PDA

Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Thuygioshok
11-10-2008, 11:07
Hhahahah jak mu pocisneli wszyscy :D
a) oziris powinien to napisac do piciego, a ze jest debilem i nie widizial ze on ma tylko tak isam avatar to napisal do mnie
b) po poscie lucka mozna zobaczyc ze ZARTOWAL
c) opinia 17sto latka z non pvp mnie srednio interesuje
d) Ch*j z ciebie jest.

Xr3
11-10-2008, 11:16
TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????

watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega

Ogarnij się błaźnie, gdyż należysz to tej grupy na tym forum, która przynosi wstyd naszemu zakłamanemu do cna narodowi. Czym tak się pysznisz ty zidiociały małolacie?

c) opinia 17sto latka z non pvp mnie srednio interesuje
A mnie 14 latka z 9lvlem na pvp.

Thuygioshok
11-10-2008, 11:32
Ogarnij się błaźnie, gdyż należysz to tej grupy na tym forum, która przynosi wstyd naszemu zakłamanemu do cna narodowi. Czym tak się pysznisz ty zidiociały małolacie?

A mnie 14 latka z 9lvlem na pvp.

inaczej do ozirisa by to nei dotarlo, KEKEKEK 'zidiocialy malolat' no fakt 2 lata, duza roznica wieku, ogromny argument >,> a tak sie sklada ze mam wiekszy niz 9, smutne, ze w wieku 17 lat nie masz nic lepszego do roboty niz wyklucanie sie na forach o grze internetowej :<

Xr3
11-10-2008, 11:41
ze w wieku 17 lat nie masz nic lepszego do roboty niz wyklucanie sie na forach o grze internetowej :<
Mam. Na przykład za pół godziny idę na Wino. No więc jeśli chcesz mi coś jeszcze wypomnieć joł dzieciaku, to lepiej się pospiesz...

a tak sie sklada ze mam wiekszy niz 9
Name: Thuygioshok
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 12
World: Lucera
Residence: Carlin
A no, sorry zwracam honor.

Tak z dobrego serca ci powiem... weź poprostu wyjdź stąd chłopcze, aby nie pogarszać swojej sytuacji.

Thuygioshok
11-10-2008, 11:45
ale za to zobacz jaki comment kozacki xddddddddd to moj 1wszy char byl xd nicki ktore mozesz znac a) il katto b) keny arakes a mam 12x
Tak z dobrego serca ci powiem... weź poprostu wyjdź stąd chłopcze, aby nie pogarszać swojej sytuacji.
to forum arcani, mam tu prawo sie wypowiadac, a ze sie przyczepiles nie moja wina, to ty tu jestes niechcianym graczem candi

idz juz na te tanie wino

Xr3
11-10-2008, 11:53
to forum arcani, mam tu prawo sie wypowiadac, a ze sie przyczepiles nie moja wina, to ty tu jestes niechcianym graczem candi
Wogole pajacu po co na tym forum siedzisz candia sie niedorobila?
Mam zrobić Xeremon on Arcania, żeby mieć prawo się tu wypowiadać?

Thuygioshok
11-10-2008, 11:55
tak . . .

Xr3
11-10-2008, 11:58
Dobra, to jak wrócę, bo teraz mi się nie chce Kasperskiego instalować...

Thuygioshok
11-10-2008, 12:00
Ok czekam afaewfwafwfw

Gallanonim513
11-10-2008, 12:43
fakt faktem moze sie pomylilem, co nie zmienia faktu iz nie musisz od razu srac pod siebie skoro dobrze wiedziales do kogo kieruje ten post. Ja wiem jak to jest jak sie ma te 14 czy 15 lat inaczej postrzega sie zycie wydaje sie ze wszystko Ci wolno ;) fakt faktem na forum mozesz mowic co chcesz, ale mysle ze jakbys powiedzial taki tekst prosto w oczy dla jakiegos typa z ktorym masz sprzeczke na realu mysle ze poprostu by Ci przypierdolil w leb i na tym by sie skonczylo. Ja wiem ze tera zripostujesz mi ze nie boisz sie konfronatacji, mozesz sie na*******ac, no ale powiedzmy ze w pewnym stopniu wiem jak jest bo Bialystok to nie jest bezpieczne miasto, i trzeba liczyc sie ze slowami, z reguly tak jest jak ktos duzo pierdoli to malo robi, mowie jeszcze raz Z REGULY. Wybacz Panie thu~ jezeli urazilem twoja wielka dume i pomylilem sie kierujac tamten post do ciebie mam nadzieje ze mi wybaczysz :(

Gallanonim513
11-10-2008, 12:47
btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac :)

bemo
11-10-2008, 12:51
[QUOTE=Xr3;2293041

Daj mi swoje zdjęcie, to je wydrukuję, spuszcze się na nie, sfotografuję je i opublikuję na tym forum.

[/QUOTE]
uwazaj xeremon bo teraz ciebie beda przezywac od jednorekiego ( mnie juz tak nazywaja, bo maja kompleksy)

co do klotni zalatwcie to na gg, wlaczcie se grozmowe grupowa =/

Thuygioshok
11-10-2008, 12:54
poprostu wkuriwasz juz najpierw 10x piszac ze nie wiesz kim jestem a pozniej 10x plujac sie do mnie o to co pici pisal...
ma te 14 czy 15 latnaprawde cie pojebalo, a ile ty masz lat lol o,o jak ty masz 16 czy 17
Wybacz Panie thu~ jezeli urazilem twoja wielka dumewybaczam
btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac przeciez ja ciagle psize bez przeklenstw i znow cos ci sie pomylilo :| a jak musze 10x wyjasniac ze to pisal pici albo klocic sie z tym xr3 to w koncu sie w*****e
http://forum.tibia.pl/search.php?do=finduser&u=101039 prosze bardzo, przed ta klotnia zadko kiedy 'przeklinam' pici to fakt ;P :):):):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):) ):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):)):):) :):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):): ):):)):):):):):):):)
a co do pokazywania inteligencji to najpierw pokazales swoja piszac ze nie wiesz skad sie wzialem w ormo a pozniej sapales do mnie tylko dlatego ze pici to debil i ustawil taki avatar jak ja

Focus91
11-10-2008, 13:58
Thuygioshok wyjdź na powietrze, dobrze Ci to zrobi... Masz te 14 czy 15 lat a zachowujesz się jakbyś miał 10. :S

Gallanonim513
11-10-2008, 14:19
no niestety niedlugo mi 18nascie strzeli :) btw. bo naprawde nie wiedzialem kim jestes. Pozatym nie pluje sie do ciebie tylko prowadze konwersacje o podniesionym tonie.

Zwiedzam_Anal
11-10-2008, 14:48
KRAAAAAAAAKKKKKKKKKKK ORRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Ale jazda na forum com ?

Faytah
11-10-2008, 16:26
btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac :)

aahahaha :D Ozirisek az Cie nie poznaje :D wciaz Cie bardziej kojarze z pisaniem White Power'owaniem na gc etc. =) co do spiny najlepiej byscie zrobili olewajac sie w tym momencie bo wchodzenie w gowno jeszcze bardziej i deptanie go caly czas nie sprawi ze przestanie j**ac k? ;<

Picinhoxs
11-10-2008, 18:17
Lol debile 6 h mnie nie bylo i pare stron zal gardze wamy i filushem "filu filu pedofilu"

Picinhoxs
11-10-2008, 18:27
Mam zrobić Xeremon on Arcania, żeby mieć prawo się tu wypowiadać?

Tak masz zrobic moze bym do ciebie nic nie mial ale przewn sobie temat i kto kogo 1 najechal .To zdjecie to odrazu mi sie z fotka. dydymelki skojarzylo i nie cisnijcie tak kuwa felixa bo porownanie do mnie to lekki pojazd

btw pro by clapek

btw 2 bylem dzis na grzybach

btw 3 wykompalem psa

btw 4 bylem u dziewczyny <łau>

btw 5 pisze posta

btw miedzy 1 ,2 nie zrobilem dzis poi na ots czekalem pare dni bede zaraz plackac

btw 6 ide kupic present felixowi

btw 7 czytam wladce pierscieni

btw 8 niechce mi sie pisac

btw 9 niebede mowil matce o zblizajacych sie sprawdzianach _/

we are the ormo u can't stop us yeyeyeeyyyeeyey

Filush
11-10-2008, 19:21
Kto pierwszy coś napisze pod tym postem ten głupia kurwa.

Picinhoxs
11-10-2008, 21:20
temat sie rozkrenca

Gallanonim513
12-10-2008, 00:23
wychodzi na to ze pici~ to glupia kurwa i zara po nim ja ;;/ przejebane

Lucek93
12-10-2008, 01:43
@Faytah

WHITE POWERRRRRRRRRRRRRR 88 , 14 !!!!!!!!!!

Xr3
12-10-2008, 13:18
Tak masz zrobic moze bym do ciebie nic nie mial
Wiesz co stary, mam cię w dupie...

Thuygioshok
12-10-2008, 13:51
zmieniam avatar, zaraz mnie po***** z tym debilem

Koszyk
12-10-2008, 14:15
http://www.youtube.com/watch?v=UuBm0dvIzcc

to the O the T to the T to the E to the R You see!

Picinhoxs
12-10-2008, 15:01
Wiesz co stary, mam cię w dupie...

no jak mnie olewasz to po co cytujesz co minute hallo polska

zielaq
12-10-2008, 20:31
nati i kolesianka maja hunta na arcani bo jakas kolezanka tu na forum poskarzyla sie swojemu chlopakowi xDD

Xr3
12-10-2008, 20:57
@up
Owned.
@pic
Ponieważ w dalszym ciągu sobie tego nie uzmysłowiłeś i bezmyślnie kontynuujesz tą głupią konwersację.

Faytah
12-10-2008, 22:10
nati i kolesianka maja hunta na arcani bo jakas kolezanka tu na forum poskarzyla sie swojemu chlopakowi xDD

najzalosniejsze jest to ze Nati nikogo nie wyzwala no coz,jednak umiejetnosc czytania ze zrozumieniem wymaga ukonczenia gminazjum...oj arcanio

Koszyk
12-10-2008, 23:07
@UP

Odezwal sie ten co ledwo zdal :D

Nattii
12-10-2008, 23:08
WSZYSCY MAJĄ MAMBE!!

Mam i ja =DDDDD

wybaczcie, nudzi mi się :D

Kolesianka
12-10-2008, 23:14

Juz nie mamy hunta :P

Faytah
13-10-2008, 00:26
@UP

Odezwal sie ten co ledwo zdal :D

ómrzyj.ru ;/

bemo
13-10-2008, 05:35

gdybym nie trzymal kolana na krzesle, tobym pewnie z niego spadl :D

Brzydula
13-10-2008, 13:53
Kolesianka nie będę po Tobie jechać. Jesteś spoko, nic do Ciebie nie mam . Nawet Twoja lekka wada wymowy mnie nie drażni za bardzo
pozdro

btw.
co sądzicie o mojej fotce ? :]

Lucek93
13-10-2008, 16:20
Kolesianka nie będę po Tobie jechać. Jesteś spoko, nic do Ciebie nie mam . Nawet Twoja lekka wada wymowy mnie nie drażni za bardzo
pozdro

btw.
co sądzicie o mojej fotce ? :]

HAHAHA KOLESIANKA MA WADE WYMOWY HAHAHAH HAHAH JAKI DOWN A MOŻE KOLESIANKA TO MACIEK Z KLANU ? HAHAHAHAHhAHhahaha kolesianka to dziecko z dałnem hahahah wszyscy smiejmy sie z uposledzonej dziewczyny ktora ma wade mozgu

KOLESIANKA PRECZ NA OBSIDIE DZIECI CHORYCH NA MUZG NA ARCANII NIE CHCEMY

ZEGNAJ DOWNIE!

Brzydula
13-10-2008, 17:44
@ Lucek
xD

Pewnie wynioskowałeś, że Kolesianka ma downa na podstawie zaburzeń mowy w połączeniu z bełkotem i faflunieniem, który towarzyszy jej dodatkowo po spożyciu alkoholu.
Przyznaje, że można się w tym przypadku pomylić i przypuszczać, że Kolesianka ma Downa. Ale tak nie jest drogi Lucku ;)

Picinhoxs
13-10-2008, 18:13
Juz nie mamy hunta :P

Kup se pro u picina

Edit Name: Renia
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 60
World: Iridia
Residence: Venore
Last login: Oct 12 2008, 16:48:51 CEST

Account Information
Real name: Radek <<<< HUEHEUEHEHUEHUEHEEUHU
Created: Jun 24 2005, 11:58:06 CEST

Xr3
13-10-2008, 18:40
HAHAHA KOLESIANKA MA WADE WYMOWY HAHAHAH HAHAH JAKI DOWN A MOŻE KOLESIANKA TO MACIEK Z KLANU ? HAHAHAHAHhAHhahaha kolesianka to dziecko z dałnem hahahah wszyscy smiejmy sie z uposledzonej dziewczyny ktora ma wade mozgu

ZEGNAJ DOWNIE!

Ty chyba kolego 14 lat masz dopiero co? Sam mam wadę wymowy (nawet dwie;)) i gdybym się dowiedział, że bluzgasz tak na mnie, to przypuszczam, że najprawdopodobniej ukrzyżował bym cię do góry nogami i podpalił jak nędzne truchło. Ahhh... dali rodzice szczeniakowi neostradę, to się musi wyszaleć dzieciak. Lecz fajnie byś szalał, gdybym wbił twoje jądra na rozgrzany w kominku pogrzebacz.

Pozdrawiam:)

Thuygioshok
13-10-2008, 18:55
Ty chyba kolego 14 lat masz dopiero co? Sam mam wadę wymowy (nawet dwie;)) i gdybym się dowiedział, że bluzgasz tak na mnie, to przypuszczam, że najprawdopodobniej ukrzyżował bym cię do góry nogami i podpalił jak nędzne truchło. Ahhh... dali rodzice szczeniakowi neostradę, to się musi wyszaleć dzieciak. Lecz fajnie byś szalał, gdybym wbił twoje jądra na rozgrzany w kominku pogrzebacz.

Pozdrawiam:)

on zartowal xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd a szczeniakiem nie jest raczej :> jestes od niedawna na tym forum, masz prawo niewiedziec kto jest kim

Kolesianka
13-10-2008, 19:12

ZEGNAJ DOWNIE!

Nie mam wady wymowy ;) bynajmniej nic o tym nie wiem ;] Wogóle wiesz kto to jest Down? Bo nie wydaje mi się, że ktoś z wadą wymowy jest od razu downem ;] Down to poważniejsza choroba ;) a może Ty to Maciek z klanu? Pozatym...Maciek z klanu już dość dawno wyszedł z mody, więc jeśli już chcesz mi jakoś pojechać to wybierz coś bardziej na czasie ;)
Wyżyłeś się?
Btw mózg się pisze przez 'ó' ;] Poczytaj słownik ortograficzny jeśli masz problemy. I nie wypowiadaj się w liczbie mnogiej, bo jak ktoś inny ma coś do napisania to sam potrafi się wypowiedzieć w swojej osobie :)
Żegnaj dziecko.

Kolesianka
13-10-2008, 19:16
@ Lucek
xD

Pewnie wynioskowałeś, że Kolesianka ma downa na podstawie zaburzeń mowy w połączeniu z bełkotem i faflunieniem, który towarzyszy jej dodatkowo po spożyciu alkoholu.
Przyznaje, że można się w tym przypadku pomylić i przypuszczać, że Kolesianka ma Downa. Ale tak nie jest drogi Lucku ;)

Gratuluję pomysłowości :)
Btw, nie możesz odezwać się ze swojego prawdziwego konta tylko udając kogoś kim nie jesteś?

Xr3
13-10-2008, 19:39
on zartowal xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd a szczeniakiem nie jest raczej :> jestes od niedawna na tym forum, masz prawo niewiedziec kto jest kim

Skoro ty jesteś 14 letnim szczeniakiem, co mogę wywnioskować po tym, jak zwracasz się do innych, to on siłą rzeczy też nim jest. Również ma 14 lat. Z tym, że on jest cymbałem, a ty idiotą. Tylko to was dzieli;).

Picinhoxs
13-10-2008, 19:51
Zespol Downa to tylko jedna para chromosomow wiecej ;]]]]]] wiec niewiele ta typeske dzieli od ciebie pienkna inaczej

co mogę wywnioskować po tym, jak zwracasz się do innych, to on siłą rzeczy też nim jest.

Tylko kazdy z nich zabil kogos na pvp lol czego ty tu szukasz jedzisz po prO forumowiczach , masz jakas wade jeb*na w glowie ze osadzasz kogos po wieku lol po uj to siedzis wogole jestes jakims psem z it' i tylko taka ksywa czy jak w*******asz sie na forum po ktorym zawsze oro robilismy i jakies madre komentarze o dzieciach neo pewnie sam masz neo bo mieszkasz wichura 1 etc
smokuu wannabe? sry smoku bym smieszny ,a ty jestes psem hejka.

I nie pierdol ze chodziles na spawn dema w ancient temple , jezeli tam chodziles miales gora 14 lat ,tyle co felix byles ogarniety sorry nie sadze tibia bez h keyi znaczy dobra gra na nonpvp .Tylko wtedy moze 100 sorc niebyl w posiadaniu 14 latka . Trzy lata temu tibia byla ogarnieta grali wtedy 16 - 17 latkowie teraz maja po 20 studia i te rzeczy... . Te Trzy lata temu olewali dzieci neo ,ktore powoli zaczynaly naplywac .... aaa sorry zarasz napisesz ze jestem psem[seikeron here] ,ale opanuj sie idz do swojego swiata deski klozetowej or smth i tam swoje przekonania potwierdzaj.

i jezeli ktos ma prawo obrazac thoyhioshocka to tylko ja i bob no lafa cinek felix i filush

Kolesianka
13-10-2008, 20:07
Zespol Downa to tylko jedna para chromosomow wiecej ;]]]]]] wiec niewiele ta typeske dzieli od ciebie pienkna inaczej

Piekna inaczej ;] Co do mojej 'urody' to mógłbyś łaskawie nie wypowiadać się, bo nigdy mnie na oczy nie widziałeś, ja Ciebie nie oceniam ;) Może na swoim punkcie masz jakiś komplex...nie wiem i nawet mnie to nie interesuje :(
Pozatym nie pojeżdżam Ci, więc zachowuj się odpowiednio do swojego wieku i nie pojeżdżaj mi bez powodu. Twoi koledzy jak będą chcieli się wypowiedzieć to zrobią to sami, bez twojej pomocy, a jeśli ja z kimś prowadzę dyskusję to nie musisz pokazywać jaki jesteś 'fajny' bo napiszesz mi 2 zdania :D
A to, że napisał komuś coś o jego wieku, to w pewnym sensie jest racja, bo jeśli ktoś ma 14 lat i pisze co pisze, no to to świadczy o jego niedojrzałości troszeczkę ;] Może nie każdy, ale wiek ma coś do rzeczy.

Picinhoxs
13-10-2008, 20:17
Piekna inaczej ;] Co do mojej 'urody' to mógłbyś łaskawie nie wypowiadać się, bo nigdy mnie na oczy nie widziałeś, ja Ciebie nie oceniam ;) Może na swoim punkcie masz jakiś komplex...nie wiem i nawet mnie to nie interesuje :(
Pozatym nie pojeżdżam Ci, więc zachowuj się odpowiednio do swojego wieku i nie pojeżdżaj mi bez powodu. Twoi koledzy jak będą chcieli się wypowiedzieć to zrobią to sami, bez twojej pomocy, a jeśli ja z kimś prowadzę dyskusję to nie musisz pokazywać jaki jesteś 'fajny' bo napiszesz mi 2 zdania :D
A to, że napisał komuś coś o jego wieku, to w pewnym sensie jest racja, bo jeśli ktoś ma 14 lat i pisze co pisze, no to to świadczy o jego niedojrzałości troszeczkę ;] Może nie każdy, ale wiek ma coś do rzeczy.

Jak ktos jest piekny inaczej to jest brzydki inaczej ostanio film na tvn "Brzydula"
popatrz pare postow nizej i zobaczysz ze ktos ma taki nick niewiem czy zle to zforumowalem ,ale w druga strone chcialem ;(;(;(;(;( pici cry;(;(;(;(;(

Xr3
13-10-2008, 20:34
Tylko kazdy z nich zabil kogos na pvp lol czego ty tu szukasz jedzisz po prO forumowiczach , masz jakas wade jeb*na w glowie ze osadzasz kogos po wieku lol po uj to siedzis wogole jestes jakims psem z it' i tylko taka ksywa czy jak w*******asz sie na forum po ktorym zawsze oro robilismy i jakies madre komentarze o dzieciach neo pewnie sam masz neo bo mieszkasz wichura 1 etc
smokuu wannabe? sry smoku bym smieszny ,a ty jestes psem hejka.
A teraz naparz sobie meliski jak polecali Averiosowi, ochłoń i napisz to po polsku, ponieważ ni ch*ja nie rozumiem twojego bełkotu.

I nie pierdol ze chodziles na spawn dema w ancient temple
Nób:o. Chodziłem na spawn dema w Mintwallin daaawno temu. Pewnie wtedy jeszcze nie słyszałeś, że jest coś takiego jak granie przez internet. Ja zaś, nie zdawałem sobie do końca sprawy z tego, jak dziś będę mógł się tym szczycić.

Trzy lata temu tibia byla ogarnieta
Tibia ogarnięta?

i jezeli ktos ma prawo obrazac thoyhioshocka to tylko ja i bob no lafa cinek felix i filush
Thoyhioshock jest głupi.

Picinhoxs
13-10-2008, 20:41
A teraz naparz sobie meliski jak polecali Averiosowi, ochłoń i napisz to po polsku, ponieważ ni ch*ja nie rozumiem twojego bełkotu.

Nób:o. Chodziłem na spawn dema w Mintwallin daaawno temu. Pewnie wtedy jeszcze nie słyszałeś, że jest coś takiego jak granie przez internet. Ja zaś, nie zdawałem sobie do końca sprawy z tego, jak dziś będę mógł się tym szczycić.

Tibia ogarnięta?

Thoyhioshock jest głupi.

20:46 To jest dead frost dragon (Poj:10).nie mam czasu aby ci odpisac ktos mi ujebal frosty

Filush_
13-10-2008, 20:42
Cześć wszystkim!

Thuygioshok
13-10-2008, 20:47

Tibia ogarnięta?

Thoyhioshock jest głupi.
przychodzisz na MOJE forum, na MOJ temat, obrazasz MNIE czolowego spammera, ale po co? czerpiesz satysfakcje z tego wyzywania na forum? ja majac 14 lat okazalem sie doroslejszy od ciebie i podalem ci reke konczac ten caly syf, ale ty super-dorosly osobnik musisz sie klocic na forum i kazdym swoim postem probojesz udowadniac jaki to ty jestes dorosly, a zarazem jaki to ja jest mlodym szczylem. sad:baby::baby:

Xr3
13-10-2008, 21:42
przychodzisz na MOJE forum, na MOJ temat, obrazasz MNIE czolowego spammera, ale po co? czerpiesz satysfakcje z tego wyzywania na forum? ja majac 14 lat okazalem sie doroslejszy od ciebie i podalem ci reke konczac ten caly syf, ale ty super-dorosly osobnik musisz sie klocic na forum i kazdym swoim postem probojesz udowadniac jaki to ty jestes dorosly, a zarazem jaki to ja jest mlodym szczylem. sad:baby::baby:

Tak, bo jesteś młodym szczylem, do tego jeszcze pyskatym jak większość młodych szczyli. Ja tylko przedstawiam fakty.

Twoje forum i twój temat heh... Mania wielkości.

Thuygioshok
13-10-2008, 21:58
Tak, bo jesteś młodym szczylem, do tego jeszcze pyskatym jak większość młodych szczyli. Ja tylko przedstawiam fakty.

czlowieku na moje pytanie nie podpowiedziales, czerpiesz satysfakcje z forum faytow?

Cienki-Bolek
13-10-2008, 22:00
nie drapac sie koty.
Lucek chetnie poznam twoj nick z tibi

Thuygioshok
13-10-2008, 22:08
Owszem, zwłaszcza gdy mogę udowodnić takiemu głupiemu knurowi jak ty, że jest idiotą.

knur to ma ksywke boil to po I
po II to zamknij w koncu pysk debilu chowany na wiejskim podworku, swoim pierdoleniem udowadniasz tylko, ze w wieku 17 lat jestes dzieckiem lol idiota

Picinhoxs
13-10-2008, 22:17

Zamknij morde pionie jak ja gralem na necie to ty jeszcze na pegazusie na*****ales. Twoi starzy glodowali pare lat na kompa ,a ty za*************ales na demy w mint ,bo nieglodowali dodatkowego miecha na pacca wiec zamknij morde i tam siedziales omg gz ahahah mania wielkosci udowadaniesz swoja znajomosc internetu bluzgacze etc. placisz ludziom z neta ,zeby ci pomagali to napisac ??

Moze sonda Kto chce ,aby ten kretyn wypie*alal z tego forum pisze : Leave
aby zostal siemka

join

ywemytus
13-10-2008, 22:21

mhm, 17 letnim szczylem tez jestes:)

Xr3
13-10-2008, 22:35
Zamknij morde pionie jak ja gralem na necie to ty jeszcze na pegazusie na*****ales. Twoi starzy glodowali pare lat na kompa ,a ty za*************ales na demy w mint ,bo nieglodowali dodatkowego miecha na pacca wiec zamknij morde i tam siedziales omg gz ahahah mania wielkosci udowadaniesz swoja znajomosc internetu bluzgacze etc. placisz ludziom z neta ,zeby ci pomagali to napisac ??

Moze sonda Kto chce ,aby ten kretyn wypie*alal z tego forum pisze : Leave
aby zostal siemka

join

Zamknij morde pionie
Myśli, że jak go przyjęli na krzywy ryj ze swoją noobską postacią do szanowanej i znanej gildii, to jest najlepszy...

jak ja gralem na necie to ty jeszcze na pegazusie na*****ales
Prędzej na Amidze. Kompa i tak miałem z (nie stałym) dostępem do neta, co wtedy było... trudne do zmotania.

Twoi starzy glodowali pare lat
Mózg dziecka.

a ty za*************ales na demy w mint
I tak żadnego nie ubiłem...

bo nieglodowali dodatkowego miecha na pacca wiec zamknij morde
Wtedy nie było pacc gamoniu.

tam siedziales omg gz ahahah
Tylko kupy tam nie zrób z tych nerwów.
Aha i krzesło przygotuj.

Faytah
14-10-2008, 02:16
Thuygioshok wezwal mnie na odsiecz po 18tce kumpla wiec nie bardzo bede kogos cisnal tylko prosze was,przeczytajacie ostatnie 2 strony tematu i jezeli nie wywnioskujecie z tego ze jestescie blaznami to na serio z wami ciezko i bede zyczyl powodzenia w kopaniu rowow ew. zamiataniu ulic(ofc. praca nie hanbi ale nie o to chodzi),zamknijcie wasze pizdeczki bo wyjebane mamy na wasze sprzeczki,z kazdym kolejnym postem bardziej sie frajerzycie,a jak dalej macie do siebie sapy wymienicie sie charami poprzez p/m i ingame wyjasnijcie, wasze wjazdy sa chuja warte i zachowajcie je dla rownie nierozgarnietych kolegow,nikomu spina tu nie imponujecie ziew.

bemo
14-10-2008, 09:00
wiesz bob ew.istnieje opcja ignoruj xP

suty@

balan*****xD?

Szefie :)
14-10-2008, 09:29
@Xr3

Myślę, że powinieneś opuścić to forum iż gdyż wzbudzasz kontrowersję i wszechogólną dezaprobatę. W wyniku twoich postów na naszym forum nastała nieprzyjemna atmosfera. Dla naszego i twojego dobra opuść nasz temat. Myślisz, iż używając interpunkcji oraz polskich liter typu ęąóżźć JESTES MADRZEJSZY OD NAS SCIEKU JEBANY KURWA? MYSLISZ ZE 'PRZYKRYJESZ' SWOJA GLUPOTE STYLEM PISANIA? MASZ 17 LAT A WYZYWASZ WSZYSTKICH NA OKOLO ZE SA DZIECMI, A TY KIM JESTES KURWA? BROWARA SOBIE W SKLEPIE NAWET NIE MOZESZ KUPIC HAHA.

sorki dalem sie sprowokowac

Picinhoxs
14-10-2008, 09:55
Wtedy nie było pacc gamoniu.

kekekekeke widac jaki z ciebie tibijczyk jak pacc wtedy nie bylo jestes rocznik 91' ? Zal miales 9 lat i na*******ales niesadze.

Client Updates
[edit] Update 6.0. November 3, 2000

Included improved graphics, a new website, implementation of a check to insure only one client at a time was running on a computer, as well as other security measures. Link to the Official Announcement
[edit] Update 6.1 (Christmas 2000). December 23, 2000

Included the introduction of the Platinum Coin, Kazordoon, an enlargement of Rookgaard, Orc Fort and other areas on the map, as well as poison creatures really poisoning players and bugfixes. Link to the Official Announcement
[edit] Update 6.2 (Summer 2001). June 10, 2001

Included the new city of Ab'Dendriel and the Ice Islands, as well as the Fields of Glory. Link to the Official Announcement
[edit] Update 6.3. September 24, 2001

The introduction of the Criminal Record and the ability to complain about entries, increased abilities for Gamemasters, and the introduction of Counsellors. Link to the Official Announcement
[edit] Update 6.4. November 2, 2001

Premium Accounts are introduced, and the new island of Edron is settled. Houses can be owned by private players for the first time. The company CipSoft GmbH is founded. Link to the Official Announcement

Jesli umiesz cos z angielskiego to przeczytaj to kretynie by chcesz wyjsc na pro forumowicza ze grasz w tibie od xx lat a inni co graja od ciebie krocej to scierwo tak wiec sam sobie zaprzeczasz ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

btw jb jb jb jbraniewo wbij czasem na venta jol

Picinhoxs
14-10-2008, 09:58
Myśli, że jak go przyjęli na krzywy ryj ze swoją noobską postacią do szanowanej i znanej gildii, to jest najlepszy....

Teraz to sam siebie podsumowales idioto z nonpvp , widac że niemasz pojecia o grze na non pvp

Filush_
14-10-2008, 09:59
@Xr3

Myślę, że powinieneś opuścić to forum iż gdyż wzbudzasz kontrowersję i wszechogólną dezaprobatę. W wyniku twoich postów na naszym forum nastała nieprzyjemna atmosfera. Dla naszego i twojego dobra opuść nasz temat. Myślisz, iż używając interpunkcji oraz polskich liter typu ęąóżźć JESTES MADRZEJSZY OD NAS SCIEKU JEBANY KURWA? MYSLISZ ZE 'PRZYKRYJESZ' SWOJA GLUPOTE STYLEM PISANIA? MASZ 17 LAT A WYZYWASZ WSZYSTKICH NA OKOLO ZE SA DZIECMI, A TY KIM JESTES KURWA? BROWARA SOBIE W SKLEPIE NAWET NIE MOZESZ KUPIC HAHA.

zamknij morde bo rozjebie ci leb szmato

Picinhoxs
14-10-2008, 10:01
Lista deadow twojego pro chara

2008-08-29 13:33:26 Xeremon 121 a lion
2008-07-15 12:43:19 Xeremon 118 a frost dragon
2008-07-05 12:58:30 Xeremon 116 a hellhound
2008-07-04 18:27:21 Xeremon 116 a juggernaut
2008-06-25 17:32:08 Xeremon 116 a quara mantassin
2008-06-22 14:28:51 Xeremon 116 a blue djinn
2008-06-10 18:16:29 Xeremon 113 a demon
2008-06-09 15:02:20 Xeremon 114 a frost dragon
2008-05-26 14:36:50 Xeremon 114 a dragon
2008-01-24 13:53:07 Xeremon 99 a frost dragon
2008-01-08 13:29:34 Xeremon 95 a crystal spider
2007-12-23 10:45:49 Xeremon 90 a hydra
2007-12-20 13:45:22 Xeremon 90 a crystal spider
2007-12-10 22:29:51 Xeremon 87 an orc warlord
2007-11-27 23:37:48 Xeremon 83 a scarab
2007-11-26 21:54:56 Xeremon 82 an ancient scarab
2007-08-12 18:31:23 Xeremon 67 a banshee
2007-07-16 10:31:57 Xeremon 60 a dragon
2007-07-14 19:00:27 Xeremon 61 a marid
2007-06-22 10:49:12 Xeremon 55 a dragon lord
2007-05-28 23:14:25 Xeremon 49 an orc shaman
2007-05-18 16:48:15 Xeremon 49 a giant spider
2007-05-05 17:22:44 Xeremon 48 a wyvern
2007-03-17 20:28:04 Xeremon 42 a minotaur mage
2007-01-03 16:56:57 Xeremon 24 an orc berserker
2006-12-20 14:01:07 Xeremon 22 a cyclops
2006-12-14 20:19:43 Xeremon 22 a dragon
2006-12-04 18:51:46 Xeremon 21 an orc berserker
2006-11-06 22:09:01 Xeremon 14 a dwarf soldier
2006-11-05 14:02:03 Xeremon 12 a dragon

Co za idiota chodzi na 12 lv po 5 latach gry na dragi ...

14-10-2008, 10:01
zamknij morde bo rozjebie ci leb szmato

to dawaj scieku jebany, zwieksz sobie lepiej przepustowosc lacza

Gallanonim513
14-10-2008, 11:07
haha a ja juz mam 6 mb/sec lacze czy cos w tym stylu i moje tibijskie ludziki chodza tak fajnie ze az horror szol. Btw. seikeron na poczatku chciales sie troche popisac wyrafinowanym jezykiem ale niestety popelniles blad stylistyczny ;P nie mozna napisac gdyz iz jakos nie po polsku to brzmi jakbys napisal gdyz dlatego iz ooo to juz lepiej :) btw. mam do was pytanie forumowicze? CO BYSCIE ZROBILI JAKBY OKAZALO SIE ZE WASZA SIOSTRA OBCIAGA KOSMITOM?

Filush_
14-10-2008, 11:19
to dawaj scieku jebany, zwieksz sobie lepiej przepustowosc lacza

Zamknij morde! Upload 64kbps też jest fajny..

14-10-2008, 11:36
haha a ja juz mam 6 mb/sec lacze czy cos w tym stylu i moje tibijskie ludziki chodza tak fajnie ze az horror szol. Btw. seikeron na poczatku chciales sie troche popisac wyrafinowanym jezykiem ale niestety popelniles blad stylistyczny ;P nie mozna napisac gdyz iz jakos nie po polsku to brzmi jakbys napisal gdyz dlatego iz ooo to juz lepiej :) btw. mam do was pytanie forumowicze? CO BYSCIE ZROBILI JAKBY OKAZALO SIE ZE WASZA SIOSTRA OBCIAGA KOSMITOM?

no niestety, ty chyba nie zrozumiales ze to bylo napisane ironicznie, zobacz na posty tamtego typa :p FAIIIIIL!

Xr3
14-10-2008, 11:36
Zal miales 9 lat i na*******ales niesadze.
Miałem jakoś 7, albo 8, gdy pierwszy raz usiadłem przy Tibii. Oczywiście wiadomo, że ktoś mi ją omówił co i jak i dopiero coś tam próbowałem... Nie grałem przecież aktywnie, tylko wchodziłem od czasu do czasu. Pamiętam za to, że na pewno nie było wtedy takich ćwoków jak ty, którzy doprowadzili tę grę do... wiadomo czego.

Jesli umiesz cos z angielskiego to przeczytaj to kretynie by chcesz wyjsc na pro forumowicza ze grasz w tibie od xx lat a inni co graja od ciebie krocej to scierwo tak wiec sam sobie zaprzeczasz ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Ogarnij się jełopie i napisz to po rozumnemu.

Co za idiota chodzi na 12 lv po 5 latach gry na dragi ...
Próba zsolowania draga z SD... Cóż - efekt widać;).

2008-08-29 13:33:26 Xeremon 121 a lion - Chwila nie uwagi...
2008-07-15 12:43:19 Xeremon 118 a frost dragon - KICK
2008-07-05 12:58:30 Xeremon 116 a hellhound
2008-07-04 18:27:21 Xeremon 116 a juggernaut
2008-06-25 17:32:08 Xeremon 116 a quara mantassin
2008-06-22 14:28:51 Xeremon 116 a blue djinn - KICK
2008-06-10 18:16:29 Xeremon 113 a demon
2008-06-09 15:02:20 Xeremon 114 a frost dragon - KICK
2008-05-26 14:36:50 Xeremon 114 a dragon - KICK
2008-01-24 13:53:07 Xeremon 99 a frost dragon - KICK
2008-01-08 13:29:34 Xeremon 95 a crystal spider
2007-12-23 10:45:49 Xeremon 90 a hydra - KICK
2007-12-20 13:45:22 Xeremon 90 a crystal spider - KICK
2007-12-10 22:29:51 Xeremon 87 an orc warlord
2007-11-27 23:37:48 Xeremon 83 a scarab - Zasnąłem przy kompie :D
2007-11-26 21:54:56 Xeremon 82 an ancient scarab - KICK
2007-08-12 18:31:23 Xeremon 67 a banshee
2007-07-16 10:31:57 Xeremon 60 a dragon
2007-07-14 19:00:27 Xeremon 61 a marid
2007-06-22 10:49:12 Xeremon 55 a dragon lord - KICK
2007-05-28 23:14:25 Xeremon 49 an orc shaman - KICK
2007-05-18 16:48:15 Xeremon 49 a giant spider - KICK
2007-05-05 17:22:44 Xeremon 48 a wyvern - KICK
2007-03-17 20:28:04 Xeremon 42 a minotaur mage
2007-01-03 16:56:57 Xeremon 24 an orc berserker
2006-12-20 14:01:07 Xeremon 22 a cyclops - KICK
2006-12-14 20:19:43 Xeremon 22 a dragon
2006-12-04 18:51:46 Xeremon 21 an orc berserker - KICK
2006-11-06 22:09:01 Xeremon 14 a dwarf soldier - KICK
2006-11-05 14:02:03 Xeremon 12 a dragon

Teraz to sam siebie podsumowales idioto z nonpvp , widac że niemasz pojecia o grze na non pvp
Hehe... odezwał się ten, co zjadł wszystkie rozumy...

JESTES MADRZEJSZY OD NAS SCIEKU JEBANY KURWA? MYSLISZ ZE 'PRZYKRYJESZ' SWOJA GLUPOTE STYLEM PISANIA? MASZ 17 LAT A WYZYWASZ WSZYSTKICH NA OKOLO ZE SA DZIECMI
Ja, siebie nie pozwolę bez powodu obrażać, zwłaszcza przez jakiegoś rozwydrzonego bachora. Ten 14 latek mógł na spokojnie mnie poprosić, żebym nie pisał w tym temacie, no ale co poradzę, jeżeli on sam nie jest sobie w stanie uzmysłowić, że sposób w jaki zwraca się do tych, którzy mają inne zdanie niż on, pozostawia wiele do życzenia.

Thuygioshok
14-10-2008, 12:13
@Xr3

nienawidze cie bo jestes z braniewa, ale masz u mnie 50k poniewaz madrze napisales

@xr3
niestety ale nie moglem cie poporsic abys wyszedl bo poraz kolejny stwierdzilbys ze malotat nie moze ci rozkazywac itp dyskusja z toba jest bezsennsu szefo na prezydenta

Filush_
14-10-2008, 12:35
no niestety, ty chyba nie zrozumiales ze to bylo napisane ironicznie, zobacz na posty tamtego typa :p FAIIIIIL!

Zmień awatar, bo jest chujowy.

Xr3
14-10-2008, 13:00
nienawidze cie bo jestes z braniewa
Tacy ludzie jak ty, mnie rozwalają... Coś tracę wiarę w to, że kiedyś dorośniesz i dostrzeżesz jaki byłeś niemożebnie głupi.

Thuygioshok
14-10-2008, 13:04
Tacy ludzie jak ty, mnie rozwalają... Coś tracę wiarę w to, że kiedyś dorośniesz i dostrzeżesz jaki byłeś niemożebnie głupi.
Tacy ludzie jak ty, mnie rozwalają... Wchodzisz na nasze forum, nie wiesz ocb z braniewiem(tj. nie znasz ani mnie, ani szefa), a mimo wszystko wypowiadasz się i z każdym kolejnym postem robisz z siebie coraz większego idiotę. Mam nadzieję, że kiedyś zrozumiesz twój debilizm.

bajsi
14-10-2008, 13:26
13:15 You advanced from Level 16 to Level 17. o/

i chuj

Lucek93
14-10-2008, 18:20
@ Lucek
xD

który towarzyszy jej dodatkowo po spożyciu alkoholu.

lub zaaplikowaniu penisa do buzi

bajsi
14-10-2008, 18:40
albo do ucha oo

VmaX
15-10-2008, 13:52
Arcania Off :(

@edit
Już działa Arcania ! Ołłłłłłł JEEEEEEE xD

Thuygioshok
15-10-2008, 20:57
20:43 Madzia Dzikus [76]: dawno nie zarobiles deda?

zawialo groza?

bemo
15-10-2008, 22:07
haha nie mow ze to do ciebie

Faytah
15-10-2008, 23:02
haha nie mow ze to do ciebie

znajac felixa to mocno wyrwane z kontekstu i ten tekst byl poprzedzony kilkoma "kobietami lekkich obyczajow" do Madzii,przeciez nie znamy felixa od wczoraj prawda,pozatym jest prowodyrem kazdej klotni xD

bemo
16-10-2008, 07:51
haha, to ci sie udalo :D pozatym nie wiem co ona taki kozak jak sama padla;p

Thuygioshok
16-10-2008, 15:53
znajac felixa to mocno wyrwane z kontekstu i ten tekst byl poprzedzony kilkoma "kobietami lekkich obyczajow" do Madzii,przeciez nie znamy felixa od wczoraj prawda,pozatym jest prowodyrem kazdej klotni xD

nie prawda xdddddddddddddddddddddddddd z mojej strony to wygladalo tak
Nudząc się siedziałem w mieście, Venore. Aż tu nagle zobaczyłem mordobicie, gracz o nicku (Olusia Dzikus) bil inną osobę (Madzia Dzikus). Bez zstanowienia przelogowałem na noob-chara (z powodu jebanego w kake przydupasa demonicznego królika wojownika, nie mogłem iść sorcem). Po uzbrojeniu się zaczałem bić morderce. Niestesty zwiał bo gracze Madzia Dzikus oraz Lemaenaemaene Lena blokowały mnie (szmaty). A więc wyjaśniłem Lemaemaemaene Lena, że ma wpierdol jak kurwa mi pz minie. Wtedy to, Madzia Dzikus zaczęła mi grozić. :|
jak widzisz bobek nic nie zawinilem

Faytah
16-10-2008, 16:05
ahahahahahahah wcale;p nie slyszales kiedys by nie wciskac nosa w nieswoje sprawy :P?

Thuygioshok
16-10-2008, 18:16
18:05 Elder Arsis [111]: nie bij go
18:05 x [2x]: morda
18:05 Elder Arsis [111]: nie bij go
18:05 Pedzacy Piotrek [51]: BUY 500 ROYAL SPEARS <VENORE>
18:05 xxx [2x]: morda powiedzialem
18:05 Elder Arsis [111]: tak se dostarej wolaj

roks_/

bemo
16-10-2008, 18:18
co masz do mendy? on jest spoko xD

Faytah
16-10-2008, 18:28
jak dla mnie tez normalna reakcja,felix prowokuje ludzi a potem sobie wlepia w podpis na tibia.com/pl/ru/gej

Thuygioshok
16-10-2008, 18:31
nikogo nie prowokowalem sharerze

Xr3
16-10-2008, 18:36
I tak ci się należy...

Thuygioshok
16-10-2008, 18:41
I tak ci się należy...

Myślałem, iż uznałeś kontynuowanie naszej konwersacji za bezsensowne, niestety, myliłem się...

Koszyk
16-10-2008, 19:07
nikogo nie prowokowalem sharerze

A niby z kim on sharuje, co? :baby:

Faytah
16-10-2008, 19:14
lol no wlasnie... a felix wtedy jak napisalem peida here a ty ten kit "i am old school mage" jeblem na ziemie xDD

Thuygioshok
16-10-2008, 19:33
lol no wlasnie... a felix wtedy jak napisalem peida here a ty ten kit "i am old school mage" jeblem na ziemie xDD

Napisalem old magician taki potwór jestXD.nie wkrecisz mi ze to ty byłeś xdd @koszykov Haha:*

Faytah
16-10-2008, 19:48
to ja bylem xD stalem w dp i opowiedzialem to lafie :P a koszyk ma racje,z kim ja niby sharuje o,o!?

Dusia2505
16-10-2008, 21:52
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu.:D Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k;( (haha zwala z tego na maxsa)8o Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura.:p Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry :)

SpoconyKrystyna
16-10-2008, 21:59
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu.:D Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k;( (haha zwala z tego na maxsa)8o Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura.:p Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry :)

a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...

Picinhoxs
16-10-2008, 22:01

heheh rembember me jak spuszczac ci sie on face?

Dusia2505
16-10-2008, 22:22
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.

Cienki-Bolek
16-10-2008, 22:38
to ja bylem xD stalem w dp i opowiedzialem to lafie :P a koszyk ma racje,z kim ja niby sharuje o,o!?

Moze przypomne Ci drogi forum faYterze czasy wojny z LR?;> malpy te sprawy?
no sharing plis
jesli cos jest oczywiste to po co zaprzeczasz

Faytah
16-10-2008, 22:55
Moze przypomne Ci drogi forum faYterze czasy wojny z LR?;> malpy te sprawy?
no sharing plis
jesli cos jest oczywiste to po co zaprzeczasz

Nie zaprzeczam,ironizowalem sobie,felix wiedzial kto na mnie moze siedziec,z tym ze dzisiaj sie dal nabrac ze niby Amenomm tez=)

Koszyk
16-10-2008, 23:04
Oj, Gali Gali nie wyczules ironi :D

Cypeek
17-10-2008, 00:04
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.

Hahaha!! Zamknij juz morde.

Xr3
17-10-2008, 00:18
a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...

Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...

SpoconyKrystyna
17-10-2008, 07:04

Jestes takim kretynem że nawet nie umiesz cytowac

bemo
17-10-2008, 07:23
a ja lubie spoconego !!!!1

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie :( Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face

Thuygioshok
17-10-2008, 07:52
@ madzia dzikus bo wywnioskowałem z twojej wypowiedzi ze to ty.w pierwszych słowach mego listu chciałbym cie uświadomić ze mam 15 lat a nie14.pozatym te pisanie to twojej kolezanki hm zapytaj faytera on wie ze to mnie bawi poprostu.dopisze nie moge z tele

Thuygioshok
17-10-2008, 07:55
Jestem na telefonie i skończyły mi sie znaki.a keny to moj ms na pk i na wlasnie takie pisanie.a co do niej to zabije ja :)

Picinhoxs
17-10-2008, 08:19
Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...

Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej i nie pierdol ze cos osiagneles...

Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]

Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]

zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus

Picinhoxs
17-10-2008, 08:20

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie :( Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face

odpierdol sie od felixa omg co ci zrobil myslisz ze wbijesz lv bedziesz w it i same laski beda ci przy rt pomagacw blowjob

Faytah
17-10-2008, 09:21
wy jednak zawsze bedziecie sie poslugiwac schematem:

Ja cie wyzwe -spoko
Ty mnie wyzwiesz -jestes szmata

gz... >_<

Dusia2505
17-10-2008, 12:32

Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ". :D

ywemytus
17-10-2008, 12:44
Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ". :D

pokaz cycki za pro!

btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?

Xr3
17-10-2008, 13:44
kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?

Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff
Jak cię nie obchodzi, to się "nie odzywaj", żeby brzydko nie powiedzieć, gdyż moderatorzy tutaj, to bardzo delikatne osoby, więc wulgaryzmy typu "d*pa", czy "k*rde" oznaczają wysoki poziom chamstwa u użytkownika.

Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]
Z tego co pamiętam, to Tibia 7.3~7.5. Pewna osoba jakimś cudem tam weszła, przez błąd w grze. Większość skryptów związanych z questem nie działała, ani nie było tam mobów (chociaż chodzą ploty, że był tam jeden Behemoth). Owy gracz, w pewnym momencie automatycznie padł, po wejściu na pewien sqm...

Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]
Kiedyś, po wielu sukcesach podwinęła mi się noga i zmęczony huntedami, wszedłem na Tibia.com, gdzie był news o powstaniu nowego serwera.
Cofnij się do góry, gdzie z tego co pamiętam, kilka razy wspominałem, na jakiej wersji zaczynałem grać.

zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus
Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele;).

Już mówiłem, zamontuj sobie sracz w pokoju, to kupy nie będą leciały do majt przynajmniej i mama oszczędzi na zużyciu wody. Hm?;)

btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?
Nie.

bemo
17-10-2008, 14:17
mam wiecej niz 15lat, ba PRAWIE 17, jusz to byla ironia, no ale ty najwyrazniej i jej nie dostrzegasz, nie pisze poprawna polszczyzna, bo nie mam na to czasu.

picin@

pokaz mi post w ktorym jechalem felixa?powiedzial bym nawet ze go lubie i go bronilem:)

Thuygioshok
17-10-2008, 14:28

szkoda ze mam 12x kina i 7x pala ale ok
a faytera znam od malego i wystarczy ze powiem 'zabij ta idiotke' i cie zabije, on dla mnie by poswiecil real life a moze i tibie nawet, ja dla niego to samo
a i co do stosunku do gry, to ja w przeciwienstwie do ciebie nawet 1 zl na nia nie wydalem, a ty ile juz paccow za rl kupilas? te, ktore dostalas na urodziny tez sie licza, ja mialem z 10 za gp, na pierwszy uzbieralem na faccu

Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele.
przeliczyles sie ona ma 1 fotke z rl i 39458340958 z Tibi :> kto tu manjak (mowie o fotka.pl)

bemo
17-10-2008, 14:39
chwilke nowy post

Twoje IQ wynosi: 113
Dziękujemy za rozwiązanie testu.

Wynik IQ = 85 -115 – wynik przeciętny/średni. Dobrze. Twój wynik mieści się w grupie wyników średnich. Tak odpowiada ponad 65% Polaków. Rozwiązuj zadania, ćwicz pamięć i koncentrację, dbaj o odpowiednie warunki podczas testowania. Może możesz być jeszcze lepszy za rok?

Wynik IQ =115-130 – wynik wysoki. Świetnie. Widać, że zadbałeś o optymalne warunki podczas testowania. Gratulujemy!

bylem blisko ;p

Lafa_elo
17-10-2008, 14:49
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?

z magicznego worka bez dna Filusha

Filush_
17-10-2008, 14:53

Zawsze myślałem, że powinno się pisać "w ogóle" a nie "wogóle". Poza tym jak można pisać z poprawną polszczyzną? Nie lepiej samemu?:)

bemo
17-10-2008, 14:57
hhehe d;ddd

Gallanonim513
17-10-2008, 15:05
jednak w ormo sa popierdolce. Po chuj sie chwalisz ze ormo ma tyle i tyle kasy pomysl czlowieku, czujesz sie dumny z tego powodu? iz wyglosisz na forum ze kazdy ormowiec maaa wchuuuj kasy o czym to swiadczy? co moze pomyslec zwykly szary uzytkownik tego forum? no zastanowmy sie bo dla mnie przychodzi jedna mysl. Pozatym mielismy swoje chwile na arcanii te czasy juz minely (ale mam nadzieje ze sie to zmieni) prawda jest taka, ze nasze spoleczenstwo slynie z tego iz dopoki ktos osiaga sukces tak jakby bylo to w przypadku ormo jezeli wogle moge to tak okreslic to ludzie nas szanowali, gdy zostalismy "rozjebani" w paru akcjach przez IT. co sie pojawilo? cytuje "hahahaha ormo nooby""jebac ormo" " chuja mi mozesz" a wczesniej bylo tak, nie pokaze nicku tej osoby bo nie chce go zblaznic

12:28 Dark Yairobe [76]: lleave dragons 12:28 Dark Yairobe [76]: you have 5 mins 12:28 Dark Yairobe [76]: masz 5 minut zeby s*******ac
12:28[109]: spoko 12:28 [109]: jzu spadam
12:32 Dark Yairobe [76]: 12:28 [109]: nie ma mnie 12:28 Dark Yairobe [76]: dziekuje ;* 12:29 [109]: np

Nawet mozna pokazac inny przyklad bardziej realistyczny jakie jest nasze ukochane spoleczenstwo np. aktualne mniemanie o Borucu, jeszcze niedawno byl bohaterem a teraz? poczytajcie komentarze. Mam nadzieje ze wkoncu cos zrozumiecie

Lafa_elo
17-10-2008, 15:12
Pici ta kase widzial na obrazkach w temacie nasze haxiory ;D

Xr3
17-10-2008, 15:14
Skoro jesteście z ORMO, to przemówcie do tego gałgana, aby przynajmniej wam hańby nie robił...

Gallanonim513
17-10-2008, 15:15
xr3 jak czytam twoje aktualne posty bo wczesniej bronilem Cie troche przed picim i thu~ ale im dluzej czytam twoje wypowiedzi tym bardziej dochodze do wniosku, iz wcale nie jestes lepszy :)

Lafa_elo
17-10-2008, 15:17
Skoro jesteście z ORMO, to przemówcie do tego gałgana, aby przynajmniej wam hańby nie robił...

[zywy mwall] Pici

kojazysz ocb?

Thuygioshok
17-10-2008, 15:18

mowimy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czesciej niz myslisz :>

LoluU$
17-10-2008, 15:19
lafa hoccie poszczelamy tszydziesci rasy :DDD kocham ten txt.. ^^

Xr3
17-10-2008, 15:20
xr3 jak czytam twoje aktualne posty bo wczesniej bronilem Cie troche przed picim i thu~ ale im dluzej czytam twoje wypowiedzi tym bardziej dochodze do wniosku, iz wcale nie jestes lepszy :)

W takim razie jak twoim zdaniem powinienem zripostować?

Gallanonim513
17-10-2008, 15:29
moze poprostu zignorowac? wiesz w Biblii bylo napisane slowa "Gdy ktos uderzy Cie w policzek, nastaw i drugi) (Łk 6,29) nie jest to wcale glupie, bo wzorowanie sie na kodeksie hammurabiego "oko za oko zab za zab" nie jest zbyt wlasciwe no i troszke przestarzale :) nie wiem ile on sobie liczy lat cos ok. 5 tysiecy ;), zreszta jakbys w zyciu postepowal wedlug tego kodeksu mysle ze dosyc czesto rodzice odwiedzaliby Cie w szpitalu :)

Thuygioshok
17-10-2008, 15:36
W takim razie jak twoim zdaniem powinienem zripostować?

przeciez to ty pierwszy (przynajmniej do mnie) sapales

Xr3
17-10-2008, 15:37
moze poprostu zignorowac?
Nie ma takiej opcji.

przeciez to ty pierwszy (przynajmniej do mnie) sapales
To sobie dokładnie przestudiuj dziesięć poprzednich stron.

Thuygioshok
17-10-2008, 15:56
@madzia dzikuska
Przeważnie, zachowuję się poważnie
Przeważnie, nikogo nie drażnię
Przeważnie, słucham rad uważnie;)

ale nie zawsze :>

bemo
17-10-2008, 16:10
ded?nobrzal

Lafa_elo
17-10-2008, 17:54
ave pici

http://img396.imageshack.us/img396/5659/avepicivt0.jpg (http://imageshack.us)

Picinhoxs
17-10-2008, 20:00
Lista ignorowanych
Lista ignorowanych

* Xr3

Zaznacz / odznacz wszystko

Huhu

Edit :
Dzisiaj, 15:37
Usuń użytkownika z listy ignorowanych
Xr3
Ta wiadomość jest ukryta ponieważ Xr3 jest na Twojej liście ignorowanych.

hailkh
17-10-2008, 20:53
Dusia2505

kto tu nie wyzyty tibijczyk 2008-08 221h
45m ;o

Thuygioshok
17-10-2008, 20:55
specjalnie dla madzi
http://img339.imageshack.us/img339/8511/madzianr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/madzianr2.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img339/madzianr2.jpg/1/)

Dusia2505
17-10-2008, 21:03
specjalnie dla madzi
http://img339.imageshack.us/img339/8511/madzianr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/madzianr2.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img339/madzianr2.jpg/1/)

Tez sie potrafie bawic photoshop :] i z jakiej racji nie ma nic na Default. Dziwne ze moja wypowiedz jest pierwsza. Co sobie myslisz ze jak dziewczyna to nie potrafi sie domyslec? Sama osobiscie nic nie mam do Ciebie i nie wiem z jakiej racji podszedles do mnie i zaczoles wyzywac nastepnie zrobiles ss i go przerobiles. Chcesz pokazac jaki jestes fajny bo potrafisz sie bawic w programikach graficznych? To jest dziecinada. Sam teraz z Siebie zrobiles nie powiem kogo bo nie chce znizac sie do waszego poziomu. 8o Neostrada 2 win haha

Thuygioshok
17-10-2008, 21:05
http://img88.imageshack.us/img88/1615/madzia22el4.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/madzia22el4.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img88/madzia22el4.jpg/1/)ale to ty wyzywasz moich rodzicow

@ znow
http://img396.imageshack.us/img396/5006/madzia3bj8.png (http://imageshack.us)
http://img396.imageshack.us/img396/madzia3bj8.png/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img396/madzia3bj8.png/1/)
po co to robisz :\

Xr3
17-10-2008, 21:19
Aha, że ty niby w pewien sposób "lepszy" od niej jesteś tak? Nie jesteś;).

Thuygioshok
17-10-2008, 21:26
Aha, że ty niby w pewien sposób "lepszy" od niej jesteś tak? Nie jesteś;).

Aha, że niby w pewien sposób "mądrzejszy" odemnie jesteś tak? Nie jesteś;).

Dusia2505
17-10-2008, 21:37
http://img515.imageshack.us/img515/7418/madziadzikusqr2.th.png (http://img515.imageshack.us/my.php?image=madziadzikusqr2.png)http://img515.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php) Ja w przypadku do Ciebie nie jestem analfabetka. I photoshopem nic nie zdzialasz. Domyslam sie ze kazdy bedzie widziedzial o tym.:) Troche sie pomyliles z godzina. Ale prawie Ci sie udalo. Mam nadzieje ze to jest wystarczajacy dowod na to ze Twoje ss sa falszywe.:cup: ahh i wylacz mc :)

Thuygioshok
17-10-2008, 21:46
widze ze dajesz jakies nieudane fake na swoja obrone, niestety nie wejde bo nie potrafisz wrzucic normalnego ssa a ten moze byc hacklinkiem

Picinhoxs
17-10-2008, 21:46
http://img515.imageshack.us/img515/7418/madziadzikusqr2.th.png (http://img515.imageshack.us/my.php?image=madziadzikusqr2.png)http://img515.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php) Ja w przypadku do Ciebie nie jestem analfabetka. I photoshopem nic nie zdzialasz. Domyslam sie ze kazdy bedzie widziedzial o tym.:) Troche sie pomyliles z godzina. Ale prawie Ci sie udalo. Mam nadzieje ze to jest wystarczajacy dowod na to ze Twoje ss sa falszywe.:cup: ahh i wylacz mc :)

Kogo obchodzi zdanie i kogo obchodzi ze ma mc wlaczane dziecko jak nawet niepotrafisz wlaczyc booota ;s

Xr3
17-10-2008, 21:50
niestety nie wejde bo nie potrafisz wrzucic normalnego ssa a ten moze byc hacklinkiem

Po raz kolejny dałeś mi do zrozumienia, że "FAIL" to twoje drugie imię. Co prawda zdjęcie wklejone przez twoją koleżankę z Arcanii jest wyraźnie niechlujne, ale z wirusami na imageshack.us przesadziłeś.

Edit.
Aha, już wiem ocb; Już nie będę męczył biednej chłopiny (tak, o tobie mowa) i ci wyjaśnię pewną oczywistość. Podgląd linku, powinien wyświetlać ci się w lewym dolnym rogu ekranu, w obszarze ona przeglądarki.

Thuygioshok
17-10-2008, 21:55
Po raz kolejny dałeś mi do zrozumienia, że "FAIL" to twoje drugie imię. Co prawda zdjęcie wklejone przez twoją koleżankę z Arcanii jest wyraźnie niechlujne, ale z wirusami na imageshack.us przesadziłeś.

Po raz kolejny dałeś mi do zrozumienia, że "FAIL" to twoje drugie imię. Proponuję odwiedzić szybko stronę:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sarkazm

Edit.
A nie wiem. (tak o tobie mowa)

Xr3
17-10-2008, 21:58
Nie wiem czy to była ironia, czy po prostu to oznajmiłeś, żeby nie wyszła twoja nie wiedza na temat obsługi przeglądarki. Jeśli tak, to znaczy, że jesteś absolutnym wymiataczem, jeśli chodzi o układanie dżołkuf.

Thuygioshok
17-10-2008, 22:05
Nie wiem czy to była ironia, czy po prostu to oznajmiłeś, żeby nie wyszła twoja nie wiedza na temat obsługi przeglądarki. Jeśli tak, to znaczy, że jesteś absolutnym wymiataczem, jeśli chodzi o układanie dżołkuf.

Dziękuję, nie znam każdego szczegółu przeglądarki, mam Operę nie wiem jak tu jest. Dżołk nie był skierowany do 'c'iebie (tak o tobie mowa), tylko do Madzi Dzikuski, która odrazu (w przeciwieństwie do ciebie) skumała o co chodzi.

Dusia2505
17-10-2008, 22:07
[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/223/madziadzikuskc5.png (http://imageshack.us)http://img151.imageshack.us/img151/madziadzikuskc5.png/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img151/madziadzikuskc5.png/1/) chcecie jeszcze bardziejj powiększone ? -,- Nie mam zamiaru dalej marnowac czasu i ogladac tu jakis podrobionych ss. Zegnam wszystkich. :)

Thuygioshok
17-10-2008, 22:10
to tylko udowadnia, ze pisalas to do mnie 2x!

Dusia2505
17-10-2008, 22:17
to tylko udowadnia, ze pisalas to do mnie 2x!

Sciemniac sobie mozesz :). Popracuj photoshopem i poprostu nie ciagnij tego tematu dalej bo tak robisz z siebie tylko posmiewisko. Btw nie wiem po co miala bym to powtarzac 2x :]

bemo
17-10-2008, 22:18
Tez sie potrafie bawic photoshop :] i z jakiej racji nie ma nic na Default. Dziwne ze moja wypowiedz jest pierwsza. Co sobie myslisz ze jak dziewczyna to nie potrafi sie domyslec? Sama osobiscie nic nie mam do Ciebie i nie wiem z jakiej racji podszedles do mnie i zaczoles wyzywac nastepnie zrobiles ss i go przerobiles. Chcesz pokazac jaki jestes fajny bo potrafisz sie bawic w programikach graficznych? To jest dziecinada. Sam teraz z Siebie zrobiles nie powiem kogo bo nie chce znizac sie do waszego poziomu. 8o Neostrada 2 win haha

no wiesz, photoshopem raczej sie nie pobawisz w fejki, jakbys dobrze popatrzala na pasek, tobys widziala co felix uzywa. z jakiej racji nei ma nic na default? I TY PRZEZYLAS NA ARCANII? HAHAHAHAHAHAHA

Ja w przypadku do Ciebie nie jestem analfabetka. I photoshopem nic nie zdzialasz. Domyslam sie ze kazdy bedzie widziedzial o tym.:) Troche sie pomyliles z godzina. Ale prawie Ci sie udalo. Mam nadzieje ze to jest wystarczajacy dowod na to ze Twoje ss sa falszywe.:cup: ahh i wylacz mc :)

jestes analfabetka. photoshopem nic nie zdzialal, to byl blackd, pobij go bo ma mc oki?

Thuygioshok
17-10-2008, 22:20
dzieki za obrone bioac pod uwage fakt ze mialo byc ze naprawde tak pisala xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zjebales w dwoch slowach

Xr3
17-10-2008, 22:24
dzieki za obrone bioac pod uwage fakt ze mialo byc ze naprawde tak pisala xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zjebales w dwoch slowach

Gdzie tu są dwa słowa?

bemo
17-10-2008, 22:24

na csie mialo byc bez czitow!

Dusia2505
17-10-2008, 22:28
[QUOTE=bemo;2301131]no wiesz, photoshopem raczej sie nie pobawisz w fejki, jakbys dobrze popatrzala na pasek, tobys widziala co felix uzywa. z jakiej racji nei ma nic na default? I TY PRZEZYLAS NA ARCANII? HAHAHAHAHAHAHA

Niestety nie orjetuje sie w tych calych waszych programikach graficznych. A czy ktos tu mowi o biciu? Od samego poczatku czuje sie atakowana przez tego "osobnika". Staram sie byc mila i kulturalna ( w przeciwieństwie do waszego kolegi). Moze i nie jestem w pelni doswiadczonym graczem jak wy ale jakos gram i nie zamierzam tego zmieniać w najbliższym czasie.:)

Thuygioshok
17-10-2008, 22:29
na csie mialo byc bez czitow!

nie moja wina ze grasz od tygodnia a filusz kickal kazdego kto mial lepsze staty od niego (mnie i lafe)

bemo
17-10-2008, 22:31
Niestety nie orjetuje sie
jak powiesz ze to byla ironia to chyba sie poplacze(ze smiechu)
jezeli nie "orjentujesz" sie w programikach graficznych no to czemu pojezdzasz photoshopem
umm
ja mowie o biciu, bo nei jestes jego mama zeby do niego mowic "wylacz mc"

BOBEK WEJDZ NA GG BO FELIKSKSK NIE CHCE PRZEKAZAC CI BO JEST BOT!11!11!111!!!!!!1!!!1111 A JA SIE JURZ NIE ORJENTÓJE

SpoconyKrystyna
17-10-2008, 23:35
no co tam ?

LoluU$
17-10-2008, 23:35
fel daj ip na pw, jezeli chcesz jak nie- zrozumiem

@pozdro jebane dzikusy

Thuygioshok
17-10-2008, 23:38
nie moge klg8ul

Picinhoxs
18-10-2008, 08:29
fel daj ip na pw, jezeli chcesz jak nie- zrozumiem

@pozdro jebane dzikusy

Niedawac debilowi ja mowilem eee daj pograc ,a on pff to teraz pff

LoluU$
18-10-2008, 08:35
pici jak chciales ip co w tedy za adasiem gralem to adas mial w commencie a ty " no dajcie kurwa ip no DAJCIE KURAA nooo !!" :DD ciul tam pogram gdzie indziej ;)btw. jak lafa i pici juz nie maja cheatow to grajcie 2v2 :D ;))

LoluU$
18-10-2008, 08:36
double ;e<znaki>

LoluU$
18-10-2008, 08:36
Xeromon, wlasciwie po co tutaj na tym forum jestes ;e ? bo tylko chaos wprowadzasz i zamęt ;|

sr za 3 posty, myszka za duzo razy sie odpalila ;e

Xr3
18-10-2008, 09:09
Sam nie wiem... Powiedzmy, że czuję taką wewnętrzną potrzebę.

Golradir
18-10-2008, 10:43
Sam nie wiem... Powiedzmy, że czuję taką wewnętrzną potrzebę.

fascynujące :confused:
to jest temat o Arcani, a wszystkie Twoj posty są skierowane do Thuy~ coś Ci zrobił czy co? jak chces sobie urządzać prywatne wycieczki to na privie a nie spamuj tu co chwile

bemo
18-10-2008, 11:37
picin wejdz czasem na gg :o

Gallanonim513
18-10-2008, 12:23
zakonczcie juz temat bo wchodze na forum i chcialbym troche poczytac o roznych sprawach a nie patrzec ciagle na wasze bluzgi.

Thuygioshok
18-10-2008, 12:27
zakonczcie juz temat bo wchodze na forum i chcialbym troche poczytac o roznych sprawach a nie patrzec ciagle na wasze bluzgi.

powiedz to mu, czlowieku z bialegostogu

bemo
18-10-2008, 17:34
felix zglos sie do mnie na gg

hailkh
18-10-2008, 17:36
Dusia wez sie moze schowaj czy tak ciezko jest zrobic na default clear ?:< to nie zaden photoshop tylko zwykly screen

bemo
18-10-2008, 20:00
ona juz tu nie pisze bo wie ze przegrala

Lafa_elo
18-10-2008, 20:01
nowy watek zaczynam

kto uwaza ze rozmnazanie sie pingwinow w ameryce wschodnio polnocnej uwarunkowane jest wzrastajacymi opadami sniegu nad tybetem?

LoluU$
18-10-2008, 20:19
gdzie to przeczytales?
jestem za

Xr3
18-10-2008, 21:04
Nie zgadzam się z tym. W Tybecie nie pada śnieg.

Lafa_elo
18-10-2008, 21:08
Aczkolwiek nie mozna stwierdzic tak po obrocie kuli ziemskiej wedlug punktu stycznosci rownoleznikow z okolbiegunowym punktem na wspolrzednych 88*W 55*S co jest nieistotne w sprawie powrotu robina do sherwood

Thuygioshok
18-10-2008, 22:08
ormoTV prezents: 'Wywiad z Galitharem!'

@down

Lafa_elo
18-10-2008, 22:08
Michnizmc [6]: siemka!
Galithar [131]: co
Michnizmc [6]: jestem z ormoTV. Zgodzisz sie na krotki wywiad?
Galithar [131]: zal
Michnizmc [6]: 1 pytanie, wymien 3 charakterystycznych czlonkow brygady
Galithar [131]: filush, buksel. picinhoxz
Michnizmc [6]: a wiec lider, vicek i zywy mwal?
Galithar [131]: lol
Michnizmc [6]: jak wiadomo kraza plotki o twojej brutalnej postawie wobec ormo i dedaniu ich
Galithar [131]: ta, w huj ciety jestem na was
Michnizmc [6]: gali jest na nas ciety
Galithar [131]: no
Michnizmc [6]: lizesz dupke zeby znow miec inv do int
Galithar [131]: nie musze, mam tam friendsow i keidy chce moge miec inv
Michnizmc [6]: mini quiz ok?
Galithar [131]: dawaj
Michnizmc [6]: do czego sluzy pici: a) cycek b) zywy m wal c)leader
Galithar [131]: hah b? xD
Michnizmc [6]: glupi jestes ktos Ci dal opowiedz
Galithar [131]: ta, filusz
Michnizmc [6]: jak sobie radzisz z presja
Galithar [131]: ze co kurwa?
Michnizmc [6]: jstes nominowany do glupek oscar event 2009
Galithar [131]: lol
Michnizmc [6]: ty pici i verudur toczycie boj jako reprezentanci 3 gildi o miano najglupszego
Galithar [131]: huj ci w dupe
Michnizmc [6]: a wiesz ze policja rozkmnia co kto gdzie byl?
Galithar [131]: zal
Michnizmc [6]: ile mam payment
Galithar [131]: nie mozesz placic bo u mnie masz kose 4ever
Michnizmc [6]: koniec wywiadu zalu
Galithar [131]: s*******aj nara
Michnizmc [6]: pap :*
Galithar [131]: nara

LoluU$
18-10-2008, 23:12
HAhaahahahha :DD

Wywiad roku ; )

Michnizmczmcmzmcmzcmzcmmzcmzcmzmcmmzcmzcmmz~~~~~~ <33

Cienki-Bolek
19-10-2008, 01:13
1.galithar to juz nie ja
2.galithar(teraz) nie gada po polsku
3.nie zrobil bym wywiadu z ormo

Moral:fake, jestes kretynem

Lafa_elo
19-10-2008, 01:21
skad moglem wiedziec ze kupiles nowego chara

bemo
19-10-2008, 09:11
a ja gadalem z tym new galitharem po polsku jak mowil sprzedam pro 50k
no dobra 30k ale szybko

Thuygioshok
19-10-2008, 09:33
1.galithar to juz nie ja
2.galithar(teraz) nie gada po polsku
3.nie zrobil bym wywiadu z ormo

Moral:fake, jestes kretynem

watpisz?! dac ci screena?!

Szefoo
19-10-2008, 09:50
Widać Galithar jak sprzedawałeś chara koleś Cie wrobił w jajo, że nie jest polakiem

_cineq_
20-10-2008, 22:22
albo dal mu 20 eurasow i gali uciekl szybciorem do mcdonalda z bananem na twarzy nie myslac o jutrze :>

Picinhoxs
21-10-2008, 15:35
Forum zbliza ze soba ludzi
"<3 - Nisylen, Domkaa, Reylin my girls :*"

Faytah
21-10-2008, 16:40
Lokacja: Chełm

lool Pici ty klamco z Kamienia ;/ hail stone

Wolny93
21-10-2008, 16:45
Ale Fajowskie xD

Picinhoxs
21-10-2008, 16:54
Lokacja: Kalisz
lol idiota bez mcdonalda a urodzin 18 niemial hahah

Faytah
21-10-2008, 17:09
Lokacja: Kalisz
lol idiota bez mcdonalda a urodzin 18 niemial hahah

primo,mam mcdonalda
secundo,mialem.

Teraz pici pokazles swoja prawdziwa twarz,ktos ci wytyka klamstwo a ty go sciemnionym gownem objezdzasz.nara

Xr3
21-10-2008, 17:28
Doszły jakieś nowe rozpuszczone bachory, żebym miał co robić?

Koszyk
21-10-2008, 17:41
Nie i idz sobie stad bo nikt Cie tu nie chce ; )

Xr3
21-10-2008, 17:54
Aaaaa...:( To lepiej zostanę o.0

Thuygioshok
21-10-2008, 18:38
Aaaaa...:( To lepiej zostanę o.0

jak to mowi popas 'bez kitu' pojebany jestes kolesw

Szefoo
21-10-2008, 19:07
A ja jestem ciekaw jak wypali Big Brother Lamusiniego xDD

Picinhoxs
21-10-2008, 19:12
primo,mam mcdonalda
secundo,mialem.

Teraz pici pokazles swoja prawdziwa twarz,ktos ci wytyka klamstwo a ty go sciemnionym gownem objezdzasz.nara

To s*******aj niepisz do mnie zalu jak logne to zawsze :dasz itemka? dasz no dasz?

bemo
21-10-2008, 20:28
w wieku z 17 tez pojechales xD!

Picinhoxs
21-10-2008, 20:43
Zamknij morde pio czytaj pjonie 02.10 skonczylem 16 pajacu pff ale redtube ma z 8 ;x

Xr3
21-10-2008, 21:01
To s*******aj niepisz do mnie zalu jak logne to zawsze :dasz itemka? dasz no dasz?

A co? Dawałeś itemy za zaufanie?

Filush_
21-10-2008, 21:42
Doszły jakieś nowe rozpuszczone bachory, żebym miał co robić?

Ja jestem rozpuszczony, ale jestem tutaj od początku.

Lafa_elo
21-10-2008, 22:00
kto ma cztery katy proste zamiast glowy?

Picinhoxs
21-10-2008, 22:02
Tojgiszok1111111111

Thuygioshok
22-10-2008, 16:22
38 punktow z probnego z niemca _/

Filush_
22-10-2008, 20:53
No, tylko dobrym ludziom czas zajmuje w sierpniu.

Lafa_elo
24-10-2008, 15:06
http://www.axejet.pl/?id=43359#xD

Picinhoxs
24-10-2008, 18:10
Inthereknum planuje wojne posluchajcie sami nagrywane na vencie

http://www.xxxxx.com/184909296.html

w miejsce xxxxx wpisac spidiszarka ofc

warto sluchac co 2 minuty max potem bzdury

vrtf to dla idiotow plik z ventrilo ///////

pol-lop
24-10-2008, 18:40
A co? Dawałeś itemy za zaufanie?

jak go widzę to żal dupę ściska błagam zabij się .. zapłacę twojej rodzinie 932488234824092490 dolarów ale nie będzie już więcej głupot

Thuygioshok
24-10-2008, 19:54
jak go widzę to żal dupę ściska błagam zabij się .. zapłacę twojej rodzinie 932488234824092490 dolarów ale nie będzie już więcej głupot

nie ty jeden kolego ;>

LoluU$
24-10-2008, 20:24
Jak wszyscy to i ja
wyjdz

Lafa_elo
24-10-2008, 22:03
co tam u was jpeciaki?

jerrry
24-10-2008, 22:09
Xr3 wogóle miata na kazdym forum i w każdym temacie. Wszystko wie the best ^^ zostań zostań dzieciątko, pogadamy sobie

Lafa_elo
24-10-2008, 22:14
to na harmoni dyskusje rozpocznijcie ziomki ;]] bo ja mam takie pytanie czy pod katem 56 stopni temperatura na rowniku w afryce polnocnej opada o 0,35345345 stopnia?

kto nie lubie boba? bo nie ma mcdonalda bo ma rila lio i nie ma zycia i ma okno na 2gi pokoj i wali uszy o s ciane

Faytah
24-10-2008, 23:24
ja go nie lubie

Koszyk
24-10-2008, 23:25
tez go nie lubie :\

Faytah
24-10-2008, 23:27
foch .......

Xr3
24-10-2008, 23:34
Cześć. Jestem najlepszy.

LoluU$
25-10-2008, 08:15
Kiedy ?

Bob & Lio

True Friend 4ever

bemo
25-10-2008, 09:35
yyyyy piszesz ksiazke?

Bracia_Zdunscy
25-10-2008, 10:48
wsadziłem se własnie 2 palce w odbyt...

ALE FAZA

LoluU$
25-10-2008, 16:02
CHyba HJEszcze niikt nie mial tak jakmnyyyy !!

Zimowiit Rzeeszóoów Llalalaaalalaaaa
Zimowiit Rzeeszóoów Llalalaaalala

Faytah
25-10-2008, 17:12
lolek o co ci chodzilo z postem na poprzedniej stronie :confused:

Bob & Lio

True Friend 4ever
? <><

LoluU$
25-10-2008, 17:25
Jedno Miasto
Jedna milosc
Jedno tube :DD

no offence na ciebie ofc :D tak mi sie napisao : )wieesz.. Kalish Powah

Lafa_elo
25-10-2008, 18:03
to nie bylo smieszne btw kto chce grac ze mna w csa pisac na tibi na michnizmc moga byc boty i pedaly bo i tak sxe potrzeba haha?!!11sds

Koszyk
25-10-2008, 18:31
Wszystko tylko nie sxe : |

Lafa_elo
25-10-2008, 18:47
czyli nie zagramy

LoluU$
25-10-2008, 18:50
koszyk, jak masz jakis serv no steam to z checia cie zniszcze ;)) Pisz pw z IP jak masz jakies
LAFA CHEAT

Lafa_elo
25-10-2008, 22:31
jaki jest wasz ulubiony zespol rapowy? z polski jak cos

Thuygioshok
25-10-2008, 22:37
paktofonika i k44

LoluU$
25-10-2008, 22:45
Feel

/ironia

Lafa_elo
25-10-2008, 22:56
paktofonika i k44

a mozesz mi wyjasnic dlaczego? (pomin 1 plyte k44)

Thuygioshok
25-10-2008, 23:10
a mozesz mi wyjasnic dlaczego? (pomin 1 plyte k44)

najpierw sluchalem k44, pozniej wslad z magikiem przeszedlem na pfk, teraz slucham obu

a dlatego, ze sa to jedne z zespolow ktore nie sa komercyjne, nie maja piosenek o tym 'JEBAC POLICJE JOJO TO SZMATO ELO ROZBIJAM SLOIKI Z KIOSKOW NA TELEDYSKACH HEMP GRU SPRAWDZ TO SZCZALKA ZIOMEK NAJLEPSZEY RAP W MIESICIE ELEOELOELO' badz 'JOL JESTEM BIEDNY I CHUJ JAK JESTEM BIEDNY I TAK UWAZASZ TO MI TO POWIEDZ TO AJ CIE DED ELO RUYCHU Z ULICY SZACUNEK SMIECIARZY Z UCLICY ELOJOL' tylko piosenki z jakims wiekszym sensem

Lafa_elo
25-10-2008, 23:29
najpierw sluchalem k44, pozniej wslad z magikiem przeszedlem na pfk, teraz slucham obu

a dlatego, ze sa to jedne z zespolow ktore nie sa komercyjne, nie maja piosenek o tym 'JEBAC POLICJE JOJO TO SZMATO ELO ROZBIJAM SLOIKI Z KIOSKOW NA TELEDYSKACH HEMP GRU SPRAWDZ TO SZCZALKA ZIOMEK NAJLEPSZEY RAP W MIESICIE ELEOELOELO' badz 'JOL JESTEM BIEDNY I CHUJ JAK JESTEM BIEDNY I TAK UWAZASZ TO MI TO POWIEDZ TO AJ CIE DED ELO RUYCHU Z ULICY SZACUNEK SMIECIARZY Z UCLICY ELOJOL' tylko piosenki z jakims wiekszym sensem

fenomen mial wiecej takich piosenek mimo to w porownaniu do pfk malo kto o nich wie

Thuygioshok
25-10-2008, 23:37
fenomen mial wiecej takich piosenek mimo to w porownaniu do pfk malo kto o nich wie

zarzuc jakas blz

Lafa_elo
25-10-2008, 23:39
zarzuc jakas blz

2 pierwsze albumy ten z 07 denny jak twoj lepa

Koszyk
25-10-2008, 23:51
jaki jest wasz ulubiony zespol rapowy? z polski jak cos

Ciężko wybrać ulubiony... sporo tego jest...

Ale chyba Łona... albo Elegans ( oboje wprawiają mnie zawsze w dobry nastrój)

Lafa_elo
25-10-2008, 23:53
FElix 23:42:26
zedytuj to o charze z picim
FElix 23:42:34
po1 nie ma o tym wiedizec publika
FElix 23:42:38
po2 wstyd

2 najwieksi wrogowie polaczyli sily by pokonac wielkiego pana zuo jak w dragon ball songo i szatan serduszko zlego radima ~!!!

Thuygioshok
26-10-2008, 00:04
agagahahah zalosny fake, do tego stopnia sie posuwasz iz oskarzasz mnie o szaring z tym niepelnosprawnym umyslowo dzieckiem?

Lafa_elo
26-10-2008, 00:07
agagahahah zalosny fake, do tego stopnia sie posuwasz iz oskarzasz mnie o szaring z tym niepelnosprawnym umyslowo dzieckiem?

Picizal 23:52:33
Zara lvl ;p a potem felix wbija :). Wiesz ze w piatek dostalem 2 z polskiego hehe :)) ale ja sie nie przejmuje bo to kiedys poprawie ;))

Thuygioshok
26-10-2008, 00:12
Zara lvl ;p a potem felix wbija :). Wiesz ze w piatek dostalem 2 z polskiego hehe :)) ale ja sie nie przejmuje bo to kiedys poprawie ;))

qyrwa szmato, to fake i obluda

Lafa_elo
26-10-2008, 00:15
qyrwa szmato, to fake i obluda

FElix 0:00:49
no wes kur** jestem zmuszony sharowac z tym debilem picim co nie wie gdzie x7 dragi w ankh sa ale tylko dlatego ze na 45 go z char owale bo to moj zydek do roboty ;]]

Thuygioshok
26-10-2008, 00:16
FElix 0:00:49
no wes kur** jestem zmuszony sharowac z tym debilem picim co nie wie gdzie x7 dragi w ankh sa ale tylko dlatego ze na 45 go z char owale bo to moj zydek do roboty ;]]

rozgryzles mnie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie no szmato fakujes kur*o twoja stara nie potrafi gotowac a stary to Xr3

Lafa_elo
26-10-2008, 00:17
rozgryzles mnie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie no szmato fakujes kur*o twoja stara nie potrafi gotowac a stary to Xr3

twoje wyzywanie na forum a lizanie na gg mnie nie rusza koniu

FElix 0:06:40
plzka dobry lafo przestan juz
FElix 0:06:56
bo ide spac zaraz tylko jeszcze zwale sobie

LoluU$
26-10-2008, 00:30
pici

Gdzie moge expic 13 druid pacc bo mam 1kk felixa do zwaszczenia

Faytah
26-10-2008, 00:56
jezeli chodzi o sens i "zyciowosc" tekstow Eldo > pfk

Picinhoxs
26-10-2008, 07:03

Chyba cos ci sie pojebalo ze przejmuje sie ocenami psie

Lafa_elo
26-10-2008, 08:06
Chyba cos ci sie pojebalo ze przejmuje sie ocenami psie

czytanie ze zrozumieniem? napisales ze sie nie przejmujesz a teraz kocopoly niezle biadolisz ubeku

Lafa_elo
26-10-2008, 08:08
jezeli chodzi o sens i "zyciowosc" tekstow Eldo > pfk

tak prawda, tak samo fenomen i np. lona. a i zapomnialem o odkryciu polskiej sceny popku aka patrZcie na moje nowe rekawice niedlugo rozpierdole komus nimi ryja :))

Picinhoxs
26-10-2008, 08:08
czytanie ze zrozumieniem? napisales ze sie nie przejmujesz a teraz kocopoly niezle biadolisz ubeku

Ty koniu ty

Bracia_Zdunscy
26-10-2008, 08:15
K44, Paktofonika itp. itd. ze starego HH to syf w porównaniu z PiH i Popkiem

JEBAC WAS TE K44 ULOTKA WPADŁA JAK WYWROTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lafa_elo
26-10-2008, 08:21
K44, Paktofonika itp. itd. ze starego HH to syf w porównaniu z PiH i Popkiem

JEBAC WAS TE K44 ULOTKA WPADŁA JAK WYWROTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akurat co do piha wystepy z chada sa pozytywne, ten album krew,pot i lzy czy jakos tak juz nie