PDA

Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15

VmaX
01-01-2009, 18:40
a ja mysle ze felix i pici robia wokol siebie szum bo chca sie promowac na "gwiazdy" xD

Upodabniają się do Dody :)

Gallanonim513
01-01-2009, 18:42
ja nie potrzebuje szumu zeby zablysnac, server mnie zna server mnie kocha czego wiecej moge oczekiwac? xD

Partyzant_Felix
01-01-2009, 19:05
a ja mysle ze felix i pici robia wokol siebie szum bo chca sie promowac na "gwiazdy" xD

zamknij morde idz na statek venore i opowiadaj swoaj historie zycia, a jak cos to felix i lafa nie pici, NIEOGARZE KURWA

Lafa_elo
01-01-2009, 19:18
nie mow za kogos, po co mi byc gwiazda jak nie gram zas ty masz juz 100 lvl wiec teraz sie kreuj na cool zionka ;<

Yafls
01-01-2009, 19:24
ja nie potrzebuje szumu zeby zablysnac, server mnie zna server mnie kocha czego wiecej moge oczekiwac? xD

znany jestes jako najwiekszy naziol&debil stojacy na statku ;]

Lafa nie grasz?
Name: Shaytorro
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 83
World: Arcania
Residence: Carlin
House: Stonehome Village 8 (Edron) is paid until Jan 30 2009
Last login: Jan 01 2009, 17:54:07 CET
Comment: Nie modl sie za mnie, modl sie za moich wrogow
Account Status: Premium Account

Partyzant_Felix
01-01-2009, 19:32
nuda nic ise nie dzieje

Lafa_elo
01-01-2009, 19:44
nie zrozumiales aluzji wiec jeszcze raz powtorze

ja nie gram, samo jakos wchodzi ;o

Picinhoxs
01-01-2009, 19:46
byl lewy

hmm raczej pomysl o filushu jego kurwa commanderowanie to jakis chuj nie gra pierdolil najwiecej TY kurwa idioto co wy robicie uje itd . Ale kurwa 40% ormo to nie byl jakis kurwa w jego myslach ,bo wedlug jego to m wall mial byc tam gdzie on chcial ...

A jego filozolzozlofanie o tym ze bylem Spyem bo ci jebanego mavao ktos sprzedal to ci powiem tak

-Nawet niewiesz jak ja kurwa zaluje ze to nie ja cie sprzedalem

Ormo to mi sie podobalo w marcu i kawalek kwietnia kiedy chodzililismy sobie pkowac ja Picim ty Nirą gotin colmar colmarem i inni ,albo jak mi Bladzier Dc z bootow czysil <3
Potem wam zaczelo od*******aj mi od zjebow jak dmuchalem w microfon razem z mortalem i to mamo ile mam lat to byl 4fun ,a wy jako lepsi eloelo
Ostanio widze jestes wannabi lafa , koszyk ,(nie powiem ze ja ale napewno dluzej niz ty ;*) i twoj elo teksty na gadu z m~master diox przeciw Duzemu Pe

Podniecasz sie tym warem ,ze ja pierdole ja na danubi na*******amy zydow i jakos jak siedzielismy na timpsiku to niepodniecalem Sie ,że h levele biegaja

Czesc tfuj pici hej

Jestem doda i mam was w dupie hejj

Lafa_elo
01-01-2009, 19:52
widze felix dlugo jezyka za zebami nie trzymales ;>

Partyzant_Felix
01-01-2009, 19:57
TAAAAAAAAAAK tylko ze tobie nic nie mozna zrobic teraz, jakbym ci mial w jakikolwiek sposob zaszkodzic to bym tego nie pisal o,o

ok narazie przestaje spamowac cze

LoluU$
01-01-2009, 19:58
Aata stracil 1 pare softow

Colmar
01-01-2009, 19:59
panowie, ale bania 8o

Lafa_elo
01-01-2009, 20:01
ty jestes semper fidelis bez semper :/

Koszyk
01-01-2009, 20:23
Ostanio widze jestes wannabi lafa , koszyk ,(nie powiem ze ja ale napewno dluzej niz ty ;*) i twoj elo teksty na gadu z m~master diox przeciw Duzemu Pe

Ke? Co znowu ja? Nic nie robie a mnie w to mieszasz. ROTFL.

Picinhoxs
01-01-2009, 20:31
Ke? Co znowu ja? Nic nie robie a mnie w to mieszasz. ROTFL.

Jajajajajaaj

btw pici rzondzi w veno

20:28 You see Il Katto (Level 30). He is a paladin. He is Murder of the Ormo (Plawanice Kamien).
20:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Il Katto. He was killed by Ian Shaulirine.
20:39 You see yourself. You are a knight. You are Murder of the Ormo (Gardze kanciatym).
WTF?

Faytah
01-01-2009, 20:39
Czy tylko ja nie wiem o co jest ta klotnia :< ?

Lafa_elo
01-01-2009, 20:40
jezeli nie wiadomo o co nam chodzi to chodzi o smieszna budke z big macami ktorej nie ma w kaliszu

Picinhoxs
01-01-2009, 20:41
"Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami "

To znaczy ze mnie rzuca ta?

bajsi
01-01-2009, 20:48
ale wam od*******a totalnie juz, pograjcie sobie w sapera zamiast sie bluzgac na forum, a jak chcecie sie powyzywac to na privie BO RZAL

Picinhoxs
01-01-2009, 20:54
http://img75.imageshack.us/img75/3186/uo0020is7.jpg

Lafa_elo
01-01-2009, 20:58
pici bylo wiecej otowrzyc okienek na gg i tak wiemy ze to dla szpanu d;

bemo
01-01-2009, 21:16
pici moj anhi ma :D!

lafa@ tak jakos wyszlo

klotnia@ pogodzcie sie, tak to friendy a teraz zazdrosc kazdemu pewnie oczy zre to sie klocicie, ja naprzyklad mimo tego ze pici mnie czasem w*******a i wysmiewa sie po cichu ze mnie wiem ze nie ma na mysli nic zlego, bo i tak pozniej do mnie zagada (pozdro pici) i ogolnie jest fajno

btw. lafa odzyskales druida ;o????????????

Lafa_elo
01-01-2009, 21:17
dalem rade odzyskac postac

bemo
01-01-2009, 21:22
a o co chodzi z atom i jego sofciczami

Partyzant_Felix
01-01-2009, 21:56
Jajajajajaaj

btw pici rzondzi w veno

20:28 You see Il Katto (Level 30). He is a paladin. He is Murder of the Ormo (Plawanice Kamien).
20:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Il Katto. He was killed by Ian Shaulirine.
20:39 You see yourself. You are a knight. You are Murder of the Ormo (Gardze kanciatym).
WTF?

na xlogu xddddddddddddddddddddddddddddddddddd HUNTEDA MASZ NOB

bemo
01-01-2009, 22:10
pada śnieg, pada śnieg

bajsi
01-01-2009, 22:59
a tobie dwa

bemo
01-01-2009, 23:51
yebac wszystkie krechy ( mam na mysli pomiedzy nogami) i dupolizy z ab na arcanii~

LoluU$
02-01-2009, 23:10
Ma ktos na sprzedasz RL ? bo sie dowiedzialem ze nie mam

Mhm
03-01-2009, 12:34
ty sie chwalisz czy zalisz czy jak? o,o bo chyba nie powiesz ze masz takigo owego rila siedzac po nascie h na vt i grajac na ots

Colmar
03-01-2009, 12:44
No ril to pojęcie bardzo obszerne i nie tyczy się to tylko gry w Tibię i przesiadywanie na VT.

KociceTeam
03-01-2009, 16:29
Ja na Arcani gram
Trzy kurwy trzy kurwy trzy kurwy znam
Sworderek,Makis,Calis Flam
Kto to...Kojarzy sie wam?
Bo to ja spiewam wam na zywo
I patrze na tych ciuli krzywo
To debile co do bitu kiwaja bania
I przystawiaja sie wszystkim pania
Ze maczami sa wierzyli
A gowno warci byli
Czesto dawali chodu
I huncili bez powodu
Nie wiem skad mieli tyle mocy
Ale grali kazdej nocy
To sa no "lajferzy"
Nie mi kazdy wierzy
Takie mieli nawyki
Ze krecili z Dyda ryki tyki
Tak bardzo sworderek dypy jej chcial
Wiec calis mu swoja dal
Niech poslujachajcie Cepy
Tej prawdomownej epy
To sa trzej kombinatorzy
Sworderek zawsze cos tworzy
mieli ekipy wlasne
same ciule to to jasne:o
Prosze Pansta koniec żartow!
Przejdzmy do bardziej znaczacych faktow.
Przedstawiam Panie z Arcani!
Pierwsza LemanaX(, choc niezła z niej dziewczyna to mala wredna swinia. Duzo przeklina to fakt , ale to efekt jej mlodzieńczych lat. Nastepna Dzikuska:evul:dobrze wam znana , jedni mowia ze pojebana , drudzy ze to fajna lala .
Nareszcie Dyda 8o, ktora przyciaga do swych ekranow ! Ekroanow o.o ? To bogini dup , gdy wyslya foty ze swym nagim cialem innym az staje ! Domkaa to mala wybotowana szmata! ale ja to wali bo ma pro od Aaty Arhari. Sarameya:D to najmlodsza osobniczka gdy uslyszysz jej glos to az Cie serce ściska .Jej maloletni styl pisania przypomina bazgrania .. gdy widzi High lvle to jej drzy w ciele .. Zachowuje sie jak dziecko gdy lvl wbijasz czesto.Dobra odluzmy te małolaty czas na prawdziwe baty . Tobitora:cup: , hoho prosze Panstwa ile osob jej expilo nie da sie zliczyc na palcach !
Tygrysiczka niby malo krytykowana , ale to niezla dupodaja , rani mezczyzn jak malo kto lecz nie przeszkadza jej to ..:)

Nunu, Prosze Pana!!

Ja na Arcanii gram również,
bywam tu i ówdzie
i wierzcie mi moi mili
dziwie sie ze jego rodzice takiego ped*la splodzili.
w żadnym tibii miescie
nie widzialam takiego deb*la, przestańcie, weźcie!
Szkoda mi na niego słów,
ale doigrał sie pan od głupich rymów.
Było trzeba takiego gó*na nie tworzyc
I o "sławie" na arcanii nie marzyc.
Fakty sa takie cw*lu,
ze nie znasz ludzi tylko dazysz do swojego prymitywnego celu.
Obrazasz osoby bez podstaw,
kogo znasz- oceniaj, reszte zostaw.
Co do niektórych, moze masz i racje,
ale najlepiej powiedziec ze wszyscy inni są tacy sami.
Obrazaj idiotów i idiotek nację,
Odpuśc sobie ublizanie normalnych glupimi komentarzami.
Ile dni nad tym myslales?
Ile czasu innych obserwowales?
Pewnie bedziesz taki zawziety
i chcesz mnie pojechac
Ale nie badz na wszystkich taki ciety
i tak Ci sie nie uda, wiec po co szczekac?
Niektóre laski są spoko,
ale dla Ciebie miłe nie były i to Cie boli, ci*to
Nie powiem, troche mnie to zdziwiło,
ale lepiej wez sie za siebie i zamknij parszywe ryło.

Wykonała... ;]

Mrr...

Gallanonim513
03-01-2009, 16:54
Macie na bani wasze te pseudo jechanie rymowaniem jest na poziomie podstawowki...

bemo
03-01-2009, 20:25
zamknij ryj glupia obronczynio dydy melki,
twoja poezja przypomina smrod wielki,
brzydkie mlode suki za gp sie oddawaja,
mysla ze hlvle kasa sraja,
niestety, szczyle za male cycki maja,
gdy je wszyscy widza, nawet raty spod thais sraja,
wiec mloda przymknij sie, bo bedzie DED

mmmmmmmmmmmm poezja

Rycerz_ktory_walczy
03-01-2009, 20:31
TWÓRCA POZER!!!!!!!

Tekst " Trzy kurwy znam trzy kurwy makiss sworder i calis flam " wymyśliłem ja! Tzn jest to przerobienie piosenki kibicowskiej ...

JEBAC POZERÓW!

bemo
03-01-2009, 20:51
pozerki to z reguly laski ktore robia kwasne mordy do fotek

Faytah
08-01-2009, 21:11
Klub pelen wampirow.
Wszystkie wampiry zamawiaja przy barze drinki, szklana krwi z cytrynka, szklkana krwi z lodem, krew wstrzasnieta niezmieszana itp.
muzyka na*******a, tance smiechy i ubaw po pachi, jednym slowem biba az zwieracz puchnie.
Nagle otwieraja sie drzwi i wszystkie wampiry milkna... tak to sam krol wampirow.
Mierzy wszystkih wzrokiem i powoli kieruje sie w strone baru i tam wlasnie zamawia szklanke wrzatku.
Teraz to juz nikt nic nie mowi tylko wszyscy sie gapia na ta szklanke.
wkoncu krol nie wytrzymuje, wyciaga zuzyta podpaske i mowi:
- Co ? herbatke se pier~lne.

Temat umiera to se dżołk zapodalem :s

Czarus1
09-01-2009, 01:48
guwno kupa

bajsi
09-01-2009, 23:23
oglondam telewize

Czarus1
10-01-2009, 00:04
oglondam telewize

I kogo to obchodzi? I chuj.

bajsi
10-01-2009, 00:09
a kogo interesuje twoje zdanie?

LoluU$
10-01-2009, 00:13
Klub pelen wampirow.
Wszystkie wampiry zamawiaja przy barze drinki, szklana krwi z cytrynka, szklkana krwi z lodem, krew wstrzasnieta niezmieszana itp.
muzyka na*******a, tance smiechy i ubaw po pachi, jednym slowem biba az zwieracz puchnie.
Nagle otwieraja sie drzwi i wszystkie wampiry milkna... tak to sam krol wampirow.
Mierzy wszystkih wzrokiem i powoli kieruje sie w strone baru i tam wlasnie zamawia szklanke wrzatku.

KEKEKEKKEKEKEKEKEKE xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Partyzant_Felix
10-01-2009, 00:28
Klub pelen wampirow.

hrb (9-01-2009 23:08)
zw
redtube ustawione
i jazda

Bojl
10-01-2009, 00:38
Witam drodzi gracze Arcanii! Piszę tego posta lekko zdenerwowany, jakże głupimi wypowiedziami kukiełek z In Pectore na temat mojej śmierci. Wszyscy wiemy, że opowiadane przez nich historie są nierealne, ponieważ ich poziom PvP jest niższy od poziomu postów Picinhoxsa.

Opowiem, jak było naprawdę...

Dostałem wiadomość od znajomego, iż grupa pkerów bezczelnie zabija terroryzuje graczy w venore. Traf chciał, że akurat skończyłem układać loot w depo, więc byłem bez suplise'u. Nie mogłem puścić im tego płazem! Wyleciałem bez mf, bez sd, bez magic walli, wszystko ku lepszej Arcanii. Walczyłem dzielnie, sam, ostatni Mohikanin... Niestety ich przewaga liczebna 10:1 musiała w końcu doprowadzić do mojej śmierci.

Padłem, ale szczęśliwy, bo za lepszą Arcanię!

Pozdrawiam,
Boil.

bemo
10-01-2009, 00:42
tera bobkowi bede wypominal hahahahaha juz sie mnie nie uczepi

Eti
10-01-2009, 00:59
Nie mogłem puścić im tego płazem! Wyleciałem bez mf, bez sd, bez magic walli, wszystko ku lepszej Arcanii. Walczyłem dzielnie, sam, ostatni Mohikanin... Niestety ich przewaga liczebna 10:1 musiała w końcu doprowadzić do mojej śmierci.

Padłem, ale szczęśliwy, bo za lepszą Arcanię!

Pozdrawiam,
Boil.

Co ty wypisujesz ? lolz

Po 1 nie bylo 10:1 tylko 6 vs 1

po 2 Manasów troche miales skoro skakales po schodach 10 min na mana shieldzie , jak padlem miales na sobie jeszcze ponad 2 bp sd , i 2,5 bp mw.

Po 3 NIe byłeś sam bo ktoś z interu na nobbie przsówał nas i dfowal ciągle wiec sam nie byłeś

Po 4 Nie pisz tutaj że wyleciales bo zabijali rendom ludzi to drockan tylko wyszedl ze statku tyo go zaczołeś lać schował się wybiegł jeszcze raz i znów go lałeś ale wtedy juz to było twoje ostatnie lanie kogo kolwiek tej nocy :D

A najlepsze przez całą akcje i zgubienie pz przysżła ci pomuć po telefonach tylko jedna osoba zauwarzywszy ze nikomu dla ciebie niechcialo sie wstać po 3min wylogował i poszedł spać dalej....

Wiec pisz jak było a nierób z siebię bohatera .... Bo wyszlo ze chciales byc kozak to pokozaczyłeś.

Czarus1
10-01-2009, 01:20
a kogo interesuje twoje zdanie?

Ciebie skoro odpowiadasz. I chuj.

Czarus1
10-01-2009, 01:25
kto wygrywa

Faytah
10-01-2009, 07:13
tera bobkowi bede wypominal hahahahaha juz sie mnie nie uczepi

to byl fake,nie ogladam red tube

Eti - ten typek to tez nie Boil tylko fake <><

Ivanov Galil
10-01-2009, 07:26
Co ty wypisujesz ? lolz

Po 1 nie bylo 10:1 tylko 6 vs 1

po 2 Manasów troche miales skoro skakales po schodach 10 min na mana shieldzie , jak padlem miales na sobie jeszcze ponad 2 bp sd , i 2,5 bp mw.

Po 3 NIe byłeś sam bo ktoś z interu na nobbie przsówał nas i dfowal ciągle wiec sam nie byłeś

Po 4 Nie pisz tutaj że wyleciales bo zabijali rendom ludzi to drockan tylko wyszedl ze statku tyo go zaczołeś lać schował się wybiegł jeszcze raz i znów go lałeś ale wtedy juz to było twoje ostatnie lanie kogo kolwiek tej nocy :D

A najlepsze przez całą akcje i zgubienie pz przysżła ci pomuć po telefonach tylko jedna osoba zauwarzywszy ze nikomu dla ciebie niechcialo sie wstać po 3min wylogował i poszedł spać dalej....

Wiec pisz jak było a nierób z siebię bohatera .... Bo wyszlo ze chciales byc kozak to pokozaczyłeś.

To juz 3 czy 4 osoba ...

Zastanawiam sie czy to zbiorowy debilizm czy ki chuj

SpoconyKrystyna
10-01-2009, 08:56
smród brud i rozpusta :baby:

Smokuu
10-01-2009, 09:34
To juz 3 czy 4 osoba ...

Zastanawiam sie czy to zbiorowy debilizm czy ki chuj

oni cierpia na troche inną odmiane debilizmu niz ty !o

Czarus1
10-01-2009, 10:23
Co wy tak wszyscy skaczecie z tym debilizmem? Czy wszyscy szanowni Tibijczycy to jacyś jebani intelektualiśći? Jebane przemądrzałe skurwysyny.;)

bemo
10-01-2009, 11:51
jestes daeadsdas :ORK:

Faytah
10-01-2009, 16:31
Co wy tak wszyscy skaczecie z tym debilizmem? Czy wszyscy szanowni Tibijczycy to jacyś jebani intelektualiśći? Jebane przemądrzałe skurwysyny.;)
Wow wulgaryzmy,jestes kozak!

Partyzant_Felix
10-01-2009, 16:47
Zly Plan??? 2:0

sorki 2:1 xd

LOL 2:2 o/

Koszyk
10-01-2009, 17:53
Powiem tyle... gz dla Leszcza :D

Czarus1
10-01-2009, 20:12
Wow wulgaryzmy,jestes kozak!

A co, może to co powiedziałem nie jest prawdą? Wszyscy wy, jeden przez drugiego staracie pokazac jacy to wy kurwa mądrzy jesteście. Jedziecie po sobie, krytykujecie sie nawzajem, wytykacie każdy, choćby najmniejszy błąd ortograficzny itp. Wnioskuję, że wchodzicie się tutaj, żeby się troche wyżyć, czyż nie?

PS: Co miałeś na myśli pisząc tego posta? Czy myślisz, że używam wulgaryzmów, żeby pokazać jakim jestem kozakiem? Jebnij sie w czache ziomek.

Faytah
11-01-2009, 04:01
A co, może to co powiedziałem nie jest prawdą? Wszyscy wy, jeden przez drugiego staracie pokazac jacy to wy kurwa mądrzy jesteście. Jedziecie po sobie, krytykujecie sie nawzajem, wytykacie każdy, choćby najmniejszy błąd ortograficzny itp. Wnioskuję, że wchodzicie się tutaj, żeby się troche wyżyć, czyż nie?

PS: Co miałeś na myśli pisząc tego posta? Czy myślisz, że używam wulgaryzmów, żeby pokazać jakim jestem kozakiem? Jebnij sie w czache ziomek.

Ty sie jebnij w beret,mam dosc niedojrzalych frajerow co mysla ze nosza dres i sa kozakami a jeden na jeden padaj po 3 min... forum nie jest od pokazywania przed innymi swojej wyzszosci intelektualnej a prezentowaniu opini a to ze ty nie umiesz niektorych opinii pojac to twoj problem,dorosnij kurwa bo dalej zgrywajac dresa to sie nie wyrobisz na kogos z wyksztalceniem umozliwiajacym godziwe zarobki w przyszlosci,czy chwila napinania sie jest tego warta? Jebnij sie w czache i to przemysl. I najezdzaj dalej na mnie bo sie wypierdolisz.

bajsi
11-01-2009, 10:26
Pragnę jeszcze tylko napomknąć, ze ty, mości czarku, też nas pojeżdżasz, wiec jakby na to nie patrzeć, zachowujesz się jak jeden z 'nas', czyli pojeżdżasz sam siebie. No czy to nie jest głupota?

Czarus1
11-01-2009, 12:05
Pragnę jeszcze tylko napomknąć, ze ty, mości czarku, też nas pojeżdżasz, wiec jakby na to nie patrzeć, zachowujesz się jak jeden z 'nas', czyli pojeżdżasz sam siebie. No czy to nie jest głupota?

"Pojeżdżam" gdyż kiedy chce sobie wejsc na forum, poczytac co tam slychac na arcanii, widze same bluzgi i klotnie;). Wiec sie w końcu w*****lem i napisalem co o tym mysle - proste.

Niedojrzałych frajerow? A kim ty kurwa jestes? 18 lat i sie uwazasz za dojrzałego? Co do dresu to co ci przeszkadza w tym, że ktos lubi sie ubierac na sportowo? Dla twojej wiadomosci chodze w dresie, ale na pewno mam lepsze oceny w nauce niz Ty kiedykolwiek moglbys miec. Pozdro Tibian.;)

Partyzant_Felix
11-01-2009, 13:24
"Pojeżdżam" gdyż kiedy chce sobie wejsc na forum, poczytac co tam slychac na arcanii, widze same bluzgi i klotnie;). Wiec sie w końcu w*****lem i napisalem co o tym mysle - proste.

Niedojrzałych frajerow? A kim ty kurwa jestes? 18 lat i sie uwazasz za dojrzałego? Co do dresu to co ci przeszkadza w tym, że ktos lubi sie ubierac na sportowo? Dla twojej wiadomosci chodze w dresie, ale na pewno mam lepsze oceny w nauce niz Ty kiedykolwiek moglbys miec. Pozdro Tibian.;)

ziomek, swoimi postami prowokujesz kłótnie wlasnie. nie masz nic do powiedzenia to 'wez odpłyn'

LoluU$
11-01-2009, 13:30
czarus bo poszczuje cie picim : O

Smoku/XR3 wannabe ?

Gallanonim513
11-01-2009, 13:54
czarus jest z mojego miasta! wiec bede go bronil i jak sie domyslam z osiedla nowe miasto czy mam racje?

Czarus1
11-01-2009, 14:09
czarus jest z mojego miasta! wiec bede go bronil i jak sie domyslam z osiedla nowe miasto czy mam racje?

Nie : P. ja WSP REPREZENTOO : D

@Loluu$ nie znam nikogo takiego.

LoluU$
11-01-2009, 14:27
lol ogladal ktos o 13 relacje WOŚP ? B-stok debile ; o

Faytah
11-01-2009, 15:15

No i wlasnie udowodniles ze jestes niedojrzalym frajerem,bo na dojrzalosc nie sklada sie wiek a ciezkie doswiadczenie zyciowe. Co do ocen to watpie, aktualnie otrzymuje stypendium prezesa rady ministrow.Zreszta nie ma co porownywac gimnazjum (co wnioskuje po poziomie wypowiedzi) do technikum.
Do samego dresu nie mam nic,ale chodzenie w nim na msze,do szkoly czy do dobrego pubu jest zalosne.

bajsi
11-01-2009, 15:23
I tak btw jeszcze apropo dojrzałości. Nie wiem gdzie ty żyjesz, ale w Polsce wiek ogólnie uznawany za 'dojrzały' oznacza 18+ (piwo - 18+, prawko - 18+ porno - 18+)

bajsi
11-01-2009, 15:24
nawet jebane gta jest od 18 lat

Faytah
11-01-2009, 15:56
Nie mylcie pelnoletnosci z dojrzaloscia.

Czarus1
11-01-2009, 16:22
No i wlasnie udowodniles ze jestes niedojrzalym frajerem,bo na dojrzalosc nie sklada sie wiek a ciezkie doswiadczenie zyciowe. Co do ocen to watpie, aktualnie otrzymuje stypendium prezesa rady ministrow.Zreszta nie ma co porownywac gimnazjum (co wnioskuje po poziomie wypowiedzi) do technikum.
Do samego dresu nie mam nic,ale chodzenie w nim na msze,do szkoly czy do dobrego pubu jest zalosne.

Dla twojej wiadomosci mam ponad 18 lat. Nie masz sie do czego przyjebac, to czepiasz sie do ubioru. PS: Jakbys nie mial napisane w profilu, że masz 18 lat nigdy bym w to nie uwierzył. Otrzymujesz stypendium? Kiedy Ty nie potrafisz nawet ułożyć zdania.

Co do Ciebie Loluu$, śmiejesz się z Białegostoku, ale spójrz na swoje Rzeszów.
Jak byłem w Rzeszowie, to dużo się od B-stoku nie różniło, no chyba że tym, iż bardziej przypominalo wieś, niz miasto.

Partyzant_Felix
11-01-2009, 16:47
Dla twojej wiadomosci mam ponad 18 lat. Nie masz sie do czego przyjebac, to czepiasz sie do ubioru. PS: Jakbys nie mial napisane w profilu, że masz 18 lat nigdy bym w to nie uwierzył. Otrzymujesz stypendium? Kiedy Ty nie potrafisz nawet ułożyć zdania.

Jak byłem w Rzeszowie, to dużo się od B-stoku nie różniło, no chyba że tym, iż bardziej przypominalo wieś, niz miasto.

dobra facet, juz wiemy, ze jestes dojrzały, masz dobre oceny i ogolnie jestes zajebisty(ze rzeszów to wieś wiedzieliśmy wczesniej). teraz juz moglbys zachować sie dojrzale i wyjść z forum? tym samym zaprzestałbys kłótnia które wywołujesz

Colmar
11-01-2009, 16:54

Z jakiego osiedla jesteś Czaruś?

A co do Białegostoku to powiem tylko tyle ,że niedawno wybrano 12 Polskich metropolii i Białystok w tej 12 się znalazł. A do tego dodam że Białystok i Lublin to dwa najbardziej rozwinięte miasta na ścianie wschodniej więc wsią raczej nasze miasto nie jest.

Czarus1
11-01-2009, 17:14

A co do Białegostoku to powiem tylko tyle ,że niedawno wybrano 12 Polskich metropolii i Białystok w tej 12 się znalazł. A do tego dodam że Białystok i Lublin to dwa najbardziej rozwinięte miasta na ścianie wschodniej więc wsią raczej nasze miasto nie jest.

Oczywiście, że nie jest. Z dziesiątek jestem.

Picinhoxs
11-01-2009, 19:17

+Kamien

/singet withy blud

bemo
11-01-2009, 21:14

sa dwa rodzahe dresow. jeden wlasnie taki jak wymieniles, czyli "na sporowo" a drugi wlasnie "prosto dill molesta jestem elo super hyp hop jou"

bob mial na mysli ten 2.(chyba co nie bob>)

LoluU$
11-01-2009, 21:16
Zamknij morde czarus powiedzialem cos na Bstok jako miasto ? Jak nie wiesz o co mi chodzilo to siedz cicho i zamknij sie juz co ? Pozatym felix ty sie tak spinasz na Rzeszów a grucionc po ciulu miasto ^^ i tak teraz flame za brak kropek itd :))

bemo
11-01-2009, 22:00
no felcio wytlumacz nam !!! dzis imieniny Feliksa btw. zlozcie mu zyczonka, sdczki na ank wysylac !

Picinhoxs
11-01-2009, 22:01
no felcio wytlumacz nam !!! dzis imieniny Feliksa btw. zlozcie mu zyczonka, sdczki na ank wysylac !

aslik aslik aslik?

Czarus1
11-01-2009, 23:41
Zamknij morde czarus powiedzialem cos na Bstok jako miasto ? Jak nie wiesz o co mi chodzilo to siedz cicho i zamknij sie juz co ? Pozatym felix ty sie tak spinasz na Rzeszów a grucionc po ciulu miasto ^^ i tak teraz flame za brak kropek itd :))

Ok! WYGRALES :o!!1

Partyzant_Felix
11-01-2009, 23:43

Słyszałeś kiedyś, że jest coś takiego jak przecinek? <--- tak jak tu widać

nie no zarcik. w koncu jak to mowil lafa 'lepszy rzeszow z makiem, niz kalisz bez'. tak naprawdę to tego nie mowil, ale mogl. dzis ogolnie nuda :( nic sie nie działo nananana

Lafa_elo
12-01-2009, 00:13
jak matura? czy ktokolwiek wie o czym mowie :D?

Faytah
12-01-2009, 00:49

Wow,fajnie ze masz ponad 18 lat,szkoda ze nie widac tego. Jakbys nie wiedzial nie przy~balem sie ze wzgledu na to co nosisz,a to jak sie zachowujesz,wbijasz na forum cisniesz po typach od "przemadrzalych skurwysnow" i "jebanych intelektualistow" a nawet w temacie zorientowany nie jestes.Na domiar zlego robisz z siebie super kozaka wciskajac gdzie sie da beszt i myslisz ze jestes fajny.Co do mojej skladni zdania to moze wskazesz jakis przyklad?

BTW: stosowanie ąęóżźć nie robi z ciebie elo elo fajnie wyedukowanego dresa,get a life.

LoluU$
12-01-2009, 11:46

aslajker ...

Czarus1
12-01-2009, 12:24
Wow,fajnie ze masz ponad 18 lat,szkoda ze nie widac tego. Jakbys nie wiedzial nie przy~balem sie ze wzgledu na to co nosisz,a to jak sie zachowujesz,wbijasz na forum cisniesz po typach od "przemadrzalych skurwysnow" i "jebanych intelektualistow" a nawet w temacie zorientowany nie jestes.Na domiar zlego robisz z siebie super kozaka wciskajac gdzie sie da beszt i myslisz ze jestes fajny.Co do mojej skladni zdania to moze wskazesz jakis przyklad?

BTW: stosowanie ąęóżźć nie robi z ciebie elo elo fajnie wyedukowanego dresa,get a life.

Jestem zorientowany w temacie, bo STARAM SIĘ czytać fora na bieżąco. Czasami niestety nie bardzo mi to wychodzi. Nie czepiam się do braku "ąęążź" w twoich wypowiedziach, więc czemu Ty czepiasz się, że u mnie ich nie brak? Z tego co widziałem, ty też czasem pocisniesz po chlopakach na forum. I dalej wieżę w to, że prawie każdy na tym forum jest cholernie przemądrzały.
Get a life? I've got one already. Tym postem chce zakończyć tą jakże zbędną dyskusję.

bemo
12-01-2009, 12:39
aslajker ...
bo lubie felixa to od razu asslicker? wzmianka z imieninami byla tak o, bo wyjezdzajac rano do cioci bylem sie odlac i wlaczajac swiatelko w kibeleczku widze "feliksa" wiec napisalem
wow get a life

SpoconyKrystyna
12-01-2009, 13:34
Zostawcie Czarusia nooby bo Białystok was dojedzie!! B)

LoluU$
12-01-2009, 15:52
a teraz wszyscy sie zaczniemy bac : O :D

Pozatym nie spinaj sie do kodu "PIN" bo i tak on ma 50 cm w bicu i nie jest taki glupi mimo to ze jest z kalisza ! Nie stawiam kropek bo mi sie zepsuly :(

Faytah
12-01-2009, 17:24
I feel offened :<

Partyzant_Felix
12-01-2009, 19:29
Ja 15:19:28
co slychac w bialymstogu?
kotletas 15:21:50
gitownia dojezdza frajernie

czy to prawda???

bajsi
12-01-2009, 19:36
a ciekawe co tam w białymstoku

Colmar
12-01-2009, 19:51
Dokładnie ;)

Czarus1
12-01-2009, 20:10
Widzę, że mamy nowy temat : D.

Faytah
12-01-2009, 22:44
ehh szkoda ze z amesem nie wyszlo :s prawie lobuzy mi khale ubily,ale undead kulom padl :P

aa jeszcze kulturalne rozmowy ze statku
22:54 Clapek [194]: twoja stara
22:54 Clapek [194]: ma hunta
22:54 Clapek [194]: na pizdize
22:54 Clapek [194]: od murzynow
22:55 Clapek [194]: to sluchaj kaczorze jebant
22:55 Clapek [194]: w kake

dalej nie chce mi sie kopiowac bo to zal ze tacy ludzie sie rodza
Polakom gratulujemy Zywca,a Interregnum tego pana ^

Mhm
13-01-2009, 02:46
a moge sie dowiedzec czemu ty sie nagle taki dorosly zrobiles czemu akurat tera jak dostales hunta i nie mozesz juz dedac pixeli? i jeszcze te komentarze o kulturze innych czemu wczesniej taki kozak nie byles nagle zauwazasz tych wszystkich kretynow tyko szkoda ze nie w swoim otoczeniu zapewne wczesniej trzymales jape bo bo sie bales o chara i tak lubie napinki na forum jesli masz zamiar pozniej spamowac o napinaniu sie zwlaszcza lubie to w twoim wykonaniu jakby to forum bylo twoim zyciem stales sie tera taki pro jestes w war i wogole btw mam w dupie przecinki ortografie i inne gowna do ktorych mozesz sie przyjebac bo zapewne nic ceikawszego nie znajdziesz chyba ze znowu ej no name cicho tam!!! i wyglaszanie wielkich madrosci na temat dojrzalosci jednym slowem ogarnij sie panie dojrzaly dorosly i chuj wie co tam jeszcze sobie przypisujesz

bajsi
13-01-2009, 11:07
To ja go wyręczę. Dlaczego nie używasz tych jebanych znaków interpunkcyjnych, równie dobrze mógłbyś napisac jashdf jgfdshk jdsfklhjds akufjhdsjfdvdsfds bbabab alb lasbdjasb babsjdjsbd i to samo każdy by zrozumiał, bo takiego słowotoku jak ten, nikomu się nie będzie chciało czytać.
I nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie

Mhm
13-01-2009, 12:10
afff zapomnialem dodac ze stado lodow zacznie wielka obrone :< jak zauwazyles to moje napinanie i jak chce to moge to robic wiec po kiego chuja sie w*******asz?

Wiatrak
13-01-2009, 12:54
ty a ktory normalny i w miare rozsadnie myslacy czlowiek rzuci sie samemu na cala grupe(czyt. wyrazi swoje zdanie co zaowocuje oczywiscie huntem)? teraz jak juz ma hunta to mu wszystko jedno i moze powiedziec to co chce :P

Faytah
13-01-2009, 13:01
a moge sie dowiedzec czemu ty sie nagle taki dorosly zrobiles czemu akurat tera jak dostales hunta i nie mozesz juz dedac pixeli? i jeszcze te komentarze o kulturze innych czemu wczesniej taki kozak nie byles nagle zauwazasz tych wszystkich kretynow tyko szkoda ze nie w swoim otoczeniu zapewne wczesniej trzymales jape bo bo sie bales o chara i tak lubie napinki na forum jesli masz zamiar pozniej spamowac o napinaniu sie zwlaszcza lubie to w twoim wykonaniu jakby to forum bylo twoim zyciem stales sie tera taki pro jestes w war i wogole btw mam w dupie przecinki ortografie i inne gowna do ktorych mozesz sie przyjebac bo zapewne nic ceikawszego nie znajdziesz chyba ze znowu ej no name cicho tam!!! i wyglaszanie wielkich madrosci na temat dojrzalosci jednym slowem ogarnij sie panie dojrzaly dorosly i chuj wie co tam jeszcze sobie przypisujesz

Zawsze taki bylem i akurat w przeciwienstwie do 70% arcanii nie jestem taki ze zmieniam sie pod wplywem tibii,ze jednego dnia ktos jest moim ziomkiem, a nastepnego mu cisne na starych na statku. Jakbys nie wiedzial to wlasnie nie trzymalem japy i czesto slyszalem ze komus cos nie pasuje co napisalem na forum ale mialem to w dupie,rownie gleboko jak twoje wypociny. Teraz to ty sie ogarnij,bo jestes kolejnym pixelowym kozakiem,co w tibii mysli ze rzuci pare sd'kow i jest kozak,no ja wale skad wy sie bierzecie. Naucz sie takze czytac ze zrozumieniem,nie napisalem ze jestem dojrzaly,zajebisty i elkowetny,juz bardziej ze ktos inny nie jest,z drugiej strony nie bede tego wymagal od kogos twojego pokroju.Jeszcze co do kretynow w moim otoczeniu,wczoraj na statku bylem Ja,Koranov,Kolbi,Moru od nas i od was(nich?) Clapek,Fert,Mazur i jakos nie widzialem by ktos od nas sie spinal,czy komus jechal,a od nich owszem.

Jezeli sadzisz ze to teraz sie stalem taki chojrak dopiero to proponuje przejrzec historie post'ow,bo od anonimowych,pixelowych kozakow z dupy gorsi ca tylko Ci co gowno wiedza a p'dola takie kocopoly jak napisales wyzej.

Partyzant_Felix
13-01-2009, 14:59
afff zapomnialem dodac ze stado lodow zacznie wielka obrone :< jak zauwazyles to moje napinanie i jak chce to moge to robic wiec po kiego chuja sie w*******asz?

te grono lodow, co ty tam pisałes, to sie nazywa przyjaciele :)

a jako ciekawostkę powiem ze wojna łączy ludzi, duzo mozna poznać stojąc na statku :)

bajsi
13-01-2009, 15:05
co to kurwa jest grono lodów? o0

bemo
13-01-2009, 16:56
wlasnie ze bobek wyrazal swoje zdanie i byl caly czas przeciwko napinkom

Bartholomew
13-01-2009, 17:35
Naucz sie takze czytac ze zrozumieniem,nie napisalem ze jestem dojrzaly,zajebisty i elkowetny,juz bardziej ze ktos inny nie jest,z drugiej strony nie bede tego wymagal od kogos twojego pokroju.

elokwentny

Faytah
13-01-2009, 18:19
elokwentny

thx for correcting xd "elkowetny" omg ^_^

Bartholomew
13-01-2009, 19:51
thx for correcting xd "elkowetny" omg ^_^

sry ze sie czepiam ale takie glupiutkie bledy raza, zwlaszcza ze Twoje posty sa na troche wyzszym poziomie ;)

Koszyk
13-01-2009, 20:05
FAJTER KOZAQ MILCZ BO HÓNTED! :S

Kozak w slowach, pfff...

@Down

Tylko Cie dorwe w tej Twojej wiosce...

Faytah
13-01-2009, 20:11
FAJTER KOZAQ MILCZ BO HÓNTED! :S

Kozak w slowach, pfff...

xDD milcz hentai'u ! :D Zawsze lepsze to niz pare osob co mysla ze sobie bija ludzi na tibii i ze jak rzuca pare zdan gdzie wyraz "kurwa" sluzy jako przecinek to sa kozakami xD

SpoconyKrystyna
13-01-2009, 20:15
Dziś gdy z kolegą śmiałem się z Clapka, Zersonixa stwierdził ,że Clapek więcej osiągnął w Tibii niż My w realu :o

Faytah
13-01-2009, 20:21
No nie wiem czy osiaganie niczego przewyzsza moje osiagi z rl :<

Dragostino
13-01-2009, 20:54
Ma ktos moze linka do filmu Banaha z ta "rozmowa z Sua"? Bo niebardzo moge znalesc go na youtubie

Filush_
14-01-2009, 01:09
oouuuo interr dedzikk

Czarus1
14-01-2009, 13:27
Krylek wczoraj padl 3x :O. Pechowy 13.

Faytah
14-01-2009, 13:52
Dobrze zrobil,i nie mowie tego z przekasem bo jestem jego przeciwnikiem ,tylko wywarl na mnie wrazenie pozytywne tym co zrobil,w przeciwienstwie do paru innych co tylko na yell nas wyzywali.

Czarus1
14-01-2009, 14:45
[QUOTE]Originally posted by Clapek on 14.01.2009 07:47:28:
> 0.o add more noobchars PLZ !

He would add some noobs if you dare to came on stairs instead of spamming "twoja stara" stuff at yelling lol.

;D! To mnie cholernie rozsmieszylo xD.

bajsi
14-01-2009, 15:43
Jan 13 2009, 22:57:51 CET Killed Roszondas Vielleu at Level 141 ok jak tam gali, jesteś mocno cięty teraz?

Koszyk
14-01-2009, 16:28
@UP

Nie rozumiem sensu Twojego posta :S

Revisin
14-01-2009, 17:35
@UP

Skoro nie rozumiesz sensu posta to powinieneś się wybrać do najbliższej przychodzi po skierowanie do jakiegoś lekarza... :o

Partyzant_Felix
14-01-2009, 18:28
@UP

W KONCU PADLES :D!

Koszyk
14-01-2009, 19:07
@UP

NOOOO!!! :(( PLX PLX PLX

What my payment?:<

W koncu kiedys musialem : P

@down

Tak, kazdemu sie zdaraza :P

bajsi
14-01-2009, 19:27
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeed!

up. sens tego rozumiesz?

Partyzant_Felix
15-01-2009, 22:08
zarcik ktory znalazlem na bash.tibia.pl

tak na rozluznienie atmosfery

20:36 Zeth Hore [46]: Moj stary gra w Arsenalu
20:37 Piootrus [88]: ta?
20:37 Piootrus [88]: jak sie nazywa?
20:37 Zeth Hore [46]: Nie pamietam
20:37 Zeth Hore [46]: xD
20:37 Piootrus [88]: hahahaha
20:37 Piootrus [88]: owned xD

hahahaha xDDDDDDDDDDDDDdd W ARSENALU AHAHAHAHA OWNED XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bemo
15-01-2009, 22:16
ani smieszne ani zabawne

Faytah
15-01-2009, 22:49
Bo to mialo takie byc,cos w stylu "zenujacy dowcip prowadzacego".

bemo
16-01-2009, 14:34
http://img519.imageshack.us/img519/5845/dsc00620ij9.jpg (http://imageshack.us)

zamiast 16 stycznia napisala 10, wiec musze dzis isc bo w poniedzialek pewnie zaplacilbym 88 zl a nie 8.80. btw bob moze ty wiesz, kanary maja swoje te bileciki do odbijania, to jeden na autobus im podlega? bo se odbił 8 to niewinnie nakapuje.:baby:

Koszyk
16-01-2009, 15:46
Lol jakie niski mandat... w Sz-n placisz 144 zl a po 7 dniach 160 zl.

bemo
16-01-2009, 15:59
bo to tylko bez legitki

Faytah
16-01-2009, 16:37
zamiast 16 stycznia napisala 10, wiec musze dzis isc bo w poniedzialek pewnie zaplacilbym 88 zl a nie 8.80. btw bob moze ty wiesz, kanary maja swoje te bileciki do odbijania, to jeden na autobus im podlega? bo se odbił 8 to niewinnie nakapuje.:baby:

Ja tam nie placilem,ostatnio przyszlo mi jakies pismko z firmy scigajacej zadluzenia,ale stara znalazla kruczek prawny i po 2 latach sie to przedawnia a mi sie przedawnilo wiec nie moge Ci pomoc. Jak cos z cinkiem gadaj on ma wtyki w KLA ;D

bemo
16-01-2009, 16:58
juz zaplacilem ale wyzwalem babe

Wiatrak
16-01-2009, 17:33
Lol jakie niski mandat... w Sz-n placisz 144 zl a po 7 dniach 160 zl.

szto? na start 169 a potem ponad 200? :P

Faytah
17-01-2009, 01:55
*Koszyk
Dominiki pguje,a ty wpadasz idziesz na hff i padasz lol,noob.

Partyzant_Felix
17-01-2009, 01:57
nie ladnie koszyk niweczyc prace dominika lol zal cie

KARMELEK

@cze
Fayter: Bobek Mistrz 1:44:48 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=191384&page=95
Fayter: jak sie obudzi
Fayter: to na dziendobrty
Fayter: xD

HellMaciek69
17-01-2009, 02:00
Colmar byl na 100dniowce, mniam

Colmar
17-01-2009, 07:59
Colmar byl na 100dniowce, mniam

Byłem, mniam

Gallanonim513
17-01-2009, 12:17
i nie pamietasz jak wrociles mniam xD

Colmar
17-01-2009, 13:39
i nie pamietasz jak wrociles mniam xD

Tak to też prawda ;)

Faytah
18-01-2009, 16:38
16:10 You have found a pair of soft boots.

Faytah
19-01-2009, 20:27
sry za double ale
19:01 The lizards of Chor are amassing an army to take over the southern Jungle!
19:11 The army of the lizardmen is growing!
19:16 The lizard army is on its march to Port Hope. The southern jungle is no longer safe!
19:21 The lizard army is marching closer and closer to Port Hope! Beware!
19:26 The army of the lizards is dangerously close to Port Hope! Fight them back for the sake of humanity!

Na liberze jak cos, i jezeli ktos mial doczynienia z owym najazdem moze mi powiedziec gdzie sie respia te potworki z najazdu bo w pare osob przeszukalismy spory kawalek poludniowej tiquandy nie napotykajac sie wowczas na nic.

Colmar
19-01-2009, 20:41
sry za double ale
19:01 The lizards of Chor are amassing an army to take over the southern Jungle!
19:11 The army of the lizardmen is growing!
19:16 The lizard army is on its march to Port Hope. The southern jungle is no longer safe!
19:21 The lizard army is marching closer and closer to Port Hope! Beware!
19:26 The army of the lizards is dangerously close to Port Hope! Fight them back for the sake of humanity!

Na liberze jak cos, i jezeli ktos mial doczynienia z owym najazdem moze mi powiedziec gdzie sie respia te potworki z najazdu bo w pare osob przeszukalismy spory kawalek poludniowej tiquandy nie napotykajac sie wowczas na nic.

na Liberze mam softy i jakieś chyba inne śmiecie. Zainteresowany ? Interesuje mnie kasa nie wiem na Arcanii albo gdzie indziej jakoś się dogadamy. Wiesz gdzie mnie szukać! Jak nie masz GG to na NK jest B)

bemo
19-01-2009, 20:43
czarny biznes widze:D

Faytah
19-01-2009, 20:45
na Liberze mam softy i jakieś chyba inne śmiecie. Zainteresowany ? Interesuje mnie kasa nie wiem na Arcanii albo gdzie indziej jakoś się dogadamy. Wiesz gdzie mnie szukać! Jak nie masz GG to na NK jest B)

Aktualnie bieda w kraju ale sadze ze jakos sie dogadamy ;D Chociaz wiesz przed 50 lvlem nie bede potrzebowal bo wtedy bede mial dopiero eq na aol itd a tera to sie nie oplaca zwlaszcza palkiem,w kazdym badz razie niedlugo o to zagadam i jakos sie dogadamy,chociazby items+cash czy cos :P

Picinhoxs
19-01-2009, 21:19
AAHHhahaah pownd ojebali nas z chara ;dddd we roks

Colmar
19-01-2009, 21:40
Aktualnie bieda w kraju ale sadze ze jakos sie dogadamy ;D Chociaz wiesz przed 50 lvlem nie bede potrzebowal bo wtedy bede mial dopiero eq na aol itd a tera to sie nie oplaca zwlaszcza palkiem,w kazdym badz razie niedlugo o to zagadam i jakos sie dogadamy,chociazby items+cash czy cos :P

Masz eq na rooku ? bo u mnie to 1 lvl :D ale jak będe mieć eq to migiem wyjde :)

@Pici

Mówiłem Tobie i Bladzierowi że was hakną no ale nikt nigdy nie chce mnie słuchać :( Teraz ci dałem na gg co macie zrobić jak kolejny raz mnie nie posłuchacie to znów zrobicie krok do tyłu :]

SpoconyKrystyna
19-01-2009, 22:05
Pici & Bladzier GRATULUJĘ ! ;)

Picinhoxs
19-01-2009, 22:36
Ojś i tka od 2 tygodni gralem na ron ots ;d

Koszyk
19-01-2009, 23:13
http://www.youtube.com/watch?v=zdx7c0fKH8U

Z DUPY WYCHODZILEM! :D

Faytah
19-01-2009, 23:14
Masz eq na rooku ? bo u mnie to 1 lvl :D ale jak będe mieć eq to migiem wyjde :)

Kurde nie mam,a powiedz konkretnie co tam masz bo na ten moment bardziej by mnie interesowalo jakies eq pokroju dragonek itd.

*Filmik nie moj typ humoru,typek niesamowicie zalosny. Przyklad juz pochlonietego przez tibie,ktory nie potrafi przyznac sie do bledu i jedzie na wszystkich wokol.

Colmar
20-01-2009, 07:33
Kurde nie mam,a powiedz konkretnie co tam masz bo na ten moment bardziej by mnie interesowalo jakies eq pokroju dragonek itd.

*Filmik nie moj typ humoru,typek niesamowicie zalosny. Przyklad juz pochlonietego przez tibie,ktory nie potrafi przyznac sie do bledu i jedzie na wszystkich wokol.

szczerze to nie mam pojęcia to już tak dawno " wylootowałem " ;)

VmaX
20-01-2009, 12:36
"Nie umiesz walczyc to na chuj walczysz"
huaehau :)

SpoconyKrystyna
22-01-2009, 20:33
dziś w autobusie jechałem z psem :) towarzyszył mi w drodze powrotnej do domu siedział ze mną na tak zwanej " czwórce " niezłe przeżycie co ?

bemo
22-01-2009, 20:35
pewnie bo peiski sa kochane <3 lofam je( to nei jest ironia mowie na serio !!!!!!11111111) (serio -.-)

Czarus1
24-01-2009, 17:24
Jpjpjpjpjpjpjpjp

kakaowiec
24-01-2009, 17:37
http://imperiumreklamy.com/pages/ptp.php?refid=solo2332 <--- Polecam :cup:

Czarus1
24-01-2009, 21:16
@UP.

Nie wyżyty?
http://www.redtube.com <--- Polecam:cup:

Thuygioshok
26-01-2009, 21:36
tak nawiasen nuda w ostatnie dni, wiec postanowilismy ukarac ludzi, ktorych nielubimy najbardziej :P ten ek przypadkowy bo Drak~ dal loga

Xyro Erth
Jan 25 2009, 03:17:15 CET Killed at Level 96 by Mavao
Sucqa
Jan 25 2009, 20:39:54 CET Killed at Level 110 by Mavao
Drak Kilon
Jan 26 2009, 21:05:07 CET Killed at Level 112 by Mavao

; )

Lafa_elo
28-01-2009, 22:06
GoB tez ma rila!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ivmp-oAZUaA

Faytah
28-01-2009, 22:31
Hah Lafa ;d na troche starszego wyszedles z tego profilu ^.^

--edit--
z serii milosne podboje Felixa

Felix 22:40:39
myślisz ze jak jej napisze ze wygrałem mistera Arcani to bede mial plusa XD?

Koszyk
28-01-2009, 23:39
Chyba minusa bo tak naprawde to nikt nie widzial jego fotki... ;|

Czarus1
29-01-2009, 12:02
gdziefdffffffffffffffffffdsdfsd

Lafa_elo
29-01-2009, 18:46
ja widzialem ta piekna "owalna" glowe :)

@ziomek bez maca

no musialem sie wpasowac kazdy ma tam 18-20 lat tylko Dron ma 13 :P no i Kurano 3 gim

_cineq_
29-01-2009, 22:38
tez felanca widzilem xD

Koszyk
30-01-2009, 03:10
http://pl.youtube.com/watch?v=P4NJo7M3Too

Nju film Banaha ;(

Banah

Faytah
30-01-2009, 03:24
chociaz za nim nie przepadam to nie moge wyjsc z podziwu (tak ciezko mi bylo to napisac)

xoz
30-01-2009, 16:00
Name: Medivh Shady
Banished: until Mar 01 2009, 13:33:34 CET because of using unofficial software to play

oj nieladnie :P

Faytah
30-01-2009, 16:07
Tez wlasnie zauwazylem ze prawie 5k acc'ow zbanowanych i ciekawi mnie ile z arcanii ;d

bemo
30-01-2009, 16:16
film taki sredni najlepszy koniec xd

VmaX
30-01-2009, 17:18
hUAehuah a już myslalem ze banah odchodzi i zmula bedzie na Arcani ;]

hailkh
31-01-2009, 08:24
sua sie wyplacil lol haha

Faytah
31-01-2009, 10:05
Napewno nie postapil glupio,wystarczy spojrzec na ostatnie akcje oraz ich czestotliwosc...

Lafa_elo
01-02-2009, 22:07
kto mi powie jak zrobic na youtube zeby leciala piosenka, i jak sie skonczy to nastepna automatycznie wybieralo? keidys tak umialem teaz nie pamietam jak

Sericalan
01-02-2009, 22:52
http://pl.youtube.com/watch?v=e6D9kk2dxMs musisz wejsc w ten link i przesluchac XDDDDDDD

Koszyk
02-02-2009, 00:38
@lafa

Lista odtwarzania?

Lafa_elo
02-02-2009, 17:47
koncert owns!! ten elegancki to pewnie pici

Koszyk dzieki ;P

Partyzant_Felix
02-02-2009, 19:09
Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska Polska

LoluU$
02-02-2009, 21:07
ten od pacca...

Ktos mi potwierdzi ze pewniak ? Ktos wiarygodny a nie cos typu Emulsjaczy jak to tam sie pisze ;e

Lafa_elo
02-02-2009, 21:51
za 380k to i ja Ci sprzedam rofl

Partyzant_Felix
02-02-2009, 22:18
inter 15-20 dla nas 1*

*Ljubo nie mial liny

LaRevolution
03-02-2009, 20:59
inter 15-20 dla nas 1*

*Ljubo nie mial liny

Miales na mysli osobe co grala na ljuba charze?

bajsi
03-02-2009, 22:25
Miales na mysli osobe co grala na ljuba charze?

fajny kolo z ciebie

ywemytus
03-02-2009, 23:34
hiberna nova morgana saphira nie pomogla ;-(

Szajtek
04-02-2009, 17:56
Mam taki problem, jak loguje to pisze ze inny char zalogowany, na tibia com jest online jak logne na konto ale na tibi jest offline. Czekam juz z 6 h zeby zalogowac na inna postac i ni huja ciagle to samo. Kto uporal sie z tym problemem i powie jak moze oczekiwac jajka niespodzianki na podany adres

Sericalan
04-02-2009, 18:05
Ja sie uporałem!!! Przesluchalem tego http://www.youtube.com/watch?v=e6D9kk2dxMs :)

Szajtek
04-02-2009, 18:25
Spoko ale nie pomoglo ; <

bemo
04-02-2009, 18:29
po co ci nowe konto

Partyzant_Felix
04-02-2009, 18:31
hiberna nova morgana saphira nie pomogla ;-(

VERI NAJS KURWA ZART HE HE HE. a i bym jeszcze zapomniał o hehe

Faytah
04-02-2009, 18:39
VERI NAJS KURWA ZART HE HE HE. a i bym jeszcze zapomniał o hehe

olej tego anonimka nie jest wart pixelow

Indyk19
04-02-2009, 19:01
olej tego anonimka nie jest wart pixelow

Taki z niego anonim, ze wszyscy znaja jego nick tylko nie Ty.

Partyzant_Felix
04-02-2009, 19:07

tez nie wiem, moze mnie oświec.
bob przynajmniej 'se posta pierdolne'

Faytah
04-02-2009, 20:53

Twoja definicja wszystkich ogranicza sie do Twoich znajomych wiec daruj sobie.

Indyk19
05-02-2009, 07:58
Twoja definicja wszystkich ogranicza sie do Twoich znajomych wiec daruj sobie.

Wyobraz sobie, ze goscia w tibii nigdy nie znałem, a wiem jaki ma nick na tibii pl, skąd? Czytalem czasem forum i jak widac gdzies mozna bylo to wypatrzyc. Taki z niego anonim, że chuj.

Faytah
05-02-2009, 15:34
Wyobraz sobie, ze goscia w tibii nigdy nie znałem, a wiem jaki ma nick na tibii pl, skąd? Czytalem czasem forum i jak widac gdzies mozna bylo to wypatrzyc. Taki z niego anonim, że chuj.

Ale po co mi odpisujesz odwracajac kota ogonem? P'doli mnie historia,w ktorej poznales jego nick lol. Bys chcial sie popisac bys napisal kto bo chcialbym wiedziec kto nie jest wart uwagi.

Partyzant_Felix
05-02-2009, 15:58

ze chuj to znaczy ze duży, ta? wziąłem zobacz posty użytkownika przeczytałem wszystkie 53 i doszedłem do wniosku ze to napinacz, który za kazdym razem, gdy napisał cos na notopa dostawał orgazmu. o nicku nic tam nie mb

Indyk19
05-02-2009, 20:40
Ale po co mi odpisujesz odwracajac kota ogonem? P'doli mnie historia,w ktorej poznales jego nick lol. Bys chcial sie popisac bys napisal kto bo chcialbym wiedziec kto nie jest wart uwagi.

Widocznie nie chce sie popisywac przed jakimis frajerami, sorry...fayterami.

Faytah
05-02-2009, 21:32
Widocznie nie chce sie popisywac przed jakimis frajerami, sorry...fayterami.

HEHE prawie smieszne. Widac jestes rownie zalosny jak kolega,ktorego wszyscy maina znamy.

Indyk19
05-02-2009, 22:07
HEHE prawie smieszne. Widac jestes rownie zalosny jak kolega,ktorego wszyscy maina znamy.

Za to ty jestes najlepszy, przepraszam, ze w ogole sie do ciebie odzywalem.

Filush
05-02-2009, 22:08
Miał chyba kiedyś w profilu Balancecom (czy jak to się pisze), ale nie jestem pewny..

LoluU$
05-02-2009, 22:15
a to balankekom nie byl w ormo ?

Faytah
05-02-2009, 22:46
Za to ty jestes najlepszy, przepraszam, ze w ogole sie do ciebie odzywalem.

Nie,nie najlepszy. Ale czego sie spodziewasz z tak zalosnym offencem na mnie ze Cie poglaszcze?

Sericalan
05-02-2009, 22:55
http://www.youtube.com/watch?v=m9-kM-guQtk aahhahahahahaa

ywemytus
06-02-2009, 13:18
Miał chyba kiedyś w profilu Balancecom (czy jak to się pisze), ale nie jestem pewny..

nie trafiles :)

bemo
06-02-2009, 13:35
z ormo czy z nickiem bo z nickiem to raczej trafil :D

ywemytus
06-02-2009, 14:46
z ormo czy z nickiem bo z nickiem to raczej trafil :D

ani z tym ani z tym:]

Partyzant_Felix
06-02-2009, 15:03
noo mozliwe ze mial te balan~ a balan~ byl w ormo tak jak snozi czyli dla bani :P

Faytah
06-02-2009, 18:31
noo mozliwe ze mial te balan~ a balan~ byl w ormo tak jak snozi czyli dla bani :P

Mmm,mi sie bardziej kojarza z kupa(no offence,chodzi o gildie Kupa).

LoluU$
06-02-2009, 20:51
@up

I po co zaczynasz klotnie mowiac ze jest kupą ?

Notopeczek
06-02-2009, 23:37
kupa- odchody zwane takze gownem,wydobywaja sie najczesciej z otworu umieszczonego w tylnej czesci nadwozia;),spust kontrolowany przez tzw zwieracze.ogolnie smierdzaca sprawa...

kupa-smiechu to gdy patrze na posty "wywiady"

jestesmy w kupie-to tam gdzie jest nasz rzad .czyt.polski

Lafa_elo
07-02-2009, 11:23
Notop zlodziej! Wyslalem skule nie dostalem armora!

Notopeczek
07-02-2009, 20:46
Notop zlodziej! Wyslalem skule nie dostalem armora!

kurwa jescze 2 dni do czasu keidy lookne dp !

Lafa_elo
07-02-2009, 21:26
kurwa jescze 2 dni do czasu keidy lookne dp !

a to zwracam honor :D

Inferno3031
17-02-2009, 14:39
@up

Mało ci spamu retardzie jeden? ;]

miszcz_elo
17-02-2009, 16:28
czytajac temat, ktory zalozyl pici podajac sie za dyde zostaala zalozona ankieta. tak wiec duzo glosow otrzymala Madzia Dzikus, musi byc ladna. wczoraj przypadkowo znalazlem ja na nasza-klasa. przyznam ze mnie zatkalo, negatywnie. http://nasza-klasa.pl/profile/10331258/gallery/11
TO JEST KURWA ŁADNE??????????????????????????

gratuluje Lamusiniemu dziewczyny.:baby:

marcza57
17-02-2009, 16:29
czytajac temat, ktory zalozyl pici podajac sie za dyde zostaala zalozona ankieta. tak wiec duzo glosow otrzymala Madzia Dzikus, musi byc ladna. wczoraj przypadkowo znalazlem ja na nasza-klasa. przyznam ze mnie zatkalo, negatywnie. http://nasza-klasa.pl/profile/10331258/gallery/11

Lamusa dziewczyna to Madzia Dzikus? Pamiętam jeszcze jak miał Tibijski ślub z Lya Ly :o

miszcz_elo
17-02-2009, 16:41
Lamusa dziewczyna to Madzia Dzikus? Pamiętam jeszcze jak miał Tibijski ślub z Lya Ly :o

hahah, tak to jest dziewczyna. Arcania juz wie, bo Madzia zamiast expic stoi w venore dp i opowiada swojej psiapsiołce Lemanie jak to Lamusiniemu szukała hotelu oraz jak go musi odebrać z dworca.. Poznań (lat 16) - Wawa (lat 21)
pozdro. Ale pałe tez podobno dobrze robi :p:baby:

marcza57
17-02-2009, 17:41
hahah, tak to jest dziewczyna. Arcania juz wie, bo Madzia zamiast expic stoi w venore dp i opowiada swojej psiapsiołce Lemanie jak to Lamusiniemu szukała hotelu oraz jak go musi odebrać z dworca.. Poznań (lat 16) - Wawa (lat 21)
pozdro. Ale pałe tez podobno dobrze robi :p:baby:

no to piknie :D Wiek nie gra roli tutaj. Chodziło mi tylko o to że Lamus poślubił w Tibii Lya Ly a w realu jest z Madzią :p

wywiady
17-02-2009, 17:43
kupa-smiechu to gdy patrze na posty "wywiady"

hehehehehehe

miszcz_elo
20-02-2009, 08:36
moze walnie ktos jakis temat? :baby:

Dusia2505
24-02-2009, 03:23

Fiu,fiu gratuluje tematu. To ze Ci sie nie podobam nie znaczy,ze nie podobam sie innym. A ze spotkalam sie z Lamusem na rl nie oznacza ze z Nim jestem ;].
Widac naprawde nie masz co robic jak zajmujesz sie mna. Mmm jak milo. Ah i widze na nk musze zmienic. Trudno. Good luck. Oby tak dalej <piona> Zalosne...
Pojechala bym Ci aleeeee nie musze jezdzic po takiej cipce bo to ja gram tu pierwsze skrzypce...A i gadasz o laskach zbyt duzo jak na pedala. Cos mowiles o lasce? Jak chcesz to mozesz mi zrobic. No ok ok! Nie bede sie juz znecala i tak to zbyt gowniany temat zebym sie rozkrecala. ;]

bemo
24-02-2009, 12:29
pierwsze skrzypce to bedziesz grala jak pokazesz cyce tak jak dyda
a co do laski pokaz fiuta to ci ja zrobie

notop_konto2
24-02-2009, 12:40
jedni maja duper w rl inni w tibi a inni 150 lvlv zrobiny na bocie...

kazdy ma wolny wybor czy ma jole czy haline rączkowska

Thuygioshok
24-02-2009, 12:47
Fiu,fiu gratuluje tematu. To ze Ci sie nie podobam nie znaczy,ze nie podobam sie innym. A ze spotkalam sie z Lamusem na rl nie oznacza ze z Nim jestem ;].
Widac naprawde nie masz co robic jak zajmujesz sie mna. Mmm jak milo. Ah i widze na nk musze zmienic. Trudno. Good luck. Oby tak dalej <piona> Zalosne...
Pojechala bym Ci aleeeee nie musze jezdzic po takiej cipce bo to ja gram tu pierwsze skrzypce...A i gadasz o laskach zbyt duzo jak na pedala. Cos mowiles o lasce? Jak chcesz to mozesz mi zrobic. No ok ok! Nie bede sie juz znecala i tak to zbyt gowniany temat zebym sie rozkrecala. ;]

nie dawaj do twoich zalosnych wypocin cytatów daba bo odpowiem również jego słowami 'az rzygac sie chce'.a i taka prośba, błagam, mozesz pisac o tych Kurwa duperelach na priv? czy jednak nie bo jak kazdy nie bedzie widzial to to juz urok straci? /f

miszcz_elo
24-02-2009, 16:20
madzia zalosna jestes, co ty w ogole pierdolisz lodziaro xd btw. dyda sie szanuje w porownaniu do nich ;o z reszta chuj z nimi

Dusia2505
24-02-2009, 16:51

@up
Po tym widac jak ona sie szanuje -.^

VmaX
24-02-2009, 17:43
Macie dowody ze Dyda pokazala swoja część ciala?

LoluU$
24-02-2009, 17:53
profil boba na nk...

Pici mi to potwierdzi

Bemo dwulicowe zwierze

bemo
24-02-2009, 19:20
my z picim prawdy nie bedziem powstrzymywac prawda ?

Lafa_elo
24-02-2009, 19:24

Udowodnij mi ze Dyda pokazala cycki komukolwiek a oddam Ci postac + kase co Ci mowilem :D. Jak nie udowodnisz to juz przestan o Niej pierdolic :<<<

miszcz_elo
24-02-2009, 19:39
19:20 Dyda melka [80]: hauahuahuahua d;
19:20 Dyda melka [80]: ale po co mam sie tym przejmowac skoro to nie prawda?
19:20 Dyda melka [80]: pomysl :p
19:21 Dyda melka [80]: a pozatym Madzia moglaby zamkrac pizde bo to mi 'nasi wspolni znajomi' pokazywali smsy od Madzi
19:21 Dyda melka [80]: noi bylo sie z czego posmiac
19:21 Dyda melka [80]: :|
19:22 Dyda melka [80]: a skoro pytasz dlaczego nic tam nie pisze, to moze dlatego ze takie pierdolenie to wiesz
19:22 Dyda melka [80]: nawet nie ma sie o co klocic d;
19:22 Dyda melka [80]: nikt mi nic nie udowodni
19:22 Dyda melka [80]: tyle mam do powiedzenia

O,O?
no w sumie i racja, pici ktory wymysla pełno głupot, codziennie nowa i to jest moze jedna z nich d;

marcza57
24-02-2009, 20:10
żeby ten emos chociaż miał co pokazać a to całe ciało poharatane żyletkami hahahah

bemo
24-02-2009, 20:14
marcza jak przeczytalem twojego posta to prawie udlawilem sie herbata :D

madzia nic na dyde nie powie bo dyda juz przez swoje cialo ma tyle znajomosci ze kazdy hantet by byl jakby zle slowo powiedzau

lafa dozbieraj 300 gp to moge ponegocjowac z toba,w sumie 1k niezla suma :>

nie wiesz ogolnie nie chce znowu zaczynac tematu o lickowanie cyckow moze nie poakzala to sobe zartujemy ale kakalko rowno lizac umie

miszcz_elo
24-02-2009, 20:23
no moze i poharatane, kto tam wie :DDDDDDDDDDD no ale kto wie,a co do madzi to ostatnio sie rozkozaczyla , moze na nią wplyna tak zwiazek z Lamusinim?

bemo
24-02-2009, 20:24
moze bierze przyklad z dydy i otwiera sobie nowe znajomosci lub weszla w wiek dojrzewania

miszcz_elo
24-02-2009, 20:30
z tego co widzialem to dyda ma wiecej wrogow niz znajomych, wiec nie wiem jak dupe lize a madzia to madzia d; i dyda to widzialem jak sie kloci z innymi i pociski leca a madzi nigdy. za malo w venore stoje?

bemo
24-02-2009, 20:31
no wiesz, dyda moze pojezdzac bo pozniej to NADROBI heheuehueh

ah p.s czemu ona sobie wybrala nick DYDA MELKA

dydki pamelki? to jeszcze dziecko, jej piersi są conajwyżej jak wgniecienie od łyżki do zupy.

miszcz_elo
24-02-2009, 20:38
bemo cwany jestes d; a o swoim nicku co powiesz?:d

miszcz_elo
24-02-2009, 20:49
ale jakby nie patrzec to to jest tylko glupie gadanie ;p a dziecko jak dziecko, 16 lat. wybacz Bemo wole jednak rozmawiac o Madzi :baby: dyda mi przynajmniej dupe uratowala przed pk raz xDDDDDD 7 lvl droga nie chodzi;/
co wiec o madzi? ze dawno deda nie zarobiles?

VmaX
24-02-2009, 20:55
Co Wy się tak Dydy dojebali?

marcza57
24-02-2009, 21:02
Panowie już wiadomo czemu Dyda ostatnio taka nerwowa. Makiss zaprosił ją na "herbatę" i wiadomo jak to dzieci nie umieją się bawić Makiss zamoczył i tyle za 8 miesięcy będzie Dydka Trucia. ;)

Kamandir
24-02-2009, 21:04
Panowie już wiadomo czemu Dyda ostatnio taka nerwowa. Makiss zaprosił ją na "herbatę" i wiadomo jak to dzieci nie umieją się bawić Makiss zamoczył i tyle za 8 miesięcy będzie Dydka Trucia. ;)

Makiss pchał a Krzychu siedział obok i walił konia 8o

bemo
25-02-2009, 10:07
hehe co moge powiedziec o moim nicku
wlasnie sobie koluje eka na arcani wiec jak juz go skoluje to napisze tu nick, tajemnica on nie bedzie, nie mam sie czego wstydzic.
marcza szacun
dyda nie ma jeszcze 16 lat chyba

Faytah
25-02-2009, 10:37
Bemo wez nie postuj na ten temat bo plakac sie chce. Twoje posty tu wygladaja jakbys plakal piszac je,a prawdy w sobie maja tyle co postulaty kampanii wyborczych.

down* nie ;p ale bemko musi gdzies wyladowac swoje frustracje :D

Shermonator.
25-02-2009, 10:38
Temat dydy jest tutaj poruszany przynajmniej raz na 2 miesiace jest wogole jakis sens ??

Thuygioshok
25-02-2009, 10:49
no moze i poharatane, kto tam wie :DDDDDDDDDDD no ale kto wie,a co do madzi to ostatnio sie rozkozaczyla , moze na nią wplyna tak zwiazek z Lamusinim?

madzi nigdy nie lubiłem i zawsze mi groziła (patrz moj podpis), a pozniej ormo/strasiu itd ja zabijalismy 7 knightami. a z dyda to różnie bywa, z dwojga złego wole ją

Lafa_elo
25-02-2009, 14:46
hunted by duricia

miszcz_elo
25-02-2009, 16:45
ja tam do dydy nigdy w sumie nic nie mialem ;p na nerwy mi tylko lemana i madzi dzialaly. na nic nie ma dowodow, takie glupie gadanie d;

Dusia2505
25-02-2009, 16:52
Oj tam macie tematy... "tibijskie dziewczyny" mmm.

bemo
25-02-2009, 17:25
dziewczyny dziew... dzi... dziw... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja tam do dziewczyn na prawde nie mam nic, jedynie jestem na nie tak uparty z picim i feliksem pewnie tez za to, ze mysla ze maja kreske pomiedzy fajnymi udami to wiesz sa 'lepsze', poodzywaja sie tu, to tam i juz maja ulatwione zycie, ja niestety wole rownouprawnienie a nie feministyczne dominacje. (nasza parowa niestety nie dziala na chlopcow X(:confused:)

dlatego bobik szanuje twoje poglady, bo wiem ze kochasz dziewczyny xD! co do postow, mam beke, nie placze i nie wyladowuje sie po prostu pisze swoja opinie.

LoluU$
25-02-2009, 17:32
tylko najpierw jest wjazd na forum a potem smarowanie dydzie na boba profilu na enka ... o/

co teraz powiesz?

bemo
25-02-2009, 17:40
jakbym komukolwiek chcial lizac dupe to bym to robil, a ze lubie piciego a jego dyda obchodzi tyle co zeszloroczny snieg to moge pisac co zechce, powiem tak nigdy nie lickowalem i nie ukrywalem sie tak jak ty no ale zawsze warto przykozaczyc ze sie ma rl na przyklad acrome albo shavenisa tylko jakos gdy shavenis byl hunted to cichutko siedziales.

i jeszze jedno co dydzie da fakt odkrycia prawdy, ze to byl pici?

Faytah
25-02-2009, 18:02
tylko najpierw jest wjazd na forum a potem smarowanie dydzie na boba profilu na enka ... o/

co teraz powiesz?

Prosze mojego profilu nk do niczego nie mieszac! Niedawno dopiero zakonczylem plage chatow u mnie :<

*Bemko - tez jest wiele rzeczy,osob i zachowan,ktore mi sie nie podobaja,ale gdybym je wszystkie tu opisal to braklo by mi czasu na cokolwiek innego,prawda czesto dam sie sprowokowac i nie potrzebnie wchodze w jalowe dyskusje z napinaczami no ale zdarza sie :P poprostu czasem trzeba wrzucic na chill i miec wyjebane :P zwlaszcza ze piszesz praktycznie to samo na temat female arcanii nie pierwszy raz,nie drugi(...) ale mam nadzieje ze juz ostatni :P

bemo
25-02-2009, 18:06
hehe bobiczku bo nie od dzis mam ten sam stosunek do czesci female ktora sie zachowuje nooo..... tak jak sie zachowuje ^.^

Atee
25-02-2009, 18:14
bemo to pała wyglada mi na pedała!