Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
Alvaro89
22-05-2008, 14:16
Mass Log :]
Alvaro89
22-05-2008, 19:03
Wydarzenia z swiata Nebula.
Sunze R.I.P
Legendanebuli
22-05-2008, 22:22
Wydarzenia z swiata Nebula.
Sunze R.I.P
HAHAHAHAhahahahahah
I co w tym ku***a jest zabawnego co...?
Alvaro89
24-05-2008, 07:28
Wedlog mnie nic ://
Alvaro89
24-05-2008, 08:07
No to mamy POI :]
Legendanebuli
24-05-2008, 18:19
1 Hellhound potrafi być silniejszy niż całe vu ;]
even a rat is better than vu ;[
Mietek919
24-05-2008, 23:10
Name: Sunze
Banished: until deletion because of hacking
Wtf ?:confused:
@Alvaro
Naucz się w reszcie korzystać z opcji edytuj, bo twoje double posty są..jakby to powiedzieć, zje*** e.
Alvaro89
25-05-2008, 09:40
Aym przeszkadza ci to? to wyjdz :]
Ale cos mi sie wydaje ze napisales tego posta z totalnych nudow tak poprostu szukasz pretektu zeby sie do mnie dojebac.
Legendanebuli
25-05-2008, 11:00
Aym przeszkadza ci to? to wyjdz :]
Ale cos mi sie wydaje ze napisales tego posta z totalnych nudow tak poprostu szukasz pretektu zeby sie do mnie dojebac.
Tak, bo masz za dużo addonów -.-
JozekCoPchaWozek
25-05-2008, 11:07
Alvaro89 najlepiej jakbyś to ty przestał odwiedzać te forum. Aym~ ma racje, bo przez Twoje nadzwyczaj długie double posty nic do tematu nie wprowadzasz. No to mamy POI,Sunze R.I.P, Mass Log - bardzo interesujące, jakby nikt tego nie wiedział.
Alvaro89
25-05-2008, 11:47
Powiedziales ze nie bedzeisz odpisywal na moje posty itp. sklamales a to grzech i pojdziesz do piekla!!!
On pójdzie do piekła, a ty jesteś noobem =(
Squrewski
25-05-2008, 12:01
Alvaro na serio wy*******aj z tego forum, bo zachowujesz się jak dziecko....
Alvaro89
25-05-2008, 12:13
Nie obylo by sie bez posta pana Squre~
p.s nie przeklinaj
penisobrody
25-05-2008, 13:37
Sunze
Banished: until deletion because of hacking
Pan Sunze dał opętać się Szatanowi. Pozostało mu tylko śpiewanie regilijnych pieśni. Chyba, że wreszcie coś mu wyszło i shackował jakąś inną postać. Może jeszcze rozpocząć swoją przygodę od nowa, na rookgardzie, tak jak wszystko od nowa zaczął pan Paweł Wantoch, zaczął od zmiany masturbatora, ze swojego dzieciaka na psa Rydygiela.
Alvaro89
25-05-2008, 14:16
No to teraz Sunze ma R.I.P na wieki wiekow amen :]
Pinty'ith
25-05-2008, 17:29
No to teraz Sunze ma R.I.P na wieki wiekow amen :]
Niekoniecznie :P ew. mogą mu go jeszcze cofnąć
Alvaro89
25-05-2008, 19:06
No moga ale o ile dobze pamietam to to jest 2 albo 3 ban Sunziego.
O jednego rasowego żyda mniej.
Btw. "koledzy" z vo weźcie tego kmiota z waszej gildii pod nickiem alvaro~~ i niech wy*******a z tego forum :]
on nie z VO ;<
a delete bedzie cofniety hrhr
Alvaro89
25-05-2008, 19:51
Mukatan jesli ci cos niepasuje to mi tak napierdol na rl zebym do szpitala pojechal wtedy niebede spamowal na forum.Dlaczego szukasz sluzacych przeciesz jestes kozak....:baby:
kierowca_smieciarki
25-05-2008, 20:02
R.I.P Sunze no chyba nie cofną ;]
Zapewne wróci ale wszystko jeszcze przed nami:)
penisobrody
25-05-2008, 20:56
Z życia Nebuli:
O godzinie 15.59 czasu miejscowego na terenie wsi Olecko zarejestrowano uśpienie wściekniętego psa, z opinii świadków wynika, że był to cutter butter knight
Squrewski
25-05-2008, 21:11
Z życia Nebuli:
O godzinie 15.59 czasu miejscowego na terenie wsi Olecko zarejestrowano uśpienie wściekniętego psa, z opinii świadków wynika, że był to cutter butter knight
Zjebałeś...
TheDwarf
25-05-2008, 21:33
O jednego rasowego żyda mniej.
Btw. "koledzy" z vo weźcie tego kmiota z waszej gildii pod nickiem alvaro~~ i niech wy*******a z tego forum :]
Co wy macie do tych żydów? Antysemityzm nie jest modny...
Z życia Nebuli:
21:44 Castor Greey [185]: padl
21:44 Castor Greey [185]: sck
21:44 Castor Greey [185]: i od nas wszyscy
21:44 Castor Greey [185]: padna
21:44 Castor Greey [185]: xD
21:44 Arthas of nebula [200]: ta xd
21:44 Salan Sirwin [93]: mowilem nie na ofa
zapomniales dodac ze wasze spodnie przepelnily sie czyms brazowym tuz po fakcie... no coz, tym razem egipskie konto zostalo znow wykorzystane aby ocalic wasze pixelowe zycia, ale w koncu sie nie uda uciec i znow bedzie masowy import do swiatyni ;<
odbanuja czy nie mam to w dupie :D i tak gram w age of empires 2 a jak bedzie trzeba char do walki zawsze dla mnie sie znajdzie ;))))
wiatr we żagiel ok,
wiec POZDRO 600 moze teraz wyjdziecie na opena!
Alvaro89
26-05-2008, 09:47
o lol Sunzus age of empires wymiata co nie :] moze sie zgadamy i online pykniemy miedzy soba ;)?
kierowca_smieciarki
26-05-2008, 10:21
masz za swoje za ta owntibie hakerze. Ja bym nie dał bo zawsze ty na koncie to później kłopoty xD
penisobrody
26-05-2008, 14:13
Dobrze, że masz Sunze takiego kolegę, którego nawet sam dobry bóg za rękę trzyma, jedno słowo i konto masz odbanowane. Gdyby nie to, pozostałoby ci tylko budowanie drewnianych osad w pikselowej krainie, a tak to masz nadzieję, że Cutter Butter cię wybawi.
JozekCoPchaWozek
26-05-2008, 17:54
masz za swoje za ta owntibie hakerze. Ja bym nie dał bo zawsze ty na koncie to później kłopoty xD
Jak nie wiesz za co Sunze dostał deleted to się nie wypowiadaj. Skąd wogóle masz takie informacje ? Tak na marginesie twoje całe dwa zdania to jeden wielki błąd stylistyczny.
TheDwarf
26-05-2008, 19:41
Dobrze, że masz Sunze takiego kolegę, którego nawet sam dobry bóg za rękę trzyma, jedno słowo i konto masz odbanowane. Gdyby nie to, pozostałoby ci tylko budowanie drewnianych osad w pikselowej krainie, a tak to masz nadzieję, że Cutter Butter cię wybawi.
little xaemus wannabe ;<
btw co do owntibii sunzego to musze sie zgodzic, wczoraj stracilem dragon scale seta. zemszcze sie w age of empires, juz pacholow rekrutuje.
ps stracilem tesz bp rybek, bp robakuw, bp run magicznyh fioletowyh (hmm) i takje tam - plz help sir hidek / venore. B)
Legendanebuli
26-05-2008, 21:11
little xaemus wannabe ;<
btw co do owntibii sunzego to musze sie zgodzic, wczoraj stracilem dragon scale seta. zemszcze sie w age of empires, juz pacholow rekrutuje.
ps stracilem tesz bp rybek, bp robakuw, bp run magicznyh fioletowyh (hmm) i takje tam - plz help sir hidek / venore. B)
Szókaj baszantuf, one durzo dajom fooda
No no to ja nazywam sie Darif Narin (Imienia i nazwiska nie podam bo po co?) co robi listy na kolegów oraz pozoruje swojego hacka aby zarobic marne grosze (okradl domki kolegów po czym powiedzial ze mial hackeda)
Nie moja wina ze potrafie zaufac ludziom ,moze to i moja wada a co do tych kilku pikseli to mam tylko zal ze stracilem tyle czasu na tym jakze marnym serverze.
Trudno co sie stalo to sie nie odstanie ;))
btw. kto chetny na age of empires II - Conqueros Expansion to piszcie pw :p
No no to ja nazywam sie Darif Narin (Imienia i nazwiska nie podam bo po co?) co robi listy na kolegów oraz pozoruje swojego hacka aby zarobic marne grosze (okradl domki kolegów po czym powiedzial ze mial hackeda)
Nie moja wina ze potrafie zaufac ludziom ,moze to i moja wada a co do tych kilku pikseli to mam tylko zal ze stracilem tyle czasu na tym jakze marnym serverze.
Trudno co sie stalo to sie nie odstanie ;))
btw. kto chetny na age of empires II - Conqueros Expansion to piszcie pw :p
Tfuj stary, okej?
PS. tak, walnolem se gupi post, a co wawiernia i hajdek mogom a ja nie? ;|
JaSprite
27-05-2008, 02:19
Ja tesz moge sónze mi posfolił
a ten delete to za to ze mnie zabiłeś! następny będzie pho~ !
lolkowo21
27-05-2008, 07:24
bany, usuwanie kont, kłótnie, odór Vu .. oj nie dobrze,nie dobrze..
Jak to mówią sklepikarze z KFC .. Nadchodzi Apokalipsa !
Alvaro89
27-05-2008, 08:36
Wolger i Vaphoor nikt wiecej chyba nie umarl dzis przed ss.No powiem szczerze ze sie niespodziewalem tego ale dziwilo mnie jedno dlaczego mebi nie uciekal na dol do swiatyni przeciesz on nie mial pz(no potem juz zobaczylem dlaczego nie uciekal xD) a jesli mial to sory niezauwazylem xd
penisobrody
27-05-2008, 12:06
Z racji tego, że ostatnio coś mało wesołych rzeczy piszą ludzie, tylko same wulgaryzmy i kaleczenie języka polskiego myśląc,że to jest śmieszne, pozwolę sobie zamieścić mały "quiz".
Znajdź różnice pomiędzy aktualnym zdjęciem pana Pawła, a zdjęciem z czasów szkolnych.
http://img165.imageshack.us/img165/9121/porownanietw7.png
Ja osobiście znalazłem 3 różnice i pozwolę sobie je tutaj przytoczyć. Jeśli
znajdziesz jakieś inne, napisz je tutaj, to nic nie kosztuje.
1. Na 2 zdjęciu pan Paweł jest skupiony, bardziej zaciska wargi. Nie śmiejcie się, każdy ma swoje odchyły.
2. Na 2 zdjęciu wygląda inteligentniej, a raczej inteligentnie po prostu.
3. Na zdjęciu z czasów szkolnych podbródek jeszcze nie wyglądał jak penis.
Ja tak gadam, że zdjęcie z czasów szkolnych a tu dowodów nie pokazuję. Nasza redakcja doszła do ciekawych zdjęć i informacji dotyczących życia pana Pawła. Zmienność wyglądu może wynikać z faktu, że paparazzi uganiający się za panem Pawłem wykonywali swoje zdjęcia aparatami różnego typu w odmiennej perspektywie.
http://img79.imageshack.us/img79/4567/legitka2wh8.th.png (http://img79.imageshack.us/my.php?image=legitka2wh8.png)
Dokument świadczący o tym, że jednak pan Paweł miał styczność z edukacją
http://img518.imageshack.us/img518/1729/pic3ut0.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=pic3ut0.jpg)
Pan Paweł ze swoim psem Rydygielem i rodziną
http://img55.imageshack.us/img55/9753/pic4ya2.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=pic4ya2.jpg)
Pan Paweł podczas wykonywania swojej ciężkiej pracy
http://img520.imageshack.us/img520/3/pic5dn1.th.png (http://img520.imageshack.us/my.php?image=pic5dn1.png)
A tu zauważamy szczerą radość po udanym masslogu
@up
my nei robimy masslogów wiec raczej pokazales zdjecia jednego z kolegów ;)
penisobrody
27-05-2008, 13:35
@up
my nei robimy masslogów wiec raczej pokazales zdjecia jednego z kolegów ;)
To zdjęcie akurat na przestrzeni czasu jest trochę stare. Nie zawsze pan Paweł biegał za rękę ze swoim małpim przyjacielem Finixem po polu walki, był taki okres, że musiał przed nim uciekać w podziemia pustyni, sam o tym powinieneś wiedzieć najlepiej, bo wtedy to ty go trzymałeś za rękę. Pan Paweł w końcu jest popularny nie od dziś.
JozekCoPchaWozek
27-05-2008, 15:41
To zdjęcie akurat na przestrzeni czasu jest trochę stare. Nie zawsze pan Paweł biegał za rękę ze swoim małpim przyjacielem Finixem po polu walki, był taki okres, że musiał przed nim uciekać w podziemia pustyni, sam o tym powinieneś wiedzieć najlepiej, bo wtedy to ty go trzymałeś za rękę. Pan Paweł w końcu jest popularny nie od dziś.
Może i Pan Paweł jest jak ty to mówisz "penisobrody", za to ty jesteś "penisomózgi"
Alvaro89
27-05-2008, 16:04
up
ahhahahahaah XDDDDD
@penisobrody
Ktoś zabił Ci pikselowego ludka i masz zamiar ubliżać innym? A może jesteś nowym członkiem Vu? Bo "starzy" membersi owej gildii z tego co pamiętam mieli trochę dystansu do tej gry i zapewne mają.( no oprócz dzieci z Przemyśla) Co do twoich postów to mogę tylko stwierdzić że żal mi ludzi twojego pokroju. Wyjdź czasami z domu , odetchnij świeżym powietrzem.Taka rada dla Ciebie i innym spamujących ten temat.
Co do wojny to GL. Niech zwycięży lepszy ;P
/Jacek
penisobrody
27-05-2008, 18:57
"Żal mi takich ludzi, wyjdź czasami z domu, blebleble" - wiedziałem, że otrzymam dokładnie takie opinie, ale przypuszczałem, że napisze to jakieś dziecko, a nie osoba, która właśnie pisała maturę. Powinieneś nam tu wierszem pisać, a nie harczeć "ten taki, ten owaki". Przypuszczam, że napisałeś to pod wpływem emocji, ale spokojnie, stwierdzenie "małpi przyjaciel Finix" odnosiło się do tego przykucniętego osobnika o małpiej posturze na zdjęciu ze strony 56.
A co ma wspólnego moje wychodzenie z domu do pisanych przeze mnie postów? To jest tak jakby powiedzieć, gdyby Marta miała gąbkę to by była czysta.
Chcesz mi jakoś przysrać, ale nie wiesz do końca jak.
Alvaro89
27-05-2008, 19:33
1:Finix napisal to stylistycznie nie wiem o co ci chodzi penisomozgi.
2:Naprawde nie mam pojecia kim jestes wydaje mi sie z nikt z vu by sie nie ponizal do twojego stopnia.
3:Po co masz wychodzic z domu? poniewasz nasz organizm potrzebuje swiezego powietrza,ponoc mozg lepiej pracuje,ale masz racje ty wychodzic nie musisz poniewasz mozgu niemasz ;(.
4:Teraz mozesz sobie zlukac moja fotke i mnie zbluzgac w dupie mam Ciebie i twoja opinie o mnie.
Serdeczne pozdrowienia dla Penisomozgiego od Alvara ::cup::cup:
JozekCoPchaWozek
27-05-2008, 20:27
"Żal mi takich ludzi, wyjdź czasami z domu, blebleble" - wiedziałem, że otrzymam dokładnie takie opinie, ale przypuszczałem, że napisze to jakieś dziecko, a nie osoba, która właśnie pisała maturę. Powinieneś nam tu wierszem pisać, a nie harczeć "ten taki, ten owaki". Przypuszczam, że napisałeś to pod wpływem emocji, ale spokojnie, stwierdzenie "małpi przyjaciel Finix" odnosiło się do tego przykucniętego osobnika o małpiej posturze na zdjęciu ze strony 56.
A co ma wspólnego moje wychodzenie z domu do pisanych przeze mnie postów? To jest tak jakby powiedzieć, gdyby Marta miała gąbkę to by była czysta.
Chcesz mi jakoś przysrać, ale nie wiesz do końca jak.
"małpi przyjaciel Finix" odnosiło się do tego przykucniętego osobnika o małpiej posturze na zdjęciu ze strony 56.
Przepraszam, że określe to w ten sposób, ale ty nigdy nie przykucasz ? Więc nie wyobrażam sobie, a nawet nie chcem jak stoisz przy wydalaniu kału, gdy spływa Ci po nogach.
że napisze to jakieś dziecko, a nie osoba, która właśnie pisała maturę.
Za to jak Ciebie dopuszczą do matury to oznacza to tylko jedno...Rodzi się za dużo ludzi "Penisomózgich.
@ penisobrody
A co spodziewałeś się że jakieś dziecko po twoich postach wpadnie w wielki podziw twoich umiejętności? Twego poczucia humoru? Tego jaki jesteś fajny? To
że pisałem maturę ma świadczyć o tym że będę śmiał sie z twoich żałosnych postów? A to żebyś wyszedł czasami z domu miało Ci wskazać lepszą drogę. Przykładowo jeżeli przejdziesz się do parku czy gdzieś, zobaczysz kogoś zbluzgasz, dostaniesz wpier*** i nauczysz się jak powinno się zachowywać :P
Bo właśnie dzieci twojego pokroju czują się w internecie bezkarne.I moim zdaniem skończ pisać swoje idiotyczne posty bo tylko zaśmiecasz forum i wypisujesz głupoty nie na temat.
/Jacek
Maksym89
27-05-2008, 23:46
@Pesnisohujomozgi
Co do tematów wrzucania na rodzinę to przestań :) , nie błaźnij się. Jak ktoś nie odróżnia rzeczywistości od gierki to już ma problem.
Jeszcze raz wracając do tematów rodzinnych, mógłbym smarować godzinami na forum o panach i rodzinach panów z Vu... ale po co xD wcale nie sprawia mi to przyjemności. Wiec taka dobra rada od wujka Kamila wstań jebnij się raz lub dwa razy (najlepiej tępym narzędziem) może zmądrzejesz, lecz w to wątpię ale jest nikła nadzieja.
Ej czesc
bartek8808
28-05-2008, 00:26
JozekCoPchaWozek & Alvaro89 chłopaki nie chcę Was obrażać ale wydajecie się największymi prostakami na tym forum. Acha i żeby wszystko było jasne to nie jestem ani od VU ani od VO. Po prostu to jest moje indywidualne zdanie o Was i wyrażam je publicznie ponieważ zawsze jest nadzieja (chociaż znikoma), że któryś pseudo-inteligent weźmie to sobie do serca i zmieni swoje postępowanie.
Bosy_Wiesniak
28-05-2008, 10:00
Z racji tego, że ostatnio coś mało wesołych rzeczy piszą ludzie, tylko same wulgaryzmy i kaleczenie języka polskiego myśląc,że to jest śmieszne, pozwolę sobie zamieścić mały "quiz".
Znajdź różnice pomiędzy aktualnym zdjęciem pana Pawła, a zdjęciem z czasów szkolnych.
http://img165.imageshack.us/img165/9121/porownanietw7.png
Ja osobiście znalazłem 3 różnice i pozwolę sobie je tutaj przytoczyć. Jeśli
znajdziesz jakieś inne, napisz je tutaj, to nic nie kosztuje.
1. Na 2 zdjęciu pan Paweł jest skupiony, bardziej zaciska wargi. Nie śmiejcie się, każdy ma swoje odchyły.
2. Na 2 zdjęciu wygląda inteligentniej, a raczej inteligentnie po prostu.
3. Na zdjęciu z czasów szkolnych podbródek jeszcze nie wyglądał jak penis.
Ja tak gadam, że zdjęcie z czasów szkolnych a tu dowodów nie pokazuję. Nasza redakcja doszła do ciekawych zdjęć i informacji dotyczących życia pana Pawła. Zmienność wyglądu może wynikać z faktu, że paparazzi uganiający się za panem Pawłem wykonywali swoje zdjęcia aparatami różnego typu w odmiennej perspektywie.
http://img79.imageshack.us/img79/4567/legitka2wh8.th.png (http://img79.imageshack.us/my.php?image=legitka2wh8.png)
Dokument świadczący o tym, że jednak pan Paweł miał styczność z edukacją
http://img518.imageshack.us/img518/1729/pic3ut0.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=pic3ut0.jpg)
Pan Paweł ze swoim psem Rydygielem i rodziną
http://img55.imageshack.us/img55/9753/pic4ya2.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=pic4ya2.jpg)
Pan Paweł podczas wykonywania swojej ciężkiej pracy
http://img520.imageshack.us/img520/3/pic5dn1.th.png (http://img520.imageshack.us/my.php?image=pic5dn1.png)
A tu zauważamy szczerą radość po udanym masslogu
Masz poczucie humoru, a przynajmniej sie starasz. Legitymacja fajna. Male sprostowanie pies wabi sie "max" a Rydel to ulica. Nie gniewam się tym bardziej, ze twoi rodzice obiecali mi w rozmowie telefonicznej, ze zaprzestaja produkcji po nieudanym prototypie.
Alvaro89
28-05-2008, 11:06
Bartke8808 dziekuje ale powiedz mi jedno, na jakiej podstawie tak nisko nas oceniles?
Bo jesli na podstawie stylistyki pisania....to jestes skaczonym idotom.
bartek8808
28-05-2008, 11:33
Bartke8808 dziekuje ale powiedz mi jedno, na jakiej podstawie tak nisko nas oceniles?
Bo jesli na podstawie stylistyki pisania....to jestes skaczonym idotom.
No to na szczęście nie jestem skończonym "idiotom" bo akurat pisząc tamtego posta, stylistyki pisania nie brałem w ogóle pod uwagę. Chodziło mi o sposób przekazywania informacji (w większości takich informacji, które nie wnoszą nic do tematu), chodziło mi również o Wasze dziecinne i cyniczne odzywki. No ale zostawmy ten temat kolego. Proponuję o jakieś posty co dotyczą Nebuli i żeby to nie były prostackie, wulgarne i chamskie odzywki bo w ten sposób nic fajnego sobą nie reprezentujesz.
penisobrody
28-05-2008, 14:22
Właśnie takich postów od takich ludzi się spodziewałem.
Zacznę może od matury, jako elementu łączącego was troje. Jeden pisał ją niedawno, drugi zapewne jej w ogóle nie pisał, a trzeci zarzuca mi ułomność. Odnośnie rzekomej stylistyczności tekstu. Gdzie znajdujesz wzmiankę o niestylistycznej formie? Ułatwię ci zadanie, przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz, tylko uważnie, do skutku. Nie wiem, jakie kanapki musiałeś jeść w szkolę(bo zapewne to było twoim głównym zajęciem), żeby wiersz był postrzegany jako synonim stylistyczności (mam nadzieję, że naszemu maturzyście nawet przez myśl to nie przeszło).Teraz, żeby nie psuć ci zabawyAlvaro nie czytaj dalszej części wiadomości. Jak wiemy, wiersz posiada swoje odmienne reguły, a raczej po prostu ich brak. Poeta ma dowolność w pisaniu. Pozwolę sobie dokonać małej analizy językowej wiersza pod względem stylistyczności.
Spleen
[...]
Dzwony nagle z wściekłością dziką rozdzwonią. (w języku polskim za poprawną formę uznaje się kolejność, w której przymiotnik określający stoi przed rzeczownikiem, nie odwrotnie)
Śląc do nieba rozpaczą szalejący głos (bezokolicznik na początku zdania uważany jest za błąd stylistyczny)
Jak duchy potępieńców, co od światła stronią
I nocami się skarżą na swój straszny los.
(spójnika na początku zdania chyba komentować nie muszę, użycie go w pracach pisemnych przeczy jego nazwie, jak dalej nie rozumiecie, zgłoście się do naszego maturzysty, on powinien wam to wytłumaczyć)
Patrząc na słownictwo i budowę, ten fragment wiersza charakteryzuje się stylizacją biblijną. To co powinien posiadać wiersz to bogate przesłanie, do którego kierować mają różnorodne elementy. Nie wiem, czy zdałbym maturę, ale na maturze podstawowej byłby to punkt za walor, nasz maturzysta pewnie zdawał rozszerzoną, także niestety w twoim wypadku byłby to obowiązek.
Tak więc wypowiedź pana Jacka można porównać do tupnięcia nóżka małego dziecka, napisałeś wszystko i jednocześnie nic, same typowe ogólniki "ty taki, ty owaki" bez żadnych argumentów. Na maturze za taką formę jest zero punktów, jest to streszczanie, a nie analiza i interpretacja.
I tak pewnie pan Alvaro czytał, dlatego odpowiem na resztę twoich pytań
To jakaś nowa moda jest? Ty jesteś żałosny, na pewno nie wychodzisz na dwór. Wiedziałem, że plebsowi wreszcie znudzi się "twoja stara".
Do pana Józka: Czemu akurat na myśl przyszło ci łączenie przykucniętej postawy ze spływającym kałem? W Olecku mieszkasz, że dla ciebie proces defekacji równoznaczny jest z postawą stojącą bądź "na kucaka"?
bartek8808
28-05-2008, 14:30
Dobrze mówisz ;)
JozekCoPchaWozek
28-05-2008, 16:57
@Penisomózgi
Napisałem tak specjalnie, wiesz dlaczego ? Bo taki sam styl prezentujesz w swoich postach, więc dlaczego wymagasz ode mnie czegoś innego ? A tak na marginesie, skończ z tym obrażaniem ludzi na forum. Nie wiem czym jest to spowodowane, masz może kompleksy i wzorujesz się na swoim wyglądzie ?
@bartek8808
Jeżeli nie wiesz dlaczego odpisałem w ten sposób do pana "Penisomózgiego" to proszę nie oceniaj mojej osoby. Ironia mojego postu polegała na pokazaniu pewnemu użytkownikowi forum metaforyczne "lusterko", jeżeli on może w sposób trywialny obrażać innych, w takim bądź razie dlaczego ja mam pisać do niego z kulturą ? Nie pisz do mnie "Prostak", jeżeli nie do końca znasz znaczenie tego słowa. Jeszcze jedno, nigdy na tym forum nie użyłem wulgaryzmu, no chyba, że "kał" jest dla Ciebie takim słowem.
woooooooooooooow Sunze sie zalogowal woooooooooooooooooooooow
HEJKA
17:13 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Soulsinger of the Victum Omnis.
;'(
HEJKA
17:13 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Soulsinger of the Victum Omnis.
;'(
zapadam, powinni Ci nie zdejmowac tego delate ;< nalezalo Ci sie! PIPO
bartek8808
28-05-2008, 18:09
@JozekCoPchaWozek
W takim razie najprawdopodobniej pomyliłem się co do Twojej osoby i Cię za to przepraszam.
A tutaj mała ciekawostka (nie dotyczy Nebuli):
http://img515.imageshack.us/img515/4229/beztytuurk7.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=beztytuurk7.jpg)
Alvaro89
28-05-2008, 19:08
Ta ciekawostke to se wsadz w dupe.
Squrewski
28-05-2008, 19:52
A Ty Alvaro swoje posty nie mające nic na celu. Elo
Alvaro89
28-05-2008, 20:16
Squ~ twoj ostatni post w moja strone tez niemial nic do celu.
Posty Penisomozgiego niemaja nic do celi.
Elo.:baby:
JozekCoPchaWozek
28-05-2008, 21:05
Od tej pory proponował bym każdemu aktywnemu użytkownikowi, który korzysta z tego tematu o wypowiadanie się tylko w celach do których ten temat jest przeznaczony(sam czasami wybiegałem po za temat). Proponowałbym także by każdy w miarę szanujący się użytkownik nie odpisywał ludziom pokroju "Penisomózgi" , by nie dawać mu powodu do pisania następnych trywialnych, nagminnych, nic nie wnoszących do tematu postów. Chętnych do dalszego prowadzenia potyczek językowych namawiam do otworzenia własnego tematu pt. "Wulgaryzmy i Eufemizmy Moim Życiem". Tyle ode mnie mam nadzieje, że znajdę ludzi z poparciem.
Alvaro89
28-05-2008, 21:22
Popieram Cie Jozku.
Legendanebuli
28-05-2008, 22:05
HEJKA
;'(
Ja na twoim miejscu bym się tak nie cieszył, zapomniałeś jeszcze o mnie.
Btw, Tana ty też się nie ciesz CHEHCEHCHCEH
Ja na twoim miejscu bym się tak nie cieszył, zapomniałeś jeszcze o mnie.
Btw, Tana ty też się nie ciesz CHEHCEHCHCEH
Ty tez nie, a nie, ty nie masz wlasnego chara ;<
OPS SORRY! ZAPOMNIALEM O THEGIM :O
lolkowo21
29-05-2008, 07:12
HMmmm... NADCHODZI APOKALIPSA !!!!!!!!!
Legendanebuli
29-05-2008, 07:59
Ty tez nie, a nie, ty nie masz wlasnego chara ;<
OPS SORRY! ZAPOMNIALEM O THEGIM :O
KURWA MAć, ILE RAZY MAM MóWIć żE JUż MAM KURWA
bo kupiles, jeszcze nawet nie wbiles polowy expa ktory byl jak kupiles chara -.-
Legendanebuli
29-05-2008, 10:57
bo kupiles, jeszcze nawet nie wbiles polowy expa ktory byl jak kupiles chara -.-
Morda, bo ty zostaniesz bez chara
bartek8808
29-05-2008, 11:00
Gdy człowiek rozumny zacznie mówić jakieś zdanie, nie domyślamy się, jak je skończy. Gdy zacznie głupi — wiemy na pewno. ;)
Morda, bo ty zostaniesz bez chara
Uuua jakie grozby :p
Washabi stracony i sprzedany to teraz nowy:p Daj znać jakim grasz z chęcią znowu wbije na Tobie fraga:p
JaSprite
29-05-2008, 14:42
Washabi stracony i sprzedany to teraz nowy:p Daj znać jakim grasz z chęcią znowu wbije na Tobie fraga:p
Zeby wbic fraga trzeba wyjsc z pzta ... co wam ciężko przychodzi :<
JozekCoPchaWozek
29-05-2008, 15:12
Raz fragnął Wawiernie i przechodzi teraz stan podniecenia emocjonalnego połączonego z szybkim wytwarzaniem hormonu zwanego adrenaliną.
Legendanebuli
29-05-2008, 15:34
Jorge Seth ;]]]]]]
Btw, Washabi stracony? nie bardzo cię zrozumiałem
Aj_Lowju_Allegra
29-05-2008, 16:29
Siemacie pozwólcie , że się wtrące do dyskusji.Po pierwsze pisze do Rezo Vaalgav najwiekszego bota nebuli hmm , może sam z Rooka wyszedl w co wątpie jeszcze raz bedziesz gdziekolwiek botowal to napisze tyle raportow do GM ,że nawet liczyc do tylu nie umiesz.Jestes w tym VO chyba najwiekszym pionkiem.Po drugie pisze do kutasa Xaemusa jak czytam twoje posty na forum i zobaczylem ten ryj pedofila to az mi slabo uważasz się za najmądrzejszego na tym forum , ale tak naprawde jestes starym idiota .Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow . W VO każdy każdego by sprzedal za bp manasow chociaz Xaemus to za pół nie mówiac o najwiekszym złodzieju jakim jest TANA MAX. Tak więc powodzenia VU i walic tych brudasow z VO i tak was Tana okradnie buhahahahaha. ALLEGRA KOCHAM CIE!!! OLEJ MARKU TO GEJ;(
Jorge Seth ;]]]]]]
Btw, Washabi stracony? nie bardzo cię zrozumiałem
A to Ty go kupiłeś...:p Niechaj będzie ale przynajmniej masz rsa?
Siemacie pozwólcie , że się wtrące do dyskusji.Po pierwsze pisze do Rezo Vaalgav najwiekszego bota nebuli hmm , może sam z Rooka wyszedl w co wątpie jeszcze raz bedziesz gdziekolwiek botowal to napisze tyle raportow do GM ,że nawet liczyc do tylu nie umiesz.Jestes w tym VO chyba najwiekszym pionkiem.Po drugie pisze do kutasa Xaemusa jak czytam twoje posty na forum i zobaczylem ten ryj pedofila to az mi slabo uważasz się za najmądrzejszego na tym forum , ale tak naprawde jestes starym idiota .Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow . W VO każdy każdego by sprzedal za bp manasow chociaz Xaemus to za pół nie mówiac o najwiekszym złodzieju jakim jest TANA MAX. Tak więc powodzenia VU i walic tych brudasow z VO i tak was Tana okradnie buhahahahaha. ALLEGRA KOCHAM CIE!!! OLEJ MARKU TO GEJ;(
Wow nie wszyscy jednak nas nienawidzą;)
tomi1990
29-05-2008, 17:18
Wow nie wszyscy jednak nas nienawidzą;)
Refferon/asanil wali wam z ryja i sie nadajecie na gowno siedzcie w tym pz i spie**alajcie robcie sneak i tak wam to hu*a daje wy leszcze.
VU zawsze byli ciotami i beda
Thunderbolt
29-05-2008, 17:28
Refferon/asanil wali wam z ryja i sie nadajecie na gowno siedzcie w tym pz i spie**alajcie robcie sneak i tak wam to hu*a daje wy leszcze.
VU zawsze byli ciotami i beda
Powiedz mi jedno czemu nie byles taki kozak jak vu mialo wladze na nebuli, tylko teraz kiedy z ich strony (jak narazie) ci nic nie grozi?
Bosy_Wiesniak
29-05-2008, 17:40
Miales przyjechac wybic mi szyby, a jak zawsze konczy sie na paru obelgach.
Zapraszam psa z omegi porozciagamy sie troche.
Aj_Lowju_Allegra
29-05-2008, 17:40
Tomik bulbasie nie denerwuj sie tak . Teraz kozak jestes co pare miesiecy temy pewno w pz sie plakalo albo na neranie gralo co leszczu.VU jacy byli to byli a byly z nich niezle mendy , ale z VO są CHUJE .Aha wracajax do mojego pierwszego posta to jeszcze Sunze was okradnie bo jak on moglby cos uczciwie zrobic moze ktos mi powie kto wzial "gildiowe" z LH??? Predzej czy pozniej VO sie pokloci i dobrze bo to nie gildia tylko banda pedalow co moge z SD walic.W sumie rozumiem czemu teraz tacy gangsta jestescie w koncu z 2 lata stalo sie w dp co? Tak wiec VO jak bedziecie szli na Nerane bo przegracie wojne to pozycze wam eq bo mam tam znajomego .Bym mial wyzszy lvl tez bym sie bil ale nie mam ale bede mial tak wiec Xaemus pedofilu idz zgwalc SCK i Tane a sory Tane juz dymales i nie graj w to .Tak wiec VU do boju . Aha mam pytanie do ludka do jakiego fryzjera chodzisz tez tak chce miec pizde na glowe CYA
tomi1990
29-05-2008, 17:56
Tomik bulbasie nie denerwuj sie tak . Teraz kozak jestes co pare miesiecy temy pewno w pz sie plakalo albo na neranie gralo co leszczu.VU jacy byli to byli a byly z nich niezle mendy , ale z VO są CHUJE .Aha wracajax do mojego pierwszego posta to jeszcze Sunze was okradnie bo jak on moglby cos uczciwie zrobic moze ktos mi powie kto wzial "gildiowe" z LH??? Predzej czy pozniej VO sie pokloci i dobrze bo to nie gildia tylko banda pedalow co moge z SD walic.W sumie rozumiem czemu teraz tacy gangsta jestescie w koncu z 2 lata stalo sie w dp co? Tak wiec VO jak bedziecie szli na Nerane bo przegracie wojne to pozycze wam eq bo mam tam znajomego .Bym mial wyzszy lvl tez bym sie bil ale nie mam ale bede mial tak wiec Xaemus pedofilu idz zgwalc SCK i Tane a sory Tane juz dymales i nie graj w to .Tak wiec VU do boju . Aha mam pytanie do ludka do jakiego fryzjera chodzisz tez tak chce miec pizde na glowe CYA
Lepsze jest cale vo od smierdzieli kazika maciusia z dalnem nie lubie vu bo cioty pa robily co nie wybilem na hydry kiedys starym charem tracilem bohy tera przynajmniej nie ma pa tak duzego i przede wszytskim sciagania free paymentow mam wyjeba*ne na smierdzieli z vu
Lepsze jest cale vo od smierdzieli kazika maciusia z dalnem nie lubie vu bo cioty pa robily co nie wybilem na hydry kiedys starym charem tracilem bohy tera przynajmniej nie ma pa tak duzego i przede wszytskim sciagania free paymentow mam wyjeba*ne na smierdzieli z vu
Zły dotyk boli :(
tomi1990
29-05-2008, 18:02
Zły dotyk boli :(
chyba mowa o tobie nie moja wida ze mama cie bila
JozekCoPchaWozek
29-05-2008, 18:52
Najepiej by było Ci nie odpisywać ale jednak jest to wymuszone, bo twoja głupota aż boli.
"Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow"
Faktycznie muszę Ci przyznać rację tylko ciekawi mie dlaczego ludzie typu Salan Sirwin (koledzy z Egiptu), typu Vane Dare (reszta Dredów) czy to są lojalni członkowie VU, a nie czasami masowo invitowani ludzie ? I proszę Cię skończ z tym chamskim spamem na temat innych ludzi, bo to nie jest śmieszne i tylko pokazujesz swoją wysoką inteligencje i bogaty język.A do Rezo radziłbym Ci pisać w innym języku i napewno nie na tym forum, widać jaki jesteś poinformowany.
Aj_Lowju_Allegra
29-05-2008, 18:59
Stary jestem bardzo dobrze poinformowany czekam na 14 odcinek telenoweli pod tytulem "Tana Max odchodzi z Nebuli" .Do Rezo bym napisal tylko nie umiem po angielskiemu wiec jak mozesz to mu przekaz bo raport bedzie co chwile na niego
Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach. Ale co prawda to prawda cale Vo jest zbudowane z ludzi ktorzy sie wyzywali bili a teraz sa "Best Friends" coz co zrobic nie moja sprawa.Jozek spokojnie swiat jest kolorowy.Niedlugo to ja bede rzadzil nebula hehe.
Alvaro89
29-05-2008, 19:15
a mialo nie byc spamowania ;(
@Aj lowju Allegra,ty to arthas jestes na 90 %
elo
a co do wydarzenia to tommy'knocker umarl.
Squrewski
29-05-2008, 20:41
@Aj lowju Allegra,ty to arthas jestes na 90 %
Sherlock Holmes się załączył? 8o
JozekCoPchaWozek
29-05-2008, 20:46
Stary jestem bardzo dobrze poinformowany czekam na 14 odcinek telenoweli pod tytulem "Tana Max odchodzi z Nebuli" .Do Rezo bym napisal tylko nie umiem po angielskiemu wiec jak mozesz to mu przekaz bo raport bedzie co chwile na niego
Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach. Ale co prawda to prawda cale Vo jest zbudowane z ludzi ktorzy sie wyzywali bili a teraz sa "Best Friends" coz co zrobic nie moja sprawa.Jozek spokojnie swiat jest kolorowy.Niedlugo to ja bede rzadzil nebula hehe.
Dla mnie rządzić możesz nawet każdym światem. Gdy przegram wara napewno się nie załamie psychicznie ponieważ do tej gry podchodze z dystansem i czerpie z niej tylko przyjemność. A co do ludzi którzy się wyzywają, a później stoją po jednej stronie to faktycznie masz racje, bo samo wyzywanie się przez głupią gierke jest trywialne. Ale pamiętaj jedno, ludzie się zmieniają i nie wiadomo czy za pół roku znowu składy obu gildi się nie zmienią, bo to jest tylko gra, a nie życie realne.
"Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach."
Chyba nie do końca odczytałeś moje intencje, bo nie chodziło mi o to. Zobacz na swoje posty, jedno wielkie skupisko wulgaryzmów i prostackich odzywek, poprzez które kaleczysz język narodowy. Radzę Ci zmień podejście do tej gry, bo przecież nie chodzi o to, żeby na każdym kroku wpychać delikatnie nóż w plecy przeciwnikowi.
Alvaro89
29-05-2008, 20:58
Squ~
Tak wlaczym mi sie.
Aj_Lowju_Allegra
29-05-2008, 21:06
To se Jozek wylacz bo to nie ja zdziwiony? Pchaj ten swoj wozek dalej i pchaj i pchaj i pchaj i pchaj oo sory laga mialem. A co do wojny to to nic.
bartek8808
29-05-2008, 21:53
No jeżeli nie umiesz angielskiego to jeśli możesz napisz na tym forum jakby wyglądał ten twój raport. Może tak? "Eyy Gie Em! Rezo boci i mnie to bardzo, ale to bardzo denerwuje bo nie mogę nic z tym zrobić! Jestem takim małym i bezradnym ludkiem który kurwa nic nie może i chce pokazać swoją wyższość, między innymi na forum poprzez nagminne stosowanie wulgaryzmów. Plizzz ban him!"
No może troszkę mnie poniosło ;)
JozekCoPchaWozek
29-05-2008, 22:26
To se Jozek wylacz bo to nie ja zdziwiony? Pchaj ten swoj wozek dalej i pchaj i pchaj i pchaj i pchaj oo sory laga mialem. A co do wojny to to nic.
Bardzo interesująca wypowiedź. A co do pana up, to zgadzam się z Tobą. Jak drogi Aj_Lowju_Allegra chcesz pisać raporty, jeżeli nawet języka polskiego dobrze nie znasz ?
Miales przyjechac wybic mi szyby, a jak zawsze konczy sie na paru obelgach.
Zapraszam psa z omegi porozciagamy sie troche.
Moge Cie zapewnic ze nikt z mojej gildi nei znizyl by sie do takiego poziomu zeby pisac cos takiego na forum wiec odpusc sobie pojazdy na Omege
Vo są chuje twierdzisz , widzisz tylko dlatego ze jest tam olecko wszędzie gdzie jest Olecko jest chujowo :( ale co zrobisz jak byli w vu tez bylo vu chujowe jak ich nie ma przynajmiej nie jest najgorsze. Także dziękujemy chłopakom z wioski i zapraszam do oglądniecia chłopców z Olecka w niedziele o godzinie 20.00 na antenie TVN :)
Bosy_Wiesniak
30-05-2008, 00:17
Moge Cie zapewnic ze nikt z mojej gildi nei znizyl by sie do takiego poziomu zeby pisac cos takiego na forum wiec odpusc sobie pojazdy na Omege
No tak zagalopowalem sie, twoja guildia wybija mi szyby, oraz dyma mi zone i matke tylko na privie.
Legendanebuli
30-05-2008, 08:34
A to Ty go kupiłeś...:p Niechaj będzie ale przynajmniej masz rsa?
No raczej że mam rsa
Btw, Xanoin stan na kradke OK?
Ahhhhh przypomniało mi się, Tana to złodziej tak?
A to ciekawe, bo Tana jest jedną z najbardziej uczciwych osób w VO, tak samo jak Sunze i odpierdolcie się od olecka, być może olecko to wioska, ale u nich internet działa bez żadnych zakłóceń, nie to co w takiej metropolii jak Przemyśl, tam gdzie lagi występują przez 364 dni w roku.
No raczej że mam rsa
A to ciekawe, bo Tana jest jedną z najbardziej uczciwych osób w VO, tak samo jak Sunze i odpierdolcie się od olecka, być może olecko to wioska, ale u nich internet działa bez żadnych zakłóceń, nie to co w takiej metropolii jak Przemyśl, tam gdzie lagi występują przez 364 dni w roku.
Dads rajt!
cicho bo mitzak wleci i macie det
No raczej że mam rsa
Ty jesteś aż tak głupi czy mi się wydaje? Ja pier... rozwaliłeś mnie tym postem, całkowicie zmieniłem o Tobie zdanie. Co do Tany to największy frajer ze wszystkich osób jakie znam z nebuli. Sprzedałby swoją matkę, gdyby tylko jego pozycja polepszyła się... jest gorszy nawet od Viraza. Odezwij sie na tibi do mnie, zrobie ukłon w Twoją strone i nie dam odrazu ignora...Dostaniesz ss-y jak tana pizda chciał was sprzedać za wolność. Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
Ty jesteś aż tak głupi czy mi się wydaje? Ja pier... rozwaliłeś mnie tym postem, całkowicie zmieniłem o Tobie zdanie. Co do Tany to największy frajer ze wszystkich osób jakie znam z nebuli. Sprzedałby swoją matkę, gdyby tylko jego pozycja polepszyła się... jest gorszy nawet od Viraza. Odezwij sie na tibi do mnie, zrobie ukłon w Twoją strone i nie dam odrazu ignora...Dostaniesz ss-y jak tana pizda chciał was sprzedać za wolność. Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
Być może byliście dla nich zbyt prości i postanowili się usamodzielnić?
TheDwarf
30-05-2008, 15:39
to bylo do przewidzenia, bo kazda gildia rzadzaca kiedys musi sie rozpac. to jest nieuniknione, dlatego nie ma co sie specjalnie dziwic, skoro nawet legendarny unit sie rozpadl.
Bosy_Wiesniak
30-05-2008, 16:30
Czyzby phoenix of nebulaż?
Legendanebuli
30-05-2008, 17:42
Tak, wiem,widziałem.
Btw, łatwo można cie w chuja zrobić, a i mógłbyś mi wytłumaczyć, przez co stwierdziłeś że jestem głupi, i przez co konkretnie zmieniłeś zdanie o mnie
Tak, wiem,widziałem.
Btw, łatwo można cie w chuja zrobić, a i mógłbyś mi wytłumaczyć, przez co stwierdziłeś że jestem głupi, i przez co konkretnie zmieniłeś zdanie o mnie
Widziałeś tylko pierwszą część :)
Zmieniłem zdanie bo jesteś ślepy z racji tego , że uwierzyłeś Tanie a co gorsza Finixowi i reszcie Olecka...
Btw, łatwo można cie w chuja zrobić
A może Ciebie?
Wasza sprawa, ja o tanie zdania nie zmienię. Zawsze będę go uważał za szmatę i nic tego raczej nie zmieni. Niech się wam noga powinie to przekonasz się jaki on jest naprawdę. Trzymaj się cieplutko...
Zmieniłem zdanie bo jesteś ślepy z racji tego , że uwierzyłeś Tanie a co gorsza Finixowi i reszcie Olecka...
A może Ciebie?
Wasza sprawa, ja o tanie zdania nie zmienię. Zawsze będę go uważał za szmatę i nic tego raczej nie zmieni. Niech się wam noga powinie to przekonasz się jaki on jest naprawdę. Trzymaj się cieplutko...
Tak, juz niedlugo ich wszystkich rozj**ie, matke juz sprzedalem wiec za pozno. Dzieki, ze mi przypomnailes ze jestem zlodziej bo wlasnie o*******am jakies 5kk~, poki co idz na podworko, wybierz sobie kradke i powdychaj swiezego powietrza, bo od nadmariu bialej cieczy w glowie Ci sie poprzewracalo. Aha, z tym spyowaniem to dalej aktualne wiec jak cos msg me.
Lepiej ogarnijcie swojego tsa i wyczysccie go z niektorych polaczkow, do tego przypomnijcie sobie co morrderca robil jak nie chcielismy wyjsc z pz, bo naprawde robi sie jeszcze nudniej na nebuli.
Tak, juz niedlugo ich wszystkich rozj**ie, matke juz sprzedalem wiec za pozno. Dzieki, ze mi przypomnailes ze jestem zlodziej bo wlasnie o*******am jakies 5kk~, poki co idz na podworko, wybierz sobie kradke i powdychaj swiezego powietrza, bo od nadmariu bialej cieczy w glowie Ci sie poprzewracalo. Aha, z tym spyowaniem to dalej aktualne wiec jak cos msg me.
Lepiej ogarnijcie swojego tsa i wyczysccie go z niektorych polaczkow, do tego przypomnijcie sobie co morrderca robil jak nie chcielismy wyjsc z pz, bo naprawde robi sie jeszcze nudniej na nebuli.
Zawsze byłeś śmieciem i śmieciem pozostaniesz...Trzymaj się cieplutko
Dzięki Tobie wygramy z całą pewnością tę wojnę:)
Najepiej by było Ci nie odpisywać ale jednak jest to wymuszone, bo twoja głupota aż boli.
"Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow"
Faktycznie muszę Ci przyznać rację tylko ciekawi mie dlaczego ludzie typu Salan Sirwin (koledzy z Egiptu), typu Vane Dare (reszta Dredów) czy to są lojalni członkowie VU, a nie czasami masowo invitowani ludzie ? I proszę Cię skończ z tym chamskim spamem na temat innych ludzi, bo to nie jest śmieszne i tylko pokazujesz swoją wysoką inteligencje i bogaty język.A do Rezo radziłbym Ci pisać w innym języku i napewno nie na tym forum, widać jaki jesteś poinformowany.
Koleś jesteś idiotą to tak po pierwsze. Jeśli nie wiesz dlaczego to cię uświadomię. Co do Vane Dare to był z nami od początku gry. Jeśli invejt dla ludzi z dredów nazywasz "massowym invitowaniem" , to chyba mylisz pojęcia i nie wiesz co znaczy to słowo.
Tak więc sam s*******aj z tego forum, weś odrazu swoich ziomków z gildi, którzy też nie błyszczą ilorazem inteligencji.
Bosy_Wiesniak
30-05-2008, 20:38
A może Ciebie?
Juz nie jestes supporterem tibia.pl? Co sie stalo sie?
Juz nie jestes supporterem tibia.pl? Co sie stalo sie?
Zrezygnowałem z powodu braku czasu.
Bosy_Wiesniak
30-05-2008, 21:09
Zrezygnowałem z powodu braku czasu.
Przeciez siedzisz tu na forum 24/7 to o jakim braku czasu mowisz?
Stawiam dyche, ze wywalili cie bo przynosiles im wstyd. DO OKOŁA :)
Mogles zagadac, ze masz obowiazku w rl, ganianie za pociagami z wynglem moze czlowieka wykonczyc. Napewno by zrozumieli w koncu to tez ludzie nie?
Braki w edukacji mozesz zastapic zawzietoscia w koncu hanys z bogatyni z ciebie, nie jakis tam polak. LUDZIE NIEMCE SA WE WIOSCE.
@Efax
Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
No popatrz co się stało zabiliście Mengirta i Sck i myśleliście że powiemy "ok niech s*******aja"?
@Efax
Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
No popatrz co się stało zabiliście Mengirta i Sck i myśleliście że powiemy "ok niech s*******aja"?
Juz nie pierd...od dłuższego czasu szykowaliście się a to pretekst , Megrit sam o to prosił się łamiąc zasady i broniąc gości których sam chciałeś zabijać i wywalać z serva
@Xaem
Znów się mylisz i powtarzasz swoje teksty...starzejesz się:)
No no lepiej pojechać do Niemiec , pracować jak czarnuch. Później wrócić , odtworzyć kafejkę i zabawiać się z dzieciakami w wujka Xaema...A na gwiazdkę kupić synowi chara na Nebuli aby miał synek kontakt jakiś z tatusiem.
Alvaro89
30-05-2008, 21:44
Efaxie jestem bardzo ciekawy twojej odpowiedzi na ostatni post Finixa. :)
Btw addon legenda jest juz w posiadaniu nowego ownera :]
Ta efax masz racje tana jest spayem i ty o tym informujesz na forum bardzo madre suuuuper!!!!!!!!!!!!
Efaxie jestem bardzo ciekawy twojej odpowiedzi na ostatni post Finixa. :)
Ta efax masz racje tana jest spayem i ty o tym informujesz na forum bardzo madre suuuuper!!!!!!!!!!!!
Gdzie ja napisałem, że tana jest szpiegiem? Chciał nim być, dodatkowo proponował nie tylko mi ale i innym z mojej guildi , że razem ze swoimi kumplami zabije Finixa i parę innych osób. Po czym dojdzie do nas. Mam na to wszystko ss-y aby potwierdzić to co pisałem. A teraz Xaem próbujący wypłacić się z wojny i podpowiadający co robić aby was pokonać...
W gruncie rzeczy w pewien sposób podziwiam Tanę...kręci, kręci...liże tam gdzie popadnie i zawsze znajdzie frajera , który go przygarnie i ochroni.
Alvaro89
30-05-2008, 22:04
Efax a to zwracam honor a co do tany to ci wieze bo pamietam do dzis jak bylem w dredach to nam tana mial wystawic phoenixa i kogos tam jeszcze na frostach miala byc akcja (chyba pamietasz tana ;) ) wtedy to nie wyszlo bo masa zaspal i niebylo akcji (mieli po chudego leciec) na 2 dzien tana zapytal chudego ''wystawie wam dzis kogo chcecie jesli mnie do dredow invitniesz''
I mi kurwa wiezyc nie musicie a ty tana mozesz sie tego wypierac (normalne ze sie bedziesz wypieral) ale to jest prawda
pozdro
Efax a to zwracam honor a co do tany to ci wieze bo pamietam do dzis jak bylem w dredach to nam tana mial wystawic phoenixa i kogos tam jeszcze na frostach miala byc akcja (chyba pamietasz tana ;) ) wtedy to nie wyszlo bo masa zaspal i niebylo akcji (mieli po chudego leciec) na 2 dzien tana zapytal chudego ''wystawie wam dzis kogo chcecie jesli mnie do dredow invitniesz''
I mi kurwa wiezyc nie musicie a ty tana mozesz sie tego wypierac (normalne ze sie bedziesz wypieral) ale to jest prawda
pozdro
oj musze cie poprzec :) beke niezla mielismy, ze "ziomki" sprzedaja sie za invite do gildi... do tego dochodzi rzekomy hack tany (ahahaha), tylko ciekawe jest to jak cie ktos mogl okrasc, a ty dalej miales itemki u siebie xD a no i nie zapomne jak nam to mowil o swoim koledze xaemie, ze on jest zly, niedobry bo go okradl i krzyczy na kolegow, ze bija dragi na 30 lvlu bez utamki ;(
pozdro
Alvaro89
30-05-2008, 22:37
ta requ xDD albo nie wiem czy byles na vencie wtedy jak spytalismy tane '' czemu ty chcesz ich wystawic przeciesz to kumple sa'' a tana na to'' jacy kurwa kumple czy phoenix vaphor lub masa to kumple zadni kumple omg dajcie spokoj wystawie wam ich jesli checie'' a no i zapomnialbym dodac ze przez cala ta rozmowe jakies 1+h pociagal nosem i zjadal swoje przepyszne smakolyki z nosa''bo mam katar'' HAHAHAHAHAHA xdddd
bylem przy kazdej rozmowie ;)
Prawda, to wszystko moje slowa, a ja widze ze jestescie zbyt tepi, aby zrozumiec 'oco tak naprawde kaman'.
Prawda jest taka, ze skoro ja jestem smieciem, frajerem, zdrajca, debilem, ot az strach myslec kim wy jestescie, lykajac wszytsko jak mloda dziwka speremke.
po 1. z xaemem byla propaganda, od poczatku ustawiona
po 2 z dredami byla podpucha, tylko po to, zeby wygrac zaklad ze sie wkrece do vu (ofc masa aka redeo aka kuba czyli najkonkretniejszy ziomek na tym srvie, sunze, vaphoor o wsyztskim wiedzieli
po 3 mowilem ze zabije kogos z olecka, a cos bylo trzeba robic zeby na expie sie nie zanudzic, bylo trzeba jakos was prowokowac do wyjscia z pzta.
Zreszta, uwazam ze nie ma co z wami konwersowac, bo lykacie wszystko jak mlode pelikany, a uwazacie sie za "zyciowych cwaniakow, ktorych wychowalo podworko i reprezentuja biede". Prosze was, nie osmieszajcie sie juz, a jak chcesz ssy refferonku to ja Ci moge dac kilka ciekawych ; )
Legendanebuli
31-05-2008, 00:08
Ja jestem większą legendą nebuli niż ty addonową -.-
Btw, Efax co do twojego posta kiedy napisałeś że uwierzyłem Tanie i Olecku, miałem uwierzyć tobie?
Zresztą, jeżeli Tana miałby być złodziejem, to bym stracił wszystko co mam.
Ok, przekonam się jaki on jest w przyszłości, i wątpie żebym się zawiódł.
Ja jestem większą legendą nebuli niż ty addonową -.-
Btw, Efax co do twojego posta kiedy napisałeś że uwierzyłem Tanie i Olecku, miałem uwierzyć tobie?
Zresztą, jeżeli Tana miałby być złodziejem, to bym stracił wszystko co mam.
Ok, przekonam się jaki on jest w przyszłości, i wątpie żebym się zawiódł.
Najmniej mnie to obchodzi czy uwierzysz mi, mam to głęboko gdzieś. Mi to na rękę , że tana nadal z wami i oby tak dalej robił swoją pracę :) Powtórzę się:
dzięki tej szmacie jestem pewien, że wygramy tą wojnę...Trzymaj się cieplutko
Najmniej mnie to obchodzi czy uwierzysz mi, mam to głęboko gdzieś. Mi to na rękę , że tana nadal z wami i oby tak dalej robił swoją pracę :) Powtórzę się:
wygląda na to, ze nie macie już jak wygrać wojny. Wasza jedyną teraz bronia jest rozsiewanie propagandy przeciw członkom vu? Myślisz ze jak w każdym poście będziesz pisał ze dzięki tanie wygracie to coś tym osiągniesz?
Signed,
The real party boy, Wolgler.
Legendanebuli
31-05-2008, 08:32
Nadal masz jakieś nadzieje że wygracie wojnę? To jest ciekawe.
A, tak przy okazji, kiedy Tana pisał do was że chce zostać spyem itp, to ja wiedziałem o co chodzi zanim do ciebie napisał, to było ustawione.
"Trzymaj się cieplutko"
A, tak przy okazji, kiedy Tana pisał do was że chce zostać spyem itp, to ja wiedziałem o co chodzi zanim do ciebie napisał, to było ustawione.
"Trzymaj się cieplutko"
Nigdy do mnie nie pisał, że chce być szpiegiem. Czytaj uważnie to co pisze.
wygląda na to, ze nie macie już jak wygrać wojny. Wasza jedyną teraz bronia jest rozsiewanie propagandy przeciw członkom vu? Myślisz ze jak w każdym poście będziesz pisał ze dzięki tanie wygracie to coś tym osiągniesz?
Signed,
The real party boy, Wolgler.
VU? Chyba od tego "imprezowania" poprzestawiały się Tobie guildie:p
Pisanie o tanie było tylko reakcją na post samozwańczego "legendynebuli" (Luntka mi to przypomina:p) na temat tany i jego uczciwości.
Co do wygrania wojny dzięki tanie to się sprawdza.
"Trzymaj się cieplutko"
Dopóki graja szansa jest, widze wawiernia ze duzo wiesz na temat wojen. Podpowiem Ci, zobacz co sie stalo z nami "Surprise" na askarze? Wygrywalismy a na koniec dostalismy w pizde. Wiec nie lekceważ przeciwnika dopóki gra szansa jest ;)
JaSprite
31-05-2008, 10:14
Próbujesz zasiać wątpliwość w nasze serca! Ale Ci sie nie uda!! <czytać z akcentem paladonosa>
Alvaro89
31-05-2008, 10:51
No mowilem ze tana bedzie sie tego wypieral,zajebistym cfaniaczkiem jestes safe....
Przynajmniej Vu nie robi nowej guild po każdej nieudanej akcji. W przeciwieństwie do żydostwa ile tych guildi było ??? Bzn, Lh, Bmmb, wtws, i chyba jeszcze więcej ^^ a co do tany. Byłeś psem, Jesteś psem, i Będziesz psem. Nic tego nie zmieni, nie ma takiej opcji ;)
Legendanebuli
31-05-2008, 11:47
Przynajmniej Vu nie robi nowej guild po każdej nieudanej akcji. W przeciwieństwie do żydostwa ile tych guildi było ??? Bzn, Lh, Bmmb, wtws, i chyba jeszcze więcej ^^ a co do tany. Byłeś psem, Jesteś psem, i Będziesz psem. Nic tego nie zmieni, nie ma takiej opcji ;)
Btw, kim ty w ogóle jesteś? Bo jakoś cie nie znam na tym serverze, a pierdolisz na Tanę
Tak, razem to wygramy ;)
No mowilem ze tana bedzie sie tego wypieral,zajebistym cfaniaczkiem jestes safe....
Zmartwie Cie, ale niedojz ze pisac nie umiesz (tak wiem, nie mieszkasz w Polsce, ale samo takie tlumaczenie pokazuje jakim inteligentem jestes) to jeszcze czytac ze zrozumieniem tez nie.
-----------------
Btw. dziekuje, ze mimo tak glupiej gierki jak wasz poziom dostarczacie mi tyle usmiechu na twarzy poprzez napinanie sie na necie, naprawde, bede staral sie robic co w mojej mocy, aby jeszcze wam powkrecac, a jak widac stopnien trudnosci dokonania tego nie rozni sie niczym od budowy cepa ;)
Alvaro89
31-05-2008, 12:35
Tak safe jestem glopi i wogole ale nigdy niechcialem sprzedac swoich kumpli i wejs bo w*****asz tylko ludzi CFANIAK PIERDOLONY JESTES i tyle,najpierw ich chciales wystawic a teraz wkrecasz ze nas wkrecales zalosne.
jak tam smakolyki z nosa? nadal wciagasz ? :]
Bosy_Wiesniak
31-05-2008, 13:06
Gdzie ja napisałem, że tana jest szpiegiem? Chciał nim być, dodatkowo proponował nie tylko mi ale i innym z mojej guildi , że razem ze swoimi kumplami zabije Finixa i parę innych osób. Po czym dojdzie do nas. Mam na to wszystko ss-y aby potwierdzić to co pisałem. A teraz Xaem próbujący wypłacić się z wojny i podpowiadający co robić aby was pokonać...
W gruncie rzeczy w pewien sposób podziwiam Tanę...kręci, kręci...liże tam gdzie popadnie i zawsze znajdzie frajera , który go przygarnie i ochroni.
Przeciez juz zaplacilem 600k. Jestem wolny i mozesz mnie pocalowac
DO OKOLA w zad.
Juz 6 wojna z ktorej sie wyplacilem. Tyle kasy co wy na mnie zarobiliscie przez te ostatnie lata, moze w koncu kupisz sobie jakas ksiazke w rl i ja przeczytasz. Archer ma ciekawe pozycje na polkach: instrukcja obslugi od ATI, kilka pokemonow, biblia od jechowych. Zagadaj do kolesia niech zarzuci lektórą
EDIT: 12:39 You advanced from Level 163 to Level 164.
Próbujesz zasiać wątpliwość w nasze serca! Ale Ci sie nie uda!! <czytać z akcentem paladonosa>
Wydaje mi się , że już zasiałem ale to nie było moim celem. Chciałem ukazać błędną ocenę Wawierni co do Tany i Olecka
Tak, razem to wygramy ;)
Śmieszne:)
DO OKOLA w zad.
Juz 6 wojna z ktorej sie wyplacilem. Tyle kasy co wy na mnie zarobiliscie przez te ostatnie lata, moze w koncu kupisz sobie jakas ksiazke w rl i ja przeczytasz. Archer ma ciekawe pozycje na polkach: instrukcja obslugi od ATI, kilka pokemonow, biblia od jechowych. Zagadaj do kolesia niech zarzuci lektórą
Czyżby?
Legendanebuli
31-05-2008, 13:53
Tak Efaxie, przez ciebie straciliśmy całą nadzieję i ambicję, teraz napewno to przegramy.
Szczerze mówiąc dalej wolę Olecko czy jakiegoś tam zjebanego Tane niż przemyśl ; [
Bosy_Wiesniak
31-05-2008, 14:12
Nie ma to jak byc liderowanym przez goscia ktory zdania nie umie sklecic.
Kazio boss nebuli.
W sumie jedynym kryterium przyjmowania do vu jest poprawna odmiana slowa "hunted" w 564654 przypadkach.
Ja wole wesolego tane niz przybitego calowym gwoździem do deski mlodego silver chama.
EDIT: Z ostatniej chwili: Deerdek zalogowal i Frosty sie przestaly respic.
Alvaro89
31-05-2008, 14:25
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHA:cup::cup::c up:
bartek8808
31-05-2008, 15:54
Seredo a z Tobą co się stało? Za moich czasów na Nebuli miałeś około 90-110 lvl . Poszedłeś w moje ślady? :p
Nie ma to jak byc liderowanym przez goscia ktory zdania nie umie sklecic.
Kazio boss nebuli.
W sumie jedynym kryterium przyjmowania do vu jest poprawna odmiana slowa "hunted" w 564654 przypadkach.
Ja wole wesolego tane niz przybitego calowym gwoździem do deski mlodego silver chama.
EDIT: Z ostatniej chwili: Deerdek zalogowal i Frosty sie przestaly respic.
Ahahahaha, koleś ostatnią osobą, która powinna kogokolwiek krytykować na tym forum jesteś TY. Jesteś chyba największym frajerem jaki odwiedza to forum, i jeszcze masz czelność wyśmiewać się z innych. Weź kiedyś do ręki lusterko i spójrz na siebie, dopiero będziesz miał sie z czego na*******ać xD.
Piszesz pseudo'zabawne teksty i myślisz że wszyscy będą sie z nich śmiać, bo pisze je jakiś stary frajer po 40 0o.
BTW. Co do odmiany słowa hunted, to nie znam ich aż 564654, no ale jak pogram jeszcze ze 25 lat ( tak jak ty ) to będę je znał wszystkie ( tak jak ty )
A teraz koleś jak to przeczytasz, to wyłącz komputer, idź pooglądaj jakiś "kabaret dla starszych panów". Wiesz mi twój prostacki styl nie przeszkadza, ale miej na uwadze młode matki, które boją się o swoje pociechy ("...mamo mamo starszy pan się ze mnie śmieje...")
POZDRO ;)
bartek8808 Postanowiłem skończyć z tą grą i popadałem kilka razy ;) 113>15 A co do tamy to co nieco wiem na jego temat. Jest on dla mnie psem i będzie nim zawsze. ;) A Xeam dla mnie to człowiek z opuźnionym rozwojem który zatrzymał sie na poziomie 17 latka. Pewnie synkowi kieszonkowe w Gpkach wypłacasz...
JaSprite
01-06-2008, 10:37
bartek8808 Postanowiłem skończyć z tą grą i popadałem kilka razy ;) 113>15 A co do tamy to co nieco wiem na jego temat. Jest on dla mnie psem i będzie nim zawsze. ;) A Xeam dla mnie to człowiek z opuźnionym rozwojem który zatrzymał sie na poziomie 17 latka. Pewnie synkowi kieszonkowe w Gpkach wypłacasz...
kto tu "opuźniony" xD
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 11:52
Ale wy jesteście śmieszni. Na temat Tany wypowiadają się śmiecie(piszę waszą prostacką gwarą), którzy tak naprawdę nawet go nie znają. Najbardziej mnie śmieszy, że ludzie tacy jak Mukatan(człowiek, który słownika poprawnej polszczyzny chyba nigdy w życiu nie trzymał), Xanoxin(który od zawsze mówił sam ("Ja nic na servie nie znacze, jestem uzależniony od VU"), Asanil aka Refferon (najgorszy ms w VU), wypowiadają zdanie na temat naprawdę lojalnych ludzi tylko na podstawie GRY. No ludzie naprawdę zastanówcie się czy ta gierka za bardzo nie wchłoneła waszego sparaliżowanego móżdżka (taka reakcja występuje przy po spożyciu alkoholu). "Jesteś chyba największym frajerem jaki odwiedza to forum" i to jest właśnie osoba która ma sparaliżowany móżdżek 3 stopnia. A wiesz kto to jest "frajer"?- napisz mi swoje poglądy co do tego słowa zobaczymy czy nie jesteś śmieciem(jak to mówią najbardziej inteligentni ludzie Nebuli, czyli membersi z VU. Oczywiście nie obrażając ludzi typu Morrderca aka Żuk, Chudzierlok i jeszcze kilku ludzi, bo wiem, że to są bardziej ukształtowani ludzie niż wasze przysłowiowe "śmiecie" wypowiadający się po stronie VU na tym forum). A teraz jeszcze pod koniec mojego posta muszę napisac ,że najwiekszymi ludzmi o irytującym, irracjonalnym spojżeniu na swiat są Mukatan(ten człowiek chyba naprawdę na rl nie ma żadnych obowiązków po za wymyślaniem "jak dzisiaj kogoś zmieszac z błotem swoimi trywialnymi odzywkami"), Alvaro, który na początku forum lizał dupę VO aż tyłki czerwieniały(nawet ktoś napisał "Teraz liżesz tyłki VO tak jak lizałeś nam tylko, że VO Ciebie widocznie nie szanuje"- widocznie nie ma za co) teraz z upływem czasu i z rozwojem forum chyba zmienia swoje poglądy. Asanil aka Refferon( już nie będe wypowiadał się szczegółowo na jego temat, bo nie mam czasu jade zaraz ze znajomymi nad jezioro, poprostu tego człowieka nigdy nie szanowałem i szanowac nie będe). Naprawdę ludzie zastanówcie się czy ta gra nie włada nad waszym myśleniem i emocjami. Ja od zawsze wygłaszałem słowa bardzo mądrego człowieka o nazwisku Mark Twain, który najwidoczniej chciał walczyc z takimi osobami jak wy i pisałem już to na forum, ale nikt chyba nie potrafił tego dobrze zinterpretowac i porównac do swojej osoby "Lepiej nic nie mówic i pozornie uchodzic za głupca, niż jednym słowem rozwiac wszelkie wątpliwości"
/Paluch
Nebulafighter
01-06-2008, 12:03
DO OKOLA w zad.
Ty penisobrody sciagasz okulary jak grasz w Tibie ? Porozciagac bys sie chcial emerycie ?:o Co ty myslisz ze kozak jakis jestes? Zagladaj czesciej do lustra i uswiadamiaj sobie kim tak naprawde jestes pozdro pedofilu
@jozekcopchamame
Czuje ze w trakcie pisania tego posta kał polecial Ci po nodze z nerwow, idz moze lepiej popchac mame a nie probujesz swoimi marnymi wypocinami cos tu komus udowodnic :/ Prawda jest taka ze masz dlugi jezor i dobrze nim operujesz, tylko dlatego nie masz hunta pewno od vo
@na temat lamusa aka tana max
Ey a czy nikt z was nie pamietam jego smutnych postow jak padal od vu po tym jak sie splacil "Nie ktorzy chca grac tutaj w spokoju :(... ja chce tylko sobie grac nie zabijajcie mnie", jak dla mnie to vu ma racje chlopak by sprzedal matke za mozliwosc expienia, typowy szczeniak co potrafi spiewac piosenki o tibi i dac soba pomiatac. Pamietasz jak przejebaliscie wojne i sie splaciles ? stary pedofil gardzil toba ak szmata, kpil z ciebie a teraz razem w gildi jestescie i umawiacie sie do kafejki na zbiorowy sex analny, takich jak ty to mi nie zal :D
idzcie dzieci przetrzec okulary bo po nocce w tibi pewno wam zaparowaly i przygotujcie jezory bo olecke odbyty sie zblizaja, stary dziadu nie zapomnij napisac na forum ze "olecko jest fajne" i juz ich lubisz bo jak tego nie zrobisz to mozesz pasc i praca jezykiem na nic sie zda pozdro dla was wafle
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 12:23
"Czuje ze w trakcie pisania tego posta kał polecial Ci po nodze z nerwow, idz moze lepiej popchac mame a nie probujesz swoimi marnymi wypocinami cos tu komus udowodnic :/ Prawda jest taka ze masz dlugi jezor i dobrze nim operujesz, tylko dlatego nie masz hunta pewno od vo"
Ja akurat nikomu nie musiałem lizac by dostac się do VO bo sam tą gildie stworzyłem i akurat teraz chłopcze mylisz fakty.
"Ty penisobrody sciagasz okulary jak grasz w Tibie ? Porozciagac bys sie chcial emerycie ? Co ty myslisz ze kozak jakis jestes? Zagladaj czesciej do lustra i uswiadamiaj sobie kim tak naprawde jestes pozdro pedofilu"
No nie ma sprawy jak chcesz się porozciągac z "emertytem" to wsiadaj w transport i jak najszybciej podążaj w strone Szczecina, ja chętenie xaemowi pomoge, bo ze Szczecinka mam bardzo blisko. Szczecin odwiedził Szczecinek no to Szczecinek może odwiedzic Szczecin.
Tak na marginesie skończ z głupimi odzywkami, bo w teraźniejszości głupota nie jest cenna.
Alvaro89
01-06-2008, 12:26
Jozq przeczytalem twoje zdanie na moj temat i stwierdzam ze huja o mnie wiesz.Po 1 nigdy nikomu nie lizalem(zawsze mialem to co chcialem na nebuli a do twojej informacji poniektozi to mi lizali z textami(ej kupilbys banke za 600 zl.'' gdy sie zgadzalem to text''spoko ziomek jestes lubie cie wrazie problemow pisz'' i kto tu kurwa koomu lizal pacanie jebany.Nie lubie paru ludzi z vo i paru z vu.daj mi choc jedno zdanie w ktorym ''lize komus dupe'' BLAGAM DAJ
p.s na rl bys nikomu z nas tego nie powiedzial czemu? bo jestes leszczem.
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 12:31
Jozq przeczytalem twoje zdanie na moj temat i stwierdzam ze huja o mnie wiesz.Po 1 nigdy nikomu nie lizalem(zawsze mialem to co chcialem na nebuli a do twojej informacji poniektozi to mi lizali z textami(ej kupilbys banke za 600 zl.'' gdy sie zgadzalem to text''spoko ziomek jestes lubie cie wrazie problemow pisz'' i kto tu kurwa koomu lizal pacanie jebany.Nie lubie paru ludzi z vo i paru z vu.daj mi choc jedno zdanie w ktorym ''lize komus dupe'' BLAGAM DAJ
Myślisz, że kasą da się kupic szacunek ? Wątpie. A co do Tego,że jestem "Leszczem", Ci którzy mnie znają, wiedzą jaki jestem i jakich mam kolegów. Najlepiej by Ci to wytłumaczył Fikus.(człowiek którego bardzo szanuje) ;)
Alvaro89
01-06-2008, 12:34
miales mi zdanie skopiowac!!!
po 2 co ty znowu pierdolisz omfg!!! czy ja powiedzialem ze da sie kupic szacunek (co ma piernik do wiatraka)
po 3 fikus to zlodziej podobno (jesli nie to sory fikus) :]
zdanie mi skopiuj w ktorym lizalem komus dupe.
o ku**** ja juz lepiej nie odpisuje na twoje posty bo ty jestes fighter i masz KOLEGOOOOF kurfa!!!! !!!! ;((( SORY JOZEK JUZ NIE BEDE TY MASZ KOLEGOOOOFFFFFF
Bosy_Wiesniak
01-06-2008, 12:38
W siedlcach sie atmosfera zagescila, bo ktos stracil 900zl. 4 kuroniowki sie poszly %ebac. Moj adres macie to wpadajcie, nie wiem na co czekacie, pobijcie mnie, zabierzcie passy. Czekam z utesknieniem. Zieeeeeew
ul. Rydla 93, 70-783 Szczecin. I pietro
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 12:41
miales mi zdanie skopiowac!!!
po 2 co ty znowu pierdolisz omfg!!! czy ja powiedzialem ze da sie kupic szacunek (co ma piernik do wiatraka)
po 3 fikus to zlodziej podobno (jesli nie to sory fikus) :]
zdanie mi skopiuj w ktorym lizalem komus dupe.
o ku**** ja juz lepiej nie odpisuje na twoje posty bo ty jestes fighter i masz KOLEGOOOOF kurfa!!!! !!!! ;((( SORY JOZEK JUZ NIE BEDE TY MASZ KOLEGOOOOFFFFFF
Oczywiście nie musisz mi odpisywac, bo nie jesteś materiałem z którym mogłbym z szacunkiem konwersowac. Co do Fikusa to daje Ci słowo jest bardzo uczciwym człowiekiem w tibi i tym bardziej w życiu codziennym. "legendo addonów kupionych na allegro".
TheDwarf
01-06-2008, 12:43
Weź się nie kompromituj, każdy wie jaka jest prawda o Tobie. Gdybys nie kupowal od VU nic za kase w RL to by Ci tak nie pisali i mieli by cie gdzies pomiedzy scianami jelita grubego.
Alvaro89
01-06-2008, 12:44
Po 1 niemam konta na allegro.pl
Po 2 ty masz kolegow i jestes fighter!
po 3 zdanie mi skopiuj czy slepy jestes?
no gdybym nie kupowal to by mi nie lizali dobze to sformuowales.
TheDwarf
01-06-2008, 12:45
ad.1 nie samym allegro zyje przydupas
ad.2 nie moja sprawa
ad.3 a to jak asanilowi mandrake za free dales, od vury kilka kk kupiles to nie jest lizanie. po co zdania jak sa fakty.
no gdybym nie kupowal to by mi nie lizali dobze to sformuowales.
ty im lizales, oni to tylko wykorzystywali. ty tez moglbys cos wykorzystac, moze... slownik ortograficzny?
Alvaro89
01-06-2008, 12:47
od mandrake to huja wiesz.
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 12:49
Człowieku weź się nie kompromituj (zgodze się z panem Hidkiem). Po pierwsze napisałem coś takiego, że jestem "fighter" ? Po drugie znasz słowo "metafora", jak nie kupowałeś na allegro to nie ma znaczenia i tak kasę z obojętnie jakiego źródła kupowałeś na potęge. Po trzecie, tak oślepłem wczoraj, bo wczoraj piłem lewy spirytus.
TheDwarf
01-06-2008, 12:49
od mandrake to huja wiesz.
no to mniej wiecej tyle co ty o ortografii.
Alvaro89
01-06-2008, 12:51
;( sprawiacie ze jest mi smutno ;(((( jozek ma kolegof i jest fajterem a hidek mnie obraza ;(
Alvaro89
01-06-2008, 12:56
no i co jozek boli cie to ze kupowalem gp za rl? bo nie wiem do czego dazysz.
A jak siedzielismy razem na vencie to jakos nic nie powiedziales ze mazs jakis problem do mnie braklo odwagi czy co?
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 12:57
;( sprawiacie ze jest mi smutno ;(((( jozek ma kolegof i jest fajterem a hidek mnie obraza ;(
Mi też jest smutno, wiesz dla czego ? Bo język polski jest piękny, a ty jesteś przykładem dziecka, który najwyrażniej tego nie szanuje. Dam Ci radę. Księgarnia->słownik ortograficzny->dom i przygoda z językiem polskim.
Nie będe tworzył kolejnych postów by Tobie odpisac. Wiesz co z takim człowiekiem jak ty napewno o niczym ciekawym nie miałbym porozmawiac. A po drugie ja z Tobą na vencie nie siedziałem tylko z ludzmi z byłej gildi i paroma fajnymi ludzmi z Dredów(typu Chudzierlok), a nie z ludzmi typu Alvaro(Cześc, nazywam się Alvaro i mam kłopoty z odróżnieniem świata gier z życiem realnym, sprzedaj mi 2kk.
Alvaro89
01-06-2008, 13:01
Po raz 4 prosze Cie o zdanie lub dowod w ktorym lize dupe.
Braklo odwagi zeby mi to powiedziec na vencie tak?
Do czego dazysz ??
z tym slownikiem to juz 100 slyszalem i myslisz ze ktorejs z rad posluchalem?
pozdro fajteRZE z Kolegami!
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 13:09
Po raz 4 prosze Cie o zdanie lub dowod w ktorym lize dupe.
Braklo odwagi zeby mi to powiedziec na vencie tak?
Do czego dazysz ??
z tym slownikiem to juz 100 slyszalem i myslisz ze ktorejs z rad posluchalem?
pozdro fajteRZE z Kolegami!
Naprawdę nie chcem, nikogo obrażac ale ty jesteś bardzo trywialnym chłopcem i nie rozumiesz róznych metafor kierowanych do Ciebie. Wytłumacze Ci dlaczego nic nie mówiłem na ventrilo (jeśli jeszcze tego nie rozgryzłeś), z bardzo prostej przyczyny, bo nie zamieniłem z Tobą ani jednego zdania i nie znałem twoich poglądów, ale za to forum przedstawia twoje całe oblicze.
Alvaro89
01-06-2008, 13:13
Dobra nie wazne jestes debilem srelebele nie umiem pisac po polsku i wogole koniec tematu.
Czekam na jakis dowod lub zdanie w ktorym lize dupe.
o jakiej ty czlowieku mowisz metaforze !!! sam napisales ''kto mnie zna wie jaki jestem i jakich mam kolegow'' zalosne
Józek co pcha wózek@^
Nie płacz jebany lamusie i wy*******aj jak ci sie coś nie podoba ;7 proste?
A jak masz jakiś problem, to przyjdź ze starym bo cię nie rozumiem.
A chcesz definicje słownikowe?
Frajer- xaemus serigimox
Lamus/ mami synek - Józek co pcha wózek
Wsiury bez honoru - Olecko Team (xaem wam wbijał od kurew frajerow a wy znim 3macie sztamte, chyba proste dlaczego taka definicja)
A i słuchaj frajerze nie kozacz że jedziesz nad jeziorko bo my jak chcemy sie wykąpać to idziemy pod prysznic.
I nie wyzywaj mnie od śmieci jebana dziwko.
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 13:23
Dobra nie wazne jestes debilem srelebele nie umiem pisac po polsku i wogole koniec tematu.
Czekam na jakis dowod lub zdanie w ktorym lize dupe.
o jakiej ty czlowieku mowisz metaforze !!! sam napisales ''kto mnie zna wie jaki jestem i jakich mam kolegow'' zalosne
Po pierwsze Tobie nic nie będe udowadniał, bo i tak każdy wie, że lizałeś i tylko na tym polegała twoja gra i ja tylko tego nie pisze. Po drugie zacytuje swoje słowa ''kto mnie zna wie jaki jestem i jakich mam kolegow'' - co w tym jest złego ? Zależy jak ty to interpretujesz,a już każdy zdążył zauważyc, że akurat z interpretacją masz wielkie problemy. Napisałem "nie rozumiesz róznych metafor kierowanych do Ciebie." i to nie tyczyło sie tylko zdania przytoczonego przez Ciebie tylko całokształtu twojej pracy na forum. Człowieku naprawdę radze Ci przejśc sie po parku i dotlenic szare komórki.
Ser hitek jako legenda nebuli ma do tego prawo co!!
a w siedlcach atmosfera tak sie zagesila ze wstali sobie o 4 w nocy i dedli mojego jak kejvbocil : /
Alvaro89
01-06-2008, 13:27
z tym parkiem to tez juz slyszalem i myslisz ze posluchalem?
hmm kim ty mozesz byc cecron,hoza hmm nie mam pojecia.
juz nie bede odpisywal na twoje posty bo masz kolegow i wzbudzasz strach na sam twoj widok.
papa nara lamusie
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 13:28
Józek co pcha wózek@^
Nie płacz jebany lamusie i wy*******aj jak ci sie coś nie podoba ;7 proste?
A jak masz jakiś problem, to przyjdź ze starym bo cię nie rozumiem.
A chcesz definicje słownikowe?
Frajer- xaemus serigimox
Lamus/ mami synek - Józek co pcha wózek
Wsiury bez honoru - Olecko Team (xaem wam wbijał od kurew frajerow a wy znim 3macie sztamte, chyba proste dlaczego taka definicja)
A i słuchaj frajerze nie kozacz że jedziesz nad jeziorko bo my jak chcemy sie wykąpać to idziemy pod prysznic.
I nie wyzywaj mnie od śmieci jebana dziwko.
Bardzo interesująca wypowiedź oparta na wulgaryzmach i nic nie wartych słowach. Nie wiem jakie słowniki kupują Ci rodzice ale wierz mi, że raczej nie są warte przeczytania tak samo jak ich syn nie jest wart szacunku. A tak na marginesie, właśnie ty masz "tylko" prysznic, bo Tibia nie pozwala Ci wyruszyc po za mury swojego domu. Narazie, spadam nad jeziorko, a ty idz pod prysznic.
bartek8808
01-06-2008, 15:31
Oryginalnie napisane przez Nebulafighter
...typowy szczeniak co potrafi spiewac piosenki o tibi i dac soba pomiatac...
Nie znam Tany ale wg mnie to całkiem fajnie śpiewa :D I zauważ, że to nie jest takie typowe.
Sry za double :(
bartek8808
01-06-2008, 15:49
Człowieku weź się nie kompromituj (zgodze się z panem Hidkiem). Po pierwsze napisałem coś takiego, że jestem "fighter" ? Po drugie znasz słowo "metafora", jak nie kupowałeś na allegro to nie ma znaczenia i tak kasę z obojętnie jakiego źródła kupowałeś na potęge. Po trzecie, tak oślepłem wczoraj, bo wczoraj piłem lewy spirytus.
Sam nie przepadam za Alvaro ale wg mnie to jest jego indywidualna sprawa co robi z rl pieniędzmi. Moim zdaniem większość z Was mu zazdrości, ale to tylko moja uwaga. Pewnie powiecie: "a ja bym wolał pójść na jakąś imprezkę niż wydawać pieniądze na tibię." Każdy się bawi jak lubi. Jemu przyjemność sprawia tibia a także wcale nie jest wykluczone, że nie chodzi na żadne imprezki. Ma pieniądze chłopak i niech sobie robi z nimi co chce i za przeproszeniem chuj wam do tego! Pozdro
Nebulafighter
01-06-2008, 17:44
@stary dziadyga
A bedziesz mial swoja stylowa rozowa koszule i okularki jak po Ciebie wpadniemy ?
@ciota ze szczecinka
To pakujcie sie juz w pociag koksy ze szczecinka, tylko uwazajcie bo mozemy was zabic smiechem jak sie spotkamy
Ahahahaha, koleś ostatnią osobą, która powinna kogokolwiek krytykować na tym forum jesteś TY. Jesteś chyba największym frajerem jaki odwiedza to forum, i jeszcze masz czelność wyśmiewać się z innych. Weź kiedyś do ręki lusterko i spójrz na siebie, dopiero będziesz miał sie z czego na*******ać xD.
Piszesz pseudo'zabawne teksty i myślisz że wszyscy będą sie z nich śmiać, bo pisze je jakiś stary frajer po 40 0o.
BTW. Co do odmiany słowa hunted, to nie znam ich aż 564654, no ale jak pogram jeszcze ze 25 lat ( tak jak ty ) to będę je znał wszystkie ( tak jak ty )
A teraz koleś jak to przeczytasz, to wyłącz komputer, idź pooglądaj jakiś "kabaret dla starszych panów". Wiesz mi twój prostacki styl nie przeszkadza, ale miej na uwadze młode matki, które boją się o swoje pociechy ("...mamo mamo starszy pan się ze mnie śmieje...")
POZDRO ;)
po pierwsze primo, Pawel nie jest po 40, a smieje sie bo smiech to zdrowie
po drugie primo, Tibia nie ma 25lat
po trzecie primo, ultimo, "WIESZ" owned HAHAHAHAHAHAH
Bosy_Wiesniak
01-06-2008, 19:05
[QUOTE=Nebulafighter;2089684]@stary dziadyga
A bedziesz mial swoja stylowa rozowa koszule i okularki jak po Ciebie wpadniemy ?
Wpadnij to sie przekonasz. Koszula kosztowala wiecej niz twoj brat wyciaga w miesiac na Berlin Zoo.
EDIT: Z ostatniej chwili: "siemka tu maciek masakratus nie zostawie tak tego stracilem 900zł"
Podziekuj Phoenixowi xD nie ma to jak rozgarnieci kumple. Ile zabraklo? 48h?
Alvaro89
01-06-2008, 19:33
Jozku chcialem jeszcze dodac cos o tym lizaniu, kto lizal ten lizal ale all wiemy ze to wy ''amistady'' bez magusa to kurwa wysrac sie nie umieliscie pare dni go nie bylo to po 100 razy na vencie ja ktos z was wchodzil'' EJ EJ EJ BYL MAGUS BYL EEEJJJJ BYL CZY NIE'' nie nie bylo'' KUURDE ;((((((( A DOBRA NIC DZIEKI''
to tyle.
Naprawdę nie chcem, .
język polski jest piękny.
TAK JEŁZYK POLSKI JEST PIEŁKNY !!!!
bartek8808
01-06-2008, 20:56
@stary dziadyga
@ciota ze szczecinka
To pakujcie sie juz w pociag koksy ze szczecinka, tylko uwazajcie bo mozemy was zabic smiechem jak sie spotkamy
Nie wiem co masz do różowych koszulek? Może nie jesteś pewny swojej seksualności i nigdy byś takiej nie założył? A może jesteś po prostu "super elo ziom w kapturze spod bloku"?
Nebulafighter
01-06-2008, 21:04
[QUOTE=Nebulafighter;2089684]@stary dziadyga
Wpadnij to sie przekonasz. Koszula kosztowala wiecej niz twoj brat wyciaga w miesiac na Berlin Zoo.
EDIT: Z ostatniej chwili: "siemka tu maciek masakratus nie zostawie tak tego stracilem 900zł"
Podziekuj Phoenixowi xD nie ma to jak rozgarnieci kumple. Ile zabraklo? 48h?
Sugerujesz ze mamusia kupila Ci ta koszule za pieniazki zarobione na dworcu ? To ile Ty chodzisz w tej koszuli ? 10 lat ? Popros zone albo dziecko zeby ci kupili nowa 'ruszofa' koszuleczke to bedzieszm ogl przylansowac i pstrykniesz new foto
@bartek8808
Wyjdz i nie wracaj jesli uwazasz ze 'ruszofe' koszulki sa cool jebany homoseksualisto. Na solarium tez chodzisz ? Czy tylko brylantowy kolczyk w przyklapnietym uchu ?
Alvaro89
01-06-2008, 21:33
Nebula fighter do czegos dojebac sie musiales co nie? ja jetsem maciek mam 19 lat na tibie wydalem oki. 20 tys zlotych chodze na solarium kolczyka nie mam i ubieram sie jak mi sie tylko podoba.
Ty jestes elo ziomek z kapturem lub bluza z pitbula i myslisz ze ejstes lepszy od kogokolwiek z nas ?
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 21:40
@Nebulafighter
Jak jesteś taki pewny siebie to podaj swój adres, z chęcią sprawdze czy podejmiesz wyzwanie.
Bartek8808 stwierdził, że wydawane pieniądze przez Alvaro to jego sprawa. Rzeczywiście przyznam rację i dlatego, jeżeli Bartek lubi różowe koszulki i solarium to też jego sprawa. Nie każdy jest zakapturowanym kozakiem stojącym przed klatką i bijącym niewinnych przechodniów.
@Alvaro
No wiesz jeżeli uważasz, że jak ktoś pyta się o lidera gildii to mu liże tyłek to gl.
Jozku chcialem jeszcze dodac cos o tym lizaniu, kto lizal ten lizal ale all wiemy ze to wy ''amistady'' bez magusa to kurwa wysrac sie nie umieliscie pare dni go nie bylo to po 100 razy na vencie ja ktos z was wchodzil'' EJ EJ EJ BYL MAGUS BYL EEEJJJJ BYL CZY NIE'' nie nie bylo'' KUURDE ;((((((( A DOBRA NIC DZIEKI''
to tyle.
I tu jest przykład na to jak jest odbierana gildia amistad w szeregach vo ;]
jak ktoś nie zrozumiał to wytłumaczę- jak ścierwo ;7.
POZDRO<<<
bartek8808
01-06-2008, 22:31
[QUOTE=Bosy_Wiesniak;2089844]
Sugerujesz ze mamusia kupila Ci ta koszule za pieniazki zarobione na dworcu ? To ile Ty chodzisz w tej koszuli ? 10 lat ? Popros zone albo dziecko zeby ci kupili nowa 'ruszofa' koszuleczke to bedzieszm ogl przylansowac i pstrykniesz new foto
@bartek8808
Wyjdz i nie wracaj jesli uwazasz ze 'ruszofe' koszulki sa cool jebany homoseksualisto. Na solarium tez chodzisz ? Czy tylko brylantowy kolczyk w przyklapnietym uchu ?
Tak, nosze czasami różowe koszulki, chodzę na solarium, kolczyka nie mam a ty jesteś brudasem będziesz brudasem i wyrywasz same brudaski :) Albo wyrywasz panienki w Carlin na lvl hihi ;)
Alvaro89
01-06-2008, 22:35
Ta u nas liderem byl chudy i jakos nie pytalismy po 100 razy ''EJ BYL CHUDY'' byl to byl nie bylo to nie bylo a wy jak na sranie i nie wypieraj sie tego byc moze ty umiales sie''bez niego wysrac'' ale wiekszosc z was niestety nie :/
wydarzenia-cipy wprowadzily dzis nowy update pod nazwa'' kick co 2 min'' xD
JozekCoPchaWozek
01-06-2008, 22:58
Mukatan może byś się przedstawił ? Zobaczymy jakim ty "ścierwem" jesteś.
@Alvaro
Nie będę Tobie tego tłumaczyć, myśl jak chcesz, mam to w głębokim poważaniu ;)
Nebulafighter
01-06-2008, 23:03
[QUOTE=Nebulafighter;2090146]
Tak, nosze czasami różowe koszulki, chodzę na solarium, kolczyka nie mam a ty jesteś brudasem będziesz brudasem i wyrywasz same brudaski :) Albo wyrywasz panienki w Carlin na lvl hihi ;)
HAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAH AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAH AHAHAHAAHAHAHAHAHA
Spadlem z krzesla, wiesz jest roznica miedzy normalny czlowiekiem a pedalem w rozowej koszulce, to przykre ze juz nawet na tym forum sa pederasty twojego pokroju, gardze toba jak najbardziej sieda, juz nawet penisobrody nie jest takim scierwem jak ty, pewno masz jeszcze fotke.pl i zajebiscie sie na niej lansujesz ze jestes fajnym chlopaczkiem i dajesz po 1000 komentow dziennie, mam racje ?
ps. Nozki tez depilujesz pedale ?
wydarzenia-cipy wprowadzily dzis nowy update pod nazwa'' kick co 2 min'' xD
to nasza sprawka, zmieniamy Nebule na lepsze, gra wiecej osob, server nie wytrzymuje : )
Alvaro89
01-06-2008, 23:13
Jozek nie musisz mi niczego tlumaczyc zreszta niema co do tlumaczenia.
Ja na nebuli jestem jako lizodup wy jako przydupasy magusa koniec.
Alvaro89
01-06-2008, 23:17
sory za double.
aha no t onebula fighter jesli mam konto na fotce i chodze na solarium to jestem pedalem tak jesli tak t owytlumacz mi znaczenie pedala prosze
TheDwarf
01-06-2008, 23:41
[QUOTE=bartek8808;2090553]
HAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAH AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAH AHAHAHAAHAHAHAHAHA
Spadlem z krzesla, wiesz jest roznica miedzy normalny czlowiekiem a pedalem w rozowej koszulce, to przykre ze juz nawet na tym forum sa pederasty twojego pokroju, gardze toba jak najbardziej sieda, juz nawet penisobrody nie jest takim scierwem jak ty, pewno masz jeszcze fotke.pl i zajebiscie sie na niej lansujesz ze jestes fajnym chlopaczkiem i dajesz po 1000 komentow dziennie, mam racje ?
ROTFL. Przeciez to jego sprawa co nosi, czy chodzi na solarium, czy ma fotke i czy depiluje nozki. To jest forum o grze, a nie o stylu zycia w RL. Poza tym zrozum, ze nie kazdy kto chodzi w rozowym jest gejem i odwrotnie nie kazdy gej chodzi w rozowym. To bledny stereotyp, polskiego, zacofanego spoleczenstwa.
Dla wyjasnienia, nie jestem homoseksualista, nie nosze rozowych ubran, ale bulwersuje mnie takie zachowanie.
bartek8808
01-06-2008, 23:43
[QUOTE=bartek8808;2090553]
Dla Twojej informacji to nie jestem pedałem ;P I nie mam fotki pl ;/ Nie znasz mnie, nie widziales mnie wiec sie nie wypowiadaj prostaku na moj temat :]
@Edit
Acha i nie gole nog :)
Widocznie nie tylko wg mnie jestes zacofanym czlowieczkiem. Jak chcesz pogadac lub wyjawic swoje jakze glebokie poglady na rozne tematy to moze zmien kolego forum.
A tak z ciekawosci: Alvaro i Jozek jakie sa Wasze nicki w grze?
Alvaro89
01-06-2008, 23:56
Sir hidek zgadzam sie z toba w 100%.
Ja gralem kiedys Elvas Arel teraz juz nie gram nim. A ty sie przedstawisz?
bartek8808
02-06-2008, 00:13
Kiedys gralem Vadore ale z 91 spadl na 10 i zostal sprzedany :) A teraz sobie czasami pogrywam slabym knajciorem xD
Ja sie przedstawie. Jestem Michal mam 17 lat, nie nosze rozowych koszulek, nie jestem pedalem, mam 70 royal paladyna na serwerze nebula. Nie jestem rowniez tak zacofanym czlowiekiem jak niektorzy na tym forum. Nie jestem tez emo (/.o).
Tak sobie czytam to forum i mnie bawi jak ludzie nie umieja ze soba dyskutowac xd "HAUSHAUSHAUSHAUSHASU PEWNIE MNIE TERAZ KURWA ZBLUZGACIE NO KURWA TO JA WAM FPIERDTOLE W REALU PEDALY ZAJEBANE CO CHODZOM W ROZOWYCH KOSZULKACH I MAJOM KONTO NA FOTCE PYLY"
Dawac dalej, teraz mi nawciskajcie. Jest bynajmniej z czego sie posmiac jak CIPy robia to co zawsze i nie mozna sobie pograc.
No to bluzgac mnie ile wlezie. ^^
EDIT: Jestem hunted?:/
EDIT: Jestem hunted?:/
bluzgac nie bede, a hunted nie jestes, bo koledzy tacy jak nebulafighter (czyt. plebs, ktoremu jest zle ze nie moze pojsc sobie na solarium, bo nie ma pieniedzy ani nie moze sobie kupic bluzki bo w tym miesiacu ludzie nosza tanie komorki i nie maja pieniedzy w portfelach dlatego sam innych wyzywa, a tak naprawde jest napinaczem internetowym bo nikt ogarniety nie bedzie Ci kozaczyl na necie) siedza w pz, gdzys jak oficjalnie wiadomo vu dostaje po dupie, a wyjsc na opena sie boja.
Tak wiec do jutra, moze kickow nie bedzie ; )
bartek8808
02-06-2008, 10:08
bluzgac nie bede, a hunted nie jestes, bo koledzy tacy jak nebulafighter (czyt. plebs, ktoremu jest zle ze nie moze pojsc sobie na solarium, bo nie ma pieniedzy ani nie moze sobie kupic bluzki bo w tym miesiacu ludzie nosza tanie komorki i nie maja pieniedzy w portfelach dlatego sam innych wyzywa, a tak naprawde jest napinaczem internetowym bo nikt ogarniety nie bedzie Ci kozaczyl na necie) siedza w pz, gdzys jak oficjalnie wiadomo vu dostaje po dupie, a wyjsc na opena sie boja.
Tak wiec do jutra, moze kickow nie bedzie ; )
Jednak nie jesteś taki jak o Tobie mówią hehe ;) Dobrze powiedziałeś. Najlepiej po prostu ignorować posty ludzi typu nebulaforumfajta :baby:
http://img98.imageshack.us/img98/6232/beztytuucn3.th.jpg (http://img98.imageshack.us/my.php?image=beztytuucn3.jpg)
@Topic
No to wydarzyło się ostatnio coś ciekawego? Jakieś fragi może?
Fallathanu
02-06-2008, 14:22
" Zalozyc rodzine,otworzyc kafejke,wyzywac 24h/7 innych,wrocic do domu i pobic zone bo niespadlo mpa z demonow-na swiecie niema nic lepszego.
Twoj 30+ letni Idiota ojciec i maz."
Made my day xDDDDD
Jesli Ty to napisales to rispekt ziomus, bo duzo w tym prawdy ;d
tomi1990
02-06-2008, 14:32
sory za double.
aha no t onebula fighter jesli mam konto na fotce i chodze na solarium to jestem pedalem tak jesli tak t owytlumacz mi znaczenie pedala prosze
Co kto nosi to jego sprawa lub czy jest homo kogo to jebie?
A na rozowe koszulki moze leca dupy hah wiekszosc pewnie nie wie o co chodzi majac 12-16 lat
Alvaro89
02-06-2008, 14:58
Fallathanu ta to ja napisalem.:baby:
JozekCoPchaWozek
02-06-2008, 20:13
A, ja dalej czekam na odpowiedź ze strony Mukatana i Nebulafightera.
oj kurwa mass kiki znowu zaczely nekac nebule ;/
Alvaro89
02-06-2008, 21:26
Jak widac cipy kontynuuja swoj swietny update :] chcialbym teraz widziec maniakow obgryzajacych swoje biorka buhahaha XDDDD
kicki, wiadomo, kazdego wkurzaja, ale my, jako vo nie expimy po wczorajszych kickach, zaczniemy jak beda 3 dni~stabilizacji, a poki co gramy w age of empires, csa, otsy.Vu jak widac proboje expic na sile, gold shooter detka na tarantuli, grosiu na bonebeascie, wedlug mnie nei ma to sensu bo i tak i tak przestana expic kiedy tylko bedziemy chcieli ;)
dobranoc
bartek8808
03-06-2008, 03:49
oj kurwa mass kiki znowu zaczely nekac nebule ;/
Nie tylko Nebule ;) Na Furorce jest to samo.
@Józek
Kolego dam Ci dobrą radę: najlepiej to nie czekaj na odpowiedź ze strony Nobulfajtera ani Mukatana i w ogóle nie podejmuj z nimi żadnej konwersacji. Proponuje nie tylko Tobie ale i wszystkim rozgarniętym użytkownikom tego forum :)
kicki, wiadomo, kazdego wkurzaja, ale my, jako vo nie expimy po wczorajszych kickach, zaczniemy jak beda 3 dni~stabilizacji, a poki co gramy w age of empires, csa, otsy.Vu jak widac proboje expic na sile, gold shooter detka na tarantuli, grosiu na bonebeascie, wedlug mnie nei ma to sensu bo i tak i tak przestana expic kiedy tylko bedziemy chcieli ;)
dobranoc
to moze meczyk w csa? co ty na to?
Nie tylko Nebule ;) Na Furorce jest to samo.
@Józek
Kolego dam Ci dobrą radę: najlepiej to nie czekaj na odpowiedź ze strony Nobulfajtera ani Mukatana i w ogóle nie podejmuj z nimi żadnej konwersacji. Proponuje nie tylko Tobie ale i wszystkim rozgarniętym użytkownikom tego forum :)
wszystkie niemieckie servery na to cierpia
Wolalbym meczyk w tibi :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Ale zdajcie sobie sprawe, ze wolgler rozwala sam cale vu w csa, strzelajac zza scainy, wpier**ajac czeresnie, i trzymajac 4 palce w dupie.
Signed,
The Real party boy, Wolgler.
JaSprite
03-06-2008, 12:13
Wolalbym meczyk w tibi :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Ale zdajcie sobie sprawe, ze wolgler rozwala sam cale vu w csa, strzelajac zza scainy, wpier**ajac czeresnie, i trzymajac 4 palce w dupie.
Signed,
The Real party boy, Wolgler.
a w aoe potrafi tylko uciekać wiesniakami xD
tomi1990
03-06-2008, 15:28
ja bym chcial ale cyz masz stema ;]? 1on1
ja bym chcial ale cyz masz stema ;]? 1on1
czlowieku to chyba ja powinienem sie ciebie spytac o to
btw. 1on1 nie gram, mozemy zagrac 5on5 esl,cb, albo gb, jak chcesz to daj jakies namiary
a w aoe potrafi tylko uciekać wiesniakami xD
nigdy nigdzie w aoe nie uciekalem, jak gramy to zawsze wygyrwam:)))
tomi1990
03-06-2008, 16:23
czlowieku to chyba ja powinienem sie ciebie spytac o to
btw. 1on1 nie gram, mozemy zagrac 5on5 esl,cb, albo gb, jak chcesz to daj jakies namiary
co boisz sie 1on1?
i po huj odrazu lige grac musi byc tak oficjalnie ?
Mietek919
03-06-2008, 17:33
Panowie a nikt nie gra w Call of Duty 2 Multiplayer?;(
Nie, wolimy grać w Tibje :]:]:]
nigdy nigdzie w aoe nie uciekalem, jak gramy to zawsze wygyrwam:)))
hmm ja bym z chęcią zagrał w aoe II... ta gierka dla mnie jest najlepsza:)
A będziesz robił snejki? Idzie sobie jeden wieśniak po drzewo, a tu mu 20 łuczników wyskakuje? :(
Alvaro89
03-06-2008, 19:20
bez sesu 3 dzien juz wieczorem zaczynaja sie kicki xDD a teraz w battle trwa ojoj moze byc nie ciekawie xD
nie ma to jak kick podczas battle xD
no to w czym problem, zassaj giere i msg w tibii albo na pw ;)
z checia se pogramy z wami
co boisz sie 1on1?
i po huj odrazu lige grac musi byc tak oficjalnie ?
1on1 nie gram wogole, zrozum to typie, to jest tylko kwestia fartu, a oficjalnie musi byc bo nie znam cie i nie ufam, a tak to bys bana zlapal i bb
no to w czym problem, zassaj giere i msg w tibii albo na pw ;)
z checia se pogramy z wami
Ok, ale aoe II The King?
tomi1990
04-06-2008, 00:00
1on1 nie gram wogole, zrozum to typie, to jest tylko kwestia fartu, a oficjalnie musi byc bo nie znam cie i nie ufam, a tak to bys bana zlapal i bb
Bocie chciales powiedziec kwestia skilla jak moze byc fart skoro grasz z kims no gorszym od siebie? jebnij sie w lep typie Skilla nie kupisz ;] tak jak gp w tibi
imho w cb zawsze czity graly na espie,wh itd wiem bo sami na beke tak gralismy jak jeszcze bylem w vadrigarze (wtedy bylismy 2dzy 5on5 w eslu mr 12) razem z Zielonym, dhu itd, dzis juz w to nei gram, aczkolwiek takie wytrzepy z osiedla jak dmX, Insekt, citi graja dalej ; p
JaSprite
04-06-2008, 01:16
Ok, ale aoe II The King?
Age of Empires II Expansion
niebieski hełm xD ale chyba hamachi Ci nie podamy bo jestesmy chamy :D
Bocie chciales powiedziec kwestia skilla jak moze byc fart skoro grasz z kims no gorszym od siebie? jebnij sie w lep typie Skilla nie kupisz ;] tak jak gp w tibi
oj kurwa widac dziecko ffa, ale takie pytanie moze jeszcze, chciales 1on1 fun,normal,awp?
tomi1990
04-06-2008, 13:27
oj kurwa widac dziecko ffa, ale takie pytanie moze jeszcze, chciales 1on1 fun,normal,awp?
Idz kurwa pedale sie nadajesz do ssania dla chudego paly
starysiad
04-06-2008, 14:26
Idz kurwa pedale sie nadajesz do ssania dla chudego palynie ma to jak wypowiedz na poziomie B)
Alvaro89
04-06-2008, 14:30
tomi1990 requ sie boi 1vs1 i huj ci do tego a co do''tak jak nie da sie kupowac gp w tibi'' a zalozysz sie ze sie da xD
tomi1990
04-06-2008, 15:10
tomi1990 requ sie boi 1vs1 i huj ci do tego a co do''tak jak nie da sie kupowac gp w tibi'' a zalozysz sie ze sie da xD
O jezu chodzilo mi o skilla w cs -.- naucz sie czytac
Alvaro89
04-06-2008, 15:29
Ok ja sie naucze czytac i pisac a ty sie ogarnij co ma skil z csa do tego tematu??
tomi1990
04-06-2008, 15:36
Ok ja sie naucze czytac i pisac a ty sie ogarnij co ma skil z csa do tego tematu??
Moze mam ci przypomniec jak sie kluciles o swoja zajebista koszulke?
@@
Wieksza polowa postow nie powinna byc umieszczana tutaj wiec nie pierdol
tak boje sie grac 1on1, pasuje?
ta lige zostawie dla takich lamusow jak ty :)
Moze mam ci przypomniec jak sie kluciles o swoja zajebista koszulke?
@@
Wieksza polowa postow nie powinna byc umieszczana tutaj wiec nie pierdol
"Wieksza polowa" to byla ironia?
"Wieksza polowa" to byla ironia?
Raczej stwierdzenie faktu
Raczej stwierdzenie faktu
Polowa zawsze jest polowa, polowy sa 2 takie same. Nie ma wiekszej i mniejszej polowy... Wieksza moze byc czesc.
Polowa zawsze jest polowa, polowy sa 2 takie same. Nie ma wiekszej i mniejszej polowy... Wieksza moze byc czesc.
nie wysilaj sie, on i tak tego nie zrozumie.
bartek8808
04-06-2008, 21:23
Na Nebuli sie nic ciekawego nie dzieje wiec kto jest troszke zainteresowany wojna na Furorze to dzisiaj byla bardzo fajna akcja. Nizej macie film w .cam (tibiacamtv). Pozdro
http://www.***********.com/340625116.html
tomi1990
05-06-2008, 17:26
nie wysilaj sie, on i tak tego nie zrozumie.
Kto ja nie rozumiem ty sie lepiej nie wypowiadaj i idz do gimnazjum dalej sie uczyc dzieciaku
Nowa wojna na Nebuli sie szykuje? :)
Nowa wojna na Nebuli sie szykuje? :)
Chodzi Ci o de vs equi?XD
Kirieleison
05-06-2008, 18:55
Stan: Niegrający
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Ostrzeżenia: /1 (6)
Faktycznie niegrajacy przeciez to bot gra za ciebie
Stan: Niegrający
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Ostrzeżenia: /1 (6)
Faktycznie niegrajacy przeciez to bot gra za ciebie
I to nie byle jaki bot!!
Alvaro89
05-06-2008, 19:08
Ej man tomi~ uywazj przecinkow i kropek plx;)
tomi1990
05-06-2008, 19:31
Ej man tomi~ uywazj przecinkow i kropek plx;)
Alvaro pierdol sie ****u hahah z twoim ryjem bym cie nawet na dyskoteke nie wpuscil haha tylko bym powiedzial ze to nie dla gimnazjum
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.