PDA

Pokaż pełną wersje : Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

TheDwarf
21-03-2008, 14:11
Ninja, ku twojemu rozczarowaniu nie mam 10 lat i dzis nie jestem po piwie, a to co wtedy pisalem bylo po innym alkoholu niz piwo. To tak dla sprostowania. Teraz parę faktów co do Ciebie, po 1sze nie wiem czemu sie utozstamiasz z VU:
Hahah, raz VU zrobiło kaszanę i już przegrało wojnę, podejrzewam że was zniszczymy

Po podpisie można też uznać, że utożsamiasz sie z RoM-em z Aurei, a pewnie łączy was tyle co mnie z lokalnym kolem gospodyn wiejskich.

Co Ci moge kolego polecic? Ta bariera pozorow, moze dziala na twoich kolegow z podstawowki, na nas niestety nie. Te 4 paski w podpisie zmien na brazowe, a sam nie utozstamiaj sie z VU, a z przydupasami. Bardziej do Ciebie pasuje :P

Efax
21-03-2008, 15:25
Samo zlo! Dla pocieszenia powiem, ze nie ebdziesz mial stycznosci kaziowy przydupasie. Wojne przegracie i bedziesz mogl bez przeszkod za "pociongami" biegac.
Btw, w ktorym slowie wyczytales nienawisc? W 48mln expa, czy w tym, że ktoś sie nie umył?
Słaby łeb jak na suport.tibia.pl tak to jest jak sie bierze ludzi z ulicy....

@up
Jakie sławy? Kto ci tam został? Same leszcze. Chyba, ze kazio protektowany przez sqeensego to slawa, jesli tak, to prawda same slawy, wrecz legendy. GYZY teamu

Z poprzednich postów można to wywnioskować , że masz problemy z wlasną osobą. Nie mam zamiaru robić tak samo jak Ty wyzywać wszystkich do okoła, którzy walczą przeciwko Tobie lub są osobami postronnymi. Nie będę wciągał się w kłótnie i wyzwiska z Tobą tylko po to abyś mógł się dowartościować, wyżyć i podniecać się tym, że dzieciakom po raz kolejny spodoba się Twój wrzut na kogoś. Nie będę komentował głupich Twoich postów nie związanych z sytuacją na servie. Kiedyś Tobie napisałem, że jesteś żałosny tymi swoimi komentarzami i podtrzymuje to.
Mam tylko nadzieję , że sprawdzą się Twoje słowa i nigdy w rzeczywistości nie będę miał z Tobą nic wspólnego.

@Do reszty osób próbujących kłócić się z tym gościem.
Nie wrzucajcie, nie odpowiadajcie na jego posty. Poprostu róbcie tak jakby nie istniał. To jest taki typ człowieka, że nawet jak będziesz wyzywać i wrzucać na niego, jego rodzinę i życie to jeszcze bardziej będziecie go nakręcać. W ten sposób z nim nie wygracie. Najlepszą metodą jest właśnie całkowita olewka na forum jak i w tibi.

Bosy_Wiesniak
21-03-2008, 15:56
Z poprzednich postów można to wywnioskować , że masz problemy z wlasną osobą. Nie mam zamiaru robić tak samo jak Ty wyzywać wszystkich do okoła, którzy walczą przeciwko Tobie lub są osobami postronnymi. Nie będę wciągał się w kłótnie i wyzwiska z Tobą tylko po to abyś mógł się dowartościować, wyżyć i podniecać się tym, że dzieciakom po raz kolejny spodoba się Twój wrzut na kogoś. Nie będę komentował głupich Twoich postów nie związanych z sytuacją na servie. Kiedyś Tobie napisałem, że jesteś żałosny tymi swoimi komentarzami i podtrzymuje to.
Mam tylko nadzieję , że sprawdzą się Twoje słowa i nigdy w rzeczywistości nie będę miał z Tobą nic wspólnego.

Nie wrzucajcie, nie odpowiadajcie na jego posty. Poprostu róbcie tak jakby nie istniał. To jest taki typ człowieka, że nawet jak będziesz wyzywać i wrzucać na niego, jego rodzinę i życie to jeszcze bardziej będziecie go nakręcać. W ten sposób z nim nie wygracie. Najlepszą metodą jest właśnie całkowita olewka na forum jak i w tibi.

"Do okola" pisze sie razem panie suporterze. Dalej mi sie czytac nie chcialo.
Pan Giertrych mial racje, ze poziom szkolnictwa na wsiach jest mizerny.

NinJa
21-03-2008, 16:08
Aha, czyli w [t]woim mniemaniu kim jest VU? Wymień mi w takim razie kto tworzy VU.

Fallathanu
21-03-2008, 16:14
@efax

Sam fakt ze koles w takim wieku wyzywa sie z gowniarzami po 15-18 lat na forum jest godny pozalowania, no ale niektorzy lubia zbierac znaczki, a nie ktorzy robic z siebie kretyna na forum w wieku starczym ^^ Daj mu sie dowartosciowac..

Efax
21-03-2008, 16:22
"Do okola" pisze sie razem panie suporterze. Dalej mi sie czytac nie chcialo.
Pan Giertrych mial racje, ze poziom szkolnictwa na wsiach jest mizerny.

Już nie masz czegoś lepszego niż czepiać tylko jednego błędu ortograficznego? W ogóle to nie byłbym tego pewien czy to błąd a poziom szkolnictwa jest wyższy niż Tobie wydaje się. Jeszcze raz powtórzę dosadniej bo chyba nie zrozumiałeś, wizyta u psychologa i dłuższy urlop od netu, pracy w Twoim przypadku jest wskazany, wręcz konieczny.

Braboos
21-03-2008, 16:39
Up
Miales juz nic do niego nie pisac przeciez :)

Efax
21-03-2008, 16:40
@efax

Sam fakt ze koles w takim wieku wyzywa sie z gowniarzami po 15-18 lat na forum jest godny pozalowania, no ale niektorzy lubia zbierac znaczki, a nie ktorzy robic z siebie kretyna na forum w wieku starczym ^^ Daj mu sie dowartosciowac..

Nie chodzi o fakt wyzywania się z gówniarzami bo jak z niektórymi "rozmawiam" to mnie czasami szlak trafia i z chęcią poprzegryzałbym wszystkim użytkownikom, poniżej 12 roku życia, kable od netu. Chodzi mi tu o jego zachowanie, jego stosunek do innych osób. On tak naprawdę ma wszystkich w dupie i obrabia innych za plecami. Pamiętam sytuację z wojny VU v Ordo jak dałem pass do tsa jego rlowi , który dla niego hackował innych graczy i oddawał mu wszystko. A ten typ jak tylko jego rl wyszedł to zaczął obrabiać mu dupę i wyzywać od chu... Jestem absolutnie pewien, że na tej wojnie się nie skończy.

Up
Miales juz nic do niego nie pisac przeciez :)

Na jego wyzwiska miałem nie odpowiadać i jego wrzuty w ten sam sposób ale chyba masz racje, całkowita olewka na gościa.

Bosy_Wiesniak
21-03-2008, 17:42
Nie chodzi o fakt wyzywania się z gówniarzami bo jak z niektórymi "rozmawiam" to mnie czasami szlak trafia i z chęcią poprzegryzałbym wszystkim użytkownikom, poniżej 12 roku życia, kable od netu. Chodzi mi tu o jego zachowanie, jego stosunek do innych osób. On tak naprawdę ma wszystkich w dupie i obrabia innych za plecami. Pamiętam sytuację z wojny VU v Ordo jak dałem pass do tsa jego rlowi , który dla niego hackował innych graczyi oddawał mu wszystko. A ten typ jak tylko jego rl wyszedł to zaczął obrabiać mu dupę i wyzywać od chu... Jestem absolutnie pewien, że na tej wojnie się nie skończy.

Niezle historyjki opowiadasz. Ty dałeś komuś passy? Kim byłeś? Passo dajką? Mój rl hackjer? Nie mam wszystkich w dupie. Ciebie też nie mam. Moja dupa by sie pogniewała gdybym wpuścił do niej takiego debila, a z dupą jak wiadomo nie ma żartów.
Przeczytaj choćby instrukcje do żelazka, wróć tu z poszerzonymi horyzontami, może łatwiej będzie nam znaleźć wspólny język i wtedy miejsce w dupie się dla ciebie znajdzie. LUB idź pobiegaj "DO OKOŁA" kopalni. Słyszałem, że niedługo będą doczepywać dwie lokomotywy do "pociongow z wynglem", więc cieżej ci będzie je dogonić, tylko trening może uczynić cię mistrzem.

PS. SMACZNEGO JAJKA, WESOŁYCH ŚWIĄT, DZIURAWYCH WAGONÓW, DUŻO WYNGLA KOŁO TORÓW i ROZUMU, tego życzy ci xaem

# W*IERD*L w GRZE = LAMENT NA FORUM

PS2. SZLAK TO MASZ W GÓRACH LUB NA MORZU, A TO CO CIĘ TRAFIA TO SZLAG! 22-letni prymitywie nawet nie wiesz co cię trafia.

Mietek919
21-03-2008, 18:14
@Bosy_Wiesniak
Jesteś moim idolem wyślesz mi autograf pocztą plx?

Co to wojny to sądzę ze to jeszcze nie koniec zawsze jest nadzieja ;)

TheDwarf
21-03-2008, 18:50
Aha, czyli w [t]woim mniemaniu kim jest VU? Wymień mi w takim razie kto tworzy VU.

Mozesz do mnie pisac nawet "tWOIM", nie robi to na mnie wrazenia.

W moim mniemaniu VU to zlota 17, ktora zaczela wojne z ordo + pare osob, ktore pomoglo w dalszych sukcesach. Przydupasow nie wliczam, wiec wybacz ale chyba odpadasz z klasyfikacji.

@Efax

Nie zebym sie specjalnie czepial, ale jestem pewien ze popelniles 2 bledy ort. "do okola" oraz "szlak". Niemniej jednak to nie jest uniwersytet, a forum i tu prezentujesz ponadprzecietna ort., w porownaniu do Ninjy The Brown Warriora to nawet bardzo ponadprzecietna. Ale bycie na tle Ninjy dobrym wcale nie jest powodem do dumy, gorzej byloby gdybys prezentowal poziom taki jak on, oj duzo gorzej. "Jestem absolutnie pewien ze na tej wojnie sie nie skonczy" - ja tez. To jest pvp, a na kazdym pvp predzej czy pozniej wojna jest nieunikniona. Czy z Xaemem czy bez. Popatrz, ostatnio xaema pol roku nie bylo a i tak sie pobiliscie. To normalne, ze jak jedna gildia wygra wojne, to w koncu sie podzieli albo jakas inna gildia sie przeciwko jej rzadom zbuntuje. To jest proste jak budowa mozgu Ninjy.

Pozdrawiam, Hidek

BOtter
21-03-2008, 20:58
Myślisz że jesteś inteligenty? Czujesz kompleks? Masz żydowskie korzenie? Posłuchaj, jeżeli chcesz prowadzić dyskusję na temat żydów lub ogólnie rasy semickiej to ten problem pokieruj na jakieś specjalistyczne forum. Proszę, nie wyżywaj się na mnie za swoje nieudane pochodzenie.

1. Wobec wiedzy na temat Żydów, mogę przyznać, że jestem inteligentny, wynika to z uczęszczania na lekcje historii i języka polskiego.
2. Nie, nie czuję kompleksów.
3. Bardziej niemieckie.
4. To ty zacząłeś "żydzić".
5. Proszę, naucz się czytać(lub zgol brwi, bo może zasłaniają Ci oczy).

@Efax, albo być kretynem i nie umieć wymysleć czegoś lepszego.

Baj de łej(tyczy się Efaxa):
5. Unikaj pisania dwóch lub więcej postów pod rząd. Zawsze możesz zedytować swojego posta, dodając ewentualne informacje. Są możliwe wyjątki np. w przypadku np. "bumpowania" tematu.

Efax
21-03-2008, 23:35
@Xaem

Torqer
Amnezja ustąpiła? Nie zdziwiłbym się, że są w Twojej guildi osoby, które były lub będą hackniete w imię Papy Xaema.

@BOtter

W trakcie pisania posta, inna osoba dodała posta związanego z moją wypowiedzią, więc odpowiedziałem.

@Efax, albo być kretynem i nie umieć wymysleć czegoś lepszego.

Oznaką słabości i braku inteligencji nie jest fakt odpisania komuś za pomocą wyzwisk, żałosnych opowiadań pisanych w akcie złości (przykład Xaema) i wzburzenia. Prawdziwą oznaką inteligencji jest raczej sposób operowaniem słowem aby doprowadzić osobę do momentu utraty panowania nad sobą. Xaem jest tak naprawdę kretynem, który dał się wyprowadzić z równowagi i próbuje bronić się w ten sam sposób...wyzwiskami. Innego sposobu chyba nie zna.

Co do mojej ortografii to cóż mogę napisać: chyba nie jest taka najgorsza, skoro zrobiłem tylko dwa błędy i co do jednego to mogę polemizować.

TheDwarf
22-03-2008, 00:22
@Botter
Wszyscy (mowie to w imieniu tych ktorzy urodzili sie przed 93 rokiem) wiemy, ze Ninja to jest dzieciak. Dzieciak - antysemita, ktory mysli ze jest fajny bo obraza narod zydowski. Osobiscie czasem sie zastanawiam czy wolalbym sie urodzic zydem czy polakiem jak patrze na takich ludzi jak on.

@Efax

Co do mojej ortografii to cóż mogę napisać: chyba nie jest taka najgorsza, skoro zrobiłem tylko dwa błędy i co do jednego to mogę polemizować.

Wg słownika so.pwn.pl pisząc "do okoła" popelniles blad, bo slownik nie znalazl takiej frazy, znalazl za to dookoła. Ciezko wiec polemizowac ze slownikiem.

Oharis
22-03-2008, 01:48
Wracając do tibii to nawet nie wiecie ile można rl kasy na tym zarobić. A że ostatniego czasu narobiło się zbyt dużo gpków na nebuli. A jak wiadomo. Wojna jest świetną okazją do sprzedawania gpkow. Vu na pewno nie kupują bo mają kasy jak lodu. A old Lh niestety nie mają. Teraz sobie wygrywająca guild poexpi zarobi kasę. A wtedy vu zrobi to co do tond robiło czyli wygra wojnę z przewagą pościąga paymenty i kaska do nich wróci. I śmiać mi się chce z tych ludzi którzy mówią że Vu już przegrało. Sami nakręcacie wszystkich ludzi na cebuli do walki z nimi. A im to idzie na rękę. Więcej paymentów ściągną. Wystarczy się zastanowić czy taki open pasuje do VU.

Dregar
22-03-2008, 01:51
zapewne papa Xaem~ ucieszył się z tego, że Knaak~ wbił 100 =) czy może już sie lubicie ?

Bosy_Wiesniak
22-03-2008, 11:17
@Xaem

Torqer
Amnezja ustąpiła? Nie zdziwiłbym się, że są w Twojej guildi osoby, które były lub będą hackniete w imię Papy Xaema.

@BOtter

W trakcie pisania posta, inna osoba dodała posta związanego z moją wypowiedzią, więc odpowiedziałem.

Oznaką słabości i braku inteligencji nie jest fakt odpisania komuś za pomocą wyzwisk, żałosnych opowiadań pisanych w akcie złości (przykład Xaema) i wzburzenia. Prawdziwą oznaką inteligencji jest raczej sposób operowaniem słowem aby doprowadzić osobę do momentu utraty panowania nad sobą. Xaem jest tak naprawdę kretynem, który dał się wyprowadzić z równowagi i próbuje bronić się w ten sam sposób...wyzwiskami. Innego sposobu chyba nie zna.

Z tą małą różnicą, że to ty wielki suporterze wyzywasz mnie, a nie na odwrót.
Więc kto reaguje tutaj złością? Oczywiście prawem każdego głupka jest polemizowanie nad swoją głupotą. Najlepiej jednak by było, gdybyś wyruszył w podróż "do okoła" szkoły, wtedy trafisz być może na szlak który do niej wiedzie i przestanie trafiać cie szlag, ze czegoś nie rozumiesz. U nas na takich jak ty mówi się - dureń bez szkoły, u was jesteś przykładem filantropii bo zrobiłeś tylko dwa błędy sic! To jest ta subtelna różnica. Największym jednak bluźnierstwem jest to, że taki 22-letni baran bez szkoły jak ty, pisze coś o inteligencji.

Ps. Kogo schaczył Torqer?

@Up
Moje serce się cieszy z Knaakowej setki. Knaak w tej grze jest moim bratem, Finix ojcem, Wickanina matką, Calh niewolnikiem.
Biadolcie dalej.

NinJa
22-03-2008, 12:10
#Hidek
Widzę że nieźle się zdenerwowałeś, mysin komplit.
Co do moich błędów to bardzo proszę, wypomnij mi jakieś, [t]woje ataki są co najmniej daremne.
Co do mojego wieku to się mylisz, jeżeli bardzo [c]i zależy to zapraszam na ventrilo, tsa, skype, lub jeżeli nie możesz w nocy spać podam [c]i nawet numer telefonu, pogadamy i zobaczymy kto jest dzieckiem.
Kilka osób mnie z kimś myli, jam stworzył VU, JAM JEST POGROMCA BAXTER LOWA!

Podsumowując Hidek to nikt inny jak dzieciaczek który zrobił denny WMV i się delikatnie mówiąc "podniecił", 10 klatek i 10 efektów na 1s, no ale cóto cóto!! Chłopak tak się wkręcił że zrobił nawet w paintcie jakieś życzonka, chyba myśli że jest pRo. Chyba każdy zdążył zauważyć że jego słowa są gówno warte "Haha, nigdy się nie wypłacę nigdy", wypłacił się szybciej niż inni, pozornie większe "cipy". Czemu tylko 200k, chyba najmniejszy payment, uświadomię [c]i, NIC W TEJ WOJNIE NIE ZROBIŁEŚ TYM 90 EKIEM. Dobra, idź teraz na piwo, wróć tutaj i napisz posta od serca.

# Fridam Fajterz
Niedługo się zdziwicie, ciekaw jestem czy podejmiecie walkę czy tylko zapłacicie paymenty, czas pokaże. Dziwię się tylko że aż tyle osób NIE MA MÓZGU i nie potrafi analizować niektórych sytuacji, pozdro.

Fallathanu
22-03-2008, 12:41
Sam jestes lamósem qtazie cfeló, a tak fokóle to "GRAP JOR ŁEPON AND FAJT FOR FRIDOM VU !"

Fallathanu
22-03-2008, 12:44
hóia prafta ! bo tfui !

A tak wokóle to latnie spiewales na TeeSowym "Idolu" ..zdradzilas kórfo mnie ! Postróf mame bodzio

ps. w tfoim afataże jest tfói hlopak

Fallathanu
22-03-2008, 12:50
ńeh Ciem hói szczeli w tfom niewypażona jape !

Efax
22-03-2008, 16:48
Z tą małą różnicą, że to ty wielki suporterze wyzywasz mnie, a nie na odwrót.
Więc kto reaguje tutaj złością? Oczywiście prawem każdego głupka jest polemizowanie nad swoją głupotą. Najlepiej jednak by było, gdybyś wyruszył w podróż "do okoła" szkoły, wtedy trafisz być może na szlak który do niej wiedzie i przestanie trafiać cie szlag, ze czegoś nie rozumiesz. U nas na takich jak ty mówi się - dureń bez szkoły, u was jesteś przykładem filantropii bo zrobiłeś tylko dwa błędy sic! To jest ta subtelna różnica. Największym jednak bluźnierstwem jest to, że taki 22-letni baran bez szkoły jak ty, pisze coś o inteligencji.

Ps. Kogo schaczył Torqer?

@Up
Moje serce się cieszy z Knaakowej setki. Knaak w tej grze jest moim bratem, Finix ojcem, Wickanina matką, Calh niewolnikiem.
Biadolcie dalej.

O masz odkryłeś moją tajemnice i co ja teraz zrobie:/ te dwa kierunki na studiach to tylko taka ściema...

Wyzywam Ciebie? heheh Jeszcze nawet nie zacząłem i nie zamierzam:)

Co do błędów to od Ciebie zaczęło się to wszystko nie mając nic innego do przyczepienia się wybrałeś błąd ortograficzny i próbujesz tworzyć historyjki na mój temat. Powodzenia, może znajdą się kolejne dzieciaki , którym będziesz imponował.

Requ
22-03-2008, 18:59
Nie kłóćcie się już bo robicie z tego forum śmietnik, nie umiecie pisać ze sobą w zgodzie, że tak powiem?

Zagrajcie lepiej w cs'a i tam się wyżyjcie, mogę jakiś serwer załatwić i ustawić mecz o ile będą tylko chętni

BOtter
22-03-2008, 19:50
Nie kłóćcie się już bo robicie z tego forum śmietnik, nie umiecie pisać ze sobą w zgodzie, że tak powiem?

Zagrajcie lepiej w cs'a i tam się wyżyjcie, mogę jakiś serwer załatwić i ustawić mecz o ile będą tylko chętni

To jest temat Nebuli, świata podobnego do państwa Afrykańskiego, gdzie żyją małpy i ludzie, a nie tam jakiegoś csa, którego osobiście przeszedłem 10x na steamie(no trochę się rozpędziłęm, ciekawo czy jakiś debil zaczai) i wogóle, HAJL NEBULA!!!11111oneone

Braboos
22-03-2008, 21:25
To jest temat Nebuli, świata podobnego do państwa Afrykańskiego, gdzie żyją małpy i ludzie, a nie tam jakiegoś csa, którego osobiście przeszedłem 10x na steamie(no trochę się rozpędziłęm, ciekawo czy jakiś debil zaczai) i wogóle, HAJL NEBULA!!!11111oneone

Ta, przeszedles ? A ja assaulta przejsc nie moge :// Weź mi na priv napisz jak to zrobić :P

Requ
22-03-2008, 21:35

Masz racje, to jest temat nebuli ale nie po to aby się wyzywać, docinać sobie i szukać podtekstów oraz tak jak panowie wyżej czepiać się każdego błędu ortograficznego, a cs to tylko propozycja, niestety z takimi ludźmi jak wy można tylko o tibi rozmawiać bo nie znacie innego tematu...

Rozqu
22-03-2008, 21:47
Chętnie bym zagrał jeśli już coś będzie mój nick w grze Manownik. Cya

BOtter
22-03-2008, 22:22
Masz racje, to jest temat nebuli ale nie po to aby się wyzywać, docinać sobie i szukać podtekstów oraz tak jak panowie wyżej czepiać się każdego błędu ortograficznego, a cs to tylko propozycja, niestety z takimi ludźmi jak wy można tylko o tibi rozmawiać bo nie znacie innego tematu...

I bardzo dobrze, że się czepiają, jak jesteś POLACKIEM to musisz umieć swój język, a jak nie to będziesz tępym ch*jem!

ElCapitano
23-03-2008, 22:28
Up
O ile mi wiadomo to kazdy ma prawo do bledu ; ) takze do bledu ort.

Dedalek
24-03-2008, 03:40
Gdzie się podziało "mighty" fał u?

Kapitan Chrupek
24-03-2008, 07:24
Gdzie się podziało "mighty" fał u?

Myja glowe dla Deerdka.

BOtter
24-03-2008, 22:04
Up
O ile mi wiadomo to kazdy ma prawo do bledu ; ) takze do bledu ort.

Kto popełnia błendy ortograwiczne ten jezd tenpy hói!

kierowca_smieciarki
24-03-2008, 22:08
dziedzek skomentuj sytuacje na nebuli bo smutno. Epujcie, po blessy latajcie. tak trzmac chlopaki xD chyba prezent VU zrobilsice. 500k tylko dzis w blotko:P

Safe
25-03-2008, 10:12
dziedzek skomentuj sytuacje na nebuli bo smutno. Epujcie, po blessy latajcie. tak trzmac chlopaki xD chyba prezent VU zrobilsice. 500k tylko dzis w blotko:P

Co w zwiazku z tym? Polowa z nas ma kasy jak lodu, druga polowa padajac co 2gi dzien zarabia jeszcze wiecej... Detki sa detkami i co zrobisz? Nic bo przed mass kickiem sie nie obronisz, a jezeli VU sie cieszy z powodu mass kicków, ob nie możemy expic, to gz dla nich, bo co bedzie jak sie mass kicki skoncza patrzac na to, ze masa mimo 3 zgonow wbil 6.5kk expa/tydzien, wicka 6kk, stone,numath,phoenix i inni rowniez po 5 baniek :)

lycha_ziom
25-03-2008, 19:39
@up w związku z tym mieli święta z monitorem zamiast z rodziną? POZDRO PANOWIE :D

eisscheriann
25-03-2008, 20:27
@up w związku z tym mieli święta z monitorem zamiast z rodziną? POZDRO PANOWIE :D

Gdyby święta były 1,5 miesiąca temu, połowa VU spędziłaby wielkanoc na frostach albo jakimś innym vdl

TheDwarf
25-03-2008, 22:57
Proponuje isc z duchem czasu i wymyslic cos lepszego niz "przegrywamy bo mamy RL", to bylo modne jakies 2 lata temu.

Sunze
27-03-2008, 17:34
Hidek a co z Twoimi filmami?
znowu jakies opóźnienia ? :)

Boytano
27-03-2008, 20:16
Witam wszystkich, pragnę zaprezentować państwu naszą dzisiejszą pracę do konkursu pt. "Wyślij zdjęcie z wakacji i wygraj fiata cinkłociento xD"

http://img510.imageshack.us/img510/1585/vujq5.jpg

eisscheriann
27-03-2008, 21:06
hehe jakie łapki skrzyżowane i ten roleks na rączce_/

Fallathanu
27-03-2008, 21:38
@Boytano

Nie wiem czmeu sie z nich smiejesz skoro sam masz ryj jak nie wypal no ale pozdro :)

Boytano
27-03-2008, 21:48
^ smutno ci bo padłeś Exsiliunem?

Rozqu
27-03-2008, 22:06
Ale fota :0!!! dobrym aparatem robiona widać btw Maciuś - załamany jestem jednak.. nic się nie zmieniłeś koksie ty mój Kpie.. z ciebie pal*****

Efax
28-03-2008, 14:41
@Boyatano

Żałosny jesteś...kocyk, resorek i do piaskownicy

Kapitan Chrupek
28-03-2008, 15:05
Co w tym żałosnego??
wytłumacz

Lynx
28-03-2008, 15:41
Boytano tylko posklejał ich zdjęcia to nie ich wina że tak wyglądają :|

Fallathanu
28-03-2008, 15:52
^ smutno ci bo padłeś Exsiliunem?

Przykro mi ze dzieciak ktory ma jape jak Maciek z klanu smieje sie z innych :(

a co do Exsiliuna to juz doszly mnie sluchy ze to ponoc ja xDDDDDDDDDDDD Wiec powiem Ci tak : nie jest mi przykro :< Ale jak chcesz zem na pograc to pisz na prv dam ci ip jakiegos otsa sprawdzimy kto ma lepsze pvp, no chyba ze masz chara na furora to sie pona*******amy przed ss ^^

Sck
28-03-2008, 16:12
maciek z klanu? masz tam adres, niuniu90.fotka.pl :(

Bosy_Wiesniak
28-03-2008, 18:40
@Boyatano

TO sie nazywa RESORAK!! Wiem, że były drogie i nie miałeś dlatego nie wiesz jak się nazywa. Uprzejmie donoszę to RESORAK NIE RESOREK!! Tobie natomiast życzymy, żebyś nigdy tych "STUDIÓW" nie skończył, bo skoro taki baran jak ty może je skończyć, to będzie to największa porażka polskiego szkolnictwa wszechczasów. Imbecyl z fakultetem tfu A FEE
Dziwie się, że cię ziemia nosi. Gdybyś chociaż miał zeza to mógłbyś jednym okiem roweru kolegom popilnować, a tak jesteś zupełnie bezużyteczny. Daj adres to z litości ci matchboxa wysle pobawisz się koło piaskownicy bez kocyka "resorekiem".

Efax
29-03-2008, 11:24
Co w tym żałosnego??
wytłumacz

Upodabnia się do xaema...śmieje się z czyjegoś wyglądu. Za jakiś czas skończy tak jak dziadek wytykając innym błędy ortograficzne i próbując być zabawnym.

Epek
29-03-2008, 12:47
Ale fota :0!!! dobrym aparatem robiona widać btw Maciuś - załamany jestem jednak.. nic się nie zmieniłeś koksie ty mój Kpie.. z ciebie pal*****

BHaha jednak to co mówiles o Macieju to prawda xD

@Boytano

Ale to nie jest zdjecie prawdziwego Patryka "Roda" z Racibórza...
on nie jest blondynem ? xD

Dedalek
29-03-2008, 13:27
Upodabnia się do xaema...śmieje się z czyjegoś wyglądu. Za jakiś czas skończy tak jak dziadek wytykając innym błędy ortograficzne i próbując być zabawnym.

Czy to nie twoje obiekty wzdychań tak bardzo śmiały się Masakratusa aka Bartka?

TheDwarf
29-03-2008, 15:18
@Boyatano

Faktem jest ze smianie sie z czyjegos wygladu w RL-u na pochwale nie zasluguje, ale jestescie hipokrytami. 2 wojny temu było - rudy, wojne temu byl dziadek z koszula w zolwiki, a teraz gdy ktos smieje sie z waszych zdjec to jest "żałosny.". Prosze bez hipokryzji...

eisscheriann
29-03-2008, 22:42
22:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Viraz. He was killed by Chudzierlok

22:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Wickanina. She was killed by Huan Yan.

Stonecutter Knight:
Mar 29 2008, 23:04:57 CET Killed at Level 169 by Sathaine
and by Xefi Nenix

;[

Requ
29-03-2008, 23:51
Xe'rien: Mar 29 2008, 23:04:42 CET Killed at Level 108 by Arthas of nebula
and by Sir Skrobek

teraz ma 105....

Lynx
29-03-2008, 23:56
Xe'rien: Mar 29 2008, 23:04:42 CET Killed at Level 108 by Arthas of nebula
and by Sir Skrobek

teraz ma 105....

Xe'rien nigdy nie umiał kupywać blessów xd

Sck
30-03-2008, 00:31
sie zdarza ;<

Safe
30-03-2008, 01:16
sie zdarza ;<

sie zdarza sie XD

film blz, musze zobaczyc "Run forest run!" w moim wykonaniu xd

Kapitan Chrupek
30-03-2008, 11:49
Oni odrobią i będa mieli kase w WY NJEEE :X
na na na

"2 wojny temu było - rudy, wojne temu byl dziadek z koszula w zolwiki, a teraz gdy ktos smieje sie z waszych zdjec to jest "żałosny."

Hidek weź sie uspokuj... chciałem to samo napisac :(((

Seredo
31-03-2008, 19:28
coś cicho sie zrobiło. Jakiś spokój przed burzą xD??

eisscheriann
31-03-2008, 19:30
chodzi ci o forum czy o wojne?

Nebulafighter
31-03-2008, 22:23
chodzi ci o forum czy o wojne?

Jebala Cie dzis mama ? Idz wylizac rowa komus z VO a nie spamujesz forum trolu xzajebany

eisscheriann
31-03-2008, 23:18
Jebala Cie dzis mama ? Idz wylizac rowa komus z VO a nie spamujesz forum trolu xzajebany

błyszczysz ;|
Takie sprostowanko, gdybym miał lizać VO to bym nie odchodził z tej gildii, ale cóż ja mogę zrobić w tej wojnie swoim gównianym 90 knajtem bez pacca, co najwyżej życzyć kilku znajomym powodzenia

Rognis
01-04-2008, 08:42
Aymoraxis
Mar 31 2008, 13:24:33 CEST Killed at Level 168 by Lord Arcticus and by Huan Yan

Nebulafighter
01-04-2008, 17:23
błyszczysz ;|
Takie sprostowanko, gdybym miał lizać VO to bym nie odchodził z tej gildii, ale cóż ja mogę zrobić w tej wojnie swoim gównianym 90 knajtem bez pacca, co najwyżej życzyć kilku znajomym powodzenia

Czysc dupetsona bo jak nie to Olecko ci ryj skapiszonuje plebsie !

eisscheriann
01-04-2008, 17:32
Czysc dupetsona bo jak nie to Olecko ci ryj skapiszonuje plebsie !

nudzisz pałe plebsie ;/

Kasior
02-04-2008, 22:32
Hahaha powiem wam, że nikt tu nie wali takich tekstów jak Xaem xD Bez kitu siedzę, czytam i spadam co i raz z krzesła ze śmiechu.
To taki mały off, ale w sumie 3/4 waszych postów to offy, więc nie mam się, co martwić:]
A co do wojny nie spotkałem się jeszcze z przegraną VU NA DŁUŻSZĄ METĘ i nie wróżę ich przeciwnikom długiego expienia. Panienki, to się musi skończyć klęską VO, szczególnie że są w nim nic nieznaczące cipeczki z dawnego Fraternitas, którzy zaczynali wojenki pełni zapału po czym płacili ZAWSZExD. Ale na forum i tak Xaem bije was swoimi postami na łebki panienki:], także sprężcie się:].

@Falla
Pamiętasz mnie jeszcze z Furorki?:}

Fallathanu
03-04-2008, 15:36
Hahaha powiem wam, że nikt tu nie wali takich tekstów jak Xaem xD Bez kitu siedzę, czytam i spadam co i raz z krzesła ze śmiechu.
To taki mały off, ale w sumie 3/4 waszych postów to offy, więc nie mam się, co martwić:]
A co do wojny nie spotkałem się jeszcze z przegraną VU NA DŁUŻSZĄ METĘ i nie wróżę ich przeciwnikom długiego expienia. Panienki, to się musi skończyć klęską VO, szczególnie że są w nim nic nieznaczące cipeczki z dawnego Fraternitas, którzy zaczynali wojenki pełni zapału po czym płacili ZAWSZExD. Ale na forum i tak Xaem bije was swoimi postami na łebki panienki:], także sprężcie się:].

@Falla
Pamiętasz mnie jeszcze z Furorki?:}

no jo pewnie ze pamietam :d
ale nie mow do mnie falla, przeciez ja jestem exiliun ^^ Mozesz tez mowic do mnie loor paulisthin czy jakos tak nie pamietam jak sie to pisalo

Safe
03-04-2008, 16:43
no jo pewnie ze pamietam :d
ale nie mow do mnie falla, przeciez ja jestem exiliun ^^ Mozesz tez mowic do mnie loor paulisthin czy jakos tak nie pamietam jak sie to pisalo

plebs albo troll tez mozesz do niego mowic, a wrecz musisz bo to jest najbardziej stosowne.

Kasior
03-04-2008, 20:05
Tzn. On jest wulgarny, no ale jak na forumowiczów Furory utrzymuje się w 10 najłagodniejszych:]

Kapitan Chrupek
04-04-2008, 01:53
wu biega po ankrahmun ;o 1.30
Panowie co tak pózno
Dzis do szkoly !!!
Co mama powie jak wstanie?
Ojjj będzie lanie :<

Rognis
04-04-2008, 08:41
Ostatnimi dniami nic ciekawego się nie dzieje, VU od czasu do czasu lognie, może nawet uda się im kogoś zabić, po czym wszyscy jak mąż i żona chowają się do dziupli za swoim wodzem a VO&PR ciągle expią. To by było na tyle...3|_()

ElCapitano
04-04-2008, 16:30
VU siedzi na innych charach i expi,robia postacie dla swoich rli ktorzy potem sie do nich przylacza.... prawdopodobnie....potwierdzone z tajnego zrodla : )

Dedalek
04-04-2008, 19:17
VU siedzi na innych charach i expi,robia postacie dla swoich rli ktorzy potem sie do nich przylacza.... prawdopodobnie....potwierdzone z tajnego zrodla : )

I co im to da? VU jest obsrane jak ma 40 postaci, to też będzie obsrane jak będzie miało 60. Poza tym do sneaków nie potrzeba 80 postaci, a ich umiejętność walczenia na openach jest mierna jak mniemam. Mogą więc sobie robić tych postaci nawet i 120, a i tak będą siedzieć w pz.

Rognis
04-04-2008, 23:12
Moim zdaniem postacie to nie wszystko, trzeba również mieć osobę która poprowadzi ich do walki, a z tego co widać Vura nie jest za wybitnym strategiem...ale któż to wie jak się potoczą losy tej wojny ;]

Adikeen
05-04-2008, 06:49
Strategia Vury polega tylko na sneakach... wychodzi na opena dopiero wtedy, gdy widzi, że ma ludzi bądź zaczyna wygrywac wojne, lecz narazie im nie idzie.

eisscheriann
05-04-2008, 11:10
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2085249

owned:D

Bosy_Wiesniak
05-04-2008, 11:13
Dajcie spokój chłopakom. W TOP10 mają siedem charow, w top 30 "tylko" dwadzieścia. Nie dziwcie się, że skeaki robią. I jeszcze wczoraj ktos im przez pospiech podał syrop na przeczyszczenie zamiast na odwagę. Etykietki sie gosciowi pomylily i tak stoja dzis osrani po pachy.... Dobrze, ze wyngla u nich pod dostatkiem, sraczke wiec szybko zwalczą i masslogna koło 13.00.

Seredo
05-04-2008, 21:35
No w ostatnim czasie nikt z vu nie padł w przeciwieństwie do Vo :P

BOtter
05-04-2008, 21:47

"Zaplanowac dzialanie, czekac trzy tygodnie patrzac jak wrog expi, wybrac ofiare, przeczekac dalszy tydzien, wypic syrop odwagi, dzialac bezlitosnie kontrolujac vip liste, a potem isc spac, bo jutro trzeba kupic bless - nie ma nic lepszego na swiecie" - Vura Soth

Myślę, że to mówi samo za siebie :]:]

Mietek919
05-04-2008, 22:21

Bo Vo nie bawi sie w "snejki" tylko chcą opena a Vu nie wychodzi bo przywódca Vura Soth napewno wie co robi :D

@down
Wyślesz mi autograf pocztą jesteś mój idol plx

eisscheriann
05-04-2008, 22:28
Bo Vo nie bawi sie w "snejki" tylko chcą opena a Vu nie wychodzi bo przywódca Vura Soth napewno wie co robi :D

Jeśli lider z gildią wychodzą na ob, tylko dlatego, że strona przeciwna tego chce to jest skończonym idiotą i nie dziwię się Vurze, że nie chce wychodzić na opena, VO+ PRT mają wysokie morale, rozpędzili się, widocznie on chce przeczekać okres w którym przeciwnicy palą się do walki. To coś jak przerwa na żądanie w siatkówce, żeby wybić rywala z rytmu. A czy to jest tchórzostwo czy dokładnie przemyślane działanie, to już niech każdy sam sobie zinterpretuje [;

Kapitan Chrupek
06-04-2008, 00:44
Jesteś Vurom? :O
next strateg militarny

eisscheriann
06-04-2008, 01:07
jaki kurwa, strateg, logiczne myślenie ;s

btw.
Kepso

Guild membership: Titan of the Victum Omnis

Dedalek
06-04-2008, 11:06
Vura przemyślanym działaniem tłumaczy swój strach przed straceniem paru lvli. Jak 80% rodaków grających w tibie. On chyba prawdziwej wojny nie widział skoro chce wygrać sneakując. To nie są czasy Ordo, że aktywnych jest 10 osób, i 0 organizacji. Tamtym razem wygrali, a raczej Ordo przegrało, a sneaki vu przyczyniły się do tego w małym stopniu. Tym razem mamy ciągle 30 osób aktywnych oraz resztę, do której wystarczy zadzwonić i są. Vura może sobie przez 3 lata sneakować, a nam krzywdy nie zrobi. My dajemy im szanse na wyjście z pz, a oni nie chcą. Pokażcie, że potraficie zrobić cokolwiek oprócz dziecinnie prostych sneaków na Okolnir.

Kasior
06-04-2008, 11:11
Zobaczymy, co powiecie za miesiąc, jak będziecie płakać o wysokość waszych paymentów:]

ElCapitano
06-04-2008, 18:14
Przez ten 1 miesiac moze sie duzo zdarzyc takze nie badz taki pewien ; ) VU moze sie podniesc z przegranych openow tylko musza zaczac myslec a nie na noobach siedziec i bic kogo popadnie

Zen
06-04-2008, 19:38
i tak wam vu dopierdoli, nie cieszcie sie za szybko xD Mimo ze licze na Wasza wygrana :p

Capp

TheDwarf
06-04-2008, 21:00
Jeśli lider z gildią wychodzą na ob, tylko dlatego, że strona przeciwna tego chce to jest skończonym idiotą i nie dziwię się Vurze, że nie chce wychodzić na opena, VO+ PRT mają wysokie morale, rozpędzili się, widocznie on chce przeczekać okres w którym przeciwnicy palą się do walki. To coś jak przerwa na żądanie w siatkówce, żeby wybić rywala z rytmu. A czy to jest tchórzostwo czy dokładnie przemyślane działanie, to już niech każdy sam sobie zinterpretuje [;

Taktyka a'la sneak em all sprawdzila sie tylko raz, w przypadku ktory opisal dedal, w zadnej innej wojnie nikt sneakami nie wygral, jedyne co moze zmienic uklad sil to open wygrany przez VU, ewentualnie kilka openow. Jesli do tego nie dojdzie, to wojna jest przegrana ; )

Sck
06-04-2008, 21:53
W koncu doszlo do wiekszej walki ;x

Rognis
06-04-2008, 22:05
Tak, dziś doszło do walki, Vura wraz ze swoimi ludźmi wyszli stawić czoło "złu" jakie panuje na Nebuli, walka była długa i wyrównana, niektórzy wojownicy aż się "zaczerwienili" ze szczęścia. Pod koniec walki Vura Soth jak przystało na wielkiego wodza spier(wylogował)dolił. reszta gildi najwyraźniej poszła w jego ślady lecz nie wszystkim się to udało.

Seredo
06-04-2008, 22:09
zapoda ktoś movie

Ostoja
06-04-2008, 22:15
Eh vu bylo az takie pewne siebie gdy zabili w trapie 4 osoby i pozniej w kanionie paru, ze az skusilo sie na battla ale tu juz byl pogrom w wykonaniu vo ktore pokazalo, ze nie boi sie o lvle. Padali,kupywali blessy i szli ratowac swoich.
To co nas odroznia od vu ktore s*******alo lub dawalo loga jak vura czy arthas ktory probowal uciekac na hero gdy jeszcze jego kumple padali m.in heiks czy sfoqs ;s.

Vu jest dobre tylko w blokowaniunpc, kladek i to nie zawsze wychodzi.
Za lh kozacy ktorzy zawsze chceli walczyc, teraz s*******aja jak szczury aby nie pasc i nie ratowac swoich " przyjaciol ".
Tyle odemnie.

/ Tert

Requ
06-04-2008, 23:26
No fajnie dzisiaj było, mi się bardzo podobało :)

Kasior
06-04-2008, 23:57
Z tego, co widzę VU się ogarnia:) Panienki szykujcie gp-ki na wypłaty dla VU, albo szukajcie serwa nowego. Osobiście odradzam Furorę i Kyrę, bądź Titanię, bo jak się dowiem waszych tam nicków to nie wróżę długiego grania:)

TheDwarf
07-04-2008, 06:27
VU cos ma pecha do tego kanionu w Edron :P

Boytano
07-04-2008, 08:01
Z tego, co widzę VU się ogarnia:) Panienki szykujcie gp-ki na wypłaty dla VU, albo szukajcie serwa nowego. Osobiście odradzam Furorę i Kyrę, bądź Titanię, bo jak się dowiem waszych tam nicków to nie wróżę długiego grania:)

HAHAHA gdzie ty byłeś wczoraj jeśli się ogarnia? S*******anie po Edron i dawanie logów na wieżach/poza miastem/na hero itp to jest ogarnięcie?

Kapitan Chrupek
07-04-2008, 11:15
blood-szisza sie z dupa na rozum zamienil :OOO 8o 8o 8o 8o 8o

Dentka7
07-04-2008, 12:54
Całkiem syte battle xd

@szisza
Kłóciłbym się

szykujcie gp-ki na wypłaty dla VU

co to to nie

Ostoja
07-04-2008, 14:34

Ok ok szykuj szykuj kase dla vo xd

Jak bys nie widzial gdyby nie fragi na mass logu i w kanionie gdzie vo nie mial sznas ale za wszelka cene chcialo fajtowac to na edron byl by tylko pogrom vu nic wiecej. Nadzieja matka glupich.

kierowca_smieciarki
07-04-2008, 14:49
>>Ok ok szykuj szykuj kase dla vo xd

>>Jak bys nie widzial gdyby nie fragi na mass logu i w kanionie gdzie vo >>nie mial sznas ale za wszelka cene chcialo fajtowac to na edron byl by >>tylko pogrom vu nic wiecej. Nadzieja matka glupich.

Policzcie kto więcej stracił, myślę ze VO Maksym to chyba sie popłakał jak każdego chara mu zabili

Ostoja
07-04-2008, 15:02

>>Jak bys nie widzial gdyby nie fragi na mass logu i w kanionie gdzie vo >>nie mial sznas ale za wszelka cene chcialo fajtowac to na edron byl by >>tylko pogrom vu nic wiecej. Nadzieja matka glupich.

Policzcie kto więcej stracił, myślę ze VO Maksym to chyba sie popłakał jak każdego chara mu zabili

Maksym jeszcze sie smial ze w koncu vu wyszlo i mozna bylo powalczyc, 22-20 dla vo nie jest zlym wynikiem ale napewno poprawimy sie ale morale jeszcze bardziej nam wzrosly gdy zobaczylismy jakim przeciwnikiem jest vu. Poszli ratowac vure i chudego a gdy ci uciekli na dywan zostawiajac swoich zaczela sie jeszcze gorsza kara.

Po 2 nasi padali, kupywali bless i ratowac swoich co powiesz o might vu o ktorym chodza jeszce legendy sprzed lh czy ordo jakie to bylo dobre? Znowu bedzie nastepny trap bo cos spy nam mowil? Czekajcie cale dnie tygodnie duzo wam da lvle w dol a vo juz odrabia i stwarza inne chary :).

/ Tert

Maksym89
07-04-2008, 15:15

O Maksyma sie nie martw :) martw się o siebie.

Ja powiem jedno Szacunek dla was ze podjeliscie k***wa walke...nie bawiłem sie tak juz od dawna ;D , mam nadzieje ze nie pierwszy i nie ostatni raz ;)

Jakby co na opena zawsze chętni..ups zapomnialem Vura wami rządzi nie bedzie opena.

Adros
07-04-2008, 16:32
Jest jakiś movie z tego battle?

Kapitan Chrupek
07-04-2008, 17:01
sck cos ma

Kasior
07-04-2008, 17:56
No dobra nie widziałem filma, więc się nie wypowiadam. Moja wypowiedź była stworzona na bazie samych fragów. No cóż pozostaje tylko powiedzieć "Pożyjemy, zobaczymy".
Offtop:
Ma ktoś jakąś stronkę, gdzie można obejrzeć wszystkie filmy produkcji panów z Jackassa, ale online, bez ściągania.

TheDwarf
07-04-2008, 18:08
No dobra nie widziałem filma, więc się nie wypowiadam. Moja wypowiedź była stworzona na bazie samych fragów. No cóż pozostaje tylko powiedzieć "Pożyjemy, zobaczymy".
Offtop:
Ma ktoś jakąś stronkę, gdzie można obejrzeć wszystkie filmy produkcji panów z Jackassa, ale online, bez ściągania.

no cholera, mialem juz sie z nikim nie klocic ale jak czytam kozaka aka blood-szisze, to az musze sie pokusic o komentarz.

Wielki przydupas VU sie odezwal, najwiekszy kozak, a przypomniec ci co bylo niecaly rok temu, jak sie zaczela wojna? Całe gloria veritas (aka mipo aka excentrium victorius~) pomoglo AA/BZN/LH a ty spier*oliles lizac VU. "Szykujcie paymenty dla VU", mysle ze osoba, ktora spier*ala z wlasnej gildii zeby ratowac swoja dupe, nie powinna tak mowic.

A co do Jackassa to znam dobry "Blood-szisza life on Nebula", ale nie pamietam linku =/

/Hidek

edit: a ty tert fraguj, fraguj - moja szkola xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dentka7
07-04-2008, 18:18
no cholera, mialem juz sie z nikim nie klocic

a to dobre

18:53 Trignem [10]: TWOJA STARA RYSUJE PLANY WALKI DLA VURY

Ostoja
07-04-2008, 18:23
fraguj - moja szkola xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

E tam ek sux ;p druid sie robi wiec kulkowac bede ;d

Miales wracac na nebule i cos Ciebie nie widac Hidek :)

Lynx
07-04-2008, 18:27
E tam ek sux ;p druid sie robi wiec kulkowac bede ;d

Miales wracac na nebule i cos Ciebie nie widac Hidek :)

Byś czytał Bloga pana Chitka byś wiedział iż nie ma dostępu do internetu i będzie miał dopiero w maju ;[

Kasior
07-04-2008, 20:33
Panie ja nie pamiętam. To musiało być jeszcze za starego ovnera Marka. Ja grałem Sziszą od czasu Fraternitasów!!:) Bosy Wieśniaku wypowiedz się!!!! na jakiś temat!

TheDwarf
07-04-2008, 22:30
Panie ja nie pamiętam. To musiało być jeszcze za starego ovnera Marka. Ja grałem Sziszą od czasu Fraternitasów!!:) Bosy Wieśniaku wypowiedz się!!!! na jakiś temat!

Aha, no to w takim razie gratuluje zakupu "renomowanego" chara.

@ostoja
no, poki co nie mam neta i gram na kompie matki, na ktorym expic, ani nic sie nie da, z uwagi na czeste zaciecia. (chociaz gdyby nie ten komp to caly czas gralbym na iridii, ale to juz inna bajka)

@lynx
exactly.

starysiad
08-04-2008, 00:30
Teee, Sck zarzuc filmem z łaski swej.

podziekowal, pzdr

Zyczliwy
08-04-2008, 08:24
Parę informacji dla niewtajemniczonych VO posiada około 60 członków jeżeli dodamy ich noob chary których jest drugie tyle daje ciekawą liczbę 120 jeżeli dodamy kolejnych przydupasów z 60-70 lvlami daje kolejne 140 osób. Nie gadajcie głupot że ich nie używacie bo na edron chyba całe Olecko na dźwięk wielkiego dzwonu w domu Maksyma zleciało się do komputerów i pomagało swoim dzielnym wieśniakom. A co do opena o którego tak płaczecie, po co VU ma wychodzić na opena jak wasze nooby w liczbie wynoszącej ilość mieszkańców w Olecku odrazu zaczną przeszkadzać VU i uniemożliwią prawdziwą walkę?

Maksym89
08-04-2008, 08:44
Parę informacji dla niewtajemniczonych VO posiada około 60 członków jeżeli dodamy ich noob chary których jest drugie tyle daje ciekawą liczbę 120 jeżeli dodamy kolejnych przydupasów z 60-70 lvlami daje kolejne 140 osób. Nie gadajcie głupot że ich nie używacie bo na edron chyba całe Olecko na dźwięk wielkiego dzwonu w domu Maksyma zleciało się do komputerów i pomagało swoim dzielnym wieśniakom. A co do opena o którego tak płaczecie, po co VU ma wychodzić na opena jak wasze nooby w liczbie wynoszącej ilość mieszkańców w Olecku odrazu zaczną przeszkadzać VU i uniemożliwią prawdziwą walkę?

Pie*****nie o Chopinie. Człowieku nie moja wina że cała Nebula się zleciała na Edron żeby popatrzeć. Zarzucanie nam że są to nasze noob chary jest po prostu żałosne... Jak się boicie pokazać "na co was naprawdę stać" to wasza sprawa , a zasłanianie się noob charami jest po prostu żalowe i śmieszne. To wasza wina że wybraliście Edron , gdzie nie ma gdzie biegać.

PS. Zazdrościsz że mieszkam w Olecku , czy tylko mam takie wrażenie?

Safe
08-04-2008, 09:10
Naszych noob charow bylo tyle co waszych, albo mniej (rle) i wiecej przeszkadzali niz pomagali, cieszscie sie bo dzieki nooba zabiliscie Kepsa i kilku innych. Jezeli przeszkadzalyby wam naprawde to byscie wyszli na darame, gorome pustynie, carlin-ab, thais-venore (chodz te 2 ostatnie odpadaja ze wzgledu na facc chyba no ale biegac jest gdzie).
A wymowka "was jest wiecej, macie wiecej noob charow, przydupasow" jest tym bardziej zalosna ze lh tez tego uzywalo. Powracajac do tematu "kto wiecej stracil" proste, ze Wy, policzcie sobie expa starconego przez nas i przez was + policzcie to za 3 dni, nam wyjdzie na +sie wam zostanie ta sama liczba, badz mniejsza. Zal wam dupy sciska bo straciliscie pixele, nie moja wina. elo

PS.
Exp 1Day/7Days
sck +622,156 +3,648,960
Hozakob +597,408 +1,838,647
Aymoraxis +79,164 +3,295,484
Phoenix +394,075 +2,633,517
i duzo innych, ktorym sie nie chce expic albo nie maja czasu.

Bosy_Wiesniak
08-04-2008, 11:05
Cudem z 2:11 wyciagnelismy na 22:20. Po dedzie otrzymałem kilka PM z gratulacjami. Dziwnym trafem wszyscy autorzy gorących życzeń typu: "HAHAHA stara ku*wa padła", w nieznaczym odstępie czasu otrzymali moje życzenia "HAHAHA akuku". Jednak niedosyt pozostał. Vygibusy dobrze radzą sobie w norach i dziurach, my baliśmy się tylko o to, że zdąża wylogować, stąd ten samobójczy atak. Gdyby było więcej czasu III armia wyzwolenia nebuli - Waffen NOOB SS, wyciągała by ich z nory niczym wisienki z tortu, kolejno jednego po drugim. Stało się jednak inaczej. Wodz stwierdził rzeczowo "na kur*ie w nich" i polecielim. Dodatkowym utrudnieniem był brak szpiega na ich TS. Vura jak wiemy przestał szpiegować, musieliśmy więc radzić sobie sami. Potem żmudne kupowanie bless, drogie podróże, i wreście zobaczyliśmy tego wieczoru Edron po raz drugi. Znowu padło ciepłe "na kur*ie w nich" potem troche gimnastyki na drabinkach i jakoś to poszło. Dziwi natomiast jedno - Wielki Strateg Chessmaster VURA 7000 - opity do nieprzytomności syropem odwagi, zamiast zgarnąć wygraną (11:2) w przypływie optymizmu rzucił się do walki. Musiał jednak przegrać, przecież nawet małe dzieci wiedzą, że samymi pionkami wojny się nie wygra...tym bardziej, że niektóre pionki stały na dywanie niczym przylepione muchy do świeżej kupy. Jak widać syropu nie starczyło dla wszystkich. Co do noobów które utrudniały walkę, skoro na Edron był Arthas to czemu inne nooby nie miały tam być???
PS.
W pewnym momencie na filmie widać jak pada Deerdek. Informuję wszystkich obrońców zwierząt, że nie został on zabity. Uśpiliśmy go tylko, wyszorowaliśmy, ostrzygliśmy, odwszawilismy i został odesłany do łóżka. Tej nocy akademik w Poznaniu pachniał po raz pierwszy od jego przybycia.

Kapitan Chrupek
08-04-2008, 12:44
x4 up
@ Tylko ze na edron mirazz binuśia itp blokowali wejscie .. wiec nikt by nie wszedl (oczywiscie mnie to sie nie tyczy)

@up
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH AHAH

Kasior
08-04-2008, 13:16
Posty tego kolesia mnie rozjebująxD

Dentka7
08-04-2008, 14:09
xaem, spisz jakąś kronikę nebuli, jak dobrze pójdzie, za kilka lat 'dzieje nebuli według xameusa serigimoxa' będą szkolną lekturą

Squrewski
08-04-2008, 14:17
Pany, zarzućcie filmikiem. Pochwalcie się no....

Dentka7
08-04-2008, 14:25
na tibia.de jest

Lotress
08-04-2008, 14:27
Czy tak trudno kurwa jest zajrzec na tibia.de?

Mevisto_15
08-04-2008, 14:30
Oglądając ten film najbardziej mnie rozśmieszyło to, że Vu przybiegło pomóc Vurze, a ten wykorzystując sytuację po prostu dał loga zostawiając resztę na pastwę losu. I to ma być lider?B)

Boytano
08-04-2008, 15:13
Szach mata zajebał B)

Seredo
08-04-2008, 21:44
A ja powiem że Po dzisiejszym update to Knight to już wogule HÓI.

Dentka7
08-04-2008, 21:53
to zrób druida?

Dedalek
09-04-2008, 01:43
Mały suprajs et najt!

Arthas of nebula
Apr 09 2008, 01:15:31 CEST Killed at Level 205 by Xenturion Avenger
and by Rafool The Drunk Druid

Morrderca
Apr 09 2008, 01:16:04 CEST Killed at Level 164 by Finix

Salan Sirwin
Apr 09 2008, 01:16:24 CEST Killed at Level 99 by Finix
and by Xaemus Serigimox

Sunze
09-04-2008, 02:09
01:07 Arthas of nebula [205]: pay armor

Arthas of Nebula
Apr 09 2008, 01:15:31 CEST Killed at Level 205 by Xenturion Avenger and by Rafool The Drunk Druid

Morrderca
Apr 09 2008, 01:16:04 CEST Killed at Level 164 by Finix

Salan Sirwin
Apr 09 2008, 01:16:24 CEST Killed at Level 99 by Finix and by Xaemus Serigimox

01:16 You see blue robe (arm:11). It is a magic robe.

SURPRISE :)

Vicita
09-04-2008, 02:16
ale z nas no lifery o chuj po nocach nie spimy tylko gramy pshejebane zycie takie

Boytano
09-04-2008, 08:51
Polsko-Egipski oddział komandosów wybrał złą pore na armoring :D

NecroLukas
09-04-2008, 20:31
Czepiacie sie vury ze dał loga a moze nie ma czasu zeby kupic blessy,
albo musiał lognac zeby obmyslac nowe "ataki" na wroga, albo poprostu miał sraczke i go cisneło do kibla.

:<

Sck
11-04-2008, 07:49
http://www.***********.com/115294988.html

s p e e d y s h a r e
6 kwiecien/Edron

starysiad
13-04-2008, 14:30
Jaki tu spokoj lalalalaa nic sie nie dzieje lalalalaa

Szacunek, nawet z napinka na forum daliscie sobie spokoj

Squrewski
13-04-2008, 14:32
Nic się nie dzieje??? :D Wywołałeś wilka z lasu :P
Mass Vu
Ritter des Tempels Apr 13 2008, 14:28:26 CEST Killed at Level 120 by Heiks and by Aurenix
Graty :)

Sck
13-04-2008, 15:39
Xenturion Avenger tez :p
Apr 13 2008, 15:10:48 CEST Killed at Level 114 by Sfoqs
and by Xanoxin

Squrewski
13-04-2008, 15:52
Zaczęło się: Mebistofeles:
Apr 13 2008, 15:46:35 CEST Killed at Level 144 by Celandia
and by Viraz

Sck
13-04-2008, 15:54
Mebi~, Castor, Chudzierlok, Cybe niechcacy XD

Sck
13-04-2008, 15:54
Xanoxin <short>

Sck
13-04-2008, 16:03
Sfoqs... ;<

Sck
13-04-2008, 16:14
wszyscy i chuj xD

Mietek919
13-04-2008, 16:16
Lord Arcticus

Killed at Level 169 by Sunze
and by Tana Max

@up
Co za spamer :o
btw. Gz

Ostoja
13-04-2008, 16:31
JOGGA HEA L!!!!11

from vo

Ritter des Tempels 118 ek
Xenturion Avenger 113 ms

from VU

Andrenos 93 ms
Arthas of Nebula 204 ms
Chudzierlok 192 rp
Lord Arcticus 169 ms
Morrderca 163 ms
Mebistofeles 144 ms
Heiks 155 ms
Sfoqs 121 ed
Xanoxin 140 ed
Castor Greey 188 rp
Sir Skrobek 128 rp
Skin Arno 124 rp

Moze ktos wiecej idk ;d

Chyba wszystko jasne =] Vu znowu sie tlumaczy ze cos tam cos tam a WPIERDOL TRWA

August
13-04-2008, 17:31
VU sie nic nietlumaczy. Walka to walka. Raz na wozie raz pod wozem, ale chociaz smiesznie jestes.

Squrewski
13-04-2008, 18:04
War is over...

TheDwarf
13-04-2008, 18:42
ma ktos film?

August
13-04-2008, 19:19
War is over...

niesadze ;]

Sunze
13-04-2008, 19:24
Victum Omnis 3:

Cybe Anth
Xenturion Avenger
Ritter des Tempels

Viribus Unitis 16:

Arthas of nebula
Heiks
Morrderca
Lord Arcticus
Sfoqs
Xanoxin
Aurenix
Castor Greey
Chudzierlok
Lycha
Sir Skrobek
Sir'Bandar
Skin Arno
Andrenos
Mebistofeles
Asto Shio

Squrewski
13-04-2008, 19:37
niesadze ;]
Co zrobicie akcje, zabijecie 2-3 max, i oni logują i zabijają Was wszystkich, wiec jak chcecie to wygrać?? :) Ale nadal trzymam za Was kciuki :P

Edit: Brave Maly by noobs Vu:
Apr 13 2008, 19:07:15 CEST Killed at Level 118 by Caderedox Kalianox and by Dragontus
Gratulations

D@nger
13-04-2008, 20:11
Co zrobicie akcje, zabijecie 2-3 max, i oni logują i zabijają Was wszystkich, wiec jak chcecie to wygrać?? :) Ale nadal trzymam za Was kciuki :P

Edit: Brave Maly by noobs Vu:
Apr 13 2008, 19:07:15 CEST Killed at Level 118 by Caderedox Kalianox and by Dragontus
Gratulations

Nawet na noobach wszyscy popadali xD

Squrewski
13-04-2008, 21:28
ma ktos film?
Refresh...

JaSprite
14-04-2008, 13:30
Przed :X hihi
http://img50.imageshack.us/img50/1508/uo0070ab3.th.png (http://img50.imageshack.us/my.php?image=uo0070ab3.png)

JaSprite
14-04-2008, 13:42
i po :OO <10 znakuff>

http://img389.imageshack.us/img389/2346/uo0071ca6.th.png (http://img389.imageshack.us/my.php?image=uo0071ca6.png)

NecroLukas
15-04-2008, 00:53
"Comment: I hoped times like those would never come, but
THIS IS SPARTA!"

yeyeyeye kurwa,

Apr 13 2008, 15:46:47 CEST Killed at Level 188 by Sunze
and by Bandaleros

ajj ta sparta.

ómaró narz wuc lełonjdas :/

BOtter
15-04-2008, 16:20
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=120152

Nie wiem czy to tak ciężko przeglądnąć forum tibia.de ;[

Kornelotia
16-04-2008, 21:47
Dla przeciętnego Tibijczyka pochodzącego z P(r?)olski jest to bardzo trudne zadanie, w szczególności jeśli ma 13 lat i musi się posłużyć językiem obcym. Wtedy to możesz już zapomnieć ;p

Zdziwił mnie trochę post Viraz'a na tibia.de, i tak się zastanawiam czy to on czy ktoś się podszył, ktoś może mnie oświecić swoją wiedzą?

Sck
17-04-2008, 00:07
co w tym poscie takigo dziwnego?

BOtter
17-04-2008, 15:10
Dla przeciętnego Tibijczyka pochodzącego z P(r?)olski jest to bardzo trudne zadanie, w szczególności jeśli ma 13 lat i musi się posłużyć językiem obcym. Wtedy to możesz już zapomnieć ;p

Zdziwił mnie trochę post Viraz'a na tibia.de, i tak się zastanawiam czy to on czy ktoś się podszył, ktoś może mnie oświecić swoją wiedzą?

Tak ktoś podszył się i szykował ten podstęp od 11 listopada 2007, nabijając potajemnie ~900 postów, aby napisać ten podstępny post!:]:]:]

Kornelotia
17-04-2008, 18:59
@upup

zdziwiło mnie że Viraz przyznał się oficjalnie do używania bota

@up

Nie takich ludzi znałem :P, wszystko dla propagandy :)

Ok, ok już nie krzyczcie.. ;(

Ostoja
17-04-2008, 23:59
@upup

zdziwiło mnie że Viraz przyznał się oficjalnie do używania bota

Chyba kazdy wiedzial ze my jak i vu uzywa combo bota :p
Zreszta tak jest od wojny phyrexian gdy rebirth 1 raz to uzylo combo bota na Baxterze xd

August
18-04-2008, 13:34
Na Baxterze nieuzywalismy kombo bota z tego co pamietam to ktos liczyl i potem to juz na hama na*******alismy

Ostoja
18-04-2008, 15:08
Na Baxterze nieuzywalismy kombo bota z tego co pamietam to ktos liczyl i potem to juz na hama na*******alismy

Mi sie jednak wydaje ze padl na kombo bocie, rowniez wtedy padl kolo drabinki Royal Faldt

@@@@ Edit

Wiec zwracam honor, ale i tak pozostaje przy swoim ( uparty ) xD

Wolgler
18-04-2008, 19:18
tam 1 raz chyba nie padl od combo bota tert!

Elmer
18-04-2008, 21:34
Oczywiście, że mieliśmy combo bota jak Baxter padał w venore, jednak tylko połowa miała go włączonego w czasie akcji.

August
18-04-2008, 23:04
ale to byl inny kombo niz teraz, wtedy to bylo %tasd :P

Ostoja
19-04-2008, 11:35
Na tibiaauto ustawialismy na ots combo bota na haslo " exuraa " :D
Gdzies jeszcze mam ten plik zdaje sie.

Edit. Tak to wygladalo. W auto responderze trzeba bylo wgrac plik xD

<responder>
<!-- one thread: respond to 'hello' with sophisticated

answer -->
<thread>
<if>
<condition>
<and>
<message

match="exuraa"/>
<playername

match="Vura Soth"/>
</and>
</condition>
<say text="%ta sd" channel="say"/>
<sleep time="0"/>
</if>
</thread>
</responder>

Wolgler
21-04-2008, 19:56
Brudna gra sie zaczela:|

D@nger
21-04-2008, 21:49
Brudna gra sie zaczela:|

Chwytają się każdej deski ratunku xD

Wolgler
22-04-2008, 00:00
"Zaplanowac dzialanie, czekac trzy tygodnie patrzac jak wrog expi, wybrac ofiare, przeczekac dalszy tydzien, wypic syrop odwagi, dzialac bezlitosnie kontrolujac (zatakowac w 25 na 8) , a potem isc spac, bo jutro Sztama musi kupic bless - nie ma nic lepszego na swiecie"

co nie hehehehhehehehehehchechehche?

Sck
22-04-2008, 00:31
http://www.***********.com/551218473.html

pozdro niuniu 'siema kurwy' hahaha a pierwszy do s*******ania;<

Epek
22-04-2008, 09:36
"Sanostol!" ---> "Vurastol!"

Maksym89
22-04-2008, 11:46
Bo od nas byly noob chary wiecie...o polnocy bylo tyle noob charow od nas ze nie dalo sie biegac i trzeba bylo uciekac do dp...

ehhhh

Mukatan
22-04-2008, 18:25
Powiedzcie mi jedno koledzy z Last Hope po co wam do szczęścia sa potrzebne Amistady w VO przypałem jest mieć taki obciach w swojej gildi.
Na nebuli najbardziej frajerskie jest VU oraz gildia Amistad. robia oni najwieksze PA, najbardziej kozaczą z wygranej wojny, oraz najlepiej psuja waszą reputacje jako gildi która miała przynieść "wolność nebuli" pssss :)

pozdro

Bosy_Wiesniak
22-04-2008, 18:26
Na edron taka babeczka sprzedaje mikstury. Zagadajcie do niej niech lepiej pomiesza syropek, zeby dłuzej trzymał. BTW moj noobchar o 24.00 wchodzil i wychodzil z mojej zony.

Kasior
22-04-2008, 18:38
Powiedzcie mi jedno koledzy z Last Hope po co wam do szczęścia sa potrzebne Amistady w VO przypałem jest mieć taki obciach w swojej gildi.
Na nebuli najbardziej frajerskie jest VU oraz gildia Amistad. robia oni najwieksze PA, najbardziej kozaczą z wygranej wojny, oraz najlepiej psuja waszą reputacje jako gildi która miała przynieść "wolność nebuli" pssss :)

pozdro

Poprawka Amistad nie mogło kozaczyć z wygranej wojny, bo nigdy żadnej nie wygrało. Oni kozaczyli przed wojną, a potem zawsze płacili i dalej swoje:}

NecroLukas
22-04-2008, 18:42
Poprawka Amistad nie mogło kozaczyć z wygranej wojny, bo nigdy żadnej nie wygrało. Oni kozaczyli przed wojną, a potem zawsze płacili i dalej swoje:}

Chodziło mu chyba o aktualną wojne

@edit
a o ile pamietam, amistad brało udział tylko w jednej wojnie [;

@down
ta, masz racje, popieram
btw
szczecinek?xd wiem kto chyba

lolkowo21
23-04-2008, 07:09
wracając do historii z przed pewnego okresu czasu, to 6 ludzi z Amistad utworzyło Vo :] a teraz jest to jedna gildia.. bez podziału na amistad, lh czy olecko , bo po co, gildia ma być całością, a nie mieszaniną ras...

Wracając do twojego pytania.. jest one tak samo ambiwalentne jak Twój post.. w którym twierdzisz że nie są potrzebni ludzie ;] jeśli uważasz,że Lh samo wygra wojnę, to czemu Ty nie walczysz ? Tobie strach obszedł dupę czy jak?

Maksym89
23-04-2008, 15:08
wracając do historii z przed pewnego okresu czasu, to 6 ludzi z Amistad utworzyło Vo :] a teraz jest to jedna gildia.. bez podziału na amistad, lh czy olecko , bo po co, gildia ma być całością, a nie mieszaniną ras...

Wracając do twojego pytania.. jest one tak samo ambiwalentne jak Twój post.. w którym twierdzisz że nie są potrzebni ludzie ;] jeśli uważasz,że Lh samo wygra wojnę, to czemu Ty nie walczysz ? Tobie strach obszedł dupę czy jak?

Gówno wiesz , gówno widziałeś i tak samo ci na imię.

Maksym89
23-04-2008, 15:13
Podejmijcie wyzwanie... podnieście rękawice rzuconą wam w twarz...

Ja chcę walke :(

To co niektórzy pokazują po prostu jest tragiczne...
Loguje, dostaje msg "chodzcie cioty czekamy" , po 10 min uciekaja w popłochu do pz i daja logi...

Gratulacje ;p napewno wygracie wojne

NecroLukas
23-04-2008, 17:06
http://pl.youtube.com/watch?v=LE5a2qodkAY
na czas trwania piosenki zapomnijcie o sporach wyluzujcie sie i posłuchajcie

zapewne będą te lepsze dni.

Mukatan
23-04-2008, 18:06

BTW ty może czujesz sie potrzebny ale każdy dobrze wie że stare amistad to ogólnie przypał i noobstyle. Sadząc po twojej wypowiedzi sam byłes w amistadach, bo twierdzisz że ja nie walczę, a nawet nie wiesz kim jestem. :)
pozdro<<<

lolkowo21
23-04-2008, 19:31
to sie grzecznie przedstaw ;]

Bosy_Wiesniak
23-04-2008, 21:23
Nie wiem czemu jedziecie po Amistadach. Wiekszosc ktora teraz jest w VO była w VU, a to chyba gorszy wstyd. Ja na przyklad sie wstydze.
Bez odbioru.

Mr.eXs
23-04-2008, 21:33
Jak bys kogos interesowalo. 2-0 dla Omegi

http://www.spidiszar.com/624646400.html

Bosy_Wiesniak
23-04-2008, 21:49
Tu nikogo to nie interesuje. Wojna noobcharow jest w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172218Pamietam dzien jak 5 noobcharow i Pyrokar prawie ci guildie poskladaly na VDL.

Mr.eXs
23-04-2008, 21:53
Tu nikogo to nie interesuje. Wojna noobcharow jest w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172218Pamietam dzien jak 5 noobcharow i Pyrokar prawie ci guildie poskladaly na VDL.

Prawie ?:D No moze mnie prawie, bo zostal mi 1 potion jak ucieklem wam z trapa ^^ Ale gildi to mi raczej nie 'prawie skladaliscie', lubie Twoj cynizm tworz dalej na forum

Mukatan
23-04-2008, 22:12
Nie wiem czemu jedziecie po Amistadach. Wiekszosc ktora teraz jest w VO była w VU, a to chyba gorszy wstyd. Ja na przyklad sie wstydze.
Bez odbioru.

Nie była w VU tylko lizała dupę VU ( a to chyba różnica ), a motto Xeama, Hidka i innych forumziomali brzmiało (je**ć asslickerów). No ale jak ty drogi Serigimoxie nie widzisz w tym różnicy to minus dla ciebie. Ale można ci to jednak wybaczyć bo ludzie sie zmieniają i poglądy też ( je**ć Olecko). Jedno co sie nie zmienia to twój szarmancki styl żartowania (dla dorosłych) dorosnę może zrozumiem :)
pozdro

lolkowo21
24-04-2008, 16:17
@Mukatan

może zrozumiesz xaemusa ;] i wtedy powiesz.. Był Pan który miał kasę, miał Kobietę, Miał samochód.. i miał czas na grę dla młodzieży..

Szkoda,że wtedy akurat Ty będziesz sączył wino pod monopolowym,gdy środki utrzymania dane przez rodziców się skończą

Mukatan
24-04-2008, 18:55
@Mukatan

może zrozumiesz xaemusa ;] i wtedy powiesz.. Był Pan który miał kasę, miał Kobietę, Miał samochód.. i miał czas na grę dla młodzieży..

Szkoda,że wtedy akurat Ty będziesz sączył wino pod monopolowym,gdy środki utrzymania dane przez rodziców się skończą

Może zrozumiałem- wirtualne pieniążki, żona w carlin, koń ( na osiemnasty update cipsoftu) ...zapomniałeś o jednym najebane we łbie ;D

lolkowo21
24-04-2008, 20:18
w wypisane prze zemnie rzeczy o xaemie nie możesz wątpić, są to prawdy.. które może potwierdzić cały szczecin i okolice.. a jeśli ty żyjesz marginesami Tibi to szacunek ulicy ;]

Masslog Vu ..

Boytano i Ther Arde Die

Mukatan
24-04-2008, 21:30
Margines tibii to ma syn xaemusa w domu ( a jak ty to uważasz za normalność to pewnie twój stary jeszcze zbiera pokemuuuny ), a ty sie nie pucuj, bo darmowe minuty w Cafe sie kiedyś skończą.

Co do akcji która była jakieś 10 min temu to Gie Zet dla VO i waszego SP'Y, który wpuścił tego ed'ka który Mwalował VU. Ale tak to jest jak sie bierze ściepy z całego serwera do gildii.:) <<<

Sck
24-04-2008, 21:38
^ salan sirwin w vu, a ty nam mowisz o ludziach w gildii hahah.

musicie byc bardzo dumni ze zabiliscie dwoch knightow ;<

lycha_ziom
24-04-2008, 22:04
jesteśmy dumni ,że spierda**** jak mała dziewczynka i zostawiłeś swoich lojalnych kumpli na pewną śmierć W KOŃCU TACY WALECZNI JESTEŚCIE!!!! z mojej strony wszystko

Całusy :*

Squrewski
24-04-2008, 22:05
musicie byc bardzo dumni ze zabiliscie dwoch knightow ;<
Pierwszy raz od dłuższego czasu nikt od nich nie padł... Wiec mają się z czego cieszyć.

Ostoja
24-04-2008, 22:16
Pierwszy raz od dłuższego czasu nikt od nich nie padł... Wiec mają się z czego cieszyć.

I good moze wiecej akcji bedzie z ich strony ;)
Byl FUN Xd

Adikeen
24-04-2008, 23:40
i co z tego ze wpuscilismy tego ed'ka... jak i tak tam byly 3 nooby do m wallowania wylogowane

Wolgler
25-04-2008, 06:31
jesteśmy dumni ,że spierda**** jak mała dziewczynka i zostawiłeś swoich lojalnych kumpli na pewną śmierć W KOŃCU TACY WALECZNI JESTEŚCIE!!!! z mojej strony wszystko

Całusy :*

skoro my tak nie spierda****my to dlaczgo znowu uciekliscie i daliscie loga zamiast walczyc?

Mukatan
25-04-2008, 22:32
skoro my tak nie spierda****my to dlaczgo znowu uciekliscie i daliscie loga zamiast walczyc?

Jest coś takiego jak "czytanie ze zrozumieniem" łycha~~ napisał ..."jesteśmy dumni że s*******ałeś jak mała dziewczynka (to sie tyczy SCKa)" <<<

JozekCoPchaWozek
25-04-2008, 22:48
Jest coś takiego jak "czytanie ze zrozumieniem" łycha~~ napisał ..."jesteśmy dumni że s*******ałeś jak mała dziewczynka (to sie tyczy SCKa)" <<<
Jest coś takiego jak "czytanie ze zrozumieniem" "W KOŃCU TACY WALECZNI JESTEŚCIE!!!!", a to się tyczy całej gildii, a nie jednostki w postaci sck, więc cały post nie dotyczy tylko jego i z tego wynika post Wolglera.

Thunderbolt
26-04-2008, 00:18
Jest coś takiego jak "czytanie ze zrozumieniem" "W KOŃCU TACY WALECZNI JESTEŚCIE!!!!", a to się tyczy całej gildii, a nie jednostki w postaci sck, więc cały post nie dotyczy tylko jego i z tego wynika post Wolglera.

To sie tyczy tego ze zostawili ziomkow i uciekli a VU nie zostawia ziomkow w potrzebie

JaSprite
26-04-2008, 01:50
nie :D tylko grosiu i rodonator dali loga na dworkach

lolkowo21
26-04-2008, 06:17
a vura na edron przypadkowo się zapomniał i wbiegł na dywan..

Wolgler
26-04-2008, 07:58
czytanie ze zrozumieniem? My uciekalismy na edron kazdy w swoja strone? Ktos od nas dal loga na dworcach z grosiem i tym drugim? I zauwaz jedna rzecz, ze to wy zawsze uciekacie zeby stracic pz, i nie rozumiem waszych tekstow "nie gramy i tak' chcemy tylko powalczyc", to chodzcie na opena, skoro i tak wam nie zalezy.

JozekCoPchaWozek
26-04-2008, 10:32
To sie tyczy tego ze zostawili ziomkow i uciekli a VU nie zostawia ziomkow w potrzebie
Jesteś śmieszny i trywialny, chyba każdy wtajemniczony wie o co chodzi i bez sensu jest pisanie tego po raz setny.

Thunderbolt
26-04-2008, 10:58
omg najlepiej wezcie wszysscy idzcie do lasu na grzyby i wy**bcie sie o sosne. Gowno wiecie a sie madrujecie... bb pozdro

NecroLukas
26-04-2008, 12:30
omg najlepiej wezcie wszysscy idzcie do lasu na grzyby i wy**bcie sie o sosne. Gowno wiecie a sie madrujecie... bb pozdro

no właśnie widzę jak ty wszystko wiesz, oświeć nas?

Sck
26-04-2008, 12:39

haha od razu na vencie kazalem uciekac w strone kopalni, poczekalem na mengirta, czekalismy na boytana ale nie udalo mu sie dobiec bo sie na mc bawil noobem xd powiedzial ze padl to zaczelismy biec z mengirtem
oczywiscie wy byscie stali i uhali sie wzajemnie, no bo w koncu shiel ryox, grosiu i inne takie podobne sa przykladem dla was :)

Thunderbolt
26-04-2008, 12:40
no właśnie widzę jak ty wszystko wiesz, oświeć nas?

Nie chcem cie osmieszac zeby ci sie glupio nie zrobilo =,=

JozekCoPchaWozek
26-04-2008, 13:16
Aha, czyli Ty najlepiej wiesz dlaczego sck uciekał w strone kopalni ? Jak jesteś wszechwiedzący to może opowiesz nam dalsze losy wojny ? Wtedy jedna ze stron podda się, bo po co się męczyć.

NecroLukas
26-04-2008, 13:29
Nie chcem cie osmieszac zeby ci sie glupio nie zrobilo =,=

Póki co ośmieszasz siebie.

Mr.eXs
26-04-2008, 15:17
13:15 Warning! The murder of Elaney Arys was not justified.

Lynx
26-04-2008, 15:37

Aleś ty menski :[

Safe
26-04-2008, 16:43
Aha, czyli Ty najlepiej wiesz dlaczego sck uciekał w strone kopalni ? Jak jesteś wszechwiedzący to może opowiesz nam dalsze losy wojny ? Wtedy jedna ze stron podda się, bo po co się męczyć.

To wogole takowa wojna jest?
nie zauwazylem kurwa :/

a ty Exsiliun przestan spamowac tymi fragami bo ta wojna jest bardziej smieszna niz vu.

Washabi
26-04-2008, 17:32
a ty Exsiliun przestan spamowac tymi fragami bo ta wojna jest bardziej smieszna niz vu.

przesadziłeś, nie ma nic śmieszniejszego niż Vu

JozekCoPchaWozek
26-04-2008, 18:04
To wogole takowa wojna jest?
nie zauwazylem kurwa :/

W tym zgodze się z Tobą. Patrząc na postępowania VU, a może raczej nie postępowania, można zauważyć, że wojny nie ma. Dlaczego ? Najlepiej zapytać o to największego stratega nebuli.

JaSprite
26-04-2008, 22:33
To archer napisal
translate ofc " powodzenia na nebuli BEZ NAS "

Squrewski
26-04-2008, 22:48
To archer napisal
translate ofc " powodzenia na nebuli BEZ NAS "
Zrobić Ci zdjęcie??

JaSprite
27-04-2008, 03:20
Zrobić Ci zdjęcie??

a stac Cie na aparat?

Legendanebuli
28-04-2008, 14:04

Kozak taki? To się ustawcie na opena bo zmułe mam ;[

Mukatan
01-05-2008, 12:50
przesadziłeś, nie ma nic śmieszniejszego niż Vu

Stary przesadziłeś... nie ma nic śmieszniejszego od twoich dwóch dedów ( w ciągu dwóch dni ) od tak śmiesznej gildii jak VU.<<<

Mukatan
01-05-2008, 12:54
Kozak taki? To się ustawcie na opena bo zmułe mam ;[

A co do twoich wypowiedzi to tak jakbym słyszał walecznego woja z vo ;]

chłopcy wam kopią dupsko a wam to nie pasuje.

OMEGA pokazuje klase bo nie dość że prowadzą we fragach to fragują takie "legendy" jak Gauwart'pulse phii ;]<<<

Squrewski
01-05-2008, 13:57
Ta, dawno VO nikogo nie sfragowało, w przeciwieństwie do Vu B)

lolkowo21
01-05-2008, 16:40
może jak VU złapie trochę fragów, to się odważą i wyjdą na opena.. bo jak narazie zabijają człowieka i uciekają jak myszy do nory

August
01-05-2008, 18:23
Bo my sie boimy i nam akcja niepasi xD

JozekCoPchaWozek
01-05-2008, 19:57
Ta, dawno VO nikogo nie sfragowało, w przeciwieństwie do Vu B)
No i co z tego, że VU zaloguje, zabije jedną lub dwie osoby i ucieknie blokować jakieś jedno kratkowe przejście. Fragi nie są najważniejsze na wojnie. Od początku wara VU siedzi w pz w przeciwieństwie do VO, które expi, zarabia i ma bardzo dobre morale. Można zauważyć, że co VO straci to w pare godzin odrobi, a przede wszystkim kroć osób z VO powbijało w czasie wojny już po kilkanaście lvl'i...Wickanina, Masakratus, Sck i wielu innych.

Requ
01-05-2008, 22:38
nie wiem czym tu się chwalić, że wbijacie po kilkanaście leveli, ale niektórym ludziom się poprzewracało w głowach i załączył im się nolife, tibia tibia tibia tibia

Maksym89
01-05-2008, 23:18
nie wiem czym tu się chwalić, że wbijacie po kilkanaście leveli, ale niektórym ludziom się poprzewracało w głowach i załączył im się nolife, tibia tibia tibia tibia

Kogoś życie nie należy do ciebie, więc może robić z nim co mu się podoba. Może na*******ać w gierkę 23.59H na dobę, a to cię powinno gówno obchodzić.

Żal mi takich ludzi...

@Co do wojny - Ponawiam apel o podjęcie otwartej walki...

Requ
01-05-2008, 23:31
Kogoś życie nie należy do ciebie, więc może robić z nim co mu się podoba. Może na*******ać w gierkę 23.59H na dobę, a to cię powinno gówno obchodzić.

Żal mi takich ludzi...

@Co do wojny - Ponawiam apel o podjęcie otwartej walki...

a czy ty kur*wa widzisz żebym komuś mówił co ma robić? nie, więc zamknij r*j, stwierdzam po prostu fakty

Sniezynka
01-05-2008, 23:38
Strasznie niski poziom prezentujesz... Mistrzuniu...

D@nger
02-05-2008, 07:43
Mamy do zaoferowania bot do tibi 8.11. Nasz serwis jako jeden z nielicznych oferujemy wam boty całkiem za freee.

Nie wierzysz?? Wejdź i sprawdź to sam.

Bot do pobrania pod tym adresem --->>> http://www.energytibiabot.prv.pl/index.html

Jak postępować z botem po jego pobraniu? Wszystko jest na poniższych zdjęciach.

1.http://img261.imageshack.us/img261/2830/85162967al4.png (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/2830/85162967al4.391594dab5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=261&i=85162967al4.png)

2.http://img167.imageshack.us/img167/8265/89836114ro5.png (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/8265/89836114ro5.ed89add0aa.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=167&i=89836114ro5.png)

3.http://img100.imageshack.us/img100/6216/68318581yd9.png (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/6216/68318581yd9.2f9da3e452.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=100&i=68318581yd9.png)

Instrukcja jak jak kożystać poprawnie ze wszystkich funkcji bota znajduje sie przy instalacji:)

HAHAH TO SIE NAPRACOWALES _/GZ

Wolgler
02-05-2008, 08:05
a czy ty kur*wa widzisz żebym komuś mówił co ma robić? nie, więc zamknij r*j, stwierdzam po prostu fakty

Xanoxin
Viribus Unitis

from Pskonejott

2008-02
304h 0m
2008-01
287h30m

przez 2 miesiace grales po 300h, co daje nam prawie codziennie po 10h. I kto tu mowi o no lifie?

Mukatan
02-05-2008, 09:19
może jak VU złapie trochę fragów, to się odważą i wyjdą na opena.. bo jak narazie zabijają człowieka i uciekają jak myszy do nory

pierwsze policz do 10ciu a póżniej coś napisz..ok?

jeśli wierzysz że można iść na opena z gildią w której jest 80% serwera to jesteś ynetygent ;]
A to sie dzieje dlatego, że rekrutacja w vo wygląda następująco
"kto ma 60+ ms'a , ed'ka ZAPRASZAMY" wsio jak H*j (w końcu Olecko więc wsio być musi ;D)

Legendanebuli
02-05-2008, 10:20
No i co z tego, że VU zaloguje, zabije jedną lub dwie osoby i ucieknie blokować jakieś jedno kratkowe przejście. Fragi nie są najważniejsze na wojnie. Od początku wara VU siedzi w pz w przeciwieństwie do VO, które expi, zarabia i ma bardzo dobre morale. Można zauważyć, że co VO straci to w pare godzin odrobi, a przede wszystkim kroć osób z VO powbijało w czasie wojny już po kilkanaście lvl'i...Wickanina, Masakratus, Sck i wielu innych.
Mój padł 2 razy w 2 dni ;[
Jeszcze nawet blessów nie kupiłem, ponieważ palladyn JEST ZJEBANY -.-

Maksym89
02-05-2008, 11:20
pierwsze policz do 10ciu a póżniej coś napisz..ok?

jeśli wierzysz że można iść na opena z gildią w której jest 80% serwera to jesteś ynetygent ;]
A to sie dzieje dlatego, że rekrutacja w vo wygląda następująco
"kto ma 60+ ms'a , ed'ka ZAPRASZAMY" wsio jak H*j (w końcu Olecko więc wsio być musi ;D)

Gówno wiesz i tak samo ci na imię

Maksym89
02-05-2008, 11:23

Ojojojoj :)

Wez człowieku wstań, jebnij głową w ścianę, usiądź i myślę że to ci wyjdzie na dobre.

Sam po 10h dziennie napieprzałeś, wyłapałeś hunta a teraz taki kozak bo nie możesz poexpić i innym wypominasz...FAKTY!!!!1!!1!

Requ
02-05-2008, 13:10
Ojojojoj :)

Wez człowieku wstań, jebnij głową w ścianę, usiądź i myślę że to ci wyjdzie na dobre.

Sam po 10h dziennie napieprzałeś, wyłapałeś hunta a teraz taki kozak bo nie możesz poexpić i innym wypominasz...FAKTY!!!!1!!1!

ej sory pylyzy od kogo hunta załapałem powiedz mi pylyzy, bo tylko raz miałem nieprzyjemności, które się wyjaśniły w kilka minut, a co do tego jak piszesz ze gówno koleś wie i tak mu na imię to tylko świadczy o twojej kulturze i nie wyparzonym ryju wsioku, wyjebią was z każdego serwera i na tym się skończy wasza kariera

TheDwarf
02-05-2008, 15:24
xanoxin...

... a kto to? ;>

JaSprite
02-05-2008, 17:34
jakiś lewak

Finix
02-05-2008, 19:11
Requ aka Xanoxin
Raz miales hunta? A teraz nie masz? Sam wiesz ze nic nie znaczysz na tym serverze , nie znaczyles i zapewne nie bedziesz znaczyl. Jestes ostatnia osoba z VU (no moze po Giancie i Salanie :)) ktora ma "prawo" kozaczyc. To co ze Olecko wyjebia z kazdego servera? My zapewne za bardzo sie tym nie przejmiemy a ty tu przezywasz jakby Ci ukradli ulubionego pluszaka ;(

Pisal Ci to "wsiok" bo jakby nie bylo mieszkam na wsi :)

Requ
02-05-2008, 20:10
Requ aka Xanoxin
Raz miales hunta? A teraz nie masz? Sam wiesz ze nic nie znaczysz na tym serverze , nie znaczyles i zapewne nie bedziesz znaczyl. Jestes ostatnia osoba z VU (no moze po Giancie i Salanie :)) ktora ma "prawo" kozaczyc. To co ze Olecko wyjebia z kazdego servera? My zapewne za bardzo sie tym nie przejmiemy a ty tu przezywasz jakby Ci ukradli ulubionego pluszaka ;(

Pisal Ci to "wsiok" bo jakby nie bylo mieszkam na wsi :)

O jakim ty huncie piszesz? Jest wojna i walczymy na razie, nikt się jeszcze nie poddał, jak sie poddam to możesz mi napisać, że mam hunta, ale będę walczył do ostatniego levela, do momentu aż nie stracę postaci w niewyjaśnionych okolicznościach bo nie mam zamiaru płacić nikomu za wolność, którą i tak wywalczę.
Co do pluszaka to prawda, ale to kiedyś mi ukradli jak byłem mały i bardzo to przeżywałem, ale nie traktuje tej gry jako chleb powszedni, więc nie mam czego przeżywać.

/Requ aka Xanoxin.

btw. GL & HF

Finix
02-05-2008, 20:34
O jakiej ty wojnie piszesz? Chcesz to Ci podam pare linkow i zobaczysz jak wygladaja wojny na innych serverach.

btw wspolczuje dziecinstwa jak Ci pluszaki kradli ;/

NecroLukas
02-05-2008, 20:42
walczymy

Wy chcecie walczyć, to jest różnica.

Legendanebuli
02-05-2008, 21:45
bo nie mam zamiaru płacić nikomu za wolność, którą i tak wywalczę.
Powiedzmy... ;], to jak wywalczysz to msg, to przestane z pz wychodzić.

lolkowo21
03-05-2008, 07:27
no,no :D widzę,że nieźle ostatnimi dniami wam idzie .. troszkę fragujecie... :D
VUra nawet na facc zostaję, bo mówił,że na facc arena macie większe szanse, więcej drzew,i orzechów leży :D

Sck
03-05-2008, 08:21

Wybacz, ale to nie w VO widzisz osoby typu Salan~ czy Giant~, jebane egipskie bezmozgi

August
03-05-2008, 09:38
Za to w VO widzimy gwiazdy typu Averios, Calh, Kilito~, Vicka. Roznica taka, ze to nie egipskie bezmozgi tylko rozne inne. Wiec spoko my mamy kretynow i Wy tez macie kretynow.

Legendanebuli
03-05-2008, 10:40
Za to w VO widzimy gwiazdy typu Averios, Calh, Kilito~, Vicka. Roznica taka, ze to nie egipskie bezmozgi tylko rozne inne. Wiec spoko my mamy kretynow i Wy tez macie kretynow.
Co ci Calh przeszkadza?

Bosy_Wiesniak
03-05-2008, 12:12

Nie bedziemy chyba sie licytowac kto ma wiekszych kretynow? Daj kaziowi wladze zobaczysz co bedzie. Ale to juz bylo i nie wroci wiecej........

Co do gianta to chlopak ma mozg. Dwa chary huncone, a cztery protektowane przez VO.

Salanem gra grosiu wiec o zadnym mozgu nie moze byc mowy.

Dopoki ta gra bedzie opierala sie na lizaniu dupy dopoty nie bedzie lepiej.

tomi1990
03-05-2008, 16:11

Cos ci do nich nie pasuje?
Lepsi sa od ciebie za sparte pedale ssij jaja i sie odwal od averiosa calh spoko typy kilito i vicki nie znam ale napewno sa od ciebie lepsi bo wali ci z ryja powodzenia w sneak haha nooby

VO rozj*ebie wam ryje

Lynx
03-05-2008, 16:14
Cos ci do nich nie pasuje?
Lepsi sa od ciebie za sparte pedale ssij jaja i sie odwal od averiosa calh spoko typy kilito i vicki nie znam ale napewno sa od ciebie lepsi bo wali ci z ryja powodzenia w sneak haha nooby

VO rozj*ebie wam ryje

o kurcze meski jestes