Pokaż pełną wersje : Nowa "lepsza" Elysia??
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
ehym ;P
widze że advensujesz tym enerisem ^^ delete ci juz nie straszny? ;p
Siedze sobie z rl friendem on expi ja expie i słuchamy sobie eski, w nocy lecą same polskie piosenki więc jest z czego się smiać.. i tak nam wyszło że Cerekwicka nie ma kasy w tibii...
01:42 Eneris [134]: i chodz bys padl bez blessów
01:42 Eneris [134]: i chodz bys nie mial kasy
01:42 Eneris [134]: to juz na mnie nie dziala
a w idolu wystepował..
01:49 Sursie [15]: szymon hydra
roztrzygneliśmy też czego ludzię robią takie drogie outfity...
01:56 Eneris [134]: kiedy patrze tak na twój outfit..
01:56 Eneris [134]: DLA MNIE MASZ STAJLA
było też troche wyznań..
02:05 Eneris [134]: i trudno mi sie przyznac sie to wszytko nagle traci sens
02:05 Eneris [134]: gdy nie mam neta...
były też groźby...
02:12 Sursie [16]: A W KOŃCU CIE ZNAJDEEE
02:12 Sursie [16]: ZNAJDEE CIEEE
02:12 Sursie [16]: AŻ W KOŃCU FRAGNEE CIEEEE
02:12 Sursie [16]: JESTEM CORAZ BLIZEJJJ
marzenia...
02:16 Sursie [16]: 02:15 Sursie [196]: 02:15 You advanced to magic level 9.
i muzyczne pożegnanie
02:19 Eneris [134]: 02:14 Using the last mana potion...
02:19 Sursie [16]:to juz jest koniec jestes juz wolny mozesz isc spac
:)
@edit
expię ręcznie :)
grefusshio
20-05-2009, 05:46
Właśnie zaczalem sobie grac na elysi ;). I mam takie pytanie. Czy dużo jest takich debilnych dzieci jak ten ?
05:14 Feja Nemos [23]: ;]
05:14 Sonicca [30]: have a nice exp
05:14 Feja Nemos [23]: u polaczek
05:14 Feja Nemos [23]: ;]
05:15 Sonicca [30]: polaczek?
05:15 Feja Nemos [23]: Real name: Kamil
05:15 Feja Nemos [23]: ;]
05:15 Sonicca [30]: i think u r fucking brazol or something other piece of shit
05:15 Sonicca [30]: i live in canada
05:15 Sonicca [30]: bitch
05:15 Feja Nemos [23]: and you have polish name
05:15 Feja Nemos [23]: ;)
05:15 Sonicca [30]: so what?
05:15 Sonicca [30]: u have go to school
05:15 Feja Nemos [23]: ;]
05:15 Sonicca [30]: and now should get sleep
05:16 Feja Nemos [23]: i finish school ;)
05:16 Sonicca [30]: jajaja
05:16 Sonicca [30]: u finish elementry
05:16 Sonicca [30]: hahahashas
05:16 Feja Nemos [23]: ;]
05:16 Sonicca [30]: u are on my vip
05:17 Feja Nemos [23]: oki doki
05:17 Feja Nemos [23]: ;]
05:17 Sonicca [30]: i will catch u next time
05:17 Sonicca [30]: fucking rabbit
05:17 Sonicca [30]: running
05:18 Sonicca [30]: hahaha
05:18 Sonicca [30]: kurwa sam polak a pierdoli
05:19 Feja Nemos [23]: no bo ty piszesz do mnie po angielsku
05:19 Feja Nemos [23]: to ja tez pisalem ;]
05:19 Feja Nemos [23]: myslalem ze sie domyslisz po tym jak napisalem "polaczek"
05:19 Feja Nemos [23]: i kamil
05:19 Feja Nemos [23]: ;]
05:19 Sonicca [30]: boshe
05:19 Sonicca [30]: jak to dobrze
05:19 Sonicca [30]: ze nie mieszkam w tym syfie i niewiem co to jest
05:20 Sonicca [30]: plebs wiocha i analfabetyzm
05:20 Feja Nemos [23]: hehe zal mi cie ;)
05:21 Sonicca [30]: i wzajemnie wyplawku
05:21 Sonicca [30]: btw
05:21 Sonicca [30]: masz hunta
05:21 Sonicca [30]: 0 tematu
05:21 Feja Nemos [23]: okej
05:21 Feja Nemos [23]: ;]
05:21 Sonicca [30]: hehe kozak
05:21 Sonicca [30]: bo ma exure i bp potow
05:21 Sonicca [30]: ;]
05:21 Sonicca [30]: zobaczymy jutro jak bedziesz exurowal
05:21 Sonicca [30]: qurwa
05:22 Feja Nemos [23]: :D
05:22 Feja Nemos [23]: po to jest exura
05:22 Feja Nemos [23]: aby jej uzywac
05:22 Sonicca [30]: dla takich sorcow
05:22 Sonicca [30]: noobow
05:22 Sonicca [30]: wlasnie ;]
05:22 Sonicca [30]: uciekajace kurczaki kurwa
05:22 Sonicca [30]: do dp
05:22 Sonicca [30]: w pzcie to bluzgaja
05:22 Feja Nemos [23]: :D
05:22 Feja Nemos [23]: ja cie nie bluzgam
05:22 Feja Nemos [23]: ja do ciebie kulturalnie pisze
05:22 Feja Nemos [23]: tylko ty jestes nie wychowany :)
05:22 Sonicca [30]: wiesz woogle co to kultura?
05:23 Feja Nemos [23]: pisze sie "w ogole"
05:23 Feja Nemos [23]: ;]
05:23 Feja Nemos [23]: wiem co to jest
05:23 Sonicca [30]: huj mnie obchodzi
05:23 Sonicca [30]: nie mieszkam w polsce
05:23 Sonicca [30]: nie potrzebny mi polski
05:23 Sonicca [30]: ;]
05:24 Feja Nemos [23]: ;]
05:24 Sonicca [30]: jezyk najwieskzych pojebow
05:24 Feja Nemos [23]: ktorego uzywasz
05:24 Feja Nemos [23]: pojebami sa ludzie ci ktorzy nie umieli sobie poradzic w swoim kraju
05:24 Sonicca [30]: bardziej wyrafinowanego
05:24 Sonicca [30]: hahahaha
05:24 Feja Nemos [23]: ale to pewnie przez brak wyksztalcenia i rozumu
05:24 Feja Nemos [23]: ;]
05:24 Sonicca [30]: ja pierdole
05:24 Sonicca [30]: kurwo
05:24 Sonicca [30]: w polsce woogle nie bylem
05:24 Sonicca [30]: to po 1
05:25 Sonicca [30]: po 2 nie urodzilem sie w polsce
05:25 Sonicca [30]: a po 3 wspolczuje twoim starym ze za*******a za 1.500 miesiecznie
05:25 Feja Nemos [23]: oj wydaje ci sie
05:25 Feja Nemos [23]: ;]
?
Trol'Trol
20-05-2009, 11:00
ta tu polacy mysla ze sa szwedami :D
Tjene, Hur mar dur?
..
15:10 Eneris [134]: zmien dilera
15:10 Rodivol [140]: tez cie kocham
15:12 Eneris [134]: jeb sie
15:12 Rodivol [140]: nom jebales mnie w dupe
ta tu polacy mysla ze sa szwedami :D
05:15 Sonicca [30]: i live in canada
niom
roneepso
21-05-2009, 22:55
tu jest wszystko popierdolone, jak chcesz sobie pograc to przyszykuj stalowe nerwy i kase na paymenty :)
a ja chce zobaczyc te zdjecia z elo meetingu... aaaaahhhaha xD
a ja chce zobaczyc te zdjecia z elo meetingu... aaaaahhhaha xD
Bedzie libacja z ziomkami z TIBI hahaha
Szkoda ze ja tak nie mogę :(
roneepso
24-05-2009, 21:18
Najlepsze zdjecia z tibijskich metingow jakie widzialem to jakis z furory, jeden goscio tak sie napierdolil ze wlozyli mu banana w dupe
ahahah no co ty xD
o k u r WWA ale wstyyd ;ppp
kozaczeprzezneta
26-05-2009, 00:02
jaki wstyd ? chyba jaka przyjemnosc H@H@H@
Jest tu jakas polska gildia w miare dobra rekrutujaca lvle 50+?
Spox napewno powykonuje z chlopakami jakies questy, ale pierw musza wyjsc na maina ;;;;
Rafix lepiej zobacz nazwę tej gildi.
ciekawe te zmiany w pvp są
powinni jeszcze dodac ze jak jakies gildie chca wojny to wpisuja sie albo wypelniaja jakis formularz i wtedy maja na sobie free fragi, tylko znow powstanie problem noob charow na openkach, tego jeszcze nie rozwiazali.
Update jest ogolnie <wow> jak tak dalej pójdzie to bedzie mozna na kazdym serwie PVP grac 12 miesiecy w roku bez lizania dupy nikomu.
Moze warto by bylo raje twina zakupic :)
edit a moze to jakis meeting na arcanii byl ale nie pamietam juz za bardzo , w kazdym razie zdjecie takie na forum tibia.pl było, obstawiam furore, jako ze to serwer zapelniony krejzi ludzmi, jesli ktos jeszcze nie wie to akurat stamtad byl koles ktory napierdolil matke krzeslem, choc zapewne kazdy to wie.
@Decade
to się nie przyjmie. ciekierałt >> http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2626322&pagenumber=1
zobacz kto sie podpisal, sami ludzie typu 150 mag w rzadzacej gildii, poczytaj posty dalej a znajdziesz "cipsoft don't give up". wiekszosc ludzi nawet nie zastanowila sie nad tym czy to jest uzyteczne, przeczytali ladnie napisanego posta a nastepnie zobaczyli ze 5 osob napisalo signed i zaczeli tez sie dopisywac zeby byc fajnymi, i w ten sposob powstalo 136 stron postow w ktorych co drugi wpisuje signed signed <"wow nareszcie mysle tak jak wiekszosc">
Trol'Trol
29-05-2009, 14:09
lol krejzi byles w warze i poba ci sie ten poomysl 20 fragow na 1 osobie
@krejzi decade
nie chce być fajny. to moje własne zdanie. dobrze wiem czemu podoba ci sie ten pomysł, ale pewnie zmienisz zdanie jak pół twojej gildii bedzie sie na*******ac z inna i powbijacie black skulle.. to bedzie c hHh ujnia na maxa, znudzi ci sie takie ciagle expienie. pozostaje jeszcze kwestia noobcharow.. pewnie zrobiloby sie ich od zajebania po upie zeby miec wolne fragi
zobacz kto sie podpisal, sami ludzie typu 150 mag w rzadzacej gildii
Właśnie patrzę, kto się podpisał. Ludzie od 10 poziomu do maksymalnego.
war wykancza, zeby na bieżąco sobie forse dorabiac i siedziec na gatherach trzeba sporo czasu i wytrzymalosci, tak jak ja siedzialem do 1 nie raz, a o 6 pobudka do szkoly to myslisz ze ile mozna tak pociągnąć? Chcialem miec tibie do grania jak nie mam co robic a zrobila sie z tego gra dla gry, nie mowie ze war nie byl fajny ale gdyby ten pomysl cipow wszedl w zycie walczace strony nadal moglyby sobie wziac party, skoro obie strony godzą sie wyjsc na openke w umowione miejsce to rownie dobrze moga sobie party dac... tyle ze nie oplacaloby sie robic sneakow. Nie mozna by tez kogos wtedy huncic do bólu i ubijac do zrookowania.
A na obecna chwile nie ma opcji graj normalnie i badz neutralny, mozesz sie nie logowac albo padac co chwile od kogos albo lizac wszystkim dupsko, chocby od szwedzkich pekerow majacymi pro albo mainy w tych lepszych gildiach, bo z polskimi da sie dogadac albo ich rozjebac. Nie mialem zamiaru lizac nikomu dupy to przystapilem do tych ktorzy walczyli o swoje ale to juz nie jest zwykłe granie wtedy dla zabicia czasu, wtedy nagina sie swoje zajęcia w rl pod to zeby moc pojsc na war itd zreszta chyba sami wiecie jak to wyglada.
a powiedzmy ze teraz zrzucilem z siebie tą manie i chce sobie grac w tibie godzinke dziennie jak wroce z roboty sprawdze gg nk i nie mam co robic, to jak mialbym grac tak jak wczesniej? teraz wolalbym opcje neutralna kupujesz fajnego chara na allegro, expisz sobie godzinke i ukladasz itemki w depo, i nie sypiesz za wolnosc forsą naokoło jak TD. Gralem na no pvp ale tam ludzie są wyjątkowo chamscy i mnożą sie chary jak mrówki, a jak nie sa chamscy to są to boty 24/7 wyjątkowo automatyczne obslugiwane bez ludzkiego udziału, wole pustsze serwery, ale na pvp powinno sie dac normalnie grac, a do takich wybitnych wojenek powinny byc imho pvp enforced.
gonzo nie mow nic o warach chociaz ty, przesiedziales occido vs sieje w pzcie chowales sie z tylu openek i w koncu uciekles na inny swiat, nie mow ze lubisz padać, prosze cie nie mow nic na ten temat sam powinienes wyjebac na no pvp
PS. powiem tak, lubie pvp, ciezko by mi bylo tylko expic, w koncu biegalem tez non stop z RS... moglbym sie na*******ac do oporu, ale siedziec caly dzien i odrabiac dla 20 minut klepania to tez troche bez sensu. Koszty walk sa strasznie duze, teraz mi sie nie usmiecha pilnowac caly dzien bota po to by zarobic sobie na jakies glupie sdki i manasy i pograc sobie kilkadziesiat minut, przeciez to wszystko wirtualne jest, co innego zarobic na paliwo do motocykla caly dzien zeby w godzine wyjezdzic, a co innego caly dzien siedziec dla pikseli ktore biorą sie znikad i tez idą w godzine. Zarabianie kasy potrzebnej do PVP jest dla mnie rownie bezsensowne jak kazaliby dzieciakowi napisac w podstawowce 1000 razy na nastepny dzien w zeszyciku "Tibja óczy i wyhowóje". Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi no ale trudno zawily post mi wyszedl. szczecinek sie dopierdoli gonzo sie dopierdoli trol sie dopierdoli no ale zobaczymy moze pozostal na tym forum ktos bez nerwicy
Decade ta gra po prostu nie jest dla dzieci.. chcesz grać w spokoju? to kurwa walcz o to, nie po to zapierdałem przez 1,5 roku na selenie jak pies przez 16h dziennie na vt tylko po to zeby teraz logowac sie po openie z 40 hp...
a pozatym zawsze możesz zostać jako grasz neutralny wobec wojny.
Do reszty..
Wytrzymaliśmy potiony..., nowe blessy... ale tego już chyba nie wytrzymamy.. :(
gonzo nie mow nic o warach chociaz ty, przesiedziales occido vs sieje w pzcie chowales sie z tylu openek
HAHAHAHAHAHA. :D No to jeszcze raz zajrzyj do camów z tej wojny, ba, do jednego cama w sumie bo tylko raz spuściliśmy Siejom wp****ol (przyznaję, większość roboty odwalili magowie - nie było możliwości, żeby EK dogonił Siejów co uciekali na gran hurze każdy w inną stronę :<). Z resztą, nie zamierzam się na ten temat kłócić, nieudane trapy Nupova i cam z openki mówią same za siebie.
i w koncu uciekles na inny swiat, nie mow ze lubisz padać, prosze cie nie mow nic na ten temat sam powinienes wyjebac na no pvp
Nie mówię, że lubię padać. Ale dołączając do wojny wiem, że mogę paść. Od 2006 roku gram tylko dla wojen, przez między innymi Titanię, Valorię, Thorię, dlatego co do PvP to będę mówił, co mi się żywnie podoba. W dupie byłeś, gówno widziałeś, a jeszcze pyskujesz. :|
szczecinek sie dopierdoli gonzo sie dopierdoli trol sie dopierdoli no ale zobaczymy moze pozostal na tym forum ktos bez nerwicy
Bo po prostu gadasz jak osoba, która załapała hunta 4ever, ewentualnie jak osoba, na której wszyscy zarabiają robiąc na niej PA. Taka gra, tak jest skonstruowana - nie chcesz płacić, wojny też nie zrobisz, to zmień serwer (właśnie dlatego sprzedałem postać, bo nie zamierzałem komukolwiek płacić, a grać na Elysii to też jest bez sensu).
---
Btw. Może sytuacja na Elysii się zmieni, słyszałem od Hampusa, że Hichama pokarali hackerzy. Ktoś wie coś więcej na ten temat?
Trol'Trol
30-05-2009, 03:10
Taa mialem mu po expic ale mnie wkurzyl murzyn i go haknelem
@krejzi
ale ty poryty jestes B)
Arioc hakną typ z seleny, prawdopobnie dał Antonowi passy żeby grał na battlu a anton podał je dalej do złej osoby.
kozaczeprzezneta
30-05-2009, 12:43
decade@
kazdy sobie musi radzic jeden am 10 knightow na bocie 2 kupuje kase na allegro a 3 tak jak ja moze byc hakerem i nikt nie placze o kase na expa :)
@
co do updejta niema sensu sie nawet wypowidadac mam nadzieje ze temat na tibia.com wniesie cos do tej sprawy i da do myslenia cipkom
@
mogl zjechac murzyna tak do 200 :)
krejzi nie mialby teraz hunta for ever :)
I hakowanie i stawianie botow tez zajmuje sporo czasu mogliby wymyslec cos z pvp bez tracenia czasu na zarabianie kasy. Jednak zeby wklejac te hack linki na fora to tez czasu sporo zajmuje jesli dolozymy do tego robienie nowych kont na forach i wbijanie 10 postow czy ile tam juz forum wymaga.
Gonzo nie porownuj sie z nupovem ogarnia 10 razy lepiej od ciebie moze lepiej przypomnij sobie jak ty biles z jakims tam magiem jakiegos 90 rp czy tam ek i goniliscie go przez cale bog raidery zanim go ujebaliscie i tez go nie mogles z exori trafic jakos to mowisz o jakis nieudanych trapach..
murzyn płeć zmieniona ma xd
krejzi nie mialby teraz hunta for ever :)
I hakowanie i stawianie botow tez zajmuje sporo czasu mogliby wymyslec cos z pvp bez tracenia czasu na zarabianie kasy. Jednak zeby wklejac te hack linki na fora to tez czasu sporo zajmuje jesli dolozymy do tego robienie nowych kont na forach i wbijanie 10 postow czy ile tam juz forum wymaga.
Co do botów - wystarczy mieć dobrze skrypty zrobione... Tak, i potrafię poświęcić te 2-3 godziny na zrobienie 100 % automatycznego skryptu, 1-2 godziny na testowanie, a na jednym skrypcie jadę 1-3 miesiące na afku.
A Nupovowi coś nie wychodziło nawet pod moim domkiem w dwóch magów jak stałem na pół afku (dopiero Ekz De musiał mnie obudzić przez MSNa, bash.org.pl <3), już mwalla dobrze rzucił wtedy, ale o fbombie zapomniał (chyba Bultkastar Elof, czy jak on się nazywał). Przyznam rację, że Nupov ogarnia dobrze trapy, i ma w tym skill (mimo, że dwa razy mu trap nie wyszedł na mnie ;)), ale na openkach to biegać nie umie. I nie, nie porównuję się z Nupovem - za krótko go znam, poza tym, ja w partyzantkę typu trapy itd. się nie bawię - jak wojna, to wojna, lejemy się na openkach. Ah, i argumenty typu "ogarnia 14235235365 razy lepiej od ciebie bo tak" to możesz sobie w dupę wsadzić najlepiej razem z klawiaturą, żebyś więcej bzdur na tym forum nie pisał.
Signed (uwaga Decade, przeczytałem o co tutaj chodzi, nie, nie chcę być fajny).
bedziesz do konca zycia sie podniecal ze uciekles z trapa? w kalendarzu to zapisales? pewnie niedlugo rocznice bedziesz obchodzil tego.
a co do updatea,elysi itd to na mysl przychodza mi dwa slowa
J*B*C TIBIE!!
@decade-ogranij sie ;p
a nup to nub
btw sa jakies zdjecia z meetingu? i kto ze szwedow byl?
biorąc pod uwage updejta to juz freecell wydaje sie byc ciekawszą grą.
juz lepiej jakby zmienili wszystkie servy na non-pvp zapewne efekt końcowy byłby podobny jak i w przypadku wprowadzenia tych super zasad blackskula i fragow na 20 osob ELo
jo fens byli tam: kittel, elyris, timmie, mado ripi, marc, aissy
zdjecia sa na niki facebooku eJOjod i z tego co słyszalem bylo OKEJ
mogl zjechac murzyna tak do 200 :)
Rookowanie hara jest pojebane, rozumiem okosić z gp i itemków ale rookować to nie...
Edit:
Okosić z gp czyli po prostu ukraść komuś gp.
kozaczeprzezneta
30-05-2009, 20:46
a niby czemu rozumiesz okosic kogos z gp ? ja tam cisne zydow ostanio jakigos 130ek haknelem na silvera? to wchodze na statek i 10 typa na mnie masslognelo to jak zagdalem to mi jescze 100k zaplacili za zrookowanie :D
jak ktos jst na tyle inteligentny zeby dac sie haknac to juz jego problem a tym bardziej dawanie komus pasow zby se poexpil czy cos z tego najwiecej problemow jest...
Trol'Trol
30-05-2009, 21:03
ej ja zartowalem z tym ze mialme po epxic ariocowi ;d
w sumie nie wiem ale moim zdaniem arioca musial haknąć ktoś kto miał passy od niego bo wątpie żeby on sam sciągną keylogera...
@ all kocham was ;) moje zdanie to moje zdanie, mnie te fragi odpowiadaja & fuck your opinion :)
w sumie nie wiem ale moim zdaniem arioca musial haknąć ktoś kto miał passy od niego bo wątpie żeby on sam sciągną keylogera...
w sumie to bezczelność opie***lić kogoś, kto Ci ufa i daje passy.
20 osób na Inquisition, 400 k payment od każdej, + magiczny loot z bossów na Inqui (między innymi Lavos Armor, chyba jedyny na Elysii) + combosy na normalnych potworach = Recepta na trzymanie serwera za jaja... -.-
http://img188.imageshack.us/img188/7379/incrediblelootelysia.jpg
Trol'Trol
01-06-2009, 13:08
coooooooool
Powiem wam tak mnie na przyklad przestal bawic ten swiat i ta gra bylo dobrze dopoki nie zaczeli wnikac w postacie a teraz to juz wymyslalja i zmieniaja na gorsze dlatego przenieslem sie na wowa i nie wiem czy warto wracac do tibi pogral bym se cos ale za duzo ludzi ktorych lubialem i szanowalem odeszlo z tego serwera teraz zostala zaledwie mala garstka wiec jedno wiem na pewno lepiej juz nie bedzie.
-kGv-
Trol'Trol
01-06-2009, 16:16
ja pierdole kazdy na tym forum piedoli o wowie taka fajna ta gra ?
Al'Bundy
01-06-2009, 20:08
z tego co sie orientuje to w wowie miesiac gry kosztuje 90 zl ale dotyczy to chyba specjalnych serwerow. paru moich kumpli w to lupalo
Trol'Trol
01-06-2009, 20:57
uuuu za droga giera dla mnie :p
kozaczeprzezneta
01-06-2009, 21:35
w wowie 90zeta za 60dni gdbym mial isc na 3d to bylby wow mozna najpierw pograc na prywatnym servie tak jak ots jak ktos mowi ze nie ma kasy ;p tez duzo razy chcialem zmienic gre troche w wow, mu, cabal itd. ale po paru dniach i tak wracalem do tibi po tym upie jak dla mnie niema sensu w to grac ale mam zawsze nadzieje ze np. przestanie grac duzo osob cipki zanotuja duze spadki na serverach pvp i zmienia cos zeby bylo mozna normalnie wyjsc na wojne
wow mozna najpierw pograc na prywatnym servie tak jak ots
Gówno prawda.
OTSy (szczególnie te RL map) są już nawet i wierną kopią (a czasami i lepszą kopią) real Tibii. W WoWie tak nie ma, na prywatnych serwerach jest strasznie dużo bugów. Aby WoWa polubić, trzeba zagrać na serwerze Blizzarda. Prywatne mogą tylko zrazić ludzi do WoWa.
@up
egzakli.
WoW to nie tibia robiona w paintcie i właściwie niemożliwością jest jakieś realne i ładne oddanie oryginału na prywatnym servie. wychodzi z tego lipton w chuj. proponuje zassać triala i samemu sie przekonać.
flame me biczys! ;p
Trol'Trol
01-06-2009, 23:03
w wowie 90zeta za 60dni gdbym mial isc na 3d to bylby wow mozna najpierw pograc na prywatnym servie tak jak ots jak ktos mowi ze nie ma kasy ;p tez duzo razy chcialem zmienic gre troche w wow, mu, cabal itd. ale po paru dniach i tak wracalem do tibi po tym upie jak dla mnie niema sensu w to grac ale mam zawsze nadzieje ze np. przestanie grac duzo osob cipki zanotuja duze spadki na serverach pvp i zmienia cos zeby bylo mozna normalnie wyjsc na wojne
no pewnie tak bedzie moze nawet nie bedzie tych 20 fragow na 1 osobie tyle osob jest przeciwko
z tego co sie orientuje to w wowie miesiac gry kosztuje 90 zl ale dotyczy to chyba specjalnych serwerow. paru moich kumpli w to lupalo
gram na globalu wiec musze kupic 1 gre za 40 zl ona jest an 30 dni potem kupuje 2 gre za 40 zl ona tez na 30 dni potem kupuje 3 gre ona kosztuje 100 zl i jest na 2 miesiace wsrod tych czasow sa tez ograniczenia lvl i potem juz co 60 dni kupuje sie prepaida za 90 zl troche kosztowne ale fajna gierka
co do tych ograniczen lvl to jest tak ze do 20 lvl gra sie na trialu darmowa warsie potem ta 1 gra mozna na niej grac do 60 lvl potem na 2 grze gra sie do 80 lvl a na 80 lvl kupuje sie 3 wersie max lvl w wowie to 80 noi potem juz kupuje sie tylko te prepaidy to jak pacc w tibi
Organizuje ktos na tym serverze questy typu orc fortess, djiny itp?
kozaczeprzezneta
02-06-2009, 21:09
mało ostanio dijna robił elaro i nie było chetnych
Organizuje ktos na tym serverze questy typu orc fortess, djiny itp?
Jeśli zbierzesz wystarczającą ekipę to ja mogę Wam wyczyścić praktycznie wszystko do Banshee włącznie, tylko powiedzcie co.
a ty supporcie z tibii pe el masz jeszcze jakiegoś chara na elysii? : >
Gonzo moglbym twoj nick na elysi dostac? Jak cos to zagadam bo bede potrzebowal zrobic orc fortess i djina ;]
a ty supporcie z tibii pe el masz jeszcze jakiegoś chara na elysii? : >
passy miałem do kilku postaci w ciągu ostatnich 7 dni, teraz już mam tylko do dwóch.
Gonzo moglbym twoj nick na elysi dostac? Jak cos to zagadam bo bede potrzebowal zrobic orc fortess i djina ;]
Napisz mi na PW swój nick to się odezwę w grze w piątek albo jutro, bo dzisiaj jeszcze do ostatnich poprawek uczem siem.
btw bylby ktos zainteresowany stworzeniem gildii dla 40+lvli Polakow? Tak zeby latiwej bylo robic questy itd.... ;]
na no pvp idz jak chcesz miec gildie do questow ;pp
btw bylby ktos zainteresowany stworzeniem gildii dla 40+lvli Polakow? Tak zeby latiwej bylo robic questy itd.... ;]
zbierz ekipę, płaćcie, a ja wam to wyczyszczę.
na no pvp idz jak chcesz miec gildie do questow ;pp
Sam idz na NON pvp koleszko ... gildie polskie dla srednich lvl nie nadaja sie do niczego innego jak tylko do robienia questow.
bo gildie robi sie z ludzmi z ktorymi sie zna a nie dołączasz do pierwszego lepszego gówna z fajną nazwą i dopiskiem "recruting +20 level pacc +30 level pacc" i na wstępie dostajesz polecenie ze powinienes wejsc na ventrilo ale serwer jest zmodyfikowany i musisz sciagnac specjalna zmodyfikowana wersje ventrilo oczywiscie tylko i wyłącznie z linka ktory podaje ci "leader"... ja majac med. level mialem taka marionetkowa guildie z 7 magami takimi po 45-55 level i mielismy zostac na takich levelach i pekowac tylko wiec nie rozumiem dlaczego te gildie mialyby sluzyc tylko do questów. Ale wieeelki wteeedy falllling leeegion wypowiedzial nam wojne i musielismy sie rozpierzchnąć :((( Tak to jest drogi "koleszko", a na banshee i tak pojdziesz jak zrobi ktos service questa.
'koleszko' - no mistrzostwo świata kurwa xD
joł dla werladyna (drugiego ownera) jeśli chodzi o rozkmine z ventem ;p
Hmm a ja wstepuje do gildi, kiedy nie znam ludzi, kiedy zaczynam gre na danym serverze, bo wtedy latiwej zrobic questy itp i jakos sie "odnalezc", a tez kiedys zakladalem z kumplami gildie, mozna poweidzec takie pk teamy, ale to bylo dawno i wiem, ze nie ma wiekszej glupoty zakladac gildie i pkowac, bo wtedy wrog ma wszystkich czlonkow "podanych jak na talerzu" nie musi szukac nikogo wystarczy, ze wejdzie na tibie.com i looknie kogo ma przesladowac, czy tez unikac ;; a pkowalem duzo i wiem ze dobrze jest miec choc troche dluzej niewidocznym niz odrazu sie wydac... btw nie ma sensu rozprawiac do czego jest gildia, ten temat nie ejst od tego ;] wiec niech dla ciebie bedzie potrzebna do pkowania z kumplami a dla mnie do czego innego.
a na banszi nigdy nie chodzilem z service questow ani tez nie zammierzam isc bo nie mam czasu czekac az 20 osob po koleji bedzie ubijalo swoje wrl ; zawsze sam zalatiwam sobie team 4-5 osob
'koleszko' - no mistrzostwo świata kurwa xD
joł dla werladyna (drugiego ownera) jeśli chodzi o rozkmine z ventem ;p
a co odpierdolil ten drugi werladyn?
bo ten stary werladyn ktorego znam to w tej dziedzinie raczej nie ma sobie nic do zarzucenia - elektronike w 100 % rozkminia, najwiekszy ekspert do elfa wsrod polakow, ogarnial go jeszcze lepiej niz ja wiec nie popsul by zadnego venta ;pp a tak w ogole to pozdro dla niego jesli to jeszcze czyta;p
ps przypomnialo mi sie ze drugi werladyn to noob bo old werladyn lajtowo sobie odzyskal chara po jakims czasie, tylko dostal bana za bota po miesiacu gry :PP
haha
16:40 Xindi Shenron [104]: mnie to pie.. moge poleciec z valentines mam pro od rezy i baxa
a co odpierdolil ten drugi werladyn?
bo ten stary werladyn ktorego znam to w tej dziedzinie raczej nie ma sobie nic do zarzucenia - elektronike w 100 % rozkminia, najwiekszy ekspert do elfa wsrod polakow, ogarnial go jeszcze lepiej niz ja wiec nie popsul by zadnego venta ;pp a tak w ogole to pozdro dla niego jesli to jeszcze czyta;p
ps przypomnialo mi sie ze drugi werladyn to noob bo old werladyn lajtowo sobie odzyskal chara po jakims czasie, tylko dostal bana za bota po miesiacu gry :PP
haha
16:40 Xindi Shenron [104]: mnie to pie.. moge poleciec z valentines mam pro od rezy i baxa
real ownera znam od 3 lat jakos? z moimi realami skumplowalismy sie z nim jakos na poczatku zaczecia gry i tak jakos poszlo ;p pewnego pieknego dnia powiedzial ze pierdoli tibie i dal chara mojemu realowi, natomiast ten real oddał je temu od 'venta' co nie mial za bardzo zadnego chara w pzeciwienstwie do mnie i reszty moich znajomych z rl. No i kupił pacc na niego i w sumie na tym sie skonczylo bo przez 3 miechy wbił 2 lvl? ;d Z tego wszystkiego jakos tak sie złożylo ze stary owner odzyskał chara ale nie jakoś wrednie tylko poprostu tamten go oddał ;P
the end.
ps. aha i ten mój znajomy co miał werladyna właśnie przez ten jakis czas to był prze-chujem na maxa xD dał sie ojebac wlasnie przez takiego linka do ZAJEBISCIE NOWEJ ver. venta itd. xD a tak poza tym kreciło go też dawanie follow na GSach jak był najebany ;D enyłej dobry przechuj ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu ;p
ps.2 ale ze spammiłem tipje pl : o
nowa wojna na elysiii hahahahaha lmfao :D
Jortan
Jun 08 2009, 21:48:48 CEST Killed at Level 131 by Miikkap and by Hirre
Tudiluie
Jun 08 2009, 21:46:49 CEST Killed at Level 179 by Muffzor and by Bultkastar Elof
Hugo Zolgard
Jun 08 2009, 21:37:53 CEST Killed at Level 181 by Hirre
Von'Mayor
Jun 08 2009, 21:39:26 CEST Killed at Level 130 by Hirre and by Bultkastar Elof
Tarzanos
Jun 08 2009, 21:46:59 CEST Killed at Level 143 by Timmiie and by Dalitas Drayner
Jak ktoś chce to cam:
http://www.speedy share.com/295731331.html (wywalcie spację)
Trol'Trol
09-06-2009, 09:26
wow thx gonzo 3 posty na forum tibi de z tym sa
gdyby normlane wary wlasnie takie byly swe/pl vs swe/pl calkiem innaczej elysia by wygladala ciekawe wary by byly
wow thx gonzo 3 posty na forum tibi de z tym sa
Ta... dwa moje, jeden Kittela.
gdyby normlane wary wlasnie takie byly swe/pl vs swe/pl calkiem innaczej elysia by wygladala ciekawe wary by byly
Teraz to będzie coraz więcej takich akcji, bo wszyscy chcą się dostosować do nowego update. Poza tym, to zupełnie inny "feeling", jak 50 osób siedzi na tym samym Ventrilo i się leją. ;)
Kolejna propozycja:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2643213
Trol'Trol
09-06-2009, 13:32
ale takie oro to chyba nie to samo bez nienawisci do wroga ;d
na normalnej wojnie nikt ci nie da party po wejściu w życie tego sh!tu z black skullami etecera-etecera.. ^^
Trol'Trol
09-06-2009, 23:40
nom raczej troche ots robicie z elysi wary dla jaj xd niedlugo ludzie tu zaczna grac zeby na party sie pobic i expic
Nie mam tibiacama ani tibii wiec nie zobacze, ale czy to jest filmik z Carlin vs Ab'dendriel?? widzialem taki thread na forum i ludzie sie zapisywali, to to jest?
Trol'Trol
10-06-2009, 00:42
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie mam tibiacama ani tibii wiec nie zobacze, ale czy to jest filmik z Carlin vs Ab'dendriel?? widzialem taki thread na forum i ludzie sie zapisywali, to to jest?
Tak. ale w końcu zrobiliśmy Thais vs. Venore. Godzinę później zrobiliśmy kolejnego opena, w Edron (bah, tu nawet padłem). Wszystkie fragi Kittel umieścił na Tibia.com.
nom raczej troche ots robicie z elysi wary dla jaj xd niedlugo ludzie tu zaczna grac zeby na party sie pobic i expic
Wszystko przez ten meeting, wszyscy się kochają, Elyris wycałował połowę PL (zdjęcia na facebooku Bukey) i teraz już się nie leją. ;o Jednak alkohol zbliża.
kozaczeprzezneta
10-06-2009, 22:33
Bukey a dokladniej ;?
Bukey a dokladniej ;?
Bukey Nika, ludzi nie znasz?
znajde coś na photobucketcie?
Shanloth92
12-06-2009, 05:17
to zupełnie inny "feeling",
<lol2>
sa gdzies te fotki z wizyty szwedow ?
Firek pewnie wrzuci na swojego Photobucketa, jeśli już tego nie zrobił.
Pan Jordi
13-06-2009, 02:01
Żałuje że mnie tam nie było… A mogłem jechać…
Żałuje że mnie tam nie było… A mogłem jechać…
ojj synu nie zaluj w tym roku ja zas bede robil moze bibe ale tym razem w lipcu wiec oczywiscie mozesz czuc sie zaproszony
Pan Jordi
13-06-2009, 02:10
A więc mam szykować nowe przemówienie?
I oczywiście butelkę wódki :D
Pan Jordi
13-06-2009, 03:06
Heh… Nie na Gaju ale u siebie na chacie :)
A co ma Fizol do Jordiego? :P
Heh… Nie na Gaju ale u siebie na chacie :)
A co ma Fizol do Jordiego? :P
Piernik do wiatraka?
Pan Jordi
13-06-2009, 03:27
To piontka jak trzymasz z Ciawarami :D Panie G. :D
To piontka jak trzymasz z Ciawarami :D Panie G. :D
No a jakkkk. ;)
czy ktos z tutaj obecnych gral w metina i czy tez mu sie blyskawicznie znudzil, nawet w porownaniu do tibi?
Pan Jordi
14-06-2009, 01:09
Coś mi tu się nie podoba…
Coś tak czuje że ktoś Jordiemu dupe obrobił…
Gniewko rozwiń to co pisałeś wcześniej!
jak ktos gra w strongholda wieloosobowa to niech da znac
Pan Jordi
14-06-2009, 02:13
Jak ktoś ma drążek kierowniczy od w202 c180 96r. to niech da znać!
OMG….
Coś mi tu się nie podoba…
Coś tak czuje że ktoś Jordiemu dupe obrobił…
Może kiedyś rozwinę.
Pan Jordi
14-06-2009, 02:33
Łgasz.....
zamknij sie jordi ja dalem ogloszenie a wy z gonzem zrobiliscie sobie dwuosobowy czat
Jak ktoś ma drążek kierowniczy od w202 c180 96r. to niech da znać!
OMG….
Mój ojciec ma w garażu do w202, zrobić fotki i ci podesłać?
btw. Też jesteś żonaty z Mercedesami jak mój ojciec?
zamknij sie jordi ja dalem ogloszenie a wy z gonzem zrobiliscie sobie dwuosobowy czat
Trzyosobowy, pucybucie.
a mozesz mi powiedziec co to pucybut bo ja nie z tych co konczyli pierwsza klase liceum i znaja takie mądre słowa, ja z tych tępych do ktorych sie mowi wszystko 3 razy prosze wyjasnij plx
Trol'Trol
15-06-2009, 01:50
omg pucybut to taki typek co pucuje buty ale ty pusty krejzi jestes bedziesz pucybutem :d
Pan Jordi
15-06-2009, 10:53
Mój ojciec ma w garażu do w202, zrobić fotki i ci podesłać?
btw. Też jesteś żonaty z Mercedesami jak mój ojciec?
Bez Gwiazdy nie ma Jazdy :D Aktualnie swoje C chce sprzedać i kupić 300CE :P
ojciec teraz remontuje W140 :) a mi zostawia 124
Pan Jordi
19-06-2009, 16:58
W140 ajć… Tez chce :). A 124 jakie? Nie mów że 200D… :P
a w sumie to o co chodzi z tymi wojnami, na pierwszej opence dostana wszyscy black skulla i beda mogli sie bic z black skullami do oporu, juz ban im nie grozi to nawet lepiej bedzie. A druga strona tez bedzie zblack skullowana wiec beda mogli sie orac i orać. taka moze nie na czasie refleksja, naszlo mnie po obejrzeniu jakiegos filmiku z arcanii.
a w sumie to o co chodzi z tymi wojnami, na pierwszej opence dostana wszyscy black skulla i beda mogli sie bic z black skullami do oporu, juz ban im nie grozi to nawet lepiej bedzie. A druga strona tez bedzie zblack skullowana wiec beda mogli sie orac i orać. taka moze nie na czasie refleksja, naszlo mnie po obejrzeniu jakiegos filmiku z arcanii.
Jak masz black skulla to przez 45 dni bodajże nie możesz nikogo zaatakować. ;)
W140 ajć… Tez chce :). A 124 jakie? Nie mów że 200D… :P
300E
Decade
LOL
Trol'Trol
20-06-2009, 22:18
ten krejzi taki noob a byl w valentines ^^ ile zaplaciles za inva ? ;d
Hmmm... niby masz rację ale teraz żeby wygrać wara czekasz aż przeciwnicy wbija RS i ich orasz bez skulla. Masz Red/Black Skull jesteś jedną z pierwszych ofiar na froncie a jako że nikt nie chce być pierwszą ofiarą na froncie mało kto będzie wbijał skulla.
mało kto będzie wbijał skulla.
Ponieważ 20 osób będzie dostawało fraga za 1 osobę, a nie tak jak dotychczas tylko 2, to wojny się skończą.
Pan Jordi
21-06-2009, 23:19
300E
300E zacne autko :D Mysle o takim silniku w moim CE :D
@ troll kto placil ten wylecial gdy wojna sie zaczela wiec mysle iż owned.
mam inne powody do dumy niz tibia, wiec od zawsze pozwalalem sobie na bycie w grze nobem i dałem sobie prawo do błędów. lecz nie musze czekac az kilka osob napisze komus ze jest glupi, zeby tez sie pod tym podpisac, jesli mam taki zamiar od początku.:D8o:evul:
to nie glupek ani noob to Krejzi ~~~
tlumaczenie Krejzi : " dziwna odmiana trola " :)
pozdro
-kGv-
co nie zmienia faktu, że wojny w Tibii dedzik.
Trol'Trol
24-06-2009, 03:35
idz na inferne jak tak kochasz wojny ;)
idz na inferne jak tak kochasz wojny ;)
To już nie to samo, bez tych osób, przeciwko którym zawsze walczyłem.
Weronisia
24-06-2009, 20:01
na test servie polecielismy opena,pierwsza polowa teamu rs, druga bs 8o
300ed z exevo gran mas frigo w player'a z bs'em uderza za około 1k hp :D
patologia
to nie patologia... This is Tibia
Trol'Trol
26-06-2009, 03:43
wsumie moze nie bedzie tak zle bo po 1 ob wiekszasc bedzie miala rsa i niebdzie unsjtow nobki :p
jak to jest że wszyscy zawsze płaczą przy każdym nowym UPie? że źle, że beznadzieja, że OTS i że idą przyjebać sobie krzesłem.. a to co najbardziej mnie bawi to to że i tak i tak w to gracie, graliście i grać będziecie nawet jeśli konie wprowadzą do poruszania się ^^'
jeśli ktoś na prawde ma w piździe tą grę to po prostu ją kończy. (bez attention seekerstwa na wszelkich dostępnych forach związanych z tibią)
jak to jest że wszyscy zawsze płaczą przy każdym nowym UPie? że źle, że beznadzieja, że OTS i że idą przyjebać sobie krzesłem.. a to co najbardziej mnie bawi to to że i tak i tak w to gracie, graliście i grać będziecie nawet jeśli konie wprowadzą do poruszania się ^^'
Narzekać można, lecz tym razem CipSoft przesadził.
jeśli ktoś na prawde ma w piździe tą grę to po prostu ją kończy. (bez attention seekerstwa na wszelkich dostępnych forach związanych z tibią)
To może nie jest Attention Seeking. Ja po prostu trochę ubolewam, że moja ulubiona gra komputerowa stała się gównem.
Dokładnie w końcu nasza(graczy) wyrozumiałość się skończy.
Tibijczycy beda w tą gre grac nawet gdy cipsoft usunie mozliwosc pisania wiadomosci, atakowania i poruszania sie! No ba, pacca kupia :D
@kgv: nob nobem nobkiem moge byc ale ktos gildii musi zawsze ogarnac elfa nie :D
Trol'Trol
28-06-2009, 02:45
aha to z elf bota miales inva do val ^^
aha to z elf bota miales inva do val ^^
no i zaplacilem im jeszcze 200k, i kupilem ventrilo na 2 miesiace z kasy swojej starej.
Mogłeś dać im 199k i 999gp żeby było tak jak w sklepach ;) (I tak byś zaoszczędził 1 gp)
Trol'Trol
28-06-2009, 19:19
no i zaplacilem im jeszcze 200k, i kupilem ventrilo na 2 miesiace z kasy swojej starej.
pewnei 50 % to prawda ;d
pewnei 50 % to prawda ;d
100% to pure prawda! dalem 200 k a firek ten 1 gp reszty odeslal mi parcelem do carlin.
Trolu czego na mnie ciagle najezdzasz przeciez i tak jestes lepszy ode mnie to po co mnie dalej ponizasz.. ja biedny do robaka sprowadzony, po co ponizasz mnie wiecej? Nie wystarczy ci to ze stoisz na wyzszym poziomie lepszej rasy ludzi niz ja? Jeszcze bardziej chcesz mnie umniejszyc? To juz zupelnie maluczki będę! Litosci czlowieku.
trzeba przyznac ze temat np furory czy arcanii czyli chyba najbardziej barwnych niemieckich serwerow rozwija sie wyjatkowo emocjonalnie a tu to jest cisza nawet nie ma co poczytać z mojego serwera.. najlepiej bylo jak sieje i vale sie zjezdzaly 100 podstron temu, i gdy 50 podstron temu polacy zjezdzali sie z kafesem :) bylo co poczytac posmiac sie fajne disy szly :D
ogarnijcie sie ;D
Trol'Trol
29-06-2009, 00:37
hmm to idz mecz ludzi na forum furory tu elysia nic sie nie dzieje wiec mugl bys mi cos powzucac murzynie
hmm to idz mecz ludzi na forum furory tu elysia nic sie nie dzieje wiec mugl bys mi cos powzucac murzynie
nom ale tak mi pojechales ze zabraklo mi wiary w siebie i zamilklem.
Musze sobie kupic adidosy from szwabia daja +3 do pewnosci siebie to wtedy moze cos kreatywnego wymysle. na razie peace <3
nie rozumiem tylko krejzolu jednego czemu dyskutujesz z ludzmi ktorzy sie boja ujawnic taka dyskusja z panem n/n jest bez celowa
Trolu czego na mnie ciagle najezdzasz
http://img99.imageshack.us/img99/7616/gocryemokid.jpg
btw. teraz mamy zjazdy Decade i Trola.
edit:
offtop, czy u Was też jest tak gorąco na dworze? Tutaj, we Wrocławiu nie idzie wytrzymać... ;o
Trol'Trol
30-06-2009, 20:34
u mnie snieg ;/
gonzo kolejny co bierze moje posty doslownie...
tez jestes fajny bo obrazek wkleiles ;D
fajny koteq
kupilem se pacca zeby sie ozenic z fizolem, fajnie nie?
Zetraksos
30-06-2009, 22:53
fizol jest fajny ; ) tylko dla hlvli ale huj tam
Zetraksos
30-06-2009, 23:05
100% to pure prawda! dalem 200 k a firek ten 1 gp reszty odeslal mi parcelem do carlin.
Trolu czego na mnie ciagle najezdzasz przeciez i tak jestes lepszy ode mnie to po co mnie dalej ponizasz.. ja biedny do robaka sprowadzony, po co ponizasz mnie wiecej? Nie wystarczy ci to ze stoisz na wyzszym poziomie lepszej rasy ludzi niz ja? Jeszcze bardziej chcesz mnie umniejszyc? To juz zupelnie maluczki będę! Litosci czlowieku.
trzeba przyznac ze temat np furory czy arcanii czyli chyba najbardziej barwnych niemieckich serwerow rozwija sie wyjatkowo emocjonalnie a tu to jest cisza nawet nie ma co poczytać z mojego serwera.. najlepiej bylo jak sieje i vale sie zjezdzaly 100 podstron temu, i gdy 50 podstron temu polacy zjezdzali sie z kafesem :) bylo co poczytac posmiac sie fajne disy szly :D
ogarnijcie sie ;D
hejka ziomek chcesz jakiegos disa
twojej starej wsadzam w pizde pisak
i co kurwa dzifko nie spodziewales sie tego
zacznij oplakiwac chara swego
na elysi masz juz pograne
twoje acc na straty jest spisane
prosiles sie sam o disa
a mi akurat chce sie pisac
moje hiper ultra pv PE
na dniach na serwie dojebie cie
mimo facca na wszystkich moich kontach
twoja dupe spotka masakryczna orgia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HE HE hunted kte ha iks
forum chłopaki z elysi
niezly transwestyta z tej weronisi
zetraks wlasnie dojebal disa
decade pewnie sie juz zsikal
lecz nie przejmój sie mój drogi
pomóz mamie sklejac pierogi
temperatura musi byc bardzo wysoka
kiedy przez spodnie walisz kloca
i wcale nas tu nie okłamiesz
ze w gacie po tacie jeszcze nie nasrałes
BTW JUTRO ŚLUP ELO ZAPRASZAM WSTEP WOLNY 10k/ALVIn~ yalahar!!!!11
Trol'Trol
01-07-2009, 01:09
kafes ty lamusie zaraz cie udusze
robisz laske szwedom
dupe tez ci juz pekla
kochasz czarnol pale arioca scalpa
ktory ci ja daje possac za pol peta banana
gryby tez dobry ziomek wypiac tez sie lubi
ale nie ma to jak dupa kafesa cala elysia sie wniej zmiesci Yo
fajny koteq
kupilem se pacca zeby sie ozenic z fizolem, fajnie nie?
LMFAO.
"za pół peta banana"? U was na wiosce tak się mówi?
fizol jest fajny ; ) tylko dla hlvli ale huj tam
Sugerujesz, że Fizol liże komukolwiek dupę? ;o
no no wyluzujcie czarnuchy ;p
<chrześcijanin tańczy>
kafes ty lamusie zaraz cie udusze
robisz laske szwedom
dupe tez ci juz pekla
kochasz czarnol pale arioca scalpa
gryby tez dobry ziomek wypiac tez sie lubi
ale nie ma to jak dupa kafesa cala elysia sie wniej zmiesci Yo
gratuluje faila odsyłam do mięsnego po mózg ;D
Pan Jordi
01-07-2009, 18:35
faksaj
10 fucking liter's
to forum schodzi na psy :/
Weronisia
01-07-2009, 19:31
forum chłopaki z elysi
niezly transwestyta z tej weronisi
zetraks wlasnie dojebal disa
decade pewnie sie juz zsikal
lecz nie przejmój sie mój drogi
pomóz mamie sklejac pierogi
temperatura musi byc bardzo wysoka
kiedy przez spodnie walisz kloca
i wcale nas tu nie okłamiesz
ze w gacie po tacie jeszcze nie nasrałes
BTW JUTRO ŚLUP ELO ZAPRASZAM WSTEP WOLNY 10k/ALVIn~ yalahar!!!!11
po obejrzeniu interwencji w polsacie na temat wariata z łęcznej o przerazajaco niskiej kulturze osobistej, jestem skłonna cie zrozumiec, czesc
btw przejmuj pisze sie przez U tibijczyku, a co do slowa slub to mam nadzieje ze celowo zrobiles ten blad,jesli nie to zwatpilam w polska edukacje
a teraz opuszczam tzw napin.pl, hej :)
ej zapomnialas jeszcze ze pomóż pisze sie przez ż a nie z lol
ogolnie po twoim poscie wnioskuje ze cie obrazilem ; ( biedna dzidzia, poskarż sie protectorom na aldorze oks moze dadza ci wiecej charow za bycie ich girlfriendem :P
co to tego zdania o kulturze to lol tak samo jakbym ja stwierdzil na podstawie tego jak podawalas sie za chlopaka ze jestes okropnie brzydka ale oks ja również zegnam
zaczeli cos pisac:P
ale zapomnieliscie ze cala materia organiczna po przekroczeniu granicy Polski zamienia sie w chuja.
moje acc zamienilo sie w tępego chuja.
Tępe chuje.
:D
Trol'Trol
02-07-2009, 05:21
ja peirdole wes ty tu nic nie pisz
Tibia.pl - Uczy I Bawi
:d
diss to diss :> po znajomosci tez sie mozna podisowac :D
Tibia.pl - Uczy I Bawi
:d
za to normalnie 10 z plusem. rozjebalo mnie :D proste, ostry wrzut i bez wulgaryzmow;]
jak tam wbil juz ktos czarnego skula :> kto aspiruje na bycie nyggą
Widze forum się ożywiło. chociaż nie samo ;)
Trol'Trol
03-07-2009, 00:55
zetrax respect !!
mnie redtube.com dziala i to wystarcza
Pan Jordi
03-07-2009, 17:01
mnie redtube.com dziala i to wystarcza
klepanie nita domena dzieci
Ku....a Neriust nie masz co robic tylko po nocy bic mojego Nooba na GL.
Shanloth92
04-07-2009, 05:08
szacunek ludzi ulicy !
klepanie nita domena dzieci
Klepanie dzieci domena jordiego
Pan Jordi
05-07-2009, 13:43
Cięta riposta domeną Decade
No nie nic bardziej smiesznego to powiedziec nie mogles <lol2>
Jordi i klepanie czego kolwiek no prosze was ;o
Pan Jordi
05-07-2009, 20:07
No nie nic bardziej smiesznego to powiedziec nie mogles <lol2>
Jordi i klepanie czego kolwiek no prosze was ;o
Zapytaj mamy
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2678371
Zajebisty poradnik jak skończyć z tibią w 15 minut.
btw jak wam się podoba RPG tibia ? :D
Dzieńdobry.
ale ten ketoprom jest glupi... nie mowie tylko o tym threadzie bo sam sie tak kiedys zalatwilem jak on.. ale ogolnie jest glupi jako calokształt.. kiedy ta ciota nabila 140 level?.. i na których żółwiach? :>
szczerze powiedziawszy to jebie od nim takim typowym TD z daleka.
zreszta te wszystkie torgi chyba tak mają. i uciekaja przed redskullami :D
wez mi eneris stresc troche bo ucze sie testów i nie chce mi sie dokladnie czytac.
torg zaczal plakac i dostal hunta, a ten 98 knight tez? pewnie napisal cos w stylu "zrobcie cos z tym pa" albo "wri robi pa noobcharami"
ketoprom wpadl w furie bo jego ziomus z tibia.org.pl zostal zajebany lol
ketoprom wpadl w furie bo jego ziomus z tibia.org.pl zostal zajebany lol
no to mowie ze plakal przeciez nie;p
ale z tym nowym pvp to on i tak sobie moze spokojnie expic max 5 razy go ujebiecie i szkoda wam bedzie dalszych fragów..?
btw teraz red skula sobie wbic to jest dopiero smieszna sprawa;p teraz to dopiero znajdzie sie chetnych do zajebania reda :D
Przyjmie skromny prezent w postraci miecza na elysii.
Ketoprom_Torg
08-07-2009, 12:38
Dzieńdobry.
ale ten ketoprom jest glupi... nie mowie tylko o tym threadzie bo sam sie tak kiedys zalatwilem jak on.. ale ogolnie jest glupi jako calokształt.. kiedy ta ciota nabila 140 level?.. i na których żółwiach? :>
szczerze powiedziawszy to jebie od nim takim typowym TD z daleka.
zreszta te wszystkie torgi chyba tak mają. i uciekaja przed redskullami :D
wez mi eneris stresc troche bo ucze sie testów i nie chce mi sie dokladnie czytac.
torg zaczal plakac i dostal hunta, a ten 98 knight tez? pewnie napisal cos w stylu "zrobcie cos z tym pa" albo "wri robi pa noobcharami"
A dlaczego uważasz mnie za głupiego? Wystarczy ci to że byłem w TD i uważasz mnie za niewiadomo kogo? A przedewszystkim dlaczego nazywasz mnie ciota?
JA ci streszcze:
zajebali go za nic to napisałem temat na forum a jako ze byłem najebany to zacząłem wyzywać ludzi i sie zaczeło dziekuje to wszystko.
Chcesz wiedzieć kiedy zobacz koment na tibia.com
A co do bocenia to nigdy nie bociłem zreszta wyobrażasz sobie bocenie na workerach? :]
To moze sie przeniesiemy z torga na tibia.pl :D:D:D
bocenie na workeach?? bez problemu chcesz scrypty z depositerem czy bez?
A dlaczego uważasz mnie za głupiego? Wystarczy ci to że byłem w TD i uważasz mnie za niewiadomo kogo? A przedewszystkim dlaczego nazywasz mnie ciota?
JA ci streszcze:
zajebali go za nic to napisałem temat na forum a jako ze byłem najebany to zacząłem wyzywać ludzi i sie zaczeło dziekuje to wszystko.
Chcesz wiedzieć kiedy zobacz koment na tibia.com
A co do bocenia to nigdy nie bociłem zreszta wyobrażasz sobie bocenie na workerach? :]
No wlasnie ja botowalem elfem na workerach. wszyscy botowali :D
Kiedys siedzialem całą noc w 3 jaskiniach workerow na zmiane i przyszedles kolo 4 w nocy, chciales jednego spawna bo cos tam cos tam i wtedy zrobiles na mnie wrazenie cioty, choc nie podzielilem sie z tobą tą wiedzą wtedy :D
to za kogo cie uwazam nie ma nic wspolnego z tym co odjebales na forum bo mi to zwisa.. no ale jakos tak zawsze chowaliscie sie po krzakach.
To moze sie przeniesiemy z torga na tibia.pl :D:D:D
Dudiii <3
jak chcesz eneris to ci wysle crystal sworda ale pewnie juz nie potrzebujesz ;PP
Ketoprom ty jebany nie ogarnięty bitelsie idź się ogól bo ci wpierdole.
I tak jesteś ciotą i idiotą kk?
p.s musiałem wejść i skomentować tego idiotę bo już mnie skręca jak ten **** się panoszył na elysii. Dobrze że Elyris przejął władzę to powy*******a takie wrzody pokroju tego bitelska z Elysii.
bb na kolejne pół roku xD
Trol'Trol
09-07-2009, 13:42
jebac bitelsa ~!
Ketoprom_Torg
09-07-2009, 16:23
bocenie na workeach?? bez problemu chcesz scrypty z depositerem czy bez?
Wole z.
@Trol
Wzajemnie
@LovePA
Miło mi to powiedzieć:
S*******aj poczytałem troche to forum i większość twoich postów jest debilnych jak ten ostatni.
o w pyte, nie ma mnie tylko jakis tydzien i juz widze LovePA nawet cos napisal ;oo
a ja Wam powiem, ze rozwiazalem zagadke dlaczego Szwedzi z Elysii sa tacy niedojebani - u nich alkohol mozna kupic od 20 roku zycia, nie ma w ogole klubow czy pubow (tylko w tych wiekszych miastach), to na*******aja po nocach w tibie, robia PA na 14letnich polaczkach i dlatego maja takie levele. ;)
Trol'Trol
09-07-2009, 17:04
no i co w polscie alkohol mozna kupic od 18 roku a pije sie juz od 10 roku zycia no ale w szwecji moze nie jest tak latwo kupic
@Kepotrom
lamus z ciebie
o w pyte, nie ma mnie tylko jakis tydzien i juz widze LovePA nawet cos napisal ;oo
a ja Wam powiem, ze rozwiazalem zagadke dlaczego Szwedzi z Elysii sa tacy niedojebani - u nich alkohol mozna kupic od 20 roku zycia, nie ma w ogole klubow czy pubow (tylko w tych wiekszych miastach), to na*******aja po nocach w tibie, robia PA na 14letnich polaczkach i dlatego maja takie levele. ;)
nie wspominajac juz o tym ze tam alkohol jest drogi jak chuj
piwo powyzej 3,5% mozna kupic tylko w specjalnej sieci sklepow system bolaget czy cos
no i tak w normalncyh sklepach i tych blagetsach od 20 lat a w barze czy pubie od 18
piwo powyzej 3,5% mozna kupic tylko w specjalnej sieci sklepow system bolaget czy cos
no i tak w normalncyh sklepach i tych blagetsach od 20 lat a w barze czy pubie od 18
no ale mozesz sobie zostawic chocby motor pod blokiem czy cos i nikt ci nie rozpierdoli u nich a tutaj? tutaj jak nie da sie ukrasc to "chociaż" ci rozpierdolą. zamulenie mlodziezy ma swoje plusy a nie takie adhd jak w polszy jest..
np. w holandii moj stary chcial schowac maszyny budowlane na noc do jakiegos magazynu czy garazu to go wysmiali (mowie tu o jakis super cudach budowlanych po 20 k zlociszy ktorych w polsce nikt nie uzywa bo są od tego pomocnicy), stalo na poboczu ulicy i nikt tego nie ruszyl przez 2 miesiace a u mnie to pacholki drogowe rozjebali pierwszego dnia jak postawili do remontu drogi, a jeszcze cieć tego pilnował! :D
a w szwecji nie ma latwiejszego dostępu do zielska niz w polszy?
w szwecji mają za to wiele imprez integracyjnych tzn. integracyjnych w sensie że są organizowane takie jakby juwenalia tyle że dużo częściej niż w polszy.
@ketoprom
lamus jesteś i na dodatek bitels nieogolony, idź stąd na ten torg podyskutować z 14 lvlami, a od moich postów to wy*******aj bo je oceniać mogą jedynie wartościowi użytkownicy tematu Elysia a nie takie ścierwo i sprzedawczyk jak ty. Konstruktywną krytykę to mogę wysłuchać od Kafesów, Enerisów, tych wszystkich siejów pożal sie Boże albo Gonzo czy Trola a nie od takiego psa.
bb
Ketoprom_Torg
09-07-2009, 19:59
W Polsce też nie jest ciężko...
@Trol
Jasne mistrzu.
@ketoprom
lamus jesteś i na dodatek bitels nieogolony, idź stąd na ten torg podyskutować z 14 lvlami, a od moich postów to wy*******aj bo je oceniać mogą jedynie wartościowi użytkownicy tematu Elysia a nie takie ścierwo i sprzedawczyk jak ty.
bb
Człowieku to zdjecie jest z maja ja już dawno ogolony jestem >.>
co do tych 14 lvli to nie oceniam ludzi po tym czy maja 30 lvl czy 120...
Oceniać każdy może szczególnie jak piszesz jakies jebane głupoty.
I kurwa jaki sprzedawczyk?! KOGO JA NIBY SPRZEDAŁEM??
Konstruktywną krytykę to mogę wysłuchać od Kafesów, Enerisów, pożal sie Boże albo Gonzo czy Trola
Czyli ci na których wcześniej cisnales gl bb
a co robi w takim razie twoja stara na krajowej '3' do Szczecina??!! i ty śmiesz się pytać kogo sprzedałeś... :baby::baby:
idź stąd bo jak już Trol'Trol powiedział "lamus jesteś" i uwierz że nawet większy ode mnie.
aha i jesteś jebany nieogolony bitels, lepiej coś zaśpiewaj do kotleta to zarobisz na fryzjera.
p.s hah czy cisnąłem czy nie to jest moja sprawa a nie twoja ty pilnuj żeby ci ktoś kupił tego wyboconego druta bo w innym razie szykuje się "bik wejst of ril lajf"
kurrrde żebym przez takiego ćwoka musiał się tak denerwować :
Ketoprom_Torg
09-07-2009, 20:13
Z twojego posta który ma 5 linijek po wycieciecu wrzut na mnie itp
Pozostaje 1 zdanie
i ty śmiesz się pytać kogo sprzedałeś...
WIEC JAK MOWISZ ZE KOGOS SPRZEDALEM TO POWIEDZ MI KOGO!
@LovePA
Bezkitu ty jestes jakis niedojebany nie powiesz kogo bo kurwa nikogo nie sprzedalem.
Swoja stara to sam sprzedales i dorzuciles do zestawu siostre i starego.
Z twojego posta który ma 3 linijki po wycieciecu wrzut na mnie itp
Pozostaje 1 zdanie
WIEC JAK MOWISZ ZE KOGOS SPRZEDALEM TO POWIEDZ MI KOGO!
SWOJĄ STARĄ POKEMONIE... I WYŁONCZ KAPSLOKA BITELZIORZE !! KK??
czy ja powiedzialem ze jest ciezko z zielskiem w polsce? haha
troszke trzeba oceniac ludzi po levelu bo jednak te malutkie to wlażą w dupę troszki;pp
ketoprom i sam siebie w tym momencie osmieszyles, znow beda posty na tibia.de :)
Allle ja kuuuuurwa nie mam zyyycia! Tybjaaaaa jest moim zyyyyycieeeeem! Zaajebaleees mnieee! Tyy teeegoo nie rozuuumieeeeeszzz...Masz nóż w plecach nie znasz dnia ani godziny
Trol'Trol
09-07-2009, 23:50
hahahahha xd
i znowu wyszlo ze jestes lamusem ketoprom w polsce nakminicie ttrawy jest latwiejsze niz kupienie szlug no dla ciebie to moze byc problem takiemu bitelsowi za huja bym trawy nie pogonil ;d
jak zawsze wszystko na alkohol
Ketoprom_Torg
10-07-2009, 02:42
czy ja powiedzialem ze jest ciezko z zielskiem w polsce?
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.
Aha i takie smieszne fejki każdy może zrobić...
jestem debilem i staram sie nawrzucac Ketopromowi który powinen sie zgolić chociaż juz dawno to zrobil i w ogole jp
...
jak zawsze wszystko na alkohol
No tak sie składa że akurat alkohol bo na trzeźwo nie mam zwyczaju pisać takich rzeczy.
@trol
Jak zwykle congratz.
Trol'Trol
10-07-2009, 07:55
oj bitels kurde szkodami ciebie nie wzucajcie mu juz !
niech się ogoli to pogadamy...
bitels wrzuć swoją fotkę ogoloną to już nic nie powiem na twój temat elo :baby:
dzięki keto[PRO]m że się pojawiłeś na forum przynajmnniej rozruszałeś ludzi (to nic że jadą po tobie jak po rasowej dziwce ;ppp) i jest co czytać ;D
buź! hehe
edit; where znajde jego fote bo do chuja jako jedyny nie jestem zorientowany jooooł ;D
Az z przyjemnoscia mozna poczytac!! :D
wpisz sobie na youtube takie hasło:
Elysia Summer RL Pictures 2009
i zczaj jaki to jest jebany nieogolony pr0 nieogar xD
jak sie dobrze czepi to kazdego za wszystko mozna zjechac, wygladu rl nie komentuje.
ale murzyn to kox jest :PP
Trol'Trol
11-07-2009, 00:09
eh na innych servach jak robia rl pics to sa na nich jakies powazne osoby a na elysi murzyn,bitels i 20 lvlki hah
Ketoprom_Torg
11-07-2009, 06:24
\bitels wrzuć swoją fotkę ogoloną to już nic nie powiem na twój temat elo :baby:
A co chcesz jechać na ręcznym? :D
dzięki keto[PRO]m że się pojawiłeś na forum przynajmnniej rozruszałeś ludzi (to nic że jadą po tobie jak po rasowej dziwce ;ppp) i jest co czytać ;D
Wiesz tak naprawde wisi mi to czy Trol czy LovePA czy ktokolwiek nawrzuca mi na forum oni tylko prezentują tym swój poziom a nawet nie zbliżają sie do tej magicznej granicy żeby mnie obrazić.
Trol'Trol
11-07-2009, 07:38
no teraz to to przesadziles bitelsie
Trza dorzucić swoje trzy grosze.
http://img189.imageshack.us/img189/2869/102qno.png
e tam ketoprom, zaklad o wszystkie moje postacie na elysii ze caly sie trzesiesz z w*****enia gdy nam odpisujesz, bo jakby cie to nie ruszalo to bys to wyłączył. Te gadki o elokwencji i poziomie prezentowanym wypowiedziami juz mi sie dawno przejadly. Jednym slowem kłóccie sie bo to jest smieszne a i tak trol & ketoprom jest pojebany i nic tego nie zmieni ;D pasujecie do siebie jak dwie połówki rozbitej pomarańczy kochani.
no i co w polscie alkohol mozna kupic od 18 roku a pije sie juz od 10 roku zycia no ale w szwecji moze nie jest tak latwo kupic
nie masz 18 nie kupisz, to jest kraj prawa.
Ogolnie alkohol co ma wiecej niz 3,5 % nie kupisz w normalnym sklepie, tylko w System Bolaget (20 lat wymagane i drogo, butelka Bolsa 0,7 180 szwedzkich koron bodajze, tzn 75 zlotych czy jakos tak). Alkohol ponizej 3,5 % kupisz w normalnym sklepie. Jedyne co tutaj z alkoholi maja dobre to Rekorderlig, owocowy napoj o zawartosci 2,25 %. Do wodki w sam raz, szkoda, ze w Polsce tego nie mamy.
tu i tu jest latwo, zalezy czy masz znajomosci.
no ale mozesz sobie zostawic chocby motor pod blokiem czy cos i nikt ci nie rozpierdoli u nich a tutaj? tutaj jak nie da sie ukrasc to "chociaż" ci rozpierdolą. zamulenie mlodziezy ma swoje plusy a nie takie adhd jak w polszy jest..
stary, Szwecja to inny swiat... Polska jest jeszcze 50 lat za Szwecja. W Szwecji jak przechodzisz na pasach to samochod sie zatrzyma, w Polsce przejedzie i jeszcze krzyknie ''jak kurwa jezdzisz kurwo''. Wszyscy sa bardzo uprzejmi, na wstepie w sklepie kazdy sie pyta czy moze Ci jakos pomoc. NA DODATEK jest tutaj mega bezpiecznie. Jedyne co zabija to ceny, sa masakryczne - 1,5 do 2,5 razy wieksze niz te w Polsce.
ps. co do tego co napisales ze mozna zostawiac motor pod blokiem - fakt, mozna. Ale widac, gdzie Polacy mieszkaja - wsadzaja rowery na balkony zamiast przypiac do miejsca dla rowerow :D.
tujestobrazek
HAHAH Zajebiste :D
PS - przestancie sie spinac, wakacje sa i zostawcie ta gowniana gre w spokoju, albo idzcie na otsa, bo to ostatni bastion prawdziwej Tibii.
a bardzo chętnie tylko że ciężko znaleźć normalny ots bez jakiś wyjebiaszczych spellów na pół ekranu co ładują po 10k hp więc wiesz...
polecisz coś?
http://img189.imageshack.us/img189/2869/102qno.png
hahaha leeeeżżee ;D
a bardzo chętnie tylko że ciężko znaleźć normalny ots bez jakiś wyjebiaszczych spellów na pół ekranu co ładują po 10k hp więc wiesz...
polecisz coś?
xenora.org.pl
sam gram i uwazam, ze serwer jest mega. Ma klimat, i wszystko jest zrobione w sam raz.
Polacy to chyba sie nauczyli tak roz*******ac wszystko dookola podczas zaborów - bo ktory inny naród tak sie zachowuje :)?
Trol'Trol
11-07-2009, 20:01
kurwa rosja ukraina i inne araby co tty nie jests dumny ze jestes polakiem ^^
no przeciez rosja i ukraina to nie panstwa arabskie chyba?
a tak na serio to jest w chuj panstw gdzie jest gorzej, jakby nie patrzec w afryce dzieci za*******aja z kalachami po dworzu
Zaden madafaka nie podskoczy do Polaka B)
Trol'Trol
11-07-2009, 20:31
no przeciez rosja i ukraina to nie panstwa arabskie chyba?
a tak na serio to jest w chuj panstw gdzie jest gorzej, jakby nie patrzec w afryce dzieci za*******aja z kalachami po dworzu
no wiem tak tylko napisalem w tkiej rosji chyba nawet jest gozej niz w polsce 5 letnie dziic spirola juz wala ;d
ketoprom wez cos dojeb jeszcze fajnego bo w tibie nie gram a pustka w moim zyciu okropna.. moze byc na mnie byle byloby fajne.
@trol: nie chce cie straszyc ale przy ruskich to my jestesmy murzyny, poziom zycia w Rosji na pewno wiekszy niz w Polsce, popatrzmy chocby na wylansowanych ruskich skejcikow a polskich to przepaść.. a mowiac o ruskich 5 latkach walacych spirol to proponuje sie przejsc na dowolne podwórko na Lubartowskiej w Lublinie i sprawdzic czy to zjawisko nie wystepuje tez w Polsce.
Trol'Trol
11-07-2009, 20:36
````````````````````````````
Trol'Trol
11-07-2009, 20:37
coraz mniej jest takich ci powiem teraz dzici na kompach siedza
btw ty z lublina rl enerisa ? ;d
coraz mniej jest takich ci powiem teraz dzici na kompach siedza
btw ty z lublina rl enerisa ? ;d
nie, nie jestem jego rl ;p
i nie jestem z Lublina :P
Trol'Trol
11-07-2009, 21:25
fajny avantar ?
Ketoprom_Torg
11-07-2009, 22:38
@Trol
Wchodze sobie na forum żeby poczytać kolejne wypowiedzi akurat jedząc kultowe danie zwane "zupka chinska" i jak zobaczyłem twój awatar to sie zaksztuiłem... kumpel musiał mnie ratować :D
Dzieki właśnie pokazałeś że jesteś zajebisty. :D
@Decade
A jakoś nie bede co miało być powiedziane to juz zostało i chyba znow na tym forum zapanuje nuda...
@Edit
Trol dzis nawet ty mnie nie zdenerwujesz ;d
Fajne info.
Trol'Trol
11-07-2009, 22:56
hahah az tak cie w*****lem
torg siedzi caly czas i sledzi czy nikt nie odswieza wątku.
Trol'Trol
12-07-2009, 03:37
a to kurwa jebana
@trol & lovePA
hahaha pojebało was do reszty (w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa XD)
ok to forum staje sie lepsze niż bash.org ;d
Trol'Trol
12-07-2009, 16:26
hahahahaha
Pod wplywem ketoproma i jego przekazu, Nergal zmienia swoj pseudonim na Torgal, a nazwe zespołu na Bechemot.
kozaczeprzezneta
12-07-2009, 18:31
emo xddDdD
wiecej tych mord nie mogles dac?
eh na innych servach jak robia rl pics to sa na nich jakies powazne osoby a na elysi murzyn,bitels i 20 lvlki hah
Polejcie mu bo dobrze gada :)
a mowiac o ruskich 5 latkach walacych spirol to proponuje sie przejsc na dowolne podwórko na Lubartowskiej w Lublinie i sprawdzic czy to zjawisko nie wystepuje tez w Polsce.
Lubartowska FTW to tam chciały mnie skroić dwie dziewczyny haha
@Fenss
nie odpisujesz mi w grze to napisz tutaj.. Jak z tym premium kontem na redtube??
@Ketoprom
Jako ze to ja zączołem twój wątek na tym forum powiem ci że dla mnie zachowałeś się jak klasyczny polaczek madafaka pro kibic jp na 300% z dziarą na czole "VISION" który nie zna swojej pozycji na serverze i mysli że jak Murzyn dał wszytkim freedom i nie ma pa na servie to mogą robić rzeczy które są zarezerwowane dla władzy. rozumiesz? jak nie to Kafes może ci wytlumaczy bo już pewnie przerabiali te tematy na vt.
btw. Postanowiłem że skończę z Tibią.. jak sądzicie ile wytrzymam?
@eneris
jutro rano sie logniesz żeby sprawdzić czy nooby w carlin stoją na swoich miejscach
Trol'Trol
12-07-2009, 23:01
ja mysle ze nie bedziesz gral do next update
nie jestem aż tak odważny boję się że moge dostać szoku związanego z nadmiernym zażywaniem real lajfa i narazie skonczyłem tylko z expieniem za co dziękuję cipsoftowi i jeszcze jednej osobie która nie wymaga przedstawienia :P
jak ci postacie wszystkie by skasowali to bys predko nie wrocil ;p
ja np nie gram juz z 5 czy z 6 miesiecy.. i dopiero powolutku wracam a moze nie wroce wcale.. to moze skasuj ten acc z elarem xd
Trol'Trol
13-07-2009, 01:40
poco ma kasowac lepiej odac jakiemos ogarniaczowi ketopromowi czy komus ;d
Ketoprom_Torg
13-07-2009, 03:19
@Ketoprom
Jako ze to ja zączołem twój wątek na tym forum powiem ci że dla mnie zachowałeś się jak klasyczny polaczek madafaka pro kibic jp na 300% z dziarą na czole "VISION" który nie zna swojej pozycji na serverze i mysli że jak Murzyn dał wszytkim freedom i nie ma pa na servie to mogą robić rzeczy które są zarezerwowane dla władzy. rozumiesz? jak nie to Kafes może ci wytlumaczy bo już pewnie przerabiali te tematy na vt.
btw. Postanowiłem że skończę z Tibią.. jak sądzicie ile wytrzymam?
LOL 1 osoba która powiedziała coś normalnego...
Dzięki chociaż sie nie zgodze ponieważ duży wpływ na moje zachowanie miała wcześniej wymieniona rzecz.
Btw ponad polowa graczy która rzuciła tibie wraca do gry po jakimś czasie módl sie żebyś do nich nie należał.
@Trol
Bede sobie ogarniał na swoim Ketopromie ;)
Cos na Elysii ostatnio spokojnie jest:o:o:o
Trol'Trol
13-07-2009, 03:59
bo ketoprom juz nie robi pa ;/
gupi dentysta ukradl mi zęba :(
Trol'Trol
13-07-2009, 16:15
trzbea bylo myc a nie jesc czekolade i grac w tibie
Trol 1-0 Kafes :)
@Decade
Nie usune acca z z Elarem, bo na nim jest Hakiv, a nie mogłbym tak po prostu zostawić ludzi z seleny, jakiś tam sentyment jednak jest, mam jeszcze 23 dni pacca, jezeli nie wróce przed jego upływem to myśle że bedzie good ;P
@Ketoprom
niby większość wraca, ale ja w tą grę grałem z nudów a potem mówiłem że jest nudno żeby tylko w nią grać, ale tydzień temu wszytko się zmieniło :P
@Fenss
nie odpisujesz mi w grze to napisz tutaj.. Jak z tym premium kontem na redtube??
ja sprzedalem chara ;] ale widze eneris ta wasza gildia STORM teraz sie burzy do siejow za jakies dawne padaki ich kumpli. a sieje sobie chca tylko normalnie pograc ;p
Trol 1-0 Kafes :)
chyba raczej Trol 1 - 2121312 Kafes
chyba raczej Trol 1 - 2121312 Kafes
To ja wywołam skandal:
Trol = Kafes!!!!!!! :O
http://www.sexy-lena.com/?uid=403599 :p
Pan Jordi
14-07-2009, 03:03
ja np nie gram juz z 5 czy z 6 miesiecy.. i dopiero powolutku wracam a moze nie wroce wcale..
Hu Kers?
10 znakow
Hu Kers?
10 znakow
juz ty jeden jestes ktory ker abołt dat.
chyba ze chodzilo ci o ten film
http://www.youtube.com/watch?v=DaW79t_7qgo
Trol'Trol
14-07-2009, 08:25
kafes wlozyles tego zeba pod pod poduche ?
uwaga tibiawiki hakuje !!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.