PDA

Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Buksl
19-11-2008, 23:36
@up
Kolejny nażelowany gej, słuchający manieczek...

Jezu Juz Cie lubie! Opisales go dokladnie tak jak ja!
Filu nie wyzywajcie go juz! To ormo z krwi i kosci ale z candii!

Filush_
20-11-2008, 00:49
To krzyk rozpaczy Lafertowicza po tym jak wyjebałem go z Ventrilo!

Rycerz_ktory_walczy
20-11-2008, 06:37
To krzyk rozpaczy Lafertowicza po tym jak wyjebałem go z Ventrilo!

Ty idioto, ty skretyniała mordo

bemo
20-11-2008, 08:05
wiedzialem ze to ktos z nich :D

Rycerz_ktory_walczy
20-11-2008, 12:13
All macie hunta nooby jebane z PVP ten Lafa to kretyn

Lafa_elo
20-11-2008, 15:43
zadno z waszych kont nie jest moje a to ze picinoob kanciaty i gawluk maja najebane we lbie to nie moja wina

Filush_
20-11-2008, 16:12
Dobra, już wiem kogo to konta. Kogoś oczywistego po prostu pominęliśmy.

bemo
20-11-2008, 17:23
przyznaj sie no kto !?
spocony krystyna? ja obstawiam na niego!

bajsi
20-11-2008, 17:38
zrobcie ankiete, o

Koszyk
20-11-2008, 17:42
Moze jeszcze zaklady bukmacherskie?

bemo
20-11-2008, 17:59
1,20 na spocony krystyne
0,99 lafa
0,90 pici
3,33 smokuu
0,01 filush
5,55 bemko
3,21 felix
2,22 bob

no to obstawiamy
daje 10k na smoka !

Rycerz_ktory_walczy
20-11-2008, 18:34
Colmarek = Gardzacy Kanciatym = Rycerz ktory walczy CO WY NA TO ?8o bo dla mnie to jak na lato

SpoconyKrystyna
20-11-2008, 18:37
przyznaj sie no kto !?
spocony krystyna? ja obstawiam na niego!

Ty.... odbalansuj się o de mnie co ?:confused: O co wam chodzi ? nie pisałem tutaj kilka tygodni a wy tu na mnie sie uczepili ;( A poza tym Drogi Bemo nie wiem czy wiesz kim ja jestem wogle więc skąd takie oskarżenia ? Kurs na mnie 1,20 to troche mało jak na mnie no ale co ja poradzę. Skoro jesteście takie bystrzaki to wymieńcie moje all nicki na Tibia.pl chodzi mi o zbanowane i niezbanowane jeśli się to wam uda płace wam 100k na Arcanii. Nagroda może nie duża jak na takie wyzwanie no ale dla chcącego nic trudnego :)

Rozpoczynamy zabawę!

bemo
20-11-2008, 18:47
dalem kurs 1,20 , czym nizszy to chyba znaczy, ze ta osoba nie wygra nie :)?

Colmarek
20-11-2008, 18:48
pogryzcie sie jeszcze ;]

@colmarek, ktokolwiek kto te konto zrobil w/e

probuj dalej, bo na miano trolla tibii.pl jeszcze nie zasluzyles, ale juz niedaleko

Chlopie pierdol sie chuj z ciebie zajebany jestes dla mnie a tak pozatym to konto jest dla zabawy z wami woogle to nie gram na tym zjebanym swiecie "arcania" tyle co do kamsza dziecka a co do piciego i reszty tak jak mowilem mam was w dupie i to co piszecie

Xr3
20-11-2008, 18:57
@up
Tylko kupy nie zrób, niekonsekwentny po*ierdoleńcze...

bemo
20-11-2008, 20:22
lafa kultury!

xr3 poszedl report za wulgaryzmy, akurat 1 punkcika do bana brakuje, trudno ale to nasze forum, pozatym nie lubisz techno ludzi

Koszyk
20-11-2008, 20:55
E tam, ma gwiazdke wiec pewno nie dostanie warna.

bemo
20-11-2008, 21:00
w regulaminie pisze( tak pisze, nie jest napisane), ze uzywanie gwiazdek kropek albo innych liter na zamiane jest zabronione. pewnietakie cos jak s*******j jest dobre, ale jedna gwiazdka to za malo ;p wiec warn bedzie. pozatym wiem jak lolka reportowalem zeby bana dostal, bylo to samo

Buksl
20-11-2008, 21:32
lafa kultury!

xr3 poszedl report za wulgaryzmy, akurat 1 punkcika do bana brakuje, trudno ale to nasze forum, pozatym nie lubisz techno ludzi

Ja tez nie lubie ,,|,,

Xr3
20-11-2008, 21:37
pozatym nie lubisz techno ludzi
Wyjaśnij mi: Po co żelujesz włosy i po co masz konto na Fotce/Epulsie?

VmaX
20-11-2008, 21:38
Jeszcze miech lub dwa i Interregnum zmienia serwa :)

Filush_
20-11-2008, 21:48
Pici też odejdzie, więc może pójdą za nim na RonOts i zdążą na POI!

Decade
20-11-2008, 22:04

Wyjasnij mi w czym ci to przeszkadza?
rowniez jezdze na desce co nie znaczy ze mam uprzedzenia co do żelusi.
Moze masz do nich ukryty zal ze podobaja sie dziewczynom ? :P:P:P

Xr3
20-11-2008, 22:06
Wyjasnij mi w czym ci to przeszkadza?
Dobrze wiesz w czym mi to przeszkadza. Nienawidzę lansowania się.

Moze masz do nich ukryty zal ze podobaja sie dziewczynom ?
Nie. Ja nimi gardzę.

HellMaciek69
20-11-2008, 22:34
PRZYSZEDŁ GROBER UUU!! Wszystkie dziwk* ręce do góry!

:dance::dance::dance::dance:

Thuygioshok
20-11-2008, 22:36
troche sie z tym zgadzam. nie gardze nimi, poprostu mnie drażnia i irytują. co nie zmienia faktu ze nie okazuje tego całemu światu

Loluuss
20-11-2008, 23:03
w regulaminie pisze( tak pisze, nie jest napisane), ze uzywanie gwiazdek kropek albo innych liter na zamiane jest zabronione. pewnietakie cos jak s*******j jest dobre, ale jedna gwiazdka to za malo ;p wiec warn bedzie. pozatym wiem jak lolka reportowalem zeby bana dostal, bylo to samo

juz wiesz dlaczego dla mnie jestes zerem... I nie wiem po jakiego kija mi piszesz na gg "ale super jestes idz (tera orginalny cytat) : spusc sie sikami bo nie masz czym dziecko"... nie mam pojecia po co mi cos takiego piszesz na gg no ale coz... kazdy robi jak lubi to ze ty jestes jakims lofciam kofciam tekhnu czy cos innego ... to nie zaden powod zeby na kazdego patrzec z gory pajacu ;| jednak nie usune cie z gg bo jestem ciekaw co ci do glowy pi*****nie ...

Colmar
20-11-2008, 23:11
PRZYSZEDŁ GROBER UUU!! Wszystkie dziwk* ręce do góry!

:dance::dance::dance::dance:

Grober jak to Ty napisz mi na gg, bo coś mi tu nie pasuje B)

Faytah
21-11-2008, 00:07

Bo lepiej wygladam,a konto na fotce mam z nudow. WYjasnij dlaczego rzucasz sie na forum z tekstami ktorych na rl bys nie powiedzial i leczysz kompleksy na forum? Czemu dyskriminujesz ludzi zelujacych wlosy? Zazdroscisz powodzenia? Czemu dbanie o siebie uwazasz ze pedalstwo? Czemu wypowiadasz swoje zdanie tam gdzie nikogo ono nie interesuje?

Xr3
21-11-2008, 00:26
Bo lepiej wygladam
Bo chcesz być fajny.

a konto na fotce mam z nudow
Bo musisz się lansować. Przyznaj, że dowartościowuje cię otrzymywanie słitaśnych komentarzyków.

WYjasnij dlaczego rzucasz sie na forum z tekstami ktorych na rl bys nie powiedzial
Mówiłem.

Czemu dyskriminujesz ludzi zelujacych wlosy?
Ponieważ uważam to za spedalenie i próbę lansowania się. Błękitnych sweterków również się to tyczy.

Zazdroscisz powodzenia? Czemu dbanie o siebie uwazasz ze pedalstwo?
Uważam, że lansowanie się do pedalstwo. Na ogół gardzę osobami, które żelują włosy, a szczególnie tępymi dupami, które na takich chłoptasiów lecą.

Faytah
21-11-2008, 00:37
Oczywiscie jak zawsze masz na wszystko odpowiedz,szkoda ze bledna,nie lansuje sie,lansuja sie bogate rozpieszczone dzieciaczki noszace na sobie wiecej niz pol budzetu miesiecznego przecietnej rodziny. Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.To zeby nie pasowac pod twoj typ "pedala" to trzeba byc brudnym zaniedbanym zydem ubierajacym sie w ciuchlandzie,niedbajac o siebie a na imprezach nie mozna tanczyc tylko trzeba sie nap~ lokciami po ryjach aka pogo? Gz. I nie,nie chce byc fajny,wystarczy ze jestem soba i jest spora liczba osob co mnie za fajnego uwaza i nie dlatego ze zeluje wlosy czy slucham jakiegos gatunku muzyki,tylko dlatego bo mam taki charakter jaki mam. Jestes typowym przykladem typowo polskiej zawisci,przez takich ludzi jak Ty polacy sa uwazani za zacofanych wobec innych europejskich panstw i ta nietolerancja omg. Ogarnij sie zanim kogos ocenisz to go poznaj,bo ja juz w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles :)

Xr3
21-11-2008, 00:47
brudnym zaniedbanym zydem
i ta nietolerancja omg.
Fail.

w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.
Tak, jesteś. Wiesz dlaczego? Ponieważ masz żel na włosach, którym lansujesz się przed pustymi sukami, które na to lecą i słitaśny profilek na fotce, na którym najprawdopodobniej masz zdjęcia siebie, pokazującego fakersa do lustra w sraczu.

Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.
A więc, umyj uszy, bądź popracuj nad spostrzegawczością.

A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles
Odpowiadam na te fragmenty, na które jest SENS odpowiadać.

Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks.

Ps.
Nie jestem metalem. Nie z wyglądu.

Faytah
21-11-2008, 01:19
Fail.

Tak, jesteś. Wiesz dlaczego? Ponieważ masz żel na włosach, którym lansujesz się przed pustymi sukami, które na to lecą i słitaśny profilek na fotce, na którym najprawdopodobniej masz zdjęcia siebie, pokazującego fakersa do lustra w sraczu.

A więc, umyj uszy, bądź popracuj nad spostrzegawczością.

Odpowiadam na te fragmenty, na które jest SENS odpowiadać.

Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks.

Ps.
Nie jestem metalem. Nie z wyglądu.

Nie jestem technomlotem,juz wczesniej wspominalem ze slucham wszystkiego w tym techno,a ze slucham innych to juz niedostrzegalne ofc. no ale nic sie nie poradzi na steerotyp "zel-techno". Co do zelu na wlosach (znowu,omg jaki ty monotematyczny) to zeluje sobie wlosy dla siebie bo tak mi lepiej,nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka. I nie,moze tylko dziewczyny u Ciebie w miescie leca na zel na wlosach u nas trzeba miec jeszcze cos pod czaszka i zaznaczam ze jedno nie wyklucza drugiego. Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.I nie,nie mam slitasnego profilu na fotce,fotki mam z przed roku a ze raz w tygodniu wejde i obczaje sobie ulubione to nic zlego. NIe musze myc uszu,robie to dostarczajaco czesto,ty predzej popracuj nad logika bo brakuje jej w twoich postach,co zreszta nie tylko ja zauwazam.Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol. Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd. Ja w kazdym gatunku (niemalze) odnajduje przynajmniej kilku dobrych wykonawcow.Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal,ktory za najwyzszy wyznacznik bycia nie lansujacym sie pedalem uwaza wyzywanie na roznego rodzaju forach innych ludzi (bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie).

ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =)

ps2. forum nie jest najlepszym miejscem na okazywanie tego ze sie wkroczylo w buntowniczy wiek i byc przeciwko wszystkim

Lucek93
21-11-2008, 06:48
Teraz chcem obronić Faytera. Wczoraj miałem do załatwienia pewną sprawę w swoim banku. Zachodzę tam i w okienku obsługuje mnie pewien Pan który ma nażelowane włosy. Czy muszę faceta wyzywać od pedałów, technomaniaków itp. skoro faceta nawet nie znam ? XR3 zastanów się co piszesz, że ktoś sobie nażeluje włosy to jest jego osobista sprawa, zachcianka lub po prostu lepiej się czuje z żelem na włosach. Jako, że ty być może nie żelujesz włosów to nie oznacza, że masz prawo obrażać kogos nawet nie znając osoby. Powiedzmy, że w rodzine brat czy ktoś ma nażelowane włosy. Zaczniesz go wyzywać od technomaniaka ? Chyba nie ? A gdy spotkasz na ulicy człowieka 2x2 z nażelowanymi włosami zaczniesz go wyzywać od technomaniaka czy będziesz si starał jak najszbyciej wyminąć go żeby przez przypadek ci nie kazał gryzc krawężnik. Uważaj na słowa małolat, że ktoś lubi żelowac włosy to jest czyjaś osobista sprawa i zakonczmy ten głupi temat bo do niczego to nie prowadzi.

Thuygioshok
21-11-2008, 07:05
a konto na fotce bobek ma międzyinnymi po to aby nie byc tym kim ty jestes= internetowym napinaczem - noname:)

kamsz
21-11-2008, 08:32
xr3 - mlody gniewny JAJAJAJ

Xr3
21-11-2008, 08:57
nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka.
Czy w którymś poście, nawoływałem do zapuszczania długich włosów?

Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.
Ale osoba pochodzenia żydowskiego, poczuje się w tym momencie urażona, gdy jakiś 15 letni gnój, zacznie jej wjeżdżać na pochodzenie zza szklanego monitorka.

Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol.
Nie. Ja po prostu wyrażam swoją opinię.

Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd.
Wporządku. Pamiętaj jednak, że twoi koledzy słuchający metalu, podświadomie podchodzą do ciebie negatywnie, widząc, że masz nażelowane włosy. Nie mówią ci tego wprost, ale na pewno woleli by, abyś zaprzestał praktykowania tej dziwnej rzeczy. Zwyczajnie ich to drażni i jestem co do tego w 100% pewien, ponieważ znam sporo reprezentantów tych dwóch, zwaśnionych kultur.

Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal
Za dużo technomłotów widziałem, aby mieć o nich pozytywne zdanie.

(bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie).

Moi kumple z klasy/ze szkoły wiedzą, jaki mam stosunek do tej muzyki, ale jakoś nikt mi z tego powodu problemów nie robił... Szanuję ich tylko dlatego, że reprezentują oni tę odmianę technomuła, która jest tolerancyjna dla fanów innej muzyki.

ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =)
Zauważ, że ci, którzy gardzą moją, to w prawie tylko joł bezmózgie dzieciaki z osiedla, które wychowały się na Tibii i słoneczniku. Oni gardzą moją opinią, a ja nimi jako ludźmi.

Pora na Lucka

Wczoraj miałem do załatwienia pewną sprawę w swoim banku. Zachodzę tam i w okienku obsługuje mnie pewien Pan który ma nażelowane włosy. Czy muszę faceta wyzywać od pedałów, technomaniaków itp.
Akurat pan w banku, raczej musi mieć nażelowane włosy, ponieważ wymaga tego jego zawód - musi sprawiać pozytywne wrażenie. W tym przypadku, jeszcze jakoś mogę to zrozumieć, ale gdy widzę ludzi, którzy od trzech lat codziennie mają żel, to zwyczajnie krew mnie zalewa...

Powiedzmy, że w rodzine brat czy ktoś ma nażelowane włosy. Zaczniesz go wyzywać od technomaniaka ? Chyba nie ?
Tak, zacznę. Nawet gdyby był to mój ojciec.

Jako, że ty być może nie żelujesz włosów to nie oznacza, że masz prawo obrażać kogos nawet nie znając osoby.
Zbyt wielu technomułów dane było mi poznać, abym miał o nich pozytywną opinię.

A gdy spotkasz na ulicy człowieka 2x2 z nażelowanymi włosami zaczniesz go wyzywać od technomaniaka czy będziesz si starał jak najszbyciej wyminąć go żeby przez przypadek ci nie kazał gryzc krawężnik.
Masz mnie za kogoś, kto rzuca się na każdego kto ma żel? Większość żeli, o których negatywnie się wyrażam, to osoby, które wcześniej poznałem.

Uważaj na słowa małolat, że ktoś lubi żelowac włosy to jest czyjaś osobista sprawa i zakonczmy ten głupi temat bo do niczego to nie prowadzi.
W większości przypadków, żel wiąże się z pewną ideologią. Stąd moja nienawiść i ofensywa.

Filush
21-11-2008, 11:28
Pora na Lucka

Kurde, ten Xr3 każdego rozwali. On... on jest po prostu inteligentny.

btw.

Jak będziesz pisał o tym książkę to dodaj to do bibliografii:

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Techno
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BBelu%C5%9B
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_(osoba)

Lafa_elo
21-11-2008, 13:08
bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?

adas jak dalej aktualne 100k to chetnie wymienie xd

Loluuss
21-11-2008, 13:58
Xr3 nie rozumiem twojej postawy wobec kazdego ktory tutaj cos pisze... starasz sie na sile kogos zaczepic, badz tez dowalic mu ... Jak musisz sobie z kims porozmawiac to idz do lustra (nie, nie mowie o fakerach na fociach) tylko popatrz na siebie jaki jestes z zewnatrz i od srodka a potem (jezeli jestes taki doskonaly) napisz tutaj COS co nikogo nie urazi...

Xr3
21-11-2008, 14:37
tylko popatrz na siebie jaki jestes z zewnatrz i od srodka a potem (jezeli jestes taki doskonaly) napisz tutaj COS co nikogo nie urazi...
Myślę, że z tą sugestią, powinieneś się zwrócić do twoich kolegów z tego działu.

Szefoo
21-11-2008, 15:14
Dlatego ja używam gumy !! xDD

Chodź nie wiem co w tym złego że ktoś sobie da żelu na włosy

Gallanonim513
21-11-2008, 15:35
xr3 to pierdolec poprostu, ja jezdze na desce lansuje sie ciuchami elo rap murzyny plx i co tez bedzie Ci to przeszkadzac? a wiesz co ja Ci powiem nie cierpie jebanych brudasow ktorzy nie potrafia o siebie zadbac, sluchaja muzyki ktora przypomina wlaczona kosiarke nie chce mi sie nawet zabardzo rozkrecac.

Xr3
21-11-2008, 15:38
Twoją opinię, mam w głębokim poważaniu. A jeśli chodzi o "brudasów" jak to ująłeś, to pocałuj mnie w dupę, bo ja nim nie jestem.

bemo
21-11-2008, 16:19

nie zeluje konto na fotce mam tylko do dawania jedynek, a na epulsie mam od 4 lat, bo jak mialem nieco ponad 12 to zalozylem ;)
ty obrazasz ludzi zelujacych wlosy, a inni moga mowic ze metal ssie i smierdzi ale powstrzymuja sie od komentarza

VmaX
21-11-2008, 16:27
14:31 Goral Dave [161]: INTERREGNUM GUILD IS RECRUITING, IF YOU WANT TO JOIN ASK VESIGA ( 45 + LVL)

WTF?:)

bemo
21-11-2008, 16:34
bede sie musial rozpisac

juz wiesz dlaczego dla mnie jestes zerem... I nie wiem po jakiego kija mi piszesz na gg "ale super jestes idz (tera orginalny cytat) : ... nie mam pojecia po co mi cos takiego piszesz na gg no ale coz... kazdy robi jak lubi to ze ty jestes jakims lofciam kofciam tekhnu czy cos innego ... to nie zaden powod zeby na kazdego patrzec z gory pajacu ;| jednak nie usune cie z gg bo jestem ciekaw co ci do glowy pi*****nie ...

jest tego duzo ale dam ze dwa

lolu$ (16-11-2008 17:09)
ic se sfal
lolu$ (16-11-2008 17:09)
afk
lolu$ (16-11-2008 17:14)
jestes smieciem :))

lolu$ (8-11-2008 11:09)
zasysaj gardzielui
lolu$ (8-11-2008 11:09)
gardzielu*
bemo (8-11-2008 11:09)
nie ma czego
lolu$ (8-11-2008 11:11)
twojej starej :)

sam jezdzisz po rodzicach wiec sie nie dziw :(

bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?

wskaz mi post w ktorym napisalem ze jest to smieszne

raczej zal ale nvm

co do xr3, piszesz ciagle to samo, nie bede czytal wszystkiego od poczatku tylko dlatego zeby ci dopiec, ale jak napiszesz cos jeszcze, bede uwaznie patrzal i ci powiem co ty robisz =]

btw. smieszny jestes "pan z banku musi miec wlosy na zel, musi dobrze sie prezentowac w pracy"
chyba jestes chory, nikt mu nie kaze robic wlosow na zel, moze miec ladnie krotko obciete i uczesane i jest pro elo ://

Lafa_elo
21-11-2008, 17:48
http://pl.youtube.com/watch?v=LHdrZpto4-c

Faytah
21-11-2008, 17:56
Czy w którymś poście, nawoływałem do zapuszczania długich włosów?
Nie,ale jakie inne opcje pozostaly? Lysy i fryzura na grzybka O.o z tego zadna mi nie odpowiada

Ale osoba pochodzenia żydowskiego, poczuje się w tym momencie urażona, gdy jakiś 15 letni gnój, zacznie jej wjeżdżać na pochodzenie zza szklanego monitorka.
18 letnia osoba,nie wjezdzajaca na pochodzenie,a naduzywajaca steerotypu.

Wporządku. Pamiętaj jednak, że twoi koledzy słuchający metalu, podświadomie podchodzą do ciebie negatywnie, widząc, że masz nażelowane włosy. Nie mówią ci tego wprost, ale na pewno woleli by, abyś zaprzestał praktykowania tej dziwnej rzeczy. Zwyczajnie ich to drażni i jestem co do tego w 100% pewien, ponieważ znam sporo reprezentantów tych dwóch, zwaśnionych kultur.
Chyba kpisz XD sami maja zespol metalowy w ktorym maja Dj'a rowniez zelujacego wlosy oraz perkusiste praktykujacego to.Zreszta wiekszosc z nich to ja zapoznal z mocniejszymi gatunkami zaczynajac od soad,lp,przechodzac przez slipknota (...). Uwierz mozna sluchac metalu,a nawet grac go ubierajac sie tak jak sie lubi i robic sobie fryzure z jaka czuje sie dobrze.

Za dużo technomłotów widziałem, aby mieć o nich pozytywne zdanie.
Widocznie za malo jezeli nie poznales nawet jednego ogarnietego.

Moi kumple z klasy/ze szkoły wiedzą, jaki mam stosunek do tej muzyki, ale jakoś nikt mi z tego powodu problemów nie robił... Szanuję ich tylko dlatego, że reprezentują oni tę odmianę technomuła, która jest tolerancyjna dla fanów innej muzyki.
A czy ja bylem nietolerancyjny dla innej muzyki? Raz mnie ponioslo i nawiazalem blotnego steerotypu ,ktory powstal na woodstocku na ktorym takze bylem.

Zauważ, że ci, którzy gardzą moją, to w prawie tylko joł bezmózgie dzieciaki z osiedla, które wychowały się na Tibii i słoneczniku. Oni gardzą moją opinią, a ja nimi jako ludźmi.
Ja wsrod tych gardzacych zauwazylem jednak kilka porzadnych osob,ktore na poczatku cie tolerowaly,ale ze swoim mmm "kwasem" w postach do siebie ich zraziles.

Akurat pan w banku, raczej musi mieć nażelowane włosy, ponieważ wymaga tego jego zawód - musi sprawiać pozytywne wrażenie. W tym przypadku, jeszcze jakoś mogę to zrozumieć, ale gdy widzę ludzi, którzy od trzech lat codziennie mają żel, to zwyczajnie krew mnie zalewa...

AA to pan w banku majacy wlosy na zel robi pozytywne wrazenie,z kolei chlopak na ulicy jest pedalem :D

Zbyt wielu technomułów dane było mi poznać, abym miał o nich pozytywną opinię.
No chyba za malo,albo odrazu ich oceniales z gory i nie chciales poznac. Teraz przyklad jak ty to mowisz pedala bo ma wlosy na zel mojego ziomka,Johnego perkusisty zespolu metalowego soundfear,dzisiaj jedzie pod muzy na pogo a jutro do Protka na trance.Jak widzisz za malo znasz ludzi,albo poprostu u ciebie w miescie wszyscy sa zaszufladkowani,bo u nas te wszystkie szufladki zostaly poroz~ ubiera sie jak lubi,ma wlosy jakie lubi i slucha czego lubi,bo robi to sie dla siebie.

Masz mnie za kogoś, kto rzuca się na każdego kto ma żel? Większość żeli, o których negatywnie się wyrażam, to osoby, które wcześniej poznałem.

Na podstawie paru lapsow nie mozna oceniac wszystkich,czy my przez pryzmat neonazistow w niemczech mamy oceniac caly kraj?

W większości przypadków, żel wiąże się z pewną ideologią. Stąd moja nienawiść i ofensywa.
Tak ta ideologia brzmi,duzo lepiej wygladam z takimi wlosami niz innymi.

Koszyk
21-11-2008, 18:10
@Xr3

Niektorymi wypowiedziami przeczysz sam sobie. Wg mnie starasz sie byc kontrowersyjny ale cos Ci nie wychodzi. Gowno Cie powinno obchodzi czy ktorys z nas zeluje wlosy, ma fotke//epulsa//mixer//single.pl czy konta na innych kontach i jakiej slucha muzyki. Mimo wszystko jesli wyrazasz swoje zdanie nie mozesz twierdzic ze Twoje zdanie jest najlepsze i wogole co to nie Ty ( bo taki starasz sie byc, zel=pedal, fotka.pl=lans etc.). Spoko wyrazaj sobie swoje zdanie ale nie dyskryminuj innych, jakos nikt z nas nie wyjezdza do Ciebie z tekstami "zamknij pysk brudasie, idz sluchaj swojego wiesniackiego slipknota i zaloz cwieki na rece, szyje etc. a najlepiej to sie utop". Zresztą i tak NAS gowno obchodzi Twoje zdanie na nasz temat bo nie masz znami nic wspolnego.

Tak mam konto na fotce.pl I GOWNO CI TO TEGO
Nie nie zeluje wlosow. I GOWNO CI TO TEGO
Czasem nosze blekitne sweterki bo MI SIE PODOBAJA I GOWNO CI TO TEGO
Slucham polskiego rapu, rocka, metalu, czasem techno (ale raczej Trance, house i D'n'b) I GOWNO CI TO TEGO

Najlepiej wyjdz, nie trzaskaj drzwiami i nie wracaj.

Teraz czekam na Twoje badziewne kontrargumenty
plx start flame me :<

Specjalnie dla Ciebie
http://pl.youtube.com/watch?v=0ON8tHbbiFk :*

bemo
21-11-2008, 18:28
tez mam blekitne sweterki bo uwydatniaja moje piersi

tylko zartowalem :)

one sa sexi, tak jak ja

bemo
21-11-2008, 18:48
hhahahha ostre slowa. btw xr3 odpisywal juz, ale jednak zrezygnowal? szkoda, jednak uznal ze przegral :|

Xr3
21-11-2008, 18:56
Nie,ale jakie inne opcje pozostaly? Lysy i fryzura na grzybka O.o z tego zadna mi nie odpowiada
"Krótko ścięty"?

Chyba kpisz XD sami maja zespol metalowy w ktorym maja Dj'a rowniez zelujacego wlosy oraz perkusiste praktykujacego to.
Kreują się na styl amerykańskich nastoletnich rockowców z przełomu lat 90... Powiedzmy...

Uwierz mozna sluchac metalu,a nawet grac go ubierajac sie tak jak sie lubi i robic sobie fryzure z jaka czuje sie dobrze.
Znam i takich, ale wiem, że większość osób patrzy na nich krzywym okiem. W prawie wszystkich środowiskach metalowo-rockowych, są powszechnie wyśmiewani. Niech potem sami sobie dziękują, gdy dostaną przez przypadek glanem przez ryj...

Widocznie za malo jezeli nie poznales nawet jednego ogarnietego.
Widocznie...

Ja wsrod tych gardzacych zauwazylem jednak kilka porzadnych osob,ktore na poczatku cie tolerowaly,ale ze swoim mmm "kwasem" w postach do siebie ich zraziles.
Nie zależy mi na szacunku u żelowych dzieci epulsa i fotki...

AA to pan w banku majacy wlosy na zel robi pozytywne wrazenie,z kolei chlopak na ulicy jest pedalem
Owy pan w banku również w pewnym sensie się w ten sposób spedala, ale w takiej sytuacji, mam już nieco inne podejście...

No chyba za malo,albo odrazu ich oceniales z gory i nie chciales poznac.
Połowa to moi kumple ze szkoły i wierz mi, że znam ich wystarczająco dobrze, aby ocenić ich pod tym kątem.

Johnego perkusisty zespolu metalowego soundfear,dzisiaj jedzie pod muzy na pogo a jutro do Protka na trance.
Zdarzają się i tacy. Jeśli taki ktoś mi nie nawija o techniawie, to jakoś to przełknę...

Na podstawie paru lapsow nie mozna oceniac wszystkich,czy my przez pryzmat neonazistow w niemczech mamy oceniac caly kraj?

Za dużo tych lapsów, się w moim życiu przewinęło.

Tak ta ideologia brzmi,duzo lepiej wygladam z takimi wlosami niz innymi.
Chodzi mi o jej inny aspekt. 99% osób, które żelują włosy, ma konto na tej zasranej fotce i biernie słucha techno (tylko techno).

Next.

Gowno Cie powinno obchodzi czy ktorys z nas zeluje wlosy, ma fotke//epulsa//mixer//single.pl
A powiem ci, że dla mnie to ma znaczenie. Jest to dla mnie jeden z wyznaczników tego, jakie podejście będę miał do tej osoby. Strasznie mnie drażnią "fajni kolesie" z epulsem, czy innym ścierwem. Nic na to nie poradzę.

jakos nikt z nas nie wyjezdza do Ciebie z tekstami "zamknij pysk brudasie, idz sluchaj swojego wiesniackiego slipknota i zaloz cwieki na rece, szyje etc. a najlepiej to sie utop".
Z tym to różnie bywało... i to wtedy, gdy sam nie zaczynałem.

Tak mam konto na fotce.pl I GOWNO CI TO TEGO
Lans.

Czasem nosze blekitne sweterki bo MI SIE PODOBAJA I GOWNO CI TO TEGO
A mi się nie podobają i uważam, że są pedalskie. Znów muszę się powtarzać...

Najlepiej wyjdz
Nie.

Może i trochę ostatnio mnie poniosło. Tak na prawdę, oceniam to, co ktoś ma w głowie, lecz mimo wszystko moja ideologia nie pozwala mi pozostać obojętnym, w stosunku do żelowych techno szczyli pokroju Pol-lopa, które lansują się ścierwami pokroju epuls i rzucają się z mordą na każdego, kto słucha innej muzyki niż oni. Typowa mentalność, dzieciaka z osiedla, który wychował się na trzepaku, bądź klatce schodowej, a potem dorwał do Tibii.

Fotki nie znoszę, to fakt. Epuls? Nienawidzę każdego zasranego chłoptasia, który ma tam konto i biernie sprawdza, czy czasami nie dostał jakiegoś słitaśnego komentarzyka do zdjęcia, na którym widać go z jou miną, pokazującego fakersa do lustra w sraczu. Nie mów, że popadam w skrajność, ponieważ przedstawiam fakty, a argumentami są losowe zdjęcia, które ukazują się po wejściu na witrynę epulsa.

@down

inni sie nie wstydza tego jak wygladaja, ale ty widocznie tak
Aha, więc wyznacznikiem tego, że ktoś się wstydzi swojego wyglądu jest to, czy pokazuje jaki jest fajny i piękny, używając do tego ww. portali?

bemo
21-11-2008, 19:01
Ty masz z tym fakersem jakies nawyki, chyba zle wspomnienia =/

inni sie nie wstydza tego jak wygladaja, ale ty widocznie tak

Faytah
21-11-2008, 19:03
Kreują się na styl amerykańskich nastoletnich rockowców z przełomu lat 90... Powiedzmy...

Pisze tylko na to bo co do reszty zdana i tak nie zmienisz. Teraz wedlug ciebie nie mozna nic robic bo w przeciagu lat,wszystkie fryzure style itd byly. Wiec jakkolwiek ktos sie nie ubierze to bedzie sie kreowal na kogos.Czlowieku opanuj sie,ludzie ubieraja/czesza sie tak jak sie lubia a nie tak jak lubia inni chyba ze Ty tak robisz i oceniasz wszystkich swoja miara.

Xr3
21-11-2008, 19:16
Ciekawe... co musiał myśleć każdy z nich, gdy robił sobie któreś z tych zdjęć, a potem je uploadował...

http://img136.imageshack.us/img136/8881/zelsxs0.jpg

Faytah
21-11-2008, 19:24
skoro tak gardzisz ta stronka czemu jaj tak czesto odwiedzasz ;s negatywny komentarzyk byl XD?

SnoziSF
21-11-2008, 20:03
xr3 moze pokaz nam jak wygladasz i sie z ciebie posmiejemy? wy*******aj juz z tego forum, bo to co tu wygadujesz to istny cyrk.

http://img175.imageshack.us/img175/7812/obraz1sg1.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=obraz1sg1.jpg)http://img175.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

bemo
21-11-2008, 20:04
snozi z mojej sie smiales, pokaz swoja

bemo
21-11-2008, 20:25
blazna z siebie nie zrobisz kiedy dodasz fotke jak byles szczylem
kurde podwojny post, zamiast edytuj wcisnalem cytuj

SnoziSF
21-11-2008, 20:37
blazna z siebie nie zrobisz kiedy dodasz fotke jak byles szczylem
kurde podwojny post, zamiast edytuj wcisnalem cytuj

Kurde, a tak bardzi chcialem zrobic z siebie blazna :\ Ty nadal jestes szczylem.

Lafa_elo
21-11-2008, 21:24
dobrze gada jebac zelusi z fotki polecam serwis jp.pl z dresami prawdizwa mlodiez

Decade
21-11-2008, 21:58
<< Tu byla riposta na posta xr3 ale zostala usunieta. Autor przestal odczuwac potrzebe udowodnienia mu czegokolwiek >>
Zignoruj trolla, nienawisc deskorolkowcow do techno mija z czasem wiem cos o tym. Wewnatrz niestety czuja sie gorsi, wiec musza wrzucac zeby pokazac sobie ze sa lepsi

Faytah
22-11-2008, 02:09
edited.....

Lucek93
22-11-2008, 10:28
Postrach Arcanii

http://i150.photobucket.com/albums/s92/Blackice021/PA280071.jpg

Revisin
22-11-2008, 10:35
brat?

http://img361.imageshack.us/img361/9189/50cent2005rx5.jpg (http://imageshack.us)

bemo
22-11-2008, 11:10
kto to ten postrach?

edit dla snoziego
\/ masz dziwne poczucie humoru jak cie to smieszy

hailkh
23-11-2008, 13:35
co sie dzieje pomiedzy int a areo angels? ;o
i jeszcze dzis ate of arcania padl od noobow huueuheu

Smokuu
23-11-2008, 15:00
co sie dzieje pomiedzy int a areo angels? ;o
i jeszcze dzis ate of arcania padl od noobow huueuheu

hunted som

VmaX
23-11-2008, 20:26
Śląsk Wrocław 2-1 Wisła Kraków :)

A no Aero Hunted ale znam ich plany i ciężko Interr będzie oddychać Arcanijskim powietrzem xD

hailkh
23-11-2008, 20:29
smieszy mnie to bo tak glupiej osoby jeszcze nie widzialem przylecial wielki postrach i sie sam wyjebal jedynie mozna gratulowac

Bracia_Zdunscy
23-11-2008, 21:07
nie no żal z ciekawości dzisiaj gdy się dowiedziałem, że istnieje konflikt między Interregnum a Aero Angels spojrzałem w godzinach porannych ile osób liczy gildia. Niestety nie pamiętam ile ale pamiętam, że więcej niż aktualnie. Takie piony pokroju Immortal Klusa itp. powychodzili z gildi. . . A czemu ? Może ktoś z Aero by się w końcu wypowiedział. Kolejna pizdowata gildia rezygnuje z walki o serwer, tylko Moruthanix się zachował honorowo i przejął liderowanie B)

A co do oddychania Arcanijskim powietrzem, to każda ich próba zawojowania wiadomo jak się skończy. Więszkość LR straciła w huj kasy na wojnie niektórzy się pospłacali i z powrotem wątpie, aby dołączali do wojny. Jeśli Aero Angels ma zamiar wojować to życze im powodzenia ale i tak nie mają żadnych szans. W takim składzie jaki jest aktualnie to nie mieliby szans z byłym SB. Sorry co ja gadam nie mieli by szans nawet z ORMO ...

Lafa_elo
23-11-2008, 21:20
hah xeremon ma bana ;p

Koszyk
23-11-2008, 21:30
Wreszcie! Niech bóg błogosławi tego modka ktory dal mu bana _/

bemko
23-11-2008, 21:34
dostane na nim znów bana, ale musiałem sie wypowiedziec.

NIE MA PROBLEMU, to ja przez ostatnie 2 dni zgłaszałem jego SPAM I OFFTOP, on zgłaszał moj - wieszak gnój dał mi bana, ja zgaszalem jego, w koncu ktos inny niz wieszok zareagowal (bo wieszok na moje akcj enie reaguje) i dal temu metalowemu smierdziuchowi bana

hail arcania hail bemko hail jego kon

Lucek93
23-11-2008, 21:40
hah niech ktoś zgadnie kto to jest hahuahuhau

http://img87.imageshack.us/img87/3835/0490009821we1.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/0490009821we1.jpg/1/w1200.png (http://g.imageshack.us/img87/0490009821we1.jpg/1/)

VmaX
23-11-2008, 21:48
Tylko nie Aero chce walczyć z Interr z tego co wiem dużo ludzi nie pozornych, którzy expią/zbieraja kase chce pożegnać Interr razem z ich Elf Botem:)

HellMaciek69
23-11-2008, 21:51
Zgadnijcie kto to jest... nie smiac sie bo powiem Theosowi!

http://img240.imageshack.us/my.php?image=a5432db614oe8.jpg

Koszyk
23-11-2008, 22:31
Tylko nie Aero chce walczyć z Interr z tego co wiem dużo ludzi nie pozornych, którzy expią/zbieraja kase chce pożegnać Interr razem z ich Elf Botem:)

Śmiało, próbujcie.

Thuygioshok
23-11-2008, 22:34
wie ktos czy hellmaciek to grobes? w kazdym razie widzialem go zalogowanego to pewnie net mu wrócił, a btw nick powinienes miec helljanusz :D pozdro! /jak tam w białymstoGu

Revisin
23-11-2008, 22:50
Nie no jeśli to theos to sie załamie z kim byłem swego czasu w gildii ?8o

http://img240.imageshack.us/img240/5117/a5432db614oe8.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=a5432db614oe8.jpg)
http://img240.imageshack.us/img240/a5432db614oe8.jpg/1/w480.png (http://g.imageshack.us/img240/a5432db614oe8.jpg/1/)

A co do niby tych ludzi co się szykują do wojny to tak jak napisał Koszyk. Teraz w huj ludzi którzy nawet i mają 100+ lvle nie potrafią grać. Expić każdy może umieć bo to żadna filozofia nie jest. Teraz albo puszczasz bota, albo sam expisz również jak na bocie klikając hotkeye. Zobaczcie na ludzi z Aero Angels... Lider to najwiekszy bociarz z Arcanii a reszta to jego przydupasy co nie potrafią grać. I co tu dużo mówić ? Arcania stała się nudnym światem bo nic się nie zmienia. Trochę się zmieniło po ostatniej wojnie ale tylko chyba ekipą jaka rządzi serwerem, reszta pozostała bez zmian. Pa Pk wymuszanie haraczy itp. to na Arcanii chleb powszedni i chyba pozostanie tak już na zawsze. Jeśli znajdą się ludzie co mieli by walczyć przeciwko Inter to i tak polegną bo Inter ma Lukiego a Luki ma kase i tyle. Liczy się także to, że w Interregnum pozostało trochę ludzi co choć odrobinę ma skilla. W innych gildiach które nawet jeśli mają plany wyjebania Inter, takich ludzi nie ma. Ehh co tu więcej pisać jeśli znajdą się ludzie co nie mają lewych rąk tak jak to przez jakiś czas miała Hiberna to może i coś będzie i ktoś w końcu wyjebie Lukiego z sewera. To tyle.

Filush
24-11-2008, 00:17
Aero Angels mogą sobie najwyżej iść na DHQ..

Thuygioshok
24-11-2008, 10:51
chyba jak to mowi krylek DHQ QUEST

Thornak
24-11-2008, 11:24
A co do niby tych ludzi co się szykują do wojny to tak jak napisał Koszyk. Teraz w huj ludzi którzy nawet i mają 100+ lvle nie potrafią grać. Expić każdy może umieć bo to żadna filozofia nie jest. Teraz albo puszczasz bota, albo sam expisz również jak na bocie klikając hotkeye. Zobaczcie na ludzi z Aero Angels... Lider to najwiekszy bociarz z Arcanii a reszta to jego przydupasy co nie potrafią grać. I co tu dużo mówić ? Arcania stała się nudnym światem bo nic się nie zmienia. Trochę się zmieniło po ostatniej wojnie ale tylko chyba ekipą jaka rządzi serwerem, reszta pozostała bez zmian. Pa Pk wymuszanie haraczy itp. to na Arcanii chleb powszedni i chyba pozostanie tak już na zawsze. Jeśli znajdą się ludzie co mieli by walczyć przeciwko Inter to i tak polegną bo Inter ma Lukiego a Luki ma kase i tyle. Liczy się także to, że w Interregnum pozostało trochę ludzi co choć odrobinę ma skilla. W innych gildiach które nawet jeśli mają plany wyjebania Inter, takich ludzi nie ma. Ehh co tu więcej pisać jeśli znajdą się ludzie co nie mają lewych rąk tak jak to przez jakiś czas miała Hiberna to może i coś będzie i ktoś w końcu wyjebie Lukiego z sewera. To tyle.

Nigdy nie byłem przydupasem moruta. Nie planowalismy wojny z It, tylko Moru niby byl hunted, dlatego odszedl z Aero, mimo to It dalej atakowało nas, co oznaczało ze chca sie z nami "pobawić". Ci co pozostali w Aero maja hunta wiec nie mamy juz nic do stracenia ( do zyskania tez nic ), ale sa jeszcze
rzeczy ktorych wartości nie da sie ocenić ani przeliczyć na kase.
btw Wychodzi na to, że w It nie włada Luki tylko clapek : P

Verano
24-11-2008, 14:48
to na Arcanii chleb powszedni i chyba pozostanie tak już na zawsze. Jeśli znajdą się ludzie co mieli by walczyć przeciwko Inter to i tak polegną bo Inter ma Lukiego a Luki ma kase i tyle.

Fakt,Luki ma kase i tu musze sie z Toba zgodzic,co wiecej on ja zawsze mial,tylko problem w tym,ze to jego kasa ,a nie guildi ;)

kamsz
24-11-2008, 14:57
Nigdy nie byłem przydupasem moruta. Nie planowalismy wojny z It, tylko Moru niby byl hunted, dlatego odszedl z Aero, mimo to It dalej atakowało nas, co oznaczało ze chca sie z nami "pobawić". Ci co pozostali w Aero maja hunta wiec nie mamy juz nic do stracenia ( do zyskania tez nic ), ale sa jeszcze
rzeczy ktorych wartości nie da sie ocenić ani przeliczyć na kase.
btw Wychodzi na to, że w It nie włada Luki tylko clapek : P

gdyby morut nie zachowywal sie jak sie zachowywal to do tego by nie doszlo, eot

Lafa_elo
24-11-2008, 15:04

pierdolenie ogora

VmaX
24-11-2008, 15:11

E tam takie pierdolenie robicie z igły widły jakiś retard Clapek wam nagadał i wy go odrazu po słuchaliście. . . .

Thornak
24-11-2008, 15:25

A co to ma do rzeczy ? Moru odszedl z gildii, a zaraz potem padl Keruz, polecialy SD w Shang Haja itp. To oznaczało ze mamy all lipe nie tylko morut.

Smokuu
24-11-2008, 15:54
niektórzy się pospłacali i z powrotem wątpie, aby dołączali do wojny.

wątpisz? to wątp dalej ;]]

Revisin
24-11-2008, 18:32
wątpisz? to wątp dalej ;]]

Drogi Smokuu wogle nie mam pojęcia w jakim celu dalej wypowiadasz się na forum. Nie chodzi mi o to, że zabraniam Ci tu się wypowiadać czy coś takiego. Jest tylko problem taki, że rozpoczełeś się tutaj wypowiadać dopiero po rozpoczęciu wojny IT vs LR. Ciągle się napinałeś, że LR jest lepsze itp. a jednak tak nie było. LR przegrało wojne ale nie oto mi chodzi. Zastanawiam się ciągle nad tym kim ty wogle jesteś ? Rozmawiałem z kilkoma byłymi członkami LR i wszyscy mówią jasno " jakiś idiota na forum wypisuje głupoty ". Ja również, jak i wielu forumowiczów tak uważa, więc może w końcu zdradzisz nam tą tajemnice i powiesz kim jesteś ? :)

kamsz
24-11-2008, 19:10
A co to ma do rzeczy ? Moru odszedl z gildii, a zaraz potem padl Keruz, polecialy SD w Shang Haja itp. To oznaczało ze mamy all lipe nie tylko morut.

trzeba bylo mu nie pomagac~

Smokuu
24-11-2008, 19:26
Drogi Smokuu wogle nie mam pojęcia w jakim celu dalej wypowiadasz się na forum. Nie chodzi mi o to, że zabraniam Ci tu się wypowiadać czy coś takiego. Jest tylko problem taki, że rozpoczełeś się tutaj wypowiadać dopiero po rozpoczęciu wojny IT vs LR. Ciągle się napinałeś, że LR jest lepsze itp. a jednak tak nie było. LR przegrało wojne ale nie oto mi chodzi. Zastanawiam się ciągle nad tym kim ty wogle jesteś ? Rozmawiałem z kilkoma byłymi członkami LR i wszyscy mówią jasno " jakiś idiota na forum wypisuje głupoty ". Ja również, jak i wielu forumowiczów tak uważa, więc może w końcu zdradzisz nam tą tajemnice i powiesz kim jesteś ? :)

lubie miec fun , a napinka to moje drugie imie. kim jestem? Twoją starą pasi? ;]

ach ja tu juz sie napinam z 2 lata ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Thornak
24-11-2008, 19:38
trzeba bylo mu nie pomagac~

Nie pomagać w czym ? Zanim It zaczeło nas bic mogło zwerifikować rzekome informacje wg których AA szykowało sie do wojny :p Ilość ludzi w AA rzeczywiście, potwierdza teorie że gotowi byliśmy do wara.

Revisin
24-11-2008, 19:56
lubie miec fun , a napinka to moje drugie imie. kim jestem? Twoją starą pasi? ;]

ach ja tu juz sie napinam z 2 lata ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Fun ?? robisz z siebie idiotę i twoje posty zbytnio nie są brane pod uwagę przez forumowiczów.

Cienki-Bolek
24-11-2008, 20:05
może nie pamiętasz nagrań kiedy łeb z seleny gadał z wami i mówił wam na vt "to może nie będzie wojna to raczej będzie bieganie na schody i KOMBOWANIE z 1 kratki po czym artabus "mój tato ma 50ms'a to może mi pożyczy" ludzie pocieszali sie tekstami "trajdi mówił ze 15 osób z lr do nas dojdzie" i wtedy pan Grymlij dojebal mixa który powalił cale inter na glebe ze smiechu " Oni przyyyyy przyyyy przyyyyy przyjdaaaaaaaa na wojne boooo booo " i się nie wypowiedzaił do końca bo przerwali mu ludzie podniecający się zbliżającymi "stack batlami".Za to padł keruz po raz 1 a po raz 2 padł po tym kiedy powiedział ze teraz to juz naprawdę sie w*****ł bo feniks to ciota i nie mógł go zabić, wiec wybraliśmy się na kope keruza z amesem goralem i feniem żeby umożliwić keruzowi próbe duel z feniem, lecz oczywiście keruz na vento powiedział ze biliśmy go przez 10min we 4 jeśli ktoś chce film piszcie w grze.

Smokuu
24-11-2008, 20:08
Fun ?? robisz z siebie idiotę i twoje posty zbytnio nie są brane pod uwagę przez forumowiczów.

wedlug ciebie, wedlug mnie nie, ~mass media ;] opinia cyberglupków splywa po mnie boczkiem ;']

Smokuu
24-11-2008, 20:12
może nie pamiętasz nagrań kiedy łeb z seleny gadał z wami i mówił wam na vt "to może nie będzie wojna to raczej będzie bieganie na schody i KOMBOWANIE z 1 kratki po czym artabus "mój tato ma 50ms'a to może mi pożyczy" ludzie pocieszali sie tekstami "trajdi mówił ze 15 osób z lr do nas dojdzie" i wtedy pan Grymlij dojebal mixa który powalił cale inter na glebe ze smiechu " Oni przyyyyy przyyyy przyyyyy przyjdaaaaaaaa na wojne boooo booo " i się nie wypowiedzaił do końca bo przerwali mu ludzie podniecający się zbliżającymi "stack batlami".Za to padł keruz po raz 1 a po raz 2 padł po tym kiedy powiedział ze teraz to juz naprawdę sie w*****ł bo feniks to ciota i nie mógł go zabić, wiec wybraliśmy się na kope keruza z amesem goralem i feniem żeby umożliwić keruzowi próbe duel z feniem, lecz oczywiście keruz na vento powiedział ze biliśmy go przez 10min we 4 jeśli ktoś chce film piszcie w grze.

a nie mogl nasz brajvest fenio isc sam. Widocznie bal sie ;]] zaplecze musi byc ! ;']]

hailkh
24-11-2008, 20:32
Cienki-Bolek

mozesz tu dac linka z filmem?

Cienki-Bolek
24-11-2008, 21:09
a nie mogl nasz brajvest fenio isc sam. Widocznie bal sie ;]] zaplecze musi byc ! ;']]

nie mógł bo keruz by uciekał.... ze skarabow nie trudno jest uciec przy pojedynku 1vs.1 a wiec stalismy z poisonem pod soba i mieli swoj teren aby popisac sie niestety keruz nie dotrzymal obietnicy i nie "rozje***" fenia ;/ a zapieral sie na forum ze gdyby mial okazje na solo napewno by tak zrobil

Thuygioshok
24-11-2008, 21:45
przed wojna fenio to taki koks of mythera nie byl, ba nawet na combo od 20lvli siadl. a aero musi sie sprzedawców pozbyć, tak to jest jak sie glupkow invuje :)

Thornak
24-11-2008, 21:49

FAKE FAKE FAKE nigdy nie słyszałem u siebie na vt txtu o "kombowaniu z 1 kratki".

Koszyk
24-11-2008, 21:57
Nie zdziw sie, bo być moze moglbym Ci to przytoczyc ;)

bemko
24-11-2008, 22:01
no pamietam fenia jak mial 50 lvl i latal bo ab, wtedy byl spoko, to byly czasy..

Thuygioshok
24-11-2008, 22:03
to dajcie tu cama

Cienki-Bolek
24-11-2008, 23:17
http://www.***********.com/436715238.html

Mhm
25-11-2008, 00:10
Widze ze u was dalej solo oznacza frag w 4+ osoby :/

Koszyk
25-11-2008, 06:54
@UP

Ani Gali, ani Ames, ani Goral go nie zaatakowali, wiec gdzie frag w 4 osoby?

Gallanonim513
25-11-2008, 09:24
po co wy gracie? i tak was zhackuje auhauhuahuha.

Thuygioshok
25-11-2008, 09:50
to tylko dowodzi ze zadal najwiecej obrazen+dobil, wroce do domu to obejrze

ywemytus
25-11-2008, 12:05
@UP

Ani Gali, ani Ames, ani Goral go nie zaatakowali, wiec gdzie frag w 4 osoby?

rzucali m walle, trapowali? mogli stac w jednym miejscu i blokowac jak cos tylko wyjscie, ciekawe co wtedy. Z reszta mogliscie zrobic duela na innej miejscowsce. Bez popisu.
Ogolnie nie ma czym sie chwalic imo.

Revisin
25-11-2008, 15:01
Widze ze u was dalej solo oznacza frag w 4+ osoby :/

Pamietam kiedyś niewiem była to wojna chyba SB vs DPFT jeden z Sbków walczył z jakimś ms'em z DPFT albo SF. RP ten miał niewiem około 60 - 70 lvla a ten sorc około 120. Sędzia całego duela był Krecik de'omerta. Walka odbyła się na drodze do warlockow. Jedyną zasada była taka ze MS ten nie mógł walic UE. Bił i bił tego palka i nic nie mógł zdziałac, tracił manasy, tracił sdki, tracił wszystko. Ludzie z SF i DPFT dawali mu bpkami z manasami bo ten MS by padł od 60 lvla i było by posmiewisko na całą Arcanię. Podawali mu te manasy i inne bpki aż w końcu zauważyli, że to nie ma sensu bo i tak go nie zabije to walnął UE i zabił tego palka. Jednym słowem ciota, ciotą zostanie na zawsze. Tak samo w tym filmiku niby mu nie pomagają a jednak pomagają.

Lafa_elo
25-11-2008, 15:16
to byl ten ubek oziris i mial chyba56 lvl ale po co o tym wspominales on sie lubi tym jarac tak samo vis hurem w xefa :DDDDDDDDD

kamsz
25-11-2008, 15:36
Pamietam kiedyś niewiem była to wojna chyba SB vs DPFT jeden z Sbków walczył z jakimś ms'em z DPFT albo SF. RP ten miał niewiem około 60 - 70 lvla a ten sorc około 120. Sędzia całego duela był Krecik de'omerta. Walka odbyła się na drodze do warlockow. Jedyną zasada była taka ze MS ten nie mógł walic UE. Bił i bił tego palka i nic nie mógł zdziałac, tracił manasy, tracił sdki, tracił wszystko. Ludzie z SF i DPFT dawali mu bpkami z manasami bo ten MS by padł od 60 lvla i było by posmiewisko na całą Arcanię. Podawali mu te manasy i inne bpki aż w końcu zauważyli, że to nie ma sensu bo i tak go nie zabije to walnął UE i zabił tego palka. Jednym słowem ciota, ciotą zostanie na zawsze. Tak samo w tym filmiku niby mu nie pomagają a jednak pomagają.

jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, bo nikt mu manasow nie dal

bemko
25-11-2008, 15:39
byl filmik nawet, podawali i to bylo widac ;d

Gallanonim513
25-11-2008, 15:39
TO BYLEM JAAA!!!! hahaha lafa do tej pory zazdrosci mi tego duela ;) fakt faktem gadalem o tym z krecikiem jak juz bylismy przyjaciolmi :* xD i prawda byla taka ze faktycznie nikt nie dawal mu manasow, ale i tak bylo smiesznie ;)
btw. ja mialem wtedy 54 lvl bo pamietam ze brakowalo mi 1 do p boltow a fert mial 126

kamsz
25-11-2008, 15:41
byl filmik nawet, podawali i to bylo widac ;d

ciekawe skad film miales ze strony ferta, bo on nie krecil rotfl, a innego sposobu na dowod nie widze

fail

Thuygioshok
25-11-2008, 15:50
AHAHAHAHHAHAHA NAJS DUEL MENZ! po1 i chyba najwazniejsze on nic o tym nie wiedzial, pokapowal sie jak skonczyl mu sie suplajs po2 bil go ancient, pozniej 2(dostawal hity+paralize) po3 rzucali mwalle ciagle tak ze nie mogl chodzic... dobry duel ;];];];];]

Filush_
25-11-2008, 16:18
1.Typ był zesrany, zaskoczony.
2.On nie walczył, on uciekał.
3.Poszedł expić a nie się bić.
4.Biorąc pod uwage, że były tam accient scaraby to immortal trio tylko działało na korzyść Fenixa.

Tak, prawdziwy duel.

Koszyk
25-11-2008, 16:57
@UP
A widziales kiedys sprawiedliwy duel? Bo ja nie i chyba nigdy nie zobacze.

Rycerz_ktory_walczy
25-11-2008, 17:01
@UP

Pooglądaj filmiki z camów i zobaczysz. Tylko u nas na arcanii nie umieją walczyć jak mężczyzni 1 vs 1 tylko wychodzą z huj wie kim bo sami się boją. Koszyk powiedzmy że jeśli by sie umowili oni sami we dwoje na taki duel nie wiadomo jak by to się potoczyło a walenie magic walli itp to tylko pokazujecie jacy tak naprawdę jestescie.

A co do walki ozirisa to powiem tylko tyle bo to już i tak historia ale mam pytanie do Krecika.

W jakim celu Fert Mardo wyrzucał puste bpki z vialkami ?

bo odpowiedz chyba każdy zna, nie miał capa na kolejne bpki proszę teraz o twoją opinię na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedz :)

Lucek93
25-11-2008, 17:08
@UP

Niewiem czy Filush ale ja widziałem prawdziwy duel na Arcanii. Moze nie byl on do konca prawdziwy ale w jakims stopniu byl nie to co tutaj . Byla to walka Damoona z Lamusem . Poczatkowo walka byla 1 na 1. Potem Damoon na jakims 180 lvlu nie dal rady ubic Lamusa na niewiem max 140 lvlu, prawde mowiac to damoon dostawal nawet po dupie. Damoon niewiedzac jak zaradzic na ten fakt wezwal kumpla no a " dwoch na jednego to banda lysego " i zabicie lamusa nie stanowilo juz problemu. Duel jak najbardziej prawdziwy no ale niestety do czasu bo jebany arab wiedzial ze nic dla lamusa nie jest wstanie zrobic wezwal kumpla i wtedy zakonczyl sie prawdziwy duel

kamsz
25-11-2008, 17:32
Pooglądaj filmiki z camów i zobaczysz. Tylko u nas na arcanii nie umieją walczyć jak mężczyzni 1 vs 1 tylko wychodzą z huj wie kim bo sami się boją. Koszyk powiedzmy że jeśli by sie umowili oni sami we dwoje na taki duel nie wiadomo jak by to się potoczyło a walenie magic walli itp to tylko pokazujecie jacy tak naprawdę jestescie.

A co do walki ozirisa to powiem tylko tyle bo to już i tak historia ale mam pytanie do Krecika.

W jakim celu Fert Mardo wyrzucał puste bpki z vialkami ?

bo odpowiedz chyba każdy zna, nie miał capa na kolejne bpki proszę teraz o twoją opinię na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedz :)

nawet jesli wyrzucal to nie jest zaden dowod, nikt z sf nie dostal pozwolenia na dawanie mu jakichkolwiek supp i nikt mu ich nie dal, mozliwe, ze wywalil, bo ktos mu chcial dac, ale nie dostal na to pozwolenia

Thuygioshok
25-11-2008, 17:48
lol mogliście chociaz wbic pz mu i napisac ze sie bije 1 na 1 bo skad mial widziec o,O

Thuygioshok
25-11-2008, 17:54
@UP

ja widzialem. a to na tym filmie to nie byl duel. bardziej mi to przypominało akcje gdzie tylko 1 osoba z teamu ma wolne fragi a reszta pomaga jak moze(co zreszta robiła)

Thornak
25-11-2008, 18:17
Duel ? Keruz miał mało mf bo kończył expic, a pojedynek w którym jedna z stron jest przygotowana, a druga nie to raczej napść. Chieliście zaszpanować i potyrać Keruza jaki niby on jest cienki, a tylko kompromitujcie sie dalej.
Pozdrawiam.

SnoziSF
25-11-2008, 20:50

Zajebiste posmiewisko by bylo... zabij 120 msem 60 pala bez uzywania ue i wtedy pisz takie pierdoly. Oczywiscie chodzi mi tu o ustawiane solo, a nie dorwanie jakiegos pala na dlach i jebniecie w niego sdkiem. Ja osoboscie na zadne tego typu walki bym sie nie ustawial, a jesli nawet to wolalbym zlamac zasady walki, niz stracic lvl, ktory sie meczy 8h. W tej grze niestety nie istnieje cos takiego jak honor. Ta gra jest pod tym wzgledem troche niedopracowana, ktos kto ma 120 lvl powinien z reka w dupie zlozyc 2x gorszego od siebie, w tej chwili jak ktos jest przygotowany na atak jest to prawie niemozliwe. Mnie kiedys Damoon dopadl na efie i tez nie mogl mnie zlozyc przez 10 minut (ja 82, on 160-170), co wiecej, gdybym mial sd to typ by padl.

bemko
25-11-2008, 20:54
taaaaak jeszcze mogles dodac, ze nawet jakby turbano kumple damuna przylecieli, walnalbys 2ue i wszyscy by padli. potem sie obudziles. dla wiekszosci tibia to zabawa a nie rl zycie, ale ty chyba zyjesz pixelami, a tak smiales sie z innych pro pefałpe

"tibia to zuo"

Filush_
25-11-2008, 21:10
@UP

No wiadomo, ale chodziło mi o to aby podkreślić, że to nie jest nawet podobne do duela. Zreszta po co Ja sie produkuje skoro ames, fenix i cienty gali ogarniaja i wogle...

Thuygioshok
25-11-2008, 21:33
snozi z całym szacunkiem ale nie zabiłbys msa o 100 lvli wyższego. a walka oziris i fred pokazała tylko głupotę update. z kolei po tym zabiłby go luzem(sdx3 duże mf itd). a to ze fred mial nie używać ue to głupota, tak samo mogli sie umówić ze oziris ma sie leczyć tylko ihami

SnoziSF
25-11-2008, 22:02
taaaaak jeszcze mogles dodac, ze nawet jakby turbano kumple damuna przylecieli, walnalbys 2ue i wszyscy by padli. potem sie obudziles. dla wiekszosci tibia to zabawa a nie rl zycie, ale ty chyba zyjesz pixelami, a tak smiales sie z innych pro pefałpe

"tibia to zuo"

Nie gadam z accbuyerami.
Byl swiadek tej walki, wiec moze wszystko potwierdzic. Nie mowie, ze jestem super mega zajebisty w pvp, bo hotkeye to nawet bemo umie wciskac, chodzi mi tu bardziej o sposob walki preferowany przez damoona(na jana), gosc myslal, ze ma wiekszy lvl, zlekcewazyl i prawie sie zlozyl.

HellMaciek69
25-11-2008, 22:06
Ostatnio załączyłem zdjęcie przystojniaka z blondi grzywką który został nazwany Theosem... Myślę ze jego koledzy z rl rozpowszechniający tą ploote powinni się wstydzić ze wyszło szydło z wora! Co gorsza te szydła były dwa... Jedno z nich nazwałem trollem oto to:

"AAA Ormo! Nie zabijajcie Theosa!"
http://img235.imageshack.us/img235/8562/5b59d3278crr1.jpg (http://img235.imageshack.us/my.php?image=5b59d3278crr1.jpg)
http://img235.imageshack.us/img235/5b59d3278crr1.jpg/1/w480.png (http://g.imageshack.us/img235/5b59d3278crr1.jpg/1/)

Swamp Troll kaka
http://img235.imageshack.us/img235/3105/0519634013ik9.jpg (http://img235.imageshack.us/my.php?image=0519634013ik9.jpg)
http://img235.imageshack.us/img235/0519634013ik9.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img235/0519634013ik9.jpg/1/)

Swamp Troll & Panda Tedy
http://img372.imageshack.us/img372/7167/0519637484kv6.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=0519637484kv6.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/0519637484kv6.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img372/0519637484kv6.jpg/1/)

Tutaj zdjęcie prezentuje postawę obu dziwnych osobników przed Guild Huntem
http://img401.imageshack.us/img401/6259/9f22a7f88agf8.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=9f22a7f88agf8.jpg)
http://img401.imageshack.us/img401/9f22a7f88agf8.jpg/1/w480.png (http://g.imageshack.us/img401/9f22a7f88agf8.jpg/1/)

Lafa_elo
25-11-2008, 22:17
co ty dales

Cycumen
26-11-2008, 00:09
Co do tego duelu to początkowo mieliśmy zabić poprostu Keruza który już chyba wie za co, ale pomyślałem żeby sprawdzić moc druida i jego ue które okazało się bardzo żałosne i gorsze od sd, co widać na filmie, żeby 150+ ed nie mógł zajebać z ue więcej niz 300 :confused:

Faytah
26-11-2008, 00:29
co ty dales

grober przedstawil laski ktore zaliczyl xDDDDDD

bemko
26-11-2008, 08:21
mowisz "gdybym mial sd typ by padl blebleble"

teraz "prawie sie zlozyl, nie mowie ze mam pro pvp blebleble"

obudz sie zaspany czlowieku, napisz kilka ciekawych historyjek w commencie to ci poprawi humor.

kamsz
26-11-2008, 11:12
grober _/ keke

bemko
26-11-2008, 12:35
mowią tak do ciebie przy śniadaniu czy coś? bo chyba zapominasz, że nie jestem twoim kolega, a tak mozesz tylko na tych obsranców mowic.

bemko
26-11-2008, 15:17
czytaj ze zrozumieniem pajacu, powiedzialem ze tak mozesz do swoich kolegow mowic

SnoziSF
26-11-2008, 15:19
czytaj ze zrozumieniem pajacu, powiedzialem ze tak mozesz do swoich kolegow mowic

Pajacem to jestes ty i twoj stary.

bemko
26-11-2008, 15:22
jakbys stal przy mnie na rl to juz bys zarobil w pysk ty wiejska suko

bob\/

nie bylem w szkole i nie bede az do poniedzialku bo jestem chory (nie na glowe jak snozi)

Faytah
26-11-2008, 15:23
nie ma to jak porcja flame'u po szkole mniam

SnoziSF
26-11-2008, 15:25
jakbys stal przy mnie na rl to juz bys zarobil w pysk ty wiejska suko

Tak tak, napinaj sie przez kabelek, w rl to bys tak nasral w gacie, ze stalbys pol metra wyzej.

bemko
26-11-2008, 15:26
moze i bym nasral, ale natarlbym ci morde tym gównem

SnoziSF
26-11-2008, 15:27
moze i bym nasral, ale natarlbym ci morde tym gównem

Nie siegnalbys, grubasie.

bemko
26-11-2008, 15:30
mam okolo 180~ cm wzrostu, nasralbym pol metra, wiec moja glowa siegalaby na wysokosc 230 cm. doliczajac moja reke okolo 70 cm, siegalbym na wysokosc 3 metrów. mysle ze nie mierzysz wiecej niz 190 cm, wiec z latwoscia moglbys mi robic pale na stojaco, stul pysk

SnoziSF
26-11-2008, 15:34
mam okolo 180~ cm wzrostu, nasralbym pol metra, wiec moja glowa siegalaby na wysokosc 230 cm. doliczajac moja reke okolo 70 cm, siegalbym na wysokosc 3 metrów. mysle ze nie mierzysz wiecej niz 190 cm, wiec z latwoscia moglbys mi robic pale na stojaco, stul pysk

Myslenie nie jest twoja dobra strona, mam 193cm :O co do paly na stojaco, zapytaj sie mamy.

bemko
26-11-2008, 15:34
jak jest jeszcze ładna, to możesz mi dac do niej numer.

SnoziSF
26-11-2008, 15:37
jak jest jeszcze ładna, to możesz mi dac do niej numer.

Te twoje tyry co raz nizszy poziom maja, nie warto sie klocic z debilem, sciagniesz mnie do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem, wole nie...bez odbioru.

bemko
26-11-2008, 15:38
przeczytałeś podpis wieszaka? roger that.

Thuygioshok
26-11-2008, 15:39
bijcie sie. moze duel na Arcani?

bemko
26-11-2008, 15:41
dajcie mi 14 sorca, ubije snoziego. TYLKO BEZ UE ! mwahahah

SnoziSF
26-11-2008, 15:44
Nie ubijesz, bo nie gram w ta gre.

bemko
26-11-2008, 15:46
miales sie nie odzywac, zaprzeczasz sam sobie. dlaczego nie grasz? boisz sie 14 lvli z carlin?

VmaX
26-11-2008, 15:47
Nie ubijesz, bo nie gram w ta gre.
To na chuj siedzisz na forum o Tibi?

SnoziSF
26-11-2008, 15:49
miales sie nie odzywac, zaprzeczasz sam sobie. dlaczego nie grasz? boisz sie 14 lvli z carlin?

Nie mowilem, ze bede sie nie odzywal, mialem sie z toba nie klocic i tego nie robie. Tak, boje sie 14 sorca z carlin.

SnoziSF
26-11-2008, 15:51
To na chuj siedzisz na forum o Tibi?

A wlaze tu dla przyjemnosci, zeby poprawiac bledy takim analfabetom jak ty, pisze sie Tibii*

Revisin
26-11-2008, 15:57
Kłótnia raczej do niczego dobrego nie prowadzi...

VmaX
26-11-2008, 16:06
A wlaze tu dla przyjemnosci, zeby poprawiac bledy takim analfabetom jak ty, pisze sie Tibii*
Jeśli Ty uważasz, że nie postawiłem "i" i to świadczy o tym, że jestem analfabetą to nie mamy o czym rozmawiać.

SnoziSF
26-11-2008, 16:13
Jeśli Ty uważasz, że nie postawiłem "i" i to świadczy o tym, że jestem analfabetą to nie mamy o czym rozmawiać.

No i nie mamy, wiec po grzyba zaczynasz? :|

VmaX
26-11-2008, 16:23
Ok srry xdd

Działa Tibia? Bo mnie wywaliło w dp i lognać nie mogę.
Ok już działa :P

bemko
26-11-2008, 16:29
boisz sie snoziego? na niego nawet mrowka moze najszczac

VmaX
26-11-2008, 16:32
Nie boje się ale po co mam wchodzić w konflikty, które toczycie między sobą....

bemko
26-11-2008, 16:34
jaki konfilkt, to tylko rozmowa napakowanego z idiota. w tym przypadku napakowany to ja ofc

Cienki-Bolek
26-11-2008, 16:38
No wiadomo, ale chodziło mi o to aby podkreślić, że to nie jest nawet podobne do duela. Zreszta po co Ja sie produkuje skoro ames, fenix i cienty gali ogarniaja i wogle...

ciety gali? ;d pamietaj ze to nie ja zaczynalem cie straszyc po tym jak sie nie dogadalismy w sprawie "pro listy ormo" ktora byla totalnym gownem...a potem jakos samo poszlo i jest jak jest

SnoziSF
26-11-2008, 16:46
boisz sie snoziego? na niego nawet mrowka moze najszczac

I po jakiego chuja dalej to robisz? Odpisze i zaraz powiesz, ze mialem sie nie klocic, najebane masz, dzieciak.

Xr3
26-11-2008, 16:53
@Kozak#1, Kozak#2
Przecież są pociągi... Możecie się spotkać i załatwić to po męsku. Skoro takie z was fajtery, to po co marnujecie wasze wściekłe pięści na kozaczenie zza klawiatury?

bemko
26-11-2008, 16:55
moje pięsci sa bardzo spokojne :o CO MASZ DO FAJTERA !?????? bobek zly

snozi dziadku, bo zawału dostaniesz

16:45 Lemana Lena [61]: Bralam to
16:45 Lemana Lena [61]: dla zartow
16:45 Santeros [49]: do buzi?
16:45 Lemana Lena [61]: ale po woli
16:45 Lemana Lena [61]: Tez

SnoziSF
26-11-2008, 16:57
@Kozak#1, Kozak#2
Przecież są pociągi... Możecie się spotkać i załatwić to po męsku. Skoro takie z was fajtery, to po co marnujecie wasze wściekłe pięści na kozaczenie zza klawiatury?

tobie chyba z 3/4 tego forum nie uklada sie najlepiej z tego co wiem, dlaczego nie wejdziesz w pociag i nie wytlumaczysz jednemu z drugim na rl, ze sa gejami?

bajsi
26-11-2008, 17:00
bo to pedalskie :|

Xr3
26-11-2008, 17:01
Ale ja, w przeciwieństwie do ciebie, żadnemu nie mówię, że chcę go z tego powodu bić, a w tym miejscu, jeden z drugim robicie wzajemne chwalenie się swoim fist fightingiem irl.

SnoziSF
26-11-2008, 17:02
Ale ja, w przeciwieństwie do ciebie, żadnemu nie mówię, że chcę go z tego powodu bić, a w tym miejscu, jeden z drugim robicie wzajemne chwalenie się swoim fist fightingiem irl.

Nigdzie nie napisalem, ze chce go bic w rl.

Xr3
26-11-2008, 17:04
Na pewno jakieś 2, 3 strony temu, była dyskusja na ten temat, która dociągnęła się do tego miejsca.

Bracia_Zdunscy
26-11-2008, 17:14
Na pewno jakieś 2, 3 strony temu, była dyskusja na ten temat, która dociągnęła się do tego miejsca.

Internetowy Hooligan

bemko
26-11-2008, 17:17
to pierwej przeczytaj te 2-3 strony, my sie z nim lubimy

Gallanonim513
26-11-2008, 17:19
ja moge z kazdym sie na*******ac! Bialystok sokolska 15! ZAPRASZAM!

Koszyk
26-11-2008, 17:33
@UP

Bede! Tylko wez komorke zebym mial jak po 999 zadzwonic

HellMaciek69
26-11-2008, 18:18
i nie mozesz "ue" krzyczeć

kamsz
26-11-2008, 19:31
OgoRZEWO wrocilo, tylko, ze na wersji v48 - ip to samo.

194.181.6.95:27016 OgoRZEWO - Interregnum Arcania @ HitMe.pl

Lafa_elo
26-11-2008, 19:52
odbanujcie mnie to pogram

Filush
26-11-2008, 21:17
ciety gali? ;d pamietaj ze to nie ja zaczynalem cie straszyc po tym jak sie nie dogadalismy w sprawie "pro listy ormo" ktora byla totalnym gownem...a potem jakos samo poszlo i jest jak jest

Cała ta lista była po to aby zebrać nicki waszych second charów/kumpli których nie wolno było ruszać. Nie przewidziałem, że ludzie będą się bali wejść na stronę, Acroma Angel coś gadał o haku poprzez cookies, ciekawe. Później było pierdoloenie, że nie wejdziecie tam, bo dostęp do niej mają też Ormowcy(do Ormo Protect List mają dostęp ormowcy, skandal!) oraz, że przekażemy tę listę lr(na chuj?). Potem jakoś samo poszło i jestem z tego obrotu spraw bardzo zadowolony.

Nie wiem czy wiesz, ale "ciety gali" powstało już dawno, ktoś kiedyś wpadł na public venta i powiedział "filuś uważaj, bo gali jest na was cienty". Każdy osmarkał mikrofon i od tamtej pory jesteś dla nas "cienty gali", to tyle. Nie wiem dlaczego wyskoczyłeś z tą protect listą.

HellMaciek69
27-11-2008, 00:36
Apropo Maroko! Grober bedzie wystawiony na sprzedasz najprawdopodobniej (gdy wyjde wszytskimi 1 lvl z rooka i sprzedam kase), narazie chce go kupic Theos... Mile była by widzana kasa rl lub na Aldorze, sprzedaje ze wszystkim! Pierwszenstwo maja ormowcy ha jeb@ć egipt pozdro

Gallanonim513
27-11-2008, 09:34
grober ja go kupie za darmo, bo wiesz, ze zawsze moge Ci spalic chate :)

bemko
27-11-2008, 14:32
eh nuuuuuudy, to ja juz mialem nawet na facc tombie 22k expa/h poszedlem na exp coby sie wydawalo 2x lepszy i tylko 17k przy dobrych wiatrach, a kasy jak malo :| juz boci od 5x juz nuuudno

Koszyk
27-11-2008, 14:46
grober ja go kupie za darmo, bo wiesz, ze zawsze moge Ci spalic chate :)

Nie strasz gooo ; <

Thuygioshok
27-11-2008, 18:45
grober, dlaczego sprzedajesz? z tego co slyszalem to dla ciebie kasa to nie problem

Lafa_elo
27-11-2008, 19:35
bo rodzice cie bija za oceny i on na bandaze zbiera

SpoconyKrystyna
27-11-2008, 19:57
DRŻYJCIE NIEWIERNI

bemko
27-11-2008, 20:53
dobry awatar

giertychowiec
27-11-2008, 23:41
Elo jestem nowy na tym serwie :P Szykuje sie tu jakas wojna czy cos??

SpoconyKrystyna
28-11-2008, 07:03
Elo jestem nowy na tym serwie :P Szykuje sie tu jakas wojna czy cos??

Tak szykuję się wojna. Gildia rządząca serwerem czyli Interregnum się rozpada i będzie wojna. To kwestia dni ... :confused:

Koszyk
28-11-2008, 09:12
@UP

Wolne żarty...

bemko
28-11-2008, 11:14
oj koszyk koszyk. sa dwie wersje, w ogole pogadac mozemy na gg odezwij sie ty i malfroy do mnie 1493368, i dobrze ze sie na arcanie przeniesliscie ;p

bemko
28-11-2008, 13:02
Krylek

Inhabitant of Arcania
Profession: Elite Knight
Level: 180

I wanna clean dhq price for cleaning is 30k or Demon Shield, Steel Boots.
If you wanna go put your name on this topic.

again nas rozmiesza swoim wanna english

Gallanonim513
28-11-2008, 14:05
nie chce nic mowic ale podobno krylek mieszka w Anglii aktualnie ;)

bemko
28-11-2008, 14:07
a jak ma na nazwisko?retard xd?

JEBACbemaIadminow
28-11-2008, 15:29

Ciekaw jestem, czy wiesz co to znaczy, czy tak po prostu to piszesz, bo uslyszales kiedys w tibii?

pozdro góralu
Snozi

bemko
28-11-2008, 15:34
jasne ze wiem.

co do twojej nazwy konta, śmiem twierdzic, ze twoje iq wynosi 50+-, jestes zdolowanym i zakompleksionym małolatem. tak dziadku idź skocz z mostu.

bemko
28-11-2008, 17:53
lol 12 w kolejce

Decade
28-11-2008, 17:58

szoking

dziesiec znakow

Thuygioshok
28-11-2008, 18:00
szoking

dziesiec znakow

Daj twoj nick na Arcani, pomogę Ci.

giertychowiec
28-11-2008, 18:05
A w gildi ktora rządzi serwem jest wiekszość jakiej narodowości??

Thuygioshok
28-11-2008, 18:16
glownie hiszpanie, jest tez troche swe, polakow tam z 5-10

JEBACbemaIadminow
28-11-2008, 18:17
jasne ze wiem.

co do twojej nazwy konta, śmiem twierdzic, ze twoje iq wynosi 50+-, jestes zdolowanym i zakompleksionym małolatem. tak dziadku idź skocz z mostu.

A ja po twoim zachowaniu wiem na 100%, ze jestes konfidentem. Tylko chuj z tym, skoro ty mi napiszesz zaraz cos co temu przeczy, tylko po to by sie klocic. Jestem 19letnim malolatem.

giertychowiec
28-11-2008, 18:51
Aha to popykam tutaj troche i sie zobaczy:P Jakby byl war to przynajmiej respy wolne;D

bemko
28-11-2008, 18:56
bedzie war a polakow tu jest najwiecej, thugijoszok to jest prowodyr jego za duzo nie sluchaj
@snozi
jestes daln

Thuygioshok
28-11-2008, 19:22
najgorszy z tych jebanych szwedow jest Boroth Flam, on normalnie caly dzien potrafi dawac hunty za nic i latac za ludzmi ;/ zal go

VmaX
28-11-2008, 20:47
A no właśnie czemu Szwedzi już nie graja na Arcani?;pp

bemko
28-11-2008, 20:49
jest pewnie kilka dałnów

Mhm
28-11-2008, 20:59
bo wygrywaja wara na obsidii :\

giertychowiec
28-11-2008, 21:02
No ja szwedow najbardziej nie lubie pamientam jak po mnie wpadli kiedys i nie mogli mnie ujebac na morganie co chwile spamowal koles z ue i chuja :P Ale teraz przejebali wara na morganie moze ktos sie orientuje jaka byla tam sytuacja:P

Wie ktos czemu od 30 minut jestem ciagle 1 w kolejce??

Filush_
28-11-2008, 21:26
..bo nikt nie wyszedł w tym czasie z serwera aby zwolniło się dla Ciebie miejsce?

_cineq_
28-11-2008, 21:34
moim zdaniem ty na morganie sie orientujesz gowno tak jak i na arcani, pvp masz do du#y, gowno sie znasz i gowno wiesz, wiec po jakiego CH#$ sie udzielasz?

bemo
28-11-2008, 21:39
nie sluchaj cina, to jest niemiły murzyn.
filush, pamietaj jutro rano na gg

giertychowiec
28-11-2008, 22:01
mało mozliwe ze przez 30-45 minut by nikt nie wyszedl no ale dobra cineq na morganie sie duzo orientuje;/
I po h**a w ogole cos mówisz jak mnie nie znasz i pewnie pierwszy raz mnie widzisz na tym forum;/

bemo
28-11-2008, 22:06
giertych z nimi sie ni ekloc zara dostaniesz spamami w glowe znajac lafe i felixa (pozdro gajs (guys!)) powinniscie razno powitac kolege a nei klamiecie i robicie w balona <balon>

krystyna@\/

zaskarz ich do sadu, przeciez masz prawo grac 24/h ile tylko chcesz

dokladnie to 23 i 45 min bo ss jest

SpoconyKrystyna
28-11-2008, 22:06
Co z tą Tibią ?

giertychowiec
28-11-2008, 22:40
Mi dziala tibia :P tylko moge grac na 1 charze;/

giertychowiec
28-11-2008, 23:23
Sry za double

bemo
29-11-2008, 00:31
00:06 You advanced from Level 60 to Level 61.

ide spac nubzy

filush zapomnialem ze na kompi enie mam twojego nr gg to wbij na venta albo cos

i c**j padlem bo je*****mu dupolizowi fruti angelowi wydawalo sie ze jest bogiem, zara jego lizodupki przylecieli w 5 mnie bili latalem po calym thais a tu nagle ojciec kompa wylaczyl i ch*****************J gleba ku*****a 3 lvle w dol

_cineq_
29-11-2008, 12:38
@up
tak to jest, jezeli cie ktos atakuej w grze, to ty pewno darles morde na cala chate czyms typu "kur#a!! BIJA MNIE!! KUR#A!! POMOCY" i twoj ojciec wpadl do pokoju ogarnac co sie dzieje, a tam bemko przed kompem na*******a w klawiature myszka i krzyczy w nieboglosy xD

bemo
29-11-2008, 12:42
hehe cinku oczywiscie ze nie, dostalem tylko kare po lastwywiadowce tu tata wbija ku***tas do pokoju i mowi spokojnym cichym glosem bo oczywiscie mamusia spi nie bedzie jej budzil dupoliz pi*****lony cos tam sie do***bal ze gram ja mu mowie ze zaraz schodze tylko musi mi cos tam zniknac w ciagu minuty wszedl 3x do pokoju jeszcze mowi ze jutro nie gram i w poniedzialek tez za ten usmiech na twarzy HAHAHA ro mnie rozwalilo, mam pz dupolizmy mnie bija 3 lvle mi spadly i ja mam usmiech na twarzy ta stary pryku wylaczyl kompa ded bum zal i spadly sdki manaseczki runeczki ringeczki i wszysciutenieczko

SpoconyKrystyna
29-11-2008, 13:31
hehe cinku oczywiscie ze nie, dostalem tylko kare po lastwywiadowce tu tata wbija ku***tas do pokoju i mowi spokojnym cichym glosem bo oczywiscie mamusia spi nie bedzie jej budzil dupoliz pi*****lony cos tam sie do***bal ze gram ja mu mowie ze zaraz schodze tylko musi mi cos tam zniknac w ciagu minuty wszedl 3x do pokoju jeszcze mowi ze jutro nie gram i w poniedzialek tez za ten usmiech na twarzy HAHAHA ro mnie rozwalilo, mam pz dupolizmy mnie bija 3 lvle mi spadly i ja mam usmiech na twarzy ta stary pryku wylaczyl kompa ded bum zal i spadly sdki manaseczki runeczki ringeczki i wszysciutenieczko

zrób ORO dla starego

bemo
29-11-2008, 13:40
dla taty ty niekulturalny czlwoiku!!!;(

Lafa_elo
29-11-2008, 13:52
w huj ostro to przezywasz, ja dzis sie wyjebal na ogniu po ue jakiegos glaba ;d

bemo
29-11-2008, 14:12
nie prawda bo on cie dobil jakis 60+ a to nastepny down z obsidii bo tam ma 140+ rp

Gallanonim513
29-11-2008, 14:15
bo lafa idiota jestes ;) czasem warto cisnac utamo vite ;)

Lafa_elo
29-11-2008, 14:50
nie powiem kto sie wywrocil na dwarfie

Gallanonim513
29-11-2008, 15:02
tyle ze ja mialem kicka a to inna bajka :)

Lafa_elo
29-11-2008, 15:09
wygladasz jak tibia u mnie

http://img133.imageshack.us/my.php?image=dsdadadpu4.jpg

giertychowiec
29-11-2008, 17:58
Ah znowu te kolejki;/
Ja ostatnio padlem na jakim noobku co mnie wyjebal z respa;D

Kulpecka_Arcania
29-11-2008, 23:53
Nooby w carlin głoszą ze mamy wojne :O

Verano
30-11-2008, 00:24
jaka? ;>>>

Colmar
30-11-2008, 09:37
Nooby w carlin głoszą ze mamy wojne :O

HSHSHSHSHSSH

bemo
30-11-2008, 10:55
n00bwar czy it vs ktos?

_cineq_
30-11-2008, 12:08
siema kulpa ;p

Verano
30-11-2008, 16:34
Uuu...wyglada na to,ze najwiekszy pro evul Arcani hacked...Clapek gdzie masz swoje 9 baniek? hAhaHAHHAhAhAhAhahAh

sorry ale nie moglem sie powstrzymac....hAHAHAHHAhAhAhAhAhAhah

tristral
30-11-2008, 16:41
dear mr. Paclapek chcialbym serdecznie pogratulowac ... ha ha ha . . . ;(;(;(:cup::cup::cup:

bemo
30-11-2008, 16:59
ta widzialem jaki mial domek
dobrze ****owi, mogli go rooknac

Buksl
30-11-2008, 17:08
Uahahuahua CLAPZOR HACKZOOOR :(((((((

Gallanonim513
30-11-2008, 21:20
dzieki clapek za itemy ;*

Bartholomew
30-11-2008, 22:28
poniosł wilk owiec razy kilka poniesli i wilka ;)

Kozakov
01-12-2008, 00:03
sprawieldiwosci stalo sie zadosc,jeszcze tylko banah spinacz i pare innych lapsow ktorym przez ostatni rok dzieki tibii nazbyt internetowe jajka urosly

Revisin
01-12-2008, 07:08
a ja odnośnie Clapka powiem tyle...

Kto dołki kopie ten sam w nie wpada B) sam hakował a teraz przyszła kolej na niego ;)

bemo
01-12-2008, 09:07
gibon widze ze ty kalisz siema siema!

Kulpecka_Arcania
01-12-2008, 22:02
Xilvent tez hacked :O

Cineq znamy sie?:>

SpoconyKrystyna
01-12-2008, 23:32
Xilvent tez hacked :O

Cineq znamy sie?:>

LECHIA GDAŃSK KURWA SZAJS :flaga_pl:

Kozakov
01-12-2008, 23:50
gibon widze ze ty kalisz siema siema!

gz umiesz czytac xd

topic@ no widze ze fala swiatecznych hackow rozbija sie o wybrzeza arcanii,niech zatopi jeszcze pare osob i server bedzie oczyszczony z frajerstwa

Lafa_elo
02-12-2008, 19:47
piciego i tak nie hacknieie wiec nie bedzie