Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
MnichU1007
01-08-2008, 16:39
No to ja się muszę pochwalić, że na swojej starej postaci znalazłem w dedach takie rzeczy jak: demon shield, medusa shield, crusader helmet, boots of haste, crown armor i demonrage sword. W sumie były to 4 dedy humanów.
Kamilq96
03-08-2008, 14:39
O ja czym wy sie podniecacie " Znalazlem copper shielda na mainie " " znalazlem legion helmet na mainie " " Znalazlem lootbag pelen plate shieldow " ja nie moge przecierz to sa smieci po co mial by ktos je brac!!X( ja bym sie wstydzil powiedziec ze znalazlem plate legi bo to tez smiec.. Wiec sie takimi zeczami sie nie podniecajce.
Moj najlepszy przedmiot jaki znalazlem to 7 bear pawow lezalo se jak wracalem z cycow i knight armor niepamietam gdzie.Napewno bylo tego wiecej ale nieprzypomina mi sie.:]B)
Ooooooo a z free items to dluuugo mowic.Powiem co najlepszego: vamp shield , b robe , crown helmet , devil helmet , boh , bp crossbow , p ammy i chyba jeszcze giant sword i 3 woi xD:]B) ( ma sie ta zrecznosc :D )
Z kolegą chodziliśmy po depo i b robe i 15k :)
O ja dzieci czym wy sie podniecacie " Znalazlem copper shielda na mainie " " znalazlem legion helmet na mainie " " Znalazlem lootbag pelen plate shieldow " ja nie moge przecierz to sa smieci po co mial by ktos je brac!!X( ja bym sie wstydzil powiedziec ze znalazlem plate legi bo to tez smiec.. Wiec sie takimi zeczami sie nie podniecajce.
Moj najlepszy przedmiot jaki znalazlem to 7 bear pawow lezalo se jak wracalem z cycow i knight armor niepamietam gdzie.Napewno bylo tego wiecej ale nieprzypomina mi sie.:]B)
Ooooooo a z free items to dluuugo mowic.Powiem co najlepszego: vamp shield , b robe , crown helmet , devil helmet , boh , bp crossbow , p ammy i chyba jeszcze giant sword i 3 woi xD:]B) ( ma sie ta zrecznosc :D )
Omg dziecko po raz kolejny nie widzisz że, to są posty sprzed 5 lat!!! To już kolejny temat w którym nie zwracasz uwagi na datę tamtych postów. Kiedyś znalezienie tamtych itemów to było coś. Teraz to może się wydawać taki item bezużytecznym ale kiedyś było inaczej.
Myszomor-ek
05-08-2008, 17:41
Ja raz szedłem sobie 18 knightem na dragi(oczywiście nie expić, tylko looknąć). Na ogniu leżał worek(na ogniu worek? Dziwne nie?) Otwieram i.... O.o 100 Enhanded spirów, 3 serpent swordy, sea BP, fury BP, Jungle BP(nie zdążyłem zobaczyć co jest w tych 3 BP, bo przyszedł właściciel worka) 124 RP. O dziwo nic mi nie zrobił. Zabrał worek i posłał mi '' ^^''
ja ukradlem rare seta w loot bagu (jakis 230ek go ciagnal) 8o
ja ukradlem rare seta w loot bagu (jakis 230ek go ciagnal) 8o
A potem mama cie obudzilo i miales mokro w gaciach :o ?
DiterBraveFighter
06-08-2008, 20:42
Dragon Hammer
Ja znalazłem Knight Axe "ukryte" za drzewem :P (tzn. ukryte nie było bo pół worka było widać i tak mnie skusiło aby tam zajrzeć).
OrbMaster
12-08-2008, 23:22
Dzisiaj znalazłem ciało.A w ciele: 2,8k knight armor,serpent sword,guardian shield i time ring!Lol myslalem ze wrzasne z radosci.:)
O ja dzieci czym wy sie podniecacie
a spójrz na swój nick i pomyśl do kogo mówisz per "dzieci"
sry. za OT :/
Ja znalazłem DSM na moście dwarfów jakiś koleś wywlił jeszcze bohy ale nie zdążyłęm wziąć.
Ja Pudziana wazył 10000000+ oz ;d
Dzisiaj na srodku depo lezala sobie demonka:D
30k+ do banku wlecialo ;)
boniedwa
18-08-2008, 04:23
A ja sobie patrzałem na 20 poziomowego paladynka uciekającego przed berserkerem, crown armor i crusader helmet do przodu byłem:)
A najwięcej wartego i zarazem najśmieszniejszego deda jakiego znalazłem,to na niedźwiedziach na południe od Thais, Vampire shield, noble armor, necrotic rod i bp uhów:D
A przedmiot leżący na ziemi to Golden armor.
Ja w trupie bohy na of skroiłem bohy do bp a właściciel po nie przyleciał jakieś 2 sec potem jak ja je skroiłem. A w dp GS ;] koleś niefortunnie położył GS na srodek dp i moja szybka rączka go podpiepszyła :]
Kasiaa69
18-08-2008, 10:42
Najlepszy loot znaleziony na ziemi(nie z ciała, ani ukradziony, przeciągnięty i zabrany) to guardian shield :D...
- nie wiem czym sie chwalicie, ze ukradliście komuś item.. TEMAT jest o znalezieniu itemu :<
Kamilq96
18-08-2008, 12:46
Dzisiaj na srodku depo lezala sobie demonka:D
30k+ do banku wlecialo ;)
Nom to bylo dobre wiesz moze kto to wyzucil??
Prawie ja wzialem ale mam lagi:(:(
@up
Nie mam pojecia ; ] Ponoc komus sie missclick'lo i zamiast double axe wywalil demonke ktora ladnie powedrowala na moje dp =D
Btw. grasz na refugii?
Kamilq96
18-08-2008, 12:58
Yyyyyyyyyy.. noooooooo... chyba bym nie wiedzial ze ja wzioles xD Ja to ten "noob" Co skillue na banditach :D:D
boniedwa
18-08-2008, 13:20
Najlepszy loot znaleziony na ziemi(nie z ciała, ani ukradziony, przeciągnięty i zabrany) to guardian shield :D...
- nie wiem czym sie chwalicie, ze ukradliście komuś item.. TEMAT jest o znalezieniu itemu :<
Ja tam nic nie ukradłem, znalazłem na ziemi G Arma, co prawka koles go wyżucił żeby poszpanować, ale moj fire field okazał sie być szybszy niż jego ręka:D Leżało na ziemi, więc niema mowy o kradzieży:evul:
Ja kiedyś na żółwiach znalazlem deda 43 ek 1 kratke od pz. Otwieram a tam dsm,c legi,demonka okolo 3k w gold i 2 bp manasow. Zrobiłem se za to wizard addon(czacha na twarzy;p) i bylem jeszcze 10k na + ;]
mistrz99
20-08-2008, 08:52
demon shield jakiś koleś się podniecał i rzucał na dp a potem pod siebie a ja chara miałem zalogowanego za nim i mu zabrałem bo był thiefem xD a drugim charem to plate legsy w dragu martwym
HobGoblin
20-08-2008, 10:48
Najcenniejsze?
Hmm, Knight Axe, Lightning Headband, Belted Cape ;p
Ale ja jestem zazdrosny... ja chce boszki :>
Fri itans plax xD
ja znalazlem baga pod drzewkiem a w nim bylo kilka innych bagow i z 20 dwarven shield i 10 scale armor :D
Softy w ankh, leżące tak, że wyglądało jakby ktoś użył Cameleon Rune. Wróciłem jednak z ciekawości sprawdzić i okazało sie, że to jednak były softy.
Ja blue robe :)
Loguje się,a tam na depo b robe leży ^^
jansar14
29-08-2008, 19:00
pamietam jak expilem na ef znalazlem porzucony lootbag kolo drzewa otworzylem
i znalalazlem bowy i longswordy bylo tego okolo 5k :evul:
Kiedyś skillowałem na rotach na Edron i jakiś koleś wyrzucił na ziemię Knight Axe :]
A ja sie wlogowalem kiedys i na moim dp lezal bp w bagu otworzylem a w bagu rozne itemsy pamietam b robe c-set k set golden armor z 100k i smiecie (ktos pewnie chcial itemy przezucic) :D:D:D.
Soft Boots jak gościu podczas rzucania free items wywalił miss clickiem backpack swój xd
jestem nowy i poszedłem tam gdzie się robi wymiane i gościu przez przypadek położył wędke na środku ale jakiś inny gościu mowił naciśnij CTR+l i nacisnąłęm i mnie wylogowało grrrrr
ten temat jest poje**** pomyślcie full set w loot bagu softy na dachu bag z c setem k setem vampirkami medusami bohami jasne a ja znalazlem 20bp softów w lootbagu -.-
A ja sie wlogowalem kiedys i na moim dp lezal bp w bagu otworzylem a w bagu rozne itemsy pamietam b robe c-set k set golden armor z 100k i smiecie (ktos pewnie chcial itemy przezucic) .
I w ten obudziłeś się z ręką w nocniku...
Klosorox
07-09-2008, 14:25
...W którym było tyle moczu, że aż się wylewał =d
Ixtremo-2000
07-09-2008, 17:53
Na rooku w jaskini wilków gdzie się odradzały(Raz/minute) babka dedła i zdobyłem
Bp:
- present
- dwie wilcze łapy
- wędke
- 5 szynek
- 7 mięsa
- i z 200 - 300.
Ale przyszła babka :( i mój brat ją wnerwiał, a ja uciekłem:).
A propos, chce ktoś kupić wilcze łapy?
Seeleesee1992
07-09-2008, 20:17
Na Rooku:
- Mino Leather (2 razy, raz koło banku, drugi w minohell)
- Brass Shield na miśkach (ktoś pewnie wracał z Dragon Corpse Quest i wywalił swoją starą tarczę)
- Honeycomb na wasp tower
Na Mainie:
- Plate Legs (veno d lair)
- Serpent sword (jw.)
- Pełno lootbagów (ale jako że sam nie lubię jak ktoś mi kradnie lootbagi, nie brałem ;) )
I jeżeli można powiedzieć że w deadzie = na ziemi, to:
- bp jakiegoś ms’a (najlepsze było to że widziałem jak pada, chyba mu neta wywaliło xD), coś koło 2k + peeeeeełno manasów (podniete miałem jak cholera, bo przy moim levelu wtedy starczyło mi tych manasów na 2 tygodnie intensywnego expienia)
- Sporo kasy z boterów (wkurzali mnie jak bili summony mojego slima, przez co musiałem czekać na następne, więc ich trapowałem w miarę możliwośc) :>
mistrz99
08-09-2008, 17:14
Demonkaa Jakiś gosciu pokazał na dp i sie pytał czy to dobre a ja powiedzialem ze nie to mi dal
Kuboszek
08-09-2008, 20:46
Vampire shield i 100 small diamond z deda na pohu
Vampire shield i 100 small diamond z deda na pohu
Super znalezisko ;] ja często znajduje loty ale niestety nie tak cenne :p
JA wczoraj wlasnie znalazlem na Luminerze na pcozcie w Ab parcel lezacy na skrzynce wypelniony po brzegi kamykami B)B)B) wyslalem do siebie i potem opchnolem wszystko 1200 smal lstones po 2k za 100 xD a no i jak dla mnoie to potężny zastrzyk gotowki raptem 15 lvl mialem :p:p:p:p:):):)
JA wczoraj wlasnie znalazlem na Luminerze na poczcie w Ab parcel lezacy na skrzynce wypelniony po brzegi kamykami B)B)B) wyslalem do siebie i potem opchnolem wszystko 1200 small stones po 2k za 100 xD a no i jak dla mnie to potężny zastrzyk gotowki raptem 15 lvl mialem :p:p:p:p:):):)
Zrywna_Szkapa
09-09-2008, 23:51
Ja znalazłem nightmare shielda na ziemi.
A ja dead humana na Cycach (Smithah) znalazłem na ziemi, i leżało w nim Fire Axe,Boh,3x BP SHP+7k w kasie.
Danon-Druid
10-09-2008, 12:35
na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp
a na mainie:
loot bag wypchany brass helmetami, maceami i brass shieldami [w sumie cos kolo 1k gp bylo]
a z pojedynczych przedmiotow to tylko scale armor i 4 club ringi [lezaly sobie w depo w carlin]
na rooku scimitar? ^^
Darke'en
10-09-2008, 16:26
Hm... jakby się tak pożądnie zastanowić to:
- lootbaga z guardów ^^ 8k oz :o
- na rooku znalazłem lootbag z hatchetami, brass shieldami i mace
- a jeśli chodzi o pojedynczy item to dwarven shield :P
Danon-Druid
10-09-2008, 17:21
Golden Legsy + 3 bp hp oraz 5 bp mp w dedzie
a jak chodzi o pojedynczy hmmm... to dsm przed dp xD
kase: 1cc (free itemki)
Ja znalazłem bohy pod nogami 1 kolesia i 1100 kamieni w parcelu zużytym którym rzucał ciągle 70 pal do skrzynki o dziwo nie wysyłało mu :O pewnie kupił na allegro tego palla bo mieć 70 lvl i nie wiedzieć że trzeba w nowym parcelu wysłać? allegro robi swoje :>
Nesona_chucky
11-09-2008, 12:58
hmmm. moja najcenniejsza rzecz którą znalazłem to blue robe bo ktoś sie wkurzył i wyrzucił eq i leżało na ziemi i je sobie wziąłem a raz albo dwa razy w dedzie gs'a znalazlem p armory :]:]
Kordal94
12-09-2008, 14:39
A ja znalazlem w dp w thais parcel z 600 kamieni i opchnolem za 2k 100 xD:cup:
ZapodajMuze
12-09-2008, 15:43
Nie wiem czemu ale nie wierze w rzeczy lepsze niz Mistic turban , Dragon Hammer lub Dragon Shield , A ja slysze ze ktos znalazl Nightmare Shield na ziemi tudziez Soft boots to mnie krew zalewa.
Ja kiedyś byłem na orkach pod Thais (miałem 13-14lvl). A tu nagle widze ze gościa bije 7 orków. 3 Spearmany, 1 Warrior i Pozostałe normalne. Miał 25 lvl, a jechały go jak chciały;). Widać było ze bot. Gdy padł w jego dedzie był:
Pirate BP8o
W nim 5 bp manasków:cup:
mi raz poszedł serek z rata który sprzedałem za 100k ponieważ to jest rare na moim serfie :o
Seeleesee1992
12-09-2008, 20:02
Nie wiem czemu ale nie wierze w rzeczy lepsze niz Mistic turban , Dragon Hammer lub Dragon Shield , A ja slysze ze ktos znalazl Nightmare Shield na ziemi tudziez Soft boots to mnie krew zalewa.
Nie wydaje Ci się że akurat post Szkapy (ten z nightmare shield) kipi od ironii?
@edit
Swoją drogą też denerwują mnie osobniki twierdzące że znalazły na ziemi itemy typu: mpa, 100cc, softy itp… :S
ja znalazłem w THAIS jaged sworda i scymitar:cup: mi ten itemki sie podobają scymitar jeszcze mam ale jaged sworda sprzedałęm
@edit
Swoją drogą też denerwują mnie osobniki twierdzące że znalazły na ziemi itemy typu: mpa, 100cc, softy itp… :S[/QUOTE]
ci ludzie to osoby chcace sie popisac z powody małych a może nawet żadnych osiągnieć jeżeli hodzio grę w tibie
Rook : studded legs, carlin sword, plate shield :D
Main : hm... hm... hydra egg, 5 royal spearow, dark helmet, beho shield i to all
nie wiem czy to sie zalicza ale ja znalazłem deda w dedzie Hat of the mad i loot warty 4k :D:cup:
no i woi z dragów
@up czytanie ze zrozumieniem rox!
@topic ostatnio znalazłem loot bag w carlin schowany za drzewkiem pełno chain armor 8o
ice Rapier , Demon Shield i co tam było ... A Bp wypchany ruznosciamy 2k w kasie xD
naronfox2
16-10-2008, 20:20
Na ziemi to tak by bylo...
- dragonka
- woi
- b robe (free items)
- bohy (free items)
- bp z boltami
- bp z rybkami
Kiedys tam znalazlem jakiegos dwarven shielda. Ogolnie to nic wartego uwagi.
Jakos nigdy nie mam szczescia do lepszych itemkow ;(
Ja znalazlem Plate Armor i 1k w Carlin na dole depo:)
ja znalazłem na rooku carlin sworda;] a na mainie to jakąś mace ale nie pamiętam jaką;]
ja na rooku copper shield
a na mainie noble armor8o8o8o
farta miałem i tyle ;]
Iluzionistaa
20-10-2008, 19:03
Ja na rooku znalazłem loot bag kogoś (w sumie z 1,4k warty<kilka chain armor,z 3 bp hatchetow~~,jakies tam mace, i inne brass shieldy>)
A na mainie to 37 royal spear (na edron sobie w mieście leżalo)-ale nie bralem bo nie miałem cap H@H@H@ i jeszcze kiedyś znalazłem bp (edron w sklepie magicznym) w którym było kilkadziesiąt bp viali <sprzedałem za jakieś 7,4k>
B)
D@recz3k
21-10-2008, 17:37
Ja znalazłem bardzo dużo rzeczy na ziemi!!! Otórz nie był to przypadek lecz moje głupie zachowanie ale czego to sie nie zrobi dla fajnego eq!!! ;D Kiedyś byłem w kanałach w thais i zobaczyłem kolesia! Pokazałem mu moją nową tarcze Griffin Shield ponieważ kojarzyłem go po nicku! Niespodziewanie położył za siebie Crown Shielda a że ja miałem przy sobie mase bagów to wszystkie rzuciłem na jego itema i tak bezproblemowo dorobiłem się C Shielda!!! Wiem że to można nazwać kradzieżą ale tak jak mówiłem wcześniej czego sie nie zrobi...!!! ;]
Miałem jeszcze fajne sytuacje moim Rookstayerem! Otórz ide sobie na Minotaury poexpic troche i patrze a pod całami orców z 3 backpacki leżały! Z ciekawości zajrzałem a w każdym 5 chain armorów 3 Studded legsy i 3 Plate Shieldy! Nie umiałem uwieżyć że to znalazłem ale szybko przyszedłem na miejsce moimi depocharami które stworzyłem aby rozgrywały role dp i wrzuciłem na nie wszystkie itemki! W taki sposób dorobiłem się około 1.5 a na rooku to jest nie lada sumka kasy!!! xD A raz nie posuwając sie chamskimi zagrywkami zdobyłem... ^.- 3 K armory i 2 K legsy!!! 8o Otórz szedłem na katedre poexpic i wylootować troche kaski z ghouli! Ide drogą tam gdzie są Huntery i patrze a obok krzaka leży ciało Gs-a w nim K armor! Później ide troche dalej i patrze bardzo dużo bp leży na ziemi (tak na oko jak pamiętam to cały obraz gry był backpackami zasłonięty) więc sprawdzałem po kolei każdy a w trzech był własnie loot z dwoma k Armorami i dwoma K legsami!!! JuHuHuHuHu!!! :cup: Ja mam dużo szczęścia jeśli o tibie chodzi!!! :))) Pozdro! B)
Zabuza360
25-10-2008, 19:28
rook
backpack z chain armorem carlin swordem i copper shieldem
main
scale armor
brass legs
Pan Klocek
29-10-2008, 20:07
Hmm najlepsze co znalazłem na ziemi, nic tego nie pobiło na razie to
Bronze Necklace, nie wiem czemu ludzie twierdzą że warte jest góra 500k, przecież nie ma już prawie żadnego sposobu żeby to zdobyć o.0
Ehhh to były dobre czasy ;_; może kiedyś wrócą, a ja wraz z nimi :)
a ja to na roku :
200 gp (w bagu dobrze pod drzewkiem schowane) , hatchety itp.
na maine :
dragonbone staff (w dp venore) , skull staff (w dedzie) i kilka mniej cennych przedmiotkow 1 k :)
DzikuXXX
29-10-2008, 21:50
ja znalazlem WoI przed domkiem jakiegos pacca, mialem 8 lev pierwszy raz main:baby:. myslem ze to jakis torch a jak sie okazalo ze slabo swieci wywalilem dow wody :)
DH i 150k na podłodze w moim kasynie ;P
Arostytakles
30-10-2008, 05:24
A ja znalazlem fajne zeczy nawet na dachu w Carlin jakis 200lvl wzucil na dach 10k orsih maul tak sie pisze ale wiem ze z areny 1 w svargrond i glacier mask :wiec tak bylo pozno okolo 3 w nocy nikogo prawie niebylo wiec kupilem 3 parcele i wszedlem na dach i kaske mialem :]
jak kolo kończył i wyrzucał items złapałem fire sword :D
bombelek14
30-10-2008, 18:20
Ja znalazłem huja takiego nie ogolonego i go ogoliłem ;/
Nie ma głupszego tematu? ;l
Ja znalazłem huja takiego nie ogolonego i go ogoliłem ;/
Nie ma głupszego tematu? ;l
bys cos napisal chodziaz a nie offtopujesz caly czas.
#top
mace na rooku 111onenoenoe111
na main charze hmm...bohy, demonka, rh, dsm, 10k...duzo wyliczac.
QUOTE=D@recz3k;2306074]Ja znalazłem bardzo dużo rzeczy na ziemi!!! Otórz nie był to przypadek lecz moje głupie zachowanie ale czego to sie nie zrobi dla fajnego eq!!! ;D Kiedyś byłem w kanałach w thais i zobaczyłem kolesia! Pokazałem mu moją nową tarcze Griffin Shield ponieważ kojarzyłem go po nicku! Niespodziewanie położył za siebie Crown Shielda a że ja miałem przy sobie mase bagów to wszystkie rzuciłem na jego itema i tak bezproblemowo dorobiłem się C Shielda!!! Wiem że to można nazwać kradzieżą ale tak jak mówiłem wcześniej czego sie nie zrobi...!!! ;]
Miałem jeszcze fajne sytuacje moim Rookstayerem! Otórz ide sobie na Minotaury poexpic troche i patrze a pod całami orców z 3 backpacki leżały! Z ciekawości zajrzałem a w każdym 5 chain armorów 3 Studded legsy i 3 Plate Shieldy! Nie umiałem uwieżyć że to znalazłem ale szybko przyszedłem na miejsce moimi depocharami które stworzyłem aby rozgrywały role dp i wrzuciłem na nie wszystkie itemki! W taki sposób dorobiłem się około 1.5 a na rooku to jest nie lada sumka kasy!!! xD A raz nie posuwając sie chamskimi zagrywkami zdobyłem... ^.- 3 K armory i 2 K legsy!!! 8o Otórz szedłem na katedre poexpic i wylootować troche kaski z ghouli! Ide drogą tam gdzie są Huntery i patrze a obok krzaka leży ciało Gs-a w nim K armor! Później ide troche dalej i patrze bardzo dużo bp leży na ziemi (tak na oko jak pamiętam to cały obraz gry był backpackami zasłonięty) więc sprawdzałem po kolei każdy a w trzech był własnie loot z dwoma k Armorami i dwoma K legsami!!! JuHuHuHuHu!!! :cup: Ja mam dużo szczęścia jeśli o tibie chodzi!!! :))) Pozdro! B)[/QUOTE]
HAHAHAH ROTFL ALE TY JESTES POJEBANY LAL 1.5K NA ROOKU DUZA SUMKA? 2H BOTA na ratach i mam tyle..a ze znajduje jakies noob itemy to mi nie staje...K ARM K LEGI JEEST KOCHAM TIBIE MAMO CHCE POGRAC 11ONENOE
ZAL.PL ZAL.BR ZAL.CO.UK ZAL.COM ZAL.EU NIE WIEM CO POWIEDZIEC
To nic nie muf
Ja snalaslem demon helmut
Ja raz znalazlem lootbaga z quar ze 3 bp Parmow xd koles musial sie wkurzyc :D:cup:
ambafatimabyloinima
02-11-2008, 22:20
http://images.tibia.pl/static/items/axe/headchopper.gifHeadchopper
na rooku w dedzie 1k a na ziemi cooper shield i studded legs
na mainie plate legs i 2k w dedzie
Goblin_Trapper
08-11-2008, 12:58
Nikt nie uwierzy ale DEMON ARMOR, otoz kolo chyba przkeladal EQ bo tylko wzielem i za mna lognal sie 68 knajt :cup: :cup: :cup:
A ja dziś znalazłem Royal Helmet ;D tzn nie znalazłem tylko ukradłem ;d Koles wykładał eq na ziemie rzuciłem na to jakiś śmieć i RH dla mnie ;dd
hollow1993
09-11-2008, 09:07
A ja znalazłem BOHY w banku w thais xD ide sobie wypłacić kase a kolo smietnika leza sobie bohy ;D
Skylanek_95
09-11-2008, 09:56
złapałem noble armor w free items, fire sworda także we free items, kilka woi znów we free items ^^ i to wszystko, a nawet jeśli widzę jakiś items leżący na ziemi to go nie biorę :D łatwo można załapać hunta z nie swojej winy ^^
Na mainie Demon Shielda :) Gośc kradł i przypadkowo mi rzucił pod nogi :)
Farciarze, ja z free items coś tam złapałem, ale z ziemi to był chyba tylko serpent sword i 2k.;(
rook: club ;(
main: p set ;(
<joke>
ale wy zalosni jestescie..
ja znalazlem, mpa, ja g legi, ja rh, ja dh...
dajcie siana... pozdro i pocwiczcie :cup::evul::baby:
erranero
10-11-2008, 20:50
jezeli mozna to nazwac znalezieniem to bawilem sie z kolesiem raz pod depo w kazo itemkami i rzucil blue robe i zaczal sie nim bawic a dalej wiecie o co biega :D
a tak wolno lezacy to lootbag wazacy 4,600 oz. z guardów ^^
Wojtas192
12-11-2008, 22:33
A ja znalazłem w dedzie palladin armor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i kila razy ukradłem w ten sposób ze ktoś pokazywał na ziemi a ja mu fire np mistic blade,blue legs , golden armor i z 4 dragon shield nie chwaląc sie :cup::cup::cup::cup:B)
zero_skillu_szczylu
13-11-2008, 15:15
a ja na ziemi znalazłem Dsma jakiś brazol rzucił jak mu zabrałem to powiedział tylko 'lol' xD w dp carlin ;d
Pewnego razu podczas PK'owania knight armor ...
Dragal_2097
15-11-2008, 21:52
Ja na mainie znalazłem 4 cc w thais w kanałach:o
Czesio_Jarek
16-11-2008, 18:26
Na rooku znalazlem katane (w posion cave w zabitym wcześniej rocie)
Na mainie 100 cc - jakiś noob chcial zaszpanować że se na allegro kupił i prubowal rzucić na dp ale wpadlo pod niego
Na OTS - BP of BP of BP po 100cc i best EQ na tym OTS (gość mnie wpuscil do domku przez przypadek)
Jestemfajny
16-11-2008, 21:01
plate set...
Ja na rooku znalazlem daleko w lesie mace na ziemi a obok trupka w pelnym eq
Kuba1181
19-11-2008, 22:39
ja na Kopalni znalazlem Bohy i Rh lezaly i Nikt ich niepodniusl choc 20 lvl obok przeszedl i nic :)
Dragonit
20-11-2008, 09:46
Bot albo kliknął gdzieś na mapę i nie patrzył ;p
Ja znalazłem w dedzie parę rzeczy i to nieraz, ale na ziemi? Raczej nic ciekawego.
Hubertek
21-11-2008, 23:19
Bot albo kliknął gdzieś na mapę i nie patrzył ;p
Ja znalazłem w dedzie parę rzeczy i to nieraz, ale na ziemi? Raczej nic ciekawego.
cos mi sie nie wydaje zeby kolega znalazl bohy bo tamten by podniusl i niewieze ze nawet jakby to by nie podniusl cieszylby sie zsikalby sie w majtki z rdosci nawet 300lvl by podniusl bo by sprzedal wiec nie wieze jak tu poczytalem ze niektozy koledzy to nawet sie ciesza ze coper shield im wylecialo czy tez znalezli przeciez to jest gowno hyba ze na roku oni sie hwala ze cos znalezli tak?to ja sie pochwalke ze mnie hackneli i co?i co?
kjto mi podskoczy wiec ja odzyskalem konto ale puste wiec pekuje na xerenia marlas mordas zarabalem 39 ek i wylecialo c armor royal helmet i bohy ale najleprsze jest to ze niezdazylem wziasc bohow haha
HubertPol
21-11-2008, 23:58
@up
Żałuję, że tacy ludzie nazywają się Hubert ;/
@top
Woi na ziemi, na dragon lair, jakiś bot pewnie droploota miał : )
iHATEbrasilPLAYER
22-11-2008, 14:37
1) plecak z cruzader helmet i dragon shield (loot na expowisku dragonow xD):cup:
2) knight armor
3) reszta to juz z dead players...
Noble Armor oraz Beholder Shield na samej górze depo w Ab'Dendriel. \o/
Na rooku chain armor pod cialami jakis potworkow a na mainie to dark helmet na respie cycow na pohu
@up To nie dziwne, że znalazłeś Dark Helmet jeśli nikt tego nie zbiera.
@topic Ostatnio znalazłem loot bag na Guardach 1k z niego było.
Yarax_Shil
24-11-2008, 23:03
medusa shield , hailstorm rod i blue legi w dedzie
Kuba1181
25-11-2008, 20:01
cos mi sie nie wydaje zeby kolega znalazl bohy bo tamten by podniusl i niewieze ze nawet jakby to by nie podniusl cieszylby sie zsikalby sie w majtki z rdosci nawet 300lvl by podniusl bo by sprzedal wiec nie wieze jak tu poczytalem ze niektozy koledzy to nawet sie ciesza ze coper shield im wylecialo czy tez znalezli przeciez to jest gowno hyba ze na roku oni sie hwala ze cos znalezli tak?to ja sie pochwalke ze mnie hackneli i co?i co?
kjto mi podskoczy wiec ja odzyskalem konto ale puste wiec pekuje na xerenia marlas mordas zarabalem 39 ek i wylecialo c armor royal helmet i bohy ale najleprsze jest to ze niezdazylem wziasc bohow haha
Niemusisz wierzyc ale tak było ... on Bocil ...
Safree Doo
25-11-2008, 20:32
Bag hatchetow... wazacy 25k capa. : ))
jedyne co znalazlem to demonka ;] no nie do konca, bo "fri itanz" bylo :D
a tak to full seta z +240 ek, ktory wbil rsa wybijajac trapa, niestety zfragowalem...
m.in: sov, nightma~ shield, 2x soft boots, boh, avenger, g legs, mpa, dh, 2 aole, 350k w kasie, key ring, time ringi, might ringi, bp of holding, i w huj potow i manasow...
dostalem polowe, wraz z kumplem ktory sfragowal, softy zostawilem, reszte sprzedalem i mialem jakies 1kk w kasie. :)
jak nie wierzycie popytajcie ludzi na eterni czy Defender of Hell kiedys padl z rsem. Zapytajcie ludzi z jego gildi.
pozdro pocwiczcie.
a no noobki, chain armor na rooku to rzeczywiscie super rare item. zalmiwas.eu
Maax'ior
26-11-2008, 00:40
Nic ciekawego.. zazwyczaj znajduje coś w ciałach :)
; ]
ocenzurowano
29-11-2008, 16:47
ja znalazłem w blue bp c legi i demon shiel
ostatnia w depo na free items leb konczyl z gra to c arm + nagnite ( nie wiem czy dobrze pisze ;p)
Blue Robe pod parcelami stalem tam z 10 min i dopiero sie zkapnolem ze cos wystaje :P
@up A smoki też tam były?
Ostatnio znalazłem świecidełka na choinkę (pewnie komuś nie podobał się prezent od mikołaja to wywalił)
Pan_Katt
06-12-2008, 12:32
Pod moimi nogami pojawiła się demonka ; D.
ambafatimabyloinima
06-12-2008, 16:58
ostatnia w depo na free items leb konczyl z gra to c arm + nagnite ( nie wiem czy dobrze pisze ;p)
Nie nagnite, tylko Nadgnite.
Ja od niechcenia zajrzalem do jednego sposrod 10 bagow lezacych na ziemi w depo (Carlin) i co w nim znalazlem?
*dragon hammer'a
*2 battle hammer'y
*pelnego life ring'a
*pelnego dragon amulet'a
*snakebite rod'a
*plate set'a
*2 bp uh
*3 bp hmm
Nigdy sie tak nie oblowilem... i to w DEPO!
Od teraz zagladam do kazdego baga, parcela itp, itd lezacego na ziemi ;)
Baleron93
14-12-2008, 19:37
Dawno temu BP HMM, a z pol roku temu bag gdzie bylo 700 gp i różne śmieci ;P
@edit: I na respie cyców halbert też kiedyś ;]
Davemord
14-12-2008, 19:49
Ja expiąc na tombie robiłem lootbaga, i jak wiadomo potrzebowalem mnostwo pustych bagow. Zagladalem wiec do kazdego i zbieralem. Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy po otwarciu xxx baga moim oczom ujrzal sie widok ponad 35,000 oz. mac, swordow, kusz, viking helmetow i innego rodzaju "smieci" Zarobilem na tym okolo 30k;D
Gibondealer
14-12-2008, 22:48
a ja sobie expiłem na dwarfach guardach i solidierach i znalazlem 12 chain armorów 5 scalów 1260 gp 8 dwarfen shield 2 battle hammer axe ring na kupce leżało nakońcu tunelu
narcredzik
18-12-2008, 14:16
ja sobie chodziłem, a tam kazo jest takie przejscie do smoka... pomyslalem co mi szkodzi (nie wiedziałem ze tam smok jest), poszedlem, a tam lezy dragon hammer... pomyslalem o jak fajnie! ide dalej, patrze, ognie, pomyslalem "o jak fajnie" i poszedlem dalej... a tu zza krzakow drag wyskakuje i hammera juz nie mam :/
Ja jak grałem pierwszy raz w tibie (3 lata temu) to znalazłem pod Venore koło bagien brass seta i się bardzo cieszyłem bo wtedy chodziłem z chain armorem (ach te stare czasy) :cup:
DamianJP
19-12-2008, 15:12
ja znalazlem crown helmet i crown shield. Na free itemach zlapalem k seta w bagu i 2cc. A w kopalni dwarfow znalazlem loota którego opchnęłem za ok 5k xD duzo jeszcze wartosciowych rzeczy znalazlem ale nie chce mi sie pisac :P:cup:
kto zzuci źle zaadresowany parcel na skrzynkę i poszedł a w nim było: 5k, knight armor, fire sword i jeskies smieci
Sir.Wedlos
20-12-2008, 22:08
ja znalazlem b roba ale w cielee x)
a takto z free item wylapalem gs silk :d;d;
polaczyna123
22-12-2008, 09:00
na roku to znalazlem 400gp i katana(z deda xD)
na mainie
Depo - Plate Legi i Dragon Shield(chyba nie pamietam)
Pojedynczo - Lootbag z plate armorem x2 two-handed sword halbert(ktory jakis noob mi zaje(bal) i scale armor warte bylo 1k
Moj kuzyn pod drzewkiem znalazl ice rapiera od tamtego czasu ciagle zaglada pod podejrzane drzewka ;]
GothicTai
22-12-2008, 09:22
ja w ciele znalazlem meduse,b robe i skull stafa.
Gośc byl przedtem na quescie bo widzialem
Pozniej tez robilem i mialem wszystkiego x2 :D
hollow1993
22-12-2008, 20:40
Ja kiedyś na BK byłem blokerem z takim jednym shoterem który miał bić bk po wejściu w tp nie bil bk tylko poszedł od razu po nagrody ja wszedłem w tp i bk się na niego rzucił. Oczywiście Shoter padł a ja miałem 2x C arma i Shielda =] + crown helmet który mu z łba spadł ;P
ja kiedys znalazłem w DEPO 15k(15.000) gp w WORKU na ZIEMI bo sobie lezało :baby::baby:
no i jeszcze k.legi w dedzie na drodze :baby::baby:
a tak to smieci jakies były :P
pozdrawiam!
gz all @up szczescia ;)
lovetibia.pl
23-12-2008, 09:27
Ja na Rooku jak opanowalem sztuke wchodzenia po drabinach itp. ( pare godzin z pomoca qumpla i TIBIA CLASSIC CONTROL ) chodze po bibliotece pod Oracle zagladam do polek , czytam ksiazki a ku mojemu zdziwienu :
Brass Shield , bylem taki HaaPPy ... az kumpel powiedzial mi ze to badziew i mnie chyba uratowal bo chcialem isc bloczyc Minosy na 2 lvl z yellow HP :P
Na Mainie :
Poznalem Kumpla XXX i pisze se z nim , wymislilem ze kupie present box i powkladam itemy i zrobie mu loterie. Itemy nie byly super ( 1k Plate Armor itp) wiedz on kupil ( za 1,5k jeden present ) wszstkie wiedz ja szczesliwy zarabil dosyc duzo CC a on do mnie mowi ze on ma tez presenty ale za 5k jeden , nie chcialem kasy wydawac zbytnio ale namowil mnie i bardzo dobrze, presenty byly pelne : Skeleton Decoration CC ( zazwyczaj po 1 ) takie ksiazki z demkow : Czerwone i Fioletowe , Gemy . ZaEnchantowanych swordow BlackSteel , Spike Sword itp. Oraz ( w tej opowiastce sa smoki :D ) Wypchany Smok Z PoI , ale smoka juz nie mam opchnalem go komus.
a w "fri itans plax" zlapalem ape fury itp addon itemy , k seta z devil helmetem , f sworda i pare cc :)
pozniej 2 postacia gdy szedlem sobie od mikołaja koles lata po dp krzyczac " PL???? " , PL??? . Wiec podchodze i mowie " ja pl , o co chodzi ??" a on chodz na gore i dal mi fajne itemy poniewaz konczyl z gra i chcial dac rodakowi : Crown Helmet P legi Rody rozne ,addon itemy itp. oraz bp IH'ow . To by bylo na tyle :P wiem ze dlugie :evul: Pozdro .
sorry , ze to nie na ziemi :P
Pietrasek23
23-12-2008, 17:18
ja full set na rooku mi gostek dał katane chain studded copper legion skakałem
ale na mainie ide sobie po depo a tam gostek wkłada parcel i cos mu sie nie udał i se wziołem i w nim było yalhar armor i cranihal basher :D
A ja znalazłem 1 gp na mainie.
astrider23
23-12-2008, 18:03
post do usuniecia
Jak widzicie jestem nowy to mój pierwszy post !!
Jeśli chodzi o dedy gdy grałem jeszcze na guardii znalazłem w dedzie b robe ponad 1 k i jeszcze 2 bp hp i 1 bp mf.:););)
Maciekxd
23-12-2008, 22:12
Boh, Assassin Dagger, Platinum Amulet i 10bp potionów w worku w dp phB)
ja jak bylem w dp venore to koels demonke wyrzucil i ja zlapalem ale ...a tak to znalazlem crus helemt na of..
MalutkiDrut
26-12-2008, 03:17
Ja znalazlem Demon Shield w dp Venore. Byla dosyc duzo parceli i przypadkowo kliklem na jeden z nich i byl w srodku ^^
Ja najlepszy item co znalazłem to Knight Legi i Vampire Shield w Bagu na dole do Carlin :cup:
a ja znalazłem plejt armora w laysach
Gollumek
27-12-2008, 14:17
a ja znalazłem plejt armora w laysach
A ja kiedyś znalazłem bp mana fluidów. To była jeszcze tibia 7.6 :).
na dole w ab zloty bp otwieram 1,2 k w zlocie :P
różne trofea (z 4) duzo lokow i kusz ok 1,5 bp 2 party haty 3 magic light wandy i WOCE :) na free items
ja znalazłem bag po brzegi wypchany ognistymi runami w tym samym bagu był bag też wypchany ognistymi runami każda po 3
SirLasmix
29-12-2008, 13:21
Dawno Dawno temu, za 7 rzekami oddzielającymi thais od innych miast, expie se nam dragach i cycach, a ty patrze lootbag myślę sobie:
"kto mógł go zostawić skoro leżał pod drzewkiem a była to godzina 1 w nocy i nikt już tam nie expił". Otwieram go, patrze: label a na tym labelu... Nick mojego chara bo zapomniałem o tym bagu xDxD.
miałem tam chyba z 38 dragon hammer, 18 dragon shield, z 51 dragon neklace (nie wiem czy dobrze pisze), 61 plate legs, 59 crossbow, z 31 serpentow, 27 WoI, z 40 steel helmet, 1956 burst arrow, 21 DRAGONBONE STAFF z 26 double axow, 38 green dragon scalow, 68 green dragon letherow, i 46 broadswordow. Aha i kasy z 32k w ZŁOCIE.
Tak ogólnie to miałem po sellnięciu tego all to mi chyba miecha zajeło to tak z 300-400k
:P:P
P.S możecie mi nie wierzyć ale to prawda
PP.S.
Sory, ogólnie to mi wyszło 197548gp bo liczyłem tera :P
oOrafiOo
29-12-2008, 14:58
mwhaha :D nie uwierzylbym ci... Ale w podpisie masz wysoki lvl wiec to mozliwe... ale lootniecie tych itemow trwalo by w huuu*..
SirLasmix
29-12-2008, 15:20
mwhaha :D nie uwierzylbym ci... Ale w podpisie masz wysoki lvl wiec to mozliwe... ale lootniecie tych itemow trwalo by w huuu*..
Dokładnie 13 dni 17 godzin 39 minut i 49 sekund
Mariuszqe
07-01-2009, 08:25
Ja znalazlem baga a w nim Dsm i Royal Helmet :cup:
SirLasmix
07-01-2009, 09:20
Ja znalazlem baga a w nim Dsm i Royal Helmet :cup:
i co podiecasz sie? :P
Kluska_ziom
07-01-2009, 19:56
ja dostalem pustego baga i zuzyty parcel na free items 8o8o8o8o
btw po co ten temat, skoro 99% osob tutaj wymysla xD?
orcowy_demon
08-01-2009, 16:06
ja znalazłem w thais tak: u froda plate helmet i plate legsy a w depo: 5 backpacków 1 golden backpack 1 fioletowy backpack scale armao, a w zabitym gostku dwarven shield, scale armor i leather bootsy :)
KingOfEvill
08-01-2009, 16:33
ja znalazłem backpack w którym był crown armor, knight axe, 1k, plate legs
znaczy jakis "noob" żucił na skrzynke mailową (niebieską) bp z tymi itemkami :) nieźle? Jeszcze zdażyło mi się że gość postawil dsm na dp i się wylogował i ja wtedy wszedłem :) Było to na 11lvlu guardia.
limak2401
09-01-2009, 08:59
Ja znalazlem lootbaga o wartosci 15-20k...
A jeżeli chodzi o pojedynczą rzecz to Crown Armor w zwyklym bagu... :cup:
Ktoś może przekładał albo coś... Nie wiem...
Pozdro
@EDIT
ja znalazłem w thais tak: u froda plate helmet i plate legsy a w depo: 5 backpacków 1 golden backpack 1 fioletowy backpack scale armao, a w zabitym gostku dwarven shield, scale armor i leather bootsy
Hehe, jesteś z*******y ziomek... :D:D:D
ja na mainie raz wracam z wywek ciagne 15 wyw fangow i ze 7woi otwieram bagi i w koncu doeszedlem do dp wrzucilem wszystko do dp a tu jakis kolo chyba przez przypadek wyrzucil mi pod nogi loota otwieram patrze a tu dsm 17 fire swordow 5 rh i bohs
a za drugim razem chodze z wiekszym lvl na gsach patrze tu jakis 15pallek chodzi na red a za nim gs ja pomagam noobkom to gs ubilem a ten pallek wpadl do dziury z dragonem a drag go ubil wchodze otwieram a tu b robe b legs i medusa shield
Na free items MPA w bagu a tak na ziemi to na ancietach koleś się spieszył na open battle to zostawił bp a w nim mniej więcej : 8 bp mf, 2 bp z kasa, 2 dermanian war axe.
W depo na drop party złapałem k legi :P (miałem 12 lvl) Ale miałem ucieche, a potem jak miałem 38 lvl to jak byłem na gs'ach to koleś padł i miał w bp k armor 2 time ringi 3x p legi i z 7k w złocie, ale sie wtedy cieszyłem
Ja znalazłem lootbag o wartości 5.5k bodajże.
Na free items MPA w bagu a tak na ziemi to na ancietach koleś się spieszył na open battle to zostawił bp a w nim mniej więcej : 8 bp mf, 2 bp z kasa, 2 dermanian war axe.
A tym co kupił na allegro i rzucał byłeś ty tak ?
ja na mainie raz wracam z wywek ciagne 15 wyw fangow i ze 7woi otwieram bagi i w koncu doeszedlem do dp wrzucilem wszystko do dp a tu jakis kolo chyba przez przypadek wyrzucil mi pod nogi loota otwieram patrze a tu dsm 17 fire swordow 5 rh i bohs
a za drugim razem chodze z wiekszym lvl na gsach patrze tu jakis 15pallek chodzi na red a za nim gs ja pomagam noobkom to gs ubilem a ten pallek wpadl do dziury z dragonem a drag go ubil wchodze otwieram a tu b robe b legs i medusa shield
A potem się obudziłeś i wołałeś MAMO RATUJ !!?
ja znalazłem w thais tak: u froda plate helmet i plate legsy a w depo: 5 backpacków 1 golden backpack 1 fioletowy backpack scale armao, a w zabitym gostku dwarven shield, scale armor i leather bootsy :)
Plate Helmet ? Hmm to nie powinno być w dziale wymyślamy nowe hełmy ?
Leather Bootsy ? WOW to bardzo cenny przedmiot warty 1kk
SirLasmix
17-01-2009, 08:13
A tym co kupił na allegro i rzucał byłeś ty tak ?
A potem się obudziłeś i wołałeś MAMO RATUJ !!?
Plate Helmet ? Hmm to nie powinno być w dziale wymyślamy nowe hełmy ?
Leather Bootsy ? WOW to bardzo cenny przedmiot warty 1kk
a ty kurwa kupiłes swoją starą na allegro i ją rozjebałeś krzesłem bo ci nie dała zrobić questa na pacca
Quest na PACC:
1.Wziąść portfel starej
2. ukraść 90 zł z niego
3. iść na poczte i wysłać ta kase
4. dostanie kary na kompa na 3miechy
5. przepadnięcie PACC
Jak niedawno robiłem sobie greenhorn arene bo zapomniałem że jej nie zrobiłem i w pokoju z nagrodami, leżał na ziemi present box, z takimi samymi itemkami które są w prezent boxie które sie dostaje, czyli koleś wyrzucił :P
haha nie rozsmieszaj... przeciez po res sie itemy kasuja a moailes ze pod drzewkiem to... jestes ciota a postac kupiles na allegro jestem pewien
A ja kiedyś wszedłem do depo za innym kolesiem i znalazłem się w jego depo, wziełem jego itemy i miałem dużo buły z tego. LAJT wierzycie mi??
LookamZzaRogu
21-01-2009, 17:42
Dawno temu na guardii jakiś RP położył na depo golden legi zanim doszedł (był od depo 1 kratkę) i zdążyłem mu się tam wbić 15 druidkiem :) Zrobiłem screena i oddałem mu w zamian za 3 BPki UHów (kiedy jeszcze opłacało się je nosić)...
Heatvich
21-01-2009, 17:46
Blue robe i knight legs :D w deadzie po desercie :P
Yondaime92
21-01-2009, 18:44
To znalazlem nie ja ale inny gracz(bo to ja to zzostawilem):
Zostawilem na depo demonke i zrobilem zeby zalozyl ale musialem cos nie tak kliknac i odeszlem :(
Ziomek mial demonke przez moja glupote.
Yondaime
Ja na mainie znalazłem Demon Shield na ziemi i byłem bardzo zadowolony ;)
Co prawda to nie ja znalazłem ale widziałem coś lepszego niż znalezienie cennego przedmiotu,na świecie celesta chyba 74lvl dał 23lvl'owi mastermind shield,softy i demon helma.Wtedy pół depo pisało idiotyzmy w stylu pl0x free itemz itp.A gość podszedł i rzucił takiemu jednemu wyżej wymienione itemki na depo.Jak ja tamtemu noobowi zazdrosze:(
My best locik z deda to dsm... na harmoni był restart servka [na gl kolo carlin przy skorpach]
dalem loga ide a tu otwieram ded bp uh + dsm i szok ;p
i gorsze itemy typu k armor, k legi ale to w ded
na ziemi to chyba p armor ^^
alex4don
23-01-2009, 10:16
Ja najlepszą rzecz na rooku znalazłem chain armor, a na mainie k-legi
Na rooku jak robiłem bear room questa to leżały 4 te prezenty to se wziąłem, do tego doszedł 1 mój i po sprzedaniu 4 legion helmetów bo 1 sobie zostawiłem wyszło mi 200gp bo kolesie mi kupowali po 50gp, na innym charze nie dawno jak robiłem ten sam quest to pomagał mi rookstayer który oprócz ubicia wszystkiego co tam było dał mi jeszcze plate shield, chain armor studded legsy, carlin sworda :)
A na mainie 3 lata temu jak Amera była nowym światem to zrobiłem knighta na axy i koleś położył na depo double axe (no wiecie, new server to trudno knightowi o taką broń) i się wylogował to sobie wziąłem :P
redloheb
27-01-2009, 16:19
A ja dzisiaj na galanie jak zwykle się nudzłem, bo nie wiedziałe gdzie expić. Ide do m-shopu w svargrond, a tam przy skrzynce w środku m-shopu 10-ęcio minutowy energy ring :P
rycerzkamil
27-01-2009, 17:34
ja snalaslem mpa golden chelmet golden bóts, blezed szild, medzik lang słord, fszsko spszetalem i mam teras wypasione eq
soldir chelmet plejt armur plejt legs dwarłen szild fajer słord leatcher bóts, skarf i na hónt na raty zaklatam słord ring rzebym lepiej walil
@up. weź wyjdź bo twoje posty mnie dobijają X( :baby:
Jak miałem 12 lvl to znalazłem knight legsy, miałem uciechę jak 150 :P Leżały na samej górze depo w Thais, potem jak miałem 26 lvl to koleś położył na depo c armor i mówił "SELL 15K" i ja stanąłem za nim bo chciałem kupić, wsadziłem do worka kasę, dałem trade on dał c armor i się wylogował a c armor na depo zostało to sobie wziąłem :P Potem leżała kupa śmieci na dwarfach guardach (jakieś studded armory, cooper shieldy, hatchety zrzucone z wyższych piętr) to zaczęłem to wszystko zdejmować i moim oczom ukazał się bag, otwieram i patrze a tu pierwszy bag w kasie i drugi worek, w worku znowu cały w kasie i jeden bag a tam 4 steel helmety, 2 battle hammery, no to sobie wziąłem :D kasy było, kasy było 1400 łącznie :D wyszło mi z tego co znalazłem 2,5k :D
Potem na dragonach jak byłem to otwierałem każde dragi bo expił tu 60 lvl a nie otwierał dragów, 1 45gp steel shield, w drugim worek z maca i 18 gp, w 3 35 gp, i tam dalej samie takie pierdoły aż otwieram draga: 27 gp, bag a w bagu DRAGON SHIELD i dragon hammer ! Potem ze swoich lootów miałem jeszcze jedną dragonke i 2 dragon hammery :)
redloheb
27-01-2009, 20:18
UP> Zwykle BOTy nie otwierają ciał ;)
2x up
To Ty pamiętasz co z każdego draga lotnołeś ? ;d
Dooobry Świr
<Roxtul>
30-01-2009, 12:48
Hmm, na rooku kilka chain armorów, mace, swordów i mino leather.
Na mainie Mastermind shield. <-- chyba ktoś miał hacka i został on wyrzucony na ziemie.
ja na titani pierwszym charem miedzy dwarf bridge a venore lezal sobie platinum amulet a w tedy to bylo ile warte chyba z 8k a sellnelem za 6 tak to plate armor i takie smieci z deda znalazlem kiedys knight legi i crusadera a jak ubilem 31 knight 14 druidem to mi spadl knight armor xD afk byl albo mu sie komp restartnol
A ja kiedyś wszedłem do depo za innym kolesiem i znalazłem się w jego depo, wziełem jego itemy i miałem dużo buły z tego. LAJT wierzycie mi??
Żal mi cię, jak chcesz okłamywać to może dzieci w przedszkolu bo tu się nie dadzą :blazen:
gosciu mial na sprzedaz knight armor. wylozyl na depo i sie wylogowal.
tak samo zdobylem norse shield.
S.i.g.o.
03-02-2009, 14:53
Oczywiście na serwerze bez save? Fail ;)
Ja znalazłem K legs 6.5 k w depo w Venore bo koleś kączył grać w tibie ale to na innej postaci.Na tej postaci to znalazłem Heaven Blossom , halberd ,7 Sword Ring,2 Club Ring ,Death Ring (tylko 1 min),i loot baga na elf fortes z 40 long sword (ale mi zajumali pod depo w venore) I to chyba tyle
ocenzurowano
04-02-2009, 23:02
Na Minie Blue Rob
I Crown Shield
ja znalazłem na main 4 halabardy w bagu razem z dark helmetami
a na roku bag ze swordami:]
refresher
05-02-2009, 15:31
4 royal speary pod backpackiem pełnym butelek
Kiedy expilem na warlokach to rots na ziemi lezal:baby:
Jak była tibia 7.8 jeszcze to grałem swoim 11 druidem (Jeszcze na starym koncie do którego passów nie mam, tym drutem do 35 wbiłem) na Uniterze, bardzo nowy świat, a tu kolega mój przychodzi do depo i mi rzuca 1 backpack pełny GFB a drugi w 3/4 wypełniony HMM'ami a ja mówie "Za co to ?" a on "Za to że na rooku mi pomogłeś" A pomogłem mu na rooku tylko w quescie na short sword :D Sprzedałem to za dużo forsy bo to nowy świat :P Potem jak miałem 21 lvl, kulałem z eq, miałem p seta, guardianke cudem zdobytą bo w deadzie leżała jako jedyny item w nim, to stoję przy skrzynce w depo a tu przychodzi 76 lvl i mi rzuca na depo crown helmet, blue robe crown legs BOH'y, demonke, 2cc, ja mam uciechę jak 150 a tam całe depo do tego zioma"plx free items!!!!!!!" a koleś poszedł
Jeszcze jak była Tibia 7.8 to inną postacią na Amerze (nowy świat był) grałem (knight, chyba 10 lvl miał) i idę a tam ciało leży, no to daje looka a tam jakiś koleś został zabity przez... Beara xD otwieram a tu battle hammer, backpack z 20 platynkami, kilkoma brown poc, koleś afkował i go bear zjechał
Seciulek
09-02-2009, 22:29
Ja znalazlem loot baga, z halabardami, steelkami, kuszami, battle shieldami które sprzedalem za 108k ;P
wisien_pogromca
09-02-2009, 22:58
Jak była tibia 7.8 jeszcze to grałem swoim 11 druidem (Jeszcze na starym koncie do którego passów nie mam, tym drutem do 35 wbiłem) na Uniterze, bardzo nowy świat, a tu kolega mój przychodzi do depo i mi rzuca 1 backpack pełny GFB a drugi w 3/4 wypełniony HMM'ami a ja mówie "Za co to ?" a on "Za to że na rooku mi pomogłeś" A pomogłem mu na rooku tylko w quescie na short sword :D Sprzedałem to za dużo forsy bo to nowy świat :P Potem jak miałem 21 lvl, kulałem z eq, miałem p seta, guardianke cudem zdobytą bo w deadzie leżała jako jedyny item w nim, to stoję przy skrzynce w depo a tu przychodzi 76 lvl i mi rzuca na depo crown helmet, blue robe crown legs BOH'y, demonke, 2cc, ja mam uciechę jak 150 a tam całe depo do tego zioma"plx free items!!!!!!!" a koleś poszedł
Jeszcze jak była Tibia 7.8 to inną postacią na Amerze (nowy świat był) grałem (knight, chyba 10 lvl miał) i idę a tam ciało leży, no to daje looka a tam jakiś koleś został zabity przez... Beara xD otwieram a tu battle hammer, backpack z 20 platynkami, kilkoma brown poc, koleś afkował i go bear zjechał
Mitoman :D
Ja znalazłem całe 3.5k. XD
Na edron dragach loot warty 30k! Nikogo nie było w pobliżu więc wziąłem 2 woi dragonka i pełno kusz
a ja czysciutkie 50zeta jak siedzialem na laweczce i juz dwa razy dyszke ;d
no tak a w tibii ...mm juz 2x drag shielda w dragu(oczywiscie nie moim) w cialku d slayera +bp w ktorym byla demonka ,bs,obsidian i wiele wiecej ,raz dsm tez w cialku i sporo podobnych sytuacji ale loot nie przekraczal juz wartoscia 10k zwykle ;)
mariannos
23-02-2009, 11:58
ja 200zl dla zioma z portfela wypadło
a w tibi 1kw backapcku i ziom rzucil mi na skrzynke Knight arma
Lord_Piterek
23-02-2009, 13:32
ja znalazlem platinum amulet w temple na darashi
i zasypany pod piaskiem w ankh crown set :o
Zuybaran
23-02-2009, 16:53
Fibula - W Szafce ( w sklepie na jakiegoś NPC , nie pamiętam imienia) znalazłem baga, w nim baga , w nim baga.... chyba tych bagów było z 20. W ostatnim z nich ujarzłem 0.o 6.5k w platynkach ^^. Wiem, była to kradzież, ale pokusa była xD
Mitoman :D
Co obrażasz się za to że wkleiłem cię do podpisu bo jesteś durny? -.-
Moim 50 Elder Druidem wyruszałem szczęśliwy na Acient Scaraby biegnąc przez ulice Ankrahmun zobaczyłem buty o wyglądzie worn soft boots,nawet nie chciało mi się spojrzeć,ale pomyślałem że oszukam kumpla i niby mam softy,dałem look i moim oczom ukazał się napis "You see a worn soft boots",chwyciłem je od razu ^^ pewnie ktoś pomyślał,że nie da się ich ładować
Misiek1911
26-02-2009, 20:50
Kiedys na tibi 8.1 :p byłem u kumpla i robilismy nocke:P jeszcze nocy nie bylo a on zajebal 180 lvlo'wi lootbaga z kasa:P 4 cc bylo po 100 gp wtedy mielismy ucieche xD ja mialem chyba 20 lvl a on 24:P
Lord_Piterek
27-02-2009, 12:21
Moim 50 Elder Druidem wyruszałem szczęśliwy na Acient Scaraby biegnąc przez ulice Ankrahmun zobaczyłem buty o wyglądzie worn soft boots,nawet nie chciało mi się spojrzeć,ale pomyślałem że oszukam kumpla i niby mam softy,dałem look i moim oczom ukazał się napis "You see a worn soft boots",chwyciłem je od razu ^^ pewnie ktoś pomyślał,że nie da się ich ładować
Character Information
Name: Dolcu
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 22
World: Harmonia
Residence: Venore
Last login: Feb 27 2009, 11:41:30 CET
Account Status: Free Account
oooo wierzymy ci, wierzymy
@refresh
Sory za refresh :P
Na rooku w bibliotece Chain Armor
a na Main bohy w dedzie kolesia na dragach :P
Ja znalazłem w Okolicy Thais WoI, 2-3 bp Manasów i Healthów A chwile potem w Boxie Knight legs 8o
Kiedyś na eternii poszedłem moim 64 palkiem na gsy (poh). Expie sobie tam od dłuższego czasu, patrze nie dobity gs. Myśle - ktoś padł :o. Dobiłem tego gs, poszedłem dalej, zobaczyłem jeszcze 2 gs'y obok ciała. Rozprawiłem sie z tymi pająkami, otwieram ciało a tu g armor, boh i demonka ;).
Ja crown helmet, batled cape i bp healków
Dragon Shield jak gość się wkurzył i dp czyścił xd
Kamilq96
11-03-2009, 20:14
ja w deadzie kolesia na dragach znalazlem mms,pall arm crus helm i jego bp czyli duzo manaskow itp
ja w deadzie kolesia na dragach znalazlem mms,pall arm crus helm i jego bp czyli duzo manaskow itp
Czyli z kolesia wszystko spadło? Nie wierze, no chyba że miał red skulla
yasiex0r
14-03-2009, 07:54
Ja na roku znalazlem studed armor,mace,carlin sworda ;D
a na mainie oj duzo znalazlem byly free itens Dsm i Boszki ;]
a takto loot bag a tam 2dwarvenki
AnhillatorBear
19-03-2009, 18:27
Ja charem na 2lvl(rook;p) na free items 100platynek -na antice
Veliarth
21-03-2009, 00:03
A ja znalazłem worek z 3 orcish axami. Jak to był lootbag, to chyba komuś nie wyszła kryjówka, bo worek leżał na środku w uczęszczanym korytarzyku przy dużym respie wilków w okolicach kazo.
ja znalazłem na południe Thais niedaleko minoturów w boxach
Cyclops Trophy, Minotaur Leather i pare runów fire i destroy field
To byl chyba vamp shield jak koles do skrzynki parcelem nie znalazl;);)
LordMateuszek
24-03-2009, 21:41
U ha ha ^^
Ale takiej babki miesiac temu na antice nie pobijecie xD dostala lagga (odsunelo ja 1 kratke do tylu) a na jej depo leżały jej softy xD <soft boots -.-"> to biegne szybko, ale jakis 100 lv mnie przegonil xD wzial i uciekl xD a babke kicknal server... U HAHA XD
Itachi555
25-03-2009, 00:43
moja najcenniejsza rzecz jaka znalazlem to c armor koles sie nim bawił i myslal ze jest fajny ale ja bylem sprytniejszy:]
Ps.to było 13
UagodnyBoleq
08-04-2009, 17:18
ja znalazlem na rooku jakies slabe itemki , tylko magic plate armor , golden boots , dragon scale legs , golden helmet , i jakis spike sword wiec je wywalilem do kosza ;p
a na mainie znalazlem w depocie parcel <lubie grzebac w smieciach>
i tam az 32 platynki!!!!!!
mialem se cos kupic :)
braian10gw
10-04-2009, 10:04
Ja na rooku znalazłem copper shield i carlin sword
A na mainie tylko 5k ;p
rtegerro
11-04-2009, 23:35
Na Rooku, na innej postaci wczesnym rankiem na rynku leżał sobie Mace :)
Na Mainie... za Dwarven Bridge kiedyś znalazłem Scale Armor.
refresher
12-04-2009, 11:14
Na Fibuli bag waga 5k o.z. i tam kusze, steel shieldy, inny zlom(78 d ham).(ale tylko 2k gp :( )
Dead human oczywiście, a w nim Bohy i mnóstwo itemków wtedy się wzbogaciełm dużo ;).
Trochę śmiecia, ale zawsze :D Z tym, że to jakby te ikanzy mnie znalazły!
http://i402.photobucket.com/albums/pp103/PrawieJakDarmo/sdfgsdfffffffff.jpg
Maax'ior
13-04-2009, 09:37
3 dni temu znalazłem loot bag, który ważył 8700 oz. (Dwarven shieldy, crossbowy, battle shieldy, mace itp.)
Seba0606
13-04-2009, 14:51
Kiedyś, jeszcze na innym charze, znalazłem Taurus Mace i Dwarven Axe.
A na teraźniejszym charze to jakoś nie mam szczęścia, na dwarfach leżała tylko dwarven shield :)
Tibianus_Wielki
16-04-2009, 16:25
1cc na mainie
Ja na Roku znalazłem plate schielda, carlin sworda, i 350gp.
A na Mainie 1cc, bag plate armorów, 2 bp boltów :) i golden armora :]
Patryk194607
18-04-2009, 20:48
ja znalazlem kiedys chaina armor i 10 mace w bp ;):p
Tal_Rasz
19-04-2009, 08:33
Mi się udało zgarnąć platunum amulet, crus helmet jak ktoś wyrzucał z dp xd
(Pominę fakt, że leciał też dsm ;< )
Peace...
Ja znalazłem kiedyś Knight Axe :P Pamiętam też, że wyrzuciłem kiedyś Iron Ore, bo myślałem, że to śmieć 8o
Fettman69
20-04-2009, 21:53
Ja znalazlem Dragonke i Bright sworda :)
Po prostu ktos padl na yalahar :p
M.A.R.I.U.S.Z
20-04-2009, 22:37
Najlepszy armor to scale armor i raz znalazłem w bagu 5 kusz
Misiakox
22-04-2009, 10:30
A liczy się źle wysłany parcel? Tak?
Znalazłem ów takiego w ankh w parcelowni :)
Blue robie i 5k, niby nic ale na hunta miałem :D
Virtus360
22-04-2009, 15:42
Z free items na 7.3 demon shield, to bylo 'cos'. :)
unkownX2
22-04-2009, 16:33
ja softki w dp na 167 min xD
Ja dziś w dedzie znalazłem: boh ,fire axe,2 bp of holding,key ring ,duzo potów,ringi(life ,dawrven),blessed wooden stake,ob knife,elvenhair rope i inne śmieci.
Ale musiałem oddać ^^'
Piatik92
24-04-2009, 09:30
B. Robe w deadziku koło ab'castle ;)
Robercisz
29-04-2009, 17:35
Hmm...ja znalazlem w depo w Carlin 6x HMM runes :]...1xGFB...a z takich...hmm...ciekawszych przedmiotow to...dwarven shiedl...dragon necakle (tak sie chyba pisze :])...co tam jeszcze bylo...aa...jak wyszlem na maina to w depo lezaly z 10 copper shield i 2 katany...wtedy to bylo cos :]...poza tym w jaskini elfow...luk...ale to nic specjalnego...raz pod kosciami misia lootbag...8x chain armor...i treszta brass helmet...slowem...nic specjalnego...
No to ja jak wyszedłem na maina to znalazłem bp a w nim 800 gp.;] A z itemków to na free items dostałem bp w nim plate army i 15k. w kasie :] Wiec się jakoś układało ;):cup:
rysiekkk5
02-05-2009, 22:59
bohy, mms, dragonka i z 5 bp ghp
Szefie :)
03-05-2009, 13:18
no ja znalazlem 2 soft boots, mpa, demon legi (WOW), bohy, caly backpack (40 key ringow, duze manasy (LOL!), uhy - niezle sie oblowilem
ps. ale mam szczescie hehe
rysiekkk5
05-05-2009, 09:48
no ja znalazlem 2 soft boots, mpa, demon legi (WOW), bohy, caly backpack (40 key ringow, duze manasy (LOL!), uhy - niezle sie oblowilem
ps. ale mam szczescie hehe
na jakim otsie?
Azatar90
05-05-2009, 12:59
na jakim otsie?
a co chcesz pograc :D
Na open battle - Bohy, Crus, C arm, i Bp z runami i potami warty jakiś 150-170k w jednym ciele. Na tym samym ob znalazłem drugi bp z potionami i runami wartymi 150~k.
na jakim otsie?
Pewnie na RonOts,serwer Testoria exp x100
@top
Na ziemi nic cennego nie znalazlem .
Spellbook of Mind Control O.o
<skóre-od-banana> i <list-o-noobskich-tematach-na-forum>
Tibijczyk222
09-05-2009, 23:24
Ja to mam pecha:P
na ziemi to chyba plate legi najlepsze xD
A z deda to moim palkiem jeszcze za 7,92 albo 8,0 znalazlem meduske , 1k , 2bp mf,bp hmm,tempest roda i volcanic roda ^^
LordMateuszek
12-05-2009, 17:53
Często expiąc na gsach na pochu otwieram dedy hunterow bo ludzie nie biora łuków a 160 gp za jeden a wazy tylko cos 30 oz. to nie mało :0 wiec otwieram a tu sniper gloves! :D haha :D
Smerfekk
12-05-2009, 18:19
Santa doll : )
Marcin92Fighter
12-05-2009, 21:56
2 razy znalazłem vampirke B)
i raz bohy :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.