Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
Bosy_Wiesniak
14-06-2008, 15:42
On juz przezyl cos takiego w dziecinstwie a zdjecie jego matki sluzylo mu do mastrubacji
Bo moja matka fajna dupa byla. Mialem dwa zdjecia twojej i mojej i przy twojej nigdy mi nie stanal.
Nebulafighter
14-06-2008, 15:57
Bo moja matka fajna dupa byla. Mialem dwa zdjecia twojej i mojej i przy twojej nigdy mi nie stanal.
Nie moja wina ze staje Ci przy bazylach bez zebow
be te wó Jak ci stawal to psikales pozniej jej po buzi ?
tomi1990
14-06-2008, 18:10
Bosy wieśniaku powiem tylko jedno. Jesteś największym prostakiem jakiego znam . Takich ludzi jak ty powinno sie zamknąć w pokoju bez klamek ze zdjęciem twojej matki żebyś miał po kim jeździć.. A te twoje teksty niby śmieszne są tak denne i trywialne ze to masakra. Wymyśl coś na poziomie.
Serdedo wyjdz ty kurwo wrescie na dwor nie sie kisisz przed kompem zjebie genetyczny mama cie nie doruchala czy huj ? I chyba opowiadasz o swoich przezyciach z zycia ;) :D kazdy widzi ze jestes cipa tobie staje na widok matki bo kurwa zadnej dziewczyny nigdy nie dotkneles ;] tylko swoich kolegow za huje phoenixa siedlicz~ itp wiec mowie ci serdecznie S*******AJ wyjebany w dupe przez ojca pedale dobrze ze jebal cie w kondonie
--------------------------------------------------------------------------
Sorry za słownictwo wiem ze wyglada to smiesznie ale ten czlowiek juz mnie w*****a :P
Alvaro89
14-06-2008, 18:18
na podworko nie wyjdzie poniewaz tam biJOOOOM go 19 latki z czarnymi kapturami pokroju tomi1990 aa no bym zapomnial dodac bijOOOOM go tylko jak jest ich 5+....
tomi1990
14-06-2008, 20:37
na podworko nie wyjdzie poniewaz tam biJOOOOM go 19 latki z czarnymi kapturami pokroju tomi1990 aa no bym zapomnial dodac bijOOOOM go tylko jak jest ich 5+....
Tobie tez serdecznie mowie wy*******aj idz jebac chudego w jego mala dupe
Alvaro89
14-06-2008, 22:01
Hmm odkad poznalem Ciebie boje sie wyjsc z domu kurde ;((((( wyskoczysz mi jezszce z kapturem i kijem i mnie pobijesz ;(((( dlatego STANOWCZO NIE!!! NIGDZIE NIE WYJDE !!!!
pozdro kasztanie :]
eisscheriann
14-06-2008, 23:15
^siebie warci jesteście
Bosy wieśniaku powiem tylko jedno. Jesteś największym prostakiem jakiego znam . Takich ludzi jak ty powinno sie zamknąć w pokoju bez klamek ze zdjęciem twojej matki żebyś miał po kim jeździć.
On jeden potrafi was wszystkich zagiac jednym tekstem, wiec nie pierdol :O
Penisobrody i Nebulafighter probuja robic to samo co Xaem ale widac ze im to nie wychodzi ;[
penisobrody
15-06-2008, 10:02
On jeden potrafi was wszystkich zagiac jednym tekstem, wiec nie pierdol :O Penisobrody i Nebulafighter probuja robic to samo co Xaem ale widac ze im to nie wychodzi ;[
To może zaczne od napisania tych tekstów dla reszty użytkowników, które tak bardzo Ci się podobają:
91 strona
Nie gniewam się tym bardziej, ze twoi rodzice obiecali mi w rozmowie telefonicznej, ze zaprzestaja produkcji po nieudanym prototypie. ;[
113 strona
Jedyna rade jaką powinienes dać to rodzicom, żeby się więcej nie rozmnażali. ;[
Bo moja matka fajna dupa byla. Mialem dwa zdjecia twojej i mojej i przy twojej nigdy mi nie stanal. ;[
109 strona
Nie dosc, ze niepelno sprytny to jeszcze za wczesnie wyciagniety daltonista. ;[
108 strona
Moj syn w przeciwienstwie do ciebie wylazl z rozowej dziurki, ty miales miej szczescia i przeciskales sie przez te brazową. Po POLSKU - zostałeś wysrany. ;[
Możesz teraz wypiąć pierś do przodu, bo pan Paweł takie teksty specjalnie dla ludzi takich jak ty pisze, czuj się wyróżniony. Dobrze, że jeszcze są tacy ludzie jak pan Paweł... dzięki niemu będziesz miał nowe zwroty do kolegów z podwórka. Taka rada panie Lotress, nie pisz takich postów, pokażesz w ten sposób tylko swoją bezradność. To podobny styl wypowiedzi do pana Jacka, zwykłe tupanie nóżką, z tym, że pan Jacek jako tegoroczny maturzysta trzymał się z dala od "śmierdzących" tematów.
Patrząc na twój wiek i osobowość zapewne te teksty wywierają również wpływ na twoją podświadomość, jesteś przecież w zaawansowanym okresie dojrzewania(wyłącznie fizycznym). Ale nie martw się, nawet pies, który usłyszy szczęk talerza zaczyna się ślinić.
Bosy_Wiesniak
15-06-2008, 17:22
To może zaczne od napisania tych tekstów dla reszty użytkowników, które tak bardzo Ci się podobają:
91 strona
113 strona
109 strona
108 strona
Możesz teraz wypiąć pierś do przodu, bo pan Paweł takie teksty specjalnie dla ludzi takich jak ty pisze, czuj się wyróżniony. Dobrze, że jeszcze są tacy ludzie jak pan Paweł... dzięki niemu będziesz miał nowe zwroty do kolegów z podwórka. Taka rada panie Lotress, nie pisz takich postów, pokażesz w ten sposób tylko swoją bezradność. To podobny styl wypowiedzi do pana Jacka, zwykłe tupanie nóżką, z tym, że pan Jacek jako tegoroczny maturzysta trzymał się z dala od "śmierdzących" tematów.
Patrząc na twój wiek i osobowość zapewne te teksty wywierają również wpływ na twoją podświadomość, jesteś przecież w zaawansowanym okresie dojrzewania(wyłącznie fizycznym). Ale nie martw się, nawet pies, który usłyszy szczęk talerza zaczyna się ślinić.
Tuptaj tuptaj. SZCZĘK TALERZA. Ułamek sekundy zabrakł i byłbyś normalny, a tak jestes wykapany, obciązony genetycznie tibijczyk.
gratuluje, wyszliscie na opena o polnocy, kiedy polowy nas nie bylo. Ale co, walecznosc sie liczy, gratuluje wygranej.
PYSY.
MIELISCIE SZCZESCIE ZE WOLGIER MA BANICJE ;];];];];]
Udany mass log na kopalniach panowie;) Nic tylko pogratulować :)
tomi1990
16-06-2008, 12:47
Sck filma nagrywales?
Thunderbolt
16-06-2008, 13:50
gratuluje, wyszliscie na opena o polnocy, kiedy polowy nas nie bylo. Ale co, walecznosc sie liczy, gratuluje wygranej.
PYSY.
MIELISCIE SZCZESCIE ZE WOLGIER MA BANICJE ;];];];];]
No własnie kiedy polowy was nie ma to sa wtedy rowne szanse bo jak macie full squad to jest was ze 3x wiecej niz VU. Poza tym o polnocy jest malo przydupasow i noobow ktorzy wam pomagaja.
PS: nie myslisz chyba ze VO bedzie dyktowalo warunki kiedy i gdzie bedzie open bo to by nie mialo sensu - was 300 na 30 z VU =,= :baby:
No własnie kiedy polowy was nie ma to sa wtedy rowne szanse bo jak macie full squad to jest was ze 3x wiecej niz VU. Poza tym o polnocy jest malo przydupasow i noobow ktorzy wam pomagaja.
PS: nie myslisz chyba ze VO bedzie dyktowalo warunki kiedy i gdzie bedzie open bo to by nie mialo sensu - was 300 na 30 z VU =,= :baby:
policz sorcow vu wczoraj i vo przemysl jeszcze raz to co napsiales i zedytuj tego posta
JaSprite
16-06-2008, 14:16
300 :D
this is sparta
Ja bitte. Lubicie miec dobrze wylizana dupke!
Ja bitte. Lubicie miec dobrze wylizana dupke!
ta tęsknisz za nawilżaniem dupki co?///////////////////////////////////////
ta tęsknisz za nawilżaniem dupki co?///////////////////////////////////////
nie w tym rzecz. Zazwyczaj strona która wygrywa ma swoich przydupasow.
Wczesniej VU teraz wy. Zawsze znajda sie jakies pionki potrzebujace czekolady na jezyku. Sek w tym ze przydupasy VO rozmnazaja sie bezpluciowo. Na kazdego zydka przypada 5 lizusow. Tylko denerwuje mnie to biadolenie na forum ze jaka to nebula nie jest teraz lepsza bo gra wiecej osob. Tak tylko 3/4 ludzi grajacych na nebuli to zydowski rod z askary ktory przyszedl tutaj bo zabraklo miejsca w tamtej gazowni.
nie w tym rzecz. Zazwyczaj strona która wygrywa ma swoich przydupasow.
Wczesniej VU teraz wy. Zawsze znajda sie jakies pionki potrzebujace czekolady na jezyku. Sek w tym ze przydupasy VO rozmnazaja sie bezpluciowo. Na kazdego zydka przypada 5 lizusow. Tylko denerwuje mnie to biadolenie na forum ze jaka to nebula nie jest teraz lepsza bo gra wiecej osob. Tak tylko 3/4 ludzi grajacych na nebuli to zydowski rod z askary ktory przyszedl tutaj bo zabraklo miejsca w tamtej gazowni.
oho widze ze kompleksy robia swoje
eisscheriann
16-06-2008, 17:09
bezpluciowo
a ty pewnie "pluciowo", co?
Jakie kompleksy? Nie przyszedlem tutaj zeby komus jechac tylk zeby wyrazac swoja opinie co sie dzieje na tym servie:) Kompleksow nigdy nie mialem i raczej miec nie bede. Poprostu nie lubie zydostwa. Taki ze mnie antysemita.
a ty pewnie "pluciowo", co?
nie wcinaj sie jak dorosli rozmawiaja. I niech moje rozmnazanie Cie nie interesuje bo za mnie dzieci nigdy robil nie bedziesz. A ja mam na to jeszcze czas :)
Sck filma nagrywales?
A nagrywalem nagrywalem
Yhmmmm pamietam czasy kiedy rozowy przyjaciel byl jeszcze dobrym czlowiekim.... ;p
Thunderbolt
16-06-2008, 18:10
Yhmmmm pamietam czasy kiedy rozowy przyjaciel byl jeszcze dobrym czlowiekim.... ;p
Ale teraz zrobił sie zły xD Oj pamietam te czasy kiedy chodzil w rozowym noblemanie... ;)
tomi1990
16-06-2008, 19:22
A nagrywalem nagrywalem
to zazuc xd
TheDwarf
16-06-2008, 20:05
ty kozaku w brudnym outficie, patrze na twoja lokacje i pisze m-ce, chodzi o myslowice? tak pytam, z ciekawosci - musi byc jakis nie-dissowy post raz na 2 miesiace w tym temacie nie?
Ponadto chcialem zyczyc wszystkiego najlepszego wszystkim z okazji zblizajacych sie wakacji. Milego expienia i nie wychodzcie za duzo na swieze powietrze.
ty kozaku w brudnym outficie, patrze na twoja lokacje i pisze m-ce, chodzi o myslowice? tak pytam, z ciekawosci - musi byc jakis nie-dissowy post raz na 2 miesiace w tym temacie nie?
Ponadto chcialem zyczyc wszystkiego najlepszego wszystkim z okazji zblizajacych sie wakacji. Milego expienia i nie wychodzcie za duzo na swieze powietrze.
NIE
CHODZI O MYŚLENICE:)))))))))))))))))))))))))
to zazuc xd
http://www.***********.com/978896959.html
s-p-e-e-d-y-s-h-a-r-e
PS: Dalej jestem dobry :(
rafau ma nowe oblicze - pan serwera
:))))))))))))))0000000000000000000000000
Udany mass log na kopalniach panowie;) Nic tylko pogratulować :)
Tak tak :D
Wiedzialem od pewnej osoby ze Castor wylogowal na kopach, tylko czekalem na to zeby zalogowal i przyszedl do mnie wylogowac;)
Chcialem troche funa i co?!!! Castor zobaczyl plage i uciekl hahahahaha ^^
Ale mielismy breche z Ciebie !@#!@#!@ HAHAHHAHAHAHA
tomi1990
16-06-2008, 23:11
dzieki sck ;] jestes dobry^^
Nebulafighter
17-06-2008, 00:07
Tak tak :D
Wiedzialem od pewnej osoby ze Castor wylogowal na kopach, tylko czekalem na to zeby zalogowal i przyszedl do mnie wylogowac;)
Chcialem troche funa i co?!!! Castor zobaczyl plage i uciekl hahahahaha ^^
Ale mielismy breche z Ciebie !@#!@#!@ HAHAHHAHAHAHA
Chyba Ci psiknal tluszcz z pepka w trakcie pisania tego posta
TheDwarf
17-06-2008, 00:36
NIE
CHODZI O MYŚLENICE:)))))))))))))))))))))))))
a liczylem ze jestes ze slaska i ze kiedys napijemy sie razem. teraz z tych 2 rzeczy musze wyeliminowac jedna - nie jestes ze slaska.
Boytano patrze na twoja mordę i zbiera mi sie na wymioty. proszę zdejmij ten avatar
A od lizania dupy nie chce się rzygać? ;<
eisscheriann
17-06-2008, 13:00
Boytano patrze na twoja modre i zbiera mi sie na wymioty. proszę zdejmij ten avatar
poka swojo, plejbojó
Alvaro89
17-06-2008, 14:51
Zostawcie sereda w spokoju znowu go pobili na rl to sie na forum wyzyc musi no....wyzyl by sie rokUjac swojego chara ale juz wykoRZystal limit ;(
Boytano patrze na twoja mordę i zbiera mi sie na wymioty. proszę zdejmij ten avatar
co ty pierdzielisz ładny jest ;///////////////////////////
myslisz ze twoja na epulsie byla lepsza jak sie pedaliliscie w 4 osoby w dmuchanym basenie o srednicy 2ch dużych pizz?
TheDwarf
17-06-2008, 17:10
a mi dla odmiany jak patrze na jego twarz to sie zbiera na wytrysk :cup::cup::cup:B)B)
redeo i yugimu DET:))))))))))))
wolgler jest najlepszy wiece?
http://www.***********.com/883268746.html
nodois roX hahah;<
http://www.***********.com/883268746.html
nodois roX hahah;<
zazdroscisz mu waleczności? :////////////////////////////////////////////////////
Mietek919
18-06-2008, 12:05
.....
nodois roX hahah;<
A film jak pada tana i yogurt ?:<<<<<<<<
Niestety na filmie nie widac jak yugimu pada ;p a poza mna nikt nie krecil ;p w zabijaniu tany ja nie uczestniczylem wiec filmu rowniez nie ma
Alvaro89
18-06-2008, 17:06
No i takie cos mi sie podoba np. finix z morrderca w grze walcza miedzy soba ale na rl sa kumplami
p.s Jak tam na truskawkach bylo Jacek ?? :]
Nie dla mnie robota dlatego wróciłem wcześniej.
No i takie cos mi sie podoba np. finix z morrderca w grze walcza miedzy soba ale na rl sa kumplami
p.s Jak tam na truskawkach bylo Jacek ?? :]
ey, ja na rl bije boytana a w grze jesteśmy kolegami, to tez ci sie podoba ?;];];];];];];];];];];];];];];] Tak hipotetycznie pytam
Alvaro89
18-06-2008, 20:19
NOOO super jestes XD
Czy sck sie czegoś boi ?? Loguje sobie swojego nowego palladyna na drakoni żeby poexpic Patrze. A tu sck expi xD Wracam sie na eldery poexpic. A tu char w przejściu. Czyżby "elita" vo sie czegoś bała ??
ta sramy w pory dla zasady.
eisscheriann
18-06-2008, 21:20
Czyżby "elita" vo sie czegoś bała ??
ta inwizaji szaranczy w poludniowow wschodzniej malezji, fizjoastroterapeuto
panczan_dragon
18-06-2008, 21:21
Takie stare zdjęcie, Ekipa z rużofego dżipa
UCU UCU PACU PACU
http://img143.imageshack.us/img143/7254/ordolu9.jpg
Exsiliunek oficjalnie dolaczacie do VU?^^
Mietek919
18-06-2008, 22:25
Sck
nagrywaj filma jeje
No to zaczęliśmy nowy etap Nebuli.
Chcieliście wojny macie wojnę.
CyA<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ;7
eisscheriann
18-06-2008, 23:16
bedzie dedaninka muwisz:cup:
Legendanebuli
19-06-2008, 01:37
Pfff, nowa wojna zaczęła się tak samo jak zawsze, NUDNIEEEEEEEEEEEE
Kurwa, czy na tej zjebanej nebuli nie może udać się normalny open? Tylko bicie się po 4 godziny kurwa
lycha_ziom
19-06-2008, 02:27
bylo grubbbbbbbbbbooooooooooooo
Legendanebuli
19-06-2008, 02:32
Ja dalej jestem jednak za walkami na otwartej przestrzeni, trwa to maksymalnie godzinę, a takie pierdolenie się, to trwa długo i jest bez sensu
Kto nie cwiczy ten sie w miescie nie liczy! xD Sck masz film?
tomi1990
19-06-2008, 08:44
Kto nie cwiczy ten sie w miescie nie liczy! xD Sck masz film?
nom tak jak castor powiedzial masz filma?
kierowca_smieciarki
19-06-2008, 08:57
czemu tania zamilkła? xdddd tak jak kiedyś tana powiedział: czyżby się pieniążki VO skończyły? nie wazne czy skończę z -100k ważne żeby wygrać. rozdaj pieniążki tana xDDDD
Daleko nam do konczenia sie pieniedzy sie nie boj o to :p
A film mam a nawet pare, uploadne moze potem jak wroce ze szkoly xD
Ja dalej jestem jednak za walkami na otwartej przestrzeni, trwa to maksymalnie godzinę, a takie pierdolenie się, to trwa długo i jest bez sensu
"Wez wyjzyj przez okno "
Thunderbolt
19-06-2008, 09:41
"Wez wyjzyj przez okno "
hahahhaahahahah
@legendanebuli
Byles kiedys w macdonald? mama ogolila cycki? hahahahahha!!!!
tomi1990
19-06-2008, 09:55
Daleko nam do konczenia sie pieniedzy sie nie boj o to :p
A film mam a nawet pare, uploadne moze potem jak wroce ze szkoly xD
ojc ze chce ci sie chodzic jeszcze umnie jutro juz koniec roku :P
czemu tania zamilkła? xdddd tak jak kiedyś tana powiedział: czyżby się pieniążki VO skończyły? nie wazne czy skończę z -100k ważne żeby wygrać. rozdaj pieniążki tana xDDDD
allegro.pl powiedz tylko kiedy wystawic aukcje
wyjebane w te detki i tak juz od dawna proboje sprzedac tego nedznego chara xd, wracam do csa ! xD
allegro.pl powiedz tylko kiedy wystawic aukcje
wyjebane w te detki i tak juz od dawna proboje sprzedac tego nedznego chara xd, wracam do csa ! xD
OFFER?????????//////////////////////
OFFER?????????//////////////////////
Tana Maks + 3x softy + 2kk~ w itemach itd 1000ZŁ
Mogę ci dać kopa i napluć w twarz. Pasuje ??
kierowca_smieciarki
19-06-2008, 11:56
Wspomóż kolegów tania. teraz sprzedaj bo z za niedługo to nawet za 5 zl nie sprzedasz:D
penisobrody
19-06-2008, 12:02
Nie ma co tutaj najeżdżać na "Maxia", w geny każdego człowieka wpisany jest instynkt przetrwania. Jak to mówią tonący chwyta się byle czego... Tylko w tym wypadku najtrafniej będzie jak posłużę się słowami naszego byłego prezydenta. Brzytwy się panie "Maxiu" złapałeś. Naprawdę myślałeś, że mile zostaniesz przyjęty przez tych, którym tak niedawno mówiłeś ze szczerym uśmiechem na twarzy "Spieprzać dziady"? Mam nadzieję, że wyciągnąłeś naukę z tego, co się stało. Pamiętaj, albo słuchasz się posłusznie grupy pana Jacka albo Cię nie ma.
Za bardzo lubiany na serwerze to ty chyba nie jesteś. Wszystkim się sprzykrzyłeś, ale dobrze, że jeszcze pan Paweł jest niedaleko, jest kto za rękę potrzymać w kawiarence, chociaż... teraz ziemią obiecaną pana Pawła jest Olecko...
Patrząc na twoje deady muszę sprostować moją wypowiedź na temat odrąbanej ręki. Obie strony odrąbały Ci nie tylko rękę, ale również golenie... i to po samą dupę.
a...psik
19-06-2008, 16:06
No wez Sck wrzuc ten filmik :;(
tomi1990
19-06-2008, 20:33
filma hostnij sck jak masz czas
a...psik
19-06-2008, 20:40
lol już czekamy pół dnia na filma Hostuj :D:baby::(:confused:
eisscheriann
19-06-2008, 20:57
bo popuscicie
tomi1990
19-06-2008, 21:43
bo popuscicie
alez ty dowciapna ass~
a...psik
19-06-2008, 21:47
lol chyba sobie dzis juz nie zobacze :(
TheDwarf
20-06-2008, 00:05
lol chyba sobie dzis juz nie zobacze :(
peszek
das zehn znaken
lolkowo21
20-06-2008, 11:50
a filmik, fajny, fajny nie powiem ;] choć dużo części :D
a...psik
20-06-2008, 13:27
No to wrzuc a nie rob z siebie "Wawiernia 2 " ? looool >? LOOOOOOOOOOL ? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ?
JaSprite
20-06-2008, 15:01
uhu frufajom esdeki ostry fajt !
szkoda ze tego nie widzicie :DDDDDDD
Jesli ktos jest zainteresowany filmem to msg me
10 k za 1 czesc x)
a...psik
20-06-2008, 16:21
ja pierdole co wam kurwa zalezy ? bo nie czaje :<:<:< dajcie mi filma jestem noobem :(
boytano wez ty badz normalny :P
Legendanebuli
20-06-2008, 16:33
Nooom, ale jedenego filmiku brakuje, ale były ciekawe momenty ;]]]]]]]]]
JaSprite
20-06-2008, 17:32
Boytano normalny :DDDDDDDDDDDDDDDD hahahah xDDDDD ale joke :D
edron1 edron2 edron3 edronlol edronlol1
hmm od ktorego by tu zaczac :D
a...psik
20-06-2008, 18:28
Normlanie zacznie plakac i tapac nogami !:(
boytano wez ty badz normalny :P
???????????????????? :F
eisscheriann
20-06-2008, 20:41
Normlanie zacznie plakac i tapac nogami !:(
na dwujce przed chwila retnasmisja fajtu była a ty dzi byłes bys se obejrzał i nie tupał
Legendanebuli
20-06-2008, 22:12
Edronlol1 ! _/
Mój jest zmuszony nolifować, jestem chory i CHUJ z imprezy, idę się powiesić, brb
TheDwarf
22-06-2008, 19:10
na dwujce przed chwila retnasmisja fajtu była a ty dzi byłes bys se obejrzał i nie tupał
na tw regjonalnej olecko dzis leci kolejna powturka podobno.
eisscheriann
22-06-2008, 19:51
na tw regjonalnej olecko dzis leci kolejna powturka podobno.
kurde kabluwe mi otcieli i nie mam tw olecko
penisobrody
22-06-2008, 21:30
@Sunnade
Skończ już panie Maksym z tymi plikami scr. To już nie te czasy kiedy inni gracze dawali się nabierać tak jak cała zbiorowość wiejska w Olecku. Społeczność poza Oleckiem staje się bardziej świadoma i poinformowana niż twoi ziomkowie. Może jeszcze uda Ci się ukraść bułkę jak sklepikarka nie zauważy, ale tutaj już niestety nie.
eisscheriann
23-06-2008, 09:13
Name: Salan Sirwin
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 15
;[
Szkoda ze byl taki biedny ;/
eisscheriann
23-06-2008, 09:53
tutenhamon pomsci wasz wystepek
Legendanebuli
23-06-2008, 11:14
Kurwaaaaaa, JA TEż CHCIAłEM GO ROOKOWAć ! ;[
Ale dla mnie się internet zjebał, działają mi strony, ale nie moge wejść ani na gg, ani na tibie, ani na venta jak i nie mogę się zalogować np na pocztę na gmailu ;[
KURWA ! ;(
tutenhamon pomsci wasz wystepek
Mrówki egipskie i chuj ;[
Legendanebuli
23-06-2008, 15:38
Stara openka z testa na 7.6
JA WIEM żE FAJNA BO JA TAM BYłEM ;];];];];];]];;];];]];;]];;];];]];
Kurwa, dalej mi internet zamula.
Tak swoją drogą, co tutaj tak cicho? Nic się nie dzieje to i nikt nie spamuje?
eisscheriann
23-06-2008, 23:47
ic s tont, mało ci jednego faraona chakowac?
a...psik
23-06-2008, 23:57
Wawiernia ja cie prosze... wez kurwa klawiatur pierdolnij sie w leb i pomysl troche potem sobie uswiadom ze robisz z siebie kogos kim nie jestes :( wiesz o ci dupe ratuje ? chyba kolega z bloku sunze :< z tego co pamietam jakos za czasow Bzn itp wszyscy cie jebali teraz troche wladzy i O kurwa legenda nebuli ? kurwa odpowiedz mi na to pytanie jaki sam wbiles lvl od 0 jaki kurwa 40 ? Wawiernia ? boze jak mi cie szkoda kurwa serio szkoda ;(
Wawiernia ja cie prosze... wez kurwa klawiatur pierdolnij sie w leb i pomysl troche potem sobie uswiadom ze robisz z siebie kogos kim nie jestes :( wiesz o ci dupe ratuje ? chyba kolega z bloku sunze :< z tego co pamietam jakos za czasow Bzn itp wszyscy cie jebali teraz troche wladzy i O kurwa legenda nebuli ? kurwa odpowiedz mi na to pytanie jaki sam wbiles lvl od 0 jaki kurwa 40 ? Wawiernia ? boze jak mi cie szkoda kurwa serio szkoda ;(
eheheheheheheh w tej grze lvle bije się od 1 lvla, znalazł się pro gammer :cup: :]
i Chuj banka w dupe ;/
http://images28.fotosik.pl/235/7f29af00a171b429.jpg (www.fotosik.pl)
TheDwarf
24-06-2008, 00:25
nie martw sie bedziemy ci wysylac pozdrowienia do wiezenia xd
xD jasne xD pojde do pierdla na kilka lat xD hahaha.
lolkowo21
24-06-2008, 07:20
a tam pisze, za spożywanie alkocholu? to taka ściema co nie?:D zbierałeś puszki i Cię Dorwali ;]
eheheheheheheh w tej grze lvle bije się od 1 lvla, znalazł się pro gammer :cup: :]
czytaj ze zrozumieniem, nie od 0 lvla tylko od "zera"
eisscheriann
24-06-2008, 10:17
straż miejska <3
a...psik
24-06-2008, 11:17
a z polskiego miales 2 widze :< kolega juz ci powiedzial naucz sie czytac potem rob poprawki ok ?:cup:
my bad przyznaje ;[ naucz się używać przecinków to może będziesz bardziej zrozumiały dla ludzi ehehehehehe :]:]:]
z polskiego mialem 3 xd
Poranne zydobicie bardzo udane x)
brata biles?
koniec haha. exisliun zownowany
tomi1990
24-06-2008, 12:44
jedyny zydy to ty i twoja omega ;) chyba kazdy sie z tym zgodzi no moze procz was
a...psik
24-06-2008, 13:04
a Wawiernia chyba do teraz sie bije klawiatura po glowie i nie potrafi zrozumiec dlalej kim jest :< trudno ja czekam :D z nadzieja ze bedzie lepiej :)
brata biles?
Tak bracie :(
@wolger
Jun 24 2008, 11:40:22 CEST Killed at Level 118 by Jerphyn Tarkst
and by Tinti Zareda
nie wiem kto tu powinien czuc sie zownowany, ale pozostawie te refleksje dla Ciebie.
Legendanebuli
24-06-2008, 13:14
Ten nick se zrobiłem dla jaj, bo ludzie se dla żartów mówili na mnie Legenda, bo nie jestem żadną legendą. Zgodzę się z tobą że za czasów BZN nie znaczyłem za dużo bo miałem tylko jakiegoś zjebanego 80 elita. W teraźniejszej wojnie, myśle że już nie jestem jakimś zwykłym pachołem, a Sunze to mój zajebisty kolega, ale nie musi mi ratować dupy. Zresztą, jeżeli mi nie wierzysz, popytaj się ludzi z VO. Jeżeli jeszcze masz jakieś pytania, albo będziesz próbować pocisnąć po mnie, proszę bardzo jeżeli ci to ulży i zdobędziesz uznanie kolegów, ja się tym nie przejmuję. Zresztą ostatnio nie gram w tą grę, jak mi neta naprawią to wejdę czasami pobić się.
/Bez odbioru
@wolger
Jun 24 2008, 11:40:22 CEST Killed at Level 118 by Jerphyn Tarkst
and by Tinti Zareda
nie wiem kto tu powinien czuc sie zownowany, ale pozostawie te refleksje dla Ciebie.
Mar 24 2008, 17:09:48 CET Killed Exsiliun at Level 131 unjustified
Ok.
Mar 24 2008, 17:09:48 CET Killed Exsiliun at Level 131 unjustified
Ok.
Rozbroiłeś mnie:p
Btw:
FRAGS BY VU:
Don Azazel
Killed at Level 87 by Asanil
Kiilto Kupoli
Killed at Level 141 by Phoenix of Nemesis and by Castor Greey
Finix
Killed at Level 180 by Asanil and by Yugimu
Wolgler De'Zul
Killed at Level 118 by Jerphyn Tarkst and by Tinti Zareda
Vlad Vizah
Killed at Level 94 by Mebistofeles
Brave Maly
Killed at Level 118 by Hinogoos
Bandaleros
Killed at Level 142 by Lord Arcticus and by Asanil
Xaemus Serigimox
Killed at Level 163 by Jerphyn Tarkst and by Osek Nicona
Averios
Killed at Level 109 by Jerphyn Tarkst and by Sathaine
Gran Stric
Killed at Level 115 by Xanoxin and by Hinogoos
Washabi Junior
Killed at Level 109 by Flathite and by Asto Shio
Fajny Ludek
Killed at Level 97 by Phoenix of Nemesis
Viraz
Killed at Level 138 by Deerdek and by Xaemus Serigimox (gz spam ue)
Celdius
Killed at Level 102 by Lord Arcticus and by Color Tiger
Masakratus
Killed at Level 183 by Jerphyn Tarkst and by Hinogoos
Rider Eddi
Killed at Level 130 by Phoenix of Nemesis and by Castor Greey
Lomees
Killed at Level 167 by Lord Arcticus and by Wolfghar Thunderblade
FRAGS BY VO:
Andrenos
Killed at Level 89 by Brave Maly and by Finix
Flathite
Killed at Level 131 by Masakratus and by Fajny Ludek
Mashart
Killed at Level 132 by Celdius and by Gran Stric
Morrderca
Killed at Level 160 by Xaemus Serigimox and by Fajny Ludek
Skin Arno
Killed at Level 123 by Masakratus
Hail VO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po przeczytaniu tego tematu gdzies od 60~ strony doszedlem do wniosku ze zaloze tu konto i napsuje wam troche krwi. :p
penisobrody
24-06-2008, 14:06
Viraz
Killed at Level 138 by Deerdek and by Xaemus Serigimox
Oj ładnie musiałeś być sparaliżowany strachem, takie klikanie hotkeya z ue to nie najlepsze wyjście, dobra taktyka na ots, ale na serwerach CipSoftu Paweł respisz się daleko od miejsca battle, bez plecaka z ssami i z niższym lvlem, wiesz? Następnym razem pakuj swój "syrop odwagi" w te większe butle.
Dobre morale to pół sukcesu ;P Damy rade.
@Mr.eXs
Chyba nie myślisz że z Twoja banda chodzących botów coś znaczysz na N00buli? Bo żeby nie Vu to byście byli gnębieni dalej ;p A i w sumie bedziecie bez wzgledu na ostateczny wynik wojny. (Aleee ciiiiiiiiiiiiiicho ja nic Ci nie mówiłem)
Bracie? Chcialbys.
Squrewski
24-06-2008, 15:00
HAHAHHA...
I tak wygrał Xaem i jego spam ue 8o 8o 8o
Zawsze tak robi, jak wie, że padnie więc nie miejcie do niego o to pretensji... :D
Uraz z dzieciństwa? ELLOOO
a...psik
24-06-2008, 15:08
ja tam chyba wole vu... vo nie potrafi sie poslugiwac wladza :< za malo pa itp ;)
a...psik
24-06-2008, 15:09
a wlasnie bo zapomnialem :D Film jakis jest ?:P:baby:
http://www.***********.com/350278812.html
moj dodam potem
Bosy_Wiesniak
24-06-2008, 18:58
Lepiej stac i patrzec jak mana schodzi. Mam uraz z dziecinstwa. Wale Ue w gierce bo mnie ojciec gwałcił. Widzisz związek? Rady czlonkow omegi mam dupie. Jesli Castor pisze, ze jestes zydem to i tak dlugo na nebuli nie zabawisz. A teraz pospamuj dziesiec linijek "HAHAHHAAHAHAA", lub zeskanuj akt oskarzenia za zabicie matki. Mandaty za picie piwa - jestes wielki piles piwo.
Ty naprawdę masz downa. Aż brak mi na ciebie słów. Jedynym dla ciebie bezpiecznym miejscem będzie Pokój bez klamek. Jebnij się w łeb monitorem może ci się zepsuje. Wyjdzie ci to na dobre.
Bosy_Wiesniak
24-06-2008, 19:39
Ty naprawdę masz downa. Aż brak mi na ciebie słów. Jedynym dla ciebie bezpiecznym miejscem będzie Pokój bez klamek. Jebnij się w łeb monitorem może ci się zepsuje. Wyjdzie ci to na dobre.
Zaczynasz zdanie od "aż" i twierdzisz, że to ja mam downa?
Wole jak sie twoja stara schyla to wychodzi mi na lepsze.
Pozdrow mariole tak btw.
Mietek919
24-06-2008, 20:01
moj dodam potem
Mówisz ze dodasz a nie dodajesz ;(
eisscheriann
24-06-2008, 21:37
Bracie? Chcialbys.
nie wiem kto tu powinien czuc sie zownowany
ja wiem :<
Dobre morale to pół sukcesu ;P Damy rade.
@Mr.eXs
Chyba nie myślisz że z Twoja banda chodzących botów coś znaczysz na N00buli? Bo żeby nie Vu to byście byli gnębieni dalej ;p A i w sumie bedziecie bez wzgledu na ostateczny wynik wojny. (Aleee ciiiiiiiiiiiiiicho ja nic Ci nie mówiłem)
co ty mowisz, exsiliun przejmuje wladze nad nebula i nikt nie jest w stanie go powtrzymac XDddddddddddddddddd!!!!11111111111111111111111
i Chuj banka w dupe ;/
to byl twoj pierwszy raz? nieee no gz, chlopie juz nie jestes no life! co za plebs.
Xaem zaspamowal ue i zrobil dobrze, tzn nei widzialem tej akcji ale jak sie wjebal w vu i zasmaowal ue to zrobil najlepsze co mogl, moze byc zabral kogos ze soba
@Castor aka Hans
Jestes jedynym z nielicznych z vu, o ktorym tak bardzo sie mylilem, myslalem ze jestes zwykla pizda, a tu prosze, grzeczny chlopaczek z ktorym da sie porozmawiac, a i w dupe nie da sobie wejsc.
@Exsiliuna
Czlowieku, myslisz ze przeclaw jest wielki? Mieszkasz odemnie jakies 20-30km i cieszysz miske jakbys mial conajwyzej 15lat, ogarnij sie na dobre Ci to wyjdzie, bo w obecnej sytuacji z vu moglbym na rl pogadac z kazdym oprocz
nodoisa, bo i tak po polsku nie umie,
sfoqsa, bo ma za dobre pvp,
kilku przydupasow od chudzielroka, bo nie i koniec kropka,
no i Ciebie, bo koledzy z Victorii opowiadali, zes pizda i no life
tak wiec idz dupe wyrwij i pyknij ja w lasku, bo przyszlosci to ja Ci nie wroze
Legendanebuli
25-06-2008, 03:03
to byl twoj pierwszy raz? nieee no gz, chlopie juz nie jestes no life! co za plebs.
Xaem zaspamowal ue i zrobil dobrze, tzn nei widzialem tej akcji ale jak sie wjebal w vu i zasmaowal ue to zrobil najlepsze co mogl, moze byc zabral kogos ze soba
@Castor aka Hans
Jestes jedynym z nielicznych z vu, o ktorym tak bardzo sie mylilem, myslalem ze jestes zwykla pizda, a tu prosze, grzeczny chlopaczek z ktorym da sie porozmawiac, a i w dupe nie da sobie wejsc.
@Exsiliuna
Czlowieku, myslisz ze przeclaw jest wielki? Mieszkasz odemnie jakies 20-30km i cieszysz miske jakbys mial conajwyzej 15lat, ogarnij sie na dobre Ci to wyjdzie, bo w obecnej sytuacji z vu moglbym na rl pogadac z kazdym oprocz
nodoisa, bo i tak po polsku nie umie,
sfoqsa, bo ma za dobre pvp,
kilku przydupasow od chudzielroka, bo nie i koniec kropka,
no i Ciebie, bo koledzy z Victorii opowiadali, zes pizda i no life
tak wiec idz dupe wyrwij i pyknij ja w lasku, bo przyszlosci to ja Ci nie wroze
Sfoqs jest normalny, oprócz tego że mieszkając tutaj 7 lat widziałem go tylko 3 razy
Thunderbolt
25-06-2008, 09:24
Sfoqs jest normalny, oprócz tego że mieszkając tutaj 7 lat widziałem go tylko 3 razy
Ty mieszkasz tutaj a ja tam i wszystko jasne :baby:
http://www.***********.com/281359903.html
:<
gharn evas deded.
moze lvl nie najwiekszy ale dla samego loota sie oplacalo :)))))))))))))
Maksym89
25-06-2008, 15:09
xD dziecko moze napiszesz do Tvn'u ze dostales mandat?? Boze chlopie ogarnij sie, moze i dzieki temu zdjeciu stales sie legenda dla dzieci ktore odwiedzaja te pozal sie boze forum ale reszta dojrzałych osob musi miec ladna z ciebie beke.
Jedyna osoba ktora powinna jebnac sie monitorem jestes ty. :D Taka mała rada od wujka Kamila.
i Chuj banka w dupe ;/
Ale ty jestes menski : /////
starysiad
25-06-2008, 15:30
i Chuj banka w dupe ;/ no jesli frajer z ciebie i zamierzasz placic to faktycznie banka w dupe ;)
jesli nie jestes zatrudiony, to i tak nie beda mieli jak tej kasy z ciebie sciagnac, a po trzech latach mandat sie przedawni.
Legendanebuli
25-06-2008, 16:16
gharn evas deded.
moze lvl nie najwiekszy ale dla samego loota sie oplacalo :)))))))))))))
HAHAUHAUAHUAH
Że tak powiem
Used :
Sunze - 3 Rune of Sd
Finix - 3 Rune of Sd
Loot :
Dsm, Boh, Potions etc, Tower Shield
PROFIT? ;]]]]]]]]]]]]]]]
Czysty profit Wawiernio :)
Ale zastanawie mnie to czemu on sie leczyl Exura Gran a nie Exura SanB)
Czysty profit Wawiernio :)
Ale zastanawie mnie to czemu on sie leczyl Exura Gran a nie Exura SanB)
panika.
wawiernia, czekam na tibi.de w dziale 'tibia screanshoots' na temat 'today i decided to hunt some, so i killed 87rp' xD
Panika Bartoszu ?
Royal paladin powinien miec exure san na hot keyu a nie exure gran B)
HAHAUHAUAHUAH
Że tak powiem
Used :
Sunze - 3 Rune of Sd
Finix - 3 Rune of Sd
Loot :
PROFIT? ;]]]]]]]]]]]]]]]
szkoda tylko ze tak wolno sie respi:(
Tak cisniecie po nim, tak jakbyscie Wy malo stracili lol.
Legendanebuli
25-06-2008, 19:51
Tak cisniecie po nim, tak jakbyscie Wy malo stracili lol.
Tu nie chodzi o to że z niego się dużo posypało, tylko o to że padł od 2ch osób, leczył się exurą gran, a to było równie śmieszne jak i żałosne.
To mamy zaczynac przypominac inne zenujace dedy? xD
/Hans
Tu nie chodzi o to że z niego się dużo posypało, tylko o to że padł od 2ch osób, leczył się exurą gran, a to było równie śmieszne jak i żałosne.
178 ms , 125+ms v 87 rp
hmm szanse na przeżycie...nikłe
Nie śmiej się z niego bo i najlepszemu może przydarzyć się głupia dendtka. Z własnej winy (tak jak moja) albo z winy swoich kolegów (ostatnia dendtka Wolglera) a przykładów innych na tej wojnie jest mnóstwo.
178 ms , 125+ms v 87 rp
Nie śmiej się z niego bo i najlepszemu może przydarzyć się głupia dendtka. Z własnej winy (tak jak moja) albo z winy swoich kolegów (ostatnia dendtka Wolglera) a przykładów innych na tej wojnie jest mnóstwo.
podales 2 przykłady tego ze nawet najlepszemu moze przydarzyć glupia dętka tylko, ze twoje dętka z własnej winy sie w to nie wlicza bo ty nie jesteś jednym z najlepszych, natomiast moja jak najbardziej bo jestem jednym z najlepszym XDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddd
178 ms , 125+ms v 87 rp
Wyjdz i nie wracaj, bo widac ze kupiles chara i nawet chyba na nim nie grasz, bo czasy 7.6 juz sie dawno skonczyly
@Castor
na tej wojnie zarobilem okolo 2kk co daje rownowartosc 600zl tak wiec nie mowmy o stratach, prosze, bo wiekszosc z vo nie miala kasy wogole, a co 2gi porzyczal od finixa softy, teraz wiemy jak jest.
@Wolgler
odrazu widac ze karolek pisze haha xd
Legendanebuli
25-06-2008, 22:58
178 ms , 125+ms v 87 rp
Kurwa, ja pierdole ale zrozum że leczenie się exurą gran, nie daje żadnych szans na przeżycie rozumiesz? On by spadł szybko, ale mógł się leczyć, zresztą pewnie widzieliście filmik bo Jaca wam dawał
Safe aka Tana Max:
Jun 18 2008, 09:01:58 CEST Killed at Level 145 by Morrderca
and by Finix
jak mi przykro, 145 ms pada od 2 ms-ow, ojojoj...
Ale mam zlewę z tych wszystkich ludzi. Najpierw było " Straż miejska sux" później tana pies napisał jakiś pojazd po mnie, To all przydupasy żeby sie wlizac w brązowawy z rodzyneczkami roweczek zaczęli pisać tak samo. Musze was zmartwic, nic wam to nie da bo tana jest nikim nawet u siebie w domu. Czytając jego posty i patrząc na jego nick powoli zaczynam bycz za aborcją. I proszę ciebie. Naprawdę nie chce mi się z tobą kłócić. Dałem te zjecie mandatu o tak 4 fun. bo nic sie nie działo. Tak więc, naprawdę nie chce mi się na twoje posty odpisywać, lecz jak wchodzę sobie na forum wieczorem i patrze jak pierdolisz bo ciebie stary pobił i z płaczem nad klawiatura tworzysz jakieś fiksumdyrfum to we mnie się gotuje i pragnę ciebie pouczyć. Na Xeama jeszcze niestety nie wymyślili metody żeby zmądrzał. Chyba jest to niemożliwe.
Legendanebuli
25-06-2008, 23:49
Ale mam zlewę z tych wszystkich ludzi. Najpierw było " Straż miejska sux" później tana pies napisał jakiś pojazd po mnie, To all przydupasy żeby sie wlizac w brązowawy z rodzyneczkami roweczek zaczęli pisać tak samo. Musze was zmartwic, nic wam to nie da bo tana jest nikim nawet u siebie w domu. Czytając jego posty i patrząc na jego nick powoli zaczynam bycz za aborcją. I proszę ciebie. Naprawdę nie chce mi się z tobą kłócić. Dałem te zjecie mandatu o tak 4 fun. bo nic sie nie działo. Tak więc, naprawdę nie chce mi się na twoje posty odpisywać, lecz jak wchodzę sobie na forum wieczorem i patrze jak pierdolisz bo ciebie stary pobił i z płaczem nad klawiatura tworzysz jakieś fiksumdyrfum to we mnie się gotuje i pragnę ciebie pouczyć. Na Xeama jeszcze niestety nie wymyślili metody żeby zmądrzał. Chyba jest to niemożliwe.
JAK CZYTAM TWOIE POSTY TO TERZ ZACZYNAM BYCZ ZA ABORCJOM
Wyjdź stąd i nie wracaj, bo pierdolisz że Tana jest tu nikim, to powiedz nam kim ty jesteś
Sobą ?? Tibia dla mnie to tylko dodatek do życia w przeciwieństwie do innych.
Mashart umarl :<
gz, ale to powod do spamowania forum? w sumie i tak tu wszyscy spamuja
i9urgr 97gg 432303v
JAK CZYTAM TWOIE POSTY TO TERZ ZACZYNAM BYCZ ZA ABORCJOM
Wyjdź stąd i nie wracaj, bo pierdolisz że Tana jest tu nikim, to powiedz nam kim ty jesteś
Zgadzam się z Tobą , Tana jest kimś... jest największą szmatą na tym servie, nawet rl-e za nim nie poszli. Jeszcze parę dni temu sam najeżdżałeś w rozmowie ze mną na niego, cóż nagła zmiana poglądów?
@Seredo
Człowieku skończ już pisać te posty bo naprawdę powoli stają się cholernie żenujące...albo zmień styl pisania.
Nie wiem czy informacja o zabiciu Masharta jest spamem... To temat o wojnie a te wydarzenie bezpośrednio jej dotyczy.
/Jaca
Jak ktos inny kiedys napisal o brazowym jezyczku tak teraz ty pierdolisz smuty... jakies przykre przezycia z tym lizaniem dupy? Moze na forum ci nie wyszlo najezdzanie na VO...
Taa jestem przydupasem i lize kazdemu komu tylko sie da... i wiesz co? Moze nawet uda mi sie cos wylizac. To teraz zapytaj kazdego z tego forum VO czy VU czy ktos z nich mnie zna i zapytaj sie czy komus lizalem/gadalem. Ze Stonecutterem moze z 3 razy gadalem. Licze poprostu na free itemki stary, daj zyc.
Castora znam z widzenia, ze szkoly, jestem przeciwko niemu w wojnie i watpie, zeby przekladal tibie na RL. Nic do niego nie mam i jest najnormalniejszym czlowiekiem na tym forum ^^ No panie seredo skoro cie tak denerwuja uzytkownicy tego forum to moze poprostu idz pan w chuj i nie wracaj. Komu teraz lize?:/
Sobą ?? Tibia dla mnie to tylko dodatek do życia w przeciwieństwie do innych.
Tak jak widzimy to tylko dodatek do twojego zycia zwlaszcza po tym co i jak piszesz :)
/ Tert z odbiorem.
Legendanebuli
26-06-2008, 12:38
Zgadzam się z Tobą , Tana jest kimś... jest największą szmatą na tym servie, nawet rl-e za nim nie poszli. Jeszcze parę dni temu sam najeżdżałeś w rozmowie ze mną na niego, cóż nagła zmiana poglądów?
@Seredo
Człowieku skończ już pisać te posty bo naprawdę powoli stają się cholernie żenujące...albo zmień styl pisania.
Każdy na niego pierdolił to nie chciałem być inny XDDDDDDDDDDDD, ja i tak nic do niego nie mam, a co do tego, Tana przynajmniej jest znany jako szmata, a Seredo jest znany i to słabo dlatego że pierdoli głupoty na forum
Jestes madrzejszy niz myslalem, ba! niz ustawa przewiduje, bo skoro potrafisz tworzyc juz nowe slowa, takie rarytasy jak 'fiksumdyrfum' to naprawde, glupieje. Widac, ze masz rl life jak mowisz, ze 'nic sie nie dzialo' wiec musiales dac jakies zdjecie i udowodnic, ze jestes pro elo mlodziezowy, bo potrafisz wypic 1 piwo i jeszcze ustac na nogach, ba! masz taki twardy leb ze po tym browarze mozesz wrzucac zdjecia na forum! ha! kto by tak nie chcial? Do tego pouczac mnie mozesz swojego zawodu, ale poki co meska dziwka byc nie chce, a jak zmienie zdanie to przedzwonie, albo napisze posta na forum tibi.pl. Widzisz xaem glupi, tana glupi, exsiliun frajer, Szczecin zacofane miasto.
PS. Wlasnie dostalem kablem od ojca, skad wiedziales ze mnie bija? :( Polamal mi 2 rece, ale pozniej FIKUMATYSIOWATYM (a co, Ty mozesz wymyslac sobie slowka to i ja, co?) ciosem polamalem go i komputer jest moj!!!!
@Efak aka Asanil aka scierwo
Kolejny raz daliscie sie nabrac, dzieki kaziowi za info, vo juz wie co i jak i tak konczylem gre, wiec czemu nie pobawic sie chwilke? Co prawda detka od morrdercy i finixa nie byla planowana, ale co tam, to tylko gra, mam nadzieje i mysle, ze Jacek potrafi odroznic rl od Tibi, aa czy taka jets prawda przekonamy sie niedlugo : > ( w sumie klotnia z kepsem na rl, za to ze od*******al maniane w tibii nie wskazuje na to, ale moze to taki 'wybryk' spowodowany zlym dniem :) )
HAHAUHAUAHUAH
Że tak powiem
Used :
Sunze - 3 Rune of Sd
Finix - 3 Rune of Sd
Loot :
PROFIT? ;]]]]]]]]]]]]]]]
Powiedz mi jedno. I Z CZEGO SIE KURWO CIESZYSZ?! ;7
że mamy tyle kasy i nawet 80 lvl może sobie w takim secie po*******ać bez aola? xD
Całe VO robi spama na forum z tego że zajebali 80 lvl. Jebana dziwko zobacz sobie na fragi i znajdz swój zpedalony nick w gąszczu tych ścierw.
BTW. Robicie wielkie WOOOOW kiedy wygrywacie wara, podliczacie fragi, chcecie wychodzić na openy itd.
A jak przegrywacie , to cieszycie się z fraga na 80 lvlu ( zaaaaal--> udany masslog na 80 lvl xD )
Więc zlep swoje wary i idz w CHUJ. <<<< pozdro
Marian666
26-06-2008, 14:48
Sieka na goromie:
http://img178.imageshack.us/img178/9971/uo0134ym1.jpg (http://528.imageshackuss.za.pl/img528/6278/UO000217.jpg/)
stary cie nie kocha ?
Każdy na niego pierdolił to nie chciałem być inny XDDDDDDDDDDDD, ja i tak nic do niego nie mam, a co do tego, Tana przynajmniej jest znany jako szmata, a Seredo jest znany i to słabo dlatego że pierdoli głupoty na forum
To staje się powoli dziwne i niebezpieczne...po raz kolejny muszę się z Tobą zgodzić co do Tany i Seredo...:(
Każdy na niego pierdolił to nie chciałem być inny XDDDDDDDDDDDD, ja i tak nic do niego nie mam,
Wypowiedź trochę nielogiczna, nic do niego nie masz a jedziesz po nim...takie trochę dwulicowe. Mniejsza o to skoro szmacił się w każdy możliwy sposób to niech ma za swoje.
Btw. Chciałbym zaznaczyć , że mam nadzieje iż nic wspólnego z Mukkatanem nie mam:p
To staje się powoli dziwne i niebezpieczne...po raz kolejny muszę się z Tobą zgodzić co do Tany i Seredo...:(
Dziwne w ch*j, jak taki mr. noskill, eura vita spamer moze sie rownac do wawierni, on przynajmniej nie daje sie zrobic w bambuko jak male dziecko, wierzac, ze doszedlbym do vu i im pomagal i myslac, ze rle za mna nie pojda + inne osoby typu np. wspomniany przez Ciebie wawiernia : )
a i mam nadzieje, ze nie zagdzasz sie z wawrzykiem z tym, ze 'on nic do mnie nie ma',a wrazie co, jakbys ty tez nic nie mial to ch*j Ci w dupe nygusie i mam nadzieje ze juz masz
kthxbye
tomi1990
26-06-2008, 21:21
Sieka na goromie:
http://img178.imageshack.us/img178/9971/uo0134ym1.jpg (http://528.imageshackuss.za.pl/img528/6278/UO000217.jpg/)
SSIJ JAJA WYJEBANY ****U PRZEZ MATKE KURWWWWWWWWWWWOOOO
LINK HACKED
a...psik
26-06-2008, 21:33
Boze boze bozeee ale wy swiry jestescie :**
Legendanebuli
26-06-2008, 22:50
Elizabeth Hyrko _/ HAUHAUHAUAHUAHAUHAUHAUAHUAHAUH
kierowca_smieciarki
27-06-2008, 17:52
Co wawiernia znowu wpierdól?
Jazda jazda biala gwiazda xDDDDD ale sieka ;d
Oby tak dalej ;)
/ Tert
tak kurwa a ja pędzle ojcu podawalem jak bylo wpierdol na carlin i ab, dobrze ze na ank sie zalapalem, det i chuj
Marian666
27-06-2008, 19:32
filmik plx ;>
tomi1990
27-06-2008, 20:27
filmik plx ;>
Wzuc ktos filma
OSTROOOOO xD
Żydowskie dowództwo wyprowadza swoich wojowników na coraz pewniejszą śmierć :)
Gz 3 openy -> 3x wpierdol ;D
POZDRO<<<<
OSTROOOOO xD
Żydowskie dowództwo wyprowadza swoich wojowników na coraz pewniejszą śmierć :)
Gz 3 openy -> 3x wpierdol ;D
POZDRO<<<<
Ciekawe ktorym z pacholow z omegi jestes, hrhr
Wojna to wojna, zreszta nie powiem ze VU mialo jakas konkretna przewage bo nie mialo :p
http://www.***********.com/577696646.html
do jutra xD
Czysty ;)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
CPsecure
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Ikarus
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Sophos Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
A co tam moze byc skoro kurwa 2 .camy same spakowalem zeby nie motac na 2 linki?-.-
Ciekawe ktorym z pacholow z omegi jestes, hrhr
jak na moje to nodois, chyba, ze istnieje ktos jeszcze glupszy xd
/TANA SPRZEDANY! :o
jak na moje to nodois, chyba, ze istnieje ktos jeszcze glupszy xd
/TANA SPRZEDANY! :o
Chujowo wiec :(((((
Ale wroc kiedys ;)
Jest dobra strona medalu .. wpadajcie do nas z % :DDD
wiesz rar to rar.. da sie keya spakowac i do tego post byl edytowany
Idz do kibla, zrob co potrzeba, wytrzyj dupe papierem, a jak to nie pomoze to wsadz glowe pod kran z zimna woda i sprawdz jeszcze raz co napisales.
wiesz rar to rar.. da sie keya spakowac i do tego post byl edytowany
Jak zechce wasze plate sety to je i tak zdobede sie nie martw
tomi1990
27-06-2008, 22:52
Jak zechce wasze plate sety to je i tak zdobede sie nie martw
;] hehgsgs
TheDwarf
27-06-2008, 23:00
ja chce wrzesien juz!!!!
eisscheriann
27-06-2008, 23:36
czemuz to?
czemuz to?
bo hitek nie ma udanych wakacjuf : /
eisscheriann
27-06-2008, 23:39
qrde mozemy to jakos zmienic?;\
a tak btw.
http://allegro.pl/item389756416_tibia_nebula_94_ek_aldora_42_ms_z_su per_eq_.html
chetny jakis?
TheDwarf
28-06-2008, 00:36
niezbyt mozecie, bo przed kompem nie chce mi sie siedziec xd halowki mi sie ostatnio zniszczyly, nie mam wiec w czym uprawiac sportu ;(
niezbyt mozecie, bo przed kompem nie chce mi sie siedziec xd halowki mi sie ostatnio zniszczyly, nie mam wiec w czym uprawiac sportu ;(
Hidek! od kiedy robienie lasek to sport i od kiedy trzeba robic to w halowkach? :D
jeszcze JAZDA KONNO to rozumiem haha :D
Hidek! od kiedy robienie lasek to sport i od kiedy trzeba robic to w halowkach? :D
bez halówek hidek nie jest już podniecający i nikt go nie chce :|
eisscheriann
28-06-2008, 01:06
kupie ci sandalsy prosto z werone ;*
KURWA DOSTALEM SIE DO BIZNES KLASY, Z TEJ OKAZJI BIBA W KARLIN JUTRO O 14 WSZYSCY POLACY NA BIALO CZERWONO W KARLIN STAWIAC SIE, DARMOWE WINO, PIWO, WODKA, PROCHY, DZIWKI ETC ETC !!!!!!!!!!!!!!1111
kupie ci sandalsy prosto z werone ;*
KURWA DOSTALEM SIE DO BIZNES KLASY, Z TEJ OKAZJI BIBA W KARLIN JUTRO O 14 WSZYSCY POLACY NA BIALO CZERWONO W KARLIN STAWIAC SIE, DARMOWE WINO, PIWO, WODKA, PROCHY, DZIWKI ETC ETC !!!!!!!!!!!!!!1111
a bencie acodin?
eisscheriann
28-06-2008, 01:11
Wszystko Bedzie, Bania U Cyganaaaaaaaa Do Ranaaaaaa Heeeeeeeeeej
TheDwarf
28-06-2008, 01:21
o widze ze chwalimy sie przezyciamy z wakacji. no w sumie, milo ze sie chwalisz co robisz w wakacje, mam nadzieje ze duzo lasek jeszcze zrobisz XD
jazda konna to piekny sport, ale niestety nie dla mnie :):kon::kon:
o widze ze chwalimy sie przezyciamy z wakacji. no w sumie, milo ze sie chwalisz co robisz w wakacje, mam nadzieje ze duzo lasek jeszcze zrobisz XD
jazda konna to piekny sport, ale niestety nie dla mnie :):kon::kon:
HEJ CHŁOPCZE TO NIE WYSPY OWCZE, TWOJA LIRYKA JEST PROSTA JAK ME PAZNOKCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
eisscheriann
28-06-2008, 01:36
widze ze ostre dissy walicie chłopaki
TheDwarf
28-06-2008, 01:37
HEJ CHŁOPCZE TO NIE WYSPY OWCZE, TWOJA LIRYKA JEST PROSTA JAK ME PAZNOKCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
HEJ CHLOPCZE TO NIE SZCZECIN, TAKIE WERSY TO NIE NA HIDKA, EWENTUALNIE NA DZIECI :cup::cup:
ostry pojedynek szczescinciancican i chuopca ze slunska !!!
HEJ CHLOPCZE TO NIE SZCZECIN, TAKIE WERSY TO NIE NA HIDKA, EWENTUALNIE NA DZIECI :cup::cup:
RYMY MASZ PROSTE, PROSTE? MOJE DISSY SA NA CIEBIE ZBYT OSTRE !!!!!!
NecroLukas
28-06-2008, 01:43
Wszystko Bedzie, Bania U Cyganaaaaaaaa Do Ranaaaaaa Heeeeeeeeeej
A Hania będzie?
eisscheriann
28-06-2008, 01:47
A Hania będzie?
TA, ALE NIE MYSL ZE CI DA, TAKIEMU NEDZNEMU HANDLOWCOWI :*
eisscheriann
28-06-2008, 01:49
1:43 You advanced in spamming.
o qrde
NecroLukas
TA, ALE NIE MYSL ZE CI DA, TAKIEMU NEDZNEMU HANDLOWCOWI :*
No i co z tego, że handlowiec.
Ale zobacz kurwa jaki ten handlowiec będzie
Oi handlowcom Oi
o.O
TheDwarf
RYMY MASZ PROSTE, PROSTE? MOJE DISSY SA NA CIEBIE ZBYT OSTRE !!!!!!
TY TO NAZYWASZ DISSEM? OKEY! TAKIE DISSY TO MOZESZ DAWAC KOLEGOM POD BLOKIEM! B)B)
You advanced in gangsta' rap.
Mietek919
28-06-2008, 01:51
wanna banana spżedam
http://img47.imageshack.us/img47/74/sgucd2.jpg (http://imageshack.us)
wanna banana spżedam
http://img47.imageshack.us/img47/74/sgucd2.jpg (http://imageshack.us)
ile kcesz za ten szild?
Mietek919
28-06-2008, 01:55
spżedam za dobrom cene 200 gp ale morzesz wziońź na raty
#editos MAM JEŻdze
http://img170.imageshack.us/img170/8925/sikieraio3.jpg (http://imageshack.us)
@dołn
ok ok karlin?
NecroLukas
28-06-2008, 01:56
spżedam za dobrom cene 200 gp ale morzesz wziońź na raty
chchehecheche ja dam 252 i co ty na to?
eisscheriann
28-06-2008, 01:58
chchehecheche ja dam 252 i co ty na to?
sam tego kciałes, nobvie
wez wez stont s*******aj, miarka sie przebrała, jestes przy mnie zwykła pała, taka bardzo bardzo mała, pewnie po tym dissie zazdrosc bedzie cie zżerała, lecz takie życie, nie trafiłes na bencwała :*
tak sie kurwa disuje barany z copacabany
Mietek919
28-06-2008, 02:03
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(
X(X(X(X(X(X(X(X(X(;(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(X(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(
@ap
Mietek cię lirycznie zjada ej chyba jebales sasiada ale nie to byla pomylka teraz jestes fajna dziewczynka zrobimy z toba fajne pranie na zóltym sianie
TheDwarf
28-06-2008, 02:03
sam tego kciałes, nobvie
wez wez stont s*******aj, miarka sie przebrała, jestes przy mnie zwykła pała, taka bardzo bardzo mała, pewnie po tym dissie zazdrosc bedzie cie zżerała, lecz takie życie, nie trafiłes na bencwała :*
tak sie kurwa disuje barany z copacabany
ostro
tylko rap i ten klimat tak morze mje napendzic :cup::cup:B)
Mietek919
28-06-2008, 02:06
WSZYSCY UZYWACIE bluzgaTLATORA
cheaterzy,boty zjechac w cod 2 chce was :<
eisscheriann
28-06-2008, 02:08
@ap
Mietek cię lirycznie zjada ej chyba jebales sasiada ale nie to byla pomylka teraz jestes fajna dziewczynka zrobimy z toba fajne pranie na zóltym sianie
chyba sie dzis nie wysrałes, juz nie pamietasz jak swą kupe zjadałes? to ci przypomne, ja i moje rymy przytomne, w*******ałas az ci uszy latały, tak teraz widzisz jaki jestes mały, mały kórwa gnojek, takiego gnojka sie nie boje!
NecroLukas
28-06-2008, 02:10
morda bo w*****acie mnie juz szczerze taki jestes kozak to zdisuj moze siebie nie chalap tyle morda pajacu bo sie plujesz, na chuj sie plujesz moze wszystkich zdisujesz to nie jes fajne, co to za moda, co to za gowno wszyscy sie disuja tutaj rowno wszyscy chlapia jadaczkami co jest z wami wariatami
Mietek919
28-06-2008, 02:12
chyba sie dzis nie wysrałes, juz nie pamietasz jak swą kupe zjadałes? to ci przypomne, ja i moje rymy przytomne, w*******ałas az ci uszy latały, tak teraz widzisz jaki jestes mały, mały kórwa gnojek, takiego gnojka sie nie boje!
Nie startuj do mnie panie opowiedz jak skaczylo sie jebanie na sianie no chyba ze to sprawa ale dobra teraz krwawa jadka sie zaczyna ej moze zmyj naczynia pomoz mamie w robocie wy*******aj z tąd kocie :<
NecroLukas
28-06-2008, 02:13
Nie startuj do mnie panie opowiedz jak skaczylo sie jebanie na sianie no chyba ze to sprawa ale dobra teraz krwawa jadka sie zaczyna ej moze zmyj naczynia pomoz mamie w robocie wy*******aj z tąd kocie :<
wjezdzasz na innych a sam jestes nie jestes lepszy wyzywasz ich od leszczy mowisz, ze rap pieprzy a popatrz na siebie czy Ci sie we łbie nie jebie
eisscheriann
28-06-2008, 02:16
daj spokoj kuzyn,
takich jak ty jade cały tuzin,
nie unos sie lepiej
bo skonczysz na glebie
i zdeptamy z ekipa ciebie
przyznaj nie czujesz sie jak w niebie,
jeszcze masz jakies ale?
mnie to nie rusza wcale,
twarz masz lekko w kale
i wiedz, że wlasnie cie wysmiałem, elo!
Mietek919
28-06-2008, 02:17
wjezdzasz na innych a sam jestes nie jestes lepszy wyzywasz ich od leszczy mowisz, ze rap pieprzy a popatrz na siebie czy Ci sie we łbie nie jebie
powiem ci jedno slowo ej spadaj i bedzie odlotowo
nie chce sie zaczynac ale musze cie powtrzymac przed nieuniknionym teraz zostaniesz powstrzymany ale kurwa na spodniach nie masz plamy cos mi teraz nie poszlo ale powiem ci teraz cos ostro
Chcesz być dżemikiem na moich chlebku?
@down
To ja też ide spac pamietaj zawsze moge ci na nerwach grac powiedz tylko jedno slowo.
eisscheriann
28-06-2008, 02:19
ide spać, byłes godnym przeciwnikiem ale skonczyłes w rowie z nocnikiem :*
nie wiem jak sie czujesz z tym dissem al dla mnie jestes zwykłym hipisem
NecroLukas
28-06-2008, 02:21
jest, jest chlopaki tak, tak mamy jednego zdisowanego, jednego mniej kolego
myslisz, ze jestes godny mnie? jednak mylisz sie jestes zwykly jak szary papier jak papier do polerowania sie
Mietek919
28-06-2008, 02:24
Mietka nigdy own3d nie zrobisz bo Mietek lepi swietne pierogi
chcesz to dam ci sprobowac ale kurwa najpierw musze mnie mastera w reke pocalowac latwy nie jestem taka to gra Mieczyslaw wszystkim wam na glowe sra.
@up
Ej no stary idz juz spac bo zaczynasz mi na nerwach grac a gdy Mietek sie rozłosci to polamie ci wszystkie kosci
@dałn
Dobra panie idz spac ale nie licz na nocne jebanie...
NecroLukas
28-06-2008, 02:27
Na dzisiaj drogi mietku nie nie nie mam juz sily by zrobic Ci źle ;o
ogarnijcie sie, posmamujcie sobie na pw.
JaSprite
28-06-2008, 10:36
Pan Pierdołka
Spadł ze stołka
Przyszedł Lew
Wypił krew
Pan Pierdołka zdechł
DZIENKUJEEE :baby::baby:
marjusz liryczny krol :cup:
ps. rodziu nie bij :((((((((((((((((999999999999999999999
TheDwarf
28-06-2008, 18:33
i mamy 1sze ofjary nocnej gangzterki mjetek is teh bansheed :cup::cup:X(:baby:
TY KUR*O ZOSTAW USERA, TY KUR*O ZOSTAW USERA!
eisscheriann
28-06-2008, 18:41
pan mieczysław ze zgorzelca, baniszet chechecheche :(
Mietek919.
28-06-2008, 19:20
Panowie nie poddajemy sieB)
eisscheriann
28-06-2008, 19:34
walka do konca:cup:
Legendanebuli
28-06-2008, 19:56
Hahaha, A Ja Nie Banished Lol
Vuraszczura
28-06-2008, 20:39
Openki Rox
NecroLukas
28-06-2008, 20:42
Hahaha, A Ja Nie Banished Lol
i z czego sie cieszysz i tak cie nie lubie i nie lubialem cwaniaku xD
straszyłes mnie kiedys rzekomo sie bałem ale teraz i tak juz nie gram na nebuli wiec mozesz sobie pogadac :<
Mietek919.
28-06-2008, 21:34
straszyłes mnie kiedys rzekomo sie bałem ale teraz i tak juz nie gram na nebuli wiec mozesz sobie pogadac :<
To trzeba było nastraszyć go w rl xd
Alvaro89
28-06-2008, 22:24
''Ahhh'' to stekasz gdy srasz.....
a fotke se wsadz w dupe.....
:]:baby:
Vuraszczura
28-06-2008, 22:28
Wyjdź tfiefohackerze!
eisscheriann
28-06-2008, 22:43
ahhh co za czasy pamietacie?
lata płyną, a ty dalej jęczysz jakbyś miała 18 lat =)=*
Wszystkie wskaźniki pokazują, że wszytsko wraca do normy :)
VO oblega forum i na*******a spama o codzienności ( tj. o niczym ;D )
Część VO władająca językiem angielskim robi spama wpostaci nowych frag list!!!
Żenada kurwa ;D próbujecie sobie tym podieść wasze morale (których brak )
a tak naprawdę szmacicie sie jeszcze bardziej.
POZDRO<<<< tak 3mać panowie, tak TRZYmać
Legendanebuli
28-06-2008, 23:19
A można wiedzieć na jakim serverze grasz? Swoją drogą to się pisze "Lubiłem" a nie "Lubiałem", a cwaniakiem to ty byłeś, za dużo sobie pozwalałeś pedale, a później lizałeś Cecronowi i paru osobom, żebym cię nie zabijał.
NecroLukas
28-06-2008, 23:32
A można wiedzieć na jakim serverze grasz? Swoją drogą to się pisze "Lubiłem" a nie "Lubiałem", a cwaniakiem to ty byłeś, za dużo sobie pozwalałeś pedale, a później lizałeś Cecronowi i paru osobom, żebym cię nie zabijał.
Sory stary ale nie jestem pedałem.
Cecronowi i innym osobom nie lizalem dupy ;>
A to, ze napisalem "lubialem" mówi sie trudno.
Nie pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.