PDA

Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15

bemo
25-02-2009, 18:15
siema marian B) myslalem ze twoje konto to ne twoje tylko jakas marna prowokacja

LoluU$
25-02-2009, 18:31
JB JB JB

JB 100%

Bemo pala wyglada na pedala

@pici

chodz idziemy expic na albani ^^

aa i dodaj te rozmowe Twoja z bemem co opowiada jak do niego laska przyszla xD

Psychol69
25-02-2009, 18:38
lolus gdzie ty w rzeszowie mieszkasz?

Atee
25-02-2009, 18:51
na zydowni hahaha

Psychol69
25-02-2009, 19:05
To tam gdzie ty ?? bo ty mieszkasz ate na zydowni

bemo
25-02-2009, 19:11
nie krepuj sie picin

LoluU$
25-02-2009, 19:13
Nowe Miasto ^^

Ate zyd z Krainy Rodu Niewiernych :]

ale i tak go lubie ;e

Thuygioshok
25-02-2009, 19:14
Duble Cholera

Thuygioshok
25-02-2009, 19:14
Haha nagonka na bemka. bemo vs nir to jeden z moich ulubionych forum fajtow. HA ate zabilem cie 2x noc

LoluU$
25-02-2009, 19:23
@felix

Oj dobra bo potem bedzie ze sram sie o rymca czy c'j wie co ... poprostu teraz chodzi mi o to ze lio objezdza panne/tibiare na prawo i lewo i gdzie tam chcesz nie znajac ich/nie rozmawiajac na vt/nie znajac w ogole... Pozatym bylo tak ze jak ktos zrobil profil (a raczej chyba Pici) cos w stylu Dyda Melka i cos tam gadal... to on zaczol mowic ze dyda taka i taka ze inne tipjary tez sa takie i takie ze blachary ze galerianki ze szmaciury itp...a co widzimy 2 dni pozniej ? Profil Boba i komentarz Dydy czy kogos tam byl jakiejs Tibiary... a Bemo juz ze ten profil to pici i ze tak dalej. Sprawia to wrazenie asslicka

nie krepuj sie picin

Nie zapominaj o tym ze
Poexp jeszcze zaraz cie przebije tylko pojde sobie zwalic bo dali nam wyniki z testow

i na 100% nie zapomniales jak piciemu mowiles ze jak jakas babka przyszla i ze jak wypluje gume czy cos to znaczy ze chce sie z toba kiziac jak sie cieszyles w tedy... Picin mowil ze mi to znajdze w arhiwum, mam nadzieje ze nie mial formata od w tedy ;)

I nie badz taki spinacz bo jakbys to panienki powiedzial tak ze pokazuje cycki west/east albo ze robi dobrze za protekcje to bys mial tak ryj spuchniety ze masakra. Kazda ktora sie szanuje to na 100% nie pozwolila by sobie zebys tak do niej powiedzial. U mnie w klasie mamy panne : ladna jest wszystko ok ksztalty ma... qmpel powiedzial "za ile dajesz ze tak wygladasz " to dostal takie 2 lisciuchy ze 2 dni trzymalo ! Wiec kurwa nie gadaj nic na panny bo to szacunek dla "plci" pieknej tez jest wymagany.

Nikogo k'wa nie bronie. Fakt faktem nie popieram tego stania w venore i " :*:* No hejka sluchaj ale fajnie dzisiaj/wczoraj co bylo/co jest co mam/mialam".

Na koniec rada... sprawdz to w Rl powiedz do jakiejs szanujacej sie LADNEJ panny tak jak mowisz/piszesz tutaj to wrocisz do budy bez obiadu

Thuygioshok
25-02-2009, 19:35
i bemo ryjem o beton _/

bemo
25-02-2009, 19:37
chyba mnie nie zrozumiałeś bądź nie umiesz czytać. napisalem do boba kilka postow wyzej, ze jestem uprzedzony do czesci female w tibii. NIE w rl.
co do profilu, tak gadam bo nie bede tego rozkopywal ale razem z feliksem b dobrze sie rozumielismy na temat lickowania czesci female w veno.
jesli napisalem ze ten profil to piciego to tylko dlatego zeby ja poinformowac w sumie nie wiem dlaczego tak wyszlo, ale DYDZIE to aj akurat nigdy nie lickowalem i lickowac nie bede, pameitam tylko ze za czasow rymca lickowalem amesowi - i tu do tego sie przyznaje.
co do walenia no fakt jestem o 2 lata starszy od ciebie znowu nie bede tego rozkopywal ale przynajmniej mam jaja wielka torbe zeby do tego sie przyznac a nei flamowac kogos ze to robi a pozniej udawac wiesz suchara.
co do pauli (bo tak miala na imie) no tak byl taki moment ze sie podekscytowalem a ze pici jakos tez chcial rozmawiac, to z nim gadalem. to jest rownie dobrze takie cos jak te twoje kissy i uss ass ejidsjakldskjasd na gg.
co do panny w klasie, widocznie warta byla 2 dni bolejacego policzka :)))
aha szacunek do plci pieknej hmmm. jesli sie nie myle szacunek dla plci brzydkiej tez powinien byc jo? co ja mam czcic laske ze jest plci ZENSKIEJ? kazdego traktuje rowno. moze mi przejdzie to kiedys, jesli kiedykolwiek bede mial dziewczyne i potraktuje wszystko na serio.

@feliksie
no tak bywaja takie dni, ze ktos cos rozkopuje, ale ja na prawde sie NICZYM nie przejmuje. ludzie na rl z ktorymi rzadziej badz czesciej przebywam wiedza jaki jestem i dobrze badz zle sie bawia w moim towarzystwie no i mnie to nei interesuje..

Partyzant_Felix
25-02-2009, 19:42
i bemo miażdży lolusiowi suty _/

bob zadzwon do mnie bo mam masterplan

Faytah
25-02-2009, 19:51
i bemo miażdży lolusiowi suty _/

bob zadzwon do mnie bo mam masterplan

nie chce mi sie

Atee
25-02-2009, 19:53
@bemo

nierozumiem jak mozesz sie wypowiadac o kims kogo nie znasz d;

bemo
25-02-2009, 19:55
o lodach cyckach itd napisalem wczoraj ze nie jejst to potwierdzone czy cos takiego ale czlowieka mozna poznac po tym jak sie zachowuje wiec na serio nie bede walkowal sprawy lickowania ostrego lizania rowa ssania kakalka przez laski z veno
pozdro

LoluU$
25-02-2009, 20:06
@Zyd

taa.. tez tego za bardzo nie rozumiem dlatego sie nie wypowiadam na tematy niektorych osob

@bemo

skoro kazdego rowno traktujesz to nie widze tego... skoro Tipjary objezdzasz :| Mimo wszystko jezeli ona napisala do kogos hlvla "siemka kotku :**" to nie pisz odrazu ze pokazuje cycki na 4 kierunki swiata kk ??

@o gadu-gadu

ta minka ":*" jest taka ju popularna ze nawet chlop do chlopa to wysle ... W ramach powitania/podziekowania/jak komus wesolo/ i tak bez konca wiec nie zarzucaj mi ze ci wyslalem na gg ":*" bo to znaczy ze juz nie masz argumentow do dyskusji ze mna !

@o waleniu

temat taki niesmaczny zwlaszcza ze jem przy kompie...

Co z tego ze jestes do jasnej cholery o 2 lata starszy !? To znaczy ze jestes jakis dojrzalszy czy cos takiego ? Bo za nic na swiecie nie pojmuje tego... Zbyt czesta masturbacja nie swiadczy dobrze o Twojej psychice i jak patrzysz na kobiety. Spytaj o to psychologa/pedagogoda szkolnego/ksiedzia. Do rodzicow cie nie wysle bo jakby to wygladalo ?

- Czesc Mamo i Tato
- No czesc
- Tato jak to jest z waleniem konia ?

Ehhh...

@

Fajny podpis? Felix my pro o/

@EDYCJA

Jak widze napiales posta przede mna wiec tez na niego odpisze.

Samo to ze to jak mowisz " nie jest potwierdzone " przez nikogo o "lodach" i cickach... to po jakiego kija o tym mowisz no ja nie zdziergam :|

bemo
25-02-2009, 20:10
argumentow mam duzo, ktore napisalem w postach wyzej.

rowno traktowanie - kobieta i mezczyzna male i female w zyciu real (chodzi o traktowanie wyzej kobiety, bo jest kobieta, lol?!)

jak jesz - smacznego.

jak jest z waleniem konia, sam wiem, lol.

2 lata - to, ze szybciej doroslem i szybciej poznalem pewne sprawy. mailem wtedy 15 lat a ty 13 w wieku 13 lat bawienie sie pusiorem jest nieodpowiednie.( w wieku 15 moze tez, ale wczesnie zaczynalem)

czesta masturbacja hmmmm.. jeden lubi pic, drugi palic, ja lbuie sobie walic i nie zamierzam tego faktu ukrywac. czesta moze nie ale 2 max 3 x w tygodniu sobie na to pozwole. do psychologow nie mam zaufania, nie chodze do kosciola a pedagoga nie szanuje jako osoby godnej zaufania.

@edytowane

pisalem w ktoryms poscie, ze dla jaj

LoluU$
25-02-2009, 20:20
z tego co mnie uczyli i z tego co czytalem i z tego co wiem to dorasta sie w roznym wieku... Wiec co z tego ze jestes straszy jak mozemy wystartowac rowno ? Tzn "wystartowac"/zaczac dorastac...

Pozatym zastanow sie co potem bedzie :
"jeden lubi pic "
idzie ulica idzie jakas panna to jej powie " chodzmy na piwko"

"inny lubi palic"

idzie ulica idzie jakas panna i powie jej "masz papieroska?"

"a ja lubie walic"

Idzie bemo po Kaliszu i panne i mowi jej " chodzmy sie jebac"

no to bez jaj... cos nie halo !

I marna ta debata... stwierdzam ze nie potrafisz sie "obronic" czy jak to ktos chce sobie nazwac przed tą prawdą.

"Prawda w oczy kole" pozatym opinia "Jednorekiego Bandyty" czy tez "Zlodziej lepke rączki" mowi sama o tobie ;)

miszcz_elo
25-02-2009, 20:23
bemo to pomysl, ze tak na prawde na dyde mowia tak tylko ci ktorzy jej nie znaja d; nikt od niej z rl tak nie napisal o niej. wiekszosc gada na nia bo jest w whisper ( tak sie dzis dowiedzialem ) nie znasz jej i nie wiesz czy sie szanuje czy nie. ate ty chodzisz do 8LO w Rzeszowie? z tego co wiem Dyda takze tam idzie, wiec jesli ja poznasz moze opowiesz? d;

Faytah
25-02-2009, 20:35
nierozumiem jak mozesz sie wypowiadac o kims kogo nie znasz d;

E to nic nowego,na arcanii tak bylo jest i bedzie ;p sam jestem doskonalym przykladem ze albo sie mnie lubi albo nienawidzi ;p a kochaja ci co znaja a nienawidza ci co tylko czytaja posty :D

o lodach cyckach itd napisalem wczoraj ze nie jejst to potwierdzone czy cos takiego
Jest delikatna roznica pomiedzy niepotwierdzone a sciemnione.

Bemo-Near

Mimo ze was lubie wkurza mnie to ze pomimo tego iz oboje potraficie uzyc mozgow,to nie potraficie zazegnac tej klotni,ktora sie juz ile ciagnie. Bemo jako ze jestes starszy to pierwszy powinienes wyciagnac reke. Tylko od was zalezy czy bedziecie sie pograzac w oczach ludzi jadac sobie nawzajem na forum,czy wkoncu zbierzecie sie do kupy by sobie to wyjasnic na gg or smth, bo mnie ta wasza rywalizacja w kazdym temacie irytuje w chuj.

LoluU$
25-02-2009, 20:40
Bob czyli ja cie kocham ?

Partyzant_Felix
25-02-2009, 20:44
dzwon mam dobry plan przekażesz do fuhrera

bajsi
25-02-2009, 20:50
i tak wszyscy przegraliscie zycie wy stulejarze

pelle
25-02-2009, 20:50
A
ja
kocham
mojego
Fajterka
i
Lolusia <333 o!!

LoluU$
25-02-2009, 20:53
Cineczku bo zaraz bedzie zes pedal wiec uwazaj ^^

pelle
25-02-2009, 20:55
Wyjebane, na to wszystko =)

Lafa_elo
25-02-2009, 21:38
felix sie zakochal felix sie zakochal jak cudownie ze chlopcy w jego wieku juz szukaja drugich polowek :)

Faytah
25-02-2009, 21:40
felix sie zakochal felix sie zakochal jak cudownie ze chlopcy w jego wieku juz szukaja drugich polowek :)

a Ty skad o tym wiesz ;P

Felix - wciaz nie chce mi sie dzwonic :D

Lafa_elo
25-02-2009, 21:43
bo jestem powiernikiem mlodego chlopca ktory zapragnal zamoczyc w lasce z tibi mmmmmmmm

LoluU$
25-02-2009, 21:43

Fayter : ) 17:32:11
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja 17:32:13
ty szmato :D
Fayter : ) 17:32:35
nie no chcialem byc
Ja 17:32:40
:]
Fayter : ) 17:32:41
lyskotliwy jak lafa
Fayter : ) 17:32:41
chyba wyszlo

Ja je'ie ^^

Lafa jest dla mnie bogiem... :D

@Lafa

Slyszalem od kogos nvm kogo ze jedziesz na wakacje do Widełki ???

Lafa_elo
25-02-2009, 21:46
IM in postition d; powiedz swojemu informatorowi ze mu nie zalatwie friends na wakacje jak dlaej bedzie ploty puszczac d;

LoluU$
25-02-2009, 21:50
Wiesz o kogo chodzi xD ?

Lafa_elo
25-02-2009, 21:52
O chlopaka ktory niby dmuchal na vencie co nie Felix xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pici a kto

LoluU$
25-02-2009, 21:53
Lafa 21:35:04
dawaj spamuj forum
Lafa 21:35:04
mam dobry humor
Lafa 21:35:05
d;

Partyzant_Felix
25-02-2009, 21:53
chyba oboje wiemy kto tu sie zakochał. :D a ja mam tylko zajebisty plan jak sie dobrze pośmiać, prawie jak jak z piciego i btw lafa mam napisac o czym, a moze o kim i co pisałes mi przez godzinę na gg?

Partyzant_Felix
25-02-2009, 21:54
a bob zadzwon bo mam dobry plan

Lafa_elo
25-02-2009, 21:55
to ty nie mozesz wyjsc z podziwu do swojej reki odkad zmieniles na ta ktora piszesz to szybciej idzie ;)

no sam stwierdziles ze to jaja wiec co chcesz udowodnic

LoluU$
25-02-2009, 21:56
ktos jeszcze chce kupic chara na Albani ??

Char za pro ^^

Partyzant_Felix
25-02-2009, 21:57
no patrzcie patrzcie lafa sie zakochał. btw co tam ziomy

Lafa_elo
25-02-2009, 21:58
tak zakochalem sie w tobie jhhaahaaj

Partyzant_Felix
25-02-2009, 21:58
lolek daj mi chara a jak wygramy masz pro! ale to lekkie ryzyko xdd

LoluU$
25-02-2009, 21:59
Ja chary rozdaje na otsie tylko :DD

Na rl woon mi od pałka ^^

btw. felix
co ci takiego lafa napisal ?

kopiuj posmiejemy z niego

Faytah
25-02-2009, 21:59
auto sd 200 Partyzant_Felix czy jak to tam idzie xd

Lafa 21:41:11
forum
Lafa 21:41:11
now
Lafa 21:41:12
loge
Lafa 21:41:12
masslog
Lafa 21:41:17
target felix
Lafa 21:41:19
all sd
felix
now

^
Moj idol.

LoluU$
25-02-2009, 22:01
auto 100 ifnohasted say 'lafamujbuk'
auto 200 flame 'Felix'

Partyzant_Felix
25-02-2009, 22:01
o bob sie zna juz. nie moge pisac co mowil lafa. a lolek mi chodzilo o OTS lol po co mi rl jak to gowno

LoluU$
25-02-2009, 22:02
:D To zrob chara daj passy kup 100 grzybow i rano sie budzisz z 100 lvlem :D

Lafa_elo
25-02-2009, 22:03
felix wie co go spotka jak powie co pisalem ;DDDDDDDDDD

ok team regrup and rash other theard

Partyzant_Felix
25-02-2009, 22:04
co robimy ZNAKI

LoluU$
25-02-2009, 22:04
auto 200 setautocombo on | sd anyenemy or Felix

ok rasz north rasz

Lafa_elo
25-02-2009, 22:05
Felix felix a co pisales do pancia jak ci pisalem o magdzie i kto sie zakochal haha

Faytah
25-02-2009, 22:07
auto ue everyone who has round heads DIE MFCKERS!

http://i150.photobucket.com/albums/s113/Piniu/Fayter/others/UO0275.jpg

o,o

gg:
Bobek Mistrz 21:50:34
to bedzie own
Lafa 21:50:39
kk
Lafa 21:50:41
a co jego
Lafa 21:50:44
fote z rl
Lafa 21:50:45
wrzucasz

Partyzant_Felix
25-02-2009, 22:09
ze ja mam 100lvl a ty jestes glupi i razem możemy sie z niej pośmiać. A Pamietasz jak na vent ja mailem nick boil ze niby nie mam mikro, zawołałes piciego i on lizal?XD jak cos mowil czemu sie nie odzywam a ty 'bo po co on cos ma do ciebie mowic' na co pici 'a skad wiesz moze ja tez bym chcial miec takich fajnych kolegów

Lafa_elo
25-02-2009, 22:10
ty jestes glupi ja mam 2 lvl chara laferti a pacz jakie lvl mam w znajomych na nk a ty masz 112 i nawet kicia kocie nie pomoze ;d. pici "ej boil to ty?"

Partyzant_Felix
25-02-2009, 22:18
ja lece. cze

Lafa_elo
25-02-2009, 22:21
chicken kokokoko lecisz do laski opowiedziec jak na forum dzielnie sie trzymales ale jednak nie wyleczyle bo ue poszlo w swoich?

Partyzant_Felix
25-02-2009, 22:41
Haha chcialem tu juz nie pisac dzis ale ok. to zapytaj sie lafy dlaczego jak wbijam na vent to mowi 'dawaj robimy glupka z piciego'? a i btw jak pisałes o Tibia cam to juz jakos dziwnie milszy byłeś

Lafa_elo
25-02-2009, 22:44
chyba ci sie felix pomieszalo bo to ty pytasz a ja wymyslam torture ;D

a

Partyzant_Felix
25-02-2009, 22:50
a wlasnie pici Pamietasz jak ciagle na vent nam mowiles jaka ona jest słodka itd?ze przyjedziesz do niej :D? ale cos chyba za maly lejwel miales no nie?

LoluU$
25-02-2009, 23:02
wy Piciemu zazdroscicie mojego 143 eka ;/

Faytah
25-02-2009, 23:38
Ty w ychuju jebany myslisz ze jak sobie jebniesz jaksi raperski tekst na opis gg to odrazu panicz kanciaty jestes? jebany homo? ty na boilu stales i pewnie jak sie pytalem to ci pala zeby wybila szmato , ty z lafa sie dobraliscie i sluzysz mu jak papier do dupy i komu tam lizalem jesli lizanie jest dla ciebie ze do niego gadalem czy tam ciebie smieciu jebany? i to twojae pici eheh kaciaty moze friendli ue CHCESZ BYC JAK ATA ZE JEBNIESZ SE W KRYTYCZnym momencie psie wy*******aj szukac nemo smieciu zal

Jesli usuniecie posta pamietajcie ze mam jeszcze 6 kont --'

Hahaha pici az Cie nie poznaje :D na silke karnet sobie kupiles ze tak piszesz czy za ciasne majtasy zalozyles :D?

SpoconyKrystyna
26-02-2009, 06:58
Hahaha pici az Cie nie poznaje :D na silke karnet sobie kupiles ze tak piszesz czy za ciasne majtasy zalozyles :D?

Ja dla Piciego daje pewne wskazówki :D

Lafa_elo
26-02-2009, 07:28
Pici nabral pewnosci siebie odkad ma 250 lvl na ron ots

LoluU$
26-02-2009, 07:40
i 144 na Albanii

bemo
26-02-2009, 11:32
ehh nie bylo mnie i niezly spam powstal.. ok cos czuje ze dlugo to bede pisal.

z tego co mnie uczyli i z tego co czytalem i z tego co wiem to dorasta sie w roznym wieku... Wiec co z tego ze jestes straszy jak mozemy wystartowac rowno ? Tzn "wystartowac"/zaczac dorastac...

w pierwszej czesci zdania - masz racje. swego czasu widzialem juz czwarto klasiste ktory mial wasy i brode.. druga czesc zdania - to, ze jednak ty nie rozumiesz pewnych spraw np tej, ze ja lubie se strzepac, a dla ciebie jest to cos dziwnego i obcego proste - nie chcesz, nie robisz. widzisz, krytykujesz tutaj mnie skoro sam nie masz o tym zielonego pojecia, badz nie umiesz sie do tego przyznac, moze sie wstydzisz, moze nie. widzisz ja mam na to wyjebane co kto o mnie mysli, bo to jest moje zycie i ja robie co tylko mi sie zywnie podoba.

Pozatym zastanow sie co potem bedzie :
"jeden lubi pic "
idzie ulica idzie jakas panna to jej powie " chodzmy na piwko"

"inny lubi palic"

idzie ulica idzie jakas panna i powie jej "masz papieroska?"

"a ja lubie walic"

Idzie bemo po Kaliszu i panne i mowi jej " chodzmy sie jebac"

no to bez jaj... cos nie halo !

szczerze mowiac przeczytalem te czesc twojego posta trzy razy i nadal nie skumałem o co Ci chodzi. moge jedynie sie domyslac. w moim wczorajszym poscie probowalem Ci napisac, ze ja lubie sobie walic i traktuje to tak, jak to, ze ktos pali/pije.

I marna ta debata... stwierdzam ze nie potrafisz sie "obronic" czy jak to ktos chce sobie nazwac przed tą prawdą.

a ja stwierdzam, ze bardzo potrafie sie obronic i co post daje ci kolejne argumenty, kolejne coraz bardziej to wyczerpujace odpowiedzi, powiem inaczej, mysle ze to TY nie potrafisz zniesc porazki lub mojego stylu 'bycia', tego ze mam wyj*bane na to co kto o mnie pomysli, po prostu zyje sobie z dnia na dzien.
musze tu przyznac, ze potrafie sie obronic, kto by mi jaki argument zarzucil, zawsze mu odpowiem jak to jest z mojej strony, z mojego punktu widzenia.

"Prawda w oczy kole" pozatym opinia "Jednorekiego Bandyty" czy tez "Zlodziej lepke rączki" mowi sama o tobie ;)

prawda w oczy kole hmm.. jaka jest prawda? ze sobie strzepie gruche i taki juz jestem(sadze iz 90% tego forum rowniez sobie od czasu do czasu zrobi dobrze), ze lubie pisac cos o kims (swego czasu felix, lafa, picin pisali rowniez takie zeczy, ale to oczywiste ze doczepis sie tylko mnie, bo to mnie nie lubisz, bo zaistnial dawno juz konflikt o rymca).

pozwole tu sobie zacytowac pewien fragmencik z podpisu faytera.

Lepiej byc nienawidzonym za to kim sie jest, niz kochanym za to kim sie nie jest(...)

widzisz, jest to bardzo dobre motto zyciowe i mysle ze mam cos wspolnego z tym zdaniem.

bemo to pomysl, ze tak na prawde na dyde mowia tak tylko ci ktorzy jej nie znaja d; nikt od niej z rl tak nie napisal o niej. wiekszosc gada na nia bo jest w whisper ( tak sie dzis dowiedzialem ) nie znasz jej i nie wiesz czy sie szanuje czy nie. ate ty chodzisz do 8LO w Rzeszowie? z tego co wiem Dyda takze tam idzie, wiec jesli ja poznasz moze opowiesz? d;

wiem i zdaje sobie z tego sprawe, nie bede pisal iles tam razy jeszcze, ze o cyckach i lodach pisalem na zarty ale o lickowaniu bede sie sprzeczal az ktoregos dnia zabraknie mi internetu badz odlacza czy tym podobne.
mysle ze to czy jest w whisper czy nie, to jest druga kolej rzeczy. pierwsza zawazyla o lickowaniu(moim zdaniem).

Bemo-Near

Mimo ze was lubie wkurza mnie to ze pomimo tego iz oboje potraficie uzyc mozgow,to nie potraficie zazegnac tej klotni,ktora sie juz ile ciagnie. Bemo jako ze jestes starszy to pierwszy powinienes wyciagnac reke. Tylko od was zalezy czy bedziecie sie pograzac w oczach ludzi jadac sobie nawzajem na forum,czy wkoncu zbierzecie sie do kupy by sobie to wyjasnic na gg or smth, bo mnie ta wasza rywalizacja w kazdym temacie irytuje w chuj.

wiesz bobiczku, wyciagalem chyba nawet z 2 razy reke do lolka, ba nawet powiedzialem ze jak dorobie sie tych 60k to mu oddam(chociaz przelknalem te sline, bo przy sharowaniu byla umowa, i ja zgodnie z jej trescia oddalem mu polowe itemow + kasy, jednak on chcial kase za outfity i addony, co dla mnie jest smieszne i nie bede sie juz wypowiadal na ten temat).
myslalem ze jakos moze sie pogodze z nearkiem, lecz jego rozmowy za plecami na moj temat i coraz to wiecej postow 'zgryzliwych' daly mi do zrozumienia, ze tak sie nie stanie, i ze moje starania o te 60k pojda na marne, a tylko on sobie zarobi.

i tu sie konczy koniec mojego posta, jesli ktokolwiek ma jeszcze uwagi, zapraszam do napisania tego tutaj w tym temacie, a rozwiaze wasze ciekawosci badz inne problemy.
pozdrawiam, bemko lepkie rece.

Lafa_elo
26-02-2009, 14:42
A dla mnie Bemo ma fajniejszy nick ale Lolek mi sie milej kojazy :(

bemo
26-02-2009, 15:36
Dodam tak jedynie jeszcze na marginesie, że jednak umiem się bronić co udowodnie tym, iż lolek patrzal na to forum ok 15 minut i nie odpisał. To chyba jednak znaczy w jakimś stopniu, że umiem dopiąć swego, i nie jestem taki bardzo 'zuy'

lafa picinie feliksie, ja bardzo rozumiem ze wolicie lolka, nie mam zamiaru z nim rywalizować przyjaciele to przyjaciele, ale mam nadzieje, że jeszcze kiedyś pogadamy co tam słychać hehe.

Lafa_elo
26-02-2009, 15:49
janku ja lubie was 2 ale wole twoj nick tylko LOLEK mi sie kojazy z czyms milym

Partyzant_Felix
26-02-2009, 15:51
moze pici jest gejem i 'woli lolka' ale ja sorki wole dziewczyny

LoluU$
26-02-2009, 16:57
poprostu szedlem do szkoly i nie chcialo mi sie pisac znowu bezsensownych psotow wszystko co chcialem powiedziec na temat twojego traktowania nastolatek/kobiet/dziewczyn napisalem wyzej.

@Lolek

"krecic lolka"
"jarac skreta"
^^

bemo
26-02-2009, 18:11
napisalem tylko JEDEN komentarz, ze to twoje konto po czym dodalem minke ';p' bo ja lubie (minke, nie dyde.)
pozniej to ona mi pisala na prv dzieki dzieki nie spodziewalabyms ie tego itd itp itd itp itd itp, a ja ze swojej strony myslalem ze ci bedzie raczej podobac, ze dyda sie w*****a a nie nagle taki niewinny, nie to nie ja dyda prosze nie huntuj mnie bo ja cie kocham

Lafa_elo
26-02-2009, 18:39
sorry pici ale takim charem to tylkop pk!!B)

LoluU$
26-02-2009, 18:54
ej tego msa mi ktos dziubnol... pewnie ze starej gildi ^^

@pici

Padlem najtem ; \ odkup sie :D

LoluU$
26-02-2009, 19:27
Picin 19:10:50
TY JEBANY TALIBIE PADLES [tutaj padlo name chara] SZMATO PEIRDOLONA DZIWKO Z HELMETU

Charin
26-02-2009, 19:29
Dobra. Ktoś mnie naprowadzi o co chodzi w tej dyskusji? Nie mam zamiaru przekopywać się przez XX stron wulgaryzmów, a chciałbym mimo wszystko komentować...

Partyzant_Felix
26-02-2009, 19:30
pici widze lipka

Lafa_elo
26-02-2009, 19:37
legenda carlin odeszla w niepamiec, ale naszczescie masz 250 lvl na innym servie!

Partyzant_Felix
26-02-2009, 19:46
Dobra. Ktoś mnie naprowadzi o co chodzi w tej dyskusji? Nie mam zamiaru przekopywać się przez XX stron wulgaryzmów, a chciałbym mimo wszystko komentować...

zle trafiłes, to forum Arcanii

LoluU$
26-02-2009, 19:55

dasz itemke na Eliszji ?

Charin
26-02-2009, 19:59
zle trafiłes, to forum Arcanii

Wiem. Powiesz mi ktoś wreszcie?

LoluU$
26-02-2009, 20:00
zalezy o co pytasz

Partyzant_Felix
26-02-2009, 20:09
my tu nie lubimy obcych, ziom.

Charin
26-02-2009, 20:14
O te dziwne posty/tematy z kilku ostatnich stron.

LoluU$
26-02-2009, 20:24
Byl masslog na felixa

Partyzant_Felix
26-02-2009, 20:29
poprostu przeczytaj, korwa.

LoluU$
26-02-2009, 20:31
napisal ze nie potrafi

Partyzant_Felix
26-02-2009, 20:54
wiec tak, dział Arcanii jest jak dżungla, jesteśmy wręcz odcięci od reszty forum, kierujemy sie własnymi prawami. jeśli cos tu napiszesz nie na temat(zwykle nie ma tematu, dlatego czego bys nie napisał i jak bedzie zle)/do złej osoby/złą informacje/wyzwiesz kogos/lub w ogole cos napiszesz, zostaniesz wzywany, zbluzgany, zrównany z błotem, wbija ci ryj w beton. podsumowując, daruj sobie szukanie kolegów u nas :) a i uważaj na typka o nicku 'k.o.s.z.y.k.' czyli korwa oranie super zajawką yest korwa, bywa on wyjątkowo nieprzyjazny. tak samo faytah, chyba wystarczy, iż powiem, ze mieszka on w kaliszu, A TAM NIE MA MAC'A!KORWA

Lafa_elo
26-02-2009, 23:12
:confused:B)B);):p:]:evul:;(;(:baby::):(:D:o;)8o:]X(Sa tez normalni uzytkownicy ale rzadko zagladaja przez takich jak pan up :):cup:

wywiady
26-02-2009, 23:54
co sadzicie o sytuacji politycznej w uzbekistanie?

bajsi
27-02-2009, 07:55
a czy wiecie ze zimbabwe to jedyny kraj w ktorym oplaca sie w kominku palic pieniedzmi?

Partyzant_Felix
27-02-2009, 12:30
http://www.youtube.com/watch?v=mMJD60DNqK8

chyba nowy film o wojnie

2ga czesc
http://www.youtube.com/watch?v=sKiXYwdD7kU&feature=related

El_Spammer
27-02-2009, 13:03
fajne filmy hehe

Charin
27-02-2009, 14:56
Dobra przeczytałem. Rozmowa ŻENUJĄCA. Widać od razu, że Arcania dalej jest na poziomie durnowatych skino-dresów. Cóż. Dobrze, że jesteście odcięci. Nawet super. I co z tego, że mnie jakiś kretyn zbluzga, który nie potrafi poprawnie napisać zdania? Free itenz plix. Fail

Faytah
27-02-2009, 15:53
Jestem skino-dresem,antysemita,zydem,murzynem i czlonkiem ku klux klanu o/

top* mi sie wydaje ze wszyscy piszacy na forum arcanii powinnismy miec w podpisach odnosniki do znaczen wyrazow; ironia i sarkazm.Bo ludzie z poza naszego serwera proboja zgrywac pr0-userow doczepiajacych sie wszystkiego co nie jest elokwetne,jednoczesnie nie dostrzegajac drugiego dna kazdego z postow.Wkurza mnie ta poza "chce byc fajny a to co wy tu piszecie jest be i wasze dresy maja 4 paski".

Charin to nie jest miejsce odpowiednie dla Ciebie. Ludzie tutaj poprostu lubia robic sobie zwale ze wszystkiego,a przyjscie osoby takiej jak ty to dodatkowy bodziec do wszczescia kolejnego flame-wara. Tego moze nigdy nie zauwazysz ale tu sa ludzie w miare inteligetni,ktorzy z forum czerpia fun kosztem tych co nie kumaja o co na forum arcanii chodzi.

Btw. uzywanie polskich znaczkow i dodawanie fail,ktory modny byl przez tydzien na poczatku 2008 roku tez za dobrze o tobie nie swiadczy.

Charin
27-02-2009, 16:04
Specjalnie napisane pod prowokację (to fail). Tak trudno wydedukować?

Pisanie polskich znaczków nie zależy od mody, ale od wkładu włożonego w napisany post. Lubię tak pisać, bo przez to posty są bardziej czytelne. Moja subiektywna opinia. Poza tym nie obchodzi mnie co jest modne,a co nie.

Ja rozumiem, że jesteś głęboko przekonany o swojej wysokiej inteligencji (wcale nie dementuję), to jednak wszyscy naokoło nie są głupsi od ciebie. Natomiast z twojego posta można wywnioskować taki stosunek co do mojej inteligencji. A czy to miejsce jest dla mnie, lub nie mogą kwestionować 2 osoby:
1)Moderatorzy,
2)Ja.
Tyle. Masz coś jeszcze do powiedzenia?

Wiatrak
27-02-2009, 16:10
@2ap

fail!

odezwij sie do mnie w koncu bo w leb szczele z polobrotu

@up

poza tym że narażasz sie na flame przez najbliższe xxxx dni i to w bardzo prowokacyjny sposób to chyba wszystko :p

Faytah
27-02-2009, 16:19
Ja rozumiem, że jesteś głęboko przekonany o swojej wysokiej inteligencji (wcale nie dementuję), to jednak wszyscy naokoło nie są głupsi od ciebie. Natomiast z twojego posta można wywnioskować taki stosunek co do mojej inteligencji. A czy to miejsce jest dla mnie, lub nie mogą kwestionować 2 osoby:
1)Moderatorzy,
2)Ja.
Tyle. Masz coś jeszcze do powiedzenia?

Nie jestem przekonany o swojej wysokiej inteligencji,poprostu znam swoja wartosc,a jednoczesnie w stosunku do siebie jestem bardziej krytyczny niz do innych.Moj post nie przedstawil zadnego stosunku do twojej inteligencji (jezeli tak to odebrales to sry) tylko do ogolu ludzi piszacych tu z poza arcanii. Ja w gruncie rzeczy chcialem Ci wyswiadczyc przysluge,zebys tu nie zagladal,ale odebrales to bardziej jako atak na swoja osobe. Owszem kazdy moze pisac/byc czescia kazdego forum,ale z tym jest tak ze ludzie z poza arcanii pasuja tu jak emo do Sensation White. Chcesz to pisz,ale jezeli swoimi postami bedziesz probowal hmm "nawrocic" userow stad na normalny tok postowania to zaczynasz swoja syzyfowa prace.Mam nadzieje ze tego postu nie potraktujesz jako uwlaczajacego Tobie,tylko jako rade.To tyle ode mnie spadam na shaorme,elo.

@2ap

fail!

odezwij sie do mnie w koncu bo w leb szczele z polobrotu

@up

poza tym że narażasz sie na flame przez najbliższe xxxx dni i to w bardzo prowokacyjny sposób to chyba wszystko :p

O jestes! Bede na gg przez 5 minut tera,a potem za jakies 1h :P wiec jak jakis spam to teraz.

LoluU$
27-02-2009, 16:30
Wpadles jak emo posrod skinow

Charin
27-02-2009, 16:52
Akurat emo i skiny to w moim mieście bractwo prawie... Kiepskie porównanie

LoluU$
27-02-2009, 17:13
chyba ci juz k'wa powiedzieli zebys tutaj nie pisal czegokolwiek i zanim przeczytasz kazdy nasz post nawet i taki 10 znakowy to przeczytaj k'wa na Wikipedi znaczenia
-ironia
-sarkazm

potem mozesz przeczytac.

A teraz zegnaj bo cie Picim poszczuje

(pozdro ziomek Piotrus 100%)

Partyzant_Felix
27-02-2009, 17:46
17:28 Fiftifity [41]: a znasz harta ?
17:28 Cadia Nierro [111]: ty kurwa debilu
17:28 Fiftifity [41]: to jeden z moich kumpli

ZAWIALO GROZA

bemo
27-02-2009, 17:47
ale kazdy kto ma nawet 1 lvl mzoe sie tu wypowiadac, czemu od razu bierzecie go za 'obcego'.

LoluU$
27-02-2009, 18:03
slyszeliscie ze ate nie ma delete ?

bemo
27-02-2009, 18:07
Character ate of arcania does not exist.

LoluU$
27-02-2009, 18:20
Character Information
Name: Ate
Sex: female
Profession: Sorcerer
Level: 11

zal mi Cie??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????

Lafa_elo
27-02-2009, 21:31
FIRST WHO GOT 3 ADDONS IN TIBIA HAIL ME :d

http://img14.imageshack.us/img14/6893/banic.jpg (http://imageshack.us)
http://img14.imageshack.us/img14/banic.jpg/1/w1440.png (http://g.imageshack.us/img14/banic.jpg/1/)

Koszyk
27-02-2009, 21:44
Funny wannabe?:D

Lafa_elo
27-02-2009, 21:49
zaczepki szukasz?

LoluU$
27-02-2009, 22:34
Lafa gz !!

LoluU$
27-02-2009, 23:51
D
Lafa 23:33:52
ja mam auto
Lafa 23:33:56
pici bedzie mial prawko
Lafa 23:33:58
podczepimy przyczepke
Ja 23:33:58
ta
Ja 23:34:01
no po chuju
Lafa 23:34:02
i kazdego chetnego wezmiemy
Lafa 23:34:02
d;
Ja 23:34:03
rozjebiemy sie
Ja 23:34:06
na pierwszym drzewie;d
Lafa 23:34:12
pici ma waypointy
Ja 23:34:15
z twoim autem i piciego zdolnosciami manualnymi
Lafa 23:34:16
od kamiena po kalisz
Lafa 23:34:22
...

o/ Lafa na prezydenta Arcanii !!

Partyzant_Felix
28-02-2009, 02:02
Nuda Nuda Nuda

LoluU$
28-02-2009, 13:03
co ^^? co jaa :>

Partyzant_Felix
28-02-2009, 21:43
20:00 Nitro Pall [74]: za freee
20:00 Keny Arakes [44]: witamy na arcanii ;]

taki cytatcik

LoluU$
28-02-2009, 22:54
Ej picin o co ci chodzilo na naszej klasie xD?

_cineq_
01-03-2009, 08:47
czemu mi nk spamujecie, nieogary xDD

Lafa_elo
01-03-2009, 10:33
UWAGA HAHHAHA

picizal 10:15:31
jakby chcieli nas pizgac
picizal 10:15:34
kastet swoj biore
picizal 10:15:36
wycielem
picizal 10:15:37
sobie
Ja 10:15:37
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
picizal 10:15:38
xDDD
picizal 10:15:39
z kranu

LoluU$
01-03-2009, 11:19
Ej Lafcia to jak bedziemy robic PiciTour de Pologne to zaczynamy od Rzeszowa jo ? ^^

Partyzant_Felix
02-03-2009, 09:47
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Note: Account scheduled for deletion!
Character: Gawluk Royal Knight
Reason: non-English public statement
Comment: "zrob to co ci mowilem, wracam w piatek, jak jeszcze tego nie zrobisz to dedzik ". Non-English statements are illegal on all boards unless otherwise stated (Tibia Rule 2e)
Date: Feb 26 2009, 14:53:38 CET
Duration: infinite

no kurwa mac

LoluU$
02-03-2009, 12:55
Kalis Flam [']

i w polowie "['] felix ^^

Szefie :)
02-03-2009, 13:22
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Note: Account scheduled for deletion!
Character: Gawluk Royal Knight
Reason: non-English public statement
Comment: "zrob to co ci mowilem, wracam w piatek, jak jeszcze tego nie zrobisz to dedzik ". Non-English statements are illegal on all boards unless otherwise stated (Tibia Rule 2e)
Date: Feb 26 2009, 14:53:38 CET
Duration: infinite

no kurwa mac

niezbyt madre zeby sie chwalic tym na forum

VmaX
02-03-2009, 14:19
hauehauehauheu Calis ;]

Lafa_elo
03-03-2009, 21:31
czyszcze Ci grunt pod posta bobek

Faytah
03-03-2009, 21:34
Lafa 20:44:42
server
Lafa 20:45:17
to public
Lafa 20:45:23
jak laska piciego

Przeprowadzilem wywiad srodowiskowy na temat Picinhoxsa o to co mowili slynni forumowicze i "krol venore",zaczniemy od krola:
Kotletas 20:58:48
nie będe obrażał piciego

tak,tez sie zawiodlem,teraz inni! ze wzgledu na jezyk ukrywam tresc postow

ze wzgledu na strach przed zemsta i pogrozkami podam tylko inicjaly tej osoby B.F. \/

Koszyk 21:01:12
NIE LUBIE KURWY JEBANEJ

Lafa 21:00:39
No wiec Piotr aka Pici. Jak kazdy wie ma on 18 lat i to chyba jego jedyna zaleta ze ma juz dowod. Jego wady zaczynaja sie na literke P i koncza na A. Mowiac w skrocie psychika mu siada. Pici z zawodu jest nikim wiec zajmuje sie spamem na forum i handlem od domu do domu typu "kupi pani odkurzacz albo polise?". Nie ustepliwy dokonal swego celu dostajac na 2 lvle passy na 100 lvl i gral sobie nim. Ma on 250 lvl na ron ots ale nie chca go w najlepszej gildi. Swego czasu tak pieknie dowodzil na ob ze jego team scombowal jego a nie target. W realu Piotrek jest zabawny, zyje nocnym zyciem i zadko kiedy widzisz go w domu. To przyklad wzorowego real life. Pozdrawiam Nacie, Faytera,Kanciatego i Lolka.

Leonek 21:01:37
jest z kamienia a my z kalisza spluwamy na te wies, poza spamowaniem topikow na forum lubi sobie posharowac na otsie

felix \/

Cadia Nierro: 1. retard w kake jebany
Cadia Nierro: 2. lizodup jesli czegos potrzebuje albo masz nick Boil na vencie
Cadia Nierro: 3. kawal skurwysyna
Cadia Nierro: ogolnie to sciera jebana jest ktora mysli ze jezdzac po mnie zdobedzie upragnionych przyjaciol
Cadia Nierro: a tu chuj nawet jego real lafa go nie chce

Bobek mistrz czyli Maryla Rodowicz

Pici jest swiezym powiewem geniuszu na forum, dzieki takim nieszablonowym ludzia swiat idzie do przodu.Jest idolem mlodych posterow,jest kims z kim sie utozsamiaja hodowcy chomikow. Zaslynal pierwszym na arcanii grillowankiem ze swoim szalonym kolega.Tofam go gdy sie nie spina.

Partyzant_Felix
03-03-2009, 21:38
leze i kwicze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lafa_elo
03-03-2009, 21:46
Hahah Pici szykuje odwet

Pici: spoko
Pici: bedzie dss
Pici: wyjebany

Faytah
03-03-2009, 21:51
czyszcze grunt pod odwet Piciego

edit:
Lafa 21:36:22
mysli ze zablysnie
Lafa 21:36:23
ale cos czuje
Lafa 21:36:28
ze jego diss bedzie denny jak jego wasik

Lafa_elo
03-03-2009, 22:02
Jako ten ktory kiedys wyskoczyl z fayterem na dissa i go wygral przedstawie sylwetki obu mc.

Najpierw fayter

Frajyter (12-02-2009 0:13)
w skrocie,moja kochana druzyna na ht Bobek Football Team przegrala z Beboki Kamień :< 2-8 :< :< :< :< jebany kamien bez maca moi zawodnicy w macu jedli i sa pod forma a w kamieni pili mleko od krowy za*******aja

Ja 21:41:55
chcesz rombek
Ja 21:42:00
jego super hisotri?
Frajyter 21:42:17
ni mozesz
Frajyter 21:42:19
zapodac
Frajyter 21:42:21
rombek
Frajyter 21:42:23
ale skoro mowiles
Frajyter 21:42:25
rombek
Frajyter 21:42:25
to myslalem
Frajyter 21:42:27
ze gadamy
Frajyter 21:42:29
o felixie

Pici

Ja 17:22:55
cze
Ja 17:22:56
co tam
picizal 17:25:13
lol ale dzis mialem przygode
picizal 17:25:14
dupa z 3 klasy sie otarla o mojego fjutka
picizal 17:25:17
i takie cieplo poczulem
picizal 17:25:18
do teraz mi stoi

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:04
Fayter: on szykuje
Fayter: zemste kulawego
Fayter: psa
Cadia Nierro: na ciebiexD?
Fayter: z czerwona koszulka
Fayter: szalonym kolega
Fayter: i girllem

Faytah
03-03-2009, 22:08
Pici 21:49:52
Wykorzystałeś 4 z 5 możliwych prób logowania. Po wykorzystaniu 5 podejść, nie będziesz w stanie zalogować się przez 15 minut.

Przez pare min zanim pici ja tu kuluje zydow i grilluje!

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:18
http://www.youtube.com/watch?v=T1afWBuiKUc

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

picipancarlin
03-03-2009, 22:20
Przepraszam sam nie chcialem ,ale

I tak o to zakończyła się pełna niebezpieczeństw, cudowna przygoda!

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:25
po 3 linijkach stwierdzilem ze to gowno i jak zwykle zrobiles to co zreszta o tobie napisalem, probowales byc fajny wysmiewajac mnie(pomimo ze to bob wszysytko nakrecil), jak zwykle wyszlo gowno, zrozum ze za glupi jestes ziomek ;)

picipancarlin
03-03-2009, 22:27
po 3 linijkach stwierdzilem ze to gowno i jak zwykle zrobiles to co zreszta o tobie napisalem, probowales byc fajny wysmiewajac mnie(pomimo ze to bob wszysytko nakrecil), jak zwykle wyszlo gowno, zrozum ze za glupi jestes ziomek ;)

Bo bobek to robil 4 fun a ty gadales to na serio z bemkiem <3333333333

Faytah
03-03-2009, 22:27
felix owned,ale spoko na scene wkracza nasz mega supportera znany na arcanii jako Rycerski Cinek,a prywatnie nijak majacy sie do nicku postaci Cinek znany tez jako Hedszot w Glowe. O to co mial do powiedzenia na temat zaistnialej wojny na linii cala polska-kamien.

Cinek 22:05:58
i sie chyba powtorze
Cinek 22:06:04
Pici -> best lvl: 250 - > ronots. best skill -> nosze rozowe koszule i wyrywam dobre swinie.
Cinek 22:06:14
a i jeszcze
Cinek 22:07:40
uzywa wh kiedy jego fragi w zabitych i umarlych maja proporcje wieksza niz 1/5
Cinek 22:07:59
ogolnie ostatnio go widizlem na vt jak z lafa jakis masterplan na forum mieli to tyle
Cinek 22:08:19
i jeszcze
aaa tego mialo nie byc

Cinek 22:08:43
to tu masz te strony porno, o które mnie prosiłeś... Miłej zabawy xD

www.xtube.com
www.youporn.com
www*****orn.com
www.dudesnude.com
www.pornotube.com
www.blow.com
www.megarotic.com
www.rude.com
www.boysfood.com
www.sexyandfunny.com
www.redtube.com
www.sexyclips.org
www.camelstyle.net
www.badjojo.com
www.dudetubeonline.com
www.hardsextube.com
www.hardcoretube.net
www.hardbuddies.com
www.ass4all.com
www.heaven666.org
www.deviantclip.com
www.watchhervideo.com
www.bisexkontakt.de
www.humornsex.com
www.chrisgeary.co.uk
www.pornhost.tv
www.fuckaroo.org
www.megaporndump.com
www.efukt.com
www.primecups.com
www.sexmovies.hu
www.twelvefifteen.net
www.yourfilehost.com
www.planetsuzy.com
www.assdumper.com
www.sockshots.com
www.anyvids.com
www.terror.to
www.2adultflashgames.com
www.myhomeclip.com
www.freeadultmedia.com
www.crazydumper.com
www.funnyinside.com
www.pornosphere.com

edit: wojna na plaszczyznie cs na linii hedszot w glowe i rozowa koszula crazy grilla
Pici 22:12:39
jesli on
Pici 22:12:40
gra dobrze
Pici 22:12:43
to niech da mi ip
Pici 22:12:44
moge
Pici 22:12:48
emo nagrac
Pici 22:12:50
od nowego kompa
Pici 22:12:51
i pokaze
Pici 22:12:56
jak to jest miec w chuj fps
Pici 22:12:58
;C
Pici 22:14:04
bo to ze na starym 14 calowym monitorze mialem w trupie na dd2 tak ciemno ze niewidzialem bez noktowoizora to w p***u

vs

Cinek 22:14:01
pamietam jak kiedys u fila grlaismy
Cinek 22:14:41
pici mial statsy 1:5, gdy ja mialem na odwrot i zara byl napis po czesku "I kliked f12, I pr0bably chit"
Cinek 22:14:53
oczywiscie klikal pici xD

ps. pici nie nagrywaj emo bez zyletki.

Lafa_elo
03-03-2009, 22:31
chce z Toba pod koldra tanczyc

picipancarlin
03-03-2009, 22:35
edit: wojna na plaszczyznie cs na linii hedszot w glowe i rozowa koszula crazy grilla
Pici 22:12:39
jesli on
Pici 22:12:40
gra dobrze
Pici 22:12:43
to niech da mi ip
Pici 22:12:44
moge
Pici 22:12:48
emo nagrac
Pici 22:12:50
od nowego kompa
Pici 22:12:51
i pokaze
Pici 22:12:56
jak to jest miec w chuj fps
Pici 22:12:58
;C
Pici 22:14:04
bo to ze na starym 14 calowym monitorze mialem w trupie na dd2 tak ciemno ze niewidzialem bez noktowoizora to w p***u

vs

Cinek 22:14:01
pamietam jak kiedys u fila grlaismy
Cinek 22:14:41
pici mial statsy 1:5, gdy ja mialem na odwrot i zara byl napis po czesku "I kliked f12, I pr0bably chit"
Cinek 22:14:53
oczywiscie klikal pici xD

Ogarnij sie na monitorze 14calowym Syncmaster550s to wiesz zajebiscie wszedzie jasno bylo .......

btw
cinek to nie ogar w cs i jak ktos lepiej gra placze mamie w cycki

_cineq_
03-03-2009, 22:38
dobra pici nie bede ci pojezdzal bo az mi tak glupio lezacego kopac ;D. pozdro

picipancarlin
03-03-2009, 22:41
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 5, gości: 1)
picipancarlin, Faytah, Lafa_elo, _cineq_, Partyzant_Felix

Ktos tu buduje jakies proste zdanie łaczac literki!?!?

I pozdatym kurwa felix po chuj ci ten partyzant jak w IIWś ludzie walczyli za kraj oddajac zycie w rl ,a ty jak widzisz na opence boila to stoisz przed kompem bo usiedziec nie mozesz wiec prostuj glowe..............

Faytah
03-03-2009, 22:42

I pozdatym kurwa felix po chuj ci ten partyzant jak w IIWś ludzie walczyli za kraj oddajac zycie w rl ,a ty jak widzisz na opence boila to stoisz przed kompem bo usiedziec nie mozesz wiec prostuj glowe..............

Ostatnia sekwencja > cale opowiadanie bez dwoch zdan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

picipancarlin
03-03-2009, 22:44
ty starszemu w jajka placzesz o ile se oka wpierw nie wybijesz, ale klotnia z mojego konta na twoje jest nieoplacalna 2005 < 2009

btw na 18-stke ci starsi kupili komputer zamiast samochodu ta? jakas aluzja?

Jesli kurwa czujesz flow ze masz ten 2konto z 2005 to co jesltes lepszy paranoja cie lapie ?? Parkinson kurwa?

Ale sry ty jestes lepszy w csa odemnie od porhubow itd - to nie mam sie z kim rownac dodatkowy miesien na dloni??????????????

Btw: samochodu do 18 mi daleko ,a czy ty dostaniesz samochod ?!?!? Cs to nie jest rl cinek ze licza sie tylko walory zrecznosciowe (gdzie cie bije jak bemko konia )tylko tez rozny komputer?

/Pici

Faytah
03-03-2009, 22:47
To znaczy ze jezeli mam najgorszego kompa to jestem najlepszy:cup:

pozatym cinek to nieogar,nie umie kulowac zydow i gra w ceesa na empetrojce

Lafa_elo
03-03-2009, 22:51
pici wygral ostatnim punchem "I pozdatym kurwa felix po chuj ci ten partyzant jak w IIWś ludzie walczyli za kraj oddajac zycie w rl ,a ty jak widzisz na opence boila to stoisz przed kompem bo usiedziec nie mozesz wiec prostuj glowe.............. "

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:52

wiem ty Kurwa debilu, ale nie tylko oni byli partyzantami, założyłem to konto jak na początku robiliśmy 'partyzantkę'. co do ob to napewno wiecej pokazuje na nich niz ty, co do boila to ja nie lize każdemu kto ma taki nick na vent. a ze potrafie takich kmiotow jak ty rozjebac z wyłączonym monitorem to inna sprawa. co do cs oboje wiemy ze jak graliśmy z sXe to cie cinek jechał do 0. a i warto dodać ze na początku nie mogłeś wejść bo wh wbudowany w klienta CS. pozdro 600

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:54
pici wygral ostatnim punchem "I pozdatym kurwa felix po chuj ci ten partyzant jak w IIWś ludzie walczyli za kraj oddajac zycie w rl ,a ty jak widzisz na opence boila to stoisz przed kompem bo usiedziec nie mozesz wiec prostuj glowe.............. "

poprostu forum nie czytałem juz odpowiadam tej Kurwa zyrafie jebanej

_cineq_
03-03-2009, 22:55
@pici
z postow lafy wywnioskowalem, ze masz juz to 18 lat i masz nowy komputer, czego wiecej chciec?
miesien na dloni ma niewatpliwie kto inni niz bemo a w cs poprostu jestes nieogarem. trzeba bylo w ogole powiedziec ze jak gralismy "spara" to nie masz na czym grac. wraz z bobem bysmy sie tobie zlozyli na rower do chelm'a i tam bys se do kafejki poszedl. to nie problem wiesz...

picipancarlin
03-03-2009, 22:55
wiem ty Kurwa debilu, ale nie tylko oni byli partyzantami, założyłem to konto jak na początku robiliśmy 'partyzantkę'. co do ob to napewno wiecej pokazuje na nich niz ty, co do boila to ja nie lize każdemu kto ma taki nick na vent. a ze potrafie takich kmiotow jak ty rozjebac z wyłączonym monitorem to inna sprawa. co do cs oboje wiemy ze jak graliśmy z sXe to cie cinek jechał do 0. a i warto dodać ze na początku nie mogłeś wejść bo wh wbudowany w klienta CS. pozdro 600

zaprosisz nasz moze na bierzmowanie ktore odbedzie sie w miejskim osrodku prostowania glowy w Grudzionsu?

ta ty potrafisz podaj mi kurwa jebany kwadracie nick komu lizalem synu kurwa pitagorassa i jego wzorze?

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:56

poprostu forum nie czytałem juz odpowiadam tej Kurwa zyrafie jebanej i Kurwa nie wiem co w tym śmiesznego co napisał bo ja z cinem piszemy prawdę. do jutra czekam na odpowiedź z twojej strony inaczej uważam beef za zakońony (duze pe)

picipancarlin
03-03-2009, 22:57
@pici
z postow lafy wywnioskowalem, ze masz juz to 18 lat i masz nowy komputer, czego wiecej chciec?
miesien na dloni ma niewatpliwie kto inni niz bemo a w cs poprostu jestes nieogarem. trzeba bylo w ogole powiedziec ze jak gralismy "spara" to nie masz na czym grac. wraz z bobem bysmy sie tobie zlozyli na rower do chelm'a i tam bys se do kafejki poszedl. to nie problem wiesz...

To sobie wywniosku a z kurwa twoje aj kiu spalo ponizej normy 10 to inna sprawa pozdro w pisaniu matury w polaka sat story
a co mailem ci mowic ze oj chlopaki mam 550mhz monitor taki i tak i mam kurwa takie cos ze jak strzelam to sekunde potem naboj leci?

Faytah
03-03-2009, 22:57
Hhahahah pici jedzie po bandzie :D ogolem z flame wara pomiedzy kaliszem a kamieniem zrobil sie grudziadz-kamien,takie male derby wiosek bez mc.

Partyzant_Felix
03-03-2009, 22:58
zaprosisz nasz moze na bierzmowanie ktore odbedzie sie w miejskim osrodku prostowania glowy w Grudzionsu?

ta ty potrafisz podaj mi kurwa jebany kwadracie nick komu lizalem synu kurwa pitagorassa i jego wzorze?

HAHA. z ta glowa to bardzo smieszne biorąc pod uwagę ze mowisz to samo od 2 lat warto dodać ze wymyślił to lafa. bo ty Kurwa za tempy chuj jestes. a lizałes to mam wymieniać nicki z Arcani czy z ron OTS?

picipancarlin
03-03-2009, 23:01
HAHA. z ta glowa to bardzo smieszne biorąc pod uwagę ze mowisz to samo od 2 lat warto dodać ze wymyślił to lafa. bo ty Kurwa za tempy chuj jestes. a lizałes to mam wymieniać nicki z Arcani czy z ron OTS?
Ty kura tempy chuju ja kurwa nie mam problemu z kupowaniem ciuchow ,a ty chciales koniecznie kupic z napsiem "Prosto " ale cie w chuj zrobili bo powiedzieli ze masz krzywa glowe :C?

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:02
cos Kurwa chyba OWNED

_cineq_
03-03-2009, 23:02
to mam wymieniać nicki z Arcani czy z ron OTS?
Hahaha

To sobie wywniosku a z kurwa twoje aj kiu spalo ponizej normy 10 to inna sprawa pozdro w pisaniu matury w polaka sat story

nie wiem na jakiej podstawie wlazles grubym zadkiem na moja mature :o
co do IQ to mam zapewne o 50~ punktow wiecej od ciebie (serio).

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:03
Ty kura tempy chuju ja kurwa nie mam problemu z kupowaniem ciuchow ,a ty chciales koniecznie kupic z napsiem "Prosto " ale cie w chuj zrobili bo powiedzieli ze masz krzywa glowe :C?

o zajebisty tekst ma tylko jedną wadę. wymyślił ta głowę lafa pajacu sam cos powiedz. akurat Kurwa to nie ja po*******am w czerwonej koszulce XD

picipancarlin
03-03-2009, 23:05
Hahaha

nie wiem na jakiej podstawie wlazles grubym zadkiem na moja mature :o
co do IQ to mam zapewne o 50~ punktow wiecej od ciebie (serio).

Takie oceny jaie mam w liceum to bys chcial miec w zawodowce wiec czesc :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:06
i ty Kurwa taki tempak jestes ze kumpli nawet w grze nie masz. bo co Kurwa, ja z bobem i cinem od początku do konca, a ty kolegów na ron OTS szukasz i czasem lafa sie zlituje ci odpisac

picipancarlin
03-03-2009, 23:06
o zajebisty tekst ma tylko jedną wadę. wymyślił ta głowę lafa pajacu sam cos powiedz. akurat Kurwa to nie ja po*******am w czerwonej koszulce XD

Ty pajacu jebany kurwa a kto lafie go przekopiowal bo ja to 1 piniowi napisaelm jego to tylko o bierzmowaniu ,a ty zoo / necrofilu nawet kumpli nie masz :>>

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:08
Takie oceny jaie mam w liceum to bys chcial miec w zawodowce wiec czesc :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

jakbyśmy mieli liczyć wszystkie twoje kary na kompa za oceny to nie wiem ale Kurwa palców by zabrakło naszej świętej trójce i koszykowi.

picipancarlin
03-03-2009, 23:09
i ty Kurwa taki tempak jestes ze kumpli nawet w grze nie masz. bo co Kurwa, ja z bobem i cinem od początku do konca, a ty kolegów na ron OTS szukasz i czasem lafa sie zlituje ci odpisac

Bo mam w szkole kurwa idioto zajebany i gadam o takich rzeczach jak dziewczyny , sport [koszykowa ,siatka] ,a nie jak ty kurwa o tibi albo jak pisales wypracowanie Osoba ,ktora najbardziej podziwiam jest Boil bo szybko biega i chuj ze ci zabraklo do 250 slow tych 200 sylab ,ale to nie ja mam problem ;o

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:10
Ty pajacu jebany kurwa a kto lafie go przekopiowal bo ja to 1 piniowi napisaelm jego to tylko o bierzmowaniu ,a ty zoo / necrofilu nawet kumpli nie masz :>>

ale całe gadanie o głowie wymyślił lafa niech to do ciebie dotrze ty Kurwa pederasto jebany

_cineq_
03-03-2009, 23:10

oj pici pici... to ty nie wiesz, ze na wsi jest inny poziom niz w moim liceum?

picipancarlin
03-03-2009, 23:11
koszykowi.

i kto tu lize no wymieniaj osoby ktorym lizalem na ronie i na arce no blz?

ILE policzysz na palcach jednej reki??

Jebaniete homo ty moze mi powiesz hmm czemu siedzialem pare razy z Fenlym , Amesem i mandim na vt gralismy na ots i jakos kurwa nie sram o ames o fenly o kurde I'm habe kanciata glowa

picipancarlin
03-03-2009, 23:13
oj pici pici... to ty nie wiesz, ze na wsi jest inny poziom niz w moim liceum?

No no no to moze powiesz mi ze w jebnietym twoim licemum jest inny program nauczania ?!? Dowiedzieliscie sie ostanio skad sie biora dzieci czy cus? Bo jesli ja mam ten normalny to ktos ma ten dla gorzyszch

_cineq_
@up
zato felix moze smialo mowic I habe rozowa koszula,

Partyzant_Felix
Bo mam w szkole kurwa idioto zajebany i gadam o takich rzeczach jak dziewczyny , sport [koszykowa ,siatka] ,a nie jak ty kurwa o tibi albo jak pisales wypracowanie Osoba ,ktora najbardziej podziwiam jest Boil bo szybko biega i chuj ze ci zabraklo do 250 slow tych 200 sylab ,ale to nie ja mam problem ;o

tak w szkole masz nauczycieli którym poprostu za to płacą, to nie prawdziwi koledzy, wierz mi.
co ty sie tego biednego boila uczepiles tu Kurwa kazdy widzi ze twoje Bluzgi to nawet nie wiem jaki poziom jest. a u mnie same fakty i to cie Kurwa dobija

_cineq_
03-03-2009, 23:14
?!? Dowiedzieliscie sie ostanio skad sie biora dzieci czy cus?
to to akurat mialem w gim.

ok ide z tego forum 30 minut na dzien mi w zupelnosci wystarcza. czasem nawet na kilka dni.

picipancarlin
03-03-2009, 23:15
@up
zato felix moze smialo mowic I habe rozowa koszula,

Okzor daltonizm to wada wzroku tylko napare kolorow ,ale ze 4 pokolenia kazirodczego wychodza mutajce ale okzor

Boli cie to ze czerwona ,czy rozowa? ?!!?
Bo co uwazasz sie za lepszego omgggggggggg Moze i tak ,ale chociaz jest 100% bawelna nie jakies włokno szklane ktore ty tak lubisz ;o

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:16

Jebaniete homo ty moze mi powiesz hmm czemu siedzialem pare razy z Fenlym , Amesem i mandim na vt gralismy na ots i jakos kurwa nie sram o ames o fenly o kurde I'm habe kanciata glowa

no tak koszykowi lize ze po ostatniej rozmowie stwierdził ze straciłem sens gry

picipancarlin
03-03-2009, 23:17
tak w szkole masz nauczycieli którym poprostu za to płacą, to nie prawdziwi koledzy, wierz mi.
co ty sie tego biednego boila uczepiles tu Kurwa kazdy widzi ze twoje Bluzgi to nawet nie wiem jaki poziom jest. a u mnie same fakty i to cie Kurwa dobija

To napisz mi kancaity komu lizalem hmm no powiedz ?

Co nie znaleziono czy podaj mi jeden przyklad asslikerstwa

Btw: Bez bialego~ ciezko jest <33333

picipancarlin
03-03-2009, 23:19
panowie jakis support tutaj jest na u nas <33

@Felix

Wbij sobie do glowy lub naucz sie na pamiec chuj nas to boli ze koszyk tak powiedzial niewiem moze cie lubi ja tez jakos w tobie wroga niewidze od zawsze sie cisnelismy ale jak straciles sens gry to zrookuj postac jak wielu innych doborowych graczy tak robili (nie ja bo to byl akurat akt przemocy przeciw lafie)

Faytah
03-03-2009, 23:21
No no no to moze powiesz mi ze w jebnietym twoim licemum jest inny program nauczania ?!? Dowiedzieliscie sie ostanio skad sie biora dzieci czy cus? Bo jesli ja mam ten normalny to ktos ma ten dla gorzyszch

Dosc powiedziec o tym liceum ze ja sie tam nie dostalem ;d wiec diss na ocenki cinka to troche nie wypal.A i nie mieszac ocenek z inteligencja,bo na oceny sklada sie glownie praca/czas a na inteligencje rozwoj indywidualny osoby,doswiadczenia itd.
no tak koszykowi lize ze po ostatniej rozmowie stwierdził ze straciłem sens gry

Moze nie straciles,moze tak,ale to jest zalosne co ostatnio pokazales wypowiadajac sie nt. hackow. Dla mnie to wioska,latwie hajs na pacc i chce sie klepac a nie hackowac bo to jest dno dna.Ta gra miala dawac przyjemnosc a nie zabierac i zmuszac do refleksji pokroju "duzo czasu poswiecilem na to konto,za duzo,a teraz przepadlo" w ten pojawiasz sie ty i podobnie myslacy do ciebie z czyms pokroju "hehe hack fajnie bomba cool". Pierwszy taki post dzisiaj w tym dziale,mam nadzieje ze to przemyslisz Adrianku.

picipancarlin
03-03-2009, 23:24
Dosc powiedziec o tym liceum ze ja sie tam nie dostalem ;d wiec diss na ocenki cinka to troche nie wypal.A i nie mieszac ocenek z inteligencja,bo na oceny sklada sie glownie praca/czas a na inteligencje rozwoj indywidualny osoby,doswiadczenia itd.

Wiesz przy ciagach arytmetycznych bardziej idziena inteligencje niz dodatawanie

Ogarnij dokladnie epic na gadu jaki wyslalem

Partyzant_Felix
03-03-2009, 23:39
tak, ale powiedzialem jasno i uczciwie jaka jest moja opinia. moze faktycznie troche przesadzilem, ale sa takie osoby które z pewnością na to zasługiwały.

picipancarlin
04-03-2009, 07:51
Moze nie straciles,moze tak,ale to jest zalosne co ostatnio pokazales wypowiadajac sie nt. hackow. Dla mnie to wioska,latwie hajs na pacc i chce sie klepac a nie hackowac bo to jest dno dna.Ta gra miala dawac przyjemnosc a nie zabierac i zmuszac do refleksji pokroju "duzo czasu poswiecilem na to konto,za duzo,a teraz przepadlo" w ten pojawiasz sie ty i podobnie myslacy do ciebie z czyms pokroju "hehe hack fajnie bomba cool". Pierwszy taki post dzisiaj w tym dziale,mam nadzieje ze to przemyslisz Adrianku.

@signed ojebanie gosc z hajsu itd to jest jeszcze w miare normalne ,ale po chuj rookowac calisa i takich ealynow boga ducha winnych cypryjczykow???

Dobra calis spy ,ale niebyl gorszy niz it
Ealyn nawet kur niebyl jakims ogarem zeby was masowo mordowac

@fayter : I tak jestes wytrwaly bo robiac noce ,aby poskilowac trzeba miec checi ktore odbija sie rl ;ddddddddddd a to cenie sam nie moge dlugo pracowac np. mialem jej ogrodek przekopac na jakies kwiatki i pici det

@felix ty sie kurwa nie obrazaj zawsze byly wjazdy : o pici nieogar ; o pici to debil ; o pici ; o masz deda ; i jeszcze jedno jedyna rzecz ktora wbudowalem w cs jest no-recoil

i pierdolisz bo nie tylko ja spamuje ,ale osoba z ormo ktora sie nie okazala smieciem(wyjebmy lafe i piciego to debile [albo tylko mnie- czytaj]i sa glupi bo bedziemy mieli nowych ziomkow z lr ,albo oczywiscie gdzie mialem byc spyem co osobiscie pierdolnij sie w glowe ) i za to go szanuje

bemo
04-03-2009, 08:23
Bo bobek to robil 4 fun a ty gadales to na serio z bemkiem <3333333333

Ja1 (3-03-2009 20:58)
pici jest fajny dopoki nic mu nie strzeli do glowy
fayter (3-03-2009 20:59)
kurwa
bardziej
ofensywnie
takiego chlamu nie dam w post

XDDDDDDD

Dragostino
04-03-2009, 16:44

Add me plax(Vinci here :baby:)

Tak wszyscy sraja na "przydupasow" w Inter i Piciego a taka prawda ze oni jedyni mieli czas by pograc czasami na OTS a nie k**** siedziec w dp "bo moze jakas akcja bedzie" , no moze jeszcze z wyjatkiem Pall Fire , który czasami przychodzil pogadac. (na wojnie Inter vs LR)

Lafa_elo
04-03-2009, 17:41
tak moge potwierdzic ze Pici gadal ze mna o dziewczynach :D, ale nie o koszykowce bo nie wie co to dwutakt.

Colmar
04-03-2009, 18:06
Widze nie macie co robic tylko najeżdzać na Piciego który niczemu nie jest winien :confused:

marcza57
04-03-2009, 21:24
Lafa 20:44:42
server
Lafa 20:45:17
to public
Lafa 20:45:23
jak laska piciego

Przeprowadzilem wywiad srodowiskowy na temat Picinhoxsa o to co mowili slynni forumowicze i "krol venore",zaczniemy od krola:
Kotletas 20:58:48
nie będe obrażał piciego

tak,tez sie zawiodlem,teraz inni! ze wzgledu na jezyk ukrywam tresc postow

ze wzgledu na strach przed zemsta i pogrozkami podam tylko inicjaly tej osoby B.F. \/

Koszyk 21:01:12
NIE LUBIE KURWY JEBANEJ

Lafa 21:00:39
No wiec Piotr aka Pici. Jak kazdy wie ma on 18 lat i to chyba jego jedyna zaleta ze ma juz dowod. Jego wady zaczynaja sie na literke P i koncza na A. Mowiac w skrocie psychika mu siada. Pici z zawodu jest nikim wiec zajmuje sie spamem na forum i handlem od domu do domu typu "kupi pani odkurzacz albo polise?". Nie ustepliwy dokonal swego celu dostajac na 2 lvle passy na 100 lvl i gral sobie nim. Ma on 250 lvl na ron ots ale nie chca go w najlepszej gildi. Swego czasu tak pieknie dowodzil na ob ze jego team scombowal jego a nie target. W realu Piotrek jest zabawny, zyje nocnym zyciem i zadko kiedy widzisz go w domu. To przyklad wzorowego real life. Pozdrawiam Nacie, Faytera,Kanciatego i Lolka.

Leonek 21:01:37
jest z kamienia a my z kalisza spluwamy na te wies, poza spamowaniem topikow na forum lubi sobie posharowac na otsie

felix \/

Cadia Nierro: 1. retard w kake jebany
Cadia Nierro: 2. lizodup jesli czegos potrzebuje albo masz nick Boil na vencie
Cadia Nierro: 3. kawal skurwysyna
Cadia Nierro: ogolnie to sciera jebana jest ktora mysli ze jezdzac po mnie zdobedzie upragnionych przyjaciol
Cadia Nierro: a tu chuj nawet jego real lafa go nie chce

Bobek mistrz czyli Maryla Rodowicz

Pici jest swiezym powiewem geniuszu na forum, dzieki takim nieszablonowym ludzia swiat idzie do przodu.Jest idolem mlodych posterow,jest kims z kim sie utozsamiaja hodowcy chomikow. Zaslynal pierwszym na arcanii grillowankiem ze swoim szalonym kolega.Tofam go gdy sie nie spina.

Podsumowanie:
Jedna wypowiedz z tych wszystkich jest porządna i jak przystało na Knighta Kotletasa zawsze wypowiada się porządnie. Odpowiedział najrozsądniej z Was wszystkich matoły. Tak jak to mówi Medivh dzieciarnia i tyle. Nie spodziewał bym sie po was tego chłopaki. No ale cuż czego sie po dzieciach spodziewać?

Zaczne od Lafy, wyzywa Piciego na forum a jest jego kolegą w realu? Jaki morał z tego ? To się nazywa kolega? Moim zdaniem frajer tak tylko się może zachować.

Następna kolej to Koszyk nasz super Supporter Tibia.pl Robi bóg wie kogo z siebie na forum a tak naprawde to kawał szmaty. Dominik z Warszawy podzielił się z nim postacią. Nie bedę wnikać dokładnie na jakich zasadach to miało być ale moim i nie tylko moim zdaniem zachowałeś się jak szmata niszcząc reputację Boroth Flama zbudowaną przez Dominika.

Leonek. Uważasz ze Kalisz to miasto? Pewnie 80% mieszkańców Polski nawet nie wie gdzie te zapiżdziewo leży więc nie mów że mieszkasz w mieście :D

Felix. A ty nie lizałeś dupy dla innych ? Ogólnie uważam że jesteś najbardziej porządną osobą z tej całej bandy kretynów więc nie będę się wypowiadać na twój temat ... :o

Fayter. Robiąc ten cały wywiad o Picim powinieneś się zastanowić do czego wogle ma to służyć? Wiem że zaraz zaczniesz tutaj swoje filozofie pisać ale mam to w dupie jak i każdy. Przed wejściem do IP byłeś zupełnie inny. Szukałeś przyjaciół w biedzie i ich znalazłeś a teraz? Uważasz że wchodząc do IP jesteś królem i panem świata? Kiedyś Filush dał ci dostęp do ORMO i zaczełeś lizać dupe dla ormowców żeby przypadkiem ciebie nie ubili. Żeby nie Felix i jego pomysł połączenia ORMO z KUPĄ pewnie dawno byś leżał w piachu. Teraz kiedy znalazłeś sobie lepszych przyjaciół w dupie masz kumpli z ORMO którzy kiedyś ciebie wspierali, aktualnie liczy się tobie tylko IP i Filush bo wiesz że Filush w ORMO sprawuje władze i on tam wydaje rozkazy. Zmieniłeś się i tyle tak samo o i ormo się zmieniło. KIedyś to była zupełnie inna gildia, złożona na samych ziomkach a teraz to szambo i nic więcej. Byle gnojek sie może tam dostać dlatego Filush powinien coś z tym zrobić. A ty Fayter licz się z tym co robisz bo że kilku Interowców straciło chara to nie znaczy że ty nie będziesz następny ;)

Nie zapomniajcie także że ORMO to nie jest to samo ORMO co kiedyś. Stare ORMO składało się wiadomo z jakiego składu a nie tej bandy .... która doszła grom wie skąd ... to tyle.

Partyzant_Felix
04-03-2009, 21:37
filusz juz kiedys pisal o ormo co i jak, zaraz znajde ten post

W Ormo dalej znajdują się te same osoby. Z byłej Kupy doszły 3 osoby - Czajnik, Sniacy z którym znałem się od 2005 roku oraz Felix. Reszta jest ta sama, może zmieniło się tylko to, że weszli innymi charami oraz Braniewo zdradziło. Wyjątkiem jest okres pierwszych tygodni wojny z lr, gdzie potrzebowaliśmy mięsa i zrobiłem massinvite oraz czasy gdzie walczyłem ramie w ramie z frajerami(wtedy sie wydawało, że to koledzy z którymi trzymałem od początku ich gry) z SB. Rdzenne Ormo przetrwało do dzisiaj. Na temat Lafy nie będę się wypowiadać. Felix z tej trójki jest imo najbardziej rozumny pomimo kanciatej głowy. Pici czeka już od 2 miesięcy na POI na swoim OTS, więc dajcie mu spokój.

Ormo nie zaczęło schodzić na psy, Ormo wyjebało psy na zbity pysk. Jesteśmy mniej aktywni, wręcz wcale - ale to z powodu <cut>

Nie chce aby Ormo było takie jak kiedyś.

To tyle.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2333119&highlight=ormo+wyjeba%B3o#post2333119 ^ link
stad sie wzielo. teraz, bynajmniej aktualnie ormowcy nie graja/sa mainami w ip :> a to ze jestem porzadny to wiadome, wszystkie felixy to dobre chlopaki, np nintoko ma w rl felix xd

marcza57
04-03-2009, 22:00
filusz juz kiedys pisal o ormo co i jak, zaraz znajde ten post

http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2333119&highlight=ormo+wyjeba%B3o#post2333119 ^ link
stad sie wzielo. teraz, bynajmniej aktualnie ormowcy nie graja/sa mainami w ip :> a to ze jestem porzadny to wiadome, wszystkie felixy to dobre chlopaki, np nintoko ma w rl felix xd

Okej to skąd w ORMO się wziął Kalisz? Zawsze myślałem że doszli w raz z twoją KUPĄ ( gildią )... no ale widocznie się myliłem.

A co do Faytera to dodam jeszcze że swego czasu kiedy expił Fayterem a był nikim gadał sobie na vent z ormowcami wiadomo czemu - żeby go nie ubili to musiał podlizać dupkę tak samo jak to kiedyś robił Ames. A oprócz tego że figlował z ormowcami to kumplował się z DPFT - byłym wrogiem ORMO. Wniosek ... - dwulicowość... ;) Nigdy w ORMO nie byłem ale znałem kilka osób bardzo dobrze i jasno znałem zasady jakie tam panują jest przyjaciel i jest wróg. Przyjaciela chronić, wroga niszczyć. I nie będę dalej o tym pisać bo i tak zaraz będziesz tutaj rozpisywał swoje bezsensowne teorie :|

Partyzant_Felix
04-03-2009, 22:07
te teorie chyba do boba byly, ja pisze z sensem zawsze o/ nieno wiadomo ze zarcik ;pp

mmm nie pamietam dokladnie, ale chyba tak samo jak ja, tyle ze bob tylko na low lvlach bylll podajrze. zawsze nei wiem dlaczego mial dobre serce do nubow dlatego lepiej bylo pkowac z cinem, ktory smial sie (tak jak ja) z zabijania ludzi :> co do przyjaciol i wrogow to fakt, jak ktos nam bardzo zalazl za skore, a pare takich osob bylo to ja popas i lafa, walek,cinek robilismy samobojcze akcje przed depo czyli BAMBAM wszyscy loga, ten z pz ma lipke, teraz juz nawet ten z pz na 95% przezyje. wiem ze pierdole ale zawsze posta wiecej bede mial

Kamandir
04-03-2009, 22:13
wiem ze pierdole ale zawsze posta wiecej bede mial

A moim zdaniem piszesz bardzo sensownie i na temat.

Lafa_elo
04-03-2009, 22:23
Do tego ziomka co tam cos wjechal na mnie. Wiesz ja i Pici trzymamy sie razem na rl. Jedziemy sie dla jaj i kazdy z nas podchodzi do tego z pewnym przymrozeniem oka. Ale jesli uwazasz ze ja a co dopiero Pici przenosi rl na forum albo na odwrot to sie puknij w glowke. Wiem ze Ty i twoj sklad zawsze trzymacie sie razem i palicie jointy za murem ale my czasem lubimy sie pojezdzic i spalic dla humoru. Wiec wyluzuj facet :]

Faytah
04-03-2009, 22:42
Podsumowanie:
Jedna wypowiedz z tych wszystkich jest porządna i jak przystało na Knighta Kotletasa zawsze wypowiada się porządnie. Odpowiedział najrozsądniej z Was wszystkich matoły. Tak jak to mówi Medivh dzieciarnia i tyle. Nie spodziewał bym sie po was tego chłopaki. No ale cuż czego sie po dzieciach spodziewać?

Zaczne od Lafy, wyzywa Piciego na forum a jest jego kolegą w realu? Jaki morał z tego ? To się nazywa kolega? Moim zdaniem frajer tak tylko się może zachować.

Następna kolej to Koszyk nasz super Supporter Tibia.pl Robi bóg wie kogo z siebie na forum a tak naprawde to kawał szmaty. Dominik z Warszawy podzielił się z nim postacią. Nie bedę wnikać dokładnie na jakich zasadach to miało być ale moim i nie tylko moim zdaniem zachowałeś się jak szmata niszcząc reputację Boroth Flama zbudowaną przez Dominika.

Leonek. Uważasz ze Kalisz to miasto? Pewnie 80% mieszkańców Polski nawet nie wie gdzie te zapiżdziewo leży więc nie mów że mieszkasz w mieście :D

Felix. A ty nie lizałeś dupy dla innych ? Ogólnie uważam że jesteś najbardziej porządną osobą z tej całej bandy kretynów więc nie będę się wypowiadać na twój temat ... :o

Fayter. Robiąc ten cały wywiad o Picim powinieneś się zastanowić do czego wogle ma to służyć? Wiem że zaraz zaczniesz tutaj swoje filozofie pisać ale mam to w dupie jak i każdy. Przed wejściem do IP byłeś zupełnie inny. Szukałeś przyjaciół w biedzie i ich znalazłeś a teraz? Uważasz że wchodząc do IP jesteś królem i panem świata? Kiedyś Filush dał ci dostęp do ORMO i zaczełeś lizać dupe dla ormowców żeby przypadkiem ciebie nie ubili. Żeby nie Felix i jego pomysł połączenia ORMO z KUPĄ pewnie dawno byś leżał w piachu. Teraz kiedy znalazłeś sobie lepszych przyjaciół w dupie masz kumpli z ORMO którzy kiedyś ciebie wspierali, aktualnie liczy się tobie tylko IP i Filush bo wiesz że Filush w ORMO sprawuje władze i on tam wydaje rozkazy. Zmieniłeś się i tyle tak samo o i ormo się zmieniło. KIedyś to była zupełnie inna gildia, złożona na samych ziomkach a teraz to szambo i nic więcej. Byle gnojek sie może tam dostać dlatego Filush powinien coś z tym zrobić. A ty Fayter licz się z tym co robisz bo że kilku Interowców straciło chara to nie znaczy że ty nie będziesz następny ;)

Nie zapomniajcie także że ORMO to nie jest to samo ORMO co kiedyś. Stare ORMO składało się wiadomo z jakiego składu a nie tej bandy .... która doszła grom wie skąd ... to tyle.

Made my day :D zwlaszcza kochany fragment o mnie ;D Felixowi to ja dawalem inva do ormo bo przed sd od 45 mialem tam vicka na pencie a nie jego pomsyl polaczenia Ormo z Kupa.
Kotlet - ma w dupie tibie i zawsze trzymal fason,i nie chcial uczestniczyc w zabawie.

Koszyk - wciagnalem go w to bo im wiecej osob tym wiekszy fun(nie wiazac tych slow z noobami na ob veno-thais xd) nie robi z siebie Boga na forum,to ze tak to odbierasz swiadczy tylko o tobie.Z calym szacunkiem dla Dominika,ale gdyby nie Koszyk to na BF reputacja bylaby duzo nizsza,spytaj sie kogokolwiek nawet w it czy w ip.

fragment o Leonku aka o kaliszu - zle na-pisales ze 80% nie wie gdzie jest,100% idiotow bez szkoly, ew. z gimnazjum nie wie gdzie jest. Nie bede ktorys raz z kolei opisywal tego ze jest najstarszym miastem w polsce i jaka role odegral przez ostatnie wieki.W tym fragmencie pokazales tylko ze ty i edukacja to dwa,nie majace sie prawa spotkac pojecia.

Felix - tylko tyle OWNED.

WKONCU
O mnie - robiac ta cala szopke chcialem sie troche posmiac z picim,lafa i felixem. Pici sam do mnie urazu o to nie ma i raczej ci co sie wyzywali w przeciagu paru dni znow beda mieli normalne stosunki. Och och filozofie,dla debili suche fakty to filozofie,dla innych suche fakty to insulty wiec sie ogarnij i nazywaj to jak chcesz,ja poprostu opisuje to jak jest.Zazwyczaj moja opinia na wiekszosc tematow jest jedna z nielicznych nie bedacych stronnicza,tylko obiektywna(chyba ze odpisuje na napinke by tylko zdenerwowac autora napinki). Przed dojsciem do IP bylem taki sam,a to ze moj forumowy image,forumowa twarz czy jak to nazwac sie zmienila to inna kwestia,nie znasz - nie oceniaj proste.Niektorzy twierdza ze sie napinam,byc moze,zazwyczaj najbardziej moje napiete posty sa odpowiedziami na napinki innych wiec tylko napedzam mlyn ;p nie szukalem przyjaciol w biedzie,w grze z reguly bylem bardzo otwarty,nawet z 8 lvlami rozmawialem jezeli byli zabawni/inteligentni czy poprostu rozmawialo sie ciekawie (co moze powiedziec raczej kazdy kto byl ze mna w gildii czy gadal pod veno dp,ba nawet ostatnio spotkalem na vencie pierwszego ownera houldy'ego i calkiem spoko sie rozmawialo,chyba jedynie przez to ze na forum nie zagladal,bo nie wiem czy by potrafil odseparowac bycie na forum i bycie soba,prawda taka ze kazdy jak cos pisze to inaczej wyglada jakby to mowil,tak samo jak na tibia.com Neth czy ktos pisze posta na 50 linijek to dlatego ze chce wypasc dobrze przed oczami czytelnikow,bo to lepiej wyglada niz jakby napisal "<censored> <censored> (...)" i przedstawil problem w dwoch zdaniach).Kiedys bylem pentem w ormo przez krotki okres,mimo to dalej utrzymywalem kontakt z ormowcami,siedzialem na vencie i chodzilem na akcje bardziej dla zwaly niz chwaly,bo po pewnym czasie jak juz przegielismy tj. na serwie bylo 300 osob online mi sie juz nie podobalo i uwazalem ze przegielismy i dalej nie chcialem uczestniczyc w niszczeniu serwa,podobnie moja opinia ma sie do hackow.Czasem pyknelismy cos na kurniku,czasem tez niskimi lvlami poszlismy gdzies dla zwaly.Z ludzmi z ormo wciaz trzymam,jak widze kogos to z nim pogadam,jak jakis do mnie napisze to odpisuje<chyba ze zajety jestem>. Fragment z hackiem to najwieksze dno twojego postu,w innym temacie sie na ten temat wypowiedzialem i tak byc nie powinno. A ja hacka bede mial hacka to trudno,plakac nie bede.

Podsumowujac,pojechales troche po paru osobach,ale na najwiekszego frajera wyszedles ty bo nie zauwazyles ze to wszystko zostalo zrobione dla zwaly. Gratuluje gownianej wiedzy w kazdym zakresie w jakim zabrales "glos". Jak dalej chcesz byc taki hardy to sie przedstaw,czy moze nozki by ci wtedy zmiekly za bardzo i bielizna zmienilaby kolor na zolty ;>?

Okej to skąd w ORMO się wziął Kalisz? Zawsze myślałem że doszli w raz z twoją KUPĄ ( gildią )... no ale widocznie się myliłem.

A co do Faytera to dodam jeszcze że swego czasu kiedy expił Fayterem a był nikim gadał sobie na vent z ormowcami wiadomo czemu - żeby go nie ubili to musiał podlizać dupkę tak samo jak to kiedyś robił Ames. A oprócz tego że figlował z ormowcami to kumplował się z DPFT - byłym wrogiem ORMO. Wniosek ... - dwulicowość... ;) Nigdy w ORMO nie byłem ale znałem kilka osób bardzo dobrze i jasno znałem zasady jakie tam panują jest przyjaciel i jest wróg. Przyjaciela chronić, wroga niszczyć. I nie będę dalej o tym pisać bo i tak zaraz będziesz tutaj rozpisywał swoje bezsensowne teorie :|

Myliles sie bo nic nie wiesz,wypisujesz tylko swoje domysly,ew. lewe informacje z drugiej reki.

A co do mnie,nigdy nie bylem i nie bede nikim. Nikomu nie pucowalem dupy(jak twierdzisz inaczej powiedz komu bo juz nie wiem ktora osoba jestes w tym temacie co proboje ze mnie zrobic asslickera,jednoczesnie bojac sie przyznac kim jest bo zapewne to cos pokorju whisper). Z kim sie kumplowalem z DPFT? Ajgora poznalem przez Felixa,on mi pomogl raz,ja mu sie pozniej zrewanzowalem i do dzisiaj mamy dobre relacje.Kogo "znalem" jeszcze z dpft? Wkoncu ty wiesz najlepiej. Kocham anonimki i ich wywody z dupy,majace z prawda tyle wspolnego co Clapek i kultura.

kamsz
04-03-2009, 23:44
@marcza

skoncz trollowac

Bracia_Zdunscy
05-03-2009, 06:43
Made my day :D zwlaszcza kochany fragment o mnie ;D Felixowi to ja dawalem inva do ormo bo przed sd od 45 mialem tam vicka na pencie a nie jego pomsyl polaczenia Ormo z Kupa.
Kotlet - ma w dupie tibie i zawsze trzymal fason,i nie chcial uczestniczyc w zabawie.

Koszyk - wciagnalem go w to bo im wiecej osob tym wiekszy fun(nie wiazac tych slow z noobami na ob veno-thais xd) nie robi z siebie Boga na forum,to ze tak to odbierasz swiadczy tylko o tobie.Z calym szacunkiem dla Dominika,ale gdyby nie Koszyk to na BF reputacja bylaby duzo nizsza,spytaj sie kogokolwiek nawet w it czy w ip.

fragment o Leonku aka o kaliszu - zle na-pisales ze 80% nie wie gdzie jest,100% idiotow bez szkoly, ew. z gimnazjum nie wie gdzie jest. Nie bede ktorys raz z kolei opisywal tego ze jest najstarszym miastem w polsce i jaka role odegral przez ostatnie wieki.W tym fragmencie pokazales tylko ze ty i edukacja to dwa,nie majace sie prawa spotkac pojecia.

Felix - tylko tyle OWNED.

WKONCU
O mnie - robiac ta cala szopke chcialem sie troche posmiac z picim,lafa i felixem. Pici sam do mnie urazu o to nie ma i raczej ci co sie wyzywali w przeciagu paru dni znow beda mieli normalne stosunki. Och och filozofie,dla debili suche fakty to filozofie,dla innych suche fakty to insulty wiec sie ogarnij i nazywaj to jak chcesz,ja poprostu opisuje to jak jest.Zazwyczaj moja opinia na wiekszosc tematow jest jedna z nielicznych nie bedacych stronnicza,tylko obiektywna(chyba ze odpisuje na napinke by tylko zdenerwowac autora napinki). Przed dojsciem do IP bylem taki sam,a to ze moj forumowy image,forumowa twarz czy jak to nazwac sie zmienila to inna kwestia,nie znasz - nie oceniaj proste.Niektorzy twierdza ze sie napinam,byc moze,zazwyczaj najbardziej moje napiete posty sa odpowiedziami na napinki innych wiec tylko napedzam mlyn ;p nie szukalem przyjaciol w biedzie,w grze z reguly bylem bardzo otwarty,nawet z 8 lvlami rozmawialem jezeli byli zabawni/inteligentni czy poprostu rozmawialo sie ciekawie (co moze powiedziec raczej kazdy kto byl ze mna w gildii czy gadal pod veno dp,ba nawet ostatnio spotkalem na vencie pierwszego ownera houldy'ego i calkiem spoko sie rozmawialo,chyba jedynie przez to ze na forum nie zagladal,bo nie wiem czy by potrafil odseparowac bycie na forum i bycie soba,prawda taka ze kazdy jak cos pisze to inaczej wyglada jakby to mowil,tak samo jak na tibia.com Neth czy ktos pisze posta na 50 linijek to dlatego ze chce wypasc dobrze przed oczami czytelnikow,bo to lepiej wyglada niz jakby napisal "<censored> <censored> (...)" i przedstawil problem w dwoch zdaniach).Kiedys bylem pentem w ormo przez krotki okres,mimo to dalej utrzymywalem kontakt z ormowcami,siedzialem na vencie i chodzilem na akcje bardziej dla zwaly niz chwaly,bo po pewnym czasie jak juz przegielismy tj. na serwie bylo 300 osob online mi sie juz nie podobalo i uwazalem ze przegielismy i dalej nie chcialem uczestniczyc w niszczeniu serwa,podobnie moja opinia ma sie do hackow.Czasem pyknelismy cos na kurniku,czasem tez niskimi lvlami poszlismy gdzies dla zwaly.Z ludzmi z ormo wciaz trzymam,jak widze kogos to z nim pogadam,jak jakis do mnie napisze to odpisuje<chyba ze zajety jestem>. Fragment z hackiem to najwieksze dno twojego postu,w innym temacie sie na ten temat wypowiedzialem i tak byc nie powinno. A ja hacka bede mial hacka to trudno,plakac nie bede.

Podsumowujac,pojechales troche po paru osobach,ale na najwiekszego frajera wyszedles ty bo nie zauwazyles ze to wszystko zostalo zrobione dla zwaly. Gratuluje gownianej wiedzy w kazdym zakresie w jakim zabrales "glos". Jak dalej chcesz byc taki hardy to sie przedstaw,czy moze nozki by ci wtedy zmiekly za bardzo i bielizna zmienilaby kolor na zolty ;>?

Myliles sie bo nic nie wiesz,wypisujesz tylko swoje domysly,ew. lewe informacje z drugiej reki.

A co do mnie,nigdy nie bylem i nie bede nikim. Nikomu nie pucowalem dupy(jak twierdzisz inaczej powiedz komu bo juz nie wiem ktora osoba jestes w tym temacie co proboje ze mnie zrobic asslickera,jednoczesnie bojac sie przyznac kim jest bo zapewne to cos pokorju whisper). Z kim sie kumplowalem z DPFT? Ajgora poznalem przez Felixa,on mi pomogl raz,ja mu sie pozniej zrewanzowalem i do dzisiaj mamy dobre relacje.Kogo "znalem" jeszcze z dpft? Wkoncu ty wiesz najlepiej. Kocham anonimki i ich wywody z dupy,majace z prawda tyle wspolnego co Clapek i kultura.

Nie bede cie obrazac bo nie ma po co i nie mam do tego powodow ale jedno ci powiem. Piszesz jak nasi politycy duzo i krecisz kilkanascie faktów, takie mydlenie oczu, tak samo marcza :p

LoluU$
05-03-2009, 07:38
ba nawet ostatnio spotkalem na vencie pierwszego ownera houldy'ego i calkiem spoko sie rozmawialo...

Pawel o/
bob, a Kieebefa nie widziales ^^?

@marcza

nudny wjazd na boba

@bob
troche zdunscy maja raacje ^^ pozatym zastanow sie... jakby sie poczul taki Marcza57 jakbys mu nie odpisal 3 razy ? Po prostu by stwierdzil ze to bez sensu i by nie pisal :< A ty tylko piszesz te dlugie posty ktorych nie chce mi sie czytac ale musze : O

bemo
05-03-2009, 08:40
on ma charakter taki jak ja - lubi dac do zroumienia ze to on ma racje :D

bobku tez mu mialem to samo pisac i nawet cytowac twoj fragment o miescie :*

Faytah
05-03-2009, 11:45
Ta wiem ze moglem sobie dac siana i moglem w dwoch zdaniach napisac ze Marcza jest <miejsce na diss> i wytlumaczyc w kolejnych dwoch dlaczego nie ma racji,ale jak odpisuje na posty to na cale a nie fragmenty,a ze troche do odpisywania bylo to wyszlo jak wyszlo ;p zreszta lubie pokazywac anonimka ze ze swoimi lewymi info z drugiej reki i bardziej checiami objechania kogos niz podstawami do tego moga conajwyzej isc na forum bravo czy inny shit.

Leonzor * nie widzialem ;p

Bemo - wkoncu jestesmy z Kalisza i nie pozwolilmy by ktos z K*rwich Dolow najezdzal na nasze city xD

Bracia_Zdunscy - moze to tak troche wyglada i gdzie niegdzie sam sie zakrecilem,piszac cos w niektorych akapitach po 2x,ale generalnie przedstawilem jak to wszystko wyglada z mojej perspektywy.

Mykam bo przerwa sie konczy,a ja ledwo posta napisalem :<

LoluU$
05-03-2009, 16:40
Pici/felix/bob/lafa

Moge komus z was dac pinezke na nk do mojego zdj :D? WHhahahahahah EVUL KURWA EVUL :D

Partyzant_Felix
05-03-2009, 16:49
agrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fri akanttt

LoluU$
05-03-2009, 21:03
Ou jee

Lolek & Lafa & Bob na jednej fotce o/

Mamy rila !!!!

Piona ziomy

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:45
dospamujmy do next strony

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:46
chce nowa stronę juz

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:47
plx new strona

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:48
korwa a strony jak nie bylo tak nie ma

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:49
lipka nosz korwa

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:51
no OmfgLOL Sory ale musze miec nowa stronę bo tak to przewijac musze lolo

Partyzant_Felix
05-03-2009, 21:52
omg kiedy w koncu

bajsi
06-03-2009, 13:18
pojebany jsakhdfjksahdhjkdsaf

LoluU$
06-03-2009, 13:53
felix cisniemy zaklad kto zrobi str numer 115 :D?

Lafa_elo
06-03-2009, 17:35
Nie robcie tego bo znow przyjdzie xeremon i was ded

Istna
06-03-2009, 18:13
Arcy Filusz to mój przyjaciel !

picipancarlin
06-03-2009, 19:30
bog cie oposcil wy*******aj z tego forum chyba ze nie kibicujesz Olimpi grudzions

Lafa_elo
06-03-2009, 20:13
Tam jest chyba jedna druzyna. Nie to co u nas 4 ;]]]]]]]]]]]]]

Partyzant_Felix
06-03-2009, 21:07
Chelmianka I Plawianice Kamien???????

Lafa_elo
06-03-2009, 21:39
jeszcze Klos Chelm i Widzew Lodz

LoluU$
06-03-2009, 21:49
Ate divko derby blisko !

Zks Stal Rzeszów ^^

Partyzant_Felix
06-03-2009, 22:31
no to zajebiscie u was

picipancarlin
06-03-2009, 22:55
Chelmianka I Plawianice Kamien???????

Ty ku wo bez rila ty zydzie

nawet jest piosenka o tobie

Zyd to frajer zyd to buc zyje po to by go w kanciaty leb tluc heuehehu

i tam o asslikowaniu pamietam a widze dobrze dupa wylizac lubisz nintoko

Partyzant_Felix
06-03-2009, 23:06
no tak pici ty to taki pustak jestes jakich malo

Knapps aka Kinder niespodzianka: 461427586.html

LoluU$
06-03-2009, 23:10
ja p'dole wylootowalem glacier amulet i * robe z pierwszego Sea Serpenta i kurwa crash na otsie no k*wa !

*-nie pamietam nazwy ^^

Faytah
06-03-2009, 23:32
kiedy robimy jakis flame na kogos,ostatnio byl na piciego a troche czasu by powymyslac farmazony jest mhmhmhm offer?

Partyzant_Felix
06-03-2009, 23:46
+ BONUS PICI GRAJACYW CSA
http://www.youtube.com/watch?v=EnbrtZ32orM <----- HUAHUAHA

Faytah
06-03-2009, 23:54
ahhahahahahahahahahah XDDDD

Lafa_elo
07-03-2009, 14:10
Jak juz tak bob chcesz, to moze kogos z kalisza

Faytah
07-03-2009, 20:06
Jak juz tak bob chcesz, to moze kogos z kalisza

mi sie tam lepiej cisnie na wschodnie rejony,ale jak juz kogos z kalisza to moze faytera to taki lepek bez okna w pokoju

bemo
07-03-2009, 20:08
dodam ze mieszka w wilgotnym kartonie a jego wlosy pod pachami sa do polowy wygolone

LoluU$
07-03-2009, 20:11
moze mnie ktos zjechac ;e ?

Faytah
07-03-2009, 20:36
jakie do polowy,pod pachami mam na 0,a loniaki na 3mm !

dla idiotow co mnie potem zaczna dissowac,tylko zartujemy hehe?

Partyzant_Felix
07-03-2009, 21:59
warto dodac ze nie jada w mcdonalds (sami-wiecie-czemu)

Picinhoxs
07-03-2009, 22:16
Bo nie ma rila i mowil ze nie boci ;(

Lafa_elo
07-03-2009, 22:27
Moge dodac ze asslikuje kazdemu a potem sie wypiera ze nikt nie ma na niego dowodow B)

LoluU$
07-03-2009, 23:20
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/oak.jpg
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/oak.jpg

a potem mnie dedli

Nacpany_Wlodek
08-03-2009, 00:02
/\ dobra rada

http://img101.imageshack.us/img101/3894/efjed3.jpg

Partyzant_Felix
08-03-2009, 00:14
ahahahahaha

Partyzant_Felix
08-03-2009, 01:53
http://img23.imageshack.us/img23/2873/koszykwyzywaamesa.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=koszykwyzywaamesa.jpg)

SZACUNEK ZE KOSZYK TO PRZYZNAL

AMES TO DALNNNNNNNNNnnn

Koszyk
08-03-2009, 01:55
Ech kolejny zalosny fake... ;<

Partyzant_Felix
08-03-2009, 01:58
01:41 Boroth Flam [217]: bede Cie na*******al
01:41 Keszmejker Felixa [17]: ahahah
01:41 Keszmejker Felixa [17]: to ja ciebie
01:41 Boroth Flam [217]: na openach
01:41 Boroth Flam [217]: KURWO

a na forum to support tibia.pl ;'/ falszywi ludzie mnie draznia

Bracia_Zdunscy
08-03-2009, 08:43
01:41 Boroth Flam [217]: bede Cie na*******al
01:41 Keszmejker Felixa [17]: ahahah
01:41 Keszmejker Felixa [17]: to ja ciebie
01:41 Boroth Flam [217]: na openach
01:41 Boroth Flam [217]: KURWO

a na forum to support tibia.pl ;'/ falszywi ludzie mnie draznia

Felix nie potrafisz ignorowac takiego osobnika? Po co z nim rozmawiac? Przeciez to falszywa dzivka ... i kazdy o tym wie. Nie odpowiadajmy na jego posty niech sobie bedzie tym Tibia.pl Supporter i pisze tutaj co chce a my po prostu nie odpisujmy na posty tej łachudry. Nie dosc ze na tibiii spina pupke a tutaj nagle kulturalny hahahahha co za ciota.... :D Jak to mówi Medivh " DZIECKO Z INTER SIE NAPINA :X "

bajsi
08-03-2009, 11:17
Przepraszam, ale twoja niesubordynacja prowadzi do totalnej destrukcji panującego tutaj powszechnego ładu i harmonii wypowiedzi innych graczy, więc bądź tak miły i przemyśl swe postępowanie aby nie naprzykrzać się więcej innym ludziom, którzy cenią nade wszystko kulturę osobistą.

p.s. i pisze się down albo daun a daln to piszą żydzi, murzyni i homoseksualiści

i btw, słyszałem ze można sobie za smsa ustawiać ten podpis pod nickiem, więc ja se wyśle smsa i będę adminem tibia.com, chyba że mi się fora pojebały :p

SpoconyKrystyna
08-03-2009, 11:49
Przepraszam, ale twoja niesubordynacja prowadzi do totalnej destrukcji panującego tutaj powszechnego ładu i harmonii wypowiedzi innych graczy, więc bądź tak miły i przemyśl swe postępowanie aby nie naprzykrzać się więcej innym ludziom, którzy cenią nade wszystko kulturę osobistą.

p.s. i pisze się down albo daun a daln to piszą żydzi, murzyni i homoseksualiści

i btw, słyszałem ze można sobie za smsa ustawiać ten podpis pod nickiem, więc ja se wyśle smsa i będę adminem tibia.com, chyba że mi się fora pojebały :p

Hahhahaha Bajsi jak to prawda że za Smsa można to dawaj numer też bede forum masterem xDDDDDDDDDDD :D

Bracia_Zdunscy
08-03-2009, 11:56
Koszyk Owned

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

No wiec zacznę jak każdy. Nazywam sie Kamil liczę sobie 16 wiosen, niedługo 17. Zainteresowania... hmm, ciężko powiedzieć, ale napewno informatyka(grafika), sport (koszykowka, pilka nozna, jazda na rowerze), gry komputerowe, anime oraz manga. Postępy w nauce? No powiedzmy, że są.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)

Na forum od 10-05-2005. Sukcesy... cs.tibia.pl team ( o ile można nazwać to sukcesem). Moderator nieistniejacego juz portalu blokersi.net ( serwer o Counter-Strike)

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)

200 Royal paladyn. Wykonana bardzo duża ilość questów. Jeśli będzie to potrzebne podam więcej informacji.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?

Chciałbym pomóc rozwijać się stronie, w kwestii uaktualniania jej.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Wydaje mi się, że tak. Dlaczego? Trudno odpowiedzieć, jestem pracowitą osobą która dąży do obranego celu. Myślę, że to wystarczy

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Według mojej opini strona jest już wystarczająco rozwinięta, wystarczy ją tylko często aktualizować i wprowadzać poprawki.

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?

Informacjami o nowych potworach//questach//expowiskach. Myślę, że moją postacią mógłbym dostarczyć informacji o każdym potworze ( no pomijam bossy typu Orshabaal, Morgoroth, Ferumbras)

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Dlaczego... hmm znowu skomplikowane pytanie. :>
Wydaje mi się, że gracz z moim doświadczeniem może pomóc w zdobywaniu pewnych informacji. Spełniam również wszystkie warunki których wymagacie.

Wydaje mi się ze to wszystko z mojej strony.

Colmar
08-03-2009, 12:50
Near to gupek ;)

LoluU$
08-03-2009, 12:54
^^

no i co ; PPP

LoluU$
08-03-2009, 16:39
najpierw lafa

16:12 Xerilus has left the party.
16:12 Your party has been disbanded.

potem ja

http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/orozlafa.jpg
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/orozlafa2.jpg

Lafa Retry x D?????

Faytah
08-03-2009, 20:58
niech zgadne,Lafa byl sioherem i staral sie bloczyc ;d? anyway nie ma to jak puscic nearka i lafe na hff!

bajsi
08-03-2009, 21:13
na otsie niema co

Partyzant_Felix
08-03-2009, 21:41
hoho sie porobilo :>

21:27 Lemana Lena [58]: Utani Gran Hur "" Dam Ci za itemkii .

Tworca
09-03-2009, 20:55
Name:Dyda melka
Sex:female
Profession:Master Sorcerer
Level:80
World:Arcania
Residence: Venore
House:Glacier Side 4 (Svargrond) is paid until Mar 14 2009
Guild membership: Paladin of the In Pectore
Last login: Mar 09 2009, 19:19:44 CET

Character Deaths
Mar 08 2009, 20:41:17 CET Killed at Level 81 by Mazur Shady

Fajny poczatek ;] Ledwo co przylazla i dead. Niceee i jak to ona mowi Pozdro.

VmaX
10-03-2009, 15:07
Mardrox
Cone Flam

Dragostino
10-03-2009, 15:29
Mardrox
Cone Flam

Ray Fiftyfajf

IP sie smialo jak Ros Vie~ i Ealyn glebnal na rook to maja za swoje...

Mhm
10-03-2009, 16:03
3 boty mniej :(

Partyzant_Felix
10-03-2009, 16:14
pomscimy ;]]]]

marcza57
10-03-2009, 16:30
Siemka daj szybko passy bo akcja HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA 8o Spadłem z krzesła ^^

Faytah
10-03-2009, 16:37
Siemka daj szybko passy bo akcja HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA 8o Spadłem z krzesła ^^

Hehe zabawne.

Juz przy okazji hackow w it mowilem ze takie pogrywanie jest dnem,a to ze ktos sie z tego cieszy tylko odzwierciedla jakim frajerem jest osoba cieszaca sie z hacka. Ciekawe ile osob jest jeszcze normalnych i nie bedzie uczestniczyla w zbiorowej akcji "upadamy coraz nizej".

Charin
10-03-2009, 16:43
Ja nie będę uczestniczył. Arcania definitywnie schodzi na psy.

Atee
10-03-2009, 17:13
spinacie dupska ze to co dzis zrobilismy to zalosne itd. a co wy do korwy robiliscie to nie bylo zalosne?

i na chuj takie pierdolenie : |

marcza57
10-03-2009, 18:16
Hehe zabawne.

Juz przy okazji hackow w it mowilem ze takie pogrywanie jest dnem,a to ze ktos sie z tego cieszy tylko odzwierciedla jakim frajerem jest osoba cieszaca sie z hacka. Ciekawe ile osob jest jeszcze normalnych i nie bedzie uczestniczyla w zbiorowej akcji "upadamy coraz nizej".

Chłopie opanuj się nigdzie nie napisałem że cieszy mnie że ktoś miał hacka tylko rozbawiło mnie jak łatwo w tych czasach można haknąć aż tak duży poziom :D Co tu dużo mówić wtopić w taki sposób to ludzie z kim my tu tutaj na arcanii mamy do czynienia ? z tumanami ?