Pokaż pełną wersje : Wojna
Oj, mój maly noobku. Myślisz ze ty jestes lepszy? Hmm... ty masz problemy, nie ze ktoś ci coś zrobił, tylko dlatego, ze ze masz przewagę, robisz problemy z zabicia 8 levela nie, bo go znasz tylko nie masz co robić. Idze lepiej chłopie kup se "Browara" i może obejrzyj mecz z kolegami jeśli ich masz? Bo, nie wiem czy z ciebie sie śmiać czy plakać. Mogę powiedzieć, ze to co mówisz to jest żałosne. Może to co teraz mowie tez, ale wiem przy okazji co mowie. Jesteś takie dziecko neo. Kiedy pewnie 'mamusia' pozwoli Grasz 10h jak ojciec nachlany matka w pracy. Ty weź myśl, jestem ciekawy jak ty sie uczysz. Srednia 3.0? Bo, mówisz jak byś chciał, a nie mógł. Najlepiej daj sobie spokój z Tibia. Mówię ci, nie nadajesz sie do tego. Bo, co to za satysfakcja zabić mnie w 6. 70+ levele.
Za samo wymienienie moich rodziców w tym temacie powinieneś w pysk dostać. Synu, ty mi o browarach mówisz, o meczach? Czternastolatek?! Ehh... O nauce mi wspominasz? To źle ci się wydaje, to nie ja wale takie byki na forum a na koniec postu przepraszam za błędy jeśli takowe się pojawiły. Mnie nazywasz dzieckiem neo? Ja płacze po forach, że padłem w grze internetowej? To ja robię z siebie idiotę z którego śmieje sie całe forum? Nie wiem co ma oznaczać twój post, ale widzę, że sobie analizę swojego życia strzeliłeś tylko wstyd ci się do niej przyznać. Kończę dyskusję z tobą do czasu kiedy ci pierwszy zarost wykiełkuje, może do tego czasu sie ogarniesz. Powodzenia stary, w tym prawdziwym życiu.
PS: pxlz ja pacilem 20k zostaw mnie juz plxplxpl no wesss!!!s1
@down
Głupio nie, ale bez sensu. To jest dopiero ciekawe, tego uczą po ukończeniu 15 lat, wiec też się niebawem nauczysz. ;)
hahaha... Wiesz, nie rusza mnie to co mówisz ja wiem, że jesteś po prostu iDiotą.
Hmm może masz z 18 lat, ale dla mnie gadasz na 15 latka.
Głupio nie ale bez sensu. Dlatego na 15 latka.
Btw. Nie mowiłem tak.... Moje słowa były.
(No kurwa placiłem ci!)
Że miałem pz to mię zabiles szczęście mialeś i tyle.
(mowilem ze armora nie mialem a mialem Golden armor, K legs, Demon shield, bohy, skull staff, Royal helmet "NIC NIE SPADLO" ale nie martw sie już prawie wrzystko sprzedalem.
hahaha... Wiesz, nie rusza mnie to co mówisz ja wiem, że jesteś po prostu iDiotą.
Ocenianie kogoś na podstawie gry internetowej (gdzie wszystko wolno itp) jest trochę nie na miejscu. A to że polak zabił polaka itp - patriotyzm przerabialiśmy już kilka razy w tych starszych tematach itp.
(No kurwa placiłem ci!)
Że miałem pz to mię zabiles szczęście mialeś i tyle.
(mowilem ze armora nie mialem a mialem Golden armor, K legs, Demon shield, bohy, skull staff, Royal helmet "NIC NIE SPADLO" ale nie martw sie już prawie wrzystko sprzedalem.
No i??? Mamy się śmiać, płakać za tobą czy co??
Skasowałeś sygnaturę więc zdanie jest zbędne.
Jak mi się MS znudzi to spróbuję L2. Tu nie ma PvP i to mnie dobija :F
Co do pvp to nie ma co narzekać w L2 wystarczy tylko wpaść na bardziej oblegane miejscówki i zaraz coś się znajdzie.
No i??? Mamy się śmiać, płakać za tobą czy co??
.
Hmm wiesz mnie to wali co będziecie robić. ;p Hmm, ale i tak Kidler to noob. xD
pS. Dostaniesz warna ;s
thebassa
30-07-2007, 19:42
cytat z innego forum
"znam gorsze gdzie nie ma zadnych zasad i noobostwo jak sie patrzy...
http://forum.tibia.pl"
po tym co piszecie widze że to prawda
kidler wytknij mi błedy bo ja chyba jestem slepy :O
nata90
no wiesz w danym topicu opowiada sie na dany temat to jest tzw. system nie wiem może słyszałes
sesef
no wiesz własnie w takich miejscach jak tibia ludzie pokazują swoje prawdziwe oblicze
no i
"BTW. SKASUJ KUUURWA MAĆ TE JĘBANĄ SUGNATURĘ, ALBO KUURWA POPRAW W NIEJ BŁĘDY BO RĘCE OPADAJĄ."
bardzo ładne swiadectwo dojrzałosci
a frixara zostawie juz w spokoju bo nie kopie sie lezącego:p
hellah...?
niewiem skad masz takie info ja chara 100+ tylko w tv ogladalem na kanale z teletubisiami;]
HAHAHA TY SAM TO MI POWIEDZIALEŚ! Hmm ze za 27 dni skonczy sie bann to zobaczymy. Powiedzialem ze nie zabijesz mnie bo z romu po ciebie przyjdą a ty ze z kolegami z romu przyjdziesz. To było conajmiej smieszne. Nie mow ze nie mowiles.
Dziecko kurwa kiedy ty to zrozumiesz, ze jestes smieciem i swoimi wypowiedziami nic nie wnosisz mozesz reportowac te posty ile razy chcesz, ale i tak zaden moderator nie zwroci na ciebie uwagi. Jezeli lubisz na starych najezdzac to moze sie spotkamy i to obgadamy?
Hmm... Własciwie to mogę.
Hmm może masz z 18 lat, ale dla mnie gadasz na 15 latka.
Głupio nie ale bez sensu. Dlatego na 15 latka.
Hmm jakbym miał Cie oceniac po Twoich postach nie dałbym Ci więcej niż 10 lat :p. Rozumie, że padłeś ale to nie powód żeby rozładowywac swoje emocje na tak kulturalnym forum :D:p:p
a frixara zostawie juz w spokoju bo nie kopie sie lezącego
Takiego ... to bym dobił :D
shaiboos
30-07-2007, 20:35
@Nata
:D Niedowiarek. =) A ty znasz KoJaKa ? Tego pierwszego.
@Frixar
... :baby: ;( 8o
@ up
Ja znam :) Chodze z nim od podstawówki do klasy :D
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
30-07-2007, 23:19
Co do pvp to nie ma co narzekać w L2 wystarczy tylko wpaść na bardziej oblegane miejscówki i zaraz coś się znajdzie.
Mówiłem o MS. Tam nie ma PvP :F
"No co ty on jedna reka bil stara krzeslem a druga pisal to gdzie mial czas na placz"
"Dziecko kurwa kiedy ty to zrozumiesz, ze jestes smieciem i swoimi wypowiedziami nic nie wnosisz mozesz reportowac te posty ile razy chcesz, ale i tak zaden moderator nie zwroci na ciebie uwagi. Jezeli lubisz na starych najezdzac to moze sie spotkamy i to obgadamy?" (kocham takich ludzi xD)
"No kurwa placiłem ci!"
macie to wasze kulturalne forum.....
a to cytaty z ostatniej strony tego tematu
na miejscu admina bym zaostrzył regulamin i wywalił tych wszystkich "wulgarnych"
bo przez takich to forum jest uważane za zbiorowisko noobów i dzieci
nawet jak tu są starsi to zachowują sie jak dzieci
Super. To już bodajże Twój 3ci post, w którym cytujesz ludzi z naszego tematu i rozprawiasz się nad ich bezmyślnością, oraz nad tym, czym niby mają wzbogacać to forum ich posty. Niestety, to działa w dwie strony, więc zastanów się, co dają temu tematowi Twoje wypociny...
@Sprawa z Frixarem
Who Cares?
@Topic
Ktoś zauważył, że mamy dwa nowe 150lvle?
Rikser
Julia Deathblade
Oraz parę nowych "Setek" ^^
Dolkia
Kowyn Kair Dois
Maester Aaron
Xenarz
Wayon Gotin
Kakalaka222
31-07-2007, 01:52
O ile dobrze pamiętam Maester Aaron już kiedyś miał 100 lvl. ;)
Padł kilka razy w tym sd combo by noob chars. ;)
@Edit
Ashlon się wzioł za 'naprawianie' naszego kochanego forum! ;)
31-07-2007, 09:56
Dałem raporta nie mogłem już dłużej na tego offtopa patrzec
Wystarczy zamknąć oczy :) Ew. przełączyć stronę na jakąś inną.
O ile dobrze pamiętam Maester Aaron już kiedyś miał 100 lvl. ;)
Padł kilka razy w tym sd combo by noob chars. ;)
No rzeczywiście pamiętam ten filmik w banku veno. "Move plz, move plz". Ale z rozpędu napisałem, bo na forum.tibia.com jest topic ;p
10:50 Saori Mia [140]: 10:45 You advanced from Level 139 to Level 140.
Saori Mia 140
Lagurus 148 niedlugo bedzie nastepny 150
A wlasnie Kosidudki chyba byl w starym FAG'u
shaiboos
31-07-2007, 21:59
Gratulacje Elom :)
@NaTa90
NS czy SK ?
Piesmejker
31-07-2007, 22:54
oco chodzi w tym temacie :confused:??
01-08-2007, 10:10
a ja myślałem, że największym konfidentem jest piąty ;o
Suprajs! Jednak nie!
@topic
Linglifer
Aug 01 2007, 00:00:10 CEST Killed at Level 118 by Vladislavus Dragulia and by Vesz
Guaio 150lvl
tibiaplayer
01-08-2007, 13:10
Elom Tika
gratz elom, juz nie widac 100 :>
Aug 01 2007, 11:59:22 CEST Killed at Level 100 by Lukcik Almighty and by Alex Fast Hunter
11:59 Lukcik Almighty [112]: ~pozdrowienia od tibia.pl~
11:59 Alex Fast Hunter [97]: exori con
11:59 Using one of 24 spell runes...
11:59 Warning! The murder of Elom Tika was not justified.
11:59 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Elom Tika. He was killed by Alex Fast Hunter.
Pozdro pajacu ^^
Xtremello
01-08-2007, 13:36
Pozdro pajacu ^^
Aff, Pajac to se kurwa mów jak patrzysz na lustro
Co , z tego że mnie zabiles? ; o to only gra nie musisz od razu wyzywac ;s
Jojo Ninja
01-08-2007, 13:37
Zasłużone dwa fragi, jeden debil a drugi jeszcze lepszy ^^
Iron'knight
01-08-2007, 13:45
Aug 01 2007, 12:22:22 CEST Died at Level 49 by a hydra
Pierwszy ded tym charem ^^
_/ Lagi :)
Pozdro pajacu ^^
No i gdzie uciekliscie czekac na pzta ? hmm ? tak jak na edron ?!
Ile tym razem noobow bylo ?
@Jojo Ninja
Zasluzone ? Masz na mysli za to ze stali w pz caly czas to w nagrode 2 fragi ?
No i gdzie uciekliscie czekac na pzta ? hmm ? tak jak na edron ?!
Ile tym razem noobow bylo ?
@Jojo Ninja
Zasluzone ? Masz na mysli za to ze stali w pz caly czas to w nagrode 2 fragi ?
Na mostku Edron.
A powiedział to największy... ;)
Powiedzial koles ktory kupil pacca i 3 miesiace przesiedzial w dp
Chomski_1991
01-08-2007, 14:26
Jedynym debilem i "zaslużonym fragiem" bylbys ty gdybys nie siedzial caly czas w depo ;) cfaniaczku ;p mocny w pysku na forum a z pzta nie wychodzi :P
blantmaster
01-08-2007, 14:35
99 Elite Knight na allegro. Kto wystawil swoja postac? Czyzby to Elom?
hmm widzę tamat nam trochę przewiało. Kto zaspołkował do moda??
Czyzby druid karolka na allegro ?
Nie wiadomo czy to Elom niech sie sam wypowie ;p
Tak jest to elom. Spoko knight używa sworda a Hanibal nie ma pacca.
"Postac jest szanowana , lubiana"
ok :)
I gdzie dopisek ze ma criminal recorda??
blantmaster
01-08-2007, 16:09
Tak to na bank Druid Karolka. A gdzie dopisek ze postac ma hunta, a co za tym idzie ciezko nabic nia lvl(latwiej z niego spasc xD)
Zapewne ten przyjeb thebassa.
Przy okazji Nie będzie problemow :P;)
Xtremello
01-08-2007, 19:23
Hmm , możecie mi wierzyć albo nie ;d ale to nie jaa ; o
Hmm , możecie mi wierzyć albo nie ;d ale to nie jaa ; o
hmm to może krasnoludki??
Xtremello
01-08-2007, 20:49
hmm to może krasnoludki??
Ta to sie przyzyj moim skilą , etc
Ta to sie przyzyj moim skilą , etc
przyjrzyj* skillom*
blantmaster
01-08-2007, 23:12
a jednak...
dalej sie nie nauczył
ja nie czaje ludzi którzy kupują swoje postacie (czyli tych którzy sprzedają też)
i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków)
ciekawe czy ktos palnie post typu "nie obchodzi nas twoje zdanie" xD
Poprawiales wszystkich teraz ja Cie poprawie. Jak konczysz cos nawiesem to wczesniej go otworz. Po drugie o co chodzi z "są po prostu niewyrzytych dzieciaków", a po trzecie powiem to co wiekszosc juz wczesniej schowaj sie q..a w buty i w.........j z tego forum.
Jojo Ninja
01-08-2007, 23:16
Udało sie ;D:D Ktoś mnie pojechał, mmm dawno tego nie było ;)
No to zaczynamy :D
@Nata~ :
Linglifer napieprza palków po 30 lvle, a później mówi że shielda szukał, ale chyba nie zauważył że to palek :< To sie nazywa pro player :)
@Kidlex :
Ja proponuje jeszcze raz iść sobie do Ab'Dendriel i powybijac troszq noobków, może sprawia Ci to przyjemnośc, bo na więcej nikt Ci nie pozwoli, zawsze mieli Cie za pomiota i posłańca :(
@Doneq :
Kotq, nie gram na Aurea od X czasu, pacca miałem za czasów Furory, gdy tam grałem, ale oczywiście nawet o tym nie wiedziałeś, bo po co, przecie to tylko szary Jojo :) Zreszta, stać mnie i nic Ci do tego xD
@Kojak :
Oo, uraz? Wyjebalem Cie 2-3 razy z expa, a któregoś razu nawet zajebałem ze znajomymi, teraz ja nie gram a Ty masz 90 lvl i jesteś koniem? Idź sie przejdź :D
To chyba wszyscy, huh, aż sie klawiatura pali :)
/Jojo
Ale nas zjechales zaraz sie poplacze. Widzisz ten twoj Pro player" moze robic co mu sie podoba. A ten twoj biedny fag nie ;/
@thebassa
Myslalem ze juz poszedles ale jestes wytrwaly. Nie wiem czy masz te 16 lat bo nawet prostego zdania nie potrafisz zlozyc.
"i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków) "
Twoj czas na tym forum skonczyl sie z twoim 1 postem. Kazdy ma cie w dupie ale ty i tak piszesz swoje tylko po co ? Lubisz jak cie jada hmm ?
[Edit] Gratulacje dla tego pana nauczyl sie edytowac posty !!!
Bo jestes pierd fagasem ktory mysli ze ma 20 lat i kazdego bedzie uczyl <<<< juz jest 1 sensowny. Kto napisze 2 ?!
hahahahahahahahaahahahahah thebassa jestes pro. Patrzac na twoj profil jestes strasznym noobem. Zobaczcie jakie tematy zalozyl ......
a jednak...
dalej sie nie nauczył
ja nie czaje ludzi którzy kupują swoje postacie (czyli tych którzy sprzedają też)
i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków
ciekawe czy ktos palnie post typu "nie obchodzi nas twoje zdanie" xD
@down
missclick ;<
smieszne ze wy musicie sie takich drobnostek czepiac żeby mnie "zjechac" xD
no i oczywiscie pomine to ze ostatnie zdanie było po prostu żałosne..
@downdowndown
zapomniałes że jestem trollem?
wy mówicie że mnie jedziecie a tak na prawde nie napisaliscie ani jednego sensownego argumentu który byłby przeciwko mnie
@edit
Gratuluje odkrycia
Miales nas poprawiac ciagle pisales, ze robimy offtop, a jakos to ty robisz najwiekszy offtopic zauwazylem, ze twoje raporty sa takze na ciebie i masz najwiecej usunietych postow ze wszystkich Powód: Rozmowa niezwiazana z tematem 7x
Chomski_1991
02-08-2007, 00:23
Udało sie ;D:D Ktoś mnie pojechał, mmm dawno tego nie było ;)
No to zaczynamy :D
@Nata~ :
Linglifer napieprza palków po 30 lvle, a później mówi że shielda szukał, ale chyba nie zauważył że to palek :< To sie nazywa pro player :)
@Kidlex :
Ja proponuje jeszcze raz iść sobie do Ab'Dendriel i powybijac troszq noobków, może sprawia Ci to przyjemnośc, bo na więcej nikt Ci nie pozwoli, zawsze mieli Cie za pomiota i posłańca :(
@Doneq :
Kotq, nie gram na Aurea od X czasu, pacca miałem za czasów Furory, gdy tam grałem, ale oczywiście nawet o tym nie wiedziałeś, bo po co, przecie to tylko szary Jojo :) Zreszta, stać mnie i nic Ci do tego xD
@Kojak :
Oo, uraz? Wyjebalem Cie 2-3 razy z expa, a któregoś razu nawet zajebałem ze znajomymi, teraz ja nie gram a Ty masz 90 lvl i jesteś koniem? Idź sie przejdź :D
To chyba wszyscy, huh, aż sie klawiatura pali :)
/Jojo
O jezu jak mnie pojechales stary;p plakalem caly dzien ;) a pozatym nie przypominam sobie aby jakis noobek mogl wyjebac mnie z respa... na dodatek z takim glupim, idiotycznym i przerazajacym nickiem ;p Jak tylko zobaczylem ze jestes online to odrazu uciekalem z exp place'ów ;) zebys mnie tylko nie zabil swoim ~40 pallem to wtedy mogles mi naskoczyc a teraz to sam wiesz ;p Pozatym nie dziw sie ze padlem .. skonczyly mi sie uhy w trapie;p,no ale gdybym byl tak zdolny jak ty to zabilbym wtedy Stinga, migs milvexa, samego ciebie i jeszcze polowe FAG'u :D Pro Game jestes ;p A na furorze przez ten pacc jaki level wbiles ?? 20? na bocie ? Czy mama zabierala Ci komputer a babcia robila na ciebie listy?:>
@ Co do przejscia sie to odbylem przedchwila krótki spacer po okolicy ;), a teraz ide troszke odpoczac i pograc w WoW'a ;p
Chomski_1991
02-08-2007, 00:24
Srr double
Jak patrze na te posty to ręce opadają :(. Dobrze, że już w to nie gram.
blantmaster
02-08-2007, 00:31
@edit
Gratuluje odkrycia
i sensownego(lol) argumentu
no i oczywiscie umiejętnosci czytania
Jak widac Tobie brak tej umiejetnosci bo nadal nie zedytowales postu do konca :D
Jojo Ninja
02-08-2007, 01:11
I tak mam w dupie co piszesz, nie gram w to, loguje tylko jak chce pogadać ze znajomymi ; ) Get a life kid
Slide_Aurea
02-08-2007, 12:09
@UP: Buhahaha, wkońcu ktoś to zauwarzył :)
@Cro, faktycznie, przejrzyj swoje napisane posty.... w każdym prawie piszesz, że nie grasz w to gówno itp... Wiele osób z tąd przestało grać (w tym ja) ale nie przypominamy o tym w każdym poście...
[...]a teraz ide troszke odpoczac i pograc w WoW'a ;p
Jak dobrze, ze nas o tym poinformowales.
Jojo Ninja
02-08-2007, 13:08
@up:
Czekałem aż ktoś go ściśnie za to :(
thebassa
02-08-2007, 13:50
Miales nas poprawiac ciagle pisales, ze robimy offtop, a jakos to ty robisz najwiekszy offtopic zauwazylem, ze twoje raporty sa takze na ciebie i masz najwiecej usunietych postow ze wszystkich Powód: Rozmowa niezwiazana z tematem 7x
hehe i kto pójdzie na kompromis i przestanie?
"Jak widac Tobie brak tej umiejetnosci bo nadal nie zedytowales postu do konca"
huh?
i żałosne jest odwoływania do moich innych postów (zwłaszcza że sprzed roku....)
btw.
kolejny konflikt....
i jak to nazwac
@down
taaak?
a konflikt z frixarem?
on był własnie prowokacją do mojej wypowiedzi w tym temacie
że już nie wspomnie o ostatnich paru postach
"Zalosny jestes ty, chcac zaznaczyc swoja obecnosc w temacie, poprzesz poprawianie innych i spamowanie...?"
poprzesz? a co to?
ja? chce zaznaczyc swoją obecnosc? nie sądze żeby musiał to robic
zapewniam że mój cel jest inny
@downdown
nom
ciekawosc jest rzeczą ludzką
jak sie nie ma czegos do zarzucic w tym temacie to szuka w innym
hmm ciekawe....
hehe i kto pójdzie na kompromis i przestanie?
"Jak widac Tobie brak tej umiejetnosci bo nadal nie zedytowales postu do konca"
huh?
i żałosne jest odwoływania do moich innych postów (zwłaszcza że sprzed roku....)
btw.
kolejny konflikt....
i jak to nazwac
Zalosny jestes ty, chcac zaznaczyc swoja obecnosc w temacie, poprzesz poprawianie innych i spamowanie...?
I co teraz raport ze offtop, robisz to bo inni maja racje, a ty tego przebolec nie mozesz, odejdz z forum, bo wydaje mi sie ze wprowadzasz tylko chaos i klotnie, a nic korzystnego dla temat, poki tutaj nie zawitales, byl spokoj i pojawialy sie informacje na temat aurea...
A teraz wielkie 0!!!
Wiec odejdz, nie wracaj, pisz gdzie indziej, i mecz innych ludzi...
Thebassa i jak dowiedziales sie gdzie jest ten ghost na facu ?!
Jestes takim samym noobem jakim byles rok temu.
Cos z ostatniej chwili
Kapek Aurea
Aug 02 2007, 14:16:17 CEST Killed at Level 89 by Kojak Firefighter
and by Oaken
FAG, kiedy do nas wyjdziecie? Tylko nie mówcie, że niebawem bo to od dłuższego czasu słychać. (:
DemonstaR
02-08-2007, 17:51
@Kidler
A Ty kiedy przestaniesz grać w tą gre? i skończysz popisywać sie w Venore z Endino ?
A co do wojny to szkoda gadać -.-
FaG Wy udajecie ze jestescie takie sieroty czy naprawde jestescie ? Lord Riptur był po blessy,jakies poruszenie sie zrobilo,rety,rety!!! a jak Kapek padl to nie wiem, ale od razu sie zgrali i zabili.
@Kidler
A Ty kiedy przestaniesz grać w tą gre? i skończysz popisywać sie w Venore z Endino ?
Pracował na to Dłuuugi czas to teraz mu wolno , był zawsze z rom`em nawet jak w dupe dostawali , teraz rom wygrał (z małą pomocą inncych gildi) to panują, proste.
Chomski_1991
02-08-2007, 22:47
@up:
Czekałem aż ktoś go ściśnie za to :(
Zrozum mlody czlowieku ze jest takie cos jak ironia .... podedukuj sie troche :)
Tomorro(Sarloon madex)
02-08-2007, 22:56
Zrozum to Sesef ... wiekszosc osob pierdoli to czy ty grasz czy nie ... mamy w dupie twojego lineage ... i zapewne myslisz ze ktos bedzie blagal cie abys wrocil do tibii... jestes w bledzie i przestan pisac te kretynskie posty:
1. Dobrze ze nie gram w tibie;
2. Mam atak w lineagu - pierdoli to nas (przynajmniej wiekszosc)
3. Nie wiem jak mozna grac w te pikselowe kwadraciki - a czemu sam w to grales?
A ja pierdole to o czym ty myslisz/piszesz a do Cromaka mam Respect
Może sie poklócimy kto kogo pierdoli?
-.- '
Jojo Ninja
02-08-2007, 23:24
Widzisz jojo w tym jest twoj problem. On by wyszedl jako ostatni a ty wogole bys nie wyszedl :(
Tylko ze ja nigdy nie starałem sie o role pomiota u FAGu, Kidlex ma ją gratis :>
Bartasss
03-08-2007, 00:19
Mialem dzis zaszczyt zagoscic w domu krola Carlin aka Warriors Adu
http://img175.imageshack.us/img175/4585/lkrolcarlinri0.jpg (http://imageshack.us)
Dziekuje Ci Adrianie ;* za goscine
Bartasss
03-08-2007, 00:25
sorry ze 2 posty ale nie chcialo mi sie edit tamtego posta..
JUTRO IMPREZA W DOMKU ADU
kocham cie
Wstep free tylko dla endroxa 100k za wstep
Carlin miasto noobow /////// Adu krol Noobow !
Czego mnie do screena nie chciales wziasc ?!
Bartasss
03-08-2007, 00:29
dziwisz sie czemu cie nie chcialem wziasc na screna?
bo jestes jebanym noobem
23:21 Endrox [130]: rob
23:21 Endrox [130]: pz
23:21 Endrox [130]: come
n/c arnoldsito qrwa mac
03-08-2007, 00:50
Lagurus 150lvl
Uncle Jakob 100 dist
Turek Syty
03-08-2007, 01:07
@up a ja ;(?
http://img469.imageshack.us/img469/5387/100lvlyi5.jpg (http://imageshack.us)
@up a ja ;(?
Bylem szybszy sprawdz temat Fakty z Aurei
HAHAH vesz co sie stalo ?
Hanys777
03-08-2007, 02:18
Gz 100,150 i 100 dista.
Jestescie Super;)
DemonstaR
03-08-2007, 10:37
Pytasz sie jak debil, Ty bys zaprosil do swojego domku pierwszego lepszego nooba? Ty bys ten domek ojebal jak kumpli i innych ojebales ;/
Co do tego "vesz co ci sie stalo" jak to co? padl? takie dziwne?
ENDROX CO CI SIE STALO
Jul 31 2007, 17:15:52 CEST Died at Level 130 by a dragon
Jul 19 2007, 17:25:07 CEST Died at Level 125 by a frost dragon
Jul 04 2007, 17:35:55 CEST Died at Level 121 by a dragon lord
Stare dedy nikt sie Ciebie nie pytal co sie stalo...
I PISZE SIE WZIAC A NIE WZIASC.
thebassa
03-08-2007, 11:01
i on mówił że jestem noobem.....
@topic
Gratuluje wszystkich advance'ów
btw
pozdrawianie siebie
ciekawe...(i to jeszcze publiczne :P)
@down
jeszcze nie patrzałem ale nie spoczne póki nie zobacze go (lol)
@downdown
myśle że ten user pokazał już wszystkim swój niski poziom...
@DemonstaR
JAk nie wiesz o co chodzi to pysk i siedz cicho bo daleko w dupie mam twoje zdanie. Jakbys chcial wiedziec zaczal sie glupio bawic i no w koncu dostal trapa. Napisz mi w ktorym momencie napisalalem zeby mi dal inva do domku ? Stojac kolo domku nie mozna byc na screenie ? ....
@thebassa
Zobacz gdzie jest ten ghost :)
Ps. Z tego co mi sie zdaje wypisujecie kazdego fraga z wojny wiec nie wiem za co piszesz jakies glupie komentarze
Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea > Wojna
Dekos Wakusei Hacked =(
:eek:
-Flimon
Hanys777
03-08-2007, 17:18
Pie*****c all hakerow!!!
Tomorro(Sarloon madex)
03-08-2007, 17:19
Dekos Wakusei Hacked =(
-Flimon
:eeeeeek:
Jebe bejbe
Jojo Ninja
03-08-2007, 17:32
A skad ty kurwo wiesz co on by zrobil? Nie wiesz - zamknij pysk.
I pamietaj, pisze sie "w ogole",a przed "a" stawia sie przecinek.
Aż piwo musze Ci postawić :(
Egzekutorrr
03-08-2007, 18:56
@Therrax
Character Deaths:
Aug 02 2007, 09:15:45 CEST Died at Level 100 by a giant spider
Jul 14 2007, 18:22:34 CEST Killed at Level 100 by Natalon
and by Slowbo Toots
Jul 05 2007, 18:26:55 CEST Killed at Level 101 by Tooki Toots
and by Isaris
Jul 05 2007, 17:23:26 CEST Died at Level 101 by a dragon
Następny Feliex :confused:
Congratulations :)
Slide_Aurea
03-08-2007, 19:08
@Therrax
Character Deaths:
and by Slowbo Toots
and by Isaris
Taa, tylko o ile pamiętam Feliex nie nabił tyle fragów na Alliantach co Therrax -.-
@Therrax
Character Deaths:
and by Slowbo Toots
and by Isaris
to pochwal się co ty osiągnełeś... kozaczek :baby:
Issytarus
03-08-2007, 21:04
@Therrax
Character Deaths:
and by Slowbo Toots
and by Isaris
co do tego ze ktos moze miec duzo dedow nie znaczy o nim zle lol przeciez kazdy moze byc w takiej sytuacji ze nie da sie wyjsc calo, nie miec szczescia czy miec kicka czy laga tutaj przyklad kiedy Feliex'owi wyjebalo neta i zsolowal go jeden z sorcow z romu i ostatnio jakos nie widzialem jego deda mimo ze byl active, co do Theraxa no chlopak nie ma szczescia i tyle ale walczy i stara sie
Taa, tylko o ile pamiętam Feliex nie nabił tyle fragów na Alliantach co Therrax -.-
ta a o ile dluzej Therrax jest w gildi niz Feliex ?? bo mi sie wydaje ze w chuj czasu dluzej i to akurat byl wtedy kiedy fag jako tako byl aktywny a nie co teraz ze maja akcje raz na tydzien... takie jest moje zdanie i druga sprawa ze Feliex nie mial nigdy tyle dedow co Therrax bo w sumie wyjebal sie 3-4 razy a Therrax juz w ostatnich 2-3 miesiąch jakos 10 + wiec to wielka róznica i takich osob ktore maja duzo dedow jest sporo i nie nalezy tego moim zdaniem komentowac bo po co ... wyjebac sie mozna 50 razy ale ze ktos walczy, stara sie i jest active to jest ważne i brawo właśnie dla takich ludzi jak Therrax , Feliex i wielu innych którzy nigdy sie nie wyplacali i walczą a nie tylko komentuja jak tu wiekszosc osob i sie ukrywaja lub liża dupy dla przeciwnej gildi...
z reszta tutaj wypowiada sie banda nubow wiec i tak beda krytykowac bo nic nie rozumieja
btw za co padl Eyes Master Knight ?
za darmoB) Skoro RoM niszczy serwer to czemu Fag mialby byc gorszy? :baby:
Jeśli się myle to mnie poprawcie ;*
tibiaplayer
03-08-2007, 22:30
za darmoB) Skoro RoM niszczy serwer to czemu Fag mialby byc gorszy? :baby:
Jeśli się myle to mnie poprawcie ;*
poprawiam cie.
a za darmo to sa tylko "kopas w dupas", chociaz niekiedy i na to trzeba sobie "zasluzyc"
DemonstaR
03-08-2007, 23:14
22:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Evil Dyon. He was killed by Andrzej Wladek.
Aug 03 2007, 22:06:56 CESTKilled at Level 60 by Zedius (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Zedius)
Aj, aj Andrzej xD
Aż piwo musze Ci postawić :(
Czyzbym dobrze mniemał?:D FREE browar?:D
Egzekutorrr
04-08-2007, 00:12
a tam jak zwykle pierdolisz bez sensu ;p
Issytarus
04-08-2007, 00:22
Mortiz Katsu
Aug 03 2007, 22:33:04 CEST Killed at Level 63 by Butibof
and by Feliex
Issytarus
04-08-2007, 05:59
battle na aurea filmik z tibia.de
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=4412
link do tematu
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=111210
Ladnie Xydrus na tombie smigal , pod koniec filmu widac jeszcze jak na ank Feliex skosuje ale chyba za duzo razy nacisnąl skosa ^^ z tego co slyszalem to uciekal i skosowal na ank jakies 20min~ ale i tak nie mial szans na filmie widac jak ciagle leca w niego jakies soul fire i ogolnie wszedzie jakies f i p bomby porzucane to jak mial zgubic pzta eh
ogolnie to zal bo rikser, uncle jakob, lecther i ktos jeszcze umowili sie z SS ze beda z nimi na tym battle ale jednak ich wychujali jednym slowem nawet na tibia.de sami napisali " We tricked them :<"
Slide_Aurea
04-08-2007, 10:53
a tam jak zwykle pierdolisz bez sensu ;p
Staram się :)
DemonstaR
04-08-2007, 12:09
Na filmiku Adde i reszta poraz kolejny pokazuja jakimi sa skur********. Szkoda gadac...
tibiaplayer
04-08-2007, 13:42
Ladnie Xydrus na tombie smigal , pod koniec filmu widac jeszcze jak na ank Feliex skosuje .......
Sting na filmie tez ladnie ucieka po darashii :)
wiedzialem ze nie moze byc tak zeby rikser etc byl z nami... no wiedzialem! :<
teraz jedynie zostaje czekac az piraci pokluca sie ale juz naprawde xD
@up2
Tylko sie nie poplacz bo wiedzieliscie jaki jest Adde
Feliex Killed at Level 105 by Warlord Conny
and by Julia Deathblade
Mastro scue Killed at Level 112 by Jeremias Deathblade
Sting ninja Killed at Level 129 by Tooki Toots
and by Warlord Conny
Mamilup Killed at Level 130 by Lagurus
and by Cervik
Alkvion Everegi Killed at Level 104 by Uncle Jakob
and by Blaze'kan
Noxarystul Thirkaight Killed at Level 87 by Lecther Tirado
and by Ulrig
moglem o kims zapomniec
Hanys777
04-08-2007, 15:17
@Nata
Mi sie wydawalo ze to ma byc wojna waszych umiejetnosci PvP a nie sprytu.
To co zrobil rom niestety nie swiadczy o nich najlepiej
po 1 primo. Szwedom sie nie ufa.
po 2 primo. Polskie gilie zawsze dostawalypo pizdzie bo nie umieja sie zorganizowac.
po 3 primo. Polaczki z aurea moga szukac innego serva.
Slide_Aurea
04-08-2007, 17:50
Polaczki z aurea moga szukac innego serva.
To na jakim serwerze teraz grasz??
To na jakim serwerze teraz grasz??
zgadnij...
btw postac w podpisie to nic
po 1 primo. Szwedom sie nie ufa.
po 2 primo. Polskie gilie zawsze dostawalypo pizdzie bo nie umieja sie zorganizowac.
po 3 primo. Polaczki z aurea moga szukac innego serva.
Po 1 primo to nie jest wojna polsko szwedzka
po 2 primo niby czemu mają szukać nowego serva ?
Bo jak któryś wbije 60+ lvl to albo będzie płacił albo skończy grać. Prędzej czy później. ;)
Hanys777
05-08-2007, 00:17
Niestety ale to zaczyna byc smutna prawda.
Jak sie plecow nie ma no to lipa troche :|
DemonstaR
05-08-2007, 00:24
Bo jak któryś wbije 60+ lvl to albo będzie płacił albo skończy grać. Prędzej czy później. ;)
Czyli niby kazdy gracz 60+ lvl musi zaplacic albo nie gra? Czyli wychodzi na to ze wy chcecie zostac sami na servie, aha ciekawe jak to bedzie. Nikt nie bedzie od Was loota kupowal, Wy nie bedzicie mieli od kogo run kupowac (chyba ze w sklepie), bedzie potrzebny jakis item do addonu to np. zapitalac na wampy i zbieraz dusty tak? Juz to widze :) Pozniej podejrzewam ze nawet 60- nie beda Wam niczego sprzedawac jak sie poznadza na Was...
Kakalaka222
05-08-2007, 11:36
A tu wasz idol. Magiczna liczba 44 uh'ów. ;) Nie za mało?
Z expa się wracało, ale trzeba mieć wszystko na uwadze podczas wojny. ;)
Elom Tika
Aug 05 2007, 10:12:04 CEST Killed at Level 100 by Xuzoun
and by Juggernaut Foice
Xtremello
05-08-2007, 12:25
A tu wasz idol. Magiczna liczba 44 uh'ów. ;) Nie za mało?
Z expa się wracało, ale trzeba mieć wszystko na uwadze podczas wojny. ;)
Elom Tika
Aug 05 2007, 10:12:04 CEST Killed at Level 100 by Xuzoun
and by Juggernaut Foice
Powiedz mo kurwa co to by byla za roznca jakbym miał więcej? ... 1 trap i szans nie mialem ; oooo
Turek Syty
05-08-2007, 13:51
Że cię Elom pochwale - nie wiedziałem że jesteś aż tak pierdolon*m noobem, że dałeś się tak łatwo trapnąć n/c.
btw.
12:35 Elom Tika [100]: exeta res wtf?!
Slide_Aurea
05-08-2007, 14:59
Ja pierdole, przyjebaliście sie do niego, jakby bylo o co... trapneli go i tyle, nie wiesz Spooko ilu ich było i co się działo, więc przestań pierdolić... sam kurwa lepszy nie jesteś -.-
Ja pierdole, przyjebaliście sie do niego, jakby bylo o co... trapneli go i tyle, nie wiesz Spooko ilu ich było i co się działo, więc przestań pierdolić... sam kurwa lepszy nie jesteś -.-
Za ty wiesz, byles tam?
To nam powiedz ilu ich bylo, co sie dzialo...
Przez ostatnie strony krytykujesz nie powiem ludzi z "fagu" asslicking..:|
Turek Syty
05-08-2007, 16:18
sam kurwa lepszy nie jesteś -.-
udowodnij? lawl
1. Było ich gdzieś 8
2. Elom nie miał pzl
3. Mial 10 sqm do depo
4. Sam wbiegł w trapa
5. Ostatnio na cyclo to padł od 3 osób
Jak nie wiesz to ty zamknij pizde k? bo całe SS ma z tego film i wie jak było.
A i on miał 3 sqm do dp a nie 10 ;d
FTB_Matys
05-08-2007, 16:59
Slide to teraz taki kozak bo juz nie ma chara
udowodnij? lawl
1. Było ich gdzieś 8
2. Elom nie miał pzl
3. Mial 10 sqm do depo
4. Sam wbiegł w trapa
5. Ostatnio na cyclo to padł od 3 osób
akurat na cyclo byl afk:p
Xtremello
05-08-2007, 18:19
zdziwie Cie , ale przez przypadek mialem pz ponieważ jak mnie goniliscie , to przez przypadek , zaatakowalem Jugge~ , a po 2 wbieglem tam zeby loota rzucic ; o nie zdziwilo Cię że nic w bp nie było ;oo?
zdziwie Cie , ale przez przypadek mialem pz ponieważ jak mnie goniliscie , to przez przypadek , zaatakowalem Jugge~ , a po 2 wbieglem tam zeby loota rzucic ; o nie zdziwilo Cię że nic w bp nie było ;oo?
Po 1 na pewno nie biłeś juggera bo nie miałeś skulla a on dopiero włączył pzta dobijając Cię.
po 2 gdzie tam mogłeś loota wyjebać ?!
Raks Ninja
05-08-2007, 20:54
Wrong hothey pajacu ?
A jak Nexu i Iron zamiast vity jebneli exane pox to tak sie podniecaliscie ze az wam faje wykrecalo wiec prosze cie zamknij pyzde.
Slide_Aurea
05-08-2007, 21:11
Slide to teraz taki kozak bo juz nie ma chara
Jak nic na ten temat nie wiesz, to nie pierdol ok?
@Asslicking?? Żal.... Zawsze byłem za Fagiem, ale zaczyna mnie wkuriwać jak pierdolicie o Elomie, a sami lepsi nie jesteście -.- Jak coś Elom odpieroli, to zaraz 10 stron jaki to on idol wszystkich i same pierdolenie....
Hanys777
05-08-2007, 22:41
Moze i wlecial w trapa ja tego nie widzialem ale jak narazie chlopaki z Fag-u padaja jak swinie na kazdej opence.
Ja im zycze jak najlepiej ale sami sie nie popisuja umiejetnosciami PvP.
Zabijacie wszystkich innych tylko nie tych z ktorymi walczycie
FTB_Matys
05-08-2007, 22:51
@slide
Duzo wiem uwierz mi ;>
A jak Nexu i Iron zamiast vity jebneli exane pox to tak sie podniecaliscie ze az wam faje wykrecalo wiec prosze cie zamknij pyzde.
Chce cie poinformowac ze wtedy nie pisalem na tym forum wiec mi tu nie pierdol jakis glupot.
@Hanys777
Zgadzam sie w 100 %. Podniecaja sie 1 fragiem i mysla ze pro
Tomorro(Sarloon madex)
05-08-2007, 23:40
Wrong hothey pajacu ?
Wrong hotkey oznacza mniejwiecej tyle że jestes takim noobem że niewiesz gdzie masz vite/uh'a albo jestes takim noobem ze ci tak łapy latają że trafiasz o 1 cm dalej oO
blantmaster
05-08-2007, 23:51
Wrong hotkey oznacza mniejwiecej tyle że jestes takim noobem że niewiesz gdzie masz vite/uh'a albo jestes takim noobem ze ci tak łapy latają że trafiasz o 1 cm dalej oO
powiedzial to pro mastah
Jul 13 2007, 12:34:48 CEST Died at Level 81 by a dragon lord
Jul 13 2007, 08:42:35 CEST Died at Level 82 by a frost dragon
a co oznaczaja 2 deady jednego dnia?
@up
Moze zlego hotkeya wcisnal haha
@Tomorro(Sarloon madex)
Jak nexu, elom i iron sa noobami to ty kim jestes?
blantmaster
06-08-2007, 00:00
@up
Moze zlego hotkeya wcisnal haha
@Tomorro(Sarloon madex)
Jak nexu, elom i iron sa noobami to ty kim jestes?
Hahaha kazdemu sie moze hotkey pomylic nawet boskiemu Tomorro(Sarloon madex)
Kakalaka222
06-08-2007, 00:18
Możliwe, że SS nie ma szans na zwycięstwo. (Przewaga liczebna allianów, a nie PvP)
Lecz, server może niszczyć takimi oto fragami. ;)
powiedzial to pro mastah
Moze kicki tego dnia, lagi, zla forme, przemeczenie...
Lub poprostu pech?
powiedzial to pro mastah
Widac ze nigdy nie expiles na dragach. Gruzin zrobil kamikaze na opence xD
look na ankiete Eldero na tibia.com
Oscara za najbardziej pojebany pomysł otrzymuje Eldero Tashfael za post na Tibia.com :D
@ Skywalker Bits 120 lvl GRATZ
blantmaster
06-08-2007, 12:26
look na ankiete Eldero na tibia.com
proponuje dorzucic jeszcze z 50 kategori bezsensu to bedzie ciekawiej
dudek_lfc
06-08-2007, 13:12
Beru Senwin
Aug 06 2007, 11:39:02 CEST Killed at Level 127 by Rikser
and by Rafiano
Aug 06 2007, 11:06:08 CEST Died at Level 128 by a dragon lord
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28896
Hanys kocham Cie <3 Jak zwykle ladnie to ująles xD
Ale i tak jestes placek jak mozna nie zaeksportowac listy na gg :|
DemonstaR
06-08-2007, 19:49
Odpowiedz na sonde od Eloma. Gz Asslickerku :*******
1. Best Knight: Julia DeathBlade
2. Best Paladin: Endrox
3. Best Sorcerer: Kimahirii
4. Best Druid: Dikkeri
5. Best Rookgaardian: Biikers Rookslayer
6. Worst player:
7. Player of the year: Zevs Mighty Thunder
8. Worst luck player:
9. Best luck player:
10. Most handsome boy (RL):
11. Most beautiful girl (RL): -
12. Most cheater: Xydrus
13. Most power abuser: Rikser
14. Most hypocrite:
15. Most shared/traded character: Fast'Molt
16. Best PvP: Zevs Mighty Thunder
17. Worst PvP: Therrax
18. Funniest player:~
19. Player with the best knowledge about the game: Lecther Tirado
20. Best PK:
21. Best tutor/senior:
22. Most missed retired/deleted player: Liam Darkcrosser
23. Best family: Toots
24. Most helpful player:
25. Best forum troll: Noob Char SS
26. Biggest noob: Vesz
27. Best forum flamer:
28. Best guild (best members):La Onda
29. Worst guild (worst members): Bractwo Feniksa
30. Most noob guild: Scrath Soul
31. Rudest player:
32. Best female player: Julia Deathblade
33. Cutest couple:
34. Most missed guild:
35. Best decorated house: Lord Riptur
Gdzie jest ta sonda? Juz chcialem go nawyzywac ale widze, Vil tu siedzi (pozdro).
Odpisalem mu ;-)
Juz nie ma modka:D
Elom ty kurwo zajebana. Pierdolony asslickerze wypierda.aj omg!
Nata Ty tez.
oj Elom czego nas nielubisz?;<
blantmaster
06-08-2007, 23:15
Gdzie jest ta sonda? Juz chcialem go nawyzywac ale widze, Vil tu siedzi (pozdro).
Odpisalem mu ;-)
Juz nie ma modka:D
Elom ty kurwo zajebana. Pierdolony asslickerze wypierda.aj omg!
Nata Ty tez.
A Ci co pisali ze SS takie zajebiste to niby nie sa asslickerzy? Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wybrania wlasnej strony w wojnie.:)
A Ci co pisali ze SS takie zajebiste to niby nie sa asslickerzy? Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wybrania wlasnej strony w wojnie.:)
Pozwol ze Ci wytlumacze.
Elom jest assslickerem nie dlatego, ze psize, ze najlepsi sa Alianci. Gdyby SS wygrywalo wojne lizalby im dupe. Tak jak bylo na poczatku. Placil jednym potem drugim za pro. Takich ludzi powinno sie tepic.
@Sayg
Ja tez was nie lubie a wy mnie tym bardziej :(
@Go'tic
JA jestem asslickerem ?!
Serio pokaz mi w ktorym miejscu
@Sayg
Ja tez was nie lubie a wy mnie tym bardziej :(
@Go'tic
JA jestem asslickerem ?!
Serio pokaz mi w ktorym miejscu
Moze ty nie..:]
Ale przyznaj, Elom to asslicker jak chu*j...
Xtremello
07-08-2007, 02:46
Odpowiedz na sonde od Eloma. Gz Asslickerku :*******
1. Best Knight: Julia DeathBlade
2. Best Paladin: Endrox
3. Best Sorcerer: Kimahirii
4. Best Druid: Dikkeri
5. Best Rookgaardian: Biikers Rookslayer
6. Worst player:
7. Player of the year: Zevs Mighty Thunder
8. Worst luck player:
9. Best luck player:
10. Most handsome boy (RL):
11. Most beautiful girl (RL): -
12. Most cheater: Xydrus
13. Most power abuser: Rikser
14. Most hypocrite:
15. Most shared/traded character: Fast'Molt
16. Best PvP: Zevs Mighty Thunder
17. Worst PvP: Therrax
18. Funniest player:~
19. Player with the best knowledge about the game: Lecther Tirado
20. Best PK:
21. Best tutor/senior:
22. Most missed retired/deleted player: Liam Darkcrosser
23. Best family: Toots
24. Most helpful player:
25. Best forum troll: Noob Char SS
26. Biggest noob: Vesz
27. Best forum flamer:
28. Best guild (best members):La Onda
29. Worst guild (worst members): Bractwo Feniksa
30. Most noob guild: Scrath Soul
31. Rudest player:
32. Best female player: Julia Deathblade
33. Cutest couple:
34. Most missed guild:
35. Best decorated house: Lord Riptur
Bwhahah , teraz mnie rozperdoliles czy ja kiedys placilem Fagowi?.
Bwhahahahahahhaa
Pozwol ze Ci wytlumacze.
Elom jest assslickerem nie dlatego, ze psize, ze najlepsi sa Alianci. Gdyby SS wygrywalo wojne lizalby im dupe. Tak jak bylo na poczatku. Placil jednym potem drugim za pro. Takich ludzi powinno sie tepic.
tepic? nie powinno tylko juz to sie robi, patrz jego ostatnie dobranocki na tibia.com ;)
Issytarus
07-08-2007, 04:44
link do nowego aurea wmv
http://rapidshare.com/files/4308814...Owning*****.html
a to link do orginalnego tematu na tibia.de z tym linkiem
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=110632
11 Beru Senwin Aurea Paladin 125 -1,640,768
Tomorro(Sarloon madex)
07-08-2007, 11:52
Sir Drasko
Aug 07 2007, 10:19:28 CEST Killed at Level 59 by Reinmar von Bielau
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28942
DemonstaR
07-08-2007, 13:33
Bwhahah , teraz mnie rozperdoliles czy ja kiedys placilem Fagowi?.
Bwhahahahahahhaa
Pokaz mi gdzie napisalem ze placiles FaGowi ?...
Tomorro(Sarloon madex)
07-08-2007, 17:21
powiedzial to pro mastah
To był Piątek trzynastego ;]
http://img255.imageshack.us/img255/7974/xarcus2mt9.jpg
Nie mogłem sie powstrzymac , Old good times _//
Pozdro dla wszystkich kumpli ze starego Februarius :P
-Flimon
blantmaster
07-08-2007, 19:18
-Flimon
Te czasy nie wroca ;p bynajmniej nie predko.
-Flimon
Heh no pamietam ta wojne Februarius vs Pirates bo sam w niej uczestniczylem;d
-Flimon
O zesz kurna :D
Widze Sidor nawet byl :PP
I Saphira team~
Kurwa kolejnego bana dostalem :|
@up
Szkoda ze ip nie mozna blokowac .....
@Sesef
Co sie stalo ze nic nie piszesz na tym forum tylko na tibia.com wytykasz innym bledy ?
@up
Szkoda ze ip nie mozna blokowac .....
@Sesef
Co sie stalo ze nic nie piszesz na tym forum tylko na tibia.com wytykasz innym bledy ?
Moze ma dosyc takiego nooba jak ty?
@Up
Moze mam cie daleko w dupie frajerze ? Pisalem do Sesefa a nie do ciebie. Jak jestes takim kozakiem daj name na rl tibi albo zamknij pizde :>
[Edit] Na Rl ktos cie powiniem zbanowac bo tu szkoda czasu dla ciebie
Zacznij grac na Saphirze to wtedy dopiero ci dam ;-) Jakbys jescze nie zauwazyl tu akzdy zlewa kto do kogo psize xD Ssij placuchu ;o <5
Edit
21 Rikser (*) [Sweden] History Aurea Paladin 153 +1,671,532 ;-)
thebassa
08-08-2007, 12:58
Gotic nie zapomnij podziękować :P
a ci sie dalej kłócą weźcie dajcie se siana dajcie bo zachowywujecie sie jak dzieci
w tym przypadku bardziej Nata90
"Jul 13 2007, 12:34:48 CEST Died at Level 81 by a dragon lord
a co oznaczaja 2 deady jednego dnia?"
"To był Piątek trzynastego ;]"
no proszę coś w tym jednak jest :P
i 2 razy od draga :P
@down
hehe N/C
@downdown
ale jednak dragon....
nie chodziło mi bynajmniej o siłe czy sposób ataku....
wiesz jak sie mówi na wsi?
"Moze mam cie daleko w dupie frajerze ? Pisalem do Sesefa a nie do ciebie. Jak jestes takim kozakiem daj name na rl tibi albo zamknij piz*e :>"
masz przykład i czepianie sie czegos takiego jest po prostu godne pożałowania (żeby nie było że znowu mówie że żałosne....)
@Go_T_ic
Co racja to racja ;p
@thebassa
Serio wierzysz z takie gowna ? Wedlug mnie frost dragon rozni sie od dragon lorda ...
Nie pisz "Se" tylko sobie. No chyba ze u ciebie na wsi tak mowia to szacunek.
Zamiast pisac jakies beznadziejne posty idz do szkoly bo nawet prostego zdania nie mozesz zlozyc .....
Zacznijcie pisać jakieś sensowne posty zamiast toczyć tą bezsensowną słowną wojnę. Nie wiem czy wiecie, ale to jest forum i taka walka prowadzi donikąd.
Zacznijcie pisać jakieś sensowne posty zamiast toczyć tą bezsensowną słowną wojnę. Nie wiem czy wiecie, ale to jest forum i taka walka prowadzi donikąd.
Zgadzam sie :D
btw Linglifer dzisiaj od rana zrobil mi zajebisty dzien popatrzcie tylko:
Originally posted by Linglifer on 08.08.2007 02:59:24:
> Us ansver is--> czytaj : answer
Originally posted by Linglifer on 08.08.2007 03:27:41:
> But after kill some ppl we ask friends adout terget.--> czytaj : About Target
Originally posted by Linglifer on 08.08.2007 03:41:19:
> Pls exlain me.--> czytaj : Explain
xDD
-Flimon
Sorry ze tak pisze w drugim poscie, ale mam pytanie. Czy macie moze cos w stylu Fotka.pl albo Fotoblog? jak tak dawajcie adresy to sie z was posmieje x]
Jak zobacze wasze to dam wam moj xDD
-Flimon
@Sesef
hmm widać nie wiesz wszystkiego. :)
Widać jesteś na tyle nieogarnięty no ale cuż.
A co do niepisanie tutaj, dzisiaj pierwszy raz od tygodnia GG włączyłem.
Zgadzam sie :D
btw Linglifer dzisiaj od rana zrobil mi zajebisty dzien popatrzcie tylko:
Originally posted by Linglifer on 08.08.2007 02:59:24:
> Us ansver is--> czytaj : answer
Originally posted by Linglifer on 08.08.2007 03:27:41:
> But after kill some ppl we ask friends adout terget.--> czytaj : About Target
Originally posted by Linglifer on 08.08.2007 03:41:19:
> Pls exlain me.--> czytaj : Explain
xDD
-Flimon
Sorry ze tak pisze w drugim poscie, ale mam pytanie. Czy macie moze cos w stylu Fotka.pl albo Fotoblog? jak tak dawajcie adresy to sie z was posmieje x]
Jak zobacze wasze to dam wam moj xDD
-Flimon
Mozecie sie smiac, ale mam to gdzies nie wstydze sie swojego wygladu:P
noras99.fotka.pl
Hanys777
08-08-2007, 22:19
noras99.fotka.pl
Ja fotki nie mam i nie bede mial a tak wogole to raczej nie moglbym Cie oceniac za wyglad. Jak dla mnie wygladasz jak normalny koles i jak to mowia ludzie z fotki.
Dyszka dla ciebie ziomus :D:D:D
noras99.fotka.pl
Aja sie jesczez bardziej nie wstydze.
DoJasnejAnielki.fotka.pl
zaraz Ci zaproszenie wysle i bedziemy dawac sobie buziaki i serduszka ok????XD
DemonstaR
08-08-2007, 23:39
Adu,Pikapo,Hellah... jakies stare znalazłem :P
http://www.fotka.pl/profil/adu90
http://www.fotka.pl/profil/misiekxd2
http://www.fotka.pl/profil/Pancure/
http://www.fotka.pl/profil/pasterxd
http://s45.photobucket.com/albums/f62/AureaRl/?action=view¤t=bild170tu8.jpg
/\ i jakis stary album ale nie wiem czy zadziała :|
blantmaster
09-08-2007, 00:12
http://www.fotka.pl/profil/blantmaster87/
http://s15.photobucket.com/albums/a363/blantmaster87/RL/
A ja nie mam fotek i Wam nie dam :(
Advanced in distance fighting !
Hanys777
09-08-2007, 01:20
Gz a wogole to jaki juz??
Buahahaha ten photobucket ma ponad poltora roku i nawet jest tam moja fota :D
A ja nie mam fotek i Wam nie dam :(
Advanced in distance fighting !
Kurna a tak chcialem Ciebie zobaczyc -,-
http://flimusny.fotka.pl
xDD
-Flimon
@Go_T_ic
Nie boj moze i kiedys zobaczysz
@Hanys777
99
DemonstaR
09-08-2007, 12:45
Buahahaha ten photobucket ma ponad poltora roku i nawet jest tam moja fota :D
^^
I tak najfajniej wyszedl Dektral i Isaris hahahaa xD
Nie dziwie się czemu adde robi pg na Rikserze : d
Hanys777
09-08-2007, 14:05
@up
Pewnie jak patrzy w lustro to za chwile sie loguje i ubija ludzi w tibi B)
@up
Pewnie jak patrzy w lustro to za chwile sie loguje i ubija ludzi w tibi B)
ta, co on mial na sobie piżamę?
Hanys777
09-08-2007, 14:58
Pewnie tak, bo niby po co ma ubierac sie w cos innego jak on tylko gra i spi z wieksza przewaga na gra.
Ale wiesz rikser sie deklarowal ze on ma lepsze rzeczy do roboty w wakacje niz tibia, tyle ze od tego czasu chyba z 10 lvl wbil jak nie wiecej :D
@Nata
Dlugo sie nasieszyliscie tym 99 dystem? kick ? lag? Tylko mi nie pisz ze pomyliles hotkeye jak Mark :)
Ta fotka Riksera (Adde) była robiona ponad 3 lata temu, ale przesadził żeby dawać ją do neta:)
<Boom>
@Tommazi
Lag nic nie poradze :( Nie jestem takim napsem jak //.....
Tomorro(Sarloon madex)
09-08-2007, 16:50
@Nata
Dlugo sie nasieszyliscie tym 99 dystem? kick ? lag? Tylko mi nie pisz ze pomyliles hotkeye jak Mark :)
Nigdy nie pomyliłem hotkey :>
A to że padłem dwa razy jednego dnia to przypadek trudno zdarza sie :>
Xtremello
09-08-2007, 17:12
Pewnie tak, bo niby po co ma ubierac sie w cos innego jak on tylko gra i spi z wieksza przewaga na gra.
Ale wiesz rikser sie deklarowal ze on ma lepsze rzeczy do roboty w wakacje niz tibia, tyle ze od tego czasu chyba z 10 lvl wbil jak nie wiecej :D
No , i co ze expi ? To jego czas.. ;d może tak woli go spędza , może sie przygotowuje do nowej wojny etc?
Btw : Niektórzy mogą expić ; -)) czyżby zazdrość ; <<?
@Go_T_ic
Nie boj moze i kiedys zobaczysz
@Hanys777
99
To byla ironia Misiu:*
DemonstaR
09-08-2007, 18:15
HAHAH vesz co sie stalo ?
HAHAH endrox co sie stalo?
Endrox Aug 09 2007, 13:41:21 CEST Died at Level 131 by a frost dragon
@ up
Tylko jest 1 mała różnica :D on to odrobi, a Vesz nie :( :kat:
@DemonstaR
Wiesz dlaczego sie z niego smialem ? Padl na swoje zyczenie myslac ze ucieknie przed 30 osobami. Nic nie poradze ze "cos" wypil i myslal ze wszystkich rozjebie
blantmaster
09-08-2007, 21:28
@
Tylko jest 1 mała różnica :D on to odrobi, a Vesz nie :( :kat:
Haha racja :D Pewnie jutro bedzie miec spowrotem swoj lvl ;p
Hanys777
09-08-2007, 23:00
No , i co ze expi ? To jego czas.. ;d może tak woli go spędza , może sie przygotowuje do nowej wojny etc?
Btw : Niektórzy mogą expić ; -)) czyżby zazdrość ; <<?
Ale jesli ktos gada ze w wakacje ma wazniejsze sprawy jak tibia to sie tego trzyma a nie za pare dni rekord w expie strzelil.
Niby czemu ja mam mu zazdroscic ja tez moge bez problemu expic ale mi sie niechce, poprostu mnie bawia takie deklaracje ludzi ktorzy twierdza jeszcze ze tibia ich nie obchodzi moga byc nawet hacked a dzienie przed kompem siedza po pare godzin.
Ale jesli ktos gada ze w wakacje ma wazniejsze sprawy jak tibia to sie tego trzyma a nie za pare dni rekord w expie strzelil.
Niby czemu ja mam mu zazdroscic ja tez moge bez problemu expic ale mi sie niechce, poprostu mnie bawia takie deklaracje ludzi ktorzy twierdza jeszcze ze tibia ich nie obchodzi moga byc nawet hacked a dzienie przed kompem siedza po pare godzin.
Nie chce* po prostu*
shusasausah Kocham Cie <5
Hmm SS wie, że ta wojna już jest przegrana :D, więc skład zaczyna sie powolutku wykruszac :)
Turek Syty
10-08-2007, 10:52
Hanibal Stoba
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29100
Dzięki za itemki :*
Tomorro(Sarloon madex)
10-08-2007, 11:05
Hanibal Stoba
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29100
Dzięki za itemki :*
Ty masz mms'a backpack hanibala i g-arma
Nie?:D
Szkoda ze pózniej juz nie krecilismy ;/
Ale macie podniete o ja pierdole. Gratuluje za zabicia 100 knighta ktory byl tak osrany ze nie wiedzial jak sie uhac....:blazen:
Turek Syty
10-08-2007, 11:36
Ty masz mms'a backpack hanibala i g-arma
Nie?:D
Szkoda ze pózniej juz nie krecilismy ;/
Jakiego g-arma :< mnie juz nie bylo potem...ja tylko mms'a mam :D
@up
No widzisz, ale ty to się nawet pzeta boisz zrobić a co dopiero 15 ;o
Xtremello
10-08-2007, 11:41
Jakiego g-arma :< mnie juz nie bylo potem...ja tylko mms'a mam :D
@up
No widzisz, ale ty to się nawet pzeta boisz zrobić a co dopiero 15 ;o
BWAHAHAHAH , Kto się boi zrobić PZ'ta ten się boi ; )
Nie raz widziałem Endroxa z PZ'etem więc nie pierdol głupot.. a kto przedwczoraj bał się zrobić ? no kto ? Ty.
@Turek Syty
Wcale sie nie dziwie ze nie widziales mnie z pz'tem. Przed i kilka minut po godzine 8 spie panie "master ss". To nie moj problem ze sie nie logujecie pozniej :> No ale coz fag sie powoli sypie ....
Ps. Jak macie sie klucic na tym forum o jakies "shity" warte 15 k to lepiej dajcie sobie gg bo tylko spama robicie
[Edit]
Elom nie ma co pisac z nimi ....
@down
Miss :D
Hanys777
10-08-2007, 12:04
Linglifer
Wytlumaczy mi ktos o co im poszlo;D?
Czemu Koles z La Onda zabil ziomka ze swojej gildi??
No to tylko pogratulowac.
Pewnie chlopak byl bez manashielda :)
Tomorro(Sarloon madex)
10-08-2007, 13:17
Ale macie podniete o ja pierdole. Gratuluje za zabicia 100 knighta ktory byl tak osrany ze nie wiedzial jak sie uhac....:blazen:
Dziękujemy.
@Sajgon
Nie zaakceptuja ci tego nicku co podales :P
Filmik z pkowania przed savem:
http://www.***********.com/125352640.html
W miejsce kropek s.peedyshare
@ up
Napisałeś "filmik z pkowania przed savem" ..... Nie wystarczyło napisac "filmik z pkowania" ?? I tak wszyscy wiedzą, że wy pkujecie tylko przed ss'em :D. O każdej innej porze dnia boicie się zrobic pza ;D
Tomorro(Sarloon madex)
10-08-2007, 18:11
@ up
Napisałeś "filmik z pkowania przed savem" ..... Nie wystarczyło napisac "filmik z pkowania" ?? I tak wszyscy wiedzą, że wy pkujecie tylko przed ss'em :D. O każdej innej porze dnia boicie się zrobic pza ;D
Yy...
Tylko kompletny debil mógl napisac takiego posta bo nikomu innemu na tym jak to napisałem nie zalezy?
@ up
tylko ty jestes na tyle glupi, by nie bedac z lectherem w gildi kupowac od niego pacca;}
10-08-2007, 19:02
@ up
Nie no jasne, oni jacyś dziwni są, zamiast wypaść wtedy gdy was jest najwięcej pk'nąć kogoś i się poskładać wszyscy, to zabijają ludzi przed server save'm. No skandal po prostu!
Nie no jasne, oni jacyś dziwni są, zamiast wypaść wtedy gdy was jest najwięcej pk'nąć kogoś i się poskładać wszyscy, to zabijają ludzi przed server save'm. No skandal po prostu!
nom wiadomo ze tylko glupki zabijaj przed server savem, przeciez kazdy wie ze fajniej jest sie dac zajebac?
Tak piszecie ze malo ludzi gra na aurerze przez Rom. Jesli fag bedzie zabijal kogo badz to wcale sie nie dziwie ze nikt nie bedzie gral :>
[Edit]
Spoko slyszalem o twoim wyczynie ...
22:36 Bud'bundy [100]: turek zesral sie w majtki
22:35 Bud'bundy [100]: ty nie wiesz jak z niego ryczelismy
Tak piszecie ze malo ludzi gra na aurerze przez Rom. Jesli fag bedzie zabijal kogo badz to wcale sie nie dziwie ze nikt nie bedzie gral :>
[Edit]
Spoko slyszalem o twoim wyczynie ...
22:36 Bud'bundy [100]: turek zesral sie w majtki
22:35 Bud'bundy [100]: ty nie wiesz jak z niego ryczelismy
Kto to turek?;p
Tomorro(Sarloon madex)
11-08-2007, 09:12
Dark-Nook Bits Pwned
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29156
Hercules Frabetti(90ek)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29157
So BF is in Action :>
Dark-Nook Bits
Aug 11 2007, 07:15:09 CEST Killed at Level 132 by Izmoks
and by Dzut
Hercules Frabetti
Aug 11 2007, 07:39:17 CEST Killed at Level 90 by Izmoks
and by Nukia Malanos
polostap
11-08-2007, 10:37
Dark-Nook Bits Pwned
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29156
Hercules Frabetti(90ek)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29157
So BF is in Action :>
Dark-Nook Bits
Aug 11 2007, 07:15:09 CEST Killed at Level 132 by Izmoks
and by Dzut
Hercules Frabetti
Aug 11 2007, 07:39:17 CEST Killed at Level 90 by Izmoks
and by Nukia Malanos
hueh hueh ; D Gratz, gratz! xD Ten kina na dc to co robił? Expił? Lol?
blantmaster
11-08-2007, 10:50
hueh hueh ; D Gratz, gratz! xD Ten kina na dc to co robił? Expił? Lol?
Byles kiedys na dark katedrze?
A czego im gratulowac? Ze zabili kogos o 7 rano. To jest jedany czas kiedy opuszczaja p-zet (7-8).
Tomorro(Sarloon madex)
11-08-2007, 10:55
A czego im gratulowac? Ze zabili kogos o 7 rano. To jest jedany czas kiedy opuszczaja p-zet (7-8).
Mówisz?
52 Palladyn
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29158
Jeszcze 8:00-10:00
polostap
11-08-2007, 11:02
Byłem, waste jak chuj! x P
W takich czasach jak są teraz inaczej się nie da. Po co mają racić lev jak mogą dorwać wroga i nie zostać za to ukaranym? ; )
Pozdrawiam,
Ostap.
@2up.
No jednak potrafią też po ss ; p
@edit.
Druid Karolka na allegro? ;/
Byłem, waste jak chuj! x P
W takich czasach jak są teraz inaczej się nie da. Po co mają racić lev jak mogą dorwać wroga i nie zostać za to ukaranym? ; )
Pozdrawiam,
Ostap.
@2up.
No jednak potrafią też po ss ; p
@edit.
na katedrze praktycznie nie ma waste... doskonałe expowisko dla najtów od mniej więcej 20 lvl, aż do nawet śmiem powiedzieć 45 lvl, oczywiscię jeżeli taki 20 lvl nie natrafi na gs'a.
Turek Syty
11-08-2007, 14:11
@ Endrox
Jakoś dzisiaj miałem 15 min pzl gdzieś o 11 godzinie....
@Turek Syty
muahahahahaha i dalej sie osrales ?????
Moze jescze cos napiszesz ?
No to zawsze musi byc ten 1 raz :>
@ Endrox
Jakoś dzisiaj miałem 15 min pzl gdzieś o 11 godzinie....
No to Boski jesteś. GZ!
Hanys777
11-08-2007, 14:46
Gratz fragow.
Mi to wisi o ktorej godzinie ale przynajmniej cos robia jeszcze.
blantmaster
11-08-2007, 15:21
Gratz fragow.
Mi to wisi o ktorej godzinie ale przynajmniej cos robia jeszcze.
Rzeczywiscie random pk to jest robienie czegos. Jedyne co robia to dodatkowych wrogow.
Jesli chodzi o sneak attack'i to te resztki Polakow sa lepsze niz fag...
@edit.
Taa??!!!! No niemozliwe.
polostap
11-08-2007, 16:46
Taa??!!!! No niemozliwe.
A jednak.
Pozdrawiam,
Ostap.
Hanys777
11-08-2007, 16:52
Rzeczywiscie random pk to jest robienie czegos. Jedyne co robia to dodatkowych wrogow.
Zapewne to co zrobil Rom to bylo cos. Jak sie umowili na Julie niby i wybili z 10 osob z Fagu.
Tomorro(Sarloon madex)
11-08-2007, 17:20
Jesli chodzi o sneak attack'i to te resztki Polakow sa lepsze niz fag...
HAIL BRACTWO!
We Will Never Stop _/
Hanys777
11-08-2007, 20:00
@Up
Coz za podniosle slowa :)
blantmaster
11-08-2007, 20:49
HAIL BRACTWO!
We Will Never Stop _/
To wyjdzcie na openke. A nie tylko na SS. Nazwa Scrach Souls powinniscie zmienic na Server Save.
DemonstaR
11-08-2007, 23:00
@Blant~
Co Ty sie taki nerwowy zrobiłeś? I nagle coś masz do SS ;> ?
A z Save Server to dobry pomysl x)
Hanys777
11-08-2007, 23:09
To wyjdzcie na openke. A nie tylko na SS. Nazwa Scrach Souls powinniscie zmienic na Server Save.
Ta nazwa gildi wymiata :D:D:D
@Blant~
Co Ty sie taki nerwowy zrobiłeś? I nagle coś masz do SS ;> ?
A z Save Server to dobry pomysl x)
Masz moje popracie moj Ty Przydupasku:*
DemonstaR
12-08-2007, 00:27
Przydupasku? Tak możesz sobie mówić do swoich rodziców jeśli Ci pozwolą...
Za dożo sobie pozwalasz, Wiem że niektóre posty z tego konta są pisane przez dzieci o ile sie nie mylę hasło do tego konta ma ok. 7 ludzi więc tajemnica tego konta z idiotycznym nickiem sie wyjaśniła.
@Gotic trafiłeś na złą osobę będąca na tym koncie.
Co do tematu Huff Puff hacked
blantmaster
12-08-2007, 01:26
Ta nazwa gildi wymiata :D:D:D
Wiem. Dzieki ze sie ze mna zgadzacie. Ktos wczesniej mowil ze po wakacjach wznowia walki. Ja osobiscie jakos w to nie wierze. Nawet jesli Save Server(Scratch Souls) wyjdzie na openke to tylko zwiedza blessy xD
Hanys777
12-08-2007, 02:48
Trzymam kciuki za save server xD.
@Gotic
Jutro ty bedziesz moim przydupaskiem nawet bicz juz mam dla ciebie.
Pozdro misku ;*
blantmaster
12-08-2007, 10:52
Az jestem w szoku SS zabilo Kajzezoze az 4 i pol godziny przed SS. Dostaniemy movie?
DemonstaR
12-08-2007, 11:25
Przydupasku? Tak możesz sobie mówić do swoich rodziców jeśli Ci pozwolą...
Za dożo sobie pozwalasz, Wiem że niektóre posty z tego konta są pisane przez dzieci o ile sie nie mylę hasło do tego konta ma ok. 7 ludzi więc tajemnica tego konta z idiotycznym nickiem sie wyjaśniła.
@Gotic trafiłeś na złą osobę będąca na tym koncie.
Co do tematu Huff Puff hacked
DEBIL, to miala byc tajemnica ...
tak btw wiecie ze arieswar zaplacil?
Tomorro(Sarloon madex)
12-08-2007, 13:38
tak btw.
wiemy
gadalismy z nim na vencie
nie miły był ;/
A wiesz ile zapłacił?:>
Elo all to mój pierwszy post hashahsha.Co tam ludzie??
Tomorro(Sarloon madex)
12-08-2007, 13:58
Elo all to mój pierwszy post hashahsha.Co tam ludzie??
Jak cos piszesz do fagu
to albo ktos pracuje albo wstaje o 12:00 i idzie spac o 12:30
12-08-2007, 14:03
Sedux zglebił od Sayga ;o Trap i exori combo?
Mark czemu jebliście Hanibala jak wracał z fibuły?:D Akurat wracał z expa bo rh lotnąl.
@Hanys
Ja Ciebie bardziej :*
www.zygfryd22.fotka.pl <- Hail Aurea!_/
Tomorro(Sarloon madex)
12-08-2007, 14:30
Sedux zglebił od Sayga ;o Trap i exori combo?
Exori + ue na medium hp xP
noob sie nie uleczyl xD
Mark czemu jebliście Hanibala jak wracał z fibuły?:D Akurat wracał z expa bo rh lotnąl.
A bo ja wiem...fag pisze że beda go lac to ide...niewiem czemu xP
Mówilem Hanibalowi zeby mnie sie nie pytał tylko kogos z Fagu.
13:01 Ahorol [45]: bo nie ma pacc
13:01 Ahorol [45]: i jest noobem
13:01 Ahorol [45]: i dlatego nie expi
13:01 Ahorol [45]: widac ze to noob
13:01 Ahorol [45]: zobacz co on robi
13:01 Ahorol [45]: lazi po dp
13:01 Ahorol [45]: jak dziecko neo
13:01 Ahorol [45]: podnieca sie
13:01 Ahorol [45]: chodzeniem
"Rozmowa" 45 msa z Zevsem
Hanys777
12-08-2007, 14:50
Ciekawe ile pocieszy sie spokojem u was.
Ciekawe ile pocieszy sie spokojem u was.
tak dlugo az czegos nie odwali;)
Tomorro(Sarloon madex)
12-08-2007, 15:22
tak dlugo az czegos nie odwali;)
Wiesz ile on zapłacil?:>
Mi powiedzial ze 3 mln'y ale raczej zartował ;)
Az jestem w szoku SS zabilo Kajzezoze az 4 i pol godziny przed SS. Dostaniemy movie?
A prosze bardzo
http://www.***********.com/306217328.html UWAGA
w miejsce kropek oczywiscie
s.peedyshare
Tomorro(Sarloon madex)
12-08-2007, 15:43
Sry double :>
blantmaster
12-08-2007, 16:22
Dzieki Mark. Niezly filmik dobra akcja. Zaczyna sie cos dziac wkoncu. :D zapowiadala sie fajna bitwa ;p
Dzieki Mark. Niezly filmik dobra akcja. Zaczyna sie cos dziac wkoncu. :D zapowiadala sie fajna bitwa ;p
Wkoncu pan Soldek wrocil:D
blantmaster
12-08-2007, 16:37
Wkoncu pan Soldek wrocil:D
Butibof tez. Z Soldkiem maja przynajmniej jakiegos lidera. Moze wkoncu wyjda na jakas openke ;p
I będzie to ostatnia openka.
Butibof tez. Z Soldkiem maja przynajmniej jakiegos lidera. Moze wkoncu wyjda na jakas openke ;p
Ta ale mi chodzilo o lidera;)
@2UP
nawet jesli 20 vs 50 to przynajmniej wyjda
Hanys777
12-08-2007, 22:09
I będzie to ostatnia openka.
Nie badz taki do przodu.
Bo w tej wojnie strony odwracaly sie juz wiele razy.
Chomski_1991
13-08-2007, 00:03
FAG ma dobry team tylko im sie walczyc nie chce ;P i choc jestem przeciwko nim to mysle ze jak by chceili mogli by wygrac te wojne ... ale srry wiekszosc FAg members to nooby, ktore nie znaja ortografii.. patrz Qxi i mysle ze FAG raczej nie wyjdzie na open battle ;/, a szkoda bo byly by przynajmniej jakies looty :P Cos widze ze pan Sesef sie juz nie odzywa ... Czyzbym Cie urazil zacny czleku ??:>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.