Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
tomi1990
03-05-2008, 16:27
o kurcze meski jestes
SeriO :baby: ^^ :p
Legendanebuli
03-05-2008, 18:30
Nie bedziemy chyba sie licytowac kto ma wiekszych kretynow? Daj kaziowi wladze zobaczysz co bedzie.
Przecież Kazimierz zawsze był wpływowy ; [
Btw coś wam wczoraj drugi mass log nie wyszedł ;<
Za to w VO widzimy gwiazdy typu Averios, Calh, Kilito~, Vicka. Roznica taka, ze to nie egipskie bezmozgi tylko rozne inne. Wiec spoko my mamy kretynow i Wy tez macie kretynow.
Sorry Castor aka Spartanin, ale ja jeszcze na tej wojnie od was nie padlem... a 2x na edron bylem w trapie :-)
Napisz do mnie jak bedziesz chcial pokazac troche powera to sie moze na jakiegos duela umowimy :)
Btw. spojrzales kiedys w lustro? Bo sluchy mnie nachodza, ze masz lustrzyce (http://pl.wikipedia.org/wiki/Lustrzyca):(
nie wiem czym tu się chwalić, że wbijacie po kilkanaście leveli, ale niektórym ludziom się poprzewracało w głowach i załączył im się nolife, tibia tibia tibia tibia
to calkiem tak jak Ty przed wojna, nie prawdaz?
Niektorym sie wlaczyl nie ktorym wylaczyl.
ELOOOOOOOOOOOOO
]
wychylylybymy styl!
nie wiem czym tu się chwalić, że wbijacie po kilkanaście leveli, ale niektórym ludziom się poprzewracało w głowach i załączył im się nolife, tibia tibia tibia tibia
Mi nolife nie wlaczyl... jestem calkiem zywy :(
Gówno wiesz i tak samo ci na imię
Gówno to ci stara chciała dać na drugie przy chrzcie( po starym ) ale sie ksiądz nie zgodził ;]
za to ty jesteś obeznany w tych WSZYSTKICH tibijskich sprawach, przeczytałeś już pewnie WSZYSTKIE poradniki na forum, i obejrzałeś WSZYSTKIE filmiki dotyczące tego tematu. a koledzy na podwórku wołają do ciebie Król pikseli ( i jesteś z tego dumny )
TheDwarf
04-05-2008, 00:43
Za to w VO widzimy gwiazdy typu Averios, Calh, Kilito~, Vicka. Roznica taka, ze to nie egipskie bezmozgi tylko rozne inne. Wiec spoko my mamy kretynow i Wy tez macie kretynow.
averiosa nie znam, ale z reszta mialem przyjemnosc i nie nazwalbym ich kretynami. ciekaw jestem dlaczego uwazasz ich za kretynow, czekam na jakies wyjasnienie ;)
Legendanebuli
04-05-2008, 01:15
averiosa nie znam, ale z reszta mialem przyjemnosc i nie nazwalbym ich kretynami. ciekaw jestem dlaczego uwazasz ich za kretynow, czekam na jakies wyjasnienie ;)
I tak każdy wie że największym kretynem tutaj jesteś ty ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Kapitan Chrupek
04-05-2008, 01:52
I tak każdy wie że największym kretynem tutaj jesteś ty ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
HA :OOOOOOOOOOOOOOOO owned ;D
Kapitan Chrupek
04-05-2008, 01:52
Ha!! OWn3d :OOOOOOOOOOOOOOOO
TheDwarf
04-05-2008, 13:38
Daj nick, to moze sie nie przekonamy kto jest najwiekszym kretynem na nebuli, ale na pewno kto najszybciej spier*ala do depota
Ola_Petrov
04-05-2008, 13:39
Ahaha Powiedzcie mi po co znowu sie wswzyscy zrecie jak i tak albo olecko albo lh dojdzie do vu bo sie zaraz rozdzielą. Przez 2 miesiące (?) wdg mnie Vo zrobilo na serwerze wiecej szkody niz vu przez rok, o takie zagrania z jakimi ja sie spotkalem 100 rp kradnie 200 rybek w bagu, 115ek wygania 50 lvle z dragow to jest zenada, a najbardziej to i tak kozaczą te pachoły co nic nie mogą =d
Put your weapons and fight
gogo vu!
Legendanebuli
04-05-2008, 14:06
Daj nick, to moze sie nie przekonamy kto jest najwiekszym kretynem na nebuli, ale na pewno kto najszybciej spier*ala do depota
Ty jesteś, a nick to się domyśl ;<
I napewno nie s*******am do depota, zapadam -.-
Maksym89
04-05-2008, 15:42
Gówno to ci stara chciała dać na drugie przy chrzcie( po starym ) ale sie ksiądz nie zgodził ;]
za to ty jesteś obeznany w tych WSZYSTKICH tibijskich sprawach, przeczytałeś już pewnie WSZYSTKIE poradniki na forum, i obejrzałeś WSZYSTKIE filmiki dotyczące tego tematu. a koledzy na podwórku wołają do ciebie Król pikseli ( i jesteś z tego dumny )
Zapomniales wspomniec o "WIelkiej księdze huntów grupowych"
Maksym89
04-05-2008, 15:48
ej sory pylyzy od kogo hunta załapałem powiedz mi pylyzy, bo tylko raz miałem nieprzyjemności, które się wyjaśniły w kilka minut, a co do tego jak piszesz ze gówno koleś wie i tak mu na imię to tylko świadczy o twojej kulturze i nie wyparzonym ryju wsioku, wyjebią was z każdego serwera i na tym się skończy wasza kariera
A dlaczego doszedłeś do wojny?? Bo cię chcielismy zabic... Czyli wyłapałeś hunta. Przeliterować??
Doszedłem do wojny z Chudym do kolegów, swoich kumpli z podwórka.
Dziękuję i powodzenia w przyszłości....
..... ale na innym serwie.
Dowidzenia.
JozekCoPchaWozek
04-05-2008, 19:53
Śmieszą mnie ludzie pokroju Xanoxina. Pamiętam jego słowa z venta "Ja na tym serverze nic nie mogę zrobić, mogę tylko spokojnie expić" , a teraz taki rozkozaczony na forum, podejżewam, że jest w VU tylko dlatego, że ma 140 ed
i dużo czasu by obserwować poczynania VO, bo z tego co pamiętam expił po 12h. Czyli jest wielkim !ZEREM! i niczym więcej.
Bosy_Wiesniak
04-05-2008, 21:38
Podejżewam, że "dowidzenia" piszę się osobno.
Po pierwsze "Dziekujemy Magusowi za loot :)"
Po drugie "gratulacje dla VO za nice combo w Heiksa"
Po trzecie "dziekujemy za niezłą beke ( z was )"
ahahahahahahahahahahahaha to all :D
Kochamy was ;D
tomi1990
04-05-2008, 22:11
Kochamy was ;D
beka to jest z was jak na was patrze vu 0 walki same sneak i log zal i niech heiks idzie sie jakac
Kochamy was ;D
ad.1 nie ma sprawy, jutro odrobi i to z nawiazka
ad.2 skoro podniecacie sie tym, ze heiks nie padl jedynie przez szczescie to gz, my jakos sie cieszymy jak komus cos wyjdzie poprzez skill a nie fart.
ad.3 stojac w dp cos robic trzeba, a wiec sie cieszyscie ja powiem tylko tyle ze wypadacie z predkoscia swiatla z top20-30 eriga
jak zrobicie cos mainami bez trapowania to msg me chetnie powalcze, zera.
bez odbioru.
Kochamy was ;D
jak koles sie prawie zesral w gacie przy zwyklym pisaniu do npcka to ja nie wiem z kogo wy sie smiejecie, tyle placzu bylo za czasow gdy z last hope walczylismy a teraz co? czyzby ktos sie jednak bal o cyferki w nawiasach?
Legendanebuli
05-05-2008, 00:28
Kochamy was ;D
Heiks miał szczęście, Maguś nie miał mfów, a beke to my z was mamy, jak zabijacie jedną osobę, po czym jak najszybciej s*******acie w jakąś bezpieczną miejsówe.
Tak dalej panowie, będzie(cie)my mieć bekę z n(w)as.
lolkowo21
05-05-2008, 00:29
hm, gratulujemy Sneaka ! wyszedł wam, zabiliście kilka osób od nas .. jesteście dumni?
Miło z naszej strony, że Magus wam zrobił Free items.. bo wsumie troszkę nam szkoda was,że nie możecie zbierać kaski na expie :(
Kara plx?
9;2 wiecej sie nie dalo bo ss ;<
http://www.***********.com/230810192.html
s p e e d y s h a r e ofc
tak konczy VU gdy sie nie schowaja w pore ;<!
Legendanebuli
05-05-2008, 08:34
Zaaaaaaaapaaaaaaaaadaaaaaaaaaaam ;];];];];;];];];];];];];];
NIE WYSZłO KURWA?
Castor i Chudy mieli szczęście, tak jak wczoraj Heiks.
a juz czulem openke, prawdziwa.
http://www.***********.com/776116801.html
nie ma to jak masskick w srodku walki... ;<!
http://www.***********.com/776116801.html
nie ma to jak masskick w srodku walki... ;<!
Vu wyszło walczyć bez blessów?xd
Kupowali blessy mysleli ze nie wyjdziemy jednak sie przeliczyli.
Ciekaw jestem co by sie dzialo zeby nie masskick moze by doszlo do prawdziwej walki, szkoda ze vu nie dotrzymalo slowa po raz kolejny mowiac "odejdzcie na statek my sie logniemy powalczymy:("
Legendanebuli
05-05-2008, 16:35
HAHUAHAUHAA, mój was sam raszował od dołu, ale coś mi nie wyszło raszowanie 82 ekiem ;<
Mieliście w chuj szczęście zapadam -.-
Thunderbolt
05-05-2008, 17:05
Chcem tylko powiedziec ze vo wygrywa ta wojne nie dzieki rozsadkowi i umiejetnoscia tylko dzieki liczebnosci. Zreszta co teraz za umiejetnosci wystarczy umiec wciskac klawisze na klawiaturze. Mysle ze na tibii 7.6 vu bylo by bezkonkurencyjne. Moim zdaniem wszystko sie rozstrzygnie gdy dojdzie do rozlamu vo. gl & hf
@up
osob online na dana chwile :
Victum Omnis:
23/67
Viribus Unitis:
1/51
chyba nei o liczebnosc tu chodzi.
Zreszta zobacz sobie Eternie i gildie "Decessuss" z Bysenem na czele - w 15 osob wygrywaja openy z 80~osobami
tak wiec skill tez sie liczy, a jezeli twierdzisz ze nie to zobacz co dzis sie stalo jak byli zamwallowani praktycznie przed mass kickiem.
pozdro&pocwicz
Thunderbolt
05-05-2008, 17:46
@up
osob online na dana chwile :
Victum Omnis:
23/67
Viribus Unitis:
1/51
chyba nei o liczebnosc tu chodzi.
Zreszta zobacz sobie Eternie i gildie "Decessuss" z Bysenem na czele - w 15 osob wygrywaja openy z 80~osobami
tak wiec skill tez sie liczy, a jezeli twierdzisz ze nie to zobacz co dzis sie stalo jak byli zamwallowani praktycznie przed mass kickiem.
pozdro&pocwicz
ogladalem filmik i widzialem ze was bylo wiecej i to duzo wiecej ^^
ogladalem filmik i widzialem ze was bylo wiecej i to duzo wiecej ^^
spojrz na swoich wielkich fanow co oni robia, gdy my w nich wchodzimy oni nic nie robia, stoja tylko i patrza jak ktorys tam comboleader wali sdki. Na tej niby walce spojrz co oni zrobili w pewnym momencie, staneli stzrelili pod siebie poison bombe i stoja, 0 ruchu, 0 walki, 0 pvp, musisz to zrozumiec.
Thunderbolt
05-05-2008, 18:06
spojrz na swoich wielkich fanow co oni robia, gdy my w nich wchodzimy oni nic nie robia, stoja tylko i patrza jak ktorys tam comboleader wali sdki. Na tej niby walce spojrz co oni zrobili w pewnym momencie, staneli stzrelili pod siebie poison bombe i stoja, 0 ruchu, 0 walki, 0 pvp, musisz to zrozumiec.
Skoro jestes taki cwaniaczek wyzwij ktoregos z nich na duela. Wtedy sie okaze czy ty masz lepszy skill czy ktos z vu i bedzie mozna oceniac.
Skoro jestes taki cwaniaczek wyzwij ktoregos z nich na duela. Wtedy sie okaze czy ty masz lepszy skill czy ktos z vu i bedzie mozna oceniac.
nie no super pomysl, duel na tibii 8.11 hah kto ma wiecej capa / weznie wiecej supiles wygrywa ;) to cos w stylu duela knightow na tibi 7.5 ;D
nas bylo 24 ich 27 czy na odwrot, nie pamietam. wiec gz matematyki
Thunderbolt
05-05-2008, 18:21
nie no super pomysl, duel na tibii 8.11 hah kto ma wiecej capa / weznie wiecej supiles wygrywa ;) to cos w stylu duela knightow na tibi 7.5 ;D
nas bylo 24 ich 27 czy na odwrot, nie pamietam. wiec gz matematyki
LOL. ja mowie o akcji przed ss. i to chyba tobie pogratulowac matematyki...Z VU bylo dokladnie 13 osob. Was ponad 17 nie liczac noobcharow. jesli nie wierzysz policz jeszcze raz wyzej sck podal adres do filmika :) pozdro
TheDwarf
05-05-2008, 18:27
Chcem tylko powiedziec ze vo wygrywa ta wojne nie dzieki rozsadkowi i umiejetnoscia tylko dzieki liczebnosci. Zreszta co teraz za umiejetnosci wystarczy umiec wciskac klawisze na klawiaturze. Mysle ze na tibii 7.6 vu bylo by bezkonkurencyjne. Moim zdaniem wszystko sie rozstrzygnie gdy dojdzie do rozlamu vo. gl & hf
Jakby byla stara tibia bez botow itd. to bys juz tu nie gral Polaczku, bo swe by cie z tego servera wypedzilo. A skoro VU jest takie perfekcyjne to dlaczego od poczatku swego istnienia uzywali combobota?
kurwa, ogarnij sie.
nic wiecej nie mam do dodania.
to co różni VU od vo to duma ;)
My nie przyjmujemy każdego kto by chciał dołączyć do nas...
Wy przyjmujecie każdego kto może dołączyć sie do NG combo :D
I powiedzcie frajery czy to nie jest prawda? :DDD
a jeśli twierdzicie że tak nie jest to właczcie sobie>> www.tibia.com>> gildia VO
btw. żeby wam sie rolka na myszce nie zjebała bo się przewija, przewija, przewija jak papier w kiblu ;7
Coś Viribusom się partyzantka zepsuła XDDD! Ciekawe czy VU mają jeszcze jakiekolwiek złudzenia co do wygrania tej pseudowojny. Jeżeli tak, to proponuje openke. Ustawcie się, gdzieś 20 na 20, jak sie boicie tych hord z VO.
Teraz mały kłiz.
Kto jak mantrę powtarzał te słowa: "Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie - odwaga - my chcemy się bić, wy s*******acie", i do kogo odnieśli byście te słowa teraz?XDDDDDD
a jeśli twierdzicie że tak nie jest to właczcie sobie>> www.tibia.com>> gildia VO
btw. żeby wam sie rolka na myszce nie zjebała bo się przewija, przewija, przewija jak papier w kiblu ;7
HAH jasne kruwa pewnie, wy przyjmujecie tylko wybrancow z swietej ziemii
egipskiej i obywateli carlin pzdr Giant Evil EGy i gold SZuter
Ku*wa jeba*y cepie zoabcz co piszesz i zobacz kogo Ty masz w guildi?
BANDA NIEDOJEBA*YCH MEKSYKÓW I EGIPTÓW CO TANIO PAKA KUPI ALBO PASSY DA. Skoncz pierdo*ic tutaj o massrekrucie bo mi dzisiejszy obiad geba wyjdzie. Jak bys to nie zobaczyl mister z DUMA to od nas polowa charów to postacie zrobione przez malo uzytecznych knightów, co ja poradze ze sie sracie wyjsc na opena dostaniecie w piz*e na jakims nie udanym trapie a potem walczycie na forum, jestesmy VU siejemy postrach i zamet a wojne napewno wygramy. Wy dzis juz pokazaliscie najlepiej wyjsc na opena bez blessów, stac jak cep przy wodzie i patrzec sie jak wrog nas okraza. Z takimi zdolnosciami nie wroze wam dlugiej przyszlosci.
Ku*wa jeba*y cepie zoabcz co piszesz i zobacz kogo Ty masz w guildi?
BANDA NIEDOJEBA*YCH MEKSYKÓW I EGIPTÓW CO TANIO PAKA KUPI ALBO PASSY DA. Skoncz pierdo*ic tutaj o massrekrucie bo mi dzisiejszy obiad geba wyjdzie. Jak bys to nie zobaczyl mister z DUMA to od nas polowa charów to postacie zrobione przez malo uzytecznych knightów, co ja poradze ze sie sracie wyjsc na opena dostaniecie w piz*e na jakims nie udanym trapie a potem walczycie na forum, jestesmy VU siejemy postrach i zamet a wojne napewno wygramy. Wy dzis juz pokazaliscie najlepiej wyjsc na opena bez blessów, stac jak cep przy wodzie i patrzec sie jak wrog nas okraza. Z takimi zdolnosciami nie wroze wam dlugiej przyszlosci.
Jeden huj jakie hary ale zawsze ścierwo z całego serwera, a ty lamusie nie pierdol że my jesteśmy bandą niedojebów bo widziałem twoja fote ;D a jeśli nie macie massrekrutacji to sie jebnij w łeb bo przegladarka ci się chyba zacina w połowie ;DDDD ahahahha >>>pozdro lamusie
JozekCoPchaWozek
05-05-2008, 20:21
Jeden huj jakie hary ale zawsze ścierwo z całego serwera, a ty lamusie nie pierdol że my jesteśmy bandą niedojebów bo widziałem twoja fote ;D a jeśli nie macie massrekrutacji to sie jebnij w łeb bo przegladarka ci się chyba zacina w połowie ;DDDD ahahahha >>>pozdro lamusie
Szkoda odpisywać na twoje posty i psuć sobie nerwy ale niestety jak patrze na twoje dziecinne słowa to muszę coś napisać. Mukatan = człowiek który nie może się pogodzić z przegraną, a swoje nerwy wyładowywuje przed klawiaturą pisząc słowa typu "a ty lamusie nie pierdol że my jesteśmy bandą niedojebów". Poprostu żałosne i chyba widać, że albo poziom szkolnictwa spada albo rodzi się za dużo neostradowych tibijskich graczy.
Widzisz Ja nie pozwolę sobie żeby jakiś śmieć wyzywał mnie od niedojebów ;], jeśli sam jest z deka niedopieprzony. A ty sie tak nie spinaj, no chyba że też jakieś kompleksy ;D<<<pozdro
btw Mukatan a mnie wystarcza po prostu swiadomosc tego, ze jako czlowiek jestes odemnie gorszy, wnioskuje to po twoich wypowiedziach i nie musze Cie wyzywac wcale.
JozekCoPchaWozek
05-05-2008, 20:33
Widzisz Ja nie pozwolę sobie żeby jakiś śmieć wyzywał mnie od niedojebów ;], jeśli sam jest z deka niedopieprzony. A ty sie tak nie spinaj, no chyba że też jakieś kompleksy ;D<<<pozdro
Czy zauważyłeś żebym się spinał ? Zauważyłeś w moim poście choć troche wulgaryzmów i chaotycznego zachowania ? I nie kwestionuj czy ja mam kompleksy czy też nie bo nie znasz mnie, a nawet napisałbym, że nie wiesz kim jestem.
Haha kurwa zapadam, Giant evil hero i Salan Sirwin to świetny przykład tego co mówisz :D
ZA ALLAHA VIRIBUSY :cup:
Eshta!
Legendanebuli
05-05-2008, 22:50
HAH jasne kruwa pewnie, wy przyjmujecie tylko wybrancow z swietej ziemii
egipskiej i obywateli carlin pzdr Giant Evil EGy i gold SZuter
Ciebie jak dodawali do naszej gildi, chyba nie widzieli jak wyglądasz i że jego ojeciec ma na imię Julek ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
LOL. ja mowie o akcji przed ss. i to chyba tobie pogratulowac matematyki...Z VU bylo dokladnie 13 osob. Was ponad 17 nie liczac noobcharow. jesli nie wierzysz policz jeszcze raz wyzej sck podal adres do filmika :) pozdro
GZ MATEMATYKI!!!
Mowiles o osbach online... nas bylo 17, a vu 23 przed ss :-)
NIe wazne czy dobiegli czy nie, bo to ze tak powiem jebal pies...
A teraz pokaz klase i wyjdz z forum albo stan do walki po stronie swoich mastah... !!!
Ciebie jak dodawali do naszej gildi, chyba nie widzieli jak wyglądasz i że jego ojeciec ma na imię Julek ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
bo julek to kruwa prawdziwa legenda pedale jebany powinienes mu kurwa stopy calowac i z uwielbieniem modlic sie co noc o łaske po smierci i chleb za zycia, spojrz prawdzie prosto w oczy jestes tylko nedzna kopia, wanabe legenda kurwa
ty pierdolony pejsie! :<
Thunderbolt
05-05-2008, 23:26
kurwa, ogarnij sie.
nic wiecej nie mam do dodania.
Co strach cie oblecial??? odpowiedz czemu nie wyzwiesz?
GZ MATEMATYKI!!!
A teraz pokaz klase i wyjdz z forum albo stan do walki po stronie swoich mastah... !!!
nie wiesz jak to jest? przemysl ma zawsze lagi jak co do czego a Asanil jest za wolny...
Thunderbolt
05-05-2008, 23:32
GZ MATEMATYKI!!!
calh liczylem tych ktorzy walczyli. policz jeszcze raz na batleliscie sck a sie przekonasz ze milame racje
Thunderbolt
05-05-2008, 23:32
GZ MATEMATYKI!!!
Wkrotce stane do walki, juz ty sie o to nie martw ;)
JaSprite
05-05-2008, 23:38
1. Scierwo to Ty
2. Widziales fotke? pokaz swoja koksie
3. Napinaj sie w tibi napinaj na forum napnij sie w rlu bedziesz mial problem
lycha_ziom
06-05-2008, 01:01
zapadam koleś taki jak tana max/sunze będzie prawił moralniaki ludziom z vu ,nie wiem czy jesteś taki tępy czy to wina rodziców ale to ludzie z VU Cię gnoili w dup* mówili płać to płaciłeś,spędziłeś w pz ponad rok,byłeś,jesteś i będziesz kundel nie ważne czy to wygramy czy nie, następny przykład frajerstwa to xaem KTÓRY PISAŁ ŻE NIE WARTO UFAĆ TANIE ITP I NIE WARTO SŁUCHAĆ O LOJALNOŚĆI czy HONORZE.
zostales wyjeban* przez nich NIE MIELI KASY ZEBY ZA CIEBIE ZAPLACIC ALE FULL OUTFITY DOCHODZIŁY miałeś na nich wyjeb*ne ,zbijałeś sie z finixa i jego twarzy(ma ryj jak nie wypał ale może stał w kolejce po banany) a teraz liżesz mu kakao. do zobaczenia w lepszym swiecie :)
,,PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJĘ SIĘ W BIEDZIE, RAZ NA WOZIE RAZ POD WOZEM ALE JAKOŚ SIĘ JEDZIE"
,,PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJĘ SIĘ W BIEDZIE, RAZ NA WOZIE RAZ POD WOZEM ALE JAKOŚ SIĘ JEDZIE"
a czemu wczoraj przed ssem nie uhales swojego przyjaciela macka, tylko sie miziales z frostem na gorze schodow?
a, uhow nie miales
spoko
lycha_ziom
06-05-2008, 07:39
@up jakbys nie zauwazyl to potiony nie dochodza na taka odleglosc a jak poszedlem 1 up to byla mozliwosc ze maciek wypchnie sck czy kogos tam i wejdzie na schody pajacu...
http://www.***********.com/134166452.html
open miedzy thais a venore
tym razem masskicka nie bylo... :(!!!
Legendanebuli
06-05-2008, 11:30
2.5 bp m walli poszło, Dziękuje za walke panowie, tak więcej ;]
Najlepiej mi się raszowało z Taną XDDDDDDDDDDDD
gdyby ludek tam nie wbiegl, to by bylo do 0
no ale coz zdarza sie:]
@up jakbys nie zauwazyl to potiony nie dochodza na taka odleglosc a jak poszedlem 1 up to byla mozliwosc ze maciek wypchnie sck czy kogos tam i wejdzie na schody pajacu...
HAHA no to mowie debilu ze uhow nie miales gdybys zlazl tam na dol i nawet tym swoim chujowym uhem cos robil to bylaby szansa ze macius nie padnie bo do ssa
pare sekund brakowalo
btw gz opena dla all, szkoda ze mnie dzisiaj juliusz zblokowal na chacie
Legendanebuli
06-05-2008, 13:01
Trzeba zhuntować Juliana ;<
zapadam koleś taki jak tana max/sunze będzie prawił moralniaki ludziom z vu ,nie wiem czy jesteś taki tępy czy to wina rodziców ale to ludzie z VU Cię gnoili w dup* mówili płać to płaciłeś,spędziłeś w pz ponad rok,byłeś,jesteś i będziesz kundel nie ważne czy to wygramy czy nie, następny przykład frajerstwa to xaem KTÓRY PISAŁ ŻE NIE WARTO UFAĆ TANIE ITP I NIE WARTO SŁUCHAĆ O LOJALNOŚĆI czy HONORZE.
zostales wyjeban* przez nich NIE MIELI KASY ZEBY ZA CIEBIE ZAPLACIC ALE FULL OUTFITY DOCHODZIŁY miałeś na nich wyjeb*ne ,zbijałeś sie z finixa i jego twarzy(ma ryj jak nie wypał ale może stał w kolejce po banany) a teraz liżesz mu kakao. do zobaczenia w lepszym swiecie :)
Jestes typowym fraje*em ktory bedzie jeban* w dupe przez cale zycie :) poporstu Xaem,Tana,Sunze zrobili Cie w chu*a i to Cie boli, propaganda byla zaplanowana od poczatku ;)
Wpier*l trwa.
"100 lat zycze Ci ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo."
TheDwarf
06-05-2008, 13:16
tak se tera odpalilem tom walke zwanom tesz openem no i pacze a tu durzo PL se mysle rze pujdom n a jakiegos chanta albo co a oni sie wyrzynali wzajemn ie ;(
Legendanebuli
06-05-2008, 15:13
Słyszałem że jutro kolejny open, to prawda?
Chyba dostawa syropu odwagi była w aptece :]:]:]:]
lycha_ziom
06-05-2008, 16:59
@ tana frajerem nie jestem TY NIM JESTES TO TY PLACILES A NIE JA POZDRO POCWICZ,ja nic nie stracilem ,to ty wciaz tracisz
^ wg mnie coś straciłeś:
May 06 2008, 10:37:12 CEST Killed at Level 94 by Phoenix of Nemesis
Apr 13 2008, 16:06:53 CEST Killed at Level 94 by Celandia and by Master Biegun
może narazie niedużo ale exp/kasa stracona napewno ;)
nie wiesz jak to jest? przemysl ma zawsze lagi jak co do czego a Asanil jest za wolny...
Blokada konta mnie spowalnia:)
Btw zamiast się wyzywać i kłócić cieszcie się z wydarzenia, które na zawsze pozostanie w naszej pamięci.
Zapewne wszyscy już o tym wiedzą:
Joruqu ban! :D
@ tana frajerem nie jestem TY NIM JESTES TO TY PLACILES A NIE JA POZDRO POCWICZ,ja nic nie stracilem ,to ty wciaz tracisz
A ty powinienes zostac najwiekszym pvp nebuli stales jak bot ch** wie po co, vo rashowalo a ty jeszce kolo siebie m walla walneles. Dostawales po hp nawet sie nie healingowales chyba za duze cisnienie o.o
GZ PVP FORUM FAJTERZE.
Tak dalej a naprawde tylko to ci zostanie.
Pajac to ty, jak bylbys dobrym kolegą to maciusa bys uwolnil od downa, a tak to lipa :<
Btw zamiast się wyzywać i kłócić cieszcie się z wydarzenia, które na zawsze pozostanie w naszej pamięci.
na okolnir stales sobie na statku wiec takie gadki to w przemyslu tylko przechodza, sorry xD wy blokujecie sporo ludzi od nas i jakos dajemy rade;<
TheDwarf
06-05-2008, 19:37
^ wg mnie coś straciłeś:
May 06 2008, 10:37:12 CEST Killed at Level 94 by Phoenix of Nemesis
Apr 13 2008, 16:06:53 CEST Killed at Level 94 by Celandia and by Master Biegun
może narazie niedużo ale exp/kasa stracona napewno ;)
ty zamiast liczyc dentki bys jakoms noteczQe skrobnol a co 8o
Legendanebuli
06-05-2008, 20:17
Ciebie spowalnia myśl o pewnej śmierci ;[
JozekCoPchaWozek
06-05-2008, 20:53
Wiesz co ty tracisz ? Swoją reputacje, a przede wszystkim godność. Snujesz głupoty na forum i tylko to, NIC WIĘCEJ. A tak naprawdę swoim 90 rp który strzela z sd po 70, pada na każdej akcji na którą wyjdziesz, nic nie znaczysz. Zamiast siedzieć na forum zabierz się za robienie 45 ms/ed do sneakowania na statkach, bo do tego się tylko nadajesz.
lycha_ziom
06-05-2008, 21:51
A ty powinienes zostac najwiekszym pvp nebuli stales jak bot ch** wie po co, vo rashowalo a ty jeszce kolo siebie m walla walneles. Dostawales po hp nawet sie nie healingowales chyba za duze cisnienie o.o
GZ PVP FORUM FAJTERZE.
Tak dalej a naprawde tylko to ci zostanie.
nie biegłem na openie Lycha wiec przepraszam nie wiem jak bylo
@up nie wiesz jak bylo,jest i bedzie wiec prosze zamilcz
bez odbioru bo to nie ma sensu
Właśnie Vu pokazało swój honor, daliśmy czas na kupno blesów by wyszli na opena. I co sie stało?
Nie wyszli. I to jest honor/duma o których piszą Lychy na forum? :(
i tak je stracicie to chuj z wami xD
JozekCoPchaWozek
06-05-2008, 22:14
nie biegłem na openie Lycha wiec przepraszam nie wiem jak bylo
@up nie wiesz jak bylo,jest i bedzie wiec prosze zamilcz
bez odbioru bo to nie ma sensu
Uwierz mi, że wiem ale oczywiście nie trudno jest odpisać w sposób prezentowany przez Ciebie. A tak apropo po twoich postach stwierdzić można, że albo nudzi Ci się bo stoisz w pz, albo denerwuje Cię coś na codzień,a swoje nerwy próbujesz wyładować na forum(doradzam treningi fizyczne gdzie można się odstresować), bądź przeżywasz tzw. chorobę wieku młodzieńczego.
na okolnir stales sobie na statku wiec takie gadki to w przemyslu tylko przechodza, sorry xD wy blokujecie sporo ludzi od nas i jakos dajemy rade;<
Wiesz dobrze, że dobiegłem później i właściwie po wszystkim.
...bo z archerem i innymi fajterami balismy sie wybiec widzac celandie rzucajacgo m wallami na lewo i prawo.
dobranoc
Legendanebuli
07-05-2008, 15:10
Jestem pełen podziwu dla ciebie, że zalogowałeś się mimo blokowania twojego konta, po czym wybiegłeś ze statku i pobiegłeś na kładkę ;]
Gratulacje, oby tak dalej XD
Mietek919
10-05-2008, 02:58
pierwsze policz do 10ciu a póżniej coś napisz..ok?
jeśli wierzysz że można iść na opena z gildią w której jest 80% serwera to jesteś ynetygent ;]
A to sie dzieje dlatego, że rekrutacja w vo wygląda następująco
"kto ma 60+ ms'a , ed'ka ZAPRASZAMY" wsio jak H*j (w końcu Olecko więc wsio być musi ;D)
Każdy wie ze lepszy jest 60+ms niż Heiks ;s
JaSprite
10-05-2008, 12:07
DDDDDobry tttttteks YeszZZzz
Każdy wie że lepsza jest reklama na forum.tibia.pl niż twój spam.
Mietek919
10-05-2008, 18:44
Każdy wie że lepsza jest reklama na forum.tibia.pl niż twój spam.
Nie prawda!!
Jestem pełen podziwu dla ciebie, że zalogowałeś się mimo blokowania twojego konta, po czym wybiegłeś ze statku i pobiegłeś na kładkę ;]
Gratulacje, oby tak dalej XD
Raduje się z tego powodu:)
Legendanebuli
11-05-2008, 10:27
Raduje się z tego powodu:)
A ja razem z tobą.
Tak przy okazji, nie sądzisz że jest troche nudno?
A ja razem z tobą.
Tak przy okazji, nie sądzisz że jest troche nudno?
Nie narzekam na nudę i nadmiar wolnego czasu.
Koniec walki, kolejny raz owned.
tomi1990
11-05-2008, 19:28
VU OWNED ! GZ akcji
A teraz kilka ciekawostek.
Asanil, znany jakos efferon efax 100 milionow kupionych charow padajac, wymyslij nowy czar leczniczy 18:34 Asanil [171]: eura vita. Narazie nie ma oficjalnej informacji co chciał przez to osiagnac, sa jednak przypuszczenia, ze gral na najnowszym test serverze i zostail hot keye z nowej tibi 3123123112.1321312312.
A tak wogole to od kiedy jerphyn nie jest mexykiem??????????????????????
18:59 Jerphyn Tarkst [134]: ja mam18:5918:59 Jerphyn Tarkst [134]: duzo Jerphyn Tarkst [134]: sd. Te i inne rzeczy moze zostana wyjasnione w nastepnej czesci, "Jak padac z odwaga"
Over and out, Wolgler.
JozekCoPchaWozek
11-05-2008, 19:44
Najbardziej rozśmieszył mnie Pan Vane Dare [94]: MY CHCEMY WALCZYĆ, A WY S**********E !!!.. Jak później się okazało, dał loga, a swoich kolegów zostawił na pewny W******L. No ale cóż, przecież nie będę się czepiał walecznych i honorowych fighterów.
Mietek919
11-05-2008, 20:27
sck zapodaj film B)
Mojego filmu nie ma sensu postowac bo widac tylko jak pada Alado a potem tylko ja xD
Jak Viraz udostepni to bedzie na tibia.de:)
Szacunek dla tych co walczyli do końca ,a nie jak :Skin Arno , Vane Dare i może jeszcze ktoś dali loga i zostawili kolegów :)
A tak wogole to od kiedy jerphyn nie jest mexykiem??????????????????????
18:59 Jerphyn Tarkst [134]: ja mam18:5918:59 Jerphyn Tarkst [134]: duzo Jerphyn Tarkst [134]: sd. Te i inne rzeczy moze zostana wyjasnione w nastepnej czesci, "Jak padac z odwaga"
Over and out, Wolgler.
Czepiasz sie kretynie, ze ktos gral na Jerphynie, a przeciez na openie Viraz nagle byl polakiem. Przieciez kurwa logiczne, ze chary sa udostepniane. Wiec kurwa niestaraj sie byc smieszny. -.-'
TheDwarf
11-05-2008, 22:45
Czepiasz sie kretynie, ze ktos gral na Jerphynie, a przeciez na openie Viraz nagle byl polakiem. Przieciez kurwa logiczne, ze chary sa udostepniane. Wiec kurwa niestaraj sie byc smieszny. -.-'
Rule 3f) Account Trading or Sharing
Offering account data to other players or accepting other players' account data.
Zaczynajac grac w ta gre, zaakceptowales pewne zasady, wiec dlaczego teraz je lamac?
Ser Hitku a kto nie szaruje xD
TheDwarf
11-05-2008, 22:52
Ser Hitku a kto nie szaruje xD
Pewien tutor zwany Jurkiem, ale on za to uprawia "Offensive Statement" ;)
Przeciez Viraz to PL??? ej :<
Przeciez Viraz to PL??? ej :<
no co ty fszyscy wiedzom rze on br
15:6 po EKSCYTUJĄCYM snejku co!? :)
jak nie umiecie robic snejków lepiej na opena wyjdzcie tam moze macie wieksze szanse (o ile sie komus rybek nie zachce)
Wiem, dla Ciebie nie jest to śmieszne, więc musisz uciekać do wyzywania mnie od kretynów. Widzisz August, przegrywałem wojnę na nebuli ponad 2 lata, ale przez cały tez czas nigdy nikogo z was na forum nie wyzywałem od idiotów czy kretynów jak ty mnie nazwałeś. Ty jednak bardzo szybko przechodzisz do atakowania wyzwiskami na forum bo juz po miesiącu od kiedy nie możesz wyjść poexpic, nie możesz sie z tym pogodzić, czasem sie wygrywa czasem przegrywa, mógłbyś zachować choć odrobinę honoru
Masz racje bardzo się martwie, ze niemoge expic i juz mi nic niepozostalo musze Cie wyzywac. :(;( -.-'
Poprostu chodziło oto, że starasz się byc śmieszny, albo chciałeś nam udowodnic, że coś robimy nie tak, a sami robicie to samo. Zacznijcie jeszcze pisac że my jesteśmy źli i wogóle bo mamy bota -.-'
Masz racje bardzo się martwie, ze niemoge expic i juz mi nic niepozostalo musze Cie wyzywac. :(;( -.-'
Poprostu chodziło oto, że starasz się byc śmieszny, albo chciałeś nam udowodnic, że coś robimy nie tak, a sami robicie to samo. Zacznijcie jeszcze pisac że my jesteśmy źli i wogóle bo mamy bota -.-'
yo chciałem być prześmieszny. wrzuć na luz to tyko gra ;];];];];];];];]
yo chciałem być prześmieszny. wrzuć na luz to tyko gra ;];];];];];];];]
Nie udało się Tobie...:p
a z tym leczeniem to brehta:p
ciesz sie ze Ci nie pyklo, bo tylko bys nam pomogl. Nie ma to jak sie leczyc vita na mana shieldzie, przezajebi*ty pomysl :D
Zacznijcie jeszcze pisac że my jesteśmy źli i wogóle bo mamy bota -.-'
lol botterzy ;|
Sentencja, w której oznajmiłem, iż chciałbym byś śmieszny była ironia(dlatego celowo użyte zostało sformułowanie yo czyt jo, wieśniacke ye czyt je, na miejskapolsczyzne ironiczne ta)
Legendanebuli
13-05-2008, 08:13
ciesz sie ze Ci nie pyklo, bo tylko bys nam pomogl. Nie ma to jak sie leczyc vita na mana shieldzie, przezajebi*ty pomysl :D
Ty lepiej o "przezajebistych" pomysłach lepiej nic nie mów, k? -.-
15:6 po EKSCYTUJĄCYM snejku co!? :)
jak nie umiecie robic snejków lepiej na opena wyjdzcie tam moze macie wieksze szanse (o ile sie komus rybek nie zachce)
Ty lepiej nie mów nic o openie, bo zapewne byłby open, ale tobie się s*******ać zachciało -.-
Tak wawiernia wojowniku walcz 7 na 30 :>
ale jak dobrze pamietam kazik napisal wyjdzcie z ab i idziemy sie bic a co oni zrobili? sami widzieliscie ;>
Legendanebuli
13-05-2008, 14:47
Tak wawiernia wojowniku walcz 7 na 30 :>
ale jak dobrze pamietam kazik napisal wyjdzcie z ab i idziemy sie bic a co oni zrobili? sami widzieliscie ;>
Najwyżej byśmy padli
A tak przy okazji, zapytałem się go co on na opena, powiedział zebyśmy wyszli z ab, oni stali koło wolf towera, jednak zanim dobiegłem do wolf towera, oni już byli gdzieś koło thais, JAKA K***A SZKODA CO? -.-
JozekCoPchaWozek
13-05-2008, 22:17
Powiedziałbym nawet, że wędki i robaków ;)
@Wawiernia
To było pewne, że oni uciekną gdzieś się schować, a gdybyśmy podjęli jakąkolwiek walkę to z góry byśmy byli skazani na przegraną, więc lepiej było poczekać te 15-20 min i wygrać 16:6 niż dostać te 7:0.
Ta niezgoda "miedzyczlonkowska" doprowadzi do rozpadu...i do kolejnej wojny...Niech ktos temu zaradzi zanim bedzie za pozno...
Legendanebuli
14-05-2008, 10:37
@Wawiernia
To było pewne, że oni uciekną gdzieś się schować, a gdybyśmy podjęli jakąkolwiek walkę to z góry byśmy byli skazani na przegraną, więc lepiej było poczekać te 15-20 min i wygrać 16:6 niż dostać te 7:0.
Aj tam, mój mógłby padać, aby się pobić troszke XDDDDDDDDDDDDDDDD
Mietek919
16-05-2008, 00:24
Chudzierlok:
Banished: permanently because of invalid payment
jednego ewól fajtera mniej narazie :/
;||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||
oni grali nieczysto to i my zagramy
Legendanebuli
16-05-2008, 23:41
oni grali nieczysto to i my zagramy
Ja jestem czysty, lol ;[
Alvaro89
17-05-2008, 00:04
....Z botem czy bez tak czy inaczej trzeba wiedziec co i jak i byc zorganizowanym....?a teraz to mi sie wydaje ze niezalezy od tego,kto ma lepszego bota a od tego kto ma wiecej sorkow...?
Dam odciac sobie palca ze mnie zbluzgacie za to co napisalem xDDD:baby:
A raczej kto na tych sorcach gra, nie powiesz mi chyba ze vu ma malo shooterow, maja zarowno dobre combo tak samo jak i my, rzecz w tym ze jedna ze stron lepiej to wykorzystuje ;)
Alvaro89
17-05-2008, 11:52
Sck no cos w tym stylu :) dobze to sformuowales:D
A raczej kto na tych sorcach gra, nie powiesz mi chyba ze vu ma malo shooterow, maja zarowno dobre combo tak samo jak i my, rzecz w tym ze jedna ze stron lepiej to wykorzystuje ;)
Sck weś sie ogarnij, bo ja w szkole zamiast przedmiotu "przetwory owoców i warzyw" mam matematykę. Jeśli sądzisz że nasze kombo jest porównywalne do waszego to chyba nie masz w domu kalkulatora.
BTW. jeszcze trochę a sama żydowska populacja waszej gildii będzie miała większe kombo'SD od całego VU i (L)olecka :7
Pozdro<<<
Jeśli o żydach mówisz to znalazł bym ich więcej w waszej pejsatej hordzie, sama wikipedia przyznaje mi racje:
Przemyśl - Do czasu II wojny światowej był także ważnym siedliskiem ludności żydowskiej, która stanowiła według spisu z 1931 roku 29,5% ludności miasta i posiadała 4 synagogi (dwie zlokalizowane w starej dzielnicy żydowskiej (okolice Rybiego Placu) nie istnieją, kolejna, na ul. Słowackiego, pełni obecnie funkcję biblioteki publicznej, synagoga zasańska jest w tej chwili opuszczona w stanie ruiny)- było to pierwsze udokumentowane osadnictwo Żydów na ziemiach polskich, datowane według Jehudy ha Kohena, żydowskiego uczonego, na 1085.
siemka żydzie
Maksym89
17-05-2008, 14:38
Jeśli o żydach mówisz to znalazł bym ich więcej w waszej pejsatej hordzie, sama wikipedia przyznaje mi racje:
Przemyśl - Do czasu II wojny światowej był także ważnym siedliskiem ludności żydowskiej, która stanowiła według spisu z 1931 roku 29,5% ludności miasta i posiadała 4 synagogi (dwie zlokalizowane w starej dzielnicy żydowskiej (okolice Rybiego Placu) nie istnieją, kolejna, na ul. Słowackiego, pełni obecnie funkcję biblioteki publicznej, synagoga zasańska jest w tej chwili opuszczona w stanie ruiny)- było to pierwsze udokumentowane osadnictwo Żydów na ziemiach polskich, datowane według Jehudy ha Kohena, żydowskiego uczonego, na 1085.
siemka żydzie
Nioh nioh nioh nioh :D
Alvaro89
17-05-2008, 15:01
BUUHAHAHAHAHAHAAHHA OWNED :D:D:D:D:cup::cup::cup::cup:
Legendanebuli
17-05-2008, 15:37
Sck weś sie ogarnij, bo ja w szkole zamiast przedmiotu "przetwory owoców i warzyw" mam matematykę. Jeśli sądzisz że nasze kombo jest porównywalne do waszego to chyba nie masz w domu kalkulatora.
BTW. jeszcze trochę a sama żydowska populacja waszej gildii będzie miała większe kombo'SD od całego VU i (L)olecka :7
Pozdro<<<
Tak macie słabe combo mając 17 sorcow, ponieważ na akcję idzie 10 sorców ;[
siemka żydzie
Podczas Zagłady, w ramach Akcji Reinhard, zginęło około 40 tys. lubelskich Żydów, stanowiących przed 1939 ponad 1/3 ludności miasta. Zniknęło także całe tzw. Miasto Żydowskie i niemal cała dzielnica Wieniawa, zamieszkana głównie przez Żydów oraz cmentarze żydowskie.
Akcja reakcja :) Ul.Muzyczna jest bardzo blisko:p
1-1 :confused:
No ale jakby nie patrzeć nie ja zacząłem gadke o żydach samemu mając membersów z semickimi korzeniami tak jak niejaki Mukatan :D
Pozdro<<<
A jezyk polski miales? to weŹ daj mi spokoj ok?
No jezeli uwazacie ze wasz firepower jest za slaby zeby cokolwiek zdzialac, to siedzcie w pz'tach dalej.
Mały sd power macie, powiadasz?
Arthas of nebula
Andrenos
Asanil
Deerdek
Heiks
Hinogoos
Huan Yan
Jerphyn Tarkst
Lord Arcticus
Mebistofeles
Morrderca
Sfoqs
Sztama
Tinti Zareda
Vane Dare
Yugimu
16 sd shooterow nie liczac pallkow, ktorych macie 15
a wiec 16*250~ = 4k combo.
Tak, wiem, ze zaraz polowa wyskoczy z tekstem "ale polowy nie ma na akcjach", za ta polowe sa pallki, ktore maja assassiny i sd, a wiec argument niezbyt. Poza tym, od nas tez nigdy wszystkich nie ma.
;)
1-1 :confused:
No ale jakby nie patrzeć nie ja zacząłem gadke o żydach samemu mając membersów z semickimi korzeniami tak jak niejaki Mukatan :D
Brehta antysemityzm powinniście zostawić z daleka od tibi i to wszyscy...
Jak już mowa o kretynach i wysyłaniu do szkół to radziłbym w pierwszej kolejności zabrać chara nowemu ownerowi Ludka i niektórym waszym rl...
TheDwarf
17-05-2008, 18:16
Ja chcialbym tylko zaapelowac o zaprzestanie zachowan rasistowskich, wzgledem narodowosci zydowskiej, gdyz nie jeden z nas ma zydowskie korzenie, nawet o tym nie wiedzac. Zachowujmy sie adekwatnie do wieku, bo antysemityzm nie swiadczy o jakiejkolwiek dojrzalosci.
A co do liczebnosci i MSów to pragne przypomniec, kto zaczal wojne, bedac swiadomym tego, ze wiekszosc MSów stanie po stronie przeciwnej - trzeba było myslec wtedy, jak miec wiecej sorcow.
Thunderbolt
17-05-2008, 20:16
Mały sd power macie, powiadasz?
Arthas of nebula
Andrenos
Asanil
Deerdek
Heiks
Hinogoos
Huan Yan
Jerphyn Tarkst
Lord Arcticus
Mebistofeles
Morrderca
Sfoqs
Sztama
Tinti Zareda
Vane Dare
Yugimu
16 sd shooterow nie liczac pallkow, ktorych macie 15
a wiec 16*250~ = 4k combo.
Tak, wiem, ze zaraz polowa wyskoczy z tekstem "ale polowy nie ma na akcjach", za ta polowe sa pallki, ktore maja assassiny i sd, a wiec argument niezbyt. Poza tym, od nas tez nigdy wszystkich nie ma.
;)
Lookaj to:
Celandia
Finix
Szalony magus
Xe'rien
Averios
Elorisuc
Fajny Ludek
Heinzkuttin
Leendras
Szew
Vartristar
Xendosa
Calh Mand'ik
Cybe Anth
Dermurion
Masakratus
Master Biegun
Redeo
Rider Eddi
Scorpion Hammer
Serizjan
Sunze
Vicka
Viraz
Vlad Vizah
Xaemus Serigimox
Phoenix of nemesis
Nie liczac paladynow(17) i "pomagierów" daje w przyblizeniu 27*250=6750
Wiec przestan pierdolic ze VU ma dobre combo bo porownujac do waszego ma gowniane. pozdro
A jest na nebuli ktos kto ma 3000+hp? Sck ma 2825hp, a wy macie podobno 4000+ wiec jaki jest problem?
Alvaro89
17-05-2008, 20:33
@ Mish a co ma piernik do wiatraka ?? bo wyskoczyles jak filip z konopi xDDDDDDDDDDDDDDDDD
To ze majac combo 3000+ mozna zabic kazdego na nebuli z dobrym zgraniem/botem.
Brehta antysemityzm powinniście zostawić z daleka od tibi i to wszyscy...
Jak powiem, że twója matka był Żydówką, to jest antysemityzm, a jak napisze, że była Polką, to jest antypolonizm? Nie rozumiem co oni mają takiego w sobie, że jak zacznie się o nich dyskutować to typy spod znaku Michnikjugend od razu zaczną ich bronić. Koniec oftopu.
JaSprite
17-05-2008, 22:56
Lookaj to:
Celandia
Finix
Szalony magus
Xe'rien
Averios
Elorisuc
Fajny Ludek
Heinzkuttin
Leendras
Szew
Vartristar
Xendosa
Calh Mand'ik
Cybe Anth
Dermurion
Masakratus
Master Biegun
Redeo
Rider Eddi
Scorpion Hammer
Serizjan
Sunze
Vicka
Viraz
Vlad Vizah
Xaemus Serigimox
Phoenix of nemesis
Wiec przestan pierdolic ze VU ma dobre combo bo porownujac do waszego ma gowniane. pozdro
mnie nie licz... ja nie mam ng :baby::baby::baby::baby:
Lookaj to:
Celandia
Finix
Szalony magus
Xe'rien
Averios
Elorisuc
Fajny Ludek
Heinzkuttin
Leendras
Szew
Vartristar
Xendosa
Calh Mand'ik
Cybe Anth
Dermurion
Masakratus
Master Biegun
Redeo
Rider Eddi
Scorpion Hammer
Serizjan
Sunze
Vicka
Viraz
Vlad Vizah
Xaemus Serigimox
Phoenix of nemesis
Tak, bo wszyscy na raz strzelaja i wogole, takie gdybanie nie ma sensu;p
Ja chcialbym tylko zaapelowac o zaprzestanie zachowan rasistowskich, wzgledem narodowosci zydowskiej, gdyz nie jeden z nas ma zydowskie korzenie, nawet o tym nie wiedzac. Zachowujmy sie adekwatnie do wieku, bo antysemityzm nie swiadczy o jakiejkolwiek dojrzalosci.
A co do liczebnosci i MSów to pragne przypomniec, kto zaczal wojne, bedac swiadomym tego, ze wiekszosc MSów stanie po stronie przeciwnej - trzeba było myslec wtedy, jak miec wiecej sorcow.
Zapamiętaj i wbij to sobie do głowy, że wojna może i zaczeła się od pretekstu - nasza akcja ale prawdziwe powody są inne i to nie z naszej strony!
TheDwarf
18-05-2008, 00:03
Zapamiętaj i wbij to sobie do głowy, że wojna może i zaczeła się od pretekstu - nasza akcja ale prawdziwe powody są inne i to nie z naszej strony!
powod wojen, jaki by nie byl, zawsze rozchodzi sie o wladze. ale tu nie chodzi o powody, tylko o przygotowanie do wojny - jezeli nie ma sie przewagi, to sie nie atakuje, tylko przygotowuje dalej do walki, czyz nie?
powod wojen, jaki by nie byl, zawsze rozchodzi sie o wladze. ale tu nie chodzi o powody, tylko o przygotowanie do wojny - jezeli nie ma sie przewagi, to sie nie atakuje, tylko przygotowuje dalej do walki, czyz nie?
Czasami nie ma się wyboru :)
Czasami nie ma się wyboru :)
Wiadomo ze nie ma sie wyboru, zwlaszcza chodzenie po frostach z kostka zeby kogos uwalic 4fun?
/ Tert
Wiadomo ze nie ma sie wyboru, zwlaszcza chodzenie po frostach z kostka zeby kogos uwalic 4fun?
/ Tert
Mi się bardziej podobało "bo mikołaj ma brody":)
Thunderbolt
18-05-2008, 12:10
h*j bombki strzelil, choinki nie bedzie xD :baby:
dźwignie już poprzeciągaliście? szybko idzie quescik?
Alvaro89
18-05-2008, 13:02
Xano gratuluje udane akcji ale czy po kazdej waszej udanej akcji musisz robic z siebie kozaka i spamowac na forum?:baby:
szybko idzie quescik?
nie szybciej niz wy s*******acie
Tylko problemem bylo, jak poprawnie sprawowac te wladze, czego zupelnie nie umieli robic czlonkowie VU, jak to sie mowi "zemsty nadejdzie czas...".
Chcieli wiecej? Oto i maja... :)
Xano gratuluje udane akcji ale czy po kazdej waszej udanej akcji musisz robic z siebie kozaka i spamowac na forum?:baby:
Wiesz ja tylko pytam bo mieliście robić questa i nie wiem jak wam idzie.
Od czasu do czasu pisze sobie, a ty od razu że kozak... Tylko że to nie my spamujemy tibia.pl i tibia.com wtedy kiedy wam sie uda nas zabić wiesz? Chyba że cierpisz na "ślepote złośliwą" i tego nie dostrzegłeś jeszcze.
Legendanebuli
18-05-2008, 14:34
Ahhh, to miał być śmieszny żart? No tak ;]
Alvaro89
18-05-2008, 14:54
requ chcialem byc grzeczny i nie bic .... rli,tak przyznaje cierpie na''slepote zlosliwa'' ale jak tak dalej pojdzie to ty bedziesz cierpial na polamanie kolan:/
Tak, bo wszyscy na raz strzelaja i wogole, takie gdybanie nie ma sensu;p
Wow kurwa, rzeczywiście masz racje jesteśmy bandą nieudaczników, którzy boja się wyjść na opena. Ogólnie mamy przewagę tylko o tym nie wiemy, bandę ASS'LICERÓW którzy przychodzą z nami ( ale to wam pomagają ) i ogólnie COMBO'SD którego możliwości nie znamy.
OGARNIJ SIE KURWA I NIE PIERDOL.
Ja tez sobie tylko pisze, bo mieliscie robic wojne i tak walczyc ale cos nie tak wam idzie.
Wow kurwa, rzeczywiście masz racje jesteśmy bandą nieudaczników, którzy boja się wyjść na opena. Ogólnie mamy przewagę tylko o tym nie wiemy, bandę ASS'LICERÓW którzy przychodzą z nami ( ale to wam pomagają ) i ogólnie COMBO'SD którego możliwości nie znamy.
OGARNIJ SIE KURWA I NIE PIERDOL.
No jezeli uwazasz ze wasza sila jest niewystarczajaca zeby podejmowac jakakolwiek walke procz sneakow ktore w 90% koncza sie waszym teleportem do swiatyni to chuj 'ide sie ogarniac', chcialem tylko przypomniec wasze dzikie ryki kiedy to zapierdoliliscie mnie mengirta i tak pare innych osob, wasza dzika radosc z nadchodzacej wojny szybko sie skonczyla, ale to juz bylo mowione. elo
requ chcialem byc grzeczny i nie bic .... rli,tak przyznaje cierpie na''slepote zlosliwa'' ale jak tak dalej pojdzie to ty bedziesz cierpial na polamanie kolan:/
Ahahahahaha. Zapadam jebnij se coś na masę bo od tauryny która cię tak wysuszyła wysycha ci powoli kora mózgowa i głupoty pierdolisz ;7 ahahahahaha ;*<<<
Alvaro89
18-05-2008, 15:12
to nie glopoty a fakty :((((
No jezeli uwazasz ze wasza sila jest niewystarczajaca zeby podejmowac jakakolwiek walke procz sneakow ktore w 90% koncza sie waszym teleportem do swiatyni to chuj 'ide sie ogarniac', chcialem tylko przypomniec wasze dzikie ryki kiedy to zapierdoliliscie mnie mengirta i tak pare innych osob, wasza dzika radosc z nadchodzacej wojny szybko sie skonczyla, ale to juz bylo mowione. elo
Zapadam :) Ty zapewne podjął byś walkę. Wychodził byś na openy 60 vs 30 [+ 20 kmiotów którzy to niby z nami przyszli ale to wam pomagają (i huj wie z skąd sie wzięli)]. Waflu jesteś na tyle śmieszny, że nawet nie chce mi się pisać. invitujecie każdego ciula który może walnąć z sd'a, i jebiesz spama na forum, że my sramy się wyjść.
Btw; jak jesteś po tygodniu gry w tibie to wstań ze stołka ( żeby ci dupsko sie nie zrosło ), a potem zabierz się do pisania czegokolwiek.
Alvaro89
18-05-2008, 15:19
Widze ze ktos tu sie strasznie w*****a ze w pz musi siedziec buehhehe:]
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:
Legendanebuli
18-05-2008, 15:25
Zapadam :) Ty zapewne podjął byś walkę. Wychodził byś na openy 60 vs 30 [+ 20 kmiotów którzy to niby z nami przyszli ale to wam pomagają (i huj wie z skąd sie wzięli)]. Waflu jesteś na tyle śmieszny, że nawet nie chce mi się pisać. invitujecie każdego ciula który może walnąć z sd'a, i jebiesz spama na forum, że my sramy się wyjść.
Btw; jak jesteś po tygodniu gry w tibie to wstań ze stołka ( żeby ci dupsko sie nie zrosło ), a potem zabierz się do pisania czegokolwiek.
Tak, ja też kiedyś byłem młody i piękny, teraz jestem tylko mądry.
A ty nic z tych rzeczy ;[
Btw, Nodois?
to nie glopoty a fakty :((((
Aahahahahahahah Żal Żal Żal !!! ;DDDDDDDD
Jak ty byś mu złamał kolano to oni by ciebie całego połamali. więc nie szarżuj bo jak ty wtedy będziesz w tibie na*******ał kozaku ;D
Ty nasz wirtualny KOKSIE, od ustawek na RL'u ;D phii ;))
Alvaro89
18-05-2008, 15:29
Ahum kto oni??? chudy arthas xanoxin ? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tak, ja też kiedyś byłem młody i piękny, teraz jestem tylko mądry.
A ty nic z tych rzeczy ;[
Btw, Nodois?
Nom widać widać ;D
Młody dalej jestem, urodę nie mnie oceniać ( NARCYZIE ;D ) a co do inteligencji to nie narzekam ;7
*nie nodois*
Btw, Kolejny pan po 40stce? ;D (sądząc po fakcje że musisz być stary i brzydki, no ale za to inteligentny)
Słuchaj. Udzielę ci parę rad. To jest tylko gra i nie warto straszyć innych dzieci którzy też w nią grają. Po drugie nie rób z siebie takiego kafara bo nim kurwa nie jesteś. Wysuszyło cię tak jakbyś był po turnusie anorektycznym a do*******asz się do ludzi, że im krzywdę zrobisz ;) Widzisz najwięcej kozaczą ci co nie mają czym kozaczyć.
No to by było na tyle. Pozdro<<<
Na Twoim miejscu pohamowałbym się z pisaniem na temat kogokolwiek z VU (no może o Adziu). To dzięki nim grałeś na tym servie, to oni ratowali Tobie dupę a Ty teraz wypinasz się...!
Alvaro89
18-05-2008, 15:52
Teraz ty posluchaj nieznasz mnie na rl takze niewiesz czy jestem''kafarem''czy nim nie jestem z tym ''wysuszylo cie'' powtarzasz sie (nudy jestes) :/
Wogole kuzwa brak mi slow na ciebie :]:baby::baby::baby::baby:
:baby::baby::baby::baby::baby:
p.s namniejsze psy gryza najbolesniej o.0 o.0 o.0:baby:
Alvaro89
18-05-2008, 15:55
dzieki nim gralem? hmm byc moze tak ale gralem tez bo sporo kupowalem za rl giepekow i tez dlatego nikt mnie nieruszal^^
@Alvaro89
to ty w koncu mieszkasz w chorzowie czy szwajcarii?=D
Alvaro89
18-05-2008, 16:09
W szwajcari ale chorzow odwiedzam 10 razy w roku ;)
dzieki nim gralem? hmm byc moze tak ale gralem tez bo sporo kupowalem za rl giepekow i tez dlatego nikt mnie nieruszal^^
Zadawałem się z Tobą nie dlatego, że kupowałeś gpeki , ale teraz widze, że nie szanujesz tego i kiedy nam noga powineła się z miejsca zmieniłeś front i to na tak nie lubianego przez Ciebie Hespiosa oraz paru innych....
Sami wiedzieliscie na co sie piszecie. teraz to widzicie z wlasnej perspektywy jak my walczylismy z wami jako last hope. No a jezeli mnie pameic nie myli to polowa twoich guild mates spamowala forum glupimy tekscikami lub ustawiala nie madre commenty na tibia.com.
Cytuje SILVER CHAN LVL 158 ELITE KNIGHT "Grales kiedys w szachy? to wiesz ze samymi pionkami nie wygrasz" chlopak zapomnial chyba ze pion moze dojsc do ostatniego pola na szachownicy, albo te jego drugie powiedzenie ze zna pojecia których my nie znamy bo on chce sie bic a my s*******amy. (teraz role sie odmienily i to on speirdala)
one word "PATHETIC" OK??????????????////
przypomniec ci mam jeszcze raz wasza dzika radosc z powodu nadchodzacej wojny? super wrzaski odwaznych wojownikow za czasow last hope? zreszta, macie sfoqsa ktory jak to stwierdzil 'ma jedno z lepszych pvp na nebuli', wiec powinno wam wystarczyc :(
na desercie tez strapowani byliscie jak idioci bo nas bylo 500, wiem wiem...
powiedz mi jeszcze jedno, czy twoim zdaniem przewaga liczebna oznacza od razu wygrana?;)
TheDwarf
18-05-2008, 18:31
Może zacznijmy od tego, dlaczego po waszej stronie jest 30 osób, a po przeciwnej 60. Zauwaz, ze swiadczy to o polityce prowadzonej przed wojna - gdyby Viribus organizowalo eventy, walke z PA etc. to ZAPEWNIAM CIE, ze byloby ich conajmniej tyle co jest teraz VO. Zauwaz, ze Sck, Mengirt, Vixz, Finix, Boytano pomogli paru osobom z bylego LH normalnie grac, po tym jak sie wyplacili (np. Virazowi) i nie zabijali nikogo kto zaplacil, wiec to bylo raczej rzecza oczywista, ze w "godzinie zero" to oni beda miec wiecej sojusznikow niz VU. Natomiast jesli chodzi o VU obecne - to pomoc rzeczywiscie byla swietna np. Wachu obiecal dętkę mi i Vicce, pare osob obiecalo detke Xaemowi jak sie wypłaci itd. Kolejna rzecza jest to, ze moment rozpoczecia wojny zalezal od was i nikt wam nie kazal na Ank wtedy ich zabijac. Co do skladow, to normalne jest, ze ani jedna ani druga gildia nie sklada sie w 100% z legend serwera, bo przeciez takich Hidkow czy Thegich to 30 na Nebuli niestety nie ma.
Mam nadzieje, ze teraz po 3 latach istnienia serva ludzie dostrzega, ze reputacja gildii takze jest wazna - pamietajmy ze to Phy~ bylo znienawidzone i przegralo. Ze to Ordo bylo znienawidzone i przegralo.
chlopak zapomnial chyba ze pion moze dojsc do ostatniego pola na szachownicy,
To ja wymyśliłem, dawno temu xD
Pozdrawiam, Hidek.
Oke może co niektóre osoby mnie źle zrozumiały. cała spinka była głownie do scka bo to on pierdoli ze my nie wychodzimy z pzta, że my mamy porównywalne combo do vo i ze to my ogólnie mamy takie same szanse jak vo tylko tego nie wykorzystujemy. Każdy kto logicznie myśli wie że tak nie jest, bo to wy zbieracie wszystkich 60+ przydupasów, bo to wy ściągacie na openy 30 noob harów i to wy używacie combo sd które zgasza każdego ;> wiec nie pierdolcie że jest inaczej. Co do Hidka to weś nie rób z siebie legendy nebuli bo ty tylko dużo pierdolić umiesz ;) A co do alvaro to też nie pierdol bo dobrze pamiętam jak ci Chorzów dupe nieraz ratował.
A co do PA to każdy dobrze wie że kto rządzi robi PA. Sami to preferujecie tylko nie piszecie o tym ofen i nazywacie to "robieniem porządku na serwerze"
Ok nie macie szans i chuj z toba
lepiej sie czujesz?
xD
mukatan wyjdz i trzasnij OK???////////
gadasz takie smuty ze mi jest Ciebie szkoda. NA OPENA WYCHODZI 30 NOOBÓW!
tak tak mamy zawsze 30 noobów po swojej stronie zorganiozowane i gotowe do wypychania, jak zreszta mozesz sam zobaczyc na jedynym openie o godzinie 10 rano(dnia 6 maja) nie bylo moze ogolem 30 noobów(no ale zapewne wszystkie byly nasze bo mamy na vencie 100 osob o 10 rano w dzien powszedni) a co do 60+ sorców, czy widziales chodz raz u nas wszystkich knigtów online na openach czy jakichkolwiek walkach? nasi knighci nie sa tak leniwi jak wasi (zobacz Tert Clawint czy Vixz) kazdy z naszych knigtów robi 60+ sorca zeby sie przydac a nie trapowac swoich nawzajem. Byliscie zbyt pewni siebie kiedy zaczynaliscie wojne (SKAZANI NA SUKCES COOOOO???).
Mietek919
18-05-2008, 20:03
bo to wy zbieracie wszystkich 60+ przydupasów, bo to wy ściągacie na openy 30 noob harów i to wy używacie combo sd które zgasza
Już było powiedziane ze lepszy 60+ ms niż Heiks skumaj to.
Alvaro89
18-05-2008, 20:45
@Efax wyjasnie ci cos.Prosze niemow mi ze sie odwrocilem bo od poczatku mowilem ''nie bede pomagal vu'' i dredzi zreszta wiedza nie bede sie zreszta rospisywal na ten temat bo po co ale co bylo przed wojna ? (vu zabija skin arno akcja na port hope) vane dare elvas arel po 30k dla maledrusa za zabicie pekera gharn evas o ile dobze pamietam tez cos placil a teraz sam widzisz...
Chudaszq sory no ale coz... ;)) chudy przed wojna zdradzil mi ze chyba wojna bedzie ze chudy z nami czyli ch-ow i bukowa i finix olecko vs vu.odparlem na to ''zajebiscie mi pasuje'' no i czekalem a tu bam patrze a chudy zaczol marudzic ze on niechce z zydami w gildi itp (rozumiem go w 100% bo wiem jakie on ma podejscie do ''zydow'') no i doszedl do vu...
Mukatan proponuje ci herbate na uspokojenie lub dafke cocainy bys sie uspokoil i zrelaksowal troszke.Naprawde rozumiem twoja depresje cale twoje zycie wszystko o co walczyles upadlo ;(((((( gdzie wyslac kwiatki wspolczucia xDDD???
:baby::baby::baby::baby:
Ja jestem chory na zlosliwosc wzroku jestem wysuszonym leszczem i niemam kory mozgowej ale zyje nadal ;((((( wy juz chyba nie :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] POOOOZDROOOOO ZIOOOOOM
lycha_ziom
18-05-2008, 21:36
czyzby nerwy po nie wykonaniu VU seal na POI? :baby:
Alvaro89
18-05-2008, 21:46
Lycha jesli mnie pytasz to odpowiem ze nie :baby:
TheDwarf
18-05-2008, 22:34
Oke może co niektóre osoby mnie źle zrozumiały. cała spinka była głownie do scka bo to on pierdoli ze my nie wychodzimy z pzta, że my mamy porównywalne combo do vo i ze to my ogólnie mamy takie same szanse jak vo tylko tego nie wykorzystujemy. Każdy kto logicznie myśli wie że tak nie jest, bo to wy zbieracie wszystkich 60+ przydupasów, bo to wy ściągacie na openy 30 noob harów i to wy używacie combo sd które zgasza każdego ;> wiec nie pierdolcie że jest inaczej. Co do Hidka to weś nie rób z siebie legendy nebuli bo ty tylko dużo pierdolić umiesz ;) A co do alvaro to też nie pierdol bo dobrze pamiętam jak ci Chorzów dupe nieraz ratował.
A co do PA to każdy dobrze wie że kto rządzi robi PA. Sami to preferujecie tylko nie piszecie o tym ofen i nazywacie to "robieniem porządku na serwerze"
Jezeli chodzi o tych przydupasów, to nazywaj to jak chcesz, ale dla mnie to sa po prostu zorganizowane gildie (Fraternitas + Espectro + LH + Olecko), a nie ludzie z przypadku. Ja bym tu nikogo przydupasami nie nazywal, jest ich po prostu wiecej i jest to ich plus. Co do noob charów, to zawsze na kazdym servie, jedna strona flamuje druga, ze uzywa noobow, a prawda jest taka, ze przychodza tam zupelne randomy spod depotu w Carlin. Co do combo SD, to przepraszam, czy mam Ci przypomniec "="? A co do mej skromnej osoby, to byl taki maly zart z ta legenda, ale mimo wszystko dzieki za docenienie mojej plodnosci. A jesli chodzi o PA to przypomnij sobie Rebirth - robili ogromne PA? Nawet, zachecali ludzie do gry na servie, dajac p-sety za friko.
Squrewski
18-05-2008, 22:38
Reputacja gildii takze jest wazna - pamietajmy ze to Phy~ bylo znienawidzone i przegralo. Ze to Ordo bylo znienawidzone i przegralo.
Może kurwa VO każdy lubi?
TheDwarf
18-05-2008, 22:51
Może kurwa VO każdy lubi?
Tego nie powiedzialem, ale wydaje mi sie ze maja lepsza reputacje niz VU.
Alvaro89
18-05-2008, 22:55
Up potwierdzam
Maksym89
18-05-2008, 22:55
czyzby nerwy po nie wykonaniu VU seal na POI? :baby:
Mam 13kk w domku , nie narzekam a o nerwach nie wspomne. Kurwa wyrywam sobie włosy z głowy, co ja zrobie z taka iloscia kasy :D:D
szykuj na pajmenta bo xanoxin zapowiedzial zwyciestwo wojny coooo?!1+!1+"?
szykuj na pajmenta bo xanoxin zapowiedzial zwyciestwo wojny coooo?!1+!1+"?
Ja juz nawet Darifa okradlem. Teraz czekam na paymenty, ewentualnie porzycze od kogos. Celandia, Mengirt, Finix padli, ja 2 razy, nie ma sensu juz ta wojna, przegralismy.
Z całym szacunkiem dla naszych i dla wrogów. Skonczcie już to gadanie.
@Sck
Jakbysmy się bali itp to byśmy wygrywali we fragach, bo niepodejmowali bysmy zadnej walki poza openami (oczywiscie fragami sie wojny niewygrywa)
@wszyscy Ci co gadaja o zydach
jebac to, jedni na jednych gadaj drudzy na drugich i chuj z tego.
Ja jestem grubaaaaaaaaas i co? Powrzucajcie mi od grubasow moze wam przejdzie
Marek pluje jak sie zezlosci xD i co? Powrzucajcie mu uhuuuuu bedzie super
Xaem jest starszy i co? Powrzucajcie od dziadow itp moze wam ulzy
Hespios mial jakies tam zdjecie i co? Powrzucajcie mu od malpek bedzie super zabawa i moze wam ulzy -.-
Ogarnijcie sie, mowie to do obu stron.
Wojna to wojna od poczatku bylo wiadomo, ze to bedzie wojna, a nie zabawa tak jak vs LH (z calym szacunkiem do wroga)
p.s. powrzucajcie mi jak chcecie bedzie swietna zabawa
p.s.2 co do klotni ze VU jest takie, a VO takie kazda strona ma swoich zwolennikow, niemowie ze Vu ma wiecej bo wiadomo jak jest ;), ale my jestesmy mniej wiecej w tej samej ekipe od poczatku, a duzo osob ktore najbardziej po sobie jechalo jest razem. (wiem ze zaraz napiszecie ze heiks z nami, ze jerphyn, ale jak niewiecie kto na tych harach gra to niekomentujcie)
ps.3. zacznijcie sie traktowac jak wrogow z jako takim szacunkiem, a nie jak jakies szmaty to tylko gra.
GL 4 ALL <-- jestem trendi?
/Hans
TheDwarf
19-05-2008, 00:36
August, masz sporo racji, ale jak skończymy to "gadanie" to temat umrze. O czyms pisac trzeba.
JaSprite
19-05-2008, 04:04
Ty grubiasie :OO
btw. ma ktos fajny serverek do csa?? :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
lycha_ziom
19-05-2008, 07:19
jak non steam to Roman fajny wpisz w google i masz :baby:
Ty grubiasie :OO
btw. ma ktos fajny serverek do csa?? :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
przeszlo??
A ja stracilem 1.6kk expa i jestem noobem, kur*a.
tomi1990
19-05-2008, 13:57
A ja stracilem 1.6kk expa i jestem noobem, kur*a.
ja stracilem przez ostatni hack 129 gp i sie poplakalem :(
Alvaro89
19-05-2008, 14:27
to jeszcze ja miesaic temu hackeda mialem i stracilem 3 pirackie plecaki i pierscien niewidzialnosci 1 min. :((
Squrewski
19-05-2008, 17:48
to jeszcze ja miesaic temu hackeda mialem i stracilem 3 pirackie plecaki i pierscien niewidzialnosci 1 min. :((
Czytając Twoje posty z ostatnich trzech stron widzę, że załączył Ci się brązowy język...
eLo
Light Monk
19-05-2008, 17:58
Ej, jestem fajny? Śmieje się z innych a sam wyglądam jak niewypał :D
Alvaro89
19-05-2008, 19:57
@Squrewski hehe wyrazam swoje zdanie odpowiadam na pytania....
A co do jezyka to wiezs jakiego jestem zdania? powiem ci
MOJE ZYCIE MOJA SPRAWA MOJ JEZYK......i czy jest brazowy czy zielony czy purpurowo-bialy gowno cie to powinno interesowac
Dziekuje,dobranoc.:baby:
Squrewski
19-05-2008, 20:20
"Łatwo się skur.wić, by poznać kumpli"
Elo
Alvaro89
19-05-2008, 20:25
Tak puszczam sie by mnie lubieli i lize im pupy bo to moje hobby co ci do tego kolego?
Squrewski
19-05-2008, 20:31
Tak puszczam sie by mnie lubieli...
Po pierwsze: "lubili"
Po drugie: Jeżeli słowo "skur.wić" rozumiesz jako puszczać się to pozdrawiam...
Dobra bez odbioru. Waste mojego i twojego czasu na spamowanie...
Alvaro89
19-05-2008, 20:53
Po 1 szukasz prowokacji
Po 2 ''dziewczyna sie s*****la'' poscila sie dala dupy kasztanie
Po 3 kasztan jestes i tyle.
Dobranoc
Legendanebuli
19-05-2008, 22:24
Z całym szacunkiem dla naszych i dla wrogów. Skonczcie już to gadanie.
@Sck
Jakbysmy się bali itp to byśmy wygrywali we fragach, bo niepodejmowali bysmy zadnej walki poza openami (oczywiscie fragami sie wojny niewygrywa)
@wszyscy Ci co gadaja o zydach
jebac to, jedni na jednych gadaj drudzy na drugich i chuj z tego.
Marek pluje jak sie zezlosci xD i co? Powrzucajcie mu uhuuuuu bedzie super
Xaem jest starszy i co? Powrzucajcie od dziadow itp moze wam ulzy
Hespios mial jakies tam zdjecie i co? Powrzucajcie mu od malpek bedzie super zabawa i moze wam ulzy -.-
Ogarnijcie sie, mowie to do obu stron.
Wojna to wojna od poczatku bylo wiadomo, ze to bedzie wojna, a nie zabawa tak jak vs LH (z calym szacunkiem do wroga)
p.s. powrzucajcie mi jak chcecie bedzie swietna zabawa
p.s.2 co do klotni ze VU jest takie, a VO takie kazda strona ma swoich zwolennikow, niemowie ze Vu ma wiecej bo wiadomo jak jest ;), ale my jestesmy mniej wiecej w tej samej ekipe od poczatku, a duzo osob ktore najbardziej po sobie jechalo jest razem. (wiem ze zaraz napiszecie ze heiks z nami, ze jerphyn, ale jak niewiecie kto na tych harach gra to niekomentujcie)
ps.3. zacznijcie sie traktowac jak wrogow z jako takim szacunkiem, a nie jak jakies szmaty to tylko gra.
GL 4 ALL <-- jestem trendi?
/Hans
Mi się wydaje, czy Hans jak narazie jest jedyną normalną osobą?
Cieszy mnie, może twoi koledzy pójdą za twoim przykładem XD
Ale ja i tak musze być chamski, PRZEMYśL IS UNDER LAGS ATTACK CEHCHECHE!!1oen1e1oen1e1!!1oe1ne1oe1!!
Mi się wydaje, czy Hans jak narazie jest jedyną normalną osobą?
Cieszy mnie, może twoi koledzy pójdą za twoim przykładem XD
Ale ja i tak musze być chamski, PRZEMYśL IS UNDER LAGS ATTACK CEHCHECHE!!1oen1e1oen1e1!!1oe1ne1oe1!!
Chudy tez jest wporzadku, legendo ;<
ATM. TAK <LICKLICKLICKLICK> poniewaz Xanoxin powiedzial, ze wygrajo to wygrajo.
Light Monk
20-05-2008, 08:50
Mówię wam, jam władca Nebuli nie dopuszcze by jakiś pasztet przejął władzę! Chociaż sam noszę okularki grubości 4 cm i powierzchni równej mojej twarzy, mam grubą jappe jak miś goguś to i TAK JESTEM NajLEPSZY!!
Alvaro89
20-05-2008, 10:49
Nie karmic trola.
Maksym89
20-05-2008, 12:20
Nie karmic trola.
Nie chcesz jesc?? Ehhh
Alvaro89
20-05-2008, 13:34
Nie wlasnie zjadlem obiad
btw.smieszny chcesz byc?
JozekCoPchaWozek
20-05-2008, 14:02
Nie wlasnie zjadlem obiad
btw.smieszny chcesz byc?
Sam od pewnego czasu zachowujesz sie jak "Trol" , a krytykujesz innych. Jak nie podoba Ci się owe forum możesz zawsze poszukać innego. Słyszałem, że forum "CartoonNetwork" jest w sam raz dla ludzi o słabej psychice... nawet się nie kłócą i możesz tam porozmawiać z ludzmi porównywalnych do twojego poziomu intelektualnego.
Squrewski
20-05-2008, 14:05
Widzisz Alvaro nie tylko ja to stwierdziłem, czyli coś w tym jest... elo
Alvaro89
20-05-2008, 14:21
Omfg teraz tu juz cale forum mnie jedzie zalamka totalna DEPREEECHA!!!
ja jetsem trolem tak? Mr. squrewski sie do mnie dojebal to mu odpisalem.
Jozku dziekuje nakarmiles mnie:baby:
Maksym89
20-05-2008, 15:29
Omfg teraz tu juz cale forum mnie jedzie zalamka totalna DEPREEECHA!!!
ja jetsem trolem tak? Mr. squrewski sie do mnie dojebal to mu odpisalem.
Jozku dziekuje nakarmiles mnie:baby:
Na głupotę leku jeszcze nie wymyślili, więc musisz pomęczyć sie jeszcze trochę aż coś ruszy się w tą stronę w medycynie. Najlepiej wyjdź i poczekaj ok?
Alvaro89
20-05-2008, 15:38
Hehe to niemoge wam juz lizac ? bo smakuje mi
Tak to jest jak zdradzasz przyjaciół i przechodzisz na strone gdzie traktują Ciebie z pogardą... Powodzenia życzę
JozekCoPchaWozek
20-05-2008, 16:59
To co piszesz jest naprawdę żałosne, ponieważ człowiek z odrobiną honoru nie napisałby czegoś takiego (nawet dla żartów). Istne dno samooceny.
Alvaro89
20-05-2008, 17:12
Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....
Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi :( tana nam mowil kiedys ze sprzeda nam matke (dredom) jesli go chudy invitnie do gildi (czy jakos tak to bylo) ja sprzedam siebie to chyba nie jestem gorszy od niego co nie? xDDDDDDDDDDDDD:baby:
:cup::cup::cup: GL&HF
Alvaro89
20-05-2008, 17:17
Aha no i jeszzce chcialem dodac ze jestem juz totalnym dnem bez kory mozgowej z zlosliwa wada wzroku,chudym leszczem i mam ''istne dno samooceny'' czekam na dalsze wspaniale informacje o mnie,bo przeciezs wy znacie mnie leepiej niz ja samego sie
ONEONEONE11111111
JozekCoPchaWozek
20-05-2008, 17:17
Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....
Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi :( tana nam mowil kiedys ze sprzeda nam matke (dredom) jesli go chudy invitnie do gildi (czy jakos tak to bylo) ja sprzedam siebie to chyba nie jestem gorszy od niego co nie? xDDDDDDDDDDDDD:baby:
:cup::cup::cup: GL&HF
Nie wiem czy ktoś napisałby, że sprzeda matkę za inva do gildii (na dodatek do Dredów) z tego też wnioskuję, że wyssałeś to z palca. No, a jeżeli ty chcesz tracić honor poprzez gre to GL, dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia.
Alvaro89
20-05-2008, 17:32
Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....
''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!!
p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz:baby::baby::baby:
;(;(;(;(;(
Squrewski
20-05-2008, 18:47
Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....
p.s ..."wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz"
Po pierwsze primo: Mistrz ironii się znalazł? Raczej TY możesz sobie takie słowo jak IRONIA wpisać w google, bo źle to interpretujesz...
Zajrzyj dwie strony wcześniej, jak ja pisałem o twoim "koksowaniu"
Po drugie primo i zarazem ultimo: Można w pewnym stopniu poznać człowieka po tym co pisze na forum, Ciebie ewidentnie poznaliśmy.
Twoje komentarze typu:: "Tak jestem żałosny i liże dupę" o tym przesądzają...
Alvaro89
20-05-2008, 19:34
Nie jestem prawdziwym soba na tym forum :] ci ktozi mnie znaja wiedza..
Koniec tematu ok? juz wystarczyjaco sie naplakalem :baby::baby::baby:
lolkowo21
20-05-2008, 21:41
alarvo, nie ma to jak grzać się do ciepełka :]
jednak wiesz.. trzeba wybierać drogi i nimi lojalnie dążyć...
Tak nawiasem, niewiem do czego zmierzasz tymi zabiegami na forum, z ironia,debilizmem itd.. ale nie zabłyśniesz i tak, i tak na nebuli i nie będziesz legendą, wiec oszczędź sobie czas ;]
a co do Jozka.. Wbił na tej wojnie już wiele lvli i dobrze mu idzie, a TY ?
Reszta pozostaje milczeniem...
Pozdro
/ Fikus
Alvaro89
20-05-2008, 21:57
A wiec gratuluje jozkowi wbitych leveli a co do mnie to tez wbilem wiele leveli o.0
hmm fikus ja Cie kojaze name w tibi plx bo z venta mi sie cosik kojazy
a addonowa legenda jestem i huj xDDDDDDDD
Na głupotę leku jeszcze nie wymyślili, więc musisz pomęczyć sie jeszcze trochę aż coś ruszy się w tą stronę w medycynie. Najlepiej wyjdź i poczekaj ok?
Dobra rada niech wyjdzie , poczeka i usiądzie koło ciebie w kolejce :)
Tak to jest jak zdradzasz przyjaciół i przechodzisz na strone gdzie traktują Ciebie z pogardą... Powodzenia życzę
Fajne rl life masz jak przyjaciol masz w Tibii, nodois pleax bi maj frent, oukej?
Btw ladnie zjeb*les na poiu, wyposzczajac aymoraxisa xD
Legendanebuli
21-05-2008, 09:05
Fajne rl life masz jak przyjaciol masz w Tibii, nodois pleax bi maj frent, oukej?
Wypuszczając ;<
I ty k**wa chcesz iść do jednego z najlepszych liceum w szczecinie? -.-
Jakby nie było alvaro to lizodup. Lizał nam, liże wam. Z tą różnicą że nam nie wbijał, a wam TAK ;] hyhy <<<
Alvaro89
21-05-2008, 13:53
hehe:baby::baby::baby:
JozekCoPchaWozek
21-05-2008, 16:50
''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!!
p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz:baby::baby::baby:
;(;(;(;(;(
Jeżeli chcesz ze mną rozmawiać o ironii i o wielu innych pięknych słowach naszego języka to idź najpierw do szkoły. "glopstwa", a co to jest ??
A i jeszcze zamieszcze Ci cytat pewnego, mądrego człowieka:
"Lepiej nic nie mówić i tylko pozornie uchodzić za głupca, niż jednym słowem rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain.
Zinterpretuj owe słowa, może zrozumiesz o co mi chodzi.
Nie narzekam na moje życie a to , że mam przyjaciół na tibi to poczytuje za plus dla mnie. Poznałem świetne osoby dzięki tej grze z różnych stron Polski i utrzymuje z nimi kontakt. Nie sądzę aby zawieranie przyjaźni uwłaczało mi lub komukolwiek
Alvaro89
21-05-2008, 17:48
Jozku niemam najmniejszej ochoty z toba rozmawiac ale chetnie bym Cie poznal:baby::baby::baby::baby:
JozekCoPchaWozek
21-05-2008, 19:20
Jozku niemam najmniejszej ochoty z toba rozmawiac ale chetnie bym Cie poznal:baby::baby::baby::baby:
Aha, czyli wywnioskowałem z Twojej wypowiedzi, że w sposób inteligentny nie chcesz ze mną rozmawiać ? Tak myślałem. Co do tego, że chciałbyś mnie poznać . Nie ma sprawy.
Pozdrowienia od Palucha, jak jesteś spostrzegawczy to będziesz znał mój nick.
Alvaro89
21-05-2008, 19:33
OMFG POKAZALES MI FAKJU!!!!!!!!!!!to nielegalne!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby:
JozekCoPchaWozek
21-05-2008, 21:13
OMFG POKAZALES MI FAKJU!!!!!!!!!!!to nielegalne!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby:
To nie było ani śmieszne ani adekwatne do 19-sto latka. Widać, że z Tobą w sposób kulturalny nie da się rozmawiać. Ludźmi Twojego pokroju poprostu się brzydzę, co oznacza, że w dalszym rozwoju tego tematu nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać. Widać, że nie umiesz wyciągnąć wniosków z wcześniej napisanego cytatu. Może jesteś za mało inteligentny ? Może nie dojrzałeś emocjonalnie do swojego wieku ? Ja tego oceniać nie będę. Czasami dobrze mieć troche samokrytyki to pomaga w kształtowaniu charakteru. Cya
Alvaro89
21-05-2008, 21:30
No narka:baby:
Może, to jest temat poświęcony wojnie, która jest w tej chwili na Nebuli, więc bądźcie tak mili i załóżcie sobie własny temat, i tam będziecie mogli sobie porozmawiać o kompleksach które was dręczą...
Wracając do tematu, dziś VU zaatakowało nas(VO) niespodziewanie czyt.(masslog). Zabijając jednego z naszych kolegów-Leendras- postanowili się skryć w jakże bezpieczne miejsce jakim jest Outlaw Camp, niestety, tym razem plan nie powiódł się, dokładniej mówiąc, VU po 30~ minutowej walce postanowiło zrobić tak zwanego x-loga, jednak jednemu z walczących po stronie wroga nie udało się zgubić PZ, i tak biedny dal x-loga mając PZ. Jego kolegom, którym się to udało, jego los był dla nich obojętny i tak biedny poległ. Reasumując, wynik dzisiejszej walki wynosi 1:1. Nie zapominajcie jednak o motcie śpiewanym przez wielkich wojowników VU "My chcemy się bić, Wy spier****ie". Krótko ale na temat.
Może, to jest temat poświęcony wojnie, która jest w tej chwili na Nebuli, więc bądźcie tak mili i załóżcie sobie własny temat, i tam będziecie mogli sobie porozmawiać o kompleksach które was dręczą...
Wracając do tematu, dziś VU zaatakowało nas(VO) niespodziewanie czyt.(masslog). Zabijając jednego z naszych kolegów-Leendras- postanowili się skryć w jakże bezpieczne miejsce jakim jest Outlaw Camp, niestety, tym razem plan nie powiódł się, dokładniej mówiąc, VU po 30~ minutowej walce postanowiło zrobić tak zwanego x-loga, jednak jednemu z walczących po stronie wroga nie udało się zgubić PZ, i tak biedny dal x-loga mając PZ. Jego kolegom, którym się to udało, jego los był dla nich obojętny i tak biedny poległ. Reasumując, wynik dzisiejszej walki wynosi 1:1. Nie zapominajcie jednak o motcie śpiewanym przez wielkich wojowników VU "My chcemy się bić, Wy spier****ie". Krótko ale na temat.
Kto z vu zdechl?
@up
Lord Arcticus hit the ground...
JaSprite
22-05-2008, 03:17
no juz podniecajcie sie ... no no no
Legendanebuli
22-05-2008, 13:05
CHECHEHCEHCE, Bycie odważnym i wbieganie jako pierwszy nie zawsze się opłaca ; [
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.