PDA

Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

August
20-06-2007, 00:21
Dzisiaj rozpoczela sie "wojna" tych gildi, napewno bedzie duzo zabawy i duzo fragow. Szkoda ze przeliczylismy sie co do kilka osob ktore obiecywaly ze niebeda walczyc i takie tam, ale trudno zycze obu stronom duzo zabawy i duzo fragow malo lagow :D dla VU i duzo dedow dla reszty. : ) Bede aktualizowal fragi w miare padania kolejnych ludzi :P jak mozecie nie spamujcie tematu i niewyzywajcie sie tutaj prosil bym moderatora o usuwanie postow ktore nie wnosza nic do tematu. Dziekuje.

Dzisiejsze fragi dla VU.
Tinti Zareda Jun 19 2007, 22:07:18 CEST Killed at Level 133 by Celandia
Sowqu Jun 19 2007, 22:11:58 CEST Killed at Level 165 by Morrderca
and by Celandia
Xaemus Serigimox Jun 19 2007, 22:14:59 CEST Killed at Level 162 by Celandia
and by Mad Worior
Rider Eddi Jun 19 2007, 22:16:00 CEST Killed at Level 107 by Archer of Fear
Friida Jun 19 2007, 22:15:18 CEST Killed at Level 123 by Finix
and by Hespios
Tana Max Jun 19 2007, 22:15:42 CEST Killed at Level 99 by Celandia
and by Morrderca
Heiks Jun 19 2007, 22:18:50 CEST Killed at Level 158 by Celandia
and by Archer of Fear
Redeo Jun 19 2007, 22:14:31 CEST Killed at Level 118 by Finix
and by Macius de'Down

Dzisiejsze fragi dla koalicji.
Chudzierlok Jun 19 2007, 22:07:33 CEST Killed at Level 124 by Xaemus Serigimox and by Heiks
Arthas of Nebula Jun 19 2007, 22:05:51 CEST Killed at Level 191 by Redeo
and by Rider Eddi

http://rapidshare.com/files/38008382/SOWQU.wav.html
Sowi to lepiej teraz zalatw tego bota co uha z za ekranu, naucz ich tego co nauczyles ordo i spie*** z tego servera wszyscy razem. Bo jestescie siebie warci : ) Sowi od zawsze robiles nam kolo dupy.

August
20-06-2007, 00:29
Double post, ale ta wiadomosc jest warta napisania dwoch postow postow :D

http://img71.imageshack.us/img71/7748/200lvleh3.jpg

Gratz Cela :*

JimmNoman
20-06-2007, 00:37
Nigdy was nie lubialem (chodzi mi tu o VU) walczylem nawet przeciwko wam ale zycze wam jaki i SW duzej ilosci fragow i sadze ze jak tylko SW to dobrze przemysli to moze byc naprawde dluga wojna ( powatpiewam w wygrana SW+FF) gratki dla celandi pamietam jak zabilem cie na 100+ lvlu a teraz juz masz 200 ;p

Webi
20-06-2007, 03:19
to ogarnij to troche, z graficznego punktu widzenia to nic sie nie mozna doczytac, topic przydlugawy. a fragi jak liczysz? Od momentu jak wam sie zaczelo podobac czy od dzisiejszej akcji czy jak?
Ja bym proponowal do dzisiejszej akcji;p Bedzie bardzo neutralnie. Fragi Arcticusa na VU tez bedziesz liczyl? Bo mysle ze o ile go nie zredukujecie do osoby tylko wciskajacej strzalki a reszte robi bot to troche tych fragow moze byc.

Hori
20-06-2007, 11:58
SW + FG + ally niemaja szans z Vu, poniewaz VU to same sorki, a SW to pally i knight. Mysle ze po update sytuacja sie zmieni radykalnie.

Webi
20-06-2007, 12:19
Takie gadanie to wiesz:) Mysle, ze nawet najtami i palkami vu nie ostaje od nich albo nawet przewyzsza, ale wystarczy wziac przyklad z furory gdzie taifun przegral itd moim zdaniem nic nie jest przesadzone i wszysto zalezy o teog komu sie ebdzie dluzej chcialo grac.

Dregar
20-06-2007, 15:35
@august

"Szkoda ze przeliczylismy sie co do kilka osob ktore obiecywaly ze niebeda walczyc i takie tam" by August

"Badzcie samoukami, nie czekajcie az was nauczy zycie" by niepamietam kto xD

Sadze ze wczesniej czy puzniej fragneli byscie xeamusa, vure czy kogokolwiek innego. Xeamus zabral zycie w swoje rece, a nie dal kierowac cele, artasowi czy tobie. Na miejscu xeama postapil bym tak samo, tylko mnie z nim rozni jedna zecz ja nigdy nie bede mial 160 ms. Na miejscu estany i friidy tez bym dolaczyl do FG wkoncu sa "prawie rl rede?", ale rubta co chceta i tak kazdego z was dotknie "for better nebula".

Artas
20-06-2007, 15:51
"Szkoda ze przeliczylismy sie co do kilka osob ktore obiecywaly ze niebeda walczyc i takie tam"

Rozjebało mnie to HAHAHAHAHAHAHAH

Drogi Hansie

Dużo osób też się przeliczyło co do was więc nic nie mów.

Artas
20-06-2007, 19:14
Takie gadanie to wiesz:) Mysle, ze nawet najtami i palkami vu nie ostaje od nich albo nawet przewyzsza, ale wystarczy wziac przyklad z furory gdzie taifun przegral itd moim zdaniem nic nie jest przesadzone i wszysto zalezy o teog komu sie ebdzie dluzej chcialo grac.

Bez kitu co do wojny nigdy nic nie jest przesądzone...
To że raz się udało dużo nie znaczy tylko motywuje stronę która wygrała
i osłabia stronę która przegrała.

PS.Webi ty napisałeś coś z sensem czy mi się zdaje?

Webi
20-06-2007, 19:37
wez sie wyrejestruj albo popros moda o usuniecie twojego konta, jezeli masz walic takie posty jak walisz.
Narazie to zauwazylem styl taki: "Jak nie rgasz to sie nie wypowiadaj" no i teraz zacytowales moj post, powtorzyles go i tyle. Tylko mam nadzieje, ze inteligencja przyjdzie z czasem w twoim przypadku, w koncu to 3 dzien od momentu jak sie zarejestrowales.

August
20-06-2007, 20:07
Ja nikomu nie musialem dupy lizac. Bylem w Rebirth, bylem w Divonium i jestem od poczatku w Viribius. To ze gram tu zawdzieczam sobie i ludziom ktorzy nie opuscili mnie, nawet gdy mnie zabila Wicka i Shargas ludzie typu Zuk, Silver, Arthas, Hespios itp pomagali mi caly czas, gdy mialem hacka blokowali mi hara zeby nie padal. Gdy ktos mnie bil biegli mi z pomoca. Wiec to cos to sie nazywa braterstwo, a w Ordo co bylo? Kolesie sobie chatki ojebywali nawzajem -.-, teraz w sw co jest? Nagle xaem co od zawsze jechal po sowim teraz ziomale jedna gildi itp. To sie nazywa falszywy czlowiek, a nie VU. To ze kogos bijemy i robimy PA to co z tego? Kazdy by tak robil, czy to Ordo, czy SW wszyscy kazdy jak ma wladze to tak robi.

nebulanoob
20-06-2007, 21:41
Zuk ? Kto To ?

August
20-06-2007, 22:05
Taki maly pol cygan pol zyd.

Zygmunt
20-06-2007, 22:12
Ja nikomu nie musialem dupy lizac. Bylem w Rebirth, bylem w Divonium i jestem od poczatku w Viribius. To ze gram tu zawdzieczam sobie i ludziom ktorzy nie opuscili mnie, nawet gdy mnie zabila Wicka i Shargas ludzie typu Zuk, Silver, Arthas, Hespios itp pomagali mi caly czas, gdy mialem hacka blokowali mi hara zeby nie padal. Gdy ktos mnie bil biegli mi z pomoca. Wiec to cos to sie nazywa braterstwo, a w Ordo co bylo? Kolesie sobie chatki ojebywali nawzajem -.-, teraz w sw co jest? Nagle xaem co od zawsze jechal po sowim teraz ziomale jedna gildi itp. To sie nazywa falszywy czlowiek, a nie VU. To ze kogos bijemy i robimy PA to co z tego? Kazdy by tak robil, czy to Ordo, czy SW wszyscy kazdy jak ma wladze to tak robi.

Skoro nie musiales to czemu lizales? I nie mow, ze nie lizales bo jeszcze do dzis mnie zad swedzi. Skamlales, jak mala dziewczynka ze masz hunta.
Czas jak wiemy pracuje na korzysc takich jak ty, ktorzy swoim slodkim pierdzeniem o swojej wielkosci proboja zatrzec prawdziwe wydarzenia. To raz.
Dwa - jesli bycie falszywym nazywasz to, ze ktos stanal po stronie słabszych zdajac sobie sprawe ze dwa lata grania idzie w zapomnienie, a mimo to ma to w gleboko w kiszkach to jest to twoje krzywe zakompleksione zwierciadelko.
Trzy - Ty wielki castorze napewno nie jestes na tyle falszywy zeby bronic slabszych od siebie przed banda znudzonych patafianow - wrecz przeciwnie lepiej im jeszcze wsadzic nozyk w plecy. Wtedy sie jest wielkim! A teraz przewin sobie tematy i zobacz jak cie ludzie tu lubia.
Po czwarte wbrew pozorom to wlasnie SW ratuje was i wasza sztucznie przytrzymywana "braterskosc" ktora o kant mozna rozbic. Teraz sw potem moze jeszcze embraced i juz nic i nikt nie powstrzyma was przed biciem samych siebie. Wiec arthas powinien ladnie sowqu podziekowac, ze doszedl, dzieki temu albowiem moze sobie jeszcze pograc. Ty, tu sie zgodze nie musisz sowqu dziekowac, zawsze miales nosa i wiedziales komu co i kiedy polizac. Szorstki sposob bycia twojego "brata" Hespiosa przypadl ci do gustu. Mozna powiedziec ze wrecz sie zakochales. Mala anegdotka: Hespios siedzac na ts z oczywiscie nie zmutowanym micro w te oto slowa grzecznie prosi swoja siostre by zamknela okno, cyt: " ty ku...wo zamknij to okno".
Jak takiego nie kochac?? Przeciez ten czlowiek to przyklad oglady i dyplomacji. Brawa wiec dla ciebie kastorku, poleganie na samym sobie zawsze przynosi najlepsze skutki.
A my, ktoregos dnia popijajac piwko dowiemy sie z gazet ze hespios wypial na ciebie swoj sloneczny zad lub ze poszedl do wojska (choc to malo prawdopodobne bo z "D" nie biora) i znowu wrocisz do szeregu. Znowu bedziesz soba czyli nikim.

August
20-06-2007, 22:52
Proste Xaem wole takiego Hespiosa, niz byc takim jak Ty co sie zapomina w cafejce i jakas goraca szesnasta robi mu laske -.- , a co do lizania to hmm, ty przylizales dupala szwedom na poczatku serva zeby tu grac jesli dobrze pamietam... a potem doszedles do polaczkow i jestes oto taki ziomek. A co do lizania, to tobie lizalem no prosze fajnie sie dowiedziec. Na szczescie jestem jednym z tych co niemusza lizac, a to ze tobie na starosc sie w dupie poprzewracalo to niemoja wina.

Zygmunt
20-06-2007, 23:01
Proste Xaem wole takiego Hespiosa, niz byc takim jak Ty co sie zapomina w cafejce i jakas goraca szesnasta robi mu laske -.- , a co do lizania to hmm, ty przylizales dupala szwedom na poczatku serva zeby tu grac jesli dobrze pamietam... a potem doszedles do polaczkow i jestes oto taki ziomek. A co do lizania, to tobie lizalem no prosze fajnie sie dowiedziec. Na szczescie jestem jednym z tych co niemusza lizac, a to ze tobie na starosc sie w dupie poprzewracalo to niemoja wina.

HAHAHAHAAHAHA, sex z szesnasta? Wole z siedemnasta i osiemnasta. ALe o tym pogadamy jak pierwszy raz za kilka lat zakisisz ogora, mam nadzieje ze dozyje. Ale bys musial tibie wylaczyc wiec chyba nie dozyje. Podobno w carlin sluby daja lec sprawdz czy noc poslubna jest inclusive.
I tak na marginesie, jesli nie lizales nikomu to kazdy by o tym wiedzial i nie musialbys pisac. Sprawa bylaby jasna. A lizales, lizales pamietam jak dzis to byl sloneczny dzien cieplo, parno, twoj jezyk wrecz przylepil mi sie do dupska.

August
20-06-2007, 23:41
Ja wiedzialem ze z saganem cos masz nie tak, ale takie fantazje erotyczne przerosly moje oczekiwania, a co do wylaczania tibi, to Ty wyprowadzales psa o 2 w nocy na spacer do cafejki zeby zabic kogos. Wiec poco czepiasz sie mnie? Skoro robisz to samo...

nuttella1
21-06-2007, 00:01
Ja wiedzialem ze z saganem cos masz nie tak, ale takie fantazje erotyczne przerosly moje oczekiwania, a co do wylaczania tibi, to Ty wyprowadzales psa o 2 w nocy na spacer do cafejki zeby zabic kogos. Wiec poco czepiasz sie mnie? Skoro robisz to samo...

Chcial bys takie panienki jak xaem ale niestety sam twoj wyglad twarzy je odstrasza. A co szpiegujesz go i notujesz o ktorej wylazi z psem? Takie cos nazywa sie obsesja na punkcie jednostki. Nie martw sie to jest do wyleczenia. Co do kafejki nie jeden by chcial sie ustawic tak jak on prace laczy z przyjemnoscia :)

Driger
21-06-2007, 00:05
"jakas goraca szesnasta robi mu laske" .. szesnastki nie sa takie zle ;o .. te slowa nie mowisz przez zazdrosc ? :d

Ey ale tak wogole nie chce was szefowie upominac ale to temat war frags i troche offtop robicie .. nie no .. rozmowa nie jest nudna XD ale miejsce nie te .. malo macie innych tematow ktorych tyle powyzakladal webi ? xd

Kartoflak
21-06-2007, 00:07
Xeam okazal sie zwyklym pajacem, ktory myslal ze moze wygrac z Vu. Skutki tego buntu mozemy zauwazyc po wczorajszych dedach Xeama i innych prostakow m.in. Sowiego aka Okno, Heiksa aka Drzwi, Friidy aka Klamka i reszty lapserdakow.

Signed~
Kartoflak ;>

Webi
21-06-2007, 00:12
nie oceniaj ludzi po pierwszej akcji. Nie gram w tibie, ale mimo wszyskto mam nadzieje, ze sie 'przejedziesz'.

nuttella1
21-06-2007, 00:13
Xeam okazal sie zwyklym pajacem, ktory myslal ze moze wygrac z Vu. Skutki tego buntu mozemy zauwazyc po wczorajszych dedach Xeama i innych prostakow m.in. Sowiego aka Okno, Heiksa aka Drzwi, Friidy aka Klamka i reszty lapserdakow.

Signed~
Kartoflak ;>

Przegrana bitwa nie czyni przegranej wojny wiedziales o tym? Jeszcze nie raz wam pojedzie sw i inni =] TIME WILL SHOW

Kartoflak
21-06-2007, 00:19
Wiem z wlasnego doswiadczenia, ze nikt nie jest w stanie pokonac nas(Vu).
Pokazalismy klase niejednokrotnie pokonujac Ordo, Family Guys i inne scierwa(Phy).Teraz przyszedl czas na SW a potem czas pokaze. My traktujemy to jako rozrywke a nie jako wojne bo co to za wojna jak SW caly czas grzeje pz.

Signed~
Kartoflak ;>

nebulanoob
21-06-2007, 00:23
Pokazalismy klase niejednokrotnie pokonujac Ordo, Family Guys i inne scierwa(Phy).Teraz przyszedl czas na SW a potem czas pokaze. My traktujemy to jako rozrywke a nie jako wojne bo co to za wojna jak SW caly czas grzeje pz.

Signed~
Kartoflak ;>

KIm ty k**** JESTES ?

Kartoflak
21-06-2007, 00:25
Twoim Koszmarem :evul:

Signed~
Kartoflak

nuttella1
21-06-2007, 00:34

Signed~
Kartoflak ;>

Z ordo sami nie wygraliscie, z FG wojny wogole nie wygraliscie, z phyre nieliczni ludzie ktorzy sa obecnie w vu wygralo. Probujesz zrobic z vu profill pro gammerow ktorzy moga wszystko, graczy ktorzy graja dla zabawy. Wybacz mi ale siedzenie po 15 godzin dziennie by potem pasc i odrabiac jest wzgledem ciebie zabawne? Oj cielaku lvle to nie wszystko jesli chcecie to wygrac. Trzeba miec jeszce glowe ktorej wy nie macie oraz startega. Wozenie sie jak taczka gowna w betoniarce was zgubi. W wojnie z phyre tez rebirth grzalo na poczatku pzta a jakos wygrali um? Pewnie tego nie wiesz bo nawet wtedy nie walczyles a kupywales zgrzewke nuttelli by potem umiejetnie po rozlamie rebirth/vanum dojsc do ktorejs ze stron by w pozniejszym czasie robic z siebie kozaka ktory walczyl we wszystkich wojnach i zrobil cos porzytecznego dla nebuli. Twierdzenia typu " jakby ordo wygralo to tez by tak robili " sa debilne bo skad do ku*** nedzy wiesz co by zrobili po wojnie? Po wygranej reb wszystkie dzieci trzymano za pysk i bylo ok.

Bjoern Shu
21-06-2007, 00:41
HAHAHAHAAHAHA, sex z szesnasta? Wole z siedemnasta i osiemnasta. ALe o tym pogadamy jak pierwszy raz za kilka lat zakisisz ogora, mam nadzieje ze dozyje. Ale bys musial tibie wylaczyc wiec chyba nie dozyje. Podobno w carlin sluby daja lec sprawdz czy noc poslubna jest inclusive.
I tak na marginesie, jesli nie lizales nikomu to kazdy by o tym wiedzial i nie musialbys pisac. Sprawa bylaby jasna. A lizales, lizales pamietam jak dzis to byl sloneczny dzien cieplo, parno, twoj jezyk wrecz przylepil mi sie do dupska.

o damn spadłem z krzesła xD jestes prawie tak dobry jak ja

PRAWIE ROBI WIELKA ROZNICE!

/Liedson =)

Edit, kartoflak niezly z ciebie wannabe ale nikt kto ma mozg na miejscu (procz castora) nie uwierzy w twoje bajki na dobranoc, wiec prosze Cie opusc ten temat i zawitaj to czaterii interii i "wyrywaj" DFUNASTKI na zelowego irokeza ;<

Kartoflak
21-06-2007, 00:46
Jak to k...a nie wygralismy? Krasnoludki wygraly? W dupie mam to czy Rebirth grzalo pz czy nie grzalo. Wiem jedno mamy wygrano w kieszeni i nie ma bata.
Naogladales sie Teletubisow i myslisz ze kozak jestes ;> Przegrales wojne i jedyne co ci zostalo to zazdroszczenie innym wladzy na serwerze ktorej nigdy nie bedziesz mial <mendo>

Signed~
Kartoflak

Kartoflak
21-06-2007, 00:50
Edit, kartoflak niezly z ciebie wannabe ale nikt kto ma mozg na miejscu (procz castora) nie uwierzy w twoje bajki na dobranoc, wiec prosze Cie opusc ten temat i zawitaj to czaterii interii i "wyrywaj" DFUNASTKI na zelowego irokeza ;<

Zamknij jape Tinki Winki. Zgubiles torebke i co teraz?
Liedson jak tam na Aldorce po dupie sie dostaje?
New Server PLX

Signed~
Kartoflak

Maksym89
21-06-2007, 00:50
Mala anegdotka: Hespios siedzac na ts z oczywiscie nie zmutowanym micro w te oto slowa grzecznie prosi swoja siostre by zamknela okno, cyt: " ty ku...wo zamknij to okno".

A jak się już czepiasz rodziny to popatrz na siebie drogi Xaemusie. :)

Dojebał bym ci ale to nie miejsce na takie rzeczy, ja to wiem ale ty najwidoczniej o tym nie wiesz i Tibia wjebała doszczętnie twoje szare komórki.

nuttella1
21-06-2007, 00:53
ziemniak

Mylisz sie mialem jakas tam wladze ale zeby ja wykozystac nie wystarczy miec wielki piwny miesien i brak muzgu tak jak w przypadku ciebie a po 2 nie musze sie wyzywac w tibi na ludziach tak jak ty bo pewnie cie nikt nie szanuje na rlu. :)

Kartoflak
21-06-2007, 00:56
ziemniak

Mylisz sie mialem jakas tam wladze ale zeby ja wykozystac nie wystarczy miec wielki piwny miesien i brak muzgu tak jak w przypadku ciebie a po 2 nie musze sie wyzywac w tibi na ludziach tak jak ty bo pewnie cie nikt nie szanuje na rlu. :)

Takie bajki to dla dziadka opowiadaj. To nie znaczy ze cie jak psa traktuja to i mnie tak samo. Idz do budy wachac kielbe. Ale ladnie pachniesz! Jak kielbaska!

Signed~
Kartoflak

Safe
21-06-2007, 00:59
chcialbym przypomniec, ze Taifun dostaje we fragach 170~: 70~a mimo to najwyrazniej wygra.. cos w tym jest
Ohh...ahh.. jakie to vu jest wspaniale! powiedzcie mi co robiliscie gdy byla tibia 7.1,7.4.. odpowiedz jest prosta, wijaliscie sie po thais w poszukiwaniu rotworma ze swoimi 50siatymi lvlvami (wtedy to juz byl kozak ^^) i cieszyliscie sie ze macie najwiekszy lvl, ale nie wygracie bo nei ma ani CipBotu,a wszytkie inne sa zbyt trudno dostepne dla ludzi o Waszym ilorazie ineligencji..
@VU
przegieliscie myslac ze wy jestescie nie do pokonania hah ^^ moze jestescie na lepszej pozycji, ale nie na takiej aby sie nie bac, zreszta lekcewazcie, wasz wybor, pamietajcie jednak ze NG to nie wsyztko, a ze wczoraj wyszla wam akcja to chyba nie mozecie byc tacy zadowoleni, bo mieliscxie bardzo duzo szczescia (to, ze sowqu nei poszedl 1sqm do przodu, zle sie ustawil :F) no ale.. Have Fun
@Castor
Xaem napisal, ze mu lizales, Ty piszesz, ze 16snatski mu robia pale, a ile Ty masz lat? : > czyzby wszytko sie zgadzalo?

nuttella1
21-06-2007, 01:00
kartoflątko

Dziecko sie denerwuje. Spokojnie tibia to nie wszystko ale w twoim specjalnym przypadku nadaje sie tylko do leczenia wiec skonsultuj sie z lekarzem lub farmacełtą.

Kartoflak
21-06-2007, 01:05
A co mnie obchodzi jakis laps z 274 lvlem.

To SW siedzi w pz jak Zydzi w Gettach. I to nigdy sie nie zmieni.
Zydzi nie mogli chodzic po chodnikach a wy nie mozecie po miastach lecz tylko po trawie kolo kosciola.

Signed~
KArtoflak

czlowieczyna
21-06-2007, 01:12
kartoflak

fajnych masz ziomow z vu ;d

http://s136.photobucket.com/albums/q188/viribus/?action=view&current=viribus.jpg

oprocz Jacka, nie wiem jak z gohoodim i vurom

Kartoflak
21-06-2007, 01:17
kartoflak

fajnych masz ziomow z vu ;d

http://s136.photobucket.com/albums/q188/viribus/?action=view&current=viribus.jpg

oprocz Jacka, nie wiem jak z gohoodim i vurom

Spojrz w lustro a potem o innych pisz.
A tak btw nice fake. To pewnie twoja rodzina z Bidula.

Signed~
Kartoflak

Moren
21-06-2007, 01:26
tak się zastanawiam, po co Wy na siebie najazdy robicie?

niestety jest jak jest, chłopaki z Viribus Unitis pragną władzy absolutnej, większości się to nie podoba, jednak całą tą większość zastraszyła pewność siebie w/w gildii
nie wiem skąd wzięła się ta Wasza (Viribus Unitis) nienawiść do innych, szczerze mówiąc nawet was nie mogę zrozumieć, siedzę na Nebuli od początku, nie mam sie czym chwalić, nie walczyłem w żadnej wojnie, a i ludzi zabitych przeze mnie w całej mojej "nebuliańskiej" historii można policzyć na palcach jednej ręki, moje pvp równe jest umiejętnościom w walce z ratami pod pocztą w ab'dendriel,
dla Was (Viribus Unitis) 100 lvl to chleb powszedni, dla mnie to nie lada osiągnięcie,
Teraz niestety wszystko się pokomplikowało i czas dla mojej postaci, aby leciała z doświadczeniem w dół, za ludzi, którzy chcieli spokojnie zwiedzać ziemie Nebuli,

Na tibia.com było wiele postów z noobcharów, obrażających nas, Shadows world, za naszą strachliwość i podkładanie się panom z Viribus Unitis, wyzywanie od "c i o t" było normalne, jeśli Ci co tak pisali, uważają, że witanie się z każdą napotkaną postacią i bycie uprzejmym wobec innych robiło z nas "panienki", to niech wyjdą w końcu ze swoich jaskiń, wyrzucą maczugę i niech udadzą się do szkoły, przeczytają jakąś książkę, bo odniosłem wrażanie po przeczytaniu wyżej wspomnianych postów, że... jest z niektórymi źle.

Nasza neutralność nie została naruszona przez nas samych, cały czas pozostawaliśmy w takim stadium. Nawet podczas zabaw panów z Viribus Unitis, pastwienia się nad nami z szyderczym uśmiechem, pozostawaliśmy w cieniu. To brak szacunku panów z "Wspólnymi Siłami" pobudzał powstawanie ironicznych tematów na forum tibia.com, w których często pojawiały się zdania "chcieliście być neutralni? to teraz macie".

Śmieszne są, moim zdaniem, przechwałki o przebytych wojnach, żadna jednostka nigdy sama nie wygrała wojny.

Mam nadzieję, hehe, tak, nadzieję, że ktokolwiek to przeczyta to zrozumie beznadziejność i bezsensowność działań panów z Viribus Unitis.

pozdrawiam

ps. proszę o przetłumaczenie opisu gildii Viribus Unitis, jeśli oczywiście jest to możliwe.

czlowieczyna
21-06-2007, 01:28
Spojrz w lustro a potem o innych pisz.
A tak btw nice fake. To pewnie twoja rodzina z Bidula.

Signed~
Kartoflak

hehe musze cie zmartwic nie fake poszukaj troche na photobucket.com i popatrz w photobuckety graczy m.in vu maja swoje zdjecia i porownaj. Odrazu widac ze jakis nabowaty lizus bo jakbys byl od vu to bys wiedzial jak wygladaja twoje " ziomy ".

http://s68.photobucket.com/albums/i14/Nebula_Polacks/?action=view&current=fear.jpg

to jest fake ale fajne ;[

Bjoern Shu
21-06-2007, 01:28
kartoflak jakiej aldorce? xD
ja jestem LIEDSON nie LEISON gdybys gral na nebuli i bylbys kims to bys mnie znal, ale ze jestes 13letnim rl od hespiosa udajacym kogos waznego na forum to trudno, papa

Kartoflak
21-06-2007, 01:32
tak się zastanawiam, po co Wy na siebie najazdy robicie?

ps. proszę o przetłumaczenie opisu gildii Viribus Unitis, jeśli oczywiście jest to możliwe.

Viribus Unitis oznacza -----> "Wspolnymi Silami"

Signed~
Kartoflak

Dregar
21-06-2007, 01:33
Wy wygraliscie wojne z Phy? a czy to nie byl czasem
Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebula
a reszty z Vu nie pamietam
Reszta:
Koqu, Sowqu, Rowerzystka?, Xakan Dazor, Shargas, Pyrokar Aldix?, Vura Soth, Wickanina, Friida, Meleandra, Shaelion, Thor Eter

wiecej nie pamietam, wybaczcie pamiec szwankuje, Castor ty nie byles czasem hunted by Masa? i tylko dzieki wojnie jestes free, a reszta to jakies przydupasy co zrobili lvl w trakcie wojny z Ordo albo po tym jak serwer byl "free" cokolwiek to mialo znaczyc. Nie wcale nie lizecie dupy (moze ty castor nie, chociaz nie wiem) ale wiesz 50% twojej gildi lize dupe morrdercy, jak to gdzies slyszalem, a wlasciwie dostalem info, "Nikt z Vu nie przeciwstawi sie morrdercy bo boji sie o wlasna dupe". To tyle odemnie

Unia
21-06-2007, 01:36
hehe musze cie zmartwic nie fake poszukaj troche na photobucket.com i popatrz w photobuckety graczy m.in vu maja swoje zdjecia i porownaj. Odrazu widac ze jakis nabowaty lizus bo jakbys byl od vu to bys wiedzial jak wygladaja twoje " ziomy ".

http://s68.photobucket.com/albums/i14/Nebula_Polacks/?action=view&current=fear.jpg

to jest fake ale fajne ;[

muszę Ci powiedzieć, że to moja robota;)
Kiedyś, ale to kiedyś wkurzyłem się na kilka osób i znalazłem te zdjęcia na necie, więc założyłem photobucket i dalej się domyśl ;p

Kartoflak
21-06-2007, 01:36
kartoflak jakiej aldorce? xD
ja jestem LIEDSON nie LEISON gdybys gral na nebuli i bylbys kims to bys mnie znal, ale ze jestes 13letnim rl od hespiosa udajacym kogos waznego na forum to trudno, papa

Wali mnie to czy jestes Liedson czy Lieson. Dla mnie mozesz byc nawet Lipton.
Jak nie wiesz kim jestem to nie zgaduj bo cie babajaga zje.

Signed~
Kartoflak

Kartoflak
21-06-2007, 01:42
Nie wcale nie lizecie dupy (moze ty castor nie, chociaz nie wiem) ale wiesz 50% twojej gildi lize dupe morrdercy, jak to gdzies slyszalem, a wlasciwie dostalem info, "Nikt z Vu nie przeciwstawi sie morrdercy bo boji sie o wlasna dupe". To tyle odemnie

Skad ty masz takie zaj...te info pewnie mama na dobranoc opowidziala historyjke i sie cieszyc bedziesz 2 dni.

Signed~
Kartoflak

Moren
21-06-2007, 01:45
Viribus Unitis oznacza -----> "Wspolnymi Silami"

Signed~
Kartoflak

miałem nadzieję na zrozumienie mojego tekstu, jednak nadzieja matką głupich, panie Kartoflak, gdyby Pan uważnie czytał, to zauważyłby Pan, że nazwę glidii już sobie przetłumaczyłem, a chodziło o przetłumaczenie OPISU gildii "Viribus Unitis",
zapraszam do PONOWNEJ lektury tego co napisałem kilka chwil temu :D

czlowieczyna
21-06-2007, 01:49
Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebulaReszta:
Koqu, Sowqu, Rowerzystka?, Xakan Dazor, Shargas, Pyrokar Aldix?, Vura Soth, Wickanina, Friida, Meleandra, Shaelion, Thor Eter

Kyrio,Outsider Rebirth,Chormonek,Tert Clawint,Kootka,Nebulas knight,Mandan,Deerdek,Air'Mage,Wolgler De'Zul,Cybe anth, Xaemus, Gohoode,Lord-Qerix, cos tam pomagal Zelarz,Leilla,Calh Mand'ik, Poxar i napewno wielu innych ktorych nie pamietam

Pyro nie byl w rebirth tak samo jak thor.

TheDwarf
21-06-2007, 02:28

Signed~
Kartoflak ;>

Ordo moze i pokonaliscie, wojna z nami (Family Guys) wciaz trwa, a w Reb~ ktore wypierdolilo Phy~ było tylko kilku członkow obecnego VU wiec rzeczywiscie pokazaliscie klase. Odnosnie rozrywki i wojny, grzania PZ Shadows worlds, to moze sobie przypomnisz zimne miesiace roku 2006, mianowicie pazdziernik, listopad, grudzien i styczen, kiedy to wy grzaliscie PZ, a ordo traktowalo to jako rozrywke. Jak było pozniej wszyscy dobrze wiem, wiec twoja propaganda jest kompletnie nieuzasadniona.

Jak to k...a nie wygralismy? Krasnoludki wygraly? W dupie mam to czy Rebirth grzalo pz czy nie grzalo. Wiem jedno mamy wygrano w kieszeni i nie ma bata.

Osobiście kurwa swoim mieczem zrobie wam dziury w tych kieszeniach.

Naogladales sie Teletubisow i myslisz ze kozak jestes ;> Przegrales wojne i jedyne co ci zostalo to zazdroszczenie innym wladzy na serwerze ktorej nigdy nie bedziesz mial <mendo>

Nikt na tym forum oprócz Castora & co. nie jest kozakiem. To wlasnie wy takimi tekstami pokazujecie swoje kozactwo, ktore niebawem sie skonczy.

A co mnie obchodzi jakis laps z 274 lvlem.

Zydzi nie mogli chodzic po chodnikach a wy nie mozecie po miastach lecz tylko po trawie kolo kosciola.

Dajesz kolejny przyklad przeciw sobie - getta mialy miejsce w latach 1940-1945~, a potem byla slynna sad w Norymberdze. Taki sad czeka wlasnei was, na wszystko przyjdzie czas.

Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebula
a reszty z Vu nie pamietam
Reszta:

Pyrokar mial 30-70 lvl podczas wojny z Phy~ wiec jednak nie, na Lapce grał marcin, a nie vukios, do vu jeszcze mozna zaliczyc morrderca grajacy na kotce, no i celandia, do reszty webiego, mase, shargasa, chormonek, wolglera, terta, calha i bande innych ktorych nie licze, bo gdybym ich liczyl musialbym doliczyc kyrio z 50 lvlem, ktory gowno robił a kozaczyl jakby sam wygral wojne.

Adikeen
21-06-2007, 09:56
Kartofel, dziękujemy za uwagę, ale to już pora na wyjście z tego forum.
Popisujesz się jakbyś nie wiem kim był. Może dasz swój nick w Tibii bo nawet osoby z Vu nie wiedzą kim jesteś.
Pewnie dużo rowów wylizałeś i myślisz, że możesz się zaliczyć do grona osób z Vu, a tak naprawdę jesteś jednym z tych żuli, którzy grzebią w śmietnikach bo nie maja na winko ;-). Tylko u Ciebie wygląda to inaczej, bo zamiast grzebać w śmietnikach - grzebiesz w tłustych tyłkach napalonych na lvl graczy z Vu!!!:baby:

Artas
21-06-2007, 10:26
Ehhhh uwaga uwaga Artas wrócił

Co do Castora aka Hans
Lizałeś i każdy o tym wie, więc się nie wykręcaj...
Nie wiem co ci w żydach nie odpowiada, może cię jakiś skrzywdził w dzieciństwie

Kartoflaku
Nie wiem kim jesteś ale ostry z ciebie kozak jeżeli myślisz że VU pokonało FG
a co lepsze że pokonało Phyrexian

A teraz dla nie świadomych...
Viribus Unitis 28 members
w tym:
9 walczących w wojnie przeciw Phy
17 walczących w wojnie przeciw Ordo(Przemyśla nie liczę bo stamtąd walczył jedynie Łapka)
Asanil z Vukiosem dołączyli się w połowie, Przemyśl pod koniec i teraz kozaczy że oni walczyli(Pozdro Arczer aka Battle Comander)
Finix i Kepso mieli wtedy 60 lvl, jednak coś tam próbowali fragować później się dołączyli
o Sfoqsie nie chce się wypowiadać bo to chyba jedna z nielicznych normalnych ludzi w VU
Hui~ aka Srebrny Czan doszedł dopiero po wojnie
a na resztę zabraknie mi miejsca ^.-

August
21-06-2007, 10:30
@Sir Hidek
Po 1 wojne Reb~ vs Phy~ nie byla taka jak ta obecna wtedy 100lvl byl najwiekszy, wiec kyrio ze swoim 60 lvlem cos tam robil, poza tym byl na kazde zawolanie, jak tylko ktos go wolal. Poza tym Hidek mowiles ze nie dolaczyles do Ordo bo miales wlasnie 50lvl, wiec to ty gowno zrobiles, a nie kyrio on jednak sie niebal i sie bil.

Wracajac do wojny, to skonczmy po sobie jechac. Bo to niema sensu, zacznijmy traktowac sie jak wrogow, a nie jak szmaty i poprostu walczmy. Jak chcecie to jedzcie po mnie. Trudno sie mowi, ale lepiej wesmy sie za walke.

Artas
21-06-2007, 10:33
@Sir Hidek
Po 1 wojne Reb~ vs Phy~ nie byla taka jak ta obecna wtedy 100lvl byl najwiekszy, wiec kyrio ze swoim 60 lvlem cos tam robil, poza tym byl na kazde zawolanie, jak tylko ktos go wolal. Poza tym Hidek mowiles ze nie dolaczyles do Ordo bo miales wlasnie 50lvl, wiec to ty gowno zrobiles, a nie kyrio on jednak sie niebal i sie bil.

Wracajac do wojny, to skonczmy po sobie jechac. Bo to niema sensu, zacznijmy traktowac sie jak wrogow, a nie jak szmaty i poprostu walczmy. Jak chcecie to jedzcie po mnie. Trudno sie mowi, ale lepiej wesmy sie za walke.

Castorze teraz to już koniec offtopów ale dlaczego nie liczysz fragów z "wojny" z FG?
Shadow World i pare osób tak jakby podłączyło się pod tą wojnę, więc moim zdaniem wszystkie fragi zrobione przez VU i przez FG powinny być liczone

Moren
21-06-2007, 11:14
panie Kartoflak, ciężki z Pana gość

dalej nie znam odpowiedzi na pytania, jaki sens mają destruktywne działania panów z viribus Unitis na Nebuli

nadal przypominam o przetłumaczeniu OPISU w/w gildii :)

Kartoflak
21-06-2007, 12:12
panie Kartoflak, ciężki z Pana gość

dalej nie znam odpowiedzi na pytania, jaki sens mają destruktywne działania panów z viribus Unitis na Nebuli

nadal przypominam o przetłumaczeniu OPISU w/w gildii :)

Sam se przetlumacz jak taki kozak.

Signed~
Kartoflak

TheDwarf
21-06-2007, 12:14
@Sir Hidek

Kyrio oprocz tego ze padl w Carlin bodajże nic wielkiego nie zrobil, no moze oprocz tego ze 1 kratka wiecej byla zajeta na bitwie. Co do tej odwagi Kyrio, to z jednej strony nie mial wyboru, a z drugiej ciagnelo dzieciaka do wladzy. Co do mojego dolaczenia do Ordo niby, juz wtedy wiedzialem ze nigdy w przyszlosci nie bede chcial dolaczyc ani do jednej, ani do drugiej gildii bo nie musze tak jak niektorzy pchac sie do wladzy. Ponadto nikt z ówczesnego Ordo mnie nie znal i mialem tylko ten 50 lv.

Kartoflak
21-06-2007, 12:15
Kartofel, dziękujemy za uwagę, ale to już pora na wyjście z tego forum.
Popisujesz się jakbyś nie wiem kim był. Może dasz swój nick w Tibii bo nawet osoby z Vu nie wiedzą kim jesteś.
Pewnie dużo rowów wylizałeś i myślisz, że możesz się zaliczyć do grona osób z Vu, a tak naprawdę jesteś jednym z tych żuli, którzy grzebią w śmietnikach bo nie maja na winko ;-). Tylko u Ciebie wygląda to inaczej, bo zamiast grzebać w śmietnikach - grzebiesz w tłustych tyłkach napalonych na lvl graczy z Vu!!!:baby:

Paczek zamknij pape i idz kartofle jesc moze bedziesz grubszy.Nie pamietasz jak kiedys lizales dupe Vu po wygranej wojnie?Prawda jest taka ze jestes gruby i maly.

Signed~
Kartoflak

Zygmunt
21-06-2007, 12:44
Dojebał bym ci ale to nie miejsce na takie rzeczy, ja to wiem ale ty najwidoczniej o tym nie wiesz i Tibia wjebała doszczętnie twoje szare komórki.

Tak tak, dojebalbys mi ale to nie tibia tu bot za ciebie nie napisze.

Signed~
KArtoflak
Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka. Szef zyd mowi kaziowi ze zamalo zaladowal na garba. Nic dziwnego ze budzi sie w kaziowej glowce antysemityzm. Z workiem funtow kazio wroci za 30lat do polszy. Do zydow.
Do nas. A jakby tak poszperac w biografiach i rodzinnych albumach to i u kazia niejeden pejs by sie znalazl. Co by bylo gdyby Vu sie dowiedzialo? Kazio, maly kazio. Lec do roboty tee time dobiegl konca.

gdybys gral na nebuli i bylbys kims to bys mnie znal, ale ze jestes 13letnim rl od hespiosa udajacym kogos waznego na forum to trudno, papa
Brat hespiosa jest w porzo jak sie go ladnie poprosi to i sznikersa przyniesie i cole.
Paczek zamknij pape i idz kartofle jesc moze bedziesz grubszy.Nie pamietasz jak kiedys lizales dupe Vu po wygranej wojnie?Prawda jest taka ze jestes gruby i maly.

Signed~
Kartoflak
On gruby i maly. Hmm, moze nie mial wyboru. Ty glupi. Tez nie miales wyboru.

Kartoflak
21-06-2007, 12:58

Do tej pory go nie lubiles i zabijales a teraz co? kumple? bo dal ci kielbe w lape i zadowolony jestes?

Signed~
Kartoflak

LuqQ
21-06-2007, 13:01
Czy wojna toczy sie miedzy tymi gilldiami co bylo napisane wyzej ?? czy VU ma zamiar PA robic na innych ??jest to napewno wazna wiadomosc dla ludzi ktorzy sa neutralni i chcieliby pograc !

Artas
21-06-2007, 13:02
Do tej pory go nie lubiles i zabijales a teraz co? kumple? bo dal ci kielbe w lape i zadowolony jestes?

Signed~
Kartoflak

Bo może go nie znał za dobrze...
Dużo osób najpierw nie lubiłem za ich zachowanie ale jak je poznałem to odrazu zmieniałem zdanie

nuttella1
21-06-2007, 13:23
kartoflątko nie poplacz sie tylko :)

Kartoflak
21-06-2007, 13:31
kartoflątko nie poplacz sie tylko :)

Poplakalbym sie wtedy kiedy bym mial morde taka jak ty <Paszczur>

Signed~
Kartoflak

nuttella1
21-06-2007, 13:33
Poplakalbym sie wtedy kiedy bym mial morde taka jak ty <Paszczur>

Signed~
Kartoflak

Szkoda ze ty jestes idealem nierobie a zeby znalesc paszczura proponuje ci przejsc sie do ubikacji i popatrzec w lustro jesli takowe posiadasz.

Adikeen
21-06-2007, 13:39

Signed~
Kartoflak

Odpowiesz mi w końcu kim jesteś?

Artas
21-06-2007, 14:08
Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka.

Już wiesz kto to jest?

Zen
21-06-2007, 14:48
kaziu zachowujesz sie jak 12 letnie dziecko, ktore nauczylo sie przeklinac i nie dostalo tego czego chcialo. tymi postai pokazujesz ze tibia jest dla ciebie calym zyciem i za wszelka cene chcesz zbluzgac ludzi ktorzy moga ci to "zycie " odebrac-wygrywajac wojne.

co do membersow SW..."Tero mocie wille i boseyn.." haha
nie chcieliscie sie bic tylko spokojnie zwiedzac tibie? - sa serwery non-pvp zapraszam na harmonie badz inne =)

pozdro Capparo

a tak apropo ten kartoflak czy tam kaziu zawsze tak spamuje jak jest jakas wojna...nie pamietacie full nowych uzytkownikow rozsylajacych kejlogery i spamujacych wulgaryzmy na wszystkich? to na bank on =D Mega dziecko, starzy cie powinni dac do psychiatry i zabrac komputer.....

Anyway GL dla FG i SW (noobki hehe) ;)

August
21-06-2007, 15:40
Taki maly of top.
Artas to nie Arthas z tibi.
Kartoflak to nie Kaziu z tibi.

Niewiem poco Xaem piszesz takie cos, ale to nie oni :P

@Nutella1

Fajna sygnaturka, moj lubi nutelle, ale to niemoje zdjecie :(

Artas
21-06-2007, 15:54
Taki maly of top.
Artas to nie Arthas z tibi.
Kartoflak to nie Kaziu z tibi.

Niewiem poco Xaem piszesz takie cos, ale to nie oni :P

@Nutella1

Fajna sygnaturka, moj lubi nutelle, ale to niemoje zdjecie :(

Artas to nie Arthas
Bo Artas to...
Nie powiem wam! ^^

Webi
21-06-2007, 16:22
ALe to tylko wskazuje do jakieog dziecinneog poziomu spadla nebula teraz.
Kazda wojna sprawia, ze jest wielu nowych userow bluzgajacych sie, myslacych, ze sa smieszi kiedy tak naprawde nie sa i pokazujacych swoja wielka znajomosc polskiego. Niewazne czy to kaziu czy sowqu, arthas czy heiks.
JAk byla wojno ORdo VU tez byla taka sytuacja, ale dyskusja toczyla sie na innym poziomie, mimo spamu i niekiedy wyzwisk miala ona jakas wartosc merytoryczna, a teraz? Banda dzieciakow spamujaca forum, nie umiejaca sie dobrze wyslowic,a jedyne co w zyciu osiagneli to dolacyzli do vu i wbili sobie setny lefel. Nie mowie tu o wszystkich graczach vu czy tez sw, ale o wiekszosci.
WITAJ NEBULO:)
Tak poza tym od siebie dodam, jest kilka polskich serwerow, na kazdym pa bylo jest i bedzie tak samo jakby nim rzadizli szwedzi czy jakies inne nacje. Tylko szwedzi maja jakis poziom mimo wszystko. Tyle co chcialem powiedziec.

Poza tym mam nadzieje, ze niedlugo ten topic odwiedzi mod, usunie 6 ostatnich stron i mam rowniez nadzieje ze ktos z was nie uzywa neostrady i dostanie bana na ip, bo banowanie konta sprawy nie zalatwi.

Zygmunt
21-06-2007, 16:31
Zrob wiec kanal hyde park i tam bedziemy sie bluzgac do woli a ty poprostu z racji swoich nienagannych manier nie bedziesz tam zagladal.

Webi
21-06-2007, 17:04
TO sobie zrob temat pod tytulem "tu sie bluzgamy" i go utrzymuj. Z tego co sie orientuje ten temat nazywa sie inaczej, a wszyskto nie na temat jest po prostu offtopiciem i usuniecie tych off topicowych postow jest tylko kwestia czasu.
Sa pewne zasady na tym forum do ktorych kazdy musi sie dostosowac i ktore akceptuje samym rejestrowaniem sie tutaj.

Bjoern Shu
21-06-2007, 20:50
Xaems Ja Cie Kocham! :( Powiedz Ze Ty Mnie Tez !

smakosz
21-06-2007, 21:33
ALe to tylko wskazuje do jakieog dziecinneog poziomu spadla nebula teraz.
Kazda wojna sprawia, ze jest wielu nowych userow bluzgajacych sie, myslacych, ze sa smieszi kiedy tak naprawde nie sa i pokazujacych swoja wielka znajomosc polskiego. Niewazne czy to kaziu czy sowqu, arthas czy heiks.
JAk byla wojno ORdo VU tez byla taka sytuacja, ale dyskusja toczyla sie na innym poziomie, mimo spamu i niekiedy wyzwisk miala ona jakas wartosc merytoryczna, a teraz? Banda dzieciakow spamujaca forum, nie umiejaca sie dobrze wyslowic,a jedyne co w zyciu osiagneli to dolacyzli do vu i wbili sobie setny lefel. Nie mowie tu o wszystkich graczach vu czy tez sw, ale o wiekszosci.
WITAJ NEBULO:)
Tak poza tym od siebie dodam, jest kilka polskich serwerow, na kazdym pa bylo jest i bedzie tak samo jakby nim rzadizli szwedzi czy jakies inne nacje. Tylko szwedzi maja jakis poziom mimo wszystko. Tyle co chcialem powiedziec.

Poza tym mam nadzieje, ze niedlugo ten topic odwiedzi mod, usunie 6 ostatnich stron i mam rowniez nadzieje ze ktos z was nie uzywa neostrady i dostanie bana na ip, bo banowanie konta sprawy nie zalatwi.

Ziomek piszesz, ze banda dzieciakow wbila 100 lvl i dolaczyla do VU, ale wlasnie ta banda dzieciakow rozjebala Cie w grze w ktorej Ty w pewnym okresie czasu potrafiles tylko kupowac blessy i to nie wiem czy na pewno;>Cos tam wspomniales o Szwedach...popatrz do czego bracia zza granic Polski Cie sprowadzili, tacy sa inteligenti i myslacy, ze az ze 162 wbiles 152!!Koniecznie musisz im podziekowac!!Oni maja jakis poziom?Maja poziom kiedy pzegrywaja i udaja profesorow co to nie oni by nie zrobili aby bylo lepiej...zreszta jak kazdy.Latwo jest komentowac jak sie przegrao wojne i sprzedalo postac ciekawe co Ty bys robil?Rozdawal bys itemy pod dp dla potrzebujacych zeby bylo dobrze czy jak?I nie pie****, ze nie bylo by PA gdybyscie wygrali wojne bo w pewnym czasie kiedy rzadziles, Wicka i inni jej rowni robili co chcieli, a Ty males to w dupie i pisales tylko ' nie moge z tym nic zrobic', o ile byles to Ty;>A co do rozmow na tym temacie...sa takie jakie sa, co zrobic kiedy typ Xaemus wypowiada sie o botach, ze niby on nie urzywal, a o ile pamietam sam chcial wydac siano na zakup calego bota, jECHAL PO sOWQU, a teraz sam sie sprzedal.I jak inaczej mozna to skomentowac jak nie bluzgami?No coment...

Webi
21-06-2007, 21:56
Nie powiedzialem , ze nie robilismy ani nie robilisbysmy pa, chodizlo mi o sam poziom konwersacji wtedy i teraz. Co do samych szwedow to nie sa jacys moi guru, ale wiele osob z reb ci przyzna ze bez bota duuuzo trudniej byloby ich wtedy rozwalic, ale to bylaby raczej kwestia czasu.

Uszolotek
22-06-2007, 07:32
TO sobie zrob temat pod tytulem "tu sie bluzgamy" i go utrzymuj. Z tego co sie orientuje ten temat nazywa sie inaczej, a wszyskto nie na temat jest po prostu offtopiciem i usuniecie tych off topicowych postow jest tylko kwestia czasu.
Sa pewne zasady na tym forum do ktorych kazdy musi sie dostosowac i ktore akceptuje samym rejestrowaniem sie tutaj.

Ehhhh jakby sie tak bardziej przygladnac paru tematom w dziale "Nebula" to tez by ci sie znalazlo kilka twoich offtopicow wiec prosze nie baw sie w moderatorow czy inne tego typu osoby bo nimi nie jestes i nie za bardzo ci wychodzi ich udawanie.

Tak wracajac do tematu wojny to Macius z Downem jak biegl ze sklpu z zapasem Nutelli to sie potknal i zrobil sobie kuku :<
Jun 21 2007, 18:16:19 CEST Killed at Level 121 by Xaemus Serigimox
and by Heiks

lycha_ziom
22-06-2007, 09:12
@up

teraz bedzie podnieta 1 fragiem ...

Ter
22-06-2007, 09:31
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/sdasdofc.jpg
KuKu :(

Uszolotek
22-06-2007, 10:17
@up

A czy ja sie podniecam ? Po prostu podalem do wiadomosci ze taka osoba padla i tyle bo niektorzy uzytkownicy forum moga o tym nie wiedziec ...

Artas
22-06-2007, 10:28
Hiho All! Wróciłem!
Webi przestań się kłucić i robić z siebie Pana Juroqu aka Jureczka
Co do fraga gz all

Ter
22-06-2007, 11:15
@up

Jeśli dobrze pamietam to VU właśnie sneak attackami prawie wojne wygrało. Dopiero po jakimś czasie doszło do oppen battle.

Elmer
22-06-2007, 15:35
BZN!
http://img406.imageshack.us/img406/6131/miniaturkinuttellajpg70ku5.jpg (http://imageshack.us)

nuttella1
22-06-2007, 15:45
hehe widzialem to ;-)

Podroznik
23-06-2007, 00:58
Moren- ja widzialem wojne wygrywana przez jednostke w liczbie 1 przyklad Aldora _Masakratus-Nemtor- pare lat temu gdy sie raczka trafialo z sd i mw, a o bocie mozna bylo pomazyc ;)

Bojren- siemasz- i w imie dawnej znajomosci- nic niepowiem- ale xaem to niedorozwoj- jego zona ponoc daje za gpki- a on sie cieszy ze ma duzo gp- z takimi niema co uwazaj bo wpadniesz w to samo bloto :p (niezebym xaema obrazl ale to czysta prawda )
Tak wogole czemu na gg domnie niepiszesz zawsze to jakeis newsy z tibi wpadaly ;p

A co do wojny- ludzi z sw znam od dawna z valori duzo osob czyli ponad 4 lata- jako jednostka militarna sw to kompletna klapa- moge wymienic pare osob ktore wogle niepodejda do walki itd, a uraz mam do paru osob wiec jesli Artas jak osatnio rozmawialismy przydalbym sie to jestem chetny ( z tym ze bije lodzi ktorych nielubie i ktorych nieznam ;p- niewale tam paru dawnych znajomych just-(mam duzo sd i niemam z nimi co zrobic ;/ a moje pvp hmmm kiedys to bylo cos :)

Pablofrs
23-06-2007, 01:16

Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka. Szef zyd mowi kaziowi ze zamalo zaladowal na garba. Nic dziwnego ze budzi sie w kaziowej glowce antysemityzm. Z workiem funtow kazio wroci za 30lat do polszy. Do zydow.
Do nas. A jakby tak poszperac w biografiach i rodzinnych albumach to i u kazia niejeden pejs by sie znalazl. Co by bylo gdyby Vu sie dowiedzialo? Kazio, maly kazio. Lec do roboty tee time dobiegl konca.

Brat hespiosa jest w porzo jak sie go ladnie poprosi to i sznikersa przyniesie i cole.

+

Skoro nie musiales to czemu lizales? I nie mow, ze nie lizales bo jeszcze do dzis mnie zad swedzi. Skamlales, jak mala dziewczynka ze masz hunta.
Czas jak wiemy pracuje na korzysc takich jak ty, ktorzy swoim slodkim pierdzeniem o swojej wielkosci proboja zatrzec prawdziwe wydarzenia. To raz.
Dwa - jesli bycie falszywym nazywasz to, ze ktos stanal po stronie słabszych zdajac sobie sprawe ze dwa lata grania idzie w zapomnienie, a mimo to ma to w gleboko w kiszkach to jest to twoje krzywe zakompleksione zwierciadelko.
Trzy - Ty wielki castorze napewno nie jestes na tyle falszywy zeby bronic slabszych od siebie przed banda znudzonych patafianow - wrecz przeciwnie lepiej im jeszcze wsadzic nozyk w plecy. Wtedy sie jest wielkim! A teraz przewin sobie tematy i zobacz jak cie ludzie tu lubia.
Po czwarte wbrew pozorom to wlasnie SW ratuje was i wasza sztucznie przytrzymywana "braterskosc" ktora o kant mozna rozbic. Teraz sw potem moze jeszcze embraced i juz nic i nikt nie powstrzyma was przed biciem samych siebie. Wiec arthas powinien ladnie sowqu podziekowac, ze doszedl, dzieki temu albowiem moze sobie jeszcze pograc. Ty, tu sie zgodze nie musisz sowqu dziekowac, zawsze miales nosa i wiedziales komu co i kiedy polizac. Szorstki sposob bycia twojego "brata" Hespiosa przypadl ci do gustu. Mozna powiedziec ze wrecz sie zakochales. Mala anegdotka: Hespios siedzac na ts z oczywiscie nie zmutowanym micro w te oto slowa grzecznie prosi swoja siostre by zamknela okno, cyt: " ty ku...wo zamknij to okno".
Jak takiego nie kochac?? Przeciez ten czlowiek to przyklad oglady i dyplomacji. Brawa wiec dla ciebie kastorku, poleganie na samym sobie zawsze przynosi najlepsze skutki.
A my, ktoregos dnia popijajac piwko dowiemy sie z gazet ze hespios wypial na ciebie swoj sloneczny zad lub ze poszedl do wojska (choc to malo prawdopodobne bo z "D" nie biora) i znowu wrocisz do szeregu. Znowu bedziesz soba czyli nikim.

Koleś to jest tylko gra więc opanuj się trochę bo sie zachowujesz jak jakiś przypał 12 letni, którego życie to tibia i to właśnie widzę po twojej mądrej wypowiedzi... to jest tylko gra i w niej można robić WSZYSTKO na co sie ma ochotę, a ty tak to przeżywasz jakbyś nie miał nic innego do roboty... oczywiście jesteś bardzo odważny w wyzywaniu innych ale prawda jest taka ze jesteś zgarbionym małym ****em, który na rl jakby kogoś spotkał to by lachę robił byle tylko w morde nie dostać. Nie gram na nebuli ale w*****a mnie masakrycznie taki typ ludzi jak ty (czyt. jestem kozak bo ich nie znam to mogę sobie powyzywać przez internet mama i tata nie widzi ale cool!) dlatego właśnie powstał ten post.
Pilnuj się, bo za takie podejście do innych ludzi kiedyś ci ktoś maskę oklepie.

Rzekłem.

Podroznik
23-06-2007, 01:28
PAblofrs~~ Nie nie on serio ma to 30 lat~~ ale troszke go los pokrzywdzil i naprawde zonaty jest (wspolczocia dla zony-ale tak to jest ze niektore sa slepe..) szkoda chlopa- tak jak sowiego- tibia to ich zycie pewnie do usranej smierci- ja podejzewam ze miedzy sowim a xaemem cos zaiskrzy- niepowiem wam co bo to zbyt zboczone bybylo xD obaj lubia dominowac i wladze- oj alez to by bylo ciekawe :) hehe

nuttella1
23-06-2007, 01:48
PAblofrs~~ Nie nie on serio ma to 30 lat~~ ale troszke go los pokrzywdzil i naprawde zonaty jest (wspolczocia dla zony-ale tak to jest ze niektore sa slepe..) szkoda chlopa- tak jak sowiego- tibia to ich zycie pewnie do usranej smierci- ja podejzewam ze miedzy sowim a xaemem cos zaiskrzy- niepowiem wam co bo to zbyt zboczone bybylo xD obaj lubia dominowac i wladze- oj alez to by bylo ciekawe :) hehe

i kurwa co z tego ze ma 30 lat? jakas obsesja na punkcie sowiego? jego sprawa co robi w co gra i co lubi i naprawde nie lezy to w twoim interesie. Nie kazdy jest takim idealem jak ty mlody nie grajacy w tibie nie uzalezniony od niczgo GZ and OUT PLX

Podroznik
23-06-2007, 02:17
i kurwa co z tego ze ma 30 lat? jakas obsesja na punkcie sowiego? jego sprawa co robi w co gra i co lubi i naprawde nie lezy to w twoim interesie. Nie kazdy jest takim idealem jak ty mlody nie grajacy w tibie nie uzalezniony od niczgo GZ and OUT PLX

Tu byla mowa o jego facecie Xaemie jak mi sie zdaje ;p i wiesz niewiem ile masz lat ale wnioskuje ze tez pewnie po 25 skoro tak reagujesz i nieuwazasz ze dziwnie to wygloda facet bez rodziny, zony, znajomych w rlu siedzi i napiernicza w gierke- jakas patologia- i to wcale niejest normalne ze w takim wieku czlowiek tak robi- rozumiem godzine dwie...- ale sam wywnioskuj jak czasem pisze milony ha spedzone na tsie i ja mysle ze w tym nieprzesadza ;(

nuttella1
23-06-2007, 02:30
Tu byla mowa o jego facecie Xaemie jak mi sie zdaje ;p i wiesz niewiem ile masz lat ale wnioskuje ze tez pewnie po 25 skoro tak reagujesz i nieuwazasz ze dziwnie to wygloda facet bez rodziny, zony, znajomych w rlu siedzi i napiernicza w gierke- jakas patologia- i to wcale niejest normalne ze w takim wieku czlowiek tak robi- rozumiem godzine dwie...- ale sam wywnioskuj jak czasem pisze milony ha spedzone na tsie i ja mysle ze w tym nieprzesadza ;(

mylisz sie mam 16 ale po prostu szanuje sowiego co do xaema nie lubialem wrecz nienawidzilem go dopuki nie zaczal sie przeciwstawiac vu czyli poi gdzie moim zdaniem fajnie dowodzil nikogo nie zostawil zawsze sie kilka razy pytal czy all zrobili przeciez mogl miec to w dupie jak i obecna wojna. Nie taki czlowieka jak go maluja :)

Uszolotek
23-06-2007, 11:19
Koleś to jest tylko gra więc opanuj się trochę bo sie zachowujesz jak jakiś przypał 12 letni, którego życie to tibia i to właśnie widzę po twojej mądrej wypowiedzi... to jest tylko gra i w niej można robić WSZYSTKO na co sie ma ochotę, a ty tak to przeżywasz jakbyś nie miał nic innego do roboty... oczywiście jesteś bardzo odważny w wyzywaniu innych ale prawda jest taka ze jesteś zgarbionym małym ****em, który na rl jakby kogoś spotkał to by lachę robił byle tylko w morde nie dostać. Nie gram na nebuli ale w*****a mnie masakrycznie taki typ ludzi jak ty (czyt. jestem kozak bo ich nie znam to mogę sobie powyzywać przez internet mama i tata nie widzi ale cool!) dlatego właśnie powstał ten post.

Po pierwsze on moze na tym forum pisac co mu sie podoba i nikt mu tego nie zabroni, chbya ze Moderator :)
Po drugie nie wiem czym sie tak bulwersujesz ... Nie wszystkie jego posty biez na powaznie bo po prostu ta sa zarty i tyle. Zobacz sobie forum Nebuli z czasow wojny VU - Ordo, tam to mialbys nad czym plakac :)
Po trzecie to jest temat o wojnie a ty napisales ze nie grasz na Nebuli to po co piszesz tego typu offtopici skoro nie wiesz kto jaki jest.

Pozdrawiam

Maksym89
23-06-2007, 11:58
Xaems Ja Cie Kocham! :( Powiedz Ze Ty Mnie Tez !

On nawet własnej żony nie kocha. On woli "miłość" za pieniądze.

Może Pawełku opowiesz nam o tym szczegółowo? :)

Artas
23-06-2007, 12:43
Moren- ja widzialem wojne wygrywana przez jednostke w liczbie 1 przyklad Aldora _Masakratus-Nemtor- pare lat temu gdy sie raczka trafialo z sd i mw, a o bocie mozna bylo pomazyc ;)

Bojren- siemasz- i w imie dawnej znajomosci- nic niepowiem- ale xaem to niedorozwoj- jego zona ponoc daje za gpki- a on sie cieszy ze ma duzo gp- z takimi niema co uwazaj bo wpadniesz w to samo bloto :p (niezebym xaema obrazl ale to czysta prawda )
Tak wogole czemu na gg domnie niepiszesz zawsze to jakeis newsy z tibi wpadaly ;p

A co do wojny- ludzi z sw znam od dawna z valori duzo osob czyli ponad 4 lata- jako jednostka militarna sw to kompletna klapa- moge wymienic pare osob ktore wogle niepodejda do walki itd, a uraz mam do paru osob wiec jesli Artas jak osatnio rozmawialismy przydalbym sie to jestem chetny ( z tym ze bije lodzi ktorych nielubie i ktorych nieznam ;p- niewale tam paru dawnych znajomych just-(mam duzo sd i niemam z nimi co zrobic ;/ a moje pvp hmmm kiedys to bylo cos :)

1.Co ma Masakratus do Aldory?^^
2.Ile ty masz lat jeżeli gadasz na Sowiego i Xaema?
3.Kiedyś niby taki kolega bo potrzebna była ochrona na nebuli a teraz po nich ciśniesz.
4.I Wanna See Your Pvp ^^

Zygmunt
23-06-2007, 12:45
+

Rzekłem.
Szczecin, Rydla 93 I pietro zapraszam. Przyjedz, ale wez odrazu ze soba worki na smieci.

On nawet własnej żony nie kocha. On woli "miłość" za pieniądze.

Może Pawełku opowiesz nam o tym szczegółowo? :)

Jasne, dla ciebie wszystko. Oto moja opowieść:

Ktoregos pieknego lata, wybralem sie na wakacje. Celem mojej podrozy byla
licząca niewiele ponad 22 tysiące mieszkańców gmina Olecko, lezaca we wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego.
Po ulokowaniu sie w dwu-gwiazdkowym Hotelu COLOSSEUM przy ul. Gołdapskiej 12, wybralem sie na zwiedzanie miasta i poznawaniu tubylcow.
Zwiedzania miasta zaczalem od Placu Wolności, zwiedziłem tez ul. Grunwaldzka i Młynową. Po 5 min zwiedzania z przykrością stwierdziłem, że niestety, ale dobrnolem do rogatek miasta i przywitala mnie szeroko usmiechnieta dupa puszczy.
Zawiedziony, wrocilem do Hotelu COLOSSEUM. Jak na prawdziwego turyste przystało, nie poddałem sie. Spytałem recepcjonisty, czy zna jakies mile dziewczyny, ktore bylyby chetne towarzyszyc mi w moim pobycie w Olecku.
Odpowiedział, ze zna Marte ktora czesto pomaga gosciom hotelu oswajać sie z tubylcami. Zauroczony opowiescia pracownika hotelu, poprosiłem by ja sprowadził. Niewiele ponad godzine pozniej, uslyszalem pukanie do drzwi. Poprawilem wloski i w te pedy otworzylem drzwi do pokoju. Oczom moim ukazała sie Marta. Wesoła, wyzywajaco ubrana nastolatka. Pomyslalem: "no najpiekniejsza to ty nie jestes", ale ze wzgledu na to, ze jestem milym czlowiekiem postanowilem poznac ja blizej. Jako rzeczowy facet spytałem o cene uslugi. Odpowiedziala 19.95 EURO i 2,80zł. Mysle ok, czemu jednak tak nie rowno? Chyba trafilem na promocje?! Przeliczajac w pamieci swoje zaskorniaki doszedlem do jedynego wniosku - stac mnie. Byl jedak jeden problem, Marta nie pachniala zbyt ladnie. Ja z moimi fobiami jak detektyw monk nie dalem rady. Grzecznie aczkolwiek stanowczo poprosilem by wyszla. Chwile potem uslyszalem ponowne pukanie do drzwi. Tym razem to byl pan Jacek recepcjonista Hotelu, ktory z pretensjami spytal mnie, czy wiem co najlepszego zrobilem. Odpowiedzialem ze nie. Co sie okazało panna Marta to siostra jednego z szefow tutejszej maffi Olecka. Szef tej maffi ksywa Hespios wysyła ja by zarabiała na ulicy na PACC i snikersy. Pan Jacek ostrzegl mnie, ze musze jak najszybciej oposcic miasto bo bede HUNTED. Nie wiedzialem co to znaczy, ale brzmialo to zlowrogo. Spakowalem manatki i wrocilem do Szczecina. Smutny i zawiedziony przygodami z Olecka usiadlem do komputera. Moj syn gral w gre zwana Tibia. Zaciekawiła mnie. Mysle, pogram i ja. Zalozylem chara na swiecie zwanym nebula. I nie uwierzycie, macki maffi z Olecka siegnely nawet tu. Teraz juz wiem co znaczy hunted.
Jaki jest moral z tej opowiesci?
Czasami lepiej zatkac nos i zaplacic niz byc hunted.
Oto moja historia z jedynej platnej milosci, do ktorej tak naprawde nie doszlo. Panie Maksym89.

Artas
23-06-2007, 12:49

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Rozjebało mnie to HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHA

Webi
23-06-2007, 12:49
hehehe, oprocz dwoch bledow ortograficznych moze byc :)

Driger
23-06-2007, 13:01
hah .. bardzie ciekawe opowiadanie ;o .. czekam na ciag dalszy xd

Fajnie ze sie tak podjaralismy ze to wojna niby itp .. a sam hinogoos powiedzial "to nie jest wojna" , "to byla jedna akcja pk" .. czy jakos tak .. chyba ze on nic o tym nie wie ?

A co z zieger vigrosem ? .. niektory ze to hack ale mi na to nie wygladalo , wygladalo to jakby wpadl ubic pewnego rsa z ue , ale niespodziewanie mu z kanalow z ratow 5 noobkow 10 lvlowych wyszlo ;D .. tez bylem tam , bylismy na masowym mordzie ratow ..

Przynajmniej ma teraz odpoczynek , chyba ze ma inne konto jeszcze xd

nuttella1
23-06-2007, 15:48
Od dzis jestem Twoim fanem panie Xaemus :D:D:D

Maksym89
23-06-2007, 20:15
Szczecin, Rydla 93 I pietro zapraszam. Przyjedz, ale wez odrazu ze soba worki na smieci.

Jasne, dla ciebie wszystko. Oto moja opowieść:

Ktoregos pieknego lata, wybralem sie na wakacje. Celem mojej podrozy byla
licząca niewiele ponad 22 tysiące mieszkańców gmina Olecko, lezaca we wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego.
Po ulokowaniu sie w dwu-gwiazdkowym Hotelu COLOSSEUM przy ul. Gołdapskiej 12, wybralem sie na zwiedzanie miasta i poznawaniu tubylcow.
Zwiedzania miasta zaczalem od Placu Wolności, zwiedziłem tez ul. Grunwaldzka i Młynową. Po 5 min zwiedzania z przykrością stwierdziłem, że niestety, ale dobrnolem do rogatek miasta i przywitala mnie szeroko usmiechnieta dupa puszczy.
Zawiedziony, wrocilem do Hotelu COLOSSEUM. Jak na prawdziwego turyste przystało, nie poddałem sie. Spytałem recepcjonisty, czy zna jakies mile dziewczyny, ktore bylyby chetne towarzyszyc mi w moim pobycie w Olecku.
Odpowiedział, ze zna Marte ktora czesto pomaga gosciom hotelu oswajać sie z tubylcami. Zauroczony opowiescia pracownika hotelu, poprosiłem by ja sprowadził. Niewiele ponad godzine pozniej, uslyszalem pukanie do drzwi. Poprawilem wloski i w te pedy otworzylem drzwi do pokoju. Oczom moim ukazała sie Marta. Wesoła, wyzywajaco ubrana nastolatka. Pomyslalem: "no najpiekniejsza to ty nie jestes", ale ze wzgledu na to, ze jestem milym czlowiekiem postanowilem poznac ja blizej. Jako rzeczowy facet spytałem o cene uslugi. Odpowiedziala 19.95 EURO i 2,80zł. Mysle ok, czemu jednak tak nie rowno? Chyba trafilem na promocje?! Przeliczajac w pamieci swoje zaskorniaki doszedlem do jedynego wniosku - stac mnie. Byl jedak jeden problem, Marta nie pachniala zbyt ladnie. Ja z moimi fobiami jak detektyw monk nie dalem rady. Grzecznie aczkolwiek stanowczo poprosilem by wyszla. Chwile potem uslyszalem ponowne pukanie do drzwi. Tym razem to byl pan Jacek recepcjonista Hotelu, ktory z pretensjami spytal mnie, czy wiem co najlepszego zrobilem. Odpowiedzialem ze nie. Co sie okazało panna Marta to siostra jednego z szefow tutejszej maffi Olecka. Szef tej maffi ksywa Hespios wysyła ja by zarabiała na ulicy na PACC i snikersy. Pan Jacek ostrzegl mnie, ze musze jak najszybciej oposcic miasto bo bede HUNTED. Nie wiedzialem co to znaczy, ale brzmialo to zlowrogo. Spakowalem manatki i wrocilem do Szczecina. Smutny i zawiedziony przygodami z Olecka usiadlem do komputera. Moj syn gral w gre zwana Tibia. Zaciekawiła mnie. Mysle, pogram i ja. Zalozylem chara na swiecie zwanym nebula. I nie uwierzycie, macki maffi z Olecka siegnely nawet tu. Teraz juz wiem co znaczy hunted.
Jaki jest moral z tej opowiesci?
Oto moja historia z jedynej platnej milosci, do ktorej tak naprawde nie doszlo. Panie Maksym89.

O fak ale jesteś wspaniały :)
Po prostu urzekła mnie twa opowieść. Po dłuższym namyśle zmieniam swoje zdanie. To nie Tibia cie tak popierdoliła , ty po prostu sie takim urodziłeś.

Finix
23-06-2007, 20:27
@Zygmunt aka Xaem~

A wiec drogi 30~latku z twojej opowisci stwierdzam ze sam nie majac rodziny musisz obrazac rodziny innych. Czyzbys zazdroscil innym normalnego zycia rodzinnego? Ta opowiescia pokazujesz ze nie masz jakiegokolwiek poziomu i pokazujesz jaki ty jestes fajny bo potrafisz jechac po czyjejs rodzinie. Tylko przed tym zastanow sie sam nad soba.

nuttella1
23-06-2007, 20:51
@Zygmunt aka Xaem~

A wiec drogi 30~latku z twojej opowisci stwierdzam ze sam nie majac rodziny musisz obrazac rodziny innych. Czyzbys zazdroscil innym normalnego zycia rodzinnego? Ta opowiescia pokazujesz ze nie masz jakiegokolwiek poziomu i pokazujesz jaki ty jestes fajny bo potrafisz jechac po czyjejs rodzinie. Tylko przed tym zastanow sie sam nad soba.

Aniol sie zrodzil i przylecial z nieba chwala Ci panie. Najmniej swiety czlowieku najpierw popraw siebie i zobacz wokolo jakich masz friends potem innym zwracaj uwage.

Finix
23-06-2007, 21:00
Skomentowalem tylko wypowiedz Xaema. Bo wypowiedzi typu "twoja mama" lub "twoj stary" sa niestosowne w wypowiedziach miedzyludzkich zwlaszcza ludzi "starszych".

Safe
23-06-2007, 21:03
@Zygmunt aka Xaem~

Przede wszystkim Xaemus ma rodzine i z tego co widze jest to normalna rodzina, ktorej nikt nie powstydzilby sie. Ze gra 12/7 to nei znaczy ze nei kocha zony czy syna, jebnijcie sie w glowke bo widze, ze nie za bardzo ogaranicie temat a krzyczycie jak byscie co najmniej z nim mieszkali. Mowicie ze jedzie po rodzinie a on wcale nie jedzie tylko przedstawia realia 'dobrze dobrze patryczku zlootowales rh' a dzien pozniej gdy sie wywalil na kicku 'kurwa gnoju maly wypeirdalaj do pokoju chuju' :) Poza tym to Wy jedziecie go za to ze laczy mile z pozytecznym czyt. praca w cafe : )
Hail patologia

Finix
23-06-2007, 21:06
Mąż zdradzajacy żone to jest szczyt szczesliwej rodziny. NIe chce dalej drazyc tego tematu , skupmy sie lepiej na wojnie a nie rodzinach playerow.

Artas
23-06-2007, 21:24
Mąż zdradzajacy żone to jest szczyt szczesliwej rodziny. NIe chce dalej drazyc tego tematu , skupmy sie lepiej na wojnie a nie rodzinach playerow.

On przynajmniej poczuł to co ty widzisz tylko na filmikach w internecie.

Finix
23-06-2007, 21:27
Powiedzialem ze nie bede wypowiadal sie juz na ten temat.

Zygmunt
23-06-2007, 21:58
O fak ale jesteś wspaniały :)
Po prostu urzekła mnie twa opowieść. Po dłuższym namyśle zmieniam swoje zdanie. To nie Tibia cie tak popierdoliła , ty po prostu sie takim urodziłeś.

Mimo wszystko, pozdrow i jesli sie wrescie umyla to ucaluj Marte.

@Zygmunt aka Xaem~
Wiem, ze ta opowiesc moze ci sie wydawac nieprawdziwa. Jesli jednak masz jakiekolwiek watpliwosci skontaktuj sie z Panem Jackiem z hotelu Colloseum
pod numerem tel. (087) 5202643, lub (087) 520 04 04. Napewno potwierdzi moje slowa. Bo po co mialbym klamac? Chyba, ze wystraszy sie wiejskiego herszta Hespiosa wtedy moze nabrac wody w usta.

Przyznaje,
zone zdradzilem kilkakrotnie. Tak, mam wyrzuty sumienia, na swoja obrone moge powiedziec, ze dzialalem ze wzgledow humanitarnych. Historia nie odbiega daleko w czasie od tej opowiedzianej Wam wczesniej. Po ostrzezeniu Pana Jacka z hotelu natychmiast udalem sie w droge powrotna do Szczecina. Wyjezdzajac z miasta kierowalem sie na zachod. Minalem Giże i zblizalem sie do Świętajno. Jadac po okolicznej szosie ubitej z piasku natrafilem na kobiecine sprzedająca jagody. Za plotem biegala gromada (na oko okolo tuzin dzieci) ubranych w roznego rodzaju dobra zakupione w Oleckim butiku "Second Hand". Pamietam jak dzis jak darli sie w nieboglosy szarer szarer to moj FENIX. Teraz kojarze fakty. Wracajac do kobieciny z jagodkami i biorac pod uwage swoj slaby zoładek (po jagodkach mam przyslowiowa sraczke), spytałem grzecznie czy nie poczestowalaby mnie podroznika szklanka zimnego mleka. Ze lzami w oczach odpowiedziala, ze dzieciarnia zamiast krowe wydoic to całymi dniami gra w glupie gierki. Zaproponowala wiec szklanke zsiadlego. Nie odmowilem. Bylo przepyszne. Jako czlowiek honorowy zaproponowalem zaplate. Ku mojemu zdziwieniu kobieta nie przyjela pieniedzy. Wydawala mi sie mila i w porownaniu z Marta pachniala nijako ale nosa niewykrecalo. I wtedy to sie stało. Tak przyznaje mam wyrzuty sumienia. Co sie jednak stalo to sie nie odstanie. Zostawilem na stole banknot z Władysławem II Jagiello i juz bez przeszkod dojechalem do Szczecina. Do najblizszych.

Artas
23-06-2007, 22:09
Do Xaema, daj se spokój nie rozumiem po co masz się kłócić z dziećmi.
Do reszty, dajcie se spokój w jechaniu po sobie, niewiem czy wam sprawia jakąś radość jechaniu po rodzinie itp.

Btw.Kiedyś słyszałem taki text
Hespios do brata "BIJ Ją, PLUJ PLUJ DOBRZE TAK CI MóWIłEM, UGRYź DOBRZE, TERAZ Z KOLANKA JEJ"
Tak to jest jak się nie mutuje mikrofonu, a nie ma się na przycisk : )

nuttella1
23-06-2007, 22:10
ahahahaha wymiatala ta gromadka dzieci rzadzisz stary co tu mowic wiecej hehe :D:D:D:D:D

Kartoflak
24-06-2007, 00:04
ahahahaha wymiatala ta gromadka dzieci rzadzisz stary co tu mowic wiecej hehe :D:D:D:D:D

Co teraz dla Xeama dupe bedziesz lizal?

Signed~
Kartoflak

nuttella1
24-06-2007, 00:10
Co teraz dla Xeama dupe bedziesz lizal?

Signed~
Kartoflak

Owszem, wlasnie kupilem nutelle w pobliskim spozywczaku i testuje.

Jesli dla ciebie zwykle to ze cos mi sie podoba i kogos chwale to lizanie dupy to mi zal ciebie kartoflątko z bazaru hail! wiec ty lizesz zawodowo :)btw jaki cel jest w tym zeby lizac komus kto nawet nie wie kim jestem ? hehe.

liz chlopaku liz a zajdziesz tak daleko jak castor xD

Podroznik
24-06-2007, 00:52
1.Co ma Masakratus do Aldory?^^
2.Ile ty masz lat jeżeli gadasz na Sowiego i Xaema?
3.Kiedyś niby taki kolega bo potrzebna była ochrona na nebuli a teraz po nich ciśniesz.
4.I Wanna See Your Pvp ^^

1 Troche inteligencji i bys wiedzial ze chodzilo mi o masakrowca-zwykle przejezyczenie
2 mniej niz idioci majacy po 30 lat i grajacy w to bez rodziny i planow itd- widzisz nieczeba miec 28-30 lat zeby myslec o przyszlsoci i zyciu niewirtualnym- dla takich to sie liczy co im zloci mobek albo jak wojne wygrac- a ja na to sram hehehe (najlepsze jest jak sowi wylicza mpa ktore finix mogl zlocic na demsach i ile on zlocil i bloknol- zenada- az strach sie bac)
i mowi to facet 28 lat a dyskutuje z ludzmi o pokolenie mlodszymi i kloci sie o zeczy ktory by normalny czlowiek wysmial i uznal go za nienormalengo oczym on mowi- think somtimes :)
3 kiedys kolega- kiedys to i ja go chronilem- kiedys to i ja walczylem za jego dupe- kiedys to ja ratowalem ziomkow z sw- bo gdy ludzie mieli trapa to krtoka pilka poco "tam szles?" kolega z trapu" bo mi bili kolege" sowa "to sobie radz" a moze to juroqu byl- tak czy siak obaj mieli takie nastawienie- niepoczebowalem protecta nigdy go niemialem u nikogo- jakos niemialem zaduzo problemow i umialem sobie z nimi radzic :)
4 hmmm noto mozliwe ze sie spozniles- niegram w to od 2007 roku kompletnie i niemam zamairu chyba w nic grac nigdy :) - chcesz popytac o moje pvp i dawne czasy- to idz na aldore i zapytaj Ernestosa- albo ludzi z furory jak Kerston- moze z nebuli pare osob ci powie jak to bylo- zreszta- poco ja ci mam cokolwiek udowadniac- swoje wygralem i pokazalem i niemusze nic nowym udowadniac :)
Niedziwie ci sie niejeden by chcial mnie i moje pvp jeszcze zobaczyc w akcji... :)

Artas
24-06-2007, 10:59
1 Troche inteligencji i bys wiedzial ze chodzilo mi o masakrowca-zwykle przejezyczenie
2 mniej niz idioci majacy po 30 lat i grajacy w to bez rodziny i planow itd- widzisz nieczeba miec 28-30 lat zeby myslec o przyszlsoci i zyciu niewirtualnym- dla takich to sie liczy co im zloci mobek albo jak wojne wygrac- a ja na to sram hehehe (najlepsze jest jak sowi wylicza mpa ktore finix mogl zlocic na demsach i ile on zlocil i bloknol- zenada- az strach sie bac)
i mowi to facet 28 lat a dyskutuje z ludzmi o pokolenie mlodszymi i kloci sie o zeczy ktory by normalny czlowiek wysmial i uznal go za nienormalengo oczym on mowi- think somtimes :)
3 kiedys kolega- kiedys to i ja go chronilem- kiedys to i ja walczylem za jego dupe- kiedys to ja ratowalem ziomkow z sw- bo gdy ludzie mieli trapa to krtoka pilka poco "tam szles?" kolega z trapu" bo mi bili kolege" sowa "to sobie
radz" a moze to juroqu byl- tak czy siak obaj mieli takie nastawienie- niepoczebowalem protecta nigdy go niemialem u nikogo- jakos niemialem zaduzo problemow i umialem sobie z nimi radzic :)
4 hmmm noto mozliwe ze sie spozniles- niegram w to od 2007 roku kompletnie i niemam zamairu chyba w nic grac nigdy :) - chcesz popytac o moje pvp i dawne czasy- to idz na aldore i zapytaj Ernestosa- albo ludzi z furory jak Kerston- moze z nebuli pare osob ci powie jak to bylo- zreszta- poco ja ci mam cokolwiek udowadniac- swoje wygralem i pokazalem i niemusze nic nowym udowadniac :)
Niedziwie ci sie niejeden by chcial mnie i moje pvp jeszcze zobaczyc w akcji... :)

1.No tak nawet najlepszym się zdarza. Jo?
2.Nie mam pomysłu na skomentowanie.
3.Na ten punkt też nie mam pomysłu na skomentowanie
4.Taa spoko, wiesz kto to Wizav? To ja ale nikomu nie mów. -.-
Yeah i really wanna see your pvp.Do u do it for me?JUST DO IT MAN! FOR ME

Btw.Co do inteligencji
To ty się o niej nie wypowiadaj.
Jo?

Bjoern Shu
24-06-2007, 15:17
o damn te historie mnie zmiadzyly xd xdXd X DXD

Driger
24-06-2007, 18:10
1

nie ma to jak wrodzona skromnosc :o

Smieszy mnie tez jak ludzie z vu jezdza teraz po xaemusie , krotka macie pamiec , ale jesli sie nie myle xaemusa byl po waszej stronie w walce z ordo ;o .. a teraz tak jezdzicie itp po nim .. ciekawe czy jakbyscie sie tak sam na sam w rlu spotkali z xaemusem , czy byscie byli wtedy tacy pogadani .. watpie , najlepiej jest siedziec sobie przed kompem i nadawac jeden na drugiego

Jak ktos wczesniej napisal , moze umiepoprostu laczyc prace z porzytecznym ? tez bym sobie cos w gral jakbym mial kafejke , bo i tak musze siedziec przy kompie i pilnowac wszystkiego przez te 8+ godzin czy ile .. Niektorzy pewnie maja okolo 13 lat i nawet nie zdaja sobie sprawy co to praca i rodzina a wypowiadaja sie jakby byli jakas kopalnia wiedzy i madrosci ;o

Artas
24-06-2007, 20:21
kopalnia wiedzy i madrosci ;o
To o mnie jo?

Driger
24-06-2007, 21:10
To o mnie jo?

naprawde nie masz co robic tylko spamowac ? :>

Cos ty sie tak urwal z choinki ? .. napisalem wyraznie i mozna wywnioskowac ze to do wszystkich ktorzy jada po xaemusie jakby byli ostatnimi sprawiedliwymi

Wescie co niektorzy jak nie macie co naprawde pisac to nie piszcie ..

Artas
24-06-2007, 21:21
naprawde nie masz co robic tylko spamowac ? :>

Cos ty sie tak urwal z choinki ? .. napisalem wyraznie i mozna wywnioskowac ze to do wszystkich ktorzy jada po xaemusie jakby byli ostatnimi sprawiedliwymi

Wescie co niektorzy jak nie macie co naprawde pisac to nie piszcie ..

A ktoś wcześniej wypowiadał się o inteligencji

Kapitan Chrupek
25-06-2007, 10:57
pogadajcie na temat dzieci tibi .. :D bo to ciekawe :P

Artas
25-06-2007, 15:06
Najlepiej pogadajmy o wojnie.
Co słychać u jednych i u drugich?
Widzę że VU sobie expi kiedy chce,a BZN ostro sneak attacki planuje.

Początkowo byłem przeciw VU, ale i zbytno nie byłem za BZN, tak teraz jestem całkowicie za VU, tylko jedno mi się w BZN podobało...
Że zebrali się do walki.Trochę za późno bo Redeo, Tana Max, Sunze itp potraciło w chuj leveli ale zebrali się do walki...

...KTóREJ NIGDY NIE WYGRAJą TAKIM SKłADEM JAKI TERAZ MAJą

HAHAHA BUT DON'T WORRY
GOGOGOGGOGO BZN!

Safe
25-06-2007, 19:12
Najlepiej pogadajmy o wojnie.
Co słychać u jednych i u drugich?
Widzę że VU sobie expi kiedy chce,a BZN ostro sneak attacki planuje.

Początkowo byłem przeciw VU, ale i zbytno nie byłem za BZN, tak teraz jestem całkowicie za VU, tylko jedno mi się w BZN podobało...
Że zebrali się do walki.Trochę za późno bo Redeo, Tana Max, Sunze itp potraciło w chuj leveli ale zebrali się do walki...

HAHAHA BUT DON'T WORRY
GOGOGOGGOGO BZN!

Biedny Hidek nie dostal TSa to zaczal sie wyzalac na forum :<...
przykre

TheDwarf
25-06-2007, 20:00
przykre

Pare dni śledziłem wasze odpowiedzi, siedzac cicho jak mysz pod miotla, ale to co pokazales w tym poscie sprawilo iz zostalem zmuszony do wejscia na swoja skrzynke pocztowa, w celu uzyskania hasla by pozniej sie zalogowac.

Otoz drogi, safe, myslac ze artas to ja popelniasz diametralny blad i zycze Ci zebys w egzaminie gimnazjalnym ktory napiszesz za rok nie mial wiele zadan, ktore sprawdzaja twoja zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego, bo moze byc ciezko ze znalezieniem odpowiedniej szkoly sredniej.

Gadalismy nie raz, i nie dwa i znasz moja ideologie nt. Nebuli i tego co sie tam dzieje, natomiast niektore slowa uzytkownika "Artas" były sprzeczne z ta ideologia, tak mocno ze nawet slepy by to zauwazyl, ale Ty miales z tym problem.

Wiec, przejdzmy do konkretow:

Początkowo byłem przeciw VU, ale i zbytno nie byłem za BZN, tak teraz jestem całkowicie za VU,

Pierwsza czesc zdania zgadza sie z moimi dzialaniami - zachowanie co po niektorych ludzi z Viribus bylo dla mnie conajmniej glupie, byl to jeden z powodow mojego dolaczenia do AA.

Druga czesc zdania sie nie zgadzała, gdyz jak ktos kto kurwa jest wrogiem mojego wroga, moze nie byc moim faworytem do walki z wrogiem?!

Trzecia czesc zdania to jest kurwa parodia no.1, nigdy bym takich słów nie powiedział - z prostej przyczyny - zwyciestwo VU nie oplaca mi sie pod zadnym wzgledem i k&%%a wbij sobie do łba, że chocbym byl tym artasem i pisal takie rzeczy, i zaplacil caly moj tibijski dorobek to i tak nie zyskalbym wolnosci, wiec jesli ktos pisze takie cos, a Ty uznajesz ze to ja, to albo nie jestes prawdziwym safe albo masz problem z logicznym mysleniem.

Tego też bym nigdy nie napisal, sadze ze po updacie kiedy sila razenia VU znacznie spadnie macie szanse wygrac.

Idąc dalej uzytkownik 'Artas' napisał wiele rzeczy sprzecznych z tym co mysle, ponadto ja pod kazdym kontem forumowym mialem wyraznie napisany nick gdyz nigdy nie balem sie wyglaszac wlasnego zdania.

I odnosnie Twoich slow z TS'em - lekko sie zdenerwowalem gdy dowiedzialem sie ze TSa dostali ludzie bez charow/70-80 lv, nie mniej jednak z mostu z tego powodu nie skoczę i wciaz licze na wasze zwyciestwo, bo to chyba moja jedyna szansa na wolnosc. Pamietajcie, ze zawsze mozecie liczyc na moja pomoc.

/Yours, Sir Hidek

PS Odnosnie pisania na forum, mogles zadzwonic/napisac w Tibii/napisac SMS'a, a nie oczerniac mnie na forum ale ok - rozni sa ludzie. Szkoda, ze wczesniej wydawali sie inni.

Artas
25-06-2007, 20:01
przykre

Lol, nie jestem Hidkiem i gówno mnie obchodzi kto nie dostał TSa a kto go ma
Nie jestem nikim od was.

Webi
25-06-2007, 20:43
moge ci zapewnic ze, ani tana, ani celandia, ani nikt inny nigdy i nigdzie nie bedzie mial zadan sprawdzajacych zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego.

TheDwarf
25-06-2007, 20:48
moge ci zapewnic ze, ani tana, ani celandia, ani nikt inny nigdy i nigdzie nie bedzie mial zadan sprawdzajacych zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego.

Cytat z zaswiadczenia egzaminu gimnazjalnego:

"i uzyskal nastepujace wyniki:

(...)

w czesci mat.-przyr. w zakresie:

(...)

wskazywania i opisywania faktow, zwiazkow i zaleznosci, w szczegolnosci przyczynowo-skutkowych, funkcjonalnych, przestrzennych i czasowych".

Wiec jednak.

Webi
25-06-2007, 22:46
To chyba czytania ze zrozumieniem nie zaliczyles;) zdolnosc rozumowania przycyzno-skutkwego a przycyznowo-skutkowego rozni sie od siebie tym co stół od stółowki ze tak sobie porownam. Jezeli dalej nie rozumiesz to chodzi mi po prostu o blad jezykowy.

Artas
25-06-2007, 23:18
Pare dni śledziłem wasze odpowiedzi, siedzac cicho jak mysz pod miotla, ale to co pokazales w tym poscie sprawilo iz zostalem zmuszony do wejscia na swoja skrzynke pocztowa, w celu uzyskania hasla by pozniej sie zalogowac.

Otoz drogi, safe, myslac ze artas to ja popelniasz diametralny blad i zycze Ci zebys w egzaminie gimnazjalnym ktory napiszesz za rok nie mial wiele zadan, ktore sprawdzaja twoja zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego, bo moze byc ciezko ze znalezieniem odpowiedniej szkoly sredniej.

Gadalismy nie raz, i nie dwa i znasz moja ideologie nt. Nebuli i tego co sie tam dzieje, natomiast niektore slowa uzytkownika "Artas" były sprzeczne z ta ideologia, tak mocno ze nawet slepy by to zauwazyl, ale Ty miales z tym problem.

Wiec, przejdzmy do konkretow:

Pierwsza czesc zdania zgadza sie z moimi dzialaniami - zachowanie co po niektorych ludzi z Viribus bylo dla mnie conajmniej glupie, byl to jeden z powodow mojego dolaczenia do AA.

Druga czesc zdania sie nie zgadzała, gdyz jak ktos kto kurwa jest wrogiem mojego wroga, moze nie byc moim faworytem do walki z wrogiem?!

Trzecia czesc zdania to jest kurwa parodia no.1, nigdy bym takich słów nie powiedział - z prostej przyczyny - zwyciestwo VU nie oplaca mi sie pod zadnym wzgledem i k&%%a wbij sobie do łba, że chocbym byl tym artasem i pisal takie rzeczy, i zaplacil caly moj tibijski dorobek to i tak nie zyskalbym wolnosci, wiec jesli ktos pisze takie cos, a Ty uznajesz ze to ja, to albo nie jestes prawdziwym safe albo masz problem z logicznym mysleniem.

Tego też bym nigdy nie napisal, sadze ze po updacie kiedy sila razenia VU znacznie spadnie macie szanse wygrac.

Idąc dalej uzytkownik 'Artas' napisał wiele rzeczy sprzecznych z tym co mysle, ponadto ja pod kazdym kontem forumowym mialem wyraznie napisany nick gdyz nigdy nie balem sie wyglaszac wlasnego zdania.

I odnosnie Twoich slow z TS'em - lekko sie zdenerwowalem gdy dowiedzialem sie ze TSa dostali ludzie bez charow/70-80 lv, nie mniej jednak z mostu z tego powodu nie skoczę i wciaz licze na wasze zwyciestwo, bo to chyba moja jedyna szansa na wolnosc. Pamietajcie, ze zawsze mozecie liczyc na moja pomoc.

/Yours, Sir Hidek

PS Odnosnie pisania na forum, mogles zadzwonic/napisac w Tibii/napisac SMS'a, a nie oczerniac mnie na forum ale ok - rozni sa ludzie. Szkoda, ze wczesniej wydawali sie inni.

Teraz mi chłopak zaimponował.
A co do tego że po update siła rażenia VU się zmieńszy jesteś w dużym błędzie.
Ponieważ:
Jakich knightów ma FF, a jakich VU...
Jakich palków ma FF,a jakich VU...
Do tego, VU ma dużo kasy a w FF 1/7 nie ma pacca, a 1/5 blessów.

PS.Hidek, zmieniaj server ^^

August
25-06-2007, 23:25
@Hidek
Nasza sila spadnie? Zobacz ile wy macie sorcow w gildi, a ile innych profesji...

Karbid
26-06-2007, 00:01
przykre

Ehhh... Nigdy nic do ciebie nie miałem ale tym pokazałeś jaki z ciebie kolega.
Hidek zawsze każdemu starał się pomóc, a ty?
Patrzyłeś tylko na siebie.

TheDwarf
26-06-2007, 00:13
To chyba czytania ze zrozumieniem nie zaliczyles zdolnosc rozumowania przycyzno-skutkwego a przycyznowo-skutkowego rozni sie od siebie tym co stół od stółowki ze tak sobie porownam. Jezeli dalej nie rozumiesz to chodzi mi po prostu o blad jezykowy.

Nikt z nas nie jest idealny, kazdy z nas popelnia bledy, ale dzieki za poprawe, wyciagne wnioski na przyszlosc.

Teraz mi chłopak zaimponował.
A co do tego że po update siła rażenia VU się zmieńszy jesteś w dużym błędzie.
Ponieważ:
Jakich knightów ma FF, a jakich VU...
Jakich palków ma FF,a jakich VU...
Do tego, VU ma dużo kasy a w FF 1/7 nie ma pacca, a 1/5 blessów.

Nie chodzilo mi raczej o to zeby komukolwiek imponowac, a zeby pokazac jaka jest prawda, bo widze ze juz nawet 'koledzy' probuja mnie oczernic. Co do knajtów/pallów teraz bardziej bedzie sie liczyla taktyka niz level. Do tej pory Arcticus, Arthas, Celandia i Asanil mogli wlaczyc NG-bota, pojsc na open battle i wygrac X:0 (w miejsce x wpisz liczbe wrogow), gdyz ich sila SD wynosila 1.5k hp, wiecej raczej nikt u nas nie mial. Teraz zeby zabic np. mnie, bedzie mnie musialo zaatakowac naraz ok. 8-10 osob, wiec VU bedzie do tylu.
Co do kasy to mysle ze w wypadku ludzi, ktorzy dolaczyli przed powstanie BZN jest duzy problem, rzeczywiscie, padalismy i tracilismy duze kwoty.

PS.Hidek, zmieniaj server ^^

Nie mam wyboru.

@Hidek
Nasza sila spadnie? Zobacz ile wy macie sorcow w gildi, a ile innych profesji...

Po pierwsze juz nie wy, po drugie to co wyzej napisalem. Zreszta wyobraz sobie, ze całe Ordo + Phy+ AA + FG + SW + BZN staje przeciw Wam. Byłoby kilkadziesiąt osób, z czego b. duzo pallów i EKów. Fakt, faktem mentalnosc pokonanych ludzi jest imho fatalna, bo ja na ich miejscu nawet majac cieply fotel na Galanie, Obsidii czy innej Askarze zrobilbym wszystko zeby wyjebac z serva, ludzi ktorzy wczesniej ich wyjebali.

Dedalek
26-06-2007, 00:49
@Sir Hidek

Możesz być na 100% pewny, że pewni ludzie (Majqu, Xendosa) nie będą razem walczyć. Więc będąc na miejscu VU, nie bał bym się o to. Poza tym ludzie, wyrzuceni z servera przez VU, nie są tobą i nie za bardzo garną się do zrobienia wszystkiego, aby wrócić na Nebule.

TheDwarf
26-06-2007, 00:53
@Sir Hidek

Możesz być na 100% pewny, że pewni ludzie (Majqu, Xendosa) nie będą razem walczyć. Więc będąc na miejscu VU, nie bał bym się o to. Poza tym ludzie, wyrzuceni z servera przez VU, nie są tobą i nie za bardzo garną się do zrobienia wszystkiego, aby wrócić na Nebule.

Doskonale zdaje sobie z tego sprawe, to co napisalem to bylo cos z serii 'marzenia'.

Webi
26-06-2007, 01:52
szwedzi maja swoja wojne na galanie:) Swoja dorga bardzo ciekawa to wojna bo walcza miedzy soba trzy gildie na zasadzie kazdy przeciwko kazdemu co jest swego rodzaju ewenementem i ja w swojej krotkiej 'karierze' tibijskiej o tym nie slyszalem;p

August
26-06-2007, 07:26
@ Hidek
Sowqu, Wickanina, Koqu (niegra w tibie bardzo dlugo, a na wakacje ma robote.)
Shargas (tez juz dlugo niegra na nebuli, poza tym nic tu niema) Lis Zapinator (o ile kupic pacc) Wina, Korrn, Siedl~, Estana, Szaki~, Xakan (o ile przekonacie austryjakow do powrotu) Exiz~, Thor~, Zelarz, Majqu, Mevionek, Kaytek~
17 osob, z tego kilku nieuda wam sie namowic do powrotu, kilku niebedzie ze soba walczylo (chodzi mi o stare ordo i akcje jakie tam odchodzily), jak cos pozostaje jeszcze bariera jezykowa, ktora jest duza przeszkoda tak jak pokazalo ordo. Wiec zostaje wam okolo 10 osob w tym 2 ktore beda bic naprawde mocno.

Poza tym, sila sorcow az tak drastycznie nie spadnie, wiec nie przelicz sie w tych swoich obliczeniach, a poza tym My raczej mamy wiecej palkow/najtow gotowych do walki i zgranych ze soba, chociaz w malym stopniu. Poza tym bot NG to niewszystko, taktyke tez trzeba miec, niewiem czy grales tu jak byla wojna VU vs OF, jesli tak to przymnij sobie poczatek nas bylo 17 na ich okolo 35-40.

Safe
26-06-2007, 09:44
Ehhh... Nigdy nic do ciebie nie miałem ale tym pokazałeś jaki z ciebie kolega.
Hidek zawsze każdemu starał się pomóc, a ty?
Patrzyłeś tylko na siebie.

Ano zawsze patrzalem na siebie, zwalszcza gdy spatrywalem sie w lustro :)
Jak juz powiedzialem, Karbid dla mnie zostales zakompleksionym 14sto latkiem ktory nie dostal tsa ^^
@Hidek
Nie przezywaj kurwa jakbys nie mial rl life, bo mimo woli masz co dalo sie w jakiksm stopniu zauwazyc, niewiem czy Twoja ideologia byla z tym zgodna czy nie, ale poprostu nie kazdy ma czas siedziec 24/7 na forum i spamowac F5, jezeli tak bardzo chcesz wiedziec nei dostales TSa przez pisanie na forum i nie jest to zadna wielka tajemnica, nie jestes na pozycji straconej, bo jeszcze duzo osob nie dostalo ip, a dostana, tyle, ze w swoim czasie.
Okazalem sie inny? Przykro mi... ludzi, ktorzy na jednym stwierdzeniu buduja swoj poglad na kogos, to tak jakbym zobaczyl bezdomnego (pomimo tego iz mialbym np. 18lat doswiadczen i kolorowego zycia) i zmienil swoj swiatopoglad na taki, ze wszyscy to bez domnie i ja tez nim bede, taki sposob myslenia jest wg. mnie chory - ale robta co chceta : )

Adikeen
26-06-2007, 09:48
@ Hidek
Shargas (tez juz dlugo niegra na nebuli, poza tym nic tu niema) Lis Zapinator (o ile kupic pacc) Wina, Korrn, Siedl~, Estana, Szaki~, Xakan (o ile przekonacie austryjakow do powrotu) Exiz~, Thor~, Zelarz, Majqu, Mevionek, Kaytek~
17 osob, z tego kilku nieuda wam sie namowic do powrotu, kilku niebedzie ze soba walczylo (chodzi mi o stare ordo i akcje jakie tam odchodzily), jak cos pozostaje jeszcze bariera jezykowa, ktora jest duza przeszkoda tak jak pokazalo ordo. Wiec zostaje wam okolo 10 osob w tym 2 ktore beda bic naprawde mocno.

Poza tym, sila sorcow az tak drastycznie nie spadnie, wiec nie przelicz sie w tych swoich obliczeniach, a poza tym My raczej mamy wiecej palkow/najtow gotowych do walki i zgranych ze soba, chociaz w malym stopniu. Poza tym bot NG to niewszystko, taktyke tez trzeba miec, niewiem czy grales tu jak byla wojna VU vs OF, jesli tak to przymnij sobie poczatek nas bylo 17 na ich okolo 35-40.

HAHAHHA sam sobie przypomnij poczatek wojny, was bylo 20~ a nas 26 wiec widze jak pokazujesz wojne ze swojej strony :)

August
26-06-2007, 15:04
Dobrze pamietam na poczatku bylo nas 17. Was bylo okolo 30, po tym jak dostawaliscie po uszach, plecach i pyskach. Dolaczyl do was cybe, xendosa i reszta tego shitu, nas nadal bylo 17, przybylo nas po akcji na ankrahmun kiedy to przemyslaki i kilku innych kolesi zraszowalo wam plecy. Myle sie ponczusiu?
Ponczek bez ronczek.

TheDwarf
26-06-2007, 15:35
@ Hidek

Jezeli liczymy wszystkich mogacych walczyc eków/rp'ów to dolicz sobie jeszcze: Hidek, Karbid, Xiahev, Sqeensy, Armann, Jilixi, Avara, Sudish, Meleandra, Bandar (huntado?), Royal Faldt, Nabonit Aldix, Lipek Aldix, Prabmar i wielu innych ktorych zapomnialem napisac.

Co do tej taktyki, to was rzeczywiscie bylo 17, ale ordo bylo mniej. Tylko ze wasza jedyna taktyka byli sneaki, ktore ordo zlekcewazylo i zawiodla w wojnie psychika.

Ano zawsze patrzalem na siebie, zwalszcza gdy spatrywalem sie w lustro
Jak juz powiedzialem, Karbid dla mnie zostales zakompleksionym 14sto latkiem ktory nie dostal tsa ^^
@Hidek
Nie przezywaj kurwa jakbys nie mial rl life, bo mimo woli masz co dalo sie w jakiksm stopniu zauwazyc, niewiem czy Twoja ideologia byla z tym zgodna czy nie, ale poprostu nie kazdy ma czas siedziec 24/7 na forum i spamowac F5, jezeli tak bardzo chcesz wiedziec nei dostales TSa przez pisanie na forum i nie jest to zadna wielka tajemnica, nie jestes na pozycji straconej, bo jeszcze duzo osob nie dostalo ip, a dostana, tyle, ze w swoim czasie.
Okazalem sie inny? Przykro mi... ludzi, ktorzy na jednym stwierdzeniu buduja swoj poglad na kogos, to tak jakbym zobaczyl bezdomnego (pomimo tego iz mialbym np. 18lat doswiadczen i kolorowego zycia) i zmienil swoj swiatopoglad na taki, ze wszyscy to bez domnie i ja tez nim bede, taki sposob myslenia jest wg. mnie chory - ale robta co chceta : )

Lawl, WBREW POZOROM nie siedze na forum 24/7, do wczoraj siedzialem moze chwilke, zeby czasem poczytac jakies 'madrosci', ale zaczales o mnie pisac, wiec musialem znow poswiecic jakis czas temu. Co do tego powodu i ze nie jest to tajemnica - to dobrze wiedziec, chyba jednak byla to tajemnica, bo mogl mi to ktos napisac, a wszyscy pisali "idz do X, ja nie moge rozdawac."
Co do tego ze dostane - sam w to juz nie wierze, skoro powod lezy w forum. Tylko nie rozumiem o co konkretnie chodzi - nie mozna pisac na forum bo to jest beeee, cool, not trendy? Czy nie mozna pisac dlugich postow or smth? No o co chodzi?

Po 1 stwierdzeniu nie zbudowalem swojego pogladu na Ciebie, tylko zachowales sie w najgorszy mozliwy sposob, bo wiedzac ze artas to nie jest moje konto, wyjechales na mnie ze to niby moje konto. Bez obrazy, ale to moglo byc tak samo moje konto, jak i twojej matki, psa od sunze i popularnej na tym forum ostatnio "Marty". Moj poglad na ciebie wbrew pozorom nie jest taki zly, chociaz zawiodles mnie tym tekstem.

Karbid
26-06-2007, 15:51
Jezeli liczymy wszystkich mogacych walczyc eków/rp'ów to dolicz sobie jeszcze: Hidek, Karbid, Xiahev, Sqeensy, Armann, Jilixi, Avara, Sudish, Meleandra, Bandar (huntado?), Royal Faldt, Nabonit Aldix, Lipek Aldix, Prabmar i wielu innych ktorych zapomnialem napisac.

Bandar się na "nich" wypnie , nabonit również, Lipek był szpiegiem(na początku myślałem że to nie on, ale jednak.. ;/)
Szwedów nie licz, bo oni nie raczej nie mogą

El_payaso
27-06-2007, 02:08
HAHAHAHAHA avara, royal faldt, hahahahha xDDDDDDD

August
27-06-2007, 08:30
Siedllczanin Jun 27 2007, 07:12:37 CEST Killed at Level 122 by Hinogoos
and by Morrderca

Kaytek Ziom Jun 27 2007, 07:18:31 CEST Killed at Level 102 by Lord Arcticus
and by Asanil

A podobno sila naszych sorcow spadla... :confused:

Dregar
27-06-2007, 09:39
Sadze ze gildia BZN SW i inne troszke sie zawiodly na update, bo sorcow nie pogorszono strasznie chociaz fakt faktem sa gorsi i czuc ta ruznice, a znowu knighty i pale nie wala takich wielkich hitow (do 400? 130ek?).
Pozatym sila to nie wszystko, przyklad julera chyba brazole z przewaga lvl i wszyskiego dostaja po tylku? ale sadze ze na nebuli nie bedzie 2 julery

kierowca_smieciarki
27-06-2007, 14:21
Ale jak im zrobiliście trapa to sie zlozyli poztym ilu was tam bylo. Ale Calh~, Hieksa i Estane na goromie nie złożyliscie. Wiec nie takie mocne macie te ue i sd;]

August
27-06-2007, 14:37
Siedlczanina zabilo 3 sorcow...
Kaytek fakt niezle uciekal, widac ze ma chociaz troche mozgu.

Estana, Calh, Heiks jak mielismy ich zabic w pzcie? lol

btw.13:15 You see the justice seeker (Atk:47 Def:24 +3).
It can only be wielded properly by players of level 75 or higher.
It weighs 50.00 oz.
This sword is only granted to a warlord of the Svargrond arena.

1 na nebuli

Zen
27-06-2007, 21:03
Dobrze pamietam na poczatku bylo nas 17. Was bylo okolo 30, po tym jak dostawaliscie po uszach, plecach i pyskach. Dolaczyl do was cybe, xendosa i reszta tego shitu, nas nadal bylo 17, przybylo nas po akcji na ankrahmun kiedy to przemyslaki i kilku innych kolesi zraszowalo wam plecy. Myle sie ponczusiu?
Ponczek bez ronczek.

widze august ze masz swoje statystkiki dot wojny! i sa one mega smieszna! ahaha :D

po 1 calt ma racje co do poczatku wojny
po 2 vanum czyli cybe xendosa dolaczylo do wojny pod koniec grudnia kiedy OF wiedzialo ze nie jest same w stanie wygrac wojny, gdyz wasze pseudo pvp (bot) byl wrecz perfekcyjny i mieliscie juz dosc znaczna przewage liczbowa to znaczy nowi membersi i pelno przydupasow
wiec nie tworz nowej histori i nie oczerniaj przegranej strony, bo na to nie zasluzylismy

pozdr capparo

Pawel-ziom
28-06-2007, 10:53
Oplaca sie zaczynac grac na nebuli? TE VuUu jest zle czy dobre?

Dregar
28-06-2007, 12:28
BAD Bad baD BaD VERY BAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

graj na nebuli, czemu nie i tak for better nebula ciebie nie dotknie :) <hahaha>

Efax
28-06-2007, 12:31
Oplaca sie zaczynac grac na nebuli? TE VuUu jest zle czy dobre?

BuBu :) dobre dla swoich:p

Def
28-06-2007, 17:16
wlasnie efaxpo tobier widac hahahah :D
jacy sa mili;p

Efax
29-06-2007, 16:59
a to wszystko przez jednego barana , który dostał pasy do mnie bo ja sesje mialem i mi chara zjebał... Cóż ale teraz sie ciesze bo update wykonczylo sorcow:p

August
30-06-2007, 16:20
Lord Moren Jun 30 2007, 15:06:31 CEST Killed at Level 104 by Castor Greey
and by Chudzierlok

Kiedy sie wkoncu zbierzecie? sowi mial taka ekipe zrobic z was jak i z ordo? Jak zwykle duzo gada malo robi...

dimi
01-07-2007, 02:16
Lord Moren Jun 30 2007, 15:06:31 CEST Killed at Level 104 by Castor Greey
and by Chudzierlok

Kiedy sie wkoncu zbierzecie? sowi mial taka ekipe zrobic z was jak i z ordo? Jak zwykle duzo gada malo robi...

GZ! fraga

a powiem Ci ze checi i plany zebrania ekipy nie zawsze tylko od jednej osoby zaleza...nie zawsze to jest proste bo liczy sie podejscie innych osob wiec nie zwalaj wszystkiego na jedna osobe -.-

August
02-07-2007, 00:51
Nie zwalam, tylko inni niegadali farmazonow, tylko sowi gadal. To co napisalem to taka ironia troche do tego co sowi gadal, ale nic nie zwalam. Licze na to ze sie zbierzecie i ze bedzie wyrownana walka... prawdziwa walka.
--------------
Siedllczanin gratz PG.
-----------------
Finix Jul 03 2007, 11:44:48 CEST Killed at Level 133 by Xaemus Serigimox and by Viraz

Rider Eddi Jul 03 2007, 14:56:43 CEST Killed at Level 106 by Enfemera

Kaytek Ziom Jul 03 2007, 16:55:34 CEST Killed at Level 102 by Arthas of nebula
and by Sfoqs
Sunze Jul 03 2007, 16:54:50 CEST Killed at Level 101 by Lapka of Fear
and by Hui Hqui Qui Ki

Parys: Na drugi raz nie pisz 3 postów pod rząd.

Kapitan Chrupek
04-07-2007, 11:57
Nie zwalam, tylko inni niegadali farmazonow, tylko sowi gadal. To co napisalem to taka ironia troche do tego co sowi gadal, ale nic nie zwalam. Licze na to ze sie zbierzecie i ze bedzie wyrownana walka... prawdziwa walka.
--------------
Siedllczanin gratz PG.
-----------------
Finix Jul 03 2007, 11:44:48 CEST Killed at Level 133 by Xaemus Serigimox and by Viraz

Rider Eddi Jul 03 2007, 14:56:43 CEST Killed at Level 106 by Enfemera

Kaytek Ziom Jul 03 2007, 16:55:34 CEST Killed at Level 102 by Arthas of nebula
and by Sfoqs
Sunze Jul 03 2007, 16:54:50 CEST Killed at Level 101 by Lapka of Fear
and by Hui Hqui Qui Ki

Parys: Na drugi raz nie pisz 3 postów pod rząd.

nikt nie robi zadnych filmików? :(

August
04-07-2007, 14:03
My nie robilismy, bo to byl ich mass log. Pewnie maja filmik. Jesli bedzie jakas nasza akcja, lub jakis open to napewno damy filmik.

Webi
04-07-2007, 14:58
Nie bylo filmikow, mass log jak mass log, potem 5 h praktycznie nudy z przerwa na ridera i mass kick.

August
04-07-2007, 16:47
Btw. Wydaje mi sie ze gdyby nie bylo mass kicka to i tak ktos od was by jeszcze padl, na waste. My bysmy sobie donosili gfb, a Wy nawet jak byscie x logi dawali to jeden i tak by musial zostac, ale ogolnie mass kick przyspieszyl rozwoj sprawy. Mam nadzieje ze dojdzie do jakiegos opena niedlugo : )

Webi
04-07-2007, 17:15
Na watse to byscie mogli walic i walic bo tyle co many shcpodzilo to wiesz. Gdyby nie bylo mass kicka to bysmy zrushowali te nubki i sfoqs etc by tam padli, juz sie szykowalismy ale byl mass. Tego sie nie odmieni, bylo jak bylo, a ze mass wam pomogl to tez byla kwestia przypadku. Proste. A co bedzie dalej czas pokaze.

El_payaso
04-07-2007, 19:00
Oo Webi !!!! widze, że papa Xaem skutecznie namówil Cię do powrotu do tibi, jesteście już FRENDS ? xDDDDDDDD

Safe
04-07-2007, 20:16
Oo Webi !!!! widze, że papa Xaem skutecznie namówil Cię do powrotu do tibi, jesteście już FRENDS ? xDDDDDDDD

tak josz som

Webi
04-07-2007, 20:33

Nikt mnie nie namawial, po prostu jak narazie mamy wspolny cel na nebuli

Zygmunt
04-07-2007, 23:31
@El payacu! Webi w przeciwienstwie do ciebie nie wylogowuje w srodku bitwy zlany zimnym potem i ma w tylku czy jego kumple padaja czy nie. Twoje slodkie pierdzenie nie zatrze nam historii. Jestes, byles i bedziesz tylko tchorzem. Malym zasrancem ktory mysli tylko o sobie i swoim pixelowym ludku.

From 0 to Hero? Jak dla mnie dalej 0. Z szacunku do samego siebie poprostu sie zamknij i nie wspominaj o starych czasach bo mnie mdli.
A jesli myslisz, ze "brudna marta", "wesoly patryczek" i "DON hespios aka snikers" ci kiedys wybacza, ze zostawiles ich na pastwe losu to sie mylisz.

@Nebula
Knight z runami na moje dzisiejsze pytanie: "Czy moglby wesprzec guildie swoimi pieniedzmi?" odparl: "Nie bede wyrzucal swoich pieniedzy, nie bede wastowal. Czemu mialbym dawac wam swoje pieniadze?"

Takze war is over.
Mozesz arczerku opuscic pz.

@Lekcja kultury dla HESPIOSA vol1
Jak zresz czipsy na ts to wylacz micro nie musi cie cala polska slyszec jak mlaskasz.
ELO

El_payaso
05-07-2007, 00:22
Ohhhhhhh Xaem that's hurt xDDDD nom webi moze nie daje loga,może nie miał jeszcze okazji, ty za to dałes ostatnio i Kaytek z sunzem zdedali :(,wiem wiem był masskick, ale oni zostali wierzyli, że papa xaem pomoże, nie pomógł. Dałem wtedy loga, wypiąłem sie na all, ale ty nie możesz mieć o to pretensji, Ciebie tam nawet nie było, no tak bo to było po 23. Jeśli jestem takim tchórzem, to po co wycofujesz mi od dwóch tygodni pacc ? Ocene innych może zacznij od siebie, masz grubo po 30 powinieneś być jakimś przykładem w końcu jestes ojcem, pomyśl czasem o tym, a nie o Marcie i życiu Hespiosa.

Kapitan Chrupek
05-07-2007, 02:14
@offtopic
dajcie namiar na ts :x

@btw
cos mało ludzi na nebuli 100 ledwo ^^

Webi
05-07-2007, 02:26
Ohhhhhhh Xaem that's hurt xDDDD nom webi moze nie daje loga,może nie miał jeszcze okazji, ty za to dałes ostatnio i Kaytek z sunzem zdedali :(,wiem wiem był masskick, ale oni zostali wierzyli, że papa xaem pomoże, nie pomógł. Dałem wtedy loga, wypiąłem sie na all, ale ty nie możesz mieć o to pretensji, Ciebie tam nawet nie było, no tak bo to było po 23. Jeśli jestem takim tchórzem, to po co wycofujesz mi od dwóch tygodni pacc ? Ocene innych może zacznij od siebie, masz grubo po 30 powinieneś być jakimś przykładem w końcu jestes ojcem, pomyśl czasem o tym, a nie o Marcie i życiu Hespiosa.

Hmm, jak sma mowisz byl mass kick, jak epwnie sie domyslasz na tsie bylo haslo zeby sie logowac, no i rowniez jak powinienes wiedziec po massie nie est tka ze wszysyc od rauz moga mass loga walnac, bylo haslo logowac sie kazyd probowal, innym zajelo to dluzej, a potem juz nie widzialem sensu zeby sie logowac. Pozniej juz sam sie moglem zalogowac, ale jak slyszalem jak tam sytuacja wyglada to doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu pokazywac swojej mega lojalnosci logujac sie na pewnego deda. Jak tylko uslyszalem, ze jest tam lapka to wiedzialem, ze tam, w druid roomie, nie mamy tyle sd zeby go poskladac. Mowilem w imieniu nie tylko swoim, ale pewnie i innych "tchorzy" ktorzy sie nie zalogowali. Zastanawiam sie tylko czy jakby nas bylo full, a was 5 czy bys lapal pz i pokazal jakis ty nietchorzliwy,lojalny itd itp. Czas pokaze.

Co do kwestii wycofywania pacca. Dziwne, ze jak byles w w vu rpzeciwko ordo ie przeszkadzalo ci kupowanie od nas kont, hackowanie ludzi jak nebulas i inne nieczyste zagrywki w te rytmy, czemu wtedy siedziales cicho? Co nagle stales sie taki super, ze tak to ujme, "legalny" i wszystko co nie fair to fe i be?

Wracajac jeszcze do kaytka i sunze, to nie bylo tak, ze oni zostali i wieryzli. Po prosut mieli takiego pecha, ze ich zalogowalo od razu, a nas nie.

August
05-07-2007, 09:58
@Webi
Kto kupil konto, albo wycofal pacc? Ci kolesie ktorzy byli zrookowanie sami oddawali pasy, sie idiotom szarowac chcialo. Jesli sie myle, to niech osoba ktora wie najlepiej mnie poprawi na forum badz PW.

El_payaso
05-07-2007, 12:18
Webi jesteś chyba ostatnią osobą, która może mówić cokolwiek na temat kupowania kont, sry w sprzedawaniu jesteś lepszy;p. Widzisz ja swoją postać zrobiłem sam, z tego co pamiętam pacców tez od was nie kupowałem. Teraz łaskawie pokaż mi w mojej wczesniejszej wypowiedzi, gdzie ja nazwałem kogoś z was tchórzem, zrobiliście jak chcieliście wasza sprawa. Jak to napisał xaem "jesteś tylko małym zasrańcem, który myśli tylko o sobie i swoim pixelowym ludku", po tej akcji to chyba jest więcej takich zasrańców.

Zygmunt
05-07-2007, 15:25
Webi jesteś chyba ostatnią osobą, która może mówić cokolwiek na temat kupowania kont, sry w sprzedawaniu jesteś lepszy;p. Widzisz ja swoją postać zrobiłem sam, z tego co pamiętam pacców tez od was nie kupowałem. Teraz łaskawie pokaż mi w mojej wczesniejszej wypowiedzi, gdzie ja nazwałem kogoś z was tchórzem, zrobiliście jak chcieliście wasza sprawa. Jak to napisał xaem "jesteś tylko małym zasrańcem, który myśli tylko o sobie i swoim pixelowym ludku", po tej akcji to chyba jest więcej takich zasrańców.

Najpierw wsadz leb do kosiarki, bo caly czas mam wrazenie ze gadam z malpa

Bjoern Shu
06-07-2007, 10:23
hahaha Hespios zrobiony sam? ty chyba sam w swoje slowa nie wierzysz xD
moze jeszcze powiesz, ze draverika sam zrobiles? hahahahah, dobrre...

Miszczu
06-07-2007, 11:37
kos niemialem zaduzo problemow i umialem sobie z nimi radzic :)

a O Valorce Podroznik zapomniales ;/

BOtter
07-07-2007, 00:42
hahaha Hespios zrobiony sam? ty chyba sam w swoje slowa nie wierzysz xD
moze jeszcze powiesz, ze draverika sam zrobiles? hahahahah, dobrre...

Ja to też powiem :confused:
Gówno wiedziałeś, wiesz i będziesz wiedzieć. :evul:

Webi
07-07-2007, 03:13
Tak tak tak tak tak tak

kierowca_smieciarki
07-07-2007, 09:36
Olecko do pieca:D i ich przydupasy:P

Safe
07-07-2007, 11:52

OGIENNNNNNNNNNNN!

Bjoern Shu
07-07-2007, 14:29
Ja to też powiem :confused:
Gówno wiedziałeś, wiesz i będziesz wiedzieć. :evul:

HE HE HE HE tak sie skladam ze wiem troche wiecej o jego charze na furorze,
szanowny panie z brazowym jezykiem ;~)

D@nger
07-07-2007, 14:38

Opowiedz nam o jego charze na furorze xD:)

@down

lól kozak xD

Webi
07-07-2007, 14:55
@up
A ty opowiedz o tej przygodzie, ktora cie za mlodu spotkala, bo ja znam to tylko tka ogolnikowo, tzn ze cie dwa razy rodzice podrzucili a raz zlapali, szczegoly plx

BOtter
08-07-2007, 18:08

Ten szanowny pan, z czystym językiem, widział jego początki :confused:
Dalej będziesz wmawiać, że wiesz więcej?

Maksym89
08-07-2007, 22:36

Tak wiesz najwięcej , jesteś mistrzem, a teraz wyjdź i przestań pie***lić głupoty.
Draverikiem grały 3 osoby. Potem powstał Hespios do 55 lvla grały nim także 3 osoby. Dalej Hespiosem grała (gra) jedna osoba.

Nikt tego nie ukrywał każdy znał prawdę, tylko noobki z forum wymyślają kolejne historie.

A jak macie pie***lić SHARER AAAAA BAD PAN, to lepiej nikt niech nie pisze, bo żal (szczególnie dziadzia Xaem ).

Maksym89
08-07-2007, 22:37

Zapytaj Riddera Ediego co to znaczy "pójść do pieca" :D

Xaemus Serigimox
08-07-2007, 22:52
Zapytaj Riddera Ediego co to znaczy "pójść do pieca" :D

Nie wiem co to znaczy "pojsc do pieca", ale wystarczy tylko spojrzec na Don Hespiosa aka snikers i wiedziec co znaczy: "wyciagnac za wczesnie".

Karbid
09-07-2007, 01:03
@up
A ty opowiedz o tej przygodzie, ktora cie za mlodu spotkala, bo ja znam to tylko tka ogolnikowo, tzn ze cie dwa razy rodzice podrzucili a raz zlapali, szczegoly plx

HUAHAUHAUAHAUAUHAHA
WEBI ROX!

Bjoern Shu
09-07-2007, 01:49
Nie wiem co to znaczy "pojsc do pieca", ale wystarczy tylko spojrzec na Don Hespiosa aka snikers i wiedziec co znaczy: "wyciagnac za wczesnie".

JEBŁEM LOL

kierowca_smieciarki
09-07-2007, 13:26
Połóż głowę na wadze naciśnij przycisk burak i wtedy będziesz kolega Hepiosa aka snikers xD. Ciekawe kiedy ten cwaniak padnie i co wy wtedy zrobicie xD. My wyślemy wiązankę "ostatnie pożegnanie".

Xaemus Serigimox
09-07-2007, 14:15
A w Olecku to all kibicuja Borussi Dortmund. Marta tez im kibicuje. To wyjasnia dwukolorowe majty. Z przodu zolte z tylu brazowe.
BOORRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUSIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA AA

Finix
09-07-2007, 20:17
Chcecie być zabawni? Jestescie żałośni wg mnie a szczególnie wyróżniający sie super powalajacymi tekstami 30~latek Dziadzia Xaem :baby:

Bravo jestescie zajebisci:cup:

Taer
09-07-2007, 21:53
Widze ze sytuacja na nebuli nieciekawa =] Xaemus nadal kozaczy jak dawniej ?^^

/gridziu ;*****

Maksym89
10-07-2007, 18:12
Widze ze sytuacja na nebuli nieciekawa =] Xaemus nadal kozaczy jak dawniej ?^^

/gridziu ;*****

Tak kozaczy ... na forum....

Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :<

Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model".

"lepszy" czyt. jako lojalny

Podroznik
10-07-2007, 20:03

Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :<

Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model".

A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p

Xaemus Serigimox
10-07-2007, 22:17

Jedyne co pragnelismy zrobic to zalozyc druga co do wielkosci guildie ze wsi.
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka".
Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami.

A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p
O ile sie nie myle to ty uganiasz sie za pixelowa kobieta ezaqu. Randki w tibii to twoja specjalnosc. Nic dziwnego ze via komputer. Majac taki ryj tez bym nie ryzykowal czegos wiecej. Garnitur po starszym bracie zle wyglada obrzygany juz na pierwszej randce. W tibii wystarczy nowy outfit i juz jestes przystoiny w rl troche ciezej.

Mietek919
11-07-2007, 01:47
@Xaemus Serigimox
dużo gadasz a nic kompletnie nie robisz nie pokonasz vu gadając o wioskach :D

Vu znowu wygra i znowu będzie na nebuli następna wojna Hmm.. kto teraz będzie ?

Diahama czy Embraced bardzo mnie to ciekawi ?;)

TeRcIk
11-07-2007, 02:25
@Xaemus Serigimox

nic nie bedzie, bedzie to co teraz wylapywania i czajenie sie na h lvle za voca ;-)

Efax
12-07-2007, 15:50
Jedyne co pragnelismy zrobic to zalozyc druga co do wielkosci guildie ze wsi.
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka".
Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami.

O ile sie nie myle to ty uganiasz sie za pixelowa kobieta ezaqu. Randki w tibii to twoja specjalnosc. Nic dziwnego ze via komputer. Majac taki ryj tez bym nie ryzykowal czegos wiecej. Garnitur po starszym bracie zle wyglada obrzygany juz na pierwszej randce. W tibii wystarczy nowy outfit i juz jestes przystoiny w rl troche ciezej.

Ty naprawde masz jakies problemy na rl i to najwidoczniej powazne. Przenosisz swoje osobiste niepowodzenia w zyciu w tą gre i na graczy wyzywajac ich od wiesniakow, oszolomow, bluzgajac na ich dziewczyny. Czlowieku zastanow sie troche co piszesz... Dla mnie na obecna chwile zachowujesz sie jak tzw. "dziecko neostrady" dostalo kompa od starych i wrzuta na wszystkich bez zachowania chociaz odrobiny kultury.

Sugeruje wizyte u psychologa

nuttella1
12-07-2007, 16:26
Ty naprawde masz jakies problemy na rl i to najwidoczniej powazne. Przenosisz swoje osobiste niepowodzenia w zyciu w tą gre i na graczy wyzywajac ich od wiesniakow, oszolomow, bluzgajac na ich dziewczyny. Czlowieku zastanow sie troche co piszesz... Dla mnie na obecna chwile zachowujesz sie jak tzw. "dziecko neostrady" dostalo kompa od starych i wrzuta na wszystkich bez zachowania chociaz odrobiny kultury.

Sugeruje wizyte u psychologa

Oj co w tej polsce sie dzieje ze przedstawianie rzeczywistosci wiesniakow z olecka do psychologa ojjj do psychologa powinno pojsc vu samo huntowanie ludzi za lvl czy za profesje mozna uznac za smiech na sali -.-.

Efax
12-07-2007, 18:25
Oj co w tej polsce sie dzieje ze przedstawianie rzeczywistosci wiesniakow z olecka do psychologa ojjj do psychologa powinno pojsc vu samo huntowanie ludzi za lvl czy za profesje mozna uznac za smiech na sali -.-.

Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy

nuttella1
12-07-2007, 18:44
Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy

hahaha najsmieszniejsze we wszystkim jest to ze pokazujecie na forum jacy jestescie cool a inni ble bo wyzywaja was na forum a na tibi kto non stop o zydach gada? no wlasnie don hespios i banda ze wsi olecko. Kto najezdza na rodziny? don hespios i wiesniacy z widlami zapatrzeni w swojego przywodce ktory posyla brudna marte po snikersy.

Efax
12-07-2007, 19:23

Driger
13-07-2007, 00:45
@Xaemus Serigimox

Ja sie przeciwstawie vu i odepre ataki wroga !

Oj nie przerzywaj tak , jeszcze ta sie nie skonczyla a ty juz sie w jasnowidza bawisz .. chyba sie nie boisz az tak ze sie mozesz porzegnac z serwem jak inni co przegrali starsze wojny bo nikt nie pomogl tylko sie wpatrywali w monitorki i na kazdym battle spamowali z noob charow na game chatach ze "wojna" , "gogo ordo , najeb*c vu" .. heh a teraz vu najeb*je wam xD

Kazdy ma swoje 5 minut :p ..

Podroznik
13-07-2007, 10:25

Hehe niemam brata ani niechodze w garniaku- a co do ezaqu gra to byla forma gdy niewidzielsimy sie w rlu i napewno bym niespedzal tyle czasu i dawno w to niegral... teraz naszczescie pozostal tylko rl... :) tobie tez tego zycze moze ci sie kiedys uda wyjsc z kompa i cafe do domu, ale uwazaj bo jak wrocisz (pewnie cie tam dawno niebylo) to twoja stara moze miec juz droga rodzine i meza xDDD hehe ops sry zapomnialem ze juz niemasz starej i zostala ci tylko reka ;/

Xaemus Serigimox
13-07-2007, 12:33

Przepraszam Efax! Wiem, ze nie wszyscy wiesniacy sa be. Ci z twojej gminy sa calkiem sympatyczni. Nie bierz tego do siebie. Przeprowadz sie i za lat kilka mieszkajac w miescie stracisz ten akcent i przestaniesz zaciagac. Poprosisz kogos milego zeby ci pokazal jak obslugiwac spluczke i co to papier toaletowy, zatracisz brzydki zapach i bedziesz z miasta. Co bedzie widac, slychac i czuc.
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego.

Efax
13-07-2007, 13:49
hahaha najsmieszniejsze we wszystkim jest to ze pokazujecie na forum jacy jestescie cool a inni ble bo wyzywaja was na forum a na tibi kto non stop o zydach gada? no wlasnie don hespios i banda ze wsi olecko. Kto najezdza na rodziny? don hespios i wiesniacy z widlami zapatrzeni w swojego przywodce ktory posyla brudna marte po snikersy.

Ehh gosciu czy widzisz moja postac w VU? Raz bylem i mi wystarczy, nigdy wiecej. Nie utożsamiaj mnie z nimi , to co oni wyprawiaja to juz inna bajka. Jest paru z nich co ich zachowanie bardzo odbiega od normy ale to juz inna sprawa. Ja poprostu pisze o gosciu ktory zachowoje sie jak gowniarz, ktoremu dwa swiaty sie złączyły (rl i tibia) i powinien wrzucic na luuz a nie wyzywac innych.

Efax
13-07-2007, 14:00
Przepraszam Efax! Wiem, ze nie wszyscy wiesniacy sa be. Ci z twojej gminy sa calkiem sympatyczni. Nie bierz tego do siebie. Przeprowadz sie i za lat kilka mieszkajac w miescie stracisz ten akcent i przestaniesz zaciagac. Poprosisz kogos milego zeby ci pokazal jak obslugiwac spluczke i co to papier toaletowy, zatracisz brzydki zapach i bedziesz z miasta. Co bedzie widac, slychac i czuc.
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego.

Trafiles , moja rodzina pochodzi ze wsi, moj rodzinny dom tam sie znajduje i tylko dlatego uwazasz mnie za gorszego? A skoro on mowi, cos takiego to dlaczego znizasz sie do tego typu zagrywek? Po co wypisujesz jakies idiotyczne historyjki na forum? Az tak Ci zalezy na tej grze? To zamiast rozpisywac sie na forum zacznij dzialac...

Btw. Są dwa rodzaje "wiesniakow"
1. Ci co mieszkaja na wsi (to jest wedlug Ciebie) - naleze do nich
2. Ci co zachowuja sie jak skonczeni kretyni i brak im podstawowych zasad - nalezysz do nich.

Podroznik
13-07-2007, 18:23
Xaemuku- chcialbys mieszkac na wsi to po 1 albo w jakims ladnym miasteczku jak moje... ale to nietakie hop na dzialke by cie buraku niebylo stac pewnie... wiec siedzisz w tych betonowych klatkach w miescie i zgrywasz cwaniaka smiejac sie z kogos kto mieszka w rejonie o kturym ty mozesz pomazyc-ciekawe czemu wokol mnie ludzie z miast jak warszawa-krakow itd wykupuja dzialki i stawiaja chaty i sie przeprowadzaja- wiesz czemu ? bo im tak jak tobie zal bylo :) a tak naprawde niemasz pewnie wogole pojecia o zadnje pracy jak klikaniu na klawie, tak sie skalda ze ludzie z malych miasteczek/wsi wiedza duzo wiecej o zyciu/zaradnosci i pracy niz spoleczenstwo z miast ... pewnie bys barana od owcy nieodroznil a wiesz czemu ? :) bo cie matka kozim mlekiem karmila i glupis jak cap :p hehe ;)

Efax
13-07-2007, 19:37
Xaemuku- chcialbys mieszkac na wsi to po 1 albo w jakims ladnym miasteczku jak moje... ale to nietakie hop na dzialke by cie buraku niebylo stac pewnie... wiec siedzisz w tych betonowych klatkach w miescie i zgrywasz cwaniaka smiejac sie z kogos kto mieszka w rejonie o kturym ty mozesz pomazyc-ciekawe czemu wokol mnie ludzie z miast jak warszawa-krakow itd wykupuja dzialki i stawiaja chaty i sie przeprowadzaja- wiesz czemu ? bo im tak jak tobie zal bylo :) a tak naprawde niemasz pewnie wogole pojecia o zadnje pracy jak klikaniu na klawie, tak sie skalda ze ludzie z malych miasteczek/wsi wiedza duzo wiecej o zyciu/zaradnosci i pracy niz spoleczenstwo z miast ... pewnie bys barana od owcy nieodroznil a wiesz czemu ? :) bo cie matka kozim mlekiem karmila i glupis jak cap :p hehe ;)

Ocho nastepny inteligentny sie znalazl...

Xaemus Serigimox
13-07-2007, 20:04

No pozazdroscic,
napewno wiesz o wiele wiecej. Np rozklad jazdy PKS znasz na pamiec. I wiesz ze musisz wyjsc cztery godziny wczesniej, by pokonac z buta 7 km bo jestes umowiony do "pobliskiego" kina z Ezaqu 200km od rodzinnego domu pokrytego strzecha. Znasz sie na gazetach wiesz ktore sliskie ktore mniej, i jak przebiec z kurnika do sracza by nie zmoknac. Wies jest piekna a wiesniacy madrzy. Czemu jednak nie wszyscy? To, ze nie latam po 18h w polu nie znaczy, ze nie jestem pracowity. Nie latam bo mnie to nie kreci. Tobie moze podoba sie ogladanie dupy konia przez pol dnia mi srednio. A barana zawsze odroznie. Ty jestes baran.

Kapitan Chrupek
14-07-2007, 01:17
No pozazdroscic,
napewno wiesz o wiele wiecej. Np rozklad jazdy PKS znasz na pamiec. I wiesz ze musisz wyjsc cztery godziny wczesniej, by pokonac z buta 7 km bo jestes umowiony do "pobliskiego" kina z Ezaqu 200km od rodzinnego domu pokrytego strzecha. Znasz sie na gazetach wiesz ktore sliskie ktore mniej, i jak przebiec z kurnika do sracza by nie zmoknac. Wies jest piekna a wiesniacy madrzy. Czemu jednak nie wszyscy? To, ze nie latam po 18h w polu nie znaczy, ze nie jestem pracowity. Nie latam bo mnie to nie kreci. Tobie moze podoba sie ogladanie dupy konia przez pol dnia mi srednio. A barana zawsze odroznie. Ty jestes baran.

2:1 dla Xaemus-a :D:D:D:D: :D:D::(bez nutelli)
00:08 Magazyner'ox [20]: Kto chce zdjecie mojej nagiej siostry?! Szmata ukradla mi kase na paCCa.. :(((

poldek_p
14-07-2007, 12:46
Z tego co czytam wynika, że Xaemus nawet jeśli jest dorosły to jego mózg zatrzymał sie gdzieś koło 13 roku życia. Trudno są tacy ludzie i nie należy się z nich śmiać .Jeśli jesteś z miasta to napewno z jakiejś sasranej dzielnicy gdzie większość ludzi żyje poniżej minimum socjalnego i wszędzie czuć alkohol. Tam właśnie są ludzie którzy śa dumni , że żyją w wielkim mieście . Jakby co nie jestem z wioski tylko z wielotysiecznego miasta

NiewiemJakiNickWymyslic
14-07-2007, 16:32
Xaem ty byles kiedys na wsi?? Czy tylko o niej slyszales od twojej babci jak wygladala 50 lat temu
To ze ktos mieszka obecnie na wsi to nieoznacza ze zapier... 12h dziennie w polu no chyba ze jest rolnikiem, tylko to ze ma wlasny dom (a nie jakies 3 pokojowe mieszkanie w brudnym smierdzacym bloku) i swiety spokoj od miejskiego szumu (chodz roznie z tym bywa) i sasiadow z dolu z góry czy z naprzeciwka . Mieszkajac na wsi masz przewaznie wlasny kawalek dzialki odgrodzonej od innych a nie kawalek trawnika na ktory sraja psy wyprowadzane przez twoich sasiadow zalet jest wiele jedyna wada to taka ze przewaznie wszedzie jest daleko ale w tych czasach kazdy wiesniak ma samochod wiec to niejest zbyt wielki problem

Marian666
14-07-2007, 18:04
Xaem, pozwól że zapytam, kto cie kurwa strugał? Powiedz, gdzie mieszkają twoi starzy to cie pomszcze. Urodzili takiego kiepa wspułczuje im. Masz 30lat a w rozwoju umysłowym niedorównujesz 15-latkowi. Tak sie zastanawiam mając 15 lat to ty pewnie sie uczyłeś dopiero pisać moze czytać. Czyli na to wychodzi ,że dojrzejesz mając około 50 lat ale to troche za póżno. Jesteś tak głupi czy to tak ta tibia ci mózg wyżarła. Twoja żona by sie *****ła za rogiem z pierwszym lepszym frajerem a dziecko by za*******al w dupe jakiś psi wytrysk spod sklepu a ty byś tego nie widzial bo tibia cie tak zaślepiła. Przemyśl to troche zamiast przedrzezniac sie z dziećmi z VU i pokazywać im jak to ty po nich umiesz zjechać. Za monitorem to jesteś kozak a w rl zapewne zwykłym leszczem.

Uszolotek
15-07-2007, 00:59
Zauwazylem ostatnio ze trwa tutaj nierowna walka miedzy Xaemusem a paroma osobami ktorzy nie lubia jego humoru.
Zaczne od tego iz nie rozumiem dlaczego tak nagle wszystkim nie podobaja sie zarty Xaemusa ? Jak pamietam podczas wojny Ordo vs. VU nikomu to nie przeszkadzalo i nikt na niego nie najezdzal z tego powodu a teraz kazdy najezdza na niego mniej lub bardziej wyszukanymi wyzwiskami ... (taki swiat...)

@Marian666
Pokazales naprawde wielki kawal polskiej kultury :) musze ci to przyznac ;p
Za monitorem to jesteś kozak a w rl zapewne zwykłym leszczem. Dlaczego tak uwazasz skoro nigdy go nie widziales ani nie wiesz jak wyglada i kim dokladnie jest ... To samo ja moge mowic o tobie :)
A twoich zalosnych wyzwisk nie bede komentowal ...

Co do reszty nie wiem dlaczego tak wszyscy pisza ze Xaem ma mozg nastolatka i mieszka w jakis zacytuje tutaj "sasranych dzielnicach" skoro zawsze ludziom sie nie podobaja zarty na ich temat ale jak zartuje sie juz z kogos to jest fajnie :) a co do tego ze Xaem ma mozg nastolatka to powiem tyle ze to ze jest juz osoba starsza to nie znaczy ze ma chodzi w garniturze byc ciagle powazny, nie grac w zadne gry i nie zachowywac sie na taki wiek jak sie czuje... ludzie dajcie spokoj ciekawe jacy wy bedziecie w tym wieku ?

Pozdro :)

Driger
15-07-2007, 12:05
Zauwazylem ostatnio ze trwa tutaj nierowna walka miedzy Xaemusem a paroma osobami ktorzy nie lubia jego humoru.
Zaczne od tego iz nie rozumiem dlaczego tak nagle wszystkim nie podobaja sie zarty Xaemusa ? Jak pamietam podczas wojny Ordo vs. VU nikomu to nie przeszkadzalo i nikt na niego nie najezdzal z tego powodu a teraz kazdy najezdza na niego mniej lub bardziej wyszukanymi wyzwiskami ... (taki swiat...)

@Marian666
Pokazales naprawde wielki kawal polskiej kultury :) musze ci to przyznac ;p
Dlaczego tak uwazasz skoro nigdy go nie widziales ani nie wiesz jak wyglada i kim dokladnie jest ... To samo ja moge mowic o tobie :)
A twoich zalosnych wyzwisk nie bede komentowal ...

Co do reszty nie wiem dlaczego tak wszyscy pisza ze Xaem ma mozg nastolatka i mieszka w jakis zacytuje tutaj "sasranych dzielnicach" skoro zawsze ludziom sie nie podobaja zarty na ich temat ale jak zartuje sie juz z kogos to jest fajnie :) a co do tego ze Xaem ma mozg nastolatka to powiem tyle ze to ze jest juz osoba starsza to nie znaczy ze ma chodzi w garniturze byc ciagle powazny, nie grac w zadne gry i nie zachowywac sie na taki wiek jak sie czuje... ludzie dajcie spokoj ciekawe jacy wy bedziecie w tym wieku ?

Pozdro :)

Beda chodzic w garniturach , beda sie bac napic bo to nie wypada , nie beda zartowac bo zart moze okazac sie nie namiejscu , przy stole podczas jedzenia beda jesc malymi kesami i przeżuwać przez 10 minut tak jak to robia wielcy biznesmeni na filmach , rozmowy beda sie zapewne sprowadzac tylko do biznesow tacy wyrafinowani beda , oczywiscie moge takze wywnioskowac ze beda idealnymi bez wad ojcami i mezami .. xD

Co do zartow xaema , tez mnie to smieszy ze kazdy teraz po nim jezdzi , a jak byl w vu to dla niektorych byl "autorytetem" . Przecierz to bylo widac ze w vu kilka osob ladnie chcialo mu zapunktowac ;]

@ A co do wsi . Smiejecie ze wsi a ciekawe co byscie wpier***ali jakby nie bylo wsi i farm ;] Nawet Mleko ze sklepow nie jest robione w hurtowni :< a skads trzeba je wziasc , psa raczej nie wydoicie :<<<

Ola_Petrov
15-07-2007, 18:18
No,no czytam te forum i patrze ze Xaem nigdy sie nie zmieni i bardzo dobrze ma umysl 15 latka? Dziwne... jakoś nie bierze za bardzo do siebie tego co wy mowicie bo gadacie głupie texty uslyszane od waszych kolegow a on potrafi dogadac wam inteligentnie z własnej głowy i za to szacunek Xaem a i powodzenia w w wojnie :)

Uszolotek
16-07-2007, 01:25
Jakby ktos nie wiedzial to padli Gohoode
Jul 15 2007, 13:12:23 CEST Killed at Level 142 by Mevionek
and by Meleandra

i Kaytek Ziom
Jul 15 2007, 14:02:05 CEST Killed at Level 102 by Celandia

Marian666
16-07-2007, 12:29
No,no czytam te forum i patrze ze Xaem nigdy sie nie zmieni i bardzo dobrze ma umysl 15 latka? Dziwne... jakoś nie bierze za bardzo do siebie tego co wy mowicie bo gadacie głupie texty uslyszane od waszych kolegow a on potrafi dogadac wam inteligentnie z własnej głowy i za to szacunek Xaem a i powodzenia w w wojnie :)
Wyliż mu rowa obsmarowanego nutellą. Xaem umie dogadać inteligentnie o.O pewnie świadczą o tym jego teksty z Martą i nutellą ...

Rithien
16-07-2007, 12:58
Ehh gosciu czy widzisz moja postac w VU? Raz bylem i mi wystarczy, nigdy wiecej. Nie utożsamiaj mnie z nimi , to co oni wyprawiaja to juz inna bajka. Jest paru z nich co ich zachowanie bardzo odbiega od normy ale to juz inna sprawa. Ja poprostu pisze o gosciu ktory zachowoje sie jak gowniarz, ktoremu dwa swiaty sie złączyły (rl i tibia) i powinien wrzucic na luuz a nie wyzywac innych.

Nie utożsamiać Cię z VU ? Oczym Ty wogóle mówisz ? Na Forum Tibia.pl piszesz co innego a w Tibii zachowujesz się całkiem inaczej i pomimo, że nie jesteś w VU zachowujesz się tak jak większość z nich: wiesz chyba o czym mówie i do jakiej sytuacji nawiązuje ?

A co do Xaema i tego, że wytykacie mu, że zachowuje się jak 13sto 15sto latek.
Czy wasi rodzice nigdy nie mówią, że chcieliby być w waszym wieku ?
Xaem poprostu traktuje rzeczy związane z Tibią jako zabawa, wszystko obraca w żart mniej lub bardziej dla was obrazliwy a to, że jego żarty niektórych bardzo uraziły to już wasza sprawa jeżeli nauczycie się traktować te sprawy mniej poważnie.

Efax
16-07-2007, 14:56
Nie utożsamiać Cię z VU ? Oczym Ty wogóle mówisz ? Na Forum Tibia.pl piszesz co innego a w Tibii zachowujesz się całkiem inaczej i pomimo, że nie jesteś w VU zachowujesz się tak jak większość z nich: wiesz chyba o czym mówie i do jakiej sytuacji nawiązuje ?

A co do Xaema i tego, że wytykacie mu, że zachowuje się jak 13sto 15sto latek.
Czy wasi rodzice nigdy nie mówią, że chcieliby być w waszym wieku ?
Xaem poprostu traktuje rzeczy związane z Tibią jako zabawa, wszystko obraca w żart mniej lub bardziej dla was obrazliwy a to, że jego żarty niektórych bardzo uraziły to już wasza sprawa jeżeli nauczycie się traktować te sprawy mniej poważnie.

Mnie obchodzi tylko jedna osoba z VU... I wiesz doskonale, ze to nie ja i chcialem Ci pomoc wiec nie wypisoj tu takich rzeczy.

Co do Xaema to hmm jesli zabawą jest wyzywanie innych i jechanie po ich rodzinie i pochodzeniu to podziękuje. To samo tyczy sie innych nie tylko Xaema na tym forum ale i na tibi oraz innych osob po obydwu stronach

Xaemus Serigimox
16-07-2007, 19:54
Marian z twoim grypsem na wsi u was w olecku owszem rzadzisz. I wlasnie to jest ta mala roznica miedzy wsia a miastem. U was rzadzisz, w miescie natomiast jakbym mial taki gryps jak ty to wolalbym byc niemowa. Nebula -Wieśbula z wieśmakami z olecka. Jak twoj pan z meetingu wroci to ci da snikersa powachac. Bedziesz wiedzial czym miasto pachnie. A tymczasem skocz do chlewa swiniaki oporzadzic.

Safe
18-07-2007, 16:00
Powiem Tylko tyle..
Zolw, Noob Chary, Chello
polaczcie sobie :o

poldek_p
18-07-2007, 22:57
Gdzie jest moderator czytając te posty nie dowiaduje się praktycznie nic o wojnie a tylko kłótnia i pouczanie X( zrobcie cos z tym

Karbid
19-07-2007, 10:09
Powiem Tylko tyle..
Zolw, Noob Chary, Chello
polaczcie sobie :o

UHAUAHAUHAUHAUAHAUHAUHAUAHAHAUHAUHAUAH
utevo res "Tortoise

Driger
21-07-2007, 00:09
Karbid , ty sie jak dziecko zachowujesz . Nie dali ci tsa to wyzywasz tane na forum i na otsach ;] .. "TANA TO TAKI NOOB Z NEBULI KTOREGO ZOLWIE ZABIJAJA" twoje darcie i bieganie na otsie Lunara War . Nie sadzisz ze to jest dziecinne zachowanie ? Ile jeszcze bedziesz sie jaral tym dedem tany ? Ty nigdy nie padles na potworku ? :> .. a nie sory , ty jestes karbid . Ty nigdy nie padasz . Robisz taka afere ze ci nie dali tsa , nie dali to trudno , mysle ze z tego otoz powodu nie popelnisz jakiejs gupoty .. ;o

PS: Gadasz tam o pvp , o umjejetnosci tany a sam masz zerowe pvp jak pokazywaliscie na otsie xD ..

"nie stawiaj tego sumona bo przeszkadza noobie" , "exevo gran mas vis" przy gosciu z green hp , a jak sie nie myle to ue BYL czarem na dobijanie. a i ue jeb i 6 sumonnow nie ma i gosc ucieka z trapa .. lal xd

*Byl - bo teraz tym nawet potworka nie dobijesz :<

Karbid
21-07-2007, 01:16
Karbid , ty sie jak dziecko zachowujesz . Nie dali ci tsa to wyzywasz tane na forum i na otsach ;] .. "TANA TO TAKI NOOB Z NEBULI KTOREGO ZOLWIE ZABIJAJA" twoje darcie i bieganie na otsie Lunara War . Nie sadzisz ze to jest dziecinne zachowanie ? Ile jeszcze bedziesz sie jaral tym dedem tany ? Ty nigdy nie padles na potworku ? :> .. a nie sory , ty jestes karbid . Ty nigdy nie padasz . Robisz taka afere ze ci nie dali tsa , nie dali to trudno , mysle ze z tego otoz powodu nie popelnisz jakiejs gupoty .. ;o

PS: Gadasz tam o pvp , o umjejetnosci tany a sam masz zerowe pvp jak pokazywaliscie na otsie xD ..

"nie stawiaj tego sumona bo przeszkadza noobie" , "exevo gran mas vis" przy gosciu z green hp , a jak sie nie myle to ue BYL czarem na dobijanie. a i ue jeb i 6 sumonnow nie ma i gosc ucieka z trapa .. lal xd

*Byl - bo teraz tym nawet potworka nie dobijesz :<

HUAHAUHAUHAUH
do Tany nic nie mam bo to jest spoko ziomek
tylko sobie z niego wyje ^^
BTW
TANA WYBACZYSZ?
exiva "main char

Safe
21-07-2007, 01:30
HUAHAUHAUHAUH
BTW
TANA WYBACZYSZ?
exiva "main char

Exiva "Mozg
xD

Driger
21-07-2007, 01:30
HUAHAUHAUHAUH
BTW
TANA WYBACZYSZ?
exiva "main char

ehh .. to niby bylo skierowane do ciebie , ale ogolnie to do wszystkich co z tany na forum smieja i ogolnie .. jednak nie sczailes mojego posta xD

zacytuje cie w tym momencie
HUAHAUHAUHAUHHUAHAUHAUHAUHHUAHAUHAUHAUHHUAHAUHAU xd

Ale nie no serio was az tak jara ta gra ? xD ..

Gra gra ale bez przesady ..

To byl moj kolejny inteligentny post wnoszacy duzo do tematu ale mysle ze wiecej niz karbida ;]

Karbid
21-07-2007, 11:53
ehh .. to niby bylo skierowane do ciebie , ale ogolnie to do wszystkich co z tany na forum smieja i ogolnie .. jednak nie sczailes mojego posta xD

zacytuje cie w tym momencie
HUAHAUHAUHAUHHUAHAUHAUHAUHHUAHAUHAUHAUHHUAHAUHAU xd

Ale nie no serio was az tak jara ta gra ? xD ..

Gra gra ale bez przesady ..

To byl moj kolejny inteligentny post wnoszacy duzo do tematu ale mysle ze wiecej niz karbida ;]

Tana sam z siebie się śmieje , więc czemu inni nie mogą?
Śmiech to zdrowie!

Driger
21-07-2007, 12:14
Tana sam z siebie się śmieje , więc czemu inni nie mogą?
Śmiech to zdrowie!

O ja serio !!!! Chyba mysiales studiowac medycyne zeby to wydedukowac .. a ja sie wczoraj urodzilem i nie wiem :<

Bardzo sie z toba ciekawie konwersuje , .. no dobra smiejecie z tany kazdy smieje ze padla od zolwia .. to teraz smiejcia z kazdego co padnie od potworka .. Teraz biegajcie po ots i smiejcie ze mnie ze padlem od rata na bocie bo nie ustawilem autofood ..... nie mowie zeby nie smiac .. tylko ze sie tak tym jaracie bardziej niz pornolami nieraz ;p ..

Rithien
21-07-2007, 13:21
Juz nie Karbid a Thegi xD

Karbid
21-07-2007, 13:22
O ja serio !!!! Chyba mysiales studiowac medycyne zeby to wydedukowac .. a ja sie wczoraj urodzilem i nie wiem :<

Bardzo sie z toba ciekawie konwersuje , .. no dobra smiejecie z tany kazdy smieje ze padla od zolwia .. to teraz smiejcia z kazdego co padnie od potworka .. Teraz biegajcie po ots i smiejcie ze mnie ze padlem od rata na bocie bo nie ustawilem autofood ..... nie mowie zeby nie smiac .. tylko ze sie tak tym jaracie bardziej niz pornolami nieraz ;p ..
A nie można? :>
Juz nie Karbid a Thegi xD
Niestety ;(
Exiva "Mozg
xD
Mozg is very far to the north-west.
:(
Sryy pomylka
Thing with this name is not online.

Driger
21-07-2007, 14:13
A nie można? :>

.

no mozna , ale zalerzy o co ci chodzi .. czy sie smiac czy sie jarac bardziej niz pornolami xD

Elmer
21-07-2007, 16:05
Wawiernia zabraniam ci udzielania się na tym forum.

Braboos
22-07-2007, 14:03
Co to jest ten TS ?? ;p

Driger
22-07-2007, 14:31
Co to jest ten TS ?? ;p

Oh jakze to jest dlugi wyczerpujacy post wnoszacy wiele do tematu ..

To jest Team Speak ..

Kapitan Chrupek
22-07-2007, 19:40
Oh jakze to jest dlugi wyczerpujacy post wnoszacy wiele do tematu ..

To jest Team Speak ..

albo jak to mówi sunze "tim spajk" xDD agagagag

Hmm czy nikt nie szykuje sie wywalic tych mexykancow z servera? Troche zaczynaja fikac ;p

August
23-07-2007, 00:29
Stonecutter Knight
Jul 22 2007, 21:55:58 CEST Killed at Level 111 by Heiks
and by Sir Hidek

niezla akcja

Safe
23-07-2007, 01:17
Stonecutter Knight
and by Sir Hidek

niezla akcja

;* mam nadzieje ze nie ostatnia :>
Take Care!

kierowca_smieciarki
23-07-2007, 08:31
Troszke śmierdziało myślę, że mieli mokro i brązowe:D

Hail BZN

Webi
23-07-2007, 11:27
Stonecutter Knight
and by Sir Hidek

niezla akcja

A kiedy powiesz ze ta akcja bylo dobra, a nie 'niezla'?
Wtedy jak nie uda wam sie wbic unjusta nawet na jednym z naszych noobow?

Nie gloryfikujac jednego fraga uwazam, ze to akurat bylo w koncu w naszym wykonaniu dobre.

August
23-07-2007, 11:34
Tak, Webi zgadzam sie to wkoncu bylo w waszym wykonaniu dobre. Napisalem niezla bo jak na moje to slowo bardzo podobne do dobre. Jak nie to przepraszam.

Kapitan Chrupek
23-07-2007, 11:59
filmik jest?...

kierowca_smieciarki
23-07-2007, 14:58
jest. wkrótce zobaczycie all:P

Sck
24-07-2007, 10:46
hyhy.
he'nryk mnie zaskoczyl, akurat tego dnia brakowalo mi ze 130k do rownego miliona w jeden dzien, a tu detka ;<

tak btw.
He'nryk
Jul 23 2007, 16:20:16 CEST Killed at Level 104 by Archer of Fear and by Macius de'Down

Kapitan Chrupek
24-07-2007, 18:41
hyhy.
he'nryk mnie zaskoczyl, akurat tego dnia brakowalo mi ze 130k do rownego miliona w jeden dzien, a tu detka ;<

tak btw.
He'nryk
Jul 23 2007, 16:20:16 CEST Killed at Level 104 by Archer of Fear and by Macius de'Down

lmao za co go zabili?? oO

Sck
24-07-2007, 18:49
lmao za co go zabili?? oO

bo gdyby nie on to bym zdazyl sie wylogowac z 10 razy?

Driger
24-07-2007, 21:29

Zdarza sie ..

Mnie sck jedno ciekawi .. czy ty z virazem macie sie zamiar fragowac na battle i na wojnie wogole ? Bo jezeli dobrze pamietam to sie dosc qmplowaliscie bo gdzie nie przeszlem to byles ty z virazem i antyadamem chyba .. macie sie zamiar fragowac czy przez gre i wojnie koniec qmpelstwa ? xD

Xaemus Serigimox
24-07-2007, 21:51
Wymagasz od stonkutwy, zeby byl wierny swoim idealom i przyjaciolom?
Chyba widac jak na dloni, ze teraz stonkutwa lize mengirta. Mamy nadzieje ze z wzajemnoscia. Przydupasy czesto zmieniaja obiekt swoich westchnien. Wlasny char jest przeciez wazniejszy niz kumple. Zreszta nie on sam ze strachu zapomnial kim byl. Przypominamy - przydupas zawsze bedzie przydupasem. Dziwi natomiast czemu akurat wybral mengirta. Przeciez mengirt tez jest tylko przydupasem. Czegos tu nie rozumiem?! Gdyby wybral diego - armando, da silva, jezus, pitagoras don hespios aka snikers mysle, ze bysmy to zrozumieli. Ale mengirta????????? Chodz chodza sluchy, ze ciezko sie dostac w tych trudnych czasach do hajleveli, a podobno mengirt pasa swoje krowy dwie łąki dalej od finixa. A finix to juz rzut beretem do samego don diego armando snikers da silva. Wiec przydupas lize przydupasa by ten poznal go z kims co cos moze. To taki lancuch pokarmowy. Liz dopoki cie nie zezra. WELCOME ON NEBULA DOG EAT DOG.

PS. Xefi tez sie skundlil. Natomiast Wina sie nie skundlil. Wina zawsze byl kundlem.
PS2. Wiedzieliscie, ze Castor jest grubszy od Calha? Ja nie wiedzialem. Juz wiem. Ladne zdjecia Castorku tylko nie ladnie sie smiac z kogos, ze jest gruby bedac samemu kuzynem swini. Teraz juz wiemy skad te kompleksy.

Sck
24-07-2007, 23:29
@Xaem~
Widac jak bardzo jestes zakompleksionym dziadkiem, powinienes chyba juz dawno przestac grac. Tak mam sie komu podlizywac, na pewno Mengirtowi, ktorego znam z czasow gdy nie widzialem nic potezniejszego od dwarfa guarda mym paladynem. Nie wiesz, a gadasz. Nie bede sie znizal nawet do twojego poziomu, bo nie bawi mnie wyzywanie ludzi. Moglbys chociaz udawac madrego na te swoje stare lata.

Zdarza sie ..

Mnie sck jedno ciekawi .. czy ty z virazem macie sie zamiar fragowac na battle i na wojnie wogole ? Bo jezeli dobrze pamietam to sie dosc qmplowaliscie bo gdzie nie przeszlem to byles ty z virazem i antyadamem chyba .. macie sie zamiar fragowac czy przez gre i wojnie koniec qmpelstwa ? xD

Z Virazem jestesmy dalej dobrymi kumplami, dalej gadamy nic sie nie zmienilo. Tibia to tylko pare pixeli, nie zapominaj o tym. A to ze Dan, tzn terazniejszy owner Antyadama cos odwala to juz co innego. Jak dla mnie to nawet Viraz moze miec i fraga kiedys na mnie, nie zmieni to faktu ze dalej bedziemy dobrymi kumplami. To tak jak bys plakal ze kolega w CSa byl po przeciwnej stronie niz ty.

Safe
25-07-2007, 01:12

Wiesz co to Noob Char i Soul Fire? bo neiwiem czy nie wiesz czy nie myslisz

Driger
25-07-2007, 01:36
Z Virazem jestesmy dalej dobrymi kumplami, dalej gadamy nic sie nie zmienilo. Tibia to tylko pare pixeli, nie zapominaj o tym. A to ze Dan, tzn terazniejszy owner Antyadama cos odwala to juz co innego. Jak dla mnie to nawet Viraz moze miec i fraga kiedys na mnie, nie zmieni to faktu ze dalej bedziemy dobrymi kumplami. To tak jak bys plakal ze kolega w CSa byl po przeciwnej stronie niz ty.

Dzieki ze mi powiedziales ze tibia to kilka pixeli i zebym nie zapominal .. naprawde nie wiedzialem .. myslalem ze to moje drugie RZycie .. xP

A tak serio nie zapomniam i nie zaponialem bo jak sie logne na tydzien kilka godzin zeby pogadac to tyle .. nie jestem dzieckiem neo ktore poza swoja postacia nie widzi niczego innego i przyslania caly bozy swiat mi ..

spytalem o viraza bo myslalem ze poprostu chcesz wbic 100+ lvl i przylaczyc do vu a embraced bylo tylko gildia ktora sie wyslurzyles .. dla mnie to juz nie jest gra jak chcesz po prostu byc najelpszy najwiekszym kosztem , a tylko po to by byc w najlepszej gildi bo wygrywa TERAZ wojne , mnie ciekawi najbardziej andrenos z swoim braciszkiem jak dlugo beda jeszcze na tym servie .. wykopali mi dobrych qmpli (nawet swoich ze swojego rodzimego miasta - dlaczego ? .. odp : Chcieli sie podlizac vu co potem zaowocowalo do dolaczeniem do FBN, kozaczyli do rli moich jakby byli panami swiata i z tego co wiem do szakiego i jego panienki co szaki chcial im wpie***lic i kitenosik lazil za nim osrany i ciagle sie dopytywal za co ..

PS : Jesli szatan mordorr to serio morderrca za ktorego tak sie podaje to ja mowie wam .. gosc ma o sobie bardzo duze mniemanie , wescie go dajcie na prezydenta , polityka , bo to teraz sie najbardziej liczy .. a jak to nie morderrca to zwracam honour Xd

Sck
25-07-2007, 03:23
Dzieki ze mi powiedziales ze tibia to kilka pixeli i zebym nie zapominal .. naprawde nie wiedzialem .. myslalem ze to moje drugie RZycie .. xP

A tak serio nie zapomniam i nie zaponialem bo jak sie logne na tydzien kilka godzin zeby pogadac to tyle .. nie jestem dzieckiem neo ktore poza swoja postacia nie widzi niczego innego i przyslania caly bozy swiat mi ..

spytalem o viraza bo myslalem ze poprostu chcesz wbic 100+ lvl i przylaczyc do vu a embraced bylo tylko gildia ktora sie wyslurzyles .. dla mnie to juz nie jest gra jak chcesz po prostu byc najelpszy najwiekszym kosztem , a tylko po to by byc w najlepszej gildi bo wygrywa TERAZ wojne , mnie ciekawi najbardziej andrenos z swoim braciszkiem jak dlugo beda jeszcze na tym servie .. wykopali mi dobrych qmpli (nawet swoich ze swojego rodzimego miasta - dlaczego ? .. odp : Chcieli sie podlizac vu co potem zaowocowalo do dolaczeniem do FBN, kozaczyli do rli moich jakby byli panami swiata i z tego co wiem do szakiego i jego panienki co szaki chcial im wpie***lic i kitenosik lazil za nim osrany i ciagle sie dopytywal za co ..

PS : Jesli szatan mordorr to serio morderrca za ktorego tak sie podaje to ja mowie wam .. gosc ma o sobie bardzo duze mniemanie , wescie go dajcie na prezydenta , polityka , bo to teraz sie najbardziej liczy .. a jak to nie morderrca to zwracam honour Xd

Viraz od poczatku wiedzial, ze po stronie tej samej prawdopodobnie nie staniemy. Duzo razy o tym rozmawialismy, ale ja wciaz nie widze zadnego problemu, dla mnie w przeciwienstwie do pana Xaemusa wojna w grze nie oznacza wcale wojny na rl.

Webi
25-07-2007, 14:25
war war war :D:D swoja droga viraz to ciota to po co ma go ktos lubic?:>

Driger
25-07-2007, 15:38
Viraz od poczatku wiedzial, ze po stronie tej samej prawdopodobnie nie staniemy. Duzo razy o tym rozmawialismy, ale ja wciaz nie widze zadnego problemu, dla mnie w przeciwienstwie do pana Xaemusa wojna w grze nie oznacza wcale wojny na rl.

wiem .. wojna w rl xd ale to brzmi xD

@Webi .. nie wieksza od ciebie .. on jakos nie placil vu paymentu .. a ty zaplaciles z tego co wiem ale nie caly i potem musiala uciekac sobie p piramidkach w ank xD

Osobiscie ja do viraza nic nie mam , angoli , szwedow .. Tak wiec war its war ..

PS: Twoj post jakby emituje jakas zazdroscia xD
Wes sobie go przeczytaj a izastanow co nam chciales nim przekazac ..

Webi
25-07-2007, 15:47
Gdybys znal kilka faktow to bys rozumial pewne rzecyz inaczej. Natomiast twoja niewiedza moze tylko bawic te osoby, ktore wiedza troche wiecej niz ty.

Takze moze popytaj kumpli co mialem na mysli zanim powiesz mi po raz enty zebym przeczytal swoj post:)

Edit:
Do angoli nic nie masz? a do czarnuchow, albo szwabow?

Mam nadzieje, ze zrozumiales aluzje.