Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
tomi1990
05-06-2008, 20:40
battle trwa
Loyal to the end
Naj zajebisci jestescie phoenix i cioty z Siedlc
Alvaro89
05-06-2008, 20:47
Tomi nie chodze na dyskoteki...hujowo ci nie? xD
Tomi jak cos do mnie masz to mozemy sie zgadac podaj mi swoje dane lub ja podam ci moje wyjasnimy sobie kilka spraw co do mojego i twojego ryja :]
Sunze combo lider oj chyba to nie byl dobry pomysl :]
Battle i po battlu xD
Znubilismy w chuj takie zycie ;p
kierowca_smieciarki
05-06-2008, 21:09
Dziś to nie z hostujesz filmu xD
tomi1990
05-06-2008, 21:23
Dziś to nie z hostujesz filmu xD
1 filmik nagrywal He'nryk 2 Braavo
Co do ciebie alvaro wpadaj moge ci dac namiary tylko zebys sie nie zdziwil
Bo nie mam zamiaru jechac do chorzowa czy huj go wie gdzie tam mieszkasz za granica
Alvaro89
05-06-2008, 21:26
Oprocz tego ze jestes debilem to do Ciebie nic nie mam, ale z twojego posta widze ze ty mazs cos do mnie no to jak jestes taki kozak'' tylko zebys sie nie zdziwil'' no to wpadaj po mnie fajteSZe ty !
Marian666
05-06-2008, 21:30
Oprocz tego ze jestes debilem to do Ciebie nic nie mam, ale z twojego posta widze ze ty mazs cos do mnie no to jak jestes taki kozak'' tylko zebys sie nie zdziwil'' no to wpadaj po mnie fajteSZe ty !
wy*******aj scierwo z forum bo juz mi sie znudzilo czytanie twojego spamu
tomi1990
05-06-2008, 21:32
fajterem jestem wpadaj pizdo do piecek w sobote na imprezke zobacze twoj ryj tylko ahahah w kazda sobote mnie mozesz znalesc tylko zaluz swoja zajebista rozowa koszulke i mowilem z enie mam zamiaru jechac do ciebie po to tylko zeby dojebac dla typa ktory mysli ze jestes kozakiem w tibi moze i tak ale na ogol watpie dlamnie zawsze bdziesz sciera
Alvaro89
05-06-2008, 21:39
Tomi naprawde nie wiem co ty do mnie masz.A po drogie juz nie bede odpisywal na twoje posty na poziomie ''ej jestem kozak z kapturem mam kolegow i napierdole wszystkim yol''
Marian jesli znudzilo ci sie czytanie postow to poprostu ich nie czytaj lub dla zrelaksowania poczytaj jakas kreskowa albo cos;)
KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s ej tomi strasznie denerwowy jestes wyzyj sie na rl pierdolnij sie w leb lub pobij jakiegos 14 latka(tylko na tyle Cie stac) a nie sie na forum wyzywasz i w dodadku na mnie wiezs jak mi przykro jest jak mi tak piszesz ;(((((((
tomi1990
05-06-2008, 22:10
Tomi naprawde nie wiem co ty do mnie masz.A po drogie juz nie bede odpisywal na twoje posty na poziomie ''ej jestem kozak z kapturem mam kolegow i napierdole wszystkim yol''
Marian jesli znudzilo ci sie czytanie postow to poprostu ich nie czytaj lub dla zrelaksowania poczytaj jakas kreskowa albo cos;)
KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s ej tomi strasznie denerwowy jestes wyzyj sie na rl pierdolnij sie w leb lub pobij jakiegos 14 latka(tylko na tyle Cie stac) a nie sie na forum wyzywasz i w dodadku na mnie wiezs jak mi przykro jest jak mi tak piszesz ;(((((((
Czlowieku sram na ciebie a ty bys nawet nie dojebal dla 14-sto latka :( przykro mi sie robi gdy patrze na twoje rece 33 cm
Alvaro89
05-06-2008, 22:18
aj nie smutaj misq ;((( akcja charetatywna dla dzieci juz trwa nawet sms wyslalem zaniedlogo beda pieniadze by pomuc takim ludzia jak ty ;((( niesmutaj misiek.
btw co ma moja reka do tego tematu i kompleksy masz czlowieku?? nie kazdy musi byc wypakowany chyba co nie?? choc dam sobie glowe odciac ze jestes mojej postury.....
p.s podaruj tomiemu slonce nowa akcja charetatywna juz trwa wysylajcie sms pod nr 7200.
Znoobilismy strasznie ale my napewno nie bedziemy sie chowac w korytarzach :)
To dostane odpowiedz czy jest nowa wojna? :<
To dostane odpowiedz czy jest nowa wojna? :<
Nie, nadal jest stara i prędko się nie skończy.
Chodzi mi o Demonic Empire vs Equimanthorn.
Chodzi mi o Demonic Empire vs Equimanthorn.
Jak będzie wojna to deklaracje zobaczysz raczej na forum.tibia.com nie tu :|
Teraz po znacznym wzmocnieniu tzn vis maior Vu powinno sie odwazyc na open battle.Nie sadzicie?
Oni już się odważyli, ciekawe co dalej
Zapraszam dzis ponownie, podajcie dokladna godzine i jedziem
Jak będzie wojna to deklaracje zobaczysz raczej na forum.tibia.com nie tu :|
Poprostu widzialem jak biliscie Demonic Empire wiec tak sobie nie bijecie nie?
Ciekawie się zrobiło :P
GL.
/Jacek
Poprostu widzialem jak biliscie Demonic Empire wiec tak sobie nie bijecie nie?
Biliśmy Gauwart i pyrokara ale nikt inny z de nie wyszedł z pz, a Gauwart mówi że nie chce wojny tylko pare os z equi musi mu zapłacić :)))
Biliśmy Gauwart i pyrokara ale nikt inny z de nie wyszedł z pz, a Gauwart mówi że nie chce wojny tylko pare os z equi musi mu zapłacić :)))
I Faltena biliscie ;)
Karmazynowy_Poeta
06-06-2008, 15:31
I Faltena biliscie ;)
Nie ma żadnej wojny, to był test
Test czego, jezeli mozna wiedziec?
Test czego, jezeli mozna wiedziec?
Test hit =D
Ludzie jak chcecie sie dowiedziec czegos wiecej na temat problemow De z Equi~ to zapraszam do zalozenia kolejnego tematu, bo ludzie czytaja tu cos o normalnej wojnie, a nie ataki po kase...
tomi1990
06-06-2008, 17:51
Ludzie jak chcecie sie dowiedziec czegos wiecej na temat problemow De z Equi~ to zapraszam do zalozenia kolejnego tematu, bo ludzie czytaja tu cos o normalnej wojnie, a nie ataki po kase...
Dobrze powiedziane
Dobrze powiedziane
Jakby tak poczytac ostatnie 5 stron to bardzo malo mozna przeczytac o wojnie. Glownie mozna poczytac jak sie wyzywacie z Alvaro itd wiec co wam przeszkadza troszke spamu o De w eq~?
bo po co o to na forum pytasz, spytaj o Gauwartta przecież to twój kolega
On mnie nie lubi i dal mi ignore i nie chce ze mna rozmawiac ;/
Przechuj z niego :|
Pinty'ith
06-06-2008, 22:32
liz mu dalej moze sie odezwie... albo idz pokozacz na forum.tibia.com ^^
liz mu dalej moze sie odezwie... albo idz pokozacz na forum.tibia.com ^^
Ahahahahahahahahaha... sorry ponioslo mnie. Zabawny jestes ^^ I kto tu kozaczy na forum.tibia.com ja wyrazam swoje zdanie i sie nie boje robic tego z maina. Tak samo tutaj to robie. Najsmieszniejszy na tej wojnie byles wlasnie ty, ktory przylazl, nie byl na zadnym battlu i odszedl po 3-4 dniach. To zes sie nawalczyl fajterze. :D Jestem pewien w 100%, ze teraz Mordheim, Boytano, Omega i inni przeciwnicy DE beda mnie wysmiewac ^^ Looz jedziecie ;)
tomi1990 ZAMKNIJ MORDĘ FRAJERZE masz coś do Siedlec ?? to zapraszam. Zobaczymy czy będziesz taki kozak klopsie. Założę się że w rl jesteś cipak przez neta sie dowartościowujesz. Po chuj ciśniesz tutaj po całych Siedlcach jeżeli nikt z Siedlec publicznie na ciebie nie jedzie Popaprańcu. Weź wiaderko grabki i wy*******aj do piaskownicy
Sowx:
DATE TIME
2008-05 297h
2008-04 270h
2008-03 216h
2008-02 291h
2008-01 340h
2007-12 304h
2007-11 329h
Phoenix:
2008-05 280h
2008-04 222h
Mysle, ze zaden z nich nie jest nolifem i wogole prosze nie bijcie ;(
tany wynikow mi nie musicie wklejac bo przy sharowaniu z 3ema osobami mam 'gorszy' wynik od nich xDD
Czemu do Sowx'a nawiazales?
Ahahahahahahahahaha... sorry ponioslo mnie. Zabawny jestes ^^ I kto tu kozaczy na forum.tibia.com ja wyrazam swoje zdanie i sie nie boje robic tego z maina. Tak samo tutaj to robie. Najsmieszniejszy na tej wojnie byles wlasnie ty, ktory przylazl, nie byl na zadnym battlu i odszedl po 3-4 dniach. To zes sie nawalczyl fajterze. :D Jestem pewien w 100%, ze teraz Mordheim, Boytano, Omega i inni przeciwnicy DE beda mnie wysmiewac ^^ Looz jedziecie ;)
Ty za to fajter wyszedles z 2 razy i padles raz od dwoch osob, imponujacy wynik x)
Legendanebuli
07-06-2008, 09:43
Czemu do Sowx'a nawiazales?
Phoenix o Sowxie nawiązywał 24/7
Btw, Phoenix obiecuje ci, że się zdziwisz jak wbijesz bana ;];];];];]
@Tana mój jest no lifem, tylko nie bij OKAY?
PS. O KURWA MóJ SIEDZI JUż PRAWIE GODZINE NA KOMPIE, CYAAAA
Ty za to fajter wyszedles z 2 razy i padles raz od dwoch osob, imponujacy wynik x)
No to musze Cie zmartwic, no ale coz moze masz kilku ownerow i nie mowicie sobie wszystkiego nawzajem. Tak sie sklada ze bylem na prawie kazdym battlu. Wykluczajac te, w ktorych czasie mialem nauke. :) Powiedz mi, na ktorym mnie nie bylo mr.freepaccgiver <- nie tylko dla vo ale vu tez ^^ hihi sprzedali cie :D
No to musze Cie zmartwic, no ale coz moze masz kilku ownerow i nie mowicie sobie wszystkiego nawzajem. Tak sie sklada ze bylem na prawie kazdym battlu. Wykluczajac te, w ktorych czasie mialem nauke. :) Powiedz mi, na ktorym mnie nie bylo mr.freepaccgiver <- nie tylko dla vo ale vu tez ^^ hihi sprzedali cie :D
Widze ze przebywanie z guwarttem na jednym vt jest zarazliwe, no ale coz jeden wannabeboy wiecej na tym servie i tak niczego nie zmieni. Pacca kupilem jednego w zyciu za rl kase a reszte za kase w grze i nie kupilem nigdy nikomu pacca, wiec sprzedali to moze Twoj malutki mozdzek na bazarku, nie wiem nie wnikam.
ahh btw. no byles na 3 akcjach gratuluje
Widze ze przebywanie z guwarttem na jednym vt jest zarazliwe, no ale coz jeden wannabeboy wiecej na tym servie i tak niczego nie zmieni. Pacca kupilem jednego w zyciu za rl kase, wiec sprzedali to moze Twoj malutki mozdzek na bazarku, nie wiem nie wnikam.
ahh btw. no byles na 3 akcjach gratuluje
I po co sie wykrecasz? Nie potrafisz sie przyznac?
na akcjach bylem:1. mef'ry 2. rayan 3. ostatnie lb battle 4. darashia dywanik jak uciekliscie na edron 5. jak po malgasa lecieliscie 6. jak po mirazza lecieliscie
To, na ktorych mnie nie bylo? Na dworcach przylecialem noobem pozniej bo za pozno przyszedlem do domu i raczej sam przez was bym nie przebiegal wiec jak byl sens isc mainem? Camp gdzie padlo duzo osob tak samo stalem na statku, ale nie wychodzilem pozniej bo stali tam ludzie od was. To na jakich mnie jeszcze nie bylo?:)
Pinty'ith
07-06-2008, 11:13
I po co sie wykrecasz? Nie potrafisz sie przyznac?
na akcjach bylem:1. mef'ry 2. rayan 3. ostatnie lb battle 4. darashia dywanik jak uciekliscie na edron 5. jak po malgasa lecieliscie 6. jak po mirazza lecieliscie
To że byłeś nie watpimy ale chyba w pz :S
To tak samo jak ja bym powiedzial ze bylem na wszystkich ;D
To że byłeś nie watpimy ale chyba w pz :S
To tak samo jak ja bym powiedzial ze bylem na wszystkich ;D
Blablabla odpowiedz na poziomie 12-letniego dziecka. :)
tomi1990
07-06-2008, 12:13
tomi1990 ZAMKNIJ MORDĘ FRAJERZE masz coś do Siedlec ?? to zapraszam. Zobaczymy czy będziesz taki kozak klopsie. Założę się że w rl jesteś cipak przez neta sie dowartościowujesz. Po chuj ciśniesz tutaj po całych Siedlcach jeżeli nikt z Siedlec publicznie na ciebie nie jedzie Popaprańcu. Weź wiaderko grabki i wy*******aj do piaskownicy
Pierdole cie i twoich sprzedawcow jajek z siedlc chcesz podam ci namiary wpadniesz mieszkam kolo olsztyna pierdolona medo mam wyjabene na ciebie i twoich kolegow bez mozgu ;) a naj bardziej pierdoli z ryja dla phoenixa jebany sprzedawczyk
Legendanebuli
07-06-2008, 12:28
Pierdole cie i twoich sprzedawcow jajek z siedlc chcesz podam ci namiary wpadniesz mieszkam kolo olsztyna pierdolona medo mam wyjabene na ciebie i twoich kolegow bez mozgu ;) a naj bardziej pierdoli z ryja dla phoenixa jebany sprzedawczyk
Władzy mu się zachciało, ale zapomniał że Wawiernia miał passy do wielu charów, do jego również, i nie zmarnowałem tego ; ]
tomi1990
07-06-2008, 13:21
Władzy mu się zachciało, ale zapomniał że Wawiernia miał passy do wielu charów, do jego również, i nie zmarnowałem tego ; ]
;) wladze bedzie mial jak wypnie vu na niego dupe na koniec
Character Information
Name: Gharn Evas
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 86
Jun 07 2008, 13:06:08 CEST Died at Level 88 by a water elemental
Jun 07 2008, 12:52:57 CEST Died at Level 88 by a water elemental
VU samo sie wykonczy hahaha
tomi1990
07-06-2008, 14:00
Tera tak z ciekawosci pytam czy typ ktory gra teraz masa nie jest przypadkiem z siedlc?:baby:
Legendanebuli
07-06-2008, 14:11
Tera tak z ciekawosci pytam czy typ ktory gra teraz masa nie jest przypadkiem z siedlc?:baby:
Był... może przez jakieś 2 tygodnie
Tomi mameło. Sądząc po tym co i jak piszesz wywnioskowałem że jesteś małym niedo*******m wieśniokiem z słomą w butach. Wy*******aj do stodoły krowy doić , mleko sprzedać trzeba bo na internet nie starcza
TheDwarf
07-06-2008, 14:54
Fajnie wiedzieć.
Legendanebuli
07-06-2008, 15:04
Fajnie wiedzieć.
Nie bój się Hidek, nie na każdego mam listy.
Na kolegów nie robiłem(dlatego mam na Phoenixa ;[)
tomi1990
07-06-2008, 16:36
Tomi mameło. Sądząc po tym co i jak piszesz wywnioskowałem że jesteś małym niedo*******m wieśniokiem z słomą w butach. Wy*******aj do stodoły krowy doić , mleko sprzedać trzeba bo na internet nie starcza
To sie mylisz mam 18 lat jestem z miasta ;] po 2 wiesz co ja wywnioskowalem ze ty z kolegami z siedlc byscie swoje matki sprzedali za gp
Nie bój się Hidek, nie na każdego mam listy.
Na kolegów nie robiłem(dlatego mam na Phoenixa ;[)
Na co czekasz?
Legendanebuli
07-06-2008, 19:05
Na co czekasz?
Na delate warninga ;];];];];];];]
Na delate warninga ;];];];];];];]
To sobie poczekasz :)
a co bedziesz za niego fragi na noob charach wbijal?
U nas byl smieciem, u was jest guru.
Jak widac troszke sie roznimy, a ze na openke nie wyszliscie szkoda, chyba wam sie exp znudzil.
Nie dzis to jutro
elo
Legendanebuli
07-06-2008, 21:52
Wiem, bo żeby wbić delate warninga, to trzeba ludzi zabijać, a żeby kogoś zabić TO TRZEBA WYJść Z PZA
To ze golob no lifer gra 24/h to nie znaczy że wszyscy tacy są. Nie znasz nikogo z Siedlec jedynie goloba i macka. Siedlczanin miał retired dłuuuugo. Kaytek już nie gra. Ja zrokowalem chara. A inni grają sporadycznie więc odpierdol sie klopsie od siedlec bo nic na temat tego miasta nie wiesz ;)
bojtan na openie prawda ze waleczny co?HEHEHEH :**** dla boytana
http://img386.imageshack.us/img386/8361/boytanjw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/8361/boytanjw7.026f1a3b9a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=386&i=boytanjw7.jpg)
Legendanebuli
07-06-2008, 23:17
To ze golob no lifer gra 24/h to nie znaczy że wszyscy tacy są. Nie znasz nikogo z Siedlec jedynie goloba i macka. Siedlczanin miał retired dłuuuugo. Kaytek już nie gra. Ja zrokowalem chara. A inni grają sporadycznie więc odpierdol sie klopsie od siedlec bo nic na temat tego miasta nie wiesz ;)
Ahhh tak, a Sowx?
Sowx no lifuje w chuj, Mati nie wspomne
Opowiem wam pewną historię:
Godzina 9, wszedłem se na venta, poczytać eriga i w ogóle, ponieważ miałem na 11 do szkoły.
Mati pyta się bodajże Legenda "przetrzymasz mi frosty na jakieś 2-3h? bo musze iść do szkoły oceny poprawić".
Legend mówi "ok"
Mati powiedział "to ja ide narazie"
Po 20 minutach wchodzi Mati i mówi siema
Ja do niego "toż w szkole miałeś być"
A wasz fajny Phoenix powiedział "a byłem 10 minut w szkole ale mi się znudziło i wróciłem"
Wiem, bo żeby wbić delate warninga, to trzeba ludzi zabijać, a żeby kogoś zabić TO TRZEBA WYJść Z PZA
Co jak co ale o pzcie nie wspominaj po ostatnich dwóch dniach:)
Legendanebuli
08-06-2008, 02:23
Chuj wie, tydzień nawet na kompa nie wchodziłem, a dzisiaj byłem, no to w sumie dla mnie nic się nie zmieniło po za tym że Yugimu w nocy expił.
Btw, kupujcie tickety w mojej loteri, kasa mi potrzebna ; [
no wlasnie, vu epxilo ale zle vo znuff sie zebralo i z 16stu online zrobilo sie 3ech niewiedzacych oco chodzi, bo Ci co wiedzieli oco kaman dali loga bojac sie wpierdolu, a my dzielnie czekalismy 1h na pustyni
swoja droga ciekawe co sie stalo tym razem, pewno exp sie znudzil to daliscie loga, a moze mieliscie rl life? hm, niewiem
@Vish'ra
03:25 Gauwartt'Pulse [100]: Boytano
03:25 Gauwartt'Pulse [100]: let the bodies hit the floor
03:25 Gauwartt'Pulse [100]: Its official :)
zaczepny z niego chłoptaś, chyba wypowiedział nam wojne jak dobrze rozumiem
Kozaki byliscie jak blessow nie mielismy, a jak juz kupilismy to cali obsrani ;<
HAAHHAHA siedziales 3 miesiace+ w pzcie a teraz kozak? dziwnym trafem wczoraj jak sie tylko wlogowalismy i chcielismy sie bic wy od razu musieliscie spadac ;<
Legendanebuli
08-06-2008, 09:53
HAAHHAHA siedziales 3 miesiace+ w pzcie a teraz kozak? dziwnym trafem wczoraj jak sie tylko wlogowalismy i chcielismy sie bic wy od razu musieliscie spadac ;<
Przecież każdy na mecz poszedł ; (
BTW, KURWA KUPOWAć TICKETY NA LOTERI, KASA MI POTRZEBNA
@Vish'ra
03:25 Gauwartt'Pulse [100]: Boytano
03:25 Gauwartt'Pulse [100]: let the bodies hit the floor
03:25 Gauwartt'Pulse [100]: Its official :)
zaczepny z niego chłoptaś, chyba wypowiedział nam wojne jak dobrze rozumiem
chchehceh w końcu co?=D
tomi1990
08-06-2008, 11:00
Wystarczy mi tylko jedno ze sprzedajecie sie ;) wasze piksele wiecej sa warte od waszych matek
chchehceh w końcu co?=D
CHECHHECEHCCEH chyba chcesz zebym tam do de doszedl?
jak tak bardzo chcesz wojny to wy********j do vu, tam wsyztskich biora.
Legendanebuli
08-06-2008, 11:27
GROźNY COO
chchehceh w końcu co?=D
CHECHECHE z tego co widze to jednak wy szukacie wojny :)
Thunderbolt
08-06-2008, 12:35
hahhahahahah i kto to mówi... zal! To wy braliscie kazdego ktory wam troszeczke przylizal dupcie. Vu zbiera natomiast do gildii tylko zasluzonych i ziomkow z rl. Poza tym jeszcze kilka dni temu sam chciales tam dojsc jednak takich c.w.e.l.i jak ty nie przyjmuja ;<
Zacytuję Matełusza: "Demonic Empire = Gay Empire" :]:]:]
hahhahahahah i kto to mówi... zal! To wy braliscie kazdego ktory wam troszeczke przylizal dupcie. Vu zbiera natomiast do gildii tylko zasluzonych i ziomkow z rl. Poza tym jeszcze kilka dni temu sam chciales tam dojsc jednak takich c.w.e.l.i jak ty nie przyjmuja ;<
ZIP Skład, co?
Zacytuję Matełusza: "Demonic Empire = Gay Empire" :]:]:]
HEHEHEHEHEHEHE
TheDwarf
08-06-2008, 14:29
CHECHCEHCHCHEHE pszeciesz widzisz kto wojenkem zaczol niejaki gauwart'pulse ktury jest swe :flaga_swe: a nasi waleczni polacy tylko pszyjeli jego 2 nagie mjecze tudziesz siekjerki :axeman: skoro oby2 strony hcom wojny to nieh majom wojne a fszyscy kupcy i kapuani nieh zostawiom ih w spokoju :cup:
LET THE LOOT SHIT THE FLOOR.
Alvaro89
08-06-2008, 17:00
Dzisiejsza akcja wygladala ''prawie jak open'' XD
Ano slyszalem, ze ladny battle byl. Jaki wynik?
Nie wiem jaki byl wynik, wiem ze jutro erig bedzie czerwoniutki xD
Hehe ;) A moze jakis film ktos hostnie?
od nas 23~od vu 25~, a wiec remis, my odkupilismy blessy i wrocilismy, vu chyba kasy nie mialo? ; pzreszta nei wiem, nie wnikam, dozobaczenia niedlugo na pustyni
od nas 23~od vu 25~, a wiec remis, my odkupilismy blessy i wrocilismy, vu chyba kasy nie mialo? ; pzreszta nei wiem, nie wnikam, dozobaczenia niedlugo na pustyni
Hehehehe zartowniś :p
@Film v
http://www.***********.com/886113518.html
Zartownis czy nie, s*******aliscie do svar ile sil w nogach mimo ze koledzy wasi padali ;p
Ja wciaz czekam na normalnego opena na ank xD
Wiesz Rafalku niektorzy chcieli juz isc i poogladac mecz. Sa ludzie majacy kilka zainteresowan nie tylko tibia.
@safe
Dobry z maty jestes, jakis typ dal posta na tibia.com i tam ewidentnie jest ze minimum 30 od was... pewnie jeszcze niewszyscy.
sry za double posta
1.Stonecutter Knight
Jun 08 2008, 15:59:16 CEST Killed at Level 187 by Morrderca
and by Andrenos
2.Celandia
Jun 08 2008, 16:25:04 CEST Killed at Level 244 by Xefi Nenix
and by Castor Greey
3.Sunze
Jun 08 2008, 16:03:16 CEST Killed at Level 127 by Deerdek
and by Zevie Siltron
4.Viraz
Jun 08 2008, 16:04:54 CEST Killed at Level 141 by 8.Alucard Spark
and by Sorrandor
5.Celdius
Jun 08 2008, 15:46:32 CEST Killed at Level 102 by Arthas of nebula
and by Zevie Siltron
6.Don Azazel
Jun 08 2008, 15:40:41 CEST Killed at Level 88 by Huan Yan
and by Redeo
7.Fajny Ludek
Jun 08 2008, 15:58:44 CEST Killed at Level 97 by Asanil
and by Zevie Siltron
8.Heinzkuttin
Jun 08 2008, 15:29:53 CEST Killed at Level 90 by Jerphyn Tarkst
9.Xendosa
Jun 08 2008, 16:03:46 CEST Killed at Level 139 by Arthas of nebula
and by Heiks
10.Scorpion Hammer
Jun 08 2008, 16:05:46 CEST Killed at Level 108 by Arthas of nebula
and by Andrenos
11.Tana Max
Jun 08 2008, 16:05:03 CEST Killed at Level 145 by Andrenos
and by Heiks
12.Zagoon Voth
Jun 08 2008, 15:45:50 CEST Killed at Level 78 by Redeo
and by Andrenos
13.Bandaleros
Jun 08 2008, 16:00:51 CEST Killed at Level 144 by Huan Yan
14.Estana
Jun 08 2008, 16:05:12 CEST Killed at Level 149 by Asanil
and by Andrenos
15.Gun Kata
Jun 08 2008, 15:30:37 CEST Killed at Level 131 by Zevie Siltron
and by Alucard Spark
16.Kiilto Kupoli
Jun 08 2008, 15:56:09 CEST Killed at Level 144 by Heiks
and by Mebistofeles
17.Vaphoor
Jun 08 2008, 16:03:03 CEST Killed at Level 125 by Sir Skrobek
and by Siedllczanin
18.Wolgler De'Zul
Jun 08 2008, 15:59:07 CEST Killed at Level 119 by Andrenos
and by Huan Yan
19.Aymoraxis
Jun 08 2008, 15:19:30 CEST Killed at Level 180 by Jerphyn Tarkst
and by Xanoxin
20.Lomees
Jun 08 2008, 15:47:17 CEST Killed at Level 166 by Skin Arno
and by Macius de'Down
21.Neavon
Jun 08 2008, 15:59:19 CEST Killed at Level 121 by Asanil
and by Morrderca
22.Rezo Valgaav
Jun 08 2008, 15:29:49 CEST Killed at Level 140 by Zevie Siltron
23.Vius
Jun 08 2008, 15:43:50 CEST Killed at Level 96 by Arthas of nebula
and by Mebistofeles
24.Braavo
Jun 08 2008, 16:09:03 CEST Killed at Level 103 by Mebistofeles
and by Sfoqs
25.Pyrokar Aldix
Jun 08 2008, 15:29:17 CEST Killed at Level 99 by Sfoqs
and by Lycha
26.Pentagram-Neo
Jun 08 2008, 15:59:46 CEST Killed at Level 92 by Asanil
27.Zak Skeleton
Jun 08 2008, 15:19:02 CEST Killed at Level 71 by Mebistofeles
and by Lord Arcticus
28.Verimes
Jun 08 2008, 15:59:32 CEST Killed at Level 86 by Heiks
29.Meusz
Jun 08 2008, 15:28:14 CEST Killed at Level 78 by Sir'Bandar
and by Siedllczanin
31.Xaemus Serigimox
Jun 08 2008, 16:05:44 CEST Killed at Level 164 by Phoenix of Nemesis
and by Sfoqs
32.Akaryl
Jun 08 2008, 16:22:35 CEST Killed at Level 98 by Xefi Nenix
and by Skin Arno
33.Broniox
Jun 08 2008, 15:39:23 CEST Killed at Level 90 by Phoenix of Nemesis
and by Lord Arcticus
34.Jorge Seth
Jun 08 2008, 16:04:44 CEST Killed at Level 84 by Mebistofeles
and by Asanil
Tylko niepiszcie, ze placze o fragi.
Wiesz Rafalku niektorzy chcieli juz isc i poogladac mecz. Sa ludzie majacy kilka zainteresowan nie tylko tibia.
nie mowisz chyba o sobie ?
@August, nikt nie placze o fragi ale róznica leveli powalająca.
dzis nasi ludzie wykazali sie odwaga idac drugi raz bez blessów bo jak dobrze wiemy blokowaliscie npc zebysmy nie przyszli drugi raz od tylu:p
Jak widzicie sami bylo inaczej ;d
a i jak nie wnikacie we fragi i dodajecie nam jakichs zaków skeletonów etc
to policzcie moorga alexusa i tave thonk rowniez
dzis nasi ludzie wykazali sie odwaga idac drugi raz bez blessów bo jak dobrze wiemy blokowaliscie npc zebysmy nie przyszli drugi raz od tylu:p
opisz to dokladniej bo nie rozumie
nie no wiem sunze przeciez ze ci wszyscy z poza gildi to niebyli z wami oni tam expili i vu pa robilo, ta?
Legendanebuli
08-06-2008, 19:25
nie no wiem sunze przeciez ze ci wszyscy z poza gildi to niebyli z wami oni tam expili i vu pa robilo, ta?
Pamiętasz jak sytuacja wyglądała pół roku temu?
To my zabijaliśmy ludzi którzy byli z wami, liczyliśmy jako fragi, a wy mówiliście że nawet nie znacie. To samo tyczy się jakiegoś Zak Skeletona, koleś przyszedł pomagać, ale nikt go o to nie prosił.
Ale tak swoją drogą to nawet długo się leczyłem jak na 84 eka ; <
nie mowie ze nie byli od nas bo nam pomagali , ale jak sam dobrze wiesz tez z wami bylo kilku supporterów :p
Bosy_Wiesniak
08-06-2008, 19:51
Robie nowego chara, mialem pecha padlem od dwoch najwiekszych debili. Nastepnym razem badzcie tak mili i niech mnie morrderca z castorem zabije jak cos. Dziekuje i pozdrawiam.
BTW, po glebszym przemysleniu dobrze ze od derdka nie padlem, nie dosc, ze bylby det, to jeszcze syfilis czy inna różyczka i dwa tygodnie rekonwalescencji.
@safe
Dobry z maty jestes, jakis typ dal posta na tibia.com i tam ewidentnie jest ze minimum 30 od was... pewnie jeszcze niewszyscy.
Sunze liczy, ja tylko powtorzylem, a matma nic do tego niema
@Hubert
HAHAHAHHA TAK MY NIE MAMY RL LIFE< WY MACIE, ZWLASZCZA TY, MAM CI WKLEIC ARCHIWUM JAK MIALES KONCZYC GRE ALBO UKRYWALES TIBIE PRZED MONIKA? WIEC NIE PIERD*L
nawet, jezeli byloby 35;0, jutro odrobimy, bo oceny wystawione i my moemy zostac w domu :D
Sunze liczy, ja tylko powtorzylem, a matma nic do tego niema
@Hubert
HAHAHAHHA TAK MY NIE MAMY RL LIFE< WY MACIE, ZWLASZCZA TY, MAM CI WKLEIC ARCHIWUM JAK MIALES KONCZYC GRE ALBO UKRYWALES TIBIE PRZED MONIKA? WIEC NIE PIERD*L
nawet, jezeli byloby 35;0, jutro odrobimy, bo oceny wystawione i my moemy zostac w domu :D
ojj klocus klocus ... bo nie gram a ze dzis sie nudzilem bo sie zle czulem i nie chcialo mi sie nigdzie isc to sobie troche pomoglem "kolega" (bylym kolega nawiasem mowiac bo oni ze mna nie chce juz rozmawiac xD)
pomagasz kolegĄ? ja tesz hehehs :)%#$%# <pl>
nie mam zamiaru uczestniczyc w waszym wytykaniu wad i wychwalaniu swoich zalet. Powodzenia wam zycze i duzo wycieczek po blessy.
Zmieniajac temat powiem ze dzisiejszy mecz bym CHUJOWY BO ZEBY KURWA POLAK NAM 2 BRAMKI STRZELIL TO JEST KURWA TRAGEDIA.
Przynajmniej Robuś nas nie waziodl. Brawa dla Kubicy i oby utrzymal prowadzenie w klasyfikacji generalnej.
Chcialbym takze pozdrowic POLSKA OBRONE ktora potrzebuje jeszcze troche potrenowac.
Dobra Ty nic nie mow o kolegach bo sam sobie jestes winien ze ich nie masz
vu sie trzymaj jednej guild juz w hoi czasu. Wy pajace z vo tana, xeam, i inne żydy zmieniali w kółko gildie po tym jak przegrywali opena. Ciekawe co teraz będzie jak Vu wyprzedzi was we fragach ?? Zmienicie nazwę guild ??
Ta juz mysle nad nowa nazwa
starysiad
09-06-2008, 00:21
Mocni zawodnicy z Was, szczerze podziwiam, godzina okolo 22, a wy dziubiecie posty na tibia.pl. Wogole wiecie ze Polacy dzisiaj grali na Euro?
Piwka byscie sie napili, pogadali jaki to Zurawski dzisiaj zjebany byl itp., a nie o jakiejs tam bieganina na Svar~ :confused:
Nie no, jezeli liczac kazdego waszego fraga na ludziach ktorzy tam byli to nasze fragi na 2gich charach typu Moorg Alexus tez powinny byc zaliczone... giant wiedzial ze jak zwykle sie wyjebie na knighcie to poszedl na palku ktorego do fragow nie dolicza...
Mocni zawodnicy z Was, szczerze podziwiam, godzina okolo 22, a wy dziubiecie posty na tibia.pl. Wogole wiecie ze Polacy dzisiaj grali na Euro?
Piwka byscie sie napili, pogadali jaki to Zurawski dzisiaj zjebany byl itp., a nie o jakiejs tam bieganina na Svar~ :confused:
Piwka to i owszem, ale nigdy nie lubialem ogladac meczy to po co teraz mam sobie tylek zawracac? Akurat przełączalem z kanalu na kanal i widzialem wszystkie gole, to ze Ebiemu gola nie uznali to byl czysty nie fart... Pierwszy gol Podolskiego tez byl fartem, 1 sec szybciej by wybiegl przed obronce i bylby spalony...
No licząc tylko fragi vu i vo to taki wynik był. Tylko nie zapominaj żydowski kmiocie, że przyszliście z przydupasami, (70+ lvle) którzy też się wy*****li. Wlicz też dziada xeama, xentariona, braavo, pyrokara 100+ lvle. Wiec tak dla twojej i innych informacji dostaliście w pizdę 40~ do 23 ( nie jest to dokładny wynik, ale coś w tych granicach) a co do kasy sie nie martw ;)
Nasze morale nie spadają, a w kasie osobiście jestem na + niż przed openem :7
Pozdro<<<<<<
BTW.A jak chcesz pełną listę to napisz, to ci kurwa wypisze wszystkich co do jednego ;]
No licząc tylko fragi vu i vo to taki wynik był. Tylko nie zapominaj żydowski kmiocie, że przyszliście z przydupasami, (70+ lvle) którzy też się wy*****li. Wlicz też dziada xeama, xentariona, braavo, pyrokara 100+ lvle. Wiec tak dla twojej i innych informacji dostaliście w pizdę 40~ do 23 ( nie jest to dokładny wynik, ale coś w tych granicach) a co do kasy sie nie martw ;)
Pozdro<<<<<<
BTW.A jak chcesz pełną listę to napisz, to ci kurwa wypisze wszystkich co do jednego ;]
ja nie wnikam we fragi, ale wy robicie z siebie pajaców dodajac hissiego 50lvl i jakichs pajaców jak zak skeleton co pierwszy raz na oczy widzialem.
Jezeli podniecaja Cie fragi na 70 levelach to pozdro ;)
Legendanebuli
09-06-2008, 12:14
Taq, My Jesteśmy Fajni, Zabiliśmy 40 Osób, Padliśmy, Nie Mamy Kasy, Nie Expimy, I Mamy Niunia, Nodo, Efaksa I Sfoksa
Elo Elo Elo Elo Czy Pienc Zero ;]]]]]]]]]]]]]]
co masz do efaxa?;)
Wyznał mi miłość a ja go odrzuciłem i teraz mści się za zranione serce :(:(:(
vu sie trzymaj jednej guild juz w hoi czasu. Wy pajace z vo tana, xeam, i inne żydy zmieniali w kółko gildie po tym jak przegrywali opena. Ciekawe co teraz będzie jak Vu wyprzedzi was we fragach ?? Zmienicie nazwę guild ??
Angel-Alex Mar 14 2008
Andrenos (Soltyso) Apr 07 2008
Heiks (Hans Klos) Mar 20 2008
Jerphyn Tarkst Mar 15 2008
Sztama Apr 02 2008
Tinti Zareda Jun 05 2008
Vane Dare May 01 2008
Xanoxin May 31 2008
Yugimu Apr 20 2008
Zevie Siltron Jun 05 2008
Asto Shio Apr 16 2008
Gharn Evas Apr 30 2008
Gold Shooter May 01 2008
Lycha Apr 02 2008
Sathaine Mar 14 2008
Sir Skrobek Apr 02 2008
Sir'Bandar Mar 15 2008
Skin Arno Apr 02 2008
Alado the Knight Jun 05 2008
Giant evil hero Apr 30 2008
Tez wlasnie tak sadze, ze w jednej ekipie, bez zadnych dodatkow ;)
aha i z eriga wynika ze bylo 20:20
VO stracilo 19,6kk expa~
vu stracilo 20,1kk~
wiec chyba remis, co?
btw.
13:11 You advanced from Level 144 to Level 145.
http://img206.imageshack.us/my.php?image=archerarthasta2.png
http://img206.imageshack.us/my.php?image=arthaspizdyjg4.png
http://img247.imageshack.us/my.php?image=nodoisarthaszg1.png
http://img206.imageshack.us/my.php?image=arthassfoqsgc4.png
i tak, fragi to wszystko, na tej wojnie mevionek wbil 30lvli, ja 30, cela i tak ma 5na +, sck,mengirt,wickanina,masakratus i reszta tez kilka wbili. U was arthas o 8 spadl, arcticus tez jakos tak i inni ;) wiec o czym do mnie mowisz, a jak vu dostalo okazje 2 dni na expa to arcticus wyjeb*l cala kase na wrl z sd i nie ma na blessy teraz, a gharn evas wywalil sie 3 razy xd
Pozdro<<<<<<
Pytanko, po jaką cholerę odpisujesz na posty tego śmiecia w takim tonie? Nie odpisuj na zaczepki tego frajera. Osobiście jak pojawi się tana na tibi to ja profilaktycznie daje mu ignora, aby mnie nie załamywał swoją głupotą...
Angel-Alex Mar 14 2008
Sztama Apr 02 2008
Tinti Zareda Jun 05 2008
Vane Dare May 01 2008
Xanoxin May 31 2008
Yugimu Apr 20 2008
Asto Shio Apr 16 2008
Gharn Evas Apr 30 2008
Gold Shooter May 01 2008
Lycha Apr 02 2008
Sathaine Mar 14 2008
Sir Skrobek Apr 02 2008
Sir'Bandar Mar 15 2008
Skin Arno Apr 02 2008
VO stracilo 19,6kk expa~
vu stracilo 20,1kk~
wiec chyba remis, co?
btw.
http://img241.imageshack.us/img241/3797/archerarthasck2.th.png
http://img169.imageshack.us/img169/5619/arthassfoqssu0.th.png
http://img168.imageshack.us/img168/8800/nodoisarthashg7.th.png
i tak, fragi to wszystko, na tej wojnie mevionek wbil 30lvli, ja 30, cela i tak ma 5na +, sck,mengirt,wickanina,masakratus i reszta tez kilka wbili. U was arthas o 8 spadl, arcticus tez jakos tak i inni ;) wiec o czym do mnie mowisz, a jak vu dostalo okazje 2 dni na expa to arcticus wyjeb*l cala kase na wrl z sd i nie ma na blessy teraz, a gharn evas wywalil sie 3 razy xd
jak liczysz tylko eriga to gz dla ciebie :)
fajnie ze lvl wbiles, jestem zachwycony twoim osiagniecem, a te linki to se w dupe wsadz
Legendanebuli
09-06-2008, 14:43
co masz do efaxa?;)
Szczerze to bez kitu nic do niego nie mam, bo z tego co wiem to nie najeżdża na nikogo, po za jedną wadą.
Bo uważa się że na wojnie z last hope był jedną z najlepszych osób i w ogóle Sfoqsa udaje ;<
Szczerze to bez kitu nic do niego nie mam, bo z tego co wiem to nie najeżdża na nikogo, po za jedną wadą.
Bo uważa się że na wojnie z last hope był jedną z najlepszych osób i w ogóle Sfoqsa udaje ;<
Hmm dziwne jakoś nie wydaje mi się , żebym wypowiadał się obszerniej na temat wojny z lh. Jak już to prostowałem pewne fakty.
Bosy_Wiesniak
09-06-2008, 17:20
Przeczytałem i zamarłem. Po dłuższej chwili otumanienie mineło, WC, gacie w dół i patrzę. Co widzę? W sumie nic wielkiego pisior jak pisior, ale skóre ma po sam łeb, więc "komplementy" o żydostwie zostaw dla swoich braci z VU.
PRZECINEK PRZED I? Zyd jakis czy tylko mowe ojczysta kaleczy?
Nebulafighter
09-06-2008, 17:26
Przeczytałem i zamarłem. Po dłuższej chwili otumanienie mineło, WC, gacie w dół i patrzę. Co widzę? W sumie nic wielkiego pisior jak pisior, ale skóre ma po sam łeb, więc "komplementy" o żydostwie zostaw dla swoich braci z VU.
PRZECINEK PRZED I? Zyd jakis czy tylko mowe ojczysta kaleczy?
Tam tez taki madry byles penisobrody ??:O
TheDwarf
09-06-2008, 17:45
Wzywam jeszcze raz do zaprzestania antysemityzmu na tym forum. To jest dziecinne.
lycha_ziom
09-06-2008, 18:48
Angel-Alex Mar 14 2008
Sztama Apr 02 2008
Tinti Zareda Jun 05 2008
Vane Dare May 01 2008
Xanoxin May 31 2008
Yugimu Apr 20 2008
Asto Shio Apr 16 2008
Gharn Evas Apr 30 2008
Gold Shooter May 01 2008
Lycha Apr 02 2008
Sathaine Mar 14 2008
Sir Skrobek Apr 02 2008
Sir'Bandar Mar 15 2008
Skin Arno Apr 02 2008
VO stracilo 19,6kk expa~
vu stracilo 20,1kk~
wiec chyba remis, co?
btw.
jezeli sie nie przejmujecie fragami to czemu to podliczasz -.-
żebyś ty sie przejął HEHEHEHHEE?
ta wiem, jestem faj ny ;][;[;[;';[;];;];];];];];
Zebys sie podniecil i napisal tego posta xD
lolkowo21
09-06-2008, 20:47
Jak spamujcie, to i ja pospamuje :D
Za górami, za lasami Vu expiło se Charami
pekowali, zabijali i z expowisk wyganiali
Az pewnego, milutkiego Rankaaa..
wpadli rozbójnicy i zabili Huan Janka !
Wtedy Vu sie pogniewało, i wojenkę wywołalo..
byli meżni, i odważni, nawet potem sie z nich lało
Jednak to na dziś za mało, bo w pz sie siedziało..
tak do dziś.. ten świat wygląda..
wiec,wychodzi morał z tego ..
nie bądź z vu..nie zgnij w dp
Całkiem całkiem ale ostatnia linijka się nie rymuje
Całkiem całkiem ale ostatnia linijka się nie rymuje
ta JA ZROBIE LEPSZY
Efax Efax kupił chara
lepszego niż moja stara
prawie nim nie ginie
czeka aż pz minie
Efax Efax nigdy nie przestaje
nawet jak mu pala staje
morduje królów z opozycji
i czlonków koalicji
Efax Efax nasz kochany
na outficie ma 2 plamy
On nas wszystkich wymorduje
z okrzykiem : PADAĆ CH*JE
ta JA ZROBIE LEPSZY
Efax Efax kupił chara
lepszego niż moja stara
prawie nim nie ginie
czeka aż pz minie
nawet jak mu pala staje
i czlonków koalicji
Efax Efax nasz kochany
na outficie ma 2 plamy
Filip OWNED xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Angel-Alex Mar 14 2008
Sztama Apr 02 2008
Tinti Zareda Jun 05 2008
Vane Dare May 01 2008
Xanoxin May 31 2008
Yugimu Apr 20 2008
Asto Shio Apr 16 2008
Gharn Evas Apr 30 2008
Gold Shooter May 01 2008
Lycha Apr 02 2008
Sathaine Mar 14 2008
Sir Skrobek Apr 02 2008
Sir'Bandar Mar 15 2008
Skin Arno Apr 02 2008
VO stracilo 19,6kk expa~
vu stracilo 20,1kk~
wiec chyba remis, co?
btw.
klocuś, nie exp sie niczy :P nie nie zapomnij ze moze byc -96,075,362 + (-48,613,710) + (-32,377,437) expa. Ale to trzymam dla siebie i jako ze jestesmy (Bylismy kolegami) zyje w legalnej walce.
grajmy, wygrywajmy i przegrywajmy w normalnej lisce ~35 do ~20 to nie to samo co 19,6kk vs 20,1kk
lolkowo21
09-06-2008, 22:25
zamiast "okrzykiem" by było Krzykiem i by było chyba lepiej :P
/FIkus
Do żydostwa mam pytanie,
choć hunta mogę dostać za nie
Nie posiadam tutaj chara,
tak więc czekać może kara
czy żydostwo tutaj rządzi?
czy też myślą że są zdolni ?
Bo openki są już nasze
Bo już Siedlce nie są wasze
Cza do temple sie przenosić
bo zaczęli dziś juz kosić
Sprzątać gówno z ulic veno
Wy*******ać bo już ciemno
Gonic krowy do stodoly
Bo itemki cza na stoły
Nobki muszą się napatrzeć
Chwale trzeba już dziś zatrzeć
Tak więc trzeba już s*******ać
I o paymenty będziecie błagać :)
Alvaro89
09-06-2008, 22:59
Wierszyk Wolgera wymiata
OWNED hahahahahaha
chodz do efaxa niemam nic.
Wierszyk Wolgera wymiata
OWNED hahahahahaha
chodz do efaxa niemam nic.
Chłopaku, mój nick pisze się Wolgler a nie Wolger k?
ALe siedlczaninowy chłopak to przeostrego dissa odjebal nie ma co:|
Dalej czekam na ripostę
Więc boicie się, to proste
to że farta wciąż mieliście
to nie znaczy że już wygraliście
Dojebiemy wam wieśniaki
Dostaniecie po dupie jebane pędraki
Olecko dzisiaj expic pragnie
lecz to koniec, skończycie marnie.
Tana biega już z jęzorem
reszta żydów, zainteresowanie spore
do tond expic pragnęliście
to się skończy, PRZEGRALIŚCIE
teraz my to nadrobimy
nasze straty nadgonimy
Będzie wojna, wojna sroga
Lecz żydostwo czeka trwoga
Dalej czekam na ripostę
Więc boicie się, to proste
to że farta wciąż mieliście
to nie znaczy że już wygraliście
Dojebiemy wam wieśniaki
Dostaniecie po dupie jebane pędraki
Olecko dzisiaj expic pragnie
lecz to koniec, skończycie marnie.
Tana biega już z jęzorem
reszta żydów, zainteresowanie spore
do tond expic pragnęliście
to się skończy, PRZEGRALIŚCIE
teraz my to nadrobimy
nasze straty nadgonimy
Będzie wojna, wojna sroga
Lecz żydostwo czeka trwoga
HEHEHEHEEHEHEHEHEE
a po drugie ty nie dojebiesz bo chara nie masz :(
ta JA ZROBIE LEPSZY
Efax Efax kupił chara
lepszego niż moja stara
prawie nim nie ginie
czeka aż pz minie
nawet jak mu pala staje
i czlonków koalicji
Efax Efax nasz kochany
na outficie ma 2 plamy
byl se wolgler calkiem fajny i do kija nadzwyczajny,
ssal on dobrze, ssal on rowno, chociaz pachnial niczym gowno,
a do wierszy chociarz skory, wcale nie byl taki dobry,
robil to co robic chcial, a na kija doooobrze siadal,
NIE ROB TEGO CZEGO ROBIC NIE UMIESZ. a wiersze sobie pisz na swoich kolegow bo co nie wymyslisz na "moich" i tak ja odpowiem za nich. (z gorszym skutkiem dla ciebie.)
Lecz to cóż to :( przegrywamy
nieee nieee my się tak łatwo nie poddamy
będziecie płakać o ludki pixelowe
I niestety, dacie nogę
I jak do tąd Vu przegrywa
To nie radujcie, Tak już bywa
Lecz niestety polegniecie
Nie dziś, nie jutro, wy to wiecie ;)
Tana guild wam rozwali
że zabraknie w monitorach cali
Taki będzie tu rozpierdol
Exp będzie spadał JEB I PIEKłO
przeniesiemy sie na demcie
Tam padniecie, niczym ciecie
Już się zbliża tu treblinka
Czy też jedwabne :( smutna minka
Będziemy palić wami w piecu
to już koniec, żegnaj Cieciu
a tak btw
Jak się oblicza prędkość żyda ????
Długość komina x prędkość wiatru
do TOND, jak narazie to my expimy, a jak Ci pierdol*e riposte z jutuba to sie poplaczesz i zrookujesz sie na rl, wiec poco Ci to?
@Hubert
chociaż
i ani Ty, ani Seredo bezkitu nienadajecie sie do wierszy, wiec ogarnijcie sie i poczytajcie sobie Herberta, Miłosza czy Twardowskiego
Na tych gorach i w tych lasach pan z VO na lace hasa,
mysli sobie ze jest fajny bo z kozami expo pasa,
lecz gdy Huan Jan juz z blessami (prawie niczym rudy masa).
tam wlatuje pelna para i na payment wola "KASA",
dalsza czesc ujawnie po wystawieniu listy paymentow.
do TOND, jak narazie to my expimy, a jak Ci pierdol*e riposte z jutuba to sie poplaczesz i zrookujesz sie na rl, wiec poco Ci to?
@Hubert
chociaż
i ani Ty, ani Seredo bezkitu nienadajecie sie do wierszy, wiec ogarnijcie sie i poczytajcie sobie Herberta, Miłosza czy Twardowskiego
Dzieki Klocek, nigdy nie chwalilem sie swoja ortografia. A co do Twoich pisarzy to wmuszaja w szkole takie gowno, ja uwazam to za takiesamo gowno jak 80% tego czego nas ucza.
A co do expa, ja nie mam zamiaru expic takze nie moge sie tym pochwalic.
Czytam sobie, sobie patrze
O MÓJ BOŻE to tak łatwe
Lecz ten pan tu nie rozumie
Już nie zdania to rzecz prosta
teraz wiersze, bądź riposta
taka zabawa, to drobnostka
pokaż panie teraz klasę
ułóż coś tu. NIE kozaczę
a tak btw
Jak się oblicza prędkość żyda ????
Długość komina x prędkość wiatru
szczyt szczytow ???
odzyskac z ciebie mydlo
Skonczcie pierdolic i kontynuujmy to co zaczelismy
Ja tu widzę pierdolenie od jakiś 20 stron. Nic konkretnego. Same wyzwiska i przeklony. Więc drogi Chłopcze co ty chcesz kontynuować ??
TheDwarf
10-06-2008, 00:11
Czytam sobie, sobie patrze
O MÓJ BOŻE to tak łatwe
Lecz ten pan tu nie rozumie
Już nie zdania to rzecz prosta
teraz wiersze, bądź riposta
taka zabawa, to drobnostka
pokaż panie teraz klasę
ułóż coś tu. NIE kozaczę
Hidek uderza niczym szerszen,
bo stary antysemita znow pisze wiersze,
i chociaz slabe to tak ze czytac sie nie chce,
to antysemita pisze coraz wiecej,
na dodatek coraz gorzej,
jurek krzyczy 'o moj boze',
hidek krzyczy 'co za dzieciak',
jutro do gimnazjum trza isc, wiec spakuj sobie plecak,
wstyd, wstyd ze taki dzieciak wyjezdza na zydowska rase,
najgorsze ze ten dzieciak w I gimnazjum moze powtarzac klase,
polaczek z forum, chce byc jak drugim peją,
a ludzie z forum czytaja i z tego sie smieja.
Nie pisz wiecej, prosze cie.
O żesz kurwa, ja pierdolę,
Ja nie będe pisał z gnojem
Zdepczę, zmiażdżę wypierdole
Co to kurwa, Sypiesz gnojem
Ty jebany Filozofie
Taki dobry ??? Bardzo proszę
Kilka ciosów już wynoszę
Twoje zwłoki chlup do wody
Patrzysz co to :( me odchody
To już koniec, stwierdzasz z żalem
Już nie będziesz KU MEJ CHWALE !!!!
Nie bierz tego do siebie hidek ;) ja to wszystko traktuję jako zabawę. Poukładam sobie rymy :P A że taki brzydki wyszedł to nie moja wina. Poprostu tak mi rymy się posklejały. :) Pozdro chamy niedołężne Na chuj widły ?? Na chuj kierpce. Z rana krowy cza wygonić Więc spać prędzej ;)
Mietek919
10-06-2008, 00:40
Chce być dżemikiem na twoim chlebku.
O żesz kurwa, ja pierdolę,
Ja nie będe pisał z gnojem
Zdepczę, zmiażdżę wypierdole
Co to kurwa, Sypiesz gnojem
Ty jebany Filozofie
Taki dobry ??? Bardzo proszę
Kilka ciosów już wynoszę
Twoje zwłoki chlup do wody
Patrzysz co to :( me odchody
To już koniec, stwierdzasz z żalem
Już nie będziesz KU MEJ CHWALE !!!!
Nie bierz tego do siebie hidek ;) ja to wszystko traktuję jako zabawę. Poukładam sobie rymy :P A że taki brzydki wyszedł to nie moja wina. Poprostu tak mi rymy się posklejały. :) Pozdro chamy niedołężne Na chuj widły ?? Na chuj kierpce. Z rana krowy cza wygonić Więc spać prędzej ;)
sorry, ze wogole pytam, bo to chyba pytanie retoryczne.
Czy Ty czasem nie jestes Lech Roch Pawlak?
czy ty widzisz żebym tutaj "rapował" ??
Mietek919
10-06-2008, 02:01
sorry, ze wogole pytam, bo to chyba pytanie retoryczne.
Czy Ty czasem nie jestes Lech Roch Pawlak?
@ w ogóle jak się nie mylę :confused:
Poprawiam cię bo Mietek się zwę.
Legendanebuli
10-06-2008, 08:39
ALe siedlczaninowy chłopak to przeostrego dissa odjebal nie ma co:|
Taq, very
klocuś, nie exp sie niczy :P nie nie zapomnij ze moze byc -96,075,362 + (-48,613,710) + (-32,377,437) expa. Ale to trzymam dla siebie i jako ze jestesmy (Bylismy kolegami) zyje w legalnej walce.
grajmy, wygrywajmy i przegrywajmy w normalnej lisce ~35 do ~20 to nie to samo co 19,6kk vs 20,1kk
Oj Hubert, Hubert.
Nigdy nie myślałem, że byś się zniżył do takiego poziomu, żeby na kolegów listy robić. Ja na phoenixa zrobiłem, ale to nie był mój kolega ;[. A tak to na nikogo innego nie mam, bo nie chce później wyjść na taką pizdę co kolegów sprzedaje.
Btw, przestańcie pisać te wiersze, bo są takie zjebane.
A i tak przy okazji, dla ludzi z vu którzy to czytają.
Siedlce do was doszły, ale ja na waszym miejscu na nich uważał, bo jeszcze się na nich przejedziecie i będziecie żałować.
seredo ogarnij sie bo ci matke wyrucham -.-'
No no, odważna deklaracja :))))))))))))))))))
SEREDO WARIUJ DALEJ:))))))))))))))))))))))))))))
Bosy_Wiesniak
10-06-2008, 13:57
Castorze, jakbys ją widział to wolałbyś ładnego chłopca.
Tak czy siak miłego relaksu..
tomi1990
10-06-2008, 14:28
hahah ;0;(
XD huahahha mozliwe
Legendanebuli
10-06-2008, 14:46
Serdeo się tak produkuje że Siedlce doszły do vu i dzięki temu zaczeliście wygrywać, a ty mu tak ciśniesz. Widać Serdeo jaki szacunek masz w gildi, ahh zapomniałem ty to nawet pewnie tsa nie dostałeś.
Seredo produkuj się dalej.
Jak ktoś to kiedyś powiedział:
Pozdro poćwicz
HAHAHHAHHAHA
Jak już napisałem wcześniej napisałem tak bo mi sie rymowało ;) Castor zajebisty jesteś xD mam polewę z ciebie. A penisobrody xeam pokazał swój rozwój który zatrzymał się w piaskownicy. Z tego co wiem pojazdy po rodzinie kończą się w podstawówce, starsze dzieci już tak nie robią ;). Ale tutaj widać ze kolega Xeam nadal bawi sie w piaskownicy i sypie tekstami do kolegóf "tfoja stara nie ma psyjaciół na Mojej klasie" ;) Z tego co widze to 3/4 tego serwera to rasowa wieś w Gumakach i z widłami w rękach. Macie rację, rolnicy są potrzebni a tacy co jeszcze umieją pisać i mają internet to uuuuuu ZAJEBIŚCIE CIOŁGNIKI MOSZNA NA ALLEGRO KUPOWAĆ !!!! Xeam sie nawraca ;) Jezdzil po wsi po olecku a teraz co ?? Ma nowych kolegóf i pomaga im karowy doic i swiniom z koryta podjada ;)
TheDwarf
10-06-2008, 15:24
Jak już napisałem wcześniej napisałem tak bo mi sie rymowało ;) Castor zajebisty jesteś xD mam polewę z ciebie. A penisobrody xeam pokazał swój rozwój który zatrzymał się w piaskownicy. Z tego co wiem pojazdy po rodzinie kończą się w podstawówce, starsze dzieci już tak nie robią ;). Ale tutaj widać ze kolega Xeam nadal bawi sie w piaskownicy i sypie tekstami do kolegóf "tfoja stara nie ma psyjaciół na Mojej klasie" ;) Z tego co widze to 3/4 tego serwera to rasowa wieś w Gumakach i z widłami w rękach. Macie rację, rolnicy są potrzebni a tacy co jeszcze umieją pisać i mają internet to uuuuuu ZAJEBIŚCIE CIOŁGNIKI MOSZNA NA ALLEGRO KUPOWAĆ !!!! Xeam sie nawraca ;) Jezdzil po wsi po olecku a teraz co ?? Ma nowych kolegóf i pomaga im karowy doic i swiniom z koryta podjada ;)
Na rodzine konczy sie w podstawowke - ok. Ale za to ze twoja matka wychowala takiego antysemite jak ty, to popieram xaema - cos z jej mozgiem musialobyc nie tak, moze ja kiedys jakis izraelita wyr*chal i zostawil. zostawil z toba w brzuchu. Jadą po tobie 2 gildie, jak widzisz - VU i VO, dolacza do tego renomowana na rynku tibijskim firma Hidek Pictures, a ty nadal piszesz swoje pseudo-smieszne wiersze i posty.
A tak komentujac twoj wiersz, to 1/2 słów to były przekleństwa, co niestety nie jest fajne. A co do tego "filozofie", lepiej byc filozofem niz idiota.
JaSprite
10-06-2008, 16:43
ja nie czaje seredo co Ty tutaj robisz ... nie grasz nie masz udziału na nebuli wiec co Ty sie tu udzielasz? Dowartościowujesz sie czy jak? Po obrażać ludzi sobie mozesz na osiedlu i w to wątpię bo bys w ryjek swój dostał. Wiec dobra rada "Jak Ci nie wesolo to pierdo*nij sie w czoło"
Nebulafighter
10-06-2008, 17:37
Jak ja Twoja zonke widze to mam srogie rozwolnienie, ruchales ja po pijaku jak zrobiles dzieciaka czy worek na twarz i za ojczyzne ?
Bosy_Wiesniak
10-06-2008, 18:19
Jak ja Twoja zonke widze to mam srogie rozwolnienie, ruchales ja po pijaku jak zrobiles dzieciaka czy worek na twarz i za ojczyzne ?
Moj syn w przeciwienstwie do ciebie wylazl z rozowej dziurki, ty miales miej szczescia i przeciskales sie przez te brazową. Po POLSKU - zostałeś wysrany.
Dobra rada wuja xaema
Kropkę(.), znak zapytania(?), wykrzyknik(!) pisz bez spacji po wyrazie wtedy będzie trudniej zgadnąć, że ty i seredo to ta sama osoba.
Nebulafighter
10-06-2008, 19:43
Moj syn w przeciwienstwie do ciebie wylazl z rozowej dziurki, ty miales miej szczescia i przeciskales sie przez te brazową. Po POLSKU - zostałeś wysrany.
Dobra rada wuja xaema
Kropkę(.), znak zapytania(?), wykrzyknik(!) pisz bez spacji po wyrazie wtedy będzie trudniej zgadnąć, że ty i seredo to ta sama osoba.
Co nie zmiena faktu ze bez wora na glowie nie ma co sie do niej zbliza penisobrody profesorze 'miotkó'.
Dobra rada od twojego starego
Kup dziecku czasem zabawke a nie tylko itemy i gp na allegro, okie huiaszkó ?
btw. jesli ty trzymales faje w tej dziurze to byla ona raczej zielona podczas porodu twojego gowniarza stary pedofilu -,^
Normalne dzieci w piaskownicy nie wyzywają swoich rodziców, może ty miałeś tak trudne dzieciństwo, ale nie wnikam.
Castor zajebisty jesteś xD mam polewę z ciebie.
Ty masz ze mnie? Straszne. Dobrze, że z Ciebie nikt niema.
Pozdro pocwicz, bez odbioru.
/Hans
tomi1990
10-06-2008, 20:41
Co nie zmiena faktu ze bez wora na glowie nie ma co sie do niej zbliza penisobrody profesorze 'miotkó'.
btw. jesli ty trzymales faje w tej dziurze to byla ona raczej zielona podczas porodu twojego gowniarza stary pedofilu -,^
Pierdolona medo zaluz jeszcze z 5 kont i wyzywaj haha widac ze jestes pierdolnietym dzieckiem elo ;)
Nebulafighter
10-06-2008, 20:52
Pierdolona medo zaluz jeszcze z 5 kont i wyzywaj haha widac ze jestes pierdolnietym dzieckiem elo ;)
fes slofnik i pocificz
Bosy_Wiesniak
10-06-2008, 20:59
Bylem pedofilem dopoki nie zobaczylem cie w przedszkolu. Taki osrany, brzydki, zezowaty gargul. Mowie "nie nie dam rady zostane lepiej zoofilem", orangutany sa ladniejsze od tego bękarta. Oto i tak zostałem zoofilem.
NIE BRZYDKIM DZIECIOM.
Nebulafighter
10-06-2008, 21:00
Bylem pedofilem dopoki nie zobaczylem cie w przedszkolu. Taki osrany, brzydki, zezowaty gargul. Mowie "nie nie dam rady zostane lepiej zoofilem", orangutany sa ladniejsze od tego bękarta. Oto i tak zostałem zoofilem.
NIE BRZYDKIM DZIECIOM.
Ja nie jestem Twoim synem ;|
be te wu Ty jestes piekny w tej ruszofej koszulce z okularkami na japie :*****<3
Bosy_Wiesniak
10-06-2008, 21:18
be te wu Ty jestes piekny w tej ruszofej koszulce z okularkami na japie :*****<3
Jakbys byl moim dzieckiem dawno temu zostałbys utopiony w stawiku. Karmienie debila to waste. I koszulka jest czerwona nie różowa. Nie dosc, ze niepelno sprytny to jeszcze za wczesnie wyciagniety daltonista.
Teraz idz sobie zwal bo tylko na to Cie stac. Az takie kompleksy masz zeby sie wysmiewac z innych ? XD
Pozdro pocwicz xD
/ Jaszczurka :)
tomi1990
10-06-2008, 21:23
fes slofnik i pocificz
Sij jaja ****u :) mam na ciebie wyjebane jebany durniu :cup:
Nebulafighter
10-06-2008, 21:25
Jakbys byl moim dzieckiem dawno temu zostałbys utopiony w stawiku. Karmienie debila to waste. I koszulka jest czerwona nie różowa. Nie dosc, ze niepelno sprytny to jeszcze za wczesnie wyciagniety daltonista.
Ale okularki dostales na komunie od mamusi?
Szkdoa ze Twoji rodzice nie mieli takiego samego podejscia do chorych dzieci jak Ty, bo wtedy nikt nie ujrzal by Twojego ochydnego ryj i nie musielibysmy sluchac jak To ladujesz w zielona dziure swojego potwora z 'loch ness'
Idz ogol penisa eee.. znaczy sie brode
Bosy_Wiesniak
10-06-2008, 21:32
Ale okularki dostales na komunie od mamusi?
Szkdoa ze Twoji rodzice nie mieli takiego samego podejscia do chorych dzieci jak Ty, bo wtedy nikt nie ujrzal by Twojego ochydnego ryj i nie musielibysmy sluchac jak To ladujesz w zielona dziure swojego potwora z 'loch ness'
Idz ogol penisa eee.. znaczy sie brode
Rozumiem, ze czujesz sie samotny i szukasz bratniej duszy. Ja jednak nie mam doświadczenia z niedorozwiniętymi dziećmi. Jedyne co dla ciebie moge zrobic, o to adres Fundacji TVN "Nie jesteś sam":
Fundacja TVN
"Nie jesteś sam"
ul. Wiertnicza 166
02-952 Warszawa
http://fundacjatvn.onet.pl/kontakt.html
Oni na codzień mają do czynienia z dziećmi pokrzywdzonymi przez los, to są profesjonalisci, napewno ci pomoga.
fes slofnik i pocificz
Bez odbioru.
Alvaro89
10-06-2008, 21:34
Tomi juz nie dlogo przyjdzie do ciebie jakas pani lub pan z stowarzyszenia ''podarUj tomiemu slonce'' opanuj nerwy idz na spacer cala polska wysyla sms by tobie pomoc;);)
teraz napisz 100+ posta ze jestem leszczem i ze mam do Ciebie przyjechac to mi sposcisz wpierdol albo o0 ''wyjebane mam na ciebie'' ten text tesh jest dobry
Nebulafighter
10-06-2008, 21:42
Rozumiem, ze czujesz sie samotny i szukasz bratniej duszy. Ja jednak nie mam doświadczenia z niedorozwiniętymi dziećmi. Jedyne co dla ciebie moge zrobic, o to adres Fundacji TVN "Nie jesteś sam":
Fundacja TVN
"Nie jesteś sam"
ul. Wiertnicza 166
02-952 Warszawa
http://fundacjatvn.onet.pl/kontakt.html
Oni na codzień mają do czynienia z dziećmi pokrzywdzonymi przez los, to są profesjonalisci, napewno ci pomoga.
A Tobie pomogli ?
be te wu zgoliles penii..brode ?
Bosy_Wiesniak
10-06-2008, 21:46
A Tobie pomogli ?
be te wu zgoliles penii..brode ?
Trzeci raz sie pytasz o mojego penisa. Juz nie wiem z kim gadam ty czy ci sie matka na konto włamała? Helenka jak to ty to u mnie wszystko w porządku i nie nie martw się te 100zł co wydałem na antybiotyki po naszym baraszkowaniu oddasz jak bedziesz miala. Nic sie nie przejmuj jak bede w warszawie to podskocze do siedlec czekaj tam na rogu gdzie zawsze. Ja juz prawie zdrowy jestem wiesz syfilis jak katarek tydzien i po krzyku.
No to pa lece.
Nebulafighter
10-06-2008, 22:01
Trzeci raz sie pytasz o mojego penisa. Juz nie wiem z kim gadam ty czy ci sie matka na konto włamała? Helenka jak to ty to u mnie wszystko w porządku i nie nie martw się te 100zł co wydałem na antybiotyki po naszym baraszkowaniu oddasz jak bedziesz miala. Nic sie nie przejmuj jak bede w warszawie to podskocze do siedlec czekaj tam na rogu gdzie zawsze. Ja juz prawie zdrowy jestem wiesz syfilis jak katarek tydzien i po krzyku.
No to pa lece.
Nie moja wina ze twa broda ksztaltem przypomina penisa.
be te wu pozdrow zonke, nie myslalem ze tak gleboko bierze :O
Xeam spójrz prawdzie w oczy. Masz 20+ lat zadajesz sie w głupiej grze z 18sto latkami. Jesteś gejem który przez przypadek jakimś cudem spłodził syna. Nie wiem jak to sie stało ze jakaś dziewczyna poleciała na takiego penisobrodego pedała jak ty. Powiem ci tylko tyle ze zajmij się wychowywaniem bachora a nie na*******aniem z dziećmi w tibie. Ja skończyłem ;) bo ta gra naprawdę zabiera dużo czasu mógłbyś spędzić ten czas z synem. A co do tego typka co pisze że nie mam chara na nebuli to niestety sie mylisz. Mam bardzo dużo charów. Wiem dokładnie co sie dzieje. Wiem ze w obydwóch guildiach są większe i mniejsze chuje, ale napewno w vu jest ich mniej i mam tam więcej przyjaciół ;)
Legendanebuli
10-06-2008, 22:52
Ty masz ze mnie? Straszne. Dobrze, że z Ciebie nikt niema.
Pozdro pocwicz, bez odbioru.
/Hans
KOCHAM CIę ZA TO!
Seredo owned HAUHAUHAUAHUAHU.
"Dzięki siedlcom vu zaczęło wygrywać"
Kurwa już napisałem. Tak napisałem bo tak mi sie rymowało. Czy wy jesteście jacyś ograniczeni ??
TheDwarf
11-06-2008, 00:16
Kurwa już napisałem. Tak napisałem bo tak mi sie rymowało. Czy wy jesteście jacyś ograniczeni ??
Problem w tym że to się nawet nie rymowało. Tzn. moze tobie sie wydawalo, ze sie rymowalo, ale nie do konca tak bylo. A co do naszego ograniczenia, to jedynym ograniczeniem, ktore rozni nas od ciebie jest to ze posiadamy mozg. Niewielka wprawdzie roznica, ale popatrz ile zmienia.
trochę inaczej bym to sformułował. Ja w przeciwieństwie do poniektórych posiadam Mózg a we niestety Musk
Mietek919
11-06-2008, 02:26
Ja skończyłem ;) bo ta gra naprawdę zabiera dużo czasu
Skończyłeś z tibią to może odejdź też z forum :|
trochę inaczej bym to sformułował. Ja w przeciwieństwie do poniektórych posiadam Mózg a we niestety Musk
Aż mi się serce kroi, ale muszę przyznać rację poprzednikom...
Skończ waćpan, wstydu oszczędź!
raczej "Skończ waść, wstydu oszczędź" ale OK.
PWNZ0R XDDDDD
TheDwarf
11-06-2008, 08:42
Sprachst du Polnisch?
Normalne dzieci w piaskownicy nie wyzywają swoich rodziców, może ty miałeś tak trudne dzieciństwo, ale nie wnikam.
moze wujek za czesto bral go na kolana :(
Alvaro89
11-06-2008, 11:31
Tak do tany chcialem napisac ze w poprzednim poscie napisales ''liczycie jako fraga jakiegos sagel skeleton co pierwszy raz go na oczy widze'' i ''idz do vu tam masowo invituja''
ciekawe kto kurwa masowo invituje.....sagel nef meber vo-najs na.
p.s
Wydarzenia z siwata Nebula-wojna.
1.Masz okulary-jestes wyzwany
2.Masz brode jestes wyzwany
3.Masz konto na fotce jestes wyzwany¨
I tak bym mogl 100 pnk. wymienic.
tomi1990
11-06-2008, 11:41
Tomi juz nie dlogo przyjdzie do ciebie jakas pani lub pan z stowarzyszenia ''podarUj tomiemu slonce'' opanuj nerwy idz na spacer cala polska wysyla sms by tobie pomoc;);)
teraz napisz 100+ posta ze jestem leszczem i ze mam do Ciebie przyjechac to mi sposcisz wpierdol albo o0 ''wyjebane mam na ciebie'' ten text tesh jest dobry
widac kto nie wychodzi na dwor idz powiedz do jakiegos normalnego czlowieka lub do nauczyciela tesh mam dlugopis
Tak do tany chcialem napisac ze w poprzednim poscie napisales ''liczycie jako fraga jakiegos sagel skeleton co pierwszy raz go na oczy widze'' i ''idz do vu tam masowo invituja''
ciekawe kto kurwa masowo invituje.....sagel nef meber vo-najs na.
Chociazbys kupil pol servera to by Cie Sagel solo pocisnal :(
A i tak w ogole to gdzie padl Sagel? :|
Alvaro89
11-06-2008, 12:19
Mish ale w jakim sesie ''solo by mnie pocisnol''??
Mish ale w jakim sesie ''solo by mnie pocisnol''??
Nie napisalem 'pocisnol' tylko pocisnal... I nie, nie chodzi o rl. Chodzi o Tibie.
Alvaro89
11-06-2008, 13:39
No to pytam sie kurwa w jakim sesie w tibi by mnie pocisnal
a po 2 to nie jest polak takze lizac mu tu nie musisz i tak tego nie czyta.
No to ja Ci 'kurwa' odpowiadam ze solo. Czego w tym nie rozumiesz? Dla Vo invitowac takiego Sagela to jak invitnac takich 100 Alvaro.
Wiesz ile musialem mu lizac, zeby sie znalezc w jego commencie? A ile musialem mu lizac, zeby mnie prosil o msn... Moge jeszcze Tobie polizac jak chcesz.
Legendanebuli
11-06-2008, 14:14
W TAKIM SęSIE że by cię pocisnął
Swoją drogą to ty też nie bardzo polaka przypominasz
@VU
Dlaczego kolege z siedlec wyzywacie? Phoenix się obrazi, odejdzie od was i znowu przestaną wam akcje wychodzić, przecież Seredo twierdzi że to dzięki siedlcom idzie wam tak zajebiście. (KOCHAM WAS ZA TO :*******)
@Seredo, nie wyszło ci pierdolenie jaki to ty jesteś zajebisty? Tak dzięki siedlcom wygrywają, ale ty w tym nie masz żadnego udziału jak nawet tsa nie masz.
PRZYKRE CO ;[
Alvaro89
11-06-2008, 14:32
Byc moze by mnie zlozyl choc to zalezy o ktorym z moich mainow mowisz bo elvasem juz niegram i niemam do niego ani pasow ani reca.
Thegi byc moze nie przypominam ale NIESTETY nim jestem
A ty nie przypominasz normalnego czlowieka :/
p.s watpie ze 93 master zlozylby 116 elita
Legendanebuli
11-06-2008, 14:36
Byc moze by mnie zlozyl choc to zalezy o ktorym z moich mainow mowisz bo elvasem juz niegram i niemam do niego ani pasow ani reca.
p.s watpie ze 93 master zlozylby 116 elita
Niech zgadnę, to ty robiłeś comment na tibia.com na Elvasie? Czasowniki z nie pisze się oddzielnie, dlatego "Nie ma", a nie "Niema"
Patrz ilu ważnych rzeczy można się dowiedzieć na forum tibia.pl, prawda?
Alvaro89
11-06-2008, 14:40
ta dowiedzialem sie tez ze istnieje taki debil jak Ty, ty za to dowiedziales ze istnieje taki analfabeta jak ja.
Nebulafighter
11-06-2008, 14:41
Czyzby Penisobrody poczul sie zbeshthany ?
Nebulafighter
11-06-2008, 15:27
CZesc jestem Pawel ! Pawel Wantoch
Czlowieku ogarnij sie " cala Polska na cIEBIE patrzy " :|
Ale rozumiem ze ludzie podobni do cIEBIE nie wiedza kiedy skonczyc, dlatego miejsca dla takich jak ty na nebuli nie ma wiec zostalo forum i pierdolenie glupot caly czas :(
/ Nomadowski jaszczur z keczupem na ogonie.
Nebulafighter
11-06-2008, 19:03
Czlowieku ogarnij sie " cala Polska na cIEBIE patrzy " :|
Ale rozumiem ze ludzie podobni do cIEBIE nie wiedza kiedy skonczyc, dlatego miejsca dla takich jak ty na nebuli nie ma wiec zostalo forum i pierdolenie glupot caly czas :(
/ Nomadowski jaszczur z keczupem na ogonie.
Mam dziwne wrazenie, ze pan Pawel dal Ci dzisiaj obessac lage, ya ?
Dla mnie jest wszedzie miejscie nawet nie wiesz jak duzo mlody czlowieku
jors lowink fader cya w wannience synku
Mam dziwne wrazenie, ze pan Pawel dal Ci dzisiaj obessac lage, ya ?
Dla mnie jest wszedzie miejscie nawet nie wiesz jak duzo mlody czlowieku
jors lowink fader cya w wannience synku
Wiem wiem jeszcze ci jajka nie obrosly ;s
Alvaro89
11-06-2008, 21:34
Na podwOrku go bija to co mu sie dziwisz ze chce sie powyzywac na forum i szuka zaczepki zignoruj chlopczyka i bedzie git
eisscheriann
12-06-2008, 15:19
ale sie porobiło ;o
alvaro murowany uzytkownik forum 2008
Bosy_Wiesniak
12-06-2008, 17:22
Masz niepełne info.
Paweł Wantoch-Rekowski
Nebulafighter
12-06-2008, 18:10
Masz niepełne info.
Paweł Wantoch-Rekowski
Raczej Raczkowski, zona Ci juz nie daje ?
Pozwólcie , że na chwilę zmienię temat wyzwisk i wrzutów na coś związanego z nebulą. Ciekawy jestem co Xaem zrobisz w tej nowej sytuacji, jakże przykrej dla pewnej osoby?
Nebulafighter
12-06-2008, 18:26
Jest mi smutno jest mi zle bo dzisiaj wy###bali Tana maxa w dupeeeee :(
Hmm Xaemusie nie denerwuj się, wy ludzie bez honoru pogodzicie się z Finixem i pewnie znowu będziecie stanowić jednolitą całość :))))
Btw. Tylko czekać kiedy Tana Max wyliże dupę Olecku.
Pozdro<<<<<
iebac sendzjegoooo i cauo rodzine iegoooooooooo0
Alvaro89
13-06-2008, 09:15
HeHe no trudno 1:1 slyszalem tesh ze mozliwe jest ze sedzia byl na droga polowe przekupione co bylo by bardzo mozliwe poniewaz jaka druzyna chciala by wyleciec z mistrzostw jako organizator :]
a nawet polska flage z napisel Olecko widzialem :]]] czarni olecko patrioci hehe(mowie to bez ironi)
Btw banów na tibi trochę posypie się po wczorajszym meczu:p
TheDwarf
13-06-2008, 12:42
HeHe no trudno 1:1 slyszalem tesh ze mozliwe jest ze sedzia byl na droga polowe przekupione co bylo by bardzo mozliwe poniewaz jaka druzyna chciala by wyleciec z mistrzostw jako organizator :]
a nawet polska flage z napisel Olecko widzialem :]]] czarni olecko patrioci hehe(mowie to bez ironi)
nie byl przekupiony, mam 2 wersje:
1) chcial sie zrekompensowac za bramke rogera, ktora byla ze spalonego
2) chcial zeby gospodarze zdobyli przynajmniej punkt
a i tak remis zarowno nam jak i austriakom g*wno daje biorac pod uwage porazke niemcow.
JaSprite
13-06-2008, 13:26
jak ten sędzia założy chara na nebuli to go osobiscie dojade!!! :DDDDDDD
penisobrody
13-06-2008, 13:46
Panie Pawle i "Maxiu" nie myślieliście chyba, że będziecie mieli takie same przywileje jak pan Jacek z kompanią. Pamiętaj, że ty Maxiu jesteś przegranym z poprzedniej wojny, a nie pan Jacek, także to właśnie ty żyjesz na jego łasce i powinieneś się cieszyć, że masz możliwość spokojnej gry. Nie możesz mieć teraz o to pretensji, tak samo jak pan Paweł, co więcej po prostu nie macie do tego prawa. Zresztą dobrze to wiecie, bo sami byliście tego świadomi na początku.
Nie myśleliście chyba, że po wojnie przeciwko Vu będzie demokracja, że każdy ma prawo głosu? Taka dobra rada, nie próbuj pchać się do władzy, bo nikt przecież od koryta tak łatwo wypchnąć się nie da ... A jak już będziesz próbował wyciągnąć rękę po władzę, to wiedz, że ta władza Ci tą rękę odrąbie. Czego już mieliśmy namacalny przykład nie raz.
WOLGLER MA BANICJE BO JECHAŁ PO sędzim;///////////////////////////////////////
WOLGLER MA BANICJE BO JECHAŁ PO sędzim;///////////////////////////////////////
Shit happens co :|
eisscheriann
13-06-2008, 15:10
1) chcial sie zrekompensowac za bramke rogera, ktora byla ze spalonego
musiał akurat w 93 w minucie? ;s
@down (żeby nie zaśmiecać)
nie musiał mieć, żeby gwizdnąć 11.
I trudno, będę kibicował Rumunom, tacy nasi bracia.
TheDwarf
13-06-2008, 18:48
musiał akurat w 93 w minucie? ;s
innej okazji nie mial
Nie to, że mi szkoda Tany lub darzę go jakąś sympatią, wręcz przeciwnie, ale kurde wy jesteście naprawdę frajerami...
19:12 Asanil [170]: ja pierdziele nigdy wiecej rozmow z toba
19:13 Fajny Ludek [97]: dlaczego ?
19:13 Asanil [170]: dzieciak jednak jestes z ilorazem inteligencji na poziomie tany albo i mniejszym
19:13 Fajny Ludek [97]: dlaczego obrazasz mnie i bylego kolege tane
19:14 Fajny Ludek [97]: tana to gupi sqrwiel
Ciekawy jestem czy jak kolejną osobę finix wyjebie to w ten sam sposób będziecie się zachowywać...
no cham co>? zabiłbym go ale mam banicje za bycie patriotom ;///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
no cham co>? zabiłbym go ale mam banicje za bycie patriotom ;///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Możesz mi podziękować:p
JaSprite
13-06-2008, 21:16
ch*j wam do tego co my robimy u siebie
o ty acc buyerze je**ny, jestes falszywy jak tana :|
a juz cie zaczynalem lubiec czaisz, mialbys maly payment u wolglera-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.--.-
Wszystko co mozesz zrobic, bo w koncu nigdy na akcje dobiec nie mozesz albo masz lagi itp.
Btw w 'funny messages' dlugo zajelo ci wyszukiwanie byle posta aby sprobowac mnie zbanowac?
Wszystko co mozesz zrobic, bo w koncu nigdy na akcje dobiec nie mozesz albo masz lagi itp.
Btw w 'funny messages' dlugo zajelo ci wyszukiwanie byle posta aby sprobowac mnie zbanowac?
Wow i to osoba pisze , która ma mój nick w swojej liscie deadow :)
o ty acc buyerze je**ny, jestes falszywy jak tana :|
a juz cie zaczynalem lubiec czaisz, mialbys maly payment u wolglera-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.--.-
Fałszywy? Niby z jakiego powodu bo jakoś dziwnie ale jakoś nie moge sobie przypomnieć abym w swoim postępowaniu zasłużył na to określenie. Oświeć mnie
Legendanebuli
13-06-2008, 22:32
Fałszywy? Niby z jakiego powodu bo jakoś dziwnie ale jakoś nie moge sobie przypomnieć abym w swoim postępowaniu zasłużył na to określenie. Oświeć mnie
Oświecić to cię Bóg może, i niech oświeci i umyje Deerdka, bo jebie
Może coś bardziej konstruktywnego ? Rzucić słowa możecie łatwo ale z udowodnieniem już tak łatwo nie pójdzie wam
Btw. Ty jako wielki friend Tany co zrobiłeś w jego obronie?
Nebulafighter
13-06-2008, 22:42
Jak wyjdziesz juz z pieluszek chlopcze zwany obszczymurem to zacznij sie udzielac na forum, bo dzieci Twojego pokroju ktore uwazaja sie za legende pikselwoej gry nie maja prawa glosu. Idz Pawelkowi ojeb kolbe moze da Ci plejt seta na nowego chara ktorego pewno zakupisz niedlugo
Legendanebuli
13-06-2008, 23:06
Może coś bardziej konstruktywnego ? Rzucić słowa możecie łatwo ale z udowodnieniem już tak łatwo nie pójdzie wam
Btw. Ty jako wielki friend Tany co zrobiłeś w jego obronie?
Wyjebane w nebule, dopiero dzisiaj się dowiedziałem co się stało.
Ale po tym co Tana zrobił, to wyjebane w niego mam.
Wyjebane w nebule, dopiero dzisiaj się dowiedziałem co się stało.
Ale po tym co Tana zrobił, to wyjebane w niego mam.
A cóż takiego zrobił?
Alvaro89
13-06-2008, 23:16
Hmmm z tego ci wiem to mial od dawna hunta od finixa a czemu wczesniej go finix nie dojebal to nie wiem....
Ejjjj HHHHyba macie spaja w gildi xDDDDDDDDDDDDDDD
HAHAHAHA raz ci sie udalo i juz kisiel? Wyjebane moge miec i 10 takich pozycji, nie zmienia faktu ze jestes obsraniec
jestes tego pewny? wczoraj nie byliscie tacy pewni siebie znowu noo, kurde, no, my tu sie zalogowalismy na teamhunta a wy redeo zostawiliscie :(
HAHAHAHA raz ci sie udalo i juz kisiel? Wyjebane moge miec i 10 takich pozycji, nie zmienia faktu ze jestes obsraniec
jestes tego pewny? wczoraj nie byliscie tacy pewni siebie znowu noo, kurde, no, my tu sie zalogowalismy na teamhunta a wy redeo zostawiliscie :(
Kisiel raczej prostowanie Twoich wypowiedzi
Kisiel raczej prostowanie Twoich wypowiedzi
ty a tak apropo to ja cie nie rozumiem, próbujesz być fajny mówiąc "Mozesz mi podziekowac" kiedy ja pisałem te linki z jakiegos nieznanego noob chara. tera myslisz ze komus zaimponwolaes tym fakiem ze mnie zbanowales i ostry jestes na forum.
A prawda taka ze chu*ja a nie przyczyniles sie do mojego bana.
Over and out,
Wolgler.
a co do tej twojej wypowiedzi to ty sie człowieku tylko błaźnisz, kopiłeś tego chara za tysiąc+ zl, strzeliłeś kilka sdkow i myslisz ze jesteś super pro killer????????????? Jak chcesz mówić ze kogoś zabiłeś, to ogladij sobie filmik na cyclopach w drodze do mint. Eura Vita o ile sie nie myle, co stary?
Legendanebuli
14-06-2008, 10:07
A cóż takiego zrobił?
To chyba nie powinno ciebie interesować, zrobił co zrobił, on o tym dobrze wie, i ja również.
Alvaro89
14-06-2008, 10:11
Asanila kupil za 800 zlotych xD (to byja w pewnym sesie moja kasa :]] )
Asanila kupil za 800 zlotych xD (to byja w pewnym sesie moja kasa :]] )
Trochę więcej:p dołożyłem ze swoich:) Ja nie pisze, że jestem jakiś pro killer i mam świetne pvp. Przeczytaj uważnie moje posty a zauważysz, że nie ma tam nic na temat moich umiejętności itp.
Stonecuter napisał, że nie chodze na akcje a ja dałem mu niepodważalny dowód. Robię co mogę i staram się pomagać mojej guildi jak tylko mogę a fragi mnie nie interesują.
Trochę więcej:p dołożyłem ze swoich:) Ja nie pisze, że jestem jakiś pro killer i mam świetne pvp. Przeczytaj uważnie moje posty a zauważysz, że nie ma tam nic na temat moich umiejętności itp.
Stonecuter napisał, że nie chodze na akcje a ja dałem mu niepodważalny dowód. Robię co mogę i staram się pomagać mojej guildi jak tylko mogę a fragi mnie nie interesują.
to nie zmienia faktu ze i tak nie przyczyniles sie do mojego bana, czym sie tak szczyciles.
to nie zmienia faktu ze i tak nie przyczyniles sie do mojego bana, czym sie tak szczyciles.
Kto wie :)
Bosy_Wiesniak
14-06-2008, 13:27
Panie Pawle i "Maxiu" nie myślieliście chyba, że będziecie mieli takie same przywileje jak pan Jacek z kompanią. Pamiętaj, że ty Maxiu jesteś przegranym z poprzedniej wojny, a nie pan Jacek, także to właśnie ty żyjesz na jego łasce i powinieneś się cieszyć, że masz możliwość spokojnej gry. Nie możesz mieć teraz o to pretensji, tak samo jak pan Paweł, co więcej po prostu nie macie do tego prawa. Zresztą dobrze to wiecie, bo sami byliście tego świadomi na początku.
Nie myśleliście chyba, że po wojnie przeciwko Vu będzie demokracja, że każdy ma prawo głosu? Taka dobra rada, nie próbuj pchać się do władzy, bo nikt przecież od koryta tak łatwo wypchnąć się nie da ... A jak już będziesz próbował wyciągnąć rękę po władzę, to wiedz, że ta władza Ci tą rękę odrąbie. Czego już mieliśmy namacalny przykład nie raz.
O ile pamietam to "maxiu" nie przegral tu wojny. A "pan paweł" przegral jedną, ale nie z wami tylko właśnie z "maxiem". Cieszy natomiast fakt, że z gory zakladasz, że będzie "po wojnie z VU". Wasz as w rekawie to kilka przydupasów, a na widok naszego asa VU zostaje w PZ i trzęsie portkami zamiast pomóc swojemu wiernemu redeo. BTW Twoja pozycja nie sprzyja dawaniu rad komukolwiek. Jedyna rade jaką powinienes dać to rodzicom, żeby się więcej nie rozmnażali.
Bosy wieśniaku powiem tylko jedno. Jesteś największym prostakiem jakiego znam . Takich ludzi jak ty powinno sie zamknąć w pokoju bez klamek ze zdjęciem twojej matki żebyś miał po kim jeździć.. A te twoje teksty niby śmieszne są tak denne i trywialne ze to masakra. Wymyśl coś na poziomie.
Nebulafighter
14-06-2008, 15:22
Bosy wieśniaku powiem tylko jedno. Jesteś największym prostakiem jakiego znam . Takich ludzi jak ty powinno sie zamknąć w pokoju bez klamek ze zdjęciem twojej matki żebyś miał po kim jeździć.. A te twoje teksty niby śmieszne są tak denne i trywialne ze to masakra. Wymyśl coś na poziomie.
On juz przezyl cos takiego w dziecinstwie a zdjecie jego matki sluzylo mu do mastrubacji
przeczytaj swoje teksty jakies 2-3 strony wczesniej, przemysl jeszcze raz swoje slowa i zetydtuj tego posta. WIEŚNIAKU :)))))))))))))))))))))))))))))))
Kto wie :)
teraz piszesz "kto wie" a wczoraj byles pewny ze mnie zbanowales ;////////////////////
HUIA A NIE JESTES FAJNY ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
LEPIEJ BYS ZROBIL JAKBYS KUPIL ARTHASA SKORO TY TAKI PRO FAJTER BY MOZE UTRZYMAL PRZYNAJMNIEJ 205 CO STARY?;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.