Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Pięknie pokazane jak się nie zachowywać...
Tak swoją drogą to kto nie zapłacił z byłego LH? Xaem, Lis, and?
po 1. dzieki xaem za wklejenie tego, bo mialem zrobic to samo, ale niestety mialem zbanowane konto i nie zdazylem.
po2. kto nei zaplacil?
Friida,Xaemus Serigimox,Lis Zapinator,Krum Adri,Knaak Skywalker, Tran Nius, Cybe Anth, Shakyel, Trax Thorglewe, Calh Mand'ik, Furion Sorcerer, Elan Vade, Wizz Lowe, Gadus the Joke, Faramir with Gondor, Sqeensy, Beerdrinker Slotare, Dram Asch, Faraon of Nebula, Narlen, Phoregox, Tert Clawint, Ya'kumo, Woriw, Fox Lionheart, Ratinsa, Blood Human, Siedllczanin, War Macia, Mevionek, Sirschnappi, Voltres, Weiza
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 12:25
Pięknie pokazane jak się nie zachowywać...
Tak swoją drogą to kto nie zapłacił z byłego LH? Xaem, Lis, and?
Tu nie chodzi tylko o to, kto zapłacił, a kto nie, ale jak widze jak tana i sunze liza dupe im na tibia.com, Gz tu, Gz tam, ten jest fajny, ten fajniejszy, to mi sie flaki wywracają i jest mi wstyd. Tym bardziej, ze tana ukradl tego chara na lvl 80, przez dwa lata we dwoch wbili 24lvl, padali przy tym z 200 razy i tak naprawde nie musza nikomu lizać dupy, bo mniej czasu by im zajeło zrobienie nowego, a widać wola lizać.
Ostatnio Friida sie pytał co sie tanie stało. Co miałem odpowiedzieć? Szczecin sie wstydzi. Jest młody, jeszcze się nauczy, że szacunku nie zdobywa się włażeniem komuś do tyłka.
Ps. Małe sprostowanko. Właśnie mi się przypomniało - tana 3 gosci grało.
Trzech ownerów, a hack poszedł od xaemusa. Ten xaemus to zdolny gosc. Jakby dorwał passy na tane to ze szczescia wykupilbym wszystkie firebomby w venorskim shopie.......
Kapitan Chrupek
26-01-2008, 12:31
po 1. dzieki xaem za wklejenie tego, bo mialem zrobic to samo, ale niestety mialem zbanowane konto i nie zdazylem.
i Co tana? Masz wpierdol w RL HA! HA! HA!
a Xaem nie wykazał intencji... no ja pierdole :D zal... nie wykazal intencji hahahahha to Wy jeszcze Łaske robicie żeby kase za paymenta dac?
****e jebane i chuj do gazu
Fallathanu
26-01-2008, 13:41
Tu nie chodzi tylko o to, kto zapłacił, a kto nie, ale jak widze jak tana i sunze liza dupe im na tibia.com, Gz tu, Gz tam, ten jest fajny, ten fajniejszy, to mi sie flaki wywracają i jest mi wstyd. Tym bardziej, ze tana ukradl tego chara na lvl 80, przez dwa lata we dwoch wbili 24lvl, padali przy tym z 200 razy i tak naprawde nie musza nikomu lizać dupy, bo mniej czasu by im zajeło zrobienie nowego, a widać wola lizać.
Ostatnio Friida sie pytał co sie tanie stało. Co miałem odpowiedzieć? Szczecin sie wstydzi. Jest młody, jeszcze się nauczy, że szacunku nie zdobywa się włażeniem komuś do tyłka.
Ps. Małe sprostowanko. Właśnie mi się przypomniało - tana 3 gosci grało.
Trzech ownerów, a hack poszedł od xaemusa. Ten xaemus to zdolny gosc. Jakby dorwał passy na tane to ze szczescia wykupilbym wszystkie firebomby w venorskim shopie.......
Tana ze Szczecina jest ?;o
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 13:58
ta, ale jest młody więc pewne rzeczy trzeba mu wybaczyć
Jest, Bukowe, nr; 505740843
co do tego, ze nie wykazal intencji... ano nie wykazal, nikt nie dostal czystej kasy zeby zaplacic, xaem majac kase w dp chcial 700k, my wolelismy splacic 3 aktywne osoby pomagajac im, niz Xaemusa, ktory wiecznie strzelal fochy uwazajac sie za ideal.
Wlazic w dupe nikomu nie musze, a ze Bekas,Koral,Hubert i kilka innych osob z vu zawsze byli ziomkami to nie moja wina.
Bylo, minelo, przegralem wojne, jestem pionem, zobaczymy co bedzie dalej...
PS. tak wiem ze chcialbys dokonczyc ta historie ale nie rob tego prosze, czas pokaze.
PS2.Xaem odezwij sie do tego u ktorego PACC zamawiales, bo pytal sie godzinke temu~czy moglbys zalogowac.
BTW
co do padania, padalem przez kicki, na nocce ile razy padlem? :) 3 nas bylo przez 2 dni na 1 nocce, a lvli moze zrobilismy malo, bynajmniej nie padalismy od 3knightow, 'bylo, minelo'
ehe i jeszcze jedno, wole padac i byc na + z kasa i troche lvlem niz wastowac sd na BK, biegac z veno-thais po to by zabijac te nieszczesne bk i banshee badz tez pasc niz bic dragi na 100 na utamce, prawie jak Vicka z guardami.
/JiB ;D
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 14:24
Jest, Bukowe, nr; 505740843
co do tego, ze nie wykazal intencji... ano nie wykazal, nikt nie dostal czystej kasy zeby zaplacic, xaem majac kase w dp chcial 700k, my wolelismy splacic 3 aktywne osoby pomagajac im, niz Xaemusa, ktory wiecznie strzelal fochy uwazajac sie za ideal.
Wlazic w dupe nikomu nie musze, a ze Bekas,Koral,Hubert i kilka innych osob z vu zawsze byli ziomkami to nie moja wina.
Bylo, minelo, przegralem wojne, jestem pionem, zobaczymy co bedzie dalej...
PS. tak wiem ze chcialbys dokonczyc ta historie ale nie rob tego prosze, czas pokaze.
PS2.Xaem odezwij sie do tego u ktorego PACC zamawiales, bo pytal sie godzinke temu~czy moglbys zalogowac.
BTW
co do padania, padalem przez kicki, na nocce ile razy padlem? :) 3 nas bylo przez 2 dni na 1 nocce, a lvli moze zrobilismy malo, bynajmniej nie padalismy od 3knightow, 'bylo, minelo'
ehe i jeszcze jedno, wole padac i byc na + z kasa i troche lvlem niz wastowac sd na BK, biegac z veno-thais po to by zabijac te nieszczesne bk i banshee badz tez pasc niz bic dragi na 100 na utamce, prawie jak Vicka z guardami.
/JiB ;D
Zeby naprawde sie przypodobac musisz jeszcze napisac, ze rucham wlasne dziecko wtedy moze cie zaakceptuja. I ze na urodziny moj dzieciak dostaje mpa.
Mietek919
26-01-2008, 15:38
To jak Xaemus twój nowy char to będzie palek,Knight,druid czy znowu Sorc ?:)
koza_crash
26-01-2008, 16:16
Tana mowisz cos o padaniu przypomnij sobie jak padles na goromie od 1 knighta i 1 druida pozdro
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 16:25
To jak Xaemus twój nowy char to będzie palek,Knight,druid czy znowu Sorc ?:)
...będzie (jest) jak zawsze lubiany. OT CO :P
Mówiąc szczerze zawiodłem się na tobie Xaem, za to co od*******asz na tym forum, ale cóż pewnie powiesz że moje zdanie się liczy, bo przegrałem wojne, ale mówisz że Tana expić nie umie?
Powiedz nam kto wbił większość lvli na Xaemie, ty?
Co do tej kasy co ci Sunze wysłał, to ładnie go wyjebałeś, bo za tą kasę moglibyśmy spłacić kogoś innego.
A co do włażenia komuś w dupe, z tego co wiem to Tana nikomu nie wchodził ^.-
Wawiernia
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 18:06
Mówiąc szczerze zawiodłem się na tobie Xaem, za to co od*******asz na tym forum, ale cóż pewnie powiesz że moje zdanie się liczy, bo przegrałem wojne, ale mówisz że Tana expić nie umie?
Powiedz nam kto wbił większość lvli na Xaemie, ty?
Co do tej kasy co ci Sunze wysłał, to ładnie go wyjebałeś, bo za tą kasę moglibyśmy spłacić kogoś innego.
A co do włażenia komuś w dupe, z tego co wiem to Tana nikomu nie wchodził ^.-
Wawiernia
ZAWIODŁEŚ SIĘ BO NIE ZAPŁACIŁEM TAK JAK TY?
Dopoki wy wypier... ludzi na kase to wszystko jest ok.
Jednak jesli z wami robi sie to samo to juz nie jest ok.
Nikt nie lubi byc dymany tym bardziej bez całowania, taka jest prawda.
Te 300k to moja czesc kasy ktorą zarobiła kolejno BZN, LH, WŚWT, Wydaje wam się, ze mozecie dzielic wspolna kase jak wam sie podoba nic bardziej błędnego. O dziwo po wojnie zapłacili tylko ci ktorzy przed wojna gowno mieli. Na Bp nie mieli a nagle znaleźli 300-500k. Istne czary. 300k które dostałem na paymenta dostałem, a jak je wykorzystam pozwól, że sam zadecyduję. Jak będę rozrzucał je noobom po depo napweno dam ci znać, może załapiesz się na ochłapy.
Co do xaema to jednak wiekszosc lvl wbilem sam.
Lisek pomagal od lvl 80-140 za co dostal "WAR MACIA". I sam Lisek nie narzeka, narzekaja ci ktorzy nie mogą tego zdzierzyc.
Wawiernia, przepraszam lubię Cię, ale nigdy nie grzeszyłeś rozumem.
Skąd możesz wiedzieć co robi tana, jak ty ledwo po polsku mowisz, a na forum tibia.com pisze się w języku angielskim. Stary proszę cię nie sowkuj.
TheDwarf
26-01-2008, 19:53
Wiec i ja sie wypowiem:
Czytajac wasze te klotnie, zadalem sobie w myslach pare pytan:
- Jak glosno musi sie smiac Viribus czytajac wasze posty?
Xaem, pisales ze chciales dozyc momentu jak dojdzie do paymentow i tylko pare osob je wezmie i reszta obejrzy koscisty zad. Dozyles. Ale dzis dowodztwo VU i paru innych dozylo momentu, kiedy klocisz sie z wlasna gildia. Wyglada na to, ze lubisz sprawiac satysfakcje swoim wrogom.
- Gdybysmy wygrali ta wojne to po jakim czasie bylby rozlam w gildii i nowa wojna?
Na to pytanie sobie sami odpowiedzcie. Wynik prosze podawac w godzinach.
Co do kasy w "Freedom Fighters" to nie do konca czaje co sie z nia stalo, ale nie chce sie klocic z guildmate'ami na forum, wiec omine ten temat.
O dziwo po wojnie zapłacili tylko ci ktorzy przed wojna gowno mieli. Na Bp nie mieli a nagle znaleźli 300-500k. Istne czary.
Ja osobiscie mialem payment 200k, z czego 130k pozyczylem od Lomeesa, 30k zarobilem z charytatywnej loteryjki, 30k od SCK dostalem, 5k vicka rzucila + sprzedalem lootbagi stare.
Dlaczego sie wyplacilem? Nie chce byc pionkiem w przyszlosci z 90 lvlem ;) Wole byc pionkiem ze 150.
A więc kłóćcie się dalej, moi drodzy, wypominajcie sobie, kto co zrobił i wyobrazcie sobie smiech VU i calej nebuli, gdy to czytaja.
Pozdrawiam, Hidek.
Kapitan Chrupek
26-01-2008, 20:06
wyobrazcie sobie smiech VU i calej nebuli, gdy to czytaja.
Pozdrawiam, Hidek.
Wyobraź sobie smiech Vu jak sie dowiedzieli ze chcesz sie splacic ^^
Pozdrawiam Twoj Stary.
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 20:21
Wiec i ja sie wypowiem:
Czytajac wasze te klotnie, zadalem sobie w myslach pare pytan:
- Jak glosno musi sie smiac Viribus czytajac wasze posty?
Xaem, pisales ze chciales dozyc momentu jak dojdzie do paymentow i tylko pare osob je wezmie i reszta obejrzy koscisty zad. Dozyles. Ale dzis dowodztwo VU i paru innych dozylo momentu, kiedy klocisz sie z wlasna gildia. Wyglada na to, ze lubisz sprawiac satysfakcje swoim wrogom.
- Gdybysmy wygrali ta wojne to po jakim czasie bylby rozlam w gildii i nowa wojna?
Na to pytanie sobie sami odpowiedzcie. Wynik prosze podawac w godzinach.
Co do kasy w "Freedom Fighters" to nie do konca czaje co sie z nia stalo, ale nie chce sie klocic z guildmate'ami na forum, wiec omine ten temat.
Ja osobiscie mialem payment 200k, z czego 130k pozyczylem od Lomeesa, 30k zarobilem z charytatywnej loteryjki, 30k od SCK dostalem, 5k vicka rzucila + sprzedalem lootbagi stare.
Dlaczego sie wyplacilem? Nie chce byc pionkiem w przyszlosci z 90 lvlem ;) Wole byc pionkiem ze 150.
A więc kłóćcie się dalej, moi drodzy, wypominajcie sobie, kto co zrobił i wyobrazcie sobie smiech VU i calej nebuli, gdy to czytaja.
Pozdrawiam, Hidek.
Akurat Ty Hidek wiem, ze pozyczales po ludziach zeby sie wyplacic, nikogo nie okradles i jestes wolny za swoje pieniadze. Nic do tego nie mam.
Nie lizesz dupy nikomu na forum, zyjesz sobie i masz w dupie advance swoich "przyjacioł z VU". Ale taka tana max wszystko co ma na nebuli sam ukradl, łącznie z charem, przychodzi dzień paymentów i zamiast wspomóc kumpla którego sam wjebal w ten ambaras wymyśla sobie hacki to poprostu jest żałosne. Mów co chcesz. Ja zdania nie zmienie.
Przyjaciół poznaje się w biedzie. Reszta to przydupasy różnej maści.
PS. Swoją drogą ciężko się nie zgodzić z Chrupkiem, bez urazy, ale wypłacać się na Twoim miejscu to była lekka, że to tak ujmę "rozrzutność". Jak jednak wspomniałem wcześniej: TWOJ CHAR, TWOJA KASA, TWOJA SPRAWA i nikomu nic do tego.
Przyjaciół poznaje się w biedzie.
Dlatego nie jesteśmy przyjaciółmi. Ja po prostu nigdy nie żyłem w biedzie.
A skoro na cytaty się wzięło:
"Bo w życiu trzeba umieć kombinować i o swoją dupę się martwić".
Bosy_Wiesniak
26-01-2008, 20:54
Dlatego nie jesteśmy przyjaciółmi. Ja po prostu nigdy nie żyłem w biedzie.
Ciesze się, że to słyszę.
Sniezynka
26-01-2008, 22:44
Te słowa były równoznaczne z przyznaniem się do winy. To smutne że się tak zachowałeś, ale nie Ty pierwszy Xaem, nie ostatni.
Mój serdeczny przyjaciel Allah Da'Doom miał hacka, oczywiście wiemy z czyjej ręki. Kilka dni temu wlogowałem na jego postać i bardzo się zdziwiłem gdy napisał do mnie bodaj 63 knight. Wyzywał mnie i mówił żebym oddał mu jego wzmacniacze do stereo w samochodzie, bo wymienił je na tą postać... Śmieszne, co Tana?
Te słowa były równoznaczne z przyznaniem się do winy. To smutne że się tak zachowałeś, ale nie Ty pierwszy Xaem, nie ostatni.
Mój serdeczny przyjaciel Allah Da'Doom miał hacka, oczywiście wiemy z czyjej ręki. Kilka dni temu wlogowałem na jego postać i bardzo się zdziwiłem gdy napisał do mnie bodaj 63 knight. Wyzywał mnie i mówił żebym oddał mu jego wzmacniacze do stereo w samochodzie, bo wymienił je na tą postać... Śmieszne, co Tana?
Cicho bo bedzie trzeba utemperowac.Co do historii - nie czaje Cie, a na Dammetura mialem keidys passy.
Mietek919
26-01-2008, 23:55
Widzisz Xaem w czasie wojny byleś potrzebny a teraz maja cie w dupie ?
tak jest zawsze czy sie tego chce czy nie
Tana zapłacił i martwi sie tylko o swoją dupę i nikogo innego teraz tylko możecie sobie wypominać czasu nie cofniesz ;)
TheDwarf
27-01-2008, 00:05
Wyobraź sobie smiech Vu jak sie dowiedzieli ze chcesz sie splacic ^^
Pozdrawiam Twoj Stary.
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
inaczej bys to zrobil jakbys byl powazny
wez wiec sie odbij nie rob sobie w glowie jazdy
HEHNEHEHEH
troche najebany ale wciaz kontroluje. gdybys byl moim starym urodzilbym sie bez pracia i mozgu - ale urodzilem sie z tym i uzywam tego "Sprzetu" ;) Byles nikim i jedyne co mozesz to mnie jechac na tibia.pl. GZ! VU sie smialo? wygrali wojne, to zasluzyli na ten smiech. Ale ty sie nigdy nie bedziesz smial, bo zadnej wojny nie wygrasz...
... chyba ze na froum xD
PS. Swoją drogą ciężko się nie zgodzić z Chrupkiem, bez urazy, ale wypłacać się na Twoim miejscu to była lekka, że to tak ujmę "rozrzutność". Jak jednak wspomniałem wcześniej: TWOJ CHAR, TWOJA KASA, TWOJA SPRAWA i nikomu nic do tego.
A jednak ciezko sie z nim sie zgodzic. Widzisz Xaemusie, on moze tylko na forum. W tibii zawsze bedzie nikim. Jak juz wczesniej wspomnialem, VU zasluzylo na ten smiech, gdy sie splacalo. Cieszy mnie jednak ze rozumiesz moja decyzje, balem sie ze mnie znienawidzisz za to ze sie wyplacilem. Co do Chrupka to nie chcialbym ze by moj stary umial tylko pisac na forum. Zreszta coz za dwulicowosc u niego jest - najpierw byl z nami, a potem nas jedzie. Coz za odwaga! Co do tej rozrzutnosci. VU dalo mi szanse. Mimo tego ze ich jechalem, bylem na sneakach, za najnizsza mozliwa stawke, dali mi wolnosc i szanse sprobowania jeszcze raz. Fajnie z ich strony. Jezeli mnie dojada to znaczy ze slowo coponiektorych jest nic nie warte, a jezeli nie to sa warci mojego zaufania i mimo insultow etc. maja moj szacunek :) Ja tam jednak mimo wszystko ufam im na slowo. A teraz spojrzmy na to czysto matematycznie. Dostalem najnizszy mozliwy payment, mimo tego ze bylem na all sneakach, wyzywalem ich i smialem sie im w twarz. W zamian za marne 200k ktorym memberzy VU wycieraja sobie dupe, dostalem szanse wbicia setki, stodziesiatki, stodwudzieske, stotrzydziestke itd. A teraz xaemus, popatrz na to matematycznie - moglbym tak jak to mowiles za ta kase zrobic nowego sorca. Jednak przy 60 levelu brakloby tej kasy, bo to tylko 200k. A tak to moge sobie porobic lootbagi, pozarabiac i wbic wiekszy lv. Czysto matematycznie 92-150 EK z hajsem w DP jest wiecej warty niz 60 MS z debetem. Tak, wiec matematycznie i analitycznie oplacal mi sie interes, ktory zaproponowalo mi VU. A jezeli mnie dojada w najblizszych dniach. No coz, ich wybor. Wtedy pewnie zrobie nowego chara na jakims innym servie i nikt wiecej na nebuli nie bedzie musial sie ze mnie smiac i nazywac moim starym. Coz za ulga dla niektorych. Aha i tera pewnie zapytasz "po co mi 150-170 EK?". Otoz, nie interesuje mnie wiecej rewolucja przeciwko VU. Jezeli taka bedzie, to nie dolacze, a jezeli ktos mnie z tego powodu zabije - odpuszcze. Wiec po co mi on? Otoz, przez ostatnie 6 miechow poznalem "Kto jest kto" i rozwiazalem zagadke. Teraz juz wiem, kto jest ze mna, a kto przeciwko. Czesc tych co byli ze mna byla w LH, a czesc w VU. Podobnie zreszta z tymi drugimi. Tak, wiec juz wiem komu w przyszlosci wartu pomoc :D I jako ostatnia rzecz chcialbym napisac xaemus, ze mozesz miec do mnie za zle ze zaplacilem. Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem. Mam nadzieje jednak ze ci ludzie mi wybacza/zrozumieja. Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle. Jak sie komus nie chcialo tego czytac:
- BZN/LH ktorzy nie zaplacili: sorry, przepraszam za moje pusta slowa. jezeli byliscie zawsze ze mna ja tego nie zapomne. wyciagne was kiedys z tego bagna, jak moja sakwieka sie uzupelni.;
- BZN/LH ktorzy zaplacili: jezeli pomogliscie mi w przeszlosci, tez o tym nie zapomne.
- neutralnie - czesc ciala meska wam w odbyt, jedzcie mnie dalej na forum
- VU - dzieki za szanse, a tym co mi pomogli kiedys sie odwdziecze. jak bede mogl ofc bo 90 ek to pionek ale moze kiedys bedzie cos wiecej.
/Wypity hidek
ps. troche wypilem, pisze wiec z serca =D ogolnie to sprawa brzmi tak, ze nie chodzi o to czy byles w LH czy VU, liczy sie czy bylas kurwa, czy mi pomogles. Jezeli byles kurwa, to ja tego nie zapomne, jezeli mi pomogles tez nie zapomne. Nienawidze braku wdziecznosci, wiec jestem wdzieczny za pomoc, slowna, materialna i wszystkie inne. Pomogles mi - w miare mozliwosci pomoge Ci. Na koniec zawsze jak jestem wypity to jest hail. ale nie jest to tym razem hail VU, czy hail LH, czy kurwa hail twoja stara. Tym razem to jest...
hail wszyscy ci co byli wobec mnie uczciwi, pomogli mi i zrozumieli mnie.
niczym sowqu mowie teraz HAIL FR(I)ENDS i tyle.
ps2. moze jutro bede zalowal ze napisalam to ale pisze prosto z serca.
ps3. xaem sprawy toczyly sie roznie, ale jestem ci za jedno wdzeiczny - wiele sie od ciebie nauczylem. podczas wojny, czytajac cie na forum i tez bezposrednio z toba. Nauczyles mnie wiele.
ps4. bye.
Xaemus, gdy nadejdzie czas wojny, będziesz mógł wybrać stronę która ci odpowiada, do każdej pewnie zostaniesz przyjęty z uśmiechem na twarzy.
W VU widać liczne spięcia, czuje że szykuje się bunt :)
edit: Hidek, zawsze miałem Cię za mądrego człowieka, po tym poście zmieniłem zdanie.
Jakbyś sam był mądry to byś wybaczył, przecież pisze że wypity :D
Ale w sumie co złego napisał? xD
Ola_Petrov
27-01-2008, 01:29
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
HEHNEHEHEH
troche najebany ale wciaz kontroluje. gdybys byl moim starym urodzilbym sie bez pracia i mozgu - ale urodzilem sie z tym i uzywam tego "Sprzetu" ;) Byles nikim i jedyne co mozesz to mnie jechac na tibia.pl. GZ! VU sie smialo? wygrali wojne, to zasluzyli na ten smiech. Ale ty sie nigdy nie bedziesz smial, bo zadnej wojny nie wygrasz...
... chyba ze na froum xD
A jednak ciezko sie z nim sie zgodzic. Widzisz Xaemusie, on moze tylko na forum. W tibii zawsze bedzie nikim. Jak juz wczesniej wspomnialem, VU zasluzylo na ten smiech, gdy sie splacalo. Cieszy mnie jednak ze rozumiesz moja decyzje, balem sie ze mnie znienawidzisz za to ze sie wyplacilem. Co do Chrupka to nie chcialbym ze by moj stary umial tylko pisac na forum. Zreszta coz za dwulicowosc u niego jest - najpierw byl z nami, a potem nas jedzie. Coz za odwaga! Co do tej rozrzutnosci. VU dalo mi szanse. Mimo tego ze ich jechalem, bylem na sneakach, za najnizsza mozliwa stawke, dali mi wolnosc i szanse sprobowania jeszcze raz. Fajnie z ich strony. Jezeli mnie dojada to znaczy ze slowo coponiektorych jest nic nie warte, a jezeli nie to sa warci mojego zaufania i mimo insultow etc. maja moj szacunek :) Ja tam jednak mimo wszystko ufam im na slowo. A teraz spojrzmy na to czysto matematycznie. Dostalem najnizszy mozliwy payment, mimo tego ze bylem na all sneakach, wyzywalem ich i smialem sie im w twarz. W zamian za marne 200k ktorym memberzy VU wycieraja sobie dupe, dostalem szanse wbicia setki, stodziesiatki, stodwudzieske, stotrzydziestke itd. A teraz xaemus, popatrz na to matematycznie - moglbym tak jak to mowiles za ta kase zrobic nowego sorca. Jednak przy 60 levelu brakloby tej kasy, bo to tylko 200k. A tak to moge sobie porobic lootbagi, pozarabiac i wbic wiekszy lv. Czysto matematycznie 92-150 EK z hajsem w DP jest wiecej warty niz 60 MS z debetem. Tak, wiec matematycznie i analitycznie oplacal mi sie interes, ktory zaproponowalo mi VU. A jezeli mnie dojada w najblizszych dniach. No coz, ich wybor. Wtedy pewnie zrobie nowego chara na jakims innym servie i nikt wiecej na nebuli nie bedzie musial sie ze mnie smiac i nazywac moim starym. Coz za ulga dla niektorych. Aha i tera pewnie zapytasz "po co mi 150-170 EK?". Otoz, nie interesuje mnie wiecej rewolucja przeciwko VU. Jezeli taka bedzie, to nie dolacze, a jezeli ktos mnie z tego powodu zabije - odpuszcze. Wiec po co mi on? Otoz, przez ostatnie 6 miechow poznalem "Kto jest kto" i rozwiazalem zagadke. Teraz juz wiem, kto jest ze mna, a kto przeciwko. Czesc tych co byli ze mna byla w LH, a czesc w VU. Podobnie zreszta z tymi drugimi. Tak, wiec juz wiem komu w przyszlosci wartu pomoc :D I jako ostatnia rzecz chcialbym napisac xaemus, ze mozesz miec do mnie za zle ze zaplacilem. Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem. Mam nadzieje jednak ze ci ludzie mi wybacza/zrozumieja. Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle. Jak sie komus nie chcialo tego czytac:
- BZN/LH ktorzy nie zaplacili: sorry, przepraszam za moje pusta slowa. jezeli byliscie zawsze ze mna ja tego nie zapomne. wyciagne was kiedys z tego bagna, jak moja sakwieka sie uzupelni.;
- BZN/LH ktorzy zaplacili: jezeli pomogliscie mi w przeszlosci, tez o tym nie zapomne.
- neutralnie - czesc ciala meska wam w odbyt, jedzcie mnie dalej na forum
- VU - dzieki za szanse, a tym co mi pomogli kiedys sie odwdziecze. jak bede mogl ofc bo 90 ek to pionek ale moze kiedys bedzie cos wiecej.
/Wypity hidek
ps. troche wypilem, pisze wiec z serca =D ogolnie to sprawa brzmi tak, ze nie chodzi o to czy byles w LH czy VU, liczy sie czy bylas kurwa, czy mi pomogles. Jezeli byles kurwa, to ja tego nie zapomne, jezeli mi pomogles tez nie zapomne. Nienawidze braku wdziecznosci, wiec jestem wdzieczny za pomoc, slowna, materialna i wszystkie inne. Pomogles mi - w miare mozliwosci pomoge Ci. Na koniec zawsze jak jestem wypity to jest hail. ale nie jest to tym razem hail VU, czy hail LH, czy kurwa hail twoja stara. Tym razem to jest...
hail wszyscy ci co byli wobec mnie uczciwi, pomogli mi i zrozumieli mnie.
niczym sowqu mowie teraz HAIL FR(I)ENDS i tyle.
ps2. moze jutro bede zalowal ze napisalam to ale pisze prosto z serca.
ps3. xaem sprawy toczyly sie roznie, ale jestem ci za jedno wdzeiczny - wiele sie od ciebie nauczylem. podczas wojny, czytajac cie na forum i tez bezposrednio z toba. Nauczyles mnie wiele.
ps4. bye.
oj wez kto jak kto, ale ty nie strugaj inteligenta bo jestes tylko i wylacznie idiotą. Nawet nie wiesz o czym mówisz... Cofnij o 10 stron
TO MUJ OSTATNJ! POSStT!!1ON1! NIGDY SIEM NIE SPLACE! A TERAZ CO? ZESRALES SIE MANEKINIE? taki Twoj honor? ppffff watpie ze ktos Cie jeszcze szanuje, a po tym co mi na pm w tibi napisales to wogole "ze wszyscy sie wypieli bo mieli kase, ale nikt Ci nie chce dac bo wolą inwestowac w 100 msow ";))) rzadzisz najzalosniejsza osobo na tym serwerze
BTW
przypomniec jak ciebie/kogos innego/was mengirt solo pocisnal? >.>
przypomniec jak ciebie/kogos innego/was mengirt solo pocisnal? >.>
Tak pamietam, to byl wlasnie ten 3ci owner o ktorym wspomnial xaem.
PVP moze on Bogiem nie jest, ale expic potrafi, szkoda ze juz nie pogra na tym charze ; D
@Ola~
Ja Hidka szanuje.
Hidek ma fajnego blogaska i robi słitaśne WMV :(
TheDwarf
27-01-2008, 04:53
dobra gdy juz zazygalem podloge, przelezalem 4h doszedlem do wniosku ze znow jestem w pelni sil. a to idealna pora by odpisac paru ludziom, na ich zacne posty.
edit: Hidek, zawsze miałem Cię za mądrego człowieka, po tym poście zmieniłem zdanie.
"Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle."
mowilem z serca, a nie mozgu wiec wybacz. nie mozna zreszta wszystkim dogodzic. jedni wola czytac jak pisze swoja madrosci, a inni wola czytac to co czuje.
oj wez kto jak kto, ale ty nie strugaj inteligenta bo jestes tylko i wylacznie idiotą. Nawet nie wiesz o czym mówisz... Cofnij o 10 stron
TO MUJ OSTATNJ! POSStT!!1ON1! NIGDY SIEM NIE SPLACE! A TERAZ CO? ZESRALES SIE MANEKINIE? taki Twoj honor? ppffff watpie ze ktos Cie jeszcze szanuje, a po tym co mi na pm w tibi napisales to wogole "ze wszyscy sie wypieli bo mieli kase, ale nikt Ci nie chce dac bo wolą inwestowac w 100 msow ")) rzadzisz najzalosniejsza osobo na tym serwerze
Ooooo nastepny ktory chyba nie do konca przeczytal moj post:
"Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem."
Zdaje sobie sprawe, ze niektore moje slowa staly sie gowno wartym pierdoleniem. Zdaje sobie sprawe, ze niektorych po prostu oszukalem. Nie potrafie spojrzec sobie w lustro i powiedziec, ze moje slowa sa prawdziwe i cos warte. A słowa Piha w kawałku "semper fidelis" traktuje jako diss na siebie i postepowanie swoje, czyli to co zrobilem po wojnie.
Tylko, widzisz, wciaz miedzy nami jest pewna roznica. Moje slowo okazalo sie gowno warte, ale wciaz moge nadrobic to swoim zachowaniem w tibii. Nadrobic im te moje pusta slowa, moja pomocna dlonia. A ty nie mozesz, bo w tibii stoisz pewnie calymi dniami w depo albo udales sie na jakis serv non-pvp. W tibii nie masz kolegow (ale o tym zaraz), wiec jestes wielkim haterem na forum.
Co do mojego honoru, to co mnie obchodzi honor w grze 2d. Nie obchodzi mnie zaden honor i to co tacy jak ty pisza na moj temat. Liczy sie pomoc tym, ktorzy sa ze mna i miecz w twarz, tym co sa przeciwko mnie. Ja tam mam swoje zasady, ktorych ani zadnym kodeksem (trzy), nie mozna nazwac ani tez honorem.
Hidek ma fajnego blogaska i robi słitaśne WMV
Wciaz nie jestem trzezwy wiec nie do konca wyczuwam czy to ironia czy tez ironii brak, w kazdym jednak razie, jezeli to drugie to dzieki, cieszy mnie ze Ci sie podoba :D Jak to 1sze no to coz do tych co mnie krytykuja na forum juz sie przyzwyczailem.
A TERA TADAM DADAM NAJLEPSZE. ANEGDOTA TEGO WIECZORU
HIDEK PICTURES, A RACZEJ HIDEK STORIES MA ZASZCZYT PRZEDSTAWIC PANSTWU:
"Chrupek's & Ola's Petrov life on Nebula"
Był ciepły, chłodny wieczór. Jak zwykle wieczorem zjadlem sniadanie i zalogowalem sie do mojego najwiekszego nalogu (ktoz z nas nie jest uzalezniony od tej gry, jak jestes to dzieki za szczerosc, jak nie jestes to przemysl sobie to raz jeszcze) w zyciu jakim jest dwuwymiarowa gierka Tibia. Moja poprzednia gildia sie rozpadla jakies pare dni temu. No to po dosyc dlugim connectingu do gry, pojawilem sie w ankrahmun depot. No to patrze dookola czy cos sie zmienilo, ale jak sie okazalo sciany stoja, kozaki kozacza przed depo, zebraki prosza o items, a afkerzy sa daleko od kompa. I wnet zwrocilem uwage na 34 mistrza czarodzieja (MS po waszemu), ktory przykul moja uwage. Jego nickiem byl Sunze. Koles okazal sie byc sympatyczny, wiec rozmowa sie ciagnela, az wreszcie sunze zapytal sie mnie czy chce do gildii. Nie lubilem specjalnie gildii nielegendarnych (czyt. w tych czasach dolaczylbym tylko do Unitu, Del'Toro, paru gildii wojennych z nowej no i oczywiscie jeszcze Kazadum z Titanii), no ale mysle ze co mi w sumie szkodzi. No i dolaczylem do gildii, ktora okazala sie byc bardzo sympatyczna. Pewniego dnia na guild-chacie pojawily sie takie nicki jak Kapitan Chrupek i Ola Petrov. No i wprawdzie nie bylo to moze lizanie, ale gadalismy jak kumple. Wtedy jeszcze czipsy i ole nie pisaly ze wujek hidek jest zalosna ofermą i ze nie ma honoru.
No i godziny lecialy, miesiace mijaly, lata plynely, wieki truchtaly, az w koncu pojawila sie wojna Freedom Fighters (tak pisze bo nie chce mi sie pisac Argenteum Astrum aka Family Guys aka Bo zabraklo nutelli aka Gloria veritas aka Wioska tanczy wioska spiewa aka Last hope) vs Viribus Unitis. No i tak sie bilismy ole i chrupki wiedzialy, ze mozemy to wygrac i pisaly "ooooooo sunze moj RL zabil celandie. JA GO ZNAM Z RLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" itd. itp. pisali, pisali i dbali o swoja ciepla posade na nebuli, w razie swojego zwyciestwa.
Potem czas znow sobie powoli mijal, a wraz z czasem ludzie zaczynali watpic w powodzenie BZN. No i tu ola i czipsy pokazali kim naprawde sa - "ŁEEEEEE NOOBY NOSKILZ LAST HOPE NABZ SUNZE CIOTA HIDEK CIOTA TANA CIOTA JESTESCIE PIONKI".
Z powazaniem powoli trzezwiejacy, ale wciaz nietrzezwy hidek.
PS. dla fanow mojego bloga:
no to zakoncze tego posta anegdotom (mondrom w sumje :cup:) rze tacy jak ola i chrupek (tani z biedronki hyba 8o) potrafjom tylko lizac stojoncego i kopac lerzoncego. A kopnonc stojoncego i lizac lerzoncego to potrafiom otpowiednio - prond i podłoga.
Mietek919
27-01-2008, 06:15
Dzięki Hidek za bajeczkę na dobranoc będzie mi sie lepiej spało:p
__________________________________________________ ___
Ole i czipsy to super spamery forum piszą takie głupoty że aż sie czytać
ale jak to na każdym forum bywa ktoś trolować musi akurat ta rola przypadła Oli i Czipsowi.
Nikomu nie trzeba sie tłumaczyć powiedzieć wystarczy ze zapłaciłeś bo chcesz dalej grac i tyle. a inni niech sobie gadają w końcu ktoś musi (Ola i ten drugi)
Kapitan Chrupek
27-01-2008, 13:43
Nie obchodzi mnie zaden honor i to co tacy jak ty pisza na moj temat.
Ale jednak cos Cie obchodza ... skoro nie to po jakiego chuja odpisujesz?
Był ciepły, chłodny wieczór. Jak zwykle wieczorem zjadlem sniadanie i zalogowalem sie do mojego najwiekszego nalogu (ktoz z nas nie jest uzalezniony od tej gry, jak jestes to dzieki za szczerosc, jak nie jestes to przemysl sobie to raz jeszcze)
i teraz kto tu jest uzależniony? Płaczesz, szlochasz mówisz o przyjazni Honorze.
Nawet pijac wódke jak mniemam (dobrze sie bawiąc tak jak my z dzisiaj na wczoraj) "gadasz" o tej grze. Tak potrafie siedziec od godziny 22 do 3-4 rano ale tylko dlatego ze w ciagu dnia wole isc sie zabawic.
FIEM HIDEK ŹLE ROPIE BO W CIONGU DNIA JEST NAJLEPSHY RESP :(
A ty nie mozesz, bo w tibii stoisz pewnie calymi dniami w depo albo udales sie na jakis serv non-pvp. W tibii nie masz kolegow (ale o tym zaraz), wiec jestes wielkim haterem na forum.
PEWNIE? ale nie na pewno. Ohhh w tibi nie mam kolegów :(:(:( za to TY masz tam pewnie przyjaciół co? Tak tak wspomogą jak nie masz na Potiony, Dadzom Ci kase na nowy armor, kochajom Cie a TY kochasz ich za nich oddasz zycie (nie tylko tibijskie) gadacie na tsie opowiadacie sobie "ale widzialem fajna dupe"
"zagadales do niej??"
"co Ty musialem leciec do domu lvl dobic"
"Chrupek's & Ola's Petrov life on Nebula"
łeee liczylem na cos bardziej wyrafinowanego :(
1. Nie Ankrachmun bo bylem facc :(:(:( thais jak cos !!!!!
2. Sunze sie nie zapytal tylko powiedzialem ze chce invita :)
3. Ta guild byla sympatyczna? Wtedy jeszcze Masowy Mord, he'nryk. Jedynie oni byli sympatyczni.Ty byles tylko kolejnym burakiem co (jak zwykle) mądrzył sie na prawo i lewo udajac kogos kim nie jestes << a przynajmniej mam taka nadzieje
4. Ola nie byla ze mna w guild KLAMIESH!
No i wprawdzie nie bylo to moze lizanie, ale gadalismy jak kumple. Wtedy jeszcze czipsy i ole nie pisaly ze wujek hidek jest zalosna ofermą i ze nie ma honoru.
5. Pisaly... ale nie odpisywales bo bottowales )
"ooooooo sunze moj RL zabil celandie. JA GO ZNAM Z RLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" itd. itp. pisali, pisali i dbali o swoja ciepla posade na nebuli, w razie swojego zwyciestwa.
6. Pfff gówno wiesz... Zapytaj sunze co powiedzielismy na te jego akcje? Ze jest pizda bo lognac sie i wyjebac ue to zadne pvp... Nigdy sie nie szczyciłem tym ze sunze to moj rl... Jak to ktos nazwal "sunze przyjaciel servera" On nawet muchy nie zabije bez powodu...
"ŁEEEEEE NOOBY NOSKILZ LAST HOPE NABZ SUNZE CIOTA HIDEK CIOTA TANA CIOTA JESTESCIE PIONKI".
7. Ciota sunze? hmm rzadko
Ciota tana ? zalezy ktory owner ^^
Ciota HIDEK? hmm TAK
rze tacy jak ola i chrupek (tani z biedronki hyba ) potrafjom tylko lizac stojoncego i kopac lerzoncego. A kopnonc stojoncego i lizac lerzoncego to potrafiom otpowiednio - prond i podłoga.
i tu sie mylisz... Potrafie wam wytykac błedy w dosc nietypowy sposób. Potrafie gratulowac udanych akcji.
btw. Lizac Stojącego to wiesz co mi mozesz :) _/
idz polizac dupe dla Boytano sck itp ... u mnie jestes przegrany
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
w0w a teraz JA
Starasz się w*****ać nas, być wrzodem na dupie
Kto ty kurwa jesteś? nie ma cię TRUPIE
TheDwarf
27-01-2008, 20:46
Ale jednak cos Cie obchodza ... skoro nie to po jakiego chuja odpisujesz?
Zeby udowodnic Ci ze mylisz sie co do mojej osoby.
i teraz kto tu jest uzależniony? Płaczesz, szlochasz mówisz o przyjazni Honorze.
Nawet pijac wódke jak mniemam (dobrze sie bawiąc tak jak my z dzisiaj na wczoraj) "gadasz" o tej grze. Tak potrafie siedziec od godziny 22 do 3-4 rano ale tylko dlatego ze w ciagu dnia wole isc sie zabawic.
FIEM HIDEK ŹLE ROPIE BO W CIONGU DNIA JEST NAJLEPSHY RESP
łeee liczylem na cos bardziej wyrafinowanego
1. Nie Ankrachmun bo bylem facc thais jak cos !!!!!
2. Sunze sie nie zapytal tylko powiedzialem ze chce invita
3. Ta guild byla sympatyczna? Wtedy jeszcze Masowy Mord, he'nryk. Jedynie oni byli sympatyczni.Ty byles tylko kolejnym burakiem co (jak zwykle) mądrzył sie na prawo i lewo udajac kogos kim nie jestes << a przynajmniej mam taka nadzieje
4. Ola nie byla ze mna w guild KLAMIESH!
Kolega chyba nie umie czytac. W tekscie uzylem 1 os. nie po to aby mowic z twojej perspektywy, lecz swojej.
ad.3 Szkoda ze nie powiedziales mi tego wtedy. Dlaczego?
ad.4 Byliscie razem wtedy, w Gloria Veritas/Excentrius Victorus (lub jakos tak)/MiPO.
5. Pisaly... ale nie odpisywales bo bottowales )
HAHAHAHAHAHAAAAAAAH, moja postac nie byla zrobiona na bocie. Jezeli chcesz zaprzeczac, to prosze o dowody.
ad6. Nie chce mi sie szukac tego co pisaliscie, ale oby2 wiemy jak bylo.
ad7. Nie wiem jak tane i sunze, ale mnie nie interesuje twoje zdanie, bo jak juz wspomnialem "nie znam cie i nigdy nie zobacze".
i tu sie mylisz... Potrafie wam wytykac błedy w dosc nietypowy sposób. Potrafie gratulowac udanych akcji.
btw. Lizac Stojącego to wiesz co mi mozesz _/
idz polizac dupe dla Boytano sck itp ... u mnie jestes przegrany
No to teraz fajnie bybylo jak bys w nietypowy sposob nacisnal krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu. Wytykac bledy, kazdy glupi potrafi. Lizac stojacego, hmm... wolisz jak chlopcy ci liza? No chyba, ze tak. W takim razie sorry, bo ja bardziej hetero jestem.
Z tym boytano, sck tez udal Ci sie trafny argument, bo obydwoch poznalem jak mialem nizszy level niz oni. Ale, ok wciaz to ja lize dupe, w ogole napisz moze ze wszystkim co znam lize dupe.
Starasz się w*****ać nas, być wrzodem na dupie
Kto ty kurwa jesteś? nie ma cię TRUPIE
Znów nie trafiles z cytatem. To ty starasz sie wszystkich wkuriwac, ale z marnym skutkiem. Mnie nie ma? Wciaz zyje i mam sie dobrze (93 lv), to z Toba cos niedobrego sie stało (23 lv why?!).
Hidku nie odważyłbym sie ironizować z Ciebie ;|
Kapitan Chrupek
28-01-2008, 01:33
hidek badz pewien ze CI odpisze .. ale to jutro bo ide spac dobranoc
lata 70-te rox!!!!
http://www.klubgwint.pl/
TheDwarf
28-01-2008, 02:02
hidek badz pewien ze CI odpisze .. ale to jutro bo ide spac dobranoc
lata 70-te rox!!!!
http://www.klubgwint.pl/
nie musiz odpisywac, bo i tak ta rozmowa nie prowadzi donikad. Dla takich jak ty, zawsze bede ciota, noobem i przydupasem. Tacy jak ty beda sie tej wersji trzymac, nie znajac mnie.
Ola_Petrov
28-01-2008, 04:43
OJJJ po 1 to Character ola petrov does not exist.
po 2 tak sie sklada ze dalej gram na nebuli : )
po 3 no tak nie mam kolegow nikt mnie nie lubi ;(
za to Ciebie Twoi koledzy kochają ....
Jan 25 2008, 03:41:32 CET Killed at Level 93 by Tana Max
and by Thegi
TheDwarf
28-01-2008, 17:17
za tą dętke wszystko mi oddali, nawet troche zyskalem, to byl zwykly przypadek ;) przypomnij sobie jak padli Celandia, Hinogoos, Deerdek, Redeo od swoich... czy to znaczy ze pozniej nie byli kolegami? Po prostu zdarzaja sie rozne dziwne sytuacje.
Ola_Petrov
28-01-2008, 19:06
W sumie to juz mi sie nudzi wiec
Rób co chcesz byle nie pojsc na dno, Rób co chcesz i nie zaluj
TheDwarf
28-01-2008, 19:51
No, jak juz wczesniej wspomnialem ta dyskusja do niczego nie prowadzi, wiec niech kazdy sobie zyje wlasnym zyciem, za jakis czas zobaczymy jak sie komu ulozylo.
Kapitan Chrupek
28-01-2008, 21:12
powodzenia hidus.. juz wkrótce sie okaze jaki jestes :)
Bosy_Wiesniak
28-01-2008, 22:02
powodzenia hidus.. juz wkrótce sie okaze jaki jestes :)
Nie czaje tego :( Przecież już się okazało, to co jeszcze się ma okazać?
Może być gorzej?????????
BTW
Sunze jest zły, bo te 300k które dostałem mógł wykorzystać na payment dla kogoś innego. Pomijam fakt, że już chyba all co chcieli zapłacili. Jak widać tak się chłopak wczuł, że za wszelką cenę chce nabijać olecką kabze. Mam więc podwójną satysfakcję wydymałem nie tyle zacnego Sunzusia co złych wieśniaków. Czort karty rozdajet.
TheDwarf
28-01-2008, 23:39
@up
Jeszcze sie nic nie okazalo, moj drogi. Przynajmniej dla niektorych.
Nebulafighter
29-01-2008, 15:20
@hidek
Wiesz stary powiem Ci tylko tyle ze zal mi Ciebie, jak mozna przyjsc do domu o 3 w nocy najeb anym i wchodzic na kompa zeby wyplakiwac sie na forum, to jest porpostu zalosne, wyobrazam sobie ciebie zazyganego przed kompem jak piszesz te swoje marne wypocine na ktore i tak wszyscy leja zimnym moczem bo cieplego im szkoda. Wez sie chlopie ogarnij tyle Ci powiem bo kazdy normalny czlowiek ktory wraca z baletow/imprezy nakebany to albo idzie spac albo bierze sobie laske do wyr uchania a nie siada na kompie zeby plakac na forum
pozdro
Lepiej siedzieć przed kompem obrzyganym niż ruchać najebanym co noc jakieś dyskotekowe sixy, mieć syfa i dzieci jak murzyński tubylec xDDD
Nebulafighter
29-01-2008, 15:52
Lepiej siedzieć przed kompem obrzyganym niż ruchać najebanym co noc jakieś dyskotekowe sixy, mieć syfa i dzieci jak murzyński tubylec xDDD
Kto to mowi o dyskotekowych siksach ? zreszta zalezy po jakich klubach chodzisz, po twojej wypowiedzi widac ze pewno jakies speluny.
A co do syfa i dzieci, to nie wiem jak w Twojej wiosce ale u mnie jest cos takiego jak prezerwatywa ;o
po pijaku niekoniecznie ;0
TheDwarf
29-01-2008, 16:54
@hidek
Wiesz stary powiem Ci tylko tyle ze zal mi Ciebie, jak mozna przyjsc do domu o 3 w nocy najeb anym i wchodzic na kompa zeby wyplakiwac sie na forum, to jest porpostu zalosne, wyobrazam sobie ciebie zazyganego przed kompem jak piszesz te swoje marne wypocine na ktore i tak wszyscy leja zimnym moczem bo cieplego im szkoda. Wez sie chlopie ogarnij tyle Ci powiem bo kazdy normalny czlowiek ktory wraca z baletow/imprezy nakebany to albo idzie spac albo bierze sobie laske do wyr uchania a nie siada na kompie zeby plakac na forum
pozdro
A wiec specjalnie dla Ciebie troszke sprostuje, jak to bylo. Po pierwsze impreza była u mnie na chacie, poza tym nie zygalem przed kompem. I kurde nie siedzialem do 3 w nocy, tylko okolo 23-24 udalem sie spac. O 3 w nocy sie obudzilem i nie umialem zasnac, wiec z nudow wlaczylem kompa. Co do spania to chwile potem wrocilem do lozka, a co do wyruchania to byli sami koledzy, a ja niestety hetero wiec nic z tego ='(. I jak olewasz moje posty to nikt nie kaze Ci ich czytac, drogi haterze.
Sniezynka
29-01-2008, 22:19
http://youtube.com/watch?v=ikLpZaVFIoY&feature=related
Olecko rules :D
Bosy_Wiesniak
29-01-2008, 22:29
http://youtube.com/watch?v=ikLpZaVFIoY&feature=related
Olecko rules :D
HAHAH, i jeszcze ta koszulka z napisem snikers!
Nie wiedziałem, że Don Diego tak ładnie śpiewa.
A te kocie ruchy pod koniec, trwajace od 03:20~+ ten zajebiszczy angielski zapodany na koniec - miodzio!
Bosy_Wiesniak
30-01-2008, 11:48
Była muza z olecka, to teraz troche sportu
http://pl.youtube.com/watch?v=8U9OGRDlrJw
TheDwarf
30-01-2008, 17:38
Rap acapella (bez beatu) zawsze bedzie slaby, niezaleznie od tego kto go nagra XDDDDDDDDDDDDDDDD
Rap acapella (bez beatu) zawsze bedzie slaby, niezaleznie od tego kto go nagra XDDDDDDDDDDDDDDDD
ten kawałek jest wyjątkiem i i tak jest zajebisty :|
SUNZE SLEDZONY!!!!!! MUSISZ TO USLYSZEC!!!!
http://www.***********.com/112829958.html
w miejsce gwiazdek s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e bez kropek ;d
xDDDDD:evul:
wrzuć na wrzuta.pl czy coś :\
TheDwarf
03-02-2008, 01:46
Kaczor pwnujeeeeeeee jak zwykle _/
JaSprite
03-02-2008, 07:34
on cos mówil o moim druidzie?
Ja mu zaraz k*rwa zrobie arene ... z twarzy chyba ...
Ola_Petrov
03-02-2008, 08:07
hahahahahahahahahhahahahahaahahahaaha
Ola_Petrov
03-02-2008, 08:12
wrzuć na wrzuta.pl czy coś :\
na Twoje zyczenie :P
http://www.wrzuta.pl/audio/6hSWjd5LXn/sunze_sledzony
Luzne-Gadki
10-02-2008, 16:22
sledzony wymiata...
Ancient900
14-02-2008, 00:54
jak sytuacja na nebuli sie przedstawia? małą przerwę miałem a na tibia.com jakieś fragi dziwne widze ;o
Kapitan Chrupek
18-02-2008, 01:56
jak sytuacja na nebuli sie przedstawia? małą przerwę miałem a na tibia.com jakieś fragi dziwne widze ;o
Sytuacja wyglada tak
Ulf --- Killed at Level 120 by Nodois Tyranyn
Inspyk --- Killed at Level 128 by Morrderca
Masakratus --- Jan 26 2008, 13:37:13 CET Killed at Level 160 by Lord Arcticus and by Morrderca
Nudzi im sie ... tylko pytanie kiedy zaczna walic sie wzajemnie (fajnie zabrzmiało) ]:->
btw. "Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kornelotia
18-02-2008, 19:09
Chciałeś, to i masz... :P
Rodonator
Killed at Level 131 by Mengirt
and by Finix
Rodo i co teraz? Te wszystkie godziny lizania poszły w las .__O
Bosy_Wiesniak
18-02-2008, 20:22
...bo liżąć trzeba pamiętać o tym, by jęzor wszedł na głębokość conajmniej trzech centymetrów dupska. Inaczej kończy się to tak jak w tym przypadku. Pies został zjedzony przez swojego pana. Pan nie zapomniał również o ustanowieniu paymentu dla swojego doga. 100k i wszystko można zaczynać od nowa. Nowe życie, nowy jęzor tylko dupa Pana ta sama, tak samo przesączona zapachem wiejskiego pola jak wcześniej. Papier do olecka jeszcze nie dotarł, sama trawa ze świeżą rosą to nie to samo co ciepły język przydupasa. No chyba, że Pan z Przemyśla. To prawie jak miasto, więc i dupa pachnie inaczej. VU gratulujemy psów.
Fallathanu
18-02-2008, 20:46
...bo liżąć trzeba pamiętać o tym, by jęzor wszedł na głębokość conajmniej trzech centymetrów dupska. Inaczej kończy się to tak jak w tym przypadku. Pies został zjedzony przez swojego pana. Pan nie zapomniał również o ustanowieniu paymentu dla swojego doga. 100k i wszystko można zaczynać od nowa. Nowe życie, nowy jęzor tylko dupa Pana ta sama, tak samo przesączona zapachem wiejskiego pola jak wcześniej. Papier do olecka jeszcze nie dotarł, sama trawa ze świeżą rosą to nie to samo co ciepły język przydupasa. No chyba, że Pan z Przemyśla. To prawie jak miasto, więc i dupa pachnie inaczej. VU gratulujemy psów.
Widac ze miales w tym parkytki skoro tak dobrze to znasz ;)
Bosy_Wiesniak
18-02-2008, 21:00
Widac ze miales w tym parkytki skoro tak dobrze to znasz ;)
I owszem, moja dupa była swojego czasu na nebuli jedną z najbardziej wylizanych odbytnic wszechczasów. Dupa z miasta, co było słychać, widać, a przedewszystkim... czuć.
Ancient900
18-02-2008, 21:57
długo bez wojny nie wytrzymali ;x
VU vs Finix, Celandia, Morrderca, byli członkowie last hope.
łał, ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy do wojny
TheDwarf
18-02-2008, 22:11
Już od rana czuć było wojną, opisze wam ten dzien.
Godzina 5:30, ciepły dom Sir Hidka na Hawajach
Odcięta od świata willa, starego i zmarszczonego reżysera była miejscem, które miejscowi nazywali "dom, na ktory nawet diabeł nie patrzy". coś w tym było - nikt do mnie nie dzwonił, dzwiek sms'a radował mnie przez chwile, w sumie to do momentu kiedy nie zorientowalem sie ze to kolejny SMS od operatora, codzienne sprawdzanie skrzynki mailowej tez nie bylo ciekawe - na 3 nowe maile, 4 to byl spam "NOWY BOT", "JAK ZROBIC 100 LV W 3 DNI - PORADNIK", "MAŚĆ NA RAKA PROSTATY". O nowych botach to slyszalem tylko tyle, ze koles kiedys skorzystal z takich uslug i do dzis chodzi od sciany do sciany w rookowym templu, od czasu do czasu patrzac w twarz Cipfriedowi. 100 level w 3 dni... dla ludzi z taka iloscia czasu jak ja to nie jest mozliwe - tu trzeba jakis film, tu kontrakt, tu akcje kupic, tu ktos chce akcje Hidek Pictures kupic. Masc na raka prostaty? Od 20 lat na to choruje i zadna masc mi nie pomogla, wiec i wasza mi nie pomoze. Naciagacze.
Tego ranka bylo jednak inaczej, bo obudzil mnie dzwonek mojego telefonu. Kiedy juz sie zorientowalem, ze to nie hawajski dzien niepodleglosci, nie love parade no i nie hawajska orkiestra swiatecznej przemocy, tylko moj polifoniczny nokia tune, odebralem:
- Kurwa, piata w nocy jest.
- Spokojnie, panie hidek. - rzekl glos mlodocianej sekretarki. - Wojna sie szykuje.
- W dupie to mam, kontynnuje sen.
11.00
Oddzwonilem i powiedzialem ze jestem neutralny. I zeby wiecej do mnie nie dzwonila o jakichs wojnach.
13.00, Hollywood, Studio Filmowe "Hidek Pictures.
Zamówiłem baterie dział przeciwlotniczych, wybudowałem schron antyatomowy, napisalem na forum ze jestem neutralny.
Udałem sie dalej spac, tym razem w nadziei ze juz nic mi nie przeszkodzi.
19.00, ta sama lokacja co wyzej
BOOM. uslyszalem tylko tyle i wyszedlem przed drzwi. Panowie, bawcie sie w wojny z dala od mojego studia odrzeklem i udalem sie dalej spac. Fajnie bylo, przysnilo mi sie Revolution 2 w kinie i na kasetach VHS. No i to jak wbijam 100 lv, i na nastepny dzien mam hacka, ale to mi sie codziennei sni.
/\ to bylo zalosne, zreszta jak cale poczucie mojego dretwego humoru, pozostaje mi wiec zyczyc wam powodzenia w wojnie, duzo fragow, malo lagow, combosow nieprzecietnych, no i leveli samych setnych.
Bosy_Wiesniak
18-02-2008, 22:16
Nie ma i nie bedzie zadnej wojny. Nie podniecajcie sie. Ta maskarada ma na celu tylko wybicie tych co zaplacili. Szkoda, ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale.
Sniezynka
18-02-2008, 22:22
Chciałeś, to i masz... :P
Rodonator
Killed at Level 131 by Mengirt
and by Finix
Rodo i co teraz? Te wszystkie godziny lizania poszły w las .__O
No to kwita ;)
Haha jaka zadyma na forum.tibia.com
Może jeszcze kiedyś razem zatańczymy . :0 moje loot bagi i parcele :< ciekawie by było jak to nie jest ściema elos ;] .
Bosy_Wiesniak
18-02-2008, 22:51
Jaki jest sens wypiowadania komus wojny kogo mozna zrokowac w
10min? Pol vu ma wejscie na morrderce w tym silver cos na zasadzie: "Kto nie ma wejscia na morrderce ten frajer".
Ogolnie na nebuli chu...la wiatr nuda, itd wiec lepiej zrobic maskarade glupki uwierza, moze czesc lh na openka wyjdzie to sie ich wybije :P. Pomysl dobry ale wykonanie niedopracowane widac ze full spontan.
Kapitan Chrupek
18-02-2008, 23:20
taaa dochodźcie do wojny.. potem was w plecy ścisnął
btw. a dziadzia xaem gdzie chciałby dojsc?? xd
Sid Domestos
19-02-2008, 00:17
Morrderca
Feb 18 2008, 20:06:03 CET Killed at Level 165 by Silver Chan and by Vrox'do
Poczatek? :)
nebulanoob
19-02-2008, 09:32
Jaki jest sens wypiowadania komus wojny kogo mozna zrokowac w
10min? Pol vu ma wejscie na morrderce w tym silver cos na zasadzie: "Kto nie ma wejscia na morrderce ten frajer".
Ogolnie na nebuli chu...la wiatr nuda, itd wiec lepiej zrobic maskarade glupki uwierza, moze czesc lh na openka wyjdzie to sie ich wybije :P. Pomysl dobry ale wykonanie niedopracowane widac ze full spontan.
pol szczecina robilo ci lvl pajacu.
Mordzuk, chciałbym zobaczyć dowody na to, iż ta wojna jest prawdziwa... bo napisać każdy moze ;-)
Tak jak na tibia.com napisalem: 'time will show' :)
Czesc Calh ladnie tanczysz \/
http://www.youtube.com/watch?v=qGXiN-_BCts
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kornelotia
19-02-2008, 18:45
ależ Ty śmieszny D@nger jesteś -.-', masz uprzedzenie do Calha tylko z tego powodu, że potrafi się bawić ? :P niezła wczuta, nie wiem czemu ludzie się śmieją z takich ludzi, chciałbym Ciebie D@nger zobaczyć w akcji ;o wtedy byśmy się pośmiali (?)
ależ Ty śmieszny D@nger jesteś -.-', masz uprzedzenie do Calha tylko z tego powodu, że potrafi się bawić ? :P niezła wczuta, nie wiem czemu ludzie się śmieją z takich ludzi, chciałbym Ciebie D@nger zobaczyć w akcji ;o wtedy byśmy się pośmiali (?)
HAHAHAHA jesteś dla mnie mistrzem _/ xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kornelotia
19-02-2008, 19:05
Wyobraź sobie, że nie tylko dla Ciebie (również i dla mnie? ;o )
Wracając do tematu propagandy to czyżby dziadzia Xeamus miał znów rację?
Wyobraź sobie, że nie tylko dla Ciebie (również i dla mnie? ;o )
Wracając do tematu propagandy to czyżby dziadzia Xeamus miał znów rację?
Jaki kurwa dziadzia jak to kazdy wiedzial za wyjatkiem pajacow like u
Woooah, to nie jestem ja. A Luki wrzucil to dla jaj xD!!!!
Bosy_Wiesniak
19-02-2008, 22:16
Pol szczecina to ma numer komorkowy do twojego brata.
@UPUP
Wszyscy wiedzieli. Ale nie do konca patrzac na ostatnie deady, np tany ktory mowil, ze wie, a jednak sie rozkraczyl jak rozjechana zaba przez tira mknacego przez rospude k. olecka
Czesc Calh ladnie tanczysz \/
http://www.youtube.com/watch?v=qGXiN-_BCts
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te, to jest przeciez Rozqu.
te, to jest przeciez Rozqu.
własnie że nie bo wiktor, gruby wiktor :|
Te? A ja myślałem że to ty wkońcu masz bloga na tibi pl internetowy kozaczaku :| pozdro poćwicz ps siedzisz w domu piszesz super posty nie masz co robić have fun ? załóż sobie jeszcze bloga normalnego żeby było śmiesznie i wstawiaj zdjęcia z tibi bo wkońcu niby z czego ? wtf. ?
własnie że nie bo wiktor, gruby wiktor :|
Zaprzeczam tym podlym insynuacjom, ja jestem tylko dobrze zbudowany wiec prosze nie robic tu sobie takich wstretnych aluzji co do mojej osoby.
Kornelotia
20-02-2008, 21:58
Jaki kurwa dziadzia jak to kazdy wiedzial za wyjatkiem pajacow like u
Och wybacz moją niewiedzę, gram tutaj od początku, nie mam pojęcia co się dzieje....
Calh, wiem że to nie Ty.... :P
Och wybacz moją niewiedzę, gram tutaj od początku, nie mam pojęcia co się dzieje....
Calh, wiem że to nie Ty.... :P
hm... przebaczam.
ahaahahahaa juz po wojnie? kiedy bedzie nowy payment list? xD
cala noobbula
a była jakaś wojna? pierwsze słysze o.O
Kornelotia
21-02-2008, 17:18
@up
Nie bylo zadnej wojny, tylko VU chcialo udupic osoby ktore wyplacily sie w ostatniej wojnie... (ta klawatura nie ma Alt)
Jakies nowe wydarzenia oprocz gleby Tany?
Sniezynka
21-02-2008, 18:39
Waw :| <pietnascie znakow>
@up
Nie bylo zadnej wojny, tylko VU chcialo udupic osoby ktore wyplacily sie w ostatniej wojnie... (ta klawatura nie ma Alt)
Jakies nowe wydarzenia oprocz gleby Tany?
Powinno Cie to najmniej interesowac.
/Tana.
TheDwarf
21-02-2008, 19:27
omg, daremnie ze wawiernia poszedl na rook ;/
Bosy_Wiesniak
21-02-2008, 19:58
omg, daremnie ze wawiernia poszedl na rook ;/
Próba zaistnienia się nie powiodła. Tak mi przykro.
Ale 68 lvl powinien mu wystarczyć żeby przybiec na POH i znowu mnie atakować.
Zero litości dla mało-fajnych gości.
TheDwarf
21-02-2008, 20:28
Próba zaistnienia się nie powiodła. Tak mi przykro.
Ale 68 lvl powinien mu wystarczyć żeby przybiec na POH i znowu mnie atakować.
Zero litości dla mało-fajnych gości.
wawiernia byl spoko akurat ; )
Kornelotia
21-02-2008, 20:40
Powinno Cie to najmniej interesowac.
/Tana.
A skąd Ty możesz wiedzieć kim ja jestem?
Może jakieś ułatwienie....
Jun 12 2005, 17:00:06 CET Killed Snorgreger at Level 50 unjustified
Hmm?
Bosy_Wiesniak
21-02-2008, 20:58
wawiernia byl spoko akurat ; )
...do czasu.
@UP
Tana nie grał wtedy na nebuli więc dead snorg~~ w ab niewiele mu powie.
Kornelotia
21-02-2008, 21:07
@up Xaem grałeś ciągle na tym nicku?
Za blisko podszedł :PP i miał glebę, a propo Tany, to skończyłem grę na Nebulli po opence (?), a raczej rzeźi pod Wolf Tower więc wątpię, żeby mnie znał.... Tylko mi chodzi o jego zachowanie, którego komentować nie będę, bo po co?
Bosy_Wiesniak
21-02-2008, 21:22
@up Xaem grałeś ciągle na tym nicku?
Za blisko podszedł :PP i miał glebę, a propo Tany, to skończyłem grę na Nebulli po opence (?), a raczej rzeźi pod Wolf Tower więc wątpię, żeby mnie znał.... Tylko mi chodzi o jego zachowanie, którego komentować nie będę, bo po co?
Gram od tej wojny:
http://img165.imageshack.us/img165/6074/woooooojanb7.jpg (http://imageshack.us)
Kornelotia
21-02-2008, 21:37
To była wojna phy vs TUI ? Coś tam kojarzę, ale to już raczej po mnie ;] Zresztą wtedy średnio co tydzień zmienialiśmy name gildii, grał m. in. Benek Lion-Heart, Pro'karacz i kilka osobistości ;)
starysiad
21-02-2008, 22:57
trapped under ice? To nawet ja cos niecos kojarze. Eh stare dobre czasy. Poszlo w pizdu z kolejnymi updatami.
Bosy_Wiesniak
22-02-2008, 11:29
To była wojna phy vs TUI ? Coś tam kojarzę, ale to już raczej po mnie ;] Zresztą wtedy średnio co tydzień zmienialiśmy name gildii, grał m. in. Benek Lion-Heart, Pro'karacz i kilka osobistości ;)
To było raczej przed nie po :)
Dowodzącym był Fifq z Inner Circle, ja z Trapped im pomagałem.
Pan Pro'Karacz był wtedy w Phyrexian. A Pan Benek Lion-Heart lizał w tamtym czasie dupy dla Phyrexian, coś jak teraz Boytano dla Vu.
Potem była ta wojna TUI vs PHY
http://img54.imageshack.us/img54/8918/war114sv6.jpg (http://imageshack.us)
Potem ta wojna o której mówisz:
http://img49.imageshack.us/img49/1784/wojnaab2dd6.jpg (http://imageshack.us)
Potem ta:
http://img49.imageshack.us/img49/4081/xakanqz6.jpg (http://imageshack.us)
Następnie ta:
http://img54.imageshack.us/img54/5412/war11qf8.jpg (http://imageshack.us)
Jeszcze później ta:
http://img61.imageshack.us/img61/6316/raldricsy6.jpg (http://imageshack.us)
Potem ta:
http://img49.imageshack.us/img49/1183/wizzchujhk6.jpg (http://imageshack.us)
Pierwsze podejscie VU vs Ordo:
http://img105.imageshack.us/img105/5760/hahahahaam0.jpg (http://imageshack.us)
Koncówka Vu vs ORDO
http://img49.imageshack.us/img49/1465/knaakiiiiak5.jpg (http://imageshack.us)
No i ostatnia:
http://img105.imageshack.us/img105/4710/manasvenorexd6.jpg (http://imageshack.us)
Więcej wojen nie pamiętam.
Bosy_Wiesniak
22-02-2008, 18:59
to wymiata:()
http://video.azbuz.com/videoParts/view.jsp?videoId=41000000000724677#set:0
A skąd Ty możesz wiedzieć kim ja jestem?
Może jakieś ułatwienie....
Jun 12 2005, 17:00:06 CET Killed Snorgreger at Level 50 unjustified
Hmm?
Snorgreger był sfragowany przez jakiego 13 levela, w trapie w ab. Jego name to był bodajże aspazja. Mam gdzieś ssa jeszcze.
Kornelotia
22-02-2008, 20:21
Nie tylko Aspa miała na nim fraga ;], jacek a pamiętasz frag na thalancie? W końcu znalazło się to d-lance? Czy ch*j bombki strzelił?
Hmm. Jedyne co mi przychodzi do głowy teraz to maxi stone.
Thalante pamiętam. Wyszło również kto ukradł lance... knak
Kornelotia
23-02-2008, 00:18
Nawet jakbyś zgadł nick, to i tak nie potwierdzę, wolę pozostać anonimowy, tak będzie lepiej :P pozdrawiam ;]
Kapitan Chrupek
23-02-2008, 11:29
Bosy... czemu sunze wyciełeś?? ^.^
TheDwarf
23-02-2008, 12:53
double xdddddd
TheDwarf
23-02-2008, 12:54
kornelotia, to napisz tylko friidzie na priv i pozostaniesz wciaz anonimowy, a on bedzie wiedzial kim jestes =P proste rozwiazanie.
co do tych ssow to fajne, tylko wydaje mi sie ze ten ss z knaakiem, to byl poczatek wojny z ordo, jakies pare miechow przed jej koncem.
a skoro juz tak siegamy do historii nebuli, to pamietacie komu waritor lizal w pierwszym dniu istnienia nebuli?
Wyszperane z dysku
http://img352.imageshack.us/img352/8397/snorgregerhm4.jpg (http://imageshack.us)
Ten ss się znajduje na photobukecie ^^ :d /up. wniosłem coś do tematu co =0
Czarny_Brutus12
27-02-2008, 14:42
Ej o jakie wojny wam chodzi?? A miał ktoś kiedyś spotkanie z gildią w TIBI 8.1?? Bo ja tak. Byłem wtedy na Amazon i Valkyrie zauważyłem kilku gości z czachami! Pobiegłem na górę do kolegi o nicku Master sas powiedziałem w tedy Zoxi of Xentera -Ej stary ktoś idzie z czachą!
Master sas -Kto??
Zoxi of Xentera -Nie wiem chyba gang!
Master sas -No nie mów.
Zoxi of Xentera -Aaaaaaaa... Pomocy!!
Master sas -Pomocy!
Szef gildi -Hahahahaha!!!!
Zoxi of Xentera -...
Master sas -...
KONIEC:king:
I to tyle z tą gildią potem dowiedziałem się że ta gildia ma tam swój teren!!:cup::cup:;(;(
Kornelotia
27-02-2008, 17:17
@up
Człowieku Tobie fora się nie pomyliły?
Bosy_Wiesniak
28-02-2008, 14:17
Kto pierwszy znajdzie trzy różnice wygrywa super nagrody.
http://img253.imageshack.us/img253/3842/trzyroznicesk0.jpg (http://imageshack.us)
Kapitan Chrupek
28-02-2008, 15:48
Małpa ma wiekszego siusiaka :D:D: (co wygralem)
Kornelotia
28-02-2008, 16:26
malpa ma wienkszy musk? ;))a tak to raczej brak roznic ;]
Bosy_Wiesniak
28-02-2008, 17:29
CZTERY różnice! Dla ułatwienia......., a zresztą wpadniecie na to sami.
Do wygrania duuuuuuuzo dobrych itemkow.
RÓŻNIC JEsT 4.
PODAJ CZTERY z nich i wygraj SOV na nebuli.
ZA TRZY ---BOH
ZA DWIE ---K SET
ZA JEDNĄ --DOBRE SŁOWO
Koniec konkursu jutro o godzinie 16.00.
@DOWN
Prawidłowe odpowiedzi i zwyciezcy zostaną podani po zakończeniu konkursu. PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ
@ALL
Jeśli się boicie, głosujcie z noobcharów.
Nagrody mogą zostać wysłane na noobchara.
NIE SUGERUJCIE SIE NAPISEM NA MAŁPIE Z PRAWEJ.
GOOOOOD LUCK~!
na tym obrazku po prawej maupa nie ma przepaski biodrowej, nie cieszy sie tak jak tak maupa z lewej, i nie towarzyszą jej członkowie jej stada i czwarta różnica ta małpa z lewej to Female :(
CO wygrałem?
Malpa 1 wyraza swoja radosc krzywiac ryj, za to dla drugiej wychodzi nawet usmiech.Malpa 1 lubi obnazac sie przed ludzmi, za to druga posiada wdzieczne futro okrywajac sie nim. Malpa 1 ma bose stopy, a 2 ma pokryte futrem.Malpa 1 jest wspaniale (?) zbudowana i obdarzona przez nature za to 2 odwrotnie. A no i jak zauwazyl chrupek 2 malpa ma wiekszego siurka :)
Afkermaster
28-02-2008, 18:51
1. Pierwsza malpa jest bardziej owlosiona
2. Druga małpa jest przywódcą stada
3. Druga malpa w tej pozycji siedzacej odpoczywa, a Pierwsza prowadzi wszystkie czynnosci zyciowe?
4. Pierwsza malpa tym usmiechem wyraza zainteresowanie plcia meska
Nebulamaster
28-02-2008, 19:06
Pierwsza róznica: Pierwsza małpa ma dokładnie wylizany odbyt
Druga różnica: Kolor Futra
Trzecia Różnica: Pierwsza malpa expuje na banucie a druga nie ruszyla by swoich ludzi
Czwarta Różnica: Ta druga małpa nie przeżyła wypadku w dzieciństwie
Kapitan Chrupek
29-02-2008, 02:13
Druga małpa kiedys porucha :D
Druga małpa wykazuje sie inteligencja. Pierwsza naciskała jedynie klawisze od F1 do F12
Druga małpa jak sie cieszy to sie nie ślini
A czwartego powodu nie będzie bo wydaje mi sie ze Pierwsza małpa to syn Drugiej małpy ;o
Koniec konkursu jutro o godzinie 16.00.
I co z tymi wynikami?:D
Bosy_Wiesniak
29-02-2008, 18:06
WYNIKI:
1 rożnica: Fryzura! Osobnik po lewej ma łeb ostrzyżony na tzw garnek. Ten garnek który położony na łbie dobrze trzymał się na uszach i wokół niego pani która napewno nie była fryzjerem, strzygła go. Natomiast małpka po prawej ma widoczny przedziałek.
2 różnica: Stado! Osobnik numer jeden jest w stadzie, natomiast nasz pawian po prawej jest solo.
3 różnica: Płeć! Pawian z prawej to z całą pewnościa małpka rodzaju męskiego, natomiast osobnik z lewej patrząc na zawartość jego spodenek nie widać nic, zero wypukleń co skłania nas do tezy, że to jednak samica.
4 różnica: To po lewej to wbrew Waszym przypuszczeniom jednak człowiek. Wiem, że nie podobny i ciężko w to uwierzyć, ale jednak tak jest.
Laureaci:
LYNX dwie odpowiedzi poprawne K SET
Pozdrawiam,
Moje Gratulacje Lynxie :))
Lynx wygrał :-0! Naprawdę gratuluję!
Kapitan Chrupek
01-03-2008, 01:41
Ja mowilem o zawartosci spodenek :< dostane bp sd? :/
Fallathanu
09-03-2008, 00:24
Krol TSowego IDola :D
Czesc I
http://www.wrzuta.pl/audio/8tHqyHc5di/mietekidol
Czesc II
http://www.wrzuta.pl/audio/xUES2zUGU1/mietek2idol
Ancient900
10-03-2008, 22:19
nie wiem czy było ale zajebiste:
http://pl.youtube.com/watch?v=4cz6G5uOi6Q
:D
zobacz jaki dziś zajebisty outfit masz, i że pasy full druida zasłaniają ci twarz ;ddd
nie wiem czy było ale zajebiste:
http://pl.youtube.com/watch?v=4cz6G5uOi6Q
:D
zobacz jaki dziś zajebisty outfit masz, i że pasy full druida zasłaniają ci twarz ;ddd
piosenke sprzed 2 tygodni dam Ci jak wroce ze szkoly ;)
Nowe fragi na nebuli :))
Mengirt
Mar 13 2008, 22:08:40 CET Killed at Level 163 by Morrderca
Stonecutter Knight
Mar 13 2008, 22:13:54 CET Killed at Level 164 by Morrderca
and by Sir'Bandar
Boytano
Mar 13 2008, 22:08:58 CET Killed at Level 110 by Castor Greey
and by Lord Arcticus
Ritter des Tempels
Mar 13 2008, 21:49:09 CET Killed at Level 117 by Sir'Bandar
and by Archer of Fear
Noonen
Mar 13 2008, 22:03:51 CET Killed at Level 67 by Mebistofeles
Nowy war?xD
Kapitan Chrupek
14-03-2008, 01:12
Nowe fragi na nebuli :))
Mengirt
Mar 13 2008, 22:08:40 CET Killed at Level 163 by Morrderca
Stonecutter Knight
Mar 13 2008, 22:13:54 CET Killed at Level 164 by Morrderca
and by Sir'Bandar
Boytano
Mar 13 2008, 22:08:58 CET Killed at Level 110 by Castor Greey
and by Lord Arcticus
Ritter des Tempels
Mar 13 2008, 21:49:09 CET Killed at Level 117 by Sir'Bandar
and by Archer of Fear
Noonen
Mar 13 2008, 22:03:51 CET Killed at Level 67 by Mebistofeles
Nowy war?xD
Ale ze noonena dojechali hah żal :D
eisscheriann
14-03-2008, 14:12
a kysz wiribósy mi z nebuli, ludzie się rzucili się przeciwko nim jak na mięso, tylko żeby nie skończyło się tak jak ostatnio że więcej szpiegów niż ludzi którzy walczyli, anyway GL wiadomo komu :d
/ancient~
@edit
stan wojenny!!111
Atmosfera niekonczacych sie konfliktow, nie porozumien,
nienawisci, sieje spustoszenie psychiczne. Chaos i demoralizacja przybraly rozmiary kleski. Historia oceni nasze dzialania. Awanturnikom trzeba skrepowac rece. Rada servera w zgodzie z CipSoftem wprowadzila dzis o polnocy stan wojenny na terenie calego servera. Jestesmy tylka kropla w strumieniu dziejow Nebuli. Sojusz gildiowy jest i pozostanie kamieniem wegielnym naszej racji stanu. Zwracam sie do was nooby, strzezcie server przed wrogiem. Nadeszla godzina ciezkiej proby.
13.03.2008
Please translate it... Jaruzelski Wojciech
Trochę trudne, rano spróbuje się z tym zmierzyć:)
Pozdrawiam
Efax
Jest war czy nie ma wara? Może ktoś opisać początki i powody wojny?
War!!!11!1
btw. jak tam eloth? gracie coś tam jeszcze czy dostaliśmy w czambo?
eisscheriann
15-03-2008, 10:13
ta vu+fbn vs victum omnis + power rangers, ya?
BITKAAAAAAAAAA!@11111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 111111
gl to the both sides.
http://www.***********.com/371743261.html
^ speedy_share, bez _ ofc, format .cam
Ładnie go ściągneliście, szybko upadł pies.
eisscheriann
15-03-2008, 12:13
szans dużych to on nie miał, wiedział w ogóle że jest wojna?;o
szans dużych to on nie miał, wiedział w ogóle że jest wojna?;o
a po chuj mu to xddd
mógł dzień wczesniej nie bić mengirtuf itp. na darashii :)
a tak btw. za co ban na anciencie?:(
kepso = olecko
kepso = vu
i tu pojawia się pytanie!
kepso = olecko
kepso = vu
Jakie?: )
to że ktoś jest z 1 miasta to odrazu muszą być best friends?;|
NecroLukas
15-03-2008, 13:39
kepso = olecko
kepso = vu
kespo = ograniczony człowiek (czyt. bes musg) ;s
eisscheriann
15-03-2008, 13:54
a tak btw. za co ban na anciencie?:(
za keyloggery ;o
Mietek919
15-03-2008, 15:06
plx movie jak pada sztama ;(
@down
to zrób fejka ;/
eY, a Efax aka Refferon ma juz Asanila?
Tak ma Asanila ;p
Tak, a sam refferon też niby sprzedany dla jakiegos jego rla :P
atm:
Korgan Bloodly Blade stracil 5 lvli
Wizawee stracił 3 lvle
atm:
Korgan Bloodly Blade stracil 5 lvli
byłem tam che che che
Mietek919
15-03-2008, 20:22
Nowa wojna to może niech ktoś zrobi nowy temat ?:confused:
z nowymi fragami :]
\/
you are mine hero!
Nowa wojna to może niech ktoś zrobi nowy temat ?:confused:
z nowymi fragami :]
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2058387
Sid Domestos
15-03-2008, 22:03
Kiedy Vura wrocil do VU i co Go sklonilo do tego? ;d
eisscheriann
15-03-2008, 22:05
Mar 14 2008
Zapewne dlatego, że jest wojna
Kapitan Chrupek
15-03-2008, 22:41
zmula :> (za malo znakuff)
Shiru The Assasin
Mar 15 2008, 20:23:06 CET Killed at Level 132 by Finix and by Sunze
ojjj coś mu chyba nie pykło
O proszę jak szybko wieści się rozchodzą:)
NecroLukas
16-03-2008, 01:41
O proszę jak szybko wieści się rozchodzą:)
szybko czy nie szybko ta wojna i tak by była prędzej czy pozniej.
niech wybijają przydupasow tak ma byc.
btw.
vu wynocha z nebuli ;s
Wojna. 13 Dni po moich urodzinach co .! to coś musi znaczyć do boju ?.. ;]
eisscheriann
16-03-2008, 03:45
Wojna. 13 Dni po moich urodzinach co .! to coś musi znaczyć do boju ?.. ;]
nie bo 5 po moich;[
Che che che rodonator dzisiaj dwie dentki :<
Mar 16 2008, 10:58:47 CET Killed at Level 131 by Finix
and by Meusz
Mar 16 2008, 10:27:30 CET Killed at Level 132 by Atrin Cron
and by Aymoraxis
eisscheriann
16-03-2008, 14:19
Mar 16 2008, 10:58:47 CET Killed at Level 131 by Finix
and by Meusz
Mar 16 2008, 10:27:30 CET Killed at Level 132 by Atrin Cron
and by Aymoraxis
Oj zły dzień chyba miał ;[
@shiru mógł uciec, a korgan 5 lvli w dół_/
kepso = olecko
kepso = vu
Sprzedany, CHYBA :<
Pytanie kto zrobił faze dla Lapki of Fear :S
Open battlencjusz trwa xd
Lord Arcticus
Mar 16 2008, 18:18:20 CET Killed at Level 173 by Brave Maly
and by Dacalaxavai
Sir Alexiz
Mar 16 2008, 18:17:56 CET Killed at Level 101 by Xendosa
and by Rica Souso
Mar 16 2008, 17:15:11 CET Killed at Level 102 by Xendosa
and by Noonen
eisscheriann
16-03-2008, 19:02
WÓ ucieka :(
odśnieżałem uliczkę w svar a tu skule biegaja : o
18:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sahti. He was killed by Arthas of nebula.
18:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Yokozumasa. He was killed by Redeo.
18:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Inaon. He was killed by Boytano.
Inaonem grał Blood-Szisza, członek VO ;d
@edit
Rodonator i Sir Alexiz po 3 razy już padli ;dd
NecroLukas
16-03-2008, 19:44
WÓ ucieka :(
odśnieżałem uliczkę w svar a tu skule biegaja : o
18:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sahti. He was killed by Arthas of nebula.
18:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Yokozumasa. He was killed by Redeo.
18:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Inaon. He was killed by Boytano.
Inaonem grał Blood-Szisza, członek VO ;d
@edit
Rodonator i Sir Alexiz po 3 razy już padli ;dd
jaki noob, ja ci to wysyłałem i ja biegalem po svar ;d
:<
eisscheriann
16-03-2008, 19:49
jaki noob, ja ci to wysyłałem i ja biegalem po svar ;d
:<
nie znam cie.
Alexiz 2x, Arcticus, Yohozumasa, Krulix / VU
Krum adri z 'naszej' strony
NecroLukas
16-03-2008, 20:18
Alexiz 2x, Arcticus, Yohozumasa, Krulix / VU
Krum adri z 'naszej' strony
Sck powiedz mi co ma Krulix do vu tak z czyustej ciekawosci
Ja ci powiem:
-Uczestniczył w masslogu na kruma
-Pomagał w ucieczce i w wybijaniu noobcharow
-To jakis rl od vu
starczy?xD
z tego co zauważyłem dodawany jest pierwszy lepszy typ który padł od VO, a jak VU zabije sojusznika VO + PRT to łaskę robią...
z tego co zauważyłem dodawany jest pierwszy lepszy ciul który padł od VO, a jak VU zabije sojusznika VO + PRT to łaskę robią...
Smieszny jestes. No wiem kazdy ciul ktory od nas padl z vu jest dodany wiadomo . A kto nie byl dodany od vu bo nie wiem kgoo od nas zabili? Krum i tak nie walczyl ale niech juz bedzie ten frag. I tak koncza " wielcy " nebuli . xd
/ Tert ktorego tak lubisz ninja
tak tak, trzeba dodać każdego kto nie dołączył żeby war stat wyglądał lepiej.
z tego co zauważyłem dodawany jest pierwszy lepszy typ który padł od VO, a jak VU zabije sojusznika VO + PRT to łaskę robią...
Specjalnie dla Ciebie:
- Rodonator
Mar 14 2008, 08:00:02 CET Killed at Level 133 by Numath and by Ritter des Tempels
Mar 16 2008, 10:27:30 CET Killed at Level 132 by Atrin Cron and by Aymoraxis
Mar 16 2008, 10:58:47 CET Killed at Level 131 by Finix and by Meusz
Ten pan pochodzi z przemysla, uczeszcza w akcjach, regularnie insultuje jak i nalezy do plebanskiej spolecznosci tibii jaka niewatpliwie jest "For Better Nebula"
- Sztama
Mar 14 2008, 23:23:46 CET Killed at Level 110 by Finix and by Nasherr
j/w
- Sir Alexiz
Mar 14 2008, 23:55:57 CET Killed at Level 102 by Viraz and by Antyadam
Mar 16 2008, 17:15:11 CET Killed at Level 102 by Xendosa and by Noonen
Mar 16 2008, 18:17:56 CET Killed at Level 101 by Xendosa and by Rica Souso
j/w
- Pemol
Mar 15 2008, 08:32:54 CET Killed at Level 130 by Finix
Przemyslak _/
- Korgan Bloodly Blade
Mar 15 2008, 15:21:54 CET Killed at Level 126 by Rica Souso and by Phoenix of Nemesis
Rl friend (albo po sofqowemu - frend) Refferon.
- Wizawee
Mar 15 2008, 15:46:06 CET Killed at Level 94 by Sunze and by Brave Maly
Nodoisa byly char, teraz gra nim o ile nam wiadomo jakis jego rl
- Shiru The Assasin
Mar 15 2008, 20:23:06 CET Killed at Level 132 by Finix and by Sunze
Jak wiadomo, Meksyk + Kaziu = :*~
- Adris Oric
Mar 16 2008, 02:31:03 CET Killed at Level 104 by Royal Paulo
j/w
- Yokozumasa
Mar 16 2008, 18:21:43 CET Killed at Level 105 by Scaldoro and by Redeo
Przydupas konkret, lata tu i tam, pada od wszystkich. Moze uda mu sie kiedys przylizac dobry row.
- Krulix
Mar 16 2008, 19:14:00 CET Killed at Level 94 by Viraz and by Xenturion Avenger
Jak kolega wyzej wspomnial.
Dobranoc, nie robcie tych masslogow w nocy na randomow bo one nas naprawde nie bola.
PS. Wiewior zmien taktyke.
/bez odbioru
Bo jest z vu?
A najlepszy moment jak padal xDDD
00:33 Krulix [94]: za co
Co do tych fragow co liczycie to jedyny komentarz z mojej strony jaki jest to: nieblaznijcie sie.
Btw. jest jakas deklaracja wojny? Niema. To czemu nieliczycie sck, boytano, mengirta, dodajcie tez inspyka, kunia master, Expelion Gravarus.
Wg mnie niema sensu liczenie takich fragow jak wyzej wypisalem, tak samo jak i sensu niema w liczeniu fragow na noobach z fbn.
Tak mi sie przynajmniej wydaje.
P.S. Jak ktos chce mi nawrzucac to na pw, niezasmiecajcie forum.
Wez castor nie przesadzaj... dobrze wiesz, ze na kazdej wojnie fragi ktore ja wywoluja nie sa liczone... a fbn wiemy... banda noobow i przydupasów, ale na jaki kur... ch.. ich bierzecie do wojny skoro nie maja byc liczone fragi?-.-
przemysl to jeszcze raz.
Castor a moze opowiesz o tym jak rodonator został wyjebany z waszego tsa po tym jak sie wyjebal 2 razy?
Czyli wnioskując wychodzi na to ze pomagac to wam moze ale my fragow liczyc na nim nie mozemy?:)
A niewiem co sie stalo jak padl bo mnie niebylo.
Calh niema zadnej deklaracji wojennej, wiec czemu tamte fragi maja niebyc liczone? Wojne wywolala detka ritera czy kogos takiego, wiec mengirt, sck i boytano to fragi. Tak czy nie? :P I mowicie, ze ja przesadzam ten co fragi liczy to przesadza xD ale spoko ostatnio tez fragami wygrywaliscie xD
P.S. Dobra koniec tematu bo i tak niema oco sie klocic.
A niewiem co sie stalo jak padl bo mnie niebylo.
Calh niema zadnej deklaracji wojennej, wiec czemu tamte fragi maja niebyc liczone? Wojne wywolala detka ritera czy kogos takiego, wiec mengirt, sck i boytano to fragi. Tak czy nie? :P I mowicie, ze ja przesadzam ten co fragi liczy to przesadza xD ale spoko ostatnio tez fragami wygrywaliscie xD
P.S. Dobra koniec tematu bo i tak niema oco sie klocic.
Wdech, Wydech, Wdech, Wydech.....
Lepiej zamiast gadac na forum zmien lidera bo z Vura to Wy nigdy nie wyjdziecie na Opena porzadnego, nigdy nie wejdziecie w "niebezpieczne" miejsce.
War Declaration chcesz? Spoko moge napisac, tylko po co Ci to? Nie osmieszaj sie prosze.
A skoro mowisz ze fragi sie nie licza to po co wogole sie udzielasz jak Cie nie prosza? Jezeli chcesz liczyc tylko ludzi z vu i VO&PR to my zostawimy tam 5 noobow ktore nie beda wychodzily z dp, wszyscy powychodzimy i bedziemy walczyc jako "bez gildiowi" ok?
Aha i jeszcze jedno. Zobacz dokladnie jak fragi sa liczone - My zabilismy 14x "ludzi ktorzy nie sa z wami", Wy zabiliscie takie osoby 2x, a ze nie chce sie widocznie komus robic statystyk Przdupasow VU vs Przydupasow VO&PR postanowil najwyrazniej to zlaczyc. Proste?
eisscheriann
17-03-2008, 12:38
jakby nie patrzeć, z samego VU padł tylko lord arcticus, ale wojna dopiero sie rozkręca
po prostu walczcie ://////////////////////////////////
Sniezynka
17-03-2008, 15:24
Specjalnie dla Ciebie:
- Rodonator
Mar 14 2008, 08:00:02 CET Killed at Level 133 by Numath and by Ritter des Tempels
Mar 16 2008, 10:27:30 CET Killed at Level 132 by Atrin Cron and by Aymoraxis
Mar 16 2008, 10:58:47 CET Killed at Level 131 by Finix and by Meusz
Ten pan pochodzi z przemysla, uczeszcza w akcjach, regularnie insultuje jak i nalezy do plebanskiej spolecznosci tibii jaka niewatpliwie jest "For Better Nebula"
Ten pan pochodzi z Raciborza. Nie zmienia to faktu że lizał, lizał, lizał....
@up
Masz racje. Ale piszesz o nim ,bo go nie lubisz i cie zabil xD
pyzdyry
W zwiazku z liczeniem fragow przezylem deja vu...
Patrzac w szkalna kule podtarta czarnym kotem widze, ze w blizej nie okreslonej przyszlosci jedna z gilidii dostanie w d... co zaskutkuje rozwiazaniem starej, powolaniem nowej, stworzeniem nowej listy fragow. Niestety nie wiem ktora to ze stron. Ale majacy dobra pamiec Nebulanie pewnie cos sobie przypomna.
Imho liczenie Pemola to troche smiech ale nvm. 'Nooby' z FBN biora udzial jakby nie byl ow wojnie wiec nie wiem czemu mieliby nie byc liczeni. To ze Rodonator to idiota to nie nasza wina ze nie potraficie go ogarnac. Zreszta FBN to FBN, Sir alexiz poszedl slady Rodonatora.
Na darashii mnie wyzywal i udawal niewiadomo kogo a dzis mamy komentarz na tibia.com:
'Retired since 16.03.2008'
A co do listy fragow powinien sie nia zajac ktos kto bierze udzial w tej wojnie, byle noobchar zrobil temat, ludzie wklejaja detki kazdego kto padnie a gosc dodaje ;)
Fallathanu
17-03-2008, 16:31
No zdeczka zenada, ale ludzie z Twojej gildi tez sa lekko niedojebani tak bym to nazwal, skoro widzieli pemola jeszcze niedawno w VU to pozdro dla nich, pewno im okulary zaparowaly od napierd alania w Tibie ^^ No i ten chlopak z kompleksami aka Viraz to juz jest mistrz swiata w pierdoleniu glupot i spamowaniu forum, chlopak mysli ze jest elo bo umie dobrze angielski(wkoncu to jego ojczysty jezyk) i kazdemu wytyka jaki to on ma slaby ang. i zeby w ogole na forum nie pisal. pozdrowcie go ode mnie na tsie/ventrilo bo takich jak on to mi nie zal, jest wkoncu z kogo ramowac pozdro
@safe
dobrze, ze wy wychodziliscie na openy, wydaje mi sie, ze na wszystko wyjdzie pora. Niebylem, ale z tego co wiem to na svar w chuj noob harow bylo. NIEWYKRECAM SIE, ze nooby byly i sie niebijemy. Predzej czy pozniej napewno open przyjdzie czy to planowany czy nie, ale bedzie napewno. ;]
Chcecie to piszcie, ze VU to nooby etc i sie boja i chowaja, zobaczymy za kilka tygodni albo raczej miesiecy jak to jest naprawde.
Zróbcie War Declaration + profesjonalny frag list, tak dla jasności i dostojności. Nadal moim zdaniem jest 1:0 dla Vo, ponieważ narazie padł jedynie Lord Ar~~ z VU, a FBN gówno robi, a może nawet i przeszkadza;]
VU JAZDA SPALCIE ŻYDÓW!!!
Ej Nijna a Ty kiedy ostatnio w synagodze byles?
Zróbcie War Declaration + profesjonalny frag list, tak dla jasności i dostojności. Nadal moim zdaniem jest 1:0 dla Vo, ponieważ narazie padł jedynie Lord Ar~~ z VU, a FBN gówno robi, a może nawet i przeszkadza;]
no ta, tak samo można powiedzieć nie liczcie fragów na power rangersach bo tylko pomagają? FBN są w wojnie, walczą, bija nas i pomagają vu wiec czemu nie maja być liczeni jako fragi?
Kapitan Chrupek
17-03-2008, 23:50
Lubie schabowe =x
No schabowe sa lepsze od mielonych :)
Kornelotia
18-03-2008, 16:59
Oi... Nie było mnie 3 tygodnie, a tutaj schaboszczaki z mielonymi się tłuką? Czemu? Jedne z panierką, a drugie bez? Czy chodziło o Krum'a?
cytując wikipedie(Przemyśl)
Do czasu II wojny światowej był także ważnym siedliskiem ludności żydowskiej, która stanowiła według spisu z 1931 roku 29,5% ludności miasta i posiadała 4 synagogi (dwie zlokalizowane w starej dzielnicy żydowskiej (okolice Rybiego Placu) nie istnieją, kolejna, na ul. Słowackiego, pełni obecnie funkcję biblioteki publicznej, synagoga zasańska jest w tej chwili opuszczona w stanie ruiny)- było to pierwsze udokumentowane osadnictwo Żydów na ziemiach polskich, datowane według Jehudy ha Kohena, żydowskiego uczonego, na 1085.
Od kiedy żydzi palili żydów?
Moim k***a skromym zdaniem, wyrażasz się źle. Otóż to, na ziemiach Warmii i Mazur, częsciowo na Podlasiu, nie było tak dużego skupiska żydowskich gett jak na południu. Więc jak już wyżej pisałem, niestety nie za bardzo mogę się zgodzić z twoim "okrzykiem", który prawdopodobnie jest podobny do tego, którym Ciebie rodzice okrzykują kierując to do Ciebie, zamieniając słowo "żydów" na wyraz tym wypadku na "żydowskiego" dodając przed ten przepiękny wyraz, twój nick czy tam imię.
No i to byłby koniec wykładu. :]:]:]:]:] ale jestem super co?:]:]:]
cytując wikipedie(Przemyśl)
Od kiedy żydzi palili żydów?
Moim k***a skromym zdaniem, wyrażasz się źle. Otóż to, na ziemiach Warmii i Mazur, częsciowo na Podlasiu, nie było tak dużego skupiska żydowskich gett jak na południu. Więc jak już wyżej pisałem, niestety nie za bardzo mogę się zgodzić z twoim "okrzykiem", który prawdopodobnie jest podobny do tego, którym Ciebie rodzice okrzykują kierując to do Ciebie, zamieniając słowo "żydów" na wyraz tym wypadku na "żydowskiego" dodając przed ten przepiękny wyraz, twój nick czy tam imię.
No i to byłby koniec wykładu. :]:]:]:]:] ale jestem super co?:]:]:]
Myślisz że jesteś inteligenty? Czujesz kompleks? Masz żydowskie korzenie? Posłuchaj, jeżeli chcesz prowadzić dyskusję na temat żydów lub ogólnie rasy semickiej to ten problem pokieruj na jakieś specjalistyczne forum. Proszę, nie wyżywaj się na mnie za swoje nieudane pochodzenie.
eisscheriann
18-03-2008, 20:08
Myślisz że jesteś inteligenty? Czujesz kompleks? Masz żydowskie korzenie? Posłuchaj, jeżeli chcesz prowadzić dyskusję na temat żydów lub ogólnie rasy semickiej to ten problem pokieruj na jakieś specjalistyczne forum. Proszę, nie wyżywaj się na mnie za swoje nieudane pochodzenie.
Nawet jeśli, to co z tego że jest Żydem? Czujesz się fajniejszy? Odezwał się dumny polaczek z kompleksami..
Nie przesadzacie z tymi wjazdami na temat Żydów?
Jeśli macie jakieś poglądy antysemickie lub chęć rozmowy na te tematy to polecam inne fora a to z czego mi wiadomo to forum Tibi, server Nebula - takiej gry w którą mniemam gracie. Czytając wasze posty szlak mnie czasem trafia i coraz bardziej nie mogę zrozumieć, dlaczego na komunie już nie dają rowerów, łańcuszków itp. tylko neostrade...
Fallathanu
18-03-2008, 21:18
Nawet jeśli, to co z tego że jest Żydem? Czujesz się fajniejszy? Odezwał się dumny polaczek z kompleksami..
Odezwal sie pro evól nieudany hakjer
No zdeczka zenada, ale ludzie z Twojej gildi tez sa lekko niedojebani tak bym to nazwal, skoro widzieli pemola jeszcze niedawno w VU to pozdro dla nich, pewno im okulary zaparowaly od napierd alania w Tibie ^^ No i ten chlopak z kompleksami aka Viraz to juz jest mistrz swiata w pierdoleniu glupot i spamowaniu forum, chlopak mysli ze jest elo bo umie dobrze angielski(wkoncu to jego ojczysty jezyk) i kazdemu wytyka jaki to on ma slaby ang. i zeby w ogole na forum nie pisal. pozdrowcie go ode mnie na tsie/ventrilo bo takich jak on to mi nie zal, jest wkoncu z kogo ramowac pozdro
Odnośnie Viraza,
Użytkownik - Tim/ SHE STARTS HER NEW DIET OF LIQUOR AND DICK, JUST LIKE HOLLYWOOD BUT LACED IN SICK mówi:
Tell him i would be happy to go to a vent server and discuss it with him
Przetłumaczyć?
@safe
dobrze, ze wy wychodziliscie na openy, wydaje mi sie, ze na wszystko wyjdzie pora. Niebylem, ale z tego co wiem to na svar w chuj noob harow bylo. NIEWYKRECAM SIE, ze nooby byly i sie niebijemy. Predzej czy pozniej napewno open przyjdzie czy to planowany czy nie, ale bedzie napewno. ;]
Chcecie to piszcie, ze VU to nooby etc i sie boja i chowaja, zobaczymy za kilka tygodni albo raczej miesiecy jak to jest naprawde.
Mowiąc o naszym tchórzostwie w tamtej wojnie... dobrze wiesz jaka była sytuacja, mielismy malo osob, a w kazdej walce z wami uczestniczylo masakrycznie duzo waszych przydupasów, ktorzy nie byli wliczani w walke... nawet jak chcielismy wyjsc z wami na opena w ank (wtedy co nam obiecaliscie ze nie bedzie nikogo oprócz VU) to i tak latalo tam z 10-15 osob z innych guildi np. FBN i co? Kazdy dobrze wiedzial ze jak wyjdziemy po waszej obietnicy, zrobimy pz to i tak wasze lizodupce przyjda...
Pozdro i elo...
eisscheriann
19-03-2008, 16:06
No no, ładny burdel się zrobił na tibia.com ;d
/\ ancient, czemu piszesz że mht ma najlepsze pvp i że nigdy Cię nie zabił jak sam w nim byłeś?
eisscheriann
19-03-2008, 17:57
sam w nim byłeś
a to ciekawe Oo
pomyliłeś mnie z kimś ;x
a to ciekawe Oo
pomyliłeś mnie z kimś ;x
HEHEHHE ancient niedobry pekier :<
eisscheriann
19-03-2008, 21:12
HEHEHHE ancient niedobry pekier :<
ta zwłaszcza z kanzordomu ;[
A i przypomniałem sobie, że kiedyś jednak mnie ubił członek mhtt na 13 lvl : D
Bosy_Wiesniak
19-03-2008, 21:45
....życie płata figle. Los sprawił, że znowu z Finixem stoimy po jednej stronie. Miesiąc czy dwa temu nikt raczej nie obstawiałby takiej możliwości. Wiele rzeczy się napisało - wieś, babeczka handlująca jagodami, itd, itp. Oświadczam, że z nieprzymuszonej woli, świadom swoich czynów - Przepraszam!
Nie zawsze było prawdziwie, ale prawie zawsze było śmiesznie.
Do dziś nie wiem kto odwołał Celandie, który pomagał mi w Thais jak Arcticusy i Kazie mnie biły. Nie ważne. Myślę, że przyszedł najwyższy czas, by sobie coś udowodnić. Nie bedę zanudzał opowieściami, o rodzicach chłopaków z Bogatyni którzy codziennie biegają za pociągami z wynglem licząc, że im coś skapnie, nie napiszę rówież o pryszczatych mieszkańcach Sanoka których matki z zamkniętymi oczami w 15sec rozwiązują testy na tutora. Nie wspomne o Vurze który donosił nam w poprzedniej wojnie, nie jak sie okazało z sympatii, lecz z wyrachowania próbując pozbyć się swojego największego przeciwnika nie mając samemu odwagi stanąć do walki. Nie będzie więcej osobistych wycieczek pod adresem Deerdka, który w każdą środę błyszczy na hali, światło jarzeniówek odbijające się od jego włosów oślepia przeciwników, a jego odór ich spowalnia. Przestajemy się śmiać z Archera który się bał i wylogował, w końcu strach to ludzka rzecz. Strach o chara pixelowego ludka z najnowszym outfitem też.
KONIEC Z TYM.
Grajmy fair, Good luck
xaem
eisscheriann
19-03-2008, 22:08
Nie bedę zanudzał opowieściami, o rodzicach chłopaków z Bogatyni którzy codziennie biegają za pociągami z wynglem licząc, że im coś skapnie
Ja tam chętnie posłucham ;[
Brawo Xaem, ciągle wyzywałeś i puszczałeś te daremne teksty (biorąc pod uwagę Twój wiek) na Olecko, a teraz ich przepraszasz bo Cię przygarneli... Brawo, pewnie dla postaci w Tibii zjesz własne gówno, pozdro.
Brawo Xaem, ciągle wyzywałeś i puszczałeś te daremne teksty (biorąc pod uwagę Twój wiek) na Olecko, a teraz ich przepraszasz bo Cię przygarneli... Brawo, pewnie dla postaci w Tibii zjesz własne gówno, pozdro.
Pawel dla pixelowego ludka zrobi duzo, lecz nie mieszajac w to powaznie rl life, a wiec normalne zachowanie kazdego Tibijczyka ;) Jezlei chodzi o gowno - to jedynie mozna Ci je wysmarowac na klacie, zreszta owlosionej bo jak to powiedziales "
21:51 Brave Maly [112]: archer
21:51 Brave Maly [112]: depilujesz sie na klacie?
21:51 Archer of Fear [173]: nie
21:51 Archer of Fear [173]: laski to lubia "
Za to Ty, odpowiadajac pieknem za nadobne, wylogujesz zostawiajac kolegow.
Podsumowywujac, Archer to osobnik, ktory:
chodzi w stroju na wf, zbiera pokemony
http://s83.photobucket.com/albums/j308/Archerqu/?action=view¤t=Bigeyes.jpg
i zadaje sie z jezusem
http://s83.photobucket.com/albums/j308/Archerqu/?action=view¤t=Toja.jpg
GL.
/\ a co ja Archer jestem?
Fallathanu
20-03-2008, 09:51
Pawel dla pixelowego ludka zrobi duzo, lecz nie mieszajac w to powaznie rl life, a wiec normalne zachowanie kazdego Tibijczyka ;) Jezlei chodzi o gowno - to jedynie mozna Ci je wysmarowac na klacie, zreszta owlosionej bo jak to powiedziales "
21:51 Brave Maly [112]: archer
21:51 Brave Maly [112]: depilujesz sie na klacie?
21:51 Archer of Fear [173]: nie
21:51 Archer of Fear [173]: laski to lubia "
Za to Ty, odpowiadajac pieknem za nadobne, wylogujesz zostawiajac kolegow.
Podsumowywujac, Archer to osobnik, ktory:
chodzi w stroju na wf, zbiera pokemony
http://s83.photobucket.com/albums/j308/Archerqu/?action=view¤t=Bigeyes.jpg
i zadaje sie z jezusem
http://s83.photobucket.com/albums/j308/Archerqu/?action=view¤t=Toja.jpg
GL.
Chyba masz kompleksy na jego punkcie, chcialbys miec jakies minimalne owlosienie ale Twoj mlodzienczy wiek i kobiece geny Ci na to nie pozwalaja? Jak bys nie byl glupi gowniarzem to bys wiedzial zep rawdziwy facet nie jest wydepliowanym(tudziec bez owlosienia naturalnie) pedalem, mozek kiedys to zrozumiesz jak skonczysz ukladac piosenki o Tibi i spamowac debilizmami forum
@stary dziadek aka mr kafejka
Az sie smutno robi ze facet w Twoim wieku zachowuje sie jak gowniarz i dal by sie wyjebac w tylek dla pikseli 0o
Bosy_Wiesniak
20-03-2008, 10:28
Rozumiem wasze rozgoryczenie. Wielkie levele, wielka guildia, a stoicie w miejscu. Poujadajcie sobie na forum, czas jest, a następny "pociong z wynglem" wyjedzie dopiero za godzine. Co do kupy to jest to mój ulubiony deser. Szczególnie kupa z makiem i bakaliami. Nie ma nic lepszego niż własna kupa z rodzynkami. Wy o ty nie wiecie i dlatego wolicie lizać cudze kupy. To taka mała różnica między nami. Ello
"Poujadajcie sobie na forum"
Hahaha, największa cipa która płakała na forum pisze takie coś, zaskoczyłeś mnie.
Co do Twoich postów, nie są śmieszne, pokazujesz tylko że nie masz żadnych argumentów, zmieniasz swoje poglądy jak chorągiewka, pozdro biznasmunie!!
Open dla VO & PR xd
15~:1
@down jak wolisz może być rzeź Vu:|
Fallathanu
20-03-2008, 13:55
Open dla VO & PR xd
Open ? huahauhuahauahauahuahauahauahuahauahauahauahuaah
http://www.***********.com/203926469.html
.cam dla zainteresowanych:p
s p e e d y s h a r e
eisscheriann
20-03-2008, 15:05
huehehehuehe nawet vure dojechali ;d
gratz chłopaki i dziewczyny ;x
15:15 Tommy'Knocker [110]: SELL BODYS OF VU, 10K EACH
Jeden komentarz do opena
BYE VU przez małe a i duże J
@Sck
wrzuć to też do działu filmy
eisscheriann
20-03-2008, 15:51
spokojnie, to dopiero początek ; P
NecroLukas
20-03-2008, 15:51
łooo jaki owned, pogratulowac.
Vu ma przegraną wojne juz :<
Jeden komentarz do opena
BYE VU przez małe a i duże J
@Sck
wrzuć to też do działu filmy
już jest w filmach :P było wczesniej niż tu
Hahah, raz VU zrobiło kaszanę i już przegrało wojnę, podejrzewam że was zniszczymy :D
Uhuhu, nice :D Masakra dosłownie :] dawno nie oglądałem takiego ciekawego filmu z Nebuli..
http://img504.imageshack.us/img504/1893/prawiefe7.jpg (http://imageshack.us)
http://img504.imageshack.us/img504/1893/prawiefe7.ff07c2b37e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=504&i=prawiefe7.jpg)
eisscheriann
20-03-2008, 19:17
19:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nodois Tyranyn. He was killed by Sunze.
heuheeueheueheheu
pogratulować ; P
Kapitan Chrupek
20-03-2008, 19:22
Chyba masz kompleksy na jego punkcie, chcialbys miec jakies minimalne owlosienie ale Twoj mlodzienczy wiek i kobiece geny Ci na to nie pozwalaja? Jak bys nie byl glupi gowniarzem to bys wiedzial zep rawdziwy facet nie jest wydepliowanym(tudziec bez owlosienia naturalnie) pedalem, mozek kiedys to zrozumiesz jak skonczysz ukladac piosenki o Tibi i spamowac debilizmami forum
OoooOoo Tu sie zgodze :D wole miec wiecej genow męskich niz tibijskich xD
btw. Sunze znowu klawiature dobił :<
....życie płata figle. Los sprawił, że znowu z Finixem stoimy po jednej stronie. Miesiąc czy dwa temu nikt raczej nie obstawiałby takiej możliwości.
Czy aby napewno ;) ??
Gz chłopaki.
Co do włosów to nie chcielibyście mieć tyle co ja uwierzcie mi :D a wracając tą wojnę jak na razie nazwę tak "wybijanie kaczek"..-.-
Kornelotia
21-03-2008, 02:17
Łoooo jezooooo < - to do battle
A co do tych włosów... Jak kto lubi, tak ma, a "mężczyzny" nie cechują wyłącznie włosy na klacie, ale i zachowanie... No cóż mamy mało "menczyzn" na tym forum ;O
Xaem, nie sądziłem, że potrafisz przepraszać.... ;)) Ale brawo dal Ciebie :)
łooo jaki owned, pogratulowac.
Vu ma przegraną wojne juz :<
Nie mow hop.
@Ninja - nadzieja matka glupich
@VU - idzcie wreszcie po te blessy ;)
Oj vu zaczelo o 7 sie logowac, niestety na strazy vo i rangersi.
4-5 vu kupilo i trzeba czekac znowu na nastepy dzien ;/.
Vu own3jszynz.
nadzieja? Tu nie chodzi o nadzieje tylko o to że ta wojna nie jest taka jaka może się wydawać, czas pokaże kto będzie górą, pozdro
!
TheDwarf
21-03-2008, 10:45
Byłem z wami w gorszych chwilach, w tych lepszych byc nie moge, chlopaki ;)
Smuci mnie jedynie fakt ze Heiks nie jest po waszej stronie, jeszcze pare miechow temu bylismy razem...
@Hidek Pictures Entertainment Studios Incorporated
http://img156.imageshack.us/img156/659/wielkanocvr3.jpg
PIĄTEK (DZIŚ!) - Trailer najnowszej produkcji Hidek Pictures - Revolution III: The Revenge, trwa 2:30~ i zawiera ciekawą fabułę + dobre imho efekty, ktore podsycaja atmosfere zarowno przed premierami Revolution II i III.
NIEDZIELA (JUŻ ZA DWA DNI) - Nebula RL-photos. Zawsze nurtowało cie jak wygląda człowiek, który ostatnio "sciagnal Ciebie armor"? Zawsze zastanawiales sie jak brzydki moze byc Hidek? Zawsze myslales jak ladne sa dziewczyny grajace na Nebuli? Teraz dzieki ekskluzywnej produkcji Hidek Pictures uzyskasz odpowiedz na te pytania.
WTOREK (JUŻ ZA CZTERY DNI) - Hidek Pictures przedstawia drugą cześć produkcji ktora w przeszłości odniosła dosyć spory sukces, głównie wśród graczy Nebuli. Jest to kontynuacja przygód z pierwszej części, jednak z nowymi bohaterami.
@edit
btw antysemityzm wyszedl z mody wiec prosilbym 13-letnie dzieci o niepisanie nt. zydow.
^ Prosimy 10-letnie dzieci by nie wchodziły na forum po piwie.
"PISZE TO Z SERCA x20"
Bosy_Wiesniak
21-03-2008, 11:42
Razem vu stracilo wczoraj cos kolo 48mln expa.
Jak to szło??......... Kochany Vuro samymi pionkami wojny nie wygrasz, ale niestety tylko pionki ci zostały z tego jeden brudas. A FEE
Razem vu stracilo wczoraj cos kolo 48mln expa.
Jak to szło??......... Kochany Vuro samymi pionkami wojny nie wygrasz, ale niestety tylko pionki ci zostały z tego jeden brudas. A FEE
Dziwny z Ciebie człowiek. Mam nadzieje, że nie będę miał w przyszłości styczności z Tobą ani osobami podobnymi. Bije od Ciebie taką nienawiścią do wszystkiego co sie rusza. Powinieneś udać sie do psychologa zanim do końca Tobie odbije.
Pewnie urodził się na wsi i przeprowadził do Szczecina, stąd jego kompleksik.
Co do teamu, to tam same legendy i sławy, i po co te 9 dyszek w błoto wywaliłeś?
Bosy_Wiesniak
21-03-2008, 13:12
Dziwny z Ciebie człowiek. Mam nadzieje, że nie będę miał w przyszłości styczności z Tobą ani osobami podobnymi. Bije od Ciebie taką nienawiścią do wszystkiego co sie rusza. Powinieneś udać sie do psychologa zanim do końca Tobie odbije.
Samo zlo! Dla pocieszenia powiem, ze nie ebdziesz mial stycznosci kaziowy przydupasie. Wojne przegracie i bedziesz mogl bez przeszkod za "pociongami" biegac.
Btw, w ktorym slowie wyczytales nienawisc? W 48mln expa, czy w tym, że ktoś sie nie umył?
Słaby łeb jak na suport.tibia.pl tak to jest jak sie bierze ludzi z ulicy....
@up
Jakie sławy? Kto ci tam został? Same leszcze. Chyba, ze kazio protektowany przez sqeensego to slawa, jesli tak, to prawda same slawy, wrecz legendy. GYZY teamu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.