Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Thuygioshok
08-11-2008, 17:22
nie chcialem sie wtracac do klotni bemo&lolek, a jakbym sie wtracil to po stronie bema, ale kurwa czlowieku jestes tak zdesperowany, ze musisz mu po starym jezdzic? jak ktos mowi txty typu stara bobka nie potrafi gotowac to ok bo to zarty, a ty chciales go udezyc, zjebales
temat tyczył szkoły życia feliksie, ale podaj mi posta, w którym napisałem coś o jego tacie :) myśleć można, ale nie napisałem. więc nei zarzucajcie mi winy za coś czego nei zrobilem
pozdro
edit dla felixa@
przeciez lolek sam jezdzil po swoim ojcu, wiec co do mnie :F?
chodzi o mnie czy o mojego starego :))? Tak moj stary jest alkoholikiem :))
jeszcze sie cieszy..
Lafa_elo
08-11-2008, 18:35
wierze w chlopakow bo moze oni zmienia swiat na lepsze
Buksl.. jezeli dobrze zrozumialem to miales na mysli porownanie buksl "to" bemko :D To mnie rozbawilo, jednkaze jezeli co innego miales na mysli to nie zrozumialem :))
Tak tak tak tak tak tak lio... Ja sie ciebie SPYTALEM (! :O)
Skoro nie wiem co czytam to mi powiedz co miales na mysli mowiac do mnie Alkoholizm
nie odpowiedziales mi. Czekam na odpowiedz O_O
jezeli nie chodzilo ci o mojego starego to moze o mnie? Tak jestem mlody, mam 14 lat, i czesto zdarza sie wypic z qmplami... nazwij to jak chcesz. Jednakze z tego ze wypije te 3-4 piwa czy tam raz na 2 miechy jakas vodke to nie AZ taka patologia zeby nazywac to Alkoholizmem... I JEZELI MAM RACJE w tym ze chodzi ci o mojego starego to ci powiedzialem juz ze TAK, on jest alkoholikiem... wiec do kurwy odpowiedz mi czy chodzilo ci o mojego ojca czy o mnie... a potem mowisz "pokaz mi gdzie powiedzialem o jego starym"
chuj zem sie rozpisal
majac na mysli xD
jednak nie powiedzialem nic o twoim ojcu wiec stul sie bo nie masz racji, to nie ja zaczalem mowic ze twoj ojciec jest taki, tylko Ty xDDDDDDDD
patologia
ok nvm
co do 14 latka ktory czasem wypije wodke, no daje do myslenia, ty chyba nie wiesz co robisz, nie moja sprawa, kazdy moze robic co chce, ale odbije sie to w przyszlosci kiedy bedziesz miec 16 lat i blizniaki lub zone na glowie lol
zeby ci odpowiedziec na pytanie : tak chodzilo mi o twojego tate, nie flamuje go, bo sam pierwszy o tym powiedziales, ale nigdzie wczesniej o tym nie napisalem wiec nie bede mowil tego samego 328328893298 razy
elo pozdro siema
@up bob
my sie nie klocimy tylko udowadniamy kto ma racje i grzecznie rozmawiamy
Lafa_elo
08-11-2008, 19:56
UWAGA WE WTOREk O GODZINIE 20.00 PROSIMY WSZYSTKICH O BYCIE NA GG, BEDZIEMY POBIJAC POLSKI REKORD ZÓLTYCH SLONECZEK. CZY NIE CHCESZ ZOBACZYC JAK TWOJE GG MA SAME ZÓLTE SLONECZKA NO PEWNIE ZE CHCESZ MACIE BYC ROZESLIJ TO DO WSZYSTKICH, KTÓRYCH MASZ NA GG <podajdalej>
UWAGA WE WTOREk O GODZINIE 20.00 PROSIMY WSZYSTKICH O BYCIE NA GG, BEDZIEMY POBIJAC POLSKI REKORD ZÓLTYCH SLONECZEK. CZY NIE CHCESZ ZOBACZYC JAK TWOJE GG MA SAME ZÓLTE SLONECZKA NO PEWNIE ZE CHCESZ MACIE BYC ROZESLIJ TO DO WSZYSTKICH, KTÓRYCH MASZ NA GG <podajdalej>
Lafa 20:20:52
czaisz
Lafa 20:20:54
wlazlismy na vento
Lafa 20:20:59
pod nickami makis i calis z felixem
Lafa 20:21:03
i wyzywalsimy pionow
Lafa 20:21:07
i wlazl calis prawdziwy
Lafa 20:21:14
i myslal ze to felix i ty wyzywacie
Lafa 20:21:20
i mowil ze ci naw*******a na rl
Lafa 20:21:22
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no to mam deada ;(
Thuygioshok
08-11-2008, 22:23
Nov 08 2008, 21:55:56 CET Killed at Level 56 by Keny Arakes
and by Solaar
amak guin btw
Lafa_elo
08-11-2008, 22:30
on nie wyslal sms o tresci ded na numer 555772 za 1,22 z vat
Wy w ogole widzicie co wy tutaj piszecie? :| Poki macie jeszcze te 14 lat to wezcie sie ogarnijcie, moze nie jest za pozno.
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/pro.jpg
pozdro Koranov, mlody, adas, mati, felix, PINIU CZIT itd :DDD BOTYY NEAR ORO STYLE
Wy w ogole widzicie co wy tutaj piszecie? :| Poki macie jeszcze te 14 lat to wezcie sie ogarnijcie, moze nie jest za pozno.
Eej, Panie starszy (prawie dziadku), kogo obchodzi Twoja opinia? Tez masz problemy z czytaniem? Spojrz w taka opcje jak 'wiek' i zobacz :(
Gallanonim513
09-11-2008, 10:56
looluss zagraj z kamszem 1vs1 moge sie zalozyc ze dostaniesz ladnie wpierdol
Loluuuu$ dobrze zrozumiałes;]
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2372475
Pan Kalis "Miszcz" Czarnej Magii jest zly na swój lud:(
Nie bedzie wypłacania;/ Nie bedzie niczego :(
Co wyscie narobili chlopaki;/ Chcialem nazbierac kase i sie wyplacic affff...
aha Calis! Nintoko sie pyta co to jest "Folse"
Hahhahah, tarror on arcania landsssss you can be our enemie or folse.
Filu za duzo masz kasy na kocnie?
Zwiedzam_Anal
09-11-2008, 14:18
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2372475
Pan Kalis "Miszcz" Czarnej Magii jest zly na swój lud:(
Nie bedzie wypłacania;/ Nie bedzie niczego :(
Co wyscie narobili chlopaki;/ Chcialem nazbierac kase i sie wyplacic affff...
aha Calis! Nintoko sie pyta co to jest "Folse"
Kalis chce być jak Kononowicz!
NIE BĘDZIE NICZEGO!;(
Thuygioshok
09-11-2008, 15:46
wiekszosc ludzi sie z calisa smiala niz bala ;d ale bylo dosyc smiesznie ;]]]]]]]]] a co do csa to kamsz czit
a felix bot (szotkun mastah) ktory bije swoiiich :D
btw. o co chodzi z calisem ;>? tez chce sie posmiac :e
a felix bot (szotkun mastah) ktory bije swoiiich :D
btw. o co chodzi z calisem ;>? tez chce sie posmiac :e
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2372475
to sie smiej;]
Lafa_elo
09-11-2008, 17:55
gawluk psyhol
Zwiedzam_Anal
09-11-2008, 18:31
Siema Kto Chce Zwiedzic Anal ?
Siema Kto Chce Zwiedzic Anal ?
No ja bym nie pogardzil taka wyprawa;]
Lafa_elo
09-11-2008, 22:18
glupek sdsd
Eej, Panie starszy (prawie dziadku), kogo obchodzi Twoja opinia? Tez masz problemy z czytaniem? Spojrz w taka opcje jak 'wiek' i zobacz :(
http://img368.imageshack.us/img368/7308/bemocu4.jpg (http://img368.imageshack.us/my.php?image=bemocu4.jpg) http://img368.imageshack.us/img368/bemocu4.jpg/1/w500.png (http://g.imageshack.us/img368/bemocu4.jpg/1/)
Wyszedlbys na dwór i zrzucil pare kilo.
Lafa_elo
10-11-2008, 10:01
To jego zycie wiec zajmij sie swoim bo Ci minie na doradzaniu innym
ej kto to ;oooooooooooooooooooooooooooooooo laul
To jego zycie wiec zajmij sie swoim bo Ci minie na doradzaniu innym
Wam minie na tibii. Nie wiem jak wy, ale kiedys jak wstawalem rano by pograc...to 10 min pozniej mnie mama na obiad wolala.
http://img368.imageshack.us/img368/7308/bemocu4.jpg (http://img368.imageshack.us/my.php?image=bemocu4.jpg) http://img368.imageshack.us/img368/bemocu4.jpg/1/w500.png (http://g.imageshack.us/img368/bemocu4.jpg/1/)
Wyszedlbys na dwór i zrzucil pare kilo.
nie nnie nie to por euvl ackier Filu!~!~! :D
Lafa_elo
10-11-2008, 17:49
Wam minie na tibii. Nie wiem jak wy, ale kiedys jak wstawalem rano by pograc...to 10 min pozniej mnie mama na obiad wolala.
Zajebiscie ale u nas obiad je sie w godzinach popoludniowych a nie o 6 rano ;dddddddd
Smokuu to jest Bemko aczkolwiek co w tym zdjeciu smiesznego?
Zajebiscie ale u nas obiad je sie w godzinach popoludniowych a nie o 6 rano ;dddddddd
Chyba nie zrozumiales, ale chuj tam, nie chce mi sie nawet wyjasniac.
Calis died bu bu buuuuuuuuuu
wiem ze to lio... słiit focie koks koks 60 w bicku elo JB
Lafa_elo
10-11-2008, 18:29
Za co znow padl hah ten to ma wachania jak dziewczyna przed miesiaczka
eeej fotka stara:(
kiedys juz tam pisalem ze nie interesuje mnie opinia innych~, ale Ty chyba jestes pedofilem jak sobie cudze zdjecia ( tak to ma ok pol roku ) zgrywasz na dysk lol
co ma twoja fota do pedofilii ?
no jestem jeszcze przeciez dziecko aktos ktory kolekcjonuje zdjecia dzieci(calkiem przystojnych dodam)(niekonecznie golych) to jest pedofil
Witam witam po długiej nie obecności;)
http://img148.imageshack.us/img148/9115/komandosiax6.jpg
@down
Fail.
Lafa_elo
10-11-2008, 22:17
i po co dajesz fotki ze sklepu, tez mamy u nas w Chelmie sklepy
eeej fotka stara:(
kiedys juz tam pisalem ze nie interesuje mnie opinia innych~, ale Ty chyba jestes pedofilem jak sobie cudze zdjecia ( tak to ma ok pol roku ) zgrywasz na dysk lol
Przeszukalem archiwum gg i znalazlem, nigdy bym takiego ryja na kompie nie zapisywał.
Lafa_elo
10-11-2008, 23:06
http://nasza-klasa.pl/profile/19873140/gallery/3
Zwiedzam_Anal
10-11-2008, 23:21
Witam witam po długiej nie obecności;)
http://img148.imageshack.us/img148/9115/komandosiax6.jpg
@down
Fail.
witam, też pije komandiery ale naprawdę nie ma się czym szczycic. Swego czasu zamykałem takiego 1 ciągiem i się tym nie chwale :confused:
A tak ogółem mówiąc, to znów szukasz szczęscia w naszych skromnych progach?
Lafa_elo
11-11-2008, 00:27
Dni których jeszcze nie znamy
A co powiecie o graczu achmed assassin?? :P musze wiedziec
majac na mysli xD
jednak nie powiedzialem nic o twoim ojcu wiec stul sie bo nie masz racji, to nie ja zaczalem mowic ze twoj ojciec jest taki, tylko Ty xDDDDDDDD
patologia
ok nvm
co do 14 latka ktory czasem wypije wodke, no daje do myslenia, ty chyba nie wiesz co robisz, nie moja sprawa, kazdy moze robic co chce, ale odbije sie to w przyszlosci kiedy bedziesz miec 16 lat i blizniaki lub zone na glowie lol
zeby ci odpowiedziec na pytanie : tak chodzilo mi o twojego tate, nie flamuje go, bo sam pierwszy o tym powiedziales, ale nigdzie wczesniej o tym nie napisalem wiec nie bede mowil tego samego 328328893298 razy
elo pozdro siema
@up bob
my sie nie klocimy tylko udowadniamy kto ma racje i grzecznie rozmawiamy
ale patologia co jest zlego w piciu piwa przez 14latka? Jakis nolife jestes;p
14 lat i bycie ojcem/matka to jest patologia
czytaj ze zrozumieniem, najechalbym na ciebie ale jestem niewyspany
snozi@
moze joinij do ormo a potem sie splac albo napisz na kaskaderku w commencie smutna historie to ci poprawi humor
Thuygioshok
11-11-2008, 09:55
glowy nie dam za to, ale jak byl w ormo to juz mial hunta i byl sobie tylko tak sobie, za to pamietam kaskaderka w kupie xd
@snozi
nie musisz bawic sie w Xr3 i wyzywac kogo popadnie ;<
e tam pamietam jak podneicenie bylo, rava mi na gg pisal "ej snozi jest w ormo 1!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:DD"
Picinhoxs
11-11-2008, 11:28
A co powiecie o graczu achmed assassin?? :P musze wiedziec
a co chcesz itemka?
Smokuu to jest Bemko aczkolwiek co w tym zdjeciu smiesznego?
fajny misiu ;dddddddddddddddd
Lafa_elo
11-11-2008, 12:05
lubisz takich?
a co chcesz itemka?
Nie gram u was :PP
Ale znam goscia i ciekaw jestem jak sobie w grze radzi
edit
moze nie jak sobie radzi tylko jak go na serwerze postrzegaja;p
'plakales' grubo przesadziles
poszukalbym rozmowy z gg z rava bo to pamietam, ale neistety teraz na lapku nei mam archiwum ^^
na ciebie takiego zala co se w komenty wkleja smutne historie z zycia wziete nie staje mi
edit@
rava pisal mi, ze jak tylko nadarzy sie okazja to mnie zabijesz(jeszcze lio mialem), wtedy cie nie znalem wiec sie chcialem dowiedziec tylko co do mnei masz
jak dla mnie jestes tylko jednym z glupich ogorow
. Teraz jak masz "kolegów" i kupujesz postacie to jestes mocny
sry bemo z tym musze sie zgodzic,kiedys byles taki spoko a jak nabrales znajomosci to juz plebem jechalo i tera czasami tez...felix mial tak samo ale sie nawrocil xd
Thuygioshok
11-11-2008, 14:31
a co do tego ze snozi w ormo, to moze sie myle, ale jak juz pisalem to bylo tylko ot tak aby sobie byc ;p
@bobek
pierwszyu raz nie proworydrujesz GZ!
kaskader'ik
przezylem wiele wzruszajacych wspomnien :(( zabilem 132 osoby !! :( jestem super elo zią nie lizałem wiec tera mam pograne
nastepna czesc na :snozi
hahaha
nakopac to ty se mozesz ziemi w ogrodku i ja zjesc pa****nie
kaskader'ik
przezylem wiele wzruszajacych wspomnien :(( zabilem 132 osoby !! :( jestem super elo zią nie lizałem wiec tera mam pograne
nastepna czesc na :snozi
hahaha
nakopac to ty se mozesz ziemi w ogrodku i ja zjesc pacanie
Moje wypociny brzmialy lepiej. Bedzie 133 jak mnie dalej bedziesz w*****ał.
swoje wypociny mozesz wypic
zeby nie spamowac@down
co ma moj stary do twoich niesmacznych wypocin? wcale nie jestes elo
tibii nie mam wlaczonej od rana, ja ide za 4 minuty na harrego pottera
Zwiedzam_Anal
11-11-2008, 15:42
EHh tak zamuliliście, że nikt już tutaj nie pisze ze starych użytkowników naszego forum min. Medivh, Smokuu, Xr3, Koszyk itp.
Jednym słowem NASZE FORUM UPADA GDYŻ OD KILKU STRON PISZĄ CI SAMI UŻYTKOWNICY!!!!!!!!!!!!!!!
@Decade
Twojego kolege jak i każdego na tym serwerze postrzegają za szmate, frajera, zdrajce i tak można w nieskończonośc
POZDRO!
(ok 5.50) Elo lolus sluchaj ja tera wbilem 10% manasi ci odkupilem wiecej nie wbije bo na 7 do szkoly musze jak wroce to moge pograc siema exp tam
:))
@up
zrobmy sobie inne konta :D
@Decade
Twojego kolege jak i każdego na tym serwerze postrzegają za szmate, frajera, zdrajce i tak można w nieskończonośc
POZDRO!
Hmm to ze Ty postrzegasz Achmeda jako szmate, frajera, zdrajce, itp. nie znaczy ze inni go tak postrzegaja, wiec mow za siebie ;)
nigdy nie wstawalem tak wczesnie bo zawsze mialem do szkoly 10min
znowu cos jest z toba nie tak,bo napisalem ze dzis tibii nei mialem wlaczonej, a ty napisales o czyms sprzed kilku miesiecy i to grubo kilku elo
Thuygioshok
11-11-2008, 16:59
no wlasnie nie klocic sie! (jak co to mam 1 pacca na sprzedasz za 250k, jak mi nie ufacie to mam przyzwoitke[elo bobek])
Zwiedzam_Anal
11-11-2008, 17:30
Hmm to ze Ty postrzegasz Achmeda jako szmate, frajera, zdrajce, itp. nie znaczy ze inni go tak postrzegaja, wiec mow za siebie ;)
zamknij morde
swoje wypociny mozesz wypic
zeby nie spamowac@down
co ma moj stary do twoich niesmacznych wypocin? wcale nie jestes elo
To reza mózg bardziej niz tibia.
no wlasnie nie klocic sie! (jak co to mam 1 pacca na sprzedasz za 250k, jak mi nie ufacie to mam przyzwoitke[elo bobek])
zdzierca chcial odemnie 300k lol lol ja tam mu nie ufam .!.
HP jest bardzo fajny
btw. nasz przyjaciel kseremon baniszed
Picinhoxs
11-11-2008, 18:12
Modek usun tego posta to ci matke rozpierdole....
lewe interesy z felixem :o
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=13496906ddd8f8ff5e434a614ac6db07
Lafa_elo
11-11-2008, 19:14
haahhah filmiki zara dam swoj
lafa dzien w dzien mnie zaskakujesz, nie zgeje sie dla ciebie ale normalnie shock shock shock shoooooook szok !
Lafa_elo
11-11-2008, 19:15
swe? sdadadsd
LaFcIo <BeZ fOrMy> prezentuje
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=596654ac09c01bea7b4a3e1d01bbc0b8
Thuygioshok
11-11-2008, 19:42
19:22 Fayter [153]: bo cos odjebiesz
19:22 Fayter [153]: i bedzie na mnie
19:22 Il Katto [47]: moge ci dac
19:22 Il Katto [47]: 500k
19:22 Il Katto [47]: pod zastaw
19:23 Il Katto [47]: jak cos odjebie to twoje
19:23 Fayter [153]: jakbys mi wyslal
19:23 Fayter [153]: 500k
19:23 Fayter [153]: to bym ci dal ignore wszedzie
19:23 Fayter [153]: i udawal
19:23 Fayter [153]: ze cie nie znam
19:23 Fayter [153]: xDDDDDDD
Lafa_elo
11-11-2008, 22:27
gardze kanciatym, m walem i nieogarem
Thuygioshok
11-11-2008, 22:56
a ja gardze ludźmi z wsi helmet
lafa a$$licker ORMO, i chyba każdy to potwierdzi. W jaki sposób ten oto noob dostał się do ORMO może mi ktoś wyjasnic. Filush liderze ORMO wyjaśnij mi to jak przyjeliście takiego piona jak lafa ;(
Lafa_elo
12-11-2008, 08:05
moj post x2 up potiwerdza twoje slowa
nie lepiej se pospać ;d??
Lafa_elo
12-11-2008, 08:09
wowowo pici jest z kamiena i wpisal sobie chelm
lafa a$$licker ORMO, i chyba każdy to potwierdzi. W jaki sposób ten oto noob dostał się do ORMO może mi ktoś wyjasnic. Filush liderze ORMO wyjaśnij mi to jak przyjeliście takiego piona jak lafa ;(
Dał mi 20 zł na rl.
Ajajajaa bemko nup ban :D pewnie tera sobie zrobi to co lubi ; ) z radochy bo tera jest pro ze ma bana o;
btw... te bombaye wasze sa przezayefayne : o nie uzyje ani 1 przeklenstwa bo znowu warn ; o nie lubie tompiora :(
Ty chuju zamknij morda scieku jebany co ty kurwa wiesz o ormo szmato zajebie ci matke!
Pici uważałem Cię za kogoś mądrzejszego niż Lafertowicza no ale cuż kiedys jak Lafy nie było w ORMO to byłeś trochę inteligentniejszy. Teraz gdy invitnięci zostali do ORMO jak to Wy ORMO'wcy nazywacie " kretyni " to taki Pici, Felix i kilku innych zniża się do ich poziomu. Teraz kilka słów do Waszego lidera Filusha. Kiedyś w ORMO znajdowało się kilka osób, mówię o starym ORMO, nie po połączeniu się z Kupą itp. Chodzi mi o te ORMO które walczyło przeciw gildii " Uwazajcie Pekujemy ". Wtedy w gildii było mało osób i wtedy Was szanowałem. Byliscie normalni, można było z wami pogadac " po ludzku ". Teraz po dołączeniu się innych ludzi którzy początkowo byli przeciw Wam a potem dostali po dupie, a następnie zaczeli Wam lizac dupę żeby do was dołączyc, ORMO zaczeło schodzic na PSY, co sam zresztą wiesz. Oczywiście nie mówię o wszystkich którzy dołączyli. Niektóre osoby są bardzo inteligente, mądre, można z nimi podyskutowac i nie biorą przykładu z ludzi pokroju Lafy. Jednym słowem Filush, aby ORMO było takie jak kiedyś, czyli choc trochę zorganizowane musisz wyjebac przydupasów którzy czekają tylko na twój stuff, a nic nie wnoszący do gildii.
Tyle o de mnie
Pozdrawiam.
Lafa_elo
12-11-2008, 14:57
twoje rady sa tyle warte co opinia kaczynskiego w swiecie
pozatym gadasz takie farmazony bo Cie nie przyjeli czy co? szczescia szukasz piszac takie posty? wpisales sobie 30 lat i co, przyjdzie sua i powie o ktos w moim wieku na poziomie nizszym x2. najlepiej wy*******aj
Thuygioshok
12-11-2008, 15:27
Pici uważałem Cię za kogoś mądrzejszego niż Lafertowicza no ale cuż kiedys jak Lafy nie było w ORMO to byłeś trochę inteligentniejszy. Teraz gdy invitnięci zostali do ORMO jak to Wy ORMO'wcy nazywacie " kretyni " to taki Pici, Felix i kilku innych zniża się do ich poziomu. Teraz kilka słów do Waszego lidera Filusha. Kiedyś w ORMO znajdowało się kilka osób, mówię o starym ORMO, nie po połączeniu się z Kupą itp. Chodzi mi o te ORMO które walczyło przeciw gildii " Uwazajcie Pekujemy ". Wtedy w gildii było mało osób i wtedy Was szanowałem. Byliscie normalni, można było z wami pogadac " po ludzku ". Teraz po dołączeniu się innych ludzi którzy początkowo byli przeciw Wam a potem dostali po dupie, a następnie zaczeli Wam lizac dupę żeby do was dołączyc, ORMO zaczeło schodzic na PSY, co sam zresztą wiesz. Oczywiście nie mówię o wszystkich którzy dołączyli. Niektóre osoby są bardzo inteligente, mądre, można z nimi podyskutowac i nie biorą przykładu z ludzi pokroju Lafy. Jednym słowem Filush, aby ORMO było takie jak kiedyś, czyli choc trochę zorganizowane musisz wyjebac przydupasów którzy czekają tylko na twój stuff, a nic nie wnoszący do gildii.
Tyle o de mnie
Pozdrawiam.
nie obraz sie ale gowno wiesz. ja zawsze wręcz kpiłem z ludzi w tej grze i ich zabijałem(co moze potwierdzić fayter), a wlasnie co również on zauważył zaczynam sie zmieniać. a jako takiego połączenia ormo z kupa to nie bylo. poprostu ja i czajnik bilismy z nimi masssd i tak sie zaczęło. nie bede sie wypowiadał na temat wejścia lafy i piciego bo oni mogą sami to napisac. (pacc sprzedałem, sprzedaje blackd normalnie 100k a u mnie 75 ;]) a co do wnoszenia do gildi to sporo wnosze i z charami i z kasa i jakos grac potrafie. pici (jak to lafa mowi pomiatajlo of śmiec) jest żywym mwallem bardzo użyteczny jak kto nie ma. a lafa to DEBil który mnie zabił niby przypadkiem, ale mozna sie z nim pośmiać itd a raczej filusz ich nie wyjebie bo sie przywiązuje do ludzi + jest mu ich zal xdd
Thuygioshok
12-11-2008, 15:29
a nawet ostatnio manndy i borumir ode mnie boh kupili
Lafa_elo
12-11-2008, 15:36
pomiatajlo of the smiec
pozatym ty jestes dziecko tibi rozplakales sie jak cie ubilismy niechaca a potem mi chciales dac 100k zebym piciemu deda dal na rl ;d
15:32 Akus Arhari [169]: 15:29 Tuptus [93]: siema 15:32 Tuptus [93]: skurwysyny woje wygrali i mysla ze swieca 15:32 Tuptus [93]: ww
Thuygioshok
12-11-2008, 15:50
nie plakalem ale jak sie ucieka przed it, a pozniej mnie swoi zabijaja to sie mozna w*****c no nie? a co do piciego to wiesz ocb ;] (sprzedaje blackd 75k) JAKIE NIECHCACY DEBILU 10 SEC PO POPASIE SDKA WALNALES TO TYLKO SWIADCZY ZE JESTES GLUPKIEM
Ja go przyjalem bo ktos nalegal;] A filu go wrecz uwielbia xd
Lafa_elo
12-11-2008, 16:10
jakie 10 sekund? boga w sercu nie masz
15:32 Akus Arhari [169]: 15:29 Tuptus [93]: siema 15:32 Tuptus [93]: skurwysyny woje wygrali i mysla ze swieca 15:32 Tuptus [93]: ww
Own3d.
Pozdrawiam
Cery.
Zwiedzam_Anal
12-11-2008, 16:17
Own3d.
Pozdrawiam
Cery.
Po co sie wypowiadasz skoro nawet nie grasz na Arcanii ?
Człowieku zmień podpis bo mnie w*****a.
Tyle o de mnie
Pozdrawiam.
W Ormo dalej znajdują się te same osoby. Z byłej Kupy doszły 3 osoby - Czajnik, Sniacy z którym znałem się od 2005 roku oraz Felix. Reszta jest ta sama, może zmieniło się tylko to, że weszli innymi charami oraz Braniewo zdradziło. Wyjątkiem jest okres pierwszych tygodni wojny z lr, gdzie potrzebowaliśmy mięsa i zrobiłem massinvite oraz czasy gdzie walczyłem ramie w ramie z frajerami(wtedy sie wydawało, że to koledzy z którymi trzymałem od początku ich gry) z SB. Rdzenne Ormo przetrwało do dzisiaj. Na temat Lafy nie będę się wypowiadać. Felix z tej trójki jest imo najbardziej rozumny pomimo kanciatej głowy. Pici czeka już od 2 miesięcy na POI na swoim OTS, więc dajcie mu spokój.
Ormo nie zaczęło schodzić na psy, Ormo wyjebało psy na zbity pysk. Jesteśmy mniej aktywni, wręcz wcale - ale to z powodu <cut>
Nie chce aby Ormo było takie jak kiedyś.
To tyle.
Picinhoxs
12-11-2008, 18:20
KURWA MAC PADLEM NA POI I KURWA 2 DWA MIECHY CZEKANIA ZAL JA PIERDOLE
btw : to kamien Żondzi oRMO i kazdy jest Kibicem Plawanice Kamien scieki
i filush to pion w porownaniu do pomiatajlo of smiec
@felix wisisz mi Heroic Axe
Btw2. Sprzedam nowego uberpg chara felixa za 50k
Thuygioshok
12-11-2008, 18:24
pici 18:12:35
wez pocisnij mnie na tibia.pl
Szefie :)
12-11-2008, 18:27
(...)oraz Braniewo zdradziło(...)
Hahahaha! To ty mnie zdraziles! pajac;/
Thuygioshok
12-11-2008, 18:44
nie pisal kto, uderz w stol a szefo sie odezwie
Eej nie martw sie lolusiu, ja i tak tu wroce =(( konto odbanuja za 4 dni ^^ jestes jednak nolajf, zeby sledzic moje posty i za kazdym wysylac ostrzezenia ^^
pozdrawiam,
bemko
Lafa_elo
12-11-2008, 19:36
a tu taki rarytas z torga ;d
Coffe® napisał Pokaż post
Ja ostatnio POI robiłem w nocy i mama chciała przyjść i wylaczyc kompa to zabarykadowałem drzwi szafa która stala obok, ale poi zrobiłem
Nie chce myśleć co było potem ^^.
edit@
napalilem sie na "dzisiejszy" odcinek
To już wiem Karol na co się napalasz. Jednak nie chłopcy.
pici ostatnio chcial trejda ots-arcania (on dawal na arcani), a felix mi respa zabija!
haha aba, ots-arcania :DDD
teraz skojarzylem po nicku w koncu kto ty jestes^^ to od piatku gramy, moge sio :D w weekend dle plix
zebym nei poblokowal za bardzo z moim pro evul huntem nei dojde z dp na statek veno xD
oj tam aba, na nonpvp :D?
aa, o tym mowisz, ja juz nie gram na securze xd
ale dobra, juz nei spamuje bo bana dostane, wiec prosze nei banowac mosci moderatorzy
Lafa_elo
12-11-2008, 21:54
fayter mam cos for u :)
to nie jest spam tylko konwersacja, za spam max 6 pkt jest chyba a od 10 ban, czemu nie grasz?
bo zamierzam wziac udzial w najblizszej wojnie jaka bedzie na arcani
Lafa_elo
12-11-2008, 22:02
dla bobka mojego slit
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=90a198e5628dd9933b5c80171c3dec58
Gallanonim513
12-11-2008, 23:03
http://pl.youtube.com/watch?v=xSSK8jS_L7E
haha PADLEM ogladajcie do konca!
@UP
Widzialem, niezla beka :D
haha, dobre, ale ojciec xD!
Thuygioshok
13-11-2008, 10:55
no pro film (co do blackd to teraz maila sam wysyłasz, ja tylko mowie na jaki nick Wyslalem i na jakim swiecie, niektórzy mnie posądzają nieslusznie)
..a blackd czasem nie jest darmowe?
Lafa_elo
13-11-2008, 17:31
picizal 17:18:52
KU*** DOSTALEM BANN AN TIBIA PL
picizal 17:18:55
ZAL JA PIE*****
picizal 17:19:16
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Zupełny brak kultury
Wreszcie ktos go podsumowal, gz modki!1
niestety kultury pici na allegro nie kupi :D
za co boil padl od feniksa?:P
za co boil padl od feniksa?:P
Bo jest kretynem a feniks to debil;]
Albo nie chcial mum dac waypointow :(
jedno nie wyklucza drugiego
cos ludzie z int odchodza ;o
cos ludzie z int odchodza ;o
niby kto odszedl
Lafa_elo
14-11-2008, 21:34
ja, za slaby poziom byl
bylo ich 108 a teraz ich jest 86 ^^
First mage addon(hat) on Arcania Land!! :cup:
no wlasnie, kto ma w koncu ten addon
Nie odchodzą, tylko Luki wywalil wszystkich triali ; )
Kiel od wersalki lata w magu z hatem :)
Nie odchodzą, tylko Luki wywalil wszystkich triali ; )
To smutne, wyjebac swoich wiernych poddanych;]
Lafa_elo
15-11-2008, 11:39
A ty co zrobiles ze swoim wiernym poddanym CF ;DDDDDDDDD
Hmm, o ile sie nie myle to byly tam osoby ktore na wojnie duzo nie zrobily wiec... wniosek wysun sobie sam
Mniej memberów, mniej rozdawania gildiowej kasy :D
5 memberów mniej == nowy rower
Gallanonim513
15-11-2008, 21:02
10 memberow mniej, nowy karnet na solarke z miesiecznym biletem jaroslaw-warszawa :) plus jeszcze nowszy rower oO
Dostałem bana >.> bo bemkowi sie nudzilo i moje posty reportowal ; o
i tera pewnie warna dostane za spam : )
btw.
Kiel, kozak addon bo 1st
a filush niema roweru bo musi venta oplacac! jak temu zaradzic? hi-donate-filush-rower-yes
ale zostaw "wybralem tibie" bo to sie dobrze w kontekst wplata
Lafa_elo
16-11-2008, 11:35
cos dla naszego ziomka z candi jak ma arcanie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=198105
A ty co zrobiles ze swoim wiernym poddanym CF ;DDDDDDDDD
Wywaliłem na zbity pysk!
Lafa_elo
16-11-2008, 16:12
Widzisz, jestes podobny do lukiego, moze kiedys podbijesz arcanie
..ale dojebałem sobie podpis!
EEe Gawluk mam lepszy:D
Widzisz, jestes podobny do lukiego, moze kiedys podbijesz arcanie
Nie mam kasy na Elfa i tyle przydupasow:|
@up Niech Ci Filush da :D
wrocilem xD! bezemnie nude mieliscie
Jakby to kogos obchodzilo, ziew.
@up Niech Ci Filush da :D
Hehe ! Ale sie usmialem!!! O jej!
Dla siebie kase mam i to tyle, ze bys sie obsral jakbys zobaczyl :*
Thuygioshok
17-11-2008, 19:20
ahaha filusz i tak krylek ma lepiej
Name: Krylek
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 180
World: Arcania
Residence: Venore
House: Silver Street 2 (Venore) is paid until Nov 29 2008
Guild membership: Part of the Interregnum
Last login: Nov 16 2008, 18:54:13 CET
Comment: Po Upadku I Tak Sie Podniose Dwa Razy Silniejszy!!
Hand Of God
What Is Mean PA??
What Is This PA??
When Is PA??
I Can Show You Really PA.
;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] really pa robi ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] I Wie Gdzie Jest Szift ;]]]]]]]
@UP
Uwazaj bo on grozny jest i zostaniesz bez bohow jak Cie znajdzie na Twoim pr0 el0 t0p secret char
pewnie pisal na translatorze lub ktos mu dal gotowca bo krylek nie ma mozgu
Thuygioshok
17-11-2008, 21:44
ja w Tibie nie gram, wiec nie moge miec secret chara, a nawet jakbym grał to byłby on bardziej tajny niz mózg krylka. a jedyne buty które moze ściągnąć to z nóg lukiego, bo chyba tylko od tego jest w inter no nie?
Lafa_elo
17-11-2008, 22:04
poziom inteligencji kibicow olimpi grudziadz mnie przeraza
niee feliks nie gra :D
"zaraz bedzie lvl cicho nie spamuj"
btw
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=198275
Lafa_elo
18-11-2008, 15:55
http://www.smog.pl/wideo/22019/koszmarny_polski_rap/
Thuygioshok
18-11-2008, 16:59
niee feliks nie gra :D
"zaraz bedzie lvl cicho nie spamuj"
btw
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=198275
czasem pykam na otsach ;]
@UP
Młode Pokolenie ma potencjal, fajny tekst :D
fajnie ze dopiero teraz sie dowiedzialem ze mama jest w szpitalu.. a bya od rana
w ogole nie wiem ocb ciocia dzwonila i tylko zgrubsza powiedziala
i te slowa lol
przemek co jest z mama?
mysle sobie "wtf? przeciez nadgodziny ma i jest w pracy"
"nie wiem pozniej wrocilem ze szkoly"
Lafa_elo
18-11-2008, 17:31
ale kurwa kogo to obchodzi ogorku nie masz komu o tym mowic tylko zlowieszczym skurwysynom z forum? ale jak Ci smutno to posluchaj waszki g i pomysl o tym jak sie musi czuc jego matka ;/
nie znam takowej waszki ogorze
Bemo itemy traduj przez blackd albo tibesoft
Thuygioshok
18-11-2008, 17:50
@UP
Młode Pokolenie ma potencjal, fajny tekst :D
powiem jak mnie uczylk bobek
'Sugerujesz, że kłamię, białasie?'
Lafa_elo
18-11-2008, 18:11
my po tej samej stronie bedziemy zawsze stali
http://img356.imageshack.us/img356/543/xr3arcaniauv5.jpg
Pamiętajcie. Ja tu jestem najlepszy. Nie wy.
Lafa_elo
18-11-2008, 20:23
powinienes uzyc wartosci bezwzglednej a wiec (x(eremon,a(rcania)
|a-1|<x
a wiec a-1<x gdy x<0
a -1+a>-1 gdy x<0
1 rownanie nie ma sensu bo xr3 to x<0 ;/
@2XUP
Chcialbys byc, ja nie wiem probojesz byc kontrowersyjny zeby ktos zwrocil na Ciebie uwage? Jestes az tak nie dowartosciowany ? : |
Thuygioshok
18-11-2008, 20:27
http://img83.imageshack.us/img83/4540/jaakixerecl3.png (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/jaakixerecl3.png/1/w718.png (http://g.imageshack.us/img83/jaakixerecl3.png/1/) i wszystko jasne co do wartosci ;]]]]]]]]]]]
smokuu > xr3
z przykroscia stwierdzam~
btw spralismy candie na tescie co najmniej 3 razy, wiec xr3 < arcania
Lafa_elo
18-11-2008, 21:00
pici ma swoj wlasny mcdoanld!!w kamieniu 0.o! Zrobilem mu fote!!!
http://c.wrzuta.pl/wm14275/1b85f801000eb8884661befc/McDonalds%20and%20Wie%C5%9BMac?type=i&key=b5j0D5VwdK&ft=d
buy horseman helmet for pici
http://img100.imageshack.us/img100/1852/rrrrrdd5.jpg
Lafa_elo
18-11-2008, 21:46
ale spostrzegawczosc ;]
smokuu > xr3
oj chlopczyku jesli taką inteligencją blyskasz na co dzien to Ci współczuje...
smokuu > xr3
own3d. post roku :D
A kogo konkretnie spraliście (nicki)? Z tego co się orientuję, to ekipa od nas siała rozpier*dol i udowodniła, że gracze z NoN-PvP to nie takie wafle...
ywemytus
18-11-2008, 23:55
A kogo konkretnie spraliście (nicki)? Z tego co się orientuję, to ekipa od nas siała rozpier*dol i udowodniła, że gracze z NoN-PvP to nie takie wafle...
wafle nie wafle, z forum candii Cie wy*******aja;D
Tak? Pokaż mi jeden post z forum z Candii, który mówi o tym, że stamtąd wyp*erdalam;).
Thuygioshok
19-11-2008, 06:45
glowy nie dam ale prawie pewny jestem ze candia latala w 20 200+\- lvlami na random ludzi którzy sie akurat nawineli. a wciskać hoty pici tez potrafi
@up
Raczej zajmowali się robieniem openek.
@Anal i przyjaciele
Ze twoi kumple
Kumpli mam w realu, nie w Tibii. Nie wiem, może ty uważasz pixelowych kolesi za swoich kumpli, ale ja tak nie mam;).
wogle co to kogo obchodzi ?
ywemytusa
Pan'Jaca
Yennefer Lightbringer
Darkseph ( był ale on kumpel kilku osob od nas z gildi bo mieszka w śremie. to go nie bilismy)
Hunabku ( chyba, nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze gdzies zlozylismy ten nick, w ankh )
Tylko tych pamietam, reszty niestety nie bo reszta padla jak szmaty.
Pan'Jaca aka mapclicker. :confused:
oj chlopczyku jesli taką inteligencją blyskasz na co dzien to Ci współczuje...
akurat nie jestes odpowiednia osoba, zeby tak mowic po twoich 'wybitnych' postach jak jeszcze byla wojna wiec zamilcz :o
@xr3
nie wiem kto to udowodnil, ale ci, ktorych spotkalismy pokazali wersje przeciwna
Nie oceniaj całego serwera po kilku graczach. Tak samo jak ja nie mówię o Arcanii, że to noobski serw, np. dlatego, że w tym temacie wypowiadają się w szczególności barany i debile bez szkoły.
w tym temacie wypowiadają się w szczególności barany i debile bez szkoły.
agree !
Kumpli mam w realu, nie w Tibii. Nie wiem, może ty uważasz pixelowych kolesi za swoich kumpli, ale ja tak nie mam;).
100 % agree!!
Thuygioshok
19-11-2008, 16:05
Nie oceniaj całego serwera po kilku graczach. Tak samo jak ja nie mówię o Arcanii, że to noobski serw, np. dlatego, że w tym temacie wypowiadają się w szczególności barany i debile bez szkoły.
z toba na czele ;] nawet nie chce mi sie twoich postow czytać-ignore
Filush > Arcania > 0 > Candia > Xr3
Zwiedzam_Anal
19-11-2008, 17:53
bez szkoły?... a daj przykład kto jest bez szkoły skoro masz takie informacje ? Bo mówisz na innych, że są bez szkoly nie wiedząc nic o nas... A może to Ty własnie jestes bez szkoły i szukasz przyjaciół na Arcanii ?
Filush > Arcania > 0 > Candia > Xr3
ale i tak na szczycie lancucha pokarmowego jest fayter
Fayter > nooby z carlin > filush > arcania > 0 > candia
bemko>ciastko>arcania>0>xr3>smoku>lolus
bez szkoły?... a daj przykład kto jest bez szkoły skoro masz takie informacje ? Bo mówisz na innych, że są bez szkoly nie wiedząc nic o nas... A może to Ty własnie jestes bez szkoły i szukasz przyjaciół na Arcanii ?
Jakiś czas temu, kilka osób zaczęło na mnie najeżdżać, że nie jestem elo ziomkiem z osiedla, mieszkającym w bloku i dlatego jestem Be. Daje mi to podstawy do tego, aby sądzić, że ci którzy tak uważają, to tępe jełopy, które zamiast uczęszczać do szkoły, wcinają słonia na ławce przed blokiem i szukają do kogo by się doczepić. Dodajmy jeszcze do tego poziom intelektualny na poziomie zerowym i brak jakiegokolwiek samokrytycyzmu. Kolejna rzecz, która mnie bardzo dziwi; Część osób stąd, pomimo tego, że jest starsza ode mnie, swoim brakiem inteligencji daje mi do zrozumienia, że jest głupsza od kanapki z serem. Póki co, to tyle.
@down
Zapomniałeś dodać, że ta osiedlowa ekipa wypędziła cie z forum na parę tygodni.
Trzymajcie mnie... wyraźnie napisałem, że wychodzę z własnej inicjatywy, ponieważ z joł ziomalami nie dyskutuję - wychodzą z założenia, że wszystko wiedzą najlepiej, a ich martwica mózgu nie dopuszcza do nich myśli, że inni też mogą mieć rację.
Jakiś czas temu, kilka osób zaczęło na mnie najeżdżać, że nie jestem elo ziomkiem z osiedla, mieszkającym w bloku i dlatego jestem Be. Daje mi to podstawy do tego, aby sądzić, że ci którzy tak uważają, to tępe jełopy, które zamiast uczęszczać do szkoły, wcinają słonia na ławce przed blokiem i szukają do kogo by się doczepić. Dodajmy jeszcze do tego poziom intelektualny na poziomie zerowym i brak jakiegokolwiek samokrytycyzmu. Kolejna rzecz, która mnie bardzo dziwi; Część osób stąd, pomimo tego, że jest starsza ode mnie, swoim brakiem inteligencji daje mi do zrozumienia, że jest głupsza od kanapki z serem. Póki co, to tyle.
Zapomniałeś dodać, że ta osiedlowa ekipa wypędziła cie z forum na parę tygodni. Poza tym odwal się od tego braku inteligencji. Jak można nazywać kogoś debilem samemu będąc niedowartościowanym kretynem który oprócz tego, że stawia przecinki i kropki to pierdoli same bzdury.
Tak, brakuje nam samokrytycyzmu.
@up
Trzymajcie mnie... wyraźnie napisałem, że wychodzę z własnej inicjatywy, ponieważ z joł ziomalami nie dyskutuję - wychodzą z założenia, że wszystko wiedzą najlepiej, a ich martwica mózgu nie dopuszcza do nich myśli, że inni też mogą mieć rację.
Przecież to oczywiste, że nie byliśmy u ciebie w domu i nie oderwaliśmy cie od komputera. Wyszedłeś z własnej inicjatywy - taki był plan.
http://nasza-klasa.pl/profile/4997207/gallery/4 Calis<3
@up
Kolejny nażelowany gej, słuchający manieczek...
Zwiedzam_Anal
19-11-2008, 19:38
@down
OK, rozumiem wyszedłeś z własnej inicjatywy bo nie chciałeś dalej z nami dyskutować, więc wytłumacz mi... Co Cię skłoniło do powrotu na nasze forum ? Skoro nie chcesz z nami dyskutować bo według Ciebie jesteśmy tacy czy siacy to po co tutaj wracać? Przecież w każdej chwili znów możemy zacząć Cię wyzywać i co wtedy będzie? Znów odejdziesz z naszego forum bo będziesz uważać nas za kretynów itp. a po 2 tygodniach powrócisz by znów z nami znów dyskutować... Czy to ma jakiś sens ?
A co do najeżdżania to tak jak ktoś Ci napisał kilka stron wcześniej była to prowokacja.
Ponieważ twoi koledzy z serwera, w dalszym ciągu mnie obrażają, co nakłania mnie do przychodzenia tutaj i w*urwiania ich.
@up
Nie znasz, nie mow.
Zwiedzam_Anal
19-11-2008, 19:46
Ponieważ twoi koledzy z serwera, w dalszym ciągu mnie obrażają, co nakłania mnie do przychodzenia tutaj i w*urwiania ich.
Zapewniam Cię, że nie w*****asz ich... tylko bawisz.
Powiedz mi jeszcze jedno za nim znów kilka stron wyzwisk poleci w twoją stronę
Dlaczego wybrałeś forum Arcanii na pogawędki ? Na tibia.pl są fora innych światów, więc dlaczego akurat te nasze ? :)
Dlaczego wybrałeś forum Arcanii na pogawędki ? Na tibia.pl są fora innych światów, więc dlaczego akurat te nasze ?
Ponieważ kiedyś dyskutowałem tutaj z paroma osobami na temat RL-life i tak jakoś mi zostało, że z przyzwyczajenia tu zaglądam.
Nie znasz, nie mow.
Widzę, że ma żel na włosach. Dziękuję, to wszystko.
Bracia_Zdunscy
19-11-2008, 19:55
Ponieważ kiedyś dyskutowałem tutaj z paroma osobami na temat RL-life i tak jakoś mi zostało, że z przyzwyczajenia tu zaglądam.
Spoko, nikt Cie tu nie będzie obrażac, chcesz to dyskutuj tu z nami, przecież to forum dyskusyjne i każdy ma prawo tutaj sobie popisac ;)
oceniasz typa po tym, ze ma zel na wlosach na zdjeciu i smiesz jeszcze mowic, ze jestesmy stadem baranow, ktorzy ci do piet nie dorastaja pod wzgledem inteligencji?
wannabe~
Colmarek
19-11-2008, 20:01
oceniasz typa po tym, ze ma zel na wlosach na zdjeciu i smiesz jeszcze mowic, ze jestesmy stadem baranow, ktorzy ci do piet nie dorastaja pod wzgledem inteligencji?
wannabe
jestes jebanym frajerm ktory lize dupe lukiemu jebany ****u a twoja inteligencja jest taka mala ze jej nikt nie widzi i s*******aj lizac dupe dalej:p
I co to ze ma zel na wlosach to znaczy ze jest technoboyem? Jesli tak to gratuluje inteligencji _/
wannabe
jestes jebanym frajerm ktory lize dupe lukiemu jebany ****u a twoja inteligencja jest taka mala ze jej nikt nie widzi i s*******aj lizac dupe dalej:p
Chłopcze nie pozwalaj sobie za wiele. Ja jestem Saint Colmar a nie ty i nie masz prawa wypowiadać się za mnie. Mimo że nie znam Krecika osobiście bardzo go szanuje, jesteśmy z tego samego miasta i nigdy nie powiedziałem na niego złego słowa. To tyle z mojej strony.
Colmarek
19-11-2008, 20:07
Chłopcze nie pozwalaj sobie za wiele. Ja jestem Saint Colmar a nie ty i nie masz prawa wypowiadać się za mnie. Mimo że nie znam Krecika osobiście bardzo go szanuje, jesteśmy z tego samego miasta i nigdy nie powiedziałem na niego złego słowa to tyle z mojej strony.
============================================
po 1 nie dalem sobie nicku zeby byc toba tylko sobie taki dalem bo innego nie
wymislilem a po 2 moze lubisz kamsza a ja do niego tez nic nie mialem no ale widac ze ma zero inteligencji to tyle nara.:baby:
@up
przynajmniej potrafi o siebie zadbac ;]]]]]]]]
Chłopcze nie pozwalaj sobie za wiele. Ja jestem Saint Colmar a nie ty i nie masz prawa wypowiadać się za mnie. Mimo że nie znam Krecika osobiście bardzo go szanuje, jesteśmy z tego samego miasta i nigdy nie powiedziałem na niego złego słowa to tyle z mojej strony.
============================================
po 1 nie dalem sobie nicku zeby byc toba tylko sobie taki dalem bo innego nie
wymislilem a po 2 moze lubisz kamsza a ja do niego tez nic nie mialem no ale widac ze ma zero inteligencji to tyle nara.:baby:
Nie umiesz cytować tylko wstawiasz jakieś kreski ? TY TUMANIE
Colmarek
19-11-2008, 20:17
-----------------------------------------
szmato jebana zamknij ryj robie takie kreski bo mi sie podoba i huj ci w pape i morda frajerze:]
-----------------------------------------
szmato jebana zamknij ryj robie takie kreski bo mi sie podoba i huj ci w pape i morda frajerze:]
Siemq Picinhoxs B) Colmar nie ucieszy się jak się dowie co tu do niego wypisujesz :] Wtedy już na pewno nie da Ci nic na RONots albo Polski :D
Colmarek
19-11-2008, 20:38
Siemq Picinhoxs B) Colmar nie ucieszy się jak się dowie co tu do niego wypisujesz :]
a huj mu w pape tak jak powiedzialem mam go w dupie:evul:
a huj mu w pape tak jak powiedzialem mam go w dupie:evul:
Colmarek = Pici/Lafa B) Tylko ludzie z województwa Lubelskiego a do tego mieszkających na wsi mogą się tak zachowywać ;)
jesli sluchasz metalu, to ludzie na ciebie powinni mowic za****ny gwozdz, nie dbajacy o siebie prostak ktory nie myje glowy?
ty lubisz smierdziec, on lubi miec wlosy na zel, w zyciu goscia nie widziales a mowisz ze gej
ty le***ijko
Colmarek = Pici/Lafa B) Tylko ludzie z województwa Lubelskiego a do tego mieszkających na wsi mogą się tak zachowywać ;)
Trafne spostrzeżenie Lafa to też idiota pokroju piciego w sumie razem mieszkają na tym swoim zadupiu.
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 20:55
Moze jest to wies pionie ale jakos nie widze kur`` jakies krow lub kur albo niedaj boze niewiem oraczy biegajacych w ta i spowrotem po browara
Boli to was ,ze nie mozecie byc elo tak jak ja i lafa?
/Pici
Moze jest to wies pionie ale jakos nie widze kur`` jakies krow lub kur albo niedaj boze niewiem oraczy biegajacych w ta i spowrotem po browara
Boli to was ,ze nie mozecie byc elo tak jak ja i lafa?
/Pici
Pici, Lafa w porównaniu do Ciebie jest o wiele wyżej postawioną postacią w hierarchii Arcanii. Moim zdaniem Pici nawet nie zrozumiesz co napisałem w poprzednim zdaniu ale to już nie moja sprawa. Odkryłem z Revisinem twoją twarz, chciałeś się podać za Colmara, lecz to Ci się nie udało teraz zakładasz nowe konto żeby znów móc głupoty wypisywać ?
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:01
Pici, Lafa w porównaniu do Ciebie jest o wiele wyżej postawioną postacią w hierarchii Arcanii. Moim zdaniem Pici nawet nie zrozumiesz co napisałem w poprzednim zdaniu ale to już nie moja sprawa. Odkryłem z Revisinem twoją twarz, chciałeś się podać za Colmara, lecz to Ci się nie udało teraz zakładasz nowe konto żeby znów muc głupoty wypisywać ?
Lol jakis debil jestes jakbym chcial sie wykrecac ze ja colmarek to bym napisal cos jeszcze z colmarka ,ale twoj poziom iq tego nawet nie moze samemu zlozyc do kupy;] no ,ale jak to sie mowi madry polak po szkodzie
I pierdole wasza hierarchie na arcani lafa i tak jest wiekszym kretynem na rl ,bo ja sie kulturalnie zachowuje
I trzeba miec najebane napisac muc 4 klasa podstawowki?
@edit : Sam sobie zaprzeczylem
Siemq Picinhoxs B) Colmar nie ucieszy się jak się dowie co tu do niego wypisujesz :] Wtedy już na pewno nie da Ci nic na RONots albo Polski :D
Dziekuje za rade, uwzględnie to w przyszłosci B)
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:07
Dziekuje za rade, uwzględnie to w przyszłosci B)
Pjonie dla mnie zrobienie jednego emaila i wpisanie sygnatury to nie lada wyzwanie :p
Colmarek
19-11-2008, 21:08
Suchajcie wszystkie kurwy z ormo itp mam was w dupie co piszecie a pici to taki wiesniak ze jak pierdole lafy nie znam ale pewnie tez jest rowno pierdolniety jak pici a co do lucka to do niego nic nie mam a to colmara tak jak napisalem wczesniej nara.:baby::baby::baby::baby:
Lafa_elo
19-11-2008, 21:09
Pici, Lafa w porównaniu do Ciebie jest o wiele wyżej postawioną postacią w hierarchii Arcanii. Moim zdaniem Pici nawet nie zrozumiesz co napisałem w poprzednim zdaniu ale to już nie moja sprawa. Odkryłem z Revisinem twoją twarz, chciałeś się podać za Colmara, lecz to Ci się nie udało teraz zakładasz nowe konto żeby znów móc głupoty wypisywać ?
Ta aczkolwiek jak masz cos do piciego masz cos do mnie wiec ja tez cos powiem
Ty mieszkasz tam gdzie popek z firmy jestes tak samo blyskotliwy jak on i twoje wypowiedzi=jego rymy :]
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:12
Dawno dawno temu byl sobie lafa ktory obrabial dupe piciemu na vencie gobu ... lecz kiedy pici usluszal jedna z tych histori dowiedzial sie ze niektore dotycza lafy ... sad story...
Lafa_elo
19-11-2008, 21:15
niby co jest zlego w smianiu sie z twojego slynnego tekstu "daj mi cos na servie na kotrym nie grasz to sobie na ots ztraduje" pozatym to ty blagales tiusa o itemka a nie ja ;d
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:15
Somalia - mogadiuszu
Sorka ale ucze sie z histori
i wbijam posty zeby byc bardziej elooo
@geografixxxxxxxxx
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:16
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 4, gości: 1)
Gardzacy_Kanciatym, Colmar, Colmarek, bemo
Multi client?
btw: Filush znasz go?
Name: Calis Flam
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 78
World: Arcania
Residence: Venore
Last login: Nov 18 2008, 16:29:49 CET
Comment: All what was important once - become nothing..
All in what belived - gone..
Waiting somewhere for better times..
In memory of old times with ORMO, Whisper, Dominatioon..
Specially thanks to Ames Trucia, Boroth Flam, Makiss Trucia, Bahari, Kiel od wersalki, old Whisper and Filush.
yee.. it's end.. ; )
Multi client?
Pici Pici Pici
Colmarek
19-11-2008, 21:18
Multi client?
jaki multi client lol.......
Lafa_elo
19-11-2008, 21:18
gol dla polski na 1-90
www.radioparty.pl <3 : DD Logitech x-230 <333333 niezle basy :D
lolusia opis, zaraz sobie strz***pie ze kupil se glosniki ktore maja lacznie 26W
jak ja bym sie podniecal moimi to chyba bym pokoju na bialo juz nie musial malowac
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:21
lolusia opis, zaraz sobie strz***pie ze kupil se glosniki ktore maja lacznie 26W
jak ja bym sie podniecal moimi to chyba bym pokoju na bialo juz nie musial malowac
Wez sie ogarnij czlowieku czasem wydajesz mi sie glupszy odemnie nawet od lafy piszesz bzdury o lolku pozatym kogo obchodzi jego bliski rl jakim jest gg
Gadales ze byles pro fair player fifa 1998 dajac mu polowe itemow z rymcypyka ale nie pomyslales ze 100k w porownaniu do chara z paccem to shit?anyway dla mnie wisisz mu jeszcze z 500k wiec zamknij morde o nim bo kiedy on jebal pg to ty : o kur padlem redtub mi zamulil
mwahhahahaah porownuje tylko jego okres dorastania, w ktorym interesuje sie przedmiotami jakimi sa glosniki + subwoofer oraz program mam talent, na ktory owy osobnik sie podneica.
nie japroponowalem sharing tylko on, sam powiedzial ze mu sie nudzi, kiedy nie bedziemy juz sharowac chcial tylko polowe itemkow i kasy, wiec sorry fail chyba ci czegos nie powiedzial, gralismy na spole, to on padal wiekszosc razy i to ja rowneiz za niego odrabialem, kiedy chcial expic to expil, kiedy ja chcialem robic co innego to ja robilem, expienie bylo jego dobra wola, chara zalozylem ja, pacca kupilem ja, wiec o co chodzi?
cos nie wyszlo :F
Colmarek
19-11-2008, 21:24
pici brudasie lec do ghany zrywac ogory z lafa:D
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:28
pici brudasie lec do ghany zrywac ogory z lafa:D
:D :D tatus twoj wrocil z odwyku?
tak to do lolka mozesz mowic nc jade po nim i jest elo trudno
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:30
niby co jest zlego w smianiu sie z twojego slynnego tekstu "daj mi cos na servie na kotrym nie grasz to sobie na ots ztraduje" pozatym to ty blagales tiusa o itemka a nie ja ;d
No juz tak z arcani 200k wydalem ,a jakos bym cos napisal ale jestes takim kretynem co teraz zacytowalem ze to filush ciebie powienen wyjebac z ventrilo...
Colmarek
19-11-2008, 21:32
:D :D tatus twoj wrocil z odwyku?
zal.br chlopie zal mi cie omg odrazu ciszniesz po starszych jak bys nie umial inaczej dziecko neo jebane idz na ots bo padles na poi :< odbij te 3lvl na demonach WOW ;(
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:33
zal.br chlopie zal mi cie omg odrazu ciszniesz po starszych jak bys nie umial inaczej dziecko neo jebane idz na ots bo padles na poi :< odbij te 3lvl na demonach WOW ;(
heuehuheueeuehueheuhehu siemka filu
Thuygioshok
19-11-2008, 21:38
glowy nie dam, ale jestem prawie pewny ze za wszystkim stoi lafa xdd on lubi wkopywac piciego :) a tak pozatym to nie potrzebnie nam reputacje niszczyćie. zreszta nie tam niszczyćie tylko pogarszacie swoją
Colmarek
19-11-2008, 21:39
heuehuheueeuehueheuhehu siemka filu
co? jaki filu.:evul:
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:45
co? jaki filu.:evul:
Dobra wiadomo juz ze lafa bo tylko on moze czepiac sie ludzi ,ktorzy mu nic nie zrobia felixa mozesz powierzchownie ,ale czego nie pierdolisz jakis andronow o bukslu albo filushu boisz sie ? nono lafciu 5 latkowi moze bys zabral lizaka ale 10+ to juz masz problemy...
Colmarek
19-11-2008, 21:46
Dobra wiadomo juz ze lafa bo tylko on moze czepiac sie ludzi ,ktorzy mu nic nie zrobia felixa mozesz powierzchownie ,ale czego nie pierdolisz jakis andronow o bukslu albo filushu boisz sie ? nono lafciu 5 latkowi moze bys zabral lizaka ale 10+ to juz masz problemy...
co ty pierdolisz idoto jaki filu jaki lafa omg jestes normalny pici ? s*******aj na tego ots'a i nara.B)
Gardzacy_Kanciatym
19-11-2008, 21:48
Dobra gardze tobia colmarek jestes wielki prO ide sie wosu uczyc
Colmarek
19-11-2008, 21:50
Dobra gardze tobia colmarek jestes wielki prO ide sie wosu uczyc
idz wchuj leszczu jebany
Lafa_elo
19-11-2008, 22:36
wy tu sie klnijcie grudziadz kamien debile team a ja mam sie czym podniecac 1 raz w zyciu bez bota, bez rila, bez cinkai zywego m wala
http://img514.imageshack.us/img514/851/skilzoriu8.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/851/skilzoriu8.d916c665e5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=skilzoriu8.jpg)
pogryzcie sie jeszcze ;]
@colmarek, ktokolwiek kto te konto zrobil w/e
probuj dalej, bo na miano trolla tibii.pl jeszcze nie zasluzyles, ale juz niedaleko
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.