Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
spinacie dupska ze to co dzis zrobilismy to zalosne itd. a co wy do korwy robiliscie to nie bylo zalosne?
i na chuj takie pierdolenie : |
bys czytal dokladnie to bys wiedzial ze wtedy tez wyrazalem swoje niezadowolenie ziew
miszcz_elo
11-03-2009, 08:25
Noi cóż z tego, że wczoraj rookenli 3 osoby? fakt, ze swojej głupoty, ale IP i tak ma przewage. ojebaliscie 3 osoby, z czego nikt się juz na to nie nabierze 8o i znow trzeba się glowic co teraz :baby: a haki it, nawet nie wiecie kiedy nastapia :DDDDDDDDDDDDDD jak dla mnie to te wasze sposoby, zalosne są.
Medivh Shady
11-03-2009, 09:56
tak jak wy w swojej osobie :>
Partyzant_Felix
11-03-2009, 10:05
czytaliscie o blessach? zalosne gowno rofl
aol+bless= bless=50k plx ? ? ?
Partyzant_Felix
11-03-2009, 13:43
2k x 5 blessow + 200gp x lvl x 5 blessow ;p ale zalosne jest to ze malo expa bedzie s[padac. a od 120 pelne 100k
ale IP i tak ma przewage.
Z ktorej strony?
@Blessy
Najglupsza rzecz jaką widzialem.
Najglupsza rzecz jaką widzialem.
Malo widziales :P
Topic* nie wyzywac sie co jest zalosne bo arcania aktualnie to jeden wielki zalosny k***idolek,pelen zalosnych ludzi o zbyt duzym mniemaniu o sobie i zalosnych postepowan.Pare osob sie sfrajerzylo bijac osoby na hacku,mnie takie lewe gierki nie kreca. Jak wygrac to z satsyfakcja i zasluzenie,jak przegrac to z godnoscia.
Partyzant_Felix
11-03-2009, 14:44
bob to ty chyba nie wiesz skad oni passy mieli na nichxddddddddddd w sumie nie mozna sie smiac z jednej strony bo zaufali tym co dzwonili(a podawali sie za nas)
~
http://www.youtube.com/watch?v=eqD2XDZC6gQ&feature=related
AHAHAhahahah w sumie to tez zawsze o nim myslalem koles z kombii, nazwiska nie znam xDDDDDDDDD
DamianWWA
11-03-2009, 15:14
Kolejny beznadziejny update;)
jebnij sie tys update widzial w marcu...
jedyne czego nie kmine, to ile bedzie tracil człek, ktory nie bedzie w stanie kupic all blessow , 100%?(chodzi mi o itemy)
bob to ty chyba nie wiesz skad oni passy mieli na nichxddddddddddd w sumie nie mozna sie smiac z jednej strony bo zaufali tym co dzwonili(a podawali sie za nas)
Jestem pewien ze wiedzialem wczesniej od ciebie w jaki sposob.Dodam ze gdyby do mnie ktos zadzwonil ktorego glosu bym nie poznal to na vent bym wbil zief.
Partyzant_Felix
11-03-2009, 19:16
Jestem pewien ze wiedzialem wczesniej od ciebie w jaki sposob.Dodam ze gdyby do mnie ktos zadzwonil ktorego glosu bym nie poznal to na vent bym wbil zief.
i co teraz mamy sie wyzywac po aktywnosci? ... bo chyba oboje wiemy kto byl na 3 akcjach, a kto na prawie kazdej. traf chcial ze mam zapalenie gardla i bylem o tej 9 i dzwonielm zeby sie nikt nastepny nie nabral:<
slyszalem ze felix kupil chara
i co teraz mamy sie wyzywac po aktywnosci? ... bo chyba oboje wiemy kto byl na 3 akcjach, a kto na prawie kazdej. traf chcial ze mam zapalenie gardla i bylem o tej 9 i dzwonielm zeby sie nikt nastepny nie nabral:<
Wez,twoja aktywnosc wynika z tego tylko ze ci chara pozyczono,takto bys dalej mial czas dla znajomych aka ja i cinek i dalej bys byl kolega, a nie za kazdym razem jak sie cos chce "nie teraz". Zreszta uwierz ze wolalbym byc w twoim wieku i miec czas by byc 12h na vencie ale z wiekiem zakres obowiazkow rosnie a dostepny czas maleje.
Partyzant_Felix
11-03-2009, 19:42
tak bobek, okej, ale skoro wiesz jaka jest prawda, to na jaki chuj kreujesz sie na forum na mega wojownika? jak probowales to wkrecic interom to mialem wyjebane, ale nie moim kosztem, lol. zreszta nie pierdol o czasie bo chyba nie chcesz zebym ci przypominal teksty z poczatku wojny gdzie dostawalismy MEGA w pizde, zgrywalismy team itd, gdzie pisalem na gg 'bob jest akcja' na co odpowiedz 'przestan z debilami nie ide' :>. a jak byl bsp i ob 47 do 20 to odrazu WOWOWOWOOOoo musze z bsp na opena wyjsc 1111!! POZDRO
a i po co klotnie ze mna zaczynasz to ja nie wiem, skoro pisalem normalnie o.o
Hah tak dzwoniles mi tez po kazdej akcji "hej zobacz co napisalem na forum",zreszta pokaz post gdzie sie kreuje na mega wojownika. Ty chciales byc smieszny bo wczoraj sie ktos zasmial jak cos o aktywnosci powiedziales teraz ci nie wyszlo i z dupy na mnie najechales. Co do poczatkow wojny tez mowiles "boisz sie o chara boisz sie o chara" za kazdym razem ci odpowiedzialem ze jak to powtorzysz to ci sie sam zrookuje na miejscu byle nie sluchac glupiego p'dolenia i jakos milkles. Zreszta wal sie,masz cadie nierro nie musisz sie interesowac starymi znajomymi,jestes zbyt wazny elo. btw wrzuc to cos z gg chetnie zobacze i odrazu daj date,bo ja tylko z damoonem nie chcialem chodzic na akcje jako liderem,ktory bal sie isc na swoim koncie. Zreszta zawsze lubiales zabawic sie moim kosztem by pokazac jaki to smieszny nie jestes,ale to byl ostatni raz.
Partyzant_Felix
11-03-2009, 19:55
czytaj ----> przypominal teksty ci a nie wklejal na forum to jednak roznica
co do tego ze nie ma mczasu, to nie moja wina ze cinek zawsze pisal jak bylo cos robione, za to moge wkleic i nikt sie raczej nie obrazi
cinek (5-03-2009 17:07)
idizemy kiedy na noobskie pk
?
Ja (5-03-2009 17:07)
skilluje
lol
16:59 You advanced in distance fighting.
/,,/
40
cinek (5-03-2009 17:08)
lol
hahaha
napk cho
szmato
Ja (5-03-2009 17:08)
dobra ale za
Ja (5-03-2009 17:09)
15min
Ja (5-03-2009 17:14)
zalatw boba
Ja (5-03-2009 17:14)
bo we 2 lipka
cinek (5-03-2009 17:28)
bob na esa nie odpisal mi
cinek (5-03-2009 17:28)
noob jeden
wiec sory , ale to ty nie masz czasu dla kolegow
a i moj pierwszy post ktory zacytowales byl ze zadnych konekstow, poprostu myslalem ze nie wiesz
to z "zadzwon do boba" to zawsze byla twoja wymowka.(wiedziales ze nie odpisze bo gdzie kome w koncie ma a dzwiek wylaczony xD)
moge ja cos wkleic z gg xD?
Partyzant_Felix
11-03-2009, 20:04
lepiej nie xdddddddddd bo co to za pk 10 lvlami bez calej paczki ?dlaego mowie dzwon po boba
Ta,bo mi sie szukac nie chce bo zara na meczyk jade.Pozatym wiemy jak bylo i jeden tekscik z gg nie odwroci kota ogonem Felixie.
marcza57
11-03-2009, 20:07
Wez,twoja aktywnosc wynika z tego tylko ze ci chara pozyczono,takto bys dalej mial czas dla znajomych aka ja i cinek i dalej bys byl kolega, a nie za kazdym razem jak sie cos chce "nie teraz". Zreszta uwierz ze wolalbym byc w twoim wieku i miec czas by byc 12h na vencie ale z wiekiem zakres obowiazkow rosnie a dostepny czas maleje.
Kiedy mialem lat dwanascie nie wiedzialem co to swiaaat .... :D
Przynajmniej raz coś mądrego napisałes... Panowie drodzy Tibiańcy po co wy gracie w to ? marnujecie sobie życie i rila tracicie! Sami zobaczycie za 3-4 lata drogie dzieci że TIBIA TO ZUO ! ;) I powiecie ile ja to godzin straciłem na te gówno, a ile to ja godzin mogłem spędzić z ziomalami na osiedlu, a ile to ja godzin mogłem grać w piłkę, a ile to ja godzin moglem korzystać z młodosci! A NIE CIAGLE GRAC W TIBIE!
Partyzant_Felix
11-03-2009, 20:09
no ja 1666666666666666666666
@up
no ja jestem mlody, licze ze za 4 lata inter dojdzie do takiego wniosku i wkoncu bede mogl sobie pa porobic
@bob
dalej zalatwiajmy to na vent or smth;p
marcza57
11-03-2009, 20:14
no ja 1666666666666666666666
@up
no ja jestem mlody, licze ze za 4 lata inter dojdzie do takiego wniosku i wkoncu bede mogl sobie pa porobic
@bob
dalej zalatwiajmy to na vent or smth;p
że młody jesteś to nie znaczy że musisz grać w tibię sam żałuje że wciągnelem się w to gówno... To gorsze niż fajusy :(
A co do Interragnuma to powiem że raczej nie zrozumieją. Tam w wiekszosci to maniacy a to choroba jest która trzeba leczyc... czy to normalne wstawac o 5 rano na massloga ? czy inne przypadki ktorych nie chce mi sie wymieniac :o
Zresztą to wasz wybór i wasze życie ale pamiętajcie ŻYCIE MA SIĘ TYLKO JEDNO! drugiego już mieć nie będziesz i jak tam z nieba spojrzysz w swoją przeszłość i ujrzysz chłopaków mających rila a swój brak rila to wtedy łza z oka ci poleci !
Lafa_elo
11-03-2009, 20:22
Przynajmniej raz coś mądrego napisałes... Panowie drodzy Tibiańcy po co wy gracie w to ? marnujecie sobie życie i rila tracicie! Sami zobaczycie za 3-4 lata drogie dzieci że TIBIA TO ZUO ! ;) I powiecie ile ja to godzin straciłem na te gówno, a ile to ja godzin mogłem spędzić z ziomalami na osiedlu, a ile to ja godzin mogłem grać w piłkę, a ile to ja godzin moglem korzystać z młodosci! A NIE CIAGLE GRAC W TIBIE!
Dobrze mowisz, trzeba nawracac tibijczykow poki mlodzi to wiecej czasu oszczedza :D
JAK FELIX CHCESZ COS PISAC SAM WIESZ O CZYM TO PISZ WBIJAM W TO :D
20:36 Akus Arhari [161]: voronix paidout
20:36 Akus Arhari [161]: tell every1
Szefie :)
11-03-2009, 21:00
20:43 Doucz [10]: BUY SERPENT SWORD
20:43 Ponys [127]: sell 4 vampire dusts.
tez jestem ciekaw czemu on sie splacil
plusik dla ciebie
@up
Znudził mu sie war?Coraz mniej kasy? Chęć expienia?
Partyzant_Felix
11-03-2009, 21:58
voronix nowy owner jest :>
marcza57
11-03-2009, 22:11
Widze że popieracie moje wypowiedzi na temat Tibii jako określenie zła. Jeśli ktoś z Was chce się wyrwać z nałogu maniactwa prosze pisać chętnie pomoge!
;)
Pamietajcie nie tylko granie w Tibię to zło, zło to również przesiadywanie przed kompem po kilka, kilkanaście godzin dziennie... Chłopaki nie szkoda Wam życia? Pamiętajcie że życie jest krótkie aby je marnować! Sam to zrozumiałem i rzuciłem to gówno! Teraz wiem że nawet jak przeczytacie tego posta to nie przemyślicie sprawy czy ja jestem nałogowcem. Tak robi każdy nałogowiec. Dla przykładu jeśli ktoś z Was pali fajki to czyta napis " palenie szkodzi zdrowiu " czy stara się nie czytać tego ? B) Odpowiedz na mój post a za razem apel może być taka że powiecie " nie wpieprzaj się pan w nie swoje sprawy " A i nie wpieprzam się tylko doradzam :)
Czyta sie napis i ma sie na niego wy****ne xd
Kamandir
11-03-2009, 22:17
Widze że popieracie moje wypowiedzi na temat Tibii jako określenie zła. Jeśli ktoś z Was chce się wyrwać z nałogu maniactwa prosze pisać chętnie pomoge!
;)
Pamietajcie nie tylko granie w Tibię to zło, zło to również przesiadywanie przed kompem po kilka, kilkanaście godzin dziennie... Chłopaki nie szkoda Wam życia? Pamiętajcie że życie jest krótkie aby je marnować! Sam to zrozumiałem i rzuciłem to gówno! Teraz wiem że nawet jak przeczytacie tego posta to nie przemyślicie sprawy czy ja jestem nałogowcem. Tak robi każdy nałogowiec. Dla przykładu jeśli ktoś z Was pali fajki to czyta napis " palenie szkodzi zdrowiu " czy stara się nie czytać tego ? B) Odpowiedz na mój post a za razem apel może być taka że powiecie " nie wpieprzaj się pan w nie swoje sprawy " A i nie wpieprzam się tylko doradzam :)
czym glebiej sie wejdzie w to gowno tym ciezej z tego wyjsc tyczy sie to fajkow jak i tibii
a ames nie spi, ames czuwa!
Picinhoxs
12-03-2009, 19:01
panowie
http://www.youtube.com/watch?v=H_OvqQgsKfU&feature=related
2:14
o//
Heheh mlode pokolenie Tibijskie :D
E tam kazdy wyglada jak wyglada, tylko dopisek poker face mnie rozwalil ;d
A u mnie na lekcji dziś był pewien gość. ;)
http://img214.imageshack.us/img214/7110/20090312.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=20090312.jpg)
Rotfl !
Colmar... kto go bloczyl ?
Lafa_elo
12-03-2009, 20:23
Widac Bialystok w szkolach szczury i brak zabawek w hepi milach ;/
Jagiellonia 2-1 Legia !!!!!!!!!
HAHAHAHAHHAHAHAHA :cup:
obczailem ten poker fejs i rzeczywiscie owni xD
Widac Bialystok w szkolach szczury i brak zabawek w hepi milach ;/
Odważne stwierdzenie jak na kogoś kto nigdy nie był w mcdonald's bo go nie ma w swoim mieście ;)
Lafa_elo
14-03-2009, 12:59
Odważne stwierdzenie jak na kogoś kto nigdy nie był w mcdonald's bo go nie ma w swoim mieście ;)
Nie mam tak daleko do innych miast :D
Partyzant_Felix
14-03-2009, 15:23
nie mojego autorstwa, no w kazdym razie troche kopalismy i wyszlo skad boil ma tyle czasu na siedzenie przed kompem (w roku 2008 srednio na dzien wyszlo 7h~)
http://img21.imageshack.us/my.php?image=boil.jpg
}
BATBOIL XD
Picinhoxs
14-03-2009, 15:26
Ty Kanciarzu Walony Ma Pozyczona Czapke Od Ciebie?
Partyzant_Felix
14-03-2009, 15:43
Ty Kanciarzu Walony Ma Pozyczona Czapke Od Ciebie?
faillllllllllllllllll
Lafa_elo
14-03-2009, 19:37
fail to ten niesmieszny zart, kiedys byly lepsze ale widac wena uleciala
Partyzant_Felix
14-03-2009, 20:19
to sa jkak ty to nazywasz 'zarty na poziomie piciego' sama nazwa mowi ze nie mozna sie wiele spodziewac...
Picinhoxs
14-03-2009, 20:28
bo dostal taki outfit na bierzmowanie w mopglowy
@lafa pamiteasz te rodzenstwo na ots? dzis mialem lepiej x 100 razy bilismy sie w veno gora ja 115 vs 2 120ms potem ciekakalem ale mnie dogonili i strapowali postawili fe i ja mysle walne flama bum walnelem oni tez po flamie ja i 1 od nich padl i 2 padl od fe xD
SpoconyKrystyna
15-03-2009, 16:47
bo dostal taki outfit na bierzmowanie w mopglowy
@lafa pamiteasz te rodzenstwo na ots? dzis mialem lepiej x 100 razy bilismy sie w veno gora ja 115 vs 2 120ms potem ciekakalem ale mnie dogonili i strapowali postawili fe i ja mysle walne flama bum walnelem oni tez po flamie ja i 1 od nich padl i 2 padl od fe xD
Ajj Pici Pici :)
Bedzie exp 2x i chuja sobie na frostach po expie przez jebane Interr !!!!!!
Bedzie exp 2x i chuja sobie na frostach po expie przez jebane Interr !!!!!!
I co ty myslisz cepie ze na innych servach jakis neutral sie dopcha do takich respow jak frosty czy tym podobne? HASHHWEHHQEHWQEHQWHE IT pa pa oj oj craj mi a river ; (
ee.. @VmaX
fuhrer ma racje. wez sobie jakis "szacun" na serwie wyrob to bedziesz mogl expic gdzie ci sie podoba, a jak "spinasz" dupe jako anonim na forum i siedzisz w neutral gildi to nigdy nie bedziesz mogl robic co ci sie podoba w grze zwanej tibia.
Picinhoxs
16-03-2009, 19:05
Account Information
Real name: Peter
Position: Tutor
Banished: until Mar 23 2009, 10:32:35 CET because of offensive statement
Created: Feb 17 2007, 10:24:32 CET
EdIT:Banishment: Account banished until Mar 23 2009, 10:32:35 CET because of offensive statement ("I KNOW DARK BOLT HE 185 LVL HE OFFER ME 1KK FOR ANAL BUT I NOT WANT BOYS. REMEBER ONLY GIRLS!" Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a)
A i zaraz bedzie pare screenshotow z twoimi podbojami do DYDY <3
Ty idioto sam nie potrafisz grac w ta gre to musisz rozjebywac chary ?? Malo nakupowales , po chuj ci to bylo. Myslisz ze jestes fajny jako ze pocisniesz kogos na vt i jestes zajebisty?!?? Znalazles sobie dantefu jakiegos i odrazu kto z was wiecej expil na dziewczynach. Masz jakies pojebane kur-wa fobie stara ci cycka niedawala czy chuj?
Lafa_elo
16-03-2009, 19:29
ssdfsdfsdfsdfsdfsdf
Picinhoxs
17-03-2009, 16:13
Lafa: bo jak boil mial 80lv to ja na niego wyrywalem laski ,bo kiedys 80lv to duzy byl
Lafa: tylko nikomu nie mow nic.
Pici: ok
I kogos ci zazdroscic moge kretynie mam w dupie ta cala arcanie moze w 2007 jeszcze mialbym podjar z dark bolta ,teraz to za 1kk moze sobie co najwyzej 14 laske przeleciec +godzina gratis
Lafa_elo
17-03-2009, 16:26
Smokuu nie zieje ogniem
^up
napinka dzieci?:baby:
no wlasnie lafa i pici nie macie sie czym chwalic.
zaraz smokuu wam opowie o jego wyrywach w rl, gdzie to widzi laske w busie i po namysle dosiada sie do niej mowiac:
smokuu:yo madziura, ty wiesz jak pojechalem kolesia na forum o grze mmorpg zwanej TAJBIA z mojego anonimowego konta i koles nie wiedzial kto po nim tak jezdzi ?!?!
laska:spadaj frajerze
Partyzant_Felix
17-03-2009, 17:43
tiuso <333333
Name: Netheril Tharion
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 100
Nie wierze ; oooooooo
no wlasnie lafa i pici nie macie sie czym chwalic.
zaraz smokuu wam opowie o jego wyrywach w rl, gdzie to widzi laske w busie i po namysle dosiada sie do niej mowiac:
smokuu:yo madziura, ty wiesz jak pojechalem kolesia na forum o grze mmorpg zwanej TAJBIA z mojego anonimowego konta i koles nie wiedzial kto po nim tak jezdzi ?!?!
laska:spadaj frajerze
Sorry, ale pierw musiałbym być tobą :)
Lafa_elo
17-03-2009, 19:10
sdasdasdasdadasdasd
Partyzant_Felix
17-03-2009, 19:16
ej smokuu wez do mnie napisz na vent o ile jestes w ip, chce wiedziec kim w koncu jestes:> bo verudurem jak ktostam kiedys mowil chyba nie
Picinhoxs
17-03-2009, 19:20
Apppppppppppppp
Partyzant_Felix
17-03-2009, 19:44
19:26 Piniu Kasta [22]: felix
19:26 Piniu Kasta [22]: masz przyjazny nick
19:26 Felix Rozjebywacz [4]: korwa
19:26 Felix Rozjebywacz [4]: xd
19:26 Piniu Kasta [22]: jedyny bardziej ofensywny jaki znam
19:26 Piniu Kasta [22]: to
19:26 Piniu Kasta [22]: picinhoxs
Lafa_elo
17-03-2009, 19:53
wowowo rodzinka kasta podbija thorie ;/
ej smokuu wez do mnie napisz na vent o ile jestes w ip, chce wiedziec kim w koncu jestes:> bo verudurem jak ktostam kiedys mowil chyba nie
Nie, bo to by było za proste :confused:
Idziemy zabic Clapka Starego noobami, expi na Malpach!!!!!!?????
PLZ nie dajmy krylkowi wbic 200 lvl ;/
Partyzant_Felix
17-03-2009, 20:08
19:27 Piniu Kasta [22]: felix masz przewalone na main tu takich jak ty scigaja
19:27 Piniu Kasta [22]: 19:27 You see Kylo lowca smierdzieli (Level 11). He is a sorcerer.
nie no chuju deda masz jak sie dowiem kto xdd verudura nie ma a ty piszesz, chyba ze jest sprytny i pisze na forum jak go nie ma na vent ;;;
a co do krylka starego to nie wiem czy wiesz ale ostastnio ktos mi sprzedal akcje i wapdli po nas w polowie dzungli:<
Picinhoxs
17-03-2009, 20:25
ej jaki masz nick ,bo jak odeszliscie z arcani to juz mozesz powiedziec.
Partyzant_Felix
17-03-2009, 20:25
i ziomek masz teraz 2 wyjścia albo mi powiesz sam i zachowam to dla siebie albo zastawie sprytną pułapkę i powiem wszystkim
Lafa_elo
17-03-2009, 20:29
sprytna znaczy spytasz kogos o pomysl?
Picinhoxs
17-03-2009, 20:31
katy proste wyszly z mody adrianku ,ale zaoferuja ci kask gorniczy pewnie
Partyzant_Felix
17-03-2009, 20:35
katy proste wyszly z mody adrianku ,ale zaoferuja ci kask gorniczy pewnie
HEHEHE no zajebiscie śmieszny zart lol. normalnie na poziomie piciego ;;
o co chodzi z tiusem
i kto ma eq na rooku na thori pozyczyc
Picinhoxs
17-03-2009, 20:52
HEHEHE no zajebiscie śmieszny zart lol. normalnie na poziomie piciego ;;
hueahueau bo nie felixa czolowego asslikera arcania i przyszlego thorii
Partyzant_Felix
17-03-2009, 20:59
hueahueau bo nie felixa czolowego asslikera arcania i przyszlego thorii
czlowieku ty sie o lickowaniu nie wypowiadaj bo ty to nawet na ron OTS chciałeś. tępy chuj.
marcza57
17-03-2009, 21:15
Felix ty kanciaty jesteś HAHAHAHAAAHAHA 8o
Partyzant_Felix
17-03-2009, 21:15
pajacu przechuju lewy kozak jest pokaz mi kogos komu na ots lizalem wogole gdyby mogli mnie bic za free kazdy by to robil kretynie niezaokronklony ,ale nic ja niemam podpisow co robi nintoko , co tam o koszyka , jak na urodzinach u psa ,jak swieta z szczytem techinki zaokoronklania glowy ?!?? :<
ty ciagle tylko o okrągleniu glowy. dlaczego? bo to wymyślił lafa a sam za bardzo tępy jestes zeby cos swojego powiedziec. co do ron OTS twoj nick DARK KAJKO mowi sam za siebie lol. tępy chuj
jednak jak pelno dzieci gralo w tibie kiedys, tak gra i teraz ;/
SpoconyKrystyna
17-03-2009, 21:46
Ahhhh te dzieci :/ :(
17-03-2009, 21:51
ty ciagle tylko o okrągleniu glowy. dlaczego? bo to wymyślił lafa a sam za bardzo tępy jestes zeby cos swojego powiedziec.
to samo odnosi sie do 'BRANIEWO NIE MA ASFALTU!!', sam nic nie umiesz wymyslec tempy chuju chuj kanciata glowa bla bla bla flame
Sorry, ale pierw musiałbym być tobą :)
nie obrazaj mnie nieogarze.
Partyzant_Felix
17-03-2009, 22:27
Ty kur-wo je-bana boli cie ze taki nick mam dla zbity?? Boli cie kurwa ze dla zbity cie starczy zrobili?
Powiedz kto kupil cadie od koranova ale nie zaplacil bo albo nie ma albo zbiera na operacje zaokraglania glowy
PS: szefo ja wymyslilem Jb co wykorzystuje a o asfalcei moze raz lub 2 ci mowilem
tylko pamietaj co przyrzekles na wakacje :>
ten nick nie wiem na chuj zrobiłeś ale nie dla zbity, zwały czy co tam jeszcze. jak sie pytalem o nick to lafa sie smial a ty wstydziłes, znow zaokraglanie glowy jak mowilem tekst lafy. tępy chuj.
szefo jeszcze slowo to zdrowieje i sam bedziesz rano na OTS grał chuju
Picinhoxs
17-03-2009, 22:36
Za duzo lizales w ip i teraz gardelko boli :<???
I co tak cie boli to ze nie od lafy zrzynam?!? Boli cie to ze jestes w rl ZEREM i nie masz kolegow [thouri i ghafit tez z wichury a cie nei znaja?] nawet dziewczyny nieleca na ciebie od kiedy przegrwywasz w tibi czytaj. od zawsze wiec felix jestes zerem w RL w tibii dostarczasz niezbednych skladnikow do kontrolowania oplóchlizny glowy. czesc
sziefo ja tesz chce grac na otsie
O kurde zaspalem na flame :<
Tiuso bedzie mi cie brakować :<<< HAHAHAH
Polecam XD
http://www.youtube.com/watch?v=v_8FGh2LCas&feature=related
@up
hahahahah zayebyste ^^
dobre dobre ^^
@double :((
Picin 18:06:15
ty kurwo jebana
Ja 18:06:19
morda psie
Picin 18:06:19
po chuj na mnie wzalile
Picin 18:06:23
chuju
Picin 18:06:28
DUPA JEDNA MNIE ODWIEDZILA
Picin 18:06:30
I CHUj
Picin 18:06:34
NEIPAMETAM NAZWISKA
Picin 18:06:36
NATALIA
Picin 18:06:40
I AKURAT JA PRZESUNELO
Ou je
expy pelne wszedziel;/ moz ejutro rano bedzie lepiej chociaz pewnie wagary beda ^^
ja tam questy robie,a plebania niech sie bawi w wyscig szczurow i siedzi 15h/day ;]
18-03-2009, 21:18
Name: Saint Conqueror
Guild membership: Trial of the Interregnum
Zdziwko!
Odchodzac od tematu, mysleliscie kiedys o tym ile czasu straciliscie na te gre? Tak z ciekawosci sobie obliczylem, ze ten typ z 415 levelem grał w tibie 324 dni (ciagle expiac, zakladajac, ze wbijal srednio te 150k/h, chociaz na pewno bylo tego mniej). Dodajac do tego czas na robienie questów, hunty i takie tam bezczynne stanie...to pewnie wyjdzie z 500dni. Wiem, ze koles uzywa/uzywał bota, ale na pewno nie przez caly czas gry w tibie. Policzcie sobie ile mniej wiecej gracie w tibie i zastanowcie sie czy warto, sam gralem jakis tam czas i teraz moge smialo powiedziec, ze zaluje.
Tibia to zlo
A ElfBot zlodziej pieniedzy
Name: Saint Conqueror
Guild membership: Trial of the Interregnum
Zdziwko!
Adam sprzedał chara :P to nowy owner gra ;)
ile juz wbiliscie leweli na 2x expie?
19-03-2009, 19:57
Adam sprzedał chara :P to nowy owner gra ;)
NO CO TY?!
okozaoko
19-03-2009, 20:32
Poziom tego tematu odzwierciedla poziom uzytkownikow
marcza57
19-03-2009, 22:04
Poziom tego tematu odzwierciedla poziom uzytkownikow
Nie odpowiada ci poziom tego tematu, to nie musisz sie tutaj wypowiadac
Jesli nie odpowiada ci to forum, uzytkownicy czy inna rzecz to po prostu S P I E R D A L A J i nikt po tobie płakac nie bedzie :)
re: nic ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_OYs0x0EoJA
WIEZNIOW WE WIEZIENIACH WIEZICIE O/
Partyzant_Felix
20-03-2009, 22:04
avelis ryjem o beton _/
re: nic ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_OYs0x0EoJA
WIEZNIOW WE WIEZIENIACH WIEZICIE O/
hehe a ja poszedłem twoimi śladami i jutro mam poprawke z matmy :D To już ostatni sprawdzian z matmy jaki pisze w swojej edukacji ! ;)
hehe a ja poszedłem twoimi śladami i jutro mam poprawke z matmy :D To już ostatni sprawdzian z matmy jaki pisze w swojej edukacji ! ;)
Jedziesz z nia! Zadnym innym przedmiotem nie gardze jak matma,glownie za sprawa nauczycielek-feministek aka robisz cos jak dziewczyna dostajesz 3 gdy ona 4+ :D
Jedziesz z nia! Zadnym innym przedmiotem nie gardze jak matma,glownie za sprawa nauczycielek-feministek aka robisz cos jak dziewczyna dostajesz 3 gdy ona 4+ :D
WALCZE! TRZYMAJCIE KCIUKI :D
No i po wszystkim ;) Najprawdopodobniej do przodu :)
offer ???????????????????????
Partyzant_Felix
21-03-2009, 20:44
20:24 Warning! The murder of Psyho Ash was not justified.
\/ BONUS
21:30 Michu Rookslayeer [7]: z kalisza ?
21:30 Cipfried: Don't despair! Help is near!
21:30 Cipfried: Come to me if you need healing!
21:30 Michu Rookslayeer [7]: ja z ostrowa wielkopolskiego jebany kurwa kmiocie
21:31 Michu Rookslayeer [7]: jebac kalisz
21:31 Michu Rookslayeer [7]: !!
21:31 Cipfried: Feeling lost, my child? Ask me for hints or help!
21:31 Michu Rookslayeer [7]: ostrovia hooligans !
21:31 Michu Rookslayeer [7]: yeaaaa
21:31 Michu Rookslayeer [7]: czujesz
21:31 Michu Rookslayeer [7]: to
21:31 Michu Rookslayeer [7]: suko ?
zajebisty powod do dumy B)
marcza57
22-03-2009, 14:28
Filush boci na Arcy Filu. I teraz zadam pytanie ... No gdzie jest Interregnum? Powtarzam GDZIE JEST INTERREGNUM !?
SpoconyKrystyna
22-03-2009, 19:13
http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs&feature=related
hhahahahahahahahahahaha
Partyzant_Felix
22-03-2009, 20:18
Stare porządki (tj. u*******anie ludzi) wracają na Arcanie! Dzis za swe wredne czyny kare ponieśli Femrisso [106 ms] oraz Mielineek [101 pal]. Wymierzamy sprawiedliwość w kraju bezprawia!
femrisso to jeden z najlepszych typow z ktorym kiedykolwiek mialem okazje gadac, ale mielinka mi nie szkoda dobrze frajerowi. i jak felixik fajnie sie gra :D?
Partyzant_Felix
22-03-2009, 20:32
jakby to powiedziec w slangu inter 'oram zydow jak gowna'. ;)
sergio irado tez przysnol i zaliczyl deseczke XD
and by a dragon
lol
loot?
13:46 XXX XXX [XXX]: 00:03 You see an onyx flail (Atk:45, Def:18). It can only be wielded properly by players of level 65 or higher. It weighs 26.00 oz.
1y na Arcani ?
Nie, pare osob z IT juz ma ; )
http://daria24.wrzuta.pl/film/nJZMA5fLF1/de_facto_-_murziny_tancujom
auhauhauhahu
Lafa... zrob konkurencje Koszykowi i zglos podanie o moda na t.pl ^^
Ehf deseczka :]
musicie sie zajebiscie cieszyc po tak udanych fragach zwlaszcza ze tera sie chuja traci a koles odrobil lvl i nawet wbil kolejne czego nie mozna powiedzec o tobie i twojej pro ekipie hardkorowych pkerow ktora kupila wiecej charow niz ma leszczu ownerow :/
SpoconyKrystyna
24-03-2009, 07:51
musicie sie zajebiscie cieszyc po tak udanych fragach zwlaszcza ze tera sie chuja traci a koles odrobil lvl i nawet wbil kolejne czego nie mozna powiedzec o tobie i twojej pro ekipie hardkorowych pkerow ktora kupila wiecej charow niz ma leszczu ownerow :/
Nazi Nazi Nazi Nazi Nazi Nazi Nazi
Partyzant_Felix
24-03-2009, 07:59
no jaka zajebiscie cieta riposta normalnie tak cieta ze gali by sie mógłby sie nia poszczycić. jak pada to traci z 80k~ na blesy, lvle nabil dość szybko i napewno nie za darmo. ogolnie velanir dobry ziom byl z nami na velanirze w ip, a inter suportowal na ehfie
no patrz ja bym cie zaskoczyl ze jednak expuja
co do velanira felixie jak tak piszesz no to si emoge zastanowic tylko nad jednym. byl u was spy! w koncu sie splacil teraz wielki friend z interami tak jak wtedy wpadl po mnie jak mu rla ubilem czy cos takiego a jak napisales ze ehf to velanir no to lol jaka sciema jebany spy
Partyzant_Felix
24-03-2009, 12:04
co do naszego expienia to wczoraj wbilem z 67 na 70 i jeszcze 10k na plus dzieki rh. vanem i majem i kivilem tez expia
10:34 You advanced from Level 12x to Level 12x.:cup::cup::cup:
Nie ma to jak walnac sobie swastyke w avatar i sie pospinac,a gdyby sie wyszlo ze swasta na ramieniu w eter to by sie nie wrocilo w jednym kawalku gz. +10 do charyzmy,+3cm do internetowego peniska oraz 1 litr moczu wylanego na krew naszych dziadkow/pradziadkow ktorzy walczyli z naziolami.
mhm - ehf
moze to byc on ;d
Na 10000000000000% to nie jest on ;)
Partyzant_Felix
24-03-2009, 21:22
dzis za swe nedzne czyny zaplacil: Psyho Ed
ciekawe ktory owner bo na 107 chyba kupil chara to spoko byl
Nie ma to jak walnac sobie swastyke w avatar i sie pospinac,a gdyby sie wyszlo ze swasta na ramieniu w eter to by sie nie wrocilo w jednym kawalku gz. +10 do charyzmy,+3cm do internetowego peniska oraz 1 litr moczu wylanego na krew naszych dziadkow/pradziadkow ktorzy walczyli z naziolami.
uaeheauhae ja sie spinam? ogarnij dupe wrescie i zajmij sie czyms w "realu" bo jak widac z twoich wszystkich zaczepek to ty zyjesz tym calym gownianym forum i probujesz na sile byc fajnym ale ci to nie wychodzi co do avataru kazdy wkleja taki jaki chce ;)
Siemanko wszystkim, kto napisze coś pod moim postem ten chuj.
uaeheauhae ja sie spinam? ogarnij dupe wrescie i zajmij sie czyms w "realu" bo jak widac z twoich wszystkich zaczepek to ty zyjesz tym calym gownianym forum i probujesz na sile byc fajnym ale ci to nie wychodzi co do avataru kazdy wkleja taki jaki chce ;)
Zeby mi pisac abym zajal sie czyms w realu ;D co do avatara to odwaliles wioske i tyle,jezeli chciales byc smieszny to ci nie wyszlo a jezeli sie z nim identyfikujesz to tylko przez kabel,wiec pisanie mi zebym zajal sie czyms na rl jest nie na miejscu,z tym "ogarnij dupe" tez ci nie wyszla poza top guy'a. Jeszcze brakuje by mi na real nawrzucal anonimowy nazista,udany jestes nie ma bata.
up* wygralem!
ty chyba na serio czekasz az ktos cos napisze zeby odrazu genialne posty ktore maja gowno wspolnego z rzeczywistoscia pisac :/
chyba cie wali na mozg czlowieku akurat co do rl bobka kazdy wie, ze on go ma ba nawet ja to moge potwierdzic, przynajmniej chce mu sie ruszyc dupe sprzed kompa
prawda bobik?
ty chyba na serio czekasz az ktos cos napisze zeby odrazu genialne posty ktore maja gowno wspolnego z rzeczywistoscia pisac :/
Tak.Nauczylem sie tego systemu jak kumple kupowali blessy;probowali o 2,4 oraz 6 i jedna osoba na nich caly czas czyhala,tak samo ja czekam na nieuwaznych forumowiczow,a na powaznie schodzilem z kompa i wlaczylem forum a tu moj ulubiony nazista na forum podzielil sie ze mna swoimi dywagacjami takze majacymi gowno wspolnego z rzeczywistoscia na temat mojego reala. I zmien ten avatar,na serio nie interesuje mnie czy jestes z IT czy tylko ich realem/przydupasem czy kimkolwiek,sa rzeczy ktorych nie wypada,a umieszczanie w avatarze symbolu represji i smierci milionow ludzi do tych rzeczy sie zalicza.
up* Right.
Partyzant_Felix
25-03-2009, 14:10
ja to mam neta w telefonie sobie sprawdzam czy ktos moze cos na moim forum napisał ;) korwa przyczepil sie ten mendi i lata za mna xdd
Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.
Partyzant_Felix
25-03-2009, 15:32
nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)
marcza57
25-03-2009, 16:30
nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)
Felix nie mów że walczysz o "lepszą arcanię" bo walczysz tylko o władze na serwerze. Każdy kto jest w wojnie mówi że walczy dla lepszego serwera a kiedy już odnosi sukces i zdobywa władze staje się taki sam jak i inny kto włada serwerem. Ludzi takich jest wiele Ames, Manndy to są tylko 2 przykłady. Ludzie którzy byli zwykłymi "szmatami" nagle dorwali sie do władzy i widac bylo co z tego wszystkiego wyszło. Tak jak to mówi przysłowie " dac palec a wezmie całą ręke " . Tak samo jest z Tobą Felix ;) Nie oszukujmy się jedyną osoba która może władac Arcanią jest Luki z Jarosławia. Tylko on tutaj może trzymac porządek i bardzo słusznie. Żeby nie on to Arcania nie była by tą Arcanią która jest teraz. Jak by LR a teraz IP doszło do władzy to lepiej nie mówic co by było xD
Partyzant_Felix
25-03-2009, 17:03
wiesz nie mam nic do ludzi którzy kozacza bo wygrali wojne, to im sie należy(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem). mnie chuj jasny trafia i mysle ze ciebie marcza tez jak jakis 50 do 150 lvl sie wozi i mowi 'zobaczymy niech tylko xxx lognie to padasz' powiedz czy cie to nie wkurza? wczoraj z sdkera Napisalem do jakiegoś 54 pala 'wyjdź debilu' bo mnie blokował i zajebiscie cieta riposta godna galiego 'i za to juz płacisz 10k jak bedzie sadli' a ze chamstwa nie zniese to zacząłem go wzywać, po rozmowie naliczył mi 200k paymentu :/ lipka troche ale co tam idziemy go zabić, ze we 2 a typ przed poh temple to dostał 1 kule i wszedł. ale tym razem juz nie wzywał od sadlich. wlasnie o takich ludzi mi chodzi. dla mnie to nie do zniesienia jest nie wiem jak dla ciebie
A 5 grupa ludzi to dzieci z ormo (czyli dotyczy to sie ciebie) ktore pekowaly ciagle i krzyczaly "paj boh" a ich najwieksza wojna byla ORMO vs KUPA i teraz uwazaja sie za najwiekszych fajterow, za dobro arcani o/
Partyzant_Felix
25-03-2009, 17:38
A 5 grupa ludzi to dzieci z ormo (czyli dotyczy to sie ciebie) ktore pekowaly ciagle i krzyczaly "paj boh" a ich najwieksza wojna byla ORMO vs KUPA i teraz uwazaja sie za najwiekszych fajterow, za dobro arcani o/
aktualne osoby które pecza to nie ormo tylko ip. walczenie za dobro Arcanii to ironia bo nie wiem jak reszta ale mi chodzi tylko o frajde z zabijania. jak to juz kiedys filusz pisal 'wy lubicie patrzeć caly dzien jak postać bije frosty(dodatek odemnie: pozdro eizix) my lubimy kogos zajebac.' a nasza największa wojna to ip vs inter
Największą wojną była wojna LR vs IT. I chyba temu nie zaprzeczysz...
Partyzant_Felix
25-03-2009, 18:01
dabyl dabyl
Partyzant_Felix
25-03-2009, 18:02
Napisalem nasza w sensie taka w ktorej aktywnie uczestniczyliśmy w sensie ja modis itd nie ze Arcanii
(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem)
Chodzi o to ze ty i tobie podobni jezeli chodzi o pa by ten server zj*bali w 3 dni ;d zreszta sa tacy ktorzy musza miec tyle wladzy by leczyc kompleksy z reala lub by internetowy penis urosl a sa tacy ktorym wystarcza by grac w spokoju i by jego znajomych nie klepali za oddychanie bez pozwolenia.
aktualne osoby które pecza to nie ormo tylko ip. walczenie za dobro Arcanii to ironia bo nie wiem jak reszta ale mi chodzi tylko o frajde z zabijania. jak to juz kiedys filusz pisal 'wy lubicie patrzeć caly dzien jak postać bije frosty(dodatek odemnie: pozdro eizix) my lubimy kogos zajebac.' a nasza największa wojna to ip vs inter
Musi bic te frosty zeby miec chara na dobre oransko czyli wojny a nie jakies smyranki takie jak ty uprawiasz 50 lvlem i przezywasz ze padl jakis 100 lvl ze az szczycisz sie fragami na forum, do tego i tak kupujesz wszystkie chary wielka frajda jupi o/
twoja stara nosi buty HAHAHA'.
waahahah
bobek
tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze
/\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD
waahahah
bobek
tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze
/\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD
10 pkt dla gryfindoru! tzn dla bemka
Partyzant_Felix
25-03-2009, 19:27
Musi bic te frosty zeby miec chara na dobre oransko czyli wojny a nie jakies smyranki takie jak ty uprawiasz 50 lvlem i przezywasz ze padl jakis 100 lvl ze az szczycisz sie fragami na forum, do tego i tak kupujesz wszystkie chary wielka frajda jupi o/
przeciez mam 110 msa na 'SUPER MEGA ORANSKO DEDOWANIE ZE CHUJ ORO GRILOWANIE' oraz chary do 'smyranek' i fakt wielka frajda jupi o/ _/ o_/
Partyzant_Felix
25-03-2009, 20:17
AHAHAHAHAHA
Mar 25 2009, 19:35:38 CET Killed Akus Arhari at Level 162 ok
Mar 25 2009, 19:33:19 CET Killed Koca Gero at Level 188 ok
Mar 25 2009, 19:33:04 CET Killed Shavenis at Level 217 ok
kurwa dobry dzien dzis, na wf w hokeja z 5 0 na po 10 doprowadzilismy, to teraz Koca solo, dobicie Akusa i Shavenis damage
AHAhahaha
21:25 Elf Bocik [11]: Waszka g ma niesamowity zapas punchy, swietne argumenty. Beef z Waszka to przegrany beef.
AHAHHAnr3
http://www.joemonster.org/filmy/15049/Bardzo_powolna_smierc_okropnie_nieefektywnym_narze dziem
AHAHahahahahahahahahahahahahaha
30 punktow dla gryffindoru ;p?
1. random pking
2. byl pomoc it
Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.
zamknij dupe ziomek
przeciez mam 110 msa na 'SUPER MEGA ORANSKO DEDOWANIE ZE CHUJ ORO GRILOWANIE' oraz chary do 'smyranek' i fakt wielka frajda jupi o/ _/ o_/
Biorąc pod uwage srednia lvli IT a srednia lvli IP to taki 110 msem duzo nie zrobisz... ale przynajmniej biegasz razem z teamem nie to co Neth jak mial 80 ;d
http://www.youtube.com/watch?v=uuGaqLT-gO4&eurl=http://diggin.pl/forum/viewtopic.php?t=4090&start=360
mam jedno slowo na ten film; WOW!
chyba cie wali na mozg czlowieku akurat co do rl bobka kazdy wie, ze on go ma ba nawet ja to moge potwierdzic, przynajmniej chce mu sie ruszyc dupe sprzed kompa
prawda bobik?
Piniu Kasta
12h 8h 2h 12h 6h 5h 6h
0m 15m 45m 15m 0m 15m 65 m
LAST 53h
WEEK 15m
rly rly rly real life
53h przez tydzien double xpa rly no life,daj swoj nick zobaczymy jak z realem stoisz ;d
Kto wpadł w ogóle na pomysł z nazwą tej "grupy" Kasta? : o
no jak mozna zauwazyc to tam jest juz jakis kasta "sertiel kasta" dokladnie, wiec to chyba od niego sie wzielo;p
Partyzant_Felix
27-03-2009, 15:22
sertiel kasta > suggest name pozniej trajdi sobie tak izrobil i mowil aby inni mieli zrobic
no i gz!gardze ciotami co mi wrzucaja a sami nie lepsi,fajna forma znaczkow co?
Partyzant_Felix
28-03-2009, 19:05
dzis za swe niecne czyny zaplacil TRYRYRYTYTYTY:
Keegani!
Mar 28 2009, 12:01:09 CET Killed at Level 202 by Togu Gawa
and by Peresenex
niestety bezemnie :<
dzis za swe niecne czyny zaplacil TRYRYRYTYTYTY:
Keegani!
Mar 28 2009, 12:01:09 CET Killed at Level 202 by Togu Gawa
and by Peresenex
niestety bezemnie :<
jestes tak zalosnym dzieciaczkiem z ormo ze glowa boli. nie wiem jak mozna byc takim mozgiem jak koranov zeby dac ci chara i czekac na kase ktorej nie oddasz bo nie masz skad wziasc. co do tych fragow to nasowa sie jeden wniosek nie umiecie mainami po rowno to musicie 20 na 1 jak za starych czasow w ormo bic a potem sie jarac. daj sobie jeszcze to w coment i bana z ryja nie zejdzie
Partyzant_Felix
28-03-2009, 21:13
jestes tak zalosnym dzieciaczkiem z ormo ze glowa boli. nie wiem jak mozna byc takim mozgiem jak koranov zeby dac ci chara i czekac na kase ktorej nie oddasz bo nie masz skad wziasc. co do tych fragow to nasowa sie jeden wniosek nie umiecie mainami po rowno to musicie 20 na 1 jak za starych czasow w ormo bic a potem sie jarac. daj sobie jeszcze to w coment i bana z ryja nie zejdzie
jestem dzieciakiem z ormo i jestem z tego dumny :] ej ziomek dlaczego masz elder druid w profilu a nie masz nicku??//// cos nie taQQQQQqqqqqqqqqqqq? obawiasz sie popka? co do moich interesow z koranovemm to dostal juz WIEKSZA CZESC kasy wiec sie nie martw, ziom.
jestem dzieciakiem z ormo i jestem z tego dumny :] ej ziomek dlaczego masz elder druid w profilu a nie masz nicku??//// cos nie taQQQQQqqqqqqqqqqqq? obawiasz sie popka? co do moich interesow z koranovemm to dostal juz WIEKSZA CZESC kasy wiec sie nie martw, ziom.
ta boje sie ze mnie w 20 zabijecie a potem bedziesz morde zacieszal po forach pl bo na com nawet napisac nie umiesz bo jezyk kuleje. nadajesz sie do wypowidzi na forum jak twoj 2 owner pici ktoremu zmieniles pasy jak ostatnia piz**
Partyzant_Felix
28-03-2009, 21:34
ta boje sie ze mnie w 20 zabijecie a potem bedziesz morde zacieszal po forach pl bo na com nawet napisac nie umiesz bo jezyk kuleje. nadajesz sie do wypowidzi na forum jak twoj 2 owner pici ktoremu zmieniles pasy jak ostatnia piz**
AHAHAHAHAHAHAhahahahahahahahahah ty wez mnie nie obrazaj, piciemu zmienil pasyyyy nawet nie pamietam kto ty kurwa debilu jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.nigdy z picim nie sharowalem procz RAZ wbil 5 lvli (z 10 na 15) na Mavao. co do mojego ang to tak znaczaco on kuleje bo spamowalbym rowniez tibia.com. ale ej ziomek przedstaw sie
AHAHAHAHAHAHAhahahahahahahahahah ty wez mnie nie obrazaj, piciemu zmienil pasyyyy nawet nie pamietam kto ty kurwa debilu jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.nigdy z picim nie sharowalem procz RAZ wbil 5 lvli (z 10 na 15) na Mavao. co do mojego ang to tak znaczaco on kuleje bo spamowalbym rowniez tibia.com. ale ej ziomek przedstaw sie
i okazuje sie jakim jestes debilem, zmieniles pasy swojemu najwiekszemu koledze ktory ci ufal a ty wolales przylizac dupsko i zmieniles mu pasy zeby sie potem chwalic jak go wykiwales i jak brylujesz inteligencja bo udalo ci sie rozwiklac zagadke jak sie pasy zmienia. a co do kulenia to ty kulejesz w real chyba skoro tylko ciagle f5 na forum naciskasz i jarasz sie jak ktos cos napisze bo mozna odpisac i sie przylansowac przed dyda melka czy tam fayterem. jak myslisz ze fayter cie rozdziewiczy na wakacje to sie mylisz bo wydaje sie on byc jako tako normalny i mimo ze dupolizem i nie ma jaj to charakter ma spoko
Partyzant_Felix
28-03-2009, 22:06
i okazuje sie jakim jestes debilem, zmieniles pasy swojemu najwiekszemu koledze ktory ci ufal a ty wolales przylizac dupsko i zmieniles mu pasy zeby sie potem chwalic jak go wykiwales i jak brylujesz inteligencja bo udalo ci sie rozwiklac zagadke jak sie pasy zmienia. a co do kulenia to ty kulejesz w real chyba skoro tylko ciagle f5 na forum naciskasz i jarasz sie jak ktos cos napisze bo mozna odpisac i sie przylansowac przed dyda melka czy tam fayterem. jak myslisz ze fayter cie rozdziewiczy na wakacje to sie mylisz bo wydaje sie on byc jako tako normalny i mimo ze dupolizem i nie ma jaj to charakter ma spoko
takich glupot to chyba batboil by nie pisal. nie znasz sprawy a sie wypowiadasz, pici expil z 10 lvl na 15 na Mavao, jak moglem przylizac dupsko zmieniajac mu passy, lol. nie naciskam ciagle f5, jednak lubie pisac na tym forum i fakt czesto odswierzam + co jakis czas sprawdzam z telefonu czy ktos moze nie odpisal. dlaczego mam lansowac sie przed dyda melka? co ty pierdolisz chyba sam siebie nei czytales ziomek. co do faytera to jest moj no mysle ze moge nazwac przyjaciel, net netem a jednak juz sie dlugo znamy, moze i by mnie rozdziewiczyl ale dupci mu nie dam. pozatym pozostaje pytanie CO NA TO CINEK?????? a co do ciebie to juz chyba rozwiazane
lafa 21:46:23
ladnie cie pici tyr
lafa 21:46:25
tyra
na forum
lafa 21:46:29
jak pocieraka
ajjjjj nie czytalem 'twojemu najwiekszemu koledze' takowego mam w rl, natomiast jakby patrzec na tibie to: bob, cinek, cien, relid, kamil w., filipg, popas, czajnik, qbol, burdziel, erwajn, drane, modis, casperius dedbringer, arkasz, hmm ciap, duzo duzo wiecej
takich glupot to chyba batboil by nie pisal. nie znasz sprawy a sie wypowiadasz, pici expil z 10 lvl na 15 na Mavao, jak moglem przylizac dupsko zmieniajac mu passy, lol. nie naciskam ciagle f5, jednak lubie pisac na tym forum i fakt czesto odswierzam + co jakis czas sprawdzam z telefonu czy ktos moze nie odpisal. dlaczego mam lansowac sie przed dyda melka? co ty pierdolisz chyba sam siebie nei czytales ziomek. co do faytera to jest moj no mysle ze moge nazwac przyjaciel, net netem a jednak juz sie dlugo znamy, moze i by mnie rozdziewiczyl ale dupci mu nie dam. pozatym pozostaje pytanie CO NA TO CINEK?????? a co do ciebie to juz chyba rozwiazane
lafa 21:46:23
ladnie cie pici tyr
tyra
na forum
lafa 21:46:29
jak pocieraka
zaden pici i zadne lafa. nie jestem zadnym z twoich kolegow bo oni nie umieja grac i nigdy takiego lvl nie wbija jak nie kupia tak jak ty. moga wziasc przyklad z ciebie wkoncu babcia rente jak raz nie otrzyma to moze przezyje co nie?
Partyzant_Felix
28-03-2009, 22:17
zaden pici i zadne lafa. nie jestem zadnym z twoich kolegow bo oni nie umieja grac i nigdy takiego lvl nie wbija jak nie kupia tak jak ty. moga wziasc przyklad z ciebie wkoncu babcia rente jak raz nie otrzyma to moze przezyje co nie?
nigdy nie wydalem nawet 1 ZL na tibie, zarobilem z 100-200 na opychaniu hacknietych charow dla kumpli z rl. a co do ciebie to wiem ze na 95% jestes jedna z naszych OFIARrrrrrrr i nei chce ci sie juz czytac mojego pierdolenia. jednak jestem juz na tym forum prawie 3 lata, wyzywali mnie, ponizali, banowali i jakos ciagle spamuje ;p
ponizali
zbyt czesto i na real nawet 2x czesciej widze
Partyzant_Felix
28-03-2009, 22:25
zbyt czesto i na real nawet 2x czesciej widze
na real to nie, chyba mnie pomyliles z toba :) a na forum to na samym poczatku spamowania gdy pierdolilem ZUPELNE glupoty, teraz juz sie nie daje :>
na real to nie, chyba mnie pomyliles z toba :) a na forum to na samym poczatku spamowania gdy pierdolilem ZUPELNE glupoty, teraz juz sie nie daje :>
a co czujesz ze wnosisz cos teraz bo kupiles chara i dostales po dupie ze swoimi kolezkami ktorzy poszli na nowy server i cie nie zabarali ze soba bo jestes za glupi? i tak lepiej spojrz w przeszlosc i zobacz czy nie bylo ci lepiej jak sobie pekowales w 10 45 lvlami i nikt cie nie znal i nie mial beki z twojej glupoty ale pare fragow tak cie dowartosciowalo zajebiscie ze poplyneles z tematem i myslisz ze jestes jakims przebogiem albo cos tak? spojrz jak traktujesz dawnych kolegow np ten pici tak kiedys sie kolgowaliscie z rok temu na forum 2 przyjaciele a teraz sie z niego nabijasz jak z nagorszego smiecia widac co robi cyferka przy nicku dla ciebie. ale czego sie mozna spodiewac po 15 latku z 2 kalsy gimnazjum co pewnie oblalby test gimnazjalny z czytania ze zrozumieniem
Partyzant_Felix
28-03-2009, 22:37
a co czujesz ze wnosisz cos teraz bo kupiles chara i dostales po dupie ze swoimi kolezkami ktorzy poszli na nowy server i cie nie zabarali ze soba bo jestes za glupi? i tak lepiej spojrz w przeszlosc i zobacz czy nie bylo ci lepiej jak sobie pekowales w 10 45 lvlami i nikt cie nie znal i nie mial beki z twojej glupoty ale pare fragow tak cie dowartosciowalo zajebiscie ze poplyneles z tematem i myslisz ze jestes jakims przebogiem albo cos tak? spojrz jak traktujesz dawnych kolegow np ten pici tak kiedys sie kolgowaliscie z rok temu na forum 2 przyjaciele a teraz sie z niego nabijasz jak z nagorszego smiecia widac co robi cyferka przy nicku dla ciebie. ale czego sie mozna spodiewac po 15 latku z 2 kalsy gimnazjum co pewnie oblalby test gimnazjalny z czytania ze zrozumieniem
wzieli mnie ze soba, mam 2 chary Felix Rozjebywacz i Waszka Giee, ale stwierdzilem, ze to nie ma sensu(i tak tez im powiedzialem), bo arcania jest specyficznym swiatem i potrafie tylko tutaj grac. tak fajnie bylo jak sobie pekowalem w 10 45 lvlami i dlatego teraz tez tak robie :) skoro ktos ma 'beke' z mojej glupoty to prawidlowo bo wiekszosc moich postow jest nafaszerowana ironia. fragi mnie ucieszyly ha nie powiem nawet bardzo. dawnych kolegow traktuje tak samo jak terazniejszych bo to ci sami, z picim wyzywalismy sie od zawsze i tak jest nadal. a mozna sie spodziewac no nawet mysle ze sporo (na dodatek po 16sto latku z 3gim!!!!!! ktory mial z probnych 38 mat i 36 pol a i 39 z niemca ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]). jednak costam potrafie skoro w momencie gdy jakis przydupas zajdzie mi za skore biore wlasnie moich KOLEGOW na sdkerach i zabijamy chama. a pisze fragi na forum bo po 1 mam 1 post wiecej po 2 to nie wiem. moglbys sie przedstawic? bo to jednak wiesz tak glupio jak ty wiesz kim ja jestem a ja nie wiem kim ty. nie nie daleko ze ci rozpierdole morde o sciane zaoram griluje i nie wiadomo co jeszcze, dlatego ze poprostu cchce wiedziec kto jest az takim debilem (mniemam ze jestes w inter, dlatego nie bede mogl w jakims stopniu zrobic tego co pisalem)
wzieli mnie ze soba, mam 2 chary Felix Rozjebywacz i Waszka Giee, ale stwierdzilem, ze to nie ma sensu(i tak tez im powiedzialem), bo arcania jest specyficznym swiatem i potrafie tylko tutaj grac. tak fajnie bylo jak sobie pekowalem w 10 45 lvlami i dlatego teraz tez tak robie :) skoro ktos ma 'beke' z mojej glupoty to prawidlowo bo wiekszosc moich postow jest nafaszerowana ironia. fragi mnie ucieszyly ha nie powiem nawet bardzo. dawnych kolegow traktuje tak samo jak terazniejszych bo to ci sami, z picim wyzywalismy sie od zawsze i tak jest nadal. a mozna sie spodziewac no nawet mysle ze sporo (na dodatek po 16sto latku z 3gim!!!!!! ktory mial z probnych 38 mat i 36 pol a i 39 z niemca ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]). jednak costam potrafie skoro w momencie gdy jakis przydupas zajdzie mi za skore biore wlasnie moich KOLEGOW na sdkerach i zabijamy chama. a pisze fragi na forum bo po 1 mam 1 post wiecej po 2 to nie wiem. moglbys sie przedstawic? bo to jednak wiesz tak glupio jak ty wiesz kim ja jestem a ja nie wiem kim ty. nie nie daleko ze ci rozpierdole morde o sciane zaoram griluje i nie wiadomo co jeszcze, dlatego ze poprostu cchce wiedziec kto jest az takim debilem (mniemam ze jestes w inter, dlatego nie bede mogl w jakims stopniu zrobic tego co pisalem)
jestes taki pro? jaka ironia? nawet nie wiesz co to i probujesz podrobic styl co niekotrych uzyszkodnikow tu. laczysz glupote piciego popisywanie sie faytera, mysl ze jak masz kolege na duzym lvl to ci wolno wszystko jak lafa, cwaniactwo smoka i co jakis czas rzucisz tekstem hip hopowym bo jestes pro raper z pod bloku i sie jarasz tym jak peta znaleziona na chodniku
ps. co do xerobojowania podalem tylko te osoby co pisza najczesciej i jako tako je kojaze a moglbym dalej ciagnac temat
Partyzant_Felix
28-03-2009, 22:54
jestes taki pro? jaka ironia? nawet nie wiesz co to i probujesz podrobic styl co niekotrych uzyszkodnikow tu. laczysz glupote piciego popisywanie sie faytera, mysl ze jak masz kolege na duzym lvl to ci wolno wszystko jak lafa, cwaniactwo smoka i co jakis czas rzucisz tekstem hip hopowym bo jestes pro raper z pod bloku i sie jarasz tym jak peta znaleziona na chodniku
jaka ironia?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
jestes taki pro?
VERI
laczysz glupote piciego
jesli ktos nie zaczyna to nie pisze glupich postow
popisywanie sie faytera
zapytaj sie go kiedy sie nie 'popisywalem' ;/
mysl ze jak masz kolege na duzym lvl to ci wolno wszystko jak lafagdzie tak napisalem? przeciez my wymierzamy sprawiedliwosc 45 lvlami, to nie duze sa ;/
cwaniactwo smoka
TYLKO i WYLACZNIE jesli ktos taki jak ty pierwszy zacznie mnie wyzywac to odpisuje jak tylko moge aby sie bronic
i co jakis czas rzucisz tekstem hip hopowym bo jestes pro raper z pod bloku
bardzo co jakis czas bo nie wiem kiedy, nei jestem pro raper z bloku mieszkam w domku jednorodzinnym ;/ lipka i widzisz tu wychodzi to ze mnie nie znasz tylko pierdolisz jakies glupoty bo prawdopodobnie zaliczyles dedzika. bys znal mnie, boba itd wiedzialbys ze wiekszosc rzeczy jest z wysmiewania firmy, gildia "wyjeci spod prawa", teksty typu JP FIRMA POPEK NA 100%
i sie jarasz tym jak peta znaleziona na chodniku
jestes prawie takim mistrzem cietej riposty jak sam gali...
PRZEDSTAW SIE : ]]]]]]]]]]]]]]]]
a moj kolega pici ktorego tak wyjebalem i ooooo jak on mnie nienawidzi
pici 22:23:10
cisna cie na forum
Ja 22:23:19
wiem
pici 22:23:19
walcz o lepsze forum
ps. co do xerobojowania podalem tylko te osoby co pisza najczesciej i jako tako je kojaze a moglbym dalej ciagnac temat
Zamknij morde bo felix to moj ziomek i razem jaramy a ty szmato laski nigdy nie pukales bo tibia to twoje zycie elo ide z forum ide na rewir
watpie zeby to byl ktos z it ;d
Partyzant_Felix
28-03-2009, 23:37
nowy film qbola: http://www.youtube.com/watch?v=0FckQdS1nPQ
a panowie forumowicze co powiecie o dzisiejszym meczu polski?
Co mnie dzisiejszy mecz lol,Leo to by wolal grac w holandii bo by sie zjaral po meczu i nawrzucal na pzpn,taktyka i motywacja bylo na poziomie gownianym,waszego flame'u nie czytalem bo jest mniej wart niz pol-nil.(jednak potem przeycztalem bo spac mi sie nie chcialo)
* lol do mnie ze sie popisuje,ja p'dole. Zanim qwa ocenicie to qwa poznajcie,sam ostatnio sie przekonalem jak mozna oceniac mylnie ludzi na podstawie roznych sytuacji,ale cholera mnie trzaska jak ktos mi pisze ze sie to popisuje,lansuje czy jaki hooy. Prawda,to forum to moj maly nalog i lubie tu pisac.Zawsze to robilem i zawsze to robilem jako ja majac swiadomosc ze niektore poglady moga zakonczyc moja "kariere" w tibii. Niektorzy jednak nie dorosna nigdy do tego by stac sie autorami wlasnych tekstow,jak ktos ma do mnie jakiekolwiek animozje to niech nie zaklada na forum konta i pisze "hehe fayter nadrabia real na forum" tylko zlapie mnie online i pogada o czymkolwiek z reala moze w koncu dostrzezecie po drugiej stronie czlowieka bo widze ze dla was jest jedna strona ktora dostrzegacie i na jej podstawie wydajecie ocene nigdy nie poznawajac drugiej tej prawdziszej strony czlowieka. Z felixa takze prosze zejsc,bo prawda czasem sie k'wi ze tak powiem zapominajac o pewnych wartosciach,ale w gruncie rzeczy dobry z niego ziomek.Cecepe,skoro cie tak on smieszy ustaw sie z nim na rl i pokaz jaki kozak jestes,bo narazie na 4um od'ebales jakas szopke i myslisz ze zrobiles na kims wrazenie,mi dales powod tylko do smiesznego wywodu z ktorego wiekszosc osob nie wyciagnie prawidlowych wnioskow i jutro bede odpisywal na dissy osob trzecich co mysla ze sa w stanie mi nawrzucac przez kabel.
jutro walne edit ze wzgledow wiadomych
Ps. jestem najlepszy i sram wam na klaty.
Bracia_Zdunscy
29-03-2009, 13:30
i co jakis czas rzucisz tekstem hip hopowym bo jestes pro raper z pod bloku i sie jarasz tym jak peta znaleziona na chodniku
Żeby to jeszcze Hip hop a to słucha jakiegoś kalibra 44 archeolog pierdolony ...
Partyzant_Felix
29-03-2009, 14:49
Żeby to jeszcze Hip hop a to słucha jakiegoś kalibra 44 archeolog pierdolony ...
k44, pfk, 5 2 debiec, eldo, nawet jakies fenomeny sie znajda, happysad, to nie tak ze tylko k44 o.o korwa i ty przeciwko mnie?
k44, pfk, 5 2 debiec, eldo, nawet jakies fenomeny sie znajda, happysad, to nie tak ze tylko k44 o.o korwa i ty przeciwko mnie?
happysad to nie hip hop z tego co mi wiadomo. widze zajarales sie magikiem bo skoczyl z okna i wielki fan jestes? wogole nie zrozumialas mojego postu z xerobojowaniem ale to nie moja wina ze cie nie nauczyli niczego w szkole wkoncu w takim maly mozdzek slabo wchodzi. a ty fayter nie kozakuj co bys zrobil gdyby tylko co mozesz a nie zrobisz bo jestes niezdatny, zreszta spojrz na siebie zel ci kapie z wlosow na czolo i myslisz ze jestes super ?
Partyzant_Felix
29-03-2009, 15:08
happysad to nie hip hop z tego co mi wiadomo. widze zajarales sie magikiem bo skoczyl z okna i wielki fan jestes? wogole nie zrozumialas mojego postu z xerobojowaniem ale to nie moja wina ze cie nie nauczyli niczego w szkole wkoncu w takim maly mozdzek slabo wchodzi. a ty fayter nie kozakuj co bys zrobil gdyby tylko co mozesz a nie zrobisz bo jestes niezdatny, zreszta spojrz na siebie zel ci kapie z wlosow na czolo i myslisz ze jestes super ?
kurwa koles przeczytaj 3x swoje posty za nim napiszesz, bo pierdolisz takie glupoty ze to glowa mala. happysad to nie hip hop SERIO? ty, ale to chyba moja sprawa czego slucham? co do magika mmm, nie, raczej zajaralem sie tym, ze zajebiste kawalki robil w pfk i w k44. nie wiem jak mozna pisac na forum bite 3 lata i kogos xerowac lol. ci wszyscy ktorych wymieniles xeruja to odemnie hahaha nie ja od nich. kim ty kurwa koles jestes, dlaczego nie mozesz sie przedstawic? chyba nawet w oczach twoich guildmejtow z inter wyszedlbys na debila.
kurwa koles przeczytaj 3x swoje posty za nim napiszesz, bo pierdolisz takie glupoty ze to glowa mala. happysad to nie hip hop SERIO? ty, ale to chyba moja sprawa czego slucham? co do magika mmm, nie, raczej zajaralem sie tym, ze zajebiste kawalki robil w pfk i w k44. nie wiem jak mozna pisac na forum bite 3 lata i kogos xerowac lol. ci wszyscy ktorych wymieniles xeruja to odemnie. kim ty kurwa koles jestes, dlaczego nie mozesz sie przedstawic? chyba nawet w oczach twoich guildmejtow z inter wyszedlbys na debila.
kto cie niby xeruje hahah jebnij sie w czolo takiego blazna? podaj dowod jakis bo tu sie niezle usmialem taka ciota bez zdania ma byc przez kogos xerowana?
Partyzant_Felix
29-03-2009, 15:11
kto cie niby xeruje hahah jebnij sie w czolo takiego blazna? podaj dowod jakis bo tu sie niezle usmialem taka ciota bez zdania ma byc przez kogos xerowana?
rownie dobrze moge tak samo napisac jak ty, bo zadnych powodow nie masz tylko pierdolisz pierdolisz i pierdolisz, sam nie wiem chyba dlatego ze cie zajebalismy czy cos. NAPISZ TUTAJ TWOJ NICK BO NIE BEDE NA POSTY ANONIMA ODPISYWAL, CHCE WIEDZIEC Z KIM ROZMAWIAM, JESLI NIE MASZ NIE WIEM NAWET JAK MOZNA NIE MIEC JAJ ZEBY SIE BAC NICKU NAPISAC DO 15latka z HUNTEM TO WY*******AJ BO NIE BEDE ODPISYWAL NA TWOJE BLAZENSKIE POSTY, ziom.
Nie jestem super,jestem zajebisty. A tamta fotka jest jak wyszedlem spod prysznica wiec sie nie spinaj,chcesz mi wbijac na wyglad zarzuc swoja fotke,ale nie wrzucisz bo wiesz ze bym ja wyslal do najzabawniejszych zwierzat swiata i wygral 100 zeta i koszulke. Uwielbiam typow co wbijaja na rl a sami sa takimi lajzami ze musza byc anonimowi. I gdzie napisalem co bym zrobil gdyby,lol naucz sie czytac,pewnie na tescie gimnazjalnym w imie nazwisko wpisales date.
Thuygioshok
29-03-2009, 15:13
Cecepa ale ty kurwa pajac jestes, lol.
Cecep kawal ogora z ciebie hahahaha
Z 3 swoich kont napisales i czujesz sie lepiej? Ja tez moge narobic 23435 kont i sie cieszyc wkoncu 1 post wiecej i respekt u chlopakow co nie? nie wiem z kogo sie smieja ze kanciata glowa i ze z domu nie wychodzisz chyba ze do szkoly na pare godzin meki wkoncu cie nekaja co nie? a ty fayter nie chce z toba gadac nawet bo nic do ciebie nie mam ponioslo mnie przez twojego dziecinnego kolege no chyba ze chcesz dalej to ciagnac co uwazam jest bezsensu jak dalsza edukacja tego debila felixa bo i tak nic sie nie nauczy wkoncu tibia zjadla mu mozg
Bracia_Zdunscy
29-03-2009, 15:24
nie nie jestem przeciwko tobie tak sobie jajca robie.
Cecep ty huju :D
SpoconyKrystyna
29-03-2009, 15:28
Białostocki hip hop przoduje ! ;)
Z 3 swoich kont napisales i czujesz sie lepiej? Ja tez moge narobic 23435 kont i sie cieszyc wkoncu 1 post wiecej i respekt u chlopakow co nie? nie wiem z kogo sie smieja ze kanciata glowa i ze z domu nie wychodzisz chyba ze do szkoly na pare godzin meki wkoncu cie nekaja co nie? a ty fayter nie chce z toba gadac nawet bo nic do ciebie nie mam ponioslo mnie przez twojego dziecinnego kolege no chyba ze chcesz dalej to ciagnac co uwazam jest bezsensu jak dalsza edukacja tego debila felixa bo i tak nic sie nie nauczy wkoncu tibia zjadla mu mozg
No to ja koncze skoro nie masz nic tylko ponioslo,tez mi sie zdarza.Z kolei Felix w ostatnich latach zmienia sie na lepsze i staram sie go ogarniac,ale tez nie mozecie brac doslownie tego co on,ja,lafa czy pici tu piszemy bo robimy to dla zwaly etc. trzeba do tego podchodzic z przymruzeniem oka. Zreszta zaloze sie ze gdybys go znal chociaz troche bys go surowo nie ocenial.
biALystok to wiocha z komercyjnymi mc ktorzy sprzedali sie za worek kartofli i puszke po pepsi
@fayter
wiedzialem ze jestes rozsadny ale i tak glupoty i prostactwa tego downa felixa nie zniose i jego wywyzszania sie bo reszta debili dorosla z tego co widze i juz nie spamuje tylko wyszla na dwor i chyba sie spodobalo (lafa pici) bo nie widac ich cos ostatnio i bdb 2 debili mniej zawsze tylko ostatni zostal najbardziej zatwardzialy w swoim autouwielbieniu, zajeb kogos i daj frag na forum czekamy palo
SpoconyKrystyna
29-03-2009, 15:34
biALystok to wiocha z komercyjnymi mc ktorzy sprzedali sie za worek kartofli i puszke po pepsi
HAHHAHAHAHAHAHAH :(
Partyzant_Felix
29-03-2009, 15:40
nie nie jestem przeciwko tobie tak sobie jajca robie.
Cecep ty huju :D
no juz sie przejalem normalnie jeden z moich ulubionych spamerow xd
nawet temu debilowi nie odpisuje jak pisalem czekam az sie przedstawi
http://www.joemonster.org/filmy/15141/Nieznana_historia_Leszka_dresa
a z domu nie wychodze akutalnie bo mam gosci xdddddddddddddddddd
obejrzyjcie filmik ktory dalem bo to normalnie poezja jest xDDDDDDDDDDDDDDDddd
nawet temu debilowi nie odpisuje jak pisalem czekam az sie przedstawi
a z domu nie wychodze akutalnie bo mam gosci xdddddddddddddddddd
sam sobie przeczysz debilu ale czego sie spodziewac po takim dziecku porazce jak ty
marcza57
29-03-2009, 15:42
co wy pierdolicie jakies k44, 5 2 debiec pih lukasyno etc.... ??? POPEK RZĄDZI!!!
Partyzant_Felix
29-03-2009, 15:46
co wy pierdolicie jakies k44, 5 2 debiec pih lukasyno etc.... ??? POPEK RZĄDZI!!!
HARDKOR JP OGIEN JP!!!
teraz to chyba szpan mi wzrosnie +10
http://img407.imageshack.us/img407/9703/gownonaforumzvent.png (http://img407.imageshack.us/my.php?image=gownonaforumzvent.png)
HARDKOR JP OGIEN JP!!!
http://img407.imageshack.us/img407/9703/gownonaforumzvent.png (http://img407.imageshack.us/my.php?image=gownonaforumzvent.png)
haslo tego kanalu zgadlem po 0,3 sekundy przy pierwszym podejsciu o/
HARDKOR JP OGIEN JP!!!
kolejna nieudana proba wzbudzenia czyjegos szacunku przez glupote zal mi cie
Partyzant_Felix
29-03-2009, 16:03
haslo tego kanalu zgadlem po 0,3 sekundy przy pierwszym podejsciu o/
z jednej strony nie trudno wpasc na haslo 'popek' ale fakt zajebiscie mocno mnie zdziwiles jak cie tam zobaczylem :DDDDDDDDDDD
Bracia_Zdunscy
29-03-2009, 16:04
jesteś z Grudziądza? osiedle ? B)
Partyzant_Felix
29-03-2009, 16:08
o korwa, a ty jestes?
jesteś z Grudziądza? osiedle ? B)
nowe lotnisko
Partyzant_Felix
29-03-2009, 16:18
nowe lotnisko
a na giekse chodzisz?
a na giekse chodzisz?
nie interesuje sie pilka nozna
Bracia_Zdunscy
29-03-2009, 16:57
o korwa, a ty jestes?
mam rodzine w grudziądzu czasem tam bywałem ale z grudziądza nie jestem ;)
Partyzant_Felix
29-03-2009, 21:03
Vaiksciojanti nelaime
Mar 29 2009, 19:12:13 CEST Killed at Level 171 by Geniek Dezintegrator
and by Tudo Marigor
film: 631566384.html
CZEKAM NA FLAME
Vaiksciojanti nelaime
Mar 29 2009, 19:12:13 CEST Killed at Level 171 by Geniek Dezintegrator
and by Tudo Marigor
film: 631566384.html
CZEKAM NA FLAME
BURN MF! KIEDY WKONCU DOROSNIESZ POKEMONIQ CIO?
Sericalan
29-03-2009, 23:24
zamknij morde jebany debilu szmato pedale glupku. Odjeb sie od Felixa bo nasle na ciebie popka ;/ BO ZA NAMI STOJA ULICE A ZA TOBA POLICJA
Sericalan
29-03-2009, 23:25
..................
23:41 Doonio [27]: nie kozacz inteligencja
oh no!
zamknij morde jebany debilu szmato pedale glupku. Odjeb sie od Felixa bo nasle na ciebie popka ;/ BO ZA NAMI STOJA ULICE A ZA TOBA POLICJA
a moze cos bardziej kreatywnego napiszesz? :/ co do tekstow o policji tera jestes taki anty a jak co do czego to bedzie plx policja pomocy okradli mnie ;(
Partyzant_Felix
30-03-2009, 07:11
a moze cos bardziej kreatywnego napiszesz? :/ co do tekstow o policji tera jestes taki anty a jak co do czego to bedzie plx policja pomocy okradli mnie ;(
ty kurwo jebana szmato twoja stara nosi buty na nogach skurwysynu. chyba nie wiesz ze popek jest z legnicy -.-
Partyzant_Felix
30-03-2009, 07:59
jak myslicie, czy przez odejscie elektrosa spadną morale ludzi na Arcanii? Co sie wydarzy? Bunt? A moze drastyczny wzrost cen energy ringow? Jakie jest wasze zdanie? Kolejny stary szanowany grasz odchodzi przez inter, ehh. Mowilem ze za nas by bylo lepiej... I moze wtedy elektros nie musiałby odchodzić...
okozaoko
30-03-2009, 17:31
Elektros to nowy owner wiec jebac go
Sericalan
30-03-2009, 21:31
s*******aj gownie cioto kurwo dziwko czopie twoja stara wali konia nogami .
pozatym nie zajebia mi telefonu bo mam w title "Pro by Popek"
s*******aj gownie cioto kurwo dziwko czopie twoja stara wali konia nogami .
pozatym nie zajebia mi telefonu bo mam w title "Pro by Popek"
odpowiem w twoim jezyku: twoja stara i btw sram na was i na tego waszego koziego bobka czy tam popka i sie tak nie "spinajcie" jak to fajter lubi pisac bo wam mama nie kupi klockow lego na urodziny :<
Gallanonim513
31-03-2009, 09:24
mhm ale ty jestes jebniety oni robia z ciebie idiote a ty starasz sie udawac inteligenta, kretyn...
Bracia_Zdunscy
31-03-2009, 09:53
Ludzie podobno rodzą się inteligentni MHM widocznie nie miał takiego szczęścia xD
ten ceepek to raczej nikt od nas bo poza mna i turkiem nie ma nikogo w interr z grudziądza .. ;d to raczej jakis taki nowy smoq.
Partyzant_Felix
31-03-2009, 13:01
ten ceepek to raczej nikt od nas bo poza mna i turkiem nie ma nikogo w interr z grudziądza .. ;d to raczej jakis taki nowy smoq.
czytasz stronę gksu? młyn sie rozrasta :D i ogolnie teraz z żużla sie przerzucają tylko czekać na 2 ligę
mhm ale ty jestes jebniety oni robia z ciebie idiote a ty starasz sie udawac inteligenta, kretyn...
opinia i starania dzieci na forum jakos malo dla mnie znaczy badz co badz dziecko "spijnajace" sie na forum zawsze bedzie dzieckiem pala ci od tego nie urosnie a moze rosnie o.0
tak czy siak tylko na tyle was stac no i jeszcze na kupowanie charow
02 kwiecien i unbanned <3 !
raczej to ty uzywasz drugie konto i probojesz zaszaleć O_O
Partyzant_Felix
31-03-2009, 19:28
opinia i starania dzieci na forum jakos malo dla mnie znaczy badz co badz dziecko "spijnajace" sie na forum zawsze bedzie dzieckiem pala ci od tego nie urosnie a moze rosnie o.0
tak czy siak tylko na tyle was stac no i jeszcze na kupowanie charow
wlasnie kurwo jebana szmato chyba nie wiesz kto to jest popek ty kurwo pierdolona. nas przynajmniej stac na te kupowanie charow nie musimy jak ty i twoja siostra brat abcia wujek stara tata i kolega zebrac AHAHAHAh OWNED KURWO LEZYSZ HAHAHAHAHAhahaahahahahahahahha dobrze wiesz ze nie mozesz wygrac bo moje pancze sa godne waszki kurwo chuju.
i kurwa zobaczymy jak boroth lognie szmato co powiesz kurwo
~~~~~
co myslicie o koncu swiata? taki o temat bo nuda na forumie ostatnio. wlasnie ja chcialbym zeby byl za mojego zycia a jednoczesnie zebym tej 40~stki dozyl. bo jak i tak i tak mam umrzec to wolalbym jakos fajnie a nie jako stary dziadek w kapciach.
jak chcesz fajnie umrzec to sie zaloguj bo organizuje grillowanko a podpalki nie ma,albo inna fajna smierc to ustaw sobie duel na rl z amesem ;d
Partyzant_Felix
31-03-2009, 20:01
ale ze co, ze smiechu? ja zarzucam powaznym forumowym tematem a ty co, tempy chuj.
k mialem byc blyskotliwy ale nie mam reala wiec nie moge byc sorX
ja bym chcial umzec na smokach albo na najghtmarah bo taka smierc to saszczyt
//
tesknie za lafą :(
Co macie do amesa? :<<< :baby:;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.