli o co chodzi bo z wiekszoscia zeczy to sie bym nie zgodzil.

Pomijajac te fakty bo mnie one nie obchodza, napisalem dobrze z tymi lvl's bo nie chodzilo tutaj o Ciebie tylko o innego delikfenta.
Pisalem do Ciebie rozwniez kilka wiadomosci i mailem zamiar niedlugo skontaktowac sie z Toba zobaczyc czy bedziesz chcial dojsc do porozumienia. Jakbys nie wiedzial to nie tylko na Tobie expowalem.
Ciesze sie bardzo ze wracasz do Londynu z przyjemnoscia sie z Toba spotkam zeby sie rozliczyc. (I obgadac kilka spraw tak jak ty to napisales)
Jesli bierzesz wczesniejszego posta Rafala pod uwage to sie akurat pomylil co do opisywanej sytuacji.
Jak chcesz moge napisac oficjalnie ilosc lvl'i ktore wbilem na tobie, sadze ze to niema znaczenia.
Moj numer koma angielskiego wiesz gdzie znalesc. Bo pewnie ebdziesz mial nowy numer wiec daj znac jak juz przylecisz i sie ogarniesz.

Pozdrowionka

Odnosnie poprawnej pisowni juz szybciej sie wyopowiadalem na ten temat, ze jak pisalem wyszczegulniajac wszystko to byly komentaze i teraz jak wszystko olewam tez beda komentarze takze pisze tak jak mi sie podoba jesli kogos to razi to moze moje posty omijac nikogo nie zmuszam do czytania.

Yours Angelo

euphory
20-02-2010, 00:37
takie sprawy dosc prywatne to najlepiej zalatwcie sobie miedzy soba tylko a nie upoblicznajac to przed wszystkimi takie moje zdanie. B)

~zdrowie

Ekim
20-02-2010, 08:16
Ogarnij sie, jednyna rzecz ktora odemnie dostaniesz to wpierdol za to wszystko co sie stalo bo to ja najadles sie przez ciebie wstydu.
Piszac o pieniadzach to jezeli podlicze ci noc w klubie w upojeniu alkocholowym oraz wszystkie dorbne rachunku miedzy innymi Dawid to jeszcze bys musial doplacic do interesu wiec daj sobie już spokój bo to naprawde nie ma sensu.
Chcial bym ci jeszcze powiedziec zebys nie sciemnial bo ten list od brokera sam czytalem i mam go nawer chyba jeszcze gdzies zapisany.
Aha i prosze cie nie zgrywaj kozaka bo tym razem tatus ci nie pomoze.

Rafix92
20-02-2010, 08:43
ale oro !
WALCZ xD

LovePA
20-02-2010, 11:43
zróbcie openke pod big benem w party :p ;)

euphory
20-02-2010, 13:17
Ketoprom PW.

pogromcar
20-02-2010, 16:42
Pamiętam jak wyzywali baxa ze to cygan i złodziej, to co napisal ekim utwierdza mnie w przekonaniu ze to prawda.

Shanloth92
20-02-2010, 19:01
ale pasoZYD z tego baxa

z tego co napisal ekim to wydaje mi sie, ze najpierw bax powinien dostac dwa buty na morde, a dopiero pozniej powinni sie rozliczac kto co komu wisi itp ;d z tego co zrozumialem koles zrobil ci taka przysluge NA RL, a ty mu dupsko zawracasz o jakies lvle w tibii

Trol'Trol
20-02-2010, 22:06
smieszne wsumie expi ludziom chary zeby miec gdzie spac Xd tak pracujesz w angli ??

jazda malysz :flaga_pl:

LovePA
20-02-2010, 22:26
nie potrzebnie rozdmuchujecie sprawy prywatne na forum, szczególnie na tym gdzie taka osoba jak ja albo trol'trol może dobrowolnie najeżdżać was o to B)

/Małysz właśnie oddał zajebisty skok moje panny :baby:

Trol'Trol
20-02-2010, 22:31
no medal jest : )

Ketoprom_Torg
21-02-2010, 01:03
Tylko nie zapomnijcie zabrac sd uhow i manasow ^^

A czy summony sa dozwolone? :D

Unban _/

Sequenzo
21-02-2010, 18:54
Wiecie może, czy Ktoś na Elysii ma na Sprzedaż Ferumbras Hata ?? :)

Trol'Trol
21-02-2010, 22:17
a masz tyle kasy ??

Sequenzo
22-02-2010, 11:17
No dlatego pytam :D.. Bo mam dość sporo, ale muszę wiedzieć czy w ogóle ktoś Ma :]

LovePA
22-02-2010, 13:40
za odpowiednią ilość PLN mógłbym ci załatwić z innego świata, wal na pw co tam masz do zaoferowania ;)

Eneris
22-02-2010, 14:53
mówiłem jak się nie umie bocić to się nie boci

Hakiv 3-0 massbann

Sequenzo
22-02-2010, 18:42
za odpowiednią ilość PLN mógłbym ci załatwić z innego świata, wal na pw co tam masz do zaoferowania ;)

Gdybym chciał za PLN, to kupiłbym za PLN :):):)... po to kasę zbierałem żeby kupić za GP :):).. Nigdy na Tibie nie wydałem PLN i nie wydam :-))

Trol'Trol
22-02-2010, 19:29
to zapomij lepiej o tym adonie lol xd

Bax
23-02-2010, 00:00
Ekim
Nie bede wyszstkim wszystkiego wyjasnioal o co chodzi bo szkoda mi czasu tak obszernego posta pisac, oraz sprawy prywatne nie powinno sie zalatwiac oficjalnie na forah chyba ze ktos niema odwagi normalnie porozmawiac.
Okey nie wnikam w to wszystko! xD

Tylko pamietaj ze niedlugo dam CI pewna informacje a czy zawartos bedziesz chcial przekazac wszystkim to juz mnie nie obchodzi.
Te spotkanie w uk aktualne?? :-)

Pomijajac to wszystko czekam na wiecej informacji odnosnie mojego posta.
Pozdrawiam

Yours Angelo

Sequenzo
23-02-2010, 03:42
to zapomij lepiej o tym adonie lol xd

Nom, raczej Zapomnę :):).. Kupiłem Items na Full Warriora, Full Ass~, Full Wizarda :):).. Ale to też z Innego Świata :X:X.. Ale zastanawiam się czy jeszcze grać, bo z dnia na dzień tracę ochotę na Grę :)..

Bax
23-02-2010, 04:34
Nie dziwie sie Tobie ze odechcewa Ci sie grac, bo jak narazie niszcza ta gre.
No ale po dluzszej przerwie mi sie znow zachcialo grac ale nie sadze ze tak jak kiedys; okaze sie xD

Zrob sobie przerwe :P

Yours Angelo

Sequenzo
24-02-2010, 10:49
Nie dziwie sie Tobie ze odechcewa Ci sie grac, bo jak narazie niszcza ta gre.
No ale po dluzszej przerwie mi sie znow zachcialo grac ale nie sadze ze tak jak kiedys; okaze sie xD

Zrob sobie przerwe :P

Yours Angelo

No zastanowię się nad Przerwą :)... No ogólnie to myślę żeby wbić 250/300 Level i na tym skończyć. :) Ale na Dwóch Postaciach to trochę ciężko będzie ;p.. 105ek i 131rp :):)...

Decade
24-02-2010, 19:47
No zastanowię się nad Przerwą :)... No ogólnie to myślę żeby wbić 250/300 Level i na tym skończyć. :) Ale na Dwóch Postaciach to trochę ciężko będzie ;p.. 105ek i 131rp :):)...

hmmm pierdolisz

Eneris
24-02-2010, 20:10
@LovePA
Dzień 5 || 10 kwiecień 2010 (Hala Stulecia, Wrocław, Polska)

20:00 – 21:00 – Mat Zo
21:00 – 22:00 – Jorn van Deynhoven
22:00 – 23:00 – Super 8 and Tab
23:00 – 24:00 – Andy Moor
24:00 – 02:00 – Armin van Buuren
02:00 – 03:00 – Markus Schulz
03:00 – 04:00 – Cosmic Gate
04:00 – 05:00 – Sied van Riel
05:00 – 06:00 – Nitrous Oxide

na to to chyba staminy mi nie wystarczy :D

Sequenzo
24-02-2010, 20:30
hmmm pierdolisz

niby czemuu ?? :)

LovePA
25-02-2010, 15:10
@LovePA
Dzień 5 || 10 kwiecień 2010 (Hala Stulecia, Wrocław, Polska)

20:00 – 21:00 – Mat Zo
21:00 – 22:00 – Jorn van Deynhoven
22:00 – 23:00 – Super 8 and Tab
23:00 – 24:00 – Andy Moor
24:00 – 02:00 – Armin van Buuren
02:00 – 03:00 – Markus Schulz
03:00 – 04:00 – Cosmic Gate
04:00 – 05:00 – Sied van Riel
05:00 – 06:00 – Nitrous Oxide

na to to chyba staminy mi nie wystarczy :D

jezuu jak widzę timetable na to to mi się płakać chce ;(
obstawili zajebistymi ludźmi tego ASOT'a, będzie epicki melanż widzę, miłego aftera w hadesie życzę <zazdrości> :baby:

450 przejdzie do historii chyba w wielkim stylu :D

@angelo
pytanie "z jajem": poznajesz jeszcze jakieś znajome głosy na vt?

worek111
25-02-2010, 22:01

Ja pierdole koles, jestes jakims niedojebanym noobem ktory chyba za duzo siedzial na otsach?? Sprawdzilem cie, nie masz zadnego chara. Jak jestem w bledzie to podaj mi nick. Aha, edit: jeszcze ten twoj styl pisma mnie dobija. Ile ty masz lat?

/Flamer-hater

Bax
25-02-2010, 23:49
@angelo
pytanie "z jajem": poznajesz jeszcze jakieś znajome głosy na vt?

Zalezy co masz namysli.

Eneris
26-02-2010, 02:01
chodziło mu chyba o to że już praktycznie nikt ze starego noctum nie gra

Bax
26-02-2010, 02:28
Jak juz to ze starego Wri, w noctum juz byla mieszanka.
Polowa osob gra, wiecej na ten temat kto nie bede sie wypowiadal.
Jesli to miales namysli to na vencie sporo glosow tych samych. Nie aktywni tez siedza. Takze wielkiej roznicy nie odczulem.

Pozdrawiam

Rafix92
26-02-2010, 03:01
http://www.youtube.com/watch?v=msesOzxFkjs

dzis 18 !!
;]

Sequenzo
26-02-2010, 11:22
Ja pierdole koles, jestes jakims niedojebanym noobem ktory chyba za duzo siedzial na otsach?? Sprawdzilem cie, nie masz zadnego chara. Jak jestem w bledzie to podaj mi nick. Aha, edit: jeszcze ten twoj styl pisma mnie dobija. Ile ty masz lat?

/Flamer-hater

widocznie źle sprawdziłeś Noobie :-/... Nie muszę się przed Tobą tłumaczyć, kim TY jesteś ? Kolejnym Dzieckiem Neo ? Piszę jak chcę, jak Mi się podoba.. Nie Powinno Cię To Interesować, co Ja robię i co piszę.. Cya

Decade
27-02-2010, 00:10
widocznie źle sprawdziłeś Noobie :-/... Nie muszę się przed Tobą tłumaczyć, kim TY jesteś ? Kolejnym Dzieckiem Neo ? Piszę jak chcę, jak Mi się podoba.. Nie Powinno Cię To Interesować, co Ja robię i co piszę.. Cya

oczywiscie, piszesz tak jak ci serce dyktuje, jak ci sie podoba, jednak dzieki temu mozna poznac jak to twoje serce wyglada i co ci sie podoba. i z tego juz mozna wywnioskowac ze jestes jebanym nobem.
na*******asz te duze literki jakbys chcial byc od nas lepszy, dlaczego chcesz byc od nas lepszy?

worek ci ladnie wyjasnil a ty sie rzucasz

Sequenzo
27-02-2010, 11:40
oczywiscie, piszesz tak jak ci serce dyktuje, jak ci sie podoba, jednak dzieki temu mozna poznac jak to twoje serce wyglada i co ci sie podoba. i z tego juz mozna wywnioskowac ze jestes jebanym nobem.
na*******asz te duze literki jakbys chcial byc od nas lepszy, dlaczego chcesz byc od nas lepszy?

worek ci ladnie wyjasnil a ty sie rzucasz

Luuuz, mam w d**** Waszą opinię. Duże Literki, to raczej Szacunek do Was, zwroty się pisze z dużej litery... X(CyaX(

Weronisia
27-02-2010, 23:44
lol ostatni raz jak tu zagladalam to fajtowaly tu zupelnie inne osoby a stron bylo 60 :D

btw, elo Artur B)

Pinki
01-03-2010, 12:46
Złoo Złoo .... ~~

Dudii
01-03-2010, 13:44
W choy, w choy...~~

Decade
01-03-2010, 23:10
uwaga bo przypierniczy urwie nastepnemu!

Eneris
04-03-2010, 04:49
Cześć Werka :P to Ty tak dzielnie walczysz Kessu na kyrze?

@Sequenzo
Skąd jesteś?? Bo w moim kraju rozmowę z kimś nie znajomym rozpoczyna się od przedstawienia.

what's up elysia?

LovePA
04-03-2010, 17:24
Sequenzzo masz, może trafisz na Paris Hilton, będziesz miał o czym gadać przez następny miesiąc:

www.chatroulette.com
:D:D

Decade
04-03-2010, 21:03
Cześć Werka :P to Ty tak dzielnie walczysz Kessu na kyrze?

@Sequenzo
Skąd jesteś?? Bo w moim kraju rozmowę z kimś nie znajomym rozpoczyna się od przedstawienia.

what's up elysia?

haha to gdzie ty kurwa mieszkasz w szwecji?

Eneris
06-03-2010, 20:18
nie wiem w jakims Czerwono Białym narodzie ;)

Feb 26 2010, 14:09:24 CET Killed at Level 214 by Xuzoun and Latrivan.

Mar 06 2010, 18:36:58 CET Killed at Level 217 by Fresiv, Hakiv and a grim reaper.

pierdole team hunty :S

podobno peace&love znowu zawitały na Elysie?

LovePA
08-03-2010, 19:31
Szczere kondolencje Artur, w końcu cię dopadli :baby: ale walczyłeś z systemem i tak długo B)

pozdro~

kozaczeprzezneta
09-03-2010, 17:15
mnie tez dopadli po 7 miesiacach :D robilem naprawde duzo rzeczy przez ktore "niby mniejsza wykrywalnosc" ale widac gowno prawda wkoncu mnie doyebali :) na kazdego przyjdzie czas :P

--- kozaczeprzezneta dodał 1 minut i 52 sekund później ---

mówiłem jak się nie umie bocić to się nie boci

Hakiv 3-0 massbann

pozatym z tego co widac duzo nie walczyl tylko 3 massbany przetrwal :D so 3:1

Weronisia
10-03-2010, 01:10
@ Artur

jesli mozna to nazwac walka, to tak =D faktycznie to zajmuje tylko sqm'a o ile leader o to prosi, walcze zazwyczaj druidkiem na mc 8o

Co do massbanow, jeszcze nie dostalam =D!!

Eneris
10-03-2010, 04:21
@Weronika
Jakim druidem grasz?

@Kozacze~

bota używałem od listopada, ale 2 miechy temu ciposft zmienił coś w systemie banowania ;)
~
nasz no name chyba się zamkną w sobie

Weronisia
10-03-2010, 11:20
Aerlia, taki noobchar jak na warunki Kyry :D

Sakan
10-03-2010, 18:49
Hmm... Chealino=Skulterpa ba Murre(Knion Nanilona)???

Weronisia
10-03-2010, 23:12
nie mam pojecia ale jak mi Kittel napisal na msnie jak sie nazwal to myslalam ze padne, niklas wannabe 8o

Fan_Dzidzi2
11-03-2010, 00:01
weronika w majtki sika

Eneris
11-03-2010, 04:38
Karol gdzieś ty zawendrował

Weronisia
11-03-2010, 10:42
o masz a ten na Galane powedrował

edit: lol... Ciebie tez Cipsoft dorwal :(

Decade
12-03-2010, 00:23
ajjj ta tibia tibia.. i co teraz bez botow ? nie chce mi sie w to wierzyc:>
pogralbym sobie chetnie ale mi sie nie chce :>

Dudii
14-03-2010, 11:40
http://www.speedyshare.com/files/21404637/zadyma_w_veno.cam

Jak sie bawic to sie bawic, drzwi rozjebac nowe wstawic :cup:

Decade
14-03-2010, 14:20
Boskie:) rozjebali wszystkich po kolei :)

Dudii
14-03-2010, 20:27
Idac po Muikku nie spodziewalismy sie takiego bonusu B)

LovePA
15-03-2010, 16:27
żeby jeszcze jakiś loot z nich, ale tak to to nie widzę w tym filmiku nic interesującego, chyba wam zepsuli show bo miała być walka a z walki nici B)

Decade
19-03-2010, 01:13
mnie sie podobalo jak szli i u*******ali jednego po drugim :)

Trol'Trol
20-03-2010, 21:47
no masakra

Decade
25-03-2010, 00:15
Nikt juz w tibie nie gra czy co?

Dudii
28-03-2010, 16:24
Po prostu Elysia smierdzi :(

kozaczeprzezneta
28-03-2010, 19:13
tak nikt juz nie gra po co biegac pixelami smiesznymi wiosna idzie : D

Eneris
29-03-2010, 22:13
ta nawet ja korzystam z urlopu i odkrywam real life. ale już od 7 powrót do pracy :D

nikt nie komentuje wojny Noctum vs Tygrysy?

Dudii
29-03-2010, 23:57
Noctum vs. Trigger

Who .. ?

Trol'Trol
30-03-2010, 01:21
noctum.....

kozaczeprzezneta
30-03-2010, 11:21
NOCTUM FTW

triggery to pleby i tak troche sie pobija i zgoda bedzie pewnie ;d

Trol'Trol
31-03-2010, 01:34
nie to chyab cos grubszego

kozaczeprzezneta
31-03-2010, 08:49
zobaczymy :p wiadomo ze triggery przegraja bo tam sa polacy haha oni nigdy nie wygrywaja :D

roneepso
01-04-2010, 02:03
Nie logowalem sie od 2 tygodni a tu pizd konto zbanowane hahhah
faktycznie, nie da sie ukryc ze elysia smierdzi.
ja tam nie gram od kiedy mi sie pacc skonczyl, bedzie juz z pol roku w czystosci.

decade here

Trol'Trol
03-04-2010, 08:30
nom smierdzi same wojny tu ;(

w noctum tez sa polacy

kozaczeprzezneta
03-04-2010, 17:35
no sa ale oni sa od zawsze z nimi wiec mozna ich do szwedow zaliczyc

LatwaForsa
08-04-2010, 17:49
zarowno jedna gildia jak i 2ga to gowno warta zwierzyna ;p tak to wyglada i to i tamto szwed. Wiec bez wniku w nich heh

---------------------------------------------------------

btw look na moj podpis, polecam. 3majciesie. ;p

Eneris
23-04-2010, 18:57
wstawać !!

Rafix92
22-07-2010, 22:52
dawno tu nikt nie pisal pozdro z torga !!

Decade
31-07-2010, 15:36
Ohoho to i mnie dawno nie bylo

Dudii
09-08-2010, 17:48
Hakiv 250. Gz ^^

krwawycomeback
11-08-2010, 14:49
oramy oramy ;d

Trol'Trol
23-08-2010, 20:36
no siema siema

Decade
02-04-2011, 19:56
pierwszy w 2011!

Dudii
04-05-2011, 14:12
Real Tibia jebie. Juz nawet slyszalem ze jakies patenty biora z ots'ow, mam na mysli pokazywanie po ile sie postac leczy. Manarunki i chuj, Tibia rl bajer full.

--- Dudii dodał 7 minut i 47 sekund później ---

.....................................

worek111
04-06-2011, 01:01
Tyyy pamietam passy, zyje ktos jeszcze?

damiannowik
05-06-2011, 00:52
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć/przeczytać Hicham story, Jak Arioc kończył grę napisał taką historię, ale wtedy Ją olałem, a teraz po kilku latach mi się przypomniało o niej. Za podesłanie jej na priv mogę sypnąć groszem na ELysi;)

mateuszmati1234
11-06-2011, 21:12
właśnie wróciłem na elysje to się pokój i spokój skończy...

AdiZgOlekk
03-08-2011, 06:39
chyba na forum wyzywajac fivaga i iridie z noob chara

Piderek
02-09-2011, 12:14
@up dobreeeee

save1
19-12-2011, 22:01
co tam na elysi?

AdiZgOlekk
08-06-2012, 14:32
przenioslo sie chmara brazoli do polakow a i tak dostaja wpizde od ockena