Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
Pożyczcie z 500k bo ciężkie czasy nastały xD
Thuygioshok
04-12-2008, 00:38
Pożyczcie z 500k bo ciężkie czasy nastały xD
dla mnie tez
Ziew,widze ze duzo nie spammowaliscie pod moja nieobecnosc hrhrh,dzialo sie cos?
felix prowodyr :baby:
Thuygioshok
04-12-2008, 17:23
Ziew,widze ze duzo nie spammowaliscie pod moja nieobecnosc hrhrh,dzialo sie cos?
felix prowodyr :baby:
najlepiej jak cie wkurzam, ty sie frustrujesz, zaczynasz wyzywac i leci to co lubisz najbardziej 'ehh bobek... i po co wyzywasz odrazu' po czym leci 'CO JA WYZYWAM KURWA JEBANY DEBILU TY ZACZYNASZ I MOWISZ NA MNIE SZMATO' xdd
bo jestes debil xD i mam prawo cie tak nazywac skoro o kazdym swoim poscie tutaj mnie informujesz przez sms o,o reklama wannabe :baby:
PrOffOdYrQ Oi
Thuygioshok
04-12-2008, 18:48
bo jestes debil xD i mam prawo cie tak nazywac skoro o kazdym swoim poscie tutaj mnie informujesz przez sms o,o reklama wannabe :baby:
PrOffOdYrQ Oi
tylko bede mial dostęp do kompa!!1 sms to takie powiadomienie. słyszeć krzyczącego boba - bezcenne. ehkm szmato.
heh grorlam owned ;p skubana sie leczy pipka
Thuygioshok
04-12-2008, 23:24
heh grorlam owned ;p skubana sie leczy pipka
kogo to obchodzi lollollollol
Thuygioshok
05-12-2008, 06:47
mnie ogorze mwallu
to następnym razem napisz sobie to na gg.
zel was bemki i thugyoshoki
Thuygioshok
05-12-2008, 12:49
zel was bemki i thugyoshoki
nie spamuj
no bobkowi sie kara skonczyla to tera moze grac:D
Thuygioshok
05-12-2008, 21:20
Madzia Dzikus Zbanowana Hahahahahahahahh
To jest ta, co na Kolesiankę i kogoś tam jeszcze nasłała swojego chłopaka z Tibii?
Thuygioshok
05-12-2008, 22:08
nie ale to mniej wiecej jeden pies, z tym ze tamta moze kozaczyc, a tej sie tylko tak wydaje izawsze pisze do swoich slitasnych znajomych buziaczki
+ to mega kozak, jej naprawe sie wydaje ze cos moze, niestety zbanowalismy ja ;/
Lafa_elo
05-12-2008, 22:33
jaki ty ogarniacz ;]
Ależ ona jest pusta xd jebła grana w trapie w 8 lvle :P
moze wolala wbic bana niz pasc :D!
tak czy siak nie szkoda mi jej, tibia nie jest dla dziewczyn
@up Przecież nie padła by jak ja 2 osoby biły z wanda po 8..
nie wiem nie widzialem tej akcji ale mowiles ze byla w trapie myslalem ze ktos sdkowal, a noobki otoczyly ;p
a ja na mikolajki dostalem emo bluze w kratke z kaputrem od mamy ;s
Thuygioshok
06-12-2008, 12:33
a ja na mikolajki dostalem emo bluze w kratke z kaputrem od mamy ;s
kolejna do kolekcji?
a ja słodycze i ksiazke ; )
Bo wczesniej poprosilem o dofinansowanie na sluchawki bezprzewodowe : p
@ EDIT
AAA! Zapomnialem jeszcze totolotka na dzisiejsze losowanie ; )
kolejna do kolekcji?
ty za to dostales zaokgraglacz do glowy i sie nie pochwaliles kanciaty zgrywusie
13:17 Seikeron [125]: buying fire swords, giant spider silks
Czyżby sobie robił prezent na mikołajki?:)
http://EXgirl007.myhotpicss.com/?id=c3807704
hhahahahahha xD pewnie teraz cos w stylu Pici bedzie cale gg spamowal :P
Thuygioshok
06-12-2008, 17:31
ty za to dostales zaokgraglacz do glowy i sie nie pochwaliles kanciaty zgrywusie
ehh bobik, i po co wyzywasz ;/ prowodyze w kake jebany
ehh bobik, i po co wyzywasz ;/ prowodyze w kake jebany
Ehhh zamknij dupe :P
Thuygioshok
06-12-2008, 20:08
Ehhh zamknij dupe :P
Nie karmić trolla! Prowokacja!
Nie karmić trolla! Prowokacja!
eyyy kapciu bo sie pognieFFamy
Thuygioshok
06-12-2008, 20:33
eyyy kapciu bo sie pognieFFamy
NIE ZNAM ZADNEGO KAPCIA KLIENT
NIE ZNAM ZADNEGO KAPCIA KLIENT
TO DAM CI JEGO NEJM,FELIX AKA THUYGIOSHOK esesmanie ;o
Thuygioshok
07-12-2008, 00:13
TO DAM CI JEGO NEJM,FELIX AKA THUYGIOSHOK esesmanie ;o
JESZCZE SLOWO I ZLAPIE CIE ZA TA TWOJA EMO KOSZULKE, PODNIOSE, I WPIERDOL
nie wiecie co sie stalo ze tyle ludzi z gildi lamusa padlo?;o i odeszlo kilku nawet
Thuygioshok
07-12-2008, 09:26
nie wiecie co sie stalo ze tyle ludzi z gildi lamusa padlo?;o i odeszlo kilku nawet
wiemy wiemy
a mozesz powiedziec jak do tego doszlo?;p widze ze boil padl
tibijczyk-suzarion
07-12-2008, 10:43
ogolnie to lamusini juz wbija w interregnum bo jak interr robilo PA to zajebali lamusa rila i od tego sie zaczelo..teraz sie interrengum po innych gildiach porozchodzilo (do tych gildi co im dupe lizali i niby supportowali na wojnie) nic tylko czekac na wojne interregnum vs interregnum i reszta świata..:]
Thuygioshok
07-12-2008, 11:51
ogolnie to lamusini juz wbija w interregnum bo jak interr robilo PA to zajebali lamusa rila i od tego sie zaczelo..teraz sie interrengum po innych gildiach porozchodzilo (do tych gildi co im dupe lizali i niby supportowali na wojnie) nic tylko czekac na wojne interregnum vs interregnum i reszta świata..:]
a ja myslalem ze hp im sie skończyło :/
heh kto moze mi pomoc wplynac na pewnego 100+ ed:P
msg w grze: Sir Lord Gnysiu Master
z gory thx ;)
no ja Ci nie pomoge aktualnie hantet jestem ;p ale juz boce palka =)
Gallanonim513
07-12-2008, 15:54
hahaa fayter ciota hunta ma uhahuauhauhauh a mowilem Ci po chuj ty w to gowno grasz
hahaa fayter ciota hunta ma uhahuauhauhauh a mowilem Ci po chuj ty w to gowno grasz
bo jeszcze nie wszystkie cele zostaly zrealizowane a dzisiaj doszedl jeszcze 1 ;>
o bobek hantet, opowiedz cos o tym wiecej :P?
tibijczyk-suzarion
07-12-2008, 17:49
a ja myslalem ze hp im sie skończyło :/
to źle myślałeś pionku ;)
SpoconyKrystyna
07-12-2008, 18:46
hHUAHUahUAHHAU FAYTER HUNTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD
Thuygioshok
07-12-2008, 19:52
to źle myślałeś pionku ;)
cholera. :/
borumir elane died ;o za co?
za żywota ..
SpoconyKrystyna
07-12-2008, 21:30
chuj wam w dupe !
Maku z tego co wiem to juz to zalatwiles :DD?? Oby :P
Bobik co ci sie stalo o,o?
becouse now is better server o/ ?
ap* achh te quary przechytrzyly mnie i dedły :<
edit
Kolbinhio padl o.o no widac Luki retired,nie ma kota myszki harcuja,mi to przypomina akcje jak sua itd za dpft klepali sobie tez dla zwaly ludzi z sf ziew
teraz sam widzisz jak sie traktuje wszystkich war-dupolizaczy :)
teraz sam widzisz jak sie traktuje wszystkich war-dupolizaczy :)
komu Kolbi lizal ;>? a ja hanta mam bo wlasnie nie lizalem a wyzywalem o
komu Kolbi lizal ;>? a ja hanta mam bo wlasnie nie lizalem a wyzywalem o
nie mufie o kolbi, wyplac sie to nie bendziesz handed, proste
bo jeszcze nie wszystkie cele zostaly zrealizowane a dzisiaj doszedl jeszcze 1 ;>
Czyżby tym celem było grzanie pzta??:):D
noooooooooo nie do konca :p
noooooooooo nie do konca :p
Jak zawsze mądry tylko w gębie.Btw Wasza gildia robi sie coraz większa.
No nie wiem gdzie indziej mozna byc jeszcze madrym jak nie w gebie. No a tu nie wiem po co ta spina jak na vencie mogles normalnie rozmawiac,czy moze to taki trend tera by mi nawrzucac ;>?
No nie wiem gdzie indziej mozna byc jeszcze madrym jak nie w gebie. No a tu nie wiem po co ta spina jak na vencie mogles normalnie rozmawiac,czy moze to taki trend tera by mi nawrzucac ;>?
Nigdy nie lubiłem wyzywać innych.Bo to nie ma sensu spinanie się przez internet.
Mogliśmy normalnie pogadać ale to juz naszczęście przeszłość.:)
Jak nie chcesz nie musisz ze mna gadac,nie bardzo kumam czemu ale pewnie masz jakis powod,pewnie tak samo ciekawy jak to za co padl Damian ale mniejsza.Ja tam plakac nie zamierzam,kto byl moim ziomkiem to bedzie dalej,nawet jak bedzie tak ze bede z nia musial stanac po przeciwnej stronie barykady,ale teraz zauwazam ze nie wszyscy potrafia dojsc do tak banalnych wnioskow i jest schemat wiekszosc nie lubi = ja nie lubie. Hail konformizm.
Thuygioshok
08-12-2008, 06:58
ale koks :)
ale koks :)
hajl integrum!
Thuygioshok
08-12-2008, 08:03
hajl integrum!
HAJL I KU LEPSZEJ ARCANII!
SpoconyKrystyna
08-12-2008, 09:55
Fayter ! jesteśmy z tobą !
Nie słuchaj tej szmaty Zuliona... co on wogle ma do gadania? Pochodzi ze wsi gdzie mieszka 15 osób z czego 8 to gracze Tibii a pozostała 7 to ich rodzice którzy też często sharują z nimi.
Kupie to i bede uzywal hehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehheheh hehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehheheh
Exam Passed
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game.
ap* achh te quary przechytrzyly mnie i dedły :<
edit
Kolbinhio padl o.o no widac Luki retired,nie ma kota myszki harcuja,mi to przypomina akcje jak sua itd za dpft klepali sobie tez dla zwaly ludzi z sf ziew
dla zwały to ty wypisujesz tutaj jakieś brednie i swoje osobiste wywody
a co do ludzi z Sf jak nie wiesz nic na dany temat to sie nie wypowiadaj i nie rozumiem po jaka cholerę wracasz do tego co było x miesięcy temu sentymentalny sie stałeś z dnia na dzień?
grasz to graj a nie jakieś bzdety wypisujesz
dla zwały to ty wypisujesz tutaj jakieś brednie i swoje osobiste wywody
a co do ludzi z Sf jak nie wiesz nic na dany temat to sie nie wypowiadaj i nie rozumiem po jaka cholerę wracasz do tego co było x miesięcy temu sentymentalny sie stałeś z dnia na dzień?
grasz to graj a nie jakieś bzdety wypisujesz
ziew,zwrocilem uwage ze historia lubi sie powtarzac,a sentymentalny bylem zawsze
tibijczyk-suzarion
08-12-2008, 14:47
ziew,zwrocilem uwage ze historia lubi sie powtarzac,a sentymentalny bylem zawsze
to widać po twoim commencie na tibia.com ale na tym forum nie jestes zbyt mile widzianym gosciem uswiadom to sobie w koncu ;))
Thuygioshok
08-12-2008, 14:51
ziew, zamknij w koncu dupe bo na tym forum nie jestes mile widzianym gosciem :]
zamknij morde ścieku bo piszesz jako noname, on moze pierdoli głupoty, ale pisze je przez 2 lata okolo, ty od 2 dni. szmato.
Thuygioshok
08-12-2008, 14:53
nie moge telefonem edytowac
@edit
A TWOJ PODPIS NIE JEST ŚMIESZNY. SZMATO.
tibijczyk-suzarion
08-12-2008, 15:03
^^ :D twoj podpis za to mnie rozbawił do łez ..:D tak samo jak twoj post
SpoconyKrystyna
08-12-2008, 15:23
huj ci na imie jebana kurwo
Thuygioshok
08-12-2008, 15:43
to dobrze bo moj podpis nie ma rozbawiać. btw przedstaw sie, wole wiedziec z kim rozmawiam. szmato.
a ty oczywiscie byles w sf, wiesz co sie dzialo i o co byly spory~
@tibijczyk ~~
Amorozo ?? (bynajmniej podpis w jego stylu ).
Btw.
PZ jest fajny...
Thuygioshok
08-12-2008, 17:04
@tibijczyk ~~
Amorozo ?? (bynajmniej podpis w jego stylu ).
Btw.
PZ jest fajny...
jeśli to amorozo to naprawdę nie ma sie czym chwalić.co do PZta to fakt od 2 lat zdazylem sie z nim zżyć :)
kamsz gdzie moja kasa na serwer!!1 teraz jakis lewy jest!!1
fayter jest nie mile widziany? nawet gdy pierdnie jest mile widziany, chociaż często jest prowodyrem. tu wszyscy kochają bobka (ci co go znaja ofc)
gidekab@ jak ci jego 'osobiste wywody' nie pasują, to istnieje opcja ignoruj. nikt ci nie kaze tego czytac, nikt cie nie zmusza.
kamsz@ jesli bobek by nie mial zielonego pojecia co sie dzialo, nie robilby z siebie posmiewiska. widocznie musial cos wiedziec :)
nie bylem w sf,na cale szczescie,poprostu zapamietalem ze tez duzo padali,byl placz i porownalem to do swojej sytuacji jak ktos jest tym urazony to ma problem,mam na to w_je__ne
ktos tam wyzej* nie musze byc lubianym przez wszystkich,a zwlaszcza przez netowych top guy'ow
Thuygioshok
08-12-2008, 19:39
'wyjebane' te slowo bylo ukryte! wygrałem samochód? nie? jebany prowodyr!
bobik czemu nie chcesz zacytowac mego pseudo!! prowodyr
bobik czemu nie chcesz zacytowac mego pseudo!! prowodyr
gdzie ja prowodyruje lol,czy ja jestem z grudziadza i mam kwadratowa glowe ?!
a dlaczego obrazasz felcia, co ci zrobil ten biedny wiejski skromny chlopaczyna
Thuygioshok
08-12-2008, 22:35
a dlaczego obrazasz felcia, co ci zrobil ten biedny wiejski skromny chlopaczyna
zamknij morde
bobik, jak to mowi madzia dzikus 'chyba dawno deda nie zarobiłeś'
ehh bobek i po co wyzywasz
nie bylem w sf,na cale szczescie,poprostu zapamietalem ze tez duzo padali,byl placz i porownalem to do swojej sytuacji jak ktos jest tym urazony to ma problem,mam na to w_je__ne
ktos tam wyzej* nie musze byc lubianym przez wszystkich,a zwlaszcza przez netowych top guy'ow
mozesz mieć na to w....... lub nie nic mi do tego ale jeżeli ktoś wypisuje jakies pierdoły na temat który mnie osobiscie tez w jakims stopniu dotyczy to staram sie to sprostowac i w przeciwieństwie do ciebie nie wypisuje o tobie lub z toba zwiazanych bajek wyssanych z palca.
a jedyna osoba która ma jakiś problem jesteś ty pisząc głupie teksty i żaląc się na tym forum.
to jest moje ostatnie zdanie na ten temat i nie będę się więcej wdawał w pyskówkę z tobą swoje powiedziałem a ty jak chcesz możesz to ciągnąć dalej pisząc miedzy innymi ze masz na to wyjebane przyczepiając się mojej argumentacji lub komentując każde moje słowo ewentualnie starając się wykazać ze racja jest po twojej stronie ponieważ w końcu Jaśnie Oświecony Pan F. wie lepiej
a chcesz w morde mała psino
joke i tak cie lubie kwadrat
hehehe dzółk
mozesz mieć na to w....... lub nie nic mi do tego ale jeżeli ktoś wypisuje jakies pierdoły na temat który mnie osobiscie tez w jakims stopniu dotyczy to staram sie to sprostowac i w przeciwieństwie do ciebie nie wypisuje o tobie lub z toba zwiazanych bajek wyssanych z palca.
a jedyna osoba która ma jakiś problem jesteś ty pisząc głupie teksty i żaląc się na tym forum.
to jest moje ostatnie zdanie na ten temat i nie będę się więcej wdawał w pyskówkę z tobą swoje powiedziałem a ty jak chcesz możesz to ciągnąć dalej pisząc miedzy innymi ze masz na to wyjebane przyczepiając się mojej argumentacji lub komentując każde moje słowo ewentualnie starając się wykazać ze racja jest po twojej stronie ponieważ w końcu Jaśnie Oświecony Pan F. wie lepiej
no niech ci bedzie za__balem sie gownem lekko 1;0 dla Ciebie,ale nigdzie sie nie zale :P bardziej smieszy mnie obecna sytuacja,a tez nie mowie ze wszystko wiem najlepiej tylko porownalem to co sie dzieje teraz z tym co sie dzialo rok temu,dobranoc
Thuygioshok
08-12-2008, 23:03
jak powiem ze 'w...' to wyjebane, to wygram samochód? nie? cholera. następny oszust. :/
bemo siedz cicho bo w*****asz a moge przypomnieć pare faktów na twoj temat, szmato
no to jakas krzywa pamiec masz, bo przypadki jak nas zabili moge policzyc na palcach jednej reki
no ale przeciez wiesz lepiej co ja bede dyskutowac~ eot
@bemo
tego nie bylbym taki pewien
no to moj blad sry,tak czy inaczej dla wielu "fight for better server" bylo jak hasla z kampani wyborczej
Bracia_Zdunscy
09-12-2008, 07:09
BOIL I CALIS DWA PEDAŁY RAZEM W DUPE SIE JEBAŁY
kamsz@ bywa :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
felix@ traj jur lak faker
Zulion Sapira forum fajter kto teraz w pz?;o
Dec 09 2008, 21:21:21 CET Killed at Level 138 by Modis Thart
and by Belial Assassin dobranoc
Thuygioshok
09-12-2008, 22:10
sad days ;/?
wczoraj padl 2x Wiglaseek a dzis Clapek gz :)
Medivh Shady
11-12-2008, 15:17
sad day bedzie mial niedlugo filusz i seva jak bedzie w spiczynie o,o
tibijczyk-suzarion
11-12-2008, 15:18
medi twoja gildia to cioty :PP boterzy sami :P pare osob ktore umieja grac :P peace;)
Dec 11 2008, 15:17:15 CET Died at Level 215 by a dark apprentice
Dec 05 2008, 23:17:07 CET Died at Level 215 by a dragon
Nov 25 2008, 17:33:58 CET Died at Level 214 by a phantasm
Nov 23 2008, 13:23:20 CET Died at Level 215 by a juggernaut
ładnie sie poskładałes ...co tydzien gleba ...hah:)
Rzekl no name ktory jakby sie ujawnil to pewno zostalby tak zjechany, ze az milo.
Twoj main char pewno tez botowany ; )
Co do desek Med'a zdarza sie ; )
A dokładniej?
A dokładniej?
Pro Banah bedzie cie ścigał wraz ze swoimi kundlami o.o
tibijczyk-suzarion
11-12-2008, 16:03
smokuu dobrze gada :) on przynajmniej nie ma tak najebane w główce jak kazdy z IT :)
a co koszyk zabronisz byc mi no name?
Bracia_Zdunscy
11-12-2008, 18:08
solówke walisz z filushem ? mieszkasz we wrocku to nie daleko do legnicy nagraj film będzie smiechowo hahaha
a co koszyk zabronisz byc mi no name?
Nie oto chodzi. Tylko wolalbym wiedziec z kim rozmawiam, bo nick na forum duzo mi nie mowi.
A wielu no namowcow boi sie podac name bo peniają o chary :<
@DOWN
KTO TO MOWI XDDDDDDDDDDD
Bracia_Zdunscy
11-12-2008, 18:46
Nie oto chodzi. Tylko wolalbym wiedziec z kim rozmawiam, bo nick na forum duzo mi nie mowi.
A wielu no namowcow boi sie podac name bo peniają o chary :<
Zgadzam się z Tobą wielu no namowcow boi sie o chary lub po prostu ich nie ma? albo zakładają konta aby robic sobie jaja ?
tibijczyk-suzarion
11-12-2008, 20:19
wczoraj padl 2x Wiglaseek a dzis Clapek gz :)
update był, bota nie ma to próbują ręcznie jakos expic, jak widać nie bardzo im wychodzi klikanie i wciskanie hotkeysów...:evul:
update był, bota nie ma to próbują ręcznie jakos expic, jak widać nie bardzo im wychodzi klikanie i wciskanie hotkeysów...:evul:
Hotkeyów nie hotkeysów baranie..
21:53 You see an angelic axe (Atk:44, Def:24).
It can only be wielded properly by knights of level 45 or higher.
It weighs 56.00 oz.
:O ?????????????????????? :))))
a co z familia xalin czyzby sie wylamali od lamusa i juz nie naleza do rodzinki SB ktora ich przygarneła? :O
22:24 You see a yalahari leg piece (Arm:9, distance fighting +2, protection death +5%).
It can only be wielded properly by paladins of level 80 or higher.
It weighs 65.00 oz.
Dispater
11-12-2008, 22:43
Hotkeyów nie hotkeysów baranie..
Poprawiał baran barana...
Nie mogłem się powstrzymać xD
AlusDavi
11-12-2008, 23:05
22:24 You see a yalahari leg piece (Arm:9, distance fighting +2, protection death +5%).
It can only be wielded properly by paladins of level 80 or higher.
It weighs 65.00 oz.
Padł ktoś? :P:P
a co z familia xalin czyzby sie wylamali od lamusa i juz nie naleza do rodzinki SB ktora ich przygarneła? :O
przeciez damoon juz im nie zagraża, prawda zielony czubku?cienty gali to samo.wyszło kto jest kim :)
Bracia_Zdunscy
12-12-2008, 06:12
Rodzinka Xalinów i tak w dużym stopniu pomogła dla SB, teraz już to nie jest ich wojna oni już swoje zrobili dla SB, to samo się tyczy Seikerona itp. Zawsze te osoby pozostaną w pamięci SB!
A co do Galithara to dokładnie niewiem, słyszałem tylko że narodził się jakiś konflikt pomiędzy Lamusem a Galim.
Rodzinka Xalinów i tak w dużym stopniu pomogła dla SB, teraz już to nie jest ich wojna oni już swoje zrobili dla SB, to samo się tyczy Seikerona itp. Zawsze te osoby pozostaną w pamięci SB!
A co do Galithara to dokładnie niewiem, słyszałem tylko że narodził się jakiś konflikt pomiędzy Lamusem a Galim.
nie ma czegos takiego jak zrobic dostatecznie duzo dla rodzinki.albo w niej jestes albo nie, albo jestes lojalny albo nie.tu nie ma znaczenia czy nie pomagacie bo zrobiliscie duzo, macie bułkę czy pobił was ochroniaz w biedronce.albo pixele albo lamus.a duzo typa zrobiło tak jak mial kiedys filu w podpisie 'wybrałem Tibie'
Poprawiał baran barana...
Nie mogłem się powstrzymać xD
Ja przynajmniej nie robie blędów w wyrazach, i jak kiedyś powiedział mój kolega Filip G. nie staram się wymyślać nowych;]
tibijczyk-suzarion
12-12-2008, 15:16
rozumiem ze poprawienie mnie tzn napisanie Hotkey zamiast Hotkeys dalo ci taka satysfakcje ze teraz siedzisz z pickiem w rece i sie spuszczasz przy swoim poscie...? :)
z pickiem?
wyluzuj kolego, bo cos chyba w glowke na rl dostales
Lafa_elo
12-12-2008, 17:49
gincie no lajfy haha
fayter i felix w chwilach grzania pz?? nagrali numer w stylu hh
http://www.smog.pl/wideo/22638/wojownicy_z_ulicy_nieletni_polscy_gangsterzy/
btw. felix ten 2 bo 1 zbyt okragla glowa
Thuygioshok
12-12-2008, 19:35
gincie no lajfy haha
fayter i felix w chwilach grzania pz?? nagrali numer w stylu hh
http://www.smog.pl/wideo/22638/wojownicy_z_ulicy_nieletni_polscy_gangsterzy/
btw. felix ten 2 bo 1 zbyt okragla glowa
koks z ciebie _/ strach sie bac
tibijczyk-suzarion
12-12-2008, 20:05
z pickiem?
wyluzuj kolego, bo cos chyba w glowke na rl dostales
picek - to co dostajesz co wieczór przed snem do buzi :))
zaraz moze cie wujo na kolanko wziasc, jesli nie dostales jeszcze od nikogo w morde, zapraszam, z checia ci zap______dle, takie teksty mozesz mowic do starego albo do glupszych kolegow jesli ci na to pozwola niedojebany chuju
nic ogladam madagaskar
tvn\/
nic ogladam madagaskar
gdzie leci?
lolz,przecież SB było z It tylko dlatego że Xaliny miały problemy z Damoonem i broniliśmy ich bo byli razem z nami w gildi.Zresztą jak zawsze bronie tych których mam w gildi,niewielu potem o tym pamięta ale naiwnośc mam i zasady;)
już spadam,jutro do pracy:*
lolz,przecież SB było z It tylko dlatego że Xaliny miały problemy z Damoonem i broniliśmy ich bo byli razem z nami w gildi.Zresztą jak zawsze bronie tych których mam w gildi,niewielu potem o tym pamięta ale naiwnośc mam i zasady;)
nasuwa mi sie tutaj krótka maksyma panova "loyal to the end" :confused:
Thuygioshok
12-12-2008, 22:10
nasuwa mi sie tutaj krótka maksyma panova "loyal to the end" :confused:
z tym ze panov byl lojalny od poczatku do konca lr, a oni zmienili sobie ludzi dla ktorych sa lojalni
22:46 You have found a yalahari leg piece.
thed bocik nie zadzialal??XDDD
Lady minhokas
Dec 13 2008, 07:46:42 CET Killed at Level 147 by Essi Daven
and by Maly gruby Knight
i Clapek
Dec 13 2008, 08:00:21 CET Killed at Level 192 by Maly gruby Knight
and by Kamil Pudzian Dominator
to juz 3 lvle w dol ;D
przytoczę maksymę ludzi z seleny 'BEDZIE KARA'
Thuygioshok
13-12-2008, 13:50
e a jak ktos zabil najbardziej skillowego knighta na servie to teraz on jest najbardziej skillowy a tamten traci tytul?
Notopeczek
13-12-2008, 17:29
muw po polsku koleko
pisze sie "MUF"
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 17:55
e a jak ktos zabil najbardziej skillowego knighta na servie to teraz on jest najbardziej skillowy a tamten traci tytul?
prosze cie..powiedz ze ten post byl zartem i prowokacją :confused:
nie no leze SUA SIE ODEZWAL !!!!!!!!!!!1111111111111111111!!!11!!!!! po tylu tygodniach(?) !!!11!!!!!
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 18:09
dziwny jeeest teen świaaat B)
@UP
Dziewczynka z mam talent wannabe? :>
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 18:16
prosze nie udzielaj sie bo twoje posty nie są ani śmieszne ani mądre są poprostu popierdolone :) cya :baby:
Thuygioshok
13-12-2008, 18:20
prosze cie..powiedz ze ten post byl zartem i prowokacją :confused:
jak nie wyczules sarkazmu to jestes mocnym debilem. tak samo jak te twoje posty o smierciach it, jasno widac ze gowno wiesz
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 18:25
moze i gowno wiem , ale rowniez wiem ze wiem wiecej niz ty wiesz :)
wyczuj sarkazm :D idiotko ^^
przed ale zrobiles przecinek, a przed 'że' nie.
loleks
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 18:37
przed ale zrobiles przecinek, a przed 'że' nie.
loleks
postawiłeś na końcu zdania kropke, a zaczales zdanie z malej litery
Kolejny zablakany anonimowy spinacz. Wez wyp'dalaj na forum anonimowych spinaczy, bo jak chcesz kozaczyc to nie jako anonim bo to zalosne.
W pierwszej części zdania (do przecinka) używałeś polskich znaków. W drugiej już nie.
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 19:07
tym razem nie trafiles..chyba ze w realu tez piszesz "kropke' zamiast kropkę :)
Thuygioshok
13-12-2008, 19:17
moze i gowno wiem , ale rowniez wiem ze wiem wiecej niz ty wiesz :)
wyczuj sarkazm :D idiotko ^^
nie zamierzam sie wyklucac z debilem, ale watpie abys wiedzial wiecej, poniewaz JA bylem na akcjach jak oni padali, a nie ty
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 19:34
owszem oni padali, nie ja:)
Thuygioshok
13-12-2008, 20:19
owszem oni padali, nie ja:)
nie wiem czy to byl sarkazm czy nie pierdoli mnie to, ale dobra jesli jestes az takim niedorozwojem to ci wytlumacze, chodzilo o to, ze ja bylem na tych akcjach, a nie ty
_
20:35 Il Katto [41]: We are the ormo
20:35 Il Katto [41]: u cant stop us
20:35 Master Hallboy [41]: pl
Thuygioshok
13-12-2008, 22:35
Ikelo
Dec 13 2008, 22:16:23 CET Killed at Level 64 by Elrid Winterfresh
Wiglaseek
Dec 13 2008, 22:17:11 CET Killed at Level 179 by Elrid Winterfresh
and by Chrafin
Roszondas Vielleu
Dec 13 2008, 22:13:41 CET Killed at Level 141 by Mavao
and by Thor Fimus
Sebek De'Bys
Dec 13 2008, 22:13:35 CET Killed at Level 138 by Elrid Winterfresh
and by Patryk Ostrze Knajta
Bugis
Dec 13 2008, 22:02:32 CET Killed at Level 107 by Thor Fimus
Pingowanie - najżałośniejsza rzecz pod słońcem.
Thuygioshok
13-12-2008, 23:25
Pingowanie - najżałośniejsza rzecz pod słońcem.
zaraz po uzywaniu elfa, zreszta, sami sie nie zamwallowali
No wlasnie nie, bo jak kogos spingujesz osoba spingowana jest bezbronna a w przypadku elfa osoba ktora jest nim atakowana ma szanse na przezycie ; ) tym bardziej w ekipie. Wy tez macie efla wiec swieci nie jestescie ;).
Moze jakies OB ? Zobaczymy wtedy kto jest lepszy (tak tak kto lepiej uzywa elfbota bo pewno to Ci przyjdzie na mysl jak bedziesz to czytal) bo pingowanie do niczego nie prowadzi.
Lafa_elo
13-12-2008, 23:48
to zloz skarge do administratora sieci ze Cie pinguja Felix i Pici to Felix odmaszeruje do poprawczaka a pici jako 18 latek z nieogolonym 1 wasem do paki
Thuygioshok
14-12-2008, 00:17
No wlasnie nie, bo jak kogos spingujesz osoba spingowana jest bezbronna a w przypadku elfa osoba ktora jest nim atakowana ma szanse na przezycie ; ) tym bardziej w ekipie. Wy tez macie efla wiec swieci nie jestescie ;).
Moze jakies OB ? Zobaczymy wtedy kto jest lepszy (tak tak kto lepiej uzywa elfbota bo pewno to Ci przyjdzie na mysl jak bedziesz to czytal) bo pingowanie do niczego nie prowadzi.
nie bylo elfa, mwallowalismy normalnie! zobacz jak u was aata ogarnal xD 3 sdkerow wiecej i by mogl sie zlozyc bo nie bylo combo, tak samo bugis i sebek normalnie padli
Nie robcie spin,zarowno elf jak i ping jest przegieta sprawa co pokazala ostatnia wojna ze naprawde zajebiscie ogarnieci kolesie (co prawda z innego serwa) wymiekali przy ludziach niekiedy z zerowym doswiadczeniem jezeli chodzi o wojne(jakby ktos tu chcial powiedziec do mnie a ty jakie masz doswiadczenie,mam rowniez praktycznie 0we bo akcji z noobow nie mozna przekladac na mainy),pingowanie ma dwie strony:
dobra:
bo padaja ludzie co z normalnych przed wojna stali sie blaznami po niej oraz w jej trakcie
zla:
zal ludzi ktorzy zawsze byli spoko i sie nie spinali,mam dwa przyklady ale zachowam dla siebie zeby nie bylo ze dupowlaz.
Wszystko kiedys zostalo powiedziane,ja z kolei przytocze przyklad jednego posta z innego tematu dot. arcanii,wy oszukujecie,my oszkujemy,wygra ten kto lepiej oszukuje elo.
no koszyk tak racja jest, wy jak mieliscie elfbota jak byla wojna z lr to ciche myszki nikt o tym prawie nie powiedzial z waszej strony, a teraz gdy ktos uzywa elfa albo pinguje, to jest zle. pozatym dostaja ludzie w dupe i zaraz na openke chca wyjsc. masslog to jest taktyka, i mozna wybierac rozne warianty, oni wybrali taki i widocznie jest im z tym dobrze
p.s od usrania dziejow myslalem ze elrid~ to noob it...
aha edit
sworderek tez glebusia, a to jebany 13 latek co ma smiech jak swinia kaszel
Koszyk, nie ma co warzyc co jest gorsze pingowanie czy elf. Jedni oszukują tak samo jak drudzy na tym polega teraz ta "wojna". Ktoś już kiedyś pisał "wygra ten kto lepiej oszukuje" i taka jest prawda. Teraz Wy musicie znaleśc sposób na pingowanie tak jak kiedyś znalezliscie sposób na Hiberne. A pingowanie prowadzi do tego samego co i ElfBot czyli zniszczeniu wroga :) Sytuacja się odwróciła kiedyś LR płakało na forum że Elfbot Elfbot , teraz Wy możecie popłakac jakie to pingowanie jest złe :(
co nie zmienia faktu ze sami sie nie zamwallowali a juz to wola o pomstę do nieba
Bracia_Zdunscy
14-12-2008, 10:12
Bezbronna? czyzby ? tego bym nie powiedział :D Ojj Koszyk wojna to wojna na niej nie ma praw, każdy ma prawo oszukiwac i to chyba was dziwic nie powinno że nagle ktoś was pinguje. Na ostatniej wojnie LR nie znalazlo sposobu na elfa teraz jeśli wy nie znajdziecie na pingowanie to będziecie musieli uznac wyższośc lepszych (tzn. chodzi mi o tych co lepiej oszukują )
tibijczyk-suzarion
14-12-2008, 10:16
dobra Thuygioshok to byl sarkazm ale dobra skonczmy to, nie znam cie wiec moze zaprzestanmy bo zaraz dojdzie do glupich wyzwisk :) piona :)
Rycerz_ktory_walczy
14-12-2008, 10:26
Chodzą ploty że Boil z Acroma ma jezdzic po Polsce i napierddalaac wszystkich co odwaza sie pingowac w pierwszej kolejnosci Boil i Acroma wpadna do Legnicy potem Wrocław nastepnie przez śląsk do krakowa lublin do chelma, kamienia i dalej w północ przez białystok olsztyn az do trójmiasta i swoje tournee konczy w szczecinie. Wszyscy dostana wpierdol!
Lafa_elo
14-12-2008, 10:28
Chodzą ploty że Boil z Acroma ma jezdzic po Polsce i napierddalaac wszystkich co odwaza sie pingowac w pierwszej kolejnosci Boil i Acroma wpadna do Legnicy potem Wrocław nastepnie przez śląsk do krakowa lublin do chelma, kamienia i dalej w północ przez białystok olsztyn az do trójmiasta i swoje tournee konczy w szczecinie. Wszyscy dostana wpierdol!
o 1 miasto za duzo napisales zaraz powie jakis felix
Rycerz_ktory_walczy
14-12-2008, 10:29
o 1 miasto za duzo napisales zaraz powie jakis felix
Nie napisałem wszystkich miast... do kalisza grudziadza itp. również Boil wpadnie i wszystkich dorwie jest on wsciekły a Banashe tez ma jezdzic z Rutkowski patrol i wszystkich pingujacych wsadzi za kraty ! HWDP!
Lafa_elo
14-12-2008, 10:30
Nie napisałem wszystkich miast... do kalisza grudziadza itp. również Boil wpadnie i wszystkich dorwie jest on wsciekły a Banashe tez ma jezdzic z Rutkowski patrol i wszystkich pingujacych wsadzi za kraty ! HWDP!
Chyba mnie nie zrozumiales, ale sie nie dziwie
Bezbronna? czyzby ? tego bym nie powiedział :D
To uświadom mnie co moze zrobic osoba spingowana? : o
@up Wywalić monitor przez okno.
tibijczyk-suzarion
14-12-2008, 11:33
@up
moze sie zesrac, i zjesc z glodu . . .
dobrze sie zabezpieczyć? tzn firewall na komie/routerze
team moze pomoc.a jak ktos dostanie combo za full hp(patrz seva) to dopiero wtedy nic nie moze zrobic ani on ani team
Ta juz po tym jak padnie ; )
team moze pomoc.a jak ktos dostanie combo za full hp(patrz seva) to dopiero wtedy nic nie moze zrobic ani on ani team
Tak team moze pomoc szczegolnie jak oni pinguja pojedyncza osobe gdzies na jakims wygwizdowie. Biegna tam noob charami i ubijaja, a my nawet nie wiemy ze ktos jest spingowany i czesto jesli osoba spingowana dzwoni zeby jej pomoc to jest za pozno. No akurat jak dostaniesz combo to trudno sie mowi... ale ma szanse na przezycie, combo moze byc za slabe, mogą go uleczyc w czasie dostawania combo.
Thuygioshok
14-12-2008, 11:47
lafa ja zrozumiałem o co ci chodzilo, pisalem wczoraj jak wygląda cala spawa z naszej strony.podziękuj boilowi
Bracia_Zdunscy
14-12-2008, 11:51
Może i to bardzo dużo czyli nie dac się zpingowac i nie jest to trudne. Ale że jesteś na wojnie mym wrogiem to Ci takich informacji dawac nie mogę. Widzę że ty równiez obawiasz sie ataków pingowania, no ale ja nic na to poradzic nie mogę, niech wygra Lepszy!
Jesli nie znajdziecie sposobu na pingowanie to zostaje wam albo zlorzyc broń albo zgłosic sprawę na policje :( U was w interregnum informatyków i ludzi kumatych w sprawach internetowych nie ma więc macie problem. No ale jesli w czasie wojny potrafiliscie dla Tibii poswiecic całe życie to myślę że problemu by nie było i któryś z was by zgłosił to na policję że dedają go w tibii nooby :( (
94% Interregnum WYBRAŁO tibię.
SpoconyKrystyna
14-12-2008, 12:05
Ja powiem krótko raz na wozie raz pod wozem aktualnie interregnum jest pod wozem :D
Ja powiem krótko raz na wozie raz pod wozem aktualnie interregnum jest pod wozem :D
Miejmy nadzieje ze na dłuzej :) teraz sami płacza;)
Thuygioshok
14-12-2008, 12:10
to sie nazywa początek konca
Nie ma to jak światy PvP... Ubaw po pachy.
Rycerz_ktory_walczy
14-12-2008, 12:22
Interregnum i ich aktualna bezradnosc doprowadza memeberów ich gildi do szału. Mając 200 lvle, kilkanascie KK, elfbota itp. nie mogą zrobic nic. Jestescie gotowi do walki 24h 365dni w roku a i tak nic nie możecie zdzialac. Czyzby zbliżał się wasz koniec? Ludzie którzy was pingują nie musieli spedzic tyle czasu przy tibii żeby rozprawic sie z którymś z was, wystarczy 1 klawisz i 1 osoba od was zalicza glebę. Niezłe co ?
Luki Tharionie zawsze wszyscy na Arcanii mówili że jesteś świetnym taktykiem i doskonałym liderem. Wszyscy mówili o tobie w samych superlatywach, lecz teraz co poradzisz? Poswięciłeś się dla gildi kupiłeś ElfBota gdy zobaczyłeś bezradnosc swoich wojowników i wiedziałeś że bez Elfa z LR ( Hiberną ) nie macie żadnych szans. Pamiętam jak początkowo kupiliscie Elfa od Filusha i uczyliscie się obsługi tego bota, aż doszliscie do perfekcji i nie daliscie żadnych szans dla LR. Teraz już i ElfBot Wam nie pomoże. Jak napisałem wczesniej 1 KLAWISZ i ktoś od Was śpi. Teraz jesteś zmuszony wymyślic inną taktykę, sam jestem ciekaw jaką...
Thuygioshok
14-12-2008, 12:29
mebe pay?
posłuże sie cytatem 'ruszyła maszyna juz jej nic nie zatrzyma, kto wleci pod koła ten uciec nie zdoła' nawet jak rozkminia pinga to tylko 1 rzecz mniej
Co komu da w takiej sytuacji firewall?
Dla Inter mam 3 sposoby obrony przed pingowaniem, wszystkie banalne. Ciekawe kiedy na to wpadną.
Zawsze bylo duzo slow na temat fila wypowiedzianych przez Interr typu "ALE CIOTA TYLKO GADAC UMIESZ I SIEDZIEC W PZ" a teraz sie smieja baranim glosem zamiast dalej sie nabijac, to wlasnie pokazuje wasze przywiazanie do waypointow, nawet jak bocicie to caly dzien na kompie siedziecie..Wiecie, ze nawet wakacje byly a teraz beda ferie!?
Co komu da w takiej sytuacji firewall?
Dla Inter mam 3 sposoby obrony przed pingowaniem, wszystkie banalne. Ciekawe kiedy na to wpadną.
Moze podaj im tutaj pare wariantow bo ciezko Im bedzie wpasc na to :|
Bez obrazy dla was koledzy ale jestescie idiotami:/
Koszyk
Pisałeś wcześniej żeby iść na open battle i wtedy zobaczymy kto jest lepszy. A ja zapytam Cię w jakim celu iść z wami na open battle skoro fragujemy Was nie opuszczając depo ? :)
Po tylu latach expienia, walczenia, robienia questów WSZYSTKO POSZŁO NA MARNE!! Co z tobą Interregnum !? Chyba nadszedł czas aby przekazać pałeczkę komuś innemu każde wasze wyjście z depo może ale nie musi skończyć się glebą więc jaki sens jest dalej walczyć ? :( Udawało się wam przedtem rozwiązać wiele problemów wygrac wiele wojen ale teraz już chyba nic zrobic nie mozecie. Teraz uświadomcie to sobie że pieniądze to nie jest wszystko i szczescia wam nie daja! teraz sie przekonacie ze nawet i kupując elfy i inne boty i pomoce tibijskie nic wam nie dadzą ! Nawet wasza nazwa gildii wskazuje na wasz kres... Wasze chwilę na arcanii się kończą żegnajcie się z expowiskami bo już tam często nie będziecie przebywac MUAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA:evul::evu l:
TO KONIEC INTERREGNUM!
ywemytus
14-12-2008, 13:53
Nie ma to jak światy PvP... Ubaw po pachy.
wyjdz, bo zabije Cie mwallem jak psiak z guardii....
Lafa_elo
14-12-2008, 15:44
http://pl.youtube.com/watch?v=V2HjyiUUcDY
AAHAHAHAHAH
http://pl.youtube.com/watch?v=0IE-rArtzqI
xD
boroth spimy:D
Dec 15 2008, 21:15:37 CET Killed at Level 211 by Houldy
and by Seikeron
Po tylu latach expienia, walczenia, robienia questów WSZYSTKO POSZŁO NA MARNE!! Co z tobą Interregnum !? Chyba nadszedł czas aby przekazać pałeczkę komuś innemu każde wasze wyjście z depo może ale nie musi skończyć się glebą więc jaki sens jest dalej walczyć ? :( Udawało się wam przedtem rozwiązać wiele problemów wygrac wiele wojen ale teraz już chyba nic zrobic nie mozecie. Teraz uświadomcie to sobie że pieniądze to nie jest wszystko i szczescia wam nie daja! teraz sie przekonacie ze nawet i kupując elfy i inne boty i pomoce tibijskie nic wam nie dadzą ! Nawet wasza nazwa gildii wskazuje na wasz kres... Wasze chwilę na arcanii się kończą żegnajcie się z expowiskami bo już tam często nie będziecie przebywac MUAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA:evul::evu l:
TO KONIEC INTERREGNUM!
nie dziel skory na niedzwiedziu~
Bracia_Zdunscy
15-12-2008, 22:30
jak sie masz kurewko jak się masz?
JEBAC INTERREGNUM NA 100% !
boroth spimy:D
Dec 15 2008, 21:15:37 CET Killed at Level 211 by Houldy
and by Seikeron
zdarza sie : )
Wpadnij kiedys na browar do Kolobrzegu. Filush byl i zobacz jaki sprtyny sie zrobil : D
Rycerz_ktory_walczy
16-12-2008, 07:09
widzisz parówo zdradziłeś SB, a zdrajców tak się karze! :evul:
widzisz parówo zdradziłeś SB, a zdrajców tak się karze! :evul:
HahahahaHahaha true
Nie zdradzilem, zresztą raczej nie zrozumiecie... ; )
Nie zdradzilem, zresztą raczej nie zrozumiecie... ; )
no tak poprostu jeden owner chce zostac z inter.... a drugi dojsc do SB.. no i widac ze 1 owner ma wiecej do gadania...
Gallanonim513
16-12-2008, 12:16
ja pierdole, po co sie wtracacie w takie rzeczy chcial to zostal w it, nie chcialby poszedlby za starym sb i tutaj nie ma do rzeczy ilu ownerow gra borothem, po drugie nie srajcie tak 6-0 to zaden wynik, zeby to bylo 20-0 to wygladaloby troche inaczej...
ja pierdole, po co sie wtracacie w takie rzeczy chcial to zostal w it, nie chcialby poszedlby za starym sb i tutaj nie ma do rzeczy ilu ownerow gra borothem, po drugie nie srajcie tak 6-0 to zaden wynik, zeby to bylo 20-0 to wygladaloby troche inaczej...
Jak zliczyć all fragi z ostanich kilku dni to będzie tego wiecej niż 6, ale na pewno do 0. Ja do Borotha nic nie mam, każdy ma prawo do podejmowania suwerennej decyzji, na którą może mieć wpływ wiele czynników np osobistych ( o których nie powinno się dyskutować publicznie).
Dragostino
16-12-2008, 12:59
Jak zliczyć all fragi z ostanich kilku dni to będzie tego wiecej niż 6, ale na pewno do 0. Ja do Borotha nic nie mam, każdy ma prawo do podejmowania suwerennej decyzji, na którą może mieć wpływ wiele czynników np osobistych ( o których nie powinno się dyskutować publicznie).
LR tez tak ostatnio pisalo ze "10:0" czy tam 15 do ilestam. A przypomnijmy sobie jak pózniej to wygladalo :)
Spokojnie dopiero sie wszystko rozkreca.
A co za roznica ilu ich padlo, Oni padli,my nie i jest Ok;)
Dragostino
16-12-2008, 16:02
A co za roznica ilu ich padlo, Oni padli,my nie i jest Ok;)
Niepisze o róznicy tylko o tym ze gdzies do połowy ostatniej wojny LR tez prowadzilo i wygrywalo bitwy znacznie wyzej a nic im to nie dalo (reasumując do konca wojny i zwycięskiej gildi)
@Verano
Chyba pierwszy raz w zyciu sie z Tobą zgodze.
liczac niedawne fragi ormo do jest 18 2(fay i van)
liczac niedawne fragi ormo do jest 18 2(fay i van)
ey ale ja zyje :<
a to dla wszystkich
ktorzy uwazaja ze
moje posty
bez przekazu sa
chce byc jak ames
Dzisiaj idąc sprawdzić tablice ogłoszeń w szkole ujrzałem bardzo ciekawe ogłoszenie
http://img74.imageshack.us/img74/1899/dsc00661po9.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=dsc00661po9.jpg)
Zamieszczam to ogłoszenie w tym miejscu ponieważ wiem, że wielu z Was gra w CS'a i być może chce dołączyć do jakiegoś klanu.
Może jest jakiś chętny ?
calkiem fajne te dopiski
no noobs
Lafa_elo
17-12-2008, 22:37
pamieta to ktos jeszcze czy juz jestescie nowym pokoleniem ktore nie zna pana T.??sd
http://pl.youtube.com/watch?v=n9dPJsrPhLI&feature=channel_page
http://img165.imageshack.us/img165/9881/dsc00002ir0.jpg
HAHAHA KOCHAM SZCZECIN!
Lafa_elo
31-12-2008, 17:12
to pewnie stasiu jebany no lajfer
to pewnie stasiu jebany no lajfer
Stasiu dobry typ jest :D zbyt narwany troche ale co chwile z niego leje na vt xD
Ja na Arcani gram
Trzy kurwy trzy kurwy trzy kurwy znam
Sworderek,Makis,Calis Flam
Kto to...Kojarzy sie wam?
Bo to ja spiewam wam na zywo
I patrze na tych ciuli krzywo
To debile co do bitu kiwaja bania
I przystawiaja sie wszystkim pania
Ze maczami sa wierzyli
A gowno warci byli
Czesto dawali chodu
I huncili bez powodu
Nie wiem skad mieli tyle mocy
Ale grali kazdej nocy
To sa no "lajferzy"
Nie mi kazdy wierzy
Takie mieli nawyki
Ze krecili z Dyda ryki tyki
Tak bardzo sworderek dypy jej chcial
Wiec calis mu swoja dal
Niech poslujachajcie Cepy
Tej prawdomownej epy
To sa trzej kombinatorzy
Sworderek zawsze cos tworzy
mieli ekipy wlasne
same ciule to to jasne:o
Prosze Pansta koniec żartow!
Przejdzmy do bardziej znaczacych faktow.
Przedstawiam Panie z Arcani!
Pierwsza LemanaX(, choc niezła z niej dziewczyna to mala wredna swinia. Duzo przeklina to fakt , ale to efekt jej mlodzieńczych lat. Nastepna Dzikuska:evul:dobrze wam znana , jedni mowia ze pojebana , drudzy ze to fajna lala .
Nareszcie Dyda 8o, ktora przyciaga do swych ekranow ! Ekroanow o.o ? To bogini dup , gdy wyslya foty ze swym nagim cialem innym az staje ! Domkaa to mala wybotowana szmata! ale ja to wali bo ma pro od Aaty Arhari. Sarameya:D to najmlodsza osobniczka gdy uslyszysz jej glos to az Cie serce ściska .Jej maloletni styl pisania przypomina bazgrania .. gdy widzi High lvle to jej drzy w ciele .. Zachowuje sie jak dziecko gdy lvl wbijasz czesto.Dobra odluzmy te małolaty czas na prawdziwe baty . Tobitora:cup: , hoho prosze Panstwa ile osob jej expilo nie da sie zliczyc na palcach !
Tygrysiczka niby malo krytykowana , ale to niezla dupodaja , rani mezczyzn jak malo kto lecz nie przeszkadza jej to ..:)
Picinhoxs
31-12-2008, 17:31
HAHahahahhahahaaha
ponizej poziomu morza,to miala byc taka rymowanka dla przedszkolakow czy niby-mezowy-rap? zenada
Bedzie wiecej! Moze i nagrania! Zycze wam zajebistego upijania!Widze kto bedzie moim next celem bo jestes za duzym cw~~lem!
Niech twoim cele bedzie nabycie flow a nie dziecina napinka nie robiaca na nikim wrazenia.
Lafa_elo
31-12-2008, 18:38
kiedys mezo byl dobry, serio :/
ej lafa daj mi komcia na nk ok ?
Partyzant_Felix
31-12-2008, 23:05
gdzie idziecie na sylwka?? bo ja na hydry
To moj najgorszy sylwester od 5 lat;p
Partyzant_Felix
31-12-2008, 23:08
spoko moze loot dopisze ;]
To moj najgorszy sylwester od 5 lat;p
U mnie dokladnie tak samo.
i ja rowniez nie moglem wyjsc :e
Partyzant_Felix
01-01-2009, 01:44
drak kilon naprawdę spędzał sylwestra na hydrach xD jako ze sie o niego martwilem to Napisalem ' kolego jest sylwek, idz do kolegi/rodziny' niestety odmówił współpracy i musieliśmy mu pomoc :D oczywiście w temple wszyscyw życzyli mu szczęśliwego nowego roku
ale ty jestes boski prawie jak majin kozak ktory spedzil sylvestra w depo krzyczac do wszystkich hunted albo ze sa no liferami :/
Partyzant_Felix
01-01-2009, 09:21
ale ty jestes boski prawie jak majin kozak ktory spedzil sylvestra w depo krzyczac do wszystkich hunted albo ze sa no liferami :/
dzieki ziomek ;] wiecej nic nie powiem bo i tak mowi mi to każda laska + fayter + koszyk
a stasiu lognal juz pijany u kolegi na chacie, najpierw jeszcze na poh expil i dopiero pozniej poszli wzywać ludzi
jak ja go widizalem to caly czas na statku stal d;
Lafa_elo
01-01-2009, 12:03
widac jak sie bawili najwieksi napinacze od tekstow nie masz rila albo pierdolenia kocopolow typu wystawiles mnie ale nie mam dowodow bo mi tylko ktos tak powiedzial to powtarzam bo nie mam wlasnego zdania. pozdro ;p
Partyzant_Felix
01-01-2009, 13:23
z tym ze my bylismy jakis czas, ames byl 10h on. a co do ciebie to nie pierdol bo skoro masz xx nagran z naszego venta to wcale nie szpiegowales. a tam to od*******alismy lekko xddd strach sie bac nastepnych filmikow
a co do akcji jeszcze w starym roj to chyba sam nie wierzysz ze on OD TAK sobie przyszedl na dc do nas, zreszta nawet jak nie wiedziales mogles od poczatku nas ostrzec
Lafa_elo
01-01-2009, 13:45
jak tam byliscie i on podszedl mowiliscie ze nie jestescie byle kim itd wiec po co takich wielkich panow pouczac :>'
btw,=. tak boj sie bedzie "hrum mam skila" xDDDD
Partyzant_Felix
01-01-2009, 14:13
juz sie zdazylem przyzwyczaic do tego xdddddddddddddddddddddddddd
bo zobacz lafa, ormo to taka grupka przyjaciol, nie zabijanie ludzi, u nas bylo 100% zaufane grono, jak widac nei do konca, w kazdym razie wyjebales nas, a wszyscy ci ufali
Lafa_elo
01-01-2009, 15:18
nie bede mowil kto kogo wyjebal ja dalem tylko nagrnie 1 do filmiku a ja stracilem 20 zl na was ;o
pozatym to nie grupka przyjaciol, pici np to twoj zioM?
lol lol lol lol lol |o| :blazen:
:ork: mow lafa mow
Lafa_elo
01-01-2009, 15:23
nie mam nic wiecej do powiedzenia, felixa ponioslo. a ty sobie zmieniasz info chara co 2 godziny d;
www.hackyou.pl (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2440187)
Partyzant_Felix
01-01-2009, 15:54
jak mam byc szczery to tak, pici nie jest jakimś super ziomem, ale należał do nas i śmialiśmy sie równo ze wszystkich, a ze sie stało jak sie stało to nie moja wina, byl lewy ale jako tako nic nie mialem do niego
Gallanonim513
01-01-2009, 16:00
a ja mysle ze felix i pici robia wokol siebie szum bo chca sie promowac na "gwiazdy" xD
No Oziris podsumowal ;p chociaz sam lubial rubic szum swoim zighajlowaniem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.