Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Ja z tego co pamiętam to znalazłem na rooku carlin sword (zapewne ktoś wyrzucił nie potrzebnie a przecież na rooku to dobry sword8o) a na mainie to legion helmet i katana xD
PozDrO:evul:
Next--Ogorek--
20-05-2009, 20:13
Wrong parcel plix?
http://img35.imageshack.us/img35/5535/xdddsa.png
Wrong parcel plix?
http://img35.imageshack.us/img35/5535/xdddsa.png
Gz xd zapewne ktos wywalil i chciał relognąć, ja raz otworzyłem przypadkowo parcel pod nogami a tam knight armor crown helmet i dragon shield
Na drop party o ile dobrze pamiętam k legi (Leciał także golden armor i rh ale nie złapałem ;<)
Na Tibii 7.9 zaje... ukradłem fire sworda ;) koleś pokazywał na ziemi to ja na to dead snake mu rzucilem on zrzucil a ja szybko myk fsa za mnie, potem go gdzies dalej rzuciłem, utani gran hur z hotkeya i podbiegłem i wziąłem, koleś nawyzywał mnie, postraszył kolegami (non pvp server był to xd) i powiedział że idzie z tej zwalonej gry i sie wylogował
Yakamaro
24-05-2009, 22:59
ja znalzlem w dedzie 2 key ringi i obsidian knife xd
Kolega ostatnio widział jak grupa kilku 8-10 lvli sorców szła na dragona :p i padli na nim :d kolega sie na nich wzbogacil o 4bp mp (łącznie się uzbierało) i 1k ze złota :D
Szymislaw1010
25-05-2009, 21:50
W deadach :
Crown Shield, Medusa Shield.
Na rooku znalazłem copper shielda xD A na mainie hmm... w sumie niewiem co z tego było najcenniejsze.Crown helmet ;p
W zamku koło ab w bagu pod orcem crown shield. No i jeszcze coś mniej cennego - poison dagger w edron przed statkiem.
Needforspeed
31-05-2009, 07:32
nie ważne już...
Pirate Cutthroats
01-06-2009, 11:32
Na rooku cały noob set, a na mainie winged helmet. Niestety przez przypadek wyrzuciłem go do wody i tak przestałem być jedynym posiadaczem tego hełmu w grze :)
Needforspeed
01-06-2009, 17:17
Na rooku cały noob set, a na mainie winged helmet. Niestety przez przypadek wyrzuciłem go do wody i tak przestałem być jedynym posiadaczem tego hełmu w grze :)
A w tej bajce były smoki które strzelały avalanchem i ice wave? :baby: I przez słowo noob set rozumiesz doublet studded helmet leather legi hand axe i wooden shield? Takie to się po mieście walą i nikt nie bierze. Rzekomo zdobyłeś winged helmet który na te czasy byłby z 2kk warty a podniecasz się noob setem na rooku...
14 behe fang w backpacku ,lognałem się na chwile na celeste i debile akurat dzielili się lotem i zostawili bp na depo ,podszedłem behe fangi w środku.
W ciele najlepszy item to demonka na premii ,koleś padł 2 razy szkoda ,że nic z niego nie poleciało :<.
Needforspeed
07-06-2009, 12:53
Najlepszy to k axe z fast hands xd, w parcelu beholder shield, w dedzie na cycach 4,5k w PLATYNACH 8o koleś noob całą kasę nosił ze sobą, potem w ciele bota na rotach w Venore (zlurowalem mu z 10 rotów z dołu a to był bot do skilla) około 2,5k w gp i spadł mu noble armor. niedawno 2 bp hmmów, botek robił runy nad obok pojedynczego respa valkyri w Thais to mu lurneliśmy jedną i padł. I zarypali mi lootbaga na 1,2k i rzucili na dach depo w Thais tam gdzie nie da sie wejść =.=
Na Rooku to na 2,5 lvl znalazłem Studdet (czy jakoś tak) armor.
Na Mainie, w worku na 8 lvl Plate Armor, Ragnir Helmet :D
SmOoTHas
07-06-2009, 21:11
@UPDATE:
Miałem parę postów w tym temacie (ale to za starych dobrych czasów, kiedy Tibia to było coś) Natomiast jak niedawno na chwilę powróciłem do gry to w ukrytym lootbagu na femor hills 2kk i fire sword
Ja bloknołem bota na calmerze bocił sobie na guardach nick: Lock Thothaker postanowiłem go bloknąc... po kilku minutach w ciele znalazlem 2 iron ore jakos 4-6k demon shield i crusader helmet ;d
Asbestos
08-06-2009, 15:39
Na ziemi? Coż, na pewno nie przedmiot ale 5. obydwa na Rooku. Były to: chain armor oraz leźący obok present box, a obok niego present, a w nim? 3 inne prezenty.
Na mainie? W Venore na ziemi(nie gram za dużo tam) znalazłem Long Sworda.
Krepellos
08-06-2009, 18:58
Ja znalazłem plate legi :D W depo sobie leżało to co? Biore:D
Needforspeed
09-06-2009, 17:43
Ja bloknołem bota na calmerze bocił sobie na guardach nick: Lock Thothaker postanowiłem go bloknąc... po kilku minutach w ciele znalazlem 2 iron ore jakos 4-6k demon shield i crusader helmet ;d
Fail. Blokłeś go korytami i padł? Potknął się o koryto wyjebał się w dziure i skręcił sobie kark i spadł mu hełm i tarcza :baby:
Ja znalazłem K legs jakiś gościu układał rzeczy w domku i przez przypadek wywalił a 2 rzecz dokładnie dostałem ale fajna historia jak byłem jeszcze "Noobem" to w carlin sprzedawałem lemoniadę piwo wino po 2gp nagle przychodzi jakiś 87lvl i mówi że chce lemoniadę no to ja mówię 2gp on mi daje 2platynki :D później wziął jeszcze z 3 lemoniady za każda dawał po 2platynki i nagle prosi o 4 i mówi że nie ma kasy i czy może dać to. A to był fire sword!!
Taka mała historia :)
EndikPall
14-06-2009, 23:54
chcialem kiedys sprzedac demonke za jakas duza (nie pamietam) ilosc bp's SD. Byla to za duza ilosc i nie miescilo sie na trade. wiec koles polozyl na ziemie a ja wzialem sobie za free.
innym razem znalazlem na zamku w deadzie demonke i bohy :) bylem happy..
Ale moj najlepszy raz byl wtedy , gdy ana guardii koles hakna 64 ms Su*** Ston w tej chwili char juz nie istnieje. Loot ktory wysepilem to: c set boh demonka rh woi + 11cc. Chyba nie potrzebowal.
michcio1992
15-06-2009, 19:42
To teraz powiem cos naprawde niesamowitego ( nie wiem czy uwierzycie, to juz wasza sprawa ) kiedys gralem na grimerze. Świeżo wyszedlem na maina. Zalogowalem sie z rana przed szkołą, żeby sobie pograc . Stoje w dp patrze ktos rzucil parcel. Szybko podbieglem przerzucilem do siebie na depo. Otwieram a w środku ( demon helmet, 58 cc, 2 x tempest rod, hat of the mad, wand of inferno ). Ziomek chcial mi dac w zamian za to SoV ale odmowilem. Jesli uwazacie ze to nieprawdopodobne spytajce gracza Rto'rod B)
Ja znalazlem bp robaków i 5 wętek ;)
ja se raz idem na hunterka na goblinach a tu pacze lezy se jakis dedniety ziomus 8o biere se podchodze otfieram i pacze a tu k- set :cup: wlasnie mialem sobie go kupic B) mysle se : w dupe jeza, biere i spierdzielam
no i git :]
manieekxd
24-06-2009, 00:17
ja w sumie cennego przedmiotu nieznalazlem...za to znalazlem 20k
^^
Sub_Zer0
24-06-2009, 22:52
JA znalazłem bp z 20 halkami i i listem z napisem "Mądrze wydaj" FArcik nie?! XXDDXDDXD
Dragnit2
25-06-2009, 09:27
poszedlem na ob na pustynii w anhk nob charem [33ek] padl jakis +150 z rsem
i zagarnolem 2bp m walli, c armor i 5bp sd :cup:
Ja jedyne co znalałem to w depo w bagu był bp scale armorów
Warystor
25-06-2009, 15:51
Ja nic specalnego... jakiś Dark shield i Dark armor sie kiedyś trafiły, a tak to kilka double axów.
Na rooku znalazłem za drzewem BackPack z Mace,chain armor,leather legami i plate shieldem.
Na mainie Trupa z Demon shieldem :D:cup:
refresher
26-06-2009, 10:11
Na fibuli: lootbag ze steel shieldami, trochę gp(łącznie około 1k z all)
Na krasnalach: lootbag pełen śmieci, dwie dvarvenki
Needforspeed
26-06-2009, 11:33
chcialem kiedys sprzedac demonke za jakas duza (nie pamietam) ilosc bp's SD. Byla to za duza ilosc i nie miescilo sie na trade. wiec koles polozyl na ziemie a ja wzialem sobie za free.
innym razem znalazlem na zamku w deadzie demonke i bohy :) bylem happy..
Ale moj najlepszy raz byl wtedy , gdy ana guardii koles hakna 64 ms Su*** Ston w tej chwili char juz nie istnieje. Loot ktory wysepilem to: c set boh demonka rh woi + 11cc. Chyba nie potrzebowal.
Naprawde podnieta, powinieneś dostać bana za kradzież, ja bym mu dał tą demonke jakby mi rzucił te backpacki sd bo się nie mieściły, po prostu czysta chciwość.
Kubaland
26-06-2009, 20:22
Na Fibuli - ded, a w nim Knight Legs i Tower Shield. W Backpacku około 2k. Na rooku Chain Armor i Sandals. Takie tam śmieci ;]
AnonimowyPowrot
27-06-2009, 12:13
Demon Shield i BoH'y w ciele na bagnach (wschód od Venore) gość zabity przez Slime. Miałem jakiś 10 lvl druidem, a jeden z klonów Slime zginął na ciele (najpierw chciałem ubić, żebym sam nie padł). Ktoś przechodził, czekaliśmy razem, w końcu ja przesunąłem ciało i... NIE MIAŁEM CAPA! Nie zdążyłem niczego przełożyć, gość już zabrał. Niestety, ale najpierw chciałem podnieść DS, przez to wzbogaciłem się na jakieś 200gp, które zostawił "ten drugi", a nie chociaż 30k...
michal001123
27-06-2009, 12:50
dawno w dedzie Knight seta ! ;] 12k do przodu :D
Jakiś miesiąc temu koleś 76 ek dał jakiemuś 9 lvlowi fire sworda i 47 platyn, to ja się zapytałem tego EK czy mi coś da, powiedział żebym stanął przy skrzynce i mi rzucił Haunted blade i k axe, ucieszyłem się, haunted blade wymieniłem na c legsy które sprzedałem za 13k a k axe za 2,5k koledze sellnąłem :D, to bardziej z free items, a na ziemi to w thais depo na samej górze pod kupą śmieci i parcelów guardian shield :D I jeszcze jakieś 2 tyg temu koleś mi na skrzynke rzucił dwarven axe i mówił że mu nie potrzebne (14 lvl miał)
Na rooku na ziemi 13 ciastek (h lvle czasem dają nawet 150gp za sztuke), w bagu za drzewkiem silver amulet
Ostatnio w dedzie (koleś padł od beho bo się na respie wylogował i mu lurneli z kolegami) 1 bp manasów bag hp potów terra roda (z loota pewno) i 2 beholder eye
Stoper71
30-06-2009, 12:40
Ja swoim 92 Rp zgarnołem jakieś giant sworda na pohu ktoś padł po qeście:p
AnhillatorBear
06-07-2009, 13:54
Ja na rooku 100 platynek na free items i na mainie w dedzie blue legi
Ja raz znalazłem w dedzie oczywiście Bright Sworda,29CC;p Demonke i boszki;O
Byłem zdziwiony;d
Ale duzo kasy miałem za to xP
Bob_Marley
06-07-2009, 17:12
kiedys stałem w depo w ab wchodzilem na góre i koles przekladał itemki rzucil Justic Seekera i szybko wziąłem, kiedys na zakmu koles padł na Berserkerze podbieglem a tam pirate boots i bp of hmm i jakies 200 gp.
to wszystko :):cup:
Veriuzen
06-07-2009, 18:08
Bohhy znalazlem je w carlin w dp ale stracilem jak padlem :( (nie tym charem)
Niemampomyslunanick
09-07-2009, 13:32
No ja w sumie nic ciekawego na ziemi to takie brass army.
Ale deady też nie ciekawie 2xbp SD bp UH ale oddałem
Bubusiek
10-07-2009, 02:35
w yalahar tam gdzie sie kupuje mane, przyszedlem sobie po puste plecaki a ku mojemu zaskoczeniu za schodami kryło sie 35k
Siedząc sobie w depo na Kyrze koleś zaczął mnie 'karmić' itemkami, zarobiłem: 30 pirate bag, 250+ burstów, 200+ small stone, 2x brutetamer's staff, Taurus Mace, 100 royal spearów, 300boltów, 4 enchanted speary, 108 piercing boltów, 3 hunting speary, 2k, Light shovel, wolf paw, 3 chicken featers, deer trophy, crystal sword, kilka throwing starów i 45 viper starów.
Może mi ktoś powiedziec ile ten cały syf by kosztował zamieniając go na gp?
Ja znalazłem na wakacjach we Włoszech na ziemi 3 euro :D
A w Polsce telefon, do dupy ale jest.
kk, w tibii p legi.
a ja trap robilem i goscia zza drzewa musialem przesunac przesuwam a tam worek z 3p armor i demonkom
Ja widziałem jak jakiś koleś miał na dp parcel,i nagle się wylogował ja staje przy jego dp,otwieram a tam 100 platynek,1cc w jednej monecie i stamped parcel,w nim jakieś bp kilka potionków,trowning starów i cyclop trophy:)
Lachu1993
07-08-2009, 14:10
pewnego razu jakiś brazol wbił mi się na elfy wyzywał mnie itp . pokazałem mu moja crown shield na ziemie on pokazal demon shield zucilem 2 gp na tarcze i zabralem ja ;p potem pisał cos fdp
Za drzewkiem woi ;] wracałem z marnego huntu na soldki i coś sie za drzewkiem świeciło, myśle "pewno torch ale sprawdze", przesuwam a to woi :D
Kiedyś w parcelu beholder shield, knight axe, dwarven axe i raz koleś rzucił 11 lvlowi mase fri st0ff, to sie zapytałem czy mi coś da, powiedział żebym stanął obok skrzynki i rzucił haunted blade :D poszło za 18k
I kieedyś na femor hills obok tego ziomka z latajacym dywanem stały 2 h-lvle i 1 rzucił mi golden backpack a w środku 4100 gp w platynkach serpent sword i 2 steel helmet
Jezeli 1 przedmiot to p armor.
Jezeli kilka to lootbag z guardow xD
Raz idac sobie otworzylem lezacy parcel w ktorym byl dwarven axe i jakies 1400 gp xD
Rumcio96
15-08-2009, 19:45
z run to 3 bp sd na raz przed dp leżały a items to dsm pokazałem blue roba na ziemie a kolo dsm i zgarnąłem :)
Grabarz'ek
15-08-2009, 20:14
combat knife na Rokguardzie
leżał se na ziemi to go wziołym, co żem mam sie powstrzymywać??
Ja dzisiaj na cycach trupa a w nim k arm bp a w bp 1,2k i bp manasów;D
Veliarth
15-08-2009, 23:18
Raz jeszcze przed pójściem do szkoły wlazłem na chwilę i ktoś musiał robić porządek w depo. Na najwyższym piętrze w carlin leżała sterta słabych broni, jakieś słabsze runki, słabsze pierścionki i amulety. Było trochę tego. Większość śmieci, ale wygrzebało się stamtąd parę kamyków, jeszcze hunting spear i trochę żarcia. Właściwie wszystko wziąłem do depo, bo takie bajery, jak bronze necklace, to kiedyś były dla mnie skarbem. A na rooku leżał na ziemi knife, ale go do kosza wywaliłem. Chyba zaczynałem wtedy grać.
Raz jeszcze przed pójściem do szkoły wlazłem na chwilę i ktoś musiał robić porządek w depo. Na najwyższym piętrze w carlin leżała sterta słabych broni, jakieś słabsze runki, słabsze pierścionki i amulety. Było trochę tego. Większość śmieci, ale wygrzebało się stamtąd parę kamyków, jeszcze hunting spear i trochę żarcia. Właściwie wszystko wziąłem do depo, bo takie bajery, jak bronze necklace, to kiedyś były dla mnie skarbem. A na rooku leżał na ziemi knife, ale go do kosza wywaliłem. Chyba zaczynałem wtedy grać.
Knife na rooku jest warte 2,5k+ na pewno bo to dosyć rzadkie na rooku
Ostatnio rookstayerem moim znalazłem sandałki i 2 small axe u blind orca w worku
I na mainie wczoraj spirit cloak i beholder shield w dedzie, koleś został zabity przez wolfa obok rzeki w thais, pewno jakiś bot którego nie umieli obsługiwać bo w backpacku mial wedke z 60 robakow i 2 backpacki blanków (nie było ani jednej runy ani rybki)
I kiedyś uciekałem moim 12 sorcem przez mino guardem i biłem a za mną jakimś 16 pal który bił go (ten pal mial yellow hp) i sie guard przerzucił i kolesia na hit zdjął, szybko ubiłem guarda a w deadzie znalazłem plate armor a w backpacku około 150gp i troche loota z minosów oraz hp potion ;P
wooden ties [ po polsku drewniane sznuruwki] szlem se w carlin i se lezaly to mysle a wezme se i wziolem ;))))))))))))))0
Bohy na free items w venore, koleś kończył gre chyba bo poleciał dsm, rh, kngiht legs.
A w deadzie kolesia tower shield i 1k w gp.
koksik111
03-09-2009, 21:16
ja sem ras znalasłem martwego czlowieka otwieram a tam golden legs, było to na skorpionach w venore
Leonardo16
06-09-2009, 13:24
ale z was lole ja na free items zdobyłem bochy blue legi demon shield mpa i 5 cc a na ziemi znalazłem kiedyś crown armor
double axe na chamca na cycach koło Thais :D
dark helmet w trupie pod Foldą
2k w trupie jakiegoś synka na goblinach koło Carlin (poziom przed final roomem z questa)
Carlin Sword na Rookgardzie (żeby było śmieszniej... na Tuotrial Isle, wychodze a tu Carlin Sword leży :DD)
Voromexim
06-09-2009, 21:08
Raz widziałem, że jakiś koleś dał drugiemu 10k, więc zapytałem czy mi też da a on kazał stanąć koło skrzynki i rzucił mi 10k :)
Veriuzen
27-12-2009, 16:38
Ja wracajac z cyców znalazłem taki komplecik: Spike sword, dvarwen shield i noble armor. I mam je do dzisiaj :P
Gościu zaczął krzyczeć w depo w Venore, że kończy gre i daje "FRI ITANZ"
Fanty mnie zdziwiły, a jeszcze bardziej jego lvl - 13, nie wiem jak na takim lvl można mieć takie itemy :)
Ze 20 osób ustawiło się w depo i czyhało na swoją dole :P
Mi się dostało:
Hammer of Wrath
Titan Axe
Jakiś miecz z 40 atakiem, nie wiem jak się nazywa, szukałem ale nie znalazłem - taka jakby duża zakrwawiona maczeta :P
Bp red i yellow gemów
Kilka bp ultimate health potionów
Kilka time ringów
I kilka bp różnych innych pierdółek
Ciekaw jestem co inni wyczesali :confused: Widziałem, że avanger leżał kilka kratek ode mnie :(
ja to tam w bagu znalazlem przy carlin scale armor plate armor serpent sword i noble armor
velthorex
23-04-2012, 11:23
ja znalazłem Mastermind Shielda:) w venore na dp
Na ancient scarabach znalazlem kiedyś lootbag 3x scarab shield 1x terra hood w uj i więcej plate armorow .
Właściciela nie było to wziąłem ;]
A z 1 przedmiotu woce, ide ide i nagle woce o-o
Wczoraj znalazlem bag z 800 dh, koles mial w domku ale wsadzil w drzwi i mozna bylo zabrac hehe .
te 800 dh warte z 6400 gp
souldare
01-05-2012, 20:26
nigdy nic cennego nie znalazlem. Jednak jest pare cennych rzeczy ktore ukradlem
Lukasz009a
03-05-2012, 14:10
Hmmm najcenniejszym przedmiotem, który znalazłem był to Bag of Apple Slices
w dedzie Witch ktoś zabił i nie wziął. xd
ReprezentRap
05-05-2012, 16:33
Na rooku znalazłem full eq oczywiście rookstayer bez capa na rotwormach (poza studded legsami)
A na mainie DOSTAŁEM za darmo crown armor (na Guardii)
A znaleźć... Przypominam sobie noble armor tylko, niedaleko Outlaw Camp. Mogło być coś jeszcze ale nie pamietam
Ja znalazłem na roku katane,a na mainie wczoraj na goblinach ciało :p 84gp ,jakieś spodenki i gówna ;p
Ja kiedyś na rooku znalazłem 6k gp w czyiś zwłokach:D.
Najcenniejszy leżący luzem na ziemi przedmiot jaki znalazłem to taurus mace w Mintwallin, jeżeli chodzi o dedy bez mojej pomocy to dwa razy znalazłem po demonce z innymi mniej wartościowymi przedmiotami.
Ja najcenniejszy przedmiot jaki znalazłem na ziemi to obsydian knife i dragon shield w depo Thais na ostatnim piętrze :)
Ja całkiem niedawno znalazłem obok niebieskiego dżina w BP crown armor i z 8 woi jakoś . Ktoś chyba wywalił przez pomyłke razem z plecakiem ^^ Nieduża wartość znależiska ale zawsze to coś :]
Carmath1986
21-10-2012, 17:32
Magma set,bohy,vampka i bp na dlair venore.
Prawdopodobnie z jakiegos rs'a :DD
uKreskowane
05-02-2013, 12:29
Ja znalazłem kiedyś pod depo w venore bag z blue robe :)
Jak pomagalem koledze w quescie (f.mines) lezal rusty armor uzywam rusty remover i pyk, golden armor, ( jak czyscilem z psmitha wylecialy steel bootsy )
^ 2 dni temu
Z innych rzeczy widze typa w depo ktory robi porzadki, wyrzucil pare bp.bagow .
ide przed dp i z ciekawosci otwieram bp w ktorym bylo 20~ ssilkow, 300~ mino leather, 400~ chicken feathers, 200~ honeycombow, szmatki roznego rodzaju i 10~ shardow .
^ 2 lata temu :D oddalem mu to i od 2 lat gramy razem :D wtedy to bylo wszystko co on mial .
Moze nie ten temat ale ciekawa sprawa .
Widzialem trap typka 109 ek zbierali wszystko z ciekawosci otwieram trupa i znalazlem bp z 26 serpent swordy, nie wiem co one tam robily ale mi to pasi :) (na markecie po 1k)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.