Pokaż pełną wersje : Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście?
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
szopenfeldziarz
29-09-2004, 20:39
heh, ja w thais, an początku mojej mainowej przygody znalazłem katanę, brass legs i copper shielda :) byłem zachwycony. w fibuli znalazłem 60gp ukryte pod drzewkiem :) pozdrawiam właściciela, jeśli to czyta :)
A pozniej slyszymy:
Ten chce mnie zrokowac.
Tamten chce mnie zrokowac.
Ktos mnie tam bije bez powodu.
Szwedzi to (Cenzura)
A dlaczego?
Poniewaz z 5 stron w tym temacie sa 3 strony opisow ludzi ktozy zamiast mowic co znalezli na ziemi mowia co ukradli.
re: Koles robiacy pozadki
Prawdopodobnie sie wyprowadzal z domku, i jesli ma przynajmniej podobnie gratow jak ja w domku to nie chcialo mu sie chodzic 40+ razy do depo noszac majatek po kawalku.
re: Koles przy smoku
Taki plecak nazywa sie loot bag (chodz dziwne ze tak kosztowny stuff trzymal na ziemi). Z tego co wiem to samo zagladniecie do lootbaga komus na PvP mozna dostac SD po tylku jako ostrzezenie (na 10 lvl od kolesia ktory poluje solo na smoki to w najlepszym przypadku skonczylo by sie zoltym zyciem).
Pomijam tutaj rycerza, poniewaz rycerz zwykle ma dosc cap zeby nosic taki stuff ze soba a nie ciagac go po ziemi.
prawda...ile razy bylem na guardach i zauważałem ułożoną kupke d shieldow, battle axow, kusz, tak chyba wszystkiego ze 100, ktos se ukladal zeby potem wzadzis do wora i dotargac do dp, ale wczasniej go ktos uprzedzil zgarniajac, a potem chwalac sie jakiego ma farta
sir Tifejo
29-09-2004, 21:38
Heh, kolejny temat w ktorym jest mozliwosc posciemniania;)najbardziej mnie rozsmieszylo to ze jakis pan XXX znalazl w srodku dp demon shielda:D to bylo full wypas;]
a chwalac sie moimi rzeczami znalezionymi 'na ziemi' to skromny p-arm i nic wiecej(tzn. same smieci:))
szopenfeldziarz
29-09-2004, 22:25
Gumez, Gremlin, jeśli ktoś robi lootbaga albo kładzie coś na ziemi, to aż się prosi, żeby zabrać. Niech tego bronią, jeśli mogą. Ja np. jeśli tylko mi się cap. kończył to wracałem do depo (Kaz) in tam składałem. Jakbym znalazł lootbaga (nie chce mi się ich szukać) to na bank wziąłbym jak najwięcej cennych rzeczy. Wali mnie to, że kto inny chce sobie czasu i trudu zaoszczędzić. Niech się nie dziwią, że inni jeszcze bardziej. :/
Najdrozszy pojedynczy item z ziemi? hmm...
- scale armor (gdzies w lesie)
- gfb rune (nieuzywany) (w jednym z 'rzekomo niedostępnych miejsc' pod venore)
- protection amulet (250 charges left) (koles wyrzucił 2 i poszedł.)
Raiderek
30-09-2004, 12:14
No jak wszyscy to wszyscy ja znalazlem serpent sworda w depo
Norbitron
01-10-2004, 19:49
Możecie mi wieżyć lub nie ale jakiś miesiąc temu znalazłem obok Venore ponad 300 porzuconych rybek. :o Innym razem znalazłem w dp w Thais SCARF. Raz znalazłem 10 plecaków (pustych) i potem mało brakowało a bym miał k-set (ale jakiś gościu zabrał).
:berserk: ja znalazlem na test serwer demon legsy na roku i magic sworda
HU... Z BURZAMI HU... Z DESZCZAMI NIECH NAM ZYJA HULIGANI...
ZAPRZASZ DO MEGO KLANU NA MYTCHERA NAZYWA SIE HOOLIGAN'S TEAM 30 LEVEL +
BO NAJLEPRZA W POLSCE JEST JAGIELLONIA BKS :berserk:
chuck lokko msg to me........
Ja lubie znajdowac dwarven shieldy i chain armory ... pozna je sprzedac dosyc fajnie ... a pozatym lezom na dwartf soldierach ... banał :P :p
espectro
02-10-2004, 18:53
A ja znalazlem w koplniach kolo kazo...bp a w nim...5 kusz, 8 chainow, 2 battle axe, i 100 rybek kiedys jak poszlem na ryby o okolice Carlin:P
Berburio
02-10-2004, 21:24
Ja dzisiaj znalazłem parcela w depo a w nim 2 dragon shieldy. 4 longsowrdy. bp kusz bp. strzal bp. łuków i dużo innych dobrych rzeczy było . :)
Radek 666
02-10-2004, 21:39
A ja w depo w Thais znałem w parcelu pare fajnych rzeczy. Chciałem kliknąc w depo ale brat mnie szturchnał i w parcela klikłem. A tam 2x plate set, 3x Steel Helmet, 5x Halabard, BP OF HMM, BP OF EXPLOSION, BP OF UH, Połowa BP OF SD, ze 30 mace, ze 15 swordów, 3 dwarven shieldy, 2 scarf, plationum amulet, ze 20 chain helmetów, spike sword, heavy machete i wiele wiele innych... Ten dzień uznałem za najfartowniejszy w moim tibijskim życiu :] . Po srzedaniu tego co niepotrzebne i dopłaceniu troche biegałem w crown helmet, knight set, leather boots, skull staff i crown shield. Tyle kasy bym nie miał ale dzień wcześniej sprzedałem mojego sorca na 29 lvlu bo miałem hacka i mi się sorc już znudził. A byłem wtedy knightem na 18 lvlu.
Bongozzpl
03-10-2004, 23:20
Najcenniejszy przedmiot ;p Golden Legi lezace w bagu obok mintland btw potem dowiedzialems ie ze to sa G.legi mego kolegi rl kumpla oddalem ;pale znalazlem wpierw C'ya
Na ziemi w dp znalazlem bag z fs, plate legi, spike sword, dark shield, scarf 3.5k :D jakis noob wyrzucil na ziemie to wzielem :P
A to wszystko dzialo sie na Aldorze.
Makilili
09-10-2004, 20:13
Ja znalazłem raz troche ponad 1K w człowieczku (w walucie :)), Dzisiaj znalazłem w trupie 163gp i broadsworda.
A MÓJ BRAT HEAVY MACHETE :D (on wiecznie coś znajduje, a ja prawie nigdy :/)
Ja pitole, ale niektórzy zalewają, aż się śmiać chce :D.
Ja w DP na samym środku MPA znalazłem, jakiś 8 lvl wyrzucił. Ale to nie koniec, jak szedłem kase wymienić to na ulicy jakiś 6 lvl, którego zrookować chcieli Magic Sworda wywalił, z Annihilatora pewnie miał. A poza tym to takie śmiecie jak C-set, K-Set itp. znalazłem, to co 2 dni na ratach ktoś wyrzuca.
...
A tak na serio to tylko jakieś śmieci znalazłem - lootbagi z chain armorami, perły, dwarven ringi, double axe itp.
Drackmir
15-10-2004, 16:50
Ja dzis w trubie na rotach kolo venore znalazłem
CROWN ARMOR --Galana
Bartosz 423
15-10-2004, 21:03
ja znalazlem na dachu dragon hamera bo ktos myslal ze to nie dostepne miejsce 8o 8o 8o :tongue: :tongue: :tongue: :baby: :baby:
szalikowiec
15-10-2004, 23:02
Ja najwiekrz rzecz jaka znalazlem (najcenniejsza) to Nooble armor i dragon hammer w templi, thais - obok lezaly 2 deads i jakis 56 master sorc :D
ja znalazlem loot backpacka :) ktorego ktos zostawil na guardach. wypelniny battle hamerami ,battle shieldami, ponad 600 belt i 4 dwarven ringi.
CentyBoy
15-10-2004, 23:43
Jesli liczy sie loot z cial zabitych przez potwory to raz na smoku znalazlem 2 ciala pelne runek (hmm uh i explo) a do tego w jednym bright sword a w drugim crown shield. Spiepszalem z lootem ino piszczalo :P
slimaczek
05-12-2004, 22:31
Mam nowe grafiki iza w spr (sam je skladalem w 4 dni), a wnich nowe drzewka i inny bag. drzewka niektore sa mniejsze - a bag wiekszy, wiec przez ten tydzien uzbieralem 4 lootbagi za drzewami - razem warte 3,5k
Jak wszyscy to wszyscy. W ab dp na skrzynce leżał niewysłany parcel a w nim: k armor, dragon hammer, dragon shield, dark helmet, 2bp sdków, kilka pierscieni(głównie power ringów) i garlic neckl. Sprawdziłem nick na labelu już miałem msg do niego, ale sobie pomyślałem Gift from Heaven. :)
Bright sword. Jakiś noobek połorzył jagode na skrzynke czekjąc na loot, ja wybierałem rzeczy z depo, on afk, ja se wzielem.
Ja ostatnio miałem takiego farta, wracając z Troll Moutains zaatakował mnie PK (red skull) chyba 2 lvl wyżej od mojego, ale padł po 2-ch SD'kach, loot: pare f-bomb, kilka fieldów i HMM'y. Dobra, wracam szybko do Thais i patrze że po zachodniej stronie na murach (tam gdzie jest 1 kratka szerokości) leżą sobie Spike, Plate Arm i Plate Legsy :D Szybko tam wskoczyłem i patrze cap 0... co by tu zrobić, pz lock na 15 minut więc szybko schowałem wszystko w beczce (na rogu w wieży :D) i po 15 minutach wróciłem z capem :) Wszystko było B)
Moim najlepszym znaleziskiem był carlin sword koło depo. Za 118 go w sklepie sprzedałem. Na rooku znalazłem chain armora. B)
Ja raz znalazłem bp w venore w dp lezal se na ziemi a w nim dwarven axe,34 green mushrom,15 d hamó,11 white pearls,2 small emeraldy,kilka kusz,16 power bolt,Scarf,Dwarven shield,broad sword,i njlepsze co tocrown helmet :)
EDIT:dzisiaj znalazlem naginate i energy ringa:)
Slayer Monster
06-12-2004, 20:29
Ja raz spotkalem w ab noob'a , ktory chwalil sie ze kupil sobie plate armor. Kiedy polozyl ta zbroje na ee skrzynke w ktorej sa przetrzymywane exwipunki kazdego gracza ( sorki ale nie mam bladego ... heh zielonego pojecia jak to sie nazywa ) WYWALILO GO ( spowila go chmurka i zabrala z tego swiata ) :):):) , oczywiscie zakupiony ,,towar" lezal na ...skrzynce , no a ze ja nie wybrzydzam :p szybko podbieglem do miejsca w ktorym stal szczesliwy (eee... chyba juz wtedy byly szczesliwy) posiadacz ( ... tez byly) p-armoru , :):):) kupiec znalazl sie odrazu a i 500 gp odrazu poprawilo chumor
(ahh jak to dobrze dla odmiany choc raz zdenerwowac noob'a :) )
Ja jestem newbie ( bledy wszystkim nam sie zdazaja :) )
Ja z jakis miesioc Temu Znalazlem Crown armor w Deadzie na mojim 30 levlu na antice hehe sprzedalem i se kupilem 5 bp uh :P Bylem w tedy na Ghostlandzie
Tar-Toudi ???
06-12-2004, 21:07
Nie zgadniecie ale ja znalazłem crwon legsy i bp sd --:] ,,tak po za tym grał ktoś w lineage świetna gra dlatego nie gram narazie w tibie wiecie hakowanie i te sprawy ,,,lipa jest z tmy w tibi :] pozdro dla wszystkich napaleńców ,,[pamiętajcie ze to tlyko gra} :D
Ja znalazłem k-legs :P koleś źle napisał na labelu i parcel został... Chyba nie zauważył więc zwinąłem (było p-legs jeszcze) :D
ja "znalazlem" kiedys fire axa jak jakis kolo zucl na ziemie zeby mi zaszpanowac i mial laga wiec wzialem znalezme tez raz lootabaga na guardach a na rooku to chyba tylko brass shiedla z lepszych rzeczy :)
Ja znalazlem w depo na skrzynce bp, w ktorym byl c-armor, ring of the sky, k-legsy, platinium amulet, bp uh, troche fooda, warrior helmet,bright sword oraz crown shield ^^ :D
Stachumixer
07-12-2004, 21:59
:) Ja znalazlem w depo w venore Plecak !! A w nim crown set, crown shield , crusader helmet >(Wywalilo jakiegos kolesia dobrego wiec uczciwie oddalem rzeczy :)
wOjTaSeQ
08-12-2004, 17:59
o człowieku.......co ja na mainie znalazłem!!p-armor,n-armor<--nieedozyłem wzions:/:/scale armor{mam jeszcze}3 wędki 4 ammulety broadswora i duzo innych
Moim najlepszym sprzentem który znalazłem na ziemi to cały P-set i Steel Helmet
Serfer mati
08-12-2004, 19:54
Najcenniejszy przedmiot jaki znalazłem to bag wypchany po brzegi kuszami, battle hammerami, i steel helmetami, który ktos schował sobie w miejscu tak niedostepnym, że mnie skusiło by sie tam dostać.
A jeśli mowa o pojedynczych przedmiotach to na RookGaardzie znalazłem sworda a na mainie halabarde. Niewiem czy jest sie z czego cieszyć ja prawie codziennie se ciogne bp z k i c setami czaami jakis g sword siee znajdzie
a ja sam nie wierzylem kiedy znalazlem bohy!! jakis kole pewnie pomylil z leather.lezaly zkampione pod drzewem.ale jaka radocha!!! 8o
Hehe, no to ja byłem trochę lepszy, mam kilka przykladow-fire sword z 'fri itans' przed dp; bag, a w nim bringht sword, medusa shield i crusader helmet 8o i jeszcze w kiedys depo, leżał bag, ważył coś z 20 tys. , wlozylem do dp, a tam(możecie mi nie wieżyć ale ok ;) ) 71 battle hammerów, 21 steel helmetów, 64 battle shieldów, pare bp kusz i dwarven shieldow i battle axów a na koniec 160 scale armorów :D
Ja to mam farta :]
Ja tam kiedyś kilka rzeczy dostałem, wiecie takie tam: knght armor, 10k, crown helmet, dragon shield, fire sword, dragon hamer, itp.
Ale się cieszyłem ale teraz mysle ze to nic...
Marecki89
28-12-2004, 20:27
Ja znalazłem kiedyś na foldzie loot który ważył 4,5 k funtów(czy w czym to tam jest opisane)W bagu były chain armory,swordy,mace,plate shieldy i brass helmety.To wszystko leżało sobie koło mino w kącie niczym nie przykryte!!!!
PalAnonim
29-12-2004, 14:29
Ja osoboscie to znalazlem kiedys p- arm w Valkirii, a moj brat znalzl kiedys worek pelen workow a nich kasa :) (ten to mial farta)
Kamil Gargamel
29-12-2004, 14:52
Cześc wszystkim ja musze się pochwalić sie że znalazlem kiedys
:cup: bohy :cup: w typu
Którego sam zabilem :] :] :]
Ja znalalem serpent sworda lezacego na dp ;p
kezman-13
29-12-2004, 20:34
Ja znalazlem na rooku bag z chain armor , plate shield , 2 mace , brass shield.
Ktos zostawil aby jego 2 char wziol a ja zauwazylem i mam :P:P:D:D:D:D
Czarny of Chimera
29-12-2004, 20:51
Jeśli chodzi o mnie to ja na Rooku znalazłem w skrzynce Carlin Sworda i w zabitym minotaurze chain armor a na mainie znalazłem bag i w nim: p-armor, p-legs, solider helmet i co najlepsze.......spike sworda :p
Ja znalazłem w trupie :D crown armora i :D 2k
Maciek_LP
30-12-2004, 11:26
Ja znalazlem na Ghostlandzie w lootbag FIRE SWORDA;;;BP UH;;;BP HMM;;;3k
Zajawka była 8o
Ja znalazlem koło Kazodroon Steel Shielda , troche jedzonka i backpacka...
Przeszłem sie dalej i znalazłem 10 run "adori gran".
Kiedyś stałem w DP i ktoś bawił się wędką. Rzucał ją po całym dp. To po cichu ją zabrałem.
polostap
30-12-2004, 13:08
Ja znalazlem Giant sworda w ciele jakiegos lepka, ktorego zabil Ds :D
Ale na drugi dzien byla cofka i tyle ja sie nim nacieszylem:( :D
Warhammer przywalony stosem parceli w depo. Prawie pelny BP boltow pod drzewem w okolicy ab. Kilka viking helmetow na rook'u.
Obsidian lance i parcel złota :?
Na Rooku kilka legion helmetów, klucz do bear room, life fluidy, studded legi, chain armor itp. Różni ludzie wyrzucali.
bp w którym było:bag of bolts, 10 platynek, kusze, troche zlota, pare runek:uh, hmm, gfb,explo. Poza backpackiem byl p ammy;] A wszystko to w ciele przed wejsciem do mitwallin xD
pijopiwnik
30-12-2004, 14:15
Ja znalazlem na mainie dwarven shielda:)
Sir de'Onion
30-12-2004, 16:24
Moją największa zdobycza w Rooku jest plate shield, key: 4600, legion helmet, viking helmet i short sword!!
A na Mainie Dark helmet, plate set, orcish axe, w hu.... i wiecej dwarven shield'ów i tam takie duperele!!
8o
pabloxxl
30-12-2004, 16:26
backpack pełen battle hamerów i battle shieldów pod drzewem przy kazo :)
Mimo-vader
31-12-2004, 12:52
Znalazlem zabitego red skull i Bohy, c-armor, bright sword i oraz chyba ze 2 bp uh. Ide raz na hunta na necro patrze w jednym martwym leży Skull Staff. Żyć nie umierać B)
Magic Knight Krzysiek
31-12-2004, 12:56
CLUB:D zartuje, dwarven shield i longsword :cup:
Evul Tibian
31-12-2004, 13:15
Ja znalazlem Serpent Sworda (bylo to na nowym swiecie wiec byl troszke wart), gdy walilem PK to on chcac go ukryc wrzucil go za drzewo, ja niestety tego swordka zauwazylem...
YoSHi_DRaGGy
02-01-2005, 06:30
Wprawdzie nie jest to jeden itemek i nie leżał na ziemi ale jak robiłem sobie lootbag na zamku wlazł jakiś koleś. Wszedł na mury zamku i tyle ja go widział. Po jakimś czasie widze że kolo leży jakiś martwy przy dragu - a właściciel nawet nie raczył przyjść i poprosić żebym mu pomógł to odzyskać więc sobie wziąłem jego loocik: Bp hmm, Brass helmet, Chain helmet :)
Golden'Fanatyk
02-01-2005, 07:33
Ja nie mialem takiego szczescia ale moja koleżanka to miala farta totalnego
w depo w ab na samej gorze byl parcel a w nim 80bp UH , wh - worrior helmet i k-set !! miala duzego FARTA:D
Taa ... 8o a ja znalazłem Demon Helmet Mpa Golden Legs i takie tam gowna typu magic long sword :p Grizli dobry kawal :D
Kiedyś na mainie znalazłem plate arma :D Leżał sobie na depo i nikt nie podchodził, no to sobie wziąłem i nikt nie miał pretensji.
@up
Zdarzają się takie farty. Kiedyś mój kumpel znalazł w bagu kilka bp SDków 8o Troche go zaszokowało, ale wszystko sprzedał bo grał knightem.
Leweracja
02-01-2005, 11:45
kiedys kiedys dawno temu jak gralem jedna z pierwszych swoich postaci mialem kozacka sytuacja nikt w nia nie uwiezy ale ch==j to wasza sprawa
a wiec wchodze do carlin depo -1 spoko patrze parcel na depo lezy podchodze wyzucam za siebie ale nie podkusilo mnie by zobaczyc do tam jest patrze bp otwiram tam 2 bp zaczyna sie robic ciekawie otwieram jeden z tych 2 bp a tam 18 bp w kazdym uhy a w 2 16 bp hmmow + bp sd
wsadzialem do depo <podniecony znaleziskiem> i wziolem trche shitu do sprzedania bo foldy wracalem loota wyslalalem parcelem i poszedlem spzedac czesc spoko wracam patrze do depo qrde gdzie ten parcel do ch==ja pana jakis 40 knight mial go na depo w padlem w totalna rozpacz .... poszedlem sie z rookowac zginalem raz mysle no coz latwo przyszlo latwo poszlo zyje sie dalej wchodze do depo znowu parcel pomyslalem ze typ wziol bp i parcela wyrucial otwieram parceala a tam bp w bp 2 bp nic nie wziol znow do depo chowalem odchozdze i podchodze spowrolem patzrze mam w depo 989 itemow i zrozumialem dlaczego go stracilem w tedy mialem loota z foldy stoje w depo ogladam bp czy wszystko jest przybiega ten pacc i sie do mnie pruje ze hunted cos tam costam potem mowi zebyum mu oddal ze mi da domek bla bla bla chya sie wtefy wylogowalem parcel zostal wdepo bylo super ale to bylo dawno i pokazalem jakim noobem bylem (teraz bym zrobil troche innaczej)
A ja znalazłem na mainie cluba 8o
Wy takiego szczęscia nie macie !
ale wy jestescie dupy - chwalicie sie marnymi Brass Helmetami czy Studded Armorami na rookgaard... Ja na rooku jak mailem klucz do Bear Room - to raz lezalo tam lekko z 10+ brass helmow a studded armorow bylo tak od posrania ze nikt nie mial capa aby je zabrac... I jak byłem na Quescie na Carlin Sword, Fishing Rod i 4 posion arrows to wiara wyrzucala na ziemie te posion arrows ja podlatywalem i bralem - wkoncu sie uzbieralo 28 poison arrows w moim bp :P...na mainie najwieksze odkrycie to Serpent Sword w dead humanie - znalazlem na kopalni :P. Raz jak bylem na kopalni to byla jakas kartka przed wejsciem typu "ten tu huntuje - jak wejdziesz to zahuntuje na ciebie" - ja *******e, wszedlem i lezal sobie loot bag - wzialem - s*******alem do Kazz - loot baga sprzedalem za 4k+ :P
i chcialem jeszcze dodac jeden joke ze strony kumpla - jak logowalem u niego swoja postac to zapomnialem sie wylogowac przed wyjsciem od niego. Zabral mi k-seta i schowal. Wracam do chaty i loguje postac a tu nie mam knight seta -odrazu panika ze mailem hacka, zmieniam passy i chwile pomyslalem... Przypomnialo mi sie ze nie wylogowywalem u niego postaci - na tibii mu gadam ze jak mi nie odda K-Seta to ma Hunta... nie chcial oddac - zabilem go - i oddal - okazalo sie ze przez ponad 30 min lezal on w depo w ab w BAGu :P
Co ciekawe, ja znalazłem magic plate armor na rook!!
Leży on w miejscu niedostępnym dla ludzi a strzeże go Minomage. Jeżeli się podejdzxie do ściany w tym malutkim pomieszczeniu można zobaczyć teleport który prowadzi do MPA
Thimburd
02-01-2005, 18:22
Dragon Shield i 7k. Jakiś gość to wywalił zaraz po save servera. A że byłem pierwszy wlogowany w dp (nie licząc tego co wywalał), to sobie zabrałem xD
Omg... zastanawiam sie kim trzeba byc, zeby 10k polozyc pod drzewem, wyrzucic demon shielda... nie to zebym sie smial <HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA> ale to jest no poprostu glupie, i to baaaaardzo, i niemozliwe... w ciele ok... ale pod drzewkiem ahhh... A tak btw. ktos pisal ze zarabal jakiemus sorcowi warrior helmet itp. i bylo tam duzo cial... jak to byl pekey to powiedz mi czemu nie mial bana? -.-'
Kamyk [Slepy Ptok]
02-01-2005, 20:36
ja w depo na skrzynce pocztowej znalazlem parcela a w nim dragon hammera, guardian shielda, plate armora, 200gp, kusze i pare innych drobiazgow. byla tam tez metka zle zaadresowana zamiast carlin to bylo napisane crlin :p
Ja znalazłem
-War Hammera
-400gp
-Silver Brooch
-Ankh
(PACC niszczył swoją postać :P)
Przeszukiwanie wszystkich ciał potworów to dobry obyczaj, w ten sposób znalazłem w ghulu life ring (sprzedany później za 1k).
Ja znlazlem przed depo guardian shielda bo jakis mag puscil ue i po 300 cos zabieralo. Zdazylem tylko do jednego i tam byl guardian.A tak to jeszce przy slimie w ghostlandzie tez trupa pol bp uh pol bp hmm pare viking 200 kasy line lopate :] Aha zapomnialem jeszce ze raz w depo znalazlem birght swords bo akurat jakas ziomowa przestawiala chara na innego i ja przez przypadek potrzedslem do tego parcela i patrze b sword. Jak sie ucieszylem :D od razu chcialem pojsc i go wytestowac. ale potem gosciowa mnie dorwala i akurat mi on wypadl...... :(
Ja mialem szczescie .(I nie mowcie ze sciemnam bo tak bylo)
jestem sobie w depo na antice obok stoi bubble i wywala parcele na srodek otwieram jedno i tam pelny parcel plate armorow :D :D :D :D :D
na ziemi: bag wypchany halabardami na mont stermun(czy jakos tak) :D
na mainie: trupa z 3 bp of uh :D bohy i e-plate (e-plate niestety na test servie :p)
na rooku: backpack z 2 chain armorami, 4 legion helmetami, studded legami ,cooper shieldem ,katana i silver amuletem. do tego jakies 1,7k
:cup:
Lejiso Cichy
09-01-2005, 20:48
Ja na rooku to znalazlem jakies duperele ale na mainie najceniejsze znalazlem (a moze i nie znalazlem tylko wywalczylem :P) koles kumplowi za***al uhmakera wiec ja z kumplem poszlme go za***ac patrzymy on 15 lvl red skul weic muwimy ee .. to mzoe ajkis locik sie trafi za***alismy patrzymy a tu.... c.armor crus.helmet k.legsy tower shield f.s i 2 bp uh :D ;)
Ja swoim knightem przeszukiwałem w depo wszystkie parcele, i znalazłem w środku Brass armor i szybko do plecaka(ktos chcial go wyslac, ale zle wpisal nazwe miasta)
Tuhamiid
10-01-2005, 14:58
Co ciekawe, ja znalazłem magic plate armor na rook!!
Leży on w miejscu niedostępnym dla ludzi a strzeże go Minomage. Jeżeli się podejdzxie do ściany w tym malutkim pomieszczeniu można zobaczyć teleport który prowadzi do MPA
To jak nie dostepnym dla ludzi to jak go zdobyłeś?????
OMG co za nOOb....
@Topic
JA znalazłem na ziemi na pohu dragon hammera :) mała rzecz a cieszy.
Handzior Bartolu
13-01-2005, 19:04
Ja znalazlem w ab w abmasadzie(czyt. poczcie) w szufladzie Giant Smithhammera i bp uh.Tak to na ziemi gosciu wyrzucal w depo w carlin przedmioty jakies-zdobylem plate legsy,serpent sword i prawie dragon shielda :)
ja nie mialem takiego farta jak niektórzy.
ziomek niszczył swoją postać :D (ja stałem obok niego w depo). żucił mi na depo serpent sworda, a pod nogi: 4 bp blankow (to byl druid), 80 miesa, chyba 35 jakichs roslinek, mind stone, 4 club ringi i cos jeszcze (nie pamietam co). te 2 ostatnie rzeczy ukradl mi jeden knight na 10 lvl, bał się z depo wyjść, a jak wyszedł to nie odszedł od niego (gdybym go zaatakowal, zabili by mnie). trochę sie spóźniłem, bo wcześniej wywalał dobre rzeczy (ja widziałem tylko pełno steel i dark helmetów na ziemi).
Neon dessq
13-01-2005, 19:28
Najcenniejsze co ja znalazłem to... ksziążka, ale nie byle jaka . Wymieni łem na Short sworda i go opchnąłem jakiemuś frajerowi za 50 gp :).
Najlepsza rzecz jaką znalazłem to golden armor... leżał on w parcelu w depo, nie było nikogo to wziąłem :confused:
I od tego czasu zacząłem zbierać kasę, uzbierałem 200k ale później straciłem, opuściłem Titanię i zacząłem grę na Galanie, super server :-)
A ja znalazłem cialo w ktorym było: NOble armor P legsy i 70gp :p :cup:
Nightmare
14-01-2005, 17:19
ja znalazlem golden armor na ziemi na darashi ide patrze a tu lezy g armor to szybko haste wlaczylem i zabralem jak najszybciej :]
master sorcer
14-01-2005, 17:28
na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp
jeszcze co znalazłeś scymitara na roku lol
Saku de'war
14-01-2005, 17:37
Ja nic nie znalazlem ;( Ale za to dostalem 80k od goscia ktury mie shakowal bo go postraszylem ;)
Monk of Dark Society
14-01-2005, 17:43
Ja na rooku znalazłem ciałko jakiegoś playera, w nim bylo 600 gp, sierp, kosa, bp, troche miesa i viking helmet
nie wiem w jaki sposób znaleźliście golden armor na ziemi, coś mi się zdaje, że to niemożliwe, coś tu zalatuje ;]
lol to moj kumpel bije was wsyztskich na głowy:
idzie sobei do darshi patrzy a tu naziemi GOLDEN ARMOR co za fart.
Ja znalazłem noble armor dak helmet two handed sword plate legs behloder shield itp rzeczy
ja znalazlem golden armor na ziemi na darashi ide patrze a tu lezy g armor to szybko haste wlaczylem i zabralem jak najszybciej :]
lol potwierdzam to bo widzialem ten armor pozdowionka
Żeby sie pochwalic to powiedzial bym że MLS, ale tak naserio to BP Sd i twohandet sworda
Ja kiedyś na rooku znalazłem bag z 4 plate shield i 4 viking helmet
ja tam w domku u kolegi znalazlem bohy 300 k c set i takie tam ogolna wartosc to chyba okolo 500-700k na Galanie ale to bylo dawno
Master woxari
26-01-2005, 23:14
Ja znalazlem dragon hammera ktory lezal przy sklepie w venore za slupem.
a ja znalaslem MPA i DSL lerzaly ma roku w kanalah w szczoze, widzialem jak jakic pacc na 180 lwl wyzocil bo on jest merzem bubble i od niej dsotal jeszcze lebsze itansy za fri :D:D:D:D:D zprzedalem je puzniej jakiemos nubowi za 500gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i puzniej wszyscy kolecy z poctawuwki mi zazdroscili ze jestem bogaty taki :D:D:D:D:D:D:D
no co.... trzeba sie dostosowac do poziomu tematu i wypowiadajacych sie w nim ludzi ;) a tak na serio to najcenniejsze co znalazlem to chyba fire sword i guardian shield w ciele goscia ktory sie z nasza gildia wybral na fire elementale na folde ;) sam wtedy ledwo z zyciem uszedlem :P kiedys znalazlem tez bp uhow i bp hmmow, na poludnie od kopalni, tam gdzie jest resp hunterow ;)
Ja jak z Thais szedłem do Ab znalazłem po drodze morning stara od razu sprzedałem i zarobiłem 100 gp.
Ja jak z Thais szedłem do Ab znalazłem po drodze morning stara od razu sprzedałem i zarobiłem 100 gp.
Wow...
@Topic
Znalazłem 2 fajne rzeczy, jak zaczynałem grać rycem na Hibernie zabrałem gościowi fs'a (robił free item party), a potem w venore po wyjściu nad depo ujrzałem pod sobą bag, otworzyłem i c-armor... Ale nie zgarnąśłem, wcześniej mi zniknął sprzed kursora...
A tak na serio, najcenniejsze co znalazłem to rupa, bo życie jest bezcenne nie?
Pitagolik
27-01-2005, 16:30
A ja znalazłem cialo kolesia który wracał własnie z desert questa :D
żem se kupil czarów ze sie runki kużyły
Ota Ten co nie zawsze ma takie szczęście...
ja najcenniejsze co znalazlem to na r00ku 1,8 K w jakims ciele :D
najsmieszniejsze jest to ze bylo to na ratach niedaleko sklepu Al'dee
musialem wywalic chain armor zeby podniesc ta kase :D
Ja gdy byłem koło carlin na goblinach znalazłem lezącego bronze amuleta xD
Czasami przechodząc przez dwarfen bridge wybieram losowe ciała soldkow i patrze co mają:) ku memu zdziwieniu jeden z nich był nietknięty i zawierał chain arm i dwarfen shield :D co śmieszniejsze byłem po wycieczce z kolega w poszukiwaniu tej tarczy:) dopiero po 20 minutach wypadł z slodka:P
Ja miałem duzego farta
Znalazłem w trupie na minosach na foldzie:
K-arm, FS, W-helmet, P-legs 5 UH :]
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.
2bp uhów, pare sd,plate armor,platinum amulet(na nast. dzien wszystko sprzedałem 8o (uhy poszly na hunta)) :cup:
Jerkov Thundersword
29-01-2005, 15:30
Hmmm.... steel helmet, plate armor, plate legs... co tam jeszce.... Longsword...
A z tych cenniejszych to knight set, giant sword i crown helmet... sam wyrzuciłem jak końfzyłem gre na pewnym noobskim servie :D
Toowreck
29-01-2005, 17:57
hhmmmmmmmmmmm sacale armor
no i z trupa za***alem jakiemus hlvl bp hmmkow :P
tyle...
Jaki przedmiot? Trza by trochę pomyśleć...
Już wiem! Kiedyś szłem koło kopalni dwarfów i znalazłem scale armora. Potem brass armora i brass legsy razem. I jeszcze ... BP of HMMs.
Ja z trupa skull staffa, Bp sd prawie pełny, platinium amilet i 4 BP hmmuw (trup)
A tak an ziemi to chyba Bp boltuw przy deppo :D
Ja znalazlem w trupie dragon shield. Ale to byl trup kumpla, to oddalem za drobne wynagrodzenie xD
Ja znalazłem knight arm tower shielda i bohy na azurze:P, kogoś zabił zerk i dead;p fajny loot;p
Winniczek druid
29-01-2005, 23:01
:] :] Ja pitole, ale niektórzy zalewają, aż się śmiać chce :D.
Ja w DP na samym środku MPA znalazłem, jakiś 8 lvl wyrzucił. Ale to nie koniec, jak szedłem kase wymienić to na ulicy jakiś 6 lvl, którego zrookować chcieli Magic Sworda wywalił, z Annihilatora pewnie miał. A poza tym to takie śmiecie jak C-set, K-Set itp. znalazłem, to co 2 dni na ratach ktoś wyrzuca.
...
A tak na serio to tylko jakieś śmieci znalazłem - lootbagi z chain armorami, perły, dwarven ringi, double axe itp.
No wiesz, kończyłem z tą postacią i chciałem dać szansę jakimś innym osobom
:d
a żeby nie bylo offtopic to ja znalazlem :
-dwarwen shield
-scale armor
-morning star
-666 rybek (jakiś satanista wyrzucil :] )
-3 wędki
Dostałem od pewnego gościa crown shild i fire axe bo mial ,,hunted" od high- lvli ale przyszedł inną postacia i mu oddałem (choć szkoda było oddać)
w trupie znalazłem ostatnio tower shiedl, warior helmet, k-legi i bp hmm razem jakieś 20k(ANTICA). kiedys jak grałem na libernie jeszcze to 4k, war hamera w kopalniach w trupie. po zabiciu pennego pk na 12levelu :baby: tam wypadł z nigo gs ale nie zdążyłem zabrac bo zaraz trupem jakies noby zaczły żucać
Willy The Dark Druid
30-01-2005, 22:10
korde Tibia.pl sie chrzani.... ale to nie ten temat :D
Na roku znalazlem katane
Na mainie znalazlem ghula wypchanego scale armorami :D i steel helmet w kazo i chyba jeszcze.... spike sworda ktory se lezał przy ołtazu w AB :D
Ja na rooku na wierzy znalazlem baga z chain armorami , Plate shieldami , Studed Legs.Ktos zostawil baga i chcial przyjsc 2 postacia ale jush tego nie zobaczyl :D
To ja znalazłem kilka cennych rzeczy ostatnio, dzięki zmienionej grafice widzę bagi pod drzewami, których wcześniej nie widziałem. I tak znalazłem bag ważacy ok. 10000.00 oz a w nim crossbowy, battle axe, dwarven shieldy, chain armory, scale armory i battle hammery, nikogo nie było więc wziąłem a pojedyńczy to dragon shield w smoku, albo ktoś zapomniał zajrzeć albo nie miał capa na nią.
W Ciele k-axe znalazlem i bp uh'ow do tego, a na ziemi to 2 rybki !! :D Ja to mam farta (chodzi o rybki of kors)
Saitan Apocalypse
31-01-2005, 06:46
:) Bag wypelniony dwarven shieldami :)
A na roku picke
Noob Kiler
31-01-2005, 19:55
Ja na roku znalezlem loot bag za drzwem z 400gp bow 2 studed armor 1 plate shield bardzo sie cieszylem z roka wyszlem z 1,5k a pojedyncza rzecz to ukradlem 100gp i halberte lezala w parcelitylko to unislem. :cup:
Noob Kiler
31-01-2005, 20:06
Ja tez drutem znalazlem fire sworda w trupie tylko to zdonzylem wziac ;(
Volerasi
31-01-2005, 20:08
Zobaczyłem kiedys pk i zabiłem a w nim było v-shield,b0sword,cru-helmet,p-amulet,c-armor niestety tyle ludzi sie zuciło żę zdążyłem wziąść tylko p-amulet i na dodatek jakis debil wywalil ciało z rzeczami do wody..........
Tusiapłot
31-01-2005, 21:06
ja znalazłam na ziemi dwarven shielda :cup:
Charlotte Makantana
01-02-2005, 17:03
Ja znalazłem na Foldzie backapck pełen chain armorów, plate shieldów, mace-ów.
Wlasnie dzis mialem dziwna, a dla mojego qmpla tragiczna przygode. szedl do dp w carlin od zachodu. mniejwiecej przy gildii pallow zaatakowalo go 2 pkerow. oczywiscie jak najszybciej pedzil do dp. kiedy byl juz przy samym dp okazalo sie ze cale jest zapchane ;/ja stalem glebiej, jakies 3 sqm od krawedzi. pare noobow go otoczylo beszczelnie czekajac na jego smierc i loot. niestety polegl. w bp niosl crusader helmet. (niewiem czemu niezamienil sobie za cos z qe w koncu mniejsza szansa ze to straci...) a z eq stracil crown arm i guardian halberd :/. na pytherze crown armor-70/80k, guardian halbed-45k helmet-10k. widzialem tylko jak ktos wyrzucil na ziemie c armor, a pochwili na jej miejscu lezal scale armor... napewno jakis nOOb na 8 lv zamienil sobie ;//. c arm to wlasnie ta, najcenniejsza rzecz ktora widzialem lezaca na ziemi.
a co do tego co sam zyskalem to... wedka(na rooku). koles mial ja przed soba i lowil. ja beszczelnie podbieglem, zabralem i wylogowalem sie. ^^ niejestem nOObem, bo zrobilem to dla jaj :P. na mainie znalazlem kiedys lootbag na foldzie z kilkoma chain armorami, plate shieldami, swordami i macami.
Na rooku: Carlin sword
Na mainie: Plate legsy i Dragon hammer
Pozdro
Ostry
Kiedys ide sobie legalnie do thais patrze a na siezce lezy fire sword odrazu go pod***ałem i ucieklam z tamtad :)
Eeeeeeee..... ja na rooku znalazłem lootbag z carlin swordem x2, 14 meatow, viking helmet i 3 hamy
na mainie:
katane i broadsworda w pół minuty jedno po drugim :) no cóz.... mialem wtedy 8 lvl :)
A tak poza tym to stałem sobie kiedys w depo w Ab a tu gosciu podchodzi do skrytki obok i mi dark shielda, 100gp, spell book i jakies studded legsy i armorki ale ich juz nie bralem :p.
A...... i na rooku kiedys wchodze do podziemi na orci, patrze-bag, otwieram-pusty, podnosze-nastepny, otwieram-200gp (na rooku to duzo, przynajmniej dla mnie) :)
Xan Arcanist
15-02-2005, 12:22
ja kiedys mialem akcje: pisze do mnie kuzyn( rodzinka rullesssss :D ) zebym przyszedl do ab to mi da troche zarcia. ja przychodze, stajemy w dp a on mi daje:
FSa 8o
2 Guardian shieldy 8o
C mace 8o
Dragon hammer 8o
10 k 8o
5 bp of sd 8o
I to wszystko :cup:
Storm Silverhand
15-02-2005, 16:10
Nie wiem gdzie wy szukacie ze taki szajs znajdujecie...
Ja osobiscie znalazłem w depo dragon shield :]
A pewnego razu w ciele z 30 bp rozmaitych run i mana fluidów i warrior helmet
sprzedałem ten badziew za 45k :D:D:D
Na Harmonii ceny są wysokie :P
np. Dragon shield 8k
Elite knight z aldory
17-03-2005, 21:30
ja znalazlem na ziemi bp hmm ale niebyly pelne po 4 i czasem po 2 byl przykryty owieczkami bo to bylo kolo carlin xD 8o 8o 8o :D :D :] B) ;) :p :)
a w AB znalazlem p-arma tam gdzie trole :P
Jojunifu
18-03-2005, 13:14
A ja na rocku znalazłem katane na ziemi :) [ jak sam sobie ją położyłem ] :P
Ja na ziemi znalazlem pison daggera ale ktos inny byl pierwszy i zabral;/ ma i jeszcze znalazlem na ziemi 2k:) okazalo sie ze to jakiegos kolesia ale na szczescie bylo tam durzo ludzi i pomysal ze ktos inny mu to zabral:D
Florydaking
19-03-2005, 00:01
wkurzył mnie ten temat !! bo ja go zrobiłem dawno temu 2 razy i nikt niepostował a jak już to mi usuwali go :]
topic: ja znalazłem na rooku leżacąy sobie na podłodze Carling sword a na mainie znalazłem DRAGON LANCE wartą 50 K :D:D szczęściaż zemnie XD
Florydaking
19-03-2005, 00:16
wiem że już wpisałem się ale chce jeszcze coś dodać....
Czy tylko mi sie zdaje czy same ''kozaki" tu zaglądają :D
wiecie ohh znalazłem KAtane o jak się ciesze to ejst poważny temat czy jakieś dziadostwo nie że chce kogoś obrazić ale bez przesady :P jak komuś tak zależy na tych katanach coperach i innych szmelcach niech da mi zanć jak gra na xanterze to mu sprawie tą przyjemność i mu tego pełno przyniose !!!! już zrozumie że ktoś znalazł wędke na rooku albo carlinga :]
no ale katane na mainie ? Ludzie bądźcie mądrzy :P:P:P
Przypomniałem sobie jeszcze jak kiedyś wszedłem na Tibia moją nową postacią ide do OBi a tu drze się baba że idzie na maina ja jej Gratz a ona wyżuca żeczy wziołem cały zestaw można zaliczyć że to podniosłem z podłogi !!
:lucznik:
Skile 60/XX :mag:
M lvl :mag: 10
LVL 20
djmarcin87
19-03-2005, 03:14
:) Ja znalazłem martwego kolesia najwidoczniej jakiegoś wysokiego lvl bo znalazłem w nim i to koleś trzymałw bp fire sworda,guardian shielda,p-legs,p-armor,bp gfb,3 sd,3 hmm,3 uh,amulet taki zielony i inne rzeczy mniej wartościowe.miałem szczęście :)
Ja znalazłem W-Hammer i Ornamented SHield (Na poh ;P Sie respi) tylko 3 dl'e do wybicia :/
A i Deda z g-Arm (Koles zabil jakiegos 52 sorca i dostal bana) :P
A raz (ale to na antica) Koles sie zagapil i mi wrzocil GS na depo to ja za pazuche i logout
-_- nie mistrz
19-03-2005, 15:30
Mój kolega znalazł 15 bp sd i wiecie co zrobil (był nOObem)
Zapytał się mojego drugiego kolegi "Co to za kamyczki z czaszkami ?"
A ten mówi "nie wiem.". No to co miał robić ? Shit znalazł więc zaczoł wyżucać.
Za 5 sekund wpadł do niego 100 sorc i go uwalił. Aha jeszcze jedno: znalazł jeszcze plate legi i steel helmet. <Żal>
Kwadratowe Koło
20-03-2005, 13:00
Ja raz miałem takie szczęście: "It's true story..." <<ROOK>> Jestem se 1 levelek i laze z tym clube jacket i bag... schodze se do podziemi pod biblioteką i tam 6 lvl wysadził bp na tą deske (chyba już wiecie o co chodzi :evul: ) i sie tak chwali. Wział trade i "look for my eq" dobra wybieram jacketa, A ON TAM MA COPPER SHIELD, CHAIN ARM, MACE (szkoda, że nie carlin sword ;d ), STUDDED LEGS, LEGION HELMET (... wolałbym viking....), BUTKI, lina, lopata I FORSA (poniżej 1250gp). A jeśli licząc trupa, którego dziś znalazłem to jeszcze 9 spearów+mace+jaki shield i inne gówna. Po za tym już 3 razy mi silver amulet z trolli na rooku wypadł. Na mainie troche gorzej, ale raz mi wypadł z minoska w zamku bronze amulet, 4 razy ^^ mi wypadł dwarven shield z krasnoludka, small ruby z amazonki (nie wiem czy uwieżyliście, ale o prawda). Raz miałem taką historie... 11 lvl miałem na mainie i jakis typek (83 wtedy royal pal), aqrat przechodziłem, a on rzucił koło mnie bohy i schował :>. Achhhh..... ciekawe ile by mi dedów zrobił gdybym mu to zabrał....Bym zapomniał... dziś na rooku jakiś Polak wychodził na maina i mówi "ej chcesz moje rzeczy?" ja taka podjara i zasuwam pod bibliotekę i wykłada wszystko (plate shield, carlin sword, chain arm, leathery, butki, legion helm). W sumie pewnie mi nie wierzycie ale mam dowody.... na Infernie 1 lvl z takim eq... Isara...Harmonia....
Lord Aragorn
20-03-2005, 21:03
Ja na slimach w carlin znalazlem devil helmet , który leżał sobie na ziemi.
A copper shield i ktanan na mainie to są śmieci. Na Rokku są drogie ale tutaj na mainie to śmieć i tyle .
Ja znalazłem napis LOL ułożony z beholder shieldów. <smile> :D :D
Ja jak szłem żeby popłynąć na folde znalazłem P-seta w ciele :)
Heh ;] Najlepszy serwer do "znajdywania" itemków to Antica ;]
Kiedys kumpel mi powiedzial ze na antice jak pogadasz z jakims 40+ lvl to na 80 % da jakis eq ......nie wiezylem ;p wiec zalozylem postac na antice wyszedlem na maina ..no i stoje pod depo i wolam free items (nieraz zagadujac jakeigos goscia;p) po 15 minutach mialem c-seta/crusader helmeta/v-shielda/fs-a i 70 K (malo co mialbym BoH-ale koles powiedzial ze moge je szybko stracic jak deadne to mi nie dal ;p) --to wszystko uzbieralem na 8 lvl-u ;] Ale i tak tam nie gram ;]--glupio sie tam gra ;p
Aha to co znalazlem na ziemi na moim serweze to G-legi ;] kumpel z demona wyciagnal to ja se podwinelem ;] (pozniej sie dzielilismy kasa offcorse ;])
M@tieusz
22-03-2005, 10:24
Ja gdy wchodzilem do thais zobaczylem ledwo dednietego trupa otworzylem go a tam drag shield ,bp uh ,i tam takie bedziewia :)
Ja na mainie znalazłem ukryte za drzewami lootbagi(te przy mino maount co sie soldy na powiezchni respia. Zarobilem na tym 4k :p
katelublin
23-03-2005, 08:56
Poco sciagnales po mnie temat?? X(
Kiedyś na Harmoni, gdy szedłem do kopalni ktoś koło wejścia ułożyl Plate-seta, Dragon shielda i Dragon hammera a miałem wtedy 12lvl, do tej pory (mam już 43lvl) nic lepszego nie znalazłem.
Vashresamunuh
24-03-2005, 20:50
MI jakis gosciu konczacy widocznie gre na serwerze Anrica ;) wyrzucil na dp crown armor i warior helmet B)
Darkness Skuul
24-03-2005, 21:18
Ja w rookgaardzie znalazlem katana a w carlin dragon hammer :)
Pall de'riven
24-03-2005, 22:33
Na rocku:
- copper shield ( na rotach )
- carlin sworda ( w skrzyni na minosach)
- legion helmet (niepamiętam)
- studded legs ( w spearmanie)
Na meinie:
- scale arm. (na rotach)
- Plate arm. ( w klijęcie)
- bp of hmm ( leżał sobie i czekał na nie) :)
Jeszcze troche znalazłem ............... nieraz to sie ma farta. :]
demon shield z 8 lvl pk mi wypadl :o
Darksorcerer
26-03-2005, 13:03
Mi pul bp hmm wiem ze slabo ale niemam szczenscia :(
Fakolpet
26-03-2005, 13:59
a ja mialemm mega polewe goscia w kazz
najpierw zle napisal nick postaci na parcleu i parcel nie poszedl wiec wziolem.
zrobil to 2 raz tesz zle tesz wziolem. powiedizlem mu jak to zrobic(zle) i znowu mam parcela
w kazdym tym parcleu bylo po 5 k :)
Drazharm
26-03-2005, 21:28
bilsmy goscia, 52 knight z red skullem, wiedzial ze padnie wiec staral sie swoje bohy do wody wyrzucic. pech chcial ze nie trafil :p
lagrandeziom
28-03-2005, 22:32
byc moze jestem glupi ... a moze i nie ?
ale po co ktos mial wyrzucac bohy do wody przed smiercia ? skad mial wiedziec ze to bohy mu wypadna ?
byc moze jestem glupi ... a moze i nie ?
ale po co ktos mial wyrzucac bohy do wody przed smiercia ? skad mial wiedziec ze to bohy mu wypadna ?
Jak ktoś ma red skulla to w przypadku śmierci spada z niego CAŁY sprzęt.
Bradwen Hellscream
29-03-2005, 04:44
pod depo w kazordoon bili jakiegos afkera ( knighta na 40 lvlu ) jak go zabili to rzucili cialo w strone domow ( Marketow ) a ja zamiast wrzucic go do domku kumpla musialem najpierw na niego kilknac i sprawdzic co w srodku ... a w srodku byl
bright sword , k-legs i jakis bp w ktorym nie wiem co bylo bo niezdazylem zobaczyc bo ktos rzucil cialo w inna strone :S
Najcenniejsza rzecz, ktorą znalazlem to.... dom takiego H lvl z mojego serva warty jakies 2000K :P
Oskar111
29-03-2005, 15:09
ja sobie stalem w kolejce do sama a tu jakis kolo nie mogl sprzedac double axe i rzucil i sobie poszedlno to moj :)
wczesniej ktos sobie szedl zatruty tylko kilka hp i wypadly z niego plate legi
albo w trupie(kogos rotwormy zabily) silver amulet nei uzywany i jeszcze jakis badziew
dzis jakis kolo zostawil caly eq na depocie i sie wylogowal i to rozrzucil ktos "dostalem" klucz do domku bk i bp blank runek
Shadow warrior
01-04-2005, 12:53
ja znalazlem na rooku bag wypchany hatchetami i brass shieldami :)
Szaskald
01-04-2005, 14:22
a ja mialemm mega polewe goscia w kazz
najpierw zle napisal nick postaci na parcleu i parcel nie poszedl wiec wziolem.
zrobil to 2 raz tesz zle tesz wziolem. powiedizlem mu jak to zrobic(zle) i znowu mam parcela
w kazdym tym parcleu bylo po 5 k :)
LOL
I znowu zastanawiam się czy "br?" są większymi n00bami od nas. Ten post tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że nie. ;/ zamiast pomóc newbie to jeszcze źle mu podpowiadasz... Ten temat nie nazywa się "Jaki przedmiot bezczelnie ukradliście
" :confused:
Ale wracając do topicu:
Ja znalazłem crown helmet, połowkę bp of sd i prawie caly bp of uh :)
Tris Alat
01-04-2005, 14:59
Pewnego razu jak poszedlem do dwarfen brige to gosciu wyzucil knight armor.
:cup:
Ja znalazłam bohy w ciele =] Ale tego dnia była cofka servera-myślałam że się popłaczę -.-
edit: Właśnie znalazłam 300 rybek :D
Ja znalazłem bp sd,battle hammer,dark shield,crown helmet :)
piko 2002
05-04-2005, 07:44
ja na ziemi w thais znalazlem c-seta, BS, GS, BOH'y i crusader helmet
a to wywalal 130 lvl
Steel Birthblade
05-04-2005, 09:32
ja znalazlem golden mug, ktory lezal w dp thais pod listem i znalazlem tez spike sword w trupie jakiegos potwora byl kolo thais
Jaki przedmiot, ktory lezal na ziemi znalezliscie?
Ja na rooku znalazlem studded shielda ;).
Na Mainie Katane.
O stary jestes niemozliwy kurde na serio na mainie lezala na ziemi katana !! OMG to chyba jakis 100 level ja wyrzucil (ale żeś mial farta) :D:D LOL :D:D
Ja znalazlem c legi blue robe i crusader helmet bo jakis koles w ab (chyba schakowany) zaczol to wszystkoo wywalac, jeszcze byl BS i medusa shield ale nie udalo mi sie wziasc
Ja znalazłem w drodze z venore do carlin pod drzewkiem bag'a ze 130 dragon ham'ami i c-setem
Charlotte Makantana
13-04-2005, 16:35
ja na ziemi w thais znalazlem c-seta, BS, GS, BOH'y i crusader helmet
a to wywalal 130 lvl
JASNE...WZYSCY WIEZYMY...
Meeen1991
13-04-2005, 18:19
a ja najlepiej to chyba 2 bp mana fluid
Simestro
13-04-2005, 18:23
Ja znalazlem:
1. w trupie pol parcela hmmow i war hammer (to bylo niedaleko GSa przed venore)
2. Dwarven ring tez w trupie :P
3. na ziemi to ja znalazlem two-handed-sworda na bagnach na spawnie beho 8o
Fragenstein
13-04-2005, 21:13
Najlepsze co znalazlem to chyba knight axe (w poblizu byl mino mage ;) )
ja znalazłem w dead human 5 bp z sd :P był to sorc i robil sd (w jaskini kolo kazo)
heh pewnie wysmiejecie, ale dla mnie to jest cos znalezc serpent sworda just like that na ziemi ;)
Thorin Dragon
16-04-2005, 10:23
Ja znalazłem w bagu przy depo halberd (Atk: 35 Def: 14), a w zwłokach jakiegoś playera w Thais 10 chain armorów.
W czasie orc raid ciało red skulla a w nim :
boh, garm, clegs, ok 1000 boltow, kilka bp uh, kilka bp sd, crusader, crown shield = all oddałem :)
kiedys gość shakowany wyrzucał itemki i rzucił mi na depo b.sword + drag shielda
w ciele koło necro : c set, ok 10 bp sd,hmm,uh, boh = oddałem kolesiowi
na dragach w ankrahmun 2x dragon shield w ciałach :)
w p ammu w prawie rozłożonym ciele gsa
itp
Orange klon
17-04-2005, 15:58
A ja jestem na Rooku i znalazłem(do tej pory) studded shield
Clikslither
20-04-2005, 12:58
na ziemi to to nie było ale w trupi znalazlem c armor (crown) bo byłem najszybszy jak bilo red skula:P
Preatorians Knight
21-04-2005, 15:54
Ja jakis tydzien temu jak szedlem kolo ab zobaczylem worek. zawsze otwieram kazdy worek. akurat jak ten otworzylem to znalazlem k-armor serpent sword i 11k
Sir Tymol
21-04-2005, 21:09
Ja tu nie ściemniam ale jak restart servera na Pytherze był zalogowałem się na Elysii (i od tej chwili zostałem tam ) znalazłem w worku, teraz sie trzymajcie krzeseł :P GIANT SWORD I BOOTS OF HASTE możecie mi nie wierzyć ale muwie serio
Ja tam na roocku znalazlem p shielda w lezacym cialku minoska a na mainie z qmplem znalezlismy w ded body f sworda i f axa radocha byla ale potem mi haxneli konto i tyle sie nacieszylem...... Jak narazie Tibia mi nie chodzi ale coz jakos to przezyje
ja miałem farta wracałem z desert questa ,patrze martwe ciało ktośtam killed by giant spider
(lurer sie bał wrócić czy co?) i w ten sposób zarobiłem na desert queście podwójnie (wszystko po 2 łącznie z tym 10k!!!) :cup: 8o
Mi jakis h lvl wrzucil na depo 100k i demon legsy ,tak sie ucieszyłem ze przestałem grać w tibie ! :D .
Tak na serio to 80% opowiesci tutaj to fikcja ,ja znalazłem c legsy w moim ciele ,@topic p legi i d hammera w ciele karola zalewskiego.
Rodghar Najemnik
30-04-2005, 17:44
Ja scale armor w ghostland (powierzchnia) :)
to nic w porownaniu ze mna ! Ja na serwerze Celesta w Carlin bylbym mial Mastermind Shield !! lezala przedemna i patrzylem sie na nia (ok.10 sek) ( przez LOOK) i pisalo ze shield of the mastermind ale nie bralem patrze podlatuje gostek bierze tarcze i mowi mi SUCKER!
aha.. a ja znalazłem parcela na foldzie (bez znaczka ) a tam :) :)
setki plate shielduw ,sworduw,macuw i chain armoruw 8o i wysłałem do siebie.W sumie było ok.8K :)
aha.. a ja znalazłem parcela na foldzie (bez znaczka ) a tam :) :)
setki plate shielduw ,sworduw,macuw i chain armoruw 8o i wysłałem do siebie.W sumie było ok.8K :)
To ewidentnie nie setki :S
koncówki -ów pisze sie przez Ó wbij to sobie do zakutego lba bo mnie szlag trafia jak takie podstawowe bledy widze~ Nie twierdze ze nigdy bykow nie wale ale bez przesady no ludzie nauczcie sie uzywac mozgu (nie "muzgu" jak gdzies dzis widzialam)
Na Rooku znalazłam fishing rod i carllin sword w grocie z minotaurami...;)
A na mainie..z 200 ryb, katane i morning star...;) se lezalo na podlodze ;D
Kiedyś wchodząc do kopalni znalazłem:
-30 scale armorów
-15 battle hammer
-4 axe ring
-10x 100gp
- 400 bolts
- kilka stell helmów
- 10 battle shield
zrobiłem eleganckiegp lootbaga, ale się okazało że przyszedł właściciel (royal lvl 80) najmocniejszy na serwie wtedy. Oddałem mu wszytsko, a on podarował mi axe ringa xD mimo wszytsko na plus :)
Mój największy wróg położył na skrzynce w depot 100 platynek(10k) I zaczął chodzić do przodu i do tyłu! Nagle złapał lagi i sobie zabrałem platynki!
Ja znajduje czesto kolo kazz w pewnym mjejscu lootbagi z (prawdopodobnie dwarf mines) wypchane stell helmetami, dwarven shieldami, crossbowami i battle axeami, zdazalo sie ze tez byly w tych bagach bp z axe ringami. Srednio raz na tydzien w tym "sekretnym mjejscu moge znalesc bag spokojnie o wartosci ponad 10K :cup:
Ja reaz znalazlem na senji w odludnionym miejscu 12 meatow 8 lmm i 700 cos ryb, ale bylem magiem to wziolem ledwo 50 przy okazji zrobilem tamtejszy quest.
Wojtek czyli orc
02-05-2005, 23:40
a ja znalazlem w ciele aola -.-
zajac Gro Sho
03-05-2005, 01:00
To sie niezle oblowiles Magus.
Mchl ja w depo (Venore) znalazlem copper shielda lezacego na ziemi, nikt nie bral to sobie wzialem :] .
wybaczcie ze cytuje ten post jest bardzo stary ale musilem go skomentowac :D LOL czlowieku byles kiedys w kopalniach w kazo ???
Ja w depo w Kazordoon znalazłem baga, w którym były p legi i k arm B)
Na roku to znalazlem tylko katane na rynku ... a na mainie to w trupie ktory zgianal od mino archera znalazlem 1200 gp 14 blank runes , crossbow , 2 x bronze amulet , plate legs 100 bolts , . I do tego mialem ze soba lootbag to kasa z tej wyprawy na folde bylaa niezla a najciekawsze ze jak wychhodzilem znalazlem ukryty lootbag podobnej wagi jak moj chyba to bylo ok. 2000 oz a wiec razem mialem 4000 oz . jak sprzedalem to wszystko to mialem chyba 5,5 k :>
a ja znalazlem w ciele aola -.-
a ja slyszalem ze aol po dedzie znika.. i z ciala go wziac nie mozesz...
jak się myle to sorry:p
Jak masz go w miejscu na amulet, to sie zgadza. Jezlei trzymasz go gdzie indziej, to masz normalna szanse na to, ze go nie bedzie (jak przy kazdym innym przedmiocie) a jak wlozysz do plecaka, to na 100% wypadnie - nie zostanie zużyty
Hubo of Danera
03-05-2005, 15:31
Ja najpierw na skrzynce w carlin znalazlem bag ihów, potem w depo ab bp w ktorym bylo 8 hmm wedka 8 gp i roznokolorowe plecaki, a zaraz potem tez w dp ab ktos p seta wyrzucił (na moim servie to cos ok. 5k) ktos na skrzynke polozyl zlapal laga i wziąłem sobie. Ale thief ze mnie :D
drmavani
04-05-2005, 22:22
To bylo w swieta jakies 2 lata temu no poltora jak zaczynalem grac w tibie na danubii. W AB kolo sklepu gdzie sie wszystkie smieci sprzedaje znalazlem plecaka a w nim..... bright sword i demon shield :cup: . Mozecie mi nie wierzyc ale sie poplakalem :P [ze szczescia oczywiscie :D] wtedy bylem sorcem na ~20lvlu... jeszcze go mam ale juz nie gram tam ---> mqrcinek. Oddalem qmplom do robienia sd.
Jezeli ktos bedziesz szukal potwierdzenia moich slow to moze sie zglosic do dwoch charow na danubii ---> Koci pazur i sir robi. Qmple ktorzy jeszcze tam graja. Pozdrawiam wszystkich ktorzy lubia sobie pospacerowac w tibii :P
drmavani
04-05-2005, 22:24
a ja slyszalem ze aol po dedzie znika.. i z ciala go wziac nie mozesz...
jak się myle to sorry:p
Jak masz go w miejscu na amulet, to sie zgadza. Jezlei trzymasz go gdzie indziej, to masz normalna szanse na to, ze go nie bedzie (jak przy kazdym innym przedmiocie) a jak wlozysz do plecaka, to na 100% wypadnie - nie zostanie zużyty
A ja mysle ze koles mial ze soba AOLa na wszelki wypadek a chodzil np. w p-ammy i nie zdazyl przelozyc.
Ja znalazlem bohy w ciele bo kolesia zabil gs :D sam lurowalem :P
mi sie trafiło bp uhów oraz fire sword,crusader helmet w carlin dedowali red skula to se tylko to wziołem
:p
eh :) na rooku to copper shield i katana :) ale na mnie juz duzo razy znalazlem zeczy oto one :)
C-Legi C-Armor C-Shield Crusader Helmet K-Legs K-Armor :) wszystko w zabitych postaciach oprucz K-Legow ktore znalazlem w carlin w dp :)
Calmera
Royal Menda ;)
Ja znalazlem bohy w ciele bo kolesia zabil gs :D sam lurowalem :P
@up: Przynajmniej siie przyznał, bandzior jeden
Ja znalazłem: bp uhów, fsa, guardian shielda, d-hammmera i od groma p-armorow(mialem prawie cały bp :D)
Mati z Ohio..
10-05-2005, 21:12
a mi sie udało znaleść boots of haste jak przeciągali jakiestam ludzie :)
Ale dednoł mnie GS jak miałem lagi i straciłem je ;(
Master Yedi
11-05-2005, 14:03
Ja znalazłem na ziemi raz c armora:P:P
Nie wiem kto go położył,ale może ktoś go bił i rzucił go pod drzewo,by nie wypadł on z niego:)
Ja znalazłem na rooku w drzewie (tak aby go nie było widać), pełen bp plate shieldów i bag a wim razem 900 gp, czy 800 już nie pamiętam.
ja znalazlem 3 bp sd w dp w parcelu :D
a na Fri Itams zlapalem Crown Lelgsy :p
Marcinek Fire
16-05-2005, 10:26
Ja znalazlem 2 double axe pod drzewem ;) battle hamer i battle shield i nic ciekawego juz nie znalazlem :)
*A ja znalazłem pod drzewkiem na rooku 200 gp, line i wedke
*Na mainie w deadzie war hammera (Inferna kiedy war hammer był wart 5k)
*Na securze fire sworda w deadzie człowieka po mass kicku.
*I znalazlem jeszcze na pacerze pod drzewkiem loota ze stell shieldów i double axe i chain armorów na 1k.
Nowohucianin
16-05-2005, 11:51
Ja znalazłem w ankh ciało z bohami w tombach ale miałem radoche :)
Moim lupem padly:
-k-arm
-bp hmm
-p-legs
to puki co tyle
Ja znalazlem Dwarven axe i pare life fluid B)
Sir Luk Lagger
06-06-2005, 22:34
Ja znalazłem 2handed sword i steel shield
Ja znalazłem backpack backpacków blank runów. A pozatym w deadzie knight aror i fs(ale nie w tym samym deadzie). lol ale fart :)
A mnie to napewno juz nikt nie pobije :O
Pekowałem sobie swoim 31 palkiem ...
Patrze 66 red skull z gildii ktora akurat ma wojne, akurat zaczolem go bic lecz zaczal troszke uciekac, to ja jego z FF ale spieprzyl potem go szukam patrze a tu ten sorc spalony :P
Loot: blue robe , crus helemet , plat amulet , crown legi , bohy , bs , demon shield i masa runek o wartosci ponad 100K :]
Do tego pare ringow takich jak time ring , might ring , stealth ringi :)
O i jeszcze manaski ! :)
Ja znalazłem w Carlin Brass legi stało koło nich 2 gości a ja podeszłem i do BP.
2 rzecz to Power ring. :cup:
Nowohucianin
07-06-2005, 17:52
A mnie to napewno juz nikt nie pobije :O
Pekowałem sobie swoim 31 palkiem ...
Patrze 66 red skull z gildii ktora akurat ma wojne, akurat zaczolem go bic lecz zaczal troszke uciekac, to ja jego z FF ale spieprzyl potem go szukam patrze a tu ten sorc spalony :P
Loot: blue robe , crus helemet , plat amulet , crown legi , bohy , bs , demon shield i masa runek o wartosci ponad 100K :]
Do tego pare ringow takich jak time ring , might ring , stealth ringi :)
O i jeszcze manaski ! :)
To była wojna jeśli tak to red skull nie zakladal by takiego sprzętu..
a tak wogóle red skulle raczej nie noszą przy sobie takiego eq i 100k w runkach :D
Scypion Lord
07-06-2005, 23:21
Jak to mówią głupi ma szczęscie...
Moj kumpel z klasy gral 1 raz w tibie, i kilka tygodni temy jak wyszedl na maina na Xanterze byl akurat Orc Ride w thais, i poszedl za miasto, zobaczyl mase trupow i zaczal lootowac i znalazl w jakims trupie RH i kilka bp SD trza miec qrde fart...
Nieumarły Wojownik
08-06-2005, 08:06
Ja znalazłem p set dwarven shield drak helmet buty i fire sword :) Pewnie ktoś przestał grać i połozył wszystko żeby ktoś znalazł naprzykład JA
Ja znalazłem w martwym ciele tower shielda, skull staffa, 800 gp, bp uhów i 2 sd (widziałem jak ludek umiera miał 36 lv pewnie afk bo wakirja go ubiła).Jakiś miesiąc potem znalazłem znów martwe ciało a w nim... C arm, warrior helmet, dragon shield, bp uhów hmmów i gfb (tym razem 30 lv knight zabity przez draga,burak:P)
Ja na cmentarzu kolo thais znalazlem 2 bp blankow i 6 hmm
Ja pod drzewem (tam gdzie się schodzi do miasta Kazzo) znalazłem 3 bp hmmów i 1 bag wypchany dwarvenami <lol>..
Maxi skywarien
08-06-2005, 13:44
Moje przedmioty byly : Pierwszo Rat plague a pozniej battle bug i 50+ ek zdjol eq c arma i k legi laga zalapal i padl od cave ratow..Otwieram : C arm(20k),K legs (20k),Meduska (20-22k) i 3k w cashu kilka destroy fieldow mialem farta bo wtedy mialem tam loga dac i sie poszczescilo to bylo na calmerze..
dzisaj zabili red skull pod depo jakims cudem zdobylem cialo wyciagnalem c shield i k arm najceniejszy byl ejscze w hammer plecak i plate legi ale nie udalo mi sie zdobyc
Mi raz się w ciale zabitego gościa przytrafiły bohy i 2 bp Sd miałem farta gdy to znalazłem miałem 12 lvl
A ja znalazłem trupa na cyclo w kturym znajdowaly sie c legi chyba z 4 bp uh axe ringi kaska i bełty :)
Ktoś sie pewnie wku..ił bo miał kicka :D
bohy c arm k legi w helemt kusza i kilkanscie bp uhow bo pewien red skull padl :P
ja na ziemi znalazlem k arm k axe crus helmet uhy itp.a przy nich deda czlowieka killed by Heg.Nie wziol rzeczy to skorzystalem. :)
Ja najcenieszego na ziemi znalazłem Crown Shielda,ale po 5 minutach zamieniłem się za Fire Sword`a bo mniełem slłby mnieczyk a tarcze mniłem Dragon Shield`.Dobrze zrobiłem bo Crown Shield`a dostane i tak za darmo:D
Ja 2 razy znalazłem dwarfen axe czy jak to sie pisze :p
Ja demon shielda, ale nie wiem czy można to uznac za znalezione, bo to jakiś br sie chwalił i położył na ziemię.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
MasterFejkow
10-06-2005, 21:20
JA w depo w parcelu znalazlem royal helmet+ 50k
29 bp hmm w parcelu
3 bp bolt
loot z guardów warty 190k (pod drzewkiem wystawal :P)
jezeli chodzi o pojedyncza zecz to :
drag shield (pare razy)
i c-helmet
znaazlem to na arcani wiec jest to SPORO ^^
Bartek1391
11-06-2005, 08:16
Ja znalazłem Demon shield... a w jakim miejscu ? W zamku koło miasta ab'dendriel ... 8o
J :D a znalazłem plate armor w leżącej na ziemi valkirii.
w depo w carlin pod ziemią leżał sobie crown armor :p
Akira Tiger
13-06-2005, 00:35
hmmm nie jestem pewien ale chyba carlin sword na roku :D
Marek_uzytkownik
13-06-2005, 08:14
Ja znalazłem Magic PlateArmor nie wiem jakim cudem ale jakoś mi sie fuksło i nosze sobie tyeraz na 11 lvl ten przedmiot :D
Profesja: :lucznik:
Skile : 154/124
Nick: Cachero and Eternal Oblivion
Hail Nobs :D B) :) ;) :p :( :] 8o :confused: :cup: ;( :baby: X( :evul: ;( :D :o B) :( :baby: :evul: X( ;) :)
Nowohucianin
13-06-2005, 08:27
29 bp hmm w parcelu
3 bp bolt
loot z guardów warty 190k (pod drzewkiem wystawal :P)
jezeli chodzi o pojedyncza zecz to :
drag shield (pare razy)
i c-helmet
znaazlem to na arcani wiec jest to SPORO ^^
Może znalazłeś ten loot,ale kto by pod drzewkiem chowal loot warty 190k ? to tak jak byś włożył golden legi do baga i wsadzil pod drzewko :)
Knight Simon Dark lord
13-06-2005, 09:02
ja miałem farta ide do dp na edron sprawdzić ide na sam dół depo a tam paczka leży na skrzynce nie ostemplowana z ciekawości tam zajrzałem i ujrzałem Giant Sworda :D ktoś komuś chciał wysłać ale pomylił miasto zamiast edron napisał eNdron a Gs chodzi u mnei na świecie po 16K więc miałem powody do sczęścia a innym razem znalazłem w dedniętym na cycach gościu dragon hammera :Dnaturalnie chciałem oddać ale gościa przez kilka chwil nie było online więc postanowiłem wziośc
ja na rooku znalazlem bp z 3 wedkami i carlin swordem :D
a na mainie: potrzebowalem baga do trade .... podnosze .... patrze... c arm :D a wtedy chodzil jeszcze jakies 50k :D
RobertMen
13-06-2005, 13:27
na rooku znalazlem chain armor a na mainie(nie smiejcie sie :( )longsworda
Waclaw Secondo
13-06-2005, 16:52
najlepszą rzecz jakąznalazłem na rooku był chain arm
a na mainie to nic mi sie jeszcze nie trafiło poza lootbagiem z lotem po minosach wrty jajies 1.2 k :)
Zabilem red skulla i wypadly: dsm, c legi, bohy, mms, bs, crus helm, bp z 1 bp uh i kasa cos kolo 57 crystali ;] ;]
A tak btw ten red skull to byl uhmaker moj ktorym wyszedlem exitem... no co?! NUDZILEM SIE! ;s
Vercenti
13-06-2005, 17:25
ja znalazłem Dark Helmeta ;)
3dsmaxman
13-06-2005, 17:31
trzymajcie sie tematu - NA ZIEMI :)
ja
1) w Dp znalazlem longsword (lezal sobie) na srodku pierwszego pietra w Thais
2) skull staff - babka na 40 levelu polozula na dp, chciala sprawdzic czyis lev i zaczyna odchodzic - ja wchodze i dobrodusznie zgodzilem sie oddac jej za symboliczny 1k :D
Koleś kończył grę i wyrzucał wszystkie swoje rzeczy zlapalem crusader helmet skull staffa i vamp shielda tyle ze odrazu padlem i mi v shield wypadl...
ja 10 bp of hmm i 4 bp of sd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.