Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
Dark Helmet
Broad sword
brass legs
battle axe
Spell Book
backpack Ih
Back pack hmm
ktokolwiek
02-01-2007, 16:52
ja znalazlem na mainie 2 dwarven shieldy na dwarvach, w witchu ktos zostawil volcanic rod :D
Jesli chodzi o to, ze na ziemi to Medusa Shield, jak w dedzie to: Demon Sield, Bs, Crown Legi i takie tam runy, kasa, jakis lot.
Moj kolega przylsal mi zdjecie jak znalazl oto te legi :)
17:42 You see crown legs (Arm:8).
It weighs 65.00 oz.
koliterik
02-01-2007, 19:12
ja znalazłem klucz do knight watch tower w depo na ziemi i niewiem ile warty i co z nim zrobic X(
Ja na rooku znalazlem mace (za drzewem lezala i przez przypadek ja wyciagnalem) a na mainie to jakis koles wyrzucal rzeczy i zdazylem zabrac tortoise shield :) :) :)
K armor z trupa na minosach na poh ;P
wlasnie z outlawcampu wracalem bo scale sprzedalem.
Co za biedak (10lvl). Sprawdzalem potem czy sie zalogowal przez kilka dni. Chlopak chyba przestal grac ;] <lol>
Na ziemi znalazłem vamp shielda, a przez przypadek ktos rzucił crown legi :P i powiedział że nie musze oddawac...
Phenamin
05-01-2007, 09:19
Hmm widziałęm k-legi i c-arm'a w miejscu niedostępnym dla ludzi ( i na filmiku jak typek przez przypadek wywalil sova za okno i stracil na zawsze:P )
Znalazlem Guardian halberd w ciele newba na guardach ;D
a ja znalazlem demon helmta XD
joke, ten dhelmet to czlowiek, ktory sie w niego zamienil ;]
Niedługo na pewno znajdziesz SOVA...:baby:
kiedys ja grałem na serverze GALANA to jakis gość szedł i był otruty szedłem za nim asz dedł i wyleciał DSM wysłałem mu spwrotem bo poiwedział ze
dami 200 k ale kasy nie dostałem ale no cusz byłem w tedy Noobem to był muj
1 char :p
Joan_Brave
06-01-2007, 20:39
Pomyślmy... największe moje znalezione skarby to: loot na katedrze z 5 brass armorami i innymi bzdetami, z 250 miensa za latarniom i silver broch.:]
dzisiaj na elfach koło mount sterum w ciele elfa znalazłem heaven blossom i łuk:)
kiedys ja grałem na serverze GALANA to jakis gość szedł i był otruty szedłem za nim asz dedł i wyleciał DSM wysłałem mu spwrotem bo poiwedział ze
dami 200 k ale kasy nie dostałem ale no cusz byłem w tedy Noobem to był muj
1 char :p
a ja szetlem za koleziem co mjal 8387373746 lefel i on mjal 3 HA-PE i mu szczelilem z ESDEKA i dednol i wylecialy mi drakon skale leks i sie showalem do depo to bylo na serverze DUPANDIA!
Badek1910
06-01-2007, 21:06
@2up Uważaj bo któs uwierzy ze koles padł od trucizny i dropnął DSM'a...
I na 100% chodził bez uhów/manafluidów/ihów etc... w takim eq...
Zal.br...
Pozdro...
@topic a ja znalazłem kiedys w depo 500 spears ;D
Lisuu-aleniewrl
06-01-2007, 21:49
A ja kiedy hunciłem na shipah i juz prawie 35 lvl mialem zobaczylem black sheepa a kolo niego deda z mms, mpa , g legsami, i sovem.....:baby: :baby:
Me: plz end of this temat...
Batishogo
07-01-2007, 14:36
Ja znalazłem Gs :D
W parcelu na skrzynce jakby ktoś pytał 8o
Ja na rooku znalazłem bow 8o
A na mainie halabardę.
Hmm.. Najcenniejszy to chyba 75dragon hamow w bagu :P, a oprócz tego to lootbag 5k oz.
Matth'ew
07-01-2007, 15:33
Moim pierwszym charem znalazłem Broadsworda obok zamku w Ab ;P
Najlepsze co ja znalazłem na ziemi to był bag, a w nim:
Knight armor,
Crusader helmet,
2 * bp of bolts.
;) jak to zobaczyłem (obok beholdera w kazz) to odrazu k-arma i crus helma na siebie a baga taszczyłem po ziemi :p
Po chwili mi mama wyłączyła przypadkiem neta bo malowanie było...
byłem wtedy w połowie drogi do dp :p
Jakis noobek przechodził obok ale nawet sie nie skapnął, że coś niose...
Itemki wylądowały w dp :) obydwa sprzedałem (miałem wtedy c-arma, c-shielda, crusader helmet'a, bohy i costam jeszcze :) )
Koniec.
Kuba0017
07-01-2007, 20:11
ja raz na Arcani znalazlem w bp P legi i crown helmet , wlasiciel tych rzeczy zabil mnie , jak bylem w temple po dedzie to dalej miialem te rzeczy :D
Chain legs. Wiem, że słabo.
BP, a w nim 18 sd. Na dragach obok venore.
A ja w dedzie na minosach: bright sworda dragonke i 2 bp uhy(archery rox):D :D :D :cup:
auron666
08-01-2007, 11:19
Na tortoisach znalazlem dsm, clegs, boh :baby:
na ziemi ,naturalnie
Jeśli chodzi o pojedynczy przedmiot to....crossbow ;)
Jeśli chodzi o zbiór.....parcel z 4 crossbowami, paroma hatchetami i 15 swordami.
Leżał sobie w depo na ziemi...(nie na skrzynce pocztowej).
michail1993
10-01-2007, 20:11
:cup: Kiedyś jakiś typ wywalał itemki typu wand of cosmic energy, dragon shield itp. Mi się udało wziąść z ziemi knight armor. I w niektórych dedach znajdowałem dwarven shieldy, halberdy itp.:cup:
Ja to znajdywałem różnie...czasem kasa, czasem jakis serpent z ziemi :P
A tak to raz znalazłem fire sworda w martwym chłopku.Raz lootbag z jakimiś...10 brass helmetami, vikingami i mackami itp.
@edit
Zapomniałem dodać...raz sorcem stalem w depo carlin...duzo parcli...a co tam posprawdzam...zagladam do jednego :p plate set, steel helmet, dwarven shield...podstawowy secik na mainie w parclu...heh :P
Stałem sobie w Ab przed dp i coś mnie skusiło żeby zajrzeć do parcela leżącego przedemną a tam patrze knight armor i knight axe i nikt tego nie wiął oczywiście bez wachania wziąłem te 2 itemy. Raz też jak szedłem na fibule schodzą po drabinkach w dól leżał ded który zginą na enrgy fildzie a wnim był gs;). A przedmiot który leżał na ziemii to fire sword na d lair koło veno ale expił tam 150lvl+ ms więc go nie brałem :D
ja jestem nosicielem wirusa PECH wiec wiadomo jakie rzeczy na ziemi znajduje... :( raz na elvenbane znalazlem w podziemiach mino leather :cup: a potem jak taszczylem lootbaga kolejny mino lether na depocie :p
ostatnio jakis koles nie mial capa w depo i jak wsadzil do siebie p arma to mu na ziemi wyladowal :P fart ze bylem tuz obok xD
Mi sie udało znaleści 20 iron ore !!! bez kitu!!
Pawlinho
13-01-2007, 11:29
10k na statku w ank
Murtagh-Girion
15-01-2007, 18:24
Ja kiedyś szukałem w depo żeby wziąść go do traowania patrz otwieram woreka w nim Hat of the mad,Wand of cosmic energy,Plate armor i 348 gp... ;P
ja znalazłem w dedzie 66 lvl'a royal helmet demon shield i bright sword:)
GraczzAmery
16-01-2007, 20:41
A ja crown legi :)
Zakion.Max
16-01-2007, 20:55
wiezcie lub nie...ale ide sobie na amazon camp...fajnie piknie:D ide ide a tam malo zauwazalny DSM (dla downkow dragon scale mail zbroja 15 arm za 100k mozna kupic na silverze czasem) no to biegne biore:D uradowany wracam do kazz a goni mnie 2 80+ master sorc:D pisza zebym oddal DSM'a ale sie lognalem:D
Ja kiedyś szukałem w depo żeby wziąść go do traowania patrz otwieram woreka w nim Hat of the mad,Wand of cosmic energy,Plate armor i 348 gp... ;P
Czy to było po polsku?
Najcenniejszy item jaki znalazłem to Plate legs
Przemogos
17-01-2007, 23:02
Dzisiaj to mam szczęście. Na cyclo ktoś zostawił dark shield. Później wylootowałem z mino guarda brass armor i double axe. Na brzegu rzeczki znalazłem Scale Armor i drugie double axe. Potem w dp, keidy robiłem porządki i szukałem bagów(wtedy żadnego nie było) i w jednym na półce między skrzynkami 2 bowy, a w drugim long sword. Potem psozedłem na Fibulę i zebrałem 17 spellbooków z beho.
Fenzopi92
17-01-2007, 23:38
Ja kiedys stałem se w depo i kolo wysyłał parcel musial zle wpisac nick lub miasto , i jak przeciągną parcel na skrzynke pocztową to on na niej lerzal odrazu podbieglem przesunelem parcel otworzylem a w srodku vamp shield:cup: :cup: :cup:
Ja znalazlem halabarde i jakieś tam scale armor xD
Za to moj kolega chcial zalozyc crown shielda i go rzucil na srodek depo w AB to ktos sie cieszył :)
no ja zem szedl obok depo na rokó i poszlem se na minosy a tam se padl jakisi typo z durzym lewielem i wypadlo mi fire shield i ten taki armor chyba blessed shield ale zem nie mial kapa i wyzócilem na drzewo i siem wracam do depo i pacze i wsadzielm tego mojego lota i pacze no i wchodze na to drzewo nie no i pacze a tam lezal ten sam no i wziolem go a tam podbiega taki typek nie pamientam jak sie nazywal ale niemialem wogule poison fluidow i wypadlo mi depo i kurde poszlem se do temple jak dedlem i teraz gupio mam no bo nie i pacze a tam ten typo szedl sobie
No dobra najcenniejsze co znalazlem to na rooku jakies 2 plate shieldy na cooper shield quescie koles nie mial life fluidow :) jeden wyrzucil bo chyba capa nie mial. I znalazlem (no dobra ukradlem) 200gp na rooku jak jeden koles do drugiego mowil daj mi 100gp a ten kladzie na ziemi :) potem znowu ej ja tego nie wzialem daj mi te 100 gp i znowu wzialem :) ale potem poszli na stoly.
Wojtulineczka
19-01-2007, 22:17
BackPack z SD:) ;)
Ja na Rooku Studded Armor i Brass Helmet, a na Mainie Scale Armor
Piotrek-Securian
20-01-2007, 11:45
Ja znalazłem na mainie p-seta w ab
a na rooku to Bp a w srodku carlin sword i legion helmet :D
W Dedzie na Mino Zamku Bylo w Bp u Niego K- Arm :D ;)
ja znalazlem crusa meduse i bs
Sharronn
21-01-2007, 16:04
Ja kiedys szedlem do depo carlin na 1 pietro i koles w pierwszym depo od >>>> przenosil rzeczy z postaci na postac i polozyl bp na depo a ja weszlem po chodzach i jak to zawsze roie nie pacze czy ktos jest przy pierwszym depo tylko ide i tak mi sie udalo ze mu tego loota zwinolem byl tam bright sword , guardian shield, warior helmet, knight legs , bohy i ponad 30 k :D:D:D:D :D :D :D :D :D :D
daras1994
21-01-2007, 20:42
najcenniejsze co znalazlem byly na roku chain armor i studend legs
an na mainie to plate armor :)
bartii10
21-01-2007, 23:35
Ja kiedys stałem se w depo i kolo wysyłał parcel musial zle wpisac nick lub miasto , i jak przeciągną parcel na skrzynke pocztową to on na niej lerzal odrazu podbieglem przesunelem parcel otworzylem a w srodku vamp shield:cup: :cup: :cup:
o.O pomyliles tematy zlodzieju (ugh jak ja takich nie lubie), nie znalazles tylko ukradles.
@zeby nie bylo offtopa
znalazlem kiedys crusader helmet w ciele szkiletora jak zabilem kilka gint spiderow <lól> nie wiedzialem ze z nich leci, teraz tylk ona takie szkieletory poluje, niestety drugi mi nie polecial, chyba bardzo rzadko wypada ;p;p;p
@down:
naprawde ?? :D:D heheeh
Lukas Hiper
22-01-2007, 23:39
@up
Lól
To jest crusader helmet quest :p
Ze Skeletonów nie leci crusader helmet !!
@topic
Ja znalazłem Beholder shielda w ciele Valkirii, ktoś zostawił :p
Ja kiedyś znalazłem Brass armor, brass helmet, brass shield... Zdarzało się znaleźć kilka chain armorów. Copper shieldów tyle leży w kopalniach koło Kazo, że nie wziąłbym ich na raz, musiałbym kilka razy obrócić. Znajdowałem też wiele razy mace, swordy, katany, raz leżał sobie longsword. Nikt po niego nie przyszedł, to go wziąłem :P :D . Żarcia to już nie zbieram, bo musiałbym całe eq wyrzucić żeby żarcie pomieścić :P . A na Rooku jest tyle studded armorów i helmetów, że głowa mała :P .
Ja bohy ^^ Wczoraj bylo free itens na Refugi w Ankh :)
1,9k leżało sobie spokojnie, w depo, nik nie zwrócił uwagi...
ja poszedlem do ab aby cos tam sprzedac chyba 3 small diamon robie w dp tp ptwieram jakis bag a w bagu 3 bp w jednnym caly backpack sd w drugim caly bp manafluid w trzecim caly bp explosion ;D
Guziec_Rasta
27-01-2007, 03:02
Omg temat zalozyl jakis newbie no ale ok ;p
Pod drzewem bright sword.
W ciele na rotwormach (jakis trenujacy druid) byl tez bright sword, medusa shield i crown helmet
ja znalazlem dragon shielda obok spawnu waspow przy ab i 5k lezacych w depo xD
Szaalony
28-01-2007, 19:06
a ja sobie jestem na dragon lair kolo venor patrze a tam ded human !!:P
otwieram cialo a tam tower shield i 4k w gp
a potem z dla wyloocilem dsm!!:)
Znalazłem dark helmeta, leżał sobie w dragon lair :D
Predator6
28-01-2007, 19:41
A ja Znalazłem Noble armor na ziemi :D :D
Ja znalazłem loot baga (ok. 500gp) i baga z kasą ( 300 gp) o crown armorach to mi sie śniło jak o passie bubble na kartce...
ale niektórzy maja tu bujną wyobraźnie. ja znalazłem p armor i zajebałem lootbaga 11k oz z guardów :D
Pancho_1991
29-01-2007, 13:13
ja znalazlem bh helmet i bohy w ciele jakiegos 22 lvl (mysle ze mial chara 2)
MI koleś dał jak kończył z tibią c arma p legi skull staffa 50k c helmet bohy
:cup: :cup:
1.Na Rooku znalazlem katane za lampą kolo Tempest:]
2.Kolesiowi zabralem Blue Robe ,ale oddalem bo czulem sie troche źle pod względem ,że musiał tyle na to zbierac lub huncić:confused: (bo nie jestem Noobem,Thief itp)...
3.Znalazlem Fire Axe w DCB)
4.Moze nie na temat wylotowalem WoI z Wyverna8o
porshe_mag
29-01-2007, 19:53
pare dni temu ktos w thais na candi dawal free items
byl giant sword i takie tam ale ja zlapalem kilka uhuw kilka hmm i obsidian lance
Kyoshiro
29-01-2007, 22:54
Pare dni temu zobaczyłem gościa bawiącego się BOHami! niestety nie zdążyłem ich wźiaść. :(
Ja znalazłem w jaskini Avenger'a. Jakiś gamoń schował go pod ciałem smoka.
Alfis Leon
30-01-2007, 20:16
@up
Heh dobre, ja ostatnio chyba tam znalazłem około 2147381264978gp i tam jakieś duperele typu magic sword, mpa, demon legs i wiele takich beznadziejnych rzecz.
Bocaccio
30-01-2007, 20:20
@2x up
N/c ^^
@topic
Koles sie bawil kiedys w Carlin HoTM :P wiec se wziolem, a ten sie usmiechnąl i uciekl 8o
na rooku mialem fart , bo znalazlem dednietego kolesia u miniotaurow i ktos go wyjal a ja go otworzylem i byl tam :chain armor , legion helmet i plate shield ...
A potem dednieta kolesiowe ktora miala 371 coins
a na mainie...kolo thais na cyclopach lezal dedniety koles , ja go otwordzylem i tam byl Dark Helmet... fart :D a mialem 9 level ... teraz mam 10 , zara 11 lecz to nie ma nic wspolnego z tym tematem ...
Pozdro 4All
Kyoshiro
31-01-2007, 00:01
Dzisiaj widziałem gościa który bawił się bohami -.^, szkoda że niezadążyłem ich zgarnąć. :baby:
matti2244
31-01-2007, 08:45
Ja znalazłem w dedzie (na mainie) Beholder shield,quamire rod,1k,bp mana fluidow :)
kiedyś moją pierwszą postacią chodziłem po Carlin patrze a tu ciało :P
otwieram patrze You see a boots of haste. bohy mają 0 arma :p to je zostawiłem bo myślałem że są gorsze od leather :P
a najlepsze co znalazłem to c-arm w dedzie(blokłem gościa na dragu) :P
i zapomniałem dodać że jeszcze kiedyś gościu źle parcela zaadresował
wrzuciłem sobie tego parcela na depo a tam k-set :P
Ja znalazłem rekordowy bp z knight setem i 2k:] :] :] :]
I dzisiaj moim rookslayerem znalazłem deada na rootach i w nim było 900gp,chain armor,studded legs i silver amulet :] :] :]
Ojciecjohnawayen'a
03-02-2007, 14:44
ja znalazłem bp z battle hammerami, halberdami, dwarvenkami w sklepie magicznym w venore tam jak sie idzie po shodkach do góry xDxDxD
mattek91
03-02-2007, 16:14
Hiehiehie :] ja sobie wracalem z DC do depo... wchodze na piętro dochodze do skrzynki i chowam siano do depozytu... obok mnie leżal zużyty parcel... z nudów sobie utworzylem.W srodku byl list i bag... list zignorowalem,a w bagu co było? 5 CRYSTAL COINS !!! 50k znalazlem !!! :D:D:D normalnie nikt mi w to nie uwierzyl,ale cóż... dla (wtedy) 17 lvl'a miec 50k to raczej wielki wyczyn :]Więc jak pokazalem to uwierzyli
Croco boots w thaisie :P dzisiaj xD
Galera_Warrior
03-02-2007, 20:47
Ehh.. Przy tym co piszecie widze ze nie macie farta :)
Gdy gralem na Galanie, szedlem sobie spokojnie na Hills na dywan, gdy nagle widze biegnie sobie 105 bodajze ms~ zamieniony w Golden Legs, i po chwili wyciaga swoje prawdziwe Golden LEgs i zaczyna wokol siebie rzucac, nagle patrze, a tu kick... Oczywiscie zgarnolem to szybciutko, ale do dywanu nie doszedlem niestety, po chwili od zalogowania sie UE i ded ;s
Ja W Dp Carlin Znalazlem Wand Of Inferno i War Hammera.
A POjedynco NAjcenniejsze co znalazlem to byl BackPack Wypchany BAckpackami p-shieldow
Dragon Len
04-02-2007, 13:02
Ja znalazłem w bagu pod drzewkiem na Pohu Knight Armor i Crown Helmet
Kiedyś, jak grałem jeszcze na trimerze, stoje sobie przed dp, a nagle na drugim końcu dp leży demon shield ludzie się rzucili, zaraz gdzieś koło mnie crown arm, wszyscy się rzucili, ja stoję, a nagle centralnie pode mną crown legi!! Ale miałem radoche :P Udało mi się jeszcze złapać dragon hammera.
A wczoraj znalazłem za drzewem jakiegoś loota o łącznej wartości 4k :P
sebastiankotek
04-02-2007, 22:41
A ja znalazłem dragon shielda przed dp carlin ktoś chciał się pochwalić to przykryłęm blank runką i sobie wziełem. poczym wymieniłem ją na crus helm.
Za to moja koleżanka znalazła w parcelu pod bagami gs - Giant Swora! a i znalazłem jeszcze spike sworda w vampie i 3x woi w 5 dragach no i jeszcze zabiłem 6 kur a dostałem 5 piórek ;p
n4yc7tov
05-02-2007, 12:29
Hejka!!
Ja znalazłem na rooku kiedyś mace :)
A na mainie znalazłem :Bag wypchany macami i swordami i parcel z 2x Dwarven Shields ::cup:
Ja znalazłem Serpent Sworda pod drzewkiem w Carlin. A i jeszcze Devil Helmet w Ankh.;)
mordokleja123
05-02-2007, 16:31
Jakis koles rzucal sobie c-armorem wokul siebie podszedlem i wzial do sebie po 5 min.przyszedl do mnie i zaczal znowu rzucac...niestety bylem za szybki i zarobilem na nim 13k:D
na rooku znalazlem cialo na rotach w ktorym lezalo:worek life fluidow,i wypchany bp macami i swordami:cup:
_Czlowiek_Reggae_
05-02-2007, 18:22
Witam !
Ja kiedyś w free itemie na Anticy wziąłem Pammy, Vampke oraz BoHy, a na drugi dzień znów Vampka. 8o
Nova, w ciele znalazłem bp uh, bp mf i Pammy. :]
W przypadkowym ghulu (już zabitym przez kogoś) Life Ring. :baby:
Może nie do tematu, ale dziś z Fire Devila volcanic rod wylociłem. :cup:
Pozdrawiam !
ja w deadzie znalazłem Giant Swora :) na fibuli :D
Jaracz_marichuany
05-02-2007, 19:44
hmmm najceniejszy przedmiot znalazłem w dedzie paladyna sr 2 itemy crown armor i crown shield a i tam pare spear ale to nic uznacie że jestem zbyt szlahetny ale oddałem mu to a wzamian dał mi cruzdeader helmet liha wymiana ale puźniej mie ocalił przed dedem jupi
Hellraizer
06-02-2007, 16:49
Otóż najcenniejszy przedmiot który znalazłem na ziemi było Dragon Scale Mail.
Już wyjaśniam jak to się stało.
był atak primitive i wylootowałem 2 red bagi.
odziwo znalazłem je w dedach.w jednym było dsm a w drugim fire rocket:D
Moje najlepsze "znalezisko"? Nic ciekawego ;p Bright sword na ziemii ;p
hehe ja se szedłem na cyce jak zwykle a tu nagle 7 cycuw na mnie leci 2 gf poleciało ale sie opłacało 2 trupy znalazłem w 1 bp z sd i 3 viking helmet 100gp wziołem sd no i kase a w drugim king armor bp dragon hammer 700gp!!
wziołem wszystko :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
W dedach sie liczy? Jeśli tak, to raz znalazłem deda, w nim volca rod, crown helmet, 2bp sd, 3 bp hmm. Koleś chyba stał afk jak runy robił i go zabiło coś :)
knajcik11
09-02-2007, 13:45
mój rekord? bohy na ziemi :D:D:D:D ale niestety od razu założyłem i padłem przez pk 60 lev (chyba zobaczyl jak chodze) on na utani gran hur i bohy :/ :(
Rewcio11
09-02-2007, 13:53
Ja znalazlem w jednym ciele;2bp uh,key ring,light shovel i okolo 2k kasy.A w innym znowusz dedzie 500gp+Wanda nie pamietam jakiego;p
Oczywiscie wszystko to potem oddalem prawowitym wlascicielom:evul:
Ketoprom
10-02-2007, 12:47
moze nie znalazlem ale dostalem od kolesia co z tibia konczyl (bylo to fajnie bo wlasnie z maina wyszlem i nie mialem na nic kasy, a drogo bo xenera), a dal mi:
scarf
obsaldian lance
steel helmet
scale armor
dwarven shield
zólty bp z lina, lopata, etc
OmG o ile mi wiadomo to chyba się wychodzi z Rookgardu na Mainland, a nie z Mainlandu na Rookgard . . . Więc uwarzaj jak piszesz. "...Bo właśnie z Maina wyszedłem..."
Jeśli o mnie chodzi to znalazłem Wand of Inferno
Ja znana lazłem cały bp Ice Rapierów. A na tytani w port hope widziałem kolesia który popisywał się Ferumbras Hat.;)
NoooBeeeK
10-02-2007, 15:36
ja moze nie tyle co znalazlem ale... wlogowuje sie do gry... jestem w depo w thais... prawdopodobnie jakis koles na parterze w depo przezucal BoHy miedzy skrzynia i przechodzil (szpan- zwrocenie na siebie uwagi) i akurat wlogowalem sie w tym czasie i on juz stal za mna a na skrzyni lezaly BoHy...
Koles zaczal mnie wyzywac ze ukradlem mu BoHy i oczywscie cala gromadka ludzi i do tego kolesia "hahaha NoooB itd."... ja mowie ze za to ze mnie wyzywal nei oddam mu BoHow i zaczelem "niby" odchodzic koles jak zaczel przepraszac "plakac" itd. sprzedalem mu Bohy za 7k :P troche nie fair ale nie musial odrazu przezywac bo bym mu oddal bo juz w tej chwili razem ze swoimi mam 4Pary Bohow :P
a tak to niechcacy spod drzewa wyciagnolem BP z jednym Vamp shieldem :P
Ja wychodzę na mainland i już na dobry początek koleś rzucał noble armorem, a ja podszedłem i wziąłem ;)
Trochę się wkurzył xD
michal2135
10-02-2007, 17:30
w podziemiach carlin w bagu był crown shield:D:D
Ja tego trochę miałem xD
Danubia - Crown Helmet, Naginata, Dragon Shield, Wand of Plague
Calmera - 5 bp uh, Giant Sword 8o
Jamera - Dragon Shield
Furora - Vampire Shiedl 8o
A mój kumpel znalazł demon helmet i 2x vampire shield
Lezało na legalu w boxie na samej góże dp w ab.Od tej pory sprawdzam wszystko co leży w dp.Do tej pory znalazl jeszcze crus helm , blue robe, fire sword ,bright sword i cosik tam jeszcze(fuksiarzm 8o :o )Teraz gdzy za każdym razem dzwonie najpierw mówie : "I co znalazłęś jakieś MPA ? "
PS : Kupił sobie za to Pacca...
Ja znalazłem:
Askara:1 BP SD i 1 BP UH leżały w jaskini jak tylko wziąłem typ się jakiś zalogował chyba chciał przełożyć na 2 postać...coś fikał i musiałem go zabić
Refugia-Crown Set tak samo człen przekładał do 2 postaci xD
Chuligan Motoru
13-02-2007, 11:36
70 zl
12345
kamikadze2000
13-02-2007, 14:28
a ja mialem kiedys okazje grac brata harem ktory sam zarabia i ma pacca i poszlem kiedys na hero i trzaskam trzaskam i wylotowalem crown arm wracam uhahany do depo bo brat chcial pograc i po drodze schowalem pod drzewo w bagu troszke smieci bo chcialem miec cap ja wyciagam bag nie z pod tego drzewa a tam bag w nim 7 bp a w nich 12 crown helmetow 7 crown legsow 21 crown shieldow 18 crown armorow i 31k:D do tego jeszcze caly bp piggy bank z czego kolejne 27k (otwarlem na miejscu bo capa malo) i 7 fire swordow i 12 might ringow to bylo szczescie mojego życia ale polowe kasy musialem dac bratu gdyz byl po haku i to byl jego har i on mi pomagal to nosic wszystko i jego 2 kumpli jeszcze z gildi ale na mniejszym lvl to jak by co ukradli to by wpiernicz dostali gdyz on jest katem a oni tylko druty:D ale jeszcze tyle kasy za jeden wypad nie mialem potem jeszcze brat (jak nigdy) dawal mi hara zebym na hero chodzil ale juz nic nie znalazlem:D
@UP
bardzo ładna opowieść, teraz przetłumacz ją na nasz język(Polski)
@topic
ja znalazłem meduse shield w bagu pod drzewkiem i sprzedałem ją za 12k:]
kamikadze2000
13-02-2007, 15:06
jak jestes takA tepA to nie rozumiesz naszego jezyka bo wszsyscy wiedza co tam isze tylko nie ty IDZ HET
jak jestes takA tepA to nie rozumiesz naszego jezyka bo wszsyscy wiedza co tam isze tylko nie ty IDZ HET
1)Kup sobie słownik.
a oto twoje błędy
napisałeś "jestes" a pisze się "jesteś"
napisałeś "jezyka" a pisze się "języka"
napisałeś "wszsyscy" a pisze się "wszyscy"
napisałeś "isze" a pisze się "pisze"
2)Nie możesz mówić wszyscy bo pewnie tylko ja to przeczytałem,a nawet jeśli ktoś jeszcze go przeczytał to na pewno nie wszyscy...
3)Nie jestem jakiś super hiper mega ortograf ale jak znajdę jakiś błąd to go naprawiam -.-
Ja znalazłem c seta w dedzie hero które sam zabiłem !!:cup:
Licząc to co znalazłem w dedach ludzi: boh, crown armor, 2 bp uh, 3 bp manasów.
A jako tako na ziemi to nic specjalnego jedynie chyba z 5 loot bagów pod drzewkami ;)
LOL zalogowalem sie na sie na swiat na ktorym juz nie gram ide do depo patrze jakies papierki leza na ziemi... zaczynam lookac. nagle...
12:31 You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz.
You were lucky! Go claim your prize at the potion store of Edron.
a ze wtedy nei mialem pacca to zamienilem sie z jakims 50~ms za BS`a.
a on powiedzial ze najlepsze co znalazl na ziemi w depo to byly p legi xDDDDD
Enjoy
Vat~
Kalafiorek
15-02-2007, 23:11
Ja w dea mino znalazłem fishing roda i robale, pare skale armorów i jeszcze jakieś dupsy.....
Pancho_1991
15-02-2007, 23:18
ja znalazlem w dedzie (dwarven shield..royal helmet..) a na ziemi wand of plague ...B)
cya.......B)
Arnoldzik
16-02-2007, 16:42
[QUOTE=Yogi;6369]na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp
fajnie ze na rooku scimitar :p
a wogóle wydaje mi sie ze pisanie wooden shield studded armor jest bez sensu.
no to ja przedstawiam:
rook-wolf paw , honeycombs (w ciałach[to nie znaczy że szperam:p ]no i jakas tam mace itp.
main: IRON ORE w ciele dead dwarfa (ZWYKLEGO)dragon shield i knight armor
:D :D :D :D
JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI TO SIE LUBI CO SIE MA
Sni'Pero
16-02-2007, 17:25
Mi się udało
Na Rookgardzie: Studded Legs,Copper Shield :D Za drzewkiem
Na Mainlandzie: Crown Shield,Loot ponad 50K Capa :> też za drzewkiem i wogle dużo śmieci
k***a wiekszosc z was wczytuje se takie bajki ze znalazlo demon helmty , royal helmety itp a prawda jest taka ze 99% tych opowiesci jest nie prawdziwe
Lord Piotr
16-02-2007, 18:16
@xboy_31
Masz rację.
@Topic
Ja podczas free items złapałem spike sworda :p
Oprócz tego to podczas ferii, na "huncie" na dragach (pojedynczy resp koło Kazordoon) padł 30 knight i GSik, pół bp uhów, pół bp lmmów, plate legsy, crystal ring i trochę kasy (następnego dnia dragon shield z draga :D).
Tego samego dnia, co znalazłem GSa, był najazd primitivów na Thais. Przewalając dedy przed depo znalazłem noble arma (skąd on się tam wziął?). Niestety zabrakło mi 7 capa i po chwili ktoś zabrał. ;(
Mam screeny z dragon shieldem i lootem z tego knighta, ale photobucket strasznie wolno chodzi i nie mogę dać uploada.
tesciu.dragu
16-02-2007, 18:32
Wczoraj, w wiezy amazonek w bagu znalazlem 3 p-armory.. ktoś zostawił ? .. B)
o ile się nie myle.. to najcenniejsze rzeczy jakie znalazłem :)
Ja tam kiedyś jak sobie stałem w depo w Thais nagle ktoś wyrzucił 99 platynek.8o 8o I ja bylem pierwszy, który je zakosił :D :D . Koleś do mnie "Napisze do GMa" ale co się będę bał:cup: :cup:
Nie wiem czy to też się liczy, ale w depo któś kiedyś wyrzucał różne itemki, a ja złapałem plate legi:p
a ja w death humanie znalazlem fire axa crown armor i legs line 3 bp uh steel boots i 2 dragon hammery demon shield :D :D Naprawde gosciu mial 40 lvl i padl na smoku xD
Babka raz wysylala parcel i musiala zle wpisac name kolesia zawinalem aprcel i mialem 800gp + pirackie spodnie :D a na roku kilka mac w bagu znalazlem
Ja znalazlem w depo demonke w bagu pod h-lvl.. otwieram przypadkowo baga i patrze demonka.. wymienilem za moja dwarvenke szybko i log out... koles mnei szukal ale na marne... hehe i tak zarobilem troche kasy na furorze moim 1 harem.. teraz troche tam tego mam i w depo ok 90k+ jakies crown army, bs i takie tam:D
cinas1990
22-02-2007, 17:03
Najcenniejsza rzeczą jaką znalazłem na Fibuli obok npc kupującego łuki i kusze jest plecak, a w nim 8 innych plecaków wypchanych po brzegi kuszami i lukami. :D Ktoś chyba zapomniał:p Po sprzedaniu wszystkiego wzbogaciłem się o jakieś 20k :dance:
Zuru_Destroyer
22-02-2007, 17:33
Ja Na Rooku znalazłem 700 gp dednał przedemną rookstayer na spearmanie nie było wtedy jeszcze banku wiec mial wszytko przy sobie.
A na Mainie.... Knight Legsy i Golden Armor lezaly na ziemi na polwyspie orków :D
Smilemanek
22-02-2007, 18:00
No wiec moze nie znalazlem na ziemi ale jak szedlem zeby kupic cos od gostka ujrzalem free items ide ... koniec pytam kumpla od ktorego mialem to kupic co dawal mowi a taki tam shit plate legi takie tam mowie nu jak plate legi to shit to daj. A on idziemy cho stoimy przy depo a on mi rzuca chyba z 5 par plate legowB)
Rubeus_Venon
22-02-2007, 19:06
Jeden dzień miałem taki, że był obfity w znaleziska. Rano chcąc pomóc jednemu noobkowi pokazywałem mu Troll Mountain. Patrze a tu w miejscu gdzie jest qest na manaska leży kolo dednięty, który kiedyś mi wybijał resp. Otwieram a tam Bright Sword i 350gp. Potem taki kolo chciał mnie oszukać i kazał połozyć armor na ziemi (żal:D ), lecz najpierw położył swojego crown helma i ja puściłem FF i se wziąłem. Nawet mnie nie prosił żebym mu oddał, to nie oddawałem :D i jeszcze puźniej taki gość wywalił 2 battle axy w depo.
Rubeus_Venon
22-02-2007, 19:09
No wiec moze nie znalazlem na ziemi ale jak szedlem zeby kupic cos od gostka ujrzalem free items ide ... koniec pytam kumpla od ktorego mialem to kupic co dawal mowi a taki tam shit plate legi takie tam mowie nu jak plate legi to shit to daj. A on idziemy cho stoimy przy depo a on mi rzuca chyba z 5 par plate legowB)
Ciężko to zrozumieć co nie?
Chyba tydzien temu na Ocerze ktos w depo wyrzucal itemki. Podnioslem demonke, Leopard Armor, Plate Legi i 2 energy ringi :P. Kiedys jeszcze w padnietym kolesiu znalazlem bp uhow i bp manaskow :).
Niedozwolony
22-02-2007, 20:51
Ja ide se moim palkiem na cycki a kolo wywalił bp (w nim 500 boltow)ja niemiałem capa i ciągne 300 bolt(200 w swoim juz mam)do dp thais i na mostku wpadło mi do wody:((wpurzyłem się:pp
LookamZzaRogu
23-02-2007, 14:43
bez obrazy ale wy jestescie tak jakby troche noobki...;) bo ja na zamku przy ab znalazlem plate legi...B)
Kto tu jest noobem :P ? Obczaj to:
Server: Guardia (no-pvp)
Postać: 11 Druid
Miejsce: Kazordoon (depozyt)
Akcja: 48 Paladin zanim wszedł do "wnęki" w depo, aby schować item wyłożył na skrzynkę Golden Legsy! Ja wszedłem w tę wnękę przed nim i takim sposobem zdobyłem te wspaniałe spodnie :D I tak po 30min mu je zwróciłem(cały czas mnie błagał xD), a on za to poratował mnie runkami i różdżką (dał mi 2bp UH, 1bp HMM i Volcanic Rod:] ) Potem wszyscy w Kazoo (dużo osób przy tym było) takie texty to mnie: GRATZ UCZCIWOŚCI !! itp :p
PS: Jak nie wierzysz to nie, twoja sprawa.
PS2: Tak się zdobywa wysokolevelowych kumpli xD:p
General_Caster
23-02-2007, 15:00
nom to gratuluje noobie.Takich ludzi powinno sie tepic zlodzieju.
Arminuss
24-02-2007, 13:30
Ja mam niewielki staż w Tibii ale kiedyś znalazłem bag'a a w nim 18 dragon hamów nie byłem w stanie unieść więc napisałem do kumpla i razem przenieśliśmy...:baby:
Kropaknight
24-02-2007, 13:40
Ja na rooku najlepsze to carlin sword a na mainie steel helmet i dragon hammer
B)
Riptiman
24-02-2007, 21:11
z takich free items w depo zgarnalem k legi, p amulet, medusa, crus, bohy naraz (kolesia loglo jak mial na depo, a potem powiedzial zebym sobie wzial) a z takich przypadkowych to wand of inferno, za moim domkiem lezal :P
Ja znalazłem 5cc na Darashi koło banku...Potem jakiś 53ed mnie się czepiał że to jego <niby skąd mam wiedzieć? lól>
Ja Vampirke zlootowałem po tygodniu expienia ED na Tar Tombie -3 =p:baby:
Hare Raspberry
Lukas Hiper
26-02-2007, 14:23
Ja raz na dp znalazłem plate legi ;)
Pan Goner
27-02-2007, 20:25
a ia znalazuem bakcpakc demon legsuff,bakcpack madzik plejt armoruff,backpakc
demon helmetuff i ierzcze kjlka madzik sfowrduf,stonekater axuff i 2 thónder chammery no i sporo demon schieldufff i master majnd szielduff ale juz nje mialem kapa i wzucilem to do wody... !!!oneonejeden!!jedn1!one!11!
Alfis Leon
27-02-2007, 21:54
@up
Sry, ale naprawde to nie było śmieszne...Żal
@Topic
Hmmm...bp of uh , bp mana fluidów i guardian shield w dedzie kolesia:)
Super_Stefan_PvP
27-02-2007, 22:26
Kto tu jest noobem :P ? Obczaj to:
Server: Guardia (no-pvp)
Postać: 11 Druid
Miejsce: Kazordoon (depozyt)
Akcja: 48 Paladin zanim wszedł do "wnęki" w depo, aby schować item wyłożył na skrzynkę Golden Legsy! Ja wszedłem w tę wnękę przed nim i takim sposobem zdobyłem te wspaniałe spodnie :D I tak po 30min mu je zwróciłem(cały czas mnie błagał xD), a on za to poratował mnie runkami i różdżką (dał mi 2bp UH, 1bp HMM i Volcanic Rod:] ) Potem wszyscy w Kazoo (dużo osób przy tym było) takie texty to mnie: GRATZ UCZCIWOŚCI !! itp :p
PS: Jak nie wierzysz to nie, twoja sprawa.
PS2: Tak się zdobywa wysokolevelowych kumpli xD:p
uhym Tak Jasne Napewno Takie Noobowate Texty Wymyślać\
Żaden H-Lvl Nie Jest Na Tyle Głupi Żeby G-legi Wywalić Na Depo I Wejść Za Kilka Chwil A Pozatym Taki np 150 LvL Łazi Dużo Szybciej Niż Ty I To Nie Możliwe Żeby Tak Się Stało Zresztą Jakby Chciał Dać Do Dp G-Legi To Nie POŁOŻYŁ By Je Na Depo Tylko WŁOŻYŁ By Je Do Depo!
Co Do Tematu Ja Znalazłem 2k , Parę Manasów I Ih Wand Of Dragon~,32 Chicken Feathers
;)
sirpatrick
28-02-2007, 16:42
Ja na ziemi znalazłem Magic Lang Słord:D .
A tak na serio bag kuszB) .
Ja zawsze miałem pecha, ale musi być ten pierwszy raz i był w bagu obok Amazon Camp znalazlem 2 plate armory :D :D
VhanissTheGreat
02-03-2007, 21:20
Ja na Rooku zawsze mam szczescie i ktoś wywala prawie najlepsze itemki na rooku : Carlin sword, chain armor, legion helmet,brass hsield,leather legs , boots ..... i tak zawsze na rooku na 1 lvlu ma mtakie eq :D
Na mainie najcenniejsza zecz jaka znalazlem na ziemi to Bs... wiecie gdzie ?
W martwym cielie, w krypcie pod karlin :baby: :baby:
P.S kiedys zarąbałem całego backapcka D shieldów wartego 2k :D:cup: :cup:
^^ Ja znalazłem na dragu pod Thais w dedzie Golden armor i 2 bp uh :)
Beawulf_Okrutny
04-03-2007, 11:47
Ja goniłem PK, ubiłem go ale nic nie poleciało... To mnie zdziwiło bo mial reda. Przeszukałem pobliskie drzewa i znalazłem bag, w bagu bp z całym jego eq. C arm, p legs, bright sword, c shield, crown helmet...
InfernoDevil
04-03-2007, 12:52
Ja na rooku w ded znalazlem 385 gp8o widocznie ktos do banku szedl i go wolf ded:D :cup:
Keransek
04-03-2007, 17:14
W Dead NooBkaCh Znalazlem Okolo +-55k,2 Gsy,3 Vampki, Itd :D
A na Demcu z Kumplem Jak Byl Pierwszy Raz Bez Aola Wyciagnalem z Niego 17 BP
Uhow i RH 8o A na Venore na Dragach z Dl'a Zgnilego D Lance i Fs'a 8o
KrEmAs KAc
04-03-2007, 17:57
Ja znalazłem porozrzucanych dokładnie 118 viali.B)
Ja znalazłem C-helma , 2 Dark helmy , ok. 500 strzał , kilka halaberd , i ok. 500 gp :D
keransek i co cieszysz sie ? -.- ja znalazlam pod drzewem crown shielda w kazz ^.^
b-sword,b-rope,i pełono bo hmm i uh TO NIE BYLO W CIELE lerzalo se na DC parcel niewyslane a ja fast zmienilem adres i hop zanioslem i wyrzucilem :D:D ale cham bylem ALE NIKOGO NIE BYLO :>:cup:
Ja znalazłem longsworda:cup:
A, i jeszcze 5 poison arrows
:D :D ja na rooku znalazłem chain armori plate shield :D
heh :P ja jak kiedys grałem na Guardii (jeszcze był to nowopowstały serwer) ziom w depo bawil się Vampire Shield'em, wiecie rzucal po depo ja podbiegłem łupnełem na depo i tyle :P... a najlepsze w tym było to jak po zgarnieciu vampirki pisał do mnie "Hunted, hunted by GM !" :PP to tyle
swiety95
09-03-2007, 21:54
Ja znalazłem bohy i Blue Robe w ciele pod becho na fibuli. :p
chelsea_fan93
10-03-2007, 18:46
P.S kiedys zarąbałem całego backapcka D shieldów wartego 2k :D:cup: :cup:
bp demon shieldów napewno jest wart wiecej.To samo z dragon shieldami...:baby:
ale bp dwarven shieldów jest warty 2k
20 x 100 = 2000
Farfi , posty się edytuje jak chce się coś dodać :baby:
Crystal ring + 77gp + dwarven shield + battle axe w ciele. :D
KrEmAs KAc
10-03-2007, 22:35
W ciele rata 19 ryb:]
balance888
11-03-2007, 09:00
Na rokardzie to bedzie z 89 GP xD
A co do mainlanda to boszki :)
(na fibuli) Zapewne się lali pochował ktos w rotach.
bag runek HMM beho shild w beho ktorego nie zabilem 8o stoje afk w dp przychodze a tutaj mi na skrzynce lezy p set k axe i dragon shild :cup:
bp demon shieldów napewno jest wart wiecej.To samo z dragon shieldami...:baby:
Moze mu chodzilo o dwarwenki :cup:
A ja w miejscu na strzaly mialem pusty parcel ,
Tuz nad nim znajdowal sie moj dragon shield , No i chcac wywalic pusty parcel do kosza , maly lag , a w koszu znalazl sie Dragon shield X( X( :(
Zbieralem na niego 5 dni a tu taki pech :( :( :( :(
Srry za offtop
Spike Sword w depo na Edron .. :)
Ja znalazłem Weeding ring'a. I jeszcze 3 knife. Kto chce kupić, ale tylko knify.
Ja na poh znalazłem double axe i brass legi ( i jakies wędki itd.)
oczywiście noob charem
Doom Terror
19-03-2007, 16:48
ja noobcharem kroilem lootbagi i wrzucalem do mojego owczesnego gh riverspring (pomiedzy venore d-lair , a klanem minosow z poh'u) najwiecej oz mial bag z scale armorami ponad 60koz (koles szedl z veno,pewnie na tombach expil;p), 50k+ za to dostalem gdy sprzedalem u h.l , sprzedawalem przez prawie pol godziny :) to w sumie nie pasuje do tematu ale lootbagi bo ziemi sie tacha wiec ...
z itemow od tak to tylko p-arm w dedzie
Ja nie wiem. Niektozy to idioci. Jakis noob wywalil blue robe bo myslal ze to cape.:]
Pulcheria
21-03-2007, 01:02
Na rooku znalazłem :
50 gp
3 Wolf Pawy
26 Robali
Copper Shield
Na Mainie :
Dwarven Shield
Crystal Necklacke
Duble Axe
DUŻO GP
Ja gdy wchodzilem do thais zobaczylem ledwo dednietego trupa otworzylem go a tam drag shield ,bp uh ,i tam takie bedziewia :)
Ja na foldzie znalazlem truba :evul: a atam cala gora forsy i dobrego eq
niestety nie udziwigalem X(
Ja znalazlem w dedzie crown legi na wyvernie 36 sorc padl a ja bylem wtedy 27 drutek :p
Voldemort
29-03-2007, 19:04
A ja koło wejścia na Ghostland znalazłem za pnączami Fire Sworda, dzięki temu
na 8 levelu miałem taki fajny mieczyk:D
Best hit-99 in GhoulB)
Kuba0017
01-04-2007, 20:58
Jak pierwszy raz grałem w tibie to znalazłem B rope ( wtedy nie wiedziałem co to jest :P ) leżało sobie w depo więc wziołem xD
A jak grałem na arcani to w bp znalazlem P legi i C helm .
najcenniejszy przedmiot jaki znalazlem to hmm
na mainie w trupku dragon scale mail na 39 lvlu ale mam za dobre serce i oddalem ;] a na rooku 3 katany + chain armor ;]
Myrmidon
03-04-2007, 19:03
ktos chcial sobie przelozyc wand of cosmic energy no ale bylem szybszy :P
chyba jakis br wiec mi go nie bylo zal ]:->
Twoj_Miszcz
03-04-2007, 19:31
ehe,uhm.mhm...jak czytam niektore wypowiedzi to poprostu zal dupe sciska...
"schedl sobje taifun a ia uderzylem w njego z hmma i on sje hyba wystraszyl i dal mi plejt legs + stonekater axe i prosil zbym juz go nie bil ;( :confused: 8o :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :( :( B) B) :] :p ;) ;) :) :D :D :o :o :o 8o ;( :cup: :confused: :confused: :baby: "
a tak wogoole to chyba knight armor + 3 bp uhow i jakies smieci,bylo to na zamku na dragu ale z podniety sie zapomnialem i przegladajac zawartowsc bp padlem bo drag mnei ciagle bil :D
A ja kiedyś bawiłem się w recykling :) i przypadkiem otwieram "baga'a", aż tu nagle BP of UH :D. Więc radzę czase sprawdzać, śmieci :D
z tego co widze nie znajdujecie jakichś super przedmiotów. Ale o dteraz to sie zmieni: grajac kiedys moim noob charem znalezl kolo mount sternum Daramaniam War Axe :cup: :cup: :cup: :cup:
Ostatni nabytek:
g armor + boh, gość dał początkującemu koledze w dp a ten odszedł, oddałem mu bo mam lebsze
lajner_89
05-04-2007, 18:54
ja wlasnie wczoraj szedlem sobie na DC i patrze a tu lezy scarf i plate legi fajnie wiecej takich znalezisk
Shor'tugal
05-04-2007, 21:30
@Up, to bardzo realne.
@ 2x Up, ściema jak nic 8o . To tak jakby miec MPA i wylotowac z DLa DSM, i nie wziaść go bo ma sie lepszy...
modlig13
06-04-2007, 07:33
Ja znalazlem 13x p armorów, 4x noble armory, 2x knight armory , medusa shield , blue robe, crown armor, knight legsy, crown helmet, wand of dragonbeath...
To byly itemki ktore lezaly na ziemi przez chwile ;] Jak ktos pokazuje na ziemie to ja poison fielda a nastepnie odpuszowuje go i destroy :) To tez lezy na ziemi ;]... A tak na main charze na calkowicie innym swiecie to jak mialem 20 lvl znalazlem backpack wypchany po przegi lootem z soldkow i guciow z 6k za niego bylo xD... a i jeszcze w dedzie , na ziemi lezaly plate legi i bp z kasa... A na rooku padl kiedys jakis ROOKSLAYER i mu bp z kasa spadl na trollach xDD :D :D
Ja znalazlem 13x p armorów, 4x noble armory, 2x knight armory , medusa shield , blue robe, crown armor, knight legsy, crown helmet, wand of dragonbeath...
To byly itemki ktore lezaly na ziemi przez chwile ;] Jak ktos pokazuje na ziemie to ja poison fielda a nastepnie odpuszowuje go i destroy :) To tez lezy na ziemi ;]... A tak na main charze na calkowicie innym swiecie to jak mialem 20 lvl znalazlem backpack wypchany po przegi lootem z soldkow i guciow z 6k za niego bylo xD... a i jeszcze w dedzie , na ziemi lezaly plate legi i bp z kasa... A na rooku padl kiedys jakis ROOKSLAYER i mu bp z kasa spadl na trollach xDD :D :D
Jasne... a ja se raz szedlem expic na guardy patrze a tu demon zabity lezy 8o otwieram a tam 13x mpa , 4x g legi , 2x mms 8o
zal.br
Patrykss
09-04-2007, 21:58
Ja na daneze znalazlem Golden Kye numer: 3304 lezal kolo depo w Carlin wziolem ale po tygodniu jak hackneli mnie i lipka. A procz tego znalazlem na roocku studdet legs lezaly pod drzewem przykryte ded wolf i deer:D .
Ja znalazłem w worku Noble Armor, pewnie sobie ktoś schował :]
Znalazłem lota wartego 8k8o to se pomyślcie co w nim było nie:confused:
Nie bede pisał bo szkoda czasu:D
Andrzejek123
10-04-2007, 19:40
^,- Ja znalazlem 10k na statku tzn. 99 platynek ;p (komus wypadlo jak podrozowal, pewnie mial pelny bp i 1cc ;p dokladnie w venore jak wracalem z nowym beggar outfitem do ankrahmun xD ) yyy... I z 3 deady na minosach na darashi xD W jedyn Meduska, Volcanic rod, 5~ bp's mf, bp hmm :) A z innych to jakies smieci ;p Czesto tam sobie latam bo nOObki schodzą na -2 i -3 z yellow hp xD Czasami sie cos lurnie xD
Pozdrawiam,
Andrzej
tibiagracz321
10-04-2007, 20:33
Szedł sobie gosciu.Pyta sie mnie czy PL?.Odpowiedzialem TAK.Wyzucił na ziemie bohy.Napiał wez sobie nie wiem do czego to słuzy.I tak wiołem bohy.
I popiepszałem jak głupi. To byl muj najlepszy przedmiot jaki znalazlem na ziemi:baby: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :baby:
Na rooku przed wprowadzeniem banku znalazłem ciało z 700 Gp i Silver Amulet.
Na Mainie zakosiłem Two Hented Sword.:evul:
Dark_115
11-04-2007, 18:11
Ja gram na azurze tam jakiś koleś pojebany wg mnie chyba br rzucał różne itemy jakis pojeb, ja akurat zalapalem się na crown armor,c helmet i żucił jeszcze ice rapiera też udało się go chwycic :D
Czy wyrzucenie Teddy Beara,Demon Arma,Soft bootsów,Demon Helmeta,Green Gema(...) na ziemie,się liczy? :).To tylko cząstka rarków xD..Nie no to taki żarcik.
@topic:Tak na serio to właże sobię na D lair na Edron i patrze liścik.I jest napisane tak : XXXX hunting here.I will be 1 hour else.If you have problem/question,message me <-- coś w tym stylu,w każdym bądź razie chodziło,że zostanie jeszcze 1 godzinke.No to chciałem sobie na edron poexpić,bo veno zajęte,ank zajęte to piszę do tego człowieka.Na co on mi odpowiada,że opuścił już,cave jest free i moge spokojnie expic.No to sobie expie expie i nagle zauważam pod ciałem DL'a bag,z ciekawości sobie otworzyłem i patrze,a tu 4 dragon shieldy,2 serpenty,energy ring i d hammer.Napoczątku byłem troche ździwiony,więc znów napisałem do delikwęta:D.On powiedział,że on sobie robił lootbag ze wszystkiego co mu wypadło,tylko kase brał do bp,ponieważ był wypełniony manasami i miał tylko 100 cap,a przyszli goście i go chcieli zabić,więc uciekał i nie wzioł lootbaga.Powiedziałem mu,że mu oddam lootbag,po czym po huncie podeszłem do depo w Edron i oddałem mu.W zamian,za to że postąpiłem dobrze,odstąpił mi 4 dragon shieldów.
Jednakże,to było jakieś 20k,znam kolesi co kradną lootbagi po 50k,z mintwallin itp,ale ja nie kradne bo to lamme.
szedłem do depo pierwszy raz w venore na main jak wyszlem z rooka i znalazlem na ziemi serpent sword :D
AnonimBdg
13-04-2007, 16:48
w skrzyni miedzy cormaya a edron chyba zioomek sie przeprowadzal i mu net padl albo nie wiem moze zostawil na pastwe losu ;-)
--> G-armor
--> BOH
--> B-Robe
--> F-Axe
--> Vampire Shield
--> FOOOOOOD
-->~50 świecidek kazdego rodzaju
pozdro !!
AnonimBdg
13-04-2007, 16:49
w skrzyni miedzy cormaya a edron chyba zioomek sie przeprowadzal i mu net padl albo nie wiem moze zostawil na pastwe losu ;-)
--> G-armor
--> BOH
--> B-Robe
--> F-Axe
--> Vampire Shield
--> FOOOOOOD
--> ~50 swiecidelek kazdego rodzaju
--> Bp's Ring'ow
pozdro !!
Abus_LoLo
13-04-2007, 17:15
JA raz na ziemi znalazlem 100 zl :evul: a dokladnie na chodniku i nie przykryte niczym:p niewirem czy to jest kradziez ale nik nie zostawil listu ze to jego ;)
>Xardas666<
14-04-2007, 23:05
wczoraj tj piątek 13:) expie sobie spokojnie na cycach, własnie dedlem kolejnego i trafilem myszka kolo ciala, pod drzewem w jakiegos baga. W srodku bylo 8 innych wiec otworzylem 8 z kolei:D a tam juz czekalo na mnie 7 halabard:cup:
Na Rocku pare plate shield i mace:)
Na mainie noble armor i pare plate legsow:]
W Thais normalnie, legalnie ide sobie na statek (lubie tam sobie podsumowywac dzisziejszy tibijski dzien), ide pod poklad zaglondam do skrzyn (stary nawyk) i patrze a tam 2x crown set, 30k, megusa shield, 10 wand of cosmic energy, 3x knight armor, 500 ryb, 100 shell (te z żółwia), bright sword, blue robe, 10 explorer brooch (?), 250 scarab coins, 30 small amethyst, 5 elephant tusk, 20 small sapphire, red gem, 100 white pearl.
Myslalem ze padne z wrazenia.
Naszczenscie blisko byli moi kumple wienc wszystko przetransportowalismy do mojego domku ^_^.
Nie musicie mi wierzyc.
Ja znalazłem przed miasem PLATE ARMOR i PLATE LEGS B)
CichyRumak
15-04-2007, 23:19
a ja znalazłem label z pass'ami gma. Okazało się że to mój wujek to mu powiedziałem żeby sobie zmienił na inne.
ja najlepszą rzecz to znalazłem w jakimś ciele gdy zaczynałem grać (7lvl na minie :P) leżały tam Bohy ale jak zobaczyłem że nie mają arma a moje miały 1 (8o ) to poszedłem dalej :P dopiero po paru miesiącach gry zaczaiłem cenę tych bootkow bez arma :P
Kellerman
17-04-2007, 03:08
;d nie wiem czy to można nazwać na ziemi ale noob charem na infernie facet bawił się g armem podszedłem do tego depotu stanąłem obok ,stoję i ciągle przesuwam ze środka w bok i w końcu chciał się popisać i znowu na bok i tak mu zakosiłem ;d groził mi huntem potem ale go wyśmiałem ;d cya noobs
Deathbringer
21-04-2007, 00:03
Na aldorze gdy byla jedna z wiekszych wojen (wtajemniczonym wystarcza dwa slowa Black Widow) ktos zrobil anika na rsie, wiec kiedy otoczyli go wrogowie po prostu wsadzil w byle jaki worek demon armor i zostawil majac nadzieje ze to odzyska. przeliczyl sie chlopak ;].
Razor_Boss
21-04-2007, 11:04
wiesz ja znalazłem ze 100 golden helmetow <----- Joke
naprawde to znalazłem loot backpack z 1000 boltow i crossbow z 10 koles targał z kazz do carlin a ja mu zajebalem loot
Ja na ziemi tylko 1 cenna zecz znalazlem Wolf paw :) :cup:
Rook: katana, copper shield, chain armor
Main: Crown Helmet, Crown Armor, Plate Legs, Fire Axe ;0
Ja na rooku 2 Mace bo jakiś 24 lvl wyrzucił a na mainie Golden Armor w obok ciała
aja ... a ja ... a ja ... znalazlem na rotach 10 katan! :cup:
kamil_unia
26-04-2007, 16:49
Najcenniejsze na ziemi fire sword ;p
A w deadzie lezacym na ziemi medusa shield =]
Fire sword będący w stamped parcelu, a na ziemi p legs:p .
W Thais normalnie, legalnie ide sobie na statek (lubie tam sobie podsumowywac dzisziejszy tibijski dzien), ide pod poklad zaglondam do skrzyn (stary nawyk) i patrze a tam 2x crown set, 30k, megusa shield, 10 wand of cosmic energy, 3x knight armor, 500 ryb, 100 shell (te z żółwia), bright sword, blue robe, 10 explorer brooch (?), 250 scarab coins, 30 small amethyst, 5 elephant tusk, 20 small sapphire, red gem, 100 white pearl.
Myslalem ze padne z wrazenia.
Naszczenscie blisko byli moi kumple wienc wszystko przetransportowalismy do mojego domku ^_^.
Nie musicie mi wierzyc.
dadadada, zaglONdac to powinienes do slownika, a nie do skrzynek w tibii... watpie ze ktos uwierzy w ta bajke :)
#topic
kiedys na klatce znalazlem 2 dysie
dadadada, zaglONdac to powinienes do slownika, a nie do skrzynek w tibii... watpie ze ktos uwierzy w ta bajke :)
#topic
kiedys na klatce znalazlem 2 dysie
Nie musisz wierzyc ale to mialo miejsce.
Hehehe dzisaj miałem cudownego farta jakiś paladynek dedł od wyverny wzbogaciłem sie o platinum amulet i 500 arrows :P
raz na mino hell gościa blokneli i zginoł były tam 3 osoby wreszcie reszta wyszła i ja se patrze w tego deda widzę present box a w nim 309 gp :p
w trupie meduska+3bp hmm ;)
Ja raz znalazlem w dedzie Vamp shieldaa raz k-legsy ;] a tak co najlepsze na ziemi to backpack manaskow ;]
Beliarpal
28-04-2007, 07:44
ej no wezcie normalnie znalazlem 5 bp uh w jednym bagu i m the beast:mag:
Felixian
28-04-2007, 13:25
Ja znalazlem BP z 3 BP uhow i devil helmet ;)
Milu Arhangel
28-04-2007, 13:36
Ja w dedzie znalazłem tempest roda, 4 bp manasów, 1 bp sd, 1 bp uh, 1 bp exlo, kase i loot :D A na ziemi to dragon hammer i beho shield ;]
dla tego pana na gorze ban niby archiwum scr ale key lub wirus bo wlaczam nic sie nie robi nie jestem glupi na testowym kompie wlaczalem gdzie neta nie podlaczalem ;] do servises***** wje***o mi sie cos
ja znalazlem butelke wina hyhyhyhy
Szczypior_Knight
30-04-2007, 19:02
Ja Znalazłem na ziemi Koło D Lair W Venore Fire Sworda Bo Goście Robili Ss'a xD
wieć podszedłem i zabrałem sobie:p
Mlody110
01-05-2007, 09:31
ja znalazlem banana staff ;]
Wapniak-zupa
01-05-2007, 14:22
ja znalazlem knight axe, gostek przez przypadek wyrzucil!!! :cup:
Wendaren
01-05-2007, 15:46
Jak pierwszy raz grałem w tibie, wyszedłem ze świątyni i się rzuciłem na studded armor 8o
rezydent
01-05-2007, 17:45
noob charem na ac w dedzie bohy i kilka uhów (gdybym nie pomógł losowi to ten ded by tam nie leżał ^^)
jak miałem 20lv na dc, patrze - bag... a tam, zajrze do niego, patrze fs i 50 ham ;pp || na ziemi wolfpaw, po chwili zabijam 2 następne... w obu byly wolf pawy ^^ || na respie 2 elfów i scoutów niedaleko thais na ziemi 2 heaven blossom (noob wyrzucił) || knight armor - oddałem z dobroci ;p || warrior helmet - w dedzie kolesia z 10lv który mi się w****ł na beholdery
Stanko_BK
01-05-2007, 18:42
Ogolnie ja znalazlem Demon shield dokladnie to w dedzie w kopalni kazoordon lezal ded zabity porzez dwarf soldiera podchodze otwieram patrze demon shield zagladam do bp a w nim kasa itp. wziolem demonke i zaraz do depo zasowalem i tak zarobilem kase :)
Lord_Xan
01-05-2007, 18:47
A ja w ancient temple znalazłem kupkę przedmiotów: brass legs scale armor, soldier helmet, 50 blueberries, dark shield, leather boots, bez broni. Ktoś chyba kończył grę ;P Aha i jeszcze 8 kukurydz i jakaś runa. to było postacią po hacku, a więc wszystko oględnie przerzuciłem iii... teraz gram tą postacią :D
Damia'nek
01-05-2007, 19:01
Ja znalazłem bag boltów, pod drzewkiem.
Krycha01
01-05-2007, 22:40
Ja to w Carlin na najwyższym piętrze poczty znalazłem całą kupę itemów. Ringi nie ringi bagi kusze luki zbroje kasa i inne fajne rzeczy. Warto ranow wstać (bo wtedy byla chyba 7.20) jak mawia przysłowie "Kto rano wstaje temu CipSoft daje. Albo innym razem znalazlem Longsword schowanego za ścianą też w Carlin.
CryingOrphan
03-05-2007, 01:06
Ja znalazlem Tower Shield'a ^^ , ale chyba koles go wyciepał zamiast piorka =D
Soldiermic
03-05-2007, 16:32
Ja znalazlem lootbaga z chain armorami itp. <wartosc wszystkiego byla ok. 10k>
A raz gdy ktos wyrzucal itemy to Knight legs wziolem.
Na orshabal atacku w dedzie 2bp uhuw znalazlem i to all...:p
Goldscorpion
03-05-2007, 16:34
Ja lootbaga 15k oz. W DEPO!! W Carlin leżało pełno bp chciałem wziąść jeden bo mi był potrzebny patrzę nie umiem go unieść a tam 15k oz. :) zarobiłem coś koło 5k
Ja znalazłem 3k na depo w bagu.;p
@edit
A i mi się przypomnialo że znalazłem obisidian knife jak koleś rzucił na mail boxa parcela i niezauważył ze parcel niewszedł a wtedy ja podbiegłem i zabrałem ale potem mu go oddałem
Kamil_WZL
03-05-2007, 17:50
heh a ja szlem sobie do amazon camp i patrze ded czlowieka otwieram patrze złoty plecak owtwieram a w nim.. wand of cosmic energy 6k i kusza:D:D spooko..:D a na rooku znalazłem sworda...:D:cup:
Twoj_Miszcz
03-05-2007, 17:53
Ja Znalazłem na ziemi Koło D Lair W Venore Fire Sworda Bo Goście Robili Ss'a xD
wieć podszedłem i zabrałem sobie:p
omg,nastepny zlodziej,do tego grasz na moim swiecie ...zal >.<
down:
jakby ktos przy nim stal i pisal "<Smile>" to bym nie zabral -.-' wogole wiekszosc tutaj wypowiedzi jest "a ziomek targal loota a ja mu zajebalem..." ehh,a potem placza ze nas br i swe tyraja od noobow i zlodzieji.. stfu
Kamil_WZL
03-05-2007, 17:56
omg,nastepny zlodziej,do tego grasz na moim swiecie ...zal >.<
Jakbys znalazl fire sworda na ziemi tez bys wziol zaloze sie :P
PozDro...
wczoraj coś cenniejszego niż wcześniej kiedyś znalazłem normalnie ide sobie do thais bo pacc sie skonczyl a z carlin trche sie idzie dobrze ze na moscie dwarfow nie minimalizowalem gry bo gs i dl zrulowany to ubilem a loot to okolo 13 bp uhow z roznych cial giant sword plecak halabardow i chyba ze 3 bp hmm <wow>
heh a ja szlem sobie do amazon camp i patrze ded czlowieka otwieram patrze złoty plecak owtwieram a w nim.. wand of cosmic energy 6k i kusza:D:D spooko..:D a na rooku znalazłem sworda...:D:cup:
szlem szlem szlem szlem szlem SZEDLEM!X(
Jedyne co mialem szczeście znaleź to 2 bp hmm :(
LubieChipsy
04-05-2007, 20:21
A ja raz znalaełem BS-a leżącego w kopalni pod rotem :D
Ja znalazlem Blue Robe i Bp sd w dedzie ;)
Korn_Fighter
04-05-2007, 20:51
hmm, ja znalazlem 10k , kilka dni pozniej bohy, jakis miesiac pozniej znowu bohy :P
btw. najcenniejszy przedmiot ktory stracilem to AOL - pomagalem przezucac itemy a tu nooby rzucaja na dp smieci ja probowalem to odrzucic i akurat kumpel polozyl aol .. no i poszlo :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.