Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
LORD DIABLO
01-09-2006, 18:13
OMG jak tu czytam te odpowiedzi tio widze ze malo kto mnie przebije w znalezionym przedmiocie, na Hibernie zdolalem podniesc demon shielda ktory lezal przy 70 poziomie wiec CHYBA BYL jego a tuz po wzieciu demon shielda
sie wylogowalem i stalem sie szczesliwym posiadaczem demon shielda :D
Lord'Micu
01-09-2006, 18:23
ja narazie zaczynam gre w tibie ale na foldzie znalazlem dragon sheilda lezal niedaleko respa FE wiec sobie wziąlem i poszedlem :)
gracjanzkoksu
01-09-2006, 20:18
ja na dragonach znlazlem w backpacku 2 medusa shield i 10 crown armor !!!!!serio!!!!! szczescie 8o
@Up
Tak, a ja znalazłem bp rh -.-
(jeśli to była ironia to wybrałeś zły czas i miejsce)
chomik_1992
02-09-2006, 12:18
kurcze dziśaj znalazłem takie itemki w thais (server xantera)dwarven shilelda wand of vortex i 2 drogon necledy orz 10 fishing rod heh to loot na niczym spox(jak macie jakis itemy na sell) (dla 8 levla najlepiej noble armor tylko tanio a nie jak inni 3k ja mam prawie 1,8k ale fast):cup:
Ja w ghostlandzie wyropowalem kolejno:
c-armor
k-armor
p-legs
draggy shield
vamp shield
bp w ktorym bylo 5 bp uh i 3 bp sd
i na koncu roplo mi sie boszki :)
Cieszylem sie bo mialem 8 lvl ale nie moglem wszystkiego uniesc :/
ukrylem
i jak wrucilem jeszcze bylo!
:D
a ja wyropowalem 20 bp mpa i tera jestem milionerem -.-
vamp shield, b robe w jednym ciale :).
Ja znalazlem na Rook'u kolesia(deada) ktory mial kupe forsy i troche wisienek.
Natomiast na Main'ie (Thais) znalazlem baga ktory mial chain armor i battle shield !!!B)
Ja znalazlem ded human :p
ale w środku bylo ok. 5.6k :]
a ja znalazłem dragon shielda w dedzie kumpla też sie liczy ? :p
Ja zanlazlem backpack z:2xwar hammer 1xdragon hammer 5xdwareven shield 1x dark helmet:)
najcenniejsza zecza jaka znalazlem byla rozdzka dla sorka_wand of plague, lezala obok dc
a ja straciłem moje p. legi i 30 strzał i to mój rekord
Zdzichuczek
02-09-2006, 17:21
Ja znalazlem serpent sworda bo jakis gosciu sie chwalil ze szybko itemy podnosi i rzucal go na ziemie a mialem farta to wziolem:cup: i zmylem sie dziekujac poprzedniemu wlascicielowi.
A druga rzecz to warlord sword,i bez przerwy tram lezy8o
PS.Zgadnijcie gdzie?:evul:
Tak tak ja znalazlem 20 bp demon armor i innych itemow z anihilatora.W wiekszosci pisza tu noobki ktore po wyjsciu z main znajduja jakies p legsy p army itd itp. Albo teksty "zawinolem gosciowi xxx bo sie chwalil" to swietnie o was swiadczy. Ludzie ktorzy pisza ze znalezli mpa w dedzie sa lekko nienormalni tak jak ludzie co by chodzili w mpa bez aola,a co do dsm w bagu sam to robilem :D
@topic
expiac na cyclopolis znalazlem trupa w ktorym bylo wand of inferno bp of hmm,gfb,sd(niecaly),explo(niecaly)i troche kasy.
@
w dedzie zabitego przezemnie demona znalazlem mms to tez sie zalicza?
Ja na rooku znalazlem carlin sworda
na mainie cialo w ktorym bylo 2bp manaskow 1bp hmm warrior helmet
i bp z kasa ok 1,2k:cup:
Dark Sven
02-09-2006, 21:35
Mam pytanko...
Czy was podnieca ze naklamiecie na forum? Bo wiekszosc klamie
Obershutze-Jerzy
03-09-2006, 15:05
Dwa razy znalazlem w miare dobry przedmiot. Raz moonlight rod (thais depo),
a innym razem bp z runami (po trochu hmmow,ihow,kilka uhow,1 explo) całkowicie na ziemi, nie powiem gdzie :P
Ja znalazłem bat wing (jakiś gośc se wystawił i dał loga ) life ring w ghoulu ( zawsze sprawdzam all ghoule <opłaca sie>
Pozdrowienia!
A ja kiedys znalazlem Bohy w moim dedzie lecialem z AB do thais:p
CzerwonyRed
04-09-2006, 06:57
A ja byłą postacią - przechodzę obok dwarfow i patrze - dead! Patrze - BP of HMM i polowa BP of LMM :P
Badek1910
04-09-2006, 08:35
:confused: A ja znalazlem kusze kolo AB !!! tak sie podniecilem, ze zapomnialem jej podniesc :(:(
A ja na rooku znalazłem pod drzewem copper shield :)
A ja...hmm...to co wyrzucą..nie raz ktoś rzucał itemy ( ja nic prawie nie zdobyłem) A tak to...hmmm....Dwarven Shield w kopalniach?? ( ppffff kicz każdy powie ) Nic fajnego nie znalazłem...
Obsidian lanca. nie rozumiem czemu ludzie aż tak tego nie lubią że rzucają noobom pod nogi w thais depo. a na rooku present box wypchany po brzegi robakami. a nie powiem czemu cenny :P
Master Scorpionous
06-09-2006, 22:22
Jakiś gość przez przypadek wywalił Fire Axe na środek DP Thais ludzie o to walczyli ale Ja i moja ręka wygraliśmy, więdz Fire Axe miałem Ja.
ja na Rooku znalazłam kiedyś cooper shielda (nie wiem, jakim cudem >_>), dwie mace i te lepsze spodnie na raz, natomiast na Mainie (ło ho ho, kiedy to było!) znalazłam serpent sworda i beholder shield. :evul:
ja znalazłem bp wypchany uh'ami
nitrobolon
09-09-2006, 22:03
bohy (10 znakow)
Znalazłem backpack uh'ów (duży fart) :D
Ja najlepiej Crown armor, bp gfb i plate legi :)
Pozdro
Piko de'Knight
Boski Rzeznik
10-09-2006, 11:34
Ja znalazłem mp3 Creative 256mb
jak bylem noobem (8lvl sorc hihihi) plate armor, w tym miejscu gdzie sie wchodzi na poh (wtedy nie wiedziałem, co to jest poh :p), lezal kolo takiej skaly z mino guardem, podnioslem i wbilem poszedlem dalej, oczywiscie powital mnie giant spider dedlem i mi wypadlo 8o
Covenanter
15-09-2006, 15:34
Fire sword, leżał na ziemi razem z włascicielem, zabrałem i schowalem się aż mi zniknie czaszka :]
Voltener
16-09-2006, 21:15
Z pojedyńczych to:
DSM na drodze pomiędzy Dwarven Bridge i Venore pod fire fieldem (kocham DF'y :P)
Fire Axe i Golden Armor w trupie na Dark Cathedral
Fire Sword w Depo na skrzynce
Z lootbagów to ok. 16k oz. loota z Dwarfów Guardów za drzewem.
malas menilan
17-09-2006, 00:11
mpa i demon helmet rzucone na ziemie przez kumpla:P długo mnie scigał ale oddałem :)
@up:
Tak jasne a ja znalazłem MLS na środku depo w Carlin w godzinach szczytu.
Po pierwsze: gdyby twój kumpel miał takie itemy by ich na ziemie nie rzucał, ewentualnie na trade pokazał.
Po drugie: Gdybyś nawet rąbnął te rzeczy to by ci „kumpel” dał rooka na zawsze
Po trzecie: Na forum się nie kłamie!!
żeby nie było offtopa to powiem że znalazłem dziś 2 talony i 12 scrab coinsów w worku.
Hellraider
20-09-2006, 13:36
ogólnie nie mieliście takiego szczęścia jak ja :] ja znalazłem w Trillange Tower 2 beho shieldy leżące sobie na ziemi, a na poziomie z ghoulami pod 4 zwłokami ghouli znalazłem martewgo człowieka a w nim amulet of loss, ale szczęście w jeden dzień ;)
omfgzoor ten tekst wymiata najbardziej ze wszystkich xDDDDD
No no no niedlugo uslyszymy o c setach znajdowanych w cialach ratow lolzorando xD.
Coz ja tam jakims nadzwyczajnym poszukiwaczem nie jestem, ogolnie sporo pierdol i pierdolek bylo ale z takich bardziej pamietanych to p legi gdzies na guardach, fs w dp w ab i d hammer w trupie jakiegos ziomka na guardach, ale to bylo daaawno xd. No i dead humana usmierconego przeze mnie a w nim boszki ^^
Lord Kamikazze
21-09-2006, 07:50
Ja znalazłem kiedyś c arm k legs i c shield 8o
Okazało sie że to lootbag ale koleś powiedział że nie musze oddawać i se poszedł.
A ja na 16 lvl w tych itemkach na pochu siedziałem :cup:
Fire glutek
21-09-2006, 13:42
Ja znalazlem meduse shielda i c helma w dedzie to se lezalo ,nierozumiem tematu bo kto normalny by wyzucil jakies dobre itemki na ziemie jak juz co to mozna je w dedach znalesc.
Pawel_Radoom
22-09-2006, 17:34
a ja znalazlem longsworda i plate legs:D
trzeba chodzic po miejscach gdzie nic nie ma i nikt nie chodzi to sie znajdzie cos dobrego:)
ogólnie nie mieliście takiego szczęścia jak ja ja znalazłem w Trillange Tower 2 beho shieldy leżące sobie na ziemi, a na poziomie z ghoulami pod 4 zwłokami ghouli znalazłem martewgo człowieka a w nim amulet of loss, ale szczęście w jeden dzień omfgzoor ten tekst wymiata najbardziej ze wszystkich xDDDDD
No no no niedlugo uslyszymy o c setach znajdowanych w cialach ratow lolzorando xD.
No to prawda że mógł znaleźć ponieważ poprzedni właściciel mógł go mieć w backpacku.
poszukiwacz przygód
22-09-2006, 20:12
ja znalazlem najlepsze to bohy... a na roku to chain armor i plate shield
raz wziaąłem lootbaga który był wart z 300k(byly crown legsy i se wzialem jednego, bootsy of haste,tower shieldy,medusy shield, dragon hammery, dragon shieldy, qrde musieli z kilka tygodni robić tego loot baga :P), dopiero gdy sprzedałem z i przychodzi trzech gosci wali mnie a jak ja im dowalam piszą HUNTED HUNTED przyszli jacys ale udalo mi sie od nich zwiać i zarzucić ich moimmi qmplami, takiej rozróby daawnoo nie widzialem heh :] :]
Vailhorus
22-09-2006, 21:38
Ja znalazłem w trupie jakiegoś 46 lvla na dc Crown armor, bp uh i 2391 gp.
:) tak bardzo się tym podjarałem że pobiegłem odrazu do venore przez PoH, gdyby nie uhy to bym padł ;p
ja raz znalazlem oO mpa,g-legsy(golden) oO i fire axe lolol jak jakis h-lvl na demonach screena robil zawinelem tylko mpa i g-legi i logout ale poznjiej mnie scigal ;( i w koncu zrobilem nowa postac a mialem 50lvl sorc ;( XD a pozniej na pohu z 12lvl latalem ;d
Tebiator
23-09-2006, 15:38
najcenniejszy fuksem raczej nie na ziemi ale w sordku dead ciala byly to studded legs (arm:2) ;) teraz sam rozporowadzam je na roocie :P ;) rzadko ale wypadaja ze sperman orc;-)
grudzien
23-09-2006, 15:46
Mi ktos kiedys wyrzucil crown legi na dp oraz kiedys znalazlem loot wazacy 30000oz w kazzo
Marcin9504
25-09-2006, 19:27
Znalazlem Guardian Shield zgadnijcie gdzie?
W kanalach w Thais!!!!!!!!! Jak go wzielem to jakis gosc przyszedł (30 lvl) ja zwiewam do dp Potem gosc mnie prześladowal poszedlem do Carlin
:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :]
Pan Goner
28-09-2006, 14:51
znalazlem w dedzia na hunterze demon shielda :] nierozumiem hlevli ktory przekladaja good eq na swoej low lvle.. 8o
edit1
kto normalny znajdujac dsm nie zalozy go na siebie ? oO klamca -.-
edit2
a potem sie obudziles i byles spocony
Ja znalazłem 194k oz. loota pełnego scale armow....
Ferumbras
29-09-2006, 18:32
Na rook to mace na main to bow.
A z free items ( ja nie rzebrze, ale jak sami chcieli dac to wziolem) to na rook: 250 gp, carlin, brass shield, i 3 meat za jednym razem, a na main to
X bow, plate armor, plate legs, long sword i 1k. Ale mój kolega widział jak wyzucają demon shield. i jakies high lvl lecialy*. No i jeden zucil na ziemie 1 gp, a drugi sie po niego wrócił!!!:D :D :D D :D :D D :D :D D :D :D D :D :D I ten pierwszy zgarnoł
*32lvl i 20lvl. 20 zgarnoł.
Mozecie wirzyc lub nie ale kolega ktory zawsze sprawdza parcele w miescie (z nadzieja znalezienia czegos) z nalazl kiedys w takim parcelku.... :cup: DEMON HELMET!!!!:evul: wydaje sie nieprawdobodobne ale jest faktem ;p
Valles Marineris
30-09-2006, 13:30
@ Up: Jeśli to prawda, to jakiś hlvl jest noobem. xD
@ Topic: Znalazłem Crown shield w Amazon's Camp, ale się długo nie nacieszyłem. Hack. :(
w dedzie znalazlem platinum amulet i plate legi, w innym dedzie beho shield i plate armor B) i zawsze znajdywalem duzo lootbagow z kuszaMI glownie:D
edit: znalazlem jeszcze blue robe,wand of cosmic energy,7gfb,94 jajka i inne smieci (bloklem synka) to bylo jak gralem knightem
5 godzin pozniej padlem na gsie i stracilem bohy ;/ ale zysk :P
Antilles
05-10-2006, 16:27
Ja jak gralem jeszcze na Valori to znalazlem 10bp uhow w ciele czlowieka a pojedynczo to znalazlem beholder shielda
Kondzio K-ce
05-10-2006, 16:49
DSM w ciele kolegi na hydrach(oddałem)
druidek12
05-10-2006, 18:42
Ta, ja sie kiedyś zalogowałem, patrze a tu loot Taifuna Devilry z warlocków, jak się bawił nim w przerzucanie na inne depo 8o mniej więcej tyle:
http://i2.photobucket.com/albums/y14/Taifun/Furora/Taifunslootpic.jpg
Nie no, a tak na serio to plate armor jak sie zalogowałem leżał na depo, ale niektóre z waszych historii są wręcz niemożliwe, np. DSM w dedzie, kto przy zdrowych zmysłach by nie miał AoLa z DSMem i uhami/manasami. Albo z Demon Helmetem, pewnie cię ten twój kolega wymęskonarządziopłciował 8o
Rob Raider
08-10-2006, 01:43
ale lole :D ja z free itemsów: time ring, sword ring, 2 crystal ringi, volcanic rod i hat of the mad!! :]
Rob Raider
08-10-2006, 01:51
hat mad :D
[...] np. DSM w dedzie, kto przy zdrowych zmysłach by nie miał AoLa z DSMem i uhami/manasami. Albo z Demon Helmetem, pewnie cię ten twój kolega wymęskonarządziopłciował 8o
ja naprzykład: http://img145.imageshack.us/img145/1856/beztytuu2nk5.png
no.. dsma i ddemc helma to ja niemam :P jak ktoś jest ostrożny to mu nie potrzebny aol (ja dedlem... hmmmmm.... nigdy?)
Alcadieas Lord of Spirits
09-10-2006, 16:49
A ja bez fałszywej skromności mam mega farta. Na moim starym koncie znalzłem najpierw:
Rookgard - loguje się pierwszy raz na tibi, patrze a tam leży sobie jakiś mieczyk w świątyni, no to wezme co mi tam. Potem mnie kumpel oświecił, że to katana była ;)
- kolejny raz, złaże sobie na cooper shielda chciałem iść (no ten quest z dragiem martwym), złaże i tuż przed pierwszym fire fieldem, dwa trupy, każdy ma nagrode z questa :)
Mineland - postanowiłem być kozak i poszedłem na 8lvl na cyce. Bije bije, nagle widze idze koleś z BIAŁĄ CZACHĄ. Myśle sobie poco mu ta czaszka nad banią? Może to rodzaj outfita? No to ide za nim a tu wyskakuje jakiś bardzo szybki pan i zabił tego z cachą (a to brutal ;)) i pojawia się ciało. A ten brutalny pan stanął i przestał sie ruszać (laga miał pewnie xD) no to ja grzecznie się go pytam dlaczego sie nie ruszasz (ale noob był ze mnie nie?) a on nic ;/. To otqieram trupa a tam ... SKARB. Takie czerwono złote legi (crowny oczywiście), hełm w tych samych kolorach a na dodatek bp niebieskich runek! (uchów). Taaa to był fart, ale mnie potem zhaczyli =='. Potem jeszcze znajdowałem jakieś porzucone lootbagi ale nie przekraczały one wartości 1k.
Pozdro for all ;]
Ukaszek0622
10-10-2006, 19:00
Ja znalazlem Fire Sworda w bagu w dp. Komus sie cos pomylilo i wywalil przez pomylke :D a ze lubie all przwgladac to znalazlem :D
GZ dla wszystkich co znalezli Copper shielda na mainie GZ jeszcze raz : )
ja osoboiscie nic ciekawego
za jednym razem
-dsm , k legi , demonka , bs/gs, kilka bp uhuw ,bohy,rh, i obsidian knife i kilka sword ringow i chyba 2 t ringi : )
znalazlem to z zioma (jakis 60~ ek z rsem) ; ]
najcenniejszą rzeczą jaką widziałem na ziemii to był crown helmet ale ktośpodbiegł i wdzioł go przede mną
maszter321
10-10-2006, 20:50
znalazlem bohy i d lance w dedzie : }
Lukas Hiper
11-10-2006, 10:25
Ja znalazłem Beholder shilda. :D
A mój brat znalazł Plate Seta ;)
Arcienes
11-10-2006, 17:49
Najcenniejszą rzeczą jaką znalazłem była medusa shield całkiem niedawno.
Naileprzom żeczom ajkom zanlazem to bł chba Dregon Skail meil!
A tak naprawde:
beho shild~
BOHy i RH które skroiłem noob charem podczas jednej z wojen. :D
Moim najcenniejszym przedmiotem był p-set oraz Volcanic Rod.
Mateusz Majchrzyk
11-10-2006, 20:15
Ja ostatnio znalazłem p-seta, którego wywalał jakiś 22 najt... (może dlatego że go bilem?) :P
Krzychu Master
11-10-2006, 20:22
Ja znalazłem na ziemi słabe rzeczy :( broad sword,dark helmet no i ostatnio za drzewem lootbaga o wartości 4k
ja to znalazlem kiedys kolo carlin zza drzewek wystawał caly bp grzybów viking helmetów i kuszę i tam byl jeszcze scimitar chyba niesstarczylo mi cap to grzybki zjadlem bo oberwalem niezle od huntera[ledwo co z rzyciem uszlem bo mialem usmy lvl]grzybki sie przydaly
po za tym zarobilem z 1k a mialem w tedy 8 lvl i zbieralem co sie da :D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
po drodze jakis gosciu w tedy w bohach zapieprzał i tak se pomyślałem ze to pewnie własciciel ;] ;]
spużnil sie......
pod depo pisal po angielsku coś ze znajdzie karzdego i ze zna gm i jakoś mnie niezłapał
:D :D
karłowaci
13-10-2006, 21:04
najcennniejszą żecz jaką znalazlem to bright sword w dp thais na samym dole. Jakiś koleś pewnie tam zostawił żeby wziąść innym harem ale ja się wlogowalem a w tym miejscu i szczęka mi opadła ;p
Atta Criath
13-10-2006, 21:14
nie wiem kto mi uwierzy ale gdy mialem 8 lvl swoim paladynem ktos na dp rzucil mi 150 k :] ale miesiac potem stracilem eq bo ktoś sie podał za nie tą osobe co trzeba miał być kumpel z rl a to był haker i dalem hakerowi moje eq ( mialem mu porzyczyc )
Powinniście poszukać trochę słowników:confused:
Ja raz wracajac z "DC" zobaczylem kolesia o 3 lvl mniejszego, a obok niego Knight Legs. Pech w tym ze capa nie mailem. to ja swoj loot na zimie i za Knigth legsy xD.zabralem k legsy i swojego loota dotaszczylem :).mielam 2 party Knigth legsow.
Za 2 dni kupilem sobie golden armor za 30k i knigth legsy :)
ja znalazlem na dragach dragon shield i kogos 248 brust arrows !!
YyyeeyIsBack
14-10-2006, 20:27
Ja znalazlem przed dwarf bridgem (od polnocy) na ziemii, na srodku drogi Sniper gloves, na poczatku pomyslalem ze to zludzenie, ze ktos by je wywalil na ziemie i to w tak pospolitym miejscu, a jednak. Potem wymienilem je na Fa :p. A innym razem znalazem w ciele k arm i tower shield.
Tros Toxisond
15-10-2006, 08:37
Ja znalazlem na ziemi w carlin w depo plate armor koles wywalil jeszcze crown helmet i guardian shield ale niestety nie zdazylem podbiedz:(
Fiksomaniak
15-10-2006, 08:59
ja znalazlem(ukradlem tak jakby) demon shielda a wiecie jak??
koles wyrzucal itemy i ja zdazylem zlapac demon shielda ale wyrzucil tez bohy i royal helmet ale ja zdazylem zlapac tylko demon shielda
Kotlet Knight Snuff
15-10-2006, 12:12
Ja raz w trupie znalazłem Dragon Sielda i Fire Sworda. A ostatnio zabijali jakiegos kolesia z PK<czacha> a mi sie udało z niego wyciagnac bp a w nim był Fire Sword i Medusa Shield...i jeszcze jakieś badziewie troche jedzenia itp. :faceoff:
Drzamich
15-10-2006, 12:46
Ech, jak tak patrze jakie itemy łapaliscie, to trochę wam zazdroszcze.
Mój skromny rekord to Double Axe :(
Mój nacjenniejszy przedmiot jaki znalazłem na ziemi to lootbag warty 5k i noble armor w thais na ziemi w nocy .
Capality
15-10-2006, 18:17
Ja znalazlem na mainie ciało paladyna na POHu a w nim 300 strzal 10 bełtów kusza8o i jeszcze cos ale nie pamietam co, a capa wystarczylo tylko na 100 strzal 100 beltow i kusze:( (koles mial pecha)
hmm jak wyszedlem z rooka to znalazlem w poblizu venore cos co mnie tak zadowolilo ze myslalem ze padne z radosci mianowicie to byl ,scale armor':p B)
[
CHAR]Hmm mnie sie poszczescilo na mainie w thais koles wyzucil mms :)
A na rooku najlepsze co znalazlem to 2k :) jakis koles padl i wziolem :evul: [/CHAR]
Capality
19-10-2006, 17:37
Up:
A pozniej obudziles sie caly zlany potem prawda??
Ja to w ogule znalazlem demon legsi i g helmeta w dziurze z ratami w AB. -.-
mucha922
19-10-2006, 19:28
Najlepsze rzeczy jakie znalazłem na ziemi to:
Na Rookgard:katana
Na Mainland: Na guardach w deadzie znalazłem crown armor i fire sword ale oddałem:):)
Michaello
20-10-2006, 13:42
Na Rooku: w jednym bagu: silver amulet, carlin sword, chain armor, plate shield, 500 gp, leather legi, leather bootsy, 3 jugi, 2 jackety, coat, wisienka, dagger. ;]
Na Mainie: serpent sword ;]
Ja na roku na 1 lvl znalazłem mane w depo pełnym ludzi
a na mainie na8 lvl plate armor, brass legs i plecak pełen
scale armorów:]
Ja na roku na 1 lvl znalazłem mace w depo pełnym ludzi
a na mainie na8 lvl plate armor, brass legs i plecak pełen
scale armorów:]
ja tylko dark helmet ale i to dobre ;)
hahah ja na rooku znalazlem kiedys w bagu (lezal sobie gdzieś na trawce) brass shielda, studded shielda i leather armora , miałem wtedy bodajże 2 lvl ale sie jarałem xD
a na mainie w dp ktoś wywalił fsa , po wyścigu z jakimiś noobami udało mi sie go przechwycić, kiedyś też noble armor w dedzie, który straciłem chwile potem bo sam padłem huheuheuehueh :D
ja tam pamietam jak jeszcze byłem swoim pallem, chodze se po thais, dednąłem, nie chciało mi się kupować następnego bp, więc wziąłem pierwszy lepszy bag
nagle patrzę co??
ZA CIĘŻKI??
sprawdzam co tam jest a tam bag jest upchany siedmioma bagami i jednym bp bełnym battle axów YEAH
Marcjanx
22-10-2006, 10:16
Możecie mi nie wierzyć. Ale mój kolega z rla gra na pacerze ma 24 lvl knighta.
Ostatnio w ciągu 5 dni znalazł 2 pary k legów. Mówił mi że chodził tu i tam na amazonki na witche i nooby padły. Znalazł też bp uhów i vamp shilda. Jaki fartuch pierOlOny niemoge. tez tak chce :D
Jakies 3 dni temu znalazlem w dedzie Crown legi, i bp z czymś tam jeszcze,ale oddalem.:)
Poznanski Rycerz
22-10-2006, 19:12
zabilem okolo ~60knight kiepa ktory wlozyl all eq do bp
Dsm, Rh, Crown legi, Gs, Bs, Demonka, Bohy i bp warty~20k.
Ja znalazlem w dedzie na PoHu :Crushander Helm,C-armor,K-legs,Vamp shield,Bp sd :D Mialem Fuksa :)
Mathia13
25-10-2006, 12:22
ja znalazlem w bagu 10k i crown set :D
A ja tylko studded legs:(
Gromexorek
25-10-2006, 21:47
Knight Armor, Dużo BP SD, Dużo BP UH.
Było to podczas wojny, red skull padł :).
taaa... a ja znalazłem magic plate armor za free...
żal mi tych wszystkich oszustów !!!
Maniek1992
26-10-2006, 15:57
Ja kiedys swojm 42 knightem na cycah koło Tahis znalazłem ciała a w nim k-armor i 300 strzałek.Strzałki oddałem a k-arma powiedzałem ze zabrał ktoś inny :P
Ja znalazłem Fire Sword:)
nie zgadniećje ale znalazłem DSM !!! Dregon Scela Mela ! i to w dedzie Morguthisa, sam nie wiem jak to możliwe O.O
ja na ziemi znalazłem na rooku plate shilda a na maniu dawen shild :);) :p B) :] :D
A ja znalazłem Fire Sworda ktos w dp w thais wyżucił :)
MasteR Driv3r
28-10-2006, 13:08
idąc na vamp hell, zobaczylem 2 ciala, otworzylem szybko obydwa, nie patrzylem nawet co tylko lyknalem backpacki, i zabilem vampa na yellow hp i pare crypt shamblerów, otwieram pierwszy- pusto... Lookam drugi- 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o sprawdzilem pozniej na stronce, byl to 62 ms, a ten drugi 52 ek z rsem, okazalo sie ze ten rs zostal zabity przez msa a ms przez vampa xDDDD A W ŚRODKU: Mfy, runy, uhy, i backpack, otwieram go... znowu zdziwko 8o 8o 8o 8o DSM, C-Legs, Gs, bs, demonka, Rh, Steel boots, okolo 15 bp uhow, 3 bp hmm, rope itd. Bylem w takim szoku ze mi sie rece telepaly na wszystie strony, zrezygnowałem z expienia i uciekłem do depo ;DD eq mam do dzis ;)
16:37 You see ham.
It weighs 880.00 oz.
WLasnie znalazlem tyle miesa xD8o 8o 8o 8o 8o
Ja kiedyś wychodze z rooka:D Stoje w dp w ab a tu gostek pyta mnie czy chce iteny8o Ja mówie tak:) A on rzuca mi bohy royal helmet i k-setB) Ja wniebowziety8o Na dodatek pyta sie czy mam tarcze :) Mowie ze mam dwarvena:( A on rzuca mi vampa8o Wszyscy sie ciepia ze oni tez chca a on ich od noobow:evul: To moje najlepsze eq jest
Gram na securze
NON-PVP
26 lvl sork:cup:
Garvoche77
31-10-2006, 05:36
Na ghoustlandzie znalazłem (lurowane ds-y) noble armor, kilka wand of dragonbreath i jakieś pierdoły, Na scarabach, k legs, 1,5 bp uh, kilka bp manasow, a najlepszy loot znalazłem jak jakiś knajt wrąbał mi się na resp i padł na dl-u, rh, medusa shield, f axe, 16 axe ring, 1 bp uh ~2 k i pierdoły :D.
Wooden Shield. Byłem tak strzęśliwy że spadłem z krzesła i złamałem oko w 3 miejscach.
Sir Radzio Angelus
31-10-2006, 22:52
Ja znalazłem ruchomy kamień, któru ważył ~500 oz. Jestem palem, więc wpadłem na pomysł żeby nim expić, hity pewnie by były po 150, takim kasztanem jakby sold oberwał to śmierć na miejscu. Zabrakło mi capa, więc włożyłem go do lootbaga z innymi pierdołami. Chwilę później ukradła mi go zgraja noobów...
Ja to mialem farta jak Eternal Oblivion expil na ratach to go zabily i znalazlem w nim mls bo zapomnial zalozyc aol
@Topic
Ja to plate legs w dedzoe :p
@Edit
Zamiast w dedzoe to znalazlem w dedzie xD to przez szybkie pisanie
MassterofCelesta
01-11-2006, 13:01
Ja znalazlem 10k w parcelu, ktory pojawil sie na skrzynce :)
Sheverish
01-11-2006, 13:47
No ja na mainie ostatnio miałem niezłego farta, trenowałem sobie i goscie lurowali mi guardy:
1 padł: Bp uhów.
2 padł: K legi, v shield, bright sword.
3 padł: p legi
4 padł: 100x iron ore + bp uhów
5 padł: p legi.
Czekam dalej, ^^
Rafalini12
03-11-2006, 15:00
Ja na foldzie znalazłem Bright Sworda
Starczyk
04-11-2006, 14:05
1. Ja miałem fukssa, wychodze z rooka wchodze do dp w Thais patrze do lockera PARCEL a w nim K-set i FS 8o (cały happy bo wybralem knighta:sword:). Za chwile pisza na prv do mnie jakies nooby ze mam im to oddac, a ja po prostu zrobilem nowega chara na innym koncie. Nie wiem o co im chodzilo czy sie pomylili czy cos.
2. Jestem w kazoo kopalnie na 9 lvlu sorcem, zapuscilem sie gleboko, pelno trupow DG i patrze ludzki ded, podbiegam a w nim C-arm i 600 boltow:cup:, wziolem arma i 200 boltow, wracam i czapnely mnie 3 dwarfy soldiery, wypadlo mi to co znalazlem i jeszcze moj blue robe ;(
Mathia13
05-11-2006, 13:40
a ja znalazłem dsm w trupe przy dragu a drag żył ale podwinełem ciało i przeżyłem na zamku przy ab ale 76 elite knight pk groził ze jak nie oddam to ded ;(
Rumcajsek
06-11-2006, 22:10
2. Jestem w kazoo kopalnie na 9 lvlu sorcem, zapuscilem sie gleboko, pelno trupow DG i patrze ludzki ded, podbiegam a w nim C-arm i 600 boltow:cup:, wziolem arma i 200 boltow, wracam i czapnely mnie 3 dwarfy soldiery, wypadlo mi to co znalazlem i jeszcze moj blue robe ;(
eee że tak powiem jak zdobyłeś blue robe na 9 lvlu?
@topic
znalazłem w podziemiach dwarfen mines trupa a w nim 2 bp uh c helmet i dragon shield
a ja znalazlem golden legi mpa mms i dh z deda taifuna;/
omg
Zomin8601
07-11-2006, 15:10
Kiedys na dwarvach pod debris(kamyczki co nie widac co pod nimi) znalazlem baga a w nim DRAGON SHIELDA!!! na Selenie jak cos hoc juz tam nie gram. I co BEST?! 8o (o ten best mi chodzi nie z kolesi tylko na ziemi no nie? bo przeciez wy kolesia do bp nie wezmiecie razem z powiedzmy c helmetem a ja baga z dragon shield moge :P>>>przeczytajcie poczatek PISZE JAKI PRZEDMIOT NAJLEPSZY NA ZIEMI a nie w dedzie no nie?)
@up:
KOLES TY CHYBA ZARTUJESZ(jasne ze zartuje ale tak tempmerature podkrecam :D) BO TAIFUN MA PEWNIE KILKA BP AOLI
ja idę sobie przez thais a tu nagle na ziemi klonuja się sovy, thy, blessed shieldy !!!
no ludzie
sprzedwaalem to potem po 5k bo tyle tego mialem a kolegom rozdalem za darmo !!!
p.s. no i znalazłem tylko 3 mls...
ale pech...
(i tak paru nobków w wieku 6-10 lat uwierzy ;/ )
Ja na rooku znalazłem katane a na mainie noble armor raz mi z deada wypadł skull staff:)
Ło matko! Ja sobie ide w kopalni, patrzę jakiś ded. Otwieram a tam o.O MPA i AoL (lol) Potem wszedłem na Tibia.com i sprawdziłem który lvl miał koleś i co go zabiło. Okazało się że koleś miał 500 lvl a zabił go bat
PS : Temat do nabijania postów, wg. mnie do zamknięcia...
Ło matko! Ja sobie ide w kopalni, patrzę jakiś ded. Otwieram a tam o.O MPA i AoL (lol) Potem wszedłem na Tibia.com i sprawdziłem który lvl miał koleś i co go zabiło. Okazało się że koleś miał 500 lvl a zabił go bat
PS : Temat do nabijania postów, wg. mnie do zamknięcia...
sam nabijasz posty, peirwsze jak sie ma AoL traci sie tylko to, nic innego, wiec MPA nie moglo ci wypasc, drugie zaden level nie ma nawet 350 a ty mowisz o 500 lvlu -.-, trzecie zabil go bat lol, gorzej zmyslic juz nie mogles, w ktorej to kopalni bylo? czwrate on by dawno by po to poszedl bo musialo byc to juz jakis czas
wiec klamstwo na kalsmswie klamstwem pogania
sio z taklimi uzytkownikami
Ja na Dark Catedral znalazlem w dedzie 1k + brass armor + wand of dragonbearth.
Polak dedl na 1 slimie i 1 skorpionie z 28lvl Knight i nie chcial zebym mu pomuc.:D
polak1111
12-11-2006, 14:13
pewnie i tak mi nie uwierzycie ale wcozraj na samerze w tahis ziomek konczyl z tibia........ w depo zgromadzilo sie okolo 25 osób jak rzucal swoje itemy -.-
ja zawinelme tlyko 1 cc ale mój kumpel pod nogami mial 100cc jedne z moich kumpli zqawinol 1 cc i aola......
widizlaem an ziemi 2 kupi po 100 cc jedna kupka 30 cc g armor, bohy ,g legi, rh, i duo innych rzeczy :) potem dowiedizlame sie ze to jakis 100+ mwyrzucal bo ponoc dostal hacka i konczy dlatego z tibia.......
NIE przeboleje tego ze jakis 8 lvl"noobek" wlasnie ma 100cc w depo
ushaushas =) pozdro
sam nabijasz posty, peirwsze jak sie ma AoL traci sie tylko to, nic innego, wiec MPA nie moglo ci wypasc, drugie zaden level nie ma nawet 350 a ty mowisz o 500 lvlu -.-, trzecie zabil go bat lol, gorzej zmyslic juz nie mogles, w ktorej to kopalni bylo? czwrate on by dawno by po to poszedl bo musialo byc to juz jakis czas
Nie widzisz matole jeden że to ironia?
A ja znalazłem bag o wartości 10k+...
Podzieliłem się z przyjacielem na pół i mam ponad 5 k xD
Same croosbowy, hatchety (Fibula)
Wodzionka
12-11-2006, 17:27
Ja złapałem na free items noble armor i serpent sword.
Tros Toxisond
12-11-2006, 18:27
JA najlepsze co znalazlem to worek ktory przez przypadek otworzylem a tam bylo 500gp chyba z 3 szaliki(scarf) plate armor jeszcze byl i dwarfen shield.A w depo kiedys typek jakis wywalil w sam srodek dosc sporego tlumku zucil crown helmet i guardian shield.Niestety nie wzielem:(
Kania kul rpg
12-11-2006, 18:37
ja znalazłem na ziemi na 1lvl ktos chyba chciał ot pzełozyc i se wziełem
Chain armor
Student legs
Katana
Buty zwykłe
Plate shild
Legion chellmet
a po nato jeszcze bp pelen kasybyłem w tedy taki szczesliwy ze płakac mi sie chciało
;( i zostac chciałem :2handed: ale pomyslałem ze druid lepszy mojm zdaniem :mag: :mag:
Ten pan chyba nie zrozumiał ironii...
na dc szukałem swojego loota i znalazłem w jakimś bagu FS'a (daaawno temu)
na amazon camp drugim charem znalazłem (:evul: ) zwłoki jakiejś dziewczyny która padła przez witcha... znalazłem BOHY, kilka uhów itd... (od 25lv biegam w bohach ^^)
na beho w zwłokach znalazłem warrior helmet itd.
na dwarf guardach całe bp uhów i gfb i takie tam pomniejsze looty
Ten pan chyba nie zrozumiał ironii...
głównie o to mi chodziło, że pisze, że tylko do nabijania postów a sam nabija...
to jest lekko wkurzajace...
OK. 500 gp na 1 lvl na rooku:p Na 1 lvl były bardzo pomocne:)
ja na 15 lvl 1,1 k w dednietym gosciu, a na rooku chain armor:cup:
Gromexorek
13-11-2006, 19:27
W dead body:
http://img379.imageshack.us/img379/7721/lootio0.jpg (http://imageshack.us)
Hehe, joke :D
Gruszqas
13-11-2006, 21:53
Ja na rookgardzie znalazlem katane lezala sobie na ziemi przy trade room jak lezala to sie wzialem co sie mialem:p :p :p :p :p
A na mainie znalazlem caly backpack amuletow nie pamiteam jakich ale sprzdalem je za 2kB) B) B)
slawekmag
15-11-2006, 15:39
Ja na rooku legion helmet. Potem dostałem drugi od postaci na pierwszym levelu.:p
Radek 666
16-11-2006, 22:36
F-Axe, Medusa Shield, 3 BP UH, jakieś plate armory/legsy/inne szity (typu dwarven shield, double axe, chain armory etc. [ogólnie loot do sprzedania w sklepie wart razem ok. 10k]) w parcelu w depo. I to się nazywa mieć szczęście :).
Harry_Piasek
17-11-2006, 11:07
Hmm... Na roku znalazłęm Katane w racie :P Chyba ktośmyślał, że nikt nei znajdzie xD A na mainie to plate arma na mount sterum
SowaBez0ka
17-11-2006, 11:57
Na ziemi -> 2x bp burstow na demon hell
w pk -> kilka bp uh meduske i p legi
lootbag -> 50k oz ale potem sie dowiedzialem ze to mojego kolegi :evul:
Thor,hil,haw
21-11-2006, 13:07
A ja kiedyś w depo wziąłem sandały i kuszę(gość rozdawał itemy)B).
no to kurwa nice loot znalazles. Szkoda ze to nie ja
Jalokowy_
21-11-2006, 19:57
Najlepszeco znalazlem to byl loot w scierwie jakiegos 35 eka. to bylo z rok temu, jak zaczynal sie pierwszy moj pacc. poszedlem na tomb moim 20 palem i patrze a tu ajkeis cialo. zagladam - Knight legs, Guardian Halberd, 3 bp uh. TO BYLO COS XD, bardzo sie cieszylem ;)
Raz miałem wyjątkowe szczęście i znalazłem w trupie DSM na Ghostlandzie (w pomieszczeniu z Fire Devilem). Pewnie większość w to nie uwierzy, ale to szczera prawda.
hwdpmario
22-11-2006, 12:56
Ja znalazłem na rooku chicken feather i brass shield a raz to mialem szczescie znalazlem studded legs :] a na mainie to znalazlem scale armor i chyba tyle
Najleprzy item jaki znalazłem to był wand of cosmic energy:D
Jakis debil kończył gre i rozdawal itemy, mi sie trafil dragon shield i fire sword :D
Arturo Soprano
22-11-2006, 20:26
Gostek konczyl z tibia (albo miał hacka) robił free items. Zgarnałem 80k i rh :p
Kubaland
23-11-2006, 12:05
Ja w Rookgardzie znalazłem Brass Helmet i Studded Armor.
Rook : Chain Armor, bag z 3 Macami, Hatchetami, Plate Shieldami i Brass Helmetami, jeszcze bow'a prawie miałem, Legion i Viking Helmet, Carlin Sword i raz w dedzie znalazlem fishing roda i jeszcze raz Carlina i to tam na quescie tamten gostek miał ogromnego pecha. I gosciu dal mi raz 100 gp :D
Na Fibuli znalazłem 9 meatów, 2 Sabre 9 Wormów, 90 Fishów i MoonLight Rod i później . . .
w Carlin : C Mace , 10 gp i pare bp ( empty )
w Kazz: Bag z Hatchetami, Kuszami , Macami i sabrami, z 10 Scale Armorów, z 15 Chain Armorów, Green Tunic , White Dress, Crystal Ringi, Pumpkiny, i różne śmieći, Bat Wing, 4 blank rune
w Venore : pare bp runy aduri ( dla Knighta bardzo przydatne ) :D i smieci
w Thais : 2 uhy, 9 blank rune, destroy field, plate legs i w dead dwarven shield,bp i w innym dedzie bp z 44 arowsami, 3 boltami, 1 poison arrow, bow i cooper shield, pare Bronze Amuletów, Crystal Ringów, 2 Akhn, Silver Amulet.
W Ab: w Parcelu, 2 mace , 1 sword i 10 gp
W GreenShore : 1 Chicken Feather :D
Shadowfinder
25-11-2006, 11:06
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.
lol? Ja znalazłem loota 8k oz.
^^EVIL_JARO^^
25-11-2006, 13:45
Hmm... na rooku to viking helmet, studded armor i brass shield..
a na mainie 2 throwning star'y :D
Ja znalazłem w temple w Venore, zaraz po przyjściu z rooka gold backpack pelen longsword'ów.
Ja kiedyś moją pierwszą postacią, znalazłem w depo Carlin parcela w którym było 800gp i fire axe:] .
Koło Thais znalazłem lootbaga w którym było pełno hatchetów, chain armorów i crossbow(4k dostałem za niego)
Z kumplem robiliśmy lootbaga, który był wart 37k:], kilkanaście godzin:] w kopalni dwarfów.
Alfis Leon
29-11-2006, 16:49
Heh ja dzisiaj na dark cathedral tam na ghulach znalazłem ciało jakiegos kolesia =] i takie cosik: noble armor, okolo 1,2k prawie cały bp uhów, cały bp mana fluidów, było tam jeszcze jedzonko i jakieś pierdoły =] To było na świecie furora dzisiaj o: około 14.50 heh
Supavader
01-12-2006, 17:20
a ja sie w ogole nie meczylem! xD przemierzajac thais w waskiej uliczce znalazlem soldier helmet :p potem chcac isc expic na wilczkach znalazlem katane. wracajac na chodniczku lezal long sword. bez komentarza :p
Ja znalazłem golden armor !Koleś w venore mówił że już niegra w tibie i rzucał fajne itemki (golden armor,crown legs,royal helmet,demon shield i bright sword)
lethal'knight'danera
04-12-2006, 12:07
jezu co to za problem na mainie zdobyc katane albo cooper shield ... fart zdobyc dragon shield albo spike sworda :D
ja najlepsze co zdobylem to w stamped parcelu bylo 2k ... a i crusader helmet w dead humanie ^^
piterro1993
04-12-2006, 22:56
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.
a ja znalazłem knight armor i plate legs 8o
Ri'Pablo
04-12-2006, 23:15
Hmm...
Najcenniejsza rzecz, to chyba Dark Armor...
Pozdro.
Ja znalazlem w HG w dednientym elder beho , beholder helmeta obok niego lezal dead human a obok dead humana The evil eye pewnie biedak padl i nie zdazyl wziasc helmecika , w tym humanie bylo okolo 4,3k
Ja najceniejsza rzecza jaka znalazlem bylo qumikar rod
przed wejscie do mountain sterum od zachodu
Upchlem za 3,5 k XD
Falendorf
06-12-2006, 22:02
U mnie Vampire Shield (to już raczej było w umarłym vampirze) i Ice Rapier
Alamamadnbahd
10-12-2006, 08:45
ja znalazlem plate armor na mianie a naroku studded legi :P:P:P:P:P:evul: B) :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork:
ja znalazłem war hammera leżał kolo jaskini swamp troli na południe od venore
pyrkosz19
11-12-2006, 14:01
Ja szedłem na soldki i znalazłem ciało.. c arm i bp uha :]
On se tylko jaja robił :D :D :D
Maraghort
11-12-2006, 17:37
Jak szedłem do Carlin to gdy byłem przy goblinach plate armor na ziemi leżało:) :cup:
Mpa w dead demon to prawdziwe a demon nie zabity przezemnie tylko jakiegos inne chlopka i dead jego byl obok
Ja znalazłem kiedyś leżącego d shielda!! ale leżał zatrapowany i nie można było się do niego dostać pewnie jakiś nieszczesny gość miał (LAGA-.-)pech . a rzecz którą zgarnąłem to był Bohy :D:D:D jakiś high lev rozdawal free itemsy
oczywiscie chodzilo mi o demon shielda
artek master
15-12-2006, 12:12
ja kiedys w kaz znalazlem parcela nie wiem ale nikt go ne bral wiec skorzystalem z okazji i go podnioslem do mojego bp wypchanego flasakmi
<ironia>
Ja na rooku znalazłem trupa schowanego w dużo widocznym miejscu w którym było kilka piórek,kasa i inne śmieci. Zaś na mainie znalazłem k armor,Dark helmet,Yellow gem,Gold ring. :)
Galancik
15-12-2006, 15:27
Wracam sobie z zamku patrze a tu na dziorze lezy dragon lance :)
raz w dedzie znalazlem demon shielda i bright sworda
a bylem tez swiadkiem jak pieszczochh-pila znalazl deda jakeigos 100+ paladyna i bylo w nim demon helmet jakies bp boltow 7 bp uh i 3 bp sd
ja znalazłem ostatnio! ze 2 dni temu! pirate bp w którym był pirate bag a w nim demon helmet :D oczywiście to było na test servie :D
--Pallek--
16-12-2006, 13:23
Rook : :berserk: - mace i cooper shielda w deadzie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Main : :2handed: Giant sworda pod drzewkiem, w bagu, obok wejscia do kazo (tam gdzie beho) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
DSM w depo w Carlin - jakis noobek 42 toyal pal wywalil na ziemie i chyba lag go dopadl ba zdazylem zabrac :)
Zeby nie bylo, mowie powaznie :)
Ja kiedyś w dp w Ab'dendriel znalazłem... DEMONKE kurde to był uśmiech przez tydzień sie cieszyłem pod nosem ze wszystkiego
killer-94
16-12-2006, 19:50
ja gostki mam sie najlepiej znalazlem poison arows
Goku_Sayian
16-12-2006, 21:05
Ja znalazłem torcha... NOWEGO! FUNKIEL NOWKA NIE SMIGANA :D :D :D
a tak serio to w dedzie dawno temu, jeszcze na hibernie serpent sworda i guardian shielda (chyba tak sie nazywa) to była radosc,a tera to mozna za free wytrzasnąć :P
Ahhh tak myslisz ze ktos nioslby DSma w bagu jako loota tak ? ;) A potem ty zamiast zalozyc na siebie w bp?
Jestes wyjatkowym idiota, albo poprostu 10 latkiem ;) Zreszta tu prawie wszystkie wypowiedzi to bajeczki szczegolnie jak dodane so do nich takie ikonki : :cup: :baby: ;( X(
Stop Dzieciom Neo ;]
Kurwa co go od idioty wyzywasz , a taki Taifun Delivry to jak pujdzie na DL to pewno ze DSM nosi w bagu na loot bo na sobie mam MPA czubie X(
a bylem tez swiadkiem jak pieszczochh-pila znalazl deda jakeigos 100+ paladyna i bylo w nim demon helmet jakies bp boltow 7 bp uh i 3 bp sd
Hahahah ! ! !1111 oneoneone . O rly ? Ktoś kto ma demon helmet NAPEWNO ma aol ,a zresztą niemal wszyscy 50 lvl + mają Aol.
Najcenniejsze co znalazłem na ziemi to bag a w nim 5 innych bagów wypchanych kasą.Było to na Fibuli.
[QUOTE=Re'zi;1133512]Hahahah ! ! !1111 oneoneone . O rly ? Ktoś kto ma demon helmet NAPEWNO ma aol ,a zresztą niemal wszyscy 50 lvl + mają Aol.
Taa ?? wszyscy maja ao ?? ja mam 70+ i jakos nie nosze tylko na Demon hunt i nigdy wiecej X( wiedz nie mow ze niemal kazdy bo moje ziomki tez nie nosza X( raz moj ziom dema w p amulecie blokowal i sie nie cykal
bati1234
17-12-2006, 10:48
jaaa to mialem wypas fart ...! na ziemi znalazlem parcel ktory po chwili ktos chcial mi zabrac...., a wiec go schowalem...! potem gdzy go otworzylem okazalo sie ze kolo dawal eq z postaci na postac .... a w parcelu bylo :plate armor, 6 platynek i najlepsze PLATINUM AMULET :cup: :]
Taa ?? wszyscy maja ao ?? ja mam 70+ i jakos nie nosze tylko na Demon hunt i nigdy wiecej X( wiedz nie mow ze niemal kazdy bo moje ziomki tez nie nosza X( raz moj ziom dema w p amulecie blokowal i sie nie cykal
Jeżeli Twoje ziomki biegają w k-setach. I nie noszą tysięcy uszków to niepotrzebny AoL. Ale jeśli ma sie rary pokroju demon helmet to trzeba być newbie żeby aola nie kupić.
Marciunia
17-12-2006, 11:32
bag kusz tzn BAG a wnim 8 bp
z tych bp bylo 5 wypelnionych kuszami i 6 byl do polowy
Duzy fart to GS na pohu ;) tzn nie Monstereq ;D bo z deda raczej targali lezy obok mnie to biore
g hally To koles wyrypal z DP
mms-fri itamz :D
Marciunia
17-12-2006, 11:43
Haha 100+ bez aola :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o :lol:
hahaha nie no :D:D
"Tak na wysawe d lance na dziorze"
"Demon shield i BS"
"100+ pall z 1 bp boltow i naco mu 7bp uh? jak ja na 81 pallku nosze 4bp boltow -.- 3 bp uh i 1 bp sd
ZAAaaaal
"100+ pall z 1 bp boltow i naco mu 7bp uh? jak ja na 81 pallku nosze 4bp boltow -.- 3 bp uh i 1 bp sd
ZAAaaaal
Palladyn na 81 lvl ma 1930 capa. Więc nie wiem gdzie Ty upchasz 4 bp bolców. Chyba w czapie. -.-'
LoLex133
17-12-2006, 12:55
Ja znalazlem w dp ank na ziemi lezal parcel a w nim Demonka i bs
Ja znalzlem Spikesa na ziemi na rooku ;D a tak na serio to w dedzie jakiegos kolesia znalaazlem 2bp uh i C legi...
Najcenniejsza?Hmm.Za pewne lezacy na depo w Carlin Golden Armor.:cup:
Rook: Chain armor, studded legs i kolo na 8lvl wychodzil na maina i dal mi katane ;d
Main:
Na ziemi: dsm za drzewem
ded: crown armor i bp a w nim 50k :cup: blue robe i pusty parcel :P
Ale Niekturzy wciskają kity...
Ja Znalazłem 30 bp Sd i 40 bp explo i 20 bp uhów
Wierzy ktoś ? xD
A tak na serio znalazłem kiedyś steel helmeta na zemi :P
Skarabeusz Pustyni
18-12-2006, 19:43
@UP
Witaj w klubie stary! Ja znalazłem worek w którym był steel helmet, pare boltów i battle axe. :]
Mariusz of Guardia
19-12-2006, 13:29
No ja na foldzie znalazlem baga pod trupami mino ktory wazyl 6k oz. :) i jak go opylilem wyszlo mi razem z kasa i swoim lootem ktorym uzbieralem 20K:)
Ja znalazłem chyba Katane na rooku.... no i na mainie to nic ciekawego :cup: :cup:
Orshabaalis
19-12-2006, 21:56
No to słabo koledzy, :p ja raz w kopalni sobie ide, patrze lezy dead.. podchodze. otwieram i co widze ? golden armor. knight legi, demon shield, platinium amulet. wedding ring 4 uhy, taki fajny niebieski plecak z muszelką i pare innych rzeczy ;p pewno nikt mi nie uwieży w to ale zreszta wasza sprawa. Pozdro
zioomalllllll
20-12-2006, 18:13
Ja znalazłem w dedzie demon shielda :P
A z innych rzeczy to medusa shield na ziemi.:cup:
Rookgard:
http://static.erig.net/wiki/8/86/Plate_Shield.gif Plate Shield
http://static.erig.net/wiki/2/29/Chain_Armor.gif Chain Armor
Mainland (Ab'dendriel):
http://static.erig.net/wiki/1/12/Noble_Armor.gif Noble Armor
http://static.erig.net/wiki/7/79/Serpent_Sword.gif Serpent Sword
http://static.erig.net/wiki/8/8e/Soldier_Helmet.gif Soldier Helmet
Mainland (Venore):
http://static.erig.net/wiki/6/6f/Plate_Legs.gif Plate Legs
http://static.erig.net/wiki/d/d6/Bag.gif Bag (http://static.erig.net/wiki/8/86/Plate_Shield.gif 8x Plate Shield)
DamsonPL
20-12-2006, 18:48
Ja osobiście znalazłem na main przechodząc koło POH ciało a w nim Bohy i Backpack ( w backpack : Uhy, Explo ) :D
zioomalllllll
20-12-2006, 18:56
dziśaj ide do carlin a tam gociu obi ree items to był chyba cachero rzucał MPA udało mi s ejeden złapać(judzie niepiszcie takich tekstów bo mnie to rozwala).
Moja kolezanka z rl (drut) znalazła w dp 74 spear (gdyby to kupic w sklepie, wartosć 7,4k) i dała mi (pal) je. Dobra kumpelaB)
SegrioMilon
20-12-2006, 19:46
Ja tylklo bp bełtów w kazoo co śmieszne na środku depo w bagu xD
W Thais 8 platynek we wroku i kiedyś plate secika jak koleś dawał reloga bo się czepiał puźniej , nie moja wina że net mu się zawesił ;p ...
Michu1996
21-12-2006, 16:45
Ja na moim starym koncie znalazlem przykryty 1 platinium coin.
I jeszcze chyba raz znalazlem kolo Lighthouse quest Battle hammera i Dark helma
Pan Yuzek
22-12-2006, 13:06
1. Golden Legs na dachu!!! Wchodze na dach a tu koles sie smieje! Okazalo sie ze sie RUNĄ zamienil w Golden Legsy!
2. Ktos na dach wyrzucil p secik dwarven shield solider helmet i buty zwykle!
:)
jakis nabb chcial wyslac parclem do kazordoon i zle napisal miasto i niezauwazyl ze nie wysyal ja podbieglem a w parclu
bright sword,beholder shield,noble armor,plate legs :pp
g arm elzal na ziemi jak sie koles chcwalil jak gralem na nowym serwerze i polozyl za sibie na ziemie:P
Ja na ziemi znalazlem bp i w tym bp bylo 5 razy po 100 dragon hamow :] na dosyc dlugo mi to starczylo :D
Royalkowaty
23-12-2006, 14:04
na rooku copper shielda przy quescie na bear room
a na mainie jak wbiłem 8lvl na elysii lezało w światyni p set, medusa shield i WoI
lotnis110
23-12-2006, 15:36
Jakoś 3 , 4 lata temu na nowej kiedy ceny były ogromne g armora znalazłem :) , jak grałem na xanterze znalałem c armor pełno lotow i wogle duzo itemkow (grałem tam dosyc dlugo z sukcesami ;p), a jak gralem na kyra to np w deadzie ziomka gs znalalem kaske w innym ;p loty na mino xD to lubie;p
Ja idąc do Kazordoon znalazłem pod drzewkiem baga a w nim steel helmy i battle hammery... Sprzedalem to za jakies 3k.
partykus
25-12-2006, 09:33
no może nie całkiem na ziemi i nie całkiem go znalazłem tylko byłem w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie a mianowicie stoje sobie przy depocie bo cos kupowalem ale nie pamiętam co no i kupiłem ale miałem mało capa (miałem wtedy 8 lvl knight) juz odszedlem na jedna kratke i depo sie zamknelo a tuktos mi rzuca wendke no to wracam ale dp zamkniete i tak mi ktos rzucil warhemmera spike sworda i serpent sworda i ok 500 gp i inne mniej wartosciowe rzeczy
Właśnie przed chwilą znalazłem lootbag z 6 chain armorami. Może nic, ale to najcenniejsza rzecz, którą znalazłem na mojej postaci nowej ;) .
Jakoś 3 , 4 lata temu na nowej kiedy ceny były ogromne g armora znalazłem :) , jak grałem na xanterze znalałem c armor pełno lotow i wogle duzo itemkow (grałem tam dosyc dlugo z sukcesami ;p), a jak gralem na kyra to np w deadzie ziomka gs znalalem kaske w innym ;p loty na mino xD to lubie;pTak, tak. Jeszcze bp golden bootsów, 100k w bagu, który gość w dp wyrzucił, demon helmet... I z tego wnioskuję, że masz ok. 10 lat, jeśli nie mniej.
Znalazłem w trupie oczywiscie po odczekaniu na właściciela crown legi medusa shielda i pare uhow.:D
slonicek
26-12-2006, 21:04
Ja w deadzie znalazłem Plate Armor i ze 100gp. Do tego jakieś śmieci za z 100gp.
Sir'Matek
27-12-2006, 20:16
A ja w deadzie znalazlem:
Fire axe, okolo pol bp of life fluid, scarf, battle hammery i okolo 400 gp+rope itp
Farciaz ze mnie :D
Moze znajde fote z lootu to wkleje
Ja znalazłem Fire Sworda w dedzie kolo huntera na gorze goblinow :D
Ja znalazłem BoH i C armor i to w worku w depo thais ktury przypadkiem otwarzyłem klikając na depo tam było jeszcze sporo kasy i kilka scarab coins:) :) :) :)
@up
Oj coś mi sie nie chce wierzyć.
Wczoraj znalazłem bagloota koło kazz w którym było z 15 steel helmet z 25 battle shieldów i z 40 battle hammerów. Niestety przyszedł jego właściciel(66lvl) i mnie zabił ;( ;( ;(
A dzisiaj zabiłem noobka 12lvl i wypadły mi plate legsy.
Najlepsze co mi sie tak trafilo to medusa shield chlop wystawil na depo i niefartownie sie wylogowal za drugim razem o malo braklo a mialbym demon shielda ale jakis noob byl szybszy
Najlepsze co mi sie tak trafilo to medusa shield chlop wystawil na depo i niefartownie sie wylogowal za drugim razem o malo braklo a mialbym demon shielda ale jakis noob byl szybszy bo jakis noob polozyl (ok. 90 lvl ;D)
Sir Jakub
28-12-2006, 17:28
Ja w kopalni dwarfow, w dedzie znalazlem kiedys Crown Shielda :D Bylo radochy co nie miara (mialem ~12lvl). Ehh.. to byly czasy;p.
Pzdr
Sir Jakub
A ja wczoraj szedlam mojim 323 master palem, pacze, a tam lerzy w dedzie jakigos nooba blased shild, eksalibug i bakpak w kturym bylo0 tak:
30bp eSDkow i 4 UHy ale terz jhaki fajny axe chyba Grate Axe, fajnie nie?
To jeszcze nie wrzysko! pod dedem lezy loot bak jakiegos nooba w ktorymm byly DSMy, Magic Swordy i Dragon Scale Legsy8o! Biore to wszysko ale przybiega
jakis noobowaty rojal knajt i muwi rze mam to wszysko odac mu, bo jak nie to mnie zabije, ale ja muwie ze jest glupi i walem takiego spama ue ue ue ue ue ue ue i kolo padl a w jego dedzie jakies gownaa tybu blu roby, gant slordy itpX(
Aby dowiedziec sie co to IRONIA wejdz na www.google.pl
A tak na powaznie to chyba nic wartosciowego nie znalazłem.
Iskum Aerdy
28-12-2006, 19:29
Najceniejsza rzecz ktora znalazlem to Vamp Shield na ziemi w Thais oprucz tego w kopalni niewiem z kad sie tam wziely Knight legi... tez sobie wzielem
tibia-fan
29-12-2006, 21:42
a ja w kazzo znalazlem zwloki goscia w ktorym bylo pare rzeczy i 4 UHY:D
ja na rooku znalazłem kose ale niewiedzialem wtedy ile jest wartawiec wywaliłem ;( na mainie plate legsy pod swiatynią koło Venore
Patrycjusz5
30-12-2006, 14:13
Mi najlepsze co sie trafilo to BOHY na dc 8o 8o 8o
40 + lvl padl na tarantulach wypadly bohy a ja mialem 23 lvl sorca 8o 8o 8o
potem se ide na slimki :]
a tam beho red hp i ded :D :D :D
w dedzie bp uh i bright sword oraz t ringi i wiele innych 8o 8o 8o :evul:
:cup:
Aman Selus
Pewnego dnia jak padlem poszedlem poszukac swojego ciala i oprocz mojego znalazlem jeszcze jednego trupa z bp UH , scaf i p-armor a kawałek dalej lezalo 400 gp pod drzewkami XD
Gurianus
30-12-2006, 17:51
A ja wczoraj na beho w Thais znalazłem w dedzie Vamp Shielda!:]
Ja znalazłem bohy koło domku Taifuna ;d
Faworytkrw
30-12-2006, 19:23
2 sery i copper shielda
a ja znalazlem demon helmta XD
joke, ten dhelmet to czlowiek, ktory sie w niego zamienil ;]
Super Saiyanin
30-12-2006, 19:49
Ja wybierajac sie na Folde widziałem jak koleś na red HP truł się po 10, widocznie zatruła go Wiwerna i nie miał Antidote.
Gdy padł otwierając go nie znalazłem nawet BP, co wzbudziło moje podejrzenie, że gdzies schował swój sprzęt.
Więc otwierałem wszystkie beczki na kładce i znalazłem jego EQ: Dragon Shield, Crown Helmet, Plate Legi, Knight Axe, Dwarven Axe, 400 gold i pare badziewi typu food.
Musiał sie koleś ostro wpienić :D
Pan Yuzek
30-12-2006, 20:02
Ja znalazlem MPA i Golden Helmet...
Zartuje oczywiscie!
Ja znalazlem Present Baga! Widocznie ktos nie mial capa!
Surviver
30-12-2006, 23:22
Ja wylootowalem duzo jedzenia z misiow wilkow i innych potworkow oraz troszke gp i wszystkie te potwory lezaly na ziemi xD
Szlem moim noob charem na refugii (gram na Askarze) na cyce z samym dwarven shield i wand of vortex. Patrze stoi 22 druid, ale ide dalej, bije cyca, uciekam, patrze on nadal tam stoi, cyc sie przerzucil, skoczylem po 2, we dwoch zjechaly go fastem, otwieram cialo i k legi crown armor crown shield volcanic rod ;]Akurat mialem juz eq;D
Ancient Shielda i Double Axe
Ja znalazlem kiedys w depo w Thais 30k w crystalach.
I kiedys na Darashi znalazlem Wand of Dragonbreath rowniez w depo xD
Giant sword na dp w ankrahmun Xd
Hallanox
01-01-2007, 20:21
hmm... ide se na rooku a tam patrze a tam trup (kolo questu na cooper shielda) i tam minotaur leather,bear paw,300 gp,cooper shield,
a na mainie guardian shield lezzal se na fibuli i jak szedlem na dc to w gs-sie znalazlem p-armor :o :] :cup:
Ketrabis
02-01-2007, 13:47
ja raz za czasow noobowania stalem za kolesiem w dp co wylozyl c-armora k-legi i c-shielda na dp i wolalem plx free items a jakis czas temu na mojim servie hibernie czesto byly mass kicki po takim mass kikcu loglem sie najszybciej z dp prawie calego a na dp staly te itemki ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.