Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
Kapitan Chrupek
03-12-2007, 00:33
i co juz nowa guild jest? czy koniec wojny?
teraz masakratus (redeo) podniesie nam paymenty bo musial kupic blessy
A jak policzy jeszcze ile mu UH i mf poszlo to payment 3x wiekszy bedzie
Ojj co my zrobimy
aaa i masa~~ jak ty mozesz robic liste paymentow jak przegrywacie wojne.
Jedna bitwa nie wygraliscie tej wojny
Ojj co my zrobimy
teraz thegi (wawiernia) podniesie wam paymenty bo będzie musiał kupić blessy
A jak policzę jeszcze ile mi UH i mf poszło to payment 6x większy będzie
Ojj co my zrobimy
Redeo nawet gdy kupił postać o 40 lvli większa nie pomyślał by wyposażyć się w niebieskie kostki zwane uhami. Myślał ze jak kupil legendarną rudą postać to rozjebie solo wszystkich (przypomnijcie sobie jak ostatnio padl na Ank gdy myślał że jest boskim herosem) :D
Redeo nawet gdy kupił postać o 40 lvli większa nie pomyślał by wyposażyć się w niebieskie kostki zwane uhami. Myślał ze jak kupil legendarną rudą postać to rozjebie solo wszystkich (przypomnijcie sobie jak ostatnio padl na Ank gdy myślał że jest boskim herosem) :D
Po prostu chcial przetestowac co mniej wiecej moze. Mogl nie raz uciec :)
Ale czy to wazne durne pierdol*** wszystkich na tym forum zamiast normalnie rozmawiac :p Prawda jest taka ze i jedni i drudzy mysla ze wygrywaja a tak naprawde wszyscy przegrywamy :)
No wiesz moze myslal ze wszyscy sie przestrasza tego supermana
:evul:
Lomees
Dec 04 2007, 02:06:10 CET Killed at Level 103 by Xenis Xanon
and by Arthas of nebula
Biedak na blessy niema juz :(
figofago
04-12-2007, 12:10
Ej no co jest ?? chłopcy z ostatniej nadziei padają jak muchy ;<<<<. Czyżby "wieśniaki" z Chorzowa, Olecka, Przemyśla, Sanoka, Płocka i Lubaczowa okazali się za mocni dla miastowych chłopaków ;/ Ej mens don't give up.
Ej no co jest ?? chłopcy z ostatniej nadziei padają jak muchy ;<<<<. Czyżby "wieśniaki" z Chorzowa, Olecka, Przemyśla, Sanoka, Płocka i Lubaczowa okazali się za mocni dla miastowych chłopaków ;/ Ej mens don't give up.
No, niestety, aurenix padl :/
Ale my sie nie damy! Mimo, ze Sirschnappi, heiks, Meleandra, Legend sa silniejsi od nas postaramy sie przetrwac! MY! WIESNIAKI! ZAWSZE RAZEM!
Ej mens don't give down.
El_payaso
04-12-2007, 14:35
Aurenix padł na 2 minuty przed ss z tego co widzę, no to kurwa gz jeżeli mając 40 osób w gildi potraficie bić się jedynie o tej porze, przypominam, że nie jest on memberem Last hope, więc żart się nie udał. Z tego co wiem to heiks już podobno nie walczy, odkąd drewniak radyjo ma masakratusa, przestał być potrzebny, Meleandra aka Dred aka ping 5000 też nie walczy, chociaż nie pamiętam, żeby kiedykolwiek to robił. Od czasu rozbratu Fandila z Dredem meleandra jest gówno wartym charem ;p, a schirschnappi to on wogóle w wojnie jest ?, bo nie mam w vip ;p
Jeżeli chodzi o wieśniaków to musisz pogadać z Xaemem, on jest specjalistą w tej dziedzinie, aha i zapytaj kiedy będzie walczył mainem ?, bo na Boskiego Tomusia nie mam już unj ;/;/;/
yep archer tylko zebys sie nie przefragowal przyjacielu:/
El_payaso
04-12-2007, 15:10
Luźna guma Karol xDDD, co tam słychać na obsidi ? btw grasz jeszcze w ogóle w tibie xD! ?
sto czwarty mam chlopaku, ale ja malo gram wiecej brat.
Kapitan Chrupek
05-12-2007, 05:08
i Riverato hacked :D
tak naprawde , myslicie ze jak hakniecie pare osob to wygracie wojne ? uhm rookowanie postaci nie da wam tego czego my mamy , ah zapomnialem chlopaki ze wsi nadaja sie tylko do pola , wiec zydy do wora i do pieca
baj baj
tak naprawde , myslicie ze jak hakniecie pare osob to wygracie wojne ? uhm rookowanie postaci nie da wam tego czego my mamy , ah zapomnialem chlopaki ze wsi nadaja sie tylko do pola , wiec zydy do wora i do pieca
baj baj
Kurwa jeżeli ktoś zrobił na Riverato coment "Hail LAst Hope" to znaczy, że to my ? Ciekawe co by było jakby napisał "Hail" i nazwe swojej prawdziwej guildi.
Kurwa jeżeli ktoś zrobił na Riverato coment "Hail LAst Hope" to znaczy, że to my ? Ciekawe co by było jakby napisał "Hail" i nazwe swojej prawdziwej guildi.
Ej, cicho! "My, miastowi" jestesmy za glupi na to, zeby zrozumiec, ze jezeli ktos pisze w comencie "Hail Last Hope" i smieszne listy kto shakowal, to musi byc on/ktos z nich!
Btw, bylo "hoj" czy zabraklo? Zastanowcie sie kto ma najzajebistsza ortografie na Nebuli (podpowiedz: nie chodzi tu o czlowieka ktory zeruje na parcle w dp XD) i pisze "chuj" jako "hoj"
Btw.
jak wam poszla matura? Bo w Last Hope bardzo dobrze, najlepszy byl krum, ktory... a przytocze rozmowe
Krum Adri Join to channel.
Beerdrinker: Krum jak poszla matura?
Krum Adri: Ano dobrze
Tana: Co miales i ile napisales?
Krum Adri: a niewiem, mialem cos o lalce
Kaytek: Duzo napisales?
Krum Adri: No, mialem napisac 270 slow, to napisalem 100 i "wyszlem"
xD!
Kapitan Chrupek
05-12-2007, 14:16
Btw, bylo "hoj" czy zabraklo? Zastanowcie sie kto ma najzajebistsza ortografie na Nebuli (podpowiedz: nie chodzi tu o czlowieka ktory zeruje na parcle w dp XD) i pisze "chuj" jako "hoj"
Lis Superhero? hm?
Bosy_Wiesniak
05-12-2007, 14:49
Jeżeli chodzi o wieśniaków to musisz pogadać z Xaemem, on jest specjalistą w tej dziedzinie, aha i zapytaj kiedy będzie walczył mainem ?, bo na Boskiego Tomusia nie mam już unj ;/;/;/
___
Z mysla o tobie wlaze na boskiego tomusia, zeby nawet taka łajza jak ty zdobyła fraga. Z doswiadczenia wiemy, ze archer of fear nie ucieka od lvl -20. Chciałem dobrze, ale jak widac moja socjalna postawa nie została doceniona ;/ Ucałuj stupke faceta przybitego do desek i porzuc strach, choc strach to rzecz ludzka....dasz rade.
PS. Który lvl ma Riverato? Lubię chłopaka, ale mam nadzieję, że wysłaliście go spowrotem na rookgard, gdzie wspolnie z Diego Armando będzie mógł łowić rybki. You advanced in fishing......
swietnie Xeamus to lamus i jego koszula rox pewnie wziol ja z szafy swojego ojca . A do rive~ to nc juz wiem kto go haknol i nie zostawie tego ze tak powiem " o tak " w niedlugim czasie bedzie rewanz :o
El_payaso
05-12-2007, 17:42
Edytuje posta, dałem się ponieść xDDDD, szkoda gadać z Tobą Xaem, żyj sobie tam w swoim świecie.
tak tak nie strasz bo sie zerasz
Bosy_Wiesniak
07-12-2007, 13:35
Edytuje posta, dałem się ponieść xDDDD, szkoda gadać z Tobą Xaem, żyj sobie tam w swoim świecie.
Żyłka ci pękła? Mocno mnie pojechałeś? Widzisz różnica miedzy nami polega na tym, że ty wielki archerze dochodzisz do wygranych wojen jak juz jest wszystko jasne i mozna sie wozic. Ja natomiast lubie wyzwania i sprawy beznadziejne. Wtedy i radosc wieksza i satysfakcja nie mala. A takie kozaki jak ty to z tylnej kieszeni wyciagam.
Na nebuli gra 16 osob ktore stworzylo VU:
1. Vura Soth
2. Silver Chan
3. Hespios
4. Morrderca
5. Friida
6. Estana
7. Apocaliptus
8. Pan Ciasteczko
9. Castor Greey
10. Maledrus
11. Arthas of Nebula
12. Celandia
13. Lapka of Fear
14. Gohoode
15. Chudzierlok
16. Xaemus Serigimox
... a takie pionki jak ty moga im zrobic conajwyzej heavy missile rune.
Masakratus, przed wojna z VU powiedział te słowa: "Po wojnie z Phy, trzeba było sobie wyrobić pozycję"
Rozumiem, ze te twoje pierdoly to wyrabianie swojej pozycji?
Stan kiedys jak Castor w pierwszym rzędzie, to może ludzie zaczną cie szanować. Ogól plecy i brwi zebys wszystko lepiej widzial i stan do walki. Przydupasku. ELLO
El_payaso
07-12-2007, 18:27
Tak różnica między nami polega, że ja dochodzę, a z tego co słyszałem to ty masz już z tym problemy, starość nie radość, slyszałem że prostanol uno leczy te sprawy . Schudnij, znajdź wacka pod brzuchem, odwiedź rodzinę, wyprasuj koszule w żółwie, zmień patrzałki, bo kurwa masz kłopoty z pisaniem bez błędów. Nie pierdol o wyzwaniach, jak ty nawet nie stworzyłeś xaemusa, nie mówiąc ze 90 % expa na nim wbił war macia. Jedyne co stworzyłes to biedne dziecko, co nie zna nawet swojego ojca, a teraz kurwa zagraj w kości w depo venore, to ci juz tylko zostało.
Kapitan Chrupek
07-12-2007, 18:50
Tak różnica między nami polega, że ja dochodzę, a z tego co słyszałem to ty masz już z tym problemy, starość nie radość, slyszałem że prostanol uno leczy te sprawy . Schudnij, znajdź wacka pod brzuchem, odwiedź rodzinę, wyprasuj koszule w żółwie, zmień patrzałki, bo kurwa masz kłopoty z pisaniem bez błędów. Nie pierdol o wyzwaniach, jak ty nawet nie stworzyłeś xaemusa, nie mówiąc ze 90 % expa na nim wbił war macia. Jedyne co stworzyłes to biedne dziecko, co nie zna nawet swojego ojca, a teraz kurwa zagraj w kości w depo venore, to ci juz tylko zostało.
łeeee next wieśniak ... Xaem ścisnął Cie z klasa... a Ty zachowujesz sie jak wieśniak :) bez Argumentów tylko wyzwiska
typowy DRESIKU
El_payaso
07-12-2007, 19:02
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA okej men from WAJT STOK ONEONEONEOE ju lif in big sity oneoneoene!11111111. Tak xaem pocisnął mnie z klasą 5-tą B z pobliskiej podstawówki ;<:<:<:<, slyszałem, że tłumnie schodzą się do kafe odkąd xaem dorzuca cukierki gratis do swojej zajebistej oferty w cajb kafe in szczecin. Pokaż mi gdzie, go obraziłem ?, udzieliłem mu jedynie kilku rad xDDD, dla ciebie też mam jedną : czytaj uważnie i ze zrozumieniem, to tak najpierw złap się prawą ręką za kark, następnie pochyl głowę, rozbiegnij się w tej pozycji, biegnij tak długo aż wbiegniesz w ścianę. Może w końcu jak przyjebiesz się porządnie w główkę, to zaczniesz jej używać.
Bosy_Wiesniak
07-12-2007, 19:10
OK! Zanim zaczniesz czytać przyczesz brwi, żeby ci sensu nie zasłaniały. Gotów? OK startujemy!
Dochodzisz w czym? A co mówi twoja własna ręka jak dochodzisz? BRAWO? KOCHAM CIĘ? hEHHEEE. Pokaz mi jedna kobietę która na trzeźwo pozwoliłaby ci dojść gdziekolwiek. Na samą myśl mnie mdli. Moj syn jest biedny, ale przynajmniej w jego pokoju kartoniki po
ATI 7500 i facet o imieniu na J przybity do desek, nie stanowią jedynych zabawek :)
I wyzywaj dalej do woli GO ON. Jestes ze wsi i na to trzeba brac poprawkę. Na koniec dobra rada wujka xaema: "Tylko nie dochodź za często bo ci hydraulika siądzie zanim poznasz jakąś kobietę".
A znając życie twoj pierwszy i jedyny raz będzie wyglądał tak:
"DWA RUCHY I BOLEK SUCHY".
El_payaso
07-12-2007, 19:15
Nie przychodzę do twojej caffe i nie siadam Ci na kolanach jak inni młodzi boys, więc nie będę mówił do Ciebie wujku i słuchał twoich rad, wybacz :<
Ja wam proponuję zmienić temat na coś dotyczącego Tibii. Jak chcecie się wyzywać, obrażać, przeklinać itd. - róbcie to na gg lub w grze, byle nie tutaj.
Ancient900
09-12-2007, 14:23
Wie ktoś coś więcej o nadchodzącym POI?
TheDwarf
12-12-2007, 01:19
stworzylem swojego 1szego bloga, zapraszam
<<<<<<
Uwazam ze twoj blog jest niepowtarzalny i niezwykle wykonany. Pisz dalej.
Coś na rozluźnienie zwieraczy
Wakacje 2007
http://youtube.com/watch?v=nc-Rk2MURCw
TheDwarf
12-12-2007, 23:29
"a wy z olecka?" HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
Kapitan Chrupek
13-12-2007, 02:16
Bo powiedzieli ze Olecko rozprowadza alkohol i narkotyki xD Estana ma chyba cały filmik -.-
i znow w plecy :/
wczoraj
2:8 dla vu
dzis
2:17? dla vu
hail Hellium i pozdrowienia dla Vux'xi pana ktory posral sie noobow na 100lvl
Noto chyba juz po wojnie, kthxbye, pozdro pocwicz.
http://img256.imageshack.us/img256/6286/beztytuufw9.jpg
Ojej ; (
uuuuHHHHhuuuu HHhuuuuuHuuuu
Sniezynka
15-12-2007, 16:33
Jeszcze nie wszystko stracone :)
Hail LH :*
UTYLIZACJA ZAKOŃCZONA POZYTYWNIE
:kat:
Thunderbolt
15-12-2007, 18:44
Hahaha wpierdol!!!
Channel saved at Mon Dec 10 20:11:38 2007
20:04 Falon Wena [24]: qrwa ale jestescie cioty
20:04 Sunze [99]: ?
20:04 Falon Wena [24]: zabijecie jednego i s*******acie
20:04 Falon Wena [24]: -.- mi was
20:04 Sunze [99]: znam Cie czlowieku?
20:04 Falon Wena [24]: chodzcie sie na*******ac
20:04 Falon Wena [24]: a nie
20:04 Falon Wena [24]: wiecej wasd jest
20:04 Falon Wena [24]: a sioe qrwa boicie
20:04 Falon Wena [24]: -.-
20:04 Sunze [99]: no nie znam Cie jednak
20:04 Sunze [99]: nasze lvle 80-150
20:05 Falon Wena [24]: znasz znasz mnie
20:05 Falon Wena [24]: ;]
20:05 Falon Wena [24]: qrwa jak byscie sie nie bali
20:05 Falon Wena [24]: to bysie nawet 10 lvlami
20:05 Falon Wena [24]: mogli cos zdzialac
20:05 Falon Wena [24]: nie tylko lvl sie liczy
20:05 Falon Wena [24]: jestescie jendym wielkim scierwem a nie gildia
20:06 Falon Wena [24]: tyle ci powiem
20:06 Falon Wena [24]: takim czyms wojny nie wygracie
20:06 Falon Wena [24]: pozdrawiam
20:06 Falon Wena [24]: bye bye
20:06 Sunze [99]: czlowieku
20:06 Sunze [99]: chuj wie kim jestes
20:06 Sunze [99]: a sie wypowiadasz
20:06 Sunze [99]: to mi jest Ciebie zal
20:06 Sunze [99]: ze chuja wiesz a zabierasz glos
20:06 Falon Wena [24]: widze co sie dzieje
20:06 Falon Wena [24]: ...
20:06 Sunze [99]: srasz
20:07 Falon Wena [24]: qrwa chcecie wygrac wojne?
20:07 Falon Wena [24]: to wyjdzcie sioe na*******ac
20:07 Falon Wena [24]: a nie
20:07 Falon Wena [24]: zabijecie jednego
20:07 Falon Wena [24]: i spieprzacie
20:07 Falon Wena [24]: ...
20:07 Sunze [99]: to sie nazywa sneak attack
20:07 Falon Wena [24]: wiem...
20:07 Falon Wena [24]: ale snekami nic nie zrobicie
20:07 Falon Wena [24]: bo oni zaraz
20:07 Sunze [99]: jutro update
20:07 Falon Wena [24]: lvl odrabiaja
20:08 Sunze [99]: moze cos po upie zdzialemy
20:08 Sunze [99]: jak nie
20:08 Sunze [99]: to sie porzegnamy
No wiec jesli wierzyc sunzemu na slowo to bye bye Last Hope xD
Hahaha wpierdol!!!
No wiec jesli wierzyc sunzemu na slowo to bye bye Last Hope xD
Ehhh szczerze w to wątpie, tylko nie wiem dlaczego jakiś pionek z 50 lvl wypowiada się na temat wojny.
nebulanoob
15-12-2007, 20:27
Ehhh szczerze w to wątpie, tylko nie wiem dlaczego jakiś pionek z 50 lvl wypowiada się na temat wojny.
Cala wasza gildia to pionki.
TheDwarf
15-12-2007, 20:41
Cala wasza gildia to pionki.
Niektore z tych pionkow swojego czasu doszły do konca planszy, stajac sie "figurami", natomiast coponiektore pionki z VU zostały zbite - Hespios, Riverato etc.
Thunderbolt
15-12-2007, 20:47
hmm...
Po pierwsze widze co sie dzieje na servie, mam prawo do komentowania tego.
Po drugie w vu sa moi rle wiec mozna powiedziec ze biore jakis udzial w tej wojnie(byc moze z jakichs powodow bierny...) :p
Niektore z tych pionkow swojego czasu doszły do konca planszy, stajac sie "figurami", natomiast coponiektore pionki z VU zostały zbite - Hespios, Riverato etc.
Hidek, dawaj we 2 rozjebiemy całą nebule <3
TheDwarf
16-12-2007, 02:34
Hidek, dawaj we 2 rozjebiemy całą nebule <3
Wawiernia dobrze wiesz ze moglibysmy to zrobic solo i trwaloby to okolo tygodnia. We dwóch zajeloby to okolo pół godziny. Ale po co psuc graczom zabawe, niech sie dalej bawia w wojne.
@Thunderbolt
Tak, bierzesz udzial w tej wojnie. 90% fragow straconych przez Freedom Fighters pod róznymi nazwami to Twoja sprawka, prosze dojdz do nas a wtedy wygramy. Twój udzial w tej wojnie jest tak duzy, ze mozna powiedziec ze sam walczysz.
Aha i jeszcze komentując skrina danego przez - Castora, zastanawialiscie sie dlaczego Silver Cham nie napisał "UTYLIZACJA"? Odpowiedz jest dziecinnie prosta - zastanawial sie przez jakie "u" napisać. Oj, szymuś, szymuś - słyszałem że meksykanie wspierają waszą gildię finansowo, wiec moze popros ich o slownik ortograficzny z okazji zblizajacych sie świąt bożego narodzenia.
@hidek
Jestes debilem czy udajesz?
Po 1 kazdy pisal, tylko niezdazylem zlapac na screenie.
Po 2 wiesz kto to jest Szymus? -.-'
Thunderbolt
16-12-2007, 10:29
@sir hidek
Jakbys uwaznie przeczytal mojego posta to zauwazylbys, ze zaznaczylem "BIERNY UDZIAL" omg
Wawiernia dobrze wiesz ze moglibysmy to zrobic solo i trwaloby to okolo tygodnia. We dwóch zajeloby to okolo pół godziny. Ale po co psuc graczom zabawe, niech sie dalej bawia w wojne.
@Thunderbolt
Tak, bierzesz udzial w tej wojnie. 90% fragow straconych przez Freedom Fighters pod róznymi nazwami to Twoja sprawka, prosze dojdz do nas a wtedy wygramy. Twój udzial w tej wojnie jest tak duzy, ze mozna powiedziec ze sam walczysz.
Aha i jeszcze komentując skrina danego przez - Castora, zastanawialiscie sie dlaczego Silver Cham nie napisał "UTYLIZACJA"? Odpowiedz jest dziecinnie prosta - zastanawial sie przez jakie "u" napisać. Oj, szymuś, szymuś - słyszałem że meksykanie wspierają waszą gildię finansowo, wiec moze popros ich o slownik ortograficzny z okazji zblizajacych sie świąt bożego narodzenia.
Nie pyskuj do Dimholta, on tak walczy, że kiedyś padł od naszych nub charów, a za 2 minuty wychodząc z templa spotkał Wawiernię oraz 3 innych i znowu upadł.
Btw. Hidek ide do ciebie na serva XD Nebula śmierdzi ;s
Edit:
Czemu Nodois nie napisał Utylizacja? Nie chcieliście se wstydu robić na forum?
Shakyel ma lepszy skill polskiego niż Nodois
Thunderbolt
16-12-2007, 12:29
Nie pyskuj do Dimholta, on tak walczy, że kiedyś padł od naszych nub charów, a za 2 minuty wychodząc z templa spotkał Wawiernię oraz 3 innych i znowu upadł.
Btw. Hidek ide do ciebie na serva XD Nebula śmierdzi ;s
Edit:
Czemu Nodois nie napisał Utylizacja? Nie chcieliście se wstydu robić na forum?
Shakyel ma lepszy skill polskiego niż Nodois
Tak te 2 dedy byly przykre ;/ tylko ze wtedy nie ja gralem dimholtem.
nebulanoob
16-12-2007, 13:41
@Thunderbolt
Hidek twój udzial w "wojnie"(od zawsze mówiłem ze to nie jest wojna tylko załosna próba PK) jest podobny do Dimholta czy jak mu tam.
Próbujesz zaistniec przynajmniej na forum rozumiemy to.
Ojojojoj ale sie posypalo ofert WT na trade channel
Wiec zegnamy :dance:
Ancient900
16-12-2007, 17:30
Masakratus(700k)
He'nryk(300k)
Maaster Mietek(500k)
Shakyel(300k)
Sunze(600k)
Tana Max(600k)
Trax Thorglewe(500k)
Calh Mand'ik(300k)
Elan Vade(300k)
Furion'Sorcerer(300k)
Legend of Goku(300k)
Pati Monkey(300k)
Pyrokar Aldix(300k)
Redeo(500k)
Scorpion Hammer(300k)
Vius(300k)
Wizz Lowe(300k)
Xendosa(400k)
Estana(500k)
Faramir with Gondor(300k)
Gadus the Joke(300k)
Grelath(400k)
Krum Adri(300k)
Royal Paulo(500k)
Shakal Pall(300k)
Sqeensy(300k)
Ulf Da'Doom(300k)
Vaphoor(300k)
Washabi Junior(300k)
Wos the Joke(300k)
Xakan Dazor(300k)
Beerdrinker Slotare(500k)
Dram Asch(300k)
Faraon of Nebula(300k)
Jo'bol(300k)
Narlen(300k)
Phoregox(300k)
Tert Clawint(400k)
Vinshenzo(600k)
Woriw(300k)
Ya'kumo(300k)
Zax Cruise(300k)
Lis Zapinator(700k)
Ratinsa(300k)
Archangal(300k)
Eye of the Dragon(300k)
Fox Lionheart(300k)
Swiftek(300k)
Blood human(300k)
Xayrus(300k)
Maciek of darkness(300k)
Siedllczanin(300k)
Friida(500k)
Hinogoos(400k)
Vicka(300k)
Exizaiterer(300k)
Zelarz(300k)
Shargas(300k)
War Macia(300k)
Mevionek(300k)
Axel Lou(500k)
Inspyk(500k)
Cybe Anth(300k)
Lord Moren(300k)
Joheb(300k)
Baron Hood(300k)
Rider Eddi(400k)
Lomees(500k)
Sirschnappi(300k)
Phoenix of Nemesis(400k)
Voltres(300k)
Ivan Alasty(300k)
Weiza(300k)
Yastard(300k)
Knaak Skywalker(300k)
Sir Hidek(200k)
Gauwartt'Pulse(300k)
Heiks(500k)+
Kaytek Ziom(500k)+
Xaemus Serigimox(700k)
+free
xD! już 1kk zarobili ;o
@up
pewnie zbiora kase... i potem jak zwykle beda zabijac kazdego pokolei i znow gotówke za to chciec... nie wiem po co Kaytek zaplacil skoro ma 70+ rp na tym samym koncie... roznica 30 lvli...
Bosy_Wiesniak
17-12-2007, 15:07
Co z tego, ze zaplace jak doje.ie mi 200k exp limit dziennie.
CHEIKS juz wie ze jak przekroczy o jeden wiecej to bedzie det.
Taka wolnosc to chlopak niech wsadzi sobie w dupę. Tak, tak w dupę.
I wszyscy ktorzy zaplacili i tak beda doje.ani w ciagu miecha.
Pozatym zaplacic tylko po to zeby ogladac te ich zadowolone z siebie mordy to prawie jak masochizm.
Takze placcie frajerzy hahahha.
Za 700k mozna zrobic 100ms w miecha bez nerwacji, a i marte mozna przy tym wielkokrotnie obrocic.
I jeszcze jedna sprawa mnie ciekawi. Otóż, jestem ciekaw kiedy przydupasy typu archer, czy nodois wyciągną ręce po paymenty. A finix pokaże im swój wypięty blady kościsty zad. Okaże się wtedy, że padali, lizali, cmokali zupełnie na darmo.
Kase zbierze i tak tylko niewielu. Reszcie się da fajeczkę do oblizania.
HEHE, satysfakcja murowana.
Warto żyć, by dożyć tych pięknych chwil.
Jeśli ktoś z przydupasów po wojnie nie wie komu w danym momencie ma wylizać, i na jakiego konia ma stawiać niech pisze do mnie.
Przyjmujemy również zakłady, że wałek pójdzie na kasie, a do podziału będzie 7 osób.
Reszta zostanie z brązowymi językami bez grosza przy pupie.
YOURS,
XAEMUSIK SERIGIMOXIK
TheDwarf
17-12-2007, 23:19
A więc zaczne swoj ostatni (?) post na tym forum stwierdzeniem, ze smieszy mnie to ze mam najnizszy payment. 7 miechów walki, bycia na 90% akcji, insultowania i spamowania forum, zeby zdenerwowac burakow na nic. To wszystko na nic.
Poza tym cena 200k wydaje sie byc niska, jednak spojrzmy na to z innej strony 200k + explimit + uszczerbek na honorze + wiedza ze lada dzien silver z kolegami wpadnie mi na expa i zabije za to, ze powiedzialem mu o nim prawde to cena wysoka. Zbyt wysoka jak dla mnie.
Ci ktorzy chca niech sobie spokojnie płacą - jednak zyjemy w czasach promocji, komercji i innych takich - nawet wiejskie przedsiebiorstwa chca nas zwabic reklama. Paymenty wygladaja tanio, ale nie zapominajmy o ukrytych kosztach - 200-700k paymentu głównego, a do tego gratis:
- 100k, zestaw blessy + AoL w momencie, gdy w Plocku, Sanoku czy innym Olecku bedzie zła pogoda.
- 3k, bp uhów, gdy komus z VU sie bedzie nudzic.
- 100k, zestaw blessy + AoL, gdy meksykańce poczuja wladze.
Teraz sami pomyslmy czy sie opłaca. Odpowiedz jest prosta, ale wolałbym, zebyscie wnioski przemysleli sami. A wiec po glebszym przemysleniu sprawa nie jest warta uwagi.
Dosyc ciekawy jest przykład Baron Figielka, ktory przelał pieniazki na konto VU a ci juz go zdazyli dojechac. Piekne, czyz nie?
Nie oszukujmy sie, to nie jest Nova, Eternia, Antica czy Titania zeby mozna bylo zapłacić i "wykreślić" wojne ze swojego zyciorysu. To jest Nebula i tu nie ma tak łatwo. Popatrzmy na byłe Ordo, zapłaciło wiele osób i co? Dzisiaj albo sa w Last Hope albo "RETIRED". Piekna przyszlosc i niestety lepszej tym co zaplaca nie wróże.
Pamietajcie też o tym, że płacąc fundujecie dla nich SDki, ktore pozniej poleca w waszych kolegów. Z gory dziekuje za moja dętke od comba SD fundowanego przez byłych guildmates - nie ma nic lepszego na świecie.
Podsumowujac, placcie, placcie i tak w koncu spotkamy sie w PZcie. Tylko, ze ja bede wtedy o te kilkaset k od was bogatszy.
Na zakonczenie mojego postu dodam dialog z Finixem:
- Dlaczego mam tylko 200k?
- Bo jestes idiota, a idiotom przysluguja znizki.
Gdybysmy praktykowali podobne metody i to my bysmy wygrali wojne to czesc VU dostalaby na pewno wolnosc za darmo. Nie mam tu najmniejszych watpliwosci. Rozumiem jednak, ze Finix nie czuje sie najlepiej z okazji update'u - questy, zagadki - wszystko na myslenie, a on tym specjalnie nie grzeszy. Pociesze Cie jednak - w nastepnym update maja dodac nowe tereny, a w nich - krowy, chlewy, stajnie, obory - bedziesz czul sie jak u siebie, a Twoja gildia z pewnoscia kupi tam guildhall. Teraz bedziesz mogl krowy doic na przemian w RLu i w Tibii, cos niesamowitego.
Dodatkowym aspektem update'u będą twarze z RLa w Tibii. TAK! Teraz kazdy bedzie biegal po ekranie z własną twarzą. Jest to pewnego rodzaju plus dla nas - teraz takiego Silver Chana mozemy paralizowac bez druidów i Paralyze rune, wystarczy jedno lustro rzucone przez niego i mamy dlugotrwaly paraliz.
CipSoft pomyslal takze o innym czlonku Viribus Unitis - Wachu of Nebula. Teraz, gdy padniesz i wymyslisz jakas wymowke - dętka anulowana. Więc teraz Wachu, gdy będzie miał kicka, laga, monitor mu sie wylacza i elektrownia akurat bedzie miala awarie - nic nie straci. Swoja droga Wachu to smieszny przypadek. Najpierw padł od nas 2 kratki od drabinki i mówił że był w stanie nietrzeźwym. Czyli popełnił konflikt z prawem, bo 13-latkom nie wolno pić alkoholu. Potem padł na Ank, zamiast biegać po sklepach to chyba biegł z PZtem na statek. Nie pamietam jego wymowki, ale tez byla dobra. Nastepnie ktos od nas zabił go 50 MSem, gdy on miał 107 lv. To był szczytowy popis jego PvP - pokazal prawdziwy brak klasy, a potem tlumaczył sie "kickiem". Natomiast szczytem wszystkiego byl jego czwarty death, znow od noobcharow naszych - tym razem przestaly mu dzialac UHy - HAHAHAHAH. Nastepnym razem pewnie przestana mu dzialac BoHy i bedzie wolniej biegal, potem przestanie mu dzialac miecz i nie bedzie mogl nas bic. Jak wiemy chlopak jest prawdziwym mistrzem wymowek na Nebuli - mysle, ze moglby napisac o tym ksiazke. BTW ostatnie 2 bitwy (Edron, Frosty) Last Hope przegrało bo przestały nam działać SDki - AUTENTYCZNIE! Na PoH D-lair wszyscy mielismy kicka, na openie na ank bylismy na*ebani wszyscy, a na wczesniejszym Edron zrobilismy sobie przerwe na obiad.
Nie zapominajmy także o niesamowitym wkładzie w zwycięstwo innych wielkich wojownikow, ktorzy mysla juz ze sa legendami. W rzeczywistosci, jednak stanowili tylko ogon Viribus i gdy nie bylo ich online to albo siedzieli w PZ albo pospiesznie dawali logi, wielkie gwiazdy. Warto tez dodac, ze ogon szybko staje sie niepotrzebny, wiec i wy staniecie sie niepotrzebni. Pamietajcie, ze Finix moze w koncu kupic toilet-paper i stracicie prace. Straszne, ale prawdziwe.
Krotko mowiac wasza przyszlosc jest niepewna - o jedno miejsce "pracy" walczy kilkanaście głodnych jęzorów. Dla twojego moze w koncu braknac miejsca.
Pewnie powiecie, ze moje slowa sa bez pokrycia, ale poczytajcie sobie co pisze na Tibia.com forum słynny przydupas, który był wierny jak pies wobec swoich panów - Skul Xend. Pamietamy, ze pod roznymi postaciami chodzil lizac na kazdym battlu. Niestety i on przestal byc przydatny na tym servie. Wzruszajace, czyz nie?
Takich historii było już wiele więcej, ale przeciez kazdy z nas dobrze je zna. Tylko nie kazdy zdaje sobie sprawe z tego faktu, ze moze byc nastepny. Ze to wlasnie jego jezor przestanie byc wystarczajaco sliski i nawilzony by dalej dzialac. Ze to wlasnie on poczuje smak gleby.
Nasuwa sie teraz jedno pytanie, co dalej robic na Nebuli? Ja bym proponowal zmieniac server jak najszybciej, chyba ze spelniasz wymagania sprzetowe i umiesz dobrze lizać. Ja np. nie potrafie, wiec ten server do mnie totalnei nie pasuje. Kolejna opcja to tak jak nasi koledzy zza Atlantyku sprzedawac po promocyjnych cenach Premmy dla VU. Krasc matce karte kredytowa i zamowic PACC komus. Czego sie nie zrobi, zeby na tym servie przezyc.
Witam, na "lepszej" Nebuli. By lizalo sie lepiej. Wszystkim!
/Hidek
PS. Nie ujrzycie mnie juz wiecej w roli piszacego na tym forum. Jesli ktos ma jakies pytania to niech zada, ja odpowiem ale nowych watkow poruszac nie bede.
PS2. Te obelgi dotycza tylko tego ownera Finixa co mi tak napisal (prawdopodobnie hespies), do drugiego nic nie mam i go szanuje. Podobnie ma sie sytuacja z Silverem - dotyczy to tego ownera co mi matke obrazal jakis czas temu.
@Old Ordo
Stare Ordo po wyplaceniu zaczal zabijac nikt inny jak twoj wódz Xaem ktory oposcil gildie a wina spadla na VU. Spytaj kogo chcesz :P
@Hidek
Wiesz dlaczego masz najmniejszy payment? Bo jestes najwiekszym pionkiem na tej "wojnie" a twoje posty swiadcza tylko o tym jakim to jestes blaznem. Nazwales mnie idiota? Dlatego ze sprawiedliwie ocenilem twoj wklad w wojne? (Przynajmniej z mojego punktu widzenia) A co do update to mi w sumie pasuje. (przepraszam ze nie jestem tak inteligentny jak ty :( a co do tego ze mieszkam na wsi to zapewne tak uczony jak ty powinien wiedziec ze w Polsce (na wzor USA i Europy Zachodniej) nastepuje tzn Dezurbanizacja.
@Do tych ktorzy placa
Chcecie to placicie nie to nie , nikt plakac nie bedzie.Ze tak powiem gracie bez robienia problemow - nie macie problemow z naszej strony.
kthxbye
Ciesze sie ze to koniec twojej kariery z tym forum bo byles niezwykle zalosny :D
TheDwarf
18-12-2007, 01:49
@Old Ordo
Stare Ordo po wyplaceniu zaczal zabijac nikt inny jak twoj wódz Xaem ktory oposcil gildie a wina spadla na VU. Spytaj kogo chcesz :P
@Hidek
Wiesz dlaczego masz najmniejszy payment? Bo jestes najwiekszym pionkiem na tej "wojnie" a twoje posty swiadcza tylko o tym jakim to jestes blaznem. Nazwales mnie idiota? Dlatego ze sprawiedliwie ocenilem twoj wklad w wojne? (Przynajmniej z mojego punktu widzenia) A co do update to mi w sumie pasuje. (przepraszam ze nie jestem tak inteligentny jak ty :( a co do tego ze mieszkam na wsi to zapewne tak uczony jak ty powinien wiedziec ze w Polsce (na wzor USA i Europy Zachodniej) nastepuje tzn Dezurbanizacja.
@Do tych ktorzy placa
Chcecie to placicie nie to nie , nikt plakac nie bedzie.Ze tak powiem gracie bez robienia problemow - nie macie problemow z naszej strony.
kthxbye
Ciesze sie ze to koniec twojej kariery z tym forum bo byles niezwykle zalosny :D
A wiec jak juz mowilem odp na komentarze do tego watku, wiec odpowiem Ci drogi liderze wojny.
@Old Ordo
Thor Eter to najznakomitszy tego przykład. Mysle tez, że Tert Clawint oraz Calh Mand'ik na PoI zostali zabici przez Xaema. Dobry ten xaem skoro potrafi sam zabic, a w deadliscie ofiary jest ktos inny.
@O mnie
Tak, bylem pionkiem bo razem z Hespiosem nie wyszarowałem 130 MSa na hydrach. Tak, bylem pionkiem bo z dotacji z gminy nie kupowałem manasow na te hydry. Wiec sluchaj mnie teraz uwaznie - nie o level tu chodzi, a o aktywnosc i ogolne dzialanie, a tu nie mam co narzekac - bylem przeciez na wiekszej liczbie akcji niz ty. Ty fragowales - 1:0 dla ciebie, tzn dla twojego bota. Ty miales lvl i szybkosc - 2:0 dla ciebie, tzn. twoich innych ownerów. Pamietaj, ze gdyby w Tibii usuneli wszystkich sharerów i botterów, to olecko by teraz grało ale chyba na single player. Pamietaj o tym. Nie jestes inteligentny jak ja? Moze przestan patrzec na innych graczy przez pryzmat levela i tego co potrafi jego bot. To, ze nie uzywam BlackDNGAuto v8.1 i ze nie sharowalem MSa, razem z całą moja klasa nie znaczy ze jestem pionkiem.
Co do twojego miejsca zamieszkania, to pociesze cie - od kilku dobrych lat nie mieszkam juz w miescie. Ale moja wies zupelni rozni sie od twojej, tu zamiast pola uprawnego masz las w ktorym mozesz pić i robić co chcesz bez obaw ze mundurowi cie spotkaja. Tu zamiast krow masz sklepy i bary. Aha i pamietaj, ze to nie ja robie ze swojego miejsca zamieszkania takiej furory: "CZE JESTEM JACEK Z OLECKO-SWIĘCIE PRAWIE JAK OKĘCIE". Widze ze masz to juz na tibia.com i .pl teraz pora wpisać na tibia.de, tibiabr.com, fotka.pl i dac ogloszenie do gazety.
/hidek
Kapitan Chrupek
18-12-2007, 07:01
r.i.p Hidek
r.i.p xaem
r.i.p nebula
pora spadac na Eternie ;) gl hf
Bosy_Wiesniak
18-12-2007, 12:48
@Old Ordo
@Hidek
@Do tych ktorzy placa
kthxbye
Tyle, ze Hidek ma łeb! A ty krowia niańko, umiesz tylko dobrze obsługiwać bota. Gość ci jedzie po rajtach, a ty nie potrafisz zdania sklecić. Zapomniałem nie ma bota, który posta napisze :( Nie trzeba być omnibusem, żeby wiedzieć kto w życiu będzie miał łatwiej. Dezurbanizacja HAHAHAHA wam powinni prąd odciąć, żebyście w końcu coś tam posadzili na tym zadupiu, a nie tylko granie od rana do nocy. Jedyne co twoja wiocha produkuje to GP sprzedawane na Allegro.
Jak można nazwać kogoś "żalosnym" mając takie uszy jak ty?
Pociesze Cie jednak - w nastepnym update maja dodac nowe tereny, a w nich - krowy, chlewy, stajnie, obory - bedziesz czul sie jak u siebie, a Twoja gildia z pewnoscia kupi tam guildhall. Teraz bedziesz mogl krowy doic na przemian w RLu i w Tibii, cos niesamowitego.
Respect HIDEK!!!
Fallathanu
18-12-2007, 14:40
@Hidek
Smiejesz sie z nich ze sa wiesniakami i ze ta gra t cale zycie dla nich, a sytuacje ktora teraz jest na Nebuli przezywasz jak mrowka okres. Nie chce nikomu tutaj ublizac, ani sie klocic. Jednakze jesli by tak Ci wszystko zwisalo i mialbys tych jak Ty to mowisz "wiesniakow" w dupie, to nie meczyl bys sie przez jakies 30 min zeby napisac swojego jak, ze przesyconego inteligencja i uprzejmoscia posta. To jest tylko gra chlopaku, "wiesniaki" wyj.ebaly Cie z serva i przyjmij to jak facet z jajami, a nie jak baba na rynku, ktora nie ma sie komu wyplakac ;)
Kazdy robi PA, na kazdym servie sa wdupowlazy, wszedzie sa wojny.
Jestem pewien na 10000% ze jak byscie wygrali wojne to bylo by o wiele wieksze PA, najlepszy przykladem jest Tana Max, smieszny koles, troche zakompleksiony tak sadze,jeszcze jakis miesiac temu pisal do kazdego z pro od VU ze ma payment 20 k i odgrazal sie co on mu nie zrobi, a prawda jest taka ze pale moze zrobic(Wybacz za wulgaryzm, ale to jest najlepsze okreslenie tej sytuacji).
Mam dla Ciebie ziomus szacunek bo nie boisz sie walczyc 90 ek, ktory powiedzmy sobie szczerze jest scierwem na wojnie, wiec daj sobie spokoj i idz na piwo..
@Xaemus~
Do Ciebie osobiscie tez nic nie mam, ale jesli bys byl facetem trochebardziej rozgarnietym ktory potrafi spojrzec prawdzie w oczy to wiedzial bys ze ten nasz(Tak tak tezj estem ze szczecina) Szczecin to tak naprawde wioska z tramwajami, w ktorej nie ma nawet pozadnego boiska do grania w pilke ;)
Troche mi Ciebie zal bo masz pewno 30 + lat(skoro masz zone i dzieci),a grasz w debilna gierke i na dodatek klocisz sie z dzieciakami na forum. Nie wiem jaki jest w rl ale z Twoich wypowiedz na forum to wnioskuje ze moi kolesie co maja po 16-18 lat sa bardziej dojrzali niz Ty bo nie przeszla bym in nawet przez glowe mysl zebysie klocic z gowniarzami na forum i wyzywac ich od wiesniakow bo samemu mieszka sie w troche wiekszym miescie ;)
To bybylo tyle z mojej strony, nikogo nie chcialem obrazic, jesli to zrobilem to przepraszam ale z mojego obiektywnego punktu widzenia to tak to wszytsko wyglada
pzdr
Bosy_Wiesniak
18-12-2007, 15:50
@Xaemus~
Do Ciebie osobiscie tez nic nie mam, ale jesli bys byl facetem trochebardziej rozgarnietym ktory potrafi spojrzec prawdzie w oczy to wiedzial bys ze ten nasz(Tak tak tezj estem ze szczecina) Szczecin to tak naprawde wioska z tramwajami, w ktorej nie ma nawet pozadnego boiska do grania w pilke ;)
Troche mi Ciebie zal bo masz pewno 30 + lat(skoro masz zone i dzieci),a grasz w debilna gierke i na dodatek klocisz sie z dzieciakami na forum. Nie wiem jaki jest w rl ale z Twoich wypowiedz na forum to wnioskuje ze moi kolesie co maja po 16-18 lat sa bardziej dojrzali niz Ty bo nie przeszla bym in nawet przez glowe mysl zebysie klocic z gowniarzami na forum i wyzywac ich od wiesniakow bo samemu mieszka sie w troche wiekszym miescie ;)
To bybylo tyle z mojej strony, nikogo nie chcialem obrazic, jesli to zrobilem to przepraszam ale z mojego obiektywnego punktu widzenia to tak to wszytsko wyglada
pzdr
Fajnie, że mnie żałujesz. Mam jednak dla Ciebie smutną wiadomość, mianowicie; też kiedyś będziesz miał "30+ lat", różnica między nami polega na tym, że wy marnujecie swoje najlepsze lata dla pixeli, a ja te gorsze. Mając lat 16-18 wolałem szmule które przedstawiają nogi w procę. Teraz faktycznie spędzam czas przed komputerem wiążąc tym samym przyjemne z pożytecznym. Btw, nie wiesz co będzie jak będziesz miał 30lat więc nie mów co będziesz robił. Proroctwo zostaw innym, ogólnie nie warto się w to bawić, bo mogą Cię do desek przybić i taki będzie finał.
I na koniec, nie wiem w jakim szczecinie ty mieszkasz ale u nas boisk jest dużo. To, że wszystkie puste to inna sprawa. Dzieciarnia w tibie łupie zamiast pobiegać. A o ile dobrze pamiętam, to ludzie z furory byli u mnie w cafe i szukali soczka aka Ma'rin, chcąc obić go strasznie. O ile mnie pamięć nie zawodzi byłeś wśród nich?! Pamiętam stwierdzenie "Czarna BeEmKa czeka na dole" HAHHAHHAHHA
Pamiętaj jednak, że średnio rozgarnięty człowiek nie musi się obawiać czarnych BeEMek, w dzisiejszych czasach benzyna droga i nikt nikogo do lasu nie wozi.
Gratuluje poczucia humoru,
xaemus
A więc, chciałbym od siebie dodać, że na przykład Hidka, mam zamiar zakończyć swoją przygodę z Nebulą, oraz z tym forum.
Bardzo się cieszę ,że ta wojna się zaczęła, bo poznałem dużo fajnych ludzi, było dużo rozmaitych tekstów, wykrętów na TS/Ventrilo. Niestety koniec mnie jednak smuci, ponieważ odchodzę jako "Sprzedawczyk".
Teraz wytłumaczę co było powodem sprzedawania, jak wiadomo członkom LH, przed akcją na frostach musiałem jechać do miasta, wróciłem po akcji, myślę, wejdę na tibia.com sprawdzę jak im poszło, patrze a tu maskra, wbijam na Ventrilo i pytam co się stało. I słyszę "pewnie nas sprzedałeś, s*******aj, jebany spy" a więc ja wciskam przycisk Disconnect. Naciskam ikonę Tibia na moim pulpicie, wpisuję Account Number oraz Password, wciskam na klawiaturze T, po czym Enter. Otwieram VIP, i widzę znajomy i zaprzyjaźniony mi nick Castor Greey, otwieram okno rozmowy po czym
Ja:Czesc
Castor:Elo
Ja:ostro ich pojechaliscie
Castor:hahahuahauhaua
Ja:btw Tassy Monix to Narlen i robi chara na wojne
Rozmowa się skończyła, Narlen został dojechany, a ja jestem z tego zadawolony
I na koniec chciałbym powiedzieć, że nie chciałem żeby to tak wyszło, ale nie których sytuacji nie można przewidzieć.
Kiedyś tu pewnie wrócę, a narazie to Hidek szukaj servera, a ja szykuję kasę na pacca XD
Cya, Yours Wawiernia
Fallathanu
18-12-2007, 16:17
Fajnie, że mnie żałujesz. Mam jednak dla Ciebie smutną wiadomość, mianowicie; też kiedyś będziesz miał "30+ lat", różnica między nami polega na tym, że wy marnujecie swoje najlepsze lata dla pixeli, a ja te gorsze. Mając lat 16-18 wolałem szmule które przedstawiają nogi w procę. Teraz faktycznie spędzam czas przed komputerem wiążąc tym samym przyjemne z pożytecznym. Btw, nie wiesz co będzie jak będziesz miał 30lat więc nie mów co będziesz robił. Proroctwo zostaw innym, ogólnie nie warto się w to bawić, bo mogą Cię do desek przybić i taki będzie finał.
I na koniec, nie wiem w jakim szczecinie ty mieszkasz ale u nas boisk jest dużo. To, że wszystkie puste to inna sprawa. Dzieciarnia w tibie łupie zamiast pobiegać. A o ile dobrze pamiętam, to ludzie z furory byli u mnie w cafe i szukali soczka aka Ma'rin, chcąc obić go strasznie. O ile mnie pamięć nie zawodzi byłeś wśród nich?! Pamiętam stwierdzenie "Czarna BeEmKa czeka na dole" HAHHAHHAHHA
Pamiętaj jednak, że średnio rozgarnięty człowiek nie musi się obawiać czarnych BeEMek, w dzisiejszych czasach benzyna droga i nikt nikogo do lasu nie wozi.
Gratuluje poczucia humoru,
xaemus
Uwierz mi ze napewno w wieku 30 lat nie bede gral w Tibie, bo sa wazniejsze rzeczy w zyciu i ty bedac w takim wieku powinienes to wiedziec, masz dziecko, nim sie zajmij a nie sie klocisz na forach z trollami..
I nie mysl ze marnuje swoje najlepsze lata, bo teraz moja gra w Tibie ogranicza sie do odpalenia bota na expa i ustawienia alertow ;)
a na takie rzeczy ktore wymieniles wyzej mam bardzo duzo czasu
Co do sprawy Marina ktorego to ludzie z Furory chcieli obic to nie do mnie bo nie jestem na tyle glupi zeby bic kogos za smieszna gierke, aczkolwiek wiem kim oni byli bo chwalili sie na ventrilo ;]
Ahh i jeszcze o boiskach pisales, to niestety przyznac Ci racji nie moge. Pojedz sobie do np. Poznania to zobaczysz dobre boiska, bo to co jest w Szczecinie to smiech na sali, jedyne dobre boiska to stadiony pogoni,arkoni i innych klubow, boisk ogolno dostepnych w dobry stanie jest bardzo niewiele i nie probuj mi tutaj udawadniac ze jest inaczej bo w pilke gram od wielu lat , w roznych klubach, u was na slonecznym tez kilka razy gralem, wiec wiem jak to wszytsko wyglada ;)
TheDwarf
18-12-2007, 16:29
@Waw
Server juz jest takze daj znac na gg i dam znac o szczegolach.
@Fallathanu
Tamtego posta pisałem akurat jak dzialanie mojego neta uniemozliwialo mi expienie, a zimna pogoda na dworze skutecznie uniemozliwiala mi wyjscie z domu. Co do tego, ze niby placze z tego powodu, że mnie wiesniaki z serva wyrzucili - znamy chyba wszyscy porzekadlo "Raz na wozie, raz pod wozem" - dzisiaj to Finix wyrzuca kogos z serwa, jutro juz jest wyrzucony z obory. Staraj sie, wiec byc bardziej obiektywny i pamietaj, ze zawsze jest tez druga strona medalu.
Mowisz cos o przydupasach? Faktycznie sa wszedzie, ale na "POL" serverach takich jak Furora czy Nebula sa zjawiskiem nagminnym. Dlaczego? Inne narodowosci grają dla zabawy, wojen i roznych przyjemnosci. Polacy natomiast prowadzą zażarty wyścig szczurów o wladze. Niestety, szczur szczurowi nie równy, jeden drugiemu musi w dupsko wejść żeby przetrwać na serwie. System szczurów zwany "WIRIBUS I PRZYJACIELE" liczy sobie kilka setek szarych żyjątek z brązowymi jęzorami. Podejrzewam, że na Furorze jest podobnie, ale nigdy tam nie grałem więc nie wiem.
Co do PA ze strony Tany Max. Pamietaj ze nic w zyciu nie jest czarne lub białe, balansujemy na roznych odcieniach szarosci i teraz porownaj sobie szarosc Tany Max, ktory atakuje przydupasow wrogiej gildii (co sie robi na kazdym servie), a szarosc wiesniakow, ktorzy najpierw daja paymenty, a potem zabijaja znowu. U nas panuje złota zasada - zapłać i graj dalej. Natomiast jako, ze wiesniaki nie widza realnej granicy pomiedzy Tibia a RLem traktuja innych graczy jak krowy z ktorych mozna wiecznie doic i doic gp'ki, a swoich "kolegów" traktują jak innych farmerów. Jednak i tu przypominam - farmerow jest coraz wiecej, a liczba krów jest mocno ograniczona. I tu pojawia sie konkurencja, a ona jak wiemy konczy sie zawsze w Tibii tak samo.
Cieszy mnie jednak, ze da sie z toba nawiazac dialog, co w przypadku olecka czesto jest niemozliwe, gdyz 90% gwary oleckiej to obelgi i wulgaryzmy.
/Hidek
Fallathanu
18-12-2007, 16:36
@Hidek
Codo przydupasow to musze Ci przyznac racje, na Furora jest podobnie, ja polecialem z serva bo lizac nie chcialem, ale kto lubi te lize. To ze polacy to najwieksze lizodupy to tez racja..
Jednakze sadze, ze jesli wy byscie mieli wladze i to VU by placilo to albo nie dali byscie im w ogole opcji placenia albo zrobili byscie to samo, bo co to jest za sens dawac splacic sie wrogowi wiedzac ze jak sie wyexpi to znowu zrobi nam wojne ;)
TheDwarf
18-12-2007, 17:50
Wojny jak to wojny - zawsze beda, a co do paymentow - nie ja o tym decyduje i szczerze mowiac nie obchodzi mnie to :p
Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie. Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja. TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo. Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
Oharisie czy jak ci tam powiedz mi czy w regulaminie Tibii zaznaczony jest limit wiekowy ? Jeżeli jest jaki jest próg ?
Poza tym jaką istotną rolę gra tu wiek ?
A więc jeżeli ktoś nie jest już młodym i gra w Tibie jest "żałosny" ?
Zastanów się Oharisie co Ty w ogóle piszesz...
Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili.
A skąd Ty możesz wiedzieć neutralny Oharisie co jest dla mnie czy dla kogoś innego z Last Hope wszystkim a co niczym?
Wszystkie zadane przeze mnie pytania są pytaniami retorycznymi,
zadałem je Tobie tylko po to abyś przed pisaniem głupich postów zastanowił się nad własnymi aspektami.
Beedrdrinkerze. CO prawda nie w regulaminie mowy o wieku grającego.Ale tak na zdrowy rozsądek. NIe wiem czy Xeam ma córke czy syna ale jak za kilka lat sie bedzie czuło dziecko którego ojciec rypie w tibie i kloci sie z nastolatkami ?? Ja bym powiedziec ze taka postawa powoduje rodzine patologiczną. Nie wiem nie znam xeama nie wiem czy ma prace czy cos ale takie zachowanie nie pasuje mi do dorosłego faceta. A wracając do gry,jest fikcja której nie powinno sie przekładać na życie prywatne i społeczne gdyby nie to że Guild VU nie pozwala xeamowi wyjsc z Pztu czy w dalszym ciągu żywił by nienawiść do Olecka ?? czy w dalszym ciągu byłby z nimi w guild i uważał ich za ziomków. Dla mnie to sie robi śmieszne jeżeli ludzie przez kilka pixeli wyzywają sobie matki i rodzine. Sprawiają innym graczom wpierdole itp. Zastanawialiście sie kiedyś nad tym ?? dla mnie to jest chore. VU też nie pozostaje świetymi i bez winy. Uważają się za bezkarnych i w zasadzie tak jest. Ale powinni troche czasem spojrzeć na low lvl i pomagać im. Nie dość że są Najsilniejsi na serwerze to niektórzy są tutorami, a z tego co wiem tacy powinni grac zgodnie z regulaminem tibi i nie uzywać botów, dla mnie tutor też powinien pomagać a nie patrzeć na czubek własnego nosa i oglądac sie za kolegami. Mysle że obydwie strony powinny przystopować z deka i wziąść pod uwagę że gra to tylko gra. PozdROWER :)
Ancient900
18-12-2007, 21:16
Dla mnie to sie robi śmieszne jeżeli ludzie przez kilka pixeli wyzywają sobie matki i rodzine
Ta, twoi koledzy coś o tym wiedzą.
Kogo nazywasz moimi kolegami ??
Ancient900
18-12-2007, 23:09
14:24 Manownik [15]: kurwo
14:24 Manownik [15]: cioto
14:24 Manownik [15]: leszczu
;o
@Hidek
Jezeli chcesz wypominac komus uzywanie bota, to spytaj Tany co to byl za link na vencie "party uh.ng"
Pewnie taki dodatek specjalny?
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 09:26
Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie. Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja. TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo. Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
__
Sowi moze robic nawet dwa miliony expa dziennie i nikomu to nie bedzie przeszkadzac. Wszyscy wiedza jakim noobem jest sofku jakby nawet wbil 500lvl w tej grze to jest w stanie paść od 1 noobchara na 12lvl który może używać exura gran. Nie każdy z nas. I tak nie musiałeś nam pisać skąd jest Twoja Mama. Widać to odrazu po tym co piszesz skąd jest. Żaden NEWS. Szkoda tylko, że z tego co piszesz nie lubisz własnej Mamy. To chyba większa patologia niż u mnie. Ale jakoś to będzie, podobno już trzecie pokolenie traci akcent.
A narazie sorry, ale muszę leciec.
WYNGIEL PRZYWIEZLI. LUDZIE WYNGIEL JE WE WIOSCE.
Beedrdrinkerze. CO prawda nie w regulaminie mowy o wieku grającego. Ale tak na zdrowy rozsądek. NIe wiem czy Xeam ma córke czy syna ale jak za kilka lat sie bedzie czuło dziecko którego ojciec rypie w tibie i kloci sie z nastolatkami ?? Ja bym powiedziec ze taka postawa powoduje rodzine patologiczną. Nie wiem nie znam xeama nie wiem czy ma prace czy cos ale takie zachowanie nie pasuje mi do dorosłego faceta. A wracając do gry,jest fikcja której nie powinno sie przekładać na życie prywatne i społeczne gdyby nie to że Guild VU nie pozwala xeamowi wyjsc z Pztu czy w dalszym ciągu żywił by nienawiść do Olecka ?? czy w dalszym ciągu byłby z nimi w guild i uważał ich za ziomków. Dla mnie to sie robi śmieszne jeżeli ludzie przez kilka pixeli wyzywają sobie matki i rodzine. Sprawiają innym graczom wpierdole itp. Zastanawialiście sie kiedyś nad tym ?? dla mnie to jest chore. VU też nie pozostaje świetymi i bez winy. Uważają się za bezkarnych i w zasadzie tak jest. Ale powinni troche czasem spojrzeć na low lvl i pomagać im. Nie dość że są Najsilniejsi na serwerze to niektórzy są tutorami, a z tego co wiem tacy powinni grac zgodnie z regulaminem tibi i nie uzywać botów, dla mnie tutor też powinien pomagać a nie patrzeć na czubek własnego nosa i oglądac sie za kolegami. Mysle że obydwie strony powinny przystopować z deka i wziąść pod uwagę że gra to tylko gra. PozdROWER :)
Dla twojej wiadomości: syna. I życzyłbym ci, zeby w twoim szałasie panowała taka patologia jak u mnie w domu. Wasi rodzice przez 8h dziennie robią różne rzeczy w pracy. Jedni udają spychokoparki, drudzy kserokopiarki, inni masują sekretarki. Ja siedzę i szydzę sobie z bandy wiejskiego wataszki Klapnięte Ucho Don Diego Snikersa. Wszyscy zarabiają na chleb w taki sposób jaki im się podoba. I nie wiem z czego wnioskujesz, ze kogoś nienawidzę. Na allegro sprzedawane są używane mózgi. Myślę, że czas prezentów świątecznych powinieneś wykorzystać. Załóż Tacie konto na allegro, niech kupi ci coś co przyda się na lata.
BIBI
Wogóle to mnie śmieszą te wasze wszystkie pojęcia "wieśniaka" "przydupasa" itp. Smiejecie się że np. Olecko to wieś. A jeśli spojrzymy na tutejsze konto Beerdrinkera mamy - Lokacja: SłubicE. I może powiecie mi że to jakaś wielka metropolia? B) Pozatym ludzie po wojnie z Ordo którzy się wyplacili padali przecież przez ludzi takich jak Xaem, a teraz te gląby walczą po jego stronie co jest smieszne :D I wogóle jakieś gadanie o wojnie z pa itp, tylko sam pamiętam co mówil Tana na ts do mnht "wy nam pomagacie wygrać wojne i Kazo po wojnie wasze, nawet mainami będziecie mogli zabić jak ktoś wam do kazo wbije"
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 11:10
Wogóle to mnie śmieszą te wasze wszystkie pojęcia "wieśniaka" "przydupasa" itp. Smiejecie się że np. Olecko to wieś. A jeśli spojrzymy na tutejsze konto Beerdrinkera mamy - Lokacja: SłubicE. I może powiecie mi że to jakaś wielka metropolia? B) Pozatym ludzie po wojnie z Ordo którzy się wyplacili padali przecież przez ludzi takich jak Xaem, a teraz te gląby walczą po jego stronie co jest smieszne :D I wogóle jakieś gadanie o wojnie z pa itp, tylko sam pamiętam co mówil Tana na ts do mnht "wy nam pomagacie wygrać wojne i Kazo po wojnie wasze, nawet mainami będziecie mogli zabić jak ktoś wam do kazo wbije"
___
Ja nigdy nie mówiłem, ze walcze z PA.
Gdyby ta wojna była wygrana zabijałbym losowo 10 osób ze wsi każdego dnia. Nie dlatego, że są ze wsi, tylko dlatego, że ktoś musi dbać o naszą przyszłość. Już teraz 99% wieśniaków ma dostęp do netu, ich rodzice ciężko pracują na ich byt i na to, żeby miasto miało co żryć. Za lat 10, wioska przestanie produkować, bo te pokolenie które teraz dorasta, ma dostęp od dobrych kolorowych ludzi z meksyku do PACC. Pozatym, Kiedy ordo wypowiedziało nam wojnę, nikt nie mówił o paymentach. Jestem pewien, ze gdyby wtedy xaem był po stronie przegranych też po wojnie by padał. I to normalna rzecz. Nie walczyłem dla kasy.
Vura dał mi 300k za war. Podziękowałem, nawet się cieszyłem, to w końcu była pierwsza wojna za która dostałem 1gp. Ale sumienie nie dawało mi spokoju.
Wysłałem mu kase spowrotem i poszedłem ubić caboltsa.
Zero litości dla .......wych gości.
Mam tylko nadzieję, że Don Klapnięte Ucho zabije każdego który zapłacił. Wszystko inne będzie świadczyło o tym, że ma miękkie serce. A kto ma miękkie serce, ten musi posiadać twardą jak stal dupe.
I tak na marginesie, to nie ordo walczyło po mojej stronie, tylko ja po ich. Choć knaak twierdził, że dymam własne dziecko. Co za różnica, Vu dla którego walczyłem teraz twierdzi, to samo. Ale, to tylko gra, mają prawo gadać co chcą, wyprowadzając przeciwnika z równowagi powiększają swoje szanse. Gdyby powiedział to w rl, wtedy trochę bym go porozciągał, a tak luz.
@Wawierni aka Thegi aka Waw
Nie zwalaj winy na mnie ;] bo ja Ci mowilem ze mam wyjebane w ten nick i nawet niech zrobi 200 na wojne, pisales do kazdego o tym nicku niewiem poco.
@Hidek
Placiles? To skad mozesz wiedziec czy ktos bedzie dojechany czy nie?
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.
Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.
Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.
GL & HG
/Hans
No a czy ja kiedyś się wywyższałem, że mieszkam w wielkiej metropolii ? Nie.
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 13:36
Nie zwalaj winy na mnie ;] bo ja Ci mowilem ze mam wyjebane w ten nick i nawet niech zrobi 200 na wojne, pisales do kazdego o tym nicku niewiem poco.
@Hidek
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.
Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.
Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.
GL & HG
/Hans
HAHHAHA,
powinienes pracowac jako rzecznik rządu.
NIE BĘDZIE ZABIJANIA!
NIE BĘDZIE PEKOWANIA!
NIE BĘDZIE NICZEGO!
Czego to ludzie nie zrobią dla paru GP.
Założymy się, że będzie?
Expowisk mało, przydupasów duzo, cudów nie ma.
Mam ochotę na małą ankiete:
KOMU BĘDZIE LIZAŁ BOYTANO jak będzie nowa wojna?
A/ VU
B/ SA
C/ NIE BĘDZIE LIZAŁ NIKOMU BO MU JĘZYK ZDRĘTWIAŁ
KOMU BĘDZIE LIZAŁ BOYTANO jak będzie nowa wojna?
A/ VU
B/ SA
C/ NIE BĘDZIE LIZAŁ NIKOMU BO MU JĘZYK ZDRĘTWIAŁ
Czemu zakladasz ze bedzie wojna z SA?
Przy samym końcu wojny z Ordo były 2 opcje brane pod uwagę. Albo nie damy zapłacić nikomu, albo damy, a ci co będą pgować zostaną zabici. Wszyscy widzieli jak się stało. Jedni zabijali więcej ordowców, inni mniej. I to nie było/jest dziwne, bo przecież chodziło/chodzi o utrzymanie władzy, co się VU udało i udaje do dziś.
Mi zostaje mieć nadzieje, że jak najmniej osób się wypłaci, żebyście nie mieli kogo zabijać.
Sądze że myśli tak, ponieważ albo zaczniecie się bić miedzy sobą, albo w poszukiwaniu ratunku przed wojna z Oleckiem bedziecie szukać rywali czyli zostaje SA i przydupasy. Gl.
/Hans
Oj, dałem taki przykład, nie obrażaj się XD
Chciałem zakończyć swoją karierę na nebuli jako "Forum Fightera", ale chyba się uzależniłem, i nie mogę.
Co do paymentów, to nie mówcie, że po wojnie z ordo nie dojechaliście nikogo, bo od samego początku był taki zamiar.
Btw. Tibia to gówno, Fiesta online rox
Wasz kochający Wawiernia
PS. Zamiast się kłócić idźcie se choinkę z piwnicy wyjąć i ozdobić
Ludzie święta idą!
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 17:37
pod tym linkiem najnowsza sonda SUPER NAGRODY! :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=157838
nebulanoob
19-12-2007, 17:58
pod tym linkiem najnowsza sonda SUPER NAGRODY! :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=157838
Głosujmy na Deerdek. Dostanie nowa range.
Xeam nie wiesz co chcesz osiagnac przez pisanie tych dziecinnych tekstów. I gdzie wnioskujesz z tecgo co napisałem że nie lubie swojej mamy ?? Wręcz przeciwnie. Ja się z tobą klucil nie bede ponieważ donikąd to nie prowadzi. A te używany mózg na allegro to pewnie twój ?? Z jednej strony dobrze że go sprzedajesz ponieważ i tak go nie używasz a trihe kaski na święta sie napewno przyda :) A co do tego że śmiejesz sie z innych zawodów które wymieniłeś to widać jakim jesteś "Dorosłym gówniarzem" po 1sze żadna praca nie hańbi a po 2gie pomyśl o emeryturze :) nie wiem czy wiesz ale na to sie pracuje całe życie. Im mniej lat przepracujesz tym masz skromniejszą emeryture. A niestety. Starość dopadnie każdego, A ty w dalszym ciągu będziesz tkwił przed komputerem i grał w Tibie okradając w depo dzieci. A więc BIBI Jak to sie pożegnałeś.
Ps. Miasto śmiedzi spalinami :) a ja musze w nim mieszkać i kitrać sie rpzed psami jak chce z kumplami na świerzym powietrzu piwko wypić....................
Kapitan Chrupek
19-12-2007, 21:52
Xeam nie wiesz co chcesz osiagnac przez pisanie tych dziecinnych tekstów. I gdzie wnioskujesz z tecgo co napisałem że nie lubie swojej mamy ?? Wręcz przeciwnie. Ja się z tobą klucil nie bede ponieważ donikąd to nie prowadzi. A te używany mózg na allegro to pewnie twój ?? Z jednej strony dobrze że go sprzedajesz ponieważ i tak go nie używasz a trihe kaski na święta sie napewno przyda :) A co do tego że śmiejesz sie z innych zawodów które wymieniłeś to widać jakim jesteś "Dorosłym gówniarzem" po 1sze żadna praca nie hańbi a po 2gie pomyśl o emeryturze :) nie wiem czy wiesz ale na to sie pracuje całe życie. Im mniej lat przepracujesz tym masz skromniejszą emeryture. A niestety. Starość dopadnie każdego, A ty w dalszym ciągu będziesz tkwił przed komputerem i grał w Tibie okradając w depo dzieci. A więc BIBI Jak to sie pożegnałeś.
Ps. Miasto śmiedzi spalinami :) a ja musze w nim mieszkać i kitrać sie rpzed psami jak chce z kumplami na świerzym powietrzu piwko wypić....................
taaa pij i Cie lesniczy Upier***i ^^
wiejski bimber rox! a te wasze kamasze mmm :D albo poranna jazda rozrzutnikiem :)
Wasza ?? Czyli moja też ?? Niestety msuze cie zmartwić. Mieszkam w mieście........... I wcale nie jestem z tego dumny. Mam babcie na wsi, co rpawda rzadko tam bywam i nigdy nie widzialem zeby ktos jezdzil rozrzutnikiem. Zazwyczaj ciąga sie go za CIągnikiem. Tak mi sie przynajmniej wydaje o.O Noo ale jeżeli ty jezdzisz w rozrzutniku to fajną kare dają ci rodzice xD hahahahaha
Jedni podlizują się do Vu a inni do LH itp paciarajstwa bo jak przegrywaja to zmieniają gildie i od nowa fragi sobie liczą <hah> To jest the best z tego wszystkiego że wogóle wam nie jest wstyd wogóle się odzywać. Lh liże dupy noobom żeby wszystcy byli fanatykami LH bo gdyby zabrakło tych noobków z carlin to by LH było już zupełnie samotne :( <przytul>
Ogólnie wielcy honorowi z potegą i dumą Last Hope to żydy i nie świrujcie bo gdybyście wy panowali nad servem to byście sciągali z każdego nawet 10 k za byle gówno.
Xaem ty to chyba masz autyzm co ? no przyznaj się publicznie bo normalny człowiek nie może być takim idiotą. Twe teksty mnie rozpie~
@Hidek
GL & HG
/Hans
Ciekawe... =p
Kapitan Chrupek
20-12-2007, 17:32
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta."
:o:o:o:o:o wiesz co mnie dobiło "macie moje slowo" a ile Twoje słowo jest warte??? ???? ???
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta."
:o:o:o:o:o wiesz co mnie dobiło "macie moje slowo" a ile Twoje słowo jest warte??? ???? ???
Ja wiem, jego słowo jest warte tyle ile dostali kasy za paymenty (Czyt. 2-3kk~?)
Bosy_Wiesniak
20-12-2007, 18:59
Ja wiem, jego słowo jest warte tyle ile dostali kasy za paymenty (Czyt. 2-3kk~?)
Poprostu nie placcie i tyle. Poczekajcie miecha, i wybierzecie sobie ktore mordy sa blizsze waszemu sercu i jazda wariaty na wojne.
TheDwarf
20-12-2007, 19:22
@Hidek
Nie płaciłem, ale lista na Tibia.com po wpisaniu postaci jest taka zakładka "Character Deaths" i po tym co tam przeczytałem, wiedziałem już o wszystkim. Tak, Xaem jest złym mordercą tych co zapłacą i w dodatku hackerem, bo przecież zabił Exi~, Calha na PoI i Aegona Flax jak zapłacił i uwaga zmienił na Tibia.com nick zabójcy na Castora/Finixa/Morrdercę czy kogoś innego. Dobry jest, nie ma co.
Meksykańce wcale nie maja specjalnych praw. A teraz powiedz mi, kto doprowadził do tego, że Trax + jego RLe do nas doszli? Własnie ci meksykancy zabijajac paru ludzi. Wtedy mieliscie wybór koledzy albo PACCe za oceanu. Co wybraliscie kazdy wie.
Ok, jak Heiks wbije 200, Kaytek 140, Gadus 110, a Tran Nius 130 to wtedy przyznamy Ci racje, na razie to sa tylko puste słowa, ktorych niestety wydarzenia z przeszłości nie potwierdzaja.
Jedziemy dalej, niejaki Oharis:
Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie.
Sowitpel nie padł jeszcze ani razu, ale 15 innych osob padlo.
Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja.
Cieszy mnie, że mamy na forum proroka, który potrafi prognozować co bybyło gdyby wszystko sie inaczej potoczyło. Słyszalem ze w TVN szukaja kogos do pogody, wiec moze sie zalapiesz, slyszalem ze dobrze placa wiec starczy ci na Nutelle.
TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo.
A kto tu dyskryminuje ludzi ze wsi? Sam pochodze z obszarów niemiejskich, ale w przeciwienstwie do niektorych, rano o 6.00 wstaje do szkoły, a nie zeby doić krowy. To gdzie wychowala sie twoja matka mnie w ogole nie obchodzi wiec nie pisz o twojej rodzinie. Ja nikogo nie oceniam po tym skad jest tylko jak sie zachowuje, a zachowanie Szymka "Przystojniaka", Finixa "Najmądrzejszego ze wszystkich" i Wacha "Wymówki" of Nebula wymaga korekty.
Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
Parę lat temu w Tibie grali właśnie ludzie głównie w wieku ponad 20+. I wlasnie wtedy nie było botów, brązowych języków i sharowanych dzieci na 100+. Niestety, czasy sie zmienily.
@Stonkater
@Hidek
Jezeli chcesz wypominac komus uzywanie bota, to spytaj Tany co to byl za link na vencie "party uh.ng"
Pewnie taki dodatek specjalny?
Nie interesuje mnie co miał tana w linku na vencie, ale zauwaz ze gdybysmy uzywali takiego scierwa jak wy to teraz kto inny byłby w PZ ;) To co Tana ma w opisie nie musi miec wiele wspolnego z moim zdaniem, aye?
Nadchodzi czas i na boytano
Wogóle to mnie śmieszą te wasze wszystkie pojęcia "wieśniaka" "przydupasa" itp. Smiejecie się że np. Olecko to wieś. A jeśli spojrzymy na tutejsze konto Beerdrinkera mamy - Lokacja: SłubicE. I może powiecie mi że to jakaś wielka metropolia? Pozatym ludzie po wojnie z Ordo którzy się wyplacili padali przecież przez ludzi takich jak Xaem, a teraz te gląby walczą po jego stronie co jest smieszne I wogóle jakieś gadanie o wojnie z pa itp, tylko sam pamiętam co mówil Tana na ts do mnht "wy nam pomagacie wygrać wojne i Kazo po wojnie wasze, nawet mainami będziecie mogli zabić jak ktoś wam do kazo wbije"
Słuchaj mnie uważnie. Jest różnica pomiędzy "wieśniakiem", a "obywatelem terenów wiejskich" - jeżeli ktoś zamiast do krów rano wstaje do tibii to jest tym pierwszym. A jezeli ktos traktuje tibie jako wypelnienie wolnego czasu i mieszka na wsi to jest tym drugim. Xaem zabił pare osób ale na kazdego (wiekszosc) byl dobry powod, np. Cabolts padł bo pare osob go o to poprosiło, poniewaz Cabolts w czasie wojny swoim łamanym angielskim próbowal od paru osob wydusić GPki. Zapłacił za to co zrobił przeciwko Vu, ale nie nam. Co do tego co mówil Tana, nie slyszalem tego, wiec nie bede komentowal.
Bosy_Wiesniak
20-12-2007, 19:33
właśnie padł grelath od noobow Vu po tym jak zaplacil. Wszelkie dywagacje na temat płacić, czy nie płacić macie więc za sobą.
I tak na marginesie widzicie ile jest warte ich slowo. Tyle co moj pierd który właśnie ujrzał światło dzienne, hmm dziwnie pachnie... co ja żarłem..
Pozdro
Nie interesuje mnie co miał tana w linku na vencie, ale zauwaz ze gdybysmy uzywali takiego scierwa jak wy to teraz kto inny byłby w PZ ;) To co Tana ma w opisie nie musi miec wiele wspolnego z moim zdaniem, aye?
ujme to inaczej.
po prostu waszej bandzie losowo inwitowanych ludzi do gildii nie pomoga nawet najlepsze boty. wystarczalo posluchac waszych krzykow na vencie jak dochodzilo do walki, kazdy sie przekrzykiwal, jeden do drugiego ze nie jest liderem i tak w kolko. no ale coz, twoim zdaniem my i tak mielismy party uha i tak, wiec nie ma sie co produkowac. powodzenia na isarze. joł
właśnie padł grelath od noobow Vu po tym jak zaplacil. Wszelkie dywagacje na temat płacić, czy nie płacić macie więc za sobą.
I tak na marginesie widzicie ile jest warte ich slowo. Tyle co moj pierd który właśnie ujrzał światło dzienne, hmm dziwnie pachnie... co ja żarłem..
Pozdro
A czemu nienapisales ze Darif i Finix mu zaplacili za bp i za blesy? Poprostu niewiedzial Lesniak ze sie wyplacil tamten i tyle. Dostal bp i kase za zadosc uczynienie.
@Hidek
Miales juz nie pisac.
Kapitan Chrupek
21-12-2007, 09:14
A czemu nienapisales ze Darif i Finix mu zaplacili za bp i za blesy? Poprostu niewiedzial Lesniak ze sie wyplacil tamten i tyle. Dostal bp i kase za zadosc uczynienie.
@Hidek
Miales juz nie pisac.
no to ladnie zrobil ... a odrobił mu lvl? i stracony czas? o0
Finixa "Najmądrzejszego ze wszystkich"
Finixa z bloku -.-
Pierdolcię tą tibię, gówno i tyle.
Wasz Zły i Chamski (Wycha tak powiedziała :[ ) Wawiernia
Bosy_Wiesniak
21-12-2007, 16:25
@Hidek
Miales juz nie pisac.
Jak widać panowie z VU maja pojecie o biznesie. Warto zainwestowac 100k, zeby potencjalni sponsorzy się nie odwrócili :)
Jakby "LESNIAK" nie wiedział, ze tamten sie wyplacil to poszedlby i zabil go main charem. Jedyna rzeczą której lesniak nie wiedzial to to, ze jego noobchar jest powszechnie znany ot co......
Poprostu nie placcie i tyle. Poczekajcie miecha, i wybierzecie sobie ktore mordy sa blizsze waszemu sercu i jazda wariaty na wojne.
Ja tylko się zapytałem jakiego mam paymenta, a później czy moge w ratach.
Wojna napewno się zacznie, tylko ciekawe za ile czasu i kto z kim, ale poprostu chciałbym się wypłacić i wbić ten 100 lvl, bo czasami samo przezwisko Wawiernia nie wystarczy żeby zwyciężyć.
Wasz Wawiernia
PS. Wiecie że rl life może być ciekawszy niż tibia?
A zdjęcia z (np. wigili klasowej) mogą być lepsze niż zdjęcia Mateusza Smoka Durzego który hunci demony z lmm?
XDDDDDDD
Ancient900
22-12-2007, 00:01
Boytano:
Dec 21 2007, 21:30:40 CET Killed at Level 95 by Castor Greey
and by Hinogoos
oh noes?:D
btw. za co Hinogos ma płacić 400k?;d
^
taki z ciebie zabawny koles?
hehe, do zobaczenia
Oni gdy słyszą ROZQU mówia respect~ no cóz nic juz musze spadać forumowicze
^
taki z ciebie zabawny koles?
hehe, do zobaczenia
heh , a dopiero co byles po jego stronie .. mozna tak powiedziec .. alez to wszystko sie szybko zmienia :p
W ktorym miejscu niby byl zabawny ? , on tylko dodal info i zadal pytanie , no ale nvm , za bardzo sobie wszystko co niektorzy do serca biora , a jak juz cos zwiazane z tibia , to wspolczuje :P
raz sie z nim zgadzam raz nie, czy to zle?
Za co Tanichlopak padł? Bo go zawsze lubiłem ;s
@Rozqu, jak słyszą imię Rozqu to mówią "złodziej" a nie respect XD
Trzeba dodać wpis na wikipedie odnośnie Rozqu, a jako wyrażenia pokrewne dodamy Ares i będzie elo _/
Wasz Wawiernia
brak logicznego toku rozumowania niektorychto czlonkow VU spowodowal jego smierc jezeli chcesz wiedziec,
po wszystkim i tak dostal na blesy+nowe eq i bp
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 11:56
brak logicznego toku rozumowania niektorychto czlonkow VU spowodowal jego smierc jezeli chcesz wiedziec,
po wszystkim i tak dostal na blesy+nowe eq i bp
KOPIESZ SOBIE GRÓB TYM PIER...LENIEM. Przyjmuje zaklady, ze niedlugo bedziesz łaził uŚmiechniety. I bardzo dobrze, bo razem z toba zakopia viraza i antyadama w jednej norze.
Ciekawe ile przydupasowi zajmie czasu edit jego posta :)
Ancient900
22-12-2007, 12:35
Jeśli masz mnie na mysli to sobie poczekasz jeszcze ;d
@Intencją mojego postu było zapytać czemu zabili go ludzie z którymi walczył po jednej stronie, nic więcej, a nie wyśmiewać kogoś >.>
KOPIESZ SOBIE GRÓB TYM PIER...LENIEM. Przyjmuje zaklady, ze niedlugo bedziesz łaził uŚmiechniety. I bardzo dobrze, bo razem z toba zakopia viraza i antyadama w jednej norze.
a jak inaczej mam nazwac zachowanie ludzi ktorym powtarzam 10000000000000000000000000000000000x zeby przestali bo chcemy porozmawiac? zbyt inteligentnym posunieciem tego bym nie nazwal, oczywiscie taki shiru tez musial go bic, mimo ze poprzedniego dnia sam pomagal nam kogos bic haha.
tak czy inaczej finix byl jedyna osoba ktora normalnie podchodzi do tego wszystkiego
brak logicznego toku rozumowania niektorychto czlonkow VU
Tak jak Nodoisa?
^ temat skonczony, bojtano dostal kase, a nigdy nikt nie mowil ze mamy sie wszyscy kochac. elo czesc i czolem
TheDwarf
22-12-2007, 13:12
Pogratulujmy SCK-owi szybkiego zmieniania zdania, bo dokladnie 2 dni temu mowil "ancient~ madrze mowi". Tylko, gdy jego zdanie sie z nim nie zgadza to juz przestaje mowic madrze, bardzo smieszne.
Co do samej dętki Boytano, ja tam do boytano nigdy nic nie mialem, wiec nie ciesze sie z tego powodu ale powoli zaczynamy odczuwac "wolna Nebule". Dajmy im na 2 miechy spokoj od wojny a sami sie wszyscy pozabijaja.
Co do postawy Shiru i reszty meksykanców to jezeli Sck szukasz sobie kolegow zza atlantyku to mozesz skonczyc w PZcie, bo z dwulicowymi pacc-buyersami ja bym sie nigdy nie przyjaznil.
Podsumowujac, VU tak jak to niegdys pisali Maledrus i Morrderca na tibia.com forum "zniszczy Nebule" i doprowadzi swoja gildie do samodestrukcji. Wtedy, zobaczymy co dalej :D
Maksym89
22-12-2007, 13:48
Tak zniszczymy Nebule i nie będzie niczego.
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 13:50
Jeśli masz mnie na mysli to sobie poczekasz jeszcze ;d
@Intencją mojego postu było zapytać czemu zabili go ludzie z którymi walczył po jednej stronie, nic więcej, a nie wyśmiewać kogoś >.>
___
Za każdym razem jeśli mowa o przydupasie nie musi być mowa o tobie.
Niech ci wrescie wejdzie do łba, ze nie jestes jedynym przydupasem i nie zawsze jest mowa o tobie.
a jak inaczej mam nazwac zachowanie ludzi ktorym powtarzam 10000000000000000000000000000000000x zeby przestali bo chcemy porozmawiac? zbyt inteligentnym posunieciem tego bym nie nazwal, oczywiscie taki shiru tez musial go bic, mimo ze poprzedniego dnia sam pomagal nam kogos bic haha.
tak czy inaczej finix byl jedyna osoba ktora normalnie podchodzi do tego wszystkiego
____
Dalej kopiesz grob, nawet osobiste wsadzenie jezora w finixa tylna czesc niewiele tu da. Shiru kupuje pacce dla vu wiec jest nietykalny, teraz przekonasz sie o tym tak samo jak mieetek i trax sie przekonac musieli. Powtorze to raz jeszcze; na nebuli nie rzadzi VU tylko meksyk.
Meksyk mowi - VU robi. Płacą w końcu to wymagaja nie?
Serce sie cieszy, sck, viraz, antyadam i boytano wrescie pojda do pieca. LIZANIE TO ŚLISKI INTERES PANOWIE.
Zdrowie meksykancow po raz pierwszy :PPPPPPPPPPPPPPP
LIZANIE TO ŚLISKI INTERES PANOWIE.
O KURWA UHAUAHUAAUHAUHAUHAUAHAUHAUHAUHUAHUAHUAHAUAUHAUUAAU AUAU
Ten tekst mnie rozdpierdolił ;s
Wasz Wawiernia
Btw Lepiej se posłuchajcie Forseco - Calling Girls, zajebista nuta XD
Xaem jeśli byśmy byli przydupasami to ta sytuacja raczej wyglądala by inaczej. Jeśli Sck nim by byl to napewno by mnie nie obronil tylko zachowal sie jak Shiru ktory mnie bil, a dzien wczesniej biegl za nami klepac typa na necro mimo iż go o to nie prosiliśmy (na dodatek typa z wlasnej gildii - FBN). I by bylo gowno nie 90k. A po drugie bedąc przydupasem raczej bym nie bil Hinogoosa tylko skladal mu poklony i pisal jaki to jest zajebisty.
Zresztą kiedyś sam Tana spytany czemu przyjąl "przydupasów do gildii" (mam na myśli Mietka, Blood humana, Nido Jersa, Legend of Goku) odpowiedzial - "teraz to nasze przydupasy". Wiec dla waszej informacji w swoim zawadiackim kregu też macie ludzi którzy gibko baunsowali jezykiem ;) Wogóle dziwi mnie postawa niektórych osób którzy kiedyś najwięcej na ts mi mówili że jestem po "zlej stronie konfliktu" i że powinienem być za nimi, a teraz po prostu zaplacili (a sami wczesniej sie smieli z takiego Sowqu ze zaplacil a teraz wyszli na tak samo "honorową osobe") o_O
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 15:00
Xaem jeśli byśmy byli przydupasami to ta sytuacja raczej wyglądala by inaczej. Jeśli Sck nim by byl to napewno by mnie nie obronil tylko zachowal sie jak Shiru ktory mnie bil, a dzien wczesniej biegl za nami klepac typa na necro mimo iż go o to nie prosiliśmy (na dodatek typa z wlasnej gildii - FBN). I by bylo gowno nie 90k. A po drugie bedąc przydupasem raczej bym nie bil Hinogoosa tylko skladal mu poklony i pisal jaki to jest zajebisty.
Zresztą kiedyś sam Tana spytany czemu przyjąl "przydupasów do gildii" (mam na myśli Mietka, Blood humana, Nido Jersa, Legend of Goku) odpowiedzial - "teraz to nasze przydupasy". Wiec dla waszej informacji w swoim zawadiackim kregu też macie ludzi którzy gibko baunsowali jezykiem ;) Wogóle dziwi mnie postawa niektórych osób którzy kiedyś najwięcej na ts mi mówili że jestem po "zlej stronie konfliktu" i że powinienem być za nimi, a teraz po prostu zaplacili (a sami wczesniej sie smieli z takiego Sowqu ze zaplacil a teraz wyszli na tak samo "honorową osobe") o_O
___
ZIEEEEEEEEEEEEEEEW. Jesli bys mial mozg, to bys wiedzial, ze bez sensu jest zostawac przydupasem przydupasa (SCK). Mogles odrazu zabrac się za grubszą rybę. Pisałem o tym kilka stron wstecz.
Moja rada na teraz.
a. Zaparz herbatę(możesz posłodzić, ale nie musisz), po czym
b. Wsadź jęzor do wrzątku. (Trochę będzie boleć)
c. Potrzymaj jęzor w tym wrzątku 10sec.
d. Wlej herbate do termosa
e. Wyciągnij jęzor i biegiem zapie..alaj do Olecka.(wez termos ze soba)
f. Wsadź gorący jęzor Live finixowi, hespowi, kepso, celi (między hespem, a kepso przepłucz jęzor kepso się brzydzi trochę)
Po tych zabiegach, być może będziesz mógł żyć na nebuli przez jakiś czas.
Spytasz po co ta gorąca herbata, nic prostszego w twoim przypadku wsadzenie zimnego jezora w hespowa dupe pogorszyloby tylko twoja sytuacje, wsadzajac cieply - masz jeszcze szanse.
To wszystko co na dzień dzisiejszy mogę dla ciebie zrobić.
Wesołych świąt,
A ja ci dam swoją rade:
Idź lepiej ustrój choinke w cafe, bo coraz mniej klientów na karnety ;)
-.-
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 15:06
A ja ci dam swoją rade:
Idź lepiej ustrój choinke w cafe, bo coraz mniej klientów na karnety ;)
-.-
Moja cafe jest ateistyczną pozostałoscia komunizmu. Tu nie ma miejsca na przybitych gosci do desek czy inne czarne fanty, a ty zamiast gadać parz herbatę.... Time is running a twoja przyszłosc wisi na wlosku...dupnym włosku.
raz sie z nim zgadzam raz nie, czy to zle?
nie rozrozniasz chyba pojec , ty pierw byles po jego stronie , potem z grozba brzmiaca jak (Dorwe Cie to Cie zabije)
Nie to nie jest zle , tylko to akurat jest smieszne ;) na przyszlosc czytaj dokladniej
"Zdrowie meksykancow po raz pierwszy PPPPPPPPPPPPP" .. zdrowie meksykanow po raz drugi ,
A więc nie chcąc pozostać w tyle
Zdrowie meksykańców po raz trzeci
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 16:22
to odrazu sie z boytano stuknijmy jak mu troche herbaty zostanie.
ahahhahahahahaahha zapadam
to odrazu sie z boytano stuknijmy jak mu troche herbaty zostanie.
ahahhahahahahaahha zapadam
Ja sie z chlopcami nie lubie stukac xD .. :p
A tam co to za różnica chłopak czy dziewczyna.
Wasz Wawiernia
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 20:37
A tam co to za różnica chłopak czy dziewczyna.
Wasz Wawiernia
Czasami jest. Znałem kiedys taka dziewczyne, była tak brzydka, ze wolalbys ladnego chlopca. Ehhh,
Zdrowie meksyku po raz piąty...
Kapitan Chrupek
22-12-2007, 21:07
Czasami jest. Znałem kiedys taka dziewczyne, była tak brzydka, ze wolalbys ladnego chlopca. Ehhh,
Zdrowie meksyku po raz piąty...
Marta?? <jakies_znaki?>
Bosy_Wiesniak
22-12-2007, 22:19
Marta?? <jakies_znaki?>
Jak powiem, ze marta to mi payment wskoczy o 200k.
Apropo paymentu, zanim opowiem wam anegdotke, napijmy się..
Zdrowie meksyku po raz szósty <bek> ....VIVA MEXICO.....
Tibia to zabawna gierka, wchodziłem do wojny mając 3kk hajsu i itemow na drugie tyle. Moj przyjaciel Sunze nie mial na blessy czyli rownowartość jego sakiewki wynosiła >50k.
Wojna trwała jakieś pół roku. Moja sakiewka po wojnie zawiera z 20k zresztą pożyczone, a w itemach mam jakis k armor i nie swoje bohy.
Trzy dni temu pisze do mnie Shakyel: "Tana max pay for you payment more later my friend"
odpowiadam Shakyelowi jako, ze lubie go bardzo. "NO I WONT PAY MY FRIEND". Shakyel odpisuje: "you not pay tana pay for you and me and more". Pytam więc tany co on na to. Mowi mi "ta zapłacimy za ciebie w poniedziałek". Dzien pozniej mowi "no zapłacimy o ile guildia sie zgodzi".
Dwa dni pozniej mowi(ale juz nie do mnie) "nie zaplace bo nie mam z czego".
Nasz leader sprzedawal na allegro 2kk hajsu w momencie jak w kasie guildi brakowalo na wszystko. Viceliderzy LH robili outfity. Cahl poszedl z masa na hydra hunt zlotowali RH oczywiscie poszedl na guildie. Cahl zobaczyl bladego ch.ja. Masa dostał inva od jakiego pedalka do domku. Cieszył sie jak male dziecko, dostał itemki na 40k.
Ktoś pyta "to guildia dostala?" "Nie, to ja prywatnie dostałem" odpowiada.
Jaki z tego moral? Jesli ktos wam bedzie pier.olil w przyszlosci o honorze, braterstwie, przyjazni nie dajcie sie w to wciagnac. Olejcie cieplym moczem. Życze moim kolegom z LH milej gry na nebuli, szkoda ze na paymenty bylo tylko stac tych ktorzy byli przy korycie.
Chce zebyscie wiedzieli, ze mam to w dupie :P, ale moze was to uchroni w przyszlosci.
Zdrowie meksyku po raz siódmy <BEEEEEEEEEEEEK>.
Jak powiem, ze marta to mi payment wskoczy o 200k.
Apropo paymentu, zanim opowiem wam anegdotke, napijmy się..
Zdrowie meksyku po raz szósty <bek> ....VIVA MEXICO.....
Tibia to zabawna gierka, wchodziłem do wojny mając 3kk hajsu i itemow na drugie tyle. Moj przyjaciel Sunze nie mial na blessy czyli rownowartość jego sakiewki wynosiła >50k.
Wojna trwała jakieś pół roku. Moja sakiewka po wojnie zawiera z 20k zresztą pożyczone, a w itemach mam jakis k armor i nie swoje bohy.
Trzy dni temu pisze do mnie Shakyel: "Tana max pay for you payment more later my friend"
odpowiadam Shakyelowi jako, ze lubie go bardzo. "NO I WONT PAY MY FRIEND". Shakyel odpisuje: "you not pay tana pay for you and me and more". Pytam więc tany co on na to. Mowi mi "ta zapłacimy za ciebie w poniedziałek". Dzien pozniej mowi "no zapłacimy o ile guildia sie zgodzi".
Dwa dni pozniej mowi(ale juz nie do mnie) "nie zaplace bo nie mam z czego".
Nasz leader sprzedawal na allegro 2kk hajsu w momencie jak w kasie guildi brakowalo na wszystko. Viceliderzy LH robili outfity. Cahl poszedl z masa na hydra hunt zlotowali RH oczywiscie poszedl na guildie. Cahl zobaczyl bladego ch.ja. Masa dostał inva od jakiego pedalka do domku. Cieszył sie jak male dziecko, dostał itemki na 40k.
Ktoś pyta "to guildia dostala?" "Nie, to ja prywatnie dostałem" odpowiada.
Jaki z tego moral? Jesli ktos wam bedzie pier.olil w przyszlosci o honorze, braterstwie, przyjazni nie dajcie sie w to wciagnac. Olejcie cieplym moczem. Życze moim kolegom z LH milej gry na nebuli, szkoda ze na paymenty bylo tylko stac tych ktorzy byli przy korycie.
Chce zebyscie wiedzieli, ze mam to w dupie :P, ale moze was to uchroni w przyszlosci.
Zdrowie meksyku po raz siódmy <BEEEEEEEEEEEEK>.
to akurat jest smutne
ale hmmm....
czy ty czasem nie poszedles do LH za Tana??
Jezeli tak to zajeb.... kolega
Kapitan Chrupek
23-12-2007, 00:12
dobry zwyczaj nie pożyczaj..
Taki duzy a dal sie wyCH*jac... cos jest nie tak :<
TheDwarf
23-12-2007, 21:02
Zdrowie meksyku po raz osmy.
Btw. slyszeliscie ze darif wysha... tzn. wbił 150? Gz dla niego xD
A tobie hidek chybaz zal dupsko sciska tego 150 lvla coo??
A tobie hidek chyba zal dupsko sciska z tego 150 lvla coo??
TheDwarf
23-12-2007, 23:17
A tobie hidek chyba zal dupsko sciska z tego 150 lvla coo??
A co to za roznica czy masz 90 lv czy 150, nie o to w zyciu chodzi ;D
TheDwarf
24-12-2007, 01:38
mam juz 4 minuty done, ale od 2 tygodni nie chce mi sie robic tego :p
Ciężko robić film o porażkach :<
TheDwarf
25-12-2007, 17:25
Tych porazek bylo tylko kilka, a naszych fragów kilkadziesiat wiec dont worry :p
Sniezynka
25-12-2007, 19:32
Hidek tak myk myk ten film zrób, bo czekam na niego od czasu wyjścia pierwszej części. Śnieżynka jest z Tobą B)
nebulanoob
26-12-2007, 12:35
Tych porazek bylo tylko kilka, a naszych fragów kilkadziesiat wiec dont worry :p
Moze Vu powinno zrobic movie wkoncu zrobili fragów "kilkaset" 8o
TheDwarf
26-12-2007, 13:37
Moze Vu powinno zrobic movie wkoncu zrobili fragów "kilkaset" 8o
A niech robią, z checia bym zobaczyl :)
Fallathanu
26-12-2007, 15:01
@Light Monk
Do it ! Widzialem Twoje w.m.v i bardzo by mnie ucieszylo jesli zrobil bys jakis znowu ;)
Fallathanu
26-12-2007, 15:05
CZyli dalej mnie kochasz?
Fallathanu
26-12-2007, 15:07
Nie, zrzucilem jedna Twoja fottteee z fotki.pl .
Jestes zly?
Fallathanu
26-12-2007, 15:13
Okejjjj, to ja ide zakisic butelke wina w Twoj tylasek, wies o co chodzi ? ANDRZEEEJJJ WCHODZISZZZZZZZZ
dla nie wtajemniczonych :
http://video.google.pl/videoplay?docid=-6291122285507089692&q=WCHODZISZ%20ANDRZEJ&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
TheDwarf
26-12-2007, 18:29
Chętnie bym zrobił WMV o VU... niestety brakuje mi .reców.
Nie oszukujmy się, jeżeli nie ma się "znajomości" to dobrego WMV się nie zrobi, a takie .recki co są na tibicam i tibia.de można sobie w d**e wsadzić.
Żeby zrobić dobry film przynajmniej 5-minutowy, wystarczy ok. 25 fragów, a oficjalnie wypuszczonych fragów VU tyle jest, wiec ja nie widze problemu.
Nie, nie mam zamiaru zrobić wmv w windows movie marker "Viribus Unitos rox", mam wszystkie niezbędne programy - sony vegas, fraps, konwerterki bla bla bla
Kiedys, dawno, dawno temu, gdy na swiecie nie bylo wandów, soulpointów, asslickingu i noobostwa, uzywalem Fraps-a, ale niestety musze z bolem serca przyznac, ze jest to b. przecietny program, ktory w wypadku Tibii jest b. niewygodny ;)
Jakby jakiś VU member byłby tak miły i udostępnił mi wszystkie .rec/.cam
z sneaków/battle to bardzo chętnie zrobie WMV o VU.
Z tego co mi sie wydaje oni udostepnili wszystkie swoje sneaki etc. Jednak wciaz nie maja paru bitew, ktore mam ja. Niestety z uwagi na pare osob do mnie piszacych i ich niepewna przyszlosc po ujawnieniu ich nickow niestety nie moge Ci ich dac, chyba, ze masz jakas dobra oferte. Lubie biznes i interesy, wiec moze sie dogadamy xD
ps. film "Revolution" jest jak dla mnie nawet dobry, przesycony zbytnio zbędnymi efektami i małą ilością FPSów, nie ma synchronizacji ścieżki dźwiękowej (chyba 3 utwory w ciągu 1 min).
Mala ilosc FPS pojawia sie tylko przy biciu Royal Paulo, bo akurat wtedy przy "Video Capturingu" mialem chyba wlaczona przegladarke takze bardzo sorry, na Rev 2 takie cos sie nie pojawi. Reszta fragów to standardowe 15 FPS. Tak, tak moglem dac 30 FPS ale wtedy film wazylby 150-200 mb's. Co do zbednych efektow nie kazdemu mozna dogodzic.
TheDwarf
26-12-2007, 23:52
Dobra hidek, farmazony że szok.
1.
Fraps jest dużo lepszy od Hypercama którego używasz, ale tak, masz rację, dla słabszych kompów polecam Snagita/hypercama. Swoją drogą mam snagita i hypera full crack, więc lajcik
2.
30 FPSÓW i 200 MB? Człowieku, to czym ty konwercisz te wmv? W paincie? Ja zawsze ustawiam 24 FPSy konwertując, a jak zgrywam z reca na avi to daje pełne klatki (30-70). Film u mnie mając 24.5 FPSa waży od 30-50MB, oczywiście powyżej 6-8 min.
3.
Jakie rece? Pokaż mi je chłopcze, bo narazie to widziałem tylko kilka fragów, reszta to kręcą jakies plebany co ledwo widzą VU, co dopiero LH.
4.
Jakie interesy masz na myśli? Mam Ci zapłacić na Nebuli? Chyba kpisz, najwyżej dam Ci dupy.. cya :D
1.Ja używam SnagIta, jakosciowej roznicy nie widac, ale wygoda jest 100x lepsza. Frapsem sie da tylko nagrywac na full screenie, wiec w vegasie musisz opier.lać kazdy urywek, co jest czasochlonne. No i ten napis "www.fraps.com".
2.Z reca na avi, tez daje pelne klatki. Dopiero w vegasie, gdy trza zmienic plik na *****, to zmieniam opcje na tak optymalne, zeby malo wazylo przy odp dobrej jakosci. A Ty uzywasz konwerterow jakichs specjalnych?
3.Jak dobrze poszukasz to masz filmy z kazdej wiekszej bitwy oprocz POI. I to nie krecone przez "plebanow" tylko przez ludzi z VU, sunzego albo przez moja skromna postac i widac wszystko jak na dloni.
4.dzieki, wole dziewczyny ;)
EDIT: Mysle, ze za 100k na kazdym servie oprocz Xantery jestem w stanie sie dogadac :p
EDIT: Mysle, ze za 100k na kazdym servie oprocz Xantery jestem w stanie sie dogadac :p
Haha Hajdek ty wstretny bocie xd ale sie oplaca mimo wszystko, blackd jest warte tej kasy.
Bosy_Wiesniak
27-12-2007, 14:35
yy... koniec spamu, bo stary dziadek mr. cafejka będzie płakał :P
... a w podpisie masz "mniammniam"
Fallathanu
27-12-2007, 16:00
@up
Ale ten balast byl bardzo mniamniam ! Zrob nam wmv ! Pokaz chlopom i mieszczaninom z tego forum jak masz moc
TheDwarf
27-12-2007, 20:02
Ok!
No to hir łi goł...
widzę że znasz tylko frapsa dla ubogich lub daunuf.
btw. nie będę się kłócił czym lepiej zgrywać karpiu.
Takiś mocny? TAKIŚ? To poowiedz mi gdzie jest vdl battle gdzie maledrus polizał glebe? GDZIE?!!?? Gdzie jest film ze strony VU jak ich gromiliście na edron? GDZIE?!?!?! Gdzie jest recuś jak dostajecie 20-0? GDZIEEEEEEEEEEeEEeeEEeeeEeeeeEeeee?!?!?!
T A K I Ś M O C N Y? Może powiesz żeś tyś szlachcic? Jam magnat.
ps. ja nie chce "większej bitwy", ponieważ ja nie chce zrobić ot tak wmv "To jest film o VU".. JA CHCE ZROBIĆ cacuszko.
A więc słuchaj mnie uważnie dzieciaczku. Po raz to pisalem WYRAŹNIE że oprócz frapsa znam jeszcze kilka innych programow, ale zainspirowalo mnie to, ze ty, taki wykwalifikowany i znany reżyser używa frapsa.
Filmu z VDL nie ma bo kazdy dostawal debugi i przed "rzezia" kazdemu sie cam wylaczyl. Po co ci film z ich strony jak dostaja w pape? No i o to "20-0" to nie wiem do konca o co chodzi.
PS. Z ta twoja magnateria bym nie przesadzal, przeciez odrazu widac zes chlop, co niewiele może, wiec 24/7 pole orze. No, ja jestem papiez.
Z vdl jak pada kaziu to ja kręciłem filmik, z opena też ja kręciłem, a jak dostaliśmy 20-0(gdzie to było? oO) to nie mam
ja mam troche filmow, glownie kreconych przez mengirta, sunzego i hidka, pare tych ktore nie byly udostepniane, jak bedziesz zdecydowany cos robic to pm na forum albo zlap mnie na tibii to wyszukam i zuploaduje wszystko co mam
TheDwarf
28-12-2007, 00:03
Z vdl jak pada kaziu to ja kręciłem filmik, z opena też ja kręciłem, a jak dostaliśmy 20-0(gdzie to było? oO) to nie mam
Na tym co pada kazik to masz te wszystkie fragi co padalismy? Jak tak, to mysle, ze fajnie bybylo jak bys mi go dal :D
1. Nie po wieku sie ocenia ludzi, a po zachowaniu. I tu przykro mi, ale to ja wypadam w pozytywnym swietle.
2. Moze i zostal wydany w kilku wersjach, ale imo jak na wymagania Tibii SnagIt jest najlepszy.
3.Czyli bawimy sie w propagande? ok ;) btw. good luck w obracaniu porazki 12-1 w korzysc :p
TheDwarf
28-12-2007, 00:20
Sck, jestem zdecydowany robić WMV, zrobiłem już wstęp, mam kilka reców (te z tibicams "guildwars").
Daj mi na PM z sneaków, trudno dostępnych reców itd. Gdy film będzie gotowy (myśle że tak za tydzień lub dwa, będzie już cały jak się przyłoże) to dam wszystkim z VU ten wmv (40-70 MB) i zadecydujecie już sami czy chcecie go opublikować czy nie.
edit: Hidek - człowieku, zrobie coś takiego że VU będzie patrzyło jak kładzie się spać i łezka z uśmiechem na ich twarzy się pojawi, to tak jakbyś xaemusa uczył otwierać biznesa -,-'
No to nic, mi pozostaje powiedzieć GL i zapewnić Cie ze tydzien po oficjalnym wydaniu Twojej wmv-ki oficjalnie zostanie wydane Revolution 2. I jestem b. szczesliwy z faktu, ze sie tu znalazles, bo zawsze ciekawiej jak pojawia sie konkurencja.
Fallathanu
28-12-2007, 00:43
Smieciu ja Cie normalnie kocham xDDD
I pamietaj mniammniam balascie !
wyslalem co mam w tym momencie, postaram sie zdobyc wiecej.
a co do filmow "prowokujacych" to chyba hinogoos krecil, ale nie mam ich na komputerze
Na tym co pada kazik to masz te wszystkie fragi co padalismy? Jak tak, to mysle, ze fajnie bybylo jak bys mi go dal :D
Ja mam ten co wtedy na Kaytku siedziałem, więc nie wiem o co ci chodzi XD
Wtedy co padł Kepso i Kaziu, a Mietek fragował -.-
Maksym89
28-12-2007, 13:44
Pozdro poćwicz
http://img178.imageshack.us/img178/5555/elozw8.jpg (http://imageshack.us)
Fallathanu
28-12-2007, 13:55
Wiadomo juz cos wiecej na temat PoI ktore ma sie odbyc ponoc jutro ?;>
TheDwarf
28-12-2007, 14:01
to z samych paymentow?
Ancient900
28-12-2007, 14:49
Wiadomo juz cos wiecej na temat PoI ktore ma sie odbyc ponoc jutro ?;>
Chodzą słuchy że ma się nie odbyć bo za mało ludzi chętnych, ale nie mówie tego na 100%
miałem iść, ale bieda w depo >.>
podobno dają wszystkim 3 tygodnie na zebranie kasy :o
Ancient900
28-12-2007, 23:27
Ta zapłace 250k a potem nie będę mógł sprzedać ave/staffa/arbalesta za 100k >.> mejbi next tajm
dla samych soft bootsow sie oplaca isc;p
Maksym89
29-12-2007, 12:37
Co do POI to data następna data jeszcze nie ustalona.
Pytacie dlaczego 250k. Popatrzcie na inne servery tam cena wacha się w granicach 300k+, po 2 po zimowym update Poi'owe potwory są odporne na SD , więc będzie trudniej wybijać respy. A raczej opłaca się iść ponieważ same softy by spłaciły koszt questu i cos by na bank jeszcze zostało + pozostałe itemy.
Nebulamaster
30-12-2007, 00:45
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=159383
i nowa wojna :D
Fajnie prawda??
FBN vs Fraternitas
let's goooo
Ancient900
31-12-2007, 04:17
Pierdole taką wojne jak połowa gildi sie boi wyjść z pz, lider nie chce sie mieszać, ciecie nie umieją ventrilo zamontować, mają w dupie interes innych a na 60 osob w gildi może z 10 jest gotowych do walki. kthxbye
ale jakby nie było prowadzimy 2:1 xd
TheDwarf
31-12-2007, 05:04
HAHAAHHAHAHAHHAH
To jest dobry zart, Ancient, lojalny "przyjaciel" VU zostaje teraz hunted. Widzisz, jaki ten swiat jest okropny. Co do tego co piszesz, to jest to smutne, ale widzisz - w zyciu tak to juz bywa, ze 'prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie'. Popatrz na to z tej strony - na wojnie zobaczysz KTO JEST KTO. Goraco polecam!
Hahahah Hidek nieblaznij sie, VU sie niemiesza do tej "wojny" chca sie bic niech sie bija. -.-
nebulanoob
31-12-2007, 10:28
HAHAAHHAHAHAHHAH
To jest dobry zart, Ancient, lojalny "przyjaciel" VU zostaje teraz hunted. Widzisz, jaki ten swiat jest okropny. Co do tego co piszesz, to jest to smutne, ale widzisz - w zyciu tak to juz bywa, ze 'prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie'. Popatrz na to z tej strony - na wojnie zobaczysz KTO JEST KTO. Goraco polecam!
Jestes az tak glupi ? czy poprostu ci nie wyszedl tak inteligentny post jaki chciales zrobic.
Hmm jak by to powiedziec ....
Koniecj wojny (chyba najkrutsza wojna na nebuli )
No ale jak by nie bylo FBN WIN :cup:
Ancient900
31-12-2007, 13:42
Wojny nie ma, nie jestem przyjecielem VU ani przydupasem, nie mam od nikogo z VU hunta i nie jest mi z tym źle xd Ale po części masz racje, przejrzałem na oczy kto leci w uja a na kogo moge liczyć
Ostra wojna, zabiliście 2 razy Brosa Tarvilo, a oni wam zajebali jednego 100rpka, więc myślę że we fragach to jest 1 : 0.5 dla FBN, bo jedna dentka Brosa liczy się jako 0.25 fraga.
A teraz napiszę dlaczego.
Becouse(dobry początek XDDD), Bros Tarvilo to jest tylko malutki pioneczek, na którego szkoda wbijać undżastów
BTW żYCZę WSZYSTKIM SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU, I żEBY WAS NIE ZABRAKAłO KASY NA "SUPPLIS'Y" NA SYLWKA xdddd
przejrzałem na oczy kto leci w uja a na kogo moge liczyć
Kazdy wie ze w twojej gildi wiekszosc to noobki i gdyby nie te uptadki to by nawet 30 lvla nie wbili , taka jest prawda .. nie mowie tu akurat o Tobie . Ale wasza gildia jest jedna z gorszych na nebuli :p
Wiekszosc z nich sie boi o wlasne postacie , pamietam jak raz wpadli klepac 30 ek i 50 rp , klepali i po chwili takie cos "ej czekajcie bo to moga byc noob chary vu" , chwila rozkminy i uciekli .
Bylo wiele sytuacji , tak wiec wiem .. ze wojna Fratearnitas vs XXX jest raczej nierealna , przynajmniej ta w praktyce , bo teoretycznie moge ja 6 lvlem wypowiedziec wojne VU , LH i mexykanos ;p
Kazdy wie ze w twojej gildi wiekszosc to noobki i gdyby nie te uptadki to by nawet 30 lvla nie wbili , taka jest prawda .. nie mowie tu akurat o Tobie . Ale wasza gildia jest jedna z gorszych na nebuli :p
Wiekszosc z nich sie boi o wlasne postacie , pamietam jak raz wpadli klepac 30 ek i 50 rp , klepali i po chwili takie cos "ej czekajcie bo to moga byc noob chary vu" , chwila rozkminy i uciekli .
Bylo wiele sytuacji , tak wiec wiem .. ze wojna Fratearnitas vs XXX jest raczej nierealna , przynajmniej ta w praktyce , bo teoretycznie moge ja 6 lvlem wypowiedziec wojne VU , LH i mexykanos ;p
FBN wypowiedzialo wojne Fratearnitas i co oni zrobili??
Po 15 godzinach pisali ze zaplaca, ani razu nie podejmujac walki.
troche zal jak cala gildia ucieka po PZ przed 8-10 ludzmi z FBN
FBN wypowiedzialo wojne Fratearnitas i co oni zrobili??
Po 15 godzinach pisali ze zaplaca, ani razu nie podejmujac walki.
troche zal jak cala gildia ucieka po PZ przed 8-10 ludzmi z FBN
Oni by potrafili nawet przed jednym 30 lvlem z paccem uciec gdyz to zawsze moze byc noob char Vu czy tam innej mocnej gildi , no a zrozum to .. maja 70+ lvle a taka postac dla wiekszosci 12~ latkow to jest bardzo duzo ;)
Oni by potrafili nawet przed jednym 30 lvlem z paccem uciec gdyz to zawsze moze byc noob char Vu czy tam innej mocnej gildi , no a zrozum to .. maja 70+ lvle a taka postac dla wiekszosci 12~ latkow to jest bardzo duzo ;)
Heh fakt ale srednia lvla ich gildii jest wieksza niz naszej
Znowu bedzie nudnov;/
Heh fakt ale srednia lvla ich gildii jest wieksza niz naszej
Znowu bedzie nudnov;/
moze byc roznica nawet 100 lvli w sredniej , ale jak na wojnie nie chce sie nikt bic to wtedy jest dopiero nudno , wtedy jest tak zwana wojna slowna , zaczyna sie najezdzanie jednych na drugich .
Ok nowy rok tuz tuz , spadam , udanego sylwka i szczesliwego nowego .. pozdro elo :p
Ale ich tok myslenia jest bez sensu.
Sami chcieli wojny i opena, a teraz placa.
Mogli by powalczyc, przynajmniej troche
TheDwarf
31-12-2007, 19:43
Jestes az tak glupi ? czy poprostu ci nie wyszedl tak inteligentny post jaki chciales zrobic.
to, ze nie umiesz czytac/interpretowac moich postow to juz nie moja wina. bardzo mi przykro, moze powinienem wklejac tu komiksy, ktorych przekaz bedzie taki sam jak moich postow - wtedy moze zrozumiesz. A to czy jestem glupi... byc moze jestem, ale nie znasz mnie nawet, wiec skad to mozesz wiedziec. Tylko, wolalbym, zebys najpierw popatrzyl na siebie, a potem zaczal oceniac innych.
Hahahah Hidek nieblaznij sie, VU sie niemiesza do tej "wojny" chca sie bic niech sie bija. -.-
Nie zaprzeczysz chyba, ze kilka postaci w FBN to drugie chary ludzi z VU?
Ale widze, ze juz koniec wojny a ty ancient~ lepiej opusc ta gildie i dolacz do jakiejs powaznej gildii, a nie losowej zbieranki 60+ lvli,
Pozdro ;)
Hidek co z twoim WuemVU :/
Sami chcieli wojny i opena, a teraz placa.
Fraternitas jest znane z płacenia paymentów, czyż nie?
Wasz Wawiernia (Szczęśliwy po Sylwku)
Ola_Petrov
03-01-2008, 20:11
1. Nie po wieku sie ocenia ludzi, a po zachowaniu. I tu przykro mi, ale to ja wypadam w pozytywnym swietle.
2. Moze i zostal wydany w kilku wersjach, ale imo jak na wymagania Tibii SnagIt jest najlepszy.
3.Czyli bawimy sie w propagande? ok ;) btw. good luck w obracaniu porazki 12-1 w korzysc :p
Ty wypadasz w pozytywnym swietle? hahahaha ciekawe dla kogo ; o
Kornelotia
09-01-2008, 21:05
.__O Rede padł od Phoenixa? Coś mi szwankuje.... A co do FBN vs Fraternitas, to po co zaczynać dyskusję, lepiej od razu płacić ;O
Kapitan Chrupek
10-01-2008, 01:04
.__O Rede padł od Phoenixa? Coś mi szwankuje....
Mozg Ci szwankuje
Mozg Ci szwankuje
Zgadzam się z tobą
Wasz Wawiernia
Kornelotia
10-01-2008, 17:47
Mozg Ci szwankuje
Weź może popracuj nad sobą...
Jan 09 2008, 19:18:28 CET Killed at Level 118 by Phoenix of Nemesis
Co powiesz na to? o.O
Kapitan Chrupek
11-01-2008, 01:08
Weź może popracuj nad sobą...
Jan 09 2008, 19:18:28 CET Killed at Level 118 by Phoenix of Nemesis
Co powiesz na to? o.O
Mieli problem to załatwili... juz ? dostales zastrzyk wiedzy .. idz opowiedziec na osiedlu >.>
@ Wawiernia : Ja tez sie ze soba zgadzam : D ;x
Kornelotia
11-01-2008, 16:43
.... nie obrażaj mnie w mojej wiosce (mieście?) nie ma osiedla :PP... Spróbuj dowiedzieć się czegoś na forum ( głód wiedzy? ), a wjeżdża na Ciebie 5 osób... ech n/c czy to tak tylko na Nebula thread?
Ola_Petrov
11-01-2008, 20:44
.... nie obrażaj mnie w mojej wiosce (mieście?) nie ma osiedla :PP... Spróbuj dowiedzieć się czegoś na forum ( głód wiedzy? ), a wjeżdża na Ciebie 5 osób... ech n/c czy to tak tylko na Nebula thread?
to po co sie tak tym interesujesz? Kazdy ma swoje sprawy o zobacz 19 druid padl od 14 pala ;/ ocb?
Screen z zabicia 3 romowcow(100lvl+) ;)
http://rapidshare.com/files/83166984/UO0001**** (http://rapidshare.com/files/83166984/UO0001*****)
romofcuf?xDDD i od kiedy zamiast .jpg som gfiazdki :///
Kornelotia
12-01-2008, 15:46
to po co sie tak tym interesujesz? Kazdy ma swoje sprawy o zobacz 19 druid padl od 14 pala ;/ ocb?
Nie rozróżniasz chyba wagi obydwu zdarzeń... zresztą nie będę się kłócić, chciałem tylko "zastrzyku wiedzy"
Ola_Petrov
12-01-2008, 19:44
Nie rozróżniasz chyba wagi obydwu zdarzeń... zresztą nie będę się kłócić, chciałem tylko "zastrzyku wiedzy"
wagi? Nie rozumiem Cie zbytnio ze Fenix zabil Redeo to jest takie wazne i moze wplynac na losy servera? Na to ze bohy zdrozeja o 5k?
JaSprite
13-01-2008, 02:43
Mieli problem to załatwili...
Czytaj dokładniej ;)
miedzy nimi juz jest ok ;x
@ POZDRO SUNZE ALKOHOLIKU
Ja jebie, padł to padł, to ich sprawa, ich lvl, ich kasa.
JO?
Wasz Wawiernia(Prawie wolny) XDDDDD
14:04 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Manovar.
ROZQU ODSZEDL TIBIJSKIEGO SWIATA
14:04 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Manovar.
ROZQU ODSZEDL TIBIJSKIEGO SWIATA
w koncu nebula stanie sie lepszy sfiatem bez zlodzieji i mordercuf
Tak. A potem zrobil wspaniale free itemsy. Ja zgarnalem 9 parchmentow w ktorym ludzie pisali o nim mile slowa.
starysiad
14-01-2008, 21:06
co tam na nebuli slychac? Ci co sie wyplacili maja spokoj czy vu ich delikatnie mowiac dyskryminuje? ;)
JaSprite
14-01-2008, 23:35
pierwszy tydzien ograniczenie w expie a potem looz ;p
co tam na nebuli slychac? Ci co sie wyplacili maja spokoj czy vu ich delikatnie mowiac dyskryminuje? ;)
Co do mojej osoby, to pare osób z vu mi pomogło, a dawni koledzy z last hope(Nie mówie tu o wszystkich ofc), których bardzo lubiłem, teraz poprostu mnie olali?
Wasz Wawiernia
Kapitan Chrupek
15-01-2008, 21:30
Co do mojej osoby, to pare osób z vu mi pomogło, a dawni koledzy z last hope(Nie mówie tu o wszystkich ofc), których bardzo lubiłem, teraz poprostu mnie olali?
Wasz Wawiernia
powiedz kto to ujebie w pizde :>
JaSprite
16-01-2008, 20:27
Wojna ... <głowa o sciane>
Wojna ... <głowa o sciane>
A co to za wojna z Fraternitas.
Ojj Sunze niemasz kasy na exp ze z nimi wojne chcesz prowadzic?
czy dzielny wawierna będzie walczył na wojnie?!?!
Kapitan Chrupek
17-01-2008, 00:43
ahahahahhaha ale sie posypały kozaczki... Fraternitas robcie wt na tenebre, tam wasze pvp sie przyda.
Pyro
Phoboos ofc neo?
http://img148.imageshack.us/img148/6492/magusqt4.jpg
Fake Magus nic takiego nie powiedział
Ładnie, jest może jakiś film z tej walki?
JaSprite
17-01-2008, 11:11
Ładnie, jest może jakiś film z tej walki?
Jest Boytano robil
Fake Magus nic takiego nie powiedział
niemozliwe... musisz klamac ;|
odkrywca -.-
czy dzielny wawierna będzie walczył na wojnie?!?!
Kurwa, po pierwsze z dużej litery proszę, Wawiernia, czyż nie lepiej?
Po drugie BęDZIE KURWA WALCZYł A CO MA NIE WALCZYć -.-
powiedz kto to ujebie w pizde :>
Kaytek~
Kapitan Chrupek
17-01-2008, 23:22
Kaytek~
ta pizda lol hahhaha przestan ... ;x
Ola_Petrov
18-01-2008, 01:01
ta pizda lol hahhaha przestan ... ;x
MłAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BEZE MNIE GDZIES IDZIESz?
Zgrzyt93
18-01-2008, 16:42
Jestem nowy na nebuli więc możecie mi wytłumaczyć która gildia jest polska która brazylisjka itp i za którą mam być ? :D
Na nebuli nie ma brazylijczyków co najwyżej mexyki :<
85%~ to polacy
Bosy_Wiesniak
18-01-2008, 21:55
Na nebuli nie ma brazylijczyków co najwyżej mexyki :<
85%~ to polacy
Z czego 99% to ludzie ze wsi.
Ola_Petrov
19-01-2008, 01:30
kocham Cie normalnie
a z czego 70% do ludzie z olecka :|
Kapitan Chrupek
19-01-2008, 04:21
a z czego 70% do ludzie z olecka :|
i 100% to idioci :D
i 100% to idioci :D
-.-
Przepraszam bardzo, ja nie jestem idiotą.
Bosy_Wiesniak
19-01-2008, 17:14
-.-
Przepraszam bardzo, ja nie jestem idiotą.
Przeczytaj jeszcze raz. Napisał 100%, ale nie miał Ciebie na myśli :)
kierowca_smieciarki
20-01-2008, 11:00
Ciekawe kiedy będzie kasacja gildi i restart fragów
JaSprite
20-01-2008, 12:38
a dlaczego miałby byc res fragów?
A co jąkający się Heiks planuje coś takiego?
Kapitan Chrupek
20-01-2008, 17:55
A co jąkający się Heiks planuje coś takiego?
znowu szmata bedzie 500k placic na na na na na :D
WAWIERNIA DO BOJUUUUUUUU
Mój nawet nie zdąrzył pacca kupić a oni już zrezygnowali :(
Ale mój pokarał ich na edrońskim openie kiedy to dzielnie ich przesuwałem nie zwracając uwagi na groźby Yokozumasy że mnie zabije jeśli nie przestane przesuwać!
PS. Ale raz padłem więc el0 _/
Bosy_Wiesniak
24-01-2008, 18:05
(http://imageshack.us)
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/1938/finixwg8.jpg (http://imageshack.us)
Bosy_Wiesniak
24-01-2008, 20:31
Oczywiście, zamiast kasy wysłałem mu lizaczka. Zapłacić 700k tylko po to, żeby zabić heiksa lub inna gnide i znowu być hunted to trochę wbrew jakimkolwiek macro obliczeniom, że o zdrowym rozsądku nie wspomnę.
Sunze & spółka wywiązała się z obietnic i wysłali mi dziś brakujące 300k, bym świeżym powietrzem nebulli oddychać mógł. Po co płacić jednak skoro za tę kasę zrobię sobie takiego chara który liżąc dupę o wiele dalej zajdzie niż jakiś tam archer of something?! Granie w ch.ja mam opanowane. Do zobaczenia na screenie z 100 lvl...bo skoro ostatnio gratulowaliście Lisowi to czemu nie mi nie :) FRENDS
Oczywiście, zamiast kasy wysłałem mu lizaczka. Zapłacić 700k tylko po to, żeby zabić heiksa lub inna gnide i znowu być hunted to trochę wbrew jakimkolwiek macro obliczeniom, że o zdrowym rozsądku nie wspomnę.
Sunze & spółka wywiązała się z obietnic i wysłali mi dziś brakujące 300k, bym świeżym powietrzem nebulli oddychać mógł. Po co płacić jednak skoro za tę kasę zrobię sobie takiego chara który liżąc dupę o wiele dalej zajdzie niż jakiś tam archer of something?! Granie w ch.ja mam opanowane. Do zobaczenia na screenie z 100 lvl...bo skoro ostatnio gratulowaliście Lisowi to czemu nie mi nie :) FRENDS
frends? /frends/
Bosy_Wiesniak
24-01-2008, 23:15
Sofku mowi frends, wiec frends
Kapitan Chrupek
25-01-2008, 02:56
Wystaw na allegro!! ja chce pobiegac xaemem JA JA JA !!!!!!!
pokaze kolegom bendom zazdroscic
Bosy_Wiesniak
25-01-2008, 19:23
Wystaw na allegro!! ja chce pobiegac xaemem JA JA JA !!!!!!!
pokaze kolegom bendom zazdroscic
Nie ma czego zazdroscic, choc w depo rozwijam niezle predkosci docodzace do 4 sqm na sec.
Ile dajesz z eq, kasa i itemami wartymi jakies 10kk?
Nie ma czego zazdroscic, choc w depo rozwijam niezle predkosci docodzace do 4 sqm na sec.
Ile dajesz z eq, kasa i itemami wartymi jakies 10kk?
10kk? podobno na pajmemnta nie miałes :P
Bosy_Wiesniak
25-01-2008, 20:02
10kk? podobno na pajmemnta nie miałes :P
Sie gra sie ma
[QUOTE=Bosy_Wiesniak;1801522].....
../QUOTE]
Nie to zebym mial cos do ciebie Xeam ale raz mówisz co innego a raz co innego. Zakropkowalem reszte textu poniewaz nie ma ona nic wspolnego i niepotrzebnie bym spamowal. Ten post znajduje sie na stronie 45 gdyby inne osoby interesowala ta wiadomość.
Edit : Jest miesiąc po wojnie i juz 10kk :) Prentki jestes..
Ja_Prezydent
25-01-2008, 21:32
../QUOTE]
Nie to zebym mial cos do ciebie Xeam ale raz mówisz co innego a raz co innego. Zakropkowalem reszte textu poniewaz nie ma ona nic wspolnego i niepotrzebnie bym spamowal. Ten post znajduje sie na stronie 45 gdyby inne osoby interesowala ta wiadomość.
O popatrz mam przykład ludzie twojej inteleigencji rozdaja pieniądze mi przypadło kiedys troche
Bosy_Wiesniak
25-01-2008, 21:43
../QUOTE]
Pograj w kosci to zrozumiesz.
[QUOTE=Seredo;1862843]
O popatrz mam przykład ludzie twojej inteleigencjirozdaja pieniądze mi przypadło kiedys troche
Wiem, ze to trudne słowo. Nie przejmuj się najważniejsze, że prawie wiesz na czym inteleigencji polega.
Bosy_Wiesniak
25-01-2008, 22:05
czesc1
[IMG]http://img177.imageshack.us/img177/1388/adziu1sz2.png (http://imageshack.us)
czesc2
http://img219.imageshack.us/img219/3987/adziu2wv2.png (http://imageshack.us)
czesc3.1
[img=http://img179.imageshack.us/img179/6382/tana1lo2.png] (http://imageshack.us)
[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/6382/tana1lo2.png (http://imageshack.us)
czesc3.2
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/1510/tana2ma8.png (http://imageshack.us)
czesc3.3
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/215/tana3os1.png (http://imageshack.us)
czesc3.4
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/2888/tana4ua0.png (http://imageshack.us)
czesc3.5
[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/7561/tana5mm9.png (http://imageshack.us)
czesc3.6
[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/2824/tana6po0.png (http://imageshack.us)
czesc3.7
[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/3514/tana7mp5.png (http://imageshack.us)
czesc3.8
[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/2843/tana8bu6.png (http://imageshack.us)
czesc3.9
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/3958/tana9pv8.png (http://imageshack.us)
Sniezynka
26-01-2008, 01:52
Pięknie pokazane jak się nie zachowywać...
Tak swoją drogą to kto nie zapłacił z byłego LH? Xaem, Lis, and?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.