Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Poprostu Pitbul
26-05-2006, 22:19
A ja kiedyś w depo wziąłem sandały i kuszę(gość rozdawał itemy)B).
ehh... ostatnio na test serwerze gdy był zaczeła się woja w carlin, ja smyklnie zaczełem bić, gostek jeden padł jakiś 30 lvl, otwieram zwinnie loot, biore jego backpack patrze a tam bp sdkow 3 uhy pare manaskow i vampire shield...
moze nie znalazlem ale dostalem od kolesia co z tibia konczyl (bylo to fajnie bo wlasnie z maina wyszlem i nie mialem na nic kasy, a drogo bo xenera), a dal mi:
scarf
obsaldian lance
steel helmet
scale armor
dwarven shield
zólty bp z lina, lopata, etc
:D
traf chcial ze walczylem axe, tzn. chciaelm nim walczyc
ja znalazlem prawie caly bp hmm koles na snejku padl, cialo prawie juz gnilo z 2h nikt go nie otwieral, i koles nawet nie chcial wpasc po swoje cialo, bo sie pewnie bal ze 2-gi raz padnie :]
Łoooj, ja w rooku znalazlem 2 present boxy, a inna postacia wypchnalem nooba (odszedł o jeden krok w góre żeby zaszpanować itemami) w training room i zabralem mu 500 gp ktorymi tak sie chwalił :D
a jeszcze inna postacia (knightem ktorego mi później hakneli) crystal necklace i dvarven ring. wiem ze nie sa specjalne ale tak sie tym podniecalem, ponadto mógłbym dać ring mojemu kumplowi druidowi, który ciągle był pijany...
wildzia pyta
27-05-2006, 11:05
Ja moją pierwszą postacią na test servie znalazłem demon helmet w depo venore ,a po tem wywalilem go do bagna.......:p
Ksiaze Imrahil
27-05-2006, 13:36
Ja jeszcze kiedys jak byłem po dednięty to w depo poprosilem takich dwóch gości o broń (nie miałem) a oni mi rzucili [Duble axe],[scrimitar],[broadsword] - Bardzo dziękuje tym dwóm Panom i pozdrawiam ich ... (a ja wziąłem z nich przykład i te z tych rzeczy których nie urzywam rozdałem nowym na mainie ;p)
Ja w depo AD znalazlem Blue Robe. Potem Dedłem. Znalazłem też ze 100gp i kilka kusz.:D
Johanes19
27-05-2006, 19:53
Ja znalazłem na mainie :
-halabarde(z cyca)
-guardian shield(z ds)
Na rooku:
-plate shield(mino)
i narazie to na tyle:)
jaja kiedyś znalazlem pod bagami w depo 5 dwarvten shieldow i kilka innych śmieci np. stell helmet iron helmet itp.
kilka dni potem znalazłem protectoin amulet w bagu z 100 ham i magic light wand :P
MinorLord
29-05-2006, 10:43
Dzis znalazlem beholder shielda w dead beholder!
Ja raz sobie na ghule poszedlem patrze a tu na glebie dark helmet, plate set, moonlight rod, dwarven shield i jakies smieci w backpacku. A co do oddawania rzeczy noobom to raz jak dedlem i mi moj kochany fire sword wypadl :....(
To rzeczy wszystkie oddalem typowi na 8lvlu bylo to guardian shield, plate set, knight armor, devil helmet. Koles malo co z trampek nie wyskoczyl a ja usunolem postac :D
Ja znalazłem backpack battle hammerow
matek7890
29-05-2006, 23:05
Ja znalazłem na ziemi soldier helmet i scale armor.Nic cenniejszego :(
Sidena Daron
02-06-2006, 16:30
Znalazłem Dragon Hammera w dp w Carlin i 30 sekund później sprzedałem go za 1,5k :) Z tych mniej wartościowych to Dark shielda, Scimitara, club ringa, crystal neckale.
Marluki-sorcerer
03-06-2006, 13:56
Ja znalazłem Dwarven ringa w dp w ab.
Znalazłem też kiedyć lootbaga i gdy go do dp ciągnołem to mi 50 knight zakosiłxD
Cristiano Lisek
03-06-2006, 15:50
Ja znalazłem fire sworda :)
Leżał sobie przy rzeczce obok deada. Kolesia ubił 120 lvl a taki fire sword to dla niego smiec wiec wyrzucił. Byly tez 4 dragon hamy i 160 gp hihi
songo ku of thoria
03-06-2006, 15:55
ja przdchwila na pohu znalazłem w 35 ek c armor i c shielda i 7 bp uhów pewnie mial kicka bo padł na giant spiderze. c armor i c shield sprzedalem u djinów za 19k a uhy dla siebie!!!!!!!!!!! :D
Ja kiedyś w dp w Thais znalazłem leżące na ziemi Dragon Sheild, 2 Serpent Swordy, Plate Legi i Plecak, którego nie wziąłem, bo pobiegłem zostawić w dp tamte rzeczy, a jakieś n00bki zabrały.
ja zgarnołem bright sword,k armoir i vamp shield od gostka który wyżucał itemy,ale potem musiałem oddać armor i shield albo hunted :D
ja zgarnołem bright sword,k armoir i vamp shield od gostka który wyżucał itemy,ale potem musiałem oddać armor i shield albo hunted :D
Ciekawe grasz na non-pvp i hunted
Cristiano Lisek
03-06-2006, 20:12
Ciekawe grasz na non-pvp i hunted
a skad wiesz na jakim serverze to znalazl. pomysl zanim cos odkryjesz
Piti Narl
04-06-2006, 06:35
Moim najcenniejszym przedmiotem jaki znalazłem na ziemi był Double Axe.
Piter Knight
05-06-2006, 15:30
Jedyna porządna rzecz jaką znalazłem na ziemi to halebarda.......Porządna bo nie będę się chwalił jak te noobki z 1 strony że znaleźli cooper shielda czy studded armora. Ja takich rzeczy nie zbieram:)omg (-.-) noobs
Frezzy Fire
05-06-2006, 21:20
Ja pamiętam jak pierwszą postacią knightem(chyba wtedy miałem 15 lvl) znalazłem Steel Shielda8o Ale się wtedy ucieszyłem:D
DJ Blackout
05-06-2006, 21:36
Ja znalazłem raz serpent sworda i plate armor lezaly na ziemi w depo w AB he he he bylem najszybszy!!!B)
Arturo Michael
06-06-2006, 19:02
A ja Fire Axe'a i Giant Sworda :D To pierwsze w dedzie ,a to drugie koleżanka mi podarowała na urodziny =D
Była taka historia ziomek wylozyl dsm ja zawalilem. On mowi trade za boh
a ja mowie ok. a on rzuca jeszcze boh for me...hahah
Mati Fari
07-06-2006, 15:39
ja na rooku znalazlem chain armory , katane i carlin sword
na mainie :Crown Armor pod drzewem , FS , Bohy jak goscia gonilismy to nimi placil , no i RH
Screeny z Orshabaal Hunt (http://s5.*********.pl/c.php?uid=76495)
Baartoss
07-06-2006, 18:00
ja o ile pamietam to orcish axe i backpack w ktorym byly 3 bow :D i cos tam jeszcze ale nie pamietam :P
Dark Sven
07-06-2006, 18:56
Ajaaa znalazłęm begpag medzik plejt armorofffff !!!!!!one one one raz raz jeden jedned Ale nje pokasz ep po misalem otttaac boo bylbyma ghanutned;( ;( ;( ;( ;( ;( nas eeserop
Ludzie nie piszcie bzdur bo nikomu nie imponujecie
onenoneone razrazrazraz jeden jednejde
@edit
przypomniałem sobie.
Nupie sobie rookstayerm na posion spider patrze leci 6 lvl na red hp. Nazwał mnie noobem no to go blokuje. Kolo za cwany był szpunił szpuncił zabily go spidery - loot 300gp*, copper shield studded legsy .
Wysmiałem go ale sie nie oddezwal a szkoda :P
*musiałem wyrzucic 100 bo nie mialem capa na rope
Zabawne w przed tym zdarzeniem znalazlem tam wędke :P
robert22
07-06-2006, 18:57
a ja se znalazlem w depo noble armor i dragon hammera bo ziom wyrzucil :baby:
szczesliwy sorcek
08-06-2006, 22:02
ja znalazlem worek pod dwarfem w ktorym bylo 4 dwarven shieldy, 2 chain armory i troche jedzenia
Ja znalazleem Meduse Shield i Bp of UH
Ale miałem ucieche:cup:
Derog Stron
11-06-2006, 12:17
Ja znalazlem Backpack taki z dzungli a wnim 6 crystal coin. :cup: :D
Darth Everril
11-06-2006, 12:21
moje najlepsze "znaleziska": z ciałka-bp UH i wand of cosmic energy, na dwarfach w Kazzo 4 Dwarven shieldy schowane w worku. Niby nic fajnego ale zawsze cos :)
Berni1 patryk
11-06-2006, 13:01
Ja znalazlem golden armor i knight legs bylo wszystko w czlowieczku :)(zabitym) :p :cup: i eszcze 4 dwarven shiled i brass armor
Ja znalazłem na dwarfach kiedyś lootbag z całą kupą dwarven shieldow i kilkoma chain armorami :) zysk był niebagatelny ;)
Jory Vikarth
12-06-2006, 16:32
Ja znalazłem S - armor i prawie wziąłem Double Axe ale gosc sie popisywał tylko zabiłmnie bo zabrałem plecak naszczęście nikt nie wziął S armora i YEAH
Mi kiedyś udało sie zgarnać guardian halberd:evul: widocznie jakis gosc konczyl z gra i wyrzucal swoje eq:D ale reszta to nie byly juz takie ciekawe itemy 8o :cup:
Gollumek
12-06-2006, 22:28
mi jakis pacan zostawil small diamond w Walkirii :P
a pozatym w bagu 2 chain armorki halberd i obsidian lance :P
Dymek_sc
13-06-2006, 01:59
ja znalazlem dragon shielda i dwarven shielda (dragon niedawno bo kolesie wywalili w dp a dwarven na poczatku mojej przygody z tibia :D )
Ja kiedyś (czyt. wczoraj) postanowilem pozwiedzac ab' i na zamym szczycie jakis kolo stal przy depo, przeklinal na wszystko(je**** nooby, pier****** potwory itp.) i wywalał wszystko z depo:D ja sobie poczekałem za gosciowi minie a on walnął taki łańcuszek: Tibia to poj****** gra pie***** ją i sie wylogowal a itemy sie walały po calym depo:D no to ja się skusilem i zlapalem:http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/shields/guardian_shield.gif http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/13.gifhttp://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/26.gifhttp://members.chello.pl/l.lewczyk/images/weapon/fire_sword.gifhttp://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/49.gif
poza tym jakies pierdołki ale to jest najcenniejsze :D
ja...kiedys znalazlem niedaleko beholder quest deda w ktorym byl crus helmet ;]
Wojtomir_Honera
14-06-2006, 18:55
Mi wypadl crown helmet ( nie dawno) i jeszcze 3 K (to jak gralem pierwszy postacią) to bylo na majnie a tera rook : raz znalazlem katane 350 gp i brass helmet z deda.B)
Masacrathor
14-06-2006, 19:08
Moją najcenniejszą rzecz jaką znalazłem był Golden Armor:cup: Pozatym jakieś śmieci typu: Guardian Shield, Plate Armor-Legs i takie tam. A najcenniejszą rzecz jaką straciłem są bohy...Wybierałem się na Blood Herb Quest wywaliło mnie. Potem patrze na postać zalogowany jestem w świątyni...:( Lookam na stronce a tam "Killed by rotworm" O LOL!!!!!!;(
Masacrathor
14-06-2006, 19:12
Na rooku, hmmm.... można powiedzieć że znalazłem brass shielda. Chciałem kupić od jakiegoś gościa ale nie wiedział co to trade więc skorzystałem ;)
Na mainie bardziej ukradłem :) ale nie do końca, leżał sobie war hammer obok gościa, jak tu nie skorzystać?? :)
Jak leżał to nie ukradłeś tylko poprostu znalazłeś RESPECT:D
kosior15
16-06-2006, 21:45
Ja znalazlem plate armor w dedzie :cup:
Aynahanir
16-06-2006, 22:48
ja jak grałem pierwszy raz i byłem jeszcze noobem (miałem inne konto, niestety zapomniałem hasła:( ) poszedłem za pole zboża na północy miasta. znalazłem trupa. przeszukałem go i jakie rzeczy znalazłem! studded shielda, carlin sworda, ze 3 włócznie i jakieś 200 gp :cup: KUMULACJA TIBIOLOTKA!:D
Fejkowiec
16-06-2006, 22:51
Golden armor w depo w worku, ~60 elite knight pomylił rzeczy, do których wkładał eq i zamiast do depo włozył do worka, który leżał pod nim. Włożyl tam całe swoje eq, ale ja zabrałem tylko golden armor, bo reszte rozkradli inni [c legs, gs, royal helmet, boh i cos tam jeszcze bylo ; d]
szczesliwy sorcek
16-06-2006, 23:08
Jakies tydzien temu znalazlem beztrosko lezacego clerical mace w jaskiniach trolli a dzis gostek wywalil warrior helmeta i plate legsy.legsow nie zdobylem ale helmeta owszem:p
Ja na rooku znalazłem w jakimś truposzu 1.2 K 8o 8o 8o !!! Na mainie to Dark Helmet gdzies za drzewem, Scale Armorek i ........... Sandałki B) !
Madziaak00
17-06-2006, 15:47
Golden armor w depo w worku, ~60 elite knight pomylił rzeczy, do których wkładał eq i zamiast do depo włozył do worka, który leżał pod nim. Włożyl tam całe swoje eq, ale ja zabrałem tylko golden armor, bo reszte rozkradli inni [c legs, gs, royal helmet, boh i cos tam jeszcze bylo ; d]
A jak sie obudziles to co sie stalo ? :baby:
A tak wogole to ja znalazlam kiedys pod Carlin cialo. Byl w nim crown helmet, protection amulet, lopata :) lina :] prawie caly bp uhow i 5 sd. Niestety jestem na tyle glupia ze kiedy wlasciel zalogowal sie do gry wszystko mu oddalam X(
Johanes19
17-06-2006, 16:05
Ja na mainie znalazlem na ziemi (na moscie dwarfow) dragon necklare amulet :D
Palmonek
17-06-2006, 17:54
Ja mialem beke bo znalazlem Baga a w nim Demon shilda:)
a jha zfalnaslem bhgag a f nhhim mędzik laong zforyt!!!!! jeztecje nboby!!!!!!! Mam medzik loang sfotra!!!!!!
Nie ma czym imponować.
Cóż ja znalazłem pod ziemia (offtopic dostane bana ;( ;( ;( )(no ban plisssssssik!111) w bagu skromny palte armor i plate legs ale zawsze coś :baby:
Ja znalazlem Bright Sworda lezacego w jedniej z jaskini dwarfow. 9 sorcerer bil rotworma i kolo niego lezal sobie BS wiec go sobie wzialem :)
Sorceverka of harmonia
18-06-2006, 00:01
na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp
a na mainie:
loot bag wypchany brass helmetami, maceami i brass shieldami [w sumie cos kolo 1k gp bylo]
a z pojedynczych przedmiotow to tylko scale armor i 4 club ringi [lezaly sobie w depo w carlin]
scymitar powiadasz na roku ? <lol> przecież na roku nie można zdobyć scimitara ..........
ja znalazłem bag a w nim 2 mace i 3 dragon hamy.A jak szłem sprzedać 2 brass helmety i viking helmet u Hardka zobaczyłem na 2 piętrze domku dark shielda.poszłem do depo shować go i ide do hardka .Zobaczyłem jak noob sie chwali dwarfen shieldem ,kilka sekund i już go nie miał.ide go shchować i ide dalej a tu patrze na wierzy leży kolejna drak shield.
Raul de Azura
18-06-2006, 13:52
Cors Ent wylozyl na dp w venore 50 crystali i zostaly one "zasmiecone". stracil je na rzecz Shanoza
Xardasus
18-06-2006, 15:33
ja znalazlem na ziemi martwego dragona ^^ a tak na serio to jakis duperele typu bag mace i tym podobne se lezaly pod trupkami raz znalazlem gs-a w dedzie :D
Imo:Ten temat schodzi na psy już widze jak ludzie wywalaja do torebki swoj caly eq a jak sie logowales to nie bylo napisane welcome to test server albo witam na moim ots. Taa moze jeszcze w bagu znalezliscie blessed shielda g helmet mpa dsl g boots magic long sword sov sca g axe th falcon amu pharao sworda ano i jeszcze 10000.... bp uh,sd,explo,hmm,gfb i jeszcze gm-y dali wam 50000....lvl i skille ze macie apocalypse i stado demonow na 1 hita i sa to hity obszarowe. Jak macie pisac swoje marzenia to nie piszcie wogole bo nikomu tym nie imponujecie co najwyzej sami mozecie sie podniecac jaki to dobry eq wymysliliscie.
Wojtas Max Palladyn
19-06-2006, 09:13
Ja znalazłem tylko wiele wiele scale armoruw na dwarf guardah :)
Ja Znalazlem trupa :) w którym bylo 100k i knight-set.:cup:
Master-Wojtaszek
19-06-2006, 12:28
W tym temacie nie chodzi chyba co znaleźiście w dedzie tylko co znaleźliście na ziemi... trzymajcie sie tematu...
Ja znalazlem warrior helmet na ziemi;)
ja znalazlem 1.1k, wand of dragobreath(2. rozdzka dla sorca), 2 steel helmety,plate armor i cos tam jeazcze bylo.........w worku pod drzewem :]
Na północ od PoHu, w szczerym polu znalazłem pewnego ranka nowiutki crown armor. Do dziś nie umiem sobie wyjaśnic, kto i dlaczego go tam zostawił.
:) a ja znalazlem backpack pelen scale armów i bohy
Mika Revenger
22-06-2006, 15:32
Na roocku znalazłem 2 katany na katana quest(leżały przy skrzynce):) Na main na ziemi znalazłem plate legs na pohu:P Ukryte za drzewem były, ale lekko widać je było. Mówie wam, szukajcie loot bagów na pohu, z kolegą znaleźliśmy tam kiedyś bp wypchany lootem, w środku bło pełno innych bp a w nich: bolty, p legi, p army, k army, p ammy 1, 2 k legs, mnustwó steel helmet, guardian shield:] Po prostu wszystko co możliwe do znalezienia na poh:P Zanieśliśmy jakimś cudem ten bp do depo i podzieliliśmy się rozsądnie, następnego dnia dowiedzieliśmy się ,że był to loot 93 ek i kolo nieźle się wkurzył, ale po 2 dniach zabił kogoś innego myśląc ,że to on bo za bardzo wzbogacił się na poh'u :D :D
ja znalazłam słownik ortograficzny...leżał na ziemi,tzn. na podłodze w moim pokoju.też się liczy?
@topic
vamp shield
Aras Shan
24-06-2006, 22:37
W tych czasach, zbytnio nikt nie zbira cooper shieldów i katan na mainie.. ale looz :D
Knight of Siedlce
24-06-2006, 22:39
Ja na rooku znalazlem sworda i mace ;) w worku:D
a na mainie to ... battle axe i orcish axe :) narazie :D ( z 1postaci sobie nic nieprzypominam)
bartii10
25-06-2006, 14:38
ja znalazlem w venore zielony bp zapelniony bpkami a w kadzym bpku kolejne. jestem drutem to mi sie bardzo przydaly ;))
Damian SD
27-06-2006, 09:40
Ja najcenniejszego co znalazłem to serpent sord na mainie ;)
i plate armorB) .
Harmoniusz
27-06-2006, 10:07
Ja na mainie znalazłem różowy backpack wypchany po brzegi:kuszami, macami ,steel shieldami.;) 8o
Na rooku znalazłem katane:D
stoje sobie na rooku na rynku i patrze za drzwem lerzy 1 gp i bag wiec podchodze.biore 1 gp i otwieram bag .był pusty.przesolem bag a podnim byl kolejnyw nim 2 mace,2 swordy,2 plate shield i 2 small stony.
mace i swordy sprzedalem a plate shieldy czekaja na kupca:)
Hehe ja znalazlem kiedys lootbaga w kazz koles po calym dniu expienia zostawil pod drzewem ja go wziolem nie pamietam iel za nieog dostalem ale sporo.. a kjeszcze raz zajebalem g-legs bo kolesia schakowlai i wyzucal..:P
Nigdy sie nad tym nie zastanawialem... ostatnio znalazlem na dachu p set'a i spike sword'a i to chyba najcenniejsze co znalazlem na "ziemi" :)
Krejzi Frog
27-06-2006, 16:39
To bylo moja stara postacia.w dp kazo kolo na dp(okolo 30lkvl) mialk-axe dragon hammera plate arma ispike sworda.Ja tak stoje pod nim i nic.On sie pyta "what" ,a ja nato "free items please?" a on " xD" i rzucil m ito wszystko na ziemie.Obok lezal parcel zuzyty to ja ze nie mialem capa all do parcela i na dp rzucilem no i potem do dp :p
A jeszcze kiedys ta sama postacia kolo jakis (chyba mial wtedy 67rp) ukladal depot.na dp czsami kladl jakies fajne itemy i rozdawa ludzia(spike swordy i takie tam dlaniego miej warte rzeczy)...Ja potem tak go draznilem roznymi sposobami (glownie nobowatym fri itens :D) to on tak:
ja stoje od niego 7 kratek dalej,a on:Ey.For you. i pod siebie polozyl b robbe.ja nato rozne bagi i takie tam rzeczy jakie pod reka mialem kladlem.On nie wyrobil sie z ich odsowaniem i podbieglem i wytrzaskalem z pod smieci w robbe i je do bp.On sie zemna klucil ze mnie zabije jak nie oddam a ja mu ciogle nato ze m idal i tak dalej..okazalo sie ze rzartowal -.-..powiedzialem ze nei oddam.Pozniej wyszlem z dp a on mnei z sd,no to ja mowie ze do wody wywale albo ze nie oddam i koniec.On zaproponowal ze mi ds fs'a za jego blue robe albo mnei zrookuje.Zgodzilem sie i fs..chociaz b robbe blo lepsze ale nie chcalem miec hunta. :p
-krejzij-
@up
Heh, Torche Walnoles Noobka :(
Kompek13
28-06-2006, 23:33
A ja znalazlem hmmm..szczerze small ruby.jakis eee...."nieumiejetny" gracz wyrzucil na ziemie na amazon camp to podnioslem :]
Ja znalazlem tylko noble armor na dwarfach guardach lezal to wziolem :p :D
Spongyfhy
29-06-2006, 15:37
Może mi nie uwierzycie, ale ja znalazłem kiedyś (w depo w Thais) backpack pełen run Sudden Death! 8o Znajdował się on wysłanej paczce, leżącej na gdzieś na ziemi, dlatego był ignorowany przez innych graczy. Z racji tego, iż jestem Knightem i SD nie są mi potrzebne, sprzedałem je za rozsądną cenę :D
Ja patrzę - leją Sorcera na 9x z red skullem. koles biegal w caly czas ta sama trasa w poblizu lasu. Miałem przezroczyste sprity, patrze - bag pod drzewem sie pojawil. Kolesie ubili, wk***ili się, że nic nie ma. Poszli. Ja skok dfo baga. Royal helmet, golden armor, crown legi, bohy, demon shield, wand of inferno. 8o Tak się darłem z uciechy, ża matka zawiozła mnie do lekarza - przez 3 dni po tym mówiłem szeptem. X( ale nigdy tego nie pożałowałem.
ja znalazlem z kumplem 2 parcele pelne boltow ze 200 ich bylo 400go w jednym a w drugim 300gp bylo 6 power boltow 2 chain armor 3 crossbow w depo carlin na balkonie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a z pojedynczych zeczy to Guardian shielda ktos zucil na dach mojego domku xD :)
Raz tak sobie skilluje i patrze a obok kolo 8lvl idzie na slimy. Mysle se ze jakis noob. Dobilem skilla a koles nie wyszedl jeszcze to wbilem na slimy i ropnalem cialko. W srodku bylo: Plate armor, 400gp, lina, lopata i duzo zarcia :D .
Podkładka
29-06-2006, 19:19
Ja znalazłem jak wielu tylko scale armory w kopalniach.
Przy wyjsciu z thais znalazlem sandals w thais bow na rooku chain armor i carlin sword
Mastermind shield
30-06-2006, 12:19
Ja znalazlem na mainie Tower Shielda ktorego ktos wyrzucil przy swiatyni na moim starym harze ktory mial 10 :)
Aynahanir
30-06-2006, 20:18
możliwe że to nic, ale ja znalazłem copper shielda. gościu stał w carlińskim depo przy skrzynce, za nim c. shield każdy mógł wziąć ale ja byłem najbliżej :] . i do tego zarobiłem na sprzedaży brass shielda :p
Kiedyś kolega kończył grę i dał mi crown armor,knight legi, warrior helmet.
Niedawno gość dał mi na depot bp of scale armors [_ [{}] [_
_ktos_in_tibia
01-07-2006, 11:03
ja na rooku carlin sword i 4 studded armory
-niegrający-
01-07-2006, 11:18
no... może nie na ziemi ale na skrzynce pocztowej za starych dobrych czasów znalazłem w parcelu 20 k 8o ziomek poprostu źle wypełnił label i zostawił parcela bez opieki :) a że były to początki servera 2 dni skakałem z radości :D
na rooku:
- łuk,
- carlin sword
a na main:
- scale armor,
- dwarven shield
Marek123
01-07-2006, 12:26
Ehhhhhh w cale nic takigo wartościwego nie znlalazłem (tak żeby wziąć) raz tylko ciało w depo, które tkoś wrzucił- było w nim: demon shield, c set, w helm, bp(nie zdonzylem zobaczyc) i jakies amulety. Byłoby fajnie tylko wparowały jakieś 90 lvle i kazały oddać :(
Tak w ogule to niczego nie znalazlem (najwyzej zgubiłem) i wszystko co mam to jest wypracowane.
A mam jeszcze tylu kolesi i każdy mówi tylko żebym dał jakiś prezent z okazji wyjącia na maina np: knight axe albo d hammer,gshield-takie tam:))
Taaaa...A muj kumpel wrzócil BOH-y do kosza...
Marek123
01-07-2006, 12:31
Ja znalazlem na mainie Tower Shielda ktorego ktos wyrzucil przy swiatyni na moim starym harze ktory mial 10 :)
JASNE...Blok Orshabala...X( !!Chyba ze we śnie:baby:
Marek123
01-07-2006, 12:31
JASNE...Blok Orshabala...X( !!Chyba ze we śnie:baby:
Sorry;P pomylilem post:P
Ja zwiedzając PoH na 10 (!!) lvl Palkiem znalazłem na samym dole PoHu gdzie respi sie GS i Skorpiony (Niżej niż resp orków) bag, a w nim: pierwszy bag to same p army, drugi bag to same p legi trzeci i czwarty stell helmy i piaty bag ostatni to kusze. Zacząłem go taszczyć od drzewka do drzewka ponieważ obok mnie popylały dwa 100+ lvle a bag był pewnie ich :D Ale dostaszczyć niestety sie mi nie udało ponieważ zabił mnie.... uwaga..... Elf Scout :P I to na tyle by było.
Pakeroso Elbląg
01-07-2006, 19:06
ja na dark caterddal znalazłem Platinum Amulet xD leżał sobie kolo wejścia xD
PalladynekII
01-07-2006, 19:34
Ja znalazłem noble armor jak szedłem do Dark Katedry :] Raz też znalazłem lootbag pełen chain armorów.
demon draw
01-07-2006, 21:46
Co najcenniejszego? Hmm
Na Foldzie znalazlem zabita przez slimy dziewczyne a w niej Fire sword :)
zatakowal mnie pk drut z monkiem szybko padli a z druta wypadla quagmire rod
Torch. Niby nic ale znalazłem go na rooku moją 1 postacią. Wiecie - wartość sentymentalna.
Najcenieszego ja znalazlem beholder shield
Menturio
02-07-2006, 08:41
heh na rooku dwie katany koleś w worku zostawił.
A na mainie steel sheld na dragu ktos wyzusil i 3 dvarwen ring:creature:
I koles chyba gre kończył bo eq wywalał udało mi się zgarnąć 100 gp i becho shield
Bartek150
02-07-2006, 08:43
Ja znalazlem lootbaga o wartosci 5 k na-5 w kazzo:) i dzięki temu kupilem se d shielda i noble armora
Krzysztof.fm
02-07-2006, 13:31
ja nacenniejsze na mainie znalazlem bag a w srodku nim bly plate shieldy brass helmety a na koncu 100 boltow z kusza najlepsze jednak bylo ze te plate shieldy sprzedalem za45 gp w carlin8o 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D
bogaty jestem :D :D :D
Hmm
najcenniejsza?
To DSM na hibernie
Koles padł i wrzucił sobie itemy do bpka a tego dał pod drzewo. Kilka kroków dalej leżał martwy (Pewnie nie chciał zeby ktoś go zlootował)
Miał pecha
Byłem 1szy ^^
Na rooku jeszcze Bag z kasą (800gp) i 2 platyny pod bagiem przy queście na cooper shielda :p
Mateusz the vampire
02-07-2006, 18:22
ide se na hydry ide ide pacze tam ciało i hydra lurnieta myśle pewnie jakiś noob chciał solo ^^. Pacze do sierotka a tam boh:D. Myśle znowu jakiś szwed na 20 lvl kupił boh i myślał ze se poradzi ^^. ciało do wody jak zawsze ^^
jutro kończe 14 i na urodziny dostaje 95 zeta na konto Mbank i wyjazd na karrariby na 2 tygodnie
Tuhamiid
02-07-2006, 19:34
Dzis rano przechodzilem przez northport i znalazlem na ziemi w bagu c shielda i war hammera ...ale jak on sie tam znalazł to nie wiem ;)
BP UH-ow kolo robil uhy na mino guardzie i go on ubil;p a przy okazji piszac ten post stracilem 1,6k<wracajac z fibuli zachaczylem o minosy ktore mnie ubily:(> czyli w tym miejscu wiecej stracilem niz zyskalem :(
NekroSnajper
03-07-2006, 16:39
A ja znalazłem Dragon Shielda w deadzie (kolo padł na zerku a zerk na mnie xD) Nosiłem go ąz se nie kupiłem Vampire Shielda :P
ja w ciele znalazlem bp explo,10k i jakies tam pierdoly(cyba wracal z desert quest) oprawcow nie bylo widac wiec wziolem i szybko sie wylogowalem na wszelki wypadek :P
Elmius Silanth
03-07-2006, 19:41
Ja znalazłem w depo w Thais Crown shield :p
Vete Aegrisson
03-07-2006, 19:47
Ja kilka dni temu w dp thais podniosłem bp...patrze, a on jest wypełniony axe ringami! 8o B)
Meziolix
03-07-2006, 20:01
Ja zato znalazlem medusa shield !!!!!!!!!!!!!! 8o ale koniec był tragiczny !!!!!!!!!!;( oszukali mnie !!!!!!!!!!!!!!1X(
morgan14
04-07-2006, 07:11
Jak mialem rs znalzlem demon shielda ale jakis 80 sorc mnie ubil :/i stracilem
PatrickDestroyer
04-07-2006, 17:23
ja znalazlem na refugi 11 chain armorów, w backpacku;p
Ludwik Mati
05-07-2006, 14:02
Ja na rooku wziąłem carlin sword a na mainie spellbooka :cup: na dc bag wypchany viking helmetami i brass helmetami i to wszystko chyba
Frankolek
06-07-2006, 08:35
No to tak ja widzialem lezacego na ziemi golden armora ale jakis 110lvl podbiegl i zabral go a tak to znalazlem scarfa 3uhy i pierdolki
moj kumpel to mial farta znalazl f sworda i ka rmora
Oprycznik
06-07-2006, 11:12
W Carlin na dole świotyni dark helmet i chain armor:cyclops:
Zgredeczek
07-07-2006, 01:27
Ja grajac 2 postacia w tibie zobaczylem ubitego knighta(pewnie botowal) a niedaleko jego body byl mino guar. Zabilep guarda otwieram cialko kolesia a tam BoH T ring 2 bp uha 200 ryb :D
Kurczakos
14-07-2006, 20:05
Hehe, możecie sopie nie wierzyć ale ja na mainie znalazłem DSMs w parcelu, i to jeszcze w depo. Ale najbardziej śmieszy mnie to że w ten sam dzień go sprzedałem za 20K8o 8o .
Weebster1993
14-07-2006, 23:28
no to tak...Dragon Shielda,hmm..., a Jakiś koleś wywalał różne amulety lacznie z 20 mam chyba z 15 różne od silver do garlic itp... orcish axe ale to cienkie...wszelkiedo typu smiecie...Plate armor...Wand of Plague...bag axe ringów...i backpack stell helmetów...było to na Asterze...Takze nici z pk;))
Witam ja Znalazlem na ziemi bp wypchany po rogi : P-armor, P-legs, Dragon hamer bylo tego po kilka wzielem co moglem na klate i poszedlem .
Ja znalazlem Bp pelen roznych kluczy w tym crystal key :baby:
Znalazlem bohy za drzewem obok ab i jak sie puzniej dowiedzialem to moj kumpel uciekal od 70+ms i wywalil i gdzies byla d-lance ale cóż jurz bylo za puzno :(
Ja osobicie znalazlem fire sworda jakis koles 112 ek wurzucil w depo.
Sir Sire
15-07-2006, 23:49
ja osobiście "znalazłem" w ciele knight legsy :p
kondi301
16-07-2006, 13:10
Ja na roku znalazlem plate shield w slepie u obiego,a na mainie p-armor:]
noobowaty mistrz
16-07-2006, 13:24
Ja na ziemi znalazlem backpack w ktorym byly nastepujace przedmioty:
Magic Longsword, Great Axe, Thunder Hammer, Backpack of Power Arrows, Magic Plate Armor, Dragon Scale Legs, Golden Helmet, Golden Boots, Blessed Shield, Backpack of Ice rapier
Ja znalazlem c armor i gsa w ciele na kolo Venore
Gall Dordor
16-07-2006, 16:18
Ja na ziemi znalazlem backpack w ktorym byly nastepujace przedmioty:
Magic Longsword, Great Axe, Thunder Hammer, Backpack of Power Arrows, Magic Plate Armor, Dragon Scale Legs, Golden Helmet, Golden Boots, Blessed Shield, Backpack of Ice rapier
Gz.A nie pomylilo ci sie to forum z forum dla jakichs marzycieli?;p
Wypadł mi bp w którym było:
1000 power boltów,50 spearów
i bohy
Ja kiedys w trupie na securze znalazlem demon shielda i crusader helmeta i jakies smieci;]
ebismolarek
16-07-2006, 19:24
ja znalazłem 2 dolle, brass armor, i troche gp a na rooku tylko brass shiield, viking helmet i mace :crusader:
Ja moim noob charem się bawiłem w zabijanie pk. Pełno gości biegło za jednym, ktoś go dobił, otworzyłem ciało a tam bp i coś tam jeszcze. Szybko biorę bp do swojego plecaka, otwieram, a tam fs plate legi, lina, łopata i "pare" gp.
Jak skończyło mi się pz to fsa dałem koledze :]
ja ostatnio mialem fajna sytuacje. expie sobie na gl w jaksini gdzie jest fd, na dol zeszlo pare n00bkow - 9 sorc (ktory dednal tu wczoraj i mial znow 8 lvl, wiec teraz swiezy 9 lvl :D ), 10 knight i 10 sorc. 9 sorc i 10 knight odeszli kratke od schodow, a 10 sorc stal przy schodach. ja poszedlem w gore, nagle patrz - pare gfb pod rzad (zawsze wyzywalem FD ze spamuje :D ) a tu nagle patrz - 2 dedady! knighta i 9 sorca - loot: z knighta bp, lina, lopata, troche ryb i... War Hammer :D a z sorca zielony bag i pare ryb, lina, lopata, etc :D
noobowaty mistrz
16-07-2006, 21:56
Gz.A nie pomylilo ci sie to forum z forum dla jakichs marzycieli?;p
Ten temat to spamerski temat do nabijania postow (dziwie sie ze w ogole mody pozwalaja na takie zasmiecanie forum) Wszystko tutaj wolno pisac. Nikt mi nie udowodni ze tego nie znalazlem, nawet jesli to jest super hiper malo realne.
Wiedźmin
16-07-2006, 22:42
Udowodni ten kto ma golden bootsy i CiPy? :P
Ja znalazłem C-shielda na górze w dp AB:] a takto w hammera w dednietym Bandicie B)
Hail Astera :evul: Tibia Its Only Game:evul:
Ja znalazlem bag wypchany roznego rodzaju hammerami steel helmetami chain armorami i takimi innymi armorami. Ale sie ucieszyłem:D
Sebastianky
17-07-2006, 11:20
ja znalazlem crown armor pod dzewkem w ab :P
Jacek Zadumny
17-07-2006, 17:23
Najlepszym przedmiotem jaki znalazłem na Rooku to: copper shield, mace i sword. Na Mainie byłem zaskoczonym swoim szczęściem: Ktoś wrzucił do dziury z Ratem koło Venore worek. Z niechcenia podeszłem i zgadnijcie co znalazłem? W worku leżał bright sword, worek halbard i chyba z 4,5k. Niewiem kto wrzucił tam ten worek ale musiała to być wysokopoziomiowiec.
neonowy1
18-07-2006, 11:58
A ja na rooku chane armor a na mainie plate armor i dwarfen shield 8o
Teh Centix
18-07-2006, 13:59
Ok, to moja historja...
24 listopad 2005 - hack
Dostalem od kumpli jakies tam itemki zeby moc wystartowac od poczatku, runkowalem, az wkacu, kupilem 10 sqm domeq w carlin i polozylem w niego zarobione 50k tak ze se lezalo i ladnie wygladalo :P
Pozniej chodze po carlin i robie rozne glopoty z nudow (example - szachy etc :P)
Ide do depo po czarnego konika szachowego, patrze na dachu zaraz obok sklepu miesnego na dachu lezy DSM,C Legi, skullstaff, AOL, RH Demon shield, Dragon Shield i Bohy, mysle sobie pewnie jakas wiara weszla na dach i szpanuja itemkami, i sobie pomyslalem ze sam chcialbym miec takie oO
Nagle patrze i C Legi leza na DSMie, oho? cos mi nie pasuje, patrze opis you see crown legs etc, szybko exani hur up i pozwijalem wszystko, cal zadowolony wrzucilem i ulozylem wszystko ladnie w domku...Cacy wszystko zadowolony dzwonie do kumpla zeby wbil, to mu pokaze jakiego farta mialem ze kolo jakis musial konczyc gre i powrzocal itemki na dach...
Oczywiscie niecaly tydzien pozniej jak mialem zamiar sprzedac to wsyztko bo i tak sie nei przyda...Wyszedlem na spacer z psem, wracam...Hack.
Koniec!
P.S. teraz juz normalnie wsyztsko ladnie rozkrecone :P
blontmatys
18-07-2006, 14:36
p-armor :P
Ok, to moja historja...
24 listopad 2005 - hack
Dostalem od kumpli jakies tam itemki zeby moc wystartowac od poczatku, runkowalem, az wkacu, kupilem 10 sqm domeq w carlin i polozylem w niego zarobione 50k tak ze se lezalo i ladnie wygladalo :P
Pozniej chodze po carlin i robie rozne glopoty z nudow (example - szachy etc :P)
Ide do depo po czarnego konika szachowego, patrze na dachu zaraz obok sklepu miesnego na dachu lezy DSM,C Legi, skullstaff, AOL, RH Demon shield, Dragon Shield i Bohy, mysle sobie pewnie jakas wiara weszla na dach i szpanuja itemkami, i sobie pomyslalem ze sam chcialbym miec takie oO
Nagle patrze i C Legi leza na DSMie, oho? cos mi nie pasuje, patrze opis you see crown legs etc, szybko exani hur up i pozwijalem wszystko, cal zadowolony wrzucilem i ulozylem wszystko ladnie w domku...Cacy wszystko zadowolony dzwonie do kumpla zeby wbil, to mu pokaze jakiego farta mialem ze kolo jakis musial konczyc gre i powrzocal itemki na dach...
Oczywiscie niecaly tydzien pozniej jak mialem zamiar sprzedac to wsyztko bo i tak sie nei przyda...Wyszedlem na spacer z psem, wracam...Hack.
Koniec!
P.S. teraz juz normalnie wsyztsko ladnie rozkrecone :P
A aj wżetłem to zkarpca inpetartora Kazordon!!111
Nie wiem czym tu się szpanuje???
Ja znalazłem na rooku ciała graczy gdzie pełno kasy. Ale tak nie licząc tego to Mace xD
A na mainie to były lootbagi i raz dragon shield ;)
Dawny wojownik
18-07-2006, 18:02
ja znalazłem pełno lootbaguw(ach te dobre miejsca) o wartości około 25~30 k
z pojedynczych to d hamera w dedzie
w depo w ab na samej gorze byl parcel a w nim 80bp UH , wh - worrior helmet i k-set !!
Taa a ja ci niw wierze. 8 BP UH tak ale nie 80 :P
Aynahanir
18-07-2006, 20:53
gdzieś napisałem posta, ale nie chce mi się szukać żeby edita zrobić bo i tak nikt nie zauważy.
2 minuty temu znalazłem platynkę w sklepie koło depo! stał gościu, wyżej Rowenna (NPC), a tuż nad nią moneta. nikt do niej nie idzie, to biorę.:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] dziwię się że gościu nie zauważył. potem biją się pod depo, na ziemi UH, pytam czyje to, nikt nie odpowiada, to wziąłem. Na szczęście zdążyłem uciec do depo i się wylogować.
Eryczka Knight
18-07-2006, 22:50
Ja najleprze co znalazlem to bright sword w dedzie na katedrze na demon skeletonie :]
Pan parampampan
21-07-2006, 11:47
Ja znalazłem na Rooku backpack z pięcioma platynkami i ze 1100 gp.
Ja kiedys znalazlem deda jakiegos 13 lvl byl w nim p armor , ze jestem uczciwym graczem postanowielm mu to oddac niemialem capa wec czekam nagle podchodzi jakis noob i zgarnia armora ja sie wkorwilem zlurowalam 2 archery baba dedla i wypadlo... dragon shield i p legi. xD
Ja znalazłem bp sd i 5 mana fluidów pod dzewkiem :evul:
Kaziu'Conqueror
22-07-2006, 12:23
A ja znalazłem deda(tzn sam kolesia blokłem:evul: )na DSie i wypad bs c arm i z 3k w kasie :)
Grogonia
22-07-2006, 15:14
przed depo w bagu znalazłam 10k i troszke... komus sie pomylilo i niechcacy wyrzucil xD
Ja znalazłem Double axe a kiedyś jak tylko wszedłem na maina to w depo w bagu było 3,5 K i serpent sword
Avelcron
22-07-2006, 21:51
Kiedyś jakis koles w thais w depo chyba konczyl z tibia albo cos w tym stylu, w kazdym razie rozrzucal wszystko co mial po calym depo. Zgarnąlem z tego 12k i 2 bp hmm :] do dzis nie moge sobie wybaczyc ze nie wziolem wtedy Bohów które mialem pod nogami ale ktos za mną byl szybszy;(
Vietcong Soldier
22-07-2006, 21:52
Poison dagger na rooku. Znalazlem go jak expilem na ofcach. Sprzedalem jakiemus noobowi za 300 gp i kupilem za to chain arma i studded legsy. Niezly biznes co? :D
Na rooku to mialem farta:
Brass Shield, Dwa swordy
Plus sporo Studde Shieldow i Studded armorow.
Na mainie widzialem fajna tarcze na ziemi, ale ktos dobiegl do niej pierwszy :( Tak fajnie, ale jak to uradziles ?B)
Poison dagger na rooku. Znalazlem go jak expilem na ofcach. Sprzedalem jakiemus noobowi za 300 gp i kupilem za to chain arma i studded legsy. Niezly biznes co? :D Tez tak bym chciał ja to na roku najwyzej co to bóty dostalem :(
Ja znalazłem tylko wiele wiele scale armoruw na dwarf guardah :) Heh w kazordoon jezeli znalazles te scale to one w kazo to smiecie som :p
Ja to se na poh szlem 12 lvlkiem oczewisciie palkiem i znalazlem 1x-parmor, 1x -legsyi za drzewem był time ring ;];];)
Ja dostalem na wet nie wiem od kogo w depo super rzezcy. Ktos po prostu dał mi na lockera.
Dostałem:
1x Serpent Sword
1x Guardian Shield
12x Plate Legs
4x Double Axe
To dopiero Fart:)
Pomysłac ze w depo bylo z 30 osób a akurat ja dostalem :)
Z przedmiotow dragon shield w mount sternum i 2 razy plate legi. A z rzeczy (leżały w bagu w carlin depo) 170975 (dokładnie tyle) robali
EDIT: jesczze quag rod
Ja znalazłem w parcelu w depo backpack kusz :P
A jak free itemki leciały to wziełem : strange talisman, dragon necklace, backpack wędek i double axe :P
O i w ciałku znalazłem plate seta kiedyś...
Tukan pogromca sebka
25-07-2006, 21:13
serpent sword, 4x dwarven shield 11x chain armor, nooble armor.
Znalazłem deda w outlaw campie myslalem ze to bandit a to byl trup gracza. W srodu wand of c. energy :D
Aynahanir
26-07-2006, 13:36
z ostatniej chwili:
chodzę po depo (carlin), nie mam co robić, cały resp trolli wybity, to robię za zbieracza śmieci (patrzcie jakiś temat w artykułach do hunteda), schodzę pod ziemię, widzę parę bagów i parceli. wszystkie puste, aż tu nagle... w 1 bagu (w bagu były kolejne, a w nich dopiero towar) 33 copper shieldy! nie chciałby ktoś kupić? dorzucę longsworda (ale nie za friko)
ja tam nic specjalnego nie znalazlem, ale jesli pytanko co najcenniejszego znalazlem to broad sword :D moj kumpel, on ma farta... lezy sobie parcel, otwiera... a tam 1980 grzybow tych wypadajacych z dwarf i... MEDUSA SHIELD. ze tez ja nie mam takiego farta ;(
Adi Ninjax
27-07-2006, 16:26
Na rooku znalazłem katane lezala w podziemiach
A na mainie znalazłem dolla, albo raz znalzlem 10 protection amulet przed amazonkami lezały i jeszcze halberd na zamku
Najcenniejszy przedmiot jaki znalazłem to bag wypchany po brzegi kuszami, battle hammerami, i steel helmetami, który ktos schował sobie w miejscu tak niedostepnym, że mnie skusiło by sie tam dostać.
A jeśli mowa o pojedynczych przedmiotach to na RookGaardzie znalazłem sworda a na mainie halabarde.
Ja bym powiedział że zwinołes komuś loot'a;)
ja znalazłem knigt armor jak żucali w Carlin na nebuli:)
medusa shield mi sie nie udałoX(
aseret_7
27-07-2006, 19:25
a ja duzo znalazlem najceniejsze to w carlin schodze z ostatniego pietra w depo a na tym srodkowym ktos sie wylogowal i centralnie na przeciw schodow na depo lezal crown armor a tak to znalazlem doll kusze i inne
Ujo of nova
29-07-2006, 02:55
ja znalazłem na ziemi fire sword
RH i mfy z goscia ktory padl na guardach:).
Mi 85 throwning starow ;P
Moja siostra znalazla purple tome co wypada z demona myslala ze to zwykla ksiazka i wyrabala do wody ;P xD XD
Matti Hautamekki
31-07-2006, 10:44
na rooku copper shielda ktoś wyłożył to sie wziąłem na 1lvl :O a na mainie na dachu leżał bp zaglądam a tam 2bp hmm w tym 2 runki 4x i 2 1x :D
Ja znalazlem na mainie 3k w parcelu e tam biore se.. na rooku znalazlem bag a w bagu chain armor, plate shield and mace i na mainie se lezal kolo rotów w veno steel helmet i chain legi :)
Rookslayer of Dolera
02-08-2006, 22:11
A ja znalazłem na ziemi blue robe. Ale miała ona swojego strażnika.
Posłałem kumpla żeby zobaczył draga w kanionie. On wraca mowi że widzial blue robe obok draga. Ja na 14 lvl z dużym doświadczeniem postanowiłem odbic cenny loot. 2 razy mało co mnie nie trafil f-wavem ale zwiałem z lootem. Później się okazało kto był właścicielem.
Bag z Dwarfen shieldami :D
Ale tak szczerze to pojedyńcza rzecz to chyba plate armor :]
Sir Bauma
03-08-2006, 21:10
z tego co pamietam to w dead humanie znalazlem tower shielda na ziemi gdzie indziej fs'a i na dragu w dead humanie k-legsy na tym moje szczescie sie konczy:p
Na rooku Chain armora w Minosie Dedniętym. A na mainie War Hammera w Wild Warriorze i Diament z Valkiri też nieżyjącej.
pawel ziom
05-08-2006, 11:44
ja znalazlem 2 plate arm kolo dc i obsadian lance na polnocy thais kolo orkow. moj kolega znalazl dragon shielda w kolesiu dednietym . :cup:
papajama24
10-08-2006, 22:54
ja znalazłem w trupie rots i bag pełny UHów. Kiedys moj ojciec znalazł w trupe C-armor i fs. Ale z tym rots mialem szczęście :)
Druid Yoki
11-08-2006, 14:41
Ja odrazu po wyjściu z rooka znalazlem brass legi, a poźniej bp w ktorym bylo 20 bp viali zdjąłem całę eq i to podniosłem (za drzewem bylo schowałem) i sprzedałem razem to było - 20bp x 20 viali x 5gp = 2000gp = 2k: :cup:
PhIlIrMoS
11-08-2006, 14:54
Ja znalazlem noble armor i bp hmm.:cup:
speedfriend
11-08-2006, 20:28
Na rooku znalazłem Carlin Sword8o i brass shield.
A na mainie Battle Axe :cup: ,Copper Shield, Plate Shield i Legion Helmet
Ja na ziemi znalazlem czyjegos lootbaga a w nim 3 k arms, 1 pammy, 6 t ringow, i 1bp plate armow, chyab expil na gs ...
Bohy w dead humanie, a na ziemi B robe :)
Bystereq
11-08-2006, 21:40
ja na mainie znalazłem, bag, a w nim były, wszystki kolory plecaków, fioletowe, szare, niebieskie, itd, a w nich chain armory, mace, longswordy, i uwga! GOLDEN MACE! poszło za 7k :D:D
Zuzia =)
12-08-2006, 12:23
A ja znalazłam silver brocha:cup: ... i zgubiłam :p
Ja znalazłem nieużywanego parcela leżącego na skrzynce. ktoś źle zaadresował... od tego czasu 3K były moje :cup:
Hot Dogg
12-08-2006, 12:59
mi wypadlo mpa BO kumpel mi porzyczyl do ssa Demon Helmet, MPA, G-legi, Bohy, MMS i Tempest Roda i dla szydery powiedzialem ze mu nie oddam to mnie zabil i mpa wypadlo ;/ offkoz potem oddalem all.
luiss yora
12-08-2006, 13:36
ja na rooku po najnowszym update znalazlem w piekawni u wiiliego na guze w pokoju w szafce 67 bread,150 worms chicken feather bear paw wolf paw miud czy cos takiego 2k i 3 platynki 71 blueberries 15 meat 3 ham fishing rod
A na mainie ............ Dark helmeta amulet of loss
i chyba fire sworda ale sprzedalem go za 50k ziomkowi i p-seta
dwrven shield knight axe sprzedalem za jakies 20k
Maciej the Sorcerer
12-08-2006, 13:38
Ja znalazłem w bohy w niezywym cycku ! Buehehehhehehe ! Były jeszcze tam fire fieldy i jakies gówna !
Na rooku znalazlem
2 vkig helmey
2 chain armory
4 presenty
nieżle nie?B)
ja na rooku na rotach znalazlem 2 coopershieldy a na minie crusader helmet
Alfaromegas
12-08-2006, 20:15
ogólnie nie mieliście takiego szczęścia jak ja :] ja znalazłem w Trillange Tower 2 beho shieldy leżące sobie na ziemi, a na poziomie z ghoulami pod 4 zwłokami ghouli znalazłem martewgo człowieka a w nim amulet of loss, ale szczęście w jeden dzień ;)
Frost Yeti
12-08-2006, 21:20
Najlepsze co ja znalazłem na ziemi to 50 złotych 8o 8o 8o 8o :o 8o :] :) ;) :cup: :cup: :confused: 8o 8o 8o :)
Pirate Cutthroats
13-08-2006, 12:21
Tez tak bym chciał ja to na roku najwyzej co to bóty dostalem :(
haha ale jestescie obydwaj kutwa cfele muahaahaaa
jeden pisze ze selnal POISON DAGGERA NA ROOKU ktorrego ma albo i nie kilka osob w tibii na rooku looooooool
i to za 300gp
muahaha
a drugi ze tez by tak chcial, loool co za noobstwo
Ja znalazem Crusader helma, Mystic Turban i RH :D To był moj szczesliwy dzien !
Piotrek Marycha
13-08-2006, 17:18
ja wczoraj znalazlem niecale 10 k na statku xD musialo komus wydac resszty i nie mial capa :D:cup:
Pan Goner
13-08-2006, 21:28
Moze Nie Znalazlem Ale Zrobilem Interes CHyba Zycia W Tibi !! Wczoraj Kupilem Pirate bootsy za 6 k HAHAHAH !!! jakis 11 lvl powiedzial ze znalazl w dedzie xD
Master Markus
13-08-2006, 21:34
hahaha
Ja znalazłem w ciele tempest roda + bp hmm i jakieś śmieci i za dosłownie 5 min sprzedałem tego tempesta za 11k tej osobie co w jego ciele go znalazłęm.
Duke Dran
13-08-2006, 21:52
Crown Shield, BP Explo, i niedawno k armor :P śmieci : P
Smoczyca the Sorcerer
14-08-2006, 02:52
a ja znalazlem w dedzie na hibernie Golden Armor Bs Gs C legs rh mms i bardzo duza ilosc uh gfb i hmm boh i steel boots w jednym ciele Ladnie nie a na ziemi znalazlem G leg rh i mms ja mam szczescie :)
jack grzes
14-08-2006, 11:58
a ja nic cennego nie znalazlem :(
tak jak ja chociaz znalazlem 2 protecionamulet w 1 dniu :D
jack grzes
14-08-2006, 12:04
a ja znalazlem w dedzie na hibernie Golden Armor Bs Gs C legs rh mms i bardzo duza ilosc uh gfb i hmm boh i steel boots w jednym ciele Ladnie nie a na ziemi znalazlem G leg rh i mms ja mam szczescie :)
WEZ NIE KŁAM !!!!!!!!!!!!! ALE KITY DAJESZ !! JASNE NAPEWNO ZNALAZLES JASNE JASNE
danielski2
15-08-2006, 12:49
haha,a ja znalazlem na rooq deda z bp w ktorym bylo kolo 750 gp i carlin sword :D
A ja raz na Danerze, na Fibuli znalazłem 20bp crossbow :evul: Serio. Jakiś Bart Glint czy jakiś się trochę wkurzył. Ale 80k w kieszeni:evul:
na mainie znalazlem dobra paczke(bez stempla) w ktorej bylo 500 gp...a na roku plate i brass shielda.
Bisnesman
16-08-2006, 19:08
hmm ja ja znalazlem kilka loobagow k-armora kolo ab i noble armora pod 2 drzewkami lezacego zaraz obok dp w ab. Pare free itemow typu p-legi itp rzucanych przez ziomkow najbardziej mnie bolao to jak nie zlapalem c-armora ktorego koles rzucil
Timber_Wolf
17-08-2006, 04:13
Na maine znalazlem w dead'nietym ciele na witchach caly bp UH'ow, 10 platynek, Protection Amulet, 2 biale perly i 4 czarne, crown helmet. Na 30 znalezionych cial(w moim calym Tibijskim zyciu xD) raz trafil mi sie taki rarytasek, reszta rzeczy znalezionych w innych cialach to jakies smieci lub puste ciala.
A ja ide se osiedlem, patrze, torebka... To se ją kopnąłem a z niej 20 zł wypada... :D:D
Ale tak ogulnie to mój kolega zawsze chodził po dachach wszedzie :D
Raz znalałz bag UH i bag HMM
Znalazł chyba cały bp fooda który sprzedał za 500 gp... Tam byly hamy, i meaty, i chyba z 40 d hamów
(podobno) znalazł FS'a ale nie wiem czy to prawda
A ja znalazłem w dedzie blue robe i bp UH :D
Właśnei znalazłem przed chwilą pod drzewkiem przy bramie Venore 300gp w bagu B) .
MNie to dziwi ze nikt tu nic nie gubi xD a ja znalazlem wamp shielda we depoo bo jakas babka sie chawialila to se wziolem xD
ale jesli chcecie zobaczys jak wcul ziomku znalazlo ok 11 plate leguw ,2 wand of dinferno ,camuc energy nagniate i jakis syf (wsumie wydalemokoło 50k na te free itemssy xD macie link pod tibie 7.8
http://rapidshare.de/files/29488403/free_items_by_30_sorc.rec.html
i co ? ciekawe kto znalazl na wiecej ??? xD :)
Adidzikusek
19-08-2006, 15:59
:PLUDZIE ja jak mnialem jeszcze 10lvl i jak gralem na pytherze wracam z orcow zwyklych kolo thais i patrze jakis ded.
A w tym dedzie bylo P arm.p set.guard shield fire sword i okolo 3k jak sie ucieszylem to jest dopiero Fart co nie??:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :P
Najcenniejszy na rooku to c-sword, a na mainie to medusa shield.:p
REVENATOR
21-08-2006, 08:12
ja jak wyszlem z roka godz 6.00 schodze na dol depo a na depozycie war hammer . a tak to jesze takie pierdolki
Ja wczoraj znalazlem padnetym ghoulu life ringa, gostek nie zbieral loota.
Arek Lordzik
21-08-2006, 12:19
A ja na rooku jak miałem 1 lv to ludzie się bawili w pokazywanie itemków i katane ukradlem B)
Na mainie to na hydrach znalazłem warrior helmet i 2 ring of healing, tak sobie po prostu leżały to brałem :]
Ja roznie na roznych swiatach:]
War hammer, crown armor, quagmire rod, volcanic rod, beholder shield, 2 bp uh, crusader helmet k armor i jeszcze bardzo duzo smieci typu p legi i p armor ;]
Don Chichot
22-08-2006, 14:16
Ja znalazłem medusa shielda jak nim po dp rzucali :D
Ja raz jak wracalem z kazoo z expa moim palem na Trimerze to podszedł do mnie koleś (ciągnął za sobą parcela) i pyta się czy czegoś nie chce. Trimera świat pvp więc go olałem ale on mi rzucił tego parcela pod nogi a tam p-legi i steel shield :B)
Ja znalazłem Dragon Shielda i BoHy, ale nie na ziemi tylko w ciele :]
Przed chwila znalazłem 80bp kusz, szykuje się, że dostan ę hunta, ale co tam, tyle hajsu, gdzie ja te kusze pomieszcze i jak doniosę ;(
Borkos92
23-08-2006, 19:19
Ja kiedys jak skilowalem na foldzie na trolach, tuz po zejsciu na -1 pietro poszedlem w gore na spidery.
A tam bag. jak zawszee z ciekawosci zalukalem a tam: war hammer, 3 plate shield, 330 gp, 5 black rune i 2 legion helmet oraz 4x life fluid
Acha jezcze kiedys nad Carlin poszedlem na amazony i witche a tam byl pk z 28 lvl a ja zaczelem uciekac. Wiec on dorwal jednego zioma i zabil. Szybko uciekl, a ja podzedlem do dead humana a tam w bacpacku fire sword i 112 gp :D i LIna :d
Paroslaw
25-08-2006, 16:39
Przed chwila na mainie znalazlem brass legi pare kolorowych pustych bp i zarcie!:cup: Tak to kiedys znalazlemm bp wypchany steel helm darven shieldami kuszami i chain armami(loocik z guardowB) )i i kiedy indziej ze 3 bp z kuszami dwarvenami chain armamiB) .KIEDYS GOSC MI DAL DRAGON HAMMERA8o
Z PADNIETEGO CYCLOPA ZWINALEM HALABARDE :D
jak mialem muj 90 lvl to znalazlem w ziomku 4 cc i g armor myslalem ze zemdleje przy kompie 8o
A ja knight legi z Free Itemsów ;)
Niestety knight z owym itemem jest haknięty ; |
Bah! To jeszcze nie wszystko! Hak nastąpił wtedy gdy aktywowałem PACCa ¬¬
Skarabeusz Pustyni
26-08-2006, 22:04
A ja w dp w kazo znalazłem moonlight rod, bardzo mi się przydała bo miałem akurat 11 lvl :p o mało co z krzesłą nie spadłem :D
Parkou111
26-08-2006, 22:46
ja wczoraj w ciele znalazlem plate armor i guardian shield
RSowany H-Lvl z Hiberny padł przy DP Ab... Zaczął wyrzucać EQ, lol.
Ja zlootowałem SBki z dostępnego lootu:
DSM, G-Legsy, RH, MMS, Gs, Bs.. Wszystko latało po ziemi a noobki smigały i lootowały :D
magic plate armor w trupie :cup:
Kobi Knight
27-08-2006, 12:14
@up
Ta ta... A ja znalazłem "golden legs,magic sword,magic plate armor, 700k" leżało na ziemi... O zgrozo...
@topic
Nic tam ciekawego nie było ... 1 war hammer na wild warriorach ... żałuje, że go zabrałem bo teraz mi sie pałęta po depo i nikt go kupić nie chce :P....
de_stroyer
28-08-2006, 01:00
Jak to czytam to przypomniał mi się koleś 10 lvl, który przypałętał się na dragi niedaleko Ank w momencie gdy expiłem tam z dsami. Koleś podleciał do mojego loota i zjadł jeden dragon ham.... Padł na jednego hita od ds'a (był żółty). Za 10 minut przyleciał znów, ponownie zjadł jeden dragon ham i znów padł... Później zjadł też dragon hama mojemu kumplowi przy okazji o mało nie powodując jego śmierci (również na dragach) ponieważ bloknął go w przejściu i nie dał uciec przed dragiem. Koleś w jeden wieczór padł 3 razy. Już się nie mogę doczekać jak sie tu wpisze: "znalazłem na ziemi 3 dragon hamy i steel helmet XD, wziałem też do plecaka p legi ale nagle na ekranie pojawił się napis: 'You are noob' i pojawiłem się świątyni już bez plecaka i p legów".
Ludzie opamiętajcie się! Znalezienie w cyklopie halbardy albo life ringa w ghoulu i chwalenie się tym na forum to nie jest powód do dumy, to jedynie dowód na jakim poziomie stoi wasza gra i czym różnicie się od pospolitego nooba... niczym. Tak samo jak się wpisze tu noobek, który ukradł coś h-lvlewi przypadkowo pomijając fakt, że w godzinę po kradzieży znów zabijał raty na Roku.
Jeśli zdobyliście coś w nieuczciwy sposób to możecie się tylko wstydzić i uświadomić sobie, że na nic więcej was nie stać. Prawdziwa przyjemność, duma i powód do chwały to zdobyć coś poprzez solidną i czasem mozolną pracę.
P.S. Temat jako taki należałoby traktować jako scam. Niech w końcu któryś z moderatorów zamknie ten wątek, bo aż wstyd że taki coś jest na forum :/
ja tylko raz "znalazłem na ziemi 300gp, plate armor i axe ring :P jakis koles wqrwil sie na tibie, wywalil rzeczy i wiecej ni gral :D
grzesiek123
29-08-2006, 12:10
Ja znalazlem Noble armor i Guardian shield w trupie i Wand of plague na Dp
Kacperugabuga
29-08-2006, 15:46
A ja ide sobie z expowiska na amazonkach w carlin i patrcze lezy blue robe :D
Lord Trenda
30-08-2006, 12:57
ja na mainie znalazlem parcel z plate legs, knight armor , serpen sword , Guardian Shield , 4 listy (czyste ) i parcel ( czysty ):cup:
To było tak Zalogowalem sie na drodze do venore swoim 35 knightem:)patrze jakis bag wyskoczył jeb go szybko na siebie(nie patrzac co w srodku) gdy zajrzalem do srodka ujrzalem<15x Dragon Ham,serpent sword,dsm,no i gdzies z 2k) wylogowalem odrazu sie wylogowalem oczywiscie bo widzialem ze jaksi koles biegł za tym loot bagiem!po 20 minutach zalogowalem sie ponownie na drodze nikogo nie bylo:) wiec postanowilem wrócic sie do dp! szłem sobie juz bylem prawie pod dp a tu nagle jeb jeb SD SD SD nie zdarzylem nawet zareagowac:) no wiec caly mój loot wrócil do wlasciciela:(
A ja znalazłem 2x club Ring i ring of healing i bronze amulet w DP Thais, a na ziemi BOH'y :P
A ja w martwym ciele znalazłem m.in. fire axe. :D
Wreszcie mi się poszczęściło. :)
A poza tym kiedyś, także w martwym ciele znalazłem k legsy... tyle, że wyższy lev je widział, ale go uprzedziłem. Niestety zabił mnie i "zwróciłem" loot.
Na mainie club ring i widzialem w ciele double axe ale ktos mnie ubiegl i nie zdąrzyłem
Ja na ziemi znalazlem czyjegos lootbaga a w nim 3 k arms, 1 pammy, 6 t ringow, i 1bp plate armow, chyab expil na gs ...
ŁaŁaŁałałA, kto zostawia karmy, pammy i tringi na ziemi? jeszcze p-army tak, ale w lootbagu k-arm? n/c bajeczki!111ohoeneo
jak mialem muj 90 lvl to znalazlem w ziomku 4 cc i g armor myslalem ze zemdleje przy kompie 8o
Omajgad, a jak ja miołem muj 250 lefel to buble przyszla dala mi invita do jej domku i d-arma mi dala!!!!111
uważaj, bo miałeś 90 lvl, a po za tym ziomek z 4cc, g-armem chodzi bez aol... n/c
magic plate armor w trupie :cup:
JEEEEEEEE!:cup: Najbardziej (nie)wiarygodna bajeczka!:cup:
mi wypadlo mpa BO kumpel mi porzyczyl do ssa Demon Helmet, MPA, G-legi, Bohy, MMS i Tempest Roda i dla szydery powiedzialem ze mu nie oddam to mnie zabil i mpa wypadlo ;/ offkoz potem oddalem all.
ŁaŁałałłłłł miałeś ofkors te itemy njeeeeeee??
i s takim eku nie masz aola taaaaaaak? n/c
A ja ide sobie z expowiska na amazonkach w carlin i patrcze lezy blue robe :D
A ja patrcze jaki ty nabek jesteś. Nc.
@topic:
Dwarven ring w Dwarfie.
A po za tym 30% reszty to bajeczki. Dzieci. Idźcie zmyślać gdzie indziej.
To było tak Zalogowalem sie na drodze do venore swoim 35 knightem:)patrze jakis bag wyskoczył jeb go szybko na siebie(nie patrzac co w srodku) gdy zajrzalem do srodka ujrzalem<15x Dragon Ham,serpent sword,dsm,no i gdzies z 2k) wylogowalem odrazu sie wylogowalem oczywiscie bo widzialem ze jaksi koles biegł za tym loot bagiem!po 20 minutach zalogowalem sie ponownie na drodze nikogo nie bylo:) wiec postanowilem wrócic sie do dp! szłem sobie juz bylem prawie pod dp a tu nagle jeb jeb SD SD SD nie zdarzylem nawet zareagowac:) no wiec caly mój loot wrócil do wlasciciela:(
Ahhh tak myslisz ze ktos nioslby DSma w bagu jako loota tak ? ;) A potem ty zamiast zalozyc na siebie w bp?
Jestes wyjatkowym idiota, albo poprostu 10 latkiem ;) Zreszta tu prawie wszystkie wypowiedzi to bajeczki szczegolnie jak dodane so do nich takie ikonki : :cup: :baby: ;( X(
Stop Dzieciom Neo ;]
trzmielu
01-09-2006, 11:28
ja podczas hydra huntu znalazlem warrior helmeta schowanego za drzewem goscie chyba nie mieli capa na taki "szajs"
Mój brat znalazł na Rooku plate shield (pod drzewem), a ja na mainie w teatrze w Carlin znalazłem brass legi, bronze amulet, scale armor i dark helmet:)
Ja znalazlem bp kusz i steel helmetsów a obok 69 dragon ham na dragach nie bylo listu ani nic poczekalem 10 minut i nikt nie przyszedl:D i sobie wziolem:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.