Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
-bat style-
22-12-2005, 11:53
Ja szedlem sobie na soldki poexpic noi mijam jakiegos kolesia ktory trenuje z dwarfami zwyklymi, nabilem lvl, wracam, patrze: dead body, z ciekawosci zagladam do srodka a tam fs.
Kiedyś na cyckach znalazłem dead humana, w którym był c armor i tower shield.
Wczoraj znalazłem fsa.
Ja w dedzie schowanym za drzewem znalazłem morning star two handed sword 200gp i dark shield :D:D
Ja raz znalazlem RH (Royal helmet) na antice.
loguje sie pk charem (7 lvl palek :D ) i pelno na veno dp wolf chain teeth amuletow i obok lezy RH (pod moimi nogami) a ja szybko na leb bo nie maialem ani baga ani bp i helmu tez nie mialem i logout :D To byly sekundy moze 2-3.
Logam sie odrazu na 2 main chara i widze jakiegos hlvla ktory pisze "where the fuck is my rh!!!!!!!" :D no i 50k mialem :)
wczoraj pewna pani polozyla na depo skull staffa i odchodzi jedna kratke, ja sie wsunolem i moj skull staff ale jestem mily i jej go oddalem ona ladnie podziakowala i mi rzucila 1k xD
Ja nie mialem takiego szczescia ale moja koleżanka to miala farta totalnego
w depo w ab na samej gorze byl parcel a w nim 80bp UH , wh - worrior helmet i k-set !! miala duzego FARTA:D
A mózgu przypadkiem nie znalazla??
Bo chyba ci sie zawieruszyl
Fillipex
23-12-2005, 21:55
A ja wracajac z carlin moim sorckiem znalazlem pod drzewem juz w Ab noble armor, serpent sword, dwarfen shield i dark helmet :)
Chemik50
23-12-2005, 21:58
Kiedys gosciu pekowal i zabil goscia po ktorym dostal bana a w loovie byly bohy i k legs ^^ nie wiem cyz to sie liczy do znalezenia na ziemi??... ;) Ale mysle ze mialem farta nawet ze to byl 0,5 roczny swiat
dungeons lord
24-12-2005, 10:04
Ja mialem farto bo znalazlem na mainie dragon hammera kolo górki cyców niedaleko ab'dendriel :P
Na rooku znalazłem w bibliotece (w pulkach z ksiązkami) bagpack z chain armorem i katana
BimberMan
24-12-2005, 13:21
Chcecie znalezc jakies wartosciowe itemki?
Polecam kopalnie - lootbagi dwarven shieldow i battle axe
Ja niezle na tym wychodze ;)
Celastian Kight
24-12-2005, 13:57
<proszę o skasowanie posta>
Philipeck
24-12-2005, 21:09
BIG LoL!!!!!!!a tak na serio to wszystko mozliwe
ja najcenniejszego to na rooku znalazlem po prosstu lezacego chain arm. ( na 1 lvl) :D
a na mainie to steel shield
Ema Jadźka jestem
24-12-2005, 21:27
Dagger of course.
miszak123
24-12-2005, 21:45
gosc polozyl przed depo bohy i dsm a ja do niego ctrl+q
i :P loot mujgram ne celscie wiet to okolo 200dsm +60k bohy a na ziemi wogole to nic wylko sam wylozylem raz d-shield i znik :P
immortal_galana
27-12-2005, 19:36
Ja kiedys znalazlem bohy..
Jack Varin
27-12-2005, 21:33
Lol szczęściarze ja najcenniejsze co znalazłem to...loot bag wartości 10k 8o a no i po upd znalazlem wand of pluage (to sie jakos tak pisze ;) )
bez obrazy ale co sie podniecacie katanami i swordami cooperami. jescze sword rozumiem bo mozna sprzedac, ale inne to smieci lezace po depot. sam kiedys znalazlem war hammera i life rina w robakow szukalem w ghoulach i wlasnie byl tez lr
Xardasus
28-12-2005, 14:55
ME find an Gyant sword in dead humany hyhy mialem farta koles zostal zabity przez pk ale widac tak uciekal przed jego kumplami ze zapomnial zabrac loota całego a i jeszcze w kazzo w gorzelni pod dedami krasnali znalazlem fs i bp hmm kilka róż oraz 2 uhy.. dziwne widzialem jak pk z tamtad nawalal ciekawe czy to jego xD
Iron Thief
28-12-2005, 17:41
Ja na roku znalazlem w ciele najepierw 900gp (okolo) pozniej w innym (na rocie tym w zaglebieniu) 600 dobilem rota i katane.
Ja na mainie po drzewkiem znalalem BP pelny Bp w ktorych był pelno Bp :) :) :) a na serio byly tam p legi 400gp i wand of dragonbreath.
Aa i moja babcia znalazla pod drzewkiem dziadka czytajacego playboya.
Ja znalazlem kiedys w Amazon Campie na Antice jak jeszcze tam gralem :p
Crown Helmeta :cup: co prawda wziolem go, ale mialem 14 level knight i spotkalem kolesia pochwailem sie mu a on mnie bil -.- ;( ale naszczenscie nei wypadlo :evul:
Moon Firyss
29-12-2005, 10:23
Ja w depocie thais znalazłem bag w którym był bag a w nim:
-400 bolts
-serpent sword
-150 gp
-bp uh
Palek of Trimera
29-12-2005, 14:26
Ja w ghostlandzie wyropowalem kolejno:
c-armor
k-armor
p-legs
draggy shield
vamp shield
bp w ktorym bylo 5 bp uh i 3 bp sd
i na koncu roplo mi sie boszki :)
Cieszylem sie bo mialem 8 lvl ale nie moglem wszystkiego uniesc :/
ukrylem
i jak wrucilem jeszcze bylo!
:D
ja life crystal (taki blekitny krysztal do ozdoby) sellem za 800gp noobowi :]
Ja w ghostlandzie wyropowalem kolejno:
c-armor
k-armor
p-legs
draggy shield
vamp shield
bp w ktorym bylo 5 bp uh i 3 bp sd
i na koncu roplo mi sie boszki :)
Cieszylem sie bo mialem 8 lvl ale nie moglem wszystkiego uniesc :/
ukrylem
i jak wrucilem jeszcze bylo!
Czekaj jak to "wyropowales sobie" ? ;/...tam sie jakos itemki ropuje czy cos ?? wytlumacz mi to :P Nie jestem obcykany w tamtych terenach...Thaisorem rasowym jestem ;)
Ja najlepszy item to znalzlem scale arm ide sobie na misie jak by nigdy nic i scale armor lezy to se wziolem zeby sie nie poprudzilo :p
Ja najlepszy item to znalazlem scale armor na misiach lezalo sobie jakby nigdy nic to se wziolem niech sie nie brudzi :p
Ja w drodze do thais znalazlem 34k i dsm aleto mialem naprawde wiekle szczescie:D
No to i ja sie pochwale... A wiec znalazlem bp kulturalnie lezacy na srodku pustyni a w nim 30k w runkach i 20k w lepszych itemkach ;] pozatym ostatnio jakies 5 dni temu G Hally ;]
ja tam kiedyś w carlin znalazłem 7,3k noble armor i clerical mace w depo w parcelu na ziemi:D
Mag-Iron
30-12-2005, 01:24
najlepsze co znalazłem to 5 k w skrzynce najwyrażniej jakiś koles łudził sie że nikt mu nie zakosi gdy będzi przerzucał na niższe piętra... :p
Barzyk de'Costa
30-12-2005, 07:57
Na Rooku widzialem walkę 5 graczy ze Spearmanem, a jak to w ich naturze wywalają zawartość, a potem tam biegną i zabierają... tym razem nie zdążyli bo wywalili mi pod nogi :p
Na mainie może nie był to cenny przedmiot, ale w takiej okoliczności, że nie mgę. w Kaazordoomie chodziłem po zaułkach z dwarfami szukając fooda i w jednym martwym znalazłem dwarfen ring.
KiLLeR1906
30-12-2005, 10:01
ja mam szczescie do orc berserkera:D wczoraj weszlem sobie jak zwykle na mury kolo ab:D i tam sobie wedrowal berserker:D weszlem w korytaz a za mna stanal jakis ziomek i mnie bloknal:/:/ z przodu byl berserkek:D i mnie lal ja 56 hp ale zabilem:D - halabarda:D a dzisiaj znowu berserker na wiezy on czerwone hp pod nim stoi 4(!!) knightow na zoltym<lol> wchodze do gory dobijam berserkera patrze ziomek dedniety:D otwieram i w backpacku fire sword!!:D:D i jeszcze jakies tam rzeczy:D zdazylem wziac tylko fire sword:D
Walsuś Kiepski
30-12-2005, 10:31
A ja znalazlem Golden Legsy, Giant Sword i bp hmm w parcelu na skrzynce.. koles zle zaadresowal i nie wyslal i ja t onoob charem przechwycilem :)
mateuszek brzuszek
30-12-2005, 12:57
Ja znalazłem cały bp hatchet i dark shield. :cup:
Marczyk19
30-12-2005, 13:04
Ja znalezłem club ringa :p
Jeszcze starym charem (Lucera) spotkałem jakiegoś 20+ knighta na soldierach który właśnie szedł na guardy, jako że byłem drutem to od czasu do czasu schodziłem by zabić jednego. Okazało się, że ten knight padł na 2 guardach, dobiłem je i zabrałem 2x p-legi i bright sword (+ ok 70gp i line)
Zalgadis
30-12-2005, 13:20
moj brat sobie idzie po ank na dragach i se lazi
lezy tam sobie jakis bag a ja mowie zoba co tam ejst a on nie ja muwie zobacz kurde
on patrzy a tam ROYAL HELMET
buhaha sellnol zyda sobie i byl RICH(rich=bogaty)
dziekowal mi tak ze mi kupil za to bp uh dla mojego knighta xD
przedwczoraj patrze wchodzi koles pod schody a za nim kilku noobow on staje przy depo a oni za nim .. nagle patrze leci creystal ring i lezy na ziemi zwinolem i jestem 2k+ xD
Koles Przestawal grac w Tibie to kiedy dal mi B-Robe Koleaznacu Skull Ataffa i Koledze Ozdobki do Domu 35++ms Po UPDATE:DD
Szedlem an guaeradch i ktos padl a w kolesiu FS ^^
hrhr crystal ring... po 1 to nikt ci go nie kupi a po 2 on nie kosztuje 2k
Tibijska*Dziewczyna
06-01-2006, 18:05
Ja znalazlam w DP w Carlin BP of FF i Bag Of UH
I gdyies w miescie Scale Armor i C+Mace
I na rooku to chzba Brass shield i Viking Helmet :p
GM Fire Phoenix
06-01-2006, 18:09
Ja zas mam ogromne szczescie raz w parcelu znalazlem tower shied a fire sworda :cup: odzielnie ,znalazlem parce pelny scale armor i takie tam kilkanasie bp hmm i napewno duzo duzo wiencej ale niepamietam tyle tego bylo :D :D :D ale to szczegóły :D :D :D :D :D :D :D :D :D ale jaja przed sekunda znalalmem iron hammer dziwne te szczescie ^^
Xmdestruktor
06-01-2006, 21:45
Moze mi nieuwierzycie ale ja znalazlem lezacy crown armor 8o :cup: :evul: :D
Kiedyś w katedrze chodziłem jeszcze starym knightem.
Chodze z koleżanką na slimach.
Patrzymy ded. Patrze do niego, bright sword, k-armor ^^ i troche GP.
Kiedyś w katedrze gonił mnie dark monk. Patrze po dedach, po chyba kogoś zabił. U gościa znalazłem k-armor.
MATI9630
07-01-2006, 07:23
No cóż.. to nie byl łut szczęścia, ale troche noobowskie zagranie;p No trudno, przynajmniej koleś się nauczy, żeby nie afkować w niebezpiecznych miejscach.
Wiec...
Trenuje sobie na dwarfie i rocie.. a obok mnie stoi 14lvlowy druid. Po chwili "zuzylem" moje potworki.. i wpadłem na pewien pomysl.. piszę do gościa "hi".. nie odpowiada... jupi, afker^^. Więc idę sobie zlurować roty + dwarfy.(balęm się nie wpaść na guardy) Po kazdej takiej brawurowej akcji wychodziłem na gore, aż w końcu z 6 potworków atakowało naszego znajomego. Dedł oczywiscie xDD. Patrze co tam ma.. rune HMM, Fire Fielda, i Fire Wave.. tyle z run. 100 gp, scarf i... *wiwat* WARHAMMER 8o . Scarfa mi babka zakosiła, a reszte ja wziąłem... myślę sobie "o_O druid z WH?! Genialnie." Niby używam club'ów, ale wole 1handed.. wiec.. patrzę na nick goscia.. ONLINE.. Msg do niego
-I have got your warhammer
-Buy
-For?
-Buy warhammer
-But for?
-Buy warhammer 1k 200 gp
-Ok,(no w końcu to jego xP) where are you?
-Carlin
-Hmm.. can you travel to Thais..?
-br?
-No.. can.. you.. travel.. to.. Thais?!
-No carlin!
-OK;/
Idę sobie idę.. a koleś do mnie po chwili wyskakuje z textami typu "BUY WARHAMMER" i "BR?"... O lol^^
Można powiedzieć, ze pobawiłem się w afk killera na świecie non-PvP... Przy czym miałem niezly ubaw xD.. Wiem, wiem, że troche noobowskie, ale mi to wisi, to było w październiku;]
Edit: Reasumując, można powiedzieć, ze znalazłem 1.3k + parę run;p
Paciorek_Paladyn
07-01-2006, 08:10
A ja zakryty minotaurami bp of uhs :)
Lestis Zorn
07-01-2006, 10:04
A to ja sie pochwale :p bo ja znalazłem w depo na najniżzym poziomie w thais crown armora(!) ,leżał sobie i nikt go nie widział :D :D :p
Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..
Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..
nie ja, a moj kumpel znalazl w martwym przy dp gosciu knight armor, a jako ze juz nie gral ta postacia oddal mi:)
a ja chyba jakies lootbagi z 2 k, z trupow to serpent sworda, a na ziemi to chyba najlepszy dvarfen shield z guardow i soldierow heh :D
dlaniekturych słabe, a dla niekturych dobre
Ja znalazlem kiedys lootbag na 4 poziomie kopalni. Jak sellnalem bylo razem ok.5k
Pall_Elektryk
15-01-2006, 13:22
Ja na ziemi znalazlem golden armor szlem przez miasto a na dachu lezal zielony bp nie mialem takiego bp i chcialem sie tam dostac wyszlem po 1godz z 10 parcelami i patrze do srodka a tam 20 workow w 19 worków wypchane były d hammerami i battle hammerami bardzo sie cieszylem ale jak zobaczylem g armor to sie bardzo cieszylem.
Mysle ze to pierwsze i nie ostatnie odkrycie. 8o
Na pohu lezal sobie Giant Sword, to sobie wziolem :D
Ja na pacerze w depo carlin znalazłem dragon hammera.Leżał sobie na skrzynce depo i nikt nie brał to wziołem :D
Ja na pacerze w depo carlin znalazłem dragon hammera.Leżał sobie na skrzynce depo i nikt nie brał to wziołem :D
Na guardach znalazlem BS'a(byly tam jeszcze jakies uhy hmm itp). A, ze byl to nowy swiat byla warty jakies 40k. Ale zaraz napisalem do typka przybiegl i oddalem mu...
Sonic Aline
16-01-2006, 11:12
:) :p Ja skull staffa obok carlin ;] bylem wtedy nOObem i bilem clubami (nosilem morning stara) i poszedlem do depo i polozy;lem na depo i ja sie pytam wszystkich czy to dobre a podchodzi 8 lvl i pisze ze to gown* to wywalilem skull staffa do smieci ;/ znalazlem jeszcze k legs jakis ziom pisal sell k legs a ja napiszlem buy on ok a ja 6k on ok i koles mi wywalil w depo i sobie poszedl hehe ;)
Ja jak jeszcze grałem na danubi, poszłem na draga 20 knightem dla sportu. Patrze jacyś kolesie mówią żebym bloknął, więc czemu nie. Patrze na góże ded human ^^. Otwieram a tu puff!. Crown armor, giant sword. Szybko wziełem wszystko na siebie + backpack. Otwieram bp... jakiś bag. Otwieram a tam bs+towerka i z 15 bp uh. Normalnie skakałem z radośći.
Ziomek Sorek
31-01-2006, 11:34
ja wchodze do dp patrze czysty parcel otwieram a tam warior helmet , i raz jeszcze patrze typek kladzie crown shielda w carlin tam gdze kupuje sie parcelem i zabieral polozyl i nie poniusl podnioslem i se wzielem :D:D :D
Ja kiedyś znalazlem niedaleko thais lootbaga ze śmieciami wartymi około 5k
A mój brachol to dopiero farciarz! Znalazł w ciele fire axe (8o ), plate legsy i kilka HMMów!
Btw. Widziałem filmik z DTD questa, gdzie gość który kręcił w pokoju z nagrodami znalazł ciało z lootem z tego questa + jakieś śmieci!
poisoner
01-02-2006, 22:54
A ja łuden shilda znalazlem
Paladinek
02-02-2006, 08:45
To sie niezle oblowiles Magus.
Mchl ja w depo (Venore) znalazlem copper shielda lezacego na ziemi, nikt nie bral to sobie wzialem :] .
bo nikt nie jest taki głupi żeby brać coper shielda na mainie
Paladinek
02-02-2006, 08:45
ja wchodze do dp patrze czysty parcel otwieram a tam warior helmet , i raz jeszcze patrze typek kladzie crown shielda w carlin tam gdze kupuje sie parcelem i zabieral polozyl i nie poniusl podnioslem i se wzielem :D:D :D
no bo jesteś thiefem a gościu jakiś z*** na pewno :/
geni_666
02-02-2006, 18:45
bo nikt nie jest taki głupi żeby brać coper shielda na mainie
porażasz inteligencją... zobacz na date posta 2003 rok, nie gralem wtedy w tibie ale na moje w 2003 roku w tibii mozna bylo wcisnąć tą tarcze jakiemuś nowemu co wyszedl z rooka. Wiec mozna bylo se zarobic na sprzedazy tych shieldow.
@topic
Nie bede kłamac tak jak paru ludzi co napisalo w tym temacie (znalazlem giant sworda, c arma + 20 bp uh w dedzie przy respie ratów....kto chodzi z takim eq bez aola gratz dla ownera)
Ja znalazlem baga z 300 ham po drodze do thais :]. Czasami znajde bag z 200+ boltow na kopalniach ale coraz rzadziej mi to wychodzi bo ludzie sprytniej chowają :).
Pozdro, Geni.
acha, i niech bedzie z wami kop z półobrotu Chucka Norrisa! :D
Topic@:
Ja na rooku znalazlem studded shielda .
Na Mainie Katane.
Masz się koleś czym chwalić...
A tak wogole to chyba... hmm,hmm, 2 red gemy... :p
Mr.Samochodzik
03-02-2006, 08:39
10 k :] Chyba najcenniejsze..
nitropall
03-02-2006, 10:34
Ja zaś znalazłem parę loot bagów. Na soldach, pełen kuszy , dwarven shieldów, battle hammerow itp. (z moim 6k wyszło). Na goblinach na 8 lvlu lootbag short swordów :P (50 ich było:P, ale czekałem na właściciela!), no i w zamku orków znalazłem sporo chain armorów w bagu, mace, swordów z 6 kusz i pare brass armorów(też czekałem na właściciela, bo podejrzewałem duży lvl). A z pojedyńczych to raz plate armorka :)
Andrzejus
03-02-2006, 12:30
Byłem sobie raz w dp w carlin...
Wchodze na ostatnie pietro pacze a na dp lezy szalik i platynka...
Szalik sprzedalem noobowi za 400gp:) :cup:
Zolty-Sorcek
03-02-2006, 18:29
Kiedyś szłem hamsko moim sorkiem akurat szukając kasy na Blue Robe.
Postanowiłem wejść na Kazoo na -3.Przeglądam zwłoki Soldków a tu znaliezisko.6 BP KUSZ!Odrazu parcelek do thais i z 3 h transport na Fibule.
Oczywiście Blue Robe kupiłem po tym ;) .
PZDR. Zolty-Sorcek
Virius the Master
04-02-2006, 11:21
A ja znalazłem... PAMPARAPAMPAMPAM:
Na Rookgaard: Carlin Sword
Na Main: Crown Armor
Na Test Server: MPA
Dark Gorn
04-02-2006, 11:31
Ja najcenniejsze co znalazlem to w zabitym ciele dragon shield bp i 1 rune SD.;)
Mój brat miał spox farta:
leżał pod jakimś typem worek on go przesunol i wziął otworzył.A co w nim?
268 platinum coins.Ale miał farta.8o
Quezacoatl
04-02-2006, 23:07
Ja znalazłem najwiekszego rare w tibii, coś czego posiadacze to jedynie mała grupka ludzi... ROZUM :D
@Topic
Rook: brass helm
Main: hmm, nie licząc kilku lootbagów to chyba guardian shield, znalazłem też cuckoo clock. :p
Venom Sil
04-02-2006, 23:24
Pewnie nie uwierzycie, ale raz jakiś knight ubijał palka koło dp. Ten palek miał właśnie ledwo nabitego red skulla i gdy go zabił rzuciłe ciało na dół koło dp venore. W środku było g-armor, crown legi, rh, crossbow, bohy i bp. Ja szybko wziąłem g-armor i dałem loga, nawet bp nie otworzyłem.
Kan Bigstar
12-02-2006, 19:50
Ja na mainie znalazlem loot baga na zamku kolo ab. jak go sprzedalem mialem 9,6k i w srodku jeszcze byl p-set. A w trupie znalazlem fsa i beholder shield.
na rooku znalazlem studded legsy na spawnie orc spearmanow kolo trupa se lezaly to wziąlem :D.
ja znalazlem worek wypelniony kamieniami do robienia run :)
szymon_dom
13-02-2006, 11:14
Ja znalazlem spike sworda w depo>.
Zuper Hero
13-02-2006, 16:17
Ja znalazłem koło thais giant sworda
Fire Necromacer
13-02-2006, 21:36
Ja jak jeszcze grałem na danubi, poszłem na draga 20 knightem dla sportu. Patrze jacyś kolesie mówią żebym bloknął, więc czemu nie. Patrze na góże ded human ^^. Otwieram a tu puff!. Crown armor, giant sword. Szybko wziełem wszystko na siebie + backpack. Otwieram bp... jakiś bag. Otwieram a tam bs+towerka i z 15 bp uh. Normalnie skakałem z radośći.
Ciekawe jak 20 knight ma cap na Giant sworda i crown armor + 15x 42 cap + parenaście cap na BS i towerke? Zmyślasz jak wielu innych n00bów (nie mówie o ludziach w tym temacie)
Topic: Kiedyś jak jeszcze miałem 10 level to Boltsmaster dał red gema + jakiś naszyjnik. Poszło to all na ekwipunek, a kupiłem sporo, bo wtedy Refugia była nowiutka :p
Ja znalazłem (tzn. nie znalazłem ale złapałem z free itemków) Giant Sworda :cup: A tak po prostu to chyba...eee...nie mam pojęcia...:P
A ja znalazlem na ziemi Medżik Plejt Armora!!oneone!!sześćsześćsześć!111
@Topic
Ludzie nie osmieszajcie sie.
Ja znalazłem kogoś lootbaga na Foldzie za 7K 8o
Ja znalazłem Fire Sworda (mam nawet gdzieś screena) był w takim miejscu że nie dało się podnieść :(
szymon287
14-02-2006, 16:25
Ja znalazłem Fire Sworda (mam nawet gdzieś screena) był w takim miejscu że nie dało się podnieść :(
ja znalazlem warlord sword u cyca, dml w skarbcu, lecz nie moglem podnies :(
omg ludzie pomyslcie czasem:baby:
ja znalazlem warlord sword u cyca, dml w skarbcu, lecz nie moglem podnies :(
omg ludzie pomyslcie czasem:baby:
Wiem że tam są, ale ja znalazłem w miejscu gdzie się fs normalnie nie spawnuje, ktoś musiał wyrzucić ;) Jakby co oto screen:
http://i2.photobucket.com/albums/y35/Ghostek17/Tibia/FireSword.jpg
ja jestem farcież jakiś sorc dednął tuz przy schodkach na hunterze a w nim:
4 hmm troche gp kilka blanków i 4 SD!!!!!!! :D
Mopsmaster
15-02-2006, 15:21
Mianowicie uzywalem programu tibia spirte editor i w dp pod drzewkiem w ab znalazlem steel buty :)
laki looq
16-02-2006, 14:51
Expilem kiedys na demonach wyszedlem na 1h (demon hell...) wrocilem byl ubite demony gdy otworzylem w jednym byl e plate a w drugim g legi
widocznie ktos niesprawdzal loota ^^ tylkos zedl na demon helmeta e plate opchenelm za 600k a g legi za 200k;]
milan233
16-02-2006, 18:58
@up
cos ci nie wierze...
kto nie sprawdza demonow??
@topic
Ja w dedzie na guardach royal helmet
szymon287
16-02-2006, 22:21
Expilem kiedys na demonach wyszedlem na 1h (demon hell...) wrocilem byl ubite demony gdy otworzylem w jednym byl e plate a w drugim g legi
widocznie ktos niesprawdzal loota ^^ tylkos zedl na demon helmeta e plate opchenelm za 600k a g legi za 200k;]
yhy <10znakow>
Dark Sven
16-02-2006, 22:41
Hmmm....
Nazwiecie mnie thiefem ale co tam
Kiedys patrze jakis sorcem bije 16pala w carlin.Ubił go ja podlatuje dark helmecik pare uhów i pare bolcy.Najsmieszniejsze było to że ubił jeszcze jakiegos kola (ten sorc[h-lvl]) bo myślał że on ukradł.
Albo pierwsze pare minut w Carlin na refugii.Schodze na sam dół patrze plate legi.Ale kolo zdążył wziąć.Ale że był to h-lvl to sie bawił (bez skojażeń -.-)p armorem.Schodze wziąłem on się uśmiechnął i dał loga:cup:
Dij'Ihsus
17-02-2006, 12:26
czasami ziomki zmyslacie podam rpzyklad-koles na poczatku tematu powiedzial ze znalazl e plate i g legi w paru demonkach
1. jest to malo prawdopodobne
2. nie ma osoby ktora by nie sprawdzala loota z dmkow
A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :]
A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :]
o fake trudno -.-
a ja jak byłem na guardach w kopalniach, to znalazłem ciało kolesia, był bp hmm, 4 uhy, 2 sd, 8 gfb. Potem było jeszcze 16 manasów i quagmire rod, ale to już jeden h-lvl zwinął :D
miszko77
17-02-2006, 17:12
ja kiedys znalazlem blue robe a wysypalem sie z bohow :P
Ja najlepszy przedmiot jaki znalazlem to crown armor
Razem z nim byl jeszcze fire sword crown helmet plate legsy i inne *******y
A ja znalazłem bohy w work koło dp, ma się farta
Pior'firebladde
23-02-2006, 10:37
Na ziemi w zamku kolo Ab znalazlem pod cialami lootbag.Kulturalnie zaczekalem na ewentualnego wlasciciela ale owy sie nie zjawil wiec go wzialem. Jak sie pozniej okazalo byl warty okolo 4,5k
Jesli chodzi o pojedynczy przedmiot to scimitar i halabarda.
O.o to jest do pozazdrożczenia lotbag warty 4,5k GZ, jeśli chodzi o coper shieldy i katany sam je wyżucam :) , zdażyło mi się też raz Na OF wyżucić Halberd miałem zamało capa:(
Dobra co znalazłem ze 50 dragon hamów dotażczyłem sobie do depo i miałem :P
max_10021
23-02-2006, 13:10
Ja znalazłem dark armor i beholder shield w depo w carlin.:]
Kaper2005
23-02-2006, 19:15
Ja znalazlem tylko kusze...
Pomyslalem ze nie chce wyjsc na biedaka, ze podlece i drapne, ale tak lezala, patrzala na mnie. Mowie nie jestem zebrak, odszedlem 5 kratek... Musialem sie po nia wrocic!! :p
Ja raz w depo znalazłem parcel z halabardą, elven amuletem, poison daggerem, backpackiem różnych kluczy, wędkami i pełno jakichś paści jeszcze. B) A pojedyncza rzecz to scale armor na dachu w Carlin.
Gollumek
23-02-2006, 22:28
hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p
Gollumek
23-02-2006, 22:34
hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p
PS:Cholernie trudno sie wlogować na xerene czekam po 2 godziny X(
Patryk :P
23-02-2006, 22:53
Ja znalazlem p-arma i lootbag z ghuli.
najwiecej to inni znalezli jak wyzucalem itemy (smieci z depo xD)
Character Information
Name: Halear Gwyn
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Xerena
Residence: Rookgaard
Last login: never logged in
Account Status: Free Account
xD never logged in
a ja nic cennego nie znalazlem :(
To po co tu piszesz i nabijasz popsty :faceoff:
Wracajac do tematu ja znalazłem na rooku backpack cały wypchany kasy czyli 2k a na maine Tower shielda lezacego pod dzrewkiem;) :) ;) :) ;)
ja na rooku znalazłem bag z 2 cooper shieldami 3 hatchetami i 3 macami :)
a na mainie roha ( new) jak wychodzi sie z desert questa
Works__1985
24-02-2006, 22:51
Na Rookgardzie: Brass shield,legion helmet,carlin sword
Na Mainie: Crown Helmet.Giant sword z Dead Playera xD był jescze crusader Helmet ale niezdążylem wziąść, do domku wrzucił mi ktoś dragon shield 0.5 bp sd i uh. Wand of inferno też w dedzie :), kilka explo w worku w minotaur (zbierałem wtedy loota) i jak już mówie o loot bag to kiedyś wracając z cyclopolis znalazłem worek a w nim backpack z battle shieldami battle axe battle hammer, i tu kończe bo więcej niepamietam oprucz tego że ktoś mi wrzucił bp boltów do domu ale to mało ważne bo ja nie palek xd
(żeby ktoś niemyślał że tak sobie to poprostu wymyśliłem to dla szpanu to mówie że niezdażyło się to w jednym dniu) :dance:
-Yourso-
Sir Pietruch
25-02-2006, 15:08
Pamietam jak kiedyś szłem do OF expić. Zaraz za mną wszyła ekipa z OF Questa otworzyłem ciało warlorda a w nim był crusader helmet ;) To chyba tyle :p
Konsolowiec 111
26-02-2006, 18:02
Na ziemi w zamku kolo Ab znalazlem pod cialami lootbag.Kulturalnie zaczekalem na ewentualnego wlasciciela ale owy sie nie zjawil wiec go wzialem. Jak sie pozniej okazalo byl warty okolo 4,5k
Jesli chodzi o pojedynczy przedmiot to scimitar i halabarda.
No to miales sporego farta z tym bagiem:dance:
Jalokowy_
27-02-2006, 18:33
Ja znalazlem kiedys w trupie guardian halberd, k legsy i 3 bp hmm :)
A ja na rooku znalazlem bp life fluidow
a na main-ie znalazlem mpa w zwlokach Bubble :P:P:P
Diego'Odin
27-02-2006, 21:11
Ja na roku nalazlem 200gp lezalo w domku npc (za 1 logiem)
na mainie bag z roznymi ronkami w bagu lezal w dp w ab
ja tam znalazlem 1,5 k w parcelu ktory ktos zle podpisal i niestety niezauwazyl ze nie wyslal :cygaro: :dance:
to sie zdarzylo niedawno bo przedwczoraj B)
a kilka miesiecy temu jeszcze na innym chare kolo (87ek) robil se looty na dragon lair i to byl swiat non-pvp wiec postanowilem do niego zajrzec (mialem wtedy sporo capa) - w tym loocie co 1. zobaczylem 4 dragon shieldy i serpent sworda wiec postanowilem tego loota wziasc se :faceoff:
Kolo nawet sie nie skapowal o tym bo byl w innym miejscu ale potem zobaczylem jak szukal loota 8o
A na rooku to nic nieznalazlem
kiedyś podczas treningu na dwarfach na ziemi znalazłem halabarde
Mastermind Toothy
01-03-2006, 17:45
8o A JA ZNALAZŁEM E-PLATE W racie.... przestańcie pisać znalazłem super hiper i wy***ą eq, bo i tak nikt nie uwierzy...:faceoff:
Mastermind Toothy
01-03-2006, 17:46
8o A JA ZNALAZŁEM E-PLATE W racie.... przestańcie pisać znalazłem super hiper i wy***ą eq, bo i tak nikt nie uwierzy...:faceoff: btw. ja znalazłem k-axe na zamku w ab ^^
Mastermind Toothy
01-03-2006, 17:47
Sorka za double post . przeglądara zwariowała :/
biala wdowaa
01-03-2006, 17:54
Hmmm...
w sumie to ja nieznalazlam ale "ukradlam"
kiedys w depo w carlin ukladalam rzeczy ladnie a tu patrze jakis koles sie czai przy skrzynce(mysle sobie chce cos wyslac i sie troche penia). Przygotowalam sobie dwarfen ringa zeby wrazie jak mu sie nieuda rzucic na parcel podbiec i zabrac. I tak tez sie stało zabralam mu ten parcel jego wartosc to okolo 40k8o :dance:
Bart Knight
01-03-2006, 19:15
ja znalazlem lepper armor i giertych legs !!
Ps. Zapomnialem,jeszcze w depo lezalo kaczynski helmet ;) :p :]
Troche dziwny teamt ale :
Ide sobie expie na scarabach na respie siedzial tez 78-79( nie pamietam) elite leje scaraby a ten wrzeszczy "leave"- no to poszlem pietro wyzej po 5 min zchodze na dol patrze a tu trup tego kolesia otwieram a tam :
-z 5-6 bp uh
-bp explo
- stell bootsy
-bs
-mms
To all w bp bylo wiec kolo musial miec niezlego kicka a poza bp DSM
Wiec w ciagu 5 min zarobilem z 250k a najwieksze lol to to ze ten kolo aol nie mial :)
Kamcioooo
02-03-2006, 11:33
Ja znalazlem kiedys caly secik plate w thais z bagiem wypchanym kasa dwarwen shield i c mace i byl postawiony tak jak w postaci sie zjaduja przedmioty :P
magnonimo
02-03-2006, 16:56
Ja mialem kilka przypadków
1. W ab wczenie rano jeden z hi-lvli dzielił się i chwalił eq wyrzucal cenne itemy na dp a takie rzeczy jak gold mug, bohy i takie tam wyrzucal koledze.
W pewnym momencie kolo dał loga (mial kicka) a ja akurat stalem za nim :P Oczywiście cale eq mu odsprzedalem za 10 k i wolność
2. znalazlem (42 elite Knight-a RS-a) ciało. Kolo mial full eq knight set (arm &legs). Wziolem wszystko ale kilka kroków dalej spotkalem 60 sorca i padlem :(
3. Znalazlem pokaźnego lootbaga (6 k) w Ab w samym środku depo - leżł tam pół dnia :x:
Zillek Edonek
05-03-2006, 12:08
Ja w depo w Thais znalazłem 2 dwarven ring, Wand of Dragonbreath,scale armor,spell book,longsworda,2 dwarven shield 8o w Ab znalazłem blaank rune(byłem tam 1 dzień;) ) w Venore znalazłem kilkadziesiąt backpackuw były jeden w drugim (tam też byłem tylko 1 dzień). 8o Ale ja mam farta. :D
Anne_Jordan
06-03-2006, 11:11
A ja raz, jeszcze na rooku, bylam sobie poexpic na szkieletach i znalazlam tam martwego czlowieka w ktorym bylo:
-1k
-legion helmet
-chain armor
-plate shield
-mace
-plate legs
a no rooku dla takiego nooba, to jest calkiem wypas eq wiec ogolnie bylo git :p
Duch Guardi
06-03-2006, 12:56
ja w dp w carlin kiedyś znalazłem medusa shield
iron aepir
06-03-2006, 13:18
a ja znalazlem serpent sworda :faceoff:
PalAnonim
06-03-2006, 18:33
Hmmm...moze nie dokladnie ja to znalazlem ale ktos znalazl mnie xD a dokladniej:
k-legi
warrior helmet
giant sword
~7bp uh
~1,5bp gfb
~smieci (1-3k)
Nawet nie liczylem ze mi ktos to odda, ale wielkie podziekowania dla ludzi, ktorzy mi pomogli po stracie (o kogo chodzi wiedza wtajemniczeni ;))
Neostrada roxior xD
Meth Zadi
07-03-2006, 12:00
Mi sie trafiło Plate armor a obok lezal serpent sword ale podbiegl i wziol ktos inny :)
Ja na roku znalazlem chain armor i plate shield a na mainie knight armor tylko ze ten knight armor dostalem bo tkai obok mnie wurzucal itemki xD.
Znalazlem jeszcze fajnego lootbaga za drzewkiem ;p
Na mainie kiedys widzialem MPA na ziemi ale byl taki tlok ze i tak bym nie dobiegl. Mozecie wierzyc lub nie to wydazylo sie naprawde mnie! :faceoff:
No ja jak kiedyś szedłem na poh expic zobaczyłem ciało a w nich boh k-legi i bp a wśrodku bp hmm uh i treoche kasy xD:p
nadzemnik
07-03-2006, 21:07
na rooku znalazlem w rocie katane, 24gp(lol) i mace w bagu,
na mainie w niezywym gosciu vamo shielda, skull stuffa(czy jakos tak), w dragu plegi i steel helm, na ziemi w veno bp z jakimis 12 scarab coinsami, uhami, mwallami, na pohu lootbag o wadze okolo 12k capa (halabardy, plate shieldy, p armory, itp) o cenie okolo 8k nawet fart mialem ;)
Vinnetou
08-03-2006, 19:30
Skull staffa ktoś wywalił... ;]
Ale potem jeszcze moja koleżanka wywaliła Ice Rapiera (bo myślała że to zwykły rapier, bo chciał go Sam kupić za 5gp..i go wywaliła) ale już wziąć nie zdążyłem
ja znalazlem dwarfen shielda ktorego ktos wyrzucil w polowie drogi miedzy Venore a Amazon Camp
Lukaszb15
09-03-2006, 14:26
Ja raz mialem tak ze jak expilem pallem na dsach na fibuli jakis gosc chcial mnie bloknac.Dobra nie udalo mu sie(jakis brazyl)potem sobie chodze, chodze i co widze??Jego cialo i fire sword w ciele sprzedalem go za 20k:)
Arion Alliran
09-03-2006, 16:47
Moje najlepsze przedmioty jakie znalazłem :
ROOKGARD
Chain armor,mace,plate shield,legion helmet oraz lootbag z itemkami ze szkieletow;:]
Mainland
Spike sword,plate armor oraz dragon shield (lecz kolo był szybszy i zabrał d-shield ):confused:
Raz na mintwalin znalazlem mega loota lecz znalazł się właściciel i trzeba było się ewakuować:p
Druid Swiata
09-03-2006, 18:16
A ja znalazlem na ziemii tylko skromny plate armor :) ale mi się przydało, bo miałem wtedy scale :D A w dedzie to Blue Robe, ale podszedl noobek i mi zaj...al :(
Dymek_sc
10-03-2006, 14:49
No ja znalazłem NIBY loot baga bo....w nim bylo duzoooooo chain armorów i takich tam rzeczy ale bylo tez:dragon shield oraz dragon hammer :D do dzis nie wiem kto to zostawil ale ja jestem zadowolony :D:dance:
Druid Swiata
10-03-2006, 15:15
A ja raz, jeszcze na rooku, bylam sobie poexpic na szkieletach i znalazlam tam martwego czlowieka w ktorym bylo:
-1k
-legion helmet
-chain armor
-plate shield
-mace
-plate legs
a no rooku dla takiego nooba, to jest calkiem wypas eq wiec ogolnie bylo git :p
Taaaaaa, plate legs na ROOKU!!! 8o
kiedyś koleś się chwalił dsm i mu żuciłem fire fielda i tak zdobyłem bardzo dobry armor :D może to nie ładnie kraść ale zawsze się przydaje troche kasy :p
kiedyś koleś się chwalił dsm i mu żuciłem fire fielda i tak zdobyłem bardzo dobry armor :D może to nie ładnie kraść ale zawsze się przydaje troche kasy :p
no nup plx
ja najcenniejsza rzecz to chyba znalazlem vamp shield ;]
Na Rooku zanlazłem studdet legs
Na Minie studdet legs i katane
Milten Magician
12-03-2006, 12:33
Ja najcenniejsza rzeczą jaką znalazłem na ziemi to c legi i c arm a poh se lezały w temple na 1 piętrze
killer645
12-03-2006, 12:57
Ja w ciele goscia (obok slimuw) w Venore znalazłem plate armor, 300gp, bp, 1dragon ham :)
Pomidorowy drago
13-03-2006, 08:53
OMG ja znalazlem vap shielda niestety bylo to w dp mialem juz przesuwac do reki a tu nagle znikla ;)
ADRIANECZEK
14-03-2006, 21:47
A mi ziomek na 90 lev podszedł na mainie(mialem 6 lev) powiedział'Końccze z gra' i sie spytał czy chce zyeczy i dal mi 2 pary bohuw madusa shiled z jakieś 15 ruzdzek 300 k i takie podobne.Ale to było dawno.Pamientam jak podszedl PK 12 lev a ja spieprzam z bohami:p ale tera mam 89 lev i rzeczy ze fiufiu.A na ziemi znalazłem Demona na Edron i gościu na 190 któryśm latał zabijał i nie brał rzeczy.Czyli rzeczy z Demona.
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.
Ja znalazłem fs i k legi lezace na pohu sobie.Pozdro
Lunara Rulez :dance:
Leon strang
15-03-2006, 12:51
JA w DP Thais znalazlem fire sworda ^^ w kopalni dwarfow loot bpka z Boltami ^^ a na rooku jakies smieci jedynie typu troche forsy itp.
pierwsza zdobycz koles w depo (thais) bawile sie 4k no to sobie zgarnolem :faceoff: :dance: pozniej Loko Jaslo sie pomylil i zostawil na depo rownierz w thais burning heart'a a jeszcze kiedy indziej skroilem loota w kazo wartego ponad 2k :cygaro: pozdrowienia pobijcie to D;
Sir kubbonius
16-03-2006, 11:33
juz bije!
po pierwsze nie wiem kto ale na pewno jest tu najlepszy! co zrobil? znalazl mojego lootbaga (12 000oz) pelnego kusz steel helmetow chain armorow battle shieldow. :)) czyli wartosc mniej wiecej 10k ale raczej troche wiecej bo mialem tam BP kusz przynajmniej :>
ja natomiast znalazlem ostatnio warior helmet w kopalniach dwarfow :P
a teraz mam problem i IP wiec nie ma sie z czego cieszyc hehehe
arkadios
16-03-2006, 22:43
Mi sie raz przytrafila taka historia: Stalem przed dp w Carlin na Infernie. Raptem zauwazylem grupe pkrow znecajych sie nad 20-lvlowcem zaczal uciekac gdy mial yellow hp i zaczal wyrzucac przedmioty. W pewnym momencie wyrzucil ....... BoHy8o jakies 3-4 kratki przede mna:dance: Bylem zajarany i gdy do nich dobiegalem zza rogu wyskoczyl typek ktory zlapal je minimalnie szybciej .... bylem wkurzony ze ... yhmyhm reszte se wyobrazcie ...X(
Ja w depo w schowanym backpacku pod kupom listów znalazlem warrior helmet/giant sword/2 fire swordy/ok. 6k knight armor i plate legi
PS:to bylo na harmoni (non-pvp)wlasciciel zobaczyl jak to bralem bo wlasnie do bacppacka szedl :)
Silverkin
18-03-2006, 10:48
I co zorbił jak to zobaczył ?? Pewnie jak miał niższy lvl to krzyczał "hunted ! hunted !" a jak wyższy to cię zaczął klepać puki nie oddasz tych itemów ;)
Works__1985
18-03-2006, 20:28
I co zorbił jak to zobaczył ?? Pewnie jak miał niższy lvl to krzyczał "hunted ! hunted !" a jak wyższy to cię zaczął klepać puki nie oddasz tych itemów ;)
LoL chyba niedoczytałeś świat NON-PVP czyli można sobie pogadać hunted hunted a i tak gówno zrobisz :S można jedynie poblokować kolesia jak expi na lepszych potworkach to może padnie :S
Dratris of Guard
19-03-2006, 08:10
Koles jakis mi dal 120k xD !! Na serio
Ja na Obsidi moim sorcem znalazlem "na ziemi" bright sworda i beholder shielda. Gosciu ubil 2 ludzi, a ze nie mial chyba capa chcial doniesc te zeczy w bagu, no i mu kilka gp przepadlo:dance: .
Tomcio Pall
19-03-2006, 11:24
Ja znalazlem bp w ktorym bylo 20bp of hmm. A moj kumpel znalazl przy kopalniach dwarfow loot warty 80k.
Ja tam miałem historie w dp w Thais że jakiś gostek wywalił na swoj depot swoje EQ a potem go wywalilo, z Tibii.Ja dobiegłem 1:) :) :)
Pisz w 2 linijkach!!Lub::berserk: X( :sword: :axeman: :kat: :kat: :kat:
A moze byl po prostu chojny?
Ale z tego co wywnioskowalem to ten temat nazywa się " Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?".
Więc na depo to nie na temat. BO na depo to nie naziemi?Jesli bedziesz sie upieral ze prawie , to powiem tyle ze prawie robi wielka róznice;) .
A co do tematu znalazlem dzis dragon shielda (oplacilo sie wstac rano i grac:dance: ).
Druid Swiata
06-04-2006, 10:38
Niektóre historie sa z......iście wiarygodne. A ja dopiero mialem farta, gościu na depo pokazal Magic plate armor, golden helmet, golden legi, blessed shield, magic longsword, golden bootsy, bp AoLi, bp of bp sd, bp of bp hmm, bp of bp uh, bp of bp hmm, magic sworda i go wywalilo oczywiscie ja pierwszy dobiegłem bo nikogo innego w depo nie bylo, a gosciu mial 6 lev wiec mogl mi poszpanować :D i co, wierzycie? 8o
Niektóre historie sa z......iście wiarygodne. A ja dopiero mialem farta, gościu na depo pokazal Magic plate armor, golden helmet, golden legi, blessed shield, magic longsword, golden bootsy, bp AoLi, bp of bp sd, bp of bp hmm, bp of bp uh, bp of bp hmm, magic sworda i go wywalilo oczywiscie ja pierwszy dobiegłem bo nikogo innego w depo nie bylo, a gosciu mial 6 lev wiec mogl mi poszpanować :D i co, wierzycie? 8o
Pewnie że wierze przecież to widziałem (lol) ale zapomniałeś dopisać że 360 k wyłożył (o sory to to ja zdążyłem zaje..ć :D). Wiecie co nudni jesteście pisząc że znaleźliście takie fanty (jedni znaleźli katane!!!!! ale w mainie :P a drudzy 80 k na ziemi !!!!!!!!!!!!!) wymyślajcie więcej bo wyobraźnia n00bów jest dużo bardziej "kolorowa" niż zwykłych playerów !!!
Druid Swiata
08-04-2006, 09:47
A teraz mam na serio historie!!! :D Gosciu na 22 lvl przechwalał się, ze ma lepsze eq, na początku pokazał na depo gold armor i c legi, potem powiedzialem żeby do bp schowal i na trade pokazal, ja schowalem swoje do bp, czyli Blue robe, AoL, Demon Shield, Plate legi, crown helmet i BoH + 12k i prawie bp uh, a kolo pokazał Golden armor, crown legi, royal helmet, platinum amulet, BoH, Blue Robe ( w bp mial ), demon shield i quagmire rod :D Ja dałem accept, i koleś accept i sie zamieniliśmy :evul: kto nie wierzy moze przyjsc do thais ;) Moje statsy sa pod avatarem którego nie ma ;)
Draggy Lord
10-04-2006, 10:09
A ja plecak z knight set cruz helm guardian shield i fs
To teraz ja sie pochwale:
Serp Sword Bp uh, Bp mix run z trupa który padl na war wolfach obok thias
Worrior helmet, P legs Kolo zaczął krzyćzeć FREE ITEMS obok dp ale nie w dp zbieglo się troszke noobow i padly cztery magiczne słowa Exevo Gran Mas vis. Ja stalem w dp i jedna kratke odemnie padl 28 najt;]
a co do itemów lężących na ziemi:
Chodze po dp i patrz bag lezy kolo daje loga, podszeldem biore look i bag wazil 500oz+/- schowalem wszstyko do dp nie patrząc co to i dalem loga. Po 2h sprawdzialem co znalazlem a tam drag shield wand of inf blue robe p legs crown helmet BOH i sporo fooda.
Wszstyko to co napisalem wyzej miało miejsce na Pytherze
Z dedniętego kolesia wziąłem BP z Tiquandii a w nim : doll :p , klucz 5010 - do Black Knight's House, i pare UHów. Po za tym znajduje często zgubione lootbagi - Bag z 3 bagami of crossbows i 6 battleshieldów. Oczywiście w kazz:p
Pomocny Murzyn
10-04-2006, 16:06
Ja kiedyś w dedniętym człowieku znalazłem p amlet, w helmet,bp uhuw i HMM:D to było na zamku więc było też kilka kusz i łuków i brass army ale dragon necklace też sie znalazło B)
Ja znalałam medusa shielda :dance: w trupie i niecałe 3 bp of SD :p
Ja znalazlem na rooku magic plate armor dragaon scale lest great shield magic longsword golden helmet golden boots 100 aoli i do tego 30000 backpackow uh i 50000 bp sd...myslicie ze jestem noobem ale tak na prawde to znalazlem baga a w nim ok 100 plate armorow...
drozdzoq
11-04-2006, 15:21
ja na rooku znalazlem 4 chain armory i z 3 carlin swordy
a na mainie to d shield i royal helmet
Moze to nic, ale niedawno znalazlem plecak a w srodku: strange talisman, water pipe i troche bananow:p . Lezal sobie w centrum miasta:D
Najlepszy przedmiot jaki podniosłem to bohy a na ziemi leżało jeszcze rh c set kusza i plecak koles na redzie padl przy mnie ale expil z jakims 100~knightem i knight podbiegl zabral loot zanim zdązyłem wziąść.Było to dawno w Dlair kolo venore.
Ja na roku znalazłem w zabitym człowieku 200gp 2x carlin sword backpack i troche zarcia;)
Soul Xalibour
12-04-2006, 15:54
mi się zdarzyło na r00ku stoje i pisze jakąś ofertę, że chcę coś kupić. i wtedy jakieś 3 kratki ode mnie (stałem pomiędzy studnią a tym drzewkiem w rogu targu) ktoś rzucił fishing roda. ja szybko bo biegło już 3 innych typa. i miałem w ten sposób fishing rod za darmo.
na mainie to raz sobie poszedłem do ghoul r00mu(w ancient temple) i widzę świeżego trupa człowieka otoczonego p. spiderami. otwieram trupa a tam plate legi i BP. otwieram go a tam wędka i kilka innych dupereli. wziąłem tylko wędke i legi, bo po chwili przyszedł właściciel i zabrał trupa. to był npvp ale i tak się wylogowałem. innnym razem na Saphirze (pvp) pisałem że kupie dwarven shielda. jakiś typ podchodzi i kładzie bone shielda(było to w depo) po chwili odszedł zostawiając shielda na widoku. ja szybko pobiegłem i go wziąłem, tamten typ się rzucał, ale jak dostał z różdżki(ja-druid 8lvl on-knight 8 lvl) to uciekł ;]
Wstaje sobie o 5 rano. Spx. Ide sobie przez kochana darashie, i co widze. BP!
Ale ciort tam ide dalej. Pomyslalem se, wróce sie moze bedzie cos fajnego. Ide po ten bp, a tam viale. Pomyslalem se : chol**ra, po co po niego wracalem. IDe dalej a tu bag. Pomyslalem : DO H*JA! WY***BIE GO!
I targam go do wody, ale w pewnym momencie zamiast zucic dalej otworzylem go. Pomyslalem : O KU*WA! , i zlecialem z krzesla.
Co tam bylo ciekawego?? Nic oprócz Fire Axe, Warrior Helmet, i 3k.Tak oto znalazlem Fire Axe Warrior Helmet i 3k "NA ZIEMI"!!!!
PS: tera f-axe nie moge sell a wale z swordów :D
Technick
16-04-2006, 09:09
Ja sobie znalazłem serpent sword ktory lezal przed depo w Carlin :cup:
Mroczny Alfons
16-04-2006, 09:30
Moj qmpel znalazl w czerwonym backpacku kolo kazo crown shielda,plate armora,bsa,plate legi i crown helmet O.O.Wyobrazacie sobie jaki to fart?
Swiat to saphira a nick kolegi Emek Arkos.[on jest troche tkaim noobkiem bo to jego pierwsza postac i powiedzial ze do 25 lvla niebedzie z tym chodzil i trzyma to wszystkowdepo i chodzi z p setem plus dwarven shield :D]
The Outlaw
16-04-2006, 16:41
Nic specjalnego, za każdym razem przez przypadek:
Carlin - depot.
Wpadam do depo (pod ziemią) aby posegregować loot i widze że na mailboxie leży nieostamplowana parcelka. Olewam bo ludki często zostawiają takie rzeczy, po 5 minutach kończe segregacje i wychodzę. Mijajać NPC na poczcie postanowilem że parcelka może się przydać więc wracam po nią a w środku znajduję bohy! Ot, ktoś zapomniał labelkę wrzucić, ale jak nie mógł zauważyć że parcelka została na skrzynce pocztowej to nie wiem :p
Thais - ancient temple.
Typowe huntowanko na minosach, schodzę do miejsca gdzie jest większa grupka minosów i dwa mino guardy. Wybijam całość i się zastanawiam czy iść też potłuc trolle którę znajdują się trochę bardziej na wschód. W pierwszej chwili rezygnuję i zaczynam wracać do miasta ale po chwili pomyslałem że trochę żarcia z trolli zawsze się przyda. Po drodze napotykam dwa minosy i mino guarda oraz zwłoki jakiegoś pana który pozostawił po sobie bp manasków, gold ring i demon shield. Akurat miałem w planie kupno wymienionych itemów :D
A tak poza tym to na PoHu ginie masa graczy która pozostawia po sobie dość spore ilości plate legsów i ~200 gp (sic!) W tydzień da się z samych zwłok wyjąć bp metalowych spodenek i 4k złota ;)
--Outlaw
Rascal Alton
16-04-2006, 17:18
Plate armor moim noob charem na harmoni, ale tam czasami sobie ludzie rzucaja p armami bo to tylko po 400 gp chodzi.
Rycerz Maximus
16-04-2006, 22:14
Ja idąc spokojnie na salmon quest na Rooku znalazłem w trupie 1,5k, 2 wędki i legion helmet!:cup:
ide sobie na dragi w ank patrze dead i 3 dragi....... troche manaskow poszlo na nie ale bylo warto bo znalazlem 3 dragon shieldy (w bp) jego tarcze czyli vampirke i c arm no i w bp mial jeszcze kilka d hamow i chyba jego loot lezal w sumie to spory bo 48 d hamow i kusze/swordy/mace po takim swietnym huncie ktory trwal z 5 minut bo ubilem 3 dragi postanowilem sie wybrac na hydry kupujac 20 bp hmm i wbijajac 39 lvl ;] no i jeszcze powiem ze akurat mialem kupic vampirke bo mialem meduske ale ona ciezka
Moj qmpel znalazl w czerwonym backpacku kolo kazo crown shielda,plate armora,bsa,plate legi i crown helmet O.O.Wyobrazacie sobie jaki to fart?
Swiat to saphira a nick kolegi Emek Arkos.[on jest troche tkaim noobkiem bo to jego pierwsza postac i powiedzial ze do 25 lvla niebedzie z tym chodzil i trzyma to wszystkowdepo i chodzi z p setem plus dwarven shield :D]
:baby:tak tak napewno a ja mpa i demon legi znalazlem ale niestety nie mam bo zgubilem w dp ;(
tak przy okazji to dzieki za cynk ubije sobie kolesia jak wbije 25 lvl to moze ladne eq poleciec przy lekkim szczesciu
A ja chodząć expić na DC często zaglądam pod drzewka bo ludzie tam looty chowają no i ostatnio sie trafił bag a w nim GS,Dragon Shield,2 bp UH i jakieś 1,5k w gp.:D pewnie jakiś PK albo RS tam schował i niestety miał pecha :P.
czapka28
10-05-2006, 16:31
najcenniejszxa rzecz jaką znalazłem to bag w którym były dwie crystalki. potrzebowałem baga rzeby pogrupować sobie rzeczy w plecaku a okazało się, ze jest cięższy niż 8 oz a tam dwie crystalki były. to w depo w carlin było :cup:
poisoner
11-05-2006, 00:05
Ja se wyobrazam, bo co najwyzej po tygodniu normalnej gry slabym charem mam kase na to samo. :p
Swiat to saphira a nick kolegi Emek Arkos.
Fajnie <aplauz> tylko kogo to obchodzi?
on jest troche tkaim noobkiem bo to jego pierwsza postac i powiedzial ze do 25 lvla niebedzie z tym chodzil i trzyma to wszystkowdepo i chodzi z p setem plus dwarven shield ]
I ty go nazywasz "troche" noobem? Toz to klasyczny przyklad noobostwa.
tak tak napewno a ja mpa i demon legi znalazlem ale niestety nie mam bo zgubilem w dp
Hihihihi, bardzo smieszne, podniecily cie te itemki no nie? Nie wyobrazasz sobie ze mozna je wylootowac?
skasujcie teog posta
Juz sie robi....yyy.....nie mam przycisku? -.-
tak przy okazji to dzieki za cynk ubije sobie kolesia jak wbije 25 lvl to moze ladne eq poleciec przy lekkim szczesciu
A pozniej cie inny koles zabije na lvlu o 10 nizszym niz ty bo jestes noobem i stracisz to wszystko co wylootowales plus maly bonusik.
A ja szedlem sobie kolo Carlin polowic a tu nagle widze Bag pod drzewem wiec zagladam do niego a tam WarHammer sobie lezy :) Najlepszy item jaki zdobylem ktory lezal na ziemi.Pewno ktos nie mial Capa i musial zostawic ;)
Sante Mefisto
11-05-2006, 15:50
:D A ja "znalazłem" 5,2k w depo bo komuś sie nudzilo i wyrzucił 8o
rook:niedawno robilem sobie noobcharka i zauwazylem kolesia,ktory od 1 lvla do 8 jechal na ratach (na 100 % cavebotter bo jak bloczylem mu droge to omijal inna strona). dzien pozniej wchodze dobic 8 lvl patrze,a tu jego ded,w srodku 1.5k,mace,rope itd dzien pozniej patrze,a ten typ (tak mi sie zdawalo ze on bo mial podobny nick i identyczny outfit) ma 3 lvl,no wiec pomyslalem poczekam,az zrobi 8 i cos pokombinuje,no wiec za ok.2 godzinki loguje sie,patrze a ten juz 7 lvl,luruje na niego 4 bugi - loot 1.2k,hatchet,fishing rod itd ;) wczoraj znow go zabilem i znow 2.3k w kasie 8o
main:niedawno skonczyl mi sie pacc i trzeba bylo powrocic do nudnego "free account" :( no wiec ide sie zalogowac w temple w carlin,schodze po tych schodkach a tam bp,a skoro zbieram je,chcialem wsadzic do swojego bp,ale pisalo ze nie mam udzwigu,ja zdziwiony,jak to,przeciez mam ponad 300 capa,no wiec otwieram go,a tam 19 p armorow :evul:
Ja znazłem bohy przed dp co kosztuja na moim swiecie 55 k a potem jakaś babka do mnie że jej bohy ukradłem i kiedy je ode mnie kupiła za 25 k + c-armor + crusader helmet powiedziała że jej ukradłem 25 k i c-armor i crusader helmet i że dostane bana :/ NooB
Lolq Assassin
11-05-2006, 20:24
Wierzcie sobie lub nie, ale ja kiedyś idąc poafkować uherem na Amerze znalazłem DSM, którego wyrzucił hacker.
Mc ciapa
11-05-2006, 20:43
Ja znalazlem kiedys w worku demon helmet jak niewiezycie to niewiezcie ale to na serio kto niewiezy to niech niewiezy ale taka prawda ze znalazlem
Master123
12-05-2006, 11:08
Ja widzialem fajną historie ;]
Koles polozyl na dp boszki i wywalilo go z gry nie wiem jak to sie stalo i jakis 11 sorcerer biega sobie w boszkach szkoda ze ja nie mialem takiego szczescia :/:confused:
Ja miałem raz taki fart:
Poszedłem sobie na pojedynczy resp draga w Kazoo... Dochodzę a tam masa dedów swierzychi drag na yellow hp... Na początku sie zdenerwowalem bo myslalem ze ktos tu expi, ale kiedy mnie zaczął bić i go zabiłem(nic w nim nie było), Opyrałem te ciałka... :) :) :) Loot:
2 plate army,
12 uh,
3 bp hmm,
knight legs,
I UWAGA UWAGA!!!! : Crown Armor!!!!
Chyba niezłe kombo im puścił:) :) :lucznik: Byłem zadowolony:)
Ja znalazlem w kazo deda a wnim P Legsy I Fire Sword i kilka LMM:)
Zbychu burczymucha
12-05-2006, 13:14
Kiedyś w Carlin juz niepamiętam na jakim servie ale chyba non pvp koleś krzyczał że da polakowi itemki :) więc zgłosiłem się choć prawie pewny byłem jak większość że to jakiś noob który chce mnie okraść albo coś z tego.
Ale jak się puzniej okazało koleś jest polakiem i podobno hacknął jakiegoś br i dał mi all eq a teroche tego było: tower shield, dragon hammer, ze 3 plate sety, k armor, jakieś 35k i inne śmieci z dp a wtenczas miałem jakis 25lvl :D:D
i co najważniejsze podzieliłem się z kumplami B)
Kiedyś w Ab straciłem w dp 20bp uh, przez moją głupote 8o
U mnie to było tak.Siedzie sobie w dp Carlin i jakis ziomek wyłozyl Platinum amulet na dp i patrze odchodzi on....i niewzial p amuleta to ja szybko na jego miejsce i sobie wziolem i dalem loga.Nie za duzo,ale zawsze cos.
:p :p
|)R/\G()()/\/
12-05-2006, 15:26
Mi się kilka razy trafił ludzki trup w jaskiniach Dwarfów. Za pierwszym razem zdobylem p legi 100 gp, za drugim plate armor i 100 gp, a za trzecim p legi, bp manafluidów, bp uhów i 250 strzał :)
Grzello Masterro
12-05-2006, 17:19
Ja znalazlem kiedys w worku demon helmet jak niewiezycie to niewiezcie ale to na serio kto niewiezy to niech niewiezy ale taka prawda ze znalazlem
Tak, tak.. a ja znalazłem Great Shielda bo GM wyżucał na free itemsach X(
OMG.. noob plx :p
kamil692
12-05-2006, 20:02
Ja znalazłem Scale Armor i Halberda a raz to Dragon Scale Mail koles caly czas sie popisiywal i dawal na środek ja dalem na niego bag i wziolem ale nie wiedzialem jak to możliwe a jak on mial 89lvl.I jeszcze powiedzial trzymaj!!!:cup: :cup: :cup:
behonder
13-05-2006, 00:00
a ja dark helmet scale arrmor i bag z 0,5 k
Dark Archon Druid
13-05-2006, 01:11
(wyspa nowych)trup na copper shields quest z cooper shieldsem 2 antidote rune i 500gp chain armor studded legs katana :) :) :) :)
(nowa kraina)za drzewkiem lotbag z parcelkiem :) :) :) :) wypelniony swordami po uszy macami stell shieldsami i long swordami :) :) :) :) (dokladnie gdzie jak sie wchodzi na fibule pod drzewkiem wyslalem se zarobilem na tym ladnym parcelku prawie 18k:) :) :) :) :)
Na wojnie zabili jakiegos sorca 100+ lvl i nie popatrzyli do ciała tylko pobiegli sie dalej tłuc, podeszłem do ciała patrze bp wypchany po brzegi plecakami run sd,uh,m wall,gfb,hmms,manaskow mnóstwo, ringów mnóstwo i stone skinów pare xDDDDDDDDDD
duch fire
13-05-2006, 09:34
hmm ja kiedyś na roku znalazłem na ziemi legion helmet i viking przy szkieletach jak na tamnte zasy to było coś nieprawdopodobnego a teraz??
heh teraz te hełmy leżom na ziemi :D
Nieugiety
13-05-2006, 09:57
Guardian shieldy, fsy, knight legi, k armory itp.
Ale nikt, powiadam nikt z tego forum nie pobije mojego qmpla :)
Na eterni wyjebalo dp masterpaulowi, po zalogowaniu moj qmpel mial jego all itemy na swoim dp. (jakies 1000k)
Ja znalazłem w dedzie na mino archu (jak ja go lubię :evul: ) fire sworda, drogon shielda, z 5 ihów i coś kasy. Na soldkach znalazłem deda kolegi z bp uhów, 2 bp manasów, kasą, steel helm, i arrowy. A tak to ostatnio znalazłem w dedzie (znów ten minos :] ) naginatę (kolo 10lvl miał fsa brata i sie wymienił :baby: ), plate armor, a drugim razem plate arma, barbarian axe, i dwarven shield.
Ther Lionix
13-05-2006, 20:06
Kiedyś jak byłem na Beholder quest to znalazłem po orkiem bp ih 8o 8o 8o
Na roku to chyba buty :/:) :)
Kliknij :D :D (www.tibia.pl)
mialem 2 lvl dopiero nauczylem sie podnosic przedmioty i patrze, lezy helm (legion) wzialem se a na mainie sie dowiedzialem ze to najlepszy na rooku xD
na mainie z qmplem kupilismy mi crus helmet za 2,5 k!!! wart jes 8! teraz jemu zbieramy na jakis helm, ide sobie na ghoule zlaze na dol a tu zlurowany DS i trup! ja szybko na gore.. ale cos mnie podkusilo i zajzalem i znalazlem.. CROWN HELMET xD moze nie takie super ale zawsze jest, tymbardziej ze zbieralismy na niego xD
niestety stracilem tez cos... w gh kupilem z qmplem domek, a po jakims czasie boss okradl cale gh! w domku mialem:
2 x WoI (mieszkalo tam 2 sorcow)
Templest Rod (druid tez mieszkal)
35 k ktore mialem wlasnie zabrac i isc po bohy :(
plate seta i stell helmet, na wystawe :D
BP UH, BP HMM
pelno roznego rodzaju gratow...
moglem zarobic baaaardzo wiele... obok mojego pokoju byl pokoj bossa, a on czesto zostawial go otwartego! moglem wejsc i brac: ok100 k.. b robe, bohy, g arm, pelno run, crown sety, itemy cholernie drogie... ze moglbym mpa kupic! a nie wzialem.. a ten sie tak odplacil...
to tyle narq
1 Na ziemi orcish axe
2. W dedzie k armor i bp uhow:p
LOLEK100
14-05-2006, 12:04
1.orkish axe w depoB) :cup:
2.crown helmet w dedzieB) :cup:
3.kusza w dwpoB) :cup:
4.10 k w dedzieB) :cup:
Szeregowy Trabek
14-05-2006, 13:11
Ja na Mianlandze znalazłem fs.c-armor.wand of inferno w plecaku gostek sia palib bez uh wzal wsztko do plecaka i pod drzewo akurat kawałek wystawało on ded a lot mój:D
Orzech_92
14-05-2006, 13:17
Na rooku znalazlem katane i copper shield. Na mainie dragon shield, beholder shield i 2x bp UH (haked):)
Przypomniało mi się,że jakies pare miesięcy temu z kumplami 44 level,28 i ja jescze 24 poszlismy pk na foldę.Ubijamy jakies typy,a w nich sam badziewia typu p armory itp.Dobra idziemy dalej patrzymy,a tam biegnie 36 pk w nasz strone,ale kumpel z 44 spokojnie go oklepal noi potem walczylismy o loot,a w jego bp było dragon hammer,drag shield,skull staff.Podzielilismy sie ja wzielem skul stafa,44 wziol drag shielda,a 28 d hammera noi wypasik był!.
:) :)
Sensei pacery
14-05-2006, 14:18
Ja raz znalazlem w thais w depo martwego mino guarda w ktorym byl dragon hammer, dragon necklace [nie wiem jak to sie pisze] i kilka sword i club ringów:]
Ja znalazlem na rooku... nie wiem co :D a na mailandzie trzy runy light magic missile
Niewiem czy sie to liczy ale koles rozrzucal w depo itemki i padly na ziemie nawet cakliem dobre takie jak crown legi ktore udalo mi sie wziasc:cup:
Gratz:) No ja tez takie cos widzialem. "Free items, free items!" - no i odrazu zbiegowisko... Mi sie trafil w tym tylko spellbook:evul:
Taaa....te "free items" ;] ehh mozna sie niezle czasem wzbogacic, np dzis kolo rozrzucal free items i rzucil miedzy innymi 2 pary bohow, 3 pary k legow....lol.....ale sie ludzie oblowili....ja zlapalem tylko kilka pustych bp... = (
na starym sewrie znalazlem w demonie mms :D Na kyrze w dedzie bohy na dragon lair :D i tak raz ktos rzucil medusa shield na ziemie to sobie wziolem :)
Darth Sebo
18-05-2006, 17:35
Ja raz znalazłem wolf tooth chain i stell shield w depo w carlin.Na rooku natomiast brass shield i cooper shield:]
Arturek Burek
18-05-2006, 17:51
W depo w Thais znalazłem parcel a wanim pełno halberd.
w tombie z vampami perle,spika i plate legi oraz strange helmet
Ja przed chwila znalazlem lootbaga z mnostwem hatchetow, a obok kupa hatchetow na widoku. ^^
wirtualnyraper
18-05-2006, 21:48
Na ruku najcenniejszą zeczą jaką znalazłem był miecz LONGSWORD, a na mainie to fire sword i guardian shield
:cup:
wirtualnyraper
Na ruku najcenniejszą zeczą jaką znalazłem był miecz LONGSWORD, a na mainie to fire sword i guardian shield
wirtualnyraper
wirtualnyraper
18-05-2006, 21:49
wirtualnyraper
18-05-2006, 21:49
Master of skarpeta
19-05-2006, 13:55
ja znalazłe bp z kasą i eq na mniej wiecej 14lvl (p set)
RaV_1993
19-05-2006, 14:04
W deadzie znalazlem bp uhów i 3 k a tak ogólnie to chyba k armor :D
Na rooku , ludzie wracali ze rotów . Ja tak z ciekawości tam weszłem (koło szkieletów) , znalazłem : 3 dead humany , 2 Carlin Sword , Fishing Rod , 230 GP , i pelno legion helmetuw i cooper shield . Lol ?:D
Rekin Master
19-05-2006, 14:08
@4xup
ty jebany noobie nie wyzyty nie dosc ze klamiesz to 4 posty pod soba...noooob
@ziut
ty nie chodzisz do LO w szamotulach??
Na roku znalazłem chain armor,viking helmet,carlin sword
A na mainie hehehehehe nie uwieżycie ja mam najlepszą rzecz pamiętam tak skakałem z radości że dom do góry nogami mało nie wywaliło.
Wiecie co znalazłem jeden crystal8o 8o 8o 8o 8o
Czyli 10K8o 8o 8o 8o 8o 8o
Widzialem jak wyzucza to gościo z 94 lvelem8o 8o
patryk18duch
19-05-2006, 22:44
moj kumpel orginalnie na POHu w ciele znalazl mastermind shield, ale czubek napisal do goscia ze ma jego eq i oddal tera jest jego protektorem i ostatnio wyslal mu crown seta (calego!!)
Dark Stilgar
20-05-2006, 16:04
na rooku znalazłem kiedyś łuk (na rooku kosztuje 400gp) i 30 strzał (90gp o ile pamiętam) więc to chyba rekord farta :p
na mainie K-Armor leżący w zabitym PK. Nie wiem czy sie to liczy jako fart bo kumpel zabił PK, zabrał loot i sie wylogował. Dużo później wlogowałem sie ja i K-Armor wziołem od trupa... (kumpel nie wzioł bo był obładowany Crown Shield i helm, Dragon Hammer + BP z UHami :) ) Najśmieszniejsze jest to że trup leżał sobie luzem niczym nie schowany...
W carlin jak gralem na calmerze stal koles w dp na mc polozyl bp na srodku dp i sie 1 wylogowal wiec podszedlem i wziolem a w srodku bylo
RH , Boh , 2x Crusader Helmet , 2x p ammy , Bs , Gs , K legi ,
A na Celescie w Dedzie Rotsa i Bohy
Heh.Jak wracalem z cycków kolo Thais to gościu na Dwarfen Bridge robił screena i taki eq wystawił na ziemie :-Knight Armor-Plate Legs-Crown Helmet--Scarf-Dragon Shiled-Wand Of Inferno-Ja mu zabralem Dragon Shiled i Knight Armor :p A potem miał pretensje o byle gówno.(Napisał RaportRule i tak GMowi napisal:Player Mixer Master Druid, use a macro and he installing in my computer keylogger) HHAHAHAHAHAhAh niby jak to zrobilem :evul:
Rozkrwawiacz
23-05-2006, 17:32
Jakiś koleś zostawił na wierzchu bag z lootem z dragów. Mialem z tego jakieś 35k~~~ponieważ było tam dużo rzeczy typu p legs, seprent sword i 2x dr:) agon shield.
Ja mu zabralem Dragon Shiled i Knight Armor :p A potem miał pretensje o byle gówno.Jesteś zwykłym złodziejem i co najgorsze to jeszcze jesteś z tego dumny, brzydzą mnie takie typy.
Aqua Mador
24-05-2006, 16:26
Nudzilem sie i otwieralem amazony :confused: .Ja patrze a tu jakis noob zostawil luzem small ruby:dance: .Innym razem w paczce lezacej od tak sobie znalazlem stell helmet i backpack , a w backpacku halabarde:crusader: Dziekuje NOOBOM ktorzy to zostawili
Rafix vel Banitu
25-05-2006, 21:12
nie chce mi sie przeszukiwac 100 stron -,- ale nie wiem czy ktos znalazl cenniejszy lootbag, a nawet item ode mnie :
best item : dragon shield (dragon lair kolo venore) - lezal na ziemii, pod chyba 200 dragami i innymi syfami xD
best lootbag : nie pamietam ile wazyl, ale latalem z dragon lair do venore chyba 2-3h albo dluzej, a bylo tam : kolo bag p legsow, kilkadziesiat burstow, 3 dragon hammery, 2 serpenty, ~ 50 d hamow, kilkanascie kusz, kolo 3 bp mace, niepelny bp steel shieldow xD stad sie dorobilem niezlej kaski ;p
a wieczorem, w ten sam dzien w deadzie crus helmet(to byl drut albo sorc-i nosi crusa xD), 2 bp hmm, pol bp uh, kolo poltora bp manaskow, 4 SD xDxDxD
no i wrocilo sie z dragow xDxD
Szybowniczka
26-05-2006, 19:03
Kiedys kolo w depo rozdawal Free Items i dzieki refleksowi trafilam na: Dwarfen axe, Knight axe, Volcanic rod :)
Jesli chodzi o inne sytuacje, to np. tak jak jeden z poprzednikow, kiedys nudzilam sie i obszukiwalam zwloki na amazonkach w Carlin - w valkyrii znalazlam plate armor xD (w ogole valkyrie lubie, coraz wieksze szczescie do loota mam :>).
Ziomek_777
26-05-2006, 19:24
Ja znalazłem na mainie parcel z: K axe 50 platynek, steel helmet i serpent sword :D na rooku cooper shield
Ja mnostwo lootbagow za drzewami ukrytymi i stealht ringa za kamieniem :]
no i jakies czescie p setu itd tez
Ksiaze Imrahil
26-05-2006, 19:44
Mnie kiedyś zabił taki koleś.X( X( Za godzine widze go w depo jak szpanuje że ma Noble Armor rzucil go z jednej skrytki do drugiej a ja zza zakrętu i złowilem sobie Nobla... :cup: :cup: :cup: Normalnie to bym go oddał ale że on mnie kiedyś zabil to ...:evul: :evul:
Ja z kolei znalazłem źle zaadresowany parcel w którym było 10k i 4bp boltów
Po prostu ktoś najpierw wpisał miasto a potem nick :p Ale poprawiłem label i wysłałem właścicielowi.
Kiedyś też znalazłem noble armor który ktoś schował w boxie w zamku królowej carlin.
Ja pewnego dnia przy skrzynce w depo siedzialem sobie i jakis koles szpanowal Tower Shieldem. Szczescie chcialo ze zamiast na srodkowa skrzynke rzucil na moja skrzynke w depo.
Ja najcenniejszy przedmiot ktury znalazlem to crown armor dopiero z rooka wyszlem a to byla moja 1 postac to bylem jeszcze noobkiem bo w tibie prawie grac nieumialem to to nosilem i padlem i to stracilem :P ciekawe :P
Wald_Kerius
26-05-2006, 20:35
Nie licząc masy lootbagów, śmieci itp znalazłem jeszcze Giant Sworda w parcelach które były ustawione do skillowania. Giant Sword okazał się należeć do mojego kumpla, który skillował chwilę wcześniej. Oczywiscie oddałem.
btw
@Ziomek_777 Masz ciekawy Avatar. Ciekawe na jak długo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.