Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Tak się tylko mówi. Tak naprawdę nikt nigdy nikomu nie lizał dupy na Nebuli. xD
JaSprite
29-06-2008, 03:09
Wjerszyk dla BoYtana!
Poszedl Bojtano za chałupkę
Za chałupką zrobił kupke
Przyszla mama
-Coś Ty zrobil?!
- Ja chałupkę przyozdobił
dzienkuje
hgahahahah xD!!!!
Dobre wiersze;]
http://www.***********.com/487863341.html
hyhyhy
Phoenix prawie sie poplakal w rozmowach :c
Mietek919.
30-06-2008, 02:18
Dobrze, dobrze trzeba karać:cup:
a...psik
30-06-2008, 07:10
Wawik wybacz ze sie tak ciebie uczeplilem ale ty nie lizesz ?:> tobie liza co nie ?:baby:
Legendanebuli
30-06-2008, 09:14
Wawik wybacz ze sie tak ciebie uczeplilem ale ty nie lizesz ?:> tobie liza co nie ?:baby:
Nie no co ty, ja tam troche liże, dla Boytana przede wszystkim, ale on dla mnie też liże, a tak to troche jeszcze dla Przybyłki liże, ale on to lubi, a kiedy ja mu liże to on dla mnie robi coś innego ;];];];];];];]
I to tyle z lizania na dzisiaj.
Hmm, mówisz Wawik, niech zgadnę...
Hubert?
Nie no co ty, ja tam troche liże, dla Boytana przede wszystkim, ale on dla mnie też liże, a tak to troche jeszcze dla Przybyłki liże, ale on to lubi, a kiedy ja mu liże to on dla mnie robi coś innego ;];];];];];];]
Hubert?
widze, ze juz zapomniales jakto bylo Ci dobrze, gdy sobie nawzajem lizalismy ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( <chlip> <chlip>
Hubert?
:D Ja mowie Wawrzyk a nie jakis tam Wawik :D ten koles poprostu chcial ci wylizac urzywajac zdrobnienia :D
Legendanebuli
30-06-2008, 23:04
:D Ja mowie Wawrzyk a nie jakis tam Wawik :D ten koles poprostu chcial ci wylizac urzywajac zdrobnienia :D
;s, a tak swoją drogą to co tam u ciebie? Jak wakacje? XD
;s, a tak swoją drogą to co tam u ciebie? Jak wakacje? XD
sie zyje powoli :D Praca i takie tam :D nasi pogadaja na gg :P
Legendanebuli
01-07-2008, 12:12
sie zyje powoli :D Praca i takie tam :D nasi pogadaja na gg :P
Ostatnio coś nie wchodzisz
Ostatnio coś nie wchodzisz
bo mam troche ciekawsze zajecia niz siedziec na kompie :D ty bys trocho wyszedl na slonko no liferze :D
Legendanebuli
01-07-2008, 12:34
bo mam troche ciekawsze zajecia niz siedziec na kompie :D ty bys trocho wyszedl na slonko no liferze :D
No lifer to phoenix, ty mnie w złym momencie poznałeś ;[
A i do vu, ja dzisiaj wyjeżdżam, wracam w piątek, w sobote jadę na mazury to możecie robić co chcecie, albo nie, bo zostaję cała nasz gildia, a oni też was mogą rozpierdolić
..., bo zostaję cała nasz gildia, a oni też was mogą rozpierdolić
Zle to ujoles, do vu moze rozpierdolic was.
A i do vu, ja dzisiaj wyjeżdżam,
Nareszcie, koniec pierdolenia.
tzn odbierasz sobie zycie czy jak bo niewiem czy sie cieszyc?
eisscheriann
01-07-2008, 15:42
koniec pierdolenia to bedzie jak ty wyjedziesz
Mietek919.
01-07-2008, 16:44
Abrakadabra bob znikando nie ma to po tobie slando
tzn odbierasz sobie zycie czy jak bo niewiem czy sie cieszyc?
Nie, twoja stara ma już zjechany gwint i żadna przyjemność więc koniec pierdolenia.
Nie, twoja stara ma już zjechany gwint i żadna przyjemność więc koniec pierdolenia.
:glupek: twoja wrodzona inteligencja Cie kiedys zabije, zobaczysz. I wtedy bedzie dzien wolny od pracy i szkoly, ten dzien zostanie uznany jako swieto narodowe.
Teraz twoja kolej, zbesztaj mnie, albo powiedz jakich mam rodzicow dzieciaku. Mozesz rowniez ogarnac biede i poprostu opuscic te oto forum ku uciesze wszystkich jego uzytkownikow.
Do ciebie coś pisałem ??
Nie kierujac swoich wypowiedzi do mnie, ja moge na nie odpowiadac jezeli mnie zainteresuja. Czyz nie? A moze jest gdzies w forum rules, ze nie mozna?
eisscheriann
01-07-2008, 20:14
zostawcie serka (chyba moge uzyc takiego zdrobnienia?)
Możesz.
Możesz pisać ale po chuj w*******ać się w nie swoje sprawy ?? Niech najlepiej największe kozaki starego BZN którzy najmniej mogą tacy jak tana i wawierna się nie odzywają. Sami dobrze wiecie że chuja możecie zrobić. Tana kończy z tibią już 15 razy z nadzieją że będą go żegnać z łezką w oku ;( Wawierna pisze na forum ile wlezie kozaczy że to jakaś "legendanebuli" a jaka jest prawda ?? że utrzymujesz się tylko lizaniem. I niech mi ktoś odpowie na pytanie czemu przedewszystkim na tym forum pisza ludzie z Vo ?? Co expic nie możecie ?? Przecież ta wojna to był wasz pewniak i co się stało?? Zaczeliście przegrywać ?? :( szkoda. I śmieje się w twarz tym co krzyczą na forum tibia.com Vu pa.. Sami zrobiliście te wojnę z powodu pa czy tam chuj wie czego. Jak u was ma nie być Pa to oddajcie kasę za POI tym co nie poszli. ;) pozdro Bo wiem że wyjebaliście kilka osób którzy nie mogli iść obiecywał Viraz że odda odda i chuja nie ma kasy
;)
Możesz.
Możesz pisać ale po chuj w*******ać się w nie swoje sprawy ?? Niech najlepiej największe kozaki starego BZN którzy najmniej mogą tacy jak tana i wawierna się nie odzywają. Sami dobrze wiecie że chuja możecie zrobić. Tana kończy z tibią już 15 razy z nadzieją że będą go żegnać z łezką w oku ;( Wawierna pisze na forum ile wlezie kozaczy że to jakaś "legendanebuli" a jaka jest prawda ?? że utrzymujesz się tylko lizaniem. I niech mi ktoś odpowie na pytanie czemu przedewszystkim na tym forum pisza ludzie z Vo ?? Co expic nie możecie ?? Przecież ta wojna to był wasz pewniak i co się stało?? Zaczeliście przegrywać ?? :( szkoda. I śmieje się w twarz tym co krzyczą na forum tibia.com Vu pa.. Dziwne w końcu to serwer Pvp i bez czegoś takiego było by w chuj nudno,
Jak wygrywalo i expilo VO to tez tutaj w wiekszosci oni pisali :/// Nie wszyscy wiedza, ze jest i gdzie jest forum.
TheDwarf
01-07-2008, 21:59
Niech najlepiej największe kozaki starego BZN którzy najmniej mogą tacy jak tana i wawierna się nie odzywają.
BZN zostaw w spokoju...
Nic nie mam do BZN bo bardzo lubiłem te gildie poza kilkoma osobami ;) a dałem to tylko na przykład. Równie dobrze mogłem dać Last Hope ;)
TheDwarf
01-07-2008, 22:37
Nic nie mam do BZN bo bardzo lubiłem te gildie poza kilkoma osobami ;) a dałem to tylko na przykład. Równie dobrze mogłem dać Last Hope ;)
Członkiem Last Hope akurat nigdy nie byłem :)
wymieniłem BZN i Lh ponieważ nie miałem ciebie na myśli ;) nigdy do ciebie hidek nic nie miałem. To że trochę filozofujesz akurat mi nie przeszkadza ;)
JaSprite
02-07-2008, 05:20
wymieniłem BZN i Lh ponieważ nie miałem ciebie na myśli ;) nigdy do ciebie hidek nic nie miałem. To że trochę filozofujesz akurat mi nie przeszkadza ;)
*Lick* *Lick*
I niech mi ktoś odpowie na pytanie czemu przedewszystkim na tym forum pisza ludzie z Vo ?? Co expic nie możecie ?? Przecież ta wojna to był wasz pewniak i co się stało?? Zaczeliście przegrywać ?? :( szkoda. I śmieje się w twarz tym co krzyczą na forum tibia.com Vu pa..
Otoz prosze Ciebie bardzo, daje Ci juz odpowiedz. Jak bys nie zauwazyl "pewnego" faktu jakim jest obecny okres wakacyjny, z ktorego na pewno wiekszosc czlonkow VO korzysta w postaci wypoczynku badz dorywczej (czyt. wakacyjnej) pracy... Byc moze losy sie odmienia, kiedy to wakacje sie skoncza i wtedy kazdy wroci przed swego PC-eta, walczyc z najezdzcami :)
Skad, Ty to mozesz wiedziec, jak Ty nawet jeszcze nie ruchales?
Skad wiem? Odpowiedz jest bardzo prosta, bo jezeli wklejasz mandat z grzywna za picie i sie zalisz ze zaplacisz jak frajer, to jakbys stukna jakas 40stke przy A4, tez bys spamowal z 2 dni pewno, nieprawdaz?
\ mandatu nie zapłaciłem i nie zapłacę ;(
JozekCoPchaWozek
02-07-2008, 23:15
Seredo says: Tak i wogóle jestem kozak...Yo yo yo elo elo 3 2 0...i jak dostane drugi i trzeci i czwarty i n-ty mandat to też wam go wkleje i jak dostane wezwanie do sądu to też wam wkleje, a no i jak dostane godzinki do odrobienia to oczywiście, że też wam wkleje, a no i oczywiście ich nie odrobie (na lajcie przecież kozaki tak robią) to pójde do puchy to też wam wkleje bilecik jak go odbiore i nawet wam pocztówke wyśle, bo to "JA" kozak z Siedlc, yo yo siemano.
eisscheriann
02-07-2008, 23:31
chyba mu o to chodziło, żeby było głośno o jego niecnym występku
JaSprite
02-07-2008, 23:59
Zobaczymy co powiesz jak komornik wpadnie ... Oj Tato bedzie bił pasem :/
TYLKO UWAZAJ BO DOSTANIESZ SZLABAN NA NETA I NIE BEDZIESZ MOGL PISAC NA FORUM!!!!
Nebulafighter
03-07-2008, 00:36
:glupek: twoja wrodzona inteligencja Cie kiedys zabije, zobaczysz. I wtedy bedzie dzien wolny od pracy i szkoly, ten dzien zostanie uznany jako swieto narodowe.
Teraz twoja kolej, zbesztaj mnie, albo powiedz jakich mam rodzicow dzieciaku. Mozesz rowniez ogarnac biede i poprostu opuscic te oto forum ku uciesze wszystkich jego uzytkownikow.
17 letni dorosly przemowil ! : O
Kupiles frytki?
17 letni dorosly przemowil ! : O
Kupiles frytki?
Przenosnia... dzieciaku ;) A po jaki chuj mi frytki?
Idioto up ^^
Myslisz że ktos to ściagnie ?
Koles sie nie poddaje xDDDDDDDD
Milo sie patrzy jak Vu rozk****a Nebule tak dalej chłopaki <brawo>!
xDDDD
Milo sie patrzy jak Vu rozk****a Nebule tak dalej chłopaki <brawo>!
xDDDD
Takie małe info; ROZ*****AMY TYLKO PLEBS NEBULI.
Pomagałeś VO (lizałeś im dupe )--> licz się z tym że po ciebie wpadniemy i chuj.
Posty w stylu ( VU ROBI PA ) --> ZA FREE NIKT NIE PADA, A REASON JEST ZAWSZE JEDEN (jaki? Domyśl sie kurwa, a jak jesteś za tępy znajdź name swojego hara, noob-hara na filmikach z OB, snejków itd ;]
W tej grze wybiera się jedną ze stron, z której nie ma odwrotu >>> proste ;7
Nebulafighter
03-07-2008, 22:03
Przenosnia... dzieciaku ;) A po jaki chuj mi frytki?
Przenosnia skurwysynu
@Mukatan
No keal my master ;) Twardziel...
Mietek919.
03-07-2008, 22:14
Pomagałeś VO (lizałeś im dupe )--> licz się z tym że po ciebie wpadniemy i chuj.
Posty w stylu ( VU ROBI PA ) --> ZA FREE NIKT NIE PADA, A REASON JEST ZAWSZE JEDEN (jaki? Domyśl sie kurwa, a jak jesteś za tępy znajdź name swojego hara, noob-hara na filmikach z OB, snejków itd ;]
Ty chyba nie jesteś zbyt poinformowany co pare "członków" vu robi w nocy
PA,pA,Pa,PA i jeszcze raz pa i za free pada lub oddaje eq wiekszośc debilu
Przenosnia skurwysynu
Nadal utrzymuje, ze wiecej jak 14 lat nie masz, skurwysynu. Chciales byc fajny z tymi frytkami, pewnie chciales cos pozniej dopisac, ale cI nie wyszlo, skurwysynu.
TheDwarf
03-07-2008, 23:00
W takim razie ja mam pytanie - skoro nie grałem od stycznia, wypłaciłem sie z poprzedniej wojny - to czy padne? Nikomu nie lizalem dupy, bo nie mialem jak nie grajac. Nikomu nie pomagalem, z w/w przyczyn. Czy w takim razie ja tez padne?
Mietek919.
03-07-2008, 23:27
Daje 50 k ze zabiją cie przed 105 lv ;)
Wejdź na forum.tibia.com jeśli wiesz jak
plebs to wiekszosc twojej gildii jaka jest omega :c bo nie sadze ze ktokolwiek z vu jest az tak zjebany no ale... ;)
TheDwarf
04-07-2008, 01:49
Daje 50 k ze zabiją cie przed 105 lv ;)
jak nie zabija to placisz mi 50k, ta?
Mietek919.
04-07-2008, 02:07
jak nie zabija to placisz mi 50k, ta?
Jeżeli jeszcze bede gral na nebuli to ci zaplace ;[
btw wanna buy 85 ek and 65 ms 1 acc no hunted ;[
nie aktywowany pacc :o
Losttibianos
04-07-2008, 02:19
ładnie ajki wynik ?D:
TheDwarf
04-07-2008, 13:23
Jeżeli jeszcze bede gral na nebuli to ci zaplace ;[
btw wanna buy 85 ek and 65 ms 1 acc no hunted ;[
nie aktywowany pacc :o
to sie dogadam z VU ze jak nie zabija, to 25k dla nich ;)
Mietek919.
05-07-2008, 01:58
to sie dogadam z VU ze jak nie zabija, to 25k dla nich ;)
Nie dogaduj się tylko exp gogo 100 ?:o
wielki powrót Master Hidka plx
Ty chyba nie jesteś zbyt poinformowany co pare "członków" vu robi w nocy
PA,pA,Pa,PA i jeszcze raz pa i za free pada lub oddaje eq wiekszośc debilu
A BO ZAPOMNIALEM DOPISAC: KTO RZADZI DYKTUJE WARUNKI :)
JAK MY STALISMY W PZTACH TO TE JEBANE FRAJERSKIE NOOBY EXPILY. A DANINE TRZEBA ODDAWAC KMINISZ OCK? ;)
JAK MY STALISMY W PZTACH TO TE JEBANE FRAJERSKIE NOOBY EXPILY. A DANINE TRZEBA ODDAWAC KMINISZ OCK? ;)
Czemu nie podasz swojego nicku?
Czemu nie podasz swojego nicku?
Po stylu pisania i po ilorazie inteligencji odrazu widac, ze nodois, przeciez sam Morrderca powiedzail, ze "Nodois to najwiekszy debil jakiego kiedykolwiek widzialem", a i gdzies mam tez ssa jak arthas po nim cisnal ; )
eisscheriann
05-07-2008, 14:44
chyba nie masz siebie na mysli
Po stylu pisania i po ilorazie inteligencji odrazu widac, ze nodois, przeciez sam Morrderca powiedzail, ze "Nodois to najwiekszy debil jakiego kiedykolwiek widzialem", a i gdzies mam tez ssa jak arthas po nim cisnal ; )
Moze nodois nie jest zbyt dobry z polskiego lecz przynajmniej ma honor i nie jest taka szmata jak ty. Ojebales pol nebuli lacznie ze swoimi najlepszymi kumplami,gdy ich sprzedales i wydalo sie to na forum to wykrecales sie ze niby to wszystko bylo z gory ustalone. Nawet Ty nie byles z gory ustalony przez swoich rodzicow i mysle ze nodois nie znizylby sie do Twojego poziomu wchodzac i besztajac ludzi na tym forum. Gowno wiecie bo go nie znacie ale zyjecie z tego ze jestescie kozakami na forum wiec zamknij ta jebana morde bo jestes tylko 14sto letnim gownem w blyszczacych porteczkach. A to ze jestes najwieksa szmata na nebuli wie chyba kazdy. Dlatego nie chca cie ani w VU ani w VO bo wiedza ze sprzedalbys wszystko KLOCku.
KTHXBYE
JozekCoPchaWozek
05-07-2008, 18:26
Moze nodois nie jest zbyt dobry z polskiego lecz przynajmniej ma honor i nie jest taka szmata jak ty. Ojebales pol nebuli lacznie ze swoimi najlepszymi kumplami,gdy ich sprzedales i wydalo sie to na forum to wykrecales sie ze niby to wszystko bylo z gory ustalone. Nawet Ty nie byles z gory ustalony przez swoich rodzicow i mysle ze nodois nie znizylby sie do Twojego poziomu wchodzac i besztajac ludzi na tym forum. Gowno wiecie bo go nie znacie ale zyjecie z tego ze jestescie kozakami na forum wiec zamknij ta jebana morde bo jestes tylko 14sto letnim gownem w blyszczacych porteczkach. A to ze jestes najwieksa szmata na nebuli wie chyba kazdy. Dlatego nie chca cie ani w VU ani w VO bo wiedza ze sprzedalbys wszystko KLOCku.
KTHXBYE
Za to ty panie Zioomz, swoimi aforyzmami i brakiem kultury pokazujesz, że też honoru za dużo nie masz. Dlatego wywnioskować można, że też jesteś "tylko 14-sto letnim g***em, nie koniecznie w błyszczących porteczkach, lecz napewno z brakiem błyszczącej inteligencji"
Używanie wulgaryzmów nie znaczy, że ktoś nie ma honoru.
lycha_ziom
05-07-2008, 20:50
przeciez Tana to honorowy zawodnik czemu go obrażacie?:baby:
a tak na serio to większego frajera na świecie nie widziałem ,pokazał że sprzeda każdego TYLKO PO TO BY BYĆ WOLNYM więc na psach też byś się wypruł frajerze jeba*y dlatego nie masz kumpli na rl , pozdro
starysiad
05-07-2008, 21:37
Używanie wulgaryzmów nie znaczy, że ktoś nie ma honoru.
zmien se avatara na groclin :confused:
KTHXBYE
Nareszcie ktoś z kimś się zgadzam.
JozekCoPchaWozek
05-07-2008, 22:41
przeciez Tana to honorowy zawodnik czemu go obrażacie?:baby:
a tak na serio to większego frajera na świecie nie widziałem ,pokazał że sprzeda każdego TYLKO PO TO BY BYĆ WOLNYM więc na psach też byś się wypruł frajerze jeba*y dlatego nie masz kumpli na rl , pozdro
Jak już jesteś taki "męski kozak" i operujesz gwarą więzienną to chociaż robił byś to dobrze. Pisze się "spruł", a nie "wypruł".
lycha_ziom
05-07-2008, 23:43
@wiesz co to gwara ? zapadam HAHHA zamiast się czepiać wyrazów ,pogratulowałbyś frajerstwa tanie ;]
KTHXBYE
1. z Polskiego, Angielskiego, Francuskiego, z zadnego jezyka nie jest dobry i to NAPEWNO, a nie MOZE.
2. Nowak to jest pol nebuli? To po pierwsze, a po drugie byl moim najlepszym kumplem? Tylko Ciebie mozna kupic i to przy A4.
3. Tak, to wsyztsko bylo z gory ustalone, a jakimi jestescie ogarami, to wlasnie widac, wszystko mozna wam wkrecic, nawet, to, ze refferona szkolne przezwisko brzamilo "Asanil"
4. Nodois do mojego poziomu moze jedynie sie wspinac, albo... nie, nie moze, checi to za malo.
5. Gowno wiemy? Moze i gowno, ale z tego co Morrderca aka Zuk, Arthas aka Dawid, Darif aka Hubert i kilku innych kolegow, ktorzy sa N O R M A L N I w przeciwienstwie do innych 70% tego srva.
6. "Jebana morde" to Ty masz codziennie, aby zarobic kilka gp w tibii.
7. Stwierdzenie "jestes najwieksza szmata na nebuli" bardzo mi sie podoba i raczej mnie tym nie zdenerwujecie, a podoba mi sie, bo taki jeden "14sto letni gowniarz w blyszczacych porteczkach" (cokolwiek ta aluzja miala znaczyc) popsul wam wiecej krwi, niz koledzy w 'realnym' swiecie.
8. W VO mnie chca, w VU kaziu dal takie info, ze moglbys pomarzyc o takim.
9. Od kiedy jestesmy na 'Ty' ?
i teraz, powiedz mi kim jestes, chyba, ze uwazasz, iz lepiej byc 'anonimowym idiota', niz 'idiota'.
Po tym wszystkim mozesz sobie odpowiedzec na pytanie "kto tu kogo robi/l w chuja?"
A no i nie ufaj kolega tibijskim, bo sie jeszcze na nich nie raz przejedziesz. Na Nebuli ZADNEGO K O L E G I nie sprzedalem, a jezeli tak uwazasz, to milo mi, bo znow zostales zrobiony w chuja.
No i tak juz na zakonczenie, warto powiedziec, ze nigdy nie zamierzalem byc z VU, bo kto by chcial expic slyszac kazika na tsie czy innego nodoisa, arthasa, sfoqsa, adzia... latami by wymieniac, chcialbym tylko powiedziec, kto wedlug mnie jest normalny w vu, a wiec zaczynajac "od gory" :
Arthas of nebula - Dawid only, bo Marek, ktory placze po detce i bawi sie w zegarki chyba nie jest 'normalny', zreszta sam brat to podkreslal wielokrotnie
Xefi Nenix - Tomek only.
Darif Narin - Hubert only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Castor Greey - hans only.
Knight Rafaelo - rafal
Xenis Xanon - i bunia i ten 2gi owner na Z... : D
Wina Romex
No i wydaje mi sie ze Gee Rick, ktory gra na Arcticusie tez jest wporzadku, ale jakos nigdy z nim nie gadalem.
z tymi ludzmi moglbym normalnie grac na srvie, albo walczyc po 1dnej stronie jezeli bylaby taka potrzeba
Reszta, to wiadomo, zydostwo.
2. Nowak to jest pol nebuli? To po pierwsze, a po drugie byl moim najlepszym kumplem? Tylko Ciebie mozna kupic i to przy A4.
to jakbys stukna jakas 40stke przy A4, tez bys spamowal z 2 dni pewno, nieprawdaz?
Masz jakąś traumę z dzieciństwa z tym A4 ??
1. z Polskiego, Angielskiego, Francuskiego, z zadnego jezyka nie jest dobry i to NAPEWNO, a nie MOZE.
3. Tak, to wsyztsko bylo z gory ustalone, a jakimi jestescie ogarami, to wlasnie widac, wszystko mozna wam wkrecic, nawet, to, ze refferona szkolne przezwisko brzamilo "Asanil"
4. Nodois do mojego poziomu moze jedynie sie wspinac, albo... nie, nie moze, checi to za malo.
5. Gowno wiemy? Moze i gowno, ale z tego co Morrderca aka Zuk, Arthas aka Dawid, Darif aka Hubert i kilku innych kolegow, ktorzy sa N O R M A L N I w przeciwienstwie do innych 70% tego srva.
7. Stwierdzenie "jestes najwieksza szmata na nebuli" bardzo mi sie podoba i raczej mnie tym nie zdenerwujecie, a podoba mi sie, bo taki jeden "14sto letni gowniarz w blyszczacych porteczkach" (cokolwiek ta aluzja miala znaczyc) popsul wam wiecej krwi, niz koledzy w 'realnym' swiecie.
i teraz, powiedz mi kim jestes, chyba, ze uwazasz, iz lepiej byc 'anonimowym idiota', niz 'idiota'.
Po tym wszystkim mozesz sobie odpowiedzec na pytanie "kto tu kogo robi/l w chuja?"
A no i nie ufaj kolega tibijskim, bo sie jeszcze na nich nie raz przejedziesz. Na Nebuli ZADNEGO K O L E G I nie sprzedalem, a jezeli tak uwazasz, to milo mi, bo znow zostales zrobiony w chuja.
No i tak juz na zakonczenie, warto powiedziec, ze nigdy nie zamierzalem byc z VU, bo kto by chcial expic slyszac kazika na tsie czy innego nodoisa, arthasa, sfoqsa, adzia... latami by wymieniac, chcialbym tylko powiedziec, kto wedlug mnie jest normalny w vu, a wiec zaczynajac "od gory" :
Arthas of nebula - Dawid only, bo Marek, ktory placze po detce i bawi sie w zegarki chyba nie jest 'normalny', zreszta sam brat to podkreslal wielokrotnie
Xefi Nenix - Tomek only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Knight Rafaelo - rafal
Wina Romex
No i wydaje mi sie ze Gee Rick, ktory gra na Arcticusie tez jest wporzadku, ale jakos nigdy z nim nie gadalem.
z tymi ludzmi moglbym normalnie grac na srvie, albo walczyc po 1dnej stronie jezeli bylaby taka potrzeba
Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...
Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...
Hmmmm, no nie wiem, dla ciebie* polowa populacji jest sprzedawczykami, a i ja tez znajduje sie w tym obszernym gronie. Zreszta nie obchodzi mnie twoja opinia na moj temat czy temat kogokolwiek, (chociaż prawda jest taka ze jedyna osobe która "sprzedalem" jest Sunze za co moge go oficjalnie przeprosic) zreszta mozesz nam powiedziec skad czerpiesz swoje jakze interesujace informacje na tematy ktore wogle cie* nie dotycza.
Co do Nodoisa to jest spoko kolesiem, a to ze robi bledy ortograficzne to albo ma dyslekcje albo poprostu lubi i nie powinno to nikogo interesowac skoro nikomu tym krzywdy nie wyrzadza.
* - zastosowanie malej litery w zwrocie jest celowym okazaniem braku szacunku (zeby nie bylo ze nie znam Polskiego)
@Asanil
Tak, wiem, jestem sprzedawczykiem, a Ty idiota bo w to uwierzyles.
Zreszta mow co chcesz, Ci ktorzy potencjalnie mieli byc sprzedani tak naprawde wiedza oco chodzi, a i spoko, moze mam cos z glowa popierdolone ale przynajmneij nie musze wypisywac na naszej klasie, ze pseudonim szkolny to Tana Max ( w sumie u mnie bardziej juz by to pasowalo, bo ja go kupilem jak nie byl znany wogole praktycznie) no i to nie ja szukam przyjaciol w tibii, bo na baletach zadna panna nie chce z Toba gadac.
@Seredo
ja mam traume, Ty masz mandat, wszystko ok?
Safe, jesteś też ładna dupa z twarzy, zapomniałeś dodać :)
zaraz mnie wyzwiesz od pionów i brązowych jęzorów: to prawda, smakowity balaścik :D
Safe, jesteś też ładna dupa z twarzy, zapomniałeś dodać :)
zaraz mnie wyzwiesz od pionów i brązowych jęzorów: to prawda, smakowity balaścik :D
po 1. chciales mnie obrazic czy jak? Chyba nie pyklo
po 2. Drakei?! Co,Kto to kurwa jest ?!
elo pionku, brazowy jezorze.
Zostaw Drakei'a! xD On jest spoko koksem. xD
P.S.Tak ogólnie to niezły burdel tutaj sie zrobił.
P.S.2.Pozdro z kurortu ;p (odpowiem od razu na zarzuty które napewno się tu pojawią - tak tak jestem no liferem i na wakacjach siedze non stop przed kompem) elo
/Hans
lycha_ziom
06-07-2008, 08:46
nie zauważyliście ,że jak tana pada od swoich lub nikt go nie chce w gildi to piszę historię o TYM ,,że wszystko było z góry ustalone" , więc dałeś się zabić przez finixa ,później pamiętam był jakiś masslog na carlin i wpadłeś na statek i napisałeś że masz tyle i tyle sd na wystrzelanie ,,na żydach" zostałeś przez nas wyśmiany i załączył Ci się smutny banan bo nic nie odpisałeś ,więc ,,chęć pomocy" nam nie była wystarczającym dla Ciebie frajerstwem? ale zapomniałem ,że to też było ustalone ;]
@drakei to gangster ;] więc uważaj
Ciekawe kiedy będzie kolejny temat na Tibia.com że tana kończy grac ;]
Thunderbolt
06-07-2008, 11:02
Xefi Nenix - Tomek only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Knight Rafaelo - rafal
Wina Romex
Tak masz racje Finix to wrecz cie pozada ;> btw lizanie dupki Arthasowi, Xefiemu, Morrdercy itd nic Ci nie da ;<
Heh.. tu musze przyznać racje chłopakom z VU, rano zaczesuje moje puszyste włoski do tyłu, nadaje im połysku moim siamponem bejbi siałer, często jeszcze przed wyjściem ćwiczę biceps, by był ładnie spęczniały.
Co do Tany, chłopak żyje Tibią, no cóż, typowy były gangster tibijski!
typowy były gangster tibijski!
xD pamiętam akcje jak na anku bił Kaytka, Za to ze się spłacił po wojnie Lh&Vu. A jak kaytek chciał sparing 1&1 to tana wyznał że nie ma bless alni na potiony nie ma :( wiełc łon nie bełdzie siem bił x( a tak kozaczył
xD pamiętam akcje jak na anku bił Kaytka, Za to ze się spłacił po wojnie Lh&Vu. A jak kaytek chciał sparing 1&1 to tana wyznał że nie ma bless alni na potiony nie ma :( wiełc łon nie bełdzie siem bił x( a tak kozaczył
zle pamietasz.
Co do Tany, chłopak żyje Tibią, no cóż, typowy były gangster tibijski!
Tak, tibia to moje rzycie, skont wiedziales?
@Thunderscierwo
Finixem graja 2 osoby, Maksyma po przejsciu do VO zawsze lubilem i dzialalo to mysle w 2 strony, Jacek mnie nie lubi, za to, ze sciagnac chcialem bohy z 'jego ziomka', wtedy wlasnie realizowany byl plan "zabawa na calego", ale przypominam, ze Jacek nie jest w vu wiec raczej porafi odroznic rl od Tibii, zreszta o ile sie nie myle to sck jest liderem, a nie Jacek, a w VO ludzie potrafia docenic lidera nie straszac ich, ze jak "nie beda sluchac to wyleca z gildii"
@lycha aka udaje ze nie jestem nolife
tak, chcialem wam pomoc, dlatego zrobilem kilka ssow z rozmowy z kaziem gdzie dawal info i dalem sck, ktory z gory wszytsko wiedzial, zreszta, jestes za glupi zeby ro zrozumiec.
Ciekawe kiedy będzie kolejny temat na Tibia.com że tana kończy grac ;]
nie bedzie, bo pisalem to tylko wtedy, kiedy chcialem, zeby vu myslalo, ze sie poklocilem z VO, ale ty tez jestes na to za glupi.
Tak! I to SCK będzie decydował czy chce Jacka i Maksyma w gildii czy Tane.
/Jaca
Tak! I to SCK będzie decydował czy chce Jacka i Maksyma w gildii czy Tane./Jaca
Jacka czy Tane raczej, bo o ile pamietam to Maksym pisal mi, ze musi mnie zabic bo Jacek powiedzial, ze w innym wypadku nie moze wrocic do VO, zabil mnie i siedzial ze mna na VT, nie bylo tak? Zreszta nie wnikam, ta wojna i tak jest juz przegrana, wiec decydujcie sobie ile chcecie, a skoro tak piszesz to nie iwem po co tyle ludzi prosilo mnie zebym wrocil.
@Down
po co? czytaj ze zrozumieniem
To zapytaj Maksyma czy będzie walczył jak ja nie bede.
Thunderbolt
06-07-2008, 16:52
zle pamietasz.
Tak, tibia to moje rzycie, skont wiedziales?
@Thunderscierwo
Finixem graja 2 osoby, Maksyma po przejsciu do VO zawsze lubilem i dzialalo to mysle w 2 strony, Jacek mnie nie lubi, za to, ze sciagnac chcialem bohy z 'jego ziomka', wtedy wlasnie realizowany byl plan "zabawa na calego", ale przypominam, ze Jacek nie jest w vu wiec raczej porafi odroznic rl od Tibii, zreszta o ile sie nie myle to sck jest liderem, a nie Jacek, a w VO ludzie potrafia docenic lidera nie straszac ich, ze jak "nie beda sluchac to wyleca z gildii"
@lycha aka udaje ze nie jestem nolife
tak, chcialem wam pomoc, dlatego zrobilem kilka ssow z rozmowy z kaziem gdzie dawal info i dalem sck, ktory z gory wszytsko wiedzial, zreszta, jestes za glupi zeby ro zrozumiec.
nie bedzie, bo pisalem to tylko wtedy, kiedy chcialem, zeby vu myslalo, ze sie poklocilem z VO, ale ty tez jestes na to za glupi.
skoro tak cie prosza zebys wrocil do nich to udowodnij i wroc.
PS scierwo to sobie znajdz w rodzinie pozdro
skoro tak cie prosza zebys wrocil do nich to udowodnij i wroc.
PS scierwo to sobie znajdz w rodzinie pozdro
po co mam wracac jak nie mam czasu, a Jacek odejdzie niepotrzebnie? niech chlopaki walcza, moze uda im sie wypie*dolic plebs z nebuli.
a scierwo znalazlem w rodzinie juz, szkoda ze to byla Twoja rodzina.
JaSprite
06-07-2008, 18:16
więc dałeś się zabić przez finixa
Naprawde dał sie zabic przez finixa mośku ..
Thunderbolt
06-07-2008, 20:25
po co mam wracac jak nie mam czasu, a Jacek odejdzie niepotrzebnie? niech chlopaki walcza, moze uda im sie wypie*dolic plebs z nebuli.
a scierwo znalazlem w rodzinie juz, szkoda ze to byla Twoja rodzina.
Mow sobie co chcesz na mnie i tak sie tym nie wzrusze. Wszyscy wiedza ze jestes jebanym sprzedawczykiem, a tacy sa najbardziej znienawidzeni i tepieni przez spolecznosc. Chcesz mozemy zrobic sonde o nazwie: "Najwieksza szmata Nebuli"... jestem pewien ze wyladowalbys na samym szczycie. Szkoda mi slow na Ciebie. bajo
Legendanebuli
06-07-2008, 20:57
Seredo, jeżeli twierdzisz że kiedykolwiek lizałem komuś, udowodnij to, potrafisz?
Ja na nebuli doszedłem do czegoś bez lizania komukolwiek, zacznijmy od tego że byłem rlem Friidy, który swojego czasu był w rebirth, później vu, później z mojego placu parę osób zaczęło wbijać levele i też coś tam niby znaczyli (Room Rider, którego prosili żeby pomógł w wojnie przeciwko ordo ; Lady Ancelea ) Za tamtych czasów dużo z nami na tsie siedział Sfoqs, Kuba aka Rede, i Kris. Później poznałem Sunzego itp zaczęła się wojna, a w wojnie vu przeciwko vo, nawet nie musiałem się zgłaszać o venta, Sunze sam mi napisał konto, czyli to jest te lizanie o którym cały czas spamujesz? A może sam powiedz, miałeś kiedykolwiek ip i passy na kanał na tsa vu? Masz dalej? To odpierdol się ode mnie
@Thunderbolt
Jak bym mial głosować na najwiekszą szmatę na Nebuli to z pewnością oddał bym głos na ciebie ;)
Thunderbolt
06-07-2008, 21:40
@Thunderbolt
Jak bym mial głosować na najwiekszą szmatę na Nebuli to z pewnością oddał bym głos na ciebie ;)
nawet mnie nie znasz =,= a na Tanie wielu sie przejechalo i go poznalo ;> byc moze ty tez sie kiedys przejedziesz
@Thunderbolt
najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mimo iz go "znacie" i wiecie jaki jest to go bronicie...
nawet mnie nie znasz =,= a na Tanie wielu sie przejechalo i go poznalo ;> byc moze ty tez sie kiedys przejedziesz
ok, napisz kto sie przejechal? Daly sie wrobic same ogary typu Ty czy Twoi "lojalni" koledzy. Phoenix sie nie sprzedal nie? Vura tez nie w wojnie LH vs VU, nie? Viraz tez nie, nie? i nikt sie nie przejedzie, bo jedyne co teraz planuje z osobami z ktorymi walczylem w 1 gildii, to poznac sie na rl, sa wakacje, nudno jest, kasa chociazby za 'k' w tibi tez jest, wiec czemu nie? a ze 90% vo potrafi rozroznic gre od rl, jakbym przyjechal moge sie zalozyc, ze bylbym dobrze przyjety, to samo tyczy sie w 2ga strone.
A chcecie, to robcie sade, wiem, ze wygram, bo 90% tego forum to scierwo rodem z vu i przeciez chyba nie zaglosujecie na wujka phoenixa, bo jeszcze hunta zlapiecie, he? Najgorsze jest to, ze klocicie sie nie znajac do konca prawdy i w dupie byliscie, gowno widzieliscie.
Zreszta... wymieniajac sie z klockiem za tego chara, mielismy w planie byc "drugim Spashem" z eterni, a wiec pa,pa,pa,kombinowanie... polowicznie to wyszlo ; )
@Zioomz
dalej nie wiemy kim jestes, anonimowosc internetowa Ci sluzy?
Tane akurat znam z rl i napewno nie jest taki za jakiegos go uwazacie :)
Tane akurat znam z rl i napewno nie jest taki za jakiegos go uwazacie :)
moze tak moze nie nigdy nie poznasz nikogo do konca. Zawsze jest cos czego do konca o kims nie wiadomo.
A co do anonimowosci to tak nie musisz wiedziec kim jestem bo i po co :)
moze tak moze nie nigdy nie poznasz nikogo do konca. Zawsze jest cos czego do konca o kims nie wiadomo.
A co do anonimowosci to tak nie musisz wiedziec kim jestem bo i po co :)
z pedagogicznego punktu widzenia, po prostu wstydzisz sie tego kim jestes, coz, trudno.
dobranoc.
z pedagogicznego punktu widzenia, po prostu wstydzisz sie tego kim jestes, coz, trudno.
dobranoc.
Nie, poprostu im mniej wiesz tym lepiej zyjesz. elos!
tomi1990
07-07-2008, 18:08
http://www.***********.com/291639141.html
film by new averios ;] vo rozwalilo 4 asslickerow jak by ktos nie widzial
http://www.***********.com/291639141.html
film by new averios ;] vo rozwalilo 4 asslickerow jak by ktos nie widzial
i czym sie szczycisz? kogo obchodza asslickerzy...
tomi1990
07-07-2008, 22:21
i czym sie szczycisz? kogo obchodza asslickerzy...
gnoju mowie ze jak chce ktos zobaczyc kto nie widzial kto padl i jak to dalem link -.- podaj swoj nick kozaku a nie anonimowo na*******sz na forum i udajesz kogos kim nie jestes
A co ty możesz mameło ?? Wy*******aj bo ty też mnie w*****asz kozaku.
gnoju mowie ze jak chce ktos zobaczyc kto nie widzial kto padl i jak to dalem link -.- podaj swoj nick kozaku a nie anonimowo na*******sz na forum i udajesz kogos kim nie jestes
taki cwaniak jestes to moze sam sie przedstawisz?
tomi1990
08-07-2008, 00:07
taki cwaniak jestes to moze sam sie przedstawisz?
wiesz jak moge sie przedstawic ale nie musze ;]
aktualnie nie gram od kond sprzedalem chara
chodz mam pallka jeszcze tutaj a ed sprzedalem ;]
tomi1990
08-07-2008, 00:09
A co ty możesz mameło ?? Wy*******aj bo ty też mnie w*****asz kozaku.
heheh ty tez mozesz duzo hahahah lick lick nom? phoenix ma juz pewnie czystego rowka jestes tyle wart co twoi koledzy ;] nawet castor cie wysmial a niby jestes po ich stronie powodzenia pionie
no ale w sumie bez pionkow sie wojny nie wygra czyz nie?
heheh ty tez mozesz duzo hahahah lick lick nom? phoenix ma juz pewnie czystego rowka jestes tyle wart co twoi koledzy ;] nawet castor cie wysmial a niby jestes po ich stronie powodzenia pionie
no ale w sumie bez pionkow sie wojny nie wygra czyz nie?
chu*a wiesz, tylko polaczki boja dupe wyjsc na opena, jezlei 2ga strona ma przewage liczebna i tylko polaczki nie potrafia wygrac inaczej wojny niz przewaga liczebna.
Nie bylem tego dnia co byly 3 openy pod rzad, ale z tego co wiem to 3 wygralo VU, albo ewentualnie wygrali w ostatnim rozliczeniu fragow. I sry Tana, ale niewydaje mi sie zeby VU mialo przewage liczebna... Jesli sie myle to poprawcie mnie... Wogole w calej wojnie wydaje mi sie, ze to VO ma przewage liczebna, ale byc moze jestem w bledzie. (tylko prosze niepiszcie, ze VU ma caly server przydupasow i nasze noby biegaja, tylko chodzi oto ilu Nas na akcje wychodzi)
@Wszyscy którzy cos zarzucaja Phoenixowi.
W kazdej wojnie sa miejsca na rozne fortele taktyczne (np. szpieg) My mielismy szpiega, Wy od poczatku staracie sie nam wmowic, ze tez mamy i niewiem moze jakis czas mielismy, ale i tak wyszlo na nasze wkoncu. Phoenix poprostu stwierdzil, ze niechce byc traktowany jak gowno, mial juz jakis tam lvl (chociaz to nie lvl sie liczy), a Finix (niewiem ktory owner bo nie pytalem, ale podejrzewam ze Maksym [pozdro Hespios :p]) tak go wlasnie traktowal. Wiec chlopak zamiast byc bohaterem w waszych oczach i byc loyal to the end to wolal byc dla Was zerem, ale miec pewnosc, ze wygra :P
@Tana
Nic do Ciebie niemam, w sumie spoko sie z Toba gada, ale nieczaje poco blaznisz sie tu na forum klocac sie z jakimis pjjjonkami? Jak bylo to bylo, Wy wiecie swoje. Nikt komu odpisujesz, raczej i tak nie zrozumie oco b. Poza Fifkiem i Jarzabkiem ;)
@serdelo
Nie blaznij sie juz i wy*******aj. (podejrzewam, ze grzeczniejsze slowa by do ciebie nie dotarly, choc i tak jest nikla szansa, ze te dotra, ale jednak napawam sie nadzieja, ze juz niezobacze tu twoich postow)
elo
/Hans
Legendanebuli
08-07-2008, 11:20
Yyyy, według mnie kiedy były te 3 openy, i w ogóle jakoś tak ostatnio macie więcej ludzi, bo jakieś waterfalle i inne kurestwa. Co do Phoenixa, starał się być kimś, ale jak go próbowali uspokoić, to on się w*****ał, zaczynał pierdolić głupoty, no to ludzie zaczynali po nim cisnąć. Zresztą pozwolę sobie przytoczyć słowa bodajże Chudego "Phoenix był żydem, jest i pozostanie żydem, i tyle w tym temacie"
Hans, napisz mi tylko jedną rzecz, czy Seredo kiedykolwiek miał waszego TSa? Bo on się produkuje tutaj na forum, że jest super kozak i elo ziom i że ostry z niego fighter tak jak Bekas
Wiec chlopak zamiast byc bohaterem w waszych oczach i byc loyal to the end to wolal byc dla Was zerem, ale miec pewnosc, ze wygra :P
Co wygra? Jak wy wygracie to wy go wyjebiecie, jak my wygramy to on tu nie wroci za zadne pieniadze. Swietna nagroda :)
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=268995&stc=1
^ Catarzis odeslany do piekla :c
Yyyy, według mnie kiedy były te 3 openy, i w ogóle jakoś tak ostatnio macie więcej ludzi, bo jakieś waterfalle i inne kurestwa. Co do Phoenixa, starał się być kimś, ale jak go próbowali uspokoić, to on się w*****ał, zaczynał pierdolić głupoty, no to ludzie zaczynali po nim cisnąć. Zresztą pozwolę sobie przytoczyć słowa bodajże Chudego "Phoenix był żydem, jest i pozostanie żydem, i tyle w tym temacie"
Hans, napisz mi tylko jedną rzecz, czy Seredo kiedykolwiek miał waszego TSa? Bo on się produkuje tutaj na forum, że jest super kozak i elo ziom i że ostry z niego fighter tak jak Bekas
Nigdy, ja go znam z ab'dendriel jak efaxem i reffem biegałem. Wtedy wydawał się w porządku ale teraz cholernie się błaźni...
Castor sorry, jednak nie znasz calej prawdy o Phoenixie... Po pierwsze zawsze mowil ze jak wygramy wojne albo ze jak juz Maksym nie bedzie nas potrzebowal to nas wyjebia... po drugie phoenix zawsze stwarzal problemy z expowiskami itp typu ja tu expie wy*******aj itp.... trzecie jest to ze zawsze jak ktos robil pa albo pkowal to lecielismy po niego a w szczególnosci tana i trafialo na kolegow phoenixa ktory potem sie stawial ze koles mial racje itp... nie wiesz to sie nie wypowiadaj :)
Legendanebuli
08-07-2008, 17:00
Castor sorry, jednak nie znasz calej prawdy o Phoenixie... Po pierwsze zawsze mowil ze jak wygramy wojne albo ze jak juz Maksym nie bedzie nas potrzebowal to nas wyjebia... po drugie phoenix zawsze stwarzal problemy z expowiskami itp typu ja tu expie wy*******aj itp.... trzecie jest to ze zawsze jak ktos robil pa albo pkowal to lecielismy po niego a w szczególnosci tana i trafialo na kolegow phoenixa ktory potem sie stawial ze koles mial racje itp... nie wiesz to sie nie wypowiadaj :)
I nie tylko ; )
z tych waszych wypowiedzi mozna by nie jedna dobra ksiazke napisac ;)
Seredo?!8o A coto?
P.S. Zgadzam sie z przedmowcami... (czytajcie miedzy wierszami)
P.S.2. Moje podejscie do zydow kazdy zna. (xD)
P.S.3. Calh niemow mi co mam pisac, bo wiem co robie xD (lick lick) xD
/Hans
Legendanebuli
08-07-2008, 21:46
Seredo?!8o A coto?
/Hans
Ahh, czyli wywnioskowałem z tej wypowiedzi to, czego się spodziewałem, Phoenix jest u was szmatą, jak i u nas był. Nie ma litości dla chujowych gości ;];];];]
Hans, czy ja już ci kiedyś mówiłem, że jesteś jedną z najnormalniejszych ludzi w vu? ;< (lick lick lick)
Zapomniałem napisać, jak coś, to pamiętaj tam kiedyś jak będziecie paymenty wyznaczać, że ja ci prawiłem komplementy, OKEJ?
Legendanebuli
09-07-2008, 10:31
jak sie pisze to pskonejot
??
pskonejot
;];];];];];];];];;]];];];];];];]
Nebulafighter
09-07-2008, 15:51
Seredo?!8o A coto?
P.S. Zgadzam sie z przedmowcami... (czytajcie miedzy wierszami)
P.S.3. Calh niemow mi co mam pisac, bo wiem co robie xD (lick lick) xD
/Hans
Tak tak znamy Twoje podejscie do rodzicow nie musisz nam tego mowic chlopaczku z pyzata buzka i pinglami na nosie,ok?
@wawiernia aka przyglup
Pisales cos wczesniej ze bez lizania osiagnales duzo na nebuli? Sadzisz ze kupowanie co chwile nowychcharow to jakies osiagniecie? Przeciez Ty nawet 100 lv sam nie wbiles lamusie wiec zamilknij na wieki
eisscheriann
09-07-2008, 15:58
Pisales cos wczesniej ze bez lizania osiagnales duzo na nebuli? Sadzisz ze kupowanie co chwile nowychcharow to jakies osiagniecie? Przeciez Ty nawet 100 lv sam nie wbiles lamusie wiec zamilknij na wieki
a wbicie 100 lvl to jakieś osiągnięcie?
Ahh, czyli wywnioskowałem z tej wypowiedzi to, czego się spodziewałem, Phoenix jest u was szmatą, jak i u nas był. Nie ma litości dla chujowych gości ;];];];]
Hans, czy ja już ci kiedyś mówiłem, że jesteś jedną z najnormalniejszych ludzi w vu? ;< (lick lick lick)
Zapomniałem napisać, jak coś, to pamiętaj tam kiedyś jak będziecie paymenty wyznaczać, że ja ci prawiłem komplementy, OKEJ?
Szmata to jesteś kolo ty, bo w VO tylko Olecko ( no i może sunze ) maja coś do gadania. Więc szmato 3m ryj. ELO
<<<
tomi1990
09-07-2008, 18:37
Szmata to jesteś kolo ty, bo w VO tylko Olecko ( no i może sunze ) maja coś do gadania. Więc szmato 3m ryj. ELO
<<<
a ty przedstaw sie? Omega master duzo do gadania?
<<<
Skad mozesz ku**a wiedzieć kto tam ma coś do powiedzenia?
<<<
HAHAHA, gowno widziales i gowno wiesz ;)
Tak tak znamy Twoje podejscie do rodzicow nie musisz nam tego mowic chlopaczku z pyzata buzka i pinglami na nosie,ok?
Jakies kompleksy na punkcie wygladu? Ja sie niewstydze jak wygladam.
Nebulafighter
10-07-2008, 01:13
Jakies kompleksy na punkcie wygladu? Ja sie niewstydze jak wygladam.
Kompleks to raczej Ty masz zwany 'napinka przez kabel neostrady' , jestes pizda w rl to spinasz sie pixelowy ludkiem
Pizda ty jesteś, bo się napinasz na forum. Pełna anonimowość i kurwo kozaka rżniesz pedale zajebany.
Mietek919.
10-07-2008, 02:26
Pizda ty jesteś, bo się napinasz na forum. Pełna anonimowość i kurwo kozaka rżniesz pedale zajebany.
Dodać trzeba ze się dowartościowuje i to mocno :s
a wbicie 100 lvl to jakieś osiągnięcie?
Może i nie osiągnięcie ale im większy lv tym większy respect ?:S
A Bojtano mi mówił iż na rispekt wystarczy Full Skull Addon i red skul ;0 ;< zamknę się teraz w sobie ;\;\;\
Przykład: Nodois
Wniosek: ?
Mietek919.
11-07-2008, 09:46
Przykład: Nodois
Wniosek: ?
!!!!!!!!!!!!
Nie wiedziałem że mogę aż tak się mylić ten przykład uświadomił mi jednak że moje stwierdzenie było zue :D
@Down
Nie bij, wole paymenta...
JaSprite
11-07-2008, 10:00
A Ja kocham Lisa Zapinatora. Zaraz wam wszystkim Naje*ie i sie skonczy
Kompleks to raczej Ty masz zwany 'napinka przez kabel neostrady' , jestes pizda w rl to spinasz sie pixelowy ludkiem
hahaha, tak castor sie napina jak nikt inny ;<
Skad mozesz ku**a wiedzieć kto tam ma coś do powiedzenia?
A z kąd ta dziwka może wiedzieć kto w VU ma do gadania?
Zalep wary idioto i czytaj ze zrozumieniem.
eisscheriann
11-07-2008, 17:34
z kąd
nodojs, to ty?:DDddDdddd
Nebulamaster
11-07-2008, 19:38
nodojs, to ty?:DDddDdddd
Nodois by nie umial wejsc na to forum a co dopiero znalesc temat nebulanski i zarejestrowac się na forum : o
eisscheriann
11-07-2008, 19:43
Nodois by nie umial wejsc na to forum a co dopiero znalesc temat nebulanski i zarejestrowac się na forum : o
a wiesz co to są czity, poradniki 'jak napisac posta', boty i wspomagajki?
JaSprite
11-07-2008, 23:32
pierdolicie od rzeczy...
eisscheriann
12-07-2008, 02:42
pierdolicie od rzeczy...
od pół roku tu pierdola od rzeczy
Thunderbolt
13-07-2008, 20:08
Ty z ortografii za dobry chyba tez nie jestes ;<
lycha_ziom
13-07-2008, 23:10
Ty z ortografii za dobry chyba tez nie jestes ;<
ponieważ ludzie nie patrzą na siebie tylko na innych ,wytykają komuś błędy oraz śmieją się z nich a gdy przyjdzie spojrzeć na siebie to już nie tak łatwo o samokrytykę.Usłyszeli jakieś głupoty o nodoisie a teraz to powtarzają ,to jak dzieci które usłyszą jakiś tekst na podwórku a później 3 dni biegają i powtarzają to ,nie znacie człowieka to czemu oceniacie go? pierw spójrzcie na siebie później na innych
pozdrawiam
ponieważ ludzie nie patrzą na siebie tylko na innych ,wytykają komuś błędy oraz śmieją się z nich a gdy przyjdzie spojrzeć na siebie to już nie tak łatwo o samokrytykę.Usłyszeli jakieś głupoty o nodoisie a teraz to powtarzają ,to jak dzieci które usłyszą jakiś tekst na podwórku a później 3 dni biegają i powtarzają to ,nie znacie człowieka to czemu oceniacie go? pierw spójrzcie na siebie później na innych
pozdrawiam
Ty byś może nauczył się w którym miejscu stawiać przecinki, kropki lub kiedy piszemy wyrazy dużą literą.
Nebulafighter
14-07-2008, 02:27
Ty byś może nauczył się w którym miejscu stawiać przecinki, kropki lub kiedy piszemy wyrazy dużą literą.
Tam tez byles taki madry skurwysynu ?
Za przeproszeniem, co ma piernik do wiatraka?
To jest forum o wojnie na nebulii...a nie o poprawnym używaniu j.polskiego. Jak nie macie na odpowiedź kontrargumentów związanych z nebulą to dajcie sobie spokój. Wytykanie błędów co do poprawnego używania znaków interpunkcyjnych świadczy tylko o waszej bezsilności...
No to powiedz mi co do chuja zrobił wasz thunderbolt?
@Nebulafajter
Stary nie napinaj sie tak, bo jeszcze żyłka ci pęknie.
Thunderbolt
14-07-2008, 13:59
No to powiedz mi co do chuja zrobił wasz thunderbolt?
@Nebulafajter
Stary nie napinaj sie tak, bo jeszcze żyłka ci pęknie.
=,= ja pokazalem ze smiejacy sie z nodoisa koles ma ten sam problem. Najpierw popatrz na siebie a pozniej oceniaj innych(jesli ich znasz) :baby:
W takim razie ja pokazalem ze smiejacy sie lycha z nebulamastera ma ten sam problem.
Thunderbolt
14-07-2008, 21:34
W takim razie ja pokazalem ze smiejacy sie lycha z nebulamastera ma ten sam problem.
lol gdzie ty widzisz zeby on sie smial z nebulamastera?
@Thundergówno
Mój drogi, lycha w swojej wypowiedzi cię zacytował, więc chyba logiczne jest że jego wypowiedź szła w kierunki m.in Nebulamastera.
Thunderbolt
14-07-2008, 23:31
@Thundergówno
Mój drogi, lycha w swojej wypowiedzi cię zacytował, więc chyba logiczne jest że jego wypowiedź szła w kierunki m.in Nebulamastera.
Gówno to mozesz mowic do swojej matki psi wentlu. pozdro
Wypowiedz na poziomie. pozdro
eisscheriann
15-07-2008, 00:04
@thundergówno
ambitne wyzwiska ;]
No to gratuluję, pokazałeś swój poziom. Oby tak dalej, pozdro.
TheDwarf
15-07-2008, 08:03
A ja tak zmienie temat, bo po chvj sie klocic, gdy mozna ponarzekac - rzekl Hidek.
Otoz, nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego nie poszerzyli mostku na VDL - afera na Novej, 10 sneakow na miesiac w tym miejscu, a oni caly czas trzymaja tam jednokratkowy most z miejscami do stackingu. A poszerzyli np. miejscowe na desercie, ktora byla uzyta tylko raz, poszerzyli thais trolle, gdzie zmarł Thegi niegdys (miejscowa uzyta 5 razy), poszerzyli ogolnie wiele ciekawych miejsc, a most na VDL-u jak stał, tak stoi. Mowie wam, z tego miejsca, ze do Tibii 8.5 to zmienia.
Kolejna sprawa, to ze z kazdym updatem utrudniaja sneaking - na 7.4 mozna bylo robic uhtrapy i 2 40 lvlami zabijac praktycznie kazdego, a na 8.1 juz tak udupili knighta i poszerzyli niektore miejsca, ze sneakowanie i campienie jest praktycznie niemozliwe.
Odebrali UE combo i teraz na wojnie musimy miec po kilkadziesiat osób po jednej stronie, by dzialac sukcesywnie i madrze.
/TheTwojaStaraDwarf
ps zamiast sie klocic, lepiej napiszcie co o tym sadzicie.
Legendanebuli
15-07-2008, 10:28
Na trollach w thais bym nie padł, żeby nie jeden człowiek, który zawsze musi coś odjebać. A ten vdl, VDL JEST ZJEBANY, bo najta mogą złożyć ;[
A widziałeś, że tam na mount sternum gdzie zabiliśmy kiedyś Kazika Zabijakem i NODOIOSA TYRANA poszerzyli przejście? Bo na tamtej akcji Xendosa się nie mieścił ;]
1szego dnia po update się załamałem. Można powiedzieć że jedyny w pełni prywatny exp został mi odebrany. Zabrali Pz na wejściu do drakoni. Teraz już nie będzie blokowania drakoni i botowania na ghoulach i wyciągania po 50~k dziennie. A co do miejsc poszerzonych to Wejście na Hg gdzie też były prowadzone masslogi ;). Dziwie się że nie poszerzyli kładki nad lawą przy wejściu na drakonie. Jest to wcale nie gorsze miejsce do masslogowania niż VDL
TheDwarf
15-07-2008, 11:46
Na trollach w thais bym nie padł, żeby nie jeden człowiek, który zawsze musi coś odjebać. A ten vdl, VDL JEST ZJEBANY, bo najta mogą złożyć ;[
A widziałeś, że tam na mount sternum gdzie zabiliśmy kiedyś Kazika Zabijakem i NODOIOSA TYRANA poszerzyli przejście? Bo na tamtej akcji Xendosa się nie mieścił ;]
Mt. Sternum raczej nie odwiedzam, wiec nie wiem. Ale tez tam fajne miejsce bylo i tez oczywiscie musieli zepsuc. A co do thais to przypomnij mi kto zepsuł, bo nie pamiętam? :D Mozesz na priva jak chcesz.
@Seredo
Na Draconie w porownianiu z VDL-em nikt nie expi i jest tam mniej masslogów. Nawet nie wiedzialem, ze wejscie na HG poszerzyli, no to w ogole super...
Teraz wejście ma 3 sqm szerokości ;) Więc totalna maskra
Thunderbolt
15-07-2008, 13:38
No to gratuluję, pokazałeś swój poziom. Oby tak dalej, pozdro.
Nie ja zaczalem wyzywanie ale ja to skoncze ssij mi jaja bb nie bede wiecej z toba konwersowal bo sie do tego nie nadajesz ;<
Zamknij dupe niedojebany pierdolony psie, ja zaczalem dyskusje i ja cie wyzywalem? Nazwalem cie tylko thundergownem bo wszyscy wiedza ze nim jestes;c, a ssac to mozesz ty swoim przyjaciolom z vu. Chociaz w sumie tak im juz wylizales rowa ze chyba wiecej sie nie da, co nie?
jedziecie, chlopcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legendanebuli
15-07-2008, 14:30
Mt. Sternum raczej nie odwiedzam, wiec nie wiem. Ale tez tam fajne miejsce bylo i tez oczywiscie musieli zepsuc. A co do thais to przypomnij mi kto zepsuł, bo nie pamiętam? :D Mozesz na priva jak chcesz.
A komu było szkoda jebanego 60 lvla żeby leczyć mnie na exicie? Kto wtedy robił zamieszanie na vencie? Kto najgłośniej wrzeszczał na vencie? Już wiesz przez kogo padłem wtedy.
TheDwarf
15-07-2008, 14:37
A komu było szkoda jebanego 60 lvla żeby leczyć mnie na exicie? Kto wtedy robił zamieszanie na vencie? Kto najgłośniej wrzeszczał na vencie? Już wiesz przez kogo padłem wtedy.
Aaaaaa, no juz wiem o kogo chodzi. Ale fakt, faktem braklo kilku sekund wtedy i wyrzuciloby Cie z gry, a osoba, ktora byla na tym 60 lvlu i tak by padła, bo miala PZ. =D Błąd zrobilismy taki, ze mogles zalozyc SSa jak dawales x-loga wtedy bys przezyl. Cóz, czlowiek uczy sie na bledach :D
Legendanebuli
15-07-2008, 15:10
Aaaaaa, no juz wiem o kogo chodzi. Ale fakt, faktem braklo kilku sekund wtedy i wyrzuciloby Cie z gry, a osoba, ktora byla na tym 60 lvlu i tak by padła, bo miala PZ. =D Błąd zrobilismy taki, ze mogles zalozyc SSa jak dawales x-loga wtedy bys przezyl. Cóz, czlowiek uczy sie na bledach :D
Założyłem ssa i might ringa, i bez skutków
TheDwarf
15-07-2008, 15:25
Założyłem ssa i might ringa, i bez skutków
w takim razie musze jeszcze raz tego reca zobaczyc xd
Legendanebuli
15-07-2008, 17:37
w takim razie musze jeszcze raz tego reca zobaczyc xd
Akcja była zjebana, i to nie była ani moja, ani twoja wina, a wtedy miałem te stoneskiny z andrenosa, i przed exitem założyłem ssa i jak dobrze pamiętam miałem 1 might ringa, którego również założylem, a wiadomo że 30 druid nie wyuhałby 85 najta, jak mu na*******ają combo po 1k, poprostu komuś szkoda było chara, który i tak padł. Nie moja wina że są ludzie i parapety.
Dobra chuj wam w oczy, jadę na wioskę, wrócę w niedzielę. Cya
TheDwarf
16-07-2008, 01:14
pare razy wczesniej, juz sie cos takiego udalo, szkoda ze nie bylo nas tam wszystkich to wtedy by nikt nie padl. ale i tak mielismy farta, jakby kaziu zaryzykowal i zaczal nas bic wczesniej i blokowac to bysmy wszyscy padli =D
Nebulafighter
16-07-2008, 03:17
Akcja była zjebana, i to nie była ani moja, ani twoja wina, a wtedy miałem te stoneskiny z andrenosa, i przed exitem założyłem ssa i jak dobrze pamiętam miałem 1 might ringa, którego również założylem, a wiadomo że 30 druid nie wyuhałby 85 najta, jak mu na*******ają combo po 1k, poprostu komuś szkoda było chara, który i tak padł. Nie moja wina że są ludzie i parapety.
Dobra chuj wam w oczy, jadę na wioskę, wrócę w niedzielę. Cya
Ty legenda nie najebal Ci dzisiaj nikt czy co ze sie tak podniecasz na forum? idz sie po dzielnicy przejdz, Twoja dupcia nie byla juz dawno zbombardowana przez brudnego kutasa
TheDwarf
16-07-2008, 05:33
Z calym szacunkiem nebulafighter, ale probowalismy tu wlasnie zmienic temat, zeby zamiast bezsensownych klotni i zaczepek byla jakas ciekawsza dyskusja, wiec prosilbym cie o zmiane zachowania.
Debil inaczej nie potrafi się wypowiadać na forum.
@The Dwarf.
Komu było, tak bardzo szkoda tego 60 lvla?
TheDwarf
16-07-2008, 09:19
Nie bede szykanowac innych na forum =P wiec nie moge powiedziec, jak ta osoba bedzie chciala, to sama ci powie xD
Mietek919.
16-07-2008, 13:53
Godzina 10:08~
Mass log VU...
Godzina 10:12
W wyniku mass logu ginie 126 royal paladin
Nick: Emval ;(
MiszczTibijski
16-07-2008, 14:46
Mass log VU...
pshehuie z nich dentkli 126 rp prawie jak fjat 126 pe co?'
btw. seksi masz avatar
Mnie tez wczoraj dentkli ale to gildia o gangsterskiej nazwie Victum Omnis do teraz sie jeszcze czense:/
Gold shooter by Tana Max,Wizz Lowe,Brave Maly,Pushdel
kolejny paralita z trzesacymi sie lapskami.
Nebulafighter
17-07-2008, 02:20
Gold shooter by Tana Max,Wizz Lowe,Brave Maly,Pushdel
kolejny paralita z trzesacymi sie lapskami.
Ale Ty jestes kurwa niedojebany czlowieku, napsiales to na tibia.com na tibia.pl i dodales w komenta, czy to kurwa jakie osieagniecie zabic 4 shooterami 120+ palka po upie z leczeniem? do tego dwoch druidow, ogarnij sie bo zal mi ciebie zaraz ci prysknie
Ale Ty jestes kurwa niedojebany czlowieku, napsiales to na tibia.com na tibia.pl i dodales w komenta, czy to kurwa jakie osieagniecie zabic 4 shooterami 120+ palka po upie z leczeniem? do tego dwoch druidow, ogarnij sie bo zal mi ciebie zaraz ci prysknie
czytajac twoje posty to raczej tobie pryska podczas pisania ich ;)
7dma osoba w tym tygodniu w*****ona przez "pionka".
Next soon.
Bosy_Wiesniak
17-07-2008, 19:26
Mass log VU...
4 minuty laliscie 126RP? Chyba bylo was tam tylko trzydziestu, lub jak zwykle Ciebie tam nie bylo.
Nebulafighter
17-07-2008, 20:24
4 minuty laliscie 126RP? Chyba bylo was tam tylko trzydziestu, lub jak zwykle Ciebie tam nie bylo.
Ty zone biles wczoraj 10 min i nikt Ci tego nie wypomina
Człowieku, ogarnij się.
Mietek919.
17-07-2008, 22:07
1. Co do czasu mass logu może się pomyliłem sorry.
2. Z vu nie mam nic wspólnego.
3. Taki rp składa się w parę sekund.
Człowieku, ogarnij się.
@The Dwarf.
ano Sunze ;p
Mietek919.
18-07-2008, 00:45
Open battle plx
Vu w nocy nad aktywni, za dużo "kofeiny" czy co :<
Masakratus
Wickanina
Boytano
Brave Maly
Celandia
Pyrokar Aldix
Wolgler De'Zul
Leendras
Heinzkuttin
Don Azazel
Tana Max
Notorious Viper
Jerphyn Tarkst
12:1 dla VU
PLUS MALA WISIENKA NA PRZESLODZONYM CIASTECZKU
Maaster Mietek
Jul 18 2008, 02:26:13 CEST Killed at Level 123 by Szalony Magus
and by Vlad Vizah
Wisienke na ciasteczku to stary ci chujem podaje -.-
byś tylko o żarciu pierdolił prosiaku berserkerze
HÓi Ci Na Imie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Jak Masz Zamiar Wypisywac Wisienki Na Przeslodzonym Ciastku To Czesc!
te wegetariany pizde skrojcie kurwa wasza mac
JaSprite
18-07-2008, 04:25
KÓrewa Boy co Ty robisz na tej Nebuli !! dawaj na otsa szwedy je*ane skurwyich !! WBIJAJ ja jestem albo Xanoxin albo Stonecutter knight !!! KNULLA
ctrlaltdel.no-ip.org kwa zapomnialem ip podac :D 8.0 wersja cmon modafaka
GrzecznyTibijczyk
18-07-2008, 13:10
pshehuie z was nie ma co dentkneliscie master mietka a on taki seksi avatareq ma :(
a Viks zamiast spamować forum wisenkami lepiej ić powiec
exevo gran mas pan i w*******aj :(
Ormuzzek
18-07-2008, 17:50
Eh bede tu zamieszczać filmiki:
Los Krelos:
http://www.speedy.share.com/786365413.html
Maaster Mietek:
http://www.speedy.share.com/393658863.html
bez ' . ' <-- kropki
tomi1990
19-07-2008, 17:25
Eh bede tu zamieszczać filmiki:
Los Krelos:
http://www.speedy.share.com/786365413.html
Maaster Mietek:
http://www.speedy.share.com/393658863.html
bez ' . ' <-- kropki
jak by nie mogli znalesc na tibia de
jak by nie mogli znalesc na tibia de
Pytanie co to jest tibia.de?:(
Ormuzzek
19-07-2008, 20:28
Pytanie co to jest tibia.de?:(
tomi~ masz odpowiedz dlaczego umieściłem filmik także tutaj.
Ormuzzek
20-07-2008, 00:00
To byla ironia kretynie.
Kretyna to se szukaj w rodzinie zajebany kutasie !
Widze ze twoja juz jednego znalazla.
Kretyna to se szukaj w rodzinie zajebany kutasie !
Zostaf go kulfa. I nie fysyfaj mojego zioma. Oky?
O kurcze dobsh wiszra.
Ja bende tfoim obraniaczem oky?
No wuasnie tsza mi pro takiego jak ty cheche ale najwarzniejsze rze ty pl :flaga_pl:
No wuasnie tsza mi pro takiego jak ty cheche ale najwarzniejsze rze ty pl :flaga_pl:
nąą bo by cienrzko byuo sie dogadac nie? jak cos by byuo zle to prajwejt mesejdża mi slij na tibje
oks taki 70 paladyncjusz to dobra oslonaB)
oks taki 70 paladyncjusz to dobra oslonaB)
nąąą niedłógo rojal znuf ; ) mam klate ze stalji, ale xnazy mnie paralirzóje ://
O kurcze to pszejebane :/ ale ty menrzny wojowniq i dash se rade zioims
Leo_eloon
20-07-2008, 16:13
Przejebane co?:(
Legendanebuli
20-07-2008, 17:22
@The Dwarf.
Taki koleś, który lubi krzyczeć ;]]]]]
Ja mogłem chodzić na akcje bez tsa, bo go z drugiego końca Białego słyszałem
PS. WRóCIłEM CHCHECHEHE, ALE NIE DO WOJNY AHAHAHAHAHAHAHAHAH ,,l,,
Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, nieprawdaż Stonec?
Leo_eloon
20-07-2008, 17:30
Taki koleś, który lubi krzyczeć ;]]]]]
Ja mogłem chodzić na akcje bez tsa, bo go z drugiego końca Białego słyszałem
PS. WRóCIłEM CHCHECHEHE, ALE NIE DO WOJNY AHAHAHAHAHAHAHAHAH ,,l,,
Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, nieprawdaż Stonec?
też bym kciał wiedzieć :/
Przejebane co?:(
ETAM BYWALO GORZEJ XD
Leo_eloon
20-07-2008, 17:37
ETAM BYWALO GORZEJ XD
gorzej było jak mój biegał pkować akfom a twój biegał za mną i krzyczał huntet :/
Legendanebuli
21-07-2008, 11:02
gorzej było jak mój biegał pkować akfom a twój biegał za mną i krzyczał huntet :/
Było nie pkować człowieku z podziemnego kazordonu
Btw, Mitzak nie ma już 6 lvla ani skilli 13/15 ani magicznego 4 ANI NIE JEST ELDER DRUIDEM CHEHCEHCHEHC
Mietek919.
21-07-2008, 15:14
ej no weźcie tego feniksa phoenixa bo z mojego nóóbka chcial boszki ;(
S.O.S
Nebulafighter
21-07-2008, 15:51
ej no weźcie tego feniksa phoenixa bo z mojego nóóbka chcial boszki ;(
S.O.S
Stul morde lizodupie jebany
Legendanebuli
21-07-2008, 16:49
A ty uklęknij i przyjmij ciało Hrystusa ;]
Herezjusz
21-07-2008, 17:20
A ty uklęknij i przyjmij ciało Hrystusa ;]
Hidek jest Bogiem to ty Chrystusem?:(
Mietek widzisz cza byuo go det wtedy jak on te bochy kciał :/
A Mitzak nadal żyje jako elder druid w naszych sercach!
Legendanebuli
21-07-2008, 17:43
Hidek jest Bogiem to ty Chrystusem?:(
Mietek widzisz cza byuo go det wtedy jak on te bochy kciał :/
A Mitzak nadal żyje jako elder druid w naszych sercach!
Hidek jest Bogiem? To nie wiem w takim razie kim ja jestem, jeżeli Hidek jest moim przydupasem
Mietek919.
21-07-2008, 20:23
Lizałeś to rób to nadal ;] i nie mów że inni liza :|
Nebulafighter
22-07-2008, 02:21
Lizałeś to rób to nadal ;] i nie mów że inni liza :|
Liz mi jaja s*****aly psie i nie zapomnij zdezyfekowac jamy utsnej bo nie chce syfa zalapac po innej dupie
Co jest kurwa night fajterzy? Czemu loga daliscie?
Bo ty sie lognales a wszyscy sie ciebie boimy:/
Ile ty masz kurwa lat? Skonczyles jakakolwiek szkole dajaca ci PODSTAWOWE umiejetnosci matematyczne? Umiesz liczyc do 10? Bo okolo tylu nas bylo, z czego 90% to 100-120 lvle, kim mielismy walczyc? Gdzie byles jak VU dostawalo? Oh zapomnialem, w mojej dupie...
a ty czemu dales exita jak noobcharem na vdlu ci battla zrobilismy?
ExsiliunFighter
22-07-2008, 03:37
Cześć Exsiliun. Musiałem zrobić konto bo już nie moge tak patrzeć na twoje jebane super wypowiedzi na forach. Pierwsza sprawa, kim ty wogóle jesteś? Przybiegłeś tu z furorki bo tam chciałeś być kozakiem ale ci nie wyszło. Tu też próbujesz być? Najs VERY NAJS ale jak tak kozakujesz co robimy w nocy to może opowiedz nam jak było w noc, a raczej wieczorem na meetingu Duskiness jak przyjechaleś polizac dupki? Co się stało, powiedz ogólnie na forum. Nara frajerze ;)
Cześć Exsiliun. Musiałem zrobić konto bo już nie moge tak patrzeć na twoje jebane super wypowiedzi na forach. Pierwsza sprawa, kim ty wogóle jesteś? Przybiegłeś tu z furorki bo tam chciałeś być kozakiem ale ci nie wyszło. Tu też próbujesz być? Najs VERY NAJS ale jak tak kozakujesz co robimy w nocy to może opowiedz nam jak było w noc, a raczej wieczorem na meetingu Duskiness jak przyjechaleś polizac dupki? Co się stało, powiedz ogólnie na forum. Nara frajerze ;)
Podaj jego nick z furory plz xD
Edit. Fallathanu kociaku. Jak pytalem cie podczas naszej wojny to powiedziales ze to nie ty ;< wstydzisz sie czegos? :((((
Taaa napisz jakto dostales wpierdol na meetingu ;<
a co do Exsiliuna to juz doszly mnie sluchy ze to ponoc ja xDDDDDDDDDDDD Wiec powiem Ci tak : nie jest mi przykro :< Ale jak chcesz zem na pograc to pisz na prv dam ci ip jakiegos otsa sprawdzimy kto ma lepsze pvp, no chyba ze masz chara na furora to sie pona*******amy przed ss ^^
Ile ty masz kurwa lat? Skonczyles jakakolwiek szkole dajaca ci PODSTAWOWE umiejetnosci matematyczne? Umiesz liczyc do 10? Bo okolo tylu nas bylo, z czego 90% to 100-120 lvle, kim mielismy walczyc? Gdzie byles jak VU dostawalo? Oh zapomnialem, w mojej dupie...
10 vs 15 no naprawde byliscie bez szans nocni fajterzy :(
A co do Twojego zapytania gdzie bylem jak vu dostawalo w dupe to samznasz odpowiedz, jacys frajerzy dawali mirobic kase i shooterow na wojne :D Wiesz z tego co widze od czasu jak doszlismy do wara to jeszcze opena nie wygraliscie :(
Widze ze strasznie negatywny emocje u Ciebie wywoluje ta gra, idz sobie herbatke zaparz a ja ide spac, zrobcie jakiegos sneaka o 6 rano wtedy nas nie bedzie pewno
@up
Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu
ide spac czolem a wy trolujci tu dalej nie bede was juz dzisiaj karmil
A co do Twojego zapytania gdzie bylem jak vu dostawalo w dupe to samznasz odpowiedz, jacys frajerzy dawali mirobic kase i shooterow na wojne :D Wiesz z tego co widze od czasu jak doszlismy do wara to jeszcze opena nie wygraliscie :(
Widze ze strasznie negatywny emocje u Ciebie wywoluje ta gra, idz sobie herbatke zaparz a ja ide spac, zrobcie jakiegos sneaka o 6 rano wtedy nas nie bedzie pewno
1st oczywiscie idzie wam lepiej bo tY jestes z vu. podczas robienia kasy na wojne musiales lizac tak duzo az wylizales 154ek. duzo lizania cie to kosztowalo.
2nd czemu nie napisales nic o meetingu. Pisz fajterze, posmija sie wszyscy ^^
"Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu"
nie pierdol ze nie napisales bo nie chciales hunta. czlowieku wszyscy cie za szmate uwazaja. wole nie miec tego mozgu niz byc psem i posmiewiskiem. masz cos do moich starych?
Nebulafighter
22-07-2008, 04:08
1st oczywiscie idzie wam lepiej bo tY jestes z vu. podczas robienia kasy na wojne musiales lizac tak duzo az wylizales 154ek. duzo lizania cie to kosztowalo.
2nd czemu nie napisales nic o meetingu. Pisz fajterze, posmija sie wszyscy ^^
"Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu"
nie pierdol ze nie napisales bo nie chciales hunta. czlowieku wszyscy cie za szmate uwazaja. wole nie miec tego mozgu niz byc psem i posmiewiskiem. masz cos do moich starych?
Ty nie masz mozgu, maja cie wszyscy za szmate i posmiewisko.
To chyba gorzej co nie? Idz lizac jaja razem z mietkiem, stworzycie prefekcyjna pare dwoch jadro lizaczy, NASZ NAROD POTRZEBUJE TAKICH LUDZI JAK TY. Dobra ide grac dalej w mario, wczesna pora jest
@Exsiliun
I co myślisz że jak doszliscie do wojny 60-80lvl to cos znaczycie? Myslisz ze to dzieki wam Vu teraz wygrywa? Uważaj bo marnujesz czas i nie zdarzysz komus w
du*e wejsc ;) Danish? ;>
A i skupcie się na wojnie nie "walce" na wyzwiska na forum.
/Jaca
To chyba gorzej co nie? Idz lizac jaja razem z mietkiem, stworzycie prefekcyjna pare dwoch jadro lizaczy, NASZ NAROD POTRZEBUJE TAKICH LUDZI JAK TY. Dobra ide grac dalej w mario, wczesna pora jest
Moje pisanie na forach juz nie bedzie tak czeste i nie bede musial czytac jak pisza takie sciery jak ty. Jak nauczysz sie pisac na poziomie polskiego przecietniaka to moze ci kiedys odpisze ale narazie nie zaslugujesz na to bo nawet sie nie przyznasz kim jestes macie ten sam syndrom z eksiljónem boicie sie ze beda sie z was smiac bo pewnie zwykla cipa jestes tak jak fallathanu albo cos pokroju seredo ;) Wkoncu bende mugl nolajfowac bo pak bendzie. czym sie i elo marginesie
Legendanebuli
22-07-2008, 11:17
A przypomnieć ci "walkę" w AB? Jak zrobiliście na mnie nieudanego mass loga, a później se biegałem sam i biłem całą Omege? Stanąłem w Hellgate, jak zacząłem z niego wybiegać, to wy wszyscy "utani hury, gran hury" i do dp. Dopiero jak Tana ci poradził, żebyście jednak mnie bili ( za moją namową ) wbiegliście i zaczeliście mnie bić. I wtedy było 1 vs 15, CZEMU NIE CHCIELIśCIE WYJść WTEDY? STRACH? ;<
Pozdro Poćwicz pionku
@up
Masz racja inteligencie, moglem sie przyznac ze to moj char i dostac hunta, widac ze w mozg to Cie bozia nie wyposazyla :/ Moge Ci opowiedziec jak Ci tata wpierdolil za to ze padles na paralizzuuuu
ide spac czolem a wy trolujci tu dalej nie bede was juz dzisiaj karmil
Opena? To powiedz mi gdzie i kiedy... Ah zapomnialem, jestes tylko kolejnym pionem dla vu tak jak waterfall i reszta ciot i masz tu gowno do gadania.
A czy ta gra wywoluje we mnie zle emocje? Moze i tak, jak widze takie cioty jebane.
Mietek919.
22-07-2008, 13:22
Pogadamy jak dorośniesz.... 14 latku
http://img225.imageshack.us/img225/3184/kutasfj5.jpg (http://imageshack.us)
Legendanebuli
22-07-2008, 13:40
Dobra, chciałbym tylko oznajmić, że narazie jestem bardzo retired, ale na forum będę wchodzić i na tibię czasami pogadać z kolegami (ale rymuje chcehcheh).
Ahh zapomniałbym czegoś napisać.
Kiedyś tu wrócę. Być może prędzej niż myślicie ;]]]]
Moje pisanie na forach juz nie bedzie tak czeste i nie bede musial czytac jak pisza takie sciery jak ty. Jak nauczysz sie pisac na poziomie polskiego przecietniaka to moze ci kiedys odpisze ale narazie nie zaslugujesz na to bo nawet sie nie przyznasz kim jestes macie ten sam syndrom z eksiljónem boicie sie ze beda sie z was smiac bo pewnie zwykla cipa jestes tak jak fallathanu albo cos pokroju seredo ;) Wkoncu bende mugl nolajfowac bo pak bendzie. czym sie i elo marginesie
Masz coś do mnie Klopsie ?? powiem ci tyle Wy*******aj bo wołają cię na lizanie dupska. Nie chce mi się już komentować tych twoich dennych postów. Więc proszę ciebie kulturalnie odpierdol się od mojej osoby bo ja nie latam z jęzorem na wierzchu w przeciwieństwie do ciebie.
Masz coś do mnie Klopsie ?? powiem ci tyle Wy*******aj bo wołają cię na lizanie dupska. Nie chce mi się już komentować tych twoich dennych postów. Więc proszę ciebie kulturalnie odpierdol się od mojej osoby bo ja nie latam z jęzorem na wierzchu w przeciwieństwie do ciebie.
jak mi podasz chociaz jeden nick z vo z kim rozmawiam to sie odpierdole
Seredo jak mówisz o lizaniu dupska to spójrz na siebie. Ale chyba jestes taki sobie w tym fachu skoro Castor z ciebie kpił :(
Seredo jak mówisz o lizaniu dupska to spójrz na siebie. Ale chyba jestes taki sobie w tym fachu skoro Castor z ciebie kpił :(
Ty bys z takiego kretyna nie kpił?
Boytan, Kastora nie znam i szczerze mam jego zdanie głęboko w dupie, Znam parę osób z Vu z którymi sobie pogadam czasami. Reszta mnie jakoś mało obchodzi.
A co do lizania. Hmmmm nie robie tego ponieważ po co ?? Nie widzę takiego celu bo i tak wiem ze na nebuli najwyżej mogę sobie poexpic ;]
Legendanebuli
22-07-2008, 20:37
Boytan, Kastora nie znam i szczerze mam jego zdanie głęboko w dupie, Znam parę osób z Vu z którymi sobie pogadam czasami. Reszta mnie jakoś mało obchodzi.
A co do lizania. Hmmmm nie robie tego ponieważ po co ?? Nie widzę takiego celu bo i tak wiem ze na nebuli najwyżej mogę sobie poexpic ;]
Wątpię że i poexpić by ci dali. Myślę że parę osób z vu miało by coś przeciwko temu, i to zapewne wpływowi ludzie, jak wiesz Phoenix by ciebie nie obronił, bo on u nas był pionem, tak i w vu jest pionem ;<
taaa a ze cie castor nie lubi to raczej nie poexpisz ;\
Nie to, ze nie lubie, ale typ jest kretynem xD
Ty sobie z nimi pogadasz, a oni z Toba nie koniecznie, dlatego wylewasz swoje zale na forum, proste?
Skonczcie juz nadawac, bo naprawde czasami chce sobie wejsc zobaczyc jakies nowe fragi czy cos, a tu dno i 2metry molu. Znalazly sobie napinacze miejsce na CIENTE RIPOSTY w ktorych i tak nikt nie przewyzszy Mateuszowi <3
Ty sobie z nimi pogadasz, a oni z Toba nie koniecznie, dlatego wylewasz swoje zale na forum, proste?
Zenua! Widzę macie coś wspólnego ze sobą:p ciał misiek
Tana kto tu wylewa ?? Zobacz na moją liczbę postów a na twoją. A co do tego ze nie dali by mi expic. To jakim cudem wbiłem 110+ lvl ?? No faktycznie nie dali mi expic. Kastor na jakiej podstawie mówisz że jestem kretynem ???? Przyznam wywaliłem kilka głupich postów ale co w tym złego ?? Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz.
Ps. Pozdrów Bandara i spytaj sie kiedy mi DHQ o 3ciej w nocy wyczyści ;)
Może cię nie zna, ale właśnie głupimi postami dałeś mu podstawy do myślanie o tobie, jako o kretynie. :)
Legendanebuli
23-07-2008, 00:31
Ps. Pozdrów Bandara i spytaj sie kiedy mi DHQ o 3ciej w nocy wyczyści ;)
I rozumiem że to miał być pocisk w kierunku Castora ale na temat jego rla?
I rozumiem że to miał być pocisk w kierunku Castora ale na temat jego rla?
Wątpie, ale co nie zmiena faktu, że dziwny jest i powinien usunąć konto na tibia.pl dla dobra ogółu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.