Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
Mam taki nawyk sprawdzania drzewek (czasem i nie mam prześwitujących..)
Znalazłem 5 bp kasy i demonke ; d
Ja znalazłem dość niedawno Crwon Legs :cup: 37 ED deadnął na berserkerze :evul:
c-armor w dedzie obok depo :)
Musze się pochwalić:
Na roocku:
- Katana w dedzie
- Jakiś silver key za drzewem
Na mainie:
- Dragon shiled, 200gp i takie tam gówna w lootbagu
- Na amazonkach koło Carlin bp z chain armorami i kilkudziestoma sperami ( oddałem właścicielowi )
- BOH
Zabiłem z kolegą dwóch ziomków na Desercie i zyskałem 1cc oraz crown armor.
a ja znalazlem noble armor ( lezal W DEDZIE W DEPO)
Eyeless_Maggot
05-05-2007, 12:58
Crown Helmet w dedzie ;d, plus jakies runki.
Auronell
05-05-2007, 13:46
g arma i p ammy na scarabach
a kiedys na zolwiach dsm, clegi i demonke
B)
Gargoyles
05-05-2007, 20:30
W parcelu w dp znalazlem 2 bp kusz, jak sie potem okazalo ktos ich szukal bo cala podloge poprzewracal:P
Niewiadomy
06-05-2007, 09:17
Ja nietak dawno znalazłem 2 bp ih,meduza shield,500gp i pare viking helmet
w dedzie na fire debilu (Pierwszy muj post:] )
Co do dedow.......:evul:
moja najwieksza zdobycza byly Boszki i B-robe8o :cup:
Ja tam w rook'u sworda i brass helmeta w akademii.
Mainland : protection amulet na ziemi i p-armor z martwego druida na swamp trolach i rotach(imienia nie wymieniam, poniewaz wedlug mnie to wstyd<jeszcze
gadal "halp", pomagalem mu, ale niestety zginal>, a po drugie nie pamietam :P).
baksmasterz
07-05-2007, 11:41
k arm i k legi :)
niby nic a humor poprawia:)
MasterMapet
07-05-2007, 18:49
Hehe ... ja kiedyś dla beki otworzyłem parcel przed dp.A tam z 6 nowych run Hmm :)
Xaarthez
07-05-2007, 19:00
Pare dni temu
swoim niedoszlym Uh makerem "Salenz" (22 lvl) 20mlvl ;(
Ubilem 32 knighta (zeby nie bylo ze sciema Elite'Strong)
Locik bardzo dobry : Bohy8o
Swiat xerena.
matrix62357
07-05-2007, 21:18
Ja raz wracałem z kopalni dwarfow, a tu patrze knajt stoi a przy nim kilka rotow i dwarfow miał już red hp więć poczekałem, aż dednie. POtem wybiłem stworki podchodze a w nim p legsy i fire sword :D .
**NANEK**
08-05-2007, 04:06
heh muj best to lootbag warty 17k :) zostawil go jakis 80+ level... a takto chlop polozyl na zmieni boszki a ja se wziolem :D bo chcial pokazac ze ma ;p
BamboMambo
08-05-2007, 09:37
Prawie cały bp kasy na fibce za czasów gdy miałem 18 lvl i lot z mac ~3k. Na mount sternum Crown Helmet. Tak to sporadycznie coś znajduje, bo teraz pacc i dużo ludzi na tombach pada ^^. Jak narazie to w jakimś vampie znalazłem vampire dust (widać ktoś nie przeszukał), tak to ścierwiaste itemy addonowe itp.
Qba the Ninjaa
08-05-2007, 19:14
Expie sorciem na Mount Sternum... Patrze 27 knight expi (ja bp SD).. kilka cycow go zbloczylo leje je ja mu sd, sd, sd koles czarny cyc bum i koles ded... Cyce dobilem z GFB otwieram knighta i..? Crus Helm i BOSZKI... potem przylecial i cos zaczal sie sapac i mnie pk to ja 2 Fire Devile postawilem i go znow ubilem otwieram c legi p ammy.. Heh jaki fart :] :p :] :p
na ziemi przypadkowo znalazłem d lance i c helmet, a z dedów najleprzy loot to Crusader Helmet, Crown Armor, Bright Sword i Dragon Shield. oczywiście nie z jednej osoby:p
hmm...ja miałem farta do ludzi ale to nie jest w temacie woęć na ziemi znalazłem bohy niewiarygodny fiks...okazało ise że tam gdzie to znabazłem były black knighty gdybym zapuścił się 8sqm dalej dostał bym deda
@up
W Tibii nie ma dużego respu BK, bo jest tylko 1 i to od 50 lvl wiec nie wiem jak Ci udała sie taka sztuka. Pewnie grałes na OTS gdzie wszytko praktycznie lezy na Ziemi.
@ Temat
P-armor, P-legi i Q-rod.
Soldiero
12-05-2007, 11:40
Ja to znalazłem w dedzie bp gfb i troche kasy :p.
Myrmidon
13-05-2007, 19:06
znalazlem k legsy przed czyimś domkiem w darashii, nie było nikogo wiec sobie
pożyczyłem :)
ja znalazłem w dp wand of plague , ponad 100 gp i 400gp ;) :D
Bartek153
14-05-2007, 03:35
demonka c legs kasa i cos tam jeszcze w 1 dedzie.
Kropka997
14-05-2007, 08:14
w deadzie c armor:)
na depo bohy i blue robe;P
na ziemi nic szczegulnego chyba ze fri itams xD ktos robi^^
ja zlapalem steel bootsy :D
w dedzie :P
mi sie udalo boszki zwinac:). wchodze na gore dp w carlin a tu jakis gosc ma pod nogami bohy.pyk do gory, pyk 2 raz do gory i pyk do bp:D
Albertus
17-05-2007, 15:33
ja raz wracalem do depo patrze na piramindce lezy blue gem wzielem go
najpierw myslalem ze warty 10-15 k podszedlem do 100 levela bo stal pod domkiem i pytam czy kupi ozdobe a on ze tak
pytam o oferte
on daje mi na trade skurke dla ja ze nie to on ok
poszedl wziol kase i dal mi na trade 150 k bylem w szoku i myslalem ze jaja se robi ale nacisnelem accept i on nacisna ! i tak mialem 150 k za darmo ;) bo lezal na piramidzie pod depo
pozniej sie rozczarowalem bo na trade sprzedawali te blue gemy po 300 k
ale to nic i tak 150 k za darmo to i tak dobze
Ja znalazłem bohy, k arma, nooble arma i blue robe :D ale k arma i blue robe musialem oddac jakiemus 60lvlowi bo by mnie udupcyl :P (a znalazłem to w dedzie :> jakis pker ubil goscia a ja pker i znalazlem ;D)
Goldscorpion
18-05-2007, 14:09
Ja znalazłem: 65k, bohy, blue robe, runki warte około 50k i 6 bp manasów
W dead humanie no ale przecież leżał na ziemi ;p
Estintore
18-05-2007, 22:54
to ja mogłem się nacieszyć loot bagiem (ok.2k) i całym bp gfb :)
Ja znalazlem bright sworda, ok. 8uh, kilka hmm'ek i sword ringa przez przypadek na 15 lvl.
Gdy wychodzilem z ghostland poszedlem do depo zaniesc gold coins a tam jakies cialo lezalo a kolesie zucaja. Ja sie tym nie obchodzilem bo myslalem ze to jakis dead human 8lvl wiec stoje w dp a ktos podrzucil mi pod nogi cialo, ja z ciekawosci zobaczylem a tam bylo wlasnie to bright sword w ciele i bp szybko biore bs'a i bp potem otwieram bp a tam te itemy wymienione powyrzej.
Ps. Wtedy bs chodzil po 30k :p
a ja znalazłem w dedzie jakiegos gościa na amazonkach crown armor i tempest roda :P
Pozeracz
19-05-2007, 18:49
Ja na ziemi moze i nie znalazlem ale udalo mi sie kiedys zaje*** znaczy ukras Demon shielda, ktorego dalem kumplowi :D Koles polozyl sobie DEmonka po sdoku dp a ja opdbiglem i szybko wzielem :D i tak tam nie gralem wiec mialem go w dupce :D
Ja znalazłem tampest rod w deadzie , gość padł na wyvernie , sprawdziłem na tibia.com kto to był i okazało się, że jakiś 8 lvl drut.
Tampesta sprzedałem za 9,2k :cup:
golden helmet to miała być ironia, bo wiesz nie wyszła ci
alanek_bs
20-05-2007, 15:29
Fire axa:D
UP
tobie tez nie wyszlo bo to rozdzka od 33 lvl
NIRUDELUS
20-05-2007, 16:22
Taki maly loot z rota 8o
http://img405.imageshack.us/my.php?image=mymmsur0.png
Taki maly loot z rota 8o
http://img405.imageshack.us/my.php?image=mymmsur0.png
;o! 300 gp! ;o
Co znalazłem? Fire Sworda, gość robił porządek w domku, położył koło drzwi i dał loga :| No to wziąłem :P
ja znalazlem serpent sworda i moring strarów kilka ktos robił porządki w depo
Markos12
21-05-2007, 20:35
Ja kiedyś zdobyłem knight legs:) A to sie stało tak że gościu bawił się scale armorami i wkońcu wywalił k legi:D :D :D
Waski_Siwek
21-05-2007, 21:08
A ja znalazlem demon shielda na dwarfach koło kazz i jeszcze loota wartego 20k:D
ja na rooku znalazlem chain armor
a na mainie dwarven shield :P
Nudziło mi sie w Kazo więc postanowiłem posprzątać Depo z Bagów itp. Brałem bagi do bp i wyrzucałem do kosza xD Jednak coś było ne tak brałem baga i pisze że mam za mało capa =/ patrze a bag waży ponad 1000 oz.! Otwieram a tam bag w bagu... Otwieram, otwieram patrze a tu całe dwa bagi wypełnione battle shieldami! Ale farta miałem. Zarobiłem wtedy około 1, 5 k :)
na backpacki wypchan całe po 100 gp XD
cielakmateusz
11-06-2007, 20:09
Ja na samerze ubiłem pod depo Sorca 51 lvl.
Podchodze szybko Fire Elemental + MORT HUR , koleś padł.
Lot to tylko bag SD :/
10 Sekund poźniej ten sam Sorc podchodzi do mnie i zaczyna mnie bić , ja w niego mort hur + sd , koleś znowu padł 8o
Patrzea a w środku Medusa + Crown Legi 8o
Albert115
11-06-2007, 20:11
Otworzylem martwego sorca patrze Wand of Inferno8o!!!
Ja najcenniejszego pod drzewem znalazlem Crown Armor, Knight Legsy, Crus Helmet, Bohy
ia kietys szlem po moscie dwarrwuf i byl tam 100 knajtcik npasil ziomós chces magicznom platynowom zbroje otpowiedzialem Maze o tym cale moje rzycie i zucil cieszyl sie cale 13 godzin
Ja P legsy, kilka ringów typu axe, raz przeglądałem bagi w depo a tu steel helmet :)
Tracerknight
17-06-2007, 14:18
Siema.Ja mialem kiedyś takiego farta że wszedłem po oczyszczaniu serwera patrze a tu leża 3 parcele otwieram 1 parcel patrze a tam aol i 10 ;D i juz bylem :cup: ;] patrze a w 2 parcelu są wszystkie ringi i amulety ;D a w 3 parcelu 3 k ;D a jakiś koleś se stal przy depo i miał 100 + lvl ;D
ja nie mam nigdy farta... :( raz tylko jak gosciu wywalil chain legi na depo i wychodzil i wchodzil to mu sie tam wlogowalem :p
xdziubin
18-06-2007, 13:07
ja plate armor.:]
InfernoDevil
18-06-2007, 21:05
ia kietys szlem po moscie dwarrwuf i byl tam 100 knajtcik npasil ziomós chces magicznom platynowom zbroje otpowiedzialem Maze o tym cale moje rzycie i zucil cieszyl sie cale 13 godzin
umiesz to po polsku napisać?:(:baby:
ja znalazłem na roku brass shielda 2 studded armory i mace(jakiś koleś mi dał).
a na mainie w depo Carlin leżał sobie p set i dwarwen shield.A tekze jak wracałem z dwarfów to leżał bag a w nim:club ring 2x 5x chain armor i halberd:cup:
Siema.Ja mialem kiedyś takiego farta że wszedłem po oczyszczaniu serwera patrze a tu leża 3 parcele otwieram 1 parcel patrze a tam aol i 10 ;D i juz bylem :cup: ;] patrze a w 2 parcelu są wszystkie ringi i amulety ;D a w 3 parcelu 3 k ;D a jakiś koleś se stal przy depo i miał 100 + lvl ;D
po 'oczysczeniu servera' itemy sa usuwane(nie liczac niektórych punktów, a takich nie ma obok depo), wiec nie musisz oszukiwac...
@topic
nic.
Joint Maniac
18-06-2007, 22:42
Szedłem sobie przez carlin, patrzę a tam rh leży :D No to co miałem nie wziąć? ;'dd
Royal Matis
19-06-2007, 08:22
wierzcie albo nie ale ja znalazlem bohy w dp. jakis kolo na harmonii w thais krecil sie w dp i chcial grac o bohy no i znalazl jakiegos kolesia, wylozyl bohy na dp (i tutaj jest moje twierdzenie ze przez przypadek kliknal gdzies obok myszka) i odszedl od tego dp. i takim sposobem do teraz mam te darmowe boszki
umiesz to po polsku napisać?:(:baby:
Tak trudno dojrzeć kiepską ironię?
ja znalazlem na foldzie blue rope a w carlin dragon shields p legi p armor wand of dragonbreath i dark helmet:cup::cup::cup::cup:
Jakiś czas temu byłem z kumplem pozwiedzać Treasure Island. Ktoś zostawił tam sporo loota (albo mu bot wywalił :P). Na ziemi leżało ok. 10k w samych gp, do tego z 10 ancient shieldów, chyba z 5 bp morning starów, pełno bp viali, jakieś 4 albo 5 stealth ringów i trochę innych śmieci. Po sprzedaniu wszystkiego (z wyjątkiem ringów i piece of cloth, które też tam znaleźliśmy) wyszło nam 26k~. Kilka k poszło niestety na podróże, bo nie ma na TI żadnego mailboxa, żeby wysłać (dobrze, że mam te 2k cap ;p). Tak czy inaczej wyszliśmy na wielki + :)
blue rope
Pisze się blue robe, jak już. Interpunkcja to też fajna rzecz ;)
Chicki331
20-06-2007, 13:49
Na mainie crown armor i 2x war hammer
a na rooku 2x carlin swordy i katana :)
ja na rooku znalazlem deda przy posion spiderze a wnim pelno bag a w jednym z nich jakies pół k gp
Tak typowo na ziemi to znalazłem kiedyś BoH i jakieś 3k na Hydrach, lookałem czy któryś resp wolny, wszedłem na mały resp, patrzę, Boh leżą, mięso i trochę kasy, nie wziąłem tylko idę wgłąb respa. Nikogo nie było, za to zrespiły się dwie Hydry i musiałem mojego shootera wołać na pomoc :p Ale skoro nikogo nie było, to butki wziąłem :)
A znalezione w deadzie, to jak ubiłem jakiegoś red skulla. Expiłem na Black Oil Tomb, wszedł jakiś 61 MS (Ja 54 ED, 58 MLVL) i zaczął mnie lać, standardowo utamo vita, ring i zacząłem go siekać. Był to chyba totalny noob, albo ktoś go hackował, bo nie zarzucił manashielda ani się nie uhał. Jak padł w deadzie znalazłem aol, rh, b robe, c legs, boh, demon shield, woi i bp z runami etc. Koleś albo myślał, że na red skullu aol coś pomoże, albo jak w/w hacker ;d
Ja zdobylem bohy bo ktos robil free items :D
Elver_aloh
21-06-2007, 12:09
Ja to miałem farta i se ide pod kazzo i demon shield myślałem że sie zaraz obudze ale to niebył sen xDB)B)B)B)
Ja bag warzacy około 1200 oz wypchany brass i viking helmetami (na ghostlandzie)B)
Thundeross
25-06-2007, 16:27
Ja znalazlem Mastermind Shield !!!:] Ktos dawal Free Items. Niestety tydzien pozniej mnie hakneli ;(
w deadzie to na PoH'u DSMa a tak na ziemi to Giant Sword
Ja znalazlem na dragach lootbaga z 3 d-shieldami i w trupie DSM,c-legi,r-helmet i ok 3.3 k :):):)
ja najcenniejsza rzecz jaka znalazlem w trupie to bylo blue robe, plate legi, crown helmet, meduske shield, i platinium amulet i bp w ktorym bylo jakijes 5 gfb i 10 hmm:) mialem farcikaB)
SzlafRok
26-06-2007, 22:32
demonka - ss jest w harmonia theard;)
jezeli free items sie liczy to znalazlem dragon shielda a jak nie to wtedy.. plate legsy.
Plate-Gold Sorcerer
27-06-2007, 09:25
ja raz w ciele znalazłem cialo zabitego goscia (cyclops go zabiły) bp i wand of inferno ale gosc padł bo go zblokowały a w bp mial to co sellal czyli: c legs i armorka,dragon i dwarven shield i na koniec boh
Gościu żucił BP żeby chyba 2 postacią podejść ja go opróżniłem i co tam było :
knight armor
knight legs
crown helmet
leather boots
crown shield
kusza
200 boltów
pare spear
to byl moj jedyny taki fart
Idę sobie a tu wooden shield a pod nim ciało jakieś wystaje. Przeżucam shielda otwieram ciało iiii nic. Nie wiem czemu skorciło mnie i przesunełem ciało a tam bag a w bagu wand of inferno, medusa shield, crusader helmet, crown legs i bohy. Gościu chyba miał rs więc bał sie ze mu wszystko wypadnie więc schował i myślał że po nie wróci. Ja tam odrazu wziełem bo kto by czekał? :p
Ja na free itemie w kazo zlapalem : mms, c legi, 100 trowning star, bp sd, 7 bp mf, 10k xD
Ja znalazlem wand of inferno w beczce kolo teatru ale oddałem włascicielowi:p
Ja z dead'a wyciaglem: bohy, bp sd, 2 bp uh, i 5k ^^:D
Belzebuba
30-06-2007, 17:57
prawie cale moe eq znalazlem na ziemi
plate armor- za drzewem
plate legi - z trupa kolo wiwerny
dark helmet - poh
wand of plague - depo na free items (tak wogule 3)
szalik - depo
crocodile boots - depo
dwarfen shield - wiadomo
bp uh , 2 bp sd , 12k , i wiele innych 8o
Xd
Desmondzik12345
30-06-2007, 21:59
Raz gdy zrobiłem sobie nowa postać na Beryli i jak logłem sie na roku... to wybrałem sobie addon i kolory :Pjak nacislem OK to wylaczylo mi sie to okno i sobie tak siedze w swiatyni, a jakis ziomek costam w kacie swityni robi. Jak tam podszelem to obok niego lezal sobie chain armor, leather boots i studded shield :P To było znalezisko , ziomek chyba nie mail cap czy cos...nawet sie nie odzywal to ci mialo sie marnowac :P
trzmielu
30-06-2007, 22:11
Ja na Mintwalin znalazłem 2 dedy: w pierwszym pare HMM, GFB, p legi i jakieś tam śmieci w bp a w drugim meduze + 2 bp MF. Innym razem znalazłem deda na guardach a w nim dragon shielda i pare śmieci w bp. :)
Btw. Jedna trzecia postów tutaj to ściema -.-
Ja raz zauwazylam ogien wystajacy spod drzewa, przesuwam a tam... wand of inferno xD Innym razem znalazlam jakiegos loot baga tez za drzewkiem xD (wystawal ) Moja intuicja :P
Elitek70
01-07-2007, 08:59
A ja kiedys expie sobie na PoH-u moim knightem a tu nagle patrze GS leci na mnie - w tym samym momencie jakis palek 55lvl przylazl (to pewnie byl jego GS) i zaczol go bic, a ja miedzy czasie podbieglem do deda jakiegos goscia patrze a tu BoH :D Pozniej wlasciciel BoH-ow przylazl na PoH-a i na yells darl sie "GIVE ME BOH HUNTED !!!!!" :P:P:P
te bohy to na danubii byly ?
zeby nie bylo ze nic nie opowiadam:
chyba moj najlepszy znaleziony loot to b robe i boh z deda na dragach w dlair venore.... jakiegos druida ^^
Ja znalazłem plate legi i double axe w depo w thais. Innym razem zdarzylo mi się na najwyższym pietrze znależć scale armor.
Kiedy raz poszedłem na dwarfy do kopalni, to znalazłem tam dwarven shieldy (jedna obok drugiej). Niestety nie miałem szans wziąść wszystkich - brak capa;(
polkilop111
03-07-2007, 09:50
ja znalazlem na roku bag w ktorym byl chain armor i legion helmet
a na mainie znalazlem plate armor ktory byl pod drezwem
Najcenniejszą rzeczą którą znalazłem na ziemi był knight armor
Ja znalazłem tylko Bronze amulet z 200 ładunkami i Snakebite rod w depo w Ab'dendriel... :(
ja znalazłem fire sworda w thais depo
El-Muerto
16-07-2007, 20:31
Ja pierdole ale niektorzy pierdola glupoty (sory za przeklenstwa ale to w oczy razi az ) Gosciu napisal ze w bp mial armorke d shield i bohy wez idz spac kto by trzymal bohy w bp -.-? Inny napisal ze mu wylecialo DSM. c legs, r helmet i 3.3k -.- tez noob
Ja znalazlem w depo caly backpack "blank rune" i 2 gfb :/
Tony_Gdansk
17-07-2007, 08:45
Ja znalazłem bp pustych viali i łopate....
Dinrepfilo
17-07-2007, 09:19
Ja pierdole ale niektorzy pierdola glupoty (sory za przeklenstwa ale to w oczy razi az ) Gosciu napisal ze w bp mial armorke d shield i bohy wez idz spac kto by trzymal bohy w bp -.-? Inny napisal ze mu wylecialo DSM. c legs, r helmet i 3.3k -.- tez noob
Ja znalazlem w depo caly backpack "blank rune" i 2 gfb :/
Skąd wiesz , że on z tymi Bohami w plecaku kłamie?
Ja zabiłem ostanio jakiegos kolesia , a miał on w plecaku Knight Legi , Crown Helmet i Volcanic Rod
Co do bohów w plecaku to jest takie coś jak Steel Boots
Ola_Petrov
17-07-2007, 11:50
to maly shit z tym co moj rl kumpel znalzl z pol roku temu ;p na ank w parcelu Sov , dh, aol. bohy 400k i jakies smieci to sie nazywa fart :)
freeman_xtr
17-07-2007, 12:27
Takie gadanie "a moj kolega to znalazł SOV AOL BOHY i ..." (pewnie ktos zapomnial przeciez to tylko SOV i ...)
Juz to widze i lezy sobie w parceli w jakims dp (lol) ... plakac sie chce ;(
Takie bzdury ... rozumiem mozna znalezc BOHy czy K legi a niech jakis dobry arm ale bez przesady ... rzecz warta na allegro kupe kasy lezy sobie w dp ...
G prawda ja w to nie wieze nie wiem jak wy ...
Kapitan Chrupek
17-07-2007, 13:18
to maly shit z tym co moj rl kumpel znalzl z pol roku temu ;p na ank w parcelu Sov , dh, aol. bohy 400k i jakies smieci to sie nazywa fart :)
To prawda sam widzilalem.... -.- mamy nawet 4 swiadkow .. :D (ale co z tego jak ten idiota za bardzo sie tym chwalił)
wszytskie znalezione loot bagi razem warte były koło 5k. Na rooku znalazlem studded helmet i legionm helmet (gosciu wyrzucil ;p). Na main: 2 bp of manafluid+noble armor (w trupie W DP!!), blanki, i mzoe jeszcze beh shield. Skoro ma opkazję, to powiem: pare dni temu lootnąłem g-legi z 11 levela o.O B)B) ktop nie chce niech nie wierzy, ale to prawda ;p
Matti Hautamekki
18-07-2007, 12:23
na dachu w carlin leżały sobie 3bp hmm ktoś mnie później o nie zaczepił podobno pk go lał i żeby ten nie dostał ich wyjebał na dach i nie zdążył ich zabrać, na kopalni znalazłem z 5 ciał a w 1 były k legi c arm i tempest rod 8o
Mi ktos kiedys do dp przesyłał itemy :
crown armor
2x knight armor
28k
crown helmet
dragon lance
dragon shield
medusa shield
bright sword
O dziwo ten kto to pezysyłał miał 18 lvl ;D
Duke Dran
18-07-2007, 12:39
Wczoraj 10 zł na ziemi koło poczty.
Iluminate_Night_Elf
18-07-2007, 12:41
w depo w Venore jeden gosciu wylozyl na depo 10k i sie wylogowywal i logowal co sekunde gdy sie wylogowal podszedlem do tej skrzynki i tak za free mialem 10k
i ta sama sytuacja 10 min pozniej wylozyl na depo jungel bp i znowu sie wylogowal i logowal wykorzystalem moment kiedy go nie bylo i podszedlem do tego bp a w srodku 20 life ringow nieuzywanych
rosolzkory
18-07-2007, 20:46
Wczoraj 10 zł na ziemi koło poczty.
:p fart
Ja raz znalazłem scarfa, SD, i dark shield w parceli
krawiec08
18-07-2007, 21:18
ja bylem na gholach i znalzlem trupa zagladam a tam Mastermind Shield
Moja historia wygladała tak:
stoje sobie na 2 pietrze w depo w Thais, koleś się przerzucał (jakiś 60lvl+) nagle patrze, bp leży, kolesia nie ma. To ja myk ide na jego miejsce, chowam bp do depo, wbijam na wyższe pietro (zeby po logu nie wiedział kto ukradł). Na spokojnie patrze: 32 talony, 2 WoI'e, kilka rubinów czy innych świecidełek, taka czapa zdaje się z postman questa, bag sword ringów (oddałem kumplowi, grał knightem) i jeszcze kilka fajnych przedmiotów. To wszystko wydarzyło się na Xerenie.
Później koleś jak się wlogował, to na trade kanale pisał "BUY TALON" ^_^
PeopleHateMe
19-07-2007, 22:21
Rook - Sword + Studded Helemet
Main - Dwarfen/Tortoise Shield
Thalimer
20-07-2007, 21:52
A ja sobie znalazlem calkiem niedawno Crown Helmet w szczatkach jakiegos ludka:P a pozatym kilka UH, GFB i mana fluidow ^^
Na rooku to na skieletach bag hatchetów, a na mainie to pare lootbagów przy wyjściu z venore, pod kolumnami i z pojedynczych rzeczy to najlepsze knight arm i crown shield... koleś był retried, ale nie wiem po co wyrzucał itemy... zresztą co mnie to obchodzi :D
Ja na rooku znalazłem: 600gp, chain army
Ja na mainie znalazłem: Chyba mi nie uwieżycie ale BOHY 8o lezaly perfidnie schowane pod drzewem ;p Nie było ich widać a tu podchodze i przypadkowo przezunołem z pod drzewa a tu patrze bohy :D a wiec wziołem ;)
2 minuty puzniej gdy wracalem stal tam jakis koles i gadał takie coś:
Ktoś mi ukradł BOHY ;((((
jak na test serverze strapowali kolesie Nemtor'a i padl to ktos rzucil fire bombe na cialo ja mialem destroy fielda otworzylem i byl demon helmet b robe g legi mmska softy xd
OrsonKastrator
21-07-2007, 08:44
jakiś drut kończył gre, i dał mi:
crown arm
crown legi
Vamp shielda
BoH
crown helmet
z 5 bp UH
Quargamire roda
i jakies 13k w kasie...
Ale z 2 tygodnie póżniej dojebali się do mnie hackerzy i dupaX(
a tak na ziemi to znalazlem lootbaga na jakieś ~3k~
w dedzie znalazłem też fire sword i knight armor
Prezesinho
21-07-2007, 18:24
Ja kiedyś jak szedłem na Gobliny skillować to znalazłem Dwarvenkę ;) A i kiedyś w depo w Carlin jakiś 35lvl drut kończył z Tibią i wyrzucał itemy, ja dorwałem Wand of Dragonbreath B)
apocalypte
21-07-2007, 18:53
Hmmmm
Na rooku chyba katane
a na mainie bp uhuw :) i double axe
aaaa jeszcze z deda crown helmet i brass armora
- G arm -Knight 56
- Bohy 45 pall chciał 1 solo gs.. :(
Don'Richie
21-07-2007, 20:29
Ja zabralem golden armor bo gosc dwal drugiemu i go przesunolem
A tak gosc wyrzucal jakies rzeczy i bp, zebralem z 20 bp z roznymi rzeczami w jednym byl caly plecak plate legow, a w jednej skrzynic bylo 10 blue tapestry8o
Na Liberz było UE od depo :) Na szczęscie byłem w depo :) Udało mi sie z kolesia wylotować vampire shield, i 2 vampire dusty... :)
niedawno p legsy, ktos wyrzucal itemy w ab, a jeszcze wczesniej crusader helmet - jakiś typ przerzucał se przed dp i se wziełam. a i pamiętam jak ktoś wyrzucił na depo crown armor, mój brat zaczął rzucać śmieci na to i w końcu armor trafił do rąk mego brata
Ja na meinie najcenniejsze co znalazlem to Dwarfen Shield
ja golden legi xD haker hakna 103 elite knighta i zucal free item bylo jeszcze dsm mms ale tylko legi zlapalem ale i tak jak na 17 knighta styka (na 17 lvl chodzilem p armor dark helmet leather boots drwarven shield i golden legi) ;p
Ja znalazłam 5 run IMM ;D
Poprostu Pitbul
23-07-2007, 22:59
Co to jest IMM?
ja gdy moim wspanialym knajtem expilem se na gl ghoulach wylecial mi z zasciany ds roplem go na gore bo bym go nie zabil :D po chwili koncze hunt bo fooda nie mialem wracam a tam na -1 dead v rod, 2x bp uh niecaly bp hmm... ehh tak to jest uh lepiej ustawic na bocie :D:D:D: :evul:
Piotress
24-07-2007, 18:23
ja znalazlem na rooku niedawno studded legs na ziemi 8o8o8o
Master-Sorcq
25-07-2007, 03:05
Na roku znalazlem chain armor,leather legs, legion helmet,mace i brass shield
Na mainie to Crown Shield w bagu pod drzewem
Mati94-94
25-07-2007, 13:02
ja znalazlew w depo w venore pod bankiem 3 p legs , nowy balpack, noble armor,d-shield,devil helmet,ale sie ucieszylem bo mialem dopiero 8 lvl po hacku;););););)
MaciekFromKlan
25-07-2007, 14:27
ja golden legi xD haker hakna 103 elite knighta i zucal free item bylo jeszcze dsm mms ale tylko legi zlapalem ale i tak jak na 17 knighta styka (na 17 lvl chodzilem p armor dark helmet leather boots drwarven shield i golden legi) ;p
tak,tak,nie dosc ze na pewno hacker by nie wyjebal takich rzeczy,tylko sprzedal to w dodatku miales takie chujowe eq i g legi ? rofl
ja znalazlem dsm w dedzie..
A ja biedny najwiencej tylko 1 plate legi xD
-Mixawik-
25-07-2007, 15:51
Moją najcenniejszą znalezioną rzeczą były Plate Legsy ;] miałem wtedy mały level i zaczynałem przygodę z Tibią, więc byłem strasznie podjarany ;p
Ha :P A ja się popiszę! Miesiąc temu, nudziłem się, więc poszedłem na spacer po tibii i przyokazji wciskałem "Look" pod drzewkami i obok Thais znalazłem... Noble Armor B) Odrazu go sprzedałem i kupiłem sobie bp hmmów na Dragi ;p
Ja stojąc w AB przed dp z nudów otworzyłem sobie parcel leżący przedemną a tam Knight Armor i Knight Axe :p
na znalazlem wand of plugue ;)
Kiedyś koło behemothów znalazłem steel bootsy xD fajnie było.
Tony_Gdansk
26-07-2007, 18:35
tak.. ja znalazlem mpa, g legi i demon seta.. w depo na ziemi znalazlem 3 pary softów i bp mms'ów!11 !!!!! !!1 !!!1
Ludzie, opamiętajcie się.. temat jes tpoto zeby sie chwalic tym co naprawde znalezliscie a nie zmyslane historie, albo z gry na ots -.-
Stone-Pall
27-07-2007, 22:14
Ja gdy skilowałem w kazoo znalazłem bag ;) Było w nim to:Platinum ammy,ihy,club ring.
A na rooku to raz znalazłem tam w dziurze z questem na doubleta mace , viking helmet , leather legs :]
A ja jestem nowy ale powiem co znalazlem kiedys jak expilem na cycach kolo venore - loot z battle shieldami, chain armorami, dark helmetem, crossbowami i innymi rupieciami, a z tego wziąłem sobie dark helmeta i 3 battle shieldy. ;)
Ja znalazłem lootbag wypchany takimi przedmiotami jak kusze, mace, viking helmety i brass helmety :D
A jak chodzi o pojedynczy przedmiot to battle hammera ;]
ja wbilem raz po typie na expa na dragach na ankharkum. I otworzylem pierwszego draga. Jakos tak mam ze otwieram all co lezy na ziemi z nadzieja ze cos znajde :P I w dragu byla dragonka. Widocznie poprzedni uzytkownik expiocy nie zajzal do draga. ^^ Moje szczęście :)
Mezczyzna
30-07-2007, 22:42
Ja znalazłem F-axa po typie który padł na guardach :cup:
Lathandan
31-07-2007, 16:25
Knight legsy i crown shield na jakiejś ulicy w Thais...ktoś się mnie spytał czy nie chce darmowych przedmiotów...miałem 8 level więc jak mogłem mu odmówić :D
Ja'siu...^^
01-08-2007, 09:16
A mi to się narazie nic ciekawego nie nawineło:/ P legi i P arm moonlight rod i to tyle:/ Ale napewno jak coś "znajdę" to się pochwalę:P
Swordziasz
03-08-2007, 19:45
na rooku znalazlem
Cooper Shiled
na mainlandzie :
14 manafluidów, p armor, 0,5 bp of ih, life ring
i tyle ...
Sharingan
04-08-2007, 01:10
Hmm...Co znalazłem najwięcej to w trupie gościa w na ghost land medusa shield.
Ale to i tak mało kumpela w kazo znalazła w trupie vampire shield i crown legs.;(;(
Na rooku to katane, a na main to bp z 2 bp uh 5 bp manasow i 5 bp life fluidow :p
DexteroO
04-08-2007, 09:51
70% ludzi piszacych tutaj wymysla -,- "ja znalazlem bohy, mms, bp mpa, ale tydzien pozniej mnie hackneli" - to jeden z najczesciej uzywanych tekstow -,-
zeby nie bylo offtopa
loguje sie w swoim domku, patrze leza k legi, c shield, crus helmet i bp w ktorym bylo 3 bp pustych viali, kilka runek magic wall i fire bomb, mysle "to nie moje", po chwili pisze do mnie jakis 38 lvl "wiem, ze jestes Polakiem i sadze, iz moglem ci zaufac, no wiec pkowalem, mam red skulla i pod twoim domkiem skonczyly mi sie manasy i uhy gdy gonil mnie 100+ lvl, wiec wrzucilem itemki do twojego domku", poniewaz mialem duzo kasy, oddalem mu to, w nagrode dostalem crus helmeta ; ]
w trupieŁ
- fire sworda
na ziemi, pod drzewem w bagu:
-dark armor
-tempest rod
Duch Guardi
04-08-2007, 10:07
B robe i RH :D
Ja znalazłem moim nubkowatym paliem w dedzie k seta ;p:]
bulamen7
04-08-2007, 12:18
ja w dedzie znalazlem p legi i 3 bp manasow :]
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.
Ja znalazłem (jeszcze na Galanie na tibi 7.6) Giant Sworda w parcelce w kopalni. Dawno takiego szczęścia nie miałem;/
Ja na mainie znalazlem kiedys loot baga w ktorym bylo 14 plecakow w roznych kolorach, a w nich bylo pelno plate shieldow, maceow, swordow. kusz. boltow, jakichs amuletow, chain armorow + spike sword i volcanic rod. Chodzilem po te rzeczy z jakies 7-8 razy zeby je wszystkie zabrac.:)
na rooku studded shield na mainie bp manasow oraz dwarven shield
Loot z dragon'ow - okolo 40k (pare WoI, D hammery i 2 D shield) ale nie zabralem :p poprostu nie bylo listu i chcialem poexpic, lezal bp, myslalem ze po manasach wiec chcialem do loot'a wziac :D 8o
Adow Adan
09-08-2007, 20:16
Nowy Energy Ring w dedzie Draga xD , ktoś expiący na ornamended shield pewnie pomylił i zamias ER z dl'a włożyć do bp włożył do draga.
Ja znalazlem pare sd gfb hmm i explo i 2k w jakims bp kolo thais
PijmlekoBedzieszWielki
10-08-2007, 11:16
Wczoraj 2 sword ringi, i war hammera
DrefoKigh
11-08-2007, 20:51
A ja widzialem w trupie bright sworda moglem go wziasc ale wygladal jak carlin sword i niewziolem pochwili patrze a ktos sie cieszy i sprzedaje go za .....X(
Bryndziu
11-08-2007, 21:46
Ja na rooku znalazłem bag a w nim 41 gp i mace :p a na Mainie to praktycznie nic oprócz plate legsów na ziemi na pohu w okolicach orków ;(
mikel1994
12-08-2007, 15:54
hehe cienkie pizdy z was xD
na rooku : carlin sword, chain armor, copper shield, leather legs, legion helmet, leather boots czyli prawie best eq xD znalazlem to w "ksiegarni" u tego no jak mu tam bylo xD cipfriend ? albo on byl w swiatyni xD widac ze ktos idac na maina nie sprzedawal eq tylko je zostawil a ja na 1 lvlu mialem na 2 hity rota xD po czym na 3 lvlu chodizlem na skeletony xD a na mainie jak szedlem na elf camp to zajzalem na roty na chwile patrze 35 knight ;o mowie do niego a on nic nie odpowiada czyli se mysle ze afk no to wychodze patrze czy nikt nie idzie za 2 minuty wbijam wybijam roty patrze a w deadcie ; bright sword i 2k xD jakies 200 strzal i costam jeszcze jakies smieci xD hehe
DrefoKigh
12-08-2007, 16:14
[QUOTE=mikel1994;1599835]hehe cienkie pizdy z was xD
a ja na 1 lvlu mialem na 2 hity rota xD
No ciekawe napewno na 2 ?:o
DrefoKigh
12-08-2007, 16:14
[QUOTE=mikel1994;1599835]hehe cienkie pizdy z was xD
a ja na 1 lvlu mialem na 2 hity rota xD
No ciekawe napewno na 2 ?:o
A pozatym kiedys znalazlem plecak Jungle backpack a w nim 1300 gp 8o:cup:
ja widzalem kiedys jak koles zostawila g armora na loockerze ale to na harmon ia tam tanio (20-25k)i jakis koles podbieg pierwszy a ten co zostawile mowil do mnie ze zlapal laga i mam mu oddac teg arma al ja go nie mialem i wiecie dar sie na mnie z 15 min poczym sie zorientowl ze jakis 11 lv sprzedaje g arma :)
a tak to na free items to dostalem 1 bp hmm 2tribal mask silver daer i 4 tortoise sheel i cos tam jeszcze
a jak bylem newbe (nie noobkem tylko newbe) to w cycu znalazlm halabarde ale myslalem ze to gowno i zostawilem a te 400 gp przydalo bby mi sie wtedy
hehe cienkie pizdy z was xD
na rooku : carlin sword, chain armor, copper shield, leather legs, legion helmet, leather boots czyli prawie best eq xD znalazlem to w "ksiegarni" u tego no jak mu tam bylo xD cipfriend ? albo on byl w swiatyni xD widac ze ktos idac na maina nie sprzedawal eq tylko je zostawil a ja na 1 lvlu mialem na 2 hity rota xD po czym na 3 lvlu chodizlem na skeletony xD a na mainie jak szedlem na elf camp to zajzalem na roty na chwile patrze 35 knight ;o mowie do niego a on nic nie odpowiada czyli se mysle ze afk no to wychodze patrze czy nikt nie idzie za 2 minuty wbijam wybijam roty patrze a w deadcie ; bright sword i 2k xD jakies 200 strzal i costam jeszcze jakies smieci xD hehe
I potem cię mama rano do szkoły obudziła....
Pomocny Murzyn
13-08-2007, 00:46
Połowa ludzi pisze, że znalazło lootbagi i po co je kradniecie? Ktoś sobie utoczył to należy do niego. Wczoraj mi ukradli lootbaga, który był wart z 10k, pewnie ktoś o tym napisze -.-'
Pomocny Murzyn ^ no wiesz. Niby to wkurzajace ze ktos lotaci ciachnie ale z 2 strony nie patrza na to czy sie meczyles czy nie. Oni latwo moga miec kase i tyle. Ja co najweicej znalazlem to na darashi na rotach patrze bag. W bgu 700 gp i znow bag. I tak z 10 bagow bylo. (jakies 7 k) Cisne do dp ... mi 45 Ms zakosil :P
U mnie nic specjalnego.
SzukaŁem Barbarian Camp i sobie chodzę, patrze a tu dead sobie leży.
Podbiegam otwieram a w środku crown armor, bp uh, 3bp mf<mana fluidów>, obsidian knife i takie tam badziewia.
W sumie gdzieś okoŁo 40k ^.^.
:cup::cup:SAY GRATZ PLS xD:cup::cup:
Ja znalazlem w depo w carlin bp z 800 strzal srebrny kluczyk i jeszcze cos ale nie pamietam.
na rooku to na 4 lvlu na szkielety poszlem byl to bardzo dobry potwor na moj lvl a obok brass wzialem do miasta wrocilem z 15 zyciami bo po drodze to mnie wasp zatrol
Ja w depo ab znalazłem dragon shielda wtedy jeszcze kosztował 6k a teraz potaniałoX(
na ziemi: bear paw, 2 eye patches ( osobno ) i w dead mummy ( nie była zabita przeze mnie ) czarna perełka :P
SmOoTHas
17-08-2007, 16:07
kiedys na rooku znalazłem brasshielda i mace :)
a na mainie w dedzie: brass armor, dwarven shield,
na foldzie crossbow na ziemi leżało B)
w obozie amazonek w thais zanalazlem halberd8o
i na ziemi w venorze znalazłem dragon hammer i fur boots ;)
niezle sie obłowiłem.
23 platinum coinsy:), steel helmet;), crossbow, kilkanaście już razy scale armor:p, brass legs, brass armor, volcacnic rodB) i dvarven shield.
SmOoTHas
17-08-2007, 16:21
jak wyszedłem na maina i zwiedzałem venore wszedłem na gore jakiegos budynku i patrze dedniety kolo otwieram widze fioletowy plecak otwoeram zółty bag - zielony bag - bacjkpack of jungle otwieram otwieram i otwieram prawie same plecaki to biore (miałem 300cap :) ) w ostatnim backpacku - blessed ankh 20 crystal coins i jakieś inne badziewia wyłaże z tego budynku uszczęśliwiony strasznie i jakis kolo mnie dedł !!!!!!!! ;(;(;(;(;(
nie mogłem sie po tym otrząsnąć długo ;(;(;(;(
Wecie ja znalazłem dsl, golden helmet , blessed shield, magic long sword8o8o
A tak na serio na rooku ktos wyrzucił prezent ale nie zdązyłem :/ a na mainie znalzzlem iron helmet i crystal ring w ancient temple tam gdzie są roty :)
Master'ick
18-08-2007, 23:25
ja znalazłem 10k na ziemi na statku :D nie wiem czemu ale czasem wyrzuca kase na ziemie jak sie gdzies płynie , nie wiem dlaczego :/ albo kiedyś znalazłem crown legsy na ziemi ;p leżały jakby nigdy nic i to jeszcze nie daleko depo thais na drodze 8o lub loot baga z rotów na LB było tam około 3500oz. xD chyba tyle xD
Krycha01
19-08-2007, 00:02
Może nie na ziemi, ale na dachu. Znalazłem tam Dark Armor. Dalej dobrze mi służy.
Ja rooku znalazlem 4 katany w worku jak sie pozniej okazalo koles chcial mnie na ain zabic bo ukradlem mu ale to niewazne ::P na mainie znalazlem w bagu crystal sworda :):D koles przyszedl i chcial mnie ded :) aja no have :)
Przemohawryl
19-08-2007, 12:10
Ja znalazłem na Foldzie koło dziury Fire Sworda dark helmet BP plate legs BP kuszy i BP plate armor
Depeszowiec92
19-08-2007, 16:28
Wczoraj znalazlem wand of plague pod drzewem xD. Kiedyś za czasów newbiostwa polazlem na draga a tam w dedzie vamp shield, i tak dedlem i go stracilem xD
mteusss100
19-08-2007, 18:41
muj best to w jaskini rotów na darashi ... patrze dednieta babka... loot : v shield, WOi , Bp of GFB, 1k , 20 ham, 34 meat :)
ja znalazlem dsm pod drzewkiem 8o
A ja powiem tyle ze zgubilem woja. Nie mam w dp nie mam w domku. Wydaje mi sie ze jak wsadzalem blanke do lapy ktora lezala na ziemi to wyrzocilem na ziemie i pobieglem dalej xD Dobrze ze nie wybralem dmeonki :P Wieksza strara by byla :D
Ja w dedzie znalazłem golden armor i kiedyś jak miałem hak że są prześwitujące drzewka to lezało 3cc pod jednym :cup:
mariusz_z_malvery
21-08-2007, 00:53
ja kiedys znalazlem na rooku katane lerzala na ziemi tam gdzie jest wierza troli
a na mainie znalazlem buty krokodyla
Mnie trafila sie w bagu kusza i dwarven shield. A tak luzem luk, scale armor. Z wyrzuconych znalazlem bp z vialami, zloty i jungle bp, spellbook. To tyle z tych cenniejszych:D
Ide sobie kiedyś a tu dycha na ziemi...
Ja znalazłem w dedzie kumpla 3cc oddałem to co mówił a 3 cc zostało for me :P
Noo... ja ostatnio znalazłem martwego GS'a, a obok leżał trup zajrzałem z ciekawości a tam: Blue Robe, +1cc i niepełny BP UH'ów :cup:
A ja znalazłem (w jednym miejscu i dedzie obok tego miejsca- 2 sqm) 2 bp mf, 1 bp uh, noble armor, 2 różdżki sorca i z 1k :cup:. Oprócz tego znalazłem na lodowych wyspach kilka lootbagów 10k oz.+
War Hammer,Outlaw Camp - z 30 minut obserwowałem nikt nie brał to se podniosłem
Lootbag warty 12k - Fibula Same xBowy - nie czekałem tylko od razu brałem się do roboty
Riten_lum
22-08-2007, 21:09
Plate armor - ktos wyrzucil w depo thais
Ja znalazłem (albo i nie) 10k stałem w banku w Carlin czekając na kolege nagle wchodzi gracz i rozmienia kase, chyba miejsca w bp nie mial bo NPC zuciło mu 10k na ziemie wiec szybko wziolem a szczeście ze gram na no-pvp.
EdwardMatiz
30-08-2007, 18:26
znalazłem kiedyś w skrzyni w thais quagrime rod i 1k bo typ chciał przerelogować i znalazłem bag battle shield itd. warty 60k To nie są jaja. był to 98lvl na świecie Obsidia pchał parcela w kazzo i go kickło a ja wziołem
Najlepsze co znalazłem to Crown Armor
Gościu mi pokazywał i myślał ze mu też pokaże a ja mu zablokowałem i juz sie ma
Crown Armor :D:D:D
krystian15
31-08-2007, 00:44
nie uwierzycie ale ja przyszedlem do depo otwieram moja magiczna skrzynke patrze a tam 87k, ale skad??? Tak to byla gwiazdka :D ALE NIEKTORZY SCIEMY SADZA AZ SIE PROSI ZEBY WYSMIAC ALE NIE BEDE TEGO ROBIL !!!!
dartra111
31-08-2007, 10:20
A ja znalazłem bag hmm'ów koło dp.
Ja w mini dp w Venore znalazłam ponad 30 mace :) Niezła kaska z tego była ;)
na raz zakosiłem crown shield ;p
na Alodrze kolesia atakowali i podczas ucieczki wyrzucał itemki ;)
Main:W drodze na dwarfy soldiery na ziemi znalazlem double axe :)
Rook:Gdy expilem na ratach znalazlem viking helmet :)
;o ja na rookgaardzie Studded Armor a na Mainie Vampire Shield W Deadzie na rotach ;s pod fibułą
Ronaldinho15
01-09-2007, 18:43
Ja niewiem jakim cudem znalazłem to w worku ale może ktos mnial mało Capa i musiał to ukryc wprawdzie było dobrze ukryte ale widac bylo kawaleczek worka a w nim 3K oraz Knight Armor:) ja sie cieszyłem ale ten ktoś pewnie nie;(
Ja wczoraj miałem niesamowitego farta. Na dole w depo carlin mialem tylko parcele, akurat wysylalem kamyki i inne duperele ;p patrze 2cc leza obok skrzynki, od razu przeciagnalem do parcela. Podszedl tez jakis knight, myslalem ze to on wzial, ale otwieram parcela a tam 2 cc :D Bardzo sie ucieszylem, gdyz to pierwsza tak droga rzecz znaleziona na ziemi :)
masarnik
01-09-2007, 23:48
Ja raz w banku w carlin "ukradlem"5,4k bo koleś wyplacal kase i capa niemial i mu kasa na ziemie wyleciala.a 2 raz to z free item zlapalem bp sword ringów 2.5k i crown helmet8o
Raz jak robiłem nowego chara i pierwszy raz się lognąłem znalazłem przed samą świątynią mace xD , tak na serio raz bsa znalazłem w dedzie bo h lvle pekowali i raz gościu źle wpisał parcel i jeden noobek przy skrzynce wyrzucił z niego 2 k ale gosciowi oddałem bo mnie straszył huntem (50 lvl xD )
W depo w Ankrahmun leżał dead ghost. W środku 2k, white piece of cloth, 40 power bolts. :):)
Jarasek9595
05-09-2007, 19:47
na rooku najlesza rzecz to chain armor
w dedzie dragon shield a w 2 dedzie crown helmet i noble armor:D
gosciu kiedyś wywalił bohy a ja zapomnialem ze capa niemialem i ktos inny zabral
jak szłem na fibule szpredac xbowy to wywalili bohy a ja tez capa niemialem ale tak i tak jakis 100lvlek to zdazyl zabrac tak na*******ał
i tera pech gosciu wywalil dsm i jakis 8lvl zdazyl zabrac:/
a tak poza tym to znalazłem plate armor w dednietym gsie:D
Hmmm.... No to ja sie też pochwale, bo to też było na ziemi, chociaż to ja się temu przyczyniłem
A więc na Dwarf Guardach stał jakiś afker to mu 3 Guardy ropnęłem no i w deadzie NA ZIEMI :p Dsm i BS, wiem duży fart ;)
Jarasek9595
07-09-2007, 17:27
oO wielkie gz powodzenia w przyszłym luraniu :D
J ana rookgardzie nic:/ ale mój brat na levelu od jakiegoś gostka dostał:copper shield,studded legs,katana,chain armor,legion helmet 8o A ja na mainie w kaz jak szlem to lezal nie uzywany axe ring na decie soldiera a jak szlem z kumplem na guarda to niechcacy zobaczylem deda a tam bialy grzybek i iron ore :mag:
No to teraz ja sie pochwale
Ja kiedys w dedzie znalazlem crown armor z paroma sd i uh :P sprzedalem :P :evul:
Ja znalazlem 3x bp uhow ;p i crown armor ;]
Raziel4ever
11-09-2007, 15:07
na rooku najlesza rzecz to chain armor
w dedzie dragon shield a w 2 dedzie crown helmet i noble armor:D
gosciu kiedyś wywalił bohy a ja zapomnialem ze capa niemialem i ktos inny zabral
jak szłem na fibule szpredac xbowy to wywalili bohy a ja tez capa niemialem ale tak i tak jakis 100lvlek to zdazyl zabrac tak na*******ał
i tera pech gosciu wywalil dsm i jakis 8lvl zdazyl zabrac:/
a tak poza tym to znalazłem plate armor w dednietym gsie:D
Widzę że strasznie byłeś załadowany że bohów nie mogłeś udźwignąć.
13:55 You see boots of haste.
It weighs 7.50 oz.
Wymyśl coś lepszego, bo ta Twoja historyjka nie trzyma sie kupy.
Nosferatu_Niedziel
11-09-2007, 17:14
zawsze jakieś śmieci... plate legi, runki w dedach :P
@up Hunted =]
Widzę że strasznie byłeś załadowany że bohów nie mogłeś udźwignąć.
13:55 You see boots of haste.
It weighs 7.50 oz.
Wymyśl coś lepszego, bo ta Twoja historyjka nie trzyma sie kupy.
a co myślisz że wszyscy maja nieograniczony cap czy co wiadomo moze mial zaladowane tak ze boh nie mogl udzwignac
Lodo-1920
11-09-2007, 19:58
Ja Znalazlem Plate Legi Na Mainie xD8o
Lodo-1920
11-09-2007, 19:59
Danio-1920
11-09-2007, 20:02
Hiho
Ja Znalazłem Z Jednego Dead Humana 3 BP Uh's Crown Shielda Crown Helmet 3k i 2 BP manasek ;D
A Tak Co Wzryucali Itemki w DP To Knight Armor I Plate Legi :D Znalazlem Duzo Rzeczy Ale Juz Niepamietam Jakie ;D
Pozdro
Danio-1920
11-09-2007, 20:05
Hehe Lodo Znam Cie z Reala i Znlazles 2cc ;p a to ma wiekszo wartosc niz P legi ;D Pzdr:p
Lodo-1920
11-09-2007, 20:10
Hehe Lodo Znam Cie z Reala i Znlazles 2cc ;p a to ma wiekszo wartosc niz P legi ;D Pzdr:p
wiem ,wiem zapomnialem o tym :p
Raziel4ever
12-09-2007, 09:13
a co myślisz że wszyscy maja nieograniczony cap czy co wiadomo moze mial zaladowane tak ze boh nie mogl udzwignac
Tak, tak właśnie myśle. Dość dziwne miał przypadki, 2x boh, raz dsm i ani razu nie zabrał. S/F.
Baba-Jaga
12-09-2007, 10:46
Na rookardzie znalazłem mace i viking helmeta na szkieletach, którego ktoś pewnie nie wziął bo capa nie starczyło :)
Na mainie small amethyst na amaznokach...
wy macie szczęscie a ja kurwa nicX(
Ja nie dawno znalazłem leżącego axe ringa, dwarven pick axe:D
jakubjakub
21-09-2007, 11:59
Raz gościówa na wolfie padła i wypadło mnóstwo new parceli sea bp i 16 uh
Maxis'Secura
21-09-2007, 12:14
Ja znalazlem na soldach loot baga wartego okolo 5k :)
Raz z nudów przeszedłem się do Thais na plagę rat'ów. Zapomnialem kasy więc postanowiłem pozbierać te pare gp z rat'ów, kiedy otwierałem jedno z ciał znalazłem fs'a :) (to nie jest żart, prawdopodobnie ktoś padając, niechcąc stracić broni włożył ją do rat'a)
To się nazywa znalezisko :)
Raz z nudów przeszedłem się do Thais na plagę rat'ów. Zapomnialem kasy więc postanowiłem pozbierać te pare gp z rat'ów, kiedy otwierałem jedno z ciał znalazłem fs'a :) (to nie jest żart, prawdopodobnie ktoś padając, niechcąc stracić broni włożył ją do rat'a)
To się nazywa znalezisko :)
Albo to był boss Ratuff o imieniu Rat ;o fs daje nam wystarczająco obrony, aby obronić się przed 8 szczurami moim zdaniem.
@down:
Nie mówie, że to historia zmyślona, po prostu nie pomyślałem o pekeyach ;d
Albo to był boss Ratuff o imieniu Rat ;o fs daje nam wystarczająco obrony, aby obronić się przed 8 szczurami moim zdaniem.
Przecież on nie musiał paść przez raty. Jest to raczej mało prawdopodobne. Mògl paść przez atakujących go pk. Nie pomyślałeś o tym? Ta historia jest całkiem autentyczna po co miał bym to wymyślać?
Dawidds14
22-09-2007, 20:42
A moj brat znalazl Brugnist Sword w parcelu w carlin
Ancient900
22-09-2007, 20:44
A moj brat znalazl Brugnist Sword w parcelu w carlin
Nie ma takiego sworda -.-
Kago.powraca
22-09-2007, 20:45
Tortoise Shield, i cały loot bag wypełniony halberdami i p armami.
Spenceror
22-09-2007, 21:14
Ja na 16 lvl znalazlem w depo w carlin spike sworda.. lezal na ziemi i nikt nie bral albo poprostu lezal tylko 5 sek ;P
Costasinho
22-09-2007, 22:21
ja raz w depo 2.8k kolo smietnika znalazlem
Rysiek_90
22-09-2007, 22:25
Knight Legs w ciele gościa zabitego przez guarda i BP Dwarven shieldów, battle hammerów i battle axów
Mi udalo sie zlapac w przeciagu 2min c armor k legi i fsa pewnie ktos wyrzucil jakis haker albo cos. Ale zawsze to 20 k + wpadlo :)
Pozdro.
Ja raz w depo w thais paczce znalazłem 3 dwarven shield. :) Raz też typ wyrzucił z depo 3 jakieś amulety i dwie kusze wszystko ja zwinołem.
Kiedyś dostałem noble armor i medusa shield z tak zwanego "free items".
A to co naprawdę znalazłem na ziemi to plate armor:baby:
Ja w dedzie goscia znalazlem 150k (w kasie) tempest rod, hat of the mad. Byl to 8 lvl ktory szpanowal ze ma ta kasa w bp a pozniej afkowal i lurnalem mu 8 ratow goscio padl i wszystko wypadlo! (swiat celesta , w czasie najazdow ratow i cave ratow na thais) wiem ze nie wierzycie...
czak_norris
25-09-2007, 05:58
giant sword w carlin pod depo. jakichs dwoch gosci se rzucalo to podbieglem i zgarnalem. mialem farta, bo to byl moj drugi char na innym koncie i nikt sie nie kapnal ze to ja zgarnalem. pozyczylem potem kumplowi, ale zginal i polecial. nie oddal ani miecza ani kasy mowiac "latwo przyszlo latwo poszlo".
Jak jeszcze byla era sorców, koles codziennie wchodzil na hero triple spawn, raz doslownie 2 min przed ss padl xDDD
a ja bilem hero na wrl i chodzilem sprawdzac czy cos mu wypadlo bo resp slaby, jakto wiadomo przed ss.
mniejsza z tym, koles padl i udalo mi sie otworzyc loot, za duzo nie zabralem, ale zawsze cos...
bylo w nim c arm, 3x red cloth, fs, 2x m ring i c shield, wzialem c shielda, fsa i 3 clothy ;p
no i zrobilo sie puff;-)
kebabtwo
25-09-2007, 22:41
jakis 116 druid wyzucil mi mpa i d helmet ja to do bp a tu nagle You are dead ;p
ja znalazłem z trupa quardien shield nooble armor i 500gp.A i dostałem od goscia free items beholder shiels 2k nooble armor dark helmet 8o
Duch Guardi
28-09-2007, 14:49
golden armor , gość pokazywał g arma żebym ja pokazał swój ,a on mi na niego fire fieldem by puścił :D to się chyba nie spodziewał że ktoś może mieć magic wall :>
Van'Dante
28-09-2007, 15:16
Najcenniejsza rzecz jaką znalazłem na ziemi...
Znalazłem ją w dead humanie leżącym na ziemi ;p...
Blue robe and 100 platinium coins.
bigosik2
28-09-2007, 21:23
Ja znalazłem lootbaga za ktorego wyszlo ponad 3k i bohy w jakims martwym typie do polowy zgnilym
Suikoden12
29-09-2007, 19:41
Moj kolega to w czasach tibii 7.6 kiedy byl newbie(chociaz w sumie to i nadal jest :D) mial taki zwyczaj przegladania parcelow i znalazl bohy 8o.On jako newbie nie syszal wogole o czyms takim jak bohy i je poprostu wyrzucil bonie mialo arma... ja pier*ole miec takie szczescie i je zmarnowac ot jest dziecko szczescia :D (ja nie klame takie zajscie mial miejsce tylko niesety przypadkowo usunalem screena)
Ja w trupku znalazłem blue robe i crown Shield w 1.:].
I raz koleś chciał położyć na dp bohy i przesunęła mu sie myszka i na moim wylądowały.
@up
Chciałbym mieć takiego farta :D
Ja kiedyś szedłem sobie przez Thais no i jak zawsze przed dp dużo martwych ciał leży. Otwieram pierwsze jakie naszło mi na myszkę a tam:
crown helmet, 7K, plate set, ok. 30 jabłek i kilka innych syfów.
Koleś musiał mieć RSa :D...
Ja nic bardzo wartosciowego to raczej nie znalazlem, ale moj kumpel znalazl giant sworda pod drzewem jak u nas na servie jeszcze kosztowal ponad 30k
Rafals from hell
30-09-2007, 16:11
Boże czym wy się chwalicie... Katany, Copper Shieldy, Scale Armory?
Pochwalcie się czyms konkretnym jak ja ... znalazłem Steel Bootsy.
na pohu w martwym ciele (Avaxis) znalazłem b robke bohy i loot (+3 gs silki i uhy). Pozniej zagrozono mi hunted i musiałem oddać ... (siła wyższa (100+lvle))
war.gan.
03-10-2007, 22:01
A ja znalazłem na rooku 3 present boxy :p (i wymienilem na legion helmety) a na mainie dark helmet na cycach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.