Pokaż pełną wersje : Arcania - Hyde Park
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Ktoś inny napisał, że robi laski za chara czy coś tędy. J
sprostuje ze napisal to thugioshok dla zwaly z noobchara forumowego no ale niezly flame od tego powstal >.>
bylem tu 3-4h temu, a tu sie 3 strony zrobily
ruch jak na marszalkowskiej ;|
no ba . przecież już sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, nie ma to jak robić laske komuś, kogo się nie widziało na oczy. :) Pomyśl czasem.
Btw. Każdy mówi z własnego doświadczenia .
Kto powiedział, że konta zrobić nie umie? Oczywiście na wszystko odpowiadacie sobie sami. :d coś jeszcze ? :o
TAK TAK TAK COŚ JESZCZE!!!1!!!!!111!!
Doczekam się na posta, w którym konkretnie ciebie obraziłam? Bo plujecie sie o to ostro ale jakos dowodow nie macie =)))))))))))))
Picinhoxs
03-10-2008, 23:48
Sell pro [anal] sell eplate [only oral]
no ba . przecież już sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, nie ma to jak robić laske komuś, kogo się nie widziało na oczy. :) Pomyśl czasem.
Btw. Każdy mówi z własnego doświadczenia .
Kto powiedział, że konta zrobić nie umie? Oczywiście na wszystko odpowiadacie sobie sami. :d coś jeszcze ? :o
Dlaczego dyskryminujesz osoby niewidome? Oczywiście że to możliwe robić laskę komus kogo nie widziales na oczy. Pomysl czasem.
zyd to frajer zyd to buc zyje po to by go tluc!!!! dobra i tak dostane bana chuju, oprzec ciebie mam po koncie szmato prowodyrze
Jeszcze jeden glupi post ze objedziesz kogos bezpodstawnie to sie na ciebie wyjeb*e i wtedy wbijanie sie na koma i mowie ze dla zwaly nic nie da,felix pora dorosnac i przestac wyzywac ludzi na forum,wcale od tego "fajniejszy" nie jestes.
wszyscy jestescie kurwami i tyle , banda kurew i bachorow pierdolonych , wy*******ac do piaskowniki , az szkoda mi was.
ja robie laski za 10 k to jestem gorszy ?
robie pokazy na webcamach za blue robe i 100 assassin starow i kurwa co
Dydamelka
03-10-2008, 23:54
tym przeslonietym koffaniusioowanniemm babeccek z depooóoóo chlopcom nie uswiadomisz, ze to jest lickowanie bo oni sa tak rpzeslonieci ze tego nie rozrozniaja
normalnuy plejer stoi w dp i jesli widzi
Dyda melka:czesc koffanie =**~~ (z jezyczkiem ci dalam hihih)
gilidie z hlvlami or sth: siemeczka jak tam u ciebie sliczna :**<sexik>
Dyda melka:ach dobrze widziaues moje new foteczqqqqiiii na fotce?
gilidie z hlvlami or sth: oj nie musze zobaczyc me slonce
Dyda melka: moze poojdziemy na wspoolny huncikk gsuw lub dragonuw albo behemotuw
gilidie z hlvlami or sth: oki oczywiscie pozniej zostan sama ale jak ktos cie obrazi od nieszanujacej sie dziwki pisz szybciutko za lodzika pomozemy
dyda to tylko przyklad takich jest kilka.
Nigdy nic podobnego nie napisałam, gdyż inni wiedzą lepiej. Wystarczy, że ja wiem jak jest i wiedzą Ci co powinni :s A reszty zdanie, nie obchodzi mnie. Natttii ty się pod tym podpisałaś, so? :O Nie podnieca Cię fotka.pl nie musi :o! To, że ma Ją Kolesianka przecież nie świadczy o tym, że ją podnieca ,ta?
Reylin napisała, że masz krzywy ryj, widocznie tak Ona uważa. Nie mów, że Ona zaczeła, bo sama chyba widzisz co piszesz od początku. Nie obchodzi Cię jej życie prywatne i nie powinno. Ciesze się, że masz swoje. :) Lecz co w takim razie znaczy głupi śmiech o robienu loda, etc. Napisał to jakiś idiota, który podaje się za kogoś kim nie jest to odrazu jest to prawdą, nie? Bez kitu, znajdzcie sobie inny temat.
Pici co do Ciebie ,wczoraj na vt Ty zaczołeś. Zawsze bluzgałeś, więc czego się spodziewałes? =\ Cya . :x
Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia... Tibia...
rzyceim moim i twoim ja gram ty graz i jest super tibia uczy tibia dobra my som pl i my som tibia tibia jest fajna i fajna jest tibia jest fajna gramy sobie w tibie my byc jest pl i koniec ja chce tibia gramy exp skile bic level tibia fajna tibia moim rzyciem ponad wrzystko szkola zla skille i level to podstawa bic skille level szkola zla tibia uczy moim rzyciem tibia tylko moim rzyciem
Picinhoxs
03-10-2008, 23:57
Nigdy nic podobnego nie napisałam, gdyż inni wiedzą lepiej. Wystarczy, że ja wiem jak jest i wiedzą Ci co powinni :s A reszty zdanie, nie obchodzi mnie. Natttii ty się pod tym podpisałaś, so? :O Nie podnieca Cię fotka.pl nie musi :o! To, że ma Ją Kolesianka przecież nie świadczy o tym, że ją podnieca ,ta?
Reylin napisała, że masz krzywy ryj, widocznie tak Ona uważa. Nie mów, że Ona zaczeła, bo sama chyba widzisz co piszesz od początku. Nie obchodzi Cię jej życie prywatne i nie powinno. Ciesze się, że masz swoje. :) Lecz co w takim razie znaczy głupi śmiech o robienu loda, etc. Napisał to jakiś idiota, który podaje się za kogoś kim nie jest to odrazu jest to prawdą, nie? Bez kitu, znajdzcie sobie inny temat.
Pici co do Ciebie ,wczoraj na vt Ty zaczołeś. Zawsze bluzgałeś, więc czego się spodziewałes? =\ Cya . :x
PRO BY CLAPEK jejejeje
btw: Twoje assliczenie do h leveli typu lamus etc a o tym necrofilu [czytaj sworderek] to padlas odniego i teraz masz go w comment <3 siemka elo?
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHv
Buahahah Dyda, teraz to się popisałaś. To że napisałam posta pod postem osoby, która cie obraza swiadczy o tym ze moj post odnosi sie do ciebie? To może mam czekac az bedzie odpowiedni moment zeby wyrazic swoje zdanie? Jak beda pisac mm o noobach z carlin to wtedy mogę napisac ze laski sie szmaca? Czy moze tez to odniesiesz do siebie? Wyzywaja cie? Sorry, nie moj problem. Wiesz, chyba jestes lekko przewrazliwiona na swoim punkcie, ale sorry tez nie moj problem. On napisal o tobie, ja napisalam ogolnie. Dalej czekam az mi pokazesz posta w ktorym cie obrazam. Obawiam sie ze ci sie nie uda, no ale powodzenia
wszyscy jestescie kurwami i tyle , banda kurew i bachorow pierdolonych , wy*******ac do piaskowniki , az szkoda mi was.
ja robie laski za 10 k to jestem gorszy ?
robie pokazy na webcamach za blue robe i 100 assassin starow i kurwa co
Tutaj na przykład kolega po fachu MS też ma sporo racji.
Czekajcie idę na fajkę, jak coś krzyczcie i jestem.
Picinhoxs
04-10-2008, 00:00
Eloooooooooooooooo BRANIEWO JAZaDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Thuygioshok
04-10-2008, 00:01
Niestety zostalem zmuszony pisac z tego konta, dajcie juz spokoj spamowaniu :)
Kurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chujkurwa Chuj
Picinhoxs
04-10-2008, 00:04
Smierdzi................
Dydamelka
04-10-2008, 00:05
PRO BY CLAPEK jejejeje
btw: Twoje assliczenie do h leveli typu lamus etc a o tym necrofilu [czytaj sworderek] to padlas odniego i teraz masz go w comment <3 siemka elo?
Z Lamusinim rozmawiam dobrze, poza tibią :) Jest naprawde wporzątku, więc co chcesz? :dd Z tego co słyszałam to Pici z Ciebie także się śmieją. Chcesz się jakoś odegrać, bluzgając Mnie? A ze Sworderkiem nie wiesz jak było, więc także się przymknij :) Może powiesz w koncu coś, co masz już zapisane? ' Siemka dasz itemka ?' Niech Cię nie obchodzi mój comment, zajmij się swoim :>
Najlepiej Wam wychodzi bluzganie innych, ale najpierw popatrzcie na siebie. Idealni raczej nie jesteście. Na ten temat się już wypowiedziałam. Nie napisze już nic, na ten idiotyczny temat. A Wy? Bluzgajcie, bluzgajcie ;* każdy wie swoje, a Wy? To potraficie najlepiej .
Picinhoxs
04-10-2008, 00:06
Z Lamusinim rozmawiam dobrze, poza tibią :) Jest naprawde wporzątku, więc co chcesz? :dd Z tego co słyszałam to Pici z Ciebie także się śmieją. Chcesz się jakoś odegrać, bluzgając Mnie? A ze Sworderkiem nie wiesz jak było, więc także się przymknij :) Może powiesz w koncu coś, co masz już zapisane? ' Siemka dasz itemka ?' Niech Cię nie obchodzi mój comment, zajmij się swoim :>
Najlepiej Wam wychodzi bluzganie innych, ale najpierw popatrzcie na siebie. Idealni raczej nie jesteście. Na ten temat się już wypowiedziałam. Nie napisze już nic, na ten idiotyczny temat. A Wy? Bluzgajcie, bluzgajcie ;* każdy wie swoje, a Wy? To potraficie najlepiej .
STFU?????????????
Smieja sie bo dalem elo zdjecie jak jest sie pod wplyfem wody gazowanej hej
ODPOWIEDZ MI FFS!!!! Robicie awanture a potem co? Głowka w piach?
Kocham Cię.
Picinhoxs
04-10-2008, 00:09
Siemka Jestem Pici Muj KÓmpel To Knight Kotletas Wannabe Me?
No Tenks
Picinhoxs
04-10-2008, 00:11
Ty kurwa chuju.
Ty retardzie z ormo
Kolesianka
04-10-2008, 00:11
A Ty skad wiesz, że mam fotke.pl ? I co Ci do tego jak mam? I co ty tu mi mowisz o tym, żeby nie bluzgać innych jak teraz mówisz że ona uważa jaki mam ryj, przecież go nie widziała;] To niech sobie byle kto nie pozwala ;] Co ja pisze od początku? Na początku swoje ogólne zdanie, wybacz ale nie jesteś u mnie w centrum zainteresowania żebym musiała pisać konkretnie o Tobie. Głupi uśmiech znaczy ironię ;] Możliwe, że napisał to jakiś idiota, ale to juz nie moja sprawa kto.Wystarczy, że napisał a chyba bez powodów by tego nie robił :] I nie mow nam, ze mamy znalesc sobie inny temat bo piszemy na jaki nam sie podoba. Pozdro
Picinhoxs
04-10-2008, 00:12
Ty kurwa chuju.
Opierd*ole ci laske za 2k ok?
Picinhoxs
04-10-2008, 00:13
Jak ktos ma watpliwosci do moich doswiadczen przeczytajcie moj podpis, ja tu rzadze :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:X(X(X(X(X(X(X(X (X(X(
ar ju krezji ju noł?
Picinhoxs
04-10-2008, 00:15
@up ty szmato z ormo zbackstabbuje cie ahhuaa
Picinhoxs
04-10-2008, 00:16
DO BOJU DO BOJU DO BOJU PAWIANICE KAMIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::cup::cup:: cup::cup::cup::cup::evul::evul::evul::evul::evul:: evul::evul::evul::evul::evul:
łi ar de czempions tralalaalallalaal
Picinhoxs
04-10-2008, 00:17
Jak to zrobimy?
Rozkremcamy Temat!!!! Wszyscy Maja Banie!!!!baniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Moim zdaniem techno jest do dupy.
Picinhoxs
04-10-2008, 00:19
Ty pjonie z non pvp nie masz rila ukadlem ci go
Picinhoxs
04-10-2008, 00:20
Ide spac filu papatki
Niech ktos zrobi price liste na Arcani która ile bierze i jakie uslugi swiadczy.
Dobra, ale jechanie po sobie na NK to już przesada ludzie weźcie ogarnijcie no k*rwa. K*rwa pogódźcie się jakoś nie wiem, albo k*rwa zróbcie kanał na Vencie i będzie śmiechowo:]
Xr3, Wiatrak, Mlodzieniaszek, Nintogo, kamsz, Kolesianka, Filush, Suv Dragonslayer, Fruti_Angel
Miałeś iść spać bazylu
Kolesianka umówisz sie ze mna ?
Kolesianka
04-10-2008, 00:31
Kolesianka umówisz sie ze mna ?
nie a ty?;o
xD
nie a ty?;o
xD
ta juz jade do ciebie kotku na moim rumaku podaj tylko adres.
Kolesianka
04-10-2008, 00:34
ta juz jade do ciebie kotku na moim rumaku podaj tylko adres.
Carlin Temple ;d
co ta tibia robi z ludzmi zyja w wirtualnym swiecie nawet nie wiedza gdzie mieszkaja ;/
Kolesianka
04-10-2008, 00:35
:(((((((((((((
Kumpel chce mnie wyciągnąć jutro do Nautiliusa. Nie rozumie, że ja nie chodzę do takich klubów.
Kolesianka
04-10-2008, 00:37
Kumpel chce mnie wyciągnąć jutro do Nautiliusa. Nie rozumie, że ja nie chodzę do takich klubów.
a do jakich chodzisz? DOLMEL <3 !:D
kolesianka jak chcesz to wyrwe ciebie z tego bagna i pokaze ci uroki prawdziwego zycia :) jak cos to tylko msg me
Oj oj oj teraz z jakichś fake acc bedziecie się dowartościowywać? Byleby tylko być w centrum zainteresowania, co ta tibia robi z ludźmi ;\\
Kolesianka
04-10-2008, 00:39
kolesianka jak chcesz to wyrwe ciebie z tego bagna i pokaze ci uroki prawdziwego zycia :) jak cos to tylko msg me
Nie jestem jakąś maniaczką tibii (chyba :D) gram kiedy się nudzę, więc nie trzeba :P a uroki prawdziwego życia też znam :D
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 00:39
Reylinn czy jakos tak, chyba nic od boga poza odrobina urody nie dostala....:|
To nie jest smutne ze ma sie w Tibii chlopaka?
widze ze koleznka natii powrócila do gry osobiscie nie mam nic przeciwko trojkatom i chetnie podejme wyzwanie
Kolesianka
04-10-2008, 00:41
widze ze koleznka natii powrócila do gry osobiscie nie mam nic przeciwko trojkatom i chetnie podejme wyzwanie
a czy to jakies propozycje? bo jak tak to chyba nie do nas:D mozesz zwrócic sie do innych koleżanek :P
Nie jestem jakąś maniaczką tibii (chyba :D) gram kiedy się nudzę, więc nie trzeba :P a uroki prawdziwego życia też znam :D
a jakie np ?
Pytaj o Marlenę, ona cie zaspokoi =DD
No wiesz... dla niektórych to bez różnicy.
Kolesianka
04-10-2008, 00:43
a jakie np ?
różne różne :D
a czy to jakies propozycje? bo jak tak to chyba nie do nas:D mozesz zwrócic sie do innych koleżanek :P
nie lubie isc na latwizne im trudniejsze wyzwanie tym wieksza radosc z nagrody
Kolesianka
04-10-2008, 00:44
BUHAHAHA :D tak o Marlenę :D z obsidii :D
Kolesianka
04-10-2008, 00:45
nie lubie isc na latwizne im trudniejsze wyzwanie tym wieksza radosc z nagrody
oj ale chyba jednak zły adres:(
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 00:46
AFFF SUA powinien to skomenntowac!!!!!!!! i byl by spokoj na jakis czas bo co odswiezam to nowa strona:<
oj dziewzynka dziewzynka napewno nie ten adres. nie istnieje "carlin temple" no chyba ze u was sa takie ulice ewentualnie nazwy miejscowosci
wypowiadaj sie za siebie a nie za osoby trzecie a tak przy okazji nikt tu nic nie mowil o zaspakajaniu zastanawiam sie co ty mialas na mysli piszc to?
Już k*rwa nigdzie fajek poniżej 6zł nie kupisz. Spike lighty 6.95. LMy po 8zł ja nie rozumiem.
edit: Piję kompot jabłkowy i daje od niego zjełczałym masłem
Już k*rwa nigdzie fajek poniżej 6zł nie kupisz. Spike lighty 6.95. LMy po 8zł ja nie rozumiem.
edit: Piję kompot jabłkowy i daje od niego zjełczałym masłem
nie pal bo nie urosniesz o! :D
Znaczy ja tak nie palę fajka za fajką. 2 dziennie MAX. Chociaż na koncercie to cała paczka by zeszła:confused:
AFFF SUA powinien to skomenntowac!!!!!!!! i byl by spokoj na jakis czas bo co odswiezam to nowa strona:<
Mlody nie wywołuj wilka z lasu tego nam tu jeszcze tylko brakowało
ok ja mykam do wyra najwyższa pora.
Dobranoc wszystkim
Dobranoc, roty na noc:cup:
Dobranoc, roty na noc:cup:
no kolorowych,a rotow nie bedzie bo bota nie mam jeszcze :X(
Jezu... ile spamu : |. Nudzi wam sie? nie bede czytal 10 stron :D
Nie będe tego czytał bo pierdoły piszecie,przecyztalem z 6 postów i starczy,dziewczyny o co to kłotnia o powodzenie w tibi?zajmijcie sie rlem i podrywaniem facetów tam,a nie tutaj pierdoly,tutaj koleżanka napisala prawde że kobieta zawsze może pójśc na łatwiznę i omotać sobie faceta,albo zapracowac sammeu na to co osiągnie.Jednak mimo wszystko zawsze każdy się troche sprzedae zeby zdobyć szacunek w czymkolwiek,musimy pokazac innym że jesteśmy fajni,dobzi,pomóc komus,zdobyć jego zaufanie,wiec każdy z nas się troche sprzedaje,bez względu na płec itd.
A to że jacyś kolesie się paluja na sam fakt ze jakaś dziewczyna napisze w tibi ":*" to inna bajka,to źle świadczy o nich a nie o dziewczynie,bo czy nie witamy się z dziewczynami całujac je w policzek,a one nas?no zresztą w/e...kończyć kłótnie bo pozabijam dyde melke,canavich,reylinów,madziów dzikusow i inne kobiety grające na arcani i ich kolegów.A jak macie się kłocić to na tibi a nie na forum,po co to wywlekacie tutaj,żeby co?szum byl w okól dziewczynek?wiemy ze gracie,szanujemy Was i macie pewne przywileje za nadmiar ciała w granicach klatki piersiowej.I spokój mi tutaj,pogadjamy o czymś innym,ale pewnie nie chcecie bo jak nie ma wojny to najciekawszy temat to wódka i panienki,chociazby te pikselowe.pozdro
Lamu~ (dla nowych użytkowników ;p)
P.S
Panowie polecam "testosteron";)
Barbatos
04-10-2008, 07:24
a dlaczego mają nie grać?:) na dwór też wychodzimy :P Nie jak dzieci, my pisałyśmy ogólnie, one zaczęły mieć bury więc ;]
Pozdro dla kolegi z mojego miasta, elo ;d
Co do tego wychodzenia na dwor ;p
2008-04 153h
45m
2008-03 260h
30m
2008-02 202h
45m
Nawet ja tyle nie maniaczylem ;p
Picinhoxs
04-10-2008, 07:40
pFf wiesz co to blackd tools? to jest elo dla sorca druida wiec sie niedziw ze ludzie maja cos do robienia poza gra ;]]]]]]
btw napisalem do suy meji zeby cos napisal na forum to on
: ;]
troche przyzalil chej
Picinhoxs
04-10-2008, 07:42
Nie będe tego czytał bo pierdoły piszecie,przecyztalem z 6 postów i starczy,dziewczyny o co to kłotnia o powodzenie w tibi?zajmijcie sie rlem i podrywaniem facetów tam,a nie tutaj pierdoly,tutaj koleżanka napisala prawde że kobieta zawsze może pójśc na łatwiznę i omotać sobie faceta,albo zapracowac sammeu na to co osiągnie.Jednak mimo wszystko zawsze każdy się troche sprzedae zeby zdobyć szacunek w czymkolwiek,musimy pokazac innym że jesteśmy fajni,dobzi,pomóc komus,zdobyć jego zaufanie,wiec każdy z nas się troche sprzedaje,bez względu na płec itd.
A to że jacyś kolesie się paluja na sam fakt ze jakaś dziewczyna napisze w tibi ":*" to inna bajka,to źle świadczy o nich a nie o dziewczynie,bo czy nie witamy się z dziewczynami całujac je w policzek,a one nas?no zresztą w/e...kończyć kłótnie bo pozabijam dyde melke,canavich,reylinów,madziów dzikusow i inne kobiety grające na arcani i ich kolegów.A jak macie się kłocić to na tibi a nie na forum,po co to wywlekacie tutaj,żeby co?szum byl w okól dziewczynek?wiemy ze gracie,szanujemy Was i macie pewne przywileje za nadmiar ciała w granicach klatki piersiowej.I spokój mi tutaj,pogadjamy o czymś innym,ale pewnie nie chcecie bo jak nie ma wojny to najciekawszy temat to wódka i panienki,chociazby te pikselowe.pozdro
Lamu~ (dla nowych użytkowników ;p)
P.S
Panowie polecam "testosteron";)
Pro by clapek wiec uwazaj na ajanka ;]]]]]]]]]] ,aaa i by hell kazimisz
jesli mowisz o cibku to nie tylko w tibii
gadalam kiedys z toba? jetsem z kamilem praiwe dwa lata i neisadze zeby to byl zwiazej tibia-tibia ;) pozdrawiam
[QUOTE=Fruti_Angel;2285690]Pozdrawiam,
ty,
chuju.
to jest wszystko co potrafisz powiedziec? moze bys troche urozmaicil swoj slownik :/ cya
Wszystko pomieszales, chuju.
Licz się ze slowami,ja Cie nie obrażam:)
Ten temat jest naprawdę chory ;D czytając nie można się powstrzymać od śmiechu, nie wiedziałam, że na Arcanii a może raczej Obsidii jest tyle pustych lasek :<, zbyt dużo czytania i zbyt dużo komentowania.
Poza tym śmieszne dl mnie jest to, że dziewczynki mające po te naście lat mają najwięcej do powiedzenia o osobach z którymi nie mają nic wspólnego. Może poprostu macie problemy ze sobą i sprawy w rl mieszacie ze sprawami w tb ; )?
To Mlodzieniaszek:
Byłoby lepiej gdybyś może nie mieszał się w sprawy Kamil - Eve, bo Oni nie obgadują Cię, ani nic z tych rzeczy.
Yyy już tam nie pamiętam kto coś pisał że atutem Reylin jest tylko uroda - czyżbyś Jej zazdrościł/a tego ; )?
Założę się, że jej poziom inteligencji jest większy niż Twój ; )
Aaa i zapomniałabym o najważniejszym...
Sądzę, że wszelakie obrażanie nie powinno tu mieć miejsca bo pokazuje Wasz iloraz inteligencji ; )
Pokaż cycki.
Dam Ci jabłko.
Naście lat? hahaha, chciałabym. Jestem pusta? Faajnie. Mam coś do powiedzenia o osobach, których nie znam? No widać że jednak nie czytałaś moich postów. Pisałam ogólnie o laskach w tibii, przykre że mm niektóre odbierają to tak osobiście, ale jeśli twierdzisz że obrażam konkretną osobę, to pokaż mi posta, w którym to robię. Dyda wczoraj nie zdołała, powodzenia dla ciebie.
Ahh, a co do wyzywania, no jeśli uważasz że osoba, której jedynym argumentem jest "masz krzywy ryj" ma wstrząsająco wysoki iloraz inteligencji, to gzz dla ciebie.
I zapomniałam dodać;d;d;d piszesz tu że wyzywanie pokazuje nasz iloraz inteligencji,okej, to właśnie pokazałaś swój, pisząc że jesteśmy puste. Nie znasz nas to po co obrażasz? Napisałyśmy obie, ja i Tena ogólnie, a wy tu all płaczecie jak my to was obrażamy, smutne.
Cry me a river
Ten temat jest naprawdę chory ;D czytając nie można się powstrzymać od śmiechu, nie wiedziałam, że na Arcanii a może raczej Obsidii jest tyle pustych lasek :<, zbyt dużo czytania i zbyt dużo komentowania.
Poza tym śmieszne dl mnie jest to, że dziewczynki mające po te naście lat mają najwięcej do powiedzenia o osobach z którymi nie mają nic wspólnego. Może poprostu macie problemy ze sobą i sprawy w rl mieszacie ze sprawami w tb ; )?
To Mlodzieniaszek:
Byłoby lepiej gdybyś może nie mieszał się w sprawy Kamil - Eve, bo Oni nie obgadują Cię, ani nic z tych rzeczy.
Yyy już tam nie pamiętam kto coś pisał że atutem Reylin jest tylko uroda - czyżbyś Jej zazdrościł/a tego ; )?
Założę się, że jej poziom inteligencji jest większy niż Twój ; )
Sądzę, że wszelakie obrażanie nie powinno tu mieć miejsca bo pokazuje Wasz iloraz inteligencji ; )
Wreszcie jakas madra wypowiedz o>O.
Picinhoxs
04-10-2008, 11:34
Naście lat? hahaha, chciałabym. Jestem pusta? Faajnie. Mam coś do powiedzenia o osobach, których nie znam? No widać że jednak nie czytałaś moich postów. Pisałam ogólnie o laskach w tibii, przykre że mm niektóre odbierają to tak osobiście, ale jeśli twierdzisz że obrażam konkretną osobę, to pokaż mi posta, w którym to robię. Dyda wczoraj nie zdołała, powodzenia dla ciebie.
Ahh, a co do wyzywania, no jeśli uważasz że osoba, której jedynym argumentem jest "masz krzywy ryj" ma wstrząsająco wysoki iloraz inteligencji, to gzz dla ciebie.
I zapomniałam dodać;d;d;d piszesz tu że wyzywanie pokazuje nasz iloraz inteligencji,okej, to właśnie pokazałaś swój, pisząc że jesteśmy puste. Nie znasz nas to po co obrażasz? Napisałyśmy obie, ja i Tena ogólnie, a wy tu all płaczecie jak my to was obrażamy, smutne.
Cry me a river
Siemka kotku sprawdz picina btw olej je bo arcania sux[aslikuje bo musze zmienic swiat hej.
s*******ac na obsidie
Widełka <3... weywhehwueh :D
btw.
Bemo i jego masterplan podboju arcani <333 uhweuwheuwheuwhe :DD
Bartholomew
04-10-2008, 12:28
wezcie rozwiazujcie na vencie to wasze emo-problemy
Kolesianka
04-10-2008, 12:38
Co do tego wychodzenia na dwor ;p
2008-04 153h
45m
2008-03 260h
30m
2008-02 202h
45m
Nawet ja tyle nie maniaczylem ;p
ale jakie to byly miesiace...^^ nie gram na Kolesiance juz od dosc dawna :)
lolus powtarzasz sie, eh ;s
co do ":*" bylo napisane 3x ze nikt cmokniec nie uwaza za lickowanie, nadal popieram tugijoszoka postojcie w dp pol godziny ( a raczej jak kiedys staliscie, bo teraz juz sie tego nie zauwazy po tym topicu), to byscie wiedzieli o co nam chodzilo =] co do wygladu wole miec krzywy ryj i dobry mozg niz ladny ryj i pustke w glowie, jestem bobas !
Kolesianka
04-10-2008, 12:51
Śmieszne jest dla Ciebie, ze mamy cos do powiedzenia? A co za róznice robi tutaj to, że mamy naście lat? Ile masz Ty?;] Ile ma Dyda? Co do problemów, nie nie mamy ich raczej ;) Kazdemu z osobna tutaj trzeba tłumaczyć jedno i to samo...PISaŁYŚMY OGÓLNIE nie zwracając się osobowo! Nie wszyscy są kumaci ;] No, ale nic dziwnego, że koleżanki będą się bronić ;) Przyszła wielka mądra, przeczytała może 10 postów z całości i dodała swoje 3 grosze, gówno wiedząc o naszej dłuuugiej dyskusji ;] A może w ogóle nie czytała, tylko jakaś koleżanka się poskarżyła, że trzeba pomocy na forum :( Nie obrażaj nas, że jesteśmy puste bo my Ciebie nie obraziłyśmy (chyba że zaliczasz się do dziewczyn o których była mowa od początku - szmacących się za gre ale nikt o tobie tego nie napisał, tylko ogolnie).
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 13:13
gadalam kiedys z toba? jetsem z kamilem praiwe dwa lata i neisadze zeby to byl zwiazej tibia-tibia ;) pozdrawiam
Wystarczy ze czytam co piszesz i juz mi wystarcza, bo mam wtedy ogolne wyobrazenie o Tobie i Twoich pogladach:|... zaraz powiesz- jak mnie nie znasz nie rozmawialem z Toba to gowno o Tobie wiem i trzeba kogos lepiej poznac, ale istnieje tez cos takiego jak pierwsze wrazenie, i zaraz po nim moge wywnioskowac czy moim zdaniem warto z kims takim porozmawiac, poznac go, czy moze odwrotnie uznalo sie ze nie ma sensu. I nie mow mi ze Ty taka nie jestes ze nie oceniasz ludzi przed tym jak z nimi nie porozmawiasz.... Bo nie ma na swiecie takiej osoby..!!!!!
Wreszcie jakas madra wypowiedz o>O.
a co w tym takiego mądrego co napisała $iva?
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 13:18
slowo "wszelakie" tak madrze brzmi
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 13:24
To Mlodzieniaszek:
Ja sie nie mieszam w ich sprawy, nie mowie im co maja robic itp itd.. tylko napisalem ze sa razem tez w tibii i dziwnie DLA MNIE to wyglada, mimo tego iz wiem ze sa razem na codzien tez, moze to moj wielki blad bo slyszalem z niedalekiego ich otoczenia ze sie poznali przez Tibie, bo jezeli nie to PRZEPRASZAM!!!!:>
Thuygioshok
04-10-2008, 13:25
wiem za to co glupiego napisala $iva :
Ten temat jest naprawdę chory ;D czytając nie można się powstrzymać od śmiechu, nie wiedziałam, że na Arcanii a może raczej Obsidii jest tyle pustych lasek :<, zbyt dużo czytania i zbyt dużo komentowania.to sie kurwa nie wypowiadaj na ten temat, jak nie wiesz co kto pisal lol
slowo "wszelakie" tak madrze brzmi
bardziej pokusiłbym sie o stwierdzenie że dla niej osoby które bronia jej zdania lub jej punkt widzenia odnośnie pewnych kwesti są mądre
Spozniony zaplon, ale napisze cos bo mnie korci.
Nie dziw sie ze tak jest bo wiekszosc tych 'hlvli" to sa napalone dzieciaki po 13-15 lat ktore jak slysza cycki to odrazu wytrysk na klawiature, do tego jeszcze wiekszosc z tych dzieciakow spedza swoje najlepsze lata przed kompem grajac. Ich hamstwo w grach tego typu co do dziewczyn wynika zazwyczaj z kompleksow, jezeli widzi ze jego kolega umowil sie z dziewczyna,a on poszedl expic to odreagowywuje, tez bym tak robil jakbym byl skonczonym idiota i najfajniejsze lata spedzil przed gra(wszystko dla ludzi, nic dla idiotow)Co do dziewczyn grajacych w ta gre, to mozna je podzielic jak w normalnym zyciu na normalne co sie szanuja i blachary, idz do jakiegos klubu zawsze sie znajda te ktore spytaja o to jaki masz samochod i klekna odrazu przed toba po postawieniu drinka.Tak samo w Tibii sa te normalne i te ktore opisywalas:>
150% racji
To samo odnosi się do wszystkich ludzi w tibii.
Są normalni ludzie z którymi mozna grać i normalnie pogadać i egocentryczni nastolatkowie, którzy uważają, że biciem w morde można wszystko załatwić.
...tylko w RL życiu po zaliczeniu gleby ląduje się na cmentażu a nie w temple.
W wiekszości przypadków po 5 minutach rozmowy mozna okreslić z którą z ww. osób ma się do czynienia.
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 13:32
bardziej pokusiłbym sie o stwierdzenie że dla niej osoby które bronia jej zdania lub jej punkt widzenia odnośnie pewnych kwesti są mądre
Punkt widzenia zalezy od punkty siedzenia bardziej naukowo to tzw dylatacja czasu.
Punkt widzenia zalezy od punkty siedzenia bardziej naukowo to tzw dylatacja czasu.
Młody tylko prosze bez takich haseł Fizyka nie była moja mocną strona i do Alberta mi daleko xD
i jak możesz to wejdź na venta bo mam do ciebie jedna sprawę
Mlodzieniaszek
04-10-2008, 13:39
Młody tylko prosze bez takich haseł Fizyka nie była moja mocną strona i do Alberta mi daleko xD
Przynajmniej wiesz od kogo to sie wzielo...:> Co sadze ze 90% tego forum by nie bylo wstanie powiedziec...:> ale to w wiekszosci to tez nie ich wina ze jeszcze sa mlodzi:>
Jedno mi się tylko nie podoba drogie dziefffczynki.
Piszecie posta, ktory ma nas zownować, pokazać nasz niski poziom, glupote etc etc. Nie udaje sie wam, my kontrargumentujemy a wy co? Nie macie ochoty na merytoryczna dyskusję? Przestajecie się odzywać,, to tak jakbyście przyznaly nam racje ;\\ Walczcie z nami pustakami!111!!!!11!!
Picinhoxs
04-10-2008, 13:45
s*******ac na obsidie
Widełka <3... weywhehwueh :D
btw.
Bemo i jego masterplan podboju arcani <333 uhweuwheuwheuwhe :DD
;o Ty lepiej lolek sie niewypowiadaj bo lepiej bemko z reka niz ty z kims z widelki hej
btw:bemko topffrager wczoraj bym rymcyk
Thuygioshok
04-10-2008, 13:51
heheeheheh
http://img216.imageshack.us/img216/9671/whokokszc3.png (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/whokokszc3.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img216/whokokszc3.png/1/)
nikt nie jest swiety, ale podstawy chyba trzeba znac?
puźniej da , odczep sie :D
Hmmmm a teraz wypowiedź osoby, która zna Dyde Melke...
Jak dla mnie to wszystko co pisały laski o lizaniu dupy to w 100% racja. Mi też Dyda lizała dupe i to ostrooo, do czasu kiedy nie wbiła lvl. Jej ciągle nowi "tiibjscy chłopcy" no kurwa żal!!!! Szuka ciągle nowego żeby tylko miał wyższy lvl. NO bo tak to już bywa jeden odchodzi przychodzi nowy, wyższy... Jak dla mnie to żałosna osoba, która gówno na tej Tibii osiągneła, bo gdyby nie lizanie dupy to każdy miałby ją gdzieś ...Jak nieraz stoje w depo i widzę "hej :**** co słychać:**?" to robi mi się niedobrze...albo "widziałeś moje nowe foteczki? piękne prawda?" Też na początku myślałam, że jest w porządk ale po czasie poznałam prawdziwą jej twarz! I współczuje wszystkim jej znajomym, tak fałszywej koleżanki...Jak dla mnie to pusta laska... Teraz broni Reylin i podlizuje się do Lamusa... Wysyła all swoje fotki z prawie gołą dupą! A to jeszcze dziecko ;/ Co to będzie za kilka lat... jak jej cycki urosną... Najgorsze jest to, ze wydaje jej się ze jest zajebista, lubiana itd a kazdy Hlvl ma niezła beke jak wchodzi na Fotke.pl lub Youtube i widzi Dyda Melka rl huhahaha... To jest wrecz przykre!!! A kolesie... pol Tibii to 15-16 latkowie ktorzy spuszczaja się przy jej zdjeciu bo maja tak zjebane ryje w rl że zadna laska nie ma ochoty w ogole z nim gadac... Ciesz się Dyda, że graja frajerzy i broni Cie Lamus... i lepiej postaraj sie bardziej żeby sie przyajciele nie opuscili bo co Ty sama zrobisz? ...
Kolesianka
04-10-2008, 16:45
Hmmmm a teraz wypowiedź osoby, która zna Dyde Melke...
Jak dla mnie to wszystko co pisały laski o lizaniu dupy to w 100% racja. Mi też Dyda lizała dupe i to ostrooo, do czasu kiedy nie wbiła lvl. Jej ciągle nowi "tiibjscy chłopcy" no kurwa żal!!!! Szuka ciągle nowego żeby tylko miał wyższy lvl. NO bo tak to już bywa jeden odchodzi przychodzi nowy, wyższy... Jak dla mnie to żałosna osoba, która gówno na tej Tibii osiągneła, bo gdyby nie lizanie dupy to każdy miałby ją gdzieś ...Jak nieraz stoje w depo i widzę "hej :**** co słychać:**?" to robi mi się niedobrze...albo "widziałeś moje nowe foteczki? piękne prawda?" Też na początku myślałam, że jest w porządk ale po czasie poznałam prawdziwą jej twarz! I współczuje wszystkim jej znajomym, tak fałszywej koleżanki...Jak dla mnie to pusta laska... Teraz broni Reylin i podlizuje się do Lamusa... Wysyła all swoje fotki z prawie gołą dupą! A to jeszcze dziecko ;/ Co to będzie za kilka lat... jak jej cycki urosną... Najgorsze jest to, ze wydaje jej się ze jest zajebista, lubiana itd a kazdy Hlvl ma niezła beke jak wchodzi na Fotke.pl lub Youtube i widzi Dyda Melka rl huhahaha... To jest wrecz przykre!!! A kolesie... pol Tibii to 15-16 latkowie ktorzy spuszczaja się przy jej zdjeciu bo maja tak zjebane ryje w rl że zadna laska nie ma ochoty w ogole z nim gadac... Ciesz się Dyda, że graja frajerzy i broni Cie Lamus... i lepiej postaraj sie bardziej żeby sie przyajciele nie opuscili bo co Ty sama zrobisz? ...
dzieki za poparcie :D Dyda co Ty na to ?:]
Żałosne to jest kiedy dziewczyny chcą zyskać sympatię liżąc dupę i wysyłając swoje foty ;] Moim zdaniem fotki daje sie wybranym, a nie każdemu kogo poznam w depo. ;] 'Cześc poklikash bo nudy nie chce mi się expić hihi ?' Podlizywanie się do kogoś kto ma duży lvl, wielki przyjaciel bo 100+ ? A kiedy już sama wbije lvl to zapomina o starym koledze, bo przecież inny kumpel ma już prawie 200 :D
Nie piszę tu o nikim konkretnie tylko ogólnie ;D
Buhahaha, najlepszy post tego tematu ;D Pozdro !
Ivanov Galil
04-10-2008, 16:54
jebniety temat, jebnieci ci co nie potrafia olac i zignorowac i musza odpisac bo ich delirka lapie (czyli jakies ~90% up)
@ topic
szmule liza dupe - prawda ale kilka(nascie?/dziesiat?/set?) kolkow nie rozumie co jest 5 i widzac "cZeSc :*:*:*) dostaje spazmy 3 sekundowych drgawek i skurczu zoladka bo gada z jakas tam dupa
jaki z tego wniosek?
wszyscy do odstrzalu
Picinhoxs
04-10-2008, 18:34
wloski na zel i bansujemy
@ileś up
Tylko nie technoX(
Wracam z deski po całym dniu, a tu tylko jedna strona do przodu?!
Dobra, powiem tak. Nie mam pojęcia, jak można być tak pustą i tępą cipą, aby mieć podnietę spowodowaną erekcją młodych Tibijczyków, po zobaczeniu jej zdjęcia. Nikogo nie wywyższam, ani nie osądzam. Obserwuję jedynie sytuację z bezpiecznej odległości i stwierdzam fakty. Znam osobiście sporo 14 letnich, dzieffczont z monstrualnie rozepchanym cipskiem. Przyznam, że gardzę takimi osobami. Z jednego z poprzednich postów wyczytałem, że jedna z dziewczyn tego pokroju, znalazła sobie miejsce do chwalenia się swoimi zdjęciami, gdyż epuls i fotka przestają zaspokajać jej głód lansowania się gołą dupą i nie wyrośniętymi cyckami. Dlaczego tym miejscem musi akurat być Tibia? Już lepiej niech wracają na Dolmel, robić zawody w przylizywaniu losowych chłopaków.
@Kolesianka
Nie przeszkadzają ci uwagi osób negatywnie komentujących twoje screeny z Tibii na NK?
Pozdro
Kolesianka
04-10-2008, 19:13
@ileś up
Tylko nie technoX(
@Kolesianka
Nie przeszkadzają ci uwagi osób negatywnie komentujących twoje screeny z Tibii na NK?
Pozdro
Nie ;) a skąd masz moją nk ?
Zupełnie przypadkowo znalazłem i skojarzyłem odrazu z Avatarem ;)
Barbatos
04-10-2008, 19:19
@Kolesianka
Pozdro
A tobie by przeszkadzaly ?
A tak btw. ma ktos moze instalke do tibiacam tv 8.1.1 ?
Kolesianka
04-10-2008, 19:23
@ileś up
@Kolesianka
Pozdro
Btw na nk mam tylko jednego screena, a to że np taki Kaeke, który ma na nk fikcyjne konto (bo nie ma ochoty pokazać swojej twarzy:() i mi napisze coś w stylu 'lecz się na nogi, bo na głowę już za późno' to mnie to nie rusza ;D niech sobie pisze co chce ;P Jak ktoś ma ochotę mi pojechać, to niech to zrobi, nie będę płakać z tego powodu :D To przecież moje konto na nk i wstawiam tam co chcę. Tyle na ten temat ;D
'lecz się na nogi, bo na głowę już za późno' t
jemu to rodzina powiedziala, focha na nich je*nal wiec wyzywa sie na bezbronnych istotach:////
Thuygioshok
04-10-2008, 19:40
NIEDLUGO START SKLADU KTORY GLOWA ROZBIJA MURY PO CZYM JEST JESZCZE W STANIE PROWADZIC ZA KOLKIEM FURY
_/ormo
nie da sie z wszystkich duzych liter FFS
felix takie bledy o,o !!!!!!!1111111111oenoneo
picin ja czekam na jakis reward za rymcyka:((( a w jakim warze jestes xD?
btw 119 lvl!?!?! ale zeszmaciłeś mą postać:(
A tobie by przeszkadzaly ?
Nie wystawił bym swojego screena z Tibii na Naszej Klasie;). W każdym razie to nie moje konto, więc nic nie mówię.
Żeby nie dawało nudą, to wkleję jakieś kompletnie nie adekwatne suchary
http://img89.imageshack.us/img89/6536/ue2ro9.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/5766/nudytibiaam6.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/1193/frostzrl1.jpg
http://img354.imageshack.us/img354/4272/inquisitionquesthz0.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/2836/dupakupakf9.jpg
Thuygioshok
04-10-2008, 20:04
19:49 Il Katto [48]: jzu mam
19:49 Il Katto [48]: patrze czy dobrze all
19:50 Il Katto [48]: zakrylem
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: sprawdz czy dobry virus
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: dales
19:50 Il Katto [48]: http://img131.imageshack.us/my.php?image=xxxxxxxxx
19:50 Il Katto [48]: hahahaha
19:50 Il Katto [48]: imageshack idioto
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: myszlisz
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: ze nie wiem
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: ze mozna wstawic
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: w zdjecie
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: ?
19:50 Il Katto [48]: :| idiota?
19:50 Demon Rabbit Warrior [116]: i wstawic na image
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: ej
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: a pwoied
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: powiedz
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: jaka ma byc
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: wojna
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: tznn
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: o jaka ci chodzi
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: ormo vs ....
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: czy
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: la revo vs
19:51 Demon Rabbit Warrior [116]: int
19:52 Il Katto [48]: vs carlin
Koleżanka kolesianka zmienia się jak kameleon raz czarnula raz blondyna próbowałas rudego ?
Suv Dragonslayer
04-10-2008, 20:31
rude sa srogie.
rude sa srogie.
ta na 10 rudych 11 jest fałszywych xD
Kolesianka
04-10-2008, 21:50
Koleżanka kolesianka zmienia się jak kameleon raz czarnula raz blondyna próbowałas rudego ?
nie nie próbowałam jeszcze :P teraz farbuje sie na blond ;p
I edycje "mam talent" w GoB'ie wygral Vindictiv.Jego genialny spiew towarzyszy nam juz 2 godzine :p
Kolesianka
05-10-2008, 01:03
I edycje "mam talent" w GoB'ie wygral Vindictiv.Jego genialny spiew towarzyszy nam juz 2 godzine :p
Signed _/
wymiata :D
pici aka hlop od kieubasek ^^
nie lubie cie : (( btw. zawsze lubialem jak dyda opowiadala o princessie i princessa o dydzie.. uewweuhwuheu :D co to smiechu chichu bylo
aa.. i nie spamujcie juz (osoby z innych servow) :||
Suv Dragonslayer
05-10-2008, 07:54
w sumie to z obsidii na arcanie przyszlismy, wiec teraz tez stad jestesmy
Czesc Obsidia !
Czemu tu jeszcze nie siedzi manow <3 z translatorem?!
btw moge was dotknac <a$$licking>?
A Ty skad wiesz, że mam fotke.pl ? I co Ci do tego jak mam? I co ty tu mi mowisz o tym, żeby nie bluzgać innych jak teraz mówisz że ona uważa jaki mam ryj, przecież go nie widziała;] To niech sobie byle kto nie pozwala ;] Co ja pisze od początku? Na początku swoje ogólne zdanie, wybacz ale nie jesteś u mnie w centrum zainteresowania żebym musiała pisać konkretnie o Tobie. Głupi uśmiech znaczy ironię ;] Możliwe, że napisał to jakiś idiota, ale to juz nie moja sprawa kto.Wystarczy, że napisał a chyba bez powodów by tego nie robił :] I nie mow nam, ze mamy znalesc sobie inny temat bo piszemy na jaki nam sie podoba. Pozdro
ehh widziałem twoja fotke może umowimy sie na jakis sex? może anal ?
Btw.
Chce ktos coś może jakis world trade z obsidi bo mam tam troszkę ??
Kolesianka
05-10-2008, 12:40
ehh widziałem twoja fotke może umowimy sie na jakis sex? może anal ?
Btw.
Chce ktos coś może jakis world trade z obsidi bo mam tam troszkę ??
Lucek93 (93 Twoj rocznik?) do sexu chyba jeszcze nie dorosłeś nawet to o czym Ty tu piszesz :D
14 letni chłopcy z neostradą, zawsze marzą o seksie... Niestety póki co, muszą zadowolić się marszczycielstwem.
ywemytus
05-10-2008, 12:56
14 letni chłopcy z neostradą, zawsze marzą o seksie... Niestety póki co, muszą zadowolić się marszczycielstwem.
17 letni chyba tez?
Też, ale bez użycia swojej ręki :]
Jak jest gibki moze stopami :evul:
Znam gościa, którego mama nakryła jak sobie sam robił loda (i wiem to od niej). Później przez miesiąc mnie unikał;).
Przyznam ze zabawna akcja,bardziej smialbym sie jednak gdybym nie jadl :D jak to sie nazywa,lody w sosie wlasnym?!
Jestescie oblesni.
Powiedzial czlonek juz nie istniejacej grupy forumowej o nazwie hentai ^_^
Thuygioshok
05-10-2008, 18:32
brawo inter brawo :D
http://img388.imageshack.us/img388/4198/interszmaty2mp5.png (http://imageshack.us)
http://img388.imageshack.us/img388/interszmaty2mp5.png/1/w532.png (http://g.imageshack.us/img388/interszmaty2mp5.png/1/)
Picinhoxs
05-10-2008, 18:55
Heh mam pro avatar czesc
Tibiaaa Tibiaaaa
Co tam, Aata Arhari dalej zły na cały świat?
Bo słyszałem, że ostatnio wkur*iony chodzi, gdyż ludzie nie chcą mu płacić paymentów za nic...
Chyba dobrze. Z tego co pamiętam to w dalszym ciągu zachowuje się jak spizgany dropsami małolat z powykrzywianym ryjem. Normalne osoby nie robią paymentów za spokojne expienie i nie wadzenie nikomu. No chyba, że ktoś robił na 20lvlu "p arm or die" i mu tak już zostało.
Mlodzieniaszek
05-10-2008, 23:07
Aata jest chyba najspokojniejszym graczem na Arcanii przy wladzy...!!!!
skarabeusz323
06-10-2008, 00:12
pewnie dla tego ze caly czas expi i nie widac jego przed dp
Nie wiem czy pisales to ironicznie,ale napewno jednym z najspokojnieszych,no jeszcze zeby sie wyszumieli do konca ci co parcie na wladze mieli i bedzie juz elegancja francja.
pewnie dla tego ze caly czas expi i nie widac jego przed dp
calkiem czesto stoi pod ab:p:baby:
Thuygioshok
06-10-2008, 09:18
aata to nie jest raczej jakis pro evul pa :S juz koszyk jest gorszy, nie daje kasy na travel itd
pici to to se kup musk xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddd
aata to nie jest raczej jakis pro evul pa :S juz koszyk jest gorszy, nie daje kasy na travel itd
Zawsze daje na travel! no prawie zawsze...
Thuygioshok
06-10-2008, 17:52
pamietam pamietam jak nubem 30~ powiedzialem 'e dajcie na travel, chuje' i boroth(bezczelnie) zapytal sie czy nie chce placic 50k za to 'chuje'
mozliwe ze to byly kurwy a nie chuje ale w kazdym razie jakies maloznaczace wyzwisko
Thuygioshok
06-10-2008, 17:53
a na travel i tak nie dal
dziwujesz mu się kolego??
przeciez to title juz 1,5 miecha jak nei wiecej jest d;, jeszcze btylo althia pefton : hunted by aata (title), ale to co xd ncmi do tego bron cie ppanie boze
Nikt mi nie wmówi, że Aata nie był PA.
Nikt mi nie wmówi, że Aata nie był PA.
Na candii raczej nie byl :confused:
a na travel i tak nie dal
Juz widze jak Ty dajesz na travel jak chociazby ktos prosi,a co dopiero jak wyzywa i spina sie :D
22:11 Kamil Pudzian Dominator [132]: utani hur """ catch me if you can
Suv Dragonslayer
06-10-2008, 22:44
no nicki srogie na arcanii macie.
non pvp to ja rozumiem ale pvp i takie nick zal w huj xD
a co ma nick na non pvp albo pvp ?
Ta tu masz w sumie racje, a co do expienia to on nie expi juz ;d
przeciez to title juz 1,5 miecha jak nei wiecej jest d;, jeszcze btylo althia pefton : hunted by aata (title), ale to co xd ncmi do tego bron cie ppanie boze
Skoro nic Ci do tego to po co piszesz ;d?
Thuygioshok
07-10-2008, 15:32
Na candii raczej nie byl :confused:
Juz widze jak Ty dajesz na travel jak chociazby ktos prosi,a co dopiero jak wyzywa i spina sie :D
prowodyr jestes jak zwykle
Ta tu masz w sumie racje, a co do expienia to on nie expi juz ;d
Skoro nic Ci do tego to po co piszesz ;d?
z tego jak sie orientuje, aata po wojnie wbil 6 lvli, padl i stracil 2.
mnie nic do tego ale napisałem to dla wszystkich
Thuygioshok
07-10-2008, 15:49
a co ma nick na non pvp albo pvp ?
bo na non pvp gra wiecej wyboconych albo nawet recznie wbitych debili
w trakcie robienia pracy domowej z po...
http://img528.imageshack.us/img528/8281/dsc00145jq1.jpg (http://imageshack.us)
moja ciocia nagle umarla ;o?
4 dni temu poszla do szpitala bo niby bialaczka moze byc, a trzymala sie niezle a dzis nagle umarla
lol
:o
fajna ciocia
szkoda
Moja umarła też dosyć nie dawno (bo rok temu). Zaczął jej rosnąć taki niby "kalafior" od dołu kręgosłupa. No i im wyżej to rosło, tym zaczynało paraliżować poszczególne części ciała. Zaczynając od nóg, potem ręce i mózg. Czyli śmierć. Tydzień przed zgonem, miały miejsce narastające defekty jej umysłu. Dobrze, że nie była świadoma tego, że umiera.
tojak juz zaczynamy ten temat,no to bardzo szkoda mi bylo mojej babci 5 lat temu jak umierala (tzn miala podawana morfine ale tak sie juz meczyla ze rodzice oszczedzili jej cierpien) powiedziala "darus nie odchodz" darus to byl moj brat ja jestem przemek ale ona zawszemnie darusiem nazywala bo bylem pdoobny, swoja droga ona juz przez 2 ostagtnie dni nie byla przytomna, akurat sie ocknela jak wychodzilem do cioci chyba gdzies tam zeby nie byc przy tym jak babcia umiera
szkoda bo to bylaq moja jedyna 'zyjaca' babcia i bardzo ja kochalem
Barbatos
07-10-2008, 22:14
Na ktos moze neta z chello ? Jesli tak to czy ma lagi i problemy z transferem..?
ja od kilku ladnych lat multimedie mam
Barbatos
07-10-2008, 22:28
up. dzieki za info ale ja sie pytalem o chello xD
Taki_nick_bo_Pici_zajete
07-10-2008, 22:56
@up
Znasz Faytera? On tez z Kalisza miasta bez mcdonalda :).
Co to wczesniejszego watku na temat dziewczyn uwazam ,ze to normalne ze was to martwi ze dziewczyny pisza do mnie albo Faytera a nie do Felixa i Bemka. Nawet sie nie dziwie bo felix jak by mial calowac sie z laska to by lbem zahaczyl pewnie. Chociaz nie przebywam juz w dp tyle co kiedys to dalej widze ,ze plec zenska jest i co bylo stwierdzone juz wczesniej kozysta z tego iz moze omotac grajkow z arcani. Jakkolwiek mam to juz gdzies bo dziewczyny co sa moimi kolezankami jak i te co juz nie chca byc zawsze moga liczyc na moja pomoc. Teraz juz nie bede mial nowych znajomych bo nie mam lvl, kolegow i mcdonalda. Nie jest to prawda do konca bo jeszcze na ventrilo racze wejsc ale to to tez trzeba miec szczescie zeby dowiedziec sie paru anegdotek na temat tego co robie teraz (chociazby torebki ,Fayter wie ocb i Ty tez moze sie kiedys dowiesz ;).) Mam tylko nadzieje ze nie bedziecie dalej ciagnac tematu rzeki...
Co to tego co sie teraz dzieje to nie rozumiem 100 lvl ktorzy mnie zabijaja a potem pod dp venore wklejaja opis deda. Cokolwiek im da 15 min pz i takie osiagniecie jestem niepocieszony faktem iz dojsc do banku nie da sie :/
Tez chcialby zadac pytanie komus kto sie zna na budownictwie. Mam budynek ktory budowany jest okres jesien-wiosna-lato. W zimie jest przerwa. Ile potrwa budowa jezeli projekt ma byc zakonczony do 2011 roku a w kazdy kwartal wybudowywane jest okolo 7,35% calokowitego budynku? Zaznaczam ,ze teraz juz jest okolo 15%.
skarabeusz323
08-10-2008, 00:07
za 4~ lata ? a jak nie to za 11~ +/-
a ja k nie to nie wiem
hail Lafa o/ fragment z felixem mnie zagial xD
Barbatos
08-10-2008, 06:24
@up
Znasz Faytera? On tez z Kalisza miasta bez mcdonalda :).
Znam razem do szkoly chodzimy ;)
Picinhoxs
08-10-2008, 07:25
Lafa pierdo.... do 2010 bedzie ukonczony ;s
Picinhoxs
08-10-2008, 07:27
Znam razem do szkoly chodzimy ;)
Heh jak chcesz to mozesz pomoc huncic 12ek na furorze, kretyn pewien za glowe jego sovita na groda
tak lafa dziewczyny cie kochaja !
co do mcdonalda kretyni, specjalnie zrobie dzis zdjecie jak do szkoly bd szedl ! dla ciebie lafa idla ciebie felixie!!!!
Taki_nick_bo_Pici_zajete
08-10-2008, 12:07
http://img152.imageshack.us/img152/9439/apty7.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/apty7.jpg/1/w300.png (http://g.imageshack.us/img152/apty7.jpg/1/)
Thuygioshok
08-10-2008, 15:20
Lamusini Na Prezydenta _/
up@noob
LAFA !!! FELIX!!!! TO DLA WAS !!! sorry za napisy ale na lozku myszka sie tnie xP
http://img222.imageshack.us/img222/3629/dsc00146oe4.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/5783/dsc00147ef1.jpg (http://imageshack.us)
Thuygioshok
08-10-2008, 18:19
nieudany fake... zalosne...
ded? sam jestesi fake pro plejerze
nieudany fake... zalosne...
twoj real to fake .!.
Taki_nick_bo_Pici_zajete
08-10-2008, 20:01
I co ? Chełm tez ma!
http://img386.imageshack.us/img386/2999/mcchelmye8.jpg (http://imageshack.us)
co do pisania, mysle ze moglbym ci udzielac lekcji, bo jeszcze jestes za mlody, pocwicz i kup slownik
Picinhoxs
09-10-2008, 15:30
Btw old thread pamietma ze dyda mleka dostala pacca za free od swojego rl shavenis lub cos kolo tego .... [pamietam jak mowila ze pakuje sie pod namiot bo shavenis przyjezdza ;d]
Picinhoxs
09-10-2008, 15:41
Banished: until Oct 13 2008, 12:48:20 CEST because of spamming
Konto z furory ;s
haha tylko pici mogl to zrobic
http://img378.imageshack.us/img378/4862/xr3nhcopyhn9.jpg
I jak?
Taki_nick_bo_Pici_zajete
09-10-2008, 22:15
ej a jak mysliscie firma nie sprzedala sie nie sprzeda sie nigdy ich wartosci niezmienne? i czy sklad cihy rzemieslnik podbije polskie podziemie hip hopowe?
Masz nick na F to wszystko tlumaczy. www.ómżyj.pl
Brzydula
09-10-2008, 23:40
Buahahaha 8o8o8o
widzę, że Renia (czyt. rena Marin, Nattii) przeniosła się na Arcanię.
ale chyba nie odejdziesz z Obsidii na zawsze ? :( Kogo ja będę parodiować :(
Widzę, że koleżanka przemyślała swoje postępowanie, i teraz dobrze radzi swoim koleżankom z Arcanii, że nie należy sie szmacić.
Ale nie martwcie się koleżanki -Renia nie ma dobrej opinii na Obsidii ! wystarczy poczytać komentarze na Naszej Klasie na profilu "Obsidia Team".
Z taką opinią jaka sobie wyrobiła na Obsidii musiała poszukać szcześcia u Was.
http://nasza-klasa.pl/profile/13615415?page=33
Buahaha rozbawily mnie Twoje mądre teksty Renia jakie tutaj wypisujesz. Czemu nie byłaś taka wyszczekana jak po Tobie jechali ? :cup::cup::cup::cup::cup:
Renia Marin przeszła do historii Obsidii :cup: Obsidia Cie kocha :*
Buahahaha 8o8o8o
Widzę, że koleżanka przemyślała swoje postępowanie, i teraz dobrze radzi swoim koleżankom z Arcanii, że nie należy sie szmacić.
Ale nie martwcie się koleżanki -Renia nie ma dobrej opinii na Obsidii ! wystarczy poczytać komentarze na Naszej Klasie na profilu "Obsidia Team".
Buahaha rozbawily mnie Twoje mądre teksty Renia jakie tutaj wypisujesz. Czemu nie byłaś taka wyszczekana jak po Tobie jechali ? :cup::cup::cup::cup::cup:
Ty jestes pewnie ta co dawala swoje gole fotki za itemki i robila webcam dla turkow ta?xD
Brzydula
10-10-2008, 00:07
Nie, nie:D
To była kolezanka o nicku "Waleczny Pegaz"
A myslalem ze bede mial pokaz za plate seta X(
Kolesianka
10-10-2008, 00:55
Buahahaha 8o8o8o
żal, daj już jej spokój kimkolwiek jesteś ;] nie masz co robić?:(
idź na obsidię i ciesz się grą. Ah, jeszcze mi teraz pewnie pojedziesz :* <3
No comment.
zawsze jest czas na poprawę.
Xeremon@
sproboj zrobic cos takiego z napisem "bemko" :p
Gallanonim513
10-10-2008, 09:14
Xr3 przeciez ta twoja praca to gowno jest, nie dosc ze prawie wszedzie uzyles brushy, to jeszcze wszystko nie trzyma sie kupy jest duzo wolnych miejsc. Mi sie nie podoba jak chuj, wybacz ze Cie skrytykuje, ale skoro juz pokazales to powiem co mam do powiedzenia na ten temat ;)
Picinhoxs
10-10-2008, 09:37
http://img378.imageshack.us/img378/4862/xr3nhcopyhn9.jpg
I jak?
Wogole pajacu po co na tym forum siedzisz candia sie niedorobila?
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 13:56
Jak pici zrobisz cos o 50% gorszego to dopiero bedziesz mogl krytykowac bo twoje obrazki knightow w mpa z painta sa zalone ;/
Xr3 przeciez ta twoja praca to gowno jest, nie dosc ze prawie wszedzie uzyles brushy, to jeszcze wszystko nie trzyma sie kupy jest duzo wolnych miejsc. Mi sie nie podoba jak chuj, wybacz ze Cie skrytykuje, ale skoro juz pokazales to powiem co mam do powiedzenia na ten temat
Wporządku. Wcześniej jeszcze sobie zdałem sprawę, że jest do dupy, ale już nie chciałem usuwać.
Wogole pajacu po co na tym forum siedzisz candia sie niedorobila?
A ty siusiaku, możesz co najwyżej wylizywać mojemu jamnikowi osrany odbyt.
Pi****lę ciebie i każdy twój post na tym forum.
Thuygioshok
10-10-2008, 14:11
i slusznie, ale troche racj ima
Gallanonim513
10-10-2008, 14:31
xr3 btw. dlugo jezdzisz na desce? bo ja pare dobrych latek. Co do twojej tworczosci rozwijaj to jezeli interesujesz sie grafika.
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 14:35
carlin ja jezdze od dziecka i umiem tylko skakac i jezdzic i tyle. U nas w chelmie mamy taki skejtpark ze 2 laweczki i jeden chodnik :D
5,5 lat z częstymi przerwami. Jeżdżę na oko jak ktoś, kto jeżdzi max 1.5 roku. Po części też za sprawą tego, że miejsc do jazdy we Wrocławiu nie ma.
Thuygioshok
10-10-2008, 14:48
http://img375.imageshack.us/img375/2366/czarniniepotrafiq7.png (http://imageshack.us)
http://img375.imageshack.us/img375/czarniniepotrafiq7.png/1/w206.png (http://g.imageshack.us/img375/czarniniepotrafiq7.png/1/);)
@btw
Oct 09 2008, 17:56:40 CEST Died at Level 58 by fire
nisylen :> komu kwiatki wyslac?
uprzedziles mnie bo ci to na gg wyslalem
xd
Oct 09 2008, 17:56:40 CEST Died at Level 58 by fire
Oct 09 2008, 17:56:24 CEST Died at Level 59 by fire
Oct 09 2008, 17:55:28 CEST Died at Level 61 by fire
Oct 09 2008, 17:54:47 CEST Died at Level 62 by fire
Oct 09 2008, 17:54:22 CEST Died at Level 63 by fire
Oct 09 2008, 17:54:02 CEST Killed at Level 65 by Nisylen
and by fire
Oct 09 2008, 17:29:13 CEST Died at Level 67 by a cyclops drone
czasu wiecej nie mialczy odzyskala :S?
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 15:20
http://www.smog.pl/wideo/21287/pijany_kanar_z_chelma/
bardzo ladnie powodzenia w dalszej grze !! ps. ( podaj nbick, jakies typa z gory ) kiedy 100?xDD
Gallanonim513
10-10-2008, 16:31
ja jezdze 6 lat pare przerw bylo ale dosyc krotkich chyba najdluzsza jak polamalem reke. Nie przesadzaj ze we Wroclawiu nie ma gdzie jezdzic to duze miasto skatepark macie calkiem w pyte. Ja mieszkam w Bialymstoku wschod Polski wiec swego miasta zachwalac nie moge, mimo wszystko nie przeprowadzilbym sie nigdzie indziej xD we Wroclawiu macie zapewne ogrom miejscowek
-Żeby mieć wstęp na skatepark na zajezdni, musisz mieć kask i pisemną zgodę od rodziców (płatnego wstępu nie zaliczam do wad)
-Świdnik
Pały gonią
-Dolmed
Gonią
-Biskupin
Daleko
-Zakrzów
Jedyny dobry
-PKP
Nie byłem
Btw.
Ja złamałem jakiś czas temu obojczyk i przez miesiąc chodziłem w kaftanie z gipsu:p
Picinhoxs
10-10-2008, 16:56
Wporządku. Wcześniej jeszcze sobie zdałem sprawę, że jest do dupy, ale już nie chciałem usuwać.
A ty siusiaku, możesz co najwyżej wylizywać mojemu jamnikowi osrany odbyt.
Pi****lę ciebie i każdy twój post na tym forum.
To idz na inne forum planujesz przeniesienie sie na non pvp ze tak lizesz? Napisz do plana edsona on da ci itemki tydzien temu byl fajny temat o szmatach i wtedy sie musiales przypalentac hejjjjj masz podjar ze zrobiles jakas grafike pff tibia wannabe? i z tym psem o odbycie taki wlasciciel taki pies ;s
To idz na inne forum planujesz przeniesienie sie na non pvp ze tak lizesz? Napisz do plana edsona on da ci itemki tydzien temu byl fajny temat o szmatach i wtedy sie musiales przypalentac hejjjjj masz podjar ze zrobiles jakas grafike pff tibia wannabe? i z tym psem o odbycie taki wlasciciel taki pies ;s
pici uspokoj sie,on na nikogo nie najechal mogl bys przyklad brac a nie,lizac tez nikomu nie lize bo nie ma dzieki postom zadnych korzysci in game a wyrazanie swojej opini nie zawsze jest jednoznaczne z lizaniem
Gallanonim513
10-10-2008, 17:16
Pici ty mnie zaczynasz w*****ac powoli, po chuj kurwa sapiesz sie do kazdego jak jakies 10 letnie dziecko neostrady, uspokuj sie troche bo powoli robi mi sie wstyd ze jestem w jednej gildi z osoba ktora nie ma nic ciekawego do powiedzenia... btw. 2up nas tez wszedzie ganiaja ale dajemy rade :)
Thuygioshok
10-10-2008, 17:43
ten debil ma taki avatar jak ja i co przegladam forum to patrze 'o kur*a przeciez niczego takiego nie pisalem, wbil mi sktos na konto?' dopiero po czasie kapuje blazna
Picinhoxs
10-10-2008, 18:45
Pici ty mnie zaczynasz w*****ac powoli, po chuj kurwa sapiesz sie do kazdego jak jakies 10 letnie dziecko neostrady, uspokuj sie troche bo powoli robi mi sie wstyd ze jestem w jednej gildi z osoba ktora nie ma nic ciekawego do powiedzenia... btw. 2up nas tez wszedzie ganiaja ale dajemy rade :)
A ty taki ormowiec raz na miech na vencie opowiadasz jakies historyjki z ponczkiem i tylko jak poloooowa ostanio ej czemu mi nie dochadza?
A ze pokrewna dusza z skateboardingy or smth to juz niepowiem i przewin pare stron i kto 1 zaczal
fayter gardze toobom
Edit : lafa wbij na vent ;]]
Jak hyde park to zaczne spamowac jakie ikonki mam na monitorze i macie rozmienic 3 zl? plx
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 18:51
http://pl.youtube.com/watch?v=coycq2pdPo8&feature=related
elo rap z grudziadza
elo felix na teledysku ;]
Picinhoxs
10-10-2008, 18:59
Hejjka jestem jeszcze bardziej pro niz innii moj pro nowy obrazek mojej wlasnej produkcji made in braniewo presents http://img235.imageshack.us/img235/1512/seeedf3.jpg
jeszcze zrobie chara na non i bede jeszcze bardziej proooooooooo
Thuygioshok
10-10-2008, 18:59
moze to nie jest super-rap ja ich nie slucham osobiscie, ale nie sa dnem, w przeciwienstwie do twoich i twojego jedynego przyjaciela z rel i otsa picinkoksa
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 19:04
Masz, chelmski rap pastuchu http://pl.youtube.com/watch?v=Kd4ZehnqsRQ
pozatym mam kolege a nie to co ty, bo jak sie przyblizysz to lbem przyjebiesz z kanta
Thuygioshok
10-10-2008, 19:10
jak to jest rap to pici jest mc a w kaliszu maja maca
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 19:31
lepsze niz twoje
Picinhoxs
10-10-2008, 19:40
jak to jest rap to pici jest mc a w kaliszu maja maca
kekekekekeekekeekk
jeszcze zrobie chara na non i bede jeszcze bardziej proooooooooo
Przecież ty nawet 40lvla nie miałeś pjonku. Pomijam fakt, że mam wszystkie twoje wspaniałe postacie razem wzięte na dwa hity z SD, no ale przecież grasz na pvp i jesteś lepszy. A ja, sobie zrobię Xeremon on Arcania i idąc twoim tokiem myślenia (2 letni Jasio), będziesz mi mógł co najwyżej do buzi wziąść.
wziąć* !!!!
btw.
W Venore będzie niedługo zainstalowany monitoring!
Mlodzieniaszek
10-10-2008, 20:36
Zlikwidowac hazard na arcanii najpierw w 15 minut ludzie zostawili u mnie jakies 110k potem w nastepne 10 poplynalem o 300k jakos:>xD
Picinhoxs
10-10-2008, 21:32
hehe noobku jak chcesz to mialem kilka +50 i jednego 150 ale nie do konca moj ;]]]]]]]] ach teraz twoja wyczerpujaca wypowiedz na temat ze nie do konca moj heheu "nierobiles sam anihhiihi jestes nobem" Ciekawe co robisz jak ci 6lv pluje na non pvp w twarz? Widzialem kiedys sonde to wiekszosc ludzi zaczynala na pvp ,a czarne motto twojego to "Nie udalo mi sie na pvp "
Jak grasz i chcesz aby ludzie z pvp mieli do ciebie szacunek to zrob rookstayera tak podasz chociaz ze wytrwaly jestes ;]]]]]] Bo gra na pvp to chociaz moze byc dreszczyk emocji ,a nie 120 sorcem nikogo niepierdolnac ostanio pare osob na tservie dostalo banny ,wiekszosc z nonpvp za pkowanie na test servie bo w zyciu to widzialo wlasna postacia ;x aha i jak masz jakies porazajace teksty na temat sexu lub cos z tego zwiazanego wal smialo mozesz sie wyzalic tutaj na temat swojej stulekji lub czegos innego baa nawet moja kolezana z klasy wie ze na non pvp graja cioty hejka słitasku
Picinhoxs
10-10-2008, 21:36
ahahah dostalem tego 150 na 2 lv pierwszy
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 21:37
nawet moja kolezana z klasy wie ze na non pvp graja cioty hejka słitasku
on idzie do szkoly i opowiada kolezankom na przerwie o tibi xDDDDDDD
Picinhoxs
10-10-2008, 21:39
Rozmawiamy czasem o full druid outfit ...
"Ej wiecie ,ze w cs'ie jak wystrzelasz 30 nabojii to musisz szukac innej broni?"
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 21:40
przynajmiej jak wychodze na dwor to mnie przy dzwiach nie cofa i pisze "you dont have enough real life"
Picinhoxs
10-10-2008, 21:41
HAHAHH i kto nie poszedl retardzie na pzpodnoszenia cienzarow zallllllllllllllll masz tam 20 min i miszcza olimpijskiego bys mukl zobaczyc euheueh
Taki_nick_bo_Pici_zajete
10-10-2008, 21:42
HAHAHH i kto nie poszedl retardzie na pzpodnoszenia cienzarow zallllllllllllllll masz tam 20 min i miszcza olimpijskiego bys mukl zobaczyc euheueh
mukl? ahaaaaaa
Picinhoxs
10-10-2008, 21:43
Xr3 buduje posta dobrych pare min
Picinhoxs
10-10-2008, 21:44
20:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Michnizmc. He was killed by Picinhoxs.
SRY ZA SPAM
Ciekawe co robisz jak ci 6lv pluje na non pvp w twarz?
Olewam. Tak samo jak ciebie.
Widzialem kiedys sonde to wiekszosc ludzi zaczynala na pvp ,a czarne motto twojego to "Nie udalo mi sie na pvp "
Chodziłem na Demony w Mintwallin, gdy ty jeszcze najprawdopodobniej nie wiedziałeś, do czego jest myszka. Miałem 172ek (nie do końca mój) na Antice.
Jak grasz i chcesz aby ludzie z pvp mieli do ciebie szacunek
Jeśli wszyscy z pvp to takie gałgany jak ty, to odrazu podziękuję...
wal smialo mozesz sie wyzalic tutaj na temat swojej stulekji
Daj mi swoje zdjęcie, to je wydrukuję, spuszcze się na nie, sfotografuję je i opublikuję na tym forum.
moja kolezana z klasy wie ze na non pvp graja cioty hejka słitasku
Gardzę tobą tak samo jak jakąś tępą cipą od ciebie z klasy;)
Jeśli chcesz dalej dyskutować na ten temat, to poszukaj sobie kolegów do rozmowy gdzie indziej, gdyż z takimi miernotami jak ty, swego czasu miałem do czynienia prawie codziennie (gdy grałem) więc swoje krzyki godne 12 letniego no lifa, możesz z góry zachować dla siebie. Może i ukończyłeś 17 lat, lecz po twoich żałosnych postach sądzę, że jesteś głupszy od kanapki z serem i jakieś 4 lata temu poprostu twój mózg przestał się rozwijać... Tibiarzu.
Pozdrawiam!
Thuygioshok
10-10-2008, 22:00
ja mialem 343 ed (nie do konca moj)
btw. pici mial tego 150 na +/- 2lvle
Picinhoxs
10-10-2008, 22:07
bummm hetshott http://img411.imageshack.us/img411/3349/0466195217uv4.jpg
O tym spuszczaniu ,lizaniu dupy jamnikom , czytaniu tibia.wikia.com o demonach na mint etc o myszcze z komputera ktorego mialem zanim ty pewnie dowiedziales sie ze moze byc cos lepszego od pegazusa albo psx i o jakis tempych cipach ktore mozesz ogladac [only with bemko] na redtubie ... i o na*******alaniu w tibie z paru lat przed to i tak fail bo mam instalke z cda action 2000 rok =D
skonczcie ten flame omg gorzej jak na czat.wp.pl/geje jak wszedlem na nicku czterej_pancerni ....
wracajac do normalnosci,jutro wielkie pilkarskie swieto i nie chodzi o mecz polska-czechy bo na 80% bedzie to jeden wielki smiech na sali,ale o derby kalisza juniora starszego! \o7 KS Prosna Kalisz - KKS Kalisz
Thuygioshok
11-10-2008, 09:13
Wczoraj, 23:42wtedy to napisales, pewnie ci chodzilo o mecz GKS Olimpia Grudziadz vs jakies szmaty, ktory wygramy 10 : 0
wtedy to napisales, pewnie ci chodzilo o mecz GKS Olimpia Grudziadz vs jakies szmaty, ktory wygramy 10 : 0
A jak przegracie to co? Rozpłaczesz się?
Thuygioshok
11-10-2008, 10:27
A jak przegracie to co? Rozpłaczesz się?
Być może, jesteś debilem i niezauważyłeś, że to nie pisał Picinoks, tylko ja. Nie rozpłacze się, dzięki za troskę, ch*ju.
Do mamy tak sobie możesz mówić szczeniaku. Nie zmienia to faktu, że gardzę tobą tak samo jak kolegami Picinoksa, Picinoksem i jego tępą cipą z klasy. Wiem, że mając 14 lat, jest się młodym buntownikiem i zazwyczaj ma się nasrane we łbie. Nie martw się. Wyrośniesz ;) (albo zostaniesz taki sam jak twój kolega Picinoks)
Edit
Masz 14 lat. Wiesz co to oznacza? Że jesteś o 3 lata ode mnie młodszy. Czyli gdy ciebie jeszcze na świecie nie było, to ja już miałem dziewczynę ;).
Gallanonim513
11-10-2008, 10:50
thugi~ poprostu dla mnie jestes pierdolnietym malolatem i skoncz mi gadac ze wchodze raz na imesiac na venta mam prawo wchodzic kiedy chce ja juz swoje w ormo zrobilem chyba kazdy juz wie ze skonczylem grac w tibie tylko do ciebie to nie dociera. Uwazasz sie za nie wiadomo kogo, wiec siedz przed kompem patrz w kolorowe ludziki i marnuj sobie najlepsze lata zycia powodzenia :)
Thuygioshok
11-10-2008, 11:00
thugi~ poprostu dla mnie jestes pierdolnietym malolatem i skoncz mi gadac ze wchodze raz na imesiac na venta mam prawo wchodzic kiedy chce ja juz swoje w ormo zrobilem chyba kazdy juz wie ze skonczylem grac w tibie tylko do ciebie to nie dociera. Uwazasz sie za nie wiadomo kogo, wiec siedz przed kompem patrz w kolorowe ludziki i marnuj sobie najlepsze lata zycia powodzenia :)
TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????
Do mamy tak sobie możesz mówić szczeniaku. Nie zmienia to faktu, że gardzę tobą tak samo jak kolegami Picinoksa, Picinoksem i jego tępą cipą z klasy. Wiem, że mając 14 lat, jest się młodym buntownikiem i zazwyczaj ma się nasrane we łbie. Nie martw się. Wyrośniesz (albo zostaniesz taki sam jak twój kolega Picinoks)
Edit
Masz 14 lat. Wiesz co to oznacza? Że jesteś o 3 lata ode mnie młodszy. Czyli gdy ciebie jeszcze na świecie nie było, to ja już miałem dziewczynę .
watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega
TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????
watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega
ty idioto felixowaty idz sie lepiej w kąt onanizowac i wsadz se palca w dupe baranie naucz sie czytac i nick tez czytaj jełopie . Ale z ciebie małolat kurwa skad ty jestes?
Hhahahah jak mu pocisneli wszyscy :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.