Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Thuygioshok
26-10-2008, 09:42
jezeli chodzi o sens i "zyciowosc" tekstow Eldo > pfk
a jezeli chodzi o komercje,zydq
Thuygioshok
26-10-2008, 11:25
Widzę, że rośnie kolejny młody antysemita;). Skoro jesteś taki odważny, to kup sobie koszulkę z Hakenkreuzem i chodź tak po ulicy. Oj chłopcze... gdzie byli twoi rodzice...
Thuygioshok
26-10-2008, 12:27
Widzę, że rośnie kolejny młody antysemita;). Skoro jesteś taki odważny, to kup sobie koszulkę z Hakenkreuzem i chodź tak po ulicy. Oj chłopcze... gdzie byli twoi rodzice...
Widzę, że rośnie kolejny młody idiota;). Skoro jesteś taki wygadany na naszym forum, to powinineś wiedzieć, że Fayter ma ksywki a)zyd b)bobek aka gruby bobo c)Fayfus. Oj chłopcze... gdzie 'tfuj musk' był jak to pisałeś...
Picinhoxs
26-10-2008, 12:40
Pomagali twojej starej wyrwac macice po tym jak cie urodzila
tak prawda, tak samo fenomen i np. lona. a i zapomnialem o odkryciu polskiej sceny popku aka patrZcie na moje nowe rekawice niedlugo rozpierdole komus nimi ryja :))
Pamietam kiedys wywiad z Łoną i kimś tam jeszcze i Łona tlumaczyl ze rap dzieli sie na dobrych hip hopowcow i na tych co robia hip hopolo i na przyklad hip hopolo podal Popka i ktos z widowni powiedzial " TAK? TO POWIEDZ MU TO PROSTO W TWARZ!" : D
haha ;d xddddddddd
gz ... LOL :D
owned.. leze i kwicze :D
Xr3 wyjdz juz : /
Lafa_elo
26-10-2008, 14:58
Pamietam kiedys wywiad z Łoną i kimś tam jeszcze i Łona tlumaczyl ze rap dzieli sie na dobrych hip hopowcow i na tych co robia hip hopolo i na przyklad hip hopolo podal Popka i ktos z widowni powiedzial " TAK? TO POWIEDZ MU TO PROSTO W TWARZ!" : D
chyba wiesz jak by sie skonczyl duel lona vs popek d;
Bracia_Zdunscy
26-10-2008, 15:58
żal dupe sciska jak patrze na K44 albo Paktofonike
chyba wiesz jak by sie skonczyl duel lona vs popek d;
Chyba kazdy wie, kto widzial Łone i Popka :D
ja nie wiem bo mnie Pih Poh nie kreci :D ale mozecie powiedziec ;>
nawet godziny na forum nie przestawia :( zief
up* jestes z kalisza,jestes 0 ;/
Thuygioshok
26-10-2008, 19:23
e za co makiss padl?? chyba nie za fre lol ;\
no tak kazdy wie ze kalisz ssie ! dobrze bob ze jestes z innego miasta pozazdroscic !
@UP
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kalisz
:confused:
Strona, którą tutaj widzisz ma charakter inforamcyjny! Zwracaj uwagę na adres URL, na jaki chcesz przejść. W internecie jest bardzo wiele stron, mających na celu wyłudzenie Twoich haseł oraz danych.
koszyk haksorze -.-
a tera dla feliksuw i lafuw podam takie ladne ciekawostki nowineczki
W Kaliszu ostatni swój dzień w ojczyźnie spędził Fryderyk Chopin
W 2006 r. została wydana dwuzłotowa moneta z wizerunkiem kaliskiego ratusza
W Kaliszu ma siedzibę Polski Związek Snookera i Bilarda Angielskiego;
W ubiegłych latach, co roku, w Kaliszu znajdowała się meta turnieju kolarskiego Tour de Pologne;
Od nazwy kaliskiej dzielnicy Szczypiorno wzięła się druga nazwa piłki ręcznej - szczypiorniak
Honorowi Obywatele miasta
Józef Piłsudski
Maria Dąbrowska
Jan Paweł II
Osoby związane z Kaliszem
Anna Woźniakowska - polska siatkarka, reprezentantka Polski i SSK Calisia Kalisz
Kalisz (łac. Calisia, jid. קאַליש, lit. Kališas, łot. Kališa, niem. Kalisch, ros. К********лишъ), jedno z najstarszych miast w Polsce, położone na Wysoczyźnie Kaliskiej, nad Prosną, historyczna stolica Wielkopolski Wschodniej, stolica diecezji kaliskiej; drugi co do wielkości ośrodek województwa wielkopolskiego, powiat grodzki, siedziba powiatu ziemskiego; w latach 1975–1998 stolica województwa kaliskiego.
Zespół miejski Kalisza jest jednym z dwóch najsilniej zurbanizowanych obszarów województwa wielkopolskiego.
tera wasze chelmy i grudziadze czy inne miasta moga sie schowac do kalisza !
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalisz
Pomyłka przy makdonaldzie..
Tak sobie czytam te niektóre posty... Gówniażernia prosto z bloków, dorwała się do Tibii.
@down
joł joł
Lafa_elo
28-10-2008, 16:04
i co masz do tego kto jest z bloku a kto z domu?
Szefie :)
28-10-2008, 16:16
Tak sobie czytam te niektóre posty... Gówniażernia prosto z bloków, dorwała się do Tibii.
@down
joł joł
niemoglem sie powstrzymac, twoje posty sa tak glupie
http://img394.imageshack.us/img394/3482/shutthefuckupjp0.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=shutthefuckupjp0.jpg)http://img394.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
A więc ujmę to tak: Rozpuszczone bachory, dorwały się do Neostrady, co zaowocowało kontaktem z Tibią, która wręcz urzekła serca "młodych internautów". Ich niesamowicie ubogi poziom elokwencji (jak to ktoś ujął), uniemożliwia im kulturalnie włączyć się do dyskusji. Zawsze muszą się do niej wpier*alać, wjeżdżając na rodzinę każdemu, kto ma inne zdanie niż oni. Przykładem tutaj są panowie "Thuy~" i "Pici~". Jeden głupszy od drugiego. Typowe dwa gamonie bez szkoły, które przekładają pixelki ponad wszystkie inne wartości...
Z zewnątrz kozak, w środku dzieciak.
.. i obraźliwe.
Kali zaj**ać krowę - dobrze. Kalemu zaj**bać krowę - źle.
Ogrody – dzielnica, w której największą atrakcją jest obserwowanie maszyny w kształcie psa, jeżdżącej po chodnikach i zbierającej psie kupki.
ten tekst akurat jest tak niski jak wasze iq PSY
@down
joł joł
Przestan tworzyc nowych slow. Jezeli nie wiesz co oznacza to nie musisz cytowac swojego ojca tylko uzyj wlasnych okreslen. Cze.
Picinhoxs
28-10-2008, 17:04
twoja stara ceruje skarpety
CO KURWA JAKA KROWA JA PIERDOLE NIKOMU NIC NIE ZABILEM ODWAL SIE KLIENT
Edit:
I nie znam zadnego KALIEGO!
Przestan tworzyc nowych slow. Jezeli nie wiesz co oznacza to nie musisz cytowac swojego ojca tylko uzyj wlasnych okreslen. Cze.
przestan tworzyc nowych slow
to takie po polskjemu, bo chyba nie ironia?:(
nigdzie nie napisal ze to slowa jego ojca, ale jak do ciebie w szkole tak mowia no to pozazdroscic XD!
CO KURWA JAKA KROWA JA PIERDOLE NIKOMU NIC NIE ZABILEM ODWAL SIE KLIENT
Edit:
I nie znam zadnego KALIEGO!
A znasz Peję, Pona, Sokoła i wogóle całe Prosto joł?
Chodziłeś do szkoły? Czy może zbyt tępy jesteś na kształcenie się?
Edit:
Uważaj, bo ci żyłka pęknie ;)
Thuygioshok
28-10-2008, 18:55
A więc ujmę to tak: Rozpuszczone bachory, dorwały się do Neostrady, co zaowocowało kontaktem z Tibią, która wręcz urzekła serca "młodych internautów". Ich niesamowicie ubogi poziom elokwencji (jak to ktoś ujął), uniemożliwia im kulturalnie włączyć się do dyskusji. Zawsze muszą się do niej wpier*alać, wjeżdżając na rodzinę każdemu, kto ma inne zdanie niż oni. Przykładem tutaj są panowie "Thuy~" i "Pici~". Jeden głupszy od drugiego. Typowe dwa gamonie bez szkoły, które przekładają pixelki ponad wszystkie inne wartości...
Z zewnątrz kozak, w środku dzieciak.
A więc ujmę to tak: Pojebany kretyn, dorwał się do Kablówki, co zaowocowało kontaktem z Tibią, która wręcz urzekła serce 'młodego ciecia'. Jego brak kolegów w życiu(tym real, nie na non-pvp), uniemożliwia mu robienie czegoś innego prócz spamowania tibia.pl. Zawsze musi się w*******ać do tematów i głośić swoje 3 gp, wywyższając się przed wszystkimi. Przykładem jest tu ciec 'Xr3'. Idiota nad idiotami, Typowy gamoń bez kolegów, który przekłada spam na forach ponad wszystkie inne wartości....
Z zewnątrz frajer, w środku jeszcze gorszy frajer.
Xr3 otruć psa - dobrze. Xr3owi otruć psa - źle.
Jego brak kolegów w życiu
gamoń bez kolegów
Głodnemu chleb na myśli...:D
Coś mi się wydaję, że ty mi zwyczajnie czegoś zazdrościsz...;)
dorwe cie w rl to roskwasze ci morde suko podla
Ej ej ostry jesteś, ej...
.. a ty głupi i niedowartościowany :J
Picinhoxs
28-10-2008, 20:46
Filush kuwa banujom mnie na ventrilo powiedz im cos plx bende plakal
chuj mnie to boli twoja stara gryzie glebe
Picinhoxs
28-10-2008, 20:56
Filush
http://img58.imageshack.us/img58/8052/3291pj5.jpg
Kto słucha techno?
slucham techno,metalu hip-hopu i paru innych,czy to znaczy ze jestem nacpanym brudasem w dresie xd? bo nie kumam
down* sploniesz w piecu...
Mlodzieniaszek
29-10-2008, 02:15
Glodny, glodnemu wypomni.
Bracia_Zdunscy
29-10-2008, 06:32
Kto słucha techno?
Ejjj idioto skąd ty żeś się urwał ? bo wątpie że z choinki precz na swoje non pvp baranie...
Tak sobie możesz do swoich przyjaciół z Tibii mówić. Gówniaż sobie dał w profilu 22 lata i robi za poważnego...
Jeszcze nie dawno chciałem zacząć od nowa na PvP, ale gdy codziennie widzę jakie tam dzieci grają, to z góry mnie ich widok zniechęca.
@Filush
Po twarzy widać, że za dużo jarasz, albo za dużo czasu poświęcasz Tibii. Sam nie wiem co gorsze... Po samych wypowiedziach widać, że coś z tobą nie tak;).
A ty myślisz, że jesteś tu lubiany? :( Koleś, kurwa, kiedy zrozumiesz, że nikt cie tu nie lubi. Wyjdź z domu lepiej czasem:-) Chill Out. :)
EDIT: No tak koleś... Na PVP idioci grają... A na non to sama inteligencja pokroju Julian Czołgista Knight... Daj spokój koleś... Masz jaja to się targnij na życie...
EDIT: No tak koleś... Na PVP idioci grają... A na non to sama inteligencja pokroju Julian Czołgista Knight... Daj spokój koleś... Masz jaja to się targnij na życie...
Julian expił na 90lvl manualnie na banucie. Mam jaja, ale nie chcę zbierać paymentów za nic. To już nie stara Antica, gdy lubiałem PvP.
yafl fajnego edita zes dał
edit@
ja slucham trance ale nie jestem dresik
Jeśli ktoś słucha techno, w porządku. Jeśli ktoś słucha techno, a nie potrafi odróżnić Rocka od Reagee i nazywa brudasami wszystkich, którzy są fanami takiej muzyki, to najzwyczajniej w świecie gardzę taką osobą.
@Topic(Pozdro Wieszok)
Co tam słuchać na Arcanii?;)
to jest hyde park :/ po co sie modki czepiaja
Tak sobie możesz do swoich przyjaciół z Tibii mówić. Gówniaż sobie dał w profilu 22 lata i robi za poważnego...
Jeszcze nie dawno chciałem zacząć od nowa na PvP, ale gdy codziennie widzę jakie tam dzieci grają, to z góry mnie ich widok zniechęca.
@Filush
Po twarzy widać, że za dużo jarasz, albo za dużo czasu poświęcasz Tibii. Sam nie wiem co gorsze... Po samych wypowiedziach widać, że coś z tobą nie tak;).
jaram bo mam jaja ty nigdy szluga nie pailes wiec won na non pvp bo cie zapierdole jak zaczniesz na pvp grac szmato jestes dla mnie nikim czaisz? a takie txt to mozesz do kumpli mowic na dworze zasrany debilu obstawiam twoj wiek 12 lat co moze mniej?
JP
Picinhoxs
29-10-2008, 10:04
@Filush
Do twojej starej nicn ie mam bo ma dobre ceny
jaram bo mam jaja ty nigdy szluga nie pailes wiec won na non pvp bo cie zapierdole jak zaczniesz na pvp grac szmato jestes dla mnie nikim czaisz? a takie txt to mozesz do kumpli mowic na dworze zasrany debilu obstawiam twoj wiek 12 lat co moze mniej?
JP
Łyy....... dziiiidziaaaa.......:cup:
zamknij morde bo ci te dzide wbije w leb szmato nawet sie wyslowic nie umiesz kretynie .....zal
Czy Arcania jest ogólnie spokonym serverem?
Nie ma żadnych wojen ani nic?
Bo troszkę na Guardi Lipa =/
Cyce-Knight lvl 90
Dwarvy-Knight lvl 87
Amazonki-Pal lvl 42
Fibula-Pare knightów 20-30
Gobilny to n/c
Moge grać na obsidi i miec PRo od kolegi ale jednak wole server bez wojny :)
@ bEMO
Ty juz idz lepiej szukac 'filmow dla zabicia nudy'
get a life.
Lafa_elo
29-10-2008, 16:28
Czy Arcania jest ogólnie spokonym serverem?
Nie ma żadnych wojen ani nic?
Bo troszkę na Guardi Lipa =/
Cyce-Knight lvl 90
Dwarvy-Knight lvl 87
Amazonki-Pal lvl 42
Fibula-Pare knightów 20-30
Gobilny to n/c
Moge grać na obsidi i miec PRo od kolegi ale jednak wole server bez wojny :)
graj tu :P jak CI nie szkoda czasu na robienie 100 lvl i bycia farma kasy dla debili z inter (niektore osoby)
zamknij morde bo ci te dzide wbije w leb szmato nawet sie wyslowic nie umiesz kretynie .....zal
Jeśli ja nie potrafię się wysłowić, to ty tym bardziej. Już ci te skuny całkowicie łeb wyżarły.
graj tu :P jak CI nie szkoda czasu na robienie 100 lvl i bycia farma kasy dla debili z inter (niektore osoby)
Co maszs na mysli?
Payment od 100 lvla?
Lafa_elo
29-10-2008, 16:45
Co maszs na mysli?
Payment od 100 lvla?
nie, poprostu sie do*******aja do kazdego 100 lvl bez real of real of real znajaomosci bo wiedza ze gowno zdziala
Jeśli ja nie potrafię się wysłowić, to ty tym bardziej. Już ci te skuny całkowicie łeb wyżarły.
zabije cie szmato
Picinhoxs
29-10-2008, 17:05
Nie tylko wyslowic ale i dobrze opre rdolic palke ;]
@ bEMO
Ty juz idz lepiej szukac 'filmow dla zabicia nudy'
get a life.
bynajmniej nie jestem egoista i wspomagam dzial filmy, zeby nie upadl na konkretne dno :)
pozatym nie wiem co widzisz złego w filmach? moze nie umiesz ich uruchomic na tibicam?
jak ci sie cos nie podoba, to idz na swoja morganke i powyzywaj sie na nubkach takich jak ty :(
Thuygioshok
29-10-2008, 18:34
@Lafa
UWAGA!!!
W spotkaniu tym to Olimpia będzie gospodarzem, a nie jak wcześniej informowaliśmy Chełminianka. Także jutrzejszy mecz rozpocznie się o godz. 15.00 na stadionie centralnym.
Sory ze tu to pisze ale niedawno byl edytowany post na GKSOlimpia.com a niektorzy pewnie zbyt czesto tma nie wchodza wiec
WSZYSCY NA MECZ
+
RE: Olimpia-Chełminianka
Miedziak92
Użytkownik
Miejscowość: Grudziądz
Data rejestracji: 26.04.08 Dodane dnia 22-10-2008 17:27
2:10 dla Olimpi
,,i,,?
Lafa_elo
29-10-2008, 19:15
a wiesz ze lafa ma chara w inter? w interaa ??? haha glupku to ze ciebie wkrecili to nie znaczy ze tobie sie uda
http://www.youtube.com/watch?v=zr7mglMSQc8
Uwazam ze z orginalna piosenka bylo lepsze niz z tą co teraz dal, ale i tak jest bomba :)
Thuygioshok
30-10-2008, 20:10
wyszlo gowno, bija kogos innego na filmiku, a nagrania z kurwa dupy z sama muzyka byloby 10x lepiej ;F irytujace wrecz "SUA SUA SUA SUA SUA' a bija beduriona 'BEDURION BEDURION BEDURION BEDURION BEDURION " a bija ljuba :S
wyszlo gowno, bija kogos innego na filmiku, a nagrania z kurwa dupy z sama muzyka byloby 10x lepiej ;F irytujace wrecz "SUA SUA SUA SUA SUA' a bija beduriona 'BEDURION BEDURION BEDURION BEDURION BEDURION " a bija ljuba :S
To tylko intro do "pelnometrazowego filmu" dlatego taki nie ulozony, okaze sie jak bedzie pozniej : )
Thuygioshok
30-10-2008, 20:27
te nagrania to chy7ba na sucho byly xD
nie, nie byly na 'sucho' , to są orginalne nagrania z akcji ; )
Thuygioshok
30-10-2008, 21:09
http://img396.imageshack.us/img396/7545/fenlydebil2kq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img396.imageshack.us/img396/fenlydebil2kq5.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img396/fenlydebil2kq5.jpg/1/) wiem wiem kazdy sie moze pomylic
Gallanonim513
30-10-2008, 22:02
Jestem Na Filmie It! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Widzieliscie Tego Poteznego Exevo Mort Hura/???? Czu Tam Vis Hura Nie Wiem Jak To Sie Nazywa To Moj! To Jejejejejejejej
Lafa_elo
30-10-2008, 22:10
SIEMKA KAZDE SLOWO Z DUZEJ NIE JEST ZLE NIe?
ogolem filmik fajny,niepasowal mi jedynie napis legends bo tych jest akurat malutko
za co padl Abel ;o? i Tompa od ue Boilaxd
Za całokształt twórczości ; )
Pici, Thuygioshok, Filush_
Macie konta na Fotkach, albo Epulsach? Najlepiej takie, gdzie pokazujecie na zdjęciach fakersa do lustra w kiblu.
Bracia_Zdunscy
01-11-2008, 08:53
Reprezentuje JP jebac tych pseudo hip hopolowcow z paktofoniki i magików
JP!
http://kostuch94.wrzuta.pl/audio/5fYrTZ9bpg/firma_-_wyprawa_nocna_iii
Bracia_Zdunscy
01-11-2008, 08:57
Jeśli ktoś słucha techno, w porządku. Jeśli ktoś słucha techno, a nie potrafi odróżnić Rocka od Reagee i nazywa brudasami wszystkich, którzy są fanami takiej muzyki, to najzwyczajniej w świecie gardzę taką osobą.
@Topic(Pozdro Wieszok)
Co tam słuchać na Arcanii?;)
Ja nie słucham techno, ale moge powiedziec ze rock i reagee to muzyka dla emosów, lewaków i brudasów.
Pozdrawiam,
REPREZENTUJE JP
http://www.youtube.com/watch?v=GEC9CqLHjLk
Ech, Banahowi sie chyba nudzi :D
Bracia_Zdunscy
01-11-2008, 10:13
http://www.youtube.com/watch?v=GEC9CqLHjLk
Ech, Banahowi sie chyba nudzi :D
Smialiscie sie z Suy a.....
banah to policjant! Jak to policeman przeszukuje mnie przeciez mam prawo nosic to co chce !
JP!
Gallanonim513
01-11-2008, 10:13
znow jestem na filmie! <jupi>
btw xD
20:03 Dark Yairobe [65]: na groby
20:03 Dark Yairobe [65]: !
20:03 Dark Yairobe [65]: znicze stawiac
20:03 Boroth Flam [199]: ide zaraz na poh na cmenatrz
AtticusDoubleCross
01-11-2008, 10:24
Smialiscie sie z Suy a.....
banah to policjant! Jak to policeman przeszukuje mnie przeciez mam prawo nosic to co chce !
JP!
Hah widze, że wiesz tyle o mnie co ja o Tobie. Lepiej się nie wypowiadaj jeśli nie masz o pewnych rzeczach zielonego pojęcia, a swoje informacje posiadasz od osób co słyszały też, że Luki za Guild Cash DPFT kupił sobie rower. To ja ci teraz podrzuce dodatkowe info które będziesz mógł słać dalej. Luki za Guild Cash Interr~ kupił sobie karnet do SPA oraz sanki.
Gallanonim513
01-11-2008, 10:31
ja slyszalem ze nie tylko karnet SPA i sanki ale tez karnet na 3 miesiace opalania w solarium w Warszawie u uwaga malo tego dodatkowo zakupil sobie miesieczny bilet PKP Jaroslaw-Warszawa zeby mogl dojezdzac na solarke kiedy chce!
AtticusDoubleCross
01-11-2008, 10:36
ja slyszalem ze nie tylko karnet SPA i sanki ale tez karnet na 3 miesiace opalania w solarium w Warszawie u uwaga malo tego dodatkowo zakupil sobie miesieczny bilet PKP Jaroslaw-Warszawa zeby mogl dojezdzac na solarke kiedy chce!
Dokładnie i te informacje są w pełni potwierdzone! Teraz już oficjalnie zostało to ogłoszone więc nie będziemy się z tym chować! W końcu możemy powiedzieć - "... Wstań powiedz nie jesteś sam..."
Gallanonim513
01-11-2008, 10:38
skoro mozemy powiedziec otwarcie "wstan powiedz nie jestes sam" to przyznam sie wam ze ja tez chodze na solarke oO mam nadzieje, ze bedziecie tolerancyjni wobec mnie ;(
Bracia_Zdunscy
01-11-2008, 10:39
Hah widze, że wiesz tyle o mnie co ja o Tobie. Lepiej się nie wypowiadaj jeśli nie masz o pewnych rzeczach zielonego pojęcia, a swoje informacje posiadasz od osób co słyszały też, że Luki za Guild Cash DPFT kupił sobie rower. To ja ci teraz podrzuce dodatkowe info które będziesz mógł słać dalej. Luki za Guild Cash Interr~ kupił sobie karnet do SPA oraz sanki.
ja tylko wiem ze banah jest policjantem a Arcania reprezentuje JP.
skoro mozemy powiedziec otwarcie "wstan powiedz nie jestes sam" to przyznam sie wam ze ja tez chodze na solarke oO mam nadzieje, ze bedziecie tolerancyjni wobec mnie ;(
tylko pedałki i brązowe chłopaki chodzą na solarke...
Gallanonim513
01-11-2008, 10:50
mieliscie byc tolerancyjni ;( a juz slysze brzydkie okreslenia wobec mojej osoby ;(
mieliscie byc tolerancyjni ;( a juz slysze brzydkie okreslenia wobec mojej osoby ;(
to nie jest obrazliwe tylko to jest prawda.. tylko pedały chodzą na solarium.
A co do histori Banaha i bycia policjantem to jest w 100% prawda. Znam go bardzo dobrze. Zamiast isc do woja wybrał służbe zastępczą w Policji.
JP.
Xr3 to głupi pajac hwehehhhwhwhehehe.
AtticusDoubleCross
01-11-2008, 11:33
to nie jest obrazliwe tylko to jest prawda.. tylko pedały chodzą na solarium.
A co do histori Banaha i bycia policjantem to jest w 100% prawda. Znam go bardzo dobrze. Zamiast isc do woja wybrał służbe zastępczą w Policji.
JP.
Widac jakie masz pojecie o służbie zastępczej i czasie trwania tej służby oraz wymiarze ;] Zreszta co ja sobie język będę strzępić...
"JP" - Jarosław Power!
Widac jakie masz pojecie o służbie zastępczej i czasie trwania tej służby oraz wymiarze ;] Zreszta co ja sobie język będę strzępić...
"JP" - Jarosław Power!
Akurat wiem dużo, zapewne więcej od ciebie. A że banashek nie chciał isc do wojska to wszyscy wiedzieli. Nie poszedł do woja tylko na psy na służbę zastępczą i pozostał tam i pracuje do teraz.
Gallanonim513
01-11-2008, 11:55
a golicie loniaki?
Ide zajarac z ziomkami z fartem JP p0zDr0 Xr3 JP
Gallanonim513
01-11-2008, 13:51
ja ide wydepilowac swojego Wacusia oO
bob tez chodzi na solarke
a banahowi sie zachcialo na forum siedziec tititititititititi neiladnie
rzadko chodze,ale i tak p'doli mnie zdanie na ten temat pustych ludkow co wyzywaja od pedalow kazdego kolesia co poprostu o siebie dba,a najzwyczajniej zazdroszcza bo widza ze idzie z dobra dupa
Gallanonim513
01-11-2008, 16:19
fayter co do dobrych dup nie badz taki pewny, ile razy widze zajebista zajebista blondyne z jakims pajacem ktory nie przypomina zabardzo czlowieka, kobieta to dziwne stworzenie uwierz mi.
bobek powiedzialem ze na solare chodzisz bo chcialem cie przedstawic jako przyklad kolesia ktory nie jest pedalem a chodzi na solare wiec wiesz =*
fayter co do dobrych dup nie badz taki pewny, ile razy widze zajebista zajebista blondyne z jakims pajacem ktory nie przypomina zabardzo czlowieka, kobieta to dziwne stworzenie uwierz mi.
majac na mysli dobra dupe nie mialem tylko na mysli wygladu,bo wiadomo ze jest troche tez materialistek co szukaja tylko dobrej partii zebym nie pracowac i dostawac od meza/faceta "kieszonkowe" nie mozna wszystkich mierzyc ta sama miara
bobek powiedzialem ze na solare chodzisz bo chcialem cie przedstawic jako przyklad kolesia ktory nie jest pedalem a chodzi na solare wiec wiesz =*
twe grzechy zostaly odpuszczone.amen xd
Hahaha Fayter pedal chodzi na solare. ironia mode on
Ty chodzisz w yaponkach koszykowaty
a Ty chodzisz na solare husahsuahus :D!
Umow sie z Goral Dave pojdziecie razem :D
Gallanonim513
01-11-2008, 17:30
hahaa goral dave nie chodzi na solare on sie opala na tych kolektorach slonecznych ktore wylapuja promienie sloneczne zamieniajac to pozniej w prad elektryczny w elektrowniach slonecznych huahua :) zwykla solara takiej opalenizny nie daje tutaj trzeba mocniejszej technologii
http://img84.imageshack.us/img84/9056/1180697000ws7.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/1180697000ws7.jpg/1/w250.png (http://g.imageshack.us/img84/1180697000ws7.jpg/1/)
Tutaj widac jak zostaje przygotowany kolektor aby goral mogl sie bezpiecznie opalic
Nosisz yaponki na stopach gdy ogladasz hentaie fee
Faytah, żalujesz włosy? Nosisz swetry? Słuchasz Techno?
Gallanonim513
01-11-2008, 17:37
szczerze wole techno od jakiegos slipknota do ciebei xr3 to sie tyczy bo widze ze ty sie tym zespolem jarasz? bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.
Faytah, żalujesz włosy? Nosisz swetry? Słuchasz Techno?
Ty moze zalujesz wlosy,ja ukladam przy pomocy roznych magicznych specyfikow.Nie nosze swetrow,slucham wszystkiego.Nie proboj byc na sile kontrowersyjny na przekor wszystkim bo to zalosne.
wlasnie jebac xr3 jp jp jp
szczerze wole techno od jakiegos slipknota do ciebei xr3 to sie tyczy bo widze ze ty sie tym zespolem jarasz? bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.
Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.
Po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić fakt, że twoja wiedza na temat rocka/metalu jest bardzo uboga. Przypuszczam, że nie był byś w stanie odróżnić Black Metalu od Bluesa, a na każdego kto tego słucha, krzyczysz brudas.
bo to jest z dupy muzyka a przy odmianach techniawy mozna w klubach dobrze przybansowac hardstyle house maja dobre nuty na klubowe imprezy.
W takim razie uszanuj to, że komuś mogą podobać się inne dźwięki.
Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych. Ja, z zasady na kogoś kto słucha techno, nic złego nie mówię, dopóki taki kolo sam nie będzie próbował wjeżdżać mi na gust.
banashee siedzi na forum bo ma bana na tibi XD
Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych.
Czlowieczku ogarnij sie jezeli oczekujesz wobec swoje subkultury tolerancji to badz tez tolerancyjny dla innych bo jedziesz po wszystkich:
Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord.
Mam konto na fotce,zeluje wlosy,slucham wszystkiego w tym zarowno metalu jak i techno,wiec mozesz dalej sobie brodzic w tym twoim zasciankowym steerotypie ze jak ktos zeluje wlosy chodzi na solarium czy ch** wie co to pedal. Pewnie taka nienawiscia emanujesz do innych bo kiedys miales na tyle arognacji by takie bzdety powiedziec komus w twarz i za to dostales po papie dlatego teraz piszesz takie durnoty na forum.Krotko,oczekujesz tolerancji to okaz ja sam.
Haha a ja nie lubię nażelowanych pedałów (szczególnie tych z gatunku Tektonic) w błękitno białych swetrach w paski (o koncie na epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.
Po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić fakt, że twoja wiedza na temat rocka/metalu jest bardzo uboga. Przypuszczam, że nie był byś w stanie odróżnić Black Metalu od Bluesa, a na każdego kto tego słucha, krzyczysz brudas.
Wiesz dlaczego między osobami słuchającymi Metalu, a fanami Techno jest wojna? Bo ci drudzy, nie potrafią zaakceptować tych pierwszych. Ja, z zasady na kogoś kto słucha techno, nic złego nie mówię, dopóki taki kolo sam nie będzie próbował wjeżdżać mi na gust.
JXR3 na 100% JP na 100%
A co do japonek, solarium i innych dziwnych rzeczy to powiem tyle. Chłop to chłop i powinien sie zajmowac innymi sprawami niz solarium. Mógłby sie np. wybrac do baru na piwo, na siłownie przykoksowac, mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. Prawdziwy mężczyzna to nie jakiś opalony pedał (chłopiec) w japonkach...
POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN Z ARCANII,
oczywiscie prawdziwy mężczyzna powinien reprezentowac JP na 100%
chcem dodac jeszcze że prawdziwi metale, z długimi włosami, w skórach to nie są brudasy !! Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...
epulsie/fotce nie wspomnę). Nie toleruję również spizganych dropsami mord. Ich ownerzy wyzywają z forum każdego kto słucha czegoś innego niż "hiphop techno house trance", czyli nap*erdalania chochlą o wiadro.
nigdy nic do ciebie nie mialem xeremon ale co do chochli w wiadro no to raczej metal
pozatym co jest zlego w swetrach :O? sam mam trzy i je nosze kiedy mi sie podoba
piszesz o metalowcach i techniakowcach i ze niby ci drudzy nie szanuja 1.
dobra to twoje zdanie, bo sluchasz metalu i bedziesz go bronil, no to moze wez pod uwage ze ci drudzy beda wypominac to tym pierwszym :O
Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...
nie moge sie powstrzymac wiec najwyzej dostane warna za nowy HaHAHAHAHAHAHAHAHAHAH agree
JXR3 na 100% JP na 100%
A co do japonek, solarium i innych dziwnych rzeczy to powiem tyle. Chłop to chłop i powinien sie zajmowac innymi sprawami niz solarium. Mógłby sie np. wybrac do baru na piwo, na siłownie przykoksowac, mozna tak wymieniac w nieskonczonosc. Prawdziwy mężczyzna to nie jakiś opalony pedał (chłopiec) w japonkach...
POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN Z ARCANII,
oczywiscie prawdziwy mężczyzna powinien reprezentowac JP na 100%
chcem dodac jeszcze że prawdziwi metale, z długimi włosami, w skórach to nie są brudasy !! Brudasem może byc np. emo, lub chłopcy/dziewczyny w arafatkach...
93 przy nicku,ktory jak wnioskuje po poziomie wypowiedzi oznacza date urodzenia, nie upowaznia Cie do mowienia o tym co meskie a co nie.Zreszta mezczyzna ma na tyle rozwienieta swiadomosc by samemu to ocenic a nie sluchac porad Lucek93 na forum gry komputerowej,wiec wystarczy tylko ze sie z toba nie zgodze i nie bede wyjasnial czemu uwazam ze jestes w bledzie ;D
Mam konto na fotce
Po co ci ono. Koniecznie musisz się lansować?
slucham wszystkiego w tym zarowno metalu
Wymień zespoły.
Pewnie taka nienawiscia emanujesz do innych bo kiedys miales na tyle arognacji by takie bzdety powiedziec komus w twarz i za to dostales po papie
Akurat pewnien szczeniak nie dawno miał tyle arogancji by nazwać mnie brudasem, po ujrzeniu mnie w bojówkach i czarnej bluzie. Przypłacił to p*zdą pod okiem.
JXR3 na 100% JP na 100%
A teraz, przetłumacz to na ludzki.
Po co ci ono. Koniecznie musisz się lansować?
Czym lansowac? Tym ze przegladne pare profili jako nieanonim?
Wymień zespoły.
Slipknota sam slucham pod plyty iowa,na koncercie tez goscilem.Takto z metalu lubie takze ramstein,metalice,nightwish nie wiem czy sie kwalifikuje mmm,manowar i pare innych by sie znalazlo ale pisze na szybko.Z lzejszych gatunkow bardzo lubie soad,lp a takze guns'n'roses czy tez nirvane i wiele innych ale nie bede tu sie rozpisywal.
Akurat pewnien szczeniak nie dawno miał tyle arogancji by nazwać mnie brudasem, po ujrzeniu mnie w bojówkach i czarnej bluzie. Przypłacił to p*zdą pod okiem.
Lansujesz sie tym ze pobiles jakies dziecko,a ja jestem be bo mam fotke no niezle.
nie gadajcie z tym brudasem xr3 to kretyn
skoncz pierdolic smuty juz, bo mimo, ze na poczatku odgrywales role 'inteligenta' i nic do ciebie nie mialem to teraz zaczynasz juz tylko blaznowac pajacyku~
wracaj na swoje forum i tam pajacuj
jak chcesz byc jak stanczyk - rozumiem, tylko, ze ty potrafisz tylko blaznowac
filusz sprawdź pw
up@ racja
Pozwolę sobie podsumować tą dyskusję. Ta cała śmieszna wojna, między technoboyami, a metalami, jest skutkiem egzystencji takich osób jak np. Filush_. Co za tym idzie, ta rozmowa nie ma sensu - jest tutaj zbyt mało ludzi na poziomie, aby można było ją normalnie przeprowadzić.
Edit.
Darujcie mi. Nie mogę się powstrzymać.
nie gadajcie z tym brudasem xr3 to kretyn
Brudny, jełopie (bez szkoły), to może być co najwyżej twój śmierdzący dres, którym się brzydzę, jednocześnie uważając aby się tym paskudnym odorem od ciebie nie zarazić. Wracaj na klatkę słonia łupać.
Pozdrawiam.
Gallanonim513
01-11-2008, 20:17
stary co ty pieprzysz naprawde na poczatku tak samo jak kamsz tolerowalem Cie myslalem ze jestes calkiem w pyte ale jak zaczolem czytac twoje kolejne wypowiedzi to zrozumialem ze jednak bylem w bledzie, co jest dziwnego ze na imprezach lubie bawic sie przy muzyce technopodobnej? nie wiem jak ty ale nie wyobrazam sobie zeby w klubie lecial jakis metal? kumam sie z brudasami i slucham hip hopu dziwne? ja jestem tolerancyjny akceptuje ich styl oni akceptuja moj , ja zasugerowalem tylko ze nie wyobrazam sobie imprezy z metalem w tle a ty zaczoles mi wjezdzac.
ROCK <3
xr3 pier`l sie :) ok?
kk thx bye
Brudny, jełopie (bez szkoły), to może być co najwyżej twój śmierdzący dres, którym się brzydzę, jednocześnie uważając aby się tym paskudnym odorem od ciebie nie zarazić. Wracaj na klatkę słonia łupać.
Pozdrawiam.
tak jak Filush pojechal cie od brudasa nie wiedzac czy smierdzisz na rl, tak ty obrazasz Filusha dres od smierdzącego również nie mając do tego podstaw, lol.
masz do niego zal a robisz to samo.
JXR3 NA 100% oznacza JEBAC XR3 na 100% co tu wyjasniac nikt cie tu nie chce na arcanii nie tolerujemy brudasów a do tego z non pvp
spieprzaj dziadu
Mam dres i chuj reprezentuje jp a ty gowno smieciu
Chyba tylko Lucek wie o co tak na prawde w zyciu chodzi szacunek i JP
Dobrały się... dzieci osiedli.
Juz nie mamy hunta :P
serio? O.o
hahaha kretyn jpjpjp
Wole byc dzieckiem niż frajerem i jesc z deski klozetowej! Wszyscy gracze z non pvp to frajerzy ! a frajerzy za kratami wiadomo co robią!
reprezentuje JP na 100%
SpoconyKrystyna
02-11-2008, 00:07
Pozwolę sobie podsumować tą dyskusję. Ta cała śmieszna wojna, między technoboyami, a metalami, jest skutkiem egzystencji takich osób jak np. Filush_. Co za tym idzie, ta rozmowa nie ma sensu - jest tutaj zbyt mało ludzi na poziomie, aby można było ją normalnie przeprowadzić.
Edit.
Darujcie mi. Nie mogę się powstrzymać.
Pozdrawiam.
DOłączam sie do prośby reszty graczy Arcanii i po dobroci proszę Cię
opusc nasze forum...
serio? O.o
a co ty myslisz ze w kwadratowych pikselach zes poznala chlopaka to teraz mozesz wszystko?
Picinhoxs
02-11-2008, 07:39
serio? O.o
Lol archelog ty lepiej idz stad bo znowu dissss
Gallanonim513
02-11-2008, 10:48
to ja powiem tak xr3 co ty mozesz wiedziec o zyciu na osiedlui skoro nawet w wirtualnej grze boisz sie konfrontacji typu PvP LAMUS!
SpoconyKrystyna
02-11-2008, 12:01
to ja powiem tak xr3 co ty mozesz wiedziec o zyciu na osiedlui skoro nawet w wirtualnej grze boisz sie konfrontacji typu PvP LAMUS!
na osiedlu sie liczy tylko jedno JP na 100%
a i dodam cos od siebie
XR3 to idiota
Zwiedzam_Anal
02-11-2008, 12:13
XR3 nie zna życia nie wie co to życie między blokami, nie wie co to kosa pod żebrem...
@panowie up
Jądra ze stali co? Już się nie kompromitujcie prymitywy, bo lamerstem od was daje na kilometr. Jak jesteście takie zuchy, to wracajcie przed blok, 12 latkom komy kraść, a nie tutaj na forum grozić wszystkim, jacy to nie wy.
Panowie niby mają po 16+ lat (czyli mija okres, w którym kończy kształtować się światopogląd), lecz przez Tibię/skuny, zatrzymali się na poziomie 13 letniego dziecka. Po wypowiedziach stwierdzam, że do elity społecznej nie należycie... Cóż, oczywistą sprawą jest fakt, że nie mogą w jej skład wchodzić Tibijskie nerdy:D.
XR3 nie zna życia nie wie co to życie między blokami, nie wie co to kosa pod żebrem...
Jou
Mam kilku dobrych kumpli z osiedli. Dobrze wiem jak tam jest, nie raz z nimi piłem i muszę przyznać, że nie można ich z wami porównywać.
Jełopy bez szkoły.
Edit:
Sam nie wiem kto się bardziej kompromituje. Ja, poniżając się do tego stopnia, aby dyskutować z plebsem, czy wy, prezentując wasz brak intelektu.
To wypierpapier z tego forum, bo wprowadzasz zbedny zamet.
Nie masz tutaj postaci, nie grasz na tym serwerze, zapewnie nie masz tu znajomych, gowno wiesz o tym serwerze wiec won na swoj serwer. Probojacych byc 'cool elo ziomkuff' nie potrzebujemy.
Sam nie wiem kto się bardziej kompromituje. Ja, poniżając się do tego stopnia, aby dyskutować z plebsem, czy wy, prezentując wasz brak intelektu.
Jasne, że ty. Spróbuj sobie odpowiedzieć na pytanie kto produkuje sie od paru stron w 3 tematach bo uległ jakże jawnej prowokacji osiedlowej ekipy. Jak ktoś powiedział wyżej, kiedy tutaj przyszedłeś to sprawiałeś wrażenie inteligentnego, teraz można śmiało powiedzieć, że wystarczy mieć firefoksa i przeczytać artykuł o dzieciach neostrady aby akcja zdołowania paru kretynów zakończyła się sukcesem. Bez wahania można stwierdzić, że jesteś zakompleksionym, "pseudodorosłym" kretynem... no chyba, że normalnym jest przychodzenie na obce forum, wyzywanie ludzi których się nie zna tylko dlatego, że na własnym forum jest więcej takich typów jak ty i rozjebali cie w te klocki.
Hahhaha, kosa w żebro tępy chuju.
Bracia_Zdunscy
02-11-2008, 14:02
CHyba logiczne że TY się bardziej kompromitujesz. Wyzywałes nas, bo sami Cię do tego sprowokowaliśmy, chcieliśmy żebyś nas wyzywał, żebyś udowodnił sobie, że jesteś kretynem. Teraz po naszych wypowiedziach możesz jasno siebie okrelisc kretynem. Przyszedłes z innego forum na nasze, że tak powiem "dziwne" forum Arcanii. Każdy kto przychodzi tutaj z innego forum z nami podyskutowac szybko zostaje skarcony i wygnany z forum. Każdy kolejny twój post na naszym forum będzie udowodnieniem jakim jesteś naprawdę kretynem. Mogliśmy Cię dalej wyzywac, obrażac itp. lecz to nie miało już sensu sam sobie udowodniłeś na jakim poziomu rozwoju właśnie jesteś. Nie mam pojęcia czego tutaj szukałeś, bo szczęścia u nas na Arcanii naprawdę nie znajdziesz. Wyzywałes nas od 13 latków a w łątwy sposób w kilka osob udało się nam Ciebie skarcic. Widac, początkowo chciałes wykazac się inteligencją która początkowo myliła Nas, lecz pózniej zostałeś w banalny sposób zrównany z ziemią. Nie masz już tutaj czego szukac. Chcem Ci jeszcze na koniec powiedziec, że żaden z nas nie ma po 13 lat i żaden z nas nie jest takim kretynem jak Ty. Dziekuję teraz już ze spuszczoną głową w dół możesz opuscic nasze forum. Żegnaj...
http://img223.imageshack.us/img223/6140/faillt0.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/faillt0.jpg/1/w440.png (http://g.imageshack.us/img223/faillt0.jpg/1/)
Thuygioshok
02-11-2008, 14:10
ahahahah ciota
Nie próbujcie zwalać na mnie;). Wychodzę stąd z całkowicie własnej inicjatywy.
Dzieci Śmieci.
Hmm, może jeszcze kiedyś wpadniesz na nasze osiedle xD
Z Bogiem.
Dzieci Śmieci.
Jak by mądrzy ludzie Cię nie wyprosili dalej byś tu z nami dyskutował. Jestem pewien, że jak nie za kilka dni, to tygodni pojawi się kolejny chłopiec z non pvp i wyjawi nam tu swoje tajniki. A na koniec tak samo jak Ty zostanie stąd wyproszony. Sama nazwa działu wygląda jasno ARCANIA i w tym temacie mają prawo dyskutowac tylko ludzie grający na Arcanii
Narazie :p
Nacpany_Wlodek
02-11-2008, 15:39
Dzieci Śmieci.
Jakbyś miał chociaż w sobie trochę dorosłości to byś się przyznał do błędu.
Thuygioshok
02-11-2008, 15:53
eheh
15:26 Warning! The murder of Dyda melka was not justified.
lovam <3!
jesli to wtedy, to sorry nalezalo mi sie:D!
Thuygioshok
02-11-2008, 16:55
1.http://img201.imageshack.us/img201/7725/trap1modfh0.png (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/trap1modfh0.png/1/w258.png (http://g.imageshack.us/img201/trap1modfh0.png/1/)
2.http://img201.imageshack.us/img201/9476/trap2modmq2.png (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/trap2modmq2.png/1/w338.png (http://g.imageshack.us/img201/trap2modmq2.png/1/)
Tak się to robi na południu! JPJPJP
Po wypowiedziach stwierdzam, że do elity społecznej nie należycie... Cóż, oczywistą sprawą jest fakt, że nie mogą w jej skład wchodzić Tibijskie nerdy:D.
z tego wniosek, ze ty do niej tez nie nalezysz <smutek>
a jaki luut z dyydhyy meelkkhi
spam
Name: Nimu Ralo
Guild membership: King of the Veni Vini Vici
Last login: Nov 02 2008, 18:45:52 CET
Comment: Frends: Pro: Rl:
-Zulion Sapira -Damoon -Talin Pitorio
-Kulawy Szwagier -Biteq -Pirates of Sparrow
-Rusok Dark Knight -Uraru -Krewez Farix
-Street Koks -Jones Xalin -Zen Zox
-Ubitath -Keegani
-Xeld Draxiell
-Dave of Down
-Saito Sam
And more [Frend's/Rl's]And Dance Flam and Veni vini vici and Interregnum Gilds >?< the best Frag 102pal "Sheriff Woody"
/spam
najbardziej mnie rozwalilo "Dance Flam"
bwhahaahahhahahahahhahahahahahah
aha btw wczoraj ten typ mnie jechal od dziecka :O
bemko ogarnij sie z tym krytykowaniem/nasmiewaniem sie ze wszystkich i robieniem pozy ze caly swiat jest be a ty fajny,tak samo z tymi topicami na tibia.com z uncle darknest bo zal sie cisnie jak sie czyta takie g*wno
nie chcesz, nie czytaj !!11!11111!!!1ojnoeneo
tylko sie nasmiewam z gowniarza, ktory slownika nie mial w reku, a cisnie mnie od mlodego szczyla, pozatym dyde zawsze fajnie jest objechac
Thuygioshok
02-11-2008, 20:42
nie ma jak to zabic kolesia, pojsc na srednio pewna miejscowe gdzie inter nie dojdzie i nastepnie zostac zabitym przez lafe poniewaz sie bawi ;]]]]]]]]]]]
pozatym dyde zawsze fajnie jest objechac
sam sie najlepiej "objedz" bo w ostatnim czasie pokazujesz jaki plytki jestes ;]
płytka, to najwyżej może byc wanna !
Lafa_elo
02-11-2008, 21:34
nie ma jak to zabic kolesia, pojsc na srednio pewna miejscowe gdzie inter nie dojdzie i nastepnie zostac zabitym przez lafe poniewaz sie bawi ;]]]]]]]]]]]
twoja wina i popasa prowydera
Koty nie drapac sie
ee świeżak bo z kibla będziesz jadł...
ee świeżak bo z kibla będziesz jadł...
Uwazaj co mowisz bo zrobie Ci zdjecie i dorwe Cie na miescie
JP JP JP!
Uwazaj co mowisz bo zrobie Ci zdjecie i dorwe Cie na miescie
JP JP JP!
Tylko że nie moje zdjęcie miesci sie w serwisie Redwatch 8o
Zapowiada się szalony grudzień.
Gallanonim513
02-11-2008, 23:41
a to dlaczemu?
Powiedzmy, że będzie dużo ded.
zdałem dziś z rana prawko platfusy hhahahaha B)
to teraz merc lub beemka i w droge
btw.
Name: Aseix
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 68
World: Arcania
Comment: Kiedy odniose sukces niemartf sie tym !!
Kiedy odniose kleske nieciesz sie tym !!
to juz jest chyba szczyt :D koles i tak commenty co miesiac zmienia, kiedys mial
"chó* na war kladem bo i tak damy rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!"
btw.
to juz jest chyba szczyt :D koles i tak commenty co miesiac zmienia, kiedys mial
Wystarczy spojrzec na obojetnie jaka strone obojetnie jakiego tematu na tym forum i sie znajdzie 236789472 przypadkow analfabetyzmu, sam lepiej nie piszesz.
btw.
wszedzie gdzie objedzie kogos fel/filu/ktos inny ty musisz sie pod tym podpisac, a po co? po to zeby byc postrzeganym jako ktos fajny/zabawny/z poczuciem humoru/znajacy wszystkie zasady pisowni j. polskiego/zasady ortograficzne... czytajac twoje posty powstrzymywalem sie zeby cie nie zbesztać, jednakże tym razem nie wytrzymalem. Moja opinia o tobie jest taka sama jak byla kiedys...A twoja ulica na ktorej znajduje sie twoj dom świadczy sama o tobie ^^ Rycerska... pamietam jak o malo sie nie rozplakales jak z Adasiem i kims jeszcze gralismy na OTSie enfo od 50lvla, gdzie ubralismy sie wszyscy na biało i mowilismy ze jestesmy Lio na białym rumaku... czemu rumak? wiesz dobrze co lubisz robic, czemu biały? jest to efekt co lubisz robic. I przestan byc na sile fajnym i słitaśnym emo krejzolkom !1one bo to juz durne jest... jak musisz sie wypowiadac, staraj sie wypowiedziec z sensem logicznym/zeby odnosilo sie do tematu ktory jest poruszany w danym czasie.
JB 100% : D
Thuygioshok
03-11-2008, 23:24
kłótnia dwóch byłych sharerow <3 nie lubie karola, ale troche racji ma(chodzi mi o sens postow bema, nie rumaka)
^^ zasysaj Olimpiakuu :PP Masz cos do Karola -.^?- Pro imie nie to co Mateusz P. na przyklad :D ktory mi nose ringa ukradl i mowie ze cheaty mam z Adasiem O_O
pozatym jebie mnie juz ten rymcykpyk czy jak to sie teraz nazywa po name locku...
Thuygioshok
04-11-2008, 14:36
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=514d0816914f045a0696126258958a8e
nie mogelem nic lepszego wymyslec ;FF
Diss,diss?! Kozaczysz?!
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=f7dfcdf2fee6359ecadd0cebf2bb072c
Thuygioshok
04-11-2008, 15:10
wojna, brutalna nie spokojna!
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=3a0901e3512226556cfbbc64ff5a06a1
Lafa_elo
04-11-2008, 15:23
diss na kalisz
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=b921217d39975a600baf9d325df19489
riposta
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=ceb639f3fd72d0c73b3d4cc6dcf3d951
Lafa_elo
04-11-2008, 16:29
comeback!!
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=04b7e42e9330b86132aedfda99713b2e
lafa zlodzieI
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=ac36a109fc32bd425963bfcc9cc31748
Lafa_elo
04-11-2008, 16:42
bobek vs profesor lafa
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=41fc1e5a8e63f0e4239bcf621540f726
bony towarowe do mc
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=ce578cb30b93c4234edbd620f2bd3695
Lafa_elo
04-11-2008, 16:49
bobek i randka w mcdonald
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=27bffd80304416fca4b488badbb14bf0
Bob vs lafa spina w autobusie
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=cf8f5311137cded1d3a81545535fff2c
Thuygioshok
04-11-2008, 16:57
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=a16fe863e4f9c686fa2c98462ae37051
legendarny ziom 360 obrot, spektakulkarny powrot!
na serio miazdzy xD
Lafa_elo
04-11-2008, 17:05
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=697372ab86be3225f6e32c8585778ffb
Picinhoxs
04-11-2008, 17:13
Jakos mi sie nie chcialo (http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=c495080bb787493f975599a97b8f118b)
wszedzie gdzie objedzie kogos fel/filu/ktos inny ty musisz sie pod tym podpisac, a po co? po to zeby byc postrzeganym jako ktos fajny/zabawny/z poczuciem humoru/znajacy wszystkie zasady pisowni j. polskiego/zasady ortograficzne...
wszedzie? no, chyba, że nie.
p.s wcale sie nie uważam za słitaśnego chuopca z poczuciem humory znającego wszystie zasady pisowni j. polskiego/ortograficzne.
czytajac twoje posty powstrzymywalem sie zeby cie nie zbesztać, jednakże tym razem nie wytrzymalem. Moja opinia o tobie jest taka sama jak byla kiedys...A twoja ulica na ktorej znajduje sie twoj dom świadczy sama o tobie ^^ Rycerska...
ofc masz prawo wyrażac o mnie swoja opinie, btw. na ulicy Rycerskiej znajduje się kamienica, która jest mojego taty, nie moja.
pamietam jak o malo sie nie rozplakales jak z Adasiem i kims jeszcze gralismy na OTSie enfo od 50lvla, gdzie ubralismy sie wszyscy na biało i mowilismy ze jestesmy Lio na białym rumaku...
nie wiem co ci wpadło do głowy, powiedziałem tylko, że z debilami nie będe grał, po czym adam stwierdził, że ok, ok gramy normalnie.
czemu rumak? wiesz dobrze co lubisz robic, czemu biały? jest to efekt co lubisz robic.
Jak podrośniesz, też będziesz lubił. Chyba, że coś ci się pomiesza w głowce
I przestan byc na sile fajnym i słitaśnym emo krejzolkom !1one bo to juz durne jest...
Nie jestem na siłę fajnym, to tylko Twoje zdanie. Emo? wybacz ale... Nie.
jak musisz sie wypowiadac, staraj sie wypowiedziec z sensem logicznym/zeby odnosilo sie do tematu ktory jest poruszany w danym czasie.
Głodny głodnemu wypomni:)?
15:36 Dyda melka [60]: hiho
15:36 Dyda melka [60]: bunny
15:36 You see Amenomm (Level 135). He is a master sorcerer. He is Part of the Interregnum.
15:36 Amenomm [135]: utevo res ina "rabbit
Picinhoxs
05-11-2008, 16:02
Kupie sobie jakiegos 150 za 700zl i bede mogl sie jeb*c z nia za darmo :O
Lafa_elo
05-11-2008, 16:03
glupi jestes
lafa dowiedzialem sie o torebkach... jestes bogiem <3
Lafa_elo
05-11-2008, 19:26
http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj
--Ogorek--
05-11-2008, 19:28
Kto rządzi serwerem ?
lafa i pici... czasem daja pograc Felixowi
a co? szukasz znajomych :E :)?
--Ogorek--
05-11-2008, 19:50
Nie, myślałem, że to biuro matrymonialne ;)
Jakie gildie(chodzi mi o narodowości)
Lafa_elo
05-11-2008, 20:00
Piotrek z ziomkami z Kamienia
--Ogorek--
05-11-2008, 20:13
aha może się spotkamy? -.-
No bez jaj człowiekó
dobrze ci powiedział... jak teraz nie mieszkasz w miejscowości
a) Żalisz
b) Kamień
c) Grudziądz
d) Chełm
to nie masz po co grac tutaj bo odrazu od ciebie 200k zdzieraja, potem bija cie 50 lvlem, zabijaja cie, i mowia ze zabiles im nooba i nastepne 200k
--Ogorek--
05-11-2008, 20:41
akurat mieszkam koło Grudziądza =)(Łasin takie zadupie małe)
ale nie w Grudziądzu... failed spisz placisz
--Ogorek--
05-11-2008, 20:43
to nie warto grać cYa
Lafa_elo
05-11-2008, 21:00
alternatywa to legnica
w ostatecznosci Braniewo :D
Lafa_elo
05-11-2008, 21:23
naszczescie nie rzeszow
>.> foch :| Twoj brat to pici :) jak ci juz powiedzialem... dowiezdialem sie o torebkach... jestes kretynem i bogiem :D
Hej.
Będzie ta wojna?
Pozdrawiam
Cery.
Lafa_elo
05-11-2008, 23:07
zdemoralizowani ukrainscy uchodzcy (cinek, bobek) chca wywolac spektakularna wojne atomowa przeciwko krolestwu kanciatych pod wladza Felixa Kanciatego 1 i jego sojusznika z panstaw Kamien krainy znanej jako miodem i mlekiem plynacje znanej z produkcji masowych ton jedznia z mcdonalda i druzyn plawanice kamien. Koliduje to z antysemicka polityka zagraniczna Legnicy gdzie Filip, Arek oraz Kamil rozkminiaja co kto byl bo policja ich goni. Jesli wojna dojdzie do skutku nie wolno pominac wlaczenia sie do rozrobek Rzeszowa z dzielnym reprezentantem Lolkiem ktory i tak sie nikomu nie przyda w war. We wroclawiu wybudowano wlasnie bar Bieda wiec Bajsi i Xr3 skumali sie na soczek i frytki. Moze knuja plan zniszczenia baz kosmitow na Saturnie? Jak wiadomo moj czlowiek Barak O'bama zostal prezydentem USA wiec pomoze mi w war. Niestety shalony bemko nie wezmie udzialu w tej wojnie, jego kon nawalil. Jako iz zmasowany wyciek wody w szanghaju z rur kanalizacyjnych spowodowal zalanie zoo i ded miska polarnego wiadomo ze beary dolacza do jedej ze stron konfliktu. Ja jako przywodca Chelma uwazam ze najlpiej kupic wszystkim chelmy z chelma. Uwaga pk na dwarfach!
Jeb*em xddddddddddddddddddddddddddddddd
jego kon nawalil
omg jaki owned xDD
ps
czy elo lafo uchylisz "romb"ka(kwadratu, jak kto woli) tejemnicy na temat waru?
Lafa_elo
05-11-2008, 23:30
Owszem. Jako iz rozmiescilem moich zwiadowcow na kontach prostych tibijskiego kwadratu doniesli mi iz Picinhoxs zastosowal niewiarygodne techniki blokowania ludzi na polu btiwy. Jego technika Zywego M'walla kiedy sam przeistocza sie w magiczna sciane pomogla mu zrashowac przez granice ukrainsko polska i przemycic paczke fajek ktore sprzeda zeby miec na rachunki za prad. Kanciaty nie zostaje w tyle, kupil on od piciego ksiazke medzik technology for all i opracowal technike kwadratowego sd. Runa ta zachacza o 4 katy twojego piksela i zadaja poczworne obrazenia. To nie wszystko co przygotowali wojownicy z wara. Lio zastosuje technike bialej plamy ktora oslepi ekran przeciwnikowi. Lolek z rzeszowa nie ma zadnyhc skili ale to jego atut. Kazdy czeka na magiczny atack za 3 many i 1 soul a on udezy zfista. A co po 2 stronie konfliktu? Jako iz w kaliszu nie ma mcdonalda zolnierze Kalisza gloduja. Bobek robi co moze zeby zalatwic jakies zarelko z Wroclawia lub Legnicy. Arek Filip i Kamil rozkminili kto co byl i dolaczyli do Kalisza. Uwazaja ze dzieki masowemu wzrostowi bananow jabllkowych na jamajce wyzywia armie Kalisz&Legnica. Xr3 jak na prawdziwego spolecznika przystalo mial zgona po soku babanowym z dolewka wodki tjst drink. Dzis takze doszlo do 1 openki. Zgineli Bajsi i Kamil bo skonczyly mu sie magiczne itemki z pudelka rybackiego. Po stronie K&K (kanciaty feat kamien) 0 dedow. Znakomita partie zagral pici! Jego blokowanie przeciwnikow czyli zwyoemwalowanie wyeliminowalo zagrozenie ze strony arabskich handlarzy plytkami do lazienek. Inflacja spada a cena lodowek w media markt spada o 14% ze wzgledu na zmasowane ataki ksiegowych z podbeskidzia na banki w usa. Jezeli tak dalej bedzie dojdzie do konca siwata gdyz bron masowego razenia posiada wielki Popas. Jedyna nadzieja jest taka ze on nie ogarnia i nie wiem jak to dziala. Jesli pici i kanciaty powiedza mu jak aktywowac bombe bedzie ded. Oni maja bota i mnie ded no sxe hak ded cino ?
Niestety shalony bemko nie wezmie udzialu w tej wojnie, jego kon nawalil.
leze i kwicze... lafa <33 Ale wiesz.. to ze piniu mieszka w Żaliszu to nie powod ze chce opanowac caly server o,o
tylko nie sraj ogniem ...
kalisz do rzeszowa to metropolia raczej _/
Rzeszów – miasto i powiat w woj. podkarpackim, stolica województwa i powiatu rzeszowskiego. Wyglądem przypomina poziom 1-1 z Super Mario Bros.
te wojowniku bo twoj kon Ci odmówi posluszenstwa... masz cos do rzeszowa?
Mój nigdy nie odmawia, ba jest sprawny jak ta lala. Może za dużo patrzałeś na swego konia. Ups, jeśli go znalazłeś.
Chodź pobij mnie, ach nie zapomniałem. Chciałem napisac, jeśli Ci się chce fatygowac, możesz mnie poszmyrac.
ok a teraz daj mi komcia. Gardze tobą : ) poszmyrac ... niewiem czy tak do ciebie mowili jak byles maly/do dzis mowia, jednakze to 1 raz slysze :O.
jestes "slawny" dlatego ze
Bemo=pro (?)
-nie
koń=pro (?)
-tak
dobra nie pisze chwile bo dali mi wyniki z testow i ide do lazienki... gz :)
Bo się zawiodłeś i musisz się wyżygac? Fuuj, ale smacznego :(
Nie Ty gardzisz mną, ale ja Tobą. Jesteś tylko małym, nic nie znaczącym pionem, który jeszcze nie wie co to życie.
Poszmyrac. No nie, nie mówią ani nie mówili tak do mnie. Miałem na myśli, że takie chuchro jak ty, może mnie conajwyżej poszmyrac, bo nic innego byś nie zrobił.
Jestem sławny? Nie, nic na siłę, nie staram się nim byc, ani nie chce nim byc. Nie wiem czy już to do Ciebie mówiłem, ale pozdro&pocwicz.
Lafa_elo
06-11-2008, 19:05
Jesteś tylko małym, nic nie znaczącym pionem, który jeszcze nie wie co to życie.
Kotek a ty wiesz?
lafa uwazaj na białą ciecz, slyszalem ze od niego jak tym dostaniesz to slepota do konca zycia... moze ci uratowac jedynie przytulenie go na real o,o
Lafa_elo
06-11-2008, 19:09
lafa uwazaj na białą ciecz, slyszalem ze od niego jak tym dostaniesz to slepota do konca zycia... moze ci uratowac jedynie przytulenie go na real o,o
ogarnij w tym syfie jak chcesz to pij mleko
Picinhoxs
06-11-2008, 19:10
1000 post w tym temacie
Lafa_elo
06-11-2008, 19:14
i akurat moj ;]]
Pici failed... lafa mial 1000 :D
Hejka Piotrus napisz mi komcia na naszej klasie
@edit
1003
Thuygioshok
06-11-2008, 19:57
http://img505.imageshack.us/img505/3066/krylekciecna9.png (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/krylekciecna9.png/1/w639.png (http://g.imageshack.us/img505/krylekciecna9.png/1/)ehh qrwa next demon helmet quest quest ;]
No tak lafa, wiem. Chociaż lolek też coś wie na temat szkoły życia, co nie Karol?
nie wiem o co ci chodzi, w ciemno sie do niczego nie przyznam :))
chodzi o mnie czy o mojego starego :))? Tak moj stary jest alkoholikiem :))
Lafa_elo
07-11-2008, 23:19
jol jol przeslanie w ulubionym zespole felixa
http://pl.youtube.com/watch?v=nryGtetFfYs&feature=related
felix to spiewa pod blokiem do kolezanek :D
To patologia.
wklep w wikipedi co to patologia... to ze moj stary pije to mnie nie obchodzi az tak bardzo... : ) Jednakze.. popatrz drogi rycerzu :O ! :
Ja mowie o tobie
ty o moim starym
O_O cos nie tak?
Kolejny post który potwierdza, że jednak musisz nauczyc się czytac ze zrozumieniem. W żadnym moim poście nie znajdziesz słowa : Twój stary. Napisałem patologia i alkoholizm.
POCWICZ
jacy wy nie ogarnieci... a kazdy z was o czym innym pisze i offtop robi. obu dac bana i spokoj z 30% tematu by zniklo na to wasze wymadrzanie na poziomie 5 latka, tyle ze jakis slow "madrzejszych" uzywacie, ktorych jeszcze w dodatku nie rozumiecie -.-.
Taaak koniobijco : ) Wcale jak powiedziales alkoholizm nie miales na mysli mojego starego ; ))) chyba ze mowisz sam do siebie nawet i na forum ; o pozdrawiam olewam cie i gardze toba ssij : )
Lafa_elo
08-11-2008, 14:57
nowy huj na forum? wy*******aj
nowy huj na forum? wy*******aj
Lafa ja mam konot od wakacji;d tylko nie pisaleem dlugo;d
Idz sobie kup pudelko wedkarskie kamila walkiewicza;]
Lafa_elo
08-11-2008, 15:17
ok jp legnica
Taaak koniobijco : ) Wcale jak powiedziales alkoholizm nie miales na mysli mojego starego ; ))) chyba ze mowisz sam do siebie nawet i na forum ; o pozdrawiam olewam cie i gardze toba ssij : )
Czwarty raz Cię łapię na tym, że nie wiesz co czytasz, czwarty raz (ofc w ciągu ~ 2 dni) coraz bardziej sobie udowadniam, że masz problemy z psychiką, i zwykły lekarz tutaj nie pomoże ! Co do ssania, nie, nie mam takich nawyków "z domu", jakie masz Ty ( bo chyba Cie tak uczą) co do gardzenia przeczytaj tam kilka postów wyżej, pozdrawiam pocwicz elo,
cze lafa dobry spar.
bukslslsls@
siema xDDDD
bukslslsls@
siema xDDDD
A siemaaa Ziąąą! Jak sie masz?! (Kim jetses?)
ale z ciebie gamon ktomowi do ciebie
BUKSLSLSLSSLSLSLSLSLLSSLL
Skoro nie wiem co czytam to mi powiedz co miales na mysli mowiac do mnie Alkoholizm :] Tak, jestem ssakiem ssalem cyca matki jak sie urodzilem : ) Wiec lubie ssac pozdro
@(buksl-bemo)
Ejjj walikoniozaur widac jak cie qmple znają ; o
@(buksl-bemo)
Sorry ale ja Cie nie wyzywam;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.