Pokaż pełną wersje : Wojna
Ms'y są zdecydowanie za mocne.
140 ms może zabic spokojnie 100 Palka/Knighta.
Te 40 lvl'i nie powinno robic aż tak dużej róznicy.
Co do tych broni na dany lvl, jest to przekombinowanie.Palek dobrze że bedzie miał czary bardzo podobne do visów sorca, jest pokazane na jednym screenie jak palek wpisuje Exori con i wtedy leci cos w rodzaju lodowej strzały obrażenie zapewne będą zdecydowanie niższe w porówananiu do visów.
Palek i Knight będa lepiej walili z bolta/broni ale już z sd/explo tak mocno nie uderzy.Wąpie że po update walne 100+ z sdk'a ;)
Moim zdaniem update poprawi tibie.
@up
Racja..;]
A z tym exori con to nie byl czasem EK?
Typujemy najlepsza profesje po update !
1.Ek
2.RP
3.MS
4.ED
Wyobrazacie sobie expienie knightem na zolwiach lub cycach ? Wszystko pada na hita. Expienie sorkiem i drutem to bedzie jedno wielkie waste
PS Kubica mial wypadek na GP .........
sorc pójdzie na wrl i ma nie dość, że masę expa to jeszcze kasę.
Nodin_Cord
10-06-2007, 22:11
sorc pójdzie na wrl i ma nie dość, że masę expa to jeszcze kasę.
Masz racje
Teraz moze tak ale po update ?
Iron'knight
10-06-2007, 22:22
@up
Racja..;]
A z tym exori con to nie byl czasem EK?
odszukaj sobie Pitik :)
Sorc teraz dostaje 1 jednostke do damage za lvl i 1 za mlvl po update bedzie dostawal 1 za mlvl i 0.5 za lvl tak wiec moc sorca zostanie zmniejszona o 1/4 -.- Im wiekszy lvl tym bardziej sorc bedzie tracil bo to jest procentowo wszystko zrobione -.-
Co do solowania 100 knighta 140 magiem to nie jest takie latwe pzoatym 140 sorc ma ponad 2x wiecej expa niz 100 knight wiec jest to troche nie fair.
Hanys_Kce
10-06-2007, 23:22
No zobaczymy co dam nam update.
Mi jak narazie sie podoba.Wkoncu cos dla palka i knighta.
Bo ostatnie update to tylko update dla maga.
shaiboos
11-06-2007, 00:15
bla bla bla
Nie chce, żeby Tibia stała się jakimś pieprzonym kalkulatorem zamiast grą z klimatem. Mag - mi to jednak przemawia do wyobraźni - mag to ktoś potężny i tak powinno być.Raczej w żadnej książce, filmie itp. mag również występuje jako jednostka kluczowa, a rycerz jako jednostka znaczy cokolwiek tylko gdy wyróżnia się obyciem (tu doświadczeniem) wśród innych a tak to do rycerzy zawsze przypisywano zasadę "w kupie siła" - i niech tak zostanie! To klimat tych mistycznych potyczek świata fantasy trzyma przy grze, a tak drastyczne "wyrównywanie" klas będzie psuć urok. I te "wyrównywanie" sprawia, że właściwie podział na klasy nie ma większego sensu... a już napewno zmniejszanie komus mocy jego ataków jest bezsensowne i najzwyczajniej nie fair ;p
co do exori con to mi sie kojarzy że to raczej na tym screenie jest knight a czar ten powoduje rzucenie broni w przeciwnika, broń miałaby zachowywać się jak bumerang (według mnie to bezsens i kolejny minus dla klimatu)
A tak, żeby kompletnego offtopa tu nie uprawiać to pytanko:
Która ze stron wojny zyska więcej na updacie ? :>
[...]
Która ze stron wojny zyska więcej na updacie ? :>
teoretycznie FAG bo to my mamy w koncu 5 najlepszych najtów na serwie i w gildi ogolnie przewazaja najci ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce
Wyglada na to ze nam sie bardziej przyda update ale narazie z tego co pisza cipy na forum i w newsach o zbalansowaniu to knight bedzie mial porostu wiekszy dmage i tak mu to nie pozwoli zadymac uciekajacego sorca czy cos wiec to bardziej na pvm a nie pvp -.-
Siggurdius
11-06-2007, 08:50
Sorc teraz dostaje 1 jednostke do damage za lvl i 1 za mlvl po update bedzie dostawal 1 za mlvl i 0.5 za lvl tak wiec moc sorca zostanie zmniejszona o 1/4 -.- Im wiekszy lvl tym bardziej sorc bedzie tracil bo to jest procentowo wszystko zrobione -.-
Co do solowania 100 knighta 140 magiem to nie jest takie latwe pzoatym 140 sorc ma ponad 2x wiecej expa niz 100 knight wiec jest to troche nie fair.
jak mozesz pisac, skoro nawet nie wiesz jak update bedzie wygladal? wstrzymaj sie kapke
shaiboos
11-06-2007, 11:46
Co do knighta to tak, prawdopodobnie w pvp nie poradzi za bardzo sam na sam.
Jednak jest jeszcze sprawa sorców, których siła ataku zostanie zmniejszona - to też może całkiem mocno zmienić oblicze wojny.
@Siggurdius
Zastanow sie lognicznie i przyjzyj mojej teorii i jest ona naprawde realistyczna poczytaj co cipsoft pisal, damage od mlvla, sorc zmniejszony damage i inne profesje tez (z run) tak wiec skoro bylo 1:1 dla sorca to bedzie napewno 1: >1 proste nie?
@Siggurdius
Zastanow sie lognicznie i przyjzyj mojej teorii i jest ona naprawde realistyczna poczytaj co cipsoft pisal, damage od mlvla, sorc zmniejszony damage i inne profesje tez (z run) tak wiec skoro bylo 1:1 dla sorca to bedzie napewno 1: >1 proste nie?
Dla innych to jest proste, a on moze potrzebuje czasu by to zrozumiec;]
Nedzwedz
11-06-2007, 15:50
Nie chce, żeby Tibia stała się jakimś pieprzonym kalkulatorem zamiast grą z klimatem. Mag - mi to jednak przemawia do wyobraźni - mag to ktoś potężny i tak powinno być.Raczej w żadnej książce, filmie itp. mag również występuje jako jednostka kluczowa, a rycerz jako jednostka znaczy cokolwiek tylko gdy wyróżnia się obyciem (tu doświadczeniem) wśród innych a tak to do rycerzy zawsze przypisywano zasadę "w kupie siła" - i niech tak zostanie! To klimat tych mistycznych potyczek świata fantasy trzyma przy grze, a tak drastyczne "wyrównywanie" klas będzie psuć urok.
Dobrze powiedziane. Ale z drugiej strony znajdz mi knight'a który nie narzeka na swoje hity i szybkość expienia? CIP'y, jakby nie było, słuchają co ludzie o tym myślą wiec są niejako zmuszani do zmian. Jednym sie podoba drugim nie ale nie da sie każdemu przypodobać. A zmiany być muszą bo tylko dzieki temu jest coraz wiecej chętnych do gry w tibie (i płacących za pacc ^^).
Hmmm... Powodzenia w solowaniu 140 msem 100 pallka/knighta... Chciałbym to zobaczyć.
NO K**** MUSIAŁEM! :D
Masz PW. Jeśli chcesz, to to, co dostaniesz, możesz wrzucić tutaj.
Nicco of Aurea
Banished: until Jul 11 2007, 17:25:03 CEST because of account sharing
http://img26.picoodle.com/img/img26/8/6/11/f_1m_8602f4b.jpg
Nicco ;(
shaiboos
11-06-2007, 19:43
heh
Smutne... ale dokładnie to smutne jest to, że niestety ludzie sharują. Ja nie widzę w tym żadnej zabawy ;p Kompletnie bezsensowne. A Nicco sharując napewno brał pod uwagę ryzyko, że zostanie zbanowany/zdeletowany więc nie ma co płakać...
Może jeszcze elom tika pochwali się nam podobną wiadomością :> ?
ToMuS_Aurea
11-06-2007, 20:34
Elom ban na miech i deletion warning ^^
Nioch Nioch to chyba se na hyderkach nie pokradniesz
Wie ktos co Elom zgubil jak go Veszu zdjął?
dudek_lfc
11-06-2007, 21:42
Za co Elom dostalbana?
I co zadowoleni jestescie ze dostal bana ?
Jutro daje numerki do vladka pobawicie sie w odgadywanie hasla ok ?! Co o tym sadzicie ? Moze jeszcze do lukcika chcecie ?!
Chetni pisac
I co zadowoleni jestescie ze dostal bana ?
Jutro daje numerki do vladka pobawicie sie w odgadywanie hasla ok ?! Co o tym sadzicie ? Moze jeszcze do lukcika chcecie ?!
Chetni pisac
a chcecie do zevsa i innych ? :)
ja tez mam kilkanascie=)
@down
Soldek napewno sie ucieszy jak zbanujesz jego najlepszego kolege
Raks Ninja
11-06-2007, 22:14
A moze tak chcecie lisciki na Ivorego? ; (
Jun 11 2007, 21:22:52 CESTKilled at Level 100 by Natalon (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Natalon)
and by Palaianius Ravioulkan (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Palaianius+Ravioulkan)
YEah Feliex
Smiales sie z eloma a teraz owned ...
Ciekawe czy teraz tez kick /...
Slide_Aurea
11-06-2007, 22:45
Biedny Feliex, będzie wbijać 100 po raz 3 :)
YEah Feliex
Smiales sie z eloma a teraz owned ...
Ciekawe czy teraz tez kick /...
kupiles już ten pacc?? bo znowu 2 lvle polecą no chyba że dupy z pz nie ruszysz.
Tomorro(Sarloon madex)
11-06-2007, 22:56
A ja 4 x 76 tracac po 3 lv
Miłe nie?:D
Sesef TY sie lepiej o mnie nie martw.
A co do pacca jak ktos sprzedaje za kase w tibi to pisac do mnie :)
Hanys_Kce
11-06-2007, 23:21
A nie 4 ??;)
Moze sie myle.:)
Do 20 dobije i skończy grać.
Look
02:03 Pewna pani [82]: sorry nie wim czy dobrze cie zapisa;lam govinem czy gÓwinem
02:06 Pewna pani [82]: nawet sie nie staralem
widzicie tu cos ciekawego?
Raks Ninja
12-06-2007, 03:36
zapisalam, nie staralem Oo jezeli to miales na mysli.
Siggurdius
12-06-2007, 07:20
@duuKi
dobra nie rozwijaj sie bo i tak nic sensownego nie wymyslisz (wywnioskowuje po twoim poscie)
co do tematu update'a to faktycznie, moze sie zdazyc tak ze z wyrownania gowno wyjdzie. pomyslcie tez, dadza knightowi nowe spelle. a co jak sie okaze, ze sa slabe i nie przydatne? knight juz nie pojdzie na DL'e, bo bedzie po 40 z Hmm'a klepal. a co do sorcow, to powiem tak, cytujac jednego z graczy "trzeba bylo nie czynic sorcow tak mocnymi, zeby teraz ich oslabiac"
pozdrawiam
@up
Dobra nie bede sie "rozwijal"...;]
zapisalam, nie staralem Oo jezeli to miales na mysli.
Dokładnie to:)
Pewna pani podszywa sie pod dziewczyne?;o
Ta może jest transwestytą :D i cierpi na jakieś zaburzenia :) albo nawet sam nie wie kim jest :baby:
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
12-06-2007, 15:39
NO K**** MUSIAŁEM! :D
Masz PW. Jeśli chcesz, to to, co dostaniesz, możesz wrzucić tutaj.
Ja mówię o dwóch zwykłych przeciętnych graczach, a nie o takim Castamirze, który to siedzi 24h na dobę na hysterii i wymiata cały serw solo ;p
EDIT: http://img443.imageshack.us/img443/8149/uo0029zx0.jpg
Tak żeby reszta mówiła o czym mówię.
Znasz ja z rl? ... no właśnie więc się nie czepiaj małych przejęzyczeń bo jak się ciebie będą czepiać to aż strach pomyśleć kim byś był :-)
Pewna pani nie musi podszywać się pod dziewczynę ponieważ jest Kobietą...
co więcej mogła by być twoją matką więc troche szacunku pajacu... Jak gówno wiesz to pyska nie otwieraj.
Ja mówię o dwóch zwykłych przeciętnych graczach, a nie o takim Castamirze, który to siedzi 24h na dobę na hysterii i wymiata cały serw solo ;p
hahhahahaha
_./ Damned.
##
Eld~
ToMuS_Aurea
12-06-2007, 19:17
W sobote banshee Q wiec jak ktos chetny to pisac . Wszystko czysci Julia i jakis jej kolezka. pewnie bedzie 2-3k each. Zaczynamy 10:30 w sobote
Slide_Aurea
12-06-2007, 19:28
@duuKi
co do tematu update'a to faktycznie, moze sie zdazyc tak ze z wyrownania gowno wyjdzie. pomyslcie tez, dadza knightowi nowe spelle. a co jak sie okaze, ze sa slabe i nie przydatne? knight juz nie pojdzie na DL'e, bo bedzie po 40 z Hmm'a klepal.
A czytałeś o lepszych broniach, prawdopodobmnie większym zadawanym dmg?? Ściągnął nie tylko knightowi siłe run, ale wszystkim. Zobaczymy co up date przyniesie, niema co gdybać ;]
Pewna pani nie musi podszywać się pod dziewczynę ponieważ jest Kobietą...
co więcej mogła by być twoją matką więc troche szacunku pajacu... Jak gówno wiesz to pyska nie otwieraj.
1. Zacznijmy od tego pajac mów sobie do kolegów.
2. A co do tego że Pewna pani mogła by byc moja matka ale nie jest.
3. A do szacunku to ja już o tym decyduje do kogo go mam.
Sting_Ninja
12-06-2007, 20:21
A do szacunku to ja już o tym decyduje do kogo go mam.
Szkoda ze ciebie nikt tu nie szanuje pajacu.
@up
Ja go szanuje;]
Tak jak kazdego na tym forum, wkoncu wymieniamy miedzy soba nasze poglody wiec jakis szacunek sie nalezy;]
On czasami napisze cos ciekawego, a Ty wpadasz i co...
Piszesz 2 czy 3 słowa nic nie wnoszace do tematu;]
KUNIEC
@Kolirn Zamknij pizde ..... Przychodzisz na to forum tylko po to zeby kogos zjebac napisac mu ze jest zerem i tyle. Nie pisz wiecej bo spama tylko robisz
@Warrior Zgadam sie z toba. Kazdemu sie zdarza takie cos
@Piaty Co to za noob gral na pikapo ze zrobiles spama ue i padl ? Moze Elom bo nie umial sie uhac albo feliex i laga mial ..... :)
@Sting Ciebie tez nie szanuja wiec Govinem nie jestes sam :P
@up
1.Wydaje mi sie ze Kolirn wnos dosc duzo do tego tematu...
2.Albo jestes glupi albo naprawde nie kumaty, ten screen to nie piatego tylko tego "ots pro gamer'a"
PS.
Mam jeszcze HANTA za to ze ci bohow za 28 k nie selnalem, no prosze nie zabijaj mnie...:((
Sting_Ninja
13-06-2007, 00:16
@Sting Ciebie tez nie szanuja wiec Govinem nie jestes sam :P
To nie ja kupilem chara na 100+ lvlu. Na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Niektorzy nigdy tego nie zaznaja. Dla przykladu Endrox aka szmata.
I btw jezeli bijesz sie po stronie romu to czemu cie do gildi nie invitna? A zapomnialem ze oni tez cie w dupie maja ;>
To nie ja kupilem chara na 100+ lvlu. Na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Niektorzy nigdy tego nie zaznaja. Dla przykladu Endrox aka szmata.
I btw jezeli bijesz sie po stronie romu to czemu cie do gildi nie invitna? A zapomnialem ze oni tez cie w dupie maja ;>
A ty grasz Sting Ninja od poczotku?
Loratho Lome
Jun 12 2007, 23:38:57 CEST Killed at Level 123 by Cervik and by Korr Nulk'Chaos
@edit
Wayon Gotin
Pk przed restartem?
nie od ots pro gamera tylko od casta, gwoli scislosci ;)
13-06-2007, 09:33
Loratho Lome
Fauniutka-Fauna
Jun 12 2007, 17:31:53 CEST Killed at Level 95 by Loratho Lome
Wygląda mi to na bezpośredni powód jego śmierci ^^
Poza tym:
Henkie El'Bagus
Jun 12 2007, 14:32:41 CEST Killed at Level 115 by Jeremias Deathblade
Jeśli Henkie jest jeszcze w wojnie, to Piraci już też są ^^
@Piaty Co to za noob gral na pikapo ze zrobiles spama ue i padl ? Moze Elom bo nie umial sie uhac albo feliex i laga mial ..... :)
Jak już mówiłem to Cast grał ^^ Ale z tego co z nim porozmawiałem, dowiedziałem się, że ten koleś na Pixie podobno nawet nie grał źle.
1. Zacznijmy od tego pajac mów sobie do kolegów.
2. A co do tego że Pewna pani mogła by byc moja matka ale nie jest.
3. A do szacunku to ja już o tym decyduje do kogo go mam.
szkoda że nie jest ci dana taka cecha która się zowie "taktowność" bo nawet nie potrafisz wyjść z twarzą i powiedzieć choćby zwykłe sorry.
@Kolirn Zamknij pizde ..... Przychodzisz na to forum tylko po to zeby kogos zjebac napisac mu ze jest zerem i tyle. Nie pisz wiecej bo spama tylko robisz
@Warrior Zgadam sie z toba. Kazdemu sie zdarza takie cos
@Piaty Co to za noob gral na pikapo ze zrobiles spama ue i padl ? Moze Elom bo nie umial sie uhac albo feliex i laga mial .....
@Sting Ciebie tez nie szanuja wiec Govinem nie jestes sam
Ty masz chyba jakiś problem ze sobą nie dość, że nikt do ciebie nic nie pisał to jeszcze te swoje mądrości wygłaszasz które nie stety ale zbyt ambitne nie są...
Więc graj wróc stój w dp dalej 'swoją' postacią i do mnie nie kieruj swoich wypowiedzi bo to co masz do powiedzenia mam głebiej niż ci się może zdawać.
Poszukaj tematów o aurea takich starych przez szukajke gdzie sting był jeszcze w romie miał koło 60lvla itp.
DemonstaR
13-06-2007, 11:11
Skoro Endrox tak nie lubisz FaGu to dlaczego nie jestes w RoMie ?
Niektorzy uwazaja ze znaja ten server jak wlasna kieszen a gowno wiedza i pisza bzdety,inni nawet nie wiedza ze Fast'Molt byl w RoMie a sie wymadrzaja.
Zaraz pewnie bede wybluzgany ale niektorzy moze sie zamkna i przestana spamowac.
shaiboos
13-06-2007, 11:56
No Endrox to miał - nie wiem jak teraz - nieciekawą sytuację gdy jasne dla wszystkich było że walczy dla RoM, uczestniczy bezposrednio w walce, a potem chyba na forum tibia.com coś się zaczelo o Endroxie, FAG na niego najechał m.in. tekstami żeby spieprzał do RoMu i bodajże Rikser czy ktoś z RoMu zaczął się go wypierać i właściwe tak delikatnie też go objechał (choć nie bezpośrednio)... A Endrox prawie od początku biega w outficie RoMu i do tego jeszcze chyba się próbował wyprzeć, że wcale z RoMem nie jest...
PS: Mini-wojna Crusaders vs. Fenix Team zakończona wraz z rozpadem gildii Fenix~. Koniec dodatkowo ugadany i przyklepany przez liderów obu ekip.
Raks Ninja
13-06-2007, 13:34
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19004
Tu znalazlem taki stary temat ze zdjeciami jakby ktos mial ochote popatrzec na poczatki Aurea. Nie wiem czy wszyscy to widzieli dlatego daje link. <- dotyczy tych co zaraz beda sie pluli i pisali cos w stylu "s*******aj wiesniaku kazdy to juz widzial!!1" etc.
szkoda że nie jest ci dana taka cecha która się zowie "taktowność" bo nawet nie potrafisz wyjść z twarzą i powiedzieć choćby zwykłe sorry.
Nie chce ci czlowieku nic mówic ale to nie ja zaczołem sie wyzywac (obrażac) wiec jak nie wiesz to sie nie w*******aj.
@Do tego lebka co mówi ze Fast'moltbyl kiedys z Rom-ie
Nie wiedziałem że był w RoM-ie ale wiedziałem że był po tej samej stronie co Liam Darkcrosser.
@Raks Ninja
Pamietam cie na 50 + - Lvlu jak biegałes po carlin z tego co wiem bylo tam was 4, Sting Ninja, Raks Ninja, Jojo Ninja, Xnon Ninja.
@Edit
Ta ta też was kocham.
akurat nie mówiłem o wyzywaniu....
inteligencji również ci brakuje... bo 'sorry' nie mnie się należało.
no ale jak to powiedział kiedyś ktoś mądry
kto się psem urodził, wilkiem nie umrze.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19004
Tu znalazlem taki stary temat ze zdjeciami jakby ktos mial ochote popatrzec na poczatki Aurea. Nie wiem czy wszyscy to widzieli dlatego daje link. <- dotyczy tych co zaraz beda sie pluli i pisali cos w stylu "s*******aj wiesniaku kazdy to juz widzial!!1" etc.
Ty wiesniaku juz to widzialem!! xD
ps. Znalazlem nawet post w ktorym jest gadka o top mega prosach czyli Ja-Queentel-Folari-Joixazi xDD
Haha przeciez ty Bekas kupiles stinga na 113~
113 a 100 to mała rożnica :D
@ Sting-dobrze powiedziane "NA SZACUNEK TRZEBA ZASŁUŻYĆ"
ToMuS_Aurea
13-06-2007, 16:18
Szkoda tylko ze gosciu o nicku na forum Sting Ninja gra tym charem od 1 lvla do 100 chyba a potem to juz .... kazdy wie
Govinem a moze pora sie nauczyc troche jezyka polskiego a nie tylko wulgaryzmow? Zamiast nie wpier.... sie to moze cos w style nie wtracaj sie albo cos?? wiem ze Polski jezyk = Trudny jezyk ale sprobuj to nie boli.
Lord Evad
13-06-2007, 16:48
hahhahahaha
_./ Damned.
##
Eld~
Defiants _/!
Raks Ninja
13-06-2007, 17:00
Nie chce ci czlowieku nic mówic ale to nie ja zaczołem sie wyzywac (obrażac) wiec jak nie wiesz to sie nie w*******aj.
@Do tego lebka co mówi ze Fast'moltbyl kiedys z Rom-ie
Nie wiedziałem że był w RoM-ie ale wiedziałem że był po tej samej stronie co Liam Darkcrosser.
@Raks Ninja
Pamietam cie na 50 + - Lvlu jak biegałes po carlin z tego co wiem bylo tam was 4, Sting Ninja, Raks Ninja, Jojo Ninja, Xnon Ninja.
@Edit
Ta ta też was kocham.
Molt w RoMie nie byl na 100% chyba ze byla taka gildia na poczatku serva. O ile dobrze pamietam to byl w gildiach Valiants, Falathrim i Eclipse ale nie jestem tego pewien potem juz zaczelo sie PPG, Zorros etc. Mam na mysli te gildie z Misima etc. Jezeli sie myle to mnie poprawcie =p
Tomorro(Sarloon madex)
13-06-2007, 17:50
Loratho Lome
Sting_Ninja
13-06-2007, 17:54
Ta. Gram od poczatku.
@Barrek
A kto ci powiedzial ze ja bekas jestem? HEHE
13-06-2007, 18:22
Ty wiesniaku juz to widzialem!! xD
ps. Znalazlem nawet post w ktorym jest gadka o top mega prosach czyli Ja-Queentel-Folari-Joixazi xDD
Quenthel chyba ^^ Co się w ogóle z nim stało?
Sodoniasty
13-06-2007, 19:25
Name: Quenthel
Sex: female
Profession: Paladin
Level: 83
World: Aurea
Residence: Venore
Last login: Apr 28 2006, 11:52:34 CEST
Account Status: Free Account
A tak w ogóle kto jest właścicielem tego chara??
Tomorro(Sarloon madex)
13-06-2007, 19:39
Name: Quenthel
Sex: female
Profession: Paladin
Level: 83
World: Aurea
Residence: Venore
Last login: Apr 28 2006, 11:52:34 CEST
Account Status: Free Account
A tak w ogóle kto jest właścicielem tego chara??
Zapewne nikt :>
Ostatni log rok temu.
Co za roznica Aurea wystartowala jakies 2 lata temu wiec nie musze pamietac wszystkiego dokladnie on sie podawal za typa z Hawaii dokladnie za typiare xP A ja z Joixem sie rajcowalem tym a to rl Folariego byl ;d
Ta. Gram od poczatku.
@Barrek
A kto ci powiedzial ze ja bekas jestem? HEHE
Ahh to sorry, myslalem ze Bekas jestes bo on teraz gra na stingu, a ty jestes jeden z ownerow czy stary owner?
DemonstaR
13-06-2007, 23:28
No to Cię Raksu zaskocze,sam nie dowierzałem ale radze sie przyjrzeć temu zdjęciu...
http://smg.photobucket.com/albums/v721/Molt/Lvl%20Advances/Lvls%20100/?action=view¤t=UO00010.jpg
Molt w RoMie nie byl na 100% chyba ze byla taka gildia na poczatku serva. O ile dobrze pamietam to byl w gildiach Valiants, Falathrim i Eclipse ale nie jestem tego pewien potem juz zaczelo sie PPG, Zorros etc. Mam na mysli te gildie z Misima etc. Jezeli sie myle to mnie poprawcie =p
był w romie i to dość długi czas, a nawet pierwsyz rom o ile się nie myle (ten na aurea) założył joixazi
Kiedys Liam i fast byli kumplami.
Sting_Ninja
14-06-2007, 00:33
Ahh to sorry, myslalem ze Bekas jestes bo on teraz gra na stingu, a ty jestes jeden z ownerow czy stary owner?
No to ja cie zaskocze ze bekas nie gra na stingu ;)
No to ja cie zaskocze ze bekas nie gra na stingu ;)
Hah zapomnialem, Bekas sprzedal Stinga jak fag oficjanie sie poddal na forum... bodajze za 600zl bo cos mowil, ale nie jestem pewien ;)
Raks Ninja
14-06-2007, 01:56
Moj blad, pamiec mnie juz zawodzi xD
Hanys_Kce
14-06-2007, 09:47
A to ktos z was wie co ich poroznilo ?
Tzn. Molta i Liama.
Tzn. Molta i Liama.
pokłócili sie pewnego dnia, powstały dwie gildie i po jakimś czasie wojna się zaczęła.
Tzn. Molta i Liama.
Coś mi sie wydaje że Misima.
Hanys_Kce
14-06-2007, 12:54
pokłócili sie pewnego dnia, powstały dwie gildie i po jakimś czasie wojna się zaczęła.
Tyle to tez sie domyslam.;)
Zna moze ktos wiecej szczegolow??
Sting_Ninja
14-06-2007, 15:40
Hah zapomnialem, Bekas sprzedal Stinga jak fag oficjanie sie poddal na forum... bodajze za 600zl bo cos mowil, ale nie jestem pewien ;)
Ale ty smieszny jestes xD
Ta, mowił, ze chce sprzedac. Chciec a moc ;;;[ .
Mamilup
Jun 14 2007, 15:07:53 CEST Killed at Level 129 by Ozur
Vesz
Jun 14 2007, 15:24:35 CEST Killed at Level 162 by Zevs Mighty Thunder
and by Beldare
Jun 14 2007, 15:31:29 CEST Killed at Level 161 by Lord Riptur
and by Palaianius Ravioulkan
Level: 157 ..... Szkoda komentowac :D:D
Lukcik almighty
Jun 14 2007, 15:19:23 CEST Killed at Level 113 by Natalon
Eldero Tashfael
Jun 14 2007, 15:03:29 CEST Killed at Level 107 by Dektral
and by Linglifer
Alex Fast Hunter
Jun 14 2007, 15:26:46 CEST Killed at Level 91 by Dektral
Dzut
Jun 14 2007, 15:16:41 CEST Killed at Level 93 by Dektral
and by Ulrig
Sting ninja
Jun 14 2007, 15:18:20 CEST Killed at Level 126 by Aabla
and by Ulrig oj jaka szkoda :((((
Cervik
Jun 14 2007, 15:14:21 CEST Killed at Level 123 by Vesz
Mamilup
Jun 14 2007, 15:07:53 CEST Killed at Level 129 by Ozur
Vesz
Jun 14 2007, 15:24:35 CEST Killed at Level 162 by Zevs Mighty Thunder
and by Beldare
Jun 14 2007, 15:31:29 CEST Killed at Level 161 by Lord Riptur
and by Palaianius Ravioulkan
Level: 157 ..... Szkoda komentowac :D:D
Lukcik almighty
Jun 14 2007, 15:19:23 CEST Killed at Level 113 by Natalon
Eldero Tashfael
Jun 14 2007, 15:03:29 CEST Killed at Level 107 by Dektral
and by Linglifer
Alex Fast Hunter
Jun 14 2007, 15:26:46 CEST Killed at Level 91 by Dektral
Dzut
Jun 14 2007, 15:16:41 CEST Killed at Level 93 by Dektral
and by Ulrig
Sting ninja
Jun 14 2007, 15:18:20 CEST Killed at Level 126 by Aabla
and by Ulrig oj jaka szkoda :((((
Cervik
Jun 14 2007, 15:14:21 CEST Killed at Level 123 by Vesz
Brawo chłopacy ; )))
Kakalaka222
14-06-2007, 16:50
Shakoza
Jun 14 2007, 14:50:37 CEST Killed at Level 90 by Soldek
and by Thozo
Jun 13 2007, 09:27:02 CEST Killed at Level 91 by Vesz
Pa Xuck
Jun 14 2007, 15:04:26 CEST Killed at Level 101 by Hellah
and by Soldek
A ze mnie sie smiali... ;>
Tak Się śmialiścię z Piątego... A popatrzcie na VSZE
5 lvli w dól ahahah xd
Slide_Aurea
14-06-2007, 17:11
LOL.... Vesz poleciał po blessy, czy chciał bez nich na openke wrócić??
Elom, zamknij tą morde, pokazałeś już jaki jestes pefałpe mastah, więc milcz..
ToMuS_Aurea
14-06-2007, 17:12
Czlowiku mass loga na niego fag zrobil nie mial szans ich bylo 100 a elom sam i prawie uciekl ale kicka mial no i udalo sie zabic tak to by uciekl na bank
Co do Vesza to wrocil na battle po dedzie _/ Respect
Czlowiku mass loga na niego fag zrobil nie mial szans ich bylo 100 a elom sam i prawie uciekl ale kicka mial no i udalo sie zabic tak to by uciekl na bank
Co do Vesza to wrocil na battle po dedzie _/ Respect
Noo.. może i respekt lecz 5 lvli w dol ;/ btw ma ktos film ? :]
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/26146
Filmik Raksa :)
@ Tomus
lol na jakie battle?xD jak on padl jako przed ostatni jak fag byl juz w pz.
zrobilismy trapa przed jego domkiem jak biegl do niego i wpadl:D
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/26146
Filmik Raksa :)
Dzieki ; ]
ToMuS_Aurea
14-06-2007, 17:39
@ Doneq Acha dzieki za info i wyprowadzenie z błędu
14-06-2007, 17:42
Shakoza
Jun 14 2007, 14:50:37 CEST Killed at Level 90 by Soldek
and by Thozo
Jun 13 2007, 09:27:02 CEST Killed at Level 91 by Vesz
Pa Xuck
Jun 14 2007, 15:04:26 CEST Killed at Level 101 by Hellah
and by Soldek
Śmierć Shakozy z 13 czerwca nie jest wliczana do fragów, gdyż dołączył on do Inmates dopiero dziś.
Poprawię fragi, bo niedokładnie było.
Frags made by RoM + Inmates:
Eldero Tashfael
Mamilup
Dzut
Sting Ninja
Denza
Lukcik Almighty
2x Vesz
Alex fast hunter
Mariel Zori
Frags made by FAG + Lorgar:
Shakoza
Pa Xuck
Cervik
Jaaa ale fajnie bylo :DDDDD
Elom po co się cieszysz jak ty już nie masz chara :D ?
Hanys_Kce
14-06-2007, 18:52
No openka dla fag nieudana ale to i tak nie jest to samo co bylo pare miechow temu jak w pizde dostawali i to jeszcze ostrzej.
Chlopaki wieze w was :* ;)
Moja teora odnosnie run damage byla zbyt fajna i cipsoft zrobil kdk 130pall z sd za 84 best uh za 500, 137 sorc sd 211 ue 378 XDDD ZAJEBISCIEEEEEEEEEE
Migs Milvex
Jun 14 2007, 14:51:17 CEST Killed at Level 76 by Lukcik Almighty
Co sie stało sie?
14-06-2007, 20:14
Oglądnąłem filmik. Jedno przyznać muszę, to pierwsze ue w Shakozę było genialne Raksu ^^
Cytuje :"Po aktualizacji widzimy czarodzieja na 170 poziomie, którego maksymalne obrażenia z runy Sudden Death na demonie będzą wynosiły niemalże 600" czyli w ludzi ~300 ...
"Ale bez obaw, nadal 300 poziomowy mag będzie lepszy niż 50 poziomowy o tym samym poziomie magicznym."
Najbardziej zyska na tym update Sonek. Niski lvl wysoki mlvl :)
Slide_Aurea
14-06-2007, 21:18
Cytuje :"Po aktualizacji widzimy czarodzieja na 170 poziomie, którego maksymalne obrażenia z runy Sudden Death na demonie będzą wynosiły niemalże 600" czyli w ludzi ~300 ...
"Ale bez obaw, nadal 300 poziomowy mag będzie lepszy niż 50 poziomowy o tym samym poziomie magicznym."
Najbardziej zyska na tym update Sonek. Niski lvl wysoki mlvl :)
O żal... Teraz to zjebią sorca totalnie... Narzekali, że mają mało haisu na hunty itp, teraz się dopiero zacznie ;] A ten 138 pall z sd za 83 to będzie wymiatać...
O żal... Teraz to zjebią sorca totalnie... Narzekali, że mają mało haisu na hunty itp, teraz się dopiero zacznie ;] A ten 138 pall z sd za 83 to będzie wymiatać...
ale za to ja nareście będę brał dragi na 3-5 hitów.
14-06-2007, 23:04
Cromak szacun za walke=)
Ano seryjki zrywał ładne. UHów musiało sporo pójść.
@topic
Nikt nie napisał, a warto.
Mamy kolejno 100 poziomowca na Aurei!
Gratz Mazer! ;]
Iron'knight
15-06-2007, 08:35
Nom, nareszczie ten satanista wbił lvl:evul:
Tomorro(Sarloon madex)
15-06-2007, 13:01
130pall z sd za 84 best uh za 500
To co?Walne za 40 z sdka i za 200 sie uhne?
Ceny runek chyba troszke spadna :>
@up
Uhy zostaly jednak bardziej normlane niz wszystko inne ale pallem moze kupic sobie 100 gwiazek za 50k ktore wala w ludzi po 400+ xDDDD (maja 90 dmg)
http://img176.imageshack.us/my.php?image=75657770zk0.jpg
Macie dowod xD
tibiaplayer
15-06-2007, 13:36
to jest temat o wojnie na aurea
nie o update!
chcecie pisac o test serverze / update to piszcie w
tym (http://forum.tibia.pl/showthread.php?goto=newpost&t=133761) temacie
Hanys_Kce
15-06-2007, 14:22
My tu piszemy o wszystkim.
W koncu ten update dotyczy tez naszego serva a to wydarzenia z aurey:p
Iron'knight
15-06-2007, 14:49
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1486472#post1486472
jak dla mnie knight nareszcie bedzie troche lepszy, chociaz taki jak jest teraz mi pasowal :)
Egzekutorrr
15-06-2007, 16:32
@up
Uhy zostaly jednak bardziej normlane niz wszystko inne ale pallem moze kupic sobie 100 gwiazek za 50k ktore wala w ludzi po 400+ xDDDD (maja 90 dmg)
http://img176.imageshack.us/my.php?image=75657770zk0.jpg
Macie dowod xD
Co to za ots 8o
dudek_lfc
15-06-2007, 18:11
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26213
Filmik jak Vesz pada na Demonie na 157 lvlu. Film nie mój
15-06-2007, 18:27
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26213
Filmik jak Vesz pada na Demonie na 157 lvlu. Film nie mój
Filmik czysty. Ale Vesz przecież dziś nie padł Oo
dudek_lfc
15-06-2007, 19:14
Ja nie napisałem że dzisiaj. To jest jego stary dead, jak Gex, Nebulus itd zrobili na niego massloga na demonie.
Filmik ma okolo 2 miesiecy a Ty go dopiero widzisz !? Nie warto sciagac ..
dudek_lfc
15-06-2007, 20:23
W rec chyba nie był publikowany
Filmik byl na necie 5 min po zabiciu vesza, tylko nie wiem na jakiej stronce.
Hanys_Kce
15-06-2007, 22:05
Filmik fajny.;)
Jak ma tu ktos tutora niech zrobi filmik z test servera.
Z gory dziekuje ;*
Tomorro(Sarloon madex)
15-06-2007, 23:42
Nie wiedziałem że Vesz przy okazji ubil dwie osoby z tego teamu.
Piaty Jezdziec Apokalipsy- Jun 16 2007, 08:00:18 CEST Killed at Level 113 by Gamroth the Behemoth
and by Migs Milvex
Linglifer - Jun 16 2007, 08:00:04 CEST Killed at Level 115 by Therrax
and by Gamroth the Behemoth
:)
No cóż... peszek?:D Btw linglifer bez blessow ;<
Piaty Jezdziec Apokalipsy- Jun 16 2007, 08:00:18 CEST Killed at Level 113 by Gamroth the Behemoth
and by Migs Milvex
gratz 2 fragów :) Niedługo frag lista będzie należeć do palków i najtów. Hehehe tak se ostatnio myślałem teraz wyjdą combo boty na kusze/exori. Jak by mi się chciało to bym poszukał pakietów i napisał coś takiego, a że mi się nie chce to już inna bajka. Dobra wracam do Lineage :)
Nie rozumiem, jakim cudem ktoś może paść 18 sekund po wyłączeniu serwera...
To jest czas twojego zegarka w windowsie.
Tomorro(Sarloon madex)
16-06-2007, 11:11
and by Migs Milvex
Ładnie ładnie ;p
Robin_Boot
16-06-2007, 11:33
fragi fragami..ale ROM bije na glowe FAG w jednym - w polityce...nie trzeba chyba udowadniac ze znowu ROM jest Blizej Piratow niz FAG...a jak Piraci znowu stana po ich stronie w tej wojnie to...bedzie koniec tej wony...i juz...:p
zastanawia mnie czy ktokolwiek z FAG-u potrafi uczyc sie na bledach..przyczyna porazki nie jest slabe pvp tylko brak sojuszy, nie umiejetnosc ich budowania, morale w gildii....w przypadku FAG-u znowu rysuje sie ta sama historia...szkoda
Hity palkow i knightow oslabione o 15% na tescie:P
To jest czas twojego zegarka w windowsie.
w grze tak ale nie na stronie.
Hity palkow i knightow oslabione o 15% na tescie:P
to teraz drag bedize nie na 3-5 hitow tylko na 4-6:P
fragi fragami..ale ROM bije na glowe FAG w jednym - w polityce...nie trzeba chyba udowadniac ze znowu ROM jest Blizej Piratow niz FAG...a jak Piraci znowu stana po ich stronie w tej wojnie to...bedzie koniec tej wony...i juz...:p
zastanawia mnie czy ktokolwiek z FAG-u potrafi uczyc sie na bledach..przyczyna porazki nie jest slabe pvp tylko brak sojuszy, nie umiejetnosc ich budowania, morale w gildii....w przypadku FAG-u znowu rysuje sie ta sama historia...szkoda
A to niby dlaczego Piraci są bliżej Romu ?
Robin_Boot
16-06-2007, 12:05
@komarek
to widac slychac i czuc
@2up
Bo tak napisal Robin boot znawca aurei.
Robin_Boot
16-06-2007, 12:12
up
moze i ja znawca a moze i ja nie znawca...a wrobelki i tak o tym cwierkaja co napisalem...
Gdzie Ci "cwierkaja" w tibi czy na rl ?
shaiboos
16-06-2007, 12:58
Piratów raczej szybko w tej wojnie nie uświadczymy, ale faktem jest, że RoM to jakby bardziej zgrana ekipa, każdy jest z każdym itp., a FAG... no cóż... może to przez to, że większość z nich ma całkiem inne rodowody, FAG powstał (tak mi się wydaje) z połączenia różnych sił w celu obalenia RoMu i nie jest i nie był gildią gdzie wszyscy dobrze sie znają i lubią, czy choćby szanują. To największy ból FAGu w tej chwili. Nie znam się to nie powiem co powinni zrobić, ale jasne jest, że w obecnym stanie nie mają szans z RoMem. W bitwach na pierwszej linii wciąż przewijają się Ci sami ludzie, a reszty, albo wogóle nie ma, albo się chowają gdzieś po kątach ;p
@Czesciowy offtop:P
Szukam Vice do gildi i ogulnie ludzi 30+:P
Pewnie bedzie jakas wojenka:P
PW albo w tibi na Atia Northy;]
Wszyscy o tym dobrze wiedza ze RoM na dzien dzisiejszy jest lepsza ekipa od FaGu , ale to sie moze szybko zmienic.
Ty Robin Boot a masz jakies konkretne dowody na to ?:o
DemonstaR
16-06-2007, 15:34
Może mi ktos z FaGu odpowiedziec dlaczego Butibof i Dark Skejcik nie grają ??
Sting_Ninja
16-06-2007, 15:37
Może mi ktos z FaGu odpowiedziec dlaczego Butibof i Dark Skejcik nie grają ??
Pomysl, wakacje sie zaczely^^
Gam grats fragow :P
stingninja
16-06-2007, 17:19
niech FAG przegra tą wojnę i będzie spokój!!
ToMuS_Aurea
16-06-2007, 18:13
@ Wydarzenia
Dzisiaj okolo 25 osobowy team zrobil banshee questa ^^
Zajelo to duzo czasu
10:50 - 16.00 ^^
Usunalem film bo w 8 minucie debug
Nie wiem czego ale pod koniec filmu dostalem debuga ;|
http://www.zshare.net/image/2301363e4952f4/
Hrhr fajne;]
Tomorro(Sarloon madex)
17-06-2007, 09:50
Ragafewee
Jun 17 2007, 00:53:38 CEST Killed at Level 78 by Penny Healing
and by Ashen Suagar
http://www.zshare.net/image/2301363e4952f4/
Hrhr fajne;]
Mam filmik na którym 106 palek wali w tego "The Oblivertora" do 850...
Link do screena zrobionego przeze mnie(przed zredukowaniem obrażen o 15%)
http://i90.photobucket.com/albums/k270/tomaszsz/UO0011.jpg
@Edit
Zna ktos noob chara Slowbo Tootsa?
@Down
Niestety jest tylko 8 stron w tył i na żadnej o nim niema ;/
Popatrz na forum.tibia.com , tam ktos plakal ze go slowbo noobem z kolegami dojechal;]
Hanys_Kce
17-06-2007, 11:46
Zauwazyliscie ze na tym zdjeciu demon fala nie zabil fe.
Normalnie chyba zawsze zabije co nie??
Mamux sie wyjebał ;D na żołwiach, jest film.
10:54 Therrax [97]: wypad
10:54 Therrax [97]: z zowliea
zowliea-żółwi ?? :D on tworzy jakis nowy język
10:54 Xazox [65]: ja sprzedalem
10:54 Xazox [65]: mumuxa
I jest się czym chwalic
Oczywiscie Mamux bez blessow :O
Czyzby romy nie mialy kasy?
ToMuS_Aurea
17-06-2007, 14:32
Po Ragafewee wpadlo chyba z 5 + tych Basementow ^^
Zasummonowali DSy i po imprezie ^^
Raks Ninja
17-06-2007, 15:53
@Sope(L)
A ty to juz nie masz co sobie do podpisu wjebac?;f
Jojo Ninja
17-06-2007, 18:09
@Sope(L)
A ty to juz nie masz co sobie do podpisu wjebac?;f
No co? :D:D
Fajnie wyglądałeś xDDDD
Ja za to miałem batmana _/
/Jojo xD
Wygladales jak teraz czyli jak pajac. Nie ma co sie przejmowac jak nad czym zaplakac
Ps. To jest forum aurei a nie wspomnienia z dziecinstwa
DemonstaR
17-06-2007, 21:26
Wygladales jak teraz czyli jak pajac. Nie ma co sie przejmowac jak nad czym zaplakac
Jak to dobrze ze nikt nie komentuje Twojego wygladu... za duzo tutaj dzieci zeby uzywac tak brzydkich slow.
Full summoner taki brzydki ze nikt nie chce komentowac?/
Znaczy co na rl latasz w ciuchach summonera ?
Omfg Gz.
DemonstaR
17-06-2007, 22:17
Full summoner taki brzydki ze nikt nie chce komentowac?/
HAhaahhaha Moj Boze Kochany dziecko SKONCZ Z TIBIA I ZACZNIJ DOSTRZEGAC RÓŻNICE MIEDZY RL A TIBIA !
ps. Jesli w rl latasz w pelerynie i masz przy pasie butelki to zwracam honor !
n/c szkoda na was klawiatury
Moze zalozymy inny temat np "tu mozecie sie wyzywac".
Hanys_Kce
17-06-2007, 22:37
A po co my mamy jeden uniwersalny i tak jest good :)
Raks Ninja
17-06-2007, 23:29
A moze zalozymy temat "Jak kupic chara na Allegro"? Nie wiem jak Hory mogl sprzedac chara takiemu kretynowi.
Jojo Ninja
17-06-2007, 23:51
I co? Napisałeś i ulżyło? Pałka w końcu Ci staneła na widok monitoru? Bo laska już Ci nie pomaga? O ile ją masz of course.
Idź może jeszcze na jednego chara sie załapiesz na allegro dziecko ; )
A tak btw. to pozdro dla wszystkich ownerów kupujących chary, za te wydane pieniądze tak bym sie na*****ł że w telewizji jeszcze tego nie było >.<
/Jojo
Sting_Ninja
17-06-2007, 23:53
A moze zalozymy temat "Jak kupic chara na Allegro"? Nie wiem jak Hory mogl sprzedac chara takiemu kretynowi.
Nie nie nie Hory spylil chara pierwszemu ownerowi Thalviona. Thalvion spylil Thalviona. I potem spylil takze Endroxa =P
Jojo Ninja
17-06-2007, 23:54
Tak czy inaczej kupił! i jest frajerem proste ;D
/Jojo
A tak btw. to pozdro dla wszystkich ownerów kupujących chary, za te wydane pieniądze tak bym sie na*****ł że w telewizji jeszcze tego nie było >.<
/Jojo
signed , signed
Pacca nie kupuje bo pewnie cala kase na postac wydal:]
Zbieraj puszki ;P
Grosz do grosza i bedzie kokosza;]
Edit:
Account Information
Real name: MaTuT
Created: Mar 21 2004, 15:29:45 CET
Heh ty "matucie" od kiedy ty w Rzeszowie mieszkasz??
No chyba ze mi sie pojebalo i Rzeszów obejmuje kazda chatke rolnika, 50 km od miasta na jakims zadupiu jezeli tak to moj blad, zwracam honor [ups zapomnialem, nie ma czego zwracac]
Qrwa jakbym cie dziecko spotkal:p
USHAUSHAS
PS.Z tego co z ludzmi z Romu gadam to przewaznie sie z Ciebie smieja i zapomnialem powiedziec ze masz glos jakby cie wykastrowali;]
DemonstaR
18-06-2007, 08:28
@up
z czego wykastrowali ?
Slide_Aurea
18-06-2007, 09:01
Bo laska już Ci nie pomaga? O ile ją masz of course.
/Jojo
Myslisz o jego prawej dłoni?? Którą wprawia w ruch zaraz po zobaczeniu full summonera?? ;s
Btw: Z tego co wiem, pacca niemasz, więc jak możesz cos chrzanić o swoim outficie?? Kup sobie pacca to pogadamy.
@Up: Bardzo trafne pytanie!! :D
Heh ty "matucie" od kiedy ty w Rzeszowie mieszkasz??
No chyba ze mi sie pojebalo i Rzeszów obejmuje kazda chatke rolnika, 50 km od miasta na jakims zadupiu jezeli tak to moj blad, zwracam honor [ups zapomnialem, nie ma czego zwracac]
USHAUSHAS
PS.Z tego co z ludzmi z Romu gadam to przewaznie sie z Ciebie smieja i zapomnialem powiedziec ze masz glos jakby cie wykastrowali;]
To, że w Rzeszowie mieszka to akurat prawda.
Hanys_Kce
18-06-2007, 10:36
USHAUSHAS
To co bys zrobil jak bys go spotkal jestem bardzo ciekaw.B)
To, że w Rzeszowie mieszka to akurat prawda.
Z tego co mowil to nie w Rzeszowie...
Mowil o jakiejs wiosce troche za...;]
Moltreus
18-06-2007, 14:01
@up
Dynów ?
@up
Dynów ?
To nie Rzeszow;P
Raks Ninja
18-06-2007, 16:07
Z nudow postanowilem popytac kilku ludzi z romu co sadza o mighty Endroxie. Prawda jest taka ze ten kretyn nie ma nawet wjazdu na venta do romu a wiekszosc uwaza go za psa. Jak to powiedziala jedna osoba z romu "he is just a wannabe".
@Barrek
A ty zapytaj Riksera kim dla niego jestes bo z nami juz sie tym podzielil =)
Hanys_Kce
18-06-2007, 16:28
4 romowcow padlo od demona.
Chyba im Ani nie wyszedl:)
@up
Dynów ?
Dobrze jesteś poinformowany...
Nie wiem czy wiecie ale ten sam noob(matut) zjechał Thalviona
...zal?
Sorry ale to nie mutant zjechal thalviona tylko ja !
eek
-Flimon
G_o_t_i_c
18-06-2007, 20:55
Sorry ale to nie mutant zjechal thalviona tylko ja !
eek
-Flimon
Alez Ty meski!!
Hanys_Kce
19-06-2007, 00:00
Gotic wrocil na forum
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:D:D
Trza dymu porobic :p:p
Teraz sie zastanawiam czy to ten sam gotic bo inny troche nick. :P
Sting_Ninja
19-06-2007, 00:02
Gotic a gdzie kotek ?:(
Jestem bardzo ciekawy, jak rozwinie się sytuacja na serwerze po wakacyjnym updacie. Z tego co czytałem i co słyszałem od tutorów grających na test serwerze to zanosi się na to, że Zevs i Vesz już nie będą takimi wymiataczami.
Odnosząc się do jednego postu napisanego przez Robin Boota:
"zastanawia mnie czy ktokolwiek z FAG-u potrafi uczyc sie na bledach..przyczyna porazki nie jest slabe pvp tylko brak sojuszy, nie umiejetnosc ich budowania, morale w gildii....w przypadku FAG-u znowu rysuje sie ta sama historia...szkoda"
Łukasz nie możesz wymagać od ludzi którym ledwo wąsy wyrosły pod nosem żeby posiadali umiejętność budowania sojuszy itd, poza tym tibia jest grą w której wygrywa ten który więcej czasu spędza przed monitorem, a nie ten który ma poukładane w głowie:(
@ Govu
Niestety, ale nie masz racji. Jedyną osobą, która jest źle poinformowana jesteś Ty :p
@ Flimon
Po pierwsze nie "mutant", bo tak możesz mówic do kolegów
Po drugie http://www.allegro.pl/search.php?string=aurea&category=9&buy=0&new=0&pay=0
poszukaj sobie innego chara do kupna :)
@ Gotic
Bez kotka nie będzie :D
Colo Rogat(Seva Riket) - FAG??
http://img144.imageshack.us/img144/3286/uo07061814262731cv0.jpg
8o
Kakalaka222
19-06-2007, 10:03
O całkiem możliwe, poza tym nie ma już Svea Riket. ;)
G_o_t_i_c
19-06-2007, 11:28
@ Hanys
No bo mi 2 Goticki juz zbanowali to trza bylo trzeciego zrobic =D
@Sting
Zaraz bedzie i kotek, tlyko musze sciagnac ze stronki kupa.prv.pl
@Neez
Neez=Knapek?
Hanys_Kce
19-06-2007, 11:36
Ci powie z kupa.prv.pl :D
To jest taka strona??
Zaraz lukne:D
G_o_t_i_c
19-06-2007, 11:39
Ci powie z kupa.prv.pl :D
To jest taka strona??
Zaraz lukne:D
Jest, jest wejdz w obrazki i znajdz obrazek 36 :D
No to zem jus sobie sprawił avatarka.
pzdr dla placuchow z aurei :D
Edit
Co wy mowiliscie, ze Aurea to zloto?:D
Infobot 10:40:22
Aurea - imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, oznaczające "ukoronowana, uwieńczona". Wśród patronek - św. Aurea, męczennica (zm. w 856 roku).
Aurea imieniny obchodzi 19 lipca i 4 października.
Męski odpowiednik: Aureusz
Hanys_Kce
19-06-2007, 11:52
Ktos fajna ma pasje. Kupe !!!:D
"Szacuken" dla niego :D:D
Tez zmenilem avatara ale tylko na jeden dzien:)
Musze przewertowac ta strone cala;p bo naprawde ciekawa:)
G_o_t_i_c
19-06-2007, 12:13
Ktos fajna ma pasje. Kupe !!!:D
"Szacuken" dla niego :D:D
Tez zmenilem avatara ale tylko na jeden dzien:)
Musze przewertowac ta strone cala;p bo naprawde ciekawa:)
Tez go mialem kiedys przez jakies 3 minuty :D
Bo slabo widac ;pp
No wiesz, zawsze mozna zalozyc jakas gildie... kocham kupe lub cos xD
Ale teraz ty tez jestes kotek, kotq:* :D
A jaki sexowny i muskularny!
@topic
folari wbil 100. moze naie mam najnowszych wiadomosci, ale przynajmniej to nie offtop:D
Hanys_Kce
19-06-2007, 12:31
Ty to potrafisz zbajerowac ;);*
Folari gz 100 :D:D:D
Edit
Co wy mowiliscie, ze Aurea to zloto?:D
Ale jest to również złoto po łacinie.
G_o_t_i_c
19-06-2007, 14:08
Ale jest to również złoto po łacinie.
Aa ;p <15 znakuf>
Tez go mialem kiedys przez jakies 3 minuty :D
Bo slabo widac ;pp
No wiesz, zawsze mozna zalozyc jakas gildie... kocham kupe lub cos xD
Ale teraz ty tez jestes kotek, kotq:* :D
A jaki sexowny i muskularny!
@topic
folari wbil 100. moze naie mam najnowszych wiadomosci, ale przynajmniej to nie offtop:D
Arcania -> Gildia Kupa ^^
G_o_t_i_c
19-06-2007, 14:37
Arcania -> Gildia Kupa ^^
ale to wcale nie wyraza tego ze ja kochaja:D
moze oni jej wcale nie kochaja (szubrawcy!)
.
Hanys_Kce
19-06-2007, 17:38
Kupe tylko kocha Gotic ;)
Jojo Ninja
20-06-2007, 01:48
Infobot 10:40:22
Aurea - imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, oznaczające "ukoronowana, uwieńczona". Wśród patronek - św. Aurea, męczennica (zm. w 856 roku).
Aurea imieniny obchodzi 19 lipca i 4 października.
Męski odpowiednik: Aureusz
No i czego czego?! Moja przyjaciółka na te z bierzmowania wzieła sobie Aurea :D
Zamiast pieprzyć browarka byś wypił póki Raksu jest :D
/Jojo
G_o_t_i_c
20-06-2007, 11:25
No i czego czego?! Moja przyjaciółka na te z bierzmowania wzieła sobie Aurea :D
Zamiast pieprzyć browarka byś wypił póki Raksu jest :D
/Jojo
A co umiera?:D
Trzeba bedzie skoczyc ..w Dabiu!
Talton
Jun 20 2007, 10:44:24 CEST Killed at Level 57 by Raul de Bar and by Magican Inferno
Odrazu mowie ze filmu niema ;p
@down
No wiesz musielismy sie ogarnac ;)
Talton
Jun 20 2007, 10:44:24 CEST Killed at Level 57 by Raul de Bar and by Magican Inferno
Odrazu mowie ze filmu niema ;p
Tępo zdobywania fragów ogromne :)
gratz
Chłopaki, dajcie sobie spokój z tą wojną. Konflikt wyssany z palca, liczba fragów jak słusznie zauważył Sesef, oszałamiająca więc proponuję wspólne szydełkowanie albo turbo-bierki pod wodą.
Sting_Ninja
20-06-2007, 13:10
Graty dla Nokisa I Qano za anhi ! :)
@Neez
Avangers chcialo wojny nie my. Wiec jak chca miec spokoj to musze kupic tzw parcel i wyslac pare crystal coinsow ;)
wpiepszasz sie w cudze sprawy, jesli chca tej wojny to sie nie wpie.......aj.. X(
Proponuję abyś w te wakacje odpuścił sobie grę w Tibie i pouczył się trochę ortografii naszego ojczystego języka.
Poza tym, ja się nie "wpiepszam" :) , tylko wyraziłem swój pogląd na sprawę.
Posowacz
20-06-2007, 14:35
Proponuję abyś w te wakacje odpuścił sobie grę w Tibie i pouczył się trochę ortografii naszego ojczystego języka.
Poza tym, ja się nie "wpiepszam" :) , tylko wyraziłem swój pogląd na sprawę.
a kto ci powiedzial ze ja gram w Tibie??
Czuje sie obrazony..
Co do mojej ortografii naszego ojczystego języka sie nie wpiepszaj po raz kolejnyX(
__________________________________________________ _______________
Dla Faktow Max Mariusz Kolonko??:kon:
Tomorro(Sarloon madex)
20-06-2007, 15:06
Ostatnie 4 strony są do usniecia.
Oprócz kilku postów...
G_o_t_i_c
20-06-2007, 16:59
a kto ci powiedzial ze ja gram w Tibie??
Czuje sie obrazony..
Co do mojej ortografii naszego ojczystego języka sie nie wpiepszaj po raz kolejnyX(
__________________________________________________ _______________
Dla Faktow Max Mariusz Kolonko??:kon:
Wy*******aj
@Neez
Ponawiam swoje pytanie, jestes van lub xeni?:D
Jojo Ninja
20-06-2007, 18:02
A co umiera?:D
Trzeba bedzie skoczyc ..w Dabiu!
Taa, już lece :D:D
Do glx raz ; p
/Jojo
G_o_t_i_c
20-06-2007, 18:31
Taa, już lece :D:D
Do glx raz ; p
/Jojo
Zeby miec przyjemnosc z picia musisz sie poswiecic. Przykro mi =)
17:18 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rutinho-Knight. He was killed by Magican Inferno.
No nie przeciez my siedzimy w pz
Jaki wynik wojny, bo tyle fragow ze zliczyc nie moge...
Moze w pz ciagle nie siedzicie ale ta wojny tez jakas spektakularna nazwac nie mozna, szczerze to te wojny pink army z innymi byly ciekawsze...
PS.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=134675
Kilka filmikow:P
Jakby sie ktos chcial przylaczyc msg me;]
@ Gotic
Mój epizod na Saphirze się skończył i to bezpowrotnie,teraz na Xenim gra 2 kolesi , a o Van-ie to mi nie mów bo załatwił nam chara : Baron von Persevon. Jakimś cudem dało rade go odzyskać ale Dawid - poprzedni owner już na nim nie gra.
Gratuluję Sayg kolejnego fraga. Wystarczyło chłopakom wjechać na ambicję i od razu "killer" im się załączył :evul:
@up
A kto powiedzial ze Magican Inferno to ja?:D
Jagiellon mial dzis pecha
Sodoniasty
20-06-2007, 21:56
Poczekaj az bedę miał neta to zobaczymy kto będzie miał pecha!!!!!!
bueheheh
Tomorro(Sarloon madex)
20-06-2007, 22:01
Ta
Padł 10 kratek ode mnie.
@Duuki
Zobacz na prywatne wiadomosci ;)
Char selniety, i ten nowy z gildi wylazl..
20-06-2007, 22:32
Char selniety, i ten nowy z gildi wylazl..
To Jaga już nie gra?! ;o
Poczekaj az bedę miał neta to zobaczymy kto będzie miał pecha!!!!!!
bueheheh
Uuuuuuuuuu...
Sting_Ninja
20-06-2007, 23:51
Check Belart
Check Therrax :D
@ up
To chyba było przypadkowe, bo na tego lamusa szkoda tracic fraga :D
@ up
To chyba było przypadkowe, bo na tego lamusa szkoda tracic fraga :D
Heh zal sluchac takiego kiepa, wbij taki lvl to bedziesz mogl tak mowic o nim.
Heh zal sluchac takiego kiepa, wbij taki lvl to bedziesz mogl tak mowic o nim.
Po pierwsze czy ja mam coś do Ciebie ??
Po drugie nie lvl świadczy o kimś- dla mnie jest lamusem za całokształt i tyle. Niestety Ty tego zmienic nie możesz glupio sie wtrącając.
Po drugie nie lvl świadczy o kimś- dla mnie jest lamusem za całokształt i tyle. Niestety Ty tego zmienic nie możesz glupio sie wtrącając.
Za caloksztalt?
Znasz go w rl czy co??
No bo jezeli go oceniasz za "caloksztalt"?
Moze jego outfit Ci sie nie podoba...
tylko szkoda, że nigdy z nim nie rozmawiałes, nie iwesz nawet jaki jest, pomyśl troche , rusz głowa ;)
Robin_Boot
21-06-2007, 10:00
to juz w FAG-u leja sie miedzy soba? tego jeszcze niegrali...to jest dopiero zal...
to juz w FAG-u leja sie miedzy soba? tego jeszcze niegrali...to jest dopiero zal...
pomyśl może nawinął sie pod UE bez SSA?
DemonstaR
21-06-2007, 10:17
Nie znam Therrax'a dobrze ale to ze na poczatku tamtej wojny troche zlamil nie znaczy ze 33 lvl moze go wyzywac od lamusow, biorac pod uwage to ze teraz idzie mu o wiele lepiej.
dudek_lfc
21-06-2007, 10:19
powiem tak: w dupie byles gowno widziales
powiem tak: w dupie byles gowno widziales
Dokladnie Dudek! Tymbardziej, ze mozna bylo sie domyslec, ze to przypadek.
Robin, ty jestes dopiero zalowy.
Ty już skończ wypowiadać sie na tym forum bo te twoje wcześniejsze domysły i co tu piszesz to dopiero zal dupe ściska.
@ Dudek, Zaver, Aim
Bardzo łatwo przychodzi wam pojechanie po kimś, ale pewnie w ten sposób rekompensujecie sobie mikroskopijną wielkość waszych fiutów.
Panowie trochę respektu do innych !
A wy tylko : "żal dupę ściska, w dupie byłeś gówno widziałeś" - dla mnie to 5 klasa podstawówki albo 1 gimnazjum.
G_o_t_i_c
21-06-2007, 13:07
@Neez
Bez paniki;p
Jebac Saphire tam jest takie PA ze rżal.pl/keylogger. exe
@Robin
Jak to sie nie tłukli?lol plax (tyral Ciebie nie bede, od tego mam przydupasow:D)
@Wydarzenia ze swiata~
Joix wbil 100 niedawno gratz!
@Pierwszy na 150 stronie, ale jestem boski yeeaaah zmoczylem sie :D
therrax:< nie udalo sie teraz
Sting_Ninja
21-06-2007, 13:55
therrax:< nie udalo sie teraz
Lepiej filma zapodaj. Bocie ;>
@ Zaver
Panowie trochę respektu do innych !
Rofl.
Pisze głupoty to odpowiadam. Jezeli ci sie to niepodoba, zegnam ( :
Ontopic:
Gratz Joixazi.
Szukam ludzi do gildi bo sie wojenka szykuje....
Pisac w grze [30+ i pacc najlepiej]
ToMuS_Aurea
21-06-2007, 17:13
Ja mam takie 1 pytanie:
W jakim celu osoby ktore nie wiedza kompletnie nic albo slyszaly o czyms pod dp wypowiadaja sie na tym forum skoro 3/4 to gowno prawda?
BR?
Gratz dla Ragafewee 80 lvl : >
Ja mam takie 1 pytanie:
W jakim celu osoby ktore nie wiedza kompletnie nic albo slyszaly o czyms pod dp wypowiadaja sie na tym forum skoro 3/4 to gowno prawda?
BR?
Gratz dla Ragafewee 80 lvl : >
O kim mowa:P
Nie musisz pokazywac palcami, poprostu napisz;PPP
Szukam ludzi do gildi bo sie wojenka szykuje....
Pisac w grze [30+ i pacc najlepiej]
ja moge ja moge????!!!?!???!?!
mam paaaaaccc i 30+ lvl
:P
G_o_t_i_c
21-06-2007, 19:52
ja moge ja moge????!!!?!???!?!
mam paaaaaccc i 30+ lvl
:P
A skille powyzej 37?
15 mlev?
hunta?
Lepiej filma zapodaj. Bocie ;>
Bocie....
Bot to mozesz wolac na kogos z fagu jak ci pozwoli. Moze napiszesz prosze czy nie znasz takiego "trudnego" slowa ?:(
Bocie....
Bot to mozesz wolac na kogos z fagu jak ci pozwoli. Moze napiszesz prosze czy nie znasz takiego "trudnego" slowa ?:(
Moze ktos zapodac film;]
Prosze...:*
Bocie....
Decoo nadal jest twoim kumplem za to że mu dałeś Vladislavusa :>?
Bocie....
O lol... :D
@ 2 up
Haha PWNED :D
Dobry jesteś :baby:
Bocie....
Pograj troche w csa bo nie zrozumiales co on napisal BOCIE.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.