PDA

Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Waw
09-11-2007, 12:23
Bywa i tak

To może opisz jeszcze jak to wyglądało? xDDDDD

TheDwarf
09-11-2007, 17:07
To może opisz jeszcze jak to wyglądało? xDDDDD

Wiec bylo to tak stalem sobie pewnego pieknego dnia na frostach i wpadlo VU, VU bilo dosyc mocne combosy, najpierw doswiadczyl tego morrderca, a potem niestety ja, ale bylaby tu smutna chwila gdyby nie pewien incydent, napisal do mnie sunze na priv 'padasz?', chcialem mu odpisac 'nie, blocze im frosty' ale bylem zajety uhaniem sie.

Mowi sie trudno i zyje sie dalej, to Vu stracilo dwa 130 lvle, a my 90+ i 100+ wiec jakby nie bylo bitwa dla nas.

August
09-11-2007, 19:11
bandar w vu? oO

D@nger
09-11-2007, 19:39
bandar w vu? oO

Stonecutter Knight

Killed at Level 131 by Tana Max
and by Shakyel

Vixz

Killed at Level 104 by Legend of Goku
and by Estana

Lynx
10-11-2007, 00:01
Stonecutter Knight

Killed at Level 131 by Tana Max
and by Shakyel

Vixz

Killed at Level 104 by Legend of Goku
and by Estana

a Vixz to od kiedy w Vu jest? ^^

BOtter
10-11-2007, 16:35
Sck też niby nie jest, no ale Espectro udziela się w wojnie(bynajmniej niektórzy)

Adikeen
10-11-2007, 23:29
Sck byl w Vu, Vixz nie, ale powiedz mi po jakiego ch....a Vixz leci jako pierwszy do pomocy dla sck?:>

BOtter
10-11-2007, 23:39
Skąd wiesz, że leciał na pomoc? Może chciał sobie na hellgate poexpić, a złe Last Hope go "dedło"?:)

Gagarin666
11-11-2007, 00:57
Sck byl w Vu, Vixz nie, ale powiedz mi po jakiego ch....a Vixz leci jako pierwszy do pomocy dla sck?:>

To sie nazywa przyjaźń, a nie tak jak u was ktos potrzebuje pomocy to ch..a na niego kładziecie.

Adikeen
11-11-2007, 01:26
kto jak kto, ale akurat ja spiesze z pomoca, nie daje loga na battlach tak jak sunze, na pohu siedzialem do konca, chociaz proponowalem dla ludzi pewnych dead'a zeby dali loga...

Vixz zawsze leci z pomoca, a to ze noob to dal sie przesunac ;)

Vicita
11-11-2007, 01:54
Jedyne co moglem zrobic, to wybic 3 nabow, ktorzy przesuwali mnie i blokowali droge do Antyadama, ale jako ze nie mialem juz unjow to nie chcialem ryzykowac gleby z rsem ;s Prawdopodobnie przezylbym, no ale kij juz z tym.

TheDwarf
11-11-2007, 03:06
a Vixz to od kiedy w Vu jest? ^^

To nie jest wojna na linii VU vs. LH. To jest wojna obejmujaca znacznie szerszy zakres gildii, strony Nebuli dziela sie na 4 podgrupy:
1) NEUTRALNE
Są to gildie, nie wspierające żadnych ze stron, nie biorace udzialu w akcjach, jednak mimo to czesto ginace od obydwu innych stron.

2) VIRIBUS UNITIS + MEKSYKANIE + GILDIE RLI MEMBERÓW VU + PRZYDUPASY
Po krótce: Gildia aktualnie rozdajaca karty na Nebuli, jest w niej wielu grajacych ze soba od dawna graczy i ich RLe. VU to gildia w ktorej chce byc 80% grajacych na Nebuli dzieciakow, ich jezyk ciezko pracuje by stalo sie to mozliwe, ale niestety b. rzadko konczy sie to owocnie.
Meksykanie: Kupują PACC dla VU i to wlasnie dzieki temu istnieja na tym servie, ogolnie szerzą PA i rasizm na Nebuli.
Gildie RLi: Takie jak Espectro, Hellium czy Prowler, sa to gildie zalozone niegdys przez memberów VU i znajduja sie w nich glownie ich RL-koledzy.
Przydupasy: Niestety los nie sprawil ze urodzili sie w Meksyku, Olecku, Chorzowie, Przemyslu czy Sanoku. Ale nie wszystko stracone! Osoby te w pocie czola pracuja swym jezykiem, by w przyszlosci nie zostac nabity na czubek miecza Viribus. Czesto tez zapominaja o swoich kumplach z dawnych czasów, wlasnie dla Viribus. Jest to najnizsza warstwa spoleczna - tzw. scierwo i nikt sie nimi za bardzo nie przejmuje. Jak koncza? Niestety nie za dobrze, bo szybko przestaja byc potrzebni.

3) LAST HOPE + SOJUSZNICY
Jak na ta strone trafilo wielu ludzi? Gildia istniejaca przed Last Hope - BZN, powstala z ruin Shadows World, Forest, Tiad, Ordo i ludzi ze Szczecina, potem dolaczali do niej ludzie, ktorzy stajac przed wyborem - brak hunta czy czysty jezyk, wybrali czysty jezyk. Jest to gildia walczaca o wolnosc przeciwko VU, z roznym skutkiem już od ponad 6 miesięcy (!). Wojna VU vs. Freedom Fighters prawdopodobnie przejdzie do historia jako najdłuższa wojna na Nebuli. Dołączamy do tego także sojusznikow, ktorzy na dzien dzisiejszy nie sa w gildii, ale walcza przeciwko VU. Sa to w wiekszosci ludzie, ktorzy walcza z VU od daaaaaaawien daaaawna.

4) PK
To własnie ich geneza jest najbardziej fascynująca, choć - jak dotąd - tak naprawdę nie zrobił klasyfikacji PK-guildów na Nebuli. Mimo to, trudno zapomnieć takie gildie jak - Koko Dzambo, Manhattan, Kukuryku, FBJ, Bo zabraklo snikersów etc., zwłaszcza jesli spotkalo sie je kiedykolwiek na swojej drodze. Sa to zorganizowane grupy przestepcze, ktore dzialaja glownie na terenach dla FACC mordujac bezbronnych graczy. Zjawisko to bardzo ciezko zwalczyc, są oni prawdziwym złem na Nebuli. Głównym odpowiedzialnym za to jest niejaki Boytano ktory na swoim sumieniu ma wiele mordów i jesli przyjdzie nam kiedykolwiek stanac przed sadem ostatecznym Nebuli to on odpowie za wiekszosc zbrodni, dokonanych przez PK-gildie. Teren działania tych gildii jest naprawde rózny, choc na PACC wystepuja rzadko. Ale pamietaj - od Zachodnio-Poln. brzegów Foldy, az po Poludniowo-Wsch, krance Elf Fortress narazony jestes na panow w czarno-czerwonych outfitach, ktorzy jedyne czego chca to twoje zycie. Mimo, jednak szerokiego zasiegu "reki zla", to prawdziwa kryjowka zła jest miasto polozone w sercu kontenyntu Tibijskiego, miejsce gdzie przecinaja sie wszystkie wieksza szlaki handlowe, miejsce z ktorego ciezko wyjsc zywym - Kazordoon. Prawdę mówiąc krasnale z kopalni nigdzie nie czuja sie tak bezpieczne jak na Nebuli - wiedza, ze jak ktos zacznie je zabijac grozi mu smierc od PK'erów.

Tak więc drogi Lynxie, fragiem wojennym nie jest tylko członek VU lub LH.

BOtter
11-11-2007, 11:17
Vixz zawsze leci z pomoca, a to ze noob to dal sie przesunac ;)

Taaa, ty byś nie dał się przesunąć, mr Terminator

@TheDwarf, nie sojusznicy tylko nooby :evul:

Safe
11-11-2007, 12:31
To sie nazywa przyjaźń, a nie tak jak u was ktos potrzebuje pomocy to ch..a na niego kładziecie.

Chuja moze klade, ale gdzie powinienes wiedziec najlepiej, a za ryj to Vixzowi nawet suchy chleb i szklanka wody sie nie nalezy

Ja_Prezydent
11-11-2007, 13:10
Podziemne miasto przejrzewa zbudowane na zakrecie kurczy sie jak gnijacy owoc w bezimiennej rzece krzepnie woda kapia sie w niej ludzie oplywaja smola, placza i placza

Krew w aorcie miasta stygnie

Kazordoon, Kazordoon

Lynx
11-11-2007, 16:47
To nie jest wojna na linii VU vs. LH. To jest wojna obejmujaca znacznie szerszy zakres gildii, strony Nebuli dziela sie na 4 podgrupy:
1) NEUTRALNE
Są to gildie, nie wspierające żadnych ze stron, nie biorace udzialu w akcjach, jednak mimo to czesto ginace od obydwu innych stron.

2) VIRIBUS UNITIS + MEKSYKANIE + GILDIE RLI MEMBERÓW VU + PRZYDUPASY
Po krótce: Gildia aktualnie rozdajaca karty na Nebuli, jest w niej wielu grajacych ze soba od dawna graczy i ich RLe. VU to gildia w ktorej chce byc 80% grajacych na Nebuli dzieciakow, ich jezyk ciezko pracuje by stalo sie to mozliwe, ale niestety b. rzadko konczy sie to owocnie.
Meksykanie: Kupują PACC dla VU i to wlasnie dzieki temu istnieja na tym servie, ogolnie szerzą PA i rasizm na Nebuli.
Gildie RLi: Takie jak Espectro, Hellium czy Prowler, sa to gildie zalozone niegdys przez memberów VU i znajduja sie w nich glownie ich RL-koledzy.
Przydupasy: Niestety los nie sprawil ze urodzili sie w Meksyku, Olecku, Chorzowie, Przemyslu czy Sanoku. Ale nie wszystko stracone! Osoby te w pocie czola pracuja swym jezykiem, by w przyszlosci nie zostac nabity na czubek miecza Viribus. Czesto tez zapominaja o swoich kumplach z dawnych czasów, wlasnie dla Viribus. Jest to najnizsza warstwa spoleczna - tzw. scierwo i nikt sie nimi za bardzo nie przejmuje. Jak koncza? Niestety nie za dobrze, bo szybko przestaja byc potrzebni.

3) LAST HOPE + SOJUSZNICY
Jak na ta strone trafilo wielu ludzi? Gildia istniejaca przed Last Hope - BZN, powstala z ruin Shadows World, Forest, Tiad, Ordo i ludzi ze Szczecina, potem dolaczali do niej ludzie, ktorzy stajac przed wyborem - brak hunta czy czysty jezyk, wybrali czysty jezyk. Jest to gildia walczaca o wolnosc przeciwko VU, z roznym skutkiem już od ponad 6 miesięcy (!). Wojna VU vs. Freedom Fighters prawdopodobnie przejdzie do historia jako najdłuższa wojna na Nebuli. Dołączamy do tego także sojusznikow, ktorzy na dzien dzisiejszy nie sa w gildii, ale walcza przeciwko VU. Sa to w wiekszosci ludzie, ktorzy walcza z VU od daaaaaaawien daaaawna.

4) PK
To własnie ich geneza jest najbardziej fascynująca, choć - jak dotąd - tak naprawdę nie zrobił klasyfikacji PK-guildów na Nebuli. Mimo to, trudno zapomnieć takie gildie jak - Koko Dzambo, Manhattan, Kukuryku, FBJ, Bo zabraklo snikersów etc., zwłaszcza jesli spotkalo sie je kiedykolwiek na swojej drodze. Sa to zorganizowane grupy przestepcze, ktore dzialaja glownie na terenach dla FACC mordujac bezbronnych graczy. Zjawisko to bardzo ciezko zwalczyc, są oni prawdziwym złem na Nebuli. Głównym odpowiedzialnym za to jest niejaki Boytano ktory na swoim sumieniu ma wiele mordów i jesli przyjdzie nam kiedykolwiek stanac przed sadem ostatecznym Nebuli to on odpowie za wiekszosc zbrodni, dokonanych przez PK-gildie. Teren działania tych gildii jest naprawde rózny, choc na PACC wystepuja rzadko. Ale pamietaj - od Zachodnio-Poln. brzegów Foldy, az po Poludniowo-Wsch, krance Elf Fortress narazony jestes na panow w czarno-czerwonych outfitach, ktorzy jedyne czego chca to twoje zycie. Mimo, jednak szerokiego zasiegu "reki zla", to prawdziwa kryjowka zła jest miasto polozone w sercu kontenyntu Tibijskiego, miejsce gdzie przecinaja sie wszystkie wieksza szlaki handlowe, miejsce z ktorego ciezko wyjsc zywym - Kazordoon. Prawdę mówiąc krasnale z kopalni nigdzie nie czuja sie tak bezpieczne jak na Nebuli - wiedza, ze jak ktos zacznie je zabijac grozi mu smierc od PK'erów.

Tak więc drogi Lynxie, fragiem wojennym nie jest tylko członek VU lub LH.

Wybacz Mi drogi Dwarfie ale jako że juz od dłuższego czasu nie logowałem na nebule, nie wiedziałem że gruby Wiktor dołączył do gildii zwanej Espectro,

Maksym89
11-11-2007, 18:14
@Dwarf

Ścierwem to możesz jedynie nazwać waszą gildie heheh bo to prawda :) Całe ścierwo Nebuli zebrane w jedną całość ;p

A po 2

To my decydujemy o wszystkim , co raz podsuwamy wam nowych "wojowników". Więc nie mów że stanęli oni przed wyborem , bo to my podjęliśmy za nich decyzję ;p

Gagarin666
11-11-2007, 21:52
Taaa, ty byś nie dał się przesunąć, mr Terminator

Go nie mozna przesunąć.
Osób ważących powyzej 150kg nie da sie w ogole przesuwać(!)

Sck
11-11-2007, 22:15
Smiejecie sie z Vixza, a jak co do czego to sami byscie tylko szukali przycisku "Logout", jak to zwykle robicie

Boytano
11-11-2007, 22:34
Smiejecie się jak to Scki i Vixzy popadały...
Mam przypomnieć akcje na frostach jak większość dała loga na widok GM'a piszącego aby nie bloczyć kładki bo ban? I bynajmniej nie mówie że powinniście bloczyć ją dalej i dostać bany, ale skampić się w jakieś miejsce i walczyć, a nie zostawiać 2 kolegów by padli -.-

No ale spoko rozumiem wasze myślenie, woleliście zostawić Krum Adriego z 15'stką i Hidka, bo jak wiemy lepiej żeby padło 2ch niż 20 ;]]]]]]]]]

Mietek919
12-11-2007, 02:03
Smiejecie się jak to Scki i Vixzy popadały...
Mam przypomnieć akcje na frostach jak większość dała loga na widok GM'a piszącego aby nie bloczyć kładki bo ban? I bynajmniej nie mówie że powinniście bloczyć ją dalej i dostać bany, ale skampić się w jakieś miejsce i walczyć, a nie zostawiać 2 kolegów by padli -.-

No ale spoko rozumiem wasze myślenie, woleliście zostawić Krum Adriego z 15'stką i Hidka, bo jak wiemy lepiej żeby padło 2ch niż 20 ;]]]]]]]]]

Own3d

Vu woli stracic jednostki niż grupę.

nebulanoob
12-11-2007, 14:55
Przykro mi ale nie sadze aby ta wojna przeszla do Historii nebuli poniewaz Gildii vanum/last hope / czy jaki inny ch** sie nazywac nie zadala nigdy zadnych powazniejszych strat Gildii Viribus. "Wojna" ta od strony LH jest tylko zalosna próba PK.

Ja_Prezydent
12-11-2007, 15:32
Przykro mi ale nie sadze aby ta wojna przeszla do Historii nebuli poniewaz Gildii vanum/last hope / czy jaki inny ch** sie nazywac nie zadala nigdy zadnych powazniejszych strat Gildii Viribus. "Wojna" ta od strony LH jest tylko zalosna próba PK.

Nawet archery sa i roszczki swiecidelka tez wystepuja

Boytano
12-11-2007, 18:01
Spójrzmy np. na takiego Lisa Zapinatora, który na ostatnią akcję poszedł swoim jakże przepotężnym 17 czarodziejem - Oguriechancusem :D No ale w sumie widział go ktoś kiedyś na akcji mainem? :confused:

August
13-11-2007, 09:30
Lis niewalczy na mainie, bo tak jak powiedzial sunze czy tana.. komp mu niewtrzytymuje... -.- btw. Lis jest pewnego rodzaju ewenementem zobaczcie na stronke pskonejot czy jakos tak niepamietam jak sie pisze, jest tam czas spedzony on line. Pan Lis gdy "wojna" juz trwala spedzal w pzcie on line 105 godzin w miesiacu. To jest normalne? :|

A co do "wojny", to przez czlonkow vu juz od bardzo dawna nie jest ona traktowana powaznie. Podejrzewam ze przez czlonkow last hope tez. Ja jestem za odpuszczeniem wojny idzcie expic pozbierajcie kase podbijcie lvle pobijemy sie pozniej xD

Safe
14-11-2007, 00:04
Lis niewalczy na mainie, bo tak jak powiedzial sunze czy tana.. komp mu niewtrzytymuje... -.- btw. Lis jest pewnego rodzaju ewenementem zobaczcie na stronke pskonejot czy jakos tak niepamietam jak sie pisze, jest tam czas spedzony on line. Pan Lis gdy "wojna" juz trwala spedzal w pzcie on line 105 godzin w miesiacu. To jest normalne? :|

A co do "wojny", to przez czlonkow vu juz od bardzo dawna nie jest ona traktowana powaznie. Podejrzewam ze przez czlonkow last hope tez. Ja jestem za odpuszczeniem wojny idzcie expic pozbierajcie kase podbijcie lvle pobijemy sie pozniej xD

fajnie, ze jest odpszczona, siedzac w pzcie zawsze mozna sobie expic na mc / skillowac, nieprawdaz? prawda jest taka, ze wiekszosc z vu mowi, ze sa zajebisci, ze to nie jest wojna, a prawda jest taka, ze obecne vu to nooby z wysokimi lvlami (Czesc jestem Kobrolski a Celandia to spoko ziomek) ktore nigdy nic nie zrobily ani na Nebuli ani na zadnym innym swiecie i jest to ich pierwsza wojna, a ze Ci co troszke wiecej wiedza o wojnach (na Nebuli chyba jednak tylko) mowia, ze to nie jest wojna, bo oni sa fajni i potrafia zabijac i ze to nie jest wojna bo przeciwnicy robia tylko snake atack to i oni tak powtarzaja podkreslajac wyrazistosc brazowego jezora) w VU potrafi walczyc jedynie Hespios i Arthas, ten bez zegarka i Kaziu ktory moze i glupi ale grac umie no i oczywiscie nasz opalek Castor ktory ma + za odwage. Ah, zgrzeszylbym nie wymieniajac zuka ktory odgrywal te sama role co Castor :) Tylko, jezeli to nie jest wojna to zobaczcie sobie na Danubie, Xentere, Eternie czy nawet Furore, kazda gildia ktora tam miala przewage expila i robila co chciala, a przeciwnicy robili snake atacki, wiec jezeli to nie sa wojny to co? Ah no i jakby nie patrzec rok temu na Nebuli co sie dzialo? ahh VU nie pamieta, poniewaz wiekszosc graczy z VU juz nie gra i ja sie im wcale nie dziwie...

Ter
14-11-2007, 08:30
fajnie, ze jest odpszczona, siedzac w pzcie zawsze mozna sobie expic na mc / skillowac, nieprawdaz? prawda jest taka, ze wiekszosc z vu mowi, ze sa zajebisci, ze to nie jest wojna, a prawda jest taka, ze obecne vu to nooby z wysokimi lvlami (Czesc jestem Kobrolski a Celandia to spoko ziomek) ktore nigdy nic nie zrobily ani na Nebuli ani na zadnym innym swiecie i jest to ich pierwsza wojna, a ze Ci co troszke wiecej wiedza o wojnach (na Nebuli chyba jednak tylko) mowia, ze to nie jest wojna, bo oni sa fajni i potrafia zabijac i ze to nie jest wojna bo przeciwnicy robia tylko snake atack to i oni tak powtarzaja podkreslajac wyrazistosc brazowego jezora) w VU potrafi walczyc jedynie Hespios i Arthas, ten bez zegarka i Kaziu ktory moze i glupi ale grac umie no i oczywiscie nasz opalek Castor ktory ma + za odwage. Ah, zgrzeszylbym nie wymieniajac zuka ktory odgrywal te sama role co Castor :) Tylko, jezeli to nie jest wojna to zobaczcie sobie na Danubie, Xentere, Eternie czy nawet Furore, kazda gildia ktora tam miala przewage expila i robila co chciala, a przeciwnicy robili snake atacki, wiec jezeli to nie sa wojny to co? Ah no i jakby nie patrzec rok temu na Nebuli co sie dzialo? ahh VU nie pamieta, poniewaz wiekszosc graczy z VU juz nie gra i ja sie im wcale nie dziwie...

:glupek:

A ty wiesz co to jest interpunkcja?
Albo przynajmniej powiedz, że nauczyli Cię w szkole poprawnie składać zdania. ;)

August
14-11-2007, 10:40
@Safe

Wszystko ok, jakbyscie robili (albo oni robili, niewiem kim jestes) snejka i by nikt od was niepadal i byscie dawali loga, ale jesli wy robicie atak zabijacie jednego, a od was pada 20 to ciezko mowic o stratach u nas.

A co do tej wojny prowadzonej rok temu, domyslam ze mowisz o OF vs VU to my jak robilismy snejki to bolesne i od nas nikt niepadal, pamietasz? Moze dlatego duzo ludzi mowi ze to niewojna, tylko pk.

To tylko moje zdanie, oczywiscie mozesz miec inne.

P.S. Jak arthas umie walczyc? HAUAHAHAHAAHA arthas ma waste wszedzie -.-'

Safe
14-11-2007, 12:46
@Teraram
Idz na Danubie i zmien spodnie, bo krok masz do ziemi. Wiem co to interpunkcja, a polskiego nei musisz mnie uczyc, gdyz na profilu humanistycznym mam 4, a wiec chyba nie jest zle, a pisanie na forum jest dla mnie czyms, co trwa max 5min wiec odbij.

@Castor
Tana here xd VU nie padalo wtedy tylko i wylacznie dlatego, ze Ordo zbieralo full squad 1h+ albo wogole nie zbierali :D Tutaj jest troszke inaczej, bo VU wychodzi z warrocka (czy jak to sie pisze xd), a reszta jest na kompie w 5 min. co tylko dobrze o was swiadczy, ale w tibi nei chodzi o siedzenie 24/7 tylko o to, by wygazac sie skillem pvp. Jak wiadomo teraz (po tibi 7.6) pvp nie ma, a nawet jezeli jakies jest to napewno niema go ani vu ani last hope, tak wiec kto ma wiecej czasu - wygrywa.Ale sa tez inne sztuczki, ktorych postaramy sie uzyc i wygrac ta wojne :)

Sonik'ex
14-11-2007, 12:58
Safe chyba jednak niemasz 4 z humanistycznego....HAHAHA

Cytuje''by wygazac sie '':baby:

figofago
14-11-2007, 13:52
"Wygazać" może to jakiś synonim wypierdzieć ??

Sonik'ex
14-11-2007, 14:39
up^
ahahhahahahahah no moze ...dobre xD

August
14-11-2007, 14:51
@Tana

Pvp to takze rzucanie m wali, wypychanie ludzi, niesranie w gacie jak leca w twojego ludzika sd, a u was wlasnie duzo ludzi jak tylko dostanie sdka to sie chowa na sam koniec albo daje loga. Co do zbierania ludzi to jest u nas tez tak, ze niewazne ilu was my wyskakujemy i tak czasami niektorzy nawet w 3-5, a czasami calym skladem i ilu by nas niebylo to po zabiciu tej 1 osoby niechcecie podejmowac walki. Potem mowicie ze niemacie kasy na walke, a robicie outfity? :confused: To jak to jest? Moze poprostu niechcecie wydawac kasy na bp dla kolegi lub jakies runy czy blesy, wolicie zrobic outfit i jak lis stac po 5h dziennie w dp i patrzec na niego, a co do czasu to tez nie jest tak ze kto ma wiecej wygrywa, poprsotu nieumiecie sie zebrac i to wasz blad. Zobacz ilu was w gildi jest... a ilu walczy.

GL & HF

Finix
14-11-2007, 21:04
Zgadzam sie z Augustem... I ty Tana ktory uwazal sie (nie wiem jak jest teraz) za kolesia ktory ma zajebistego skila PvP a umarles od bodajże Refferona i Jakuba druida kilka SQM od pz... A co do "wojny" to u was kazdy boi sie o swojego ludzika ("omg daje loga bo padne") a u nas sadze ze nie jeden by zostal na polu walki chodzby byla iskierka szansy ze jego kolega przezyje. I to nie kwestia tylko czasu tylko bardziej kwestia tego czy chcesz walczyc czy wolisz patrzec na swoj nowy outfit w pz.

@tana
Jesli umawiasz sie z kims to dotrzymuj slowa... Tak na przyszlosc :P

Gagarin666
14-11-2007, 21:43
Co wy gadacie?!
Tana jest kims!
A kto jest pieskiem Xaema? No Kto?
Oczywiscie Tana Max, ktory lata jak pies za kielbasa po cole i fajki.

Robi to, poniewaz najbardziej mu to wychodzi a z reszta chlopak uczy sie do zawodu.

Safe
14-11-2007, 21:50
Wygazac = Wykazac, gz 'ynteligencji' skoro nie potrafisz sie domyslec :)

@Castor
Racja - wiekszosc od nas boi sie i ja sie nie dziwie, bo w pierwszej wojnie tez sie balem, a co do ilosci, to raczej jakos sie liczy ;d

@Finix
ok, sobota 22?
za Boga pvp sie nigdy nie uwazalem, ale mysle ze najgorszy chyba nie jestem co wnioskuje po ludziach ktorzy ze mna rozmawiali na ten temat i mieli o mnie pojecie, a jezeli twierdzisz ze padam od jakuba druida i refferona kilka sqm od pz, to naprawde niewiesz chyba jak to bylo. Oczywiscie ze znoobilem ale pod tym wzgledem, ze dalem map clicka i poszedlem cos odniesc, a o ile dobrze pamietam byl to atlas :Pw kazdym badz razie na pewno stalo tam 15+ osob z vu i ja widzac ludzi katem oka spamujacy f11 ;]

bez odbioru

Gagarin666
14-11-2007, 21:56
@Tana
Moze z tego wszystkiego trole z ludzmi ci sie pomylily ze naliczyles 15+.

TheDwarf
14-11-2007, 23:48
HAHAHAHAHAHHAHA Jezeli tana znoobil na goromie (nie wiem nie bylo mnie tam), to co powiecie na to:
1) Sir'Bandar (129 RP) dostaje massloga na frostach i zamiast podbiec do NPC napisac "please bring me to svargrond", to zaczyna sobie biegac po wyspie, nie wiem czy chcial rekreacyjnie pobiegac dookola wyspy czy spowodowac zebysmy wszyscy lezeli pod biurkiem ze smiechu i nas spokojnie zabic, ale cokolwiek chcial - z pewnoscia mu to nie wyszlo. W koncu dostal trapa i padł od UWAGA (!) 4 palków~ i 4 knajtów~. Przypominam ze to 129 RP'ek, ktory ma 1.3k~ hp i uha sie do fulla.

2) Gee Rick Tidez (130 EK), PoH d-lair chlopak, pojawil sie na naszych tylach. Byl tak zajety uzywaniem 'exori hur' ze padl chyba od 2 knajtów, bo zapomnial sie uhnac.

3) Wachu of Nebula (102-109 EK), padł 3x i tylko raz nie udalo mu sie wymyslic dobrej wymowki - raz padł bo "był najebany" a raz miał "kicka" i zabił go solo 55 MS.

4) Lapka of Fear (143 EK), chlopak ktory padl w tej wojnie 3x, z czego 2x to byl smiech na sali. Pierwsze - biegal sobie up/down po sklepach i po ok. 3 minutach dostał trapa. Śmieszne, biorac pod uwage ze Pyrokar biegal sobie tam kilka razy po 30 minut, a Karbid (Thegi) biegał sobie tam i stracił 15. Drugi raz był na desercie, keidy to szkoda mu było 1 unjusta żeby wyjść z trapa, ale cóż wolał paść.

5) Meksyk i przyjaciele (różne levele), urzadzili sobie pewnej nocy pk-party w ank w 10 osób, wybieglismy z tana i zelarzem na nich, i po załapaniu kilka razy ostrych redów postanowili sie ewakuowac. Dodam tylko, ze nikt od nas nie mial nawet deep yellow. A potem jeszcze płacili.

6) Jerphyn (101 MS), wpadł w trapa od naszych noobcharow, ktore nawet nie mialy na niego combo, moglo go uhac kilka osob, a on wbił na nas... bana.

No i takich przypadków jest wiecej, przedstawilem wam tylko te co pamietam.

A co do tej wojny prowadzonej rok temu, domyslam ze mowisz o OF vs VU to my jak robilismy snejki to bolesne i od nas nikt niepadal, pamietasz? Moze dlatego duzo ludzi mowi ze to niewojna, tylko pk.

Boleśnie padł Cabolts 2x, z całą pewnością dużą stratą dla nich był także DED Asinly'ego :(

A co do "wojny" to u was kazdy boi sie o swojego ludzika ("omg daje loga bo padne") a u nas sadze ze nie jeden by zostal na polu walki chodzby byla iskierka szansy ze jego kolega przezyje.

Tak, tak TY z pewnoscia najlepiej o tym wiesz.

Podsumowując, boskie chlopaki z Olecka i okolic sa teraz kozakami bo pokonaly gildie w ktorej bylo 6 aktywnych osob (Ordo) wbiły 150 lvle i wożą się i kozaczą i smieja z ludzi, ktorzy nie boja sie z nimi walczyc. Nie dotyczy to oczywiscie wszystkich, sa u was jednostki ktore potrafia walczyc i jednoczesnie nie kozaczyc na forum, ale czesc po prostu robi z siebie wielkie legendy.

Aha, nikogo nie chcialem obrazic moim postem, wiec jak ktos sie tak poczul to przykro mi ;-(

Ola_Petrov
15-11-2007, 00:53
NO to panowie z vu nie badzcie jeszcze tacy oppewni wygranej bo z nowym upem szanse rywali wzrastają:)

Kapitan Chrupek
15-11-2007, 01:02
NO to panowie z vu nie badzcie jeszcze tacy oppewni wygranej bo z nowym upem szanse rywali wzrastają:)

Olus kochanie patrz bo zaczne kibicowac dla sunze <rotfl> ;d

btw... Całe Vu powinno kupic czar oczyszczenie :D wiadomo wieś smród, brud

August
15-11-2007, 10:29
@Hidek

Piszesz ze my noobimy, popatrz na wasze niektore dedy, ale niechce sie klocic bo czasem kazdy noobi czasem ze strachu czasem z innych przyczyn, wiec to jest obu stronna beka.

Co do wojny z Ordo piszesz o dedach Caboltsa i Asinlego, pamietaj ze wtedy sie nieodbrabialo lvla w dzien, 100 palek potrzebowal albo calego dnia na dobrym expie caly dzien to ok~ 8-10h albo kilku dni. Wracajac do tamtej wojny, czemu piszesz ze zabilismy tylko tamtych dwoch? Masa padl 6 razy? 5? no niepamietam wkazdym razie to musialo bolec, jak osoba z najwyzszym lvlem na servie, lider gildi dostaje wpierdol raz po raz, a jego gildia nieumie mu pomoc, albo nawet zebrac sie zeby pomoc.

Co do ostaniej wypowiedzi o boskich chlopakach, co bla bla. To czemu maja sie nieuwazac za dobrych skoro wygrali ta wojne? A ty ciagle spamujesz forum, ze olecko to olecko tamto. Zazdroscisz im? Wg mnie najwiecej dobrych graczy jest wlasnie z Olecka. Niemowie ze ublizanie sobie jest dobre, ale badz co badz Olecko dobrze i duzo gra w tibie nietylko na nebuli. I niewazne kto z kad jest, bo jak wy byscie wygrali z nami wojnie (rofl) to tez byscie pisali ze udalo wam sie wyjebac pa, pk i innych takich.

P.S. Zakonczmy wojne chodzcie expic xD (powaznie mowie)

Zlotyelvas89
15-11-2007, 10:54
Moje zdanie i tak niema znaczenia ale bylbym tez ZA zakonczeniem wojny bo ona sie raczej nigdy nieskaczy(chociaz watpie ze vu pozwoli expic knakowi) xDB)

Waw
15-11-2007, 11:34
Kurwa ludzie szanujcie się...
Co z tego że Vu jest z wioski?
Połowa od nas też jest z wioski -.-
Ja wybierając się na wakacje dużo bardziej wole pojechać na wioskę do babki niż nad jakieś morze.

A co do wojny... jest to moja pierwsza wojna, ale mam wyjebane na swojego chara, przyznam się pytałem się o paymenta bo miałem nadzieję pograć, ale dowiedziałem się że mam 300k, a nie stać mnie na coś takiego

Co do strachu, jest u nas sporo ludzi które boją się o swoje ludziki, ale jest też paru ludzi które mają wyjebane na ludziki i walczą aby powalczyć, aby mieć troche zabawy

Wasz prawie odbanowany Wawiernia

Safe
15-11-2007, 11:44
@Wawiernia
1. s*******aj od morza
2. skad jestes? haha ;D

@jakis tam pachol co uwaza mnie za przydupasa xaema
Mylisz mnie z kims synu, a co do coli to chodzilem przy okazji z grzecznosci :)

@castor
widze, ze zaczeles madrze prawic :P

Zlotyelvas89
15-11-2007, 12:36
btw. gospodarka na nebuli juz spada a co dopiero za pare miesiecy....a dlaczego spada bo nikt o to niedba niema gildi ktora naprawde 3ma pozadek na servie hehe...wydaje mi sie ze gdyby skaczyla sie wojna dsm kosztowal by 40+k a nie 25+ :baby::baby::baby::baby:

Bosy_Wiesniak
15-11-2007, 17:01
@Wawiernia
1. s*******aj od morza
2. skad jestes? haha ;D

@jakis tam pachol co uwaza mnie za przydupasa xaema
Mylisz mnie z kims synu, a co do coli to chodzilem przy okazji z grzecznosci :)

@castor

A juz chciałem nasmarować, ze nie łaziłeś po Cole. Przynajmniej ja nie pamietam... Vu chce Was puscic wolno. Jak za darmo to git, a jak macie płacić to moim zdaniem olejcie. Tak czy siak nie musicie lizac dupska VU jak przygłup sofku. "BUK, CHONOR, SOWITPEL"!

Waw
15-11-2007, 17:12
@Wawiernia
1. s*******aj od morza
2. skad jestes? haha ;D
@castor

Morze sux, byłem 5x nad morzem, teraz dla odmiany chciałbym pojechać w góry
A po drugie jestem z Białegostoku _/

A co do Castora to i ja przyznam że ta wojna jest nudna

Btw. może urządzimy jakiś duelik? Ja bym pobił się z kimś zanim mi pacc minie :|

to co może Kaziu? on weźmie 5 bp uh, ja 10 bo on ma lepszy lvl i skille :<

Ancient900
15-11-2007, 17:33
To prawda że Szwedzi chcą wrócić na server ;o?

Zlotyelvas89
15-11-2007, 17:48
niby maja wrocic jeden wrocil i juz padl :) a po 2 co z tego,nawet jesli wroca?

Waw
15-11-2007, 17:53
To że więcej znaczyli na tym serverze niż nie jeden z nas?

Zlotyelvas89
15-11-2007, 18:20
Tak bardzo dobze to ujoles''znaczyli'':baby:

Finix
15-11-2007, 18:29
@Hidek
Wspomnialem do PvP Tany bo przypomnialo mi sie jak pisal do mnie jak genialny jest w walce XD. Hmmm kozacze?B) w sumie mozliwe ale to wy nie chcecie przyznac ze jestesmy lepsi i wymyslacie wymowki typu "kto ma wiecej czasu ten wygrywa wojne" lub "Vu bez bota nic by nie zdzialalo" co wg mnie jest nie do przyjecia. XD

@Kapitan
Przyjedz do Olecka i zobacz jak jest a nie pierd***** glupoty :]

Dregar
15-11-2007, 22:21
@Zlotyelvas89
Może i znaczyli tylko to nie ciebie zapamiętała nebula...
i wątpię żebyś kiedykolwiek na to zasłużył.

Sądzę ze nikt z tego forum piszącego w dziale nebula nie może sie równać z Wizz Lowe'm, no może oprócz Hespiosa i Friidy aka Elmer

Zlotyelvas89
15-11-2007, 22:59
Dregar
Niezapamietala ale byc moze zapamieta(tego niewie nikt)
A czy zapamieta tego (tez nikt niewie)
Czy u wrozki byles?:baby:
Ah chcialem jezszce dodac iz jako pierwszy z Nebluli mialem full barbariana i warriora a jako 2 pirata w jaki sposob tego dokonalem wszyscy wiedza i nie wstydze sie tego ale bylem to JA i w jakims tam malutkim % bede zapamietany....B) pzdr

TheDwarf
15-11-2007, 23:51
@Elvas
Gdyby nie to ze zdobyles to dzieki kupowaniu tibian cash za PLN-y, to moze bys byl zapamietany.

@Finix
A wachu i sfoqs nie robia z siebie legend na forum.tibia.com?! Chlopaki są przeciez najlepsi. Szkoda, ze jedynie na forum bo gdy przychodzi do walki to sa offline. A szkoda :(

@Castor
Pozneij ci odpisze bo cos mi sie forum jebie i nie moge cofnac strony. ;p

Driger
15-11-2007, 23:56
Dregar
Ah chcialem jezszce dodac iz jako pierwszy z Nebluli mialem full barbariana i warriora a jako 2 pirata w jaki sposob tego dokonalem wszyscy wiedza i nie wstydze sie tego ale bylem to JA i w jakims tam malutkim % bede zapamietany....B) pzdr

To co ze jako pierwszy miales te outfity ? :P , Jak wyszedlby nowy serwer tez bym mogl sobie wykupic przeróżne outfity , kasa z allegro i juz . Ale po co :P Outfity nic o nikim nie swiadcza czy jest dobrym graczem , dla mnie to jest ogolnie posmiewisko te TRUDNE QUESTY NA OUTFITY , przed tym uptade tak zapowiadali (bedzie trzeba wykonac trudne zadania i wykazac sie odwaga by zasługiwać na nie) Ogolnie to polew jak zobaczylem jakie to trudne questy :P

Co do castora to akurat nie jest zly tak mi sie zawsze wydawalo i wydaje bo w sumie z rla to go nie znam , .. ciekawe to by bylo jakby bez paymentow puscic , tylko ze castor , ja nie wiem , ale mi sie wydaje ze twoi koledzy z gildi raczej niepoparli by tego pomyslu :> tak mi sie zdaje ;p coniektorzy przynajmniej

Nie lepiej bylo bez "wojen" na servie ? tak to albo przesiadywanie w pz , exp exp , bum padasz , kasa z pacc zmarnowana i czas .. potem kolejny czas coniektorych zmarnowany na przesiadywaniu na forach , bluzganiu sie itp

Jak tak bardzo chcecie wojen "dla zabawy" nie lepiej urzadzic na nebuli wielka noob wojne ? Przypomniec sobie czasy jak bylo na poczatkach serva ? :P .. 2 gildie po 30 + ludzi ? Mysle ze by byla niezla zabawa , gdyz niekazdy by sie balo o takie lvle i by byly fajne open battle w miare

Pozdro \,,/ ;)

TheDwarf
16-11-2007, 00:08
@Castor

Piszesz ze my noobimy, popatrz na wasze niektore dedy, ale niechce sie klocic bo czasem kazdy noobi czasem ze strachu czasem z innych przyczyn, wiec to jest obu stronna beka.

No kazdy czasem znoobi, ale to finix zaczal sie smiac z detki tany na goromie.

Co do wojny z Ordo piszesz o dedach Caboltsa i Asinlego, pamietaj ze wtedy sie nieodbrabialo lvla w dzien, 100 palek potrzebowal albo calego dnia na dobrym expie caly dzien to ok~ 8-10h albo kilku dni. Wracajac do tamtej wojny, czemu piszesz ze zabilismy tylko tamtych dwoch? Masa padl 6 razy? 5? no niepamietam wkazdym razie to musialo bolec, jak osoba z najwyzszym lvlem na servie, lider gildi dostaje wpierdol raz po raz, a jego gildia nieumie mu pomoc, albo nawet zebrac sie zeby pomoc.

Ok, a teraz padl Arthas 2x, Cela, Arcticus 2x, Finixowi tez sie zdarzylo. Jestem pewien ze oni na lv potrzebuja wiecej niz cabolts i asinly w tamtych czasach. Masa padł 5 razy? No fajnie, to kazik jeszcze raz i go dogoni.

Co do ostaniej wypowiedzi o boskich chlopakach, co bla bla. To czemu maja sie nieuwazac za dobrych skoro wygrali ta wojne? A ty ciagle spamujesz forum, ze olecko to olecko tamto. Zazdroscisz im? Wg mnie najwiecej dobrych graczy jest wlasnie z Olecka. Niemowie ze ublizanie sobie jest dobre, ale badz co badz Olecko dobrze i duzo gra w tibie nietylko na nebuli.

Nie mowie, ze olecko to banda noobow, ktora nie potrafi grac, ale chyba musisz sie zgodzic, ze olecko zdobylo zdecydowanie wiecej na Aldorze i Danubii niz na Nebuli. Tu sie tylko dobrze ulozyli i umieli expic. Poza tym wojny tej jeszcze nie wygrali i pamietaj, ze my tez nie spimy 24/7, wiec poki co nas nie pokonali.

Zlotyelvas89
16-11-2007, 00:39
hehe zawsze jesli padnie pytanie ''a kto mial pierwszy np. barbariana''bedzie wypowiedziane moje imie a wiec troszeczke zapamietany bede choc niezalezy mi na tym i leje na tych ktozi uwazaj mnie za noba a mnie nieznaja....

p.s te out mialem szybko po update i nawet jesli sie mialo kase a wtedy mialem t ociezko bylo kupic itemki.

pzdr do zazdrosnych

TheDwarf
16-11-2007, 01:10
Zawsze jesli padnie pytanie "Kto mial pierwszy nick Sir Hidek?" bedzie wypowiadany moj nick. Nie badz smieszny, kupowales duzo kasy, duzo kasy oferowales i zawsze ktos sprzedał itemy do addonow.

Safe
16-11-2007, 01:44
Vu chce Was puscic wolno. Jak za darmo to git, a jak macie płacić to moim zdaniem olejcie. Tak czy siak nie musicie lizac dupska VU jak przygłup sofku. "BUK, CHONOR, SOWITPEL"!

Ta, gdyby chcieli poscic wolno bez paymentow to moze bysmy sie zastanowili, a oni chca puscic wolno polowe, a polowe 'ukarac' paymentami. Tylko w tym problem, ze nie przewidzieli, ze nie wszyscy sa jak sowqu, czyli do paymentow pierwsi ;p

Kapitan Chrupek
16-11-2007, 02:23
@ Finix
Jak załatwisz kimanie to przyjade z Ola :D (ale prosze nie w stodole boje sie krów)[bez jaj]

@ Zlotyelvas89
1. kto bedzie pytał o takie pierdoły... 2. Jak ktos zapyta "kto był taki głupi i wywalił najwiecej kasy na gierke" na bank poleci Twoj nick

@Hidek
z Ciebie to tez sie robi ostry slayer ale na tibia.pl ;o

Boytano
16-11-2007, 04:23
Tyle samo można powiedzieć o Tobie, koneserze chrupków ;x

Zlotyelvas89
16-11-2007, 08:34
Heh no to prawda kupowalem duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzooo kasy do dnia dzisiejszego moze z 2 bp crystali bylo,niewiem no ale widze ze jednak troszke was to boli.....

@Kapitan~ no mazs racje ale jak sam napisales POLECI MOJE NAME huehuehue czyli bede wspominany :D:D:D(beka):baby: ok koniec tematu na moj temat plx bo sie czerony robie :D

A zeby off niebylo to : Androctus ma Mandrake a chudy FAJNEGO MLOTKA o mlotku to juz wzsyscy pewnie wiedza no ale warto o tym napisac na forum bo wkoncu to 1st na Nebuli.

<beka>:D

Ja_Prezydent
16-11-2007, 08:59
Jak co to mam 1kk do sprzedania kmiocie

August
16-11-2007, 09:38
@Hidek

Znowu mnie niezrozumiales, Masa mial 163 lub 162 na poczatku wojny vu vs of, a teraz 153? chodz minelo tyle czasu nieudalo mu sie odrobic nawet 1 lvlu/lvla (nie wiem jak napisac), a Kaziu chodz padl tyle razy to i tak ma wyzszy lvl niz na poczatku wojny, ja jak padlem to nieodrabialem poprostu bo gralem w war rocka xD, ale zobacz na eriga ile dni musialem expic zeby odrobic...

Co do teki Celi, Arthasa, ogolnie sorcow, to fakt ze troche boli bo nikt nie expil (poza Finixem) sorcem, ale nadal to my po ich dedach bylismy w korzystniejszej sytuacji. Poniewaz przypomina mi sie post Calh~ na tibia.com cos 2 tygodnie po rozpoczeciu "walk" przez Rede i jego gildie. Mianowicie Calh~ napisal ze Sunze expi i to koniec wojny chyba wbil wtedy bodaje 105? a teraz ktory ma? To raczej bardziej boli niz to ze arthas padl.

Co do puszczania ludzi, to jest tylko moja wizja.

P.S. Pisarzem kurwa nie jestem, wiec moje posty moga byc zagmatwane :P

Zlotyelvas89
16-11-2007, 10:05
@Ja_Prezydent

HeHe i co z tego?:baby::baby:
<beka>

Ja_Prezydent
16-11-2007, 11:04
elvasie Poprostu pisze to bo no nie mam na podkoszulki i sreberko a ty masz duzo sakiewek ze zlotem bo tata soltys itp.

Btw
<Beka> swietnie

Kapitan Chrupek
16-11-2007, 11:12
@Boytano
Chcesz jednego?? :D::DD:x

@ Zlotyelvas89
Poleci i szybko przeleci ;|

@Ja_Prezydent
Chcesz Chrupka?

Btw... z jakiej paki chudy ma młotka?

Zlotyelvas89
16-11-2007, 11:16
Ja_Prezydent....
Nikogo to nieinteresuje ale moj tata zmmarl.
A po 2 jesli masz gp na sell i jestes z vu lub hellium to msg mnie w grze bo poco spamowac na forum:baby:
<beka>

Kapitan~ wyminil sie z kims niewiem za co i niewiem z kim ale ten mlotek leci z plaq~ czy sam niewiem w kazdymbadz razie ma :)

i byc moze popelniam wiele bledow ale nieznam ortografi i interpunkcji polskiej tak dobze jak kiedys

Ola_Petrov
16-11-2007, 14:16
Ja_Prezydent....
Nikogo to nieinteresuje ale moj tata zmmarl.
A po 2 jesli masz gp na sell i jestes z vu lub hellium to msg mnie w grze bo poco spamowac na forum:baby:
<beka>

Kapitan~ wyminil sie z kims niewiem za co i niewiem z kim ale ten mlotek leci z plaq~ czy sam niewiem w kazdymbadz razie ma :)

i byc moze popelniam wiele bledow ale nieznam ortografi i interpunkcji polskiej tak dobze jak kiedys

Szczerze to nie ma sie czym chwalic :/ Jezeli mowisz prawde no to wspolczuje Pokój jego Duszy....

Tak szczerze to h*j wam do tego co ^ chce robic z kasą ? Moze ma duzo kasy i nie ma co z nia zrobic? To jest jego sprawa nie wasza i najpierw zacznijscie siebie oceniac...

Sunze
16-11-2007, 14:32
Poniewaz przypomina mi sie post Calh~ na tibia.com cos 2 tygodnie po rozpoczeciu "walk" przez Rede i jego gildie. Mianowicie Calh~ napisal ze Sunze expi i to koniec wojny chyba wbil wtedy bodaje 105? a teraz ktory ma? To raczej bardziej boli niz to ze arthas padl.

Co do puszczania ludzi, to jest tylko moja wizja.

P.S. Pisarzem kurwa nie jestem, wiec moje posty moga byc zagmatwane :P

Tak tez to pamietam:p wbilem wtedy 107 lvl~ no a teraz niestety 99 ale mnie wcale to nie boli moze kiedys to odrobie :p

Kapitan Chrupek
16-11-2007, 14:43
Tak tez to pamietam:p wbilem wtedy 107 lvl~ no a teraz niestety 99 ale mnie wcale to nie boli moze kiedys to odrobie :p

Gdyby Cie to nie bolało.. to bys nie siedzial 24h przed kompem...
Kiedy ostatnio wyszedłeś na ośke? z "kolegami"

btw... Pawelku co sadzisz na temat update ??

Elmer
16-11-2007, 18:03
Heh no to prawda kupowalem duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzooo kasy do dnia dzisiejszego moze z 2 bp crystali bylo,niewiem no ale widze ze jednak troszke was to boli.....

@Kapitan~ no mazs racje ale jak sam napisales POLECI MOJE NAME huehuehue czyli bede wspominany :D:D

Sam zacząłeś dyskusje, więc niejako sprowokowałeś ludzi do dyskusji.

Ja osobiście pamiętać ciebie będę. Jako typa który kupił odemnie 100 finów za 800k, żeby następnego dnia je sprzedać za 400. Jako kogoś kto dał Asanilowi mandrake, żeby się przypucować itp. Jeżeli chcesz być zapamiętany, to naprawdę nie musisz pisać o tym na forum.

Co do wojny z Ordo, to proszę niektóre osoby nie pisać na temat o którym się nie ma pojęcia. Ponoć siedzieliśmy po 18 godzin na kompach i czekaliśmy aż patałachy wyjdą z pzta :confused:. Nie byłeś, Nie widziałeś, Nie pierdol!!

Co to obecnej wojny: W wojnie Vu przeciwko ordo byliśmy(my jako vu) pionkami, takimi jak teraz jest vanum. Tylko mieliśmy szczęście walczyć przeciwko jeszcze słabszym. Teraz vanum nie walczy już przeciwko pionkom, tylko ekipie która bez słów wie co ma zrobić. Tyle odemnie.

Elmer
16-11-2007, 18:04
double post

Zlotyelvas89
16-11-2007, 18:17
Friida twoje pusty sa madre i prawdziwe (mowie to bez ironi) z finami masz racje,a za mandrake dalem asanilowi bo naprawde go wtedy lubilem czy on mnie lubil niewiem...dupska lizac niemusialem bo jestem z chorzowa tak samo jak arthas i chudy....

p.s za mandrake swoje dostalem nie Asanil xd?:baby::baby:

TheDwarf
16-11-2007, 18:24
@Sunze
106 miales max. i to jest calkiem dobry wynik (4 lvle bedac hunted).

@Castor
Faktycznie, zjechanie masy/wicki etc. o pare lvli to byl dosyc duzy sukces, ale wydaje mi sie ze umniejszasz nasze zaslugi - zabilismy wam najlepszego knajta 4x, wygralismy bitwe pod desertem 3:0 majac 2x mniejszy sklad, kazdy wasz sorc padl po 1-2 razy, zabilismy wiele osob na expie i stracili 200-400k podczas takiej akcji.

Zlotyelvas89
16-11-2007, 18:48
No widze ze forum zaczyna nabierac kultury...jak narazie ''troli'' nie widze :p no i musze tez przyznac jako wasz ''wrog'' ze wedlog mnie: Sunze aktualnie jest lepszym liderem od masy (masa chodzi mi o wojne ordo vs vu)...a tak myslac przyszlosciowo to wydaje mi sie ze gdyby Lh wygralo wojne z VU to potoczylo by sie to tak ze najpierw wyjebani by zostali ludzie z vu (paymenty) a potem lh wyjebalo by swe mx i innych obokrajowcow z servera:baby:

Zlotyelvas89
16-11-2007, 18:56
No widze ze forum zaczyna nabierac kultury...jak narazie ''troli'' nie widze :p no i musze tez przyznac jako wasz ''wrog'' ze wedlog mnie: Sunze aktualnie jest lepszym liderem od masy (masa chodzi mi o wojne ordo vs vu)...a tak myslac przyszlosciowo to wydaje mi sie ze gdyby Lh wygralo wojne z VU to potoczylo by sie to tak ze najpierw wyjebani by zostali ludzie z vu (paymenty) a potem lh wyjebalo by swe mx i innych obokrajowcow z servera:baby:

Lynx
16-11-2007, 18:57
a tak myslac przyszlosciowo to wydaje mi sie ze gdyby Lh wygralo wojne z VU to potoczylo by sie to tak ze najpierw wyjebani by zostali ludzie z vu (paymenty) a potem lh wyjebalo by swe mx i innych obokrajowcow z servera:baby:

nie martw się :/ ty poleciał byś pierwszy :o

Ola_Petrov
16-11-2007, 19:06

Sunze lepszy od masy? hahahahahahahhahaha dobry zart dobry dobry

Zlotyelvas89
16-11-2007, 19:23
no i juz mama trola :( Lynx serdecznie pozdrawiam

Lynx
16-11-2007, 20:49
no i juz mama trola :( Lynx serdecznie pozdrawiam

:o Dziekuje!! Wygrałem coś?!?!?!

Dregar
16-11-2007, 23:43
Jak na razie jedynym Trollem, którego tu widzę jest Pan Zlotyelvas89... Nie wiem jak długo grasz na nebuli i nie chce wiedzieć, to ze jesteś nadziany na rl i masz 2 bp cc'kow czy ile tam, na pewno nie zrobi z ciebie legendy... Może i dupy lizać nie musisz bo jesteś z chorzowa? VU dupy nigdy nie lizałem i lizać nie będę chociaż nie mam nic wspólnego z LH, a zanim zaczniesz sie wypowiadać na temat wojny VU vs. OF i mówić, że Sunze jest lepszym liderem od Masa~ popytaj najpierw o tą wojnę kogoś kto w niej uczestniczył. Podpowiem ci krótko to nie jestem ja. Spytaj pana Castora, sądzę że nie odmówi ci udzielenia kilku informacji na temat starych czasów, nieprawdasz?

Sck
16-11-2007, 23:57
zabilismy wiele osob na expie i stracili 200-400k podczas takiej akcji.

zapomniales dodac ze 99% ludzi ktorych padlo za pare dni mialo nastepny level do przodu. tak sie zasluzyliscie ze na poczatku majac 106 mam teraz 132 wiec nie bardzo jest tu sens gadania o naszych stratach... ;p

Zlotyelvas89
17-11-2007, 00:28
<beka>
zzzzZzZzzZzzZz

August
17-11-2007, 00:32
@Dregar
Jesli rozmowy bedzie wygladala, tak jak ostatnio na tym forum, czyli kulturanie to czemu nie mozemy gadac o starych i terazniejszych czasach.

@Jacek
Swiete slowa, Ordo zawsze posadzalo nas ze siedzimy po 18h przed kompem i czekamy zeby sie zalogowac. Byly sytuacje ze siedzielismy po 4 chyba max. Poprostu umielismy sie zebrac na telefon i tak nam zostalo kto jest na chacie to wbija na kompa i jest sklad.

Ale co do tej starej wojny to sie niezgodze z Toba drogi Jacku, fakt moze niebylismy pierwszymi bojownikami, masterami pvp etc, ale zwyklymi pionkami tez nie badz co badz swoje wytrenowalismy na ostach, no i najwazniejsze mielismy swietnego przywodce (pozdrawiam Vure ;] ), a Ordo? na masie gralo tyle osob ze na 6 dedow chyba 5 razy padal kto inny... i tylko 2 razy chyba Bartek (czyli wlasciciel masy) w tym miejscu pozdro dla webiego, loczka, smoka i chuj wie kogo jeszcze ;] niewiadomo do konca kto gral namasie. :P

Moral z tego taki, ze wszystko mozna wytrenowac, trzeba chciec i miec przywodce... a Wy niemacie. Przynajmniej wg mnie Sunze nie jest w tym dobry, ale to tylko moje zdanie bo niesiedze u was na vencie.

Ola_Petrov
17-11-2007, 00:53
@Dregar
Jesli rozmowy bedzie wygladala, tak jak ostatnio na tym forum, czyli kulturanie to czemu nie mozemy gadac o starych i terazniejszych czasach.

@Jacek
Swiete slowa, Ordo zawsze posadzalo nas ze siedzimy po 18h przed kompem i czekamy zeby sie zalogowac. Byly sytuacje ze siedzielismy po 4 chyba max. Poprostu umielismy sie zebrac na telefon i tak nam zostalo kto jest na chacie to wbija na kompa i jest sklad.

Ale co do tej starej wojny to sie niezgodze z Toba drogi Jacku, fakt moze niebylismy pierwszymi bojownikami, masterami pvp etc, ale zwyklymi pionkami tez nie badz co badz swoje wytrenowalismy na ostach, no i najwazniejsze mielismy swietnego przywodce (pozdrawiam Vure ;] ), a Ordo? na masie gralo tyle osob ze na 6 dedow chyba 5 razy padal kto inny... i tylko 2 razy chyba Bartek (czyli wlasciciel masy) w tym miejscu pozdro dla webiego, loczka, smoka i chuj wie kogo jeszcze ;] niewiadomo do konca kto gral namasie. :P

Moral z tego taki, ze wszystko mozna wytrenowac, trzeba chciec i miec przywodce... a Wy niemacie. Przynajmniej wg mnie Sunze nie jest w tym dobry, ale to tylko moje zdanie bo niesiedze u was na vencie.

Z kolei z tego co ja wiem masz racje sunze sobie nie poradzi. Jacka akcja byla na vdl jak sie ich posypalo 13, Xaemusa w thais jak padl nodois... To co sie u nich dzieje na ventrilo to parodia nie ma tak ze lider mowi reszta mordy zamkniete, tam jak kogos leją to od razu kazdy pizde drze i sie boi :) Do takich rzeczy jak robienie akcji i manewry obronne to trzeba miec wyobraznie i inteligencje

Safe
17-11-2007, 04:17
ok.
ad1. jedyny kto drze sie u nas na vt jest Sunze
ad2. Sunze nie byl i nie jest liderem - chytba, ze mowimy o gildi, ktorzej rzeczywiscie jest (pamietajac rownoczesnie ze lider gildi nei koniecznie jest battle comanderem).Odrazu odpowiem na pytanie dla ciekawskich - czemu Sunze w takim razie jest liderem Last Hope? - jest nim, poniewaz jak wiadomo lubi zakladac nowe gildie i co za tym idzie listy fragow xD! a tak na zupelnie powaznie jest nim, bo cos mu sie nalezy za aktywnosc i checi, a to ze krzyczy - trudno, taki jest, mute i po sprawie ;)
ad3. Xaemus byl swietnym czlowiekiem, ktory potrafil wymyslec bezkitu zajebiste akcje, ale jezlei przychodzilo co do czego to battle commanderem nie mogl byc, bo nie byl pewny, zamiast mowic co robimy pytal sie nas. No ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo i wkoncu 'odnalezlismy' zajebistych liderow, jest nim stary owner Redeo - Kuba + od niedawna Gauwartt i Wizz Lowe, oczywiscie pomaga im kilka osob typu Tert,Ja,Sunze,Hidek czy wiele wiele innych o ktorych wypadaloby wspomniec ale nie dzis ;D Mysle, ze oni sa odpowiedni do tej roli i z nimi moze cos zdzialamy, wkrotce...
Poki co spadam postarac sie zasnac.
Elo

Waw
17-11-2007, 05:00
ok.
ad2. Sunze nie byl i nie jest liderem - chytba, ze mowimy o gildi, ktorzej rzeczywiscie jest (pamietajac rownoczesnie ze lider gildi nei koniecznie jest battle comanderem).Odrazu odpowiem na pytanie dla ciekawskich - czemu Sunze w takim razie jest liderem Last Hope? - jest nim, poniewaz jak wiadomo lubi zakladac nowe gildie i co za tym idzie listy fragow xD! a tak na zupelnie powaznie jest nim, bo cos mu sie nalezy za aktywnosc i checi, a to ze krzyczy - trudno, taki jest, mute i po sprawie ;)
ad3. Xaemus byl swietnym czlowiekiem, ktory potrafil wymyslec bezkitu zajebiste akcje, ale jezlei przychodzilo co do czego to battle commanderem nie mogl byc, bo nie byl pewny, zamiast mowic co robimy pytal sie nas. No ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo i wkoncu 'odnalezlismy' zajebistych liderow, jest nim stary owner Redeo - Kuba + od niedawna Gauwartt i Wizz Lowe, oczywiscie pomaga im kilka osob typu Tert,Ja,Sunze,Hidek czy wiele wiele innych o ktorych wypadaloby wspomniec ale nie dzis ;D Mysle, ze oni sa odpowiedni do tej roli i z nimi moze cos zdzialamy, wkrotce...
Elo

Ja też pomagam :|
I NIE KłAM ZE SPANIEM

Ola_Petrov
17-11-2007, 06:01
ok.
Elo

Szczerze to mam nadzieje,ale jak vu proponuje za darmo wstyrzmac wojne dac wam poexpic itp to mysle ze by sie szanse wyrownaly i wtedy by bylo wiadomo kto jest ze tak to nazwe lepszym strategiem :)

Dregar
17-11-2007, 11:19
@August

Czy ja gdzieś wspomniałem, że nie możemy(możecie) gadać o starych czasach? Powiedziałem tylko, że ty będziesz dobrym źródłem do takich rozmów. Mimo że za tobą nie przepadam to ciebie szanuje.

TheDwarf
17-11-2007, 20:45
4:1 dla nas. Castor, Mengirt, Boytano, Sck - Tana.

Nice battle _/

Ja_Prezydent
17-11-2007, 21:11
Jest ten no hmm wy ludzie mowicie na to "Filmik"

miciun
17-11-2007, 21:15
movie plax?
Gdzie była battle?

Safe
17-11-2007, 21:42
Hi
Noob
Yes
Bye.

xD!

D@nger
17-11-2007, 23:10
Hi
Noob
Yes
Bye.

xD!

Haha xD

Przynajmniej przyznajesz sie do błędów ;pp

Sunze
17-11-2007, 23:12
Tana jaki Wabiracha : p

August
18-11-2007, 02:55
Gratuluje, ale tylko polowicznie. :P

Bo znow zuk jebany padl na moim charze, a nie ja :P

Ola_Petrov
18-11-2007, 05:26
haha

Refferon
Nov 18 2007, 03:04:51 CET Killed at Level 107 by Vaxterr

Nov 18 2007, 03:01:40 CET Killed at Level 97 by Wizz Lowe
and by Gauwartt'Pulse

WYstarczy 2 ludzi...
Niestety cos czuje, ale tych 2 szwedow doprowadzi do wielkich problemow dla Vu

Kapitan Chrupek
18-11-2007, 05:27
Refferon
Nov 18 2007, 03:04:51 CET Killed at Level 107 by Vaxterr

Gold Shooter
Killed at Level 97 by Wizz Lowe and by Gauwartt'Pulse

i na zagryche
Xoxo Spix z 93 NA....

Name: Xoxo Spix
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 55

Olka Cipko!!! posta napisales Dzisiaj, 05:26 a ja minute pozniej :<

noc pełna wrazen :D

nebulanoob
18-11-2007, 10:26
Gratuluje, ale tylko polowicznie. :P

Bo znow zuk jebany padl na moim charze, a nie ja :P

Japa koniu!

TheDwarf
18-11-2007, 15:15
Jak ktos chce zobaczyc fragi z Port hope to zapraszam:
http://www.***********.com/289176859.html

speeee.dy.szzzzzzzzaaaaar :P

Jak komus nie pasuje ze zakryty link, niech nie sciaga - pamietaj sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc! Plik moze zawierac keyloggera, co w efekcie moze doprowadzic do utraty twojej postaci.

To, tak jakby ktos sie czepial o link.

Lynx
18-11-2007, 15:20
Jak ktos chce zobaczyc fragi z Port hope to zapraszam:
http://www.***********.com/289176859.html

speeee.dy.szzzzzzzzaaaaar :P

Jak komus nie pasuje ze zakryty link, niech nie sciaga - pamietaj sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc! Plik moze zawierac keyloggera, co w efekcie moze doprowadzic do utraty twojej postaci.

To, tak jakby ktos sie czepial o link.

wrzuć na jooołtiub :<

miciun
18-11-2007, 15:28
Jak wmvałka to niech ktoś jebnie na youtube :)

Kapitan Chrupek
18-11-2007, 15:28
wrzuć na jooołtiub :<

lepiej na tibia cam !! ;o! a jak bede mial hacka to przyjade i Ci szyby powybijam .. jak lis!

TheDwarf
18-11-2007, 15:37
Cos mi nie dziala uploading na youtube, wiec jak ktos by chcial wrzucic na youtube to bylbym wdzieczny, ale film ma tylko 18 mb i mozna sciagac :p

Kapitan Chrupek
19-11-2007, 02:25
Cos mi nie dziala uploading na youtube, wiec jak ktos by chcial wrzucic na youtube to bylbym wdzieczny, ale film ma tylko 18 mb i mozna sciagac :p

to co z tym filmem :<

Waw
19-11-2007, 08:27
Hi
Noob
Yes
Bye.

xD!

HAUHAUAHUAAUHAUAHUAH
Tana max: co spadlo?
BUH BUH BUH BUH
Thegi: troche stoneskinów, z 10 bp mf i takie tam :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ale akcja była fajna, szkoda że Elandilasowi się udało do pz wbiec, ale chuj było fajnie xd
Ja mówie podczas akcji "brb ide srać", wróciłem i słysze "mengirta mengirta", wpisuje pass , loguje , ERROR
To ja szybko włączam tibie , loguje , biegne a tu mengirt już spada, i castor na redzie xd

Zlotyelvas89
19-11-2007, 10:03
@Ola Petrov
VU niechce poscic Lh bez payment,castor poprostu to zaproponowal ale byla to tylke i wylacznie jego sugestja.:baby:

Sunze
19-11-2007, 10:25
Onliy szedl po zakupy rano i...
zly xayrus go zrabowal:p

Gz Xayrus :)

Ola_Petrov
19-11-2007, 10:37
@Ola Petrov
VU niechce poscic Lh bez payment,castor poprostu to zaproponowal ale byla to tylke i wylacznie jego sugestja.:baby:

Co ty pie*dolisz chyba nie widzisz co sie dzieje ;], Vu chce puscic wolno, po co? Sam sobie odpowiedz na to pytanie :))

Zlotyelvas89
19-11-2007, 11:18
LOOOL wogole kto ci powiedzial ze vu chce poscic wolno Lh? zal tak napisal tylko castor i czy mowil powaznie nikt tego niewie oprocz samego castora,ale teraz zacznie sie temat ze vu chce poscic lh bo sie ich boja czy to wlasnie sugerujesz jesli tak myslisz to jestes w bledzie ^^ i chyba kazdy to potwierdzi i vu i lh pzdrX(:baby:

Ola_Petrov
19-11-2007, 15:33
LOOOL wogole kto ci powiedzial ze vu chce poscic wolno Lh? zal tak napisal tylko castor i czy mowil powaznie nikt tego niewie oprocz samego castora,ale teraz zacznie sie temat ze vu chce poscic lh bo sie ich boja czy to wlasnie sugerujesz jesli tak myslisz to jestes w bledzie ^^ i chyba kazdy to potwierdzi i vu i lh pzdrX(:baby:

jeeezu ku*wa chryste kloc sie kloc tylko zobacz co sie dzieje paleczke przejął wizz i gauwart bo to oni najlepiej grają na tym serwie i niech ktos powie ze to nie prawda:) a te twoje chwalebne Vu no masz racje tylko zapytaj Refferona ile to on uhow nosi na wojnie :D8o

Zlotyelvas89
19-11-2007, 16:50
Przejeli paleczke? w jaki sposob?:baby::baby:...no teraz to bedzie no nie Ola ? wizz i gauw wrocili no to juz pograne zegnajcie :(:baby:

Ola_Petrov
19-11-2007, 17:15
Przejeli paleczke? w jaki sposob?:baby::baby:...no teraz to bedzie no nie Ola ? wizz i gauw wrocili no to juz pograne zegnajcie :(:baby:

... Gau raptem jest 4 dni w wojnie, a zobacz przez te dni ile osob padlo. Po prostu Gau i wizz są zaje&scie zgrani i potrafia o wiele wiecej niz wiekszosc ludzi z tego servera. Zresztą zapytaj swojego guild mate :)

Safe
19-11-2007, 17:36

Skoncz bo padniesz nie tylko od Vanum+Argenteum
elo

Ola_Petrov
19-11-2007, 17:59
Skoncz bo padniesz nie tylko od Vanum+Argenteum
elo

Sory, ale jesli mam byc szczery to to jest dowod na to ze nie mozna podawac nicku na forum ;p

Kapitan Chrupek
19-11-2007, 18:14
Safe co Ty robisz !! nie strasz go :( chłopak sie zamknie w sobie :((
Safe uwazaj abys Ty nie padl :D

August
19-11-2007, 18:45
@Ola_Petrov
Tu wlasnie widac, ze gowno wiesz o nebuli... -.-'

Gauwart i Wizz niesa zgrani, oni poprostu umieja grac, ale sie nienawidza od dawien dawna. Sytuacja ich do tego zmusila ze sa raze m xD

Gauw fakt umie grac, ale ten jego har to duzo niemoze to po 1, po 2 czasami gauwart zachowuje sie jak totalny noob, np kupujac 15 bp wina od noobka i myslac ze to manasy pisze na forum ze znalazl buga ze bonebeasty upijaja... starsi gracze powinni to pamietac ;)

A co do tego zeby puszczac wolno, noto fakt ja chcialem i byla to tylko i wylacznie moja inicjatywa, ale lh raczej niewykazywalo zainteresowania.

Zlotyelvas89
19-11-2007, 19:01
Safe@
za co padne? za wypowiadanie sie na forum? <beka>:baby:

Driger
19-11-2007, 19:34

nie tylko oni wrocili .. do wojny jak dobrze pojdzie dojdzie kilka kolejnych osob jak wypali :) takie male info :p

Ola_Petrov
19-11-2007, 20:50
@Ola_Petrov
Tu wlasnie widac, ze gowno wiesz o nebuli... -.-'

Gauwart i Wizz niesa zgrani, oni poprostu umieja grac, ale sie nienawidza od dawien dawna. Sytuacja ich do tego zmusila ze sa raze m xD

Gauw fakt umie grac, ale ten jego har to duzo niemoze to po 1, po 2 czasami gauwart zachowuje sie jak totalny noob, np kupujac 15 bp wina od noobka i myslac ze to manasy pisze na forum ze znalazl buga ze bonebeasty upijaja... starsi gracze powinni to pamietac ;)

A co do tego zeby puszczac wolno, noto fakt ja chcialem i byla to tylko i wylacznie moja inicjatywa, ale lh raczej niewykazywalo zainteresowania.

Jakos ostatnio mialem okazje poznac Gau~ i jakos zbytnio sie nie chwalil ze nienawidzi Wizz a szczerze to wrecz przeciwnie :))
Jak razem akcje robili na zmule wiec to raczej ty o swoich przeciwnikach nie masz pojecia

starysiad
19-11-2007, 21:08
Jakos ostatnio mialem okazje poznac Gau~ i jakos zbytnio sie nie chwalil ze nienawidzi Wizz a szczerze to wrecz przeciwnie :))
Jak razem akcje robili na zmule wiec to raczej ty o swoich przeciwnikach nie masz pojeciapetrov wyjdz i nie wracaj. piszesz takie rzeczy jakbys na glowe upadl(a).

Ola_Petrov
19-11-2007, 22:38
petrov wyjdz i nie wracaj. piszesz takie rzeczy jakbys na glowe upadl(a).

taaaa dostaniecie w pie*dol i tyle nooby
Vu wielkie pro jak Arthas plakal do mica jak sie poskladali hahahahaha
Botano kozaczek zlozyl sie jak zapalka a o refferonie nic nie bede mówic JOGGA HEAL "exura" rox!

Finix
19-11-2007, 23:15
n00bami to moze i jestesmy... Ale jak wtedy by was okreslano jak majac tyle osob co raz dostawaliscie baty jak sie patrzy? 1 akcja nie roztrzyga wojny !!11oneonejedenjeden :P

starysiad
19-11-2007, 23:27
@petrov
tak sie sklada ze za lh jestem

Kapitan Chrupek
20-11-2007, 00:51
@petrov
tak sie sklada ze za lh jestem

a ja za Kaczynskim and?
kogo to obchodzi za kim jestes? i tak bedziesz lizał dupe wygrywajacemu w wojnie... nie macie swojego zdania i charakteru

a vu niech loota zacznie ciagnac, bo znow ktos ujebie kase i zwala na kogos :D

@Finix - to co z ta nocka u was?

starysiad
20-11-2007, 01:10
chrupek a Tobie o co chodzi? pietrov wziela mnie za kogos z vu, to jej odpisalem ze z lh jestem, wiec Twoj komentarz z deczka idiotyczny byl.

A lizac, w przeciwienstwie do paru gosci z vu ala kobra aka "spoko ziomek celandii" nie musze.

Vicita
20-11-2007, 01:24
taaaa dostaniecie w pie*dol i tyle nooby
Vu wielkie pro jak Arthas plakal do mica jak sie poskladali hahahahaha
Botano kozaczek zlozyl sie jak zapalka a o refferonie nic nie bede mówic JOGGA HEAL "exura" rox!

Tez bys sie zlozyl jakbys dostal combo wieksze niz twoje hp, co w tym dziwnego? ;s A to ze Boy i Naszer w ogole zaczeli bic Van Ogrizo, mimo iz trap byl az nadto widoczny, swiadczy tylko o tym ze za bardzo sie nie przejmuja tym czy padna czy nie. Oni po prostu graja dla zabawy, czy widzisz w tym cos zlego? ;[
A Refferon byl pijany i nie trafial w hotkeya na uh xd

Zlotyelvas89
20-11-2007, 02:24
@Ola
Lh przejelo pajeczke no nie?

Viraz
Nov 20 2007, 00:42:08 CET Killed at Level 105 by Arthas of nebula :baby::baby::baby::baby:

Kapitan Chrupek
20-11-2007, 02:58
a o tym to juz zapomniales?

Tyrax Pal
Killed at Level 64 by Gauwartt'Pulse and by Viraz

Boytano
20-11-2007, 09:27
Właśnie Olo Petrov przeczytaj co Vixz napisał i pomyśl. Bylo nam o tyle nudno że sami wjebywaliśmy się w trapy, biliśmy każdego członka LH nie patrząc czy może byc masslog czy nie, bo dzieli nas taka różnica że my to sobie możemy odrobić a LH nie bardzo :D

Ale w sumie beka na tsie "chyba masslog będzie" "o masslog", a my jak by nigdy nic bijemy sobie palka Legend of Goku gdy loguje wokoł nas pełno LH :D

A co do Refferona i tego jogga heal, to sam spróbuj grać po pijaku i zobaczymy czy będziesz się uhał lepiej od Refa.

Boytano
20-11-2007, 09:27
double post

nebulanoob
20-11-2007, 12:12
a o tym to juz zapomniales?

Tyrax Pal
Killed at Level 64 by Gauwartt'Pulse and by Viraz

HAHAHA.... masz racje LH dzieki takiemu PK bo inaczej tego nzazwac nie mozna napewno wygra wojne. ;p

Zlotyelvas89
20-11-2007, 12:20
Up zgadzam sie ale mi niechodzi o glopiego fraga i niechce poddenerwowac lh,chodzi mi o troolowata Ole Petrov...ktora powiedziala ze lh przejelo paleczke....Ola nic o wojnie niewiesz jestes zdesperowany bo zostales wyjebany z serva i wyzywasz sie na forum.....mozesz mi teraz pojechac tak samo jak Hepp(lis nob char) ....zlukaj hepa characters xD

Ola_Petrov
20-11-2007, 13:51
mama mnie nie kocha :/

Zlotyelvas89
20-11-2007, 14:25
LOOOL LOOOOL LOOOOOOOL ty sie zdecyduj komu dupsko lizesz xDDDDDDDD zabijaja kogos z vu to wyzywasz vu zabijaja kogos z lh to juz calkiem inaczej piszesz japie*ole X(

Ola_Petrov
20-11-2007, 15:17
yayayaaya <3

Ola_Petrov
20-11-2007, 15:25
Ciebie tez

Zlotyelvas89
20-11-2007, 15:56
heh viraz znobil uciekl na lizardy gdzie pz ciezko zgobic...odrazu pisze ze niewiem gdzie bym ja uciekl ale napewno nie na lizady xD,zaliczylbym na nim fraga bo go gonilem ale zly arthas i zly finix maja czar super szybkosci i mnie arthas przygonil :(( xD

Zlotyelvas89
20-11-2007, 16:04
Zal. Jak sa tacy honorowi to czemu na frostach zostawili swoich memberow (niepamietam kogo) to czemu Gauw zostawil w nocy viraza i uciekl do depo ? to jest honor ? to chyba nic niewiesz o honorze i niepi*rdol ze Lh bez wizza sa nikim..bo ja wiza niebylo to tez zaliczali fragi i wcale niemalo zabili bez wiza najlepszego knajta z vu i 2 najlepszego na serverze mastera(arthasa).Zastanow sie zanim cos napiszesz lub jak niemasz pojecia to niepisz nic^^

Ola_Petrov
20-11-2007, 16:15
15:03 You lose 12 hitpoints due to an attack by a skeleton. =/

Ola_Petrov
20-11-2007, 16:18
15:03 You lose 1 hitpoint due to an attack by a larva. =|

Ola_Petrov
20-11-2007, 16:19
Zal. Jak sa tacy honorowi to czemu na frostach zostawili swoich memberow (niepamietam kogo) to czemu Gauw zostawil w nocy viraza i uciekl do depo ? to jest honor ? to chyba nic niewiesz o honorze i niepi*rdol ze Lh bez wizza sa nikim..bo ja wiza niebylo to tez zaliczali fragi i wcale niemalo zabili bez wiza najlepszego knajta z vu i 2 najlepszego na serverze mastera(arthasa).Zastanow sie zanim cos napiszesz lub jak niemasz pojecia to niepisz nic^^
no masz racje jak zabili najlepszego najta to z lh padlo tylko 13 osob :o tyle ze od wejscia gau do gildi lh zdobyly 14 fragow?

Finix
20-11-2007, 16:40
14 fragow? xD
HAHAHAHAHAHA.............:D
Nie blaznij sie i jezeli masz pisac glupoty to wogole nie pisz.A po 2 jezli zabije Waldka Pogromce Ratow to to tez bedzie frag xD?

Nie blaznijcie sie :D

Ola_Petrov
20-11-2007, 16:48
14 fragow? xD
HAHAHAHAHAHA.............:D
Nie blaznij sie i jezeli masz pisac glupoty to wogole nie pisz.A po 2 jezli zabije Waldka Pogromce Ratow to to tez bedzie frag xD?

Nie blaznijcie sie :D

ja mowie ile fragow tych co jest naliczonych na stronce sam nie wiem czemu 'przydupasy' sie wliczają w fragi ^.- ale tak jest na tibia.com i jakos tam nie negujecie tego

nebulanoob
20-11-2007, 16:49
Finix chłopaki musza sie jakos dowartosciowac. Daj im spokój

Ola_Petrov
20-11-2007, 16:51
a zreszta, zrobcie ustawke tzw opena i tyle :o bo nudnoo tylko na forum oba teamy to takie pro

Finix
20-11-2007, 16:53
Fakt XD :P

Finix
20-11-2007, 16:58
Na tzn opena bylismy ustawieni :D

Tylko super fajowi gracze z Lh nie ucieszyli nas swoja obecnoscia mimo ze to oni zaproponowali tzn OPEN'a :D

Waw
20-11-2007, 17:02
Elvas, nie pisz już na tym forum plx(ty też gówno wiesz, i gówno się znasz na wojnie)
Ola, tobie też bym proponował opuścić to forum, wejdź sobie na "Tajemnice Rookgardu" i tam pospamuj
Sunze. XAYRUS GO KURWA SOLO NIE ZABIł, DOPIERO JAK ONLIY ZOBACZYł WAWIERNIE NA EKRANIE TO WIEDZIAł żE PADNIE :<<<<<<<<<<<<<<

Edytuję:
Finix, to miał być open z vu, a nie z vu+ 60 przydupasów

Finix
20-11-2007, 17:07
@Waw
Byles? Widziales? Wiec tez sie nie udzielaj.

To ze nie macie odwagi stanac przciwko nam tym bardziej ze sami tego chcecie to juz nie moj interes.

August
20-11-2007, 17:19
Czemu najwiecej o tej wojnie pisza osoby ktore niebiora udzialu?
Pozdrawiam ole i elvasa -.-'

Co do opena, to my sami stalismy bez zadnych "przydupasow", ale bylo minelo. Moze nastepnym razem. Kazdy czlonek LH niech sam sobie w glebi duszy powie czy mielismy przydupasow na ank czy nie. elo

Ola_Petrov
20-11-2007, 17:33
Elvas, nie pisz już na tym forum plx(ty też gówno wiesz, i gówno się znasz na wojnie)
Ola, tobie też bym proponował opuścić to forum, wejdź sobie na "Tajemnice Rookgardu" i tam pospamuj
Sunze. XAYRUS GO KURWA SOLO NIE ZABIł, DOPIERO JAK ONLIY ZOBACZYł WAWIERNIE NA EKRANIE TO WIEDZIAł żE PADNIE :<<<<<<<<<<<<<<

Edytuję:
Finix, to miał być open z vu, a nie z vu+ 60 przydupasów

Zawsze są jakies przydupasy,to po kiego hu*a liczycie na nich fragi pffffffffffff. OWN3D

TheDwarf
20-11-2007, 17:33
Elvas, Ty nie masz nic innego do roboty niz siedzenie 24/7 na tym forum? Aha i przez ostatnie pare stron nie przeczytalem tu nic zbyt madrego, wiec zacznijcie pisac cos ciekawego a nie pointless spam.

A co do opena na Ank, to nie wiem na co wy liczyliscie? Mialo byc bez przydupasow.

Finix
20-11-2007, 18:37
A gdzie wtedy widziales przydupasa z nami? ;>
Przeczytaj post Augusta i sam na to wpadniesz.

Zlotyelvas89
20-11-2007, 18:39
@waw misq niebedziesz mi mowil co mam robic pozdro.
Chcieliscie opena na ankh vs vu ? bez przydupasow to moze nastepnym razem wymiencie tylko osoby z vu jakie moga byc na openie zalosne przeciez w wojnie jest kilka gildi z vu vs LH...mowie o gildiach takich jak Espectro czy Hellium od niedawna.:baby:
August dziekuje za pozdrowienia.

Sunze
20-11-2007, 18:51

Tylko super fajowi gracze z Lh nie ucieszyli nas swoja obecnoscia mimo ze to oni zaproponowali tzn OPEN'a :D

Sorry Panie mister im roxando!

Po 1. Przydupasy byli ,sa ,beda CZESCIA VU , nawet jak na forum bedziecie mowic ze wcale ich nie potrzebujecie to i tak wam nikt nie uwierzy.

slowa przydupas chyba nie musze tlumaczyc ale w skrócie sa ta rl friends i mexico + egypt bez ktorych biedniejsza czesc vu nie miala by premium account.

Po 2. Co do open battle to racja byl ustawiony ale nie dotrzymaliscie slowa. Open mial sie odbywac bez noob charów i bez "przydupasów". Jak sie okazalo po zalogowaniu kolo mnie na piramidzie stala mala grupka asslickers (HMM Z 10 OSOB?) ktora to nie pozwalala na zejscie z piramidy. Fakt faktem open mial byc nie wyszlismy mozecie mowic co chcecie ale ja jestem przekonany ze po zrobieniu przez nas pz locka masa waszych pupilków zalaczyla by czas przyspieszenia i udala by sie w nasza strone.

Po 3. Mozecie smiac sie z tego iz dodajemy do frag listy Ludzi z Aurei , Hellium i innych tam guildi ale przeciez mamy podstawy do umieszczenia ich tam poniewaz ludzie neutralni trzymaja sie z dala od akcji oraz wszelkiego rodzaja trapów.

Po 4. Dlaczego ludzie typu Darif Narin , Mengirt czy Chudzierok zakladaja nowe guildie? Poniewaz obawiaja sie nas a to ze mowia ze sa neutralni tak jak mowil to darif czy ze sa tylko w guildi poniewaz to ich "Koledzy" to czyste Klamstwo.

To jest Tylko moja opinia, pisze to co mysle poniewaz kazdy ma do tego prawo ;)

PS. Wojna Ciagle trwa i podkreslam nie jest to tylko wojna miedzy LH I VU ALE TEZ MIEDZY LH VS HELLIUM AUREA ESPECTRO

Ola_Petrov
20-11-2007, 18:52
August tez dzieki za pozdrowienia :D

Sunze
20-11-2007, 18:55
Zawsze są jakies przydupasy,to po kiego hu*a liczycie na nich fragi pffffffffffff. OWN3D

Przydupas ktory atakuje , trapuje , kupuje pacce (egyp+mecixo!11) pomaga vu(mysli ze kiedys nastapi taki dzien ze wejdzie w ich szeregi)

Wiec skoro nas atakuje razem z vu to dlaczego nie powinnismy dodac takiego osobnika do frag listy gdy zaliczy "dentke"?

nebulanoob
20-11-2007, 19:00
Przydupas ktory atakuje , trapuje , kupuje pacce (egyp+mecixo!11) pomaga vu(mysli ze kiedys nastapi taki dzien ze wejdzie w ich szeregi)

Wiec skoro nas atakuje razem z vu to dlaczego nie powinnismy dodac takiego osobnika do frag listy gdy zaliczy "dentke"?

Jesli wam pomaga banda zwana manhhatanem która trapuje strzela sd itp itd to dalczego ich nie dodajecie do fragów ? Hmm... bylo by 350+ do 50 paru ?

Sunze
20-11-2007, 19:12
Co Ty wogule wiesz o wojnach i o akcji na noob charach?
NA PIERWSZEJ STRONY FRAG LISTY MASZ ZASADY DODAWANIA FRAGÓW ! JEDNA Z NICH MOWI :

* We will only consider
frags of characters above level 70 .. characters with a level lower than that won't be added to this list

* Frags are members of war guilds or any
character that helps them in the battlefield either by attacking or just by trapping

N/C

PS. JEZELI VU BY ZROBILO SOBIE KILKA NOOBÓW I BY ZABILO KOGOS OD NAS FRAG TEZ NAPEWNO ZOSTAL BY DODANY.

Zlotyelvas89
20-11-2007, 19:30
Ta...ale chudy nigdy nic niemowil ze jego guild jest neutral poprostu chcial zebrac all rl ziomkow z bukowy chorzowa razem, i udalo mu sie to.:baby:

Sunze
20-11-2007, 19:57
Interesujace

Zlotyelvas89
20-11-2007, 20:28
xD hehehehehe

Bosy_Wiesniak
20-11-2007, 22:45

Ustawieni byliscie, ale sam wiesz jak to jest starzy zawsze znajda cos do roboty. To krowe wydoic to bydlo napoic, pamietasz jak ostatnio sie mijalismy, jak zbierales krowie kupy bo stary zakładał hodowle pieczarek? Widzisz wtedy tez byles offline i nikt Ci tego nie wypomina. Czasami trzeba ojcom pomóc.
Nastepnym razem umowmy sie na niedziele. ok?

Finix
20-11-2007, 23:14
Oj ale mi pojechales...Wez bo sie zalamie.

Jestes zalosny i tyle.

Masz kompleksy bo taki wiesniak jak ja zabral Ci sens zycia ?

Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci ubliżał. Wracaj do rodziny jesli sie jeszcze nie rozpadla.

Bosy_Wiesniak
20-11-2007, 23:30
Oj ale mi pojechales...Wez bo sie zalamie.

Jestes zalosny i tyle.

Masz kompleksy bo taki wiesniak jak ja zabral Ci sens zycia ?

Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci ubliżał. Wracaj do rodziny jesli sie jeszcze nie rozpadla.

Nie chciałem ci pojechac. Miałem przeciez juz byc wolny i moj sens zycia nie utracony, jakbym smiał ci sie naprzykrzac. Sorry, ze mi sie wymskło to o tych krowich plackach, zupełnie zapomniałem, ze to publiczne forum. DRODZY TIBIJCZYCY TO NIE PRAWDA, ZE SPOTKALEM FINIXA JAK ZBIERA KUPY KROWIE DO HODOWLI PIECZAREK. ON SIE TYLKO SCHYLAŁ BO GO STOPA SWEDZIAŁA!
Teraz lepiej? Jestem wolny? Powiedz please.
Ja zapłace ok?
Co do mojej rodziny to rozpadła się, a raczej wisi na włosku. Zona sie dowiedziała o brudnej marcie. Wiesz, teraz przechodze kwarantanne.
Wszystko byloby znakomicie, ale ta glupia wysypka i nie to nie była wysypka od snikersow tylko zwykly syf jakis...

August
21-11-2007, 00:00
Co Ty wogule wiesz o wojnach i o akcji na noob charach?
NA PIERWSZEJ STRONY FRAG LISTY MASZ ZASADY DODAWANIA FRAGÓW ! JEDNA Z NICH MOWI :

* We will only consider
frags of characters above level 70 .. characters with a level lower than that won't be added to this list

Jesli piszesz do pana nebulanoob to napewno o wojnach wie on wiecej od ciebie i napewno walczy lepiej od ciebie.

Co do 2 punktu
Liczycie ich jako fragi, ale na opena z nimi boicie sie wyskoczyc dziwne, ale wtedy na ank my na pustyni stalismy bez nikogo poza gildi, stali tylko na ank i mieli powiedziane ze jak przybiegna to wpierdol. Wiec niewiem oco tak placzecie, ale bylo minelo niewyszliscie trudno nieprzezywajmy juz tego.

Btw. Czasami liczycie takiego fragi co nawet tych ludzi nieznamy xD

fakir18
21-11-2007, 02:07
jeeezu ku*wa chryste kloc sie kloc tylko zobacz co sie dzieje paleczke przejął wizz i gauwart bo to oni najlepiej grają na tym serwie i niech ktos powie ze to nie prawda:) a te twoje chwalebne Vu no masz racje tylko zapytaj Refferona ile to on uhow nosi na wojnie :D8o

Hmm tak sie sklada ze wczoraj ten TWOIM zdaniem boski gauwart z dwoma kolegami chcial mnie ubic. Nawet zrobili ladnego trapa. I kiedy exiwowalem GHoo~~ powiedzieli ze im nic nie zrobi.
Po 10 sec wypier*** .
Wiec gdzie ta jego boskosc??

Kapitan Chrupek
21-11-2007, 02:39
Hmm tak sie sklada ze wczoraj ten TWOIM zdaniem boski gauwart z dwoma kolegami chcial mnie ubic. Nawet zrobili ladnego trapa. I kiedy exiwowalem GHoo~~ powiedzieli ze im nic nie zrobi.
Po 10 sec wypier*** .
Wiec gdzie ta jego boskosc??

w000 bo Ty jestes pr0...
Tobie zawsze wszystko wychodzi i jestes doskonaly... nie pochodzisz od Adama i Ewy tylko prosto z nieba spadles... Stworzony do gry w TIBIE!!!

fakir18
21-11-2007, 03:16
w000 bo Ty jestes pr0...
Tobie zawsze wszystko wychodzi i jestes doskonaly... nie pochodzisz od Adama i Ewy tylko prosto z nieba spadles... Stworzony do gry w TIBIE!!!

Nie poprostu z tych 2 swe robicie niewiadomo kogo i ze jak dolaczyli go wojny to juz LH wygra. Chyba sie przeliczycie ;D

Kazdego mozna zabic wizza i gauwarta tez sie to dotyczy

Ola_Petrov
21-11-2007, 03:16
w000 bo Ty jestes pr0...

hahahaha own3d XD

Sunze
21-11-2007, 13:47
Jesli piszesz do pana nebulanoob to napewno o wojnach wie on wiecej od ciebie i napewno walczy lepiej od ciebie.

Co do 2 punktu
Liczycie ich jako fragi, ale na opena z nimi boicie sie wyskoczyc dziwne, ale wtedy na ank my na pustyni stalismy bez nikogo poza gildi, stali tylko na ank i mieli powiedziane ze jak przybiegna to wpierdol. Wiec niewiem oco tak placzecie, ale bylo minelo niewyszliscie trudno nieprzezywajmy juz tego.

Btw. Czasami liczycie takiego fragi co nawet tych ludzi nieznamy xD

My boimy sie wyskoczyc?
dajcie nam 2 godziny ustawimy sie z przydupasami na open i zobaczymy kto bedzie góra.

Kapitan Chrupek
21-11-2007, 15:35
Nie poprostu z tych 2 swe robicie niewiadomo kogo i ze jak dolaczyli go wojny to juz LH wygra. Chyba sie przeliczycie ;D

Kazdego mozna zabic wizza i gauwarta tez sie to dotyczy

Ale Ciebie sie nie dotyczy... jestes immortal, albo jedziesz na kodach - GodMode i wio .. no clip tez uzywasz??
Dzieki swe LH ma o wiele wieksze szanse niz wczesniej. Zreszta skad wiesz ze sie przelicza(przeliczymy) WOJNA SIE JESZCZE NIE SKONCZYLA... Go Go White Rower

Boytano
21-11-2007, 16:33
Niejaka Olo Petrov jak już nie masz co pisać to po prostu nie pisz.
Jeśli seryjnie Cie nie kocha mama, to jednak głupia nie jest :D

Ancient900
21-11-2007, 16:46
@Ola
Widzę że rośnie konkurencja w spamowaniu ;<<< :baby::baby::cup::cup:;(;(:cup:X(X(:cup:B)B):D

Lotress
21-11-2007, 16:55
I wygrasz bo bajeczny krul demonuw nie umie spamowac :<

Lotress
21-11-2007, 17:08
Bansuj bansuj a moze przegonisz geniuszow spamowania Elvasa i Ole.

A no i pozdrowienia dla gildii Zip Sklad - Ekipa macierzysta szykuj sie lepiej na mistrzowski melanz _/

Waw
21-11-2007, 17:51
Ktoś mówił o jakimś openie?
Gdzie i kiedy?
Jak coś to koma xd

fakir18
21-11-2007, 21:57
Moja mama nazywa sie Krzysiek :(

Bardzo mi przykro z tego powodu.;(

Sck
21-11-2007, 23:40
My boimy sie wyskoczyc?

a jak wytlumaczysz ostatniego zapowiadanego opena? czekalismy na pustyni, ale oczywiscie Trax i pare innych osob, wymyslili sobie ze widza tam 1000 przydupasow. Oczywiscie, kazda wymowka jest dobra, szkoda tylko ze to wy slowa niedotrzymaliscie.

fakir18
21-11-2007, 23:52
Jak ktos niechce walczyc to zawsze znajdzie jakas wymowke

Ola_Petrov
22-11-2007, 00:18
Jak ktos niechce walczyc to zawsze znajdzie jakas wymowke

tak jak ja ostatnio mialem walczyc z sasiadem o obiad a nie yblem glodny to powiedzialem ze jestem hannibalem 1!

Lotress
23-11-2007, 15:01
Ares ofensywa ;/

Waw
23-11-2007, 16:53
Ares ma racje szczerze mówiąc ;s

D@nger
24-11-2007, 13:08
Nareszcie polecialy bany _/

D@nger
25-11-2007, 18:14
Ende Durau

Nov 25 2007, 16:28:16 CET Killed at Level 115 by Sunze
and by Pyrokar Aldix

Skin Arno

Nov 25 2007, 16:29:30 CET Killed at Level 107 by Gauwartt'Pulse

and by Sunze

Gee Rick Tidez

Nov 25 2007, 16:32:06 CET Killed at Level 130 by Tert Clawint
and by Gauwartt'Pulse

Xefi Nenix

Nov 25 2007, 16:35:06 CET Killed at Level 135 by Thegi
and by Pyrokar Aldix

Arthas of nebula

Nov 25 2007, 16:04:27 CET Killed at Level 190 by Heiks
and by Xaemus Serigimox

Nodois Tyranyn

Nov 25 2007, 16:33:13 CET Killed at Level 152 by Heiks
and by Rider Eddi

Wina Romex

Nov 25 2007, 16:57:07 CET Killed at Level 140 by Xaemus Serigimox and by Calh Mand'ik

Boytano

Nov 25 2007, 16:50:01 CET Killed at Level 90 by Heiks
and by Beerdrinker Slotare

Mad Worior 2x

Nov 25 2007, 16:38:10 CET Killed at Level 127 by Heiks
and by Kaytek Ziom
Nov 25 2007, 16:58:35 CET Killed at Level 126 by Heiks
and by Viraz

Hinogoos

Nov 25 2007, 16:59:16 CET Killed at Level 117 by Viraz
and by Fusion Vegeta

Arath

Nov 25 2007, 16:36:38 CET Killed at Level 93 by Heiks

Ostoja
25-11-2007, 18:20
Tert clawint baned ! :< kara trwa

/ Tercik

Lotress
25-11-2007, 19:01
Oj wpierdol ;\\

Pieczarek
25-11-2007, 19:08
8o nie wierze :D

Lotress
25-11-2007, 19:21
A trzeba :D Btw ladnie sie z Ende sypnelo ;P

TheDwarf
25-11-2007, 19:38
To Byl Silver Z Noobow Horda,
Chcesz Fragowac? Idz Do Ordo.

Lynx
25-11-2007, 20:28
To Byl Silver Z Noobow Horda,
Chcesz Fragowac? Idz Do Ordo.

Ach te rymy,
Hidek jest niespelnionym poezjuszem :o

Kapitan Chrupek
25-11-2007, 20:40
Boli, chłopaki?

Sid Domestos
25-11-2007, 21:18
Jakis filmik byl? Chetnie sobie obejrze przegrany open przez VU : )

Driger
25-11-2007, 21:31
8o nie wierze :D

ja razem z Toba XD

Ale fragow , no to teraz chyba jest z czego robic filmiki :p

Adikeen
25-11-2007, 21:44
a jak wytlumaczysz ostatniego zapowiadanego opena? czekalismy na pustyni, ale oczywiscie Trax i pare innych osob, wymyslili sobie ze widza tam 1000 przydupasow. Oczywiscie, kazda wymowka jest dobra, szkoda tylko ze to wy slowa niedotrzymaliscie.

No sorry pro mastah ktory wie i widzi wszystko... tam gdzie "byliscie" byli przydupasy m. in. Ty... bo byles w Espectro, a chcelismy samo VU ;-)

Adikeen
25-11-2007, 21:49
Dzis widzialem kilku kozaków
Celandia, ktory jako 1wszy uciekal z pola bitwy... jak wrócilismy po Krum Adriego zobaczylem napis "Celandia [201]: utani gran hur" + mapclick i dłuuuuuga... pOzDrO :cup:

Zaraz potem kozak zwany Boytano (czyt. Sprzedam sie tanio) wpadł w trapa i co zrobilo VU? (podpowiedz... SPIERDOLILO) :baby:

Najlepszym tekstem, który dziś usłyszałem był:
"Archer of Fear [155]: koledzy potrzebowali pomocy to co mialem zrobic?"

A Silver Chan to fuksiaz ;(
2hp? ;(

Sunze
25-11-2007, 21:49
"Cechuje nas pojecie którego Wy nie znacie Odwaga, Honor! My Chcemy sie bic a wy s*******acie!"

No dzis panowie pokazaliscie klase! Pokazaliscie do czego jestescie zdolni i jacy jestescie honorowi! Pokazaliscie jak to wy pomagacie swoim gdy maja trapa i gdy sa w potrzebie!

DWOMA SLOWY VIRIBUS UNITIS!

Maledrus, Gohoode i Hinogoos stoja obok lisa i heiksa:

Lis Zapinator: Co jest panowie?
Lis Zapinator: czemu nie bijecie heiksa?
Lis Zapinator: przeciez to vu!
Heiks: Hahahaa.

Tak dzis panowie dnia 25.11.2007 pokazalismy kto jest honorowy i kto nie zostawia kolegów (krum adri strapowany przez vu) co robi vu po czym wpada Last Hope? Ucieka.

Wy jestescie odwazni?
19:22 Ende Durau [114]: jaki mam pajment?
18:57 Skin Arno [106]: ja juz im nie pomagam -.-

Co teraz zrobicie bez przydupasów?
Bedziecie pytac ludzi tak jak to robi onliy? Czy pomoga dla vu w wojnie?
I co wam nie sa potrzebne przydupasy?
Albo bedziecie offerowac naszym czy beda nas szpiegowac? Mowa tu o Axel Lou któremu morrderca offeruje bycie free zal!
Mozecie dalej oslaniac sie klamstwem albo powiedzcie praawde.
Gdyby nie te wasze przydupasy to byscie dawno juz z tego servera polecieli dowodem na to jest dzisiejszy dzien.

Tyle z mojej strony.

Sunze

Elmer
25-11-2007, 21:58
Gratulacje!! ;)

nebulanoob
25-11-2007, 23:02
"Cechuje nas pojecie którego Wy nie znacie Odwaga, Honor! My Chcemy sie bic a wy s*******acie!"

No dzis panowie pokazaliscie klase! Pokazaliscie do czego jestescie zdolni i jacy jestescie honorowi! Pokazaliscie jak to wy pomagacie swoim gdy maja trapa i gdy sa w potrzebie!

DWOMA SLOWY VIRIBUS UNITIS!

Maledrus, Gohoode i Hinogoos stoja obok lisa i heiksa:

Lis Zapinator: Co jest panowie?
Lis Zapinator: czemu nie bijecie heiksa?
Lis Zapinator: przeciez to vu!
Heiks: Hahahaa.

Tak dzis panowie dnia 25.11.2007 pokazalismy kto jest honorowy i kto nie zostawia kolegów (krum adri strapowany przez vu) co robi vu po czym wpada Last Hope? Ucieka.

Wy jestescie odwazni?
19:22 Ende Durau [114]: jaki mam pajment?
18:57 Skin Arno [106]: ja juz im nie pomagam -.-

Co teraz zrobicie bez przydupasów?
Bedziecie pytac ludzi tak jak to robi onliy? Czy pomoga dla vu w wojnie?
I co wam nie sa potrzebne przydupasy?
Albo bedziecie offerowac naszym czy beda nas szpiegowac? Mowa tu o Axel Lou któremu morrderca offeruje bycie free zal!
Mozecie dalej oslaniac sie klamstwem albo powiedzcie praawde.
Gdyby nie te wasze przydupasy to byscie dawno juz z tego servera polecieli dowodem na to jest dzisiejszy dzien.

Tyle z mojej strony.

Sunze

Pięknie napisane tylko dlaczego sie mijasz z prawda ?
Po1 my nie ucieklismy tylko sie wycofalismy i walczylismy do końca jak bys nie zauważył ludzie którzy padli kupili blessy i wrócili to o czyms swiadczy.
Po2 nie bylismy zorganizowani i naprawde gdy wpadliscie po zrobieniu teleportu bylo trudno majac 6 osób od strony cyclo~/edl~ a reszte 6 po stronie edron na was 50~.
Po3 to wy spierdoliliscie gdy juz sie zebralismy na statek zostawiajac na postwe losu waszego kolege xendose.
Po4 Jak mozna mówic o honorze majac w szeregachu ludzi którzy sami was zabili pare miesiecy wczesniej,a teraz jestescie kolegami ? :P

A czy boli ? napewno przegrana 10:1 nie boli tak bardzo jak 3x po 20:0 =)

Sunze
25-11-2007, 23:11
Pięknie napisane tylko dlaczego sie mijasz z prawda ?
Po1 my nie ucieklismy tylko sie wycofalismy i walczylismy do końca jak bys nie zauważył ludzie którzy padli kupili blessy i wrócili to o czyms swiadczy.
Po2 nie bylismy zorganizowani i naprawde gdy wpadliscie po zrobieniu teleportu bylo trudno majac 6 osób od strony cyclo~/edl~ a reszte 6 po stronie edron na was 50~.
Po3 to wy spierdoliliscie gdy juz sie zebralismy na statek zostawiajac na postwe losu waszego kolege xendose.
Po4 Jak mozna mówic o honorze majac w szeregachu ludzi którzy sami was zabili pare miesiecy wczesniej,a teraz jestescie kolegami ? :P

A czy boli ? napewno przegrana 10:1 nie boli tak bardzo jak 3x po 20:0 =)

Mijasz sie z prawda nie bylo 10:1 tylko 12:1 i nie przegrywalismy nigdy 20:0!

zreszta zobacz sobie filmik i sam ocen co robil celandia finix morrderca map click utani gra + time ring i amba lawl

zal mi was jak zawsze honorowi i zwarci?
wcale nie.

Wiem jak jest to ze mowicie ze przydupasy wam nei potrzebne to nie prawda wiem co pisze np. taki Onliy po ludziach "CHODZCIE POMOZEMY VU PRZYDACIE SIE"

Mow co chcesz ja znam prawde i jestem pewien ze koniec jest juz bliski.

WELCOME IN THE HELL!

Sunze

TheDwarf
25-11-2007, 23:32
@Lynx
Raczej niespelnionym fraggerem.

@Co do waszej rozmowy
Wszyscy mozecie teraz pier&$lic i pisac glupoty, nie wiedzac jak bylo. Chlopcy z VU pisza o swojej odwadze, honorze i wspanialym PvP, a prawda jest taka ze jestescie banda niezorganizowanych ludzi, ktorzy bez Hespiosa niewiele potrafia zrobic. Ta bitwa mogla sie skonczyc 1:0 gdyby wasz team ktory byl za kanionem uciekl na parchment i dal loga. Wy woleliscie walczyc - ok, ale 3/4 naszych fragow to bylo zabijanie pojedynczo biegajacych waszych ludzi. To, ze dalismy loga zostawiajac xendose - tak zostawilismy xendose i nie walczylismy dalej bo bylo tam od chvja noobcharów.

To, ze zostaliscie tam walczyc swiadczy tylko o waszym braku myslenia - naprawde ciezko wygrac bitwe 10 vs 35, raczej sie cofa i probuje dac loga. Aha i po update juz nie bedzie tak wesoło, bo party-uh przestanie wam dzialac i wasi knajci beda sie skladac jak zapalki.

Po4 Jak mozna mówic o honorze majac w szeregachu ludzi którzy sami was zabili pare miesiecy wczesniej,a teraz jestescie kolegami ?

To jest swojego rodzaju ironia tragiczna (http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia_tragiczna) - mamy do wyboru wracac do starych konfliktow albo polaczyc sie i wy&$&ac Silver Chana z kolegami z Nebuli. Gdybys byl na naszym miejscu wybralbys to samo.

I na koniec dobra wiadomosc dla milosnikow dobrego kina, a nie frajerskich wyrobów przydupasów VU - prace nad Revolution II zostana niebawem rozpoczete, premiera kinowa planowana jest na srodek grudnia.

Thunderbolt
25-11-2007, 23:50
Sunze swoj pierwszy orgazm przezywa :D

TheDwarf
25-11-2007, 23:54
moze filmik z opena : >

Na Tibia.de ktos dal, poszukaj tam :p

@up

Zapytaj go jakie to przezycie, to moze za pare lat jak Ciebie to bedzie czekac to nie bedziesz zaskoczony. :D

Finix
26-11-2007, 00:06
@Sunze
To ze nie ucieklismy to swiadczy chyba o tym ze chcielismy walczyc bo wlasnie to sprawia nam przyjenosc.

@TheDwarf
Co do ironii tragicznej ;P Ja ironie tragiczna interpretowalem troche inaczej XD Wg mnie ironia tragiczna na waszym przykladzie to jest tak ze jestescie skazani na ten los , mimo wyborow jakie macie i tak przegracie? (I wg mnie to jest wlasnie ironia tragiczna :P)

TheDwarf
26-11-2007, 00:16
Jezeli taka walka sprawia wam przyjemnosc, czyli isc na pewna smeirc to gratuluje :p

A co do ironii tragicznej, ja to interpretuje tak, ze fatum (los) stawia bohatera przed sytuacja w ktorej musi wybrac pomiedzy dwoma rownorzednymi wartosciami moralnymi - ktorej nie wybierze i tak bedzie zle. Masz racje tak to wlasnie jest z ta ironia tragiczna, ale przyklad ktory podales jest slaby, bo wlasnie dzieki tym wyborom jestescie juz jedna noga poza serverem. Ironia tragiczna dzisiaj polegala na tym, ze mogliscie dac loga i zostac okrzyknieci tchorzami i mogliscie walczyc i stracic 10 osob. Wybraliscie 2ga opcje.

Kapitan Chrupek
26-11-2007, 01:01
no dobra niby wygraliście... tylko ze oni znow zaczna expic :<

Vicita
26-11-2007, 01:52
Jedynym pozytywnym aspektem przegranej vu byloby to, ze dowiedzielibysmy sie, kto tak naprawde jest prawdziwym lizodupem (czyt. czyli takim ktory wyplaci sie i od nowa zacznie lizac dla last hope, i tak dalej zaleznie od tego kto aktualnie posiada wladze na serwie).
A tak btw to jeden przegrany open nie swiadczy o tym ze vu juz do konca wojny ma w dupe dostawac, szybciej to oni straca chec do gry niz kase i "pomocnikow", wiec poki chce im sie grac to na pewno beda sie bic i nie ustapia.

Dedalek
26-11-2007, 02:10
Najlepsza wojna jaką w życiu widziałem!

Upośledzone Last Hope vs. bezmózgie Viribus Unitis.

btw. tert to szmata!!!11 <3

Adikeen
26-11-2007, 08:55
@nebulanoob
Dopiero na sam koniec, kiedy wiekszosc z nas zmeczona po dlugim siedzeniu na tsie prosila o zaprzestanie walki i pojsciem z usmiechem spac, dopiero wtedy, gdy bieglismy do pz wszyscy (arthas, skin armo itp.) wybiegli z domkow/pz i sie zlączyliscie w jedna grupe.
I powiedz mi czemu jak dalismy sobie tp i wjechalismy na was od tylu, czemu mr. ASANIL lognal swojego nooba WUJEK-MOTOREK czy inny pisiorek i nim przyszedl? To jest wasza loyalnosc...:baby:

Sunze
26-11-2007, 10:25
@Sunze
To ze nie ucieklismy to swiadczy chyba o tym ze chcielismy walczyc bo wlasnie to sprawia nam przyjenosc.

@TheDwarf
Co do ironii tragicznej ;P Ja ironie tragiczna interpretowalem troche inaczej XD Wg mnie ironia tragiczna na waszym przykladzie to jest tak ze jestescie skazani na ten los , mimo wyborow jakie macie i tak przegracie? (I wg mnie to jest wlasnie ironia tragiczna :P)

Oj Finix nie takie ekipy juz lecialy z serverów zobacz np. na nove czy furore, pewne siebie tak jak Wy teraz. Na furorze niedawno Vision zapakowalo plecaki i odeszli z servera. To co z tego ze maja kase i levele, tak jak i Wy..
Wiec co do waszej wygranej nie byl bym taki pewien ;)

figofago
26-11-2007, 11:33
Minęło 6 miesięcy wojny, a wygraliście pierwszego "pseudo" opena. Naprawdę gz chłopaki, w końcu udało wam się wygrać jakaś bitwę, szkoda, tylko że na jednego membera vu przypadało 4 z last hope. Silver chan, sck, chudzierlok, arthas, mad worior, wina romex, macius de'down, archer of fear, hinogoos, xefi nenix, asanil, darif, celandia to było wczoraj za mało żeby coś zwojować. Vu rozbite po całej mapie, samo oddawało wam fragi, często raszując w jedną bądz dwie osoby.
Cieszy fakt, że Przemyśl pojebał pakt o nieagresji, widać że nawet dla tak znienawidzonego archera jest coś ważniejszego niż wolność i ciepła "posadka" na serwerze. Wygraliście wczoraj może to początek końca gildi, która od ponad roku szerzyła terror na ziemiach nebuli, rządząc prawami silnej ręki, a może to tylko lekka zadyszka. Czas pokaże co się wydarzy, kto odejdzie, a kto nie, jednego za to możemy być pewni już teraz to, jeszcze nie koniec.

Fallathanu
26-11-2007, 14:08
@Sunze

Nie wiem czy smiac sie czy plakac jak cyztam Twoje posty :O
Wygraliscie jeden battle, a czujesz sie jak bys wara juz wygral. Pierdol isz cos tam o tym ze wy kumpli nie zostawiacie a kto zostawil van ogrizo i tego drugiego pedala ze 108 lv z pztami ? Spierd alales szybciutko na stateczek zeby Cie tylko wp izde nie doje bali, a pozniej opowiadasz wsyztskim jacy to wy jestescie pro zajebiasci. Ile razy jak dostawaliscie w dupe to stawialisciej akiegos knighta zeby bloczyl a sami x-logi dawaliscie, sadzisz ze to jest walka do konca ? Dla mnie to jestes zwyklym lamusem bo potrafiles bic sie z 15(?) osobami z vu majac u siebie ponad 2 razywiecej , a jak lognal sie kaziu i kilka innych high lv, zorganizowali sie na edron to pierwszy leciales do pz, oni padali i wracali wy jak padacie to dajecie loga wiec przestan pierdo lic bo i tak nikt nie uwierzy w Twoja zalosna propagande

Asmit
26-11-2007, 15:28
Minęło 6 miesięcy wojny, a wygraliście pierwszego "pseudo" opena. Naprawdę gz chłopaki, w końcu udało wam się wygrać jakaś bitwę, szkoda, tylko że na jednego membera vu przypadało 4 z last hope. Silver chan, sck, chudzierlok, arthas, mad worior, wina romex, macius de'down, archer of fear, hinogoos, xefi nenix, asanil, darif, celandia to było wczoraj za mało żeby coś zwojować. Vu rozbite po całej mapie, samo oddawało wam fragi, często raszując w jedną bądz dwie osoby.
Cieszy fakt, że Przemyśl pojebał pakt o nieagresji, widać że nawet dla tak znienawidzonego archera jest coś ważniejszego niż wolność i ciepła "posadka" na serwerze. Wygraliście wczoraj może to początek końca gildi, która od ponad roku szerzyła terror na ziemiach nebuli, rządząc prawami silnej ręki, a może to tylko lekka zadyszka. Czas pokaże co się wydarzy, kto odejdzie, a kto nie, jednego za to możemy być pewni już teraz to, jeszcze nie koniec.

Smieszy mnie jak ktos nazywa Terrorem to co robi Vu na nebuli, oni zostali by wyjebani przez pierwsza lepsza rzadzaca gildie z innego servera w okresie nie dluzszym niz 2 miesiace.

W koncu sie cos udalo, gratz dla was. Wg mnie po update moze bedziecie mieli jakies szanse, gdy caly system gry sie zmieni. :)

Pozdro ;*

August
26-11-2007, 15:48
@Knak -.-
Poco ty tutaj piszesz? ty o wojnie wiesz najwiecej juz wyjebali cie z 2 serverow, na 3 poskladaly cie nooby. Skoro vu jest takimi noobami to czemu juz niegrasz na nebuli? Przeciez jestes pro masta evul fajter.

@all
Co do opena, kazy widzial jak bylo zoragnizowane LH, a jak VU bylismy rozbici po calym edron, ale niepisze zeby sie usprawiedliwac. Tylko chcialbym uciszyc panow ktorzy tak sie jaraja nasza porazka, fakt dostalismy 10:1 no i? Mowicie, ze My uciekamy?! A odpowiedzcie na pytanie czy kiedys jak ktos od was padl wrocil na pole walki? VU nawet jak zaczelo przegrywac nie poddalo sie starali sie, kaytek mial cieplo na klacie nieprawdaz? Zabraklo poprostu mocy sd itp. Chodz nie ujmuje wam waszej pomyslowosci i gratuluje wygranej bitwy, ale to dopiero 1 bitwa dla was, przymniec wam pogromy typu 20:1 dla VU na vdl, 14~:1 na edron? ktos z was wrocil po detce? Jesli tak to poprawcie bo ja nigdy niezauwazylem, wiec niepiszcie ze to my uciekamy itp, tylko zrobcie rachunek sumienia i policzice ile razy wy daliscie loga, x loga podczas gdy wasi ludzie padali.

Pozdrawiam i czekam na rozwoj wydarzen ;]

Dedalek
26-11-2007, 16:34
@Knak -.-
Poco ty tutaj piszesz? ty o wojnie wiesz najwiecej juz wyjebali cie z 2 serverow, na 3 poskladaly cie nooby. Skoro vu jest takimi noobami to czemu juz niegrasz na nebuli? Przeciez jestes pro masta evul fajter.

@all
Co do opena, kazy widzial jak bylo zoragnizowane LH, a jak VU bylismy rozbici po calym edron, ale niepisze zeby sie usprawiedliwac. Tylko chcialbym uciszyc panow ktorzy tak sie jaraja nasza porazka, fakt dostalismy 10:1 no i? Mowicie, ze My uciekamy?! A odpowiedzcie na pytanie czy kiedys jak ktos od was padl wrocil na pole walki? VU nawet jak zaczelo przegrywac nie poddalo sie starali sie, kaytek mial cieplo na klacie nieprawdaz? Zabraklo poprostu mocy sd itp. Chodz nie ujmuje wam waszej pomyslowosci i gratuluje wygranej bitwy, ale to dopiero 1 bitwa dla was, przymniec wam pogromy typu 20:1 dla VU na vdl, 14~:1 na edron? ktos z was wrocil po detce? Jesli tak to poprawcie bo ja nigdy niezauwazylem, wiec niepiszcie ze to my uciekamy itp, tylko zrobcie rachunek sumienia i policzice ile razy wy daliscie loga, x loga podczas gdy wasi ludzie padali.

Na każdym normalnym serverze, takie lamusy jak ty są tępione na 60-80 lvlu. Ciesz się, że miałeś fart. Jeżeli VU wie cokolwiek o prawdziwej wojnie, to moja stara to Ferumbras. Knaak na 95 lvlu potrafi sam więcej zrobić, niż ty razem ze swoim 2 ownerem żuczkiem gnojownikiem. I wybacz, ale ty też padłeś od noobów. Nov 17 2007, 19:02:53 CET Killed at Level 157 by Krum Adri
and by Wizz Lowe

Ancient900
26-11-2007, 16:38

Mądrze napisane. Z jednej strony fajna akcja last hope, ale nie należy się aż tak tym podniecać i mówić o roztrzygnieciu wojny :d

Asmit
26-11-2007, 16:50
@Knak -.-

@all

O wojnie wiem napewno wiecej od ciebie, tego jestem pewny. Gdyby nie te wszystkie aimboty, siedzial bys teraz na innym serverze. I wcale nie zaluje, ze zostalem wyjebany z nebuli, bo nie musze sie klocic na codzien z takimi jebanymi idiotami jak ty i twoja gildia.

Tak, zabili mnie na obsidii? No i co? Padlem pierwszy raz, biorac udzial w 4 wojnie juz chyba od kad gram tam. Szkoda tylko, ze nie widzialem jak mnie zabijal ktos kogo wyjebalismy z servera, bo nie ma innego sposobu niz pingowanie.

Name: Dorpaz

Nov 20 2007, 22:26:25 CET Killed at Level 177 by Saaik
and by Tamous

Name: Orco Gitu

Nov 20 2007, 23:04:52 CET Killed at Level 144 by Ripplah
and by Kiem'Pim

Name: Pephy

Nov 06 2007, 12:25:40 CET Killed at Level 146 by Tihi Prle

Name: Duba'Evil

Nov 06 2007, 10:39:19 CET Killed at Level 121 by Tihi Prle

Name: Ashanus

Nov 06 2007, 00:46:44 CET Killed at Level 100 by Musowezit

Name: Morindel Angelo

Nov 06 2007, 10:18:21 CET Killed at Level 77 by Sir Miczos
and by Blade Winon

Name: Waldorio

Nov 22 2007, 19:23:15 CET Killed at Level 153 by Fifflah

Szkoda tylko,, ze dla kazdego typa, ktory padl od pingowania, byl bys szmata po spotkaniu na sorcu 1 vs 1 na tibii 7.6

Taki jestes cwany, bodostales server w prezencie, wygrywajac wojne z 8 ludzmi na TSie, ktorzy zgromadzaja 20 osob raz na tydzien, gdy wy mieliscie full team przerz 80% wojny. <smiech>

Nie musisz mi "jechac", bo taki pajac jak ty mi nie ublizy, sam sobie szkode robisz w rl grajac non stop w ta gre, ktora coraz bardziej zostaje niszczona.

BOtter
26-11-2007, 17:01
Sunze swoj pierwszy orgazm przezywa :D

Taa, mało co monitora nie zapluł :p

Bosy_Wiesniak
26-11-2007, 17:06
@Knak -.-

@all

Nigdzie nie jest napisane, ze tylko wieksza i grubsza wersja Leonidasa moze tutaj pisać, lub przydupasy to raz. Dwa VU dostało taki wpier... pierwszy raz od momentu jak powstało. Możesz nazywać to różnie, np ze hespios mial katar, zuku bol miesni, i tylko LEONIDAS dzielnie wcinajac banana walczyl. Ok, niech i tak będzie. FAKT jest jednak jeden - wpier.. byl. Faktem jest też, że pierwszy raz. Ale faktem też jest, że nie ostatni... Czego sobie, wam i nam zyczę.
PS. DARL ARTHAS MORDE JAK ZAWSZE JAK PADAL? Czy tym razem nie zdażył krzyknąć??????

August
26-11-2007, 17:29
Czy ja napisalem ze niebylo wpierdolu? Czy ze knak niemoze pisac? Zapytalem tylko poco

P.S. Darl xD Marek jak zawsze

Bosy_Wiesniak
26-11-2007, 17:42
Czy ja napisalem ze niebylo wpierdolu? Czy ze knak niemoze pisac? Zapytalem tylko poco

P.S. Darl xD Marek jak zawsze

Choćby poto, bo ludzie się cieszą z tego "sukcesu", tak samo jak my kiedys cieszylismy sie z sukcesow vs ordo? Co do powrotow na battle po deadzie to pamietam takiego jednego, Estana go zwali i z tego co wiem nie jest z wami lecz przeciwko. Dużo was dziś online szkoda, że większość na mc......

Safe
26-11-2007, 18:50
Z gory przepraszam za tych co sa w LH albo supportersow i na*******aja spam mowiac ze vu s*******a itd.
Prawda jest taka ze vu ma kilku noobow wyrozniajacych sie i noobow zwyklych + 3osoby ktore ogarnaija. Celandia, Asanil, Archer - osoby ktore s*******aja jako pierwsze i nikt nic do nich miec nie moze, moze ich komentowac ale na chuj obrazac? Jezeli chodzi o wczorajszy battle, nice, zaluje ze mnie nie bylo, ale z tego co widzialem na filmiku to my was rozdzielilismy, a z etgo co mi mowia i wierze w to z calego serca wrocili na statek bo nie mieli supiles, xendosa nei zrozumial wbil pz, a oni jak mieli wyjsc nie majac uh/sd? byloby to samo co z ancela czy redeem jak mial 3 sd ;)
Open wygramy nigdy nei rowna sie wojna wygrana ale ZAWSZE jest jednoznaczne z podwyzszeniem morali, mozliwoscia ogarniecia "innych" sposobow na wygranie wojny, kasa.
A tak wogole, zawsze mowilem ze mozna ta wojne wygrac i bede probowal to zrobic :]

Pieczarek
26-11-2007, 19:05
Nie znam zbyt dobrze sytuacji ale wydaje mi się że w tym momencie dopiero zaczyna się wojna bo jak dotąd to było tylko pi*****lenie

Gagarin666
26-11-2007, 20:17
Z gory przepraszam za tych co sa w LH albo supportersow i na*******aja spam mowiac ze vu s*******a itd.
Prawda jest taka ze vu ma kilku noobow wyrozniajacych sie i noobow zwyklych + 3osoby ktore ogarnaija. Celandia, Asanil, Archer - osoby ktore s*******aja jako pierwsze i nikt nic do nich miec nie moze, moze ich komentowac ale na chuj obrazac? Jezeli chodzi o wczorajszy battle, nice, zaluje ze mnie nie bylo, ale z tego co widzialem na filmiku to my was rozdzielilismy, a z etgo co mi mowia i wierze w to z calego serca wrocili na statek bo nie mieli supiles, xendosa nei zrozumial wbil pz, a oni jak mieli wyjsc nie majac uh/sd? byloby to samo co z ancela czy redeem jak mial 3 sd ;)
Open wygramy nigdy nei rowna sie wojna wygrana ale ZAWSZE jest jednoznaczne z podwyzszeniem morali, mozliwoscia ogarniecia "innych" sposobow na wygranie wojny, kasa.
A tak wogole, zawsze mowilem ze mozna ta wojne wygrac i bede probowal to zrobic :]

Lepiej jak ty w ogole sie nie logowac? xD
Co tym razem obierales? ogórki? cebule?

Przypomniec zlego zolwia , noob chary w venore , trole na goromie xD. I ty mowisz o osobach nieogarnietych? Jakbys nie wiedzial to liderujesz w tej kategorii.

Waw
26-11-2007, 20:39
Lepiej jak ty w ogole sie nie logowac? xD
Co tym razem obierales? ogórki? cebule?

Przypomniec zlego zolwia , noob chary w venore , trole na goromie xD. I ty mowisz o osobach nieogarnietych? Jakbys nie wiedzial to liderujesz w tej kategorii.

Tana jest ogarnięty. -.-

Co do tego opena, tak udało się nam, ponieważ było nas więcej, byliście podzieleni, JA SFRAGOWAłEM XEFIEGO _//////
A i jeszcze coś, jednym openem wojny nie wygraliśmy, ale morale się zwiększyły dla nas, wy straciliście troche expa, troche kasy(Mad Worior 200k)i wogóle fajnie było i śmiesznie jak mnie próbowaliście combować na mostku (zjechaliście mnie do yellow _/)
My mieliśmy combo na 150eka, a wy niemieliście na 83 eka

Finix
26-11-2007, 20:54
O stan naszych kont bynajmniej narazie sie nie martw :P

Wczoraj popelnilismy jeden blad czyli rozdzielilismy sie XD no ale coz nauczka na przyszlosc i wydaje mi sie ze to zaważyło o stanie tej potyczki.

Sck
27-11-2007, 00:22
wielka wygrana, a jakos to wy dalej w pz a my poszlismy od razu expic :p

poza tym knaak, ty lepiej siedz cicho bo nawet venta nikt ci nie chcial dac xD

August
27-11-2007, 20:36
Castor Greey
Nov 27 2007, 19:15:44 CET Killed at Level 161 by Maaster Mietek
and by Lomees

Gratz wkoncu ja na swoim harze ;]

Kapitan Chrupek
27-11-2007, 23:55
Castor Greey
Nov 27 2007, 19:15:44 CET Killed at Level 161 by Maaster Mietek
and by Lomees

Gratz wkoncu ja na swoim harze ;]

no to co? odrobi w 2 dni albo 1 ... oni przyexpia a wy ch*ja
na wojnie wygrywa ten co expi a nie ten co ma fragi

fakir18
28-11-2007, 04:27
no to co? odrobi w 2 dni albo 1 ... oni przyexpia a wy ch*ja
na wojnie wygrywa ten co expi a nie ten co ma fragi

Świeta racja :cup:

D@nger
28-11-2007, 08:40
Castor pamietasz jak mówiles "Expcie nam nie zależy" a teraz co przyszedl 2x exp i expicie jak durni ;<

nebulanoob
28-11-2007, 12:05
Castor pamietasz jak mówiles "Expcie nam nie zależy" a teraz co przyszedl 2x exp i expicie jak durni ;<

Czyli mamy nie korzysztac ?

El_payaso
28-11-2007, 15:14
D@nger z tego co się orientuje to od 6 miesięcy staracie się nam wmówić, że mamy wojnę, w końcu się udało, więc expimy. Wracając do głównego wątku tematu to dzisiaj padł Trax, padł bo sam tak zdecydował, może zjebał, ale trzeba mu oddać honor, że chociaż czegoś spróbował. Widać, że czas spędzony z vu na ts uczynił z niego kozaka, niestety tylko on jest w miarę godnym z całej tej zbieraniny przeciwnikiem. Reszta to pr0 gracze-karacze, z krum adrim na czele, który się zesrał dzisiaj na pohu, tłumaczył się tym, że ma hotkeye na ihy ustawione, no kurwa sorry stary to jest chyba wojna. Szkoda, że tibia się, aż tak zmieniła od czasu kiedy zaczynałem w nią grać, większa połowa nawet nie zdaje sobie sprawy, że może się uhać bez hotkeya -.- . A na koniec jego gangsterski tekst w stylu cahla "zapraszam do płocka", pytam się tylko na chuj ?, żebym ci hotkeye w tibi ustawił ?

Sunze
28-11-2007, 15:25
Nie mamy o co miec zalu do traxa ani do adriego, chlopaki chcieli nam pokazac ze da sie expic ale zapomnieli fakt ze 2 i 2/3 vu to no-liferzy którzy zachorowali na czas 2x expa:p ta 1/3 vu to archer i xefi bo z tego co sie orientuje oni sa juz po szkole:p

Kiroy Wind
28-11-2007, 16:33
@asmit
No moze i brales udzial w 4 wojnach, ale jakos nigdy nie widzialem cie na zadnym battle ani na zadnej akcji, bo zawsze jak sie zaczynala wojna to zaczynales miec lagi, ktore odrazu znikaly po niej.
I mozesz mi wrzucac ze ty sobie mozesz grac na servie, a ja nie. Tylko prawda jest taka, ze nie masz co sobie pochlebiac bo to nie jest twoja zasluga.

figofago
28-11-2007, 16:57
@up
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH !!!1111ONEONEOENE pwned
widzę, że knaak ma uznanie na obsidi też _/

Sypią się fragi dla Vu, czyżby urażona duma xDDDD ?

Waw
28-11-2007, 17:26
Widzę panowie że ostro przyexpiliście, a i oczywiście gratuluje fraga na Castorze (Hunted Mietek)
Szczerze mówiąc to ja bym miał fraga, ale wolałem wyjść na dwór z kolegami i koleżankami i "trochę" sobie wypić xDDD

Jutro
28-11-2007, 17:32
Nie mamy o co miec zalu do traxa ani do adriego, chlopaki chcieli nam pokazac ze da sie expic ale zapomnieli fakt ze 2 i 2/3 vu to no-liferzy którzy zachorowali na czas 2x expa:p ta 1/3 vu to archer i xefi bo z tego co sie orientuje oni sa juz po szkole:p

Co to jest "2 i 2/3 VU" ???
chyba ktos tu poswieca nauke dla Tibii man...

Asmit
28-11-2007, 22:39
@asmit
No moze i brales udzial w 4 wojnach, ale jakos nigdy nie widzialem cie na zadnym battle ani na zadnej akcji, bo zawsze jak sie zaczynala wojna to zaczynales miec lagi, ktore odrazu znikaly po niej.
I mozesz mi wrzucac ze ty sobie mozesz grac na servie, a ja nie. Tylko prawda jest taka, ze nie masz co sobie pochlebiac bo to nie jest twoja zasluga.

Odezwal sie koles, ktory zostal wyzywany przez wlasnego lidera gildii polskim idiota, ale to i tak lepiej niz turecki idiota. Pozatym wydaje mi sie, ze zrobilem wiecej fragow niz ty na tej wojnie, chociaz dolaczylem po zrobieniu 100 lvlu, czyli jakies 1,5 tygodnia pozniej. Kolejna rzecza na moja korzysc jest to, ze dostalem druga stawke paymentowa za wojne, wiec to chyba tylko w twoich oczach jestem taki...

btw. twoi koledzy placa i placa, liza dupe i liza, a ty sie tylko mozesz patrzec i czekac na kolejny bunt polakow, ktorzy nie potrafia wymowic slowa po angielsku.

see ya after double experience week :)

ahh, jeszcze to wasze marne pingowanie hahahaha, wasz styl :)

Rithien
29-11-2007, 10:49
D@nger z tego co się orientuje to od 6 miesięcy staracie się nam wmówić, że mamy wojnę, w końcu się udało, więc expimy. Wracając do głównego wątku tematu to dzisiaj padł Trax, padł bo sam tak zdecydował, może zjebał, ale trzeba mu oddać honor, że chociaż czegoś spróbował. Widać, że czas spędzony z vu na ts uczynił z niego kozaka, niestety tylko on jest w miarę godnym z całej tej zbieraniny przeciwnikiem. Reszta to pr0 gracze-karacze, z krum adrim na czele, który się zesrał dzisiaj na pohu, tłumaczył się tym, że ma hotkeye na ihy ustawione, no kurwa sorry stary to jest chyba wojna. Szkoda, że tibia się, aż tak zmieniła od czasu kiedy zaczynałem w nią grać, większa połowa nawet nie zdaje sobie sprawy, że może się uhać bez hotkeya -.- . A na koniec jego gangsterski tekst w stylu cahla "zapraszam do płocka", pytam się tylko na chuj ?, żebym ci hotkeye w tibi ustawił ?

Bo Trax był kozakiem z VU a kozacy z VU zawsze upadają ;)

TheDwarf
29-11-2007, 19:05
Witam wszystkich,

Na poczatek mojego posta zaczne od tego, ze nierozumiem tekstu archera:

Widać, że czas spędzony z vu na ts uczynił z niego kozaka, niestety tylko on jest w miarę godnym z całej tej zbieraniny przeciwnikiem. Reszta to pr0 gracze-karacze, z krum adrim na czele, który się zesrał dzisiaj na pohu,

Nie zapominaj, ze to wlasnie ta zbieranina pokonala was na edron nieskromnym wynikiem 12:1, a wczesniej pokazala niejednokrotnie klasę zabijając najbardziej znaczace postacie w waszej gildii po kilka razy.

Jezeli chodzi o dętke kruma to przypominam ze niektorzy z waszych memberow tez padali w noobowski sposob, ktory opisalem pare stron wczesniej.

Dobre wiadomosci:

Prace nad Revolution II zostaja dzisiaj rozpoczete, trailer ukaze sie jutro :D

nebulanoob
29-11-2007, 22:04
Witam wszystkich,

Na poczatek mojego posta zaczne od tego, ze nierozumiem tekstu archera:

Nie zapominaj, ze to wlasnie ta zbieranina pokonala was na edron nieskromnym wynikiem 12:1, a wczesniej pokazala niejednokrotnie klasę zabijając najbardziej znaczace postacie w waszej gildii po kilka razy.

Jezeli chodzi o dętke kruma to przypominam ze niektorzy z waszych memberow tez padali w noobowski sposob, ktory opisalem pare stron wczesniej.

Dobre wiadomosci:

Prace nad Revolution II zostaja dzisiaj rozpoczete, trailer ukaze sie jutro :D

Próbujesz nam udowodnić ze jestescie godnym przeciwnikiem ? :P Mylisz sie 2/3 waszej gildii ucieka jak pobite kundle gdy zobacza kogos ze skullem.
A co do tych najbardziej znaczacych postaci w gildii to kazdy glupi potrafi zastawic trapa i czekac pare dni az ktos w niego wbiegnie. Wiec nie masz co sobie pochlebiac.

Waw
30-11-2007, 10:39
Próbujesz nam udowodnić ze jestescie godnym przeciwnikiem ? :P Mylisz sie 2/3 waszej gildii ucieka jak pobite kundle gdy zobacza kogos ze skullem.
A co do tych najbardziej znaczacych postaci w gildii to kazdy glupi potrafi zastawic trapa i czekac pare dni az ktos w niego wbiegnie. Wiec nie masz co sobie pochlebiac.

Ja nie uciekam ;s

Sck
02-12-2007, 13:21
Masakratus:
Dec 02 2007, 11:44:07 CET Killed at Level 154 by Morrderca
and by Asanil

Thegi:
Dec 02 2007, 11:49:06 CET Killed at Level 83 by Morrderca
and by Arthas of nebula

:(!

Waw
02-12-2007, 13:22
Śmiesznie było HSAHAHAHAHAHA XDDDDDD

Ostoja
02-12-2007, 14:33
Masakratus:
Dec 02 2007, 11:44:07 CET Killed at Level 154 by Morrderca
and by Asanil

Thegi:
Dec 02 2007, 11:49:06 CET Killed at Level 83 by Morrderca
and by Arthas of nebula

:(!

:/ Nasz rudy i wawiernia there upadli \polska/

Waw
02-12-2007, 16:36
:/ Nasz rudy i wawiernia there upadli \polska/

Kurwa mać ile razy mam ci kurwa powtarzać że to nie jest wawiernia there? -.-
Po pierwsze to Wawiernia powinieneś pisać dużą literą
Po drugie to o chuj ci chodzi z tym there? to ma być here, a tutaj przykład (Wawiernia Here) , i kurwa o niebo lepiej -.-

Hunted Nomad -.-

1kk Wawiernia De'Knight / Venore